مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
ایرانسلی عزیز،
اگر در یکی از مناطق روستایی که هنوز تحت پوشش شبکه ایرانسل قرار نگرفته حضور یافتید،گزینه «دیتا هنگام رومینگ »گوشی را از قسمت تنظیمات فعال کنید تا در صورت امکان از اینترنت روستایی نسل چهار استفاده کنید.هزینه مصرف برابر هزینه مصرف اینترنت همراه در شبکه ایرانسل خواهد بود.
fanoostalaei
27-01-2018, 13:03
ایرانسل چرا اینجوریه ! بیشتر فایل هایی که دانلود میکنم خراب دانلود میکنه و برا همین دوباره از اول دانلود میکنه :|
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- - - Updated - - -
راستی !
چند دقیقه پیش ایرانسل خود به خود برام پسوردمو sms کرد ! منم چون شک کردم پسورد رو تغیر دادم و از گوشیم همه نرم افزار هایی که دسترسی های اضافه داشتن همشون رو برداشتم !
مگه میشه خود به خود ایرانسل خودش پسوردمو برام sms کنه !
برای کسی تا حالا این اتفاق نیفتاده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۰۱-۲۷_۱۳-۰۶-۱۱.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
greatpouya
27-01-2018, 13:21
ایرانسل چرا اینجوریه ! بیشتر فایل هایی که دانلود میکنم خراب دانلود میکنه و برا همین دوباره از اول دانلود میکنه :|
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- - - Updated - - -
راستی !
چند دقیقه پیش ایرانسل خود به خود برام پسوردمو sms کرد ! منم چون شک کردم پسورد رو تغیر دادم و از گوشیم همه نرم افزار هایی که دسترسی های اضافه داشتن همشون رو برداشتم !
مگه میشه خود به خود ایرانسل خودش پسوردمو برام sms کنه !
برای کسی تا حالا این اتفاق نیفتاده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۰۱-۲۷_۱۳-۰۶-۱۱.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یکی درخواست یغییر پسووردتو داده
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
greatpouya
27-01-2018, 13:21
ایرانسلی عزیز،
اگر در یکی از مناطق روستایی که هنوز تحت پوشش شبکه ایرانسل قرار نگرفته حضور یافتید،گزینه «دیتا هنگام رومینگ »گوشی را از قسمت تنظیمات فعال کنید تا در صورت امکان از اینترنت روستایی نسل چهار استفاده کنید.هزینه مصرف برابر هزینه مصرف اینترنت همراه در شبکه ایرانسل خواهد بود.از بسته کم میشه یا آزاد
fanoostalaei
27-01-2018, 13:25
یکی درخواست یغییر پسووردتو داده
Sent from my SM-G950F using Tapatalkاخه اون موقع لینک تغیر رمز میفرسته
نه اینکه خود رمزو بفرسته
Sent from my D6633 using Tapatalk
sasan.69
27-01-2018, 15:32
مشکلی که با ایرانسل دارم هر ی دقیقه قطع میشه و باید مودم رو قطع و وصل کنم تا مجدد نت بیاد ایراد از چیه؟
greatpouya
27-01-2018, 15:41
اخه اون موقع لینک تغیر رمز میفرسته
نه اینکه خود رمزو بفرسته
Sent from my D6633 using Tapatalkیا باگ ایرانسله یا مثلا با ایمیل طرف verify کرده و ازین موردا[emoji16]
George Shelly
27-01-2018, 16:03
امروز ایراسنل 100 گیگ هدیه یه روزه داده ولی نمی تونم استفاده کنم سرعت جالب نیست!!!
میرم بیرون خوب میشه ولی ایندور خوب نیست !!!
چیکار کنم سیگنال بهتر شه ؟
javad_0569
27-01-2018, 21:29
[QUOTE=fanoostalaei;9040468]ایرانسل چرا اینجوریه ! بیشتر فایل هایی که دانلود میکنم خراب دانلود میکنه و برا همین دوباره از اول دانلود میکنه :|
- - - Updated - - -
تقریبا این مشکل رو من بیش از چندین ماهه دارم ، اکثر لینکهام همین جوری میشن اما سرور داخلی که میزنم به دانلود مشکلی ندارن مگ اینکه نت قطع و وصل بشه
- - - Updated - - -
برا من تو اپ برنامه ها از پلی استور اینجوری میشه
ف.یلتر شکن وصل میکنم دیگه اینجوری نمیشه
sasan.69
28-01-2018, 02:09
مشکلی که با ایرانسل دارم هر ی دقیقه قطع میشه و باید مودم رو قطع و وصل کنم تا مجدد نت بیاد ایراد از چیه؟
برای کسی این مورد هست؟
iDownload & iGame
28-01-2018, 10:51
مودم E3372 هست؟
مشکلات شبکه ایرانسل بعد از این همه مدت حل نشده
مشکل دی ان اس سرور
ریست شدن رادیوها
نوسان زیاد سرعت و ..
باند 7 .. مودم هم در امضام اومده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sasan.69
28-01-2018, 13:37
مودم E3372 هست؟
نه جناب ۸۳۷۲ هست
نه جناب ۸۳۷۲ هست
از این جهت بین 3372 و 8372 تفاوتی وجود نداره. من 3372 رو دارم و از آخر شهریور تقریبا فورجی ایرانسل رو بیخیال شدم و ست کردم روی تری جی که سرعتش در طول روز خیلی بهتره و البته مسأله اش اینه که دائم بین 2G و 3G در حال سوئیچ خودکار هستش و این جوری وقتی پای دانلود در میون نباشه همیشه سایت های با دیلی یا نأخیر باز میشه آخه منتظر میشه تا از 2G به 3G سوئیج کنه اما توی دانلود با آی دی ام میشه گفت عالیه. متأسفانه فورجی ایرانسل به فنا رفته و این چند ماه اومدم همراه اول که میشه کفت نسبت به ایرانسل فعلا عالیه ولی گستردگی پوشش شبکه ایرانسل رو نداره
sasan.69
28-01-2018, 21:08
از این جهت بین 3372 و 8372 تفاوتی وجود نداره. من 3372 رو دارم و از آخر شهریور تقریبا فورجی ایرانسل رو بیخیال شدم و ست کردم روی تری جی که سرعتش در طول روز خیلی بهتره و البته مسأله اش اینه که دائم بین 2G و 3G در حال سوئیچ خودکار هستش و این جوری وقتی پای دانلود در میون نباشه همیشه سایت های با دیلی یا نأخیر باز میشه آخه منتظر میشه تا از 2G به 3G سوئیج کنه اما توی دانلود با آی دی ام میشه گفت عالیه. متأسفانه فورجی ایرانسل به فنا رفته و این چند ماه اومدم همراه اول که میشه کفت نسبت به ایرانسل فعلا عالیه ولی گستردگی پوشش شبکه ایرانسل رو نداره
8372 رو نمیدونم کجا میشه تنظیم کرد رو نری جی ۳۳۷۲ داشتم این قابلیتو داشت که رو نری جی فیکس میشد و کلا باهاتون موافقم که خراب کرده ایرانسل
8372 رو نمیدونم کجا میشه تنظیم کرد رو نری جی ۳۳۷۲ داشتم این قابلیتو داشت که رو نری جی فیکس میشد و کلا باهاتون موافقم که خراب کرده ایرانسل
این آموزش رفع فریز شدن یا قطع گاه و بی گاه اینترنت هنگام استفاده از دانگل های هوآوی هستش که من هنوز استفاده نکردم و ظاهرا با همه دانگل های هوآوی جواب میده اما در این فیلم آموزشی روی E3372 اجرا شده
Huawei 4G/3G Datacard/Dongle connection problem Fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ظاهرا آنتی ویروس دلیل این وقفه ها هستش و این جوری با تعریف چند استثنا مشکل حل شده
sasan.69
28-01-2018, 23:16
این آموزش رفع فریز شدن یا قطع گاه و بی گاه اینترنت هنگام استفاده از دانگل های هوآوی هستش که من هنوز استفاده نکردم و ظاهرا با همه دانگل های هوآوی جواب میده اما در این فیلم آموزشی روی E3372 اجرا شده
Huawei 4G/3G Datacard/Dongle connection problem Fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ظاهرا آنتی ویروس دلیل این وقفه ها هستش و این جوری با تعریف چند استثنا مشکل حل شده
جالب اینجاست که من اصلا انتی ویروس ندارم
iDownload & iGame
28-01-2018, 23:50
نه جناب ۸۳۷۲ هست
مشکل از عدم تامین کافی جریان برق هست.
مستقیم به PC وصل می کنید یا از آداپتور USB استفاده می کنید؟
sasan.69
29-01-2018, 00:07
مشکل از عدم تامین کافی جریان برق هست.
مستقیم به PC وصل می کنید یا از آداپتور USB استفاده می کنید؟
به پی سی وصل میکنم و این مشکل فقط در سیم کارت ایرانسله و با همراه اول هیچ مشکلی ندارم
iDownload & iGame
29-01-2018, 01:15
به پی سی وصل میکنم و این مشکل فقط در سیم کارت ایرانسله و با همراه اول هیچ مشکلی ندارم
ممکنه سیگنال ایرانسل ضعیفتر باشه و مودم نیاز به مصرف جریان برق (آمپر) بیشتری داشته باشه.
پیشنهاد میکنم اگه PC شما پورت USB 3.0 داره (غالبا" رنگش آبی هست) به اون وصل کنید در غیر اینصورت جهت تست به یک آداپتور USB یک آمپر به بالا وصل کنید.
sasan.69
29-01-2018, 02:40
ممکنه سیگنال ایرانسل ضعیفتر باشه و مودم نیاز به مصرف جریان برق (آمپر) بیشتری داشته باشه.
پیشنهاد میکنم اگه PC شما پورت USB 3.0 داره (غالبا" رنگش آبی هست) به اون وصل کنید در غیر اینصورت جهت تست به یک آداپتور USB یک آمپر به بالا وصل کنید.
به اداپتور هم وصل میکنم همینطوره اصن ی مشکل عجیبیه که دارم
دقیقا این اختلال به ایرانسل مربوط میشه و حدود 5 ماهه شروع شده و با اینکه اینجا خیلی ها در اون بخش رسیدگی به شکایات رگلاتوری فرم پر کردن اما عملا به نتیجه ای نرسیدن و هنوز اینجا می بینم از خراب بودن فایلهای زیپ و فشرده دانلود شده گزارش میدن که مربوط به همین قطع و وصل شدنهاست. منم ضمیمه های ارسالی در ایمیل که مثلا حجم دو سه مگ دارن تا نصفه یا نزدیک به انتها دانلود میشن اما بعد متوقف میشه و فیلد یا عدم موفقیت میده. فقط سندهایی که فشرده و زیپ نیستن رو با آی دی ام می تونم تا آخر دانلود کنم. کندی سرعت در طول روز و قطع و وصل شدن کاملا مشخصه و خیلی ها ظاهرا تجربه کردن و ایرانسل هم فعلا در مواجهه با شکایت هایی که در این زمینه میشه فقط سرعت براش مهمه و اینکه اگه از دو مگابیت کمتر نباشه به هیچ چیزی دیگری توجه نمی کند:n03:
mehran0805
29-01-2018, 16:27
دوستان کسی اطلاع نداره سایت جدید که ایرانسل نصب میکنه چقد طول میکشه پهنای باند بگیره حداکثر چند روز؟
Sent from my TRT-L21A using Tapatalk
mehran0805
29-01-2018, 16:30
...........
greatpouya
29-01-2018, 16:56
دوستان کسی اطلاع نداره سایت جدید که ایرانسل نصب میکنه چقد طول میکشه پهنای باند بگیره حداکثر چند روز؟
Sent from my TRT-L21A using Tapatalkوالا من سایتی میشناسم ۳ ماهه نصب کرده ولی هنوز خاموشه
ایرانسل تو پوشش دهی داخل تهران افتضاح عمل کرده، جدیدنم اختلالات زیاد و دستکاری ترافیک http عبوری
فکر کنم جوابتو گرفته باشی
blacktiger
29-01-2018, 18:22
با سپاس از شما دوست عزیز
من هم به ۱۹۵ شکایت کردم حتما پیگیری کنید
blacktiger
29-01-2018, 18:40
با سپاس از شما دوست عزیز
من هم به ۱۹۵ شکایت کردم حتما پیگیری کنید
greatpouya
01-02-2018, 00:12
Irancell 3G ~HD Voice
sistani14
02-02-2018, 21:26
دیشب سه بار تو یه ساعت قطعی داشتم فکر میکردم مشکل از مودمه اما طبق مطالب فوق احتمالا شبکه ایرانسل کلا هنگ کرده و درخصوص قطعی دانلود هم باید بگم دیشب به هیچ عنوان نتونستم فایلی رو دان کنم وبی خیال شدم
اما الان بهتره:n19:
دوستان کلا وضعیت شبکه 3G چطوره ؟
من سیم کارت ایرانسل و داخل گوشی میذارم روی 3G ، تلگرام و برنامه های اینچنینی کار میکنه ، وب پیج باز میشه ولی کند اما به هیچ وجه دانلود نمیشه کرد !
یه مودم 3G هم دارم با اون هم وضعیت همینه ...
تو چند تا منطقه هم تست کردم همینه .
اما وقتی رو گوشی میذارم روی 4G نرمال کار میکنه .
سیم کارت و هم جدید گرفتم ...
حالا تنظیمات خاصی هست یا کاری نمیشه کرد ؟
enimonte
03-02-2018, 19:38
دیروز یک پیام واسم اومد که در صورت پرداخت قبض 100 گیگ اینترنت هدیه به شما تعلق پیدا میکنه.من هم قبضم را پرداخت کردم و امروز صبح پیام واسم اومد و مثلا خواستم استفاده کنم.یکم که دانلود میکردم قطع می شد و باید گوشی را ریستارت میکردم.گفتم شاید اشکال از منطقه باشه.اومدم خونه و دیدم باز همون آش و همون کاسه است.کلا بیخیال استفاده از اینترنت هدیه شدم.
enimonte
03-02-2018, 19:58
دیروز یک پیام واسم اومد که در صورت پرداخت قبض 100 گیگ اینترنت هدیه به شما تعلق پیدا میکنه.من هم قبضم را پرداخت کردم و امروز صبح پیام واسم اومد و مثلا خواستم استفاده کنم.یکم که دانلود میکردم قطع می شد و باید گوشی را ریستارت میکردم.گفتم شاید اشکال از منطقه باشه.اومدم خونه و دیدم باز همون آش و همون کاسه است.کلا بیخیال استفاده از اینترنت هدیه شدم.
ShadowDragon
04-02-2018, 07:34
بله همین طوریه، واسه منم همینه
تبلیغ دروغ دیگه ، از ایرانسل
greatpouya
04-02-2018, 12:17
حداکثر سرعت ۱۰۰ گیگ رایگان ایرانسل
چرا اینا انقدر عوضین؟ [emoji23][emoji23][emoji23][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amin_v30
04-02-2018, 17:23
دوستان من الان یه طرح 3 ماهه 72 گیگ فعال دارم،میتونم مثلا یه بسته ساعتی شبانه 3 ساعته هم بخرم و فعال کنم؟ یا این تداخل مشکل ایجاد میکنه؟
دوستان من الان یه طرح 3 ماهه 72 گیگ فعال دارم،میتونم مثلا یه بسته ساعتی شبانه 3 ساعته هم بخرم و فعال کنم؟ یا این تداخل مشکل ایجاد میکنه؟
نه
بسته ای که مدتش کمتره و تاریخ انقضاش زودتر اول محاسبه میشه
راحت بسته ساعتی بخرید
فقط مواظب باشید که به هر دلیل اگه بسته زودتر تموم بشه یا غفلت کنید که مدت اعتبارش تموم شده و چیزی در حال دانلود داشته باشین ممکنه ظرف چند دقیقه بسته اصلی رو هم تموم کنه. در این جور موارد یا از یه سیم کارتی که بسته دیگری روی اون فعال نیست استفاده کنید یا دائم مراقب حجم باقیمانده بسته کوتاه مدت یا ساعتی که خریدید باشید و چند مگ مونده به انتهاش دانلود رو متوقف کنید
iDownload & iGame
05-02-2018, 14:51
دوستان کلا وضعیت شبکه 3G چطوره ؟
من سیم کارت ایرانسل و داخل گوشی میذارم روی 3G ، تلگرام و برنامه های اینچنینی کار میکنه ، وب پیج باز میشه ولی کند اما به هیچ وجه دانلود نمیشه کرد !
یه مودم 3G هم دارم با اون هم وضعیت همینه ...
تو چند تا منطقه هم تست کردم همینه .
اما وقتی رو گوشی میذارم روی 4G نرمال کار میکنه .
سیم کارت و هم جدید گرفتم ...
حالا تنظیمات خاصی هست یا کاری نمیشه کرد ؟
کلا" 3G ایرانسل در حد E کار میکنه و فقط باید 4G استفاده کرد ولی 3G همراه اول نسبتا" بهتره.
mosi_alfa
05-02-2018, 20:40
حداکثر سرعت ۱۰۰ گیگ رایگان ایرانسل
چرا اینا انقدر عوضین؟ [emoji23][emoji23][emoji23][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalkچند روز پی هدیه صد گیگ گرفتم، بعضی ساعتا سرعت میومد رو دو مگابیت ولی اکثرا بالای 10 مگابیت بود، البته سایتی ک دانلود میکنی هم خیلی تاثیر داره
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
ShadowDragon
06-02-2018, 08:42
کلا" 3G ایرانسل در حد E کار میکنه و فقط باید 4G استفاده کرد ولی 3G همراه اول نسبتا" بهتره.
سلام
فکر میکنم بستگی به منطقه داره
من با گوشی ۳.۷۵ جی، بعنی همونایی که max تا ۴۲ مگابیت پوشش تئوری دارن، استفاده میکنم
اصلا کندی نداره
سرعت ذو فقط تو خونه تست کردم، تا ۲.۳ مگابایت هم جواب میده، نرمال ۱.۹مگ هست
جالب اینجاست اینجا، ۴جی هم همین سرعت نهایت تا ۳ مگ هست
یه چند باری اتفاق افتاد که ۴جی ۲۰۰-۳۰۰ کیلو میداد اما ۳جی بالا بود
Electronic-Arts
07-02-2018, 08:49
امروز دکل نزدیک خونه ما خاموش شد واسه 5 الی 6 ساعت رفتم از پنجره هم نگاه کردم همه کابلا رو کنده بودن تو هوا آویزون بود دو تا کارگر هم رو دکل بودن بعدش که وصل کردن دکل رو الان سینگنال من از 5 خط و RSSI -61 شده 3 خط و RSSI شده -75
چه غلطی کردن ؟ جهت سکتور رو عوض کردن ؟ اگر کردن برای چی ؟
دوستان کسی تازگی ازبستهای ساعتی نامحدود (2تا8صبح) استفاده کرده .میخام حدودسرعت وحجم دانلودوبدونم خیلی وقت استفاده نکردم .ممنون
Electronic-Arts
08-02-2018, 06:14
امروز دکل نزدیک خونه ما خاموش شد واسه 5 الی 6 ساعت رفتم از پنجره هم نگاه کردم همه کابلا رو کنده بودن تو هوا آویزون بود دو تا کارگر هم رو دکل بودن بعدش که وصل کردن دکل رو الان سینگنال من از 5 خط و RSSI -61 شده 3 خط و RSSI شده -75
ظاهرا کسی نظری نداره
دو سه روز اخیر سرعت شما هم اومده پایین دوستان ؟
mortezaahmadi70
08-02-2018, 07:25
ایرانسل تو منطقه ما 2 جی هس ، ولی همراه اول 3 جی هس و سرعتش تا یه هفته پیش بین 400 تا 1 مگ بود اما یه هفته هس که سرعتش بین 15 کیلوبایت تا 80 کیلوبایت متغیره
kandeloos1
08-02-2018, 09:48
دو سه هفته پیش اومدن و همین بلا رو سر ما آوردن. سه چهار روز تمام که کلا آنتن نداشتیم؛ بعد هم که کارشون تموم شد آنتن 4جی مون که به شدت ضعیف شده و در حد منهای 83 بازی میکنه، سرعت دنلودم با گوشی که صبح ها تا پنج و نیم مگ میرسید و تو سه ساعت راحت سی چهل گیگ دان میکردم الان به یک مگ هم نمیرسه. جالب تر اینه که وقتی 4جی رو خاموش میکنم و دستی میزارم رو حالت اچ سرعتم به نزدیکهای دو مگ هم میرسه. کلا 4 جی از ده و نیم صبح به بعد حداکثر ششصد کیلو بیت بیشتر نمیشه. یاد پنج و شش مگابیت در ثانیه بخیر!!!
mortezaahmadi70
08-02-2018, 14:06
سلام دوستان، کسی میدونه مودم هواوی e5573 قابلیت 3g only و 4G ONLY رو داره یا نه ؟ اگه کسی این مودم رو داشته یا داره سریع جواب بده ... ممنونم
منم 3gبدون مشکل هست ولی انتن 4g ضعیفه ودانلود رو 500 هست اما میرم روشبکه lte هم انتن خوبه هم سرعت دانلودمیره رو5 مگ
الان محل ما هم این طوریه پوشش 4g هست ولی سرعت توی 3g بیشتر از 4g هست نمی دونم هم چرا این طوریه
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
ShadowDragon
09-02-2018, 01:02
الان محل ما هم این طوریه پوشش 4g هست ولی سرعت توی 3g بیشتر از 4g هست نمی دونم هم چرا این طوریه
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
فکر میکنم چون اکثر کاربرای پر مصرف دیگه گوشی ۴ جی دارن
ایرانسل روی های وب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
sadegh.salehabadi
10-02-2018, 15:40
4.5G Irancell
Sabzevar,Khurasan Razavi
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
CAPITAN MAC
10-02-2018, 21:37
سلام
دوستان ایرانسل هم مثل همراه اول طرح نا محدود یک ماه نداره؟
vahid.tipic
11-02-2018, 16:31
با سلام و درود
در حال حاضر بهترین مودم چه مدلی هست؟
mazdak89
12-02-2018, 01:54
با سلام و درود
در حال حاضر بهترین مودم چه مدلی هست؟
بنظر من : Huawei B525
MMDFullHD
12-02-2018, 02:15
بنظر من : Huawei B525
بدرد نمیخوره
ولی از نظر من مدل B2338-168O عالی هست دوستانی که میخان تا قیمت بالایی هزینه کنن
باند های td رو ساپورت داره با fdd میمو ۴*۴ و کت 12 هست
های وب الان این مودم رو داره میفروشه موذم بیرونی هم هست خیلی ارزون تره ببینید بتونید بگیرید حرف نداره
ایرانسل روی های وب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به استاد
به به استاددرس پس میدیم مهندس
mohamad_iran2
13-02-2018, 20:57
به به استادداداش جریان این چیه؟!
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
mohamad_iran2
13-02-2018, 20:59
Sent from my SM-J710F using Tapatalkداداش جریان این چیه؟!
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
داداش جریان این چیه؟!
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalkطبق قرار داد ایرانسل با های وب تو مناطق محروم که ایرانسل فورجی نداره می تونه به های وب وصل بشه
greatpouya
14-02-2018, 14:42
دوستان لطفا راهنمایی
دکل چیا داره مال چیه
۳ ماهه هنوز فعالش نکردن و همینطوری ول کردن.
DarkLords
14-02-2018, 17:23
من یه مشکل بزرگی با ایرانسل دارم که وقتی فایل حجیم دان میکنم خراب میشن. یعنی کامل دان میشه ولی فایل خرابه اگر زیپ یا رر باشه اکسترکت نمیشه و اگر ویدئو باشه بعضی جاهاش شطرنجی میشه تصویر یا کلا از یه جایی به بعد پخش نمیشه. فرقی هم نمیکنه با کدوم دانلود منیجر یا بروزر دانلود کنم.
این از چی میتونه باشه؟
amirbrad
14-02-2018, 19:02
دوستانی که با سرعت ایرانسل مشکل پیدا کردن
جدیدا تو منطقه ما پهنای باند خارجی ایرانسل بشدت پایین اوردن دانلود ماکزیمم روی ۲۹۰ کیلوبایت در صورتیکه دو هفته پیش تست تک کانکشن خارجی عالی بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان من مودم b525 دارم كه سيم ايرانسل روشه يه مشكلي كه تازگي بهش برخوردم اينه كه بعد ٢ ٣ ساعت مودم سوئيچ ميكنه رو يه دكل ديگه cell id رو كه نگاه ميكنم تغيير ميكنه البته فقط دو رقم اخرش عوض ميشه نميدونم به دكل ديگه وصل ميشه يا سكتور عوض ميشه حالا مشكل اينه كه وقتي اين تغيير ايجاد ميشه پارامترهاي rsrq و rsrp و sinr بدتر ميشن و مجبورم مودم و ريست يا خاموش روشن كنم كه دوباره به اون دكلي كه هميشه وصل ميشده متصل بشه ( تو اين cell id پارامترها خيلي خوبه) كسي ميدونه علت چيه؟
من یه مشکل بزرگی با ایرانسل دارم که وقتی فایل حجیم دان میکنم خراب میشن. یعنی کامل دان میشه ولی فایل خرابه اگر زیپ یا رر باشه اکسترکت نمیشه و اگر ویدئو باشه بعضی جاهاش شطرنجی میشه تصویر یا کلا از یه جایی به بعد پخش نمیشه. فرقی هم نمیکنه با کدوم دانلود منیجر یا بروزر دانلود کنم.
این از چی میتونه باشه؟
حدود 1.5، 2 ماه پیش این مشکل توی همین تاپیک بررسی شد
مشکل از شما نیست
از سمت ایرانسله
سرچ کنید تاپیکش رو پیداش میکنید
ahwazp30
15-02-2018, 00:21
سلام دوستان من مودم b525 دارم كه سيم ايرانسل روشه يه مشكلي كه تازگي بهش برخوردم اينه كه بعد ٢ ٣ ساعت مودم سوئيچ ميكنه رو يه دكل ديگه cell id رو كه نگاه ميكنم تغيير ميكنه البته فقط دو رقم اخرش عوض ميشه نميدونم به دكل ديگه وصل ميشه يا سكتور عوض ميشه حالا مشكل اينه كه وقتي اين تغيير ايجاد ميشه پارامترهاي rsrq و rsrp و sinr بدتر ميشن و مجبورم مودم و ريست يا خاموش روشن كنم كه دوباره به اون دكلي كه هميشه وصل ميشده متصل بشه ( تو اين cell id پارامترها خيلي خوبه) كسي ميدونه علت چيه؟
دلایل زیادی میتونه داشته باشه ولی بعضی از مودم ها این قابلیت رو دارند که روی یک cell id لاک بشن .با دسترسی administrator توی کنسول رو بگردید شاید این گزینه رو داشت.
سلام دوستان،
مودم 4G قابل حمل ايرانسل مدل MF810
قابلیت اتصال مستقیم به برق شهری رو دارا هست یا خیر؟ اگه به برق شهری دائما متصل باشه مشکلی براش پیش میاد یا خیر؟
italodance
18-02-2018, 10:00
دوستانی که با سرعت ایرانسل مشکل پیدا کردن
جدیدا تو منطقه ما پهنای باند خارجی ایرانسل بشدت پایین اوردن دانلود ماکزیمم روی ۲۹۰ کیلوبایت در صورتیکه دو هفته پیش تست تک کانکشن خارجی عالی بود
چه دانلودی داری؟ یا چه دانلود میکنی؟ و چه سرویسی ازش دانلود میکنی؟
بم pm بده بت بت یک پرو ک سی بدم ببینم سرعتت چطور میشه
فردا ۳۰ بهمن وایمکس ایرانسل خاموش می شود
amirbrad
19-02-2018, 20:47
چه دانلودی داری؟ یا چه دانلود میکنی؟ و چه سرویسی ازش دانلود میکنی؟
بم pm بده بت بت یک پرو ک سی بدم ببینم سرعتت چطور میشه
کلیه سرورها چه داخلی چه خارجی محدود شده بود حتی با تغییر ایپی ، که الان چند روزه مجددا درست شده[emoji1303]
puya2010
19-02-2018, 21:11
سلام
دوستان ایرانسل هم مثل همراه اول طرح نا محدود یک ماه نداره؟سوال من هم هست؟
سوال من هم هست؟
خیر، نداره.
greatpouya
20-02-2018, 14:21
دوست عزیز MMDFullHD
نمیشه این مودم هارو برای ایرانسل استفاده کرد؟
و سوال دیگه اینکه این مودم هارو میشه بدون خرید اینترنت LTE جداگانه خرید؟ یا حتما باید با اینترنت باشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
greatpouya
20-02-2018, 14:21
پاک کنید جناب 《مخبر》 که پست های مارو هدف دار پاک میکنید.... بماند چرا...
جدیدا یه مورد خیلی جالب برام اتفاق افتاده :
وقتی با استفاده از سیم کارت قدیمی دانلود میکنم تا 3 مگ دانلود میکنه ولی با سیم کارت 4.5G جدید با همون تبلت که 4G رو ساپورت میکنه دانلود میکنم نهایت تا 1 مگ دانلود میکنه ! :n09:
اینم اضافه کنم هر دو لینک رو از یه سایت دانلود میکنم
قضیه اش چیه ؟
بالاخره بعد از حدود 5 ماه که کیفیت فورجی ایرانسل به هم ریخته بود و کلا سوئیچ کرده بودم روی تری جی، دیروز سری به فور جی زدم و دیدم مسأله ظاهرا رفع شده و سرعت و پینگ فورجی تقریبا برگشته به همون کیفیت پیش از پاییز امسال و در این دو روزه میشه گفت فورجی همون حداقل انتظارات گذشته رو برآورده میکنه.
masooumi
21-02-2018, 21:54
دوست عزیز MMDFullHD
نمیشه این مودم هارو برای ایرانسل استفاده کرد؟
و سوال دیگه اینکه این مودم هارو میشه بدون خرید اینترنت LTE جداگانه خرید؟ یا حتما باید با اینترنت باشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مودم ها فقط از 4G بر روی باند فرکانسی 800 و 2100 و TD-LTE بر روی باند 2300 و 2600 پشتیبانی می کنند.(بنابراین امکان استفاده در شبکه سایر اپراتورها را ندارند)
خیر ، فعلا مودم بدون سرویس ارائه نمیشود.
greatpouya
21-02-2018, 21:55
این مودم ها فقط از 4G بر روی باند فرکانسی 800 و 2100 و TD-LTE بر روی باند 2300 و 2600 پشتیبانی می کنند.(بنابراین امکان استفاده در شبکه سایر اپراتورها را ندارند)
خیر ، فعلا مودم بدون سرویس ارائه نمیشود.با تشکر از راهنماییتون، ولی در این قسمت میدونم که این مودم ها از تمام باند های TDlte و Fddlte پشتیبانی میکنند، حتی 3500 ایرانسل
greatpouya
22-02-2018, 01:20
دوستان ایرانسل امشب مایمو نمیشه، فقط با یه سیگنال دانلود میکنه، کسی این مشکل رو داره؟
Electronic-Arts
22-02-2018, 02:33
دوستان ایرانسل امشب مایمو نمیشه، فقط با یه سیگنال دانلود میکنه، کسی این مشکل رو داره؟
اونو تست نکردم ولی یه چیزی رو میدونم که از وقتی این وایمکس آشغال رو خاموش کردن دیروز سرعت 4G من بیشتر شده مودم zw101 من هم الان 28 ساعت هست وصل هست و کار کرده بدون یک بار قطعی و من واقعا چیزی نمیتونم بگم به جز این که یک شرکت چه قدر میتونه بیشعور باشه یه چیزی بیاره به نام TD LTE روی فرکانسی که یک سرویس دیگه هست که این همه اختلال ایجاد کنه روی این سرویس جدید
greatpouya
22-02-2018, 02:38
اونو تست اره سرعت TD برای من هم بیشتر شده
MMDFullHD
22-02-2018, 15:35
با تشکر از راهنماییتون، ولی در این قسمت میدونم که این مودم ها از تمام باند های TDlte و Fddlte پشتیبانی میکنند، حتی 3500 ایرانسل
Huawei B2338-168 Technical Specifications:
* Form: Outdoor Unit + Indoor Unit
* Chip platform: HiSilicon Balong750
* Category: LTE DL Cat12, UL Cat13
* Peak Rate: DL 420Mbps, UL 30Mbps
* Protocol Version: 3GPP Release 10/11/12
* Operating Frequency
- LTE TDD: Band 38/40/41/42/43
- LTE FDD: Band 1/3/7/20
* Carrier Aggregation
- TDD DL 4x4 MIMO + 2CC CA
- TDD UL 2CC CA
- TDD DL 3CC CA
- FDD + TDD 3CC CA
* Modulation
- DL 64QAM, 16QAM, QPSK
- UL 64QAM, 16QAM, QPSK
* Channel Bandwidth: 5 MHz, 10 MHz, 15 MHz, 20 MHz
بله باید با سرویس بخرید
مشخصات مودمم هم همینه
تست سرعت فورجی ایرانسل با گوشی در حالت تزرینگ با سرورهای داخلی ساعت 9 و 45 دقیقه امروز جمعه
اینم با مودم e3372 از طریق روتر و وایفای
کلا بعد از چهار پنج ماه دوری از فورجی ایرانسل که به شدت ناپایدار و کم سرعت شده بود چند روزه که سرعتش مثل قبل شده و تا 8 مگابایت هم میره
masooumi
23-02-2018, 12:17
مودمی که مشخصاتش را نوشتید با مودمی که شرکت های وب ارایه میکند شاید فقط تشابه شماره مدل دارد، مودم های وب از برند هواوی نیست و از برند گمنام hhb هست و این هم مشخصاتش نیست
masooumi
23-02-2018, 12:22
احتمالا شما هم اشتباه دوستمون را در مورد برند مودم می کنید ولی من در این رابطه اطمینان دارم
Electronic-Arts
24-02-2018, 22:47
اره سرعت TD برای من هم بیشتر شده
الان با مودم فیوژن که جدید گرفتم تست کردم آی پی ورژن 6 داره میده به من در حالی که با موبایل نمیده:n13:
در همین حال هم پینگ از حدودا دو ساعت پیش از 120 130 رفته رو 200 تو مشهد
به به
سلام من مودم ایرانسل دارم و مدل mf810 آیا میشه آنلاک کرد؟
ممنون میشم پاسخ بدین
با تشکر
mazdak89
02-03-2018, 13:50
روستایی در شمال کشور (گیلان) . خیلی هم عالی
سلام دوستان من یک مشکل عجیب دارم مگه نباید سرعت 4g از 3g بیشتر باشه??? اما من برعکسه با 3g بالای 1میلی سرعت دانلود دارم اما در 4g به 500k به زور میرسه مشکل چیه از طرف ایرانسله ?? یعنی این همه پول مودم 4g الکی دادم مودم هم e8372 اورجینال هواویه
italodance
07-03-2018, 09:56
سلام دوستان من یک مشکل عجیب دارم مگه نباید سرعت 4g از 3g بیشتر باشه??? اما من برعکسه با 3g بالای 1میلی سرعت دانلود دارم اما در 4g به 500k به زور میرسه مشکل چیه از طرف ایرانسله ?? یعنی این همه پول مودم 4g الکی دادم مودم هم e8372 اورجینال هواویه
به عوامل مختلفی بستگی داره :
1 هیچ وقت از خود شرکت سرویس دهنده روتر و...خریداری نکنید.
2 ساعات مشترکین پر مصرف فرق دارد و شما بایستی ساعات دیگر را نیز امتحان کنید.
3 مشترکین 4g الزاما بایستی بیشتر از 3g باشند چون همه مثل شما فکر میکنم و انتظار سرعت بیشتری رو دارند و در نتیجه با پهنای باند عجیبتری هم ممکن است مواجه بشوند.
4 ایرانسل در dns و ای پی مشکل دارد و ممکن است سرعت واقعی خود را از فلان کشور و سرور نشان ندهد که شما به پرو ک سی و یا ...متوسل می شوید.
:n26:
سلام مودم 3372 دارم سرعت دانلود تا50مگابیت هم میره ولی نصفه سایتاروفقط با فیلترشکن بازمیکنه کسی بااین مدل کارکرده؟:n13:
Electronic-Arts
08-03-2018, 16:25
سلام مودم 3372 دارم سرعت دانلود تا50مگابیت هم میره ولی نصفه سایتاروفقط با فیلترشکن بازمیکنه کسی بااین مدل کارکرده؟:n13:
ایرانسل تو بعضی مناطق فقط سرعت داره و کیفیت 0 و بعضی مناطق دیگه سرعت 0 و کیفیت 0
مشکل dns هم که نزدیک به یک ساله پیدا کرده هنوز درست نکردن
B3NYAMIN
09-03-2018, 11:39
هدیه بازگشت ترابرد به شبکه ایرانسل چیه!؟ اعتباری
greatpouya
10-03-2018, 09:57
ایرانسل تو بعضی مناطق فقط سرعت داره و کیفیت 0 و بعضی مناطق دیگه سرعت 0 و کیفیت 0
مشکل dns هم که نزدیک به یک ساله پیدا کرده هنوز درست نکردندقيقا همينه، ولي پدر ايرانسلو تو تقسيم فرکانس و ... دراوردن، نسل 3 همراه اول رو 2 تا باند900 dchspa دادن ولي ايرانسل 5 مگاهرتزم براي 4g بهش ندادن، اجتزه استفاده از بستر مخابرات و فيبر هم که به زور و اديت و آزار نميدن، انگار مخابرات کشور مال مافياي عقب مونده همراه اوله، از طرفي تو تهران 3gش هم فرکانس 900 نداره !!! اينترنتشم که پر از مشکلات و اختلاله با اينکه تجهيزاتش جديده، ايرانسلو دارن زمين ميزنن، نه اينکه نخواد بياره، فرکانس 800 هم بهش ندادن حتي دادن ،هاي وب، ديگه هر خنگي ميفهمه دارن جلوشو ميگيرن
mehran0805
10-03-2018, 10:07
دقيقا همينه، ولي پدر ايرانسلو تو تقسيم فرکانس و ... دراوردن، نسل 3 همراه اول رو 2 تا باند900 dchspa دادن ولي ايرانسل 5 مگاهرتزم براي 4g بهش ندادن، اجتزه استفاده از بستر مخابرات و فيبر هم که به زور و اديت و آزار نميدن، انگار مخابرات کشور مال مافياي عقب مونده همراه اوله، از طرفي تو تهران 3gش هم فرکانس 900 نداره !!! اينترنتشم که پر از مشکلات و اختلاله با اينکه تجهيزاتش جديده، ايرانسلو دارن زمين ميزنن، نه اينکه نخواد بياره، فرکانس 800 هم بهش ندادن حتي دادن ،هاي وب، ديگه هر خنگي ميفهمه دارن جلوشو ميگيرن
Sent from my SM-G950F using Tapatalkدقیقا همین مشکل رو ما داریم تو بازار میشی سه ماه میشه سایت نصب کردن هنوز فعال نشده دلیلش هم اینه که مخابرات شهرستان مون مشکل تخصیص پهنای باند داره
Sent from my TRT-L21A using Tapatalk
سلام
دوستان بسته 2 گیگ تا جمعه 2 هزار تومانی (2 صبح تا 10 شب) تموم شده؟ تو ایرانسل من نیست
Electronic-Arts
10-03-2018, 22:03
دقيقا همينه، ولي پدر ايرانسلو تو تقسيم فرکانس و ... دراوردن، نسل 3 همراه اول رو 2 تا باند900 dchspa دادن ولي ايرانسل 5 مگاهرتزم براي 4g بهش ندادن، اجتزه استفاده از بستر مخابرات و فيبر هم که به زور و اديت و آزار نميدن، انگار مخابرات کشور مال مافياي عقب مونده همراه اوله، از طرفي تو تهران 3gش هم فرکانس 900 نداره !!! اينترنتشم که پر از مشکلات و اختلاله با اينکه تجهيزاتش جديده، ايرانسلو دارن زمين ميزنن، نه اينکه نخواد بياره، فرکانس 800 هم بهش ندادن حتي دادن ،هاي وب، ديگه هر خنگي ميفهمه دارن جلوشو ميگيرن
بنیان که کج گذاشته بشه برج تا قهقرا کج میره آخرشم میریزه نگران نباش دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
کارشناس ایرانسل اومد خونمون پریروز گفت دلیل این که دیگه ایرانسل فعلا پوشش گسترش نمیده اینه که اجازه دکل زدن نمیدن بهانه میارن میگن دکلا زیاد شده , سرطان زا هست , ملک مال شهرداری هست و ....
همراه اول هم که من هر از چندگاهی ایرانسل مشکل داره یه بسته کم حجم میگیرم کلا هر کار میخوام بکنم باید vpn بزنم , استیم فیلتره , همین p30world بعضی صفحاتش فیلتره کلا هرجا میری همه چی فیلتره درحالی که ایرانسل این جوری نیست
سلام آقا این چه وضعشه لطفا راهنمایی کنید من یه بسته یک ونیم علاوه یک خریده بودم بهمن ماه حالا از این بسته یک و نیم اش تموم شد موند بسته یک گیگ من یه بسته مانند این خریدم پس درمجموع من باید 2 گیگ نت شبانه داشته باشم امروز صبح که یکم دان کردم حدود 1 گیگ انگار ایرانسل از هر دوتا بسته من کم کرده از مانده هر دوبسته شبانه را یه عدد نشون میده حالا من باید چی کار کنم؟
سلام
منظور از وضعیت : ناموفق در بعضی بسته ها در قسمت تاریخچه چیه؟
الان دارم از اون بسته 3 گیگ که 15 ام خریدم استفاده می کنم و فعال هست. چرا نوشته ناموفق؟
سلام دوستان...این volte ایرانسل چی شد؟ آیا فعال هست؟ توکدوم شهرها؟
mazdak89
15-03-2018, 15:42
فکر میکنم فقط تهران و مشهد
پهنای باند،باند ۷ در مشهد و چند شهر دیگر به ۲۰ ارتقا یافت
greatpouya
17-03-2018, 02:24
يني الان کاملا CAT6 شد با باند3؟
يني الان کاملا CAT6 شد با باند3؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalkاره.هر دو باند هست ۲۰ الان
بسته نامحدود بالاخره برای دائمی هم ارائه شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسلی عزیز،
شماهم میتوانیددر نجات درختان سرزمینمان سهیم باشید؛برای حذف قبض کاغذی خط خود، 1 رابه 2465 بفرستید تاعلاوه بر کمک به حفظ محیط زیست، 2 گیگابایت اینترنت هدیه بگیرید.
با تشکر ایرانسل
akbarfdhjf
18-03-2018, 14:53
آقا از کجا میشه فهمید که دکل چند مگاهرتزه؟یعنی از کجا پیدا کردین شما؟
الان که بسته های شبانه نامحدود به سیم کارتهای دایمی هم اضافه شد به نظرتون بهتره سیم کارت رو دایمی کنم یا همون اعتباری خوبه؟؟
greatpouya
18-03-2018, 20:14
الان که بسته های شبانه نامحدود به سیم کارتهای دایمی هم اضافه شد به نظرتون بهتره سیم کارت رو دایمی کنم یا همون اعتباری خوبه؟؟دائمي
دوستان مثل اینکه قراره تو سال جدید هدییه ماهانه 1 گیگ برای 6 ماه سیمکارت دائمی(خرید ترابرد یا دائمی کردن) ورداشته بشه و فقط همون 20 گیگ ماه اول باشه دوستان بهتره تو همین چند روز اگه میخوان اقدام کنن راستی برای خیلی ها با کمتر از 50 تومان دائمی میشه من چند نفر رو دیدم با 10 تومان دائمی میشد سیمکارت اینم اضافه کنم که مودم های td طرح 100 گیگ 3 ماهه حذف شده
italodance
21-03-2018, 08:26
این چند روزه با افت سیگنال در روتر مواجه شده بودم به طوری که از 4 سیگنالش یک یا اصلا هیچ سیگنالی نداشتم ولی LTE همچنان وصل بود. بنابراین یک آنتن تقویتی 40 دسی بل دیواری برای روتر خریدم و نتیجه میشه گفت رضایت بخش بوده اکنون زیر 3 سیگنال یا 75 درصد سیگنال افت ندارم و 4 یا 100 درصد سیگنال هم گاهی وقتها دارم.
یک دانلود که با همون 3 سیگنال امروز صبح و تک کانکشن از ایتونز براتون میگذارم:
با 4 سیگنال تک کانکشن تا 8 مگ هم دیدم. در هر صورت این آنتن خریداری شده را به دوستان توصیه می کنم:
:n06:
italodance
22-03-2018, 07:16
خوب حسابی دستکاری کردم و انتن را بیرون از خانه و تو بالکن نصب کردم و شاهد 100 درصد سیگنال شدم و نتیجه:
ابتدا این شد: :sq_14:
بعد به ثبات این رسید:
و تست داخلی:
و نهایتا خارجی که از 88% مردم آلمان سریعتره :V18: :
کلا تجربه خوبیه و به نظر من اگر آنتن بیرونی باشه بهتره, میتونید حتی در پشت بام و یا با اتصالی به دیوار پنجره نصب کنید و اگر قصد این کار رو دارید فقط Wall Mount و به صورت MIMO خریداری کنید. :V6:
greatpouya
22-03-2018, 07:34
جهت اطلاع رساني:
دوستان از اين پس ميتوانند با اتصال به باند 7 شبکه ايرانسل 2600Mhz با پهناي باند حداکثري 20Mhz از سرعت آپلود تا سقف 50 مگابيت در ثانيه(بالاترين آپلود ايران) استفاده نمايند.
در تهران نيز باند 7 به 20Mhz ارتقاء يافت.
درصورتي که سيگنال قوي در جوار يک دکل موبايل داريد، ميتوانيد اطمينان حاصل کنيد که به باند7 متصل شديد.
The Dreadnaught
22-03-2018, 23:57
خوب حسابی دستکاری کردم و انتن را بیرون از خانه و تو بالکن نصب کردم و شاهد 100 درصد سیگنال شدم و نتیجه:
بعد به ثبات این رسید:
و تست داخلی:
کلا تجربه خوبیه و به نظر من اگر آنتن بیرونی باشه بهتره, میتونید حتی در پشت بام و یا با اتصالی به دیوار پنجره نصب کنید و اگر قصد این کار رو دارید فقط Wall Mount و به صورت MIMO خریداری کنید. :V6:
شما مودم TF-i60 خود ایرانسل رو داری؟
italodance
23-03-2018, 07:27
شما مودم TF-i60 خود ایرانسل رو داری؟
خیر MR200 ام.
ولی به فکر خرید آن هم که حالا 210 تومان هم شده هستم. آن کلا چطوره؟ cat 6 هست و wifi ac نداره! می ارزه؟
andriy70
23-03-2018, 07:44
در رابطه با مشکل قطع و وصل شدن اینترنت ایرانسل و تنظیم dns برای رفع این مشکل، کسی به ایرانسل شکایت کرده و میدونه علت این مشکل چی هست؟
من یه مودم 4g دارم باید برای تمام دستگاههایی که به وای فای این مدم وصل میشن به صورت دستی dns تنظیم کنم (۸.۸.۸.۸) وگرنه دائم قطع و وصل میشه اینترنتم
خیر MR200 ام.
ولی به فکر خرید آن هم که حالا 210 تومان هم شده هستم. آن کلا چطوره؟ cat 6 هست و wifi ac نداره! می ارزه؟
با سلام مودم خوبی هست دوست عزیز سرعت بالایی داره و امکانات خوبی داره
خصوصا الان که آنلاک شده :n19:
الان بهترین موقع برای خریدش هست قیمتش حسابی اومده پایین
منکه توصیه میکنم اما اگر به مشاوره بیشتر نیاز دارید تاپیک زیر رو مطالعه کنید
نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هرچند یخورده برای آنلاکش باید فنی باشید که توی صفحه آخر اموزش انلاک گذاشتم
The Dreadnaught
23-03-2018, 20:54
خیر MR200 ام.
من خودم اطلاع ندارم چون اصلا تا حالا از این مودم ها استفاده کردم، الان میخوام برای یکی از بستگان تهیه کنم دارم تحقیق می کنم
آخه شما گفتین که LTE وصل بود من برداشتم این بود که هم LTE و هم 4.5g میتونید استفاده کنید و لابد یه مودمی مثل TF-i60 دارید، مگه برای داشتن LTE نباید حتما از مودم های خود ایرانسل استفاده کرد به دلیل انحصاری بودنش؟
italodance
23-03-2018, 21:39
من خودم اطلاع ندارم چون اصلا تا حالا از این مودم ها استفاده کردم، الان میخوام برای یکی از بستگان تهیه کنم دارم تحقیق می کنم
آخه شما گفتین که LTE وصل بود من برداشتم این بود که هم LTE و هم 4.5g میتونید استفاده کنید و لابد یه مودمی مثل TF-160 دارید، مگه برای داشتن LTE نباید حتما از مودم های خود ایرانسل استفاده کرد به دلیل انحصاری بودنش؟
اشتباه نشه آن LTE که شما میگی نام کاملش TD-LTE هست اما LTE خالی یعنی FDD-LTE یا همان 4G.
mobile-1199
24-03-2018, 14:17
درود
به قدری این مدت مشغله زیاد بود که فکر کنم 4-5 ماهه نتونستم سر بزنم به این تاپیک .
امروز تونستم به باند 800 وصل بشم (ایرانسل ) . البته احتمال میدم دوستان خیلی وقت پیش متوجه این موضوع شده باشن و برای من تازگی داره ، ولی به هر حال اخرین باری که سر زدم به این تاپیک قابلیت اتصال به این باند وجود نداشت :n02:
اسکرین شات ها :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باز ببخشید اگر تکراری بوده :n12:
greatpouya
24-03-2018, 14:36
درود
به قدری این مدت مشغله زیاد بود که فکر کنم 4-5 ماهه نتونستم سر بزنم به این تاپیک .
امروز تونستم به باند 800 وصل بشم (ایرانسل ) . البته احتمال میدم دوستان خیلی وقت پیش متوجه این موضوع شده باشن و برای من تازگی داره ، ولی به هر حال اخرین باری که سر زدم به این تاپیک قابلیت اتصال به این باند وجود نداشت :n02:
اسکرین شات ها :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باز ببخشید اگر تکراری بوده :n12:بسيار سرعت خوبي داره
البته متاسفانه مال ايرانسل نيست. براي هاي وب هست و رومينگ داره با ايرانسل
بعد به ثبات این رسید:
و تست داخلی:
از چه مودمی استفاده میکنید؟ این اطلاهات مربوط به چه وسیله ای هست؟
italodance
24-03-2018, 15:38
از چه مودمی استفاده میکنید؟ این اطلاهات مربوط به چه وسیله ای هست؟
صفحه قبل نوشته بودم MR200
من قبض خطم رو پرداخت کردم و اول پیام زیر اومد:
مشترک گرامي
1روزمکالمه ايرانسلي و اينترنت(تا100 گيگ) با موفقيت فعال شد. از هم اکنون اين طرح براي شما قابل استفاده ميباشد. مانده اعتبار: #4444 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *141*
بعد حدود دو دقیقه پیام دیگه ای از ایرانسل اومد :
تبريک! 1 روز مکالمه به همراه 1 گيگ اينترنت 1 روزه رايگان به دليل پرداخت به موقع قبض خود، به شما تعلق گرفت. باقيمانده اعتبار: #4444 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *141*
داخل ایرانسل من نگاه کردم فقط یک گیگ هدیه داده بود :n30:
The Dreadnaught
24-03-2018, 22:50
اشتباه نشه آن LTE که شما میگی نام کاملش TD-LTE هست اما LTE خالی یعنی FDD-LTE یا همان 4G.
آهان، ممنون
شاید همین مودم TF-i60 رو بگیرم (البته نه از خود ایرانسل) و آنلاکش کنم
شاید هم به کل قید LTE رو بزنم و یه مودم بهتر از بازار بگیرم
mortezaahmadi70
25-03-2018, 06:55
سلام ، مودم جیبی با وای فای به کامپیوتر وصل بشه سرعت بیشتری میده یا با کابل ؟
من قبض خطم رو پرداخت کردم و اول پیام زیر اومد:
مشترک گرامي
1روزمکالمه ايرانسلي و اينترنت(تا100 گيگ) با موفقيت فعال شد. از هم اکنون اين طرح براي شما قابل استفاده ميباشد. مانده اعتبار: #4444 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *141*
بعد حدود دو دقیقه پیام دیگه ای از ایرانسل اومد :
تبريک! 1 روز مکالمه به همراه 1 گيگ اينترنت 1 روزه رايگان به دليل پرداخت به موقع قبض خود، به شما تعلق گرفت. باقيمانده اعتبار: #4444 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *141*
داخل ایرانسل من نگاه کردم فقط یک گیگ هدیه داده بود :n30:یک گیگ شده دیگه صد گیگ نیست
یک گیگ شده دیگه صد گیگ نیست
من معمولا همیشه صبر می کنم از ۲۰ماه هم عبور کنه حدود ۵الی۶برج بعد قطع میشه لحظه قطع شدن پرداخت می کنم:n02:
میدونم. اول پیام اومد تا 100 گیگ خوشحال شدم بعد دو دقیقه پیام بعدی اومد ضد حال زد :n02:
من معمولا همیشه صبر می کنم از ۲۰ماه هم عبور کنه حدود ۵الی۶برج بعد قطع میشه لحظه قطع شدن پرداخت می کنم:n02:تو خیلی زرنگی باریکلا[emoji55]
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
تو خیلی زرنگی باریکلا[emoji55]
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
زرنگی نیست وقتی برای پرداخت صورتحساب بیش از ۲۰تا پیام میده که صورت حساب خود را پرداخت کنید و توی خدماتش ثبات ندارم تا آخرین لحظه که خط فعال هست باید صورت حساب رو نداد
hassanshaikhi
26-03-2018, 10:04
زرنگی نیست وقتی برای پرداخت صورتحساب بیش از ۲۰تا پیام میده که صورت حساب خود را پرداخت کنید و توی خدماتش ثبات ندارم تا آخرین لحظه که خط فعال هست باید صورت حساب رو نداد
شما کلا صورت حساب رو هم پرداخت نکنید هیچ ضرری به ایرانسل نمیرسه چون بدهی شما همون پولی هست که قبلا به ایرانسل دادید چیزی از جیب ایرانسل کم نمیشه.
شما کلا صورت حساب رو هم پرداخت نکنید هیچ ضرری به ایرانسل نمیرسه چون بدهی شما همون پولی هست که قبلا به ایرانسل دادید چیزی از جیب ایرانسل کم نمیشه.
وقتی خط رایتل گرفتم به قیمت ۶۰تومن . ترابرد کردم به ایرانسل ۱۰۰تومن حد اعتبار داد و خرید بسته یک ساله زدم ۱۹۵تومن اعمال شد حد اعتبارم منفی شد اما تا دو ماه نت بود اما خط ی طرفه همین هم خیلی خوبه
ShadowDragon
27-03-2018, 00:25
به زودی بازگشت ترابرد ....
تنها دلیل استفاده از دایمی ایرانسلم بود
mohamad hosain
27-03-2018, 17:13
2 تا بسته خریدم نامحدود 3 ساعته کلا تونستم 8 گیگ دانلود کنم!!!!!!
Abolfazl3007
28-03-2018, 01:44
2 تا بسته خریدم نامحدود 3 ساعته کلا تونستم 8 گیگ دانلود کنم!!!!!!
منم همینطور!!!
مشکل از کجاست؟ سرعت ها رو کم کردن؟ نمیشن کاری کرد؟
من قبلا تا ۲۰ مگ میگرفتم، الان ۲-۳ مگ به زور
Electronic-Arts
28-03-2018, 01:53
ایرانسل یا زاییده زیر هم میهنان غیور که هر شب عید میزنن دانلود چرت و پرت و شر و ور یا خودشون مخصوصا سرعت ها رو کم کردن من الان سرعتم بین 900 کیلوبایت تا 1.2 مگابایت نوسان داره در حالی که قبل از عید حدودای 5 بود
greatpouya
28-03-2018, 02:02
فکر کنم سرعت نامحدودارو کم کرده، من با بسته ماهانه معمولي تا 50 60 مگابيت دارم همين الان
Electronic-Arts
28-03-2018, 02:37
فکر کنم سرعت نامحدودارو کم کرده، من با بسته ماهانه معمولي تا 50 60 مگابيت دارم همين الان
والا td lte من هم که توی روز سرعت 4 5 بود و شبا این موقع به 6 7 میرسید الان شده 600 کیلوبایت
الان من با fdd دارم 700 کیلوبایت میگیرم
tdd شده 600
و همراه اول هم همین الان تست کردم شده 300
greatpouya
28-03-2018, 02:51
والا td lte من هم که توی روز سرعت 4 5 بود و شبا این موقع به 6 7 میرسید الان شده 600 کیلوبایت
الان من با fdd دارم 700 کیلوبایت میگیرم
tdd شده 600
و همراه اول هم همین الان تست کردم شده 300نميدونم چه اتفاقي براي اپراتورا افتاده، هرچي هست هنوز نوبت منطقه ما نشده:)))
Electronic-Arts
28-03-2018, 03:04
نميدونم چه اتفاقي براي اپراتورا افتاده، هرچي هست هنوز نوبت منطقه ما نشده:)))
والا منطقه ما هم که نزدیک حرم نیست بگیم به خاطر اونه (احمدآباد) منم از شانسم همین امشب میخواستم دانلود کنم داره جون به لب میشه آخرین بار 2 هفته پیش این طورا بسته شبانه خریدم 8 مگابایت دانلود کردم رو باند 3 فقط حالا الان امشب که میخواستم furious 7 رو با بازی a way out دانلود کنم الان داره حرص میده منو همش الان زور زده زحمت کشیده داره با 1.5 دانلود میکنه
italodance
29-03-2018, 06:41
وضعیت سیگنال افتضاح شده تا میخوام دانلود کنم سیگنال میره نمیدونم من اینجوریم یا بقیه هم شده اند. سیگنال رفتن برابر با سرعت پایینتر هست
italodance
29-03-2018, 07:18
ایرانسل یا زاییده زیر هم میهنان غیور که هر شب عید میزنن دانلود چرت و پرت و شر و ور یا خودشون مخصوصا سرعت ها رو کم کردن من الان سرعتم بین 900 کیلوبایت تا 1.2 مگابایت نوسان داره در حالی که قبل از عید حدودای 5 بود
ببین کاهش سیگنال داری حتما موقع استفاده و دانلود سیگنال رو چک کن.
renfield
29-03-2018, 07:19
اگه افت سیگنال داری باسه LTE پلاس هست ه
italodance
29-03-2018, 07:33
اگه افت سیگنال داری باسه LTE پلاس هست ه
نه روتر من cat4 هست و اصلا به پلاس وصل نمیشه
در حالت فول سیگنال فورجی ۷ مگ سرعت داره.
renfield
29-03-2018, 07:41
نه روتر من cat4 هست و اصلا به پلاس وصل نمیشه
در حالت فول سیگنال فورجی ۷ مگ سرعت داره.
دوست گرامی
وقتی اونا تجهیزات شونو دست کاری میکنند رو همه تاثیر میزاره
Electronic-Arts
29-03-2018, 10:18
ببین کاهش سیگنال داری حتما موقع استفاده و دانلود سیگنال رو چک کن.
نه عزیز همون سیگناله تازه با 4G+ هم تست کردم اون شب همون بود که بود تا ساعت 6 که یهو رفت رو 6 مگابایت بر ثانیه:n13:
ahwazp30
29-03-2018, 22:24
دوست گرامی
وقتی اونا تجهیزات شونو دست کاری میکنند رو همه تاثیر میزاره
با این مورد به شدت موافقم ایرانسل چند ماهی هست که خیلی داره دستکاری میکنه .اون از td که سیگنال فوله ولی یه روز cinr روی 15 و چند روز بعد با همون سیگنال cinr میره روی 1 ، اینم از 4g که جدیدا همش روی 3g هست و وقتی میخای بره روی lte باید یک بار بندازی روی 3g یا 2g و مجددا ببری روی lte که اونم بعد از لحظاتی دوباره برمیگرده روی 3g .معلوم نیست چه غلطی میکنن.
alireza_pes33
29-03-2018, 22:38
با این مورد به شدت موافقم ایرانسل چند ماهی هست که خیلی داره دستکاری میکنه .اون از td که سیگنال فوله ولی یه روز cinr روی 15 و چند روز بعد با همون سیگنال cinr میره روی 1 ، اینم از 4g که جدیدا همش روی 3g هست و وقتی میخای بره روی lte باید یک بار بندازی روی 3g یا 2g و مجددا ببری روی lte که اونم بعد از لحظاتی دوباره برمیگرده روی 3g .معلوم نیست چه غلطی میکنن.
منم این مشکل شمارو دارم چن وقتیه که وقتی زنگ میزنم یا تلفنم زنگ میخوره (با اینکه نت خاموشه) نت رو که روشن میکنم روی 3G هس برای فعال کردن LTE باید هی سوییچ کنم دهنم سرویس شد :(
البته موقع تغییر منطقه هم این مشکل هس دیروز تهران رفتم اونجا هم این مشکل هس.
اولم فک میکردم مشکل از گوشیمه
greatpouya
29-03-2018, 22:40
منم این مشکل شمارو دارم چن وقتیه که وقتی زنگ میزنم یا تلفنم زنگ میخوره (با اینکه نت خاموشه) نت رو که روشن میکنم روی 3G هس برای فعال کردن LTE باید هی سوییچ کنم دهنم سرویس شد :(
البته موقع تغییر منطقه هم این مشکل هس دیروز تهران رفتم اونجا هم این مشکل هس.
اولم فک میکردم مشکل از گوشیمهبله، ايرانسل مشکل برگشتن از 3G به 4G داره، بعد از قطع کردن مکالمه، Volte هم که نياورد اين مشکل رفع شه
alireza_pes33
29-03-2018, 23:04
بله، ايرانسل مشکل برگشتن از 3G به 4G داره، بعد از قطع کردن مکالمه، Volte هم که نياورد اين مشکل رفع شه
قبلا نداشت معلوم نیس چه غلطی میکنن؟!
راستی یه سوال دیگه از شما و دوستان: دو ماهی میشه که یه دکل رو به روی خونه ما زدن روی یک اپارتمان که اوایل خیلی دستکاریش میکردن و میومدن میرفتن روش واسه کار حدود دو هفته هم
چراغاش روشن بود و الان خاموشه. حالا من از کجا بفهمم این دکل برای ایرانسله یا همراه اول؟
البته فردا ازش عکس میگیرم
greatpouya
30-03-2018, 01:41
قبلا نداشت معلوم نیس چه غلطی میکنن؟!
البته فردا ازش عکس میگیرم
قبلا هم اين ايراد رو داشت تقريبا اکثر مواقع.
عکس رو بفرستيد
italodance
30-03-2018, 07:01
اینجوزی نمیشه منتظرم ابام نوروز تموم بشه بعد یک شکایت پر مستند ار سازمان میکنم.
سلام وقتتن بخیر
دوستان احیانا شما محدوده نارمک - تهرانپارس اونجاها اختلال اینترنت ایرانسل ندارید این چند روزه؟!
alireza_pes33
30-03-2018, 16:59
قبلا هم اين ايراد رو داشت تقريبا اکثر مواقع.
عکس رو بفرستيد
greatpouya
30-03-2018, 17:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ايرانسل به نظر مياد، حالا دوستان بيشتر ميتونن نظر بدن ولي تشخيص بنده ايرانسل هست.
alireza_pes33
30-03-2018, 18:23
ايرانسل به نظر مياد، حالا دوستان بيشتر ميتونن نظر بدن ولي تشخيص بنده ايرانسل هست.
منم فک میکنم ایرانسله چون همراه اول تو منطقه ما خوبه (خیلی وقته)
فک کنم ایرانسلم برا تکمیل پوشش نصب کرده ولی حدود 2 ماهه که خاموشه و سرویس دهی نداره البته شاید روشنه و فقط چراغاش خاموش باشه:n09:
dadash42
31-03-2018, 22:08
آره, ایرانسله... نزد مون داریم, قوی با کیفیت
B3NYAMIN
01-04-2018, 14:09
چرا نسل 3 ایرانسل از 4.5 قوی تره :| :n29:
alireza_pes33
01-04-2018, 18:57
آره, ایرانسله... نزد مون داریم, قوی با کیفیت
قعلا دوماهه که واس ما خاموشه البته مطمئن نیستم (چراغاش که خاموشه)
alirezamoosavi1
04-04-2018, 16:19
این دکل ایرانسله.
تمامی دکلهای ایرانسل با دوچراغ چشمک زن نصب میشن
alireza_pes33
04-04-2018, 20:35
این دکل ایرانسله.
تمامی دکلهای ایرانسل با دوچراغ چشمک زن نصب میشن
فعلا خاموشششش
ولی موقعی که روشن بودن دائم روشن بودن نه چشمک زن
matr!x_2008
04-04-2018, 21:21
فورجی ایرانسل که تو عید همش قطعو وصلی بود.الانم فقط تریچی سیگنال داره! سرعتشم خیلی افت کرده
nooreddinh1
04-04-2018, 21:52
سلام
دوستان مشکلی برام پیش اومده. گوشی من سامسونگه و از سیم کارت دائمی ایرانسل استفاده می کنم. چند وقتیه ایرامسل پیامک های فارسی رو لاتین حساب میکنه و بجای 9 تومن 17 تومن کسر می کنه. این موضوع رو از برنامه ایرانسل من قسمت 15 آخر متوجه شدم. زبان گوشی رو هم به فارسی تغییر دادم، باز هم مشکل پابرجا بود! جالبه با سیم کارت همراه اول تست کردم همچین مشکلی نداشت! توی بقیه گوشی ها تست نکردم. آیا اینجا کسی با این مشکل روبرو شده و احیانا راه حلی براش سراغ داره؟
به 700 هم زنگ زدم به جز یه مشت چرت و پرت که میگفت فونت گوشیت رو تغییر بده هیچ چیز بدرد بخوری تحویلم نداد!
چرا نسل 3 ایرانسل از 4.5 قوی تره :| :n29:
چون کاربران نسل 4.5 منطقه شما از کاربران نسل 3 بیشتر هستند
B3NYAMIN
06-04-2018, 09:05
چون کاربران نسل 4.5 منطقه شما از کاربران نسل 3 بیشتر هستند
دلیل بی خودی بود :/
دلیل بی خودی بود :/
فرض کنید اکثر گوشی های مشترکین منطقه شما نسل چهار باشه پس همه روی نسل چهار هستند و در نتیجه شبکه نسل سوم خلوت هست برای همین سرعت در نسل سوم بالاتر هست.
اگر بیخود هست و شما بهتر می دونید. پس چرا سوال می کنید.
هر جا مشکل داشتین زنگ بزنید 195 :n27: فقط بلدن تو تبلیعاتشون بگن اولین اپراتور مشتری راضی کن :n27:
italodance
07-04-2018, 07:42
هر جا مشکل داشتین زنگ بزنید 195 :n27: فقط بلدن تو تبلیعاتشون بگن اولین اپراتور مشتری راضی کن :n27:
:n08::n08::n08::n08:
:n31::n31::n31::n31:
والا به خدا به هر حال با اتمام تعطیلات مشکل من حل شده و برگشته به روال نرمال و انتن دهی 100% و سرعت بالای 52 مگابیته
mortezaahmadi70
09-04-2018, 17:46
195 هم عددی نیست..من 8 اسفند تو سامانه شکایت ثبت کردم ، تا امروز مشکل رو حل نکردن...سرعتم با +h زیر 60 کیلوبایت هست!!!!! آخرین پیگیری رو تو سامانه زدن :
كاربر گرامي شكايت شما به علت عدم پاسخگويي سازمان، به اداره بازرسي منتقل شده است
1397/01/04 04:00:01
ShadowDragon
10-04-2018, 08:34
دوستان بابت مشکل قدیمی نیم ساعت کمتر بودن بسته ساعتی....
ایا اگه بسته ۶ تا ۱۲ رو فعال کنی، بعد یه بسته یه ساعته ، ساعت ۷ صبح بخری، از ۷:۳۰ بازم قطع و وصل میشه یا نه؟
نمیدونم کسی از ایرانسل به اینجا سر میزنه یا خیر اما دو سال پیش مشکل انتن دهی همراه اول و ایرانسل داشتیم تماس گرفتم هم به همراه اول و هم ایرانسل اما همراه اول بعد از سه ماه اینجا دکل زدن و 4g هم راه اندازی شد اما بعد از دو سال هنوز ایرانسل هیچ فکری به این منطقه نکرده و انتن دهی در حد یک خط اونم برای فقط تماس در حالت 2g هست
mr.arbab28
10-04-2018, 12:09
مشکل اولی کلا چن تا پیامک لاتین ارسال کردم ۱۲۰۰ ت از شارجم کرد ایا هزینه هر پیامک ۳۰۰ ت ؟ دوزدی حدید ایرانسل میدونم و مشکل دیگم گوشی من کسی زنگمیزنه فورحی هست سویچ نمیشه روی تریجی هرکی زنگ میزنه میگه خط خاموشه ازین ور اس رد تماس میاد خب زنگ زدم ۷۰۰ ثبت کرد فرداش از ۹۳۵۱۰۰۰۰۰۰۰ زنگ زدن کن مشکل شد ؟؟؟ تو که مشگل حل نکردی فقط زنگ زدی ببینی شاید مشکل خود به خود درست شده ؟ چندین باره به مشکل خوردم همین روال بوده ایرانسل در مورد شعور کاربرا چی فکر کردی؟؟؟؟؟؟ هان؟؟؟؟ حتما باید پروانت معلق بشه تا از خودت بفهمی؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
ShadowDragon
10-04-2018, 12:50
نمیدونم کسی از ایرانسل به اینجا سر میزنه یا خیر اما دو سال پیش مشکل انتن دهی همراه اول و ایرانسل داشتیم تماس گرفتم هم به همراه اول و هم ایرانسل اما همراه اول بعد از سه ماه اینجا دکل زدن و 4g هم راه اندازی شد اما بعد از دو سال هنوز ایرانسل هیچ فکری به این منطقه نکرده و انتن دهی در حد یک خط اونم برای فقط تماس در حالت 2g هست
دوست عزیز من کاملا برعکس شما هستم
mci بعد ۳ سال کاری نکرد، ایرانسل کمتر از یک ماه درست شد...
جالب اینجاست هر یکی دو ماه زنگ میزنن که ایا درست شده یا نه؟
B3NYAMIN
11-04-2018, 19:17
از کجا میشه فهمید دکل رو باند 7 هست یا 3!؟
برنامه داره اندروید!؟
The Dreadnaught
12-04-2018, 23:59
دوستان میشه لطف کنید تو این تاپیک مودم های خوبی که سراغ دارید رو معرفی کنید؟
italodance
13-04-2018, 07:23
خوب فعلا خوبه دانلود با روتر 4G و پلاس هم نیست.
دانلود با پرو ک سی و تک کانکشن ایتیونز:
با IDM مولتی 4 تا :
همان بالایی و با پرو ک سی :
fanoostalaei
13-04-2018, 09:21
از کجا میشه فهمید دکل رو باند 7 هست یا 3!؟
برنامه داره اندروید!؟
network signal guru
رو گوشی های دارای cpu کوالکام کار میکنه و نیازمند دسترسی روت هست
greatpouya
13-04-2018, 10:59
دوستان تبريک فراوان بابت راه اندازي مدولاسيون Qam-256 در ايرانسل
ازين پس شاهد افزايش 30درصدي سرعت در شبکه ايرانسل بر روي دکل هايي که ازين مدولاسيون استفاده ميکنند هستيم،
اين فناوري هم اکنون همگام با برترين اپراتور هاي جهان ارائه شده و هنوز بالاتر از آن در جهان پياده سازي نشده.
ساده تر بگم در هر باند ايرانسل بجاي 150 مگابيت، 200 مگابيت خواهيد گرفت، و در صورت اتصال به 4g+ تا سقف 400 مگابيت.
ببخشید از کدوم قسمت این جدول میشه فهمید؟؟؟
greatpouya
13-04-2018, 18:01
ببخشید از کدوم قسمت این جدول میشه فهمید؟؟؟DL MCS
ShadowDragon
13-04-2018, 18:31
DL MCS
تاثیری رو TD داره؟
greatpouya
13-04-2018, 18:35
تاثیری رو TD داره؟روي اين مودم هاي الاني که تا 64 qam ساپورت ميکنن نه، روي مودم هاي گيگابيتي آينده چرا.
DL MCS
یه کم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
greatpouya
13-04-2018, 18:50
یه کم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
Dl mcs:2 =qpsk
Dl mcs:4 =16qam
Dl mcs:6 =64qam
Dl mcs:8 =256qam
ShadowDragon
13-04-2018, 21:44
روي اين مودم هاي الاني که تا 64 qam ساپورت ميکنن نه، روي مودم هاي گيگابيتي آينده چرا.
یعنی این مودم های مثلا i60 از گوشی ۱۵۰ مگابیتی (۴جی) هم اشغال ترن؟؟:n38:
greatpouya
13-04-2018, 21:48
یعنی این مودم های مثلا i60 از گوشی ۱۵۰ مگابیتی (۴جی) هم اشغال ترن؟؟:n38:خخخ، نه اينام تا 300 مگابيت ميگيرن رو fdd و تا 220 روي tdd ولي هنوز آنتن ها مايمو 4 نشدن، احتمالا بزودي بشه چون با فناوري qam همزمان مايمو هم مياد معمولا.
اگر مايمو 4 بياد ظرفيت کلي شبکه ميشه 800 مگابيت
anti-military
14-04-2018, 00:05
این ایپی که الان ما داریم مربوط به سیمکارت ایرانسل هست یا مودم؟ یعنی این ایپی که الان با ارسال این پست از من ثبت میشه IP سیم کارت هست یا خود مودم؟
fanoostalaei
14-04-2018, 12:27
این بسته هارو امروز دیدم !
برای همه اضافه شده یا موقتیه ؟ منظورم ۲ گیگ و ۳ گیگ هستش
ho3in2012
14-04-2018, 12:37
این بسته هارو امروز دیدم !
برای همه اضافه شده یا موقتیه ؟ منظورم ۲ گیگ و ۳ گیگ هستش
موقت یا دائم بودنش رو نمیدونم
ولی حدودا یک هفته هست برای من اضافه شده
+ دو تا بسته دیگه
3 گیگ 9500 تومن
2 گیگ 7500 تومن
1 گیگ ماهی 4500 تومن
500 مگ ماهی 3000 تومن
ShadowDragon
14-04-2018, 13:26
اینا رو بر اساس الگو مصرف میده ( طبق گفته پشتیبانی انلاین)
shayan10-10
14-04-2018, 20:06
خخخ، نه اينام تا 300 مگابيت ميگيرن رو fdd و تا 220 روي tdd ولي هنوز آنتن ها مايمو 4 نشدن، احتمالا بزودي بشه چون با فناوري qam همزمان مايمو هم مياد معمولا.
اگر مايمو 4 بياد ظرفيت کلي شبکه ميشه 800 مگابيت
سلام
میگم گوشی من a7 2017 هست
از این دو تا فناوری پشتیبانی میکنه؟
کلا جایی هست بشه فهمید کدوم گوشی ها پشتیبانی میکنن؟
greatpouya
14-04-2018, 20:18
سلام
میگم گوشی من a7 2017 هست
از این دو تا فناوری پشتیبانی میکنه؟
کلا جایی هست بشه فهمید کدوم گوشی ها پشتیبانی میکنن؟ظاهرا پشتيباني نميکنه cat6 هست، گوشي هاي گيگابيتي cat16 قطعا ساپورت دارند، و پايينتر هم گاهي روي cat11. تا آنجايي که اطلاع دارم cat9 هم پشتيباني ندارد.
*Forgotten*
15-04-2018, 08:59
سلام
3ساعت نامحدود ایرانسل وضعیتش چطوره ؟ ارزش خرید داره ؟
اینا رو بر اساس الگو مصرف میده ( طبق گفته پشتیبانی انلاین)
من روی چند سیم کارتم که اعتباری ندارم و چندین ماهه ازشون استفاده نکردم این پیشنهادها در دسترسه. مقایسه که کردم بین سیم کارت های بدون استفاده ام و اونایی که در حال استفاده ام تفاوتی از جهت پیشنهادها وجود نداره
italodance
15-04-2018, 17:49
سلام
3ساعت نامحدود ایرانسل وضعیتش چطوره ؟ ارزش خرید داره ؟
سلام رفیق قدیمی و از بچه های قدیم
ببین بستگی به منطقه تون داره
من که خیلی راضیم
تو خونه ما مثلا همراه اول با انتن خارجی قوی و پرو ک سی افزایش دهنده سرعت و رتور خوب از 3 مگا بایت سرعتش تچاوز نمیکنه ولی ایرانسل روی 6 و 7 مگ هست. حالا همراه اول اصلا بیاد رایگان بده ولی من حوصله انتظار زمان دانلود ندارم میخوای ظرف چند دقیقه کارم تموم بشه.
اصلا یک حس خوب و کیفی میده مثلا داری دانلود میکنی و تک کانکشن ظرف چند دقیقه تموم میشه میری سراغ یک دانلود دیگه دونه به دونه ....
کلا یکی از بهترینهای دنیاست این ایرانسل :sq_2:
چقدر ایرانسل قیمت هاش نسبت به همراه اول خوبه
*Forgotten*
15-04-2018, 22:19
سلام رفیق قدیمی و از بچه های قدیم
ببین بستگی به منطقه تون داره
من که خیلی راضیم
تو خونه ما مثلا همراه اول با انتن خارجی قوی و پرو ک سی افزایش دهنده سرعت و رتور خوب از 3 مگا بایت سرعتش تچاوز نمیکنه ولی ایرانسل روی 6 و 7 مگ هست. حالا همراه اول اصلا بیاد رایگان بده ولی من حوصله انتظار زمان دانلود ندارم میخوای ظرف چند دقیقه کارم تموم بشه.
اصلا یک حس خوب و کیفی میده مثلا داری دانلود میکنی و تک کانکشن ظرف چند دقیقه تموم میشه میری سراغ یک دانلود دیگه دونه به دونه ....
کلا یکی از بهترینهای دنیاست این ایرانسل :sq_2:
سلام رفیق عزیز
ممنون بابت پاسخ
اگه قبلا حرفی زدم که ناراحت شدید واقع ببخشید :n02:
الان دیدم farcry5 کرک شد دیگه از بی دانلودی خمار شدم :n02::n10:
همش که نمیشه صفحه مرور کرد
البته اون جمله آخرت نمیدونم چی بگم خوب امیدوارم بتونم باز به این ایرانسل اعتماد کنم گند نزنه خوبه :n10:
فردا اگر بشه ی تست سرعت هم میگیرم
Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by JAVAD
alijigari
16-04-2018, 22:51
موقت یا دائم بودنش رو نمیدونم
ولی حدودا یک هفته هست برای من اضافه شده
+ دو تا بسته دیگه
3 گیگ 9500 تومن
2 گیگ 7500 تومن
1 گیگ ماهی 4500 تومن
500 مگ ماهی 3000 تومن
درود
خط شما دائمی هست یا اعتباری ؟
درود
واسه منم این بسته ها رو داره به جز 1 گیگ 4500 تومن
خطم اعتباریه
ولی واسه اون یکی خطم که بیشتر شارژش می کنم اینا رو نداره به جاش بسته های پرحجم هست مثل 8 گیگ 1 ماهه 18 تومن و 5 گیگ هفتگی 12 تومن
dadash42
17-04-2018, 06:48
ایرانسل مشابه رایگان شب مثل همراه اول داره؟
italodance
17-04-2018, 07:33
ایرانسل مشابه رایگان شب مثل همراه اول داره؟
خیر رایگان ندارد و همان بهتر که ندارد. ولی پولی دارد.
سلام دوستان میدونم جای مناسبی نیست برای سوالم
میخواستم ببینم کسی از دوستان لینک گروه تلگرامی که دوستان از شاتل لند مستقیم میکنند برای دانلود رو داره؟
ho3in2012
17-04-2018, 21:00
درود
سلام
اعتباری
matr!x_2008
17-04-2018, 22:17
بسته هدیه ایرانسل چند تا میشه فعال کرد؟ مثلا میخام برای دوستم چند تا بسته هدیه بدم...محدودیت نداره؟
B3NYAMIN
18-04-2018, 08:54
جریان این سیم کارتای هدیه چیه باز :|
بسته هدیه ایرانسل چند تا میشه فعال کرد؟ مثلا میخام برای دوستم چند تا بسته هدیه بدم...محدودیت نداره؟
یعنی شما بخری بدی دوستت
یا کلا هدیه تو هدیه باشه ....
کلا هدیه مجانی 1بار
جریان این سیم کارتای هدیه چیه باز :|
کدوم سیمکارتها
یکسری سیمکارت سلب امتیاز شده دست نمایندگی ها هست که اکثرانمایندگی ها مجانی همون هدیه میدن یکسری هم 1000تومن میفروشن ....یسری هم که کلا جز چاپیدن کاری دیگیری ندارن و همون 5تومن رو میگیرن و ایرانسل هم انگار نه انگار کاری بهشون نداره
البته این نوع سیمکارتها رو بصورت اشانتیون میدن نمایندگی ها :n02:
کدوم سیمکارتها
یکسری سیمکارت سلب امتیاز شده دست نمایندگی ها هست که اکثرانمایندگی ها مجانی همون هدیه میدن یکسری هم 1000تومن میفروشن ....یسری هم که کلا جز چاپیدن کاری دیگیری ندارن و همون 5تومن رو میگیرن و ایرانسل هم انگار نه انگار کاری بهشون نداره
بیشتر توضیح میدین؟
مجانیه؟
بیشتر توضیح میدین؟
مجانیه؟
عرض کردم همجا اینجوری نیست
matr!x_2008
18-04-2018, 19:37
یعنی شما بخری بدی دوستت
یا کلا هدیه تو هدیه باشه ....
کلا هدیه مجانی 1بار
اره من هدیه بخرم برای دوستم
دو تا ؟
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
B3NYAMIN
20-04-2018, 09:14
network signal guru
رو گوشی های دارای cpu کوالکام کار میکنه و نیازمند دسترسی روت هست
مشابه نداره!؟
fanoostalaei
20-04-2018, 11:19
مشابه نداره!؟
اگر هم باشه من ندیدم مشابهی ! این برنامه یه چیز کاملیه ! فقط رو گوشی های زیادی اجرا نمیشه ! همون روت بودن و چیپ !:n37:
ShadowDragon
20-04-2018, 12:38
اگر هم باشه من ندیدم مشابهی ! این برنامه یه چیز کاملیه ! فقط رو گوشی های زیادی اجرا نمیشه ! همون روت بودن و چیپ !:n37:
دوست عزیز این برنامه مشابه open signal نیست؟ اگه نه یه توضیح مختصر که ویژگی این برنامه چیه؟
fanoostalaei
20-04-2018, 20:39
دوست عزیز این برنامه مشابه open signal نیست؟ اگه نه یه توضیح مختصر که ویژگی این برنامه چیه؟
نه نیست
اپن سیگنال پوشش دهی ها رو بر اساس کاربرایی که دارن از اون نرم افزار استفاده میکنن در اختیار عموم قرار میده ( دقیقا مثل کاری که تو نسخه های جدید نرم افزار اسپید تست داره انجام میشه )
ولی این نرم افزار ( Network signal guru ) اطلاعات تخصصی در مورد آنتن دهی میده !
dele_tanha 1
20-04-2018, 20:45
سلام دوستان منطقه ما سرعت فورجی معمولی قبلا بین5 و 6 بود که گپشیم رپت با network guru تست میزدم باند 3 و 7 ایرانسل 15 مگاهرتز بپدن. الان سرعت زیاد شده تا 10 هم میره سرعت ممکنه پهنای باند رو 20 مگاهرتز کرده باشن؟ چون گوشیم روت نیس ببینم
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
greatpouya
20-04-2018, 21:28
سلام دوستان منطقه ما سرعت فورجی معمولی قبلا بین5 و 6 بود که گپشیم رپت با network guru تست میزدم باند 3 و 7 ایرانسل 15 مگاهرتز بپدن. الان سرعت زیاد شده تا 10 هم میره سرعت ممکنه پهنای باند رو 20 مگاهرتز کرده باشن؟ چون گوشیم روت نیس ببینم
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkاره، چون دارن همه جا هردو باند رو 20 ميکنن، اگر سامسونگ هستي با کد #0011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) #* ميتوني ببيني.
greatpouya
20-04-2018, 21:28
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkاره، چون دارن همه جا هردو باند رو 20 ميکنن، اگر سامسونگ هستي با کد #0011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) #* ميتوني ببيني.
آقا من میخوام سیمکارت اعتباریمو تبدیل به دائم کنم.به خدا انقدر این همراه اول و ایرانسل تو این چند سال تو پاچمون کردن میترسم یه موقع پول اینترنتو نکشن رو قبض با هزینه آزاد بدبختمون کنن.آیا کسی اینجا تجربه تبدیل اعتباری به دائم رو داره؟مشکلی چیزی نبوده؟
B3NYAMIN
21-04-2018, 08:29
آقا من میخوام سیمکارت اعتباریمو تبدیل به دائم کنم.به خدا انقدر این همراه اول و ایرانسل تو این چند سال تو پاچمون کردن میترسم یه موقع پول اینترنتو نکشن رو قبض با هزینه آزاد بدبختمون کنن.آیا کسی اینجا تجربه تبدیل اعتباری به دائم رو داره؟مشکلی چیزی نبوده؟
من تبدیل کردم. مشکلی نبوده. اگه میترسید اینترنت آزاد بیاد رو قبض خدارو شکر ایرانسل این مشکلو حل کرده. گزینه طرح کنترل مصرف آزاد که غیر فعال باشه اینترنت غیر قابل استفاده میشه زمانی که بسته نداشته باشید
کدوم سیمکارتها
متاسفانه تو کشور اینقدر دروغ گفته شده همه بدبین هستن.
دوست عزیز سیمکارت های ایرانسل و همه اپراتور ها برای سیمکارت رایگان سیستم های خاص خودشون رو دارن در بعضی مواقع شرکت ایرانسل برای نمایشگاه یا یک منطقه خاص به نمایندش سیمکارت رایگان میده برای دادان و بعضی مواقع هم سیمکارت هزار تومانی( برای تشویق نماینده) ولی در هر حالت سیمکارت اعتباری ارزونترین حالتش همون 5 تومان هست شما هم متاسفانه بودن اطلاعات دقیق دید مردم رو خراب میکنی اون نماینده که داره 5 تومان میفروشه کارش درسته چون یک جا دیگه داره رایگان میده دلیل نمیشه.
حالا در مورد سیمکارت های سلب امتیاز شده ایرانسل اصلا تفاوت قیمتی ایجاد نمیکنه یعنی هیچ اپراتوری این کار رو نمیکنه
متاسفانه تو کشور اینقدر دروغ گفته شده همه بدبین هستن.
دوست عزیز سیمکارت های ایرانسل و همه اپراتور ها برای سیمکارت رایگان سیستم های خاص خودشون رو دارن در بعضی مواقع شرکت ایرانسل برای نمایشگاه یا یک منطقه خاص به نمایندش سیمکارت رایگان میده برای دادان و بعضی مواقع هم سیمکارت هزار تومانی( برای تشویق نماینده) ولی در هر حالت سیمکارت اعتباری ارزونترین حالتش همون 5 تومان هست شما هم متاسفانه بودن اطلاعات دقیق دید مردم رو خراب میکنی اون نماینده که داره 5 تومان میفروشه کارش درسته چون یک جا دیگه داره رایگان میده دلیل نمیشه.
حالا در مورد سیمکارت های سلب امتیاز شده ایرانسل اصلا تفاوت قیمتی ایجاد نمیکنه یعنی هیچ اپراتوری این کار رو نمیکنه
:n02: معلومه توپت خیلی پره ....چون دستتون رو میشه زود عصبی میشید ...معلومه که تو چاپیدن کارشون درسته :n09:و سیمکارت رایگان که خود مرکز میده.... نماینده ها 5تومن میفروشند وووووو ............اون سیمکارت قانونی 5تومنی رو ربط ندید به هدیه ها ....یا وقتی مودم tfi60رو نماینده میفروشه و بجای سیمکارت دوقولو که بهم چسبیده میاد به مشترکش همون ی عدد tdرو میفروشه .و مشترک هم بعد از خرید 1هفته اونهم از طریق دوستانش متوجه میشه که سیم دوم رو خود نماینده کشیده بالا و مجبوره یا بره سیمو بزور و با شکایت بگیره یا قیدشو بزنه ...نماینده ها اینجوری پولدار میشن ..بهتر نیست رو راست حسینی باشیم و همون که حقمون هست رو بگیریم
دوستان وضعیت اینترنت نامحدود شبانه ایرانسل الان در چه وضعیتیه؟
18 گیگ دانولد دارم
greatpouya
22-04-2018, 15:53
واقعا لياقتشه
italodance
22-04-2018, 17:48
واقعا عالیه
همراه اول یک بی کیفیت نمونه است هر چند دقیقه فقط ای پی عوض میکنه
ShadowDragon
22-04-2018, 19:01
دوستان3G هم باند داره؟ منظورم شبیه این باند ۳ و ۷؟ ، ۳.۷۵ جی یا همون ۴۲ مگابیتی، باید چه باندی ساپورت کنه؟ ایا تجمیعه یا باند خاص؟
greatpouya
22-04-2018, 19:32
دوستان3G هم باند داره؟ منظورم شبیه این باند ۳ و ۷؟ ، ۳.۷۵ جی یا همون ۴۲ مگابیتی، باید چه باندی ساپورت کنه؟ ایا تجمیعه یا باند خاص؟اره، از 2100 يني باند 1 و از 900 يعني باند 8 استفاده ميکنه.
که هنوز تجميع بين فرکانسي در 3G در هيچ کشوري اجرا نشده ولي طرح هاش بوده قبل از 4G.
ولي به هر کدوم از اين فرکانس ها ميشه بخش بيشتري اختصاص داد. هر کدوم ظرفيتش 5Mhz،
که ماکزيموم رو هر کدوم از باند ها 21مگابيت ميده، حالا اگر هر کدوم از باند هارو بکنيم 10Mhz، رو همون باند سرعتش ميشه 42مگابيت.
رو همراه اول که فرکانس دزدي کرده و يه 5Mhz از ايرانسل کنده، هم رو باند 900 و هم رو باند 2100، 42مگابيت داره، ولي ايرانسل فقط رو 2100، 42مگابيت داره که البته دومين حالت در همه دنيا استاندارد هست، نه اولي.
ShadowDragon
22-04-2018, 20:57
اره، از 2100 يني باند 1 و از 900 يعني باند 8 استفاده ميکنه.
که هنوز تجميع بين فرکانسي در 3G در هيچ کشوري اجرا نشده ولي طرح هاش بوده قبل از 4G.
ولي به هر کدوم از اين فرکانس ها ميشه بخش بيشتري اختصاص داد. هر کدوم ظرفيتش 5Mhz،
که ماکزيموم رو هر کدوم از باند ها 21مگابيت ميده، حالا اگر هر کدوم از باند هارو بکنيم 10Mhz، رو هموندباند سرعتش ميشه 42مگابيت.
رو همراه اول که فرکانس دزدي کرده و يه 5Mhz از ايرانسل کنده، هم رو باند 900 و هم رو باند 2100، 42مگابيت داره، ولي ايرانسل فقط رو 2100، 42مگابيت داره که البته دومين حالت در همه دنيا استاندارد هست، نه اولي.
ممنون
پس اینکه من با ۳ جی دارم ۳.۲ مگابایت میگیرم , تجمیعی نیست و همین ۲۱۰۰ هست ( ایرانسل)
عجیبه چرا ۴ جی نهایت ۴-۵ مگ میده ( tf i60)
رفیق اگه بابت مشکل ۳ جیم که توتاپیک همراه اول نوشتم اطلاعی داری ممنون میشم جواب بدی , چون رو سیم mci بود اونجا نوشتم
greatpouya
22-04-2018, 21:43
ممنون
پس اینکه من با ۳ جی دارم ۳.۲ مگابایت میگیرم , تجمیعی نیست و همین ۲۱۰۰ هست ( ایرانسل)
عجیبه چرا ۴ جی نهایت ۴-۵ مگ میده ( tf i60)
رفیق اگه بابت مشکل ۳ جیم که توتاپیک همراه اول نوشتم اطلاعی داری ممنون میشم جواب بدی , چون رو سیم mci بود اونجا نوشتمبله همين 2100 هست ولي تا سقف 42مگابيت.
Tf i60
تجميع نداره، از طريق مايمو سرعت رو به 300 ميرسونه که اونم فعال نشده هنوز.
واسه همين اون هم تجميع نيست. LTE(4G) معمولي.[emoji2]
سلام دوستان. يک سؤال داشتم. کد دسترسي به اطلاعات شبکه و باند و فرکانس در گوشي هاي ال جي چي هست؟
B3NYAMIN
23-04-2018, 20:35
دوستان256qam
چیه؟؟
THE VAIPER
23-04-2018, 21:49
دوستان مودم Irancell MF810 4G چطوره؟ سیم کارت همراه اول هم میشه روش گذاشت؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
sajad-tnt
24-04-2018, 21:19
سلام.
دوستان میخوام مودم جیبی ایرانسل LH96 بگیرم , بنظرتون این مدل خوب هست؟.
سلام.
دوستان میخوام مودم جیبی ایرانسل LH96 بگیرم , بنظرتون این مدل خوب هست؟.
من یکی داداشم گرفت بعد چند وقت باتریش که داغون میشه الانم هی خاموش و روشن میشه در کلل هنگ کرده اگه تو جشنواره ای چیزی بگیری (به قیمت 100) به نظر خوبه وگرنه جالب نیست بهترین پیشنهاد یک گوشی 4جی دار هست برای مثال من گوشی 4جی یکی از اشناها که صفحه نمایشش شکسته بود و اصلا ارزش تعویض نداشت رو کردم مودم جیبی یا میتونین یک گوشی 4جی دار بخرین بازم به کاربری شما و هزینه ای که میخواین بکنین مربوط هست ولی من پیشنهادم گوشی هست
ShadowDragon
25-04-2018, 06:41
من یکی داداشم گرفت بعد چند وقت باتریش که داغون میشه الانم هی خاموش و روشن میشه در کلل هنگ کرده اگه تو جشنواره ای چیزی بگیری (به قیمت 100) به نظر خوبه وگرنه جالب نیست بهترین پیشنهاد یک گوشی 4جی دار هست برای مثال من گوشی 4جی یکی از اشناها که صفحه نمایشش شکسته بود و اصلا ارزش تعویض نداشت رو کردم مودم جیبی یا میتونین یک گوشی 4جی دار بخرین بازم به کاربری شما و هزینه ای که میخواین بکنین مربوط هست ولی من پیشنهادم گوشی هست
رفیق یه نگاه ب قیمتای جدید گوشی بنداز... خیلی گرون شده
sajad-tnt
25-04-2018, 12:52
ممنون از پاسخت عزیز. والله دست دومش رو خواستم بگیرم همون 100 تومان ... ولی خب اگه مدام هنگ کنه فایده نداره چون برای دانلود شبانه میخوام
ShadowDragon
25-04-2018, 19:48
دوستان انتن ۴۳۲۱۱ مربوط ب کدوم اپراتوره که تو سرچ پیدا میشه؟
دوستان انتن ۴۳۲۱۱ مربوط ب کدوم اپراتوره که تو سرچ پیدا میشه؟
شبکه اپراتوری تلفن همراه اول : (IR – TCI) یا (IR – MCI) ویا (۴۳۲۱۱)
anti-military
26-04-2018, 00:05
سرعت بسیار پایین 4G ایرانسل در شهرک دانشگاه شاهرود.
fanoostalaei
29-04-2018, 22:46
امروز بعد چند وقت اومدم رو اینترنت ایرانسل ! خدایی خیلی بهتر شده از قبل ! یعنی حال کردم برا وبگردی ! آپلود رو هم که با آنتن ناچیز 9 مگابیت سرعت داشت فوری آپلود کرد !
عالی بود !
B3NYAMIN
30-04-2018, 13:09
اینطور که معلومه ایرانسل امکان دائمی کردن سیم کارت های اعتباری " تــرابـرد " شده را فراهم کرده
فقط یه عیب بزرگی داره اونم اینکه بعد از اینکه دائمی کردی ، بخوای برگردی به اپراتور قبلی سیم کارت اعتباری میشه و هزینه دائمی کردم سیم کارت بهت پرداخت نمیشه
:|
ShadowDragon
30-04-2018, 13:42
اینطور که معلومه ایرانسل امکان دائمی کردن سیم کارت های اعتباری " تــرابـرد " شده را فراهم کرده
فقط یه عیب بزرگی داره اونم اینکه بعد از اینکه دائمی کردی ، بخوای برگردی به اپراتور قبلی سیم کارت اعتباری میشه و هزینه دائمی کردم سیم کارت بهت پرداخت نمیشه
:|
بله، این موضوع به صورت غیر قانونی قبلا هم انجام میشد!!! اما الان قانونی شده ظاهرا
در کل ارزش نداره
خبری از VOLTE ایرانسل نشده هنوز؟؟؟
بعد از چیلتر شدن تلگرام کسی با بازیهای تحت استیم مشکل پیدا نکرده ؟ با 4جی پاکت لاست شدید دارم اصلا گیم نمیشه زد
shaahani
03-05-2018, 12:13
پورت ها بسته شده ، اینترنت به فنا رفته
بازی ها خراب شده باز نمیشه
داداشم با استیم و دیسکورد کلی مشکل داره ، میگه اصلا تصاویر باز نمیشه فقط تکست ها میاد خخخ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.