مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
babak2111
14-12-2015, 23:44
جناب رضا هنوز خبری ازتربت حیدریه نشد؟واقعا خیلی بده پایین وبالای استان تجهیز شدن بعد شهر به این بزرگی وسط استان هیچ خبری نیست هنوز
naser.051
14-12-2015, 23:45
TDLTE میشه در مورد این کمی توضیح بدین؟اطلاعات دقیقی راجبش ندارم
وضعیت سوسنگرد چی هست؟!
تقریبا بیشتر از دو ماه میشه که وسایل رو اوردن شهر اما روند نصب خیلی به کندی پیش میره چرا؟!
تازه دیروز دکل خونه جفتیمون(که بلندترین و اولین دکل شهر هست تجهیز شد)!
ایا مستقیم میره 4 جی و 3جی یا فقط 3 جی هست؟
pegah mi
15-12-2015, 01:01
سلام دوستان ,میشه ۲بسته هم زمان فعال کرد؟ یکیش افت مصرف یکی معمولی یا ترکیبی باشه
دوست عزیزی که صرفا بخاطر یه تست میای و تر و خشک رو با هم میسوزونی
عارضم به خدمتت ، شما هم اگه نزدیک به دکلی باشی که یوزرش خیلی کم هست و دست بر قضا همون دکل پایلوت 4G منطقه باشه ، 40-30 که سهله تا 90-80 مگابیت هم میتونی پهنای باند بگیری ازش
شما درست میگید 80-90که خوبه 800-900مگ هم میشه گرفت کی به کیه! اینجا هم آمریکاست ایلاویو پی ام سی!
چندتا تست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فرض کنید من گوشی ندارم که بخوام وصلش کنم به کامپیوتر . ولی میخوام از اینترنت ایرانسل و طرح های جدیدش واسه دانلود شبانه استفاده کنم . اخرین باری که پرسیدم طرف گفت طرح های که واسه مودم 3g ارائه میدن فرق میکنه و خیلی گرون بود . حالا چطوری میتونم بدون وصل کردن گوشی از اینترنت سیم کارت استفاده کنم ؟
SAeedBaa
15-12-2015, 14:16
دوستان فرض کنید من گوشی ندارم که بخوام وصلش کنم به کامپیوتر . ولی میخوام از اینترنت ایرانسل و طرح های جدیدش واسه دانلود شبانه استفاده کنم . اخرین باری که پرسیدم طرف گفت طرح های که واسه مودم 3g ارائه میدن فرق میکنه و خیلی گرون بود . حالا چطوری میتونم بدون وصل کردن گوشی از اینترنت سیم کارت استفاده کنم ؟
بسته ها واسه همه ی مشترکین اعتباری یکیه و اصلا تفاوت قیمتی وجود نداره چه با مودم چه بی مودم.
کسی نرم افزاری سراغ داره که مودم e3372 رو بشناسه و سیگنال رو به عدد نشون بده
Armin.Computer
15-12-2015, 15:09
ارائه بسته های ویژه «شب یلدا» از سوی ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SAeedBaa
15-12-2015, 15:27
ارائه بسته های ویژه «شب یلدا» از سوی ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مانور ایرانسل رو بسته ها هم خوبه هم بد.
بدیش به طور مثال تمدید نشدن روز و حجم بسته ها بود و خوبیش همین طرحهای متنوعش برای همه نوع کاربری.
در کل فکر کنم خوبیش بیشتره.
البته شبکه یکپارچه و مدیریت و برنامه ریزی قوی ایرانسل هم قابل ستایشه
این مانور ایرانسل رو بسته ها هم خوبه هم بد.
بدیش به طور مثال تمدید نشدن روز و حجم بسته ها بود و خوبیش همین طرحهای متنوعش برای همه نوع کاربری.
در کل فکر کنم خوبیش بیشتره.
البته شبکه یکپارچه و مدیریت و برنامه ریزی قوی ایرانسل هم قابل ستایشه
دوست عزیز تمام اینها بخاطر MTN هست ، اگه نه ایرانسل خالی بود که .....
rezarain88
15-12-2015, 16:00
در استان خراسان رضوی
شهر شاندیز به شبکه فورجی پیوست.
- - - Updated - - -
در استان خوزستان
شهر شوش وارد مدار فورجی شد.
rezarain88
15-12-2015, 16:01
در استان چهار محال و بختیاری
شهر کرد به شبکه فورجی پیوست.
rezarain88
15-12-2015, 16:03
آقا رضا چرا سایت آخر عباسی جهت سکتور ها عوض شده ؟
تو قسمت جنوبی دکل و به سمت خیابان عباسی اصلا پوشش خوبی وجود نداره !! تو خونه وقتی گوشی رو میگیری دستت آنتن میشه 2 تا و گاها سویچ میشه روی نسل 2 !! مثل اینکه تو نقطه کور باشی :n27:
50 متر با دکل فاصله نداریم !! چرا اینجوریه ؟ آنتن وایمکس رو با مودم USB تست که میکنم 98 درصده :n02: کاش مثل اون بود :دی :n02::n02:
در ضمن سرعت همین الان به زور به 1 مگابیت برسه !!
LTE هم نهایت 3 مگابیت !!
سلام. با پیمانکار صحبت کردم . فعلا در خوزستان است. پس از رسیدن به تبریز هماهنگ خواهیم شد.
سلام آقا رضا. پوشش تری جی در شهر تفت کی تقویت میشه!؟ احیاناً از فورجی خبری نیست!؟
rezarain88
15-12-2015, 16:11
سلام آقا رضا. پوشش تری جی در شهر تفت کی تقویت میشه!؟ احیاناً از فورجی خبری نیست!؟
سلام. به زودی . کمی صبور باشید. در اولویت است.
rezarain88
15-12-2015, 16:13
جناب آرین آیا ایرانسل نمی خواد رسما tdd-lte ثابت رو افتتاح کنه؟ توی الکامپ برنامه ای نداره؟
سلام. فعلا خبری نیست. 4 بار زمان مشخص شده ولی تا حالا اجرایی نشده است.
rezarain88
15-12-2015, 16:15
سلام
مهندس جان من الان مسجدسلیمان هستم شبکه 4جی رو در منطقه 5 بنگله سرچ کردم ولی یک خط انتن دارم و برمیگرده رو 3جی.چه زمانی پوشش بهتر میشه؟
سپاس:n26:
سلام. طی هفته های جاری کل سایتها روشن خواهد شد.
rezarain88
15-12-2015, 16:18
وضعیت سوسنگرد چی هست؟!
تقریبا بیشتر از دو ماه میشه که وسایل رو اوردن شهر اما روند نصب خیلی به کندی پیش میره چرا؟!
تازه دیروز دکل خونه جفتیمون(که بلندترین و اولین دکل شهر هست تجهیز شد)!
ایا مستقیم میره 4 جی و 3جی یا فقط 3 جی هست؟
سلام. مشکل دیر رسیدن پیمانکاران امری عادی است که به دلیل بدی اب وهوا و ... دیر به سایت میرسند. به زودی پمانکاران دیگری از شهرهای مختلف ارسال خواهد شد تا کار سرعت بگیرد.
alireza3dshadow
15-12-2015, 16:19
سلام. فعلا خبری نیست. 4 بار زمان مشخص شده ولی تا حالا اجرایی نشده است.
سلام
جناب یه نقطه در منطقه پاسداران تهران هست که هیچ آنتن نسل سوم و چهارم نداره خیلی عجیب هست همراه اول سیگنال 4g داره ولی این محدوده برای ایرانسل اصلا آنتن نه داخلی و نه خارجی درست حسابی داره !!
یه 200 متر باید رفت سر خیابان بعدی تا سیگنال دریافت شه
مشکلش رو میتونی بررسی کنی ببینی حل میشه ؟؟
خیر پیامک نمیشه.
فقط باید از مسیر کنترل حساب اینترنتی چک کنید.
10GB هدیه بصورت اعتبار ریالی در ردیف 120 (اینترنت هدیه بلند مدت) بمبلغ 2,097,152 ریال اضافه میشه و ربطی به شارژ اصلی سیم کارت نداره و نمیشه ازش برای مکالمه استفاده کرد فقط مخصوص اینترنته و اعتبار زمانیش هم 3 ماهه.
دوست عزیز این مبلغ رو چجوری به حجم تبدیل کنم...مثلا اگه زده 200000 ریال چجوری بفهمم چقد مونده ؟
با تشکر
rezarain88
15-12-2015, 16:21
سلام
جناب یه نقطه در منطقه پاسداران تهران هست که هیچ آنتن نسل سوم و چهارم نداره خیلی عجیب هست همراه اول سیگنال 4g داره ولی این محدوده برای ایرانسل اصلا آنتن نه داخلی و نه خارجی درست حسابی داره !!
یه 200 متر باید رفت سر خیابان بعدی تا سیگنال دریافت شه
مشکلش رو میتونی بررسی کنی ببینی حل میشه ؟؟
سلام. بله در جریان هستیم. شهرداری جا برای ایجاد سایت 35 متری نمیدهد. در مسیر لینک است.
rezarain88
15-12-2015, 16:26
در استان لرستان
پل دختر در انتظار تری جی قرار گرفت.
The Dreadnaught
15-12-2015, 16:30
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا شما اگه در جریان فیل تر ینگ هوشمند هستی (چون چند بار هم راجع بهش صحبت کردی)، اطلاع داری که جریان این فضاحتی که به بار آوردن و بازی های آنلاین رو به کل مختل کردن چیه؟ قراره همینطور بمونه دیگه؟ بازی آنلاین هم رفته تو حوزه ممنوعه؟!
همینطور اختلال شدید این چند روزه که ظاهرا سراسری هم هست. مخابرات که قشنگ 20 درصد packet loss داره! اونم نه فقط در ساعات شلوغی بعد از ظهر.
rezarain88
15-12-2015, 16:32
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا شما اگه در جریان فیل تر ینگ هوشمند هستی (چون چند بار هم راجع بهش صحبت کردی)، اطلاع داری که جریان این فضاحتی که به بار آوردن و بازی های آنلاین رو به کل مختل کردن چیه؟ قراره همینطور بمونه دیگه؟ بازی آنلاین هم رفته تو حوزه ممنوعه؟!
همینطور اختلال شدید این چند روزه که ظاهرا سراسری هم هست. مخابرات که قشنگ 20 درصد packet loss داره! اونم نه فقط در ساعات شلوغی بعد از ظهر.[/SIZE]
اصل مشکل تا اواسط سال 95 پابرجا است . بعد از این مدت کم کم حل خواهد شد.
The Dreadnaught
15-12-2015, 16:36
اصل مشکل تا اواسط سال 95 پابرجا است . بعد از این مدت کم کم حل خواهد شد.
مگه دارن چی کار می کنن، حتی اکانت های کاهش پینگ هم اختلال داره، با این اکانت ها packet loss نداره پینگ هم خوبه ولی باز هم مرتب وسط بازی DC میشه.
alireza3dshadow
15-12-2015, 16:37
سلام. بله در جریان هستیم. شهرداری جا برای ایجاد سایت 35 متری نمیدهد. در مسیر لینک است.
نمیشه از ساختمان های دولتی مثل آتش نشانی و بانک استفاده کرد برای نصب سایت ؟؟ ماشاله کم نیستن اینجا
چون یه موضوعی هست این منطقه بافت قدیمی هست کابل ها پوسیده بستر adsl تا 2 مگ بیشتر نمیکشه
من روی خط دیگم امتحان کردم رو 512 هم بالا نیامد محدوده یخچال
وضع نت این منطقه خیلی خیلی خرابه !!
سلام. مشکل دیر رسیدن پیمانکاران امری عادی است که به دلیل بدی اب وهوا و ... دیر به سایت میرسند. به زودی پمانکاران دیگری از شهرهای مختلف ارسال خواهد شد تا کار سرعت بگیرد.
زمان مشخص شده از سوی ایرانسل کی هست؟!
و اینکه ایا 4 جی هم خواهیم داشت یا نه؟
زمان تععین شده از سوی ایارنسل کی هست برای سوسنگرد؟!
و ایا 4 جی هم خواهیم داشت برای سوسنگرد یا فقط 3 جی؟
iDownload & iGame
15-12-2015, 17:13
دوست عزیز این مبلغ رو چجوری به حجم تبدیل کنم...مثلا اگه زده 200000 ریال چجوری بفهمم چقد مونده ؟
با تشکر
در اینترنت هدیه هر کیلو بایت 0.2 ریال محاسبه میشه:
10GB =10*1024*1024*0.2=2,097,152 IRR
200,000IRR=200,000/1024/1024/0.2=0.95GB
hermione
15-12-2015, 17:30
دوستان کسی تجربه خرید روتر 3220 یا 3420 از سایت دیجیکالا داشته؟ برای استفاده با e3372.
سلام. دوستان مودم 4G ایرانسل E 3372 را آنلاک کنم بعداً روی سرعت اینترنت ایرانسل تأثیری داره!؟ یه وقت آنلاک نکنم بعد که از سیمکارت ایرانسل میخوام استفاده کنم سرعتش کاهش پیدا کنه. اصلاً لاک یا آنلاک بودن روی سرعت مودم و اینترنت اثری داره یا نداره!؟ پیشاپیش از جواب دادن به این موضوع سپاسگذاری و تشمر می کنم.
SAeedBaa
15-12-2015, 18:32
سلام. دوستان مودم 4G ایرانسل E 3372 را آنلاک کنم بعداً روی سرعت اینترنت ایرانسل تأثیری داره!؟ یه وقت آنلاک نکنم بعد که از سیمکارت ایرانسل میخوام استفاده کنم سرعتش کاهش پیدا کنه. اصلاً لاک یا آنلاک بودن روی سرعت مودم و اینترنت اثری داره یا نداره!؟ پیشاپیش از جواب دادن به این موضوع سپاسگذاری و تشمر می کنم.
نه اصلا تاثیر نداره. با خیال راحت انلاک کن
SAeedBaa
15-12-2015, 18:35
دوستان کسی تجربه خرید روتر 3220 یا 3420 از سایت دیجیکالا داشته؟ برای استفاده با e3372.
این دو تا رو نه ولی من دی لینک 2750 رو امتحان کردم جواب داد. 2750 به نظرم کاملتره . هم ADSL داره هم WAN و هم پورت usb برای فلش و مودم usb
SAeedBaa
15-12-2015, 18:39
دوست عزیز تمام اینها بخاطر MTN هست ، اگه نه ایرانسل خالی بود که .....
بله درسته. ایرانسل با استفاده از تجربه و دانش و همچنین سرمایه ام تی ان داره اینهمه ویراژ میده.
اصلا یکی از دلایلی که رایتل و همراه اول ایده جدید ندارن و از بازار جا موندن نداشتن یک شریک خارجیه. البته این اواخر فهمیدن و دارن از مشاوران خارجی کمک میگیرن.
hermione
15-12-2015, 19:47
این دو تا رو نه ولی من دی لینک 2750 رو امتحان کردم جواب داد. 2750 به نظرم کاملتره . هم ADSL داره هم WAN و هم پورت usb برای فلش و مودم usb
امکانش هست سرعتی که برای 3g و 4g دریافت دارید با استفاده از این روتر بگید؟
fanoostalaei
15-12-2015, 19:53
8968 بهتره !!
ولی یه ذره قیمت بیشتره
naser.051
15-12-2015, 19:55
بله من دارم مشکلتون چیه الان؟ سوالی دارید شماره تلگرام من در امضا موجوده
بنده انلاک کردم هیچ تاثیری رو سرعت نداره اصلا ربطی به سرعت نداره فقط قفلش باز میشه میتونی سیمکارت های دیگه رو ازش استفاده کنی
منظورتون از 2750uچی بود؟ یعنی دانگل e3372 زدین به این 2750 ؟؟ ایا دانگل به این 2750 میخوره؟ دانگل زدین نت از دانگل وارد 2750 شد ؟؟
iDownload & iGame
15-12-2015, 20:29
2750U رو با E3372 تست کردین جواب داد؟!
بنده E3372 رو با 2750U تست کردم ولی دانگل رو دیتکت نمیکنه چون 2750U فقط 3G ساپورته:
DSL-2750U
H/W:V1
F/W:ME_1.03
fafool70
15-12-2015, 21:50
در استان خراسان رضوی
شهر شاندیز به شبکه فورجی پیوست.
- - - Updated - - -
در استان خوزستان
شهر شوش وارد مدار فورجی شد.
آقا رضا اندیمشک چی فورجی نمیشه؟؟
matr!x_2008
15-12-2015, 22:04
بسته ویژه شب یلدا برای تمام مشترکان
mehdi2004usa
15-12-2015, 22:12
سلام. طی هفته های جاری کل سایتها روشن خواهد شد.
سلام
مهندس رضا ایا همه سایتها تجهیز شدند و منتظر روشن شدن هستند یا هنوز تجهیز نشدند؟چون من مناطقی که انتن 4جی فول بود رو سر زدم و دکلها رو نگاه کردم که rru پشت سکتورها نصب نشده بود ایا داخل رک نصب شدند؟در ضمن با تستهایی که گرفتم سرعت دانلود بسیار پایین بود بین 10 تا 80 کیلو بایت.شهرستان مسجد سلیمان
سپاس
hermione
15-12-2015, 23:20
بسته ویژه شب یلدا برای تمام مشترکان
دوستان من این بسته 5 گیگ 5 تومن شب یلدا رو خریداری کردم ولی نه توی ecare نه توی برنامه "ایرانسل من" نشون نمیده که خریداری شده !!! این 5 گیگ از الانه تا 30 ام یا فقط همون 30 امه ؟
من خبرشو توی دیجیاتو خوندم نوشته از لحظه خریده تا 30 آذر! حالا نمیدونم چرا اضافه نشده!
بماند که برای خریداریش از طریق ecare و ایرانسل من نتونستم بخرم از توی دانگل هم فقط میشد از ussd 555 استفاده کرد آخر مجبور شدم سیم کارتو بذارم توی یه گوشی!!!!!
matr!x_2008
16-12-2015, 00:21
دوستان من این بسته 5 گیگ 5 تومن شب یلدا رو خریداری کردم ولی نه توی ecare نه توی برنامه "ایرانسل من" نشون نمیده که خریداری شده !!! این 5 گیگ از الانه تا 30 ام یا فقط همون 30 امه ؟
من خبرشو توی دیجیاتو خوندم نوشته از لحظه خریده تا 30 آذر! حالا نمیدونم چرا اضافه نشده!
بماند که برای خریداریش از طریق ecare و ایرانسل من نتونستم بخرم از توی دانگل هم فقط میشد از ussd 555 استفاده کرد آخر مجبور شدم سیم کارتو بذارم توی یه گوشی!!!!!
من بسته رو نخریدم.. ولی اره از لحظه خرید تا 30 اذر فرصت داره. پول کم کرد؟ تو کد *141*10# چک کردی؟ اونجا باید نشون بده
iDownload & iGame
16-12-2015, 01:12
توی دانگل هم فقط میشد از ussd 555 استفاده کرد آخر مجبور شدم سیم کارتو بذارم توی یه گوشی!!!!!
برای ارسال کدهای USSD به غیر از 555 کد مورد نظر را در قسمتی که در عکس زیر نمایش داده شده وارد نموده و Send را بزنید:
Network نیز باید در حالت Auto یا 3G باشد:
MOH@ND3S
16-12-2015, 01:39
4G ایرانسل -- نمایشگاه الکامپ
این پهنای باند 20 مگاهرتز هست...با صحبتی که با مدیر پروژه ایرانسل داشتم ، در حال حاظر پروژه باند 2600 با پهنای 15 مگاهرتز در تهران برای 150 سایت تا آخر امسال ، و برای کل سایت های 4G کشور تا آخر سال آینده شروع شده و همین سرعتی که در بالا مشاهده میکنید تا آخر سال آینده برای کل کشور قابل مشاهده است.
در مورد پهنای باند بین الملل هم در حال حاظر به دلیل اینکه تمام ظرفیت های شبکه خارج زیرساخت پر شده ، هیچ گونه واگذاری جدید پهنای باند بین الملل به شرکت ها انجام نمیشه و ایرانسل با توجه به مشترکین خیلی زیادی که داره ظرفیت بالایی رو از زیرساخت درخواست کرده ولی ممانعت به عمل آوردن.
hermione
16-12-2015, 07:28
من بسته رو نخریدم.. ولی اره از لحظه خرید تا 30 اذر فرصت داره. پول کم کرد؟ تو کد *141*10# چک کردی؟ اونجا باید نشون بده
پول که کم کرد فعال هم شده چون دیشب تست کردم از اعتبارم کم نمیکرد ولی هیچ جا نشون نمیده. *141*10# هم همینطور.
الان هم بسته 6 صبح تا 12 رو فعال کردم ولی انگار اولویت کم کردنش با اون یکیه.از این چیزی کم نکرده! کلا یه وضعیه اصن:n02:
Armin.Computer
16-12-2015, 12:08
این پهنای باند 20 مگاهرتز هست...با صحبتی که با مدیر پروژه ایرانسل داشتم ، در حال حاظر پروژه باند 2600 با پهنای 15 مگاهرتز در تهران برای 150 سایت تا آخر امسال ، و برای کل سایت های 4G کشور تا آخر سال آینده شروع شده و همین سرعتی که در بالا مشاهده میکنید تا آخر سال آینده برای کل کشور قابل مشاهده است.
در مورد پهنای باند بین الملل هم در حال حاظر به دلیل اینکه تمام ظرفیت های شبکه خارج زیرساخت پر شده ، هیچ گونه واگذاری جدید پهنای باند بین الملل به شرکت ها انجام نمیشه و ایرانسل با توجه به مشترکین خیلی زیادی که داره ظرفیت بالایی رو از زیرساخت درخواست کرده ولی ممانعت به عمل آوردن.
از باند 700 خبری نشده؟؟؟؟؟؟؟
پول که کم کرد فعال هم شده چون دیشب تست کردم از اعتبارم کم نمیکرد ولی هیچ جا نشون نمیده. *141*10# هم همینطور.
الان هم بسته 6 صبح تا 12 رو فعال کردم ولی انگار اولویت کم کردنش با اون یکیه.از این چیزی کم نکرده! کلا یه وضعیه اصن:n02:
4444#*141*
SAeedBaa
16-12-2015, 14:10
امکانش هست سرعتی که برای 3g و 4g دریافت دارید با استفاده از این روتر بگید؟
متاسفانه الان مودم USB در دسترسم نیس ولی بزودی میزارم.
SAeedBaa
16-12-2015, 14:13
8968 بهتره !!
ولی یه ذره قیمت بیشتره
درسته.
بله من دارم مشکلتون چیه الان؟ سوالی دارید شماره تلگرام من در امضا موجوده
بنده انلاک کردم هیچ تاثیری رو سرعت نداره اصلا ربطی به سرعت نداره فقط قفلش باز میشه میتونی سیمکارت های دیگه رو ازش استفاده کنی
منظورتون از 2750uچی بود؟ یعنی دانگل e3372 زدین به این 2750 ؟؟ ایا دانگل به این 2750 میخوره؟ دانگل زدین نت از دانگل وارد 2750 شد ؟؟
بله مودم 2750 یو مودم رو پشتیبانی میکنه.
SAeedBaa
16-12-2015, 14:21
2750U رو با E3372 تست کردین جواب داد؟!
بنده E3372 رو با 2750U تست کردم ولی دانگل رو دیتکت نمیکنه چون 2750U فقط 3G ساپورته:
DSL-2750U
H/W:V1
F/W:ME_1.03
واقعیتش این مودم 3372 رو تست نکردم ولی یه مودم دیگه که فورجی نداشتو تست کردم جواب داد. الان نگاه کردم داخل تنظیماتش: اره انگاری فورجی رو ساپورت نمیکنه.
راستی اینم بگم وقتی مودم رو میخریدم طرف گفت که این مودما از دبی وارد شده و با اونیکه از تهران میخری فرق داره. یه چیزی در مورد پشتیبانی مودم یو اس بی بود. دقیق یادم نیس. الان که خوب نگاه کردم دیدم ورژن سخت افزار شما V1 هست مال من U1 . همسایمون هم از دیجی کالا خریده V1 هست.
سخت افزار ورژن U1
نرم افزار ورژن 1.11
بعضیا که هنوز فرق edge با 3g رو هم نمیدونن نگن فتوشاپ ِ ... صلوات :n02:
naser.051
16-12-2015, 14:49
یعنی زیر ساخت نمیخواد پهنای باند بینالملل بده؟ یک دفعه اینترنت قطع کنن ادم خیالش راحت تر هست؟ از نطر من اینها بهانه هستش شرکت زیر ساخت خیلی راحت میتونه پهنای باند بده اما به قصد نمیده حالا علتش چیه نمیدونم بعدشم شما تو نمایشگاه با دکل چقد فاصله داشتین مگه که داین سرعت دریافت کردین؟ ما الان 400 متر با دکل فاصله داریم سرعت به زور به 10 مگ میرسه و 20 مگاهرتز وجریان پروژه باند 2600 با پهنای 15 مگاهرتز اینا چیه؟
SAeedBaa
16-12-2015, 14:50
سلام مهندس @rezarain ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه امکان داره یکم اطلاعات در مورد انتن زیر در اختیارم بزارید.
از چه نوع لینکی استفاده شده ؟ قدرت انتقال این لینک چقدره ؟ بیشتر در چه فاصله ای از سایت مادر این لینک قرار میگیره (نهایت فاصله ای که بتونه به اون یکی وصل بشه ؟
از چه نوع RRU های استفاده شده ؟؟
سلام مهندس رضا بخش دشتیاری شهرستان چابهار کی تری جی میشه
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
SAeedBaa
16-12-2015, 14:59
یعنی زیر ساخت نمیخواد پهنای باند بینالملل بده؟ یک دفعه اینترنت قطع کنن ادم خیالش راحت تر هست؟ از نطر من اینها بهانه هستش شرکت زیر ساخت خیلی راحت میتونه پهنای باند بده اما به قصد نمیده حالا علتش چیه نمیدونم بعدشم شما تو نمایشگاه با دکل چقد فاصله داشتین مگه که داین سرعت دریافت کردین؟ ما الان 400 متر با دکل فاصله داریم سرعت به زور به 10 مگ میرسه و 20 مگاهرتز وجریان پروژه باند 2600 با پهنای 15 مگاهرتز اینا چیه؟
در کل دولت مردای عزیزمون با پهنای باند بین الملل مشکل دارن و دوس ندارن زیاد بشه.
پهنای باند بین المللمون در حال حاظر خیلی خیلی کمه و این رو میشه از افت سرعت وحشتناک در برنامه های ارتباطی نظیر واتس اپ تلگرام و غیره (سایت های که سرورشون در خارج وجود داره) در ساعت اوج ترافیک مشاهده کرد.(مثال : سر شب )
naser.051
16-12-2015, 16:15
در کل دولت مردای عزیزمون با پهنای باند بین الملل مشکل دارن و دوس ندارن زیاد بشه.
پهنای باند بین المللمون در حال حاظر خیلی خیلی کمه و این رو میشه از افت سرعت وحشتناک در برنامه های ارتباطی نظیر واتس اپ تلگرام و غیره (سایت های که سرورشون در خارج وجود داره) در ساعت اوج ترافیک مشاهده کرد.(مثال : سر شب )
به چه دلیل دوست ندارن زیاد بشه؟ دلیلش چیه؟ ما که داریم پول میدیم مجانی که نمیخایم اینا وظیفشونه پهنای باند رو تامین کنن در مورد شعور کاربر اینترنت چی فک میکنن؟ من الان دیگه مجبورم برو سمت اینترنت ماهواریه اونم چیزی که قایل ردیابی نیست که جدیدن راه اندازی شده به هیچ وجه قابل شنود یا مسدود شدن نیست اینم بگم این مدل اینترنت ماهواره ای با بغیه فرق داره یک کمپانی خارجیه داره این سرویس میده انلاین هست محدودیت حجم یا پهنای باند نداره و خیلی ارزونه ماهی حدودا 4 دلار هست به دلایل مربوطه نمیتونم ادرس سایت فروشنده این سرویس رو بدم ولی اینجوری خیلی بهتره وقتی هیچکس نت از شرکت های سرویس دهنده خرید نکنه اینا اونوقت به خودشون میان
MOH@ND3S
16-12-2015, 17:02
از باند 700 خبری نشده؟؟؟؟؟؟؟
نه فعلا منتظر 700 نباید موند چون صدا و سیما قصد تخلیه نداره.
به نظر میاد زیرساخت منتظره تحریما برداشته شه بعد قیمت ارزون تر بگیره پهنای باند بین المللو و تجهیزات و کابل هایی که نیاز داره.
حدودا کل 300 گیگابیت پهنای باندی که داره زیرساخت برای خارج واگذار شده و جدیدا خریداری مجدد انجام نداده.
ایرانسل در حال حاظر کل سایت های نسل 4 کشور که داره مجهز به باند 1800 هستن که فقط سازمان تنظیم 5 مگاهرتز ازونو اجازه داده استفاده کنه..الان فرکانس 2600 با پهنای 15 مگاهرتز رو برای ایرانسل هم دادن و میتونه استفاده کنه که پروژه تجهیز سایتاش اول از تهران شروع شده و تا آخر سال آینده کل کشور به اتمام میرسه.
کل سرعتی که میشه از پهنای 5 مگاهرتزی کشید از هر سکتور حدود 35-40 مگابیت هست که پهنای 20 مگاهرتز نمایشگاه قابلیت ارائه 150 مگابیت در هر سکتور رو داره که 15 مگاهرتز جدید که شروع به نصبش کردن 120 مگابیت در هر سکتور میتونه بده.
دوستان ساکن مشهد ، سرعت دانلود 3G و 4G ایرانسل در نیمه شب رو در منطقه خودشون اعلام کنند . سپاس .
900 -1800-2600 باند 4G ایرانسل همین ها هستند ؟!
جسارتا ی توضیح میدید این جمله رو ؟
یعنی نمیشه باند 700 رو اضاف کرد؟! نمیدونم ی جوری گنگ واسم!!!
کلا چطوریاس؟ مگه چقد و چطور هست؟ یعنی باند تموم شدنی هست؟ بپس باند 900 یا 1800 یا 2600 چرا پر نمیشه؟!
باند 800 چی؟!
MOH@ND3S
16-12-2015, 17:40
دوستان ساکن مشهد ، سرعت دانلود 3G و 4G ایرانسل در نیمه شب رو در منطقه خودشون اعلام کنند . سپاس .
900 -1800-2600 باند 4G ایرانسل همین ها هستند ؟!
1800 هست...2600 هم فعلا تهران در حال تجهیزه
MOH@ND3S
16-12-2015, 17:42
جسارتا ی توضیح میدید این جمله رو ؟
یعنی نمیشه باند 700 رو اضاف کرد؟! نمیدونم ی جوری گنگ واسم!!!
کلا چطوریاس؟ مگه چقد و چطور هست؟ یعنی باند تموم شدنی هست؟ بپس باند 900 یا 1800 یا 2600 چرا پر نمیشه؟!
باند 800 چی؟!
باند 100 تا 800 دست صدا و سیما هست و چون 2 کانال روی 700 و 800 داره قصد تخلیه این باندو نداره
mehrabooni
16-12-2015, 17:57
این بسته های نامحدود ایرانسل چطوریه ؟
یعنی باید توی نیم ساعت مصرف کنیم ؟
naser.051
16-12-2015, 18:05
به نظر میاد زیرساخت منتظره تحریما برداشته شه بعد قیمت ارزون تر بگیره پهنای باند بین المللو و تجهیزات و کابل هایی که نیاز داره.
حدودا کل 300 گیگابیت پهنای باندی که داره زیرساخت برای خارج واگذار شده و جدیدا خریداری مجدد انجام نداده.
ایرانسل در حال حاظر کل سایت های نسل 4 کشور که داره مجهز به باند 1800 هستن که فقط سازمان تنظیم 5 مگاهرتز ازونو اجازه داده استفاده کنه..الان فرکانس 2600 با پهنای 15 مگاهرتز رو برای ایرانسل هم دادن و میتونه استفاده کنه که پروژه تجهیز سایتاش اول از تهران شروع شده و تا آخر سال آینده کل کشور به اتمام میرسه.
کل سرعتی که میشه از پهنای 5 مگاهرتزی کشید از هر سکتور حدود 35-40 مگابیت هست که پهنای 20 مگاهرتز نمایشگاه قابلیت ارائه 150 مگابیت در هر سکتور رو داره که 15 مگاهرتز جدید که شروع به نصبش کردن 120 مگابیت در هر سکتور میتونه بده.
خب الان جای که ما هستیم دکل زیاده نزدیک ترین دکل 400 متر فاصله داره الان به نظرتون چرا نوسان سرعت دارم یا سرعت از 16 مگ بالاتر نمیره؟ علتش چیه؟
یک سوال دیگه هم دارم الان سکتور و rru د اینا چی هستن؟
Armin.Computer
16-12-2015, 18:15
یعنی دکل هایی که 2600 بشن دیگه 1800 رو ساپورت نمی کنن؟
اینجوری ممکن نیست یه مقدار از پوشش از دست بره؟
چون شنیدم 2600 قدرت نفوذ کمتری داره!
stere1980
16-12-2015, 20:16
۲۶۰۰ که افتضاحه! فکر کنم صدمتر برد داشته باشه [emoji1] [emoji1] همراه اول بدترین فرکانس رو که همین هست در اختیار داره و عالی ترین و بهترین شرایط رو رایتل داره که ۹۰۰ در اختیارش هست
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
دوستانی که بسته شبانه 6 تا 12 ظهر رو استفاده میکنند سرعت دانلودشون چنده ؟
مال من حدود 200 هست و تا 500 میره اما باز میرسه به 0 و همش نوسان شدید داره .. ایا مال شماها هم اینطوره ؟
من مشهد خراب شده هستم
در ضمن از ساعت 10 صبح کلا قطع میشه و اصلا تا 12 نیست ..
MOH@ND3S
16-12-2015, 22:04
هر دو باند با هم فعال خواهند بود .. علت سرعت کم این دوستمون هم که 400 متر فاصله دارن بخاطر پهنای 5 مگاهرتز هست ... روی 5 مگاهرتز فاصله هرچی نزدیک باشه بهتره...ولی روی 15 مگاهرتز تا آخرین نقطه ای که -110 سیگنال بگیره هم میشه 40-50 مگابیت کشید حالا هرچقدر پوشش کم باشه...الان خیلی از کشور ها که Cate4 و Cate6 ارائه میدم از باند 2600 استفاده میکنن و مشکلی ندارن...با توجه به اینکه تعداد سایت های نسل 4 ایرانسلم تو مراکز شهر ها مخصوصا، زیاد هست مشکل پوشش آنچنان چشمگیر نمیشه. تعداد سایت ها هم که رفته رفته از اینی که هست داره بیشتر میشه پس فرقی نمیکنه.
الان روی باند 1800 ایرانسل که 5 مگاهرتز هست شما با سیگنال -110 به هیچ عنوان نمیتونید بیشتر از 3 مگابیت بکشید..ولی پهنای 15 مگاهرتز چه رو باند 1800 که رایتل داره چه رو 2600 با سیگنال -110 هم راحت تا 40 مگابیت میره اگه سایت جا داشته باشه.
البته اینم در آخر اضافه کنم که سازمان تنظیم مثل اینکه شفاهی اجازه افزایش پهنای باند 1800 ایرانسلو از 5 به 10 دادن ولی هنوز کاملا قطعی نیست.همچنین برای خرید تکه باند فرکانس 900 نسل سه هم تلاش هایی داره انجام میشه که فعلا گفتند زوده در موردش تصمیم گیری.
الان همراه اول که روی 2600 هست چند مگاهرتزه پهنای باندش ؟
Armin.Computer
16-12-2015, 22:29
هر دو باند با هم فعال خواهند بود .. علت سرعت کم این دوستمون هم که 400 متر فاصله دارن بخاطر پهنای 5 مگاهرتز هست ... روی 5 مگاهرتز فاصله هرچی نزدیک باشه بهتره...ولی روی 15 مگاهرتز تا آخرین نقطه ای که -110 سیگنال بگیره هم میشه 40-50 مگابیت کشید حالا هرچقدر پوشش کم باشه...الان خیلی از کشور ها که Cate4 و Cate6 ارائه میدم از باند 2600 استفاده میکنن و مشکلی ندارن...با توجه به اینکه تعداد سایت های نسل 4 ایرانسلم تو مراکز شهر ها مخصوصا، زیاد هست مشکل پوشش آنچنان چشمگیر نمیشه. تعداد سایت ها هم که رفته رفته از اینی که هست داره بیشتر میشه پس فرقی نمیکنه.
الان روی باند 1800 ایرانسل که 5 مگاهرتز هست شما با سیگنال -110 به هیچ عنوان نمیتونید بیشتر از 3 مگابیت بکشید..ولی پهنای 15 مگاهرتز چه رو باند 1800 که رایتل داره چه رو 2600 با سیگنال -110 هم راحت تا 40 مگابیت میره اگه سایت جا داشته باشه.
البته اینم در آخر اضافه کنم که سازمان تنظیم مثل اینکه شفاهی اجازه افزایش پهنای باند 1800 ایرانسلو از 5 به 10 دادن ولی هنوز کاملا قطعی نیست.همچنین برای خرید تکه باند فرکانس 900 نسل سه هم تلاش هایی داره انجام میشه که فعلا گفتند زوده در موردش تصمیم گیری.
نرم افزاری هست که باند فرکانسی رو بشه دید؟
به جز سامسونگ
+
فکر کنم اگر به 900 ارتقا پیدا کنه پوشش عالی میشه
MOH@ND3S
17-12-2015, 01:24
الان همراه اول که روی 2600 هست چند مگاهرتزه پهنای باندش ؟
15 ولی اکثر جاها من تست کردم رو 8 مگ محدود کرده سرعت رو. اوایل من با -110 سیگنال دقیقا 40 مگابیت دانلود زدم.
malavan.ehsan
17-12-2015, 03:07
دوستان با چه فرکانسی میشه باند فرکانس های اپراتور هارو روی اندروید دید؟
Mehrdad092000
17-12-2015, 06:53
سلام دوستان
یه سوال سیمکارتا فرق دارن؟
من ابهر هستم اینجا 4g فعال نیست
توی خونه اصلا انتن نمیده امروز یه گوشی گرفتم یه سیم کارت هدیه داشتم 4 جی ودو 3جی و اینا
سرعت اینو داده عجیبه یکم
طرح 5گیگ زدم شایدم از اونه 6تا 12
اینم سرعت دانلودش اما گوشیو میگرفتم دستم سرعت میرفت بالای 1 میگ دانلود میزاشتم رو سرم 2500 تا میداد میشد خخخ میزاشتم زمین کم میشد چرا؟
دوستان خراسانی که بسته شبانه 6 تا 12 ظهر رو استفاده میکنند سرعت دانلودشون چنده ؟
مال من حدود 200 هست و تا 500 میره اما باز میرسه به 0 و همش نوسان شدید داره .. ایا مال شماها هم اینطوره ؟
من مشهد خراب شده هستم
milad azad
17-12-2015, 09:43
دوستان خراسانی که بسته شبانه 6 تا 12 ظهر رو استفاده میکنند سرعت دانلودشون چنده ؟
من مشهد خراب شده هستم
بستگی به منطقه ات داره الان تو منطقه من تا 1300 هم در قبل از 10 صبح میره بعد از اون 700 تا 11:15 از اون ساعت تا 11:35 500 و بعد دیگه هر 5 مگ دانلود قطع و وصل میشه تا خود 12
من مشهد خراب شده هستم
سلام من با 3جی حداکثر با سرعت 300 و با 4جی بین 500 تا 900 نوسان داره
اقا رضا شبکه فور جی شهر سبزوار کی فعال میشه؟
خیلی وقته تجهیز شده ولی فعالش نمیکنید؟
MOH@ND3S
17-12-2015, 11:02
نرم افزاری هست که باند فرکانسی رو بشه دید؟
به جز سامسونگ
+
فکر کنم اگر به 900 ارتقا پیدا کنه پوشش عالی میشه
نه..اگر باشه من نمیدونم..فقط سامسونگه که با کد #0011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) #* نشون میده.
الان سرعت من چطوریه ؟!؟! پایینه ؟! بالاست ؟! با 3G ایرانسل تست کردم . به Hotspot گوشی وصل شدم .
تو گوشی تو قسمت singal Strentgh نوشته dBm -53 , 30 asu ، قضیه این اعداد چیه ؟!برای افزایش سرعت نت ببیشتر باشه بهتره یا کمتر ؟! ممنون میشم یه توضیح مختصر بدین .
and-roid2
17-12-2015, 12:34
پهنای باند فرکانسی 15مگاهرتز فقط برای 4G هست؟
3G همین 5مگاهرتز میمونه؟
Farhad 8904
17-12-2015, 14:13
الان سرعت من چطوریه ؟!؟! پایینه ؟! بالاست ؟! با 3G ایرانسل تست کردم . به Hotspot گوشی وصل شدم .
تو گوشی تو قسمت singal Strentgh نوشته dBm -53 , 30 asu ، قضیه این اعداد چیه ؟!برای افزایش سرعت نت ببیشتر باشه بهتره یا کمتر ؟! ممنون میشم یه توضیح مختصر بدین .
سرعت با توجه به 3G بودن بالا نیست.
سرعت دانلودتون 174 کیلوبات بر ثانیه هست.
هرچه سیگنال دریافتی قوی تر باشه کیفیت هم بالاتر میره ، dbm هرچه به صفر نزدیک تر باشه و asu هرچه بیشتر باشه سیگنال و کیفیت قوی تره.
الان شما سیگنال خیلی خوبی دارید و باید نزدیک BTS ایرانسل باشید.
7 روز هفته 24ساعت همینه امکان نداره 1 کیلوباییت بیشتر از 32 بشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
naser.051
17-12-2015, 16:00
امروز زنگ زدم ایرانسل که چرا سرعت اینجوریه چرا همش اتنن میپره یا انتن دهی ضعیفه اونوقت جواب سر بالا داد
تست سرعت که گذاشنم دیدین؟ من هروز داره سرعتم کمتر میشه و ضعیف تر هر چیم به ایرانسل میگم جواب سربالا میدن یا پشت گوش میندازن ما داریم پول میدین مجانی که نمیخایم الان میخوام بدونم چرا اینجوریه؟ اگر اینجوری پیش بره من شخصا میرمadsl میگیرم الانم با نرم افزار opensignal محل دقیق دکل که بهش وصل شدم عکسشو میزارم بعد گفتم که این نرم افزار نشون داده کجا وصل شدم ایرانسل گفت نرم افزار خطا داره منم در جواب اون اپراتورز گفتم خطا نداره چون دقیق هست واغعا
الان تو عکس نشون داده طبق این الان ادرسی که نشون میده من ازش 6 کیلومتر فاصله دارم چرا به دکل که اینقدر دوره وصل میشه؟ جای ما این همه دکل هست چرا به اینا وصل نمیشه؟
fanoostalaei
17-12-2015, 16:23
امروز زنگ زدم ایرانسل که چرا سرعت اینجوریه چرا همش اتنن میپره یا انتن دهی ضعیفه اونوقت جواب سر بالا داد
تست سرعت که گذاشنم دیدین؟ من هروز داره سرعتم کمتر میشه و ضعیف تر هر چیم به ایرانسل میگم جواب سربالا میدن یا پشت گوش میندازن ما داریم پول میدین مجانی که نمیخایم الان میخوام بدونم چرا اینجوریه؟ اگر اینجوری پیش بره من شخصا میرمadsl میگیرم الانم با نرم افزار opensignal محل دقیق دکل که بهش وصل شدم عکسشو میزارم بعد گفتم که این نرم افزار نشون داده کجا وصل شدم ایرانسل گفت نرم افزار خطا داره منم در جواب اون اپراتورز گفتم خطا نداره چون دقیق هست واغعا
الان تو عکس نشون داده طبق این الان ادرسی که نشون میده من ازش 6 کیلومتر فاصله دارم چرا به دکل که اینقدر دوره وصل میشه؟ جای ما این همه دکل هست چرا به اینا وصل نمیشه؟
دوست عزیز اساس اطلاعات موجود تو این نرم ازفزار استفاده کاربران متفاوت در جاهای مختلف هست که نمیشه به اون ها اعتنا کرد !!
چه خبره این همه دکل تو یه محدوده چند کلومتری ؟
نباید به اطلاعات این نرم افزار اعتنا کرد :n12:
برای خود من تو محل ما هیچ نرم دکلی نشون نمیده و من رو به دکلی که چند ده کیلومتر با اون فصله دارم وصل میکنه !! که چنین چیزی ممکن نست و محض خالی نبودن عریضه داره سرمون شیره میماله :n02:
سرعت با توجه به 3G بودن بالا نیست.
سرعت دانلودتون 174 کیلوبات بر ثانیه هست.
هرچه سیگنال دریافتی قوی تر باشه کیفیت هم بالاتر میره ، dbm هرچه به صفر نزدیک تر باشه و asu هرچه بیشتر باشه سیگنال و کیفیت قوی تره.
الان شما سیگنال خیلی خوبی دارید و باید نزدیک BTS ایرانسل باشید.
سپاس بابت توضیح مختصر و مفید . :n16:
ببخشید سرعت دانلود 174 ؟!!؟ از کجا اومد این عدد !؟ :n13:
سرعت دانلود من از 174 خیلی بالاتره ! چون من تو بازه زمانی 2تا6 صبح 20 گیگ رو کامل دانلود میکنم .:n02::n10:
شما هم گفتی که سیگنال خوبی داری .
تست همین الان یهویی . dBm -51 . 31 asu
naser.051
17-12-2015, 17:19
دوست عزیز اساس اطلاعات موجود تو این نرم ازفزار استفاده کاربران متفاوت در جاهای مختلف هست که نمیشه به اون ها اعتنا کرد !!
نباید به اطلاعات این نرم افزار اعتنا کرد
برای خود من تو محل ما هیچ نرم دکلی نشون نمیده و من رو به دکلی که چند ده کیلومتر با اون فصله دارم وصل میکنه !! که چنین چیزی ممکن نست و محض خالی نبودن عریضه داره سرمون شیره میماله
شخصا رفتم به منطقه که دکل بود تو نقشه هرچی نزدیک میشدم مقدار dbm کمتر میشد هرچند گوگل ادرس دقیق نمیده ولی تا 500 متری میده ادرس رو بعدشم رسیدم حدودا 60 dbm بود فرکانس دریافتی تست گرفتم 78 مگ سرعتم بودوقتی تو خونه هستم سرعتم از 16 مگ بالاتر نمیره در نتیجه نرم افزار داره دقیق عمل میکنه شمام بیشتر در مورد این برنامه تحقیق کنید
Armin.Computer
17-12-2015, 17:21
نباید به اطلاعات این نرم افزار اعتنا کرد :n12:
برای خود من تو محل ما هیچ نرم دکلی نشون نمیده و من رو به دکلی که چند ده کیلومتر با اون فصله دارم وصل میکنه !! که چنین چیزی ممکن نست و محض خالی نبودن عریضه داره سرمون شیره میماله :n02:
درسته
تایید میشه
به نظر من هم دقیق نیست این نرم افزار
fanoostalaei
17-12-2015, 17:58
شخصا رفتم به منطقه که دکل بود تو نقشه هرچی نزدیک میشدم مقدار dbm کمتر میشد هرچند گوگل ادرس دقیق نمیده ولی تا 500 متری میده ادرس رو بعدشم رسیدم حدودا 60 dbm بود فرکانس دریافتی تست گرفتم 78 مگ سرعتم بودوقتی تو خونه هستم سرعتم از 16 مگ بالاتر نمیره در نتیجه نرم افزار داره دقیق عمل میکنه شمام بیشتر در مورد این برنامه تحقیق کنید
نمیگم که 100 درصد اشتباهه !! منظور من اینه که نمیشه زیاد روش حساب باز کرد
همونطور که گفتم بستگی داره تو اون منطقه شما چند نفر با اون نرم افزار کار کنن تا دیتا بیس اون نرم افزار برای منطقه شما کامل تر بشه !!
و چون تو ایران از این نرم افزار کم استفاده میشه طبیعیه که دیتا بیس ضعیفی داشته باشه تو اکثر مناطق:n16:
Farhad 8904
17-12-2015, 19:03
سپاس بابت توضیح مختصر و مفید . :n16:
ببخشید سرعت دانلود 174 ؟!!؟ از کجا اومد این عدد !؟ :n13:
سرعت دانلود من از 174 خیلی بالاتره ! چون من تو بازه زمانی 2تا6 صبح 20 گیگ رو کامل دانلود میکنم .:n02::n10:
شما هم گفتی که سیگنال خوبی داری .
تست همین الان یهویی . dBm -51 . 31 asu
سرعت دانلودی که سایت speedtest به شما نشون میده واحدش مگابیت هست و برای اینکه به کیلوبایت تبدیل بشه باید ابتدا عدد در 1024 ضرب بشه که تبدیل به کیلوبیت بشه یعنی 1,413.12 و بعد باید به عدد 8 تقسیم بشه چون هر 8 کیلوبیت میشه 1 کیلوبایت ، با این حساب برای تستی که الان گذاشتید عدد 176 کیلوبایت بدست میاد.
هیچ موقع قوی بودن سیگنال و کیفیت آنتن دلیل نمیشه که شما سرعت بالایی داشته باشید ، پهنای باند منطقه ، شلوغی شبکه و ... در کاهش سرعت نقش دارند.
احتمالا در تایم 2 تا 6 صبح سرعت بیشتر میشه ، من این سرعت رو بر اساس تستی که در حال حاضر گذاشتید گفتم سرعت در 24 ساعت ممکنه تغییر کنه و همیشه ثابت نیست.
شما در تایمی که میگید 20 گیگ دانلود میکنید یک تست سرعت بگذارید مشخص میشه.
MOH@ND3S
17-12-2015, 19:04
پهنای باند فرکانسی 15مگاهرتز فقط برای 4G هست؟
3G همین 5مگاهرتز میمونه؟
تکنولوژی 3G کل ورژن هایی که داره نهایت از 5 مگاهرتز استفاده میکنن. Carrier های 5 مگاهرتزی داره... HSPA + مثلا یک کرییر 5 مگاهرتزیه که 21.6 مگابیت رو هر سکتور سایت میتونه ارائه بده که با تکنولوژی MIMO 2x2 به DC HSPA+ ارتقا پیدا میکنه که 2 تا کرییر 5 مگاهرتزی میشه و میتونه 42.2 مگابیت رو هر سکتور بده.
یه ورژن دیگه هم داره که بخاطر بوجود اومدن LTE کشور ها دیگه سراغش نرفتن اونم TC-HSPA+ هست..3 کرییر 5 مگاهرتزی که 63.8 مگابیت رو هر سکتور میده.
وجود محدودیت در تکنولوژی نسل 3 بود که LTE به وجود اومد...LTE خیلی خیلی وسیع تر هست چون میتونه از کرییر ها و پهنای فرکانسی بیشتری استفاده کنه ..نسل 5 هم که داره میاد یک نوع از LTE Advance به حساب میاد.
mohandes
17-12-2015, 19:38
وضعیت این چند هفتهٔ 4G ایرانسل در منطقهٔ ما (درست همینطور که گفتم . چندین هفته هست وضعیت به همین منواله ... اما هی صبر کردم شاید درست بشه و بیخودی نغ نزنیم . اما درست که نشد ، بدترش هم کردند ...) :
محل تست ، همان محل سابقیست که در این تاپیک تستش رو گذاشته بودم و سرعت ۲۵ مگ بود ... (که البته همانطور که در تاپیک نوشته بودم ، سرعت دانلود با سرعت تست نمیخوند و خیلی کمتر از سرعتی بود که در تست نشون داده میشد. شاید سرعت دانلود حدود یک پنجم سرعت تست بود.)
فقط از این زورم میگیره که خر شدم و ۶۰ تومن دادم طرح ۶ ماههشو خریدم .
البته از طرفی هم خوشحالم که اونقدر خر نشدم که یک سالهشو بگیرم !!
پ.ن : خداییش گذاشتن اسم 4G رو یک همچین سرویس مزخرف و بی ثباتی و انداختنش به مردم ، از صد تا فحش هم بدتره ...
7 روز هفته 24ساعت همینه امکان نداره 1 کیلوباییت بیشتر از 32 بشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آقا مارو هم در غم خود شریک بدانید . هفت روز هفته همینیم البته فرقمون با شما اینه که گاهی بدتر هم میشه فقط پینگ رو ببین بخودت امیدوار میشی .آقو البته ما تازگیها یی چیزی متوجه شدیم که مشکل از خود ما هس که کاربر ناوارد هستیم و تفاوت Edge رو با 3G نمیفهمیم که سرعتمون ایقد خرابه وگرنه ایرانسل به کاربروی وارد سرعتوی 70-80و حتی 107.75 مگابیت داره میده،آقو گمونم اگه الکامپش کنیم درست بشه!
mohandes
17-12-2015, 20:06
وقتی میگم چندین هفتهس وضع همینه ، سندشم دارم .
نتیجهٔ تست ۸ نوامبر :
اینم تست ۶ دسامبر :
الحق و والانصاف شرکت دزد ایرانسل شاهکار کرده . واقعا شاهکاره که سرویس 4G بدی مشتری و علامت 4G رو نشون بدی ، اما سرعتش در حد 2.5G باشه ... تازه همینم به اندازه یه 2.5G درست حسابی ثبات نداشته باشه .
این ها رو ایرانسل باید در گینس ثبت کنه . واقعا هم شاهکار فنی ، هم شاهکار مدیریتی و هم شاهکار کلاشی و کلاهبرداری .. هم شاهکار بی صاحابی امور در نهایت ممکن ..
تنها کاری که از دستمون بر میاد ثبت شکایت در سامانهٔ وزارت بی کفایت مخابراته .
naser.051
17-12-2015, 20:13
نمیگم که 100 درصد اشتباهه !! منظور من اینه که نمیشه زیاد روش حساب باز کرد
همونطور که گفتم بستگی داره تو اون منطقه شما چند نفر با اون نرم افزار کار کنن تا دیتا بیس اون نرم افزار برای منطقه شما کامل تر بشه !!
و چون تو ایران از این نرم افزار کم استفاده میشه طبیعیه که دیتا بیس ضعیفی داشته باشه تو اکثر مناطق:n16:
عزیز در مورد این نرم افزار تحقیق کنید دیتابیس این برنامه هر 30 دقیقه به روز میشه بعدشم اساس و بنیان 2g 3g 4g بر اساس این کمپانی بنا شده الانم کمپانی huawei داره از طریق opensignal شبکه 5g رو راه اندازی میکنه یعنی شماد میگید کمپاانی open signal و huawei علکی هستن خطا دارند؟
Armin.Computer
17-12-2015, 20:19
عزیز در مورد این نرم افزار تحقیق کنید دیتابیس این برنامه هر 30 دقیقه به روز میشه بعدشم اساس و بنیان 2g 3g 4g بر اساس این کمپانی بنا شده الانم کمپانی huawei داره از طریق opensignal شبکه 5g رو راه اندازی میکنه یعنی شماد میگید کمپاانی open signal و huawei علکی هستن خطا دارند؟
شما از کجا می دونی دیتابیسش همه جا دقیقه؟؟؟
بچه ها لطفا بگید ایا نوع ویندوز تاثیری در سرعت 3g داره ؟ من xp دارم
ایا برای همینه که سرعت دانلود من پایینه حدود 300 است و همش نوسان شدید داره ؟؟
در ضمن از قابلیت hotspot موبایل برای اینترنت در کامپیوتر pc استفاده میکنم
naser.051
17-12-2015, 22:09
شما از کجا می دونی دیتابیسش همه جا دقیقه؟؟؟
اقا اصلا شما راس میگی انجمن جای بحث کردن نیست بیخیال الان یک نفر بیاد یک چیزی بگه یک عده ادم که هیچ نوع اطلاعتای در اون موضوع ندارن خیلی راحت میگن این موضوع دروغه علکیه فلان......
اقا ما از پشت کوه پایین اومدیم اصلا شماها تخصص دارین ما هیچی حالیمون نیست ختم کلام!!
Armin.Computer
17-12-2015, 22:30
اقا اصلا شما راس میگی انجمن جای بحث کردن نیست بیخیال الان یک نفر بیاد یک چیزی بگه یک عده ادم که هیچ نوع اطلاعتای در اون موضوع ندارن خیلی راحت میگن این موضوع دروغه علکیه فلان......
اقا ما از پشت کوه پایین اومدیم اصلا شماها تخصص دارین ما هیچی حالیمون نیست ختم کلام!!
دوست عزیز اتفاقا اینجا انجمن هست و جای بحث کردن و در ضمن من هیچ ادعایی در مورد متخصص بودن نداشتم و اگر پست های من رو در تاپیک نگاه کنید متوجه می شید
واسه من که تا جایی که یادم می یاد درست نمی زد یا بهتره بگیم دقیق نمی زد
یعنی در نقشه دکل جای دیگه ای نشون داده می شد
حالا شاید واسه شما درست بزنه
من هم ادعا نمی کنم این نرم افزار درست ای اشتباه می زنه یا نه
چون برای تست این نرم افزار شما باید جای دکل رو بدونید کجاست و با نرم افزار مقایسه کنید
فکر کنم منظورم رو رسوندم
موفق باشید
بچه ها لطفا بگید ایا نوع ویندوز تاثیری در سرعت 3g داره ؟ من xp دارم
ایا برای همینه که سرعت دانلود من پایینه حدود 300 است و همش نوسان شدید داره ؟؟
در ضمن از قابلیت hotspot موبایل برای اینترنت در کامپیوتر pc استفاده میکنم
نوع ویندوز تاثیر چندانی نداره اما بهرحال در مواردی هرچند نادر این امکان وجود داره که ویندوز ایراد پیدا بکنه و سرعت کم بشه من در مورد adsl چنین تجربه ای داشتم که مدتی سرعتم خراب شده بود نهایت با تعویض ویندوز درست شد. اما شما چون الان از موبایل بعنوان مودم استفاده میکنید اون هست که میتونه در کیفیت ارتباط موثر باشه. بهرحال شما یه فایل خاص رو در یک زمان با موبایل و کامپیوتر تست بگیر ببین آیا تفاوت سرعت فاحشی دارند یا نه. ولی درکل ایراد اصلی از خود ایرانسل هست که خراب شده و پایدار نیست حالا 300که خوبه ما که معمولا زیر صد هستیم.
milad azad
18-12-2015, 00:40
به لطف طرح یلدا ایرانسل سرعت در حد جلبک
naser.051
18-12-2015, 02:04
به لطف طرح یلدا ایرانسل سرعت در حد جلبک
خدارو شکر کن قطع نشه فقط چون الان من پرش انتن دارم چند روزه بعضی وقتا هم کلا دیتا میره نت قطع میشه:n02:
یه نیم ساعت پیش طرح 2تا 6 رو زدم فعال بشه بعد گفت با تاخیر انجام میشه منم 1 رو زدم تایید ، هنوز که فعال نشده !. حالا این تاخیر تا کی هستش تا 6 صبح ؟!:n02:
...;8759214]یه نیم ساعت پیش طرح 2تا 6 رو زدم فعال بشه بعد گفت با تاخیر انجام میشه منم 1 رو زدم تایید ، هنوز که فعال نشده !. حالا این تاخیر تا کی هستش تا 6 صبح ؟!:n02:
شما كاري به اس ام اس فعالسازي كه مياد نداشته باش.ببين اگر از شارژت كم شده استفاده كن.
Sent from my iPad using Tapatalk
naser.051
18-12-2015, 02:46
یه نیم ساعت پیش طرح 2تا 6 رو زدم فعال بشه بعد گفت با تاخیر انجام میشه منم 1 رو زدم تایید ، هنوز که فعال نشده !. حالا این تاخیر تا کی هستش تا 6 صبح ؟!:n02:
ساعت 5:55 برات فعال میشه تاخیرش چیزی نیست:n02:
شما كاري به اس ام اس فعالسازي كه مياد نداشته باش.ببين اگر از شارژت كم شده استفاده كن.
Sent from my iPad using Tapatalk
اونو میدونم . هنوز کم نشده مادر مرده. :n01:
بیخیال 2 تومن . میرم بخوابم ...
enrique_m
18-12-2015, 07:32
سلام دوستان من تعرفه 6 صبح تا 12 ظهر رو فعال کردم با گوشی هم دانلود می کنم با نرم افزار adm ولی ریت دانلودم از 400 بالاتر نمیره
بالای گوشیم هم علامت LTE میزنه یعنی سرعت 4G همینقدره؟
اینترانت پرسرعت یا بهتره بگم شبکه ملی اطلاعات ایرانسل. فقط سرعت دانلود از سایت ورزش3 عالیه نمیدونم قراردادی چیزی دارند باهم!؟ دانلود از سایت خارجی تعطیل.
fanoostalaei
18-12-2015, 11:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر روز داره کمتر و کمتر میشه سرعت ها :دی
naser.051
18-12-2015, 11:47
120
اينترنت هديه بلند مدت (GB/ MB)
850734 rials
15/12/1394
این الان چند مگ حجم میشه؟ چرا به ریال میزنه؟ چجوری به گیگ تبدیل میشه این اعداد؟
iDownload & iGame
18-12-2015, 14:38
120
اينترنت هديه بلند مدت (GB/ MB)
850734 rials
15/12/1394
این الان چند مگ حجم میشه؟ چرا به ریال میزنه؟ چجوری به گیگ تبدیل میشه این اعداد؟
850734rial=850734/0.2/1024/1024=4.05GB
mehdi_08
18-12-2015, 15:00
عجب وضعیه ها
دیشب طرح 2تا6 رو زدم فعال بشه خبری نشد تاااااااااا:n29:
الان ساعت 2 ظهر اس ام فعال سازیش اومد :n27::n27:
آخه دزدی از این واضح تر !!!!!:n34:
fanoostalaei
18-12-2015, 15:24
به کل انتن رفته !!!
ناشکری کردیم این شد وضعیت[emoji23]
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk
mehdi_08
18-12-2015, 15:35
سلام الان برای من توی حسابم زده 27 آذر طرح 20 گیگ فعال شده حجم باقی مانده 20 گیگ تاریخ انقضا 28 آذر
یعنی تا ساعت چند 28 آذر اعتبار داره؟؟:n35::n36:
سلام الان برای من توی حسابم زده 27 آذر طرح 20 گیگ فعال شده حجم باقی مانده 20 گیگ تاریخ انقضا 28 آذر
یعنی تا ساعت چند 28 آذر اعتبار داره؟؟:n35::n36:
ایرانسل برخلاف همراه اول معمولا برحسب زمان دقیق کار نمیکنه بلکه تاریخ اتمام ملاکه. یعنی وقتی می نویسه انقضا 28 آذر یعنی تا ساعت 23:59 روز 28 آذر میتونی استفاده کنی
Armin.Computer
18-12-2015, 16:21
سلام
دوستان خونه ی ما ترجی نیست ولی یه لحظه ی آنتن گوشیم ترجی شد و دوباره رفت و این رو هم بگم اون لحظه که ترجی شد آنتنش عالی بود و فول بود
چرا اینجوریه؟؟؟الان دیگه هیچ اثری ازش نیست
ظاهرا واسه چند لحظه بود!
ایرانسل برخلاف همراه اول معمولا برحسب زمان دقیق کار نمیکنه بلکه تاریخ اتمام ملاکه. یعنی وقتی می نویسه انقضا 28 آذر یعنی تا ساعت 23:59 روز 28 آذر میتونی استفاده کنی
مواظب باش 24 ساعته این بسته
این کد رو بزن ( ستاره 555 ستاره 1 ستاره 4 ستاره 1 مربع) *555*1*4*1#
شانس بیاری خطت بکشه بیست گیگ راحت میچاپه
اما من فکر می کنم تا یک دقیقه بامداد 28 هست. شما با ایرانسل من چک کن و مطمئن شو
سلام
دوستان خونه ی ما ترجی نیست ولی یه لحظه ی آنتن گوشیم ترجی شد و دوباره رفت و این رو هم بگم اون لحظه که ترجی شد آنتنش عالی بود و فول بود
چرا اینجوریه؟؟؟الان دیگه هیچ اثری ازش نیست
ظاهرا واسه چند لحظه بود!
شاید متطقتون در حال تست هست
electronic0nt
18-12-2015, 16:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Armin.Computer
18-12-2015, 17:18
شاید متطقتون در حال تست هست
خیلی طول می کشه تا ثابت بشه؟؟؟؟؟
mehdi_08
18-12-2015, 17:52
پس امشب باید بیدا بمونم امتحان کنم ببینم چی می شه
mehdi_08
18-12-2015, 17:54
اما من فکر می کنم تا یک دقیقه بامداد 28 هست. شما با ایرانسل من چک کن و مطمئن شو
یعنی اگر از 12 به بعد هنوزم توی پنل ایرانسل من باشه می شه استفاده کرد؟؟:n29:
همراه اول و رایتل طرح هاش بهتره یا ایرانسل؟! کیفیت اونها چطور هستش ؟!
rezaei73
18-12-2015, 19:14
صد در صد ایرانسل طرح های متنوع و بیشتری داره و در مقایسه با رایتل قیمت مناسب تری داره
سرعت بیشتری در مقایسه با همراه اول و رایتل داره در واقع همراه اول و رایتل سرعتشون رو نهایتا 1 مگابایت محدود کردن اما در بعضی جا ها رایتل شبکه اش از ثبات بهتری نسبت به بقیه برخورداره!
کیفیت کاملا بستگی به منطقه ای که هستید داره در هر مکانی ممکنه یکی از اینها پر سرعت تر باشند. پس بهتره امتحان کنید. اما در حالت کلی از لحاظ تنوع طرح ها و میزان پوشش شهرها ایرانسل جلو هست اما بیشترین ناپایداری رو هم داره یعنی اولویتش بر مساحتی هست که تحت پوشش میگیره نه کیفیت آن. همراه اول برعکسه نقاط کمتری پوشش داره اما همون جاهایی هم که داره خوب و پایدار هست.کلا تا جایی که دیدم میزان رضایتمندی کاربران همراه اول بیشتر از ایرانسل هست.رایتل هم سیاستش بیشتر به همراه اول نزدیکه.
fanoostalaei
18-12-2015, 21:31
کیفیت کاملا بستگی به منطقه ای که هستید داره در هر مکانی ممکنه یکی از اینها پر سرعت تر باشند. پس بهتره امتحان کنید. اما در حالت کلی از لحاظ تنوع طرح ها و میزان پوشش شهرها ایرانسل جلو هست اما بیشترین ناپایداری رو هم داره یعنی اولویتش بر مساحتی هست که تحت پوشش میگیره نه کیفیت آن. همراه اول برعکسه نقاط کمتری پوشش داره اما همون جاهایی هم که داره خوب و پایدار هست.کلا تا جایی که دیدم میزان رضایتمندی کاربران همراه اول بیشتر از ایرانسل هست.رایتل هم سیاستش بیشتر به همراه اول نزدیکه.
به نظر من که سیاست ایرانسل درسته !! چرا که تحت پوشش بردم مناطق زمان بر هست ولی هر موقع بخوان با تزریق پهنای باند میتونن کیفیت رو بالا ببرن
ولی اگر همین الان رایتل و تنهای اول پوشش به اندازه ایرانسل داشتن خیلی خیلی وضعشون خرابتر از ایرانسل بود !! چرا که پهنای باند کمتری از ایرانسل دارن !!!
Armin.Computer
18-12-2015, 21:35
یه دکل تو شهرمون ترجی شده و جالب اینکه ظاهرا rru نداره
و دکلی هم نیست که کوتاه باشه و بالا پشت بوم باشه و تقریبا بلنده و پوشش خوبی هم داشت
خیلی جالبه
منطقه ما از دی پارسال به صورت رسمی 3G شده
کلا آذرماه پارسال (زمان ازمایشی) و یک بار همین چند هفته پیش دیدم برای چند ساعت سرعت رو باز گذاشتند و بقیه اوقات روی 512 کیلوبیت یا 256 کیلوبیت محدود شده !!!!!!!! :n13:
Reza_brj
18-12-2015, 22:21
دوستان من یه سوال واسم پیش اومده
ما اگه بخوایم منزلمون رو در اختیار اپراتورها بزاریم واسه نصب دکل چطوریاس؟؟؟
اصن مورد تایید هست؟انجام میدن؟؟؟؟
hamed_korn
18-12-2015, 22:36
میان از شرکت بررسی میکنن.اگه تو اون منطقه ترافیک بالا باشه و نیاز به به bts باشه و یا پوشش آنتن دهی ضعیف باشه.مورد مطالعه قرار میگیره.
چندین مرحله باید طی بشه...
اگه ردیف بشه ماهی چند میلیون هم لهتون اجاره میدن .شاید طرفای 5 میلیون حدودا
android500
18-12-2015, 23:15
طرح یلدای نامحدود ایرانسل:
نیم ساعت 500 تومن
یک ساعت 900
دو 1700
سه 2500
:n14:
بررسی سرویس های افزایش سرعت دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس با صحبت های دوستان به طور قطع نمیشه گفت در منطقه که ساکن هستیم کدوم شرکت سرعتش بهتره . باید تست کنیم ببینیم کدوم بهتر جواب میده . من فعلا با ایرانسل مشغول هستم برم سیم رایتل و همراه اول بگیرم تست کنم چه بسا دیدیم اونها از ایرانسل بهتر جواب دادن !! :n06:
naser.051
19-12-2015, 02:04
بررسی سرویس های افزایش سرعت دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثلا یکی سرویسی داشته باشه اینترنتش حجمش نامحدود باشه با این اکانت ها میشه سرعتشو زیاد کرد؟ میشه دیگه اره؟
Mehrdad092000
19-12-2015, 03:28
سلام دوستان
یه سوال سیمکارتا فرق دارن؟
من ابهر هستم اینجا 4g فعال نیست
توی خونه اصلا انتن نمیده امروز یه گوشی گرفتم یه سیم کارت هدیه داشتم 4 جی ودو 3جی و اینا
سرعت اینو داده عجیبه یکم
طرح 5گیگ زدم شایدم از اونه 6تا 12
اینم سرعت دانلودش اما گوشیو میگرفتم دستم سرعت میرفت بالای 1 میگ دانلود میزاشتم رو سرم 2500 تا میداد میشد خخخ میزاشتم زمین کم میشد چرا؟
سلام یکی از دوستانم خط تلفن نداره و هیچ شرکت اینترنتی تو اون محدوده پوشش وایرلس ندارن
میخواد مودم d-100 بخره
دوستانی که تجربه خرید و استفاده از مودمها رو دارن لطفا راهنمایی کنن ممنون
iDownload & iGame
19-12-2015, 11:13
سلام یکی از دوستانم خط تلفن نداره و هیچ شرکت اینترنتی تو اون محدوده پوشش وایرلس ندارن
میخواد مودم d-100 بخره
با سلام،
مودم D-100 (ساخت شرکت تایوانی Gemtek) دو تا مشکل بزرگ داره:
1. امکان انتخاب دستی نوع شبکه (3G Only , 4G Only) رو نداره.
2. فقط با سیم کارت ایرانسل کار میکنه و نمیشه آنلاکش کرد.
مودم های هواوی گزینه بهتری هستند.
naser.051
19-12-2015, 11:58
میخواد مودم d-100 بخره
بنده E3372 دارم و راضیم شما اگر رو انتن دهی حساسی اینو بخر و بهش انتن اکسترنال وصل کن گیرندگیش چند برابر میشه الانم ترکیب E3372 + TL-MR3040 استفاده میکنم
مودم d-100 به چند دلیل پیشنهاد نمیشه اولیش اینکه نیاز به برق داره اگر نباشه مودم بلا استفاده هست دومی شبکه رو خودش سرچ میکنه انتخاب دستی نداره سومی امنیت شبکه داخلی اش پایینه و....
sadegh1010
19-12-2015, 12:04
اقا رضا شبکه فور جی شهر سبزوار کی فعال میشه؟
خیلی وقته تجهیز شده ولی فعالش نمیکنید؟
مگه سبزوار دکل فورجی ایرانسل داره ؟ کجا هست ؟
sadegh1010
19-12-2015, 12:11
داداش سبزوار مگه فورجی ایرانسل داره؟ کجا هست دکل ؟
داداش سبزوار مگه فورجی ایرانسل داره؟ کجا هست دکل ؟
اره داداش
همه سایت هاش تجهیز شده به فورجی
sadegh1010
19-12-2015, 12:22
اره داداش
همه سایت هاش تجهیز شده به فورجی
ممنون عزیز
ولی از کجا می دونی ؟چون اون زمان ک داشتن سایت های شهر به تریجی ارتقا میدادن از خود اون کارکنا پرسیدم پس فورجی چی ؟ گفتن اونا کلا ساختار دکل با تریجی فرق میکنه باید یک دکل جدید گذاشته بشه...
مطمعنم داداش
از rru هاش مشخصه
اینم یه نمونه اش تو خیابون رضوی
اگه داداش خواستی ادرس دکل هایی که کار گذاری شده رو بهت بگم
وایمکش هم داره روش
mojtaba182003
19-12-2015, 15:02
سرعت من اصفهان و یزد بودم خیلی پایینه روی صد کیلوبایت البته فورجی
هرچی هم زنگ میزنم میگن پیگیری میشه ولی خبری نمیشه نمیدونم چیکار کنم دیگه
sadegh1010
19-12-2015, 15:07
مطمعنم داداش
از rru هاش مشخصه
اینم یه نمونه اش تو خیابون رضوی
اگه داداش خواستی ادرس دکل هایی که کار گذاری شده رو بهت بگم
وایمکش هم داره روش
ممنون عزیز این rru چی هست چ جوری من خودمم می تونم تشخیص بدم ؟ ممنون ازت راهنمایی کنی
ممنون عزیز این rru چی هست چ جوری من خودمم می تونم تشخیص بدم ؟ ممنون ازت راهنمایی کنی
برات ساده میگم داداش
ببین اون مستطیل درازه سفیده بزرگ رو میبنی؟ پشت اون سفیده سه تا مکعب کوچیک به صورت عمودی چینده شده
هر جا دیدی این مکعب ها پشتش هست بدون نسل 3 و 4 هست
چند جارو میگم بهت
یکی دور میدون سه گوشه
یکی دور میدون شهربانی پشت زندان
چهار راه دانشگاه- بالای یه خونه اس
یکی داخل بیهق کنار خیابون قائم
یکی نزدیک ترمینال
یکی دور میدون بیضی نزدیک سرچشمه
خیلی زیاد هست حدود 12 تا 13 هست
اینا ادرس هاش سرراسته و مسیرت هست
sadegh1010
19-12-2015, 15:48
برات ساده میگم داداش
ببین اون مستطیل درازه سفیده بزرگ رو میبنی؟ پشت اون سفیده سه تا مکعب کوچیک به صورت عمودی چینده شده
هر جا دیدی این مکعب ها پشتش هست بدون نسل 3 و 4 هست
چند جارو میگم بهت
یکی دور میدون سه گوشه
یکی دور میدون شهربانی پشت زندان
چهار راه دانشگاه- بالای یه خونه اس
یکی داخل بیهق کنار خیابون قائم
یکی نزدیک ترمینال
یکی دور میدون بیضی نزدیک سرچشمه
خیلی زیاد هست حدود 12 تا 13 هست
اینا ادرس هاش سرراسته و مسیرت هست
ممنون داداش از راهنماییت امیدوارم پس زودتر فعال شه:n18:
ممنون داداش از راهنماییت امیدوارم پس زودتر فعال شه:n18:
گفتن بهمن فعال میشه
خدا داند
naser.051
19-12-2015, 16:28
من مشهد هستم تا همین چند وقت مشکل نداشتم اما الان انتن تریجی پر نمیشه پرش داره فورجی هم اصلا بعضی وقتا سرعت نداره پشتیبانی هم جواب سر بالا میده یا میپیچونه ادمو
مشهد میدان بسیج این ادرس رو گوگل مپ بزنین خدایی تو منطقه تا 20 کیلومتری پر از دکل ایرانسل هست اخه نمیدونم چرا اینجوریه سرعت که همیشه 5 کیلوبایت بعضی وقتا میشه 15 کیلوبایت سیگنال 83 تا 92 dbm یعنی واغعا موندم چیکار کنم مثلا از مشهد شروع کردن به تجهیز ولی بازم داغونه ایا الان راه حلی هست؟:n03:
fanoostalaei
19-12-2015, 17:03
وبگردیش می ارزه به خیلی از ADSL ها :n02::n02: آنتن -79 دسی بل ( نسل 3 )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reza_brj
19-12-2015, 17:04
یعنی یعنی
خاک تو سرت ایرانسل
خاااااااااااااااااااااااا ااااک
بعد از چندین ماه پیگیری همین نیم ساعت پیش زنگ زدن بهم ک اقای فلانی ما مشکلتون رو حل کردیم منم خوشحااااااااااااال :n20::n20:
گفتم خب حالا معلومه مشکل حل شده گفتن بله شما تست کنید ما چند مین دیگه زنگ میزنیم خدمتتون گفتم اکی
بسته گرفتم رفتم ورزش زدم رو دانلود سرعت بین 100 تا 130 :n29::n04:
الان این مشکل حل شده یعنی؟؟؟؟
بعد چند مین پشتیبانی زنگید ک اره ما دیدیم تو سیسیتم ک تست کردین گفتم خب سرعت رو دیدین گفت بله گفتم خب اونم گفت خب
گفتم خانم سرعت 130!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 جی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی شیک براساس شبکه با 3 جی این سرعت یعنی بهترین و سرعت ایده عالی دریاقت میکنید
خدا شاهده 10 ثانیه مکث کردم گفتم خداحافظ
خاک تو سرت ایرانسل
یعنی یعنی
خاک تو سرت ایرانسل
خاااااااااااااااااااااااا ااااک
بعد از چندین ماه پیگیری همین نیم ساعت پیش زنگ زدن بهم ک اقای فلانی ما مشکلتون رو حل کردیم منم خوشحااااااااااااال :n20::n20:
گفتم خب حالا معلومه مشکل حل شده گفتن بله شما تست کنید ما چند مین دیگه زنگ میزنیم خدمتتون گفتم اکی
بسته گرفتم رفتم ورزش زدم رو دانلود سرعت بین 100 تا 130 :n29::n04:
الان این مشکل حل شده یعنی؟؟؟؟
بعد چند مین پشتیبانی زنگید ک اره ما دیدیم تو سیسیتم ک تست کردین گفتم خب سرعت رو دیدین گفت بله گفتم خب اونم گفت خب
گفتم خانم سرعت 130!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 جی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی شیک براساس شبکه با 3 جی این سرعت یعنی بهترین و سرعت ایده عالی دریاقت میکنید
خدا شاهده 10 ثانیه مکث کردم گفتم خداحافظ
خاک تو سرت ایرانسل
اره حرفای خنده دار میزنن
منم دو هفته الاف کردن منو هروز زنگ میزدند میگفتند دیگه مشکلتون رفع شد برید حال کنید
بعد میدیدم روی 100 کیلو هست
میگفتن خیلی سرعت خوبی دارید برید خداروشکر کنید
میگفتن واسه شبکه 3g این یک سرعت ایده عالی هست
اره حرفای خنده دار میزنن
منم دو هفته الاف کردن منو هروز زنگ میزدند میگفتند دیگه مشکلتون رفع شد برید حال کنید
بعد میدیدم روی 100 کیلو هست
میگفتن خیلی سرعت خوبی دارید برید خداروشکر کنید
میگفتن واسه شبکه 3g این یک سرعت ایده عالی هست
دوستان وقت و البته پول خودتون رو بابت زنگ زدن به پشتیبانی ایرانسل بابت قضیه سرعت هدر ندید. جالبه که زنگ میزنی بابت مطرح کردن مشکلت پول هم ازت کم میشه. اوایل 700 میزدی مجانی بود بعد گفتند خو چرا پول نگیریم بقول صمد آقا: بی تره که! ایرانسل بابت سرعت و کیفیت پاسخگو نیست آنقدر تو چند ماه گذشته همه راهش رو رفتیم از تلفن ایمیل سایت و... و بجایی نرسیدیم.
stere1980
19-12-2015, 20:59
میخواد مودم d-100 بخره
اگر دوستت رو دوست داری بگو اصلا طرف ایرانسل نره و کلا بیخیال ایرانسل بشه.
رایتل عالیه و چندتا بسته خوب برای سیمکارت های دیتا داره که از ای دی اس ال هم ارزون تر در میاد.
milad azad
19-12-2015, 22:40
بنده E3372 دارم و راضیم شما اگر رو انتن دهی حساسی اینو بخر و بهش انتن اکسترنال وصل کن گیرندگیش چند برابر میشه .
انتن اکسترنال رو کجا می فروشن ؟؟
naser.051
19-12-2015, 23:08
انتن اکسترنال رو کجا می فروشن ؟؟
انتن TS-5 تو گوگل سرچ کنید
اگر دوستت رو دوست داری بگو اصلا طرف ایرانسل نره و کلا بیخیال ایرانسل بشه.
رایتل عالیه و چندتا بسته خوب برای سیمکارت های دیتا داره که از ای دی اس ال هم ارزون تر در میاد.
قیمت چنده؟
milad azad
19-12-2015, 23:33
[QUOTE=naser.051;8760157]انتن TS-5 تو گوگل سرچ کنید
/QUOTE]
پیدا نکردم بی زحمت لینکشو بزار
fanoostalaei
20-12-2015, 00:12
عدم وجود پهنای باند کافی :|
تایم اوت داره پدر ادم رو در میاره !! :n02:
داشتم گیم بازی میکردم !! تو گیم پینگم به شدت نوسان داشت !! بین 100 تا 400 در نوسان بود :n08:
3g ایرانسل در کل مشهد افتضاح
سرعت محدود شده و همش قطع و وصلی اینترنت و انتن
naser.051
20-12-2015, 00:53
عدم وجود پهنای باند کافی :|
تایم اوت داره پدر ادم رو در میاره !! :n02:
داشتم گیم بازی میکردم !! تو گیم پینگم به شدت نوسان داشت !! بین 100 تا 400 در نوسان بود :n08:
بنده هم تایم اوت دارم مشهدم
برا منم سرعت محدود شده و همش پرش انتن دارم قبلا بهتر بود
android500
20-12-2015, 01:23
من نمیفهمم مگه سرعت این بسته ها نامحدود نیست پس چرا از 700 بالاتر نمیره؟؟؟ قبلنا تا 3-2 مگابایت هم میرفت :n34:
سرعت دانلود شما چند هستش ؟! کدوم منطقه ؟!
من که با 3G شبی 20 گیگ رو دانلود میکنم .:n29:
javad78987
20-12-2015, 03:08
با چه روشی میشه شبانه فعال کرد؟هزینش چنده؟
لطفا راهنمایی کنی
سرعت همینک
3g ایرانسل
گلشهر کرج
سلام اینترنت 4 جی و 3 جی مشهد بسیار داغونه :n28:
Masoud 206-16v
20-12-2015, 08:33
[QUOTE=naser.051;8760157]انتن TS-5 تو گوگل سرچ کنید
/QUOTE]
پیدا نکردم بی زحمت لینکشو بزار
داخل ايران به هيچ وجه گيرتون نمياد.
7cEram
Masoud 206-16v
20-12-2015, 09:08
[QUOTE=milad azad;8760170]
داخل ايران به هيچ وجه گيرتون نمياد.
7cEram
اولي ٥ dbi هست و دومي ٣٥dbi.
7cEram
saeed4055
20-12-2015, 09:37
سلام دوستان
من بسته ترکیبی من رو فعال کردم
ولی وقتی میخوام جزئیات باقیمانده اعتبار رو نگاه کنم
همیشه موجودی مکالمه رو صفر میزنه ولی پیامک رو درست میزنه
وقتی مکالمه میکنم هم شارژی کم نمیکنه
از کجا میتونم بفهمم چقدر از اعتبار مکالمم مونده؟
ممنون
stere1980
20-12-2015, 10:28
انتن TS-5 تو گوگل سرچ کنید
قیمت چنده؟
لیست بسته ها اینجاس
یه ماهی هفت گیگ و دوازده گیگ داره خوبه قیمتش بعلاوه همون قدر شبانه داره
مشهد که خیلی داغونه اصلا سرعت نداره
لیست بسته ها اینجاس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یه ماهی هفت گیگ و دوازده گیگ داره خوبه قیمتش بعلاوه همون قدر شبانه دارهSent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classicخب اینکه قیمت هاش از ایرانسل بالاتره !!! بعد کجاش گفته شبانه داره ؟! قضیه شبانه اون چیه ؟!
لطفا چک کنید با حالت l2tp می تونید کانکت بشید؟ من قبلا به سرورهای ایران کانکت می شدم اما ظاهرا کلا بسته شده؟
ویرایش:
ظاهرا اختلال بود و درست شد
naser.051
20-12-2015, 15:47
لیست بسته ها اینجاس
یه ماهی هفت گیگ و دوازده گیگ داره خوبه قیمتش بعلاوه همون قدر شبانه داره
این الان خیلی ارزونه؟ رایتل هر گیگ 13 ت میده قیمت های رایتل خیلی گرونه کجاش ارزونه ؟
بسته اینترنت 30 روزه
(1 GB)
نامحدود
1
0
129,000
javad78987
20-12-2015, 15:53
با چه روشی میشه شبانه فعال کرد؟هزینش چنده؟
لطفا راهنمایی کنی
دوستان چه بسته ای شبانه 3g داره؟
and-roid2
20-12-2015, 17:26
امروز تا حالت شبکه رو LTE میزارم بعد از چند دقیقه انتن میپره.
علت چی میتونه باشه؟
Armin.Computer
20-12-2015, 18:37
علت چی میتونه باشه؟
می پره و دوباره بر میگرده؟؟؟
naser.051
20-12-2015, 20:12
دیگه واغعا نت ایرانسل رو اعصاب قطع میشه همش انتن میره میاد پینگ هم تایم اوت داره من دیگه خسته شدم هرچی زنگ ایمیل کسی جواب گو نیست فقط زنگ میزنن میگن درست شده اخه بابا کجاش درست شده؟ داغون تر شده خاهش دارم از دوستان راه حلی چیزی هست؟ کلی هزینه کردم حجم خریدم چیکار کنم؟ پشتیبانی هم بهم زنگ میزنه یک جوری رفتار میکنه انگار از پشت کوه اومدم اخه من نمیدونم اگر نمیتونن پهنای باند کاربر تامین کنن چرا نت میفروشن؟ با چند تا گوشی و چند مدل دانگل نت ایرانسل تست شده تو منطقه های مختلف مشهد اما داغونه دیگه عقلم به جای نمیکشه نمیدونم چیکار کنم
Behzad83
20-12-2015, 21:02
دیگه واغعا نت ایرانسل رو اعصاب قطع میشه همش انتن میره میاد پینگ هم تایم اوت داره من دیگه خسته شدم هرچی زنگ ایمیل کسی جواب گو نیست فقط زنگ میزنن میگن درست شده اخه بابا کجاش درست شده؟ داغون تر شده خاهش دارم از دوستان راه حلی چیزی هست؟ کلی هزینه کردم حجم خریدم چیکار کنم؟ پشتیبانی هم بهم زنگ میزنه یک جوری رفتار میکنه انگار از پشت کوه اومدم اخه من نمیدونم اگر نمیتونن پهنای باند کاربر تامین کنن چرا نت میفروشن؟ با چند تا گوشی و چند مدل دانگل نت ایرانسل تست شده تو منطقه های مختلف مشهد اما داغونه دیگه عقلم به جای نمیکشه نمیدونم چیکار کنم
3G یا 4G ؟
4G ایرانسل اوضاعش بهتره 3G هست، حداقل اینجا.
4G هم تست زدی؟
fanoostalaei
20-12-2015, 21:19
وای خدایا !! هر روز بدتر از دیروز !! چرا اینجوری شده ؟ !! اصلا و به هیچ وجه نمیشه وبگردی کرد !! با هزار تا سلام و صلوات لود کرد اینجا رو :دی
naser.051
20-12-2015, 21:20
3G یا 4G ؟
4G ایرانسل اوضاعش بهتره 3G هست، حداقل اینجا.
4G هم تست زدی؟
بله تست شده حتی رفتم جای که فضا باز بوده مثلا وسط میدان بازم همونجوری بود
وای خدایا !! هر روز بدتر از دیروز !! چرا اینجوری شده ؟ !! اصلا و به هیچ وجه نمیشه وبگردی کرد !! با هزار تا سلام و صلوات لود کرد اینجا رو :دی
دوست عزیز از وی- پی - ان ترجیحا داخلی استفاده کن وبگردی بهتر میشه
علت چی میتونه باشه؟
شارژ پولیت خوبه؟ اگر مثلا بسته نیم ساعتی رو فعال کنی و شارژ پولی یا بسته پشتیبان نداشته باشی همچین اتفاقی محتمله
and-roid2
20-12-2015, 22:00
شارژ پولیت خوبه؟ اگر مثلا بسته نیم ساعتی رو فعال کنی و شارژ پولی یا بسته پشتیبان نداشته باشی همچین اتفاقی محتمله
شارژ پولیم صفره.
وقتی رو حالت 3G میزاشتم انتن نمیپرید....
الان مشکلی دیگه وجود نداره.
stere1980
20-12-2015, 22:30
این الان خیلی ارزونه؟ رایتل هر گیگ 13 ت میده قیمت های رایتل خیلی گرونه کجاش ارزونه ؟
بسته اینترنت 30 روزه
(1 GB)
نامحدود
1
0
129,000
خب اینکه قیمت هاش از ایرانسل بالاتره !!! بعد کجاش گفته شبانه داره ؟! قضیه شبانه اون چیه ؟!
من دقیقا گفتم کدوم بسته هاش خوب و مناسبه شما اصلا دقت نکردید >>>>>
یه ماهی هفت گیگ و دوازده گیگ داره خوبه قیمتش بعلاوه همون قدر شبانه داره<<<<<<
بسته اینترنت 30 روزه
(12 GB)
نامحدود
12
12
400,000
On 13435
بسته اینترنت 30 روزه – ویژه ساعات افت مصرف شبانه
نامحدود
0
30
100,000
On 13436
بسته اینترنت 30 روزه
(7 GB)
نامحدود
7
7
280,000
On 13434
لیست کامل بسته ها
alireza3dshadow
20-12-2015, 23:40
علت چی میتونه باشه؟
3g هم همین طوره امروز خیلی خرابه داغون داغون !!!
Armin.Computer
20-12-2015, 23:59
تماشا کنید: فروش گوشیهای سامسونگ، اپلیکیشن زوم و روند توسعه LTE در غرفه ایرانسل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته اینترنت 30 روزه
(12 GB)
نامحدود
12
12
400,000
On 13435
نامحدود
0
30
100,000
On 13436
بسته اینترنت 30 روزه
(7 GB)
نامحدود
7
7
280,000
On 13434
لیست کامل بسته ها
فکر نکنم اینطوری باشه ! یعنی 7 گیگ روزانه داری و 7 گیگ شبانه سر هم 14 گیگ به قیمت : 28000 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sajjadm1
21-12-2015, 09:37
سلام دوستان
کسی میدونه شهر ایج (استان فارس) چه زمانی 3G میشه ؟
فقط باید ر..ید به این مملکت و بعد به اینترنتش
کیا موافقن ؟
سرعت دانلود شما چند هستش ؟! کدوم منطقه ؟!
من که با 3G شبی 20 گیگ رو دانلود میکنم .:n29:
راست یا دروغ ؟
من که هاشمیه هستم و سرعت حدود 100 هست و گاهی 0 در نوسان شدید و قطعی
راست یا دروغ ؟
وات ؟! آر یو سریوس ؟!:n04::n02: دروغ ؟! چرا باید دروغ بگم ؟! :n02: نه برادر . همون 20 گیگ رو هر شب دانلود میکنم .
naser.051
21-12-2015, 11:59
وات ؟! آر یو سریوس ؟!:n04::n02: دروغ ؟! چرا باید دروغ بگم ؟! :n02: نه برادر . همون 20 گیگ رو هر شب دانلود میکنم .
با چه سرعتی؟!؟!؟! چون الان بدجور تایم اوت هست
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
hermione
21-12-2015, 11:59
دوستان من مودم E3372 رو میخوام آنلاک کنم از سایت زیر هم استفاده میکنم :
IMEI رو وارد کردم و مدل هم زدم E3372 کدی که داد رو در قسمت Pin Required مودم وارد میکنم ولی میزنه Failed! اشکال کار کجاست ؟
milad azad
21-12-2015, 12:07
IMEI رو وارد کردم و مدل هم زدم E3372 کدی که داد رو در قسمت Pin Required مودم وارد میکنم ولی میزنه Failed! اشکال کار کجاست ؟
گویا 95 درصد این سری مدل انلاک میشن شما شاید جزو همون 5 درصد بد شانس باشی
milad azad
21-12-2015, 12:10
راست یا دروغ ؟
3G تو مشهد بیخیال از 130 تو بهترین حالت بالاتر نمیره
فقط میمونه 4G که اونم هم بیشتر وقت ها 700 در 12 شب به 1100 کیلو میرسه برای 2 ساعتی
hermione
21-12-2015, 12:24
اشتباه لپی بود:n02:
انقدر که حواسم به کد آنلاک بود متوجه نمیشدم این Pin که میخواد پین کد سیم کارته:n02: درست شد
Armin.Computer
21-12-2015, 12:26
سلام
مودم E3372 رو به صورت آنلاک نمی فروشن؟؟؟
با برند خود مودم که فکر کنم Huawei باشه
با چه سرعتی؟!؟!؟! چون الان بدجور تایم اوت هست
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
سرعت 1 مگابایت و بالاتر .
hosseinkarimi937
21-12-2015, 13:54
سلام
مودم E3372 رو به صورت آنلاک نمی فروشن؟؟؟
با برند خود مودم که فکر کنم Huawei باشه
سلام مودم های ایرانسل انلاک میشوند
هر مدلی رو بخاید میگم بچه ها انلاک کنند
Armin.Computer
21-12-2015, 15:13
سلام مودم های ایرانسل انلاک میشوند
هر مدلی رو بخاید میگم بچه ها انلاک کنند
منظورم این نیست که خودم آنلاک کنم
منظورم اینه قیمت این مودم ها در بازار آزاد چه قدره؟و به صورت آنلاک هم پیدا میشه؟؟؟
naser.051
21-12-2015, 17:22
بسته اینترنت 30 روزه
(12 GB)
نامحدود
12
12
400,000
On 13435
نامحدود
0
30
100,000
On 13436
بسته اینترنت 30 روزه
(7 GB)
نامحدود
7
7
280,000
On 13434
لیست کامل بسته ها
منم گفتم گرونه این کجاش ارزونه؟ تاپبک قبلو نخوندی؟
stere1980
21-12-2015, 18:19
منم گفتم گرونه این کجاش ارزونه؟ تاپبک قبلو نخوندی؟
بسیاری از شرکت های ای دی اس ال که از این هم گرونتر هستن
Armin.Computer
21-12-2015, 18:28
سلام
تو شهر ما چند تا دکل روشن شدن
تا جایی که یادمه اصلا دیتا هم رد نمی کردن
حتی 1 پینگ هم نمی دادن
چرا اینجوریه؟؟؟؟؟
البته فکر کنم خاموش و روشن می شدن
چون مثلا بعضی از دکل ها یه موقع روشن هستن و یه موقع خاموش
کی به صورت عادی روشن می شن؟؟؟؟
سلام دوستان
Redmi Note 2 Prime
گویا هر دو سیم کارتش 4g داره ، آیا باندش برای ایران سازگاره؟
مرسی.
sinaking123456
21-12-2015, 20:03
بهت شیائومی redme note 3 رو پیشنها میکنم
که امتیاز انتوتوش حدود 50 هزار هست (بیشتر از گلکسی s5)
بدنه تمام فلزی دوربین اصلی 13 ثانویه 5 مگا
رم 3 گیگ
حافظه داخلی 32 گیگ و...
اندروید5.1 که حتما اپدیت میشه
که میتونی از سایتای ایرانی سفارش بدی
حدود قیمتم 780 تومنه
بهترین چیزی که با این قیمت میشه خرید من خودم سفارش دادم امروز عالیه نمونه فیلماشم تو یوتوب موجوده
یادم رفت بگم فست شارژم داره مثل گوشیای روز وباتری 4000 میلی اپره
رزولوشن هم فول اچ دی هست
دو سیمکارتست هر دو 4جی به خوبی کار میکنه تو ایران
بهتر از گوشی هست که تو پیشنهاد دادی
مرسی دوست عزیز
اینی که شما پیشنهاد دادی تفاوتش با نسخه قبلی داشتن 1000 میلی آمپر باتری قویتر و سنسور اثر انگشته.(که هیچکدوم بکار من نمیاد!) فقط رم 3 گیگش میشه گفت بهتره.
بقیه موارد اعم از حافظه داخلی ، CPU ، GPU ،رزولیشن فول اچ دی و کلا دیسپلی، دوربین عقب و جلو. فست شارژ ، همه یکی هستند!
ضمن اینکه Note 2 کارت حافظه میخوره ولی Note 3 خیر همینطور باتری Note 3 که Non-removable و Note3 حدود 200 MH کلاک Cpu پایینتری داره نسبت به Note 2
پس همین Note 2 نسبت به قیمتش فعلا بهترین گزینه است.
نمیصرفه 140 تومن پول بیشتری بدیم برای Note 3. ضمن اینکه چون تازه 1 ماه و نیمه اومده در آینده افت قیمت شدیدی داره.
ببخشید بخث خارح از تاپیک بود.
مرسی.
rezarain88
22-12-2015, 16:27
در استان اذر بایجان شرقی
در تبریز دومین سایت منطقه شرق (بارنج) به نسل 3 و4 وصل شد. محدوده پوشش (اتوبان و بارنج و قسمتی از فرشته جنوبی)
rezarain88
22-12-2015, 16:30
در اذربایجان شرقی
روستای گمیچی(جزیره اسلامی) به نسل 3 و 4 تجهیز شد.
rezarain88
22-12-2015, 16:31
ناظر شبکه سیستان و بلوچستان
پیشرفت تجهیز استان به 58 درصد رسید.
rezarain88
22-12-2015, 16:32
در استان هرمزگان
تجهیز همه سایتهای بندر لافت (قشم) به پایان رسید.
mohebronaldo
22-12-2015, 16:34
آقا رضا سلام.خسته نباشید.این منطقه ما تغییری نکرد.دیگه خسته شدم از پیگیری های پی در پی من با ایرانسل.هی زنگم میزنن میگن درست شد شما تست کنین مشکلتون حل شد.دستم به دامنتون
دوستان ساکن مشهد نت من از صبح E هستش ! واسه من اینطوریه یا شما هم اینطوریه ؟!
rezarain88
22-12-2015, 16:36
آقا رضا سلام.خسته نباشید.این منطقه ما تغییری نکرد.دیگه خسته شدم از پیگیری های پی در پی من با ایرانسل.هی زنگم میزنن میگن درست شد شما تست کنین مشکلتون حل شد.دستم به دامنتون
سلام.ادرس پیغام خصوصی شود.
sajjadm1
22-12-2015, 16:37
سلام اقا رضا
شهر ایج استان فارس برنامه ای برا 3g شدنش هس؟ چه زمانی 3g میشه؟
rezarain88
22-12-2015, 16:38
در چهار مجال و بختیاری
تجهیز شهر بروجن رو به اتمام است.
rezarain88
22-12-2015, 16:40
سلام اقا رضا
شهر ایج استان فارس برنامه ای برا 3g شدنش هس؟ چه زمانی 3g میشه؟
سلام. تجهیزات فرستاده شده است. پیمانکاران در راه هستند. پس از بندر عباس به شهر شما میرسند.
Reza_brj
22-12-2015, 16:46
اقای مهندس رضا
ممنون میشم جواب منو بدین
طی ماها پیگیری دیروز از پیشتیبانی ب من زنگ زدن ک اقا مشکلتون حل شده
حالا به من بگید ایا با انتن کاملا فول و دانلود از سرور داخلی منطقیه که سرعت 130 باشه؟؟؟
کارشناس پیشتیبانی ب من میگه 130 با 3جی کاملا ایده عاله؟؟؟؟
شما تایید میکنید؟
لرستان_بروجرد_بلوار شهرداری(انتن فول_سیگنال-91)
rezarain88
22-12-2015, 16:48
اقای مهندس رضا
ممنون میشم جواب منو بدین
حالا به من بگید ایا با انتن کاملا فول و دانلود از سرور داخلی منطقیه که سرعت 130 باشه؟؟؟
شما تایید میکنید؟
سلام. فول انتن نباید -91 باشه. حتما مشکلی است. گوشیتون چیه.
rezarain88
22-12-2015, 16:50
تعدادشهرها و روستاهای تحت پوشش تری جی به 700 رسید.
mohebronaldo
22-12-2015, 16:51
تست سرعت نسل سه و چهار رشت پل جانبازان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ساکن مشهد نت من از صبح E هستش ! واسه من اینطوریه یا شما هم اینطوریه ؟!
.......:n01:
Reza_brj
22-12-2015, 17:02
تست هم تو منطقه باز گرفتم
honor_3c
mohebronaldo
22-12-2015, 17:15
سرعت آپلود بیشتر از دانلود هست شما نظر بدین.آخه این چه وضعشه هر روز و هر روز بدتر میشه
Reza_brj
22-12-2015, 17:48
مهندس رضا رفتین؟؟
اقا مدل گوشی honor_3c
fafool70
22-12-2015, 18:35
آقا رضا اندیمشک چی شد این 3g هاش مشکلاتش برطرف نشد؟؟ 4جی هم راه اندازی میشه؟
چه خبر از td-lte ؟؟ دی ماه شد و استارتش رو نزدن
ببخشید سوالم زیاد شد
morteza_7
22-12-2015, 19:05
اینترنت 3G مازندران:
naser.051
22-12-2015, 19:22
اقا رضا بنده واغعا خسته شدم اوضاع نت در مشهد خرابه پشتیبانی هر دفعه تماس میگیره که اقا نت شما مشکلش حل شده میخوام بدونم چرا اینجوریه؟
با LTE/4G
مشهد حد فاصل چهار راه راه کوشش( گاراژدار ها ) تا میدان پانزده خرداد سیگنال 98 تا 110 dbm یک خط فقط انتن سرعت با سرور داخلی 12 kb
میدان بسیج تا میدان شریعتی سیگنال 87 تا 108 dbm انتن نصفه سرعت نوسان شدید داخلی 30 kb تا 90
هرچیم به ایرانسل تماس میگیرم شسماره پیگیری میدن بعدش از پشتیبانی باهام تماس میگرن که مشکل دارین یا نه ؟ میگم اره اونا میگم مشکل حل شده
اقا رضا میخوام بدونم داستان چیه ؟بخدا از پارسال دی ماه اینجوری شده ایرانسل اصلا پیگیر نیست چیکار کنم؟ نت قدرت انتن دهی افتضاحه بعدشم 3G هم که دیگه بدتر الان راه حل چیه؟
اقای مهندس رضا
ممنون میشم جواب منو بدین
شما تایید میکنید؟
سیگنال متوسط رو به خوب برای تری جی 70 تا 75 هست.
با -91 بیشتر از این نمیکشه احتمالا . دیوایس شما چیه dc-hspa ساپرت می کنه اگر موبایل باشه و توی مشخصات تا 42 مگ باشه یعنی ساپرت می کنه
تعدادشهرها و روستاهای تحت پوشش تری جی به 700 رسید.
درود بر شما
ممنون بابت اطلاع رسانی
ولی فرض کنیم که پوشش شهرهای ایران بشه 7000
چه فایده وقتی یه سایت درست باز نمیشه و پهنای باند کمه ؟
دانلود با دانلود منیجر هم بیشتر از 60 نمیشه . کلا مشکل ما
تعداد دکل و شهر نیست که زیاد بشه .
ممنون میشم اگه اطلاعی درمورد پهنای باندی که همیشه
کم هست بفرمایید . من فکر نکنم مشکل پهنای باند هیچ وقت حل بشه
تشکر و موفق باشید
سیگنال متوسط رو به خوب برای تری جی 70 تا 75 هست.
با -91 بیشتر از این نمیکشه احتمالا . دیوایس شما چیه dc-hspa ساپرت می کنه اگر موبایل باشه و توی مشخصات تا 42 مگ باشه یعنی ساپرت می کنه
سیگنال منهم با موبایل همین 91-هست البته دو سه خط از پنج خط آنتن پر هست ولی اگه سرعت خوب باشه با همین سیگنال تا بالای یک مگا بایت هم سرعت میده. بنظرم مشکل اصلی از فرستنده هست نه گیرنده!
وضعیت پینگ تایم 3جی مشهد بسیار وحشتناکه مهندس کی میخواد درست شه؟
rezasniper2012
22-12-2015, 22:58
خیر در اون قسمت نباید بزنین , یه سیمکارت غیر ایرانسلی بزارین داخلش بعدش 192.168.8.1 رو وارد کنین یه صفحه باز میشه که کد رو اونجا باید وارد کنین تا 10 بار هم فرصت دارین برا آنلاکش اون قسمتی که شما کد میزنی برای سیم هست نه آنلاک مودم ! :n31:
لطفا بدون اطلاع مطلبی رو عنوان نکنین ! جای راهنمایی طرف رو ناامید نکنین , تمامی مودم های e3372 موجود در بازار قابلیت آنلاک شدن دارن ...
Armin.Computer
22-12-2015, 23:12
سلام دوستان
امروز یکی از سایت های پیش خونمون فعال شده ولی هیچ دیتایی نداره
چرا اینجوریه؟
فقط صبح دیتا داشت
وصل میشه و حتی h+ هم میشه
shirazdownload
22-12-2015, 23:54
درود بر شما
ممنون بابت اطلاع رسانی
ولی فرض کنیم که پوشش شهرهای ایران بشه 7000
چه فایده وقتی یه سایت درست باز نمیشه و پهنای باند کمه ؟
دانلود با دانلود منیجر هم بیشتر از 60 نمیشه . کلا مشکل ما
تعداد دکل و شهر نیست که زیاد بشه .
ممنون میشم اگه اطلاعی درمورد پهنای باندی که همیشه
کم هست بفرمایید . من فکر نکنم مشکل پهنای باند هیچ وقت حل بشه
تشکر و موفق باشید
بنظر من واقعا ایرانسل چیزی کم نذاشته و سرعت گسترش شبکه معرکه هست
الان تعداد شهر های تحت پوشش 3g/4g ایرانسل تقریبا 2 برابر رایتل و همراه اول هست
رایتل بعد از چندین سال هنوز نتونسته پوشش خوبی رو ارائه بده
و همراه اول هم که مثلا بزرگترین اپراتور کشور هست سرعت گسترش شبکش خیلی کمه
و حتی مدیر عاملش گفته بود که ما فعلا نیازی به گسترش شبکه 4G نمیبینیم
ایرانسل نمیتونه منتظر بمونه تا پهنای باند بیشتر بشه بعد دوباره شروع به کار کنه
وزیر ارتباطات گفته بود که الان سرعت افزایش تعداد مشترکین بیشتر از سرعت افزایش پهنای باند شده و یجورایی عقب افتادن
بهرحال این مشکل پهنای باند هم به این زودی ها حل نمیشه و شاید بدتر هم بشه چون تعداد شهر های بیشتری دارن اضافه میشن و کلا مصرف دیتا به شدت روبه رشد هست
این یک مشکل زیرساختی هست و نمیشه کامل تقصیر رو گردن ایرانسل انداخت
تمام شرکت ها عاشق این هستن که مشترکین سرعت بالایی داشته باشن تا زودتر حجمشون رو تموم کنن
ولی خب بدلیل کمبود پهنای باند و تعداد بالای مشترکین مجبورن سرعت رو محدود کنن
در ضمن طبق نظرسنجی هایی که انجام شده بیشتر از 70% مشترکین همراه اول گفتن که حاضر به مهاجرت به ایرانسل هستن
که بعد از اجرای طرح ترابرد پذیری احتمالا حجم بالایی از مشترکین به سمت ایرانسل میان و وضعیت ممکنه بازم بدتر بشه
android500
22-12-2015, 23:59
بزارم ... نن... ایرانسل بسته نیم ساعته گرفتم 20 دقیقش 3جی بود بعد اومد رو 4جی یعنی فرهنگ ماشالااااااااااااه :9:
بنظر من واقعا ایرانسل چیزی کم نذاشته و سرعت گسترش شبکه معرکه هست
الان تعداد شهر های تحت پوشش 3g/4g ایرانسل تقریبا 2 برابر رایتل و همراه اول هست
رایتل بعد از چندین سال هنوز نتونسته پوشش خوبی رو ارائه بده
و همراه اول هم که مثلا بزرگترین اپراتور کشور هست سرعت گسترش شبکش خیلی کمه
و حتی مدیر عاملش گفته بود که ما فعلا نیازی به گسترش شبکه 4G نمیبینیم
ایرانسل نمیتونه منتظر بمونه تا پهنای باند بیشتر بشه بعد دوباره شروع به کار کنه
وزیر ارتباطات گفته بود که الان سرعت افزایش تعداد مشترکین بیشتر از سرعت افزایش پهنای باند شده و یجورایی عقب افتادن
بهرحال این مشکل پهنای باند هم به این زودی ها حل نمیشه و شاید بدتر هم بشه چون تعداد شهر های بیشتری دارن اضافه میشن و کلا مصرف دیتا به شدت روبه رشد هست
این یک مشکل زیرساختی هست و نمیشه کامل تقصیر رو گردن ایرانسل انداخت
تمام شرکت ها عاشق این هستن که مشترکین سرعت بالایی داشته باشن تا زودتر حجمشون رو تموم کنن
ولی خب بدلیل کمبود پهنای باند و تعداد بالای مشترکین مجبورن سرعت رو محدود کنن
در ضمن طبق نظرسنجی هایی که انجام شده بیشتر از 70% مشترکین همراه اول گفتن که حاضر به مهاجرت به ایرانسل هستن
که بعد از اجرای طرح ترابرد پذیری احتمالا حجم بالایی از مشترکین به سمت ایرانسل میان و وضعیت ممکنه بازم بدتر بشه
پهنای باند با پوشش باید هماهنگ باشه. اتفاقا همراه اول و رایتل کارشون رو درست انجام میدن چون استاندارد ضریب اشتراک و همچنین پوشش رو نسبت به ایرانسل بهتر رعایت میکنند و بدون داشتن منابع و زیر ساخت کافی توسعه نمی هند. حالا اون 70درصد از کجا آومد نمیدونم ! البته نه اینکه همراه اول هم ایدآل باشه که اساسا در زمینه اینترنت ایدآل در مملکت نداریم اما برای کسانی که تجربه استفاده از هردو یا هر سه اپراتور را دارند یا باهاشون سروکار دارند قطعا ایرانسل از لحاظ کیفیت چه میزان آنتن دهی در نقاط تحت پوشش و چه سرعت و پایداری در مرتبه پایین تری قرار دارد. بحث اینکه پهنای میخوان ارائه بدن اما موجود نیست هم از اون حرفها ست! یعنی چی نیست تخمش رو ملخ خورده الان همه دنیا به سندرم نایابی پهنای باند مبتلا هست! پهنای باند که خدا رو شکر تولید داخلی نیست بگوییم ظرفیت تولید نداریم خریدنی و وارداتیست. سودی هم که از این خرید وفروش نصیب زیر ساخت و ارائه دهندگان میشود کم نیست بر اساس گزارشهایی نرخ اینترنت که در ورودی کشور تحویل میشود تا آنچه بدست من شما میرسد 300-400 برابر میشود. پس سود کمی هم درکار نیست. اما اینکه چرا در ارایه پهنای باند خساست میکنند علت اول که همه میدانند محدود کردن دسترسی آسان و بدون دردسر ماها به اینترنت جهانی و دوم سود جویی بیش از حد سرویس دهنده هست. پهنای باندی که به هشت نفر باید بدهد به ده پانزده نفر میده. یعنی سود بیشتر بدون سرمایه گذاری و منابع بیشتر. سرعت و کیفیت ایرانسل بر خلاف دو اپراتور دیگر از اول سال به این طرف همواره سیر نزولی داشته.
shirazdownload
23-12-2015, 11:56
درسته حرف شما رو قبول دارم
ولی اگر اینطور باشه پس فعلا ایرانسل نباید شبکه 4G رو گسترش بده چون بدلیل کمبود پهنای باند نمیتونه سرعتی در حد 4G واقعی ارائه بده !
من همراه اول و رایتل رو هم چک کردم، رایتل باز وضعیت بهتری داره ولی همراه اول هم زیاد تعریفی نداره از نظر سرعت
توی منطقه ما سرعت ایرانسل از بقیه اپراتور ها بهتر هست (شیراز)
واسه طرح ترابرد پذیری هم طبق نظر سنجی سایت دیجیاتو گفتم
که بیشتر از 3 هزار نفر شرکت کردن و 80% گفتن که میخوان اپراتور همراه اول رو ترک کنن
سایت زومیت هم نظر سنجی گذاشته بود که حدود 50هزار نفر شرکت کردن و 45% گفتن به ایرانسل مهاجرت میکنن
البته میدونم که این نظر سنجی ها دقیق نیست ولی منظور من این بود که بدلیل طرح های متنوع ایرانسل و سرعت بیشتر ؛ محبوبیت بیشتری داره
نظرسنجی دیجیاتو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - نظرسنجی زومیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Armin.Computer
23-12-2015, 12:39
پهنای باند با پوشش باید هماهنگ باشه. اتفاقا همراه اول و رایتل کارشون رو درست انجام میدن چون استاندارد ضریب اشتراک و همچنین پوشش رو نسبت به ایرانسل بهتر رعایت میکنند و بدون داشتن منابع و زیر ساخت کافی توسعه نمی هند. حالا اون 70درصد از کجا آومد نمیدونم ! البته نه اینکه همراه اول هم ایدآل باشه که اساسا در زمینه اینترنت ایدآل در مملکت نداریم اما برای کسانی که تجربه استفاده از هردو یا هر سه اپراتور را دارند یا باهاشون سروکار دارند قطعا ایرانسل از لحاظ کیفیت چه میزان آنتن دهی در نقاط تحت پوشش و چه سرعت و پایداری در مرتبه پایین تری قرار دارد. بحث اینکه پهنای میخوان ارائه بدن اما موجود نیست هم از اون حرفها ست! یعنی چی نیست تخمش رو ملخ خورده الان همه دنیا به سندرم نایابی پهنای باند مبتلا هست! پهنای باند که خدا رو شکر تولید داخلی نیست بگوییم ظرفیت تولید نداریم خریدنی و وارداتیست. سودی هم که از این خرید وفروش نصیب زیر ساخت و ارائه دهندگان میشود کم نیست بر اساس گزارشهایی نرخ اینترنت که در ورودی کشور تحویل میشود تا آنچه بدست من شما میرسد 300-400 برابر میشود. پس سود کمی هم درکار نیست. اما اینکه چرا در ارایه پهنای باند خساست میکنند علت اول که همه میدانند محدود کردن دسترسی آسان و بدون دردسر ماها به اینترنت جهانی و دوم سود جویی بیش از حد سرویس دهنده هست. پهنای باندی که به هشت نفر باید بدهد به ده پانزده نفر میده. یعنی سود بیشتر بدون سرمایه گذاری و منابع بیشتر. سرعت و کیفیت ایرانسل بر خلاف دو اپراتور دیگر از اول سال به این طرف همواره سیر نزولی داشته.
نظر شخصی:
لازم هست چند نکته و بگم:
اول اینکه من هیچ کدوم از اپراتور ها یا سرویس دهنده های ایرانی رو تایید نمی کنم
دوم اینکه به نظر من ایرانسل دنبال این نیست که کاربرا مثلا از سرعت پایینش ناراضی باشن
به هر حال وضعیت پهنای باند در کل کشور مشکل داره
کافیه شما به تاپیک شرکت های دیگه سر بزنید
اینجوری نیست که مثلا آسیاتک سرویس 10 مگ با کیفیت بده و بقیه سرویس 512 داشته باشن
قیمت ها همه در یک رنج هستن
بسیاری از شرکت های اینترنتی سرویس شبانه رو پارسال برداشتن ولی شرکت های همراه اول و ایرانسل شبانه رو اضافه کردن
اینکه شما میگید شرکت ایرانسل پوشش نده تا پهنای باند برسه نمی تونه واسه یه شرکت منطقی باشه
ممکنه پهنای باند تو 1 هفته اضافه بشه ولی پوشش خیلی زمان بر هست (قبلا یکی از کاربرا فکر کنم به همین موضوع اشاره کرده بود)
الان خود من خطم نویز داره و در بهترین حالت خطم تا 3 مگ بیشتر نمی کشه
هرچی هم پیگیری می کنم به جایی نمی رسم
شاید خیلی ها اصلا اینترنت کابلی نتونن بگیرن
شرکت هایی مثل ایرانسل می تونن باعث بشن که خیلی ها اینترنت پرسرعت تر داشته باشن
من قبول دارم ایرانسل در زمینه ی سرور خارجی مشکل داره!شما به من بگو کدوم اپراتور ها سرویس دهنده تو پهنای باند خارجی مشکل نداره!
به هر حال به نظرم ایرانسل نسبت به اپراتور های داخلی خیلی بهتر عمل میکنه
+
در مورد نظر سنجی هم جایی دیدم که نظر سنجی انجام شد و حجم بسیار بالایی از کاربرا تمایل به مهاجرت به ایرانسل داشتن
stere1980
23-12-2015, 12:41
ولی اگر اینطور باشه پس فعلا ایرانسل نباید شبکه 4G رو گسترش بده چون بدلیل کمبود پهنای باند نمیتونه سرعتی در حد 4G واقعی ارائه بده !
من همراه اول و رایتل رو هم چک کردم، رایتل باز وضعیت بهتری داره ولی همراه اول هم زیاد تعریفی نداره از نظر سرعت
که بیشتر از 3 هزار نفر شرکت کردن و 80% گفتن که میخوان اپراتور همراه اول رو ترک کنن
سایت زومیت هم نظر سنجی گذاشته بود که حدود 50هزار نفر شرکت کردن و 45% گفتن به ایرانسل مهاجرت میکنن
البته میدونم که این نظر سنجی ها دقیق نیست ولی منظور من این بود که بدلیل طرح های متنوع ایرانسل و سرعت بیشتر ؛ محبوبیت بیشتری داره
نظرسنجی دیجیاتو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - نظرسنجی زومیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دلیل اصلی همراه اول برای توسعه ندادن 4G فرکانس بسیار بدرد نخور ۲۶۰۰ هست که اصلا ارزش سرمایهگذاری ندارد. و حق داره
در یک مصاحبه از مدیر عامل همراه اول گفته بود با این وضع ما بجای نصب یک آنتن با فرکانس ۹۰۰ مجبور هستیم حداقل ۴۲ آنتن برای همان مقدار پوشش در فرکانس ۲۶۰۰ نصب کنیم!
البته عددش فکر کنم از ۴۲ آنتن خیلی بیشتر بود
fanoostalaei
23-12-2015, 13:07
الان همه جای دنیا دارن روی باند 700 کار میکنن تا با کمترین دکل بیشترین پوشش رو داشته باشن
خیلی احمقانه اس که با فرکانش 2600 بیای LTE بدی !! تازه همه هم انتظار خواهند داشت که پوشش داخلی مطلوب داشته باشن !! ( که انتظار به جایی هست ولی نه از فرکانش 2600 - چون عملا برد بسیار کوتاهی داره )
======
در مورد همون نظرات بالا :
اونایی که میگن ایرانسل در رتبه های پایینتری هست :
تو مناطق زیادی که من خودم شخصا تست کردم ایرانسل اصلا قابل رقابت با سایر اپراتور ها نبوده !!چون نه تنهای اول و نه رایتل کیفیت لازم رو نداشتن
یا رایتل و همراه اول پوشش نداستن و یا اگر داشتن اصلا به درد نخور بوده در حالیکه همون مناطق من با نسل 2 ایرانسل میتونم کارم رو انجام بدم ( این رو بدون غلو گفتم )
هر چند اکثر مناطقی هم که شما میگید ایرانسل ضعف پهنای باند داره که اونم برمیگرده به زیر ساحت های ارتباطی کشور ( فیبر نوری بودن و دارا بودن پهنای باند مناسب تو کشور )
ولی با این حال همه این ها دلیل نمیشه که اپراتور یک کشور رو تحت پوشش نبره !! شما فکر کن تو تهران داری از LTE لذت میبری ولی هیچ شهرستان دیگری پوشش وجود نداره - ! چرا ؟ چون نمیخوان پهنای باند پایتخت خراب بشه !! منطقیه ؟
میتوانند پوشش رو گسترش بدن اما مناطق جدید رو زمانی وارد شبکه کنند که پهنای باند کافی هم داشته باشند گمان نمیکنم این دو قضیه منافاتی باهم داشته باشه. اما در مورد نظرسنجی ها همانطور که خودتون هم گفتید پوشش ایرانسل خیلی بیشتره خصوصا در روستاها و مناطقی که adsl هم در دسترس نیست امید خیلیها برای داشتن اینترنت پرسرعت به همین موبایل هست. مسلمه که این افراد در نظر سنجی به ایرانسل رای بدن چون انتخاب دیگری ندارند. پس این نظر سنجی لزوما بیانگر کیفیت بالاتر یا رضایتمندی بیشتر از ایرانسل نیست و رابطه مستقیم با پوشش بیشتر این اپراتور دارد. بهرحال من میگم شرکتی که اینهمه امکانات و سرمایه داره که بخش سخت افزاری و هزینه بر کار که همان نصب تجهیزات و پوشش هست رو بهتر از بقیه انجام میده چرا در بخش نرم افزاری کار یا همون پهنای باند متناسب عمل نمیکنه. چرا روزبروز شاهد افت سرعت و کیفیت هستیم! اون دو اپراتور اگه سرعت رو ارتقا ندادند اما افت آنچنانی هم نداشته اند اما ایرانسل با شیب زیاد رو به کاهش بوده برداشت شخصی من فقط سودجویی بیش از حد این اپراتور هست در زمینه پوشش اگر فعال هست طبیعیه که تا پوشش نباشه کاربر هم نیست اما در زمینه پهنای باند بدلیلی که ميخواد سود بیشتری بخوره رعایت ضریب اشتراک رو نمیکنه . به همان نسبت که کار ایرانسل در گسترش پوشش مناطق قابل تقدیره افت مدوام کیفیتش هم مورد انتقاد جدی هست.
saman123123
23-12-2015, 13:28
دوستان ممنون میشم به این سوال من پاسخ بدین:
من از رایتل استفاده میکنم دیروز تصمیم گرفتم 3G ایارنسل رو هم تست بکنم،منتهی اتفاق جالبی افتاد:
با وجود اینکه داخل منزل علامتH+ رو دریافت میکردم ولی پینگ بالای هزار بود و سرعت دانلود از 10 کیلو بیشتر نمیشد!
اما همین که پا رو از در خونه یک قدم به بیرون بطرف حیاط میذاشتم پینگ میدومد به 150 و سرعت دانلود به بالای 1 مگ میرسید!
تا همین الان هم وضع همینه!
میخواستم بدونم دلیلش چیه چون خونه ما دقیقا وسط منطقه ای هست که بد جور تو سایتش پوشش 3G زده!
fanoostalaei
23-12-2015, 13:33
دوستان ممنون میشم به این سوال من پاسخ بدین:
من از رایتل استفاده میکنم دیروز تصمیم گرفتم 3G ایارنسل رو هم تست بکنم،منتهی اتفاق جالبی افتاد:
با وجود اینکه داخل منزل علامتH+ رو دریافت میکردم ولی پینگ بالای هزار بود و سرعت دانلود از 10 کیلو بیشتر نمیشد!
اما همین که پا رو از در خونه یک قدم به بیرون بطرف حیاط میذاشتم پینگ میدومد به 150 و سرعت دانلود به بالای 1 مگ میرسید!
تا همین الان هم وضع همینه!
میخواستم بدونم دلیلش چیه چون خونه ما دقیقا وسط منطقه ای هست که بد جور تو سایتش پوشش 3G زده!
رایتل باند 900 داره که نوسان خیلی کمی داره ( منظورم از نوسان اینه که با اینور اونور کردن گوشی آنتن زیاد تکون نمیخوره ) ولی چون باند فرکانسی ایرانسل 2100 هست از برد کمتری برخوردار هست و در بعضی زاویه ها به دلیل موانع فیزیک آنتن کمتری وجود داره ( به همین دلیل با کوچکترین تغیر وضعیت گوشی آنتن دهی تغیر قابل ملاحضه ای داره و چون آنتن دهی ها تو گوشی که با - نشون داده میشه اعداد لگاریتمی هستن و با تغیر 1 دونه ای یعنی 10 برابر قدرت کمتر و بیشتر میشه ) و همین باعث عدم پایداری سرعت و پهنای باند دریافتی میشه
در ضمن این رو هم بگم که قدرت چیپست های موبایل برای دریافت انتن متفاوته و عملکرد یکسانی ندارن
ممکنه با یک گوشی آنتن خوب داشته باشید ولی با گوشی دیگر تو همون نقطه انتن به مراتب کمتر
hady1364
23-12-2015, 13:36
من و Mobile Dataی گوشیم، همین الان یهویی :n02:
saman123123
23-12-2015, 13:42
رایتل باند 900 داره که نوسان خیلی کمی داره ( منظورم از نوسان اینه که با اینور اونور کردن گوشی آنتن زیاد تکون نمیخوره ) ولی چون باند فرکانسی ایرانسل 2100 هست از برد کمتری برخوردار هست و در بعضی زاویه ها به دلیل موانع فیزیک آنتن کمتری وجود داره ( به همین دلیل با کوچکترین تغیر وضعیت گوشی آنتن دهی تغیر قابل ملاحضه ای داره و چون آنتن دهی ها تو گوشی که با - نشون داده میشه اعداد لگاریتمی هستن و با تغیر 1 دونه ای یعنی 10 برابر قدرت کمتر و بیشتر میشه ) و همین باعث عدم پایداری سرعت و پهنای باند دریافتی میشه
آخه کلا داخل خونه برای نسل سوم سرعت 30 کیلو یکم خنده داره!
نمیشه شکایت کرد تو 195؟تاثیری داره؟
fanoostalaei
23-12-2015, 13:46
آخه کلا داخل خونه برای نسل سوم سرعت 30 کیلو یکم خنده داره!
نمیشه شکایت کرد تو 195؟تاثیری داره؟
گفتم که ! سرعت 30 کیلوبایت به 2 دلیل هس :
یکی این که آنتن به قدری کمتر میشه که امکان تبادل دیتا بیشتر از اون میسر نیست
و یکی هم این که پهنای باند در دسترس به قدری کم هست که سرعت بیشتر از اون میسر نیست
شکایت هم کنین فکر نکنم رسیدگی کنن به خاطر این مورد :n02:
Masoud 206-16v
23-12-2015, 13:49
سلام دوستان امروز آنتن اكسترنال هواوي بدستم رسيد و بعد از تست نتيجه مطلوبي بدست آوردم،قبلا كه يك خط ٤جي بيشتر نميداد و ٣جي فول بود،اما حالا ٤جي ٤خط داره و مجبور شدم بدليل اينكه آنتن بيرون نصب هست ي پنجره تو راه رو به سمت بام مودم رو ببرم تا آنتن رو بشه بيرون نصب كنم.
تصاوير زير گوياي اين هست كه آنتن بنظر من لازم هست:
اين رو اضافه كنم كه واقعا پست گندش رو درآوره و قبلا ١٨تومن بابت بسته هاي خارجي ميگرفتند اما الان ٢٦تومن.
١١٠هزارتومن خريد كردم
7cEram
fanoostalaei
23-12-2015, 14:03
سلام دوستان امروز آنتن اكسترنال هواوي بدستم رسيد و بعد از تست نتيجه مطلوبي بدست آوردم،قبلا كه يك خط ٤جي بيشتر نميداد و ٣جي فول بود،اما حالا ٤جي ٤خط داره و مجبور شدم بدليل اينكه آنتن بيرون نصب هست ي پنجره تو راه رو به سمت بام مودم رو ببرم تا آنتن رو بشه بيرون نصب كنم.
تصاوير زير گوياي اين هست كه آنتن بنظر من لازم هست:
اين رو اضافه كنم كه واقعا پست گندش رو درآوره و قبلا ١٨تومن بابت بسته هاي خارجي ميگرفتند اما الان ٢٦تومن.
١١٠هزارتومن خريد كردم
7cEram
ارزشش رو داشت ( چون آپلودتون خیلی بهتر شده - ولی دانلود به علت کمبود پهنای بانده )
کل هزینه آنتن به همراه مودم اکسترنال چقدر براتون اب خورد ؟ (هزینه پست و ... )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.