ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

mobile1199
09-09-2016, 15:22
با سلام
من یه انتن برای مودم خودم ساختم که حدود 15db افزایش سیگنال داشتم.

قبل از انتن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد از انتن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آنتن :

D: ایول اقا ...
یادمه چند وقت پیش یکی از دوستان یه توضیحی در این باره داده بودن ! شما اموزش این کار رو از جایی به دست اوردید یا خودتون انجام دادید ؟ فقط برای مودم خاصی هست ؟

XENON24
09-09-2016, 15:31
یوتیوپ از فیلتر خارج شده..

xxx1360
09-09-2016, 15:34
برای من باز میشه ولی پخش نمی کنه

saeeddeeas
09-09-2016, 15:36

برای ما قفله هنوز

Tornado2800
09-09-2016, 15:38

سلام
با این روندی که داره پیش میره
هیچ وقت چنین اتفاقی در اینده ی نزدیک نخواهد افتاد.

ak313
09-09-2016, 15:56
با سلام

قبل از انتن

بعد از انتن

آنتن :

دوست عزیز لطفا تجربیات و نتایج آنتن رو در این تاپیک هم بزار
تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ak313
09-09-2016, 15:59
دوستان محترم لطفا مطالب مربوط به آنتن رو در این تاپیک پیگیری کنند. تا به شکل تخصصی تر بشه بحث کرد و از تجربیات کاربران استفاده کرد.
مدیران محترم هم در صورت موافقت تاپیک رو مهم کنند.
تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Tornado2800
09-09-2016, 15:59
سلام
بنده به شدت مشکل باتری دارم
دارم یک به یک مولفه هارو بررسی میکنم برای بهینه شدن مصرف باتریم.
ایا LTE ایرانسل نسبت به 3G مصرف باتری کمتری داره درسته؟

ak313
09-09-2016, 16:23
سلام

مصرف باتری به شدت به قدرت سگنال بستگی داره. احتمال داره توی فرکانس 1800 با سیگنال خوب نسبت به تری جی با فرکانس 2100 مصرف باتری بهتر باشه
اما در فرکانس 2600 به علت نفوذ پایین و قوی نبودن سیگنال در بیشتر موارد مصرف باتری به طور چشم گیری بالا میره
این رو من در یک خط آنتن 2600 تجربه کردم

Tornado2800
09-09-2016, 16:31
مصرف باتری به شدت به قدرت سگنال بستگی داره. احتمال داره توی فرکانس 1800 با سیگنال خوب نسبت به تری جی با فرکانس 2100 مصرف باتری بهتر باشه
اما در فرکانس 2600 به علت نفوذ پایین و قوی نبودن سیگنال در بیشتر موارد مصرف باتری به طور چشم گیری بالا میره
این رو من در یک خط آنتن 2600 تجربه کردم

در حال حاضر از 3G رایتل استفاده میکنم
تحت پوشش کامل LTE ایرانسل هم هستیم
هر دو سایت رایتل با ایرانسل سایت در فاصله ی ۵۰۰ متری ما هستند
ایا استفاده ازLTE کمک خواهد کرد به مصرف باتری کمتری داشته باشم؟

ak313
09-09-2016, 17:06
فکر کنم تری جی رایتل روی 900 هست و اگر آنتنتون خوب باشه فکر نمی کنم با ایرانسل بهتر بشه، احتمالا بدتر هم میشه

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

m_amin
09-09-2016, 19:56
با سلام

قبل از انتن

بعد از انتن

آنتن :

اون وسطش كه سيمها بهش وصل ميشن چيه؟!

m_amin
09-09-2016, 19:58
یعنی میفرمایید cat 6 باید باشه ؟ الان یه نوت 5 n920cd هم دارم که تو لیست شبکه هاش از cat 6 هم پشتیبانی میکنه . 4g+ ساپورته؟

بله اگه منطقتون فعال كرده باشند ساپورت ميكنه

saeeddeeas
09-09-2016, 21:52

طبق تجربه خودم
بهترین برای مصرف باتری 4G ایرانسل البته باند 1800 هست
توی رایتل با انتن فول گوشی مثل ماهی تابه میشه حتی بدون استفاده هم میذاشتم بازم داغ بود کمی و باتری میرفت
3G ایرانسل هم توی استند بای خوبه اما موقع دانلود کمی داغ میکنه و باتری بالا میره
به نظرم طبق تجربه شخصی بهترین 4G ایرانسل هست خیلی باهاش راحتم گوشی همیشه خنکه:n33:
البته ممکنه به چیپست گوشی هم ربط داشته باشه من با گوشی هواوی میت 8 همیشه خنکه گوشی

hhh111
09-09-2016, 22:02

فیش سری N هست

hhh111
09-09-2016, 22:06

D: ایول اقا ...
یادمه چند وقت پیش یکی از دوستان یه توضیحی در این باره داده بودن ! شما اموزش این کار رو از جایی به دست اوردید یا خودتون انجام دادید ؟ فقط برای مودم خاصی هست ؟

سلام. مرسی
بله. از اینجا. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگر بخواهید دقیق دربیارید ابزار میخواد تا اون مس رو خم کنید بدون اینکه تاب وردارد. و لحیم کردن روی مس که هویه خیلی قوی لازم داره. من دقیق دقیق دراوردم و بعد از ساخت کولیس که میزدم دقیقا میلیمتری هم دقیق بود.
برای فرکانس 2600 ساخته شده.

Tornado2800
09-09-2016, 22:13
طبق تجربه خودم
بهترین برای مصرف باتری 4G ایرانسل البته باند 1800 هست
توی رایتل با انتن فول گوشی مثل ماهی تابه میشه حتی بدون استفاده هم میذاشتم بازم داغ بود کمی و باتری میرفت
3G ایرانسل هم توی استند بای خوبه اما موقع دانلود کمی داغ میکنه و باتری بالا میره
به نظرم طبق تجربه شخصی بهترین 4G ایرانسل هست خیلی باهاش راحتم گوشی همیشه خنکه:n33:
البته ممکنه به چیپست گوشی هم ربط داشته باشه من با گوشی هواوی میت 8 همیشه خنکه گوشی

سلام
تشکر سعید جان
گوشی من GALAXY S6 هست
فکر میکنم 4G مصرف باتری کمتری داره نسبت به 3G به همین دلیل دارم بررسی میکنم

h!tman
09-09-2016, 22:33
دوستان چند تا سوال
اول اینکه TD LTE شبکش با LTE گوشی تفاوت داره؟! اگر داره کدوم استیبل تره و سرعتش بهتره!؟
دوم اینکه تاثیرات باند های مخابراتی روی سرعت یا پینگ چیه ؟
اگر تفاوتی داره ، چطور بفهمم مال من چنده و چطور تعویضش کنم!؟

m_amin
09-09-2016, 22:47
فیش سری N هست

اسم دقيقش رو ميشه بگين؟! و جايي كه ميشه خريد رو؟!
اگه سايتي هم داره بگين ازونجا بگيرم

ak313
09-09-2016, 23:04
لطفا مطالب مرتبط با آنتن را در این گروه پیگیری کنید

fanoostalaei
10-09-2016, 10:00
سلام به همه

بار قبلی که شبانه رو تست کردم خیلی لذت بخش بود ! و تصمیم گرفتم دوباره تست کنم ولی این بار بدون LTE-Advance با گوشی Xperia Z3 (لینک پست قبلی ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

=======

ساعت 4:45 دانلود رو زدم شروع شد ! آنتن دهی در بهترین حالت -88 دسیبل بود و عموما -90 دسیبل
اوایل سرعت دانلود رو 50 مگابیت بود !
رفته رفته سرعت میرفت بالاتر ! ساعت 6 سرعتم تقریبا 60 مگابیت بود
و ساعت 7 تا بعدش سرعتم به حداکثر رسید ! بالاتر از 80 مگابیت و نزدیک 90 مگابیت بدون 4 جی پلاس :n06:

و آخرش طاقت نیاوردم و گوشی رو عوض کردم و سیم کارت رو انداختم رو +Xperia Z3 و با 4جی پلاس تست گرفتم ! :n26: محشر بود :n02:

در ضمن ! سیستم محاسبه وقت کاملا دقیق هست و سر 3 ساعت اینترنت قطع شد ! :n12:

4جی پلاس :

حداکثر سرعت 4 جی با آنتن دهی معمولی -90 دسی بل ساعت 7:30

روی 4 جی اصلا سرعت بالاتر از این نمیرفت ! ولی تو دانلود منیجر با چند کانکشن سرعت خیلی بیشتر بود :

و اینم محاسبه گر زمان دانلود : دقیقا 3 ساعت

تهران سرور شاتل
وسطی لندن ودافون
اخری تهران سرور پارس انلاین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mobile1199
10-09-2016, 11:15
سرعت دانلود چند دقیقه پیش کنار فدراسیون فوتبال :

و همین الان تو محله ما بالای پشت بوم (انتن هم فول فوله و فاصله دکل با ما دو کوچه هست) :

بیشتر از دو هفتس در حال پیگیرین که بفهمن مشکل چیه ! خیلی دزدن به خدا ...

hhh111
10-09-2016, 11:59
سرعت دانلود چند دقیقه پیش کنار فدراسیون فوتبال :

و همین الان تو محله ما بالای پشت بوم (انتن هم فول فوله و فاصله دکل با ما دو کوچه هست) :

بیشتر از دو هفتس در حال پیگیرین که بفهمن مشکل چیه ! خیلی دزدن به خدا ...

عادت کردیم تا یه ایرادی میبینیم میگیم دزدن. شما احتمالا اون موقع که سرعت max 128کیلوبیت بود نیودید. هنوز نفهمیدیم که آقا وقتی سرویس به صورت گسترده در سطح یه کشور داره ارائه میشه همچین مشکلاتی بسیار رایج و معمولی هست. تا یه دری به تخته میخوره میشن دزد!!! اگر دزد بودن احمق بودن سرعت رو واسه یوزرها محدود نکنن و طرف بیاد با 120مگابیت دانلود کنه ؟؟؟
بیاید این اخلاق بد و زشت خودمونو ترک کنیم.

این حرفها رو زدم چون من مدیر شبکه یکی از سازمان های دولتی هستم و یکی از ساختمانهای بزرگ این سازمان رو کاملا زیر پوشش شبکه وایرلس قرار داریم و بصورت رایگان به 1200 نفر اکانت رایگان دادیم با 2گیگابایت دانلود در روز! (البته بعد از دانلود 2گیگ قطع هم نمیشودند و سرعتشون میاد پایین). طرف رو دارم میبینم داره با سرعت 4مگابایت در ثانیه دانلود میکنه حال میکنه هااا. ولی باز میان میگن وای سرعت کمه! وای چرا قطعه! وای فلان.!!!!!
بیاید بجای اینکه همش غر غر کنیم و شاکی باشیم یکم شکر گذار این باشیم در این اوضاع، همچین امکاناتی در اختیار عموم مردم قرار گرفته.
دمشون گرم!

mobile1199
10-09-2016, 12:25
عادت کردیم تا یه ایرادی میبینیم میگیم دزدن. شما احتمالا اون موقع که سرعت max 128کیلوبیت بود نیودید. هنوز نفهمیدیم که آقا وقتی سرویس به صورت گسترده در سطح یه کشور داره ارائه میشه همچین مشکلاتی بسیار رایج و معمولی هست. تا یه دری به تخته میخوره میشن دزد!!! اگر دزد بودن احمق بودن سرعت رو واسه یوزرها محدود نکنن و طرف بیاد با 120مگابیت دانلود کنه ؟؟؟

این حرفها رو زدم چون من مدیر شبکه یکی از سازمان های دولتی هستم و یکی از ساختمانهای بزرگ این سازمان رو کاملا زیر پوشش شبکه وایرلس قرار داریم و بصورت رایگان به 1200 نفر اکانت رایگان دادیم با 2گیگابایت دانلود در روز! (البته بعد از دانلود 2گیگ قطع هم نمیشودند و سرعتشون میاد پایین). طرف رو دارم میبینم داره با سرعت 4مگابایت در ثانیه دانلود میکنه حال میکنه هااا. ولی باز میان میگن وای سرعت کمه! وای چرا قطعه! وای فلان.!!!!!
بیاید بجای اینکه همش غر غر کنیم و شاکی باشیم یکم شکر گذار این باشیم در این اوضاع، همچین امکاناتی در اختیار عموم مردم قرار گرفته.
دمشون گرم!

طبیعیه که این حرف رو بزنید چون شما نه پست های سابق من رو دیدید نه اصلا مطلعید طی 6 ماه گذاشته چه اتفاقاتی برام افتاده ... اگه تایپ کردن هنره پسر گل که انجمن رو اسپم گرفته بود :n06:
این عزیزان بار اولشون نیست ! همین پریشب بسته 30 گیگی که داشتم ازشون رو 26 گیگ به پایان رسید و این در حالیه که مودم به طور دقیق مقدار دیتا رو اندازه گرفته بود ! این چهارمین باری بود که چنین اتفاقی افتاده و به روی خودم نیاوردم .
دفعه قبلی که چنین مشکلی پیدا شد ، نزدیک 1.5 ماه نت منزل در حد dial up شده بود و یه سایت هم با بدبختی باز میکردم ... هر بار هم که تماس گرفته شد کارشناساشون مشکل رو ربط دادن به مودم و سیم کارت بنده و در اخر زمانی که حل شد ، حتی نمیدونستن که مشکلی وجود داشته یا خیر!!!

بحث شاکی بودن هم به این خاطره که پول خوبی بابت حجمشون میگیرن ولی زمانی که مشکلی به وجود میاد کم کاری به وضوح دیده میشه ! و این که به هیچ وجه دلیلی نداره استفاده من و شما از اینترنت یکی باشه . تو همین مدت کلی دانلود برای یه عده اماده کرده بودم که روی هم مونده ! بگذریم ...

این قدر هم سریع قضاوت نکنید و گر نه با توجه به عمری که تو فروم ها گذروندم برخورد با نظایر شما خیلی راحته :n16:
یا علی ...

saeeddeeas
10-09-2016, 12:32
امید وارم برای اعیاد پیش رو ایرانسل بسته اینترنت مثل عید فطر قرار بده:n16:

nader24
10-09-2016, 12:34
ماهانه 10 گیگ میزدم + بسته های صبح 5 گیگی
هرجور مصرف میکنم کم میاد
میخوام هر ماه 30 گیگی بزنم ولی هزینش بالا میشه
شما چه جوری مصرف میکنید و چه بسته هایی میزنین؟

hhh111
10-09-2016, 13:08
طبیعیه که این حرف رو بزنید چون شما نه پست های سابق من رو دیدید نه اصلا مطلعید طی 6 ماه گذاشته چه اتفاقاتی برام افتاده ... اگه تایپ کردن هنره پسر گل که انجمن رو اسپم گرفته بود :n06:
این عزیزان بار اولشون نیست ! همین پریشب بسته 30 گیگی که داشتم ازشون رو 26 گیگ به پایان رسید و این در حالیه که مودم به طور دقیق مقدار دیتا رو اندازه گرفته بود ! این چهارمین باری بود که چنین اتفاقی افتاده و به روی خودم نیاوردم .
دفعه قبلی که چنین مشکلی پیدا شد ، نزدیک 1.5 ماه نت منزل در حد dial up شده بود و یه سایت هم با بدبختی باز میکردم ... هر بار هم که تماس گرفته شد کارشناساشون مشکل رو ربط دادن به مودم و سیم کارت بنده و در اخر زمانی که حل شد ، حتی نمیدونستن که مشکلی وجود داشته یا خیر!!!

بحث شاکی بودن هم به این خاطره که پول خوبی بابت حجمشون میگیرن ولی زمانی که مشکلی به وجود میاد کم کاری به وضوح دیده میشه ! و این که به هیچ وجه دلیلی نداره استفاده من و شما از اینترنت یکی باشه . تو همین مدت کلی دانلود برای یه عده اماده کرده بودم که روی هم مونده ! بگذریم ...

این قدر هم سریع قضاوت نکنید و گر نه با توجه به عمری که تو فروم ها گذروندم برخورد با نظایر شما خیلی راحته :n16:
یا علی ...

احتمالا شما میزان آپلود را محاسبه نکردید. چون من تا حالا 3تا بسته 100 گیگابایتی تموم کردم و همچین مشکلی نداشتم. بعد مگه ایرانسل داره به 2-3 نفر سرویس میده که همچین کلاهبرداری رو نشه ؟! بلاخره شما نه 2تا آدم گنده بفهمن رسانه ای میکننش و گندش در میاد!
من از اون موقع که ایرانسل 2g بود دارم از سرویس هاش استفاده میکنم و بجای آپ لینک اینترنت ماهواره ای ازش استفاده میکردم. ( به عنوان یک مصرف کننده قدیمی تا حالا همچین رفتارهایی از سرویس ندیدم...)
من اصلا وقتمو صرف فوروم نمیکنم!!!!! فقط اومده بودم تا تجربیات ساخت انتن و تاثیر رو بین شما به اشتراک بزارم که جمله "خیلی دزد" رو دیدم که پشیمون شدم :))

fanoostalaei
10-09-2016, 13:12
احتمالا شما میزان آپلود را محاسبه نکردید. چون من تا حالا 3تا بسته 100 گیگابایتی تموم کردم و همچین مشکلی نداشتم. بعد مگه ایرانسل داره به 2-3 نفر سرویس میده که همچین کلاهبرداری رو نشه ؟! بلاخره شما نه 2تا آدم گنده بفهمن رسانه ای میکننش و گندش در میاد!
من اصلا وقتمو صرف فوروم نمیکنم!!!!! فقط اومده بودم تا تجربیات ساخت انتن و تاثیر رو بین شما به اشتراک بزارم که جمله "خیلی دزد" رو دیدم که پشیمون شدم :))
هم حرف اون دوستمون درسته و هم حرف شما درسته !!
یک شرکت هم مزایا داره و هم معایب !! شما یک طرف رو میبینید و اون دوستمون یک طرف دیگه رو
گاها من خودم دیدم که از روی باگ یا هر چیز دیگه ای حجم زیادی مصرف کرده و یا زود تموم شده و یا شارژ خود به خود تموم شده
از طرف دیگه هم این ایرانسل هست که با گسترش روز به روز امکان استفاده از سرعت باورنکردی 130 مگ رو تو ایران فراهم کرده !
تا همین 1 سال پیش کی فکرشو میکرد 130 مگ اینترنت داشته باشه !! :n04:

====
من برا خودم یه آنتن دارم کاملا مفت مفت @@
2 هزار تومن هزینشه :n02::n02:

رایتل تو خونه ما آنتن نداره !
وقتی این کار رو میکنم 1 مگابیت سرعت میگیرم
با ایرانسل هم تست کردم ! خوب بوده
بر فرض وقتی آنتن -93 هست با این کار میاد رو حدود -82-83

arsinn
10-09-2016, 13:33
سلام
در حالت کلی مصرف باتری در گوشیها در شبکه 3g بیشتر از 4g هست.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

HITB0Y
10-09-2016, 15:25
یک شرکت هم مزایا داره و هم معایب !! شما یک طرف رو میبینید و اون دوستمون یک طرف دیگه رو
گاها من خودم دیدم که از روی باگ یا هر چیز دیگه ای حجم زیادی مصرف کرده و یا زود تموم شده و یا شارژ خود به خود تموم شده
از طرف دیگه هم این ایرانسل هست که با گسترش روز به روز امکان استفاده از سرعت باورنکردی 130 مگ رو تو ایران فراهم کرده !

====

وطنم پاره تنم!:n02:
داداش ابتکار عملت از پهنا تو حلق huawei و zte و ...
این حرکت شما مشت محکمی بود بر علیه همه تحریم های یک طرفه و ظالمانه غرب!ما به درجه خودکفایی رسیدیم!:n08:
عالی بود!دمت گرم!:n12:

fanoostalaei
10-09-2016, 15:31
وطنم پاره تنم!:n02:
داداش ابتکار عملت از پهنا تو حلق huawei و zte و ...
این حرکت شما مشت محکمی بود بر علیه همه تحریم های یک طرفه و ظالمانه غرب!ما به درجه خودکفایی رسیدیم!:n08:
عالی بود!دمت گرم!:n12:
:n08::n08::n08::n08::n08:
این کشف خیلی سال پیشه ! :n08::n02:
میدونستم به محض معرفی اینجوری میشه ! برا همین تا حالا تو فروم نگفته بودم :n02:
والا دیدم مردم خدا تومن پول آنتن میدن گفتم منم اینو معرفی کنم خوب !! سال اقتصاد مقاومتیه :n02:
اول یه نوشابه میخری و میخوری و اعصابت آروم میشه ! بعدشم با ساخت آنتن کلی تو هزینه هات صرفه جویی میشه :n08::n02::n02::n02::n02:

ماهانه 10 گیگ میزدم + بسته های صبح 5 گیگی
هرجور مصرف میکنم کم میاد
میخوام هر ماه 30 گیگی بزنم ولی هزینش بالا میشه
شما چه جوری مصرف میکنید و چه بسته هایی میزنین؟
دوست من مصرفش زیاده و برا همین بسته 1 ساله 100 گیگ میخره که بصرفه

amirbrad
10-09-2016, 15:54
:n08::n08::n08::n08::n08:
این کشف خیلی سال پیشه ! :n08::n02:
میدونستم به محض معرفی اینجوری میشه ! برا همین تا حالا تو فروم نگفته بودم :n02:
والا دیدم مردم خدا تومن پول آنتن میدن گفتم منم اینو معرفی کنم خوب !! سال اقتصاد مقاومتیه :n02:
اول یه نوشابه میخری و میخوری و اعصابت آروم میشه ! بعدشم با ساخت آنتن کلی تو هزینه هات صرفه جویی میشه :n08::n02::n02::n02::n02:

دوست من مصرفش زیاده و برا همین بسته 1 ساله 100 گیگ میخره که بصرفه

حسین جان نوع نوشابش هم مهمه؟ مثلا انرژی زا بگیریم سرعت بالاتر نمیره!؟ [emoji23] من فکر کنم باید یه جین نوشابه بگیرم با این نت داغونم
در کل دمت گرم مهم اینه که انتن باشه حالا هر چی که ساختی [emoji1303]

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

saeeddeeas
10-09-2016, 16:41

====

اگر دور آنتن که بیرون گذاشتم این کارو کنم یعنی تاثیر داره؟

sent from Huawei mate 8

fanoostalaei
10-09-2016, 16:44
اگر دور آنتن که بیرون گذاشتم این کارو کنم یعنی تاثیر داره؟

sent from Huawei mate 8
میتونی تست کنی
بذارش دور انتن و بچرخون اینور اونور ببین فرقی میکنه یا نه

========

استفاده از قوطی آلمینیومی ترفندیه که برای افزایش موثر برد وای فای انجام میشه و چندین سال هست که بلدم ! و چند تا از دوستام هم استفاده میکنن

""" یکی از موانع مهم در عبور امواج وایرلس ، اجسام آلومینیومی هستند . بنابراین با قرار دادن یک جسم آلومینیومی بشقاب شکل در یک طرف آنتن می‌توان از انتشار امواج در یک جهت خاص جلوگیری کرد و در عوض امواج فوق را در جهتی خاص تقویت و ارسال کرد . کاری که اینجا قوطی نوشابه برای ما انجام می‌دهد """"

من با همین قوطی نوشابه بخوام آنتن رو تقویت کنم سمت بسته رو مذارم به سمت BTS و سمت باز رو به یه سمت دیگه ! که با باز کردن باله های قوطی آنتن کم و زیاد میشه !
حالا برای شما هم ممکنه تاثیری داشته باشه یا شاید هم نداشته باشه !! کلا چیز راحتیه تست کردنش ! نه زمان بره و نه هزینه بر :n12:
تو عکس خودم BTS رایتل سمت چپ هستش ! ولی من سمت بسته رو اونوری گذاشتم ! و باله رو هم دقت کنید تنظیم کردم و با چسب چسبوندم که آزاد نباشه ! چون با یه تغیر کوچولو آنتن کلی فرق میکنه

Sent From My Master Mind Z3+

h!tman
10-09-2016, 17:10
دوستان چند تا سوال
اول اینکه TD LTE شبکش با LTE گوشی تفاوت داره؟! اگر داره کدوم استیبل تره و سرعتش بهتره!؟
دوم اینکه تاثیرات باند های مخابراتی روی سرعت یا پینگ چیه ؟
اگر تفاوتی داره ، چطور بفهمم مال من چنده و چطور تعویضش کنم!؟
نهههههههه؟:ذی

saeeddeeas
10-09-2016, 17:11
میتونی تست کنی
بذارش دور انتن و بچرخون اینور اونور ببین فرقی میکنه یا نه

========

استفاده از قوطی آلمینیومی ترفندیه که برای افزایش موثر برد وای فای انجام میشه و چندین سال هست که بلدم ! و چند تا از دوستام هم استفاده میکنن

""" یکی از موانع مهم در عبور امواج وایرلس ، اجسام آلومینیومی هستند . بنابراین با قرار دادن یک جسم آلومینیومی بشقاب شکل در یک طرف آنتن می‌توان از انتشار امواج در یک جهت خاص جلوگیری کرد و در عوض امواج فوق را در جهتی خاص تقویت و ارسال کرد . کاری که اینجا قوطی نوشابه برای ما انجام می‌دهد """"

من با همین قوطی نوشابه بخوام آنتن رو تقویت کنم سمت بسته رو مذارم به سمت BTS و سمت باز رو به یه سمت دیگه ! که با باز کردن باله های قوطی آنتن کم و زیاد میشه !
حالا برای شما هم ممکنه تاثیری داشته باشه یا شاید هم نداشته باشه !! کلا چیز راحتیه تست کردنش ! نه زمان بره و نه هزینه بر :n12:
تو عکس خودم BTS رایتل سمت چپ هستش ! ولی من سمت بسته رو اونوری گذاشتم ! و باله رو هم دقت کنید تنظیم کردم و با چسب چسبوندم که آزاد نباشه ! چون با یه تغیر کوچولو آنتن کلی فرق میکنه

Sent From My Master Mind Z3+
یعنی اون سمت قوطی که باز به سمت بی تی اس باشه؟ چون بالای پشت بام تکون میخوره میخوام محکم ببندم

sent from Huawei mate 8

fanoostalaei
10-09-2016, 17:18
یعنی اون سمت قوطی که باز به سمت بی تی اس باشه؟ چون بالای پشت بام تکون میخوره میخوام محکم ببندم

sent from Huawei mate 8
گفتم که ! این روش رو من تا حالا ندیدم کسی استفاده نه ! من خودم تست کردم و برا من اینجوری جواب داده ! شاید برا شما یه جور دیگه جواب بده × یا نده اصلا !!
بهتره که به صورت تجربی تست کنید تا ببینید اوضاع به چه صورته :n12:

=== ولی من گفتم اون سمت قوطی که بستس به سمت BTS :n02:

danielo
10-09-2016, 17:27
حتی لیوان هم یک خورده تاثیر مثبت روی انتن دهی داره

mobile1199
10-09-2016, 18:09
زنگ زدم دوباره ایرانسل ، این دفعه یکی از کارشناساشون گفت که فرم پیگیری برات میزنیم تا 24 ساعت اینده مشکلت حل شه ... حالا باید دید چی کار میکنن ! فعلا که بعد تماس انتن نصف شده و سرعت هم یکم بالاتر و احتمال میدم دارن تغییراتی ایجاد میکنن ...
ولی فکر کنم متوجه شیوه کارشون شدم :n29: در واقع این عزیزان که اسم منطقه رو میزنن رو سیستمشون تا متوجه اوضاع بشن ، کلا با سه مورد مواجه ممکنه بشن :

1- منطقه نتش خرابه ، به کاربر بگو در حال پیگیری هستیم (در صورتی که نیستیم :n10:)
2- منطقه نتش بازم خرابه ولی حال داریم به مشکل کاربر رسیدگی کنیم ، فرم بزن براش . :13:
3- نت سالمه و حال هم نداریم پیگیری کنیم ، تا میتونی براش بهونه بیار که خودش پشیمون شه قطع کنه :n10:

انشالله که این دفعه جواب بگیرم چون واقعا نیازه ...

amirbrad
10-09-2016, 18:58
زنگ زدم دوباره ایرانسل ، این دفعه یکی از کارشناساشون گفت که فرم پیگیری برات میزنیم تا 24 ساعت اینده مشکلت حل شه ... حالا باید دید چی کار میکنن ! فعلا که بعد تماس انتن نصف شده و سرعت هم یکم بالاتر و احتمال میدم دارن تغییراتی ایجاد میکنن ...
ولی فکر کنم متوجه شیوه کارشون شدم :n29: در واقع این عزیزان که اسم منطقه رو میزنن رو سیستمشون تا متوجه اوضاع بشن ، کلا با سه مورد مواجه ممکنه بشن :

1- منطقه نتش خرابه ، به کاربر بگو در حال پیگیری هستیم (در صورتی که نیستیم :n10:)
2- منطقه نتش بازم خرابه ولی حال داریم به مشکل کاربر رسیدگی کنیم ، فرم بزن براش . :13:
3- نت سالمه و حال هم نداریم پیگیری کنیم ، تا میتونی براش بهونه بیار که خودش پشیمون شه قطع کنه :n10:

انشالله که این دفعه جواب بگیرم چون واقعا نیازه ...

اینطور که شما پیگیرید منم باید دست به کار بشم چون خودشون نمیان درست کنن فقط برا اونا کافیه که تو منطقه دیتا پیدا باشه دیگه ثبات و سرعت مهم نیست که باید خودمون دست بکار بشیم بلکه بهتر بشه.
ویرایش: تماس گرفتم جالبه خودش گفت میدونیم قبلا هم گزارش شده اونجا در حال پیگیری هستیم ، فقط نمیدونم از نوع پیچوندن بود یا جدی!
یادم رفت پوشش td هم بپرسم چون تو نقشه تاوسط کوچه ما نشون میده از شانس من.

MKSBM
10-09-2016, 19:02
دوستان ۲ تا سوال دارم:
اول اینو بگم که در حال حاظر من سرعتم با ۳g که متصل هستم ۴ مگابیت دانلود و ۲ مگابیت اپلود هست

اما سوالها:
۱- از کجا متوجه بشم سیم کارتم 4G هست یا خیر!
۲- تو 3G سرعت همین حد هست یا بیشتر هم میشه؟
من گیلان و رودسر هستم

fanoostalaei
10-09-2016, 20:37
دوستان ۲ تا سوال دارم:
اول اینو بگم که در حال حاظر من سرعتم با ۳g که متصل هستم ۴ مگابیت دانلود و ۲ مگابیت اپلود هست

اما سوالها:
۱- از کجا متوجه بشم سیم کارتم 4G هست یا خیر!
۲- تو 3G سرعت همین حد هست یا بیشتر هم میشه؟
من گیلان و رودسر هستم
1 : یا باید رو وکه سیم کارت نوشته باشه usim یا اگر گوشیتون 4 جی ساپورت باشه باید بتونید رو 4 جی رجیستر بشید
2 : سرعت 3 جی معمولا در همین حده ! چون یوزر خیلی زیادی داره ولی بعضی مناطق استثنا سرعت بیشتری دارن

MKSBM
10-09-2016, 21:02
1 : یا باید رو وکه سیم کارت نوشته باشه usim یا اگر گوشیتون 4 جی ساپورت باشه باید بتونید رو 4 جی رجیستر بشید
2 : سرعت 3 جی معمولا در همین حده ! چون یوزر خیلی زیادی داره ولی بعضی مناطق استثنا سرعت بیشتری دارن
ممنون بابت پاسختون، یعنی من اگه در منطقه ای که تحت پوشش 4g هست باشم سرچ کنم شبکه رو حتی اگه سیم کارتم ۴جی نباشه شبکه رو تو لیست نشون میده و فقط متصل نمیشه درسته؟

Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk

fanoostalaei
10-09-2016, 21:14
ممنون بابت پاسختون، یعنی من اگه در منطقه ای که تحت پوشش 4g هست باشم سرچ کنم شبکه رو حتی اگه سیم کارتم ۴جی نباشه شبکه رو تو لیست نشون میده و فقط متصل نمیشه درسته؟

اگر گوشیتون 4 جی داشته باشه 4 جی رو پیدا میکنه ولی سیم کارتتون چون 4 جی نیست اجازه نمیده بهش متصل بشید

Miladran
10-09-2016, 22:52
سرعت شما هم داغون شده؟
مال من که اومده زیر 1 مگابایت!

.:Bardia:.
10-09-2016, 23:11
سرعت شما هم داغون شده؟

مگابایت یا بیت :/
بایت باشه که خوبه .
من تغییری حس نکردم تو سرعت .

ابوالفضل ۴۰۴۵
10-09-2016, 23:23
دوست عزیز میشه بفرمایید چقدر هزینه کردی واینکه امکان درخواست خرید هم وجود داره؟

matr!x_2008
10-09-2016, 23:31
برای شما هم امروز نمیشد بسته زد؟ از ساعت 2 ظهر یکی دوساعت نمیشد بسته فعال کرد...:n13:

DeluxePC
10-09-2016, 23:35
سرعت شما هم داغون شده؟

برای منم اومده زیر 1 مگ. رفتم به پشتیبانی میگم میگه مشکلی در شبکه نداریم. یک طومار براش نوشتم توی این یکماه از مشکلاتم آخرش برگشت گفت سوال دیگه ای ندارید؟
چقدر وقیح و بی خیالند. رامبد و مدیری اینارو گنده میکنن الانم وضعیت به قدری کثیف شده که سرعت داره به DialUp میرسه!

mobile1199
11-09-2016, 09:28
امروز برای من سرعت برگشته به همون 4 مگابایت سابق و مثل این که پیگیری ها یه نتیجه ای داده خدا رو شکر ! انشالله که همین طوری ثابت بمونه :n16:

پ.ن : الان یه عده دیگه دارن به وضعیت من دچار میشن :n29: چه جوریه ؟!

m2music
11-09-2016, 09:55
شهر یزد(پارک ازادشهر)
4g:

سرعت دانلود:

3g:

سرعت دانلود:

es4
11-09-2016, 10:45
یعنی برای من که حداکثر سرعت 22 مگابیت اون هم ساعت 4 صبح بوده پیگیری کنم نتیجه میده؟ کلا می تونن پهنای باند رو افزایش بدن ؟

parsbin
11-09-2016, 11:54
سلام
مودم TP link M7350 رو میشه باند فرکانسش رو روی 2600 گذاشت؟
قابل تتنظیمه؟

MMDFullHD
11-09-2016, 12:09

دمشون گرم!
برادر من
خودم ایرانسل دارم و میدونم وضعیتش از دو تا اپراتورای دیگه بهتره مجبوری دارم استفاده میکنم چون بهتر ازین دیگه اپراتور نیس اگه بود عوض میکردم
دوم اینکه من تاحالا چندین بسته از مای ایرانسل گرفتم بسته اکتیو نشده برام ولی هزینش کنده شده از موجودیم گاهی اوقات دیدم بسته شبانه گرفتم ساعت 4 دکلارو خاموش کردن انتن پریده در نتیجه پول به بووووق گاو زده شده حالا ما اسمشو دزدی میذاریم شما مثلا بذار صدقع سر ایرانسل
سوم اینکه تمامی شرکتای دولتی و یا خصوصی دنبال خر مرده میگردن به این شرکتا سوخت بدی خدا میدونه چ بلاهایی میارن سر ملت و ملتو تو تنگنا قرار میدن اینو هممون میدونیم پس ما هستیم که باید فشار بیاریم و ازشون کیفیت بخوایم این ما هستیم که میتونیم کشورو به سمت پیشرفت ببریم
سرعت اینترنت درسته چن سال گذشته وضعیت داغونی داشته اما الان که از خواب بیدار شدن بهترین زمانه تا وضعیت از اون سابق ها عوض کنیم

Armin.Computer
11-09-2016, 12:38
نهههههههه؟:ذی

سلام
بله اینترنت LTE موبایل یه به اصطلاح FDD LTE با TD LTE فرق داره
به نظرم باید TD پایدار تر باشه چون مخصوص اینترنت ثابت ساخته شده
باندهای مخابراتی ظاهرا در سرعت تاثیر دارن ولی پینگ رو نمی دونم
برای دیدم باند مخابراتی اگر گوشی سامسونگ داشته باشید فکر کنم بشه فهمید ولی بقیه گوشی ها رو نمی دونم

ak313
11-09-2016, 12:42
سلام
مودم TP link M7350 رو میشه باند فرکانسش رو روی 2600 گذاشت؟
قابل تتنظیمه؟

نه عزیز راه حل تنظیم دستی نداره.
خودش باید سوییچ کنه احتمالا تعداد درصد سیگنالتون توی حالت 2600 پایین بیاد. اگر مطمئنید توی منطقتون 2600 فعاله با تست دانلود شاید بتونید نقطه مد نظرتون رو پیدا کنید.

ak313
11-09-2016, 12:59
خرید مودم و ضد حال
یدونه مودم e5186-61a خریدم به خیال اینکه از حالت تجمیع فرکانسی استفاده کنم اما باوجود فعال بودن باند سه و هفت تجمیع حاصل نشد و ما موندیم شوک ( قابل توجه اون دوستی که بر اساس مطالعاتشون می گفتن هر کجا دو تا باند هست تجمیع هم هست )

چند تا تصویر هم از محیطش می زارم
حالت اتصال به باند سه

حالت اتصال به باند 7
حالت lte advanced یا همون ارتباط به دو باند
توی تنظیماتش میشه باند 44 ( ترکیب 1800 و 2600 ) ( توضیحات داره)

اینم داخل مودم که نشون میده در حالت باند 44 تجمیع صورت نگرفته
ca mose: no
اینم یه تست با همون باند 7
و نهایتا پینگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4224

Le0nard0
11-09-2016, 13:29
یه بسته هفتگی جدید اضافه کرده به اسم اینترنت رومینگ هفتگی . چیه ؟

srx190d
11-09-2016, 13:44
خرید مودم و ضد حال
یدونه مودم e5186-61a خریدم به خیال اینکه از حالت تجمیع فرکانسی استفاده کنم اما باوجود فعال بودن باند سه و هفت تجمیع حاصل نشد و ما موندیم شوک ( قابل توجه اون دوستی که بر اساس مطالعاتشون می گفتن هر کجا دو تا باند هست تجمیع هم هست )

چند تا تصویر هم از محیطش می زارم
حالت اتصال به باند سه

سلام داداش
مبارك
چند در اومد
مودم تجميع نداره يا منطقه

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

mobile1199
11-09-2016, 14:36
برادر من
خودم ایرانسل دارم و میدونم وضعیتش از دو تا اپراتورای دیگه بهتره مجبوری دارم استفاده میکنم چون بهتر ازین دیگه اپراتور نیس اگه بود عوض میکردم
دوم اینکه من تاحالا چندین بسته از مای ایرانسل گرفتم بسته اکتیو نشده برام ولی هزینش کنده شده از موجودیم گاهی اوقات دیدم بسته شبانه گرفتم ساعت 4 دکلارو خاموش کردن انتن پریده در نتیجه پول به بووووق گاو زده شده حالا ما اسمشو دزدی میذاریم شما مثلا بذار صدقع سر ایرانسل
سوم اینکه تمامی شرکتای دولتی و یا خصوصی دنبال خر مرده میگردن به این شرکتا سوخت بدی خدا میدونه چ بلاهایی میارن سر ملت و ملتو تو تنگنا قرار میدن اینو هممون میدونیم پس ما هستیم که باید فشار بیاریم و ازشون کیفیت بخوایم این ما هستیم که میتونیم کشورو به سمت پیشرفت ببریم
سرعت اینترنت درسته چن سال گذشته وضعیت داغونی داشته اما الان که از خواب بیدار شدن بهترین زمانه تا وضعیت از اون سابق ها عوض کنیم

دقیقا همچین بلایی همیشه سرم میاد ! بعد خرید بسته از ساعت 2 تا 4-5 نسبتا خوب کار میکنه ولی بعدش به محض این که متوجه بشه در حال دانلودم دسترسیم رو به نت قطع میکنه تو اون بسته شبانه ! جالبی قضیه هم این جاست که فقط سر بسته شبانه این طور پیش میاد و گر نه تو همین تایم اگه بخوام با بسته عادی دانلود کنم هیچ مشکلی نیست ...
به همین دلیل میگم دزد هستن ! :n01:
--------------------------------
خطاب به اون دوستی که گفت رسانه ایش کنیم ! ساده ترین مثال تو گوگل همون پیج اولش میتونی کلی نفر پیدا کنی که از کارهای مختلف ایرانسل شکایت داشتن ولی به هیچ جا هم نرسیدن ... هنوز متوجه وضع فعلی نشدی "احتمالا" و گرنه این حرف رو نمیزدی . :n06:

ak313
11-09-2016, 14:55
سلام داداش
مبارك
چند در اومد
مودم تجميع نداره يا منطقه

ممنون
ظاهرا منطقه تجمیعش فعال نیست

saman1010
11-09-2016, 14:57
دقیقا همچین بلایی همیشه سرم میاد ! بعد خرید بسته از ساعت 2 تا 4-5 نسبتا خوب کار میکنه ولی بعدش به محض این که متوجه بشه در حال دانلودم دسترسیم رو به نت قطع میکنه تو اون بسته شبانه ! جالبی قضیه هم این جاست که فقط سر بسته شبانه این طور پیش میاد و گر نه تو همین تایم اگه بخوام با بسته عادی دانلود کنم هیچ مشکلی نیست ...
به همین دلیل میگم دزد هستن ! :n01:
--------------------------------
خطاب به اون دوستی که گفت رسانه ایش کنیم ! ساده ترین مثال تو گوگل همون پیج اولش میتونی کلی نفر پیدا کنی که از کارهای مختلف ایرانسل شکایت داشتن ولی به هیچ جا هم نرسیدن ... هنوز متوجه وضع فعلی نشدی "احتمالا" و گرنه این حرف رو نمیزدی . :n06:
حالا واسه من جالبه که زمان دانلود نامحدود شبانه علی الخصوص بین ساعت 2 تا 5 آنتن مودم تا مرز قطع شدن میره و دوباره زیاد میشه و بعضی وقت ها هم قطع میشه و نمیاد سرعت دانلود هم همینطور. اما همون لحظه نگاه آنتن گوشی که میکنم پر هست بدون نوسان. سرعت دانلود هم خوب و ثابته.
اینها سه چهار ماهی هست که روی دانلود شبانه این فیلم ها رو درمیارن. منم بسته چند ساعته نمیگیرم. صبح که از خواب میشم فقط بسته یک ساعت رو فعال میکنم.

ak313
11-09-2016, 15:18
دوستانی که قم هستند اگر جایی تونستن از 4 جی پلاس استفاده کنند بی زحمت موقعیتش رو برام پخ کنند

Tehranshahr
11-09-2016, 15:22
این مشکل قطع شدن آنتن مربوط به LTE میشه فقط. منم این مشکلو از ساعت 11:30 تا 12 ظهر دارم. آنتن مودم بکل میپره ولی رو حالت 3G درسته.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

saeeddeeas
11-09-2016, 17:09
من خودم الان8 ساله ایرانسل دارم و میتونم بگم بهترین اپراتور توی ایران هست از هر نظر؛اما یه سری مشکلاتی داره که چه عمدی چه غیر عمدی به ضرر مشترک هست مثلا ساعت 10 شب میزنم بسته 3 ساعته فعال کنه اما فعال نمیشه هر چی صبر میکنی فعال نمیشه یه دفعه میبینی ساعت 5 صبح که خوابی فعال میشه و 3 هزار ناقابل هم میره تو جیب ایرانسل حالا این اسمش دزدی هست یا اشکال سیستمی یا شانس بد ... هرچی که هست به ضرر مشترکه دیگه
مشکل دیگشم باز وقتی داری به صورت عادی با بسته عادی استفاده میکنی همه چی اوکی هست ولی تا همینکه بسته مثلا صبح تا ظهر یا شبانه فعال میکنی هی انتن نوسان میکنه یا دیتا قطع میشه... اینم باز نمیتونم اسمشو چی بزارم:n02:

اما واقعا از نظر پشتیبانی قوی ترین اپراتور هست از نظرم تاحالا هر چی مشکل داشتم کمتر از چند ساعت طول کشیده که پیگیری کردن و بر طرف شده، اما اون سیستم 700 هنوز کلی مشکل داره خیلی افرادی که اونجا هستن شاید خودشون سیم ایرانسل هم نداشتن تاحالا و فقط یه کلاس تئوری اموزشی گذروندن و اومدن استخدام شدن وقتی یه سوال میپرسی اصلا بدون اینکه متوجه بشه یه سری جواب از پیش تعیین شده بهت میدن و اخرشم که کم میاره میگه برات فرم پر کردیم و خلاص:n19:
اما اخر سر بگم از 20 به ایرانسل 18/5 میدم به همراه اول 15 و به رایتل هم 16 میدم:n26: اینا همه نظر و برداشت شخصی هستن.

MKSBM
11-09-2016, 18:55
امروز رفتم سیم کارتم رو عوض کردم و ۴G گرفتم این هم تست از سرعتم لاهیجان. از سرویسم راضی هستم فقط دوستان از وقتی سیم 4G انداختم موقع کار با نت گوشی خیلی داغ میشه دلیلش چیه؟

ak313
11-09-2016, 19:09
خوب 4 جی وات بیشتری مصرف می کنه گرم میشه مخصوصا اگر سیگنال ضعیف باشه یا نوسان داشته باشه

fanoostalaei
11-09-2016, 19:38
این مشکل قطع شدن آنتن مربوط به LTE میشه فقط. منم این مشکلو از ساعت 11:30 تا 12 ظهر دارم. آنتن مودم بکل میپره ولی رو حالت 3G درسته.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

من خودم الان8 ساله ایرانسل دارم و میتونم بگم بهترین اپراتور توی ایران هست از هر نظر؛اما یه سری مشکلاتی داره که چه عمدی چه غیر عمدی به ضرر مشترک هست مثلا ساعت 10 شب میزنم بسته 3 ساعته فعال کنه اما فعال نمیشه هر چی صبر میکنی فعال نمیشه یه دفعه میبینی ساعت 5 صبح که خوابی فعال میشه و 3 هزار ناقابل هم میره تو جیب ایرانسل حالا این اسمش دزدی هست یا اشکال سیستمی یا شانس بد ... هرچی که هست به ضرر مشترکه دیگه
مشکل دیگشم باز وقتی داری به صورت عادی با بسته عادی استفاده میکنی همه چی اوکی هست ولی تا همینکه بسته مثلا صبح تا ظهر یا شبانه فعال میکنی هی انتن نوسان میکنه یا دیتا قطع میشه... اینم باز نمیتونم اسمشو چی بزارم:n02:

اما واقعا از نظر پشتیبانی قوی ترین اپراتور هست از نظرم تاحالا هر چی مشکل داشتم کمتر از چند ساعت طول کشیده که پیگیری کردن و بر طرف شده، اما اون سیستم 700 هنوز کلی مشکل داره خیلی افرادی که اونجا هستن شاید خودشون سیم ایرانسل هم نداشتن تاحالا و فقط یه کلاس تئوری اموزشی گذروندن و اومدن استخدام شدن وقتی یه سوال میپرسی اصلا بدون اینکه متوجه بشه یه سری جواب از پیش تعیین شده بهت میدن و اخرشم که کم میاره میگه برات فرم پر کردیم و خلاص:n19:
اما اخر سر بگم از 20 به ایرانسل 18/5 میدم به همراه اول 15 و به رایتل هم 16 میدم:n26: اینا همه نظر و برداشت شخصی هستن.

من قبلا مصرف ازاد اینترنت برام فعال بود و وقتی بستم تایمش تموم میشد آنتنم به کل میرفت و خودم باید دوباره شبکه انتخاب میکردم تا هزینه نره تو پاچمون
ولی وقتی مصرف آزاد اینترنت رو قطع کردم نت خودش قطع میشه و تا حالا هیچ پرش یا قطع شدن اینترنت نداشتم ! البته 2 یا 3 بار فقط از شبانه استفاده کردم ! ولی باز هم این مشکلات هست و به قول سعید خان نمیدونم اسمش رو چی بذارم :دی
منم از سال 87 مشترک ایرانسلم با همین سیم کارتم ! بهترین بوده و هست :n12:

gigaht
11-09-2016, 20:31
دوستانی که قم هستند اگر جایی تونستن از 4 جی پلاس استفاده کنند بی زحمت موقعیتش رو برام پخ کنند

احتمال نداره فیرمور آپدیت بخواد ؟ چرا میره روی باند 44 ؟
اوه , الان فروم ویرپول رو چک کردم نزدیک 300 دلاره . آره ؟؟ حتما کلی هم هزینه بیشتر خورده تا برسه بدستت.
چه میشه کرد . عشق و علاقه است دیگه.

saeeddeeas
11-09-2016, 21:23
ممنون
ظاهرا منطقه تجمیعش فعال نیست

قاعدتا وقتی شما در یک مکان به هر دو باند دسترسی دارین خب فکر کنم این وظیفه گیرنده شما هست که باند هارو ادغام کنه و تبدیل به پلاس کنه، وگرنه فکر نکنم ایرانسل بخواد جلوی ادغام رو بگیره چون چند روز پیش سوال کردم گفتن کافیه هر دو باند در دسترس باشن و گیرنده ساپرت کنه تا به پلاس تبدیل شه

ak313
11-09-2016, 21:53
قاعدتا وقتی شما در یک مکان به هر دو باند دسترسی دارین خب فکر کنم این وظیفه گیرنده شما هست که باند هارو ادغام کنه و تبدیل به پلاس کنه، وگرنه فکر نکنم ایرانسل بخواد جلوی ادغام رو بگیره چون چند روز پیش سوال کردم گفتن کافیه هر دو باند در دسترس باشن و گیرنده ساپرت کنه تا به پلاس تبدیل شه
از کی سوال کردید؟
نه عزیز بعد از فعال کردن هر دو باند باید تنظیماتی رو هم اعمال کنند تا ca فعال بشه، شک نکن.

Le0nard0
11-09-2016, 21:58
یه بسته هفتگی جدید اضافه کرده به اسم اینترنت رومینگ هفتگی . چیه ؟

کسی نمیدونه ؟

ak313
11-09-2016, 22:02
احتمال نداره فیرمور آپدیت بخواد ؟ چرا میره روی باند 44 ؟
اوه , الان فروم ویرپول رو چک کردم نزدیک 300 دلاره . آره ؟؟ حتما کلی هم هزینه بیشتر خورده تا برسه بدستت.
چه میشه کرد . عشق و علاقه است دیگه.
نه عزیز به فرم ویر ربطی نداره، کلا این چیپ قابلیت تجمیع رو داره، البته عشقم به جنون تبدیل نشده یدونه بی 315 420 هستش من بدون پست و گمرک 500 بابتش دادم 135 دلار
اون باند 44 هم برای api خود مودم هواوی هستش، توی این مودم عدد 40 برای باند هفت و عدد 4 برای باند سه هستش اگر بخواهی حالت ادونسد 3 و 7 رو تجمیع کنه اون دو تا رو جمع می کنی میشه 44، حالا اگر امکان اینکه به هر دو تا وصل بشه حالت ca فعال میشه و اگر امکانش نباشه به یکی از 40 یا 4 وصل میشه، همون باندی که قبلا بوده
الان توی مودم 3372 هم عدد 40 همون باند هفت هستش 03 حالت 4 جی اونلی هست ( عکس زیر)

mobile1199
11-09-2016, 22:08
این ایرانسل فک کنم فهمیده بسته شبانه گرفتم سرعت رو قشنگ رسونده به 100 کیلوبایت رو 4g :n28:
ولی 3g با سرور ترکیه به 2 مگابایت .s هم رسید و دوباره کشید پایین ... یه صبح سرعت پایدار بود بعد دوباره ترکید :n41: گندشون بزنن ...

srx190d
11-09-2016, 22:46
نه عزیز به فرم ویر ربطی نداره، کلا این چیپ قابلیت تجمیع رو داره، البته عشقم به جنون تبدیل نشده یدونه بی 315 420 هستش من بدون پست و گمرک 500 بابتش دادم 135 دلار
اون باند 44 هم برای api خود مودم هواوی هستش، توی این مودم عدد 40 برای باند هفت و عدد 4 برای ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به كدوم باند الان وصل اين

ak313
11-09-2016, 23:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به كدوم باند الان وصل اين

این مشخص نمی کنه به کدوم باند وصله بلکه مشخص می کنه که مودم شما روی حالت تجمیع (lte-advanced) انتخاب شده. طبیعتا وقتی مودم حالت تجمیع رو ساپرت نکنه به یکی از باندهای 4 ( 1800) یا 40 ( 2600) وصل میشه. در واقع به همونی که قبلا وصل بوده می مونه حالا 40 یا 4

MMDFullHD
12-09-2016, 00:47

داداش برای من ایفون دارم گوشیم هم ساپورته سامسونگ هم داشتم CA NONE میخوره
و قدرت هم فول هست -52
دوتا فرکانس هم هست این قابلیت رو باید خودشون فعال کنن

MMDFullHD
12-09-2016, 01:00
حالا واسه من جالبه که زمان دانلود نامحدود شبانه علی الخصوص بین ساعت 2 تا 5 آنتن مودم تا مرز قطع شدن میره و دوباره زیاد میشه و بعضی وقت ها هم قطع میشه و نمیاد سرعت دانلود هم همینطور. اما همون لحظه نگاه آنتن گوشی که میکنم پر هست بدون نوسان. سرعت دانلود هم خوب و ثابته.
اینها سه چهار ماهی هست که روی دانلود شبانه این فیلم ها رو درمیارن. منم بسته چند ساعته نمیگیرم. صبح که از خواب میشم فقط بسته یک ساعت رو فعال میکنم.

بله ی سری مای ایرانسل رو شبا قطع میکردن
که نتونن بسته شبانه بخرن اررو سرور میداد
:n21:

srx190d
12-09-2016, 01:18
بله ی سری مای ایرانسل رو شبا قطع میکردن
که نتونن بسته شبانه بخرن اررو سرور میداد
:n21:
بايد بسته ها رو زودتر خريد بعد ١٢ مشكل داره
معمولا

mobile1199
12-09-2016, 06:18
دیشب خوابم برد قبل 2 و نتونستم نت رو تست کنم شبانش رو :n29:
به همین خاطر الان تست کردم این بود نتیجش :
4g که رو 3-4 مگابایت ثابته خدا رو شکر و 3g به 2 مگابایت هم رسید (چیزی که اخرین بار تو همراه اول دیده بودم ) .
تا الان هم نت شبانه رو قطع نکردن که نتونم دانلود کنم ... باید دید در ادامه چی میشه :n16:

---------------------------------------ویراش 1---------------------------------------

خب تو همون مدت یه حرکت ناجوانمردانه زدم با دو تا بسته شبانه و دو تا سیمکارت usim با شبکه های 4g و 3g :n10:

با همون نرم افزاری که @ak313 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز معرفی کردن ، دو تا نت مختلف 4g و 3g رو ادغام کردم و نتیجه بالا رو گرفتم . (با دو تا 4g جواب نمیداد چون شبکه ایرانسل سرعت هر کدوم رو نصف میکرد )
البته باگ هایی هم داشت نرم افزار مثل استفاده نکردن از یکی از مودم ها که اونم با pause و resume کردن دانلود در idm حل میشد ، فقط 3 بار پیش اومد این مورد و دیگه ندیدم ...
سرعت 4g هم از 3-5 مگابایت نوسان داشت و در تصویر بالا معلومه ، ولی 3g خدا رو شکر پیداری بیشتری داشت .

بازم جا داره تشکر کنم از کمک های دوست عزیز ak313 . :n12:

ak313
12-09-2016, 08:19
داداش برای من ایفون دارم گوشیم هم ساپورته سامسونگ هم داشتم CA NONE میخوره
و قدرت هم فول هست -52
دوتا فرکانس هم هست این قابلیت رو باید خودشون فعال کنن
عزیز کجای آیفون نشون میده ca فعاله یا نه؟

ak313
12-09-2016, 08:46
وقتی شبکه خلوت میشه
باند 7

ak313
12-09-2016, 10:56
دیشب خوابم برد قبل 2 و نتونستم نت رو تست کنم شبانش رو :n29:
به همین خاطر الان تست کردم این بود نتیجش :
4g که رو 3-4 مگابایت ثابته خدا رو شکر و 3g به 2 مگابایت هم رسید (چیزی که اخرین بار تو همراه اول دیده بودم ) .
تا الان هم نت شبانه رو قطع نکردن که نتونم دانلود کنم ... باید دید در ادامه چی میشه :n16:

---------------------------------------ویراش 1---------------------------------------

خب تو همون مدت یه حرکت ناجوانمردانه زدم با دو تا بسته شبانه و دو تا سیمکارت usim با شبکه های 4g و 3g :n10:

با همون نرم افزاری که @ak313 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز معرفی کردن ، دو تا نت مختلف 4g و 3g رو ادغام کردم و نتیجه بالا رو گرفتم . (با دو تا 4g جواب نمیداد چون شبکه ایرانسل سرعت هر کدوم رو نصف میکرد )
البته باگ هایی هم داشت نرم افزار مثل استفاده نکردن از یکی از مودم ها که اونم با pause و resume کردن دانلود در idm حل میشد ، فقط 3 بار پیش اومد این مورد و دیگه ندیدم ...
سرعت 4g هم از 3-5 مگابایت نوسان داشت و در تصویر بالا معلومه ، ولی 3g خدا رو شکر پیداری بیشتری داشت .

بازم جا داره تشکر کنم از کمک های دوست عزیز ak313 . :n12:

در مورد ادغام دو تا 4 جی اینو اضافه کنم اگر بتونید یکی رو روی 1800 و یکی رو روی 2600 ست کنید بازم از حداکثر سرعت هر دو می تونه استفاده کنه

mobile1199
12-09-2016, 12:38
در مورد ادغام دو تا 4 جی اینو اضافه کنم اگر بتونید یکی رو روی 1800 و یکی رو روی 2600 ست کنید بازم از حداکثر سرعت هر دو می تونه استفاده کنه

متاسفانه با دو تا گوشی مختلف که از 2600 پشتیبانی میکردن تست گرفتم و متوجه شدم این منطقه هنوز 4g+ نداره که کانکت شم بهش و همون lte معمولی هست :n41:

MMDFullHD
12-09-2016, 12:50
عزیز کجای آیفون نشون میده ca فعاله یا نه؟

ایفون یکی از بچه های همین تاپیک ایفونشون جیلبریک هست srx190d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از طریق ریپو زیر میتونه تویک سلولار اینفو رو بگیره مشخصات رو ببینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای کسایی که مثل من جیلبریک نکردن میتونن از کد ستاره سه هزارو یک مربع یک دو سه چهار پنج مربع ستاره
از طریق فیلد تست ببینند مشخصات رو

MMDFullHD
12-09-2016, 12:58

دوست گرامی یه مورد هم اینجا من اضافه کنم تجربه کردم ک میگم
من با گوشی رو باند 7 مودم رو باند 3 قرار دادم و رفتم کامپیوتر رو به باند 7 وصل کردم مک رو به باند 3 با باند 7 حدود 55 مگابیت وقتی دانلود داشتم
رو باند 3 با مودم وقتی لب تاب داشت دانلود میکرد 3 مگابیت بیشتر نبود !
این تو اوجی بود که خیلی خلوت بود ساعت 4 صبح
اینجا باید دکل و منطفه پهنای باند لازم رو داشته باشه که LTE-A رو فعالش کنه

ak313
12-09-2016, 14:29
ایفون یکی از بچه های همین تاپیک ایفونشون جیلبریک هست srx190d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از طریق ریپو زیر میتونه تویک سلولار اینفو رو بگیره مشخصات رو ببینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای کسایی که مثل من جیلبریک نکردن میتونن از کد ستاره سه هزارو یک مربع یک دو سه چهار پنج مربع ستاره
از طریق فیلد تست ببینند مشخصات رو

خوب از کدوم گزینه معلوم میشه که ca فعاله یا نه

saman1010
12-09-2016, 17:56
سلام
واسه تغییر فرکانس های 4G ایرانسل در گوشی سامسونگ نوت 3 چه کار باید کرد؟
منظورم انتخاب 1800 یا 2600 هست.

DeluxePC
12-09-2016, 17:57
دوستان آیا میشه در تنظیمات Archer MR200 فرکانس 4G رو تغییر داد یا اتوماتیک ست میشه؟

ms1ove
12-09-2016, 18:01
سلام
دوستان گوشی p8 lite از 4g+ پشتیبانی میکنه ؟
از باند های ۱۸۰۰و ۲۶۰۰ پشتیبانی میکنه.

paradisepersian
12-09-2016, 18:09
سلام
دوستان گوشی p8 lite از 4g+ پشتیبانی میکنه ؟
از باند های ۱۸۰۰و ۲۶۰۰ پشتیبانی میکنه.
خیر پشتیبانی نمیکنه

srx190d
12-09-2016, 18:17
دوستان آیا میشه در تنظیمات Archer MR200 فرکانس 4G رو تغییر داد یا اتوماتیک ست میشه؟

نه نميشه دوست من
كلا اتومات به قويترين فركانس و بالاترين فركانس وصل ميشه

saze
12-09-2016, 18:52
سلام
آیفون 6 سیکس اس پلاس 4 جی پلاس ساپورت میکنه؟امتحان کردم تا 30 مگابایت سرعت داشت
کدوم مودم 4 جی پلاس ساپورت میکنه؟
ممنون

saeeddeeas
12-09-2016, 19:00
سلام
آیفون 6 سیکس اس پلاس 4 جی پلاس ساپورت میکنه؟امتحان کردم تا 30 مگابایت سرعت داشت
کدوم مودم 4 جی پلاس ساپورت میکنه؟
ممنون
مطمئنی 30مگابایت بوده؟

sent from Huawei mate 8

mobile1199
12-09-2016, 19:29
مطمئنی 30مگابایت بوده؟

sent from Huawei mate 8

احتمالا 30 مگابیت بوده که معادل 3-4 مگابایت میشه ...

saze
12-09-2016, 20:35
مطمئنی 30مگابایت بوده؟

sent from Huawei mate 8

آره مطمئن هستم گوشي دوستم تا ٧٠ مگابايت سرعت داره؟(الجي v10)

Sent from my iPhone using Tapatalk

saze
12-09-2016, 20:41
مطمئنی 30مگابایت بوده؟

sent from Huawei mate 8

saeeddeeas
12-09-2016, 20:41

خب دیگه مطمئن شدم مگابیت بوده
70 مگابیت میشه حدود 8.75 مگابایت

sent from Huawei mate 8

saze
12-09-2016, 22:43
خب دیگه مطمئن شدم مگابیت بوده
70 مگابیت میشه حدود 8.75 مگابایت

sent from Huawei mate 8

مودمهاي ايرانسل ٤+ ساپورت ميكنه؟
آيفون ٤+ ساپورت ميكنه؟
چطوري گزارش سرعت پايين رو به ايرانسل بدم؟از طريق my irancell و شماره٧٠٠؟
ممنون

bahram_milad
12-09-2016, 23:12
سلام دوستان
من میخوام یه مودم بخرم
به نظر شما 3370 بگیرم یا 3372
کدومشونو میشه فرکانس رو توش قفل کرد مثلا 1800 یا 2600
میشه راهنماییم کنید
این مودمها هم انتن میخورن
ممنون میشم دوستان گلم جوابمو بدن

ak313
13-09-2016, 00:28
در تاپیک مودم جوابتون رو ببینید

Electronic-Arts
13-09-2016, 02:34
مودمهاي ايرانسل ٤+ ساپورت ميكنه؟
آيفون ٤+ ساپورت ميكنه؟
چطوري گزارش سرعت پايين رو به ايرانسل بدم؟از طريق my irancell و شماره٧٠٠؟
ممنون

شما به همون خیال باش 70 مگابیت رو برات بیشتر کنن!!!!!
خداوکیلی ملت چی فکر میکنن من نمیدونم , زنگ بزن بگو سرعتم 70 مگه کمه بهت میگن برو کلاهتو بنداز بالا سرعت 4G اگر 10 مگ کمتر باشه مشکل داره

MKSBM
13-09-2016, 04:43
دوستان جالبه واسم الان رو ۳ جی دارم با این سرعت دانلود میکنم

megax
13-09-2016, 05:24
تست اول صبح ! :

saze
13-09-2016, 09:12
شما به همون خیال باش 70 مگابیت رو برات بیشتر کنن!!!!!
خداوکیلی ملت چی فکر میکنن من نمیدونم , زنگ بزن بگو سرعتم 70 مگه کمه بهت میگن برو کلاهتو بنداز بالا سرعت 4G اگر 10 مگ کمتر باشه مشکل داره
یه خرده مثبت فکر کن سرعت گوشیم تا 4 مگابایت هست،سرعت دوستم 70 مگابایت بود

nader24
13-09-2016, 09:20
70 مگابیت بوده
یخورده اطلاعاتت رو بالا ببر

ak313
13-09-2016, 09:24

خوشم میاد دوستانی که به تاپیک سر می زنن به مطالب دیگران اهمیت نمی دن و بر گفته خودشون ممارست دارن حالا هی بگن 70 مگابیت:n13:
کلا هراز چند گاهی این بیت و بایت باید خودنمایی کنند

saeeddeeas
13-09-2016, 09:56

دوست عزیز مگابیت با مگابایت تفاوت دارن
بعدشم شما هر دو تست رو یک نقطه گرفتید؟ اگر اینطور هست که احتمالا گوشی دوست شما به پلاس وصل شده و سرعت 70 مگابیت رو گرفته ولی شما به 4جی معمولی وصل شدی و سرعت پایین تری گرفتی و مطمن باش با این سرعت هایی که داری هیچ گونه رسیدگی نمیشه مگه اینکه سرعت خیلی پایین باشه یا سرویس قطع باشه

Le0nard0
13-09-2016, 09:57
من یه بار یه پیشنهاد دادم که یه تاپیک خیلی مهم! در مورد تعریف بیت و بایت و تفاوتشون زده بشه که هرچند صفحه توی این تاپیک بحث بیت و بایت پیش نیاد . جواب طرف رو میدن تفاوت بیت وبایت رو بهش میگن باز میاد روی اشتباه خودش پافشاری میکنه پیست میزنه که دوستم سرعتش 80 مگابایته من 10 مگابایت برم دادسرای انقلاب شکایت کنم؟

saeeddeeas
13-09-2016, 10:31
اینم 4جی ما خداروشکر راضی هستیم برای ماهی 10-15 گیگ دانلود:n02:

ghnjfg
13-09-2016, 10:54
سرعت برای من اوکیه
:n33:

otfbax
13-09-2016, 13:03
سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده

الان توی منطقه ای که ما هستیم فقط 4G هست و 4G+ هنوز نیست البته سر کوچمون هست خونه ما فقط نیست انگار :n08:حالا چند روز پیش اتفاقی با ماشین داشتم از طرف فلکه گاز که نزدیک به خونمون هست (البته نه خیلی نزدیک) می گذشتم و دیدم گوشیم 4 جی پلاس شده یه تست هم گرفتم دیدم سرعتش خیلی خوبه حدود 50 مگابیت سرعت دانلود داشت بعد که برگشتم خونه دیدم هنوز 4 جی پلاس هست:n04: اول فکر کردم خونه ما هم تحت پوشش اومده ولی بعد که یکی از دوستانم زنگ زد بهم دوباره 4 جی شد و به یه دکل دیگه وصل شد در واقع (با زدن کد های USSD هم همین اتفاق میفته).حالا با توجه به اینکه می دونم دکل های 4G+ توی خونه ما هم آنتن دهی دارن ولی دکل های نزدیک تر 4 جی هستن راهی هست که بشه گوشی رو قفل کرد روی 4G+ ها مثلا فقط باند 7 انتخاب شه یا اینجور چیزی.گوشیم Note Edge هست از سامسونگ. توی حالت Service Mode که با *#0011# وارد می شم اکثر گوشی ها می شه با زدن یه کد مخفی باند رو انتخاب کرد متاسفانه روی گوشی من جواب نمی ده اون کد حالا حتی اگر نیاز به روت هم باشه مشکلی نیست فقط دوست دارم بشه اینجور کاری کرد اگر کسی راهی به ذهنش می رسه یا حتی هزینه ای این کار رو می کنه ممنون می شم بهم بگه

GHAGHALEELEE
13-09-2016, 18:09
اقا من چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1.از کجا بفهمم سیمکارتم 4g هست یا ساپورت میکنه ، و یا نه؟
2.من اومدم از خود سایت ایرانسل بسته شبانه 2 ساعته بخرم هنگام پرداخت انلاین پیغام اومد چون مبلغ مورد تراکنش کمتر از حداقل سقف برای بانک ملت هست امکان تراکنش نیست، اونوقت چه جوری باید بخرم؟
مرسی

brothers000
13-09-2016, 18:12
من یه بار یه پیشنهاد دادم که یه تاپیک خیلی مهم! در مورد تعریف بیت و بایت و تفاوتشون زده بشه که هرچند صفحه توی این تاپیک بحث بیت و بایت پیش نیاد . جواب طرف رو میدن تفاوت بیت وبایت رو بهش میگن باز میاد روی اشتباه خودش پافشاری میکنه پیست میزنه که دوستم سرعتش 80 مگابایته من 10 مگابایت برم دادسرای انقلاب شکایت کنم؟

کاملا با نظر شما موافقم دوست عزیز
فکر هم نمیکنم این چنین اطلاع رسانی برای کسی مشکلی پیش بیاره (در عوض خیلی از مشکلات و بحث های بیهوده هم حل میکنه)

Le0nard0
13-09-2016, 18:23
اقا من چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1.از کجا بفهمم سیمکارتم 4g هست یا ساپورت میکنه ، و یا نه؟
2.من اومدم از خود سایت ایرانسل بسته شبانه 2 ساعته بخرم هنگام پرداخت انلاین پیغام اومد چون مبلغ مورد تراکنش کمتر از حداقل سقف برای بانک ملت هست امکان تراکنش نیست، اونوقت چه جوری باید بخرم؟
مرسی
اگه سیمکارتت سه پانچه باشه یوسیم هست که4g ساپورت میکنه . شبانه رو هم از برنامه ایرانسل من میتونی بخری یا کارت بانکی که حداقل سقف تراکنش نداشته باشه

GHAGHALEELEE
13-09-2016, 18:54
اگه سیمکارتت سه پانچه باشه یوسیم هست که4g ساپورت میکنه . شبانه رو هم از برنامه ایرانسل من میتونی بخری یا کارت بانکی که حداقل سقف تراکنش نداشته باشه

اقا مرسی
سیمکارت سه پانچه هست.این برنامه رو توی گوشی اندرویدم نصب کردم .ورودش که مصیبت بود، ده بار درخواست رمز یکبار مصرف کردم تا اخر اومد ، .واردش شدم خود برنامه از همه چی گنگتر بود.راهی نداره مثل ادمیزاد ما این خریدمون رو بکنیم؟ با این همه دبدبه و کبکبه یک سیستم راحت برای کاربر نمیگذارند برای خرید.الان نزدیک 3 ساعت وقتم رفتم هیچی هم نصیبم نشد.

Le0nard0
13-09-2016, 19:39
اقا مرسی
سیمکارت سه پانچه هست.این برنامه رو توی گوشی اندرویدم نصب کردم .ورودش که مصیبت بود، ده بار درخواست رمز یکبار مصرف کردم تا اخر اومد ، .واردش شدم خود برنامه از همه چی گنگتر بود.راهی نداره مثل ادمیزاد ما این خریدمون رو بکنیم؟ با این همه دبدبه و کبکبه یک سیستم راحت برای کاربر نمیگذارند برای خرید.الان نزدیک 3 ساعت وقتم رفتم هیچی هم نصیبم نشد.

سه خط بالای حساب من رو بزن بعد خرید بسته های افزایشی- اینترنت ساعتی

otfbax
13-09-2016, 19:40
اقا مرسی

اگر وارد شدید تمومه دیگه وارد قسمت خرید بسته افزایشی بشید بعد توی تعرفه های ساعتی نامحدود شبانه هست

gigaht
13-09-2016, 20:18
سرعت برای من اوکیه
:n33:

GHAGHALEELEE
13-09-2016, 20:21
دستت درد نکنه.من تا الان اعتباری نداشتم نمیدونستم چه جوری کار میکنه.پس الان من اول با خرید شارژ حسابم رو پر میکنم بعد تو همین برنامه اقدام به خرید بسته میکنم.
مرسی

خرید کردم 5 تومان ولی چیزی به موجودیم اضاف نکرد!

درست شد.
مرسی دوستان

GHAGHALEELEE
13-09-2016, 21:48
اقا تو مرورگر تو بخش اطلاعات مودم که میرم فقط به 3g وصل میشه ، تو تنظیمات وقتی میزنم فقط 4g ، میگه failed connection.امکان داره 4g ایرانسل دکل مکلش به ما نرسه.من ساکن تهران و منطقه غرب(اکباتان) هستم.

kourosh4u
13-09-2016, 21:51
آيا کسی از نحوه تقسيم پهنای باند توسط آنتن اطلاع داره؟ من دو بار تا حالا دو سيم کارت گذاشتم همزمان که بيشتر بگيرم ولی مجموعش فقط کمی بيشتر از يک سيم کارت شده! انگار که آنتن پهنا رو بين دو سيم کارت بقل هم تقسيم ميکنه اينا؟ اگه اينطوره اصلاً مبناش چيه..

ak313
13-09-2016, 23:27
آيا کسی از نحوه تقسيم پهنای باند توسط آنتن اطلاع داره؟ من دو بار تا حالا دو سيم کارت گذاشتم همزمان که بيشتر بگيرم ولی مجموعش فقط کمی بيشتر از يک سيم کارت شده! انگار که آنتن پهنا رو بين دو سيم کارت بقل هم تقسيم ميکنه اينا؟ اگه اينطوره اصلاً مبناش چيه..

فعلا راه حلی نداره
یکی رو بزاری تری جی
یا یکی رو بزار 1800 یکی 2600

ak313
13-09-2016, 23:32
اقا تو مرورگر تو بخش اطلاعات مودم که میرم فقط به 3g وصل میشه ، تو تنظیمات وقتی میزنم فقط 4g ، میگه failed connection.امکان داره 4g ایرانسل دکل مکلش به ما نرسه.من ساکن تهران و منطقه غرب(اکباتان) هستم.

مودم رو بزار روی 4g only اگر سیم کارتت 4 جی هست و کانکت نمیشه یعنی اونجا سیگنالی نیست جاهای دیگه خونه رو تست کن

mehrabooni
13-09-2016, 23:46
طرح کنترل مصرف آزاد دیتا فقط واسه ی ایرانسله ؟

srx190d
14-09-2016, 00:00

بله

IVAN
14-09-2016, 00:17

بله اپراتورای دیگه ندارن

GHAGHALEELEE
14-09-2016, 01:09
مودم رو بزار روی 4g only اگر سیم کارتت 4 جی هست و کانکت نمیشه یعنی اونجا سیگنالی نیست جاهای دیگه خونه رو تست کن
اتفاقا هم ایرانسل و هم همراه اولم رو روی only 4g گذاشتم ولی گفت failed connection.جاهای دیگه خونه رو هم چک کردم باز میگه failed.چه طوری هست که سیگنال برای 3g هست ولی برای 4G نیست؟حتی سرچ شبکه رو هم از اتومات روی دستی گذاشتم که 4g ایرانسل رو پیدا کرد ولی وقتی انتخابش کردم گفت failed!
مودمم از این e3372 هست که شبیه usb هست ولی خوب روش نوشته LTE.میگم نکنه سیمکارتم با اینکه 3 پانچه هست ولی 4g نیست.راه دیگه ای نداره از طریق سایتی یا اس ام اسی بفهمم سیمکارت 4g هست یا نه؟

poria_mc
14-09-2016, 10:39
دوستان من قسمت statistic مودم رو ریست کردم. امروز هم بسته قبلیم تموم شد و بسته جدید گرفتم. اس اماس فعالسازی بسته برام اومده اما اینترنت کانکت نمیشه. کارشناس ایرانسل هم میگه تا مودم مال خودمون نباشه نمیتونیم بهت بگیم ایراد از کجاست!!!:n04:
تو قسمت استاتیستیک مودم هم حجم دیتای رد و بدل شده رو صفر میزنه.
کسی میدونه ایراد از کجاست؟ مودم B315 هواوی دارم

poria_mc
14-09-2016, 10:46
دوستان من قسمت statistic مودم رو ریست کردم. امروز هم بسته قبلیم تموم شد و بسته جدید گرفتم. اس اماس فعالسازی بسته برام اومده اما اینترنت کانکت نمیشه. کارشناس ایرانسل هم میگه تا مودم مال خودمون نباشه نمیتونیم بهت بگیم ایراد از کجاست!!!:n04:
تو قسمت استاتیستیک مودم هم حجم دیتای رد و بدل شده رو صفر میزنه.
کسی میدونه ایراد از کجاست؟ مودم B315 هواوی دارم

t.63
14-09-2016, 14:13
سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده

الان توی منطقه ای که ما هستیم فقط 4G هست و 4G+ هنوز نیست البته سر کوچمون هست خونه ما فقط نیست انگار :n08:حالا چند روز پیش اتفاقی با ماشین داشتم از طرف فلکه گاز که نزدیک به خونمون هست (البته نه خیلی نزدیک) می گذشتم و دیدم گوشیم 4 جی پلاس شده یه تست هم گرفتم دیدم سرعتش خیلی خوبه حدود 50 مگابیت سرعت دانلود داشت بعد که برگشتم خونه دیدم هنوز 4 جی پلاس هست:n04: اول فکر کردم خونه ما هم تحت پوشش اومده ولی بعد که یکی از دوستانم زنگ زد بهم دوباره 4 جی شد و به یه دکل دیگه وصل شد در واقع (با زدن کد های USSD هم همین اتفاق میفته).حالا با توجه به اینکه می دونم دکل های 4G+ توی خونه ما هم آنتن دهی دارن ولی دکل های نزدیک تر 4 جی هستن راهی هست که بشه گوشی رو قفل کرد روی 4G+ ها مثلا فقط باند 7 انتخاب شه یا اینجور چیزی.گوشیم Note Edge هست از سامسونگ. توی حالت Service Mode که با *#0011# وارد می شم اکثر گوشی ها می شه با زدن یه کد مخفی باند رو انتخاب کرد متاسفانه روی گوشی من جواب نمی ده اون کد حالا حتی اگر نیاز به روت هم باشه مشکلی نیست فقط دوست دارم بشه اینجور کاری کرد اگر کسی راهی به ذهنش می رسه یا حتی هزینه ای این کار رو می کنه ممنون می شم بهم بگه

برای 4G Only از این کد استفاده میکنم

برای تغییر باندها هم از این یکی کد

otfbax
14-09-2016, 15:24
برای 4G Only از این کد استفاده میکنم

برای تغییر باندها هم از این یکی کد

ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه هیچ کدوم از این کدها روی گوشی من جواب نداد گوشی شما چی هست؟

t.63
14-09-2016, 18:18
ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه هیچ کدوم از این کدها روی گوشی من جواب نداد گوشی شما چی هست؟

Lenovo K3 Note

این کدها رو از یه سایت گیر آورده بودم که برای گوشی های اندروید لیست کرده.

GHAGHALEELEE
14-09-2016, 20:48
سلام
اقا کسایی که ایرانسل 4g دارن میتونند بگن این سیمکارت 4g هست یا نه؟ (سه پانچه هست در ضمن ببخشید گوشیم فوکوس نداره برای همین کیفیت عکس خیلی بد هست)
مرسی

ak313
14-09-2016, 21:17
سلام
اقا کسایی که ایرانسل 4g دارن میتونند بگن این سیمکارت 4g هست یا نه؟ (سه پانچه هست در ضمن ببخشید گوشیم فوکوس نداره برای همین کیفیت عکس خیلی بد هست)
مرسی

به نظر میرسه 4 جی نیست

MMDFullHD
14-09-2016, 21:52
خوب از کدوم گزینه معلوم میشه که ca فعاله یا نه

تفاوت هاش تو عکس معلومه دیگه فورجی معمولی با پلاس
ferq band رو ببینید اگه رو باند 3 یا 7 نبود صددرصد رو فورجی پلاسه

Le0nard0
14-09-2016, 22:12
سلام
مرسی

مطمئنی این سیم کارت سه پانچه هست؟ یعنی هم میکرو میشه هم نانو ؟ این سیمکارت که عکسشو گذاشتی سیم کارت معمولیه ایرانسله

GHAGHALEELEE
14-09-2016, 22:25
مطمئنی این سیم کارت سه پانچه هست؟ یعنی هم میکرو میشه هم نانو ؟ این سیمکارت که عکسشو گذاشتی سیم کارت معمولیه ایرانسله
اره سه پانچه هست ولی این سیمکارت که عکسش رو گذاشتم ، با سیمکارتی که همراه مودم اشانتیون داده بودند فرق داره ، سیمکارت اشانتیون مودم 2g -3g-4g ساپورت میکنه ولی چون باید میرفتم نمایندگی ایرانسل تو محلمون گفتم همین سیمکارت رو از برادرم بگیرم.

mohammad_1992
14-09-2016, 22:46
چرا برنامه کار نمیکنه؟؟ نمیشه واردش شد
راه دیگه ای نداره بسته نامحدود بگیریم

ms1ove
14-09-2016, 22:54
اره سه پانچه هست ولی این سیمکارت که عکسش رو گذاشتم ، با سیمکارتی که همراه مودم اشانتیون داده بودند فرق داره ، سیمکارت اشانتیون مودم 2g -3g-4g ساپورت میکنه ولی چون باید میرفتم نمایندگی ایرانسل تو محلمون گفتم همین سیمکارت رو از برادرم بگیرم.
سه سایز بودن سیم کارت تو عکس معلوم نیست به نظر معمولی میاد .

ardeshir n
14-09-2016, 22:54
حیف.
یاد اون موقع بخیر.
اینترنت رایگان ایرانسل با پراکسی.
خیلی حال میداد.

Sent from my K00E

GHAGHALEELEE
14-09-2016, 23:16
چرا برنامه کار نمیکنه؟؟ نمیشه واردش شد
راه دیگه ای نداره بسته نامحدود بگیریم

اقا محمد برنامه کار میکنه ولی باید برای هر عملیلت یک 10 دقیقه یک ربعی صبر کنی.من دیروز سرویس شدم تا یک بسته زاغارت 2 تومنی بخرم.بار اولم بود که اصلا از سیمکارت اعتباری استفاده میکردم مثل ادمایی بودم که تازه از غار اومده بیرون.پستهای دیروزم هستم خیلی ضایع بازی دراوردم.
کلا برنامه شون خیلی کند هست.

سه سایز بودن سیم کارت تو عکس معلوم نیست به نظر معمولی میاد .

اقا مرسی از راهنماییت.این سه سایزه نیست فقط سه پانچه هست ولی اون سیمی که همراه مودم اشانتیون دادند سه سایزه هست ، سه تا برش داره اصلا ظاهرش با این کلا فرق داره.فکر کنم مشکلم بخاطر همین سیمکارته باشه.چون مودم رو هم ریست فکتوری کردم باز حل نشد.مطمئنم دکل 4g هست چون تو سرچ دستی پیدا میکنه مودم ولی بهش کانکت نمیشه.الان فقط تنها مورد سیمکارت میمونه

alihashtaad
15-09-2016, 00:50
این سه سایزه نیست فقط سه پانچه هست ولی اون سیمی که همراه مودم اشانتیون دادند سه سایزه هست ، سه تا برش داره اصلا ظاهرش با این کلا فرق داره.فکر کنم مشکلم بخاطر همین سیمکارته باشه.چون مودم رو هم ریست فکتوری کردم باز حل نشد.مطمئنم دکل 4g هست چون تو سرچ دستی پیدا میکنه مودم ولی بهش کانکت نمیشه.الان فقط تنها مورد سیمکارت میمونه

سلام
مرسی

اقا شرمنده سه پانچه وسه سایزه چه فرقی دارن؟
اینطور هم که از عکس معلومه سیم کارتتون معمولیه وسه پانچه نیست

GHAGHALEELEE
15-09-2016, 01:14
اقا برای استفاده از بسته ساعتی شبانه نامحدود باید فعالش کرد؟ من بسته رو دیروز خریدم الان زدم دانلود (بعد از ساعت 2 بامداد زدم دانلود) حدود 40 مگ دانلود کرد بعد متوقف شد بعدش دیگه حتی سایتها رو هم باز نکرد.بنظرم تو همون چند دقیقه هم که 40 مگ دان کرده از شارژی که داشته استفاده کرده.چه جوری باید شبانه رو فعال کنم؟

m_amin
15-09-2016, 01:16
اقا برای استفاده از بسته ساعتی شبانه نامحدود باید فعالش کرد؟ من بسته رو دیروز خریدم الان زدم دانلود (بعد از ساعت 2 بامداد زدم دانلود) حدود 40 مگ دانلود کرد بعد متوقف شد بعدش دیگه حتی سایتها رو هم باز نکرد.بنظرم تو همون چند دقیقه هم که 40 مگ دان کرده از شارژی که داشته استفاده کرده.چه جوری باید شبانه رو فعال کنم؟

ديروز يعني امروز؟! يعني قبل ١٢ منظورته؟!
زد برات كه فعال شد؟!
تو برنامه ايرانسل من بهت نشون ميده بسته فعالت چي هست اونجا نگاه كن

GHAGHALEELEE
15-09-2016, 01:20
اقا شرمنده سه پانچه وسه سایزه چه فرقی دارن؟
اینطور هم که از عکس معلومه سیم کارتتون معمولیه وسه پانچه نیست

ببین سه سایزه همین جدیدهاست ، هر سایز اون پلاستیکهاش میره کنار.فکر کنم خشاب خور مودمها و گوشیها متفاوت هست برای این اینجوری میسازند.سایز اخرش تقریبا فقط همون بخش چیپش که طلایی رنگ هست میمونه.
سیم عکس من سه پانچه هست ولی انقدر کیفیت دوربینم داغون هست نتونستم فوکوس کنم

GHAGHALEELEE
15-09-2016, 01:24
ديروز يعني امروز؟! يعني قبل ١٢ منظورته؟!
زد برات كه فعال شد؟!
تو برنامه ايرانسل من بهت نشون ميده بسته فعالت چي هست اونجا نگاه كن

مرسی
خرید رو که پریروز انجام دادم از طریق برنامه ایرانسل من.الان پس سیمکارت رو باید از مودم دربیارم دوباره بندازم گوشی.چقدر سخته این جابجایی سیمکارت:n07:
سیمکارت رو زدم تو گوشی تو برنامه ایرانسل من میگه موجودی 0 ریال!من 5 تومان خرید کرده بودم که 2 تومانش برای نت نامحدود شبانه بود.طرح من رو زده "طرح پایه ثانیه ای".
بسته فعال رو پیدا نمیکنم تو منوها!

اقا فهمیدم چی شده.تو تاریخچه رفتم دیدم تاریخ انقضا بسته همون دیشب بود (چون پریروز خریده بودم) امروز هم که دانلود کرده از اعتبارم کسر کرده که صفر شده.5 تومان پرید:n31:

راستی تو تاریخچه بسته های افزایشی کد فعالسازی برام نوشته که این هست 1395/06/23
حالا این کد فعالسازی رو من کجای مودم برای دفعات بعد که خرید کردم باید وارد کنم؟

m_amin
15-09-2016, 01:27
مرسی
خرید رو که پریروز انجام دادم از طریق برنامه ایرانسل من.الان پس سیمکارت رو باید از مودم دربیارم دوباره بندازم گوشی.چقدر سخته این جابجایی سیمکارت:n07:

نه لازم نيست سيم مارت در بياري
برنامه ايرانسل من احتياجي به تعويض سيم كارت نداره كه يوزر پسوررود ميزني ميره تو ديگه
براي دانلود هر شب بايد بخري!
ماهيانه نيست كه [emoji3]
هر شب كه ميخري مال همون شب هست

hellbrain666
15-09-2016, 01:29
ببین سه سایزه همین جدیدهاست ، هر سایز اون پلاستیکهاش میره کنار.فکر کنم خشاب خور مودمها و گوشیها متفاوت هست برای این اینجوری میسازند.سایز اخرش تقریبا فقط همون بخش چیپش که طلایی رنگ هست میمونه.
سیم عکس من سه پانچه هست ولی انقدر کیفیت دوربینم داغون هست نتونستم فوکوس کنم

سیمکارت های سه سایزه که 4 جی هم هستن باید این شکل باشن :

برای شما خیلی شبیه سیمکارت های معمولی نسل قبلی میمونه

GHAGHALEELEE
15-09-2016, 03:30
راستی تو تاریخچه بسته های افزایشی کد فعالسازی برام نوشته که این هست 1395/06/23
حالا این کد فعالسازی رو من کجای مودم برای دفعات بعد که خرید کردم باید وارد کنم؟
بچه ها این سوال ما رو هم میتونید جواب بدید؟:n16:

m_amin
15-09-2016, 03:41
بچه ها این سوال ما رو هم میتونید جواب بدید؟:n16:

هيچ جا لازم نيست بزني
اونجا فقط بسته هايي كه قبلا گرفتي رو بهت نشون ميده!
شما هر شب اگر ميخواي دانلود كني بايد بسته بخري تو همون برنامه اينرانسل هم بعد از هير بسته چيك كن مه برات فعال شده باشه

saeeddeeas
15-09-2016, 10:39
تاپیک سیم کارت هم ایجاد نشه صلوات[emoji1]
آقا از دیشب سرعت خراب شده یعنی اول که میزنی دانلود سرعت حدود 2.2 مگابایت هست بعد از چند ثانیه میاد زیر 900 کیلوبایت
حتی کانکشن های idm رو افزایش دادم ولی موقع دانلود از 8 کانکشن بیشتر نمیشه

sent from Huawei mate 8

ms1ove
15-09-2016, 12:56
تاپیک سیم کارت هم ایجاد نشه صلوات[emoji1]
آقا از دیشب سرعت خراب شده یعنی اول که میزنی دانلود سرعت حدود 2.2 مگابایت هست بعد از چند ثانیه میاد زیر 900 کیلوبایت
حتی کانکشن های idm رو افزایش دادم ولی موقع دانلود از 8 کانکشن بیشتر نمیشه

sent from Huawei mate 8
این کم شدن سرعت با تعداد کانکشن مگه تغییر میکنه ؟
منم همین مشکلو دارم اول که دانلود میکنم سرعتم بالاس بعد چند ثانیه میاد پایین البته با ایرانسل نیست با ADSL هست .

GHAGHALEELEE
15-09-2016, 12:59
تاپیک سیم کارت هم ایجاد نشه صلوات[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت زیرساخت هست:n02:
من هم همون چند دقیقه ای کهه دانلود کردم مثل شما بود ولی کانکشنم تا 32 پر شد.

saeeddeeas
15-09-2016, 13:04
منم همین مشکلو دارم اول که دانلود میکنم سرعتم بالاس بعد چند ثانیه میاد پایین البته با ایرانسل نیست با ADSL هست .

اگر شما وقتی یه فایل دانلود میکنید سرعت کم هست ولی وقتی چندتا فایل همزمان میزنید سرعت مجموع بالاتر میره پس شاید افزایش کانکش بتونه کمک کنه
من وقتی یه فایل میزنم سرعت حدود 900 کیلوبایت هست ولی وقتی سه فایل همزمان میزنم هر کدوم 700 تا میگیرن که میشه مجموعا 2.1 مگابایت بر ثانیه

GHAGHALEELEE
15-09-2016, 13:36
اگر سرعت هر کانکشن محدود شده باشه (بخصوص در سرورهای خارجی در مخابرات این وضعیت هست) باید تعداد کانکشن رو بیشتر کنید تا دانلودتون بالاتر بره.البته برخی سرورها از یک حدی کانکشن رو بیشتر نمیگذارند.برخی سرورهای اپلود خارجی فقط 2 کانکشن میدهند برخی 5 تا برخی 8 تا برخی 16 بعضی هم کلا ازاد.

S I G N A L
15-09-2016, 16:18

محل تست: اصفهان، خیابان گلستان
دیوایس: گوشی Samsung A5 2016

saeeddeeas
15-09-2016, 17:00

داداش عالیه سرعت، معمولا کسایی که به اینجور سرعت ها دسترسی دارن زیاد اهل دانلود نیستن اون دوستمون هم از تبریز فکر کنم سرعت بالایی داره ولی زیاد دنبال دانلود نیس،اخه اینهمه ادم دانلود کنه کیفیت شبکه رو بیاره پایین بعدشم یک دهم اون دیتا که دانلود کرده شاید هیچوقت استفاده نکنه من خودم گاهی یه چیزایی دانلود میکردم هنوزم بهشون سر نزدم.. برای همین الان محدوده دانلودم ماهی 10-15 گیگ بیشتر نمیشه که همینم دارم باز کمتر میکنم:n02:

amirbrad
15-09-2016, 17:47

ممکنه از سرور خارجی هم تست بزارید میخوام ببینم فرقش چقدره

Le0nard0
15-09-2016, 18:10
اصفهان نصف جهانه نصف سرعت ایرانسل رو دادن بهش:n02:

S I G N A L
15-09-2016, 18:25
داداش عالیه سرعت، معمولا کسایی که به اینجور سرعت ها دسترسی دارن زیاد اهل دانلود نیستن اون دوستمون هم از تبریز فکر کنم سرعت بالایی داره ولی زیاد دنبال دانلود نیس،اخه اینهمه ادم دانلود کنه کیفیت شبکه رو بیاره پایین بعدشم یک دهم اون دیتا که دانلود کرده شاید هیچوقت استفاده نکنه من خودم گاهی یه چیزایی دانلود میکردم هنوزم بهشون سر نزدم.. برای همین الان محدوده دانلودم ماهی 10-15 گیگ بیشتر نمیشه که همینم دارم باز کمتر میکنم:n02:

سلام. ممنون از نظرتون. بله، درسته، بنده هم تقریباً دانلود خاصی انجام نمیدم. اگرمحتوای حجیم مثل یک فیلم یا انیمیشن Full HD یا بالاتر باشه، معمولاً پیشنهاد دوستام هست که دانلود کنم و خودم به ندرت سمت دانلود محتوای حجیم میرم. صرفاً علاقه به مباحث عملی حوزه‌ی مخابرات و نیز به اشتراک گذاری نتایج قابل توجه با دیگران هست که باعث میشه در این زمینه های مخابراتی فعال باشم.

ممکنه از سرور خارجی هم تست بزارید میخوام ببینم فرقش چقدره

سلام. متاسفانه الان من این مکان نیستم. اگر فردا شد برای شما از سرورهای خارجی هم تست میگیرم. یک موضوعی را میخواستم بگم و اون اینکه این سرعت مطمئناً با همه ی سرورها نیست و این موضوع هم لزوماً ربطی به کشور ایران نداره که سرعت دانلود و آپلود با سرورهای خارجی پایین میاد. اول از همه که ایرانسل ثابت کرده که برخلاف اپراتورهای دیگه ی اینترنت ADSL، سرعت دانلود و آپلود با سرورهای خارج از کشور معمولاً بالا هست و اگر مشکلی باشه از شبکه‌ داخل ایران نیست در این حالت. ثانیاً، شما تست های سرعت اینترنت کشورهای مطرح دیگه را در یوتیوب اگه ببینید متوجه میشید که این کاهش سرعت اینترنت با سرورهای خارج از یک کشور فقط مربوط به ما نیست و بسته به پهنای باند سرور، پینگ تایم وعوامل دیگه سرعت آپلود و دانلود با یک سرور کاهش پیدا میکنه. من تست های سرعتی را دیدم قبلا در یوتیوب که اتصال فیبر نوری ۱۰۰ مگابیت بر ثاینه در توکیو ژاپن، با سرور توکیو سرعت تقریباً همان ۱۰۰ مگ را داشت و با سروری در آمریکا پینگ تایم ۱۲۸ میلی ثانیه و سرعت دانلود ۱۵ مگابیت بر ثانیه داشت! پس شما می‌بینید که در یک کشور مطرح و قدرتمند در زمینه اینترنت هم سرعت دانلود از سرورهای خارجی کاهش پیدا میکنه و این مربوط به شبکه داخل همون کشور نیست!

ak313
15-09-2016, 18:34

تشکر از اشتراک گذاری تجربیاتتان
من شخصا هیچ وقت فکر نمی کردم توی یکی دو سال بعد از راه اندازی نسل 4 سرعت 150 مگ ببینم اونم توی زمونه ای که دم از محدودیت 128 کیلو بیت بود. البته قبل از شما بعضی از دوستان تبریزی رکورد 150 رو زده بودن و به نظرم توی دانلود 32 کانکشن توی نقطه تست سرعت به 160 مگ هم شاید برسه.

همین اواخر هم اکثر اصفهانی ها از پهنای بد ایرانسل می نالیدند اما ایرانسل اثبات کرد که می خواد یک شبکه خوب ارائه کنه اما محدودیتهایی که توی بعضی مناطق هست به علاوه تراکم جمعیت بالا باعث شده این کیفیت به شدت اونجاها افت کنه. ( توی تهران چنین مناطقی کم نیستند)

S I G N A L
15-09-2016, 18:46
تشکر از اشتراک گذاری تجربیاتتان
من شخصا هیچ وقت فکر نمی کردم توی یکی دو سال بعد از راه اندازی نسل 4 سرعت 150 مگ ببینم اونم توی زمونه ای که دم از محدودیت 128 کیلو بیت بود. البته قبل از شما بعضی از دوستان تبریزی رکورد 150 رو زده بودن و به نظرم توی دانلود 32 کانکشن توی نقطه تست سرعت به 160 مگ هم شاید برسه.

همین اواخر هم اکثر اصفهانی ها از پهنای بد ایرانسل می نالیدند اما ایرانسل اثبات کرد که می خواد یک شبکه خوب ارائه کنه اما محدودیتهایی که توی بعضی مناطق هست به علاوه تراکم جمعیت بالا باعث شده این کیفیت به شدت اونجاها افت کنه. ( توی تهران چنین مناطقی کم نیستند)

ممنون. خب من تستی که قبلاً از تبریز دیدم ۱۳۵ مگابیت سرعت دانلود و در زمان صبح انجام شده بود فک کنم. امروز هم با توجه به زمان انجام تست که ظهر بود، شاید اگر این تست صبح گرفته میشد نتایج قابل توجه تر بود. ولی به هر حال، هر دو نتایج قابل توجهی هستند.

Behzad83
15-09-2016, 18:55
سرعت زمانی ارزش داره که حجم وجود داشته باشه.
واسه وبگردی 8 مگ با پینگ خوب هم کافیه.
الان به شما بگن اینترنت 8 مگابیت نامحدود یا اینترنت 800 مگابیت! با 5 گیگ محدودیت دانلود کدوم رو انتخاب میکنی؟
به نظر من به مسئله سرعت، خیلی بیش از مسئله حجم داره پرداخته میشه(چه در این فروم و چه در کل کشور).
ما سرعت و حجم رو باهم میخواهیم. اگر بنا به انتخاب باشه حجم بیشتر اولویت بالاتری به سرعت بیشتر داره.
شخصا اونقدری که دنبال حجم هستم دنبال سرعت نیستم. البته یه سرعت حداقلی رو میخوام ها! نه اینکه بگم باشه 128 کیلوبیت بده با بی نهایت حجم! این دیگه اونترنت هم نیست چه برسه به اینترنت!
اما با این حجم محدودیت، بنده اگه سرعت 150 مگابیت که هیچ، 1500مگابیت هم بگیرم، شاید سورپرایز بشم اما راضی نمیشم!
تا کی میخواهید نصف شب بشینید از خواب و کار و زندگی و چشماتون بزنید، دانلود شبانه بزنید؟ (کاری ندارم میشه دانلودها رو اتوماتیک کرد و اکثر کارهارو که خودش انجام بده و ... چون به هرحال دانلودها به یه سرکشی نیاز داره و هم اینکه اگر شما دانلود حجیم فوری مثلا ویندوز نیاز داشته باشید باید وایسید تا دو شب بشه!)
با آرزوی اینترنت پرسرعت + حجم نامحدود

ardeshir n
15-09-2016, 19:30
خدا ازتون نگذره.
من نتم مخابرات استان تهران ۵۱۲ه

Sent from my K00E

amirbrad
15-09-2016, 20:13
سلام. متاسفانه الان من این مکان نیستم. اگر فردا شد برای شما از سرورهای خارجی هم تست میگیرم. یک موضوعی را میخواستم بگم و اون اینکه این سرعت مطمئناً با همه ی سرورها نیست و این موضوع هم لزوماً ربطی به کشور ایران نداره که سرعت دانلود و آپلود با سرورهای خارجی پایین میاد. اول از همه که ایرانسل ثابت کرده که برخلاف اپراتورهای دیگه ی اینترنت ADSL، سرعت دانلود و آپلود با سرورهای خارج از کشور معمولاً بالا هست و اگر مشکلی باشه از شبکه‌ داخل ایران نیست در این حالت. ثانیاً، شما تست های سرعت اینترنت کشورهای مطرح دیگه را در یوتیوب اگه ببینید متوجه میشید که این کاهش سرعت اینترنت با سرورهای خارج از یک کشور فقط مربوط به ما نیست و بسته به پهنای باند سرور، پینگ تایم وعوامل دیگه سرعت آپلود و دانلود با یک سرور کاهش پیدا میکنه. من تست های سرعتی را دیدم قبلا در یوتیوب که اتصال فیبر نوری ۱۰۰ مگابیت بر ثاینه در توکیو ژاپن، با سرور توکیو سرعت تقریباً همان ۱۰۰ مگ را داشت و با سروری در آمریکا پینگ تایم ۱۲۸ میلی ثانیه و سرعت دانلود ۱۵ مگابیت بر ثانیه داشت! پس شما می‌بینید که در یک کشور مطرح و قدرتمند در زمینه اینترنت هم سرعت دانلود از سرورهای خارجی کاهش پیدا میکنه و این مربوط به شبکه داخل همون کشور نیست!

ممنون ، بله این نکات سرورهای خارجی در جریان هستم فقط خواستم ببینم زیاد اختلاف نداشته باشه با سرورهای مطرح دنیا چون چند وقت پیش در یک کشور اروپایی بودم از سرور ایران که یکی از بدترین نت های دنیاست تست گرفتم فرقش خیلی کم بود تو سرعت اما پینگ بالاتر چون مسافت زیاد بود ، فقط میخوام ببینم پهنای باند خارجی وتک کانکشن هم سرعت خوبی داره پلاس یا نه اگر ممکن بود از سایت testmy. net تک کانکشن بگیرین.

Tornado2800
15-09-2016, 20:50
سلام
دوستان ارزش داره برای کاهش هزینه مکالمات ... اعتباری تبدیل به دائمی کنیم؟

ardeshir n
15-09-2016, 21:40
سلام
دوستان ارزش داره برای کاهش هزینه مکالمات ... اعتباری تبدیل به دائمی کنیم؟
سلام.
طی مدت طولانی بله

Sent from my K00E

fanoostalaei
15-09-2016, 21:52
سلام ! 150 مگ عالیه !:n12:
قبلا فرشید خان تبریزی تو پارک گلستان تبریز 150 مگ و خورده ای رو زده بود و ظهر هم بود ! BTS میدان قونقا
من هم شب تو خونه با -88 دسی بل و 2 خط آنتن 130 مگابیت با سرور خارج رو به دست اوردم ! که به احتمال زیاد اگر انتنم زیاد بشه سرعت هم بالاتر بره !!
ولی این سرعت برای اصفهانی که تا چند وقت پیش اوضاع خوبی نداشت عالیه ! :n12:

=========
در مورد دانلود هم که سعید خان گفتن : من نمیدونم بعضی ها چی دانلود میکنن هر شب 60 گیگ !
والا من بیشتر از 1 سال پیش حدود 1 ترا دانلود کردم تازه بعضی هاشون رو وقت نکردم نگاه کنم ! دانلود زیاد وقت تلف کردنه !! :n02:

=========
برای تک کانکشن هم با سرور آسیاتک من 6 مگابایت رو گرفتم

Tornado2800
15-09-2016, 22:05
سلام.
طی مدت طولانی بله

Sent from my K00E

وضعیت بسته های دائمی و اعتباری به چه صورت هست الا ؟
هنوز دائمی ها محروم هستند؟

ak313
15-09-2016, 22:16
وضعیت بسته های دائمی و اعتباری به چه صورت هست الا ؟
هنوز دائمی ها محروم هستند؟

فکر کنم تنها چیزی که الان توی پنل دائمی من نیست بسته ساعتی که شبانه دانلود می کنند
البته من اصلا از این سیم برای اینترنت استفاده نمی کنم. این یه اصله برای من که با دائمی دور و بر اینترنت زیاد نمی چرخم

دائمی ( فقط برای مکالمه استفاده می کنم دقیقه ای 50 تومن چه با ایرانسل چه سایر اپراتورها )

اینم پنل اعتباری

MKSBM
16-09-2016, 07:17
دوستان من هفته قبل یه تست سرعت گذاشتم از 4G که سرعتم ۱۴ بود از دیروز ثابت رفته روی ۳۵ تا ۳۶ این به ترافیک مشتریا ربط داره یا روی دکل تقویتی چیزی انجام شده؟ ضمنا هنووز 4G‌ هستو هنوز 4G+‌نیست

ak313
16-09-2016, 09:50
دوستان من هفته قبل یه تست سرعت گذاشتم از 4G که سرعتم ۱۴ بود از دیروز ثابت رفته روی ۳۵ تا ۳۶ این به ترافیک مشتریا ربط داره یا روی دکل تقویتی چیزی انجام شده؟ ضمنا هنووز 4G‌ هستو هنوز 4G+‌نیست
اگر اطلاعات دکلی که قبلا وصل می شدی و الان وصل میشی رو داشتی می شد اظهار نظر کرد
یه احتمال اینکه تازه فرکانس 2600 در منطقتون فعال شده و به اون وصل میشی و سرعت بالاتر بهت میده

ak313
16-09-2016, 10:47
بسته 5 گیگ 6-12 ، سه هزار تومن
دو تا تست با اختلاف زیاد خارج و داخل
دیوایس: لن 3372+3020

سرور Ipm
سرور لندن

وضعیت سیگنال

اینم پینگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

S I G N A L
16-09-2016, 10:54
سلام. تست های امروز از سرور داخلی و خارجی:

سرور خارجی (آلمان) با سرعت دانلود بیش از ۱۶۳ مگابیت بر ثانیه:

سایت testmy.net هم که دوستمون گفتند، اندازه گیری سرعتش مشکل پیدا کرده و کار نکرد. ( با ADSL هم چک شد کار نکرد)

ak313
16-09-2016, 12:08

سایت testmy.net هم که دوستمون گفتند، اندازه گیری سرعتش مشکل پیدا کرده و کار نکرد. ( با ADSL هم چک شد کار نکرد)

برای استفاده توی ویندوز با کابل usb tethering کردید؟ درسته؟

emoolekool
16-09-2016, 12:19
سلام خدمت دوستان
من مودم d100 ایرانسل دارم.کسی از دوستان میدونه چجوری باید فرکانس رو تغییر بدم و برم روی 2600؟

STTIGER
16-09-2016, 12:32
دوستان مودم E3372 به 4G+ وصل میشه؟

srx190d
16-09-2016, 13:12
دوستان مودم E3372 به 4G+ وصل میشه؟

نه

rioman
16-09-2016, 14:06
سلام

تو منطقه ما 4 جی هنوز راه اندازی نشده و ما فقط 3 جی داریم.
میخواستم بپرسم با 3 جی چقدر سرعت میشه گرفت؟
ارزش داره سیم کارت و بسته بخرم؟

ممنون:n16:

S I G N A L
16-09-2016, 14:20
برای استفاده توی ویندوز با کابل usb tethering کردید؟ درسته؟
بله. با کابل USB گوشی رو به لپ تاپ و صل کردم، بعد USB tethering رو در گوشی فعال کردم.

m_amin
16-09-2016, 14:56
بله. با کابل USB گوشی رو به لپ تاپ و صل کردم، بعد USB tethering رو در گوشی فعال کردم.

Usb 2 هست يا
Usb3
?!
اگه ٢ هست امكانش هست سرعت بالاترم باشه كابل نتونه برسونه سرعت رو

Sent from my iPad using Tapatalk

fanoostalaei
16-09-2016, 15:24

سرعت فوق العاده ایه !! بی نظیره :n02:
آنتن فول و بدون یوزر ! محشره !
البته با افزایش کاربر ها سرعت کمتر میشه ! ولی بازم محشره :n02:163 مگابیت ! :n02::n02::n02:

k1ozil
16-09-2016, 17:03
دوستان
ببخشید بی ربطه به موضوع تاپیک
چجوری میشه کلا پیام هایی که ایرانسل میده غیر فعال کرد ؟ تمام تبلیغات اهنگ پیشواز و...

S I G N A L
16-09-2016, 18:16
Usb 2 هست يا
Usb3
?!
اگه ٢ هست امكانش هست سرعت بالاترم باشه كابل نتونه برسونه سرعت رو

Sent from my iPad using Tapatalk

سلام. خب نظر شما نظر خوبی بود و از شما تشکر میکنم، چون باعث شد در این زمینه بررسی و تست انجام بدم که محدودیت احتمالی از نظر سرعت اتصال USB در این مورد وجود نداشته باشه. اول از همه که طبق اطلاعات سخت افزاری گوشی ای که باهاش تست انجام دادم، پورت میکرو یو اس بی ورژن ۲ داره که حداکثر این ورژن ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه یعنی معادل ۶۰ مگابایت بر ثانیه سرعت داره. آزمایش عملی و انتقال یک فایل از روی گوشی به روی لپ تاپ هم صحت این اطلاعات را ثابت کرد و سرعت دانلود از روی حافظه ی داخلی گوشی به روی هارد لپ تاپ تا حداکثر ۶۰ مگابایت بر ثانیه بود. هر چند که پورت لپ تاپ USB 3 هست اما با توجه به پورت USB 2 گوشی و همچنین احتمال زیاد کابل USB 2 گوشی (که به صورت استاندارد همراهش هست و بنده همون کابل را استفاده کردم)، سرعت نهایتاً ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه در مورد انتقال فایل ها بدست خواهد اومد. با توجه به اینکه گوشی هم Cat 6 هست و این دسته بندی تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود و ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت آپلود داره، این پورت و کابل (َUSB 2) با سرعت ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه در مورد گوشی منطقی به نظر میرسه.

سرعت فوق العاده ایه !! بی نظیره :n02:
آنتن فول و بدون یوزر ! محشره !
البته با افزایش کاربر ها سرعت کمتر میشه ! ولی بازم محشره :n02:163 مگابیت ! :n02::n02::n02:

آره،همین طوره، سرور خوبی باشه، شبکه خلوت باشه و کلاً شانس با شما یار باشه (:n02:) یه فیلم فول اچ دی با حجم معمول ۱.۴ گیگابایت رو ۱/۵ -۱ دقه دانلود میکنه، یا کاربردهای دیگه مثل استریم که تست انجام ندادم:n26:

ak313
16-09-2016, 19:26
سلام

تو منطقه ما 4 جی هنوز راه اندازی نشده و ما فقط 3 جی داریم.
میخواستم بپرسم با 3 جی چقدر سرعت میشه گرفت؟
ارزش داره سیم کارت و بسته بخرم؟

ممنون:n16:

دوست عزیز هیچ کس نمی تونه به شما در این زمینه ارقام و اعداد بده . چون به متغیرهای زیادی وابسته است.
شما ساعت 6 یا هفت صبح با نرم افزار ایرانسل من بسته یک ساعته بگیر خودت می فهمی چه سرعتی داری. البته اگر بسته 6 - 12 5 گیگ بگیری بهتر می تونی توی ساعت 8 تا 9 سرعت منطقه رو بسنجی
اگر شانس یارت باشه می تونی 20 مگ بگیری
البته گوشی هم مهم و باید از حالت دوال کریر ساپرت کنه تا از طرف شما همه چیز آماده باشه
اگر توی مشخصات گوشیت نوشته سرعت تا 42 مگ یعنی دوال کریر هست

m_amin
16-09-2016, 19:33
سلام. خب نظر شما نظر خوبی بود و از شما تشکر میکنم، چون باعث شد در این زمینه بررسی و تست انجام بدم که محدودیت احتمالی از نظر سرعت اتصال USB در این مورد وجود نداشته باشه. اول از همه که طبق اطلاعات سخت افزاری گوشی ای که باهاش تست انجام دادم، پورت میکرو یو اس بی ورژن ۲ داره که حداکثر این ورژن ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه یعنی معادل ۶۰ مگابایت بر ثانیه سرعت داره. آزمایش عملی و انتقال یک فایل از روی گوشی به روی لپ تاپ هم صحت این اطلاعات را ثابت کرد و سرعت دانلود از روی حافظه ی داخلی گوشی به روی هارد لپ تاپ تا حداکثر ۶۰ مگابایت بر ثانیه بود. هر چند که پورت لپ تاپ USB 3 هست اما با توجه به پورت USB 2 گوشی و همچنین احتمال زیاد کابل USB 2 گوشی (که به صورت استاندارد همراهش هست و بنده همون کابل را استفاده کردم)، سرعت نهایتاً ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه در مورد انتقال فایل ها بدست خواهد اومد. با توجه به اینکه گوشی هم Cat 6 هست و این دسته بندی تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود و ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت آپلود داره، این پورت و کابل (َUSB 2) با سرعت ۴۸۰ مگابیت بر ثانیه در مورد گوشی منطقی به نظر میرسه.

آره،همین طوره، سرور خوبی باشه، شبکه خلوت باشه و کلاً شانس با شما یار باشه (:n02:) یه فیلم فول اچ دی با حجم معمول ۱.۴ گیگابایت رو ۱/۵ -۱ دقه دانلود میکنه، یا کاربردهای دیگه مثل استریم که تست انجام ندادم:n26:
والا اون عدد ۴۸۰ مگ که فقط تئوری هست!
من خودم با یو اس بی ۲ حداکثر ۳۰ مگ گرفتم! حالا اگه شما تا ۶۰ مگ گرفتین نمیدونم دیگه!
ولی سرعت مثلا کپی کردن از هارد اکسترنال با یو اس بی ۲ همیشه دورو بره ۲۳-۲۴ مگ هست واسه من! ( البته به حجم فایلهای دریافتی ربط داره و تعداد)
اما یو اس بی ۳ دورو بر ۸۰-۱۲۰ هست البته به خیلی چیزها ربط داره اما از نظر هارد لپتاپ چون اس اس دی هست ازون نظر موردی نیست

Abolfazl-Star
16-09-2016, 20:08

تست همین الان
72 تن ... قم

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk

saeeddeeas
16-09-2016, 20:43

تست همین الان
72 تن ... قم

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
از وقتی تست 150 تایی رو دیدم اینا دیگه به چشمم نمیاد هر چند خودم هم همینو ندارم[emoji1]
متاسفانه نمیدونم چرا ایرانسل اینجور شده با گوگل پلی سرعت فیکس 2.5 مگابایت هست اما با دانلود منیجر چه گوشی چه پیسی سرعت از 1.9 مگابایت بیشتر نمیشه

sent from Huawei mate 8

m2music
16-09-2016, 21:36
دوستان
ببخشید بی ربطه به موضوع تاپیک
چجوری میشه کلا پیام هایی که ایرانسل میده غیر فعال کرد ؟ تمام تبلیغات اهنگ پیشواز و...

با کد
*800#

ak313
16-09-2016, 21:51
از وقتی تست 150 تایی رو دیدم اینا دیگه به چشمم نمیاد هر چند خودم هم همینو ندارم[emoji1]
متاسفانه نمیدونم چرا ایرانسل اینجور شده با گوگل پلی سرعت فیکس 2.5 مگابایت هست اما با دانلود منیجر چه گوشی چه پیسی سرعت از 1.9 مگابایت بیشتر نمیشه

sent from Huawei mate 8
از نظر من سرعتی که وقت دانلود از گوگل پلی می بینی غیر واقعی هست، تجربه کردم، حکمتش چیه نمی دونم

.:Bardia:.
16-09-2016, 22:11
سلام دوستان . من الان بسته یک ماهه دارم ؛ بسته نامحدود بخرم خودبخود از همون کم میکنه ؟
مثلا نوشته 2 ساعته یعنی از 2 تا 4 صبح ؟ اگه از 3 شروع کنم تا 5 ؟ ممنون میشم توضیح بدید .

project_igi
16-09-2016, 22:19
سلام دوستان . من الان بسته یک ماهه دارم ؛ بسته نامحدود بخرم خودبخود از همون کم میکنه ؟
مثلا نوشته 2 ساعته یعنی از 2 تا 4 صبح ؟ اگه از 3 شروع کنم تا 5 ؟ ممنون میشم توضیح بدید .

بله

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

fanoostalaei
16-09-2016, 22:21

تو ساعات شبانه اولویت مصرف با بسته های شبانه اس
اون بسته ها هم ساعتی هستن ! و از زمان فعال شدن ( استفاده کردن شما ) محاسبه میشه وقتشون

emoolekool
16-09-2016, 22:26
سلام خدمت دوستان
من مودم d100 ایرانسل دارم.کسی از دوستان میدونه چجوری باید فرکانس رو تغییر بدم و برم روی 2600؟

سلام
اگه کسی پاسخ میدونه خواهشا دریغ نکنه

aali361
16-09-2016, 22:41
دوستان اگه بسته ی سه ساعته رو ساعت 11 شب فعال کنه از چه ساعتی براش محاسبه میشه؟

srx190d
16-09-2016, 22:57
دوستان اگه بسته ی سه ساعته رو ساعت 11 شب فعال کنه از چه ساعتی براش محاسبه میشه؟

از ٢ و زماني كه نت رو وصل كنين

bahmanjasemi
16-09-2016, 23:05
سلام
اگه کسی پاسخ میدونه خواهشا دریغ نکنه

دوست عزیز ، بعد از وارد شدن به مودم (به صورت SUPER USER ) به تب تکنولوژی رفته و باند مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.
باند 3 همون فرکانس 1800 و باند 7 فرکانس 2600 میباشد.

otfbax
16-09-2016, 23:12
سلام دوستان

بالاخره ایرانسل یاد خونه ما هم افتاد و 4G+ شدیم :n20:اما 2 تا تست جالب گرفتم که با چیزهایی که توی این تاپیک خونده بودم نتیجش متفاوت بود دوست داشتم ببینم دوستانی که تخصص توی زمینه ها مخابراتی دارن می تونن راهنمایی کنن؟

توی تست اول همونطور که توی عکس از سرویس مود می بینید rsrp 90 و rsrq 8 هست سرعت 41 مگابیت ثبت شد

اما توی تست دوم که گوشی رو جابجا کردم و نزدیک تر شدم به دکل rsrp 80 شد که قاعدتا معنیش قوی تر شدن سیگنال هست(اگر اشتباه می کنم لطفا تصحیح کنید) سرعت خیلی کمتری ثبت شد به نظر شما دلیلش چیه؟ ضمنا گوشی تست Galaxy Note Edge و محل تست شیراز پارامونت بود.یه نکته دیگه هم اضافه کنم این که دوباره وقتی گوشی رو برگردوندم جای قبلی سرعت 42 مگ ثبت شد که دیگه عکس نگرفتم یعنی دلیل پایین اومدن سرعت شلوغی نبوده

fanoostalaei
16-09-2016, 23:24
سلام دوستان

بالاخره ایرانسل یاد خونه ما هم افتاد و 4G+ شدیم :n20:اما 2 تا تست جالب گرفتم که با چیزهایی که توی این تاپیک خونده بودم نتیجش متفاوت بود دوست داشتم ببینم دوستانی که تخصص توی زمینه ها مخابراتی دارن می تونن راهنمایی کنن؟

توی تست اول همونطور که توی عکس از سرویس مود می بینید rsrp 90 و rsrq 8 هست سرعت 41 مگابیت ثبت شد

اما توی تست دوم که گوشی رو جابجا کردم و نزدیک تر شدم به دکل rsrp 80 شد که قاعدتا معنیش قوی تر شدن سیگنال هست(اگر اشتباه می کنم لطفا تصحیح کنید) سرعت خیلی کمتری ثبت شد به نظر شما دلیلش چیه؟ ضمنا گوشی تست Galaxy Note Edge و محل تست شیراز پارامونت بود.یه نکته دیگه هم اضافه کنم این که دوباره وقتی گوشی رو برگردوندم جای قبلی سرعت 42 مگ ثبت شد که دیگه عکس نگرفتم یعنی دلیل پایین اومدن سرعت شلوغی نبوده

خوب به سلامتی :n16:

بله برداشت شما درست هست !
به نظر من چون تو تست دوم یوزر دکل بیشتر بوده سرعت شما کمتر هست :n13:

ak313
16-09-2016, 23:31
سلام دوستان

شما بهتره توی تایم خلوت تست کنید اونم با دانلود منیجر
شاید بشه از آپلود 4 مگی تست دوم بهبود سیگنال رو مشاهده کرد. اما یک تست برای قضاوت کافی نیست
به نظرم با همون سیگنال باند 7 به تنهایی توی تایم خلوت می تونی 50 مگ بگیری
ای کاش می شد موبایل رو روی باندها لاک کرد از هر کدوم یه تست می گرفتید بعد هم ادغامش رو می دیدیم که آیا واقعا جمع دو تا تست هست یا نه
به هر حال 4 جی پلاس مبارکتون باشه
همین امروز فعال شد؟

otfbax
16-09-2016, 23:48
شما بهتره توی تایم خلوت تست کنید اونم با دانلود منیجر
شاید بشه از آپلود 4 مگی تست دوم بهبود سیگنال رو مشاهده کرد. اما یک تست برای قضاوت کافی نیست
به نظرم با همون سیگنال باند 7 به تنهایی توی تایم خلوت می تونی 50 مگ بگیری
ای کاش می شد موبایل رو روی باندها لاک کرد از هر کدوم یه تست می گرفتید بعد هم ادغامش رو می دیدیم که آیا واقعا جمع دو تا تست هست یا نه
به هر حال 4 جی پلاس مبارکتون باشه
همین امروز فعال شد؟

از هر دوی دوستان بابت پاسخ ممنونم

بله متاسفانه سامسونگ قابلیت band selection رو حذف کرده یا حداقل کدش رو عوض کرده.

از دیروز 4g+ شده (تولدم بود دیروز کادو تولد دادن :n08:)

اما در مورد یک تست عرض کنم که امروز چندین بار بسته خالی کردم واسه تست های مختلف این قضیه همیشه صادق بود تو ساعت های مختلف :n41:یه نقطه که سرعت از همه بیشتر بوده رو علامت گذاری کردم الان:n08:

m_amin
17-09-2016, 02:02
از ٢ و زماني كه نت رو وصل كنين

نت هم وصل نكنين ساعت ٢ شروع ميشه!
مودم رو خاموش كني هم شروع ميشه

m_amin
17-09-2016, 02:07
سلام دوستان

قدرت سيگنال فقط به rsrp نيست ممكن هست اونجايي كه rsrp بدتري ميده snr بالاتري يعني ظرفيت پهناي باند بيشتري بگيرين واسه اين سرعت بهتر ميده!
چون من خودم يه جا از خونه rsrp بهتري ميده اما snr ميشه حدود ٣-٤ كه سرعت كم ميشه اما يه حا rsrp بدتري دارم اماsnr ميشه ٨-٩ و سرعت كاملا بالاتر هست!
كلا سيگنال فقط به يك مشخصه نيستش

MMDFullHD
17-09-2016, 02:52
دوستان ی خط داشتم قدیمی بود اما محلمون که تریجی بود عوض نکردمش حالا تو مای ایرانسل درخواست تعویض دادم نزدیک به دو هفتس نیاوردن سیمکارتو قضیه چیه؟

MMDFullHD
17-09-2016, 02:55
باند 3
باند 7

باند 7 دقیقا هفته پیش 50 مگ میداد! راه شکایتی هم نیست!

srx190d
17-09-2016, 03:14
نت هم وصل نكنين ساعت ٢ شروع ميشه!
مودم رو خاموش كني هم شروع ميشه

دوست من نت رو وصل كني شروع ميشه
شايد يكي بخواد از ٥ تا ٨ استفاده كنه مشكلي ندازه
حتما كه نبايد از ٢ استفاده كني
٦ ساعت زمان داري اين بسته ساعتي رو استفاده كني يكي خواب ميمونه ساعت ٧ شروع ميكنه كي نماز بي دار ميشه ٥ شروع ميكنه يكي هم شب زنده داره از ٢ يا علي ميگه شروع ميكنه تا صبح
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد
با سپاس فراوان از ايرانسل

m_amin
17-09-2016, 03:47
دوست من نت رو وصل كني شروع ميشه
شايد يكي بخواد از ٥ تا ٨ استفاده كنه مشكلي ندازه
حتما كه نبايد از ٢ استفاده كني
٦ ساعت زمان داري اين بسته ساعتي رو استفاده كني يكي خواب ميمونه ساعت ٧ شروع ميكنه كي نماز بي دار ميشه ٥ شروع ميكنه يكي هم شب زنده داره از ٢ يا علي ميگه شروع ميكنه تا صبح
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد
با سپاس فراوان از ايرانسل

منم دوس دارم اینجوری که شما دوست داری باشه! من نگفتم اینجوری خوب نیست!
گفتم اینجوری نیست! شما بسته بگیر قبل از ۲ مودمت رو خاموش کن کلا بعد روشن کن مثلا ساعت ۴!
بری تو مای ایرانسل از همون ۲ جساب کرده و میبینی که ۱ ساعت دیگش مونده! اینجوری نیست که از ساعت ۴ ، ۳ ساعت رو حساب کنه!
مگر اینکه جدیدا تفییر کرده باشه چون من یکی ۲ ماه پیش اینطورا یه بار اینو تست کردم دیدم از همون ۲ استارت زده بود! جدیدا تستش نگردم با مودم خاموش

ak313
17-09-2016, 09:20
قدرت سيگنال فقط به rsrp نيست ممكن هست اونجايي كه rsrp بدتري ميده snr بالاتري يعني ظرفيت پهناي باند بيشتري بگيرين واسه اين سرعت بهتر ميده!
چون من خودم يه جا از خونه rsrp بهتري ميده اما snr ميشه حدود ٣-٤ كه سرعت كم ميشه اما يه حا rsrp بدتري دارم اماsnr ميشه ٨-٩ و سرعت كاملا بالاتر هست!
كلا سيگنال فقط به يك مشخصه نيستش
توی عکسهایی که گذاشتن اس ان آر ها برابرن

otfbax
17-09-2016, 11:36
سلام مجدد به دوستان عزیز :n16:

یه تست جالب دیگه انجام دادم باز دوس دارم نظر دوستان رو در مورد علتش بدونم کاملا اتفاقی بود که متوجهش شدم.

هر دو تست روی یک سرور انجام شده (Rightel) و گوشی حتی 1 سانتیمتر هم جابجا نشده (از طریق Wi-fi هات اسپات شده روی کامپیوتر)

این تست اول که گوشی به حالت ایستاده بود و عادی تست گرفتم

توی تست دوم 2 تا انگشتم رو بدون اینکه فشار بیارم به گوشی مماس کردم با قسمت پایین گوشی (همون حالت ایستاده) و تغییر عجیب رو ببینید (با دانلود منیجر هم که دانلود می کردم به محض اینکه دستم رو بر می داشتم سرعت کم می شد)

برام جالبه که بدونم آیا بدن می تونه مثل یک تقویت کننده یا آنتن عمل کنه؟ و آیا راهی هست بشه همین کار رو با یه شی و بدون دست انجام داد

مرسی:n16:

mojtaba182003
17-09-2016, 12:31
کسی خبر داره اینترنت واسه کوهپایه چه زمانی فعال میشه

Sent from my E6633 using Tapatalk

hhh111
17-09-2016, 13:07
کسی خبر داره اینترنت واسه کوهپایه چه زمانی فعال میشه

کوهپایه اصفهان ؟

mojtaba182003
17-09-2016, 18:59
کوهپایه اصفهان ؟
Yes

hhh111
17-09-2016, 19:21
Yes

روستای ما هم "جزه" هست، میام سالی یکی دوبار! ایشالله کوهپایه هم راه اندازی بشه ما هم یجوری بگیریمش.
ولی میدونم که کوهپایه تو برنامشون هست.

mojtaba182003
17-09-2016, 19:22
کوهپایه اصفهان ؟
Yes

mojtaba182003
17-09-2016, 19:27
روستای ما هم "جزه" هست، میام سالی یکی دوبار! ایشالله کوهپایه هم راه اندازی بشه ما هم یجوری بگیریمش.
ولی میدونم که کوهپایه تو برنامشون هست.
من تو سیاست ایرانسل موندم توی یکی از روستاها ی یزد به اسم نیر که خیلی جمعیتشم کمه ایرانسل دو سالیه. 3g آورده این روستا تو مسیر اصلی هم نیست اما کوهپایه اصفهان که میگم یه شهر نسبتا با جمعیت و صنعتیه و تازه توی مسیر اصلیه هنوز نسل سوم هم وصل نکرده . یکی از دوستان مطلع راجع به این مسعله منو روشن کنه

hhh111
17-09-2016, 19:32
من تو سیاست ایرانسل موندم توی یکی از روستاها ی یزد به اسم نیر که خیلی جمعیتشم کمه ایرانسل دو سالیه. 3g آورده این روستا تو مسیر اصلی هم نیست اما کوهپایه اصفهان که میگم یه شهر نسبتا با جمعیت و صنعتیه و تازه توی مسیر اصلیه هنوز نسل سوم هم وصل نکرده . یکی از دوستان مطلع راجع به این مسعله منو روشن کنه

اونها نسبت به عملکرد قبلی زیرساختیشون مناطق رو تحت پوشش قرار میدن. احتمالا اونجا از نظر زیرساختی قابل پیاده سازی بوده و انجام دادن.

mojtaba182003
17-09-2016, 19:36
اونها نسبت به عملکرد قبلی زیرساختیشون مناطق رو تحت پوشش قرار میدن. احتمالا اونجا از نظر زیرساختی قابل پیاده سازی بوده و انجام دادن.
آره همچین دلیلایی بایدم داشته باشه اما واقعا نیر منطقه پرتیه

hhh111
17-09-2016, 19:44
آره همچین دلیلایی بایدم داشته باشه اما واقعا نیر منطقه پرتیه

من الان تو تهران، ستاری، بالاتر از مجتمع کوروش هستم، با اون انتنی که ساختم تونستم سرعت راضی کننده ای بگیرم. وگرنه قبلش فقط در حر -110db بود. باید زیرساختشون رو فهمید تا نظر داد.

ak313
17-09-2016, 21:21
دوستان کسی از مناطق جنوبی تهران اطلاع داره که 4 جی پلاس شده یا نه؟ مثلا سمت م خراسان و شهداء

ak313
17-09-2016, 21:26
من الان تو تهران، ستاری، بالاتر از مجتمع کوروش هستم، با اون انتنی که ساختم تونستم سرعت راضی کننده ای بگیرم. وگرنه قبلش فقط در حر -110db بود. باید زیرساختشون رو فهمید تا نظر داد.

بی خود نیست بعضی ها خونه اجاره می کنند یا می خرن میرن وضعیت سیگنال رو هم بررسی می کنند:n04: چون زیر ساخت با شانس ارتباط مستقیم داره

Le0nard0
17-09-2016, 21:46
الان مشاورین املاک توی مشخصات آپارتمانها یه بخش سرعت و سیگنال 4g ایرانسل اضافه کردن

m_amin
17-09-2016, 21:47
سلام مجدد به دوستان عزیز :n16:

یه تست جالب دیگه انجام دادم باز دوس دارم نظر دوستان رو در مورد علتش بدونم کاملا اتفاقی بود که متوجهش شدم.

هر دو تست روی یک سرور انجام شده (Rightel) و گوشی حتی 1 سانتیمتر هم جابجا نشده (از طریق Wi-fi هات اسپات شده روی کامپیوتر)

این تست اول که گوشی به حالت ایستاده بود و عادی تست گرفتم

توی تست دوم 2 تا انگشتم رو بدون اینکه فشار بیارم به گوشی مماس کردم با قسمت پایین گوشی (همون حالت ایستاده) و تغییر عجیب رو ببینید (با دانلود منیجر هم که دانلود می کردم به محض اینکه دستم رو بر می داشتم سرعت کم می شد)

برام جالبه که بدونم آیا بدن می تونه مثل یک تقویت کننده یا آنتن عمل کنه؟ و آیا راهی هست بشه همین کار رو با یه شی و بدون دست انجام داد

مرسی:n16:

100% ميتونه بدن انسان باشه!
من رو مودم بي٣١٥ هواوي وقتي دستمو نگه ميدارم روش ٢-٣ تا ميره رو snr
يا مثلا امتحان مردم مودم كه يه جايي گذاشته بودم
يه سيني استيل رو يه سمتي از مودم تكيه ميدادم snr 5-6 تا اضافه ميشد!
واسه اين جسم تاثير داره كاملا

javad_0569
17-09-2016, 23:16

باز خوش به حال بعضیا ... ما ک دیگه مودم رو برداشتیم رفتیم پشت بوم تست بگیریم اما دریغ از یک درصد تغییر :n31:

m_amin
17-09-2016, 23:19
باز خوش به حال بعضیا ... ما ک دیگه مودم رو برداشتیم رفتیم پشت بوم تست بگیریم اما دریغ از یک درصد تغییر :n31:

والا اينجوري بهتره!
ديگه ميدوني انقدر دنبال جاي بهتر نميدويي
هي تقلا نميكني!
والا انقدر تست گرفتم كه مردم
اونجوري شما ميدوني تغييري نداري راحت!

fanoostalaei
17-09-2016, 23:47
والا اينجوري بهتره!
هي تقلا نميكني!
تنها شما نیستی که اینجوری هستی عزیز !
اشخاص مثل شما زیاده تو فروم !
یکیش خودم از هوا تا زیر زمین رو تست کردم ! نه تنها خونه بلکه هر جایی که میرم ! جاده بیابون دریا و... :n02::n02::n02:

Le0nard0
17-09-2016, 23:54
ایرانسل کاری کرده که به جای استفاده از اینترنت 4g فقط داریم بسته میگیریم واسه تست :n02:

saeeddeeas
18-09-2016, 00:02
والا اينجوري بهتره!
هي تقلا نميكني!

من یه مورد تلخ و شیرین از خاطرات ایرانسلیمون بگم:n02:

سر قضیه همین سیگنال یابی انتن بردم بالا پشت بوم اما چون خودم زیاد از ارتفاع دل خوشی ندارم و و شب بود دامادمون رو صدا زدم رفت بالا ساعت 12 شب بود منم از پاینن هی داشتم تست میگرفتم هی سرعت میرفت بالا میومد پایین یهو داد میزدم وایساااااا نههه بروووو وایساااااا نهههههه برووو حدود 1 گیگ که حجمم رفت هیج یهو دیدم کلا انتن قط شد یه صدای وحشتناکی اومد:n02: اومدم نگا کردم دامادمون با مخ افتاده بود روی کولر، از این کولر گازیا اینجا هست اصلا ابی نداریم:n02: دستش شکست کولر شکست خلاصه یه تجربه تلخی بود گفتم مواظب باشید سر یه سیگنال خودتون رو به کشتن ندید:n02: ایرانسل هم که دیه بده نیس اصلا، منم الان اولین جایی که میشد انتن گذاشتم حدود 20 مگ میگریم میدونم جابجا کنم تا 35 مگ هم میره اما دیگه دست و دلم به کار نمیره:n02:
مراقب سلامتیتون باشید

m_amin
18-09-2016, 00:02
ایرانسل کاری کرده که به جای استفاده از اینترنت 4g فقط داریم بسته میگیریم واسه تست :n02:

واقعا همينطوره الان من اين بسته رو ٢٦ مرداد گرفتم
تازه بعد از ٦-٧ روز هم استفاده كردم ازش چون رزرو بود
يه ماه نشده ٧٥ گيگش رفته
اغراق نكنم ١٠ گيگش فقط واسه تست گرفتن از اسپيد تست رفته

cenam
18-09-2016, 00:05

تایید میشه:n09:

otfbax
18-09-2016, 00:28
خیلی پست های جالبی بود چند تا پست اخیر:n02:

منم دقیقا سر پیدا کردن جای مناسب برای سرعت بیشتر از 20 تا بسته 3 گیگ 3 ساعته گرفتم!!! اما وقتی بشینیم حساب کنیم می بینیم که اینا فقط واسه جنبه علاقه هست به سرعت زیاد نه اجبارا دانلود شما فرض کن اصلا 25 مگ سرعت داری شبی 67 گیگ می تونی دانلود کنی با این اینترنت توی یک ماه نزدیک به 2 ترابایت می شه اگر هر شب دانلود کنی فکر نکنم هیچکس از اون 2 ترابایت واقعا استفاده کنه تازه این مثال روی 25 مگ بود با 150 مگ می شه شبی 405 گیگ گرفت (البته نمی دونم می شه توی یک شب بیشتر از 2 بار بسته فعال کرد یا نه)

ای کاش نمیریم و روزی رو ببینیم که سرعت های بیشتر از این به صورت نامحدود ارائه بشه که این تب دانلود هم بخوابه باور کنید اگر اینترنت نامحدود بیاد مردم نهایتش 1 ماه شدید دانلود می کنن بعدش جذابیتش از بین می ره الان چون توی محدودیته جالب تره (تصور کنید هر سایت اشتراک گذاری ویدیو می رید بالاترین کیفیت رو انتخاب می کنید بدون اینکه نگران حجمتون باشید:n28:فکرشم قشنگه :n02:)

laser1
18-09-2016, 00:38
دوستان من از سایت خود ایرانسل یک بسته یک ساله گرفتم ولی فعال نشده و اس ام اس هم نیومده!
چقدر طول میکشه فعال بشه؟

m_amin
18-09-2016, 00:44
دوستان من از سایت خود ایرانسل یک بسته یک ساله گرفتم ولی فعال نشده و اس ام اس هم نیومده!
چقدر طول میکشه فعال بشه؟

٢٠ دقيقه صبر من اگه نشد تماس بگير با پشتيباني

otfbax
18-09-2016, 11:34
دوستان با شارژ شگفت انگیز می شه طرح گرفت؟ یا حتما باید عادی باشه؟

MKSBM
18-09-2016, 11:39
سلام خیر امکانپذیر نیست

srx190d
18-09-2016, 12:00

با اصل شارژ ميشه ولي با هديه نه

reza_vt
18-09-2016, 12:51
سلام
اونایی که سرعت بالاتری دارن با 4g(منظورم 4g+ نیست) از آنتن استفاده میکنند؟ یعنی آنتن رو هی جابجا میکنین یا مودم رو؟ :n02::n02:
بعد کدوم انتن خوبه؟
اگر سرعتتون بهتر شده با آنتن، راجع به آنتن هم بگین خب :n13:

ak313
18-09-2016, 13:02
مطالب مربوط به آنتن را بهتر است در تاپیک خودش پیگیری کنید

xxx1360
18-09-2016, 13:20
اون موقع که اسیاتک داشتم 10گیگ شارژ می کردم بعد فکر می کردم که تازه تا سر ماه اضافه هم می یارم بعد بخش اعظم بسته صرف تست دانلود می شد
الان فورجی که گرفتم بدتر شده همش تست دانلود و اسپید تست .دیشب بسته خریدم با خودم عهد کردم دیگه از این ماه تست رو بزارم کنار و فقط از سرعت و ویدیو انلاین دیدن لذت ببرم

otfbax
18-09-2016, 16:26
اون موقع که اسیاتک داشتم 10گیگ شارژ می کردم بعد فکر می کردم که تازه تا سر ماه اضافه هم می یارم بعد بخش اعظم بسته صرف تست دانلود می شد
الان فورجی که گرفتم بدتر شده همش تست دانلود و اسپید تست .دیشب بسته خریدم با خودم عهد کردم دیگه از این ماه تست رو بزارم کنار و فقط از سرعت و ویدیو انلاین دیدن لذت ببرم

فکر می کنم یه دلیلی که زیاد تست می گیریم هممون اینه که باورمون نمی شه این سرعت موندگار باشه :n02: همش دوس داریم ببینیم هنوز اون سرعت خوب رو داریم یا نه بس که عادت کردیم چیزای خوب زود خراب شن

msng
18-09-2016, 16:46
4G اصفهان

baren
18-09-2016, 16:56
در هر بار تست گرفتن ، بسته چند مگابایتی دانلود و آپلود میشه برای تست؟

m_amin
18-09-2016, 17:05

بستگي به سرعت داره
سرعت بالاتر حجم بيشتر

fanoostalaei
18-09-2016, 17:10
برای تست 130 مگی من 100 مگابایت حجم مصرف میشه
ولی برای تست های زیر 80 مگ برا من 60 مگ دان و 20 مگ آپ

baren
18-09-2016, 17:13
برای تست 130 مگی من 100 مگابایت حجم مصرف میشه
ولی برای تست های زیر 80 مگ برا من 60 مگ دان و 20 مگ آپ

اینکه خیلی زیاده !
حالا منم یه زرت و زورت و زارت تست میگیرم :دی
به قول دوستمون انقدر همه چیزهای خوب زود خراب شدن باور نمی کنیم تند تند چک می کنیم

fanoostalaei
18-09-2016, 17:29
اینکه خیلی زیاده !
حالا منم یه زرت و زورت و زارت تست میگیرم :دی
به قول دوستمون انقدر همه چیزهای خوب زود خراب شدن باور نمی کنیم تند تند چک می کنیم
پس چی فکر کردی ! فکر کردی مفته :دی

=====

اولین روزی که 3 جی رو تو تبریز دیدم بسته 150 مگی خریدم 1000 تومن (هنوز بسته ها تغیر نکرده بود قیمتشون )
یادمه 12 تا تست گرفتم 150 مگ تموم شد و اعتبارمم صفر شد
الان با 4 جی که اسپید تست میگیرم به جای بسته 150 مگی بسته 3 گیگ رو به جای 1 ماه تو 1 هفته شایدم 2 هفته تموم میکنم :n02:

xxx1360
18-09-2016, 17:33
پس چی فکر کردی ! فکر کردی مفته :دی

=====

اولین روزی که 3 جی رو تو تبریز دیدم بسته 150 مگی خریدم 1000 تومن (هنوز بسته ها تغیر نکرده بود قیمتشون )
یادمه 12 تا تست گرفتم 150 مگ تموم شد و اعتبارمم صفر شد
الان با 4 جی که اسپید تست میگیرم به جای بسته 150 مگی بسته 3 گیگ رو به جای 1 ماه تو 1 هفته شایدم 2 هفته تموم میکنم :n02:
باور کن عقده ای شدیم
من خودم توی ترکم
دارم تست سرعت و دانلود رو ترک می کنم
لامصب خیلی سخته یک روز رو بدون تست سرعت و دانلود سپری کردن
مریض شدیم رفت [emoji1]

xxx1360
18-09-2016, 17:36
همان طور که برای بچه های امروز تعریف می کنیم یک روزهایی داشتن ویدیو جرم بود
یک ده سال دیگه هم برای بچه های خودمون توضیح می دیم چه زجری می کشیدیم سر دیدن ویدیو انلاین

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

otfbax
18-09-2016, 17:50
بد نیست یادی بکنیم از اینترنت دیال آپ که کارت می خریدیم بعد می گفتن فلان شرکت سرعتش خیلییییی خوبه حالا مثلا عادی 2.5 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کرد این می شد 3 کیلوبایت در ثانیه:n08:اصلا دانلود فیلم که جوک محسوب می شد

سال 86 اولین باری بود که ADSL گرفتم از صبانت سرعت هم 512 کیلوبیت گرفتم.اون موقع فرق بیت و بایت رو نمی دونستم همش خدا خدا می کردم سرعت دانلودش حداقل 500 کیلوبایت باشه :n03: بعد که وصل شد دیدم سرعت دانلودش 60 هست اولش خیلی توی ذوقم خورد بعدش ولی متوجه شدم سرعتم تقریبا 30 برابر شده گفتم همینم خوبه بابااا :n02: تازه هر کی میومد خونمون کف می کرد سایتا خیلی زود باز می شد البته اون موقع 512 سرعت نسبتا خوبی محسوب می شد.

حالا 9 سال گذشته و داریم سر 50 مگابیت و 100 مگابیت چونه می زنیم 9 سال دیگه اگر زنده باشیم انشالله چی قراره بشه خدا می دونه :n01: البته امیدوارم 9 سال دیگه نگیم سرعت 50 گیگابیت اومده با 100 گیگ دانلود ماهی 100 هزار تومن:n08:

xomax
18-09-2016, 17:58

من با شگفت انگیز بسته میگیرم. شما شارژ شگفت انگیز بگیری به اعتبار اصلی حساب هیچی اضافه نمیشه، ولی وارد ایرانسل من بشی ، نوشه " عمومی ایرانسل" و " عمومی" . عمومی ایرانسل همون شارژ هدیه است که برای تماس و اسمس استفاده میشه. از شارژ عمومی هم میتونی برای خریدن بسته استفاده کنی.

اتفاقا شارژ شگفت انگیز بزنی یجور هایی انگار مالیات نمیدی. حالت عادی اگه 2 تومن شارژ عادی بگیری 1800 شارژ میکنه ولی شگفت انگیز بگیری 2 تومن که هست یه مقدار هم بیشتر میده . تنها مشکلش محدودیت زمانی اش هست که برای من که زیاد بسته 5 گیگ 6 تا 12 میگیرم مشکلی نیست و زودتر از موعد شارژ رو مصرف میکنم.