مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
سلام جناب از کجای گوشی مشخص میشه که به کدوم باند الان متصل شدم؟؟ اگه برنامه ای هست لطفا نام انگلیسی شو بگید دانلود کنم... گوشیم HUAWEI مدل G620s از باندهای زیر پشتیبانی میکنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اصلا موبایل 4 جی ندارم. هواوی هم کد مخفی داره اما نمی دونم چیا رو نشون میده
من فقط دو تا مودوم هواوی دارم. برای خونه E3372 و برای بیرون e5372
amirbrad
25-10-2016, 19:26
سرعت خدا رو شکر رو دکلی که همیشه ازش نت میگیرفتم بالای 1 مگابایت اومده ! ولی وصل شدن به دکل ضعیف دیوانه کنندس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم این مودم ها بر چه اساس انتخاب میکنن دکل رو ! شاید اون ضعیفه 2600 هست که به خاطر فاصله زیادش سرعت کمه ولی مودم اون رو به عنوان اولویت حساب میکنه ! شاید هم از طرف خود ایرانسل این مشکل مسخره پیش اومده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این احتمال هم میدم اینا که اومدن مشکل رو حل کنن این دکل دوم هم تازه راه اندازی کردن ! و گرنه تا پریروز اصلا فکرش رو نمیکردم چنین مساله ای هم وجود خارجی داشته باشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین اپراتور در دنیا که سرعت دانلود صفر خالص رو بدست اورد!اپراتوری نیست جز ایرانسل!الان نمیدونم بخندم یا گریه کنم
امروز نتم به 16 مگابیت رسیده بود که نسبت به قبل خوب شده بود تقریبا دو مگابیت، قرار بود کارشناسم بیاد که دعا کردم نیاد اگر قراره نتم خوب بمونه از ترسم که شانسی خوب شده مودم خاموش نکردم از صبح تا اینکه طرف اومد و یک ساعت ونیم داشت با مرکز چک میکردن البته نرم افزاری که سرعتم بدتر شد و پوشش از نقطه ایی به نقطه دیگه منتقل شد فقط وسط پذیرایی که البته سرعتش فرقی نداره فرکانس 2600 که تضعیف کردن، بهش گفتم منم مثل دو نفر دیگه که رفتین خونشون نتم بدتر میشه که شد . همین دو عزیزی که پستاشون نقل قول کردم. نتیجه گیری این که درخواست کارشناس ندین چون بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
rishespi66
25-10-2016, 19:35
سلام دوستان من الان با این مشخصات حدود ۷ مگابایت در ثانیه می گیرم پینگم هم میانگین ۸۰.شهرستان خرم اباد
//img.upload724.com/images/84777014817426953298.png
//img.upload724.com/images/53570101128510004122.png
تست همین الان
اصفهان
چهارباغ بالا
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
amir_t6262
25-10-2016, 20:51
سلام
از روزی که اینترنت تهران دچار اختلال شد، اینترنت ایرانسل گوشی و تبلتم ( دو تا سیم کارت متفاوت ایرانسل) از کار افتاده.
تنظیمات APN را هم از خود سایت ایرانسل دوباره از لینک زیر به روز کردم ولی همچنان اینترنت ندارم.
کانکت میشه ولی سایتی را باز نمیکنه و خطای dns میگیره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 88%20%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B1
چه راهکاری پیشنهاد میدهید؟
ضمنا تبلت ـم ویندوزی است.
alirealm
25-10-2016, 21:01
متاسفانه امثال شما هم زیادن که فکر میکنن بقیه عالم و آدم حقشونو خوردن . دانلود من چه حقی از شما خورده؟ 4 تومن پول دادم از بسته ای که خریدم استفاده کردم . اینکه شهر شما تحت پوشش نیست مقصر کسایی هستن که دانلود دارن؟ اشتباه گرفتی من مسئول پوشش ایرانسل نیستم که حق خورده شدتو از من میخوای .
4 تومان هم پوله برای 120 گیگ !!! من منظورم خود شرکته که درست عمل نمیکنه و اینطوری میشه امروز به خود شرکت هم گزارش دادم امیدوارم در آینده نزدیک شهرها و روستاهای کوچک هم بتوانند از این سرعت بالا استفاده کنند .
سلام
از روزی که اینترنت تهران دچار اختلال شد، اینترنت ایرانسل گوشی و تبلتم ( دو تا سیم کارت متفاوت ایرانسل) از کار افتاده.
تنظیمات APN را هم از خود سایت ایرانسل دوباره از لینک زیر به روز کردم ولی همچنان اینترنت ندارم.
کانکت میشه ولی سایتی را باز نمیکنه و خطای dns میگیره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 88%20%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B1
چه راهکاری پیشنهاد میدهید؟
ضمنا تبلت ـم ویندوزی است.
خوب با یه موبایل و دیوایس دیگه تست کنید اگر با اونم وصل نشد دیگه از دست شما کاری برنمیاد مگر تماس با 700
تنظیمات هیچی نمی خواد فقط توی apn بنویسد mtnirancell و السلام
احتمال هر چی بنویسید هم جواب بده
amir_t6262
25-10-2016, 21:40
خوب با یه موبایل و دیوایس دیگه تست کنید اگر با اونم وصل نشد دیگه از دست شما کاری برنمیاد مگر تماس با 700
تنظیمات هیچی نمی خواد فقط توی apn بنویسد mtnirancell و السلام
احتمال هر چی بنویسید هم جواب بده
موضوع اینه که کانکت هستم. علامت3G و H+ هم میاد ولی نه صفحه ای باز میشه و نه آپ هایی که دارم (تلگرام یا هواشناسی و ...) به اینترنت وصل میشه .
mobile1199
25-10-2016, 23:01
امروز نتم به 16 مگابیت رسیده بود که نسبت به قبل خوب شده بود تقریبا دو مگابیت، قرار بود کارشناسم بیاد که دعا کردم نیاد اگر قراره نتم خوب بمونه از ترسم که شانسی خوب شده مودم خاموش نکردم از صبح تا اینکه طرف اومد و یک ساعت ونیم داشت با مرکز چک میکردن البته نرم افزاری که سرعتم بدتر شد و پوشش از نقطه ایی به نقطه دیگه منتقل شد فقط وسط پذیرایی که البته سرعتش فرقی نداره فرکانس 2600 که تضعیف کردن، بهش گفتم منم مثل دو نفر دیگه که رفتین خونشون نتم بدتر میشه که شد . همین دو عزیزی که پستاشون نقل قول کردم. نتیجه گیری این که درخواست کارشناس ندین چون بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه.
من که کارشناس رو عمرا راه بدم منزل ... سه سال پیش یه وایمکس گرفتم ازشون دو تا کارشناس اوردن که هیچ کدوم بلد نبودن چند تا کانفیگ ساده رو انجام بدن !!!
الان که کارشناس اومد ، بازم میاد یا قراره سرعتتون همین طور پایین بمونه ؟
amirbrad
25-10-2016, 23:28
من که کارشناس رو عمرا راه بدم منزل ... سه سال پیش یه وایمکس گرفتم ازشون دو تا کارشناس اوردن که هیچ کدوم بلد نبودن چند تا کانفیگ ساده رو انجام بدن !!!
الان که کارشناس اومد ، بازم میاد یا قراره سرعتتون همین طور پایین بمونه ؟
نه دیگه حرفی از اومدن دوباره نزدن، یک ساعت و نیم داشت با مرکز نویز و سیگنال چک میکردن هر کار کردن نتونستن 1 درصد بهتر کنن بلکه بدتر هم شد البته سیگنال که میرفت بالا میگفتم همین حالت بهتره اما کلا کار خودشون میکنن و اگر نتونن درست کنن بعدش خداحافظی میکنه میره انگار که اتفاقی نیوفتاده، یه لپ تاپ میارن با جی پی اس تو لپ تاپ نرم افزار دارن که sinr ,db چک میکنن با مرکز. البته من گفتم بهشون نرم افزاری توفیقی نداره تا وقتی که سایت و دکل فیزیکی تقویت کنید اما این کار و نمی کنن هزینه داره براشون . خودشم گفت که سیگنال و سرعت اینجا چقدر بده . در کل من نامید شدم کاملا شانسیه که هر کس خونه و یا محل کارش کجا باشه چه دکلی با چندتا لینک و پوشش..... یکی مثل ما نتش داغونه یکی پلاس داره بالای 100 مگابیت، شما هم پیگیر بیشتر نکن که کارشناس اگر خونتون هم نیاد میاد تو محل تست میکنه و نتت بدتر میشه.
راستی اینم اضافه کنم که طرف گفت سمت td نرو که وقتی وضع fd اینطوریه اونم تو منطقه شما همینه.
Le0nard0
26-10-2016, 00:50
نه دیگه حرفی از اومدن دوباره نزدن، یک ساعت و نیم داشت با مرکز نویز و سیگنال چک میکردن هر کار کردن نتونستن 1 درصد بهتر کنن بلکه بدتر هم شد البته سیگنال که میرفت بالا میگفتم همین حالت بهتره اما کلا کار خودشون میکنن.....
چرا آنتن خارجی نمیذاری؟ یه معجزه ای هم هست به نام SXT LTE . اینو بگیری میتونی تا نزدیک 100 مگ رو هم تجربه کنی
senator2011
26-10-2016, 00:59
چرا آنتن خارجی نمیذاری؟ یه معجزه ای هم هست به نام SXT LTE . اینو بگیری میتونی تا نزدیک 100 مگ رو هم تجربه کنی
SXT LTE برای خودش یه پا کامپیوتره خودش سی پی یو داره رم داره! خیلی هم ارزونه نیم میلیون:n02:
amirbrad
26-10-2016, 01:05
اتفاقا تو فکر انتن هستم شاید در اینده امتحان کنم بلکه بهتر بشه، sxt هم هزینه بالاست از بس که پول بسته و مودم دادم اگر اینو بگیرم جواب نده دیگه خیلی میشه اما شاید اینم امتحان کنم ممنون از راهنماییت.
در مورد MIMO 2x2 بالاخره دل رو به دریا زدم و آنتن یاگی دوم ـم رو درست کردم....
تغییر وضعیت سیگنال ها.....
تک آنتن
RSRP -80
RSSI -65
RSRQ اطراف 10-
SINR بین 10 تا 15
دو آنتن
RSRP بین 77- تا 78-
RSSI بین 63- تا 65-
RSRQ اطراف 5-
SINR بین 20 تا 25
حالا وضعیت دانلود..........
تک آنتن
قبلاً اگه تو ساعت خوب، مثلاً بین ساعت 7 تا 8 صبح دانلود میکردم، سرعت بین 47mb/s تا نهایت 52mb/s میچرخید
دو آنتن
الان تو همون ساعت، سرعت بین 52mb/s تا نهایت 67mb/s بودش
لیست دانلود این سری ـم، زیاد لینک های پر حجم و قوی نداشت، برای همین نوسانات دانلودم تو عکس بالا زیاد هستش...,ولی بسته 1 ساعته رو تموم کردم
اینم وضعیت خط
masooyan
26-10-2016, 09:10
دوستان یه مودم خریدم دیروز کارکرده
lh92
ولی سرعت دانلود جایی که گوشی با 4 مگ دانلود میزنه این مودم با 500Kb دانلود میکنه
نوسان داره ولی میانگینش 500kb هست
به نظرتون چهه میشه کرد؟
گوشی با 4 مگ میزنه
ولی مودم با 500kb
silvermanhhh
26-10-2016, 13:21
اتفاقا تو فکر انتن هستم شاید در اینده امتحان کنم بلکه بهتر بشه، sxt هم هزینه بالاست از بس که پول بسته و مودم دادم اگر اینو بگیرم جواب نده دیگه خیلی میشه اما شاید اینم امتحان کنم ممنون از راهنماییت.
سلام انتن و اضافات فعلا نگیر برادر ،هر مشکلی هست از خوده دکله ،مثلا دکل نزدیک ما که خرابه 4g نداره اما با مودم میتونم 4g از یه دکل دور از خونه بگیرم در حد دوتا خط انتن که سرعتش در حد ۸مگا بیت هست،اگه دکل نزدیک شما 4g هست و شما از 4g استفاده میکنی،هر کاری هم بکنی به اون دکل خرابه وصل میشه،اون دکله باید درست بشه ،منم چند روز پیش هم از ایرانسل هم ۱۹۵زنگ زدن بم گفتن از تهران میگیم درست کنن مشکل نرم افزاریه،اما مثل اینکه خوابشون برده یا براشون مهم نیست
دوستان یه مودم خریدم دیروز کارکرده
lh92
ولی سرعت دانلود جایی که گوشی با 4 مگ دانلود میزنه این مودم با 500Kb دانلود میکنه
نوسان داره ولی میانگینش 500kb هست
به نظرتون چهه میشه کرد؟
گوشی با 4 مگ میزنه
ولی مودم با 500kb
amir_t6262
26-10-2016, 14:04
موضوع اینه که کانکت هستم. علامت3G و H+ هم میاد ولی نه صفحه ای باز میشه و نه آپ هایی که دارم (تلگرام یا هواشناسی و ...) به اینترنت وصل میشه .
کسی راه حلی نداره؟
این پیغام خطای DNS Probe برای چیه و چطوری باید رفعش کرد؟
amirbrad
26-10-2016, 15:06
کسی راه حلی نداره؟
این پیغام خطای DNS Probe برای چیه و چطوری باید رفعش کرد؟
اگر با گوشی هستین تنظیمات ------ در قسمت apn پاک کنید یا apn دستی خودتون بدید اگر بازم نشد نتورک ریست کنید و تنظیمات دستی بدید فقط اسم و apn
بعضی نرم افزارهای چی ز شک ن هم اتومات وصل میشن اونا هم خاموش کنید با task killer
mobile1199
26-10-2016, 15:53
چی چی هست این وسیله ؟ الان تو گوگل یه سرچ زدم قیمتش حدود 500 تومن بود ! این الان مودمه یا انتن ؟ اصلا چه جوری استفاده میشه این ابزار استوانه ای ؟
Le0nard0
26-10-2016, 16:04
حذف شود /////
Le0nard0
26-10-2016, 16:09
حذف شود /////
Le0nard0
26-10-2016, 17:51
خخخخ
خدا قوت :n02: اخوی :n02::n02:
من این حجم رو هر شب تو هاردم جا بدم میترکه :n02:
========
معلومه تو منطقتون دانلودر دیگه ای نیس که سرعت رو بخوابونه ! وگرنه همچین دانلودی رو باند 3 خیلی کمیابه
سرعت ما که در برابر سرعت130-140 مگی شهر شما حرفی واسه گفتن نداره .:n41:
fanoostalaei
26-10-2016, 18:02
سرعت ما که در برابر سرعت130-140 مگی شهر شما حرفی واسه گفتن نداره .:n41:
ولی خداوکیلی من همون اوایل که ایرانسل 3 جی شد نزدیک 600-700 گیگ با ایرانسل دانلود کردم ! هنوز که هنوزه خیلی از چیزایی رو که دانلود کردم باز هم نکردم ! :دی از اون همه دانلود یهو افت کردم تا الان که شاید ماهی 2 گیگ هم دانلود نکنم :| :n02: منم فکر میکنم الان داری ذخیره میکنی مثل من ! :دی ولی کی وقت کنی استفاده کنی خدا داند :|
شاید هم استفاده میکنی ! نمیدونم :دی ولی هضم ، ذخیره کردن 120 گیگ تو سیستم برا من سخته ! طفلک سیستمم میترکه ! قبلا که با 14 مگابایت که دانلود میشد سیو کردن و مرج کردن فایل دانلودی با idm بیشتر از 3 برابر زمان بر بود تا دانلود اون فایل :n02: برا همین بیخیال شدم
=============
والا سرعت ما کم روز به روز داره کم میشه ! روز ها که باند 3 به شدت میترکه :n02: که یه مدت بعد باند 7 هم به سرنوشت اون دچار میشه ! خلاصه اینکه سرعت الان بیشتر بترکونه میشه حدود 80-90
الان دیگه مصرف کننده زیاده
ولی خدایی دکل هم کم نمیاره ! پهنای خودش یه طرف ! 6تا هم روش لینکه که انتقال دیتا انجام میده
ir.ghost
26-10-2016, 18:03
چی چی هست این وسیله ؟ الان تو گوگل یه سرچ زدم قیمتش حدود 500 تومن بود ! این الان مودمه یا انتن ؟ اصلا چه جوری استفاده میشه این ابزار استوانه ای ؟
بررسی SXT LTE در میکروتیکفا
! طفلک سیستمم میترکه ! قبلا که با 14 مگابایت که دانلود میشد سیو کردن و مرج کردن فایل دانلودی با idm بیشتر از 3 برابر زمان بر بود تا دانلود اون فایل :n02: برا همین بیخیال شدم
منم همچین مشکلی رو با IDM داشتم، موقع merge فایل سیستم منهدم میشد، بخصوص اگه دو سه تا فایل رو با هم merge میکرد، دیگه کلاً دانلود قطع میشد برنامه و سیستم هنگ میکرد...کلی برنامه دیگه رو تست کردم، ولی هیچ کدوم تو سرعت دانلود به پای IDM نرسید...
تنها راه حلی که پیدا کردم این بودش که برنامه IDM رو تو هارد اول که ویندوز نصبه، نصب کنم.....و پوشه Temp اون رو تو هارد دوم ـم قرار دادم....و پوشه Save فایل ها رو تو هارد سوم ـم قرار دادم
اینطوری دیگه موقع merge فایل ها، حتی 4 تا فایل هم زمان هم که باشه...هیچ مشکلی پیش نمی یاد.
The_matrix
26-10-2016, 18:54
سلام دوستان
کسی می دونه چظوری روی حالت LTE ایفون باید hotspot رو فعال کرد؟
من سیم کارت ایرانسل دارم رو حالتLTE توی آیفون Hotspot فعال نمیشه
بررسی SXT LTE در میکروتیکفا
این باید بالا پشت بوم نصب بشه و رو به دکل باشه؟ یا مثل مودم دم پنجره ای چیزی بزارم؟
ir.ghost
26-10-2016, 19:30
این باید بالا پشت بوم نصب بشه و رو به دکل باشه؟ یا مثل مودم دم پنجره ای چیزی بزارم؟
این رادیو out door میباشد و باید به سمت دکل بسته شود بر روی میله یا دکل
amirbrad
26-10-2016, 19:45
سلام دوستان
کسی می دونه چظوری روی حالت LTE ایفون باید hotspot رو فعال کرد؟
من سیم کارت ایرانسل دارم رو حالتLTE توی آیفون Hotspot فعال نمیشه
سلام
برید تو قسمت cellular بعدش قسمت hotspot یه اسم براش بنویسید مثلا irancellو در صورت لزوم یوز و پسورد بعدش کزینه hotspot فعال میشه.
fgh99977
26-10-2016, 20:59
این سرعت های نود مگ و صد مگ دروغه
طرف ما که یگ مگ بزور میگیره با آنتن سه خانه پر
mobile1199
26-10-2016, 21:04
این سرعت های نود مگ و صد مگ دروغه
طرف ما که یگ مگ بزور میگیره با آنتن سه خانه پر
اگه سرعتیه که بعضا کاربرا میگیرن که دروغ نیست !
و اگر هم منظورت تست های خود ایرانسله ، بازم دروغ نیست :n02: شبکه هاشون از چنین سرعتی پشتیبانی میکنن ولی قرار نیست که به همه کاربرا چنین سرعتی رو بدن که !
شما اگه وسط بیابون یه دکل پیدا کردی ، میتونی راحت به یه سرعت فضایی دست پیدا کنی و دور از ذهن هم نیست ...
این تست سرعتایی که خودشون اعلام میکنن فقط جوسازیه برای فروش بیشتر ! و گرنه اکثر کاربرای همین تاپیک میدونن که به چه مواردی بستگی داره گرفتن این سرعت ...
fanoostalaei
26-10-2016, 22:17
منم همچین مشکلی رو با IDM داشتم، موقع merge فایل سیستم منهدم میشد، بخصوص اگه دو سه تا فایل رو با هم merge میکرد، دیگه کلاً دانلود قطع میشد برنامه و سیستم هنگ میکرد...کلی برنامه دیگه رو تست کردم، ولی هیچ کدوم تو سرعت دانلود به پای IDM نرسید...
تنها راه حلی که پیدا کردم این بودش که برنامه IDM رو تو هارد اول که ویندوز نصبه، نصب کنم.....و پوشه Temp اون رو تو هارد دوم ـم قرار دادم....و پوشه Save فایل ها رو تو هارد سوم ـم قرار دادم
اینطوری دیگه موقع merge فایل ها، حتی 4 تا فایل هم زمان هم که باشه...هیچ مشکلی پیش نمی یاد.
تنها راه حل موجود همینه که گفتید ! اکثر اوقات چون ما از یه هارد استفاده میکنیم برای دانلود و مصارف ویندوز و ... کارایی هارد به خاظر پردازش های ریز و درشت کم میشه و چون عموما موقع دانلود با 32 کانکشن دانلود میکنیم فایل به دسته های خیلی کوچیک تقسیم میشه که موقع مرج کردن اون ها فشار زیادی به هارد میاد ! ولی اگر موقع دانلود تعداد کانکشن ها هر چه کمتر باشه بهتره و مرج کردن سرعت بیشتری داره و علاوه بر اون یه توصیه اینکه مسیر پوشه temp نرم افزار idm رو به یه درایو دیگه تغیر بدید و در صورت امکان یه هارد دیگه باشه که با تمام توان بتونه مرج کردن و سیو کردن رو انجام بده
که اگر این ها نباشه برای مرج کردن فایل های سنگین خیلی بیشتر از اینکه منتظر دانلود بمونیم باید منتظر بمونیم تا فایل رو سیستم سیو بشه و چون هارد با حداکثر توان داره کار میکنه دیگه نمیتونه فایلی رو از نت دانلود کنه :|
در کل سرعت بالا هم مصیبت های خاص خودش رو داره :دی
من قبلا یه بسته 3 ساعته گرفتم ! سرعتم طوری بود که میتونستم 60 گیگ رو در یه چشم به هم زدن دانلود کنم ! ولی چون لپ تاپ فقط یه هارد داشت فقط تونستم 30 گیگ دانلود کنم :n02::n31:
aalliirraazz
27-10-2016, 00:09
تنها راه حل موجود همینه که گفتید ! اکثر اوقات چون ما از یه هارد استفاده میکنیم برای دانلود و مصارف ویندوز و ... کارایی هارد به خاظر پردازش های ریز و درشت کم میشه و چون عموما موقع دانلود با 32 کانکشن دانلود میکنیم فایل به دسته های خیلی کوچیک تقسیم میشه که موقع مرج کردن اون ها فشار زیادی به هارد میاد ! ولی اگر موقع دانلود تعداد کانکشن ها هر چه کمتر باشه بهتره و مرج کردن سرعت بیشتری داره و علاوه بر اون یه توصیه اینکه مسیر پوشه temp نرم افزار idm رو به یه درایو دیگه تغیر بدید و در صورت امکان یه هارد دیگه باشه که با تمام توان بتونه مرج کردن و سیو کردن رو انجام بده
که اگر این ها نباشه برای مرج کردن فایل های سنگین خیلی بیشتر از اینکه منتظر دانلود بمونیم باید منتظر بمونیم تا فایل رو سیستم سیو بشه و چون هارد با حداکثر توان داره کار میکنه دیگه نمیتونه فایلی رو از نت دانلود کنه :|
در کل سرعت بالا هم مصیبت های خاص خودش رو داره :دی
من قبلا یه بسته 3 ساعته گرفتم ! سرعتم طوری بود که میتونستم 60 گیگ رو در یه چشم به هم زدن دانلود کنم ! ولی چون لپ تاپ فقط یه هارد داشت فقط تونستم 30 گیگ دانلود کنم :n02::n31:
منم به شدت با این مشکل مواجه بودم. آخرش مجبور شدم از IDM واسه دانلود هام استفاده نکنم.
به جاش از EagleGet استفاده میکنم، از نظر راحتی کار و امکانات به IDM نمیرسه ولی بد هم نیست. تعداد کانکشن رو تا 32 تا هم میتونی بذاری که اینجوری حداکثر سرعت رو میتونی بگیری... برنامه زمانی هم میشه به دانلود ها داد... آخر سر هم فایل ها رو مرج نمیکنه.
تو این 1-2 ماه گذشته 3 شب ازش استفاده کردم که هر دفعه بدون مشکل 60 گیگ رو در عرض 1.5 الی 2 ساعت تموم کرد. در حالی که با IDM اکثرا تو 3 ساعت نمیتونستم بسته رو تموم کنم.
الان دیگه قیمت SSD واقعا مقرون بصرفه شده و حالت عاقلانه اینه که ویندوز روی اون نصب شه و باقی پارتیشن ها روی
درایو دیگه . بهتون قول میدم تمام این مشکلاتی که ذکر کردید ناپدید میشه!
MMDFullHD
27-10-2016, 03:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باند 7 رنج ای پی 5.112 :n19: ساعت 3
The_matrix
27-10-2016, 09:35
سلام
برید تو قسمت cellular بعدش قسمت hotspot یه اسم براش بنویسید مثلا irancellو در صورت لزوم یوز و پسورد بعدش کزینه hotspot فعال میشه.
با تشکر
نشد دوست عزیز وقتی رو گزینه Setup Hotspot میزنم می گه با carrier تماس بگیر ،زنگ ایرانسل می زنم می گه مربوط به ما نمیشه باید بری خدمات موبایلی:n01:
amirbrad
27-10-2016, 11:53
خواهش میکنم، این مراحل و رفتین: setting-cellular-cellular data options-cellular data network-personal hotspots بعدش برای apn یه اسم قرار بدید.ورژن ios چنده چون یادمه رو یه ورژنی یادم نیست مشکل داشت با نت
امین1356
27-10-2016, 11:57
با تشکر
نشد دوست عزیز وقتی رو گزینه Setup Hotspot میزنم می گه با carrier تماس بگیر ،زنگ ایرانسل می زنم می گه مربوط به ما نمیشه باید بری خدمات موبایلی:n01:
Settings --> Cellular --> Cellular Data Option --> Cellular Data Network:
CELLULAR DATA --> APN : internet
LTE SETUP (OPTIONAL) --> APN: internet
PERSONAL HOTSPOT --> APN: internet
تشنگان دانلود شبانه
والا من انقدر دانلود کردم که دیگه نه جا دارم نه چیزی واسه دانلود مونده
از دوستان اگر کسی فیلم و سریالی و انیمیشنی با امتیاز پایین 6 یا تعداد آرای IMDB کمتر از 35000 داره که ارزش دیدن داره پ.خ کنه ممنون میشم
P.S : حساب کردم اگه هر روز 6 تا فیلم یا 12 قسمت سریال ببینم 3 سال طول میکشه تا تموم بشه و اگه هر روز 2 تا ببینم 8 سال طول میکش!! خـــــــــــــــــــــــخ
زیاد دنبال دانلود شبانه و سرعت بالا نباشین یه فازه میاد و میره
بعد از تموم شدن دانلود تان مودم هایی که خریده میشه توسط خیل عظیم کاربرا می مونه رو دستتون
leo.unique
27-10-2016, 13:25
تشنگان دانلود شبانه
والا من انقدر دانلود کردم که دیگه نه جا دارم نه چیزی واسه دانلود مونده
از دوستان اگر کسی فیلم و سریالی و انیمیشنی با امتیاز پایین 6 یا تعداد آرای IMDB کمتر از 35000 داره که ارزش دیدن داره پ.خ کنه ممنون میشم
P.S : حساب کردم اگه هر روز 6 تا فیلم یا 12 قسمت سریال ببینم 3 سال طول میکشه تا تموم بشه و اگه هر روز 2 تا ببینم 8 سال طول میکش!! خـــــــــــــــــــــــخ
زیاد دنبال دانلود شبانه و سرعت بالا نباشین یه فازه میاد و میره
بعد از تموم شدن دانلود تان مودم هایی که خریده میشه توسط خیل عظیم کاربرا می مونه رو دستتون
حتی بیکارترین افراد هم با وجود وقت آزاد زیاد، حوصله-ی تماشای روزانه این مقدار فیلم و سریال رو ندارن !
واقعیت اینه که دانلود کردن عده-ی از هموطانمون بیمارگونه-ست ! البته به غیر از اونهایی که قصد دارن در آینده از داده-هایی که آرشیو کردن کسب درآمد کنن !
Le0nard0
27-10-2016, 13:57
دیشب هم طبق معمول 5 ساعته 120 گیگ ناقابل دانلود شد . (شروع دانلود 2:10 بوده - ساعت 5 هم خودم برای چند دقیقه idm رو متوقف کردم ) ایرانسل باید به کاربرای فعال و قدرشناسش هارد اکسترنال جایزه بده
GHAGHALEELEE
27-10-2016, 17:02
دیشب هم طبق معمول 5 ساعته 120 گیگ ناقابل دانلود شد . (شروع دانلود 2:10 بوده - ساعت 5 هم خودم برای چند دقیقه idm رو متوقف کردم ) ایرانسل باید به کاربرای فعال و قدرشناسش هارد اکسترنال جایزه بده
خوش به حالت که همچین سرعتی داری.من کلا دو هفته استفاده کردم میانگین سرعتم فکر کنم 3 مگ بود که تو 6 ساعت بطور میانگین 70 گیگ دان میکرد.چند روز پیش اومدم دوباره دانلود کنم تو 6 ساعت کلا 20 گیگ دانلود کرد اون هم بالاترین سرعت رو در یک نقطه اتاق میداد.یعنی اگر مثلا رو تخت میگذاشتم احتمالا زیر 7-8 گیگ تو 6 ساعت دانلود میشد.
خلاصه مثل تموم زندگی مون این هم ... شد بهش.
Le0nard0
27-10-2016, 17:55
خدا امام حسین رو بیامرزه.دیشب طرفدارانش رفته بودند عزاداری نت من سرعتش شده بود چی ! تو دو بسته سه ساعته 110 گیگ دانلود تونستم بکنم.بطوری که ساعت 7:45 حجم 60 گیگ دومم تو برنامه ایرانسل من به 200 مگ رسیده بود که چون نمیدونستم از بقیه اعتبارم کم میکنه یا خودبخود سرعت صفر میشه دیگه قطع کردم.تو یکی از ساعتها میانگین سرعتم به 6.1 مگابایت رسیده بود.
خوش به حالت که همچین سرعتی داری........
پس واقعا امام حسین روحش شاد . منطقه ما ثبات سرعتش خیلی خوبه. هر شب همین 120 گیگ رو توی 5 ساعت میگیرم. امیدوارم بازم بتونی تجربه شب عاشورا رو تکرار کنی.
ata.royalfalcon
27-10-2016, 18:07
فیلمهایی که دانلود میکنید باید مطمئن بشید بطور صحیح و کامل دانلود شده . یعنی گاهی اوقات پیش میاد به خاطر کیفیت نامناسب اینترنت یا قطع و وصلی زیاد ، گرچه فیلم کامل دانلود شده اما در باطن بیت و بایتی جا مونده و اگر فیلم رو پلی کنید ممکن هست پرش صحنه یا شطرنجی شدن یه قسمتی از فیلم رو داشته باشید . اگر VPS دارید هش کد رو چک کنید تا مطمئن بشید دقیقاً همونی رو دانلود کردید که روی VPS هست .
این مشکل چند باری برام پیش اومده و دانلودرها لازم هست این مورد رو کنترل کنن تا فیلم خراب رو الکی آرشیو نکنن .
فیلمهایی که دانلود میکنید باید مطمئن بشید بطور صحیح و کامل دانلود شده . یعنی گاهی اوقات پیش میاد به خاطر کیفیت نامناسب اینترنت یا قطع و وصلی زیاد ، گرچه فیلم کامل دانلود شده اما در باطن بیت و بایتی جا مونده و اگر فیلم رو پلی کنید ممکن هست پرش صحنه یا شطرنجی شدن یه قسمتی از فیلم رو داشته باشید . اگر VPS دارید هش کد رو چک کنید تا مطمئن بشید دقیقاً همونی رو دانلود کردید که روی VPS هست .
این مشکل چند باری برام پیش اومده و دانلودرها لازم هست این مورد رو کنترل کنن تا فیلم خراب رو الکی آرشیو نکنن .
من هر چی دانلود میکنم رو یه بار بررسی میکنم از نظر کیفیت و سلامت
vps هم که نداریم اگه کسی داره لطف کنه!!
تبارک الله دانلودر عظما:n02:
لطفا نام مودم خود را اعلام بفرمایید تا چراغ راه دیگران در دانلود باشد:n26:
ata.royalfalcon
27-10-2016, 18:53
من هر چی دانلود میکنم رو یه بار بررسی میکنم از نظر کیفیت و سلامت
کیفیت و سلامتی فیلم رو چطوری چک میکنید ؟ اگر منظورتان پخش فیلم از اول تا آخر هست که خیلی زمانبر هست . بهترین کار مقایسه هش کدها هست .
vps هم که نداریم اگه کسی داره لطف کنه!!
VPS رو باید بخرید . من خودم VPS لینوکسی دارم ماهی 13 هزار تومن با هارد 100 گیگ جمعاً ماهی 23 هزار تومن میدم . کاربردهای دیگه هم داره مثلاً مستقیم کردن تورنت و ...
GHAGHALEELEE
27-10-2016, 19:46
پس واقعا امام حسین روحش شاد . منطقه ما ثبات سرعتش خیلی خوبه. هر شب همین 120 گیگ رو توی 5 ساعت میگیرم. امیدوارم بازم بتونی تجربه شب عاشورا رو تکرار کنی.
اصلا اون شب من به خدا اعتقاد پیدا کردم! اون شب 110 گیگ دانلود شد.الان سه شب هست منتظرم اون سیگنال ثبات پیدا کنه بقیه دانلودها رو تموم کنم فقط.(نزدیک 15 لینک نصفه دانلود شده).الان لامصب تو هر 2 ثانیه از -9 میشه 4 ، از 4 میشه -2 یکدفعه میره روی 8 باز میاد روی صفر.از اونجایی که دوستان تجربه کردند باید منتظر بمونم دکل رو درست کنند.
اقا عطا من با سگمنت دانلودر چک میکنم و گاها دیدم همین مشکل چند بیتی که فرمودید رو که البته با همین برنامه و داشتن لینک مستقیم ریکاوری کردم.
ارمین800
28-10-2016, 07:36
درود بهمه دوستان
اونبار گفتم حجم شبانه ام خود بخود کم میشه که البته پستم رو پاک کردن ولی بگذریم.... الان دوباره چک کردم میبینم بازم بدون هیچ استفاده ای از حجم شبانم کم کرده خیلی مسخرهس مودم حتی تا ساعت یازده هم روشن نبوده و نیست پس چرا کم میکنه؟ واقعا که حقشه بهش بگن ایران دزد.
Mehran14233
28-10-2016, 13:01
حتی بیکارترین افراد هم با وجود وقت آزاد زیاد، حوصله-ی تماشای روزانه این مقدار فیلم و سریال رو ندارن !
واقعیت اینه که دانلود کردن عده-ی از هموطانمون بیمارگونه-ست ! البته به غیر از اونهایی که قصد دارن در آینده از داده-هایی که آرشیو کردن کسب درآمد کنن !
نکته ای که هست اینه که دوستان دانلودر مدام میگن پول دادیم و استفاده می کنیم از بسته ی ساعتی شبانه.
درسته استفاده کن و نوش جونت.
ما هم دانلود لازم داشته باشیم پول میدیم و بسته ی ساعتی شبانه میخریم.
ولی بحث اینجا پیش میاد که تو مثلاً 10 گیگ نیاز داری دانلود کنی و دانلود میکنی و تموم میشه و بعدش ول نمی کنی که. واسه کشیدن شیره ی اینترنت، میری میگردی فقط لینک دانلود پیدا کنی و هر چیزی که سر رات هست دانلود کنی. فقط واسه اینکه پول دادی استفاده کنی :n02:
طرف میگه مفته دیگه بزار این فیلما رو دانلود کنم حالا این که کِی میخواد بشینه ببینه اون فیلما رو خدا میدونه :n02:
اصلاً شاید سخت افزار لازم واسه دیدن فیلم های با اون کیفیت رو هم نداشته باشه ولی طبق منطق "پول دادم استفاده می کنم"، پول داده میخواد استفاده کنه :n19:
نکته ای که هست اینه که دوستان دانلودر مدام میگن پول دادیم و استفاده می کنیم از بسته ی ساعتی شبانه.
ولی بحث اینجا پیش میاد که تو مثلاً 10 گیگ نیاز داری دانلود کنی و دانلود میکنی و تموم میشه و بعدش ول نمی کنی که. واسه کشیدن شیره ی اینترنت، میری میگردی فقط لینک دانلود پیدا کنی و هر چیزی که سر رات هست دانلود کنی. فقط واسه اینکه پول دادی استفاده کنی :n02:
طرف میگه مفته دیگه بزار این فیلما رو دانلود کنم حالا این که کِی میخواد بشینه ببینه اون فیلما رو خدا میدونه :n02:
اصلاً شاید سخت افزار لازم واسه دیدن فیلم های با اون کیفیت رو هم نداشته باشه ولی طبق منطق "پول دادم استفاده می کنم"، پول داده میخواد استفاده کنه :n19:
وقتی یه نفر مثلا در سه ساعت 60 گیگ دانلود میکنه. مسلما به جز خرید اون بسته بلکه هزینه دیگه ای هم برای دریافت اون فایل ها داده. مثلا اکانت پریمیوم و لیچر ها و..
پس حتما لازم داشته که برای آماده کردن این همه لینک این همه وقت صرف کرده و قطعا اونقدر بیکار نیست بیدار بمونه یا نصف شب بیدار شه که یه سری فایل بی مورد که براش هیچ استفاده ای نداره دانلود کنه
نپرسید محتوا این 60 گیگ مثلا چه چیز هایی میتونه باشه. چون اگه نمیدونید مشکل خودتونه:n02:
Le0nard0
28-10-2016, 15:07
یه سری از نظرات یه سری از اساتید دانلودپژوه اینترنتشناس اینجارو آدم میبینه یاد میزگردای شبکه خبر راجع به مصادیق نفوذ دشمن در مراکز اپیلاسیون فرهنگی میفته . خودش دانلودش خلاصه شده به چهار پنج قسمت سریالهای هفتگی با کیفیت 360p و یه سری تک آهنگ یاران تتلیتی و ساسی پروداکشن اونم میگرده لینک مفتیشو پیدا کنه بعد حالا اومده اینجا نطق میکنه که ما باید با مصادیق دانلود کبیره مبارزه کنیم .
vahidreza2007
28-10-2016, 15:36
كاملا درسته يه زماني متاسفانه منم همينطور بودم و خوشبختانه تونستم كنترلش كنم و جالبه بعد كنترل كردن حريص بودن براي دانلود ميزان دانلود هاي بيخود و چرت خيلي خيلي كم ميشه و فقط نياز ها رو دانلود ميكني !
اي كاش براي همه چي رعايت حد تعادل رو بكنيم يعني نه از اينور بوم بيافتيم نه از اون ور ! حالا درسته قابليتي هست كه ميشه شبي مثلا 100 گيگ دانلود كرد ولي اين معني رو نميده شيره اش رو هر شب بكشي و نزاري يه مگابايت ش هم در بره ! :n08: يكم به خودت و مودمت و كامپيوترت استراحت بده
باور كن نصف فايل هايي كه دانلود ميكنيم در اين وضعيت رو حتي شايد ماه يه ماه سراغش نريم يعني قشنگ تجربه كردم اين وضعيت رو
شما خودت رو منظورتو
من هر چی دانلود میکن نظر بفیه رو میپرسم کامنتا رو نگاه میکنم و 90 درصد مواقع هم تو لیست "برای دانلود در اینده " هام هستن
مثلا من هرگز 1080 دانلود نمی کنم بازی های سنگین دانلود نکردم
حالا شما چیزای به درد نخور دانلود میکنی مشکل خودته
GHAGHALEELEE
28-10-2016, 18:06
چه جالبه که خیلی از دوستان خودشون رو محور و مبدا درستی فرض میکنند بعد میان راجع به اینکه کی چقدر باید دانلود کنه نظر میدن! بابا به شما چه ربطی داره کی چقدر دانلود میکنه.شما خودت ممکنه اندازه دو تا زن حامله شکم داشته باشی اونوقت من که سیکس پک دارم هی بیام بگم من درستم و تو غلط! من عالی و تو زشت و بدترکیب! اصلا به من چه ربطی خواهد داشت تو اندامت چه شکلی هست.یاد بگیرید به خواسته دیگران هر چقدر هم برای شما سخت باشه احترام بگذارید.ابن تیپ افراد احتمالا همونایی هستند که هر کی مخالف نظرات اعتقادی و دینی شون حرف بزنه باید حذف بشه.کسی که نمیتونه دانلود کردن دیگران رو تحمل کنه معلومه وقتی فکر کنه اعتقادات دینیش مورد تهدید قرار گرفته چه جوری میخواد تحمل کنه.
شما هم اگر سرعت دانلودت مثل من پایین اومده بهتره بری از isp شکایت کنی نه مشتری و کاربر!
FlashGet
28-10-2016, 18:08
اینقدر گند دانلود شبانه رو در بیارین تا بزنن محدودش کنن ، بعدشم بشینین همش فحش بدین به مملکت و ناله کنید که اینترنت فلان کشور اینجوره فلان کشور اونجوره ولی کشور ما .....
120 گیگ دانلود و کجا جا میکنید عاخهههههه
همینکارا رو میکنیم که برامون محدودیت میزارن . انصافا بی جنبه ایم
مثل این قحطی زده ها
باز خوبه 900 تا تک تومنی بیشتر پول ندادی
تا وقتی فرهنگ استفاده از اینترنت رو یاد نگیریم حقمونه که محدود بشیم
خواهشا کسی به خودش نگیره . کُلی گفتم
MMDFullHD
28-10-2016, 18:30
اینقدر گند دانلود شبانه رو در بیارین تا بزنن محدودش کنن ، بعدشم بشینین همش فحش بدین به مملکت و ناله کنید که اینترنت فلان کشور اینجوره فلان کشور اونجوره ولی کشور ما .....
مثل این قحطی زده ها
داداش بی جنبه بازی اینا نیست
سرویس گذاشته مبلغ و پول خواسته اگ نمیخواست سرویس نده از اول نمیذاشت دوم در مورد قحطی هم فرمایشتون کشورمون قحطی اینترنت داره! اگه تو امریکا یا ژاپن یا کلا وضعیت کشورای دیگرو داشتیم فرمایشتون درست بود
اینترنت البته تو ایران (اینترانت)یک چیز ازاده و متعلق به کسی نیست هرکی میتونه هر استفاده ای ازش بکنه پس فرهنگ اینا توش جایی نداره ی نمونه بگم الان بنظرت خیلی خارجیا تو اینترنت فرهنگ دارن میان قاچاق انسان و ... میکنن؟ خیلی فرهنگ استفاده دارن؟؟ ! محدودیت الان برای یه کشور امریکایی معنایی نداره نمونش گوگل فایبر اگه بگه با سرعت 1 گیگا ک داری 100 گیگ باید دان کنی باور کن گوگلو تحریم میکنن اینو سر زندگیم میتونم باهات شرط ببندم!
سوم تو اگ به من و بقیه بچه ها اگ یه نامحدود با همین سرعت بدی تف میندازیم تو سرو سفت ایرانسل
چهارم تو نگران فضای ذخیره سازی نباش این سیستممه هنوز جا خیلی براش هست به علاوه اینا 3 تا اکسترنال 1 ترا هم هست :n02:
اره رفیق تو بجای اینکه از منو امثال من ناراحت باشی باید ازون بالا بالاها ناراحت باشی ک این شرایطو فراهم کردن!
والا من Network Administrator یکی از سازمان های دولتی هستم و حدود 140 مگابیت سرعت زیردستمه. اونم بدون فیلتر. تاحالا نشده 100 گیگ بزارم دانلود کنم...
بعد از گذشت مدتی برای ادم عادی میشه. ایشالله واسه ما ایرانی ها هم کم کم عادی میشه.
Le0nard0
28-10-2016, 18:47
این بحث دانلود شبانه هرجند وقت یه بار تبش بالا میگیره . یادمه یه زمانی پارس آنلاین به عنوان اولین شرکتی که خط رو روی 16 مگ بسته بود شبانه رایگان داشت توی تاپیکش یه سری میومدن به اونایی که دانلود زیاد میکردن میگفتم شما چی دانلود میکنین چرا دانلود میکنین میخواین چیکار این دانلود هارو .شروع میکردن به تعیین تکلیف کردن و نشان دادن صراط مستقیم استفاده از اینترنت . حالا هم سر شبانه ایرانسل یازم یه سری اومدن میخوان کسایی که دانلود زیاد میکنن رو به صراط مستقیم هدایت کنن و میگن نحوه استفاده ما از اینترنت درسته و لاغیر.
چه جالبه که خیلی از دوستان خودشون رو محور و مبدا درستی فرض میکنند بعد میان راجع به اینکه کی چقدر باید دانلود کنه نظر میدن! بابا به شما چه ربطی داره کی چقدر دانلود میکنه.شما خودت ممکنه اندازه دو تا زن حامله شکم داشته باشی اونوقت من که سیکس پک دارم هی بیام بگم من درستم و تو غلط! من عالی و تو زشت و بدترکیب! اصلا به من چه ربطی خواهد داشت تو اندامت چه شکلی هست.یاد بگیرید به خواسته دیگران هر چقدر هم برای شما سخت باشه احترام بگذارید.ابن تیپ افراد احتمالا همونایی هستند که هر کی مخالف نظرات اعتقادی و دینی شون حرف بزنه باید حذف بشه.کسی که نمیتونه دانلود کردن دیگران رو تحمل کنه معلومه وقتی فکر کنه اعتقادات دینیش مورد تهدید قرار گرفته چه جوری میخواد تحمل کنه.
شما هم اگر سرعت دانلودت مثل من پایین اومده بهتره بری از isp شکایت کنی نه مشتری و کاربر!
این حرفو دو هفته پیش من هم اینجا زدم . توی این حکـومتی که خودشو محور جهان و البته آخرت خودساخته! میدونه طبیعتا آدمایی هم رشد میکنن که توهم اینو دارن که خودشون رو آقاسیدمعصومنژاد میدونن در همیه زمینه ها که بقیه رو به چشم اشتباه میبینن. حالام اینجا پیداشون شده که میخوان دنبا و آخرت اینترنت ما رو درست کنن.
FlashGet
28-10-2016, 18:53
سرویس گذاشته مبلغ و پول خواسته اگ نمیخواست سرویس نده از اول نمیذاشت دوم در مورد قحطی هم فرمایشتون کشورمون قحطی اینترنت داره! اگه تو امریکا یا ژاپن یا کلا وضعیت کشورای دیگرو داشتیم فرمایشتون درست بود
اینترنت البته تو ایران (اینترانت)یک چیز ازاده و متعلق به کسی نیست هرکی میتونه هر استفاده ای ازش بکنه پس فرهنگ اینا توش جایی نداره ی نمونه بگم الان بنظرت خیلی خارجیا تو اینترنت فرهنگ دارن میان قاچاق انسان و ... میکنن؟ خیلی فرهنگ استفاده دارن؟؟ ! محدودیت الان برای یه کشور امریکایی معنایی نداره نمونش گوگل فایبر اگه بگه با سرعت 1 گیگا ک داری 100 گیگ باید دان کنی باور کن گوگلو تحریم میکنن اینو سر زندگیم میتونم باهات شرط ببندم!
سوم تو اگ به من و بقیه بچه ها اگ یه نامحدود با همین سرعت بدی تف میندازیم تو سرو سفت ایرانسل
چهارم تو نگران فضای ذخیره سازی نباش این سیستممه هنوز جا خیلی براش هست به علاوه اینا 3 تا اکسترنال 1 ترا هم هست :n02:
اره رفیق تو بجای اینکه از منو امثال من ناراحت باشی باید ازون بالا بالاها ناراحت باشی ک این شرایطو فراهم کردن!
تو خیلی زود بهت بر خورد
من خودمم جمع بستم تا کسی شاکی نشه و انتهای پیام هم گفتم که دارم کُلی میگم
حالا چون به خودت گرفتی و عکس هاردت و گذاشتی میگم : همین میزان فضا هم اگر به همین روند ادامه بدی زود تموم میشه . ضمن اینکه فضای زیادی نیست
خودت رو با فضای کشوری که در اون زندگی میکنی وفق بده و سعی کن با سایر کشورها مقایسه نکنی .
آخه فرهنگ استفاده و مصرف بی رویه چه ربطی به مافیای قاچاق انسان داره !!!
مخابرات و شاتل و شرکت های دیگه هم اوایل سرویس های نامحدود داشتن ولی ماشالا ملت شهید پرور روغن اینترنت و تا صبح میکشیدن ، عاقبتش چی شد ؟ محدودیت اعمال کردن
اگر نیاز داشتی و دانلود کردی که اصلا صحبت های من شامل حالت نمیشه اما اگر بیخود دانلود کردی و صرفا چون پول دادی میخوای هادرت رو بترکونی دقیقا روی صحبتم با شما و امثال شماست
GHAGHALEELEE
28-10-2016, 20:30
اما اگر بیخود دانلود کردی و صرفا چون پول دادی میخوای هادرت رو بترکونی دقیقا روی صحبتم با شما و امثال شماست
شما خدایی که صلاح دیگران رو میخوای تشخیص بدی! بعد هم اگر بخوای خودت رو با فرهنگ کشور خودت وفق بدی که الان باید نواب صفوی میبودیم که کسروی رو ترور کرد.
جالبیش اینجاست اینهایی که انقدر از دانلود دیگران مینالن خودشون رو دارند میکشن که هی سرعتشون بره بالاتر از 10 مگ! اخه شما که میخوای یک فیلم یک گیگی دانلود کنی یا پیج باز کنی با همون اینترنت 512 کیلوبیت هم میتونی اینکارها رو کنی.پس واسه چی این همه بساط انتن و فلان راه میندازید که سرعتتون بره بالای 10 مگابایت.
fanoostalaei
28-10-2016, 21:25
بعضی وقت ها یه بحث های بیخودی مطرح میشه تو فروم :دی البته شرمنده ها رک میگم
اینجا همه میانم میگن به نظر من اینجوری باید باشه
ولی همه که یه نفر نیستن ! که بخوان از رو نظر یه نفر طبعیت کنن ! اینترنته و میلیارد ها نفر که هر کدوم یه جور داره استفاده میکنه ! یکی دوس داره دانلود بکنه و یکی دوس داره ماهی 500 مگ مصرف کنه !
تعرفه های برای اینجور مصارف به وجود اومدن که نیاز های این طیف گسترده رو پوشش بدن ! من استفاده ندارم و بسته نمیخرم ولی یکی استفاده داره و بسته مورد نظر میخره و تا جایی که دلش میخواد و نیاز داره مصرف میکنه و اصلا و ابدا هم حقی از کسی ضایع نمیشه ! چون خدارو شکر این تکنولوژی جوری هست که نمیزاره حق من رو یکی دیگه بخوره یا من حق کسی رو بخورم ! چون در صورت استفاده همزمان سرعت به صورت عادلانه تقسیم میشه
پس این همه اظهار نظر های عجیب و غریب برای چیه من نمیدونم !
در ضمن اونی که 100 گیگ دانلود میکنه هاردش رو هم داره ! من رو سیستمم بخوام میتونم 20-30 ترابایت هارد داشته باشم ! مسلما هم هستن کسایی هم مثل من !( خر پول نیستما ! داداشم اینا چون زیاد دوربین نصب میکنن هارد های 2 ترا زیاد میارن خونه برا همین خونه پر هارده ) البته من دانلود نمیکنم و نیازی ندارم ! اگر هم دانلود بخوام بکنم انقدری سرعت دارم که 60 گیگ رو در کمتر از 2 ساعت تموم کنم
خلاصه ببخشید سرتون رو درد اوردم :n16:
جالبیش اینجاست اینهایی که انقدر از دانلود دیگران مینالن خودشون رو دارند میکشن که هی سرعتشون بره بالاتر از 10 مگ! اخه شما که میخوای یک فیلم یک گیگی دانلود کنی یا پیج باز کنی با همون اینترنت 512 کیلوبیت هم میتونی اینکارها رو کنی.پس واسه چی این همه بساط انتن و فلان راه میندازید که سرعتتون بره بالای 10 مگابایت.
آی گفتی
من 128 محدود مخابرات دارم ! ماهی 6.5 گیگ 11 تومن ! سرعت 2 مگابیت ! بهترین وبگردی ممکن در ایران و پینگ خارج با 4.2.2.4حدود 80
ماهی هم زیاد دانلود کنم میشه 2-3 گیگ :n02:
FlashGet
28-10-2016, 21:45
شما خدایی که صلاح دیگران رو میخوای تشخیص بدی! بعد هم اگر بخوای خودت رو با فرهنگ کشور خودت وفق بدی که الان باید نواب صفوی میبودیم که کسروی رو ترور کرد.
LOL
شما برو اول قضاوت نکردن در مورد دیگران رو یاد بگیر بعدا در مورد باقیش صحبت میکنیم
صحبت اینجا در مورد نحوه درست مصرف کردن بود که من خودم رو هم جمع بستم . دیگه اینکه تو به خودت گرفتی و فشار روت اومده مشکل خودته
بحثی ندارم
mobile1199
28-10-2016, 22:21
دو صفحه اخر تاپیک به اندازه کافی حرف های بی ارزش زده شده ! کافی نیست عزیزان ؟!
کل مشکلات هم سر این پیش میاد که یه عده زیاده روی میکنن در پست هاشون و یه عده هم زیادی حساس میشن ! اون عزیزی که میاد چندین بار پست میذاره از دانلود های زیادش ، واقعا هدفش چیه ؟ یعنی این قدر کمبود توجه داره ؟! به شخصه خیلی هم خوش حالم که سرعتشون خوبه ! ولی برادر من برای چی دلت میخواد بقیه رو اذیت کنی ؟
من به همین سرعتی هم که دارم قانع هستم و حتی تو شرایط بدتر هم به هیچ وجه ناراحت نشدم از سرعت بالای بقیه ! ولی خب اون دسته از کاربران که سرعت جالبی ندارن چه گناهی کردن که هر روز باید بیماری شما رو تو تاپیک مشاهده کنن ؟
جای این بحث های الکی ، دور هم جمع شین ببینین چی کار میتونین کنین برای رفع مشکلات ! همیشه این مساله اتحاد نداشتن ما باعث شکستمون شده تو طول تاریخ و واقعا جای تاسفه که همچنان درس نگرفتیم ...
*Forgotten*
28-10-2016, 23:02
باز میگن چقد دانلود میکنید ...برای چی دانلود میکنید ...چرا دانلود میکنید ..
اولا الان دنیا داره میره به سوی سرعت 5g و كيفيت های آنچنانی آنلاین یعنی اون طرف یه فیلم ببینه میشه چند گیگ
الان تلوزیون ها دارن میرن سمت استریم آنلان فیلم ها کیفیت بالا روی اینترنت
هیچکی هم بهشون چرا
شما اینو به شرکت های دزد بگو که چرا اینترنتو ارزون کردن بعد میان از زمان و گیگ میزنن تا یه وقت دوباره مبلغ دزدیشون کم نشه یه وقت تو جهنم عذابشون کمتر بشه
به این دزدا باید بگم :
ما انسان ها هم بی هدف آفریده نشدیم به حال خودمون رها نشدیم
یعنی چی یه نفر توی فقر و بدبختیه یه نفر توی نازو نعمته از پول حرام
بعدش اون توی همون بدبختی میمیره خانوادش از هم میباشه وزندگیش تموم میشه
او یکی دزد دیگه با پولای دزدی توی نازو نعمته و بعد 80 سال عمر میکنه و بعدش میمیره و زندگی تموم میشه
هیچ حساب و کتابی در کار نیست حتما تقصیر خودشه اونم باید دزدی میکرد یه نفر دیگرو بدبخت میکرد تا توی نازو نعمت میمرد
پس مطمئن باشید جهنمی در کاره شرکتای دزد :n02: بترسید
S I G N A L
29-10-2016, 00:14
سلام. دوستان، چند روز پیش ایرانسل خبر از راه اندازی تماس VoLTE (تماس صوتی با کیفیت HD) رو داد. کسی تا حالا تماس VoLTE داشته؟ لطفاً مدل گوشی ها رو ذکر کنید. و اینکه در کلیپ معرفی سرویس VoLTE ، ایرانسل یه آهنگ محشر استفاده کرده که من اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) براتون قرار دادم تا اگه دلتون خواست دانلود کنید (باز بحث دانلود شد:n02:). گوش بدید این آهنگو و در دنیای ارتباطات غرق بشید ، به آرامش برسید و دیگه دعوا نکنید:n07:
Electronic-Arts
29-10-2016, 00:35
خوشبختانه ایرانسل داره سیستم بلک لیست رو توسعه میده و سر سراغ همه کسانی که شوره دانلود و خراب کردن همه چی رو درمیارن میره , دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره وقتی شما کارت ملیت و همه سیم کارت های به نامت محدود شد تو همین تاپیک من و دوستان سلام میدیم به شما:n08:
naser.051
29-10-2016, 00:39
سلام. دوستان، چند روز پیش ایرانسل خبر از راه اندازی تماس VoLTE (تماس صوتی با کیفیت HD) رو داد. کسی تا حالا تماس VoLTE داشته؟ لطفاً مدل گوشی ها رو ذکر کنید. و اینکه در کلیپ معرفی سرویس VoLTE ، ایرانسل یه آهنگ محشر استفاده کرده که من اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) براتون قرار دادم تا اگه دلتون خواست دانلود کنید (باز بحث دانلود شد:n02:). گوش بدید این آهنگو و در دنیای ارتباطات غرق بشید ، به آرامش برسید و دیگه دعوا نکنید:n07:
قضیش چیه چجوری میشه استفاده کرد ازش؟؟؟
leo.unique
29-10-2016, 00:43
مثل این قحطی زده ها
امیدوارم ایرانسل به دلیل دانلودهای بیمارگونه و غیر منصفانه برخی از هموطنانمون، سرویسهای نامحدود ساعتی شبانه رو حذف نکنه :n28:
Le0nard0
29-10-2016, 00:44
قضیش چیه چجوری میشه استفاده کرد ازش؟؟؟
قابلیت برقراری تماس صوتی روی بستر lte هست که تا الان فعلا تنها در حد اعلام خبر آزمایش موفق ایرانسل انجام شده
naser.051
29-10-2016, 00:45
قابلیت برقراری تماس صوتی روی بستر lte هست که تا الان فعلا تنها در حد اعلام خبر آزمایش موفق ایرانسل انجام شده
منم شنیده بودم یک چیزایی فقط طریقه استفادشو نمیدونم چجوریه
Le0nard0
29-10-2016, 00:53
منم شنیده بودم یک چیزایی فقط طریقه استفادشو نمیدونم چجوریه
گوشی دو طرف باید ار volte پشتیبانی کنه . آیفون6 به بعد این قابلیت رو داره حالا اینکه روی ایرانسل هم جواب بده یا نه بعد راه اندازی مشخص میشه
Microsoft Windows
29-10-2016, 01:01
امیدوارم ایرانسل به دلیل دانلودهای بیمارگونه و غیر منصفانه برخی از هموطنانمون، سرویسهای نامحدود ساعتی شبانه رو حذف نکنه :n28:
این بسته های نامحدود رو چطور میشه استفاده کرد؟
کدش چی هست؟
سرچ کردم تو فروم چیزی ندیدم
ایناست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کدش چی هست؟
ایناست؟
سلام دوست عزیز بله همیناست البته بسته 3 ساعته رو فقط از ایرانسل من می شه خرید
leo.unique
29-10-2016, 01:21
کدش چی هست؟
ایناست؟
آره:n01: تا ایرانسل بسته ها رو بخاطر یک سری دانلودر بیمار حذف نکرده، شروع کن به دانلود کردن :n02:
Microsoft Windows
29-10-2016, 01:39
آره:n01: تا ایرانسل بسته ها رو بخاطر یک سری دانلودر بیمار حذف نکرده، شروع کن به دانلود کردن :n02:
میشه اینو با بسته های دیگه ترکیبی زد؟ آخه من که فقط شبانه نمیخوام
یه نکته ای در مورد این دانلود های نامحدود هست اونم اینه که خود ایرانسل درسته می گه نامحدود اما حجم داره دیدید که ساعتی 20 گیگ هست.
این یعنی چی یعنی خود ایرانسل گفته از نظر من توی ساعت های غیر پیک اشکالی نداره که کسی ساعتی 20 گیگ دانلود کنه با این بسته (اگر کسی چیز دیگه برداشت می کنه خوشحال می شم در میون بگذاره باهامون)
حالا به نظر شما تیم برنامه ریزی ایرانسل موقعی که داشته این بسته های نامحدود رو قیمت گذاری می کرده و قرار می داده احتمال می داده مخاطبش چه کسایی باشن؟ آیا کسی که می خواد وب گردی کنه معقوله بیاد بسته نامحدود بخره؟ معلومه که نه پس خودشون می دونستن که با دانلودر ها طرف هستن نه با کاربرای عادی.
این قضیه بلک لیست رو هم من درک نمی کنم این قضیه بارها گفته شده که پهنای باندی که شرکتای اینترنتی دارن حجمی نیست و سرعتیه و سودشون توی اینه که اتفاقا بیشترین کارکرد رو ازش بکشن (با گرفتن هزینه از مشتری).وقتی ایرانسل چندین گیگابیت پهنای باند بیکار داره شبا چه دلیلی داره اون درآمدی که می تونه کسب کنه رو بیاد با حذف کردن دانلودرها از بین ببره.اتفاقا سودش توی اینه که دانلودرها بیان سمت این طرح چون اونا هستن که مشتری ثابت محسوب می شن نه کسی که یه شب طرح می گیره و تمام
بعدم این دوستانی که اینقدر از دانلود اون یکی دوستان ناراحتن (که منم جزوشون بودم ولی دیگه تموم شده دانلودام:n02:) آیا توی روز سرعت عالی دارن و شب که می شه به خاطر دانلود این دوستان سرعتشون کم می شه؟ آیا ضرری بهشون رسیده از جانب این دوستان؟ آیا ایرانسل اومده بگه منصفانه مصرف کنید؟
من قبول دارم که شاید بعضی وقتا یکم ناخودآگاه فخر فروشی به نظر می رسه حرفایی که زده می شه ولی دلیل هم داره قبلا هم گفتم که ایران به شدت تشنه اینترنت هست و دیدید که یه مسئول میاد می گه چرا فلان طرح 100 گیگی اینقدر ارزونه گرونش کنید هر گیگ اینترنت باید 7000 تومن باشه!!!! خوب این رفتار عادیه کاربره که بترسه و بگه اینم موندگار نیست و بذار تا می شه استفاده کنم.
اتفاقا اگر ایرانسل دید بلند مدت داشته باشه (و البته مسئولین بهش اجازه بدن) این طرح رو اونقدر نگه می داره تا تب دانلود بخوابه و بالاخره هم می خوابه و بعدش کم کم می تونه ساعت هاش رو زیاد کنه مثلا برسه به 8 ساعت بعد 10 ساعت و همینجور تا روزی که دانلود 24 ساعت نامحدود بشه و کاربرا هم عادی برخورد کنن چون تبشون خوابیده.تنها راهی که می شه توی ایران اینترنت نامحدود پرسرعت آورد بدون اینکه شبکه به شدت شلوغ بشه همینه
S I G N A L
29-10-2016, 07:18
دوستان، بنزین نامحدود رو یادتون میاد قبل محدودیت و سهمیه بندی؟ یادتون میاد زمانی خیابون ها محدودکنندهی سرعت و سرعت شکن نداشت؟ چی شد که در زمینهی مصرف بنزین ماشین ها و سرعتشون در خیابون ها محدودیت اعمال شد؟! رفتار و فرهنگ ما!... شبکهی ایرانسل اولاً یه ظرفیتی داره برای هر کدوم از BTS ها و سلول هاش، ثانیاً دوستان میگند سود داره دانلود نامحدود شبانه واسه ایرانسل، خب چه تعداد کاربر سود قابل قبول رو برای ایرانسل فراهم میکنه؟ یکی؟! کاربری که ۸۰ مگ سرعت دانلود روی باند ۷ رو به خودش اختصاص داده، تقریباً داره از کل ظرفیت دانلود اون سلول استفاده میکنه، سود وقتی تحقق پیدا کنه که در این حالت ۱۵-۱۶ نفر کاربر بسته خریده باشند و در حال دانلود و استفاده از شبکه باشند، در این حالته که سرعت شما کاهش پیدا میکنه و دیگه نمیتونی چند ده گیگ دانلود کنی...
این طرح ها و بستههای دانلود هیچ کدومشون دائمی نیست، همه چیز بستگی به رفتار من و شما در استفاده از شبکه داره. اپراتور میاد منافع خودشو درنظر میگیره اول در طرح هاش و بعداً به فکر من و شماست... اپراتور مصرف دیتای کاربرها رو در بازه های زمانی مختلف بررسی میکنه و مطمئن باشید جایی بسته ای به ضررش بود برمیداره و تدبیر دیگه ای می اندیشه.... و دیگه اینکه کافیه یه مسئول بالادست اپراتور اعتراض کنه و دیگه اون طرح و بستهی دانلود پر....
التماس تفکر به قول یک دوستی.
دوستان، بنزین نامحدود رو یادتون میاد قبل محدودیت و سهمیه بندی؟ یادتون میاد زمانی خیابون ها محدودکنندهی سرعت و سرعت شکن نداشت؟ چی شد که در زمینهی مصرف بنزین ماشین ها و سرعتشون در خیابون ها محدودیت اعمال شد؟! رفتار و فرهنگ ما!... شبکهی ایرانسل اولاً یه ظرفیتی داره برای هر کدوم از BTS ها و سلول هاش، ثانیاً دوستان میگند سود داره دانلود نامحدود شبانه واسه ایرانسل، خب چه تعداد کاربر سود قابل قبول رو برای ایرانسل فراهم میکنه؟ یکی؟! کاربری که ۸۰ مگ سرعت دانلود روی باند ۷ رو به خودش اختصاص داده، تقریباً داره از کل ظرفیت دانلود اون سلول استفاده میکنه، سود وقتی تحقق پیدا کنه که در این حالت ۱۵-۱۶ نفر کاربر بسته خریده باشند و در حال دانلود و استفاده از شبکه باشند، در این حالته که سرعت شما کاهش پیدا میکنه و دیگه نمیتونی چند ده گیگ دانلود کنی...
این طرح ها و بستههای دانلود هیچ کدومشون دائمی نیست، همه چیز بستگی به رفتار من و شما در استفاده از شبکه داره. اپراتور میاد منافع خودشو درنظر میگیره اول در طرح هاش و بعداً به فکر من و شماست... اپراتور مصرف دیتای کاربرها رو در بازه های زمانی مختلف بررسی میکنه و مطمئن باشید جایی بسته ای به ضررش بود برمیداره و تدبیر دیگه ای می اندیشه.... و دیگه اینکه کافیه یه مسئول بالادست اپراتور اعتراض کنه و دیگه اون طرح و بستهی دانلود پر....
آخه مسئله این جاست که که در کشور های دیگه اصلا از 3G یا 4G واسه دانلود استفاده نمی کنند
ADSL دارند با سرعت 1000 مگابیت گوگل فایبر رو میگم که نامحدود ترافیک داره
اونور آب هر چی بخوان رو نت فلیکس با بالاترین کیفیت استریم میکنن که همون دانلود و مصرف پهنای بانده فقط تو هاردشون سیو نمیشه ما سیو میکنیم
به هر حال منظورم اینه که عقده دانلود وجود داره بین کاربران به دلیل کمبود پهنای باند مثلا مخابرات بیشترین حجمش 10 گیگ در ماهه که برای خانواده 4 نفره که همه به لطف گوشی های هوشمند تلگرام دارن حتی دهه 40 ی ها که باعث میشه زود حجم تموم بشه بدون دانلود چیزی و فقط با وبگردی
Mehran14233
29-10-2016, 09:02
وقتی یه نفر مثلا در سه ساعت 60 گیگ دانلود میکنه. مسلما به جز خرید اون بسته بلکه هزینه دیگه ای هم برای دریافت اون فایل ها داده. مثلا اکانت پریمیوم و لیچر ها و..
پس حتما لازم داشته که برای آماده کردن این همه لینک این همه وقت صرف کرده و قطعا اونقدر بیکار نیست بیدار بمونه یا نصف شب بیدار شه که یه سری فایل بی مورد که براش هیچ استفاده ای نداره دانلود کنه
نپرسید محتوا این 60 گیگ مثلا چه چیز هایی میتونه باشه. چون اگه نمیدونید مشکل خودتونه:n02:
شما مگه شک داری به خودت.
ما اونقدری کارمون توی اینترنت و وبگردی و فروم بازی و این چیزا بوده و هست که بدونیم 90% دانلود های سنگین و خفن، فیلم و بازی و برنامه های تخصصی هستش. حالا شما اگه جزء اون 10 درصد باقی مونده هستی چرا ناراحت میشی من منظورم شما نبودی.
خرید اکانت پریمیوم از سایت های مختلف یا خرج کردن پول واسه مستقیم کردن لینک ها اونقدری نیست که بخوای به خاطرش قید دانلدو چند 10 مگابایتی در عرض 3 ساعت رو بزنی!!! میخواستم ببینم اگه دانلود های شبانه نبود دوستان برای این اکانت های پریمیوم و لیچر و ... هزینه می کردند؟ قطعاً فقط اون 10% که گفتم این کار رو انجام میدادند و 90% باقی مونده دیگه قید اکانت پریمیوم و لیچر و اینا رو میزدند :n09:
شما خودت رو منظورتو
من هر چی دانلود میکن نظر بفیه رو میپرسم کامنتا رو نگاه میکنم و 90 درصد مواقع هم تو لیست "برای دانلود در اینده " هام هستن
مثلا من هرگز 1080 دانلود نمی کنم بازی های سنگین دانلود نکردم
حالا شما چیزای به درد نخور دانلود میکنی مشکل خودته
شما هم مثل اینکه به خودت شک داری. اگه دانلودات همه استفاده میشه و مفیده من روی صحبتم با شما نیست.
من چیز به دردنخور دانلود نمی کنم بارها پیش اومده که دانلود های سنگین داشتم و منتظر سرویس شبانه نبودم و با همون سرویس روزانه 2-3 گیگ رو دانلود کردم.
باز هم بهتون برنخوره ولی قطعاً دانلود های به درد نخور در دانلود های دوستان دانلودر شبانه دیده میشه نه کسی که طول روز دانلود میکنه.
من زمونی که ADSL نبود با dial-up می نشستم 100 تا 200 مگ فریمور گوشی دانلود میکردم.
وقتی دانلودی لازم داشته باشم دانلود می کنم الان هم که ADSL دارم اصولاً واسه دانلودام در اکثر مواقع وای نمیستم جمع شه و شبانه بشینم دانلود کنم و از حجم روزانه استفاده می کنم و دانلود می کنم.
شما مگه شک داری به خودت.
ما اونقدری کارمون توی اینترنت و وبگردی و فروم بازی و این چیزا بوده و هست که بدونیم 90% دانلود های سنگین و خفن، فیلم و بازی و برنامه های تخصصی هستش. حالا شما اگه جزء اون 10 درصد باقی مونده هستی چرا ناراحت میشی من منظورم شما نبودی.
خرید اکانت پریمیوم از سایت های مختلف یا خرج کردن پول واسه مستقیم کردن لینک ها اونقدری نیست که بخوای به خاطرش قید دانلدو چند 10 مگابایتی در عرض 3 ساعت رو بزنی!!! میخواستم ببینم اگه دانلود های شبانه نبود دوستان برای این اکانت های پریمیوم و لیچر و ... هزینه می کردند؟ قطعاً فقط اون 10% که گفتم این کار رو انجام میدادند و 90% باقی مونده دیگه قید اکانت پریمیوم و لیچر و اینا رو میزدند :n09:
پس اگه قبول دارید هیچ لزومی نداره کسی این همه وقت و هزینه صرف کنه که بخواد یه چیزی رو بی مورد دانلود کنه؟
یا میخوای راجع به چیز دیگه حرف بزنی؟ با این درصد بندی هایی که کردی؟
جواب این جور بحث ها هم به اندازه کافی با حقیقت داده شد. پس لطفا تمومش کنید
leo.unique
29-10-2016, 10:56
بعدم این دوستانی که اینقدر از دانلود اون یکی دوستان ناراحتن (که منم جزوشون بودم ولی دیگه تموم شده دانلودام:n02:) آیا توی روز سرعت عالی دارن و شب که می شه به خاطر دانلود این دوستان سرعتشون کم می شه؟ آیا ضرری بهشون رسیده از جانب این دوستان؟ آیا ایرانسل اومده بگه منصفانه مصرف کنید؟
ضرری بهشون نمیرسه اگه ایرانسل بخاطر دانلودهای بی رویه برخی از هموطنان این بسته-ها رو حذف کنه ؟؟:n01:
pouyasony
29-10-2016, 11:06
دوستان من بخوام ۱۰ گیگ دانلود کنم چه بسته ای رو پیشنهاد میدین ؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
آقا این بحث دانلود شبانه خیلی داره به درازا میکشه دیگه. می خواهید یه تاپیک جدا بزنید و اصول فنی و مبانی اخلاقی دانلود رو بحث کنید
دوستان من بخوام ۱۰ گیگ دانلود کنم چه بسته ای رو پیشنهاد میدین ؟
دو تا بسته 3 ساعته بخرید از ساعت 2 تا 8 دانلود کنید
leo.unique
29-10-2016, 11:30
آقا این بحث دانلود شبانه خیلی داره به درازا میکشه دیگه. می خواهید یه تاپیک جدا بزنید و اصول فنی و مبانی اخلاقی دانلود رو بحث کنید
چرا فکر میکنید این تاپیک صرفا برای اعلام سرعت و یا میزان دانلود-مون در شب گذشته-ست ؟!!:n06:
FlashGet
29-10-2016, 12:14
دوستان 2 تا سیم کارت رند دارم برای 2 سال پیشه و قطعا فور جی نیستند
اینها رو بخوام تبدیل به فورجی کنم چه مقدار هزینه داره ؟ و چقدر زمان میبره تا تبدیل بشه آیا سیم کارت رو باید تحویل بدم و سیم کارت جدید بگیرم ؟
mahmoodsoft
29-10-2016, 12:27
اینها رو بخوام تبدیل به فورجی کنم چه مقدار هزینه داره ؟ و چقدر زمان میبره تا تبدیل بشه آیا سیم کارت رو باید تحویل بدم و سیم کارت جدید بگیرم ؟
به نمایندگی مراجعه کن . هزیته هر سیم کارت برابر 7 هزار توومنه برا 4g . سیم کارت جدید هست . میزان زمان فعالسازی هم فوری و در 1 دقیقه هست به جز اینترنت هم قطعا یک ساعت نیازمند فعال شدن هست
*Forgotten*
29-10-2016, 12:54
خوشبختانه ایرانسل داره سیستم بلک لیست رو توسعه میده و سر سراغ همه کسانی که شوره دانلود و خراب کردن همه چی رو درمیارن میره , دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره وقتی شما کارت ملیت و همه سیم کارت های به نامت محدود شد تو همین تاپیک من و دوستان سلام میدیم به شما:n08:
منبع شما چیه که این حرفو زدید
تا همین دیروز داشتن گیگی 4 تومن به ملت میدادن که دزدی آشکارا هستش
در ضمن اینقدر از ما دزدیدن و خوردن که ما حق داریم و تا توان داریم ازشون میکشیم بیرون :n23:
در ضمن میخام بازی doom رو باحجم 40 گیگ دانلود کنم اگه اجازه بدید با عکساش که نمیتونم بازی کنم :n02:
مثل این قحطی زده ها
الان این فرهنگ استفاده چی هست !
شما این فرهنگ نامه رو دارید مو به مو اجرا میکنید؟
آهان این فرهنگ نامه رو همین شرکتای دزد نوشتن و دادن به خورد ملت دیگه تکلیفش مشخصه
این مقایسه کاملا خلط مبحث محسوب می شه چرا؟ چون سوخت و آب و ... منابع تجدید ناپذیر محسوب می شه و مصرف بی رویش باعث تموم شدنش می شه تمام بحث این دوستان هم همینه که می خوان الگوی مصرف صحیح بنزین رو در مورد اینترنت اجرا کنن ولی توی اینترنت مصرف صحیح به این شکل معنی نداره
بله من هنوزم می گم سود داره واسه ایرانسل. اگر به فرض من هر شب دارم 120 گیگ می گیرم شما و 5 تا دوست دیگه خونه کناری ما هستید و bts بین ما مشترکه شما بخواید بسته بگیرید ایرانسل می گه مشترک گرامی کاربر دیگه در حال دانلود می باشد امکان خرید بسته برای شما وجود ندارد؟ نه شما هم می تونید بسته بخرید پس تا اینجا سود کرده ایرانسل.
حالا می مونه بحث سرعت.پیشنهاد می کنم خودتون اینو تست کنید با یک سیم کارت هر چی لینک دانلود دارید همزمان بذارید دانلود با نهایت کانکشن.با سیم کارت دوم یه دانلود بذارید می بینید که فورا سرعت دانلود تقسیم می شه بهشون و هیچ مشکلی به وجود نمیاد این بارها توسط خود من و بقیه دوستان تست شده
پس اینجا هم هر 6 نفر ما بسته خریدیم هم سرعت بینمون تقسیم شده. حالا اینجا نه ما ضرر کردیم نه ایرانسل. پس کسی که توی این حالت می گه آقا منصفانه مصرف کنید هدفش چیه؟هدفش حذف اون 5 نفر دیگس که بتونه خودش فقط استفاده کنه چون در هر صورت بقیه راضی هستن.
بحث مسئولین رو قبول دارم و به نظرم تنها احتمال اینکه بسته ها حذف شه همونه و این ربطی به دانلود ما نداره باز بخواد حذف شه حذف می شه.
اما اگر یه نفر بیاد منطقی توضیح بده که چرا ایرانسل باید بسته هایی که پرفروش هست رو حذف کنه ممنون می شم.اگر شما توی مغازه یه جنسی بیاری که سودش کمتره ولی خیلی پرفروشه و همه استفاده می کنن میای بگی نه این خیلی داره فروش می ره خوب نیست باید برش دارم؟معلومه که نه. فقط اگر یه سازمانی بیاد بگه آقا این جنست رو جمع کن از مغازت میای برش می داری.
به نظر شخصی من ایرانسل خیلی به فکر پیشرفت بحث اینترنت و موبایل هست و تقریبا تنها دلیل پیشرفت ایران توی این 2 مورد ایرانسل هست یادتون بیاد که چه وضعیتی بود قبل از ورود ایرانسل.نمی گم به خاطر ما ضرر می کنه ولی خیلی دید بازی داره و هدف بزرگ.
این بحث حذف دانلود رو البته درک می کنم چرا داره مطرح می شه چون اکثرا حذف دانلود های شبانه نامحدود شرکت های adsl توی ذهنشون هست ولی به یا داشته باشید که اونجا هیچ پولی برای دانلود شبانه پرداخت نمی کردیم و همه استفاده می کردن اینجا اون جوری نیست اما بازهم اگر دوستی بیاد یه سناریو منطقی ارائه بده که چرا دانلود نامحدود باید حذف بشه ممنونش می شم
MMDFullHD
29-10-2016, 13:49
اقا شما لفظشو نیا ی تف کن !
واسه این مشکلم خرجش 20 تومنه یه سیمکارت دزدی راحت و یا پیش فعال میتونی گیر بیاری :n06::n31:
ا
اما بازهم اگر دوستی بیاد یه سناریو منطقی ارائه بده که چرا دانلود نامحدود باید حذف بشه ممنونش می شم
منطق نمی خواد که شادی بر ملت ایران حرام است از نظر مسئولان ایرانی جماعت حق نداره دانلود کنه و از مالتی مدیا استفاده کنه بسته های 100 و 30 گیگ رو چه زود فراموش کردین ؟ جناب دکتر مهندس آقای وزیر لطف نمودند علنا موضع ـشون رو درباره اینترنت حجم بالا و سرعت بالا اعلام کردند
Le0nard0
29-10-2016, 14:05
یه سریا که البته ادعاشون در زمینه مباحث فنی هم میشه هنوز متوجه نشدن که با دانلود من حقی از کسی که بخواد با بسته شبانه دانلود کنه ضایع نمیشه چون سرعت تقسیم میشه . اینم واسه کسایی میگم که عقده هاشون اجازه نمیده نفس راحت بکشن این تاپیک رو هم مسموم کردن . دیشب هم 120 گرفتم به هیچ کسی هم ربطی نداره . پاشو بیا سمت ما توام بزن دانلود کن من دانلودم رو کنسل میکنم شاید توام تونستی بلاخره به آرامش برسی .
هر ایرانی درونش یه گشت ارشاد داره که نوع مجازیش اینجا راه افتاده میگه برادرم دانلودت را رعایت کن .
leo.unique
29-10-2016, 14:13
این بحث حذف دانلود رو البته درک می کنم چرا داره مطرح می شه چون اکثرا حذف دانلود های شبانه نامحدود شرکت های adsl توی ذهنشون هست ولی به یا داشته باشید که اونجا هیچ پولی برای دانلود شبانه پرداخت نمی کردیم و همه استفاده می کردن اینجا اون جوری نیست اما بازهم اگر دوستی بیاد یه سناریو منطقی ارائه بده که چرا دانلود نامحدود باید حذف بشه ممنونش می شم
اگه پولی بابت دانلود شبانه پرداخت نمیکردیم، پس چرا قیمت سرویسهای بدون دانلود شبانه یا با زمان دانلود شبانه کمتر، پایینتر بود ؟؟ :n13:
یه سریا که البته ادعاشون در زمینه مباحث فنی هم میشه هنوز متوجه نشدن که با دانلود من حقی از کسی که بخواد با بسته شبانه دانلود کنه ضایع نمیشه چون سرعت تقسیم میشه . اینم واسه کسایی میگم که عقده هاشون اجازه نمیده نفس راحت بکشن این تاپیک رو هم مسموم کردن . دیشب هم 120 گرفتم به هیچ کسی هم ربطی نداره . پاشو بیا سمت ما توام بزن دانلود کن من دانلودم رو کنسل میکنم شاید توام تونستی بلاخره به آرامش برسی .
هر ایرانی درونش یه گشت ارشاد داره که نوع مجازیش اینجا راه افتاده میگه برادرم دانلودت را رعایت کن .
اگه دانلود کردن شما-ی نوعی باعث بشه که ایرانسل ارائه چنین بسته-هایی رو متوقف کنه، قطعا حق بقیه ضایع میشه :n01:
pouyasony
29-10-2016, 14:15
دو تا بسته 3 ساعته بخرید از ساعت 2 تا 8 دانلود کنید
مگه ۲ تا بسته رو همزمان میشه خرید؟؟بسته اول تموم شه میره رو بسته دوم؟چون الان خودمم بسته ی ۱ ماهه ۵ گیگی استفاده میکنم
اگه پولی بابت دانلود شبانه پرداخت نمیکردیم، پس چرا قیمت سرویسهای بدون دانلود شبانه یا با زمان دانلود شبانه کمتر، پایینتر بود ؟؟ :n13:
این حرفتون البته درسته تا حدودی ولی اینم در نظر بگیرید که خیلی مبلغ کمتری بود مثلا 10000 تومان برای یک ماه ولی اینجا اگر کسی کل یک ماه رو بخواد طرح بگیره باید شبی 4000 تومان بده که می شه 120000 تومان می بینید که خیلی فرقش زیاده اونجا شما یک بار پول می دادید و کل یک ماه رو می تونستید دانلود کنید.
مگه ۲ تا بسته رو همزمان میشه خرید؟؟بسته اول تموم شه میره رو بسته دوم؟چون الان خودمم بسته ی ۱ ماهه ۵ گیگی استفاده میکنم
بله هم همزمان می تونید بگیرید حتی 3 بسته یا 4 بسته (تست شده) هم اینکه بسته ها اتوماتیک سویچ می شن و کاری به بسته روزانتون هم نداره
MMDFullHD
29-10-2016, 14:21
vowifi و volte احتمالا اوایل اذر ماه قابل استفاده باشن
vowifi قراره تو اربعین راه بیافته
سلام
کسی تا حالا از این سرویس جدید ایرانسل TD-LTE استفاده کرده؟
قیمت و سرعتش چه جوریه؟
شاتل که اعجوبه ای بود واسه خودش
5500 یا بیشتر (دقیق یادم نیست) میگرفت واسه هر ماه بعد از حجم نامشخصی هم محدودت میکرد که در نهایت هر ماه 50 گیگ میتونستی دانلود کنی که هر گیگش در میومد 120 تومان حالا استهلاک و هزینه برق زحمت لینک گذاشتن روزانه (لینک مدت دار که منقضی میشه رو میگم همه که از دانلود ها دانلود نمیکنن) و ...... اصلا اعصاب خورد کنی بود
زنگ میزدی پشتیبانی اولش محدودیت رو انکار میکردند بعد که زیادی زر میزدی با لحن تندی میگن حقته باید سرعت 0 کیلوبایت میشد تا حالت جا بیاد
MMDFullHD
29-10-2016, 15:18
سلام
کسی تا حالا از این سرویس جدید ایرانسل TD-LTE استفاده کرده؟
قیمت و سرعتش چه جوریه؟
به لینک بالا مراجعه کن اسپید تست ها اون جا هست
ابوالفضل ۴۰۴۵
29-10-2016, 16:09
دوستان یه لحظه بحث دانلود های شبانه رو اگه میشه بگذارید کنار یه راهنمایی کنید که بدجوری بهش نیاز دارم
تومنطقه ما هنوز fddایرانسل راه اندازی نشده بنده با این انتنای چینی ومودم ۳۳۷۲ به یه دکل که حداقل ۹کیلومتری با اینجا فاصله داره وصل شدن تا حدود ۲ماهه پیش هم سرعت بسیار خوبی داشتم تا نزدیک ۴۰مگ هم میرسید ولی دقیقا از ابتدای شهریورماه که بحث td راه افتاد سرعتام به شدت کم شده تا جایی که به ۴هم نمیرسه الان میخوام یه تعغیری به این وضعیت بدم ایرانسل که متاسفانه اقدامی برای زدن دکل تو منطقه ما نمیکنه تو نقشه td منطقه ما پوشش داره از طرفی میگن این sxlte ها کیفیت خوبی داره به نظر شما اگه جای من بودید از این مودمای اوت دور td ایرانسل که تازه اومده رو میخریدید یا میرفتید سراغ sxlte درحالی که من از بسته های چند کاربره ایرانسل استفاده میکنم ومیگن به احتمال زیاد تا چند وقت دیگه ایرانسل امکان استفاده از سیم کارت fdd رو از مودمای td برمیداره به نظر شما من چه کار کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
naser.051
29-10-2016, 16:49
شما پوکه usim سیم کارت جدید رو گرفتی حدودا ۱۵ دقیقه بعد فعال میشه !
Le0nard0
29-10-2016, 17:20
دوستان یه لحظه بحث دانلود های شبانه رو اگه میشه بگذارید کنار یه راهنمایی کنید که بدجوری بهش نیاز دارم
تومنطقه ما هنوز fddایرانسل راه اندازی نشده.....
اگر td بگیری بسته شبانه نداره. به نظرمن sxt lte رو بگیر مطمئن باش بالاتر از 40 هم میتونی باهاش بگیری .
Le0nard0
29-10-2016, 17:29
الان این فرهنگ استفاده چی هست !
این فرهنگ استفاده که بعضیا مدام ازش اسم میبرن همون رساله مراجع عظیمه که میگن چون ما اون چیزه دست و بالمونو بسته( به هر دلیلی سرعتمون پایینه یا حال نداریم هزینه کنیم) پس دانلود کبیره حرامه
silvermanhhh
29-10-2016, 18:08
سه صفحه همش شده دعوا سر دانلود شبانه،میدونین سر چیه؟سر اینه که یه آقایی که سرعت دانلودش خوبه میاد عکس مقدار حجمی که دانلود کرده رو اینجا میزاره بقیه هم حرص میخورن که دو هزار تومن با با دو هزار تومن اینا چه فرقی داره،،،البته مسئول هم ایرانسله که سرعت نتش همه جا یکسان نیست،و جایی که شلوغه رو نمیاد دکلشو تقویت کنه و غیره،،،،،،اما جدا از این حرفا،برادر من شما تو شب فلان قدر دانلود میکنی بعد عکسشو میزاری اینجا که چی؟رقابته مسابقه هست چیه این؟همین که تست سرعت بزارین کافیه دیگه مردم میفهمن سرعت تو فلان مناطق و پیش شما زیاده
Behzad83
29-10-2016, 18:26
ضرری بهشون نمیرسه اگه ایرانسل بخاطر دانلودهای بی رویه برخی از هموطنان این بسته-ها رو حذف کنه ؟؟:n01:
پس شما باید به ایرانسل و مخابرات و حکومت اعتراض کنی که چرا محدودیت حجم واسه ملت گذاشته نه به دانلودرها.
حرف شما هم شده مثل قوه قضاییه که به یه سری زن تو باغ تجاوز شده بود، بعد قوه قضاییه میگفت تقصیر زنهاست که بدحجاب بودن باعث تحریک متجاوزان شده!
Le0nard0
29-10-2016, 18:31
من شما تو شب فلان قدر دانلود میکنی بعد عکسشو میزاری اینجا که چی؟رقابته مسابقه هست چیه این؟همین که تست سرعت بزارین کافیه دیگه مردم میفهمن سرعت تو فلان مناطق و پیش شما زیاده
یکی دوست داره تست سرعت لحظه ای سرظهرش رو بذاره یکی هم دوست داره مقدار حجم دانلود شبانه که در واقع تست سرعت چند ساعته هست بذاره. قانونه سایته که عکس میزان دانلود نذارین؟ مشکل از تست و عکس نیست مشکل از حسادت و عقده های بچه گانه بعضیاست که با دیدن این چیزا فوران میکنه .
طرف شب تا صبح دنبال اینه که سرعتش بره بالا . آنتن بگیره کارشناس بیاد بره هزاربار شکایت ثبت کنه. این سرعت بالا رو واسه چی میخواد؟ واسه مصرف روزانش؟ نه . واسه دانلود شبانه میخواد. هر کسی که این بحث بچه گانه مسخره رو راه انداخته مطمئنا اگه سرعت شبانش بالا بره بسته شبانه رو سر میکشه . حالا هم چون دستش به اون سرعت شبانه نمیرسه میگه پیف پیف بعضیا بی فرهنگن .
The_matrix
29-10-2016, 19:19
خواهش میکنم، این مراحل و رفتین: setting-cellular-cellular data options-cellular data network-personal hotspots بعدش برای apn یه اسم قرار بدید.ورژن ios چنده چون یادمه رو یه ورژنی یادم نیست مشکل داشت با نت
اون موقع درست نشد
اما بعدش ظاهراً درست شد
مثل اینکه تنظیمات فوراً اعمال نمی شه
IOS 10.0.1 هست
ممنون
سلام
قضیه این پیام چیه ایرانسل فرستاده
شمارهای غیر فعال ایرانسلی را به 3120 پیامک و سپس از آن سیمکارت غیرفعال استفاده کنید تا هردو اینترنت همراه 7 روزه رایگان بگیرید.
هزینه ارسال: رایگان
leo.unique
29-10-2016, 20:09
سه صفحه همش شده دعوا سر دانلود شبانه،میدونین سر چیه؟سر اینه که یه آقایی که سرعت دانلودش خوبه میاد عکس مقدار حجمی که دانلود کرده رو اینجا میزاره بقیه هم حرص میخورن که دو هزار تومن با با دو هزار تومن اینا چه فرقی داره،،،البته مسئول هم ایرانسله که سرعت نتش همه جا یکسان نیست،و جایی که شلوغه رو نمیاد دکلشو تقویت کنه و غیره،،،،،،اما جدا از این حرفا،برادر من شما تو شب فلان قدر دانلود میکنی بعد عکسشو میزاری اینجا که چی؟رقابته مسابقه هست چیه این؟همین که تست سرعت بزارین کافیه دیگه مردم میفهمن سرعت تو فلان مناطق و پیش شما زیاده
خیلیا سرعتشون خوبه ! (و شاید حتی در گذشته و بر بستر wireless و adsl هم از سرعت دانلود شبانه بالا و بدون محدودیت حجمی برخوردار بوذن:n05:) اما با علم به اینکه اغلب isp-ها در صورت بالا رفتن مصرف کل، در سرویسهای ارائه شده تجدید نظر اساسی خواهند کرد، دست به دانلود بی رویه و ذخیره-ی داده-ها برای چند سال آینده و نسلهای بعدی-شون:n08: نزده و نمیزنن
ehsanch73
29-10-2016, 20:38
سلام :n16:دوستان چطوری میشه از SXTlite برای دریافت سیگنال 4جی استفاده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر
naser.051
29-10-2016, 20:45
سلام :n16:دوستان چطوری میشه از SXTlite برای دریافت سیگنال 4جی استفاده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر
تا جای که اطلاع دارم شما سیمکارت میزاری تو روتر بعدش روشنش میکنی و گزینه lte scaner میزنی چون دیدم همچین گزینه ای تو میکروتیک هست بغیشم نمیدونم چجوری ولی اگر بحث کانفیگ های دیگه باشه اون قضیش فرق داره چون میکروتیک پیچیده هست باید دید چجور کانفیگی لازمه
silvermanhhh
29-10-2016, 20:49
یکی دوست داره تست سرعت لحظه ای سرظهرش رو بذاره یکی هم دوست داره مقدار حجم دانلود شبانه که در واقع تست سرعت چند ساعته هست بذاره. قانونه سایته که عکس میزان دانلود نذارین؟ مشکل از تست و عکس نیست مشکل از حسادت و عقده های بچه گانه بعضیاست که با دیدن این چیزا فوران میکنه .
طرف شب تا صبح دنبال اینه که سرعتش بره بالا . آنتن بگیره کارشناس بیاد بره هزاربار شکایت ثبت کنه. این سرعت بالا رو واسه چی میخواد؟ واسه مصرف روزانش؟ نه . واسه دانلود شبانه میخواد. هر کسی که این بحث بچه گانه مسخره رو راه انداخته مطمئنا اگه سرعت شبانش بالا بره بسته شبانه رو سر میکشه . حالا هم چون دستش به اون سرعت شبانه نمیرسه میگه پیف پیف بعضیا بی فرهنگن .
حالا شما چون تو کار دانلودی اونم هرشب ۱۲۰گیگ فکر نکن بقیه هم اینجورن،مثالش منم که عکسای تست سرعتی که گذاشتم رو نمیدونم دیدی یا نه اما با اینترنت من و امثال من فقط دانلود شبانه نداریم،بنده هر دو هفته یبار دانلود میکنم اونم ۱۵گیگ و راضیم هستم البته قبل از خراب شدن نت منطقمون ،و کاری هم به شما ندارم که چقد میخاین دانلود کنید نوش جونتون پول تعرفه دادین پول مودم یا انتن بهتر دادین،اما سرعت نت بعضی جاها اونقد بده که ادم یه ویدیو یوتیوب نمیتونه راحت نگاه کنه هی قط و وصل میشه وسطش اشک ادمو در میاره،اینجا هست که یه عده حرصشون در میاد و چون دستشون به جایی نمیرسه و گیر میدن به امثال شما که عکس سلفی با نوک قله اورست میگیری میزاری اینجا،بعدشم نه خیر من اینجا دولت که هیچی قانونم که هیچی کلا هیچی تعیین نمیکنم برا کسی اما یه چیزیم بگم اینجا اینستاگرام نیست که همه روز عکس بزارن توش ،نقد و بررسیه فقط نقد و بررسی
silvermanhhh
29-10-2016, 20:54
خیلیا سرعتشون خوبه ! (و شاید حتی در گذشته و بر بستر wireless و adsl هم از سرعت دانلود شبانه بالا و بدون محدودیت حجمی برخوردار بوذن:n05:) اما با علم به اینکه اغلب isp-ها در صورت بالا رفتن مصرف کل، در سرویسهای ارائه شده تجدید نظر اساسی خواهند کرد، دست به دانلود بی رویه و ذخیره-ی داده-ها برای چند سال آینده و نسلهای بعدی-شون:n08: نزده و نمیزنن
برا شما اینجور بوده و هست اما برا خیلیا هم اینجور نبوده و نیست مثالشم منم ،من به شخصه به سرعت ۲۰ مگابیت که ثابت باشه راضیم اما خب !بنده با همین ایرانسل سرعت دانلود صفر رو هم تجربه داشتم و متاسفانه این سرعتایی که تو تایپک میزارن برا من رویا هست
Le0nard0
29-10-2016, 21:01
سلام
قضیه این پیام چیه ایرانسل فرستاده
شمارهای غیر فعال ایرانسلی را به 3120 پیامک و سپس از آن سیمکارت غیرفعال استفاده کنید تا هردو اینترنت همراه 7 روزه رایگان بگیرید.
هزینه ارسال: رایگان
اگه خودت یا دوستات سیم کارت هدیه غیرفعال دارین به 3120 شمارشو اس ام اس کن بعدم فعالش کن واسه هر دو سیم کارت 20-30 مگابایت! اینترنت رایگان بگیر
leo.unique
29-10-2016, 21:40
برا شما اینجور بوده و هست اما برا خیلیا هم اینجور نبوده و نیست مثالشم منم ،من به شخصه به سرعت ۲۰ مگابیت که ثابت باشه راضیم اما خب !بنده با همین ایرانسل سرعت دانلود صفر رو هم تجربه داشتم و متاسفانه این سرعتایی که تو تایپک میزارن برا من رویا هست
چه فایده داره سرعت بالا و بدون نوسان با محدودیت شدید حجمی ؟؟ این چیزیه که در آینده نزدیک اتفاق میوفته ...
ابوالفضل ۴۰۴۵
29-10-2016, 23:11
اگر td بگیری بسته شبانه نداره. به نظرمن sxt lte رو بگیر مطمئن باش بالاتر از 40 هم میتونی باهاش بگیری .
دوست عزیز یعنی به نظر شما sxlteبا این انتنای چینی اختلاف ۱۰برابری میتونه داشته باشه اون هم تو وضعیت الان خراب نت تهران چون خیلی از دوستان از کم شدن سرعتاشون گله دارن
hesam 63
29-10-2016, 23:13
هنگام مکالمه تلفن همراه در حالت 3g و 4g با ایرانسل نویز و قطع و وصلی دارم به طوریکه از هر سه کلمه یک کلمه شو متوجه نمی شم ولی تو 2g همه چی خوب می شه!
کسی دلیلش رو می دونه؟
S I G N A L
29-10-2016, 23:33
این مقایسه کاملا خلط مبحث محسوب می شه چرا؟ چون سوخت و آب و ... منابع تجدید ناپذیر محسوب می شه و مصرف بی رویش باعث تموم شدنش می شه تمام بحث این دوستان هم همینه که می خوان الگوی مصرف صحیح بنزین رو در مورد اینترنت اجرا کنن ولی توی اینترنت مصرف صحیح به این شکل معنی نداره
سلام. ببینید مثال مصرف بنزین که زدم درست بود و برای این بود که این موضوع برای دوستان روشن بشه که تقریباً هر چیزی که به اسم نامحدود در ایران ارائه میشه به ناچار با رفتار و فرهنگ استفاده ی مردم ما تبدیل به محدود میشه. این واقعیت مثل روز روشن هست و کسی نمیتونه انکار کنه. به مثال دوم اشاره نکردید، از سرعت شکن ایمنی در خیابون ها حرف زدم، آیا شما میتونی با خیال آسوده از خط کشی عابر پیاده خیابون مسیر خونتون رد بشی و احساس استرس نداشته باشی؟ اگه اینطور هست من به شما تبریک میگم و رانندگان با فرهنگی دارید که احترام عابر پیاده رو در عبور از خط کشی خیابان رعایت میکنند. بنده خیابانی که هستم و همچنین همه ی خیابان های دیگه تقریباً یک بار نشد با خیال راحت از روی خط کشی عابر پیاده رد بشم و اگر لحظه ای کم توجهی کنم راننده ی محترم دقیقاً با بنده تصادف خواهد کرد، هرچند که وقتی خودم راننده هستم به این موضوع توجه میکنم و موقع عبور عابر پیاده از خط کشی خیابان سرعتم را کم میکنم به حدی که متوجه بشه به خاطر عبور اون سرعت کم کردم. شاید از یک چهاراه تا یک خط کشی خیابان ۳۰متر نباشه، اما بعد از سبزشدن چراغ به حدی شتاب و سرعت رانندگان محترم بالاست که با کم ترین بی توجهی، عابر پیاده به زیر گرفته میشه. اینها رو برای شما مثال زدم تا صرفاً شما رو متوجه فرهنگ و رفتار مردممون کنم که در بقیهی زمینه ها بسط داده میشه...
هرگز نگفتم و نمیگم که در مورد مصرف بنزینی که مثال زدم یا مثال سرعت شکن باید از این حالت ها درمورد اینترنت الگو برداری کرد. منظورم روشن هست و امیداروم متوجه شده باشید. این بحث ها بیشتر جامعه شناسی هست و بررسی رفتار مردم یک جامعه در مورد پدیده ها ...
بله من هنوزم می گم سود داره واسه ایرانسل. اگر به فرض من هر شب دارم 120 گیگ می گیرم شما و 5 تا دوست دیگه خونه کناری ما هستید و bts بین ما مشترکه شما بخواید بسته بگیرید ایرانسل می گه مشترک گرامی کاربر دیگه در حال دانلود می باشد امکان خرید بسته برای شما وجود ندارد؟ نه شما هم می تونید بسته بخرید پس تا اینجا سود کرده ایرانسل.
حالا می مونه بحث سرعت.پیشنهاد می کنم خودتون اینو تست کنید با یک سیم کارت هر چی لینک دانلود دارید همزمان بذارید دانلود با نهایت کانکشن.با سیم کارت دوم یه دانلود بذارید می بینید که فورا سرعت دانلود تقسیم می شه بهشون و هیچ مشکلی به وجود نمیاد این بارها توسط خود من و بقیه دوستان تست شده
پس اینجا هم هر 6 نفر ما بسته خریدیم هم سرعت بینمون تقسیم شده. حالا اینجا نه ما ضرر کردیم نه ایرانسل. پس کسی که توی این حالت می گه آقا منصفانه مصرف کنید هدفش چیه؟هدفش حذف اون 5 نفر دیگس که بتونه خودش فقط استفاده کنه چون در هر صورت بقیه راضی هستن.
بینید من بار دیگه حرفمو تکرار میکنم که دانلود زیاد یک یوز شبکه هیچ سودی برای ایرانسل نداره. میگم یک یوزر چون دانلودهای حجیمی که دوستان انچام میدند در حالت تک یوزر یک سلول رخ میده و وقتی کاربر اضافه میشه سرعت کاهش پیدا میکنه. من چیزهایی که گفتید میدونم.در حالتی که چندین کاربر یک سلول بسته خریدند و در حال رد و بدل کردن دیتا هستند، اون موقع هست که برای اپراتور سود داره.
اما اگر یه نفر بیاد منطقی توضیح بده که چرا ایرانسل باید بسته هایی که پرفروش هست رو حذف کنه ممنون می شم.اگر شما توی مغازه یه جنسی بیاری که سودش کمتره ولی خیلی پرفروشه و همه استفاده می کنن میای بگی نه این خیلی داره فروش می ره خوب نیست باید برش دارم؟معلومه که نه. فقط اگر یه سازمانی بیاد بگه آقا این جنست رو جمع کن از مغازت میای برش می داری.
ببین دوست من، خود من هرگز موافق برداشته شدن هیچ یک از بسته های دانلود شبانه نیستم، گرچه به سرعت بسیار خوبی هم دسترسی داشته و دارم، اما دانلود هیچ فایلی رو مگر اینکه لازم باشه انجام نمیدم. پس گرچه دانلودر فعال نیستم، اما موافق برداشته شدن هیچ بسته ای هم نیستم. بحث من این هست که یک کاربر وقتی سرعت بسیار بالایی داره و مدام از شبکه در حد چند ده ترابایت دانلود انجام میده احتمالاً با محدودیت هایی روبرو خواهد شد. (این موضوع رو میتونم از بچه های فنی ایرانسل بپرسم ، اما سوالات مهم تری هست...). من گفتم توی صحبت قبلیم، تنها سرعت بالا به یک نفر یوزر تعلق میگیره و در این حالت دوست من، با افزایش کاربرها مقدار دانلود و ذخیره سازی فایل کاهش چشمگیری پیدا میکنه....
به نظر شخصی من ایرانسل خیلی به فکر پیشرفت بحث اینترنت و موبایل هست و تقریبا تنها دلیل پیشرفت ایران توی این 2 مورد ایرانسل هست یادتون بیاد که چه وضعیتی بود قبل از ورود ایرانسل.نمی گم به خاطر ما ضرر می کنه ولی خیلی دید بازی داره و هدف بزرگ.
پیشنهاد میکنم در مورد این موضوع بیشتر فکر کنید. اپراتور کار اقتصادی انجام میده و به فکر منافع اقتصادی خودش هست. افراد بالادست اپراتور نقشهی راه براش تعیین میکنند و اپراتور فقط مجری هست. منتها مجری فعالی هست و این حُسن رو داره.
FlashGet
30-10-2016, 00:31
سپاس جناب S I G N A L ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مطالب کاملا قابل فهم و قابل درک و اصولی بود و ممنون بابت اینکه اطلاعت مفیدی رو جهت بالا بردن آگاهی به اشتراک گذاشتید
سرعت 4G قزوین واقعا از شهرستان خودم افتضاح تره
3G شهرستان شرف داره به 4G قزوین
Sxtlite سیم کار نمیخوره. فقط اکسس پوینت هست. اون sxtlte هست
Microsoft Windows
30-10-2016, 11:38
آقا یه سوال
اگه مدت اعتبار بسته نامحدود سه ساعت هست پس داستان 2 تا 8 بودنش چیه؟
Le0nard0
30-10-2016, 11:45
آقا یه سوال
اگه مدت اعتبار بسته نامحدود سه ساعت هست پس داستان 2 تا 8 بودنش چیه؟
از ساعت 2 تا 8 این بسته قابل استفادس. هر لحظه که شروع به استفاده کنی تا سه ساعت بعدش. مثلا اگه 4 شروع کنی تا 7 . میتونی دو تا بسته سه ساعته هم بگیری از 2 تا 8 بذاری یه سره دانلود.
Microsoft Windows
30-10-2016, 11:56
از ساعت 2 تا 8 این بسته قابل استفادس. هر لحظه که شروع به استفاده کنی تا سه ساعت بعدش. مثلا اگه 4 شروع کنی تا 7 . میتونی دو تا بسته سه ساعته هم بگیری از 2 تا 8 بذاری یه سره دانلود.
عجب پس اینطوریه:n02:
وقتی یکیشو فعال کردم تو ایرانسل من حجم باقیمونده رو 64 گیگ زده وقتی دوتا بزنیم میشه 128 گیگ ولی من که نمیتونم تو یه شب این همه بگیرم سرعتم از 18 مگابیت بالاتر نمیره البته هر شبم دانلود نمیکنم ولی در کل ایرانسل با این طرحاش باعث شد ADSL رو جمع کنم:n05::n10: الانم طرح یک ساله 48 گیگشو زدم به نظرم خیلی به صرفه تر از بقیه طرحاشه حتی به صرفه تر از ADSL
sasan.69
30-10-2016, 12:46
اقا ی سوال .این بسته های ترکیبی رو کسی زده؟ تو قسمت مکالمه فقط میشه با داخلی مکالمه کرد یا با همراه اول هم میشه...بسته اینترنتش کمه چرا
اقا ی سوال .این بسته های ترکیبی رو کسی زده؟ تو قسمت مکالمه فقط میشه با داخلی مکالمه کرد یا با همراه اول هم میشه...بسته اینترنتش کمه چرا
نخر ترکیبی رو اینا اگه میتونستن اینترنتش رو هم داخل شبکه میکردن!!! مکالمه فقط و فقط با ایرانسل و با تلفن ثابت هم نمیشه پیامک هم داخل شبکه ای هستش
MMDFullHD
30-10-2016, 14:57
اون موقع درست نشد
اما بعدش ظاهراً درست شد
مثل اینکه تنظیمات فوراً اعمال نمی شه
IOS 10.0.1 هست
ممنون
دوست گرامی من هم که اپدیت کرده بودم به ios 10 این مشکل برام وجود داشت قبلنا یه پروفایل اس میکرد نصب میکردی درست میشد اما الان دیگه سایتش خرابه
این روشو تست کن برای من رو 6s 10.0.1 جواب داده البته گوشیم صفحش شیکست فروختمش والا با اسکرین نشونت میدادم
برو تو جنرال ی جا هست قسمت ریسته ریست های گوشی اونجاست
reset network رو بزن بعد از ریست شدن دوباره mtnirancell رو جای apn ها همینطور lte وارد کن صد در صد نتیجه میگیری برای من lte میمومد کنار انتن اما نت نداشت سافاری هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد
leo.unique
30-10-2016, 14:59
ولی در کل ایرانسل با این طرحاش باعث شد ADSL رو جمع کنم:n05::n10: الانم طرح یک ساله 48 گیگشو زدم به نظرم خیلی به صرفه تر از بقیه طرحاشه حتی به صرفه تر از ADSL
آره واقعا سرویس به صرفه-ایه، خصوصا برای اونهاییه که مصرف چندانی ندارن در طول روز:n01: فقط امیدوارم ایرانسل این بسته-های ساعتی شبانه نامحدود رو حذف نکنه :n28:
واقعا نمیفهمم چرا سرویسهای adsl اینقدر گرون شدن ؟؟ انتظار ارزونی نداشتیم !!:n41:
آره واقعا سرویس به صرفه-ایه، خصوصا برای اونهاییه که مصرف چندانی ندارن در طول روز:n01: فقط امیدوارم ایرانسل این بسته-های ساعتی شبانه نامحدود رو حذف نکنه :n28:
واقعا نمیفهمم چرا سرویسهای adsl اینقدر گرون شدن ؟؟ انتظار ارزونی نداشتیم !!:n41:
کدوم سرویس به صرفه رو میگید همشون یا حجمشون اونقدر کمه که غیر قایل استفاده است یا اونقدر زیاده که با وبگردی خالی نمی رسی تو مدت مشخص شده تموش کنی
200 مگابایت ماهانه واسه هر روز 6.6 مگابایت 5000 تومان !!!!!!!
100 گیگ 6 ماه هر روزش 500 مگابایت !!!!
تناقض رو مشاهده می کنید؟
leo.unique
30-10-2016, 15:10
کدوم سرویس به صرفه رو میگید همشون یا حجمشون اونقدر کمه که غیر قایل استفاده است یا اونقدر زیاده که با وبگردی خالی نمی رسی تو مدت مشخص شده تموش کنی
تناقض رو مشاهده می کنید؟
48 گیگ یکساله با قیمت 120 تومن رو میگیم ! واسه اونهایی که مصرف زیادی ندارن و اهل استریم نیستن خوبه :n01:
البته ریسک قرارداد بلندمدت اینه که احتمال داره ایرانسل بسته-های فعلی شبانه رو حذف کنه:n41:
Le0nard0
30-10-2016, 15:23
عجب پس اینطوریه:n02:
وقتی یکیشو فعال کردم تو ایرانسل من حجم باقیمونده رو 64 گیگ زده وقتی دوتا بزنیم میشه 128 گیگ ولی من که نمیتونم تو یه شب این همه بگیرم سرعتم از 18 مگابیت بالاتر نمیره البته هر شبم دانلود نمیکنم ولی در کل ایرانسل با این طرحاش باعث شد ADSL رو جمع کنم:n05::n10: الانم طرح یک ساله 48 گیگشو زدم به نظرم خیلی به صرفه تر از بقیه طرحاشه حتی به صرفه تر از ADSL
قبلا یه بسته 100 گیگ یه ساله داشت 175 تومن+15 تومن مالیات حالا تبدیلش کرده به شش ماهه که برای من به صرفه ترین بسته همینه. من فکر میکنم دلیل اینکه شرکتهای adsl هنوز قیمتها رو تعدیل نکردن اینه که ایرانسل باعث نشده مشتری زیادی از دست بدن و همچنان فروش خودشون رو دارن .
amirbrad
30-10-2016, 15:23
3 ماهه درست حسابی اصلا نداره ادم مجبوره 2 ماهه 30 گیگ بگیره چون 3 ماهه 12 گیگ خیلی حجمش کمه. بسته های قبلیش بهتر بود حیف شد حذف شد منتظر بود من مودم بگیرم بعدش حذف کنه شانس ماست اما در کل برای امثال من که خطشون نمیکشه واسه adsl خوبه و برای استفاده معمولی adsl بصرفه تره .برای دانلودر ها هم فقط ساعتی ها نامحدود بدرد میخوره اگر اونارو حذف کنه برای دانلودرها صرفی نداره واسه دانلود، قرار بود مخابرات فیبر 100 مگابیتی راه بندازه اگر راه بیوفته قطعا من با نت خط دیگه اینطوری استفاده نمیکنم چون هر سرویس برای یه جور استفاده درست شده ولی الان بخاطر مشکل نویز خط دارم جابجا استفاده میکنم.
دوستان تو منطقه ى ما الان حدود يك ماهه سرعت اينترنت ايرانسل داغونه، هر چى پيگيرى مى كنم ميگن داريم بروز رسانى مى كنيم نميشه كاريش كرد، كسى تجربه داره حدودا چقدر طول مى كشه اين بروز رسانى..؟!!
Microsoft Windows
30-10-2016, 16:10
تناقض رو مشاهده می کنید؟
برای من به صرفست چون اینجا فقط مخابرات هست و یکسالش میشه 150 تومن ماهی سه گیگ ولی ایرانسل یک سالش 120 تومنه ماهی چهار گیگه (12*4=48 ) واسه من سرعت ایرانسل 18 مگابیته ولی مخابرات اسمی 512 کیلو بیته واقعی هم سه مگابیته هر دو هم شبانه رایگان ندارن (مخابرات گیلان طرح USO ) ولی واسه ایرانسل هر وقت بخوام دو تومن نا محدود میزنم نه هرشب که دانلود بی رویه کنم مثل سابق. در کل برای من به صرفه هست برای بقیه که ADSL درست درمون داشته باشن شاید به صرفه نباشه.
amirbrad
30-10-2016, 16:28
دوستان تو منطقه ى ما الان حدود يك ماهه سرعت اينترنت ايرانسل داغونه، هر چى پيگيرى مى كنم ميگن داريم بروز رسانى مى كنيم نميشه كاريش كرد، كسى تجربه داره حدودا چقدر طول مى كشه اين بروز رسانى..؟!!
اگر مشکل سرعت باشه پیگیری کنید ممکنه حل بشه اما در حد کمی نه اینکه مثلا از 4 مگابیت بکنن 50 مگابیت مگر اینکه منطقه شما تو طرحشون باشه و در اینده بهتر بشه مثلا برای من از 50 مگابیت کردن 4 مگابیت یعنی برعکس امااگر مشکل پوشش باشه و دکل دوره ازتون کاری نمیکنن چون خرج براشون داره و در کل بدون کارشناسی هر جا شهرداری اجازه داده دکل و سایت زدن و اگر تو نقشه دکل ها ببینید اصلا اصولی نیست یه جا چندتا دکل یه جا بدون دکل.
اگر مشکل سرعت باشه پیگیری کنید ممکنه حل بشه اما در حد کمی نه اینکه مثلا از 4 مگابیت بکنن 50 مگابیت مگر اینکه منطقه شما تو طرحشون باشه و در اینده بهتر بشه مثلا برای من از 50 مگابیت کردن 4 مگابیت یعنی برعکس امااگر مشکل پوشش باشه و دکل دوره ازتون کاری نمیکنن چون خرج براشون داره و در کل بدون کارشناسی هر جا شهرداری اجازه داده دکل و سایت زدن و اگر تو نقشه دکل ها ببینید اصلا اصولی نیست یه جا چندتا دکل یه جا بدون دکل.
نه براى من سرعت قبل از اين نرمال بود يعنى مثلا از ٤-٥ مگ تا ٢٠ مگ بود در طول روز، الان اومده فيكس رو يك مگ كه غير قابل تحمله، پيگيرى هم كه مى كنم ميگن داريم بروز رسانى مى كنيم، مى پرسم چقدر طول مى كشه آخه مى گن نميدونيم[emoji52]
FlashGet
30-10-2016, 16:35
سلام دوستان
مودم 3g 4g وای فای خوب چی پیشنهاد میکنید ؟
منظورم از خوب گرون قیمت نیست
قیمت مناسب کارایی خوب
3 حیف شد حذف شد منتظر بود من مودم بگیرم بعدش حذف کنه شانس ماست
نه جانم شانس منه که گنده
منتظر بود من دانشجو بشم بعد جمعش کنه اینجا هم که 2 گیگ میدن واسه یه ماه تف تو این شانس
2 سال بود که این 6 ماه 30 گیگ رو داشت منتظر بود من احساس نیاز کنم به بسته های دراز مدت قرمساقا
naser.051
30-10-2016, 17:28
سلام دوستان
مودم 3g 4g وای فای خوب چی پیشنهاد میکنید ؟
منظورم از خوب گرون قیمت نیست
قیمت مناسب کارایی خوب
در بخش ( راهنمای خرید مودم) مطرح کنید به دلیل قوانین وضع شده نمیشه اینجا چیزی گفت
Electronic-Arts
30-10-2016, 18:31
دوستان ایرانسل به کاهش پینگ وصل نمیشه در حالی که تا 2 3 هفته پیش وصل میشد برای شما هم مشکل داره ؟ کانکشن وصل میشه ( PPTP ) ولی ارسال 0 میشه و فقط دریافت میکنه و عملا اینترنت قطع میشه بعد که قطع میکنم دوباره درست میشه
mobile1199
30-10-2016, 23:03
بعد چند روز درست شدن سرعت بعد 2 ماه و نیم ، باز دوباره سرعت برگشت به همون حالت داغونش :n04:
اینا بیمارن به خدا !!!
MMDFullHD
30-10-2016, 23:18
بعد چند روز درست شدن سرعت بعد 2 ماه و نیم ، باز دوباره سرعت برگشت به همون حالت داغونش :n04:
اینا بیمارن به خدا !!!
رنج ای پیت رو چنده؟
لامصب رکوردمو هرشب ایرانسل میترکونه من تو یک ساعت 52 دیقه تونستم یک بسته ایرانسل 3 ساعته رو بترکونم
عالیه انصافا عالیه خدا پدر مادر این واعظی رو رحمت کنه واقعا از توی این چند ساله روند عالی داشته اینترنت
از وقتی ایرانسل بسته های شبانه گذاشته پرفروش ترین های دیجی کالا شده هارد و مودم و گوشی های 4G نسبتا ارزان !!!
رنج ای پیت رو چنده؟
لامصب رکوردمو هرشب ایرانسل میترکونه من تو یک ساعت 52 دیقه تونستم یک بسته ایرانسل 3 ساعته رو بترکونم
عالیه انصافا عالیه خدا پدر مادر این واعظی رو رحمت کنه واقعا از توی این چند ساله روند عالی داشته اینترنت
رنج آى پى بايد چى باشه كه خوب باشه دوست عزيز..؟!!!
رنج ای پیت رو چنده؟
20 مگابایت ایرنترنت پر سرعت به شما تعلق گرفت
هر موقع نامحدود کردن بعدن تشکر میکنم.
MMDFullHD
31-10-2016, 15:08
20 مگابایت ایرنترنت پر سرعت به شما تعلق گرفت
هر موقع نامحدود کردن بعدن تشکر میکنم.
فعلا ک نکردن :n06: ی دوهفته ای میشه دارم 1 ترا دان کردم هیچ خبری نی :n10:
MMDFullHD
31-10-2016, 15:19
رنج آى پى بايد چى باشه كه خوب باشه دوست عزيز..؟!!!
دوست عزیز ایرانسل وقتی رنج ای پی تو میندازه رو 5.112-5.113 تقریبا محدودیتی نداری تو سرعت خیلی هم عالیه اما 5.117 واقعا افتضاح هست
این صحبت من رو چن جا دوستان تایید کردن
نه فقط ایرانسل بعضی از سرویس دهنده های دیگه هم این مشکل رو داشتن
چند شب خودم دیدم سرعتم رسیده به 100 کیلوبایت اما گوشیو خاموش روشن کردم رنج تغیر کرده افتاده رو یه 5.114 وضعیت خیلی بهتر شده البته این ایپی واقعی نیست که برای شما اختصاص داده شده
این ایپی نتی هست که پشت روتر ایرانسله 100.61 خورده ای هست مثل مودم میمونه که مردم با وایفای بهش وصل شدن و یه ایپی داخلی با رنج 100 گرفتن و یه ایپی پابلیک 5.11x
شما فقط چندین بار ip تونو زیر نظر بگیرین متوجه کیفیت رنج ها میشین
بعد اینکه رنج های هست ایرانسل اصلا روشون فیلتر نداره با بدون بسته ای ن اتفاق میفته
بزودی ی ویدیو میگیریم ببینید
amirbrad
31-10-2016, 15:41
پینگ برای من خیلی رفته بالا قبلا سرعت که پایین تر بود پینگ هم معمولی بود الان میره بالای 300 حتی با ای پی سرعت بالا، میشه دوستان چندتا پینگ با cmd بزارن .ممنون
mobile1199
31-10-2016, 15:53
رنج ای پیت رو چنده؟
تو صفحه اصلی کانفیگ مودم ، یه ای پی نشون میده همیشه ! از کدوم قسمتش باید متوجه شم ؟
چون تو ای پیم تک رقم وجود نداره اصلا !
silvermanhhh
31-10-2016, 15:54
الان من نمیدونم این تکنیسین های محترم ایرانسل با زیر پیرهنی و شلوار خونه میخان با دکل چیکار کنن!
خداکنه فقط دوباره بدترش نکنن،که البته از این بدتر نمیشه کلا:n27:
ادیت:توجه کردم اینا جا سکتور هارو عوض کردن،بعد دوتا شونم اوردن پایین دوباره بردن بالا ،خدا میدونه چه دنگی میخان دربیارن دوباره
senator2011
31-10-2016, 16:09
الان من نمیدونم این تکنیسین های محترم ایرانسل با زیر پیرهنی و شلوار خونه میخان با دکل چیکار کنن!
خداکنه فقط دوباره بدترش نکنن،که البته از این بدتر نمیشه کلا:n27:
ادیت:توجه کردم اینا جا سکتور هارو عوض کردن،بعد دوتا شونم اوردن پایین دوباره بردن بالا ،خدا میدونه چه دنگی میخان دربیارن دوباره
چه وضعه عکس گرفتنه داداچ؟ عین جاسوس های سیا عکس گرفتی:n08:
silvermanhhh
31-10-2016, 16:11
تو صفحه اصلی کانفیگ مودم ، یه ای پی نشون میده همیشه ! از کدوم قسمتش باید متوجه شم ؟چون تو ای پیم تک رقم وجود نداره اصلا !راحت ترین راه برا پیدا کردن ای پیت دانلود یه برنامه دومگی تغییر ای پی هست که ایپیتو قشنگ بالا برنامه نشون میده،اون برنامه استفاده های دیگه ای هم داره مثلا برای بازی کانتر ،دوستان اهل فن میدونن من چی میگم
silvermanhhh
31-10-2016, 16:16
چه وضعه عکس گرفتنه داداچ؟ عین جاسوس های سیا عکس گرفتی:n08:
استتار تو خونمونه:n02::n02::n02:
mobile1199
31-10-2016, 16:27
راحت ترین راه برا پیدا کردن ای پیت دانلود یه برنامه دومگی تغییر ای پی هست که ایپیتو قشنگ بالا برنامه نشون میده،اون برنامه استفاده های دیگه ای هم داره مثلا برای بازی کانتر ،دوستان اهل فن میدونن من چی میگم
الان من از کجا بدونم اسم برنامه رو اخه برادر :n02:
متوجه شدم طرز کارش رو با توجه به اشاره ای که به کانتر کردی ولی اسمش چیه ؟
silvermanhhh
31-10-2016, 16:30
الان من از کجا بدونم اسم برنامه رو اخه برادر :n02:
متوجه شدم طرز کارش رو با توجه به اشاره ای که به کانتر کردی ولی اسمش چیه ؟
:n02:
خیلی زیادن اسماشونم مثل همه ،مثلا hide my ip ,mask my ip تو گوگل فارسی بنویس برنامه تغییر ایپی زود پیدا میکنی همشونم یکیه شکل برنامشون
mobile1199
31-10-2016, 16:30
دوست عزیز ایرانسل وقتی رنج ای پی تو میندازه رو 5.112-5.113 تقریبا محدودیتی نداری تو سرعت خیلی هم عالیه اما 5.117 واقعا افتضاح هست
این صحبت من رو چن جا دوستان تایید کردن
نه فقط ایرانسل بعضی از سرویس دهنده های دیگه هم این مشکل رو داشتن
چند شب خودم دیدم سرعتم رسیده به 100 کیلوبایت اما گوشیو خاموش روشن کردم رنج تغیر کرده افتاده رو یه 5.114 وضعیت خیلی بهتر شده البته این ایپی واقعی نیست که برای شما اختصاص داده شده
این ایپی نتی هست که پشت روتر ایرانسله 100.61 خورده ای هست مثل مودم میمونه که مردم با وایفای بهش وصل شدن و یه ایپی داخلی با رنج 100 گرفتن و یه ایپی پابلیک 5.11x
شما فقط چندین بار ip تونو زیر نظر بگیرین متوجه کیفیت رنج ها میشین
بعد اینکه رنج های هست ایرانسل اصلا روشون فیلتر نداره با بدون بسته ای ن اتفاق میفته
بزودی ی ویدیو میگیریم ببینید
خب از این جا ای پیم رو دراوردم :
و طبق گفته شما هم 5.117 بود ! راهی واسه تغییر ای پی دارم ؟
-----------------------------
:| با hs shield وصل شدم سرعت راحت رسید به 3 مگابایت !!! به نظرم منطقی نمیاد که با تغییر ای پی به این شکل بتونم سرعت بالاتر بگیرم !!!! چه جوریه دوستان ؟
amirbrad
31-10-2016, 16:42
:| با hs shield وصل شدم سرعت راحت رسید به 3 مگابایت !!! به نظرم منطقی نمیاد که با تغییر ای پی به این شکل بتونم سرعت بالاتر بگیرم !!!! چه جوریه دوستان ؟
این ایپی 117 پینگش فقط خوبه اما 113 و 112 سرعت بهتره اما پینگ داغون واسه من حداقل اینطوریه، واسه تغییرم من قبلا زیاد مودم ریستار ویکردم اما عوض نمیشد دست خودشون بود شما چندبار مودم خاموش روشن کن یا سعی کن به دکل دیگه متصل بشی.
راحت ترین راه پیدا کردن IP گوگل هست، کافیه سرچ کنید IP. منم با HS سرعتم میره بالا. با هر قند شکن دیگه ای سرعت 5 مگ هم نمیشه ولی با هات اسپات راحت 20-30 مگ میده. هم سرعت وبگردی خیلی میره بالا هم یوتیوب راحت میشه دید
mobile1199
31-10-2016, 16:56
حرف دوستمون به طور کامل تایید میشه .
این نتایجی بود که با کلی خاموش و روشن کردن مودم به دست اوردم :
رنج 5.117 : سرعت بین 100 کیلوبایت تا 300 کیلوبایت در ثانیه
رنج 5.116 : سرعت بین 400 کیلوبایت تا 800 کیلوبایت در ثانیه
رنج 5.112 : سرعت بین 100 کیلوبایت تا 400 کیلوبایت در ثانیه
رنج 5.113 : سرعت بین 1 مگابایت تا 1.9 مگابایت در ثانیه
اینم بگم که رنج 113 بعد 7-8 بار ریستارت مودم وصل شد و تونستم یه سرعت مناسبی رو بگیرم . :n36:
naser.051
31-10-2016, 17:31
اما من فک نمیکنم ربطی به رنج ای پی داشته باشه ای پیم ۵.۱۱۷ بود اما سرعت و پینگ عالی !!!
vahidmir2000
31-10-2016, 18:17
سلام به همه دوستان. من به تازگی مودم 4جی گرفتم. دو تا سوال داشتم:
1- اینترنت هدیه ای که روی این مودم هاست چه زمانی فعال میشه؟
2- آیا ایرانسل دانلود تورنت رو محدود کرده؟ الان یه تورنت با سیدر های عالی رو برای دانلود تست کردم سرعت از حدود 200 کیلوبایت بالاتر نمیرفت در صورتی که سرعت لینک مستقیم تا 2 مگابایت میره.
پیشاپیش ممنون
silvermanhhh
31-10-2016, 18:27
سلام به همه دوستان. من به تازگی مودم 4جی گرفتم. دو تا سوال داشتم:
1- اینترنت هدیه ای که روی این مودم هاست چه زمانی فعال میشه؟
2- آیا ایرانسل دانلود تورنت رو محدود کرده؟ الان یه تورنت با سیدر های عالی رو برای دانلود تست کردم سرعت از حدود 200 کیلوبایت بالاتر نمیرفت در صورتی که سرعت لینک مستقیم تا 2 مگابایت میره.
پیشاپیش ممنون
سلام برادر
1.حداقل ده روز حداکثر یک ماه بعد از فعال کردن سیم کارتی که با مودم گرفتین
2-تورنت اصلن یه چیز عجیبیه ربطی به ایرانسل نداره،یه تورنت بود ۳۰۰تا سید سرعتش سه برابر تورنتی بود که ۲۰۰۰تا سید داشت،بیشتر ربط داره به اونایی که دارن سید میکنن یعنی سرعت اپلود اونا مهمه وگرنه ایرانسل محدود نمیکنه تست کردم
MMDFullHD
31-10-2016, 19:19
اما من فک نمیکنم ربطی به رنج ای پی داشته باشه ای پیم ۵.۱۱۷ بود اما سرعت و پینگ عالی !!!
ربطش دقیقا معلوم نیست به چیه این موضوع تو adsl هم وجود داره
خاموش روشن میشه ایپی تغیر میکنه ممکن وضعیت از بد به بدتر برسه وضعیت از خوب به بد برسه اینو باید از رو ای پی نتیجه گیری کنید
من یکشب بدون بسته اینترنت رفتم دیدم اصن فیلتری در کار نیست! هیچ سایتی فیلتر نبود !! یه سری از رنج هاشون هست کاملا بدون فیلتره معلومه برای رومینگ خارجیان تو ایرانه ! سرعت هم توش منفجرانه بالاست تو ساعت 9 حدود 7 مگابایت سرعت میداد
MMDFullHD
31-10-2016, 19:54
با نرم افزار نه تو نمیخوای که فیلتر رو دور بزنی میخوای ای پیتو تغیر بدی نتت سرعتش توش بره بالا
این ایپی رو خودشون تغیر میدن بستگی به شانست داره ولی گوشیتو خاموش روشن کنی هم تغیر میکنه
mobile1199
31-10-2016, 22:35
با نرم افزار نه تو نمیخوای که فیلتر رو دور بزنی میخوای ای پیتو تغیر بدی نتت سرعتش توش بره بالا
این ایپی رو خودشون تغیر میدن بستگی به شانست داره ولی گوشیتو خاموش روشن کنی هم تغیر میکنه
من چیزی از دور زدن فیلتر نگفتم ! هدف هم تغییر ip بود که hss این کار رو انجام میداد !
بعدش هم مودم رو چند بار ریستارت کردم و اکثر مواقع رو رنج 117 بود ، یه بار هم رو 116 ، یکی دو بار هم روی 112 و دفعه اخر ست شد رو 113 که الان سرعتش اومده پایین !
دلیلش هم واقعا نمیدونم چیه که با تغییر رنج آی پی ، مشکل حل میشه ! ولی فعلا راه حل بدی نیست :n16:
S I G N A L
01-11-2016, 00:32
محل تست: اصفهان، خیابان سیدعلی خان (۱۰۰ متر تا کتابفروشی مهرگان از سمت چهارراه سیدعلی خان).
MMDFullHD
01-11-2016, 00:52
محل تست: اصفهان، خیابان سیدعلی خان (۱۰۰ متر تا کتابفروشی مهرگان از سمت چهارراه سیدعلی خان).
بلاخره گوشی 4G+ اومد دستت و تست رو زدی ماشالا :n31:
رفیق واسه اینکه بخوان از 4G معمولی اپگرید کنن باید چیکار کنن بعد اینکه دکل ها چطوری نتشون میگیرن فیبر که نیستن ن ؟ چون من مال همراه اول دیدم فیبر کشی شده
naser.051
01-11-2016, 00:59
مگه فورجی پلاس تو همه شهر ها راه اندازی شده ؟مدل گوشیتون چیه؟؟؟
Le0nard0
01-11-2016, 01:58
4g - همین الان
2تا 8 قراره با این سرعت دانلود بشه .
این تست از همون دکلیه که همیشه بهش وصل می شم ولی نزدیک تر بهش! واقعا فکر نمی کردم اون روز رو ببینم که این سرعت توی ایران بیاد
javad_0569
01-11-2016, 08:51
بلاخره بعد 7- 8 ماه یه سرعت خوب رو تست کردم
محل تست : نیک شهر 4G
همونطور که دوستان گفتن درسته وقتی با آیپی 5.124 تست گرفتم این سرعت رو بهم داد
silvermanhhh
01-11-2016, 09:30
دوستان این فورجی پلاس همون فرکانس ۲۶۰۰ تو مودمه؟یا نه کلا بحثش جداست؟مودمی هست اینو بگیره؟
خخخ من چه سوالایی میپرسم ایرانسل تو3g دو مگابیت سرعت اینجا مونده من دارم از سرعتای موشکی حرف میزنم
S I G N A L
01-11-2016, 10:03
بلاخره گوشی 4G+ اومد دستت و تست رو زدی ماشالا :n31:
رفیق واسه اینکه بخوان از 4G معمولی اپگرید کنن باید چیکار کنن بعد اینکه دکل ها چطوری نتشون میگیرن فیبر که نیستن ن ؟ چون من مال همراه اول دیدم فیبر کشی شده
سلام. باید دو مرحله سخت افزاری و نرم افزاری (کانفیگ تنظیمات BTS) انجام بشه. در آنتن های جدید یک جفت ورودی (+ و -) دیگه هم برای پشتیبانی از دو باند LTE موجود هست که فیدرکشی میکنند تا رَک (فیدر همان اتصالات شبیه کابل از زیر آنتن سکتور هست، همان موجبر در بحث تئوری مخابرات) . بعد ار فیدر کشی کارت های مخصوص باند ۲۶۰۰ رو هم نصب میکنند و اتصالات فیبر نوری و ... اون رو در رک برقرار میکنند. مرحلهی آخر هم مربوط به کانفیگ نرم افزاری هست که این کارو انجام میدند. لینک های اصلی دیتای BTS های ایرانسل هم اکثراً به صورت رادیویی هست و توسط دیش های مایکروویو انجام میشه.
مگه فورجی پلاس تو همه شهر ها راه اندازی شده ؟مدل گوشیتون چیه؟؟؟
سلام. اکثر اصفهان +4G هست. بقیهی شهرها هم کم و بیش +4G هست و به این سمت حرکت میکنند. مدل گوشی بنده هم سامسونگ A5 2016 چیپست اگزینوس هست.
دوستان این فورجی پلاس همون فرکانس ۲۶۰۰ تو مودمه؟یا نه کلا بحثش جداست؟مودمی هست اینو بگیره؟
خخخ من چه سوالایی میپرسم ایرانسل تو3g دو مگابیت سرعت اینجا مونده من دارم از سرعتای موشکی حرف میزنم
سلام. +4G تجمیع ظرفیت چند باند فرکانسی برای دسترسی به سرعت بالاتر رو میگند (فعلاً فقط ایرانسل با باند ۲۶۰۰ و ۱۸۰۰ این ويژگی رو داره). مودمهایی هم هست که +4G باشه، اما در ایران فعلاً کم هست.
sasan.69
01-11-2016, 10:39
تست سرعت بسته 6-12ظهر..3g[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirbrad
01-11-2016, 12:44
مثل اینکه ایرانسل سرعت ها دوباره برده بالا برای منم سرعت دانلود بالا اومده البته نه در حد دوستانی که تست گذاشتن اپلودم اومده پایین و پینگ بالا، فکر کنم نرم افزاری این کارو کردن قبلا اپلود و دانلود برابر بود الان از اپلود برداشتن به دانلود اضافه شده .صبح از ایرانسل زنگ زده بودن که نبودم جواب بدم تو سایت 195 هم انصراف از شکایت دادم چون میترسم لج کنن بدتر بشه .
خوب بعد از این نوشتم فهمیدم چرا ایرانسل زنگ زده بوده بطور واقعی زدن نابود کردن فکر کنم مشکل روانی دارن فقط چند ساعت خوب بود
Le0nard0
01-11-2016, 13:12
4g - همین الان
2تا 8 قراره با این سرعت دانلود بشه .
چه دانلودی بود دیشب.
naser.051
01-11-2016, 14:07
به نظر یکی که امکاناتشو داره بره خارج کشور مودم های فورجی پلاس رو وارد کنه یا مودم های که تو ایران نیست رو وارد کنه به ایران و به صورت اقساطی بفروشه الان مودم huawei e 5786 از فورجی پلاس پشتیبانی میکنه ولی خب قیمتش تو سایت های خارج ۲۰۰ دلاره اگر کسی باشه اینکارارو انجام بده خیلی بهتره
Le0nard0
01-11-2016, 14:59
به نظر یکی که امکاناتشو داره بره خارج کشور مودم های فورجی پلاس رو وارد کنه یا مودم های که تو ایران نیست رو وارد کنه به ایران و به صورت اقساطی بفروشه الان مودم huawei e 5786 از فورجی پلاس پشتیبانی میکنه ولی خب قیمتش تو سایت های خارج ۲۰۰ دلاره اگر کسی باشه اینکارارو انجام بده خیلی بهتره
من فکر کنم به زودی این مودم ها وارد میشن با گسترده تر شدن پوشش +4g
amirbrad
01-11-2016, 16:14
سرعت 4g صبح رو 4 مگ ثابت بود ولی از 12 به بعد کلا داغون میشه ! فکر کنم هر بار باید 10 بار مودم رو ریستارت کنم تا اوکی شه !
سلام
برای من هم نت داغون شده هم پوشش sinr منفی شده واسه منم همون ساعتا بود. شما پوششت کم نشده؟ از 12 هر روز داغون میشه براتون یا امروز اینطوری شد؟بزای من فرکانس 2600 از دیروز خوب بود الان بزور وصل میشه 1800 هم با سرعت پایین.
ابوالفضل ۴۰۴۵
01-11-2016, 16:16
چه بهتر میشه تجربیات با ارزشمون رو انتشار بدیم تا به درد هممون بخوره اساتید گرامی از معلوماتتون بگید تا ماهم استفاده کنیم این بحثهای بیهوده چه دردی از کسی دوا میکنه جز بد گمان شدن و نهایتش توهین کردن هرکسی شخصیتی داره وبه انواع مختلف سعی در بروز تواناییهای خودش داره انشالاه همه موفق باشند اون دوستانی هم که اون حجم دانلود در هر شب دارن انشالاه روز به روز موفق تر باشند این رو هم بگم سرعت نت بنده به ۴مگا بیت هم نمیرسه ولی هیچ حسادتی هم ندارم انشالاه همه موفق باشید
Le0nard0
01-11-2016, 16:22
چه بهتر میشه تجربیات با ارزشمون رو انتشار بدیم تا به درد هممون بخوره اساتید گرامی از معلوماتتون بگید تا ماهم استفاده کنیم این بحثهای بیهوده چه دردی از کسی دوا میکنه جز بد گمان شدن و نهایتش توهین کردن هرکسی شخصیتی داره وبه انواع مختلف سعی در بروز تواناییهای خودش داره انشالاه همه موفق باشند اون دوستانی هم که اون حجم دانلود در هر شب دارن انشالاه روز به روز موفق تر باشند این رو هم بگم سرعت نت بنده به ۴مگا بیت هم نمیرسه ولی هیچ حسادتی هم ندارم انشالاه همه موفق باشید
منم امیدوارم روز به روز سرعت شما هم بیشتر بشه تا بتونی از تجربه بی نظیر 4g ایرانسل استفاده کنی. این سرعتهای پایین زیاد دوام نداره درست میشه .
mobile1199
01-11-2016, 16:33
سلام
برای من هم نت داغون شده هم پوشش sinr منفی شده واسه منم همون ساعتا بود. شما پوششت کم نشده؟ از 12 هر روز داغون میشه براتون یا امروز اینطوری شد؟بزای من فرکانس 2600 از دیروز خوب بود الان بزور وصل میشه 1800 هم با سرعت پایین.
sinr رو چک نکردم ولی سرعت ظهر به بعد کلا رو 300 هست ! باز دیشب با تغییر رنج تونستم برسونم سرعت رو بالای 1 مگ ولی امروز همونم جواب نمیده :n02:
فکر کنم میخوان دوباره محدودش کنن و اینم یه هشداره که هر چی دانلود دارم این دو سه شب انجام بدم که دیگه کاری باهاشون نداشته باشم (هر چند نمیتونم بیدار بمونم ! و اینم یعنی همون آش و همون کاسه ...)
پ.ن : ریستارت کردم مودم رو این دفعه اومد رنج 115 و سرعت سه برابر شد ! اخه یعنی چی :n29:
MMDFullHD
01-11-2016, 18:34
سلام. باید دو مرحله سخت افزاری و نرم افزاری (کانفیگ تنظیمات BTS) انجام بشه. در آنتن های جدید یک جفت ورودی (+ و -) دیگه هم برای پشتیبانی از دو باند LTE موجود هست که فیدرکشی میکنند تا رَک (فیدر همان اتصالات شبیه کابل از زیر آنتن سکتور هست، همان موجبر در بحث تئوری مخابرات) . بعد ار فیدر کشی کارت های مخصوص باند ۲۶۰۰ رو هم نصب میکنند و اتصالات فیبر نوری و ... اون رو در رک برقرار میکنند. مرحلهی آخر هم مربوط به کانفیگ نرم افزاری هست که این کارو انجام میدند. لینک های اصلی دیتای BTS های ایرانسل هم اکثراً به صورت رادیویی هست و توسط دیش های مایکروویو انجام میشه.
سلام. اکثر اصفهان +4G هست. بقیهی شهرها هم کم و بیش +4G هست و به این سمت حرکت میکنند. مدل گوشی بنده هم سامسونگ A5 2016 چیپست اگزینوس هست.
سلامی دوباره !
برای مارو تازه 4جی کردن تقریبا 6 هفته ای میشه چطوری میتونن حرکترو بزنن 4جی پلاس شه؟
میشه یه عکس بذارین از داخل این رک bbu هاشون بینم چ فنتین؟
S I G N A L
01-11-2016, 18:41
سلامی دوباره !
برای مارو تازه 4جی کردن تقریبا 6 هفته ای میشه چطوری میتونن حرکترو بزنن 4جی پلاس شه؟
میشه یه عکس بذارین از داخل این رک bbu هاشون بینم چ فنتین؟
سلام. خودشون مطابق برنامه ای که دارند و اولویت بندی این کارو انجام میدند. عکس رو با عرض پوزش نمیشه گذاشت و برای هوآوی و اریکسون فرق داره... هوآوی ساده تر هست و اریکسون پیچیده تر و بسیار حرفه ای تر.
MMDFullHD
01-11-2016, 19:08
سلام. خودشون مطابق برنامه ای که دارند و اولویت بندی این کارو انجام میدند. عکس رو با عرض پوزش نمیشه گذاشت و برای هوآوی و اریکسون فرق داره... هوآوی ساده تر هست و اریکسون پیچیده تر و بسیار حرفه ای تر.
چرا هیشکی عکس نمیذاره ی بنده خدایی هم ازین فروم قرار بود ی ویدیو هایی اپ کنه از مشکل امنیتی میگفت؟ میگف گوشیمون سادس
مگه با عکس میشه دسترسی به خود دستگاه داشت که نمیشه گذاشت؟
الان ی دکل تو خیابون ما هست یه جبعه تقسیم توش فیبر هست فیبره وصل شده به دکل البته همراه اوله راحت اونو میشه مورد حمله قرار داد این ک دیگه عکسه!:n09:
خلاصه ما خیلی مشتاقیم در مورد ریز کاری پشت پرده این فناوری بدونیم!
چرا اینجوری میکنید؟ عین بچه ها :|
گفت یه شب 240 گیگ دانلود کردم
خواست بگه میشه تو یه شب اینقدر دانلود کرد و سرعت خوبه
مشکلی نداشت ک
حالا اگه هر شب این اتفاق میوفته و میاد میگه اره جالب نیس
ولی فک کنم این رکوردش بود و اومد گفت.
حالا بیخیال
ادامه ندین
الان به نظرم دیگه سرعت مهم نیست و حجم مهمه
با سرعت 20 مگابیت به بالا خوبه و میشه هر کاری کرد ولی حجم نداشته باشیم فایده نداره
اینترنت نامحدود بزارن با سرعت های مختلف. اینجوری بهتره
S I G N A L
01-11-2016, 20:13
برو خودتو مسخره کن، که جنبشو نداری، متاسفم برای وقتی که توی این تاپیک گذاشتم. مطمئن باش به خاطر تو و امثال تو هم دیگه هیچ کدوم از اطلاعاتم رو به اشتراک نمیزارم. مدیران انجمن هم عنوان کاربر فعال رو بردارن که هیچ فایده ای برای من نداره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام. با توجه به سابقهی خوب شما لطفاً در مورد موضوعات حاشیه ای بیشتر صبور باشید و کم توجه باشید. همچنین قرآن کریم در موارد زیادی توصیه به صبر داره. آدم ها پیچیدگی های زیادی دارند، اما رفتار خوب آدم ها با هم همیشه اثر مثبت خودشو داره. صحبت هام برادرانه بود و بنده کسی نیستم. فقط میخوام جمع دوستانمون حفظ بشه و تداوم پیدا کنه.
چرا هیشکی عکس نمیذاره ی بنده خدایی هم ازین فروم قرار بود ی ویدیو هایی اپ کنه از مشکل امنیتی میگفت؟ میگف گوشیمون سادس
مگه با عکس میشه دسترسی به خود دستگاه داشت که نمیشه گذاشت؟
الان ی دکل تو خیابون ما هست یه جبعه تقسیم توش فیبر هست فیبره وصل شده به دکل البته همراه اوله راحت اونو میشه مورد حمله قرار داد این ک دیگه عکسه!:n09:
خلاصه ما خیلی مشتاقیم در مورد ریز کاری پشت پرده این فناوری بدونیم!
ببینید، یک تفکر بسته و خیلی محافظه کار اینه که هیچگونه اطلاعات فنی در مورد اپراتورها در مجامع عمومی مثل اینترنت به اشتراک گذاشته نشه و این تفکر پیروان زیادی هم داره، یک تفکر مثل بنده هم این هست که با توجه به علاقه و اشتیاقی که از طرف دوستان احساس میشه تا جای امکان اطلاعات آنتن ها و ... به اشتراک گذاشته بشه. با این منطق درست که اطلاعات آنتن ها (جز شماره سریال و ... که برای اپراتور محرمانه هست) چیز محرمانه ای نیست و خود شرکت سازنده ی آنتن در سایت خودش کاتالوگ آنتن را هم گذاشته، بنده تصاویر از نزدیک آنتن های BTS رو به اشتراک گذاشتم.... بنده از اینکه دانش و اطلاعات رو به اشتراک بذارم تا جای ممکن سعی میکنم دست و دلباز عمل کنم. مطمئن باشید اگه فقط جایی احساس کنم از نظر اپراتور (که من باید و موظفم امانتدار تصویر تجهیزاتش باشم و همچنین اعتمادی که دوستان فنی اپراتور بهم داشتند رو باید محترم بشمارم) اطلاعات تجهیزات مهمش باید محفوظ بمونه، نمیتونم اون اطلاعات رو به اشتراک بذارم. به این خاطر مجدداً از شما پوزش میخوام.
حالا یه تست می زاریم . حال و هوای تاپیک عوض بشه
حالا اين همه بحث شده
صحبت ش هست كلا ساعتي هاي شبانه رو بردارن داره به شبكه فشار مياد
ببينيم حقيقت داره يا نه
naser.051
01-11-2016, 20:32
من فکر کنم به زودی این مودم ها وارد میشن با گسترده تر شدن پوشش +4g
من چشمم اب نمیخوره شما الان ببین چه مودم های تو بازاره که اصلا کارای لازمه رو نداره بعد اینا میان مودم خوب وارد کنن؟ من که بعید میدونم طبق تحقیقاتم مودم e5786 طوری طراحی شده که از نسل پنجم هم پشتیبانی میکنه به دلیل چیپ کار شده در مودم و قطعات غیره ولی تو سایت های خارجی ۲۰۰ دلار میفروشن شایدم خودم بتدن خریدم چون قیمت تموم شدش با گمروک و همه چی در میاد یک میلیون و ۲۰۰ تومان ولی واغعا کیفیت بالای داره یکی از دوستان اومده بود باهش در حالت فورجی پلاسجاهای که مودم های دیگه ۱۳۰ مگ مثلا سرعت میگرفتن با این مودم ۱۸۰ مگ میگرفت
mobile1199
01-11-2016, 20:48
دوستان جدا به تشکر ها حساسید ؟!
من به شخصه واسه یه سری از دوستان (حالا مهم نیست دو تاشون دشمن خونی هم دیگه ان !) خیلی راحت تشکر رو میذارم به خاطر وقتی که داره تو تاپیک میذاره ! چند سالی که تو فروم های مختلف فعالیت داشتم حتی بوده واسه کسی که بهم فحش هم داده تشکر گذاشتم :n02: والله ارزشش رو نداره سر یه خس و خاشاک دعوا بشه بین چند نفر ... خود دانید ! :n16:
حالا اين همه بحث شده
ببينيم حقيقت داره يا نه
دروغ محضه ! مگر چند نفر هر شب دارن دانلود میکنن ؟
تو حالت عادی خیلی راحت دارم سرعت پایینی رو تجربه میکنم و یه دلیلش هم حجم بسیار بالای کاربرای منطقه هست ! طوری که فقط 3 تا دکل 4g از بالای پشت بوم جلوی چشمم هستن :n02:
ولی وقتی ساعت 6 بلند میشم میبینم سرعت محدودیتی نداره و دانلود هم خیلی راحته بیشتر احتمال میدم که همه خواب باشن !
یادمه دو ماه پیش با کمک ak313 عزیز و دوستان دو تا نت 4g و 3g رو با هم ادغام کردم و راحت سرعت به 8 مگابایت هم رسید (4g حدود 5 مگ میداد و 3g هم 3 مگ ) و همین نشون دهنده خلوت بودن بازه 2 تا 8 هست اونم تو یه منطقه خیلی شلوغ .
حتی قیمتش هم کردن 5 تومن بازم مشکلی نیست ولی برداشتنش نامردیه محضه :n03:
FlashGet
01-11-2016, 20:49
دوستان سرعت شبها که خلوته زیاده اما ...
سرعت 4g از صبح ساعت 8 الی 1 ظهر چقدره ؟ و لطفا بگید با چه مودمی این سرعت رو دارید
بیشتر مودم E3372 USB مد نظرمه
به نظرتون این مودم خوبه ؟
سرعت 4g از صبح ساعت 8 الی 1 ظهر چقدره ؟ و لطفا بگید با چه مودمی این سرعت رو دارید
سلام.این مودم خوبه و بنده راضی هستم. بسته 6 تا 12 ظهر رو به طور مرتب استفاده میکنم برای آپدیت برنامه ها و دیدن یوتیوب. سرعت هم معمولا خوبه. حالا فردا صبح براتون تست میگیرم میزارم.
Mohsen_mzh
02-11-2016, 00:46
چرا انقدر سرعتتون زیاده شما ها. سرعت من نهایت بشه 20-22 مگابیت با مودم 4G :n03: اونم خیلی نوسان داره!
مال مردم رو نخورید:n03:
amirbrad
02-11-2016, 01:03
چرا انقدر سرعتتون زیاده شما ها. سرعت من نهایت بشه 20-22 مگابیت با مودم 4G :n03: اونم خیلی نوسان داره!
مال مردم رو نخورید:n03:
در کل مشکل روانی دارن برا من دیروز خوب بود امروز داغون فردا ممکنه یه جور دیگه باشه ، فکر کنم بیکارن میشینن نرم افزاری الکی تغییر میدن یا به یارو میگن برو بالا از دکل الکی سکتورها بچرخون ! جالبه موقعی که خوبه یه روزه وقتی خراب میشه چند ماه، بدتر از اون اینکه شماره واسه بخش فنی ندارن که مشکل و بگی باید به اپراتور بگی اون بگه به فنی بعد فنی زنگ بزنه!!! الان همه سرویس دهنده ها بخش فنی خط داره که مشکل گزارش کنی حتی اگر بری تو برنامه ایرانسل یا حساب کاربری هیچ گزینه ایی برای مشکل پوشش و سرعت نداره! عمدا اینطوری کردن فقط فکر جیبشونن. خیلی اماتورن فقط چندتا قرارداد با پیمانکار بستن دکل زدن. تا انصراف دادم از شکایت تو 195 فهمیدن زدن داغون کردن نمیدونم اسمش عقدست یا بیسوادی....
Armin.Computer
02-11-2016, 01:16
سلام دوستان
پست های خلاف قوانین انجمن پاک شد
اگر بحث ادامه پیدا کنه برخورد میشه
توجه کنید هر پستی که خلاف قوانین انجمن باشه باید از طریق گزارش پیگیری بشه و نه برخورد مستقیم
اگر کسی فکر می کنه پستی اشتباه پاک شده و یا پستی باید پاک بشه لطفا پیام خصوصی بده
با تشکر
دوستان از بس تعریف سرعت بالاشون رو کردن منم وسوسه شدم سفارش یک sxt lte outdoor رو دادم البه یک tplink mr200 هم دارم با انتن تقویتی سرعت که شب میده با ۳ تا خط انتن از ۴ تا خط متوسط ۲ تا ۲.۵ مگ دانلود میده که امیدوارم که با این sxt lte بتونم سرعت های بیشتر بگیرم که باهاتون اشتراک میزارم نتیجه رو :n20::n02:
senator2011
02-11-2016, 02:59
دوستان از بس تعریف سرعت بالاشون رو کردن منم وسوسه شدم سفارش یک sxt lte outdoor رو دادم البه یک tplink mr200 هم دارم با انتن تقویتی سرعت که شب میده با ۳ تا خط انتن از ۴ تا خط متوسط ۲ تا ۲.۵ مگ دانلود میده که امیدوارم که با این sxt lte بتونم سرعت های بیشتر بگیرم که باهاتون اشتراک میزارم نتیجه رو :n20::n02:
داداش حتما از انتنت و قبل و بعد نصبش هم عکس و تست بذار:n16:
Le0nard0
02-11-2016, 03:12
همین الان
ehsan-inventor
02-11-2016, 07:06
سلام
من مودم 3G دارم. تی پی لینک usb
همه چی تا 5-6 ماه پیش خوب بود بس که تبلیغات زیاد شد همه انگار اومدن سمت 3g !
چند وقتی هست که سرعتم خیلیییی کمه. الان زیر 20 kb/s شده !! یاد دایال آپ به خیر !
امروز ساعت 6 بیدار شدم بلکه سرعت بالا باشه بازم همونه...
مشکل سخت افزاری هستش تنظیمات مودم هست یا چیز دیگه؟
apn mtnirancell گذاشتم و acces point *99# و بقیه فیلد ها خالیه. تنظیمات همینه دیگه؟
درسته؟
مشکل چیه؟
saeediranzad
02-11-2016, 07:27
مگر ایلان ماسک بیاد اوضاع این تاپیک را روبراه کنه.
من ایرانسل استفاده نمیکنم. میام اینجا که ببینم وضع 3G 4G چطوره. (نسبت به رقبا)
ولی اینقدر پرت و پلا هست که فایده ای نداره.
leo.unique
02-11-2016, 11:23
حالا اين همه بحث شده
ببينيم حقيقت داره يا نه
:n28:از منابع موثق شنیدی ؟؟
تست سرعت 4G ساعت 11 صبح با همین مودم. من سیگنال درست حسابی ندارم وگرنه تا 50-60 مگ هم میره. معمولا سرعت خوبه و اگر بخواد کم بشه غروب به بعد و ساعت های اوج مصرف هست. اونم نه در حدی که دایال آپ بشه. در هر حال منطقه با منطقه فرق میکنه سرعت و کیفیت. اگر سیگنال خوب دارید این مودم پیشنهاد میشه وگرنه از مودم های قوی تر استفاده کنید بهتره
- - - Updated - - -
تست سرعت 4G ساعت 11 صبح با همین مودم. من سیگنال درست حسابی ندارم وگرنه تا 50-60 مگ هم میره. معمولا سرعت خوبه و اگر بخواد کم بشه غروب به بعد و ساعت های اوج مصرف هست. اونم نه در حدی که دایال آپ بشه. در هر حال منطقه با منطقه فرق میکنه سرعت و کیفیت. اگر سیگنال خوب دارید این مودم پیشنهاد میشه وگرنه از مودم های قوی تر استفاده کنید بهتره
چرا این ایرانسل تمام یسته های خوبشو برداشته؟مثلا من الان رفتم سه ماهه 12+12 را فعال کنم ولی انگار غیب شده!!!
Le0nard0
02-11-2016, 13:21
اگه با سه خط آنتن این سرعت رو میگیری به نظرم sxt lte خیلی تفاوت سرعت نداشته باشه برات . تفاوت با sxt lte رو جاهایی متوجه میشی که سیگنال خیلی ضعیفه .
silvermanhhh
02-11-2016, 13:28
دوستان اون تایپک انتن خابیده،یکی بیاد ما رو به راه راست هدایت کنه
یه روش ساخت سیگنال بوستری که راحت باشه،نه در حد انتن یاگی که چیزاش تو شهر ما گیر نمیاد،کانکتوراشو میگم
اگه کسی بلده اونجا بزاره ممنون میشم
FlashGet
02-11-2016, 14:04
- - - Updated - - -
جناب xomax عزیز واقعا سپاسگذارم
با این حساب برای خرید مودم اقدام میکنم
افتادید تو زحمت :»
راستی دوستان بسته های ایرانسل رو میشه هم در گوشی و هم در مودم همزمان استفاده کرد یا بسته ی فوق فقط باید روی یک دستگاه فعال بشه ؟
میخوام ببینم اگر مودم بگیرم که وای فای نباشه از گوشی هم میشه همون بسته رو استفاده کنم
دوستان اون تایپک انتن خابیده،یکی بیاد ما رو به راه راست هدایت کنه
یه روش ساخت سیگنال بوستری که راحت باشه،نه در حد انتن یاگی که چیزاش تو شهر ما گیر نمیاد،کانکتوراشو میگم
اگه کسی بلده اونجا بزاره ممنون میشم
صفحه های قبل تاپیک آنتن رو مشاهده کنید. طریقه ساخت آنتن biquad هست که نسبتا ساده هم هست
سلام
دوستان یه راهنمایی در مورد SXT LTE میخواستم
این مودم کدهای دستوری و اس ام اس رو ساپورت میکنه ؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
02-11-2016, 15:45
دوست عزیز چقدر برات اب خورد وکی میرسه دستت
Le0nard0
02-11-2016, 15:52
سلام
سلام هیچ کدوم رو ساپورت نمیکنه . ضمنا اشتباهی رایج شده که sxt lte مودمه در صورتی که رادیو آنتنه.
سلام هیچ کدوم رو ساپورت نمیکنه . ضمنا اشتباهی رایج شده که sxt lte مودمه در صورتی که رادیو آنتنه.
البته رادیو آنتن نمیشه گفت چون سیم کارت میخوره
بیشتر به مودم بدون ایفای نزدیک هست تا ان تن
راستی بچه ها من یکی دارم اضافه میخوام بفروشم اگه کسی میخواد پی ام بده اکبنده
Electronic-Arts
02-11-2016, 16:15
جناب xomax عزیز واقعا سپاسگذارم
با این حساب برای خرید مودم اقدام میکنم
افتادید تو زحمت :»
راستی دوستان بسته های ایرانسل رو میشه هم در گوشی و هم در مودم همزمان استفاده کرد یا بسته ی فوق فقط باید روی یک دستگاه فعال بشه ؟
میخوام ببینم اگر مودم بگیرم که وای فای نباشه از گوشی هم میشه همون بسته رو استفاده کنم
نه دیگه مگر این که وای فای کامپیوتر (اگر کارت شبکه وایرلس داره) رو share کنی و گوشی هم استفاده کنه
ابوالفضل ۴۰۴۵
02-11-2016, 16:40
البته رادیو آنتن نمیشه گفت چون سیم کارت میخوره
بیشتر به مودم بدون ایفای نزدیک هست تا ان تن
راستی بچه ها من یکی دارم اضافه میخوام بفروشم اگه کسی میخواد پی ام بده اکبنده
عزیز قیمت رو خصوصی میفرمایید؟
amirbrad
02-11-2016, 19:40
برای من از ظهر بعد سوییچ میکنه رو یه دکل خیلی دور که سرعت بسیار ضعیفی داره وقتی مودم جابجا میکنم به دکل نزدیک با سرعت خوب وصل میشه و سیگنال خوبه جالبه قطع میکنه و میره زو دکل دور! چرا سوییچ میکنه؟ یعنی ممکنه هر دکل تعداد کاربر براش تعریف کرده بان با اینکه نزدیکتره اما تا کاربر اضافه میشه ارتباط قطع کنه؟! دقیقا چطوری اینا سایت ها برنامه ریزی میکنن؟ موقع تماس کارشناس با دختر حرف میزد از رو یه سری چیزا که حفظ کرده بودن مثل همین نویز و سیگنال که ههمون میدونیم تغییر میداد ! چرا به دکل ضعیف سوییچ میشه؟ واقعا جای تعجبه مگر اینکه واقعا تعداد یوزر تعریف کرده باشن چون نزدیک اینجا دانشگاست فکر کنم تعطیل میشن میرن از شب بهتر میشه و به سایت قویتر وصل میشه، دوستان اهل فن یا کارمندای ایرانسل یا پیمانکاران کسی هست این موضوع جواب بده؟!
دوستان من با اینترنت ایرانسل خیلی نوسان پینگ دارم. به عنوان مثال 3 تا 4 پکت با پینگ 100 میاد بعد یهو بعدی میشه 150 میلی ثانیه و بعد میشه 130 مثلا. کلا یهو به مقدار زیاد بالا پایین میشه. حالا دوستان اهل فن این قضیه طبیعیه یا به خاطر سیگنال و نویز و این قضایاس؟
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
دوستان اگر حجم بسته زودتر از تاریخش تموم بشه میشه همون موقع باز بسته جدید فعال کرد یا باید بزاریم تاریخ تموم بشه بعد بسته بخریم؟
دوستان من با اینترنت ایرانسل خیلی نوسان پینگ دارم. به عنوان مثال 3 تا 4 پکت با پینگ 100 میاد بعد یهو بعدی میشه 150 میلی ثانیه و بعد میشه 130 مثلا. کلا یهو به مقدار زیاد بالا پایین میشه. حالا دوستان اهل فن این قضیه طبیعیه یا به خاطر سیگنال و نویز و این قضایاس؟
مودمی که باهاش وصل میشی چی هست؟
دوستان اگر حجم بسته زودتر از تاریخش تموم بشه میشه همون موقع باز بسته جدید فعال کرد یا باید بزاریم تاریخ تموم بشه بعد بسته بخریم؟
وقتی ججم تموم میشه از برنامه ایرانسل من حذف میشه بسته میتونی یک بسته دیگه بگیری
مودمی که باهاش وصل میشی چی هست؟
E3372
Le0nard0
02-11-2016, 21:37
نوسان پینگ تا این حدی که گفتی روی fd-lte طبیعیه ولی تایم اوت زیاد میتونه ناشی از نویز و صعف سیگنال باشه .
نوسان پینگ تا این حدی که گفتی روی fd-lte طبیعیه ولی تایم اوت زیاد میتونه ناشی از نویز و صعف سیگنال باشه .
نه تایم اوت اصلا ندارم
silvermanhhh
02-11-2016, 21:50
دوستان الان تست کردم 4جی
بعد اومدم یه ورق الومینیوم دولایه رو شکل نیم دایره ای دادم گذاشتم بین فضای مودم و پنجره (البته با فاصله 5سانتی با مودم)
چه جالب:n13::n13::n02:
silvermanhhh
02-11-2016, 22:00
نه تایم اوت اصلا ندارم
اگه با pcداری کار میکنی شاید یه برنامه ای چیزی بازه.اگه نه همون انتنی که ساختی زدی روش رو چک کن اگه الان وصله.من سرعتم تا 1مگا بیت میاد پایین اما پینگ همیشه رو 50 میمونه پس از سرعتم نیست
S I G N A L
02-11-2016, 22:30
سلام. روی باند ۷ این دستگاه بهترین عملکرد رو داره. بنده تست کردم و شما هم اگر تمایل به سرعت بالا دارید پیشنهاد میکنم اگر پوشش دارید فقط به باند ۷ متصل بشید. روی باند ۷ این دستگاه از فاصله ی حدود ۱۳ کیلومتری ۷۰ مگ سرعت دانلود داره. نزدیک خود دکل هم ۹۵ مگ سرعت دانلود وجود داشت ( با گوشی و باند ۷)
سلام
سلام. در آپدیت آخر نرم افزار این دستگاه دیدم قابلیت ارسال و دریافت SMS هم اضافه شده، اما من در حال حاضر دسترسی ندارم و تست نکردم.
برای من از ظهر بعد سوییچ میکنه رو یه دکل خیلی دور که سرعت بسیار ضعیفی داره وقتی مودم جابجا میکنم به دکل نزدیک با سرعت خوب وصل میشه و سیگنال خوبه جالبه قطع میکنه و میره زو دکل دور! چرا سوییچ میکنه؟ یعنی ممکنه هر دکل تعداد کاربر براش تعریف کرده بان با اینکه نزدیکتره اما تا کاربر اضافه میشه ارتباط قطع کنه؟! دقیقا چطوری اینا سایت ها برنامه ریزی میکنن؟ موقع تماس کارشناس با دختر حرف میزد از رو یه سری چیزا که حفظ کرده بودن مثل همین نویز و سیگنال که ههمون میدونیم تغییر میداد ! چرا به دکل ضعیف سوییچ میشه؟ واقعا جای تعجبه مگر اینکه واقعا تعداد یوزر تعریف کرده باشن چون نزدیک اینجا دانشگاست فکر کنم تعطیل میشن میرن از شب بهتر میشه و به سایت قویتر وصل میشه، دوستان اهل فن یا کارمندای ایرانسل یا پیمانکاران کسی هست این موضوع جواب بده؟!
سلام. بحث تغییر سلول یا Handover در مخابرات در حالت های مختلفی روی میده. اول از همه که باند ۲۶۰۰ ایرانسل با پهنای باند بالاتر اولویت داره نسبت به باند ۱۸۰۰ . حالا هرچند که سیگنال ضعیف تری داشته باشید. واسه حل مشکلتون پیشنهاد میکنم باند فرکانسی رو برسی کنید. شما از کدوم باند گوشی یا مودمتون Handover انجام میده؟ آیا مثلاً از باند ۱۸۰۰ به باند۲۶۰۰ وصل میشه؟
قرار گرفتن در یک Cell بهتر لزوماً به سیگنال قوی تر مربوط نمیشه. گوشی و مودم شما دائماً در حال چک کردن شبکه هست و تلاش میکنه در Cell بهتر قرار بگیره. بله، با افزایش کاربر گوشی یا مودم شما به Cell بهتر هم میتونه سوئیچ کنه. در آخر اینکه اگر مودم هست و قابلیت قفل کردن روی باند ۱۸۰۰ یا ۲۶۰۰ رو دارید این کارو انجام بدید.
سلام. رو FDD طبیعیه، ولی تایم اوت ندارید. این نوسان به خاطر نویز نیست، به خاطر روش ارسال و دریافت رو حالت FDD هست. رو حالت TDD باید پینگ تایم با ثبات و استیبل باشه.
Le0nard0
02-11-2016, 22:42
نه تایم اوت اصلا ندارم
پس همونطور که گفتم کاملا طبیعیه این نوسان پینگ روی fd-lte
vahidreza2007
02-11-2016, 23:16
سلام. روی باند ۷ این دستگاه بهترین عملکرد رو داره. بنده تست کردم و شما هم اگر تمایل به سرعت بالا دارید پیشنهاد میکنم اگر پوشش دارید فقط به باند ۷ متصل بشید. روی باند ۷ این دستگاه از فاصله ی حدود ۱۳ کیلومتری ۷۰ مگ سرعت دانلود داره. نزدیک خود دکل هم ۹۵ مگ سرعت دانلود وجود داشت ( با گوشی و باند ۷)
سلام. در آپدیت آخر نرم افزار این دستگاه دیدم قابلیت ارسال و دریافت SMS هم اضافه شده، اما من در حال حاضر دسترسی ندارم و تست نکردم.
سلام. بحث تغییر سلول یا Handover در مخابرات در حالت های مختلفی روی میده. اول از همه که باند ۲۶۰۰ ایرانسل با پهنای باند بالاتر اولویت داره نسبت به باند ۱۸۰۰ . حالا هرچند که سیگنال ضعیف تری داشته باشید. واسه حل مشکلتون پیشنهاد میکنم باند فرکانسی رو برسی کنید. شما از کدوم باند گوشی یا مودمتون Handover انجام میده؟ آیا مثلاً از باند ۱۸۰۰ به باند۲۶۰۰ وصل میشه؟
قرار گرفتن در یک Cell بهتر لزوماً به سیگنال قوی تر مربوط نمیشه. گوشی و مودم شما دائماً در حال چک کردن شبکه هست و تلاش میکنه در Cell بهتر قرار بگیره. بله، با افزایش کاربر گوشی یا مودم شما به Cell بهتر هم میتونه سوئیچ کنه. در آخر اینکه اگر مودم هست و قابلیت قفل کردن روی باند ۱۸۰۰ یا ۲۶۰۰ رو دارید این کارو انجام بدید.
سلام. رو FDD طبیعیه، ولی تایم اوت ندارید. این نوسان به خاطر نویز نیست، به خاطر روش ارسال و دریافت رو حالت FDD هست. رو حالت TDD باید پینگ تایم با ثبات و استیبل باشه.
روي گوشي هم امكان تغيير دستي باند وجود داره ؟ البته من راضيم با گوشي موبايل سامسونگ جي 5 و با دو خط انتن از 4 خط تقريبا با سرعت 5 مگابايت دانلود ميكنه حالا نميدونم اگر انتن كامل پر باشه سرعت از اين هم بيشتر ميشه يا نه ؟ يا مثلا ميشه فهميد گوشي با كدوم باند وصله يعني 2600 يا
و اينكه اگر يكي از اين مودم هاي 120 تومني 4 جي ايرانسل بگيرم وضعيت دريافت از وضعيت دريافت با موبايل بهتر ميشه يا فرقي نميكنه
انصافا وب گردي با ايرانسل زمين تا اسمان با اي دي اس ال فرق ميكنه و واقعا لذت بخشه كاش تعرفه هاي ماهيانه مناسبي داشت كه به كل از اي دي اس ال ميكشيديم بيرون
amirbrad
02-11-2016, 23:33
و .
سلام اول اینکه ممنون از توضیحاتتون، مهندس تمام این حالات تست کردم رو ۲۶۰۰لاک کردم رو ۱۸۰۰هم لاک کردم جالبه تو اون تایم تو یه محل مرتب سوییچ میشه به دکلی که اس ا ان ار منفی داره ودیتا ضعیف بعدش خودبخود سوییچ میکنه رو دکلی که سیگنال مثبت داره اما چند دقیقه فقط پایداره بعد از دوازده ظهر تا شش عصر اینطوریه بعدش درست میشه و میتونم به دکل قوی وصل بشه در ضمن منم با فویل سیگنال تقویت میکنم ، جالبی برام اینه که مودم دایم سوییچ میکنه تو اون تایم ، محل ما مسکونیه و خلوت اما دانشگاه هست و صبحها دانشجو میاد یعنی ممکنه بخاطر یوزر باشه و ظرفیت اون دکل پر بشه دیسکانکت کنه بخاطر همین میگم شاید دکل قوی تعداد یوزر محدود داره با اینکه سیگنال قویتره ، در ضمن رو حالت ۱۸۰۰با اینکه ضعیف تره بزور میتونم لاک کنم اما ۲۶۰۰با نویز ۱۲ مدام سوییچ میکنه به ۲۶۰۰ ضعیف تر وبه دکل ضعیف و منفی یک.البته اینا حدس منه میشه شما این مورد بررسی کنید اصلا شخص دیگه مشکلی داشته! و راه حلش چیه؟ من همه جوره شو اون تایم امتحان کردم.
vahidreza2007
02-11-2016, 23:51
سلام اول اینکه ممنون از توضیحاتتون، مهندس تمام این حالات تست کردم رو ۲۶۰۰لاک کردم رو ۱۸۰۰هم لاک کردم جالبه تو اون تایم تو یه محل مرتب سوییچ میشه به دکلی که اس ا ان ار منفی داره ودیتا ضعیف بعدش خودبخود سوییچ میکنه رو دکلی که سیگنال مثبت داره اما چند دقیقه فقط پایداره بعد از دوازده ظهر تا شش عصر اینطوریه بعدش درست میشه و میتونم به دکل قوی وصل بشه در ضمن منم با فویل سیگنال تقویت میکنم ، جالبی برام اینه که مودم دایم سوییچ میکنه تو اون تایم ، محل ما مسکونیه و خلوت اما دانشگاه هست و صبحها دانشجو میاد یعنی ممکنه بخاطر یوزر باشه و ظرفیت اون دکل پر بشه دیسکانکت کنه بخاطر همین میگم شاید دکل قوی تعداد یوزر محدود داره با اینکه سیگنال قویتره ، در ضمن رو حالت ۱۸۰۰با اینکه ضعیف تره بزور میتونم لاک کنم اما ۲۶۰۰با نویز ۱۲ مدام سوییچ میکنه به ۲۶۰۰ ضعیف تر وبه دکل ضعیف و منفی یک.البته اینا حدس منه میشه شما این مورد بررسی کنید اصلا شخص دیگه مشکلی داشته! و راه حلش چیه؟ من همه جوره شو اون تایم امتحان کردم.
دوست عزيز چطور انتن دهي رو با فويل تقويت ميكنيد ؟ براي گوشي هم كارسازه ايا ؟ :n02:
amirbrad
03-11-2016, 00:03
دوست عزيز چطور انتن دهي رو با فويل تقويت ميكنيد ؟ براي گوشي هم كارسازه ايا ؟ :n02:
من یه تیکه فویل چند لایه یا ضخیف به اندازه مودم مستطیل میزارم جلو مودم یه 2-3 تا سیگنال میاره بالا واسه گوشی هم شنیدم جواب میده به نظرم کارش بجای تقویت سیگنال بیشتر اینه که نویز و پارازیت اطراف میگره نمیزاره به دستگاه برسه امتحان کنید خرجش یه تیکه فویله ایشاله که برات جواب میده
S I G N A L
03-11-2016, 00:18
روي گوشي هم امكان تغيير دستي باند وجود داره ؟ البته من راضيم با گوشي موبايل سامسونگ جي 5 و با دو خط انتن از 4 خط تقريبا با سرعت 5 مگابايت دانلود ميكنه حالا نميدونم اگر انتن كامل پر باشه سرعت از اين هم بيشتر ميشه يا نه ؟ يا مثلا ميشه فهميد گوشي با كدوم باند وصله يعني 2600 يا
و اينكه اگر يكي از اين مودم هاي 120 تومني 4 جي ايرانسل بگيرم وضعيت دريافت از وضعيت دريافت با موبايل بهتر ميشه يا فرقي نميكنه
....
سلام. روی گوشی های سامسونگ و سونی من این امکان رو ندیدم، اما احتمالاً رو گوشی های بقیه ی برند ها این امکان باشه. کد #0011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) #* را در مورد گوشی های سامسونگ استفاده کنید تا متوجه بشید به کدوم باند وصلید. باند ۷ ، یعنی باند ۲۶۰۰ و باند ۳ یعنی باند ۱۸۰۰ مگاهرتز. بله، به طور معمول تعداد خانه های بیشتر سیگنال گوشی باعث افزایش سرعت ارسال و دریافت شما خواهد شد. مودم E3372 هم عملکرد بهتری نسبت به گوشی در ارسال و دریافت دیتا داره.
خواهش میکنم. طبق اطلاعات بنده از دوستان فنی، در یک سلول LTE نهایتاً ۲۵۶ نفر میتونند به شبکه متصل باشند و دیتا رد و بدل کنند. ولی این به معنا نیست که مودم شما منتظر میمونه ۲۵۶ نفر یوزر کامل بشند و بعد در شبکه ی LTE دیگه ای قرار بگیره. مودم یا گوشی شبکه ی خلوت تر را سعی میکنه انتخاب کنه. موردی که شما گفتی من با دوستان فنی سطح بالاتر مطرح میکنم اگر پاسخی بود به شما اطلاع میدم.
amirbrad
03-11-2016, 01:51
سلام. شی ها
خواهش میکنم. طبق اطلاعات بنده از دوستان فنی، در یک سلول LTE نهایتاً ۲۵۶ نفر میتونند به شبکه متصل باشند و دیتا رد و بدل کنند. ولی این به معنا نیست که مودم شما منتظر میمونه ۲۵۶ نفر یوزر کامل بشند و بعد در شبکه ی LTE دیگه ای قرار بگیره. مودم یا گوشی شبکه ی خلوت تر را سعی میکنه انتخاب کنه. موردی که شما گفتی من با دوستان فنی سطح بالاتر مطرح میکنم اگر پاسخی بود به شما اطلاع میدم.
مهندس اینم اضافه کنم که الان که شبه هم داره اون اتفاق میفته مدام سوییچ میکنه تایمش با تایم ظهر برابره حالا نمیدونم نرم افزاری مشکل داره که هر شش ساعت اینطوری میشه یا سخت افزاری چون داره باد میاد! قبلا با هیچ باد و بارونی افت سیگنال نداشتم ممکنه خراب شده باشه تجهیزات! چطوری حالا برطرف میشه!
DJMOKHTAR
03-11-2016, 03:41
در حالی که پینگ از سرورهای داخل روی 50 هست ولی در بازکردن سایت های مختلف مثل همین سایت حدود 4 ثانیه Waiting دارم بعد باز میشه
در دانلود و اپلود هیچ مشکلی ندارم . پینگ 8.8.8.8 هم از 98 تا 150 متغیره
فقط با استفاده از V P N هست که این مشکل حل میشه و هیج تاخیری در بازگشایی سایت ها ندارم
راه های مختلف مثل تغییر DNS و تغییرات در رجیستری ویندوز رو تست کردم اما هیچکدام تاثیری نداشتن . فکر میکنم اگه پرو کسی ایرانسل رو بشه تغییر داد مشکل حل بشه اما در مودم ها این امکان وجود نداره
کسی از دوستان راه حلی برای رفع این مشکل سراغ نداره ؟
[QUOTE=S I G N A L;8897089]سلام. روی باند ۷ این دستگاه بهترین عملکرد رو داره. بنده تست کردم و شما هم اگر تمایل به سرعت بالا دارید پیشنهاد میکنم اگر پوشش دارید فقط به باند ۷ متصل بشید. روی باند ۷ این دستگاه از فاصله ی حدود ۱۳ کیلومتری ۷۰ مگ سرعت دانلود داره. نزدیک خود دکل هم ۹۵ مگ سرعت دانلود وجود داشت ( با گوشی و باند ۷)
من چطور جهت و فاصله دکل رو پیدا کنم که بهترین سیگنال رو بتونم دریافت کنم؟
Sponge-BoB
03-11-2016, 10:37
S I G N A L
03-11-2016, 12:42
مهندس اینم اضافه کنم که الان که شبه هم داره اون اتفاق میفته مدام سوییچ میکنه تایمش با تایم ظهر برابره حالا نمیدونم نرم افزاری مشکل داره که هر شش ساعت اینطوری میشه یا سخت افزاری چون داره باد میاد! قبلا با هیچ باد و بارونی افت سیگنال نداشتم ممکنه خراب شده باشه تجهیزات! چطوری حالا برطرف میشه!
سلام. موردی که مطرح کردید من با دوستان فنی شبکه مطرح کردم و این پاسخ رو دادند:
"بى تى اس با سيگنال قوى تر stable نيست
و مدام قطع و وصل ميشه و باعث ميشه كه هنداور شه روى بى تى اس ضعيف تر
اين اشكال شبكس و بايد رفع شه "
حالا چند نکته میخوام خدمت شما بگم: واسه حل یک مشکل شناسایی دقیق یک مشکل خیلی مهمه. یعنی دقیقاً باید واقعیت ها رو گفت، نه اینکه حدس زد. من در مورد مشکلی که مطرح کردید معتقد بودم هنداور زیاد داره انجام میشه و به قول اساتید دانشگاهی حالت پینگ پونگی رخ داده، دوستان فنی ارشد بنده هم همین اعتقاد رو داشتند. فکر میکنم محل شما تهران هست، درسته؟ بنده هم موضوعی که گفتید با یکی از عوامل فنی ارشد شبکه در تهران مطرح کردم و پاسخ گرفتم. اگر اصفهان بودید احتمالاً راحت تر موضوعی که مطرح کردید قابل بررسی بود. در نهایت اینکه من واسه حل مشکل شما امکان اینکه منطقه ی شما رو بررسی کنند مطرح کردم اما پاسخی تا به حال دریافت نکردم. اگر پاسخ دادند شما باید آدرس منطقه ای که هستید بهم بدید تا به اون ها اطلاع بدم تا مشکلی که مطرح کردید بررسی کنند.
من چطور جهت و فاصله دکل رو پیدا کنم که بهترین سیگنال رو بتونم دریافت کنم؟
سلام. راحت ترین کار اینه که دستگاه SXT LTE را روی باند ۷ یا ۳ قرار بدید و با چرخش آروم اون به بالاترین قدرت سیگنال ممکن برسید. واسه این کار یا باید از یه نفر دیگه کمک بگیرید تا مقدار RSSI رو لحظه به لحظه به شما اعلام کنه (مثلا دو نفر با گوشی روی برنامه ی اسکایپ صحبت کنید که اگه شبکه داخل منزل باشه تماس داخلی هست و چیزی از حجم شما کم نمیشه)، یا اینکه خودتون هم به تنهایی میتونید این کار رو انجام بدید. به این صورت که برنامه ی teamviewer رو روی pc و گوشی موبایلتون نصب کنید و در حالی که صفحهی مشخصات سیگنال رو روی صفحه ی گوشیتون دارید به چرخش آروم این دیوایس بپردازید و بهترین RSSI رو بدست بیارید. واسه بدست آوردن فاصله هم ابتدا محل دقیق BTS را روی اپ maps گوگل در گوشی خودتون ستاره بزنید و بعد میتونید از روی maps.google.com فاصله ی محلی که ستاره زدید تا هر مکان دلخواه رو بدست بیارید. فقط توجه کنید باید مطمئن بشید از همون BTS سیگنال دریافت میکنید. واسه این کار، هم در محلی که هستید و هم کنار BTS باید مشخصات Cell رو بررسی کنید که مشابه هم باشند. از اپلیکیشنی مثل Network info II میتونید کمک بگیرید.
ایرانسل از تغییر شیوه اعمال مالیات بر ارزش افزوده در فروش شارژ الکترونیکی مستقیم خود اطلاع داد.
با اعمال این تغییر، مالیات بر ارزش افزوده پرداختی مشترکان این اپراتور به جای کسر از میزان شارژ درخواستی، به مبلغ پرداختی برای خرید شارژ افزوده میشود.تاکنون در هنگام خرید شارژ الکترونیکی مستقیم توسط مشترکان اعتباری ایرانسل، مبلغ ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده از مبلغ پرداختی توسط مشترک کسر شده و باقیمانده روی سیمکارت او شارژ میشد.در روش جدید که بر روی شارژ الکترونیکی مستقیم اعمال میشود، مبلغ مالیات بر ارزش افزوده علاوه بر مبلغ شارژ پرداخت میشود و میزان شارژ درخواستی به طور کامل روی سیمکارت مشترک اعمال خواهد شد.برای مثال، اگر پیش از این تغییر، مشترکی اقدام به خرید شارژ مستقیم ۲۰ هزار ریالی برای حساب اعتباری خود میکرد، از حساب بانکی او مبلغ ۲۰ هزار ریال کسر و پس از کسر مالیات بر ارزش افزوده ۱۸۲۰۰ ریال به حساب ایرانسل او افزوده میشد. پس از اعمال این تغییر، با خرید شارژ مستقیم ۲۰ هزار ریالی، ۲۱۸۰۰ ریال از حساب بانکی مشترک کسر و مبلغ دقیق ۲۰ هزار ریال به حساب ایرانسل او اضافه میشود.این تغییر، بنا به درخواست مشترکان ایرانسل و برای رفع هرگونه ابهام در مبلغ شارژ دریافتی، از روز شنبه ۱۵ آبان ماه، به تدریج در تمامی کانالهای فروش شارژ الکترونیکی مستقیم ایرانسل اعمال خواهد شد.در حال حاضر فروش شارژ ایرانسل علاوه بر شیوه شارژ الکترونیکی مستقیم، از طریق شیوه استفاده از پین شارژهای ۱۶ رقمی و کارتهای شارژ نیز انجام میشود که تغییر مذکور صرفا در روش شارژ الکترونیکی مستقیم اعمال خواهد شد و روش محاسبه مالیات بر ارزش افزوده برای کارتهای شارژ و پین شارژ الکترونیک همچنان طبق روال قبل انجام میشود. به این صورت که پس از خرید کارت شارژ و وارد کردن رمز شارژ توسط مشترک، مبلغ مندرج روس کارت شارژ پس از کسر مالیات بر ارزش افزوده روی سیمکارت او اعمال میشود.
amirbrad
03-11-2016, 17:20
سلام. موردی که مطرح کردید من با دوستان فنی شبکه مطرح کردم و این پاسخ رو دادند:
"بى تى اس با سيگنال قوى تر stable نيست
و مدام قطع و وصل ميشه و باعث ميشه كه هنداور شه روى بى تى اس ضعيف تر
اين اشكال شبكس و بايد رفع شه "
حالا چند نکته میخوام خدمت شما بگم: واسه حل یک مشکل شناسایی دقیق یک مشکل خیلی مهمه. یعنی دقیقاً باید واقعیت ها رو گفت، نه اینکه حدس زد. من در مورد مشکلی که مطرح کردید معتقد بودم هنداور زیاد داره انجام میشه و به قول اساتید دانشگاهی حالت پینگ پونگی رخ داده، دوستان فنی ارشد بنده هم همین اعتقاد رو داشتند. فکر میکنم محل شما تهران هست، درسته؟ بنده هم موضوعی که گفتید با یکی از عوامل فنی ارشد شبکه در تهران مطرح کردم و پاسخ گرفتم. اگر اصفهان بودید احتمالاً راحت تر موضوعی که مطرح کردید قابل بررسی بود. در نهایت اینکه من واسه حل مشکل شما امکان اینکه منطقه ی شما رو بررسی کنند مطرح کردم اما پاسخی تا به حال دریافت نکردم. اگر پاسخ دادند شما باید آدرس منطقه ای که هستید بهم بدید تا به اون ها اطلاع بدم تا مشکلی که مطرح کردید بررسی کنند.
سلام تشکر فراوان مهندس ادرس و براتون تو پیغام خصوصی میفرستم
.
FlashGet
03-11-2016, 17:28
اینترنت ایرانسل همه چیزش خوبه فقط یک مشکل داره که اونم اول فکر میکردم فقط برای من اینطوره اما ظاهرا خیلی های دیگه هم از این موضوع شاکی بودند که :
اینترنت 4g نسبت به adsl خیلی سریع تر تموم میشه . مصرف 1 ماه عادی در adsl برای من 12 گیگ طول میکشه اما 12 گیگ در 4g با استفاده ی حتی کم تر در تقریا 15 الی 17 روز تمام میشه
اگر این مشکل رو نداشت براحتی میشد جایگزین adsl کرد
Armin.Computer
03-11-2016, 17:41
سلام
این چه سرویسی هست؟؟؟ lwlan
naser.051
03-11-2016, 17:44
اینترنت ایرانسل همه چیزش خوبه فقط یک مشکل داره که اونم اول فکر میکردم فقط برای من اینطوره اما ظاهرا خیلی های دیگه هم از این موضوع شاکی بودند که :
اینترنت 4g نسبت به adsl خیلی سریع تر تموم میشه . مصرف 1 ماه عادی در adsl برای من 12 گیگ طول میکشه اما 12 گیگ در 4g با استفاده ی حتی کم تر در تقریا 15 الی 17 روز تمام میشه
اگر این مشکل رو نداشت براحتی میشد جایگزین adsl کرد
خب عزیز سرعت تبادل دیتا بالا هست این طبییعیه زودتر حجم تموم بشه ولی من شخصا ایرانسل رو نسبت به همه سرویس دهنده های نت ترجیح میدم به هزار و یک دلیل !!!
FlashGet
03-11-2016, 18:03
خب عزیز سرعت تبادل دیتا بالا هست این طبییعیه زودتر حجم تموم بشه ولی من شخصا ایرانسل رو نسبت به همه سرویس دهنده های نت ترجیح میدم به هزار و یک دلیل !!!
ممنون
با این اوصاف برای من که هر روز صبح تا شب اینترنت وصل هستش نمیصرفه اینترنت 4g رو جایگزین adsl کنم
فقط برای استفاده در گوشی زمانی که به سیستم و وای فای دسترسی ندارم خوبه
silvermanhhh
03-11-2016, 18:29
ممنون
با این اوصاف برای من که هر روز صبح تا شب اینترنت وصل هستش نمیصرفه اینترنت 4g رو جایگزین adsl کنم
فقط برای استفاده در گوشی زمانی که به سیستم و وای فای دسترسی ندارم خوبه
زمانی که فقط وبگردی میکنی بزار رو ۳g،مصرفو میاره پایین ،البته اگه ۳gپیش شما از 2مگابیت بالاتره که بازم فرقی نمیکنه
آقا این 2 گیگ اینترنت جایزه سرشماری رو چجوری از ایرانسل بگیریم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.