مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
fanoostalaei
13-01-2016, 17:19
خدمت شما جناب مهندس :
البته فعلا نسل 3 رو داشته باشید :دی
آنتن -70 دسی بل :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LTE رو میخوام ببینم کجا میتونم بهترین سرعت رو بگیرم :n02::n02: بعدا تستش رو میزارم :دی
با سلام
فرقی داره که با کدوم گوشی استفاده کنین ؟
ماله من htc sensation xe ــه و تو بسته 20 گیگ شبانه حداکثر 14.5 گیگ (فقط یه بار اینطور شد) و به طور متوسط 10 گیگ دانلود دارم
میخواستم بدونم اگه مودم 3g بخرم سرعت دانلودم رو زیاد میکنه ؟
سزعت و حجمی که میشه با همراه اول تو بسته شبانه دانلود کرد چقدره
با سپاس
سلام ببخشید من زیاد در جریان نیستم ولی هر کدوم از مهندسا می دونن یه کمکی بدین لطفا
توی شهر من کرمان هم نسل دوو هم سه و چهار هم اصلا آنتن ندارد و من در منطقه ی هوانیروز هستم میشه یه برنامه ای چیزی ردیف کنین نه ایرانسل و نه همراه اول هیچ کدوم
dvb_hamed
13-01-2016, 18:01
سلام
بنده یه مودم E8231 به تازگی خریدم همراه یه بسته 1 ماه 5 گیگی ولی اصلا از سرعتش راضی نیستم.همین سایت های ایرانی رو کلی طول میده باز میکنه.تایم اوت شدید داره و پینگ 4.2.2.4 بین 300 تا 1500 نوسان داره.
آیا تنظیمات خاصی داره؟من همون اول به سیستم وصل کردم و خودش خودش رو آپدیت کرد و دیگر هیچ
نه. سؤال من این بود که آیا برداشت من از این که الآن 10مگاهرتز شده یعنی باند فرکانسی مجاز شده بین مثلن 1795 تا 1805 مگاهرتز و قبلن کمتر از این بود یعنی مثلن 1798 تا 1803 مگاهرتز بوده؟ چون برداشتی که من از 4G 1800 دارم اینه که یه باند فرکانسی در نزدیکی 1800مگاهرتز تخصیص داده شده. حالا هر چی این باند فرکانسی بزرگتر باشه خوب ظرفیت انتقال داده بیشتری هم داره.
آیا این برداشت من درسته یا از بیخ تعطیلم؟:n02:
البته اگر بخواهین دقیق تر بررسی کنید باید دو تا ده تا در نظر بگیرید چون توی FDD-LTe دو تا فرکانس مجزا برای دانلود و آپلود هست. پس مثلا 1780 تا 1790 برای دانلود و 1790 تا 1800. برای آپلود برعکس tdd که یه فرکانسه اما از نظر زمانی تقسیم میشه.
اساتید اشکالات رو تصحیح کنند
10 گیگاهرتز نه 10 مگاهرتز پهنای فرکانس :n02:
کل کشور همزمان 10 مگاهرتز شده پهنای باند 1800 4G ایرانسل
مگه 4G ایرانسل روی باند 2100 نبود ؟ نسل سه اش رو چ فرکانسی هست ؟
naser.051
13-01-2016, 20:42
مگه 4G ایرانسل روی باند 2100 نبود ؟ نسل سه اش رو چ فرکانسی هست ؟
شما خابی؟ ایرانسل lte از اول رو باند 1800 بود 3g رو باند 2100:n02:
چقدر این مودم e3372 قعطو وصل میشه:n34::n34::n34::n34::n34:
احتمال زیاد به مودم ارتباط نداره و بازی های ایرانسل. مثل اینجا که 5 ساعته کل نسلها قطعن حتی مکالمه هم تعطیله
سلام ببخشید من زیاد در جریان نیستم ولی هر کدوم از مهندسا می دونن یه کمکی بدین لطفا
توی شهر من کرمان هم نسل دوو هم سه و چهار هم اصلا آنتن ندارد و من در منطقه ی هوانیروز هستم میشه یه برنامه ای چیزی ردیف کنین نه ایرانسل و نه همراه اول هیچ کدوم
کسی نیست به این مشکل ما یه مرحمی بده
MOH@ND3S
13-01-2016, 22:55
LTE باند 1800 ایرانسل ..تهران منطقه 22
Armin.Computer
13-01-2016, 23:52
این چرا اینجوریه!!!!!!!!
اینقدر اختلاف بین سرور داخل و خارج دیگه خیلی مسخره هست!
aliiran2008
13-01-2016, 23:55
چجوری میشه فهمید در محلی که هستیم انتن و ... چقدر هست؟
Armin.Computer
14-01-2016, 00:05
این چرا اینجوریه!!!!!!!!
چجوری میشه فهمید در محلی که هستیم انتن و ... چقدر هست؟
شما باید دستگاهی که تری جی و 4 جی ساپرت می کنه داشته باشه حالا باهر سیم کارتی بعد توی تنظیمات شبکه اون نسل رو انتخاب کنی و بزاری جستجو کن اون وقت معلوم میشه چه نسلهای موجوده. برای فهمیدن کیفیت سیگنال حتما باید به شبکه وصل بشی
البته الان همراه اول و ایرانسل نقشه قابل قبولی گذاشتند از اونجا هم می تونی چک کنی
نقشه همراه اول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه. ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چرا اینجوریه!!!!!!!!
جالب اینجاست که همین رو زده سریعتر از اینترنت 50 درصد مردم ایران :n13:
Armin.Computer
14-01-2016, 00:33
متاسفانه مشکل پهنای باند خارجی مشخصه
مخصوصا در ایرانسل
من نمی گم که سرعت خارجی اندازه داخلی باشه
ولی دیگه نباید اینقدر اختلاف باشه
and-roid2
14-01-2016, 00:51
در تست های گرفته شده speedtest علاوه بر سرعت دانلود , سرعت اپلود و مقدار پینگ هم سنجیده میشوند و بر اساس اون امار میده...
Electronic-Arts
14-01-2016, 02:30
دوستان امروز برای شما هم پهنای باند خارجی افت پیدا کرده؟ من سرعت دانلودم همیشه حدودا 2 مگابایت بود الان شده 200 کیلوبایت
Electronic-Arts
14-01-2016, 02:33
الان چک کردم پهنای باند داخلی هم برای من خیلی افت کرده من همیشه سرعت دانلودم از سرورهای داخل حدودا 16 17 مگابیت بود ولی الان شده 6 مگابیت
naser.051
14-01-2016, 02:34
متاسفانه مشکل پهنای باند خارجی مشخصه
مخصوصا در ایرانسل
من نمی گم که سرعت خارجی اندازه داخلی باشه
ولی دیگه نباید اینقدر اختلاف باشه
ایرانسل که گفت پهنای باند لینک خارجی خریدن و 5 گیگاهرتز اضافه کردن چی شد پس؟؟؟؟ چرا هنوز داغونه؟
Sent from my LT25i
Mehrdad092000
14-01-2016, 05:45
سلام دوستان من تو خونه قبلا با گوشی تا ۱۳ میگ گرفتم نسل ۳ اما الان داغونه
برای دانلود میخوام به نظرتون این مودم ها انتن دهیشون بهتره یا نه؟
این مدل فلشی که ۴جی هم داره چطوره؟
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
amirdiba
14-01-2016, 07:57
اراک هشت صبح حومه جنوبی
Sent from my S5-F using Tapatalk
amirdiba
14-01-2016, 08:04
اینم همون ساعت با ایروان
Sent from my S5-F using Tapatalk
ايرانسل شیراز کماکان داغون
آقا من دیشب از این بسته شبانه های ایرانسل گرفتم قبل این که بسته رو بگیرم با بسته معمولی خودم تست گرفتم 1.6MBps دانلود میکرد ولی به محض اینکه بسته گرفتم و ساعت 2 شد سرعت دگ از 500KB بالا نمیرفت منم که دگ کار از کار گذشته بود برنامه دادم IDM و گرفتم خوابیدم ولی صبح که بیدار شدم با صحنه ای مواجه شدم که پشمک حاج عبدالله ریخت تو ساعت آخر 7 گیگ دانلود کرده بود که اصن تو ایران چیز عجیبیه حد اقل من انتظار نداشتم. خلاصه این تجربه اول من تو استفاده از شبانه ایرانسل بود و با این که ساعت اول به دلیل شلوغی یا محدود کردن عمدی سرعت کم بودولی در کل به نظرم ارزش داره اگه هر شب پهنای باند اجازه بده و بشه این مقدار دانلود کرد.
MOH@ND3S
14-01-2016, 11:11
ایرانسل که گفت پهنای باند لینک خارجی خریدن و 5 گیگاهرتز اضافه کردن چی شد پس؟؟؟؟ چرا هنوز داغونه؟
Sent from my LT25i
پهنای 5 گیگاهرتز که اضافه شده پهنای فرکانسیه دکلاس چه ربطی به پهنای باند اینترنت داره ؟
Armin.Computer
14-01-2016, 11:31
Sent from my LT25i
کی گفت؟؟؟؟؟
5 گیگاهرتز که مال فورجی بود و در مورد فناوری و بیشتر مخابراتی بود
- - - Updated - - -
Sent from my LT25i
کی گفت؟؟؟؟؟
5 گیگاهرتز که مال فورجی بود و در مورد فناوری و بیشتر مخابراتی بود
پهنای 5 گیگاهرتز که اضافه شده پهنای فرکانسیه دکلاس چه ربطی به پهنای باند اینترنت داره ؟
شما دیگه چرا. شما رو به اشتباه انداختن
5 مگا هرتز اضافه شده نمی دونم بعضی کاربرها گیگاهرتز رو از کجا آوردن.
5 گیگاهرتز:n04::n04::n04:
معاون پارلمانی وزارت ارتباطات: واعظی به تمام سوالات کمیسیون فرهنگی مجلس پاسخ داد؛ اکثریت قانع شدند
معاون پارلمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: علاوه بر این بحث، وزیر ارتباطات گفت که به اپراتورهای موبایل نامه زدهایم که سامانهای را طراحی کنند تا خود مشترکان بتوانند سرشمارههای پیامکهای تبلیغاتی را انتخاب کنند.
به گفته براری مدیران اپراتورها روز گذشته اعلام کردند که این سامانهها طراحی شده و یک اپراتور هم گفت ظرف چند ماه اینده این کار را انجام خواهد داد.
وی گفت: البته باید در نظر داشت که هماکنون امکان بلاک کردن سرشمارههایی که مایل به دریافت پیامک از آنها نیستیم از طریق گوشیهای موبایل وجود دارد.
دوستان کسی اخیرا با ایرانسل به مشکل بر نخورده؟ از وقتی پهنای باند فرکانس رو افزایش دادن اینترنت به کل ترکیده. همش قطع و وصل میشه ، کلا تایم اوت. قبل از این اتفاق هیچ مشکلی نداشتم اما الان اصلا نمیشه وصل شد. شاید دکل منطقه ما خراب شده
hamedfazelm
14-01-2016, 15:49
آیا ایرانسل طرح یک روزه 2 تا 6 صبح 20 گیگ رو حذف کرده. در سایت علامت سبد خرید رو برداشته
دوستان یه مشکلی هست
توی شهر ما، در طور این چندماه و سال همیشه اینطوره، میخوام ببینم طبیعیه یا نه :
در طول روز و شب ( تا ساعت 3 شب ) سرعت دانلود بین 1kb تا 20kb هست اونم روی تری جی
از سه تا چهار بهتر میشه ( صبح )
ولی از 5 تا 7 دقیقا سرعت هزار برابر میشه، مثلا صبح بیدار شدم یه فیلم 800 مگابایتی رو تو یه ربع دانلود کردم !
این بخاطر ترافیک شبکه اس؟ یا زیرساخت اینجا مشکل داره؟
دقیقا برای آنتن دهی همینطوره، الان که روزه آنتن 3g یا نیست یا یکی هست به زور به دوتا میرسه
ولی 4 و 5 صبح تا 7، چهار آنتن یا فول میشه!!!
در ضمن خونه هم جاییه که پوشش آنتن دهی همه اپراتورها عالیه توی سایتشون و از لحاظ پوشش نباید مشکل داشته باشه
با سلام و عصر بخیر
از دوستان کسی میتونه بگه چطور یه لینک رو با 32 کانکشن دانلود کنم
من لینکای سایت تاینی رو تو 32 کانکشن تنظیم میکنم اما باز با 8 تا دانلودش میکنه
and-roid2
14-01-2016, 17:31
با سلام و عصر بخیر
bilmazlar
14-01-2016, 17:36
با سلام و عصر بخیر
من از تاینی مویز دانلود نکردم تا حالا. اما ممکنه مشکل از خود سرور تاینی مویز باشه که اجازه بیشتر از 8 کانکشن همزمان از یه جا رو نمیده.
من از تاینی مویز دانلود نکردم تا حالا. اما ممکنه مشکل از خود سرور تاینی مویز باشه که اجازه بیشتر از 8 کانکشن همزمان از یه جا رو نمیده.
نه. این سایت محدود نکرده مربوط به همون قسمتیه که دوست بالایی عکشو گذاشته
----
سرعت منم بعد ساغت 3ونیم شب خیلی بهتر میشه. حتی میتونم راحت 1080 استریم ببینم!
دوستان یه مشکلی هست
توی شهر ما، در طور این چندماه و سال همیشه اینطوره، میخوام ببینم طبیعیه یا نه :
در طول روز و شب ( تا ساعت 3 شب ) سرعت دانلود بین 1kb تا 20kb هست اونم روی تری جی
از سه تا چهار بهتر میشه ( صبح )
ولی از 5 تا 7 دقیقا سرعت هزار برابر میشه، مثلا صبح بیدار شدم یه فیلم 800 مگابایتی رو تو یه ربع دانلود کردم !
این بخاطر ترافیک شبکه اس؟ یا زیرساخت اینجا مشکل داره؟
دقیقا برای آنتن دهی همینطوره، الان که روزه آنتن 3g یا نیست یا یکی هست به زور به دوتا میرسه
ولی 4 و 5 صبح تا 7، چهار آنتن یا فول میشه!!!
در ضمن خونه هم جاییه که پوشش آنتن دهی همه اپراتورها عالیه توی سایتشون و از لحاظ پوشش نباید مشکل داشته باشه
دوستان عزیز کسی اطلاع نداشت جریان از چه قراره؟
دوستان عزیز کسی اطلاع نداشت جریان از چه قراره؟
این که جریان چیه خوب احتمالا بدلیل پهنای بانده که تو اون ساعات مصرف کم میشه و طبیعتا سرعت میره بالا و برای منم این اتفاق افتاد دو صفحه پیش پست آخر عکسشو گذاشتم
منطقه ما ایرانسل 3g و 4g رو پوشش میده ولی موقعی که به اینترنت وصل میشم علامت E رو بالای صفحه میاره و سرعت از 25 کیلو بالاتر نمیره. خواستم بدونم مشکل از گوشی هست یا آنتن دهی. آنتن که تا تهش پره
Armin.Computer
14-01-2016, 21:13
منطقه ما ایرانسل 3g و 4g رو پوشش میده ولی موقعی که به اینترنت وصل میشم علامت E رو بالای صفحه میاره و سرعت از 25 کیلو بالاتر نمیره. خواستم بدونم مشکل از گوشی هست یا آنتن دهی. آنتن که تا تهش پره
شاید گوش شما رو شبکه نسل 2 رفته
تو تنظیمات گوشی در ثسمت شبکه های موبایل انتخاب کنید که هر 3 شبکه نسل 2 3 4 باشه
گوشی شما چیه؟؟
+
و اینکه کسی در منطقه شما به نسل 3 و 4 وصل میشه؟
MOH@ND3S
14-01-2016, 23:31
شما دیگه چرا. شما رو به اشتباه انداختن
5 مگا هرتز اضافه شده نمی دونم بعضی کاربرها گیگاهرتز رو از کجا آوردن.
5 گیگاهرتز:n04::n04::n04:
ای بابااااا از بس میگن گیگاهرتز قاطی کردم :n02:
matr!x_2008
14-01-2016, 23:40
انت دهی 4g چند کیلومتره؟ و چه تعداد کاربر میشه وصل بشن؟ از نظر برد از 3g بیشتره؟ چون تو سایت ایرانسل انتن مناطق تحا پوشش فور جی به نظر خیلی بیشتر میاد
anti-military
15-01-2016, 02:31
آقا رضا شما همیشه هی میگید شاهرود در اولویت هست ولی هیچ اتفاقی نمی افته! 4G که نداره و 3G هم تو شهرک دانشگاه شاهرود با این جمعیت زیاد 2 تا آنتن بیشتر نمیده
pooya777
15-01-2016, 02:56
یکی توضیح بده با سرعت 100 تا 300 متغیر چه جوری اونوقت میشه تو یه ساعت بیست گیگ استفاده کرد؟ همون مکانی که سرعتش به یک مگابایت هم میرسیدا بیشتر وقت این بسته ها حول و حوش همین 100 تا سیصده!
خواستم یه ویندوز آپدیت کنم الکی بسته گرفتم یه گیگش رو هم به زور گرفت.هیشکی هم نیست به داد ما برسه تو مملکت ت...
pooya777
15-01-2016, 02:59
دیگه تو دنیا همین حجمی فروختن منسوخ شده دیگه چه برسه زمان فروختن( اونم سی دقیقه و یه ساعت و دوساعت!) که از ابتکارات و اختراعات ایرانه!!!
والا همش استرسه!!!
MR.MAHMOOD
15-01-2016, 08:29
فورجی همین الان تهران با مودم ایرانسل!
supermax15
15-01-2016, 10:42
نوسان سرعت دیشب 4 افت مصرف جی ایرانسل
alireza3dshadow
15-01-2016, 13:06
دوستان چند تا قند شکن بگین تو شبکه ایرانسل کار کنه
2 تا دارم کار نمی کنه!!
fanoostalaei
15-01-2016, 13:33
به بدترین شکل ممکن پرش آنتن دارم
البته وقتی دیتا رو وصل میکنم اینجوری میشه !! فقط هم رو نسل 3 و 4
وقتی دیتارو استفاده میکنی تند تند قطع و وصل میشه !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alireza3dshadow
15-01-2016, 18:07
دوستان چند تا قند شکن بگین تو شبکه ایرانسل کار کنه
2 تا دارم کار نمی کنه!!
کسی کمک نمیکنه !!!:n03:
dadash42
15-01-2016, 18:12
این روزها مجانی فقط hotspot جواب میده
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
naser.051
15-01-2016, 19:27
این روزها مجانی فقط hotspot جواب میده
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
بخاطر این خوبه که در حالت openvpn وصل میشه با رمز نگاری AES-128 بخاطر همین کیفیتش بالاس بعدشم نرم افزار طوری طراحی شده بیشتر شبیه روتر مجازی عمل میکنه واسه همین نتونستن از طرف سازمان های مربوطه محدودش کنن
Sent from my LT25i
shirazdownload
15-01-2016, 19:29
دیگه تو دنیا همین حجمی فروختن منسوخ شده دیگه چه برسه زمان فروختن( اونم سی دقیقه و یه ساعت و دوساعت!) که از ابتکارات و اختراعات ایرانه!!!
والا همش استرسه!!!
دوست خوبم این حرف شما واسه سرویس های ADSL کشور های دیگه کاملا درست هست
اما اپراتور های موبایل اینطور نیستن که حجم نامحدود بدن
بطور مثال تعرفه های شرکت Verizon آمریکا رو ببینید :
البته روی این طرح ها مکالمه و sms نامحدود هست
و بعضی از اپراتور های خارجی اینطور هستن که مثلا شما سرویس 1GB رو که میگیرید وقتی حجم تموم میشه اینترنت شما قطع نمیشه ولی سرعت به شدت کم میشه و به شما سرویسی در حد 2G ارائه میشه
بنظر من ایرانسل ایده های جالبی ارائه میده که خب البته بخاطر تجربه های MTN هست
به بدترین شکل ممکن پرش آنتن دارم
البته وقتی دیتا رو وصل میکنم اینجوری میشه !! فقط هم رو نسل 3 و 4
وقتی دیتارو استفاده میکنی تند تند قطع و وصل میشه !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای من هم دقیقا همین مشکل پیش اومده. همش قطع و وصل میشه ، پینگ بالا 500-600 ، تایم اوت زیاد . هیچ کاری نمیشه کرد رسما. از وقتی 5 مگاهرتز اضافه کردن اینطوری شده. حدس میزنم دکل منطفه مشکل پیدا کرده بعد آپ گرید شبکه.
fanoostalaei
15-01-2016, 20:27
برای من هم دقیقا همین مشکل پیش اومده. همش قطع و وصل میشه ، پینگ بالا 500-600 ، تایم اوت زیاد . هیچ کاری نمیشه کرد رسما. از وقتی 5 مگاهرتز اضافه کردن اینطوری شده. حدس میزنم دکل منطفه مشکل پیدا کرده بعد آپ گرید شبکه.
دقیقا !!
بعد از اضافه کردن 5 مگاهرتز اینجوری شده
برای مکالمه و ... اصلا مشکلی ندارم ولی وقتی دیتا رو وصل میکنم
بینهایت بار پرش آنتن دارم یا قطع و وصلی فراوان با تایم اوت زیاد و پینگ بالای 300-400 تا 2000:n02:
کسی کمک نمیکنه !!!:n03:
برای من tunnel bear و v-p-n master هم خوب کار میکنند هردو در گوگل پلی هستند.
rezasniper2012
15-01-2016, 21:06
عزیز دکل مشکلی نداره با افزایش فرکانس قدرت نفوذپذیری موج کاهش پیدا میکنه برا همین شما این مشکل رو پیدا کردی , دقیقا مثل مودم های خودمون که وقتی روی باند 40 هستن سرعت بیشتری دارن ولی پوشش هم کمتر هست ولی وقتی مودم رو روی باند 20 میزارین میبینین برخی از نقاط کور که قبلا سیگنال نداشتین الان پوشش داده شده ولی پهنای باند وایرلس رو عملا کاهش دادین
fanoostalaei
15-01-2016, 21:10
عزیز دکل مشکلی نداره با افزایش فرکانس قدرت نفوذپذیری موج کاهش پیدا میکنه برا همین شما این مشکل رو پیدا کردی , دقیقا مثل مودم های خودمون که وقتی روی باند 40 هستن سرعت بیشتری دارن ولی پوشش هم کمتر هست ولی وقتی مودم رو روی باند 20 میزارین میبینین برخی از نقاط کور که قبلا سیگنال نداشتین الان پوشش داده شده ولی پهنای باند وایرلس رو عملا کاهش دادین
نه دوست عزیز
این مشکل مربوط به دکل هستش
چرا که فاصله ما با BTS زیر 50 متره
هر چند چیزی که شما هم گفتید درست هست
rezasniper2012
15-01-2016, 22:42
نه دوست عزیز این مشکل مربوط به دکل هستشچرا که فاصله ما با BTS زیر 50 متره هر چند چیزی که شما هم گفتید درست هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اگه واقعا 50 متر فاصله دارین با دکل فکر کنم دلیل مشکلتون هم همین باشه , تا جایی که من اطلاع دارم گین این آنتن ها و زاویه رو جوری تنظیم میکنن که چند متر اول باید ارتفاعتون حداقل نصب ارتفاع دکل باشه تا سیگنال کامل دریافت کنین و هرچی دورتر میشین میتونین ارتفاعتون هم کاهش بدین , حالا شما با پشتیبانی تماس گرفتین ؟ اگه بله پاسخشون رو لطف کنین
pooya777
15-01-2016, 22:47
دوست خوبم این حرف شما واسه سرویس های ADSL کشور های دیگه کاملا درست هست
اما اپراتور های موبایل اینطور نیستن که حجم نامحدود بدن
بطور مثال تعرفه های شرکت Verizon آمریکا رو ببینید :
البته روی این طرح ها مکالمه و sms نامحدود هست
و بعضی از اپراتور های خارجی اینطور هستن که مثلا شما سرویس 1GB رو که میگیرید وقتی حجم تموم میشه اینترنت شما قطع نمیشه ولی سرعت به شدت کم میشه و به شما سرویسی در حد 2G ارائه میشه
بنظر من ایرانسل ایده های جالبی ارائه میده که خب البته بخاطر تجربه های MTN هست
خوب عزیز اگه دقت کنی فرق این نمونه که آوردی با اپراتورای ایرانی مشخصه.اولن مدت زمان ماهیانه است.بعدش 1 گیگ بهمراه مکالمه و تکست نامحدود.که واسه یه اپراتور موبایلی معموله.البته درست میگین حجمی دادن واسه adsl ها منسوخ شده.
ساعتی هم ابتکار خوبی میتونه باشه ولی به شرطها و شروها! اینکه سرعت و کیفیت پایدار باشه.اینکه بسته که میخری همش خداخدا نکنی که زمانی که فعال میشه خیلی افت نکنه.
خوب وقتی هنوز به اون پایداری نرسیده همین بسته رو 12 ساعته اش بکنه که اون بیست گیگ وعده داده شده حداقل نصفش مصرف بشه اگه تو یه ساعتی خوب نبود سوخت نشه دو ساعت بعدش حداقل بشه استفاده اش کرد.اگه کیفیت و سرعت پایدار و استاندارد بود خوب مشکلی نیست ده دقیقه بده اصن .همش به فکر گرونی و سرکیسه کردن هستن همه سرویس دهنده ها تو ایران تا ارائه خدمات.همین نمونه که آوردی کلی حرف داره
shirazdownload
15-01-2016, 22:48
دقیقا، من تا 2 هفته پیش توی خونه معمولا آنتن 4G فول داشتم یا بعضی اوقات 3 خط از 4 خط بود
ولی الان چندروزی هست که فقط 2 خط آنتن دارم
بنظر من نباید به این زودی فرکانس رو افزایش میداد
چون تعداد دکل های 4G واقعا کم هست. توی هر منطقه فقط 1 دکل تجهیز شده اونم با فواصل زیاد
درکل خود فرکانس 2100 هم زیاد مناسب نیست !
این طرح رو زمانی باید عملی میکرد که روی باند 700-800 سرویس میداد یا تعداد دکل های تجهیز شده بیشتر بود
fanoostalaei
15-01-2016, 23:00
اگه واقعا 50 متر فاصله دارین با دکل فکر کنم دلیل مشکلتون هم همین باشه , تا جایی که من اطلاع دارم گین این آنتن ها و زاویه رو جوری تنظیم میکنن که چند متر اول باید ارتفاعتون حداقل نصب ارتفاع دکل باشه تا سیگنال کامل دریافت کنین و هرچی دورتر میشین میتونین ارتفاعتون هم کاهش بدین , حالا شما با پشتیبانی تماس گرفتین ؟ اگه بله پاسخشون رو لطف کنین
تماس نگرفتم
چون خودشون رفع میکنن دیر یا زود
ولی الان اوضاع بهتره و تقریبا مثل قبل
bilmazlar
15-01-2016, 23:32
دوست عزیز این حرفی که شما میزنی یه کم عجیبه برای من. البته من هم قبول دارم که هر وقت فرکانس سیگنالها و امواج بیشتر میشن، نفوذپذیریشون کمتر میشه. اما این مثلن درباره نفوذپذیری سیگنالهای با فرکانس حدود 900 مگاهرتز در مقایسه با فرکانسهای 1800مگاهرتز و/یا فرکانسهاس 2600مگاهرتز معنادار. اما افزایش عرض کانال مورد استفاده برای امواج دیتا مثلن تو باند 1800 از 5مگاهرتز به 10مگاهرتز خیلی تأثیری تو نفوذپذیری امواج نداره.
مثال مودمی که زدین هم به این خاطره که معمولن عرض کانال 20مگاهرتز مربوط به دستگاههای قدیمی با فرکانس 2.4گیگاهرتزه اما باند 40 مگاهرتز که سرعت بیشتری میده مربوط به دستگاههای جدیدتر و حول فرکانس 5گیگاهرتزه. طبعتن، امواج 5گیگاهرتز نفوذپذیری کمتری نسبت به امواج 2.4گیگاهرتز دارن. اما اگه شما با حفظ باند 2.4گیگاهرتزی، توی مودم عرض کانال رو بتونین از 20مگاهرتز به 40مگاهرتز ارتقا بدین در عمل از نظر پوششدهی آنتن مودم فرق چندانی براتون ایجاد نمیشه اما پهنای باند و سرعتی که وایرلس بهتون میده بیشتر میشه.
این مشکلی که دوستان ازش صحبت میکنن احتمالن ربطی به نفوذپذیری به این شیوه که شما فرمودین نداره.
rezasniper2012
15-01-2016, 23:49
دوست عزیز این حرفی که شما میزنی یه کم عجیبه برای من. البته من هم قبول دارم که هر وقت فرکانس سیگنالها و امواج بیشتر میشن، نفوذپذیریشون کمتر میشه. اما این مثلن درباره نفوذپذیری سیگنالهای با فرکانس حدود 900 مگاهرتز در مقایسه با فرکانسهای 1800مگاهرتز و/یا فرکانسهاس 2600مگاهرتز معنادار. اما افزایش عرض کانال مورد استفاده برای امواج دیتا مثلن تو باند 1800 از 5مگاهرتز به 10مگاهرتز خیلی تأثیری تو نفوذپذیری امواج نداره.
مثال مودمی که زدین هم به این خاطره که معمولن عرض کانال 20مگاهرتز مربوط به دستگاههای قدیمی با فرکانس 2.4گیگاهرتزه اما باند 40 مگاهرتز که سرعت بیشتری میده مربوط به دستگاههای جدیدتر و حول فرکانس 5گیگاهرتزه. طبعتن، امواج 5گیگاهرتز نفوذپذیری کمتری نسبت به امواج 2.4گیگاهرتز دارن. اما اگه شما با حفظ باند 2.4گیگاهرتزی، توی مودم عرض کانال رو بتونین از 20مگاهرتز به 40مگاهرتز ارتقا بدین در عمل از نظر پوششدهی آنتن مودم فرق چندانی براتون ایجاد نمیشه اما پهنای باند و سرعتی که وایرلس بهتون میده بیشتر میشه.
این مشکلی که دوستان ازش صحبت میکنن احتمالن ربطی به نفوذپذیری به این شیوه که شما فرمودین نداره.
خیر دوست عزیز باند 40 و 20 هر دور برای فرکانس 2.4GHz هستن و روی 2.4 اختلاف پوشش دهی این دو فرکانس بسیار زیاد هست , و در رابطه با فرمایشات شما ; کافیه شرایط را قبل و بعد از افزایش فرکانس ایرانسل مقایسه فرمایید تا به این مهم پی ببرین , دقیقا بعد از افزایش فرکانس دوستانی که فاصله مناسبی با دکل نداشتن دچار مشکل شدن
Armin.Computer
15-01-2016, 23:49
سرعت نسل 3 من خیلی بهتر شده
نمی دونم به تماس دیشب من با پشتیبانی ربط داره یا در کل خوب شده
rezasniper2012
15-01-2016, 23:57
سرعت نسل 3 من خیلی بهتر شده
نمی دونم به تماس دیشب من با پشتیبانی ربط داره یا در کل خوب شده
متاسفانه ثبات نداره , معلوم نیست واقعا چیکار دارن میکنن , من امروز دوباره تماس گرفتم با پشتیبانی اینبار ویدئویی که از تست سرعت شبکه گرفتم هم براشون ارسال کردم , از نظر اینا سرعت 0.5Mb نرمال هست !
Armin.Computer
16-01-2016, 00:37
متاسفانه ثبات نداره , معلوم نیست واقعا چیکار دارن میکنن , من امروز دوباره تماس گرفتم با پشتیبانی اینبار ویدئویی که از تست سرعت شبکه گرفتم هم براشون ارسال کردم , از نظر اینا سرعت 0.5Mb نرمال هست !
برای نسل 4 ؟؟؟
این که جریان چیه خوب احتمالا بدلیل پهنای بانده که تو اون ساعات مصرف کم میشه و طبیعتا سرعت میره بالا و برای منم این اتفاق افتاد دو صفحه پیش پست آخر عکسشو گذاشتم
گیریم پهنای باند باشه، چرا ساعات خاص فقط؟ و از همه مهمتر چرا آنتن هم میاد پایین!!!
bilmazlar
16-01-2016, 10:07
خیر دوست عزیز باند 40 و 20 هر دور برای فرکانس 2.4GHz هستن و روی 2.4 اختلاف پوشش دهی این دو فرکانس بسیار زیاد هست , و در رابطه با فرمایشات شما ; کافیه شرایط را قبل و بعد از افزایش فرکانس ایرانسل مقایسه فرمایید تا به این مهم پی ببرین , دقیقا بعد از افزایش فرکانس دوستانی که فاصله مناسبی با دکل نداشتن دچار مشکل شدن
اگه افزایش عرض کانال از 5مگاهرتز به 10مگاهرتز در 4G ایرانسل سراسری باشه، من که تغییری تو کیفیت ارتباطم ندیدم. این رو هم عرض کنم که تو ساختمان ما، به دلیل قرار گرفتن در نقاط مرزی آنتندهی و وجود موانع زیاد، اصولن با گوشی امکان گرفتن سیگنال 4G نیست. من با مودم 4G به شبکه ایرانسل متصل میشم که اونم به دلیل همون شرایط خاصی که عرض کردم فقط و فقط در یک نقطه خیلی خاص (بالای کابینت آشپزخانه زیر دودکش هود:n13::n09:) سه تا خط آنتن 4G رو پر میکنه. اما از نظر پهنای باند و پینگی که میگیرم و حتی تعداد تایماوت نسبت به قبل من تفاوت محسوسی حتی تو ساعتهای شلوغی نداشتم.
brilliant1
16-01-2016, 10:30
ربطی به تاپیک نداره اما جهت اطلاع دوستان که بدونند ظرفیت اینترانت بالاست و اگر بخوان میتونن سرعت خوبی به همه افراد بدن.
سرعت دانلود اینترانت کابلی با فیبرنوری که در ساعات خلوتی تا 18 مگابایت بر ثانیه هم دانلود داشتم.
rezasniper2012
16-01-2016, 10:30
اگه افزایش عرض کانال از 5مگاهرتز به 10مگاهرتز در 4G ایرانسل سراسری باشه، من که تغییری تو کیفیت ارتباطم ندیدم. این رو هم عرض کنم که تو ساختمان ما، به دلیل قرار گرفتن در نقاط مرزی آنتندهی و وجود موانع زیاد، اصولن با گوشی امکان گرفتن سیگنال 4G نیست. من با مودم 4G به شبکه ایرانسل متصل میشم که اونم به دلیل همون شرایط خاصی که عرض کردم فقط و فقط در یک نقطه خیلی خاص (بالای کابینت آشپزخانه زیر دودکش هود:n13::n09:) سه تا خط آنتن 4G رو پر میکنه. اما از نظر پهنای باند و پینگی که میگیرم و حتی تعداد تایماوت نسبت به قبل من تفاوت محسوسی حتی تو ساعتهای شلوغی نداشتم.
خداییش چطور اونجا رو پیدا کردی ! :n08: شما فاصلت چقدر هست از دکل ها ؟
برای نسل 4 ؟؟؟
بله متاسفانه ویدئو شم برای ایرانسل ارسال کردم که دیگه حرفی توش نباشه , حتا نمیشه یه تست کامل ازش گرفت !
bilmazlar
16-01-2016, 11:01
خداییش چطور اونجا رو پیدا کردی ! :n08: شما فاصلت چقدر هست از دکل ها ؟
بیشتر از 1 ساعت با مودم داخل واحد، مثل دیوانهها میگشتم این ور و اون ور تا بالأخره اونجا رو پیدا کردم. :n26: فاصله رو نمیدونم چون نزدیکیهای ما دکلی نیست. مشکل ما اینه که هیچ کدوم از اپراتورها حتی آنتندهی 2G شون هم داخل ساختمان پوششی نداره. البته ایرانسل پوشش 2Gایش تو داخل ساختمان بهتر از همراه اول و رایتله. مودم رو هم به همین خاطر خریدم که شاید یه مقدار گیرندگیش بالاتر بشه.
داخل خیابان اصلی که هستم آنتندهی خوبه. از اونجا که داخل فرعی به سمت کوچه خودمون میرم بعد از حدود 50 متر یکباره آنتن کلن میپره. جلوی در ساختمان هم که دیگه آنتن نداریم. واحد ما طبقه 3 اه. اما خیلی وقته که پوششمون خیلی ضعیف شده. فکر نمیکنم فاصلهمون تا دکلها کمتر از 500 متر باشه.
bilmazlar
16-01-2016, 11:33
این تست سرعت از سرور خود ایرانسل تو تهران در محل کارمه که توش آنتن 4G فوله. ساعت حدود 11:20 صبح:
با IDM تو همین محل و با 32 کانکشن همزمان از سرور 4upld حداکثر سرعتی که گرفتم حدود 5.3 مگابایت در ثانیه (معادل 42مگابیت در ثانیه) بود. البته بیشتر اوقات حول و حوش 4.5مگابایت در ثانیه (36مگابیت در ثانیه) سرعتش بود.
با 1 بسته 5گیگابایت (6 صبح تا 12 ظهر) و 2تا بسته 30 دقیقه نامحدود جمعن 15 گیگ دانلود کردم. البته اگه زمانهای تلفشده بین تعویض دانلود فایلهای 1گیگابایتی نبود با سرعت متوسطی که داشتم باید با همون 2تا بسته 30 دقیقه نامحدود میتونستم حدود 16گیگ دانلود کنم که نشد. یعنی 1 ساعت تونستم از سرور داخل کشور 10 گیگ دانلود کنم.
مطمئنن سرورهای خارجی خیلی خیلی کمتر از این مقدار خواهد بود.
بعضی از مناطق تو شهر گرگان خیلی ضعیفه با اینکه h+
kalhor.1377
16-01-2016, 14:08
ربطی به تاپیک نداره اما جهت اطلاع دوستان که بدونند ظرفیت اینترانت بالاست و اگر بخوان میتونن سرعت خوبی به همه افراد بدن.
سرعت دانلود اینترانت کابلی با فیبرنوری که در ساعات خلوتی تا 18 مگابایت بر ثانیه هم دانلود داشتم.
سلام میشه بیشتر توضیح بدید
چه استانی چه شهری چه منطقه ای؟
چه نوع سرویسی دارید از چه شرکتی؟
این که گفتید فیبر نوری خب معلومه ظرفیت این انتقال رو داره اما سرویس دهنده کیست؟
رایگان کردن اینترنت در ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اول یک کانکشن بسازید. اسم آن مهم نیست اما باید access point name را mtnirancell و hompage را [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگزارید و در option گزینه advanced setting را انتخاب و در قسمت ------ ۲۰۸٫۸۵٫۲۴۲٫۲۲۱ و پورت ۸۰ را قرار دهید.
حالا از داخل مرورگر خود سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را باز نمایید و در داخل سایت باز شده گذینه cgiproxy را انتخاب و آدرس مورد نظر را وارد نمایید.
با این روش شما میتوانید در داخل مرور گر خود به صورت مجانی دانلود و وبگردی نمایید.
برای چت کردن نیز میتوانید به سایت Web and Mobile Messenger for MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk, Facebook | eBuddy مراجعه کنید.
:n13:
دوستانی که در مورد این خبر تجربه دارند لطف کنند بیان کنند
من سیگنال ندارم تست کنم
ایرانسل شورشو در اورده توی محل ما تقریبا هر روز یه مدت کل سیگنالهاش قطع میشه
farhadrohi
16-01-2016, 15:40
اینجا شمال کشور.لنگرود ایرانسل تری جی سرعت ۴ کیلوبایت.و همراه اول بدون ردو بدل کردن دیتا البته بعد از ۵ دقیقه شای دیتا رد و بدل کنه سرعت ۲۰ کیلوبایت.
من باید به کی بگم ؟از کی شکایت کنم؟هم همراه اول هم ایرانسل تو شهر ما داغون.فقط رایتل خوبه که اونم بسته هاش خدا تومنه
Sent from my CHM-U01
sadegh1010
16-01-2016, 17:02
امروز ساعت5 بعد از ظهر وضع پهنای باند خارجی افتضاح:n27:
brilliant1
16-01-2016, 17:41
سلام میشه بیشتر توضیح بدید
چه استانی چه شهری چه منطقه ای؟
چه نوع سرویسی دارید از چه شرکتی؟
این که گفتید فیبر نوری خب معلومه ظرفیت این انتقال رو داره اما سرویس دهنده کیست؟
من فقط استفاده می کنم و خریدار یک نهاد حقوقی است.
نمی دونم از کجا و با چه قیمتی تهیه شده اما احتمالا از مخابرات تهیه شده.
MoH_@_MaD
16-01-2016, 18:05
...
پاک شود
MoH_@_MaD
16-01-2016, 18:08
سلام
دوستان من از اینترنت موبایل استفاده میکنم و اصفهان سرعت من در بهترین حالت در 4g از 100 کیلو بیت بیشتر نمیشه
در 3g هم همینه و تفاوتی نمیکنه
فقط آخرشبا ونزدیکای صبحه که سرعت کمی بهتر میشه
مشکل از کجاست ؟
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
Armin.Computer
16-01-2016, 18:34
سرعت منطقه ما هم حدودا 100 هست
حس می کنم محدود کردن
حتی صبح ساعت 7-8 هم انتحان کردم حدودا 100 هست!
rezasniper2012
16-01-2016, 20:41
سرعت منطقه ما هم حدودا 100 هست
حس می کنم محدود کردن
حتی صبح ساعت 7-8 هم انتحان کردم حدودا 100 هست!
بله گفتم که ثبات نداره :n31: کلا ایرانسل معلوم نیست داره چیکار میکنه !
rezasniper2012
16-01-2016, 20:45
سلام
دوستان من از اینترنت موبایل استفاده میکنم و اصفهان سرعت من در بهترین حالت در 4g از 100 کیلو بیت بیشتر نمیشه
در 3g هم همینه و تفاوتی نمیکنه
فقط آخرشبا ونزدیکای صبحه که سرعت کمی بهتر میشه
مشکل از کجاست ؟
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
اگه آنتن دهی مشکلی نداره تو منطقه شما احتمالا مشکل کمبود پهنای باند دارین
اینجا شمال کشور.لنگرود ایرانسل تری جی سرعت ۴ کیلوبایت.و همراه اول بدون ردو بدل کردن دیتا البته بعد از ۵ دقیقه شای دیتا رد و بدل کنه سرعت ۲۰ کیلوبایت.
من باید به کی بگم ؟از کی شکایت کنم؟هم همراه اول هم ایرانسل تو شهر ما داغون.فقط رایتل خوبه که اونم بسته هاش خدا تومنه
Sent from my CHM-U01
شما اگه از مازندرانی لطف کن یه پیام تو تلگرام به من بده :
09330093435
دارم یه لیست جمع میکنم برا ارتقای پهنای باند مازندران
Javad0111
16-01-2016, 22:06
بنده واقعا نمی دانم با این چه کنم !
Armin.Computer
16-01-2016, 22:32
چند دقیقه پیش دانلود کردم
با ترجی سرعت حدودا 400 بود
- - - Updated - - -
چند دقیقه پیش دانلود کردم
با ترجی سرعت حدودا 400 بود
mahdi-xbox
17-01-2016, 06:27
بسته 20 گیگ شمال شرق مشهد
مودم e3372 با یک خط انتن خالی
مث اینکه منطقه ما شبا یادشون میره دانلود کنن:n02:
pooya777
17-01-2016, 13:23
من بین این سه تا اپراتور چیزی که دستگیرم شده ایرانسل بهتره نسبت به اون دوتا هم از نظر قیمتی و هم از نظر کیفیت و پوشش.فقط این ثبات و پایداری درست بشه هم به نفع مصرف کننده است و هم به نقع ایرانسل.همین خودش بهترین تبلیغ میشه براش.
این در بهترین حالت روی 3g صبح زودی.گفتم دیگه ثباتش اگه بهتر بشه مشتریشم بیشتر میشه
من بین این سه تا اپراتور چیزی که دستگیرم شده ایرانسل بهتره نسبت به اون دوتا هم از نظر قیمتی و هم از نظر کیفیت و پوشش.فقط این ثبات و پایداری درست بشه هم به نفع مصرف کننده است و هم به نقع ایرانسل.همین خودش بهترین تبلیغ میشه براش.
این در بهترین حالت روی 3g صبح زودی.گفتم دیگه ثباتش اگه بهتر بشه مشتریشم بیشتر میشه
تست اولتون از چه راهیه؟
shirazdownload
17-01-2016, 14:06
از وقتی که منطقه ما 4G وصل شده بود سرعت بالای 18Mb نمیرفت
الان هم یک هفته ای بود که بعد از ارتقا فرکانس، 4G مشکل داشت و سرعت داغون بود
اما امروز : ( شیراز - تست از سرور شاتل )
۱۸۲ مرکز خدمات مشترکان ایرانسل افتتاح شد منتشر شده در ۲۷ دی, ۱۳۹۴ ۱۴:۵۷ | سرویس: اپراتورهای ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), خبر اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سینا: ایرانسل از راهاندازی ۱۸۲ مرکز خدمات مشترکان جدید این اپراتور در سراسر کشور خبر داد.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) از روابط عمومی ایرانسل، با هدف بهبود خدمترسانی به مشترکان شبکه تلفن همراه و باندپهن ایرانسل، ۱۸۲ مرکز خدمات اختصاصی این اپراتور در استانهای تهران، قزوین، مرکزی، قم، سمنان، البرز، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، هرمزگان، کرمان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، خوزستان، یزد، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، گیلان، همدان، کرمانشاه، کردستان، لرستان، مازندران و گلستان افتتاح شد تا تعداد مراکز خدمات مشترکان ایرانسل در سراسر ایران به ۲۲۴ مرکز افزایش یابد.
در این مراکز علاوه بر ارایه خدماتی از جمله فروش و ثبتنام انواع سیمکارتها و مودمهای نسل سوم و چهارم اینترنت همراه ایرانسل، تعویض سیمکارت، پیگیری دریافت سیمکارت هدیه، فروش انواع کارت شارژ، پیگیری مشکلات خرید شارژ اینترنتی، صدور ریز مکالمات برای مشترکان تلفن همراه، خدمات رومینگ، تنظیمات دیتا و MMS، بستههای تشویقی و آهنگ پیشواز و ثبت و پیگیری مشکلات ناشی از آنتندهی شبکه تلفن همراه نیز به متقاضیان ارایه میشود.
نشانی دقیق و ساعت کار هر یک از مراکز خدمات ایرانسل در وبسایت این اپراتور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود است.
از سوی دیگر، مشترکان ایرانسل همواره میتوانند با استفاده از سرویس کنترل حساب اینترنتی به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بدون نیاز به تماس با مراکز خدمات مشترکان، در هر لحظه حساب ایرانسل خود را کنترل و مدیریت کنند.
علاوه بر این؛ تمامی مشترکان ایرانسل میتوانند با استفاده از برنامه کاربردی «ایرانسل من»، حساب کاربری خود را از طریق تبلت و یا تلفن همراه هوشمند خود مدیریت کنند و در هر زمان که مایل هستند به اطلاعات حساب خود دسترسی داشته باشند. در حال حاضر خدمات متنوعی از جمله پرداخت قبض، شارژ حساب، ثبت و پیگیری مشکلات، مشاهده و یا تغییر طرح تعرفه، فعالسازی و مشاهده باقیمانده بستههای افزایشی و کنترل موجودی حساب از طریق این برنامه کاربردی امکانپذیر است.
علاقهمندان میتوانند با مراجعه به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه کاربردی «ایرانسل من» را برای سیستمعاملهای اندروید، iOS و جاوا به صورت رایگان دریافت کنند.
Farhad 8904
17-01-2016, 15:02
تست سرعت 3G ایرانسل در اصفهان
هیچ جای شهر پهنای باند وجود نداره و سایت ها با تاخیر شروع به لود شدن می کنند.
کسی میدونه کی میخواد مشکل این شهر حل بشه؟
pooya777
17-01-2016, 16:12
تست اولتون از چه راهیه؟ اگه منظورت اینه کجا تست گرفتم خود سایت ایرانسل.تست سرعت هم داره.سرورش هم داخلیه
اینم تست سرعت بعد از قطعی شش ساعته کل سیگنالها:n04:
black_19_night
17-01-2016, 21:46
تست سرعت 3G ایرانسل در اصفهان
هیچ جای شهر پهنای باند وجود نداره و سایت ها با تاخیر شروع به لود شدن می کنند.
کسی میدونه کی میخواد مشکل این شهر حل بشه؟
فعلا تا مدتی قید ایرانسل تو اصفهان را بزن
Sent from my Samsung Galaxy S5 using Tapatalk
Armin.Computer
17-01-2016, 21:54
اینم تست سرعت بعد از قطعی شش ساعته کل سیگنالها:n04:
من خوزستانم
چند ساعت سیگنال تو کل شهر تقریبا قطع بوده
اینم تست نسل3
سرعت خیلی خیلی بهتر شده:
mehdi2004usa
17-01-2016, 22:34
سلام
نرم افزاری هست که مشخصات دقیق سیگنال رو دید؟
میخوام ببینم ایرانسل توی شهر ما هم 10 مگاهرتز شده یا نه؟
سپاس
MOH@ND3S
17-01-2016, 22:49
سلام
نرم افزاری هست که مشخصات دقیق سیگنال رو دید؟
میخوام ببینم ایرانسل توی شهر ما هم 10 مگاهرتز شده یا نه؟
سپاس
خیالتون راحت کل کشور 10 مگاهرتزه :n06:
naser.051
18-01-2016, 02:20
اصلا هزاران مگاهرتز بشه وقتی stable نباشه به درد نمیخوره الان من بعد 6 ماه استفاده از نت ایرانسل رفتم نت خونگی گرفتم چون نت ایرانسل رو مخ هست واغعا ثبات نداره که هیچ بماند کارشناس بهت زنگ میزنه بجای حل مشکل مشترک طلب باباشو داره انگار
Sent from my LT25i
stere1980
18-01-2016, 03:41
من دوماه پیش برای نداشتن پوشش نسل سوم و چهارم در جایی از تهران ئیمیل فرستادم و هر سه هفته یکبار ایرانسل این ئیمیل در به من میفرسته:
یرانسلی عزیز
مورد مذکور همچنان در حال پیگیری از بخش پشتیبانی شبکه می باشد.
درپی آن هستیم تا شما نیز بتوانید از این خدمات به نحو مطلوب تری بهرمند شوید.
با تشکر
بازم دستشون درد نکنه که حداقل به فکر هستند و توجه می کنند، همراه اول که کوچکترین اهمیتی به این موارد نمیده.
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
bilmazlar
18-01-2016, 08:27
من دوماه پیش برای نداشتن پوشش نسل سوم و چهارم در جایی از تهران ئیمیل فرستادم و هر سه هفته یکبار ایرانسل این ئیمیل در به من میفرسته:
یرانسلی عزیز
مورد مذکور همچنان در حال پیگیری از بخش پشتیبانی شبکه می باشد.
درپی آن هستیم تا شما نیز بتوانید از این خدمات به نحو مطلوب تری بهرمند شوید.
با تشکر
بازم دستشون درد نکنه که حداقل به فکر هستند و توجه می کنند، همراه اول که کوچکترین اهمیتی به این موارد نمیده.
اشتباه نکن دوست عزیز
همراه اول هم خیلی به این موضوعات اهمیت میده.
نمونهاش خود من. تابستان پارسال به دلیل این که کلن پوشش آنتن 2G همراه اول تو محله ما ضعیف شد به حدی که ما عملن در طبقه سوم ساختمان رسمن آنتن نداریم به همراه اول زنگ زدم و درخواست رسیدگی کردم. برام تیکت ثبت شد. چند روز بعد پیامکی اومد برام که تیکت شما به کارشناس فنی ارجاع شده. گذشت تا چند ماه بعدش یه خانمی زنگ زد و گفت کارشناس اومده تو محل و مشکل رو بررسی کرده و تیکت شما بسته شده. این گذشت تا این که بعد از حدود 15 ماه با شروع سال جدید میلادی (البته نمیدونم ربطی به نو شدن سال میلادی داره یا نه) یه سری پیامک تکراری برام اومده با این متن:
مشترک گرامی، تیکت با شناسه ....... شما خاتمه یافت. نتایج بررسی: مشکل آنتن دهی اعلام شده در دست بررسی میباشد. مرکز تماس همراه اول
حالا هی بگین همراه اول اهمیت نمیده.:n02::n02::n02:
bilmazlar
18-01-2016, 08:37
اصلا هزاران مگاهرتز بشه وقتی stable نباشه به درد نمیخوره الان من بعد 6 ماه استفاده از نت ایرانسل رفتم نت خونگی گرفتم چون نت ایرانسل رو مخ هست واغعا ثبات نداره که هیچ بماند کارشناس بهت زنگ میزنه بجای حل مشکل مشترک طلب باباشو داره انگار
Sent from my LT25i
دوست عزیز
همه تکنولوژیهای ارتباطی یه عامل محدودیتزا دارن: فاصله. حالا فرقی نمیکنه شما ADSL یا VDSL یا فیبر نوری یا ارتباط موبایلی داشته باشی. اگه فاصله بین کاربر تا تجهیزات زیاد باشه سرعت و کیفیت افت میکنه و از یه حدی به بعد دیگه اصلن ارتباطی برقرار نمیشه. اینترنت موبایل هم از این قاعده مستثنا نیست. یعنی برای داشتن ارتباط پایدار باید در فاصله مناسبی قرار داشته باشی.
این وسط، موضوع دیگهای هم وجود داره: شرکتهای اپراتور موبایل هدف اصلیشون ایجاد پوشش برای ارتباط به منظور مکالمه و پیامکه در وهله اول و بعدش سرویس اینترنت اونم برای کاربریه که قاعدتن ثابت نیست و در حال حرکته. برای همین اولویت اولشون هم پوششدهی مسیرهاست و بعد پوششدهی ساختمانها و اماکن ثابت.
برای همین جایی که شما بتونی از ارتباط ثابت (کابل تلفن مسی یا فیبر نوری) به ویژه برای اینترنت استفاده کنی اصلن توصیه نمیشه بری سراغ ارتباط موبایلی. هم از نظر کیفیت و هم از نظر هزینه، ارتباط ثابت به نسبت ارتباط موبایلی بهتره. مگر در جاهایی که اون ارتباط ثابت یا امکانش نیست یا کیفیتش به حدی بده که دیگه چارهای نمیمونه.
shirazdownload
18-01-2016, 09:31
نسل 4 - بسته 5 گیگابایتی 6 صبح تا 12 ظهر - هزار تومانی
هات اسپات با موبایل
Armin.Computer
18-01-2016, 11:16
من خوزستانم
اینم تست نسل3
سرعت خیلی خیلی بهتر شده:
سرعت امروز صبح
چه قدر نوسان داره
آخه این چرا اینجوریه
- - - Updated - - -
من خوزستانم
اینم تست نسل3
سرعت خیلی خیلی بهتر شده:
سرعت امروز صبح
چه قدر نوسان داره
آخه این چرا اینجوریه
MOH@ND3S
18-01-2016, 11:19
سرعت امروز صبح
چه قدر نوسان داره
آخه این چرا اینجوریه
- - - Updated - - -
سرعت امروز صبح
چه قدر نوسان داره
آخه این چرا اینجوریه
3G تقریبا خیلی جاها پر شده دیگه .. 4G استفاده کنید
Armin.Computer
18-01-2016, 11:40
3G تقریبا خیلی جاها پر شده دیگه .. 4G استفاده کنید
مهندس یعنی ظرفیت دکل پر شده یا پهنای باند ایرانسل؟؟؟؟؟
آخه انتظار نمیره که ساعت 10 صبح اینجوری باشه
+
دکل منطقه ما هنوز فورجی نشده
درود.دوستان یه مودم 4g wifi برای ايرانسل میخوام .البته برای یکی آشناها ايرانسل منطقه ما که تعطیله.قیمت مناسب داشته باشه و قراره ثابت هم باشه یعنی باتری نیازی نیست بخوره.شما چه مدلی پیشنهاد میکنید.بعد آیا از خود ايرانسل بخرم مانند مودم وايمکس فقط با خود ايرانسل جواب میده ؟ آیا مودمي در بازار هست که با هر سيمکارتي کار بکنه یا نه؟
MOH@ND3S
18-01-2016, 12:17
مهندس یعنی ظرفیت دکل پر شده یا پهنای باند ایرانسل؟؟؟؟؟
آخه انتظار نمیره که ساعت 10 صبح اینجوری باشه
+
دکل منطقه ما هنوز فورجی نشده
پهنای باند دکل .. چون تعداد کاربرای 3G خیلی زیاده...10 صبح هم بخاطر بسته 5 گیگ کافیه 2 نفر بزنن دانلود همزمان با 32 کانکشن تا سرعت شما بشه نیم مگ :n02:
خلوت ترین تایم مصرف هر شرکتی 5:30 تا 7 صبحه .
Armin.Computer
18-01-2016, 14:01
پهنای باند دکل .. چون تعداد کاربرای 3G خیلی زیاده...10 صبح هم بخاطر بسته 5 گیگ کافیه 2 نفر بزنن دانلود همزمان با 32 کانکشن تا سرعت شما بشه نیم مگ :n02:
احتمال داره محدود کرده باشن؟؟؟
+
یه سوال دیگه
الان منظور شما از پر شدن پهنای باند چیه؟
یعنی پهنای باند از نظر تکنولوژی دیگه جواب نمیده یا نه مثلا ایرانسل می تونه پهنای باند به دکل اضافه کنم
یعنی دکل ظرفیت داره برای اضافه کردن؟
+
تست الان:
+
هر دکل ترجی در بهترین حالت چه قدر می تونه پهنای باند بده؟؟
یعنی رو هر سکتور
milad azad
18-01-2016, 14:21
درود.دوستان یه مودم 4g wifi برای ايرانسل میخوام .البته برای یکی آشناها ايرانسل منطقه ما که تعطیله.قیمت مناسب داشته باشه و قراره ثابت هم باشه یعنی باتری نیازی نیست بخوره.شما چه مدلی پیشنهاد میکنید.بعد آیا از خود ايرانسل بخرم مانند مودم وايمکس فقط با خود ايرانسل جواب میده ؟ آیا مودمي در بازار هست که با هر سيمکارتي کار بکنه یا نه؟
مودم e3372 میتونی انلاکش کنی برو از سایت راستین بازار بگیر فعلا از همه جا ارزون تره
naser.051
18-01-2016, 15:03
مودم e3372 میتونی انلاکش کنی برو از سایت راستین بازار بگیر فعلا از همه جا ارزون تره
ایشون وای فای دار خاستن مدل که شما گفتین وای فای نداره اما مدل E3276 وای فای داره و از tdd-lte پشتیبانی میکنه
- - - Updated - - -
ایشون وای فای دار خاستن مدل که شما گفتین وای فای نداره اما مدل E3276 وای فای داره و از tdd-lte پشتیبانی میکنه
bilmazlar
18-01-2016, 15:27
مودم 4G آنلاک که وایفای هم داشته باشه که کم نیست. هم هواوی، هم تیپیلینک و هم دیلینک مدلهای متنوعی دارن. شما اول رنج قیمتی رو مشخص کن.
من خودم مودم هواوی E5577 رو دارم که با سیمکارت هر سه تا اپراتور هم کار میکنه. اما قیمتش حدود 400 هزار تومنه.
یه موضوع دیگهای که باید حتمن بهش توجهی کنی اینه که آیا قابلیت پشتیبانی از دستورات USSD هم میخوای داشته باشه مودم یا نه. مودم من این قابلیت رو نداره.
pooya777
18-01-2016, 16:58
به نظر من ترکیب یه مودم دانگل مثل E3372 که USSD و اس ام اس هم داره با یه روتر جیبی خیلی بهتر میتونه باشه تا یه مودم وایفای 4g .از نظر قیمتی بصرفه تره و امکانات بیشتری هم در اختیار میذاره.میشه از روتر استفاده های دیگری هم کرد.اگز نیاز به جابجایی روتر هم بود از یه پاوربانک که واسه شارژ موبایلها مورد استفاده است میشه استفاده کرد.مگر اینکه برد خیلی زیاد مد نظر باشه مثلن بیشتر از ده بیست متر که مودم آنتن دار مناسبتره.
fafool70
18-01-2016, 18:58
دوستان عزیز هر مودمی از td-lte ایرانسل استفاده نمی کنه چون ایرانسل فرکانس 3500mhz ساپورت میکنه و این رو توی نمایشگاه الکامپ امسال در مصاحبه با سایت زومیت گفته بود.
گفت که ما یک مودم داریم سیم کارت میخوره و باند 3500 رو ساپورت می کنه . من سرچی توی نت کردم و مودم HUAWEI B 593 4 G LTE CPE از td-lte ایرانسل ساپورت می کنه.
مودم 4G آنلاک که وایفای هم داشته باشه که کم نیست. هم هواوی، هم تیپیلینک و هم دیلینک مدلهای متنوعی دارن. شما اول رنج قیمتی رو مشخص کن.
من خودم مودم هواوی E5577 رو دارم که با سیمکارت هر سه تا اپراتور هم کار میکنه. اما قیمتش حدود 400 هزار تومنه.
یه موضوع دیگهای که باید حتمن بهش توجهی کنی اینه که آیا قابلیت پشتیبانی از دستورات USSD هم میخوای داشته باشه مودم یا نه. مودم من این قابلیت رو نداره.
ممنون از راهنمایی . این ussd به چه دردی میخوره؟ یعنی کارايش برای مودم چیه؟ هیچ امکانات خاصی مد نظر نیست یک استفاده معمولی برای یک آپارتمان کوچک دویست متری .حداقل قیمت که نسل چهار پشتیبانی بکنه و وای فای داشته باشه و به همه سيم کارتها بخوره .این نسل چهار فعلی مودمش با اون td-lte که قراره ايرانسل راه بندازه فرقی داره ؟
سلام دوستان,من یه مودم E3372 خریدم.با سیم کارت 4g و 10 گیگ اینترنت.
تو سایت دکانت گفته بود بسته اینترنت بعد هفت روز فعال میشه.
ولی الان بعد ده روز هنوز هیچ خبری نیست,از دوستان تا حالا کسی این حجم هدیه رو دریافت کرده یا نه؟
ممنون
MOH@ND3S
18-01-2016, 20:52
احتمال داره محدود کرده باشن؟؟؟
+
یه سوال دیگه
الان منظور شما از پر شدن پهنای باند چیه؟
یعنی پهنای باند از نظر تکنولوژی دیگه جواب نمیده یا نه مثلا ایرانسل می تونه پهنای باند به دکل اضافه کنم
یعنی دکل ظرفیت داره برای اضافه کردن؟
+
تست الان:
+
هر دکل ترجی در بهترین حالت چه قدر می تونه پهنای باند بده؟؟
یعنی رو هر سکتور
ایرانسل محدودیت نمیزاره به هیچ عنوان ..لطقا این کلمه محدود کردن رو همه بزارن کنار :n02:
هر سایت ایرانسل که با ماکرو لینک میگیره در حال حاظر 100 مگابیت بر ثانیه ظرفیت لینک داره.
رو 3G هر سکتور میتونه رو حالت Dual Carrier حدود 42.2 مگابیت بده ( اگر فقط 1 نفر استفاده کنه ! )
Armin.Computer
18-01-2016, 20:58
ایرانسل محدودیت نمیزاره به هیچ عنوان ..لطقا این کلمه محدود کردن رو همه بزارن کنار :n02:
هر سایت ایرانسل که با ماکرو لینک میگیره در حال حاظر 100 مگابیت بر ثانیه ظرفیت لینک داره.
رو 3G هر سکتور میتونه رو حالت Dual Carrier حدود 42.2 مگابیت بده ( اگر فقط 1 نفر استفاده کنه ! )
پس بیا فرض کنیم یه دکل 100 مگ اینترنت داره که هر سکتورش 33 مگ اینترنت ارائه میده
پس یعنی وقتی سرعت من 1 مگ هست,33 نفر دارن دانود می کنن؟؟؟
یعنی مثلا ساعت 10 صبح 33 نفر دارن دانلود می کنن
وقتی سرعت من 512 هست یعنی 60 نفر دارن دانلود می کنن؟
درسته؟
لینکها اینترنت پر سرعت به سایت 4 جی چیها می تونه باشه و حداقل و حداکثرش چقدره؟ لینک ماکروه چی هست؟
stere1980
18-01-2016, 22:43
من از همون اول فقط در حالت 4G Only میتونستم استفاده کنم نسل سومش اصلا بدرد نمیخورد، ایرانسل فقط در حالت نسل چهار قابل استفاده هست.
Armin.Computer
18-01-2016, 22:45
مهندس یه سوال دیگه
اگر 42 مگابیت هست
شما قبلا گفتی در 5 مگاهرتز فورجی 40 مگ بوده که با 10 مگاهرتز شدنش به 80 مگ ارتقا پیدا کرده
یعنی قبلا ترجی با فورجی یه سرعت بودن؟
- - - Updated - - -
مهندس یه سوال دیگه
اگر 42 مگابیت هست
شما قبلا گفتی در 5 مگاهرتز فورجی 40 مگ بوده که با 10 مگاهرتز شدنش به 80 مگ ارتقا پیدا کرده
naser.051
19-01-2016, 01:44
سه تا بسته نیم ساعتی خریدم که جمعا میشد یک ساعت نیم اما بعد از یک ساعت دیگه نتونستم استفاده کنم قطع شد یعنی چی؟من که پول یک ساعتو نیم دادم چرا یک ساعت بیشتر نشد استفاده کنم؟
Electronic-Arts
19-01-2016, 06:29
سه تا بسته نیم ساعتی خریدم که جمعا میشد یک ساعت نیم اما بعد از یک ساعت دیگه نتونستم استفاده کنم قطع شد یعنی چی؟من که پول یک ساعتو نیم دادم چرا یک ساعت بیشتر نشد استفاده کنم؟
به خاطر این که هر بسته نیم ساعته رو که میخرید از همون لحظه فعال میشه نه این که چون یکی خریدید اون یکی دومی استفاده نشه و زمانش هم نگذره تا اولی تموم بشه واسه همین اگر میخواید دانلود کنید باید خودتون پشت کامپیوتر باشید هر نیم ساعت یک بار یک بسته فعال کنید که خوب به درد دانلود نمیخوره چون آدم یا باید همش بیدار بمونه یا حواسش باشه که تموم شد زود بره یکی دیگه بخره
- - - Updated - - -
ولی الان بعد ده روز هنوز هیچ خبری نیست,از دوستان تا حالا کسی این حجم هدیه رو دریافت کرده یا نه؟
ممنون
برای منم فعال نشده هنوز باید بهشون زنگ بزنید بگید منم میخوام زنگ بزنم بگم
- - - Updated - - -
ممنون
برای منم فعال نشده هنوز باید بهشون زنگ بزنید بگید منم میخوام زنگ بزنم بگم
bilmazlar
19-01-2016, 08:35
ممنون از راهنمایی . این ussd به چه دردی میخوره؟ یعنی کارايش برای مودم چیه؟ هیچ امکانات خاصی مد نظر نیست یک استفاده معمولی برای یک آپارتمان کوچک دویست متری .حداقل قیمت که نسل چهار پشتیبانی بکنه و وای فای داشته باشه و به همه سيم کارتها بخوره .این نسل چهار فعلی مودمش با اون td-lte که قراره ايرانسل راه بندازه فرقی داره ؟
این USSD همون کدهای دستوری هست که شما روی گوشی اجرا میکنی برای خرید بسته، شارژ، مانده و ... مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه شما بخوای سیمکارتی رو که تو مودم گذاشتی با این روش بسته روش فعال کنی یا شارژ کنی، اگه مودم قابلیت USSD نداشته باشه باید هر بار سیمکارت رو دربیاری بذاری تو یه گوشی. اما اگه خود مودم این قابلیت رو داشته باشه بدون در آوردن سیمکارت از طریق سیستمی و وباکسپلوررت میتونی با دستورات USSD این کار را انجام بدی. درست مثل فرستادن SMS با مودم.
دوستان زیاد به این بسته های نامحدود چند ساعته دل نبندید
امروز یکی از کارکنان ایرانسل اومده بود جلو در داشت تست سرعت میگرفت ببینه چجوریاس
پرسیدم که روی این بسته ها خیلی قطع میشه مشکل از چیه
گفت اصلا اون بسته هارو نخر و خوب نیست
یجوری آب پاکی رو ریخت رو دستم
sadegh1010
19-01-2016, 09:46
امروز یکی از کارکنان ایرانسل اومده بود جلو در داشت تست سرعت میگرفت ببینه چجوریاس
سلام همشهری از فورجی سبزوار خبر نشد دیگه؟:n02:
Armin.Computer
19-01-2016, 10:39
قطع میشه
مطمئنی؟
شما خودت تست کردی؟
برای اینکه بسته های 500 خوب جواب بدن حتما باید یه بسته دیگه داشته باشی یا موجودی قابل قبول نه 100 تا تک تومن
pegah mi
19-01-2016, 14:31
میشه ۲بسته همزمان گرف؟
میشه ۲بسته همزمان گرف؟
YES...........
rezarain88
19-01-2016, 16:43
در استان تهران
شهر جدید پرند وارد مدار تری جی شد.
naser.051
19-01-2016, 16:44
به خاطر این که هر بسته نیم ساعته رو که میخرید از همون لحظه فعال میشه نه این که چون یکی خریدید اون یکی دومی استفاده نشه و زمانش هم نگذره تا اولی تموم بشه واسه همین اگر میخواید دانلود کنید باید خودتون پشت کامپیوتر باشید هر نیم ساعت یک بار یک بسته فعال کنید که خوب به درد دانلود نمیخوره چون آدم یا باید همش بیدار بمونه یا حواسش باشه که تموم شد زود بره یکی دیگه بخره
من هم از همان لحظه خرید استفاده کردم و دقیقا زمان شزروع رو یاد داشت کردم اما نیم ساعت زودتر تموم شد یعنی اینکه من پول یک ساعتو نیم دادم اما همش یک ساعت استفاده کردم وقتیم استفاده میکردم قطعو وصل میشد اینو شما چی اسمشو میزارین؟ کلاهبرداری؟ دوزدی؟ خودتون قضاوت کنید
rezarain88
19-01-2016, 16:45
در استان خراسان جنوبی
شهر نهبندان وارد مدار تری جی شد.
naser.051
19-01-2016, 16:57
در استان خراسان جنوبی
اقا رضا؟ شما که اینقد میگی فلا جا تریجی شد فلان شد خب یک فکریم به حال مشهد بکنین بخدا سیگنال ندارم همه جای شهر هم تست کردم سیگنال از 110 پایین نمیاد اصلا تو مشهد ایرانسل به زور انتن میده تو خونه باشم کسی زنگ بزنه میگه دستگاه مشترک خاموشه الان باید چیکار کرد؟ راه حل چیه؟ همراه اول انتن داره اما ایرانسل نه عاجزانه خاهش دارم رسیدگی کنید چون کارشناس زنگ میزنه طلب باباشو داره انگار هرچیم بهش میگیم بی فایدس
rezarain88
19-01-2016, 17:00
اقا رضا؟ شما که اینقد میگی فلا جا تریجی شد فلان شد خب یک فکریم به حال مشهد بکنین بخدا سیگنال ندارم همه جای شهر هم تست کردم سیگنال از 110 پایین نمیاد اصلا تو مشهد ایرانسل به زور انتن میده تو خونه باشم کسی زنگ بزنه میگه دستگاه مشترک خاموشه الان باید چیکار کرد؟ راه حل چیه؟ همراه اول انتن داره اما ایرانسل نه عاجزانه خاهش دارم رسیدگی کنید چون کارشناس زنگ میزنه طلب باباشو داره انگار هرچیم بهش میگیم بی فایدس
سلام. مشکلتان دقیقا چیست. پوشش کم یا سرعت پایین.
در استان تهران
آقا رضا از قرارداد بین ایرانسل و ایرانیان نت به کجا رسید
rezarain88
19-01-2016, 17:12
آقا رضا از قرارداد بین ایرانسل و ایرانیان نت به کجا رسید
سلام. احتمالا هفته اینده منعقد شود.
سلام. احتمالا هفته اینده منعقد شود.
میشه بفرمایید جزییات قرارداد چطور هست یعنی ایرانسل فقط سرمایه گذاری میکنه یا سیاست گذاری شرکت هم دست ایرانسل هست
rezarain88
19-01-2016, 17:21
میشه بفرمایید جزییات قرارداد چطور هست یعنی ایرانسل فقط سرمایه گذاری میکنه یا سیاست گذاری شرکت هم دست ایرانسل هست
جزییات را بعدا کامل عرض خواهم کرد.
mehdi2004usa
19-01-2016, 17:40
سلام
مهندس رضا همونطور که فرمودید مسجدسلیمان بخاطر شرایط اب و هوایی از ترکیب zte و اریکسون استفاده کرده اید{ایرانسل}من 4 دکل دیدم که rru بسیار کوچک {برای هر سکتور 1 عدد}مجموعا 3عدد برای هر دکل نصب هست ولی باقی دکلها هیچکدوم ندارند.ایا همین 4 دکل 3جی و 4 جی هستند؟برای پوشش بهتر 4 جی باید بقیه دکلها هم به همین صورت تجهیز شوند؟یا تجهیز شدند و فقط باید روشن شوند؟
سپاس
E3372+ TPLINK-MR3020
farhadrohi
19-01-2016, 18:22
اقا رضا استان گیلان.لنگرود چرا تری جی افتضاح هست سرعت ۲کیلوبایت در بهترین بهترین شرایط سرعت ۱۸کیلوبایت.از ۲جی بدتره
Sent from my CHM-U01
Armin.Computer
19-01-2016, 18:26
سلام
مهندس رضا همونطور که فرمودید مسجدسلیمان بخاطر شرایط اب و هوایی از ترکیب zte و اریکسون استفاده کرده اید{ایرانسل}من 4 دکل دیدم که rru بسیار کوچک {برای هر سکتور 1 عدد}مجموعا 3عدد برای هر دکل نصب هست ولی باقی دکلها هیچکدوم ندارند.ایا همین 4 دکل 3جی و 4 جی هستند؟برای پوشش بهتر 4 جی باید بقیه دکلها هم به همین صورت تجهیز شوند؟یا تجهیز شدند و فقط باید روشن شوند؟
سپاس
شما از دکلی که فورجی می گیرید بدون rru هست؟بلند هست؟؟؟
mehdi2004usa
19-01-2016, 19:11
شما از دکلی که فورجی می گیرید بدون rru هست؟بلند هست؟؟؟
چیزی شبیه rru ولی کوچکتر که برای هر سکتور یک عدد که به خود دکل نصب کردند.چیزی شبیه سوییچر ماهواره
Armin.Computer
19-01-2016, 19:41
چیزی شبیه rru ولی کوچکتر که برای هر سکتور یک عدد که به خود دکل نصب کردند.چیزی شبیه سوییچر ماهواره
دکل ها بلند هستن؟؟
Electronic-Arts
19-01-2016, 20:01
من هم از همان لحظه خرید استفاده کردم و دقیقا زمان شزروع رو یاد داشت کردم اما نیم ساعت زودتر تموم شد یعنی اینکه من پول یک ساعتو نیم دادم اما همش یک ساعت استفاده کردم وقتیم استفاده میکردم قطعو وصل میشد اینو شما چی اسمشو میزارین؟ کلاهبرداری؟ دوزدی؟ خودتون قضاوت کنید
خوب منم همینو میگم دیگه ,شما ببینید به هر حال اینجا ایرانه پهنای باند بسیار کمی وجود داره و نمیتونن سرعت بالا به همه بدن واسه همین میان این جوری میکنن که کسی نتونه دانلود بکنه یا اگه دانلود خواست بگه کم باشه که البته اگر شرافت کاری وجود داشته باشه باید اعلام کنن که خب .....
Javad0111
19-01-2016, 21:49
سلام علیکم
اینترنت 4G
ساعت 21:30
بسته 30 دقیقه ای
توضیحات اضافه : مدت زمان دانلود فایل مورد نظر = 9 دقیقه
sadegh1010
19-01-2016, 22:53
در استان خراسان جنوبی
مهندس رضا فورجی سبزوار به کجا رسید ؟ هنوز به تست مطلوب نرسیدید ؟ ممنون میشم جواب بدین
سلام علیکم
اینترنت 4G
ساعت 21:30
بسته 30 دقیقه ای
توضیحات اضافه : مدت زمان دانلود فایل مورد نظر = 9 دقیقه
ای خدا چرا ما از این سرعت ها نداریم:n14:
naser.051
19-01-2016, 22:59
سلام. مشکلتان دقیقا چیست. پوشش کم یا سرعت پایین.
پوشش انتن دهی ضعیف شده قبلا سیگنال از 85 بالاتر نمیزفت اما الان از 100 پایین نمیاد بیشتر مناطق مشهد هم تست کردم یا سیگنال نیست یا کلا انتن میره دیگه نمیاد سرعت هم که خیلی پایینهچند باری زنگ زدم ایرانسل شماره پیگیری داد چند روز بعدشم کارشناس زنگ زد توضیحات دادم که اقا سرعتم با فورجی خیلی پایینه کارشناس انگار از ادم طلب داره یک جور بر خورد میکنه انگار دعوا داره فرداش دیدم یک خانم زنگ زد که پوشش ماکرو ویو کمه هرکیم به شما هرچی گفته اشتباه گفته این اقا رضا میخوام بدونم دم خروس باور کنم یا قصم حضرت عباس رو ؟ هرکی زنگ میزنه یک چیزی میگه چند باری هم دارم زنگ میزنم الان مثلا محدوده چهار راه کوشش مشهد انتن فورجی نیست تریجی هم انتنش 40 درصده و الان میدان بسیج که خونه ما اونجاس الان سیگنال 98 بهترین سیگنال رو داره .ولی بیشتره وقتا از 118 پایین نمیاد اگر کارشناس در جریان نیست یا اطلاعات کافی نداره چرا کاربر رو گیج میکنه؟ چرا طلب دارن از ادم؟ شما بگو ما چیکار کنیم؟ ایا با همین وضع بسازیم؟
MOH@ND3S
19-01-2016, 23:16
پس بیا فرض کنیم یه دکل 100 مگ اینترنت داره که هر سکتورش 33 مگ اینترنت ارائه میده
پس یعنی وقتی سرعت من 1 مگ هست,33 نفر دارن دانود می کنن؟؟؟
یعنی مثلا ساعت 10 صبح 33 نفر دارن دانلود می کنن
وقتی سرعت من 512 هست یعنی 60 نفر دارن دانلود می کنن؟
درسته؟
درسته...هر سایت حدودا 500-600 نفر میتونه بگیره به خودش روی نسل 3 و 4
ازون 500 نفر کافیه 33 نفر بزنن دانلود سرعت شما میشه 1 مگ.
MOH@ND3S
19-01-2016, 23:27
لینکها اینترنت پر سرعت به سایت 4 جی چیها می تونه باشه و حداقل و حداکثرش چقدره؟ لینک ماکروه چی هست؟
بستگی به دستگاه و مقدار فرکانسی داره که استفاده میشه...از 150 مگابیت تا 10 گیگابیت !
باند 8 گیگاهرتز تا 80 گیگاهرتز به اصطلاح بهش میگم ماکروویو .
مهندس یه سوال دیگه
اگر 42 مگابیت هست
3G مودلاسیونش فرق میکنه با LTE .. فشرده سازی امواج و فریم ها که بحث پیچیده ای داره.
HSPA+ که 21.6 مگابیت هست یه تکه باند 5 مگاهرتزیه
که دو تا کریر 5 مگاهرتزی میشه 10 مگ جمعا.همون DC-HSPA+ 42.2 mbps
در نتیجه هر 5 مگاهرتز LTE میتونه 37.5 مگابیت دقیقا بده ولی 3G هر 5 مگاهرتز 21.6 مگابیت:n01:
MOH@ND3S
19-01-2016, 23:30
سازمان بهداشت جهانی: افزایش آنتن های BTS امواج مضر موبایل را کاهش می دهد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع: دنیای اقتصاد سازمان بهداشت جهانی گزارش داد هرچه فاصله دستگاههای موبایل از آنتنهای BTS بیشتر باشد، میزان تواندهی گوشیهای موبایل بیشتر میشود؛ زیرا گوشی برای پیدا کردن آنتن مجبور است توان بیشتری ارسال کند. تلفن همراه درحال حاضر محبوبترین وسیله ارتباطی نه فقط در انگلیس، بلکه در تمامی کشورهای جهان است.
اما استفاده از تلفن همراه در گرو بهکارگیری آنتنهایی BTS است که به نسبت تعداد کاربران در شهرها، روستاها و جادهها نصب میشود. البته استفاده از این آنتنها در گرو رعایت استانداردها در نصب آنها است که با توجه به نظارت دائمی رگولاتورها، یقینا رعایت میشود.شایعات مضر بودن تشعشعات آنتنهای BTS بر سلامتی انسان، سبب شده است که بسیاری از کشورهای جهان از جمله انگلیس از استانداردهایی قابل قبول برای نصب آنها پیروی کنند. در واقع، از مدتها پیش این سوال در ذهن همگان بوده که آیا امواج موبایل منجر به بروز سرطان در انسان میشود یا خیر. تلفنهای همراه یکی از منابع اصلی تولید امواج الکترومغناطیسی هستند و برخی از محققان به هر حال بر این باورند که استفاده از این وسیله ارتباطی و همچنین قرار گرفتن در میدانهای الکترومغناطیسی دکلهای مخابراتی میتواند اثرات مخربی بر سلامت انسان داشته باشد.تقریبا تمامی مردم بریتانیا به تلفن همراه دسترسی دارند. در اوایل براساس شایعات این نگرانی برای شهروندان وجود داشت که این آنتنها ممکن است برای شهروندان مضر باشد؛ اما هنوز هیچگونه تحقیقات علمی قابل استنادی طی 10 سال گذشته امواج ایستگاههای موبایل و آنتنهای BTS را خطر جدی برای سلامت انسان ندانستهاند. به گزارش سازمان بهداشت جهانی (World Health Organization – WHO) آثار امواج موبایل میتواند به دو دسته کوتاه و بلندمدت تقسیم شود که افزایش حرارت بافتی در انسان از آثار کوتاهمدت آن است. ازآنجا که فرستنده موبایل دارای قدرتی معادل یکدهم وات تا 2 وات هستند، بنابراین فاصله از منبع امواج که گوشی همراه است در آثار احتمالی آنها قابلتوجه است. زیرا بیشتر این امواج در پوست و لایههای بیرونی بدن انسان جذبشده و به ترجمانهای حیاتی داخل بدن بهسختی نفوذ میکنند. تنها عضوی که از این قاعده مستثنی است، مغز انسان است که تحقیقات ویژهای در ارتباط با رابطه تومور مغزی و امواج موبایل انجامشده یا در حال انجام است. اما به گفته این سازمان هنوز مدارک قابل استنادی در اثبات این مهم در دست نیست. در واقع میتوان گفت براساس این تحقیقات هر چه فاصله دستگاههای موبایل از آنتنهای BTS بیشتر باشد، میزان تواندهی گوشیهای موبایل بیشتر میشود چرا که گوشیهای موبایل در این صورت برای پیدا کردن آنتن مجبورند توان بیشتری را ارسال کنند که این عمل باعث ارسال امواج قویتر از سوی گوشی تلفن همراه میشود.
همچنین بزرگترین تحقیقات انجامشده تا به حال توسط آژانس بینالمللی برای تحقیقات در سرطان (the International Agency for Research on Cancer یا (IARC) در رابطه با رابطه امواج موبایل و سرطانهای ناحیه گردن و سر انجام شده است. تحقیقات مذکور که حاصل تحقیق روی شرکتکنندگانی از 13 کشور دنیا بود، هیچگونه شواهدی مبنی برافزایش ریسک تومور مغز و سیستم عصبی در کسانی که بیش از 10 سال از موبایل استفاده میکنند را به اثبات نرساند.با اینحال کارشناسان توصیههای ویژهای را جهت استفاده از گوشیهای همراه به کاربران دارند تا از بروز امراض احتمالی آن جلوگیری به عمل آورند. شرکتهای سازنده این گوشیها هم از استانداردهای ویژه ای در تولید تبعیت کرده و هم اینکه همواره در آزمایشگاههای خود فناوریهای جدید موبایل را مورد بررسی قرار داده تا با بهینه سازی فرآیند ارتباط از شدت این امواج بکاهند؛ بنابراین مساله مهم و اساسی که در سلامت کاربران و کنترل صدمات بالقوه این امواج تاثیر بسزا دارد، رعایت اصول ایمنی و سلامت در راهاندازی و نصب دکلهای مخابراتی است که نقش دولتها و سازمانهای قانونگذار در بستر فناوری و بهویژه صنعت ارتباطات در این زمینه میتواند بسیار قابلتوجه و چشمگیر باشد. در واقع سازمانهای دولتی ناظر میتوانند با وضع قوانین در راستای خط مشیهای تعیینشده از طرف نهادهای قانونی، اپراتورهای موبایل را به اجرای اصول لازم در راهاندازی و نصب آنتنها وادار کرده و با در نظر گرفتن جریمههای سرسختانه، از تخطی آنها از این اصول جلوگیری به عملآورند تا بدین ترتیب سلامت شهروندان را تضمین کنند. اگرچه اپراتورهای موبایل با توجه به اهداف مسوولیتهای اجتماعی شرکتی CSR خود را ملزم به رعایت اصول فنی میدانند.
نظارت قانونگذار صنایع ارتباطات در بریتانیا بر اجرای قوانین
آفکام (the Office of Communications) قانونگذار صنایع ارتباطات در بریتانیا است که وظایف گستردهای در گستره بازار ارتباطات در بریتانیا از جمله مدیریت طیف فرکانس رادیویی غیرنظامی را بر عهده دارد.بین سالهای 2000 تا 2012، آفکام و آژانس ارتباطات رادیویی (DTI Radiocommunications Agency (RA) برنامهای را جهت اندازهگیری برون فرست امواج در نزدیکی آنتنهای موبایل در بریتانیا به راه انداختند که نشان داد تقریبا هیچ بخشی از حدود امن تعیینشده توسط آژانس حافظ سلامت بریتانیا (UK Health Protection Agency) تجاوز نمیکند. به عبارت دیگر، هیچ موج مضری در خارج از محدودههای امن تعیین شده وجود ندارد. البته باید به خاطر داشت که آفکام تنها براساس اندازهگیریهای اعلام شده در رهنمود کمیته بینالمللی محافظت در مقابل تشعشعات غیر یونی (ICNIRP) فعالیت کرده (و نه بیشتر) و اطمینان حاصل میکند که برای نصب آنتنهای موبایل از این رهنمود پیروی کنند. گروه مستقل متخصصان گوشیهای همراه (The Independent Expert Group on Mobile Phones (IEGMP)، به سرپرستی «سر ویلیام استوارت»، در آوریل سال 1999 بهمنظور آزمایش آثار احتمالی گوشیهای همراه، آنتنهای موبایل و فرستندهها روی سلامت عمومی تاسیس شد.
mehdidotcom
20-01-2016, 00:12
در استان تهران
آقا رضا حانه ما چرا آنتن دهی 3 جی ضغیف و 4جی صفر است در صورتی که راینتل سی جی فول آنتن و 4 جی دو آنتن داره؟محله ما سعادت آباد تهران هست
Armin.Computer
20-01-2016, 01:06
بستگی به دستگاه و مقدار فرکانسی داره که استفاده میشه...از 150 مگابیت تا 10 گیگابیت !
3G مودلاسیونش فرق میکنه با LTE .. فشرده سازی امواج و فریم ها که بحث پیچیده ای داره.
در نتیجه هر 5 مگاهرتز LTE میتونه 37.5 مگابیت دقیقا بده ولی 3G هر 5 مگاهرتز 21.6 مگابیت:n01:
ممنون از شما
مهندس چرا ایرانسل دکل های ترجی و فورجی رو یه جا تجهیز نمی کنه
جوری که شما میگی بار سنگینی روی دکل هست! بحث هزینه؟
اینجوری حداقل دانلودر ها و کسانی که استفاده زیاد دارن ممکنه برن سمت فورجی و پهنای باند از ترجی خالی بشه
یا پهنای باند ترجی و فورجی در هر دکل از یه منبع هست
مثلا کل دکل 100 مگ داره که بین تسل 3 و 4 به اشتراک گذاشته شده؟!
- - - Updated - - -
ممنون از شما
مهندس چرا ایرانسل دکل های ترجی و فورجی رو یه جا تجهیز نمی کنه
جوری که شما میگی بار سنگینی روی دکل هست! بحث هزینه؟
اینجوری حداقل دانلودر ها و کسانی که استفاده زیاد دارن ممکنه برن سمت فورجی و پهنای باند از ترجی خالی بشه
یا پهنای باند ترجی و فورجی در هر دکل از یه منبع هست
مثلا کل دکل 100 مگ داره که بین تسل 3 و 4 به اشتراک گذاشته شده؟!
Electronic-Arts
20-01-2016, 02:31
بله بسیار عالی
مشهد الان کلا اینترنت موبایلش قطع شده -.-
10 میلیارد گیگاهرتز هم که کردن اینجا نه سرعت من تغییر کرده نه پینگم سرعت از سرور داخلی همون حدود 12 13 مگابیت هست 24 ساعت شبانه روز که مشخصه هنوز اینجا 10 مگاهرتز نشده
آنتن کم باشه سرعت دانلود میاد پایین؟؟ من الان دوتاش پره سرعت دانلود از 200 بالاتر نمیره با 3g
Javad0111
20-01-2016, 08:11
آنتن کم باشه سرعت دانلود میاد پایین؟؟ من الان دوتاش پره سرعت دانلود از 200 بالاتر نمیره با 3g
سلام
بله دوست عزیز انتن هم تاثیر دارد ولی نه خیلی زیاد
این هم چند دقیقه پیش :
bilmazlar
20-01-2016, 08:20
بله. وقتی آنتن ضعیفه، یعنی فاصله از دکل یا موانع موجود بین مسیر سیگنالها از دکل تا دستگاه استفاده کننده به گونهایه که یه بخشی از فرکانسها ضعیف میشن و قابل استفاده نیستن. همین باعث میشه که ظرفیت کمتر از حد ایدهآلش بشه و سرعت دانلود و آپلود کاهش پیدا کنه. البته به خاطر این که اغلب استفادهها سمت دانلوده، روی سرعت دانلود بیشتر خودش رو نشون میده.
نمونهای از تستهای سرعتی که من در وضعیت 4G با اسپیدتست از سرور خود ایرانسل یا سرور IPM انجام دادم ایناست:
با فول آنتن (5 خط پر): دانلود 36 مگابیتبرثانیه، آپلود 20 مگابیت برثانیه، پینگ 30 میلیثانیه
با 4 خط آنتن: دانلود 20 مگابیت، آپلود 12 مگابیت، پینگ 40 میلیثانیه
با 3 خط آنتن: دانلود 15-16 مگابیت، آپلود 11 مگابیت، پینگ 28-38 میلیثانیه
با 2 خط آنتن: دانلود 4-6 مگابیت، آپلود 8-10 مگابیت، پینگ 31-33 میلیثانیه
با 1 خط آنتن لب مرز آنتندهی (یعنی جایی که اگه 1 متر اون ورتر میایستادم آنتن بالکل میرفت): دانلود: 3 مگابیت، آپلود 0.4 مگابیت، پینگ 52 میلیثانیه
البته در همه این موارد ارتباط من از طریق مودم 4G هواوی مدل E5577s بوده.
سلام همشهری از فورجی سبزوار خبر نشد دیگه؟:n02:
سلام برادر
پرسیدم ازشون گفتن مرحله به مرحله فعال میشه زمان دقیق نگفت نامرد
rezarain88
20-01-2016, 15:50
در استان مرکزی
شهر جدید مهاجران وارد مدار تری جی شد.
rezarain88
20-01-2016, 15:52
در استان اصفهان
شهر نجف اباد وارد مدار تری جی شد.
rezarain88
20-01-2016, 15:54
در استان خوزستان
شهر بهبهان وارد مدار فورجی شد.
دوستان الان علت این چی میتونه باشه؟!
سرعت دانلود 1 مگابیته در حالی که سرعت آپلود تقریبا 16 مگابیت، چندین جای مختلف هم تست کردم سرعت دانلود روی همین 1 مگابیت فیکسه نه بالاتر میره و نه پایین تر
اینم بگم که تا دوهفته پیش خوب بود و سرعت دانلود روی 9 مگابیت بود ولی الان چند وقتیه که اینطوری شده، بعضی مواقع هم که میخوام تست بگیرم برای یک یا دو ثانیه سرعت روی همون 8 یا 9 مگابیته ولی سریع میاد روی 1 مگابیت
به نظرم خودم که ایرانسل سرعت دانلود شهر ما رو محدود کرده روی 1 مگابیت، چون وقتی سرعت آپلود رو داره 16 مگابیت میده پس حتما امکانات لازم برای ارائه سرعت دانلود حداقل به همون اندازه رو داره که اونم تا جایی که من میدونم معمولا سرعت آپلود کمتر از سرعت دانلوده. نظر شما چیه؟ به پشتیبانی زنگ بزنم میتونن کاری انجام بدن؟
rezarain88
20-01-2016, 15:55
در استان اصفهان
شهر اران وبیدگل وارد مدار فورجی شد.
rezarain88
20-01-2016, 15:57
در استان سمنان
شهر شاهرود وارد مدار فور جی شد.
- - - Updated - - -
در استان کرمان
شهر زرند وارد مدار فورجی شد.
rezarain88
20-01-2016, 15:59
در استان هرمزگان
شبکه فورجی شهر بستک به صورت رسمی راه اندازی شد.
rezarain88
20-01-2016, 16:01
در استان گیلان
شهر رود سر وارد مدار فورجی شد.
Reza_brj
20-01-2016, 16:25
مهندس رضا بالای 20 روز گذشت از حرفی ک زدین مبنی بر ارسال و نصب انتن(ماکریو) اگه اشتباه نکنم
ک چندین بار هم تو خصوصی بهتون گفتم
لرستان_بروجرد_بلوار شهرداری ک گفتید مشکل لینک داره .و با نصب انتن حل میشه(مشکل همچنان هست بعد از 20 و چند روز)
rezarain88
20-01-2016, 16:29
مهندس رضا بالای 20 روز گذشت از حرفی ک زدین مبنی بر ارسال و نصب انتن(ماکریو) اگه اشتباه نکنم
ک چندین بار هم تو خصوصی بهتون گفتم
لرستان_بروجرد_بلوار شهرداری ک گفتید مشکل لینک داره .و با نصب انتن حل میشه(مشکل همچنان هست بعد از 20 و چند روز)
سلام. انتن ارسال شده است. به محض رسیدن پیمانکار نصب و راه اندازی میشود.
rezarain88
20-01-2016, 16:31
در استان تهران
شهر رودهن وارد مدار فورجی شد.
rezarain88
20-01-2016, 16:33
در استان سمنان
شهر گرمسار وارد مدار فورجی شد.
اصفهان که 10 ماهه وارد مدار 4G شده ...
اینم نتیجه .... وای به حال این شهرهای تازه 4G شده
از اروپا تست نذاشتم چون به تست نمیرسه و خطا میده
کل ایرانم وارد مدار 4G ,5G بشه همین داستان ادامه دارد ...
sadegh1010
20-01-2016, 17:50
در استان سمنان
شهر گرمسار وارد مدار فورجی شد.
مهندس رضا فورجی سبزوار کجا رسید جواب بدید دیگه ممنون
naser.051
20-01-2016, 18:46
اقارضا نمیخاین یک فکری به حال ما بکنین؟ اینجا اصلا اوضاع سیگنال و انتن دهی خوب نیست چند بارم بهتون گفتم اما جواب ندادین عاجزانه خاهش میکنم رسیدگی کنید
Sent from my LT25i
سلام آقا رضا حالتون خوبه؟
عذر میخوام کرج ابتدای بلوار محمدی که از سمت بلوار حدادی واردش بشید پوشش داخلی ایرانسل بسیار بسیار ضعیفه یعنی روی شبکه 2G نهایت تا 2 خط آنتن از 5 خط دارم و اکثر اوقات کلا آنتن میپره و قابلیت تماس و ارسال پیام که 90% مواقع وجود نداره ، شما از وضعیت اون منطقه اطلاع دارید و اینکه چه راه حلی هست براش؟ با تغییر جهت حل میشه یا نیاز به سایت و دکل و این چیزا هست؟ من رو نقشه به صورت حدودی اون منطقه ای که منزلمون هست رو نشون دادم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید تا این موضوع ان شاءالله برطرف بشه...
bilmazlar
20-01-2016, 20:34
دوستان الان علت این چی میتونه باشه؟!
سرعت دانلود 1 مگابیته در حالی که سرعت آپلود تقریبا 16 مگابیت، چندین جای مختلف هم تست کردم سرعت دانلود روی همین 1 مگابیت فیکسه نه بالاتر میره و نه پایین تر
اینم بگم که تا دوهفته پیش خوب بود و سرعت دانلود روی 9 مگابیت بود ولی الان چند وقتیه که اینطوری شده، بعضی مواقع هم که میخوام تست بگیرم برای یک یا دو ثانیه سرعت روی همون 8 یا 9 مگابیته ولی سریع میاد روی 1 مگابیت
به نظرم خودم که ایرانسل سرعت دانلود شهر ما رو محدود کرده روی 1 مگابیت، چون وقتی سرعت آپلود رو داره 16 مگابیت میده پس حتما امکانات لازم برای ارائه سرعت دانلود حداقل به همون اندازه رو داره که اونم تا جایی که من میدونم معمولا سرعت آپلود کمتر از سرعت دانلوده. نظر شما چیه؟ به پشتیبانی زنگ بزنم میتونن کاری انجام بدن؟
دوست عزیز
علت اصلی به خاطر اینه که معمولن عمده مصرف کاربرا در سمت دانلوده تا آپلوده. یعنی وقتی شما داری تست میگیری احتمالن چندین نفر دیگه همزمان با شما داشتن دانلود میکردن. حتی ممکنه بعضیاشون فاصلهشون تا دکل خیلی کمتر از شما بوده که سرعت دانلود بالاتری میگرفتن که باعث شده سهم شما از کل پهنای باند دانلود خیلی کم بشه.
اما چون بعیده کسی از آپلود زیاد استفاده کنه، معمولن پهنای باند آپلود خیلی کمتر پر میشه.
در ضمن به نتیجه تستهایی که من گذاشتم هم میتونین یه نگاهی بندازین تو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
برای استفاده از tplink-mr3020 با برق ماشین چه راهکاری پیشنهاد می دید. غیر از مبدلهای 220 ولت منظورم هست.
الان شارژ نوکیا دارم که سرش سوزنی ریزه و مبدلی هم که به سر سوزنی می خوره میکرو یو اس بی هست که به گوشی موبایل می خوره اما سوکت mr3020 متفاوته ( اسم این مدل سوکت رو دقیق نمی دونم )
Javad0111
20-01-2016, 21:21
دوست عزیز
علت اصلی به خاطر اینه که معمولن عمده مصرف کاربرا در سمت دانلوده تا آپلوده. یعنی وقتی شما داری تست میگیری احتمالن چندین نفر دیگه همزمان با شما داشتن دانلود میکردن. حتی ممکنه بعضیاشون فاصلهشون تا دکل خیلی کمتر از شما بوده که سرعت دانلود بالاتری میگرفتن که باعث شده سهم شما از کل پهنای باند دانلود خیلی کم بشه.
اما چون بعیده کسی از آپلود زیاد استفاده کنه، معمولن پهنای باند آپلود خیلی کمتر پر میشه.
در ضمن به نتیجه تستهایی که من گذاشتم هم میتونین یه نگاهی بندازین تو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
سلام
برای ما هم سرعت کم و زیاد میشود
بکوقت 500 کیلوبایت
یکوقت هم 1 مگ
کیفیت انتن و افراد استفاده کننده بسیار شرط است
سرور ایرانی طبیعتا بالاترین سرعت را دارد
البته کنترل شبکه توسط ایرانسل را هم نمیشود نادیده گرفت
stere1980
20-01-2016, 22:39
پینگ ایرانسل در حالت 4G Only
Ping date: 22:16 20/01/2016
IP Address: 8.8.8.8
State: UP
Average ping: 351 ms
Packet loss: 3%
Minimum ping: 236 ms
Maximum ping: 1112 ms
Std. dev. ping: 7 ms
Estimated hops: 27
Sent from Overlook Fing
Tehranshahr
20-01-2016, 22:56
پینگ ایرانسل در حالت 4G Only
Ping date: 22:16 20/01/2016
IP Address: 8.8.8.8
State: UP
Average ping: 351 ms
Packet loss: 3%
Minimum ping: 236 ms
Maximum ping: 1112 ms
Std. dev. ping: 7 ms
Estimated hops: 27
Sent from Overlook Fing
متاسفانه پکت لاس تو شبکه ایرانسل خیلی بالاست، نمیدونم بالاخره کی میخوان درستش کنن!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
hamedfazelm
20-01-2016, 23:00
جواب کدهای دستوری که با مودم 3372 ارسال میشه رو کجا باید دید. من می خوام حجم و مدت زمان باقیمانده طرح اینترنتم رو بدونم. 10 روز پیش این مودم رو خریدم. چند روزه که از هر کد دستوری برای خرید یا مشاهده حجم استفاده می کنم هیچ اتفاقی نیفتاده. اگر 10 گیگ اینترنت هدیه فعال شده باشه از کجا باید بفهمم. هیچ اس ام اسی برام نیومده
kasra2012
20-01-2016, 23:14
دوستان بین این 3 مودم کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
tp link m7350
huawei e5577
huawei e5573
سوال دیگ هم اینکه الان ک این همه شهر داره اضافه میشه از پهنا باند شهرای دیگ ک گرفته نمیشه؟ :|||
و سوال اخر هم از اقا رضا عزیز.....این بسته های نامخدود و شبانه پا برجا خواهند بود یا برداشته میشن؟
جواب کدهای دستوری که با مودم 3372 ارسال میشه رو کجا باید دید. من می خوام حجم و مدت زمان باقیمانده طرح اینترنتم رو بدونم. 10 روز پیش این مودم رو خریدم. چند روزه که از هر کد دستوری برای خرید یا مشاهده حجم استفاده می کنم هیچ اتفاقی نیفتاده. اگر 10 گیگ اینترنت هدیه فعال شده باشه از کجا باید بفهمم. هیچ اس ام اسی برام نیومده
فقط توی صفحه کنترل حساب اینترنتی میاد به عنوان هدیه . توی پستهای قبلی هم عکسو گذاشتم
vampireXZX
21-01-2016, 02:25
دوستان اینترنت 4G ایرانسل تو چ ساعت هایی بالاترین سرعتو داره؟!
Le0nard0
21-01-2016, 15:30
راهی نیست بشه باقیمونده 20 گیگ شبانه رو مصرف کرد ؟:n41:
دیشب .
بازه زمانی 2 -6 صبح .
طرح 20گیگابایت .
اتصال به Hotspot گوشی با سیستم .
3G .
مشهد .
:n01:
saeed.mohammadpo
21-01-2016, 18:11
بجنورد - 4G - سرور شاتل
بجنورد - 4G - سرور باکو
Sent from my D2403 using Tapatalk
Armin.Computer
21-01-2016, 18:43
دیروز چند تا تست گرفتم
فکر کنم هم شاتل سرور خوبیه و هم IPM
vampireXZX
21-01-2016, 20:58
{حذف}
:)
میگم 4G ایرانسل تو جه ساعتایی سرعتش بالاس؟!و نهایت سرعتش چقده؟
saeed.mohammadpo
21-01-2016, 21:01
:)
میگم 4G ایرانسل تو جه ساعتایی سرعتش بالاس؟!و نهایت سرعتش چقده؟
اول صبح ساعت 7-8 تا 10 و گاهی هم ساعاتی از بعدازظهر حدود 3 تا 6
vampireXZX
21-01-2016, 21:31
اول صبح ساعت 7-8 تا 10 و گاهی هم ساعاتی از بعدازظهر حدود 3 تا 6
آها ممنون
شبا 2 به بعد چی؟
حداکثر سرعتش چقده؟
saeed.mohammadpo
21-01-2016, 23:59
آها ممنون
شبا 2 به بعد چی؟
حداکثر سرعتش چقده؟
شب جدیدا جالب نیست حدودا 10-15 مگابیت هست
saeed.mohammadpo
22-01-2016, 00:02
اینم یه تست الان گرفتم
بجنورد - شاتل
سرور باکو
sadegh1010
22-01-2016, 00:48
اینم یه تست الان گرفتم
بجنورد - شاتل
سرور باکو
عجب سرعتی دارین داداش !!!!!!!!!!!!!!!!!!:n19::n19::n19::n04:
تو نرم افزار های اجتماعی مثل اینستا و تلگرام هم اینثد سرعتش بالا ؟؟؟؟؟؟
saeed.mohammadpo
22-01-2016, 00:50
عجب سرعتی دارین داداش !!!!!!!!!!!!!!!!!!:n19::n19::n19::n04:
تو نرم افزار های اجتماعی مثل اینستا و تلگرام هم اینثد سرعتش بالا ؟؟؟؟؟؟
اره اونجا هم سرعتش عالیه
Electronic-Arts
22-01-2016, 02:16
اینم یه تست الان گرفتم
بجنورد - شاتل
سرور باکو
48 مگ با سرور خارجی -.-
عجب!!!!
anti-military
22-01-2016, 02:57
در استان سمنان
شهر شاهرود وارد مدار فور جی شد.
- - - Updated - - -
بله شاهرود 4G شده اما تو شهرک دانشگاه شاهرود من فقط 1 آنتن 4G میگیرم
zofishel
22-01-2016, 10:36
اینجا فورجی اوایل خوب بود باز این چند مدت داره مث تری جی سرعتش هر روز پایین تر میاد:n35:
وزیر ارتباطات: پهنای باند ۴۰۰۰ گیگ میشود منبع: تسنیم وزیر ارتباطات با تأکید بر وجود دسترسی آزاد به اطلاعات توسط عموم افراد جامعه گفت: پهنای باند ۴۰۰۰ گیگ میشود.
محمود واعظی در اولین نشست بینالمللی "سبک زندگی و سلامت؛ فرهنگ و فضای مجازی" با بیان اینکه جای بحث فرهنگی در فضای مجازی امروزه بسیار خالی است، اظهار کرد: ارتباطات و فناوری اطلاعات پدیدهای است که به زودی رشد کرد و این رشد باعث شد تا افراد کمتر این پدیده را انتخاب کنند.
وی همچنین بیان کرد: چنین پدیدهای که میتواند به سرعت در تمام جوامع نفوذ پیدا کند، توسط کارشناسان باید مورد بررسی دقیقتر قرار گیرد زیرا هر اتفاقی از طرف این پدیده به وجود آورنده آثاری در زندگی افراد هر جامعه است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: در کشور ما هر پدیده نویی که به وجود میآید ابتدا حالت دفاعی در مقابل آن میگیریم و این موضوع سبب میشود تا فرصتهایی را که باید از آنها در مقابل آن پدیده استفاده کنیم از دست بدهیم.
او با اشاره به وجود افکار متفاوت در ارتباط با فضای مجازی بیان کرد: در این پدیده فرصت و تهدید به تعداد بیشماری وجود دارد و باید با آموزش صحیح این امکان را برای افراد و سنین مختلف فراهم کنیم تا شخص آنها بتوانند این محیط را از هم تفکیک و از فرصتها به نحو احسن استفاده کنند.
وی تأکید کرد: اعتقاد دولت و مسئولان این است که نمیتوان از توسعه و پیشروی فضای مجازی جلوگیری کرد زیرا جامعه فضای مجازی مانند یک جامعه حقیقی است که حق انتخاب توسط افراد جامعه انجام میگیرد.
واعظی با اشاره به گستردگی فضای مجازی عنوان کرد: در حال حاضر شاهد هستیم که فضای تبلیغ و رسانه تغییر زیادی کرده است و فضای مجازی این موارد را در خود جای داده است به نحویکه امروزه در یک شبکه اجتماعی شاهد حضور تعداد جمعیتی هستیم که در پرجمعیتترین کشور جهان این جمعیت را نخواهیم دید.
وزیر ارتباطات با تأکید بر وجود دسترسی آزاد به اطلاعات توسط عموم افراد جامعه گفت: افراد نیازی به مراقبت در استفاده از فضای مجازی ندارند و باید با استفاده از نخبگان و رسانهها آگاهی لازم را برای بالا بردن سطح دانش استفاده از فضای مجازی به جامعه داد.
وی با اشاره بر توسعه زیرساختهای ارتباطی نسبت به دورههای قبلی عنوان کرد: آماده این موضوع هستیم تا پهنای باند موجود در کشور را به 4000 گیگابیت بر ثانیه برسانیم به صورتیکه استفاده از کل ظرفیت ایجاد شده برای پهنای باند داخلی 80 درصد و برای اینترنت بینالملل به 20 درصد میرسد.
او افزود: البته تمام این توسعه باز هم برای استفاده کاربران داخلی بسیار ناچیز است و امیدواریم با سرمایهگذاری بیشتر شاهد توسعه سریعتر در جهت ایجاد زیرساختهای ارتباطی کشور باشیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تولید محتوا در حال حاضر از اهمیت بالایی برخوردار است گفت: تولید محتوا تنها به عهده یک دستگاه خاص در کشور نیست و تمام بخشها و ارگانها باید برای ایجاد تولید محتوای داخلی برای فضای مجازی تلاش کنند و مواردی که میتواند در فضای مجازی مورد استفاده عموم قرار گیرد را به این فضا انتقال دهند.
وی با اشاره به تولید محتوای ارزشی خاطرنشان کرد: در داخل کشور اطلاعات افتخار آمیز زیادی وجود دارد که میتواند به صورت تولید محتوا در دست مردم قرار گیرد و در مواقعی با ترجمه آن باید این فرهنگ را به جامعه خارجی از طریق فضای مجازی انتقال دهیم.
واعظی در بحث گسترش عدالت اجتماعی حوزه ارتباطی کشور بیان کرد: هر آن چیزی که در این حوزه به وجود میآید نباید به یک قشر خاص از جامعه تعلق بگیرد و باید مردم روستاهای دورافتاده نیز همانند شهریها از امکانات ارتباطی استفاده کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان خاطرنشان کرد: در ابتدای دولت تعداد روستاهایی که به اینترنت دسترسی داشتند 200 روستا بود اما اکنون این روستاها به 15 هزار روستا رسیده است و این میزان در پایان سال به 25 هزار روستا خواهد رسید.
sadegh1010
22-01-2016, 14:36
ساعت 25 :14
vampireXZX
22-01-2016, 14:38
سرعت دانلود اینترنت شبانه 20GB ایرانسل 4G - بجنورد
naser.051
22-01-2016, 14:59
امروز با سیگنال 68 دسیبل سرعتم نزدیک 3 مگ بود اونوقت رفتم خونه سیگنال 119 بود سرعت 17 مگ بود این به نطرتون عجیب نیست:n08:
mohammad_203
22-01-2016, 15:29
3g تو قزوین خیلی کنده . در حد 70 کیلو بایت بیشتر نمیشه :(( چرا واقعا :(
جناب رضا چی شد پس تو گتوند هیچ اپراتوری برنامه نداره؟ فورجی چی
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
Armin.Computer
22-01-2016, 18:25
امروز با سیگنال 68 دسیبل سرعتم نزدیک 3 مگ بود اونوقت رفتم خونه سیگنال 119 بود سرعت 17 مگ بود این به نطرتون عجیب نیست:n08:
من حدس می زنم به یه دکل کم ترافیک تر متصل شدید
yasidevil
22-01-2016, 18:25
دوستان ۲۰ گیگ شبانه ایرانسل تو مشهد سرعت دانلود چند میده؟ :n13:
میشه همش رو گرفت؟
اون بستههای نامحدود ساعتی چی؟
mohamad1384
22-01-2016, 18:59
سلام دوستان
قبلا تو این تاپیک راجع به باز کردن قفل مودم ایرانسل برای استفاده سیم کارتهای دیگر بود می شد راهنمایی مجدد برای باز کردن قفل این مودمها بدهید ؟
mohamad1384
22-01-2016, 19:25
سلام دوستان
ببخشید برای باز کردن قفل مودمهای ایرانسل تو این تاپیک راهنمایی شده می شد ادرس داده یا مجددا راهنمایی کنید؟باز کردن قفل مودم برای سیم کارتهای دیگر
نحوه آنلاک کردن مودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e3372
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sadegh1010
22-01-2016, 21:14
سلام دوستان
ببخشید برای باز کردن قفل مودمهای ایرانسل تو این تاپیک راهنمایی شده می شد ادرس داده یا مجددا راهنمایی کنید؟باز کردن قفل مودم برای سیم کارتهای دیگر
دوست عزیز برو داخل این سایت وسط های صفحه اموزش انلاک e3372 داده
mehdi2004usa
22-01-2016, 23:21
سلام
یک مودم روتر ارچر mr200 دارم با 4جی سرعتی پرنوسان بین 100 تا 300 کیلو بایت میده ولی با گوشی که استفاده میکنم تا 16 مگابیت سرعت دارم وتقریبا باثبات.از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سپاس
سلام
یک مودم روتر ارچر mr200 دارم با 4جی سرعتی پرنوسان بین 100 تا 300 کیلو بایت میده ولی با گوشی که استفاده میکنم تا 16 مگابیت سرعت دارم وتقریبا باثبات.از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سپاس
فکر نکنم این مودم کاربر زیادی داشته باشه. باید از تنظیماتش عکس بذارین تا بشه کمکی کرد
سلام
سپاس
اگر از روترت به شکل وایرلس استفاده می کنی با کابل لن تست کن حتما
mehdi2004usa
23-01-2016, 10:19
فکر نکنم این مودم کاربر زیادی داشته باشه. باید از تنظیماتش عکس بذارین تا بشه کمکی کرد
اگر از روترت به شکل وایرلس استفاده می کنی با کابل لن تست کن حتما
سلام
تنظیمات خاصی نداره که نا مفهوم باشه
با کابل لن هم تست کردم ولی مشکل پا برجاست
Miladran
23-01-2016, 13:00
سرعت 4G ایرانسل به طرز محسوسی از دیروز زیاد شده! قبلا نهایت 10 مگابیت بود ولی الان 40-50 مگابیت شده!!:n19::n20:
naser.051
23-01-2016, 13:50
سرعت 4G ایرانسل به طرز محسوسی از دیروز زیاد شده! قبلا نهایت 10 مگابیت بود ولی الان 40-50 مگابیت شده!!:n19::n20:
مشهد در فضای باز سیگنال 68 دسی بل در حالت فورجی سرعت زیر 3مگ بود بعضی جاها تو مشهد که دیگه اصلا سیگنال نداره [emoji53] [emoji53] [emoji53]
Sent from my LT25i
مشهد در فضای باز سیگنال 68 دسی بل در حالت فورجی سرعت زیر 3مگ بود بعضی جاها تو مشهد که دیگه اصلا سیگنال نداره [emoji53] [emoji53] [emoji53]
Sent from my LT25i
کلا مشهد رو نباید نسبت به شهر های دیگه مقایسه کرد مشهد از همون اول اوضاعش خراب بوده و خواهد بود دوست عزیز
amirdiba
23-01-2016, 20:24
دوستان چطور میشه مکان انتن های bts رو پیدا کرد؟ مثلا تو ی منطقه جای انتن ها رو چطوری پیدا کنم و چطور بفهمم کدوم مال چه نسلیه؟ البته حدسی و تقریبی نه. کاملا gpsی بدونم کجا هستن. واسه تنطیم انتن گیرنده امواج لازم دارم. اپراتور جای دکل ها رو میده؟
malavan.ehsan
23-01-2016, 22:49
برای بنده هم همین اتفاق افتاده
OMiD.1080p
24-01-2016, 00:54
Sent from my LT25i
کلا مشهد رو نباید نسبت به شهر های دیگه مقایسه کرد مشهد از همون اول اوضاعش خراب بوده و خواهد بود دوست عزیز
مطمنا درست تست نکردید شما .
و گرنه من با H+ معمولا بالای 500kb/s و با LTE یا همون 4G ... بالای یک مگ بر ثانیه
اینم دو تا تست ...
بازم تِـسـت خواستید ... بگید تا بگیرم بدم .
بعد اینکه اکثر نقاط مشهد تقریبا پوشش LTE داره بعلاوه سرعت خیلی خوب
OMiD.1080p
24-01-2016, 00:58
دوستان یک سوال فنی :
طرح دیتایی هست که بالای سه ماه باشه بهمراه تقریبا 1 گیگ ؟
sleeplessness
24-01-2016, 01:18
دوستان چطور میشه مکان انتن های bts رو پیدا کرد؟ مثلا تو ی منطقه جای انتن ها رو چطوری پیدا کنم و چطور بفهمم کدوم مال چه نسلیه؟ البته حدسی و تقریبی نه. کاملا gpsی بدونم کجا هستن. واسه تنطیم انتن گیرنده امواج لازم دارم. اپراتور جای دکل ها رو میده؟
برنامه open signal روی گوشی نصب کنید
محل تقریبی آنتن ها رو مشخص میکنه
دوستان طرح شبانه ماهانه موجود نیست؟
یه چیز دیگه، امروز رفتم سیمکارت عادیم رو با 4G عوض کردم 10 تومن گرفت، آیا طبیعیه این قیمت؟
یه چیز دیگه، امروز رفتم سیمکارت عادیم رو با 4G عوض کردم 10 تومن گرفت، آیا طبیعیه این قیمت؟
12 تومنه نه 10 ده تومن
Armin.Computer
24-01-2016, 07:35
طبق اعلام سایت ایرانسل 7000 تومن هست
برای استفاده از خدمات 4G، ضروریست از سیمکارتهای دارای قابلیت نسل ۴ (USIM) استفاده کنید. بدین منظور میتوانید با مراجعه به مراکز خدمات ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سیمکارت فعلی خود را با پرداخت تنها ۷.۰۰۰ تومان (هزینه سیمکارت و خدمات) تعویض کرده و یا نسبت به خرید سیمکارت نسل ۴ اقدام نمایید. خرید سیمکارت نسل جدید که دارای ۲.۰۰۰ تومان اعتبار اولیه است، ١۰.۰۰۰ تومان هزینه خواهد داشت و از طریق سیستم یکپارچه خرید سیم کارت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایرانسل نیز امکان پذیر است.
+
تست همین الان
نسل 3 ایرانسل
انتظار داشتم این موقع صبح پهنای باند 3G بیشتر از این حرفا باشه یا شاید من انتظارم بالاست
mohebronaldo
24-01-2016, 09:08
دوستان عزیز سلام بعد ماه ها اومدیم یه تست بزاریم دوستان ببینند.گرچه سرعت بالا نیست ولی میزاریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نسل 4 سرور خارج[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل 4 ایران[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidreza2007
24-01-2016, 09:10
سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
من جدیدا یه طرح یک ماهه 3 گیگ 13 تومنی فعال کردم و راضی کننده هست برام .
حالا میخوام چند روز یه بار یه طرح 5 گیگ 1 روزه ساعت 6 تا 12 صبح فعال کنم برای دانلود هام
حالا اگر این طرح 5 گیگی رو فعال کنم تو اون ساعت دانلود هام با این طرح جدید انجام میشه و طرح 3 گیگ یک ماهم دست نخورده باقی میمونه ؟
نکنه این طرح رو فعال کنم و این 3 گیگ طرح اصلیم هم به فنا بره ؟
mohebronaldo
24-01-2016, 09:14
هفته پیش هم یه دکل بالا تر از منطقه ما تجهیز شد به نسل 3 و 4[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ولی بازم زیر دکل آنتن ضعیفه.پیمانکار گفت هنوز اجازه نداریم نسل 4 رو روشن کنیم.ولی نسل 3 با عوض کردن لینک حل میشه ولی بازم وصل نیست آنتن نسل 3 زیر دکل ضعیفه.حالا منتظرم وصل بشه
bilmazlar
24-01-2016, 09:26
حالا میخوام چند روز یه بار یه طرح 5 گیگ 1 روزه ساعت 6 تا 12 صبح فعال کنم برای دانلود هام
حالا اگر این طرح 5 گیگی رو فعال کنم تو اون ساعت دانلود هام با این طرح جدید انجام میشه و طرح 3 گیگ یک ماهم دست نخورده باقی میمونه ؟
ظاهرن اولویت با طرحهایی که زمان و دورهشون کوتاهتره و زودتر منقضی میشن.
این رو خودم تست کردم:
من با طرح 1 ساله، طرح 5 گیگ روزانه رو فعال کردم. اول از اون روزانه استفاده میکنه تا وقتی که حجم اون طرح تموم بشه (البته یه چند مگ آخرش رو همیشه نگه میداره که نمیدونم واسه چیه). بعد میره سراغ طرح 1 ساله. یا وقتی که طرح 30 دقیقهای نامحدود رو فعال کردم، اول از اون استفاده کرد تا زمانش تموم بشه. بعد دوباره رفت سراغ طرح سالیانه.
تست نکردم، اما فکر میکنم اگه همزمان یه طرح بلندمدت ماهیانه یا سالیانه، یه طرح روزانه 5 گیگ و یه طرح 30 دقیقه نامحدود داشته باشی، اول اون 30 دقیقهای رو مصرف میکنه، بعد میره سراغ اون 5 گیگ روزانه و بعدش میره روی طرح ماهیانه یا سالیانه.
سلام. می تونید هر زمان که می خواهید از این بسته ها استفاده کنید. اول از همه پیشنهاد می کنم برنامه " ایرانسل من" رو نصب کنید. با این برنامه میتونید حجم و زمان باقی مانده بسته هاتون رو کنترل کنید. دوم اینکه اولویت مصرف با بسته های کوتاه مدته. مثلا شما در بازه 6 تا 12 یک بسته فعال کنید ، تا ساعت 11:30 ( از 11:30 به بعد بسته 6 تا 12 قطع و وصل میشه و غیر قابل استفاده است و ممکنه ترافیک اصلیتون مصرف شه ) و تا زمانی که 5 گیگ تموم نشده ( حدود 64 مگابایتش مصرف نمیشه) اون بسته فعاله. اگه تموم شد میتونید دوباره فعال کنید و 5 گیگ دیگه استفاده کنید. حتی میتونید 2 تا بسته 5 گیگ پشت سر هم بخرید ، بسته دوم میره تو صف وقتی اولی تموم شد دومی مصرف میشه. هنگامی که بسته فعال میشه اسمس میاد و همچنین توی برنامه ایرانسل من قابل مشاهده است . بهتره وقتی بسته فعال میشه اگه دیتا روشن هست ، یه بار قطع و وصل کنید. برای اطمینان هم زمانی که از 5 گیگی استفاده می کنید ، بعد از مثلا 5 دقیقه ایرانسل من رو باز کنید و چک کنید که از ترافیک اصلی مصرف نشده باشه. با هر بار باز و بسته کردن برنامه ، اطلاعات رفرش میشن. خلاصه که خودم و خیلی از دوستان اینجا تست کردن این روش رو مشکلی نداره.
sadegh1010
24-01-2016, 09:40
سرعت نسل 3 همین الان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم e3372
kasra2012
24-01-2016, 10:03
دوستان ساعت اوج مصرف كي ميشه؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
طرح شبانه ماهانه موجود نیست؟
همون طور که دوستان گفتند مشکلی نیست از بابت فعال کردن طرحهای کوتاه مدت روزانه یا ساعتی اما این خطر وجود داره که مثلا در حال دانلود هستید و زمان یا حجم بسته کوتاه مدت تموم میشه و شما حواستون نیست، اون وقت در چشم بر هم زدنی اون بسته ماهانه یا بلند مدت تون هم به فنا میره. برای اینکه خیال تون راحت باشه همیشه دست کم از دو سیم کارت استفاده کنید. یکی برای طرح بلند مدت و اون یکی برای طرح های کوتاه مدت و ساعتی. من خودم از این روش استفاده می کنم تا بعد به خودم یا ایرانسل ید و بیراه نگم. الان که هر کسی رو می بینی چند تا سیم کارت ایرانسل تو جیبش هست بنابراین از این نظر هم مشکلی نیست.
bilmazlar
24-01-2016, 12:08
دوستان ساعت اوج مصرف كي ميشه؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
دوست عزیز
ساعت اوج مصرف که نداره به اون شکلی که مثلن ساعت اوج مصرف برق داریم.:n02:
بستگی به منطقه و دکلی داره که شما بهش وصلی. اما علیالقاعده، از ساعت حدود 10 صبح تا نیمه شب خیلی جاها اوج مصرف به حساب میآد. معمولن از ساعت 12:00-12:30 نیمه شب تا حدود 9:00-10:00 صبح اکثر دکلها و مناطق خلوتن. اما بازم بستگی به دکل و منطقه داره.
Armin.Computer
24-01-2016, 13:43
هفته پیش هم یه دکل بالا تر از منطقه ما تجهیز شد به نسل 3 و 4
الان ولی بازم زیر دکل آنتن ضعیفه.پیمانکار گفت هنوز اجازه نداریم نسل 4 رو روشن کنیم.ولی نسل 3 با عوض کردن لینک حل میشه ولی بازم وصل نیست آنتن نسل 3 زیر دکل ضعیفه.حالا منتظرم وصل بشه
زیر زیر دکل؟
یعنی 100 متر هم باهاش فاصله نداری؟
اگر هرکاری می کنی باز هم سیگنال نداری پس میشه حدس زد که دکل نسل 3 و 4 نداره و هنوز روشن نشده
دوستان
ایرانسل اون بسته های شبانه 20 گیگ 2 تومنی رو حذف کرده ؟!!!!!!!!!!!!!!!
and-roid2
24-01-2016, 14:23
دوستان
ایرانسل اون بسته های شبانه 20 گیگ 2 تومنی رو حذف کرده ؟!!!!!!!!!!!!!!!
بله حذف شده.
5گیگ 6 تا 12 ظهر و 20گیگ 2 تا 6 صبح یک روزه حذف شدن.
بله حذف شده.
خوب پس سیم ایرانسل رو بندازیم بیرون از گوشی :n31::n31:
دیگه مفتش گرونه
Armin.Computer
24-01-2016, 15:01
چرا حذف شده؟؟؟؟
خیلی عجیبه
+
احتمال داره بسته های دیگه ای در نظر داشته باشن
amirdiba
24-01-2016, 15:34
برنامه open signal روی گوشی نصب کنید
محل تقریبی آنتن ها رو مشخص میکنه
اینو میدونم حتی بهترشم هست. ولی تقریبی منمیخام. میخام دقیقا بدونم چطور میشه محل دکل های ی منطقه رو دقیق پیدا کرد
bilmazlar
24-01-2016, 15:37
بله حذف شده.
تو نرمافزار مایایرانسل که هنوز هست. هم 5 گیگ و هم 20 گیگ. جالبه اون بسته 20 گیگ رو هم دو بار زده. فرقی هم با هم ندارن.
sadegh1010
24-01-2016, 15:39
خوب پس سیم ایرانسل رو بندازیم بیرون از گوشی :n31::n31:
دیگه مفتش گرونه
اره برنامه ایرانسل من هنوز هست همین الان من یکی برای شب خریدم :n33:
اره برنامه ایرانسل من هنوز هست همین الان من یکی برای شب خریدم :n33:
سرعت الان 1 تا 1.5 مگ هست فک کنم اون موقع شب به 2 مگ برسه پس تموم 20 گیگ رو میشه دانلود کرد :n02:
خوبه خیلی خیلی خوبه :n11:
and-roid2
24-01-2016, 16:40
تو نرمافزار مایایرانسل که هنوز هست. هم 5 گیگ و هم 20 گیگ. جالبه اون بسته 20 گیگ رو هم دو بار زده. فرقی هم با هم ندارن.
در سایت حذف شده. احتمال زیاد بزودی در برنامه My irancell هم حذف میشه.
mohebronaldo
24-01-2016, 16:56
زیر زیر دکل؟
یعنی 100 متر هم باهاش فاصله نداری؟
اگر هرکاری می کنی باز هم سیگنال نداری پس میشه حدس زد که دکل نسل 3 و 4 نداره و هنوز روشن نشده
آره پیمانکارا گفتن وصل شده میتونی استفاده کنی ولی تست کردم زیر دکل نسل 3 3 خط آنتن دارم نسل 4 1 خط دارم.نمیدونم مشکل از کجاست تجهیزاتش هم نصب شده
چرا حذف شده؟؟؟؟
خیلی عجیبه
+
احتمال داره بسته های دیگه ای در نظر داشته باشن
بله دقیقا چند ماه پیش هم ایرانسل این کارو کرد بسته های 9 صبح تا 9 شب و 12 ظهر تا 12 شب رو حذف کرد بجاش چند تا جدید گذاشت اینکارو میخواد کنه 100%
kasra2012
24-01-2016, 18:50
ای بابا بسترو از ایرانسل من هم حذف کردن :|
دوستان من الان سرعتم حدود 2.5 3 مگ هست شب 2 به بعد امید هست بیشتر شه؟
کسی مشکل نوسان سرعت با مودم نداره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.