ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 [117] 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

MMDFullHD
05-05-2017, 14:48
دوست عزیز واسه من این کد bandwidth رو نشون نمیده . واسه شما هم اینطوره ؟

جدا از این بحث ظاهرا همراه اول واسه باند 3 تو بعضی از مناطق پهنای باند رو 15 مگاهرتز کرده .

همراه همه جا ک من رفتم رو باند ۳ پهناش ۵ مگاهرتز بوده ایرانسل رو دیدم که باند سه شو ۱۵ کرده حالا امار ندارم
اینطوری که شما میگین باشه باید رو پلاس ۴۵ مگاهرتز داشته باشه باند ۷ فول هست که با کل پهناش ۲۰۰ مگابیت میشه تو بهترین حالت که سریع ترین میشه

باند ویچ رو برای من نشون میده
فقط فهمیدنش سخته تو پست بعدی توضیح میدم داستان باند ویچو چطوری اطلاعات ازین کد در بیاریم

mohammad_1992
05-05-2017, 15:22
داداش از کذوم قسمتش میشه فهمید داخل منطقه 4.5 هستیم؟

MMDFullHD
05-05-2017, 15:27
اینم توضیح واسه عزیزان اپلی که مشخصات سیگنال رو چطوری بفهمن

تو عکس توضیح دادم داستان از چ قراره
تو یه سری از ایفونا منو فرق داره ولی تقریبا نوشته ها همونن
کد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد کنید و به تب lte برید

باند 3 همراه اول پهنای باند 5 مگاهرتز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باند 3 ایرانسل

باند 7 ایرانسل

فعال نبودن تجمیع در همراه اول
فعال بودن تجمیع در ایرانسل

مشخصات سیگنال

MMDFullHD
05-05-2017, 15:30
داداش از کذوم قسمتش میشه فهمید داخل منطقه 4.5 هستیم؟

از تو سایت ایرانسل
goo.gl/mu4Wej ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ir.ghost
05-05-2017, 15:42
سلام . مبشه یه مقدار درباره این سرویس توضیح بدید ؟ این سرویس مثل سرویس کاهش پینگ میمونه ؟
پیام خصوصی

mohammad_1992
05-05-2017, 15:43
اینم توضیح واسه عزیزان اپلی که مشخصات سیگنال رو چطوری بفهمن

تو عکس توضیح دادم داستان از چ قراره
تو یه سری از ایفونا منو فرق داره ولی تقریبا نوشته ها همونن
کد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد کنید و به تب lte برید

باند 3 همراه اول پهنای باند 5 مگاهرتز

باند 3 ایرانسل

باند 7 ایرانسل

فعال نبودن تجمیع در همراه اول
فعال بودن تجمیع در ایرانسل

مشخصات سیگنال

داداش گوشی منم ایفونم ولی منوهاش کاملا فرق میکنه - داخل servimg cell info واسه من گزینه download bandwidth زده 10 mhz دیگه حساب کتاب نمی خواد و اون تجمیع هم نداره همچین گزینه ای
ورژن ای او اس یا ورژن گوشی این منوها رو متفاوت نشون میده؟

mohammad_1992
05-05-2017, 15:44
پیام خصوصی

برای منم لطفا پیام خصوصی کنید

MMDFullHD
05-05-2017, 15:58
داداش گوشی منم ایفونم ولی منوهاش کاملا فرق میکنه - داخل servimg cell info واسه من گزینه download bandwidth زده 10 mhz دیگه حساب کتاب نمی خواد و اون تجمیع هم نداره همچین گزینه ای
ورژن ای او اس یا ورژن گوشی این منوها رو متفاوت نشون میده؟

واس من اینطوریه :n02:
حساب کتابیه
من ۶ اس داشتم اونطوری بود

bsm1992
05-05-2017, 18:14
تو اون صفحه فقط باند 7 مینویسه یا چیز دیگه ای؟

D o l f i n
05-05-2017, 18:16
چرا عکسها متفاوته با گوشی من
چطور میشه در مودم d100 تنظیمات dns رو اعمال کرد؟

bsm1992
05-05-2017, 18:17
اگه تجمیع بکنه چی مینویسه تو فیلد تست مد؟ فقط باند 7 مینویسه؟

naderagham
05-05-2017, 18:46
یعنی قبلی میپره ؟ یا ضاافه میشه به قبلی؟
نه به موازات اون اضافه ميشه يعني مثلا اگه شما ٢ ماه از بسته قبلي به اضافه ٤٠ گيگ مانده اين ٦ ماهه را كه ميخريد زمان به ٦ ماه تغيير پيدا ميكنه و حجم بسته تون ميشه ١٤٠ گيگ

bsm1992
05-05-2017, 18:59
کجاش بهم ریختس داداش؟
کد رو بزن اخر سرم تماس رو بزن

اگه تجمیع کنه چی مینویسه؟

srx190d
05-05-2017, 19:59
احتمالا چيپ كوالكام و اينتل فرق ميكنه
گوشي بنده كوالكام اين منو رو نداره

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

MMDFullHD
05-05-2017, 20:28
احتمالا چيپ كوالكام و اينتل فرق ميكنه
گوشي بنده كوالكام اين منو رو نداره

تفاوت خاصی نداره فقط یخورده فرق داره تو دو تا مدلا
ولی دو تاشونم میشه فهمید رو پلاس هست یا نیست

srx190d
05-05-2017, 20:33
تفاوت خاصی نداره فقط یخورده فرق داره تو دو تا مدلا
ولی دو تاشونم میشه فهمید رو پلاس هست یا نیست

الان تعجب همينه كلا اصلا اين صفحه نيست
فوت هم فرق ميكنه
از كجا ميشه فهميد

MMDFullHD
05-05-2017, 21:03
الان تعجب همينه كلا اصلا اين صفحه نيست
فوت هم فرق ميكنه
از كجا ميشه فهميد

برو تو تب
service cell info
طبق این اسکرین اگه اینطوری بود که پلاس نیست

اگر که طبق اسکرین پاین بود پلاس هست

توجه کنید اگه دانلود باندویچ نوشته Unknown و همینطور Ferq Band indicator عدد بیشتر از دو رقم زده صد در صد رو پلاس هستید
تنها ازین طریق میشه فهمید

با تشکر از دوست خوبمون bsm1992 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بابت اسکرین شات هاش

srx190d
05-05-2017, 21:16
برو تو تب
service cell info
طبق این اسکرین اگه اینطوری بود که پلاس نیست

توجه کنید اگه دانلود باندویچ نوشته Unknown و همینطور Ferq Band indicator عدد بیشتر از دو رقم زده صد در صد رو پلاس هستید
تنها ازین طریق میشه فهمید

با تشکر از دوست خوبمون bsm1992 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بابت اسکرین شات هاش

منم از همين طريق تقريبا متوجه ميشم ولي قطعي نيست
چون روي همراه اول هم بعضي مواقع اين جوري ميشه ولي بعد درست ميشه

الان مثلا

با اين كه مطمئم پلاس فعال

MMDFullHD
05-05-2017, 21:39
منم از همين طريق تقريبا متوجه ميشم ولي قطعي نيست
چون روي همراه اول هم بعضي مواقع اين جوري ميشه ولي بعد درست ميشه

الان مثلا

با اين كه مطمئم پلاس فعال

من که همراه ندیدم پلاس باشه برای ایفون چون اصن فعلا پلاس تو ایران بدون پروفایل ج نمیده
این اسکرین بالاتون پلاس نیست پلاس فقط درصورتی قابل مشاهده هست که به نت وصل باشید و نت رو استفاده کنید که تجمیع فعال باشه
اسکرین هایی که دادم کاملا مشخص کرده

bsm1992
05-05-2017, 22:57
for CA in an iPhone's Field Test Mode.
Go into field test mode by typing *3001#12345#* then Call.
Serving Cell Info gives you the primary Band next to Freq Band Indicator, if you're lucky.
Connected mode LTE Intra-frequency Meas.. should yield if your CA or not. Click on it.
Look for E-ARFCN at the bottom and if it's 0, you're not CA. If it says 1, then you are.

srx190d
06-05-2017, 13:32
for CA in an iPhone's Field Test Mode.
Go into field test mode by typing *3001#12345#* then Call.
Serving Cell Info gives you the primary Band next to Freq Band Indicator, if you're lucky.
Connected mode LTE Intra-frequency Meas.. should yield if your CA or not. Click on it.
Look for E-ARFCN at the bottom and if it's 0, you're not CA. If it says 1, then you are.

amirbrad
06-05-2017, 23:24

جریانش چیه میزنم تمدید پیغام میده اوکی میشه اما نمیگه شارژ نداری! از قبل مونده یا میخوان بیارن باز! شارژ نکنیم بره تو پاچمون!

Sent from my iPhone using Tapatalk

britain
07-05-2017, 00:31

جریانش چیه میزنم تمدید پیغام میده اوکی میشه اما نمیگه شارژ نداری! از قبل مونده یا میخوان بیارن باز! شارژ نکنیم بره تو پاچمون!

اون بسته های چرا رفت اونجا ؟ :n13:

reza.32
07-05-2017, 00:36
.............

reza.32
07-05-2017, 00:40

برای من که شارژ دارم جواب نداد و کار نکرد. فقط نوشت که درخواست با موفقیت ثبت شد... و اینکه دکمه "خرید مجدد همین بسته" رو هم نشون می ده ولی با زدنش هیچ اتفاقی نمیوفته و خطا می ده.

amirbrad
07-05-2017, 01:21
برای من که شارژ دارم جواب نداد و کار نکرد. فقط نوشت که درخواست با موفقیت ثبت شد... و اینکه دکمه "خرید مجدد همین بسته" رو هم نشون می ده ولی با زدنش هیچ اتفاقی نمیوفته و خطا می ده.

همین دیگه مشکل اینه گذاشتن دهن کجی کنن به کاربر! البته اینو اضافه کردن که بره تو بسته جایگزین همون ترکیبی چون تو سایتشم اینطوریه، ایرانسل فاجعه شده با این طرح هاش

جیوه
07-05-2017, 01:40
همین دیگه مشکل اینه گذاشتن دهن کجی کنن به کاربر! البته اینو اضافه کردن که بره تو بسته جایگزین همون ترکیبی چون تو سایتشم اینطوریه، ایرانسل فاجعه شده با این طرح هاش

اینا ماهینت اصلی خودشون رو که چاپیدن مردم بود نشون دادن. اون بسته های ارزون رو هم گذاشته بودن که فکر می کردن الان همه از اپراتور اول میان ایرانسل . که زهی خیال خام ... اما حافظه مردم کوتاه مدت نیست و اون زمستونی که بسته معمولی رو کرد 20 هزار تومن رو یادشون نمی ره .. و کسی ترابرد نکرد ایرانسل و حتی ترابرد الان برعکسه و به ضرر ایرانسل .. الان هم اتفاقی نیفتاده ... دوباره زده توی خط 20 هزار تومنی و چاپیدن ... که بود

الان تازه همه چی سرجاشه :n26:

Pooya Rezaie
07-05-2017, 09:13
دوستان تو مشخصات گوشی چطور بفهمیم که از 4.5G یا CAT6 پشتیبانی میکنه یا نه
مثلا این مشخصات جواب میده؟ چیزی از CAT6 یا LTE-A نگفته

Network bands

4G
FDD-LTE
B1,B3,B4,B5,B7,B20

TD LTE
B38,B40

bsm1992
07-05-2017, 09:31
تبریز گوشی آیفون 6 اس نمیدونم فقط باند 7 هس یا تجمیع کرده

naser.051
07-05-2017, 11:11
دیگه شورشو در اوردن ببینید با نرم افزار tapatalk نمیشه کار کرد انگا نت قطعه وقتی قند شکن وصل میشی این برنامه به درستی ارتباط داره و حالا ما میگیم لینک به خارج مشکل داره که این برنامخ اختلال داره بعدش نرم افزار دیوار چرا بدون قند شکن کار نمیکنه این که سرور داخلیه؟ جریان چیه؟ خب بخام قند شکن وصل بشم از تعرفه ازاد محاسبه میشه بعدشم کسی بدون قند شکن نت برای اون کاربر درست حسابی کار نکنه مجبوری بری قندشکن وصل بشی تا نت برات اختلال نداشته باشع؟ این کار میشه دوزدی تو روز روشن چون بسته بخری نتونی از نت استفاده کنی معنیش همینه من الان بسته دارم یک فایل ۵۰ مگ رو دانلود کردم ۲۳۰۰۰ تومان از شارجم کرد ایا ۵۰ مگ یعنی اینقد گرونه ؟ واغعا متاسفم واسه ایرانسل دیگه شورشو در اوردن شکایت هم فایده ندارن بتد از چند سال که هرماه شارج میکردم فورجی ایرانسل دیگه رفتم از مخابرات vdsl گرفتم قراره وصل بشه

srx190d
07-05-2017, 11:17
دیگه شورشو در اوردن ببینید با نرم افزار tapatalk نمیشه کار کرد انگا نت قطعه وقتی قند شکن وصل میشی این برنامه به درستی ارتباط داره و حالا ما میگیم لینک به خارج مشکل داره که این برنامخ اختلال داره بعدش نرم افزار دیوار چرا بدون قند شکن کار نمیکنه این که سرور داخلیه؟ جریان چیه؟ خب بخام قند شکن وصل بشم از تعرفه ازاد محاسبه میشه بعدشم کسی بدون قند شکن نت برای اون کاربر درست حسابی کار نکنه مجبوری بری قندشکن وصل بشی تا نت برات اختلال نداشته باشع؟ این کار میشه دوزدی تو روز روشن چون بسته بخری نتونی از نت استفاده کنی معنیش همینه من الان بسته دارم یک فایل ۵۰ مگ رو دانلود کردم ۲۳۰۰۰ تومان از شارجم کرد ایا ۵۰ مگ یعنی اینقد گرونه ؟ واغعا متاسفم واسه ایرانسل دیگه شورشو در اوردن شکایت هم فایده ندارن بتد از چند سال که هرماه شارج میکردم فورجی ایرانسل دیگه رفتم از مخابرات vdsl گرفتم قراره وصل بشه

فعلا روي adsl هم ف ي ل ت ر
هم صبا نت و هم شاتل
احتمالا به خاطر ا ن ت خ ا ب ا ت

ak313
07-05-2017, 11:43

بابا سایت تاپاتاک فیلتره به ایرانسل چه ربطی داره. انصاف رو رعایت کنیم

mohammad_1992
07-05-2017, 11:46
دیشب شیراز بارونی بود از 3 شب تا 8 صبح کلا نت 4جی و 3جی قطع شد !!! الکی نیست هر روز پوشش رو افزایش میده چون از بی کیفیت نرین تجهیزان داره استفاده می کنه ! یک روز بارون باید این مشکل به وجود بیاد هموطنان شمالی چیکار میکنن !
دوستان راهی برای پیگیری هزینه ی بسته ها هست؟

amirbrad
07-05-2017, 11:50
البته ایرانسل داره شدیدا خرابکاری میکنه ، یک کلیپ از واتس اپ بدون قن د شک ن ۲۵ کیلوبایت با قن د شک ن بیشتر از یک و نیم مگابایت! همچنین دانلود از اپ استور! بعضی وقتام جی میل بدون اون وصل نمیشه! حتی سایت اپلود عکس همین انجمن با ایرانسل مسدوده! نرم افزاری مثل badoo با adsl وصله با ایرانسل مسدود! ایرانسل شده کاسه داغ تر از آش.

greatpouya
07-05-2017, 12:00
البته ایرانسل داره شدیدا خرابکاری میکنه ، یک کلیپ از واتس اپ بدون قن د شک ن ۲۵ کیلوبایت با قن د شک ن بیشتر از یک و نیم مگابایت! همچنین دانلود از اپ استور! بعضی وقتام جی میل بدون اون وصل نمیشه! حتی سایت اپلود عکس همین انجمن با ایرانسل مسدوده! نرم افزاری مثل badoo با adsl وصله با ایرانسل مسدود! ایرانسل شده کاسه داغ تر از آش.

بعد ا ن ت خ ا ب ا ت باید درست شه و سرعتا برگرده.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Antonio1991
07-05-2017, 12:48
اوضاع ایرانسل تا وقتی داره بسته هاشو میفروشه همینه که هست. تازه من بجاش باشم دوبرابر گرونترم میدم. کی به کیه؟ همه دارن میخرن.

ms1ove
07-05-2017, 12:58

برا من مخابراته و وصل نمیشه بدون قند شکن
بعدش در مورد این استفاده از قند شکن که گفتی روی طعرفه آزاد محاسبه میکنه برای زمانی هست که بسته نداری و میخوای از سایت های ایرانی استفاده کنی در اون صورت طعرفه 50% برات اعمال نمیشه در حالتی که بسته داری مشکلی نداره به اون صورت.

mr.arbab28
07-05-2017, 15:29
بابا سایت تاپاتاک فیلتره به ایرانسل چه ربطی داره. انصاف رو رعایت کنیم
پس برای چی با نت مخابرات صبانت بازمیشه؟ تاپاتاک میگیم سرورش مثلا خارجه خب؟ چرا برنامه دیوار اختلال داره؟ دیوار که سرورش ایرانیه؟ چرا برنامه پارتاک برنامن کنترل حساب کاربرات مخابراته چرا قطعه ؟؟؟ انصال رو رعایت میکنیم وشامون میزاریم روی هم هرچی نت اختلال بود هیچی نمیگیم از این ورم تا پا تاک باز میکنی هر دفعه ۴۰۰ تا ۹۰۰ مگ حجمت میره این حجم وقتی برنامه کار نمیکنه اختلال داره کجا میره؟ اگر با شکایت مشکل حل میشد شکایت میکردم ولی بلز داغون تر از اون بابای که از کون پایین نیاد بخش پشتیبانی ایرانسله چون از ادمی که از کون میاد داغون تر هستن به اندازه همونم اطلاعات ندارن

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

shangil
07-05-2017, 17:17
دوستان من الان چطور میتونم با این کار کنم؟ mobile data رو فعال کنم؟ اون موقع هزینه شارژ گوشیم کم نمیشه؟
مشترک گرامي! به دليل ارتقاي سيمکارت خود به نسل4 (USIM)، بسته هديه 1ماهه 4+4 گيگابايتي (2تا8 صبح) براي شما فعال گرديد.استعلام مانده حساب:
*141*4444#

amirbrad
07-05-2017, 18:00
دوستان من الان چطور میتونم با این کار کنم؟ mobile data رو فعال کنم؟ اون موقع هزینه شارژ گوشیم کم نمیشه؟
مشترک گرامي! به دليل ارتقاي سيمکارت خود به نسل4 (USIM)، بسته هديه 1ماهه 4+4 گيگابايتي (2تا8 صبح) براي شما فعال گرديد.استعلام مانده حساب:
*141*4444#

نرم افزار ایرانسل من نصب کنید طرح کنترل مصرف ازاد فعال کنید هر موقع بسته نداشته باشید از شارژ گوشی استفاده نمی کنه.

shangil
07-05-2017, 18:02
نرم افزار ایرانسل من نصب کنید طرح کنترل مصرف ازاد فعال کنید هر موقع بسته نداشته باشید از شارژ گوشی استفاده نمی کنه.

مرسی
الان برای من این فعال هست؟ من نگاه کردم با *141* چیزی ننوشته بود. میخوام نصب شب بیدار بمونم نمیدونم واقعا فعاله یا نه؟ باید برم اون چیزی رو که شما گفتین رو نگا کنم
اون رو دانلود کرده بودم. مساله اینجاست من اگه بخوام اینترنت گوشی رو فعال کنم باید mobile data رو تیکش رو بزنم. بنابراین دست خودم هست. فقط خواستم ببینم کی مطمین بشم فعال شده و من نصب شب بیدار باشم:n41:

amirbrad
07-05-2017, 18:05
مرسی
الان برای من این فعال هست؟ من نگاه کردم با *141* چیزی ننوشته بود. میخوام نصب شب بیدار بمونم نمیدونم واقعا فعاله یا نه
اونجا نشون میده یا نه
اون رو دانلود کرده بودم

برای بسته های هدیه همون کدی که داده نشون میده چقدر اعتبار شارژ دارید، یه بار دیتا روشن خاموش کنید ببینید فعال میشه
اگر تو ایرانسل من فعاله دیگه مشکلی نیست و از اعتبار کم نمیکنه

shangil
07-05-2017, 18:16
برای بسته های هدیه همون کدی که داده نشون میده چقدر اعتبار شارژ دارید، یه بار دیتا روشن خاموش کنید ببینید فعال میشه
اگر تو ایرانسل من فعاله دیگه مشکلی نیست و از اعتبار کم نمیکنه

از کجا بدونم فعاله دوست من؟
اصلا تو قسمت بسته های افزایشی 4+4 نیست یعنی فعال شده!؟
اون کد رو میزنم نوشته ابتدا طرح مخصوص را از *4444*1# خریداری کنید!!
شاید یه جور مسخره بازیه باز!!

amirbrad
07-05-2017, 18:52
از کجا بدونم فعاله دوست من؟
اصلا تو قسمت بسته های افزایشی 4+4 نیست یعنی فعال شده!؟
اون کد رو میزنم نوشته ابتدا طرح مخصوص را از *4444*1# خریداری کنید!!
شاید یه جور مسخره بازیه باز!!

اگر مطمین هستین فعال نشده با ایرانسل تماس بگیرید ببینن همچین بسته ایی فعال هست یا نه، اگر قرار بوده بدن پیگیر بشین فعال کنن براتون.
در ضمن اگر طرح کنترل مصرف ازاد فعال باشه و الان نت استفاده میکنید فعال شده اما اینکه نمیتونین مقدار مصرفی ببینید با پشتیبانی تماس بگیرین

arsinn
07-05-2017, 21:43
پس برای چی با نت مخابرات صبانت بازمیشه؟ تاپاتاک میگیم سرورش مثلا خارجه خب؟ چرا برنامه دیوار اختلال داره؟ دیوار که سرورش ایرانیه؟ چرا برنامه پارتاک برنامن کنترل حساب کاربرات مخابراته چرا قطعه ؟؟؟ انصال رو رعایت میکنیم وشامون میزاریم روی هم هرچی نت اختلال بود هیچی نمیگیم از این ورم تا پا تاک باز میکنی هر دفعه ۴۰۰ تا ۹۰۰ مگ حجمت میره این حجم وقتی برنامه کار نمیکنه اختلال داره کجا میره؟ اگر با شکایت مشکل حل میشد شکایت میکردم ولی بلز داغون تر از اون بابای که از کون پایین نیاد بخش پشتیبانی ایرانسله چون از ادمی که از کون میاد داغون تر هستن به اندازه همونم اطلاعات ندارن

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
جالبه که تاپاتالک با صبانت موقع لاگین نیاز به قندشکن داره اما بعد برای چک کردن فروم ها بدون قند شکن کار میکنه یا مثلا با همین صبانت من خودم رو کشتم نتوانستم اکانت اسنپ چت بسازم چه با قندشکن چه بدون اون حتی دادم اکانت ساختن باز نتوانستم لاگین کنم. اما با ایرانسل با قند شکن شد! کلا معلوم نیست چه میکنند

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

soorati
07-05-2017, 22:35
سلام دوستان من امروز اینترنت ایرانسل با مودم هواوی b315 راه انداختم ولی چرا سرعت دانلود اینقدر داغونه- برعکس آپلود اینقدر بالاست-

D o l f i n
08-05-2017, 07:53
این رو که باید قبول کرد ایرانسل محدودیت بیشتری درست کرده برای کاربرها
من همزمان هم شاتل دارم و هم مودم ثابت ایرانسل متاسفانه خیلی وقتا که اینستا باز نمیشه با شاتل مشکلی ندارم و راحت باز میشه ایرانسل به تنهایی با این وضع بدرد نمیخوره فقط برای دانلود عالیه چون سرعت فوق العاده ای داره برای وبگردی بنظر من باید در کنرش از سرویس دهنده های دیگه هم گرفت
در اخر باز هم ما داریم ضرر میکنیم با اینترنت به این گرونی و محدودیت زیاد

shangil
08-05-2017, 08:03
این رو که باید قبول کرد ایرانسل محدودیت بیشتری درست کرده برای کاربرها
من همزمان هم شاتل دارم و هم مودم ثابت ایرانسل متاسفانه خیلی وقتا که اینستا باز نمیشه با شاتل مشکلی ندارم و راحت باز میشه ایرانسل به تنهایی با این وضع بدرد نمیخوره فقط برای دانلود عالیه چون سرعت فوق العاده ای داره برای وبگردی بنظر من باید در کنرش از سرویس دهنده های دیگه هم گرفت
در اخر باز هم ما داریم ضرر میکنیم با اینترنت به این گرونی و محدودیت زیاد

واقعا اینترنت در خارج ز کشور قابل مقایسه با داخل نیست. وقتی اشناهای من از اینترنت کانادا نروژ و حتی حتی ترکیه میگن ادم کاملا دهنش اب میفته.
مثلا در ترکیه شما ماهانه 70 تومان میدی اینترنت خدا رو داری! یکبار هم خودم امتحان کردم و هر بار که دانلود میکردم میگفتم مگه میشه مگه داریم!!؟
نامحدود با سرعت واقعا بالا

bahram.mb
08-05-2017, 10:05
جالبه که تاپاتالک با صبانت موقع لاگین نیاز به قندشکن داره اما بعد برای چک کردن فروم ها بدون قند شکن کار میکنه یا مثلا با همین صبانت من خودم رو کشتم نتوانستم اکانت اسنپ چت بسازم چه با قندشکن چه بدون اون حتی دادم اکانت ساختن باز نتوانستم لاگین کنم. اما با ایرانسل با قند شکن شد! کلا معلوم نیست چه میکنند

با اینترنت مخابرات و ایرانسل هم همینه دیشب لاگین نمیشد با قند شکن لاگین شدم بعد کار میکرد

فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk

bahram.mb
08-05-2017, 10:06

با اینترنت مخابرات و ایرانسل هم همینه دیشب لاگین نمیشد با قند شکن لاگین شدم بعد کار میکرد. نمیدونم چرا اعلان پیام جدید تو فروم ها رو هم اعلام نمیکنه

فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk

dvb595959
08-05-2017, 10:14

دقیقا این شرایط واسه ایرانسل هم بر قراره.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

naderagham
08-05-2017, 12:16
مثل اینکه بسته های ایرانسل برگشتند من همین الان یه ربسته ۱۰۰ گیگ ۶ ماهه گرفتم که تاریخ انقضا تا ۱۳ آبان هست

mostafa_1366
08-05-2017, 12:29
بسته 5 گیگ هفتگی ایرانسل 6تا 12 . به طرز عجیبی فقط تا 11:30 کار میکنه بعد از اون هر چند دقیق یه بار اینترنت قطع میشه و میزنه no service :n28:

xomax
08-05-2017, 12:32
بسته 100 گیگ برگشته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

xomax
08-05-2017, 12:36
بسته 5 گیگ هفتگی ایرانسل 6تا 12 . به طرز عجیبی فقط تا 11:30 کار میکنه بعد از اون هر چند دقیق یه بار اینترنت قطع میشه و میزنه no service :n28:
اگه بسته فعال دیگه ای نداشته باشید از 11:30 به بعد قطع و وصل میشه. اگه بسته داشته باشید تا 12 کار میکنه. بعضی دوستان میگن اگه حساب هم یه مقدار شارژ داشته باشه قطع و وصل نمیشه.از قدیم این بسته این مشکل رو داشت

amirbrad
08-05-2017, 12:44
مثل اینکه بسته های ایرانسل برگشتند من همین الان یه ربسته ۱۰۰ گیگ ۶ ماهه گرفتم که تاریخ انقضا تا ۱۳ آبان هست

خدا کنه باگ نباشه از دستشون در نرفته و همیشگی باشه
, تو سایت و با کد هنوز اضافه نشده
اگر همیشگی باشه فکر کنم تحریم و پیگیری ها جواب داده دیدن کسی زیاد بسته نخریده این چند وقت.

naderagham
08-05-2017, 12:48
خدا کنه باگ نباشه از دستشون در نرفته باشه همیشگی باشه
اگر همیشگی باشه فکر کنم تحریم و پیگیری ها جواب داده دیدن کسی زیاد بسته نخریده این چند وقت.

من هم دقیقا همینطور فکر میکنم فکر کنم تحریمها جواب دادند ولی با اینحال ریسک نکردم و یه بسته گرفتم

naderagham
08-05-2017, 12:50
--------------

amirbrad
08-05-2017, 12:51
من هم فکر میکنم تحریمها جواب داد فقط بسته های ۶ ماهه و یکساله برگشتند

دوماهه ۳۰ گیگ هم برگشته

Le0nard0
08-05-2017, 13:19
اگه یه بسته دیگه یا شارژ نداشته باشی نیم ساعت آخر اینطوری میشه

pic4you
08-05-2017, 15:53

فقط یه بسته دیگه جواب میده . من با شارژ هم قطعی داشتم

Le0nard0
08-05-2017, 15:57
فقط یه بسته دیگه جواب میده . من با شارژ هم قطعی داشتم
من با شارژ هم قطعی نداشتم .

A-L PC
08-05-2017, 17:52
اگه بسته فعال دیگه ای نداشته باشید از 11:30 به بعد قطع و وصل میشه. اگه بسته داشته باشید تا 12 کار میکنه. بعضی دوستان میگن اگه حساب هم یه مقدار شارژ داشته باشه قطع و وصل نمیشه.از قدیم این بسته این مشکل رو داشت

من تست کردم ،‌با خطم که شارژ داشت باز هم قطع وصل میشه.

amirbrad
08-05-2017, 18:26
بسته هایی که حذف شده بودن علاوه بر ایرانسل من در وبسایت ایرانسل هم برگشتن[emoji1303]

hd2000
08-05-2017, 18:39
سلام.
کسی از بسته 3 ساعته نا محدود 2 تا 8 صبح استفاده کرده.سرعتش چه جوری هست تو 3 ساعت چند گیگ میشه دانلود کرد؟؟؟

ms1ove
08-05-2017, 18:49
سلام.
کسی از بسته 3 ساعته نا محدود 2 تا 8 صبح استفاده کرده.سرعتش چه جوری هست تو 3 ساعت چند گیگ میشه دانلود کرد؟؟؟

سلام
سرعت و مقدار دانلود بستگی به ترافیک دکلی که بهش وصلی داره ولی به طور متوسط اگه خوب باشه تا 90 گیگ میتونی دانلود کنی :n40:

arsinn
08-05-2017, 19:02
سلام
سرعت و مقدار دانلود بستگی به ترافیک دکلی که بهش وصلی داره ولی به طور متوسط اگه خوب باشه تا 90 گیگ میتونی دانلود کنی :n40:
البته محدودیت 20 گیگ در هر ساعت برقرار هست یعنی سه ساعت نهایت 60 گیگ میشه دانلود کرد که بازهم خیلی عالی هست برای من حدود همین 55-60 تا در سه ساعت میشه. البته درسته کاملا به منطقه وابسته هست.

mohammad_1992
08-05-2017, 19:54
سلام

تو 3 ساعت میانگین حدود 25 گیگ هست - ولی منطقه به منطقه متفاوت هست

amirbrad
08-05-2017, 22:16
الان شدیدا افت سرعت دارم با ایرانسل شاید رابطه ایی بین برگشت بسته ها باشه! یا مردم زیاد خریدن پیک مصرف رفته بالا یا خود ایرانسل باز خراب کرده! تا عصر حتی تک کانکشن هم خوب بود.

Le0nard0
08-05-2017, 22:28
سلام.

محدودیت بسته های 3 ساعته 60 گیگه . ممکنه بتونی زودتر از 3 ساعت هم 60 گیگ رو دانلود کنی

javadth
08-05-2017, 22:35
اقتصاد آنلاين:
پس از انتشار خبر حذف برخی بسته‌های اینترنتی و اعتراض‌های گسترده کاربران، ایرانسل در حرکتی قابل تقدیر بسته‌های حجیم را دوباره برای فروش عرضه کرد eghtesadonline

mohammad_1992
09-05-2017, 07:26
محدودیت بسته های 3 ساعته 60 گیگه . ممکنه بتونی زودتر از 3 ساعت هم 60 گیگ رو دانلود کنی

از اون بر ممکنه در 3 ساعت 10 گیگم دانلود نکنی - بستگی به منطقه داره

rar
09-05-2017, 07:57
سلام دوست گرامی
گوشی سامسونگ مدل Galaxy A5 2016 SM رو از نزدیک دیدم که اینترنت 4g+ داشت

گوشی داداشم همین مدلیه که گفتید ! ولی 4g+ نمیگیره !!

mehdi_08
09-05-2017, 10:33

همین مشکل رو روی بسته های شبانه دارم
اگر بسته سه ساعته باشه نیم ساعت اخر قطع می شه
یه بار هم بعد اتمام بسته یه بسته سه ساعته دیگه خریدم ولی اصلا وصل نشد :n03:
شارژ هم داشتم:n34:

XENON24
09-05-2017, 11:19
خوب خدا رو شکر بسته ها برگشتند...من که عزا گرفته بودم...چون ADSL هم جمع کرده بودم.

XENON24
09-05-2017, 11:24
الان شدیدا افت سرعت دارم با ایرانسل شاید رابطه ایی بین برگشت بسته ها باشه! یا مردم زیاد خریدن پیک مصرف رفته بالا یا خود ایرانسل باز خراب کرده! تا عصر حتی تک کانکشن هم خوب بود.

سرعت من فرقی نکرده

bioshock.infinite
09-05-2017, 11:37
دوستان بسته های نامحدود رو میشه دوبار خرید ؟ منظورم اینه که مثلا برای یه شب دو تا بسته 3 ساعته بگیریم که جمعا میشه 6 ساعت (120 گیگ)

greatpouya
09-05-2017, 11:48
دوستان بسته های نامحدود رو میشه دوبار خرید ؟ منظورم اینه که مثلا برای یه شب دو تا بسته 3 ساعته بگیریم که جمعا میشه 6 ساعت (120 گیگ)
Yes

ak313
09-05-2017, 11:48

بله میشه

همین مشکل رو روی بسته های شبانه دارم
اگر بسته سه ساعته باشه نیم ساعت اخر قطع می شه
یه بار هم بعد اتمام بسته یه بسته سه ساعته دیگه خریدم ولی اصلا وصل نشد :n03:
شارژ هم داشتم:n34:

توجه کنید طرح مصرف آزاد هم فعال نباشه یا یه بسته زاپاس داشته باشید

Le0nard0
09-05-2017, 11:49
اگه 60 گیگ رو زودتر از سه ساعت تموم کنی بیشتر از دوتا بسته هم میتونی بگیری

Le0nard0
09-05-2017, 11:58
از اون بر ممکنه در 3 ساعت 10 گیگم دانلود نکنی - بستگی به منطقه داره
اگه کسی با سه ساعته ایرانسل فقط میتونه 10 گیگ بگیره بسته 2 تا 7 همراه اول با محدودیت 20 گیگ و قیمت 1000 تومن براش به صرفه تره.

Dr Nima
09-05-2017, 12:12
​بازگشت بسته های حجیم اینترنت همراه ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mojtaba318
09-05-2017, 12:14
آقا میشه همزمان چنتا بسته خرید یا یکی رو تموم نکنی نمیشه

Le0nard0
09-05-2017, 12:19
آقا میشه همزمان چنتا بسته خرید یا یکی رو تموم نکنی نمیشه
هر تعداد بسته ای که بخوای میتونی بخری. تاریخ شروع زمانی هر بسته هم از لحظه خریده . از نظر حجمی هم اولویت با بسته های ساعتی و بسته هاییه که زمان انقضاش نزدیکتره .

greatpouya
09-05-2017, 12:25
من 3G رو فرکانس ۹۰۰ با 4G فرکانس ۸۰۰ میخوااااام

ak313
09-05-2017, 14:35
من 3G رو فرکانس ۹۰۰ با 4G فرکانس ۸۰۰ میخوااااام

الان هم ایرانسل و هم همراه اول هم روی 900 و هم 2100 تری جی دارن
اما نکته مهم اینه که سرعت روی 900 خیلی کمتره و از طرفی روی 900 فقط hspa+ میشه اما روی 2100 dc-hspa+
در نتیجه روی 2100 سرعت بهتره
روی مودم 3372 با تغییرات فرم ویری که در ص اول تاپیک مودم گذاشتم می تونید مشخص کنید که تری جی به 900 وصل بشه یا 2100

ضمنا ظاهرا در تهران باند سه نسل 4 از ده مگاهرتز به 15 مگاهرتز افزایش پیدا کرده که باعث میشه توی این باند سرعتتون به مقدار یک سوم سرعت قبلی افزایش پیدا کنه . دوستان تهرانی که می تونند پهنای باند سه رو چک کنند یه اسکرین شات بدن. توی قم که همچنان ده مگاهرتزه

فرکانس 2100 تری جی

فرکانس 900 تری جی

J@viD
09-05-2017, 14:43
دوستان یه نکته ای رو میخوام بهتون بگم که تا حالا در مورد بسته های ایرانسل چند بار شاهدش بدیم.
یه اخلاق خوبی که همیشه فروشنده رو مجبور میکنه طبق نظر خریدار عمل بکنه نخریدن جنس هست در صورت تغییر قیمت نامعقول.
من این مدت شبکه های اجتماعیو که چک میکردم میدیدم بدون هماهنگی قبلی برای تحریم کردن ، اکثر افراد اعتراض خودشونو نسبت به حذف بسته ها نشون میدادن و در عمل با نخریدن بسته های گرون قیمت ایرانسل رو مجبور کردن که بسته هارو برگردونه.کاملا مشخص هست اگر ایرانسل این سیاست جدید رو ادامه میداد : 1.تعداد زیادی از کاربرهاشو از دست میداد 2.هموناییم که میموندن مثل قبل بسته نمیخریدن.میتونم بگم خوشحال هستم که حداقل در این مورد داریم درست عمل میکنیم.

ak313
09-05-2017, 14:48
البته احتمالا سازمان تنظیم مقررات هم با توجه به نزدیکی انتخابات و اعتراض زیاد عقب نشنیی کرده
چقدر خوب بود هر سال انتخابات برگزار می شد تا حرف ملت رو بیشتر بشنون

greatpouya
09-05-2017, 15:05
الان هم ایرانسل و هم همراه اول هم روی 900 و هم 2100 تری جی دارن
اما نکته مهم اینه که سرعت روی 900 خیلی کمتره و از طرفی روی 900 فقط hspa+ میشه اما روی 2100 dc-hspa+
در نتیجه روی 2100 سرعت بهتره
روی مودم 3372 با تغییرات فرم ویری که در ص اول تاپیک مودم گذاشتم می تونید مشخص کنید که تری جی به 900 وصل بشه یا 2100

ضمنا ظاهرا در تهران باند سه نسل 4 از ده مگاهرتز به 15 مگاهرتز افزایش پیدا کرده که باعث میشه توی این باند سرعتتون به مقدار یک سوم سرعت قبلی افزایش پیدا کنه . دوستان تهرانی که می تونند پهنای باند سه رو چک کنند یه اسکرین شات بدن. توی قم که همچنان ده مگاهرتزه

فرکانس 2100 تری جی

فرکانس 900 تری جی

خیلی جالبه چون من در تهران همه جا میتونم با رایتل به 3G ۹۰۰ وصل شم، ولی در هیچ جای تهران فرکانس ۹۰۰ نسل ۳ ایرانسل وجود نداره، از طرفی به قدری ترافیک نسل ۳ش از رایتل بالاتره کا فرکانس ۲۱۰۰ هم پوششش کاهش پیدا میکنه و کلا با ۴ تا انتن ۴جی میشه به ۱ انتن ۳جی ایرانسل وصل شد، اون هم بسیار شلوغ و پر تاخیره اکثرا.
در هیچ جای تهران هیچ کدوم از دوستان هم ندیدن فرکانس ۹۰۰ ایرانسل رو.
حالا چرا واجبه؟ چون اولا ترافیک زیاد ۲۱۰۰ مقداریش به ۹۰۰ منتقل میشه، و دوما مشکل پوشش دعی ۲۱۰۰ حل میشه.
الان انقدر ترافیک و پوشش نسل ۳ ایرلنسل در برخی نقاط افتضاحه، که برای مکالمه از ۴جی به ۲جی سویچ میشه، بجای ۳جی، که خودش مشترک موزد نظر در دسترس نمیباشد و تاخیر زیاد در زنگ خوردن موبایل هارو در پی خواهد داشت
مگر رو ۴جی Volte رو راه بندازن که اونوقت فقط برای گوشی های پیشرفته این مشکل حل میشه.

Le0nard0
09-05-2017, 15:06
نه توضیحی میده برای حذفش نه دلیل برگشت رو میگه. اوج احترام به مشتری . به نظرم به زودی باید مجدد شاهد حذف بسته ها باشیم .

mohammad_1992
09-05-2017, 15:07
قبلا در سازمان تنظیم مقررات شکایت ثبت میکردی با 195 بهت زنگ میزدن ولی الان دیگه هیچ تماسی نمیگیرن موضوع چیه؟

amirbrad
09-05-2017, 16:07
قبلا در سازمان تنظیم مقررات شکایت ثبت میکردی با 195 بهت زنگ میزدن ولی الان دیگه هیچ تماسی نمیگیرن موضوع چیه؟

والا من قبلا هم چندتا شکایت ثبت کردم هیچ زنگی نزدن پرونده هم همینطوری باز مونده
اگر قبلا زنگ میزدن بهتون الان نمیزنن فکر کنم بخاطر شکایات زیاده دیگه براشون عادی شده از بس که ارایه دهنده نت تو کشور مشکل دارنداز حجم دزدی و کمبود پهنای باند و پوشش و...

mehrdad_ati
09-05-2017, 16:10
نه توضیحی میده برای حذفش نه دلیل برگشت رو میگه. اوج احترام به مشتری . به نظرم به زودی باید مجدد شاهد حذف بسته ها باشیم . .
داداش ایرانسل نصفش خصوصیه اون نصفشم مال mtn آفریقای جنوبیه .

Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk

SS_WORLD_2
09-05-2017, 17:38
[QUOTE=mehrdad_ati;8961596]داداش ایرانسل نصفش خصوصیه اون نصفشم مال mtn آفریقای جنوبیه . چند چندی شما ؟

Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk[/QUOTE

می شه بگید اسم این شرکت خصوصی چیه؟
بلکه ملت با شنیدن اسمش ، حماسه ای دیگر به اندازه این شرکت خصوصی خصوصی به پا کنند.

mohammad_1992
09-05-2017, 18:07
[QUOTE=mehrdad_ati;8961596]داداش ایرانسل نصفش خصوصیه اون نصفشم مال mtn آفریقای جنوبیه . چند چندی شما ؟

بلکه ملت با شنیدن اسمش ، حماسه ای دیگر به اندازه این شرکت خصوصی خصوصی به پا کنند.

خصوصی :n04::n08::n08:

MVGroup
09-05-2017, 18:22
دوستان الآن این مشکل 3 باره برای من پیش میاد. به این صورت که وقتی دانلود شبانه میذارم با این که IDM رو تنظیم می کنم فقط 3 ساعت دانلود کنه و بعد سیستم خاموش شه، ولی هر چند وقت یکبار از حجم بسته روزانه ام کم میشه. با این که همیشه کمتر از 60 گیگ دانلود میشه. و همیشه هم بین 2 تا 8 فقط یک بار بسته رو فعال می کنم تا 3 ساعت بعدش (یعنی قبلش بسته فعال نشده). و همچنین شارژ پولی هم همیشه روی سیم کارت دارم. الآن حدود 30 گیگ در مجموع به این صورت از دست دادم. این رو هم بگم که ساعت کارکرد خود مودم هم دقیقاً 3 ساعت نشون میده و نه بیشتر.
کسی چنین مشکلی داشته؟ واقعاً نمیدونم مشکل از کجاست.

mohammad_1992
09-05-2017, 18:57
دوستان الآن این مشکل 3 باره برای من پیش میاد. به این صورت که وقتی دانلود شبانه میذارم با این که IDM رو تنظیم می کنم فقط 3 ساعت دانلود کنه و بعد سیستم خاموش شه، ولی هر چند وقت یکبار از حجم بسته روزانه ام کم میشه. با این که همیشه کمتر از 60 گیگ دانلود میشه. و همیشه هم بین 2 تا 8 فقط یک بار بسته رو فعال می کنم تا 3 ساعت بعدش (یعنی قبلش بسته فعال نشده). و همچنین شارژ پولی هم همیشه روی سیم کارت دارم. الآن حدود 30 گیگ در مجموع به این صورت از دست دادم. این رو هم بگم که ساعت کارکرد خود مودم هم دقیقاً 3 ساعت نشون میده و نه بیشتر.
مشکل از دزدی سیستمی ایرانسل هست
بسته سه ساعت اتومات زودتر تموم می کنه
با پشتیبانی هم تماس گرفتن از روی سیستم هم چک کردن برام من 2 تا سه ساعت میگرفتم همیشه 20 دقیقه زودتر تموم میشد تا اینکه شکایت کردم و باهام تماس گرفتن و چک کردن 3 ساعت اولی رو که من 2:02 فعال کرده بود 4:42 تموم کرده بود و رفته بود سراغ 3 ساعت دوم ( حجم تموم نشده بود فقط از نظر دقیقه ای زودتر تموم می کرد )
پشتیبانی زیر بار نمیره میگه حتما نت رو خاموش روشن کردید !! یا شاید قطع و وصل شده ! می گم چه ربطی به نت داره ! اون باید ساعت رو در نظر بگیره - برای همین یک روز تا صبح بیدار موندم هیچ قطعی حتی 1 ثانیه نداشتم و نت هم ثابت بود بازم زودتر تموم کرده بود
کلا اینا ها خودشون سیستمشون رو اینطور تنظیم می کنن مگه کاری داره تنظیم یک ساعت ! به هر حال ایناها هم فکر جیب خودشون هستن ( کلا 60 دقیقه ما برای اونا حدود 55 دقیقه هست )
کلا اینطور بگم تحت هیچ شرایطی حق رو به کاربرها نمیدن من چند روز پیش قطعی کامل داشتم از 2 شب تا 9 صبح و موضوع رو اتفاقا همون ساعت با پشتیبانی در میون گذاشتم برای هزینه بسته هام که بهم گفتن ثبت کن حتما رسیدگی می کنیم ! بعد از چند روز زنگ زدن و بهشون موضوع رو گفتم و گفتم همون لحظه در سیستم نگاه می کنن ! ریز به ریز بهم میگفتن شما این مقدار مصرف داشتید از 2 تا 8 !! منم شاخ در اوردم و وسط حرفش گفتم ممنون هیچ مشکلی نیست و قطع کردم در صورتی که منطقه ما اصلا 3 جی و 4 جی قطع شده بود و من گوشیمو خاموش کرده بودم !

m2music
09-05-2017, 19:42
قیمت فروش سیم کارت اعتباری درسایت ایرانسل تغییر کرد و کم شد...

mohammad_1992
09-05-2017, 19:45
قیمت فروش سیم کارت اعتباری درسایت ایرانسل تغییر کرد و کم شد...

هفته پیش من خریدم همینقدر بود

mehdi_08
09-05-2017, 19:54
بله میشه

توجه کنید طرح مصرف آزاد هم فعال نباشه یا یه بسته زاپاس داشته باشید
طرح کنترل مصرف ازاد رو فعال کردم یعنی مشکل از طرح مصرفه؟

mohammad_1992
09-05-2017, 21:33
طرح کنترل مصرف ازاد رو فعال کردم یعنی مشکل از طرح مصرفه؟

واسه من فعاله کار نمیکنه 20 دقیقه زودتر قطع میشه

mehrdad_ati
09-05-2017, 21:54

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانسل

mohammad_1992
09-05-2017, 22:03
[QUOTE=SS_WORLD_2;8961620]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانسل

داداش به صورت واقعی خصوصی نیست اون 51 درصد واسه یکی ار ارگان های نظامی هست

mehrdad_ati
09-05-2017, 22:06
خوب پس شما هنوز تفاوت دولتی و حکومتی رو متوجه نشدی . ضمنا اون سازمان مد نظر شما به علت سهم سهام پایین حق رای توی هیئت مدیره ی ایرانسل نداره

mohammad_1992
09-05-2017, 22:09
خوب پس شما هنوز تفاوت دولتی و حکومتی رو متوجه نشدی . ضمنا اون سازمان مد نظر شما به علت سهم سهام پایین حق رای توی هیئت مدیره ی ایرانسل نداره

تو ایران هیچ اپراتوری نیست که سازمان X داخلش سهیم نباشه خاطرت جمع باشه
سهمش تا اونجایی که به گوش میرسه خیلی زیاده
شما از کجا میدونید سهمش پایینه اون وقت؟؟؟

rahim1538
09-05-2017, 22:10
دوستان یه مودمی معرفی میکنید که حداقل cat6 باشه ؟ حالا بالاتر باشه بهتر - جمع جور کوچیک هم باشه که عالی میشه

ak313
09-05-2017, 22:14
دوستان یه مودمی معرفی میکنید که حداقل cat6 باشه ؟ حالا بالاتر باشه بهتر - جمع جور کوچیک هم باشه که عالی میشه

مودم e5186s-22a رومیزی هم هست حدود 650 سایت نوین فون برید

rahim1538
09-05-2017, 22:16

منظورم usb هست چیزی نداریم ساده مثله فلش باشه ؟

rahim1538
09-05-2017, 22:16

rahim1538
09-05-2017, 22:18

rahim1538
09-05-2017, 22:18

Le0nard0
09-05-2017, 22:22
همچین چیزی وجود نداره . همون دو مدل مودم cat6 فعلا در ایران قابل دسترسه

rahim1538
09-05-2017, 22:55
گوشی موبایل باید حتما روت باشه تا بتونیم فرکانسی که دلمون میخواد را انتخاب کنیم به فرض همیشه روی 2600 فیکس کنیم ؟ با چه اپلیکشنی میشه ؟

greatpouya
09-05-2017, 23:07
همچین چیزی وجود نداره . همون دو مدل مودم cat6 فعلا در ایران قابل دسترسه
Usb cat6 وجود نداره

Le0nard0
09-05-2017, 23:11
Usb cat6 وجود نداره

اشتباه نقل قول کردیا

rahim1538
09-05-2017, 23:12
حتی خارج کشور هم نیست بخریم ؟ میشه چند تا مدل کا خارج کشور هست معرفی کنید

Usb cat6 وجود نداره

greatpouya
09-05-2017, 23:17
اشتباه نقل قول کردیا
اره داداش
بعدش پستتو لایک کردم جبران شه[emoji3]
امکان داره یه پست رو بتونیم پاک کنیم؟؟؟

mehdi_08
09-05-2017, 23:41
گوشی موبایل باید حتما روت باشه تا بتونیم فرکانسی که دلمون میخواد را انتخاب کنیم به فرض همیشه روی 2600 فیکس کنیم ؟ با چه اپلیکشنی میشه ؟

بستگی به مدل گوشی داره
مثلا گوشی های ال جی با یکد دستوری می شه وارد تنظیمات فرکانس شد راحت

rahim1538
09-05-2017, 23:45
.............

mehrdad_ati
10-05-2017, 09:04
تو ایران هیچ اپراتوری نیست که سازمان X داخلش سهیم نباشه خاطرت جمع باشه
سهمش تا اونجایی که به گوش میرسه خیلی زیاده
شما از کجا میدونید سهمش پایینه اون وقت؟؟؟
49 درصد که فیکس مال ام تی ان آفریقای جنوبیه . اون ۵۱ هم بین چند شرکت داخلی تقسیم شده که بیشترین سهمش مال شرکت صا ایران هست

shangil
10-05-2017, 09:11
[QUOTE=mehrdad_ati;8961691]

داداش به صورت واقعی خصوصی نیست اون 51 درصد واسه یکی ار ارگان های نظامی هست

نهاد خصوصی کلا در ایران وجود نداره. ایرانسل که جای خود داره.
خصوصی!! ا یران!!

Dr Nima
10-05-2017, 12:07
49 درصد که فیکس مال ام تی ان آفریقای جنوبیه . اون ۵۱ هم بین چند شرکت داخلی تقسیم شده که بیشترین سهمش مال شرکت صا ایران هست

در حال حاضر گروه ام‌تی‌ان ۴۹٪ درصد از سهام ایرانسل را در اختیار دارد و کنسرسیوم مشترک متعلق به شرکت صنایع الکترونیک ایران (صاایران) ( شرکتی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح)و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تحت عنوان شرکت گسترش الکترونیک ایران نیز ۵۱٪ درصد از سهام ایرانسل را به خود اختصاص داده است. ویکی پدیا

XENON24
10-05-2017, 12:30
برگشت داده شد.
پست پاک شود
ممنون

mohammad_1992
10-05-2017, 12:33
در قسمت download bandwidth
اگه روی 5 باشه یعنی چی ؟؟ پهنای باند اون دکل چقدر هست ؟

greatpouya
10-05-2017, 12:35
در قسمت download bandwidth
اگه روی 5 باشه یعنی چی ؟؟ پهنای باند اون دکل چقدر هست ؟
37Mbps

iman2919
10-05-2017, 12:40
دوستان برای گوشی LG G2 راهی هست که بدون روت بدونم چه فرکانسی استفاده میکنم 1800 یا 2600 و یا فرکانس تغییر بدم؟

mohammad_1992
10-05-2017, 12:55
37Mbps

ممنون طریق محاسبش چه جوریه ؟
ایرانسل اینجا 10mgz هست چند میشه؟

mohammad_1992
10-05-2017, 12:56
37Mbps

پهنای کلی دکل یعنی این مقدار هست ؟

greatpouya
10-05-2017, 13:00
ممنون طریق محاسبش چه جوریه ؟
ایرانسل اینجا 10mgz هست چند میشه؟
75Mbps

greatpouya
10-05-2017, 13:03
پهنای کلی دکل یعنی این مقدار هست ؟
خیر، ممکنه خیلی بیشتر از این باشه، پهنای باند قابل ازائه به هر مشترک انقدر هست، با توجه به محدودیت باند ارسالی.

mostafa_1366
10-05-2017, 16:56

تنها راهکارش به نظر من اینه که یه سیمکارت اعتباری بگیرین فقط واسه دانلود شبانه و طرح کنترل مصرف آزاد رو هم فعال کنید. اینجوری دیگه خیالتون از هر جهت راحته :n19:

mehdi_08
10-05-2017, 18:17
دوستان برای گوشی LG G2 راهی هست که بدون روت بدونم چه فرکانسی استفاده میکنم 1800 یا 2600 و یا فرکانس تغییر بدم؟
این کد رو امتحان کن
*#*#3646633#*#*
من روی گوشی k10 همین کد رو استفاده می کنم

mohammad_1992
10-05-2017, 18:37
خیر، ممکنه خیلی بیشتر از این باشه، پهنای باند قابل ازائه به هر مشترک انقدر هست، با توجه به محدودیت باند ارسالی.

ببخشید من در حال حاضر در 4جی همراه اول سرعت دانلود 1.1 مگابایت هست و پهنای باند برای دانلود روی 5Mhz هست اگه پهنای باند بزارن روی 10Mhz تاثیری در سرعت دانلود من داره؟

arsinn
10-05-2017, 18:51
در حال حاضر گروه ام‌تی‌ان ۴۹٪ درصد از سهام ایرانسل را در اختیار دارد و کنسرسیوم مشترک متعلق به شرکت صنایع الکترونیک ایران (صاایران) ( شرکتی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح)و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تحت عنوان شرکت گسترش الکترونیک ایران نیز ۵۱٪ درصد از سهام ایرانسل را به خود اختصاص داده است. ویکی پدیا
بهرحال دولتی نیست یعنی زیر نظر وزارت خانه اداره نمیشه درآمدش هم یه خزاته واریز نمیشه دیگه درامدهای بنیاد به اصطلاح مستضعفان رو همه میدونند به کجاها میرسه که!

greatpouya
10-05-2017, 19:02
ببخشید من در حال حاضر در 4جی همراه اول سرعت دانلود 1.1 مگابایت هست و پهنای باند برای دانلود روی 5Mhz هست اگه پهنای باند بزارن روی 10Mhz تاثیری در سرعت دانلود من داره؟
اگه انتنت ضعیفه، آره، ممکنه ۲ برابر شه. اگه فول آنتنی نه.

mohammad_1992
10-05-2017, 19:14
اگه انتنت ضعیفه، آره، ممکنه ۲ برابر شه. اگه فول آنتنی نه.

فاصله 300 متری هست از 5 انتن 4 تا پره
نمیشه لز طریقی فهمید پهنای باند دکل چقدره؟

farhadrohi
11-05-2017, 00:38
توی نقشه منطقه ما تحت پوشش فورجی پلاس هست ولی در واقعیت خیر.گوشیم هم قابلیت اتصال به فورجی پلاس رو داره.این موارد رو کجا گزارش بدیم؟

فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk

greatpouya
11-05-2017, 02:02
توی نقشه منطقه ما تحت پوشش فورجی پلاس هست ولی در واقعیت خیر.گوشیم هم قابلیت اتصال به فورجی پلاس رو داره.این موارد رو کجا گزارش بدیم؟

700
ایرانسل من
گزارش

bahman_0121
11-05-2017, 07:33
سلام
ی سوال فنی
من سیمکارتم رو به 4G تبدیل کردم و بهم 4گیگ شبانه و 4 گیگ روزانه اینترنت داده
ی کد خاص هم برای مانده حساب داده بود که یادم رفت چیه اگه میشه و اگه میدونین چیه کمک کنین
تو ایرانسل من هم نشونش نمیده

shangil
11-05-2017, 08:18
سلام
ی سوال فنی
من سیمکارتم رو به 4G تبدیل کردم و بهم 4گیگ شبانه و 4 گیگ روزانه اینترنت داده
ی کد خاص هم برای مانده حساب داده بود که یادم رفت چیه اگه میشه و اگه میدونین چیه کمک کنین
تو ایرانسل من هم نشونش نمیده
منم سیم هدیه گرفتم 4g بعد اس اومد :
رایگان نوشته فعال شده اینترنت 4 + 4 که یک ماهه 2 تا 8 صبح . نوشته استعلام مانده *141*4444# استعلام مانده. من زدم نوشته طرح بخرید. مانده همصفر نشون میده وقتی یه 4 کمتر میرنم!
واللا اذیت میکنن زیاد
از دوستان قبلا توضیح دادن هر کاری کردم نشد.
طرح کنترل مصرف ازاد هم هست برا من.
باید برم از نمایندگیشوم بپرسم ببینم. کلا نمیدونم اگر خرید کنیم هم چطور باید استفاده بکنم.

bahman_0121
11-05-2017, 08:27
منم سیم هدیه گرفتم 4g بعد اس اومد :
رایگان نوشته فعال شده اینترنت 4 + 4 که یک ماهه 2 تا 8 صبح . نوشته استعلام مانده *141*4444# استعلام مانده. من زدم نوشته طرح بخرید. مانده همصفر نشون میده وقتی یه 4 کمتر میرنم!
واللا اذیت میکنن زیاد
از دوستان قبلا توضیح دادن هر کاری کردم نشد.
طرح کنترل مصرف ازاد هم هست برا من.
باید برم از نمایندگیشوم بپرسم ببینم. کلا نمیدونم اگر خرید کنیم هم چطور باید استفاده بکنم.
برای من میزنه امکان پذیر نیست
واقعا احمقن ی کار رو درست انجام نمیدن

M . Sayid
11-05-2017, 12:33
نمیشه 2 تا بسته شبانه 3 ساعته با هم زد ؟
تا هفته پیش میشد ....

mohammad_1992
11-05-2017, 19:41
نمیشه 2 تا بسته شبانه 3 ساعته با هم زد ؟
تا هفته پیش میشد ....

مشکلی نداره هنوز میشه

shangil
12-05-2017, 06:39
برا من یه شارژ هدیه اومد 4+4گیگ که از ساعت 2 تا 8 صبح است.
من الان رفتم موبایل دیتا رو روشن کردم ساعت 7 صبح هست طرح کنترل مصرف ازاد رو هم که داره.
کمی کار کردم با اینترنت و پولی کم نشد. البته نمیتونم ببینم چقدر حجم مانده متاسفانه اون *141*4444# کار نمیکنه و میگه امکان ناپذیر. اون ایرانسل من هم چیزی نشون نمیده نمیدونم مشکل از کجاست؟
راستی من اگه موبایل دیتا رو هم روشن نکنم باز اتوماتیک با اون طرح میره جلو و کار نیکنه؟ ip رو نگاه کردم ظاهرا درسته وای فای خونه هست ولی با اینترنت گوشی فک کنم داره کار میکنه سرعتم باااست.

shangil
12-05-2017, 06:59
بعدش اون بسته افزایشی هم همینطور کار میکنه؟ میخوام یه هفته ای 5 گیگ از 6 صبح تا 12 ظهر بگیرم. از ایرانسل من. وقتی وصل میشم اتوماتیک با اون کار میکنه بدون نیاز به روشن کردن موبایل دیتا؟
بعد منظور از طرح کنترل مصزف ازاد چیه؟

h_gh_gamkhor
12-05-2017, 09:22
دیشب اصلا برنامه " ایرانسل من " درست کار نمیداد. روی " در حال بارگذاری " گیر میکرد.

یه بسته 3 ساعته شبانه هم ساعت 2 خریدم. اصلا فعال نشد تا ساعت 7 صیح.

7 تا 8 فقط تونستم استفاده کنم.

Mohammad Aghaee
12-05-2017, 09:35
دوستان سلام . من الان برنامه ایرانسل من رو دیدم و اونجا بسته های پرحجم ایرانسل که اخیرا حذف شده بود (مثل ۶ ماه ۱۰۰ گیگ) وجود داشت و حتی درخواست فعال سازی دادم فقط ایرادی که گرفت این بود که شارژم کافی نیست و از طریق وب سایت ایرانسل هم رفتم و اونجا هم دوباره امکان خرید این بسته ها رو آوردن و حتی شماره موبایلم رو وارد کردم و بسته رو انتخاب کردم وارد درگاه پرداخت بانکی شد!!! میشه یکی توضیح بده چی شده مگه ایرانسل بسته های پرحجمش رو حذف نکرده بود؟؟

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

iman2919
12-05-2017, 09:48
دوستان سلام . من الان برنامه ایرانسل من رو دیدم و اونجا بسته های پرحجم ایرانسل که اخیرا حذف شده بود (مثل ۶ ماه ۱۰۰ گیگ) وجود داشت و حتی درخواست فعال سازی دادم فقط ایرادی که گرفت این بود که شارژم کافی نیست و از طریق وب سایت ایرانسل هم رفتم و اونجا هم دوباره امکان خرید این بسته ها رو آوردن و حتی شماره موبایلم رو وارد کردم و بسته رو انتخاب کردم وارد درگاه پرداخت بانکی شد!!! میشه یکی توضیح بده چی شده مگه ایرانسل بسته های پرحجمش رو حذف نکرده بود؟؟

دوباره گذاشته بسته های پر حجم!

naderagham
12-05-2017, 09:51

چرا دوست عزیز چند روزی هست که بسته های پرحجم ۶ ماهه و دو ماهه برگشته میتونید خرید کنید

Mohammad Aghaee
12-05-2017, 09:53
چرا دوست عزیز چند روزی هست که بسته های پرحجم ۶ ماهه و دو ماهه برگشته میتونید خرید کنید
جدا؟ خب من نمیدونستم فکر کردم دیگه برگشتی درکار نیست . خدا کنه دوباره حذفشون نکنه .

sisili123456789
13-05-2017, 07:40
سلام
دیشب 3000 تومن شارژ کردم و یه 3 ساعته نامحدود خریدم.
صبح ساعت 5 زدم استفاده کنم دیدم پیام اومد باقیمونده شارژم رو خورده و اینترنت منم ناپدید شده.
چکار کنم؟

Mohammad Aghaee
13-05-2017, 08:13
سلام
دیشب 3000 تومن شارژ کردم و یه 3 ساعته نامحدود خریدم.
صبح ساعت 5 زدم استفاده کنم دیدم پیام اومد باقیمونده شارژم رو خورده و اینترنت منم ناپدید شده.
چکار کنم؟
حتما طرح "کنترل مصرف آزاد" رو فعال کنید تا در صورت اتمام بسته اینترنتی ، از شارژتون استفاده نشه . روش فعالسازی : برنامه ایرانسل من > تنظیمات > طرح کنترل مصرف آزاد

sisili123456789
13-05-2017, 09:15
حتما طرح "کنترل مصرف آزاد" رو فعال کنید تا در صورت اتمام بسته اینترنتی ، از شارژتون استفاده نشه . روش فعالسازی : برنامه ایرانسل من > تنظیمات > طرح کنترل مصرف آزاد

نه منظورم این نبود
دیروز اینترنت 3 ساعته خریدم ... امروز صبح وقتی شروع کردم به استفاده دیدم اصلا این 3 ساعته من وجود نداره ....دیروز وجود داشت ولی امروز نبود و معلوم نیست چی شد

h_gh_gamkhor
13-05-2017, 11:35
بسته های ساعتی 2 تا 8 صبح 1 و 2 و 3 ساعته نامحدود حذف شده ؟

mojtaba318
13-05-2017, 11:39
باز ایرانسل قاط زد بسته های نامحدودو چرا حذف کرد:n29:

soheilsh
13-05-2017, 11:43
هیچی باز ایرانسل بیکار شد .. شروع کرد به حذف بسته ها، خداکنه یه بسته مناسب جایگزین کنه

- - - Updated - - -

بسته 6 ماهه 100 گیگ و 72 گیگ برگشت دو ماهه 30 گیگ هم برگشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farhadrohi
13-05-2017, 17:08
دوستان بعضی موقع میرم داخل حیاط فورجی پلاس میشه بعضی موقع اصلا نه.داخل خونه هم ندیدم پلاس بشه.ایا کاری میشه کرد فورجی پلاس ثابت بمونه؟؟

mohammad_1992
13-05-2017, 17:24
این حذف یک روزه بسته های نا محدود هم خداکنه برای تغییری چیزی در بسته ها باشه
وگر نه دیگه واقعا ایرانسل پستی خودشو داره نشون میده ( نشون به کاربر دادن که میتونه حذف کنه پس انقدر در رابطه با نقاط ضعفش اظهار نظر نکنید )

ak313
13-05-2017, 17:34
دوستان بعضی موقع میرم داخل حیاط فورجی پلاس میشه بعضی موقع اصلا نه.داخل خونه هم ندیدم پلاس بشه.ایا کاری میشه کرد فورجی پلاس ثابت بمونه؟؟

زمانی پلاس میشه که از یه دکل هم فرکانس 1800 و هم 2600 رو با هم بگیرید. باید بگردید و این نقطه رو پیدا کنید

k1ozil
13-05-2017, 17:35
تازه شهر ما 4 جی شده بود بسته ها شبانه حذف کرد :-|

morteza_7
13-05-2017, 17:42
ایرانسل بسته های نامحدود حذف کرد :n04:
لعنت به این سیستم مخابراتی ایران
حالم بهم می خوره از این مملکت بی در و پیکر
همه چیزروهواست هرکی هر چی دوست داره اجرا می کنه
همه دزدان

rahman0158
13-05-2017, 18:02
ایرانسل بسته های نامحدود حذف کرد :n04:
لعنت به این سیستم مخابراتی ایران
حالم بهم می خوره از این مملکت بی در و پیکر
همه چیزروهواست هرکی هر چی دوست داره اجرا می کنه
همه دزدان
گور خودشو کند . همه به سوی همراه آخر:n05:

sasan.69
13-05-2017, 18:20
خاک بر سر این شرکت ایرانسل که عوض اینکه مشتری مداری کنه داره همه رو فراری می ده

فقط بسته شبانه ایرانسل خریدار داشت که اونم ب فنا دادن

من که مدتهاست همراه اول شبانه می زدم و اینستاگرامم شیلتری نکرده نصفشو می تونه مشتری هاشو بعد این گند همراه اول اضافه کنه که البته اگه اونم ادم باشه!!!!

sasan.69
13-05-2017, 18:33

xomax
13-05-2017, 20:26
ممنون بابت اطلاع رسانی. بهتره که قبل از لعن و نفرین یکم صبر داشته باشیم شاید مشکلی به وجود اومده باشه یا اتفاقی افتاده باشه که ما خبر نداریم.
هم برای اعصاب و روان خودمون بهتره و هم بی دلیل فضا آشفته و منفی نمیشه. از ایرانسل دفاع نمیکنم به هیچ وجه، کاملا حق با ماست چون ایرانسل وظیفه داره اطلاع رسانی کنه و کاربر خودش رو گوسفند فرض نکنه. ولی برای حال خودمون میگم که سالم تر باشیم چون این مسائل اعصاب خرد کن مکرر پیش میاد.

SS_WORLD_2
13-05-2017, 22:08
------------------

mohammad_1992
13-05-2017, 22:28
ممنون بابت اطلاع رسانی. بهتره که قبل از لعن و نفرین یکم صبر داشته باشیم شاید مشکلی به وجود اومده باشه یا اتفاقی افتاده باشه که ما خبر نداریم.
هم برای اعصاب و روان خودمون بهتره و هم بی دلیل فضا آشفته و منفی نمیشه. از ایرانسل دفاع نمیکنم به هیچ وجه، کاملا حق با ماست چون ایرانسل وظیفه داره اطلاع رسانی کنه و کاربر خودش رو گوسفند فرض نکنه. ولی برای حال خودمون میگم که سالم تر باشیم چون این مسائل اعصاب خرد کن مکرر پیش میاد.

داداش اگه با همون شرایط قبلی بازم بسته هاشو بیاره تنها دلیلش نشون دادن به کاربرها هست که میتونم همینو هم حذف کنم حق هیچ اعتراضی ندارید

arsinn
13-05-2017, 23:00
از عید تاحالا از ایرانسلم استفاده نمیکردم امروز پیام اومد که بسته هدیه یک گیگ یک هفته ای برای شما فعال شد (احتمالا بخاطر ترغیب به استفاده دوباره از خط) بهرحال حالا که فعال کردم میبینم ماشالله سرعت در حد نور 30-40 کیلو بایت در ثانیه! 3g و 4g هم فرقی نداره نمیدونم کسی مجبورشون کرده که هدیه بده ولی اینطور سرعتش رو محدود کنند! هیچ چیزش درست نیست این ایرانسل

J@viD
13-05-2017, 23:00
داداش اگه با همون شرایط قبلی بازم بسته هاشو بیاره تنها دلیلش نشون دادن به کاربرها هست که میتونم همینو هم حذف کنم حق هیچ اعتراضی ندارید

داداش اگر هم نشون دادنی در کار باشه ما با نخریدن به هرشرکتی نشون میدیم که میتونیم از خدماتش استفاده کنیم یا نکنیم.
مطمئن باش این شرکتها تا جایی که در توانشون باشه خدماتشونو گرون به دست ما میرسونن.نشون به اون نشون که تا حالا چند بار همین بازیه حذف و اضافه رو درآورده.
حذف میکنه که بسته های گرونترو بفروشه نمیخرن ملت فروشش کم میشه دوباره اضافه میکنه.
امشب هم آپدیت سیستم بوده احتمال زیاد منتها اشتباه کرده از قبل خبر نداده به دلیل اعتراضاتی که شد اومد خبر داد وگرنه حذف کردن بسته شبانه مساوی از دست دادن تعداد خیلی زیادی کاربر هست.

امیدوارم به این درک برسیم که به عنوان مشتری قدرت دست ماس.

VAHID
13-05-2017, 23:16

ما استفادمون همین بسته ها ست که بهتره حذفشون نکنه ایرانسل

وگرنه تحریمش میکنیم :n24:

sasan.69
14-05-2017, 00:02
هنوز معلوم نيست دارن چ بلايى سر بسته نامحدود ميارن، ممکنه افزايش قيمتى هم داشته باشيم!!!!

- - - Updated - - -

هنوز معلوم نيست دارن چ بلايى سر بسته نامحدود ميارن، ممکنه افزايش قيمتى هم داشته باشيم!!!!

d_a_n_t_e
14-05-2017, 01:39
ممنون بابت اطلاع رسانی دوست عزیز.

این ایرانسل حداقل وقتی از این کارا میکنه یه زحمتی به خودش بده توی برنامه ایرانسل من هم یه اطلاع رسانی بکنه. نه اینکه کاربر در به در اینور اونور بگرده تا ببینه چه بلایی سر بسته‌ها آوردن.

sasan.69
14-05-2017, 02:06
ممنون بابت اطلاع رسانی دوست عزیز.

این ایرانسل حداقل وقتی از این کارا میکنه یه زحمتی به خودش بده توی برنامه ایرانسل من هم یه اطلاع رسانی بکنه. نه اینکه کاربر در به در اینور اونور بگرده تا ببینه چه بلایی سر بسته‌ها آوردن.

خواهش می کنم ...

بله حداقل باید در کانال تلگرام یا اینستاگرام ب صورت مجزا اطلاع می دادن و منم این خبرو از لا ب لای کامنتا پیدا کردم

امیدوارم شاهد تغییرات منفی در بسته نباشیم!!!!

|محمدی|
14-05-2017, 05:52
خواهش می کنم ...

بله حداقل باید در کانال تلگرام یا اینستاگرام ب صورت مجزا اطلاع می دادن و منم این خبرو از لا ب لای کامنتا پیدا کردم

امیدوارم شاهد تغییرات منفی در بسته نباشیم!!!!

این طرح شبانه چی شد ؟

arsinn
14-05-2017, 07:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چرا اینطوری شد ؟از 900 تومن رسید به 2 تومن:n34:
این اون طرح یک ساعت نامحدود 900 تومنی نیست یه طرح دیگه هست

mohammad_1992
14-05-2017, 08:47
داداش اگر هم نشون دادنی در کار باشه ما با نخریدن به هرشرکتی نشون میدیم که میتونیم از خدماتش استفاده کنیم یا نکنیم.
مطمئن باش این شرکتها تا جایی که در توانشون باشه خدماتشونو گرون به دست ما میرسونن.نشون به اون نشون که تا حالا چند بار همین بازیه حذف و اضافه رو درآورده.
حذف میکنه که بسته های گرونترو بفروشه نمیخرن ملت فروشش کم میشه دوباره اضافه میکنه.
امشب هم آپدیت سیستم بوده احتمال زیاد منتها اشتباه کرده از قبل خبر نداده به دلیل اعتراضاتی که شد اومد خبر داد وگرنه حذف کردن بسته شبانه مساوی از دست دادن تعداد خیلی زیادی کاربر هست.

امیدوارم به این درک برسیم که به عنوان مشتری قدرت دست ماس.

داداش اپدیت و ... هیچ ربطی به حذف فقط یک نوع بسته نداره ! ما رو هم خر فرض کردن اگه واقعا هیچ تغییری پیدا نکنه
برید تو پیچ ایستا با این ابراز علاقه دوستان به این طرح اگه اینبار افزایش قیمت نداشته باشه مطمئن باشید در اینده نزدیک بسته هاشو گرونتر میکنه
وقتی همراه اول قیمت بسته های نامحدود رو اعلام کرد تا الان چند نفر گفتن چرا ایرانسل انقدر بسته هاش گرونه !!!
همه کاربرها که سرعت یالا 5 الی 6 مگ ندارن میانگین حدود 2 مگ هست
من 2 خط همراه اولم نا محدود بخرم مشه نصف هزینه ایرانسل تازه سرعت منطقه من همراه اول خیلی بیشتره
با گسترش پشتیبانی همراه اول دیگه ایرانسل مجبوره تغییری در بسته هاش بده فعلا که هنوز تا 1 ساله دیگه داره ملت و میچاپه بابت همین بسته ها

hassanshaikhi
14-05-2017, 09:37
بسته های نامحدود برگشتن

farhadrohi
14-05-2017, 18:17
عجب گیری کردیم میرم حیاط فورجی پلاس میشه با ۲ خط آنتن.از در حیاط بیرون میرم فورجی پلاس فول آنتن میشه.میرم داخل خونه.فورجی پلاس قطع میشه و کلا فورجی با ۴ خط یا کلا فول آنتن میشه.چ جوریاس اخه.

h_gh_gamkhor
14-05-2017, 18:34
عجب گیری کردیم میرم حیاط فورجی پلاس میشه با ۲ خط آنتن.از در حیاط بیرون میرم فورجی پلاس فول آنتن میشه.میرم داخل خونه.فورجی پلاس قطع میشه و کلا فورجی با ۴ خط یا کلا فول آنتن میشه.چ جوریاس اخه.

با برنامه speedtest ببین توی حالت 4G و 4G+ چقدر تفاوت سرعت دارید.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

hassanshaikhi
14-05-2017, 19:20
دوستان کسی بسته 5 گیگ 6 صبح تا 12 ظهر هفتگی یا ماهیانه رو داره؟
برای من نیم ساعت آخر بلا استفاده هست . از 11:30 تا 12 اگه دانلود کنم اینترنت قطع میشه دوباره وصل میشه.فقط موقعی هم که طرح کنترل مصرف آزاد فعال باشه اینطوری میشه.

naderagham
14-05-2017, 19:43
دوستان کسی بسته 5 گیگ 6 صبح تا 12 ظهر هفتگی یا ماهیانه رو داره؟
برای من نیم ساعت آخر بلا استفاده هست . از 11:30 تا 12 اگه دانلود کنم اینترنت قطع میشه دوباره وصل میشه.فقط موقعی هم که طرح کنترل مصرف آزاد فعال باشه اینطوری میشه.
برای استفاده کامل باید یک بسته دیگه غیر از ۶ صبح تا ۱۲ داشته باشید من هرروز دارم استفاده میکنم و تا ۱۲ کامل دانلود میکنه برای اینکه از اون بسته دیگه تون استفاده نکنه طرح کنترل مصرف آزاد را فعال کنید از اون استفاده نمیکنه

hassanshaikhi
14-05-2017, 19:47
برای استفاده کامل باید یک بسته دیگه غیر از ۶ صبح تا ۱۲ داشته باشید من هرروز دارم استفاده میکنم و تا ۱۲ کامل دانلود میکنه برای اینکه از اون بسته دیگه تون استفاده نکنه طرح کنترل مصرف آزاد را فعال کنید از اون استفاده نمیکنه
برای شما طرح کنترل مصرف آزاد فعال هست؟ برای من بدون این طرح تا 12 کامل دانلود میکنه و مشکلی نداره ولی در صورت فعال بودن از ساعت 11:30 قطع وصلی شروع میشه.

naderagham
14-05-2017, 19:52
برای شما طرح کنترل مصرف آزاد فعال هست؟ برای من بدون این طرح تا 12 کامل دانلود میکنه و مشکلی نداره ولی در صورت فعال بودن از ساعت 11:30 قطع وصلی شروع میشه.
بله مال من فعاله شاید طرح دیگه ای ندارید به خاطر اونه

shangil
14-05-2017, 20:18
اون قدر گفتم دزد دزد:n02:
ایرانسل یه سیمکارت 4g رایگان داد چند روز پیش هم یه اینترنت رایگان 4 گیگ روزانه و 4 گیگ از ساعت 2 تا 8 صبح. سرعتش هم بیشتر از سیمکارت 3g بود انصافا زیاد هست. یک ماهه است.
اولشم نشون نمیداد فک کردم ممکنه از شارژم کم کمه بعد دیدم چون طرح کنترل مصرف ازاد فعاله میشه کار کرد بدون روشن کردن موبایل دیتا هم شد. برام سواله ایا بدون روشن کردن موبایل دیتا، دیگه کار نمیکنه درسته؟ من احساس کردم صبح بدون روشن کردن موبایل دیتا و فقط با وای فای خونه بازم از ایرانسل میگرفت شاید اشتباه میکردم.
اون طرح 5 گیگ از 6 صبح تا 12 ظهر با 2000 تومان اگر درست حسابی کار کنه خوبه!

FARID88
14-05-2017, 20:47
دوستان کلا طرح های اینترنت شبانه برداشته شده؟
راهی برای دانلود در شب هست؟

kolange_edalat2001
14-05-2017, 21:00
دوستان من گوشیم 3G فقط ساپورت میکنه و تو دانلودهای شبانه +H هست. سرعتم خیلی متغیره و روی 600میاد ولی نکته جالب اینه هر ازگاهی میره روی 3G سرعت بیشتر میشه!!

کسی راهی سراغ نداره سرعت بیشتر بشه/؟

losangeless
14-05-2017, 21:00
بسته ها ی gprs هفت سال پیش. با همون سرعت کم ماهی 30 گیگ دان میکردیم. اونم نه یکسره. دنیا کجا میره ما کجا. حالا 2.5 گیگ 13000 تومن

greatpouya
14-05-2017, 21:11
Hsdp چیه دیگه

kolange_edalat2001
14-05-2017, 21:18
Hsdp چیه دیگه

مخفف High-Speed Down-link Packet هست (+H)

hassanshaikhi
14-05-2017, 21:37
Hsdp چیه دیگه

به شماره ای sms نزدید؟ چون من یه بار واسه استعلام به یه شماره پیام فرستادم و حدود 300 تمن کم کرد توی ایرانسل من هم همین hsdp نوشته بود اگه اشتباه نکنم.

soheilsh
15-05-2017, 11:25
بسته ها ی gprs هفت سال پیش. با همون سرعت کم ماهی 30 گیگ دان میکردیم. اونم نه یکسره. دنیا کجا میره ما کجا. حالا 2.5 گیگ 13000 تومن
اون زمان هم دلار 600 تومن بود دوست عزیز

Electronic-Arts
15-05-2017, 12:50
چیزی که مهمه اینه که ایرانسل از زیرساخت پهنای باند میگیره زیرساخت هم دسترسی به دلار دولتی داره محض اطلاع!!!! پس در اینجا چی نتیجه میگیریم ؟ این که هزینه های زیرساخت اگر 50% افزایش داشته دازه 500% سود از مشتری میگیره نسبت به قبل (ناگفته نماند که قبلش هم 500% میگرفت اینم اومد روش الان داره میلیاردی سود میکنه)

MVGroup
15-05-2017, 15:06
دوستان من گوشیم 3G فقط ساپورت میکنه و تو دانلودهای شبانه +H هست. سرعتم خیلی متغیره و روی 600میاد ولی نکته جالب اینه هر ازگاهی میره روی 3G سرعت بیشتر میشه!!

کسی راهی سراغ نداره سرعت بیشتر بشه/؟

سرعت دانلود به تعداد آنتن بستگی داره. جائی رو پیدا کنید که آنتن بیشتر و باثباتی دارید.

farsweb
15-05-2017, 16:12
هفت سال پیش میشه 89. کدوم دلار ششصد تومن بود دوست عزیز؟؟!

gymclass.heroes
16-05-2017, 03:44

هنوز هم 600 تومنه به جز ایران که با دنیا درگیریم....

A-L PC
16-05-2017, 12:08
اون زمان دلار ۱۱۱۰ تا ۱۱۵۰ بود ،

این نمودار رو ببینید ، نمودار تغییرات قیمت ریال ایران نسبت به دلار امریکا هست تو ۵ سال اخیر:

حالا این نمودار رو مقایسه کنید با دنیار عراق (یک کشور جنگ زده) تو ۵ سال اخیر به نسبت دلار امریکا:

درهم امارات نسبت به دلار امریکا :‌

جدای از ارزش پول ها ، میزان نوسان ها رو نگاه کنید ، اون سقوط پله ای که آخر سال ۲۰۱۳ هست ، کمر ایرانی ها رو شکست ، کسی هم صداش در نیومد (خداییش دولت ایران داره حال مینکه با همچین مردمی.)

mohammad_1992
16-05-2017, 16:36
دوستان بین دکل های همراه اول و ایرانسل و همچنین پهنای باندشون فرق وجود داره ؟

ایرانسل : مثلا من فاصله 200 متری داشتم سرعتم 2 مگابایت بود ولی در فاصله ی 20و30 متری به 4 مگابایت ( بعضی دکل ها بیشتر ) هم میرسید انگار برای ایرانسل پهنای باندش به فاصلتون تا دکل خیلی موثر هست تا پهنای باند قابل دسترس کاربرها

همراه اول : من فاصلم 400 متری هست و سرعتم 2.7 مگابایت و با فاصله ی 10 متری هم سرعتم همون هست بیشتر در همراه اول پهنای باند قابل دسترس رو در نظر میگیره تا فاصله تا دکل رو در اولویت قرار بده

و اینکه من در کل شیراز تست کردن همراه اول اون پهنای باندی رو که به کاربر میده همش رو میتونی استفاده کنی انگار شلوغی معنا نداره و اون پهنای اختصاصی تو هست مثلا اوایل روی 5 مگاهرتز بود سرعتم بیشتر از 1.4 مگابایت نمیرفت الان که گذاشتن روی 10 مگاهرتز سرعتم از 2.7 مگابایت بیشتر نمیره و همیشه ثابت هست برعکس ایرانسل همیشه عدم ثبات داره و شلوغی نت خیلی تاثیر میذاره روی سرعت فعلی

فکر کنم همراه اول اینده روشن تری داره تا ایرانسل با پهنای باند کافی داره دکل ها رو افزایش میده ( تازگی هم که خیلی دکل ها رو داره میزاره روی 20 مگاهرتز )

ShadowDragon
16-05-2017, 16:58
دوستان تعویض به usim ایرانسل فوریه؟ چقدر هزینشه؟ و اینکه قضیه اینکه میگفتن 8 گیگ نت رایگان ، درسته یا نه؟ اگه هست ، چند روزه؟

bioshock.infinite
16-05-2017, 18:45
دوستان تعویض به usim ایرانسل فوریه؟ چقدر هزینشه؟ و اینکه قضیه اینکه میگفتن 8 گیگ نت رایگان ، درسته یا نه؟ اگه هست ، چند روزه؟
بله تعویض فوری هستش همون جا سیمکارت جدید رو بهت میدن . تا جایی که یادمه یه بسته یکماهه بودش

mohamad hosain
17-05-2017, 06:51
من واسه امشب 2 تا بسته شبانه نامحدود سه ساعته گرفتم.ساعت 7.15 زد اینترنت شما تمام شده است. مگه میشه ایرانسل دزد؟حداقل یه جور دزدی کن که کسی نفهمه. خدا دزدی تا کی؟ متاسفانه مجبور شدم چند بار مودم رو خاموش روشن کنم وگرنه همون ساعت هفت و ربع عکس میگرفتم.

iran100
17-05-2017, 07:49
دوستان عزیز، تهران سرعت روی ۱۲مگابیت محدود شده؟

par_haam
17-05-2017, 09:05

خیر. مشکلی ندارد.

mohammad_1992
17-05-2017, 10:00

پهنای باند دکلتون روی 5 مگاهرتز هست شاید

Electronic-Arts
17-05-2017, 12:38
من واسه امشب 2 تا بسته شبانه نامحدود سه ساعته گرفتم.ساعت 7.15 زد اینترنت شما تمام شده است. مگه میشه ایرانسل دزد؟حداقل یه جور دزدی کن که کسی نفهمه. خدا دزدی تا کی؟ متاسفانه مجبور شدم چند بار مودم رو خاموش روشن کنم وگرنه همون ساعت هفت و ربع عکس میگرفتم.

چندین هزار بار تو همین تاپیک گفته شده اگر بسته اینترنت دیگه ای نداشته باشید بسته شبانه و بسته 6 تا 12 ظهر نیم ساعت زودتر تایمش تموم میشه

greatpouya
17-05-2017, 12:43
چندین هزار بار تو همین تاپیک گفته شده اگر بسته اینترنت دیگه ای نداشته باشید بسته شبانه و بسته 6 تا 12 ظهر نیم ساعت زودتر تایمش تموم میشه
چه عوضی بازی در اورده ایرانسلا، اینم مسخره بازی جدیدش

Electronic-Arts
17-05-2017, 12:55
چه عوضی بازی در اورده ایرانسلا، اینم مسخره بازی جدیدش

دزد که شاخ و دم نداره عین همین که سیم کارت TD جدا نمیده حتما یک مودم آشغال باید تو پاچه آدم بکنه حالا اگر مودماش درست حسابی بود دل من نمیسوخت من نمیدونم وقتی وای فای مودم خاموشه مودم با کابل لن وصله یعنی چی که CPU مودم یکسره روی 100% هست و به خاطر همین بعضی وقت ها ری استارت میشه مودم , حتی مودم هاش huawei هم نیست حالا اگر huawei بود خیلی بهتر بود دیگه در این حد افتضاح نبود ولی اصلا معلوم نیست ماله کدوم قبرستونی هست من یه Z6000 دارم و یه B5142 جفتشون دائم CPU روی 100 هست

ShadowDragon
17-05-2017, 14:20

یعنی نامحدود 1 ساعته، 30 دقیقست?

saeeddeeas
17-05-2017, 14:42
سرعت فورجی ایرانسل از 45 مگابیت رسیده به 12 مگابیت ظاهرا قفل کرده روی این عدد
از اون طرف همراه اول سرعت رو برده روی 70 مگابیت، پس باید دیگه ایرانسل رو انداخت دور، هرچند قلبا راضی نیستم اما چاره ای نیست:n02:

ambdhm
17-05-2017, 14:53
با سلام دوستان گرامی بالاخره اینجا هم منظور روستامونه (استان خوزستان شهرستان هندیجان روستای دهملا بزرگ) هفته پیش پنج شنبه 21 اردیبهشت ایراندق تری جی شد ولی سرعتش زیاد جالب نیست گاهی صبح ها سرعت دانلود با آی دی ام به یک و نیم مگا بایت میرسه ولی بیشتر مواقع میاد زیر صد کیلو بایت دلمون خوشه روستامون تری جی شده تا قبل اینکه روستامون تری جی بشه مودم گذاشته بودم بالای پشت بوم از دکلهای اطراف سیگنال تری جی میگفرتم با اینکه دو خط آنتن بیشتر نداشت ولی سرعت بیشتر مواقع عالی بود حالا چکار کنیم سرعتمون درست بشه

چرا داخل اتاقها تری جی ایرانسل دو خط یا سه خط آنتن بیشتر نداره ولی تو جی فوله و سیگنال تری جی اونقدری قوی نیست که داخل اتاق هم فول باشه

در ضمن چجوری متوجه بشم دکل یا همون سیگنال موبایل روی چه باند فرکانسیه

سوال آخر آیا میتونم همزمان بسته اینترنت یک ماهه پنج گیگ صبح تا ظهر و بسته 24 ساعته یکماهه فعال کنم و آیا صبح تا ظهر از بسته پنج گیگ استفادهمیکنه و بقیه اوقات از بسته 24 ساعته؟؟

amirbrad
17-05-2017, 15:09
با سلام دوستان گرامی بالاخره اینجا هم منظور روستامونه (استان خوزستان شهرستان هندیجان روستای دهملا بزرگ) هفته پیش پنج شنبه 21 اردیبهشت ایراندق تری جی شد ولی سرعتش زیاد جالب نیست گاهی صبح ها سرعت دانلود با آی دی ام به یک و نیم مگا بایت میرسه ولی بیشتر مواقع میاد زیر صد کیلو بایت دلمون خوشه روستامون تری جی شده تا قبل اینکه روستامون تری جی بشه مودم گذاشته بودم بالای پشت بوم از دکلهای اطراف سیگنال تری جی میگفرتم با اینکه دو خط آنتن بیشتر نداشت ولی سرعت بیشتر مواقع عالی بود حالا چکار کنیم سرعتمون درست بشه

سلام
شما میتونی با پشتیباتی ایرانسل تماس بگیرید مشکل گزارش کنید، هر چند جواب اونا اینه که در منطقه شما در حال توسعه و پیگیری هستیم!
در مورد سرعتتون زمان میبره تا به حد ایده ال برسه چون تازه راه اندازی کردن تا جاهای دیگه راه اندازی نکنن بر نمیگردن منطقه شما تقویت کنن، در مجموع سیاستشون اینه که بگن در تمام نقاط پوشش داریم یعنی دنبال کمیت هستن تا کیفیت، در مورد اینکه سرعت صبح ها اونم با دانلود منیجر بالاست گاهی بخاطر یوزر زیاد و پهنای باند کم هستش.

Electronic-Arts
17-05-2017, 15:29
یعنی نامحدود 1 ساعته، 30 دقیقست?
اگر بسته دیگه ای نداشته باشید 3 ساعته حدودا 2 ساعت و نیمه و 2 ساعته حدودا 1 ساعت و 40 دقیقه و یک ساعته هم 50 دقیقه بوده

TRACKER
17-05-2017, 17:14
اگر بسته دیگه ای نداشته باشید 3 ساعته حدودا 2 ساعت و نیمه و 2 ساعته حدودا 1 ساعت و 40 دقیقه و یک ساعته هم 50 دقیقه بوده
یعنی باید بگم ______________________ (دیگه به خاطر بسته شدن اکانتم اینجا مجبورم خط بکشم دیگه ..... خودتون بهتر متوجهید)

Tehranshahr
17-05-2017, 20:09
من چنین مشکلی ندارم. فقط بسته 6-12 مشکل نیم ساعتو داره.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Electronic-Arts
17-05-2017, 21:09

خوب عزیز الان منظورت چیه که پست منو نقل قول کردی میگی همچین مشکلی نداری ؟ خوش به حالت که نداری !!!! من اگر بسته نداشته باشم همچین مشکلی دارم و همچنین میتونید زحمت بکشید همین تاپیک رو سرچ کنید ببینید بسیار هستند کسانی دیگه که همچین مشکلی هم دارن وقتی بسته دیگه ندارن همین دوستمون هم نمونه آخریش که اعلام کردند برای بعضی ها هم یه مقدار شارژ جواب میده و میشه دانلود کرد تا آخر بسته
پست منم دیگه نقل قول نفرمایید بیزحمت واسه اسپم دادن!!!

Tehranshahr
17-05-2017, 21:21
خوب عزیز الان منظورت چیه که پست منو نقل قول کردی میگی همچین مشکلی نداری ؟ خوش به حالت که نداری !!!! من اگر بسته نداشته باشم همچین مشکلی دارم و همچنین میتونید زحمت بکشید همین تاپیک رو سرچ کنید ببینید بسیار هستند کسانی دیگه که همچین مشکلی هم دارن وقتی بسته دیگه ندارن همین دوستمون هم نمونه آخریش که اعلام کردند برای بعضی ها هم یه مقدار شارژ جواب میده و میشه دانلود کرد تا آخر بسته
پست منم دیگه نقل قول نفرمایید بیزحمت واسه اسپم دادن!!!
شما گفتی مشکل داری من گفتم ندارم تا کاربرا بدونن سراسری نیست. مشکل اصلی تو بسته 6-12 هست. اسپم به مطلب نامربوط میگن جهت اطلاع. شما ظاهرا اعصاب نداری، به بزرگی خودتون ببخشید پستتون کوت شد :))

nima.g22
17-05-2017, 22:13
سلام
کسی هست که توی شرکت ایرانسل یا نمایندگی ایرانسل کار کنه؟
یه شماره ایرانسل دارم

mohsen14014
18-05-2017, 05:50
شارژ میکنیم ولی تو مای ایرانسل نشون نمیده ، در نتیجه بسته هم نمیشه خرید !
راه حل چیست آیا ؟

starpars
18-05-2017, 07:49
دیروز یه جایی رو دیدم داشتن خیابون رو میکندن پرسیدم جای چی هست؟ گفتن فیبر نوری، گفت دارن تمام دکل های ایرانسل رو به فیبر نوری متصل میکنن

hassanshaikhi
18-05-2017, 09:53

تایید میشه. من برای بسته های شبانه هیچ مشکلی ندارم دقیقا تا ثانیه آخر دانلود میکنم. ولی بسته 6 تا 12 ظهر ساعت 11:30 تا 12 عملا نمیشه دانلود کرد و اینترنت قطع و وصل میشه که با تغییر طرح کنترل مصرف آزاد مشکل حل میشه و تا ساعت 12 میشه دانلود کرد پس این مشکل از طرح کنترل مصرف آزاد هست نه بسته.

javadth
18-05-2017, 11:16
سرعت اینترنت چطوره ؟
برای من که له شده
دم به ثانیه قطع میشه

mehryar1973
18-05-2017, 11:59
برای منم سرعت داغون...
دیشب هم سرعت خوب نبود

Pooya Rezaie
18-05-2017, 17:10
دوستان با چه برنامه میشه پهنای باند دکل و بقیه مشخصات رو چک کرد ؟ با چه برنامه ای میشه انتخاب کرد گوشی به کدوم دکل متصل بشه ؟

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

maniya12
18-05-2017, 17:19
دوستان لطفا لیست تعرفه های ایرانسل رو بهم بدین

amirbrad
18-05-2017, 17:26
سرعت اینترنت چطوره ؟
برای من که له شده
دم به ثانیه قطع میشه

برای منم سرعت داغون...
دیشب هم سرعت خوب نبود

تایید میشه، بخصوص شب تعطیلی هست و روزهای حساس هم هست
من نمیدونم چرا تاپاتاک مسدود کردن حالا ایرانسل یا زیر ساخت یا شورای فضای مجازی یا هر نادانی در کل علتشو اگر میفهمیدیم خوب بود!

mahdi-xbox
19-05-2017, 04:06
جای ما شمال شرق مشهد سیگنال تقویت شده
تست ساعت 5 صبح جمعه
مودم e3372 بهترین نقطه خونه
بهترین سرعتی که تابحال دیدم!
برای اولین بار انتن پر بود!البته دوثانیه بعد دوباره یه خونه کم شد...

Click 1
19-05-2017, 07:45
سلام

من تاحالا 4.5G را توی اصفهان ندیدم با ایرانسل . آیا تنظیمات خاصی باید توی موبایل بزنم ؟

Nexus 5X هست موبایلم :n27:

pouyasony
19-05-2017, 12:45
دوستان من وقتي پروفايل ايرانسل رو روي گوشيم ايفون 7پلاس نصب ميكنم نصب ميشه ولي تيك سبز رو نميزنه كه بنويسه verified . ماله من با قرمز مينويسه not veirfied .مشكل خاصي هست؟

Electronic-Arts
19-05-2017, 18:12
دوستان من وقتي پروفايل ايرانسل رو روي گوشيم ايفون 7پلاس نصب ميكنم نصب ميشه ولي تيك سبز رو نميزنه كه بنويسه verified . ماله من با قرمز مينويسه not veirfied .مشكل خاصي هست؟

بله تحریم
اپل به صورت قانونی کلا سرویس نمیده به ایران

greatpouya
19-05-2017, 18:34
بله تحریم
اپل به صورت قانونی کلا سرویس نمیده به ایران
ولی فکر نکنم مانع کارکرد پلاس بشه، فقط اطلاع میده مورد تایید اپل نیست.

amirbrad
19-05-2017, 20:14
منطقه ما ایرانسل قطع کردن بدون یک خط انتن!!!

kolange_edalat2001
19-05-2017, 21:05
سرعت دانلود به تعداد آنتن بستگی داره. جائی رو پیدا کنید که آنتن بیشتر و باثباتی دارید.

آنتن فول هستش. اصولا +H باید رو چه سرعتی دانلود کنه>؟

Electronic-Arts
19-05-2017, 22:46
ولی فکر نکنم مانع کارکرد پلاس بشه، فقط اطلاع میده مورد تایید اپل نیست.

عزیز منظور ایشون از پلاس iphone 7 plus بود یعنی مدل گوشیشون نه 4.5G , ضمن این که توی گوشی های اپل یکی درمیون پلاس ایرانسل کار نمیکنه ولی ظاهرا سری 7 به بعد اوکی شده اما سری 6 چیزی که من از چند نفر پرسیدم برای یکی کار میکرد برای یکی نه

bioshock.infinite
20-05-2017, 09:15
آنتن فول هستش. اصولا +H باید رو چه سرعتی دانلود کنه>؟
حداکثر سرعت HSPA+ یا همون H+ حدود 20 مگابایت بر ثانیه هست . حالا شما حساب کن خیلی از دوستان با 4G چنین سرعتی ندارند .
من زمانی که از اینترنت 3G و H+ استفاده میکردم حداکثر سرعت دانلودم 2 مگابایت برثانیه بود . (منطقه به منطقه سرعت فرق میکنه)

greatpouya
20-05-2017, 12:28
حداکثر سرعت HSPA+ یا همون H+ حدود 20 مگابایت بر ثانیه هست . حالا شما حساب کن خیلی از دوستان با 4G چنین سرعتی ندارند .
من زمانی که از اینترنت 3G و H+ استفاده میکردم حداکثر سرعت دانلودم 2 مگابایت برثانیه بود . (منطقه به منطقه سرعت فرق میکنه)
۲۰ مگابیت؛ عزیز دلم، نه ۲۰ مگابایت
۲۰ مگابایت مال ۴جی اونم به زور.

iman_s
20-05-2017, 14:06
بسته های اینترنتی ایرانسل به صورت کارت فیزیکی هم وارد بازار شد:n04:
دیگه یکی میره مغازه میگه بسته اینترنتی میخوام نیازی نیست کلی براش توضیح بدن که باید شارژ بخری و خطتو شارژ کنی و بعد کد بسته رو بزنی.مثل کارت شارژ رمز وارد میشه و بسته فعال میشه

J@viD
20-05-2017, 14:49
یاد کارت اینترنت دیال آپ های قدیم افتادم.

kolange_edalat2001
20-05-2017, 14:58

من تهران و سمت صادقیه هستم. امروز سرعت دانلود رسید به 100k :n29: واقعا مسخرس. نمیدونم چرا اینطوری هست

sasan.69
20-05-2017, 15:59
بسته های اینترنتی ایرانسل به صورت کارت فیزیکی هم وارد بازار شد:n04:
دیگه یکی میره مغازه میگه بسته اینترنتی میخوام نیازی نیست کلی براش توضیح بدن که باید شارژ بخری و خطتو شارژ کنی و بعد کد بسته رو بزنی.مثل کارت شارژ رمز وارد میشه و بسته فعال میشه

البته قیمتش در فروشگاها ممکنه گرون تر باشه و قیمت روی کارت رو حساب نمی کنن....مث شارژ که معمولا 200تومن می کشن روش!!!

sasan.69
20-05-2017, 16:01
واینکه قیمت فروش نباید بالاتر از خرید انلاین باشه

iman_s
20-05-2017, 16:54
اگه بخواهیم در حالت عادی بسته بخریم مثلا بسته 13تومانی.باید 13 تومن شارژ داشته باشم که 9 درصد مالیات ازش کم شده.یعنی حدود 14170 برامون تموم شده.حالا اگه کارت بسته اینترنتی رو که روش 13000 تومن خورده رو 13500 بخریم باز هم حدود 670 تومن به نفعمون هست

shangil
21-05-2017, 07:11
اگه بخواهیم در حالت عادی بسته بخریم مثلا بسته 13تومانی.باید 13 تومن شارژ داشته باشم که 9 درصد مالیات ازش کم شده.یعنی حدود 14170 برامون تموم شده.حالا اگه کارت بسته اینترنتی رو که روش 13000 تومن خورده رو 13500 بخریم باز هم حدود 670 تومن به نفعمون هست

از برنامه ایرانسل من هم بگیرم 9 درصد میاد روش؟؟ فک نکنم اینطوری باشه.
من فک میکردم از شارژم کم میکنن وقتی میخوام از برنامه ایرانسل من بخریم. شاید خم درست میگید!
یعنی از بیرون بگیریم به نفعمونه؟ من یه بار شارژ خریدم از بیرون گرونتر از شارژ اتوماتیک با گوشی شد. چون اون 9 درصد هیچ یه مقدار هم اضافی گرفتن. الان برا شارژ 1000 تومانی 1090 تومان میگیره شارژ اتوماتیک ولی قطعا در مغازه بیش از این مقدار میگیره
دوستان اطلاعاتی دارند؟

hassanshaikhi
21-05-2017, 08:00
از برنامه ایرانسل من هم بگیرم 9 درصد میاد روش؟؟ فک نکنم اینطوری باشه.
من فک میکردم از شارژم کم میکنن وقتی میخوام از برنامه ایرانسل من بخریم. شاید خم درست میگید!
یعنی از بیرون بگیریم به نفعمونه؟ من یه بار شارژ خریدم از بیرون گرونتر از شارژ اتوماتیک با گوشی شد. چون اون 9 درصد هیچ یه مقدار هم اضافی گرفتن. الان برا شارژ 1000 تومانی 1090 تومان میگیره شارژ اتوماتیک ولی قطعا در مغازه بیش از این مقدار میگیره
دوستان اطلاعاتی دارند؟
از برنامه ایرانسل من بخرید دیگه 9% رو کم نمیکنه و همون مبلغ رو کم میکنه چون شما قبلا برای شارژ کردن سیمکارتتون اون 9% رو دادید.
برای مثال بسته یک ماهه 13 تمنی بخاید بخرید اگه از سایت ایرانسل بخرید 14170 تمن باید پرداخت کنید یعنی 1170 تمن بیشتر باید بدید. حالا اگه بخاید سیمکارتتون رو شارژ کنید و از این طریق بسته بخرید شارژ 13 تمنی رو میخرید ولی 1170 تمن ازش کم میشه و شارژ شما 11830 تمن میشه. و هیچ فرقی بین این دو روش نیست و هر دو یکی هست چون اون مالیات رو یا از مقدار شارژتون کم میکنن یا به هزینه شارژتون اضافه میکنن.

shangil
21-05-2017, 08:12
از برنامه ایرانسل من بخرید دیگه 9% رو کم نمیکنه و همون مبلغ رو کم میکنه چون شما قبلا برای شارژ کردن سیمکارتتون اون 9% رو دادید.
برای مثال بسته یک ماهه 13 تمنی بخاید بخرید اگه از سایت ایرانسل بخرید 14170 تمن باید پرداخت کنید یعنی 1170 تمن بیشتر باید بدید. حالا اگه بخاید سیمکارتتون رو شارژ کنید و از این طریق بسته بخرید شارژ 13 تمنی رو میخرید ولی 1170 تمن ازش کم میشه و شارژ شما 11830 تمن میشه. و هیچ فرقی بین این دو روش نیست و هر دو یکی هست چون اون مالیات رو یا از مقدار شارژتون کم میکنن یا به هزینه شارژتون اضافه میکنن.

مرسی
الان من فرضا 200 تومان شارژ دارم. میخوام اینترنت هفتگی دوهزار تومانی که از 6 صبح تا 12 ظهر است رو شارژ کنم. من الان باید از طریق شارژ مسنقبم 2000 تومان شارژ کنم که از حسابم 2180 تومان کم میشه (یعنی با شارژ #7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *) و در نهایت پس از خرید بسته افزایشی همون 200 تومان اولیه من باقی میمونه درسته؟

hassanshaikhi
21-05-2017, 08:15
مرسی
الان من فرضا 200 تومان شارژ دارم. میخوام اینترنت هفتگی دوهزار تومانی که از 6 صبح تا 12 ظهر است رو شارژ کنم. من الان باید از طریق شارژ مسنقبم 2000 تومان شارژ کنم که از حسابم 2180 تومان کم میشه (یعنی با شارژ #7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *) و در نهایت پس از خرید بسته افزایشی همون 200 تومان اولیه من باقی میمونه درسته؟
درسته هر بسته ای بخرید دقیقا همون مقدار کم میشه. اینطور نیست ارزونتر براتون در بیاد چون قبلا مالیاتش رو دادید.

mohamad hosain
22-05-2017, 00:33
من الان بسته نامحدود 3 ساعته خریدم پول ازم کم کرد ولی توی قسمت اینترنت دیگه دایره سبز رنگ نشون نمیده با حجم 60 گیگ. توی قسمت خریدا زده که چه بسته ای خریدم و تاریخ انقضا داره اما دایره سبز رنگ نشده با اینکه ازم پول کم شده.

4p1
22-05-2017, 00:55
من الان بسته نامحدود 3 ساعته خریدم پول ازم کم کرد ولی توی قسمت اینترنت دیگه دایره سبز رنگ نشون نمیده با حجم 60 گیگ. توی قسمت خریدا زده که چه بسته ای خریدم و تاریخ انقضا داره اما دایره سبز رنگ نشده با اینکه ازم پول کم شده.

من هم همینطور
از شارژم 2تومن کم شد ولی حجم اینترنت صفر زده !! و sms فعال شدن اینترنت هم اومد !

0m17
22-05-2017, 01:01
الان بسته شبانه خریدم از شارژم 2000تومن کم شد اما حجم بسته صفر نشون میده

fanoostalaei
22-05-2017, 13:03
ایرانسل تعرفه مصرف آزاد اینترنت داخلی را به نصف کاهش داد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، از این پس مشترکان ایرانسل، بزرگترین اپراتور دیتای ایران، می‌توانند بر روی بسته‌های اینترنت همراه نیز از تخفیف 50 درصدی برای دریافت محتوای داخلی برخوردار شوند. به این صورت که بسته را با همان قیمت خریداری می‌کنند و در عین حال، حجم بسته آنها برای دریافت محتوای داخلی دو برابر محاسبه خواهد شد.

به عنوان مثال، مشترک با خرید یک بسته سه گیگابایتی، در صورتی که تماماً از محتوای داخلی منتخب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بازدید کند، حجم بسته معادل بسته ۶ گیگابایتی محاسبه میشود.

پیش از این، ایرانسل در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و با هدف حمایت از تولید محتوای داخلی پس از راه‌اندازی فاز دوم شبکه ملی اطلاعات، تعرفه «مصرف آزاد» اینترنت همراه را برای دریافت محتوای شماری از وب‌سایت‌های ایرانی به نصف کاهش داده بود. این بار نیز با اعمال تخفیف بر بسته‌های اینترنت همراه و در راستای حمایت از محتوای داخلی، هزینه استفاده از اینترنت برای بازدید از وب‌سایت‌های داخلی که فهرست آنها در وبسایت ایرانسل در دسترس است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

MPS882
22-05-2017, 19:13
تعرفه بسته‌های اینترنت همراه ایرانسل نصف شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shangil
22-05-2017, 19:57
درسته هر بسته ای بخرید دقیقا همون مقدار کم میشه. اینطور نیست ارزونتر براتون در بیاد چون قبلا مالیاتش رو دادید.
من اگر الان بسته 2000 تومانی که از 6 صبح تا 12 ظهر هفتگی 5 گیگ میده رو بخرم. اگر بخوام کار کنم در این ساعات موبایل دیتا رو بابد روشن کنم دیگه درسته؟ خودش از اون حجم کم میکنه درسته؟