مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
تبریز 135 مگ تهران به زور به 40 مگ میرسه ! بعد میگن همه امکانات واسه تهرانه .
باز شما 40 رو داری من به پشتیبانی ایرانسل گفتم 4 جی 5 مگ هم سرعت نداره میگه خوبه دیگه
abdollahspice
11-08-2016, 18:12
انتن 35dbi می تونه از 10 کیلومتری فرکانس بگیره واسه فورجی؟
میشه این قضیه فرکانس ها رو یکمی بیشتر توضیح بدید ؟
من الان گوشی م رو وقتی روی حالت 4G میذارم یه تست که میگیرم سرعت دانلود با دانلود منیجر 4MB هستش ، همون لحظه روی حالت هواپیما میذارم و دوباره روی حالت 4G این بار سرعت دانلود میشه 230 کیلوبایت ..
چه طوری میشه این فرکانس ها رو با گوشی تنظیم کرد ؟
- - - Updated - - -
والا توضيح خاصي نداره من ايفن دارم ايفن كه جايي نداره بخواي باند مورد نظر رو انتخاب كرد
اما آندرويد شايد داشته باشه بچه ها ميتونن كمك كنن
قضيه باند هم اينه باند ٢٦٠٠ كه ايرانسل بعد از ١٨٠٠ تجهيز كرده سرعت دانلود خيلي بيشتري داره اكثر موارد نسبت به باند ١٨٠٠ اما قدرت پوشش كمتري داره و آپلودش ضعيف هست
اكثر دستگاه ها اتوماتيك به اون كه قدرت سيگنال بهتري داره وصل ميشن
بستگی به الگوریتم مودم یا موبایل،
فکر کنم حداقل مودمهای هواوی تمایل به فرکانس 2600 دارند هر چند 1800 قوی تر باشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
starpars
11-08-2016, 20:38
قبلا توی سیمبین یه برنامه بود دکل رو میشد راحت عوض کرد من خودم به دکل های خیلی دور وصل میشدم و با دو تا آنتن که داشت سرعت نت خوبیداشت
نمیدونم چرا واسه آندروید که اپن سورس هم هست مثلا، همچین چیزی نیومده تا حالا
قبلا توی سیمبین یه برنامه بود دکل رو میشد راحت عوض کرد من خودم به دکل های خیلی دور وصل میشدم و با دو تا آنتن که داشت سرعت نت خوبیداشت
نمیدونم چرا واسه آندروید که اپن سورس هم هست مثلا، همچین چیزی نیومده تا حالا
البته من برنامه نویسی اندروید زیاد کار نکردم اما با توجه به اینکه انتخاب دکل یه عملیات در سطح کرنل هست به احتمال زیاد اگر برنامه ای باشه که بتونه این کار رو انجام بده گوشی باید روت بشه اما بازم دوستای دیگه که تجربشون توی این مورد بیشتره هم نظر بدن جالبه
javad_0569
12-08-2016, 02:14
این برنامه Open Signal تا چه حد مورد تایید هست تست هایی که میگیره ؟
با وی.پی.ان که تست میگیرم همچین نتیجه ای میده ، اما بدون اون پینگ رو روی 600 به بالا میزنه !!!
( اما نتیجه تست با برنامه Speedtest کاملا فرق میکنه !! )
4G نیک شهر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);]
این برنامه Open Signal تا چه حد مورد تایید هست تست هایی که میگیره ؟
با وی.پی.ان که تست میگیرم همچین نتیجه ای میده ، اما بدون اون پینگ رو روی 600 به بالا میزنه !!!
( اما نتیجه تست با برنامه Speedtest کاملا فرق میکنه !! )
4G نیک شهر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);]
برنامرو نميشناسم
ولي با اين نتيجه پينگ شما مسلما اشتباه داره ميكنه
anti-military
12-08-2016, 06:48
یه سری فایل به حجم 25 گیگ رو میخوام دانلود کنم به نظر شما بهترین و کم خرج ترین راه کدومه؟
یه سری فایل به حجم 25 گیگ رو میخوام دانلود کنم به نظر شما بهترین و کم خرج ترین راه کدومه؟
شبانه بستگي به سرعتت
بسته ٢ ساعته نامحدود يا ٣ ساعته نامحدود
١٥٠٠ تومن اولي
٢٠٠٠ تومن دومي
anti-military
12-08-2016, 07:14
شبانه بستگي به سرعتت
بسته ٢ ساعته نامحدود يا ٣ ساعته نامحدود
١٥٠٠ تومن اولي
٢٠٠٠ تومن دومي
سرعت رو آخه کم میکنن! تا قبل از فعال کردن شبانه سرعتم رو 2000 هست اما شبانه رو فعال میکنم میشه 300!
راستی دیروز از شماره 7575 ایرانسل با کوشیم تماس گرفته شد اما تا جواب دادم قطع شد! این شماره 7575 چرا باید به من زنگ بزنه؟
کسی تجربه تماس از 7575 داشته؟
همین الان ایراسل نزدیک 1500 تومن از شارژم کم کرد ...
فقط نگین سرویس فعال داشتی ... به 800 که پیام می دم هیچ سرویس فعالی نیست
گوشی چند تا دارم یه گوشی بوده که اصلا باهاش تماس نمی گیرم
که باز نگن تماس می گیری !
خوبه همه هم می دونن :n27: واقعا که !!!
--------------------
آپدیت :
راستی الان باقیمانده بسته ها رو نگاه کردم از بستم هم 4 گیگ کم کرده !!!! ....
:n30:
سرعت رو آخه کم میکنن! تا قبل از فعال کردن شبانه سرعتم رو 2000 هست اما شبانه رو فعال میکنم میشه 300!
راستی دیروز از شماره 7575 ایرانسل با کوشیم تماس گرفته شد اما تا جواب دادم قطع شد! این شماره 7575 چرا باید به من زنگ بزنه؟
کسی تجربه تماس از 7575 داشته؟
نه بابا كم نميكنن
احتمالن به يه دكل ديگه وصل ميشي كه اون سرعتش كم هست
وگرنه كم نميكنن
شما بعد از فعال مردن شبانه اصلا لازم نيست مودم يا گوشيتو خاموش روشن يا قطع وصل كني
اس ام اس فعاليش كه اومد بزن دانلود
بسته شبانه 3 ساعته + یه سه ساعته دیگه کنارش
(بستگی به سرعتت داره. من گیلان هستم و فورجی شهر ما خوب نیست مجبورم دو تا سه ساعته بگیرم برای این حجم)
من حدود ٢ ماه پيش با ٥ ساعت شبانه رايگان (٢+٣) حدود ٦٢ گيگ دانلود كردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
javad_0569
12-08-2016, 11:25
برنامه ای نیست که نشون بده من به کدوم دکل وصلم ؟؟
واسه اندروید میخوام
farhad_usa
12-08-2016, 11:30
سلام دوستان چند سوال داشتم
1-برای شما هم برنامه ایرانسل 2 تا 6 بامداد از کار می افتد؟
2-برای شما هم سرعت 2 تا 8 بامداد افتد شدید پیداد میکند(از نصف هم کمتر می شود)؟
3-از طریق وب سایت ایرانسل از پشتیبانی سوال کردم سرعت TD-LTE چقدر می باشد.اپراتور گفت 8 مگابیت.به نظر شما این طرح ایرانسل با این سرعت و بسته های گرون و بدون طرح نامحدود شبانه مورد استقبال قرار می گیره یا شکست میخوره(با توجه به اینه همین الان سرعت 4جی 40 مگابیت در تهران هست؟
دوستان آيا مشخصه TD-LTE كى در تهران ارائه ميشه؟
سلام دوستان چند سوال داشتم
1-برای شما هم برنامه ایرانسل 2 تا 6 بامداد از کار می افتد؟
2-برای شما هم سرعت 2 تا 8 بامداد افتد شدید پیداد میکند(از نصف هم کمتر می شود)؟
3-از طریق وب سایت ایرانسل از پشتیبانی سوال کردم سرعت TD-LTE چقدر می باشد.اپراتور گفت 8 مگابیت.به نظر شما این طرح ایرانسل با این سرعت و بسته های گرون و بدون طرح نامحدود شبانه مورد استقبال قرار می گیره یا شکست میخوره(با توجه به اینه همین الان سرعت 4جی 40 مگابیت در تهران هست؟
سلام دوست عزیز
1-بله چندین بار برای من این اتفاق افتاده
2-بله به نسبت روز افت می کنه ولی نه خیلی شدید پیشنهاد می کنم در حال دانلود یکم مودم یا گوشی رو جابجا کنید من توی اتاقم خیلی جاها سرعت بده یه نقطه های خاصی فقط سرعت خوب می شه فاصلشون در حد سانتیمتر هست!!:n02:
3-اگر با همین قیمت و سرعت باشه و تغییر زیادی نکنه بدون شک شکست خواهد خورد.(مگر اینکه عمدا خدمات دیگه رو افتضاح کنن که مردم مجبور شن رو بیارن به طرح جدید که به نظرم ریسک بزرگیه چون ممکنه کلا اپراتور عوض کنن اون موقع)
ضمنا تغییر دکل رو همیشه در نظر داشته باشید گاهی با کمی جابجایی دکل سویچ می شه و ممکنه به دکل بهتر و یا بدتر وصل بشید
starpars
12-08-2016, 12:44
دوستان آيا مشخصه TD-LTE كى در تهران ارائه ميشه؟
تهران که نصفه پوشش داره توی سایت ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انجمن کسی تا حالا TD-LTE تست نزاشته؟
morypory
12-08-2016, 12:45
برنامه ای نیست که نشون بده من به کدوم دکل وصلم ؟؟
واسه اندروید میخوام
برنامه cell map یا برنامه network signal info همچنین signal finder و بهترین نرم افزار از دید من opensignal را میتوانید نصب کنید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انجمن کسی تا حالا TD-LTE تست نزاشته؟
بنده و چند نفر دیگه گذاشتیم. سرعت برای همه رو 8 مگ ثابت شده
دیشب شبانه همراه اول 3G تک کانکشن تک لینک 21Mbps سرعت داشت از سرور داخلی
اما با ایرانسل 3G تک کانکشن تک لینک همون فایل سرعت 8Mbps
من برم چند تا همراه اول بخرم!
در ضمن اگر سرعت ایرانسل شبانه شما مثل مال من کمه شما با دو هزار تومن میتونید 40 گیگ با همراه اول دانلود کنید
من با ایرانسل حداکثر 33 گیگ تو 3 ساعت دانلود کردم و همراه اول تو منطقه ما به صرفه تره برام
امشب یه بار دیگه تست میگیریم اسکرین شاتش رو میذارم
farhad_usa
12-08-2016, 13:46
دیشب شبانه همراه اول 3G تک کانکشن تک لینک 21Mbps سرعت داشت از سرور داخلی
اما با ایرانسل 3G تک کانکشن تک لینک همون فایل سرعت 8Mbps
من برم چند تا همراه اول بخرم!
در ضمن اگر سرعت ایرانسل شبانه شما مثل مال من کمه شما با دو هزار تومن میتونید 40 گیگ با همراه اول دانلود کنید
من با ایرانسل حداکثر 33 گیگ تو 3 ساعت دانلود کردم و همراه اول تو منطقه ما به صرفه تره برام
امشب یه بار دیگه تست میگیریم اسکرین شاتش رو میذارم
با کدوم طرح همراه تنبل میشه 40 گیگ دانلود کرد؟
fanoostalaei
12-08-2016, 13:50
با کدوم طرح همراه تنبل میشه 40 گیگ دانلود کرد؟
با همون بسته ۱ روزه از ۲ تا ۷ صبح ۱۰۰۰ تومنی میشه ۲۰ گیگ دانلود کرد
و با بسته ۳ تومنی از ساعت ۱ تا ۱۱ صبح هم میشه ۳۰ گیگ دانلود کرد
Sent from my Master Mind Z3+ with Tapatalk
farhad_usa
12-08-2016, 14:02
1-بعد از فعال کردن این طرح ها ،امکان مشاهده آن ها از طریق برنامه همراه تنبل وجو دارد؟
من سیم کارت دائمی دارم و امکان تمدید خودکار برای این طرح ها وجود ندارد ریسکش برای من خیلی بالاست،راهی هست که بشه جلوی این مشکل را گرفت؟
abtin123456
12-08-2016, 14:03
همچین طرحی وجود نداره ما که هر چی نگاه کردیم ندیدیم ۱ روزه با محدودیت حجم ۹۰۰ مگ ۹۰۰ تومن اون بسته ۳ تومنی از ساعت ۱ تا ۱۱ صبح هم کلا وجود نداره
hojjat_2008
12-08-2016, 14:04
همچین طرحی وجود نداره ما که هر چی نگاه کردیم ندیدیم ۱ روزه با محدودیت حجم ۹۰۰ مگ ۹۰۰ تومن اون بسته ۳ تومنی از ساعت ۱ تا ۱۱ صبح هم کلا وجود نداره
*1000#
Sent from my ME371MG using Tapatalk
fanoostalaei
12-08-2016, 14:06
نه تو نرم افزار نشون نمیده
ولی فکر نکنم نگرانی برای قبض نجومی داشته باشه
هر چند به تنهای اخر هم اعتمادی نیس
farhad_usa
12-08-2016, 14:09
محدودیت 20 و 30 گیگ داره،اگر از 20 و یا 30 بگذره برای صاحب سیم دائمی ترسناک میشه!!!
بله وجود داره. تو سایتش هست
آقا من الان زنگ زدم ايرانسل گفت تو تهران نداريم TD-LTE كه..
fanoostalaei
12-08-2016, 14:36
بله
هنوز تهران و شهر های بزرگ ارایه نمیدن
قراره هفته دولت . شهرهای بزرگ اینترنت ثابت برقرار بشه
puya2010
12-08-2016, 14:53
برنامه cell map یا برنامه network signal info همچنین signal finder و بهترین نرم افزار از دید من opensignal را میتوانید نصب کنید
دوست عزیز من با opensignal کار کردم اما هر چقدر تو منوهاش گشتم، متوجه نشدم که به کدوم دکل وصلم!
با بقیه نرمافزارهایی هم که معرفی کردی تا به حال کار نکردم اما آیا میشه با این نرمافزارهایی که معرفی کردی به صورت دستی روی یه دکل قفل کنی؟
puya2010
12-08-2016, 14:55
دوست عزیز این طرحها رو چجوری میشه فعال کرد؟ سایت همراه اول؟ برنامه اندرویدی؟ کد ussd؟
fanoostalaei
12-08-2016, 14:57
دوست عزیز این طرحها رو چجوری میشه فعال کرد؟ سایت همراه اول؟ برنامه اندرویدی؟ کد ussd؟
ستاره هزار مربع
رو شماره گیری کن
دو تا گزینه میاره
یکی مکالمه و یکی اینترنت
از گزینه اینترنت میتونی انتخاب کنی
abtin123456
12-08-2016, 15:23
بله وجود داره. تو سایتش هست
آقا اشتباه از من بود چون هر چی تو سایتش نگاه می-کردم ندیدم
این نامحدود ایرانسل سرعتش چقدره؟خوبه؟
fanoostalaei
12-08-2016, 15:32
بسته به شلوغی دکل و منطقه به منطقه فرق میکنه
باید خودتون تست کنید
۴ جی باشه که چه بهتر
بسته به شلوغی دکل و منطقه به منطقه فرق میکنه
باید خودتون تست کنید
۴ جی باشه که چه بهتر
البته همیشه 4g سرعتش بیشتر نیست
کلا بستگی به شانس داره منطقه مورد نظر پهنای باندش بیشتر باشه یا نه
تجربه من از 3G حداکثر سرعت 35Mbps ولی با 4G سرعت 8Mbps هستش
naser.051
12-08-2016, 15:41
الان که مشهد پهنای باند در ساعت نامحدود به۰ ۶ مگ میرسه
البته همیشه 4g سرعتش بیشتر نیست
کلا بستگی به شانس داره منطقه مورد نظر پهنای باندش بیشتر باشه یا نه
تجربه من از 3G حداکثر سرعت 35Mbps ولی با 4G سرعت 8Mbps هستش
داداش ٢ تا بسته هزاري همراه اول ميشه با هم اكتيو كرد؟! يعني ٢ بار بهري پشت هم استفاده كنه
داداش ٢ تا بسته هزاري همراه اول ميشه با هم اكتيو كرد؟! يعني ٢ بار بهري پشت هم استفاده كنه
نه متاسفانه نمیشه
اما میشه از دو سیم کارت مختلف استفاده کرد تو 2.5 ساعت 20 گیگ رو می گیره و بعدش سیم کارت دیگه رو میندازی رو مودم ادامه بده دانلود رو
البته در این صورت باید ساعت 4.5 صبح پاشی یه چند دقیقه
شاید بعضی دوستان بگن به دردسرش نمیارزه اما شبانه همراه اول نوسان نداره و یا خیلی کم داره [در مقایسه با ایرانسل] و احتمال خرابی لینک کمتر و سرعت تک کانکشن بالا و برای دانلود از سرور های خارجی تو این وضع که سرعت اینترنت از سرورای خارجی رو خیلی محدود کردن مناسبه و با سرعت 22Mbps دانلود میکنه
بازم بگم به منطقه بستگی داره و باید خودتون تست کنید و برای همه نمیشه یه نسخه پیچید
farhad_usa
12-08-2016, 17:19
نه متاسفانه نمیشه
اما میشه از دو سیم کارت مختلف استفاده کرد تو 2.5 ساعت 20 گیگ رو می گیره و بعدش سیم کارت دیگه رو میندازی رو مودم ادامه بده دانلود رو
شاید بعضی دوستان بگن به دردسرش نمیارزه اما شبانه همراه اول نوسان نداره و یا خیلی کم داره [در مقایسه با ایرانسل] و احتمال خرابی لینک کمتر و سرعت تک کانکشن بالا و برای دانلود از سرور های خارجی تو این وضع که سرعت اینترنت از سرورای خارجی رو خیلی محدود کردن مناسبه و با سرعت 22Mbps دانلود میکنه
بازم بگم به منطقه بستگی داره و باید خودتون تست کنید و برای همه نمیشه یه نسخه پیچید
1-خوب چرا دو سیم بزاریم،موقعی که خواستیم روی همون دوباره بسته را فعال می کنیم،
2-مشکل کلی اینکه آمار مصرفتو بهت نمیده و ممکنه شارژتو بخوره.
1-خوب چرا دو سیم بزاریم،موقعی که خواستیم روی همون دوباره بسته را فعال می کنیم،
2-مشکل کلی اینکه آمار مصرفتو بهت نمیده و ممکنه شارژتو بخوره.
اولا وقتی یه بسته شبانه میخرید نمی تونید تا 24 ساعت دیگه بسته شبانه دیگری بخرید پس سیم کارت دوم ضروریه
ثانیا شما میتونید با شارژ دلخواه 1000 تومان بخرید و نگرانی بابت شارژ خوری نداشته باشید (همراه اول طرح کنترل مصرف آزاد نداره)
نه متاسفانه نمیشه
کاره جالبیه اما سخته نصفه شب
:n02:
به نظرم طرح 1تا11رو اینکارو کنیم می ارزه 60 گیگ 6تومن
با 4G ایرانسل سرعت دانلودم رو 8-7 مگ هست
این +4G چقد سرعتش بیشتره ؟
farhad_usa
12-08-2016, 18:46
اولا وقتی یه بسته شبانه میخرید نمی تونید تا 24 ساعت دیگه بسته شبانه دیگری بخرید پس سیم کارت دوم ضروریه
ثانیا شما میتونید با شارژ دلخواه 1000 تومان بخرید و نگرانی بابت شارژ خوری نداشته باشید (همراه اول طرح کنترل مصرف آزاد نداره)
راه کاری برای سیم کارت دائمی هم وجود دارد؟
همراه اول دو بسته شبانه نامحدود داره :[سرعت بسته : 22Mbps]
1- بسته شبانه 2 تا 7 صبح به قیمت 1000 تومان با محدودیت 20 گیگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-بسته شبانه 1 تا 11 صبح به قیمت 3000 تومان با محدودیت 30 گیگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل اینه که همراه اول "طرح کنترل مصرف آزاد نداره" و شارژتون بعد از استفاده از این بسته ها صفر میشه
و برای حل این مشکل میتونید شارژ دلخواه بخرید با کد زیر :
راه کاری برای سیم کارت دائمی هم وجود دارد؟
برای سیم کارت دائمی هیچ راهی برای جلوگیری از اومدن قبض میلیونی وجود نداره و فوق العاده خطرناکه استفاده از سیم کارت دائمی برای اینترنت چون هیچ جوره نمیشه اثبات کرد که قبض اشتباه حساب کرده و کنترل هزینه غیر ممکنه
ببخشید قسمت همراه اول جوابمو ندادن.
سلام دوستان من منطقه تهرانپارس هستم.تو مودم سیمکارت همراه اول انداختم ولی 4g پیدا نمی کنه می خواستم بدونم باید بسته بخرم تا دکلو پیدا کنه یا اینجا 4جی نیست اخه 2تا دکل همراه اول تا 100 متریم هست
mostafa_1366
12-08-2016, 21:43
سلام دوستان من منطقه تهرانپارس هستم.تو مودم سیمکارت همراه اول انداختم ولی 4g پیدا نمی کنه می خواستم بدونم باید بسته بخرم تا دکلو پیدا کنه یا اینجا 4جی نیست اخه 2تا دکل همراه اول تا 100 متریم هست
مشکل شما اینجاست که همراه اول اصلا 4G نداره.
بله. بسته داشته باشین و 4g در منطقه تون پوشش داشته باشه میتونین استفاده کنین (خرید بسته الزامیه)
rezausa2020
12-08-2016, 23:34
دوستان من از ایرانسل واسه بازی استفاده میکردم یعنی بسته دارم پینگشم خیلی خوب بود 120-150 همیشه
اما الان 2-3 روزه که پینگم اینجوری شده به ترتیب : 120-150-200-900-120-120-130-900-timed out
یعنی خیلی اذیتم کرده این 2روزه
واسه بقیه سالمه؟
مشکل شما اینجاست که همراه اول اصلا 4G نداره.
هیچ متوجه شدین که ایرانسل 3g خیلی بدی داره اما 4g عالی هست . شاید منطقه ما اینه !
سرعت 3g اسفناکه ! البته در مقایسه با 3g رایتل
farhad_usa
13-08-2016, 01:59
هیچ متوجه شدین که ایرانسل 3g خیلی بدی داره اما 4g عالی هست . شاید منطقه ما اینه !
منطقه ما 3g رایتل 7 مگابیت هست 3g همراه تنبل هم 10 تا 15 مگابیت هست،ولی 3g ایرانسل به زور به 5 میرسه،ولی همراه تنبل و رایتل 4g ندارند.
Electronic-Arts
13-08-2016, 02:51
نه اتفاقا الان برعکسه الان 3G خیلی خوب شده 4G دم به دقیقه قطع میشه منم فردا دارم زنگ میزم 195 شکایت رسمی کنم از ایرانسل تو شکایت هم قید میکنم ایرانسل این مشکل رو یک ماهه داره و خودش این مشکل رو به وجود اورده مخصوصا که همه برن TDD بخرن و واسه همین هم هست که این مشکل رو برطرف نمیکنه
الان روی 4G دریافت قطع میشه و دکل رو سوییچ میکنه مودم و گوشی تا اینترنت بگیره ولی روی 3G هیچ مشکلی وجود نداره
bigbang0661
13-08-2016, 02:52
کسی از دوستان اینترنت TDD خریده؟ میشه یه تست از سرور خارج بزاره ببینم چطوره
منطقه ما 3g رایتل 7 مگابیت هست 3g همراه تنبل هم 10 تا 15 مگابیت هست،ولی 3g ایرانسل به زور به 5 میرسه،ولی همراه تنبل و رایتل 4g ندارند.
درسته ٣جي ايرانسل خيلي بد هست واقعا هم سرعت هم پينگ
اما ٤ جي واقعا خوب هست اكثر جاها اگه انتن خوبي هم داشته باشين كه پسنگ خوبي هم ميده
از همه مهم تر پوشش خيلي خوبي داره
آیا عمدا 3g سرعت پایینی داره ؟
یا اینکه ایرانسل تجهیزات 4g خریدن در اصل که 3g هم به عنوان امکان فرعی داره و همراه اول و رایتل تجهیرات 3g خریدن فقط ؟
اگر همراه اول و رایتل فقط توی 3g سرمایه گذاری کردن و ایرانسل فقط 4g کلا چند سال دیگه خیلی مشتری از دست خواهند داد همراه اول و رایتل ...
shirazdownload
13-08-2016, 06:22
4g - کرج - باند ۳
saeedrele
13-08-2016, 07:23
سرعت فورجي ايرانسل تو اين چند روزه در شهر قم خيلي افتضاح شده. تقريبا هميشه سرعت دانلودم رو 15Mb بود اما جديدا ميانگين چهار يا پنجه. بقيه هم همين مشكلو دارن؟
[emoji266]
hes_luckey
13-08-2016, 08:37
من با گوشی وصل میشم به lte اما سرعتش محدود شده به ۸ مگابیت از سرور داخلی، سرور خارجی که کمترم هست
اگه مودم بگیرم تفاوتی داره سرعتش یا همینه؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
آیا عمدا 3g سرعت پایینی داره ؟
یا اینکه ایرانسل تجهیزات 4g خریدن در اصل که 3g هم به عنوان امکان فرعی داره و همراه اول و رایتل تجهیرات 3g خریدن فقط ؟
اگر همراه اول و رایتل فقط توی 3g سرمایه گذاری کردن و ایرانسل فقط 4g کلا چند سال دیگه خیلی مشتری از دست خواهند داد همراه اول و رایتل ...
من با 3g ایرانسل 2 و نیم مگابایت سرعت دارم
javad_0569
13-08-2016, 10:06
اقا یکی به ما بگه، ما با کدوم کارشناس پشتیبانی آنلاین حرف بزنیم
حرف مارو بفهمه و مث آدم جواب مارو بده و هی پاس نده این و اونور
( کسی کد یه کارشناس خوب و فهمیده رو بلده ؟؟ )
شورشو در آوردن ، جهنم نت پرسرعت تماس ها هم خرابن..
هر کی با ما تماس میگیره میگه در دسترس نیستی ، بابا طرف بغل دست منه!!!
اونم نه یه روز و دو روز .. آقا 5 ماهه !!!!!!:n23:
سرعت فورجي ايرانسل تو اين چند روزه در شهر قم خيلي افتضاح شده. تقريبا هميشه سرعت دانلودم رو 15Mb بود اما جديدا ميانگين چهار يا پنجه. بقيه هم همين مشكلو دارن؟
[emoji266]
کلا برای من هم فرکانس 1800 آشغال شده اگر چند روز دیگه هم 2600 اینطوری بشه افتضاح ایرانسل در میاد
hes_luckey
13-08-2016, 10:35
سرور داخلی
دوستان با چه نرم افزاری میشه فهمید توی گوشی رو چه باندی هستی؟
اقا یکی به ما بگه، ما با کدوم کارشناس پشتیبانی آنلاین حرف بزنیم
حرف مارو بفهمه و مث آدم جواب مارو بده و هی پاس نده این و اونور
( کسی کد یه کارشناس خوب و فهمیده رو بلده ؟؟ )
شورشو در آوردن ، جهنم نت پرسرعت تماس ها هم خرابن..
هر کی با ما تماس میگیره میگه در دسترس نیستی ، بابا طرف بغل دست منه!!!
اونم نه یه روز و دو روز .. آقا 5 ماهه !!!!!!:n23:
در سایت 195 شکایت ثبت کنید.
ابوالفضل ۴۰۴۵
13-08-2016, 14:58
دوستان کسی از زمان اتمام پوشش 4gایرانسل تو تهران اطلاعی نداره ما تو منطقه مسعودیه تهران هنوز 4gنداریم تازه پایتخت هم هستیم
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
shayan5800
13-08-2016, 15:55
دوستان چند روزه پینگم با 4g افتضاح شده...همش بالا پایین میشه packet loss دارم...نمیشه بازی کرد اصلا
چه مرگش شده باز؟؟
دوباره سیستم جدید معرفی کردن گند زدن به قبلی که همه برن جدیده رو بگیرن
sir bob paisley
13-08-2016, 15:58
تو نواحی جنوب غربی مشهد مثل فکوری، آب و برق، هاشمیه من تست که کردم، سرعت دانلود تو مایه های 300-400 کیلوبایته نهایتا. برای دوستان مشهدی که ساکن این نواحی هستن هم همین وضعه؟ و آیا ایرانسل فکری براش داره؟ دقیقا طرف دیگه بولوار وکیل اباد مثل دانشجو و دانش آموز و نمایشگاه و اینا فکر کنم سرعت دانلود در بدترین شرایط بالای یک مگابایت بر ثانیه هست. تو شاندیز که تا دو مگابایت بر ثانیه هم میره.
دوستان چند روزه پینگم با 4g افتضاح شده...همش بالا پایین میشه packet loss دارم...نمیشه بازی کرد اصلا
چه مرگش شده باز؟؟
منم جدیدن مشکل دارم. :((
miladbird7
13-08-2016, 16:53
سلام تو برنامه open signal تو نقشش فقط انتن های ایرانسل نشون میده یا همراه اول هم هست اخه 100 متری ما یه انتن 4g هست ولی به 1 کیلو متر اون ور تر وصل میشه
MR.MAHMOOD
13-08-2016, 17:54
چه مرگش شده باز؟؟
منم دیشب چهار دست فیفا زدم سه دستش افتادم بیرون !
وای چه زوری داره وقتی یهو از بازی پرت میشی بیرون:n34:
abtin123456
13-08-2016, 18:02
دوستان این مودمهای یواسبی 3g و 4g خوبن? در دریافت سیگنال آیا بهتر از خود گوشی عمل میکنن? کلا ارزش خریدن دارن?
تو نواحی جنوب غربی مشهد مثل فکوری، آب و برق، هاشمیه من تست که کردم، سرعت دانلود تو مایه های 300-400 کیلوبایته نهایتا. برای دوستان مشهدی که ساکن این نواحی هستن هم همین وضعه؟ و آیا ایرانسل فکری براش داره؟ دقیقا طرف دیگه بولوار وکیل اباد مثل دانشجو و دانش آموز و نمایشگاه و اینا فکر کنم سرعت دانلود در بدترین شرایط بالای یک مگابایت بر ثانیه هست. تو شاندیز که تا دو مگابایت بر ثانیه هم میره.
طی ماه های گذشته منم برای همین مناطق چندین بار زنگ زدم ولی فایده ای نداشته. خونه پدرخانمم که فکوری (آب و برق) هست خیلی مشکل داره معمولا دانلود زیر ۴۰۰ هست و قطعی زیاد داره ولی سمت خونه پدرم (نوفل) تا ۴ مگابایت برثانیه هم دانلود داشتم.
ضمن اینکه اوضاع مشهد به نسبت تهران (دائم در رفت و آمد هستم)خیلی افتضاح تره! یک سری زمان ها هست با اینکه پینگ داری ولی سایت ایرانسل هم حتی باز نمیشه!
دوستان این مودمهای یواسبی 3g و 4g خوبن? در دریافت سیگنال آیا بهتر از خود گوشی عمل میکنن? کلا ارزش خریدن دارن?
چندان فرقی نداره (مگه این که گوشی تون +H نداشته باشه)
ولی اگه نگران باطری گوشی تون هستید و ساعات زیادی از 3G و 4G استفاده می کنید بهتره برای ثبات بیشتر و عدم نگرانی از بابت باتری موبایل از مودم استفاده کنید
ترجیحا هم سعی کنید دست دوم بخرید. مودم ـه دیگه گوشی نیست که مشکل زیادی پیدا کرده باشه فروشنده بخواد بفروشه معمولا هم به خاطر عدم آنتن دهی دکل میفروشن بعد یه هفته!
با دست اولش از لحاظ قیمت خیلی فرق میکنه
abtin123456
13-08-2016, 19:04
چندان فرقی نداره (مگه این که گوشی تون +H نداشته باشه)
ولی اگه نگران باطری گوشی تون هستید و ساعات زیادی از 3G و 4G استفاده می کنید بهتره برای ثبات بیشتر و عدم نگرانی از بابت باتری موبایل از مودم استفاده کنید
ترجیحا هم سعی کنید دست دوم بخرید. مودم ـه دیگه گوشی نیست که مشکل زیادی پیدا کرده باشه فروشنده بخواد بفروشه معمولا هم به خاطر عدم آنتن دهی دکل میفروشن بعد یه هفته!
با دست اولش از لحاظ قیمت خیلی فرق میکنه
گوشیم که +H داره منتها تو خونه هی سوئیچ میشه رو H گفتم شاید این ا دریافت سیگنال بهتری داشته باشن . پس فرق اون مودمهای 4G گرونتر با این یواسبیها چیه
DeluxePC
13-08-2016, 19:31
شما الان به فركانس ٢٦٠٠ وصلين پس
اين فركانس ٢٦٠٠ با اينكه دانلود خوبي داره آپلودش كم هست
خب باید چکار کنم تا سرعت آپلودم درست بشه؟
bigbang001
13-08-2016, 20:18
من به فرکانس ۲۶۰۰ وصل میشم ولی درست برعکسه
دانلودم بین ۱-۴ مگابیته ولی اپلودم ۱۵ مگابیت میره
ربطی به فرکانس نداره
Sent from my iPhone 6s+
دوستان همگی به 195 شکایت کنیم تا حساب کار دستشون بیاد
والا كار خاصي نميشه كرد
اگه مودمتون انتخاب باند داره
باند رو ١٨٠٠ انتخاب كنيد
اون باند اپلود يهتري داره
koodak11
14-08-2016, 00:51
مسخره کردند خودشون رو. از وقتی که این اینترنت کذایی ثابت اومده تقریبآ همه ی روزها نزدیک 2 شب که میشه میزنه no sevice. قبلش فول آنتنه ولی یکدفعه هم تری جی و هم فورجی قطع میشه. این همه پول دادیم برای فورجی اون موقع این طوریه. هر چه عید فطر بهمون حال دادند، حالا دارند حالمون رو می گیرند.
به مشاور آنلاین که مشکل رو گفتم، گفت شبکه در منطقه تون در حال آپدیته.
saeeddeeas
14-08-2016, 02:01
امشب اینجا سرعت خوب شده
sent from Huawei mate 8
من فکر می کنم که باند زیر ساخت ندارن اینا و گرنه سرعت fdd رو پایین نمی برن
مجبورن با tdd شیر کنن . خب سرعت پایین میاد
گوشیم که +H داره منتها تو خونه هی سوئیچ میشه رو H گفتم شاید این ا دریافت سیگنال بهتری داشته باشن . پس فرق اون مودمهای 4G گرونتر با این یواسبیها چیه
مودم های دسکتاپ مثل TP-Link Archer Mr200 که 500 هزار تومان قیمت دارند تنها به دلیل دو آنتن 3db و 4 خروجی لن و 3 آنتن داخلی وای فای ـه!
پس اگر سرعت تون فاجعه است مثلا 1 مگابیت با این مودم گرون قیمت (که اگه ایرانسل بسته هاش رو برداره باید اوراقش کرد) نهایتا 8 مگابیت میگیرید
و در صورتی که سرعت تون 20 مگابیته نهایتش میشه 24 مگابیت که با توجه به قیمت گزافش نمی ارژه
به جز برای کسانی که دائم خونه عوض می کنند
dverbame
14-08-2016, 10:39
کسی از دوستان اینترنت TDD خریده؟ میشه یه تست از سرور خارج بزاره ببینم چطوره
من گرفتم. البته تهران نیستم.
سرعتش از نت داخل هم فاجعست چه برسه به خارج.
تماس گرفتم با اپراتور بررسی کنن. فعلا که میخوان بررسی کنن.
سرعت دانلود زیر 4مگ. سرعت اپلود 500 کیلو.
mhroozbeh
14-08-2016, 11:30
کلا این اینترنت ثابت چه فرقی با اینی که الان ما داریم روی گوشی داره؟ خب اون سیم کارتو مگه نمیشه تو گوشی گذاشت؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
DeluxePC
14-08-2016, 14:41
مودم های دسکتاپ مثل TP-Link Archer Mr200 که 500 هزار تومان قیمت دارند تنها به دلیل دو آنتن 3db و 4 خروجی لن و 3 آنتن داخلی وای فای ـه!
پس اگر سرعت تون فاجعه است مثلا 1 مگابیت با این مودم گرون قیمت (که اگه ایرانسل بسته هاش رو برداره باید اوراقش کرد) نهایتا 8 مگابیت میگیرید
و در صورتی که سرعت تون 20 مگابیته نهایتش میشه 24 مگابیت که با توجه به قیمت گزافش نمی ارژه
به جز برای کسانی که دائم خونه عوض می کنند
منم همین مودم رو دارم از اواسط مرداد سرعت آپلودم 1 مگابیت شده! آی پی هم همیشه روی 5.120xxx ست میشه از اون موقع.
قبلا تا 14 مگابیت آپلود میکرد الان کم شده. هر چی هم به پشتیبانی میگم زیر بار نمیرن
saeeddeeas
14-08-2016, 15:03
منم همین مودم رو دارم از اواسط مرداد سرعت آپلودم 1 مگابیت شده! آی پی هم همیشه روی 5.120xxx ست میشه از اون موقع.
قبلا تا 14 مگابیت آپلود میکرد الان کم شده. هر چی هم به پشتیبانی میگم زیر بار نمیرن
من با همین رنج ای پی اپلودم خوبه تا 25 مگم میره
sent from Huawei mate 8
saman123123
14-08-2016, 15:12
گفتن که این مشکل با آپدیت فریمور رفع میشه،اگر آخرین فریمور نصب نبست یه امتحانی بکنین،ضرری نداره.
به گزارش کلیک، شما می توانید از طریق امکانات وب سایت opensignal از پوشش دهی دقیق تمامی اپراتورها در سطح جهان از خدماتی مانند ۳G ، ۲G و ۴G در منطقه خود مطلع شوید .جهت استفاده از این سرویس به منظور مشاهده مناطق تحت پوشش اپراتور ها به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجعه کرده و ابتدا نام شهر خود را وارد کرده و سپس با کم کردن زوم نقشه شهر خود رو ابتدا پیدا کرده و بعد روی شهر خود زوم کنید. با افزاش زوم و شناسایی بهتر نقشه از سیگنال ها، در کنار صفحه در کادری مشکی اپراتور های مختلف ظاهر میشوند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما می تونید در بالای کادر مشکی رنگ (پایین سمت راست صفحه) با تیک زدن هر کدام از شبکه ها (۲G 3G 4G) جستوجو رو محدود تر بکنید .
در این نقشه مناطقی که رنگ قرمز مشخص شده اند نشان دهنده سیگنال قوی این خدمات می باشد و رنگ ابی نشان از ضعیف ترین سیگنال موجود می باشد که در ان منطقه وجود دارد .
من فریمور این مودم D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router رو از طریق این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپگرید کردم اما ورژن فریمور از V2.03
تبدیل شد به V2.00 الان وایفای 5 گیاهرتز فعال نمیشه راهی هست بشه برگدوندش؟
چرا سرعت دانلود اومده پایین ...نرسان سرعت زیاد شده!!!!:n04:
senator2011
14-08-2016, 16:52
به گزارش کلیک، شما می توانید از طریق امکانات وب سایت opensignal از پوشش دهی دقیق تمامی اپراتورها در سطح جهان از خدماتی مانند ۳G ، ۲G و ۴G در منطقه خود مطلع شوید .جهت استفاده از این سرویس به منظور مشاهده مناطق تحت پوشش اپراتور ها به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجعه کرده و ابتدا نام شهر خود را وارد کرده و سپس با کم کردن زوم نقشه شهر خود رو ابتدا پیدا کرده و بعد روی شهر خود زوم کنید. با افزاش زوم و شناسایی بهتر نقشه از سیگنال ها، در کنار صفحه در کادری مشکی اپراتور های مختلف ظاهر میشوند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما می تونید در بالای کادر مشکی رنگ (پایین سمت راست صفحه) با تیک زدن هر کدام از شبکه ها (۲G 3G 4G) جستوجو رو محدود تر بکنید .
در این نقشه مناطقی که رنگ قرمز مشخص شده اند نشان دهنده سیگنال قوی این خدمات می باشد و رنگ ابی نشان از ضعیف ترین سیگنال موجود می باشد که در ان منطقه وجود دارد .
ابی نداریم سبز یعنی قوی قرمز هم ضعیف:n01:
من فریمور این مودم D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router رو از طریق این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپگرید کردم اما ورژن فریمور از V2.03
تبدیل شد به V2.00 الان وایفای 5 گیاهرتز فعال نمیشه راهی هست بشه برگدوندش؟
اين ورژن با دستگاه شما سازگار نيست مدلهاي ايران مدل
A1
هستند
اما اين ورژن
A2
هست!
آخرين ورژن اين مودم هموني هست كه روش هست
شانس اوردين مودم كار ميكنه!
قبل اپگريد بايد دقت كنين!
اين ورژن با دستگاه شما سازگار نيست مدلهاي ايران مدل
A1
هستند
اما اين ورژن
A2
هست!
آخرين ورژن اين مودم هموني هست كه روش هست
شانس اوردين مودم كار ميكنه!
قبل اپگريد بايد دقت كنين!
کار میکنه اما وایفای 5g از کار افتاده در ضمن روی کارتن محصول نوشته h/w ver a2 f/w ver 2.03
سلام. دوستان این طرح صد گیگ یکساله ایرانسل در عمل 4 تا 25 گیگ سه ماهه ست یا مثلا میشه کل اون رو در سه ماه مصرف کرد؟
Le0nard0
14-08-2016, 17:44
کار میکنه اما وایفای 5g از کار افتاده در ضمن روی کارتن محصول نوشته h/w ver a2 f/w ver 2.03
طبق مشخصات فریمور سایت ورژن سخت افزاری مودم باید a2 باشه که برای شما هم همینطوره. پس آپگریدت اشتباه نبوده . اگر اشتباه بود مودم اصلا کار نمیکرد . یه بار ریست فکتوری کن
Le0nard0
14-08-2016, 17:46
سلام. دوستان این طرح صد گیگ یکساله ایرانسل در عمل 4 تا 25 گیگ سه ماهه ست یا مثلا میشه کل اون رو در سه ماه مصرف کرد؟
میتونی یه هفته ای هم مصرفش کنی
naderblue
14-08-2016, 18:30
سیگنال من بامودم e3372 بهتر هست تا با گوشی y320 مدل گوشی شاید پایینه
در کل قطعی با مودم کمتر هست برای من
من هزینه کردم مودمd100گرفتم دوباره هزینه کردم انتن ts9گرفتم که هنوز به دستم نرسیده رفتم 15متر کابل لن گرفتم برای اندروید باکس که سرعت بالاتری داشته باشم بعد دیروز صبح با یک مودم دیگه وصل شدم به همراه اول سرعت بالای 20مگابیت به من میده اونم توی تری جی بعد توی ایرانسل زور می زنه میشه 5مگابیت توی رایتل هم سرعت دانلود بالای دومگابایت هست
به غلط کردن افتادم با ایرانسل اگه سایر اپراتورها قیمت رو بیارن پایین بسته مناسب بیارن ایرانسل به شدت دچار افت کاربر میشه چون به لحاظ سرعت واقعا افتضاحه
دوخیابون بالاتر که مغازه دارم قبلا دو مگابایت سرعت دانلود داشتم الان فول انتن شده دو مگابیت البته با تری جی
فورجی تست کرده بودم قبلا سرعتش پایین بود پوشش مناسب نیست
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
درست شد دوستان لینک نسخه فریمور 2.03 رو پیدا کردم و مشکل حل شد .
سمت ما هم الان نمیدونم دارن چیکار میکنن یه چند دقیقه سرعت و انتن دهی فورجی خوب شد اما الان اصلا دیتا هم نداره شانس که نداریم احتمالا سمت انتن رو تغییر دادن
تا حدی بهتر هست ولی نه اونطوری که فکر کنید سرعت یا آنتن چند برابر میشه. من مودم USB هوواوی 8372 دارم با گوشی یک تا دو خط آنتن4g دارم با مودم 3-4 خط. در کل مهم کیفیت ارائه سرویس تو منطقه شماست آگه خوب نباشه مودم یک ملیونی و دوتا خط آنتن بیشتر هم کار زیادی برات انجام نمیده. کیفیت که خوب باشه با همون یکی دو خط آنتن هم سرعت خوبی داری .
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
mehryar1973
14-08-2016, 19:27
سرعت من که نهایت قبل ازین صحبت کم شدن سرعت ها نهایت از 8 مگ بیشتر نمیشد(4G با گوشی)این در حالیه که 3Gهمراه اول هم تقریبا 8 مگ سرعت رو میده!
abtin123456
14-08-2016, 20:13
تا حدی بهتر هست ولی نه اونطوری که فکر کنید سرعت یا آنتن چند برابر میشه. من مودم USB هوواوی 8372 دارم با گوشی یک تا دو خط آنتن4g دارم با مودم 3-4 خط. در کل مهم کیفیت ارائه سرویس تو منطقه شماست آگه خوب نباشه مودم یک ملیونی و دوتا خط آنتن بیشتر هم کار زیادی برات انجام نمیده. کیفیت که خوب باشه با همون یکی دو خط آنتن هم سرعت خوبی داری .
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
پس اینطوری که میگین به نظرم مودم بهتره. تو خونه ما هم فقط ایرانسل 3g داره همراه اول و رایتل که کلا مرخصن . بد از کجا بفهمیم تو خونه تحت پوشش 4g ایرانسل هست یا نه الکی مودم نگیریم
morypory
14-08-2016, 20:35
پس اینطوری که میگین به نظرم مودم بهتره. تو خونه ما هم فقط ایرانسل 3g داره همراه اول و رایتل که کلا مرخصن . بد از کجا بفهمیم تو خونه تحت پوشش 4g ایرانسل هست یا نه الکی مودم نگیریم
با گوشی و سیم کارت ایرانسل#20* را بگیرید میگه منطقه شما تحت چه پوششی می باشد
طی ماه های گذشته منم برای همین مناطق چندین بار زنگ زدم ولی فایده ای نداشته. خونه پدرخانمم که فکوری (آب و برق) هست خیلی مشکل داره معمولا دانلود زیر ۴۰۰ هست و قطعی زیاد داره ولی سمت خونه پدرم (نوفل) تا ۴ مگابایت برثانیه هم دانلود داشتم.
ضمن اینکه اوضاع مشهد به نسبت تهران (دائم در رفت و آمد هستم)خیلی افتضاح تره! یک سری زمان ها هست با اینکه پینگ داری ولی سایت ایرانسل هم حتی باز نمیشه!
من هر وقت مشهد می یام به دوستی در بلوار فکوری در همسایگی بوستان آسمان سر می زنم. دو هفته پیش که مشهد بودم و چند ساعتی مهمان این دوست بودم با مودم E3372 در این منطقه تست سرعت گرفتم که حدود 35 مگابیت در ثانیه شد.
دوستان در مشخصات سیگنال خیلی به rsrq و snir توجه کنید. اگر دانلود بالا می خواهید مهم تر از rssi این دو تا هستش چه بسا آر اس اس ای بالا باشخ و این دو تا پایین باشن و دانلود کم بشه و بر عکس ار اس اس آی بالا باشه اما این دو تا خوب باشن و سرعتتون بهتر بشه.
ار اس ار کیو زیر 6 خیلی خوبه و snir هم بالای 14 عالیه
KING iMAN
14-08-2016, 23:22
درود.
دنبال مودمی با دو ویژگی زیر میگشتم:
حالت LTE رو بصورت مستقل انتخاب و در واقع مودم رو مجبور به کار در شبکه ی نسل چهارم کنم.
بتونم به صورت دستی باندهای شبکه ی LTE رو انتخاب کنم(مثلا 1800 یا 2600)
من گوشی موبایل LG G5 H860 دارم. با خودم گفتم حتما با این گوشی هم قادر به انجام هر دو کار فوق هستم.
لذا از اونجاییکه مدلهای مختلفی مثل LG G2 / LG G4 رو استفاده کرده و اندکی با کدهای تنظیمات مخفی گوشیهای LG آشنایی داشتم تستش کردم و جواب گرفتم.
تصمیم گرفتم این مطلب رو برای شما عزیزان هم به نگارش دربیارم تا استفاده کنید.
مرحله ی اول) با شماره گیری کد ذکر شده میتونید وارد تنظیمات مخفی گوشی بشید.
نکته: اون سه رقم انتهایی کد بسته به مدل گوشی شما تفاوت داره. گوشی بنده مدلش H860 هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله ی دوم) گزینه ی Filed Test رو انتخاب کنید.
مرحله ی سوم) گزینه ی Modem Settings رو انتخاب کنید
مرحله ی چهارم) گزینه ی RAT Selection رو انتخاب و در صفحه ی بعد گزینه ی LTE Only رو انتخاب کنید
نکته: سیمکارت ی که LTE میشه باید در اسلات شماره ی یک باشه.
تا اینجای کار موفق شدین گوشی رو مجبور به کار در شبکه ی LTE بصورت مستقل کنید.
حالا وقت اون رسیده که باند مورد نظرمون رو انتخاب کنیم.(برای مثال 1800 یا 2600).
مرحله ی پنجم) مراحل اول تا سوم رو مجددا انجام بدین و این بار گزینه ی LTE Band Selection رو انتخاب کنید. یک سری باند میبینید که با اعداد مختلف نشون داده شده.
با توجه به راهنمای زیر باند مورد نظرتون رو انتخاب کنید:
LTE band 1|2100, 2|1900, 3|1800, 4|1700/2100, 5|850, 7|2600, 8|900, 12|700, 17|700, 20|800, 28|700, 38|2600, 40|2300
نکته ی اول: تعداد این باندها با توجه به مدل گوشیتون میتونه کمی متفاوت باشه ولی دو باند مشخص شده حتما موجود خواهد بود
نکته ی دوم: راهنمای کامل باندهای LTE رو از لینک زیر مشاهده کنید:
امیدوارم این مطلب مفید واقع بشه.
با احترام.
ایمان اسدی.
realcore
15-08-2016, 00:48
من تقریبا نزدیک دانشجوام سرعتم توی ساعتای نامحدود هم ۷، ۸ مگابایت هست، یعنی ۶۰مگابیت تقریبا، البته خونه دوستم در حد ۵دقیقه پیاده روی با ما فاصله داره سرعتش ۲مگابایته نهایتا، ما تربیتیم دوستم صدف
DeluxePC
15-08-2016, 00:49
گفتن که این مشکل با آپدیت فریمور رفع میشه،اگر آخرین فریمور نصب نبست یه امتحانی بکنین،ضرری نداره.
من آخرین فیرمور رو نصب کردم. این مشکل از وقتی پیش اومده که آی پی روی 5.120 گیر کرده و با هزار بار ری استارت هم فقط دو بخش آخرش عوض میشه.
مشکل از شبکس چون تا هفته پیش عالی بود.
saeeddeeas
15-08-2016, 01:24
عجب سرعتی امشب
sent from Huawei mate 8
sir bob paisley
15-08-2016, 07:56
من تقریبا نزدیک دانشجوام سرعتم توی ساعتای نامحدود هم ۷، ۸ مگابایت هست، یعنی ۶۰مگابیت تقریبا، البته خونه دوستم در حد ۵دقیقه پیاده روی با ما فاصله داره سرعتش ۲مگابایته نهایتا، ما تربیتیم دوستم صدف
کلا اختلاف سرعت فاحشی بین طرفین بولوار وکیل اباد وجود داره. سمت جنوبی مثل هفت تیر و هاشمیه و هنرستان وضعیت غم انگیزی دارن. سمت شمالی مثل دانشجو و بولوار نمایشگاه وضع روبراهی دارن
البته من امروز صبح شانسی با IDM زدم تو کار دانلود. تو اب و برق. 2/5 مگابایت در ثانیه برام دانلود کرد. یعنی تقریبا حدود 18-20 مگابیت. شاید تو این دو سه هفته دکلی چیزی نصب کرده ایرانسل.
ایرانسل مالیاتشو از بسته هاش کم میکنه ؟
من 2000 تومان بسته خریدم 2300 کم کرد تبلیغات و محتوای ارزش افزوده و ... ندارم
ممکنه طرح کنترل مصرف درست عمل نکرده باشه ؟
یه بار موقع خرید شارژ مالیات میگیرن یه بار هم یواشکی در میان عجب قرمسقایی این ایرانسل
sasan.69
15-08-2016, 12:14
مودمtd-lteرو کسی خریده؟ سرعت دانلودش چطوره؟ رشت پوشش خوبی داره؟
fanoostalaei
15-08-2016, 12:32
یه بار موقع خرید شارژ مالیات میگیرن یه بار هم یواشکی در میان عجب قرمسقایی این ایرانسل
برای منم اینجوریه
Armin.Computer
15-08-2016, 13:04
مودمtd-lteرو کسی خریده؟ سرعت دانلودش چطوره؟ رشت پوشش خوبی داره؟
فعلا این نقشه پوشش هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%20%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4
saeeddeeas
15-08-2016, 13:08
بسته 60 هزاری گرفتم دقیقا 60 هزار کم شد
مالیات فقط زمان خرید کسر میشه
اما اگر به صورت آنلاین بسته بخری مالیات و هزینه بسته جمع زده میشه
sent from Huawei mate 8
بسته 60 هزاری گرفتم دقیقا 60 هزار کم شد
مالیات فقط زمان خرید کسر میشه
اما اگر به صورت آنلاین بسته بخری مالیات و هزینه بسته جمع زده میشه
sent from Huawei mate 8
من یه بسته شبانه خریدم فرداش دقت کردم به جای 2000 تومان 2300 تومان کم شده و از برنامه ایرانسل من هم خریدم 3 ساعته رو آنلاین نمی فروشه
از هر مشترک 300 تومان برداره تو یه روز سر به فلک میکشه دزدی ایرانسل هم مالیات میگیرن هم شارژ دزدی میکنن
fanoostalaei
15-08-2016, 14:04
من یه بسته شبانه خریدم فرداش دقت کردم به جای 2000 تومان 2300 تومان کم شده و از برنامه ایرانسل من هم خریدم 3 ساعته رو آنلاین نمی فروشه
از هر مشترک 300 تومان برداره تو یه روز سر به فلک میکشه دزدی ایرانسل هم مالیات میگیرن هم شارژ دزدی میکنن
من موقع خرید بسته شبانه متوجه شدم و نخریدم
از همه جا فقط بلدن بخورن
MOH@ND3S
15-08-2016, 15:38
دوستانی که TD دارن میشه با سیگنال تقریبا 30% به بالا یه تست بذارید ؟ ممنون
dverbame
15-08-2016, 15:53
دوستانی که TD دارن میشه با سیگنال تقریبا 30% به بالا یه تست بذارید ؟ ممنون
بفرمایید :
MOH@ND3S
15-08-2016, 16:02
بفرمایید :
امکانش هست از مقدار سیگنال هم عکس بذارید ؟ و اینکه تست از سایت Speedtest باشه با سرور IPM
شهری هم که هستید بگید..ممنون.
dverbame
15-08-2016, 16:13
امکانش هست از مقدار سیگنال هم عکس بذارید ؟ و اینکه تست از سایت Speedtest باشه با سرور IPM
شهری هم که هستید بگید..ممنون.
اینم تست با IPM : کاملا فیک و الکی هست. سرور شاتل-اسیاتک و یک سرور دیگه ایران رو تست کردم سرعت دانلود اصلا بالای 4 مگ نمیره. میخواید لینک از جای خاصی اگه دارید بدید تا تست سرعت بدم بهتون. بیرجند هستم.
درضمن پینگم هم زیر 170-80 اصلا نمیاد.
اینم تصویر از سیگنال :
MOH@ND3S
15-08-2016, 16:21
اینم تست با IPM : کاملا فیک و الکی هست. سرور شاتل-اسیاتک و یک سرور دیگه ایران رو تست کردم سرعت دانلود اصلا بالای 4 مگ نمیره. میخواید لینک از جای خاصی اگه دارید بدید تا تست سرعت بدم بهتون. بیرجند هستم.
درضمن پینگم هم زیر 170-80 اصلا نمیاد.
خب این کجاش فیکه ؟ سرعت دانلود فایلی که بالا گذاشتید 3.2 مگابایت در ثانیه هست که میشه بالای 24 مگ.
فایروال Nod32 هم غیر فعال کنید بعد با سرورای دیگه تست کنید اگه مشکلی هست.
من میخواستم ببینم مشکل سرعت که میگفتن رو 8 مگ محدوده همچنان هست یا نه.
عکس قدرت سیگنال هم یادتون رفت :n01:
dverbame
15-08-2016, 16:24
خب این کجاش فیکه ؟ سرعت دانلود فایلی که بالا گذاشتید 3.2 مگابایت در ثانیه هست که میشه بالای 24 مگ.
فایروال Nod32 هم غیر فعال کنید بعد با سرورای دیگه تست کنید اگه مشکلی هست.
من میخواستم ببینم مشکل سرعت که میگفتن رو 8 مگ محدوده همچنان هست یا نه.
عکس قدرت سیگنال هم یادتون رفت :n01:
سرعت دانلود ازسرور ایران باید 24 بزنه یا نه ؟ اصلا 24 نه. باید بزنه تا همون 8 مگ ؟ چجوری میگید میشه 24 مگ ؟
فایروال رو هم غیرفعال کردم فرقی نداره.
MOH@ND3S
15-08-2016, 16:32
سرعت دانلود ازسرور ایران باید 24 بزنه یا نه ؟ اصلا 24 نه. باید بزنه تا همون 8 مگ ؟ چجوری میگید میشه 24 مگ ؟
فایروال رو هم غیرفعال کردم فرقی نداره.
3.2 مگابایت در ثانیه میشه 25.6 مگابیت بر ثانیه
واحد ها رو نمیدونید ؟ :n29:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=3.2+megabytes+to+megabits
پس سرعت شما الان تا 25 مگ هم میره موقع دانلود اونم با این وضعیت سیگنال !!
dverbame
15-08-2016, 16:38
3.2 مگابایت در ثانیه میشه 25.6 مگابیت بر ثانیه
واحد ها رو نمیدونید ؟ :n29:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=3.2+megabytes+to+megabits
پس سرعت شما الان تا 25 مگ هم میره موقع دانلود اونم با این وضعیت سیگنال !!
در مورد تبدیل واحدها ممنون .میدونم.میخواستم بدونم منظور شما چیه. والا سرعتی که دوستان در برخی شهرها در ابتدا میگرفتن تا 30 مگابایت برثانیه است.
از طرفی در همین شهر خودمون ای اس پی محلی داریم که با سرعت 8 به قول شما مگابیت ... داره دانلود 3.5 مگ رو میده... با این منوال روانی ام به نظر شما که بیام 360 تومن پول مودم lte بدم ؟
farhad_usa
15-08-2016, 16:52
در مورد تبدیل واحدها ممنون .میدونم.میخواستم بدونم منظور شما چیه. والا سرعتی که دوستان در برخی شهرها در ابتدا میگرفتن تا 30 مگابایت برثانیه است.
از طرفی در همین شهر خودمون ای اس پی محلی داریم که با سرعت 8 به قول شما مگابیت ... داره دانلود 3.5 مگ رو میده... با این منوال روانی ام به نظر شما که بیام 360 تومن پول مودم lte بدم ؟
احتمالا منظور شما تا 30 مگابیت بر ثانیه است
مطمئنین این تستی که گذاشتین مال lte ثابت هست؟
dverbame
15-08-2016, 17:59
احتمالا منظور شما تا 30 مگابیت بر ثانیه است
من که دارم میگم بایت...
عزیز همون پست ذکر کردم.. سرعت ای اس پی محلی روی خط ای دی اس ال برام تو شهرمون 3 هست.
خودم 4 مگ دارم.. سرعت دانلودم 1.3 .. میخواید از اون براتون عکس بگیرم ؟
مطمئنین این تستی که گذاشتین مال lte ثابت هست؟
بله. تصویر مودم نشون دهنده همه چیز هست دیگه. td-lte
fanoostalaei
15-08-2016, 18:03
من که دارم میگم بایت...
عزیز همون پست ذکر کردم.. سرعت ای اس پی محلی روی خط ای دی اس ال برام تو شهرمون 3 هست.
خودم 4 مگ دارم.. سرعت دانلودم 1.3 .. میخواید از اون براتون عکس بگیرم ؟
بله. تصویر مودم نشون دهنده همه چیز هست دیگه. td-lte
دوست عزیز
هر ۸ بیت ۱ بایت هست
و شما الان با ایرانسل ۲۴ مگابیت و معادل ۳ مگابایت سرعت دارید که با توجه به سیگنال ضعیف شما عالیه
و برای adsl هم ۱۲ مگابیت سرعت دارید که میشه ۱.۲ مگابایت بر ثانیه
سلام
برا استفاده ازاینترنت 4g ایرانسل در منزل و در کامپیوتر حتما باس مودم LTE باشه؟ یا نه از گوشی میتونم شیر کنم روی لبتاب؟
اگر مودم میخواد کم هزینه ترین مودم که بر سرعت تاثیر منفی نداشته باشه (بخاطر قیمت کمش) کدومه؟
و کلاً این 4g بهصرفه هست؟ الان دیدم 100 گیگ یکساله رو 175 هزار زده (190 هزار با مالیات)این 100 گیگ تبصره مبصره نداره؟ مثلا 50 تاش باس شبانه باشه و.....
اصلاً اطلاعات ندارم راجع بهش
دوستان پیشنهاد بهتری دارن محبت کنند
محل جدیدی که قراره برم فعلا خط نداره و مخابراتش هم فروش خط نداره
راستی تبریز که مشکلی با این مودمها نداریم؟؟؟پشتیبانی میشه؟
sinaamini
15-08-2016, 20:50
td-lte speed test
- - - Updated - - -
td-lte speed test
dverbame
15-08-2016, 20:56
دوست عزیز
هر ۸ بیت ۱ بایت هست
و شما الان با ایرانسل ۲۴ مگابیت و معادل ۳ مگابایت سرعت دارید که با توجه به سیگنال ضعیف شما عالیه
و برای adsl هم ۱۲ مگابیت سرعت دارید که میشه ۱.۲ مگابایت بر ثانیه
خوب من بحثی سر این ندارم و اوکی. میگم دوستان دیگه با همین lte سرعت ۳۰ مگابایت رو گرفتن.. یعنی ۱۲۰ مگابیت برثانیه.
تمام تبلیغات اولیه ایرانسل هم به سرعت بیش از این بود.
مجدد میگم اگر قرار بود همچین سرعتی ارائه بدن.
خوب کدوم ادم عاقلی میاد خط ای دی اس ال با توصیفاتی که مییگم رو رها کنه و بیاد سراغ ال تی ای.
من الان فقط مودم رو ۳۶۰ تومن گرفتم. در حالی که پول یک خط ۸ مگ ای دی اس ال که گفتم ۳ مگ دانلودش هست رو سالانه میتونم ۲۸۰ تومن بگیرم. ترافیک و سایر موارد و دانلود رایگان شبانه هم که مزایای دیگش هست .
یعنی همه دوستان میگن این سرعت ایده ال و درست هست ؟
بعد من با گوشی هم سرعت دانلود ۴g حدود همین ۳ به بالا هست...
خوب یکی یک تفاوت بین ۴ g و این lte بگه که من قانع بشم ....
از نظر سیگنال هم که فرمودید. امشب مخصوص رفتم نزدیک یکی از دکل ها که میدونستم. سرعت دانلود به ۴.۲ رسید در بهترین حالت و ۵۰۰ کیلو هم تفاوت نداشت... پس ربطی به سیگنال نداره به اون صورت. محدودیت از طرف شرکت هست. دقت کنید که تو کل شهر ما هنوز ۱۰ نفر این مودم رو ندارند و مطمئن هستم.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
من آخرین فیرمور رو نصب کردم. این مشکل از وقتی پیش اومده که آی پی روی 5.120 گیر کرده و با هزار بار ری استارت هم فقط دو بخش آخرش عوض میشه.
مشکل از شبکس چون تا هفته پیش عالی بود.
یک پروفایل جدید بسازید و قسمت APN رو خالی بزارید ببینید درست نمیشه؟
برای عوض کردن آیپی هم نیازی به ریست مودم نیست به قسمت basic--->internet برید و از قسمت network mode بزارید روی 4g only و سیو بزنید ایپی عوض میشه دفعه بعد که خواستید عوض کنید بزارید روی auto و سیو بزنید اینجوری میشه در چندثانیه آیپی عوض کرد
Le0nard0
15-08-2016, 21:04
برای عوض کردن آیپی هم نیازی به ریست مودم نیست به قسمت basic--->internet برید و از قسمت network mode بزارید روی 4g only و سیو بزنید ایپی عوض میشه دفعه بعد که خواستید عوض کنید بزارید روی auto و سیو بزنید اینجوری میشه در چندثانیه آیپی عوض کرد
با برنامه ltewatch تونستی به mr200 وصل بشی؟ من هرکاری میکنم وصل نمیشه
خوب من بحثی سر این ندارم و اوکی. میگم دوستان دیگه با همین lte سرعت ۳۰ مگابایت رو گرفتن.. یعنی ۱۲۰ مگابیت برثانیه.
خوب کدوم ادم عاقلی میاد خط ای دی اس ال با توصیفاتی که مییگم رو رها کنه و بیاد سراغ ال تی ای.
من الان فقط مودم رو ۳۶۰ تومن گرفتم. در حالی که پول یک خط ۸ مگ ای دی اس ال که گفتم ۳ مگ دانلودش هست رو سالانه میتونم ۲۸۰ تومن بگیرم. ترافیک و سایر موارد و دانلود رایگان شبانه هم که مزایای دیگش هست .
از نظر سیگنال هم که فرمودید. امشب مخصوص رفتم نزدیک یکی از دکل ها که میدونستم. سرعت دانلود به ۴.۲ رسید در بهترین حالت و ۵۰۰ کیلو هم تفاوت نداشت... پس ربطی به سیگنال نداره به اون صورت. محدودیت از طرف شرکت هست. دقت کنید که تو کل شهر ما هنوز ۱۰ نفر این مودم رو ندارند و مطمئن هستم.
ما شاء الله کلی ستاره داری و فروم باز
اما از خر شیطون پایین نمیایی
30 مگابایت میشه 240 مگابیت
هیچ کس چنین تستی اینجا نداشته
بالاترین تست رو یکی از دوستان از fdd-lte داشته با 135 مگابیت که اونم حالت ca ( کریر اگرگیشن ) بوده
بالاتریت تست td هم حدود 30 40 مگ بوده
اگر سرعتتون پایینه توی قسمت ecare برید و ثبت مشکل کنید ای میل Customer Service <cs@mtnirancell.ir> هم خوبه و نشد نهایتا 195.
Le0nard0
15-08-2016, 21:08
به نظرم مدیرا یه تاپیک جدا بزنن از پایه تفاوت بیت و بایت رو توضیح بدن توش که این تاپیک تبدیل نشه به آموزش الفبای اینترنت .
farhad_usa
15-08-2016, 21:12
من فقط بخش اولیه مطلب شما متوجه شدم و دو نکته رو می خواهم خدمتتون عرض کنم
یک - بنا به قانون چهارم نیوتن اصلا امکان ارائه 30 مگابایت بر بستر 4g ایرانسل وجو ندارد:n02:
دو- 30مگابایت معادل 240 مگابیت هست:n12:
با برنامه ltewatch تونستی به mr200 وصل بشی؟ من هرکاری میکنم وصل نمیشه
نه متاسفانه ltewatch مخصوص مودم های هواوی هست و به mr200 وصل نمیشه
Le0nard0
15-08-2016, 21:26
نه متاسفانه ltewatch مخصوص مودم های هواوی هست و به mr200 وصل نمیشه
برنامه ای راهی نیست واسه اینکه بتونیم تغییر باند بدیم یا حداقل ببینیم به چه باندی وصله مودم؟
برنامه ای راهی نیست واسه اینکه بتونیم تغییر باند بدیم یا حداقل ببینیم به چه باندی وصله مودم؟
من فعلا برنامه ای برای اینکار پیدا نکردم
فعلا دارم از رایتل استفاده می کنم و با استفاده از تست و خطا و سوزوندن چندین گیگ :n02: تونستم جایی رو پیدا کنم که 30 مگو همه اوقات شبانه روز دارم رایتل هم سرعتش از 30 مگابیت بالاتر نمیره
طبق تستایی که من کردم هم فهمیدم این مودم خیلی به محل قرارگیریش حساسه جوری که یکم جابجاش میکنم سرعت بشدت تغییر میکنه مثلا با رایتل سرعتم 19 مگ بود که یکم در حد چند سانت مودمو جابجا کردم سرعت شد 30 مگ فول
اين مودم از لحاظ نرم افزاري خيلي خيلي ضعيف هست
هيچ كاري نميشه باهاش كرد مگر اينكه شانسي به ٢٦٠٠ وصل بشه مثلا
براي همين من فروختم بي٣١٥ هواوي گرفتم همه كار ميشه باهاش مرد با برنامه جانبي
متاسفانه نرم افزار خيلي ضعيف با سخت افزار خيلي قوي با اينكه چيپست و ماژول كوالكام داره ولي نرم افزار ضعيفي داره
ولي هميشه سرعت عالي
نميدونم با كدام فركانس اين تست رو ميده سرعت فوق العاده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
تست td من. همچنان فیکس روی 8
Le0nard0
15-08-2016, 23:18
اره از نظر نرم افزاری صفره . فقط یه درصد 25 تایی سیگنال داره .
سرعتت و سیگنالت چه تغییری کرده نسب به mr200 ؟
Le0nard0
15-08-2016, 23:20
تست td من. همچنان فیکس روی 8
توی همین تاپیک تست td حدود 30-40 هم گذاشتن
اره از نظر نرم افزاری صفره . فقط یه درصد 25 تایی سیگنال داره .
سرعتت و سیگنالت چه تغییری کرده نسب به mr200 ؟
سيگنال كه والا معلوم نميشه چون تو ام ار كه نشون نميداد
اما پينگم كاملا بهتر شده و ثابت شده!
تو قبلي مدام بالا پايين ميشد
سرعت هم رو همون باند ٣-٤ مگابيت بهتر شده اما چون ميشه باند رو عوض كرد ميزارم رو ٢٦٠٠ و سرعتم خيلي فرق ميكنه كلا ديگه خيلي بالاتره
Le0nard0
15-08-2016, 23:40
سيگنال كه والا معلوم نميشه چون تو ام ار كه نشون نميداد
اما پينگم كاملا بهتر شده و ثابت شده!
تو قبلي مدام بالا پايين ميشد
سرعت هم رو همون باند ٣-٤ مگابيت بهتر شده اما چون ميشه باند رو عوض كرد ميزارم رو ٢٦٠٠ و سرعتم خيلي فرق ميكنه كلا ديگه خيلي بالاتره
رروی 2600 چنده سرعتت حدودا؟
dverbame
15-08-2016, 23:40
بالاترین تست رو یکی از دوستان از fdd-lte داشته با 135 مگابیت که اونم حالت ca ( کریر اگرگیشن ) بوده
اگر سرعتتون پایینه توی قسمت ecare برید و ثبت مشکل کنید ای میل Customer Service <cs@mtnirancell.ir> هم خوبه و نشد نهایتا 195.
به نظرم مدیرا یه تاپیک جدا بزنن از پایه تفاوت بیت و بایت رو توضیح بدن توش که این تاپیک تبدیل نشه به آموزش الفبای اینترنت .
شما لطف کنید زحمتش رو بکشید من بیام تشکر کنک از شما .
من فقط بخش اولیه مطلب شما متوجه شدم و دو نکته رو می خواهم خدمتتون عرض کنم
یک - بنا به قانون چهارم نیوتن اصلا امکان ارائه 30 مگابایت بر بستر 4g ایرانسل وجو ندارد:n02:
دو- 30مگابایت معادل 240 مگابیت هست:n12:
دوستان من از شما عذرخواهی میکنم. بنده نمیفهمم و اطلاعاتی در سطح شما بزرگان ندارم. کافیه ؟ اگر فحشی ... چیز دیگه نیاز دارید بفرمایید.
شما اصلا منظور کلی بنده رو متوجه نمیشید.
من اینترنت گوشیم رو در حالت 3g و 4g به سیستم میدم .. درست ؟
با اینترنت دانلود منیجر دانلود رو شروع میکنم درست ؟
سرعت دانلود یک عدد هست که میگه 3.5 ... اصلا واحدش رو من فکر کنید بلد نیستم.
حالا با اینترنت td-lte دانلود شروع میکنم... سرعت دانلود رو همچنان همون 3.5 تا 3.7 میزنه....
قاعدتا بزرگوران من واحد دانلود منیجر رو که عوض نمیکنم.
من دارم میگم ... واقعا و قطعا مسخره کردن... وقتی سرعت 4g و سرعت td-lte یکی هست...
بعد شما از اول تا اخر شروع کردید دارید اموزش بیت و بایت میدید. باید مثل بچه ها بیام بگم .. مدرکم اینه ... اموزش فلان دیدم و ...
من الان بحثم اینه با کدوم عقل سالم ... ادم باید 360 تومن برای مودم بده در حالی که td-lte با موبایل یک سرعت رو میده.
باز بنده در مورد بیت و بایت به قول شما هیچی نمیدونم... صحیح ...
یکی از دوستان یک طرح شبانه ایرانسل میزنه و شب تا صبح 50-60 گیگ دانلود میکنه.. میشه به بیت و بایت حساب کنید خودتون.... الان این چجوری توجیح میشه ؟ سیم کارت معمولی ایرانسل
باز هم از همه بزرگان که بیت و بایت رو متوجه میشن عذرمیخوام ....:)
به جز اون دوستمون کس دیگه ای هم با td سرعت بالای 8 مگ گرفته؟
من ساکن مشهد م
naser.051
16-08-2016, 00:02
به جز اون دوستمون کس دیگه ای هم با td سرعت بالای 8 مگ گرفته؟
من ساکن مشهد م
والا گوشی من از tdd پشتیبانی میکنه اما فرکانس ٣٥٠٠ نداره ولی یک مطمئنم به tdd وصل میشم ايرانسل شاید فرکانس دیگه رو معرفی نکرده ممکنه فرکانس بالاتر. یا پایین تر داشته باشه به مردوم نگفته باشه نمیدونم ولی دقیقا تو مناطق که tdd سیگنال داره تو همون مناطق سرعت خیلی بیشتره از جاهای دیگه
دوستان من از شما عذرخواهی میکنم. بنده نمیفهمم و اطلاعاتی در سطح شما بزرگان ندارم. کافیه ؟ اگر فحشی ... چیز دیگه نیاز دارید بفرمایید.
حالا با اینترنت td-lte دانلود شروع میکنم... سرعت دانلود رو همچنان همون 3.5 تا 3.7 میزنه....
من دارم میگم ... واقعا و قطعا مسخره کردن... وقتی سرعت 4g و سرعت td-lte یکی هست...
بعد شما از اول تا اخر شروع کردید دارید اموزش بیت و بایت میدید. باید مثل بچه ها بیام بگم .. مدرکم اینه ... اموزش فلان دیدم و ...
من الان بحثم اینه با کدوم عقل سالم ... ادم باید 360 تومن برای مودم بده در حالی که td-lte با موبایل یک سرعت رو میده.
یکی از دوستان یک طرح شبانه ایرانسل میزنه و شب تا صبح 50-60 گیگ دانلود میکنه.. میشه به بیت و بایت حساب کنید خودتون.... الان این چجوری توجیح میشه ؟ سیم کارت معمولی ایرانسل
دوست عزيز مگه انتظار داشتي با tdd چه سرعتي بگيري ؟!
انتظار داشتي از ٤جي بيشتر باشه؟!
خوب انتظارت استباه بوده!
با همين سرعتي هم كه شما داري يعني ٣.٥ مگابايت حدودا ساعتي ١٢ گيگ دانلود ميكني!
يعني شما هم اگه شب تا صبح بزاري اون تايم نامحدود ٣ ساعت ٢ تومن رو البته منظورم رو ٤ جي هست ٧٢ گيگ دانلود ميكني!
شما كه ميدونستي اين تيدي شبانه نداره! جايي هم نگفته بود كه داره! شما با علم اين موضوع رفتي خريدي ديگه همين الان هم سرعتي كه شمابا تيدي ميگيري جز سرعتهاي بالا بوده كه بچه ها گرفتن حالا باز اگه واضي نيستي كه بايد شكايت كني منتظر جوابشون بموني!
ولي اين تي كلا واسه كسايي كه adsl خوب دارن يا ٤جي تو محلشون خوب جواب ميده نيست كه شما هي ميگي اينو انقدر پول دادم!
واسه كسايي هست كه مثلا فيير نوري هستند يا فاصلشون از مخابرات دور هست يا ٤جي انتن خوبي نداره براشون!
الان كامل متوجه شدي؟!
رروی 2600 چنده سرعتت حدودا؟
روزانه حدودا ١٨-١٩ مگابيت
شبانه بعضي شبا ٤٠ مگابيت بعضي شبا ٢٥-٢٦ مگابيت
منم چند وقت پیش پست گذاشتم و گفتم عاقلانه نیست ادم فعلا بره سراغ td-lte با این وضعیت و البته تشکر از دوستانی که ما رو به این نتیجه رسوندن و الا خود من مشتاق این طرح بودم که سرعتم رو ببرم بالا و حالا با این وضع فعلا روی فورجی می مونم
دیشب با بسته 1تا 11 همراه اول 21گیگ دانلود کردم با سرعت دانلود 300 400 در شب و بالای یک مگ و حتی دو مگابایت در روز
سرعت ایرانسل به شدت افتضاحه در صورتی که هم همراه اول و هم رایتل بسیار به مراتب سرعت بهتری میدهند منو باش چقدر برای ایرانسل هزینه کردم اگه ایرانسل بخواد اینطوری بمونه اصلا به صرفه نیست ادم پول بیشتر میده سرعت بالاتر می گیره
حسرت می خورم چرا عجله کردم و مودمd100 گرفتم والا اگه ی مودم دیگه گرفته بودم برای سیم کارت های دیگه مشکلی نداشتم
سرعتم با ایرانسل 5مگابیت هست در صورتی که قبلا این طوری نبود و بهتر بود
dverbame
16-08-2016, 00:40
دوست عزيز مگه انتظار داشتي با tdd چه سرعتي بگيري ؟!
انتظار داشتي از ٤جي بيشتر باشه؟!
خوب انتظارت استباه بوده!
با همين سرعتي هم كه شما داري يعني ٣.٥ مگابايت حدودا ساعتي ١٢ گيگ دانلود ميكني!
يعني شما هم اگه شب تا صبح بزاري اون تايم نامحدود ٣ ساعت ٢ تومن رو البته منظورم رو ٤ جي هست ٧٢ گيگ دانلود ميكني!
شما كه ميدونستي اين تيدي شبانه نداره! جايي هم نگفته بود كه داره! شما با علم اين موضوع رفتي خريدي ديگه همين الان هم سرعتي كه شمابا تيدي ميگيري جز سرعتهاي بالا بوده كه بچه ها گرفتن حالا باز اگه واضي نيستي كه بايد شكايت كني منتظر جوابشون بموني!
ولي اين تي كلا واسه كسايي كه adsl خوب دارن يا ٤جي تو محلشون خوب جواب ميده نيست كه شما هي ميگي اينو انقدر پول دادم!
واسه كسايي هست كه مثلا فيير نوري هستند يا فاصلشون از مخابرات دور هست يا ٤جي انتن خوبي نداره براشون!
الان كامل متوجه شدي؟!
ممنون از شما که لاقل اموزش بیت و بایت ندادید...
یعنی سرعتی که کلا از روز اول ایرانسل تبلیغش رو برای lte ثابت میکرد همین بود ؟ والا براساس تبلیغاتشون ادم میگه سرعت بیشتره بگیرم.. وگرنه ...
از شما ممنون بازهم.
ممنون از شما که لاقل اموزش بیت و بایت ندادید...
یعنی سرعتی که کلا از روز اول ایرانسل تبلیغش رو برای lte ثابت میکرد همین بود ؟ والا براساس تبلیغاتشون ادم میگه سرعت بیشتره بگیرم.. وگرنه ...
از شما ممنون بازهم.
ديگه والا اونكه معلوم هست تبليغ هست
وقتي تو كنفرانسشون ديگه زوري ٩٠ مگابيت ميگيره شما نبايد انتظار داشته باشي يوزر عادي هم همونو بگيره
تازه شما الان شانس داري سرعتت محدود نيست رو ٨ مگابيت
اكثر كسايي كه تيدي دارن سرعتتشون رو ٨ مگ محدود شده
البته انگار گفتن اين محدوديت قراره برداشته بشه
Aria.A97
16-08-2016, 02:18
امشب گوشی به جای 4G مینویسه +4G :n04:
تو حالت معمولی سرعتم 800 کیلوبایته. وقتی میره رو 4جی پلاس سرعت تا 6 مگابایت هم بالا میره. :n19:
(میانگین بالای 5 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنه)
تو حالت معمولی سرعتم 800 کیلوبایته. وقتی میره رو 4جی پلاس سرعت تا 6 مگابایت هم بالا میره. :n19:
یعنی دکلی که بهش وصل هستی 4g+ شده
واسه این سرعتت کاملا رفته بالا از چند باند همزمان استفاده میکنه
یعنی دکلی که بهش وصل هستی 4g+ شده
واسه این سرعتت کاملا رفته بالا از چند باند همزمان استفاده میکنه
شما که مودم b315 دارید آیا اون هم از +4g پلاس ساپورت می کنه ؟ با توجه به اینکه 2 آنتن داره !
sasan.69
16-08-2016, 07:54
مشکلی که با3gایرانسل دارم اینه که فقط تلگرامو باز میکنه و اینستاگرام و صفحه وب رو وا نمیکنه و اروور میده مشکل از کجاس؟ تنظیمات خاصی داره؟
مشکلی که با3gایرانسل دارم اینه که فقط تلگرامو باز میکنه و اینستاگرام و صفحه وب رو وا نمیکنه و اروور میده مشکل از کجاس؟ تنظیمات خاصی داره؟
برو تو این قسمت و ، port , proxy رو خالی بزار . مطمئنا الان یه عددی هست جلوشون . اون رو پاک کن . بعد ذخیره کن . تمام . صفحات باز می شه
کجا تشریف دارید؟
شما که مودم b315 دارید آیا اون هم از +4g پلاس ساپورت می کنه ؟ با توجه به اینکه 2 آنتن داره !
نه 4 جی پلاس نیست مودمهایی که نوشته 150 مگ حداکثر سرعت . کت 6 یا همون پلاس نیستند
هیچ کدوم از مودمهای بازار فعلی پلاس نیستن البته موبایل پلاس زیاد داریم. توی پروفایلم یه سریهاش رو گذاشتم
درود
با شارژ شگفت انگیز پلکانی میشه بسته اینترنت خرید ؟
یعنی 20 تومن بدم 3800 تومن اضافه میده و همشو بسته بخرم ؟
بهترین راه برای کم شدن مالیات بسته ها چی هست ؟
برای بسته سالانه 15 تومن مالیات میشه
Abolfazl-Star
16-08-2016, 10:37
تست دیشب گرفته بودم
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
بهترین تستی که توی این مدت با فرکانس 2600 گرفتم. نمی دونم چرا فرکانس 1800 م اینقدر نویز داره
e3372 + tp-link Mr3020
Killzone2
16-08-2016, 11:51
سلام.
دوستان سوال راجب این TDLTE و اینا داشتم... راستش سایت ایرانسل رفتم, تعرفه بسته های اینترنت ثابتش همه 2 تا 8 صبح هست یعنی فقط همین بسته ها روش فعال میشه؟! یا اینکه بسته های دیگه ای که الان وجود داره هم قابل فعال سازی هست؟
قیمت مودم و ایناش جمعا چقدره؟ و اینکه چقدر طول میکشه تحویل بدن؟ نکته مهمتر اینکه مودمی که توی سایت زده مدل DT-350 هست, این مودم خوبه ؟
دوستانی که دارن استفاده میکنن لطفا از پایداری اینترنت و بخصوص پینگ و تایم اوت هم بگن ممنون میشم.
با سپاس.
سلام.
دوستان سوال راجب این TDLTE و اینا داشتم... راستش سایت ایرانسل رفتم, تعرفه بسته های اینترنت ثابتش همه 2 تا 8 صبح هست یعنی فقط همین بسته ها روش فعال میشه؟! یا اینکه بسته های دیگه ای که الان وجود داره هم قابل فعال سازی هست؟
قیمت مودم و ایناش جمعا چقدره؟ و اینکه چقدر طول میکشه تحویل بدن؟ نکته مهمتر اینکه مودمی که توی سایت زده مدل DT-350 هست, این مودم خوبه ؟
دوستانی که دارن استفاده میکنن لطفا از پایداری اینترنت و بخصوص پینگ و تایم اوت هم بگن ممنون میشم.
با سپاس.
اگر می تونید fdd رو چک کنید. اگر شرایطش مناسب بود سمت tdd نرید.
خیلی از اطلاعاتی رو که می خواهید می تونید تلفنی از قسمت فروش ایرانسل ببینید یا بپرسید. پشتیبانی انلاین در سایت ایرانسل فعاله
شرایط تی دی دی اصلا حساب کتاب نداره فعلا
سلام
خوب هستین بچه ها؟
من میخوام TD LTE بخرم
میگن تو مشهد سرعتش خوبه؟
الان دقیقا سرعت چقدر هست؟ رو 8مگابیت طبق گفته اپراتور محدود هست یا بیشتر از 8 مگابیت سرعت میده؟
dverbame
16-08-2016, 13:32
سلام.
با سپاس.
فعلا همین بسته هایی که میبینید هست.
قیمت مودم 359000 تومن با یک سیم کارت . همون موقع نمایندگی ایرانسل تحویلتون میده. فقط مراحل ثبت نام و ...
مودمش به نظر من که زیاد جالب نیست... چند تا عیب جزئی داره ...
1.دکمه روشن خاموش نداره..
2.دکمه وای فای و wps برای نزدیک شدن بهشون باید سوزن داشته باشید یا یک جسم مشابه
3.مودم در صورتی که در جای مناسبی نباشه قطع میشه وای فای و مجبورید به کل از برق بکشید و ...
abtin123456
16-08-2016, 14:22
دوستان من میخوام یه مودم ۳۳۷۲ دست دو بگیرم کسی میتونه پ خ بده قیمتو بگم ببینین میارزه یا نه؟
DeluxePC
16-08-2016, 15:59
این کارم کردم درست نشد. روی 4G و 3G و Auto هم میذارم درست نمیشه. یک هفته هم هست به پشتیبانی آنلاینش میگم اما هیچ کاری نکردند. آی پی فقط روی رنج 5.120xxxx ست میشه و اون x ها فقط تغییر میکنه.
قبلا که روی 5.12 تا 5.18 ست میشد همه چیز خوب بود اما از وقتی روی 5.120 رفته سرعت آپلود زیر 180 کیلوبایت شده.
Le0nard0
16-08-2016, 16:08
این کارم کردم درست نشد. روی 4G و 3G و Auto هم میذارم درست نمیشه. یک هفته هم هست به پشتیبانی آنلاینش میگم اما هیچ کاری نکردند. آی پی فقط روی رنج 5.120xxxx ست میشه و اون x ها فقط تغییر میکنه.
قبلا که روی 5.12 تا 5.18 ست میشد همه چیز خوب بود اما از وقتی روی 5.120 رفته سرعت آپلود زیر 180 کیلوبایت شده.
جای مودم رو عوض کن شاید به دکل دیگه ای وصل بشی رنج آپیت عوض شه
DeluxePC
16-08-2016, 16:23
جای مودم رو عوض کن شاید به دکل دیگه ای وصل بشی رنج آپیت عوض شه
مودمم Archer MR200 هست و با دو آنتن قوی که داره این اولین بار هست که از اول امسال با این مشکل مواجه میشم.
جای مودمم عوض کردم اما بازم مشکل پابرجاست.
دوستان من میخوام یه مودم ۳۳۷۲ دست دو بگیرم کسی میتونه پ خ بده قیمتو بگم ببینین میارزه یا نه؟
124.900 تومان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم%20همراه%203G/4G%20ایرانسل%20مدل%20Huawei%20E3372|Iran cell%20Huawei%20E3372%20LTE%20Portable%20Modem
Armin.Computer
16-08-2016, 16:40
سلام
دوستان مباحث اینترنت ثابت از این به بعد در این تاپیک پیگیری بشه
TD-LTE Irancell / شرکت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])موفق باشید
Le0nard0
16-08-2016, 17:04
مودمم Archer MR200 هست و با دو آنتن قوی که داره این اولین بار هست که از اول امسال با این مشکل مواجه میشم.
جای مودمم عوض کردم اما بازم مشکل پابرجاست.
مودم منم mr200 هست مشکلی با سرعت آپلودش ندارم
DeluxePC
16-08-2016, 18:44
مودم منم mr200 هست مشکلی با سرعت آپلودش ندارم
به پشتیبانی ایرانسل میگم مشکل آپلود دارم میگه به پشتیبانی مودم بگید ما فقط مودم های خودمون رو ساپورت میکنیم!
گفتم تو گوشی هم سرعت آپلود همینطور پایین اومده. میگه شاید منطقه شما پرترافیک هست.
خلاصه از این چرت و پرتای مشتری ساکت کن تحویل میدن.
به پشتیبانی ایرانسل میگم مشکل آپلود دارم میگه به پشتیبانی مودم بگید ما فقط مودم های خودمون رو ساپورت میکنیم!
گفتم تو گوشی هم سرعت آپلود همینطور پایین اومده. میگه شاید منطقه شما پرترافیک هست.
اگر با گوشی هم مشکل دارید که دیگه فکر نکنم مشکل از مودم باشه و از دکل منطقس که احتمالا پرترافیک شده یا محدود کردن سرعت آپلودش رو
دوستان یه سوال داشتم اینکه ترافیک آپلود مجانی هست یا خیر؟
دوستان یه سوال داشتم اینکه ترافیک آپلود مجانی هست یا خیر؟
خیر دوست عزیز
دوستان من تو تاپیک مربوط به مودم سوالم رو پرسیدم جوابی نگرفتم اینجا با عرض معذرت دوباره می پرسم، اینکه من یک مودم TP-Link MR200 خریدم و مشکلی که دارم اینه که وی پی ان روش کار نمیکنه یعنی وصل میشه ولی دیتا رد و بدل نمیشه، کسی میدونه مشکل چیه؟
Le0nard0
16-08-2016, 20:29
از طریق ایرانسل من اعلام مشکل کن احتمالا رسیدگی میکنن
دوستان من تو تاپیک مربوط به مودم سوالم رو پرسیدم جوابی نگرفتم اینجا با عرض معذرت دوباره می پرسم، اینکه من یک مودم TP-Link MR200 خریدم و مشکلی که دارم اینه که وی پی ان روش کار نمیکنه یعنی وصل میشه ولی دیتا رد و بدل نمیشه، کسی میدونه مشکل چیه؟
نميتونم بخ بدم
در ارتباط باشيم
نه 4 جی پلاس نیست مودمهایی که نوشته 150 مگ حداکثر سرعت . کت 6 یا همون پلاس نیستند
هیچ کدوم از مودمهای بازار فعلی پلاس نیستن البته موبایل پلاس زیاد داریم. توی پروفایلم یه سریهاش رو گذاشتم
دوست عزیز! چیزی که باعث شد در پاسخ پرسش شما چند خطی بنویسم برخی توضیحات نادرست یا شاید نادقیقی است که در هفته های اخیر درباره LTE-A که در برخی از نقاط دنیا اپراتورها در شبکه خود از عبارت +4G به جای آن استفاده می کنند، در این تاپیک منتشر شده است.
در واقع LTE-A یا به عبارتی +4G آمیزه ای از چند فناوری مختلف است که مهمترین این فناوری ها با نام «carrier aggregation» یا «بر هم افزایی اپراتورها» شناخته می شود. البته به لحاظ فنی این نامگذاری را اشتباه می دانند زیرا عملا هیچ «هم افزایی بین اپراتوری» در کار نیست در واقع پای «هم افزایی حامل ها» در میان است که نه در سوی فراهم کننده یا اپراتور که در سمت گیرنده یا دستگاه موبایل اتفاق می افتد. به عبارت دیگر مودم نسل چهار جاگذاری شده در پردازنده موبایل یا مودم شما به ویژگی مجهز شده است که با به کارگیری آن می تواند کار دریافت یا ارسال دیتا را به صورت همزمان روی دو باند فرکانسی مختلف انجام دهد و بدین ترتیب سرعت دریافت یا ارسال شما را افزایش دهد. بنابراین مثلا ایرانسل خدمات FDD-LTE خود را روی دو فرکانس 1800 و 2600 ارائه می کند و این توانایی گوشی یا مودم شما در اتصال همزمان به هر دوی این فرکانس هاست که آن را تبدیل به LTE-A یا +4G پلاس می کند.
با این توضیحات روشن است که بر خلاف گفته برخی دوستان در این تاپیک که خلط بحث می کنند و LTE-A یا +4G را با مباحث فنی ناشی از سمت اپراتور و کلاس بندی های نسل چهار اشتباه گرفته و آن را به cat6 یا بالاتر ترجمه می کنند؛ این فناوری پردازنده گوشی یا مودم شماست که تعیین کننده است و اتفاقا LTE-A یا +4G در گوشی ها و مودم های cat4 نیز وجود دارد. به عنوان مثال مودم داخلی پردازنده های محبوب و مشهور شرکت کوالکام که با نام های تجاری Snapdragon 800 و Snapdragon 801 شناخته می شوند و اینک جای خود را به تازه واردهای این رده داده اند، هر دو از cat4 و بیشینه سرعت دانلود 150 مگابیت در ثانیه پشتیبانی می کنند و به فناوری LTE-A یا +4G هم مجهز شده اند بنابراین می توانند با بکارگیری «carrier aggregation» در محدوده ای که یک اپراتور خدمات نسل چهار را روی دو باند فرکانسی ارائه می کند شانس خود را برای نزدیک شدن به بیشینه سرعت 150 مگابیتی در نظر گرفته شده برای آنها امتحان کنند.
کوتاه سخن اینکه LTE-A یا +4G در نتیجه کارایی پردازنده گوشی یا مودم ها هم در cat4 هم در categoryهای بالاتر اتفاق می افتد و پیش نیاز آن تنها تنوع فرکانسی خدمات نسل چهار اپراتورهاست نه چیز دیگر. افزون بر «carrier aggregation» فناوری دیگری به نام «Receive diversity» وجود دارد که به گوشی و مودم های مجهز به آن، این توانایی را می دهد که با اتصال همزمان به چند دکل تلفن همراه سرعت دریافت و ارسال را بهبود دهند مثلا در میان مودم های محبوب فعلی E3372 به آن مجهز است.
امیدوارم با این توضیحات دوستان با آگاهی در پی انتخاب گوشی یا مودم مناسبی باشند که به فناوری LTE-A یا +4G مجهز شده اند و برای این کار باید به سراغ قابلیت های پردازنده ها روی سایت تولید کنندگان آن بروند. الان حتی پردازنده ارزان قیمتی مانند Snapdragon 430 در cat4 و cat5 از فناوری LTE-A یا +4G پشتیبانی می کند در حالی که مدل میان قیمتی مانند Snapdragon 616 که هم اکنون روی بسیاری از گوشی های میان قیمت خودنمایی می کند از این فناوری بی بهره است و ناگزیر باید منتظر همه گیر شدن استفاده از Snapdragon 617 روی گوشی ها میان قیمت بود.
S I G N A L
17-08-2016, 03:11
سلام. تست زیر در باند ۲۶۰۰ و در فاصلهی ۱۲ کیلومتری BTS با آنتن SXT LTE گرفته شده.
وضعیت:
دوست عزیز! چیزی که باعث شد در پاسخ پرسش شما چند خطی بنویسم برخی توضیحات نادرست یا شاید نادقیقی است که در هفته های اخیر درباره LTE-A که در برخی از نقاط دنیا اپراتورها در شبکه خود از عبارت +4G به جای آن استفاده می کنند، در این تاپیک منتشر شده است.
در واقع LTE-A یا به عبارتی +4G آمیزه ای از چند فناوری مختلف است که مهمترین این فناوری ها با نام «carrier aggregation» یا «بر هم افزایی اپراتورها» شناخته می شود. البته به لحاظ فنی این نامگذاری را اشتباه می دانند زیرا عملا هیچ «هم افزایی بین اپراتوری» در کار نیست در واقع پای «هم افزایی حامل ها» در میان است که نه در سوی فراهم کننده یا اپراتور که در سمت گیرنده یا دستگاه موبایل اتفاق می افتد. به عبارت دیگر مودم نسل چهار جاگذاری شده در پردازنده موبایل یا مودم شما به ویژگی مجهز شده است که با به کارگیری آن می تواند کار دریافت یا ارسال دیتا را به صورت همزمان روی دو باند فرکانسی مختلف انجام دهد و بدین ترتیب سرعت دریافت یا ارسال شما را افزایش دهد. بنابراین مثلا ایرانسل خدمات FDD-LTE خود را روی دو فرکانس 1800 و 2600 ارائه می کند و این توانایی گوشی یا مودم شما در اتصال همزمان به هر دوی این فرکانس هاست که آن را تبدیل به LTE-A یا +4G پلاس می کند.
با این توضیحات روشن است که بر خلاف گفته برخی دوستان در این تاپیک که خلط بحث می کنند و LTE-A یا +4G را با مباحث فنی ناشی از سمت اپراتور و کلاس بندی های نسل چهار اشتباه گرفته و آن را به cat6 یا بالاتر ترجمه می کنند؛ این فناوری پردازنده گوشی یا مودم شماست که تعیین کننده است و اتفاقا LTE-A یا +4G در گوشی ها و مودم های cat4 نیز وجود دارد. به عنوان مثال مودم داخلی پردازنده های محبوب و مشهور شرکت کوالکام که با نام های تجاری Snapdragon 800 و Snapdragon 801 شناخته می شوند و اینک جای خود را به تازه واردهای این رده داده اند، هر دو از cat4 و بیشینه سرعت دانلود 150 مگابیت در ثانیه پشتیبانی می کنند و به فناوری LTE-A یا +4G هم مجهز شده اند بنابراین می توانند با بکارگیری «carrier aggregation» در محدوده ای که یک اپراتور خدمات نسل چهار را روی دو باند فرکانسی ارائه می کند شانس خود را برای نزدیک شدن به بیشینه سرعت 150 مگابیتی در نظر گرفته شده برای آنها امتحان کنند.
کوتاه سخن اینکه LTE-A یا +4G در نتیجه کارایی پردازنده گوشی یا مودم ها هم در cat4 هم در categoryهای بالاتر اتفاق می افتد و پیش نیاز آن تنها تنوع فرکانسی خدمات نسل چهار اپراتورهاست نه چیز دیگر. افزون بر «carrier aggregation» فناوری دیگری به نام «Receive diversity» وجود دارد که به گوشی و مودم های مجهز به آن، این توانایی را می دهد که با اتصال همزمان به چند دکل تلفن همراه سرعت دریافت و ارسال را بهبود دهند مثلا در میان مودم های محبوب فعلی E3372 به آن مجهز است.
امیدوارم با این توضیحات دوستان با آگاهی در پی انتخاب گوشی یا مودم مناسبی باشند که به فناوری LTE-A یا +4G مجهز شده اند و برای این کار باید به سراغ قابلیت های پردازنده ها روی سایت تولید کنندگان آن بروند. الان حتی پردازنده ارزان قیمتی مانند Snapdragon 430 در cat4 و cat5 از فناوری LTE-A یا +4G پشتیبانی می کند در حالی که مدل میان قیمتی مانند Snapdragon 616 که هم اکنون روی بسیاری از گوشی های میان قیمت خودنمایی می کند از این فناوری بی بهره است و ناگزیر باید منتظر همه گیر شدن استفاده از Snapdragon 617 روی گوشی ها میان قیمت بود.
پس براي اينكار هيچ اقدامي از اپراتور لازم نيست كه انجام شود؟!
چون در بعضي از نقاط مه هر دو فركانس قبلا وجود داشته اما اينكار توسط تلفن همراه انجام نميشده اما در يك تاريخي به بعد در همون نقطه با همون گوشي انجام شده
اين شبه اي ايجاد ميكنه كه شايد اپراتور بايد چيزي را فعال كند يا اجازه اينكار را بدهد
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام. تست زیر در باند ۲۶۰۰ و در فاصلهی ۱۲ کیلومتری BTS با آنتن SXT LTE گرفته شده.
وضعیت:
در همين نقطه با مودمي تست كردين كه چه سرعتي ميده!؟
پس براي اينكار هيچ اقدامي از اپراتور لازم نيست كه انجام شود؟!
چون در بعضي از نقاط مه هر دو فركانس قبلا وجود داشته اما اينكار توسط تلفن همراه انجام نميشده اما در يك تاريخي به بعد در همون نقطه با همون گوشي انجام شده
اين شبه اي ايجاد ميكنه كه شايد اپراتور بايد چيزي را فعال كند يا اجازه اينكار را بدهد
دلیل همچین مسأله ای می تونه این باشه که یا هر دو فرکانس با وجود موجود بودن همزمان زیر بار برده نشده بودن یا اپراتور به دلایل فنی یا برای پایین آوردن ترافیک شبکه اش می تواند پیکره بندی شبکه را به گونه ای تنظیم کند که از رجیستر همزمان یک وسیله واحد از دو درگاه متفاوت فرکانسی در شبکه اش جلوگیری کند و یا گوشی کاربر به دلایل نرم افزاری توان بهره برداری از ویژگی پردازنده خود را نداشته و با آپدیت های گاه و بیگاهی که برای تلفن های همراه منتشر می شود این مسأله رفع شده و این توانایی در گوشی بوجود آمده است.
یک سوال--اگه من مثلا یه بسته ی اینترنتی 1 ساعتی اینترنت شبانه بخرم, حتما باید همون روز استفاده کنم یا میشه برای چند روز بعد هم استفاده کرد؟
S I G N A L
17-08-2016, 10:32
در همين نقطه با مودمي تست كردين كه چه سرعتي ميده!؟
سلام. در همین نقطه تست با گوشی به همراه مشخصات سیگنالش:
اینم تست امروز با آنتن SXT LTE که شرایطش یه کم بهتر شده :
دلیل همچین مسأله ای می تونه این باشه که یا هر دو فرکانس با وجود موجود بودن همزمان زیر بار برده نشده بودن یا اپراتور به دلایل فنی یا برای پایین آوردن ترافیک شبکه اش می تواند پیکره بندی شبکه را به گونه ای تنظیم کند که از رجیستر همزمان یک وسیله واحد از دو درگاه متفاوت فرکانسی در شبکه اش جلوگیری کند و یا گوشی کاربر به دلایل نرم افزاری توان بهره برداری از ویژگی پردازنده خود را نداشته و با آپدیت های گاه و بیگاهی که برای تلفن های همراه منتشر می شود این مسأله رفع شده و این توانایی در گوشی بوجود آمده است.
دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتید و درباره تجمیع فرکانسها مطلب نوشتید ممنونم
اما دو تا نکته
اول اینکه چقدر خوب بود منبع گفته های ص قبل رو از منابع اون میدادید
دوم اینکه: همینکه اپراتور می تونه کاری کنه که مودم با وجود دو فرکانس فعال همزمان از هر دو تا دیتا نگیره یعنی این صرفا قابلیت مودم نیست بلکه به تنظیمات اپراتور هم برمی گرده. پس اگر دوستان میگن بعضی جاها فعال هست و بعضی جاها فعال نیست حرف اشتباهی نیست. در حقیقت حرفی رو که خیلی محکم زده بوده اید تا حدی نقض کردید ( این برداشت من بود)
[/CENTER]
سلام
از نظر قدرت دريافت سيگنال چقدر با گوشي اختلاف داره
مكاني كه اصلا گوشي فورجي كه هيچي تري هم پيدا نميكرد
با mr200 ٧٥درصد سيگنال دريافت ميكردم
احتمالا شما تنظيم كردي نزديك ترين دكل وصل بشي
وگر نه زياد اختلاف ديده نميشه يا من اشتباه ميكنم
S I G N A L
17-08-2016, 11:29
اما دو تا نکته
دوم اینکه: همینکه اپراتور می تونه کاری کنه که مودم با وجود دو فرکانس فعال همزمان از هر دو تا دیتا نگیره یعنی این صرفا قابلیت مودم نیست بلکه به تنظیمات اپراتور هم برمی گرده. پس اگر دوستان میگن بعضی جاها فعال هست و بعضی جاها فعال نیست حرف اشتباهی نیست. در حقیقت حرفی رو که خیلی محکم زده بوده اید تا حدی نقض کردید ( این برداشت من بود)
سلام. بنده دوستانی از عوامل اریکسون و هوآوی دارم که کانفیگ BTS های ایرانسل رو انجام میدند. باید عرض کنم طبق مشاهدات شخصی خودم آنتن هایی که مولتی باند هستند (به طور مثال Kathrein penta) هر دو باند ۳و ۷ FDD-LTE رو پشتیبانی میکنند، یعنی عوامل Towerman ( یا همون دکل بند به طور عامیانه) جمپرهای اینها رو تا خود رَک کابل کشی میکنند (جمپر همون اتصالاتی که شبیه کابل هست رو میگم که پایین آنتن توی عکس هایی که قبلا بنده قرار دادم میبینید) ولی داخل خود رک باید تجهیزات مربوط به باند ۲۶۰۰ رو قرار بدند و بعد کانفیگ و مثلاً قابلیت تجمیع حامل رو هم فعال کنند. عوامل اریکسون یا هوآوی کانفیگ های مختلفی رو تجهیزات BTS انجام میدند و به طور مثال همین 3G رو با دوآل کریر کردن سرعتش رو افزایش میدند.
پی نوشت: به گوشی +4G دسترسی ندارم، وگرنه اولین تست +4G در اصفهان با بالاترین قدرت سیگنال رو اینجا قرار میدادم.
سلام
از نظر قدرت دريافت سيگنال چقدر با گوشي اختلاف داره
مكاني كه اصلا گوشي فورجي كه هيچي تري هم پيدا نميكرد
با mr200 ٧٥درصد سيگنال دريافت ميكردم
احتمالا شما تنظيم كردي نزديك ترين دكل وصل بشي
وگر نه زياد اختلاف ديده نميشه يا من اشتباه ميكنم
سلام. خب شما قدرت سیگنال رو با آنتن SXT LTE و بدون اون در تصاویری که قرار دارم میتونید ببینید. ( بدون آنتن با گوشی -112 dBm وبا آنتن -60 dBm ).
TP-LINK Archer MR200 دستگاه داخلی یا indoor ه. شما اگه در داخل خونه با گوشی سیگنال LTE ندارید، مطمئناً در فضای خارج منزل سیگنال LTE دارید ( با گوشی - توجه کنید که قدرت سیگنال -112 dBm با گوشی که گفتم در فضای خارجی و بدون هیچ مانعی هست) . و اینکه ۷۵ درصد سیگنالی که میگید از نظر عددی چه مقداری هست؟ مطمئناً با شرایطی که دارید و داخل منزل سیگنال خوبی با mr200 دارید، با آنتن SXT LTE با نصب در فضای بیرونی سیگنال قوی تری دارید و میتونه سرعت اینترنت شما رو بیشتر کنه. در مورد دکل هم که گفتید، خیر جایی که آنتن SXT LTE رو نصب کردم کمترین فاصله ش حدود همون ۱۲ کیلومتر هست با دکل. یعنی به BTS های نزدیک تری دسترسی ندارم. این آنتن رو البته برای خودم نصب نکردم و برای یکی از دوستان هست.
koodak11
17-08-2016, 12:03
یک سوال--اگه من مثلا یه بسته ی اینترنتی 1 ساعتی اینترنت شبانه بخرم, حتما باید همون روز استفاده کنم یا میشه برای چند روز بعد هم استفاده کرد؟
متأسفانه فقط همون روز.
سلام دوستان.
یه راهنمایی میخواستم. بین مودم های mr6400 و b315 کدومشون دریافت سیگنال بهتری داره؟ در کل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون.
سلام دوستان.
یه راهنمایی میخواستم. بین مودم های mr6400 و b315 کدومشون دریافت سیگنال بهتری داره؟ در کل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون.
B315 بگير كه بتوني باند انتخاب كني
پينگ كاملي هم بهت ميده
قدرت سيگنال رو هم دقيق ار ميفهمي
اما دو تا نکته
سلام
سالهاست که در زمینه شبکه مطالعه و فعالیت دارم و خیلی وقت ها چیزی را که می نویسم مستند به مرجع خاصی نیست بلکه برآمده از مطالعاتی است که پیش تر انجام داده ام و پست مورد اشاره شما نیز بر همین سیاق توضیح LTE-A یا +4G به زبان ساده و در عین حال بدون خدشه فنی بود که محرک آن برخی برداشت ها و اظهارنظرهای نادرست در این تاپیک درباره این فناوری بود. حالا اگر باز کسانی با وجود توضیحات روشنی که داده ام دوست دارند با دستاویز قرار دادن تحلیل های شخصی، +4G را برآمده از یک ساز و کار، سرمایه گذاری و برنامه ریزی اپراتوری جلوه دهند آن مسأله دیگری است.
درباره برداشت شما مبنی بر نقض حرف های پست اولم در پست دومم نیز به این مثال بسنده می کنم که چند سال پیش از خدمات وی پی ان برای دستیابی به سایت های گرفتار در بند فیلترینگ استفاده می شد. وی پی ان در واقع یک پروتکل تونلینگ برای برقراری ارتباط ایمن و رمزگذاری شده بین دو نقطه مبدأ و مقصد است که کاربردهای گسترده ای دارد و یکی از معدود استفاده های آن دور زدن فیلترینگ بود. اما شرکت ارتباطات زیرساخت بنا بر تکلیف مراحع بالادستی ترجیح داد بدون توجه به دیگر کاربردهای حساس و گسترده وی پی ان با مسدود کردن برخی درگاه ها سبب وقفه و از کار افتادن این خدمات شود. با این وصف اگر با منطق شما بخواهیم به ماجرا نگاه کنیم باید چنین فرض کرد شرکت دولتی ارتباطات زیرساخت که مجری فیلترینگ بوده است سالها همزمان خدمات وی پی ان را هم بر ضد آن ارائه می داده است! این در حالی است که شرکت ارتباطات زیرساخت در شکل گیری سرویس های وی پی ان هیچ نقشی نداشته جز اینکه از خدمات انحصاری این شرکت دولتی به عنوان ماده خام و اولیه ایجاد شبکه های وی پی ان استفاده می شد و اختلال و انسداد برخی از این خدمات نه تنها سرویس های وی پی ان دور زدن فیلترینگ را بلکه عملا شبکه های وی پی ان اختصاصی بانک ها و آژانس های مسافرتی و بسیاری از صنوف دیگر را از کار انداخت و کسی هم نگفت شرکت ارتباطات زیر ساخت خدمات «وی پی ان خود را» قطع کرد.
درباره +4G هم وضع به همین منوال است یعنی تولیدکنندگان گوشی و مودم ها با به کارگیری برخی از ویژگی های شبکه اپراتورها، فناوری ارتباطی تازه ای را معرفی کرده اند که عده ای عمداً یا سهواً دوست دارند آن را سرویسی از جانب اپراتورها قلمداد کنند در حالی که اپراتور با دست بردن در پیکره بندی شبکه اش تنها می تواند فناوری هایی مانند +4G را که بر پایه ابزار طرف کاربر است زمینگیر کند.
به هر روی این «ان قلت آوردن» شما من را به یاد مطلع یکی از پست های اخیرتان در پاسخ به یکی از اعضای این تاپیک انداخت. جایی که نوشته بودید:
:n01:
SAeedBaa
17-08-2016, 18:08
carrier aggregation یا جمع بندی پهنای باند دو فرکانس در نسل چهارم را LTE پیشرفته میخوانند. این LTE پیشرفته نیز دسته بندی هایی دارد که cat نامیده میشوند. به طور مثال
cat4 از تجمیع دو فرکانس با پهنای 10 مگاهرتز در دانلود تشکیل میشود. 2x10 MHz carrier aggregation
cat6 از تجمیع دو فرکانس با پهنای 20 مگاهرتز در دانلود تشکیل میشود. 2x20 MHz carrier aggregation
و به تازگی cat12 از تجمیع 3 فرکانس با پهنای 20 مگاهرتز در دانلود تشکیل میشود. 3x20 MHz carrier aggregation
معمولا دستگاهای موجود از cat6 به بالا را 4G+ و یا LTE-A نشان میدهند و در cat4 همچنان 4G یا LTE را نشان میدهند.
در ایران پهنای باند فرکانسی که در اختیار اپراتور ها قرار گرفته است بیشتر از 10 مگاهرتز است که جمع بندی انها با هم از عهده cat4 خارج شده و cat6 است.
همچنین بنده هیچوقت از یک اپراتور طرفداری نکرده و نخواهم کرد و بالا یا پایین بردن یک اپراتور ، هیچ نفع و یا ضرری برایم نداشته و نخواهد داشت.
carrier aggregation یا جمع بندی پهنای باند دو فرکانس در نسل چهارم را LTE پیشرفته میخوانند. این LTE پیشرفته نیز دسته بندی هایی دارد که cat نامیده میشوند. به طور مثال
cat4 از تجمیع دو فرکانس با پهنای 10 مگاهرتز در دانلود تشکیل میشود. 2x10 MHz carrier aggregation
cat6 از تجمیع دو فرکانس با پهنای 20 مگاهرتز در دانلود تشکیل میشود. 2x20 MHz carrier aggregation
و به تازگی cat12 از تجمیع 3 فرکانس با پهنای 20 مگاهرتز در دانلود تشکیل میشود. 3x20 MHz carrier aggregation
معمولا دستگاهای موجود از cat6 به بالا را 4G+ و یا LTE-A نشان میدهند و در cat4 همچنان 4G یا LTE را نشان میدهند.
در ایران پهنای باند فرکانسی که در اختیار اپراتور ها قرار گرفته است بیشتر از 10 مگاهرتز است که جمع بندی انها با هم از عهده cat4 خارج شده و cat6 است.
همچنین بنده هیچوقت از یک اپراتور طرفداری نکرده و نخواهم کرد و بالا یا پایین بردن یک اپراتور ، هیچ نفع و یا ضرری برایم نداشته و نخواهد داشت.
سپاس از فرهنگ لغات فنی تون. فقط اول اینکه من به زبان ساده درباره LTE-A یا +4G که در این تاپیک محور برخی اظهارنظرهای اشتباه بوده است توضیح داده و ترجیح دادم برای جلوگیری از اطاله بیهوده کلام از این جزئیات صرف نظر کنم و پاسخ من هم ناظر به اظهارنظر دوستی بود که در جواب دوست دیگر نقطه استارت +4G را cat6 معرفی کرده بود و اینکه در cat4 خبری از +4G نیست و اینکه به دلایلی که شما عنوان کرده اید در ایران امکان +4G روی cat4 وجود ندارد بحث دیگری است که می تواند مطابق توجیه شما درست باشد هر چند مایلم اگر گوشی هایی با پردازنده های مورد اشاره ام در دسترس بود نسبت به آزمون حرف های شما اقدام کنم.
همه حرف آن چند خط که این قدر پیچ و تاب پیدا کرده و به حاشیه رفته است این بود که اساسا این +4G پر حرف و حدیث در این تاپیک بر پایه ابزار طرف کاربر است و نه هدیه اپراتور به کاربر. به عبارت دیگر تولیدکنندگان پردازنده تدبیری اندیشیده اند تا با بر هم افزایی منابع فرکانسی شبکه های تلفن همراه لذت سرعت بالاتر را به کاربران بچشانند و البته اپراتورها می توانند با ایجاد محدویت در پیکره بندی شبکه این قابلیت پردازنده ها را بی اثر و ناکارآمد کنند.
ضمنا این دسته بندی یا catها ربطی به پیشرفته یا بیسیک بودن شبکه LTE ندارند و بن مایه شبکه LTE از cat1 آغاز می شود و تا cat12 که شما اشاره کردید و اتفاقا پردازنده های اسنپ دراگون 808 و 810 و 820 کوالکام با همین ویژگی ادغام سه باند با پهنای 20 مگاهرتز تولید و هم اکنون روی گوشی های پرچمدار به کار گرفته شده اند که در نوشته قبلی از کنار آن گذشتم تا در دام مباحث ریز فنی نیفتیم. پردازنده های اول و دوم از cat9 و پردازنده محبوب اسنپ دراگون 820 از cat12 و cat13 پشتیبانی می کنند.
نمایش نشان LTE-A یا +4G پلاس بسته به تنظیمات داخلی اپراتورها از یکی به دیگری در بازارهای مختلف ارتباطی متفاوت است.
سر آخر آنکه فلسفه پست شما را که گویی در پاسخ به پست بنده بود تا تکمیل آن و سطر آخر آن را متوجه نشدم.
SAeedBaa
17-08-2016, 19:50
سپاس از فرهنگ لغات فنی تون. فقط اول اینکه من به زبان ساده درباره LTE-A یا +4G که در این تاپیک محور برخی اظهارنظرهای اشتباه بوده است توضیح داده و ترجیح دادم برای جلوگیری از اطاله بیهوده کلام از این جزئیات صرف نظر کنم و پاسخ من هم ناظر به اظهارنظر دوستی بود که در جواب دوست دیگر نقطه استارت +4G را cat6 معرفی کرده بود و اینکه در cat4 خبری از +4G نیست و اینکه به دلایلی که شما عنوان کرده اید در ایران امکان +4G روی cat4 وجود ندارد بحث دیگری است که می تواند مطابق توجیه شما درست باشد هر چند مایلم اگر گوشی هایی با پردازنده های مورد اشاره ام در دسترس بود نسبت به آزمون حرف های شما اقدام کنم.
همه حرف آن چند خط که این قدر پیچ و تاب پیدا کرده و به حاشیه رفته است این بود که اساسا این +4G پر حرف و حدیث در این تاپیک بر پایه ابزار طرف کاربر است و نه هدیه اپراتور به کاربر. به عبارت دیگر تولیدکنندگان پردازنده تدبیری اندیشیده اند تا با بر هم افزایی منابع فرکانسی شبکه های تلفن همراه لذت سرعت بالاتر را به کاربران بچشانند و البته اپراتورها می توانند با ایجاد محدویت در پیکره بندی شبکه این قابلیت پردازنده ها را بی اثر و ناکارآمد کنند.
ضمنا این دسته بندی یا catها ربطی به پیشرفته یا بیسیک بودن شبکه LTE ندارند و بن مایه شبکه LTE از cat1 آغاز می شود و تا cat12 که شما اشاره کردید و اتفاقا پردازنده های اسنپ دراگون 808 و 810 و 820 کوالکام با همین ویژگی ادغام سه باند با پهنای 20 مگاهرتز تولید و هم اکنون روی گوشی های پرچمدار به کار گرفته شده اند که در نوشته قبلی از کنار آن گذشتم تا در دام مباحث ریز فنی نیفتیم. پردازنده های اول و دوم از cat9 و پردازنده محبوب اسنپ دراگون 820 از cat12 و cat13 پشتیبانی می کنند.
نمایش نشان LTE-A یا +4G پلاس بسته به تنظیمات داخلی اپراتورها از یکی به دیگری در بازارهای مختلف ارتباطی متفاوت است.
سر آخر آنکه فلسفه پست شما را که گویی در پاسخ به پست بنده بود تا تکمیل آن و سطر آخر آن را متوجه نشدم.
منظور بنده این نبود که نشود cat4 در کشور ایجاد کرد، بلکه منظورم این بود با پهنای باندی که در اختیار اپراتور ها قرار گرفته میشود cat6 رو ایجاد کرد.
در یک مکان ثابت اکسپریا زد 2 با پشتیبانی از cat4 و سامسونگ s6 و s7 با پشتیبانی از cat6 و بالاتر به شبکه نسل چهار ایرانسل متصل بود. در اکسپریا زد 2 نماد lte و در سامسونگ ها علامت 4G+ نمایان شد. پس همانطور که گفتم دستگاه ها فقط cat6 و بالاتر را 4G+ یا LTE-A نشان میدهند و این باعث شده کاربران 4G+ را cat6 و یا بالاتر بخوانند که از برخی جهات بخاطر نامگذاری در اسمارت فون ها و دستگاه ها درست است.
شما اینجا نقش کاربر و دستگاهش را پر رنگ تر از اپراتور جلوه میدهید که درست نیست. اپراتور باید دو تکه فرکانس ایجاد نمایید تا دستگاه کابر بتواند به هر دو وصل شود پس در نتیجه نقش ها 50 50 است.
نماد و نشان 4G+ و LTE-A یکی هستند که در برخی بازار ها 4G+ و در برخی LTE-A از ان یاد میشود. حتی اسمارت فون ها هم در نشان دادن این نماد متفاوت عمل میکنند به صورتی که در سامسونگ 4G+ و در سونی LTE-A نمایش داده میشود.
در ضمن بنده به این جمله شما واکنش نشان دادم و شما در پست بعدی این جمله خودتان را نقض کردید.
با این توضیحات روشن است که بر خلاف گفته برخی دوستان در این تاپیک که خلط بحث می کنند و LTE-A یا +4G را با مباحث فنی ناشی از سمت اپراتور و کلاس بندی های نسل چهار اشتباه گرفته و آن را به cat6 یا بالاتر ترجمه می کنند؛
starpars
17-08-2016, 21:30
دوستانی که گوشیشون روت هست با این نرم افزار فکر میکنم میشه فرکانس و باند رو فهمید
[/url]
morypory
17-08-2016, 22:20
ping آنتن SXT LTE نسبت به مودم خیلی بالاتره ؟! در ضمن قیمتش فکر نکنم به صرفه باشد با توجه به عدم ثبات در قوانین ایران هزینه 500 بکنیم بعد کلا قانون عوض بشه حتی GPRS هم ملغی بشه
javad_0569
17-08-2016, 22:22
B315 بگير كه بتوني باند انتخاب كني
پينگ كاملي هم بهت ميده
قدرت سيگنال رو هم دقيق ار ميفهمي
من این مودم B315 رو دارم ، اما پیدا نکردم از کجا میشه انتخاب کرد باند دلخواه رو
S I G N A L
17-08-2016, 23:28
ping آنتن SXT LTE نسبت به مودم خیلی بالاتره ؟! در ضمن قیمتش فکر نکنم به صرفه باشد با توجه به عدم ثبات در قوانین ایران هزینه 500 بکنیم بعد کلا قانون عوض بشه حتی GPRS هم ملغی بشه
سلام. نه، تفاوتی با گوشی و مودم از نظر پینگ نداره. قیمتش نسبت به مثلاً TP-LINK Archer MR200 نزدیک هست و به علاوه میتونه کارایی بهتری داشته باشه (بستگی به شرایط شما داره). نترسید، به دوران gprs برنمیگردیم و چیزی قطع نمیشه:n02:
ata.royalfalcon
17-08-2016, 23:42
با برنامه Toolbox for Huawei Router with HiLink باید اینکار رو انجام بدید . در پست 1156# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامل توضیح دادم .
اين رو دانلود كن اجرا كن و بهش كانكت شو اوجا ميتوني انتخاب باند كني
سلام. نه، تفاوتی با گوشی و مودم از نظر پینگ نداره. قیمتش نسبت به مثلاً TP-LINK Archer MR200 نزدیک هست و به علاوه میتونه کارایی بهتری داشته باشه (بستگی به شرایط شما داره). نترسید، به دوران gprs برنمیگردیم و چیزی قطع نمیشه:n02:
این مودم تی پی لینک که اینقدر تو این گروه بحثش رو میکنید اونقدرا هم قوی نیست :|
مودم ایرانسل دارم بهتر از اون میگیره :| (d100 )
با b315 حداقد مقایسه می کردید
بعد اون میکروتیک دانلودش حداکثر 100 هست و فرکانس هاش 2 تا فقط 1800 و 2600 .... و فقط 4g اگه اشتباه نکنم
یه مودم بیرونی توی سایت های وب گذاشته اون قضییش چی هست ؟
شاید اون 150 مگ باشه ... ته وتوش رو در میارم
S I G N A L
18-08-2016, 10:04
با b315 حداقد مقایسه می کردید
بعد اون میکروتیک دانلودش حداکثر 100 هست و فرکانس هاش 2 تا فقط 1800 و 2600 .... و فقط 4g اگه اشتباه نکنم
یه مودم بیرونی توی سایت های وب گذاشته اون قضییش چی هست ؟
شاید اون 150 مگ باشه ... ته وتوش رو در میارم
سلام. مدلی که های وب گذاشته:
برند تایوانی billion . در مقایسه با میکروتیک SXT LTE علاوه بر باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ از باند ۸۰۰ FDD-LTE هم پشتیبانی میکنه، اما سرعت دانلودش مثل SXT LTE حداکثر تا ۱۰۰ مگ هست طبق این اطلاعات: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود سایتش اطلاعات کاملی در موردش ارائه نداده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارایی میکروتیک SXT LTE خیلی خوبه و برند معتبرتریه. به علاوه، باند ۸۰۰ های وب پهنای باندش ۱۰ مگاهرتز هست و نمیتونه سرعت خیلی بالایی ارائه بده و عملاً باند ۸۰۰ که الان در اختیار های وب هست در مقایسه با باند قوی ۲۶۰۰ با پهنای باند ۱۵ مگاهرتز ایرانسل، عقب تر هست. فقط تنها حُسنی که باند ۸۰۰ داره پوشش گسترده هست که البته از یک لحاظ به نفع کاربر نیست: کاربرهای بیشتر، شبکه ی شلوغ تر و در نتیجه سرعت کمتر!
morypory
18-08-2016, 10:18
سلام. مدلی که های وب گذاشته:
برند تایوانی billion . در مقایسه با میکروتیک SXT LTE علاوه بر باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ از باند ۸۰۰ FDD-LTE هم پشتیبانی میکنه، اما سرعت دانلودش مثل SXT LTE حداکثر تا ۱۰۰ مگ هست طبق این اطلاعات: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود سایتش اطلاعات کاملی در موردش ارائه نداده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارایی میکروتیک SXT LTE خیلی خوبه و برند معتبرتریه. به علاوه، باند ۸۰۰ های وب پهنای باندش ۱۰ مگاهرتز هست و نمیتونه سرعت خیلی بالایی ارائه بده و عملاً باند ۸۰۰ که الان در اختیار های وب هست در مقایسه با باند قوی ۲۶۰۰ با پهنای باند ۱۵ مگاهرتز ایرانسل، عقب تر هست. فقط تنها حُسنی که باند ۸۰۰ داره پوشش گسترده هست که البته از یک لحاظ به نفع کاربر نیست: کاربرهای بیشتر، شبکه ی شلوغ تر و در نتیجه سرعت کمتر!
دوست عزیز سایت این مودم 3G هم ساپورت میکنه اینگونه که نوشته و فکر کنم این یک مزیت است در صورتی که STX فقط 4G را پشتیبانی میکند
Armin.Computer
18-08-2016, 10:32
دوستان برای چندمین بار دارم اعلام می کنم
بحث مودم در تاپیک خودش انجام شه
sadegh1010
18-08-2016, 10:40
4G سبـــــزوار
iDownload & iGame
18-08-2016, 11:28
دوستان برای چندمین بار دارم اعلام می کنم
بحث مودم در تاپیک خودش انجام شه
اتفاقا" به نظر بنده از اونجایی که مباحث مودم و اینترنت 3G/4G کاملا" با هم مرتبط و نیاز به بررسی و مقایسه همزمان این دو هست، در اکثر مواقع نمیشه در دو تاپیک مجزا بررسی بشن.
نمونش مباحث تاپیک WiMAX ایرانسله که از اول هم بحث خود سرویس WiMAX و هم بحث مودم هاش تو یک تاپیک بود و هست.
تاپیک های TDD-LTE و FDD-LTE می بایست زود از اینا از هم جدا میشد که بالاخره این کار انجام شد.
به نظر بنده مباحث هر سرویسی (مثلا" FDD-LTE) بهمراه موارد مربوط به اون (مودم، آنتن، سرعت، پوشش و ...) بهتره در یک تاپیک واحد انجام بشه.
morypory
18-08-2016, 11:45
درسته که باید هر موضوعی را در محل مربوط به خود بحث کرد اما به نظر من هم موضوعاتی که به هم مربوط میشوند و زنجیر وار به هم وصل هستند را باید در یک جا بحث کرد تا کاربران سردرگم نشوند شما در نظر بگیرید برای تست اینترنت ایرانسل بریم یک خانه بعد بلند شیم بیام خانه دیگه بحث مودم کنیم بعد بلند شیم بیام بحث تعرفه ها کنیم ببینید چقدر پراکندگی . مدیر محترم به نظر من بهتر است بیشتر سعه صدر داشته باشید و سریع واکنش نشان ندهید .
دانلود با مودم E3372
4G
امروز ساعت 11
خیابان نیکنام
Armin.Computer
18-08-2016, 12:50
اگر مباحث فورجی و مودم تو یه تاپیک باشه
اون شخصی که مثلا مودم داره یا اصلا می خواد با گوشی استفاده کنه دچار سردرگمی میشه
در نظر بگیرید اون شخص اومده سرعت رو ببینه و یا در مورد نقاط تحت پوشش صحبت کنه با انبوهی از پست ها مواجه میشه که در مورد مودم گفته شده
پس بهترین کار اینه که مباحث جدا باشه
morypory
18-08-2016, 13:37
اگر مباحث فورجی و مودم تو یه تاپیک باشه
اون شخصی که مثلا مودم داره یا اصلا می خواد با گوشی استفاده کنه دچار سردرگمی میشه
در نظر بگیرید اون شخص اومده سرعت رو ببینه و یا در مورد نقاط تحت پوشش صحبت کنه با انبوهی از پست ها مواجه میشه که در مورد مودم گفته شده
پس بهترین کار اینه که مباحث جدا باشه
پس اینطور که شما میفرمائید تست سرعت هم تاپیک جداگانه وجود داره بهتره دوستان انجا موضوعاتشون را قرار بدهند اینهم تاپیکش
S I G N A L
18-08-2016, 13:59
دوست عزیز سایت این مودم 3G هم ساپورت میکنه اینگونه که نوشته و فکر کنم این یک مزیت است در صورتی که STX فقط 4G را پشتیبانی میکند
فکر نمیکنم مدلی که های وب معرفی کرده قابلیت 3G هم داشته باشه. 3G یک نسل قدیمی تر هست و به نظر من وجودش ضرورت چندانی نداره در بحث دیتا. شما در شبکه 4G LTE فقط با دیتا سر و کار دارید و کاملاً پکت سوئیچ هست، در حالی که در 3G اینطور نیست.
پی نوشت: بنده هم موافق این موضوع هستم که نمیشه همه ی مطالب رو از هم تفکیک کرد و اینها با هم ارتباط دارند. اتفاقاً معتقدم این موضوع به افراد کمک میکنه زودتر به نتیجه برسند و از سرویس های اینترنت یک شرکت استفاده کنند.
frankval
18-08-2016, 14:08
دزدتر از ایرانسل داریم؟ دیشب یه ۲ تومنی بسته خریدم از ساعت ۲ صبح تا ۸ صد مگ هم دانلود نکرد.۴ جی هم بود خیر سرش.کرج شاهین ویلا
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Masoud 206-16v
18-08-2016, 14:13
دزدتر از ایرانسل داریم؟ دیشب یه ۲ تومنی بسته خریدم از ساعت ۲ صبح تا ۸ صد مگ هم دانلود نکرد.۴ جی هم بود خیر سرش.کرج شاهین ویلا
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
من الان دو روزه گير شارژ كردن خطم هستم و از طريق ايرانسل من بملغ٥٠هزار تومان شارژ خريدم و همه چي هم اوكي و از حساب هم كسر شده و رسيد هم دارم ولي حساب ايرانسل شارژ نشد.
شكايت كردم و ي كد پيگيري دادند و تا همين الان كه هيچ خبري نيست.
معلوم نيست ميخوان چه بسرمون بيارن.
7cEram
mhroozbeh
18-08-2016, 15:10
کلا این اینترنت ثابت چه فرقی با اینی که الان ما داریم روی گوشی داره؟ خب اون سیم کارتو مگه نمیشه تو گوشی گذاشت؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
این جا موند!
دوستان کسی میدونه قزوین چه پهنای باندی رو دکل هاش هست؟یعمی حداکثر پهنای باند؟
خدمات مشترکین میگه 25 مگ ولی من بیشتر شنیدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
من الان دو روزه گير شارژ كردن خطم هستم و از طريق ايرانسل من بملغ٥٠هزار تومان شارژ خريدم و همه چي هم اوكي و از حساب هم كسر شده و رسيد هم دارم ولي حساب ايرانسل شارژ نشد.
شكايت كردم و ي كد پيگيري دادند و تا همين الان كه هيچ خبري نيست.
معلوم نيست ميخوان چه بسرمون بيارن.
7cEram
کلا از 733 و 780 شارژ بخرید . حتی 1 ارور هم ندیدم ... خیلی شارژ خریدم نمی دونم شاید بالای 200 بار :n13:
reza2700
18-08-2016, 17:56
از نرم افزار ایرانسل من شارژ نخرید من حتی برا پرداخت صورتحسابم مشکل دارم باهاش...سایت ایرانسل و سایت بانک ها خوبه...
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
starpars
18-08-2016, 18:11
این جا موند!
نه سیم کارتش مخصوصه و فرق میکنه کلا
به این تاپیک مراجعه کنید صفحه اول همه چیزشو توضیح داده
سلام
من دیروز عصر میخواستم با برنامه ایرانسل من بسته 1 گیگ ساعتی بگیرم ولی هرکار کردم نگرفت و تایید نکرد
اما صب که از خواب بیدار شدم دیدم یه پیام اومده که بسته برای شما فعال شده ساعت 1:20 امشب و 2000 شارژ منم به باد رفته
Milad4171
19-08-2016, 10:02
سلام
من دیروز عصر میخواستم با برنامه ایرانسل من بسته 1 گیگ ساعتی بگیرم ولی هرکار کردم نگرفت و تایید نکرد
اما صب که از خواب بیدار شدم دیدم یه پیام اومده که بسته برای شما فعال شده ساعت 1:20 امشب و 2000 شارژ منم به باد رفته
ممکنه اس ام اس دیر بیاد به نظر من شما برنامه ایرانسل من رو نصب کنید از اونجا چک کنید که چه زمانی بسته فعال شده . ممکنه بسته فعال شده باشه چند دقیقه بعدش اس ام اس بیاد .
برنامه ایرانسل من مطمئن تره
حدود 500 متر فاصله تا دکل 4G
hes_luckey
19-08-2016, 12:31
یه سوال داشتم از شما دوستان
من اگه بسته سه ماهه بگیرم و زودتر از سه ماه مثلا یک ماهه تموم بشه تکلیف چیه؟ میتونم دوباره بعد از یک ماه بسته سه ماهه بگیرم؟
bigbang001
19-08-2016, 12:32
یه سوال داشتم از شما دوستان
من اگه بسته سه ماهه بگیرم و زودتر از سه ماه مثلا یک ماهه تموم بشه تکلیف چیه؟ میتونم دوباره بعد از یک ماه بسته سه ماهه بگیرم؟
بله
Sent from my iPhone 6s+
shirazdownload
19-08-2016, 14:03
تست 4G+ / زنجان
در تایید اون دوستمون که گفتن 4g+ از تجمیع دو باند فرکانسی درست میشه از عکس زیر میشه فهمید و کاملا درست هست.
چون طبق تصویر زیر از دو دکل که یکی باند ۱۸۰۰ هست و نزدیک تره و دیگری باند ۲۶۰۰ که کمی دورتر هست سرویس میگیره.
و دلیل راه اندازی lte ایرانسل روی دو باند و اضافه کردن باند ۲۶۰۰ احتمالا واسه همین بوده.
-----
البته من مطمئن نیستم که داره از دوتا دکل متفاوت سرویس میگیره یا روی همون دکل دوتا فرکانس ارائه میده
Armin.Computer
19-08-2016, 14:21
دوستان گوشی من Cat3 رو پشتیبانی می کنه
از 4G+ پشتیبانی میشه؟
DeluxePC
19-08-2016, 14:38
دوستان من فکر کنم تست های Speed Test واقعی نیست چون برای من هم اعداد بالایی میزنه اما در عمل و موقع آپلود سرعت روی 1.5 مگابیت در ثانیه هست!
من یه گجت توی ویندوز هم دارم که سرعت دانلود و آپلود رو دقیق مینویسه و موقع تست سایت Speed Test سرعت آپلود در گجت حدود 500 کیلوبایت در ثانیه بود اما در سایت Speed Test مینوشت 20 مگابیت!
دوستان گوشی من Cat3 رو پشتیبانی می کنه
از 4G+ پشتیبانی میشه؟
نه.
کت ۶ میشه پلاس، توی توضیحات مودم یا موبایل هم می نویسه سرعت 300 مگ
S I G N A L
19-08-2016, 16:46
نه.
کت ۶ میشه پلاس، توی توضیحات مودم یا موبایل هم می نویسه سرعت 300 مگ
سلام. البته درست تر ش اینه که +4G بودن یا نبودن یک گوشی رو با پردازندهی اون بررسی کنیم. گوشی های Cat 6 در دسته ی +4G قرار میگیرند، اما از طرف دیگه نمیشه گفت همهی گوشی های Cat 5
، +4G نیستند. اگه از حالت تجمیع حامل پشتیبانی کنند، +4G هستند.
4G / Sari
سلام. البته درست تر ش اینه که +4G بودن یا نبودن یک گوشی رو با پردازندهی اون بررسی کنیم. گوشی های Cat 6 در دسته ی +4G قرار میگیرند، اما از طرف دیگه نمیشه گفت همهی گوشی های Cat 5
، +4G نیستند. اگه از حالت تجمیع حامل پشتیبانی کنند، +4G هستند.
چطور میشه تشخیص داد کدوم پردازنده ها این امکان رو دارن؟
Lenovo™ YOGA Tab 3 Pro 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ProcessorIntel® Atom™ x 5-Z8500 Processor (2M Cache, Quad Core™, Up to 2.24 GHz)
این تبلت پشتیبانی میکنه؟
S I G N A L
19-08-2016, 17:36
چطور میشه تشخیص داد کدوم پردازنده ها این امکان رو دارن؟
Lenovo™ YOGA Tab 3 Pro 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ProcessorIntel® Atom™ x 5-Z8500 Processor (2M Cache, Quad Core™, Up to 2.24 GHz)
این تبلت پشتیبانی میکنه؟
سلام. در مورد چیپ ست های qualcomm این اطلاعات در دسترس هست. به طور مثال سری Snapdragon 615 که چیپ ست گوشی بنده هست. در واقع مودم LTE در این چیپ ست ها به صورت integrated یا مجتمع وجود داره و بعضی مواقع البته از هم جدا هست. در مورد چیپ ست های دیگه مثل پردازنده ای که شما نام بردید این اطلاعات شاید در دسترس نباشه یا یک چیپ مخصوص و جدا از پردازندهی اصلی کار اتصال LTE رو انجام بده.
ابوالفضل ۴۰۴۵
19-08-2016, 18:18
سلام عزیز یه همچین نرم افزاری که بشه تو اندروید ازش استفاده کرد سراغ نداری اگه باشه که واقعا کارم رامیافته
ابوالفضل ۴۰۴۵
19-08-2016, 18:24
سلام عزیز چه جوری می تونم یه دونه تهیه کنم تو تمام سایتایی که می شناختم رفتم همه زدن ناموجود در ضمن اگه کابل شبکه ای که فاصله اش تا داخل منزل حدود ۲۲متر باشه تو کاراییش چقدر تفاوت ایجاد میکنه اصلا حداکثر متراژش چقدره؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
19-08-2016, 18:30
اين رو دانلود كن اجرا كن و بهش كانكت شو اوجا ميتوني انتخاب باند كني
عزیز این نرم افزار اندرویدش رو هم میشه پیدا کرد اگه بشه که خیلی عالیه
ابوالفضل ۴۰۴۵
19-08-2016, 18:33
سلام عزیز چه جوری می تونم یه دونه تهیه کنم تو تمام سایتایی که می شناختم رفتم همه زدن ناموجود در ضمن اگه کابل شبکه ای که فاصله اش تا داخل منزل حدود ۲۲متر باشه تو کاراییش چقدر تفاوت ایجاد میکنه اصلا حداکثر متراژش چقدره؟
S I G N A L
19-08-2016, 19:20
سلام. لطفاً یک مقدار مرتب تر پُست ارسال کنید تا امکان پاسخ دهی بهتر وجود داشته باشه. آنتن SXT LTE اگر در فروشگاههای آنلاین موجود نیست، با شماره تلفن اونها تماس بگیرید و زمان موجودی بعدی را بپرسید. این آنتن به دلیل خاص بودن کمیاب هست. کابل شبکه هم با متراژ ۳۰ متر توسط بنده در مورد این آنتن تست شد و کارایی بدون مشکل هست.
ابوالفضل ۴۰۴۵
19-08-2016, 19:29
سلام. لطفاً یک مقدار مرتب تر پُست ارسال کنید تا امکان پاسخ دهی بهتر وجود داشته باشه. آنتن SXT LTE اگر در فروشگاههای آنلاین موجود نیست، با شماره تلفن اونها تماس بگیرید و زمان موجودی بعدی را بپرسید. این آنتن به دلیل خاص بودن کمیاب هست. کابل شبکه هم با متراژ ۳۰ متر توسط بنده در مورد این آنتن تست شد و کارایی بدون مشکل هست.
به روی چشم بسیار بسیار ممنون از راهنماییتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.