مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
leo.unique
18-09-2016, 18:03
فکر می کنم یه دلیلی که زیاد تست می گیریم هممون اینه که باورمون نمی شه این سرعت موندگار باشه :n02: همش دوس داریم ببینیم هنوز اون سرعت خوب رو داریم یا نه بس که عادت کردیم چیزای خوب زود خراب شن
سرعت موندگاره اما آیا بسته-های شبانه ساعتی نامحدود (از نظر حجم) هم موندگار خواهند بود ؟؟!! به نظر من به زودی حذف میشن !!:n01:
سرعت موندگاره اما آیا بسته-های شبانه ساعتی نامحدود (از نظر حجم) هم موندگار خواهند بود ؟؟!! به نظر من به زودی حذف میشن !!:n01:
دقیقا با شما موافقم که این احتمال وجود داره ولی به نظرم تا زمانی که شبکه به حالت اشباع شده در نیاد ایرانسل حذفش نمی کنه چون یه قسمتی از درآمدش رو از دست می ده مردم معمولا دنبال چیز مجانی هستن دانلود شبانه مجانی نیست برای همین اکثریت شاید از دانلود هر شبی صرف نظر کنن
اما با این وجود ممکنه حتی به دلیل فشارهای خارجی علیه این طرح حذف بشه ولی امیدوارم این اتفاق نیفته.
دوستان یه برنامه اندرویدی معرفی کنید که اطلاعات کامل اتصال رو نشون بده مثلا به کدوم دکل وصله شده به کدوم باند کانکت شده و... من چندتا رو تست کردم اما دکل و باند رو نشون نمیده
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
leo.unique
18-09-2016, 18:31
دقیقا با شما موافقم که این احتمال وجود داره ولی به نظرم تا زمانی که شبکه به حالت اشباع شده در نیاد ایرانسل حذفش نمی کنه چون یه قسمتی از درآمدش رو از دست می ده مردم معمولا دنبال چیز مجانی هستن دانلود شبانه مجانی نیست برای همین اکثریت شاید از دانلود هر شبی صرف نظر کنن
اما با این وجود ممکنه حتی به دلیل فشارهای خارجی علیه این طرح حذف بشه ولی امیدوارم این اتفاق نیفته.
به نظر من چنین بسته-هایی صرفا برای معتاد کرد مشترکان ارائه میشه و موقتیه :n31: مثل همون gprs نامحدود ماهانه ده هزار تومنی که چند سال پیش ارائه میکرد ! اون زمان هم 32 کیلو بایت در ثانیه سرغت خیلی بالایی بود واسه ما :n06:
حتی اگه حذف هم نکنن قطعا قیمت رو افزایش خواهند داد چون با این سرعتها تقریبا مجانیه :n02:
به نظر من چنین بسته-هایی صرفا برای معتاد کرد مشترکان ارائه میشه و موقتیه :n31: مثل همون gprs نامحدود ماهانه ده هزار تومنی که چند سال پیش ارائه میکرد ! اون زمان هم 32 کیلو بایت در ثانیه سرغت خیلی بالایی بود واسه ما :n06:
حتی اگه حذف هم نکنن قطعا قیمت رو افزایش خواهند داد چون با این سرعتها تقریبا مجانیه :n02:
بله دقیقا یادمه اون بسته های ایرانسل رو:n02:
اما به هر حال ایرانسل دوس داره دکل هاش توی ساعت های غیر پیک هم درآمد داشته باشه. کاش توی بدترین حالت گرون بشه نه اینکه به طور کامل حذف بشه چون همون وجودش حتی با قیمت بالاتر باعث می شه رقبای دیگه حتی شرکتای adsl به فکر رقابت بیفتن
amirbrad
18-09-2016, 18:41
بد نیست یادی بکنیم از اینترنت دیال آپ که کارت می خریدیم بعد می گفتن فلان شرکت سرعتش خیلییییی خوبه حالا مثلا عادی 2.5 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کرد این می شد 3 کیلوبایت در ثانیه:n08:اصلا دانلود فیلم که جوک محسوب می شد
سال 86 اولین باری بود که ADSL گرفتم از صبانت سرعت هم 512 کیلوبیت گرفتم.اون موقع فرق بیت و بایت رو نمی دونستم همش خدا خدا می کردم سرعت دانلودش حداقل 500 کیلوبایت باشه :n03: بعد که وصل شد دیدم سرعت دانلودش 60 هست اولش خیلی توی ذوقم خورد بعدش ولی متوجه شدم سرعتم تقریبا 30 برابر شده گفتم همینم خوبه بابااا :n02: تازه هر کی میومد خونمون کف می کرد سایتا خیلی زود باز می شد البته اون موقع 512 سرعت نسبتا خوبی محسوب می شد.
حالا 9 سال گذشته و داریم سر 50 مگابیت و 100 مگابیت چونه می زنیم 9 سال دیگه اگر زنده باشیم انشالله چی قراره بشه خدا می دونه :n01: البته امیدوارم 9 سال دیگه نگیم سرعت 50 گیگابیت اومده با 100 گیگ دانلود ماهی 100 هزار تومن:n08:
البته تو محل ما چه adsl چه 4g هنوز تو 9 سال پیش گیر کردیم
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
سلام
من دیشب با گوشی N95 به اینترنت 3 جی ایرانسل وصل شدم. از این بسته های ساعتی گرفته بودم.
اینترنت رو با کابل USB به کامپیوتر رسوندم. با اینکه خط آنتن 3 جی تا آخر پر بود ولی سرعت خیلی کمی گرفتم.
سرعت دانلود با IDM بین 175 تا حداکثر 380 نوسان میکرد. بیشتر 220 تا 245 بود.
باتری گوشی هم در عرض یکساعت خالی شد و گوشی خاموش شد. با اینکه شارژ کامل بود.
انتظارم خیلی بیشتر از این بود.
از شما اساتید و صاحبان تجربه خواهش می کنم بنده را راهنمایی بفرمایید.
آیا این گوشی مناسب نبوده؟
آیا بایستی حتما مودم 3جی بخرم؟
یعنی با مودم سرعتم بالاتر میره؟
ارادتمندم
fanoostalaei
18-09-2016, 20:01
سلام
من دیشب با گوشی N95 به اینترنت 3 جی ایرانسل وصل شدم. از این بسته های ساعتی گرفته بودم.
اینترنت رو با کابل USB به کامپیوتر رسوندم. با اینکه خط آنتن 3 جی تا آخر پر بود ولی سرعت خیلی کمی گرفتم.
ارادتمندم
با این گوشی سرعت بیشتر از اینا نمیتونی بگیری
عوضش کن اگر میخوای سرعت بالا داشته باشی
سلام
ارادتمندم
Nokia N95 همینکه اون موقع تری جی یاپورت میکرد خیلی بود اما قدیمی ترین باند رو داره شما گوشیتو باید عوض کنی از این بیشتر نمیتونی کار بکشی
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
سلام
جدیدا پاکت لاست اینترنت 4جی ایرانسل من رفته بالا
راهی برای کاهشش هست از طریق تنظیمات مودمی چیزی ؟
مودم : D Link Dwr-953
دوستان پیشنهاد میکنم همیشه برای تست سرعت تو کامپیوتر با اینترنت دانلود منجر و توی موبایل هم ادونس دانلود منجر.
من همیشه یه فیلم تو صف دانلود دارم حجم تست میره برای دانلود فیلم.تا جایی هم که تست کردم سرعت دانلود با سایتهای تست سرعت برابری میکنه.
Spoilsman
19-09-2016, 04:36
من که اصلا شانس ندارم، توی اکباتان تهران، تا دو ماه پیش سرعتم 25 مگ بود با 4 جی ایرانسل، ولی الان دو ماهی میشه که سرعتم به زور به 512 کیلو میرسه :V26:
ata.royalfalcon
19-09-2016, 06:53
100% ميتونه بدن انسان باشه!
من رو مودم بي٣١٥ هواوي وقتي دستمو نگه ميدارم روش ٢-٣ تا ميره رو snr
يا مثلا امتحان مردم مودم كه يه جايي گذاشته بودم
يه سيني استيل رو يه سمتي از مودم تكيه ميدادم snr 5-6 تا اضافه ميشد!
واسه اين جسم تاثير داره كاملا
من یه ورق فلزی گذاشتم سمت چپ مودم B315 ؛ قبلاً سه خط آنتن داشت ولی الان چهار خط آنتن داره سرعتش هم بهتر شد .
GHAGHALEELEE
19-09-2016, 06:55
سلام
بچه ها من سیمکارت ایرانسلم رو بردم ثبت کردم خانمه گفت بعدازظهر فعال میشه ولی وقتی توی برنامه ایرانسل من که میرم اس ام اس یکبار مصرف بام نمیاد.اس ام اس هم به گوشیهای دیگه میدم ارسال نمیشه.بعد از ثبت گوشی چهجوری باید شارژ بخرم وقتی ایرانسل من اصلا وارد نمیشه که بخواد ا ام اس یکبار مصرف بده
من که اصلا شانس ندارم، توی اکباتان تهران، تا دو ماه پیش سرعتم 25 مگ بود با 4 جی ایرانسل، ولی الان دو ماهی میشه که سرعتم به زور به 512 کیلو میرسه :V26:
داداش عجب خبر بد دادی ! یعنی در حد المپیک بودها.سرعت 512 کیلو که دو برابر قیمت نامحدود مخابرات درمیاد یکساعتش!
farazfar
19-09-2016, 09:37
چرا سرعت اینقدر پایینه ، در حده اینترنت ۵۱۲ است، الان حدود ۲۰ روزه؟ سرعت 55kb/s!!!!
amirbrad
19-09-2016, 10:23
دیشب کل خطوط ایرانسل تو محل ما قطع شده بود حدس زدم دارن تغییراتی میدن صبح دیدم یه لحظه به فرکانس 2600 وصل شد بعدش بسته خریدم دیدم ای بایا به 1800 بازم وصل شد سرعت پایین .تو خونه یه چرخی زدم شاید بره رو فرکانس 2600 که یه جا بین زمین و هوا پیدا کردم البته هنوز خیلی جاها امتحان نکردم اما اینجا حدود 50 تا گرفتم تا تست های بعدی هم انجام بدم ، این نکته هم بگم که چند روز پیش زنگ زدم به ایرانسل ایمیل هم دادم واسه پیگیری مثل اینکه فعلا جواب داده این نکته واسه دوستانی که مشکل دارن سعی خودتون بکنید ممکنه رسیدگی بکنن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آنتن یاگی
hamed_1989
19-09-2016, 11:02
سلام
بچه ها من مشکل آنتن دارم روی 4g که میزارم کلا یا آنتن میره یا 1 خط آنتن میده، ولی روی 3g کلا 4-5 تا آنتن دارم.
مودم هم Huawei E8273 هست تا 2-3 هفته قبل خوب بود ولی الان 3 هفتس مشکل دارم 34- روزم هست که کلا نمیشه حتی سایت باز کرد.
حالا موندم مودم مشکل داره یا آنتن اینجا؟؟
بهد دوستان چه جوری باند ها رو تعییر میدن؟ میزران روی مثلا 2600؟
Arsenal2012
19-09-2016, 11:43
دیشب کل خطوط ایرانسل تو محل ما قطع شده بود حدس زدم دارن تغییراتی میدن صبح دیدم یه لحظه به فرکانس 2600 وصل شد بعدش بسته خریدم دیدم ای بایا به 1800 بازم وصل شد سرعت پایین .تو خونه یه چرخی زدم شاید بره رو فرکانس 2600 که یه جا بین زمین و هوا پیدا کردم البته هنوز خیلی جاها امتحان نکردم اما اینجا حدود 50 تا گرفتم تا تست های بعدی هم انجام بدم ، این نکته هم بگم که چند روز پیش زنگ زدم به ایرانسل ایمیل هم دادم واسه پیگیری مثل اینکه فعلا جواب داده این نکته واسه دوستانی که مشکل دارن سعی خودتون بکنید ممکنه رسیدگی بکنن.
سلام دوست عزیز من الان 20 روز تو سایت 195 شکایت کردم هر چند روز هم به 195 زنگ زدم واسه پیگیری ولی تا امروز هیچ
تغیری نکرده... شما که استاد تری دقیقا همون کار هایی که انجام دادی رو به ما بگو شاید واسه ما هم جواب داد دمت گرم:n16:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aalliirraazz
19-09-2016, 11:54
با آنتن یاگی
اسکرین شات های بدون آنتن هم میذاری؟
سلام دوست عزیز من الان 20 روز تو سایت 195 شکایت کردم هر چند روز هم به 195 زنگ زدم واسه پیگیری ولی تا امروز هیچ
تغیری نکرده... شما که استاد تری دقیقا همون کار هایی که انجام دادی رو به ما بگو شاید واسه ما هم جواب داد دمت گرم:n16:
شمام دلت خوشه ها اینا مشتری و کاربر اینترنت رو آدم حساب نمیکنن چه برسه به خاطر شکایت یه نفر بیان دکل بزنن یا تقویت کنن
اونایی هم که میگن شکایت کردیم و دکل زدن احتمال قوی منطقه شون تو طرح بوده اومدن دکل زدن
silvermanhhh
19-09-2016, 12:18
یعنی مرده شور ایرانسل و این خدماتشو ببرن،تو منطقه ما بجا اینکه ۴g بیاره اومده td lte اورده تجهیزاتشو نصب کرده،ینی اینقد حرص پول میزنن اینا؟؟؟این تری جی خودشو بکشه میشه 20مگابیت،اصلا راضینیستم
amirbrad
19-09-2016, 12:21
سلام
من تو 195 شکایت نکردم چون اونا میگن مهم دیتاست که تو محل دارین کاری به سرعت و اینا ندارن حتی خود ایرانسلم تعهدی رو سرعت نداره فقط پوشش باشه تو فضای باز همین.
دیشب فکر کردم سیم کارت سوخته اما با 3تا گوشی و سه تا خط قطع بود.
حالا کاری که من کردم این بود که هم به ایرانسل زنگ زدم هم از نرم افزار ایرانسل من مشکل محلمون گفتم که سرعت و پوشش پایینه طرف گفت قبل از شما کسای دیگم گفتن یعنی شما هم به بچه محلتون بگید اونام پیگیری کنن امروزم کاملا ناامید بودم تا اینکه یه چرخی تو خونه زدم وسط یکی از اتاق ها زیر لوستر قوی شد!!! چون این مورد خودمون باید پیدا کنیم یکی تو توالت قویتر سیگنال داره یکی پشت بام ..... شانسی دیگه . شایدم بقول دوستمون توی طرح بوده محلمون بهتر شده. اینم بگم هنوز پلاس نشده و این فرکانسم تو اتاقم نیست فقط 1800 هست یعنی باید مودم بگیرم بزارم وسط اتاق زیر لوستر رو چهارپایه کابل لن بکشم تو اتاق خودم از 2600 استفاده کنم که دانلود بالاتر اما اپلود پایینتر داره.
Le0nard0
19-09-2016, 12:26
این فرکانسم تو اتاقم نیست فقط 1800 هست یعنی باید مودم بگیرم بزارم وسط اتاق زیر لوستر رو چهارپایه کابل لن بکشم تو اتاق خودم از 2600 استفاده کنم که دانلود بالاتر اما اپلود پایینتر داره.
واقعا میخوای اینکارو بکنی؟ :n02:خدا بگم چیکارت کنه ایرانسل:n24:
ببخشید دوستان من یک مودم 4G دارم مال خود ایرانسل ولی USB میخوام بصورت بیسیم پخش کنم اینترنت از
روتر یا اکسس پوینت بیسیم چیزی هست ارزون باشه بتونه با وصل کردن مودم بهش این کارور کنم
ببخشید دوستان من یک مودم 4G دارم مال خود ایرانسل ولی USB میخوام بصورت بیسیم پخش کنم اینترنت از
روتر یا اکسس پوینت بیسیم چیزی هست ارزون باشه بتونه با وصل کردن مودم بهش این کارور کنم
راستين بازار رو يه چك كن اونجا روتر هست چند مدل كه سازگار هستند با مودم شما
با آنتن یاگی
بدون آنتن یاگی
silvermanhhh
19-09-2016, 13:11
سلام ،من خودم روتر tp link mr3220 دارم،سرعتو کم میکنه اما غیر این ارزون گزینه ای نیست،قیمتش ۸۵از بازار بیرون خریدم،برا یوتیوب رفتن خوبه مشکلی ایجاد نمیکنه اما برا دانلود سرعت کمتر خود مودم usb هست
اسکرین شات های بدون آنتن هم میذاری؟
تو خونه بدون آنتن...مودم اصلاً وصل نمیشه.....به این BTS...اگه هم وصل بشه...اصلاً آنتن نداره
با گوشی هم که وصل میشم....آنتن صفره. RSRP هم بالای -120 میره.
بدون آنتن یاگی
بابا، دوپینگی :n31:
شما پوشش ـتون خوبه.....اینجا حتی پوشش 2G درست حسابی نداریم...چه برسه به 4G ـش :n21:
یعنی چاره ای جزء داشتن آنتن نیستش.
amirbrad
19-09-2016, 14:20
واقعا میخوای اینکارو بکنی؟ :n02:خدا بگم چیکارت کنه ایرانسل:n24:
فعلا که مودمشو ندارم چهار پایه اینا که شوخی بود منظور اینه هرجا خوب بود باید اجبارا استفاده کنیم یکی از دوستان که میگفت زیر هود اشپزخونه خوب بوده!
aalliirraazz
19-09-2016, 14:47
تو خونه بدون آنتن...مودم اصلاً وصل نمیشه.....به این BTS...اگه هم وصل بشه...اصلاً آنتن نداره
شما پوشش ـتون خوبه.....اینجا حتی پوشش 2G درست حسابی نداریم...چه برسه به 4G ـش :n21:
آنتن رو از کجا خریدین؟
siavash1234
19-09-2016, 14:52
فعلا که مودمشو ندارم چهار پایه اینا که شوخی بود منظور اینه هرجا خوب بود باید اجبارا استفاده کنیم یکی از دوستان که میگفت زیر هود اشپزخونه خوب بوده!
برای منزل ما خیلی جالبه هر چند روز جایی دقیقی که سرعت خوبه و انتن خوبی دارم تغییر میکنه
تا چند روز پیش مودم و باید میزاشتم بالای کابینت آشپزخانه اما حالا اونجا سرعت افت کرده . حالا باید بزارم کنار گاز تا سرعت خوب باشه
خانومم کلی از دستم میخنده. هر شب مودم به دست تو خونه میگردم دنبال جایی که خوب آنتن بده و سرعت خوب داشته باشم
تو منطقه ما فورجی و 3 جی آنتن درست درمون نداره ، tdlte راه انداخته ایرانسل !!!!
چه جالب
خلاصه برنامه ریزیشون دقیقه
آنتن رو از کجا خریدین؟
بحث آنتن اینجا ممنوعه....ولی آنتن دستسازه
تو منطقه ما فورجی و 3 جی آنتن درست درمون نداره ، tdlte راه انداخته ایرانسل !!!!
چه جالب
خلاصه برنامه ریزیشون دقیقه
اگه براي دانلود شبانه نميخواي ٤جي ثابت خيلي خوبه كيفيتش واقعا عالي هست
Sent from my iPad using Tapatalk
ابوالفضل ۴۰۴۵
19-09-2016, 16:32
سلام دوستان تهرانی آیا یه مدتی سرعتا به مرور در حال کم شدن نیست؟من با همین انتنای چینی تا نزدیک ۴۰مگ داشتم کم کم شروع به کم شدن کرد تا جایی که امروز که نگاه میکردم به ۷مگا بیت هم نمیرسید واسه کسی هم این مورد پیش نیومده تهران؟
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
ابوالفضل ۴۰۴۵
19-09-2016, 16:34
اگه براي دانلود شبانه نميخواي ٤جي ثابت خيلي خوبه كيفيتش واقعا عالي هست
اخه اکثر کسایی که دارن استفاده میکنم از انتن دهی فوق خرابش مینالن تازه هنوز یوزری هم نداره
اخه اکثر کسایی که دارن استفاده میکنم از انتن دهی فوق خرابش مینالن تازه هنوز یوزری هم نداره
انتن ٤جس ثابت مهم نيست! يعني شما فقط حتي يه چرغش روشن شه بالاي ١٠ مگابيت سرعت داره ٢ چراغ از ٥ تا بشه ٢٠ خورده اي!
دوست من با انتن -٩٦
و snr ١١
تا ٣٥ مگابيت سرعت داره
و اين خوبه سرور داخلي و خارجي تقريبا يكسان هست و سرعت هميشه هنينه فعلا كه افتي نداره و بهترين پينگي كه ميتونين بگيرين رو ميده
سلام دوستان تهرانی آیا یه مدتی سرعتا به مرور در حال کم شدن نیست؟من با همین انتنای چینی تا نزدیک ۴۰مگ داشتم کم کم شروع به کم شدن کرد تا جایی که امروز که نگاه میکردم به ۷مگا بیت هم نمیرسید واسه کسی هم این مورد پیش نیومده تهران؟
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
منطقه به منطقه فرق داره . برعکس برای من هر روز داره می ره بالا به جای پایین
darkness_x
19-09-2016, 17:01
سلام
ببخشید، فاصلتون تا دکل BTS چقدره؟
GHAGHALEELEE
19-09-2016, 17:38
این تغییر محلی که میگید بخاطر ارسال پا-را-ز-یت های منطقه ای هست.شما اگر کانالهای م-اهواره تون رو چک کنید میبنید هر شب یکسری کانال هست یکسری دیگه نیست.برای همین جای مودم هم شده مثل تنظیم د-یش
سلام
ببخشید، فاصلتون تا دکل BTS چقدره؟
با این BTS فرکانس 2600 جدید که امروز فعال شده....نمیدونم کجاس و چقدر باهاش فاصله دارم....باید برم با موبایل بگردم و محدودش رو پیدا کنم.
ولی اون BTS هایی که قبلاً بهشون وصل میشدم فاصله تو خط مستقیم:
با یه BTS فرکانس 1800....3کیلومتر فاصله برام سینگال RSRP -82 بودش.....سرعت دانلود 3.5MB/s
با یه BTS فرکانس 2600.....2.5کیلومتر فاصله برام سیگنال RSRP -102 بودش....سرعت دانلود بازم 3.5MB/s
hamed_1989
19-09-2016, 22:08
دوستان این فرکانس رو روی مودم از کجا میشه تغییر داد؟
anti-military
19-09-2016, 23:09
از طریق برنامه ایرانسل من به چه اطلاعاتی میشه دست پیدا کرد؟ من خودم برنامه ایرانسل من رو ندارم و کسه دیگه ای با شماره من لاگین شده و واسه من شارژ میگیره الان به چه اطلاعاتی از سیم کارت من دسترسی داره؟
Le0nard0
19-09-2016, 23:17
از طریق برنامه ایرانسل من به چه اطلاعاتی میشه دست پیدا کرد؟ من خودم برنامه ایرانسل من رو ندارم و کسه دیگه ای با شماره من لاگین شده و واسه من شارژ میگیره الان به چه اطلاعاتی از سیم کارت من دسترسی داره؟
اسم فامیل ادرس شماره تلفن و بقیه اطلاعات ثبت نامی
سلام دوستان شما هم نمیتونید بسته های ساعتی نامحدود خریداری کنید ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
abtin123456
20-09-2016, 02:02
بسته نامحدود نمیشه خرید شارژم میخیری پول از حساب کم میکنه شارژ نمیکنه
Aria.A97
20-09-2016, 02:19
بسته نامحدود نمیشه خرید شارژم میخیری پول از حساب کم میکنه شارژ نمیکنه
عجــــــــــــــــــــــب
3 بار از سایت بانک ملی زدم نشد :| با #7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * زدم شارژ شد :| خبر نداشتم داره کم میکنه....
ورژن آخر my irancell وارد حساب کاربری نمیشه کسی ورژن قدیمیشو داره؟!
مشکلی نداره
بالاخره با یک سری تمهیدات ویژه تونستم به این سیگنال رو باند 7 دست پیدا کنم. سرعت دانلود تغییر آنچنانی نداشت و فقط آپلود از تقریبا 1 مگابیت به حدود 8 مگابیت بهبود پیدا کرد.
روی پشت بام با موبایل سیگنال و سرعت خوبی رو دریافت کردم ولی داخل خونه موبایل خیلی جواب نمیده. مودم 3372 هم آنتن متوسطی داره و بالاخره با کلی دردسر یه نقطه مناسب برای مودم پیدا کردم و با استفاده از یه ورق فویل تونستم مقدار قابل توجهی سیگنال رو بهبود بدم. به نظرم نهایت سرعتی که میتونم با این دکل بگیرم همین حدود 30 مگ باشه چون با توجه به محدودیت مکانی کامپیوتر، تنها به یک دکل خاص میتونم وصل بشم و در بار اتصال Cell ID یکسان هست. وگرنه در جهت های دیگه خونه تست 40 مگابیتی هم داشتم. در حقیقت سیگنال بهتر مودم سرعت آپلود من رو افزایش داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود سرور داخلی و خارجی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Speedtest:
تک کانکشن:
نکته جالب اینجاست که با استفاده از قند شکن سرعت اینترنت بین الملل تقریبا 2 برابر میشه و با اینترنت داخلی برابر میشه. سرعت تک کانکشن هم که دیدنی!
تک کانکشن با قند شکن:
xomax
بعضی ها میگن که با برداشتن در قاب مودم، سیگنال بازم بهتر میشه.
من در قاب رو بیشتر برای بیرون رفتن گرمای مودم برداشتم....حالا میخوای امتحان کن، تاثیرش روی سیگنال ببین.
این دو سری آخری که خریدم.....با ده دقیقه تاخیر برام فعال شد....ولی مشکلی نداره.
saeeddeeas
20-09-2016, 12:03
رکورد سرعت اینترنت همراه در ایران توسط ایرانسل شکسته شد
ایرانسل در راستای پیشگامی در توسعه تکنولوژی و تلاش برای دستیابی به نسل پنجم اینترنت (5G)، موفق شد به عنوان نخستین اپراتور در ایران و منطقه، نسل 4.5 اینترنت را با موفقیت آزمایش کند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، آزمایش نسل 4.5 اینترنت توسط ایرانسل همزمان با عید سعید غدیر خم و با دستیابی به سرعت دانلود 1200 مگابیت بر ثانیه با نرخ تاخیر (PING) یک میلیثانیه و با دانلود یک فایل ویدئویی دو گیگابایتی طی 14 ثانیه با موفقیت انجام شد.
ایرانسل پیش از این نیز در تاریخ 13 مرداد 95 در مراسم راهاندازی گستردهترین شبکه اینترنت نسل چهار ثابت (TD-LTE) در ایران، موفق به آزمایش سرعت دانلود بالای 600 مگابیت بر ثانیه شده بود. رکورد سرعت دانلود 300 مگابیت بر ثانیه نیز پیشتر توسط ایرانسل برای نخستین بار به ثبت رسیده بود.
بر اساس این گزارش، ایرانسل به عنوان بزرگترین اپراتور دیتای ایران و اپراتور پیشرو در ارائه جدیدترین فناوریهای ارتباطی، پیشتر نیز موفق به آزمایش فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (VoLTE) و نیز پروتکل اینترنت نسخه 6 (IPv6) شده بود.
ایرانسل پس از گذشت نزدیک به دو سال از دریافت مجوز ارتقای پروانه شبکه به نسل سوم، چهارم و بالاتر اینترنت همراه، در حال حاضر گستردهترین و پرسرعتترین شبکه اینترنت را در ایران ارائه میدهد.
مشاهده ویدئوی تست سرعت فوق در نشانی aparat.com/irancell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) امکانپذیر است.
ایرانسل در راستای پیشگامی در توسعه تکنولوژی و تلاش برای دستیابی به نسل پنجم اینترنت (5G)، موفق شد به عنوان نخستین اپراتور در ایران و منطقه، نسل 4.5 اینترنت را با موفقیت آزمایش کند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، آزمایش نسل 4.5 اینترنت توسط ایرانسل همزمان با عید سعید غدیر خم و با دستیابی به سرعت دانلود 1200 مگابیت بر ثانیه با نرخ تاخیر (PING) یک میلیثانیه و با دانلود یک فایل ویدئویی دو گیگابایتی طی 14 ثانیه با موفقیت انجام شد.
ایرانسل پیش از این نیز در تاریخ 13 مرداد 95 در مراسم راهاندازی گستردهترین شبکه اینترنت نسل چهار ثابت (TD-LTE) در ایران، موفق به آزمایش سرعت دانلود بالای 600 مگابیت بر ثانیه شده بود. رکورد سرعت دانلود 300 مگابیت بر ثانیه نیز پیشتر توسط ایرانسل برای نخستین بار به ثبت رسیده بود.
بر اساس این گزارش، ایرانسل به عنوان بزرگترین اپراتور دیتای ایران و اپراتور پیشرو در ارائه جدیدترین فناوریهای ارتباطی، پیشتر نیز موفق به آزمایش فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (VoLTE) و نیز پروتکل اینترنت نسخه 6 (IPv6) شده بود.
ایرانسل پس از گذشت نزدیک به دو سال از دریافت مجوز ارتقای پروانه شبکه به نسل سوم، چهارم و بالاتر اینترنت همراه، در حال حاضر گستردهترین و پرسرعتترین شبکه اینترنت را در ایران ارائه میدهد.
مشاهده ویدئوی تست سرعت فوق در نشانی aparat.com/irancell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) امکانپذیر است.
دارم به این فکر میکنم که رایتل اون چند سالی که انحصار تری جی رو داشت چه ظلمی در حق ما کرد.کیفیت شبکش رو در بدترین حد نگه داشت.توسعه نداد و هنوزم که هنوزه برای بسته هاش پول خون باباش رو از ادم طلب میکنه.
اگر این انحصار نبود و به ایرانسل اجازه داده میشد که زودتر کار خودش رو شروع کنه الان خیلی جلوتر بودیم.
کلا انحصار بده نه پیشرفت میاره نه کیفیت.نمونش همین رایتل و در بعد بزرگتر صنعت خودرو !!!
دارم به این فکر میکنم که رایتل اون چند سالی که انحصار تری جی رو داشت چه ظلمی در حق ما کرد.کیفیت شبکش رو در بدترین حد نگه داشت.توسعه نداد و هنوزم که هنوزه برای بسته هاش پول خون باباش رو از ادم طلب میکنه.
اگر این انحصار نبود و به ایرانسل اجازه داده میشد که زودتر کار خودش رو شروع کنه الان خیلی جلوتر بودیم.
کلا انحصار بده نه پیشرفت میاره نه کیفیت.نمونش همین رایتل و در بعد بزرگتر صنعت خودرو !!!
دقیقا دوست عزیز موافقم حالا این موضوع تاپیک نیست ولی بد نیست گفته بشه شما به یاد بیارید روزهایی که فقط همراه اول توی ایران بود مردم با چه سختی و چه قیمت های وحشتناکی سیم کارت ها رو خریداری می کردن حالا درسته که اون موقع اوایل ورود موبایل به ایران بود ولی زمانی که ایرانسل تازه اومد بازهم سیم کارت های همراه اول بسیار گرون بود همین رقابت بین این دو اپراتور باعث پیشرفت بسیار زیاد هر دو شد و طرح های بسیار خوبی ارائه شد.
همیشه سود رقابت برای مصرف کنندس و باعث افزایش کیفیت می شه
حالا کسی از این 4.5G اطلاعات فنی داره که چه دستگاه هایی ساپورت می کنن و چه باند و فرکانسی هست؟یا همون 4G+ هست؟
البته بد نیست که اشاره بشه این تست روی سرور خود ایرانسل بوده توی فیلم مشخصه ای کاش روی یک سرور خارجی هم تست می گرفتن و نتیجه اون رو هم نمایش می دادن اما با این وجود این سرعت برای ایران فقط یک رویا محسوب می شد
fanoostalaei
20-09-2016, 12:59
دقیقا دوست عزیز موافقم حالا این موضوع تاپیک نیست ولی بد نیست گفته بشه شما به یاد بیارید روزهایی که فقط همراه اول توی ایران بود مردم با چه سختی و چه قیمت های وحشتناکی سیم کارت ها رو خریداری می کردن حالا درسته که اون موقع اوایل ورود موبایل به ایران بود ولی زمانی که ایرانسل تازه اومد بازهم سیم کارت های همراه اول بسیار گرون بود همین رقابت بین این دو اپراتور باعث پیشرفت بسیار زیاد هر دو شد و طرح های بسیار خوبی ارائه شد.
همیشه سود رقابت برای مصرف کنندس و باعث افزایش کیفیت می شه
حالا کسی از این 4.5G اطلاعات فنی داره که چه دستگاه هایی ساپورت می کنن و چه باند و فرکانسی هست؟یا همون 4G+ هست؟
البته بد نیست که اشاره بشه این تست روی سرور خود ایرانسل بوده توی فیلم مشخصه ای کاش روی یک سرور خارجی هم تست می گرفتن و نتیجه اون رو هم نمایش می دادن اما با این وجود این سرعت برای ایران فقط یک رویا محسوب می شد
شما کدوم سرور رو پیشنهاد میدید که 1200 مگابیت پهنای باند فقط برای یه تست داشته باشه!
معلومه که سرور خودش بهترین سرور برای تست هست
شما کدوم سرور رو پیشنهاد میدید که 1200 مگابیت پهنای باند فقط برای یه تست داشته باشه!
معلومه که سرور خودش بهترین سرور برای تست هست
بله مطمئنا ایرانسل توی این ویدیو قصد داشته سرعت و پینگش رو به رخ بکشه و قطعا سرور خودش بهترین سرور هست برای این کار.اما منظور من سرور های خارج از کشور بود که پینگ خارجی این اینترنت هم مشخص باشه الان دیگه uplink های 10 گیگ یه چیز نرمال هستن حتی برای vps ها هم شما می تونید داشته باشید
توی این که ایرانسل کار بسیار بزرگی کرده هیچ شکی نیست و به نظر شخص من آینده اینترنت ایران رو ایرانسل رقم می زنه و اگر یه روزی تعرفه ها فقط کمی ارزون تر بشن شرکت های adsl هیچ حرفی برای گفتن نخواهند داشت:n01: (هر چند با تعرفه نامحدود همین الان هم حرفی ندارن ولی آینده این طرح مشخص نیست)
ایرانسل دیگه مسخرشو درآورده
سرعت دانلود شدن با tdlte در منطقه خوب ، از سرعت کپی شدن فایل ها در سیستم من بیشتره !
ایرانسل داره به سرعت پیشرفت می کنه همین چند هفته پیش بود نقشه tdlte رو توی اهواز نگاه کردم فقط چند منطقه خاص داشت الان 90درصد اهواز توی نقشه بنفش شده و جالبش اینجاست که توی فورجی محله های اطراف فورجی است اما دقیقا توی نقشه همین محله ما فورجی نشده البته فورجی توی خونه قوی تر از تری جی است با توجه به اینکه در نقشه برای تری جی پوشش کامل وجود داره اما تری جی در خونه به هیچ وجه خوب نیست
Armin.Computer
20-09-2016, 14:32
دوستان ممکنه یه دکل در اوایل راه اندازی فورجی به 2600 مجهز بشه ولی به 1800 نشه؟
SAeedBaa
20-09-2016, 16:19
دوستان ممکنه یه دکل در اوایل راه اندازی فورجی به 2600 مجهز بشه ولی به 1800 نشه؟
به دلیل برد بیشتر و نفوذپذیری بهتر فرکانس 1800 ،اولویت با باند 1800 است، البته در برخی موارد محدود و خاص شاید این اتفاق بیفتد که در مدت کوتاهی باند 1800 نیز افزوده میشود.
[QUOTE=t.63;8882550]@xomax ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعضی ها میگن که با برداشتن در قاب مودم، سیگنال بازم بهتر میشه.
من در قاب رو بیشتر برای بیرون رفتن گرمای مودم برداشتم....حالا میخوای امتحان کن، تاثیرش روی سیگنال ببین.
حتما تست میکنم.ممنون
SAeedBaa
20-09-2016, 16:37
نسل 4.5 همان LTE Advanced است (با کمک فناوری MIMO( که دوستان در گذشته صحبت ها و تست های از ان در انجمن قرار دادند، است
این تست ازمایشی هم روی شبکه ایرانسل انجام شده و مطمئنا کاربران و مشتریان در عمل نمیتوانند به این سرعت برسند
Armin.Computer
20-09-2016, 17:40
به دلیل برد بیشتر و نفوذپذیری بهتر فرکانس 1800 ،اولویت با باند 1800 است، البته در برخی موارد محدود و خاص شاید این اتفاق بیفتد که در مدت کوتاهی باند 1800 نیز افزوده میشود.
تو گوشی های سونی نمیشه فهمید باند چه قدره؟
چون من از یه دکل ترجی میگیرم تو اتاقم با سیگنال -83 هم هست حتی در بضی نقاط -77 میشه
فورجی هم جدیدا دم پنجره اتاق با سیگنال 2 خط هم میگیره در صورتی که قبلا اصلا فورجی نمیگرفت اگرم میگرفت با خط خالی که اونم سریع میرفت
دکلی هم جدیدا نزدن
بعید هم می دونم این سیگنال از دکلی دیگه بیاد
چون فاصله زیادی داریم
اگر فرض بر این باشه که من از دکلی که ترجی میگیرم
اون دکل فورجی هم باشه
پس چرا سیگنال ترجی اینقدر خوبه و سیگنال فورجی اینقدر کم؟
چون من از یه دکل ترجی میگیرم تو اتاقم با سیگنال -83 هم هست حتی در بضی نقاط -77 میشه
فورجی هم جدیدا دم پنجره اتاق با سیگنال 2 خط هم میگیره در صورتی که قبلا اصلا فورجی نمیگرفت اگرم میگرفت با خط خالی که اونم سریع میرفت
دکلی هم جدیدا نزدن
چون فاصله زیادی داریم
اون دکل فورجی هم باشه
به تجهیزات روی خود دکل بستگی داره (هم برای 3G هم برای 4G)....برای همینه که بعضی از BTS ها برد ـشون، سرعت ـشون...از بقیه BTS ها بهتره.
توی گوشی سامسونگ s7 edge بدون روت میشه فهمید به چه فرکانسی وصل شده؟(1800/2600)
توی گوشی سامسونگ s7 edge بدون روت میشه فهمید به چه فرکانسی وصل شده؟(1800/2600)
ستاره مربع صفر صفر یک یک مربع..........رو تست کردی؟
ستاره مربع صفر صفر یک یک مربع..........رو تست کردی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیگنال به نظر بد نمیاد
ca هم که ظاهرا غیر فعاله
ولی سرعت آنچنان تعریفی نداره نسبت به دوستان!:n02:
دوستان جریان این اینترنت ساعتی شبانه ایرانسل چیه؟ مگه نباید از ساعت 2 شروع بشه؟! من دیشب برای اولین بار تست کردم تا ساعت 2:35 اصلا وصل نشد چند بار هم اینترنت و حتی آداپتور دانگل 3372 رو فعال و غیرفعال کردم
با این اوصاف هر شب برای دانلود باید بیدار موند؟!
nima.g22
20-09-2016, 23:07
سلام
دوستان سقف شبانه ایرانسل 10 گیگه برای هر ساعت؟
مثلا دوساعته بگیرم میشه ده گیگ و یه ساعته هم بگیرم همون ده گیگه؟
malek911
20-09-2016, 23:27
دوستان یه برنامه بود صفحات قبلی دوستان گذاشته بودن که ستینگ مودم ها رو عوض میکردیم.کسی لینکش رو داره؟اگه دارید بی زحمت بزارید من گمش کردم :(
abtin123456
21-09-2016, 00:07
سلام
دوستان سقف شبانه ایرانسل 10 گیگه برای هر ساعت؟
مثلا دوساعته بگیرم میشه ده گیگ و یه ساعته هم بگیرم همون ده گیگه؟
۱ ساعت ۲۰، گیگ ۲ ساعت ۴۰ گیگ، ۳ ساعت ۶۰ گیگ
Armin.Computer
21-09-2016, 00:31
فهمیدن فرکانس با گوشی های سونی چه جوریه؟؟؟
اندروید 6
saeeddeeas
21-09-2016, 01:05
اندروید 6
توی گوگل پلی بگرد یه برنامه بوداسمش دقیق یادم نیس ولی خیلی خوب بود روت میخواست کل اطلاعات شبکه رو میداد بزن network info هرچی اورد همرو نصب کن یکیش همون میشه:n02:
دوستان یه برنامه بود صفحات قبلی دوستان گذاشته بودن که ستینگ مودم ها رو عوض میکردیم.کسی لینکش رو داره؟اگه دارید بی زحمت بزارید من گمش کردم :(
مال مودمهاي هواوي بود فقط
اينو سرچ كن گوگل پيداش ميكني
E5186 Huawei ToolBox
anti-military
21-09-2016, 08:26
من دیشب ساعت 10 خوابم برد و مودم روشن بود صبح ساعت 8 که بیدار شدم دیدم روی مودم زده 4 گیگ از حجم استفاده شده!!! هیچ چیزی هم دانلود نکردم و آپدیت ویندوز هم روی دانلود خودکار نیست. WiFi هم که کلا غیر فعال هستش! چجوری بفهمم این 4 گیگ چرا کم شده؟
من دیشب ساعت 10 خوابم برد و مودم روشن بود صبح ساعت 8 که بیدار شدم دیدم روی مودم زده 4 گیگ از حجم استفاده شده!!! هیچ چیزی هم دانلود نکردم و آپدیت ویندوز هم روی دانلود خودکار نیست. WiFi هم که کلا غیر فعال هستش! چجوری بفهمم این 4 گیگ چرا کم شده؟
من مودمم 24 ساعته روشنه و مشکلی نداره. مطمئنا یه چیزی استفاده شده.
تو ویندوز 10 نشون میده هر برنامه چقدر استفاده کرده.
نود 32 هم اگه داری توش نشون میده (اگه برنامه بسته نشده باشه)
دیگه راهی یادم نمیاد
دوستان جریان این اینترنت ساعتی شبانه ایرانسل چیه؟ مگه نباید از ساعت 2 شروع بشه؟! من دیشب برای اولین بار تست کردم تا ساعت 2:35 اصلا وصل نشد چند بار هم اینترنت و حتی آداپتور دانگل 3372 رو فعال و غیرفعال کردم
با این اوصاف هر شب برای دانلود باید بیدار موند؟!
دوستان کسی جواب سوال ما رو نمیدونه؟!
ساعت شروع اینترنت شبانه راس 2 شروع میشه برای شما؟
اندروید 6
این برنامه رو نصب کن
Secret Codes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوشی رو اسکن میکنه....تمام کدهای مخفی گوشی ـت رو بیرون میکشه، بگرد داخلش ببین منوی مخفی برای نمایش فرکانس مثل گوشی های سامسونگ داره یا نه؟
fanoostalaei
21-09-2016, 11:10
برا سونی راهی نیس بفهمی
بیخیال شی بهتره
Sent From My Master Mind Z3+
ایرانسل ساعتش رو تغییر نداده هنوز
من ساعت 11 تا الان که 11 و نیم باشه 2 و نیم گیگ دانلود کردم
به جای اینکه از بسته ی صبح 6 تا 12 کم بشه از بسته ی اصلی ماهانم کم شد.
مواظب باشید. :|
ویرایش: زنگ زدم 700 گفت سیستم ندارم که چک کنم برات بعدن زنگ بزن :| :| :|
ویرایش2 : زنگ زدم 600 گفت زنگ بزن 9377000000
زنگ زدم اونجا گفت چندین ساعت دیگه زنگ بزن الان سیستما قطعه.
مرسی ایرانسل :|
2 و نیم گیگ پر
saeeddeeas
21-09-2016, 12:04
این برنامه رو نصب کن
Secret Codes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوشی رو اسکن میکنه....تمام کدهای مخفی گوشی ـت رو بیرون میکشه، بگرد داخلش ببین منوی مخفی برای نمایش فرکانس مثل گوشی های سامسونگ داره یا نه؟
خیلی برنامه خوبی بود حتی همون قسمت شبکه رو آورد اما متاسفانه گزینه قفل کردن شبکه رو نداشت
sent from Huawei mate 8
saeeddeeas
21-09-2016, 12:07
ایرانسل ساعتش رو تغییر نداده هنوز
من ساعت 11 تا الان که 11 و نیم باشه 2 و نیم گیگ دانلود کردم
به جای اینکه از بسته ی صبح 6 تا 12 کم بشه از بسته ی اصلی ماهانم کم شد.
مواظب باشید. :|
ویرایش: زنگ زدم 700 گفت سیستم ندارم که چک کنم برات بعدن زنگ بزن :| :| :|
ویرایش2 : زنگ زدم 600 گفت زنگ بزن 9377000000
زنگ زدم اونجا گفت چندین ساعت دیگه زنگ بزن الان سیستما قطعه.
مرسی ایرانسل :|
2 و نیم گیگ پر
من الا چندین ساله سر قضیه تغییر ساعت چه ایرانسل چه مبین نت تا دو سه روز بیخیال دانلود میشم چون همیشه ضرر کردم.
sent from Huawei mate 8
silvermanhhh
21-09-2016, 12:50
دوستان،دکل نزدیک مارو td lte کردن اما 4g نشده ،اگه زنگ بزنم بشون بگم اینچا 4gنداره،میان نصب کنن؟تو نقشه پوشش دقیقا خونه ما تا دوتا خیابون اونوتر 4g نداره،ینی دقیقا وسط قسمت ابی رنگ یه قسمت سفیدی هست اونجا محله ماهه:n29:
binaafarin
21-09-2016, 13:02
دوستان من الان 20هزارتومن توی سیمکارتم شارج دارم وسیمم اعتباریه
نیاز دارم حدود3گیگ دانلود کتم چه طرحی بزنم برام بصرف تر باشه روزانه میخوام باشه
میخوام نرم افزاری دانلود کنم که در 3تا پارت 1گیگ هستش بعدمیشه بریزمم رو کامپیوترم؟ طرحی میخوام که الان دانلود کنم
saeeddeeas
21-09-2016, 13:06
دوستان من الان 20هزارتومن توی سیمکارتم شارج دارم وسیمم اعتباریه
نیاز دارم حدود3گیگ دانلود کتم چه طرحی بزنم برام بصرف تر باشه روزانه میخوام باشه
میخوام نرم افزاری دانلود کنم که در 3تا پارت 1گیگ هستش بعدمیشه بریزمم رو کامپیوترم؟ طرحی میخوام که الان دانلود کنم
شما دو تا بسته 2 گیگی 2 ساعتی بزن فقط یادت باشه قبل دو ساعت 2 گیگ رو دانلود کنی
جمعا میشه6 هزار تومن
sent from Huawei mate 8
خب همونطور که حدس میزدم دکل مورد نظر پهنای باند زیادی نداشت. رفتم واحد کناری که منزل مادر بزرگم هست و با یه دکل دیگه تست گرفتم و همینطور که می بینید تفاوت از زمین تا آسمان است! #24301 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اتاق خودم :
واحد کناری :
ایرانسل تو شهر ما مثلا تری جی راه انداخته بالای یکسال و نیم میشه.
ولی سرعتش داغون داغونه هنوز.
امروز من نهایت 6 مگ گرفتم اونم یه لحظه و معمولا بین 1.5 الی 2.5 نوسان داره.
نکته عجیب اینه که نرم افزارهای گوشی به اینترنت وصل میشن بجز مرورگرها
حتی گوگل هم باز نمیشه!!
بنظر شما مشکل از کجاست؟
reza2700
21-09-2016, 13:37
حتی گوگل هم باز نمیشه!!
بنظر شما مشکل از کجاست؟
در قسمت تنظیمات اینترنت قسمت پراکسی و پورت رو خالی کنید درست میشه
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
hassanshaikhi
21-09-2016, 14:08
اندروید 6
اگه گوشیت روت هست آخرین ورژن LTE Discovery رو از گوگل پلی دانلود کن فرکانس رو نشون میده.
Tornado2800
21-09-2016, 14:14
حتی گوگل هم باز نمیشه!!
بنظر شما مشکل از کجاست؟
سلام
اگر به8.8.8.8 پینگ دارید
dns سرور به صورت دستی اضافه کنید
8.8.8.8
8.8.4.4
تو آنتن گفتم کسی جواب نداد لطفا راهنمایی کنین:n02:
سلام رفقا :دی
از همین الان ببخشین اگه خیلی نوبانه (:|) حرف میزنم
راستشما تو کوچه 4g هست و انتنش هم پره ولی وقتی میام تو خونه نی و یه جای خاصی هه ک اونجام تازه h میشه.
ره حل ارزون قیمتی هه؟
مرسی از کمکتون
Armin.Computer
21-09-2016, 14:20
اگه گوشیت روت هست آخرین ورژن LTE Discovery رو از گوگل پلی دانلود کن فرکانس رو نشون میده.
ممنونم
راستش با این نتونستم
این فرکانس ترجی رو می زنه؟؟؟؟
saeeddeeas
21-09-2016, 14:25
ممنونم
راستش با این نتونستم
منم منظورم همین برنامه بود
این خیلی خوبه قبلا با سونی باهاش کار میکردم
به هر کدوم وصل باشی اطلاعات کاملشو نشون میده
حتی دکل های همسایه رو نشون که نزدیکت هستن
sent from Huawei mate 8
ایرانسل رکورد سرعت رو باز هم جابه جای کرد ۱۲۰۰ مگابیت بر ثانیه یعنی گیگابیت رو رد کرد. دوستان تو تبلیغ گفتم فناوری 4.5G این یعنی یه باند دیگه مثلا ۳۵۰۰؟
hassanshaikhi
21-09-2016, 15:00
ایرانسل رکورد سرعت رو باز هم جابه جای کرد ۱۲۰۰ مگابیت بر ثانیه یعنی گیگابیت رو رد کرد. دوستان تو تبلیغ گفتم فناوری 4.5G این یعنی یه باند دیگه مثلا ۳۵۰۰؟
این سرعت شبکه داخلی خود ایرانسل هست فقط.
hassanshaikhi
21-09-2016, 15:02
ممنونم
راستش با این نتونستم
نه 3g رو نشون نمیده فقط 4G
fanoostalaei
21-09-2016, 15:18
نه 3g رو نشون نمیده فقط 4G
سونی تو این مورد ضد حاله ! چندین و چند نرم افزار تست کردم هیچ کدوم باند رو نشون نمیده
ولی این برنامه خیلی خوبه ! دکل های اطراف رو نشون میده !
برا من 12 تا دکل 2 جی نشون میده و 3 تا lte :n02:
amirbrad
21-09-2016, 15:26
سونی تو این مورد ضد حاله ! چندین و چند نرم افزار تست کردم هیچ کدوم باند رو نشون نمیده
داش حسین برای منم شماره باندو نشون نمیده با سونی مگر اینکه به ساپورتر برنامه میل بزنیم بلکه پوشش بده
fanoostalaei
21-09-2016, 15:27
داش حسین برای منم شماره باندو نشون نمیده با سونی مگر اینکه به ساپورتر برنامه میل بزنیم بلکه پوشش بده
:n02:
پیشنهاد خوبیه !
میزنم الان :دی
تو آنتن گفتم کسی جواب نداد لطفا راهنمایی کنین:n02:
سلام رفقا
:دی
از همین الان ببخشین اگه خیلی نوبانه (:|) حرف میزنم
راستشما تو کوچه 4g هست و انتنش هم پره ولی وقتی میام تو خونه نی و یه جای خاصی هه ک اونجام تازه h میشه.
ره حل ارزون قیمتی هه؟
مرسی از کمکتون
کسی چیزی نمیدونه؟:n35:
Armin.Computer
21-09-2016, 15:34
دکل همسایه زیاد کارایی نداره
ولی در حال حاضر فرکانس رو نمی زنه واسه من
مشکل چیه؟
fanoostalaei
21-09-2016, 15:38
مشکل چیه؟
هر چی هست مشکل مربوط به خود سونی هستش
به نویسنده این برنامه ایمیل زدم الان
یکی هم دارم به خود سونی مینویسم ببینم چجوری میشه این لعنتی رو پیدا کرد ! :n02:
===============
ویرایش :
داشتم با مرکز خدمات انگلستان چت میکردم :
me :
now ! how i can find lte band in my phone? in other brands we can find ! but in sony not
what should we do ?
Christopher H:
You are not able to see which lte band you are currently connected to, the phone will automatically connect to the strongest signal
me :
i know ! but someones like me want to know currently band
in sony service mod you cant find current band
Christopher H :
I am sorry about that.
پ.ن :
من فکر میکردم پشتیبانی های ایران فقط بلدن دری وری تحویل بدن ! نگو این یه مرض جهانیه :n08:
===============
ویرایش :
me :
now ! how i can find lte band in my phone? in other brands we can find ! but in sony not
what should we do ?
Christopher H:
You are not able to see which lte band you are currently connected to, the phone will automatically connect to the strongest signal
me :
Christopher H :
I am sorry about that.
پ.ن :
من فکر میکردم پشتیبانی های ایران فقط بلدن دری وری تحویل بدن ! نگو این یه مرض جهانیه :n08:
کلن من یک چیزی که چند ساله فهمیدم اینه که ایران برای ابرقدرت شدن پاش رو جای پای ابرقدرت ها گذاشته
کپی پشت کپی
حتی جدیدا ایده های امریکایی رو در ایران به نام خودشون ثبت می کنن
تازه دنبالش بودن ایده سیلیکن ولی رو بیارن ایران
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
saeeddeeas
21-09-2016, 16:24
===============
ویرایش :
me :
what should we do ?
Christopher H:
me :
Christopher H :
I am sorry about that.
پ.ن :
باور کن هیچ جای دنیا مثل ایران دنبال دونستن باند و فرکانس و این چیزا نیستن:n02:
نمیدونم مشکل چیه ما ایرانیا اینجوری شدیم خخ
یارو هم الان داره اینجوری میکنه:n38:
خداییش نمیدونم چرا انقد دنبال باند و ماند و این چیزاییم یه نت خوبی داریم کارمون رو راه میندازه دیگه دانلود خوبی هم داریم دیگه دیگه انقد چرا توش سرک میکشیم نمیدونم البته خودمم اینجوریم:n02:
shirazdownload
21-09-2016, 16:25
این سرعت شبکه داخلی خود ایرانسل هست فقط.
ببینید موضوع این نیست که داخل شبکه بوده یا خارج
یا حتی بعضی از دوستان میگن کاش با سرور آمریکا تست میکرد و..
اهمیت این موضوع این هست که ایرانسل تونسته روی بستر LTE به این سرعت برسه
فناورسی های LTE و Wifi یک حداکثر سرعت دارن و این که ایرانسل به این تکنولوژی رسیده که روی بستر LTE با این سرعت داده جا به جا کنه جای تقدیر داره
اصلا موضوع سرعت اینترنت اینجا مطرح نیست . سرعت اینترنت بستگی به بستر مخابراتی کشور داره .
SAeedBaa
21-09-2016, 16:27
دکلی هم جدیدا نزدن
چون فاصله زیادی داریم
اون دکل فورجی هم باشه
اگر گوشیتون روت هست، برنامه ای که دوستمون معرفی کردند خوب هست.
اگر بر طبق فرض شما پیش بریم باید گفت شرکت بر اساس سیاست ها و یکسری مسائل فنی، توان پوشش دهی نسل 4 رو پایین اورده. این مسئله رو من قبلا هم گفتم.
برای شما هم snrمتغیره ؟
برای من وقت به وقت تغییر می کنه دیشب 6بود الان شده بود 4 refresh زدم شد 1-
saman1010
21-09-2016, 16:42
مشکل چیه؟
نسخه پرو رو دانلود کنید:
LTE Discovery Pro 4.6.1 .apk
Armin.Computer
21-09-2016, 16:49
اگر تو خونه فیبر حداقل 100 مگابیتی داشتیم دونستن پوشش محله خودمون اهمیت نداشت چه برسه به دونستن فرکانس :دی
Le0nard0
21-09-2016, 18:00
من روی 1800 سرعت خیلی خوبی دارم منتظرم 2600 فعال بشه ببینم سرعتم چند میشه .
ببینید موضوع این نیست که داخل شبکه بوده یا خارج
یا حتی بعضی از دوستان میگن کاش با سرور آمریکا تست میکرد و..
اهمیت این موضوع این هست که ایرانسل تونسته روی بستر LTE به این سرعت برسه
فناورسی های LTE و Wifi یک حداکثر سرعت دارن و این که ایرانسل به این تکنولوژی رسیده که روی بستر LTE با این سرعت داده جا به جا کنه جای تقدیر داره
اصلا موضوع سرعت اینترنت اینجا مطرح نیست . سرعت اینترنت بستگی به بستر مخابراتی کشور داره .
البته من با کلیات حرف شما موافقم ولی چون به حرفی که من زده بودم اشاره کردید لازمه یه نکته رو بگم
عنوان ویدیو اینه دقیقا :
وقتی اسم اینترنت میاد یعنی شبکه جهانی اگر گفته بودن اینترانت هیچ جای صحبتی نمی موند ولی وقتی می گن اینترنت و تست داخلی می گیرن روی سرور خودشون خوب بعضیا مثل من که دوس دارن بهونه بگیرن می گیرن دیگه:n02:
این که تونستن بستر رو افزایش بدن کار بسیار بزرگی هست و اتفاقا ایرانسل یکی از رکوردهای خوب رو حتی توی دنیا داره اگر تحقیق کنید می بینید که خیلی از کشورها هنوز نتونستن به 1 گیگابیت برسن با استفاده از LTE البته این هم هنوز توی فاز تحقیقاتی هست و در نهایت برای رسیدن به 5G که نیاز به حداقل هایی داره که باید تحقق پیدا کنه.
ایرانسل نبود ما الان رو همون 128 کیلوبیت قدیم بودیم
البته این 4.5G خیلی خوبه ولی کدوم موبایل ها میتوانند ساپورت کنند ؟ آخه هیچ حرفی از باند و ... زده نشد :n03:
MMDFullHD
21-09-2016, 20:54
البته من با کلیات حرف شما موافقم ولی چون به حرفی که من زده بودم اشاره کردید لازمه یه نکته رو بگم
عنوان ویدیو اینه دقیقا :
وقتی اسم اینترنت میاد یعنی شبکه جهانی اگر گفته بودن اینترانت هیچ جای صحبتی نمی موند ولی وقتی می گن اینترنت و تست داخلی می گیرن روی سرور خودشون خوب بعضیا مثل من که دوس دارن بهونه بگیرن می گیرن دیگه:n02:
این که تونستن بستر رو افزایش بدن کار بسیار بزرگی هست و اتفاقا ایرانسل یکی از رکوردهای خوب رو حتی توی دنیا داره اگر تحقیق کنید می بینید که خیلی از کشورها هنوز نتونستن به 1 گیگابیت برسن با استفاده از LTE البته این هم هنوز توی فاز تحقیقاتی هست و در نهایت برای رسیدن به 5G که نیاز به حداقل هایی داره که باید تحقق پیدا کنه.
دوست گرامی !
اگه دقت کنید امریکاییا وقتی گوگل فیبر دارن از داخل امریکا تست میکنن نه از ایران یا المان ... چرا ؟ چون اینترنت اونا بیشتر تو داخل میچرخه تا خارج ! مثلا اگه بخوان برن یوتیوب ویدیو ببین از سرور یوتیوب امریکا میبینن از فیس بوک از داخل میبینن یاهو و... اگه بخوان از خارج تست بگیرن که زیاد پینگ جالبی ازش یا پهنای خوبی نمیگیرن!
تنها امریکا هم نیست! هلند هم هست و ... اونا چطور مثلا اپل سرور توچین داره تو هلند داره تو امریکا داره تو خیلی از جاههای دیگه این هم باعث میشه سرعت دسترسی کاربر مثلا تو کشور هلند و سرور اپل تو هلند زیاد باشه هم اینکه اگه ی زمانی سرور تو امریکا داون شد کاربرا باز با بهترین کیفیت از نزدیک ترین کشور دسترسی داشته باشن!
اینی که ایرانیا میگن از خارج تست بگیر بخاطر اینکه بیشتر وب مسترا برای اینکه هزینه های زیادی واسه سرور تو ایران ندن میرن میدن به خارجیا کلی جای اون هزینه داخلی از خارجی امکانات بیشتر میبرن در نتیجه کیفیت همون پخی میمونه که هست و انتظار زیادی نباید داشت ! ولی همین 1200 مگابایت هم بمبیه واسه خودش ! چرا چون جاهایی هست که مثل 4upld قدیم فایلارو میشه ریخت توشون از داخل با سرعت بالا دانلود کرد
Tornado2800
21-09-2016, 21:01
دوست گرامی !
اگه دقت کنید امریکاییا وقتی گوگل فیبر دارن از داخل امریکا تست میکنن نه از ایران یا المان ... چرا ؟ چون اینترنت اونا بیشتر تو داخل میچرخه تا خارج ! مثلا اگه بخوان برن یوتیوب ویدیو ببین از سرور یوتیوب امریکا میبینن از فیس بوک از داخل میبینن یاهو و... اگه بخوان از خارج تست بگیرن که زیاد پینگ جالبی ازش یا پهنای خوبی نمیگیرن!
تنها امریکا هم نیست! هلند هم هست و ... اونا چطور مثلا اپل سرور توچین داره تو هلند داره تو امریکا داره تو خیلی از جاههای دیگه این هم باعث میشه سرعت دسترسی کاربر مثلا تو کشور هلند و سرور اپل تو هلند زیاد باشه هم اینکه اگه ی زمانی سرور تو امریکا داون شد کاربرا باز با بهترین کیفیت از نزدیک ترین کشور دسترسی داشته باشن!
اینی که ایرانیا میگن از خارج تست بگیر بخاطر اینکه بیشتر وب مسترا برای اینکه هزینه های زیادی واسه سرور تو ایران ندن میرن میدن به خارجیا کلی جای اون هزینه داخلی از خارجی امکانات بیشتر میبرن در نتیجه کیفیت همون پخی میمونه که هست و انتظار زیادی نباید داشت ! ولی همین 1200 مگابایت هم بمبیه واسه خودش ! چرا چون جاهایی هست که مثل 4upld قدیم فایلارو میشه ریخت توشون از داخل با سرعت بالا دانلود کرد
سلام
فقط این نیست .
سرورهای داخلی هنوز پایداری مناسبی ندارن به علت برخی مشکلات که امیدواریم برطرف بشه به خصوص هزینه ی بسیار بسیار سنگین پهنای باند ! تا همین چند مدت اخیر هم به محض ایجاد حملات دیداس روی یکی از سرورهای مثلا دیتاسنتر زیرساخت کل اکسس رو به ایران لیمیت میکرد ! این به هیچ عنوا راهکار مناسبی نیست و باعث میشه از خارج سایتت حتی توسط گوگل مشاهده نشه .
ناپدایداری uptime که گاها هم مشاهده میشه به صورت مقطعی و گاها طولانی که به ندرت پیش اومده جای خود داره.
از طرف دیگر قبلا هم در همین تاپیک صحبتش شده بود دولت در مورد تامین پهنای باند بین المللی نسبت به تمامی همسایه ها شنیدم حتی نسبت به کشور افغانستان کم کاری کرده
و عقب هستیم
MMDFullHD
21-09-2016, 21:09
البته این 4.5G خیلی خوبه ولی کدوم موبایل ها میتوانند ساپورت کنند ؟ آخه هیچ حرفی از باند و ... زده نشد :n03:
دمو تشکیلات همونه فک کنم ! باید پهنای باند لازم رو به bts ها برسونن ! باند فرکانسی هم همونه باید گوشی ببینی چطوریه داستانش فک کنم پهنای باند رو میبرن بالاتر از mimo استفاده میکنن !
الان من فقط شاخ ترینو دیدم cat 12 بوده 600 مگا بوده اینو نمیدونم دیگه با چی رسوندن ! ولی عاشق ویدیو اییم که گذاشته اسپید تست لگ میزنه از سرعت شدید !
MMDFullHD
21-09-2016, 21:23
اقا ما بیشتر از 53 تا نمیتونیم بگیرم دلمون ازین 1200 تا میخواد ! با یه 10 20 تا بسته شبانه 2 تا 8
میشه یکی زنگ بزنه اقای محبودی بیاد دکل مارو 4 و نیم جی کنه ؟ چهار و هفتاد پنج هم برای بالاشهریا باشه؟ دیگه بهرحال باین یه تفاوتی باشه یا ن؟
vahidreza2007
21-09-2016, 21:33
دوستان من ميتونم از اين طرح ساعتي 2 تومن سه ساعت رايگان 2 بار پشت سر هم خريداري كنم كه بشه مثلا 6 ساعت از 2 تا 8 دانلود كنم ؟
يا تنها ميشه يك بار اين بسته رو در شبانه روز بخرم ؟
Le0nard0
21-09-2016, 21:50
دوستان من ميتونم از اين طرح ساعتي 2 تومن سه ساعت رايگان 2 بار پشت سر هم خريداري كنم كه بشه مثلا 6 ساعت از 2 تا 8 دانلود كنم ؟
يا تنها ميشه يك بار اين بسته رو در شبانه روز بخرم ؟
میشه دوتا فعال کنی از 2 تا 8 بذاری دانلود
ابوالفضل ۴۰۴۵
21-09-2016, 22:37
برای شما هم snrمتغیره ؟
دوست عزیز مال من هم چند روزی میشه منفی شده فکر کنم همونطور که بعضی از دوستان میگفتن وتوراستین بازار هم بحث شده بود دارن پهنای باندfddرو میدن به tdlteتا ملت مجبور شن برن به سمتش چون میگن هزینه هاش خیلی کمتره اگه قرار باشه کیفیت و بسته های fddبهتر باشه خوب هیچ آدم عاقلی سمت tdlteکه هم مودم گرونتری داره هم اون بسته های ساعتی رو نداره نمیره من که خیلی دلخورم از حدود۳۵مگ تو ماه پیش الان کمتر از ۶مگ دارم شما چی فکر میکنید
ابوالفضل ۴۰۴۵
21-09-2016, 22:41
برای شما هم snrمتغیره ؟
البته منظورم از هزینه های کمتر واسه ایرانسل بود چون میگن هم راه اندازی براشون ارزون تر میافته هم نگهداریش تومنطقه ما که اصلا خبری از fddنیست پوشش کامل tdlte گذاشتن
دوست عزیز مال من هم چند روزی میشه منفی شده فکر کنم همونطور که بعضی از دوستان میگفتن وتوراستین بازار هم بحث شده بود دارن پهنای باندfddرو میدن به tdlteتا ملت مجبور شن برن به سمتش چون میگن هزینه هاش خیلی کمتره اگه قرار باشه کیفیت و بسته های fddبهتر باشه خوب هیچ آدم عاقلی سمت tdlteکه هم مودم گرونتری داره هم اون بسته های ساعتی رو نداره نمیره من که خیلی دلخورم از حدود۳۵مگ تو ماه پیش الان کمتر از ۶مگ دارم شما چی فکر میکنید
چند هفته پیش وقتی نقشه td lte اهواز رو نگاه کردم فقط چند تا منطقه پر بود ولی الان نقشه بیشتر مناطق حتی منطقه ای که من ساکن هستم تحت پوشش هست و همین روزها اهواز رو اعلام می کنند
امروز سرعت پایین تر اومده بود و توی تماشای انلاین تاثیر گذاشته بود
ضمنا snr در شب بهتر از ظهر هست
نمی دونم چرا؟
hasht_sh782
22-09-2016, 00:16
با سلام
دو هفته ای بود که مسافرت بودم و در این مدت بسته سه گیگ در ماه برای گوشی گرفته بودم وقتی برگشتم تهران اینترنت قطع شد الان دو روزه اینترنت سیم کارت کار نمی کنه 2.5 گیگ ترافیک مصرف شده 500مگ مانده حتی تنظیمات اینترنت را دوباره دریافت و نصب کردم مشکل همچنان پابرجاست مشکل از کجاست ؟ در تهران در جاهای مختلف هم تست کردم اصلا علامت e یا h یا lte نمیاد
shirazdownload
22-09-2016, 01:13
عنوان ویدیو اینه دقیقا :
با حرف شما موافقم .
درکل بعضی از دوستان خیلی ضدیت عجیبی دارن توی این موارد
داشتم نظر هارو توی زومیت و دیجیاتو میخوندم که نوشته بودن :
- یعنی از این به بعد اینترنت 1200 مگ داریم؟
- ایرانسل به جای این کارا بره انتن دهیش بهتر کنه
- خدا شاهده ما هنوز 3G درست درمون نداریم ، چه برسه به 4G و 4.5G
و...
آخه بعضی از حرف ها واقعا از روی بی اطلاعی زده میشه .
ایرانسل داره به سرعت پوشش رو گسترش میده. تازه 2 سال هست که مجوز گرفته و واقعا توی 2 سال تا جایی که من اطلاع دارم تمام توانش رو گذاشته
مردم توقع دارن یه شبه کل ایران 4G بشه . خب کشور های دیگه چندسال هست که دارن توی زمینه نسل های بالاتر فعالیت میکنن ولی توی ایران تا چند سال پیش سرعت بیشتر از 128 کیلوبیت ممنوع بود !
توی این 2 سال ایرانسل کم نگذاشته و الان داره آخرین نسل 4G که همون 4جی پلاس هست رو توی بیشتر شهر ها ارائه میده
ایرانسل که بدش نمیاد سرعت بالا ارائه بده، به نفعش هست. روی همین 4G پلاس میشه تا 200-300 مگابیت هم سرعت بده ولی زیر ساخت کشور این قابلیت رو نداره
اصلا ما اینقدر پهنای باند نداریم .
اینکه داره روی نسل 5 سرمایه گذاری میکنه دلیل نمیشه که به همه ی کاربرا اینترنت 1 گیگابیت بده. بهرحال این موارد شاید الان تاثیری واسه ما نداشته باشه ولی در آینده در مواردی مثل اینترنت اشیا، شهر هوشمند، ارتباط بین سازمان ها و... تاثیر خودش رو میزاره
با حرف شما موافقم .
درکل بعضی از دوستان خیلی ضدیت عجیبی دارن توی این موارد
داشتم نظر هارو توی زومیت و دیجیاتو میخوندم که نوشته بودن :
- یعنی از این به بعد اینترنت 1200 مگ داریم؟
- ایرانسل به جای این کارا بره انتن دهیش بهتر کنه
- خدا شاهده ما هنوز 3G درست درمون نداریم ، چه برسه به 4G و 4.5G
و...
آخه بعضی از حرف ها واقعا از روی بی اطلاعی زده میشه .
ایرانسل داره به سرعت پوشش رو گسترش میده. تازه 2 سال هست که مجوز گرفته و واقعا توی 2 سال تا جایی که من اطلاع دارم تمام توانش رو گذاشته
مردم توقع دارن یه شبه کل ایران 4G بشه . خب کشور های دیگه چندسال هست که دارن توی زمینه نسل های بالاتر فعالیت میکنن ولی توی ایران تا چند سال پیش سرعت بیشتر از 128 کیلوبیت ممنوع بود !
توی این 2 سال ایرانسل کم نگذاشته و الان داره آخرین نسل 4G که همون 4جی پلاس هست رو توی بیشتر شهر ها ارائه میده
ایرانسل که بدش نمیاد سرعت بالا ارائه بده، به نفعش هست. روی همین 4G پلاس میشه تا 200-300 مگابیت هم سرعت بده ولی زیر ساخت کشور این قابلیت رو نداره
اصلا ما اینقدر پهنای باند نداریم .
اینکه داره روی نسل 5 سرمایه گذاری میکنه دلیل نمیشه که به همه ی کاربرا اینترنت 1 گیگابیت بده. بهرحال این موارد شاید الان تاثیری واسه ما نداشته باشه ولی در آینده در مواردی مثل اینترنت اشیا، شهر هوشمند، ارتباط بین سازمان ها و... تاثیر خودش رو میزاره
دقیقا نکته ای که راجع به اینترنت اشیا و بقیه موارد گفتید درسته حالا این جور چیزا توی ایران برای ما خیلی غریبه ولی همین الان تحقیقات بسیار سنگینی داره می شه و مرتبا مقالات ارسال می شه و کنفرانس های علمی برگزار می شه
توی چند تا پست گذشته هم اشاره کردم که به نظرم آینده اینترنت ایران ایرانسل خواهد بود و شرکت های اینترنتی حال حاضر حرفی نخواهند داشت البته این ماهیت تکنولوژی هست مثل dial-up که الان عملا منسوخ شده adsl هم تا چند سال دیگه به طور کامل حذف می شه و اینترنت های بی سیم جایگزین می شن.البته سو تفاهم پیش نیاد نسل های جدید DSL همچنان ممکنه وجود داشته باشن ولی پهنای باند adsl جواب گو نخواهد بود
mehryar1973
22-09-2016, 07:26
سلام
فکر کنم اطلاعات شما خیلی صحیح نیست adsl منقرض نشده تو دنیا این نمونه اش تو انگلیس میتونید ببینید که خیلی شرکت ها هستن که دارن خدمات ارائه میدن(تازه اینا ده تای برتر هستن):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o ne y.co.uk/broadband/adsl-broadband.htm
black_19_night
22-09-2016, 09:44
Samsubg s7 4.5G ya 4G+ را ساپورت می کنه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ابوالفضل ۴۰۴۵
22-09-2016, 09:44
چند هفته پیش وقتی نقشه td lte اهواز رو نگاه کردم فقط چند تا منطقه پر بود ولی الان نقشه بیشتر مناطق حتی منطقه ای که من ساکن هستم تحت پوشش هست و همین روزها اهواز رو اعلام می کنند
امروز سرعت پایین تر اومده بود و توی تماشای انلاین تاثیر گذاشته بود
ضمنا snr در شب بهتر از ظهر هست
نمی دونم چرا؟
پس طبق گفته این دوستمون هم دارن سرعتا رو پایین میارن این چندمین نظریه که دوستان دادن که سرعتا داره خراب میشه ایا به نظر دوستان دیگه چه دلیلی برای این مورد وجود داره بنده هم تهران ساکنم وبه وضوح دارم این مورد رو میبینم حداقل کاش این td lteبتونه انتن خوبی بده چون با چند تا از کاربرانش که صحبت میکردم اکثرا از انتن دهی ضعیف ناراضی بودن
من همیشه تنظیم میکنم 2 و 3 دقیقه شروع به دانلود کنه
از اونورم 7 و 59 میزنم.
واس اطمینان :n02:
sasan.69
22-09-2016, 10:24
از اونورم 7 و 59 میزنم.
تو این تایم چند گیگ میزنی داداش؟
تو این تایم چند گیگ میزنی داداش؟
قبلا 30 گیگ
الان دکل جدید زدن سرعتم رفته 5 مگابایت
الان بیشتر میتونم دان کنم ولی دیگه واقعا چیزی برای دان ندارم ، فعلا دان نمیکنم و دارم عادی از سرویس هاش استفاده میکنم :n02:
saeeddeeas
22-09-2016, 10:44
ساعت ایرانسل قدیم هست الان جدید؟
sent from Huawei mate 8
سلام
فکر کنم اطلاعات شما خیلی صحیح نیست adsl منقرض نشده تو دنیا این نمونه اش تو انگلیس میتونید ببینید که خیلی شرکت ها هستن که دارن خدمات ارائه میدن(تازه اینا ده تای برتر هستن):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o ne y.co.uk/broadband/adsl-broadband.htm
منم فکر کنم شما پست من رو با عجله خوندید :n02:
گفتم adsl تا چند سال دیگه حذف می شه نگفتم الان حذف شده که.dial-up رو گفتم الان حذف شده حتی همونم شما سرچ کنید یه جاهایی هست ولی دلیلی برای استفاده به عنوان اینترنت وجود نداره.
بهترین نوع adsl که ADSL2+ ANNEX M هست ماکزیمم پهنای باند 24 مگابیت در ثانیه رو برای دانلود و 3 مگابیت برای آپلود می تونه داشته باشه که در عمل به این عدد به سختی می شه رسید. با توجه به افزایش بسیار زیاد حجم داده ها این سرعت چند سال دیگه سرعت کمی محسوب خواهد شد.آینده تکنولوژی مطمئنا با افزایش حجم بسیار گسترده ای همراه هست مثل تماس های ویدیویی با کیفیت 4k و بالاتر و شما هیچوقت با این مقدار سرعت آپلود و دانلود نمی تونید این کار رو انجام بدید (حالت کلیشو می گم حالا این که کی ایران بتونه این کارو بکنه بحث دیگه ایه :n02:)
amirbrad
22-09-2016, 11:04
فروش یک عدد e5186s_61a
قیمت 430
4 جی پلاس ایرانسل ساپورت نمی کنه
وای فای دوال باند و ac واقعا عالی
گیرندگی آنتن خیلی خوبه
تا جمعه غروب در تهران امکان مشاهده و تست بعدش قم
نسبت به b315 قیمت خیلی خوب دادم
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
من قصدم این بود این مودم بگیرم از انور البته 22a
کدوم مدل تجمیع فرکانس داره تو ایران؟ b315 هم نداره؟ دلیل فروشتون همینه؟ یا مشکل دیگم داره؟
از اونورم 7 و 59 میزنم.
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
من دانلود منیجر رو تنظیم کرده بودم ساعت 2:15 شروع کنه اما انگار هر وقت دوست داره شروع میشه دانلود منیجر هم وقتی نتونه بعد از یک مدت کانکت بشه ارور میده فایلها رو نمیگیره
مثل اینکه حتما باید بشینی پای کامپیوتر
هیچ راهی برای این مشکل و.خودکارسازی دانلود وجود نداره؟ :n03:
ساعت ایرانسل قدیم هست الان جدید؟
sent from Huawei mate 8
از همون دیروز درست شده
milad azad
22-09-2016, 11:55
بسته های 30 گیگ 6 ماهه و 100 گیگ یکساله از برنامه مای ایرانسل حذف شدن
reza2700
22-09-2016, 11:56
برای من هست و حذف نشده
سلام
دوستان اینجا کسی از ایرانسل برای کنسول اکس باکس وان استفاده نکرده؟
الان بیشتر از 1 هفته میشه که بسته های 3 ساعت شبانه که میگیریم سرعت دانلود در بهترین حالت 2 مگ میشه ، در حالیکه حدود 1 ماه پیش با همین کنسول و با همین ایرانسل سرعت دانلود زیر 10 مگ نبود . الان هم با گوشی که تست سرعت میگیرم سرعت دانلود 24 مگ رو نشون میده. با پشتیبانی ایرانسل تماس گرفتم که اون بنده خدا اصلا نمی دونست اکس باکس وان چیه و وقتی براش توضیح دادم گفت مشکل از خود سرویس دهنده دستگاهته :n04: ! که البته من قبلش برا محکم کاری با پارس آنلاین تست گرفتم و سرعت 7 مگ بهم داد روی کنسول و بنابراین مشکلی از طرف اکس باکس نیست.
حالا سوالم اینه به نطرتون امکان داره ایرانسل پورت های مربوز به اکس باکس رو محدود کرده باشه؟
برای من هست و حذف نشده
برای من هم برداشته
بسته ی 10 گیگ ماهانه هم حذف شده.
reza2700
22-09-2016, 12:27
برای من هم برداشته
خط من دائمی هستش شاید برا همون بر نداشتن ولی بر میدارن همیشه با تاخیر برا ما اجرا میشه
realcore
22-09-2016, 12:28
بله! مثه اینکه اونکاری که نباید میشد اتفاق افتاد بالاخره! توی برنامه مای ایرانسل دیگه خبری از بسته های 30 گیگ 6 ماهه و 100 گیگ یک ساله نیست! امیدوارم اشتباهی پیش اومده باشه و برگرده وگرنه لعنت به اون مسئول کثیفی که به همین دو تا بسته ایرانسل اعتراض کرده بود و گفته بود قیمتش غیرواقعی ارزونه!
reza2700
22-09-2016, 12:29
بله! مثه اینکه اونکاری که نباید میشد اتفاق افتاد بالاخره! توی برنامه مای ایرانسل دیگه خبری از بسته های 30 گیگ 6 ماهه و 100 گیگ یک ساله نیست! امیدوارم اشتباهی پیش اومده باشه و برگرده وگرنه لعنت به اون مسئول کثیفی که به همین دو تا بسته ایرانسل اعتراض کرده بود و گفته بود قیمتش غیرواقعی ارزونه!
البته فکر کنم برنامه ایرانسل من مشکل پیدا کرده الان برا من این بسته ها هست...ولی صورتحسابم به هم ریخته کلا
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
من دانلود منیجر رو تنظیم کرده بودم ساعت 2:15 شروع کنه اما انگار هر وقت دوست داره شروع میشه دانلود منیجر هم وقتی نتونه بعد از یک مدت کانکت بشه ارور میده فایلها رو نمیگیره
مثل اینکه حتما باید بشینی پای کامپیوتر
هیچ راهی برای این مشکل و.خودکارسازی دانلود وجود نداره؟ :n03:
ساعت و تاریخ سیستم تنظیم باشه
آموزش idm هم تو نت هست برای دانلود خودکار. میدونم بلدین و تنظیم کردین ، اما یکبار با آموزش جلو برید شاید یه مشکلی پیش اومده باشه. انشالله حل بشه مشکلتون.
من قصدم این بود این مودم بگیرم از انور البته 22a
کدوم مدل تجمیع فرکانس داره تو ایران؟ b315 هم نداره؟ دلیل فروشتون همینه؟ یا مشکل دیگم داره؟
فقط 22آ تجمیع داره البته 61 هم داره اما نه روی اف دی دی فقط روی 2300 تی دی دی تجمیع داره
هیچ مشکلی نداره فقط می خوام همون 22 رو بگیرم.
کلی تحقیق کردم اما متأسفانه همه سایتها به غلط نوشتن اف دی دی تار300 مگ ساپورت می کنه اما همشون اشتباه می کنند 61 آ فقط تی دی دی رو تجمیع می کند
مهلت تست هم داره
هرچی بسته ی خوب بود حذف کردن
الان بسته ی مناسب وجود نداره
بعد از این ماه بای بای ایرانسل :n14:
Tornado2800
22-09-2016, 13:01
سلام
بله ظاهرا بسته های ۳۰ گیگ ۶ ماه برداشتند
amirbrad
22-09-2016, 13:02
فقط 22آ تجمیع داره البته 61 هم داره اما نه روی اف دی دی فقط روی 2300 تی دی دی تجمیع داره
هیچ مشکلی نداره فقط می خوام همون 22 رو بگیرم.
کلی تحقیق کردم اما متأسفانه همه سایتها به غلط نوشتن اف دی دی تار300 مگ ساپورت می کنه اما همشون اشتباه می کنند 61 آ فقط تی دی دی رو تجمیع می کند
مهلت تست هم داره
یه نکته ایی که هست 61 فقط 2300 تی دی داره و 22 فرکانس 2600 یعنی هر کدوم یه نو فرکانس تی دی دارن و تجمیع نداره با فرکانس دیگه تی دی یعنی همون یدونه فرکانس با دکل دیگه همین فرکانس تجمیع میکنه؟
سوال دیگم اینکه 22 تجمیع تی دی نداره فقط اف دی یا هر دوشو داره مدل 22؟
saeeddeeas
22-09-2016, 13:20
واقعا خجالت داره همیشه بسته های محبوب رو حذف میکنن.. من خیلی وقته جز بسته 6 ماهه بسته ای نزدم اگر بر نگرده دیگه هیچ بسته ای نمی زنم..والا یعنی چی آخه..
sent from Huawei mate 8
Le0nard0
22-09-2016, 13:24
من الان بسته 6 ماهه رو دارم اگه خرید مجدد همین بسته رو بزنم بازم برام فعال میشه؟
سلام
بله ظاهرا بسته های ۳۰ گیگ ۶ ماه برداشتند
توی سایت echarge.ir یه بسته 30 گیگ 6 ماهه هست هنوز این همون بسته نیست؟ چون قیمتش رو ندیده بودم می پرسم
Le0nard0
22-09-2016, 13:31
بسته 6 ماهه 30 گیگ از سایت ایرانسل حذف نشده هنوز
dvb595959
22-09-2016, 13:46
بسته 6 ماهه 30 گیگ از سایت ایرانسل حذف نشده هنوز
من این بسته رو تا سه ماه دیگه اعتبار دارم،حالا اگه دوباره همین رو تا فرصت هست البته اگه واقعا دیر نشده باشه، بخرم، بعد از سه ماه دیگه فعال میشه،منظورم اینه که رزرو میمونه؟
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
Babak_King
22-09-2016, 13:52
چرا بسته یکساله 100گیگ غیرفعال کردن؟؟ همین دیشب میخاستم بخرم بود الان نیست:n34:
reza2700
22-09-2016, 13:55
ولی برا من هنوز هست...خط دائمیم البته
Le0nard0
22-09-2016, 13:57
من این بسته رو تا سه ماه دیگه اعتبار دارم،حالا اگه دوباره همین رو تا فرصت هست البته اگه واقعا دیر نشده باشه، بخرم، بعد از سه ماه دیگه فعال میشه،منظورم اینه که رزرو میمونه؟
من سر بسته عید فطر اینکارو کردم بعد اینکه برداشتش از طریق خرید مجدد همین بسته چندتا رزرو کردم . الان هم سوال منم همینه که میشه از طریق خرید مجدد همین بسته این بسته 6 ماهه رو رزرو کرد؟
reza2700
22-09-2016, 13:58
بدای سیم کارت اعتباری حذف شده ولی برای دائمی هستش اینم یه ترفند برای ترابرد سیم کارت های دائمی همراه اول .خخخ
Le0nard0
22-09-2016, 14:02
بسته 75 گیگ یه ساله رو هم حذف کرده هرچی بسته به صرفه بود رو حدف کرده. امیدوارم فقط بسته های شبانه رو حذف نکنه .
dvb595959
22-09-2016, 14:11
من سر بسته عید فطر اینکارو کردم بعد اینکه برداشتش از طریق خرید مجدد همین بسته چندتا رزرو کردم . الان هم سوال منم همینه که میشه از طریق خرید مجدد همین بسته این بسته 6 ماهه رو رزرو کرد؟
به نظرم بشه،اگه از این بسته مدت زیادی نمونده،تست کن،به نظرم بشه.
من سه ماه دیگه دارم والا حتما میخریدم.
چه ضد حالی
از طرفی، این جشواره هم بخوره تو سرشون.....اصلاً چیزی نداره.
dvb595959
22-09-2016, 15:57
کسی تست کرده؟ شارژ مجدد بسته رو اگه بزنیم ، بسته فعال و رزرو میشه؟منظورم بسته های حذف شده است.
leo.unique
22-09-2016, 16:00
بسته 75 گیگ یه ساله رو هم حذف کرده هرچی بسته به صرفه بود رو حدف کرده. امیدوارم فقط بسته های شبانه رو حذف نکنه .
چه مدت از ارائه بسته-های ساعتی شبانه میگذره ؟؟
realcore
22-09-2016, 16:04
باز یه مدت کسی ازشون خرید نکنه دستشون میاد. تنها بسته های معقولشون همینا بود که حذف کردنو این ساعتی شبانه ها. فقط تنها راهی که میمونه اینه که بیاد چند تا طرح خوب جایگزین کنه وگرنه هیچی دیگه! خداحافظ ایرانسل! تا وقتی خدمات نده مشتریاشم کم میشن. بد موقعی اینکارو کرد، درست وقتی که بحث ترابردپذیری گرم شده بود.(احتمال داره بشون گیرداده باشن). شایدم میخوان فروش td-lte شونو ببرن بالا.
درسته سرعت نت ایرانسل خوب بود ولی چیزی که حداقل واسه من مشخصه قیمت حجمیه اینترنته، با سرعت متوسط Adsl توی جشنواره های مختلف میشه طرحای خیلی ارزون تر نسبت به تعرفه های ایرانسل خرید.
کسی تست کرده؟ شارژ مجدد بسته رو اگه بزنیم ، بسته فعال و رزرو میشه؟منظورم بسته های حذف شده است.
باید بشه.....چون خودشون میتونن شارژ مجدد بسته رو بردارن...که فعلاً این کار رو نکردن (دقیقاً همون کاری که با بسته عید فطر کردن)
من حسابم رو هنوز شارژ نکردم...برای تست، خرید مجدد زدم، SMS امد که اعتبار شما کافی نیست...پس میشه همچنان خریدش
dvb595959
22-09-2016, 16:07
باید بشه.....چون خودشون میتونن شارژ مجدد بسته رو بردارن...که فعلاً این کار رو نکردن (دقیقاً همون کاری که با بسته عید فطر کردن)
من حسابم رو هنوز شارژ نکردم...برای تست، خرید مجدد زدم، SMS امد که اعتبار شما کافی نیست...پس میشه همچنان خریدش
منم اعتبار نداشتم،تست کردم همین پیام شما رو داد و گفت با این کد اعتبار بگیرید.
نمیخوام الکی شارژ بخرم.
اگه از دوستان کسی تست کرد لطفا اینجا خبررسانی کنید.
soheilsh
22-09-2016, 16:23
یعنی خاک عالم بر سر این ایرانسل به جای ارزون کردن بسته ها و جلب نظر مشتریان بسته های عادیشو حذف کرده و یه مشت اشغال نگه داشته آین چه سیاست اشغالیه ؟ اگر فکر کردی با این کارت میتونی این td LTE اشغالو بفروشی کور خوندی
hamed_1989
22-09-2016, 16:33
دوستان کسی تست کرده ببیته میشه بسته 100 گیگ تمدید کرد یا نه؟ ماله من 5 ماه مونده با نصفه بسته وگرنه تست میکردم.
البته اگه ذخیره بشه از 5 ماه دیگه استارت شرو بشه من الان بسته رو میخرم خودم منظورم از امروز شرو نشه.
خوب وقتی بسته به درد بخور نداره دیگه مودم 4 جی پلاس چه کاری
دیگه تست هم نزنید تا آمار ترافیکشون هم بیاد پایین از همین الان باید نتیجه عملشون رو ببینند. من توی خونه از 4 جی استفاده می کردم با وجود adsl و بسته های تخفیفیش دیگه 4 جی توجیه نداره
چقدر خوبه که شرکتها به عملکرد مشترکهاشون احترام میزارن و اقدام متقابل می کنن
کلا هم ایرانسل و بسته هاش رو به آشناهاتون پیشنهاد ندید چون اولا اپراتور ها پر رو میشن و فردا هم نمی تونید جواب در و همسایه رو بدید
امیدوارم این یه حذف موقت باشه
و خیلی شیک و مجلسی بسته 100 گیگ هم حذف کرده و کلا همه بسته هاش شده به قیمت آشغال.
اگر بسته های مقرون به صرفه برنگرده بی شک ایرانسل بای بای.
Le0nard0
22-09-2016, 16:49
چرا بسته ها رو از رو سایتش جذف نکرده هنوز؟ یعنی میتونه موقتی باشه حذف از ایرانسل من؟
dvb595959
22-09-2016, 16:53
و خیلی شیک و مجلسی بسته 100 گیگ هم حذف کرده و کلا همه بسته هاش شده به قیمت آشغال.
اگر بسته های مقرون به صرفه برنگرده بی شک ایرانسل بای بای.
موقتی نیست،بزودی اونجا هم حذف میشه،و بزودی ایرانسل به چه کنم چه کنم میفته اگه بخواد اینجوری پیش بره.
hamidreza785
22-09-2016, 17:11
یاد اون مصاحبه چند وقت پیش مدیرعامل زیرساخت افتادم که از قیمت ارزون بعضی از بسته های اینترنتی ایرانسل به خصوص صدگیگ یک ساله انتقاد کرده بود:n13:
dvb595959
22-09-2016, 17:19
حالا متوجه شدم که چرا وقتی یارانه میدن همه هجوم میارن.
حالامتوجه شدم چرا همه حرص دانلود داشتن.
حق دارن والا حق دارن.
hellbrain666
22-09-2016, 17:36
اگه خوشبین باشیم شاید به زودی طرح های جدید پاییزی بزاره :V26:
par_haam
22-09-2016, 17:38
هیچ طرح جایگیزینی ندارد وطرح ها نیز برای همیشه حذف کردند. حیف شد...
Sent from my iPhone using Tapatalk
naser.051
22-09-2016, 17:54
این بسته های اینترنت که میگین برای فقط اعتباری حذف شده الان من که خطم داعمیه هنوز بسته ها تکون نخورده ولی اون خط دیگم که اعتباریه بعضیا حذف شدن
Sent from my Lenovo K50a40
realcore
22-09-2016, 18:06
حالا متوجه شدم که چرا وقتی یارانه میدن همه هجوم میارن.
حالامتوجه شدم چرا همه حرص دانلود داشتن.
حق دارن والا حق دارن.
دقیقا بهترین کار تو این مملکت اینه که اگه شانسی، موقعیتی، فرصتی چیزی گیر آوردی تا جایی که میتونی ازش استفاده کنی، چون اینجا هیچ قانون درست حسابی واسه تعرفه ها و قیمت ها وجود نداره، واسه همین ملت بیچاره تا هر چیزی میبینن اینطوری هجوم میارن سمتش، حق دارن واقعا
par_haam
22-09-2016, 18:12
کسی سوال کرده که آیا این بسته ها از روی سیم کارت دایمی هم حذف خواهند شد یا خیر ؟
sasan.69
22-09-2016, 18:13
امروز بعد مدت ها اومدم بسته 6صبح تا12 ظهر ایرانسل رو فعال کنم دیدم تو لیست نیس!!! اگه بسته شبانه رو هم حذف کنه دیگه ایرانسل و کلا 4جی نمی ارزه
امروز بعد مدت ها اومدم بسته 6صبح تا12 ظهر ایرانسل رو فعال کنم دیدم تو لیست نیس!!! اگه بسته شبانه رو هم حذف کنه دیگه ایرانسل و کلا 4جی نمی ارزه
بسته 5گیگ 6صبح تا 12ظهر تو برنامه ایرانسل من، هم هفتگی ـش موجوده هم ماهانه ـش
شبانه هم به نظرم تا زمانی که همراه اول شبانه ـش رو داره، این هم بیخال بسته شبانه نمیشه
realcore
22-09-2016, 18:26
6 تا 12 که هست تو قسمت هفتگی یا ماهیانه
ho3in2012
22-09-2016, 18:28
من همین الان بسته 30 گیگ 6 ماهه رو از اینجا خریدم
دوستانی که نیاز دارن تا برنداشته برن خرید کنن
sasan.69
22-09-2016, 18:48
بسته 5گیگ 6صبح تا 12ظهر تو برنامه ایرانسل من، هم هفتگی ـش موجوده هم ماهانه ـش
شبانه هم به نظرم تا زمانی که همراه اول شبانه ـش رو داره، این هم بیخال بسته شبانه نمیشه
حق با شماس الان دیدم:n01:
نت همراه اول شبانش سرعت داره؟
حق با شماس الان دیدم:n01:
نت همراه اول شبانش سرعت داره؟
نه، همراه اول....سمت من کلاً هیچی نداره :n02:
+++++++++++++++
تمدید مجدد بسته 6ماه 30گیگ رو از توی برنامه ایرانسل من زدم.... :n25:
Tornado2800
22-09-2016, 19:00
+++++++++++++++
سلام
در ایرانسل من
خرید مجدد همین بسته نداره
کدوم قسمته؟
dvb595959
22-09-2016, 19:00
+++++++++++++++
درود و تشکر
دقیقا چقدر موجودی باید داشته باشم واسه خرید این بسته؟60 یا 65؟
منظورم این که مالیات و ارزش افزوده هم روش بزاریم دقیقا من چقدر باید شارژ داشته باشم؟
Armin.Computer
22-09-2016, 19:04
از همون اول هم عجیب بود قیمت TD با 4G یکی هست
شاید این فرضیه درست باشه که ایرانسل می خواد مشترک های ثابت رو ببره سمت TD
ولی این سوال پیش می یاد که چرا ایرانسل جای توسعه فورجی رفته یه سرویس دیگه آورده؟
درود و تشکر
منظورم این که مالیات و ارزش افزوده هم روش بزاریم دقیقا من چقدر باید شارژ داشته باشم؟
قیمت بسته 60تومنه با مالیات میشه 65400
سلام
در ایرانسل من
خرید مجدد همین بسته نداره
کدوم قسمته؟
خود عکسی که گذاشتم رو ببین....نوشته "خرید مجدد همین بسته"
Tornado2800
22-09-2016, 19:07
ولی این سوال پیش می یاد که چرا ایرانسل جای توسعه فورجی رفته یه سرویس دیگه آورده؟
سلام
فکر میکنم این دو متفاوت از هم هستند
حتی از لحاظ بازاریابی ان و مصرف کنندش میشه گفت
دیگری قابل حمل و دیگری اینترنت ثابت هست
ho3in2012
22-09-2016, 19:07
درود و تشکر
اگه شارژ دارین همون 60 تومن لازمه
اگه میخواین شارژ بخرین 65400 تومن لازمه
soheilsh
22-09-2016, 19:32
دیوونن ، روانیه ایرانسل
خل و چله ، مگه همین fdd مشکلش چیه که اومده از صفر tdd راه انداخته ؟
فقط میخواد مودم اشغالارو بفروشه ، مطمئن باشید با اومدن کنسرسیوم های وب شاتل اسیاتک رو فرکانس tdd2300 و فعال شدن اپرااتور مجازی ها اینده روشنی برای ایرانسل tdd نمیبینم به جایی میرسه که التماس میکنن بیاید سرویس بگیرید
Tornado2800
22-09-2016, 19:37
در ایرانسل من تمدید رو نمیبینم
از کجا تمدید کردید بسته ی فعلی رو؟
fanoostalaei
22-09-2016, 19:38
در ایرانسل من تمدید رو نمیبینم
از کجا تمدید کردید بسته ی فعلی رو؟
همون بسته فعالتون رو که ببینید روش نوشته تمدید مجدد همین بسته
Tornado2800
22-09-2016, 19:42
همون بسته فعالتون رو که ببینید روش نوشته تمدید مجدد همین بسته
برای ما نداره
اعتباری هست خطمون
fanoostalaei
22-09-2016, 19:43
برای ما نداره
اعتباری هست خطمون
!!! عجیبه !
رو کدوم بسته هستید که نداره این گزینه رو ؟
Tornado2800
22-09-2016, 19:45
همین بسته ی 6 ماهه
البته 800 مگ باقی مونده
و ابان ماه منقضی میشه
Masoud 206-16v
22-09-2016, 19:53
مجبور شدم [emoji17]
7cEram
منم همچین گزینه ای ندارم.
نسخه بروز شده ایرانسل من نیست؟
قبلا بايد همين بسته رو خريده باشين تا بتونين مجدد بخرين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
نسخه ای که قرار داد دوستمون برای ios هست منم ios هستم و دارم این گزینه رو شاید برنامه اندرویدش نداره :n13:
این ایرانسل هم عروس تعریفی از آب درومد که.
من نمیفهمم کدوم احمقی یه اشتباهو چند بار تکرار میکنه.
اینا تا آمار مشترکاشون میره بالا و ثابت میشه شروع میکنن جفتک انداختن.
دقیقا بهترین و پرفروش ترین بسته هاشو حذف کرد.
به نظرم وقتشه تو گرو ه های تلگرامی یه حالی به اعتبارش بدیم.
این بسته های حذف شده اگر برنگرده یا مشابهشون قرار داده نشه سیم کارت آشغالشو میندازم دور.
Cyberlife
22-09-2016, 20:26
درود بر شما
با ترابرد از ایرانسل به همراه اول حجم اینترنت و مکالمه هم منتقل میشه؟
ho3in2012
22-09-2016, 20:29
درود بر شما
با ترابرد از ایرانسل به همراه اول حجم اینترنت و مکالمه هم منتقل میشه؟
خیر
همه چی صفر میشه
ho3in2012
22-09-2016, 20:30
این ایرانسل هم عروس تعریفی از آب درومد که.
من نمیفهمم کدوم احمقی یه اشتباهو چند بار تکرار میکنه.
اینا تا آمار مشترکاشون میره بالا و ثابت میشه شروع میکنن جفتک انداختن.
دقیقا بهترین و پرفروش ترین بسته هاشو حذف کرد.
به نظرم وقتشه تو گرو ه های تلگرامی یه حالی به اعتبارش بدیم.
این بسته های حذف شده اگر برنگرده یا مشابهشون قرار داده نشه سیم کارت آشغالشو میندازم دور.
هنوز از سایت echarge میشه بسته سی گیگ شش ماهه رو خرید
اگه نیاز دارین فعلا از همین جا تهیه کنین
از خود سایت ایرانسل هم میشه.
شاید این یه سیاست ملت بریزن بسته 30 گیگ و صد گیگ بخرن و بعد از فروکش کردن دوباره برگردونن، باید صبر کرد و دید.
mehryar1973
22-09-2016, 21:05
منم فکر کنم شما پست من رو با عجله خوندید :n02:
گفتم adsl تا چند سال دیگه حذف می شه نگفتم الان حذف شده که.dial-up رو گفتم الان حذف شده حتی همونم شما سرچ کنید یه جاهایی هست ولی دلیلی برای استفاده به عنوان اینترنت وجود نداره.
بهترین نوع adsl که ADSL2+ ANNEX M هست ماکزیمم پهنای باند 24 مگابیت در ثانیه رو برای دانلود و 3 مگابیت برای آپلود می تونه داشته باشه که در عمل به این عدد به سختی می شه رسید. با توجه به افزایش بسیار زیاد حجم داده ها این سرعت چند سال دیگه سرعت کمی محسوب خواهد شد.آینده تکنولوژی مطمئنا با افزایش حجم بسیار گسترده ای همراه هست مثل تماس های ویدیویی با کیفیت 4k و بالاتر و شما هیچوقت با این مقدار سرعت آپلود و دانلود نمی تونید این کار رو انجام بدید (حالت کلیشو می گم حالا این که کی ایران بتونه این کارو بکنه بحث دیگه ایه :n02:)
بله حق با شماست البته من منظورم فحوای کلام شما بود:n02:
البته با توجه به ماهیت شهر تهران پستی و بلندی های طبیعی شهر و ساختمان های کوچیکی که بین ساختمان های بلند تر از خودشون گرفتار شدن(مثل خونه خود من) اینترنت بی سیم
مشکلات پوششی زیادی برای استفاده کنندگان اون تا این لحظه بوجود آورده اینو اگه به تاپیک مودم ها سر زد میشه کاملا فهمید باز هم نظر من اینه که عاقلانه نیست مثلا من نوعی
بیام 400 تومن بدم آنتن بخرم برای اینترنتی که معلوم نیست چه آینده ای داشته باشه یکبار البته برای وایمکس هزینه کردم و الان هم مودمش گوشه کمد داره خاک میخوره
هیچکدوم ازین مشکلات تو adsl وجود نداره
البته باز هم در پایان تاکید میکنم حق باشماست اگه این مشکلات رفع بشن آینده خوبی برای این نوع از سرویس دهی میشه پیش بینی کرد که امیدوارم اینطور بشه...
Tornado2800
22-09-2016, 21:13
قبلا بايد همين بسته رو خريده باشين تا بتونين مجدد بخرين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
خریده شده همین بسته
ولی متاسفانه نیست
Le0nard0
22-09-2016, 21:21
از خود سایت ایرانسل هم میشه.
شاید این یه سیاست ملت بریزن بسته 30 گیگ و صد گیگ بخرن و بعد از فروکش کردن دوباره برگردونن، باید صبر کرد و دید.
100 گیگ رو از سایت ایرانسل نمیشه خرید . از کجا میشه خرید؟؟
project_igi
22-09-2016, 21:38
ایرانسل بجایی اینکه بیاد ۱۰۰ گیگ رو بکنه ۲۰۰ گیگ، حذفش کرده. Shame on you irancell!
naderagham
22-09-2016, 21:40
من ريسك نكردم رفتم يكساله ١٠٠ گيگ رو تمديد كردم من تازه دو ماه بود كه يك بسته ١٠٠ گيگ خريده بودم و ٤٠ گيگ ازش استفاده كرده بودم
hamed_1989
22-09-2016, 22:36
بسته ٦-١٢ رو هم از روي سايت ورداشته امكان خريدش از روي سايت نيست ولي فعلا با برنامه قابل خريده.
نگران نباشید دوستان
اپراتور های مجازی که به زودی فعالیتشون شروع میشه باعث میشن بازار 4g رقابتی تر بشه
همین ایرانسل دوباره خودش میاد التماستون میکنه:n09:
par_haam
22-09-2016, 23:57
یه چیز جالب. الان با *۵۵۵# خواستم تست کنم تو ۶ ماهه بسته ۱۰۰ گیگ داره !
هنوز از سایت echarge میشه بسته سی گیگ شش ماهه رو خرید
اگه نیاز دارین فعلا از همین جا تهیه کنین
دوست عزیز بحث یه بار بسته خریدن نیست.
من الان پنج نفر دیگه از خانواده و دوستانمم به سمت اینترنت ایرانسل آوردم با این توجیه که به نسبت مناسب ترین کیفیت و قیمت رو داره.
برای همشون هم بسته شیش ماهه شصت تومن فعال میکردم.الان بخوان بسته فعال کنن نمیگن کو بسته؟
مشکل اینه که خیلی از ماها تبلیغات این شرکتو رایگان داریم انجام میدیم حداقل توقعمون اینه که ثبات قیمت و کیفیت داشته باشه.
اینکه تا میبینه کاربراش زیاد شدن قیمت خدماتشو با این شدت تغییر میده کاملا غیر حرفه ایه.
اگه یادتون باشه یکبار دیگه هم این کار رو انجام داد ولی تحت فشار مشترکاش کوتاه اومد.
منتها یه بار جستی ملخک.من الان سیمکارت رایتل دارم همراه تنبل هم دارم خیلی راحت سیم ایرانسلو از بین اون دوتا اونی که تعرفه بهتری داره میندازم.
مسخره نیستیم که.
EDWARD WHITE
23-09-2016, 00:55
الان چرا دیوانه شد این ؟
:n27:
آقا تحریم کنید اون td-lte رو ....
توی سایت echarge.ir یه بسته 30 گیگ 6 ماهه هست هنوز این همون بسته نیست؟ چون قیمتش رو ندیده بودم می پرسم
الان کسی اینو زده ؟
کار می کنه ؟؟؟
نکنه پول بره و بسته نیاد !! :n04:
EDWARD WHITE
23-09-2016, 01:03
یاد اون مصاحبه چند وقت پیش مدیرعامل زیرساخت افتادم که از قیمت ارزون بعضی از بسته های اینترنتی ایرانسل به خصوص صدگیگ یک ساله انتقاد کرده بود:n13:
کار اون آشغاله خب !
soheilsh
23-09-2016, 01:06
بسته ۶ ماهه ۳۰ گیگ به ۲ ماهه تغییر پیدا کرده ۱۰۰ گیگ رو هم به ۶ ماهه اضافه کردن . با ۵۵۵ میشه خرید ، ایرانسل من هنوز بروز نیست ظاهرا دارن تغییرات میدن ، بسته های ۲ ماهه اضافه شده
par_haam
23-09-2016, 01:07
بسته ۱۰۰ گیگ شده ۶ ماهه
Le0nard0
23-09-2016, 01:28
بسته های جدید دو ماهش عالیه 30 گیگ و 48 گیگ و 72 گیگ . برای بسته سالانه هم احتمالا بسته پرحجم جدید اضافه کنه
بسته های جدید دو ماهش عالیه 30 گیگ و 48 گیگ و 72 گیگ . برای بسته سالانه هم احتمالا بسته پرحجم جدید اضافه کنه
قيمتهاش چقدره اين بسته هاي جديد ٢ ماهه؟!
mobile1199
23-09-2016, 06:02
یه هفته تهران نبودم ، وقتی برگشتم باز با همون فاجعه ی قبلی 4g مواجه شدم !!! سرعت دانلود با 4g اونم شبانه رو 300 کیلوبایته ، بعد رو 3g به این صورته :
بعد یک ماه هنوز سرعت 4g مشکل داره با این که انتن فوله ! قبلا شاید سریع قضاوت کردم سر دزد بودن ایرانسل ، ولی الان میتونم با خیالت راحت بگم خیلی سر 4g این جا اذیتم کردن ... خدا ازشون نگذره :n03:
S I G N A L
23-09-2016, 08:11
دوستان، توی هر سلول تنظیم میکنند ۲۵۶ نفر همزمان به شبکه متصل باشند و تبادل دیتا داشته باشند. حالا تصور کنید روی باند ۷ با ۱۵ مگاهرتز پهنای باند در عمل در بهترین حالت مثلاً ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود به یک نفر یوزر تعلق بگیره، اگه که ۲۵۶ نفر دقیقاً همزمان به شبکه متصل باشند، در این صورت ۳۹۰ کیلوبیت بر ثاینه سهم هر کدوم میشه. اگه میبیند سرعت دانلودتون با 4G و 3G کمه، حق پیگیری دارید. (3G از ۱ تا ۵ مگابیت بر ثانیه و 4G از ۵ تا ۱۰ مگابیت بر ثانیه سرعت قابل قبوله. منظور حداقل سرعت هست. در عمل ممکنه خیلی بیشتر سرعت داشته باشید). تو این حالت واسه حل مشکل و بالانس بار این قسمت از شبکه که بار زیادی داره باید BTS جدید نصب کنند.
dvb595959
23-09-2016, 08:21
کجاش خوبه
همین دو ماهه شصت تومن،تا دیروز شش ماهه شصت تومن بود.چهار ماه کم کردن اما قیمت همونه.کجاش خوبه ؟
ho3in2012
23-09-2016, 09:47
الان چرا دیوانه شد این ؟
:n27:
آقا تحریم کنید اون td-lte رو ....
الان کسی اینو زده ؟
کار می کنه ؟؟؟
نکنه پول بره و بسته نیاد !! :n04:
من تست کردم
کار میکنه
به سلامتی ایرانسل هم ایرانی بازی د راورد.
یعنی چی؟
یعنی همه جای دنیا وقتی میبینند مشتری داره میاد سعی میکنند که قیمت رو بیارن پایین تا مردم بیشتر جذب بشند.
ولی ایرانسل به همون ساست قدیمی و ذلیل رو اورد .یعنی تشنه نگه داشتن مردم.تا مردم پول بیشتری بدن.
امیدوارم که بسته و تعرفه ها با قیمت کمتر برگردند.
کلا ایران تنها جایی هست که به جای اینکه شرکت های خدماتی بیان برای جلب رضایت مردم با هم تلاش کنند.میان با هم تبانی میکنند.میگند مردم که پول میدند تو چرا ارزون میفروشی کار و کاسبی ما رو هم خراب میکنی.بیا گرونتر بفروش!!!
mobile1199
23-09-2016, 10:57
تبریک بابت بسته های جدیدشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدن مشتریشون زیاد شده ، استارت گرون فروشی هم زدن ! الان دقیقا زمانیه که یکی دو تا اپراتور دیگه هم بیان تا به قول یکی از دوستان ، ایرانسل به التماس از کاربراش بیفته ...
زنگ زدم بهشون دوباره سر مشکل منطقه ، وقتی گفتم یک ماهه این مشکل هست کارشناسشون با خونسردی تمام گفت "بله درسته . منطقه شما مشکل داره و اصلا لازم نیست نگران باشید" :n04: میگم برادر یه ماه زمان زیادیه برای یه پیگیری و هر چیزی بود تا الان باید حل میشد ! نت سالم بود همه هم داشتن استفادشونو میکردن بعد مشکل دارش کردین حالا میفرمایید منتظر بمونم بازم ؟ این دفعه با خونسردی بیشتر گفت که "ممکنه تا چند ماه هم طول بکشه . باید منتظر بمونید انشالله حل میشه" :n28:
دوستان، توی هر سلول تنظیم میکنند ۲۵۶ نفر همزمان به شبکه متصل باشند و تبادل دیتا داشته باشند. حالا تصور کنید روی باند ۷ با ۱۵ مگاهرتز پهنای باند در عمل در بهترین حالت مثلاً ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود به یک نفر یوزر تعلق بگیره، اگه که ۲۵۶ نفر دقیقاً همزمان به شبکه متصل باشند، در این صورت ۳۹۰ کیلوبیت بر ثاینه سهم هر کدوم میشه. اگه میبیند سرعت دانلودتون با 4G و 3G کمه، حق پیگیری دارید. (3G از ۱ تا ۵ مگابیت بر ثانیه و 4G از ۵ تا ۱۰ مگابیت بر ثانیه سرعت قابل قبوله. منظور حداقل سرعت هست. در عمل ممکنه خیلی بیشتر سرعت داشته باشید). تو این حالت واسه حل مشکل و بالانس بار این قسمت از شبکه که بار زیادی داره باید BTS جدید نصب کنند.
در مورد 4g متوجه فرمایشتون نمیشم ! چون این رو هم در نظر بگیرید که در 24 ساعت شبانه روز همه در حال دانلود که نیستن تو یه منطقه ! و اصلا بگیم 12 ساعتش رو همه دارن دانلود میکنن ، تو ساعات شبانه هم 100 نفر در حال دانلودن ؟
این مشکل مربوط به سرعت من شبانه روزیه در شبکه 4g و چیزی که گفتین ، راحت ترین بهانه ای هست که کارشناساشون میتونن جور کنن واسه پیچوندن مشکلات ...
saeeddeeas
23-09-2016, 11:06
اصلا به صرفه نیست 2 ماه برای منی که مصرف پایین دارم، حداقل باید قیمت رو هم کم میکردن، این بسته ها دیگه هیچکدوم خوب نیستن، تا 5 ماه بسته دارم بعدش دیگه نمیدونم باید چکار کرد
sent from Huawei mate 8
واقعا تو ایران اتفاق هایی میفته که با هیچ منطقی سازگار نیست
البته با توجه به اینکه این اتفاق قبلا هم افتاده من فکر می کنم فشار آوردن بهشون با توجه به صحبتی که اون شخص مهم کرده بود
موقعی که صبانت به خاطر دانلود شبانه خیلی روی زبون بود ( و توی تاپیکش خود من کلی تبلیغ می کردم واسش و بعدا جریان شد) دقیقا توی اوج جذب مشتری یه دفعه اومد قانون 2 برابر حجم روزانه رو گذاشت!
آخه عقل سالم می گه صبر کن مشتری هات اینقدر زیاد شن که شبکه اشباع بشه و دیگه رشدی نباشه و بعد افزایش قیمت بده تا اونایی که هستن به دلیل استفاده مداوم به قیمت های جدید هم رضایت بدن و حالا یه درصدی هم ریزش داشته باشن.
نه اینکه دقیقا وقتی اوج بازاریابی هست و به قول یکی از دوستان بحث ترابرد پذیری مطرحه بیان اینجوری خودکشی کنن:n13:
silvermanhhh
23-09-2016, 11:30
پینگ و سرعت ایرانسل از زمانی که که اون تجهیزات مسخره td رو گذاشته بدجور اومده پایین،عالی ایرانسل عالی
فک کردی حالا ماهم میایم مودم پلاستیک بازیافتیتو میخریم هان؟اینترنت نداشته باشیم بهتره تا داشته باشیمو زجر بکشیم،،،،یکی نیست شبونه بیاد از دکل بره بالا همون قسمتای مربوط به td رو بکنه :n27:
اصفهان، نزدیک صفه
دوستان عزیز یه کم به ایرانسل رفتم فحش دادم اینو داد بهم :
خرید بسته یکصد گیگابایت شش ماهه اعتباری با کد دستوری
*555*5*4*2*4#
این بسته های دو ماهه و... چرا من ندارم؟
مای ایرانسل هم بروزه
S I G N A L
23-09-2016, 12:36
باند ۷ ( ۲۶۰۰ مگاهرتز) - روستای رحمت آباد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (مورد رحمت خدا قرار گرفتند :n02:)
مای ایرانسل هم بروزه
آره,منم تعجب میکنم دوستان از دیشب خبر از بسته های جدید میدن ولی هیچکدوم توی مای ایرانسل نیست!
club2energy
23-09-2016, 12:40
منم دنبال بسته 2 ماهه میگردم
روی سایت و مای ایرانسل چیزی ندیدم
مطمئنید اشتباه تایپی نبوده؟ به جای سه ماهه دوستان دو ماهه نوشتن
par_haam
23-09-2016, 12:48
بسته های جدید فعلا بر روی کد دستوری *555# موجود لست
دوستان عزیز یه کم به ایرانسل رفتم فحش دادم اینو داد بهم :
خرید بسته یکصد گیگابایت شش ماهه اعتباری با کد دستوری
*555*5*4*2*4#
بسته یکساله 100 گیگ از #555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * حذف نشده :n18:
نمیدونم نتیجه انتخاب کردنش چیه ولی هنوز گزینه اش هست
به ترتیب
555
5
8
اینجا # میفرستین که بعدی رو بیاره . گزینه 13 همون دلبر شماست :n02:
مای ایرانسل هم بروزه
اصلا به روز بودن مای ایرانسل تاثیری توی داشتن یا نداشتن یه بسته نداره . وقتی لاگین میکنین همه چی از اینترنت گرفته میشه . از خودش چیزی نداره که .
در 555 موجود هست
par_haam
23-09-2016, 13:16
بسته یکساله 100 گیگ از #555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * حذف نشده :n18:
نمیدونم نتیجه انتخاب کردنش چیه ولی هنوز گزینه اش هست
به ترتیب
555
5
8
اینجا # میفرستین که بعدی رو بیاره . گزینه 13 همون دلبر شماست :n02:
اصلا به روز بودن مای ایرانسل تاثیری توی داشتن یا نداشتن یه بسته نداره . وقتی لاگین میکنین همه چی از اینترنت گرفته میشه . از خودش چیزی نداره که .
در 555 موجود هست
گزینه یکساله وجود دارد برای ۱۰۰ گیگ ولی امکان خرید نیست. تست کنید
اصلا به صرفه نیست 2 ماه برای منی که مصرف پایین دارم، حداقل باید قیمت رو هم کم میکردن، این بسته ها دیگه هیچکدوم خوب نیستن، تا 5 ماه بسته دارم بعدش دیگه نمیدونم باید چکار کرد
sent from Huawei mate 8
من همون دیشب سریع بسته 6ماه ـم رو تمدید کردم...تا آخر سال با 60گیگ خیالم راحته....
++++++++++++++++++++++++
ولی کو، پس چی شد...مگه وزیر نگفته بود که با ترابرد، جنگ بین اپراتورها شروع میشه...اینطوری قراره جنگ کنن! این چیزی که الان دیدیم، هنوز بازار انحصاری هر کی به هر کی بودش :n34:
بجای پیشرفت، الان ایرانسل پسرفت داشته، اخه کجای دنیا، برای رقابت، اینطوری سیاست گذاری برای قیمت دارن :n04::n08:
گزینه یکساله وجود دارد برای ۱۰۰ گیگ ولی امکان خرید نیست. تست کنید
بله درسته . نوشته خرید از طریق برنامه ایرانسل من :n37:
این ایرانسل اینقدر سوراخ سومبه داره که طول میکشه تا بفهمیم کدوم واقعا هست کدوم قاچاقی هست
لابد هرکدوم هم یه مسئولی داره . یه ماه طول میکشه تا به روز کنن
برای من اون بخش خرید مجدد همین بسته فعال هست برای 100 گیگ یکساله.
سوال:
الان من این بسته رو دارم حدود 50 گیگش مونده.
حالا میتونم بسته های 6 تا 12 صبح یا هر بسته دیگه یا رو فعال کنم ؟ آیا تجمیع میشه؟ یا در ساعات مربوطه از بسته مخصوصش استفاده می کنه؟
dvb595959
23-09-2016, 14:08
برای من اون بخش خرید مجدد همین بسته فعال هست برای 100 گیگ یکساله.
سوال:
الان من این بسته رو دارم حدود 50 گیگش مونده.
حالا میتونم بسته های 6 تا 12 صبح یا هر بسته دیگه یا رو فعال کنم ؟ آیا تجمیع میشه؟ یا در ساعات مربوطه از بسته مخصوصش استفاده می کنه؟
ساعت شش تا دوازده از بسته هفتگی استفاده میکنه.بقیه ساعات هم از بسته صد گیگ.
من همین الان فعال کردم بسته 6ماهه 30 گیگ
از طریق نرم افزار آپ.
حذف نشده هنوز کامل که !!!!
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
par_haam
23-09-2016, 14:35
بسته ۶ ماهه ۱۰۰ گیگ فعال نشد ... تماس گرفتم گفتن فعلا امکان فعال سازی این بسته نیست!
Armin.Computer
23-09-2016, 14:37
ظاهرا بعضی از این بسته ها شبانه هم داره
فکر کنم بسته 72 گیگ 2 ماهه همه ی 72 گیگ رو نمی تونی تو روز مصرف کنی و 36 گیگش ماله شبانه هست
ظاهرا بعضی از این بسته ها شبانه هم داره
فکر کنم بسته 72 گیگ 2 ماهه همه ی 72 گیگ رو نمی تونی تو روز مصرف کنی و 36 گیگش ماله شبانه هست
نصفش فكر نكنم
اما مثلا ٤٨ گيگ روزانست با ٢٤ گيگ شبانه
مثل بسته هاي td ميشه
Le0nard0
23-09-2016, 14:41
اصلاح میکنم بسته هاش به جز 30 گیگی نصفش 2-8 صبحه که به درد نمیخوره . دیشب فقط لیستشو دیدم الان که رفتم بخرم دیدم نصف روزانه نصف شبانس
Le0nard0
23-09-2016, 14:43
کجاش خوبه
همین دو ماهه شصت تومن،تا دیروز شش ماهه شصت تومن بود.چهار ماه کم کردن اما قیمت همونه.کجاش خوبه ؟
برای منی که 60 گیگ 6 ماهه خیلی زود برام تموم میشد خوبه
چند روز دیگه هم بسته های شبانه رو حذف میکنن و بسته های به صرفه رو هم کاملا حذف میکنن
بعد از اون هم بازار فروش مودم های دست دوم به راه میفته که همه مجبور میشن 20 درصد قیمت خریدشون یه مودم نیم میلیونی رو بفروشن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.