مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
zofishel
03-02-2016, 11:20
شارلاتان تر از ایرانسل در دنیا نیست!
خوب تو که نمیخوای بزاری دانلود کنیم کرم داری نامحدود میزاری؟ همش انتن رو میپرونه.
این مشکل رو شماها ندارین؟نگین نه که میگم کارمندشین!
سلام
دقیقا منم یه بار فعال کردم یه ساعته تا نیم ساعت دانلود شد بعد آنتن می پرید تا دانلود می کردم. اما وقتی وب گردی می کردم نمی پرید. دزد حروم خوری هست ایرانسل که نگو:n10:
naser.051
03-02-2016, 12:05
خوب تو که نمیخوای بزاری دانلود کنیم کرم داری نامحدود میزاری؟ همش انتن رو میپرونه.
سلام
دقیقا منم یه بار فعال کردم یه ساعته تا نیم ساعت دانلود شد بعد آنتن می پرید تا دانلود می کردم. اما وقتی وب گردی می کردم نمی پرید. دزد حروم خوری هست ایرانسل که نگو:n10:
خب الان به نظرتون راه حل چیه؟از ایرانسل شکایت ؟ بیخیال بشیم؟ یا کلا قید ایرانسل بزنیم؟بلاخره باید یک راهی باشه؟
vahidflower
03-02-2016, 12:12
ما که کلا توی شهرمون ایرانسل فقط 2G است!منتظریم نا نسل های بالاترش راه اندازی بشه!حالا کی.؟!الله اعلم!
fanoostalaei
03-02-2016, 12:50
سلام
من یه راه میگم شاید به دردتون خورد
حداکثر سرعتی رو که موقع دانلود میده باعث پرش آنتن میشه
اگر تو نرم افزار NET limiter سرعت دانلودتون رو یکم کمتر از اون مقدار حداکثر قرار بدید پرش آنتن نخواهید داشت :n02: ( البته احتمالش زیاده )
amirdiba
03-02-2016, 12:54
سلام دوستان ساکت نشنید زنگ به 700 هم فایده نداره. به این لینک برید و شکایت کنید. من با این کار تونستم تو ی منطقه که اصلا تری جی نبود سه تا اپراتور رو بیارم. بی اغراق جواب میده. به شرطی که هرچی شماره گیرتونمیاد یا خودتون یا دوستانتون رو تشویق کنید برن تیکتت واقعی واسه هر اپراتوری پر کنن و اگه هم تمام شد و بسته شد دوباره. مشکلتونو پیگیری کنید ولی نه با خود اپراتور
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirdiba
03-02-2016, 12:56
دوستان یکی مردانگی کنه و بگه چطوری میشه مودم های ایرانسل Huawei LH92 و Huawei D-100 را آنلاک کرد؟!
نمیشه عزیزم شما برو بفروشش مودم انلاک بخر
amirdiba
03-02-2016, 12:59
خب الان به نظرتون راه حل چیه؟از ایرانسل شکایت ؟ بیخیال بشیم؟ یا کلا قید ایرانسل بزنیم؟بلاخره باید یک راهی باشه؟
سلام دوستان ساکت نشنید زنگ به 700 هم فایده نداره. به این لینک برید و شکایت کنید. من با این کار تونستم تو ی منطقه که اصلا تری جی نبود سه تا اپراتور رو بیارم. بی اغراق جواب میده. به شرطی که هرچی شماره گیرتونمیاد یا خودتون یا دوستانتون رو تشویق کنید برن تیکتت واقعی واسه هر اپراتوری پر کنن و اگه هم تمام شد و بسته شد دوباره. مشکلتونو پیگیری کنید ولی نه با خود اپراتور
Armin.Computer
03-02-2016, 13:19
سلام
دوستان اگر فکر می کنید مشکلی دارید که اپراتور پیگیری نمی کنه از 195 پیگیری کنید
حداقل اینه که شما تلاش کردید حتی اگر جواب نگیرید
sadegh1010
03-02-2016, 15:53
4G Irancell
(Shahrood (Semnan
تست اول سرور ایران
تست دوم سرور خارج (قفقاز )
anti-military
03-02-2016, 16:42
شهرک دانشگاه شاهرود 4G فقط 1 آنتن داره و 3G هم 3 تا آنتن
سرعت دانلود و آپلود هم بسیار کمه
من فکر نکنم ایرانسل سرعت رو محدود کنه
این بستگی به ظرفیت و لینک دکل داره که ممکنه متفاوت باشه در هر منطقه
برای من دقیقا روی 34 مگابیت هست
بیشتر از این سرعت نمیتونم بگیرم و معمولا در ساعت های خلوت بودن شبکه سرعت ثابتی دارم
نه قشنگ مشخصه که فیکس کرده چون سرعت بالاتر از 27 مگ نمیشه . منم تا قبلش تا 4 5 مگ میگرفتم ولی یهو افت کرده توی جاهای مختلف تهرانم تست گرفتم اینگار داره فیکس میکنه روی 27 مگ .
vahidflower
03-02-2016, 17:52
شما سر چی دعوا میکنید؟سر اینکه سرعت لز 27 مگ بالاتر نمیره؟!والا بخدا 27 مگ که چه عرض کنم حتی اگه 5مگابیت هم بشه میشه بازم سرعت عالی ای است!از 128 گیلوبیت adsl که خیلی بهتره!
شما سر چی دعوا میکنید؟سر اینکه سرعت لز 27 مگ بالاتر نمیره؟!والا بخدا 27 مگ که چه عرض کنم حتی اگه 5مگابیت هم بشه میشه بازم سرعت عالی ای است!از 128 گیلوبیت adsl که خیلی بهتره!
بله دوست عزیز حتی اگر 16 مگ هم بده بازم عالی . دعوا نمیکنیم تست میگیریم که ببینیم اوضاع شبکه چطور . به نظر من با این اوضاع نا به سامان اینترنت . و اوضاع کابل کشی خراب مناطق تنها راهی که میشه نت پر سرعت داشت همین سیستم 4g . چون این شرکتها همین 8 مگی که میدن کلی روش قطع وصلی دارن .
تا حالا به این دقت کردین وقتی با دانلود منیجر فایلهای بالاتر از یک گیگ دانلود میکنید وقتی تموم میشه ده دقیقه زمان میبره تا فایلها رو build کن بعدش بره فایل بعدی همین باعث میشه تو شبانه یه چیزی حدود 20 دقیقه الکی هدر بره .
Le0nard0
03-02-2016, 20:04
یه بسته نیم ساعته گرفتم بین 4g,3g,2g,edge,gprs و قطعی کامل در نوسانه . ایرانسل داداش اگه گیر 500 تومنی بگو برات گلریزون کنیم :n02::n25:
تا حالا به این دقت کردین وقتی با دانلود منیجر فایلهای بالاتر از یک گیگ دانلود میکنید وقتی تموم میشه ده دقیقه زمان میبره تا فایلها رو build کن بعدش بره فایل بعدی همین باعث میشه تو شبانه یه چیزی حدود 20 دقیقه الکی هدر بره .
ده دقیقه:n04: نه.
برای من حدود سی ثانیه و کمتر طول میکشه البته هاردم اس اس دی هست.
اما عادی و مغناطیسی هم که باشه فکر نمی کنم بیشتر از یک دقیقه بشه. شما اگر دانلودهات تموم شد فایل temp دانلود منیجرت رو تغییر بده
مشکل اصلی ایرانسل کمبود پهنای باند خارجیشه و الا اکثرا سرعت سرورهای داخلیش خوبه و خیلی منطقی نداره سرعت داخلی رو محدود کنه اما شخصا با محدود کردن سرعت سرورهای خارج ایران روی 8 مگ یا حتی کمتر موافقم
اگر این مشکل رو حل کنه از خیلی جهات از اپراتورهای دیگه سره و می تونه رقیب جدی برای adsl بشه. اما از زمانی که 3 جی و 4 جیش راه افتاده این مشکل رو داشته تا همین لحظه.
shirazdownload
03-02-2016, 22:10
نه قشنگ مشخصه که فیکس کرده چون سرعت بالاتر از 27 مگ نمیشه . منم تا قبلش تا 4 5 مگ میگرفتم ولی یهو افت کرده توی جاهای مختلف تهرانم تست گرفتم اینگار داره فیکس میکنه روی 27 مگ .
حالا سرعت رو محدود کنه حتی پایین تر، فقط یه سرعت ثابت داشته باشه که بشه بهش اعتماد کرد کافیه واقعا
بهرحال فکر کنم این بهتر هست تا اینکه یجا سرعت 40 مگابیت باشه یجا 5 مگابیت. اینجوری میشه پهنای باند رو بهتر کنترل کرد
فعلا که توی شیراز سرعت معمولا بالای 30 مگابیت هم میره
aalliirraazz
03-02-2016, 22:43
یکم خیلی زیاد اغراق کردی دیگه :n04: خیلی طول بکشه 2 دقیقه.... مگر اینکه سیستم شما خیلی قدیمی باشه، یا اینکه آنتی ویروس سرعت بیلد رو پایین آورده باشه....
من یه بار روی کامپیوتر دانشگاه یه فایل 1 گیگی دانلود میکردم، هم سیستم قدیمی بود هم یه آنتی ویروس داغون روش نصب بود، فایل 10 دقیقه ای دانلود شد تموم شد نیم ساعت منتظر موندم تا rebuild بشه :n04: آخرم نشد بیخیال شدم پاشدم اومدم :n02:
یه راه حل هم اینه که 2 - 3 تا فایل رو با هم بذاری دانلود تا وقتی یه فایل داره بیلد میشه اون یکی ها هم دانلود بشن و زمان هدر نره....
sadegh1010
03-02-2016, 22:44
شهرک دانشگاه شاهرود 4G فقط 1 آنتن داره و 3G هم 3 تا آنتن
سرعت دانلود و آپلود هم بسیار کمه
نگران پوشش نباش کم کم پوشش کامل میشه در مورد سرعتم بگم من با یک انتن سرعت ۱۶ مگ هم میگیرم با انتن پر تا ۲۵ مگ.
anti-military
03-02-2016, 23:37
نگران پوشش نباش کم کم پوشش کامل میشه در مورد سرعتم بگم من با یک انتن سرعت ۱۶ مگ هم میگیرم با انتن پر تا ۲۵ مگ.
آخه این شهرک از زمان همون GPRS خیلی آنتن کمی میداد تا وقتی که 3G اومد بازم آنتن کم میداد الان هم که 4G همیشه 1 آنتن میده
سرعت دانلود من از سرور داخلی نهایت 800 هست و معمولا روی 400
این تست هم الان با 4G گرفتم (شهرک دانشگاه - شاهرود) با بهترین مودم ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Le0nard0
04-02-2016, 01:46
فایلهای 30-40 گیگی برای من اینقدر طول میکشه ریبیلد کردنشون . شما چند تا فایل همزمان بذار دانلود شه که اون زمان دقیقه هد نره
Le0nard0
04-02-2016, 01:48
آخه این شهرک از زمان همون GPRS خیلی آنتن کمی میداد تا وقتی که 3G اومد بازم آنتن کم میداد الان هم که 4G همیشه 1 آنتن میده
سرعت دانلود من از سرور داخلی نهایت 800 هست و معمولا روی 400
این تست هم الان با 4G گرفتم (شهرک دانشگاه - شاهرود) با بهترین مودم ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما مودم رومیزی با دو آنتن خارجی lte بگیر
SAeedBaa
04-02-2016, 03:47
در استان گیلان
شهر اسالم تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
SAeedBaa
04-02-2016, 03:50
در استان خراسان رضوی
بیشتر مناطق شهر تربت حیدریه تحت پوشش شبکه تری جی ایرانسل قرار گرفت.
Miladran
04-02-2016, 09:37
گرفتن کد آنلاک و فلش برای huawei و zte راحت تر از گذشته
دوستانی که مودم e5372 دارند آیا با برنامه زیر می تونند توی اندروید مشخصات سیگنال رو ببینند.
واقعا این بحث کمبود پهنای باند خارجی هم خنده داره! اخه کمبود یعنی چی یعنی تو دنیا قحطی اینترنت آمده یا تخمش رو ملخ خورده! این کمبود فقط برای ایران هست! یجوری میگیم زیرساخت کمبود پهنای باند خارجی داره اینکار مثلا باید کامیون ببرن تو معدنش تو صف بخوابن تا پهنای باند بخرن بیارن فعلا هم معدنش تعطیله! آقا جان کمبود وقتی عمدی باشه اسمش میشه "محدودیت" اگه قرار بود تفاوتی نباشه و محدودیتی اعمال نشه دیگه داخلی خارجیش نمیکردند اینترنت و اینترانت مطرح نبود مانند تمام دنیا. ما اعمال محدودیت دسترسی به پهنای باند خارجی داریم و این کاملا عمدی هست روزبروز هم بدتر میشه که بهتر نمیشه اساسا هدف همینه. حالا وقتی در عمل داره چنین اتفاقی میافته چرا بعضیها از بکار بردن کلمه محدودیت رودربایستی میکنند و میخوان بگن چنین نیست.
تاپیک جامع مودمهای 3G 4G HUAWEI ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
club2energy
04-02-2016, 12:08
سلام
منم این مشکل رو دارم
اما همین سیم کارت رو توی ایفون میندازم میتونم دانلود کنم
اما توی مودم نمیشه و انتن میپره
شما این کارو انجام دادین؟
shookan3
04-02-2016, 13:02
مودمت چی مدلیه منم این مشکلو داشتم فکر کنم مال مودمه
دوستان عزیز کسی خبر نداره 3 جی ایرانسل آیا قراره تو شهر های کوچیک هم بیاد یا نه؟من ساکن میمند فارس هستم کسی خبر نداره بلاخره کی اونجا 3 جی میشه؟
یکم خیلی زیاد اغراق کردی دیگه :n04: خیلی طول بکشه 2 دقیقه.... مگر اینکه سیستم شما خیلی قدیمی باشه، یا اینکه آنتی ویروس سرعت بیلد رو پایین آورده باشه....
من یه بار روی کامپیوتر دانشگاه یه فایل 1 گیگی دانلود میکردم، هم سیستم قدیمی بود هم یه آنتی ویروس داغون روش نصب بود، فایل 10 دقیقه ای دانلود شد تموم شد نیم ساعت منتظر موندم تا rebuild بشه :n04: آخرم نشد بیخیال شدم پاشدم اومدم :n02:
یه راه حل هم اینه که 2 - 3 تا فایل رو با هم بذاری دانلود تا وقتی یه فایل داره بیلد میشه اون یکی ها هم دانلود بشن و زمان هدر نره....
من منظورم جمع کلی بود تو هر نوبت که توی 10 فایل میشه 20 دقیقه . توی فایلهای 4 5 گیگی که قشنگ 5 دقیقه باید وایسی مگر تعداد کانکشن بیاری پایین سیستم هم رم 4 گیگ سی پی یو 4 هسته ای
zofishel
04-02-2016, 16:10
منم این مشکل رو دارم
سلام
نه امتحان نکردم
- - - Updated - - -
منم این مشکل رو دارم
سلام
نه امتحان نکردم
Soroush-S
04-02-2016, 17:04
دوستان عزیز کسی خبر نداره 3 جی ایرانسل آیا قراره تو شهر های کوچیک هم بیاد یا نه؟من ساکن میمند فارس هستم کسی خبر نداره بلاخره کی اونجا 3 جی میشه؟
منم مدتیه ساکن اشتهارد هستم ولی خبری از 3G ایرانسل نیست. ما هم رفتیم سراغ رایتل
Sent from my E2333 using Tapatalk
واقعا این بحث کمبود پهنای باند خارجی هم خنده داره! اخه کمبود یعنی چی یعنی تو دنیا قحطی اینترنت آمده یا تخمش رو ملخ خورده! این کمبود فقط برای ایران هست! یجوری میگیم زیرساخت کمبود پهنای باند خارجی داره اینکار مثلا باید کامیون ببرن تو معدنش تو صف بخوابن تا پهنای باند بخرن بیارن فعلا هم معدنش تعطیله! آقا جان کمبود وقتی عمدی باشه اسمش میشه "محدودیت" اگه قرار بود تفاوتی نباشه و محدودیتی اعمال نشه دیگه داخلی خارجیش نمیکردند اینترنت و اینترانت مطرح نبود مانند تمام دنیا. ما اعمال محدودیت دسترسی به پهنای باند خارجی داریم و این کاملا عمدی هست روزبروز هم بدتر میشه که بهتر نمیشه اساسا هدف همینه. حالا وقتی در عمل داره چنین اتفاقی میافته چرا بعضیها از بکار بردن کلمه محدودیت رودربایستی میکنند و میخوان بگن چنین نیست.
مشکل اینه که دولت به فکر پوله. پووووول
اینم خبر امروز
رقمی بالغ بر ۲۵۴میلیارد تومان در لایحه بودجه سال آینده کشور بهعنوان درآمدهای شرکت ارتباطات زیرساخت که مجری انحصاری واردات و توزیع پهنای باند اینترنت کشور به حساب میآید، در نظر گرفته شده است.
به گزارش تسنیم، دولت در لایحه بودجه سال آینده که سند مالی کشور به حساب میآید در پیوست شماره دو بخش درآمدها و واگذاری داراییهای سرمایهای و مالی، رقم 254 میلیارد و 73 میلیون و 800 هزار تومان برای شرکت ارتباطات زیرساخت در نظر گرفته شده است.
شرکت ارتباطات زیرساخت بهعنوان تنها متولی شبکههای مادر مخابراتی کشور و کارگزار سیاستهای حاکمیتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش ارتباطات است.
این شرکت دولتی همچنین براساس قانون مجری انحصاری واردات و توزیع پهنای باند اینترنت به کشور است و با توجه به اینکه درآمد هنگفتی را از این محل کسب میکند، از معدود شرکتهای تابعه مورد توجه خاص وزارت ارتباطات و دولت است.
البته در این لایحه بودجه جاری برای این شرکت در نظر گرفته نشده است و تنها رقم 20 میلیارد تومان بهعنوان بودجه عمرانی زیرساخت لحاظ شده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1%D8%AF-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA
club2energy
04-02-2016, 17:49
سلام
سلام
نه امتحان نکردم
- - - Updated - - -
سلام
نه امتحان نکردم
مودم شما چی هست؟
مودم من جی نت هستش
Le0nard0
04-02-2016, 21:16
یه بسته نیم ساعته گرفتم بین 4g,3g,2g,edge,gprs و قطعی کامل در نوسانه . ایرانسل داداش اگه گیر 500 تومنی بگو برات گلریزون کنیم :n02::n25:
منم دیروز یه بسته نیم ساعته گرفتم همین مشکل پرش و قطعی رو با مودم رومیزی داشتم
تست 4G ایرانسل در رشت : :n02::n19:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
naser.051
04-02-2016, 23:23
کسی فیرم ویر اصلی خود huawei برای E3372 داره؟ یا سراغ دارین؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Download Huawei E3372s-153 Firmware Update 22.286.03.00.00 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Download Huawei E3372s WEBUI 16.100.05.00.03 Hilink V7R2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما آپدیت کردید؟ مشکلی مشاهده کردید؟
Signal to Interference plus Noise Ratio (SINR)
نسبت سیگنال به تداخل بعلاوه نرخ نویز
Reference Signal Received Power (RSRP)
قدرت دریافتی سیگنال مرجع
Reference Signal Received Quality (RSRQ)
کیفیت دریافتی سیگنال مرجع
Received Signal Strength Indicator (RSSI)
نمایشگر قوت سیگنال مرجع
در rsrp منهای 70 بهترین و -140 بدترین وضعیت است فکر می کنم تا -120 قابل استفاده است.
در rsrq مهنای 4 بهترین حالت و 20- بدترین است.
در rssi منهای 50 بهترین و 100- بدترین است.
در snr مثبت 25 بهترین و 10- بدترین است
Click here to view the original image of 804x454px.
Click here to view the original image of 792x403px.
Click here to view the original image of 804x480px.
Click here to view the original image of 775x440px.
mohebronaldo
05-02-2016, 01:36
تست 4G ایرانسل در رشت : :n02::n19:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برار کجای رشت هستی تست گرفتی
hermione
05-02-2016, 01:40
دوستان یه شبیه ساز اندروید برای ویندوز برای این برنامه "ایرانسل من" معرفی کنید با تشکر:n12:
naser.051
05-02-2016, 02:03
دوستان یه شبیه ساز اندروید برای ویندوز برای این برنامه "ایرانسل من" معرفی کنید با تشکر:n12:
Bluestaks
Sent from my LT25i
مشکل اینه که دولت به فکر پوله. پووووول
اینم خبر امروز
رقمی بالغ بر ۲۵۴میلیارد تومان در لایحه بودجه سال آینده کشور بهعنوان درآمدهای شرکت ارتباطات زیرساخت که مجری انحصاری واردات و توزیع پهنای باند اینترنت کشور به حساب میآید، در نظر گرفته شده است.
...
خوب اگر هدف فقط پوله که باید بیشتر بیارن بفروشن که , نه اینکه قطره چکانی توزیع کنن .
شما وقتی فروشنده انحصاری هستی و هرچی هم گرونترش میکنی بازم جا داره دلیلش چیه که بیشتر وارد نمیکنی ؟
کسی از سود بیشتر بدش نمیاد و بنظرم مشکل پول نیست چیزای دیگه ایه .
(البته مردم هم با استفاده بیرویه از این پهنای موجود در شبکه های اجتماعی و ارسال روزانه هزاران مطلب ومدیای چرند و تکراری اصلا کمکی باین موضوع نمیکنن . )
zofishel
05-02-2016, 09:25
مودم شما چی هست؟
مودم من جی نت هستش
سلام
مودم من e3372
personal
05-02-2016, 09:57
سلام دوستان عزیز .شرمنده من یمدتی سرم به امتحانات گرم بود الان اومدم دیدم دیگه اون بسته 5 گیگ صبح و 20 گیگ شبی نیست :n03: کلا این دو تارو برداشتن ؟
سلام دوستان عزیز .شرمنده من یمدتی سرم به امتحانات گرم بود الان اومدم دیدم دیگه اون بسته 5 گیگ صبح و 20 گیگ شبی نیست :n03: کلا این دو تارو برداشتن ؟
بله. برداشتن
droid4x
pooya777
05-02-2016, 10:12
نمیدونم ایرانسل پیش خودش چی فکر میکنه اول میاد مشتری جذب میکنه بعد با برداشتن تعرفه های مناسب فقط دنبال چاپیدن مصرف کننده است! فکر نمیکردم اینقدر سریع تعرفه های 5 گیگ روزانه و بیست گیگ شبانه رو برداره! اینجا ایرانه و به هیچ جام پاسخگو نیستن! حالا یه سوال دارم دوستان.اگه یه بسته یه ساله فعال کنیم میتونیم همزمان یه بسته سه ماهه یا شش ماهه دیگه هم فعال کنیم.یکی از دوستان که در مورد بسته های روزانه و ساعتی گفت میشه.ممنون میشم جواب بدین.
naser.051
05-02-2016, 11:19
نمیدونم ایرانسل پیش خودش چی فکر میکنه اول میاد مشتری جذب میکنه بعد با برداشتن تعرفه های مناسب فقط دنبال چاپیدن مصرف کننده است! فکر نمیکردم اینقدر سریع تعرفه های 5 گیگ روزانه و بیست گیگ شبانه رو برداره! اینجا ایرانه و به هیچ جام پاسخگو نیستن! حالا یه سوال دارم دوستان.اگه یه بسته یه ساله فعال کنیم میتونیم همزمان یه بسته سه ماهه یا شش ماهه دیگه هم فعال کنیم.یکی از دوستان که در مورد بسته های روزانه و ساعتی گفت میشه.ممنون میشم جواب بدین.
بله میشه
Sent from my LT25i
Soli_AK47
05-02-2016, 11:25
از دیشب تا حالا سرعت دانلود افتضاح شده یعنی به یک دهم سرعت قبل رسیده. بقیه همچین مشکلی دارند؟:n34:
برای من هم افت کرده
سیگنالم تغییر نکرده از آپلودم مشخصه اما دانلود تا چند روز پیش 25 مگ بود قبلشم که پهنای باند 10 مگاهرتز شد یکی دو روز رفت روی 45 مگ
hermione
05-02-2016, 13:46
خیلی ها از جمله خود من به خاطر همین طرح های شبانه و روزانه 5 گیگ مودم خریدن... :n03::n03:
zofishel
05-02-2016, 15:49
از دیشب سرعت منم افت کرده adsl داشتم که اونم دیشب کلا غیرفعال شد
PedramIV
05-02-2016, 20:43
به محض اینکه سرعت دانلود به بیشتر از 80-100 میرسه خود به خود قطع میشه. تا عصر خوب بود اما حالا اینطوری شده. دو تا طرح 30 دقیقه ای حروم شد.
sadegh1010
05-02-2016, 21:30
اه چقد سرعت ایرانسل اومده پایین صفحه ها دیر باز میکنه سرعت لود هم اومده پایین:n27::n37:حیف پولم که به مودمش دادم اه اه
sadegh1010
05-02-2016, 21:46
rezarain88
سلام مهندس ببخشید
خاستم سوال بپرسم پس فورجی سبزوار به کجا رسید از اواسط بهمن ماهم گذشتیم ولی هیچ خبری نشد ؟ :n41:قرار نیس هنوز حالا حالاها راه بیوفته ؟ :n03:
ممنونم مهندس حواب بدین:n40:
sadegh1010
05-02-2016, 21:47
rezarain88
سلام مهندس ببخشید
خاستم سوال بپرسم پس فورجی سبزوار به کجا رسید از اواسط بهمن ماهم گذشتیم ولی هیچ خبری نشد ؟ :n41:قرار نیس هنوز حالا حالاها راه بیوفته ؟ :n03:
ممنونم مهندس حواب بدین:n40:
shookan3
05-02-2016, 22:23
کرمان نیم ساعتی هسته که وارد عصر حجر شده 2g هم کلا قطعه
fafool70
05-02-2016, 22:40
به محض اینکه سرعت دانلود به بیشتر از 80-100 میرسه خود به خود قطع میشه. تا عصر خوب بود اما حالا اینطوری شده. دو تا طرح 30 دقیقه ای حروم شد.
من این طرح هارو استفاده نمی کنم که شکایت کنم از ایرانسل ولی واقعا چرا شما و دوستان شکایت نمی کنید توی سایت .ir195 واسه این آنتن پریدن و قطع شدن روی بسته نیم ساعته؟؟ بی تاثیر نیست مطمن باشید
کرمان نیم ساعتی هسته که وارد عصر حجر شده 2g هم کلا قطعه
کلا ایرانسل از دیشب تو کرمان قاطی کرده. دیشب که حتی برنامه ایرانسل من هم از دسترس خارج بود و حتی با کد دستوری هم نمیشد بسته خرید چندین بار هم تا حالا آنتن خود به خود برای من پریده که به زور روشن خاموش کردن گوشی و ... وصل میشه ولی دوباره میپره در کل فعلا که امکان تماس و اس ام اس هم از بین رفته دیگه اینترنتش بماند!
سرعت 4g و 3g ایرانسل در بروجرد هم افتضاح شده. کلا تا دو سه روز بعد انتخابات باید قید اینترنت رو زد!!:n09:
خیلی ها از جمله خود من به خاطر همین طرح های شبانه و روزانه 5 گیگ مودم خریدن... :n03::n03:
من همون موقع شروع این طرح ها هم گفتم هدف از ارایه طرح هر گیگ صد تومن و دویست تومن فقط جذب مشتری و ترغیب خرید مودم هست وقتی هم چند صد هزارتومن دادی مودم دیگه مجبوری مشترک بمونی. پای خودشان بیشتر از این قیمتهایی که در طرح های شبانه میدانند در میاد که بخوان به منو شما بدن اینها چیزی جز سیاست های جذب مشتری و بازار یابی نیست.
fanoostalaei
06-02-2016, 00:05
تا اونجایی که من یادم میاد همیشه بهمن ماه اینترنت ایران زباله میشه !! البته دم انتخابات هم همینطور !!
pooya777
06-02-2016, 08:02
برای من هم افت کرده سیگنالم تغییر نکرده از آپلودم مشخصه اما دانلود تا چند روز پیش 25 مگ بود قبلشم که پهنای باند 10 مگاهرتز شد یکی دو روز رفت روی 45 مگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوست عزیز.این 4g با آنتن پره؟ حداقل سرعت 3g باید این باشه. یه چیز دیگه در مورد سیاست گذاری کلان مملکتمون اینه که انگار توی رودروایسی گیر کردن! یعنی سیاست اینه که حداکثر سرعت کاربر خانگی رو 128 تعیین کردن! و از اونور خود مخابرات که دست خودشونه سرعتای یه مگ و دومگ رو راحت میدن.همین باعث شده دست شرکتها در تضییع حق مردم باز باشه و اگه اون سرعت استانداردی که باید بدن ندن به مردم پاسخگو نیستن.یعنی خانه از پایبست ویرانه.آخه تو این عصر اطلاعات مردم قراره چه کاری با سرعتای بالاتر انجام بدن که با سرعتای پایینتر انجام نمیدن! شرکتام بخاطر حرف و آبروی خودشون نباید سر مردم کلاه بذارن که میذارن!
pooya777
06-02-2016, 09:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Download Huawei E3372s-153 Firmware Update 22.286.03.00.00 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Download Huawei E3372s WEBUI 16.100.05.00.03 Hilink V7R2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینارو باید استفاده کرد یا اونایی که صفحه 1900 گفتین؟ شماره ورژنشون با هم فرق داره.باید قبل از آپدیت آنلاکش کرد؟ بهتره آپدیت کنیم یا نه؟ بخاطر مشکلات احتمالیش؟
اینارو باید استفاده کرد یا اونایی که صفحه 1900 گفتین؟ شماره ورژنشون با هم فرق داره.باید قبل از آپدیت آنلاکش کرد؟ بهتره آپدیت کنیم یا نه؟ بخاطر مشکلات احتمالیش؟
آخرین ورژن اینه اما ظاهرا مد شده و کاستمه اما اینی که نقل قول کردی کاستم نیست
مهم ترین ویژگی ورژن 22 مشاهده پارامترهای سیگنال داخل خود مودمه
naser.051
06-02-2016, 12:40
همین ورژن کاستوم که در انجمن هست رو من دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی ندیدم
bilmazlar
06-02-2016, 13:47
سلام دوست عزیز.این 4g با آنتن پره؟ حداقل سرعت 3g باید این باشه. یه چیز دیگه در مورد سیاست گذاری کلان مملکتمون اینه که انگار توی رودروایسی گیر کردن! یعنی سیاست اینه که حداکثر سرعت کاربر خانگی رو 128 تعیین کردن! و از اونور خود مخابرات که دست خودشونه سرعتای یه مگ و دومگ رو راحت میدن.همین باعث شده دست شرکتها در تضییع حق مردم باز باشه و اگه اون سرعت استانداردی که باید بدن ندن به مردم پاسخگو نیستن.یعنی خانه از پایبست ویرانه.آخه تو این عصر اطلاعات مردم قراره چه کاری با سرعتای بالاتر انجام بدن که با سرعتای پایینتر انجام نمیدن! شرکتام بخاطر حرف و آبروی خودشون نباید سر مردم کلاه بذارن که میذارن!
به نظرم اتفاقن هنوز هم همون 128 ملاک عمله. یعنی هدف اینه که ضمن حفظ دسترسی واقعی مردم عادی به اینترنت با متوسط حداکثر 128 کیلوبیت، سرعت دسترسی مردم به شبکه رو بالاتر نشون بدن. اینم تو اهداف وزارت ارتباطات و برنامههای توسعه به شکل ضمنی وجود داره. از یه طرف یه قانون گذاشته شده که دسترسی مصارف خانگی (بخونید «مردم»)به اینترنت حداکثر 128 کیلوبیت باشه، از طرف دیگه هدف برنامه توسعه ایجاد دسترسی متوسط 2مگابیت برای مردم اعلام شده. نکته در اینه که تو این دومی بر خلاف اولی صراحتی درباره مورد دسترسی عنوان نشده ولی از شواهد امر اینه که دسترسی فقط به شبکه داخلی مبنای عملشونه. یعنی پهنای باند اینترنت رو ثابت نگه دارن و همزمان شبکه داخلی (اعم از adsl و موبایل) رو گسترش بدن تا هر دو هدف با هم محقق بشه.
بنابراین تمام توسعههایی که همین جنس که اتفاق افتاده تو این یکی دو سال گذشته فقط ظرفیت دسترسی به شبکه داخل کشور رو داره گسترش میده.
من حس می کنم ( البته نمی دونم چقدر درسته ) ایرانسل داره سرعتها رو محدود می کنه تا کیفیت شبکش بالاتر بره. چند روز پیش سرعتم کلا حول و حوشه 25 الان شده دور و بر 16.
سرعت تک کانکشن مایکروسافت رو ببینید حدود 16 مگه برای این تایم روز غیر مترقبه هستش. معمایی شده چون از سایت اپل این سرعتو نمیده ( نکنه ایرانسل cdn راه انداخته برای خودش و این فایل رو داره از سرور داخلی میگیره به جای سرور خود مایکروسافت)
pooya777
06-02-2016, 16:30
همین ورژن کاستوم که در انجمن هست رو من دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی ندیدم
ورژن کاستوم چه تفاوتی با ورژن اصلیش داره؟ چه قابلیتهایی به ورژن مد شده اش اضافه یا کم کردن؟ یا واسه سازگاریش با اپراتورهای ایرانه؟:n13:
ربطی به سازگاری با اپراتورهای ایران نداره، اگر آنلاک شده باشه با همه اپراتور ها کار می کنه بدون نیاز به آپدیت
Behzad83
06-02-2016, 18:19
من حس می کنم ( البته نمی دونم چقدر درسته ) ایرانسل داره سرعتها رو محدود می کنه تا کیفیت شبکش بالاتر بره. چند روز پیش سرعتم کلا حول و حوشه 25 الان شده دور و بر 16.
سرعت تک کانکشن مایکروسافت رو ببینید حدود 16 مگه برای این تایم روز غیر مترقبه هستش. معمایی شده چون از سایت اپل این سرعتو نمیده ( نکنه ایرانسل cdn راه انداخته برای خودش و این فایل رو داره از سرور داخلی میگیره به جای سرور خود مایکروسافت)
دانلود منیجر چی هستش؟
با idm هم تست کردید؟
SPIRIT PALST III
06-02-2016, 18:44
سلام
سرعت رو زده نامحدود یعنی چی؟؟؟؟
مرسی...
smit.doctor
06-02-2016, 20:06
^^^ یعنی حداکثر سرعتی که دکل مخابراتی منطقه و گوشیتون میتونه ساپورت میکنه.
---------------------------
دوستان لطف میکنید سرعت سرور خارجی انگلیس یا آلمان رو بزارید؟
morteza_7
06-02-2016, 20:09
من همون موقع شروع این طرح ها هم گفتم هدف از ارایه طرح هر گیگ صد تومن و دویست تومن فقط جذب مشتری و ترغیب خرید مودم هست وقتی هم چند صد هزارتومن دادی مودم دیگه مجبوری مشترک بمونی. پای خودشان بیشتر از این قیمتهایی که در طرح های شبانه میدانند در میاد که بخوان به منو شما بدن اینها چیزی جز سیاست های جذب مشتری و بازار یابی نیست.
آخ چه حالی می ده این اینترنت به صورت ماهوره ای بشه و از کنترل این شرکت های مثل ایرانسل و همرا ه خارج شه و این دقل بازها و اون عوضی های پشت پرده برن گرشونو گم کنند وهمه مردم بتونند دسترسی راحت وبدون دزدی و از این جنگولک بازی ها نباشه
اوفففففففف:n03:
دانلود منیجر چی هستش؟
با idm هم تست کردید؟
این free download manger هست که کلا گذاشتم روی تک کانکشن،
سرعت تک کانکشنم رو با این تست می کنم
idm هم برای مالتی کانکشن
17بهمن ساعت 2150
سیگنال
17بهمن ساعت 2150
سیگنال
شما کاستوم رام ریختید رو 3372 ؟؟؟
amirdiba
06-02-2016, 22:08
اینقدر تعریف از دانگل فور جی e3372. شنیدم که هوس کردم بخرم. دوستان انلاک این دانگلم هست؟ کسی لینک خرید سراغ داره؟ من خودم هواوی e5573 دارم که فوق العاده قوی هست .جایی که موبایل اصلا وصل نمیشه راحت وصل میشه و سرعت حدود پنج تا ده مگ رو میده. فقط امکان قفل شبکه نداره. این 3372واقعا میشه قفل کرد رو فور یا تری جی؟
شما کاستوم رام ریختید رو 3372 ؟؟؟
بله.
اینجا رو ببینید
اینقدر تعریف از دانگل فور جی e3372. شنیدم که هوس کردم بخرم. دوستان انلاک این دانگلم هست؟ کسی لینک خرید سراغ داره؟ من خودم هواوی e5573 دارم که فوق العاده قوی هست .جایی که موبایل اصلا وصل نمیشه راحت وصل میشه و سرعت حدود پنج تا ده مگ رو میده. فقط امکان قفل شبکه نداره. این 3372واقعا میشه قفل کرد رو فور یا تری جی؟
بله. میشه ( حالت 4g only)
5573 هم اگر نمیشه احتمال داره با تغییر وب یو آی یا نهایتا فرم ویر باید بشه
amirdiba
06-02-2016, 22:32
والا من هرچه گشتم فریمورک 5573 پیدا نکردم .دوستان سوال من این بود انلاک مودم 3372 هست؟
توی حالت اتصال با کابل این نرم افزار مودم شما رو میشناسه
اگر شناخت ببینید می تونید بزارید روی حالت 4 جی اونلی
اگر این قابلیت برای مودم نباشه اونوقت جاهایی که تری جی ضعیفه بلا استفاده میشه چون این مودم نسل دو نداره
والا من هرچه گشتم فریمورک 5573 پیدا نکردم .دوستان سوال من این بود انلاک مودم 3372 هست؟
بله راحت آنلاک میشه
تاپیک جامع مودمهای 3G 4G HUAWEI ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sadegh1010
06-02-2016, 23:19
با سلام
امکان آپدیت فرم ویر و وب یو آی دانگل 3372 وجود دارد و بنده این کار رو کردم و بعد از آپدیت همچنان امکان اتصال به روتر 3020 وجود دارد و حالت آنلاک باقی می ماند. از ویژگی های مهم در این ورژن این است که شما می توانید قدرت سیگنال را به شکل آر اس اس آی نیز مشاهده کنید چه از طریق روتر وصل شوید یا یو اس بی. طبق گفته برخی سایتها پینگ نیز مقداری بهبود پیدا می کند و سرعت لود صفحات خود تنظیمات بهتر می شود. به هر حال بنده تصاویری از محیط جدید می گذارم تا کاربران بهتر مقایسه کنند.
بنده این آپدیت رو از طریق سایت آلمانی و روسی پیدا کردم.
نمایش rssi rsrq
حالت آنلاک
ضمن تشکر از کاربر IVAN مشکل ussd با تغییر webui حل شد کاربرانی که از ورژن webui
17.100.06 استفاده کرده اند. ورژن 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1 را دریافت کرده و صرفا همان وب یو آی را آپدیت کنند.
طریقه آپدیت e3372
فایلهای زیر را دانلود کنید.
1-firmware حجم 26 مگ
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03.zip
اینم E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04.rar
2- webui 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1
3- وارد سایت زیر شوید و با اکانت گوگل خود ساین شوید.
IMEI خود را وارد کنید. قسمت device information در دانگل را ملاحظه کنید. در قسمت مدل E3372 را وارد کنید و calculate را بزنید و با کلیک بر روی پلاس نتیجه را مشاهده کنید. در کدهای داده شده کد flash code را یادداشت کنید تا در قسمت آپدیت فرم ویر استفاده کنید.
از طریق این سایت هم می تونید خیلی راحت تر کد فلش و آنلاک رو بگیرید. بدون محدودیت و سریع
4- دانگل خود را از طریق یو اس بی متصل کنید و برنامه E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03 یا 04 را اجرا کنید. منتظر بمانید تا پورت را بشناسد و از شما رمز درخواست کند. در اینجا رمزی را که قبلا دریافت کردیم (flash code) را وارد کنید و صبر کنید تا گزینه ready to download فعال شود و به شکل آفلاین فایل به دانگل منتقل شود. تا زمانی که تاییدیه آپدیت را نگرفتید دست نزنید این پروسه حدود یک دقیقه زمان می برد و نیازی به اینترنت نیست.
5- برای آپدیت وب یو آی نیز فایل Update_WEBUI را اجرا کنید تا مشابه قبلی انجام شود با این تفاوت که این آپدیت نیازی به رمز ندارد.
نهایتا شما هم فرم ویر و هم وب یو آی دانگل خود را ارتقاء داده اید و تنظیمات قبلی شما همچنان باقی است.
نکات مهم
1- هیچ گاه بعد از دو بار اشتباه در وارد کردن رمز مجدد رمز وارد نکنید.
2- احتمالا گارانتی باطل می شود.
3- اطلاعی درباره امکان برگشت به ورژن پایین تر ندارم.
4- بنده هیچ مسئولیتی درباره اتفاقات احتمالی ندارم. اما طبیعتا نباید مشکلی پیش بیاید.
برای بازدید پارامترهای سیگنال در اندروید ( در صورت اتصال به روتر ) از این اپلیکیشن استفاده کنید.
واقعا ممنونم دوست عزیز . بعد اپدیت سرعت لود صفحات وب خیلی خیلی بهتر شد واقعا ممنون:n40:
bigbang0661
07-02-2016, 00:52
دوستان بهترین طرح واسه دانلود شبانه کدومه؟ میشه یکی راهنمایی کنه
من ADSL دارم ولی واسه شبانه میخوام ایرانسل بگیرم.
amirdiba
07-02-2016, 01:40
توی حالت اتصال با کابل این نرم افزار مودم شما رو میشناسه
اگر شناخت ببینید می تونید بزارید روی حالت 4 جی اونلی
اگر این قابلیت برای مودم نباشه اونوقت جاهایی که تری جی ضعیفه بلا استفاده میشه چون این مودم نسل دو نداره
با اون نرم افزار هرکاری کردم نشناخت . هیچ رقمه ولی این بهتره
با اون نرم افزار هرکاری کردم نشناخت . هیچ رقمه ولی این بهتره
میتونی یه کمکی بم بکنی؟برد وای فای 5573 چقدره؟
amirdiba
07-02-2016, 18:17
10 متر اگه چیزی جلوت نباشه ی طبقه میام پایین دیگه زوری نداره
bigbang0661
07-02-2016, 21:15
دوستان بهترین طرح واسه دانلود شبانه کدومه؟ میشه یکی راهنمایی کنه
من ADSL دارم ولی واسه شبانه میخوام ایرانسل بگیرم.
رفقا؟ کسی نیست؟
mohamad1384
07-02-2016, 21:48
سلام ببخشید من مودم ایرانسل را اپدیت کردم متاسفانه صفحه مودم دیگه نمی اید ادرس صفحه اول مودم را می نویسید
amirdiba
07-02-2016, 21:54
192.168.8.1
فرستاده شده از هواوی میت 8
mohamad1384
07-02-2016, 21:55
مدل e3372 است
mohamad1384
07-02-2016, 21:57
همین ادرس را باز نمی کند
amirdiba
07-02-2016, 22:15
مشکل دار شدی عزیزم برو عیبو پیدا کن
naser.051
07-02-2016, 22:23
سلام ببخشید من مودم ایرانسل را اپدیت کردم متاسفانه صفحه مودم دیگه نمی اید ادرس صفحه اول مودم را می نویسید
تو my computer برسد اونجا یک ایمیج مانت شده هست نصبش کنید احتمالا بعد از نصب به صورت autorun نصب نشده
Sent from my LT25i
اینترنت داری یا نه؟
naser.051
07-02-2016, 22:24
تو my computer برید اونجا یک ایمیج مانت شده هست نصبش کنید احتمالا بعد از نصب به صورت autorun نصب نشده
Sent from my LT25i
amirdiba
07-02-2016, 22:38
تو my computer برید اونجا یک ایمیج مانت شده هست نصبش کنید احتمالا بعد از نصب به صورت autorun نصب نشده
Sent from my LT25i
یعنی کجاش؟
اینا رو میپرسم واسه این که فردا 3372 به دستم میرسه و میخام هم انلاک هم اپدیت کنم
naser.051
08-02-2016, 00:17
دوستانی که به دنبال انتن برای مودم های huawey بودن این سایت با قیمت خیلی کمتر میفروشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که به دنبال انتن برای مودم های huawey بودن این سایت با قیمت خیلی کمتر میفروشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزم خسته نباشين
اين سايت امازون انگلستان هست
يه اسران چيزي نميقرسته! اگه قرار به خريد از خارج باشه كه از سايتهاي چيني ارزون پيدا نميشه كه
سلام
مرورگر اصلیتون کروم هست؟
با فایرفاکس یا کروم حالت ناشناس این لینک رو باز کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hermione
08-02-2016, 11:03
رفقا؟ کسی نیست؟
طرح های شبانه 20 گیگ و صبح ها 6-12 پنج گیگ که قبلا بود برداشته شده متاسفانه
در حال حاضر فقط طرح های ساعتی توی این بازه وجود داره یک ساعتی دو ساعتی و سه ساعتی.
Armin.Computer
08-02-2016, 11:07
سلام
چند روز پیش داشتم از یه محلی رد می شدم که یه دکل ایرانسل اونجا بود
دیدم چند تا آنتن مایکروویو روش نصب بود که نسبتا بزرگ هم بودن
ظاهرا دکل نسل 3 و بدون RRU هم بود
نسل 4 رو نمی دونم
ولی جالب این بود که پایین سکتور ها یه سکتورهای دیگه ای بود نصف سکتور های موبایل
پشت هر کدومشون هم دستگاه هایی مانند RRU بود
شبیه یه تجهیزات وایمکس
این رو هم بگم که شهر ما فقط تحت پوشش وایمکس ایرانسل نیست و فقط مبین نت آنتن میده
به نظرم یکی از دو حالت زیر ممکنه باشه:
1-نصب تجهیزات TD-LTE
2-تجهیزات وایمکس مبین نت
به نظرتون کدومه؟
amirdiba
08-02-2016, 11:16
امازون و ebay نمیفرستن. من چندین بار همین انتن رو از dhgate و علی اکسپرس خریدم . حدود 150 تا 200 در میاد. دادم یک سایتی که از چین خرید میکنه برام به ادرس خودم خرید. حدود 20 و 22 روز هردوش اومد. البته انتن اولمو یکی از دوستان همین انجمن زحمتشو برام کشید.
امازون و ebay نمیفرستن. من چندین بار همین انتن رو از dhgate و علی اکسپرس خریدم . حدود 150 تا 200 در میاد. دادم یک سایتی که از چین خرید میکنه برام به ادرس خودم خرید. حدود 20 و 22 روز هردوش اومد. البته انتن اولمو یکی از دوستان همین انجمن زحمتشو برام کشید.
لطف می کنید تجربه استفاده از آنتن رو بفرمایید چقدر تاثیر گذاشت؟ سیگنالتون چند بود و چند شد؟
مدتی توی منطقه ما سرعت روی 16 مگابیت بسته شده علی رغم دروغهای پشتیبانی ایرانسل! مناطق دیگه چطوره ؟
یک سوال چطور میشه این ویدئو رو مستقیم توی همین پست با اینسرت وارد کرد
amirdiba
08-02-2016, 19:42
لطف می کنید تجربه استفاده از آنتن رو بفرمایید چقدر تاثیر گذاشت؟ سیگنالتون چند بود و چند شد؟
اول بگم تو شهر من زیاد انتن استفاده نمیکنم تاثیری ندیدم. البته نه که نه حس میکنم سرعتم پایدار تره ولی چون سرعتم بالا بوده چک نکردم. اینا رو واسه محل کارم گرفتم که تقریبا اخر شبکه هست. یعنی موبایل تری یا فور نمیشه. قدرت سیگنال هم بدون انتن منفی 110 حدودا. انتن 35 dbm دارم که جهت انتن رو به سمت شهری که سیگنال میاد میگیرم و اینترنتم با منفی 90 پایدار میشه و قطع نمیشه. حالا انتن نباشه کانکت میشه مودمم ولی اگه دانلود یا استفاده نکنم میپره رو E چون مودم فعلیم امکان قفل شبکه نداره. تاکید میکنم اینجا که هستم موبایل همون E و به شبکه بالاتر امکان وصل نداره. ی انتن 3 DBM دارم که اونم اگه مودم رو بزرارم تو تراس محل کارم همون کارو میکنه
سلام فاصله من تا شهرمون 25کیلومتره و اونجا فورجی هست سوال من اینه ایا اگه مودم e3372بگیرم و یا انتن خارجی روش نصب کنم سیگنال میگیرم یا نه؟
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
naser.051
08-02-2016, 21:03
سلام فاصله من تا شهرمون 25کیلومتره و اونجا فورجی هست سوال من اینه ایا اگه مودم e3372بگیرم و یا انتن خارجی روش نصب کنم سیگنال میگیرم یا نه؟
احتمالش هست ولی تضمین نمیدم 3372 به راحتی بدون انتن میتونه تا حد اکثر متر دور تر سیگنال دریافت کنه یا نصب انتن میتتونه تا 35 کیلومتر سیگنال رو دریافت کنه اما امواج چون به صورت رادیوی هست نمیشه تضمین کرد
Sent from my LT25i
کم کم تاپیک داره به سمت ساپورت دانگل و آنتن شیفت میکنه . البته حرجی هم نیست.
من هم داشتم سفارش انتن و مودم از چین میدادم برای استفاده از سرویسهای شبانه با سرعت بهتر (از گوشی بعنوان مودم)
که با این وضعیت که هم اون سرویسارو برداشته هم سرعت افت محسوس (عمدی) کرده دیگه چه توجیهی داره این هزینه؟
چندتا نکته :
برای منم سرویسای شبانه ( مثلا 20 گیگ ) بارها نیمساعت مونده به پایانش قطع شده و سوئیچ کرده بود روی بسته اصلی که واقعا
اند نامردیه و سروکله زدن با پشتیبانی هم کاملا بی نتیجه . (این بسته های ساعتی هم همینه باز داستان)
انتن رو تحقیق بیشتری کردم و خلاصه مطلب برای کسانی که میخوان بخرن اینه که همون ارزونترین ها هم ( 5 دلار و کمتر) کارو راه میندازه و بقول یه سایت معتبر ادعای 35 dbi گین رو فقط با انتی به طول 65 متر ! میشه کرد اونم باز هزار اشکال دیگه داره. و خلاصه
پولتونو دور نریزید aliex پر از انتن های یکی دو دلاریه که همون کارو میکنن .
(اصلا چقدر قراره صرفه جویی براتون بکنه که میخوایید 200 هزار تومن بابت انتن بدید ؟؟)
تازه با این وضع اینترنت که هرروز یه بساط ... جدیدیه
منکه فعلا منصرف شدم تا ببینیم اسفند به بعد چی میشه.
اگر بحثهای مرتبط با مودمها و روتر ها توی تاپیک زیر مطرح بشه خیلی بهتر. اولا کاربران اپراتورهای دیگه هم اونجا بهتر استفاده می کنند و ثانیا مباحث مربوط به اینترنت ایرانسل بهتر پیگیری میشه. و نهایتا مباحث تکراری کمتر مطرح میشه.:n01:
Armin.Computer
08-02-2016, 22:36
سلام
دوستان تاپیک مودم هست و لطفا بحث مودم همونجا انجام بشه
موفق باشید
amirdiba
08-02-2016, 22:40
فکر نمیکنم یعنی مطمنم
مدتی توی منطقه ما سرعت روی 16 مگابیت بسته شده علی رغم دروغهای پشتیبانی ایرانسل! مناطق دیگه چطوره ؟
یعنی کسی نیست به این سوال جواب بده؟
یک سوال چطور میشه این ویدئو رو مستقیم توی همین پست با اینسرت وارد کرد
در حال حاضر تو مناطق مختلف شهر ما سرعت (3G) در بیشتر مواقع به زور به 256 کیلوبیت در ثانیه می رسه. در بهترین حالت و ساعات خلوت شبکه 2 مگابیت بر ثانیه هست.
یعنی کسی نیست به این سوال جواب بده؟
داخلی یا خارجی ؟
تهران که من هیچوقت باین 16 هم نرسیده سرعتم . ولیعصر ومرکز شهر .
الان هم که خیلی بدتر شده .
داخلی یا خارجی ؟
تهران که من هیچوقت باین 16 هم نرسیده سرعتم . ولیعصر ومرکز شهر .
الان هم که خیلی بدتر شده .
داخلی، فرقی نمی کنه.
Soroush-S
09-02-2016, 01:41
تفاوتی بین اینترنت 3G ایرانسل با رایتل در مصرف باتری گوشی هست یا هر دو پرمصرف هستند؟
hady1364
09-02-2016, 02:08
تصاویر گویا هستند :n02:
مودم 3372 و روتر TP-Link 3020
عجب !! شما کدوم منطقه هستید ؟ مودم داخل اتاقه ؟ بوستری , رام کاستومی , انتن اضافه ای ؟
hamed11368
09-02-2016, 08:53
شما بدون روتر و با اتصال مستقیم مودم سرعتت چقدره؟ با روتر سرعتت افت پیدا نمیکنه؟
hamed11368
09-02-2016, 08:55
تست سرعت
ترکیب 3372 و 3020
3372 به تنهایی
naser.051
09-02-2016, 12:21
ایا کسی هنوز علت کاهش سرعت با روتر های 4g تی پی لینک رو نفهمیده؟
Sent from my LT25i
تست سرعت
ترکیب 3372 و 3020
3372 به تنهایی
از صفحه اطلاعات دستگاه روترتون و تنظیمات یه تصویر میزارید. با یکی خودم مقایسه کنم چون من هم چنین افتی ندارم. افت 3020 معمایی شده
sadegh1010
09-02-2016, 12:37
3G Irancell
naser.051
09-02-2016, 12:38
از صفحه اطلاعات دستگاه روترتون و تنظیمات یه تصویر میزارید. با یکی خودم مقایسه کنم چون من هم چنین افتی ندارم. افت 3020 معمایی شده
خب شما عکس بزار ما مقایسه کنیم چون بنده 3040 دارم اما سرعت رو از نصف کمتر میکنه
Sent from my LT25i
amirdiba
09-02-2016, 13:03
کم کم تاپیک داره به سمت ساپورت دانگل و آنتن شیفت میکنه . البته حرجی هم نیست.
من هم داشتم سفارش انتن و مودم از چین میدادم برای استفاده از سرویسهای شبانه با سرعت بهتر (از گوشی بعنوان مودم)
که با این وضعیت که هم اون سرویسارو برداشته هم سرعت افت محسوس (عمدی) کرده دیگه چه توجیهی داره این هزینه؟
چندتا نکته :
برای منم سرویسای شبانه ( مثلا 20 گیگ ) بارها نیمساعت مونده به پایانش قطع شده و سوئیچ کرده بود روی بسته اصلی که واقعا
اند نامردیه و سروکله زدن با پشتیبانی هم کاملا بی نتیجه . (این بسته های ساعتی هم همینه باز داستان)
انتن رو تحقیق بیشتری کردم و خلاصه مطلب برای کسانی که میخوان بخرن اینه که همون ارزونترین ها هم ( 5 دلار و کمتر) کارو راه میندازه و بقول یه سایت معتبر ادعای 35 dbi گین رو فقط با انتی به طول 65 متر ! میشه کرد اونم باز هزار اشکال دیگه داره. و خلاصه
پولتونو دور نریزید aliex پر از انتن های یکی دو دلاریه که همون کارو میکنن .
(اصلا چقدر قراره صرفه جویی براتون بکنه که میخوایید 200 هزار تومن بابت انتن بدید ؟؟)
تازه با این وضع اینترنت که هرروز یه بساط ... جدیدیه
منکه فعلا منصرف شدم تا ببینیم اسفند به بعد چی میشه.
کاملا موافقم چون من. سه مدل از همین انتن ها دارم ۳۵ dbiو ۳ و پنج فرقی تو ایران ندیدم . همشون نت رو پایدار میکنن
amirdiba
09-02-2016, 13:06
تفاوتی بین اینترنت 3G ایرانسل با رایتل در مصرف باتری گوشی هست یا هر دو پرمصرف هستند؟
کلا رو این نسل ها مصرف بالا و داغی گوشی یا تجهیز طبیعیه
hamed11368
09-02-2016, 13:54
خدمت شما دوست عزیز
البته من به پشتیبانی تی پی لینک هم ایمیل زدم و دارم پیگیری میکنم
ولی هنوز جواب قانع کننده ای ندادن
hamed11368
09-02-2016, 14:00
البته من وقتی روتر رو با کابل لن متصل میکنم، در این حالت تقریبا افت سرعتی ندارم. فقط در حالت وای فای این افت شدید سرعت وجود داره.
خدمت شما دوست عزیز
البته من به پشتیبانی تی پی لینک هم ایمیل زدم و دارم پیگیری میکنم
ولی هنوز جواب قانع کننده ای ندادن
ورژن من اینه شما هم با همین امتحان کن
3.17.2 Build 140610 Rel.65031n
لینک از سایت تی پی لینک
ضمنا تنظیمات نت ورک مهمه نه وایرلس شما اصلا سعی کن مقایسه هات در حالتی باشه که به روتر با لن وصلی نه وایرلس.
توی تنظیمات نت ورک هم حالت 4 جی اونلی باشه و به تنظیمات دیگه دست نزن. همون پیش فرضها بمونه
البته من وقتی روتر رو با کابل لن متصل میکنم، در این حالت تقریبا افت سرعتی ندارم. فقط در حالت وای فای این افت شدید سرعت وجود داره.
توی وای فای مقداری افت سرعت طبیعی هست اما مقدار اون به خیلی چیزها بستگی داره. از نظر من اگر شما با کابل لن افتی نداری یعنی این دو تا با هم مچ هستن.
اگر شما مودم ای دی اس ال داری و پورت لنش به عنوان ون هم کار می کنه می تونی لن 3020 رو به ای دی اس ال وصل کنی و با وای فای اون هم تست کنی توی این حالت dhcp باید در دی اس ال غیر فعال بشه
hamed11368
09-02-2016, 14:45
توی وای فای مقداری افت سرعت طبیعی هست اما مقدار اون به خیلی چیزها بستگی داره. از نظر من اگر شما با کابل لن افتی نداری یعنی این دو تا با هم مچ هستن.
اگر شما مودم ای دی اس ال داری و پورت لنش به عنوان ون هم کار می کنه می تونی لن 3020 رو به ای دی اس ال وصل کنی و با وای فای اون هم تست کنی توی این حالت dhcp باید در دی اس ال غیر فعال بشه
hamed11368
09-02-2016, 14:49
یعنی میشه فرمویر رو دانگرید بکنم؟
مشکلی پیش نمیاد؟
تنظیمات در حالت پیش فرض هستش، البته با انواع تنظیماته دیگه، چه روی روتر، چه روی مودم هم امتحان کردم، اما هیچ فرقی نکرد
با اینترنت ADSL قبلا تست کردم، این روتر اصلا سرعت ADSL رو کاهش نداد و با همون سرعت دانلود داشتم.
تنها ایرادش کاهش سرعت مودم وقتیه که مودم روی شبکه 4 جی ست شده و اینترنت به صورت وایرلس شیر میشه
حتی وقتی مودم روی حالت 3 جی آنلی میزارم، تقریبا سرعت وایرلس و لن برابر میشه و میرسه به سرعت اتصال مستقیم مودم به لب تاپ
zofishel
09-02-2016, 16:05
سلام دوستان
شما هم موقعی که به اینترنت وصلین ایرانسل قطع میشه؟ در روز چند بار؟
ممنون
amirdiba
09-02-2016, 16:21
سلام با قطعیت میدونید این انتن. چه اپراتوریه؟
و چه تجهیزاتی داره؟
amirdiba
09-02-2016, 16:27
پاک شود..........................
number-1
09-02-2016, 16:59
ایا جزیره هوشمند برای دائمی ها هم قابل استفاده هست یا نه؟
amirdiba
09-02-2016, 17:00
ورژن من اینه شما هم با همین امتحان کن
3.17.2 Build 140610 Rel.65031n
لینک از سایت تی پی لینک
ضمنا تنظیمات نت ورک مهمه نه وایرلس شما اصلا سعی کن مقایسه هات در حالتی باشه که به روتر با لن وصلی نه وایرلس.
توی تنظیمات نت ورک هم حالت 4 جی اونلی باشه و به تنظیمات دیگه دست نزن. همون پیش فرضها بمونه
سلام من ورژنم تا دیروز این بود 3.17.2 Build 140610 Rel.65031n ولی به اخرین فریمور اپگرید کردم فکر کنم تاریخش شده برج 9 سال 2015 . چرا اپگرید نمیکنید ؟ سرعتم با لن افتی نداره
همچنین من میبینم شما اپراتور دیفالت رو یعنی اون امریکاییه رو انتخاب میکنید. خودش مگه نگفته وقتی کشورتون تو لیست نبود تیک پایینش رو بزارین و APN ارایه دهنده تونو وارد کنید؟ من همین کارو میکنم. تجربه خاصی دارین؟ من که اون روشی نرفتم.
- - - Updated - - -
ایا جزیره هوشمند برای دائمی ها هم قابل استفاده هست یا نه؟
خیر ...............
Tehranshahr
09-02-2016, 18:18
تست سرعت
ترکیب 3372 و 3020
3372 به تنهایی
اگه روتر از طریق ppp با مودم ارتباط برقرار کنه نهایت سرعتش حدود25مگابیته.
دانگل 3372 از Ethernet over USB پشتیبانی میکنه که سرعتش خیلی بیشتره. روتر اگه روی این مود با دانگل ارتباط برقرار کنه نباید مشکل سرعت وجود داشته باشه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
amirdiba
09-02-2016, 18:36
دانگل 3372 از Ethernet over USB پشتیبانی میکنه که سرعتش خیلی بیشتره. روتر اگه روی این مود با دانگل ارتباط برقرار کنه نباید مشکل سرعت وجود داشته باشه.
خوب زحمت بکش رو تنظیمات بگو کجاشو دست بزنیم چه اپشنی رو فعال کنیم؟
hamed11368
09-02-2016, 19:15
[QUOTE=amirdiba;8786784]سلام من ورژنم تا دیروز این بود 3.17.2 Build 140610 Rel.65031n ولی به اخرین فریمور اپگرید کردم فکر کنم تاریخش شده برج 9 سال 2015 . چرا اپگرید نمیکنید ؟ سرعتم با لن افتی نداره
همچنین من میبینم شما اپراتور دیفالت رو یعنی اون امریکاییه رو انتخاب میکنید. خودش مگه نگفته وقتی کشورتون تو لیست نبود تیک پایینش رو بزارین و APN ارایه دهنده تونو وارد کنید؟ من همین کارو میکنم. تجربه خاصی دارین؟ من که اون روشی نرفتم.
- - - Updated - - -
من APN ره به صورت دستی هم تنظیم کردم و تست کردم، اما هیچ تفاوتی با حالت دیفالت نداشت.
hamed11368
09-02-2016, 19:17
ممنون از راهنماییتون
امکانش هست کمی بیشتر توضیح بدید؟
چه طور این تنظیمات رو اعمال کنم؟
Tehranshahr
09-02-2016, 19:46
با سلام
امکان آپدیت فرم ویر و وب یو آی دانگل 3372 وجود دارد و بنده این کار رو کردم و بعد از آپدیت همچنان امکان اتصال به روتر 3020 وجود دارد و حالت آنلاک باقی می ماند. از ویژگی های مهم در این ورژن این است که شما می توانید قدرت سیگنال را به شکل آر اس اس آی نیز مشاهده کنید چه از طریق روتر وصل شوید یا یو اس بی. طبق گفته برخی سایتها پینگ نیز مقداری بهبود پیدا می کند و سرعت لود صفحات خود تنظیمات بهتر می شود. به هر حال بنده تصاویری از محیط جدید می گذارم تا کاربران بهتر مقایسه کنند.
بنده این آپدیت رو از طریق سایت آلمانی و روسی پیدا کردم.
نمایش rssi rsrq
حالت آنلاک
طریقه آپدیت e3372
فایلهای زیر را دانلود کنید.
1-firmware حجم 26 مگ
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03.zip
اینم E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04.rar
2- webui 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1
3- وارد سایت زیر شوید و با اکانت گوگل خود ساین شوید.
IMEI خود را وارد کنید. قسمت device information در دانگل را ملاحظه کنید. در قسمت مدل E3372 را وارد کنید و calculate را بزنید و با کلیک بر روی پلاس نتیجه را مشاهده کنید. در کدهای داده شده کد flash code را یادداشت کنید تا در قسمت آپدیت فرم ویر استفاده کنید.
از طریق این سایت هم می تونید خیلی راحت تر کد فلش و آنلاک رو بگیرید. بدون محدودیت و سریع
4- دانگل خود را از طریق یو اس بی متصل کنید و برنامه E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03 یا 04 را اجرا کنید. منتظر بمانید تا پورت را بشناسد و از شما رمز درخواست کند. در اینجا رمزی را که قبلا دریافت کردیم (flash code) را وارد کنید و صبر کنید تا گزینه ready to download فعال شود و به شکل آفلاین فایل به دانگل منتقل شود. تا زمانی که تاییدیه آپدیت را نگرفتید دست نزنید این پروسه حدود یک دقیقه زمان می برد و نیازی به اینترنت نیست.
5- برای آپدیت وب یو آی نیز فایل Update_WEBUI را اجرا کنید تا مشابه قبلی انجام شود با این تفاوت که این آپدیت نیازی به رمز ندارد.
نهایتا شما هم فرم ویر و هم وب یو آی دانگل خود را ارتقاء داده اید و تنظیمات قبلی شما همچنان باقی است.
نکات مهم
1- هیچ گاه بعد از دو بار اشتباه در وارد کردن رمز مجدد رمز وارد نکنید.
2- احتمالا گارانتی باطل می شود.
3- اطلاعی درباره امکان برگشت به ورژن پایین تر ندارم.
4- بنده هیچ مسئولیتی درباره اتفاقات احتمالی ندارم. اما طبیعتا نباید مشکلی پیش بیاید.
برای بازدید پارامترهای سیگنال در اندروید ( در صورت اتصال به روتر ) از این اپلیکیشن استفاده کنید.
آقا دمت گرم مرسی از اطلاعاتت، من اینو نصب کردم خیلی بهتر از ورژن خود ایرانسله از نظر نمایش اطلاعات، فقط این نمودار rssi rsrq رو پیدا نکردم، توی کدوم منوشه؟
Tehranshahr
09-02-2016, 19:55
خوب زحمت بکش رو تنظیمات بگو کجاشو دست بزنیم چه اپشنی رو فعال کنیم؟
ممنون از راهنماییتون
امکانش هست کمی بیشتر توضیح بدید؟
چه طور این تنظیمات رو اعمال کنم؟
والا من این مدل روتر رو ندارم، روتر WR842ND دارم با کاستوم فیرمور OpenWRT
این آموزش رو انجام دادم:
و حالا دانگل رو وقتی وصلش میکنم خودش راه میفته و از دانگل IP میگیره.
همچنین SD Card توی دستگاه رو هم میشناسه و با یکسری تنظیمات میشه ازش استفاده کرد.
تو تست سرعت مستقیم و با روتر هم فرقی ندیدم.
ادیت: اگر با دستورات لینوکس آشنایی دارید، فیرمور OpenWRT نصب کنید و باهاش میتونید هرکاری کنید.
naser.051
09-02-2016, 20:11
تر کیب E3372 + mikrotik hap ac lite میتونه شبکه ای بدون تغیر با امنیت بسیار بالا با اپشن های مدریتی پیشرفته بده این مدل mikrotik hap ac lite سریه جدید روتر های میکروتیک هست طبق تماس مستقیم با میکروتیک همه چیو توضیح دادیم و بعدش این روتر که گفتم معرفی کردن به ما ولی هنوز ورژن سخت افزاری جدیدش تو بازار نیست اگر این روتر جای دیدین که میفروشن سری قدیمی هست سری جدید سخت افزار تا 30 روز دیگه وارد ایران میشه قابلیت های بیشتری هم داره
- - - Updated - - -
تر کیب E3372 + mikrotik hap ac lite میتونه شبکه ای بدون تغیر با امنیت بسیار بالا با اپشن های مدریتی پیشرفته بده این مدل mikrotik hap ac lite سریه جدید روتر های میکروتیک هست طبق تماس مستقیم با میکروتیک همه چیو توضیح دادیم و بعدش این روتر که گفتم معرفی کردن به ما ولی هنوز ورژن سخت افزاری جدیدش تو بازار نیست اگر این روتر جای دیدین که میفروشن سری قدیمی هست سری جدید سخت افزار تا 30 روز دیگه وارد ایران میشه قابلیت های بیشتری هم داره
amirdiba
09-02-2016, 20:11
والا من این مدل روتر رو ندارم، روتر WR842ND دارم با کاستوم فیرمور OpenWRT
این آموزش رو انجام دادم:
و حالا دانگل رو وقتی وصلش میکنم خودش راه میفته و از دانگل IP میگیره.
همچنین SD Card توی دستگاه رو هم میشناسه و با یکسری تنظیمات میشه ازش استفاده کرد.
تو تست سرعت مستقیم و با روتر هم فرقی ندیدم.
ادیت: اگر با دستورات لینوکس آشنایی دارید، فیرمور OpenWRT نصب کنید و باهاش میتونید هرکاری کنید.
این اموزش راه اندازی دانگله فک کنم. اموزش خاصی نیست. واسه فریمورک جدید. میگه اینطور تنطیم کن. یا باید باشه. من TP LINK 2750U و 3020 دارم 3372 رو که وصل میکنم همه اینا خودکار ست میشه. حالا این فریمورک شاید قابلیت های جدیدی یا بهتری به مودم اضافه کرده که در حوزه این قسمت نیست. اصلا خوبیه این دستگاهها اینه که خودکار و راحت همه چیز رو شناسایی میکنن. افت سرعت تو وای فای به دلیل تفاوت چیپست و باس و غیره که مهندسهای مخابران بهتر میدونن و عوامل محیطی طبیعیعه. اختلال کانال و غیره و هراز و یک دلیل. امواج تلفن ..... این همه دستگاههای فرستنده کوچیک و بزرگ. حتی فرکانسهای تولیدی اطراف. وقتی با لن خوبه یعنی خوبه دیگه.:n25:
amirdiba
09-02-2016, 20:14
بهتره دوستان مسایل کاربردی که مثل همین تعویض فریمورک که قاعده و قانون و مرحله داره رو اینجا بزارن. با این چیزا کاربرای عادی مثل من فکر نمیکنم سر در بیاریم. دستور العملی کار کنیم بهتره یعنی اگه لینکی میزاریم یا کاری میکنیم به صورت اموزش باشه. این پیشنهاد منه.
amirdiba
09-02-2016, 20:30
و چه تجهیزاتی داره؟
دوستان ؟؟؟:n24:
MOH@ND3S
09-02-2016, 20:36
و چه تجهیزاتی داره؟
رایتل باند 900 و 2100 ... 3G
amirdiba
09-02-2016, 20:37
رایتل باند 900 و 2100 ... 3G
اخه اینجا ما رایتل نداریم این انتن 4 سالی هست و تجهیزات اون عوض شده ولی فک کنم راه اندازی نشده. مطمنید؟
آقا دمت گرم مرسی از اطلاعاتت، من اینو نصب کردم خیلی بهتر از ورژن خود ایرانسله از نظر نمایش اطلاعات، فقط این نمودار rssi rsrq رو پیدا نکردم، توی کدوم منوشه؟
این نمودار با نرم افزار زیر توی اندروید میاد توی خود مودم در قسمت اطلاعات دستگاه به عدد میاد.
البته استیبل نیست اما کار راه اندازه استیبلشو پیدا نکردم
یک لود بالانسر نرم افزاری رایگان و خوب . اینترنت هایتان را برای دانلود راحت ادغام کنید. (مناسب برای دانلود)
با نرم افزار نت ورک منیجر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-----------
سرعت ایرانسل فیکس 2 مگ - سرعت مخابرات فیکس یک مگ ادغام = 3 مگابایت
amirdiba
09-02-2016, 22:24
سورپرایز
یک لود بالانسر نرم افزاری رایگان و خوب . اینترنت هایتان را برای دانلود راحت ادغام کنید.
با نرم افزار نت ورک منیجر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-----------
سرعت ایرانسل فیکس 2 مگ - سرعت مخابرات فیکس یک مگ ادغام = 3 مگابایت
انصافا حرف نداری اینو واسه موبایل پیدا کردم ولی کار نکرد یا بلد نبودم.
Bensonw3x
09-02-2016, 23:19
آقا من رفتم واسه یکی از فامیلامون وایمکسشو شارژ کنم ، هر گیگ 8200 تومنه ! واقعا کسی نیست رسیدگی کنه به اینا ؟ مگه 3600 تومان نباید باشه !!؟
Armin.Computer
09-02-2016, 23:49
سلام
دوستان لطفا بحث های مودم در تاپیکش انجام بشه
خواهش می کنم
مرسی
آقا من رفتم واسه یکی از فامیلامون وایمکسشو شارژ کنم ، هر گیگ 8200 تومنه ! واقعا کسی نیست رسیدگی کنه به اینا ؟ مگه 3600 تومان نباید باشه !!؟
تازه حالا مثلا بهتر شده سرویس های نامحدود هم اضافه کردن آخرین باری که من از وایمکسم استفاده کردم هر گیگ با مالیات ارزش افزودش بالای نه هزارتومن در میومد! سرعتش هم امکان نداره از حداکثر سرعت اسمی بالاتر بره که معمولا حدود های اشتراک یک به چهار هست. مسخره ترین چیز اینکه اگر حجمت زودتر از زمان تمام بشه تا پایان زمان طرح فقط میتونی بسته افزایشی یعنی همین هرگیگ نه هزار تومن رو استفاده بکنی و نمیتوانی طرح جدید فعال کنی! مودمش هم که هر قیمت دلشون خواست میدن چون انحصاری هست. تا پیش از آمدن مودم های سیمکارتی و نسل سه و چهار شاید بعلت مزیتی که در متحرک بودن داشت ارزش داشت بیشتر هزینه بکنی اما الان دیگه دیوانگیه منکه مودم رو کلا گذاشتم کنار. اینکه بر چه اساس این قیمت میدن آخه وایمکس رو در گروه adsl ها حساب نمیکنند و جزو اینترنت متحرک حساب میکنند.
اصفهان همچنان نسل 4 افتضاح
این تست بعد 4 مرتبه خطا بالاخره گرفته شد
fafool70
10-02-2016, 11:07
سرعت 3g تو شهر ما دقیقن روی 128 کیلوبایت قفل شده و سرعت داتلود از 16 بیشتر نمیشه . واقفا افتضاحه!
دوستان میایم اینحا ببینیم وضع چطوره همش بحث مودمه . مودم خودش تایپک داره شلوغش نکنید خواهشن !
hermione
10-02-2016, 11:35
من احتمال میدم مشکل از تغذیه روتر باشه که نمیتونه تامین کنه جریان لازم برای هر دو رو. نظر شما چیه؟
amirdiba
10-02-2016, 11:39
مساله خیلی سادس. نمیدونم چرا این قدر شلوغ میکنید. رو لن افت سرعت نداره. ببنید این ی تجهیز پرتابل و کوچیک و کاملا سفری و هتلیه. ذاتش همینه. حالا تو ایران صدتومن باشه. این ی تجهیز چند دلاری برای سفره. اگه قرار بود خیلی تاپ باشه شما نمیری مدل بالاتر و گرونتر بخری. ذات این دستگاه همینه. به خدا این عیب نیست. اگه این تاپ باشه مگه من مرض دارم برم روتر ششصدتومنی بخرم.
kasra2012
10-02-2016, 12:44
دوستان كسي مشكل افت سرعت نداشته ديشب؟
هر شب دانلود رو ٢ مگ بود ديشب ٥٠٠ كيلو شده بود
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
amirdiba
10-02-2016, 12:55
دیشب از وب گردی پشیمون شدم خاموش کردم خوابیدم
matr!x_2008
10-02-2016, 13:31
دیشب سرعت بعد از مدت ها برام خوب بود... خیلی وقته زیر 100 کیلوبایته. دیشب فیکس شده بود رو 350.
Tornado2800
10-02-2016, 13:34
سلام
در سمت جنوب شرق استان هرمزگان
طبق بررسی که کردم تجهیزات جدیدی که دارند نصب میکنند ایرانسل اکثرا اریکسون در حال نصب هستند
امیدوارم خوب باشه
hermione
10-02-2016, 13:55
امروز دو تا بسته نیم ساعتی زدم و به محض شروع به دانلود اینترنت قطع میشه !!!!!!
چی میشه به این حرکت گفت ؟
این مشکلو چند بار دیگه هم داشتم ! کسی این مشکلو نداره ؟:n28::n28::n28:
amirdiba
10-02-2016, 14:05
اینم مشکلیه که خیلی ها دارن.
Tornado2800
10-02-2016, 14:24
سلام
دوستان به نظر شما ارزش داره خط 0936 خود رو دائمی کنیم؟
هزینه ی مکالمش که کمتره
دوستانی که دائمی دارن نظرشونو بگن
با بقیه دوستان اگه نظری دارن اعلام کنن
به خصوص در مورد بسته هاش.
hermione
10-02-2016, 14:45
سلام
دوستان به نظر شما ارزش داره خط 0936 خود رو دائمی کنیم؟
هزینه ی مکالمش که کمتره
دوستانی که دائمی دارن نظرشونو بگن
با بقیه دوستان اگه نظری دارن اعلام کنن
به خصوص در مورد بسته هاش.
بنظر من که نه مخصوصا اگر میخواید از اینترنت هم استفاده کنید .
اپراتوری که هیچ چیزش حساب کتاب نداره تضمینی هم نمیکنه یه قبض 7 رقمی نیاد بابت مصرف آزاد اینترنت.
hojjat_2008
10-02-2016, 14:52
به نظر من نه. اولا ۱۲۰۰ تومان حدودا هزینه اشتراک هر ماه به قبض اظافه می شه که اگر مکالمه شما کم باشه فرقی در هزینه مکالمه ندارد و بیشتر طرح های ایرانسل مخصوص اعتباری ها هستش و تنوعش زیاده مثلا اینترنت چند کاربره.
Sent from my ME371MG using Tapatalk
amirdiba
10-02-2016, 14:57
دایمی حد اعتبارش پنجاه هزار تومنه که من خودم با واریز پول کردمش صدتومن که بتونم بسته های میان مدت و بلند مدت بخرم و پولشو دو ماه بعد بدم. قبض هفت رقمی تو ایرانسل بعید میدونم بیاد چون حد اعتبار برسه ی طرفه مسدود میشه .فقط ی چیزایی تو هک سیم های دایمی همراه اول شنیدم کع قبض های میلیونی دادن و بنا به گفته پلیس فتا هک شدن و تماس هایی از دو صبح تا شش صبح با امریکای لاتین و کانادا باهاش برقرار شده. من دوتا سیم دایمی ایرانسل ی دونه دایمی رایتل و دوتا دایمی همراه اول دارم.کمی میترسم ولی نه از بابت ایرانسل.
سلام،دوستان من امروز یک مودم E3372 خریدم،سیم کارت رایگان ایرانسل هم داخلش بود که فعالش کردم،وقتی که من سیم کارت و داخل گوشی می زارم سرعت آپلود تا 20 مگ هم می ره،اما وقتی مودم E3372 رو به لپ تاپ وصل می کنم،سرعت آپلود از 3 مگ بیشتر نمی شه،باید بگم موقع باز کردن مودم از جعبه یک بار مودم از دستم افتاد رو زمین،این مشکل طبیعی هستش یا مودم اشکال پیدا کرده؟یک چیز دیگه هم اینه که داخل کاتالوگ مودم نوشته شده که وفتی مودم به 4g وصل هستش باید چراغ مودم آبی تیره باشه ولی مودم من چه به 3g رجیستر می کنم چه 4g چراغش آبی کم رنگ هستش،اینم مشکله؟ با تشکر
سلام دوستان
تا 150 تومن چه مودمی رو پیشنهاد میکنید؟(یه تاپیک مودم بودم پیدا نکردم آدرس بدید ممنون میشم)
4G و حتی المقدور دارای وای فای
پیشنهاد بهتری هم دارید بفرمایید.
مرسی.
amirdiba
10-02-2016, 15:35
راستین بازار میده 119رایگان میفرسته. ی سیم روشه ی سیم بعد فعال سازی جایزه میده. ده تومن شارژ واسه همه خطها داره و ده گیگ اینترنت سه ماهه خواستی تلفنی هم اوکی میکنه
amirdiba
10-02-2016, 15:38
یک روزه هم واسم فرستاد
naser.051
10-02-2016, 15:49
اپراتوری که هیچ چیزش حساب کتاب نداره تضمینی هم نمیکنه یه قبض 7 رقمی نیاد بابت مصرف آزاد اینترنت.
خطم داعمی هست برای مکالمه خوبه چون ارزون و خوبیش این هست که اگر چند روز دیر تر صورتحساب رو بدی قطع نمیشه و خیلی مزایایه دیگه
Sent from my LT25i
naser.051
10-02-2016, 15:51
سلام دوستان
تا 150 تومن چه مودمی رو پیشنهاد میکنید؟(یه تاپیک مودم بودم پیدا نکردم آدرس بدید ممنون میشم)
مرسی.
Huawei E3276
Sent from my LT25i
kourosh4u
10-02-2016, 16:25
چقدر بد شده اينترنت شبانه ايرانسل! اول که 10 گيگ بود بعد زورکی کردنش 20 گيگ الان کردنش ساعتی! هی گرون تر و بی کفيت تر...قبلاً شايد ميشد با 2 تومن 20 گيگ رو گرفت ولی الان با دو تومن 10 گيگم نميشه..ساعتيشم الکی ميگه نا محدوده ظاهراً 20 گيگه منظورش که اونم چون ميدونه پر نميشه گفته نا محدود!
Le0nard0
10-02-2016, 17:00
سلام دوستان
مرسی.
تاپبک مورد نظر شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام،دوستان من امروز یک مودم E3372 خریدم،سیم کارت رایگان ایرانسل هم داخلش بود که فعالش کردم،وقتی که من سیم کارت و داخل گوشی می زارم سرعت آپلود تا 20 مگ هم می ره،اما وقتی مودم E3372 رو به لپ تاپ وصل می کنم،سرعت آپلود از 3 مگ بیشتر نمی شه،باید بگم موقع باز کردن مودم از جعبه یک بار مودم از دستم افتاد رو زمین،این مشکل طبیعی هستش یا مودم اشکال پیدا کرده؟یک چیز دیگه هم اینه که داخل کاتالوگ مودم نوشته شده که وفتی مودم به 4g وصل هستش باید چراغ مودم آبی تیره باشه ولی مودم من چه به 3g رجیستر می کنم چه 4g چراغش آبی کم رنگ هستش،اینم مشکله؟ با تشکر
اون رنگ چراغ رو غلط ترجمه کردن رنگ باید سیان یا همان آبی فیروزه ای باشه برای نسل چهار و نسل سه دوال کریر نتیجه تست هم در صورتی که دقیقا موقعیت محل تست با دقت سانتیمتر یکی باشه و به یک سرور یکسان وصل شده باشید قابل مقایسه است و نباید مودم با افتادن ساده عیب کنه
اون رنگ چراغ رو غلط ترجمه کردن رنگ باید سیان یا همان آبی فیروزه ای باشه برای نسل چهار و نسل سه دوال کریر نتیجه تست هم در صورتی که دقیقا موقعیت محل تست با دقت سانتیمتر یکی باشه و به یک سرور یکسان وصل شده باشید قابل مقایسه است و نباید مودم با افتادن ساده عیب کنه
به نظر شما اتصال مستقیم مودم با usb به لپ تاپ باعث کاهش سرعت آپلود به 3 مگ نشده؟،اگه مودمو به روتر وصل کنم و بعدش با لن به لپ تاپ وصل کنم سرعت آپلودش مثل گوشی به 20 مگ می رسه؟چون تقریبا" از یک جا تست کرده بودم.با تشکر :n16:
yasidevil
10-02-2016, 17:53
چرا سرعت دانلود 3G شبانه ایرانسل رو سرورهای خارجی این قدر فاجعه است؟ :|
رو داخلیها راحت تا ۱ مگابایت هم میره ولی خارج از ۱۰۰ کیلوبایت بالاتر نمیره، صاف کرد ما رو :n35:
به نظر شما اتصال مستقیم مودم با usb به لپ تاپ باعث کاهش سرعت آپلود به 3 مگ نشده؟،اگه مودمو به روتر وصل کنم و بعدش با لن به لپ تاپ وصل کنم سرعت آپلودش مثل گوشی به 20 مگ می رسه؟چون تقریبا" از یک جا تست کرده بودم.با تشکر :n16:
باید یکی باشه اگر هم که امکاناتش موجوده که با تست جواب قطعی بدست میاد
and-roid2
10-02-2016, 18:36
چرا سرعت دانلود 3G شبانه ایرانسل رو سرورهای خارجی این قدر فاجعه است؟ :|
رو داخلیها راحت تا ۱ مگابایت هم میره ولی خارج از ۱۰۰ کیلوبایت بالاتر نمیره، صاف کرد ما رو :n35:
بدلیل کمبود پهنای باند اینترنت هست.
MOH@ND3S
10-02-2016, 19:34
اخه اینجا ما رایتل نداریم این انتن 4 سالی هست و تجهیزات اون عوض شده ولی فک کنم راه اندازی نشده. مطمنید؟
واضح نیست..ولی میتونه 2G ایرانسل رو باند 900 و 1800 هم باشه..ولی بیشتر بهش میخوره رایتل باشه!
NINTENDO_DS
10-02-2016, 20:47
شماها جدی به این میگین 4g؟ والا مال من فقط آیکونش میاد الانم که حتی تو سایتهای فارسی هم نمیره
به لطف پهنای باند خارجی ایرانسل، پروسه دانلود ما دو مرحله شده:
1. ریموت فایل ها از سرور خارجی به یک آپلودسنتر داخلی
2. دانلود فایل ها از آپلودسنتر داخلی
به نظرم از این به بعد به جای واژه اینترنت ایرانسل از اینترانت ایرانسل استفاده کنیم سنگین تره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](65).gif
masooumi
10-02-2016, 21:21
سلام
دوستان شبکه 4G چهارمی انگار در تهران قابل دریافته
من سرچ زدم چهار شبکه 4G پیدا کرد
به اسم 43212
کسی چیزی در موردش میدونه؟ممکنه برای وایمکس باشه؟
شبکه 43212 با اسم AVACELL مربوط به شبکه 4G شرکت های وب روی فرکانس 800 مگاهرتز می باشد.
Tornado2800
10-02-2016, 21:36
به نظر من نه. اولا ۱۲۰۰ تومان حدودا هزینه اشتراک هر ماه به قبض اظافه می شه که اگر مکالمه شما کم باشه فرقی در هزینه مکالمه ندارد و بیشتر طرح های ایرانسل مخصوص اعتباری ها هستش و تنوعش زیاده مثلا اینترنت چند کاربره.
دایمی حد اعتبارش پنجاه هزار تومنه که من خودم با واریز پول کردمش صدتومن که بتونم بسته های میان مدت و بلند مدت بخرم و پولشو دو ماه بعد بدم. قبض هفت رقمی تو ایرانسل بعید میدونم بیاد چون حد اعتبار برسه ی طرفه مسدود میشه .فقط ی چیزایی تو هک سیم های دایمی همراه اول شنیدم کع قبض های میلیونی دادن و بنا به گفته پلیس فتا هک شدن و تماس هایی از دو صبح تا شش صبح با امریکای لاتین و کانادا باهاش برقرار شده. من دوتا سیم دایمی ایرانسل ی دونه دایمی رایتل و دوتا دایمی همراه اول دارم.کمی میترسم ولی نه از بابت ایرانسل.
سلام
و تشکر
طرح های دائمی ایرانسل کمتر از اعتباری هست ؟
شخصا دائمی رایتل دارم و بسیار راضی هستم نسبت به اعتبارییش.
و شما دوست عزیزی که دائمی دارید نسبت به اعتباری بهتر میدونیدش؟
امشب ایرانسل اینترنتش نابود شده فقط اینترانت
اصلا چه کاری ایرانسل اینترنت بفروشه، بیاد اینترانت بده گیگی 500 تومن و سرعتشم تا آخر باز بزاره دیگه بقیش با خودمون. اینترنتو از جای دیگه تهیه می کنیم این تاپیک هم اینقدر متورم نمیشه. فکر کنم از نظر اقتصادی هم براش به صرفه باشد مرگ یه بار شیون یه بار
Farhad 8904
10-02-2016, 22:08
امشب ایرانسل اینترنتش نابود شده فقط اینترانت
اصلا چه کاری ایرانسل اینترنت بفروشه، بیاد اینترانت بده گیگی 500 تومن و سرعتشم تا آخر باز بزاره دیگه بقیش با خودمون. اینترنتو از جای دیگه تهیه می کنیم این تاپیک هم اینقدر متورم نمیشه. فکر کنم از نظر اقتصادی هم براش به صرفه باشد مرگ یه بار شیون یه بار
امشب کلا همه جا مشکل وجود داشت اکثر isp ها فقط اینترانت بودن.
امشب کلا همه جا مشکل وجود داشت اکثر isp ها فقط اینترانت بودن.
درسته اما وقتی اینترنت مشکل دار میشه ایرانسل بسیار مشکل دار تر میشه
ببینید این تست مخابراته اما ایرانسل حتی اسپید تست لود هم نمی کنه و تایم اوت می ده
سلام دوستان
مرسی.
مودمی که هم وای فای باشه هم 4g زیر دویست تومن وجود نداره. E3273 هست حدود 150تومنه اما وای فای نداره. مدل شبیه همین با وای فای میشه e8372 که البته 210تومن هست. من خریدم از بامیلو اما هنوز بدستم نرسیده.
zofishel
10-02-2016, 22:27
سلام
امشب نت مخابرات هم نابود است نابود فقط سایت های داخلی باز می شوند گوگل هم حتی باز نمی شود
Tornado2800
10-02-2016, 22:30
سلام
اینترنت برای جنوب کشور با اینکه طوفانی هست در وضعیت خوبی قرار دارد امشب.
hojjat_2008
10-02-2016, 23:23
سلام
و تشکر
فعلا که بله.من دائمی ایرانسل دارم راضی نیستم.مگر اینکه در آینده بهتر بشه.
amirdiba
10-02-2016, 23:40
ی چیزی رو امروز تو شهومون تست کردم تو خیابون های اصلی و فرعی زیادی سرعت تست کردم فورچی نهایتش یک مگ .از قرار معلوم ایرانسل فعلا ایم روزا پوکیده
شبکه 43212 با اسم AVACELL مربوط به شبکه 4G شرکت های وب روی فرکانس 800 مگاهرتز می باشد.
بیشتر توضیح میدین..... چجوری میخواد های وب سرویس بده ؟ از کی ؟ سیم کارت قراره بده ؟
naser.051
11-02-2016, 01:26
بیشتر توضیح میدین..... چجوری میخواد های وب سرویس بده ؟ از کی ؟ سیم کارت قراره بده ؟
اینترنت TDD-LTE به روستاها و مناطق محروم زمانشو نمیدونم
Sent from my LT25i
Electronic-Arts
11-02-2016, 11:54
به به به
ایرانسل مشهد پینگ با سرورهای داخلی 1100 تا 1200
سرعت دانلود هم از سرور ایران 60 کیلوبایت
Armin.Computer
11-02-2016, 12:18
Sent from my LT25i
TDD هست؟؟؟
یا 4G معمولی؟؟؟
فکر کنم 4G معمولی هست
naser.051
11-02-2016, 12:35
TDD هست؟؟؟
یا 4G معمولی؟؟؟
فکر کنم 4G معمولی هست
Tdd هست
Sent from my LT25i
کد شارژ ایرانسل رو به اشتباه به جای *144*رمز# ,145 زدم. الان هم میگه شارژو استفاده کردین.هم تو خطم اصلا شارژ نیست.لطفا کمکم کنید
masooumi
11-02-2016, 17:06
در فاز اول و فعلی سرویس LTE FDD است بر روی فرکانس 800 مگاهرتز .
بله سیم کارت ارائه میشود و توسط دانگل یا مودم می توان از شبکه استفاده کرد.
اولین مرحله سرویس در اختیار روستاها قرار میگرد تحت عنوان پروژه ملی USO که در اکثر استان ها به صورت رسمی (با حضور وزیر ارتباطات ) و یا غیر رسمی در همین دهه فجر افتتاح گردید و تا سه ماهه آینده تکمیل خواهد شد.
اطلاعات بیشتر در خصوص سرویس و مودم در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار دارد.
با توجه به نصب تجهیزات در مراکز استان ها و شهرستان ها در فاز های بعدی امکان ارائه سرویس در شهرستانها نیز وجود خواهد داشت.
masooumi
11-02-2016, 17:10
Sent from my LT25i
Tdd هست
Sent from my LT25i
سرویس فعلی LTE FDD است .
ایا ایرانسل وایرلس هم داره؟؟؟؟؟؟؟/
میشه 4جی را جایگزین adslکرد؟؟؟؟؟؟
در فاز اول و فعلی سرویس LTE FDD است بر روی فرکانس 800 مگاهرتز .
بله سیم کارت ارائه میشود و توسط دانگل یا مودم می توان از شبکه استفاده کرد.
اولین مرحله سرویس در اختیار روستاها قرار میگرد تحت عنوان پروژه ملی USO که در اکثر استان ها به صورت رسمی (با حضور وزیر ارتباطات ) و یا غیر رسمی در همین دهه فجر افتتاح گردید و تا سه ماهه آینده تکمیل خواهد شد.
اطلاعات بیشتر در خصوص سرویس و مودم در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار دارد.
با توجه به نصب تجهیزات در مراکز استان ها و شهرستان ها در فاز های بعدی امکان ارائه سرویس در شهرستانها نیز وجود خواهد داشت.
با تشکر از اطلاع رسانی شما این تاپیک به همین مناسبت ایجاد شد.
کنسرسیوم هایوب - آواسل - 4G FDD هشتصد مگاهرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-shayan-
11-02-2016, 20:13
سلام
دوستان من تو برنامه ایرانسل من دیروز خط رو 10 تومن موجودی داشتم 4 تومن اینترنت خریدم الان رفتم تو همون برنامه ایرانسل من میبینم موجودی زده 0 ریال که باید حداقل 5 تومن باشه
این دیگه چه جور شه ممنون میشم یکی تو ضیح بده چه خبره:n36:
naser.051
12-02-2016, 15:31
سرویس فعلی LTE FDD است .
بر چه اساس میگین fdd هست؟ مدرک دارین؟
- - - Updated - - -
سرویس فعلی LTE FDD است .
بر چه اساس میگین fdd هست؟ مدرک دارین؟
saeed_punisher2013
12-02-2016, 15:46
سلام دوستان میخواستم در کنار سرویس ای دی اس الی که دارم صرفا برای دانلود کردن یه مودم 4جی بخرم از دوستانی که تجربه استفاده از مودم E3372 (که خود ایرانسل میفروشه) دارن،میخواستم در مورد تجربشون با این مودم چندتا سوال بپرسم
سرعتش چطوره؟نهایت سرعت دانلودی که ازش گرفتین چقده؟پایداریش چطوره؟سازگاریش با ویندوز 10 خوبه؟کلا توصیه میکنین که بخرمش؟
ممنون میشم تجربه کاریتون رو در اختیار بنده قرار بدین :n40::n40::n40:
سلام دوستان میخواستم در کنار سرویس ای دی اس الی که دارم صرفا برای دانلود کردن یه مودم 4جی بخرم از دوستانی که تجربه استفاده از مودم E3372 (که خود ایرانسل میفروشه) دارن،میخواستم در مورد تجربشون با این مودم چندتا سوال بپرسم
سرعتش چطوره؟نهایت سرعت دانلودی که ازش گرفتین چقده؟پایداریش چطوره؟سازگاریش با ویندوز 10 خوبه؟کلا توصیه میکنین که بخرمش؟
ممنون میشم تجربه کاریتون رو در اختیار بنده قرار بدین :n40::n40::n40:
جواب رو توی این تاپیک ببینید
Le0nard0
12-02-2016, 16:47
ایرانسل باید اسم اینترنتش رو بذاره اینترانسل ! فقط داخلیه پینگ و سرعت سرور خارج و تک کانکشنش افتضاحه .
Tornado2800
12-02-2016, 17:42
سلام
و تشکر
دوستان در این باره کسی نظری داره؟
amirdiba
12-02-2016, 17:47
دایمی رو بسته محدودیت داره ولی مکالمش خوبه.جزیره نداره. کلا دایمی باید بهتر ساپورت شه که انگار نمیشه
zofishel
12-02-2016, 17:48
ایرانسل باید اسم اینترنتش رو بذاره اینترانسل ! فقط داخلیه پینگ و سرعت سرور خارج و تک کانکشنش افتضاحه .
کلا این چند روز کل اینترنت شده اینترانت بخاطر بعضی چیزا:n09:
بعد ازینم که انتخابات مجلس
این ور سال که مالیده شد حالا تا اون ور سال خدا بزرگه:n10:
من بیچاره که مجبور شدم پول اضافی بدم سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت بگیرم:n27::n27:
با سلام
یه سیم کارت ایرانسل گرفتم اما فقط به شبکه نسل دو وصل می شه در حالیه گوشیم نسل چهاره.
وقتی توی قسمت جستجوی شبکه می رم دو تا شبکه پیدا می کنه یکی نسل دو و یکی نسل سه. اما وقتی میزنم که به نسل سه وصل شه می گه رجیستر نشد. توی نقشه ایرانسل هم نگاه کردم منطقه ما تحت پوشش نسل سه و چهار هست. به نظرتون چه کار کنم؟
amirdiba
12-02-2016, 17:58
با سلام
یه سیم کارت ایرانسل گرفتم اما فقط به شبکه نسل دو وصل می شه در حالیه گوشیم نسل چهاره.
وقتی توی قسمت جستجوی شبکه می رم دو تا شبکه پیدا می کنه یکی نسل دو و یکی نسل سه. اما وقتی میزنم که به نسل سه وصل شه می گه رجیستر نشد. توی نقشه ایرانسل هم نگاه کردم منطقه ما تحت پوشش نسل سه و چهار هست. به نظرتون چه کار کنم؟
منطقتون تازه زیر پوشش رفته؟ میگی رو نقشه هست. اطرافیانت میتونن وصل شن؟ حالت شبکتو تو گوشی بزار فقط LTE یا wCDMA جدا جدا چک کن. سیمتم با حالت شبکت رو یک یا دو ست کن. احتمالا سیمت رو اسلاتیه که فور جی نداره. بزارش رو اون سیم
Poiuy021
12-02-2016, 18:22
تست 3g لواسان
سرور داخلی
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
rezapolad
12-02-2016, 20:38
سلام دوستان یه مودم e3372 ایرانسل دارم دانلودش اولاش خیلی خویه تا 6 مگابایت بر ثانیه میره امام بعدش مداوم قطع و وصل میشه انتن دهی هم عالیه -52 دسی بل و هر چهار تا انتن 4G هم پره و کم هم نمیشه به نظرتون مشکل چیه ؟؟ عجیب کلاقه شدم مبتدی هم نیستم خدایی راهنمایی کنید دمتون گرم
naser.051
12-02-2016, 20:45
سلام دوستان یه مودم e3372 ایرانسل دارم دانلودش اولاش خیلی خویه تا 6 مگابایت بر ثانیه میره امام بعدش مداوم قطع و وصل میشه انتن دهی هم عالیه -52 دسی بل و هر چهار تا انتن 4G هم پره و کم هم نمیشه به نظرتون مشکل چیه ؟؟ عجیب کلاقه شدم مبتدی هم نیستم خدایی راهنمایی کنید دمتون گرم
سیگنالت خیلی خوبه اما باید منطقه و محل مصرف کننده بررسی بشه همینجوری نمیشه چیزی گفت
Sent from my LT25i
rezapolad
12-02-2016, 21:21
سیگنالت خیلی خوبه اما باید منطقه و محل مصرف کننده بررسی بشه همینجوری نمیشه چیزی گفت
Sent from my LT25i
یعنی باید چکار کنم
تجربه یکی از دوستان ایرانی از اینترنت کره جنوبی در سال ۲۰۱۰:
(چون ما در سال 2010 به کره رفتیم و ایران در اون زمان بیشتر اینترنت خانگی دیال آپ داشت خیلی این سرعت بسیار بالا برامون جالب بود.
اینکه چرا کره جنوبی پیشتاز سرعت اینترنت هست شاید یک مقدار به فرهنگ مردم کره بر میگرده. مردم کره کلا خیلی دوست دارن کارها سریع انجام شه و به قول خودشون فرهنگ بللی بللی (빨리 빨리) در اونجا حاکمه. به خاطر همین فرهنگ، تقاضای سرعت اینترنت بالا در اونجا زیاده و باعث شده در دهه اخیر کره جنوبی در صدر جدول سرعت اینترنت دنیا باشه.
اما سرعت معمول اینترنت خانگی در کره چقدر هست؟
معمولا سرعت اینترنت خانگی 100 مگابیت در ثانیه هست. یعنی حدود سرعت دانلود 10 مگابایت در ثانیه. یعنی شما یک فیلم سینمایی با کیفیت خوب رو می تونید در یک دقیقه دانلود کنید. البته این اینترنت معمولی هست و شما با بیشتر خرج کردن سرعت بیشتر از این می تونید دریافت کنید.
امتیاز خیلی مهمتر نسبت به اینترنت ایران نامحدود بودن این اینترنت هست. یعنی شما می توانید تمام فیلم ها و سریالهای موجود در اینترنت رو دانلود کنید بدون هیچ محدودیت!
و چون این اینترنت نامحدود هست تعدادی از خانه ها حتی روی وای فای خانه هاشون رمز نمی گذارن و شما راحت می تونید در خیابان از این اینترنت ها استفاده کنید.(
----------------
حالا در ایران ملت باید سر ۵ گیگ حجم اضافه تو سر کله هم بکوبن. یه شرکتی مثل ایرانسل هر کاری دلش بخواد انجام میده و کسی هم نمیتونه چیزی بگه. یه روز بسته ۱۰ گیگی فعال میکنه یه روز اون بسته رو میبنده بسته ساعتی میاره. یه روز ساعتی رو میندازه اون طرف بسته ۲۰ گیگی میاره. دوباره بسته ۲۰ گیگی رو حذف میکنه بسته دیگه میاره. مردم هم که مجبورن به هر سازی که این شرکت میزنه برقصن. معنی ترول رو با ایرانسل فهمیدم:n02:
rezapolad
12-02-2016, 21:48
خدایی هرکس هر چی می دونه کمک کنه
naser.051
12-02-2016, 21:53
یعنی باید چکار کنم
شما نمیخاد کاری انجام بدی چون شما نمیتونی باید شرکت اراعه دهنده بررسی کنه اگر مثلا power eror داشته باشه باید دکل microveiw اضافه کنه
Sent from my LT25i
naser.051
12-02-2016, 21:56
تجربه یکی از دوستان ایرانی از اینترنت کره جنوبی در سال ۲۰۱۰:
(چون ما در سال 2010 به کره رفتیم و ایران در اون زمان بیشتر اینترنت خانگی دیال آپ داشت خیلی این سرعت بسیار بالا برامون جالب بود.
اینکه چرا کره جنوبی پیشتاز سرعت اینترنت هست شاید یک مقدار به فرهنگ مردم کره بر میگرده. مردم کره کلا خیلی دوست دارن کارها سریع انجام شه و به قول خودشون فرهنگ بللی بللی (빨리 빨리) در اونجا حاکمه. به خاطر همین فرهنگ، تقاضای سرعت اینترنت بالا در اونجا زیاده و باعث شده در دهه اخیر کره جنوبی در صدر جدول سرعت اینترنت دنیا باشه.
اما سرعت معمول اینترنت خانگی در کره چقدر هست؟
معمولا سرعت اینترنت خانگی 100 مگابیت در ثانیه هست. یعنی حدود سرعت دانلود 10 مگابایت در ثانیه. یعنی شما یک فیلم سینمایی با کیفیت خوب رو می تونید در یک دقیقه دانلود کنید. البته این اینترنت معمولی هست و شما با بیشتر خرج کردن سرعت بیشتر از این می تونید دریافت کنید.
امتیاز خیلی مهمتر نسبت به اینترنت ایران نامحدود بودن این اینترنت هست. یعنی شما می توانید تمام فیلم ها و سریالهای موجود در اینترنت رو دانلود کنید بدون هیچ محدودیت!
و چون این اینترنت نامحدود هست تعدادی از خانه ها حتی روی وای فای خانه هاشون رمز نمی گذارن و شما راحت می تونید در خیابان از این اینترنت ها استفاده کنید.(
----------------
حالا در ایران ملت باید سر ۵ گیگ حجم اضافه تو سر کله هم بکوبن. یه شرکتی مثل ایرانسل هر کاری دلش بخواد انجام میده و کسی هم نمیتونه چیزی بگه. یه روز بسته ۱۰ گیگی فعال میکنه یه روز اون بسته رو میبنده بسته ساعتی میاره. یه روز ساعتی رو میندازه اون طرف بسته ۲۰ گیگی میاره. دوباره بسته ۲۰ گیگی رو حذف میکنه بسته دیگه میاره. مردم هم که مجبورن به هر سازی که این شرکت میزنه برقصن. معنی ترول رو با ایرانسل فهمیدم:n02:
بله من دوسال قبل چین - پکن
بودم سرعت تو هتل که بودیم حدودا سرعت 160 مگ بود تو خیابونا هم اکثرا وافای هاشون رمز نداشت
Sent from my LT25i
دوستان کسی از اینترنت ماهواره ای اطلاعاتی نداره
amirdiba
12-02-2016, 22:08
بله من دوسال قبل چین - پکن
بودم سرعت تو هتل که بودیم حدودا سرعت 160 مگ بود تو خیابونا هم اکثرا وافای هاشون رمز نداشت
Sent from my LT25i
تجربه منم سال 2014 کره جنوبی همین بود. یعنی منم رفتم :n24: ولییییی شما اینم در نظر بگیر کره 99000 کیلومتر مربعه. کمی بیشتر از استان قم وسعت داره.البته این که خواستن توانستن هم هست حرفیه. ولی وسعت این مملکت خودمونم که ثروتمنده واقعاااا زیاده
خدایی هرکس هر چی می دونه کمک کنه
من تا حالا با این مودمها کار نکردم. چاره ای جز سعی و خطا نداری. وارد تنظیمات مودم شو و انواع تغیرات رو امتحان کن. نوع سکوریتی. حتی رمز باز.اگه مودم یو اس پی بدون وای فای هست تا جایی که میتونی باد سعی و خطا کنی.
البته میتونی سیم رو به گوشیت وصل کنی و ببینی دانلود تو گوشیتم همین داستان رو داره یا نه. شاید اینجوری چیزی گیرت اومد که اشکال از کجاس
چی قطع و وصل میشه؟
شما که می گی آنتن همیشه پره؟
مناطق دیگه تست کردی؟ همین مشکل رو اونجا هم داشتی؟
اگر از کابل افزایشی استفاده می کنی حتما با کیفیت باشه. کابلهای افزایشی usb3 خیلی خوبه.
اگر دانگل خاموش روشن میشه احتمال زیاد مشکل پاوره.
shookan3
12-02-2016, 23:40
دوست عزیز منم یک دانگل 3g وای فای دار ایرانسلو داشتم اوایل و مشل شما بعضی وقتا قطع ووصل می شد تا اینکه اونو زدم توی یک شارژر دیگه ای درست شد من فکر کنم مال منع تغضیه برقشه عوضش کن یا بزنش تو یک usb دیگه ای
در ایران ممنوع هست .. ولی در کشور افغانستان ازاد و قانونی از طریق ماهواره یاهست و اپراتور اتصالات!
amirdiba
13-02-2016, 03:06
یعنی موبایل ها به اسمون وصل میشن؟ برد میده؟ دکل و bts نمیخاد؟ یا ایستگاه زمینی میگیره به. دکل ها میده
mrmostafa
13-02-2016, 07:36
اين مودم جديد ايرانسل با تكنولوژي جديد اومده خوبه يا نه ؟؟؟ يه مودم 4 جي واي فاي برند ديگه بخريم كه هر سيمكارتي بشه استفاده كرد بهتره يا اين مودم جديد ايرانسل سرعت و سرويس دهيش بهتره؟؟؟؟
amirdiba
13-02-2016, 07:58
اسم مودم چیه؟
Poiuy021
13-02-2016, 09:25
سرور داخلی
با adm سرعت 2 مگابایت
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
LONELY MAN
13-02-2016, 10:45
دیشب زیاد تعریفی نداشت.....سرعتش نوسان زیاد داشت.....سه شبی بود که عالی بود
راه اندازیش هزینه داره. یک دیش مخصوص خودش. یک تجهیزات مثل ال ان بی برای دریافت سیگنال. کابل مخصوص اینکار که هم طولانیه و هم گرون قیمت. تجهیزات لازم در کیس به عنوان مودم. یک اشتراک adsl چونکه به روش ماهواره ای فقط میتونی دیتا دریافت کنی و واسه ارسال بایستی از adsl استفاده کنی. یک اشتراک vpn چونکه اگه وارد سایت غیر مجاز بشی دیتا ارسال نمیشه. و یک تعریف کاربری در سیستم که ارسال رو از طریق adsl انجام بده و دریافت رو از ماهواره. خرید اکانت از طریق credit cart که معمولا به پول ما گرون در میاد. و احتمالا هم هزینه دست مزد زیاد جهت راه اندازی این سیستم. نگهداری سخت در شرایط آب و هوایی نامناسب که احتمالا نیاز داری بالا پشت بوم جوشکاری کنی.
البته راهی هم برای ارسال دیتا هم شنیدم هست و من هیچ اطلاعاتی از این بخش ندارم. ولی میگن با تجهیزات گرون تر میشه اینکارو کرد.
نکته مهم اینه که با تصویر برداری ماهواره ای این رسیورها شناسایی میشه. مگه اینکه سرش رو بپوشونی جوری که فقط زاویه دیدش باز باشه. واگه گیر بیافتی سرو کارت با اطلاعاته.
sadegh1010
13-02-2016, 13:05
دوستان خواهشمی کنم بحث مودم و مشکلات مودم در تایپیک خودش انجام بدید :n34:
club2energy
13-02-2016, 13:31
همون جور که میدونید ایرانسل برای جلوگیری از دانلود توی بسته های نیم ساعته، آنتن ما رو میپروند
جدیدا متوجه شدم که کار جدیدی انجام میده و دیگه آنتن نمیپرونه
هی دیتا رو قطع و وصل میکنه
به محض شروع دانلود دیتا رو یه لحطه قطع و دوباره وصل میکنه
و اینکار تا آخر ادامه داره
اما اگر وبگردی کنید این اتفاق نمیفته
zofishel
13-02-2016, 13:41
همون جور که میدونید ایرانسل برای جلوگیری از دانلود توی بسته های نیم ساعته، آنتن ما رو میپروند
دقیقا دزدتر از ایرانسل خودشه:n24:
bigbang0661
13-02-2016, 13:51
سرور لندن. فاصله تا آنتن -107 db:
Electronic-Arts
13-02-2016, 15:55
من نه دانلود میکنم نه وبگردی ولی 4 5 روزه به فاصله 5 6 دقیقه یک بار اینترنت به مدت 10 15 ثانیه قطع میشه و منم که بازی میکنم میبینم یا مردم یا رفتم تو base دشمن و اونجا مردم و این خیلی رو من فشار میاره منم زنگ زدم گفتم آقای محترم به من ربطی نداره شما میخوای بسته دانلودت رو آنتن بپرونی یا نه
من بسته دانلود ندارم و بسته معمولی دارم و بازی میکنم و نمیخوام اینترنتم بی دلیل همش قطع بشه وسط بازی کردن بعد گفت بله متاسفانه منطقه شما مشکل داره منم گفتم من این حرفا حالیم نیست این محدودیت رو از رو سیم کارت من بردارید من دانلود نمیخوام بکنم میخوام مثل انسان بدون قطع شدن وسط بازی , بازی کنم بعد گفت چند نفر دیگه هم تو منطقه شما مشکل دارن گزارش کردن من به کارشناسان مشهد گزارش میکنم بررسی کنند منم گفتم اون چند نفر واسه دانلود و سرعت دانلود زنگ زدند؟ گفت آره منم گفتم من مشکلم سرعت نیست همین سرعت 10 مگ برای من کافیه من نمیخوام قطع بشه حالا امروز زنگ زدن من نفهیدم قطع شد دوباره باید عصری زنگ بزنم بگم به بخش فنی بگید دوباره زنگ بزنن
naser.051
13-02-2016, 16:45
من نه دانلود میکنم نه وبگردی ولی 4 5 روزه به فاصله 5 6 دقیقه یک بار اینترنت به مدت 10 15 ثانیه قطع میشه و منم که بازی میکنم میبینم یا مردم یا رفتم تو base دشمن و اونجا مردم و این خیلی رو من فشار میاره منم زنگ زدم گفتم آقای محترم به من ربطی نداره شما میخوای بسته دانلودت رو آنتن بپرونی یا نه
من بسته دانلود ندارم و بسته معمولی دارم و بازی میکنم و نمیخوام اینترنتم بی دلیل همش قطع بشه وسط بازی کردن بعد گفت بله متاسفانه منطقه شما مشکل داره منم گفتم من این حرفا حالیم نیست این محدودیت رو از رو سیم کارت من بردارید من دانلود نمیخوام بکنم میخوام مثل انسان بدون قطع شدن وسط بازی , بازی کنم بعد گفت چند نفر دیگه هم تو منطقه شما مشکل دارن گزارش کردن من به کارشناسان مشهد گزارش میکنم بررسی کنند منم گفتم اون چند نفر واسه دانلود و سرعت دانلود زنگ زدند؟ گفت آره منم گفتم من مشکلم سرعت نیست همین سرعت 10 مگ برای من کافیه من نمیخوام قطع بشه حالا امروز زنگ زدن من نفهیدم قطع شد دوباره باید عصری زنگ بزنم بگم به بخش فنی بگید دوباره زنگ بزنن
شما مشهد هستین کدوم منطقه؟
Sent from my LT25i
rezapolad
13-02-2016, 17:41
منم دقیقا مشکلم همینه
[Mohsen]
13-02-2016, 17:59
برای من از اول آنتن نمی پروند ولی همین قطع و وصلی دیتا بود. البته بیشتر توی بسته های 1 ساعته اتفاق میوفته و حتما 1 یا 2 بار قطع و وصل میشه!
به نظر دوستان این مورد قابل شکایت به 195 هست؟
sadegh1010
13-02-2016, 18:22
3G Irancell
sabzevar
پینگ بالا و نوسان سرعت زیاد
اینم تست نهایی :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.