مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
binamplayer
04-03-2016, 13:15
داداش بسته نیم ساعته وقتی سرعت شما 4 MB/s باشه توی نیم ساعت فکر میکنی چقد دانلود میشه؟
نیم ساعت = 1800 ثانیه
هر ثانیه = 4 MB
1800 ثانیه = 7.2 GB
قیمت هر گیگ = 690 ریال
24x7=168
حالا 168 تا میگیم نه 100 گیگ 12 هزار کمه؟
Sent from my LT26w using Tapatalk
داداش بسته نیم ساعته وقتی سرعت شما 4 MB/s باشه توی نیم ساعت فکر میکنی چقد دانلود میشه؟
نیم ساعت = 1800 ثانیه
هر ثانیه = 4 MB
1800 ثانیه = 7.2 GB
قیمت هر گیگ = 690 ریال
اینی که شما حساب کردی حالت ایده آله که کسی بهش نمیرسه
مگه میشه کسی از اولین ثانیه تا آخرین ثانیه فیکس روی 4 مگ دانلود کنه اون وسطم مشکلی پیش نیاد ؟ :n03:
مگه میشه کسی از اولین ثانیه تا آخرین ثانیه فیکس روی 4 مگ دانلود کنه اون وسطم مشکلی پیش نیاد ؟ :n03:
فعلا كه سرعت خراب شده
ساعت ٦ تا ٨ قبلا راحت تا ٤٠ سرعت داشتم حالا رسيده به ١٠
ما كه مغز نداريم و دوستان كه مغز دارن فكرشون رو بكار بندازن بگن ساعت ٦ صبح به طرح ساعتي مي خوره يا نه كه روي سرعت ها تاثير بزاره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
starpars
04-03-2016, 13:37
بله داداش این در حالت ایده آله لینک سرور داخلی خوب باشه آنتن 4G هم فول باشه چرا نشه
من توی یک ساعت نزدیک 9 گیگ دانلود کردم با 1000 تومن (دو تا طرح نیم ساعته) البته کارم دانلود نیست فقط یکبار اینکارو کردم.
باید قبلش لینک هاتو توی IDM تنظیم کنی که به صف دانلود بشن
من تا همین چند روز پیش مشکلی نداشتم.فقط سه تا انتن 4 جی داشتم.ولی روزا بیش از 800 مگ و شبا 1.30 مگ سرعت دونلودم بود با idmb
ولی دقیقا از روز انتخابات سرعت 4 جیم کم شده و اومد روی 200 کیلوبایت با دونلود ای دی ام.انگارکه اصلا 4 جی نیست
من فکر کردم بخاطر انتخاباته ولی هنوز موندگاره.
به نظرتون چه اتفاقی افتاده با اینکه هیچ تغییری تو انتن دهی و غیره نداشتم
- - - Updated - - -
من تا همین چند روز پیش مشکلی نداشتم.فقط سه تا انتن 4 جی داشتم.ولی روزا بیش از 800 مگ و شبا 1.30 مگ سرعت دونلودم بود با idmb
ولی دقیقا از روز انتخابات سرعت 4 جیم کم شده و اومد روی 200 کیلوبایت با دونلود ای دی ام.انگارکه اصلا 4 جی نیست .قطع و وصلش هم زیاد شده
ولی دقیقا از روز انتخابات سرعت 4 جیم کم شده و اومد روی 200 کیلوبایت با دونلود ای دی ام.انگارکه اصلا 4 جی نیست .قطع و وصلش هم زیاد شده
Le0nard0
04-03-2016, 15:25
بسته ی نیم ساعته همچینم ارزون نبود
شما حساب کن واسه 1 روز می شد 24 هزارتومن و واسه یک ماه می شد 720 هزارتومن
الان خیلی ارزونه؟؟؟
این بسته رو isp ها هم می تونن اجرا کنن
شما خودت یکی دوبار توی همین تاپیک در مورد مزایای بسته نیم ساعته پست دادی در مورد هزینه و میزان دانلود هم ضرب و تقسیم کرده بودی هر گیگ رو 708-80 تومن دراورده بودی حالا چطور میگی همچین ارزون هم نبوده؟
من خودم از بسته نیم ساعته زیاد استفاده میکردم هر بار هم حدود 7-8 گیگ میگرفتم خیلی هم ناراحتم که حذف شد چون بهترین و به صرفه ترین بسته در تمام اوپراتورهای ایران بود
matr!x_2008
04-03-2016, 15:51
اره سرعت 4g خیلی افت کرده... سرعت دانلود من تا 5 مگابایت هم دانلود داشتم. ولی حالا به زور 600 کیلوبایت سرعت میده
starpars
04-03-2016, 15:57
نیم ساعته برای بعضی افراد مثل ما خیلی خوب بود ولی مشخصه وقتی ایرانسل ببینه کاربراش دارن سود میکنن خودش عقب مونده مسلما جلوشو میگیره از همون روز اولم من مطمئن بودم این طرح لغو میشه
مدیریت هردمبیلی که توی مملکت ما هست به این میگن
هیچ چیزی کارشناسی نیست همه کارا همه طرح ها توی کشور ما با آزمون و خطا و هردمبیلیه که متاسفانه توسط یه سری کارشناس بیسواد ارائه میشه :n15:
نه کارشناسای بازاریابی درستی دارن نه مدیریت جذب کاربر هیچی فقط فکر سود سهامداران هستن چیزی که بعد از انقلاب صنعتی توی اروپا مشهود بود ولی در اونجا دیگه دورش گذشته و ما تازه درگیرش شدیم
ای خدا ما چرا همیشه توی همه کارا باید 40 سال از اونا عقب باشیم چرا همه خطا هارو وقتی دیگرانم تجربش کردن باز خودمونم میخایم تجربه کنیم:n15:
من که خیلی وقته سرعتم تو رنج دو مگابایته اولها تا 48 مگابیت هم رفت
به نظرم یکی از مشکلات زیر ساخت کشور این هست که نمی تونه لینکهای پرسرعت به اندازه کافی برای سایتها تامین کنه.
من احتمال میدم محدودیت سرعت خودم به خاطر اینه که مقداری از پهنای باند رو داده به نسل سه که جدیدا توی همون منطقه راه اندازی کرده
به خاطر همینه که یه جاهایی حتی با سیگنال خوب نسل سه هم سرعت بالایی نمیشه گرفت
قم بوستان علوی
سیگنال خیلی خوب بود فکر کنم توی بی تی اس بودم -50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار ایرانسل من برای شما کار میکنه.؟
منم با برداشتن نيم ساعته موافقم
كلا طرحهاي اينجوري بدون فكر گذاشته ميشه نيم ساعته يك ساعته!
هي هم نگين دانلود مگه كار بديه!
نه كار بدي نيست من خودمم خيلي دانلود ميكنم!
اما وقتي شبكه كشور كشش اينقدر دانلود رو نداره اين طرحهاي اينجوري فقط باعث ضعف شبكه و كم اوردن پهناي باند ميشه!
موقعي اينا جواب ميده پهناي باند كافي واسه دانلودرها باشه
من خودم حاضرم خيلي از دانلودهام انجام ندم اما در عوض در طول روز سرعت از سرورهاي خارجي قابل قبول باشه!
نه اينكه ١٣-١٤ مگ داخلي سرعت باشه اما هارجي به زور به يك مگ هم نرسه
اينجوري ميشه كه شبكه واسه وبگردي و استفاده روزانه غير قابل استفاده ميشه و فقط به درد دانلودرها ميخوره كه اونم واسه سود دهي شبكه ضرر هست!
يه مشكل ديگه اي هم كه اين طرحهاي ساعتي داره اينكه بعضي اوقات شما ميزني طرح فعال بشه اما نميشه و گير ميكنه و خودش مثلا چند ساعت بعد طرح رو فعال ميكنه وقتي ديگه شما نميدوني!
اين باعث ميشه شما پول كم شده از حسابت اما هيچ استفاده اي نكردي ازش
امروز تو کانال D ترکست تبلیغ 4.5g رو میکرد شرکت ترکسل
Z5 PREMIUM DUAL
senator2011
04-03-2016, 19:27
اما وقتي شبكه كشور كشش اينقدر دانلود رو نداره اين طرحهاي اينجوري فقط باعث ضعف شبكه و كم اوردن پهناي باند ميشه!
من خودم حاضرم خيلي از دانلودهام انجام ندم اما در عوض در طول روز سرعت از سرورهاي خارجي قابل قبول باشه!
اينجوري ميشه كه شبكه واسه وبگردي و استفاده روزانه غير قابل استفاده ميشه و فقط به درد دانلودرها ميخوره كه اونم واسه سود دهي شبكه ضرر هست!
يه مشكل ديگه اي هم كه اين طرحهاي ساعتي داره اينكه بعضي اوقات شما ميزني طرح فعال بشه اما نميشه و گير ميكنه و خودش مثلا چند ساعت بعد طرح رو فعال ميكنه وقتي ديگه شما نميدوني!
یکی به میخ زدی یکی به نعل!
بالاخره خوبه یا نه؟؟
دوستان هر طرف باد بياد سريع چهارشاخ ميزنن
ضرب المثل ها
یکی به میخ زدی یکی به نعل!
بالاخره خوبه یا نه؟؟
اولش گفتم موافقم با برداشته شدن طرحهاي اينجوري تا موقعي كه پهناي باند كافي وجود نداره
Le0nard0
04-03-2016, 19:34
ایرانسل از خر لوسیفر بیا پایین بسته نیم ساعته رو برگردون افزایش قیمت هم بدی من راضی ام
Exlord27
04-03-2016, 19:44
سلام. من تا حالا از 3G استفده نکرده بودم ولی الان میخوام برای دانلود استفاده بکنم. وقتی با خود گوشی تست میکنم سرعت 300 تا 350 KB میده و با H+ وصل میشه ... این برای 3G طبیعیه ؟
ولی وقتی با USB Tethering به سیستم وصل میکنم میره رو E وسرعت 20 تا 30 KB میده... کسی با این مشکل مواجه بوده ؟ گوشی هواوی P6 ...
سلام. من تا حالا از 3G استفده نکرده بودم ولی الان میخوام برای دانلود استفاده بکنم. وقتی با خود گوشی تست میکنم سرعت 300 تا 350 KB میده و با H+ وصل میشه ... این برای 3G طبیعیه ؟
ولی وقتی با USB Tethering به سیستم وصل میکنم میره رو E وسرعت 20 تا 30 KB میده... کسی با این مشکل مواجه بوده ؟ گوشی هواوی P6 ...
گوشیتون رو بزارید روی حالت 3g only
سرعت نسل سه اول به سیگنال و بعد پهنای باند منطقه و آنتن و تعداد کاربرها بستگی داره
با سیگنال -72 میشه 19 مگ سرعت گرفت اگر همه شرایط مهیا باشه
Exlord27
04-03-2016, 20:29
گوشیتون رو بزارید روی حالت 3g only
نداره اینو ... فقط 2g only داره :n19:
سرعت نسل سه اول به سیگنال و بعد پهنای باند منطقه و آنتن و تعداد کاربرها بستگی داره
با سیگنال -72 میشه 19 مگ سرعت گرفت اگر همه شرایط مهیا باشه
سیگنال -65 تا -79 برای E دارم , -79 تا -110 برای H+ :n35:
mercurial7
04-03-2016, 20:35
در کل شاید 3 بار از این بسته های نیم ساعته استفاده کردم ولی چیز کاربردی ای بود. من هم خوشحال می شم اگه با حذف این بسته کیفیت افزایش پیدا کنه ولی جالبه از همون روز نه تنها کیفیت افزایش نداشته بلکه به نظر من کاهش هم داشته!!
نداره اینو ... فقط 2g only داره :n19:
سیگنال -65 تا -79 برای E دارم , -79 تا -110 برای H+ :n35:
گوشیتون چیه؟
یعنی چی 79 تا 110 یعنی توی یک نقطه مشخص اینقدر نوسان دارید؟
بعضی گوشی ها wcdma دارن اون حالت رو برای شبکه انتخاب کنید
Armin.Computer
04-03-2016, 21:49
شما خودت یکی دوبار توی همین تاپیک در مورد مزایای بسته نیم ساعته پست دادی در مورد هزینه و میزان دانلود هم ضرب و تقسیم کرده بودی هر گیگ رو 708-80 تومن دراورده بودی حالا چطور میگی همچین ارزون هم نبوده؟
من خودم از بسته نیم ساعته زیاد استفاده میکردم هر بار هم حدود 7-8 گیگ میگرفتم خیلی هم ناراحتم که حذف شد چون بهترین و به صرفه ترین بسته در تمام اوپراتورهای ایران بود
من خودم طرفدار این بسته بودم
این حرف رو خطاب به این دوستانی گفتم که می گفتن این بسته شبکه رو خراب کرده
میگم همچین ارزون هم نبود که بخواد خیلی رو شبکه تاثیر بذاره
شادی ارواح مومنین و مومنات بالاخص بسته نیم ساعت نامحدود ایرانسل همه با هم فاتحه مع الصلوات
با اینکه من چندبار با این بسته مشکل داشتم اما سرجمع بسته مناسب و کار راه اندازی بود مخصوصا برای کسانی که دانلود عجله ای داشتن.
خلاصه حرف ایرانسل اینه که خیلی با 195 ور برید از ریشه و اساس می زنم:n28:
بالاخره بعد از مدت ها ایرانسل یه نگاهی به اصفهان انداخت
وضعیت 3g خیلی بهتر از قبل شده
ایرانسل از خر لوسیفر بیا پایین بسته نیم ساعته رو برگردون افزایش قیمت هم بدی من راضی ام
چرا راضیی
همین کارا رو میکنیم اپراتورا بجای پیشرفت پسرفت میکنن :n03:
Le0nard0
04-03-2016, 23:40
چرا راضیی
همین کارا رو میکنیم اپراتورا بجای پیشرفت پسرفت میکنن :n03:
دارم خرش میکنم صداشو در نیار :n01:. من تا 800 هم بده راضی ام
Armin.Computer
05-03-2016, 01:07
احتمال داره که ایرانسل بسته نیم ساعته رو بیشتر برای معرفی نرم افزارش ارائه داده بود
تا حدودی هم موفق بوده
پس نتیجه گرفته حالا دیگه بسته کارایی نداره
البته من به این شرکت حق میدم که هر بسته ای دوست داره ارائه بده
ولی این که هر چند وقت یک بار بسته ها رو حذف کنی یا ساعت های اون ها رو تغییر بده چندان جالب نیست
اینجوری مشتری حس بی اعتمادی به شرکت داره
- - - Updated - - -
احتمال داره که ایرانسل بسته نیم ساعته رو بیشتر برای معرفی نرم افزارش ارائه داده بود
تا حدودی هم موفق بوده
ولی این که هر چند وقت یک بار بسته ها رو حذف کنی یا ساعت های اون ها رو تغییر بده چندان جالب نیست
بالاخره بعد از مدت ها ایرانسل یه نگاهی به اصفهان انداخت
وضعیت 3g خیلی بهتر از قبل شده
بطور کلی وضعیت آنتی دهی اپراتورها در اصفهان زیاد ربطی به خود اپراتور نداره شهرداری اصفهان سنگ اندازی میکنه در توسعه شبکه
morteza_7
05-03-2016, 08:34
تا حدودی هم موفق بوده
- - - Updated - - -
تا حدودی هم موفق بوده
دوست عزیز من اینا کارهاشو قبول ندارم
این اپراتور من مقایسه می کنم با ای دی اس ال خونگی قابل مقایسه نیست
حداقل ای دی اس ال خونگی بیشتر شون واسه جذب مشتری طرح های بهتری نسبت به سال های قبل ارائه می دن ولی ایرانسل
فقط داره به سمت عقب می ره داره طرح هاشو می بنده و هر روز خدا با قرار دادن طرح های مسخره اش اعصابمون خرد می کنه این چه کاری دیگه !!!!
در ضمن ایرانسل تو حجم هم داره دزدی می کنه من وقتی به نت وصل می شم هیچ کاری نمی کنم 1 یا دو مگ می کشه بالا ( فقط تو رو خدا نگید برنامه ات دادره اپدیت می شه از این حرفا که .... همه رو بستم هیچکدوم اپدیت نمی شه )
در کل ایرانسل می بایست حداقلش طرح شبانه 2 تا 8 صبح رایگاه می ذاشت ( نه از مسخره بازی ها 1 یا دو ساعتی که پول هم باید بدیم یک یا دو ساعتیش استفاده کنیم )
اون موقع تازه می شد گفت کمی راضی کننده هست
الان باب شده هر اپراتوری می آد اول طرح های رایگان می زاره بر جذب مشتری بعد یواش یواش همه رو جمع می کنه دست اویل مثل مخابرات
که اینترنت نامحدود ارائه می داد بعد اومد بست و حجمی کرد بعدش خیلی از این شرکت ها هم همین کارو کردند تا کی سر ملت و کلاه می خوان بزارن
من دیگه تا وقتی که سرویس رایکان ارائه بدن استفاده می کنم وقتی سرویشون قطع شد دیگه استفاده نمی کنم اینا همه باید انجام بدن تا ماها هم بهشون یاد بدیم اینا کارشون می تونیم اینطوری جبران کنیم
واقعا مملکت ....!!!!!
ویدئوهای اموزشی درباره تکنولوژی llte
Electronic-Arts
05-03-2016, 14:32
حداقل ای دی اس ال خونگی بیشتر شون واسه جذب مشتری طرح های بهتری نسبت به سال های قبل ارائه می دن ولی ایرانسل
فقط داره به سمت عقب می ره داره طرح هاشو می بنده و هر روز خدا با قرار دادن طرح های مسخره اش اعصابمون خرد می کنه این چه کاری دیگه !!!!
در ضمن ایرانسل تو حجم هم داره دزدی می کنه من وقتی به نت وصل می شم هیچ کاری نمی کنم 1 یا دو مگ می کشه بالا ( فقط تو رو خدا نگید برنامه ات دادره اپدیت می شه از این حرفا که .... همه رو بستم هیچکدوم اپدیت نمی شه )
در کل ایرانسل می بایست حداقلش طرح شبانه 2 تا 8 صبح رایگاه می ذاشت ( نه از مسخره بازی ها 1 یا دو ساعتی که پول هم باید بدیم یک یا دو ساعتیش استفاده کنیم )
الان باب شده هر اپراتوری می آد اول طرح های رایگان می زاره بر جذب مشتری بعد یواش یواش همه رو جمع می کنه دست اویل مثل مخابرات
که اینترنت نامحدود ارائه می داد بعد اومد بست و حجمی کرد بعدش خیلی از این شرکت ها هم همین کارو کردند تا کی سر ملت و کلاه می خوان بزارن
من دیگه تا وقتی که سرویس رایکان ارائه بدن استفاده می کنم وقتی سرویشون قطع شد دیگه استفاده نمی کنم اینا همه باید انجام بدن تا ماها هم بهشون یاد بدیم اینا کارشون می تونیم اینطوری جبران کنیم
واقعا مملکت ....!!!!!
بله واقعا مملکت وقتی متخصص مخابراتش شما باشی که نمیدونی وقتی به اینترنت وصل میشی بلافاصله یه مقدار کمی تبادل دیتا بین کامپیوتر شما و سرورهای ISP برقرار میشه برای sync کردن و شما این رو میگی حجم دزدی دیگه واقعا همین مملکت میشه دیگه!!!!!!!
واقعا مملکت ....!!!!!
شما انتظار داري تو بهشت باشي فكر كنم
از خواب پا شي بد نيست
Le0nard0
05-03-2016, 17:44
من بسته نیم ساعته میخوام خودت ظهور کن
چیزی که مشاهده میشه با حذف این بسته هم کیفت فرقی نکرده
من نمیدونم چه کاریه اومد شبانه رو حذف کرد ساعتی کرد اگه مثل قدیم بود اونایی که 3g داشتن هم عادلانه تر میتونستن استفاده کنن
Soroush-S
05-03-2016, 19:19
دوستان سمت منطقه ما وقتی صبح و ظهر شبکه ایرانسل سرچ میکنی هم 3g هم LTE میاره ولی رجیستر نمیشه. غروب به بعد کلا اثری از شبکه های نسل سه و چهار نیست.علت چیه؟
Sent from my E2333 using Tapatalk
اصفهان وضع بهتر شده نسبت به قبل
Le0nard0
05-03-2016, 22:22
ببین چه کردن که مردم به این راضی شدن
دوستان سمت منطقه ما وقتی صبح و ظهر شبکه ایرانسل سرچ میکنی هم 3g هم LTE میاره ولی رجیستر نمیشه. غروب به بعد کلا اثری از شبکه های نسل سه و چهار نیست.علت چیه؟
احتمالا شما اخرین قسمت پوشش هستید و سیگنال بسیار ضعیفی دارید و زمانی که تعداد یوزرها و استفاده شبکه بالا میره دیگه اون سیگنال هم از بین میره حدود 5 6 صبح بهترین سیگنال هست معمولا
Soroush-S
05-03-2016, 22:59
احتمالا شما اخرین قسمت پوشش هستید و سیگنال بسیار ضعیفی دارید و زمانی که تعداد یوزرها و استفاده شبکه بالا میره دیگه اون سیگنال هم از بین میره حدود 5 6 صبح بهترین سیگنال هست معمولا
داخل سایت ایرانسل اصلا این منطقه تحت پوشش نیست.نه نسل سه نه نسب چهار!
anti-military
06-03-2016, 00:25
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
naser.051
06-03-2016, 03:01
ما که دیگر قید ايرانسل زدیم. اصلا اوضاع خوبی نداره
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
ما که دیگر قید ايرانسل زدیم. اصلا اوضاع خوبی نداره
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
دوست من مورد بهتري ميشناسين معرفي كنين
خوبه خودتونم تو جملاتتون گفتین این بسته یه جورایی اینترانت بود نه اینترنت ؟ آیا اینترانتم مشکل پهنای باند داره ؟ معلومه نه و این بسته هیچ ربطی به ضعف سرویس نداره .
فراموش نکنیم شرکتها هر گیگ میدنه 4000 تومن .
ارزانترین شرکت های وب گیگی 720 تومن تهش حجم بالاش 600 تومن . بعد ملت مثل هلو بسته 30 گیگیشو میخرن 20 تومن حال میکنن بعد شما 5 یا 4 گیگ دانلود میکنین 500 تومن باز اعتراض دارین که ارزون نیست ؟
بسته ی نیم ساعته همچینم ارزون نبود
شما حساب کن واسه 1 روز می شد 24 هزارتومن و واسه یک ماه می شد 720 هزارتومن
الان خیلی ارزونه؟؟؟
این بسته رو isp ها هم می تونن اجرا کنن
واسه یک روز میشه 24 هزارتومن ؟ شما تو یک روز میخوای 144 گیگ دانلود کنی ؟ بعد در ماه 4 ترابایت میخوای دانلود داشته باشی ؟ اگر شما شرکتی پیدا کردی با 720 تومن تونستی 4 ترابایت دانلود کنی منو خبر کن . من تازه کمتری میزان گرفتم با هر بسته 3 گیگ دانلود کنی . یه چیزایی میکین اینگار اروپاست .
فراموش نکنیم شرکتها هر گیگ میدنه 4000 تومن .
ارزانترین شرکت های وب گیگی 720 تومن تهش حجم بالاش 600 تومن . بعد ملت مثل هلو بسته 30 گیگیشو میخرن 20 تومن حال میکنن بعد شما 5 یا 4 گیگ دانلود میکنین 500 تومن باز اعتراض دارین که ارزون نیست ؟
مشکل اینه این اینترنت رو با ADSL مقایسه میکنید حتی یک پیج هم نمیشه باز کرد فقط بدرد دانلود میخوره
بعد خیلی جاها 4g نیست 90% بزور 3g دارن که 500 هم نمیده
مقایسه باید واقعی باشه نه اینکه آیدهآل یکی رو با واقعی دیگری مقایسه کنیم
در ضمن گرونترین شرکت ها هر گیگ 3600 هست نه 4 تومن
مشکل اینه این اینترنت رو با ADSL مقایسه میکنید حتی یک پیج هم نمیشه باز کرد فقط بدرد دانلود میخوره
بعد خیلی جاها 4g نیست 90% بزور 3g دارن که 500 هم نمیده
مقایسه باید واقعی باشه نه اینکه آیدهآل یکی رو با واقعی دیگری مقایسه کنیم
در ضمن گرونترین شرکت ها هر گیگ 3600 هست نه 4 تومن
3600 خامه با عوارض 3960 یعنی 4000 تومن . کسی با adsl مقایسه نمیکنه ولی یه چیزی هست این مشکلاتی که دوستان میگن مگه توی adsl نیست ؟ یه جا خوبه یه جا بد یه مرکز مخابرات خوبه یه جا بد ؟ یه شهر شبانش خوبه یه جا بد ؟ تو یه شر خوب تو یه شهر بد ؟ 4g هم همینه . پس نمیشه گفت چون 4g برای من بده پس باید برای بقیه هم بد باشه یا بقیه چرا استفاده کنن من نکنم .
Armin.Computer
06-03-2016, 12:47
واسه یک روز میشه 24 هزارتومن ؟ شما تو یک روز میخوای 144 گیگ دانلود کنی ؟ بعد در ماه 4 ترابایت میخوای دانلود داشته باشی ؟ اگر شما شرکتی پیدا کردی با 720 تومن تونستی 4 ترابایت دانلود کنی منو خبر کن . من تازه کمتری میزان گرفتم با هر بسته 3 گیگ دانلود کنی . یه چیزایی میکین اینگار اروپاست .
من این حرف رو خطاب به اون دوستانی گفتم که می گفتن بسته رو حذف کنن تا شبکه بهتر بشه
من خودم طرفدار بسته نیم ساعتی هستم
3600 خامه با عوارض 3960 یعنی 4000 تومن . کسی با adsl مقایسه نمیکنه ولی یه چیزی هست این مشکلاتی که دوستان میگن مگه توی adsl نیست ؟ یه جا خوبه یه جا بد یه مرکز مخابرات خوبه یه جا بد ؟ یه شهر شبانش خوبه یه جا بد ؟ تو یه شر خوب تو یه شهر بد ؟ 4g هم همینه . پس نمیشه گفت چون 4g برای من بده پس باید برای بقیه هم بد باشه یا بقیه چرا استفاده کنن من نکنم .
شما بی طرف مقایسه نمیکنی
خوب برای اینترنت موبایل هم عوارض و ... هون اول کار شارژ میخری درمیان پس همون 3600 درسته برای مقایسه قیمتی
برای پیج باز کردن ADSL از این اینترنت خیلی بهتره میانگین کلی گرفت از دوستانی که همینجا اعلام میکنن اینو میشه فهمید تقریبا همه همینطوریم
matr!x_2008
06-03-2016, 13:41
اتفاقا بسته نیم ساعتی خیلی خوب بود. مثلا من خیلی کم از بسته شبانه استفاده میکنم.. همین بسته نیم ساعتی کارمو راه مینداخت... حالا باید دانلودامو بزارم اخر شب..:n28: بعضی لینکا هم طوری هستن که ممکنه قطع وصل بشن.. باید بشینی رو سر سیستم لینکا رو درست کنی
hermione
06-03-2016, 16:24
پسرفت جدید ایرانسل بود حذف بسته ی نیم ساعتی
هنوز دو سه هفته از پستی که قبلا زدم نگذشته...
بدون شک حذف بسته های شبانه هم به زودی اتفاق میوفته.
wholefinder
06-03-2016, 16:32
سلام به دوستان
يك عدد آنتن كه قابليت در بيرون و داخل نصب بشه رو داره و جهت تقويت سيگنال 3g,4g هستش و كاملا با دانگل و مودم هاي هواوي سازگار هستش.( كانكتور crc9).
جهت فروش موجود است و بقيمت ١١٢هزار تومان
من سه عدد سفارش داده بودم و يكي اضاف امده و كاملا نو و استفاده نشده است.
7cEram
سلام
اگر آنتن را هنوز نفروخته اید من خریدارم.
لطفا اطلاع دهید تا تلفنی برای خرید هماهنگ کنیم.
ممنون
SAeedBaa
06-03-2016, 19:50
آمریکا شرکت «ZTE» را به دلیل معامله با مخابرات ایران تحریم میکند
شرکت زد.تی.ای که به فروش غیرقانونی محصولات آمریکایی به مخابرات ایران متهم شده، احتمالا از روز سهشنبه در فهرست تحریمهای وزارت بازرگانی آمریکا قرار میگیرد. خبرگزاری رویترز با استناد به اسنادی که به صورت اختصاصی به دست آورده، از تصمیم وزارت بازرگانی آمریکا برای تحریم یکی از بزرگترین شرکتهای تجهیزات ارتباطی چین به دلیل نقض ادعایی تحریمهای آمریکا علیه ایران، خبر داد.
محدودیتهایی که واشنگتن قصد دارد علیه شرکت «زد.تی.ای» (ZTE) اعمال کند، خرید اجناس آمریکایی از سوی این شرکت را دشوار میکند، چراکه از این پس تحویل هر قطعه ساخت آمریکا به این شرکت، باید با مجوز دولت آمریکا انجام شود.
رویترز به نقل از وزارت بازرگانی آمریکا نوشته است که تحریم این شرکت این هفته رسما در سامانه آماری دولت فدرال ثبت میشود و از این پس با اغلب درخواستها برای فروش قطعات آمریکایی به این شرکت مخالفت خواهد شد.
بنا بر این گزارش، این محدودیتها از روز سهشنبه اجرایی خواهند شد و هر شرکتی در سرتاسر جهان را که بخواهد تولیدات آمریکایی را به شرکت زد.تی.ای مستقر در چین منتقل کند، در بر خواهد گرفت.
به گزارش فارس، یک مقام ارشد وزارت بازرگانی آمریکا هرچند از بیان اینکه آیا واشنگتن قصد دارد در آینده هم محدودیتهای بیشتری بر این شرکت اعمال کند یا نه، خودداری کرد، اما گفت: «این دشواری بسیار چشمگیری برای زد.تی.ای ایجاد خواهد کرد.»
در سال 2012 خبرگزاری رویترز در گزارشی مدعی شد که این شرکت با امضای قراردادی چندمیلیون دلاری برای تحویل سختافزارها و نرمافزارهای آمریکایی به شرکت مخابرات ایران، تحریمهای واشنگتن علیه تهران را نقض کرده است.
شرکتهای آمریکایی از جمله مایکروسافت، آی.بی.ام، اوراکل و دل که گفته میشود اقلام آنها در این قرارداد موجود بوده، همگی از قرارداد زد.تی.ای با ایران اظهار بیاطلاعی کردهاند.
آمریکا از مدتها پیش فروش تجهیزات در زمینه فناوری به ایران را ممنوع اعلام کرده است. به نوشته رویترز، واشنگتن معتقد است که زد.تی.ای برای دور زدن تحریمها از شرکتهای صوری استفاده کرده است.
رویترز هرچند نوشته است که هنوز میزان اثرگذاری تحریمهای آمریکا بر فعالیتهای آینده این شرکت چینی مشخص نیست، اما به نقل از زد.تی.ای نوشته است که این شرکت استفاده زیادی از قطعات آمریکایی دارد.
علاوه بر زد.تی.ای، محدودیتهای مد نظر آمریکا بر دو شرکت چینی وابسته به این شرکت، به نامهای تلکامیونیکیشن و بیجینگ 8-استار و یک شرکت ایرانی به نام زد.تی.ای پرشین هم اعمال خواهد شد.
SAeedBaa
06-03-2016, 19:53
اتصال 20 میلیارد دستگاه به اینترنت/ تجهیز 90 درصد خودروها به اینترنت
در حال حاضر در سطح دنیا 20 میلیارد دستگاه متصل به اینترنت وجود دارد که میتوان گفت این رقم هفت برابر جمعیت کره زمین است.
اولین همایش خدمات دستگاه به دستگاه و اینترنت اشیاء صبح امروز از سوی اپراتور دوم ارتباطی کشور در سالن همایشهای کتابخانه ملی آغاز به کار کرد.
طبق اطلاعات ارائه شده در بخش آغازین این همایش در حال حاضر بیش از 20 میلیارد دستگاه در سراسر دنیا به اینترنت متصل است که بخش قالب آن را رایانهها و گوشیهای هوشمند تشکیل میدهند. با این وجود برای اتصالات شکلهای مختلفی در نظر گرفته شده و آنچه از آن تحت عنوان اینترنت اشیاء یاد میشود، شرایطی ایجاد میکند که در بحثهای مختلف مانند مراکز تجهیزات درمانی، لوازم خانگی، لوازم امنیتی و سایر بخشها از این فناوری بهره گرفت که در این زمینه ایران نیز میتواند به ویژه در خصوص صنعت نفت به این تکنولوژی مجهز شود.
طبق آمارهای ارائه شده تا سال 2008 میلادی تعداد دستگاههای متصل به اینترنت از جمعیت کل جهان بیشتر بوده و حال پیشبینی میشود تا سال 2020 تعداد دستگاههای هوشمند به بالغ بر 50 میلیارد دستگاه برسد.
همچنین پیشبینیها حاکی از آن است که در این میان فروش محصولات هوشمند از فروش بازار تبلت، کامپیوتر و گوشی موبایل پیشی خواهد گرفت. همچنین ارزیابیهای صورت گرفته حکایت از آن دارد که در شرایطی که تا سال 2012 تنها 10 درصد خودروها مجهز به اینترنت بودهاند این رقم تا سال 2020 به 90 درصد خودروها افزایش پیدا میکند.
بر این اساس پیشبینی شده است که تا سال 2020 درآمدهای مربوط به خدمات ماشین به ماشین و اینترنت اشیاء در بخش ابزار به 36 میلیارد دلار، در بخش لوازم الکترونیک به 445 میلیارد دلار، سلامت 69 میلیارد دلار و اتومبیل به 202 میلیارد دلار برسد.
محمد فرجود - مدیر کل راهکارهای سازمانی ایرانسل - نیز در این همایش به ارائهی توضیحاتی در خصوص برنامههای اپراتور دوم در این زمینه پرداخت و گفت: در حال حاضر شرکت ایرانسل تلاش دارد به ارائهی خدمات مناسب به بخش خصوصی و دولتی اقدام کند.
مدیر کل راهکارهای سازمانی ایرانسل همچنین یادآور شد: شاید بیشترین تاثیر این بخش بر روی صنعت باشد، چرا که موج جدید ایجاد شده تنها یک موج فناورانه نیست و کسبوکارها را هم در بر میگیرد و اگر صنایع و کسبوکارها خود را برای مواجهه با آن آماده نکرده باشند ممکن است تمام سرمایه آنها از دست برود.
وی متذکر شد: طبق پیشبینیهای صورت گرفته طی چند سال آینده اینترنت اشیاء (IOT) حدود 36 درصد بر روی صنایع تاثیر خواهد داشت.
همایش خدمات دستگاه به دستگاه و اینترنت اشیاء تا بعد از ظهر امروز ادامه خواهد داشت و اخبار دیگر آن متعاقبا مخابره خواهد شد.
frankval
06-03-2016, 20:39
من دو تا شارژ خریدم ولی پول از حسابم کم شد ولی حسابم شارژ نشد.
Follow Your Instinct!
starpars
06-03-2016, 20:45
سرعت به نسبت قبل بهتر شده
داخلی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خارجی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
anti-military
06-03-2016, 21:01
فاز 2 شهرک دانشگاه شاهرود ( 2 تا آنتن بیشتر نمیده)
درکل از ایرانسل راضیم من فقط پوشش آنتن دهیش رو بهتر کنه خوبه
چه خبره . کاربر اروپایی هم 4 ترا دانلود نمیکنه . یه آمار بود مصرفشون در حد 20 گیگ و اینا بود
مشکل اینجاست جوونا برای سرگرمی گزینه های زیادی ندارن :n37:
باور کن اگه یه مدت سرعت زیاد با حجم نامحدود بشه دیگه عادی میشه بیخیال میشن :n02:
یه تفاوت تاثیر گذار هم هست
امریکایی تی وی کابلی داره . ولی ایرانی فیلم و سریال رو دانلود میکنه
اونا سینما میرن . ایرانی > دانلود
اونا گیم و فیلم و برخی نرم افزارها رو میخرن . ایرانی > دانلود
matr!x_2008
06-03-2016, 22:47
4G ایرانسل... البته مال چند وقت پیشه...
alireza20202003
06-03-2016, 22:55
چه خبره . کاربر اروپایی هم 4 ترا دانلود نمیکنه . یه آمار بود مصرفشون در حد 20 گیگ و اینا بود
مشکل اینجاست جوونا برای سرگرمی گزینه های زیادی ندارن :n37:
باور کن اگه یه مدت سرعت زیاد با حجم نامحدود بشه دیگه عادی میشه بیخیال میشن :n02:
یه تفاوت تاثیر گذار هم هست
امریکایی تی وی کابلی داره . ولی ایرانی فیلم و سریال رو دانلود میکنه
اونا سینما میرن . ایرانی > دانلود
اونا گیم و فیلم و برخی نرم افزارها رو میخرن . ایرانی > دانلود
نه بابا دیگه 20 گیگ که ...
این مال نیوزلند :
تو آوریل امسال احتمالا بالای 80 گیگ در ماه میشن. این متوسط مصرفه یعنی کسایی که احتمالا تو فروم های تکنولوژیشون پرسه میزنن (مثل ما) خیلی بیشتر مصرف میکنن. تازه این نیوزلنده ، دیگه آلمان و ... که بماند.
dark fear
06-03-2016, 23:29
سلام
من اخیرا سیم کارت 4جی گرفتم ولی سرعتم هیـــــــــــچ تفاوتی نکرد!! ینی همون ماکسیمم 16-17 مگابیت، و میانگین حدود 10
چطوریاس.. واقعا فرق نمیکنه؟
Armin.Computer
07-03-2016, 00:12
سلام
من اخیرا سیم کارت 4جی گرفتم ولی سرعتم هیـــــــــــچ تفاوتی نکرد!! ینی همون ماکسیمم 16-17 مگابیت، و میانگین حدود 10
چطوریاس.. واقعا فرق نمیکنه؟
به فورجی وصل می شید؟؟؟؟؟؟؟؟
dark fear
07-03-2016, 00:35
به فورجی وصل می شید؟؟؟؟؟؟؟؟
معلومه.. چی فرض کردی مارو برادر :n01::n02:
shirazdownload
07-03-2016, 00:35
من دو تا شارژ خریدم ولی پول از حسابم کم شد ولی حسابم شارژ نشد.
Follow Your Instinct!
آقا اصلا ایرانسل دزد، کلاهبردار، خوبه ؟ :n02:
خب حالا شما از چه روشی شارژ کردی ؟ اگر از کد های USSD بانک ها و سیستم های خرید شارژ استفاده کردی که مربوط به ایرانسل نمیشه می تونی از همون سامانه پیگیری کنی
اگر از سایت ایرانسل شارژ کردی معمولا طول میکشه . حتی یبار واسه من حدود 10-12 ساعت بعد شارژ شد . بعضی مواقع هم همون لحظه شارژ میشه نمیدونم چرا اینطوری هست
که این مورد رو هم میتونی تماس بگیری به 700 و پیگیری کنی
Le0nard0
07-03-2016, 00:42
بدون بسته نیم ساعته زندگی برام خیلی سخت شده
Armin.Computer
07-03-2016, 00:46
معلومه.. چی فرض کردی مارو برادر :n01::n02:
فرض کردم که یه کاربری که مشکل سرعت داری :دی
1-این که سیم کارت فورجی گرفتید دلیل بر این نیست که فورجی وصل هستید
2-ما اینجا هستیم که مشکلات رو حل کنیم پس اگر سوالی می پرسم واسه اینه که متوجه بشم دقیقا داستان چیه
3-یعنی شما همیشه با ترجی تا 16-17 مگ می گرفتی؟این سرعت رو خیلی زیاده واسه ترجی
4-دکل به دکل سرعت ها متفاوته و ممکنه یه جا سرعت عالی باشه و یه جا سرعت بد
ولی اگر داری 16-17 مگ میگیری خیلی هم کم نیست و خیلی هم خوب نیست
موفق باشید
سوالی بود در خدمتم
dark fear
07-03-2016, 01:29
فرض کردم که یه کاربری که مشکل سرعت داری :دی
1-این که سیم کارت فورجی گرفتید دلیل بر این نیست که فورجی وصل هستید
2-ما اینجا هستیم که مشکلات رو حل کنیم پس اگر سوالی می پرسم واسه اینه که متوجه بشم دقیقا داستان چیه
3-یعنی شما همیشه با ترجی تا 16-17 مگ می گرفتی؟این سرعت رو خیلی زیاده واسه ترجی
4-دکل به دکل سرعت ها متفاوته و ممکنه یه جا سرعت عالی باشه و یه جا سرعت بد
ولی اگر داری 16-17 مگ میگیری خیلی هم کم نیست و خیلی هم خوب نیست
موفق باشید
سوالی بود در خدمتم
ممنون از پاسخت رفیق
اره 15-16 مگابیت البته.. با سرعت دانلود 2-3 مگابایت نهایتا البته 3جی فول انتن میده 4جی 2-3 خط کم داره.. احتمالا اینم تاثیر داره
آره خدا رو شکر بـــد نیس .. ولی انتظار داشتم حتی با وجود فول نبودن سیگنال، یه تغییر هرچند محدودی ببینم توی سرعت
باز هم متشکر از پاسخگویی
morteza_7
07-03-2016, 09:34
بله واقعا مملکت وقتی متخصص مخابراتش شما باشی که نمیدونی وقتی به اینترنت وصل میشی بلافاصله یه مقدار کمی تبادل دیتا بین کامپیوتر شما و سرورهای ISP برقرار میشه برای sync کردن و شما این رو میگی حجم دزدی دیگه واقعا همین مملکت میشه دیگه!!!!!!!
برو بچ ایران سل تو همه جا سرک می کشن
دکتر !!!!!
وقتی می گم اینترنت می کشه بالا اینو بدون اون حجی که کم می کنه طبیعیه
برنامه کنترل ترافیک های استفاده کردم نمی خواد به من اطلاعات بدی این فقط یه نمونه اش بود !!!!!
شما انتظار داري تو بهشت باشي فكر كنم
از خواب پا شي بد نيست
شما تعیین تکلیف نکن واسه بقیه
وزیر ارتباطات با شرح مصوبهای جدید: مردم باید خسارت اینترنت بیکیفیت را بگیرند منبع: تسنیم وزیر ارتباطات گفت: کلیه اپراتورهای اینترنتی وظیفه دارند خسارت وارده به مشترکان فعلی را مطابق موافقتنامه سطح خدمات پرداخت کنند.
محمود واعظی با بیان اینکه در راستای حفظ حقوق شهروندی کاربران اینترنت مصوبات جدید را در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات وضع کردیم، اظهار کرد: علاوه بر حفظ منافع مشترکان، لزوم دریافت خدمات باکیفیت و همچنین نظارت بیشتر بر عملکرد اپراتورها و شرکتهای ارایه دهنده خدمات اینترنتی نیز از جمله اهداف این مصوبات بود.
وزیر ارتباطات با اشاره به این مصوبات جدیدی که لازم الاجراء شده است، ابراز کرد: پس از بحث و بررسی کارشناسانه تصمیم بر آن شد تا شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان تنها نهاد مادر مخابراتی کشور شیوههای نظارتی جدیدی را در کنار روشهای مرسوم نظارت بر عملکرد به کار گیرد.
وی ادامه داد: بر اساس این مصوبه مقرر گردید شرکت زیرساخت تا اردیبهشت ماه نسبت به پیادهسازی و تکمیل سامانههای ثبت رسید خرابی اندازهگیری کیفیت و نیز مدیریت و پایش موافقتنامه سطح خدمات و ارائه دسترسی به خدمت گیرندگان، اقدام کند.
او خاطر نشان کرد: پس از آن مشترکان از طریق پایگاههای اطلاعرسانی اپراتور خود و ارتباط با بخش پشتیبانی مشترکان میتوانند از روشهای درخواست خسارت توسط اپراتور خود اطلاع یافته و از این طریق، اقدام به ثبت درخواست خسارت از اپراتور کنند تا پس از طی مراحل قانونی، امکان استفاده از خسارت پیشبینی شده در موافقتنامه سطح سرویس را داشته باشند.
واعظی تصریح کرد: اپراتورها وظیفه دارند خسارت وارده به مشترکان فعلی را مطابق موافقتنامه سطح خدمات پرداخت کنند.
Armin.Computer
07-03-2016, 12:49
ممنون از پاسخت رفیق
اره 15-16 مگابیت البته.. با سرعت دانلود 2-3 مگابایت نهایتا البته 3جی فول انتن میده 4جی 2-3 خط کم داره.. احتمالا اینم تاثیر داره
آره خدا رو شکر بـــد نیس .. ولی انتظار داشتم حتی با وجود فول نبودن سیگنال، یه تغییر هرچند محدودی ببینم توی سرعت
باز هم متشکر از پاسخگویی
خواهش می کنم
ترجی شما عالیه به نظرم
فورجی در تمامی شبانه روز همینه سرعتش؟؟؟
- - - Updated - - -
ممنون از پاسخت رفیق
باز هم متشکر از پاسخگویی
خواهش می کنم
ترجی شما عالیه به نظرم
فورجی در تمامی شبانه روز همینه سرعتش؟؟؟
Bobby Sands
07-03-2016, 15:39
این طرح نامحدود شبانه 2 تا 8 صبح رو اگه سه ساعته شو دوبار پشت سرهم بزنیم میشه 6 ساعت یا نه همون 3 ساعته و دومی که زدیم میسوزه؟
طرح مجلس برای اخذ عوارض اینترنت/ هزینه کرد در امور جوانان
معاون دانشجویی، فرهنگی و امور مجلس وزارت بهداشت از طرحی به منظور اخذ عوارض برای استفاده از اینترنت و هزینه کرد این پول برای ورزش و سلامت جوانان در مجلس خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا داوودآبادی فراهانی امروز در حاشیه همایش ملی «هماندیشی سلامت دانشجویان» در جمع خبرنگاران درباره تاثیر شبکه های اجتماعی بر سلامت جوانان گفت: یکی از مشکلاتی که شبکه های اجتماعی ایجاد کرده اند این است که تحرک نوجوانان و جوانان را کاهش داده است و چون وقت زیادی را برای این شبکه ها صرف می کنند و تحرک قطعا کم شده است.
معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت افزود: طرحی را برخی نمایندگان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرده اند که عوارضی را بر استفاده از اینترنت بگذارند و پول آن را خرج جوانان و سلامت آنها کنند.
وی یادآور شد: البته ما خیلی ورود جدی به این حوزه نداشته ایم چرا که پدیده شبکه اجتماعی، پدیده های جدیدی هستند و باید پاسخ های زودهنگام داشته باشند از سوی دیگر اینکه وظایف حوزه فرهنگ است یا وظیفه حوزه سلامت، به صورت دقیق مشخص نیست.
فراهانی درباره آمار آسیب های اجتماعی در بین دانشجویان گفت: آخرین مطالعاتی که انجام شده در سال ۹۲ بوده است و نتایج آن در سال ۹۳ منتشر شده است.
وی اظهار داشت: ما در حوزه معاونت دانشجویی وزارت بهداشت در حال انجام مطالعه جدیدی هستیم تا بتوانیم با ارائه آمار و ارقام ببینیم واقعا در چه وضعیتی قرار داریم.
معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: در حال حاضر مطالعه ای بر روی ۱۸۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی در حال انجام است که تا کنون ۳۰ هزار پرسشنامه حاوی ۲۸۰ پرسش آن انجام شده است. بیشترین نمونه آماری که این نوع مطالعه در دنیا داشته است حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نمونه بوده است بنابراین مطالعه ما می تواند نمونه خوبی باشد. در حال حاضر نیز در حال استخراج نتایج این ۳۰ هزار پرسشنامه هستیم.
وی خاطرنشان کرد: متوسط آماری آسیب های اجتماعی و اختلالات حوزه سلامت روان در دانشگاه های مختلف تفاوت های معناداری باهم ندارند. در تحقیقاتی که سال ۹۲ در مورد استفاده از روانگردان ها و مواد مخدر صورت گرفته بود اختلاف آمار میان دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه آزاد و دانشگاه های وزارت علوم حدود ۳ تا ۴ درصد بود.
فراهانی افزود: اگر مطالعه ای در دانشگاه های علوم پزشکی انجام دهیم می توانیم به کل دانشگاهها تعمیم دهیم.
وی درباره علت گرایش جوانان به آسیب های اجتماعی گفت: ما در وزارت بهداشت در حال طراحی یکسری مطالعات دیگر هم هستیم. اما نکته مهم این است که حوزه سلامت روان یک حوزه تک ساحتی نیست و با حوزه های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مرتبط است. این حوزه ها تحت تاثیر همدیگر هستند.
میخوان فکر سلامتی باشن با گرفتن پول بیشتر .
برو بچ ایران سل تو همه جا سرک می کشن
دکتر !!!!!
وقتی می گم اینترنت می کشه بالا اینو بدون اون حجی که کم می کنه طبیعیه
برنامه کنترل ترافیک های استفاده کردم نمی خواد به من اطلاعات بدی این فقط یه نمونه اش بود !!!!!
شما تعیین تکلیف نکن واسه بقیه
خوب هر جور راحتي به خوابت ادامه بده پس
شما بی طرف مقایسه نمیکنی
خوب برای اینترنت موبایل هم عوارض و ... هون اول کار شارژ میخری درمیان پس همون 3600 درسته برای مقایسه قیمتی
برای پیج باز کردن ADSL از این اینترنت خیلی بهتره میانگین کلی گرفت از دوستانی که همینجا اعلام میکنن اینو میشه فهمید تقریبا همه همینطوریم
دوست عزیز adsl یه پولی هم برای ثبت نام میگیره یه مقایسه ساده .
فن آوا :
5 گیگ در یک ماه سرعت 512 که اگر نویز نداشته باشی همچیت اوکی باشه تهش بتونن بهت 8 مگ بدن 24525 تومان که برای اولین بارم باید حداقل 10000 تومن یا 15000 تومن بابت ثبت نام بدی .
5 گیگ در یک ماه ایرانسل سرعت باز حداقل 8 مگ و حداکثر 32 مگ 20000 تومن که هر موقع خوشت نیومد میری رایتل یا همراه اول بدون هزینه اضافه دیگه و منم تا حالا از نظر صفحه باز کردن مشکلی نداشتم و راحت باز میکنی ولی بحث در مورد اینکه 4g جای adsl بگیره نیست بحث در مورد بسته 500 تومنی بود که خیلیها اعتراض داشتن و فکر میکردن اینترنت خراب شد چون دارن بقیه دانلود میکنن . ولی در کشور چون زیر ساخت مشکل داره مطمعا 4g میتونه جایگزین adsl بشه برای رائه سرویس بهتر .
فن آوا :
5 گیگ در یک ماه سرعت 512 که اگر نویز نداشته باشی همچیت اوکی باشه تهش بتونن بهت 8 مگ بدن 24525 تومان که برای اولین بارم باید حداقل 10000 تومن یا 15000 تومن بابت ثبت نام بدی .
5 گیگ در یک ماه ایرانسل سرعت باز حداقل 8 مگ و حداکثر 32 مگ 20000 تومن که هر موقع خوشت نیومد میری رایتل یا همراه اول بدون هزینه اضافه دیگه و منم تا حالا از نظر صفحه باز کردن مشکلی نداشتم و راحت باز میکنی ولی بحث در مورد اینکه 4g جای adsl بگیره نیست بحث در مورد بسته 500 تومنی بود که خیلیها اعتراض داشتن و فکر میکردن اینترنت خراب شد چون دارن بقیه دانلود میکنن . ولی در کشور چون زیر ساخت مشکل داره مطمعا 4g میتونه جایگزین adsl بشه برای رائه سرویس بهتر .
برادر عزیزم آخه 4g و 3g نمیشه باهاشون وبگردی کرد من اینکار رو کردم مصیبتی بود نوشته های دوستان رو هم خوندم مطمئن شدم تنها نیستم
با تالک پد چند بار باید رفرش کنی یک پست ارسال بشه ولی برای دانلود بد نبود امروز امتحان کردم سرعت هم کم شده بود
یک فایل دانلود کردم همیشه 500k سرعت داشت امروز از 200k بالاتر نمیمومد و متوسط روی 120k بود متاسفانه :n14:
فن آوا :
دوست عزیز یه نکته مهم رو فراموش کردی همین بسته فن آوا شبانه رایگان هم داره و خودش یک مزیته.
اگر ایرانسل بیاد مثلا 5 گیگ روزانه و 5 گیگ شبانه رو بده 20 تومن برای اونایی که خیلی اهل دانلود نیستن مشکل دانلود برخی از فایلهای حجیم هم حل میشه
توی منطقه ما ایرانسل تغییرات و محدودیتهایی ایجاد کرده اما واقعا شبکه خیلی خیلی بهتر شده
برای ساعت 8.5 شب این تست با همراه قند شکن ( چون تست مای نت هم ای پی ایران رو بسته ) خیلی خوبه
نشانه محدویت اینه که دیگه از سرعت 48 مگ من خبری نیست و اکثر اوقات همون 16 مگ رو دارم و بالاتر تقریبا نمیره
ایرانسل باید واقعیت رو بپذیره و از سرعت نامحدود توی تبلیغات و واقع هم دست برداره و برای هر منطقه بسته به شرایطش تعدیلات رو بزاره
الان شرایط ایرانسل توی منطقه جوری هست که اگر به کسی هم پیشنهاد کنم پیشش خجل نمیشم ( البته گفتم منطقه خودمون نه کل کشور)
تک کانکشن
اینم همون قند شکن با مالتی کانکشن
godfather28
07-03-2016, 21:24
برادر عزیزم آخه 4g و 3g نمیشه باهاشون وبگردی کرد من اینکار رو کردم مصیبتی بود نوشته های دوستان رو هم خوندم مطمئن شدم تنها نیستم
با تالک پد چند بار باید رفرش کنی یک پست ارسال بشه ولی برای دانلود بد نبود امروز امتحان کردم سرعت هم کم شده بود
یک فایل دانلود کردم همیشه 500k سرعت داشت امروز از 200k بالاتر نمیمومد و متوسط روی 120k بود متاسفانه :n14:
دوستان در همین تاپیک میگند
اینترنت 4g همراه اول و رایتل پایداری بهتری داره
و برای وبگردی مناسب تره
کسی از دوستان تست کرده؟
Hossein_Bahal
07-03-2016, 21:45
من سیم کارت به اسم خودم نیست
با استفاده از روش های غیرحضوری مثل کد #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *2*10*555* میشه درخواست تعویض به نسل 4 داد ؟
Electronic-Arts
07-03-2016, 22:34
توی منطقه ما ایرانسل تغییرات و محدودیتهایی ایجاد کرده اما واقعا شبکه خیلی خیلی بهتر شده
برای ساعت 8.5 شب این تست با همراه قند شکن ( چون تست مای نت هم ای پی ایران رو بسته ) خیلی خوبه
نشانه محدویت اینه که دیگه از سرعت 48 مگ من خبری نیست و اکثر اوقات همون 16 مگ رو دارم و بالاتر تقریبا نمیره
ایرانسل باید واقعیت رو بپذیره و از سرعت نامحدود توی تبلیغات و واقع هم دست برداره و برای هر منطقه بسته به شرایطش تعدیلات رو بزاره
الان شرایط ایرانسل توی منطقه جوری هست که اگر به کسی هم پیشنهاد کنم پیشش خجل نمیشم ( البته گفتم منطقه خودمون نه کل کشور)
تک کانکشن
اینم همون قند شکن با مالتی کانکشن
سلام
میگم چند روزی هست این ایرانسل ساعت 8 9 به بعد تا 1 2 شب پینگ خارجش افتضاح میشه شما ممکنه یه تست از همون آدرس بگیرید با -t و بذارید حداقل یه 20 30 تا بره ؟ (میخوام پکت لاست و نوسان پینگ رو ببینم مثل من هست یا نه که اگر مثل من نباشه برم حال ایرانسل رو بگیرم که تو منطقه ما افتضاحه
ping login.p1.worldoftanks.eu -t
ممنون
الان که شما آفلاین شدید میخواستم امشب همین الان که اوضاع خرابه بگیرید هر موقع که آنلاین شدید بی زحمت حتما بین ساعت 10 تا 12 بگیرید که اوج خراب بودن پکت لاست و پینگ هست
سلام
میگم چند روزی هست این ایرانسل ساعت 8 9 به بعد تا 1 2 شب پینگ خارجش افتضاح میشه شما ممکنه یه تست از همون آدرس بگیرید با -t و بذارید حداقل یه 20 30 تا بره ؟ (میخوام پکت لاست و نوسان پینگ رو ببینم مثل من هست یا نه که اگر مثل من نباشه برم حال ایرانسل رو بگیرم که تو منطقه ما افتضاحه
ping login.p1.worldoftanks.eu -t
ممنون
الان که شما آفلاین شدید میخواستم امشب همین الان که اوضاع خرابه بگیرید هر موقع که آنلاین شدید بی زحمت حتما بین ساعت 10 تا 12 بگیرید که اوج خراب بودن پکت لاست و پینگ هست
خدمت شما
]
خدمت شما
]
کانکشن خیلی خوبی داری واقعا حسودیم شد
چه پینگ پایدار خوبی هم دارین
رو ۴جی هست این درسته؟!
kasra2012
08-03-2016, 07:35
دوستان در همین تاپیک میگند
اینترنت 4g همراه اول و رایتل پایداری بهتری داره
و برای وبگردی مناسب تره
کسی از دوستان تست کرده؟
بله حداقل منطقه ما رايتل تو مسل٣ فوق العادس براي وبگردي...
اما همراه اول زياد جالب نيست ولي باز از ايرانسل بهتره
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Bobby Sands
08-03-2016, 09:25
این طرح نامحدود شبانه 2 تا 8 صبح رو اگه سه ساعته شو دوبار پشت سرهم بزنیم میشه 6 ساعت یا نه همون 3 ساعته و دومی که زدیم میسوزه؟
دوستان کسی نیست جواب مارو بده؟
دوستان کسی نیست جواب مارو بده؟
دوست عزیز خودش اتوماتیک بعد اتمام اولی - فعال میشه
frankval
08-03-2016, 10:12
اگه اول یک بسته 8 الی 12 بخریم و بعد هم یک بسته نامحدود به صورت پیش فرض کدوم اول استفاده میشه؟
مثلا 8 الی 12 اگه استفاده کنیم اول این استفاده میشه یا نامحدوده؟
آغاز فاز سوم فیلترینگ هوشمند
وزیر ارتباطات در مورد فاز سوم فیلترینگ هوشمند، گفت: این فاز از هفته قبل اجرایی شده به این معنا که فیلتر از مبادی ورودی برداشته و به شرکتهای توزیعکننده اینترنت واگذار شده است، تا آنها براساس مشتریان فیلتر کنند. محمود واعظی در جمع خبرنگاران در حاشیه دومین همایش ملی فضای مجازی پاک در مورد این همایش، گفت: فضای مجازی هم فرصت است و هم تهدید، که برای فرصتهای آن باید مدیریت شود تا افزایش پیدا کند و برای تهدیدات نیز باید از روشهای پالایش محتوای غیراخلاقی و ضددینی در کنار فرهنگسازی استفاده شود.
وی تأکید کرد: از فرصتهای فضای مجازی می توان برای تبلیغ دستاوردهای علمی کشور و همینطور اعتقادات مذهبی خودمان استفاده کنیم و تلاش کنیم تا این فضا سبب ارتقای آگاهی مردم و سرعت بخشیدن به حرفه مردم شود.وزیر ارتباطات از تلاش دولت برای عملیاتی کردن شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک خبر داد و گفت: گام اول دولت الکترونیک به زودی برداشته میشود، چرا که هماکنون دستگاههای مختلف زیادی به سامانه اصلی متصل شدهاند.وی با اشاره به افزایش پهنای باند اینترنت داخل از 620 گیگابایت بر ثانیه به 4000 گیگابایت در ثانیه خبر داد و گفت: امیدواریم که بتوانیم اینترنت بیشتری را دراختیار مردم قرار دهیم.واعظی در مورد طرحهای نیمهتمام سال 94 گفت: توسعه زیرساختهای ICT بسیار پرهزینه است و با توجه به ارزان شدن نفت و مشکلات بودجهای، فشار زیادی به دولت در این زمینه وارد شد.وی همچنین در مورد ارزان شدن اینترنت و منتفی شدن خرید حجم اینترنتی، گفت: کمیتهای تشکیل شده تا در سازمان تنظیم مقررات، اقتصاد اینترنت مجدداً بررسی شود و امیدواریم که نتایج آن در نیمه اول سال آینده اجرایی شود و تعرفهها مورد بازنگری قرار گیرد.وزیر ارتباطات در مورد اینکه پیوست فرهنگی برای فضای مجازی تهیه شده است یا خیر، گفت: برای تهیه این پیوست یک مشاور گرفتیم و نتیجه کار آن را به مرکز ملی فضای مجازی فرستادیم و میتوان گفت این پیوست در دستور کار قرار دارد.
واعظی همچنین در مورد فروش سهام اپراتور چهارم فیبر نوری، گفت: در حال مذاکره با چند شرکت خارجی در این زمینه هستیم.وی در پاسخ به سؤالی در مورد زمان آغاز به کار فاز سوم فیلترینگ هوشمند گفت: این فاز از هفته قبل اجرایی شده که دولت فیلتر را از ورودی کشور برداشته و آن را دراختیار شرکتها قرار داده است تا آنها با توجه به مشتریان خود، کار فیلترینگ را انجام دهند.
وزیر ارتباطات در مورد خاطره خوب خود در سال 94 گفت: خاطره خوب من این است که مردم ما به بلوغ فکری لازم رسیدهاند که در انتخابات از اینترنت استفادههای مناسب کنند و ما شاهد بودیم که مصرف کاغذ برای تبلیغات به شدت کاهش یافت. وی تأکید کرد: بنابر گزارشها، امنیت انتخابات امسال بسیار بیشتر از سالهای گذشته بود و حتی در حوزههایی که در گذشته درگیریهای طایفهای رخ میداد، امسال این موضوعات رخ نداد.
کانکشن خیلی خوبی داری واقعا حسودیم شد
چه پینگ پایدار خوبی هم دارین
رو ۴جی هست این درسته؟!
بله نسل 4 با سیگنال فوله
امیدوارم برای همه همینطوری و حتی بهتر از این بشه
اینم یازده صبح
javad_0569
08-03-2016, 11:59
بدون بسته نیم ساعته زندگی برام خیلی سخت شده
منم نمیتونم بدون اون..
خیلی از کارای خدماتی مغازه امو با همون بسته نیم ساعته میچرخوندم .. حیف شد
Behzad83
08-03-2016, 13:40
منم نمیتونم بدون اون..
خیلی از کارای خدماتی مغازه امو با همون بسته نیم ساعته میچرخوندم .. حیف شد
خب بسته یه ساعته بگیرید. مگه تفاوتش چقدره؟!
تعجب میکنم برخی دوستان طوری صحبت میکنن انگار که با پونصدتا تک تومن اجاره خونه میدن! آخه اینکه پول لواشک بچه هم نیست!
Le0nard0
08-03-2016, 13:52
خب بسته یه ساعته بگیرید. مگه تفاوتش چقدره؟!
تعجب میکنم برخی دوستان طوری صحبت میکنن انگار که با پونصدتا تک تومن اجاره خونه میدن! آخه اینکه پول لواشک بچه هم نیست!
تفاوت اصلی و فاحش بسته نیم ساعته این بود که هر زمان از روز میتونستی استفاده کنی بحث قیمتش مطرح نیست بسته یک ساعته که فقط نصفه شباس . من خودم حاضرم قیمتش بالاتر باشه ولی برگرده
تو طول روز که ایرانسل سرعتش ریدست . به جز بعضی مناطق . شاید بسته 0.5 ساعته فقط برای اون مناطق خوب باشه
saeeddeeas
08-03-2016, 17:22
۴جی با آنتن فول آپلود دو برابر دانلود
Sent from my D6503 using Tapatalk
frankval
08-03-2016, 19:25
اگه اول یک بسته 8 الی 12 بخریم و بعد هم یک بسته نامحدود به صورت پیش فرض کدوم اول استفاده میشه؟
مثلا 8 الی 12 اگه استفاده کنیم اول این استفاده میشه یا نامحدوده؟
ممکنه یه نفر لطف کنه جواب منو بده؟
هر بسته اي كه از نظر زماني كمتر هست اون اول مصرف ميشه
سلام
بنده ٦ تا ١٢ و
طرح تشويقي خريدم
به هواي اينكه ٦ تا ١٢ استفاده كنم خارج از اين ساعت از طرح
ولي نشد تا طرح تموم نشد از زمان دار نتونستم استفاده كنم
بعد از یه مدت تقریبا طولانی، اوضاع 4G تو اصفهان بهتر شد
مرداویج
سرور ایرانسل
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
senator2011
08-03-2016, 20:52
بعد از یه مدت تقریبا طولانی، اوضاع 4G تو اصفهان بهتر شد
مرداویج
سرور ایرانسل
چرا سرعت دانلود با اپلودتون یکیه؟!
Armin.Computer
08-03-2016, 20:53
اپلود هم در فورجی می تونه بالا باشه
Sent from my Xperia SP using Tapatalk
واسه منم بهتر شده هم ٣جي هم ٤جي
برداشتن بسته ٣٠ دقيقه اي انگار تاثير داشته
شاید اصلا دلیل ارائه بسته نیم ساعت نامحدود فشار اوردن به شبکه و بررسی دقیق تر ایرادات اون بوده. بالاخره بعد از یک سال و اندی کم کم ایرانسل داره یه خورده ثبات پیدا می کنه
حقیقتا هم شبکه ای که رو به رشد و پیشرفت باید عیب و ایراد هم داشته باشه اما مهم اینه که اشکالات رو پیدا کنند و عیب زدایی کنند. امیدی حاصل شده تا در صورت تکمیل سایتها به کیفیت اهمیت بیشتری بدن تا الان مثل اینکه کمیت اولویت اول بوده
علتش رو از نظر فنی نمیدونم. ولی تقریبا توی بیشتر تست هایی که انجام دادم دانلود و آپلود نزدیک هم بوده. البته یه مدت آپلود بالاتر بود که دیگه الان درست شد.
خوب چون پهنای باند دانلود شلوغ میشه سرعت دانلود پایین میاد اما پهنای باند آپلود معمولا خالیه و توی حالت اف دی دی دو فرکانس جدا برای دانلود و اپلود استفاده میشه اما توی حالت tdd فرکانس یکی اما تایم دیویژن هست و دانلود و اپلود از نظر زمانی جدا میشن.
البته احتمال ایجاد محدودیتهایی هم برای دانلود توسط ایرانسل قابل تصوره
اپلود خوب نشانه خوبی هست برای ارزیابی کیفیت سیگنال . جایی که آپلود بالاتر دارید یعنی سیگنال بهتر دارید صبح که شبکه خلوته ( 6 ) اپلودم به 24 مگ میرسه
دوستان برای من همه چی عالی بود.تا همین چند روز پیش که ناگهان سرعتش از بین رفت.یعنی قطع و وصل فراوون ورسیدن از سرعت 1 مگ دونلود با ایدی ام به 80 90 کیلو
جالبه که شبا اصلا مشکلی نداره .مازندران هستم
من هرچه میخوام اون حالت که بعد از اتمام بسته اینترنتی سراغ مصرف آزاد نره و حسابم رو خالی نکنه رو از داخل برنامه ایرانسل من فعال کنم نمیشه و پیغام خطا میده که محتوا یافت نشد و این چیزها! تو یک ماه گذشته بارها در ساعات مختلف امتحان کردم و نمیشه جالبه همه بخشهای برنامه کار میکنه بجز همین بخش! الان علتش چی میتونه باشه؟ (جز اینکه آقای ایرانسل دلش نمیاد از این منفعت سرشار چشم پوشی کنه). راهی جز این برای فعال کردن این مود وجود داره یا نه مثلا از وب یا اپراتور و غیره؟
این کدو بزن ببین جواب میده :
شبكه اينترنت ايرانسل كسي قطع نشده؟!
اينجا شبكه قطع هست
به ٤ جي كه اصلا كانكت نميشه
به ٣ جي كاكنكت ميشه انتن هم فول هست ولي اينترنت نداره!
همين ٢٠ دقيقه پيش قطع شد
Behzad83
09-03-2016, 10:59
تفاوت اصلی و فاحش بسته نیم ساعته این بود که هر زمان از روز میتونستی استفاده کنی بحث قیمتش مطرح نیست بسته یک ساعته که فقط نصفه شباس . من خودم حاضرم قیمتش بالاتر باشه ولی برگرده
من فکر کردم شبانس.
خب پس دیگه عمرا برنمیگرده!
ناپرهیزی کرده بوده ایرانسل!
کسی این بسته دو گیگ پنج تومن رو خریده ؟؟1 ماهه!
ستاره 5 مربع
mohsenmobile1
10-03-2016, 13:11
بچه ها آپلود ایرانسل رایگانه ؟
بچه ها آپلود ایرانسل رایگانه ؟
نه
کسی این بسته دو گیگ پنج تومن رو خریده ؟؟1 ماهه!
ستاره 5 مربع
تا آخر اسفند چيزي نمونده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
amirdiba
11-03-2016, 16:27
ایرانسل شارژ دزدی داره مطمنم. چندبار سیم رو شارژ کردم و خاموش کردم. روشن که کردم مثلا بعد ده روز دیدم دو هزار کم کرده. اهل اس و ارزش افزوده هم نیستم. ی سیم دیگه که نو بود رو سی تومن شارژ کردم تو ی گوشی غیر هوشمند یک ماه خاموش بود. فقط چند بار روشن کردم که کد ریجیستری نرم افزار های چت. رو بگیرم.دیدم بعد این مدت چهارده تومن کم کرده. واسه شما هم پیش اومده؟ تایید میشه یا نه؟ من که تقریبا مطمنم. طرحمم مصرف ازاده
Send from SF5
ایرانسل شارژ دزدی داره مطمنم. چندبار سیم رو شارژ کردم و خاموش کردم. روشن که کردم مثلا بعد ده روز دیدم دو هزار کم کرده. اهل اس و ارزش افزوده هم نیستم. ی سیم دیگه که نو بود رو سی تومن شارژ کردم تو ی گوشی غیر هوشمند یک ماه خاموش بود. فقط چند بار روشن کردم که کد ریجیستری نرم افزار های چت. رو بگیرم.دیدم بعد این مدت چهارده تومن کم کرده. واسه شما هم پیش اومده؟ تایید میشه یا نه؟ من که تقریبا مطمنم. طرحمم مصرف ازاده
Send from SF5
ریز مکالمه بگیر
project_igi
11-03-2016, 18:38
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
project_igi
11-03-2016, 18:42
تست ایرانسل - اتوبان همت - میلاد
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
amirdiba
11-03-2016, 18:56
ریز مکالمه بگیر
والا اعتباری نمیدن. ی بارم واسه ی خط خواستم بگیرم پونصد ازاعتبارم کم کرد ده بار زنگ زدم تا اماده شه. با این که جز اپشن های ایکیره. بعد که گفت امادس هرجور جون کندم دانلود نشد. درصورتی که قبض ها و ریز مکالمات سیم دایمیم راحت دان میشه. شما چطوری ریز مکالمه میگیری
Send from SF5
والا اعتباری نمیدن. ی بارم واسه ی خط خواستم بگیرم پونصد ازاعتبارم کم کرد ده بار زنگ زدم تا اماده شه. با این که جز اپشن های ایکیره. بعد که گفت امادس هرجور جون کندم دانلود نشد. درصورتی که قبض ها و ریز مکالمات سیم دایمیم راحت دان میشه. شما چطوری ریز مکالمه میگیری
Send from SF5
من از ایکیر گرفتم فایل pdf داد روزای اول راه افتاده بود مشکل داشت
masoudboy
11-03-2016, 23:05
تست 4G ایرانسل در شهر اصفهان
4g. مشهد طبرسی دوم ( شمالی)
ممكن آنتن رو جابجا كرده باشن
چندروز انتن اومده روي سه خط سرعت هم زير ١٠
قبلا فول انتن بودم با سرعت ٤٠
طلاب مشهد
من سیم کارت ایرانسل رو برای همین نیم ساعت نامحدودش رفتم خریدم، الانم برداشتتش، خیلی راحت، منم ایرانسل رو انداختم توی کمد، چقدر راحت میتونن یک طرح بیارن و بعدش راحت بردارنش و هیچکس هم حق اعتراض نداشته باشه...
naser.051
12-03-2016, 13:04
دوستان من الان دیگه کلا نت ایرانسل برام قطع میشه رای باز هزارم تماس گرفتم دیگه داغ کردم حسابی رو اپراتور همه چیو بهش گفتم به قول مهروف خر فهمش کردم که ببینم جواب نهایی رو از ایرانسل بگیرم واسه مشکل اینترنت اگر جواب رضایت بخش بود که هیچی وگرنه به هر ارگان و شرکت که شده شکایت میکنم چون واغعا رو اعصابه ببینید من الان مودم یکی از دوستان که مدل d-100 بود و انتن t3-9 هم داشت قرض گرفتم چند روزه ولی با اونم مشکل داره ترکیب این دو مورد ما فرض میگیرم تو مشهد دکل یا سایت نیست و فقط یک دکل فقط باشه که تا 600 کیلومتری دور تر از باشه باید به راحتی نت ایرانسل واسه من وصل باشه بدون مشکل بتونم استفاده کنم اما کلا قطع میشه چون مودم به تنهای 250 کیلومتر و انتن 340 کیلومتر دوتر از دکل باشی جواب میده حالا این دو موذد ما باهم استفاده میکنیم دیگه شما الان خودتون بزارین جای من ؟من قید نت ایرانسل زده بودم اما الان جاهای میرم که نت موبایلی نیازه و از قبل 22 گیگ مونده از حجمم چون نیاز دارم استفاده میکنم
- - - Updated - - -
دوستان من الان دیگه کلا نت ایرانسل برام قطع میشه رای باز هزارم تماس گرفتم دیگه داغ کردم حسابی رو اپراتور همه چیو بهش گفتم به قول مهروف خر فهمش کردم که ببینم جواب نهایی رو از ایرانسل بگیرم واسه مشکل اینترنت اگر جواب رضایت بخش بود که هیچی وگرنه به هر ارگان و شرکت که شده شکایت میکنم چون واغعا رو اعصابه ببینید من الان مودم یکی از دوستان که مدل d-100 بود و انتن t3-9 هم داشت قرض گرفتم چند روزه ولی با اونم مشکل داره ترکیب این دو مورد ما فرض میگیرم تو مشهد دکل یا سایت نیست و فقط یک دکل فقط باشه که تا 600 کیلومتری دور تر از باشه باید به راحتی نت ایرانسل واسه من وصل باشه بدون مشکل بتونم استفاده کنم اما کلا قطع میشه چون مودم به تنهای 250 کیلومتر و انتن 340 کیلومتر دوتر از دکل باشی جواب میده حالا این دو موذد ما باهم استفاده میکنیم دیگه شما الان خودتون بزارین جای من ؟من قید نت ایرانسل زده بودم اما الان جاهای میرم که نت موبایلی نیازه و از قبل 22 گیگ مونده از حجمم چون نیاز دارم استفاده میکنم
saeeddeeas
12-03-2016, 13:08
- - - Updated - - -
600 کیلومتر؟؟؟
پیش ما که فاصله 450 متر بزور میگیره اونم توی فضای باز 2 خط انتن
Armin.Computer
12-03-2016, 14:29
- - - Updated - - -
شما می خوای با دکلی که فاصلش 600 کیلومتره وصلی شی؟ :n04:
درست فهمیدم؟
چون مودم به تنهای 250 کیلومتر
یعنی چی دقیقا؟؟
- - - Updated - - -
عزيزم اشتباه بهت گفتن
٦٠٠ كيلومتر؟!
آنتن ٢٠ نتري رو برج هم نصب كني نميتونه همچين فاصله اي سيگنال بگيره
مودم d100 هم اونقدر قوي نيست تبليغات هست
من archer mr200 دارم ٢ تا انتن هم داره اونم اونقدر قوي نيست چه برسه مودم شما كه ميخواي ٢٥٠ كيلومتر باهاش دريافت كني
منظور متر بوده دوستان
شنونده بايد ...
ضرب المثل دوستان خورده نگيرن
شهر بروجرد
تست 4g :
سرعت دانلود:
تست 3g:
سرعت دانلود:
سرعت 4g چند ماهه در اینجا خیلی افت کرده
saeeddeeas
12-03-2016, 17:41
عزيزم اشتباه بهت گفتن
٦٠٠ كيلومتر؟!
آنتن ٢٠ نتري رو برج هم نصب كني نميتونه همچين فاصله اي سيگنال بگيره
مودم d100 هم اونقدر قوي نيست تبليغات هست
من archer mr200 دارم ٢ تا انتن هم داره اونم اونقدر قوي نيست چه برسه مودم شما كه ميخواي ٢٥٠ كيلومتر باهاش دريافت كني
مودم از کجا خریدی چند؟
راضی هستی؟ نسبت به سیگنال گوشی چقدر اختلاف داره آنتن دهی؟
مودم از کجا خریدی چند؟
راضی هستی؟ نسبت به سیگنال گوشی چقدر اختلاف داره آنتن دهی؟
٦٠٠ خريدم
اره راضي هستم
يه هواري b315 هم واسه دوستم گرفتم از اون يه كم بهتره دريافت سيگنالش
استيبل هم هست كاملا
saeeddeeas
12-03-2016, 20:27
٦٠٠ خريدم
اره راضي هستم
استيبل هم هست كاملا
حداکثر چند کیلومتر برد داره؟
حداکثر چند کیلومتر برد داره؟
اين سوالي كه ميكني اصلا جواب نداره
چون همه چي به جايي كه هستي تعداد ساختمون ها جايي كه مودم هست و اينا ربط داره
نسبت به ايفون ٦ اس پلاس ميتونم بگم در يك نقطه حدود ٢٠٪ انتن دهي بهتري داره و سرعت بالاتري
مثلا با ايفن سرعت ٩ مگ گرفتم يا مودم سرعت ١٣.٥ ميگيرم در همون لحظه
Le0nard0
12-03-2016, 21:41
٦٠٠ خريدم
اره راضي هستم
استيبل هم هست كاملا
600 از دیجی کـالا ؟ من 420 گرفتم از نمایندگیش . به نظرم دیجی در این زمینه بهت ظلم کرده:n04:
600 از دیجی کـالا ؟ من 420 گرفتم از نمایندگیش . به نظرم دیجی در این زمینه بهت ظلم کرده:n04:
الان شده ٤٢٠
من خيلي قبل گرفتم
٢ ماه اينطورا
اون موقع ٦٠٠ بود اولش بود الان قيمت افت مرده همين حدوداست كه شما ميگي
Le0nard0
12-03-2016, 21:48
الان شده ٤٢٠
من خيلي قبل گرفتم
٢ ماه اينطورا
اون موقع ٦٠٠ بود اولش بود الان قيمت افت مرده همين حدوداست كه شما ميگي
منم همون دو ماه پیش گرفتم . قیمت دو ماه پیشش هم حدود 420 بود . جریان این مودم اینه که تا یه مدت اولش که وارد شده بود انحصار فروشش دست دیجی کالا بود با قیمت 600 که به خیال خودش 100 هم برای یه مدت تخفیف زده بود حدود 500 میداد . مدت انحصار فروش هم که تموم شد همچنان تا یکی دو هفته پیش دیجی کالا مودم های توی انبارشو با قیمت 600 میداد در حالیکه قیمت توی بازار 420-450 بود . خواستی برات لینک نمایندگی رو میفرستم که قیمت دو ماه پیشش 420-30 بوده .
saeeddeeas
12-03-2016, 23:27
اين سوالي كه ميكني اصلا جواب نداره
چون همه چي به جايي كه هستي تعداد ساختمون ها جايي كه مودم هست و اينا ربط داره
نسبت به ايفون ٦ اس پلاس ميتونم بگم در يك نقطه حدود ٢٠٪ انتن دهي بهتري داره و سرعت بالاتري
مثلا با ايفن سرعت ٩ مگ گرفتم يا مودم سرعت ١٣.٥ ميگيرم در همون لحظه
میخوام بدونم ارزش داره بگیرم یا نه، تقریبا ساختمان زیادی نیس فاصله حدود 10 تا 15 کیلومتر با گوشی سیگنال فورجی حدود 119 هس، مودم هم میخوام تقریبا فضای باز و توی ارتفاع بزارم
میخوام بدونم ارزش داره بگیرم یا نه، تقریبا ساختمان زیادی نیس فاصله حدود 10 تا 15 کیلومتر با گوشی سیگنال فورجی حدود 119 هس، مودم هم میخوام تقریبا فضای باز و توی ارتفاع بزارم
به نظرم با مودم بشه ٩٠ اينطورا سيگنالش
مودم هم اگه بتوني فضاي باز بزاري كه خيلي خوبه
با انتناش هم بازي كني ميتوني يه جايي يهو فركانس بهتري بگيري
ايرانسل هم كم كم داره وا ميده
سرعت و سيگنال روز به روز كمتر ميشه
هر چي تبليغ ميكنه مشترك بيشتر ميشه كيفيت كمتر ميشه
Electronic-Arts
13-03-2016, 03:21
4g. مشهد طبرسی دوم ( شمالی)
میگم شما هم امشب ساعت 10 به بعد اینترنت قطع شد و شد اینترانت؟ رو سیم کارت ایرانسل
realcore
13-03-2016, 09:33
میگم شما هم امشب ساعت 10 به بعد اینترنت قطع شد و شد اینترانت؟ رو سیم کارت ایرانسل
از دیشب نت قطع شده فقط واسه من تلگرام باز میشه. (مشهد- معلم)
اره دیشب شبکه مشکل داشت الانم تقریبا هست.
نشونشم اینه که تلگرام باز نمیشد اما بعضی از سرورهای خارجی جواب میداد. ظاهرا بعضی مسیرها اختلال پیدا کردن
( فعلا چند روزی مشهدم)
سلام دوستان. یه موضوعی چند وقته هست ذهنمو درگیر کرده...
من سه روز پیش یه مودم D100 از نمایندگی رسمی ایرانسل در شهر تهران خریداری کردم. موقعی که داشتم مودم رو تحویل میگرفتم دقت نکردم که جعبه ش پلمپ باشه.
خونه که رسیدم دیدم پشت جعبه نوشته از تحویل بسته باز شده خودداری کنید. خواستم ببینم کسایی که مودم خریدند (از نمایندگی های ایرانسل) همچین قضیه ای پیش اومده براشون؟
مودم به نظر نو میاد، فقط در سمت راست مودم موقع فشار دادن لق میزنه و نایلونی روی همون قسمت هم وجود نداشت موقع خرید، یعنی به نظر میاد در اون قسمت باز شده...حالا نمیدونم از طرف خود شرکت ایرانسل این اتفاق افتاده یا نه.
چون نمایندگی رسمی هم بود (واقع در بازار میرداماد) من موقع خرید اصلا شک نکردم... اگر هر کسی راهنمایی یا تجربه ای از خرید داره ممنون میشم در اختیارم بذاره...واقعا رفته رو اعصابم:n01::n01:
Le0nard0
13-03-2016, 12:34
سلام دوستان. یه موضوعی چند وقته هست ذهنمو درگیر کرده...
من سه روز پیش یه مودم D100 از نمایندگی رسمی ایرانسل در شهر تهران خریداری کردم. موقعی که داشتم مودم رو تحویل میگرفتم دقت نکردم که جعبه ش پلمپ باشه.
خونه که رسیدم دیدم پشت جعبه نوشته از تحویل بسته باز شده خودداری کنید. خواستم ببینم کسایی که مودم خریدند (از نمایندگی های ایرانسل) همچین قضیه ای پیش اومده براشون؟
مودم به نظر نو میاد، فقط در سمت راست مودم موقع فشار دادن لق میزنه و نایلونی روی همون قسمت هم وجود نداشت موقع خرید، یعنی به نظر میاد در اون قسمت باز شده...حالا نمیدونم از طرف خود شرکت ایرانسل این اتفاق افتاده یا نه.
چون نمایندگی رسمی هم بود (واقع در بازار میرداماد) من موقع خرید اصلا شک نکردم... اگر هر کسی راهنمایی یا تجربه ای از خرید داره ممنون میشم در اختیارم بذاره...واقعا رفته رو اعصابم:n01::n01:
با این چیزایی که گفتی صددرصد مودم نو نیست و شما هم بعد از سه روز در این مورد نمیتونی کاری کنی
naser.051
13-03-2016, 12:37
اره دیشب شبکه مشکل داشت الانم تقریبا هست.
نشونشم اینه که تلگرام باز نمیشد اما بعضی از سرورهای خارجی جواب میداد. ظاهرا بعضی مسیرها اختلال پیدا کردن
( فعلا چند روزی مشهدم)
دیشب فقط مشکل داشته؟ هههه. من 24 ساعته مشکل دارم. همه جای مشهد همینطوریه
Sent from my LT25i
قبلا سر قیمت بسته های سریعا اعتراض میکرید الان حدود چند ماه بشدت مشکل داره
بیشترین مشکل با سایت خارجی و بعضی مواقع هم داخلی مشکل میخوره
چرا اعراض همگانی نمیکنید تا مشکل حل کنن
naser.051
13-03-2016, 12:42
قبلا سر قیمت بسته های سریعا اعتراض میکرید الان حدود چند ماه بشدت مشکل داره
بیشترین مشکل با سایت خارجی و بعضی مواقع هم داخلی مشکل میخوره
چرا اعراض همگانی نمیکنید تا مشکل حل کنن
بی فایده هست زنگ میزنی 700 شماره پیگیری میدن فرداش از پشتیبانی زنگ میزنن که مشکل حل شد اگر بگی اره میگن از سمت اونا نبوده اگر بگی نه میگن خب پیگیری میشه
Sent from my LT25i
ممکنه از طرف خود شرکت باز شده باشه؟ مثلا برای اینکه مودم رو لاک کنن یا ...
چون بعید میدونم حتی اگر نو نباشه انقدر ناشی بازی در بیارن یه چسب کوچیک نزنن رو در جعبه که مثلا نو هست...
فقط دنبال یه دلیل میگردم که قانعم کنه مودم دست دوم نبوده
اگر هم کسی تجربه خرید مودم (از نمایندگی) داشته، لطف کنه بگه جعبه ش پلمپ بوده یا نه...با سپاس
PersianLoverMRB
13-03-2016, 13:49
1 gig هفتگی خریدم. هنوز 40 MB مونده ولی یه دفعه دیدم شارژم 0 شده. چطوری می تونم پیگیری کنم؟
hermione
13-03-2016, 15:46
زمانی که این بسته نیم ساعته بود روزی 5 تومن شارژ واسش میدادم الان که هیچ!
احتمال بازگشت بسته های مشابه نیست؟
دیشب فقط مشکل داشته؟ هههه. من 24 ساعته مشکل دارم. همه جای مشهد همینطوریه
Sent from my LT25i
اینم همونجای قبلی
naser.051
13-03-2016, 18:18
اینم همونجای قبلی
دقیقا کدوم خیابون هستین
Sent from my LT25i
ramin-95
13-03-2016, 18:47
ممکنه از طرف خود شرکت باز شده باشه؟ مثلا برای اینکه مودم رو لاک کنن یا ...
چون بعید میدونم حتی اگر نو نباشه انقدر ناشی بازی در بیارن یه چسب کوچیک نزنن رو در جعبه که مثلا نو هست...
فقط دنبال یه دلیل میگردم که قانعم کنه مودم دست دوم نبوده
اگر هم کسی تجربه خرید مودم (از نمایندگی) داشته، لطف کنه بگه جعبه ش پلمپ بوده یا نه...با سپاس
سلام
من همین مودم رو از نمایندگی گرفتم فروشنده پلمب جعبه را نشون داد و بعد بازش کرد و بعد از تست تحویل دادند.
چون از نمایندگی گرفتید نباید مشکلی باشه زیاد حساس نباشید.
Le0nard0
13-03-2016, 19:54
زمانی که این بسته نیم ساعته بود روزی 5 تومن شارژ واسش میدادم الان که هیچ!
احتمال بازگشت بسته های مشابه نیست؟
منم خیلی از این بسته نیم ساعته استفاده میکردم . بایدیه کمپین راه بندازیم به اسم کمپین بازگشت بسته نیم ساعته . جالبه که همه هم راضی به نظر میان به جز من و شما و یکی دونفر دیگه کسی توی همین تاپیک هم اعتراضی نکرده
دقیقا کدوم خیابون هستین
Sent from my LT25i
طبرسی شمالی
matr!x_2008
13-03-2016, 22:01
من این بسته ویژه 2 گیگ 5 هزار تومن رو گرفتم. ولی تا 29 اسفند فعاله... مگه قرار نبود 1 ماه باشه؟؟
من این بسته ویژه 2 گیگ 5 هزار تومن رو گرفتم. ولی تا 29 اسفند فعاله... مگه قرار نبود 1 ماه باشه؟؟
نه
داره ميگه تا آخر اسفند
matr!x_2008
13-03-2016, 22:22
نه
داره ميگه تا آخر اسفند
کجا گفته؟؟
saeeddeeas
13-03-2016, 22:29
کجا گفته؟؟
بسته2گیگابایتی اینترنت فقط5000 تومان
فعالسازی: #5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *
اعتبار:تاپایان سال
fafool70
14-03-2016, 01:20
این ایرانسل معلوم نیست کی td-lte راه اندازی می کنه .قرار بود امسال استارت بخوره ولی فکر نکنم تا دو ماه دیگه راه بیوفته .
[Mohsen]
14-03-2016, 01:23
دوستان تا حالا بیشترین سرعتی که با گوشی و در حالت 3G گرفتید چند بوده؟ برای من نهایت تا 1.9 مگابایت میده میخوام ببینم طبیعیه یا نه
matr!x_2008
14-03-2016, 01:33
;8800905']دوستان تا حالا بیشترین سرعتی که با گوشی و در حالت 3G گرفتید چند بوده؟ برای من نهایت تا 1.9 مگابایت میده میخوام ببینم طبیعیه یا نه
خیلی خوب بوده با 3g... من بیشترین که گرفتم 900 کیلوبایت بوده...
این ایرانسل معلوم نیست کی td-lte راه اندازی می کنه .قرار بود امسال استارت بخوره ولی فکر نکنم تا دو ماه دیگه راه بیوفته .
Td-lte چی هست
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
[Mohsen]
14-03-2016, 01:42
خیلی خوب بوده با 3g... من بیشترین که گرفتم 900 کیلوبایت بوده...
این رو البته در اوج خلوتی میده :n02: تا جاییکه یادم هست اینجا بعضی دوستان سرعت های بیشتری هم داشتند حالا نمیدونم با مودم بوده یا گوشی
matr!x_2008
14-03-2016, 02:30
;8800912']این رو البته در اوج خلوتی میده :n02: تا جاییکه یادم هست اینجا بعضی دوستان سرعت های بیشتری هم داشتند حالا نمیدونم با مودم بوده یا گوشی
رو 3g چون شلوغه سرعت میاد پایین. من با 4g تا 5 مگابایت هم سرعت دانلود گرفتم...
رو 3g چون شلوغه سرعت میاد پایین. من با 4g تا 5 مگابایت هم سرعت دانلود گرفتم...
من رو ٣جي با مودم ارچر ٢٠٠ و يه انتن ٣٥ دسيبل سرعت ٢.٩ مگابايت دانلود گرفتم با ٣جي
Le0nard0
14-03-2016, 04:57
من رو ٣جي با مودم ارچر ٢٠٠ و يه انتن ٣٥ دسيبل سرعت ٢.٩ مگابايت دانلود گرفتم با ٣جي
میشه بگی با این مودم چطور قدرت سیگنال عددی بر حسب دسیبل گرفتی؟ توی صفحه تنظیمات مودم فقط بر اساس درصد داره
میشه بگی با این مودم چطور قدرت سیگنال عددی بر حسب دسیبل گرفتی؟ توی صفحه تنظیمات مودم فقط بر اساس درصد داره
من نگفتم سيگنال عددي گرفتم كه
گفتم يه انتن بهش جاب انتن خودش گذاشتم يه انتن ٣٥ دسيبل البته اسمي اينقدر هست
hermione
14-03-2016, 10:50
منم خیلی از این بسته نیم ساعته استفاده میکردم . بایدیه کمپین راه بندازیم به اسم کمپین بازگشت بسته نیم ساعته . جالبه که همه هم راضی به نظر میان به جز من و شما و یکی دونفر دیگه کسی توی همین تاپیک هم اعتراضی نکرده
موافقم. برای ایرانسل هم فکر میکنم جواب بده همونطور که قیمت بسته هارو افزایش داد پارسال و بعد از کمپین تحریم و غیره برگشت به قبل.
چرت ترازایرانسل هم هست دوستان؟نا دوماه پیش منطقه ما 3g انتن داشت ولی حالا اصلا وصل نمیشه.
بازهمراه اول بهتره.
[Mohsen]
14-03-2016, 14:29
در حالت دوال کریر (DC) این سرعت رو گرفتید؟
;8801078']در حالت دوال کریر (DC) این سرعت رو گرفتید؟
مودم من نشون نميده مود رو
بدون مراجعه به مراکز خدمات، سیم کارت فعلی خود را به سیم کارت نسل4 تبدیل کنید! کافیست #1*2*10*555* را با خط ایرانسل خود شماره گیری و سیم کارت را در نشانی مورد نظر دریافت نمایید.
sadegh1010
14-03-2016, 16:12
سرور ایران - سرور آمریکا - سرور برزیل
3G
یا سلام
کسی نرم افزاری برای ریبوت مودم مثلا هر نیم ساعت یکبار میشناسه معرفی کنه ؟
ممنون
طرف ما اومدن تجهیزات دکل رو تماما عوض کردم و چیز های جدیدی هم روش نصب کردم از مهندس خودشان پرسیدم این برای چی هست
گفت برای اینترنت پرسرعت است
گفتم 4جی
گفت پرسرعت تر از 4جی
ولی سرعت 4جی افت کرده
کسی میدونه چه کار کردن؟
سلام دوستان میخوام مودم جیبی بخرم ۴جی الان موندم بین دو مدل چی بخرم
D-Link DWR-932_D1 Portable Wireless 4G LTE Modem
و
TP-LINK M7350 Dual-Band 4G LTE-Advanced Modem
تی پی لینکه را یه فامیلامون میگه داشتم هی قطع میشد دیگه نمیدونم والا
Sent from my SM-N9200 using Tapatalk
mehrdad..7
14-03-2016, 19:34
سلام دوستان میخوام مودم جیبی بخرم ۴جی الان موندم بین دو مدل چی بخرم
D-Link DWR-932_D1 Portable Wireless 4G LTE Modem
و
TP-LINK M7350 Dual-Band 4G LTE-Advanced Modem
تی پی لینکه را یه فامیلامون میگه داشتم هی قطع میشد دیگه نمیدونم والا
منm7350 رو دارم هیچ مشکلی نداره واقعا بهترین مودم 4g بازاره تنها ایرادش اینکه ی خورده بزرگه و حمل و نقلش ی خورده سخته واسه این مشکلم huawei e5577 گزینه ی خوبیه
منm7350 رو دارم هیچ مشکلی نداره واقعا بهترین مودم 4g بازاره تنها ایرادش اینکه ی خورده بزرگه و حمل و نقلش ی خورده سخته واسه این مشکلم huawei e5577 گزینه ی خوبیه
قطعی نداره؟ میشه رو تلگرام عکسشو بدی از مودمت رو پنلش
fafool70
14-03-2016, 20:57
طرف ما اومدن تجهیزات دکل رو تماما عوض کردم و چیز های جدیدی هم روش نصب کردم از مهندس خودشان پرسیدم این برای چی هست
گفت برای اینترنت پرسرعت است
گفتم 4جی
گفت پرسرعت تر از 4جی
ولی سرعت 4جی افت کرده
کسی میدونه چه کار کردن؟
این td.lte هست احتمال 100%
fafool70
14-03-2016, 20:58
Td-lte چی هست
همون 4g ثابت هست و میخاد جایگزین وایمکس بشه .
با همون سیم کارت 4جی خودمون کار میکنه یا چیز دیگه میخاد
Armin.Computer
14-03-2016, 22:25
حدودا 1 ماه پیش هم یکی از دکل های شهر ما رو به همین آنتن های کوچیک تجهیز کردن
arashsard
15-03-2016, 00:16
سلام دوست عزیز . پس از مودمت راضی هستی . میشه باشه اینترنت به لپ تاپ هم از طریق وای فای داد یا فقط دستگاهای اندرویدی میتونن اینترنت بگیرن ؟ با سیم کارت ایرانسل که اوکی هست ؟ این بهتره با خوده مودم ایرانسل مدل d-100 ؟
arashsard
15-03-2016, 00:51
دوستان کمک فوری . بین مودم d-100 خوده ایرانسل و tp link m7350 کدوم بهتره ؟ من فقط توو خونه میخوام استفاده کنم و حملش برام مهم نیست . میخوام یه اینترنت با کیفت بهم بده . قدرت خوبی داشته باشه . ممنون .
matr!x_2008
15-03-2016, 01:08
من گوشی 4g دارم. چرا همیشه اون بالای انتن 4g میاد.. ولی هیچ وقت LTE نمیشه! ایرانسل LTE نداره؟
دوستان کمک فوری . بین مودم d-100 خوده ایرانسل و tp link m7350 کدوم بهتره ؟ من فقط توو خونه میخوام استفاده کنم و حملش برام مهم نیست . میخوام یه اینترنت با کیفت بهم بده . قدرت خوبی داشته باشه . ممنون .
مودم ایرانسل آنلاک نمیشه (فقط با سیم ایرانسل کار میکنه) همین ، ارزش خریدش رو بسیار کمتر میکنه
اگه شرایط ایرانسل تغییر کنه بی استفاده میشه
Armin.Computer
15-03-2016, 01:26
من گوشی 4g دارم. چرا همیشه اون بالای انتن 4g میاد.. ولی هیچ وقت LTE نمیشه! ایرانسل LTE نداره؟
برای بعضی از گوشی ها شاید 4G بیاد
مدل گوشی شما چیه؟
zofishel
15-03-2016, 10:29
سلام
برای اولین بار همچین پینگی می بینم:n13:
fafool70
15-03-2016, 10:36
با همون سیم کارت 4جی خودمون کار میکنه یا چیز دیگه میخاد
نه خودش مودم داره . با گوشی کار نمی کنه چون باند فرکانسی متفاوتی داره
saeeddeeas
15-03-2016, 11:21
انگار سرعت بهتر شده با سیگنال بالای 100 سرعت بالای 1 مگ
Miladran
15-03-2016, 12:19
سلام
مگه میشه؟!!؟! کدوم شهر هستید؟؟ :n04:
mohammad_203
15-03-2016, 13:55
سلام.
یک گروه در تلگرام هست که میتونید سوالاتتون رو اونجا مطرح کنید و بهتر در تعامل با هم باشیم
behnamy01
15-03-2016, 14:01
سلام
[I
یک تست بکنید بی زحمت و ببینید سایت های چیــلــ.تر شده هم باز میشن؟!
matr!x_2008
15-03-2016, 15:01
برای بعضی از گوشی ها شاید 4G بیاد
مدل گوشی شما چیه؟
سامسونگ j1
تو شهر ما که lte ایرانسل نصفه نیمست ، من که همه ی سیم کارت ای ایرانسل همو دور ریختم از 3 جی رایتل استفاده میکنم حداقل فول آنتن میده .. برای دانلود هم هیچ فرقی نمیکنه
سلام کدوم مدل مودم الان پیشنهاد میشه بحث پول هم نباشه میخواهم هم adsl داشته باشه هم سیمکارت بخوره
الان بخرم یا بزارم بعد از سال
Armin.Computer
15-03-2016, 19:09
سامسونگ j1
الان گوگل واسم خوب باز نمیشه که واستون چک کنم
ولی
فکر کنم واسه شما درست باشه
مثلا Huawei ها هم دیدم می نویسن 4G
+
تست امروز
brilliant1
15-03-2016, 19:36
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه در ۲۲ بهمن ماه، ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل ۳۰۷ گیگابیت بر ثانیه بود، ادامه داد: برای نوروز ۹۵ حدود ۲۰۰ گیگابیت به ظرفیت پهنای باند اینترنت اضافه کردیم. براین اساس ظرفیت اینترنت بین الملل به ۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش می یابد.معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه ظرفیت پهنای باند داخلی کشور نیز به ۴ ترابیت بر ثانیه رسیده است، خاطرنشان کرد: مشکلی برای دسترسی به اینترنت از نظر ظرفیتهای پهنای باند در ایام نوروز، وجود ندارد و کاربران هرچه قدر که می خواهند میتوانند از این شبکه استفاده کنند.
matr!x_2008
15-03-2016, 20:04
الان گوگل واسم خوب باز نمیشه که واستون چک کنم
ولی
فکر کنم واسه شما درست باشه
مثلا Huawei ها هم دیدم می نویسن 4G
+
تست امروز
جالبه. منم چند وقته نهایت سرعتم رو 32 مگ هست. فک کنم ایرانسل سقف سرعت رو 32 مگ گزاشته
shirazdownload
15-03-2016, 20:40
جالبه. منم چند وقته نهایت سرعتم رو 32 مگ هست. فک کنم ایرانسل سقف سرعت رو 32 مگ گزاشته
درسته من توی شیراز هرجا که 4G رو تست کردم سرعت بالاتر از 32 نرفته
اینم تست الان :
Armin.Computer
15-03-2016, 20:59
راستش من خیلی از دانلود ایرانسل استفاده نمی کنم
ولی از بیشتر نشده فکر کنم
این سرعت ها رو در دانلود هم می بینید ؟ (سرورهای درست و حسابی )
به نظر میاد ایرانسل هم تقلب میکنه (همون قضیه کش و ...)
+
گذشته از اون نزدیک ترین سرورهایی که speedtest پیش فرض تست میکنه اصلا دیتاسنتر نیستن . به چه کار میاد نمیدونم
shirazdownload
16-03-2016, 01:35
این سرعت ها رو در دانلود هم می بینید ؟ (سرورهای درست و حسابی )
به نظر میاد ایرانسل هم تقلب میکنه (همون قضیه کش و ...)
+
گذشته از اون نزدیک ترین سرورهایی که speedtest پیش فرض تست میکنه اصلا دیتاسنتر نیستن . به چه کار میاد نمیدونم
تقلبی در کار نیست دوست عزیز
از بیشتر سایت هایی که سرورشون داخل ایران هست با سرعت 3-4 مگابایت دانلود دارم
بفرمایید اینم سرعت دانلود. همین الان :
shirazdownload
16-03-2016, 01:52
من پست های دوستان رو که نگاه میکردم میدیدم که خیلیا گفتن چرا ایرانسل سرعت رو محدود کرده روی 32 مگابایت، ایرانسل گفته سرعت نامحدود هست دلیلی نداره محدود بشه و.. حالا جالبه که تا یک سال پیش کسی توی ایران حتی به چشم هم چنین سرعت هایی رو ندیده بود !
بعضیای دیگه هم میان میگن اصلا سرعت بالا به چه درد میخوره وقتی حجمی هست، گرون هست و..
بهتره کمی واقع بین باشیم
بنظر من اگر شرایط جوری بشه که کل کشور بتونه با نسل چهار سرعت 30 مگابایت رو تجربه کنه واقعا کافیه. حداقل تا 1 سال آینده
پس بهتر هست سرعت محدود باشه ولی کل کشور این سرعت رو داشته باشن
من توی شیراز منطقه های مختلفی رو که تست کردم البته بجر مناطق خیلی شلوغ سرعت ثابتی رو داشتم ( بین 20 تا 30 مگابیت ) و اگر این کیفیت حفظ بشه دلیلی واسه افزایش سرعت نمیبینم
مورد بعد واسه کسانی که میگن قیمت بالا هست
من خودم بسته 6 ماهه 30 گیگ 60 هزار تومانی رو دارم
یعنی ماهانه 5 گیگ 10 هزار تومان
هر گیگ 2 هزار تومان
کدوم شرکت اینترنتی توی ایران پیدا میشه که 5 گیگ رو ماهانه 10 هزار تومان بده ، یا هر گیگ 2 هزار تومان
درسته شبکه ایرانسل اصلا stable نیست ، سرعت لود صفحات بعضی اوقات کم هست ولی ایراد هایی که دوستان میگیرن هم واقعا عجیب هست
saeeddeeas
16-03-2016, 02:14
۲ شب هست این بسته نامحدود درخواست میدم فعال نمیشه بعد صبح ساعت ۷ که خواب هستم پیامش میاد و پول کم میشه، چرا اینجوری شده
gymclass.heroes
16-03-2016, 02:28
بکس ! یکی کمکم کنه! با این مودم های ایرانسل میشه دانلود شبانه داشت؟ینی بدون نیاز به برنامه ایرانسل من
ramin-95
16-03-2016, 10:51
بکس ! یکی کمکم کنه! با این مودم های ایرانسل میشه دانلود شبانه داشت؟ینی بدون نیاز به برنامه ایرانسل من
متاسفانه نمیشه یعنی برای خرید طرحهای نامحدود ساعتی حتمآ باید برنامه ایرانسل من نصب شده باشه. خودم از مودم استفاده می کنم و راهی برای استفاده از دانلود شبانه پیدا نکردم.
متاسفانه نمیشه یعنی برای خرید طرحهای نامحدود ساعتی حتمآ باید برنامه ایرانسل من نصب شده باشه. خودم از مودم استفاده می کنم و راهی برای استفاده از دانلود شبانه پیدا نکردم.
جاي ديگري نسب كنيد
گوشي .تبلت
يا بدين به كسي براتون فعال كنه
binamplayer
16-03-2016, 11:01
سیم کارتو بزن یه گوشی بزن طرحو بگیر بذار تو مودم سیمکارتو
برای بسته خریدن حتما باید از برنامه ایرانسل من استفاده کنید. اگر با مودم میخواید دانلود کنید، نرم افزار Bluestacks رو روی کامپیوتر نصب کنید و برنامه ایرانسل من رو با اون اجرا کنید.
hamidreza785
16-03-2016, 11:06
نیازی به جابه جایی سیم کارت هم نیست فقط کافیه برنامه رو روی یک گوشی نصب باشه وشماره سیم کارتی که داخل مودمه رو به برنامه داد
zofishel
16-03-2016, 11:38
یک تست بکنید بی زحمت و ببینید سایت های چیــلــ.تر شده هم باز میشن؟!
سلام
نه سایت فیل باز نمی شدن البته الان رفته رو 90 :n02: فقط دیروز این سعادتو داشتم ولی دیروز صفحاتو نقل و نبات باز می کرد
۲ شب هست این بسته نامحدود درخواست میدم فعال نمیشه بعد صبح ساعت ۷ که خواب هستم پیامش میاد و پول کم میشه، چرا اینجوری شده
دوست عزیز بسته ای که براتون فعال میشه ۲۴ ساعت زمان دارید ازش استفاده کنید یعنی شما اگه امروز ساعت ۷ صبح براتون فعال شده تا فردا ساعت ۷ صبح میتونید بسته رو استفاده کنید
saeeddeeas
16-03-2016, 11:47
دوست عزیز بسته ای که براتون فعال میشه ۲۴ ساعت زمان دارید ازش استفاده کنید یعنی شما اگه امروز ساعت ۷ صبح براتون فعال شده تا فردا ساعت ۷ صبح میتونید بسته رو استفاده کنید
مگه 1 ساعت نیس نامحدود؟
از وقتی که شروع به استفاده کنی 1 ساعت زمان داری . و الا اعتبارش 1 روزه
مگه 1 ساعت نیس نامحدود؟
بله ۱ ساعته تا ۳ ساعته داره
ولی شما زمانی این تایم مثلا ۱ ساعته براتون شروع میشه که اولین اتصال رو برقرار کنید به شبکه ایرانسل در غیر اینصورت ۲۴ ساعت براتون رزرو میشه تا هروقت فعال کردید بسته رو و به اینترنت وصل شدید اون تایم ۱ ساعت براتون شروع میشه
یعنی در واقع شما ۲۴ ساعت فرصت دارید که از ۱ ساعت بستتون استفاده کنید
saeeddeeas
16-03-2016, 12:06
خوب شد گفتین والا تاحالا چندین بار همینجوری شده منم فکر میکردم دیگه باطل شده استفاده نمیکردم:n31:
sadegh1010
16-03-2016, 13:53
اره دوست عزیزم کافیه با کد USSD مودمت ستاره 7 مربع بگیری وارد بسته های ساعتی اینترنتی بشی و انتخاب کنی:n01:
توی پنج روزی که مشهد بودم استفاده از اینترنت نسل 4 خوب و خوشایند بود و شخصا رضایت نسبی داشتم.
اینم اخرین تستم
وضعیت ایرانسل انتظار میره برای نوروز بهتر بشه پهنای باند در حال اضافه شدن هست بخصوص برای مناطق توریستی
توی پنج روزی که مشهد بودم استفاده از اینترنت نسل 4 خوب و خوشایند بود و شخصا رضایت نسبی داشتم.
اینم اخرین تستم
سرعت كه خيلي پايين دوست من
سرعت كه خيلي پايين دوست من
برای من توی سفر همین مقدار کار راه اندازه مخصوصا توی این نقطهای که تقریبا حاشیه شهر هست، و اساسا کاربرد اینترنت سیار هم همینه که توی همه جا یه حداقلی رو تضمین کنه.
برای من توی سفر همین مقدار کار راه اندازه مخصوصا توی این نقطهای که تقریبا حاشیه شهر هست، و اساسا کاربرد اینترنت سیار هم همینه که توی همه جا یه حداقلی رو تضمین کنه.
دوست من سلام
براي نسل ٤ كه فرمودين كه هيچ براي نسل ٣ هم اين سرعت يعني فاجعه
حاشيه شهر هستيم نسل ٤ تازه خراب شده بالاي ٣٠ ميرسه پايين بياد سر ظهر از ١٥ پايين تر نمياد
بحث نسل ٤ از حالت سيار در اومده به گفته خود ايرانسل برنامه براي نسل ٤ ثابت داره
البته گيرنده سيگنال در سرعت بخشيدن به اينترنت نقش اساسي داره
ولي اين سرعتي كه شما سعي در طبيعي جلوه دادن اون رو دارين سرعتي نيست كه بقيه از ايرانسل توقع دارن
با تشكر اميدوارم خوش گذشته باشه
زيارت هم قبول
starpars
16-03-2016, 21:03
سرور فرانکفورت
arashsard
16-03-2016, 21:38
اینم مثلا 4g ما . با خارج که افتضاحه . حالا یه تست خارج میگیرم میزارم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۶۰۳۱۶_۲۱۳۲۵۴.jpg
shirazdownload
16-03-2016, 21:50
خب شما سیگنال دریافتیتون خییلی ضعیفه
روی سرعت تاثیر میگذاره بهرحال
Le0nard0
16-03-2016, 22:21
با این سیگنال لب مرزی 10 مگ سرعت خیلی خوبی داری . بگرد ببین کجای خونه سیگنالت بالاتر میره
arashsard
16-03-2016, 22:41
خب شما سیگنال دریافتیتون خییلی ضعیفه
روی سرعت تاثیر میگذاره بهرحال
آره یه چیز توو مایه های صفره . اینم تست خارج . توو این وضعیت آنت 4g میگیره خیلیه . هر گاهی روو 3g میره دوباره برمیگرده .
arashsard
16-03-2016, 22:44
با این سیگنال لب مرزی 10 مگ سرعت خیلی خوبی داری . بگرد ببین کجای خونه سیگنالت بالاتر میره
وضعیت سیگنال خیلی بده . رفیقام که زنگ میزنن همش میگه در دسترس نیست . الان کنار پنجرم بهترین حالته .
دوستان من برای دانلود زیاد میخوام بیام از ایرانسل یه مودم و بسته های ساعتی بخرم
احتمال داره یه مدت بعد این طرح های نامحدود ساعتی رو برداره ؟ و مودمش بمونه رو دستم ؟
Le0nard0
17-03-2016, 00:05
دوستان من برای دانلود زیاد میخوام بیام از ایرانسل یه مودم و بسته های ساعتی بخرم
احتمال داره یه مدت بعد این طرح های نامحدود ساعتی رو برداره ؟ و مودمش بمونه رو دستم ؟
اره احتمال داره تا یکی دو هفته پیش یه بسته نامحدود نیم ساعته داشت که شب خوابیدیم صبح بیدار شدیم دیدیم نیست
Le0nard0
17-03-2016, 00:07
وضعیت سیگنال خیلی بده . رفیقام که زنگ میزنن همش میگه در دسترس نیست . الان کنار پنجرم بهترین حالته .
مودم بگیری وضعیت سیگنالت خیلی بهتر میشه
arashsard
17-03-2016, 00:17
مودم بگیری وضعیت سیگنالت خیلی بهتر میشه
آره به احتمال زیاد مودوم رو فردا میگیرم . چنتا مودم هم در نظر دارم . من فقط برای استفاده توو خونه مودم میگیرم . ممنون میشم مودم رو میزی خاصی بنظرتون خوب میاد معرفی کنی بهم .
gymclass.heroes
17-03-2016, 01:53
سیم کارتو بزن یه گوشی بزن طرحو بگیر بذار تو مودم سیمکارتو
برای بسته خریدن حتما باید از برنامه ایرانسل من استفاده کنید. اگر با مودم میخواید دانلود کنید، نرم افزار Bluestacks رو روی کامپیوتر نصب کنید و برنامه ایرانسل من رو با اون اجرا کنید.
نیازی به جابه جایی سیم کارت هم نیست فقط کافیه برنامه رو روی یک گوشی نصب باشه وشماره سیم کارتی که داخل مودمه رو به برنامه داد
واقعا از تک تکتون تشکر که مغزین!
4g ایرانسل
سرور آلمان
دوستان این فروشگاه موم ها رو از داخل سایت ایرانسل قبلا بود الان پیدا نمیکنم
binamplayer
17-03-2016, 10:34
واقعا از تک تکتون تشکر که مغزین!
اره دیگه ما اینیم
بهت پیشنهاد می کنم مغز تو اکبند نگه نداری حیفه تو هم استفاده کن
2000صفحه ای شدن تاپیک ایرانسل تبریک به همه دوستان و همراهان به امید افزایش کیفیت خدمات ایرانسل :n16:
mehrdad..7
17-03-2016, 12:09
سلام دوست عزیز . پس از مودمت راضی هستی . میشه باشه اینترنت به لپ تاپ هم از طریق وای فای داد یا فقط دستگاهای اندرویدی میتونن اینترنت بگیرن ؟ با سیم کارت ایرانسل که اوکی هست ؟ این بهتره با خوده مودم ایرانسل مدل d-100 ؟
سلام
تمام سیستم عاملها و هر وسیله ای که وای فای داشته باشه به این مودم وصل میشه من با گارانتی متم اف گرفتم و تمامی اپراتورها رو پشتیبانی میکنه به نظر من این بهتره چون اون مودم ایرانسل من شنیدم مودم انلاک نمیشه و ی چیزه دیگه d-100 رو میزیه و 7350 قابل حمل فرقشون زمین تا اسمونه
دم ایرانسل گرم،عچب سرعتی شده شهر ما :n16:
سرور خارجی
سلام،دوستان یک سوال داشتم،می خوام یک روتر بگیرم که از نظر برد پوشش دهی قوی باشه،بین این دو تا مدل موندم،قیمتاشم یکی هستش،یکی tp-link MR3420 که دو تا آنتن 5db داره،اون یکی d-link der116 هستش که دو آنتن داره،برد کدومشون بیشتره واسه وایرلس؟با تشکر
sepehr_2016
17-03-2016, 19:00
سلام دوستان میخوام بسته پنج گیگی 6 صبح تا 12 ظهر بخرم ایا میشه همزمان یه بسته دیگه هم بخرم؟
سلام
با برنامه MYIRANCELL تیکت فرستادم برا ایرانسل
دو ساعت بعد با شماره 09351000000 از پشتیبانی شبکه بهم زنگ زدن
اطلاعات محل رو خواستند گفت پیگیری میکنیم و به همکاران ارجاع میدیم .
به نظرتون چقد طول میکشه پیگیریشون و آیا امیدی هست برای تجهیز کردن به نسل سه ؟
bigbang001
17-03-2016, 20:16
سلام
سه ماه پیش من همین مراحل را رفتیم تماس هم گرفتن اما هیچ خبری نشد.
Sent from my iPhone 6s+
naser.051
17-03-2016, 22:57
سلام،دوستان یک سوال داشتم،می خوام یک روتر بگیرم که از نظر برد پوشش دهی قوی باشه،بین این دو تا مدل موندم،قیمتاشم یکی هستش،یکی tp-link MR3420 که دو تا آنتن 5db داره،اون یکی d-link der116 هستش که دو آنتن داره،برد کدومشون بیشتره واسه وایرلس؟با تشکر
Mikrotik: hap ac lite.
Sent from my LT25i
naser.051
17-03-2016, 22:58
Sent from my LT25i
naser.051
17-03-2016, 23:00
سلام
من 9 ماهه میخان پیگیری کنن اما علکیه دلتو خوش نکن به این چیزا
Sent from my LT25i
Sent from my LT25i
اين كه نوشتي روتر هست مودم نيست
برد وايرلسش هم انقدر ضعيف هست كه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.