مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
rezarain88
12-11-2015, 08:10
در تبریز سایت چهارم باغمیشه محدوده خیابان ولی پور تا کوی نیروی هوایی تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
rezarain88
12-11-2015, 08:14
در سیستان و بلوچستان پس از چند روز تست شهز زابل وارد مدار شد. تری جی و فورجی.
rezarain88
12-11-2015, 08:16
در کرمان شهر جیرفت وارد مدار تری جی و فور جی شد. فعلا 3 سایت.
rezarain88
12-11-2015, 08:20
در کرمان شهر سیرجان وارد مدار شد. تری جی و فورجی. فعلا 4 سایت.
rezarain88
12-11-2015, 08:22
در استان فارس شهر لامرد تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
rezarain88
12-11-2015, 08:23
در کرمان شهر فاریاب تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
rezarain88
12-11-2015, 08:26
در استان مرکری پس از چند روز تست محلات وارد مدار تری جی شد. فورجی تا 20 روز دیگر.
rezarain88
12-11-2015, 08:27
تربت حیدریه در استانه تحولی یزرگ قرار گرفت.
rezarain88
12-11-2015, 08:29
در کرمانشاه
شهر سر پل ذهاب وارد مدار تری جی شد. فورجی تا یک ماه دیگر .
iDownload & iGame
12-11-2015, 08:49
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام،تهران، خیابان دکتر فاطمی در داخل سازمان آب (نبش خیابان علیرضا دائمی) ظاهرا" یک سایت 3G همراه اول وجود داره ولی مثل اینکه جهت سکتورهاش طوریه که به سمت شمال خیابان دکتر فاطمی پوشش نداره. آیا این سایت خاموشه یا مشکل از جهت سکتورهاست؟
rezarain88
12-11-2015, 08:50
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام،تهران، خیابان دکتر فاطمی در داخل سازمان آب (نبش خیابان علیرضا دائمی) ظاهرا" یک سایت 3G همراه اول وجود داره ولی مثل اینکه جهت سکتورهاش طوریه که به سمت شمال خیابان دکتر فاطمی پوشش نداره. آیا این سایت روشنه یا مشکل از جهت سکتورهاست؟
سلام. با تماسی که با دوستان داشتم فعلا این سایت مشکل فنی دارد قرار است به زودی رفع شود.
iDownload & iGame
12-11-2015, 08:53
سلام. با تماسی که با دوستان داشتم فعلا این سایت مشکل فنی دارد قرار است به زودی رفع شود.
ممنون، به این سرعت با دوستانتون تماس گرفتین؟! :n02:
iDownload & iGame
12-11-2015, 09:00
آقا رضا یک سوال دیگه هم داشتم، ممنون میشم راهنمایی کنید:
ایرانسل یک مودم جدید ساخت شرکت Gemtek در سایتش قرار داده:
لینک: ( ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9% 87)Model: D-100 (3G, 4G, Wi-Fi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9% 87)
روتر LTE رومیزی هست (بدون باطری) که 2 تا پورت LAN و یک پورت USB هم داره.
علاوه بر LTE از TD-LTE و FDD-LTE هم پشتیبانی میکنه. آیا در آینده میشه از این مودم جهت وایمکس TD-LTE ایرانسل استفاده کرد؟
اطلاعات کامل در سایت سازنده:
لینک: Gemtek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3GPP Rel 9
LTE UE Cat 4
TD-LTE Band 38/40/41
FDD-LTE Band 1/3/7
DC-HSPA+ Band 1/8
EDGE Dual Bands
RJ-45 10/100/1000 Giga Ethernet x 2
2x2 11b/g/n Wi-Fi AP (30 users)
External Antenna connector (TS-9)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rezarain88
12-11-2015, 09:06
آقا رضا یک سوال دیگه هم داشتم، ممنون میشم راهنمایی کنید:
ایرانسل یک مودم جدید ساخت شرکت Gemtek در سایتش قرار داده:
لینک: ( ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9% 87)Model: D-100 (3G, 4G, Wi-Fi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9% 87)
روتر LTE رومیزی هست (بدون باطری) که 2 تا پورت LAN و یک پورت USB هم داره.
علاوه بر LTE از TD-LTE و FDD-LTE هم پشتیبانی میکنه. آیا در آینده میشه از این مودم جهت وایمکس TD-LTE ایرانسل استفاده کرد؟
اطلاعات کامل در سایت سازنده:
لینک: Gemtek ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3GPP Rel 9
LTE UE Cat 4
TD-LTE Band 38/40/41
FDD-LTE Band 1/3/7
DC-HSPA+ Band 1/8
EDGE Dual Bands
RJ-45 10/100/1000 Giga Ethernet x 2
2x2 11b/g/n Wi-Fi AP (30 users)
External Antenna connector (TS-9)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام. این سوال را قبلا در مورد سایت پرسیده بودید بنده فراموش کردم جواب دهم. یادداشت کرده بودم شما یاداوری فرمودید. بله این مودم خوبی است. تقریبا تمام فرکانسها و تکه باندها را برای نسل 4 ثایت و متحرک پشتیبانی میکند.
babak2111
12-11-2015, 09:22
تربت حیدریه در استانه تحولی یزرگ قرار گرفت.
ممنون خوش خبر باشید اقا رضا:n16:
مگه حداقل شما باعث شید یک حرکتی بکنند درمورد شهرهای خراسان رضوی
rezarain88
12-11-2015, 09:36
دوستان عزیز در اذربایجان شرقی و اردبیل و غربی به علت مسایل اخیر سرعت اینترنت کاهش یافته بود که امروز از ساعت 9 وضعیت اذر بایجان شرقی به وضع عادی رسید . وضعیت اردبیل و ادربایجان غربی هم تا ظهر امروز به سرعت قبلی خواهد رسید.
- - - Updated - - -
دوستان عزیز در اذربایجان شرقی و اردبیل و غربی به علت مسایل اخیر سرعت اینترنت کاهش یافته بود که امروز از ساعت 9 وضعیت اذر بایجان شرقی به وضع عادی رسید . وضعیت اردبیل و ادربایجان غربی هم تا ظهر امروز به سرعت قبلی خواهد رسید.
a1l2i3z4a5h6r7
12-11-2015, 10:24
سلام آقا رضا تهران امیرآباد شمالی 4g ساپورت میکنه یا نه؟
farshidtt
12-11-2015, 14:59
سلام
دوستان من طرح یکساله ایرانسل دارم.
1 روزه 10 گیگ رو فعال کنم از ترافیک اون بسته یکساله کم نمیشه؟ اصلا شدنیه فعال بودن دو بسته 1 روزه و یکساله؟
- - - Updated - - -
سلام!!!
ببخشید سرعت اینترنت ایرانسل برادرم حدو 1 مگابایت هست ولی از خودم به زور به 450 میرسه باید چه کار کنم؟!مشکل چیه؟
دوستان یک سوال ، من اون اوایل که این بسته 5 گیگ 6 تا 12 ظهر امده بود ، یکبار گرفتم سرعت دانلودم بین 600-900 بود ، اما الان که بسته میگیرم سرعت ام بین 250-300 هست !
دلیل اش چی میتونه باشه ، به خاطر اینکه شرایط دقیقا مثل قبل هست و هیچ تغییر نکرده ،
به نظرتون سرعتو محدود کردن ؟ یا اینکه استفاده کاربرها تو اون بازه زیاد شده ؟
دوستان یک سوال ، من اون اوایل که این بسته 5 گیگ 6 تا 12 ظهر امده بود ، یکبار گرفتم سرعت دانلودم بین 600-900 بود ، اما الان که بسته میگیرم سرعت ام بین 250-300 هست !
دلیل اش چی میتونه باشه ، به خاطر اینکه شرایط دقیقا مثل قبل هست و هیچ تغییر نکرده ،
به نظرتون سرعتو محدود کردن ؟ یا اینکه استفاده کاربرها تو اون بازه زیاد شده ؟
بعید میدونم سرعتو محدود کنه ایرانسل
صددرصد به استفاده کاربرای محدوده تون بستگی داره
همچنین وابستگی زیادی به سروری که ازش دانلود میکنید داره
برای من سرعت سرور خارجی 1 مگابایته حدودا
سرورای داخلی حدود 200 کیلوبایت!
:|
hady1364
12-11-2015, 19:21
سلام!!!
ببخشید سرعت اینترنت ایرانسل برادرم حدو 1 مگابایت هست ولی از خودم به زور به 450 میرسه باید چه کار کنم؟!مشکل چیه؟
سرعت دانلودتون همزمان اینجوری هست یا توی زمانهای متفاوت؟ از یک سرور اینجوری هست یا از جاهای مختلف؟
بعید میدونم سرعتو محدود کنه ایرانسل
صددرصد به استفاده کاربرای محدوده تون بستگی داره
همچنین وابستگی زیادی به سروری که ازش دانلود میکنید داره
برای من سرعت سرور خارجی 1 مگابایته حدودا
سرورای داخلی حدود 200 کیلوبایت!
:|
آره، بنظر منم بخاطر شلوغ شدن سرعت کم شده. البته اینم در نظر داشته باشید که سرعت دو طرفه هست، یعنی همینقدری که سرعت شما توی سرعت دانلود تأثیر داره، سرعت سروری که ازش دانلود میکنید هم مهمه. اکثر سرورهای دانلود پورت 100مگابیت دارن یعنی حداکثر میشه با سرعت 12 مگابایت بر ثانیه ازشون دانلود کرد. یعنی اگه 12 نفر همزمان از یه سرور دانلود کنن، سرعت همهشون 1 مگابایت برثانیه خواهد بود.
از سرور سایتهای دانلود معروفی مثل دانلودها در هر لحظه تعداد زیادی همزمان دارن دانلود میکنن و این سرعت هر فرد رو کاهش میده.
در استان اذر بایجان شرقی
پوشش شهر سردرود کاملتر شد. و پوشش از ورودی تا پارک جنگلی کامل شد.
آقا رضا چرا آنتن با کد GSM T5846 واقع در خیابان شهید عابد تبریزی منطقه ایل گلی تبریز را به LTE مجهز نکردین؟ من نگاه میکنم فقط پشت هر کدوم 1 RRU هس
saman123123
13-11-2015, 12:19
سلام دوستان.
من وقتی از رایتل استفاده میکنم H+ میگیرم و سرعت تا 2مگ هم تو اسپید تست بالا میره ،اگر اینترنت حرفه ای هم باشه که تا 3.5 بالا میره ولی وقتی از ایرانسل استفاده میکنم یه لحظه H هست لحظه بعد E !
سرعتم رو3G از 0.50 مگ بالاتر نمیره تو تست ها!
میخواستم بدونم ایرانسل هم مثل رایتل اینترنت حرفه ای داره که با خریدش سرعت افزایش پیدا کنه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
من وقتی از رایتل استفاده میکنم H+ میگیرم و سرعت تا 2مگ هم تو اسپید تست بالا میره ،اگر اینترنت حرفه ای هم باشه که تا 3.5 بالا میره ولی وقتی از ایرانسل استفاده میکنم یه لحظه H هست لحظه بعد E !
میخواستم بدونم ایرانسل هم مثل رایتل اینترنت حرفه ای داره که با خریدش سرعت افزایش پیدا کنه؟
سلام دوستان.
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
خیر ایرانسل بر خلاف رایتل و همراه اول فقط یک سرعت رو ارائه میده.
reza2700
13-11-2015, 12:51
خیر ایرانسل بر خلاف رایتل و همراه اول فقط یک سرعت رو ارائه میده.
با طرح های ارزون ایرانسل کیفیت اینترنتش شدیدا پایین اومده...طرح میده باید همزمان پهنای باندم افزایش پیدا کنه که متاسفانه چنین اتفاقی نیوفتاده
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
kourosh4u
13-11-2015, 14:11
يه توضيح مهمی در مورد همزمانی استفاده از بسته ها هست که دوستان بايد توجه داشته باشن! من يک بسته هديه 10 گيگ 3 ماهه روی سيم کارتم بود و يک 10 گيگ شبانه هم خريدم اما هر کاری کردم همش رو از اعتبار 10 گيگ هديه کم کرد و وقتی اون تموم شد رفت سراغ بسته روزانه...تو سايت چيزی در مورد اولويت داشتن بسته ها ننوشته و اينجوری کاشف به عمل اومد...نکته ديگه اينکه رو حرف يکی از کاربرای اينجا من دو تا بسته شبانه خريدم که مانده اش بيفته برای روز بعد که اينم امکان نداره و توی سايت ايرانسل کامل توضيح داده اما فکر کنم جديد هست! خلاصه حواس تون جمع باشه ضرر نکنيد مثل من..
بستههای ۵ و ۱۰ گیگابایتی یک روزه تنها در زمان مشخص شده قابل استفاده بوده و حداکثر ۲۴ ساعت پس از خرید اعتبار دارند. به عنوان مثال، اگر بسته قابل استفاده در فاصله ۲ تا ۶ بامداد را، در همین فاصله زمانی (یعنی ۲ تا ۶ بامداد) خریداری کنید، تنها تا ساعت ۶ بامداد همان روز امکان استفاده از آن را خواهید داشت اما اگر آن را پیش از ساعت ۲ بامداد بخرید، در اولین فاصله زمانی ۲ تا ۶ بامداد قابل استفاده خواهد بود. ضمنا اگر بسته را پس از ساعت ۶ بامداد خریداری نمایید، میتوانید آن را در فاصله زمانی ۲ تا ۶ بامداد روز بعد استفاده کنید.
- - - Updated - - -
يه توضيح مهمی در مورد همزمانی استفاده از بسته ها هست که دوستان بايد توجه داشته باشن! من يک بسته هديه 10 گيگ 3 ماهه روی سيم کارتم بود و يک 10 گيگ شبانه هم خريدم اما هر کاری کردم همش رو از اعتبار 10 گيگ هديه کم کرد و وقتی اون تموم شد رفت سراغ بسته روزانه...تو سايت چيزی در مورد اولويت داشتن بسته ها ننوشته و اينجوری کاشف به عمل اومد...نکته ديگه اينکه رو حرف يکی از کاربرای اينجا من دو تا بسته شبانه خريدم که مانده اش بيفته برای روز بعد که اينم امکان نداره و توی سايت ايرانسل کامل توضيح داده اما فکر کنم جديد هست! خلاصه حواس تون جمع باشه ضرر نکنيد مثل من..
بستههای ۵ و ۱۰ گیگابایتی یک روزه تنها در زمان مشخص شده قابل استفاده بوده و حداکثر ۲۴ ساعت پس از خرید اعتبار دارند. به عنوان مثال، اگر بسته قابل استفاده در فاصله ۲ تا ۶ بامداد را، در همین فاصله زمانی (یعنی ۲ تا ۶ بامداد) خریداری کنید، تنها تا ساعت ۶ بامداد همان روز امکان استفاده از آن را خواهید داشت اما اگر آن را پیش از ساعت ۲ بامداد بخرید، در اولین فاصله زمانی ۲ تا ۶ بامداد قابل استفاده خواهد بود. ضمنا اگر بسته را پس از ساعت ۶ بامداد خریداری نمایید، میتوانید آن را در فاصله زمانی ۲ تا ۶ بامداد روز بعد استفاده کنید.
nima.g22
13-11-2015, 21:20
سلام
دوستان شبکه 4G چهارمی انگار در تهران قابل دریافته
من سرچ زدم چهار شبکه 4G پیدا کرد
به اسم 43212
کسی چیزی در موردش میدونه؟ممکنه برای وایمکس باشه؟
با طرح های ارزون ایرانسل کیفیت اینترنتش شدیدا پایین اومده...طرح میده باید همزمان پهنای باندم افزایش پیدا کنه که متاسفانه چنین اتفاقی نیوفتاده
کاملا درسته متاسفانه جز منفعت خودشون چیزی براشون اهمیت نداره. در ابتدا ی سال با تبلیغات فراوان بسته های بلند مدت یکساله و شش ماهه فروختند.حالا آمدند همون پهنای باندی رو که یکبار در قالب این طرح ها فروخته اند دوباره تحت عنوان دیگر به مردم میفروشند. فروختن طرح های جدید بدون افزایش پهنای باند که منجر به افت شدید کیفیت برای طرح های فروخته شده قبلی هم شده دقیقا مصداق دزدی در روز روشنه.منی که بابت هر گیگا بایت دو هزار تومن داده ام پهنای باندم با طرح هر گیگ صد تومن به اشتراک گذاشته میشه. منطقه ما در ساعات شب تا بالای نود درصد افت سرعت پیدا کرده ایم. از یک مگا بایت به زیر صد کیلوبایت در ثانیه رسیده و جالبه هیچ پاسخگویی هم وجود ندارد. ایرانسل ديگه در دزدی دست همه رو از پشت بسته. این طرحم که تموم بشه سیمکارتش رو میشکنم میندازم دور.
osta_ali
15-11-2015, 10:04
دوستان يه سوال در مورد بسته ها دارم:
من الان بسته 6 ماهه 30 گيگ رو دارم ميتونم در همين حين از بسته هاي روزانه 5 و 10 گيگ استفاده كنم؟يا نه اگه اين بسته ها رو بزنم بسته 6ماهم ميپره ؟!!! ميشه يه توضيحي بدين؟
hermione
15-11-2015, 11:13
من الان بسته 6 ماهه 30 گيگ رو دارم ميتونم در همين حين از بسته هاي روزانه 5 و 10 گيگ استفاده كنم؟يا نه اگه اين بسته ها رو بزنم بسته 6ماهم ميپره ؟!!! ميشه يه توضيحي بدين؟
من بسته یک ماهه دارم و وقتی بسته های یک روزه فعال میکنم اول از بسته یک روزه کم میشه .
میتونید با برنامه "ایرانسل من" هم خودتون چک کنید . معلوم میشه از کدوم بسته داره استفاده میکنه.
بنظرم این بسته های یک روزه 5 گیگ و 10 گیگ برگ برنده ی خوبی از ایرانسل بود. برای من بشخصه که شب زنده دار نمیتونم باشم، بسته 5 گیگی راهه خوبی بود. هر چند بدلیل کمبود پهنای باند در منطقمون نمیتونم از 5 گیگش کامل استفاده کنم.
+1 ایرانسل:n05:
*Forgotten*
15-11-2015, 12:20
در اینکه میتونید چند بسته بگیرید بله میشه
فکر میکنم اولویت با بسته هایی هستش که زمان انقضا کمتری دارند
مثلا یک روزه بگیرید از 2 تا 6 صبح در این بازه زمانی فقط بسته یک روزه محاسبه میشه
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل سوم ایرانسل. اصفهان. خیابان هزار جریب
البته این بالاترین سرعتیه که قابل دریافته. خیلی نوسان داره. تقریبا از 60 کیلوبایت/ثانیه تا 1.5 مگابایت/ثانیه.
میانگینش حدود 500~800 کیلوبایت/ثانیه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
SAeedBaa
15-11-2015, 14:33
نسل سوم ایرانسل. اصفهان. خیابان هزار جریب
البته این بالاترین سرعتیه که قابل دریافته. خیلی نوسان داره. تقریبا از 60 کیلوبایت/ثانیه تا 1.5 مگابایت/ثانیه.
میانگینش حدود 500~800 کیلوبایت/ثانیه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بله اینجا رو شبکه فورجی هم همینجوره . یعنی سرعت دان نوسان داره اما متوسطش رو 1.4 هست.
SAeedBaa
15-11-2015, 14:44
naser.051
16-11-2015, 02:23
اقا یک سوال من بخام 40 گیگ یکجا از ایرانسل بگیرم راهی هست؟ چون ایرانسل همچین حجمی رو یک جا نمیده با اپراتور هم حرف زدم گفت حالا راهی سراغ دارید که بشه این حجم رو یکجا گرفت؟ قیمتش مناسب باشه؟ سرویس دهنده فذق نداره ولی سرعتش خوب باشه داغون نباشه؟
mohebronaldo
16-11-2015, 13:55
سلام دوستان.
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
بستگی به منطقه و موقیت مکانی شما داره.شما چند جا مختلف تست بگیرید خودت متوجه میشید که چقدر فرق داره
mohebronaldo
16-11-2015, 13:59
بله اینجا رو شبکه فورجی هم همینجوره . یعنی سرعت دان نوسان داره اما متوسطش رو 1.4 هست.
اسم اون برنامه ای که نوشته اون بالا D و U اونو بهم میگید
mohebronaldo
16-11-2015, 14:02
سرعت نسل 4 جدیدن خیلی افت کرده.انگار محدود کردن.مدل گوشیتون چیه
SAeedBaa
16-11-2015, 14:55
اسم اون برنامه ای که نوشته اون بالا D و U اونو بهم میگید
این نرم افزار اسمش network monitor mini pro هست.
SAeedBaa
16-11-2015, 14:58
سرعت نسل 4 جدیدن خیلی افت کرده.انگار محدود کردن.مدل گوشیتون چیه
قشم از اولشم دور و بر همین بود اخه پهنای باند کمی داره. نه اصلا محدودیتی در کار نیست. بعضی وقتا هم که سرعت پایین میاد مشکل از بالا هست نه ایرانسل. مدل گوشی هم اس 5
naser.051
16-11-2015, 15:00
بستگی به منطقه و موقیت مکانی شما داره.شما چند جا مختلف تست بگیرید خودت متوجه میشید که چقدر فرق داره
جناب من چی سوال کردم شما چقد بی ربط جواب دادی نمیدونی جواب گمراه کننده نده
osta_ali
16-11-2015, 15:14
در اینکه میتونید چند بسته بگیرید بله میشه
فکر میکنم اولویت با بسته هایی هستش که زمان انقضا کمتری دارند
مثلا یک روزه بگیرید از 2 تا 6 صبح در این بازه زمانی فقط بسته یک روزه محاسبه میشه
- - - Updated - - -
ممنون
پس من يه روزه بگيرم مشكلي برا 6 ماهم پيش نمياد؟
چطور ميتونم مطمئن شم اول از 6 ماهه كم ميكنه يا يه روزه؟
كسي اطلاع دقيق داره چطوريه؟
SAeedBaa
16-11-2015, 21:55
ممنون
مکان زدی BND ، همشهری هستی داداش ؟ :n16:
اره مشکلی نداره . دوستان بسته 12 گیگ یکساله دارن در کنارش بسته شبانه هم میگیرن استفاده میکنن. مشکلی نداره
ممنون
مشکلی نداره فقط تو اون ساعت خاص که بسته یکروز ميخواد شروع کنید حتما یکبار اینترنت رو قطع و دوباره وصل کنید. مثلا چند دقیقه به دو شب مانده قطع کنید و چند دقیقه بعد از دو شب وصل کنید.برای اطمینان از حجم هم قبل از استفاده از یکروزه حجم باقیمانده طرح بلند مدت رو چک کنید آخر کار یا بعد از مقداری دانلود دوباره حجم بلند مدت رو چک کنید. با همون کد *555*1*4#
Masoud 206-16v
17-11-2015, 12:43
سلام وقت بخیر
من یدونه دانگل هواوی مدل E3372S تهیه کردم که یک سیم کارت ایرانسل با 10 گیگ هدیه همراش بود.خط رو بنام خودم در دفتر پیشخوان فعال کردم(22/08/1394) .
سوالم اینکه چطور او 10 گیگ هدیه فعال میشه؟و برای دیدن مقدار حجم استفاده شده و .... ممنون میشم راهنمای کنید.
با زدن کد USSD *141*10# اعلام میکنه که مقدار حجم اینترنت 0 است.
naser.051
17-11-2015, 14:48
سلام وقت بخیر
من یدونه دانگل هواوی مدل E3372S تهیه کردم که یک سیم کارت ایرانسل با 10 گیگ هدیه همراش بود.خط رو بنام خودم در دفتر پیشخوان فعال کردم(22/08/1394) .
سوالم اینکه چطور او 10 گیگ هدیه فعال میشه؟و برای دیدن مقدار حجم استفاده شده و .... ممنون میشم راهنمای کنید.
با زدن کد USSD *141*10# اعلام میکنه که مقدار حجم اینترنت 0 است.
این مودم رو از کجا و چه قیمت گرفتید؟
گوشی اندروید دارید ایا برنامه my irancel رو گوشی تون نصبه اگر اره که تو خوده برنامه میتونین حجم مصرف شده و خیلی چیزارو دید الان ایرانسل بعضی کد هایش درست عمک نمیکنه به مشکل خورده من اعلام کردم به ایرانسل که رسیدگی میشه یکیش *141*10# و دیگری *555# و چند تا کد دیگه فعلا منتظر باشید که درست بشه
osta_ali
17-11-2015, 15:06
مکان زدی BND ، همشهری هستی داداش ؟ :n16:
اره مشکلی نداره . دوستان بسته 12 گیگ یکساله دارن در کنارش بسته شبانه هم میگیرن استفاده میکنن. مشکلی نداره
ممنون
آره بندري هستم.:n16:
پس با خيال راحت برم برا دانلود :n06:
راستي مودم هاي 4جي قابليت اين رو دارن كه nat رو اپن كرد ؟
سلام
این بسته یعنی 2 گیگ شبانه روزی 4 گیگ 2 بامداد تا دو بعد از ظهر؟
۲ گیگابایت + ۴ گیگابایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(۲ بامداد تا ۲ ظهر)
ویژه مشترکین اعتباری
fanoostalaei
17-11-2015, 18:14
سلام
۲ گیگابایت + ۴ گیگابایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(۲ بامداد تا ۲ ظهر)
ویژه مشترکین اعتباری
درسته همینطوره
- - - Updated - - -
سلام
(۲ بامداد تا ۲ ظهر)
ویژه مشترکین اعتباری
درسته همینطوره
matr!x_2008
17-11-2015, 20:59
درسته همینطوره
- - - Updated - - -
درسته همینطوره
بسته جدید داده ایرانسل؟ لینکشو داری؟ بزار لطفا
fanoostalaei
17-11-2015, 22:57
فکر کنم این بسته قبلا هم بود !!
۲ گیگابایت + ۴ گیگابایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](۲ بامداد تا ۲ ظهر)
ویژه مشترکین اعتباری
۱۰,۰۰۰ تومان
*۵۵۵*۵*۲*۹#برای شماره گیری، تصویر مقابل را با گوشی تلفن همراه خود اسکن کنید!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20% D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
- - - Updated - - -
فکر کنم این بسته قبلا هم بود !!
۲ گیگابایت + ۴ گیگابایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](۲ بامداد تا ۲ ظهر)
ویژه مشترکین اعتباری
۱۰,۰۰۰ تومان
*۵۵۵*۵*۲*۹#برای شماره گیری، تصویر مقابل را با گوشی تلفن همراه خود اسکن کنید!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20% D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
rezarain88
18-11-2015, 14:48
در اذربایجان شرقی
منطقه خاوران و شهرداری منطقه 9 تبریز با مساعدت شهردار محترم تحت پوشش تری جی قرار گرفت. (تا ورودی باسمنج).
rezarain88
18-11-2015, 14:52
در سیستان و بلوچستان
شهر محمد اباد وارد شبکه تری جی شد.
SAeedBaa
18-11-2015, 14:54
در سیستان و بلوچستان
شهر محمد اباد وارد شبکه تری جی شد.
سلام مهندس
اقا مشکل اغاجاری در استان خوزستان چیه ؟
rezarain88
18-11-2015, 15:00
سلام مهندس
اقا مشکل اغاجاری در استان خوزستان چیه ؟
سلام. یکی از سایتها قسمت راک سرقت شده است. و این سایت vrt است. و تغذیه بقیه سایتها از این سایت است. خوشبختانه ناظر شبکه در حال جایگزین کردن است.
SAeedBaa
18-11-2015, 15:06
سلام. یکی از سایتها قسمت راک سرقت شده است. و این سایت vrt است. و تغذیه بقیه سایتها از این سایت است. خوشبختانه ناظر شبکه در حال جایگزین کردن است.
ممنون. سایتای مرکز شهر شهرستان میناب و بندر لنگه هنوز تجهیز نشدن اما مثل اینکه تا پایان اذر قرار تجهیز و فعال بشه. درسته ؟
rezarain88
18-11-2015, 15:08
ممنون. سایتای مرکز شهر شهرستان میناب و بندر لنگه هنوز تجهیز نشدن اما مثل اینکه تا پایان اذر قرار تجهیز و فعال بشه. درسته ؟
زمان دقیقی فعلا نمیتوان گفت. ولی برنامه تا اخر دی است.
رضا جان این 3g فردیس کرج رو ردیف نکردی ها.ضمنا 4g را افتاده خبر داری اوضاش چطوره؟سرعتش؟پوشش؟
SAeedBaa
18-11-2015, 15:11
زمان دقیقی فعلا نمیتوان گفت. ولی برنامه تا اخر دی است.
تشکر. از چند ماه گذشته میبینیم که ایرانسل گسترش شبکه فور جی رو از قبل بیشتر کرده و بعضی شهرها رو از همون ابتدا مجهز به فور جی کرده ؟ دلیل این امر چیست؟
آقا رضا 2 تا سوال
آخرین وضعیت شبکه ملی اطلاعات چیه؟
اینکه میگن ایرانسل قراره ایرانیان نت (شرکتی که فیبر در انحصارش هست) رو بخره درسته؟
rezarain88
18-11-2015, 15:19
تشکر. از چند ماه گذشته میبینیم که ایرانسل گسترش شبکه فور جی رو از قبل بیشتر کرده و بعضی شهرها رو از همون ابتدا مجهز به فور جی کرده ؟ دلیل این امر چیست؟
قرار براین است که همه تجهیزات تری جی و فورجی یکجا نصب شوند. تا فاصله پوشش کمتر شود. هم در زمان صرفه جویی میشود و هم در هزینه.
rezarain88
18-11-2015, 15:30
آقا رضا 2 تا سوال
اینکه میگن ایرانسل قراره ایرانیان نت (شرکتی که فیبر در انحصارش هست) رو بخره درسته؟
سلام. فیلترینگ هوشمند در 3 فاز است که فاز 2 ان این ماه تمام و وارد فاز 3 میشود. اواخر امسال فاز اصلی فیلترینگ تمام میشود.
شبکه ملی هم در 23 استان راه اندازی شده است و بقیه استان ها هم تا خرداد 95 وصل میشوند. در انتخابات امسال از این لایه استفاده خواهد شد. بنا براین هم همراه اول و هم دو اپراتور دیگر موظف هستند تا اخر بهمن پوشش 500 شهر را تمام کنند. ایرانسل در امدهای زیادی دارد که به خاطر تحریم امکان وصول به شرکت افریقا یی را ندارد. فعلا این طرحی است که میتواند دلار را به ریال ایران تبدیل کند . فعلا در حد پیشنهاد است تا تهاتر صورت بگیرد. همان طور که میدانید درامد شرکت از طریق واسطه ها رد وبدل میشود که این امر زمان تجهیز شهرها را بالا یرد.
- - - Updated - - -
آقا رضا 2 تا سوال
سلام. فیلترینگ هوشمند در 3 فاز است که فاز 2 ان این ماه تمام و وارد فاز 3 میشود. اواخر امسال فاز اصلی فیلترینگ تمام میشود.
شبکه ملی هم در 23 استان راه اندازی شده است و بقیه استان ها هم تا خرداد 95 وصل میشوند. در انتخابات امسال از این لایه استفاده خواهد شد. بنا براین هم همراه اول و هم دو اپراتور دیگر موظف هستند تا اخر بهمن پوشش 500 شهر را تمام کنند. ایرانسل در امدهای زیادی دارد که به خاطر تحریم امکان وصول به شرکت افریقا یی را ندارد. فعلا این طرحی است که میتواند دلار را به ریال ایران تبدیل کند . فعلا در حد پیشنهاد است تا تهاتر صورت بگیرد. همان طور که میدانید درامد شرکت از طریق واسطه ها رد وبدل میشود که این امر زمان تجهیز شهرها را بالا یرد.
Poiuy021
18-11-2015, 15:34
وایمکس جدید کی راه اندازی میشه یعنی من که الان یه وایمکس دست دوم گرفتم اشتباه کردم نسل قدیم کلا از دور خارج میشه یا مثل تلفن سه نسل همزمان ارائه میشه
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
- - - Updated - - -
رضا جان این 3g فردیس کرج رو ردیف نکردی ها.ضمنا 4g را افتاده خبر داری اوضاش چطوره؟سرعتش؟پوشش؟
rezarain88
18-11-2015, 15:43
وایمکس جدید کی راه اندازی میشه یعنی من که الان یه وایمکس دست دوم گرفتم اشتباه کردم نسل قدیم کلا از دور خارج میشه یا مثل تلفن سه نسل همزمان ارائه میشه
سلام. td lte همه تجهیزات تصب شده است و منتظر رگولاتوری است. این نوع وایمکس در دو حالت قدیمی و جدید قابل بهره برداری است. در مودم 130 قدیمی امکان اتصال تا 50 مگ ممکن است. در مودم های جدید تا 220 مگ. کلا وایمکس از مد افتاده است.
rezarain88
18-11-2015, 15:45
سلام. صدر صد ریف میشود. کمی صبر لازم است.
Poiuy021
18-11-2015, 15:50
سلام در مورد قدرت سیگنال دهی وایمکس میشه توضیح بدید چون تری جی فقط تو حیاط پشت بام انتن داریم ایا انتن دهی وایمکس بیشتر از تری جی
rezarain88
18-11-2015, 15:53
سلام در مورد قدرت سیگنال دهی وایمکس میشه توضیح بدید چون تری جی فقط تو حیاط پشت بام انتن داریم ایا انتن دهی وایمکس بیشتر از تری جی
سلام. کلا نوع فرکانس و ضریب نفوذ وایمکس با تری جی متفاوت است. کیفیت و پوشش وایمکس بیشتر از تری جی است.
Farhad 8904
18-11-2015, 16:58
سلام. td lte همه تجهیزات تصب شده است و منتظر رگولاتوری است. این نوع وایمکس در دو حالت قدیمی و جدید قابل بهره برداری است. در مودم 130 قدیمی امکان اتصال تا 50 مگ ممکن است. در مودم های جدید تا 220 مگ. کلا وایمکس از مد افتاده است.
یعنی افرادی که مودم fm130 دارند با فعال شدن شبکه TD LTE امکان استفاده از سرعت و کیفیت بهتر از الان دارند؟ در اصفهان هم این سرویس آماده هست؟
Masoud 206-16v
18-11-2015, 19:07
این مودم رو از کجا و چه قیمت گرفتید؟
گوشی اندروید دارید ایا برنامه my irancel رو گوشی تون نصبه اگر اره که تو خوده برنامه میتونین حجم مصرف شده و خیلی چیزارو دید الان ایرانسل بعضی کد هایش درست عمک نمیکنه به مشکل خورده من اعلام کردم به ایرانسل که رسیدگی میشه یکیش *141*10# و دیگری *555# و چند تا کد دیگه فعلا منتظر باشید که درست بشه
ممنون دوست عزیز
نصب و چک کردم هنوز که چیزی نشون نمیده از فعال شدن هدیه فکر کنم باید یک هفته بگذره اگر اشتباه نکنم.
مودم رو با سیم کارت از وی سایت راستین بازار تهیه کردم بقیمت 135 تومن که الان میبینم ارزونتر شده و کمتر از 24 ساعت به شیراز ارسال داشتند و هزینه ای بابت کرایه نگرفت و پرداخت هم در محل انجام شد.
روزی که من خریدم کمتر از 222 تومن نبود.
تهران منطقه استاد حسن بنا شمالی(مجیدیه شمالی) سرعت 3جی خیلی کم و گاهی غیر قابل استفادست راهی نداره به جایی زنگ بزنیم یا کاری بشه کرد؟
naser.051
19-11-2015, 02:42
ممنون دوست عزیز
نصب و چک کردم هنوز که چیزی نشون نمیده از فعال شدن هدیه فکر کنم باید یک هفته بگذره اگر اشتباه نکنم.
مودم رو با سیم کارت از وی سایت راستین بازار تهیه کردم بقیمت 135 تومن که الان میبینم ارزونتر شده و کمتر از 24 ساعت به شیراز ارسال داشتند و هزینه ای بابت کرایه نگرفت و پرداخت هم در محل انجام شد.
روزی که من خریدم کمتر از 222 تومن نبود.
ایا مدل e3372 رو خریدین؟الان قیمتش تو همون سایت 119000تومان بعد یک سوال از نمایندگی ایرانسل شهرتون براتون فرستادن دیگه؟ پرداخت در محل چجوری انجام شد پول نقد دادین یا کارت خان داشتن؟الان با lte سرعت دانلود چقده؟ با 3g چقده؟ لطفا به سوالاتم دقیق جواب بدین
مهندس رضا شبکه نسل چهار ایرانسل در ورامین این روزها داره بیش از حد اذیت می کنه سرعت بسیار پایینی پیدا کرده و پکت لاست بالا! در لود صفحات بخصوص سرور خارج مشکل اساسی هست! لطفا یه رسیدگی بفرمایید.
یعنی این روش اینترنت هم نیاز به سیم کارت داره؟
هزینه چطور؟
ایا از تری جی فعلی خیلی ارزان تر خواهد شد؟
سلام من میخوام یه بسته 1 روزه بگیرم و میخوام که درجا فعال بشه . حالا این بسته ۶۰۰ مگابایت
(۲۰۰ مگابایت + ۴۰۰ مگابایت (۲ بامداد تا ۲ ظهر))
همون لحظه فعال میشه یا 2 بامداد تازه فعال میشه ؟
naser.051
19-11-2015, 15:27
سلام من میخوام یه بسته 1 روزه بگیرم و میخوام که درجا فعال بشه . حالا این بسته ۶۰۰ مگابایت
(۲۰۰ مگابایت + ۴۰۰ مگابایت (۲ بامداد تا ۲ ظهر))
همون لحظه فعال میشه یا 2 بامداد تازه فعال میشه ؟
اون 200 مگ که فعال میشه درجا ولی اون 400 مگ فقط شبانه فعاله تو مدت تعیین شده
Reza_brj
19-11-2015, 17:12
مهندس رضا وضعیت بروجرد اون سایتی ک بهتون گفت چند وقت پیش(سایت پارک بانوان)
ک گفتین در حال تست هست چی شد؟؟؟
ب شدت سیگنال ضغیف دارم + سرعت خیلی کم ته سرعت دانلود 100 با 3جی
4 جی ایرانسل
اما شگفت نزده نشید چون سورپرایز دارم
اینترنت واقعی اینه
Click here to view the original image of 710x455px.
اینم میزارم فکر نکنید سرعت بالا دروغکی
دوستان لینک گروه تلگرام ایرانسلی هارو کسی داره
یا اینجا بده یا تو پی وی؟؟
naser.051
19-11-2015, 19:05
4 جی ایرانسل
اینترنت واقعی اینه
ایا این سرعت ها واغعیه؟ چرا سرعت های idm با هم فرغ داره؟ از چه مدل مودم سیمکارتی استفاده میکنید؟
MR.MAHMOOD
19-11-2015, 19:29
ایا این سرعت ها واغعیه؟ چرا سرعت های idm با هم فرغ داره؟ از چه مدل مودم سیمکارتی استفاده میکنید؟
چون اولی دانلود از سرور خارجه دومی هم از سرور داخلی
البته اگه تعداد کانکشنارو بیشتر کنن سرعت دانلود لاقل میره بالاتر!!
*Forgotten*
19-11-2015, 21:33
4 جی ایرانسل
اینترنت واقعی اینه
توی ایران تک کانکشن اصلا معنی نداره
شما تعداد کانکشن رو بزار رو 32 بعد تست کنید
naser.051
19-11-2015, 21:42
الان من ازهمین لینک های دانلود زدی با idm سرور خارج
رو حالت h+ سرعت بین 129 تا 150 متغیر بود و با سرور ایران نوسان شدید داشت سرعت بین 340 تا 960 بود
رو حالت lte سرعت بین 420 تا 580 متغیر بود و با سرور ایران داشت سرعت بین 550 تا 590 بود
به نظرت یکم عجیب نیست؟
naser.051
20-11-2015, 01:13
ایرانسل ترافیک با حجم 30 گیگ با اعتبار6 ماهه اینو میشه کل حجمشو تو یک ماه مصرف کرد یا اینکه 30 گیگ حجم تقسیم به 6ماه و هرماه به مقدار معین بیشتر نمیشه استفاده کرد؟ کسی همچین چیزی خریده تا حالا؟ من 15 گیگ ترافیک بود تقسیم شده بود به سه ماه و هرماهبیشتر از 5گیگ نمیشد استفاده کرد اگر 5 گیگ رو مصرف میکردم باید صبر میکردم که ماه تموم بشه تا 5 گیگ بعدی میخوام ببینم این ترافیک با حجم 30 گیگ با اعتبار6 ماهه مثل همین سه ماه هست؟
Sir.DarKNesS
20-11-2015, 05:19
ایرانسل ترافیک با حجم 30 گیگ با اعتبار6 ماهه اینو میشه کل حجمشو تو یک ماه مصرف کرد یا اینکه 30 گیگ حجم تقسیم به 6ماه و هرماه به مقدار معین بیشتر نمیشه استفاده کرد؟ کسی همچین چیزی خریده تا حالا؟ من 15 گیگ ترافیک بود تقسیم شده بود به سه ماه و هرماهبیشتر از 5گیگ نمیشد استفاده کرد اگر 5 گیگ رو مصرف میکردم باید صبر میکردم که ماه تموم بشه تا 5 گیگ بعدی میخوام ببینم این ترافیک با حجم 30 گیگ با اعتبار6 ماهه مثل همین سه ماه هست؟
خیر حتی میتونید ههمشو توی 1 روز استفاده کنید:n41:
- - - Updated - - -
خیر حتی میتونید ههمشو توی 1 روز استفاده کنید:n41:
برای من برعکسه ، سرعت دانلود از سرور خارجی 600-700 هست ، دانلود از سرور های داخلی 200-250 !
توی شیراز این منظقه ای که هستیم تا دیشب آنتن 3G فول بود ولی الان اصلا آنتن نمیده !
دارن کاری می کنن ؟
- - - Updated - - -
توی شیراز این منظقه ای که هستیم تا دیشب آنتن 3G فول بود ولی الان اصلا آنتن نمیده !
دارن کاری می کنن ؟
ایرانسل سرعت دانلود از سایتهای خارجی را کم کرده من الان از سرور خودم دارم به زور 100 کیلوبایت میگیرم
از سایتهای داخلی 1.5 مگ در ثانیه
-------------
بعد از 5 دقیقه سرعت داخلی هم اومد ریوی 100 کیلو
با آنتن کامل 4G
Masoud 206-16v
20-11-2015, 11:12
ایا مدل e3372 رو خریدین؟الان قیمتش تو همون سایت 119000تومان بعد یک سوال از نمایندگی ایرانسل شهرتون براتون فرستادن دیگه؟ پرداخت در محل چجوری انجام شد پول نقد دادین یا کارت خان داشتن؟الان با lte سرعت دانلود چقده؟ با 3g چقده؟ لطفا به سوالاتم دقیق جواب بدین
بله دوست عزيز مدل E3372 رو خريدم و سيم كارت با خود دانگل بودش و از سايتي كه معرفي كردم خريد اينترنتي انجام شد و يك روز بعد به آدرسي كه در سايت ثبت بود ارسال كردند و كارت خوان نداشت اما از طريق تلفن همراه بحساب بنده ي خداي كه آورده بودش واريز كردم و پول نقد هم ميشد داد.
با ٤جي تا ١مگ و ٣جي ٤٠٠/٥٠٠ كيلو بايت
اما ي مشكلي ار ديروز تا حالا قطعي و عدم دسترسي به اينترنت پيدا كرده خدا كنه درستش كنن چون ي بسته ١٠٠گيگ يكساله و هزينه اي دانگل و يدونه روتر mr3420 تي پي لينك رو دستم انداخته تا حالا.
ایرانسل سرعت دانلود از سایتهای خارجی را کم کرده من الان از سرور خودم دارم به زور 100 کیلوبایت میگیرم
-------------
با آنتن کامل 4G
با اینکه الان همه کاربرا حاضرند قسم بخورند که سرعت داخلی و خارجی با هم فرق دارند.ولی اگر به پشتیبانی زنگ بزنید به کلی منکر این موضوع میشند!!
حتی یک مورد خودم به ایرانسل زنگ زدم .اپراتور بیچاره اصلا متوجه منظور من هم نمیشد.!!
- - - Updated - - -
-------------
با آنتن کامل 4G
با اینکه الان همه کاربرا حاضرند قسم بخورند که سرعت داخلی و خارجی با هم فرق دارند.ولی اگر به پشتیبانی زنگ بزنید به کلی منکر این موضوع میشند!!
حتی یک مورد خودم به ایرانسل زنگ زدم .اپراتور بیچاره اصلا متوجه منظور من هم نمیشد.!!
binaafarin
20-11-2015, 11:54
ممنون
آره بندري هستم.:n16:
پس با خيال راحت برم برا دانلود :n06:
راستي مودم هاي 4جي قابليت اين رو دارن كه nat رو اپن كرد ؟
شما کجای بندرعباس هستی؟
4جی ایرانسل اوضاعش چطوره؟سرعت دانلودتون چقدره؟
Masoud-Susa
20-11-2015, 13:10
-------------
با آنتن کامل 4G
خب اینترنت ملی یعنی همین دیگه؛ سرعت دانلود از سرورهای داخل بالا و سرعت اینترنت بین المللی همونی که قبلا بود!
- آيا با راهاندازي شبكه ملي اطلاعات ارتباط اينترنتي من قطع ميشود؟
خير، در اين ساختار دسترسي کاربران به کليه سايتهاي داخل کشور با سرعت بالاتر و قيمت ارزانتر برقرار شده و دسترسي به اينترنت بصورت فعلي باقي ميماند.
منبع و ادامه... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahdi_z100
20-11-2015, 13:49
همشونیه مشت دزد بی شرفن
من دیشب دو تا طرح 1000 توننی 2 تا 6 و 6 تا 12 زدم کلا 1700 مگ تونستم دان کنم . با سرعت 120k
الان که ساعت 1 بعد از ظهره با سرعت 4m داره دان میکنه
- - - Updated - - -
همشونیه مشت دزد بی شرفن
من دیشب دو تا طرح 1000 توننی 2 تا 6 و 6 تا 12 زدم کلا 1700 مگ تونستم دان کنم . با سرعت 120k
misam5526
20-11-2015, 14:00
همشونیه مشت دزد بی شرفن
خب عزیز من، حتماً چند نفر دیگه مثل خودت، در اون محدوده شبا میخوان دانلود کنن!! نتیجش این میشه نهایت سرعت دکل کمتر میشه
روزا چون حجم گرونه کسی دانلود نمیکنه که... طبیعیه سرعت بالا میره!!
خب اینترنت ملی یعنی همین دیگه؛ سرعت دانلود از سرورهای داخل بالا و سرعت اینترنت بین المللی همونی که قبلا بود!
- آيا با راهاندازي شبكه ملي اطلاعات ارتباط اينترنتي من قطع ميشود؟
خير، در اين ساختار دسترسي کاربران به کليه سايتهاي داخل کشور با سرعت بالاتر و قيمت ارزانتر برقرار شده و دسترسي به اينترنت بصورت فعلي باقي ميماند.
منبع و ادامه... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به عبارت دیگر اینترنت ملی یعنی چپاول بیشتر شرکت ها
فروش اینترانت به قیمت اینترنت
فقط این که داخل کشور دریا که هیچی آب جوب هم نداریم که کوسه و کشتی هاش به کابل ها گیر کنه . باید دنبال یه بهانه دیگه ای باشن .
naser.051
20-11-2015, 16:20
بله دوست عزيز مدل E3372 رو خريدم و سيم كارت با خود دانگل بودش و از سايتي كه معرفي كردم خريد اينترنتي انجام شد و يك روز بعد به آدرسي كه در سايت ثبت بود ارسال كردند و كارت خوان نداشت اما از طريق تلفن همراه بحساب بنده ي خداي كه آورده بودش واريز كردم و پول نقد هم ميشد داد.
اما ي مشكلي ار ديروز تا حالا قطعي و عدم دسترسي به اينترنت پيدا كرده خدا كنه درستش كنن چون ي بسته ١٠٠گيگ يكساله و هزينه اي دانگل و يدونه روتر mr3420 تي پي لينك رو دستم انداخته تا حالا.
این مودم وای فای داره؟
والا من که کارم با نت هست اصلا قطعی ندیدم شما مطمنین ایراد از مودم نیست یا پرش انتن ندارین؟ یک کار کنید برید تو یک بلوار یا خیابان که پهن باشه اونجا امواج دقیق تر عمل میکنه نمیگم قویتر اما سیگنال دریافتی دقیق تر به دستتون میرسه در ساعات که قطعی دارین همون لحطه برید جای که گفتم به مدت 30 ثانیه تا 2 دقیقه اونجا باشید اگر قطعی داشتید بگید چون خیلی فاکتور ها مطرح هست مثلا POWER ERROR که هرچی مقدارش کمتر باشه سیگنال دقیقتر و شفاف تر میرسه دست کاربر
alireza3dshadow
20-11-2015, 17:45
-------------
با آنتن کامل 4G
من چند شبه دارم دانلود میکنم مثلا از سرور های آپلودبوی که کلا از مدار خارج شده در حد 10 کیلوبایت
سرورهای ریو اپلود و 4آپلود با تعداد لینک بالا 200 کیلو بایت
و سایتی مثل ---------- ---------- که برنامه دانلود کنم اونم سرعتش محدود شده !!!
ولی در عجبم یک سرور دیگه پیدا کردم تو ایران که اسمش نمیگم سرعت نرمال در حد 1-1/5 مگ !!
4 شب روی هم 36 گیگ دانلود کردم که دیشب فقط 6 گیگ تونستم بگیرم من احتمال میدم از روی سرورهایی که دانلود میشه شناسایی میکنن و محدودشون میکنن اسپید تست همون موقع بالای 6 مگ میده
امشب چندتا سرور خارجی تست میکنن ببینم نتیجه چی میشه این موضوع هیچ ربطی به ترافیک و شلوغی شبکه نداره
از عمد سرعت های داخلی و خارجی کم کردن :V32:
- - - Updated - - -
-------------
با آنتن کامل 4G
من چند شبه دارم دانلود میکنم مثلا از سرور های آپلودبوی که کلا از مدار خارج شده در حد 10 کیلوبایت
سرورهای ریو اپلود و 4آپلود با تعداد لینک بالا 200 کیلو بایت
و سایتی مثل ---------- ---------- که برنامه دانلود کنم اونم سرعتش محدود شده !!!
ولی در عجبم یک سرور دیگه پیدا کردم تو ایران که اسمش نمیگم سرعت نرمال در حد 1-1/5 مگ !!
4 شب روی هم 36 گیگ دانلود کردم که دیشب فقط 6 گیگ تونستم بگیرم من احتمال میدم از روی سرورهایی که دانلود میشه شناسایی میکنن و محدودشون میکنن اسپید تست همون موقع بالای 6 مگ میده
امشب چندتا سرور خارجی تست میکنن ببینم نتیجه چی میشه این موضوع هیچ ربطی به ترافیک و شلوغی شبکه نداره
از عمد سرعت های داخلی و خارجی کم کردن :V32:
Masoud 206-16v
20-11-2015, 17:48
این مودم وای فای داره؟
والا من که کارم با نت هست اصلا قطعی ندیدم شما مطمنین ایراد از مودم نیست یا پرش انتن ندارین؟ یک کار کنید برید تو یک بلوار یا خیابان که پهن باشه اونجا امواج دقیق تر عمل میکنه نمیگم قویتر اما سیگنال دریافتی دقیق تر به دستتون میرسه در ساعات که قطعی دارین همون لحطه برید جای که گفتم به مدت 30 ثانیه تا 2 دقیقه اونجا باشید اگر قطعی داشتید بگید چون خیلی فاکتور ها مطرح هست مثلا POWER ERROR که هرچی مقدارش کمتر باشه سیگنال دقیقتر و شفاف تر میرسه دست کاربر
ممنون از پيشنهادتون،دانگل خير واي فاي نيست اما از روتر TP LINK TL-MR3420 استفاده كردم تا اينترنت رو بصورت وايرلس به مصرف كننده هاي ديگه بروسونه.
پرش آنتن نداره و ٤خط پر و ثابت هست روي٤جي و روي ٣جي هم فول بعضي مواقع ي دفعه اينترنت ندارم و چند دقيقه بعد دوباره بر ميگيره به احتمال ميدم كه از خود شبكه باشه چون سيم رايتل كه قرار ميدم هيچ مشكلي ندارم.
alireza3dshadow
20-11-2015, 17:53
4 جی ایرانسل
اینترنت واقعی اینه
دوست عزیز این تست چه ساعتی هست ؟؟
من 4 شبه درگیر 8 گیگ نرم افزار متلب هستم که از ---------- دانلود کنم نصفشو تونستم بگیرم !!!
پیرم کرد امشب مجبورم برم از نت پارس آنلاین باقی موندشو دان کنم
binaafarin
20-11-2015, 18:58
دوستان اقا رضا درمورد فیلتریگ هوشمند و شبکه ملی اطلاعات صحبت کردند
میخواستم بدونم دقیقا چه اتفاق ی قراره بیوفته؟
با کامل شدن فازهای فیلترینگ یعنی فیل 0تر شکنا ازکارمیوفتند کلا؟ بعد فرقش با شبکه ملی چیه؟ اگر قراره شبکه ملی اطلاعات بیاد میشه اینترانت دیگه نیازی به فیلتر شدن نداره
mohebronaldo
20-11-2015, 22:16
جناب من چی سوال کردم شما چقد بی ربط جواب دادی نمیدونی جواب گمراه کننده نده
عزیز من من جسارت نکردم.پهنای باند ایرانسل منطقه با منطقه با جا با جا فرق داره.شما یه تست بگیرید متوجه میشید که سرعت چقدر فرق داره
naser.051
21-11-2015, 01:24
یک سوال این حجم رو کا الان خریدی براتون مقدور هست که یکجا مصرف کنید؟ مثلا من یک بسته 3ماه 15 گیگ داشتم ماهی 5گیگ بیشتر نمیبشد استفاده کرد باید صبر میگردم که ماه عوض بشه در ماه بعدی 5 گیک دیگر یک لطفی بکنید چک کنید ببینید میشه یکجا مصرف کرد یا برا شما هم تقسیم شده به 12 ماه؟
Masoud 206-16v
21-11-2015, 07:23
یک سوال این حجم رو کا الان خریدی براتون مقدور هست که یکجا مصرف کنید؟ مثلا من یک بسته 3ماه 15 گیگ داشتم ماهی 5گیگ بیشتر نمیبشد استفاده کرد باید صبر میگردم که ماه عوض بشه در ماه بعدی 5 گیک دیگر یک لطفی بکنید چک کنید ببینید میشه یکجا مصرف کرد یا برا شما هم تقسیم شده به 12 ماه؟
چك ميكنم و اطلاع ميدم.
Masoud 206-16v
21-11-2015, 07:25
چك ميكنم و اطلاع ميدم.
خب عزیز من، حتماً چند نفر دیگه مثل خودت، در اون محدوده شبا میخوان دانلود کنن!! نتیجش این میشه نهایت سرعت دکل کمتر میشه
دوست عزیز شما اگر برای چهار نفر نهار درست کنی و بعد ده نفر رو دعوت کنی همه گرسنه میمانند این دقیقا کاریه که ایرانسل پس از ارائه طرح های یک شبه انجام داده یعنی همان پهنای باندی که قبلا تحت عنوان طرح های بلند مدت فروخته بود رو اومده دوباره داره ازش پول در میاره. شما فکر میکنی رو چه حساب هر گیگ رو صدتا تک تومن میدن! چون هزینه ای براش نکردن چون از جنس فروخته شده دارن دوباره پول در میارند.واگذاری بسته و طرح نسبت به پهنای باند موجود یک ضریب و استاندارد مشخص داره. زمانیکه بدون افزایش پهنای باند فقط بی حد و حساب بسته میفروشند نتیجه همین میشه که همه ناراضی هستند جز اپراتور محترم. دوستانی که هزارتومن دادند اینچنین از کیفیت سرویس ناراحتند که البته حق هم دارند ببینید اون هایی که صد تومن و دویست تومن دادند و طرح بلند مدت گرفتن و الان شبها سرعتهای زیر صد و زیر پنجاه دارند چطورند! ایرانسل شورش رو در آورده.
misam5526
21-11-2015, 10:15
دوست عزیز شما اگر برای چهار نفر نهار درست کنی و بعد ده نفر رو دعوت کنی همه گرسنه میمانند این دقیقا کاریه که ایرانسل پس از ارائه طرح های یک شبه انجام داده یعنی همان پهنای باندی که قبلا تحت عنوان طرح های بلند مدت فروخته بود رو اومده دوباره داره ازش پول در میاره. شما فکر میکنی رو چه حساب هر گیگ رو صدتا تک تومن میدن! چون هزینه ای براش نکردن چون از جنس فروخته شده دارن دوباره پول در میارند.واگذاری بسته و طرح نسبت به پهنای باند موجود یک ضریب و استاندارد مشخص داره. زمانیکه بدون افزایش پهنای باند فقط بی حد و حساب بسته میفروشند نتیجه همین میشه که همه ناراضی هستند جز اپراتور محترم. دوستانی که هزارتومن دادند اینچنین از کیفیت سرویس ناراحتند که البته حق هم دارند ببینید اون هایی که صد تومن و دویست تومن دادند و طرح بلند مدت گرفتن و الان شبها سرعتهای زیر صد و زیر پنجاه دارند چطورند! ایرانسل شورش رو در آورده.
من هم کلا با این کارای تبلیغاتی ایرانسل مخالفم.....
فقط طرز فکر جماعت ایرانی رو بعضی از جاها درک نمیتونم کنم (نمونش هجوم برای خرید پراید قسطی!!)
کلا ملت هجوم برنده ای هستیم در بعضی از موارد ... حالا اینترنت باش با یه طرح ارزون یا برنج باشه به اسم یارانه کالا یا سینما باشه به اسم روز رایگان !!!!
دوست عزیز این تست چه ساعتی هست ؟؟
من 4 شبه درگیر 8 گیگ نرم افزار متلب هستم که از ---------- دانلود کنم نصفشو تونستم بگیرم !!!
پیرم کرد امشب مجبورم برم از نت پارس آنلاین باقی موندشو دان کنم
برای شب هست.
شما اگر توی تایم رایگان می خواهی بگیری اول بفرست توی یه اکانت دیگه مثل 4upld.com یا گوگل درایو بعد از اونجا دانلود کن این طرح ایرانسل باعث شده سرعت سافت..98 بترکه
برای انتقال فایل به گوگل درایو یا دراپ باکس از این سایت استفاده کن
mahdi_z100
21-11-2015, 11:00
داستان میگی دوست عزیز . اگه کل منطقه هم دانلود کنن 4m نمیره روی 100k . پس چرا 2 شب قبلش کسی دانلود نمیکرد . اینها همش سیاسته واسه چاپیدن مردم
misam5526
21-11-2015, 13:47
داستان میگی دوست عزیز . اگه کل منطقه هم دانلود کنن 4m نمیره روی 100k . پس چرا 2 شب قبلش کسی دانلود نمیکرد . اینها همش سیاسته واسه چاپیدن مردم
اره همینی که جنابعالی میگی !!!!
ایرانسل از اونایی که عکس سرعتشون رو هرشب میزارن اینجا سرعتشونم بالاست نمیدزده فقط منتظر شخص شماست تا جیب شما رو با این روش خالی کنه (وگرنه کلا دزدی در این مملکت قبول دارم) ...
هر چیزی وقتی لوث شد ارزشش رو از دست میده !! ایرانسل و شرکتا واقعا دزدن! قبول دارم ولی در جای درست و دلیل واقعی و فنی گفته بشه بهتره نه اینکه هر کی هرجاش درد گرفت بگه اینا دزدن...
osta_ali
21-11-2015, 13:49
شما کجای بندرعباس هستی؟
4جی ایرانسل اوضاعش چطوره؟سرعت دانلودتون چقدره؟
سراه برق هستم.
سرعتش خوبه .بيشترين سرعتي كه ازش گرفتم 18 مگ بوده ولي ميانگين حدود 6 مگ هست زياد ثبات نداره.يه روز رو 1مگ هست يه روز 8 مگ و ......
naser.051
21-11-2015, 15:58
ایرانسل از اونایی که عکس سرعتشون رو هرشب میزارن اینجا سرعتشونم بالاست نمیدزده فقط منتظر شخص شماست تا جیب شما رو با این روش خالی کنه (وگرنه کلا دزدی در این مملکت قبول دارم) ...
هر چیزی وقتی لوث شد ارزشش رو از دست میده !! ایرانسل و شرکتا واقعا دزدن! قبول دارم ولی در جای درست و دلیل واقعی و فنی گفته بشه بهتره نه اینکه هر کی هرجاش درد گرفت بگه اینا دزدن...
ایرانسل سرعتش خوبه الان تو 9 منظقه در ساعت های مختلف مخصوصا ساعت 2 تا 6 صبح و 6 تا 12 ظهر تو شهر مشهد تست شده سرعتش بالاس ولی میدونین مشکل کجاس؟ مشکل اینجاس که بالانس شدیدی داره من با نرم افزار مانیتور کردم پهنای باند رو گراف اینجوری نشون میداد پهنای باند از 0 کیلوبایت میره رو 2 مگابیت و همینجوری نوسان شدیدی داره بعضیا که میگن قطعه واسه اینه این رو هم اضافه کنم که درحال جمع اوری اطلاعات بیشتر و مانیتورینگه بیشرفته تر هستیم نتیجه اعلام میشود
stere1980
21-11-2015, 17:22
ایرانسل فقط در حالت Only 4G و اون هم فقط با مودم بدرد استفاده میخوره!
من تا حالا با مودم از ایرانسل در بیرون خونه استفاده میکردم و از عمق فاجعه خبر نداشتم!
یه هفته انداختم توی گوشی هر جا رفتم دو خط آنتن در بهترین شرایط آنتن میداد و سرعت بسیار کم و جاهای زیادی کلا بدون آنتن بود، این نقشه پوشش نسل سه و چهار ایرانسل یه فریب و حقه بازی تبلیغاتی بیشتر نیست گول نخوردید.
ولی در عوض رایتل مثل شیر حتی داخل ساختمان هم در حالت اتوماتیک که میذاری میره روی 4G خودش و واقع عالیه
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
naser.051
21-11-2015, 17:40
ایرانسل فقط در حالت Only 4G و اون هم فقط با مودم بدرد استفاده میخوره!
من تا حالا با مودم از ایرانسل در بیرون خونه استفاده میکردم و از عمق فاجعه خبر نداشتم!
یه هفته انداختم توی گوشی هر جا رفتم دو خط آنتن در بهترین شرایط آنتن میداد و سرعت بسیار کم و جاهای زیادی کلا بدون آنتن بود، این نقشه پوشش نسل سه و چهار ایرانسل یه فریب و حقه بازی تبلیغاتی بیشتر نیست گول نخوردید.
ولی در عوض رایتل مثل شیر حتی داخل ساختمان هم در حالت اتوماتیک که میذاری میره روی 4G خودش و واقع عالیه
مودل مودم که استفاده میکنید چه؟ بامودم در حالت 3g , در حالت4g هرکدوم چقد سرعت دارین؟ ایا انتن دهی مودم بهتر از گوشیه؟
*Forgotten*
21-11-2015, 19:08
سلام
این 10 گیگ اینترنت هدیه که با خرید مودم e3372 فعال میشه رو چطوری باید فعال کنم !؟
من از راستین بازار این مودم رو تهیه کردم که سیمکارت هدیه هم باهاش بود
ولی امروز رفتم یکی نمایندگی ها که بهم گفت باید داخل کارتن مودم ، برچسپ همراهش باشه اونو باید بامودم و سیکارت بیارید
ولی هیچ برچسپی داحل کارتن مودم ندیدم
بنظرتون برچسپ ها رو ازش برداشتن؟:n23:
- - - Updated - - -
سلام
این 10 گیگ اینترنت هدیه که با خرید مودم e3372 فعال میشه رو چطوری باید فعال کنم !؟
ولی امروز رفتم یکی نمایندگی ها که بهم گفت باید داخل کارتن مودم ، برچسپ همراهش باشه اونو باید بامودم و سیکارت بیارید
mehrdad..7
21-11-2015, 19:28
سلام
دوستان از بین دو مودم زیر شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟ نظر خودم اولی هست ولی ظرفیت باتریش کمه
1-huawei E 5577
2-tp-link m7350
دلیل فنی از نظر شما چی هست؟ ميخواید بگید بخاطر یوزر زیاد در ساعات شب افت سرعت دانلود داریم بله شما درست میگی ولی این یوزر های زیاد از کجا اومدن غیر از اینکه ایرانسل بهشون طرح فروخته؟ خوب اگه ایرانسل ضریب اشتراک رو رعایت بکنه افت سرعت در این حد نباید اتفاق بیافته. پس در حال حاضر یا باید پهنای باندش رو افزایش بده یا فروش طرح های شبانه رو متوقف بکنه یا حداقل محدودش بکنه به شهرها یا استانهایی که شرایط بهتری دارند وقتی نمیکنه یعنی داره دزدی میکنه دزدی از پهنای باند.حالا اینکه یکنفر دو نفر بیان بگن سرعت خوبه دروغ نمیگن ولی چیزی که من میبینم در اکثر نقاط وضع بشدت خراب شده.تو همین صفحه رو ببینید اگه دو نفر بگن خوبه هشت نفر دارن میگن خرابه.چرا کسی نمیگه همراه اول دزده!
naser.051
21-11-2015, 20:33
سلام
این ترافیک هدیه چه بخای چه نخای 7 روز بعد فعال میشه پس نگران نباش سوال دیگم اینکه با این مودم سرعت چند مگ هست؟
سلام
- - - Updated - - -
سلام
سلام
منظور نمایندگی شماره سریال روی کارتون مودم هستش که باید در سیستم ایرانسل برای فعال شدن 10 گیگ ترافیک ثبت بشه.
کارتون مودم رو همراه سیم کارت ببرید نمایندگی تا ترافیکتون فعال بشه.
در صمن یک هفته از زمان ثبت نام طول میکشه تا ترافیک فعال بشه
حتما برای تکمیل مدارک کارت ملی تون رو ببرید.
موفق باشید.
*Forgotten*
21-11-2015, 20:48
این ترافیک هدیه چه بخای چه نخای 7 روز بعد فعال میشه پس نگران نباش سوال دیگم اینکه با این مودم سرعت چند مگ هست؟
هنوز سیم کارت رو فعال نکردم وقتی بردم نمایندگی همچین حرف هایی بهم زد
ولی فکر کنم نمایندگی هیچی حالیش نیست
اینجور که فهمیدم فقط کافیه سیم کارت رو فعال کنم بعد از 7 روز هدیش فعال باید بشه و نیازی به چیز دیگه ای نیست!
در حالت 4g ایرانسل تل 1.5 گرفتم و با 3G رایتل هم تا 1 مگ البته بخاطر ماهیتش زیاد نمیتونم حرکتش بدم تا بهترین ساگنال رو بگیرم ولی با هاب usb از پشت کیس آوردم یه کان بهتر برای دریافت آنتن بهتر
بهترین روش برای دانگل یو اس بی برای حرکتش در هر طرف برای آنتن بهتر استفاده از روتر هستش
*Forgotten*
21-11-2015, 20:52
سلام
منظور نمایندگی شماره سریال روی کارتون مودم هستش که باید در سیستم ایرانسل برای فعال شدن 10 گیگ ترافیک ثبت بشه.
موفق باشید.
مطمئنید باید خود مودم هم در سیستمشون ثبت بشه ؟
چون یکی از بچه ها گفت سیم فعال بشه ok میشه
- - - Updated - - -
سلام
موفق باشید.
stere1980
21-11-2015, 20:56
مودل مودم که استفاده میکنید چه؟ بامودم در حالت 3g , در حالت4g هرکدوم چقد سرعت دارین؟ ایا انتن دهی مودم بهتر از گوشیه؟
آنتن دهی مودم بسیار بهتر از گوشی هست مثلا وقتی با گوشی اصلا آنتن فورجی ندارید مودم به شما سه خط آنتن میده و اگر مثلا با گوشی دو خط آنتن دارید با مودم فول آنتن میشه
البته مودم های هوایی خیلی خوبن و قوی هستند.
مودم e5373 هوایی
در حالت تریجی تا ۶مگ
در حالت فورجی تا ۱۸مگ
- - - Updated - - -
اگه شماره سریال مودم در ایرانسل ثبت نشه ترافیک فعال نمیشه
در ضمن باید سیم کارتتون رو هم ثبت نام کنید در نمایندگی ایرانسل و دادن کپی کارت ملی در غیر این صورت سیم کارتتون هم تعلیق میشه
.............
*Forgotten*
21-11-2015, 21:12
اگه شماره سریال مودم در ایرانسل ثبت نشه ترافیک فعال نمیشه
در ضمن باید سیم کارتتون رو هم ثبت نام کنید در نمایندگی ایرانسل و دادن کپی کارت ملی در غیر این صورت سیم کارتتون هم تعلیق میشه
.............
توی سایت ایرانسل فقط این جمه گفته شده و از مودم حرفی نزده:
"- این بسته هدیه به کسانی تعلق می گیرد که سیم کارت موجود در بسته را فعال کرده باشند.
"
در ضمن برای اونا فقط این مهمه که سیمکارتشون و مودم هاشون فروخته بشه حالا میخاد از طریق واسطه باشه مثلا ازشون این مودم ها توسط فروشنده هایی خریداری میشه و دوباره فروخته میشه
به اون ها هیچ مربوط نیست که من با مودمم چیکار میکنم فوقش هدیه رو نمیدن:n02:
من در تابستان در یک جشنواره فروش اینترنتی مودم فور جی ایرانسل خریدم که به همراه سیم کارت هدیه و 12 گیگ اینترنت هدیه سه ماهه بود. مودم و سیم کارت پستی به دستم رسید و پستچی همان جا بسته سیم کارت را باز کرد و مشخصات من را در فرم همراهش ثبت کرد و چند برچسب بارکد همراه سیم کارت را نیز برداشت که شماره سریال و شماره سیم کارت روی آنها بود. با این وصف به نظرم منظور نمایندگی ایرانسل از سریال همین برچسب های بارکدی است که در بسته بندی پلاستیکی سیم کارت وجود دارد. اینترنت هدیه سیم کارتی که دریافت کردم بعد از گذشت سه روز از ثبت نام فعال شد.
*Forgotten*
21-11-2015, 21:22
من در تابستان در یک جشنواره فروش اینترنتی مودم فور جی ایرانسل خریدم که به همراه سیم کارت هدیه و 12 گیگ اینترنت هدیه سه ماهه بود. مودم و سیم کارت پستی به دستم رسید و پستچی همان جا بسته سیم کارت را باز کرد و مشخصات من را در فرم همراهش ثبت کرد و چند برچسب بارکد همراه سیم کارت را نیز برداشت که شماره سریال و شماره سیم کارت روی آنها بود. با این وصف به نظرم منظور نمایندگی ایرانسل از سریال همین برچسب های بارکدی است که در بسته بندی پلاستیکی سیم کارت وجود دارد. اینترنت هدیه سیم کارتی که دریافت کردم بعد از گذشت سه روز از ثبت نام فعال شد.
درسته اگه فقط سیم فعال بشه چیز دیگه ای نیاز نیست برای دریافت هدیه
در مورد برچسپ ها منظورش برچسپ های موجود همراه سیم نبود چون گفت باید با خود مودم(داخل کارتن) همراه باشه و بعدش هم گفت مودم های من که اینجوریه :n02: بعدش یه نمونه برچسپ هم نشون داد که روی اون فرم پرشدش موجود بود
البته خودش همین مودمو با قیمت 220 ت میفروخت :n02:
در ضمن روی کارتن هم یه برچسپ سریالش موجوده ولی بازم میگفت باید برچسپ فابریک همراهش باشه
خلاصش به هیچ صراطی مستیم نبود خود کارتن و مودم هم قبول نمیکنه باید برچسپش همراهش باشه:n09:
Masoud 206-16v
21-11-2015, 22:52
درسته اگه فقط سیم فعال بشه چیز دیگه ای نیاز نیست برای دریافت هدیه
در مورد برچسپ ها منظورش برچسپ های موجود همراه سیم نبود چون گفت باید با خود مودم(داخل کارتن) همراه باشه و بعدش هم گفت مودم های من که اینجوریه :n02: بعدش یه نمونه برچسپ هم نشون داد که روی اون فرم پرشدش موجود بود
البته خودش همین مودمو با قیمت 220 ت میفروخت :n02:
در ضمن روی کارتن هم یه برچسپ سریالش موجوده ولی بازم میگفت باید برچسپ فابریک همراهش باشه
خلاصش به هیچ صراطی مستیم نبود خود کارتن و مودم هم قبول نمیکنه باید برچسپش همراهش باشه:n09:
سلام
من يك هفته هم گذشت و هيچ خبري نشد و روزي هم كه سيم رو فعال كردم شماره IMEI دانگل رو هم گرفت (دفتر خدمات ) اما خبري از هديه ي ١٠گيگ نيست.
شبي با شماره٧٠٠ تماس گرفتم و با اپراتور صحبت كردم گفتم ٢ماهه كه طرح هداياي رو از روي دانگل و مودمها برداشتن و گفت بايد از اون سايتي كه خريد كرديد پيگيري كنيد كه چرا توضيح ندادن اين سيمها ديگه هديه روشون نيست.
من از راستين بازار تهيه كرده بودم و صبح وقت كردم ي تماس باهاشون ميگيرم.
در ضمن از ساعت ٥بعدازظهر اوضاع ٣جي و ٤جي ايرانسل خرابه و آنتن پرشي داره.اما رايتل خير
شيراز / تاچارا
naser.051
21-11-2015, 23:08
اقا من موندم e3372 بخرم یا e 8231 بخرم ؟؟؟؟؟؟دنبال مودم هستم که 4g باشه وای فای داشته وبه شکل فلش usb باشه الان به نظرتون کدوم بخرم؟ خب من بیام e3372 همه چیزش خوبه اما وای فای نداره و اگر بیام بخرم وای فای داره اما 4g نیست گیج شدم کدوم بخرم؟
اقا من موندم e3372 بخرم یا e 8231 بخرم ؟؟؟؟؟؟دنبال مودم هستم که 4g باشه وای فای داشته وبه شکل فلش usb باشه الان به نظرتون کدوم بخرم؟ خب من بیام e3372 همه چیزش خوبه اما وای فای نداره و اگر بیام بخرم وای فای داره اما 4g نیست گیج شدم کدوم بخرم؟
مدل usb که هم 4g باشه هم wifi داشته باشه، هواوی e8278 هست
*Forgotten*
21-11-2015, 23:38
شما میتونید برای وایفا یه کارت شبکه بیسیم (به صورت جدا) تهیه کنید که ارزانتر هم در میاد
ولی انتظار نداشته باشید با 120 تومن یه دانگل 4 جی و وایفا دار داشته باشید
نداشتن وایفا در مودم e3372 هم دلیلش اینه که شرکت هواوی یه مودم 4 جی با قیمت بسیار مناسب معرفی کرده
اگه این مدل فوق وایفا میداشت ایرانسل اینو نزدیک 400 هم میدادش
naser.051
22-11-2015, 00:17
شما میتونید برای وایفا یه کارت شبکه بیسیم (به صورت جدا) تهیه کنید که ارزانتر هم در میاد
ولی انتظار نداشته باشید با 120 تومن یه دانگل 4 جی و وایفا دار داشته باشید
نداشتن وایفا در مودم e3372 هم دلیلش اینه که شرکت هواوی یه مودم 4 جی با قیمت بسیار مناسب معرفی کرده
اگه این مدل فوق وایفا میداشت ایرانسل اینو نزدیک 400 هم میدادش
عزیز مسله پولش نیست برام من امکانات گفته شده رو میخوام
مدل usb که هم 4g باشه هم wifi داشته باشه، هواوی e8278 هست
e8278 این مدل فقط فروشگاه های خارجی میفروشن من بخوام از خرج خرید کنم هزینه گمروک و کارمزد میگیره کسی که اینو از خارج برام وارد کنه اینا به کنار دم نمیتونه به شخص وارد کننده اعتماد کنه چون اول پول میگیرن اگر پول گرفت کلاهبرداری کرد مودم تحویل نداد چی؟ ایا شما تو ایران جای سراغ دارین بفروشن؟
Gamexland
22-11-2015, 00:40
دوستان ببخشید من یه سوال تکراری رو میپرسم.
الان من بخوام ساعت 2 تا 6 صبح طرح فعال کنم تست کنم منطقه خودمو چه کدی رو باید بزنم؟ بعد سر ساعت 6 بسته غیرفعال میشه و میره از تعرفه آزادم استفاده میکنه؟
ممنون میشم بگید که امشب یه تستی بزنم
ساعت 610
بسته 6 تا 12
4 جی
با مودم huawei e5372t
ساعت 631
بسته رو هم با نرم افزار ایرانسل من خریدم و لحظه ای میشه چک کرد از کدوم بسته داره استفاده می کنه
با احتساب آپلود برای دانلود فایل 4.03 گیگی 4.6 کم کرده
mahdi_z100
22-11-2015, 11:47
[QUOTE=misam5526;8745491]اره همینی که جنابعالی میگی !!!!
هر چیزی وقتی لوث شد ارزشش رو از دست میده !! ایرانسل و شرکتا واقعا دزدن! قبول دارم ولی در جای درست و دلیل واقعی و فنی گفته بشه بهتره نه اینکه هر کی هرجاش درد گرفت بگه اینا دزدن...[/QUOTE
حالا که داره میدزده خوبش می دزده . شما هم فک کنم چیزی از ایرانسل بهت میرسه که شورشو میزنی .
مگه توی یه منطقه چند نفر باهم از یه دکل استفاده میکنه که اینهمه سرعتش میاد پایین . کلا مد شده هر کی با هر چیزی حال میکنه میگه خوبه فلان لقه بقیه . حتما بقیه غیر خودم اسکلن . مگه استناد سرعت خوب اینجا هستش ؟ من چند نفر دیگه دیدم گه همین مشکل رو داشتن . ساعت بسته شبانه که تموم میشه میشه موشک . حالا شما برو با همون دزدا حال کن . حالا خوبه رئیس دزدا صاحب ایرانسه وگر نه چی میگفتی
- - - Updated - - -
Masoud 206-16v
22-11-2015, 15:44
سلام دوستان من اين آنتن رو واسه دانگل e3372 قصد سفارش دارم و دوستاني كه تمايل به خريد دارن البته فقط سه تا ميتونم سفارش بدم بقيمت ٨٤ هزار تومن است.
خواستيد به پي وي من پيغام بزاريد.
سلام
دوستان من بسته 1 ماهه دارم الان اگه بخوام 2 شب تا 6 بسته 10 گیگ بخرم چجوری میشه؟
ممنون
steveaustin
22-11-2015, 18:58
سلام
دوستان من بسته 1 ماهه دارم الان اگه بخوام 2 شب تا 6 بسته 10 گیگ بخرم چجوری میشه؟
ممنون
مشکلی نداره میتونید همزمان از هر دو بسته استفاده کنید، همینکه ساعت 2 بشه از حجم شبانتون کم میشه و بعد از اتمام حجم شبانه از حجم عادی کم میشه
naser.051
22-11-2015, 20:48
سلام دوستان من اين آنتن رو واسه دانگل e3372 قصد سفارش دارم و دوستاني كه تمايل به خريد دارن البته فقط سه تا ميتونم سفارش بدم بقيمت ٨٤ هزار تومن است.
خواستيد به پي وي من پيغام بزاريد.
حالا چرا میخای انتن بخری؟
mehrdadgt
22-11-2015, 21:33
سلام. دوستان ممنون میشم کمک کنید. مودم 4g ایرانسل گرفتم ولی مصرف اینترنتش خیلی بالاست و سریع ترافیک تموم میشه. تنظیمات خاصی داره؟ ممنون میشم کمک کنید
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
mehrdadgt
22-11-2015, 21:36
سلام. دوستان ممنون میشم کمک کنید. مودم 4g ایرانسل گرفتم ولی مصرف اینترنتش خیلی بالاست و سریع ترافیک تموم میشه جوری که الان 48 ساعته با وبگردی و تلگرام و این چیزا و بدون دانلود حدود 1 گیگ مصرف کرده. تنظیمات خاصی داره؟ ممنون میشم کمک کنید
stere1980
22-11-2015, 22:53
سلام. دوستان ممنون میشم کمک کنید. مودم 4g ایرانسل گرفتم ولی مصرف اینترنتش خیلی بالاست و سریع ترافیک تموم میشه جوری که الان 48 ساعته با وبگردی و تلگرام و این چیزا و بدون دانلود حدود 1 گیگ مصرف کرده. تنظیمات خاصی داره؟ ممنون میشم کمک کنید
هیچ تنظیمی نداره حتما برنامه های گوشیت داره آپدیت میشه در پس زمینه، تلگرام که حتما عکس ها ها و ویدئوها و فایل بصورت اتوماتیک دانلود میشه طبیعی هست که اینقدر مصرف کردی
mehrdadgt
22-11-2015, 22:56
نه دوست عزیز. با دیتا گوشیم که وصل میشم به 4g ایرانسل اصلا انقد مصرف ندارم. ولی خودم یه بار چک کردم. از بازار یه نرم افزار دانلود کردم حجمو دو برابر کم کرد
naser.051
23-11-2015, 00:00
نه دوست عزیز. با دیتا گوشیم که وصل میشم به 4g ایرانسل اصلا انقد مصرف ندارم. ولی خودم یه بار چک کردم. از بازار یه نرم افزار دانلود کردم حجمو دو برابر کم کرد
کل مصرفم 2 گیگ بوده 4 گیگ کم کرده جالبه اینو شما اسمشو چی میزارین؟ ایا دوزدی نیست؟
mehrdadgt
23-11-2015, 00:03
دقیقا دزدیه دیگه. کل اینترنتم زیر و رو کردم راه حلی پیدا نکردم
bilmazlar
23-11-2015, 07:48
کل مصرفم 2 گیگ بوده 4 گیگ کم کرده جالبه اینو شما اسمشو چی میزارین؟ ایا دوزدی نیست؟
شما به این مودم چه سیستمهایی رو وصل کردین؟ اصلن نوع مودم چیه؟ از این USBها یا از اینایی که وایفای دارن و میشه چند تا دستگاه رو بهش وصل کرد؟
از کجا متوجه شدین که خودتون دقیقن چه مقدار مصرف کردین؟ نرمافزار مانیتورینگ روی سیستمهاتون دارین که مقدار مصرف رو ثبت کنه؟
در ضمن ترافیک اینا فکر کنم مجموع دانلود و آپلود رو با هم حساب میکنه. البته قاعدتن، مقدار آپلود کمه. اما به هر حال هر دو تا رو باید آمارش رو داشته باشین.
------------------------------------------
اگه 100% مطمئن باشین که ترافیکتون مثلن 1 گیگ بوده اون 2 گیگ مصرف نشون داده، حتمن مثل این ماشینای دیزلی فولکس برنامه مودم رو دستکاری کردن که مصرف رو دو برابر نشون بده.:n02:
mehrdadgt
23-11-2015, 07:57
شما به این مودم چه سیستمهایی رو وصل کردین؟ اصلن نوع مودم چیه؟ از این USBها یا از اینایی که وایفای دارن و میشه چند تا دستگاه رو بهش وصل کرد؟
از کجا متوجه شدین که خودتون دقیقن چه مقدار مصرف کردین؟ نرمافزار مانیتورینگ روی سیستمهاتون دارین که مقدار مصرف رو ثبت کنه؟
در ضمن ترافیک اینا فکر کنم مجموع دانلود و آپلود رو با هم حساب میکنه. البته قاعدتن، مقدار آپلود کمه. اما به هر حال هر دو تا رو باید آمارش رو داشته باشین.
------------------------------------------
اگه 100% مطمئن باشین که ترافیکتون مثلن 1 گیگ بوده اون 2 گیگ مصرف نشون داده، حتمن مثل این ماشینای دیزلی فولکس برنامه مودم رو دستکاری کردن که مصرف رو دو برابر نشون بده.:n02:
مودم lh92. از طریق وای فای به گوشیم وصله فقط و هیچکس دیگه ازش استفاده نمیکنه. من همین مقدار مصرفو با دیتای گوشیم در حالت 4g دارم ولی اخرش کلی ترافیک واسم میمونه. از بازار یه نرم افزار دانلود کردم 11مگابایت.دقیقا 22 مگ ازم کم کرد. الان سه روزه با استفاده عادی 1200 مگ ازم کم کرده. قشنگ مشخصه که ترافیک دزدی داره
bilmazlar
23-11-2015, 08:08
مودم lh92. از طریق وای فای به گوشیم وصله فقط و هیچکس دیگه ازش استفاده نمیکنه. من همین مقدار مصرفو با دیتای گوشیم در حالت 4g دارم ولی اخرش کلی ترافیک واسم میمونه. از بازار یه نرم افزار دانلود کردم 11مگابایت.دقیقا 22 مگ ازم کم کرد. الان سه روزه با استفاده عادی 1200 مگ ازم کم کرده. قشنگ مشخصه که ترافیک دزدی داره
خیلی جالبه. اگه این جوری باشه دیگه آخر دزدیه. حتمن سفارش دادن براشون تو کد برنامه محاسبه حجم، یه ضرب در 2 بذاره. متأسفانه این مودمها چون لاکشده هستن سیمکارت شرکتهای دیگه روشون جواب نمیده. و الا یه تست با اونا میگرفتین معلوم میشد که اشکال واقعن از خود مودمه یا از سیستم اکانتینگ ایرانسل.
mehrdadgt
23-11-2015, 08:10
اتفاقا دوستم مودم تی پی لینک داره که آنلاکه. اونم همینجوریه. تازه رفت رایتل خرید گفت شاید مثلا مشکل از ایرانسله. ولی بدتر شد که بهتر نشد. اشتباه کردم یه گوشی نخریدم از هات اسپاتش استفاده کنم.حالا نمیدونم راهکار چیه واقعا
bilmazlar
23-11-2015, 08:47
نمیدونم.
من هم کنجکاو شدم. همین الآن با مودم هواوی E5577 با سیمکارت رایتل تست کردم. البته فقط کامپیوترم رو بهش وصل کردم با وایفای و یه فایل 10.5 مگی رو دانلود کردم. نرمافزار GlassWire جمع ترافیک آپلود و دانلودم رو 10.7 مگابایت ثبت کرد. تو سیستم ecare رایتل اعتبارم از 3009 مگابایت به 2998 مگابایت رسیده. یعنی 11مگابایت حجم کم کرده که درسته. به نظر میرسه که مودم من فعلن مشکلی نداره. شاید چون مودمم شرکتی نیست. یعنی مودم از اول باز بوده.
mehrdadgt
23-11-2015, 08:50
والا نمیدونم من با رایتل و مودم تی پی لینک که اونم شرکتی نیست تست کردم بازم مصرف خیلی بالا بود. بنظرتون اگه با 700تماس بگیرم کاری میکنن؟ یا میپیچینونن
mohebronaldo
23-11-2015, 08:57
والا نمیدونم من با رایتل و مودم تی پی لینک که اونم شرکتی نیست تست کردم بازم مصرف خیلی بالا بود. بنظرتون اگه با 700تماس بگیرم کاری میکنن؟ یا میپیچینونن
نه بابا پیگیری میکنن مشکلو
تست سرعت 3g اپراتور برتر!!! شیراز ساعت نه شب.
mehrdadgt
23-11-2015, 11:40
3g که کلا منطقه ماهم اراک تعطیله ولی 4g سرعتم تا یک و نیم مگ هم میره که اونم گیگ دزدی داره
من هم مودم هواوی دارم اما همیشه تستها با حسابهای ایرانسل درست بوده.
منبع تست شما باید خودم مودم باشه. نه نرم افزارهای روی سیستم. حتما جایی توی مودم داره که حجم بهش بدی و حجم مصرفی رو نشون بده .
اول یه موجودی از حجم بگیر توی مودم ست کن بعدش یک فایل 10 مگی دانلود کن ببین توی مودم چقدر نشون میده و همونو با ایرانسل مقایسه کن.
راستی مودمتو چند خریدی؟
توی بعضی از قندشکن ها وقتی 10 مگ مصرف می کنی عملا 20 مگ از ترافیکت کم میشه.
mehrdadgt
23-11-2015, 11:49
مودمو 320 گرفتم. نه قند شکن استفاده نمیکنم. ولی تست کردم. مثلا امروز یه نرم افزار 9 مگی دانلود کردم 12 مگ مصرف کرد. مصرفمم از برنامه ایرانسل من استفاده میکنم
mohammad_203
23-11-2015, 11:51
سرعت 3g تو قزوین کلا اومده پایین .تا 30 40 60 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیره.4g میشه تا 1.5 مگابایت در ثانیه دانلود کرد ولی 3g که عمومیت بیشتری داره خوب نیست اصلا.
زنگ هم زدیم 700 ولی اصلا رسیدگی نمیشه.فقط 6 صبح تا 7 صبح سرعت خوبه و باقی ساعات روز اصلا جالب نیست.کی قراره سرعت رو ببرن بالا.اینجوری از adsl 256 هم بدتره.
شما می تونی برای دانگل یه روتر 70 80 تومنی تهیه کنی و با اون وای فای داشته باشی.
یه چیزی شبیه این
کلا دانگلهای وای فای دار سیگنال خوبی تحویلت نمی دن.
مودمو 320 گرفتم. نه قند شکن استفاده نمیکنم. ولی تست کردم. مثلا امروز یه نرم افزار 9 مگی دانلود کردم 12 مگ مصرف کرد. مصرفمم از برنامه ایرانسل من استفاده میکنم
خوب این تقریبا درسته بالاخره یه دو مگ هم برای آپلوده و یک مگ هم چیزهای دیگه.
شما از توی مودم پلن تنظیم کن و برای تست از فایلهای حجیم استفاده کن مثلا 100 مگ.
برای من توی دانلود 4.03 گیگ 4.6 حجم کم کرد یعنی چیزی حدود 550 مگ آپلود خورده یعنی حدود یک هشتم دانلود میشه آپلود پس آپلود 10 مگ میشه تقریبا 1.25 مگ
mehrdadgt
23-11-2015, 12:16
خب دوست عزیز واسه چی باید 550 مگ بخوره؟ چجوری شما میگی درسته؟
خب دوست عزیز واسه چی باید 550 مگ بخوره؟ چجوری شما میگی درسته؟
برای آپلود. 32 تا کانکشن باید یه دیتایی برای سرور ارسال کنن تا پکتی packet رو بگیرند.
یه روش دیگه اینه که روی کانکشن ویندوزت کلیک کن و دریافت و ارسال اونجا رو یادداشت کن بعد یه فایل دانلود کن و مجموع ارسال و دریافت رو از مجموع قبلی کسر کن این میشه ترافیک مصرفی البته توی سرویس های adsl آپلود رایگانه و چیزی از ترافیک سرویس کم نمی کنه.
دریافت یا همون ( دانلود عامیانه ) 24 میلیون بایته تقسیم بر 1024 میشه 24208 کیلوبایت تقسیم بر 1024 میشه 23.64 مگابایت
ارسال هم میشه 7.54 مگابایت
مجموع مصرف = جمع این دو آیتم = مگابیت 31.18 MB نه Mb چون بی کوچیک بیته نه بایت و اگر بخواهی به بیت بگی میشه 249.99 مگابیت 31.18*8
تست سرعت 3g اپراتور برتر!!! شیراز ساعت نه شب.
شیراز که سرعت اینترنتش داغونه دوست عزیز ..به امید شنیدن خبرهای خوب
fanoostalaei
23-11-2015, 16:56
شهر مرزی جلفا و آنتن های موجود تو این منطقه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم آنتن های موجود تو نقطه مرزی که یه بخشی از اون رو دولت برای ساخت و ساز مجوز صادر کرده :
باز دم ایرانسل گرم که با یه ذره اینور اونور کردن میشد آنتن گرف !! وگرنه این تنهای اول همش رف روی رومینگ چند تومنی کرد تو پاچمون :n02::n02::n02:
ولی نکته ای که وجود داره اینه که آنتن نسل 3 اپراتور های آذربایجان تا این جایی که تو عکس مشخصه وجود داره !! حدود 20-25 کیلومتر دور تر از نقطه مرزی !!!:n02:
stere1980
23-11-2015, 17:29
[B][COLOR=#b22222]شهر مرزی جلفا و آنتن های موجود تو این منطقه :[/IMG][/URL]
توی آستارا هم همینطوره وسط شهر چهار تا اپراتور پیدا میشه که دوتاش 3G هست.
fanoostalaei
23-11-2015, 17:45
توی آستارا هم همینطوره وسط شهر چهار تا اپراتور پیدا میشه که دوتاش 3G هست.
میدونم !! ولی تاکید من بیشتر تو اون منطقه دارای مجوز ساخت و ساز هست که هیچ آنتنی از اپراتور های داخلی نیس نیست !!
Gamexland
24-11-2015, 02:37
دوستان من دو سه بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد،
توی اهواز محله گلستان بویژه خیابانهای فروردین-اردیبهشت-خرداد-تیر ---هر سه اپراتور وضعیت انتن و نتشون بسیار خرابه، ایرانسل و همراه اول که 2G هست و 3G نمیشه، رایتل هم انتنش ضعیفه و نهایت سرعت 40 کیلوئه !
واقعا اقدامی در دست نیست؟ این محله جز محله های خوب اهوازه ولی خطوط همراه وحشتناکن:n28:
- - - Updated - - -
توی اهواز محله گلستان بویژه خیابانهای فروردین-اردیبهشت-خرداد-تیر ---هر سه اپراتور وضعیت انتن و نتشون بسیار خرابه، ایرانسل و همراه اول که 2G هست و 3G نمیشه، رایتل هم انتنش ضعیفه و نهایت سرعت 40 کیلوئه !
واقعا اقدامی در دست نیست؟ این محله جز محله های خوب اهوازه ولی خطوط همراه وحشتناکن:n28:
- - - Updated - - -
Gamexland
24-11-2015, 02:39
mohammad123not
24-11-2015, 03:15
سلام، من با تا حالا چند تا بسته 10 گیگه گرفتم و مصرف کردم، اما الان که یکی دیگه گرفتم هر چند ثانیه یه بار علامت H+ میاد و میره و اعصابم رو خراب کرده. کسی میدونه دلیلش چیه؟ لطفا کمک کنید
naser.051
24-11-2015, 08:15
سلام، من با تا حالا چند تا بسته 10 گیگه گرفتم و مصرف کردم، اما الان که یکی دیگه گرفتم هر چند ثانیه یه بار علامت H+ میاد و میره و اعصابم رو خراب کرده. کسی میدونه دلیلش چیه؟ لطفا کمک کنید
خوب تری جی میشه اون مربوط به انتن دهی هست ربطی به خریدن بسته نداره گوشیتون بزارید رو gsm بعدش به محض اینکه انتن پرید بزارید رو 4g یعدش تا اتن نیامده شبکه رو سرچ کنید اینبار 3g 2g 4g رو لیست میکنه شما مدل که میخای وصل شو
mohebronaldo
24-11-2015, 09:04
سرعت 3g تو قزوین کلا اومده پایین .تا 30 40 60 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیره.4g میشه تا 1.5 مگابایت در ثانیه دانلود کرد ولی 3g که عمومیت بیشتری داره خوب نیست اصلا.
زنگ هم زدیم 700 ولی اصلا رسیدگی نمیشه.فقط 6 صبح تا 7 صبح سرعت خوبه و باقی ساعات روز اصلا جالب نیست.کی قراره سرعت رو ببرن بالا.اینجوری از adsl 256 هم بدتره.
اینجا هم در همین حد هست.هر وقت زنگ میزنم میگن دارن بروز رسانی میکنن شما صبر کنید.الان نزدیکای 3 ماه شده
mohebronaldo
24-11-2015, 09:05
اگه 1 مگم حجم خوری داشته باشه شما زنگ بزنی اپراتور مشکلتو بگو از سیستم خودشون میتونن پیگیری کنن.بعد کارشناس زنگ میزنه همرو چک میکنه
naser.051
24-11-2015, 10:44
اینجا هم در همین حد هست.هر وقت زنگ میزنم میگن دارن بروز رسانی میکنن شما صبر کنید.الان نزدیکای 3 ماه شده
والا چی بگم شاید دلیلش اینکه تجهیزات رو یکجا با هم بروزسانی میشه بعدشم 3g سرعتش هیچ وقت از 384 kb پاین نمیاد فعلا شبکه نت ایرانسل بالانس شدید داره شما یک مودم e3372 بگیر بعدش انتن ts-5 بهش وصل کن به احتمال 99 درصد 4g راحت وصل میشی چون اگر با گوشی داری تست میکنی اصلا سیگنال دریافتی به درد نمیخوره
mohebronaldo
24-11-2015, 11:18
والا چی بگم شاید دلیلش اینکه تجهیزات رو یکجا با هم بروزسانی میشه بعدشم 3g سرعتش هیچ وقت از 384 kb پاین نمیاد فعلا شبکه نت ایرانسل بالانس شدید داره شما یک مودم e3372 بگیر بعدش انتن ts-5 بهش وصل کن به احتمال 99 درصد 4g راحت وصل میشی چون اگر با گوشی داری تست میکنی اصلا سیگنال دریافتی به درد نمیخوره
الان اینجا نسل 3 در حد 80 90 کیلوبایت هست در روز.آخرای شب میشه نزدیکای 400 300 نوسان زیاد داره.ولی اول صبح چی بهتون بگم سرعت 3 مگ در ثانیه.راحت میشه دانلود کرد.من زیاد از نت استفاده نمیکنم.همیشه نتم روی نسل 2 هست ازش راضیم.بعضی وقتا بخوام یه فایل حجم دار دانلود کنم یه بسته شبانه بزنم
یه مودم تری جی گرفتم اما قیل شک ن باهاش کار نمیکنه.یه قیل شکن خوب واسه ویندوز معرفی کنید.مرسی
دوستان یه مودم 3 جی خوب و ارزون معرفی کنید
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
kourosh4u
24-11-2015, 14:52
آقا اين آنتن ts5 که گفتی از کجاها پيدا ميشه کرد و حدود قيمتش ميدونی؟
- - - Updated - - -
آقا اين آنتن ts5 که گفتی از کجاها پيدا ميشه کرد و حدود قيمتش ميدونی؟
rezarain88
24-11-2015, 16:19
ناظر شبکه مازندران
تجهیز همه سایتهای استان تا اخر هفته به اتمام میرسد.
naser.051
24-11-2015, 16:30
[QUOTE=kourosh4u;8747041]آقا اين آنتن ts5 که گفتی از کجاها پيدا ميشه کرد و حدود قيمتش ميدونی؟
- - - Updated - - -
[QUOTE=kourosh4u;8747041]آقا اين آنتن ts5 که گفتی از کجاها پيدا ميشه کرد و حدود قيمتش ميدونی؟
reza2700
24-11-2015, 16:31
سلام اقا رضا همچنان بی تی اس خ امام حسین جنوبی نظراباد بعد از ماه ها روشن نشده در حالی که کل نظراباد ما هاست تحت پوشش تری جی رفته دلیلش چیه اقا رضا؟
rezarain88
24-11-2015, 16:35
سلام اقا رضا همچنان بی تی اس خ امام حسین جنوبی نظراباد بعد از ماه ها روشن نشده در حالی که کل نظراباد ما هاست تحت پوشش تری جی رفته دلیلش چیه اقا رضا؟
سلام. مشکل نرم افزاری دارد. به زودی حل میشود.
rezarain88
24-11-2015, 16:37
تجهیز سایتهای باقی مانده رباط کریم تقریبا رو به اتمام است.
rezarain88
24-11-2015, 16:40
دوستان مشکل کندی سرعت و لود صفحات مشکل نرم افزاری فیلترینگ هوشمند است دوستان در حال رفع مشکل هستند. استان های شمالی و شمال غربی بیشترین مشکل را دارند.
- - - Updated - - -
سایتهای زرقان داخل شهر به مدار پوشش تری جی اضافه گردید.
- - - Updated - - -
reza2700
24-11-2015, 16:41
سلام. مشکل نرم افزاری دارد. به زودی حل میشود.
ممنون اقا رضا
Gamexland
24-11-2015, 17:18
دوستان مشکل کندی سرعت و لود صفحات مشکل نرم افزاری فیلترینگ هوشمند است دوستان در حال رفع مشکل هستند. استان های شمالی و شمال غربی بیشترین مشکل را دارند.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
آقارضا دو صفحه پیش برای بار چندم یه سوالی پرسیدم اما هیچکس جوابی نمیده.
ممکنه خودت یه چکی بکنی؟ واقعا عذاب اوره
rezarain88
24-11-2015, 17:28
سلام. با توجه به نوع بافت شهری شهرداری مجوز نصب سایت جدیدی در ان منطقه را نمیدهد. اخیرا هر 3 شرکت تصمیم برای ایجاد سایت مشترک گرفتند ولی فعلا مجوزی صادر نشده است. به محض دریافت اعلام خواهم کرد.
اقا رضا کرمان چی شد پهنای باند اضاف کردن ؟؟؟
fafool70
24-11-2015, 17:32
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
این فیلترینگ هوشمند فاتح اینترنت ایران و خونده .الان روی وایمکس هم در جنوب غرب کندی رو حس میکنم حتی فیلترشکن وصل نمیشه. چند ماه پیش هم مشکل شدیدی داشت که با شکایت و تجدید نظر و چک کردن لاگ شبکه توسط خود سامانه 195 حرف من رو تایید کردن که فیلترینگ روی لود صفحلا تاثیر گذاشته و بعد دو روز خوب شد .
آقا رضا راستی تست یک دکل چند روز طول میکشه؟؟ یه هفته است واسه ما زیر تسته!
rezarain88
24-11-2015, 17:33
اقا رضا کرمان چی شد پهنای باند اضاف کردن ؟؟؟
سلام. نه خیر این ماه اضافه میشود. به محض اضافه شدن 50 درصد برای کرمان و مابقی برای روشن کردن سایتهای جدید در شهرستان ها اعمال خواهد شد.
Gamexland
24-11-2015, 17:34
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
آقارضا دو صفحه پیش برای بار چندم یه سوالی پرسیدم اما هیچکس جوابی نمیده.
ممکنه خودت یه چکی بکنی؟ واقعا عذاب اوره
rezarain88
24-11-2015, 17:37
این فیلترینگ هوشمند فاتح اینترنت ایران و خونده .الان روی وایمکس هم در جنوب غرب کندی رو حس میکنم حتی فیلترشکن وصل نمیشه. چند ماه پیش هم مشکل شدیدی داشت که با شکایت و تجدید نظر و چک کردن لاک شبکه توسط خود سامانه 195 حرف من رو تایید کردن که فیلترینگ روی لود صفحلا تاثیر گذاشته و بعد دو روز خوب شد .
آقا رضا راستی تست یک دکل چند روز طول میکشه؟؟ یه هفته است واسه ما زیر تسته!
سلام. فیلتر در برخی مواقع دستی انجام میشود که نظم شبکه را به هم میزند . از سایت مذکور فعلا جواب خوبی دریافت نمیکنیم. در اولویت اول است. عجله نکنید. تست به خودی خود کاری ندارد ولی پهنای کم ورودی در سایت باعث اختلال در کل شبکه میشود. به خاطر این است که میبینید یک سایت پس از 6 ماه دوباره خاموش میشود. طیف سنجی اولیه کلیه مشکلات بعدی را حل میکند. پس صبور باشید.
Reza_brj
24-11-2015, 18:00
اقا رضا چندین بار سوال کردم ازتون
مهندس اون سایت پارک بانوان چی شد تو بروجرد لرستان روشن شد یا نه بالاخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به شدت سرعت پایین داریم ما اینجا
farhadrohi
24-11-2015, 18:30
سلام آقا رضا-لنگرود همراه اول اخیر کل سایتا تجهیز شدن دو هفته پیش وصل شد تری جی و کل لنگرود هر جا میرفتم فول آنتن بود ولی از شبکه نمیشد استفاده کرد نه زنگ نه اس ام اس فقط دیتا ردو بدل میکرد ب کندی بعد ی روز قطع کردن باز بعد چند روز وصل شد باز قطع کردن الان هم وصل کردن باز نمیشه استفاده کرد از شبکه.فقط دیتاوب کندی رد و بدل میشه.میخواستم بدونم دلیلش چیه کی درست میشه؟
Sent from my CHM-U01
shirazdownload
24-11-2015, 18:50
ظاهرا امروز مشکل سرعت توی شیراز حل شده
چون 1 هفته ای سرعت افتضاح بود
تست 4G :
تست 3G :
naser.051
24-11-2015, 19:43
تست سرعت 4g تو خلوت ترین منطقه مشهد هست اقا رضا این الان به نظرتون سرعت پاین نیست؟
سلام دوستان میشه تست تری جی و فور جی در ارومیه را قراربدهید
SAeedBaa
24-11-2015, 22:52
دوستان کسی نرم افزاری رو سراغ داره که بشه باهاش فرکانس ایرانسل و همراه اول رو فهمید ؟؟؟ غیر سامسونگ
ظاهرا امروز مشکل سرعت توی شیراز حل شده
چون 1 هفته ای سرعت افتضاح بود
تست 4G :
تست 3G :
برای ما در شیراز سرور داخلی مقداری بهتر شده اما سرور خارجی کماکان افتصاح و زیر 50 کیلوبایت در ثانیه هست. این برنامه اسپید تست هم که کلا نتایج غیر واقعی و زیادی نشون میده.الان این تست با دانلود منیجر هست. همین دانلود با سرویس 512 adsl سرعت 400-450kb/s رو دارم ولی با ایرانسل :
ضمناً با برنامه تست سرعت اسیاتک که درواقع برنامه رسمی تست سرعت سازمان مقررات رادیویی هست و نتایج اون بعنوان مدرک قابل ارائه در هنگام شکایت از سرویس دهنده می باشد هم تست کردم که سرور خارجی همین حد و حدود دانلود منیجر رو نشون میده. پینگ بالای 200و سرعت آپلود زیر ده کیلو بایت و دانلود حدود 50 نوبره! البته سرور داخلی با همین برنامه تست کردم حدود 500kb/sسرعت داد با پینگ حدود 100
برای خالی نبودن عریضه نتیجه خیالی اسپید تست هم زمان رو هم میگذارم. حداقل آدم دلش خوش میشه و خیال میکنه ایرانسل داره بهش سرعت دانلود چند مگابایتی ارائه میده!فکر نکنم هیچ کس به اندازه ایرانسل با این برنامه حال کنه.
دوستان کسی نرم افزاری رو سراغ داره که بشه باهاش فرکانس ایرانسل و همراه اول رو فهمید ؟؟؟ غیر سامسونگ
برای چه سیستم عاملی ميخواید؟ اگر آندروید منظور هست نیاز به نرم افزار نداره از تنظیمات گوشی به گزینه آخر که درباره تلفن about هست برید گزینه شبکه network وارد بشید مشخصات شبکه ای که درش قرار دارید و قدرت سیگنال رو زده.
سلام دوستان میشه تست تری جی و فور جی در ارومیه را قراربدهید
دوست عزیز شما باید دقیقا در نقطه ای که قراره از نت بیشترین استفاده رو بکنید تست داشته باشید تا بدردتون بخوره اینکه یکجای ارومیه خوب باشه دلیل نمیشه برای شما هم خوب باشه یا برعکس. حداقل حدود آدرس بگذارید تا اگر کسی بود تست بگذاره چون سرعت و کیفیت کاملا به منطقه دکل و تعداد یوزر ها بستگی داره.
دوستان یه مودم 3 جی خوب و ارزون معرفی کنید
مودم ها که همه 4 جی هستن ولی دانگل 3 جی ارزونترینش همون دیلینک سفید dwm156 هست که تو سایت دی لینک دات آی آر هم احتمالا باید باشه ارزونتر از اون دیگه فک کنم فقط دانگل های ایرانی باشند
naser.051
25-11-2015, 08:53
مودم 3g فقط این مدل تایید میشه E8231 مدل های دیگه تو عملکردشون نقص دارن مثلا ضعف باتری یا انتن دهی و اگر 4g خاسته باشید مدل های E3382 و LH92 تایید میشه
mohebronaldo
25-11-2015, 08:55
آقا رضا با عرض سلام و خسته نباشید.با پیگیری های مکرر بنده منطقه پل جانبازان رشت و اطراف آن تحت پوشش نسل 3 همراه اول شدن.الان از دیروز به کل هیچ آنتن نسل 3 ندارم.قبل از اونم آنتن ضعیف بود.سایت داخل دانشگاه مخابرات کوچه افضلی هست.اونو چند هفته پیش جهت لینک رو عوض کردن.با پیمانکارم صحبت کردم گفت مشکل حل میشه ولی هیچی به هیچی.میشه اینو یه زحمت بکشید دنبالشو بگیرید
naser.051
25-11-2015, 09:41
کسی از ایرانسل مودم خریده تا حالا؟ چند روزه تحویل میدن؟ من الان 1394/9/1 مودم خریدم تحویل پست شده اما به دستم نرسیده میخواستم ببینم چند روزه تحویل میدن؟
- - - Updated - - -
کسی از ایرانسل مودم خریده تا حالا؟ چند روزه تحویل میدن؟ من الان 1394/9/1 مودم خریدم تحویل پست شده اما به دستم نرسیده میخواستم ببینم چند روزه تحویل میدن؟
reza2700
25-11-2015, 09:45
- - - Updated - - -
تحویل پست شده باشه حداکثر 48 ساعته باید برسه دستت
Masoud 206-16v
25-11-2015, 10:10
مودم 3g فقط این مدل تایید میشه E8231 مدل های دیگه تو عملکردشون نقص دارن مثلا ضعف باتری یا انتن دهی و اگر 4g خاسته باشید مدل های E3382 و LH92 تایید میشه
ي دانگل هواوي E3372 با روتر TP-LINK TL-MR3420 واقعا خدايي ميكنن و ..... پدر و مادر ADSL رو بفنا ميدن.
من نزديك به ٥ شركت adsl رو در شيراز از خدماتشون استفاده كردم اما هيچ كدومشون بپاي 4g ايرانسل نميرسن.
milad azad
25-11-2015, 10:17
من امروز از گوشی به جای مودم 4g استفاده میکنم دیدم بدجور کم کرد
من بسته یکماهه دارم با اینکه 200 مگ مصرف کردم دیدم تو نرم افزار ایرانسل من 400 مگ مصرفی نوشته !!!
fanoostalaei
25-11-2015, 20:09
وضعیت فجیع ایرانسل !!!
چه وضعشه این !! 3G
ولی یه چیزی : قبلا کریو وصل نمیشد ولی الان وصل میشه
shirazdownload
25-11-2015, 20:35
برای ما در شیراز سرور داخلی مقداری بهتر شده اما سرور خارجی کماکان افتصاح و زیر 50 کیلوبایت در ثانیه هست. این برنامه اسپید تست هم که کلا نتایج غیر واقعی و زیادی نشون میده.الان این تست با دانلود منیجر هست. همین دانلود با سرویس 512 adsl سرعت 400-450kb/s رو دارم ولی با ایرانسل :
ضمناً با برنامه تست سرعت اسیاتک که درواقع برنامه رسمی تست سرعت سازمان مقررات رادیویی هست و نتایج اون بعنوان مدرک قابل ارائه در هنگام شکایت از سرویس دهنده می باشد هم تست کردم که سرور خارجی همین حد و حدود دانلود منیجر رو نشون میده. پینگ بالای 200و سرعت آپلود زیر ده کیلو بایت و دانلود حدود 50 نوبره! البته سرور داخلی با همین برنامه تست کردم حدود 500kb/sسرعت داد با پینگ حدود 100
برای خالی نبودن عریضه نتیجه خیالی اسپید تست هم زمان رو هم میگذارم. حداقل آدم دلش خوش میشه و خیال میکنه ایرانسل داره بهش سرعت دانلود چند مگابایتی ارائه میده!فکر نکنم هیچ کس به اندازه ایرانسل با این برنامه حال کنه.
درسته دوست عزیز
من با سرور همیارنت که داخل همین شیراز هست اسپید تست گرفتم
با سرور شاتل تهران هم همین نتیجه رو گرفتم تقریبا
و وقتی از سایت هایی که سرورشون داخل ایران هست مثل میهن دانلود، پی سی دانلود و غیره دانلود میکنم باز هم نتیجه یکی هست
اما دانلود از سرور های خارج بحثش جداست
کلا لینک ارتباطی ایران با خارج مشکلات زیادی داره و این رو نمیشه زیاد گردن ایرانسل انداخت
همین الان یک تست با 3G از سایت میهن دانلود گرفتم سرعت دانلود روی 1 مگابایت بود
اما از سرور خارج 40 کیلوبایت بود !
من واسه خونه اینترنت وایرلس دارم . الان از سرور ایران دانلودش روی 2 مگابایت هست اما از سرور خارج 200 کیلوبایت
این نشون میده که الان دوباره اوضاع لینک ارتباطی ایران به خارج خرابه
naser.051
25-11-2015, 22:45
از سرور خارج تست گرفتم سرعت 18 تا 57 کیلوبایت متغیر بود ولی ایا چرا اینقد سرعت کمه؟؟ البته با گوشی تست گرفتم
nevermore699
26-11-2015, 02:20
سلام دوستان
این کانال معرفی شارژهای رایگان ایرانسله
من تست کردم جواب میده
خواستین عضو شین
------------/free_charge1
masoudboy
26-11-2015, 02:29
تست 3G ایرانسل در شهر اصفهان با مودم DWM-156 USB Dlink
بسته 2 تا 6 صبح با حجم 10 گیگ
rezarain88
26-11-2015, 08:08
در اذربایجان شرقی
شهر خسرو شاه / لاهیجان/ قسمتی از ایلخیچی/ بایرام پس از چند روز به شبکه تری جی وصل شد.
واقعا نا امید کنندس
جالبه من امروز توی شهر تست کردم سرعت خیلی خوب بود ولی تو محلمون خیلی کمه !!!! یعنی دقیق روی 512 محدوده چون اول تا 3 4 مگ میره بالا بعد کم کم میاد روی 0.5
اینم تست دیروز مرکز شهر
تازه اولی سرور خود ایرانسله ولی پایینی سرور لندن !!!
massoud20
26-11-2015, 13:57
سلام اقا رضا از پوشش اصفهان چه خبر؟
naser.051
26-11-2015, 14:11
5 روز پیش از ایرانسل مودم خریدم اما هنوز به دستم نرسیده طی تماس های که با شرکت داشتم هرکدم از اپراتور ها یک چیز میگن مثال اقای 111 میگه بسته بنده نشده اقای 12 میگه سفارش تحویل شده نبودین خونه خانم 43 میگه بارکد نداریم نمیدونیم اقای 67 میگه بارکد از شرکت پست بهشون داده نشده اقای 42 میگه سفارش 48 ساعته باید تحویل میشه اقای 49 میگه سفارش به دستتون نرسیده باشه پیگیری میشه این یعنی چی اخه؟ این چه مسخره بازیه؟ چرا هرکی یکم چیزی میگه؟ سفارش ساعت 11 یکم ادر تحویل پست شده طبیعتن باید بعد از ظهر همون روز که با پست پیشتاز ارسال شده باشه تو بدترین حالت باید امروز به دستم میرسیده تا ساعت 14:00 اما نرسیده به دستم هنوز به این نتیجه میرسم خرید و کار کردن از ایرانسل بزرگترین اشتباه زندگی خلاصه گفتم !
در اذربایجان شرقی
شهر خسرو شاه / لاهیجان/ قسمتی از ایلخیچی/ بایرام پس از چند روز به شبکه تری جی وصل شد.
درود بر شما
آقا رضا به من نظر وصل شدن کل ایران و همه نقاط ایران به 3g مهم نیست
مهم پهنای بانده که کمه . شما فرض کنین نقطه ای از ایران نباشه که 3g نداشته
باشن ... چه فایده ای داره این پوشش ؟ چه مشکلی حل میشه وقتی یه پیج هم درست باز نمیشه
ممنون بابت اطلاع رسانی شما
fanoostalaei
26-11-2015, 16:11
درود بر شما
آقا رضا به من نظر وصل شدن کل ایران و همه نقاط ایران به 3g مهم نیست
مهم پهنای بانده که کمه . شما فرض کنین نقطه ای از ایران نباشه که 3g نداشته
باشن ... چه فایده ای داره این پوشش ؟ چه مشکلی حل میشه وقتی یه پیج هم درست باز نمیشه
ممنون بابت اطلاع رسانی شما
دقیقا ! من قبلا با 18 asu سرعت نزدیک 8 مگ میگرفتم !! ولی الان با این مقدار به 2 مگابیت هم نمیرسه !! آنتن هم که کمتر میشه فاتحه !!:n02:
reza2700
26-11-2015, 16:31
کاملا مشخصه پهنای باند اینترنت ایرانسل خیلی کم هستش نسبت به تعداد یوزرهاش...من با وجود اینکه پوشش همراه اول کمتره ولی از همراه اول راضی ترم چون یا پوشش نیست یا اگه هست حداقل یه سرعت قابل قبول داره ...70درصد کرج ایرانسل سرعت دانلودش طی روز زیر 15 کیلو بایت هست که واقعا خنده داره...
کاملا مشخصه پهنای باند اینترنت ایرانسل خیلی کم هستش نسبت به تعداد یوزرهاش...من با وجود اینکه پوشش همراه اول کمتره ولی از همراه اول راضی ترم چون یا پوشش نیست یا اگه هست حداقل یه سرعت قابل قبول داره ...70درصد کرج ایرانسل سرعت دانلودش طی روز زیر 15 کیلو بایت هست که واقعا خنده داره...
درود
بنده چند روز پیش بسته 5 گیگ روزانه خریدم . سرعت نهایتا شد 100 کیلو
من نمیدونم اینا چطوری به اسم 5 گیگ بسته میفروشن وقتی یکسره دانلود
کردم 1.5 گیگ بیشتر نشد بگیری ! مشکل اینترنت این مملکت پهنای باند هست
نه پوشش نه دکل نه هیچ چیز دیگه
- - - Updated - - -
درود
iDownload & iGame
26-11-2015, 17:33
تا وقتیکه اینترنت موبایل از ADSL ارزونتر باشه همین بساط خواهد بود
حتی اگر ایرانسل پهنای باند اینترنتش هم زیاد کنه محدودیت ظرفیت BTS ها رو میخواد چیکار کنه
همه جای دنیا اینترنت موبایل گرونه و برای مصارف خاص و محدود در نظر گرفته میشه نه برای دانلود های سنگین یا جاگزین شدن با ADSL
reza2700
26-11-2015, 17:44
درود
- - - Updated - - -
درود
دقیقا منم همین سوالو دارم ....به این میگن کلاه برداری
reza2700
26-11-2015, 17:48
حتی اگر ایرانسل پهنای باند اینترنتش هم زیاد کنه محدودیت ظرفیت BTS ها رو میخواد چیکار کنه
همه جای دنیا اینترنت موبایل گرونه و برای مصارف خاص و محدود در نظر گرفته میشه نه برای دانلود های سنگین یا جاگزین شدن با ADSL
البته اینترنت همراه ارزون نیست adsl خیلی گرونه....دزدی تو این کشور داره موج مکزیکی میره...از یه طرف ایرانسل اینترنتی که تو طرح های بلند مدت فروخته دوباره داره میفروشه از یه طرف هر گیگ حجم در adslبا مبلغ مسخره 3600 بفروش میره...کلا تو ابن مملکت با این وضع فعلا داشتن اینترنت مناسب خیلی دور از ذهنه...جالبه بدونیم که هیچ کشوری adsl حجمی نداره و اگه هم باشه حجم پایه بالای 300 گیگ هستش...نه ابنکه حجم 1 گیگ بدن که تازه اینم سرعت نداره اگه هم داشته باشه من با 1 گیگ چیکار کنم اخه....
naser.051
26-11-2015, 18:33
البته اینترنت همراه ارزون نیست adsl خیلی گرونه....دزدی تو این کشور داره موج مکزیکی میره...از یه طرف ایرانسل اینترنتی که تو طرح های بلند مدت فروخته دوباره داره میفروشه از یه طرف هر گیگ حجم در adslبا مبلغ مسخره 3600 بفروش میره...کلا تو ابن مملکت با این وضع فعلا داشتن اینترنت مناسب خیلی دور از ذهنه...جالبه بدونیم که هیچ کشوری adsl حجمی نداره و اگه هم باشه حجم پایه بالای 300 گیگ هستش...نه ابنکه حجم 1 گیگ بدن که تازه اینم سرعت نداره اگه هم داشته باشه من با 1 گیگ چیکار کنم اخه....
شما تازه فهمیدی دزدیه؟ من الان 30 گیگ خریدم بعد 5 روز 18 گیگ مونده بیشتر وبگردی تو انجمن ها میرم با نرم افزار نشون میده 4 گیگ مصرف شده اما 12 گیگ کم کرده این یعنی چی؟ به وضوح مشخصه دوزدیه؟ میخوام بدنم وب باز کردن بیشتر از 200 مگ حجم مصرف میکنه؟ تازه من زیاد وصل نبودم الانم مودم خریدم 5 روز پیش هنوز که برام نیاوردن الان زنگ زدن که مودم تحویل شده این یعنی من تحویل گرفتم مودم اما خودم خبر ندارم؟ الان یک مودم به مبلغ 137000 تومان خریدم ایرانسل میگه تحویل گرفتم اما کوش؟ کجاس؟ خونمون جلوی وردی ها دوربین داره هرجقدم چک کردم دوربین هارو مامور پست ندیدم که اومده باشه؟ به بدترین شکل ممکن دوزدی میکنن
شما تازه فهمیدی دزدیه؟ من الان 30 گیگ خریدم بعد 5 روز 18 گیگ مونده بیشتر وبگردی تو انجمن ها میرم با نرم افزار نشون میده 4 گیگ مصرف شده اما 12 گیگ کم کرده این یعنی چی؟ به وضوح مشخصه دوزدیه؟ میخوام بدنم وب باز کردن بیشتر از 200 مگ حجم مصرف میکنه؟ تازه من زیاد وصل نبودم الانم مودم خریدم 5 روز پیش هنوز که برام نیاوردن الان زنگ زدن که مودم تحویل شده این یعنی من تحویل گرفتم مودم اما خودم خبر ندارم؟ الان یک مودم به مبلغ 137000 تومان خریدم ایرانسل میگه تحویل گرفتم اما کوش؟ کجاس؟ خونمون جلوی وردی ها دوربین داره هرجقدم چک کردم دوربین هارو مامور پست ندیدم که اومده باشه؟ به بدترین شکل ممکن دوزدی میکنن
بقول قدیمیها :اگه دردم یکی بودی چه بودی... مشکل مودم شما فعلا اداره پست هست چون ایرانسل به پست تحویل داده. اگه میخوای زود گیرت بیاد برو اداره پست منطقتون بگیرش! متاسفانه از وقتی پست نیمه خصوصی شده همینه میگن آوردیم خونه نبودید! حالا شما برو ثابت کن که بودم و شما داری زیر کار در میری. من ده بار این مسئله رو با پست داشتم سر کارت سوخت سر هدیه ایران خودرو سر المثنی کارت ملی.... من با پست سفارشی پیشتاز موبایل چند ملیونی رو فرستادم گارانتی تهران یک هفته گذشت و نرسید. از سامانه پست پیگیری کردم فهمیدم تو اداره پست اون منطقه هست با چه بدبختی تلفنش رو پیدا کردم زنگ زدم یارو میگه دفتر گارانتی شما سر چهارراه و جای شلوغ هست مامور ما جای پارک گیرش نمیاد که بره تحویل بده! میگم خو چه باید کرد میگه باید خودشون بیان بگیرن! میگم اخه اونجا دفتر شرکته مگه بحرف من هستند که بیان تحویل بگیرن من چهارده هزارتومن پول به پست دادم خودم شیرازم تهرون کسی رو ندارم . میگه این چیزها بما ربط نداره تا یکهفته کسی نیاد تحویل بگیره برگشت میزنیم شیراز!تلق گوشی رو میزنه زمین. از سر استیصال رفتم سایت اداره پست به بازرسی شکایت کردم وشرح حال رو گفتم یک درصد هم احتمال جواب یا رسیدگی نمی دادم باکمال تعجب چند ساعت بعد یک آدم بسیار با ادب و محترم بهم زنگ زد ریس بازرسی اداره کل خودشو با اسم و فامیل معرفی کرد وقضیه رو دقیق پرسید گفت ناراحت نباش پیگیری میکنم. ربع ساعت نشد همون آدم بی ادب منطقه پستی که گوشی روم قطع کرده بود بهم زنگ زد و که حالا چرا رفتی شکایت کردی میگفتی من خودم انجام میدادم و گوش مامور تحویل رو میکشیدیم و این حرفها... وهمین الان یه مامور میفرستم تا ظهر کارت انجام شده. وشد. بهرحال اوضاع پست اینه....
naser.051
26-11-2015, 23:12
بقول قدیمیها :اگه دردم یکی بودی چه بودی... مشکل مودم شما فعلا اداره پست هست چون ایرانسل به پست تحویل داده. اگه میخوای زود گیرت بیاد برو اداره پست منطقتون بگیرش! متاسفانه از وقتی پست نیمه خصوصی شده همینه میگن آوردیم خونه نبودید! حالا شما برو ثابت کن که بودم و شما داری زیر کار در میری. من ده بار این مسئله رو با پست داشتم سر کارت سوخت سر هدیه ایران خودرو سر المثنی کارت ملی.... من با پست سفارشی پیشتاز موبایل چند ملیونی رو فرستادم گارانتی تهران یک هفته گذشت و نرسید. از سامانه پست پیگیری کردم فهمیدم تو اداره پست اون منطقه هست با چه بدبختی تلفنش رو پیدا کردم زنگ زدم یارو میگه دفتر گارانتی شما سر چهارراه و جای شلوغ هست مامور ما جای پارک گیرش نمیاد که بره تحویل بده! میگم خو چه باید کرد میگه باید خودشون بیان بگیرن! میگم اخه اونجا دفتر شرکته مگه بحرف من هستند که بیان تحویل بگیرن من چهارده هزارتومن پول به پست دادم خودم شیرازم تهرون کسی رو ندارم . میگه این چیزها بما ربط نداره تا یکهفته کسی نیاد تحویل بگیره برگشت میزنیم شیراز!تلق گوشی رو میزنه زمین. از سر استیصال رفتم سایت اداره پست به بازرسی شکایت کردم وشرح حال رو گفتم یک درصد هم احتمال جواب یا رسیدگی نمی دادم باکمال تعجب چند ساعت بعد یک آدم بسیار با ادب و محترم بهم زنگ زد ریس بازرسی اداره کل خودشو با اسم و فامیل معرفی کرد وقضیه رو دقیق پرسید گفت ناراحت نباش پیگیری میکنم. ربع ساعت نشد همون آدم بی ادب منطقه پستی که گوشی روم قطع کرده بود بهم زنگ زد و که حالا چرا رفتی شکایت کردی میگفتی من خودم انجام میدادم و گوش مامور تحویل رو میکشیدیم و این حرفها... وهمین الان یه مامور میفرستم تا ظهر کارت انجام شده. وشد. بهرحال اوضاع پست اینه....
حرف شما درست اخه ایرانسل کد پیگیری نمیده چیکارش کنم؟ همش میگن در حال پیگیریه همش میگن پست کد نداده مگه میشه؟ پست هم تماس گرفتم اونا گفتن تا کد پیگیری ندی کاری ازما ساخته نیست الان من موندم یغه ایرانسل بگبرم یا پست؟ موندم کی راس میگه کی دروغ؟ الان به نظر شما راحی هست؟ شاید مودم تا یک ماه دیگه به دستم نرسه چون کد پیگیری نمیدن بعدشم هرکدوم از اپراتور های ایرانسل یک چیزی میگن من چیکار کنم الان به نظرت؟
mohebronaldo
26-11-2015, 23:55
درود
- - - Updated - - -
درود
ایرانسل این بسته های ارزون قیمت رو گذاشته اونایی که بیکارن نشستن دارن دانلود میکنن.از نظر بسته ایرانسل داره خیلی ارزون تر حساب میکنه تمام مردم خریدن دارن استفاده میکنن.از اون روزی که بسته های شبانه اومد سرعت به شدت افت کرده.پیگیری هم بی فایدست چند بار هم خودم زنگ زدم
Armin.Computer
27-11-2015, 01:38
من آخر نفهمیدم
ارزون باشه میگن ارزونه!
گرون باشه میگن گرونه!
+
شما خودت رو در نظر نگیر
ممکنه خیلی از جاها حتی ADSL هم نداشته باشن
شما خودت اگر جایی باشی که شبکه کابلی خوبی نداشته باشی چیکار می کنی؟
یا اگر در محل کارت به اینترنت دسترسی نداشته باشی؟
یا زیاد خارج از خونه هستید؟
البته حرف شما تا حدودی درسته
ولی در کل هدف باید روی کیفیت باشه
در حال حاضر ایرانسل و اپراتور ها هم در حال پوشش هستند
شاید اگر کیفیت کم باشه به این دلیل باشه البته من نمی دونم و حدس می زنم
ایرانسل این بسته های ارزون قیمت رو گذاشته اونایی که بیکارن نشستن دارن دانلود میکنن.از نظر بسته ایرانسل داره خیلی ارزون تر حساب میکنه تمام مردم خریدن دارن استفاده میکنن.از اون روزی که بسته های شبانه اومد سرعت به شدت افت کرده.پیگیری هم بی فایدست چند بار هم خودم زنگ زدم
این حرف های شما رو قبول دارم و درسته . ولی به بعضی چیزها هم ربط داره الان من تو خونه خودم بهترین سرعت رو دارم با 3g ایرانسل و عالیه ولی 600 یا 700 متر اون ورتر یکی از دوستان با وجود داشتن انتن کامل و پوشش شبکه 3g سرعت نتش در حد 2g هست من خودم رفتم و تست زدم با مودم و سیم کارت خودم دیدم بیچاره راست میگه آنتن فول شبکه هم موجوده ولی نت در حد ژیان !!!!!!!!!!!!!!
mohebronaldo
27-11-2015, 10:47
این حرف های شما رو قبول دارم و درسته . ولی به بعضی چیزها هم ربط داره الان من تو خونه خودم بهترین سرعت رو دارم با 3g ایرانسل و عالیه ولی 600 یا 700 متر اون ورتر یکی از دوستان با وجود داشتن انتن کامل و پوشش شبکه 3g سرعت نتش در حد 2g هست من خودم رفتم و تست زدم با مودم و سیم کارت خودم دیدم بیچاره راست میگه آنتن فول شبکه هم موجوده ولی نت در حد ژیان !!!!!!!!!!!!!!
بله درسته اینجا هم اینجوریه منطقه به منطقه متر به متر فرق داره.شاید اونجایی که شما هستین زیاد کاربر نداره بعضی ساعات خوبه سرعت
*Forgotten*
27-11-2015, 10:54
من خودم وقتی میخام خرید اینترنتی انجام بدم اگه گزینه تیپاکس داشته باشه اصلا و ابدا اداره پست رو انتخاب نمیکنم مگه مجبور باشم
کلا اداره پست بسیار نا مطمئن هستش
*Forgotten*
27-11-2015, 12:19
ببخشید دوست عزیز ولی شما لحن حرف زدنتون طوری بود که من حس میکنم شما از این مورد ناراحتین (در مورد جمله اولتون) انگار فقط مشکلمون قیمته و تمام
در مورد جمله سومتون هم باید بگم شما بر چه اساسی میگین 3g 4g فقط ساختن برای موبایل ، مصارف محدود و ایمیل چک کردن
الان واتس آپ و تلگرام و فیس بو با اون همه ویدئو آنلاین و سنگین و عکس که میشه کلی حجم :n23: شد مصارف محدود
الان بازی های آنلاین موبایل که ما ازش محرومیم بخاطر وضعیت بد پینگ و سرعت و پکت لاست شد مصارف محدود و کم!
اینا فقط تکنولوژی هایی هستند مثل بقیه که دارن روز به روز پیشرفت میکنن و با اسامی دیگه ای وارد میشن و اصلا مصارف خاصی براشون تایین نشده
ADSL هم یه آشغال و مزخرف و ..... به تمام معناست (در این کشور) (با این شرکت های درپیت) که فقط بدرد لای جرز میخوره
دوستان 195 شکایت کنم این محدودیت سرعت رو از روی سایت محلمون برمیدارن؟؟؟؟
یه 2 3 روزی ازاد گذاشته بودنش تا 10 مگابیت میرفت الان دوباره محدودش کردند روی 512
naser.051
27-11-2015, 17:13
دوستان 195 شکایت کنم این محدودیت سرعت رو از روی سایت محلمون برمیدارن؟؟؟؟
یه 2 3 روزی ازاد گذاشته بودنش تا 10 مگابیت میرفت الان دوباره محدودش کردند روی 512
اگر با شکایت مشکل پهنای باند و ترافیک دوزدی حل میشد خودم تا الان هزار باره شکایت کرده بودم به نتیجه نمیرسی شکایت کنی خیلی شیک مجلسی ایرانسل اقای که اسمشو نمیشه اینجا گفت بهت میزنگه میگه شما کاربر حقیقی هستی از 128 به بالا حق داشتن پهنای باند رو نداری مگر با داشتن نامه دانشجوی یا فلان مدرک حقوقی و میگن حد پهنای باند به ما اعلام نکردن ناراحتی استفاده نکن....
اینجوری بهت میگن اونوقت میخوای چی بگی؟
اگر با شکایت مشکل پهنای باند و ترافیک دوزدی حل میشد خودم تا الان هزار باره شکایت کرده بودم به نتیجه نمیرسی شکایت کنی خیلی شیک مجلسی ایرانسل اقای که اسمشو نمیشه اینجا گفت بهت میزنگه میگه شما کاربر حقیقی هستی از 128 به بالا حق داشتن پهنای باند رو نداری مگر با داشتن نامه دانشجوی یا فلان مدرک حقوقی و میگن حد پهنای باند به ما اعلام نکردن ناراحتی استفاده نکن....
در واقع مشکل پهنای باند نیست مشکل محدود سازی هست از عمد محدود میکنن اونم یه منطقه خاص توی شهر رو چون کمی شلوغه و کاربر زیاد داره
در واقع مشکل پهنای باند نیست مشکل محدود سازی هست از عمد محدود میکنن اونم یه منطقه خاص توی شهر رو چون کمی شلوغه و کاربر زیاد داره
reza2700
27-11-2015, 18:45
چرا باید این کارو بکنن؟
چرا باید این کارو بکنن؟
واقعا نمی دونم چرا !!!!
موقع تست اول میره روی 8 9 مگ بعد میشه 0.51
خوب چه کاریه!!!!
ببخشید دوست عزیز ولی شما لحن حرف زدنتون طوری بود که من حس میکنم شما از این مورد ناراحتین (در مورد جمله اولتون) انگار فقط مشکلمون قیمته و تمام
در مورد جمله سومتون هم باید بگم شما بر چه اساسی میگین 3g 4g فقط ساختن برای موبایل ، مصارف محدود و ایمیل چک کردن
الان واتس آپ و تلگرام و فیس بو با اون همه ویدئو آنلاین و سنگین و عکس که میشه کلی حجم :n23: شد مصارف محدود
الان بازی های آنلاین موبایل که ما ازش محرومیم بخاطر وضعیت بد پینگ و سرعت و پکت لاست شد مصارف محدود و کم!
اینا فقط تکنولوژی هایی هستند مثل بقیه که دارن روز به روز پیشرفت میکنن و با اسامی دیگه ای وارد میشن و اصلا مصارف خاصی براشون تایین نشده
ADSL هم یه آشغال و مزخرف و ..... به تمام معناست (در این کشور) (با این شرکت های درپیت) که فقط بدرد لای جرز میخوره
حرف ایشون یجورایی درسته شما دقت کرده باشید خیلی جاها وقتی بخوای فایل حجیمی رو دانلود بکنی بهت اخطار میده که از وای فای استفاده کنید هزینه دیتا موبایل ممکنه زیاد بشه مثلا در گوگل پلی یا زمان اپدیت رام گوشی. واقعا در همه دنیا اینترنت موبایل گرانتر از adsl هست چون گرانتر در میاد تجهیزات بیشتر می طلبه .کسی از ارزانی ناراحت نیست ولی نمیدونم چرا در ایران همه چیز وارونست!همین ایرانسل یک گیگ رو با وایمکس میده نه هزار تومن با موبایل صد تا تک تومانی!اینها یجورایی رقابت نا سالم هست که ایرانسل داره مشتری میگیره و شرکتهای adslرو از دور بدر بکنه شمایی که چند صد هزارتومن دادی مودم 3g خریدی ديگه مشتری میمونی حتی فردا روز که این طرح های ارزان قیمت برداشته شد که این اتفاق خواهد افتاد. ضمنا اگر این قیمت پایین توام با حفظ کیفیت باشه قابل قبول اما فعلا اینطور نیست از زمان عرضه این طرح ها گاها تا نود درصد افت سرعت داشتیم چون ایرانسل بابت فروش این طرح های یکروزه جدید هزینه ای نکرده.
اون وقت باید بهشون بگی اگه قرار بر محدودیت 128هست بیجا میکنید داخل سایتتون سرعت بسته ها رو میزنید "نامحدود" موقع فروش نامحدود هست و قانون 128یادتون نیست موقع ارائه سرویس یادتان میاد!
naser.051
27-11-2015, 23:09
اون وقت باید بهشون بگی اگه قرار بر محدودیت 128هست بیجا میکنید داخل سایتتون سرعت بسته ها رو میزنید "نامحدود" موقع فروش نامحدود هست و قانون 128یادتون نیست موقع ارائه سرویس یادتان میاد!
ببخشیدا این تعرفه ها و مشخصات دکوری هستش واغعی نیست الان با نرم افزار دارم مانیتور میکنم ترافیکو 67 مگ دانلود کردم بعدش از من 870 مگ کم شده؟ بغیه ترافیک کجا رفته؟ بسته های که ایرانسل میده سرعتش نامحدود اره راس میگه خب 16kB سرعت این مثلا نامحدوده لازم به ذکرم که ما با دکل 800 متر فاصله داریم منتطقه ما هم خیلی خلوته بغیه پهنای باند کجا میره؟ دیشب سیم کارت اعتباری شارج کردم هزار تومان بعدش خاموش کردم امروز رفتم میبینم 140 تومان موجودی داره بغیه اعتبار کجا رفته؟ الان این سوال های منو باسد ایرانسل پاسخ گو باشه دیکه؟ زنگ زدم ایرانسل همه اینارو پرسیدم اما به معنای خیلی مزخرف پیچوندن منو اینارو محض اطلاع شما و بغیه گفتم
*Forgotten*
27-11-2015, 23:13
حرف ایشون یجورایی درسته شما دقت کرده باشید خیلی جاها وقتی بخوای فایل حجیمی رو دانلود بکنی بهت اخطار میده که از وای فای استفاده کنید هزینه دیتا موبایل ممکنه زیاد بشه مثلا در گوگل پلی یا زمان اپدیت رام گوشی. واقعا در همه دنیا اینترنت موبایل گرانتر از adsl هست چون گرانتر در میاد تجهیزات بیشتر می طلبه .کسی از ارزانی ناراحت نیست ولی نمیدونم چرا در ایران همه چیز وارونست!همین ایرانسل یک گیگ رو با وایمکس میده نه هزار تومن با موبایل صد تا تک تومانی!اینها یجورایی رقابت نا سالم هست که ایرانسل داره مشتری میگیره و شرکتهای adslرو از دور بدر بکنه شمایی که چند صد هزارتومن دادی مودم 3g خریدی ديگه مشتری میمونی حتی فردا روز که این طرح های ارزان قیمت برداشته شد که این اتفاق خواهد افتاد. ضمنا اگر این قیمت پایین توام با حفظ کیفیت باشه قابل قبول اما فعلا اینطور نیست از زمان عرضه این طرح ها گاها تا نود درصد افت سرعت داشتیم چون ایرانسل بابت فروش این طرح های یکروزه جدید هزینه ای نکرده.
همیشه وقتی میخاید اینترنت کشور رو با سایر کشورها از نظر قیمت مقایسه کنید حتما به ارزش پول توجه کنید
اونجا یه دست فروش یه بستنی رو 10 دلاره میده
مثالی که میشه زد اینه که
من توی یک مسابقه 1 امتیاز میارم و برای من 1 امتیاز ثبت میشه
تیم بعدی همون 1 امتیاز رو میاره و 3600 برابر من براش ثبت میکنن
یعنی 1 میلیون دلار اون ها رو 3600 برابر کن تازه میشه پول ما
مشکل ما اینه که وقتی مقایسه میکنم اینترنت اونها رو به این جزئیات توجه نمیکنیم بگذریم از وضعیت کیفیت پینگ ثبات فیلی و غیره
ویرایش برای اضافه کردن:
منم قبول دارم 3g 4g قیمتش نسبت به adsl گرونتره بحث من قیمتش نیست همونجور که اشاره کردم
ولی واقعا برای اونا چقدر دیگه گرون در میاد ! نسبت به ما
ایرانسل 4 جی سیگنال -60
mehrdad..7
27-11-2015, 23:58
در اذربایجان شرقی
سلام
اقای مهندس چرا پوشش 3g سه اپراتور تو مرودشت شیراز ناامید کننده است در حد ی سایت
ایرانسل 4 جی سیگنال -60
دقيقا منم الان دو هفتست وضعيتم همينه. سرور خارج نابود شده.
mohebronaldo
28-11-2015, 00:10
ببخشیدا این تعرفه ها و مشخصات دکوری هستش واغعی نیست الان با نرم افزار دارم مانیتور میکنم ترافیکو 67 مگ دانلود کردم بعدش از من 870 مگ کم شده؟ بغیه ترافیک کجا رفته؟ بسته های که ایرانسل میده سرعتش نامحدود اره راس میگه خب 16kB سرعت این مثلا نامحدوده لازم به ذکرم که ما با دکل 800 متر فاصله داریم منتطقه ما هم خیلی خلوته بغیه پهنای باند کجا میره؟ دیشب سیم کارت اعتباری شارج کردم هزار تومان بعدش خاموش کردم امروز رفتم میبینم 140 تومان موجودی داره بغیه اعتبار کجا رفته؟ الان این سوال های منو باسد ایرانسل پاسخ گو باشه دیکه؟ زنگ زدم ایرانسل همه اینارو پرسیدم اما به معنای خیلی مزخرف پیچوندن منو اینارو محض اطلاع شما و بغیه گفتم
شما اگه مشکلی داری میتونی زنگ بزنی اپراتور مشکلتو بگی اونا خودشون پیگیری میکنن از سیستم بهتون میگن.شما نرم افزار فایروال بگیر که جلوگیری کنه از حجم خوری شما.اگه از مودم تو ویندوز استفاده میکنید تو کنترل پنل یه قسمتی هست به نام سیستم آپدیت اونو رو قسمت Not Update قرار بدید
aghazadeh_hastam
28-11-2015, 00:12
این بسته 10 گیگش خوبه . دیشب از ساعت 3 تا 6 نزدیک 9 گیگ دانلود کردم .
Armin.Computer
28-11-2015, 10:17
ایرانسل 4 جی سیگنال -60
تفاوت سرور داخل و خارج :n04:
- - - Updated - - -
ایرانسل 4 جی سیگنال -60
تفاوت سرور داخل و خارج :n04:
جالبه یه پست میزنی عده ای خوششون میاد و ... اما امان از کلیک بر روی تشکر
naser.051
28-11-2015, 12:07
4g ایرانسل
Masoud 206-16v
28-11-2015, 14:04
شيراز-بلوار صنايع
الان دو روزه كه ٤جي قطعه و ٣جي هم سرعتش خيلي پايين هست.
كسي از دوستان شيرازي ممنون ميشم ي آماري بگيريد.
دوستانی که از اینترنت خصوصا 3g و 4g استفاده میکنن چند نکته هست که باید بگم :
1- قبل از هر گونه چشم داشت و انتظار (چه با جا چه بی جا) و خرید سرویس اینترنت به این موضوع مهم که اینجا ایران هست و با کل دنیا فرق داره و همینه که هست و نمیشه کارش کرد فکر کنید .
2- خریدارن سرویس های اینترنت موبایل: اصلا فکر مقایسه این نوع اینترنت رو با اینترنت adsl نکنید ها! برای اینکه تو کشور ما برای این نوع نت اصلا تقسیم خط . اختصاص پهنای باند نظارت و قانون مشخصی نیست و فقط اسم داره . اینترنت adsl با این همه نظارت و قوانین نمیتونه نیازهای مارو به صورتی که راضی باشیم برطرف کنه تا باشد این نت موبایل . در ضمن زیاد هم به این تبلیغ های ماهواره و یا داخل اینترنت و کشورهای همسایه نگاه نکنید . چرا؟ برمیگردیم به نکته 1 .
و در آخر باید خدا رو شاکر باشیم که میتونیم به اینترنت دسترسی داشته باشیم اگه این هم نبود چیکار میکردیم ؟ جواب : متاسفانه باز هم برمیگردیم به نکته 1 .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.