مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
rezarain88
27-10-2015, 17:22
بله قم هستم. خب مشکل پهنای باندش چی ؟ اونم لابد شهرداری اجازه نداده اضافه کنید!:n29:
بنده مودم 4G و سیمکارت یوسیم همراه اول دارم اما در منطقه ما در جست و جوی شبکه 4G همراه یافت نمیشه!!
پهنای باند قم تقریبا خوبه اگه سیگنال فورجی همراه اول را ندارید در بقیه جا ها هم امتحان کنید اگه مشکل از منطقه باشه گزارش بدید. ممنون
rezarain88
27-10-2015, 17:24
آقا رضا توی جاسک دو تا دکل تریجی نصب کردن روشن هم هستن اما تریجیشون فعال نیس کی فعال میکنن؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام. در حال تست است. به محض بالابردن پهنای باند استان وارد مدار میشود.
Arsenal2012
27-10-2015, 17:41
اگه مشکل از منطقه باشه گزارش بدید. ممنون
سلام استاد خسته نباشی منطقه ما 4جی ایرانسل پارسال وصل شده " ولی 3جی و 4جی همراه اول هنوز تو منطقه ما وصل نشده چند بار هم به همراه اول زنگ و ایمیل زدم و منطقه رو اعلام کردم ولی رسیدگی نکردن ! تو سایت 195 هم یه شکایت ثبت کردم که من سیم کارت 4جی همراه اول خریدم بسته یک ماهه آلفا پلاس رو هم فعال کردم و موبایمم از 4جی همراه اول پشتیبانی میکنه ولی اصلا رسیدگی نکردن .... لطفا اگه امکانش هست شما رسیدگی کنید ممنون:n16::n16:
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
گوشی:
Huawei Ascend G620S - L01
LTE band 3|1800, 7|2600, 8|900, 20|800
منطقه ما : کرج - شاهین ویلا - بنیاد- خیابان 22 بهمن جنوبی- کوچه بهروزصفایی
matr!x_2008
27-10-2015, 20:16
سلام. اقا رضا تو ناهار خوران قبلا سیگنال 3g بود.. سرعتشم خوب بود. ولی الان دیگه نیست. فقط نسل 2 شده.. سیگنال 4g در شهر هم کدوم مسیر و منظقه وجود داره؟
سلام اقا رضا میشه بفرمایید 4gکی برای شهرستان سقزمیاد سرعت 3gافت کرده خیلی!
fafool70
27-10-2015, 20:32
آقا رضا دیروز دکل منطقه-اندیمشک-کوی رسالت اون سایتی که در ارغوان غربی 6 دارید .تجهیز کردن ولی هنوز فعال نشده. چند روز طول میکشه فعال بشه؟؟
سلام یکی بگه بسته 6ماه 30 گیگ رو چطور فعال کنم از چه طریقی پول وایر بشه
eightskh
27-10-2015, 21:32
در شهررضا اصفهان 2 سایت اماده لینک دهی هستند.
در هادی شهر اذربایجان شرقی لینک ورودی در حال تست است.
چه زمانی ؟
مکان سایت کجاست؟
شهرضا اصفهان
eightskh
27-10-2015, 21:44
چه زمانی ؟
مکان سایت کجاست؟
شهرضا اصفهان
ایرانسل در همه ی سایت ها 1 rru گذاشته است اما در سایت خیابان مدینه 2rru گذاشته است .
چرا؟
این بسته 10 گیگ یک روزه 2 تا شش صبح را میشه همزمان با بسته 5 گیگ ماهانه استفاده کرد؟
چون من خریدش کردم.اصلا وقتی 141*10
میزنم چیزی ننوشته.
در حالیکه پیغام فعال شدنش برام اومده.
یعنی امشب دو صبح از این بسته استفاده میشه یا نه؟
ایرانسل 4 جی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پهنای باند قم تقریبا خوبه اگه سیگنال فورجی همراه اول را ندارید در بقیه جا ها هم امتحان کنید اگه مشکل از منطقه باشه گزارش بدید. ممنون
با اجازه ایرانسلی ها
آقا رضا می دونید همراه اول کی پردیسان رو به سه و چهار ارتقا می ده فعلا نسل سه هم نیست البته 4 جی ایرانسل جدیدا راه افتاده 2 هفته ای میشه تستشم بالا هست
سلام دوست عزیز،من الا بسته رو خریداری کردم ،و دقیقا از ساعت 2 برام فعال شد ،مشکلی نداره هر موقع بسته رو خریداری کنید از ساعت 2 همون شب شروع میشه
من میتونم همزمان با بسته های معمولی مثل 5 گیگ ماهانه استفاده کنم.؟
سلام یکی بگه بسته 6ماه 30 گیگ رو چطور فعال کنم از چه طریقی پول وایر بشه
کسی نیست جواب بده پس چطوری شارژ بلند مدت میخرید
SAeedBaa
27-10-2015, 22:32
من میتونم همزمان با بسته های معمولی مثل 5 گیگ ماهانه استفاده کنم.؟
بله میتونید. فقط ساعت 2 شب یبار نتت رو دیسکانکت کن بعد کانکت شو تا از بسته شبانه حجم کم کنه.
SAeedBaa
27-10-2015, 22:34
اول با ستاره 7 مربع خطت رو 70 تومن شارژ کن بعدش بسته رو بخر.
اول به اندازه پولش شارژ کن.
بعد با این بسته را بخر
*۵۵۵*۵*۴*۱#
سلام.
سرعت دانلود من رو اسپیدتست می زنه 700 ولی تو دانلود از چند سایت و سرور بیشتر از 100، 150 نمی ره.
دلیلش چی می تونه باشه؟
ممنون
اسپید تست همیشه همین بوده هیچگاه سرعت واقعی رو نشون نمیده و چندین برابر بیشتر هست. من فکر میکنم شاید پهنای باند رو نشون میده نه سرعت واقعی رو. اکثر دوستانی هم که گزارش های سرعت دو سه یا شش مگ میدهند همین اشتباه رو میکند سرعت واقعی بندرت بالای یک مگ بشه اونهم در ساعات خاصی ازروز الان هم که چند شبه منطقه ما حتی ساعات شب هم افضاح شده مثلا سه نصف زیر هفتاد هشتاد کیلوبایت هست. بهرحال سرعت واقعی همونه که با دانلود منیجر میگیرید نه اون نرم افزارهای دل خوش کنک.
اول با ستاره 7 مربع خطت رو 70 تومن شارژ کن بعدش بسته رو بخر.
یک سوال دیگه.
میشه تو یک شب دو تا خرید؟؟
چون سرعتم خوبه تو 4 ساعت 16 گیگ میتونم دونلود کنم
یعنی من ساعت مثلا 4 صبح خرید کنم همون موقع فعال میشه؟
ایرانسل 4 جی
دوست من شما محبت کن یک اسکرین شات از دانلود با دانلود منیجر بگذار این ده و بیست ها هیچ ارزشی ندارند
SAeedBaa
27-10-2015, 23:09
یک سوال دیگه.
میشه تو یک شب دو تا خرید؟؟
چون سرعتم خوبه تو 4 ساعت 16 گیگ میتونم دونلود کنم
یعنی من ساعت مثلا 4 صبح خرید کنم همون موقع فعال میشه؟
اره مشکلی نداره
fanoostalaei
27-10-2015, 23:47
در تبریز لینک دهی به سایت لاله پارک از سایت اخر عباسی در حال تست میباشد.
برا همین چند روز پیش کلا آنتن نداشت دکل آخر عباسی ؟
راستی این دکل تازگی ها شب ها خیلی کمبود دیتا پیدا میکنه !! به طوری که تایم اوت اصلا نمیزاره چیزی لود بشه ! از ساعت 10 به بعد باید بذاری کنار
حتی جوری شده که قبلا با LTE سرعت 30 مگ و بالا میشد گرفت ولی الان تو ساعات عادی با LTE فقط 4-5 مگابیت سرعت میده !
mohamad_iran2
28-10-2015, 00:26
مهندس میشه بگید چرا اینترنت ایرانسل ۳جی و ۴جی ایلام اینقدر ضعیفه؟!
اره مشکلی نداره
دوست عزیز.الان من چجوری بفهمم فعال شده.
وقتی 141*10 میزنم.انگار نه انگار .خبری از این بسته نیست. فقط حجم بسته 5 گیگ ماهانه ام را میزنم.
1: hajme kolle bastehaye internet:
4gb+0mb
shanbane:0
hadiye:0
seetherali
28-10-2015, 04:48
دوست عزیز.الان من چجوری بفهمم فعال شده.
وقتی 141*10 میزنم.انگار نه انگار .خبری از این بسته نیست. فقط حجم بسته 5 گیگ ماهانه ام را میزنم.
1: hajme kolle bastehaye internet:
4gb+0mb
shanbane:0
hadiye:0
برای نمایش بسته ها کد *555*1*4# رو بزنید. بعد شماره 2 . من مشکلی ندارم . ساعت 5 صبح که ده گیگ میخواد تموم شه دوباره طرح رو میزنم و وقتی حجم قبلی تموم میشه میره روی بسته بعدی. هرچی حجم هم باقی موند رو فردا شب میشه استفاده کرد.
ساعت 6 تا 12 هم 5 گیگ دارم که اونم خودکار بعد از ساعت 6 میره روی بسته.
stere1980
28-10-2015, 06:02
پست اشتباه پاک شود لطفا
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
rezaei73
28-10-2015, 07:25
سلام آقا رضا شهر یزد ایرانسل نسبتا از نظر پوشش و سرعت 3G و 4G خوب عملکرده و تقریبا 70% شهر پوشش داره اما یه قسمت سمت دانشگاه امام جواد به نظرم نقطه کوره که حتی 3G هم نداره و نت اونجا G و E هست این داره حالیکه اطراف دانشگاه پوشش 3G و 4G وجود داره:n38:
یه چندباری هم به امور مشترکین زنگ زدم ولی فایده نداشت و گفتن دار حال پیگیرین!:n03:
آدرس دانشگاه:یزد- میدان جانباز(اطلسی)-بلوار شهیدان اشرف- خیابان امام جواد-موسسه آموزش عالی امام جواد
آیا شما می تونین پیگیری کنین با تشکر:n16:
Majidson
28-10-2015, 09:09
سلام آقا رضا
من چندین بار از شما سوال کردم و شما فرمودید تیکت گذاشتید برای پیگیری، ولی تاکنون هیچ کاری انجام نشده. من حتی به خود ایرانسل هم اعلام کردم و گفتند ارسال کردیم به بخش شبکه ولی تاکنون هیچ اقدامی نشده است و سایت محل ما هنوز GSM است و ارتقاء پیدا نکرده است.
تهران، شهران، فلکه دوم، خ یکم، نبش کوچه نصیری، سایت بالای پاساژ سامان
ممنون می شوم به من اطلاع دهید که آیا این سایت به نسل سوم و یا چهارم ارتقاء پیدا میکند و چه زمانی این کار انجام خواهد شد !؟
- - - Updated - - -
سلام آقا رضا
من چندین بار از شما سوال کردم و شما فرمودید تیکت گذاشتید برای پیگیری، ولی تاکنون هیچ کاری انجام نشده. من حتی به خود ایرانسل هم اعلام کردم و گفتند ارسال کردیم به بخش شبکه ولی تاکنون هیچ اقدامی نشده است و سایت محل ما هنوز GSM است و ارتقاء پیدا نکرده است.
ممنون می شوم به من اطلاع دهید که آیا این سایت به نسل سوم و یا چهارم ارتقاء پیدا میکند و چه زمانی این کار انجام خواهد شد !؟
سوال : این بسته های روزانه 6 تا 12 ظهر رو میشه توی یک روز چند مرتبه فعال کرد ؟
من ساعت 6 که فعال کنم تا 8 تقریبا 5 گیگش تمومه.یعنی 4 ساعت هنوز فرصت دارم.اگر بعد از اتمام همون موقع یه دونه دیگه 6 تا 12 فعال کنم توی 4 ساعت باقی مونده میشه استفاده کرد ؟؟
سوال دوم : این بسته ها 24 ساعته هست یا تا آخر همان روز ؟؟
یهنی الان من بسته ساعت 6 تا 12 رو فعال کنم.ولی ساعت 11 فعال کنم و تا 12 مثلا 2 گیگ رو استفاده کنم.وقتی از ساعت 12 ظهر رد بشیم بسته هم میپره یا تا ساعت 11 ظهر فردا هنوز فرصت هست و وقتی ساعت 6 صبح فردا بشه میشه از بقیه 3 گیگ استفاده کرد ؟؟
ممنونم.
seetherali
28-10-2015, 10:48
سوال : این بسته های روزانه 6 تا 12 ظهر رو میشه توی یک روز چند مرتبه فعال کرد ؟
من ساعت 6 که فعال کنم تا 8 تقریبا 5 گیگش تمومه.یعنی 4 ساعت هنوز فرصت دارم.اگر بعد از اتمام همون موقع یه دونه دیگه 6 تا 12 فعال کنم توی 4 ساعت باقی مونده میشه استفاده کرد ؟؟
سوال دوم : این بسته ها 24 ساعته هست یا تا آخر همان روز ؟؟
یهنی الان من بسته ساعت 6 تا 12 رو فعال کنم.ولی ساعت 11 فعال کنم و تا 12 مثلا 2 گیگ رو استفاده کنم.وقتی از ساعت 12 ظهر رد بشیم بسته هم میپره یا تا ساعت 11 ظهر فردا هنوز فرصت هست و وقتی ساعت 6 صبح فردا بشه میشه از بقیه 3 گیگ استفاده کرد ؟؟
ممنونم.
هر چندبار میشه فعال کرد. مثلا میشه دو تا ده گیگ درجا فعال کرد و تا 6 دانلود کرد, هرچیش هم موند فردا شبش میشه استفاده کرد تا خودِ 6 .
اره میشه استفاده کرد.
بسته ها تا آخر همون روزن . تا پایان دوره بعدی میشه ازش استفاده کرد. مثلا 6 تا 12 رو فعال کردی ساعت 11, دو گیگ مصرف کردی , بازم میتونی فردا از 6 تا 12 باقیش رو مصرف کنی. مشکلی نداره من تست کردم.
فقط یه نکته اینکه اگه هم بسته 2 تا 6 دارین هم 6 تا 12 . چند دقیقه قبل از 6 و چند دقیقه بعد از 6 استفاده نکیین چون شارژ پولیتون توی همون چند دقیقه به فنا میره ...
mehrdad..7
28-10-2015, 14:26
سلام. در حال تست است. به محض بالابردن پهنای باند استان وارد مدار میشود.
سلام اقا رضا خصوصی ی پیام دادم ممنونم میشم جوابمو بدین.باتشکر
rezarain88
28-10-2015, 14:57
سلام استاد خسته نباشی منطقه ما 4جی ایرانسل پارسال وصل شده " ولی 3جی و 4جی همراه اول هنوز تو منطقه ما وصل نشده چند بار هم به همراه اول زنگ و ایمیل زدم و منطقه رو اعلام کردم ولی رسیدگی نکردن ! تو سایت 195 هم یه شکایت ثبت کردم که من سیم کارت 4جی همراه اول خریدم بسته یک ماهه آلفا پلاس رو هم فعال کردم و موبایمم از 4جی همراه اول پشتیبانی میکنه ولی اصلا رسیدگی نکردن .... لطفا اگه امکانش هست شما رسیدگی کنید ممنون:n16::n16:
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
گوشی:
Huawei Ascend G620S - L01
LTE band 3|1800, 7|2600, 8|900, 20|800
منطقه ما : کرج - شاهین ویلا - بنیاد- خیابان 22 بهمن جنوبی- کوچه بهروزصفایی
سلام. با همکاران صبحت کردم نهایت تا اخر اذر ماه سایت همراه اول نزدیک منزل شما وصل خواهد شد. راک سایت نصب شده ولی پنل و لینک برقرار نیست.
rezarain88
28-10-2015, 15:01
سلام. اقا رضا تو ناهار خوران قبلا سیگنال 3g بود.. سرعتشم خوب بود. ولی الان دیگه نیست. فقط نسل 2 شده.. سیگنال 4g در شهر هم کدوم مسیر و منظقه وجود داره؟
سلام. بله سایت شما مشکل نرم افزاری دارد باید برسی گردد . در غرب و شمال شهر میتوانید سیگنال فورجی را پیدا کنید
rezarain88
28-10-2015, 15:03
سلام اقا رضا میشه بفرمایید 4gکی برای شهرستان سقزمیاد سرعت 3gافت کرده خیلی!
سلام. مشکل سقز مربوط به کاربران زیاد ان است . باید پهنای باند افزایش پیدا کند. به محض افزایش پهنای باند فورجی میشود تا اخر سال زمان میبرد.
rezarain88
28-10-2015, 15:04
آقا رضا دیروز دکل منطقه-اندیمشک-کوی رسالت اون سایتی که در ارغوان غربی 6 دارید .تجهیز کردن ولی هنوز فعال نشده. چند روز طول میکشه فعال بشه؟؟
سلام. سایت کامل تجهیر نشده است به محض کامل شدن روشن میشود. زمان زیادی نمیبرد.
سلام
دوستان من این بسته 10 گیگ 2 تا 6 صبح رو خریدم.
دیشب سرعت دانلودم از 4UPLD که سروراش رو شاتله حدودای 200 کیلوبایت بود اما سرعت دانلود از سرور خارجی حدود 2 مگابایت!
طبیعیه؟ مگه سرور داخلی سرعتش از خارجی کمتر میشه؟
اینم بگم که تو کل این بازه زمانی اینشکلی بود و اینجور نبود که فقط یه ساعت خاص اینجور باشه!
amiralex65
28-10-2015, 15:09
سلام اقا رضا و مجددا خوش امدید
من تو خمینی شهر سایتای ایرانسل زیادی میبینم که به تریجی تجهیز شده ولی هنوز روشن نشده .
فقط فکر میکنم یکی 2 تا سایت فعلا فعاله.
مثلا خونه ما 2 تا سایت نزدیک تر تجیهیز شده ولی من از سایت دورتری با سیگنال ضعیف میگیرم.
مشخص هست کی بقیه فعال میشه?
rezarain88
28-10-2015, 15:11
برا همین چند روز پیش کلا آنتن نداشت دکل آخر عباسی ؟
راستی این دکل تازگی ها شب ها خیلی کمبود دیتا پیدا میکنه !! به طوری که تایم اوت اصلا نمیزاره چیزی لود بشه ! از ساعت 10 به بعد باید بذاری کنار
حتی جوری شده که قبلا با LTE سرعت 30 مگ و بالا میشد گرفت ولی الان تو ساعات عادی با LTE فقط 4-5 مگابیت سرعت میده !
سلام. این مشکل تایم اوت مربوط به دستکاری انتن سایت است که کمی جابه جا شده است. به محض حاضر شدن پیمانکار برای ریسیت انتن مشکل حل خواهد شد. متاسفانه پهنای باند شما به لاله پارک تقسیم میشود و 40 درصد پهنای شما کاهش خواهد داشت. ولی مشکلی نیست سعی میکنم تا از مرکز فهمیده لینک دیتای جدیدی تعریف کنم تا شما به وضع اول باز گردید.
rezarain88
28-10-2015, 15:13
سلام اقا رضا و مجددا خوش امدید
من تو خمینی شهر سایتای ایرانسل زیادی میبینم که به تریجی تجهیز شده ولی هنوز روشن نشده .
فقط فکر میکنم یکی 2 تا سایت فعلا فعاله.
مثلا خونه ما 2 تا سایت نزدیک تر تجیهیز شده ولی من از سایت دورتری با سیگنال ضعیف میگیرم.
مشخص هست کی بقیه فعال میشه?
سلام. ممنون . بله فعلا 3 سایت است. تا اخر اذر ماه پوشش شهر کامل میشود.
eightskh
28-10-2015, 15:13
4g در شهرضا کی فعال می شود؟گفتید ابان فعال می شود.
rezarain88
28-10-2015, 15:17
4g در شهرضا کی فعال می شود؟گفتید ابان فعال می شود.
بله. اگه بد قولی نکنند.
eightskh
28-10-2015, 15:17
بله. اگه بد قولی نکنند.
پ.خ را لطفا جواب دهید.
rezarain88
28-10-2015, 15:21
مهندس میشه بگید چرا اینترنت ایرانسل ۳جی و ۴جی ایلام اینقدر ضعیفه؟!
سلام. متاسفانه مشکل پهنای باند در استان زیاد است ولی برطرف میشود.
من از بسته جدید 10 گیگ 2 تا 6 صبح استفاده میکنم، ولی زیاد قطع و وصلی پیش میاد ...ممنون میشم اگر دوستان اطلاعی درین زمینه دارن راهنمایی کنن.
rezarain88
28-10-2015, 15:23
سلام آقا رضا شهر یزد ایرانسل نسبتا از نظر پوشش و سرعت 3G و 4G خوب عملکرده و تقریبا 70% شهر پوشش داره اما یه قسمت سمت دانشگاه امام جواد به نظرم نقطه کوره که حتی 3G هم نداره و نت اونجا G و E هست این داره حالیکه اطراف دانشگاه پوشش 3G و 4G وجود داره:n38:
یه چندباری هم به امور مشترکین زنگ زدم ولی فایده نداشت و گفتن دار حال پیگیرین!:n03:
آدرس دانشگاه:یزد- میدان جانباز(اطلسی)-بلوار شهیدان اشرف- خیابان امام جواد-موسسه آموزش عالی امام جواد
آیا شما می تونین پیگیری کنین با تشکر:n16:
سلام. مشکل این منطقه مربوط به احداث سایت جدید است که باید یه سایت 35 متری احداث شود. اگه شهرداری جای مناسبی در اخیار قرار دهد حتما نصب میشود.
rezarain88
28-10-2015, 15:30
سلام آقا رضا
- - - Updated - - -
سلام آقا رضا
سلام. این سایت زمانی قرار بود که جابه جا شود ولی جای مناسبی یافت نشد. از طرف دیگر مدیر ساختمان هزینه 3 برابری نسبت به زمان قبلی میخواهد که معقول نیست. یا باید جای مناسبی مکان یابی شود یا با تعامل هزینه کم شود . فعلا کار معلق است.
eightskh
28-10-2015, 15:32
نوع rru هم فرق می کند دوشکل متفاوت بود.
اماده لینک دهی یعنی چه؟
به زودی را نمی توان تاریخ روشن شدن سایت ها را بگویید چون گفتید اماده لینک دهی است.
رایتل خبری نیست3g و 4g؟
چون گفتید تا ابان 3 سایت نصب می کنند.
rezarain88
28-10-2015, 15:32
امیدیه خوزستان امروز وارد مدار شد. فعلا 2 سایت.
rezarain88
28-10-2015, 15:40
اماده لینک دهی یعنی چه؟
به زودی را نمی توان تاریخ روشن شدن سایت ها را بگویید چون گفتید اماده لینک دهی است.
رایتل خبری نیست3g و 4g؟
بله. زمان خرید با هم فرق دارد. مثلا هواوی در 3 نوع و zte در 2 نوع است.
اماده لینک دهی یعنی این که سایت تجهیز میشود . گزارش سایت به ناظر شبکه استان ابلاغ میشود . و هر استان با تهران هماهنگ میشود. ابتدا سایت به مدت کوتاهی روشن میشود تا پهنای ورودی سایت و نوع واکنش ncrسنجیده شود. سپس سایت خاموش میشود. اگه پهنای ورودی خوب باشد و وضعیت سایتی که از ان دیتا ارسال میشود خوب باشد در تهران منتظر روشن شدن میشود . این زمان از یک روز تا 6 ماه زمان مبیرد. گاهی گزارش پیمانکار به ناظر شبکه 2 ماه طول میکشد. گاهی یک هفته سایت روشن مبشود. این پروسه در هر استان متفاوت است.
- - - Updated - - -
اماده لینک دهی یعنی چه؟
رایتل خبری نیست3g و 4g؟
اماده لینک دهی یعنی این که سایت تجهیز میشود . گزارش سایت به ناظر شبکه استان ابلاغ میشود . و هر استان با تهران هماهنگ میشود. ابتدا سایت به مدت کوتاهی روشن میشود تا پهنای ورودی سایت و نوع واکنش ncrسنجیده شود. سپس سایت خاموش میشود. اگه پهنای ورودی خوب باشد و وضعیت سایتی که از ان دیتا ارسال میشود خوب باشد در تهران منتظر روشن شدن میشود . این زمان از یک روز تا 6 ماه زمان مبیرد. گاهی گزارش پیمانکار به ناظر شبکه 2 ماه طول میکشد. گاهی یک هفته سایت روشن مبشود. این پروسه در هر استان متفاوت است.
Poiuy021
28-10-2015, 15:45
سلام اقا رضا ایا لوسان 4g ایرانسل راه اندازی شده و درست که رایتل لواسان ۴g کرده
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
rezarain88
28-10-2015, 15:51
سلام اقا رضا ایا لوسان 4g ایرانسل راه اندازی شده و درست که رایتل لواسان ۴g کرده
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
سلام. هر دو در حال تست هستند ولی رایتل زود وارد مدار میشود.
alibonyadi9393
28-10-2015, 15:55
سلام. خیلی خوشحال هستیم که برگشتید. واقعا مثل شما تو ایران کم پیدا میشود. مهندس اگه میشود از rru zte هم عکس بگذارید. فقط نوع فیدر کشی و باکس لایتینگ مشخص باشد. برای یه پروژه لازم دارم. ممنون میشوم.
rezarain88
28-10-2015, 15:59
سلام. خیلی خوشحال هستیم که برگشتید. واقعا مثل شما تو ایران کم پیدا میشود. مهندس اگه میشود از rru zte هم عکس بگذارید. فقط نوع فیدر کشی و باکس لایتینگ مشخص باشد. برای یه پروژه لازم دارم. ممنون میشوم.
سلام. ممنون. الان دیگه zte کار نمیکنیم. رایتل 2 سال قبل کار میکرد. باز مشکلی نداره. سعی میکنم عکس بگذارم. فقط یادتون باشه باکس را باز نکنید. سوختن rru حتمی است. خشاب پشت باکس مثل ضامن عمل میکند.
rezarain88
28-10-2015, 16:10
rezarain88
28-10-2015, 16:15
این هم باکس لایتینگ 2 خشابه
eightskh
28-10-2015, 16:16
- - - Updated - - -
در شهرمان حدود 10سایت تجهیز شده است
چه زمانی فعال می شوند؟
rezarain88
28-10-2015, 16:19
در شهرمان حدود 10سایت تجهیز شده است
چه زمانی فعال می شوند؟
سلام. فعلا 2و 3 سایت روشن میشود. گزارش حوبی از سایتهای دیگر دریافت نکردیم.
alibonyadi9393
28-10-2015, 16:21
ممنون مهندس. اگه میشه عکس باطری و نوع پنل هم مشخص بشود. باز ممنون.ممنوم
rezarain88
28-10-2015, 16:23
ممنون مهندس. اگه میشه عکس باطری و نوع پنل هم مشخص بشود. باز ممنون.ممنوم
سلام. اخه به چه کارت میاد. مشکلی نداره.
eightskh
28-10-2015, 16:29
سلام. فعلا 2و 3 سایت روشن میشود. گزارش حوبی از سایتهای دیگر دریافت نکردیم.
چه زمانی فعال می شود؟
rezarain88
28-10-2015, 16:30
پنل پاور ویو است. این هم باطری 8 تایی.....
rezarain88
28-10-2015, 16:31
از همکاران خواهش میکنم وارد بحث نشوند. این تایپک جای این سوالات نیست.
rezarain88
28-10-2015, 16:33
چه زمانی فعال می شود؟
زمان دقیقی نمیتوان گفت.
rezarain88
28-10-2015, 16:35
دوستان بروجردی اگه مشکلی در شبکه است گزارش دهید.
سلام آقا رضا، خسته نباشید. یه سوال داشتم از خدمتتون. ما ساکن منطقه ازگل در تهران هستیم. منزل ما شرق ازگل نزدیک بلوار نیروی زمینی هست. تو خونه ما ایرانسل تا چند ماه پیش تقریبا سیگنال 80-90 3g و حدود 100-110 4g داشت که تقریبا مشکلی نداشت و نصف شب ها هم سرعت حداکثر به 11-12 مگابیت می رسید. چند وقتی میشه جوری شده انگار دکل رو جمع کرده باشند. سیگنال خیلی بد شده و خیلی قطع میشه. با 3g که اصلا نمیشه استفاده کرد. با 4g هم سرعت حداکثر به 5 مگابیت آپلود و دانلود می رسه. همراه اول هم که وضعش خیلی بدتره. توی کوچه ما یه حوزه علمیه هستش (امام خمینی) که چند وقتی هست داخلش دکل نصب کردن. من با ایرانسل و همراه اول تست کردم سیگنال فرقی نکرده و فکر می کنم دکل برای رایتل باشه. امکانش هست که روی این دکل ها آنتن ایرانسل هم نصب بشه؟ پوشش منطقه ما و سرعت خیلی پایینه. ممنونم
anti-military
28-10-2015, 16:45
سلام آقا رضا. چرا در شهرک دانشگاه شهر شاهرود با توجه به اینکه تعداد زیادی جمعیت دانشجو و جوان داره اما اینترنت موبایلی ایرانسل کلا کار نمیکنه؟
rezarain88
28-10-2015, 16:47
سلام آقا رضا، خسته نباشید. یه سوال داشتم از خدمتتون. ما ساکن منطقه ازگل در تهران هستیم. منزل ما شرق ازگل نزدیک بلوار نیروی زمینی هست. تو خونه ما ایرانسل تا چند ماه پیش تقریبا سیگنال 80-90 3g و حدود 100-110 4g داشت که تقریبا مشکلی نداشت و نصف شب ها هم سرعت حداکثر به 11-12 مگابیت می رسید. چند وقتی میشه جوری شده انگار دکل رو جمع کرده باشند. سیگنال خیلی بد شده و خیلی قطع میشه. با 3g که اصلا نمیشه استفاده کرد. با 4g هم سرعت حداکثر به 5 مگابیت آپلود و دانلود می رسه. همراه اول هم که وضعش خیلی بدتره. توی کوچه ما یه حوزه علمیه هستش (امام خمینی) که چند وقتی هست داخلش دکل نصب کردن. من با ایرانسل و همراه اول تست کردم سیگنال فرقی نکرده و فکر می کنم دکل برای رایتل باشه. امکانش هست که روی این دکل ها آنتن ایرانسل هم نصب بشه؟ پوشش منطقه ما و سرعت خیلی پایینه. ممنونم
سلام. سایت نزدیک شما ایراد فنی پیدا کرده ولی دکل داخل حوزه را نمیدانم یه عکس بگذارید چون ما سایت نداریم.
rezarain88
28-10-2015, 16:48
سلام آقا رضا. چرا در شهرک دانشگاه شهر شاهرود با توجه به اینکه تعداد زیادی جمعیت دانشجو و جوان داره اما اینترنت موبایلی ایرانسل کلا کار نمیکنه؟
سلام. این مورد در حال پیگیری است. به محض رسیدن تجهیزات نصب خواهد شد.
and-roid2
28-10-2015, 17:07
بله در اکثر مناطق تقریبا خوبه.اما در منطقه ما پهنای باند 3G خیلی کمه!! میانگین سرعتش بین 70 تا 200 هست.
4G هم که سرعتش نوسانی شده و دیگه مثل قبل سرعت نمیده!
+
چندماه پیش عکس از bts همراه اول منطقمون گذاشتم و شما گفتید از 4G پشتیبانی میکنه. اما بعد از گذشت چند ماه و وعده ای که شما دادید هنوز 4G این bts فعال نشده و در search شبکه هم پیدا نمیشه.
حتی اونموقع در اطراف حرم 4G همراه اول رو پیدا نکردم!
rezarain88
28-10-2015, 17:10
بله در اکثر مناطق تقریبا خوبه.اما در منطقه ما پهنای باند 3G خیلی کمه!! میانگین سرعتش بین 70 تا 200 هست.
4G هم که سرعتش نوسانی شده و دیگه مثل قبل سرعت نمیده!
+
چندماه پیش عکس از bts همراه اول منطقمون گذاشتم و شما گفتید از 4G پشتیبانی میکنه. اما بعد از گذشت چند ماه و وعده ای که شما دادید هنوز 4G این bts فعال نشده و در search شبکه هم پیدا نمیشه.
حتی اونموقع در اطراف حرم 4G همراه اول رو پیدا نکردم!
سلام. فورجی همراه اول رو تست کردید در مرکز شهر یا حرم.
and-roid2
28-10-2015, 17:16
سلام. فورجی همراه اول رو تست کردید در مرکز شهر یا حرم.
جدیدا خیر.اما هر موقع گذرم خورد حتما تست میکنم.
فورجی همراه اول در منطقه ما(قم/میدان 72تن/ازادگان) چه موقع فعال میشه؟
+
اقا رضا یه درخواستی ازتون داشتم. اگه میشه به همکارانتون بگید جهت فرستنده ها رو به حالت اولیه برگردانند.
قبل از اینکه پشتبیانی شبکه ایرانسل فرستنده ها رو تغییر جهت بدن سیگنال 3G و 4G خیلی بهتر بود.حتی در طبقه پایین منزل انتن داشتم.
اما بعدش بجای اینکه وضعیت بهتر بشه بدترش کردن و در طبقه بالا بزور 2 خط انتن دارم |:
برای نمایش بسته ها کد *555*1*4# رو بزنید. بعد شماره 2 . من مشکلی ندارم . ساعت 5 صبح که ده گیگ میخواد تموم شه دوباره طرح رو میزنم و وقتی حجم قبلی تموم میشه میره روی بسته بعدی. هرچی حجم هم باقی موند رو فردا شب میشه استفاده کرد.
ساعت 6 تا 12 هم 5 گیگ دارم که اونم خودکار بعد از ساعت 6 میره روی بسته.
یعنی خودکار میره ؟
یعنی لازم نیست ساعت 6 صبح یکبار خاموش و روشن کرد؟
Reza_brj
28-10-2015, 17:44
اقا رضا بنده بروجرد هستم
در منطقه گلسرخی دوسایت نزدیک ما هست (یکی در پارک بانوان یکی هم در خیابون صفا))
ب شدت سیگنال ضعیف دریافت میکنیم
پیشتیبانی کارشناس فرستادن در منزل تست سیگنال زدن(گفتن ک خیلی ضعیفه) ولی همچنان خبری از بهتر شدن اوضاع نیس
seetherali
28-10-2015, 19:30
یعنی خودکار میره ؟
چرا مثه اینکه لازمه ... چند دقیقه قطع کنید اینترنت رو قبل و بعد از ساعت 6. دیشب از من پول کم کرد
- - - Updated - - -
یعنی خودکار میره ؟
چرا مثه اینکه لازمه ... چند دقیقه قطع کنید اینترنت رو قبل و بعد از ساعت 6. دیشب از من پول کم کرد
fafool70
28-10-2015, 21:58
آقا رضا این lte ثابت استارت میخوره و در شهرهای مثل اندیمشک چقدر طول میکشه راه اندازی بشه؟ راجع به مودم و تعرفه هاش هم خبرهای دارید در لطفا در اختیارمون بزارید.ممنونم
mohebronaldo
28-10-2015, 22:07
دوستان کدی که هواوی رو روی 3جی قفل کنه چیه؟توی تنظیماتم نیست
Sent from my CHM-U01
شما تو تنظیمات قسمت شبکه های موبایل و بعد حالت شبکه رو روی wcdma mod قرار بدید
mohebronaldo
28-10-2015, 22:11
دوستان ایرانسل هم میتونه سرعت یک خط رو به علت دانلود زیاد محدود کنه ؟
دیشب سرعتم یک مگ بود ولی الان 200 کیلو هم نمیرسه !
نه نمیشه سرعت شبکه لحظه به لحظه در حال تغییر هست برای هر فرد متفاوت هست
الان طرح 10 گیگ رو فعال کردم. سرور خارجی مشکلی نداره دانلود و 1 مگ با 3g ولی سرور داخلی به زور 150 میده ... برای همه اینطوریه ؟
برای من آپلود خیلی زیاده دانلود کم.سرعت داخلی زیاد سرعت خارجی داغون
mohebronaldo
28-10-2015, 22:38
آقا رضا عزیز با عرض سلام و خسته نباشید.الان خیلی وقته منطقه ما آنتن نسل 4 خیلی ضعیفه 1 خط بزور داره.آدرس رشت پل جانبازان کوچه رزاقی.دکل نسل 3 اونجاست.هنوز تجهیز نشده چند بار شرکت پیگیری کردم بازم حل نشده بازم همونه.بعدش سرعت نسل 3 خیلی افت کرده اینجا درحد 80 70 کیلوبایت هست.میشه بی زحمت اینو یه پیگیری کنید.متشکر
سلام
اقا رضا شهربابک (استان کرمان)
کدوم دکلهای سطح شهر مجهز به 3G هستند(اسم منطقه) ؟!؟
ممنون
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
دوستان من این بسته 10 گیگ 2 تا 6 صبح رو خریدم.
دیشب سرعت دانلودم از 4UPLD که سروراش رو شاتله حدودای 200 کیلوبایت بود اما سرعت دانلود از سرور خارجی حدود 2 مگابایت!
طبیعیه؟ مگه سرور داخلی سرعتش از خارجی کمتر میشه؟
اینم بگم که تو کل این بازه زمانی اینشکلی بود و اینجور نبود که فقط یه ساعت خاص اینجور باشه!
کسی نظری نداره؟؟؟
کسی نظری نداره؟؟؟
فک کنم دیشب سرور 4upld مشکل داشت چون سرعت اسیاتک هم ازش کم بود با سایر سایت های داخلی تست نکردی؟ مثلا سا.فت 98و اپلود باز و اپلودی بوی (مال اسیاتکن )؟؟؟؟؟
فک کنم دیشب سرور 4upld مشکل داشت چون سرعت اسیاتک هم ازش کم بود با سایر سایت های داخلی تست نکردی؟ مثلا سا.فت 98و اپلود باز و اپلودی بوی (مال اسیاتکن )؟؟؟؟؟
فقط 4 آپلود رو تست کردم و بخاطر اطمینانی که بهش داشتم نتیجه گرفته بودم همه داخلیا اینجوره؛ پس اشتباه میکردم.
تمام زندگیم تو 4آپلوده !
ایشالا که امشب درست شده باشه!
یه تستم از سایتای دیگه میزنم پس!
بسیار ممنون.
- - - Updated - - -
فقط 4 آپلود رو تست کردم و بخاطر اطمینانی که بهش داشتم نتیجه گرفته بودم همه داخلیا اینجوره؛ پس اشتباه میکردم.
تمام زندگیم تو 4آپلوده !
ایشالا که امشب درست شده باشه!
یه تستم از سایتای دیگه میزنم پس!
بسیار ممنون.
دوستان بروجردی اگه مشکلی در شبکه است گزارش دهید.
سلام . اقا رضا عزیز لطفا سایت میدان ایت ا...بروجردی - ابتدای کمربندی - بغل سیم پیچی رحیمیان رو هم تجهیز کنید ..
مشکل بروجرد هم مثل شهرهای دیگه پوشش داخلی هست که افتضاحه در داخل خونه، ولی تو خیابون خوبه + قطعی چند لحظه یا چند دقیقه ای 4g یا 3g .
با تشکر.
mohandes
29-10-2015, 01:12
اسپید تست همیشه همین بوده هیچگاه سرعت واقعی رو نشون نمیده و چندین برابر بیشتر هست. من فکر میکنم شاید پهنای باند رو نشون میده نه سرعت واقعی رو. اکثر دوستانی هم که گزارش های سرعت دو سه یا شش مگ میدهند همین اشتباه رو میکند سرعت واقعی بندرت بالای یک مگ بشه اونهم در ساعات خاصی ازروز الان هم که چند شبه منطقه ما حتی ساعات شب هم افضاح شده مثلا سه نصف زیر هفتاد هشتاد کیلوبایت هست. بهرحال سرعت واقعی همونه که با دانلود منیجر میگیرید نه اون نرم افزارهای دل خوش کنک.
این دوستمون کاملا درست میگه .
بعد از ظهر سرعت من دقیقا اندازه همین اسکرین شاتهای ایشون بود . در حالیکه اسپید تست سرعت رو ۱۲ مگ نشون میداد !!!
به نظر میاد این ها هم مثل فولکس واگن سوراخ دعا رو پیدا کردند و در تست های سرعت اعداد غیرواقعی نشون میدن ! ...
تازه همین سرعت اسپیدتست هم هر دفعه یه چیزی میگه . یه بار میزنه ۱۷ مگ ، بلافاصله بعدش تست میگیرم میرسه به سرعت ۲.۵ مگ . بلافاصله با تست بعدی میشه ۶ مگ !!!! یعنی دیگه به شیرینگ هم گفتن زکی ! دیگه اینهمه ناوایداری ربطی به شیرینگ و امثالهم نداره مطمئنا !
فورجی در همه جای دنیا انقدر ناپایداره ؟؟؟!! (با آب و هوای ابری هم ارتباطی داره کیفیتش؟)
شایان ذکره قبلا که یه بسته سه ماهه با حجم کم گرفتم سرعتم بهتر بود . امروز بعد از چند روز که بستهٔ قبلی تمام شده بود ، بستهٔ شش ماههٔ ۳۰ گیگ خریدم و دیدم ای دل غافل ، نسبت به اون اینترنت قبلی داغون داغونه و اصلا قابل مقایسه نیست ...
پ.ن : الان چند تا دانلود در اندروید انجام دادم حداقل سرعت از ظهر بهتر بود . (خیر سرش) حدود ۳۰۰ کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودشه . (دانلود از سایت رادیو جوان) اما این عدد اصلا با چیزی که اسپید تست نشون میده نمیخونه . در حالیکه با adsl پنج مگی ، متوسط سرعت دانلود حدود ۴۵۰ کیلوبایت در ثانیه است !!!
من میخوام اینترنت شبانه 2 تا 6 بخرم
میگه متاسفانه شبکه با مشکل .....
لطفا بعدا ...
برای همه اینطوریه؟
*Forgotten*
29-10-2015, 06:03
سلام
این "طرح های تعرفه رنگی دیتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87)" رو کسی استفاده کرده ، این توضیحاتشون یه نمه گنگ میزنه ، کسی تجربه استفاده ازش داشته؟
یعنی فعال سازیش باید یه هزینه بدیم و بعد با نرخی که توی جدول نوشته برات اینترنت رو محاسبه میکنن!! 1 گیگ طرح قرمز میشه 30 تومن :n13:
لطفا بعدا ...
برای همه اینطوریه؟
برای من هم همین طوره.نمیدونم دارن چی کار میکنن.تز دیشب تا حالا همین جور مونده.
- - - Updated - - -
لطفا بعدا ...
برای همه اینطوریه؟
برای من هم همین طوره.نمیدونم دارن چی کار میکنن.تز دیشب تا حالا همین جور مونده.
rezarain88
29-10-2015, 08:49
سلام . اقا رضا عزیز لطفا سایت میدان ایت ا...بروجردی - ابتدای کمربندی - بغل سیم پیچی رحیمیان رو هم تجهیز کنید ..
مشکل بروجرد هم مثل شهرهای دیگه پوشش داخلی هست که افتضاحه در داخل خونه، ولی تو خیابون خوبه + قطعی چند لحظه یا چند دقیقه ای 4g یا 3g .
با تشکر.
سلام. چون فعلا چند سایت روشن است این مشکل وجود دارد. قطعی هم برطرف میشود. سایت سیم پیچی هم در اولویت است.
- - - Updated - - -
با تشکر.
سلام. چون فعلا چند سایت روشن است این مشکل وجود دارد. قطعی هم برطرف میشود. سایت سیم پیچی هم در اولویت است.
rezarain88
29-10-2015, 08:54
جدیدا خیر.اما هر موقع گذرم خورد حتما تست میکنم.
فورجی همراه اول در منطقه ما(قم/میدان 72تن/ازادگان) چه موقع فعال میشه؟
+
اقا رضا یه درخواستی ازتون داشتم. اگه میشه به همکارانتون بگید جهت فرستنده ها رو به حالت اولیه برگردانند.
قبل از اینکه پشتبیانی شبکه ایرانسل فرستنده ها رو تغییر جهت بدن سیگنال 3G و 4G خیلی بهتر بود.حتی در طبقه پایین منزل انتن داشتم.
اما بعدش بجای اینکه وضعیت بهتر بشه بدترش کردن و در طبقه بالا بزور 2 خط انتن دارم |:
سلام. با در خواست شما جهت پنل سکتور عوض شده است. بنده هم عرض کردم که با تغییر زاویه مشکل شما حل نمیشود. سعی میکنم با پیمانکار هماهنگ بشوم.
rezarain88
29-10-2015, 08:57
آقا رضا این lte ثابت استارت میخوره و در شهرهای مثل اندیمشک چقدر طول میکشه راه اندازی بشه؟ راجع به مودم و تعرفه هاش هم خبرهای دارید در لطفا در اختیارمون بزارید.ممنونم
سلام. lte ثابت چند ماهه که اماده و تست شده است. منتظر دستور رگولاتوری است. تعرفه هاش مثل تعرفه های وایمکس فعلی است. ولی مودم هاش گرونه ولی سرعت خوبی دارد. در فاز 1 140 سایت در 8 استان وارد مدار میشود در فاز 2 240 سایت دیگر در شهرهای بالای 100 هزار نفر.
rezarain88
29-10-2015, 09:02
آقا رضا عزیز با عرض سلام و خسته نباشید.الان خیلی وقته منطقه ما آنتن نسل 4 خیلی ضعیفه 1 خط بزور داره.آدرس رشت پل جانبازان کوچه رزاقی.دکل نسل 3 اونجاست.هنوز تجهیز نشده چند بار شرکت پیگیری کردم بازم حل نشده بازم همونه.بعدش سرعت نسل 3 خیلی افت کرده اینجا درحد 80 70 کیلوبایت هست.میشه بی زحمت اینو یه پیگیری کنید.متشکر
سلام. تجهیزات سایت مورد نظر به پیمانکار تحویل داده شده است. ولیکن پیمانکار در ایران نیست. در اولویت است.
rezarain88
29-10-2015, 09:06
اقا رضا بنده بروجرد هستم
در منطقه گلسرخی دوسایت نزدیک ما هست (یکی در پارک بانوان یکی هم در خیابون صفا))
ب شدت سیگنال ضعیف دریافت میکنیم
پیشتیبانی کارشناس فرستادن در منزل تست سیگنال زدن(گفتن ک خیلی ضعیفه) ولی همچنان خبری از بهتر شدن اوضاع نیس
سلام. فعلا در ان منطقه فقط یک سایت فعال است. با روشن شدن سایت دوم به صورت رسمی مشکل سیگنال به یکباره حل میشود.
rezarain88
29-10-2015, 09:13
کار تجهیز 4 سایت در متروی تهران دیشب به پایان رسید.
pooyaabi
29-10-2015, 09:26
ما تو محل کارمون (شهرک صنعتی مبارکه ) (اصفهان) من و همکارم ایرانسل داریم ایشون دیتای گوشیش (E) به راحتی وصل میشه و علاوه بر برنامه های چت سایت هم باز میکنه ولی ایرانسل من علامت E میاد ولی بعضی وقتا اونم به زور واتس اپ رو بهش وصل میشه
مشکل چیه ؟
kourosh4u
29-10-2015, 13:54
من هم ديشب طرح 10 گيگ رو امتحان کردم با مودم usb خود ايرانسل..
آنتن 3g فول هست اما 4g بين 3 و 4 خط در نوسان...ديدم نسل 3 تا
سرعت 800-900 دانلود ميکنه اما نسل 4 با سرعت 400-500!
و همونطور که دوستان گفتن ظاهراً با سايت های داخل ايران مشکل
داره! سافت 98 و دانلودها دانلود نميشد ازش..
- - - Updated - - -
من هم ديشب طرح 10 گيگ رو امتحان کردم با مودم usb خود ايرانسل..
آنتن 3g فول هست اما 4g بين 3 و 4 خط در نوسان...ديدم نسل 3 تا
سرعت 800-900 دانلود ميکنه اما نسل 4 با سرعت 400-500!
و همونطور که دوستان گفتن ظاهراً با سايت های داخل ايران مشکل
داره! سافت 98 و دانلودها دانلود نميشد ازش..
Reza_brj
29-10-2015, 14:10
سلام. فعلا در ان منطقه فقط یک سایت فعال است. با روشن شدن سایت دوم به صورت رسمی مشکل سیگنال به یکباره حل میشود.
مهندس حدود 2 ماه پیش با تماس ب پشتیبانی گفتن سایت دوم ب زودی روشن میشه ولی نشده هنوز__شما خبری نداری از زمانش؟؟(دقیق میشه بگین کدوم سایت روشن هست)
- - - Updated - - -
مهندس حدود 2 ماه پیش با تماس ب پشتیبانی گفتن سایت دوم ب زودی روشن میشه ولی نشده هنوز__شما خبری نداری از زمانش؟؟(دقیق میشه بگین کدوم سایت روشن هست)
این دوستمون کاملا درست میگه .
بعد از ظهر سرعت من دقیقا اندازه همین اسکرین شاتهای ایشون بود . در حالیکه اسپید تست سرعت رو ۱۲ مگ نشون میداد !!!
به نظر میاد این ها هم مثل فولکس واگن سوراخ دعا رو پیدا کردند و در تست های سرعت اعداد غیرواقعی نشون میدن ! ...
تازه همین سرعت اسپیدتست هم هر دفعه یه چیزی میگه . یه بار میزنه ۱۷ مگ ، بلافاصله بعدش تست میگیرم میرسه به سرعت ۲.۵ مگ . بلافاصله با تست بعدی میشه ۶ مگ !!!! یعنی دیگه به شیرینگ هم گفتن زکی ! دیگه اینهمه ناوایداری ربطی به شیرینگ و امثالهم نداره مطمئنا !
فورجی در همه جای دنیا انقدر ناپایداره ؟؟؟!! (با آب و هوای ابری هم ارتباطی داره کیفیتش؟)
شایان ذکره قبلا که یه بسته سه ماهه با حجم کم گرفتم سرعتم بهتر بود . امروز بعد از چند روز که بستهٔ قبلی تمام شده بود ، بستهٔ شش ماههٔ ۳۰ گیگ خریدم و دیدم ای دل غافل ، نسبت به اون اینترنت قبلی داغون داغونه و اصلا قابل مقایسه نیست ...
پ.ن : الان چند تا دانلود در اندروید انجام دادم حداقل سرعت از ظهر بهتر بود . (خیر سرش) حدود ۳۰۰ کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودشه . (دانلود از سایت رادیو جوان) اما این عدد اصلا با چیزی که اسپید تست نشون میده نمیخونه . در حالیکه با adsl پنج مگی ، متوسط سرعت دانلود حدود ۴۵۰ کیلوبایت در ثانیه است !!!
منهم به همین نتیجه رسیدم که فعال کردن طرح های بلند مدت اشتباه محضه خوب منهم اول دو تا یک ماهه فعال کردم و آنقدر راضی بودم که ديگهadsl رو تمدید نکردم وطرح یکساله ایرانسل رو فعال کردم که بزرگترین اشتباهی بود که کردم. دو ماه اولش خوب بود اما بعد.... الان من یک کلپ دو مگی رو بزحمت بتونم از مسنجر ها بگیرم درحالیکه اوایل ده پانزده تا رو باهم میزدم مثل فرفره دانلود میشد. ساعات عصر تا شب که عملا تعطیل نهایت پیام نوشتاری بتونم رد و بدل کنم. الان من اگر طرح یکماهه با این وضعیت داشتم غیر ممکن بود تمدید کنم اما یکساله مونده رو دستم و پولش هم جلو دادم و قابل بازگشت هم نیست. ظاهرا اپراتور محترم هم این رو بخوبی فهمیده و پول رو که گرفت ديگه کاری باهات نداره و اولویتش حفظ کیفیت طرح های کوتاه مدت هست. بازهم تاکید میکنم دوستان طرح بلند مدت نگیرید ایرانسل نه قابل اعتماد است و نه پاسخگو.
and-roid2
29-10-2015, 17:25
سلام. با در خواست شما جهت پنل سکتور عوض شده است. بنده هم عرض کردم که با تغییر زاویه مشکل شما حل نمیشود. سعی میکنم با پیمانکار هماهنگ بشوم.
به پیمانکار بگید جهت پنل سکتور رو بهمون حالت اولیه که تنظیم کرده بودن برگدونن...سیگنال خیلی بد شده واقعا...
+
اقا رضا 4G همراه اول رو در اطراف حرم دریافت کردم:
اون bts ــی که سیگنال نسل 4 داد دو تا rru داشت و حدود دو ماهی میشه که تچهیزش کردن.
در منطقه ما چه موقع سیگنال 4G همراه اول دریافت میشه؟
مشکل از عدم ساپورت bts منطقه از 4G هست یا اینکه هنوز فعال نشده؟
Masoud-Susa
29-10-2015, 20:10
تست سرعت LTE ایرانسل الان - شرق تهران
hamed_yazdani
29-10-2015, 20:34
تست سرعت ADSL مخابرات مشهد. خط 10 مگ الان
میدونم بی ربط بود ولی ....
massoud20
29-10-2015, 23:48
سلام اقا رضا .اصفهان خیابان دشتستان جنوبی پارک زمانی 3جی فقط تو خیابان اصلی وصل میشه و نزدیک 1 ماهه انتن دهی 2جی به شدت ضعیف شده علتش چیه
MeHrDaD-91
30-10-2015, 00:29
سلام مودم 3g 4g قیمت هاش از چند شروع می شه؟
به نظرتون میصرفه؟
- - - Updated - - -
سلام مودم 3g 4g قیمت هاش از چند شروع می شه؟
به نظرتون میصرفه؟
Behzad83
30-10-2015, 01:08
تست سرعت ADSL مخابرات مشهد. خط 10 مگ الان
میدونم بی ربط بود ولی ....
بی نظیره!
تا حالا تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم!
fafool70
30-10-2015, 01:56
سلام. lte ثابت چند ماهه که اماده و تست شده است. منتظر دستور رگولاتوری است. تعرفه هاش مثل تعرفه های وایمکس فعلی است. ولی مودم هاش گرونه ولی سرعت خوبی دارد. در فاز 1 140 سایت در 8 استان وارد مدار میشود در فاز 2 240 سایت دیگر در شهرهای بالای 100 هزار نفر.
ولی اگر تعرفه های وایمکس باشه به چه دردی میخوره ؟؟ اصلا تنوع نداره .هر گیگ 9 هزار تومن میشه !! باید مثل 3جی تنوع طرح داشته باشه توی این بخش lte ثابت ،وگرنه کسی با مودم 350 تومنی و تعرفه گرون سراغش نمیره. فاصله بین فاز اول دوم چند ماهه؟
ehsanch73
30-10-2015, 04:45
سلام من اومدم از این بسته جدید که 10گیگ 2-6 صبح خریدم قبل از پرداخت گفت شبکه در حال بروز رسانی میباشد بعدا تایید میشود و گزینه 1 خرید و 2 رو لغو زده بود که من 1 رو زدم که بخرم ولی الان از 2 تا الان جواب نداده و دوباره اومدم یکی دیگه خریدم بازم جواب تائیدش نیومده پول هم کم کرده چیکار کنم فعال بشن ایا راهی هست یا نمیشه ؟
mohebronaldo
30-10-2015, 09:28
سلام من اومدم از این بسته جدید که 10گیگ 2-6 صبح خریدم قبل از پرداخت گفت شبکه در حال بروز رسانی میباشد بعدا تایید میشود و گزینه 1 خرید و 2 رو لغو زده بود که من 1 رو زدم که بخرم ولی الان از 2 تا الان جواب نداده و دوباره اومدم یکی دیگه خریدم بازم جواب تائیدش نیومده پول هم کم کرده چیکار کنم فعال بشن ایا راهی هست یا نمیشه ؟
شما بزنید ستاره 141 ستاره 10 مربع ببینید فعال شده اصلا.اگه نشد با اپراتور تماس بگیرید پیگیری کنید
rezarain88
30-10-2015, 10:23
به پیمانکار بگید جهت پنل سکتور رو بهمون حالت اولیه که تنظیم کرده بودن برگدونن...سیگنال خیلی بد شده واقعا...
+
اون bts ــی که سیگنال نسل 4 داد دو تا rru داشت و حدود دو ماهی میشه که تچهیزش کردن.
سلام.فعلا پیمانکار در استان نیست. اگه btsمنطقهتون rru نصب شده به زودی روشن خواهد شد.
- - - Updated - - -
+
سلام.فعلا پیمانکار در استان نیست. اگه btsمنطقهتون rru نصب شده به زودی روشن خواهد شد.
rezarain88
30-10-2015, 10:24
سلام اقا رضا .اصفهان خیابان دشتستان جنوبی پارک زمانی 3جی فقط تو خیابان اصلی وصل میشه و نزدیک 1 ماهه انتن دهی 2جی به شدت ضعیف شده علتش چیه
سلام. سایت خاموش است. مشکل دارد.
massoud20
30-10-2015, 10:26
کی درست میشه؟
rezarain88
30-10-2015, 10:28
کی درست میشه؟
یه قسمت مشکل سخت افزاری دارد در اولویت است. در اینده نزدیک.
massoud20
30-10-2015, 10:33
یه سوال دیگه همراه اول و ایرانسل قرار نیست تغییر باند بدند منظورم باند 900
rezarain88
30-10-2015, 10:38
یه سوال دیگه همراه اول و ایرانسل قرار نیست تغییر باند بدند منظورم باند 900
خیر فعلا همه خریدها برای 1800 و 2100 برای ایرانسل و 2100 و 2600 برای همراه اول به صورت عمده انجام شده است.
massoud20
30-10-2015, 10:50
4g رایتل تو اصفهان فعال شده ؟
rezarain88
30-10-2015, 10:53
4g رایتل تو اصفهان فعال شده ؟
فعلاخیر. همکاران سفارش zte داده اند در راه است. باید rru نصب شود.
massoud20
30-10-2015, 10:56
تا آخر سال راه اندازی میشه؟
rezarain88
30-10-2015, 10:57
تا آخر سال راه اندازی میشه؟
بله. در 20 مرکز استان نصب و وصل میشود.
massoud20
30-10-2015, 11:02
تجهیزات کدام شرکت بهتره ایرانسل-رایتل یا همراه اول؟
Gamexland
30-10-2015, 11:18
درود
وضعیت اینترنت منطقه گلستان خیابان فروردین ( اصلی گلستان ) در شهر اهواز بسیار وحشتناک است. دائما روی 2G و بعضا روی 3G و خبری از 4G نیست با اینکه منطقه بالایی هست و پر از دانشگاه و موسسه است.
میتونید وضعیتی از این منطقه اعلام نمایید؟ چون سرعت هم اصلااااا جالب نیست
amirlovely
30-10-2015, 11:19
سلام اقا رضا خوبی با زحمتای من این انتن پارلاق چند ماه پیش h+ شد سرعتش خوبه کی 4جی میشه ؟ lte ثابت همون جایگزین وایمکس هم در این انتن فعال میشه ؟ ممنون
mehrdad..7
30-10-2015, 11:25
سلام اقای مهندس خسته نباشید
یک هفته است که 4g تو دورود راه اندازی شده ولی وضعش داغونه و انتن دهیم ضعیف،چرا سایتهای بیشتری رو فعال نمیکنن؟پهنای باندی که اپراتورها اختصاص میدن بصورته شهریه یا سراسری؟امکان داره این پهنای باند تموم بشه و این کندی ها بر اثر اون باشه؟رابطه ی بین فرکانس وبرد و ظرفیت ی سایت چطوریه(یعنی اگه فرکانس کم باشه برد سایت بیشتره؟ظرفیت چه تغییری میکنه)؟ ببخشید اگه سوالات زیاد شدن باتشکر
- - - Updated - - -
یک هفته است که 4g تو دورود راه اندازی شده ولی وضعش داغونه و انتن دهیم ضعیف،چرا سایتهای بیشتری رو فعال نمیکنن؟پهنای باندی که اپراتورها اختصاص میدن بصورته شهریه یا سراسری؟امکان داره این پهنای باند تموم بشه و این کندی ها بر اثر اون باشه؟رابطه ی بین فرکانس وبرد و ظرفیت ی سایت چطوریه(یعنی اگه فرکانس کم باشه برد سایت بیشتره؟ظرفیت چه تغییری میکنه)؟ ببخشید اگه سوالات زیاد شدن باتشکر
stere1980
30-10-2015, 11:56
خیر فعلا همه خریدها برای 1800 و 2100 برای ایرانسل و 2100 و 2600 برای همراه اول به صورت عمده انجام شده است.
مرسی از راهنمایی های شما
ببخشید میدونید رایتل روی چه فرکانسی الان میخواد 4G و LTE ارایه کند.؟
ali-1991
30-10-2015, 12:19
دوستان تلگرام چند هفته س با ایرانسل مشکل داره به سختی کانکت میشه با همراه اول پارس آنلاین و مبین نت تست کردم اصلا مشکلی نداره شما هم همچین مشکلی دارید؟
دوست من شما محبت کن یک اسکرین شات از دانلود با دانلود منیجر بگذار این ده و بیست ها هیچ ارزشی ندارند
نمی دونم چرا جدیدا تعدادی از دوستان سایت اسپیدتست دات نت رو زیر سوال می برن اما واقعا تستهاش درسته و اگر دانلود منیجر احیانا اون سرعت رو نمیده میتونه به سرور اون فایل برگرده به هر حال این تستها خدمت شما
جناب آرین ممنون میشم چندتا ابهام رو برطرف کنید و البته این سوالات یعضا از روی کنجکاوی و علاقه به فن آوری روز هست. البته اگر کاربران دیگه هم اطلاعات فنی دارن خوشحال میشم جواب بدن.
1- تفاوت اصلی td-lte ثابت با حالت سیار و موبایل چی هست؟
2- فرکانس این استاندارد چیه اگر فرض کنیم 2600 باشه که خیلی جاها تی دی دی موبایل همینه خوب با توجه به نفوذ کم این سگنال این سوال مطرح میشه که چرا ایرانسل می خواد اینقدر هزینه کنه همون fdd-lte رو تقویت می کرد و باند فرکانسی رو بیشتر می کرد بهتر نبود؟
3- الان مودمهایی که روش 2600 تی دی دی نوشته با حالت ثابت هم سازگاره؟
با تشکر
این تصویرها رو هم از یک فیلم کوتاه جدا کردم اگر نکته ای داره بفرمایید.
درباره همین fixed td-lte هست
electronic0nt
30-10-2015, 13:19
دو روزه که هر روز بسنه یک روزه 5گیگ 6تا12 رو انتخاب میکنم
ولی
اصلا از بسته استفاده نمی کنه
زنگ زدم 700 میگه در حال پیگیری هستیم
کلا جرات ندارم بسته بخرم
دوستان نوع گوشی هم در سرعت موثر هست ؟ الان دو گوشی هست یکی z3 compact و یکی دیگه honor 6.
هر ذو کنار هم وصل میشیم به اینترنت.هر دو علامت LTE داریم.و یک فایل رو دانلود می کنیم ولی سرعت روی huawei honor 6 بیشتر هست.چرا ؟؟ سرعت های ارائه شده توسط ایرانسل که سقف نیستن که.هنوز کلی جا داره.
نمیدونم چرا این طوری میشه.
من سرعتم تا به حال از 1 مگابایت بیشتر نرفته در حالی که دوستان تا 3 مگ هم توی IDM گرفتن.
تنظیم DNS خاصصی یا IP خاصی در کانشکن موجود در گوشی ( APN ) میتونه روی سرعت تاثیر داشته باشه ؟ من تنظیمات ایرانسل رو نزدم و خودم دستی یه دونه ساختم.
ممنون.
دوستان نوع گوشی هم در سرعت موثر هست ؟ الان دو گوشی هست یکی z3 compact و یکی دیگه honor 6.
هر ذو کنار هم وصل میشیم به اینترنت.هر دو علامت LTE داریم.و یک فایل رو دانلود می کنیم ولی سرعت روی huawei honor 6 بیشتر هست.چرا ؟؟ سرعت های ارائه شده توسط ایرانسل که سقف نیستن که.هنوز کلی جا داره.
نمیدونم چرا این طوری میشه.
من سرعتم تا به حال از 1 مگابایت بیشتر نرفته در حالی که دوستان تا 3 مگ هم توی IDM گرفتن.
تنظیم DNS خاصصی یا IP خاصی در کانشکن موجود در گوشی ( APN ) میتونه روی سرعت تاثیر داشته باشه ؟ من تنظیمات ایرانسل رو نزدم و خودم دستی یه دونه ساختم.
ممنون.
کیفیت سیگنال خیلی در سرعت 4 جی تاثیر داره با سیگنال -87 نهایت 6 7 مگ سرعت میده با منهای 68 24 مگ و با منهای 63 30 مگ
شما سیگنال را در هر دو گوشی چک کن احتمال داره یکی سیگنال بهتری بده کلا در جاهای متفاوت سیگنالها رو مقایسه کن طبیعتا با سیگنال برابر هر دو سرعت مشابه خواهند داد
البته استاندارد اندازه گیری کیفیت نسل 4 rsrq هست که منهای 23 میشه assi اگر به همه اعداد بالا 23 رو اضافه کنی rsrq هم معلوم میشه
سلام دوستان
منظقه ما طبق سایت ایرانسل تحت پوشش LTE هست اما روی آیفون 5s با ios 7 تو منوی cellular فقط گزینه enable 3g وجود داره و گزینه enable lte نیست و گوشی من هم فقط به 3g وصل میشه.
به نظرتون به ورژن ios یا مدل آیفون که A1533 هست مربوط میشه یا اینکه این گزینه enable lte فقط زمانی فعال میشه که در منطقه تحت پوشش باشیم؟ البته تو نت دیدم که این گزینه در هر حالتی باید دیده بشه اما برای من فقط enable 3g هست.
ممنون میشم اگر تجربه ای دارید راهنمایی بفرمایید.
ali-1991
30-10-2015, 15:51
کیفیت سیگنال خیلی در سرعت 4 جی تاثیر داره با سیگنال -87 نهایت 6 7 مگ سرعت میده با منهای 68 24 مگ و با منهای 63 30 مگ
شما سیگنال را در هر دو گوشی چک کن احتمال داره یکی سیگنال بهتری بده کلا در جاهای متفاوت سیگنالها رو مقایسه کن طبیعتا با سیگنال برابر هر دو سرعت مشابه خواهند داد
البته استاندارد اندازه گیری کیفیت نسل 4 rsrq هست که منهای 23 میشه assi اگر به همه اعداد بالا 23 رو اضافه کنی rsrq هم معلوم میشه
عزیز رو ویندوز چطور میشه این پارامترهارو بدست آورد؟ با مودم وصل میشم
MeHrDaD-91
30-10-2015, 16:27
هرکاری میکنم بسته انتخاب نمی شه میگه منتظر پیامک فعال سازی باشین ولی هیچی نمیاد!!
راهنمایی کنید
fanoostalaei
30-10-2015, 16:30
هرکاری میکنم بسته انتخاب نمی شه میگه منتظر پیامک فعال سازی باشین ولی هیچی نمیاد!!
راهنمایی کنید
امروز مثل اینکه سیستم خیلی شلوغه یا موردی داره !! من هم امروز تو جاده چند بار فعال کردم ولی چیزی نشد (شمال غرب کشور )
vahidreza2007
30-10-2015, 16:46
دوستان میخوام سرویس 10 گیگ 1 روزه شبانه رو فعال کنم
روی گوشی کنار انتن اون علامت H مثبت میاد این الان خوبه یا باید علامت دیگه ای بگیره بهتره ؟
با همین علامت تا چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
سوال اخر اینکه میشه تو بازه ساعت 2 تا 6 کل این 10 گیگ رو دانلود کرد ؟ یعنی سرعت به میزانی خواهد بود که همش مصرف بشه ؟
- - - Updated - - -
دوستان میخوام سرویس 10 گیگ 1 روزه شبانه رو فعال کنم
روی گوشی کنار انتن اون علامت H مثبت میاد این الان خوبه یا باید علامت دیگه ای بگیره بهتره ؟
با همین علامت تا چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
سوال اخر اینکه میشه تو بازه ساعت 2 تا 6 کل این 10 گیگ رو دانلود کرد ؟ یعنی سرعت به میزانی خواهد بود که همش مصرف بشه ؟
راهنمایی کنید
برا منم همینطور
دوستان من هر کدی میزنم هر چی میخواد باشه جوابش این میگه : برای فعالسازی پیشنهاد خود یک sms خالی به 4444 ارسال نمایید. !!!
چرا ؟!
- - - Updated - - -
دوستان من هر کدی میزنم هر چی میخواد باشه جوابش این میگه : برای فعالسازی پیشنهاد خود یک sms خالی به 4444 ارسال نمایید. !!!
چرا ؟!
aghazadeh_hastam
30-10-2015, 18:12
سیستمشون گوزیده اول ستاره 555 مربع رو بزن بعدش بقیه مراحل رو برو
MeHrDaD-91
30-10-2015, 18:12
چرا ؟!
سیستمشون مشکل پیدا کرده
حالا بدبختی اینه که نمی شه پیام خالی فرستاد !!! خخخ
fanoostalaei
30-10-2015, 18:14
سیستمشون مشکل پیدا کرده
sms خالی رو تو نت سرچ کن بهت میگه چجوری ارسال کنی ( من حال توضیح ندارم :n02:)
سیستمشون گوزیده اول ستاره 555 مربع رو بزن بعدش بقیه مراحل رو برو
همین کد رو که میزنم بازم میگه اس ام اس خالی بده 4444.
سیستمشون مشکل پیدا کرده
به جاش یه نقطه یا ویرگول بزار خالی حساب میکنه.
اس ام اس خالی فرستادم فقط یه جواب براش اومد :
1.بسته ترکییبی ماهیانه 10000 تومان
برای سیم کارت های دیگه که زدم :
یکی 4 گزینه براش اومد.یکی سه گزینه.همش هم مبالغ و چیزهاش متفاوت بود.
فکر کنم طرح های اینترنت رو ترکوندن.
MOHAMMAD2010
30-10-2015, 18:19
در حالت عادی نمیشه - یا باید یه برنامه جدا ادم بگیره - یا کیبورد گوشیش کیبورد دیفالت اندروید باشه - مثلا در حالت عادی با یه گوشی HTC نمیشه فرستاد
fanoostalaei
30-10-2015, 18:21
در حالت عادی نمیشه - یا باید یه برنامه جدا ادم بگیره - یا کیبورد گوشیش کیبورد دیفالت اندروید باشه - مثلا در حالت عادی با یه گوشی HTC نمیشه فرستاد
چرا میشه !! چطوری میتونی این متن رو اینجوری کش بـــــــــــــدی همون دکمه رو تو کیبرد بزن خالی ارسال میکنه :n02:
من خودم HTC دارم میشه ارسال کرد اینجوری:n26:
MOHAMMAD2010
30-10-2015, 18:59
چرا میشه !! چطوری میتونی این متن رو اینجوری کش بـــــــــــــدی همون دکمه رو تو کیبرد بزن خالی ارسال میکنه :n02:
من خودم HTC دارم میشه ارسال کرد اینجوری:n26:
کدوم دکمه هست تو کیبورد htc ؟
عزیز رو ویندوز چطور میشه این پارامترهارو بدست آورد؟ با مودم وصل میشم
من از این نرم افزار استفاده می کنم ببینید مودم شما رو می شناسه. برای من هواوی هست
reza2700
30-10-2015, 23:04
یه اسپیس بزن
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
سلام دوستان
منظقه ما طبق سایت ایرانسل تحت پوشش LTE هست اما روی آیفون 5s با ios 7 تو منوی cellular فقط گزینه enable 3g وجود داره و گزینه enable lte نیست و گوشی من هم فقط به 3g وصل میشه.
به نظرتون به ورژن ios یا مدل آیفون که A1533 هست مربوط میشه یا اینکه این گزینه enable lte فقط زمانی فعال میشه که در منطقه تحت پوشش باشیم؟ البته تو نت دیدم که این گزینه در هر حالتی باید دیده بشه اما برای من فقط enable 3g هست.
ربطی به منطقه و پوشش که نداره این تنظیم گوشی هست اما چیزی که هست در تمام گوشیها همینه یعنی شما بالاترین نسلی رو که گوشی ساپورت میکنه نمیتونید بتنهایی انتخاب کنید. آندروید هم همینه. مثلا در گوشیهایی که نسل دو و سه ساپورت میکند شما نمیتونید روی 3g تنها بگذارید اما 2g تنها میشه. بهمین ترتیب در گوشیهایی که ساپورت4g رو دارند شما میتوانید نسل دو و سه را بتنهایی یا باهم انتخاب کنید اما 4g بتنهایی رو نمیشه.البته در آندروید با استفاده از یکسری کد و ورود به منوی مخفی میشه اینکارو انجام داد و 4gتنها رو انتخاب کرد.
iDownload & iGame
31-10-2015, 00:55
سلام دوستان
در iOS 7 گزینه LTE وجود نداره، باید به iOS 9.1 آپدیت کنید.
A1533 فرکانس LTE ایرانسل (1800) رو ساپورت میکنه ولی فرکانس LTE همراه اول (2600) رو ساپورت نمیکنه.
در ضمن سیمکارت شما نیز می بایست LTE ساپورت (USIM) باشد.
نمی دونم چرا جدیدا تعدادی از دوستان سایت اسپیدتست دات نت رو زیر سوال می برن اما واقعا تستهاش درسته و اگر دانلود منیجر احیانا اون سرعت رو نمیده میتونه به سرور اون فایل برگرده به هر حال این تستها خدمت شما
ببخشید ما نمیدونم چرا بعضیها اخیرا اصرار دارند چنین وانمود کنند که سرعت ایرانسل خیلی عالیه! الان شما اسکرین شات های خودتون هم قبول ندارید! دانلود منیجر شما سرعت ۳ مگ در ثانیه و اسپید تست شما بالای 28مگ در ثانیه رو داره نشون میده متوجه نمیشم منظور شما از "درسته" چی هست مگر آنکه جدیدا 3با28برابر شده باشه!خود ایرانسل هم ادعای چنین سرعت های 6و10و30 20مگ مگ رو نداشته که شما دارید! در مراسم افتتاحیه ایرانسل تابستان سال گذشته در هتل هما شیراز سرعتی که نشان دادند سه وخورده ای مگ در ثانیه بود این در شرایطی هست که حداکثر تلاششان رو کرده بودند تا از جنبه تبلیغاتی سرعت بالایی نشان داده شود و قطعا بار دیگری بر اون دکل نبود. شما وقتی صحبت از سرعت 28مگ درثانیه میکنید یعنی که باید در یک دقیقه بتوانید بالای یک نیم گیگابایت دانلود کنید! یعنی یک فیلم سینمایی کامل رو بتوانید در سی ثانیه دانلود کنید!ولا همون۳ مگ دانلود منیجر شما هم خیلی عجیبه من در یکسال گذشته که از ایرانسل استفاده کردم در اکثر نقاط شهرمون شیراز ساعات مختلف تست زدم هم، 3gوهم4g و بالاترین سرعتی که تا حالا تجربه کردم نزدیک یک نیم مگ در ثانیه بوده که یکو نیم پیکش بوده یعنی 1-1/5تغییر میکرد آنهم تنها یک نیمه شب در یکسال چنین چیزی رو در ناحیه مرکزی شهر دیدم وگرنه نود درصد مواقع زیر یک مگ بوده سه چهار ماه اخیر هم که کلا خیلی افت کرده.
ببخشید ما نمیدونم چرا بعضیها اخیرا اصرار دارند چنین وانمود کنند که سرعت ایرانسل خیلی عالیه! الان شما اسکرین شات های خودتون هم قبول ندارید! دانلود منیجر شما سرعت ۳ مگ در ثانیه و اسپید تست شما بالای 28مگ در ثانیه رو داره نشون میده متوجه نمیشم منظور شما از "درسته" چی هست مگر آنکه جدیدا 3با28برابر شده باشه!خود ایرانسل هم ادعای چنین سرعت های 6و10و30 20مگ مگ رو نداشته که شما دارید! در مراسم افتتاحیه ایرانسل تابستان سال گذشته در هتل هما شیراز سرعتی که نشان دادند سه وخورده ای مگ در ثانیه بود این در شرایطی هست که حداکثر تلاششان رو کرده بودند تا از جنبه تبلیغاتی سرعت بالایی نشان داده شود و قطعا بار دیگری بر اون دکل نبود. شما وقتی صحبت از سرعت 28مگ درثانیه میکنید یعنی که باید در یک دقیقه بتوانید بالای یک نیم گیگابایت دانلود کنید! یعنی یک فیلم سینمایی کامل رو بتوانید در سی ثانیه دانلود کنید!ولا همون۳ مگ دانلود منیجر شما هم خیلی عجیبه من در یکسال گذشته که از ایرانسل استفاده کردم در اکثر نقاط شهرمون شیراز ساعات مختلف تست زدم هم، 3gوهم4g و بالاترین سرعتی که تا حالا تجربه کردم نزدیک یک نیم مگ در ثانیه بوده که یکو نیم پیکش بوده یعنی 1-1/5تغییر میکرد آنهم تنها یک نیمه شب در یکسال چنین چیزی رو در ناحیه مرکزی شهر دیدم وگرنه نود درصد مواقع زیر یک مگ بوده سه چهار ماه اخیر هم که کلا خیلی افت کرده.
دوست عزیز من کاری به سرعت ایرانسل ندارم اما شما اول باید بدونی که سرعتی مه اسپید تست نشون داده به مگابیت هست نه مگابایت! یعنی اون ۲۸ خورده ای رو باید تقسیم به ۸ بکنی که میشه ۴ مگابایت که ایشن هم داره با ۳.۸۱ مگابایت دانلود میکنه یعنی تقریبا مون سرعت هست
البته در اینکه اسپید تست اخیرا سرعتهارو بالا نشون میده شکی نیست اما تو تست این دوستمون ردست هست همه چیز
Sent from my iPad using Tapatalk
iDownload & iGame
31-10-2015, 01:42
در اسکرین شات دانلود منیجر واحد به مگابایت (MB) هست ولی در اسکرین شات اسپید تست واحد به مگابیت (Mb) هست. بنابراین 3MB=28Mb
stere1980
31-10-2015, 03:30
شدت نفوذ امواج در فرکانس های مختلف مورد استفاده اپراتورهای همراه اول ایرانسل و رایتل در نسل های سوم و چهارم
electronic0nt
31-10-2015, 06:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3g
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bardia-vr
31-10-2015, 09:17
دوستان کسی اطلاع داره طرح ترابرد شماره از چه تاریخی اجرا میشه و دقیقا از کی میتونیم اپراتور خودمونو تغییر بدیم؟
سلام دوستانی که کنترل پهنای باند دارن از چه نرم افزاری استفاده میکنن
که بشه یکسری نرم افزارها که بی رویه ترافیک میکشن رو غیر فعال کنم
- - - Updated - - -
یکبار دیگر چیزی را که نوشتید بخونید
من نمی دونم با ایرانسل مشکل داری با من مشکل داری یا با تبدیل واحدهای مگابیت و مگابایت. به هر حال از زحمتی که برای گذاشتن پست مزبور گذاشتم دلسرد شدم
saeed4055
31-10-2015, 10:19
سلام اقا رضا
چرا پوشش 3g همراه اول در شهر دزفول اینقدر ضعیف هست. چه زمانی تقویت میشه؟
توی دزفول پوشش 4g ایرانسل ضعیف هست. چه زمانی تقویت میشه؟
در خیابان ساحلی-در محدوده بین خیابانهای جهاد و طباطبایی-اطراف بیمارستان آیت الله نبوی پوشش 3g و 4g نسبتا مناسب هست ولی در داخل ساختمانها یک دفعه سیگنال خیلی خیلی ضعیف میشه و نمیشه استفاده کرد. مشکلش قابل حل هست؟
Gamexland
31-10-2015, 11:26
درود
وضعیت اینترنت منطقه گلستان خیابان فروردین ( اصلی گلستان ) در شهر اهواز بسیار وحشتناک است. دائما روی 2G و بعضا روی 3G و خبری از 4G نیست با اینکه منطقه بالایی هست و پر از دانشگاه و موسسه است.
MOH@ND3S
31-10-2015, 11:52
شدت نفوذ امواج در فرکانس های مختلف مورد استفاده اپراتورهای همراه اول ایرانسل و رایتل در نسل های سوم و چهارم
قسمت زرد اصلاح شه لطفا...باند 1800 4G ایرانسل و رایتل .
قسمت آبی باند 2100 رایتل هم هست کنار دو اپراتور دیگه.
mohebronaldo
31-10-2015, 14:22
تست سرعت نسل 3 و 4 ایرانسل رشت
منطقه سه راه فلسطین و پل جانبازان
SAeedBaa
31-10-2015, 14:58
سلام. فعلا خبری نیست.
مهندس این دکل بندر لافته. خبری نیست یعنی ؟؟
rezarain88
31-10-2015, 15:26
سلام اقا رضا خوبی با زحمتای من این انتن پارلاق چند ماه پیش h+ شد سرعتش خوبه کی 4جی میشه ؟ lte ثابت همون جایگزین وایمکس هم در این انتن فعال میشه ؟ ممنون
سلام. ممنون. در اولین فرصت فورجی هم روشن مبشود. بله. همچنین سایت رایتل امیرکبیر هم تا چند روز دیگر روشن میشود.
سلام
من این بسته 30 گیگ 60 تومان 6 ماهه ایرانسل رو بخرم و قبل از 6 ماه حجمم تموم بشه میتونم یه بسته جدید بخرم دوباره ؟؟ یا باید حتما 6 ماه تموم بشه ؟
rezarain88
31-10-2015, 15:32
تجهیزات کدام شرکت بهتره ایرانسل-رایتل یا همراه اول؟
سلام. بنا به زمان ساخت فرق دارد. رایتل در اوایل کار تجهیزات سال 2010 راخرید. ولی در کل اول رایتل دوم ایرانسل و سوم همراه اول تجهیزات به روزی دارند.
Reza_brj
31-10-2015, 15:33
سلام مهندس
اقا راضا اون روز جواب منو ندادین
اون سایت دومی ک گفتین تو بروجرد(گلسرخی) کی روشن میشه؟؟؟؟ دوماه پیش اپراتور ب من گفت ب زوی
و سوال بعدی
تو این منطقه ما کدوم سایت روشنه؟؟؟؟
rezarain88
31-10-2015, 15:43
- - - Updated - - -
سلام. ببینید پهنای باند در تهران با یک ضریب جمعیتی توزیع میشود. پهنای باند استان با استان دیگر متفاوت است و یکسان نیست. بله مثلا در بندر عباس ظرقیت رو به اتمام است. نسل 2 یا همان نسل قدیم در فرکانس کاری 900 بود و برد 5 کیلو متری در فضای ازاد و مسطح داشت. در نسل3 ایرانسل فرکانس 2100است و برد تقریبی 2 تا 3 کیلومتر را دارا است. از طرفی ظرفیت راک هم محدود است نهایت 800 مشترک در هر سایت اگر راک تشخیص دهد که کاربر زیاد میشود برد سایت را کم میکند تا ظرفیت کامل نشود چون اگر این کار را ندهد سایت ریسیت فرکانسی میشود و فرمان پذیری خود را از دست میدهد. بنابراین در یک مکان ممکن است شما نسل 3داشته باشید فردای ان روز در همان مکان به علت ازدحام 2 خط انتن هم نداشته باشید یا انتن برقرار باشد ولی دریافت دیتایی نداشته باشید.
rezarain88
31-10-2015, 15:49
مرسی از راهنمایی های شما
ببخشید میدونید رایتل روی چه فرکانسی الان میخواد 4G و LTE ارایه کند.؟
همکاران فرکانس 1800 برای فورجی در تهران برای رایتل تعریف کرده اند. ولی ممکن است رایتل از تکه باند پایین تر هم استفاده کند.
- - - Updated - - -
سلام مهندس
اقا راضا اون روز جواب منو ندادین
اون سایت دومی ک گفتین تو بروجرد(گلسرخی) کی روشن میشه؟؟؟؟ دوماه پیش اپراتور ب من گفت ب زوی
و سوال بعدی
تو این منطقه ما کدوم سایت روشنه؟؟؟؟
سلام. کدام منطقه هستید.
eightskh
31-10-2015, 15:54
4g همراه اول و رایتل در کجا ها فعال است؟
Reza_brj
31-10-2015, 15:58
لرستان بروجرد خیابان گلسرخی (دوسایت نزدیک ما هست یکی تو پارک بانوان یکی هم تو پارک صفا)
ولی ب شدت مشکل سیگنال داریم تو منزل تو فضای باز خوب هست ولی سرعت نهایت به 100 میرسه
ایرانسل کارشناس فرستاد گفت مشگل سگنال دارید تو منزل ولی هنوز خبری نیس از پیگیری(فدرت سگینال تو منزل -91 وحتی بیشتر)
rezarain88
31-10-2015, 16:05
جناب آرین ممنون میشم چندتا ابهام رو برطرف کنید و البته این سوالات یعضا از روی کنجکاوی و علاقه به فن آوری روز هست. البته اگر کاربران دیگه هم اطلاعات فنی دارن خوشحال میشم جواب بدن.
1- تفاوت اصلی td-lte ثابت با حالت سیار و موبایل چی هست؟
2- فرکانس این استاندارد چیه اگر فرض کنیم 2600 باشه که خیلی جاها تی دی دی موبایل همینه خوب با توجه به نفوذ کم این سگنال این سوال مطرح میشه که چرا ایرانسل می خواد اینقدر هزینه کنه همون fdd-lte رو تقویت می کرد و باند فرکانسی رو بیشتر می کرد بهتر نبود؟
3- الان مودمهایی که روش 2600 تی دی دی نوشته با حالت ثابت هم سازگاره؟
با تشکر
این تصویرها رو هم از یک فیلم کوتاه جدا کردم اگر نکته ای داره بفرمایید.
درباره همین fixed td-lte هست
1-lte ثابت دو کانله است یعنی دیتا در دو کانال همزمان دیتا رد و بدل میکنند. بنابراین ظرفیت دانلود و اپلود بالا است. در lte ثابت راک مکان مشترک را در ایپی اول شناسایی میکند . بنابرین HRL در همان زمان بروی ای پی قفل میشود. و سایت اجازه هند اورر ( [جابه جایی مشترک بین دو سایت در یک سلول )به شما نمیدهد.
2-فرکانس این نوع LTE متفاوت است . بسته به نوع اپراتور در هر تکه باند قابل اجر است. به جز تکه باند زیر 1000
3- سری جدید 2014 به بعد بله ساز گار است ولی قدیمی ها خیر.
شهر بروجرد
تست 4g :
سرعت دانلود:
تست 3g :
سرعت دانلود:
eightskh
31-10-2015, 16:10
آقای rezarain88 شما تا به حال با چه اینترنتی (adsl و تلفن همراه و ... )بیشترین سرعت و کم ترین پینگ را داشته اید؟
rezarain88
31-10-2015, 16:11
لرستان بروجرد خیابان گلسرخی (دوسایت نزدیک ما هست یکی تو پارک بانوان یکی هم تو پارک صفا)
ولی ب شدت مشکل سیگنال داریم تو منزل تو فضای باز خوب هست ولی سرعت نهایت به 100 میرسه
ایرانسل کارشناس فرستاد گفت مشگل سگنال دارید تو منزل ولی هنوز خبری نیس از پیگیری(فدرت سگینال تو منزل -91 وحتی بیشتر)
ار بهار سیگنال دارید. چون بانوان در حال تست است .
rezarain88
31-10-2015, 16:13
آقای rezarain88 شما تا به حال با چه اینترنتی (adsl و تلفن همراه و ... )بیشترین سرعت و کم ترین پینگ را داشته اید؟
با فیبر نوری زیز ساخت که برای شما ممکن نیست . پینگ 3 برای تهران با سرعت 85 مگابیت و اپلود 4 مگ . با گوگل هم پینگ 28 با سرعت 80 مگ .
Reza_brj
31-10-2015, 16:14
زمان روشن شدن رو نمیدونید؟؟؟
پست سایت پارک صفا چیه ک توی خ صفا هست؟؟؟ ما به اونم نزدیک هستیم
eightskh
31-10-2015, 16:15
با فیبر نوری زیز ساخت که برای شما ممکن نیست . پینگ 3 برای تهران با سرعت 85 مگابیت و اپلود 4 مگ . با گوگل هم پینگ 28 با سرعت 80 مگ .
فیبر نوری زیر ساخت چیست؟
ایرانیان نت کی فعال می شود؟(خبری دارید)
کجا ها هست؟
3g در شهرضا هنوز که هنوز هست فعال نشده است.
کی فعال می شود؟
- - - Updated - - -
یکی راهنمایی کنه که استفاده کرده
rezarain88
31-10-2015, 16:19
فیبر نوری زیر ساخت چیست؟
ایرانیان نت کی فعال می شود؟(خبری دارید)
کجا ها هست؟
3g در شهرضا هنوز که هنوز هست فعال نشده است.
فیبر نوری همان فیبر اینترنتی است که از خارج بدون دستکاری وارد زیر ساخت میشود . ایرانیان نت هم فعلا در حد شعار است. طبق قولی که دادند باید تا مرداد امسال 20 هزار مشترک در تهران و کرج و مشهد و اصفهانو شیراز جذب میکردند که اجرایی نشد. شهر رضا وضع لینکه اصلا خوب نیست. اگر وصل هم بشود سرعت پایینی خواهید داشت.
rezarain88
31-10-2015, 16:20
مهندس این دکل بندر لافته. خبری نیست یعنی ؟؟
فعلا خیر. اگه هم وصل بشود محدود و مقطعی خواهد بود.
eightskh
31-10-2015, 16:24
فیبر نوری همان فیبر اینترنتی است که از خارج بدون دستکاری وارد زیر ساخت میشود . ایرانیان نت هم فعلا در حد شعار است. طبق قولی که دادند باید تا مرداد امسال 20 هزار مشترک در تهران و کرج و مشهد و اصفهانو شیراز جذب میکردند که اجرایی نشد. شهر رضا وضع لینکه اصلا خوب نیست. اگر وصل هم بشود سرعت پایینی خواهید داشت.
چرا لینک خراب است شما گفتید پهنای باند خوبی برای استان اصفهان آماده است فقط بگویید کی وصل می شود؟
و همراه اول سایتی را اضافه و فعال نکرده است کی تعداد سایت ها را افزایش می دهد؟
سایت مرکز ولیعصر کی فعال می شود؟
رایتل هم سایتی را زیاد نکرده است؟کی تعداد سایت ها را افزایش می دهد؟
eightskh
31-10-2015, 16:29
برای مثال شاتل و پارس انلاین با سرویس کاهش پینگ را کم می کنند.
چه طور پینگ را کم می کنند؟چرا همان اول پینگ را بدون سرویس کاهش پینگ کم نمی کنند؟
SAeedBaa
31-10-2015, 16:29
فعلا خیر. اگه هم وصل بشود محدود و مقطعی خواهد بود.
مگه چه مشکلی وجود داره؟ این دکل مشکل داره یا استان مشکل داره ؟
rezarain88
31-10-2015, 16:31
مگه چه مشکلی وجود داره؟ این دکل مشکل داره یا استان مشکل داره ؟
نه خیر مشکل استانی است.
Reza_brj
31-10-2015, 16:34
rezarain88
31-10-2015, 16:36
در تبریز ناحیه شرقی در حال توسعه است. اتوبان شرق تبریز از لاله پارک (فهمیده) تا تبادلی بسیج وضعیت به این شرح است:
1- سایت جدید لاله پارک در حال تست 2- سایت اول بارنج در شرف روشن شدن 3- سایت جماران اول شهرک جماران در حال بهره برداری 4- سایت جدید دانشگاه ازاد بالاتر از پل ورودی در حال تست است.
این نوید داده میشود که شرق تبریز از پوشش 90 درصدی برخودار خواهد شد.
amiralex65
31-10-2015, 16:38
سلام اقا رضا. چند ماه پیش که داشتید میرفتید خیلی از وضعیت ایرانسل شاکی بودید. الان که برگشتید وضعیت بهتر شده?
rezarain88
31-10-2015, 16:38
تا یک ماه شاید هم زودتر وصل خواهد شد. کمی صبور باشید.
rezarain88
31-10-2015, 16:39
سلام اقا رضا. چند ماه پیش که داشتید میرفتید خیلی از وضعیت ایرانسل شاکی بودید. الان که برگشتید وضعیت بهتر شده?
خیر. همراه اول در بهترین وضع بعد از انقلاب قرار دارد.
and-roid2
31-10-2015, 16:49
خب میشه بگید چه موقع دقیقا؟
از خرداد ماه بهم وعده دادید که حداکثر تا اواخر هفته دولت فعال میشه! هیچ کدوم از وعده هایی که به من دادید عملی نشده.
rezarain88
31-10-2015, 16:53
خب میشه بگید چه موقع دقیقا؟
از خرداد ماه بهم وعده دادید که حداکثر تا اواخر هفته دولت فعال میشه! هیچ کدوم از وعده هایی که به من دادید عملی نشده.
ما حالت مشاوره ای داریم. امو زیاد دست ما نیست. پیمانکاران کار خودشون را میکنند.
اقا رضا فرمودید پهنای باند تو سقز کمه و تعدا یوزرها زیاده
چرا این مشکل تو اپراتور های دیگ نیست وسرعت پایداری دارند
وقتی تعدا مشترکین زیاده چرا ایرانسل تقویت نمیکنه مناطقکی ترافیک زیادی روشونه؟؟؟
- - - Updated - - -
rezarain88
31-10-2015, 17:06
- - - Updated - - -
بله. رایتل و همراه اول وضع خوبی دارند. کلا هر اپراتور با اپراتور دیگر فرق میکند. در برخی شهر ها وضع 3 اپراتور خوب است در برخی هیچ کدام . در برخی هم یکی یا دو تا. چون همراه اول مال مخابرات است و مخابرات با زیر ساخت در ظاهر یکی نیست ولی در عمل همکاری خوبی با هم دارند. گاهی مخابرات واسطه میشود تا برای رایتل هم پهنای باند بخرد. چون یک شرکت دولتی است . جریان اصلی را خودتون میدانید. ولی ایرانسل مستقل است و ذینفع مخابرات نیست به غیر از انتراکشن.
rezarain88
31-10-2015, 17:15
تبریز در 2 قدمی 4g همراه اول
بنا به گزارش دوستان فقط 10 سایت برای بروز رسانی باقی مانده است. 1- سابت اخر عباسی 2- سایت صاعب باغمیشه
3- سایت خانه چوبی 4- سایت مرکز فهمیده 5- سایت عینالی 6- سایت منظریه7- سایت اخر ایل گولی (باغچه بان) 8- سایت جماران 9- سایت دامپزشکی 10- سایت ترمینال
بله. رایتل و همراه اول وضع خوبی دارند. کلا هر اپراتور با اپراتور دیگر فرق میکند. در برخی شهر ها وضع 3 اپراتور خوب است در برخی هیچ کدام . در برخی هم یکی یا دو تا. چون همراه اول مال مخابرات است و مخابرات با زیر ساخت در ظاهر یکی نیست ولی در عمل همکاری خوبی با هم دارند. گاهی مخابرات واسطه میشود تا برای رایتل هم پهنای باند بخرد. چون یک شرکت دولتی است . جریان اصلی را خودتون میدانید. ولی ایرانسل مستقل است و ذینفع مخابرات نیست به غیر از انتراکشن.
خب بنظرتون با پیگیری از طریق اپراتور یا شکایت از۱۹۵ ممکنه اوضاع بهتره بشه
تا ایرانسل بتونه مخابراتو محبور کنه پنهای باند کافیشو بده؟؟؟
سوال دیگ داشتم اینه برای سیگنال ضعیف همراه اول یه پرونده تشکیل دادم از مرکز استانم اومدن برسی کردن وگفتن باید سایت جدید بزنیم ولی دیگ خبری نشد ایا ممکنه پیگیری کنن یا دیگ پرونده بسته شده!!
دوستان چطوری بدون در آوردن سیمکارت از مودم بسته های روزانه خریداری کنم ؟
saeed4055
31-10-2015, 21:01
سلام اقا رضا
در خیابان ساحلی-در محدوده بین خیابانهای جهاد و طباطبایی-اطراف بیمارستان آیت الله نبوی پوشش 3g و 4g نسبتا مناسب هست ولی در داخل ساختمانها یک دفعه سیگنال خیلی خیلی ضعیف میشه و نمیشه استفاده کرد. مشکلش قابل حل هست؟
- - - Updated - - -
سلام اقا رضا
Tehranshahr
31-10-2015, 21:22
سلام آقا رضا،
بتازگی یک آنتن جدید بالای یکی از برج ها کنار میدان دریاچه تهران زدن اما متاسفانه پهنای باندش اختلال زیادی داره، هر سه نسل 4،3،2 روش هست ولی درست کار نمیکنه متاسفانه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
آقا رضا ما تو تبریز 3G ثابت نداریم بعد شما نوشتین فقط 10 سایت مونده 4g نشده باشه؟
mehdi2004usa
31-10-2015, 22:30
سلام
اقا رضا مسجدسلیمان هر سه اپراتور وضعیت انتن دهی مطلوبی رو در حالت 3جی ندارند .هر منطقه یک اپراتور جواب میده که اونم بخاطر جدب مشترک زیاد سرعت بسیار پایینی داره.چند ماه پیش ازتون در مورد پوشش ضعیف ایرانسل 3جی پرسیدم گفتید بخاطر گرمای هوا پیمانکار کمی قبول میکنه که بیاد ولی با خنک شدن هوا هم خبری نشد؟ایا 4جی راه اندازی میشه؟یا پوشش کاملتر از 3 اپراتور؟
سپاس
mohebronaldo
31-10-2015, 22:54
آقا رضا ببخشید همش سوال میپرسم.میخواستم ببینم چرا منطقه ما اینقدر سرعت نسل 3 پایینه.رشت پل جانبازان کوچه نوبهار.قبلا سرعت تا 700 800 میرفت الان کمتر از 80 کیلوبایت شده.نسل 4 هم آنتن ضعیفه
دوستان میشه کد بسته های جدید 2 تا 6 صبح یا بسته های دیگه این شکلی رو بذارید اینجا ؟
من هرچی گشتم پیدا نکردم..ممنون.:n01:
دوستان میشه کد بسته های جدید 2 تا 6 صبح یا بسته های دیگه این شکلی رو بذارید اینجا ؟
*555*5*1# بسته ها روزانه که شامل بسته 2 تا 6 هم میشه
*555*5# سایر بسته ها
OMiD.1080p
01-11-2015, 02:49
عاقا وضعیت با فــــیـ لــتر شکن بهتر هم که میشه :
4933x8=39 MB/s
.
.
.
اینم یکـــی دیگه
shahin1373
01-11-2015, 04:32
بسته ی شبانه دو تا 6 صبح . 3G رشت هم اکنون
frozen01
01-11-2015, 06:07
من که با 2 بار فعال کردن این طرح امشب 20 گیگی زدم تو گوشش .
عجب طرحی هست خوراک دانلود .
electronic0nt
01-11-2015, 08:14
طرح 6تا12
3g
اردبیل
- - - Updated - - -
طرح 6تا12
3g
اردبیل
خوش به حال شماها با این سرعت های خفن...این ایرانسل و همراه اول اصلاً تو منطقه ای که ما زندگی میکنیم...هیچ پوششی ندارن...حتی Gprs رو هم با هزار بدبختی میشه گرفت...که اون هم به سختی یه Receive ای داره
این عکس پوشش شبکه ی 3g توی خرمشهر ـه...اونجا که تو نقشه قرمز کردم (کوی سوم خرداد)..خیلی قشنگ، آنتن 3g از کنار منطقه ی ما رد شده. :n18:
خیلی باحاله...روستاهای اطراف 3g دارن...ولی ما که یه شهرک ـیم و بیشتر از 1200خانوار اینجا زندگی میکنیم....پوشش 2g هم نداریم :n19:
وضعیت آنتن توی گوشی هم اینه....هم ایرانسل و هم همراه اول، مرتب صفر میشن :n31:
P.S
وضعیت ADSL هم که توی این منطقه واقعاً داغونه...شهرداری چند سال پیش امده خیابون ها رو کنده و اسفالت کرده...زده تمام خطوط رو خراب کرده...مخابرات هم میگه که درست کردن ـش، هیچ به من ربطی نداره :n25:همینی که هست :n07:
دزدی های طرحی هم میکنه ایرانسل :|
من دیروز ساعت 11 ثبل از ظهر یه 6 تا 12 زدم و شاید 300 مگ بیشتر استفاده نکردم.گفتم بقیه ش رو فردا استفاده میکنم.الان اومدم استفاده کنم دیدم زده شما طرح ندارید ! قبلا زده بودم و میشد تا فرداش استفاده کرد ولی الان این خرف رو زد.
ولی خوشبختانه توی مقدار گیگ دزدی نکرده فعلا.دقیقا همون مقدار رو میده.
دوستانی که سرعتشون بالاست حواسشون باشه که تستها حجم زیادی استفاده می کنند
این تست من 71 حجم خورد
این هم 31 مگ
سلام, من یک بسته 30 گیگ 6 ماه خریداری کردم که حجم و زمانش باقی مانده, میشه همزمان بسته شبانه هم خریداری کنم مشکلی پیش نمیاد یا از حجم 30 گیگ 6 ما هم کسر کنه?
دادا شما کل خط های سیگنالت پر هست ؟؟
من الان دو خطم 3G پره و علامت H+ هست و سرعتک از 1.1 تا حالا بیشتر نشده.LTE هست اینجا ولی حتی خط سیگنال 3g پر نمیشه و رو دو میمونه.
شکا سرعتت رو چنده ؟
- - - Updated - - -
دادا شما کل خط های سیگنالت پر هست ؟؟
من الان دو خطم 3G پره و علامت H+ هست و سرعتک از 1.1 تا حالا بیشتر نشده.LTE هست اینجا ولی حتی خط سیگنال 3g پر نمیشه و رو دو میمونه.
شکا سرعتت رو چنده ؟
ali_mohandes
01-11-2015, 21:07
سلام میشه یکی بگه چرا تو کاشون فقط شبکه 2جی و3جی میشه ولی دیتا دریافت نمی شه؟؟؟؟؟؟؟مشکل از تبلت منه یا ایرانسل؟؟؟؟لطفا جواب بدید
mohebronaldo
01-11-2015, 21:11
سلام میشه یکی بگه چرا تو کاشون فقط شبکه 2جی و3جی میشه ولی دیتا دریافت نمی شه؟؟؟؟؟؟؟مشکل از تبلت منه یا ایرانسل؟؟؟؟لطفا جواب بدید
شما برید تو تنظیمات بعد شبکه های تلفن همراه بعد نام نقاط دسترسی قسمت پ.ر.و.ک.س.ی و پورت رو خالی بزارید بعد تست کنید
mohebronaldo
01-11-2015, 21:15
*555*5*1# رو بزنید همون صفحه اول هست مشخصه
hesam 63
01-11-2015, 22:09
یکی می تونه مشکل من رو توضیح بده
سرعت اینترنت در اسپید نت و جاهای دیگه بین 5 تا 16 مگ هست ولی سرعت دانلود بیشتر از 200 نمی شه. می تونم چهار تا فایل رو با سرعت 200 دانلود کنم ولی نمی تونم یه فایل رو بیشتر از 200 دانلود کنم!!
- - - Updated - - -
سرعت اینترنت در اسپید نت و جاهای دیگه بین 5 تا 16 مگ هست ولی سرعت دانلود بیشتر از 200 نمی شه. می تونم چهار تا فایل رو با سرعت 200 دانلود کنم ولی نمی تونم یه فایل رو بیشتر از 200 دانلود کنم!!
aghazadeh_hastam
01-11-2015, 22:48
تعداد کانکشنهاتو تو دانلود منیجر بزار رو 32
- - - Updated - - -
ممکنه محدویت سرعت ( limit) فعال باشه که در این صورت غیر فعالش کنید.
تعداد کانکشن هم 16 خوبه
pouyasony
01-11-2015, 23:42
دوستان من الان بسته 3گیگی ماهانه دارم همزمان میتونم بسته 1 روزه 10گیگی رو فعال کنم?یعنی مثلا الان بسته یک روزه رو فعال کنم امشب از اون استفاده کنم بعد که تموم شد بسته قبلی رو که ماهانه بود واسم فعال بشه.همچین چیزی امکان داره?
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
hesam 63
02-11-2015, 00:23
ممکنه محدویت سرعت ( limit) فعال باشه که در این صورت غیر فعالش کنید.
تعداد کانکشن هم 16 خوبه
محدودیت سرعت نیست چون بعضی سایت های محدود تا سرعت 2 مگ هم دانلود می کنه
منظورم محدویت سایت نیست محدویت توی تنظیمات خود دانلود منیجره
hesam 63
02-11-2015, 01:11
منظورم محدویت سایت نیست محدویت توی تنظیمات خود دانلود منیجره
متوجه هستم. منم منظورم اینه که همین دانلود منیجر گاهی وقتا تا 2 مگ هم دانلود می کنه.
ali_mohandes
02-11-2015, 06:25
شما برید تو تنظیمات بعد شبکه های تلفن همراه بعد نام نقاط دسترسی قسمت پ.ر.و.ک.س.ی و پورت رو خالی بزارید بعد تست کنید
این مشکل فقط از پنج شنبه هفته قبل تا حالا هستش.....یه طرح شبانه 10گیگ گرفته بود....تا صبح خوب بود..نزدیک ظهر خراب شد...رفتتم طرح بخرم گفت شبکه با مشکل مواجه است..ولی الان نمی نویسه..
اون قسمت همیشه خالی بوده...امروز صبح2جی خوب بود ولی تی ری جی نه... عصر تست می کنم دوباره می گم
متاسفانه شبکه 3gدر کاشان وصل میشه ولی اینترنت نداره ولی شبکه 2g مشکلی نداره و کانکت میشه
چندین بار گوشی رو خاموش و روشن کردم و حتی کانکشن ها رو پاک کردم و دوباره گرفتم ولی دریغ از یک اتصال در 3g
mohammad_203
02-11-2015, 10:43
سلام, من یک بسته 30 گیگ 6 ماه خریداری کردم که حجم و زمانش باقی مانده, میشه همزمان بسته شبانه هم خریداری کنم مشکلی پیش نمیاد یا از حجم 30 گیگ 6 ما هم کسر کنه?
سلام
متوجه شدید ما رو هم خبر کنید
مرسی
متاسفانه شبکه 3gدر کاشان وصل میشه ولی اینترنت نداره ولی شبکه 2g مشکلی نداره و کانکت میشه
چندین بار گوشی رو خاموش و روشن کردم و حتی کانکشن ها رو پاک کردم و دوباره گرفتم ولی دریغ از یک اتصال در 3g
احتمال زیاد لینک دیتای 3 جی رو هنوز وصل نکردند. توی سامانه 195 طرح شکایت کنید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
چندین ماهه که 3g کاشان رسما وصل شده ولی از چند روز پیش وصل میشه ولی اینترنت نداره
MOH@ND3S
02-11-2015, 11:13
- - - Updated - - -
چرا اول از همه متوصل میشید به شکایت ؟
با 700 تماس بگیرن پیگیری میکنن. اگه به نتیجه نرسیدن به 195 شکایت کنن.
Squall Leonhart
02-11-2015, 13:01
دوستان قیمت سیم کارت 4G چقدر هست؟
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام چی هست؟
یه مودم هم لطفا پیشنهاد بدین :
سیم کارت 4G ایرانسل بخوره
اینترنت رو به صورت وایرلس به خونه پخش بکنه
نیازی به قابل حمل بودنش ندارم و توی خونه و یه جای ثابت استفاده خواهم کرد بنابراین با برق و آداپتور کار بکنه
نیازی به داشتن باطری و قابل شارژ بودن و یا قابل حمل بودنش ندارم
انتن دهی قوی داشته باشه و حتی اگه به صورت ایستاده و اندازه بزرگ هم باشه ایرادی نداره
مرسی
bilmazlar
02-11-2015, 13:34
دوستان قیمت سیم کارت 4G چقدر هست؟
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام چی هست؟
یه مودم هم لطفا پیشنهاد بدین :
سیم کارت 4G ایرانسل بخوره
اینترنت رو به صورت وایرلس به خونه پخش بکنه
نیازی به قابل حمل بودنش ندارم و توی خونه و یه جای ثابت استفاده خواهم کرد بنابراین با برق و آداپتور کار بکنه
نیازی به داشتن باطری و قابل شارژ بودن و یا قابل حمل بودنش ندارم
انتن دهی قوی داشته باشه و حتی اگه به صورت ایستاده و اندازه بزرگ هم باشه ایرادی نداره
مرسی
قیمت رو که تو سایت خود ایرانسل زده، برای اعتباری با 2000 تومن اعتبار اولیه 15 هزارتومن. سیم کارت دائمی هم با حد اعتبار 50000 تومن به قیمت 120 هزارتومن.
مدارک هم فقط شماره ملی میخواد و موقع تحویل کپی کارت ملی.
برای مودم هم من خودم سؤال دارم. این دو تا مدل رو دیدم اما نمیدونم کیفیتشون چه طوره. تقریبن هر دو تاشون ویژگیهای مد نظر شما رو دارن:
Huawei E5577 به قیمت حدود 400 هزارتومن
TP-Link M7350 اونم به قیمت حدود 390 هزارتومن
دوستان دیگه اگه با این مودمها کار کردن لطفن درباره کیفیت دریافت آنتنش و قدرت وایرلسش نظر بدن.
Gamexland
02-11-2015, 13:38
درود
سلام امکان داره که یه جایی پوشش 3g نداشته باشه ولی 4g و 2g پوشش داشته باشیم ؟:n16:
PedramIV
02-11-2015, 14:49
درود
من توی خیابان شیرازم و به سرویس 4g وصل میشه اما فرقی با دیال آپ نداره. سرعت دانلود و بازکردن صفحات وب فقط با سرورهای داخل خوب هست و با سرورهای بیرون از کشور حدود 2-8 KB هست.
ali_mohandes
02-11-2015, 15:34
اره بابا تازه اینجوری شده خوب بود....
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان بتونن کمک کنن.
پدر من یه خط ایرانسل داره که هفته پیش 10000 تومن شارژش کرد که در عرض 3 روز تموم شد
اصلا استفاده نکرده بود و فقط به خاطر پیامک های تبلیغاتی تموم شد
تو هیچکدوم هم شرکت نکرده ولی همینطوری مدام sms میاد و هر کدوم هم 120 تا 250 تومن کم میکنه
از شماره های مختلف میاد و من تا الان براش 15-16 تا رو لغو کردم ولی متاسفانه همینطور مداوم با شماره های متفاوت دوباره sms میاد.
دیشب 2000 تومن گوشیشون رو شارژ کردم ولی الان 400 تومن مونده بدون اینکه استفاده ای کرده باشه ، فقط sms میاد و هی پول کم میکنه.
زنگ هم زدم پشتیبانی چنتاشون اصلا درست جواب نمیدن هی میگن ما دسترسی نداریم حذف کنیم.
خواهش میکنم اگر کسی میدونه چطور میشه کاری کرد که این sms های پولی نیاد به من اطلاع بده.
چنتا از شماره هایی که همینطوری دارن ازمون دزدی میکنن ایناست:
22577
737461
737863
737113
737493
737581
737582
737626
737960
737980
7371147
7371149
7371167
7371168
7371189
مرسی از توجهتون.
rezarain88
02-11-2015, 17:07
در اذر بایجان شرقی
شهر شبستر پس از جند روز تست وارد مدار شد.
rezarain88
02-11-2015, 17:08
در اردبیل
شهر مشکین شهر از امروز شبکه 3g شد.
rezarain88
02-11-2015, 17:10
در کردستان
شهر بیجار پس از چند روز تست وارد مدار شد. فورجی تا یک ماه اینده.
rezarain88
02-11-2015, 17:11
دوستان عزیز در مسجد سلیمان شبکه با اختلال مواحه است تا عصر فردا مشکل حل خواهدشد.
rezarain88
02-11-2015, 17:13
در تهران
ایستگاه های خط 3 متروی تهران وارد مرحله تست شد . هردو شبکه تری جی و فور جی.
در اذر بایجان شرقی
شهر شبستر پس از جند روز تست وارد مدار شد.
سلام آقا رضا من تبریز منطقه ایل گلی فاز 2 ویلاشهر هستم میگن این منطقه در فاز 7 توسعه همراه اول قرارداره و تا 15 دی 3جی کامل میشه صحت داره یا نه؟
rezarain88
02-11-2015, 17:17
سلام آقا رضا من تبریز منطقه ایل گلی فاز 2 ویلاشهر هستم میگن این منطقه در فاز 7 توسعه همراه اول قرارداره و تا 15 دی 3جی کامل میشه صحت داره یا نه؟
بله. در دستور است. حتی زودتر هم میرسد. پارک صایب نصب شد. پارک باغچه بان هم به محض رسیدن پیمانکار نصب خواهد شد.
در کردستان
شهر بیجار پس از چند روز تست وارد مدار شد. فورجی تا یک ماه اینده.
اقا رضا یعنی بیجار زودتر از شهرای اصلی استان وارد مدار میشه
بیجار جزوکم جمعیت ترین شهراست
چطور پهنای باند کافی داره ولی شهرای دیگ نه؟
rezarain88
02-11-2015, 17:19
اقا رضا یعنی بیجار زودتر از شهرای دیگه استان وارد مدار میشه
بیجار جزوکم جمعیت ترین شهراست
چطور پهنای باند کافی داره ولی شهرای دیگ نه؟
سلام. تصمیم داریم در کردستان همه شهر ها را روشن کنیم. فقط کمی صبور باشید.
بله. در دستور است. حتی زودتر هم میرسد. پارک صایب نصب شد. پارک باغچه بان هم به محض رسیدن پیمانکار نصب خواهد شد.
چرا سرعت توسعه همراه اول اینقدر ارومه؟
rezarain88
02-11-2015, 17:31
از قضا خوب است. ولی کمی مهندسانش کم تجربه هستند. تجهیزات خوبی خریده اند.
- - - Updated - - -
SAeedBaa
02-11-2015, 17:56
مهندس 10 تا سایت نسل 3 در استان هرمزگان روشن شده که یکی از اونا بندر لافت بوده و خود ایرانسلم تایید کرده. نمیدونم این مشکلی که شما میگی مربوط به چی هست اما الان 3 تا پیمانکار دارن رو سایتای استان کار میکنن.
babak2111
02-11-2015, 18:01
درود جناب رضا
چرا وضعیت پوشش ایرانسل درخراسان رضوی بجزخود مشهد پایینه یعنی هیچ جا حتی 3gهم نیستن بعنوان مثال تربت حیدریه مدت هاس گفته می شد راه می افته اما هیچ خبری نشد نمی خواد راه بیفته
fafool70
02-11-2015, 18:29
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان بتونن کمک کنن.
پدر من یه خط ایرانسل داره که هفته پیش 10000 تومن شارژش کرد که در عرض 3 روز تموم شد
اصلا استفاده نکرده بود و فقط به خاطر پیامک های تبلیغاتی تموم شد
تو هیچکدوم هم شرکت نکرده ولی همینطوری مدام sms میاد و هر کدوم هم 120 تا 250 تومن کم میکنه
از شماره های مختلف میاد و من تا الان براش 15-16 تا رو لغو کردم ولی متاسفانه همینطور مداوم با شماره های متفاوت دوباره sms میاد.
دیشب 2000 تومن گوشیشون رو شارژ کردم ولی الان 400 تومن مونده بدون اینکه استفاده ای کرده باشه ، فقط sms میاد و هی پول کم میکنه.
زنگ هم زدم پشتیبانی چنتاشون اصلا درست جواب نمیدن هی میگن ما دسترسی نداریم حذف کنیم.
خواهش میکنم اگر کسی میدونه چطور میشه کاری کرد که این sms های پولی نیاد به من اطلاع بده.
چنتا از شماره هایی که همینطوری دارن ازمون دزدی میکنن ایناست:
22577
737461
737863
737113
737493
737581
737582
737626
737960
737980
7371147
7371149
7371167
7371168
7371189
مرسی از توجهتون.
بفرست stop یا خاموش! یا اینکه انتهای هر پیامی نحوه لغو نوشته مثلا L HFZ .
fafool70
02-11-2015, 18:45
آقا رضا این سایت ارغوان غربی 6 چی شد که گفتید کامل تجهیز نشده!؟ از همون اولش سه تا rru روش نصب کردن ولی فعال نیست .
arman4459
02-11-2015, 18:57
سلام و عرض ادب رضا جان
1- سمنان در حال حاضرش شهرش در چه وضعی است و آیا هنوز برنامه توسعه براش دارند یا کار تمام شده؟
2 - چرا رایتل در تمام نقاط شهر همیشه 4 آنتنش پره اما همراه اول و ایرانسل مرتب در نوسان و پر از قطعی؟
3- این سرویس Td Lte در چه مرحله ای است آیا بزودی شاهدد استفاده ازش خواهیم بود یا خیر؟
4- شما اگر امکان داره بعنوان مشاور پیشنهاد بدید قیمت مودم های 4g برای خیلی ها خردیش مقدور نیست
با سپاس فراوان از شما
- - - Updated - - -
سلام و عرض ادب رضا جان
1- سمنان در حال حاضرش شهرش در چه وضعی است و آیا هنوز برنامه توسعه براش دارند یا کار تمام شده؟
2 - چرا رایتل در تمام نقاط شهر همیشه 4 آنتنش پره اما همراه اول و ایرانسل مرتب در نوسان و پر از قطعی؟
3- این سرویس Td Lte در چه مرحله ای است آیا بزودی شاهدد استفاده ازش خواهیم بود یا خیر؟
4- شما اگر امکان داره بعنوان مشاور پیشنهاد بدید قیمت مودم های 4g برای خیلی ها خردیش مقدور نیست
با سپاس فراوان از شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.