مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
Electronic-Arts
08-12-2017, 10:26
ایرانسل عملا دیگه غیرقابل استفاده شده هیچ سایتی رو باز نمیکنه ولی به محض این که وی پی ان میزنی همه سایتا با سرعت باز میشه
دوستان ایرانسل تو محله ما چند ماهی هست وضعش خیلی خراب شده
فورجی و تریجی که اصلا انتن نمیده یا چند لحظه میاد و میره
وضعیت مکالمه هم افتضاح هر کی تماس میگیره با مصیبت می تونیم با هم صحبت کنیم و بفهمیم طرف مقابل چی میگه
ایرانسل قبلا تو محله ما خوب بود اینکه تازگیا بد شده دلیلش چی می تونه باشه؟
چون اینجا شلوغتر از قبل نشده ساختمون بلند هم نساختن
باید چیکار کنیم؟
به 195 شکایت کنیم یا استشهاد محلی جمع کنیم؟
MeHrDaD-91
08-12-2017, 13:30
دقیقا امروز من هم همین مشکل رو دارم مدام آنتن میپره و و بعد چند لحظه میاد!! همیشه فول آنتن بود
معلوم نیست تو این خراب شده چ خبره؟؟ از وقتی این وزیر جدید اومده رو کار خیلی نوسان داره نت!!
گیگی ۱۵۰ تومن[emoji7][emoji7][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
italodance
08-12-2017, 17:15
دوستان ایرانسل تو محله ما چند ماهی هست وضعش خیلی خراب شده
فورجی و تریجی که اصلا انتن نمیده یا چند لحظه میاد و میره
وضعیت مکالمه هم افتضاح هر کی تماس میگیره با مصیبت می تونیم با هم صحبت کنیم و بفهمیم طرف مقابل چی میگه
ایرانسل قبلا تو محله ما خوب بود اینکه تازگیا بد شده دلیلش چی می تونه باشه؟
چون اینجا شلوغتر از قبل نشده ساختمون بلند هم نساختن
باید چیکار کنیم؟
به 195 شکایت کنیم یا استشهاد محلی جمع کنیم؟
شکایت کن خیلی هم حرفه ای و اداری باید نامه بنویسی
زنگ می زنند دقیقا مکانتو بگو البته با برنامه OpenSignal ببین تو نقشه نزدیک هات کجاها دکله
greatpouya
08-12-2017, 17:21
گیگی ۱۵۰ تومن[emoji7][emoji7][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalkداداش شما بگو مجانی یه گیگ، وقتی آدم عصابش داغون و نابود میشه مفت هم نمیارزه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
italodance
08-12-2017, 17:40
3 یا 5 گیگ بدن هم خوبه استقبال میکنیم شدید و باعث صرفه جویی اشتراکهامون میشه
داداش شما بگو مجانی یه گیگ، وقتی آدم عصابش داغون و نابود میشه مفت هم نمیارزه
Sent from my SM-G950F using Tapatalkحالا همه جا که اذیت نمی کنه الان خیلی ها رو فورجی راحت ۵۰ مگ دارن
Golbarg01
08-12-2017, 18:22
واسه من که زده 700 تومن
شما چه ساعتی دیدی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matr!x_2008
08-12-2017, 19:10
تو مای ایرانسل شماره رو وارد میکنم ولی میگه شماره اشتباه! حتی با نسخه وب هم میگه شماره اشتباه.. خراب شده باز؟
واسه من که زده 700 تومن
شما چه ساعتی دیدی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امروز ندیدم بشه،ساعت ۴ بود ۸۰۰ بعد ساعت ۵ شد ۷۰۰
mr.arbab28
08-12-2017, 20:09
ایرانسل عملا دیگه غیرقابل استفاده شده هیچ سایتی رو باز نمیکنه ولی به محض این که وی پی ان میزنی همه سایتا با سرعت باز میشه برای من چند وقتیه اینجوری شده جدیدا شبکه ایرانسل تایم اوت داره یا خیلی سنگین شده
mr.arbab28
08-12-2017, 20:11
الان یک گیگ برا من ۹۰۰ ت نشون میده [emoji23] ثانیه میزنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
and-roid2
08-12-2017, 20:25
الان یک گیگ برا من ۹۰۰ ت نشون میده [emoji23] ثانیه میزنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر ساعت قیمت متغیر هست.در بازه های پیک مصرف قیمت افزایش پیدا میکنه
ایرانسل عملا دیگه غیرقابل استفاده شده هیچ سایتی رو باز نمیکنه ولی به محض این که وی پی ان میزنی همه سایتا با سرعت باز میشه
برای شما هم اینجوری شده؟
من فکر کردم مودمم خرابه. دیگه داشتم میرفتم بفروشمش.
دهنم سرویس شده این چند روز. مجبور میشم هر چند دقیقه مودم رو بکنم. دوباره وصلش کنم.
ho3in2012
09-12-2017, 00:18
باز برای شما خوبه
برا خودمو الان چک کردم میزنه 2 تومن:n02::n02:
باز برای شما خوبه
برا خودمو الان چک کردم میزنه 2 تومن:n02::n02:
به من که میگه هر گیگ ۵۰ تومن
ShadowDragon
09-12-2017, 11:26
دوستان یه بسته هست که دو گیگ تا جمعه ۲ تومن؟
کسی میتونه فعالش کنه؟ ۳ هفتست تست میکنم اررور میده
دوستان یه بسته هست که دو گیگ تا جمعه ۲ تومن؟
کسی میتونه فعالش کنه؟ ۳ هفتست تست میکنم اررور میدهبا سیم کارت های اعتباری میشه فعال کرد و با یک ترفند
greatpouya
09-12-2017, 12:53
با سیم کارت های اعتباری میشه فعال کرد و با یک ترفند
Sent from my SM-J710F using Tapatalkبرای من هم ارور داد من دائمیم
راهی نداره؟
برای من هم ارور داد من دائمیم
راهی نداره؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalkبرای دائمی نه
italodance
09-12-2017, 13:10
1200 تومان اینجاست :n28:
ShadowDragon
09-12-2017, 13:52
1200 تومان اینجاست :n28:
بسته به ساعتش داره! اول صبح ارزون تره که من ترجیح میدم نامحدود ساعتی بگیرم
منظورم ۶ صبحه
italodance
09-12-2017, 14:19
بسته به ساعتش داره! اول صبح ارزون تره که من ترجیح میدم نامحدود ساعتی بگیرم
منظورم ۶ صبحه
اره راست میگی همون نامحدود ساعتی 1000 تومان خوب تازه صبح بالاترین سرعت هم داره 5 الی 6 مگ عصر و شب 2 و 3 مگ دارم
ravani_13
09-12-2017, 15:25
دوستان من الان یک هفتست شاید بگم ۵۰ هزار تومن با پشتیبانی صحبت کردم ولی انگار فارسی بلد نیستن یا خودشون رو زدن به .....
من خط اعتباریم ۳ گیگ بسته داشت و یه پنج هزار تومنی اعتبار
شب زدم با کد دستوری خط رو دایمی کردم
از اونجایی که ب ایرانسل و دزدی هاش اشراف کامل دارم
دیتا رو خاموش کردم
۱ ساعت بعد برای من پیام اومد که خط با موفقیت دایمی شده و ب بزرگترین اپراتور کهکشان راه شیری خوش اومدی
خب من با علم ب این که همون لحظه ۲۰ گیگ هدیه رو نمیدن دانلودی نکردم
به اندازه همون بسته ای که داشتم ۱ گیگ فوتبال انلاین دیدم و خوابیدم
صبح پا شدم ایرانسل من رو چک کردم میبینم بسته من انتقال پیدا نکرده هنوز و اعتبار من واسه یک گیگ و خورده ای مصرف آزاد صدو پنجاه هزار تومن منفی شده
> حالا من میدونم شاید جایزه ۲۰ گیگ رو همون لحظه که خط دایمی میشه و پیامش میاد نخوان بدن ، اصلا این موضوع مهم نیست ، ولی وقتی پیامک میدن که دایمی شده دیگه پس بسته های منم منتقل شده ب حساب مگه آدمه که توی راه بمونه
خلاصه داستان ایرانسل میگه شما اگه تا تایید پیامک هم وایسی و از قبل ۱۰۰۰ گیگ هم میداشتی باز این وسط این چند ساعت توی برزخی
نه اعتباری هستی که از بستت کم کنه ، نه دایمی هستی نه جایزه
جالبه حتی پیامک مصرف آزاد هم نیومده برام
بعد یک هفته بحث که میگم اگه شبکه شما مشکل نداره چرا روی حد ۹۳ تومن پس قطع نشده اصلا ، اومدن صورت مساله رو پاک کردن و بدهی رو کردن ۹۳ تومن ، لطف کردن
جالبه ۲۰ ساعت بعد پیامک اومده مشترک گرامی اعتبار و بسته های شما منتقل شد و ۳ گیگ الان هستش ، ولی از اون طرف واسه یک ونیم گیگ میگن بیا ۱۰۰ تومن پول بده
این اگه دزدی نیست پس چیه
کجا برم . میشه کاری کرد ، خطمو میخوام ولی بمیرم پول زور نمیدم ، شده خطو بیخیالشم بندازمش بره
ShadowDragon
09-12-2017, 17:12
دوستان من الان یک هفتست شاید بگم ۵۰ هزار تومن با پشتیبانی صحبت کردم ولی انگار فارسی بلد نیستن یا خودشون رو زدن به .....
من خط اعتباریم ۳ گیگ بسته داشت و یه پنج هزار تومنی اعتبار
شب زدم با کد دستوری خط رو دایمی کردم
از اونجایی که ب ایرانسل و دزدی هاش اشراف کامل دارم
دیتا رو خاموش کردم
۱ ساعت بعد برای من پیام اومد که خط با موفقیت دایمی شده و ب بزرگترین اپراتور کهکشان راه شیری خوش اومدی
خب من با علم ب این که همون لحظه ۲۰ گیگ هدیه رو نمیدن دانلودی نکردم
به اندازه همون بسته ای که داشتم ۱ گیگ فوتبال انلاین دیدم و خوابیدم
صبح پا شدم ایرانسل من رو چک کردم میبینم بسته من انتقال پیدا نکرده هنوز و اعتبار من واسه یک گیگ و خورده ای مصرف آزاد صدو پنجاه هزار تومن منفی شده
> حالا من میدونم شاید جایزه ۲۰ گیگ رو همون لحظه که خط دایمی میشه و پیامش میاد نخوان بدن ، اصلا این موضوع مهم نیست ، ولی وقتی پیامک میدن که دایمی شده دیگه پس بسته های منم منتقل شده ب حساب مگه آدمه که توی راه بمونه
خلاصه داستان ایرانسل میگه شما اگه تا تایید پیامک هم وایسی و از قبل ۱۰۰۰ گیگ هم میداشتی باز این وسط این چند ساعت توی برزخی
نه اعتباری هستی که از بستت کم کنه ، نه دایمی هستی نه جایزه
جالبه حتی پیامک مصرف آزاد هم نیومده برام
بعد یک هفته بحث که میگم اگه شبکه شما مشکل نداره چرا روی حد ۹۳ تومن پس قطع نشده اصلا ، اومدن صورت مساله رو پاک کردن و بدهی رو کردن ۹۳ تومن ، لطف کردن
جالبه ۲۰ ساعت بعد پیامک اومده مشترک گرامی اعتبار و بسته های شما منتقل شد و ۳ گیگ الان هستش ، ولی از اون طرف واسه یک ونیم گیگ میگن بیا ۱۰۰ تومن پول بده
این اگه دزدی نیست پس چیه
کجا برم . میشه کاری کرد ، خطمو میخوام ولی بمیرم پول زور نمیدم ، شده خطو بیخیالشم بندازمش بره
شکایت کن ۱۹۵
خوب جلو رفتی اما باید شک میکردی سر ۳ گیگت هم دبه کنن! منم اشتباه تورو سال ۸۹ گردم و یه خط بدرد نخور دایمی ایرانسل دارم!!:n05:
mr.arbab28
09-12-2017, 22:00
دیگه واغعا نت ایرانسل رفته رومخ خیلی لودینگ زمان میبره انگار دیال اپه پشتیبانی هم زیر بار نمیره ۱۹۵ همفقط نامه رسان هست هیچ تاثیریم نداره دیگه نمیدونم چیکار کنم
mostafa_1366
09-12-2017, 22:09
دوستان از کجا باید بفهمیم دکل ما تجمیع فرکانس داره یا نه؟ ضمنا ارزونترین مودمی که این قابلیت رو داشته باشه چنده قیمتش؟
Xx Hossein xX
10-12-2017, 10:54
سلام.
دوستان عذر خواهی میکنم سوالم بی ربط به تاپیک هست ولی اینجا بیشتر احتمال جواب گرفتن رو دارم.
بنده یک مودم M7350 دارم حالا قصد دارم اینترنت این مودم رو درون شبکه به اشتراک بذارم. میخواستم بدونم آیا با گرفتن روتر MR3020 میتونم این کارو انجام بدم؟
اگر نه آیا راهی پیشنهاد دارید برای این کار؟
ممنون :n16:
ShadowDragon
10-12-2017, 11:42
سلام.
دوستان عذر خواهی میکنم سوالم بی ربط به تاپیک هست ولی اینجا بیشتر احتمال جواب گرفتن رو دارم.
بنده یک مودم M7350 دارم حالا قصد دارم اینترنت این مودم رو درون شبکه به اشتراک بذارم. میخواستم بدونم آیا با گرفتن روتر MR3020 میتونم این کارو انجام بدم؟
اگر نه آیا راهی پیشنهاد دارید برای این کار؟
ممنون :n16:
خروجی هاش چیه؟ اگه LAN داره بله راحت میشه
mehran0805
10-12-2017, 12:39
دوستان سلام امروز دارن سایت جدیدی رو تو منطقه مون نصب میکنن بنظرتون تجهیزات نسل دوم هم روش نصب میکنن یا فقط تریجی و فورجی؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان سلام امروز دارن سایت جدیدی رو تو منطقه مون نصب میکنن بنظرتون تجهیزات نسل دوم هم روش نصب میکنن یا فقط تریجی و فورجی؟
Sent from my iPhone using Tapatalkسلام.تجهیزات ۲ و ۳ و ۴ با هم ترکیبن جدا از هم نیستن
اره راست میگی همون نامحدود ساعتی 1000 تومان خوب تازه صبح بالاترین سرعت هم داره 5 الی 6 مگ عصر و شب 2 و 3 مگ دارم
چرا مال من نامحدود ساعتی 1000 تومن نداره ؟
italodance
10-12-2017, 12:51
چرا مال من نامحدود ساعتی 1000 تومن نداره ؟
شبانه و اعتباری
Xx Hossein xX
10-12-2017, 14:04
خروجی هاش چیه؟ اگه LAN داره بله راحت میشه
M7350 مودم همراهه و فقط خروجی USB داره.
MR3020 هم ظاهرا روتر برای مودم های 3G/4G دانگلی هستند (اینایی که مستقیم با USB به کامپیوتر وصل میشن و وایفای ندارند)
و اینم تست کردم که M7350 وقتی با USB به کامپیوتر وصل میشه اینترنتش رو به اشتراک میذاره روی کامپیوتر بدون اتصال به WiFi.
:n16:
سلام
جدیدا با اعمال طرح های جدید Adsl تصمیم گرفتم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم
منطقه ما 4G رو پشتیبانی میکنه و از این نظر مشکلی نداره
نهایت در روز یکی دو ساعت وبگردی میکنم و گاها بعضی شبا دانلود
نهایت پهنای باند ماهیانه ای که بخوام استفاده کنم 5 گیگ ـــه ، شب هم بخوام دانلود داشته باشم نهایت ماهیانه 5 گیگ
به نظر شما کدوم طرح برای من صرفه بیشتری داره که خریداری کنم ؟ بسته شبانه رایگان هم داشته باشه که چه بهتر
ممنون
Electronic-Arts
10-12-2017, 14:58
سلام
جدیدا با اعمال طرح های جدید Adsl تصمیم گرفتم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم
منطقه ما 4G رو پشتیبانی میکنه و از این نظر مشکلی نداره
نهایت در روز یکی دو ساعت وبگردی میکنم و گاها بعضی شبا دانلود
نهایت پهنای باند ماهیانه ای که بخوام استفاده کنم 5 گیگ ـــه ، شب هم بخوام دانلود داشته باشم نهایت ماهیانه 5 گیگ
به نظر شما کدوم طرح برای من صرفه بیشتری داره که خریداری کنم ؟ بسته شبانه رایگان هم داشته باشه که چه بهتر
ممنون
سلام
بسته های ایرانسل شبانه رایگان نداره و اگر بخواید باید هر شب بسته ساعتی نامحدود بگیرید اگر هم میخواید بسته شبانه مدت دار بگیرید باید از همراه اول استفاده کنید
ایرانسل هم بسته ماهانه 5 گیگ داره 20 تومن
سلام
کدام مودم که نسل 4.5 ایرانسل را ساپورت میکنه و سطح دریافت سیگنال بهتری داره؟
greatpouya
10-12-2017, 21:39
سه تجمیع شروع شده به اجرا در ایرانسل CA_20A_7A_3A در مجموع۳۵ مگاهرتز
Sent from my SM-J710F using Tapatalkاین که فرمودید در کجا اتفاق افتاده؟
ایا امکان ارسال اسکرین هم دارید؟
این که فرمودید در کجا اتفاق افتاده؟
ایا امکان ارسال اسکرین هم دارید؟
Sent from my SM-G950F using TapatalkNo more information[emoji4]
greatpouya
10-12-2017, 22:12
No more information[emoji4]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk[emoji23]ok np
فقط، ایرانسل رو ۹۰۰ هم lte میده؟
ShadowDragon
10-12-2017, 22:30
دوستان چهارشنبه از ایرانسل شکایت کردم ، ۱۹۵
هنوز حتی زنگ هم نزدن!!
طبیعیه؟
[emoji23]ok np
فقط، ایرانسل رو ۹۰۰ هم lte میده؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalkنه ایرانسل ۹۰۰ جوابگوی تیریجی نیست دیگه فورجی که هیچی
SAeedBaa
10-12-2017, 23:32
سلام.تجهیزات ۲ و ۳ و ۴ با هم ترکیبن جدا از هم نیستن
سلام
به توجه به اینکه تعداد زیادی از مشترکان هنوز از نسل 2 استفاده میکنند در بیشتر سایت های تلفن همراه کشور نسل 2 وجود دارد مگر تعدادی اندک مینی سایت ان هم در کلان شهرها که برای 3G و 4G راه اندازی شده است.
تجهیزات rru های استفاده شده برای نسل 2 و 3 و 4 در کشور از هم مجزا بوده و به راحتی میتوان یکی از نسل ها را حذف کرد.
دلیل اینکه یه سری از سایتها مثل آپارات و اینستاگرام و طرفداری با اینترنت ایرانسل باز نمیشه و حتما باید قیلتر سکن استفاده بشه چیه ؟؟
دلیل اینکه یه سری از سایتها مثل آپارات و اینستاگرام و طرفداری با اینترنت ایرانسل باز نمیشه و حتما باید قیلتر سکن استفاده بشه چیه ؟؟ در قسمت .... Proxy....apn و port رو اگه عددی نوشته پاکش کنید و بعد save کنید
italodance
11-12-2017, 08:51
6 صبح دیدم یک گیگه شده 50 تومان تک تومانی :n13:
ولی به درد نمیخوره همون نامحدود یک تومانی با صرفه تره :n10:
در قسمت .... Proxy....apn و port رو اگه عددی نوشته پاکش کنید و بعد save کنیداصلا ------ ست نشده واقعا عجیبه !!
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
اصلا ------ ست نشده واقعا عجیبه !!
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
عجيب نيست داداش
مدل ش
ادعاي مديريت جهاني هم داريم
فقط با وي p ان و پرو_كسي درست ميشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان، مودم E3372 ایرانسل 4G پلاس رو هم ساپورت می کنه؟
mahmoodsoft
11-12-2017, 16:03
سلام دوستان، مودم E3372 ایرانسل 4G پلاس رو هم ساپورت می کنه؟
سلام
نه متاسفانه
Cat4 ساپورت میشه تا سقف 150 مگابیت دانلود و 50 مگ آپلود
daryagame
11-12-2017, 18:46
دوستان یه راهنمایی میخوام.
من مودم USB ایرانسل دارم. بسته شبانه نامحدود که میگیرم چطوری میتونم نت آیفون رو هم بهش وصل کنم؟
mahmoodsoft
11-12-2017, 19:02
من مودم USB ایرانسل دارم. بسته شبانه نامحدود که میگیرم چطوری میتونم نت آیفون رو هم بهش وصل کنم؟
سلام
با اسکریپت اوپن سورس dispatch به راحتی میتونی چند تا کانکشن اینترنت رو ادغام کنی
این روش ممکنه کیفیت اتصال رو بیاره پایین اما برای دانلود مناسبه و پیشنهاد میشه
سلام دوستان,الان تو بازار مودم usb 4.5g داریم؟
greatpouya
11-12-2017, 19:57
سلام دوستان,الان تو بازار مودم usb 4.5g داریم؟نچ
ravani_13
11-12-2017, 20:06
شکایتی که ۳ روز پیش گفتم چند صفحه پیش به ۱۹۵ گفتم که خطم دایمی کردم و بسته هم داشتم ولی آزاد برام حساب شده جواب داد
از ایرانسل زنگ زد گفت ۱۰۰ هزار تومن رو برات میکنیم ۱۵ هزار تومن ( ۳ گیگ مصرف آزاد رفته بود )
گفت اون ۳ گیگ رو برات ۱۵ تومن محاسبه میکنیم مثل یک بسته و نه آزاد
البته من کلی گیر دادم که باید از هدیه کسر میشد یا پیام مصرف آزاد میومد ، ولی خب ب هر حال باز ۱۰۰ تومن رو کردن ۱۵ تومن خیلی خوب و یجورایی عجیبه و منکه تقریبا راضیم
فقط دوستان فرستادن عکس و داشتن مدرک و توضیح خلاصه و مناسب خیلی تاثیر داره در پیگیری زودتر و مفید تر
حالا باز یه تیکت دادم که همون ۱۵ تومن هم ندم و مشکل اپراتور بوده
italodance
12-12-2017, 08:24
شکایتی که ۳ روز پیش گفتم چند صفحه پیش به ۱۹۵ گفتم که خطم دایمی کردم و بسته هم داشتم ولی آزاد برام حساب شده جواب داد
از ایرانسل زنگ زد گفت ۱۰۰ هزار تومن رو برات میکنیم ۱۵ هزار تومن ( ۳ گیگ مصرف آزاد رفته بود )
گفت اون ۳ گیگ رو برات ۱۵ تومن محاسبه میکنیم مثل یک بسته و نه آزاد
البته من کلی گیر دادم که باید از هدیه کسر میشد یا پیام مصرف آزاد میومد ، ولی خب ب هر حال باز ۱۰۰ تومن رو کردن ۱۵ تومن خیلی خوب و یجورایی عجیبه و منکه تقریبا راضیم
فقط دوستان فرستادن عکس و داشتن مدرک و توضیح خلاصه و مناسب خیلی تاثیر داره در پیگیری زودتر و مفید تر
حالا باز یه تیکت دادم که همون ۱۵ تومن هم ندم و مشکل اپراتور بوده
من که از ایرانسل تاحالا 200 تومان پول نقد گرفتم بازم میگیرم خیلی خنگند
سلام
به توجه به اینکه تعداد زیادی از مشترکان هنوز از نسل 2 استفاده میکنند در بیشتر سایت های تلفن همراه کشور نسل 2 وجود دارد مگر تعدادی اندک مینی سایت ان هم در کلان شهرها که برای 3G و 4G راه اندازی شده است.
تجهیزات rru های استفاده شده برای نسل 2 و 3 و 4 در کشور از هم مجزا بوده و به راحتی میتوان یکی از نسل ها را حذف کرد.شما وقتی rrus01 اریکسون رو داری آیا هر سه نسل رو نداره؟
italodance
12-12-2017, 10:05
حذف گردد :n26::n34:
greatpouya
12-12-2017, 15:54
دوستان این همه تفاوت سیگنال بین ۲ باند تجمیع شده از کجا میاد، گاهی باند ۳ از ۷ خیلی ضعیف تره و گاهی مانند تصویر برعکس.
یعنی باند ۳ و ۷ از ۲ انتن مجزا ارسال میشه و جهت انتن ها باهم فرق میکنه که انقدر تفاوت میزان سیگنال بینشونه؟ اینطوری که تجمیع کار نمیکنه[emoji52][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MMDFullHD
12-12-2017, 16:03
دوستان این همه تفاوت سیگنال بین ۲ باند تجمیع شده از کجا میاد، گاهی باند ۳ از ۷ خیلی ضعیف تره و گاهی مانند تصویر برعکس.
یعنی باند ۳ و ۷ از ۲ انتن مجزا ارسال میشه و جهت انتن ها باهم فرق میکنه که انقدر تفاوت میزان سیگنال بینشونه؟ اینطوری که تجمیع کار نمیکنه[emoji52][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت فرکانسی!
پیک شبکه !
باند 3 همیشه قوی تر از باند 7 هست
وایفایم وقتی چن نفر وصل میشن دیدی کم میاره اینم همینطوریه
طبیعی هست
greatpouya
12-12-2017, 16:09
تفاوت فرکانسی!
پیک شبکه !
باند 3 همیشه قوی تر از باند 7 هست
وایفایم وقتی چن نفر وصل میشن دیدی کم میاره اینم همینطوریه
طبیعی هستنه اینو میدونم اخه برعکسشم اتفاق میافته، اگر فقط ۷ ضعیف بود باز یجای دلم میذاشتم
Sent from my SM-G950F using Tapatalkدلیلش تو این عکسی که دادی بخاطر این هست که از دو تا سایت مختلف احتمال زیاد سیگنال اومده و با هم تجمیع شده
SAeedBaa
13-12-2017, 00:24
شما وقتی rrus01 اریکسون رو داری آیا هر سه نسل رو نداره؟
شما فرمودید تجهیزات 2 و 3 و 4 با هم ترکیبن و جدا از هم نیستن.
بله تجهیزی هم وجود داره که بتونه هر 3 نسل رو با هم ساپورت کنه اما این تجهیزات به دلایلی خیلی خیلی محدود حداقل در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته و شما هر روزه روی سایت ها تجهیزاتی رو میبینید که هر نسل رو طور جداگانه پشتیبانی میکنند. اگر حرف شما را در نظر بگیریم باید حداکثر یک rru پشت هر پنل سکتور در کل سایت های کشور و یا اصلا در بالای هیچ دکلی rru رو با وجود ارائه نسل 3 و 4 مشاهده نمیکردیم. در صورتی که چنین نیست.
در ضمن اینکه یک rru از چندین کریر پشتیبانی میکند دلیل نمیشود تمام ان ها فعال باشد و شرکت بر اساس صلاح دید و همچنین توانایی های تجهیز، ان ها را تنظیم میکند. (در جواب سوال اولیه مبنی بر نبودن نسل2 در سایت)
شما فرمودید تجهیزات 2 و 3 و 4 با هم ترکیبن و جدا از هم نیستن.
بله تجهیزی هم وجود داره که بتونه هر 3 نسل رو با هم ساپورت کنه اما این تجهیزات به دلایلی خیلی خیلی محدود حداقل در کشور ما مورد استفاده قرار گرفته و شما هر روزه روی سایت ها تجهیزاتی رو میبینید که هر نسل رو طور جداگانه پشتیبانی میکنند. اگر حرف شما را در نظر بگیریم باید حداکثر یک rru پشت هر پنل سکتور در کل سایت های کشور و یا اصلا در بالای هیچ دکلی rru رو با وجود ارائه نسل 3 و 4 مشاهده نمیکردیم. در صورتی که چنین نیست.
در ضمن اینکه یک rru از چندین کریر پشتیبانی میکند دلیل نمیشود تمام ان ها فعال باشد و شرکت بر اساس صلاح دید و همچنین توانایی های تجهیز، ان ها را تنظیم میکند. (در جواب سوال اولیه مبنی بر نبودن نسل2 در سایت)بله درسته در حالت کلی تا وقتی دیده نشه نمیشه حرف زد دقیق ولی همراه اول مورد هست که فقط یک rru اریکسون برای هر سه نسل نصب شده برای هر سکتور
دانلود از شاتلند مگر جزو ترافیک داخلی نیست
من دانلود کردم ایرانسل همرو دقیق بدون کم کاست از مصرف خارجی کم کرد:n28:
ShadowDragon
13-12-2017, 14:06
دانلود از شاتلند مگر جزو ترافیک داخلی نیست
من دانلود کردم ایرانسل همرو دقیق بدون کم کاست از مصرف خارجی کم کرد:n28:
بله هست
اما ایرانسل همینه...
چند باری هم تو فروم اعلام شده
احتمالا منظور لود سایته!!
سلام خدمت همگی.
نمی دونم برای شما هم اتفاق افتاده یا نه؟
همیشه وقتی بسته های ساعتی نامحدود شبانه ایرانسل رو می گیرم ، مثلا یک ساعته حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت زودتر تمام می شه یعنی 20 دقیقه قبل از به پایان رسیدن وقت ، عملا سرعت به شدت افت می کنه به طوری که غیر قابل استفاده می شه
نکته دیگه این که ؛ منزل ما نزدیک دکل مخابراتی پردیسان هست ، گاهی سرعت تا 5 مگ بر ثانیه می رسه ولی غالب اوقات حدود 1.5 مگ هست ؛دلیل تفاوت چی میتونه باشه و راهی هست که همیشه در بالاترین سرعت باشه
dele_tanha 1
13-12-2017, 14:34
سلام خدمت همگی.
نمی دونم برای شما هم اتفاق افتاده یا نه؟
همیشه وقتی بسته های ساعتی نامحدود شبانه ایرانسل رو می گیرم ، مثلا یک ساعته حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت زودتر تمام می شه یعنی 20 دقیقه قبل از به پایان رسیدن وقت ، عملا سرعت به شدت افت می کنه به طوری که غیر قابل استفاده می شه
نکته دیگه این که ؛ منزل ما نزدیک دکل مخابراتی پردیسان هست ، گاهی سرعت تا 5 مگ بر ثانیه می رسه ولی غالب اوقات حدود 1.5 مگ هست ؛دلیل تفاوت چی میتونه باشه و راهی هست که همیشه در بالاترین سرعت باشهسلام برای منم همینطوره دقیقه نیم ساعت مونده ب تموم شدن بسته شبانه یا بسته 6 تا 12 ظهر قطی پیدا میکنه. برای اینکه از بیشترین سرعت دانلو استفاده کنی، ای دی ام کانکشن هاتو رو 32 تا بزار پیشفرض رو 8 تا کانکشنه
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
greatpouya
13-12-2017, 16:17
italodance
14-12-2017, 08:31
تک کانکشن خارجی همچنان 6 مگ و عالی گیگی 2 الی 3 دقیقه دانلود میشه
:sq_8::sq_25::sq_5:
سلام برای منم همینطوره دقیقه نیم ساعت مونده ب تموم شدن بسته شبانه یا بسته 6 تا 12 ظهر قطی پیدا میکنه. برای اینکه از بیشترین سرعت دانلو استفاده کنی، ای دی ام کانکشن هاتو رو 32 تا بزار پیشفرض رو 8 تا کانکشنه
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkبرای اینکه مشکل پیدا نکنید باید بسته زاپاس داشته باشید یا طرح مصرف ازاد با وجود شارژ غير فعال بشه
بسته ها ساعت 11 و نیم به بعد مشکل پیدا می کنند.. اینم یه نوع آزار و اذیت ایرانسله. کلا سیگنالو می پرنونن و اجازه رجیستر نمیده
Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk
SAeedBaa
14-12-2017, 23:11
بله درسته در حالت کلی تا وقتی دیده نشه نمیشه حرف زد دقیق ولی همراه اول مورد هست که فقط یک rru اریکسون برای هر سه نسل نصب شده برای هر سکتور
سایت های جدیدی که خریداری و نصب شده (هم برای اریکسون و هم برای هواوی) از rru نسل 3 در پایین دکل پشتیبانی میکند به همین خاطر شما فقط rru نسل 4 را در بالای دکل مشاهده میکنید. (اگر نسل 4 در سایت وجود داشته باشد)
سایت های قدیمی که سوایپ شده اند باید rru نسل 3 را در بالای دکل قرار داد.
SAeedBaa
14-12-2017, 23:14
تک کانکشن خارجی همچنان 6 مگ و عالی گیگی 2 الی 3 دقیقه دانلود میشه
:sq_8::sq_25::sq_5:
البته بنظرم دانلود از اپ استور و پلی استور تک کانکشنی صورت نگیره.
italodance
15-12-2017, 08:29
البته بنظرم دانلود از اپ استور و پلی استور تک کانکشنی صورت نگیره.
?? نگرفتم ؟ این اپ استور نیست.
بیا :n03: چشم زدی :n30::n29:
البته ساعات صبح بهتره شبها تو 2 ممکنه بره ولی زیر 2 اصلا نمیاد تک کانکشن
mehran0805
15-12-2017, 19:17
سایت های جدیدی که خریداری و نصب شده (هم برای اریکسون و هم برای هواوی) از rru نسل 3 در پایین دکل پشتیبانی میکند به همین خاطر شما فقط rru نسل 4 را در بالای دکل مشاهده میکنید. (اگر نسل 4 در سایت وجود داشته باشد)
سایت های قدیمی که سوایپ شده اند باید rru نسل 3 را در بالای دکل قرار داد.
سایت جدید ایرانسل تو بازارچه میشی نصب شده دوشنبه کار نصبش تموم شد ولی تا امروز که هیچی روش نصب نشده
SAeedBaa
15-12-2017, 22:23
سایت جدید ایرانسل تو بازارچه میشی نصب شده دوشنبه کار نصبش تموم شد ولی تا امروز که هیچی روش نصب نشده
میشی در واقع چون بین دو سایت بود، پوشش داخلی اون کامل نبود که ایرانسل تصمیم گرفت اونجا یه سایت نصب کنه تا پوشش کامل بشه. در خصوص نسل 3 و 4 هم چون سیریک پهنای باند خوبی نداره ، از برنامه ارتقا عقب مونده . مخابرات برای همراه اولم مقداری ظرفیت سازی کرد تا سایت های نسل جدیدش رو فعال کنه. البته بزودی در شرق استان تحولاتی در شبکه انتقال رخ خواهد داد و دیگر مشکلات پهنای باند وجود نخواهد داشت. ایرانسلم یا منتظر خواهد شد و یا با استفاده از لینک رادیویی کار خودش رو پیش خواهد برد.
daryagame
16-12-2017, 01:12
دوستان پیشنهاد خاصی نبود؟
greatpouya
16-12-2017, 01:18
دوستان پیشنهاد خاصی نبود؟مدلش چیه؟
با برنامه connectify باید با لپتاپ hotspot بسازی
سرعت تری جی منطقه ما از اوایل راه اندازی روی 8 قفل شده و هیچ تکونی نمیخوره نه کم و نه زیاد..اما فورجی یک سال بعد راه اندازی شد و سرعتش 55 مگ بود و بعد از یه مدت شد 30 ,بعد هم 16 ,9 , و حالا هم 4 و بعضی مواقع 2 مگ ...فکر کنم دارن اشتباه میزنن..:n02: به جای اینکه سرعت و زیاد کنن دارن به صورت پلکانی کمش میکنن و احتمالا تا دهه فجر(که وزیر گفته بود همه شهرها 3 جی و 4 جی میشه) بطور کل قطعش میکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
daryagame
16-12-2017, 12:41
مدلش چیه؟
با برنامه connectify باید با لپتاپ hotspot بسازی
این مدل مودم بنده E3372
denzelmovie
16-12-2017, 20:51
دوستان عزیز میخوام از ی جایه دیگه اینترنت تهیه کنم ولی هرجا زنگ میزنم میگن خط شما مشکل داره نمیتونیم سرویس بدیم، ب فن آوا و شاتل زنگ زدم
ایرانسل شدیدا دزدی دارن میکنن نامحدود یک مگ رو ماهیانه ۹۰ میگیرن خیلی بی انصافیه
میخواستم ببینم شرکتی نیست بهم معرفی کنید ک با خط تلفن کاری نداشته باشه؟
greatpouya
16-12-2017, 20:54
دوستان عزیز میخوام از ی جایه دیگه اینترنت تهیه کنم ولی هرجا زنگ میزنم میگن خط شما مشکل داره نمیتونیم سرویس بدیم، ب فن آوا و شاتل زنگ زدم
ایرانسل شدیدا دزدی دارن میکنن نامحدود یک مگ رو ماهیانه ۹۰ میگیرن خیلی بی انصافیه
میخواستم شرکتی نیست بهم معرفی کنید ک با خط تلفن کاری نداشته باشه؟همراه اول
راهی نیست پینگ ایرانسل و کم کرد؟
denzelmovie
16-12-2017, 21:43
بسته های همراه اول رو میخرم درست آنتن نمیده خیلی کم H مثبت میشه و تقریبا ماهیانه 50-60 گیگ مصرف دارم همه وصل میشدن ب وایمکس
همراه اول بسته های نامحدود داره؟ هزینش چقدره؟
shahryar84
17-12-2017, 00:27
دوستان، عکس زیر گزینه های مربوط به تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو در گوشی سامسونگ Galaxy S7 نشون میده (Wi-Fi Calling گزینه یکی به آخر هست). گوشی های اندرویدی دیگه هم تقریباً مشابه هست:
آیا شما گوشی هوشمند خودتون رو در ایران خریداری کردید و این گزینه ها را دارید؟ اگر به طور مثال گوشی شما سامسونگ Galaxy S7 هست و این گزینه ها را ندارید، با توجه به فعال شدن تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در ایران باید شرکت سازنده ی گوشی در مورد گوشی های هوشمند داخل ایران آپدیت ارائه بده و گزینه های تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در منوی تنطیمات تماس اضافه بشه.تو اندروید هست، وقتی از طرف اپراتور فعال بشه، منوش تو گوشی فعال میشه
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Le0nard0
17-12-2017, 02:09
همراه اول بسته های نامحدود داره؟ هزینش چقدره؟
نامحدود شبانه داره توی تاپیکش پیگیر همراه اول باش
starpars
18-12-2017, 19:04
آقا چرا توی بسته ایرانسل با اینکه از ترافیک داخلی استفاده کردم اومده از حجم ترافیک خارجی کم کرده؟
رفتم توی سامانه 195 شکایت زیر رو ثبت کردم
همونطور كه خود ايرانسل در سايتش اعلام كرده سايتهايي مثل namava.ir و shatelland.com بعنوان سايتهاي منتخب كه ترافيك اونها داخلي و نيم بها هست محسوب ميشه اما بنده با مراجعه به هر دو اين سايت ها از ترافيك بين الملليم كم شد كه اين موضوع در فايل ضميمه مشخص هست (ترافيك مصرفب داخلي رو صفر زده اما خارجي رو 160 مگابايت نوشته)
بنده جهت تست, از سايت namava اين لينك رو دانلود كردم
اما پس از استعلام حسابم مشاهده كردم از ترافيك خارجيم كم كرد كه اين موضوع به مثابه تقلب در معامله هست
babak13592006
18-12-2017, 21:50
آقا چرا توی بسته ایرانسل با اینکه از ترافیک داخلی استفاده کردم اومده از حجم ترافیک خارجی کم کرده؟
رفتم توی سامانه 195 شکایت زیر رو ثبت کردم
همونطور كه خود ايرانسل در سايتش اعلام كرده سايتهايي مثل namava.ir و shatelland.com بعنوان سايتهاي منتخب كه ترافيك اونها داخلي و نيم بها هست محسوب ميشه اما بنده با مراجعه به هر دو اين سايت ها از ترافيك بين الملليم كم شد كه اين موضوع در فايل ضميمه مشخص هست (ترافيك مصرفب داخلي رو صفر زده اما خارجي رو 160 مگابايت نوشته)
بنده جهت تست, از سايت namava اين لينك رو دانلود كردم
اما پس از استعلام حسابم مشاهده كردم از ترافيك خارجيم كم كرد كه اين موضوع به مثابه تقلب در معامله هست
کلا فقط بازدید از صفحه اصلی این 500سایت جزو ترافیک داخلی حساب می شه شما هردانلودی بکنی که رو سرورهای اینا باشه با وجود ای پی ایرانی جزو ترافیک خارجی حساب می کنن تا روزی که به قول خودشون همه ای پی ها ی ایرانی رو ترافیک داخلی حساب کنن
درسته من خیلی ازسایتهاروچک کردن همه از ترافیک بین المللی کم میشه .کلا این قضیه درایرانسل فعلا درحدفقط تبلیغه.
اما شاتل دارم بسته ترافیک ملی داشت 10هزارتومن 5هزارگیگ شاتلند و 100 گیگ سایتای دیگه اونجا تست کردم درست بود
من قبلا پارس انلاین بودم و الان هم های وب اکثرا بین المللی حساب میکنن
Dadashmohammad22
20-12-2017, 14:38
سلام، آقا من بعد از مدت ها (بیش از 1 سال) اسپم زنگ و پیامک ایرانسل به من که بیا رایگان سیم کارتت رو 4g کن دم در تحویل بگیر و اینها، بالاخره گفتم که ارسال کنن. سیم کارت رو فرستادن. ولی هرکاری میکنم نمیتونم فعال سازیش کنم، نوشتن که کد *34# بزن و شماره سریال و PUK سیم کارت جدیدو بده که انجام دادم، همین کار رو با چند تا کد دستوری دیگه هم انجام دادم. ولی با همشون، یا میگه درخواست قبلا ثبت شده است، یا میگه "خطا در انتقال مبلغ" . کسی میتونه لطفا کمک کنه اینو راهش بندازم؟
mehran0805
23-12-2017, 16:57
دوستان سایت جدید ایرانسل که تو منطقه مون نصب شده فقط در یک جهت سکتور و rruداره در دو جهت دیگه فقط rru نصب شده کسی میدونه چرا اینجوریه؟
سلام
من برای اولین بار از این بسته های ساعتی 2 تا 8 نامحدود گرفتم از ایرانسل
ولی به 2 گیگ که رسید هی نت قطع و وصل میشه یعنی بالا هی 4g میاد میپره واسه بقیه هم همینطوره؟
italodance
24-12-2017, 09:19
سلام
من برای اولین بار از این بسته های ساعتی 2 تا 8 نامحدود گرفتم از ایرانسل
ولی به 2 گیگ که رسید هی نت قطع و وصل میشه یعنی بالا هی 4g میاد میپره واسه بقیه هم همینطوره؟
دوست عزیزم از گوشی استفاده نکنید ,فقط روتر, اشتباه همه است فقط گوشی رو روتر میبینند در صورتی که این دو دستگاه با هم فرق دارند.
djmoslemok
24-12-2017, 09:27
دوستان لنز پولی شده ؟ شارژمو خورد !
babriman
24-12-2017, 10:30
دوست عزیزم از گوشی استفاده نکنید ,فقط روتر, اشتباه همه است فقط گوشی رو روتر میبینند در صورتی که این دو دستگاه با هم فرق دارند.
سلام منم میخوام مودم بگیرم ولی پول ندارم ولی اینم میدونم که گوشی آسیب میبینه
حالا یه سؤال
اگه مودم 4G بگیرم توی سیگنال دریافتی هم تفاوتی ایجاد میشه؟
بسته داشتی؟ شاید با بسته فقط رایگانه
dele_tanha 1
24-12-2017, 12:47
بسته داشتی؟ شاید با بسته فقط رایگانهلنز فقط وقتی بسته فعال باشه رایگانه ترافیکش
sat15000
24-12-2017, 13:02
چند دقیقه پیش یک پیام آمد ، جواب سوال شما توش بود!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان بنده به دلیل شرایطی که دارم فعلا باید از نت ایرانسل یا همراه اول استفاده کنم تا برگردم خونه در این مدت بهترین بسته ای که هر گیگش ارزونترین قیمت در بیاد و یا ساعت رایگان داشته باشه توی ایرانسل هست؟ و اگه بسته ای میشناسید که قیمتش مناسب در بیاد ممنون میشم اعلام کنید با تشکر از همگی برای راهنمایی.
h_gh_gamkhor
24-12-2017, 13:31
سلام دوستان بنده به دلیل شرایطی که دارم فعلا باید از نت ایرانسل یا همراه اول استفاده کنم تا برگردم خونه در این مدت بهترین بسته ای که هر گیگش ارزونترین قیمت در بیاد و یا ساعت رایگان داشته باشه توی ایرانسل هست؟ و اگه بسته ای میشناسید که قیمتش مناسب در بیاد ممنون میشم اعلام کنید با تشکر از همگی برای راهنمایی.طبق حساب و کتاب من مناسب ترین بسته ها به نسبت قیمت هر گیگ ( با احتساب مالیات )
۱۲ ماهه ۱۲۰ گیگ در میاد گیگی ۱۷۰۰
۶ ماهه ۱۰۰ گیگ در میاد گیگی ۱۹۰۰
۳ ماهه ۷۲ گیگ در میاد گیگی ۱۶۰۰
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
italodance
24-12-2017, 14:02
سلام منم میخوام مودم بگیرم ولی پول ندارم ولی اینم میدونم که گوشی آسیب میبینه
حالا یه سؤال
اگه مودم 4G بگیرم توی سیگنال دریافتی هم تفاوتی ایجاد میشه؟
روتر کلا قوی تره و اینکارست بله سیگنال رو قوی تر میکنه چون روترها انتهای بهتری دارند شما انتن روتر رو با انتن گوشی یکسان میبینید؟
به روترها انتهای تقویتی هم میتونید بزنید حتی دیش سیگنال رو هم میشه
مثلا این دیش رو ببین:
اینو با گوشی یکی میبینی؟ انگار بگی گوشیت صفحه داره پس من تلویزیون نیاز ندارم . :n21:
dele_tanha 1
24-12-2017, 15:12
سلام دوستان ما ی دکل 250 متری خونمونه ولی با نرم افزار open signal تست میکنم اصلا ب این دکل گوشیم وصل نمیشه و ب ی دکل که دو کیلومتری منه وصل میشه دیروز تعویض کردن بعضی تجهیزات بالای دکل رو عکسشو میفرستم بگید که این تجهیزات فور جی هس یا td lte هم ایرانسل و هم همراه به این دکل وصل نمیشه با open signal که تست میکنم. البته سرعت فورجی ایرانسل تا6 برام میره و فورجی همراه اول هم تا 3 مگابایت. تری جی هردوشون هم تا 1مگ میره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ما ی دکل 250 متری خونمونه ولی با نرم افزار open signal تست میکنم اصلا ب این دکل گوشیم وصل نمیشه و ب ی دکل که دو کیلومتری منه وصل میشه دیروز تعویض کردن بعضی تجهیزات بالای دکل رو عکسشو میفرستم بگید که این تجهیزات فور جی هس یا td lte هم ایرانسل و هم همراه به این دکل وصل نمیشه با open signal که تست میکنم. البته سرعت فورجی ایرانسل تا6 برام میره و فورجی همراه اول هم تا 3 مگابایت. تری جی هردوشون هم تا 1مگ میره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkسلام
اپن سیگنال به هیچ وجه برنامه ی دقیق و معتبری نیست
masoudahura
24-12-2017, 23:26
سلام دوستان.
من گوشیم هواوی میت 8 هستش و از 4جی+ هم ساپورت میکنه ولی هیچوقت به 4جی+ وصل نمیشم. در حالی که داداشم گوشیش samsung a3 هست ولی واسه اون وصل میشه. قضیه چیه؟ چیکار کنم؟
djmoslemok
25-12-2017, 08:21
بسته داشتی؟ شاید با بسته فقط رایگانه
نه قبلا استفاده کرده بودم بسته هم نداشتم هیچ نوع بسته ای و کم نمیکرد
ولی دیروز کم کرد:n13:
SAeedBaa
25-12-2017, 22:19
دوستان سایت جدید ایرانسل که تو منطقه مون نصب شده فقط در یک جهت سکتور و rruداره در دو جهت دیگه فقط rru نصب شده کسی میدونه چرا اینجوریه؟
سلام اگه تصویرش رو قرار بدین توضیح میدم
سلام دوستان ما ی دکل 250 متری خونمونه ولی با نرم افزار open signal تست میکنم اصلا ب این دکل گوشیم وصل نمیشه و ب ی دکل که دو کیلومتری منه وصل میشه دیروز تعویض کردن بعضی تجهیزات بالای دکل رو عکسشو میفرستم بگید که این تجهیزات فور جی هس یا td lte هم ایرانسل و هم همراه به این دکل وصل نمیشه با open signal که تست میکنم. البته سرعت فورجی ایرانسل تا6 برام میره و فورجی همراه اول هم تا 3 مگابایت. تری جی هردوشون هم تا 1مگ میره
همانطور که دوستان گفتن نرم افزار open signal مرجع خیلی معتبری نیست.
تصویرتون واضح نیست. اگر تصویر واضح قرار بدین و استانتون رو هم بگین میشه فهمید سایت برای چه اپراتور یا اپراتورهایی هست.
ahashahin
25-12-2017, 22:22
سلام
دوستان من سیم کارتم رو از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل 14 گیگ اینترنت هدیه داخل اپ ایرانسل من برام وارد شده و حدود 2 گیگ مصرف کردم
ولی الان متوجه شدم موجودی سیم کارتم صفر شده و دیتا هم رد و بدل نمیشه درصورتی که 12 گیگ اینترنت هدیه دارم
جریان چیه؟ موقعی که دیتارو فعال میکنم نوتیف میاد ورود به شبکه ایرانسل
کسی اگه میدونه ممنون میشم بگه باید چیکار کنم :n27:
dele_tanha 1
25-12-2017, 22:40
سلام
دوستان من سیم کارتم رو از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل 14 گیگ اینترنت هدیه داخل اپ ایرانسل من برام وارد شده و حدود 2 گیگ مصرف کردم
ولی الان متوجه شدم موجودی سیم کارتم صفر شده و دیتا هم رد و بدل نمیشه درصورتی که 12 گیگ اینترنت هدیه دارم
جریان چیه؟ موقعی که دیتارو فعال میکنم نوتیف میاد ورود به شبکه ایرانسل
کسی اگه میدونه ممنون میشم بگه باید چیکار کنم :n27:اکسس پوینت خود ایرانسو از تنظیمات شبکه پاک کن و ی اکسس پوینت دستی بساز و
ahashahin
25-12-2017, 22:43
اکسس پوینت خود ایرانسو از تنظیمات شبکه پاک کن و ی اکسس پوینت دستی بساز و
با پشتیبانی تماس گرفتم ظاهرا بسته هدیه از ساعت 2 تا 10 شب هست و بقیه اش مصرف آزاد حساب میشه برای همین شارژم رفته . شارژ رو برنمیگردونن :n27:
اکسس پوینت رو تنظیم دستی کردم درست شد ممنون :n12:
mehran0805
26-12-2017, 08:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجیبه دوتا سکتور دیگه رو گذاشتن رو پله های دکل وصل شون کردن به rruها
البته اون دو سمت دیگه دکل منطقه مسکونی وجود نداره بنظرتون همینجوری فعالش میکنن؟ ی سوال دیگه ای که داشتم این سایت فورجی هست یا نه؟
italodance
26-12-2017, 09:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجیبه دوتا سکتور دیگه رو گذاشتن رو پله های دکل وصل شون کردن به rruها
البته اون دو سمت دیگه دکل منطقه مسکونی وجود نداره بنظرتون همینجوری فعالش میکنن؟ ی سوال دیگه ای که داشتم این سایت فورجی هست یا نه؟
من زیاد از این عکسها تو انجمن میبینم کلا به چه درد میخورد اصلا شما وصلید یا قطعید چه سرعتی دارید؟
یکی میگه cat20 امده و دیگری و...
اصلا سرعت دارید شما ؟ خودتتان امتحان می کنید؟ تست کنید ان هم با روتر نه گوشی.
این همه وسواس یعنی تو کشورهای دیگهم همینجوریه؟ خوب تست کنید ببینید چجوریه دیگه.
mehran0805
26-12-2017, 09:41
سلام اگه تصویرش رو قرار بدین توضیح میدم
همانطور که دوستان گفتن نرم افزار open signal مرجع خیلی معتبری نیست.
تصویرتون واضح نیست. اگر تصویر واضح قرار بدین و استانتون رو هم بگین میشه فهمید سایت برای چه اپراتور یا اپراتورهایی هست.عکس رو گذاشتم اگه لطف کنین ببینین جریانش چی هست چرا اینجوریه ؟ چهارشنبه کار نصب سایت و تجهیزش تموم شده و پیمانکارا رفتن ولی سکتورها رو تو همین حالت گذاشتن
mehran0805
26-12-2017, 09:46
من زیاد از این عکسها تو انجمن میبینم کلا به چه درد میخورد اصلا شما وصلید یا قطعید چه سرعتی دارید؟
یکی میگه cat20 امده و دیگری و...
اصلا سرعت دارید شما ؟ خودتتان امتحان می کنید؟ تست کنید ان هم با روتر نه گوشی.
این همه وسواس یعنی تو کشورهای دیگهم همینجوریه؟ خوب تست کنید ببینید چجوریه دیگه.
دوست عزیز اطلاعی ندارین چرا میاین جواب میدین سایت جدید نصب شده و روشن نیست یکی از دوستامون گفتن ازش عکس بگیر ...چی میگی شما برا خودت وسواس کجا بود مگه اینترنت ندیده ایم اینجا انجمن ایرانسل هست و برای همین سوالا ایجاد شده قرار نیس که در مورد گرونی تخم مرغ بحث کنیم اینجا:-D
SAeedBaa
26-12-2017, 13:35
عجیبه دوتا سکتور دیگه رو گذاشتن رو پله های دکل وصل شون کردن به rruها
عکس رو گذاشتم اگه لطف کنین ببینین جریانش چی هست چرا اینجوریه ؟ چهارشنبه کار نصب سایت و تجهیزش تموم شده و پیمانکارا رفتن ولی سکتورها رو تو همین حالت گذاشتن
کار نصب هنوز تمام نشده وانتن ها در جای خود نصب میشن. دلیل این کار هم یا کمبود وقت بوده و یا هم انتن ها یا وسایل جانبی برای نصب مشکلی داشتند.
در خصوص فورجی بودن هم اصلا نمیشه نظر داد. باید از نزدیک عکس بگیرید که RRU ها مشخص باشند.
shirazdownload
27-12-2017, 15:30
دوستان کسی میدونه چرا تجهیزات روی این دکل به این صورت هست ؟
اون سکتور های پایینی که 3G رایتل هست هیجی.
اما اون بالایی ها تجهیزات ایرانسل هست و خب جالبیش اینجاس که 4-5 تا rru نصب شده واسش . چرا این تعداد داره و مثل همه جا فقط 3 تا rru نداره ؟
tdlte هم داره این دکل.
iDownload & iGame
27-12-2017, 17:28
از نوع دکل به نظر میاد مربوط به دکل های جدیدیه که همراه اول داره نصب میکنه و دارن جایگزین دکل های قدیمی میکنن.
dele_tanha 1
27-12-2017, 17:38
سلام دوستان خوبین؟ من گوشیم z3+ هست و فقط از 4g پشتیبانی میکنه(cat4) هست.سرعت دانلودم تو بهترین حالت یعنی بین ساعت2تا7صبح به5مگابایت میرسه(40مگابیت) اینم بگم من از اینترنت ایرانسل فقط برای دانلود فیلم استفاده میکنم. همون بسته شبانه نامحدود. به نظر شما ارزش داره که ی مودم FD-M60 ایرانسل با قیمت 350بگیرم؟(این مودم از 4.5g پشتیبانی میکنه.(مودمشcat6 هست) من فقط میخام که سرعت بالاتری داشته باشم تا بتونم زودتر دانلود کنم و هزینه کمتری برای شبانه ایرانسل بدم.
mehran0805
27-12-2017, 17:49
از نوع دکل به نظر میاد مربوط به دکل های جدیدیه که همراه اول داره نصب میکنه و دارن جایگزین دکل های قدیمی میکنن.دکل ایرانسل هست منتها نمیدونم چرا دوتا سکتور رو روی پله های دکل گذاشتن و جالب تر اینه که با بست محکم بستن شون به پله ها فک کنم همینجوری میخان روشنش کنن چون دو طرف دکل منطقه مسکونی تا چند کیلومتر نداریم فقط رو به رو
iDownload & iGame
27-12-2017, 19:44
دکل ایرانسل هست منتها نمیدونم چرا دوتا سکتور رو روی پله های دکل گذاشتن و جالب تر اینه که با بست محکم بستن شون به پله ها فک کنم همینجوری میخان روشنش کنن چون دو طرف دکل منطقه مسکونی تا چند کیلومتر نداریم فقط رو به رو
از کجا مطمئن هستین که ایرانسله؟
SAeedBaa
27-12-2017, 19:46
دوستان کسی میدونه چرا تجهیزات روی این دکل به این صورت هست ؟
اون سکتور های پایینی که 3G رایتل هست هیجی.
اما اون بالایی ها تجهیزات ایرانسل هست و خب جالبیش اینجاس که 4-5 تا rru نصب شده واسش . چرا این تعداد داره و مثل همه جا فقط 3 تا rru نداره ؟
tdlte هم داره این دکل.
تجهیزات اریکسون هست
منطقتون ترافیک و یوزر های زیادی داره بخاطر همین 3 تا rru نسل 3 استفاده شده.
rru یکی مونده به اخر 4G هست
اخری هم خوب مشخص نیست ولی بنظرم اون سمت ترافیک بالاتری نسبت به بقیه داره و rru دوم فورجی رو اضاف کردن(حداقل در عکس در پشت انتن های دیگه مشاهده نمیشه) البته این rru جدیدا برای فورجی استفاده میشه و ظرفیت بیشتری نسبت به rru بالایی داره. بازم میگم خوب مشخص نیست و احتمال دادم.
saadat68
28-12-2017, 11:17
سلام
دوستان فورجی ایرانسل بنده (روی گوشی) بدون فیلترشکن هیچ سایتی رو باز نمیکنه ؟ البته به جز تلگرام که مشکلی نداره!!!
یک ماه پیش بسته رو خریدم و درست بشو هم نیست
dele_tanha 1
28-12-2017, 11:25
سلام
دوستان فورجی ایرانسل بنده (روی گوشی) بدون فیلترشکن هیچ سایتی رو باز نمیکنه ؟ البته به جز تلگرام که مشکلی نداره!!!
یک ماه پیش بسته رو خریدم و درست بشو هم نیستسلام اکسس پوسنت ایرانسلو پاک کن و ب جاش ی اکسس پوینت دستی بساز
shirazdownload
28-12-2017, 12:45
تجهیزات اریکسون هست
منطقتون ترافیک و یوزر های زیادی داره بخاطر همین 3 تا rru نسل 3 استفاده شده.
rru یکی مونده به اخر 4G هست
اخری هم خوب مشخص نیست ولی بنظرم اون سمت ترافیک بالاتری نسبت به بقیه داره و rru دوم فورجی رو اضاف کردن(حداقل در عکس در پشت انتن های دیگه مشاهده نمیشه) البته این rru جدیدا برای فورجی استفاده میشه و ظرفیت بیشتری نسبت به rru بالایی داره. بازم میگم خوب مشخص نیست و احتمال دادم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیلی ممنون از توضیحاتتون
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ShadowDragon
28-12-2017, 12:48
این بسته مسخره ۲ گیگ ۵ تومنی ایرانسل، به هر مناسبتی بیخودی تمدید میشه...
یه جوری هم با منت مینویسه انگار چه اش دهن سوزیه!
ShadowDragon
28-12-2017, 12:52
سلام دوستان خوبین؟ من گوشیم z3+ هست و فقط از 4g پشتیبانی میکنه(cat4) هست.سرعت دانلودم تو بهترین حالت یعنی بین ساعت2تا7صبح به5مگابایت میرسه(40مگابیت) اینم بگم من از اینترنت ایرانسل فقط برای دانلود فیلم استفاده میکنم. همون بسته شبانه نامحدود. به نظر شما ارزش داره که ی مودم FD-M60 ایرانسل با قیمت 350بگیرم؟(این مودم از 4.5g پشتیبانی میکنه.(مودمشcat6 هست) من فقط میخام که سرعت بالاتری داشته باشم تا بتونم زودتر دانلود کنم و هزینه کمتری برای شبانه ایرانسل بدم.
نه
خودت حسابکن! ۳۵۰ تومن بدی که چی؟ همون رو بدی ب بسته، با فرض اینکه هفته تی ۲-۳ باربگیری هزینه بیشتر از یک سال میشه
تازه معلومم نیست چقدر سرعتت بالا بره
andriy70
29-12-2017, 07:49
سلام دوستان، اینترنت ایرانسل توی منطقه ما خیلی افتضاح شده، چندبار زنگ زدم پشتیبانی، هردفعه فرداش زنگ زدن گفتن حتما بررسی می کنیم و خیالتون راحت باشه، آخرشم هیچکار نکردن. حالا میخوام بدونم برای این میشه از ایرانسل به 195 شکایت کرد؟ 2تا بسته 42 هزار تومنی روی دو تا سیمکارت دارم که عملا با این سرعت دیگه نمی تونم استفاده کنم.
andriy70
29-12-2017, 07:55
سلام دوستان، اینترنت ایرانسل توی منطقه ما خیلی افتضاح شده، چندبار زنگ زدم پشتیبانی، هردفعه فرداش زنگ زدن گفتن حتما بررسی می کنیم و خیالتون راحت باشه، آخرشم هیچکار نکردن. حالا میخوام بدونم برای این میشه از ایرانسل به 195 شکایت کرد؟ 2تا بسته 42 هزار تومنی روی دو تا سیمکارت دارم که عملا با این سرعت دیگه نمی تونم استفاده کنم.
دوست عزیز اخه روتر و مودم به کار من نمیاد زیاد
واقعیتش من ADSL دارم و شبانه رایگان داشت و دانلودامو تو اون تایم میکردم بعد تعرفه های جدید شبانه رایگان حذف کرد و دیدم بهترین راه اینه که مثلا هفته ای یه بار همه دانلودامو جمع کنم و با این بسته های نامحدود ایرانسل انجام بدم . ولی برای بار اول که هفته پیش تست کردم با اینکه تو نرم افزارش زده بود 40 گیگ میشه دانلود کرد ولی دو گیگ که رسید دیگه هی قطع و وصل شد و منم کل بیخیال دانلود شدم .ایا بقیه دوستان هم با گوشی از این بسته ها استفاده میکنن بعد دو گیگ قطع میشه ؟
.حالا این مودمش چنده قیمت ؟
h_gh_gamkhor
30-12-2017, 01:57
واقعیتش من ADSL دارم و شبانه رایگان داشت و دانلودامو تو اون تایم میکردم بعد تعرفه های جدید شبانه رایگان حذف کرد و دیدم بهترین راه اینه که مثلا هفته ای یه بار همه دانلودامو جمع کنم و با این بسته های نامحدود ایرانسل انجام بدم . ولی برای بار اول که هفته پیش تست کردم با اینکه تو نرم افزارش زده بود 40 گیگ میشه دانلود کرد ولی دو گیگ که رسید دیگه هی قطع و وصل شد و منم کل بیخیال دانلود شدم .ایا بقیه دوستان هم با گوشی از این بسته ها استفاده میکنن بعد دو گیگ قطع میشه ؟
.حالا این مودمش چنده قیمت ؟با گوشی از بسته های شبانه استفاده میکنم.
تا الان مشکل شما پیش نیومده برام. ولی اندک دفعاتی شده که بسته ۶۰ گیگ سر ۴۵ گیگ قطع شده. به نظر خودم باگ ه نرم افزاریه.
با گوشی از بسته های شبانه استفاده میکنم.
تا الان مشکل شما پیش نیومده برام. ولی اندک دفعاتی شده که بسته ۶۰ گیگ سر ۴۵ گیگ قطع شده. به نظر خودم باگ ه نرم افزاریه.
با سرعت چند دانلود میکنید شما ؟
h_gh_gamkhor
30-12-2017, 02:06
با سرعت چند دانلود میکنید شما ؟سرعت دانلود بستگی به چند تا چیز داره :
۱. سروری که ازش دانلود میکنی که چقدر قوی باشه.
۲. شبکه چقدر پهنای باند داشته باشه که خوشبختانه محله من هنوز انگار کاربر زیاد نیست و سرعت دانلودم بالاست. تا ۱۶ مگابایت نهایت سرعت دانلودم بوده ولی معمولا روی ۱۰ تا ۱۲ میچرخه.
۳. گوشی cat 6 باشه که گویا بهتر از cat 4 هست.
سرعت دانلود بستگی به چند تا چیز داره :
۱. سروری که ازش دانلود میکنی که چقدر قوی باشه.
۲. شبکه چقدر پهنای باند داشته باشه که خوشبختانه محله من هنوز انگار کاربر زیاد نیست و سرعت دانلودم بالاست. تا ۱۶ مگابایت نهایت سرعت دانلودم بوده ولی معمولا روی ۱۰ تا ۱۲ میچرخه.
۳. گوشی cat 6 باشه که گویا بهتر از cat 4 هست.
سرعت دانلود من چقدر پایینه پس
بین یک تا دو مگ هست الان ده دقیقه گذشته از دانلودم حدود یک و نیم گیگ گرفتم با اینکه از سرورای داخلی مثه سافت 98 و یکی دو سایت دیگه گذاشتم و دانلود همزمان 10 فایل هم زدم با idm که دیگه نهایت سرعت بده
منطقه 8 تهران میشینیم که طبعا باید سرعت حداقل دو سه مگ بده . چطور اینقدر پایینه ؟من حتی نهایت با همین سرعت هم دانلود کنه تا اخر ساعت 3 مثلا 8 گیگ اینا بگیرم . :n13:
h_gh_gamkhor
30-12-2017, 02:40
سرعت دانلود من چقدر پایینه پس
بین یک تا دو مگ هست الان ده دقیقه گذشته از دانلودم حدود یک و نیم گیگ گرفتم با اینکه از سرورای داخلی مثه سافت 98 و یکی دو سایت دیگه گذاشتم و دانلود همزمان 10 فایل هم زدم با idm که دیگه نهایت سرعت بده
منطقه 8 تهران میشینیم که طبعا باید سرعت حداقل دو سه مگ بده . چطور اینقدر پایینه ؟من حتی نهایت با همین سرعت هم دانلود کنه تا اخر ساعت 3 مثلا 8 گیگ اینا بگیرم . :n13:من سرعت 4G+ رو گفتما. شما الان روی گوشیت چی نشون میده ؟ H+ یا 3G یا 4G ؟
۱.۵ مگ که سرعت ۳ جی هست.
من سرعت 4G+ رو گفتما. شما الان روی گوشیت چی نشون میده ؟ H+ یا 3G یا 4G ؟
۱.۵ مگ که سرعت ۳ جی هست.
4g
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
h_gh_gamkhor
30-12-2017, 02:47
4g
خیلی کمه. من زمانی که شبکه مثل مال شما ۴جی بود ۵ تا ۶ مگ سرعت دانلودم بود.
۴جی پلاس که دیگه بالاتر هم رفت. شما مدل گوشیت چیه و یه نکته اینکه جاهای مختلف اتاق چک کن شاید سرعت فرق کنه.
خیلی کمه. من زمانی که شبکه مثل مال شما ۴جی بود ۵ تا ۶ مگ سرعت دانلودم بود.
۴جی پلاس که دیگه بالاتر هم رفت. شما مدل گوشیت چیه و یه نکته اینکه جاهای مختلف اتاق چک کن شاید سرعت فرق کنه.
مدل گوشیمSamsung Galaxy S7 edge
والا من تازه این سیمکارت ایرانسل گرفتم زیاد تست نکردم سرعتشو ولی بیرون هم یکی دو بار تست کردم نهایت سرعت همین یک و نیم دو بوده .
والا همین سرعت دو ثابت هم میداد خوب بود . یهو 2 هست میره 700 k بعد میره 2.3 میاد پایین و به همین منوال ادامه داره
الان چجوری 4g پلاس کنم؟
البته من همین سرعت و هم راضیم ازش تو این اوضاع بی اینترنت شبانه ولی خوب وقتی میبینم تو نرم افزار مای ایرانسل میزنه حجم کل بسته 40 گیگ ولی مثلا من 10 گیگشو میتونم نهایت دانلود کنم خود به خود فشار میاد بهم که چرا 30 گیگ کمتر از چیزی که میتونستم دانلود کردم:n02:
h_gh_gamkhor
30-12-2017, 03:16
مدل گوشیمSamsung Galaxy S7 edge
والا من تازه این سیمکارت ایرانسل گرفتم زیاد تست نکردم سرعتشو ولی بیرون هم یکی دو بار تست کردم نهایت سرعت همین یک و نیم دو بوده .
والا همین سرعت دو ثابت هم میداد خوب بود . یهو 2 هست میره 700 k بعد میره 2.3 میاد پایین و به همین منوال ادامه داره
الان چجوری 4g پلاس کنم؟
البته من همین سرعت و هم راضیم ازش تو این اوضاع بی اینترنت شبانه ولی خوب وقتی میبینم تو نرم افزار مای ایرانسل میزنه حجم کل بسته 40 گیگ ولی مثلا من 10 گیگشو میتونم نهایت دانلود کنم خود به خود فشار میاد بهم که چرا 30 گیگ کمتر از چیزی که میتونستم دانلود کردم:n02:گوشی شما cat9 هست. یعنی قوی تر از گوشی من حتی [emoji16]
۴جی پلاس تنظیمات نداره بستگی داره که توی محدودش باشید یا نه . همین که ۴جی هست یعنی تنظیمات گوشی درسته.
فقط یه چیزی رو چک کنید. توی بخش mobile networks و بعد access point names برید داخل irancel-gprs و چک کنید جلوی پراکسی ( proxy ) خالی باشه. عددی نوشته نشده باشه. اگر هست پاکش کنید و تنظیمات رو ذخیره کنید و بیاین بیرون.
اشکالش اینه همش باید حجم بگیری من روزا زیاد استفاده دارم شبانه بدردم نمیخوره
dadash42
30-12-2017, 06:49
معمولا چند روزی صبر میکنم تعداد دانلودا جمع شن, یه جا با اون 20گیگ ساعتی 900تومان صبحها زود دانلود میکنم
اینجوری ماهی ده پانزده تومان بیشتر خرجم نمیشه, برای ایمیل, واتسپ, وبگردی ماهی 5 گیگ برام بسه
dsl به ندرت روشن میکنم, اما الان منصفانه200gb تا 1tb قیمت مناسبه بازم استفاده میکنم
کاش ایرانسل هم از این طرحها بیاره, عالی میشه
hassanshaikhi
30-12-2017, 08:26
با گوشی از بسته های شبانه استفاده میکنم.
شما تا الان تونستی بیشتر از 45 گیگ بگیری؟
برادر ایرانسل بسته 60 گیگش بیشتر از 44 گیگ اینا نمیتونی دانلود کنید بهشون هم میگی همچین چیزیو انکار میکنن و میگن 60 گیگ رو مصرف کردی:n09:
همون لحظه برنامه ایرانسل من رو باز کنی کل حجم رو زده 76 گیگ مصرف رو زده 60 گیگ حجم باقی مانده زده 15 گیگ
حالا شاید بعضی ها بگن همین 44 گیگ هم دانلود کردی باید خدا رو شکر کنی خیلی ها همینم نمیتونن بگیرن ولی مشکل اینجاست یکی مثل من سرعت دانلودش خوبه به جای اینکه 2 تمن بدم بسته 3 ساعته رو بگیرم که بعد 2 ساعت و دانلود 44 گیگ قطع بشه اگه میدونستم اینطوریه 1500 تمن میدادم بسته 2 ساعته رو میگرفتم که 40 گیگ دانلود کنم حداقل هم میدونم از 6ماه پیش این باگ رو داشته سرشونم کردن زیر برف مشکل رو قبول نمیکنند.
هم اینکه اگه بسته دیگه ای داشته باشم و روی دانلود 60 گیگ حساب کرده باشم بعد دانلود 44 گیگ از بسته روزانم استفاده میشه.
معمولا چند روزی صبر میکنم تعداد دانلودا جمع شن, یه جا با اون 20گیگ ساعتی 900تومان صبحها زود دانلود میکنم
اینجوری ماهی ده پانزده تومان بیشتر خرجم نمیشه, برای ایمیل, واتسپ, وبگردی ماهی 5 گیگ برام بسه
dsl به ندرت روشن میکنم, اما الان منصفانه200gb تا 1tb قیمت مناسبه بازم استفاده میکنم
کاش ایرانسل هم از این طرحها بیاره, عالی میشه
هر روز صبح بین ساعت 5 تا 6 صبح می تونید بسته 1 گیگ 1 ساعته رو رایگان بگیرید بین ساعت 6 تا 7 صبح هم با قیمت 50 تمن میتونید بخرید.
italodance
30-12-2017, 09:20
.حالا این مودمش چنده قیمت ؟
نه من از گوشی استفاده نمیکنم فقط از روتر به همراه پرو ک سی ست شده چه در روتر و چه در گوشی و تبلت استفاده می کنم و خیلی هم راضیم البته ایرانسل بدون پرو ک سی به درد نمیخوره یعنی هزینه پرو ک سی مرغوب خارجی هم متحمل می شوم.
با پرو ک سی سرعت تا 50 مگ میرسه بدون اون 5 مگ
بستگی داره من ADSL داشتم بوسیدمش گذاشتم کنار که اینترنت کم سرعت 16 مگی استفاده نکنم الان 3 ماهه 110 میدم ایرانسل با هزینه های شبانه 1 تومانیش بعضی روزها, واقعا عالیه اگر در اینده ارزون کنه که عالی تر میشه
مودم adsl رو فروختم و دیگه دنبال اینترنت خط تلفنی و مشکلات احمقانه اش دیگه نیستم
اما وضعیت من ممکنه با شما فرق کنه شما کیفیت و سرعت و دکل و...در خونه خودتو فقط باید چک کنی :V28:
h_gh_gamkhor
30-12-2017, 14:14
شما تا الان تونستی بیشتر از 45 گیگ بگیری؟
برادر ایرانسل بسته 60 گیگش بیشتر از 44 گیگ اینا نمیتونی دانلود کنید بهشون هم میگی همچین چیزیو انکار میکنن و میگن 60 گیگ رو مصرف کردی:n09:
همون لحظه برنامه ایرانسل من رو باز کنی کل حجم رو زده 76 گیگ مصرف رو زده 60 گیگ حجم باقی مانده زده 15 گیگ
درسته. این باگ چه عمدی چه سهوی وجود داره و بسته ۶۰ گیگ دقیقا روی ۴۵ گیگ قطع میکنه ولی برای من همیشه این باگ پیش نمیاد. مثلا چند شب قبل یه بسته ۳ ساعته گرفتم روی ۴۵ باگ خور شد. پشتش یه بسته ۳ ساعته دیگه گرفتم تا ۶۰ گیگش کامل کشیدم ازش.
حالا شاید بعضی ها بگن همین 44 گیگ هم دانلود کردی باید خدا رو شکر کنی خیلی ها همینم نمیتونن بگیرن ولی مشکل اینجاست یکی مثل من سرعت دانلودش خوبه به جای اینکه 2 تمن بدم بسته 3 ساعته رو بگیرم که بعد 2 ساعت و دانلود 44 گیگ قطع بشه اگه میدونستم اینطوریه 1500 تمن میدادم بسته 2 ساعته رو میگرفتم که 40 گیگ دانلود کنم حداقل هم میدونم از 6ماه پیش این باگ رو داشته سرشونم کردن زیر برف مشکل رو قبول نمیکنند.
هم اینکه اگه بسته دیگه ای داشته باشم و روی دانلود 60 گیگ حساب کرده باشم بعد دانلود 44 گیگ از بسته روزانم استفاده میشه.
همینطوره. این باگ چه عمدی چه سهوی شده مشکل دانلود شبانه. که متاسفانه حاظر هم نیستن قبولش کنن و بهانه میارن. با اینکه کاملا مثل روز روشنه بسته ۴۵ گیگش بیشتر مصرف نشده.
سلام دوستان، اینترنت ایرانسل توی منطقه ما خیلی افتضاح شده، چندبار زنگ زدم پشتیبانی، هردفعه فرداش زنگ زدن گفتن حتما بررسی می کنیم و خیالتون راحت باشه، آخرشم هیچکار نکردن. حالا میخوام بدونم برای این میشه از ایرانسل به 195 شکایت کرد؟ 2تا بسته 42 هزار تومنی روی دو تا سیمکارت دارم که عملا با این سرعت دیگه نمی تونم استفاده کنم.توی 195 نمی شه به خاطر آنتن ندادن شکایت مطرح کرد چون اگه محلتون آنتن دهی نداره دلیلی نداره که ازشون سرویس بگیرید وزیر گفته قراره سامانه ای هم برای شکایت از عدم آنتن دهی ایجاد بشه که باید دید این اتفاق می افته یا نه الان تنها راه همینه که زنک بزنید 700 شکایت کنید به بقیه افراد محل زندگی هم بگید زنگ بزنن هرچی مقدار زنگ خور بیشتر باشه سریع تر رسیدگی می شه
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
AMIR-AIRGUNNER
30-12-2017, 22:20
هر روز صبح بین ساعت 5 تا 6 صبح می تونید بسته 1 گیگ 1 ساعته رو رایگان بگیرید بین ساعت 6 تا 7 صبح هم با قیمت 50 تمن میتونید بخرید.
این طرح ها تو نرم افزار ایرانسل من هست ؟
hassanshaikhi
30-12-2017, 22:30
این طرح ها تو نرم افزار ایرانسل من هست ؟
بله توی ایرانسل من هست قسمت "پیشنهاد های شخصی شما" اسم بسته 1گیگ برای این ساعت هست که با توجه ساعت قیمت بسته فرق داره که ساعت 5 تا 6 صبح رایگان میشه.
ShadowDragon
30-12-2017, 22:50
توی 195 نمی شه به خاطر آنتن ندادن شکایت مطرح کرد چون اگه محلتون آنتن دهی نداره دلیلی نداره که ازشون سرویس بگیرید وزیر گفته قراره سامانه ای هم برای شکایت از عدم آنتن دهی ایجاد بشه که باید دید این اتفاق می افته یا نه الان تنها راه همینه که زنک بزنید 700 شکایت کنید به بقیه افراد محل زندگی هم بگید زنگ بزنن هرچی مقدار زنگ خور بیشتر باشه سریع تر رسیدگی می شه
اول برسی کن بعد بگو نمیشع
من از همراه اول شکایت کردم، فرداش کارشناس اومد، با دستکاری انتن، کاری کرد که مشکل مکالماتم کامل حل شد
اینترنت ایرانسل از حدود ساعت 9 شب در بیشتر شهرهای لرستان قطع شده....:n09:
برای منم اصلا 4g نمیشه همش رو 3g هستش نت هم اصلا روشن نمیشه
فکر کنم دارن کرم میریزن :+
ahwazp30
31-12-2017, 00:48
اینترنت ایرانسل از حدود ساعت 9 شب در بیشتر شهرهای لرستان قطع شده....:n09:
فقط لرستان نیست سراسری هست ولی برای من نت گوشی وصله فقط td قطع شده .
تهران سمت میدان آزادی هم قطعه
فقط لرستان نیست سراسری هست ولی برای من نت گوشی وصله فقط td قطع شده .
اینجا (لرستان) فقط adsl وصله با سرعت افتضاح.
دوستانی که بسته 3 ساعته با حجم 60 گیگ دارن ولی وقتی به 45 گیگ میرسه قطع میشه:
من حدود ساعت 04:15 تا 04:30 دانلودم رو شروع میکنم. حدود ساعت 05:15 تا 05:30 هم یک بار اینترنت رو قطع میکنم و مودم رو از USB جدا میکنم و دوباره وصل میکنم. دوباره شروع به دانلود میکنم.
با این کار تونستم از 3 ساعت کامل استفاده کنم و مواقعی که سرعت خوب بوده تا 57 گیگ هم دانلود داشتم. (چند روزه این روش رو امتحان کردم، جواب داده).
در صورتی که ماه های قبل که بسته 3 ساعته رو بصورت پیوسته استفاده میکردم فقط 45 گیگ میتونستم دانلود کنم.
شما هم تست کنید شاید براتون جواب داد.
h_gh_gamkhor
31-12-2017, 17:47
دوستانی که بسته 3 ساعته با حجم 60 گیگ دارن ولی وقتی به 45 گیگ میرسه قطع میشه:
من حدود ساعت 04:15 تا 04:30 دانلودم رو شروع میکنم. حدود ساعت 05:15 تا 05:30 هم یک بار اینترنت رو قطع میکنم و مودم رو از USB جدا میکنم و دوباره وصل میکنم. دوباره شروع به دانلود میکنم.
با این کار تونستم از 3 ساعت کامل استفاده کنم و مواقعی که سرعت خوب بوده تا 57 گیگ هم دانلود داشتم. (چند روزه این روش رو امتحان کردم، جواب داده).
در صورتی که ماه های قبل که بسته 3 ساعته رو بصورت پیوسته استفاده میکردم فقط 45 گیگ میتونستم دانلود کنم.
شما هم تست کنید شاید براتون جواب داد.' قطع کانکشن ' رو تست میکنم ببینم فرجی میشه.
ShadowDragon
31-12-2017, 18:14
دوستان من از دیشب نتم مشکل داره
هنوزم تلگرامم باز نمیشه
کسی اینطوری هست؟
تهران م۵
greatpouya
31-12-2017, 18:17
هنوزم تلگرامم باز نمیشه
کسی اینطوری هست؟
تهران م۵
محدودیت شبکه های اجتماعی توسط دولت موقتی است
معاون سیاسی وزیر کشور در نشست خبری:
طبیعی است وقتی اختلالی در نظم عمومی ایجاد شود دولت به شکل مقطعی، دست به محدودیت شبکههای اجتماعی بزند/ فارس
[emoji599] larZENEGARE
dele_tanha 1
31-12-2017, 18:18
هنوزم تلگرامم باز نمیشه
کسی اینطوری هست؟
تهران م۵دوست عزیز کل ایران تلگرام و اینستاگرام فیلتر هست
الان (ساعت 6:30) تلگرام و... در لرستان شیلتر شد
ShadowDragon
31-12-2017, 18:57
خوب با قند شکن نباید باز شه؟؟
اینکه به خاطر یه سری مسایل کار نکنه قبول... مشکل من با وصل نشدنش حتی با قند شکنه
خوب با قند شکن نباید باز شه؟؟
اینکه به خاطر یه سری مسایل کار نکنه قبول... مشکل من با وصل نشدنش حتی با قند شکنه
بیشتر قندشکن ها رو تست کردم ، کلا قند شکن ها هم از کار افتادن
dele_tanha 1
31-12-2017, 19:04
بیشتر قندشکن ها رو تست کردم ، کلا قند شکن ها هم از کار افتادنسایفون کار میده. از سایفون استفاده کن
ShadowDragon
31-12-2017, 19:55
واسه من با هیچ کدوم وصل نمیشه :n28:
کار فوری هم دارم
01110362
31-12-2017, 22:30
دوستان كسي تجربه استفاده از مودم d-100 ايرانسل رو داره ؟ كاركرده شو ميخوام بخرم جاي adsl مخابرات خراب شده !
' قطع کانکشن ' رو تست میکنم ببینم فرجی میشه.
حداقل 1 ساعت از دانلود بگذره، بعد قطع و وصل کن.
چون قبلا امتحان کردم اینطور نبود که هر ساعتی قطع و وصل کنید جواب بده.
اون ساعاتی که در پست قبل گفتم رو انجام دادم و همیشه جواب داده.
h_gh_gamkhor
31-12-2017, 22:36
حداقل 1 ساعت از دانلود بگذره، بعد قطع و وصل کن.
چون قبلا امتحان کردم اینطور نبود که هر ساعتی قطع و وصل کنید جواب بده.
اون ساعاتی که در پست قبل گفتم رو انجام دادم و همیشه جواب میده.شاید بهتر باشه نزدیک به ۴۵ گیگ که دارم میشم کانکشن رو چند دقیقه قطع کنم. مثلا روی ۴۰ گیگ
چطوره ؟
دوستان كسي تجربه استفاده از مودم d-100 ايرانسل رو داره ؟ كاركرده شو ميخوام بخرم جاي adsl مخابرات خراب شده !
بيش از دو سال پيش اين مودم اشغالي كه نام بردي رو خريدم :n02:
فقط اين رو بدون كه مودم هاي ايرانسل هيچ كدوم كيفيت ندارن
من هر وقت روشنش ميكردم سردرد ميگرفتم براي همين رفتم فروختم از اين مودم هاي انلاك اصلي هواوي خريدم و ديگه اون مشكلات رو ندارم
شاید بهتر باشه نزدیک به ۴۵ گیگ که دارم میشم کانکشن رو چند دقیقه قطع کنم. مثلا روی ۴۰ گیگ
چطوره ؟
نمیدونم. باید تست کنید ببینید جواب میده یا نه.
italodance
01-01-2018, 08:49
بيش از دو سال پيش اين مودم اشغالي كه نام بردي رو خريدم :n02:
فقط اين رو بدون كه مودم هاي ايرانسل هيچ كدوم كيفيت ندارن
من هر وقت روشنش ميكردم سردرد ميگرفتم براي همين رفتم فروختم از اين مودم هاي انلاك اصلي هواوي خريدم و ديگه اون مشكلات رو ندارم
مودمهاش که کلا اشغال و دستکاری شده است کی میره اینا رو میخره
برای سرعت بالا و کیفیت بهتر باید مودهای اورجینال خارجی رو خرید
[ Ehsan ]
01-01-2018, 11:15
سلام دوستان این بسته یکساله 12 گیگ هر ماه 1گیگ شارژ میشه یا همه 12 گیگ همون اول میده؟حجم به ماه بعد منتقل میشه؟
h_gh_gamkhor
01-01-2018, 11:31
;9033409']سلام دوستان این بسته یکساله 12 گیگ هر ماه 1گیگ شارژ میشه یا همه 12 گیگ همون اول میده؟حجم به ماه بعد منتقل میشه؟حجم یکجا بهتون داده میشه. اینکه چطوری مصرفش کنی مثلا تو یک روز یا ۱۲ ماه دست خودته.
MeHrDaD-91
01-01-2018, 22:03
تو منظقه ما 4g کلا قطعه 3g هم یک سری سایت ها را باز میکنه واقعا که...
تو منظقه ما 4g کلا قطعه 3g هم یک سری سایت ها را باز میکنه واقعا که... اینترنت ملی برا همین هست دیگه دوست عزیز که بتونن در همچین مواقعی بدون اینکه زیر ساخت ( مثل بانکها و راتباط دستگاه های دولتی) از کار بیافته شیر اینترنت بین المللی رو ببندن
ShadowDragon
04-01-2018, 16:21
گول تبلیغ یک هفته نت رایگان سیم اعتباری جدید رو خوردم! که باید ۱۰ تومن خط رو شارژ کنی بعد فعال شه.....
اصل این طرح یک گیگ اینترنت رایگانه! خاک بر سرت کنن ایرانسل ، به هیچ حرفیت نمیشه اعتماد کرد
MeHrDaD-91
05-01-2018, 18:04
دوستان اینستا برا شما هم دوباره چیز شده؟
دیشب وصل شده بود دوباره امروز قطع هست!!
خدایا چ جایی گیر کردیما این عدالته؟؟؟؟؟؟
ایرانسل برای جلوگیری از وصل شدن به ف... ش..کن ها امروز پورت 443 رو بسته و باعث شده خیلی از سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از جمله google باز نشن.
porya2427
06-01-2018, 00:10
همراه اول هم همینه الان...
یسری سایتا با قند شکن اوکی میشن ولی یسری سایتا و بازی های انلاین از جمله LOL هیچ..
چندساله ایرانسل فورجی را راه انداخته اما هنوز شهرهای بزرگ پوشش کامل نداره فقط زیر دکل انتن سیگنال فوله بقیه نقاط یا یه خطه یا دو یا اصلا سیگنال نداره
dele_tanha 1
06-01-2018, 15:11
چندساله ایرانسل فورجی را راه انداخته اما هنوز شهرهای بزرگ پوشش کامل نداره فقط زیر دکل انتن سیگنال فوله بقیه نقاط یا یه خطه یا دو یا اصلا سیگنال ندارهوالا منم که دکل 130 متریمه تو خونه بزور طبقه پایین بعضی جاها انتن فورجی دارم و طبفه بالا ببن دو تا 3انتن دارم وکنار پنحره طبقه بالا فول میشه و پوشش بیرونیشم بد نیس بهتر داخله. همراه اول که 3g yl هم تو خونه انتن نداره چ برسه ب فورجی اما رایتل هم تری جی و هم فورجی انتنش کامله و همه جای خونه سرعتش خوبه و انتنش فوله
greatpouya
06-01-2018, 17:58
چندساله ایرانسل فورجی را راه انداخته اما هنوز شهرهای بزرگ پوشش کامل نداره فقط زیر دکل انتن سیگنال فوله بقیه نقاط یا یه خطه یا دو یا اصلا سیگنال ندارهمتاسفانه این مساله در مورد ایرانسل کاملا صادق است و به قدری این مسایل در مورد ایرانسل وجود دارد که واقعا آدم رو به تعجب وا میداره، مثلا برای ما ۱ ماهه دکل وصل شده ولی هنوز فعالش نکردن، خیلی کند عمل میکنه در شهر های بزرگ، همراه اول تقریبا همه جا نسل ۳ و ۴ داره
من چندبار هم پیگیر شدم حتی تکنسینش هم اومد تست سیگنال گرفت دید چقدر وضعیت سیگنال دهی افتضاح هست اما بازهم کاری نکردند اینجور که معلومه فعلا برنامه ای برای این مشکل ندارن جالب اینجاست تو سایتش منطقه ما پوشش 4G و 4.5G زده کامل هست!!!!!!!!!! اما حتی روی پشت بام هم سیگنال به زور دو خط هست
من چندبار هم پیگیر شدم حتی تکنسینش هم اومد تست سیگنال گرفت دید چقدر وضعیت سیگنال دهی افتضاح هست اما بازهم کاری نکردند اینجور که معلومه فعلا برنامه ای برای این مشکل ندارن جالب اینجاست تو سایتش منطقه ما پوشش 4G و 4.5G زده کامل هست!!!!!!!!!! اما حتی روی پشت بام هم سیگنال به زور دو خط هست
من دو ساله از فورجی استفاده می کنم و سرعتم تا اواخر شهریور امسال خیلی خوب بود اما از اون موقع نمیدونم چه اتفاقی افتاد که که از ساعت 10 صبح تا آخرای شب سرعت فورجی به شدت پایین می یاد اما در عوض سرعت تری جی عالی هستش. اینجا همه میگفتن به رگلاتوری شکایت کردن اما ندیدم هیچ کس نتیجه ای بگیره.
mehran0805
07-01-2018, 12:38
واقعا همینطوره با اینکه توسعه اش کند هست ولی کیفیت خوبی داره منطقه ما هم یک ماهه دکل نصب کردن هنوز فعال نکردن جالبه الان چهار روزه کلا انتن هم قطع شده میزنه تماس اظطراری ولی اینترنت نسل دومش وصله ن تماس نه پیامک هیچی نداره نه تریجی فورجی
miss_ava7
07-01-2018, 23:57
من گاهی وقتها با اَپِ لنزِ ایرانسل برنامه های تلویزیون رو می بینم. امروز مجبور شدم کانال تماشا رو که توی اپ، دیگه رایگان نیست و روزی ۱۰۰ تومن باید برای دیدنش پرداخت کرد رو فعال کنم. با این قصد که امروز کارم راه بیفته و بتونم یه برنامه ای رو ببینم.
مشکلی که برام پیش اومده اینه که بعد از فعالسازی برام مسیج اومد که این تمدید خودکار هست و ظاهرا هر روز میخاد تمدید شه! هیچ کدی هم هم برای لغو تمدید خودکار چه توی مسیج چه توی تنظیمات اپ نبود.
کسی میدونه چه طور باید لغوش کنم؟
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
ShadowDragon
08-01-2018, 16:02
من گاهی وقتها با اَپِ لنزِ ایرانسل برنامه های تلویزیون رو می بینم. امروز مجبور شدم کانال تماشا رو که توی اپ، دیگه رایگان نیست و روزی ۱۰۰ تومن باید برای دیدنش پرداخت کرد رو فعال کنم. با این قصد که امروز کارم راه بیفته و بتونم یه برنامه ای رو ببینم.
مشکلی که برام پیش اومده اینه که بعد از فعالسازی برام مسیج اومد که این تمدید خودکار هست و ظاهرا هر روز میخاد تمدید شه! هیچ کدی هم هم برای لغو تمدید خودکار چه توی مسیج چه توی تنظیمات اپ نبود.
کسی میدونه چه طور باید لغوش کنم؟
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
بزنگ ۷۰۰
به ما هم خبر بده!
من دو تا خط روشن دارم امروز به هر دو تاش پیام اومده که مشترک گرامی اگر 90 روز با سیم کارت خود اقدام به برقراری تماس یا ارسال پیامک و اتصال به اینترنت نداشته باشید خطتون سلب امتیاز میشه
من دو تا سیم کارت دارم که بیرون گوشی هستن و خاموشن و یادم نیست اخرین بار کی ازشون استفاده کردم
نزنن اونا رو سلب مالکیت کنن؟
منظورشون در این پیامک فقط روشن بودن سیم داخل گوشی هست یا باید حتما به جایی هم زنگ بزنیم و اس ام اس بدیم باهاش؟
MMDFullHD
10-01-2018, 20:26
من دو تا خط روشن دارم امروز به هر دو تاش پیام اومده که مشترک گرامی اگر 90 روز با سیم کارت خود اقدام به برقراری تماس یا ارسال پیامک و اتصال به اینترنت نداشته باشید خطتون سلب امتیاز میشه
من دو تا سیم کارت دارم که بیرون گوشی هستن و خاموشن و یادم نیست اخرین بار کی ازشون استفاده کردم
نزنن اونا رو سلب مالکیت کنن؟
منظورشون در این پیامک فقط روشن بودن سیم داخل گوشی هست یا باید حتما به جایی هم زنگ بزنیم و اس ام اس بدیم باهاش؟
داخل گوشی باید باشه و یه تماس یه دیقه الکی بذارید یعنی کاری کنید از شارژی که دارید کم بشه یه ذره تا فعال بمونه
بعد بذارید تا ۸۰ روز بیخیالش باشید
برای اینکه خط سلب مالکیت نشه فقط لازم نیست که ازش تماس بگیرید به شما زنگ هم بزنن و شما جواب بدید هم خط تا سه ماه سلب مالکیت نمی شه البته من خط داشتم 10 ماه اصلا کار نکرده و داخل گوشی نرفته و سلب مالکیت هم نشده
andriy70
13-01-2018, 12:07
چندساله ایرانسل فورجی را راه انداخته اما هنوز شهرهای بزرگ پوشش کامل نداره فقط زیر دکل انتن سیگنال فوله بقیه نقاط یا یه خطه یا دو یا اصلا سیگنال نداره
دلیلش اینه که ایرانسل دکل هاش با فواصل زیاد زده و طوری تنظیمش کرده که تا فواصل زیاد آنتن بده ولی قدرت سیگنالش پایینه، واسه همین میبینی آنتن داری ولی اینترنت سرعتش پایینه یا تماس ها قطع و وصلی داره.
تو مشهد هم وضعیت همینه. کل خیابونی که ما توش هستیم مشکل اینترنت داره، 4، 5 ماهه دارم پیگیری می کنم، چند وقت پیشم به 195 شکایت کردم آخرشم هیچی. جالبه یه خط آنتن 4جی میداد که با سرعت داغون استفاده می کردم، چند روزه همون یک خطم رفته کلا 4جی قطع شده. 3جی ایرانسل هم که کلا دکوریه، آنتن کامله ولی هیچی باز نمی کنه. یه بسته ایرانسل دارم تموم بشه سیمکارتش میندازم سطل آشغال. ایرانسل فقط کارش تبلیعاته، شکایتم بکنی فقط بلدن زنگ بزنن بهت حرف مفت بزنن ولی در عمل هیچکار نمی کنن.
دلیلش اینه که ایرانسل دکل هاش با فواصل زیاد زده و طوری تنظیمش کرده که تا فواصل زیاد آنتن بده ولی قدرت سیگنالش پایینه، واسه همین میبینی آنتن داری ولی اینترنت سرعتش پایینه یا تماس ها قطع و وصلی داره.
تو مشهد هم وضعیت همینه. کل خیابونی که ما توش هستیم مشکل اینترنت داره، 4، 5 ماهه دارم پیگیری می کنم، چند وقت پیشم به 195 شکایت کردم آخرشم هیچی. جالبه یه خط آنتن 4جی میداد که با سرعت داغون استفاده می کردم، چند روزه همون یک خطم رفته کلا 4جی قطع شده. 3جی ایرانسل هم که کلا دکوریه، آنتن کامله ولی هیچی باز نمی کنه. یه بسته ایرانسل دارم تموم بشه سیمکارتش میندازم سطل آشغال. ایرانسل فقط کارش تبلیعاته، شکایتم بکنی فقط بلدن زنگ بزنن بهت حرف مفت بزنن ولی در عمل هیچکار نمی کنن.
منم چند مدت پیش تو 195 بخاطر وضعیت انتن دهی هم سرعت پایین شکایت کردم اما 195 شکایت مربوط به سرعت را قبول نکرد و گفت فورجی تا سرعت 2 مگ قابل قبول هست و شکایت را کنسل کرد اما گفتند شکایت مربوط به پوشش ضعیف را پیگیری میکنن سه بار کارشناس ایرانسل اومد با لپتاب و مودمش وضعیت انتن دهی را تست و گفت خیلی افتضاح هست پیگیری میکنیم مشکل برطرف بشه چون طبق نقشه پوشش ایرانسل این منطقه 4g و 4.5g پوشش باید کامل باشه امروز هم از ایرانسل بهم زنگ زد و گفت مشکل انتن دهی حل شده یا هنوز مشکل دارید:n04: منم گفتم مگه خودبخود هم مشکل حل بشه طرف خندش گرفت گفت دوباره پیگیری میکنم
در کل بعید میدونم کاری انجام بدند فقط بلدن تبلیغ کنن که فورجی را انداختیم اما اینجا که مرکز یه کلان شهر هست هنوز انتن دهی کامل نداره و یه خط سیگنال داره اونهم ثابت نیست هی میره رو 3g و 2g سوییچ میشه:n34:
منم چند مدت پیش تو 195 بخاطر وضعیت انتن دهی هم سرعت پایین شکایت کردم اما 195 شکایت مربوط به سرعت را قبول نکرد و گفت فورجی تا سرعت 2 مگ قابل قبول هست و شکایت را کنسل کرد اما گفتند شکایت مربوط به پوشش ضعیف را پیگیری میکنن سه بار کارشناس ایرانسل اومد با لپتاب و مودمش وضعیت انتن دهی را تست و گفت خیلی افتضاح هست پیگیری میکنیم مشکل برطرف بشه چون طبق نقشه پوشش ایرانسل این منطقه 4g و 4.5g پوشش باید کامل باشه امروز هم از ایرانسل بهم زنگ زد و گفت مشکل انتن دهی حل شده یا هنوز مشکل دارید:n04: منم گفتم مگه خودبخود هم مشکل حل بشه طرف خندش گرفت گفت دوباره پیگیری میکنم
در کل بعید میدونم کاری انجام بدند فقط بلدن تبلیغ کنن که فورجی را انداختیم اما اینجا که مرکز یه کلان شهر هست هنوز انتن دهی کامل نداره و یه خط سیگنال داره اونهم ثابت نیست هی میره رو 3g و 2g سوییچ میشه:n34:
در کل بعید میدونم کاری انجام بدند فقط بلدن تبلیغ کنن که فورجی را انداختیم اما اینجا که مرکز یه کلان شهر هست هنوز انتن دهی کامل نداره و یه خط سیگنال داره اونهم ثابت نیست هی میره رو 3g و 2g سوییچ میشه:n34:من خونمون کلا اینترنت که بماند آنتن هم نمی داد یک سال نیم هی زنگ زدم فقط ماهی یه بار زنگ می زدن می گفتن درست شد منم می گفتم مگه خود به خود درست می شه بعد کاری نمی کردند هی دوباره زنگ می زدم الان بعد از یه سال نیم یه هفته است که آنتن دهی خوب شده و راحت می شه زنگ زد و پیامک داد اما از اینترنت خبری نیست ولی حداقل تماس می شه گرفت درحالی که تو نقشه پوشش نسل چهارم بود ولی درکل همین که بشه زنگ زد کافی واسه اینترنت از همون adsl استفاده می کنم فقط خدا کنه دوباره خرابش نکنن شش ماه پیشم یه بار یه هفته خوب شد دوباره خراب شد
dele_tanha 1
14-01-2018, 00:03
سلام دوستان لطفا بگید قسمت هایی که رو عکس مشخص کردم تجهیزات چی هست؟
هم اونی که خط قرمز دورشه و هم اونی که خط ابی دورشه. مرسی منظورم اینه برای فورجی هس یا تی دی ال تی ای و..
sasan.69
14-01-2018, 14:29
رفقا برنامه اندرویدی هست که نشون بده به کدوم باند وصل هستیم؟
dele_tanha 1
14-01-2018, 14:35
رفقا برنامه اندرویدی هست که نشون بده به کدوم باند وصل هستیم؟نرم افزار LTE Discovery از گوگل پلی دان کن
MMDFullHD
14-01-2018, 14:38
سلام دوستان لطفا بگید قسمت هایی که رو عکس مشخص کردم تجهیزات چی هست؟
هم اونی که خط قرمز دورشه و هم اونی که خط ابی دورشه. مرسی منظورم اینه برای فورجی هس یا تی دی ال تی ای و..
قرمز تجهیزات TD-LTE هست اگ اشتباه نکنم مبین نت هست
ابی هم سکتور 3G 4G رایتل هست اگه باز اشتباه نکنم در غیر اینصورت باید کلا ایرانسل باشه
بقیه دایره شکل ها هم لینک هستن
dele_tanha 1
14-01-2018, 14:41
قرمز تجهیزات TD-LTE هست اگ اشتباه نکنم مبین نت هست
ابی هم سکتور 3G 4G رایتل هست اگه باز اشتباه نکنم در غیر اینصورت باید کلا ایرانسل باشه
بقیه دایره شکل ها هم لینک هستنمرسی. یعنی رو این دکل همراه و ایرانسل چیزی نزاشتن درسته؟ و فقط مال مبین نت و رایتله؟
مرسی. یعنی رو این دکل همراه و ایرانسل چیزی نزاشتن درسته؟ و فقط مال مبین نت و رایتله؟
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkبله من هم فکر می کنم مال رایتل و مبین نت هست همون طور که دوستمون گفتن ولی بهترین راه چک کردن سیگنال هست برای مشخص شدن دقیق
dele_tanha 1
14-01-2018, 15:20
بله من هم فکر می کنم مال رایتل و مبین نت هست همون طور که دوستمون گفتن ولی بهترین راه چک کردن سیگنال هست برای مشخص شدن دقیق
Sent from my SM-J710F using Tapatalkراستش رایتل هم تری جی و هم فورجی انتنش داخل خونمون همه جا فوله. دکله 200 متری خونمونه.ولی ایرانسل انتن فورجیش ضعیفه تو خونه و همراه. پس احتمال خیلی زیاد همون رایتله. اون بالایی ها هم همین دو هفته پیش نصب کردن پس درسته مال مبین نت هس چون مبین نت تازه شروع کرده به پیاده سازی td lte
sasan.69
14-01-2018, 15:37
نرم افزار LTE Discovery از گوگل پلی دان کن
ممنونم
مودم ۸۳۷۲ هواوی دارم میشه از تنظیماتش رو باند هفت گذاشت که مودم هم رو همین فیکس بشه؟ چون این برنامه رو نصب کردم وای فای مودم رو نمیشناسه
alirezaveis
14-01-2018, 19:47
ممنونم
مودم ۸۳۷۲ هواوی دارم میشه از تنظیماتش رو باند هفت گذاشت که مودم هم رو همین فیکس بشه؟ چون این برنامه رو نصب کردم وای فای مودم رو نمیشناسه
از LTEWatch استفاده کن. رو هر باندی که بخوای میتونی فیکس کنی
matr!x_2008
14-01-2018, 19:56
چرا انقد نت فورجی داغون شده..سرعت خیلی کم شده
dele_tanha 1
14-01-2018, 20:01
چرا انقد نت فورجی داغون شده..سرعت خیلی کم شدهمشترکان فورجی زیاد شدن الان مشترکای 4g+ کم هستن و چون تو فورجی پلاس از تجمیع دو یا چند فرکانس استفاده میکنه سرعتش دو سه برابر فور جی هس.گوشیهای دارایcat6 به بالا میتونن از فورجی پلاس یا 4.5g استفاده کنن.البته برای من فورجی ایرانسل تا 50 مگابیت و همراه هم تا 30 مگابیت میرسه سرعتشون.
نرم افزار LTE Discovery از گوگل پلی دان کن
برای پی سی چطور ؟ نرم افزار هس؟
andriy70
15-01-2018, 23:09
از LTEWatch استفاده کن. رو هر باندی که بخوای میتونی فیکس کنی
می تونی توضیح بدی باندها چه فرقی می کنه، یعنی میشه خودم تنظیم کنم تا سرعتم بره بالا یا هر آنتنی یک باند مشخص داره واسه خودش
Electronic-Arts
16-01-2018, 06:00
ایرانسل داره حوصله من رو سر میبره دو شبه یه فایل رو 4 بار دانلود کردم تا درست دانلود شد حتی تو استیم هم آخر دانلود بازی میگه files are corrupted اینو فقط با وی پی ان میشه حل کرد ؟
h_gh_gamkhor
16-01-2018, 11:47
ایرانسل داره حوصله من رو سر میبره دو شبه یه فایل رو 4 بار دانلود کردم تا درست دانلود شد حتی تو استیم هم آخر دانلود بازی میگه files are corrupted اینو فقط با وی پی ان میشه حل کرد ؟سر همین قضیه ایرانسل ۱۳۰ گیگ کرد تو پاچم.
۲ بار کال او دیوتی گرفتم. هر بار ۶۴ گیگ. هر دو بار هم فایل نصب خراب بود!
alirezaveis
16-01-2018, 11:59
می تونی توضیح بدی باندها چه فرقی می کنه، یعنی میشه خودم تنظیم کنم تا سرعتم بره بالا یا هر آنتنی یک باند مشخص داره واسه خودش
کلا اپراتورهای موبایل تو ایران واسه سرویس 4g از دو باند 1800 و 2600 استفاده میکنن. تو بعضی مناطق سرعت این دو باند با هم فرق میکنه. شما باید تست کنی ببینی رو کدوم باند سرعت بهتری میگیری. رو همون باند فیکس کن.
italodance
16-01-2018, 12:30
ایرانسل داره حوصله من رو سر میبره دو شبه یه فایل رو 4 بار دانلود کردم تا درست دانلود شد حتی تو استیم هم آخر دانلود بازی میگه files are corrupted اینو فقط با وی پی ان میشه حل کرد ؟
بله فقط پرو - ک - سی نه وی پی ان
ایرانسل متاسفانه نسبت یوزر به زیرساختش داره بیشتر میشه و کیفیتش پایین میاد
این مشکل رو منم داشتم
باید به ایرانسل گزارش کرد
h_gh_gamkhor
17-01-2018, 13:27
بله فقط پرو - ک - سی نه وی پی اناطلاع داری چرا این اتفاق از طرف ایرانسل می افته ؟
italodance
17-01-2018, 13:38
اطلاع داری چرا این اتفاق از طرف ایرانسل می افته ؟
مشکلات DNS داره
h_gh_gamkhor
17-01-2018, 13:44
مشکلات DNS دارهبرای رفع این مشکل پرا_ک-سی رو باید توی دانلود منیجر تعریف کنیم ؟
italodance
17-01-2018, 14:35
برای رفع این مشکل پرا_ک-سی رو باید توی دانلود منیجر تعریف کنیم ؟
1 یا تو روتر
2 یا تو دستگاه استفاده تلفن تبلت و..
3 یا تو مرورگر
4 و یا تو خود دانلود منیجر
همه حالات امکان پذیره :n18:
andriy70
18-01-2018, 04:53
کلا اپراتورهای موبایل تو ایران واسه سرویس 4g از دو باند 1800 و 2600 استفاده میکنن. تو بعضی مناطق سرعت این دو باند با هم فرق میکنه. شما باید تست کنی ببینی رو کدوم باند سرعت بهتری میگیری. رو همون باند فیکس کن.
آها خب توی گوشی اندروید تنظیمات مشخص کردن باندش کجاست؟
andriy70
18-01-2018, 04:59
آها خب توی گوشی اندروید تنظیمات مشخص کردن باندش کجاست؟
andriy70
18-01-2018, 05:13
بالاخره یک کارشناس فرستادن دقیقا ۵ ساعت داشت تو خونه تست میگرفت ، از تهران هم بهش زنگ میزدن،طبق گفته خودش، تست ها رو میفرستاد به تهران، اونا تنظیمات آنتن دکل تغییر میدادن تا ببینن درست میشه یا نه. جالبه آدرس دکل ازش پرسیدم حدود ۴, ۵ کیلومتر با خونم فاصله داره، نمیدونم چطوری با تنظیم کردن وقتی دکل انقدر فاصله داره میشه مشکل حل کرد؟!! آخرشم کارشناس گفت این درست نمیشه نیاز به پیگیری های بیشتر داره. الانم چند روزه که دیگه خبری نیست ازشون. طرف میگفت تازه اگه تصمیم بگیرن دکل بزنن کلی طول میکشه تا جا پیدا کنن، مث اینکه شهرداری دیگه اجازه نمیده روی ساختمون ها دکل نصب کنن باید مستقیما از خود شهرداری مجوز بگیرن یه محل مشخص بشه شهرداری پول میگیره بابت این کارا.
ShadowDragon
18-01-2018, 11:37
بالاخره یک کارشناس فرستادن دقیقا ۵ ساعت داشت تو خونه تست میگرفت ، از تهران هم بهش زنگ میزدن،طبق گفته خودش، تست ها رو میفرستاد به تهران، اونا تنظیمات آنتن دکل تغییر میدادن تا ببینن درست میشه یا نه. جالبه آدرس دکل ازش پرسیدم حدود ۴, ۵ کیلومتر با خونم فاصله داره، نمیدونم چطوری با تنظیم کردن وقتی دکل انقدر فاصله داره میشه مشکل حل کرد؟!! آخرشم کارشناس گفت این درست نمیشه نیاز به پیگیری های بیشتر داره. الانم چند روزه که دیگه خبری نیست ازشون. طرف میگفت تازه اگه تصمیم بگیرن دکل بزنن کلی طول میکشه تا جا پیدا کنن، مث اینکه شهرداری دیگه اجازه نمیده روی ساختمون ها دکل نصب کنن باید مستقیما از خود شهرداری مجوز بگیرن یه محل مشخص بشه شهرداری پول میگیره بابت این کارا.
دقیقا همین داستان رو با همراه اول داشتم و اخرش هیچ!!
ایرانسل از وقتی شد ipv6 این قصایا شروع شد
مشکلات dns ش تمومی نداره کسی به عیر dns google استفاده میکنه؟
سرعتام اومده پایین
matr!x_2008
18-01-2018, 13:38
خیلیی اوضاع پیج باز کردن ایرنسل ظعیفه...روی فورجی که سایت اصن باز نمیکنه امروز..روی تریجی هم همچین تعریفی نداره:n37:
Electronic-Arts
18-01-2018, 19:28
به سلامتی دوستان و لطف و مرحمت جکومت اسلامی امروز Twitch.Tv هم فیلتر شد زیرا به دلیل این که
چشم روشنی مردم غیور ایران
عربستان آدم شد
alinice321
18-01-2018, 19:56
به سلامتی دوستان و لطف و مرحمت جکومت اسلامی امروز Twitch.Tv هم فیلتر شد زیرا به دلیل این که
عربستان آدم شد
درود
هم رو ایرانسل و هم رو شاتل که الان زدم مشکلی نداشت و براحتی پخش میکرد!
Electronic-Arts
18-01-2018, 20:05
درود
تبریز و مشهد فیلتره همه ISP ها
iman2919
18-01-2018, 20:20
عربستان آدم شد
درود
تبریز و مشهد فیلتره همه ISP ها
الان تست کردم فیلتر شده! البته من تا حالا از این سایت استفاده نکردم و نمیدونم چی سایتی بوده:n31:
dele_tanha 1
18-01-2018, 20:29
سلام دوستان تفاوت بین 20و15و10و5مگاهرتز در باند 2600 و 1800 فورجی در چه چیزی هست؟
MMDFullHD
18-01-2018, 20:58
سلام دوستان تفاوت بین 20و15و10و5مگاهرتز در باند 2600 و 1800 فورجی در چه چیزی هست؟
در پهنای باند و سرعت اینترنت
تبریز و مشهد فیلتره همه ISP هابا رایتل باز میشه مشهد
MeHrDaD-91
18-01-2018, 21:22
دوستان DNS خوب برا ایرانسل چی هست؟
واقعا سرعت لود کردن سایت تو ایرانسل به شدت ضعیفه.
Electronic-Arts
18-01-2018, 21:53
الان تست کردم فیلتر شده! البته من تا حالا از این سایت استفاده نکردم و نمیدونم چی سایتی بوده:n31:
الان فیلترش رفع شد بعد از این که صدای همه دراومد تو اینستاگرام
سایتی هست که توش هرچی بخوای استریم میکنی
Pooya Rezaie
19-01-2018, 01:01
دوستان از وضع اینترنت گزارش بدید. شیراز افتضاح هست. هم ADSL هم WIRELESS و هم 4G .
پینگ گوگل کلا تایم اوت هست شاید 5-6 تا در میون یه پینگ بده. از همه جالب تر ایرانسل هست. روی 4جی سرعت 50-100 کیلوبایت هست. سایت خود ایرانسل هم باز نمیشه. نیم ساعت هست پشتیبانی انلاین ایرانسل هر چی رفرش میکنم پیج باز نمیشه:n34::n34:
greatpouya
20-01-2018, 12:18
ایرانسل هنوز بعضی جاها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dele_tanha 1
20-01-2018, 12:51
ایرانسل هنوز بعضی جاها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalkسلام دوست عزیز منطقه ما ایرانسل هم باند 3وهم7رو 15مگاهرتز هستن. باند 3دیروز از10 شد15. اسم این نرم افزار چیه؟
greatpouya
20-01-2018, 13:14
سلام دوست عزیز منطقه ما ایرانسل هم باند 3وهم7رو 15مگاهرتز هستن. باند 3دیروز از10 شد15. اسم این نرم افزار چیه؟
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkنرم افزار سامسونگ هست
کد
*#0011#
دوستان DNS خوب برا ایرانسل چی هست؟
واقعا سرعت لود کردن سایت تو ایرانسل به شدت ضعیفه.
Dns Jumper
DNS Benchmark
ChrisPC DNS Switch Pro
از این نرم افزارها استفاده کن
01110362
21-01-2018, 12:54
دوستان ايرانسل هم طرح اينترنت شبانه نامحدود داره مثل همراه اول ؟
يا مثلا شبانه ٢-٧ صبح بشه خريد ؟
italodance
21-01-2018, 13:08
دوستان ايرانسل هم طرح اينترنت شبانه نامحدود داره مثل همراه اول ؟
يا مثلا شبانه ٢-٧ صبح بشه خريد ؟
بلی
داره 2 تا 8
ساعتی : 1 و 2 و 3 ساعته :n17:
01110362
21-01-2018, 13:15
بلی
داره 2 تا 8
ساعتی : 1 و 2 و 3 ساعته :n17:
مرسي چجوري ميشه خريد ؟ با كد خاصي هست ؟
تو قسمت خريد ايرانسل من پيداش نكردم !
italodance
21-01-2018, 13:50
ايرانسل من> خرید بسته>ساعتی
hassanshaikhi
21-01-2018, 15:37
فقط واسه سیمکارت اعتباری هست.
احتمالا سیمکارتتون دائمی هست که براتون وجود نداره
01110362
21-01-2018, 21:45
فقط واسه سیمکارت اعتباری هست.
احتمالا سیمکارتتون دائمی هست که براتون وجود نداره
درسته ، سيم كارت دائمي دارم. حالا چه فرقي داره برا جفتشون ميذلشتن ديگه عجبا[emoji28] حالا بجاي اينكه يه مزيت باشه برا سيم دايمي برا سيم اعتباري گذاشتن اين طرح رو [emoji18][emoji56]
hassanshaikhi
21-01-2018, 22:20
درسته ، سيم كارت دائمي دارم. حالا چه فرقي داره برا جفتشون ميذلشتن ديگه عجبا[emoji28] حالا بجاي اينكه يه مزيت باشه برا سيم دايمي برا سيم اعتباري گذاشتن اين طرح رو [emoji18][emoji56]
خوب این سیاستشون هست که واسه هر دو سیمکارت احساس نیاز در مشتری بوجود بیارند اگه واسه دائمی هم بود شما دیگه نیازی نداشتید پول بدید سیمکارت اعتباری بخرید که در این صورت جیب ایرانسل به خطر میفته:n02:
بعضی بسته ها برای دائمی حجمش بیشتره
مقلا بسته یک ماهه 3 گیگ برای اعتباری 13 تمن هست همین بسته برای دائمی با همین قیمت حجم 4 گیگ رو داره.
یا 1 ماهه 7 گیگ برای اعتباری 24 تمن هست برای دائمی 20 تمن
از اون طرف تنوع بسته ها برای اعتباری بیشتره
mehran0805
23-01-2018, 11:03
دوستان کسی اطلاع داره ایرانسل از باند ۹۰۰ استفاده میکنه در مناطق روستایی یا نه؟
SAeedBaa
23-01-2018, 15:44
دوستان کسی اطلاع داره ایرانسل از باند ۹۰۰ استفاده میکنه در مناطق روستایی یا نه؟
بله. استفاده میکنه.
در استان هم طی دو ماه گذشته سایت های که فقط یک rru نسل 3 داشتند و شرکت تشخیص داده، یک rru نسل 3 دیگر اضافه شده.
greatpouya
24-01-2018, 12:47
بله. استفاده میکنه.
در استان هم طی دو ماه گذشته سایت های که فقط یک rru نسل 3 داشتند و شرکت تشخیص داده، یک rru نسل 3 دیگر اضافه شده.کاش تهران هم راه میانداخت[emoji24][emoji24][emoji24]
hamed m2m
25-01-2018, 21:58
سرعت ایرانسل افتضاح شده تو اهواز
دانلود رو 2مگ بود الان به زور 700میشه
شماها خوبه سرعتتون؟
فقط عدد دانلود منیجر ملاکه ها
با اسپید تست همه پرسرعتن
dele_tanha 1
25-01-2018, 22:06
شماها خوبه سرعتتون؟
با اسپید تست همه پرسرعتنمن تو بوشهر با ایرانسل فورجی معمولی سرعتم تا6 مگابایت میره. همین صبح تست کردم
saadat68
25-01-2018, 23:11
مروز صبح ایرانسل سر من کلاه گذاشت
بسته اینترنت در حال اتمام بود از طریق اپلیکیشن ایرانسل من بسته 5 گیگ ده هزار تومن ویژه دهه فجر رو خریدم تاریخ انقضا رو زده بود سیزده اسفند
بعد از خرید پیامکش اومد و تاریخ انقضا رو سیزده بهمن زده بود دوباره رفتم داخل اپلیکیشن توی حساب دیدم بله زده سیزده بهمن گفتم حتما اشتباه دیدم رفتم داخل پیشنهادات دیدم نه همون اسفنده بوده یه بار ریفرش کردم خودجوش اونم به بهمن تغییر کرد
خوشبختانه قبلش اسکرین شات گرفتم
به پشتیبانی پیام دادم اول گفت نه تاریخ انقضا همون بهمن بوده شما حواست نبوده اسکرین شاتو نشون دادم بهش گفتم دزدخونه راه انداختین ؟ به هر کی میرسم میگه ایرانسل دزده پول منو برگردونید:n02: یه شماره ارجاع داد گفت یه روز کاری صبر کنم بعد پیگیری کنم
کاری میکنن ؟ یه مقدار کمی از حجم هم استفاده کردم
01110362
26-01-2018, 08:25
مروز صبح ایرانسل سر من کلاه گذاشت
بسته اینترنت در حال اتمام بود از طریق اپلیکیشن ایرانسل من بسته 5 گیگ ده هزار تومن ویژه دهه فجر رو خریدم تاریخ انقضا رو زده بود سیزده اسفند
بعد از خرید پیامکش اومد و تاریخ انقضا رو سیزده بهمن زده بود دوباره رفتم داخل اپلیکیشن توی حساب دیدم بله زده سیزده بهمن گفتم حتما اشتباه دیدم رفتم داخل پیشنهادات دیدم نه همون اسفنده بوده یه بار ریفرش کردم خودجوش اونم به بهمن تغییر کرد
خوشبختانه قبلش اسکرین شات گرفتم
به پشتیبانی پیام دادم اول گفت نه تاریخ انقضا همون بهمن بوده شما حواست نبوده اسکرین شاتو نشون دادم بهش گفتم دزدخونه راه انداختین ؟ به هر کی میرسم میگه ایرانسل دزده پول منو برگردونید:n02: یه شماره ارجاع داد گفت یه روز کاری صبر کنم بعد پیگیری کنم
کاری میکنن ؟ یه مقدار کمی از حجم هم استفاده کردم
سلام دوست عزيز ، هممون ميدونيم كه همه اپراتورها به نحوي سر مردم بدبخت كلاه ميزارن ! به sms هاي ايرانسل اعتباري نيست ! برا من sms زده بود استفاده از سرور داخلي نيم بها و خارجي دو برابر منم دو گيگ از آپارات دانلود داشتم كه همون ٢گيگ كم كرد [emoji28] براشون اسكرين شات sms فرستادم گفتند پيگيري ميكنن از ١٢ دي تا الان [emoji109] به ١٩٥ بايد گزارش بديم هر چند بخاري ازشون بلند نميشه !!!
CAPITAN MAC
26-01-2018, 18:48
شماها خوبه سرعتتون؟
با اسپید تست همه پرسرعتن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.