مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
naser.051
18-03-2016, 03:18
اين كه نوشتي روتر هست مودم نيست
برد وايرلسش هم انقدر ضعيف هست كه!
بهش دانگل نسل 4 میخوره بردمش زیاده چون میکروتیک توان خروجی بالای داره معروفه
Sent from my LT25i
saeeddeeas
18-03-2016, 10:52
Sent from my LT25i
کاراییش چیه؟
Miladran
18-03-2016, 11:53
راضیم ازش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saman123123
18-03-2016, 12:00
سلام،
ایرانسل برای دانلود روزانه بسته نامحدود نداره؟اینا که تو مای ایرانسل هست همش از ساعت 2 تا 8 صبحه!
Sent from my LT25i
نه عزيزم برد وايفايش خوب نيست ربطي به توان خروجي نداره اين يه مدل ارزون زير ١٠٠ تومن هست واسه اين برد ضعيفي داره من خودم دارم اين مدل رو
يه انتن ٢ دسي بل واسه وايفاي داره
قرار نيست هرچي ماركش معروف باشه همه مدلتش بردشون قوي باشن
هر چي پول بدي اش ميخوري
براي تنظيمات دانگل هم بايد وارد بشي يوزر معمولي نميتونه ست كنه روش
سلام،
ایرانسل برای دانلود روزانه بسته نامحدود نداره؟اینا که تو مای ایرانسل هست همش از ساعت 2 تا 8 صبحه!
در حال حاضر بله فقط 2تا 8 صبح نامحدودهای حجمی قرار داره
sadegh1010
18-03-2016, 13:50
ehsanjt98
18-03-2016, 15:15
راضیم ازش:
برو و راضی باش دوست عزیز
عالیه سرعتت ، اصل ثبات سرعته
اینجا که منم از 30kb/s تا 1mb/s در حال تغییره اوضاعیه برا خودش در همین راستا پینگم از 160 تا 2000
بزودی راه اندازی سوپر گروه تلگرام رسمی انجمن( سرویس دهنده های اینترنت) و زدن تاپیک توسط مدیر قسمت برای قراردادن آدرس گروه و معرفی رسمی
منتظر خبرهای خوش همزمان با آغاز سال نو باشید:n06:
naser.051
18-03-2016, 17:42
نه عزيزم برد وايفايش خوب نيست ربطي به توان خروجي نداره اين يه مدل ارزون زير ١٠٠ تومن هست واسه اين برد ضعيفي داره من خودم دارم اين مدل رو
يه انتن ٢ دسي بل واسه وايفاي داره
قرار نيست هرچي ماركش معروف باشه همه مدلتش بردشون قوي باشن
هر چي پول بدي اش ميخوري
براي تنظيمات دانگل هم بايد وارد بشي يوزر معمولي نميتونه ست كنه روش
شما این مدل رو شخصا تست کردین؟ اونیکه شما میگی مدل hap lite هست و مدل که من گفتم hap ac lite که بردشم زیاده. همونطور که گفتم توان خروجی 1000 میلی وات داره روتر یا مودم های معمولی توان خروجی دویست میلی وات دارن و hap ac lite انتن از نوع mimo داره که توان سیگنال رپ چندین برابر میکنه. و dual band هست و فرکانس 5 گیگاهرتز هم دارد
قیمت hap. Ac lite حدود 200 هزار تومان. هست. سوال دیگه بود در خدمتم.
Sent from my LT25i
شما این مدل رو شخصا تست کردین؟ اونیکه شما میگی مدل hap lite هست و مدل که من گفتم hap ac lite که بردشم زیاده. همونطور که گفتم توان خروجی 1000 میلی وات داره روتر یا مودم های معمولی توان خروجی دویست میلی وات دارن و hap ac lite انتن از نوع mimo داره که توان سیگنال رپ چندین برابر میکنه. و dual band هست و فرکانس 5 گیگاهرتز هم دارد
قیمت hap. Ac lite حدود 200 هزار تومان. هست. سوال دیگه بود در خدمتم.
Sent from my LT25i
پس اشتباه شد من مدل hap lite رو گفتم
قيمتش هم ٨٦ تومن خريدم بنده
وايفاي ضعيفي داره من از امكانات ديگش استقاده ميكنم
فركانسش هم ٢.٤ گيگا هست اين مدل لايت
واسه اطمينان شما اينم عكس از روتر در حال كار
Electronic-Arts
18-03-2016, 23:14
اینترنتا دوباره از عمان میگذره و پکت لاست شروع شده!!!!
fanoostalaei
18-03-2016, 23:58
اینترنتا دوباره از عمان میگذره و پکت لاست شروع شده!!!!
این پهنای باند خریداری شده از عمان همیشه بوده و لامصب قرار داشم تموم نمیشه !! از وقتی یادم میاد این مسیر همیشه بوده !! :n02: فکر کنم برای این هنوز باقی مونده که کوسه ها بیکار نمونن :n02:
از شمال غرب میشه به راحتی از اروپا پهنای باند خرید ولی نمیدونم چه اصراریه از عمان وارد بشه :n02:
Electronic-Arts
19-03-2016, 00:11
این پهنای باند خریداری شده از عمان همیشه بوده و لامصب قرار داشم تموم نمیشه !! از وقتی یادم میاد این مسیر همیشه بوده !! :n02: فکر کنم برای این هنوز باقی مونده که کوسه ها بیکار نمونن :n02:
از شمال غرب میشه به راحتی از اروپا پهنای باند خرید ولی نمیدونم چه اصراریه از عمان وارد بشه :n02:
نمیدونم والا یه چند مدت این عمان گورش رو گم کرده بود من اصلا عمان نبودم یا دلتا تلکام آذربایجان بود یا ارمنستان بود که خیلی هم خوب بود ولی امروز دوباره این نکبت اومده پکت لاست هم اومده باهاش!!!!
سرعتا چقدر عالی شده ، 4g
Electronic-Arts
19-03-2016, 03:37
سرعتا چقدر عالی شده ، 4g
هرچی میخوای تا میتونی دانلود کن که چون شهرتون تازه 4G شده یا تازه فرکانستون رو آپدیت کردن ایرانسل هنوز محدود نکرده سرعت رو ولی تا حداکثر یک ماه دیگه شما هم سرعتت حداکثر 14 15 مگ یا 20 مگ حداکثر میشه
هرچی میخوای تا میتونی دانلود کن که چون شهرتون تازه 4G شده یا تازه فرکانستون رو آپدیت کردن ایرانسل هنوز محدود نکرده سرعت رو ولی تا حداکثر یک ماه دیگه شما هم سرعتت حداکثر 14 15 مگ یا 20 مگ حداکثر میشه
نه ،الان چالوس و نوشهر نزدیک یک سال هستش 4g شده،اما قبلا" سرعت حداکثر 14 مگ بود،اما حدود یک هفته هستش سرعت این طوری شده،شاید به خاطر این باشه که چون چالوس شهر توریستی هستش و تو عید چند میلیون مسافر می آد،پهنای باند و زیاد کرده باشن.
bahman_0121
19-03-2016, 10:46
سلام
ایرانسل طرحهای نامحد.دش رو برداشته ؟؟/
دیگه چیننی طرحهایی وجود نداره ؟؟
منظورم 6 صبح تا 12 ظهر هست ؟؟
سلام
ایرانسل طرحهای نامحد.دش رو برداشته ؟؟/
دیگه چیننی طرحهایی وجود نداره ؟؟
منظورم 6 صبح تا 12 ظهر هست ؟؟
نامحدود حجمی فعلا فقط در بازه زمانی 2تا 8 صبح وجود داره
تست سرعت 4G ایرانسل ساعت 12:15 ظهر امروز با مودم E3372 - مشهد در چند صد متری از حرم امام رضا
تست سرعت 4G ایرانسل ساعت 12:15 ظهر امروز با مودم E3372 - مشهد در چند صد متری از حرم امام رضا
دوست من
دانگل رو با چي استفاده ميكني
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوستان به یک مشکل عجیبی برخوردیم.
سرعت دونلودم شبا با idm با هیتلر شکن هات اسپات 1.80 مگه.بدون هیتلر شکن 400 کیلوبایته !!!!!!!!!!!
دلیلش چیه ؟
نه ،الان چالوس و نوشهر نزدیک یک سال هستش 4g شده،اما قبلا" سرعت حداکثر 14 مگ بود،اما حدود یک هفته هستش سرعت این طوری شده،شاید به خاطر این باشه که چون چالوس شهر توریستی هستش و تو عید چند میلیون مسافر می آد،پهنای باند و زیاد کرده باشن.
اگه یادت باشه چند روز شمال اختلال داشت ایرانسل.بابلسر که اینطوری بود.من اینطور که شنیدم یک سری چیزا را داشتند عوض میکردند تو استان.دلیلش هم مطمئنا همین مسافرا بوده باشه
دوستان به یک مشکل عجیبی برخوردیم.
سرعت دونلودم شبا با idm با هیتلر شکن هات اسپات 1.80 مگه.بدون هیتلر شکن 400 کیلوبایته !!!!!!!!!!!
دلیلش چیه ؟
با هیلتر شکن چون آی پی خارج از کشوره وقتی فایل هاتون هم از سرور خارج باشه با سرعت بالاتر دانلود میشه
البته هات اسپات چون وی.پی.ان خوبی هم هست
Le0nard0
19-03-2016, 14:42
شهرهاى توريستى و پرمسافر توى عيد پهناى باند رو چند برابر كردن
با هیلتر شکن چون آی پی خارج از کشوره وقتی فایل هاتون هم از سرور خارج باشه با سرعت بالاتر دانلود میشه
البته هات اسپات چون وی.پی.ان خوبی هم هست
نه عزیز من.من اولا از سرور ایرانی و سایت های ایرانی دونلود میکنم.مثل ایران فیلم
بعدش تا همین چند روز پیش مشکلی نداشتم.هم با هیتلر شکن و هم با فی ل تر شکن
اگه یادت باشه چند روز شمال اختلال داشت ایرانسل.بابلسر که اینطوری بود.من اینطور که شنیدم یک سری چیزا را داشتند عوض میکردند تو استان.دلیلش هم مطمئنا همین مسافرا بوده باشه
امیدوارم بعد تعطیلات که مسافرا رفتن از چالوس،ایرانسل دوباره شیر فلکه سرعتو کم نکنه :n02:
Electronic-Arts
19-03-2016, 19:48
میدونم ولی این اتفاق برای دوستمون ak313 هم افتاد وقتی فرکانس رو آپدیت کردن سرعتشون 40 50 مگ شده بود ولی الان شده 13 14 مگ
saeeddeeas
19-03-2016, 19:53
اینجا که هم سرعت کم شده هم سیگنال، بدون چیز پی ان هم بدتره
Sent from my D6503 using Tapatalk
میدونم ولی این اتفاق برای دوستمون ak313 هم افتاد وقتی فرکانس رو آپدیت کردن سرعتشون 40 50 مگ شده بود ولی الان شده 13 14 مگ
یعنی به خاطر اومدن مسافرا نیستش؟من حدس می زنم پهنای باند و زیاد کرده باشن،اما در هر صورت تا اخر این ماه معلوم می شه که این سرعت پایدار می مونه یا مثل قبل می ره رو 13-14 مگ
فکر کنم افزایش باند فرکانسی برای همه همزمان اتفاق افتاده و کاهش سرعت به نظر من بیشتر به تغییرات شبکه و جا به جایی لینکها برمی گرده
pesar_tanha
19-03-2016, 22:26
سلام
اینترنت 4g ایرانسل استفاده میکنم
اینترنت گوشیمو هاست اسپوت کردم از اینترنت گوشی رو لپتاپ استفاده میکنم
میخوام بازی انلاین بازی کنم با برنامه تانگل این وسط میخوام پورت اینترنت ایرانسل یا پورت اینترنت که شیر کردم بدونم کسی میدونه پورت ایرانسل چیه ؟
matr!x_2008
19-03-2016, 23:12
جشنواره بهاری نداره ایرانسل؟ امروز دوباره سرعت 4g بعد مدت ها خوب شد. برای عید پهنای باند رو بیشتر کردن
نه عزیز من.من اولا از سرور ایرانی و سایت های ایرانی دونلود میکنم.مثل ایران فیلم
بعدش تا همین چند روز پیش مشکلی نداشتم.هم با هیتلر شکن و هم با فی ل تر شکن
ایران فیلم سایت ایرانی هست ولی سرور داخلی نیست
saeeddeeas
20-03-2016, 00:34
فاصله با آنتن کمتر از 300 متر اما سیگنال افتظاح
fanoostalaei
20-03-2016, 00:37
فاصله با آنتن کمتر از 300 متر اما سیگنال افتظاح
به متراژ نیس
بستگی به موانع محیطی داره
البته با این آنتن سرعت خوبی داره میده :n02:
saeeddeeas
20-03-2016, 00:54
به متراژ نیس
بستگی به موانع محیطی داره
البته با این آنتن سرعت خوبی داره میده :n02:
خب خیلی نزدیکه هیچ موانعی هم نیس تقریبا از پنجره نگاه کنم دکل رو مبینم:n02:
قبلا خوب بود وسط اتاق سه انتن میداد اما الان کنار پنجره همین رو به زور میده
روز به روز داره انت دهیش اب میره:n31:
شایدم اومدن جهت سکتور هارو تغییر دادن، نمیدونم هرچی هست خیلی پوشش انتن های ایرانسل ضعیف هست تقریبا رفتم کنار انتن زیرش وایسادم بیستر متر فاصله گرفتم از -59 شده -70
پوشش فعلا رایتل از دو اپراتور دیگه بهتره
naser.051
20-03-2016, 02:19
کی گفته سرعت زیاد شده؟ بدترم شده تست میزارم ببینید من سرعتم از 10 مگ پایین نمیامد اما حالا...
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LT25i
bahman_0121
20-03-2016, 08:37
از دیشب سرورهای بازیهای انلاین هم دچار مشکل شده
اینا ی روده راست نداره فقط شعار میدن
saeeddeeas
20-03-2016, 10:54
کی گفته سرعت زیاد شده؟ بدترم شده تست میزارم ببینید من سرعتم از 10 مگ پایین نمیامد اما حالا...
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LT25i
ظاهرا از یه جا زدن دادن جای دیگه، نمیتونن همه جای ایران رو همزمان سرعت بالا بدن همیشه اینجوری بوده یه جا خوب بوده یه جا بد:n02:
Sent from my LT25i
اینجا که عالی شده (چالوس و نوشهر)
Electronic-Arts
20-03-2016, 11:45
اینم تست من با وی پی ان
دوست من
دانگل رو با چي استفاده ميكني
مستقیم به پورت یو اس بی لپ تاپ وصله. اینم سه تا تست 4G در همون موقعیت مکانی دیروز که در ساعت 12:05 ظهر امروز با آنتن 80 درصد و مودم E3372 انجام شد:
اینم تست من با وی پی ان
این تست سرعت 4G همین الان من با «سایفون» اما سرعتش به پای درگاه وی پی ان شما نمی رسه.
bahman_0121
20-03-2016, 13:13
طرج جدید ایرانسل
ماهی 5 گیگ 10 تومان
با شماره گیری :
*5#
از راست
ستاره پنج مربع
طرج جدید ایرانسل
ماهی 5 گیگ 10 تومان
با شماره گیری :
*5#
از راست
ستاره پنج مربع
ویژه نوروز فقط تا 13 فروردین
saeeddeeas
20-03-2016, 13:47
اینم تست من با وی پی ان
این فکر کنم سرعت سرور خود وی پی ان هست نه سرعت ایرانسل
من قبلا روی گوشی هم با هات اسپات میزدم همین سرعت هارو میداد
سلام،عیدتون مبارک.
متاسفانه برای سومین بار پیش از اتمام زمان و حجم قانونی بسته نامحدود ،این بسته تمام شد واز اون بدتر بدون اخطار کل اعتبار سیم کارت هم که مبلغ کمی هم نبود با تعرفه آزاد مصرف شد!
همونطور که مشاهده میکنین بنده یک بسته نامحدود یک ساعته رو دقیقا راس ساعت هفت خریداری کردم.
ولی در کمال تعجب 7:56 دقیقه صبح متوجه شدم اعتبار صفر شده و ارتباط قطع!
متاسفانه پیگیری هم نتیجه نداد!میخواستم بدونم این مشکل برای شما هم بوجود اومده؟
این هم کل مصرف از میزان 20 گیگ مجاز:
reza2700
20-03-2016, 15:20
سلام،عیدتون مبارک.
متاسفانه برای سومین بار پیش از اتمام زمان و حجم قانونی بسته نامحدود ،این بسته تمام شد واز اون بدتر بدون اخطار کل اعتبار سیم کارت هم که مبلغ کمی هم نبود با تعرفه آزاد مصرف شد!
همونطور که مشاهده میکنین بنده یک بسته نامحدود یک ساعته رو دقیقا راس ساعت هفت خریداری کردم.
چرا طرح مصرف ازاد رو فعال نمیکنی که دیگه از مشکلات پیش نیاد دوست عزیز؟
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
naser.051
20-03-2016, 15:36
اینا چرا اینجورین؟ همونطور که میدونین من قبلا. گفتم. 9 ماهه با ایرانسل مشکل دارم میخاستم شکایت کنم. اما نکردم که جواب نهای رو ببینم الان. 15 روزه هفته ای دوبار دارن زنگ میزنن مسکلتون حل شد؟ میگم نه؟ همش تو این 15 روزه همین سوال میکنن. میدونین چرا چرا بعد 9 ماه. حالا. دارن شدیدا. پیگیری میکنن؟ چون. حرف شکایت. پیش اومد اینا ترسیدن حالا دارن پیگیری میکنن. امروز که زنگ زدن. خانم گفتمسکل حل شده گفتم نه. بعدش گفت. مشکل. که ندارین. چک کردن دیدن. تا الان مشکلی نبوده؟ بعدشم قطع کرد بدون خدافظی من اصلا نمیفهمم تو شرکت ایرانسل چه خبره؟ یکی منو توجیه کنه
Sent from my LT25i
Reza_brj
20-03-2016, 16:26
سلام عید همگی مبارک
دوستان کمک کنید ب مشکل بدی خوردم
همین بسته عید رو خریدم
ولی حالا هیچ علامت نت نمیاد بالای گوشی نه 2 جی نه 3جی
100 بار گوشی رو ریست کردم سیم کارت دراوردم ولی بازم این علامت بالای گوشی نمیاد
مشکل از کجاس؟؟؟
کندترین سایت با اینترنت ایرانسل ، سایت خود ایرانسل هست که خیلی وقتا اصلا باز هم نمیشه . با چیزپی ان میشه
فکر کنم چون داخلیه میگه خودت بیا ببین . من چرا بیام :n37::n02:
مسئولین رسیدگی کنن
fanoostalaei
20-03-2016, 18:38
کندترین سایت با اینترنت ایرانسل ، سایت خود ایرانسل هست که خیلی وقتا اصلا باز هم نمیشه . با چیزپی ان میشه
فکر کنم چون داخلیه میگه خودت بیا ببین . من چرا بیام :n37::n02:
مسئولین رسیدگی کنن
این مشکل خیلی ساله وجود داره !! با اینترنت سال های پیش هم خود ایرانسل باز نمیشد
سلام
مودم 4g که با ایرانسل مشکلی نداشته باشه و حتما حداقل 3 تا Rj45 هم داشته باشه چه مارکی و با چه قیمتی تو بازار هست؟
ممنون
سلام
مودم 4g که با ایرانسل مشکلی نداشته باشه و حتما حداقل 3 تا Rj45 هم داشته باشه چه مارکی و با چه قیمتی تو بازار هست؟
ممنون
tp-link archer 200
yon.ir/GNOH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان چرا انقد سرعت سرور بعضی سایتها مثل تاینی توی ساعات رایگان(همون بسته های ساعتی 2تا8) داغونه؟ اینا سرورشون داخلیه یا خارجی؟ راه حلی داره درستش کرد؟
دوستان چرا انقد سرعت سرور بعضی سایتها مثل تاینی توی ساعات رایگان(همون بسته های ساعتی 2تا8) داغونه؟ اینا سرورشون داخلیه یا خارجی؟ راه حلی داره درستش کرد؟
سرعتش خوبه مشکلی نداره اینم تستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام،عیدتون مبارک.
بسته 900 تومنی را خریده بودی ؟
بسته 900 تومنی را خریده بودی ؟
بله.
چرا طرح مصرف ازاد رو فعال نمیکنی که دیگه از مشکلات پیش نیاد دوست عزیز؟
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
ممنون که اطلاع دادین،اطلاع نداشتم از این طرح.
mahdi-xbox
21-03-2016, 13:56
فورجی مشهد با گوشی
فرستاده شده از SM-J700Fِ من با Tapatalk
naser.051
21-03-2016, 20:45
من هیچی نمیگم خودتون قضاوت کنین پینگ به این پایینی اما سرعت بشه این؟واغعا متاسفم برا ایرانسل که با فورجی این سرعت هست
سلام عید همگی مبارک
دوستان کمک کنید ب مشکل بدی خوردم
همین بسته عید رو خریدم
ولی حالا هیچ علامت نت نمیاد بالای گوشی نه 2 جی نه 3جی
100 بار گوشی رو ریست کردم سیم کارت دراوردم ولی بازم این علامت بالای گوشی نمیاد
مشکل از کجاس؟؟؟
تمامی اکسس پوینتها رو حذف کنید و دستی یکی درست کنید و ای پی ان رو mtnirancell بزارید اگر حل نشد با سیم کارت دیگری تست کتید ببینید اینترنت دار میشید،
Babak_King
22-03-2016, 11:53
سلام دوستان یه سوال داشتم...اگه بخایم از بسته شبانه نامحدود که سه ساعت هست 2تومن دو تا بسته بخریم آِیا 6 ساعت میشه یا همون سه ساعت حجمی که میشه دانلود کرد دوبل میشه؟
بهترین حالتی دانلود میشه کرد چی هست تو شبانه که حداکثر بازده داشته باشه
:n16::n16:
[Mohsen]
22-03-2016, 14:17
بله میتونید الان دو تا بسته 3 ساعته بخرید (با 10 دقیقه تاخیر بخرید) و بعد خودشون به ترتیب زمانی فعال میشن یعنی یکی از ساعت 2 تا 5 و دیگری 5 تا 8
طرح کنترل مصرف آزاد رو هم حتما فعال کنید
ایرانسل چه کرده، تست از سرور فرانکفورت
Babak_King
22-03-2016, 16:40
;8804353']بله میتونید الان دو تا بسته 3 ساعته بخرید (با 10 دقیقه تاخیر بخرید) و بعد خودشون به ترتیب زمانی فعال میشن یعنی یکی از ساعت 2 تا 5 و دیگری 5 تا 8
طرح کنترل مصرف آزاد رو هم حتما فعال کنید
C.f.داداش مطمعنی؟؟؟؟امتحان کردی ؟؟؟؟
matr!x_2008
22-03-2016, 16:57
4g ایرانسل
[Mohsen]
22-03-2016, 19:36
C.f.داداش مطمعنی؟؟؟؟امتحان کردی ؟؟؟؟
زمان بسته نیم ساعته که چنین چیزی انجام میشد. چون مصرفم بالا نیست برای بسته های شبانه شخصا تست نکردم ولی اگر به صفحات قبل مراجعه کنید بودن دوستانی که اینکار رو انجام دادن ولی ممکنه زمان سوییچ کردن بین بسته ها چند ثانیه بره روی شارژ اصلی برای همین گفتم که مصرف آزاد رو فعال کنید که این مورد پیش نیاد.
mohebronaldo
23-03-2016, 00:03
تست نسل 4 و 3 رشت خیابان فلسطین
Babak_King
23-03-2016, 09:04
;8804481']زمان بسته نیم ساعته که چنین چیزی انجام میشد. چون مصرفم بالا نیست برای بسته های شبانه شخصا تست نکردم ولی اگر به صفحات قبل مراجعه کنید بودن دوستانی که اینکار رو انجام دادن ولی ممکنه زمان سوییچ کردن بین بسته ها چند ثانیه بره روی شارژ اصلی برای همین گفتم که مصرف آزاد رو فعال کنید که این مورد پیش نیاد.
داداش من طرح تعرفه ازاد فعال کردم...حالا ی سوال...اگه مثلا طرح 5گیگ ده تومن فعال کنم و یه طرح نامحدود شبانه...این نمیاد از اون 5گیگ ده تومن استفاده کنه و تمومش کنه؟؟؟؟:n04:
[Mohsen]
23-03-2016, 15:04
اولویت ایرانسل برای مصرف بسته ها اونی هست که زودتر تموم میشه برای همین بسته های ساعتی همیشه میان روی ماهانه و هفتگی و زودتر تموم میشن. به قاعده اگر باشه نباید بیاد از بسته دیگری مثل همین 5 گیگ مصرف کنه ولی گاهی اوقات سیستم شون مشکل داره و این اتفاقات هم میوفته. ترجیحا چند تا بسته ساعتی رو روی سیم کارت دیگری فعال کنید که بسته نداره تا این احتمال هم از بین بره
saeeddeeas
23-03-2016, 18:04
[emoji52]
zofishel
24-03-2016, 10:36
[emoji52]
سلام
شما کدوم شهرین؟ آخه منطقه ما هم امروز 4 جی شدیدا افت کرده (مشهد):n34:
sh_mahjoob
24-03-2016, 10:36
با سلام
مودم TL-MR3040 خروجی لن داره؟آیا امکان برقراری اینترنت از طریق دانگل (e3372) به لن وجود داره؟یعنی بعد از اتصال دانگل به روتر از طریق لن به کامپیوتر اینترنتم وصل میشه یا نه؟
دراصل میخوام از طریق لن بوسیله دانگل به کامپیوتر اینترنت داشته باشم نه از طریق وای فای
با تشکر
saeeddeeas
24-03-2016, 12:05
سلام
شما کدوم شهرین؟ آخه منطقه ما هم امروز 4 جی شدیدا افت کرده (مشهد):n34:
سلام،
هرمزگان جاسک
جالبتر سرعت تریجی بالاتره
naser.051
24-03-2016, 12:12
با سلام
مودم TL-MR3040 خروجی لن داره؟آیا امکان برقراری اینترنت از طریق دانگل (e3372) به لن وجود داره؟یعنی بعد از اتصال دانگل به روتر از طریق لن به کامپیوتر اینترنتم وصل میشه یا نه؟
دراصل میخوام از طریق لن بوسیله دانگل به کامپیوتر اینترنت داشته باشم نه از طریق وای فای
با تشکر
بله خروجی لن داره. و میشه
Sent from my LT25i
sh_mahjoob
24-03-2016, 14:08
ممنونم عزیز که به سوالم جواب دادین خیلی خیلی متشکرم
به نظر شما بهترین روتر برای دانگل e3372 چه مدلیه؟
naser.051
24-03-2016, 16:44
ممنونم عزیز که به سوالم جواب دادین خیلی خیلی متشکرم
به نظر شما بهترین روتر برای دانگل e3372 چه مدلیه؟
شما چرا مودم وای فای دار نمیگیرید؟
Sent from my LT25i
sh_mahjoob
24-03-2016, 19:17
ناصر عزیز
متاسفانه دانگل ۴جی مدل e3372 دوماه بیش خریدم مجبورم ی روتر بخرم بنظرت کدومش بهتره؟
برای اتصال به لن ----- میخواستم از طریق دانگل تا اینترنت داشته باشم
- - - Updated - - -
ناصر عزیز
متاسفانه دانگل ۴جی مدل e3372 دوماه بیش خریدم مجبورم ی روتر بخرم بنظرت کدومش بهتره؟
برای اتصال به لن ----- میخواستم از طریق دانگل تا اینترنت داشته باشم
sadegh1010
24-03-2016, 19:23
با سلام
با تشکر
router tplink mr3020
مناسب است،
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
saeeddeeas
24-03-2016, 20:25
دوستان قوی ترین دانگل ۴جی کدومه؟ آنتن دهیش خوب باشه
alireza20202003
25-03-2016, 02:36
ایرانسل چه کرده، تست از سرور فرانکفورت
از دید استاندارد جهانی همونطور که اسپید تست هم گفته این سرعت در استاندارد A+ قرار میگیره. اگر همیشه سرعت این باشه (که نیست) میشه گفت سرعت اینترنت در ایران پیشرفت عجیبی کرده. با این سرعت میشه 4k یوتیوب و نت فیلیکس نگاه کرد که خیلی ها تو دنیا نمیتونن !
sh_mahjoob
25-03-2016, 09:31
با سلام
آیامودم TL-MR3020 خروجی لن داره؟آیا امکان برقراری اینترنت از طریق دانگل (e3372) به لن وجود داره؟یعنی بعد از اتصال دانگل به روتر از طریق لن به کامپیوتر اینترنتم وصل میشه یا نه؟
دراصل میخوام از طریق لن بوسیله دانگل به کامپیوتر اینترنت داشته باشم نه از طریق وای فای برای اتصال به لن ----- میخواستم از طریق دانگل تا اینترنت داشته باشم
با تشکر
با سلام
آیامودم TL-MR3020 خروجی لن داره؟آیا امکان برقراری اینترنت از طریق دانگل (e3372) به لن وجود داره؟یعنی بعد از اتصال دانگل به روتر از طریق لن به کامپیوتر اینترنتم وصل میشه یا نه؟
دراصل میخوام از طریق لن بوسیله دانگل به کامپیوتر اینترنت داشته باشم نه از طریق وای فای برای اتصال به لن ----- میخواستم از طریق دانگل تا اینترنت داشته باشم
با تشکر
بله همه چبزهایی که شما می خواهید داره.
به روتر وصل میشه و هم خروجی لن داره هم وای فای میده
با سلام
با تشکر
این روتر یک درگاه لن بیشتر نداره یعنی نمیتونی دوتا دستگاه رو با کابل بهش وصل کنی
با سلام
با تشکر
روتر MR3220 بگیر
امکانات بهتری داره
مناسب کار شماست
نمیدونم MR3020 غیر از کوچک بودن چه مزیت دیگه ای داره که همه کلید کردن روش .
غیر از این که تعداد پورت هاش کمه . آنتن داخلیه و ضعیف .
روتر ADSL هم نداره
باتری هم نداره که بگیم پرتابله . پس برای خونه هست . کوچک بودنش به درد ... میخوره
20 ت هم گرون تره
30 گیگابایت اینترنت رایگان جایزه همه اونهاییه که از اول تا آخر فروردین 30 ساعت از آموزش های 'اپلیکیشن دانا' استفاده کرده باشن.
عالی نیست؟ هم یه موضوع به درد بخور یاد می گیری و هم 30 گیگ اینترنت رایگان!
معطل نکن و همین الآن برو سراغ اپلیکیشن دانا:
[Mohsen]
25-03-2016, 17:25
الان نگاه کردم نوشته 30 ساعت دوره آموزشی غیر رایگان! یعنی باید توی دوره های پولی شرکت کنی و بعد بهت این 30 گیگ رو میده و ننوشته این مقدار حجم در چه مدت قابل استفاده ست.
روتر MR3220 بگیر
امکانات بهتری داره
مناسب کار شماست
نمیدونم MR3020 غیر از کوچک بودن چه مزیت دیگه ای داره که همه کلید کردن روش .
غیر از این که تعداد پورت هاش کمه . آنتن داخلیه و ضعیف .
روتر ADSL هم نداره
باتری هم نداره که بگیم پرتابله . پس برای خونه هست . کوچک بودنش به درد ... میخوره
20 ت هم گرون تره
مگه 3220 ای دی اس ال هم ساپرت می کنه که نوشتید 3020 ای دی اس ال ساپرت نمی کنه؟
از محاسن 3020 اینکه با برق یو اس بی یه آمپر هم کار می کنه و می تونی توی ماشین هم ازش استفاده کنی
مگه 3220 ای دی اس ال هم ساپرت می کنه که نوشتید 3020 ای دی اس ال ساپرت نمی کنه؟
از محاسن 3020 اینکه با برق یو اس بی یه آمپر هم کار می کنه و می تونی توی ماشین هم ازش استفاده کنی
خب این شد یه حرفی و مزیتی اگه با برق دیگه ای هم کار کنه .
روتر ADSL هست . یک ورودی WAN با 4 تا خروجی LAN
فقط روتره . خودش مودم نیست
3020 فقط یه خروجی LAN داره
خب این شد یه حرفی و مزیتی اگه با برق دیگه ای هم کار کنه .
روتر ADSL هست . یک ورودی WAN با 4 تا خروجی LAN
فقط روتره . خودش مودم نیست
3020 فقط یه خروجی LAN داره
من نمی فهمم چی نوشتید اما مطمئنم 3220 مودم ای دی اس ال نیست و قابلیت ون هم ربطی به اون نداره و 3020 هم قابلیت ون رو داره
MR3220 :
75000 تومن
4 پورت لن داره که بتونی به 4 تا کامپیوتر دیگم وصل کنی اگر لازمت بشه .
آنتن خارجی داره آنتن دهیش کمی بهتر . ولتاژشم 9 ولت .
MR3020 :
82000 تومن
یک پورت لن داره
انتن داخلی
برق 5 ولت با usb هم کار میکنه
کلا آنتن دهیش تفاوت آنچنانی نداره با mr3220 قیمتشم 20000 تومن گرونتر نیست 7 8 تومن یه خوبی داره اینکه قابل حمل میتونی هر جایی با خودت ببری راحت من خودم mr3020 خریدم و هیچکدوم از اینا قابلیت adsl ندارن دستگاهی که قابلیت adsl داشته باشه روی دستگاه جای فیش تلفن باید باشه که وجود نداره .
saeeddeeas
26-03-2016, 12:51
MR3220 :
75000 تومن
4 پورت لن داره که بتونی به 4 تا کامپیوتر دیگم وصل کنی اگر لازمت بشه .
آنتن خارجی داره آنتن دهیش کمی بهتر . ولتاژشم 9 ولت .
MR3020 :
82000 تومن
یک پورت لن داره
انتن داخلی
برق 5 ولت با usb هم کار میکنه
کلا آنتن دهیش تفاوت آنچنانی نداره با mr3220 قیمتشم 20000 تومن گرونتر نیست 7 8 تومن یه خوبی داره اینکه قابل حمل میتونی هر جایی با خودت ببری راحت من خودم mr3020 خریدم و هیچکدوم از اینا قابلیت adsl ندارن دستگاهی که قابلیت adsl داشته باشه روی دستگاه جای فیش تلفن باید باشه که وجود نداره .
آگه با usb کار میکنه پس با کابل otg موبایلم کار میکنه؟
اگر جریانش کمتر از 500 میلی آمپر نشه کار میکنه من کابل otg تست نکردم .
saeeddeeas
26-03-2016, 12:55
اگر جریانش کمتر از 500 میلی آمپر نشه کار میکنه من کابل otg تست نکردم .
شما از چه دانگلی استفاده میکنید؟
استاندارد آداپتورش یک آمپره. و اگر خروجی او تی جی یک آمپر باشه بدون مشکل جواب میده
troy_ali
26-03-2016, 16:07
سلام . من چند روزی بود که از اینترنت 4g ایرانسل با موبایل استفاده می کردم و با tethering وصل می کردم به کامپیوتر که آنتن فول می داد و حتی برای بازی هم استفاده می کردم . بخاطر اینکه باتری موبایل اسیب نبینه یه مودم E3372 گرفتم ولی اصلا 4G رو پیدا نمی کنه و وصل میشه به 3G . به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه و آیا قابل برطرف کردن هست ؟
- - - Updated - - -
سلام . من چند روزی بود که از اینترنت 4g ایرانسل با موبایل استفاده می کردم و با tethering وصل می کردم به کامپیوتر که آنتن فول می داد و حتی برای بازی هم استفاده می کردم . بخاطر اینکه باتری موبایل اسیب نبینه یه مودم E3372 گرفتم ولی اصلا 4G رو پیدا نمی کنه و وصل میشه به 3G . به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه و آیا قابل برطرف کردن هست ؟
من نمی فهمم چی نوشتید اما مطمئنم 3220 مودم ای دی اس ال نیست و قابلیت ون هم ربطی به اون نداره و 3020 هم قابلیت ون رو داره
خوبه باز تاکید کردم مودم نیست . روتره :n35:
فرق مودم و روتر ADSL چیست ؟
روتر آنست که اینترنت را از مودم از طریق WAN بگیرد و به صورت LAN یا WiFi بیرون بدهد
مودم آنست که سیم تلفن را بگیرد و اینترنت کند !
حالا 3220 یک پورت USB برای دانگل و یک پورت WAN برای ADSL داره و به صورت 4 پورت LAN و وای فای در اختیار میزاره
3020 هم روی پورتش نوشته WAN /LAN ولی تو سایتش هم هیچ اشاره ای به ADSL نشده . پس همون LAN خالی هست . خروجیه ورودی نیست
روتر آنست که اینترنت را از مودم از طریق WAN بگیرد و به صورت LAN یا WiFi بیرون بدهد
حالا 3220 یک پورت USB برای دانگل و یک پورت WAN برای ADSL داره و به صورت 4 پورت LAN و وای فای در اختیار میزاره
3020 هم روی پورتش نوشته WAN /LAN ولی تو سایتش هم هیچ اشاره ای به ADSL نشده . پس همون LAN خالی هست . خروجیه ورودی نیست
هر دو مدل روتر هستن و كارايي مودم رو ندارن
اشاره به ساپورت adsl اشتباه
بايد اشاره كنن اينترنت كابلي با كابل اينترنت رو ميتونن شير كنن چه ورودي چه خروجي wan و lan
استاندارد آداپتورش یک آمپره. و اگر خروجی او تی جی یک آمپر باشه بدون مشکل جواب میده
بله و خروجی کیس و دستگاهها 500 میلی آمپر می باشد که با usb هم کار میکنه که هیچگاه یک آمپر نیستن جز آداپتورش به همین خاطر گفتم نباید کمتر از 500 میلی آمپر باشه .
شما از چه دانگلی استفاده میکنید؟
دانگل من e3372
دوست عزیز من نمی دونم شما چرا اصلا ای دی اس ال رو وسط کشدید
پورت 3020 هم قابلیت لن داره هم ون، هم می تونه ورودی باشه هم خروجی، حالا شما هی حرف خودت رو بزن
دوستان من نمیدونم چی شده یهو سمت ما سیگنال ایرانسل ضعیف شده .
بله و خروجی کیس و دستگاهها 500 میلی آمپر می باشد که با usb هم کار میکنه که هیچگاه یک آمپر نیستن جز آداپتورش به همین خاطر گفتم نباید کمتر از 500 میلی آمپر باشه .
پورت یو اس بی 3 900 میلی آمپر هست اما با یو اس بی 2 احتمالا به مشکل می خوره و نمی تونه آمپراژ دانگل رو تامین کنه اما با یو اس بی 3 احتمالا جواب میده مخصوصاً اگر کابل افزایشی به روتر وصل نکرده باشید
- - - Updated - - -
توی تنظیمات مودم حالت 4g only رو انتخاب کنید و تست کنید،
troy_ali
26-03-2016, 17:14
توی تنظیمات مودم حالت 4g only رو انتخاب کنید و تست کنید،
این کار رو هم امتحان کردم ولی باز هم یک آنتن می گیره . اصلا وقتی NETWORK SEARCH رو به صورت دستی می خوام پیدا کنم هیچ جا رو پیدا نمی کنه . با اینکه با موبایل آنتن کامل میگیره :n03:
پورت 3020 هم قابلیت لن داره هم ون، هم می تونه ورودی باشه هم خروجی، حالا شما هی حرف خودت رو بزن
شما داری کشش میدی . روتر رو مودم میخونی . داستان هم میگی براش.
این دوستمون به LAN نیاز داشت . منم یه روتر بهتر که تعداد پورت بیشتری با قیمت کمتر داره معرفی کردم که 2 تا کار انجام بده .
این 3020 شما که روی قابلیت WAN اش هیچ توضیح و تبلیغی داده نشده
اگه به فرض پورت WAN اش نرم افزاری و سخت افزاری کار کنه همون یه پورتش هم پرمیشه میمونه وای فای
این یعنی دور ریختن پول برای یه دستگاه ناقص .
وسلام
[ حذف شد ]
شما داری کشش میدی . روتر رو مودم میخونی . داستان هم میگی براش.
این دوستمون به LAN نیاز داشت . منم یه روتر بهتر که تعداد پورت بیشتری با قیمت کمتر داره معرفی کردم که 2 تا کار انجام بده .
این 3020 شما که روی قابلیت WAN اش هیچ توضیح و تبلیغی داده نشده
اگه به فرض پورت WAN اش نرم افزاری و سخت افزاری کار کنه همون یه پورتش هم پرمیشه میمونه وای فای
این یعنی دور ریختن پول برای یه دستگاه ناقص .
وسلام
[ حذف شد ]
چه بحث عجیبی بین شما ایجاد شده.
مگه غیر این که هر جفت مودم ها روتر هستند و بایستی از یک مودم دیگر (چه 3G و چه ADSL) اینترنت بگیرن تا بتونن به اطراف خودشون اینترنت بدن.
مدل 3220 قابلیت دریافت از هر دو مودم ذکر شد را دارد و همچنین میتواند هم از طریق LAN و هم از طریق WireLess اینترنت شیر کند
مدل 3020 قابلیت دریافت از هر دو مودم ذکر شده دارد و تنها در صورتی که از طریق مودم 3G اینترنت را دریافت کند، قادر هست هم از طریق LAN و هم WireLess اینترنت شیر کند و در صورتی که از طریق مودم ADSL اینترنت را دریافت کند تنها قادر است آن اینترنت را به WireLess تبدیل کند.
مودم 3020 میتواند از طریق کابل USB نیز روشن شود که 3220 این قابلیت را ندارد.
مودم 3220 میتواند تمامی وظایف روتر را انحام دهد و یک ورودی WAN را به 4 LAN تبدیل میکند که 3020 این قابلیت را ندارد.
هیچ کدام از این روترها بدون یک توضیع کننده اینترنت نمیتوانند کار کنند.
با سلام
با تشکر
اینجا دوستمون دقیقا به همون نکته شک برانگیز اشاره کرده.
گفتته اگه دانگل 3G رو بزنم به این روتر (3020) آیا میتونم از طریق کابل شبکه به سیستمم اینترنت بدم؟!
اینجا یکی از طرفین دعوا بهش اشاره کرد ولی بحثشون به حاشیه کشده شد.
روتر 3020 تنها یک پورت شبکه داره و اون هم WAN هست. اینجاست که این دستمون بایس بدونه که این پورت میتونه به لپتاپش اینترنت بده یا نه..؟!
چه بحث عجیبی بین شما ایجاد شده.
مگه غیر این که هر جفت مودم ها روتر هستند و بایستی از یک مودم دیگر (چه 3G و چه ADSL) اینترنت بگیرن تا بتونن به اطراف خودشون اینترنت بدن.
مدل 3220 قابلیت دریافت از هر دو مودم ذکر شد را دارد و همچنین میتواند هم از طریق LAN و هم از طریق WireLess اینترنت شیر کند
مدل 3020 قابلیت دریافت از هر دو مودم ذکر شده دارد و تنها در صورتی که از طریق مودم 3G اینترنت را دریافت کند، قادر هست هم از طریق LAN و هم WireLess اینترنت شیر کند و در صورتی که از طریق مودم ADSL اینترنت را دریافت کند تنها قادر است آن اینترنت را به WireLess تبدیل کند.
مودم 3020 میتواند از طریق کابل USB نیز روشن شود که 3220 این قابلیت را ندارد.
مودم 3220 میتواند تمامی وظایف روتر را انحام دهد و یک ورودی WAN را به 4 LAN تبدیل میکند که 3020 این قابلیت را ندارد.
هیچ کدام از این روترها بدون یک توضیع کننده اینترنت نمیتوانند کار کنند.
اینجا دوستمون دقیقا به همون نکته شک برانگیز اشاره کرده.
گفتته اگه دانگل 3G رو بزنم به این روتر (3020) آیا میتونم از طریق کابل شبکه به سیستمم اینترنت بدم؟!
اینجا یکی از طرفین دعوا بهش اشاره کرد ولی بحثشون به حاشیه کشده شد.
روتر 3020 تنها یک پورت شبکه داره و اون هم WAN هست. اینجاست که این دستمون بایس بدونه که این پورت میتونه به لپتاپش اینترنت بده یا نه..؟!
اون پورت rj45. روتر 3020هم می تونه لن باشه و هم ون، این روتر سه حالت داره توی حالت تری جی 4 جی می تونید از طریق کابل لن روی سیستم و لپ تاپ اینترنت داشته باشید با دانگل و توی حالت ap می تونید از طریق لن بهش اینترنت بدید و صرفا از طریق وایرلس از اون همون اینترنت یا با تنظیمات وی. . پی ان اینترنت، بگیرید
amirdiba
26-03-2016, 22:56
با سلام
بلعهههههههههههههههههههه میشه
مدل 3020 قابلیت دریافت از هر دو مودم ذکر شده دارد و تنها در صورتی که از طریق مودم 3G اینترنت را دریافت کند، قادر هست هم از طریق LAN و هم WireLess اینترنت شیر کند
خودت که جواب دادی. اینترنت رو به لپ تاپ از طریق LAN میده قطعا و 100 درصد . ویدیوش تو یوتیوب هست
من حرفم این بود که این روتر اگه به فرض بتونه اینترنت ADSL رو از طریق WAN بگیره دیگه پورتی نداره که به صورت LAN به اشتراک بزاره و در این حالت فقط وای فای داریم.
پس مزیت این روتر کوچک بودن + کار با برق انواع USB شارژر و ماشین و لپ تاپ هست .
برای هرگونه استفاده پرتابل مثل لپ تاپی که اینور و اونور زیاد میره مناسبه
مزیت 3220 و 3420 هم آنتن خارجی وای فای و تعداد پورت بیشتر هست
Abolfazl-Star
27-03-2016, 01:19
سلام .
چرا از سرورای خارجی با بیشترین سرعت دان میکنه ولی داخلی ها خیلی پایینه ؟؟
من از سرور مایکروسافت تا 20 مگ سرعت داشتم ولی از سرورای داخلی بیشتر از 10 مگ نمیشه ؟ دلیل چیه؟
masooyan
27-03-2016, 04:19
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Electronic-Arts
27-03-2016, 09:02
نمیدونم چرا تو تهران سرعت تک کانکشن یک سوم سرعت چند کانکشنه هست!!!!
پورت یو اس بی 3 900 میلی آمپر هست اما با یو اس بی 2 احتمالا به مشکل می خوره و نمی تونه آمپراژ دانگل رو تامین کنه اما با یو اس بی 3 احتمالا جواب میده مخصوصاً اگر کابل افزایشی به روتر وصل نکرده باشید
همه دستگاهها که usb3 نیستن اینجوری پس نه با شارژر ماشین باید کار کنه نه بقیه دستگاهها ولی در صورتی که با شارژر ماشین و بقیه دستگاهها کار میکنه توی کابل دستگاهم دو سر usb قرار داده شد تا در صورت کم اوردن از اون یکی سری استفاده کنید تا ولتاژ و جریان مورد نظر تامین بشه .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Power & Performance Analysis
Condition TP-LINK FW Open-WRT
Boot 150mA 100mA
Idle 125mA 68mA
Idle + LAN 155mA 108mA
Idle + WLAN 125mA 105mA
Idle + LAN + WLAN 155mA 148mA
Idle + LAN + WLAN + USB 210mA 205mA
Active Download + LAN + WLAN + USB 260mA 255mA
AP + Monitor + Dump on USB + LAN + WLAN + USB N/A 230mA
Power consumption
Input voltage: The router will function correctly when powered with voltages as low as 3.3 Volts (determined experimentally) instead of 5V USB-Power. Thus, it can be powered directly from one single Li-Ion battery (which usually starts fully charged at 4.2V and has a nominal voltage of 3.7) without the need for an external 5V adapter.
This router is standardly powered via USB at 5V. The voltage regulators' input voltage should be at least between 3.7V - 5.5V, but not over 5.5V. The device will get damaged at too high voltages*. Maximum current draw at 5V is 255mA (Active Download + LAN + WLAN + USBboot), average current draw with WiFi is 125mA, idle is 68mA. Hence the average router power consumption is 0.6W, which is incredibly low.
تهران سرعت اوردن روی 16 مگ حداکثر سرعت دانلود روی 2 مگ نهایت برای همه همینجوری ؟
sh_mahjoob
27-03-2016, 09:58
دوستان شرمنده باعث همه ی این بحثها منم. باز عذر خواعی میکنم.
عزیزان فقط ی روتر ی میخواستم که خروجی لن داشته باشه و بین این دو مدل (۳۲۲۰ -۳۰۲۰) مونده بودم وبا راهنمایی شما روتر ۳۲۲۰ انتخاب کردم.
با تشکر از دوستان و عزیزان خوبم
سلام دوستان
با توجه به عکس های زیر بهترین نقطه برای نصب مودم دانگل کدومه ؟
یک
fanoostalaei
27-03-2016, 21:30
هر چی اعداد به سمت -44 دسی بل نزدیکتر بهتر و مناسبترین مکان برای نصب دانگل
ممنون. یعنی مهمترین پارامتر سیگنال؟ حتی اگر snr اون نقطه بالا باشه؟
ممنون. یعنی مهمترین پارامتر سیگنال؟ حتی اگر snr اون نقطه بالا باشه؟
مربوط به چه نرم افزاري ميشه عكس ها
با نرم افزار network signal stream گرفته شده عکسها
سلام دوستان
یک
وقتی از عکس با این تعداد و این سایز استفاده میشه باید از اسپویلر استفاده کنی! شاید یکی نخواد عکسهای آپلود شده توسط شما براش لود بشه
به حقوق هم احترام بذاریم.
[/SPOILER]
وقتی از عکس با این تعداد و این سایز استفاده میشه باید از اسپویلر استفاده کنی! شاید یکی نخواد عکسهای آپلود شده توسط شما براش لود بشه
به حقوق هم احترام بذاریم.
البته دوستانم اگر در نقل قول بتونن عكس ها رو پاك كنن بهتر ميشه
با نرم افزار network signal stream گرفته شده عکسها
براي ios فكر كنم نداره
جالب بود ممنون
دوستان سلام لطفا یک سوال فوری دارم من 100 گیگ اینترنت ایرانسل یکساله داشتم که تو تاریخ 2 فروردین 95 منقضی شد وقتی دوباره اینترنت خریدم اون حجم پرید ایا راهی نداشته که اون روی اینترنت جدیدم برگرده؟ بعضیها میگن قبلا بوده وبعضیها میگن باید قبل از تموم شدنش بسته افزایشی میخریدم .منتظر جوابتونم .خیلی لازم دارم خوده ایرانسل جواب دقیقی نمیده
دوستان سلام لطفا یک سوال فوری دارم من 100 گیگ اینترنت ایرانسل یکساله داشتم که تو تاریخ 2 فروردین 95 منقضی شد وقتی دوباره اینترنت خریدم اون حجم پرید ایا راهی نداشته که اون روی اینترنت جدیدم برگرده؟ بعضیها میگن قبلا بوده وبعضیها میگن باید قبل از تموم شدنش بسته افزایشی میخریدم .منتظر جوابتونم .خیلی لازم دارم خوده ایرانسل جواب دقیقی نمیده
سلام دوستان
یک
سرعت دانلود تو این دو تا نقطه بررسی کن اولی دو تا مونده به آخری . دومی یکی مونده به آخری .
خیر راهی نداشته چون ایرانسل هیچ وقت دو تا بسته روی هم نمیندازه
hamedfazelm
28-03-2016, 09:48
با سلام. من از دیروز وقتی برنامه ایرانسل من رو باز می کنم پیغام unable to connect to the server میاد . کسی تا حالا به این مشکل برخورده
اگه بسته افزایشیم بخرم قبل از تموم شدن قبلی بازم نمیشه؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
iceman2200
28-03-2016, 15:57
کسی خبر داره طرح نیم ساعته برای همیشه برداشته شد یا نه؟
کسی خبر داره طرح نیم ساعته برای همیشه برداشته شد یا نه؟
ایرانسل الان خودش هم یادش رفته همچین بسته ای قبلا داشته . شما هم فراموش کنین بهتره .
خیر. انتقال حجم به دور بعد نداریم .
بسته ها در یکی از این وضعیت ها تموم میشن
1- پایان اعتبار زمانی
2- پایان حجم
بسته ای که بعدا خریداری میکنین اگه کوتاه مدت تر باشه قبل از بسته قبلی مصرف میشه .
اگه مساوی یا بلند مدت تر باشه زرور میشه تا قبلی تموم بشه.
اگه مربوط به ساعات افت مصرف باشه در کنار بسته شبانه روزی در ساعات مشخص شده مصرف میشه.
Abolfazl-Star
28-03-2016, 16:12
دوستان میشه دوتا بسته 3 ساعته نا محدود شبانه فعال کرد ؟
دوستان سرعت دانلود شما هم کاهش پیدا کرده یا من به خاطر دانلود زیاد جریمه شدم؟
قبلا با 32 مگابیت بر ثانیه دانلود داشتم الان شده 16 مگابیت...
ایرانسل الان خودش هم یادش رفته همچین بسته ای قبلا داشته . شما هم فراموش کنین بهتره .
1- پایان اعتبار زمانی
2- پایان حجم
بسته ای که بعدا خریداری میکنین اگه کوتاه مدت تر باشه قبل از بسته قبلی مصرف میشه .
اگه مربوط به ساعات افت مصرف باشه در کنار بسته شبانه روزی در ساعات مشخص شده مصرف میشه.
میشه دقیق تر توضیح بدی من نفهمیدم .چون ضرر کردم و70 گیگ حجمم رفته
- - - Updated - - -
1- پایان اعتبار زمانی
2- پایان حجم
1- پایان اعتبار زمانی
2- پایان حجم
دیگه از دقیق تر ؟ بسته شما زمانش تموم شده حجمش هم سوخته
چه 70 گیگ چه 700 گیگ
آخه رو چه حسابی فکر میکردین قراره منتقل بشه به دور بعد .
اینقدر هم روی دکمه ارسال کلیک نکن . یه کم صبور باش تا ارسال بشه :n02:
دوستان میشه دوتا بسته 3 ساعته نا محدود شبانه فعال کرد ؟
بله میشه
سرعت دانلود شبانه ایرانسل دیشب روی 700 800 بود خیلی افت کرده در روزم بیشتر از 2 مگ نمیشه
من الان یه بسته هشت صبح تا دو بامداد روز بعد بگیرم از فردا فعال میشه دیگه؟
PedramIV
29-03-2016, 22:03
امکانش هست بدون گذاشتن سیم کارت روی موبایل مصرف آزاد رو قطع کرد؟ من چند بار از طریق برنامه ایرانسل من امتحان کردم اما هر بار پیغام خطا داد.
من از سیم کارت روی مودم 4G استفاده می کنم و نمیخوام که اون رو تیدیل به میکرو کنم و بزارم روی گوشی. راهی نیست؟
من الان یه بسته هشت صبح تا دو بامداد روز بعد بگیرم از فردا فعال میشه دیگه؟
در اولین 2 بامداد پیش رو که به اینترنت متصل باشین استفاده میشه
امکانش هست بدون گذاشتن سیم کارت روی موبایل مصرف آزاد رو قطع کرد؟ من چند بار از طریق برنامه ایرانسل من امتحان کردم اما هر بار پیغام خطا داد.
من از سیم کارت روی مودم 4G استفاده می کنم و نمیخوام که اون رو تیدیل به میکرو کنم و بزارم روی گوشی. راهی نیست؟
مودم که USSD داره ؟
فعال سازی
#3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *2*3*555*
به ترتیب 555*سه*دو*سه
بعدش میخواد 1 رو بفرستین
غیرفعال سازی
#۴*۳*۵۵۵*
سه*چهار
برنامه برای منم خطا میده . تلاش نکن . به نظر میاد اینترنتی نیست یعنی میخواد کد رو وارد کنه که خب گوشی و سیمکارت لازمه!
mohammad_1992
30-03-2016, 10:18
سلام دوستان سال نو مبارک انشالله سال خوبی داشته باشید
من دیروز تعویض سیم کارت داشتم ( امروز فعال شد - 4G ) - ولی متاسفانه به 4g وصل نمیشه و همون 3G نمایش داده میشه
هم منطقه پوشش میده 4G ( داخل خود سایت ایرانسل زده ) - هم گوشیم قابلیت 4G داره ( روی ایفون 5 و 5s تست شده ) آیا تنظیمات خاصی وجود داره برای ایفون برای 4G ؟
IOS = 8.4
ممنون میشم راهنماییم کنید
Abolfazl-Star
30-03-2016, 11:09
من دیروز تعویض سیم کارت داشتم ( امروز فعال شد - 4G ) - ولی متاسفانه به 4g وصل نمیشه و همون 3G نمایش داده میشه
هم منطقه پوشش میده 4G ( داخل خود سایت ایرانسل زده ) - هم گوشیم قابلیت 4G داره ( روی ایفون 5 و 5s تست شده ) آیا تنظیمات خاصی وجود داره برای ایفون برای 4G ؟
IOS = 8.4
سلام سال نو شما هم مبارک
از طریق تنظیمات شبکه باید مود رو حالت LTE یا 4G بزارید
IOS = 8.4
ورژن ios پايين
mostafamrm1
30-03-2016, 12:24
سلام، وضعیت اینترنت نامحدود روزانه ایرانسل که قیمتش 3 هزار تومان هست چجوریه؟
سرعتش در ساعات مختلف چقدره؟
سیاست مصرف منصفانه داره؟
حدودا چند گیگ میشه باهاش دانلود کرد؟
در کل بنظر کسانی که استفاده کردن به صرفه هست یا نه. چون همراه اول هم این طرح رو گذاشته ولی فکر میکنم فقط شبانه نامحدود داشته باشه، که اونم مبلغش متغیره.
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
mehrabooni
30-03-2016, 12:40
سلام، وضعیت اینترنت نامحدود روزانه ایرانسل که قیمتش 3 هزار تومان هست چجوریه؟
سرعتش در ساعات مختلف چقدره؟
سیاست مصرف منصفانه داره؟
حدودا چند گیگ میشه باهاش دانلود کرد؟
در کل بنظر کسانی که استفاده کردن به صرفه هست یا نه. چون همراه اول هم این طرح رو گذاشته ولی فکر میکنم فقط شبانه نامحدود داشته باشه، که اونم مبلغش متغیره.
مگه طرح های روزانه نامحدود رو برنداشتن
mostafamrm1
30-03-2016, 13:08
مگه طرح های روزانه نامحدود رو برنداشتن
یه سری که برداشتن این طرح ها رو ولی همراه اول طرح نامحدودش رو دوباره فعال کرده، چه برای تماس چه برای اینترنت شبانه(همون که مبلغ هدف مشخص میکنه).
در مورد ایرانسل هم من نگرفتم تا حالا، ولی توی سایت خودش که لینکش رو زیر قرار دادم جزئیاتش رو نوشته.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانسل-بسته-نامحدود-اینترنت-همراه-عرضه-کرد
الیته این توی قسمت اخبار سایت ایرانسل هست و من نمیدونم مربوط به چه تاریخی هست، شاید هنوز مثل همراه اول طرح ها رو مجددا راه اندازی نکرده باشن.
یه سری که برداشتن این طرح ها رو ولی همراه اول طرح نامحدودش رو دوباره فعال کرده، چه برای تماس چه برای اینترنت شبانه(همون که مبلغ هدف مشخص میکنه).
در مورد ایرانسل هم من نگرفتم تا حالا، ولی توی سایت خودش که لینکش رو زیر قرار دادم جزئیاتش رو نوشته.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانسل-بسته-نامحدود-اینترنت-همراه-عرضه-کرد
الیته این توی قسمت اخبار سایت ایرانسل هست و من نمیدونم مربوط به چه تاریخی هست، شاید هنوز مثل همراه اول طرح ها رو مجددا راه اندازی نکرده باشن.
اخبار رو ولش کن عزیز
تنها بسته های موجود فقط در این لینک
طرح های مناسبتی هم در برنامه ایرانسل من
فریب ایرانسل را نخورید. این کار در اغلب موارد اعمال نمیشه و بصورت آزاد مصرف میکنه.
بهتره رو میزان مصرف و باقیمونده مدت و حجم مدیریت کافی داشته باشی.
mohammad_1992
30-03-2016, 15:12
سلام سال نو شما هم مبارک
از طریق تنظیمات شبکه باید مود رو حالت LTE یا 4G بزارید
قرار میدم تاثیری نداره
mohammad_1992
30-03-2016, 15:15
ورژن ios پايين
مطمئن هستید ؟؟؟ چون شنیدم ای او اس 9 مشکل داره با 4g ایرانسل و نمیشناستش
مطمئن هستید ؟؟؟ چون شنیدم ای او اس 9 مشکل داره با 4g ایرانسل و نمیشناستش
٩.٢ به بالا مشكلي نداره زيرش من نتونستم
[Mohsen]
30-03-2016, 15:22
سلام دوستان سرعت ایرانسل کلا توی ایام عید کمتر شده؟ چون دیشب برای اولین بار در سال جدید یک بسته 1 ساعته گرفتم سرعتش فاجعه بار پایین بود طوری که بین 200 تا 900 کیلوبایت در نوسان بود میخواستم ببینم برای شما هم همینطوره؟
فریب ایرانسل را نخورید. این کار در اغلب موارد اعمال نمیشه و بصورت آزاد مصرف میکنه.
بهتره رو میزان مصرف و باقیمونده مدت و حجم مدیریت کافی داشته باشی.
اتفاقا درسته من خودم سه ماه دارم استفاده میکنم بیشتر ار 30 40 تا بسته خریدم فریب خوردن نداره شما طرح کنترل مصرف آزاد را رو بزنین به هیچ عنوان از پولتون کم نمیکنه .
- - - Updated - - -
;8807484']سلام دوستان سرعت ایرانسل کلا توی ایام عید کمتر شده؟ چون دیشب برای اولین بار در سال جدید یک بسته 1 ساعته گرفتم سرعتش فاجعه بار پایین بود طوری که بین 200 تا 900 کیلوبایت در نوسان بود میخواستم ببینم برای شما هم همینطوره؟
مثل اینکه تو عید بیشتر پهنای باند بردن سمت شهرهای توریستی و توی بقیه شهرها روی 2 مگ همرو محدود کردن
;8807484']سلام دوستان سرعت ایرانسل کلا توی ایام عید کمتر شده؟ چون دیشب برای اولین بار در سال جدید یک بسته 1 ساعته گرفتم سرعتش فاجعه بار پایین بود طوری که بین 200 تا 900 کیلوبایت در نوسان بود میخواستم ببینم برای شما هم همینطوره؟
مثل اینکه تو عید بیشتر پهنای باند بردن سمت شهرهای توریستی و توی بقیه شهرها روی 2 مگ همرو محدود کردن
اتفاقا درسته من خودم سه ماه دارم استفاده میکنم بیشتر ار 30 40 تا بسته خریدم فریب خوردن نداره شما طرح مصرف منصفانه رو بزنین به هیچ عنوان از پولتون کم نمیکنه .
منظورم کد محدود کننده مصرف آزاد هستش. کدی که وقتی بسته تموم شد از شارژ اصلی کم نکنه و نت رو قطع کنه
amirdiba
30-03-2016, 17:27
اخه ادم حرصش نگیره. اخه اینترت فورجی اونم از نوع اینترانت باید این باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Send from SF5
امروز مودم e3372 که سفارش داده بودم رسید
یه مشکلی دارم وقتی به اینترنت وصل میشم به بعضی از سایت ها دسترسی ندارم (بیشتر سایت های داخلی باز نمیشن)
وقتی هیلتر شکن روشن میکنم مشکلی نداره و همه سایت ها باز میشن
منظورم کد محدود کننده مصرف آزاد هستش. کدی که وقتی بسته تموم شد از شارژ اصلی کم نکنه و نت رو قطع کنه
با عرض پوزش منم منظورم همون بودم اشتباهی گفتم منظورم کنترل مصرف آزاد
Abolfazl-Star
31-03-2016, 01:59
سرورای داخلی برای شما ها هم ترکیده؟:n03: (نهایت 1 مگ )
ولی از خارج تا 17 مگ هم میگیرم :n09:
mohebronaldo
31-03-2016, 08:33
سرورای داخلی برای شما ها هم ترکیده؟:n03: (نهایت 1 مگ )
ولی از خارج تا 17 مگ هم میگیرم :n09:
بله داغون هست خیلی.ولی گفتن کم کم پهنای باند در حال اضافه شدن هست حل میشه مشکل.نسل 4 تو بعضی نقاط سرعت دانلود با اسپید تست 0.75 مگابیت هست سرعت آپلود 18مگابیت هست
دوستان سایت با سرور قوی برای دانلود چی سراغ دارید یکی داخلی و یکی خارج؟
باتشکر
خودم از download.ir می گرفتم رسما ترکیده خیلی افت سرعت داره.
ata.royalfalcon
31-03-2016, 09:30
با سلام .
من یه روتر Asus RT-N13U B1 دارم که دانگل USB هم میخوره که میشه از اینترنت بصورت WiFi هم استفاده کرد .
میخواستم بدونم اگه مودم 4G تهیه کنم میتونم به این روتر وصل کنم ؟ چون در مشخصات این روتر چیزی در مورد 4G نگفته و فقط در مورد 3G صحبت میکنه .
amirdiba
31-03-2016, 10:32
فکر نکنم بشه. اغلب مودم های adsl تا تری جی ساپورت میکنن.ولی این مدل رو شنیدم با اپگرید یا کاستوم فریمور فور جی هم میشه. تحقیق این موضوع به عهده خودتووووون
Send from SF5
Masoud 206-16v
31-03-2016, 10:35
با سلام .
من یه روتر Asus RT-N13U B1 دارم که دانگل USB هم میخوره که میشه از اینترنت بصورت WiFi هم استفاده کرد .
میخواستم بدونم اگه مودم 4G تهیه کنم میتونم به این روتر وصل کنم ؟ چون در مشخصات این روتر چیزی در مورد 4G نگفته و فقط در مورد 3G صحبت میکنه .
خير دوستم من اين مودم تنها قابليت ٣جي رو دارد و مودهتي جديد هواوي از چيپ بروز تري پشتياني ميكنند و اگر بخوايد دانگل فور جي بگيريد من پيشنهادم e3372 با روتر تي پي لينك MR3420 هستش.
دوستان سایت با سرور قوی برای دانلود چی سراغ دارید یکی داخلی و یکی خارج؟
باتشکر
خودم از download.ir می گرفتم رسما ترکیده خیلی افت سرعت داره.
مشکل از سرورهای داخلی سرعت سرورهای داخلی خیلی اومده پایین و خارجی قویتر حالا دلیلش چی معلوم نیست .
دوستان کسی ایده برای بستهای شبانه نداره تا با بسته های روزانه قاطی نشه یهو ازش کم نکنه ؟ من یه بسته سه ماه گرفته بودم از شبانه رفت رو روزانه همشو خورد
Abolfazl-Star
31-03-2016, 12:37
دوستان کسی ایده برای بستهای شبانه نداره تا با بسته های روزانه قاطی نشه یهو ازش کم نکنه ؟ من یه بسته سه ماه گرفته بودم از شبانه رفت رو روزانه همشو خورد
شما اگه با کامپیوتر دان میکنی باید تایم میدادی سر وقتش سیستم خاموش بشه
شما اگه با کامپیوتر دان میکنی باید تایم میدادی سر وقتش سیستم خاموش بشه
آره تایم که دادم ولی بستهای شبانه ایرانسل که میشناسین یهور 10 دقیقه یا رب زودتر اینترنت قطع میکنه
ata.royalfalcon
31-03-2016, 20:31
خير دوستم من اين مودم تنها قابليت ٣جي رو دارد و مودهتي جديد هواوي از چيپ بروز تري پشتياني ميكنند و اگر بخوايد دانگل فور جي بگيريد من پيشنهادم e3372 با روتر تي پي لينك MR3420 هستش.
با تشکر دوست عزیز .
اینطور که تحقیق کردم اگه کاستوم فریمور (بعنوان مثال openwrt) روی روتر ریخته بشه و یه سری تنظیمات اعمال بشه میشه از دانگل 4G هم استفاده کرد . فعلاً openwrt رو روی روتر نصب کردم و تنظیمات هم طبق این آموزش (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که اتفاقاً برای e3372 هم هست انجام دادم . بعداً دانگلی که پیشنهاد دادین رو هم تهیه میکنم تا ببینم چطوری هست . اگر خوب باشه که دیگه لازم نیست هزینه اضافه برای خرید روتر بپردازم .
کلاً اگر روتری که دارید در این لیست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) موجود باشه میشه openwrt رو روش نصب کرد .
*Forgotten*
31-03-2016, 22:46
دوستان من امروز وارد حساب کاربریم شدم (از طریق کامپیوتر) و میخاستم حسابم شارژ کنم که دیدم توی بخش خرید اعتبار یه ایمیل ناشناس ثبت شده
بنظرتون حسابم هک شده !؟
و بهتره این ایمیل رو گزارش بدم قبل از ثبت ایمیل خودم وتغییر رمز؟
دوستان یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
من اول داشتم با سرعت 2 مگابایت بر ثانیه دانلود میکرد بعد کیس کامپیوتر که مودم بهش وصل بود رو یکم تکون دادم که سیگنال بهتر شه بعد کلا سیگنال رفت
حالا هر چی قطع و وصل میکنم و مودم رو میبرم جای اولش به محض که میخوام دانلود کنم میزنه no service
Abolfazl-Star
01-04-2016, 02:29
دوستان یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
من اول داشتم با سرعت 2 مگابایت بر ثانیه دانلود میکرد بعد کیس کامپیوتر که مودم بهش وصل بود رو یکم تکون دادم که سیگنال بهتر شه بعد کلا سیگنال رفت
حالا هر چی قطع و وصل میکنم و مودم رو میبرم جای اولش به محض که میخوام دانلود کنم میزنه no service
یدف برای منم اینجور شد خیلی ور رفتم تا درست شد:n02:
شما یه بار تنظیمات رو حالت 3جی بزار اگه آنتن اومد دوباره برگردون
یدف برای منم اینجور شد خیلی ور رفتم تا درست شد:n02:
شما یه بار تنظیمات رو حالت 3جی بزار اگه آنتن اومد دوباره برگردون
الان یه 20 دقه گذشت دوباره امتحان کردم خودش درست شد. مرسی:n02:
Abolfazl-Star
01-04-2016, 02:36
الان یه 20 دقه گذشت دوباره امتحان کردم خودش درست شد. مرسی:n02:
:n16:
از سرورای داخلی شما مشکلی ندارین؟
من از سرور داخلی به خصوص شاتل لند افت سرعت دارم به زور 20 کیلو سرعت میده
از سرورای داخلی شما مشکلی ندارین؟
من از سرور داخلی به خصوص شاتل لند افت سرعت دارم به زور 20 کیلو سرعت میده
من بدون وی پی ان نصف بیشتر سایت ها برام اصلا باز نمیشن
ولی وقتی vpn روشن میکنم همه سایت ها بدون مشکل باز میشن و سرعت سرورهای داخلی و خارجی هردو رو 2 مگابایته
دوستان کسی روی سیمکارت های قدیمی که فقط 3G داشتن این بسته نوروزی رو فعال کرده؟ من روی دوتا سیمکارت فعال کردم که الان هیچکدوم آنتن نمیدن و نه مودم و نه گوشی نمیشناستشون!!!
Firebirds
01-04-2016, 17:42
با تشکر دوست عزیز .
اینطور که تحقیق کردم اگه کاستوم فریمور (بعنوان مثال openwrt) روی روتر ریخته بشه و یه سری تنظیمات اعمال بشه میشه از دانگل 4G هم استفاده کرد . فعلاً openwrt رو روی روتر نصب کردم و تنظیمات هم طبق این آموزش (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که اتفاقاً برای e3372 هم هست انجام دادم . بعداً دانگلی که پیشنهاد دادین رو هم تهیه میکنم تا ببینم چطوری هست . اگر خوب باشه که دیگه لازم نیست هزینه اضافه برای خرید روتر بپردازم .
کلاً اگر روتری که دارید در این لیست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) موجود باشه میشه openwrt رو روش نصب کرد .
عطا جان،
DD-Wrt درد سر های کمتری از OpenWrt داره...
DD-WRT Demo و DD-WRT 4G Mobile Broadband رو سرچ کنی به چیز های خوبی میرسی...
ata.royalfalcon
01-04-2016, 18:12
عطا جان،
DD-Wrt درد سر های کمتری از OpenWrt داره...
DD-WRT Demo و DD-WRT 4G Mobile Broadband رو سرچ کنی به چیز های خوبی میرسی...
ممنون .
دیگه نصبش کردم تموم شد رفت . تقریباً همه کارها رو انجام دادم . تازه ساعت رو با یه بدبختی تنظیم کردم :n02: (ایران/تهران تو لیست تایم زون نبود) .
دانلود منیجر رو هم نصب کردم (Aria2) . فقط دقیقاً نمیدونم میشه با USB Hub هم فلش مموری و هم دانگل رو به روتر وصل کرد یا خیر . باید دانگل رو بخرم تا بطور قطعی مشخص بشه ولی اگر بشه که دیگه لازم نیست کامپیوتر یا لپتاپ رو روشن گذاشت .
در همین OpenWtr یه قسمتی به اسم Scheduled Tasks داره (عیناً مشابه crontab لینوکس) و تایمی که باید شروع و متوقف بشه رو میشه مشخص کرد .
anti-military
01-04-2016, 21:39
من میخوام 20 گیگ دانلود کنم به نظر شما بهترین راه و کم هزینه ترین راه برای این دانلود چه بسته و خدماتی هستش؟
من میخوام 20 گیگ دانلود کنم به نظر شما بهترین راه و کم هزینه ترین راه برای این دانلود چه بسته و خدماتی هستش؟
به نظرم اگه سرعتت خیلی خوبه بسته های نامحدود شبانه
اگه ن بسته 5 گیگ هفتگی 6 تا 12 به قیمت 2 هزار تومن
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
anti-military
01-04-2016, 22:08
به نظرم اگه سرعتت خیلی خوبه بسته های نامحدود شبانه
اگه ن بسته 5 گیگ هفتگی 6 تا 12 به قیمت 2 هزار تومن
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
ممنون این بسته هفتگی 6 تا 12 کدش چیه؟ 6 صبح تا 12 ظهر؟
ممنون این بسته هفتگی 6 تا 12 کدش چیه؟ 6 صبح تا 12 ظهر؟
بله از 6 صبح تا 12 ظهر
از طریق برنامه ایرانسل من
و کد دستوری ستاره 555 ستاره 5 مربع تو قسمت بسته های هفتگی میتونی فعالش کنی
Firebirds
01-04-2016, 23:25
ممنون .
دیگه نصبش کردم تموم شد رفت . تقریباً همه کارها رو انجام دادم . تازه ساعت رو با یه بدبختی تنظیم کردم :n02: (ایران/تهران تو لیست تایم زون نبود) .
دانلود منیجر رو هم نصب کردم (Aria2) . فقط دقیقاً نمیدونم میشه با USB Hub هم فلش مموری و هم دانگل رو به روتر وصل کرد یا خیر . باید دانگل رو بخرم تا بطور قطعی مشخص بشه ولی اگر بشه که دیگه لازم نیست کامپیوتر یا لپتاپ رو روشن گذاشت .
در همین OpenWtr یه قسمتی به اسم Scheduled Tasks داره (عیناً مشابه crontab لینوکس) و تایمی که باید شروع و متوقف بشه رو میشه مشخص کرد .
آره هر دو این فریمور ها بر پایه لینوکس اند
من خودم تا الان با OpenWrt کار نکردم، از اول روی دو تا روتر های خونه DD-Wrt ریختم.
روتر و چیپست روترت چیه ؟ Broadcom هست ؟
این داستان حذف لپتاب رو منم دنبالش بودم، با این تفاوت که من برای تورنت، روی DD-wrt عملیاتی اش کردم ولی چند تا مشکل عمده داره، یکی این بود که پکیج ها که باید روی مودم نصب میکردم برای فریم ور Atheros که روتر من هم از همین چیپست استفاده میکنه، اساسا نوشته نشده بودن، و به نحوه ای از روی Broadcom پورت شده بودن. برای همین باگ خیلی داشت، ولی با همه اینها به سختی راه افتاد ، ولی خیلی کژدار مریض کار میکرد...
یه مشکل جدی دیگه هم اینکه که این چیپ ست ها برای زیر ساخت شبکه مثل سویچینگ و روتینگ بهینه شدن وقتی یه کار لایه 7 ای میزاری رو دوش شون به شدت کند عمل میکنند. وقتی هم سی پی یو یوزج شون زیاد میشه از وظایف اصلی شون می مونن، پینگت میره بالا، Jitter بسته هات زیاد میشه و در نهایت هم یکهو هنگ میکنه.
در نهایت به نظرم شدنی هست مخصوصا با این تفاسیر اینجا...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_multiple_3g_dongles
اگه این داستان رو به نتیجه رسید خوشحال میشم نظرت رو در مورد عمکرد Aria2 روی چیپست broadcom بدونم.
fg_war2000
01-04-2016, 23:47
سرعت چرا اینقد افتضاح شده؟
Tehranshahr
02-04-2016, 07:16
ممنون .
نیازی به وصل کردن فلش نیس، کارت حافظه داخل دانگل شناسایی میشه فقط باید مانت بشه. توی لاگ سیستم و کرنل چک کنید دیتکت شدنش مشخصه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
saeeddeeas
02-04-2016, 10:48
هنوز فورجی خرابه
اینجا که سرعت 4g ایرانسل خوبه،تست از سرور فرانکفورت
سلام
برای انتقال دانگل روی بام ( کل سیم مورد نیاز 25 متر) ، اگر از چند تکه کابل یو اس بی استفاده بشه در کیفیت و سرعت موثره؟
اگر بخوایم بجای یو اس بی از کابل شبکه استفاده بشه باید از 2تا تبدیل یو اس به لن استفاده کرد؟
ata.royalfalcon
02-04-2016, 12:08
سلام
برای انتقال دانگل روی بام ( کل سیم مورد نیاز 25 متر) ، اگر از چند تکه کابل یو اس بی استفاده بشه در کیفیت و سرعت موثره؟
اگر بخوایم بجای یو اس بی از کابل شبکه استفاده بشه باید از 2تا تبدیل یو اس به لن استفاده کرد؟
با سلام .
استفاده از کابلهای USB بلند فکر نمیکنم امکانپذیر باشه چون افت ولتاژ و جریان ممکن هست تا حدی باشه که مودم بدرستی کار نکنه یا حتی روشن نشه .
اگر روتری دارید که میشه بهش دانگل وصل کرد بهترین کار این هست که مودم رو به روتر وصل کنید و از روتر کابل بکشید پایین در غیر اینصورت باید از کابل USB to LAN استفاده کنید .
یعنی با کابل های افزایش طول جواب نمیده؟
سلام دوستان
من مشکل پایین بودن سرعت لود صفحهات رو دارم، سرعت دانلود حدودا 25 مگابیت، آپلود هم 15 اینطوراس، پینگ هم 30 میگیرم اکثرا!
با وی$ پی %ان تقریبا سرعت لود شدن نصف میشه اما مثلا زومیت رو در حالت عادی 20 ثانیه در حالتی که کش رو خالی کنم طول میکشه! در صورتی که دینامیت هایوب رو داشتم 3-4 ثانیه باز میشد با کش خالی!
Farhad 8904
02-04-2016, 13:57
سلام دوستان
من مشکل پایین بودن سرعت لود صفحهات رو دارم، سرعت دانلود حدودا 25 مگابیت، آپلود هم 15 اینطوراس، پینگ هم 30 میگیرم اکثرا!
با وی$ پی %ان تقریبا سرعت لود شدن نصف میشه اما مثلا زومیت رو در حالت عادی 20 ثانیه در حالتی که کش رو خالی کنم طول میکشه! در صورتی که دینامیت هایوب رو داشتم 3-4 ثانیه باز میشد با کش خالی!
سلام
ایرانسل در بعضی از شهر ها مخصوصا با رنج آیپی 5.123 و 5.124 مشکل کند باز شدن صفحات رو داره
من خودم واسه حلش خیلی پیگیری کردم اما نتیجه ای نداشت.
سلام
ایرانسل در بعضی از شهر ها مخصوصا با رنج آیپی 5.123 و 5.124 مشکل کند باز شدن صفحات رو داره
ممنون از پاسخت
من تهرانم حوالی امام حسین، آیپیم هم ۵.۱۱۷ هست!
علت دیگه ای نداره؟
سلام
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Farhad 8904
02-04-2016, 15:22
ممنون از پاسخت
من تهرانم حوالی امام حسین، آیپیم هم ۵.۱۱۷ هست!
علت دیگه ای نداره؟
مشکل از DNS ایرانسله.
شما اگر با مودم وصل میشید دی ان اس های 217.218.127.127 و 8.8.8.8 ست کنید کمی اوضاع بهتر میشه.
مشکل از DNS ایرانسله.
شما اگر با مودم وصل میشید دی ان اس های 217.218.127.127 و 8.8.8.8 ست کنید کمی اوضاع بهتر میشه.
نه با گوشی ام، ایرانسل تصمیمی داره که مشکلو حل کنه؟ چون واقعا اذیت میکنه!
نه با گوشی ام، ایرانسل تصمیمی داره که مشکلو حل کنه؟ چون واقعا اذیت میکنه!
ایام عیده بیشتر پهنای باند رو به شهر های توریستی و شمالی اختصاص دادن
رکوردشکنی ۶ تا ۷ برابری استفاده از اینترنت همراه در تعطیلات نوروز امسال
آنگونه که وزیر ارتباطات اعلام کرده است، به نظر می رسد استفاده از اینترنت همراه در تعطیلات نوروزی امسال، رکورد نوروز سال گذشته را شکسته باشد. به نقل از ایسنا، محمود واعظی، وزیر ارتباطات، ظهر امروز در حاشیه ی دیدار نوروزی خود با کارکنان این وزارتخانه از افزایش شش تا هفت برابری استفاده ی کاربران از اینترنت همراه به نسبت سال گذشته خبر داده است. البته ایشان در ادامه ی صحبت های خود مبنای این برآورد را نه آماری قابل اتکا و جامع، بلکه تنها آمار ارائه شده از سوی یکی از اپراتور های تلفن همراه عنوان کرده است.
ایشان در این باره گفته اند: «در ارتباط با وضعیت استفاده ی مشترکان از اینترنت تلفن همراه هنوز آمار دقیقی در دست نیست، اما بر اساس آمارهایی که از سوی یکی از اپراتورهای تلفن همراه ارائه شده، رکورد مصرف اینترنت همراه در ایام نوروز سال گذشته ۱۲۰ ترابایت بوده که این رقم امسال به ۷۰۰ ترابایت رسیده است».
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به برنامه های وزارت ارتباطات برای سال ۱۳۹۵ اشاره کرده و اجرای طرح ترابردپذیری شماره ها تا پایان بهار امسال را از جمله اهداف مهم این وزارتخانه برشمرده است.
alireza20202003
02-04-2016, 16:37
ایرانسل کلا سرویس به درد بخوری برای کسی که یک روز اینترنت همراه نیاز داشته باشه نداره نه ؟ مثلا من اگر 500 مگ برای یک روز نیاز داشته باشم ارزونترین بسته کدومه ؟!
ایرانسل کلا سرویس به درد بخوری برای کسی که یک روز اینترنت همراه نیاز داشته باشه نداره نه ؟ مثلا من اگر 500 مگ برای یک روز نیاز داشته باشم ارزونترین بسته کدومه ؟!
بسته اینترنت روزانه 600مگابایتی به مبلغ 3هزار تومان یا بسته اینترنت هفتگی 900مگابایتی به مبلغ5هزار تومان
ولی در کل بخواید من بسته 5گیگابایتی هفتگی از ساعت 6 تا 12 ظهر به مبلغ 2هزار تومان
سلام
یعنی با کابل های افزایش طول جواب نمیده؟
کابل افزایش usb جواب نمیده تا 10 متر باعث افت سرعت و بیشتر از اون باعث قطع وصل مداوم اگر سرعت 4g شما بالا باشه حتی 10 متر هم جواب نمیده .
alireza20202003
02-04-2016, 18:12
بسته اینترنت روزانه 600مگابایتی به مبلغ 3هزار تومان یا بسته اینترنت هفتگی 900مگابایتی به مبلغ5هزار تومان
ولی در کل بخواید من بسته 5گیگابایتی هفتگی از ساعت 6 تا 12 ظهر به مبلغ 2هزار تومان
نه محدوده ساعتی خاص نمیخوام. اون 5 گیگه که هیچ، اون 600 مگی هم که فقط 200 مگش محدودیت ساعت نداره. هفتگی 900 مگی هم که فقط 400 مگش محدودیت ساعتی نداره. فکر کنم به صرفه ترینش همون 12 گیگ یکساله باشه که چند روزی آدم نیاز داره قیمتا نجومی نشه.
naser.051
02-04-2016, 19:52
من الان مشکل قطعی. ندارم دیگه تغیری هم احساس نمیکنم اما به نظرتون چی شد که قبلا قطع میشد ولی الان. دیکه نمیشه؟
Sent from my LT25i
تست شش و نیم صبح، نمی دونم این افت سرعت کی حل میشه، من شخصا در راست بودن سرعت نامحدود ایرانسل شک دارم به نظرم محدودیتهایی اعمال کرده اما راستشو نمیگه
اول سرعتم 40 مگ بود بعد شد 16 مگ الان هم بیشتر حول 8 مگ می چرخه
تست شش و نیم صبح، نمی دونم این افت سرعت کی حل میشه، من شخصا در راست بودن سرعت نامحدود ایرانسل شک دارم به نظرم محدودیتهایی اعمال کرده اما راستشو نمیگه
اول سرعتم 40 مگ بود بعد شد 26 مگ الان هم بیشتر حول 8 مگ می چرخه
به نظر من پهنای باند دکل منطقه شما رو محدود کرده ایرانسل،محدودیت کلی اعمال نکرده چون سرعت من بالای 30 مگ هستش همیشه،با توجه به اینکه ساعت 6 صبح سرعت شما 12 مگه پس یعنی پهنای باند و دستی کم کردن،این سرعت من ساعت 10 صبح از سرور فرانکفورت
درود
دوستان الان ايرانسل تو عراق. شده آسیاسل.
نیازی هست من سیم سوال بگیرم؟؟؟؟
کلا هزینه ها چه شکلیه؟؟؟
به منم زنگ بزنند واسه من هزینه. میاد؟؟؟
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
اول سرعتم 40 مگ بود بعد شد 16 مگ الان هم بیشتر حول 8 مگ می چرخه
یک چیز دیگه،چند تا فایل با هم بزار دانلود شه،ببین سرعت کلی دانلود روی هم به 5 مگ می رسه؟،اگه به 5 مگ برسه احتمالا ظرفیت ایپی که روش هستید پایینه.
دروغ سیزده بدر: سرعت نسل 4 ایرانسل نامحدود
اما حقیقت: جوابیه ایرانسل
کاربر محترم
سلام
احتراماً، پهنای باند دریافتی در اینترنت نسل چهارم بین 5 تا 10 مگابیت و در اینترنت نسل سوم بین 1 تا 5 مگابیت بر ثانیه متغیر می باشد. و پهنلای باند دریافت شده شما مطلوب است
دروغ سیزده بدر: سرعت نسل 4 ایرانسل نامحدود
اما حقیقت: جوابیه ایرانسل
کاربر محترم
سلام
احتراماً، پهنای باند دریافتی در اینترنت نسل چهارم بین 5 تا 10 مگابیت و در اینترنت نسل سوم بین 1 تا 5 مگابیت بر ثانیه متغیر می باشد. و پهنلای باند دریافت شده شما مطلوب است
5 تا 10 مگ که دیگه اسمش 4g نیست :n08:
mostafamrm1
03-04-2016, 13:19
سلام. توی این طرح نامحدود شبانه 3 ساعته ایرانسل که قیمتش 2هزار تومن هست، حدودا چند گیگ میشه دانلور کرد؟
این طرح ها واقعا شامل 4g ایرانسل میشه؟ میانگین سرعتش توی مناطق تحت پوشش روی چند هست؟
اینترنت 4g مصطفی ججلی :biggrin:
این تست 4g که توسط خواننده ترک گرفته شده (دیروز)
درود
دوستان الان ايرانسل تو عراق. شده آسیاسل.
نیازی هست من سیم سوال بگیرم؟؟؟؟
کلا هزینه ها چه شکلیه؟؟؟
به منم زنگ بزنند واسه من هزینه. میاد؟؟؟
دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟
fanoostalaei
03-04-2016, 16:23
دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟
تو حالت رومینگ بین الملل ایرانسل فقط دریافت پیامک هزینه ای نداره
در بقیه حالات : برقراری تماس - دریافت تماس - ارسال پیامک و استفاده از دیتا هزینه به همراه داره و هزینه ها برای اپراتور و کشور فرق میکنه که تو سایت ایرانسل میتونید ببینید :
من چند وقت پیش با ایراتور زین تو عراق از رومینگ استفاده میکردم برای دریافت تماس 1500 تومن هزینه داشت بقیه یادم رفته چقدره
تو سایت میتونید دقیق ببینید
سلام برنامه ای هت برای بررسی میزان سیگنال برای کامپیوتر
مثلopen signal برای اندروید؟
سلام برنامه ای هت برای بررسی میزان سیگنال برای کامپیوتر
مثلopen signal برای اندروید؟
برای چه مودمی؟
matr!x_2008
03-04-2016, 21:38
این تست 4g که توسط خواننده ترک گرفته شده (دیروز)
نسل چهار نیم هست +4G
سلام e3372
توی تاپیک جامع مودمها آپدیتی موجود هست که سیگنال رو توی خود تنظیمات مودم نشون میده،
سلام دوستان من دیروز مودم ر3372رسید دستم.دیشب تست زدم بسیارناپایدار بود اما دمه صبح بهتر شد تا 3 مگ دانلود داشتم ولی فقط 1ساعت اینطوری بود.
دوستان راه حلی دارن؟
نصب انتن؟سرور خارجی؟VPN؟
اینم بگم دو تا کوچه بالاتر از من دکل ایرانسل هست تو خونه هم سیگنال 80 درصد هستش با 80DB
مشکل کجاست
راستی اینم دکل نزدیک خونه ایرانسله؟4G?
سلام من یک چیزی رو نمی فهمم نزدیک خونه ما سرعت به بالای 20مگابیت می رسه ولی سرعت دانلود 700 و خورده ای است در صورتی که توی عید من با سرعت 34 مگابیت سرعت سه مگ و خورده ای میداد
بر اساس ضریب 1به 8 ضریب تبدیل مگابیت به مگابایت با سرعت 20 و خورده ای باید بالای دو مگ سرعت دانلود بده در صورتی که 700 میده فکر کنم سرعت دانلود رو محدود کردن
در ضمن توی طرح دانلود نا محدود 2000تومن می گیره و میگه 60 گیگ میشه دانلود کرد تازه اونم فقط برای سه ساعت بعد سرعت رو محدود میکنه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سلام من یک چیزی رو نمی فهمم نزدیک خونه ما سرعت به بالای 20مگابیت می رسه ولی سرعت دانلود 700 و خورده ای است در صورتی که توی عید من با سرعت 34 مگابیت سرعت سه مگ و خورده ای میداد
بر اساس ضریب 1به 8 ضریب تبدیل مگابیت به مگابایت با سرعت 20 و خورده ای باید بالای دو مگ سرعت دانلود بده در صورتی که 700 میده فکر کنم سرعت دانلود رو محدود کردن
در ضمن توی طرح دانلود نا محدود 2000تومن می گیره و میگه 60 گیگ میشه دانلود کرد تازه اونم فقط برای سه ساعت بعد سرعت رو محدود میکنه
سروری رو که ازاش دانلود میکنی رو عوض کن ببین چی میشه
من توی اهوازم تری جی ایرانسل توی محله ما اشغاله ولی 4g خوبه ولی انگار بعد از عید سرعت دانلود رو محدود کردن
دوستان انتن برا پایداری سیگنال چقدر تاثیر داره؟
من خیلی سیگنال دریافتیم بالا پایین میشه.
اگه تاثیر زیاده می خواستم اینو بگیرم بهتر از انتن w435هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4a62c8d67
سروری رو که ازاش دانلود میکنی رو عوض کن ببین چی میشه
چک کردم محدودیت اعمال شده
هم از تاینی مو ویز و هم از دانلودها
سرعت زیر 400
عجیبه
چک کردم محدودیت اعمال شده
هم از تاینی مو ویز و هم از دانلودها
سرعت زیر 400
عجیبه
سافتگذر هم تست کن اون سرعتش داخل و خارج. به سقف چسبیده
mostafamrm1
04-04-2016, 19:00
من یه طرح سه ساعته نامحدود شبانه گرفتم، این سه ساعت کی شروع و تموم میشه؟
من یه طرح سه ساعته نامحدود شبانه گرفتم، این سه ساعت کی شروع و تموم میشه؟
بین ساعت ۲ تا ۶ صبح از همون لحظه ای که نتتون رو روشن کنید شروع میشه تا زمانی که مدت ۳ ساعت پر بشه یا به انتهای بازه یعنی ساعت ۶ صبح برسه(البته شاید ۸ صبح باشه خاطرم نیست)
چک کردم کلا محدود شده رفتم سرعت رسیده بود به 34 ولی دانلود یک مگ و خورده ای
چک کردم کلا محدود شده رفتم با speedtest گرفتم زد 34 ولی سرعت دانلود یک مگ و خورده ای در صورتی که در عید بالاتر می داد
چک کردم کلا محدود شده رفتم با speedtest گرفتم زد 34 ولی سرعت دانلود یک مگ و خورده ای در صورتی که در عید بالاتر می داد
دمشون گرم
با تست سرعت یه چیزه عادی ی چی دیگه.
دیگه شورشو درآوردن با این کاراشون:@:@:@
[Mohsen]
04-04-2016, 21:27
از مدیا فایر هم یک تست بزن. مدتیه ایرانسل روی سرورهای داخلی محدودیت سرعت داره
تک کانکشن
Electronic-Arts
05-04-2016, 04:01
تک کانکشن
سرعت شما هر روز داره میاد پایین تر؟؟؟؟:n13:
club2energy
05-04-2016, 10:51
سومین سیم کارت من هم توی لیست سیاه رفت
کانکشن هی قطغ و وصل میشه
راه حلی برای درست شدن سیم کارت هست؟
سومین سیم کارت من هم توی لیست سیاه رفت
کانکشن هی قطغ و وصل میشه
راه حلی برای درست شدن سیم کارت هست؟
یعنی چی؟
سرعتتو محدود کردند؟
Electronic-Arts
05-04-2016, 16:01
بله من قبل از عید مشهد بودم سرعت 12 13 مگابیت بود الان دوباره برگشتم سرعت شده 4 5 مگابیت
یعنی چی؟
mahdi-mo
05-04-2016, 20:02
سلام دوستان ایرانسل دانلود نامحدود شبانه یا دانلود رایگان داره؟
اگه آره کدشو بی زحمت بگین
دانلود محدود شبانه داره ولی سرعت پایینه پشیمون میشی
شاید هم برای من سرعت پایینه
باید برنامه ایرانسل من رو نصب کنی
داره.ولی باید از اپلیکیشن مای ایرانسل استفاده کنی.سه ساعته نامحدود 2000 تومان .بین ساعت 2 تا 8 صبح
اگر کل 2 تا 8 را میخوای باید دوباره بخری که میشه 4000 تومان
سرعتش که واسه من خوبه.
البته یک نکته عجیب هست که وقتی من دونلود میکنم با هیتلر شکن سرعتش دو سه برابر بیشتره !!!!!!!
مثلا بدونش با idm حدود 300 400 کیلو دونلود دارم.با هیتلر شکن میره بالای 1 مگ
maya2006
06-04-2016, 10:39
من ساکن تهران خراب شده هستم ! از مودم 3g استفاده میکنم . الان چند روزه سرعت من افتضاح شده و سرعت دانلود به زور به 180 کیلوبایت میرسه . راهکاری براش دارید ؟ قبلا هم که سرعتم بهتر بود روی 300 کیلوبایت بود !
خود ایرانسل هم طبق معمول پاسخگو نیست و در حال پیچ مردم ایران و خالی کردن جیبشونه .
ما مردم چقدر بدبختیم :n30:
هنوز سرعتها روی 16 مگ و چون استفاده مردم هم زیاد روی هر دکل سرعت بشدت افت میکنه تو خیلی جاها
ایرانسل میگه دانلود نا محدود تا 60گیگ ولی وقتی سرعت توی ساعات نامحدود پایین می یاد عملا این طرح کارایی خودش رو از دست می ره
ایرانسل میگه دانلود نا محدود تا 60گیگ ولی وقتی سرعت توی ساعات نامحدود پایین می یاد عملا این طرح کارایی خودش رو از دست می ره
ایرانسل جایی نگفته دانلود نامحدود 60 گیگ اونو تو برنامه گذاشته 60 گیگ جاییم ذکر نکرده من به شما تظمین میدم که حتما اینقد دانلود کنید . مثل زمانی که بسته 30 دقیقه 10 گیگ بود ولی آیا 10 گیگ کسی دانلود میکرد ؟ ولی در کل اینکه ایرانسل گفته یا نگفته اصلا ملاک نیست کلا تو ایران اینترنت کلویی هیچ جای اعتراضیم نداری تونستی استفاده کنی حالشو میبری نتونستی مشکل خودمونه هیچ جایی نداریم که بخواییم اعتراض کنیم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.