ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

misam5526
13-08-2014, 20:28
من حرف شما رو خوب متوجه شدم! شما یک کشور ثروتمند دیگه ( حالا چه جهان اولی چه کشورهای نفت خیر مثل ایران) رو اسم ببرید که سرعت اینترنتشون از کشور ما کمتر یا قیمتش بالاتر باشه یا هنوز موبایلشون نسل 2 باشه و واسه اومدن نسل 3 انقدر ذوق داشته باشن! ققط یک کشور! میتونید از همسایه های افلیج ما توی همین خاورمیانه ی جنگ زده شروع کنید! کویت؟ امارت؟ عربستان؟ قطر؟ ترکیه؟ کدوم کشور؟
وقتی میگم مذهبی ها از نحوه ی اداره ی مملکت راضی هستن لطفا قبول کنید

دوست گرامی

اول از همه مشخصا بحث در مورد گل و بلبل نبودن عالم و آدم در برابر ایران بود در مبحث اینترنت...

اما در مورد فرمایشات شما...

1- نسل سوم خیلی وقته در کشور فعاله ولی فقط در اختیار رایتل بود که پوشش کمتر و هزینه بیشتر رو بهمراه داشت... همونطور که گفتم مشکل ماها فقیر بودن مردم (مالی) هست و گرنه در بابا همین رایتل و 3G اونایی که دارن خرج کنند این چندوقته حالش رو بردن!!

2-فراگیر نشدن نسل سوم یه سیاست بود بر اساس یه رانت... که بحثش نمیگنجه (فساد اقتصادی) و گرنه ما از لحاظ تکنولوژیک عقب مونده نبودیم ... و همین ایرانسل سالها قبل هم میتونست همین تجهیزات رو نصب کنه و شروع بکار کنه در نسل سوم!!

اینجاست که باید در نگرش خودمون به اطرافمون دقت کنیم که ما ادمها و کشوری عقب مونده نیستیم بلکه سیساستهایی وجود داره که عقب نگه داشته و در صورت تصحیح در هر زمان به سرعت جلو میریم و این به خاطر وجود پتانسیل انسانی و زیرساخت فنی هست...

3- در باب کشورهایی که می فرمایید که اگه ترکیه رو فقط انکارا و انتالیا و استانبول و ازمیر شهرهای غربی بدونید که هیچ وگرنه اول ازهمه در شهرهای شرقی دسترسی به اینترنت پرسرعت آنچنان که فکر می کنید نیست.... در ثانی درسته شرکتایی مثل ترک سل (که اسم ایرانسل برگرفته از اونه) بسیار پیشرفته هستند اما هزینه اینترنت نسل سوم در ترکیه هم بالاست و مشخص نیست چرا بعضی کاربرا فکر میکنن همه ترکیه خداقل از این نظر خیلی الان خوشبحالشونه ...

4- خجالت اوره در حای صحبت از وجود نسل چهارم در افغانستانی مکنند برخی بدون اینکه بدونن خیلی از روستاهای افغانستان پوشش همراه که هیچ حتی تلفن ثابت هم ندارن (چیزای دیگه رو نمیگم چون در این زمینست بحث) !!

amir000098
13-08-2014, 20:46
:n02::n02:
دقیقا منطقه آخر عباسی (محله ما ) پوشش نداشت که اونم امروز ردیف شد !!! پس شد 80 درصد پوشش !! ایول !! خسته نباشید :دی
یعنی تو محله ما 4G ارائه میشه ؟ :n04:
شوخی که نمیکنی؟ :دی
سرعتش تا چند مگ خواهد بود ؟

شوما هنوز حرف های من رو متوجه نشدید !! باشد که شوما هم هدایت شوید خخ :دی

دین و مذهب هیچ ربطی یه این نداره که ما باید از نظر زیر ساخت های ارتباطی و خیلی چیز تو دنیا عقب باشیم!!!

ای بدم میاد از این حرف های خاله زنکی !!!
این جور چیزا رو وقتی میشنوم کفرم بالا میاد و دلم میخواد همچین اشغالایی رو بگیرم خفه کنم!!!

خخخ
دهنت سعید !! :دی
یاد همون عکسی شدم که خودم بهت انداختم :دی
فکرشو بکن !! فردا 4G :دی
البته من گوشیم 4G ساپورت نیس ولی تا صبح نشده 5-6 تا جور میکنم ا:دی
حالا بذار ببینیم این دکل ما کی فعال میشه نتش!!!
نقشه ها براش دارم !!! الکی نیس که هر 2 تا ADSL رو جمع آوری زدم :دی
مش حسین نمیدونم چرا تو همش با سر میفتی ظرف عسل...:n13:
بیا یه دستی هم به سر ما بکش... شاید یه فرجی شد...:n28:

امضاء امیر شــــــــوتلی...:n09:

:n22:

khoodet
13-08-2014, 20:49
به عنوان جمله آخر :

این مذهبی هایی که شوما میگی همونایین که به اسم اسلام دوس دارن از مردم سواری بگیرن و هر وقت منافع خودشون به خطر افتاد خودشون رو تو سایه اسلام قایم کنن و ملت زود باور هم همه تقصیر ها رو سر اسلام خورد میکنن در حالی که اگر اسلام به معنای واقعی اجرا بشه وضعیت 180 درجه برعکس وضعیت فعلی خواهد بود تو اکثر زمینه ها
ای گل گفتی دلم نیومد فقط دکمه تشکر بزنم
والله بالله تالله این کارای که اینا میکنن هیچ ربطی به دین نداره کجا دین اومده اینترنت 25 برابر گرونتر بفروش کجای دین اومده اینقدر مردم تحقیر کن که حسرت کشور های کافر بخوره
به قول ایشون فقط یک عده آدم مزخرف میخوان به نام دین سوار مردم بشن والا هیچ فرقی با این آدم هایی که توی کره شمالی و چین و.... مسوول هستن ندارن فقط دیدن تو ایزان به اسم دین میتونن همون کارای اونا انجام بدن گفتن به اسم دین وارد بشیم

and-roid2
13-08-2014, 20:52
:n02::n02:
دقیقا منطقه آخر عباسی (محله ما ) پوشش نداشت که اونم امروز ردیف شد !!! پس شد 80 درصد پوشش !! ایول !! خسته نباشید :دی
یعنی تو محله ما 4G ارائه میشه ؟ :n04:
شوخی که نمیکنی؟ :دی
سرعتش تا چند مگ خواهد بود ؟
فکرشو بکن !! فردا 4G :دی
البته من گوشیم 4G ساپورت نیس ولی تا صبح نشده 5-6 تا جور میکنم :دی
حالا بذار ببینیم این دکل ما کی فعال میشه نتش!!!
نقشه ها براش دارم !!! الکی نیس که هر 2 تا ADSL رو جمع آوری زدم :دی

فردا مش حسین با 4G میاد اینجا تست فوق پرسرعت میزاره میزاره... و BTS منطقشون رو درو میکنه!:n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

993
13-08-2014, 21:07
نه دیگه متوجه نشدی !!
اولا اینکه شما میای کشور ها رو برای جلو عقبی از نظر اینترنت مقایسه میکنی ولی بعدش کلی میای میگی که ما کلا عقبیم !!

منی که خودم ذوق زدم شاید شما فکر کنی برای نسل 3 باشه ولی ذوق من برا یه چیز دیگه است که دوستان من بهتر اطلاع دارن :دی
کویت ؟ امارات و عربستان و قطر و ترکیه کدوم یکی جنگ زده اس؟؟
عربها که کلا حسابشون جداشت و انقدر تا خرخه پول خردن که از سر بیکاری زدن به فاز پیشرفت :دی
ولی خوب ترکیه هم هستش و از نطر اینترنت و زیر ساخت های ارتباطی خیلی از ما جلوتره و من هم که گفتم فکر نکنید همه جا گل و بلبل هستش کلی گفتم و از نطر خیلی چیز های دیگه از ما عقب تره و من دوس ندارم که بحث رو باز کنم !!
در ضمن با جمله آخر شما خیلی مخالفم که مذهبی ها موافق این وضعن!!
مگه مذهبی ها آدم نیستن ؟ اونایی که شوما میگی با این وضع موافقن یه عده هستن که الان تو تلوزیون جنگ راه انداختن آی ملت اسلام در خطره !!

به عنوان جمله آخر :

این مذهبی هایی که شوما میگی همونایین که به اسم اسلام دوس دارن از مردم سواری بگیرن و هر وقت منافع خودشون به خطر افتاد خودشون رو تو سایه اسلام قایم کنن و ملت زود باور هم همه تقصیر ها رو سر اسلام خورد میکنن در حالی که اگر اسلام به معنای واقعی اجرا بشه وضعیت 180 درجه برعکس وضعیت فعلی خواهد بود تو اکثر زمینه ها

دوست گرامی

اول از همه مشخصا بحث در مورد گل و بلبل نبودن عالم و آدم در برابر ایران بود در مبحث اینترنت...

اما در مورد فرمایشات شما...

1- نسل سوم خیلی وقته در کشور فعاله ولی فقط در اختیار رایتل بود که پوشش کمتر و هزینه بیشتر رو بهمراه داشت... همونطور که گفتم مشکل ماها فقیر بودن مردم (مالی) هست و گرنه در بابا همین رایتل و 3G اونایی که دارن خرج کنند این چندوقته حالش رو بردن!!

2-فراگیر نشدن نسل سوم یه سیاست بود بر اساس یه رانت... که بحثش نمیگنجه (فساد اقتصادی) و گرنه ما از لحاظ تکنولوژیک عقب مونده نبودیم ... و همین ایرانسل سالها قبل هم میتونست همین تجهیزات رو نصب کنه و شروع بکار کنه در نسل سوم!!

اینجاست که باید در نگرش خودمون به اطرافمون دقت کنیم که ما ادمها و کشوری عقب مونده نیستیم بلکه سیساستهایی وجود داره که عقب نگه داشته و در صورت تصحیح در هر زمان به سرعت جلو میریم و این به خاطر وجود پتانسیل انسانی و زیرساخت فنی هست...

3- در باب کشورهایی که می فرمایید که اگه ترکیه رو فقط انکارا و انتالیا و استانبول و ازمیر شهرهای غربی بدونید که هیچ وگرنه اول ازهمه در شهرهای شرقی دسترسی به اینترنت پرسرعت آنچنان که فکر می کنید نیست.... در ثانی درسته شرکتایی مثل ترک سل (که اسم ایرانسل برگرفته از اونه) بسیار پیشرفته هستند اما هزینه اینترنت نسل سوم در ترکیه هم بالاست و مشخص نیست چرا بعضی کاربرا فکر میکنن همه ترکیه خداقل از این نظر خیلی الان خوشبحالشونه ...

4- خجالت اوره در حای صحبت از وجود نسل چهارم در افغانستانی مکنند برخی بدون اینکه بدونن خیلی از روستاهای افغانستان پوشش همراه که هیچ حتی تلفن ثابت هم ندارن (چیزای دیگه رو نمیگم چون در این زمینست بحث) !!

خب اول از ترکیه شروع میکنیم
شما که رایتل رو مظهر نماد و پیشرفت میدونید با کمترین مشترک و کمترین پوشش بهتره یه مقایسه با ترکیه و ترکسل بکنید که از سال 2009 نسل سوم رو ارائه کرد! یعنی 5 سال قبل!!! 5 سال!
قیمت نسل سوم و چهارم همه جای دنیا زیاده ولی در مقایسه با سایر کشورها قیمتها توی ایران نسبت به درآمد خیلیییی بیشتر از همه جای دنیاس
اگه در مورد عقب افتادگی باشه (که بحث ما نیست) توی هر زمینه ای که بخواید میتونم با منبع براتون اثبات کنم که کشور ثروتمند و نفت خیز ایران خیلی عقب افتاده تر از سایر کشورهای هم سطح خودشه! از سرانه داخلی و تولید و ارزش پول ملی بگیرید تا هر چیزی که دوست دارید! یکی از دلایلش هم 8 سال گذشته و مذهبی های طرفدار اون آقا هستن
والله من خبر ندارم که چرا شما ذوق زده ای! ولی در مورد جنگ زدگی خوب اینم یکی از نتایج مذهب گرایی و انقلابه
واسه چی بحث عربها جداس؟ ایران از خیلی ار کشورهای عربی بیشتر صاحب نفت و گازه! میتونه ثروتمندتر از 99 درصدشون باشه! چرا بحث اونا جدا؟ اونا هم دارن از نفت و گاز پول در میارن چرا ایران در نمیاره؟ از طرفدارهای مذهبی طرفدار نحوه ی اداره ی مملکت بپرسید
در مورد جمله ی اخر هم خب حداقل معلوم کردین شما بین اون قشر از مذهبی ها نیستید

تاریخ راه اندازی رایتل رو با ترک سل و مقدار پوشش هر دو کمپانی مقایسه کنید (به علاوه ای اینکه ایران کشور به مراتب ثروتمندتری از ترکیه است!) پس مشکل رو بگردید و پیدا کنید به جای اینکه تاریخ و پوشش راه اندازی رایتل رو بخواید به عنوان سمبل پیشرفت مملکت در نظر بگیرید
رانت و هر چی که اسمش رو بذارید به نحوه ی اداره ی مملکت برمیگرده دیگه! من که به جز این حرفی نزدم! این که مملکت بد اداره میشه و پول ها هپلی میشه و فساد توشه و تکنولوژی به مشکل میخوره که حرف اصلی منه! شما هم همین رو میگید
هزینه ی نسل سه و چهار در تمام دنیا نسبت به بقیه انواع ارتباطات بیشتره ولی باید از نظر درآمد/هزینه بسنجید و ببینید که ایران تقریبا در رده ی اخر دنیاس
به جز ترکیه میتونم از بقیه کشورها و زمان راه اندازی نسل سومش هم لینک بذارم اگه با ترکیه ی فقیر و بی منابع طبیعی مشکل دارید

NaughtyCat
13-08-2014, 21:37
میون صحبتتون...

کسایی مثل من که ایفون داریم فقط علامت 3G برامون میاد.از کجا بفهمیم که از فناوری 3G استفاده میکنه یا +h, h ؟

من یه نگاه کردم مثل اینکه iPhone برای هر سه شبکه 3G, H, +H همون 3G رو نشون میده. نمیشه نوعشو فهمید مگر اینکه خودتون از سرعتش حدس بزنید!

--------

من امروز طرفای مرکز تهران بودم (میدون امام حسین). اونجا یه آنتن 3G هست. توی معدود جاهایی که پوشش شبکه 3G داشت، شبکه بین 3G و H هی عوض میشد. سرعت هم همون 1.5 تا 2 مگابیت. تو تهران هم +HSPA ندیدم هنوز. دوستانی هم که اینجا تست سرعت گذاشته بودن توشون نبود.
------------------------

صحبت از این app ـه OpenSignal شد. بی زحمت همه ی دوستان تو این تاپیک رو گوشی شون نصبش کنن! :دی

این برنامه علاوه بر امکانات دیگش که دوستان گفتن، میاد اطلاعات پوشش شبکه رو از گوشی کاربر میخونه و روی سرورهاش آپلود میکنه. اینطوری وقتی شبکه 3G ایرانسل راه افتاد میتونیم یه نقشه کامل از پوشش شبکه 3G داشته باشیم که خیلی خوبه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کافیه برنامه رو نصب کنید و اجراش کنید. خودش تو background این کار رو میکنه. توی تنظیمات هم میتونید میزان background sharing رو انتخاب کنید. خودش پیشفرض روی Minimum هستش.

---------------------

دو سه روز دیگه این بسته دیتای من تموم میشه. امیدوارم دفعه بعد که دیتا رو روشن میکنم 3G مگابیتی داشته باشیم! :n09:

steps
13-08-2014, 22:08
این دکل نزدیک به ماست که بطور کامل کچل هست و امیدی هم بهش نیست

mahdi-xbox
13-08-2014, 22:20
مشهد هنوز هیچ خبری نیست؟خخخخخخ

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

fanoostalaei
13-08-2014, 22:21
این دکل نزدیک به ماست که بطور کامل کچل هست و امیدی هم بهش نیست

این که کچل نیس!!
روش نسل 2 و وایمکس سوار هست !!
ایشالا به این زودی برای شما هم 3G وصل میشه و از بایت نت همراه خیالتون راحت میشه

misam5526
13-08-2014, 22:27
خب اول از ترکیه شروع میکنیم
شما که رایتل رو مظهر نماد و پیشرفت میدونید با کمترین مشترک و کمترین پوشش بهتره یه مقایسه با ترکیه و ترکسل بکنید که از سال 2009 نسل سوم رو ارائه کرد! یعنی 5 سال قبل!!! 5 سال!
قیمت نسل سوم و چهارم همه جای دنیا زیاده ولی در مقایسه با سایر کشورها قیمتها توی ایران نسبت به درآمد خیلیییی بیشتر از همه جای دنیاس
اگه در مورد عقب افتادگی باشه (که بحث ما نیست) توی هر زمینه ای که بخواید میتونم با منبع براتون اثبات کنم که کشور ثروتمند و نفت خیز ایران خیلی عقب افتاده تر از سایر کشورهای هم سطح خودشه! از سرانه داخلی و تولید و ارزش پول ملی بگیرید تا هر چیزی که دوست دارید! یکی از دلایلش هم 8 سال گذشته و مذهبی های طرفدار اون آقا هستن
والله من خبر ندارم که چرا شما ذوق زده ای! ولی در مورد جنگ زدگی خوب اینم یکی از نتایج مذهب گرایی و انقلابه
واسه چی بحث عربها جداس؟ ایران از خیلی ار کشورهای عربی بیشتر صاحب نفت و گازه! میتونه ثروتمندتر از 99 درصدشون باشه! چرا بحث اونا جدا؟ اونا هم دارن از نفت و گاز پول در میارن چرا ایران در نمیاره؟ از طرفدارهای مذهبی طرفدار نحوه ی اداره ی مملکت بپرسید
در مورد جمله ی اخر هم خب حداقل معلوم کردین شما بین اون قشر از مذهبی ها نیستید

تاریخ راه اندازی رایتل رو با ترک سل و مقدار پوشش هر دو کمپانی مقایسه کنید (به علاوه ای اینکه ایران کشور به مراتب ثروتمندتری از ترکیه است!) پس مشکل رو بگردید و پیدا کنید به جای اینکه تاریخ و پوشش راه اندازی رایتل رو بخواید به عنوان سمبل پیشرفت مملکت در نظر بگیرید
رانت و هر چی که اسمش رو بذارید به نحوه ی اداره ی مملکت برمیگرده دیگه! من که به جز این حرفی نزدم! این که مملکت بد اداره میشه و پول ها هپلی میشه و فساد توشه و تکنولوژی به مشکل میخوره که حرف اصلی منه! شما هم همین رو میگید
هزینه ی نسل سه و چهار در تمام دنیا نسبت به بقیه انواع ارتباطات بیشتره ولی باید از نظر درآمد/هزینه بسنجید و ببینید که ایران تقریبا در رده ی اخر دنیاس
به جز ترکیه میتونم از بقیه کشورها و زمان راه اندازی نسل سومش هم لینک بذارم اگه با ترکیه ی فقیر و بی منابع طبیعی مشکل دارید

1- بحمدلله ویکیپدیا رو ماهم سوادمون میرسه بخونیم ... ولی ایشالا قسمت شما هم بشه یک سفر واقعا به شهر زیبای وان (شرق ترکیه) برید....
هزینش زیاد نیست کمتر از 40 تومن میشه با قطار از تبریز
اینو میگم بدونید که وقتی میگم تصور شما از ترکیه چند شهرشه برای همین جاهاست که یه صفحه میخونید .... ایران هم خیلی از اطلاعاتش با واقعیاتش نمیخونه....

در مورد ترکیه هم عرض شد شرکتاش پیشرفتن ولی این به این معنا نیست مردمش الان 5 سال پیش همه به نسل سوم دسترسی داشتن!!

2- در مورد اقتصاد هم تاپیک دیگه ای بزمن تا اطلاعاتت رو ببینم در چه حده ... وگرنه اگه قصد فحاشی به این و اون (سیاستمدارا) باشه که من بحثی ندارم

3- تهمت و توهین و ادبیات نامناسب در خطاب قرار دادن به علت فقدان استدالا قوی هست که در شما پدید اومده... اگه میتونه مناسب تر بحث کن وگرنه اصلا بحثی رو شروع نکن که در اون مجبور به توهین بشی ... شما از ادمای که باهات بحث میکنن چقدر شناخت داری که قضاوت میکنی

4- ایران از ترکیه ثروتمندتره؟ جدا اطلاعاتت در این حده؟
ترکیه از گردشگری بیشتر از صادرات نفت فعلی ما درامد داره....

5- عربستانی که 7 میلیون صادرات نفت داره رو با ایرانی که 1 میلیون داره یکی کردی الان؟.... اینم از .....

هیچکی نمیگه ایران پرچمدار پیشرفته ... ولی همین که مجبوری با ترکیه و عربستان مقایسه کنی دیگه نمیتونی بگی عقب افتاده ترین کشورهاییم در دنیا در این زمینه....

amin1374
13-08-2014, 22:30
سلام
دوست عزیز چند تا سوال از شما داشتم ممنون میشم جوابم رو بدید:

کسایی مثل من که ایفون داریم فقط علامت 3G برامون میاد.از کجا بفهمیم که از فناوری 3G استفاده میکنه یا +h, h ؟
پوشش قم چند درصدش تکمیل شده و ایا اینکه bts های قم هم به 4G مجهز شدند یا خیر؟

و سوال اخرم که خیلی برای من و بقیه مهمه اینه که شما اطلاع دارید که ایرانسل وقتی که کارش رو رسمی اغاز کرد حداکثر چه سرعتی میخواد ارایه بده؟

شما ایفونتو بندازدور یک گوشی اندرویدی بگیر اونوقت میفهمی چی به چیه:n02:

تو مشهدم که من تست کردم فقط مثل این که ته شهر تو قاسم آباد فعال شده و مرکز شهر و... خبری نیست هرچند آش دهنسوزیم نیست جز خوردن باتری!:n15:

البته اگه آنتن همه جا پر باشه اون وقت دهن سوزم میشه:n02:

farshad0123
13-08-2014, 22:32
فرق 3g با h و h+ چیه؟

VAHID
13-08-2014, 22:33
پست ها و بحث های بی ارتباط با موضوع زیاد شده

پس لطفا رعایت کنید

پست های حاشیه ای و اسپم پاک میشن .

amin1374
13-08-2014, 22:35
فرق 3g با h و h+ چیه؟

نسل های بعدی 3 جی هستن که سرعت بالاتری رو در اختیار قرار میدن یک دو صفقحه قبل یکی از دوستان عکس گزاشته بود خیلی واضح توضیح داده بود

farshad0123
13-08-2014, 22:42
نسل های بعدی 3 جی هستن که سرعت بالاتری رو در اختیار قرار میدن یک دو صفقحه قبل یکی از دوستان عکس گزاشته بود خیلی واضح توضیح داده بود

یعنی ایرانسل 3g, h,h+,4g همه این نسل ها رو با هم آورده؟

amin1374
13-08-2014, 22:46
یعنی ایرانسل 3g, h,h+,4g همه این نسل ها رو با هم آورده؟

3G ,H,H+رو که اره چون تجهیزات جدیدا قاعدا باید بروز باشن
واسه نسل 4 هم اگه تجهیزات قابل پشتیبانی از این نسل باشن میشه گفت بله

همرو آورده

farshad0123
13-08-2014, 22:52
3G ,H,H+رو که اره چون تجهیزات جدیدا قاعدا باید بروز باشن
واسه نسل 4 هم اگه تجهیزات قابل پشتیبانی از این نسل باشن میشه گفت بله

همرو آورده

والا من که هر وقت بسته اینترنتی گرفتم حتی یک صفحه هم نتونستم باهاش باز کنم 5دقیقه میمونم آخرش مینویسه تایم اوت دفعه آخر خواستم شکایت کنم تنظیم مقررات ولی بیخیال شدم و گفتم دیگه بسته اینترنتی از ایرانسل نمیگیرم ولی همراه اول خوبه اعتباریش سرعتش 15کیلوبایت و دائمیش 30کیلوبایته و راحت صفحه باز میکنه تایم اوت هم نداره البته روی edge

abc2
13-08-2014, 22:58
دوستان من کنار آنتن ًم عبارت H ظاهر میشه ولی وقتی با نت کار میکنن جایی رو باز نمیکنه باید تنظیماته خاصی انجام بدم یا نه چجوریاس ؟ گوشی ًم نکسوس ۵ هست .

amin1374
13-08-2014, 23:03
والا من که هر وقت بسته اینترنتی گرفتم حتی یک صفحه هم نتونستم باهاش باز کنم 5دقیقه میمونم آخرش مینویسه تایم اوت دفعه آخر خواستم شکایت کنم تنظیم مقررات ولی بیخیال شدم و گفتم دیگه بسته اینترنتی از ایرانسل نمیگیرم ولی همراه اول خوبه اعتباریش سرعتش 15کیلوبایت و دائمیش 30کیلوبایته و راحت صفحه باز میکنه تایم اوت هم نداره البته روی edge

به حاطر اینه که اون منطقتون شلوغه استفاده کنندگان ایرانسل بیشترن از همراه اول
دقیقا مثل منططقه ما منتها ایرانسلش به زور 8 کیلوو میده همراه اول 8 بایتم نمده :n08:

amirdnvos
13-08-2014, 23:35
از غروب اینترنت ایرانسل قطعه.نکنه دارن تجهیزات آماده می کنن؟شایدم توقع من بالاست و یه اختلال چند ساعتس!!!

amirbrad
13-08-2014, 23:39
فرق 3g با h و h+ چیه؟

دوست عزیز در ایران هیچ فرقی ندارند چون با کیفیت پایین و سرعت بسیار پایین محدود میشه. فقط اسم تکنولوژی
عوض میشه. hوh+ اینا در سرعت دانلود با هم تفاوت دارندو در ایران چون محدودیت هستش فرقی ندارند حتی اگر 4gهم راه بیفته. فرض کنید سرعت رو یک مگ باشه دیگه فرقی نمی کنه کدوم از اینا باشه .

mohammad.asghari
13-08-2014, 23:40
شما ایفونتو بندازدور یک گوشی اندرویدی بگیر اونوقت میفهمی چی به چیه:n02:

تو مشهدم که من تست کردم فقط مثل این که ته شهر تو قاسم آباد فعال شده و مرکز شهر و... خبری نیست هرچند آش دهنسوزیم نیست جز خوردن باتری!:n15:

البته اگه آنتن همه جا پر باشه اون وقت دهن سوزم میشه:n02:

مشهد،کجای مرکز شهر فعال شده میشه بگی؟

amin1374
13-08-2014, 23:58
مشهد،کجای مرکز شهر فعال شده میشه بگی؟

میگم که خبری نیست ! دقت کن

ولی معلوم نیست چرا هنوز خبری نیست تو مشهد!
دو حالت داره یا گزاشتن بعد شهریور یا این که میخان سوپرایز کنن:n02:

fanoostalaei
14-08-2014, 08:16
سر صبحی داشتم میرفتم بانک که یه سرچ زدم و اینارو آورد !!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا 2 تا نکته :
1 : این 43241 دیگه کیه ؟!!؟؟
2 : مگه رومینگ راه اندازی نشده ؟ چرا با بعضی گوشی ها از جمله همین سونی نمیشه به رومینگ وصل شد و لی با LG خودم میشه به راحتی از همه اپراتور ها استفاده کرد؟؟

=============================================

حالا این رو داشته باشید !!
وقتی برگشتم خونه این رو سرچ کردم :دی

و برای این هم یه نکته !! رو این BTS نسل 3 نیست ولی نسل 4 فعال شده !! که البته برای نسل 4 سیم کارت جدید داشت که من ندارم و بهم اجازه نداد که وصل شم :| :n29:

ویرایش:
الان سرچ کردم دیدم نسل 3 BTS محلمون هم فعال شده :دی

مثل اینکه دارن دستکاری مینکنن!! چون همش نسل 3 و 4 قطع و وصل میشن و آنتنشون هی میره و میاد !!!!
الان هم که پیدا نمیکنه !!
میگم اینا که میخوان نسل 4 رو تست کنن چجوری اینکارو میکنن ؟ همه سیم کارت های مردم که عین همه !! به نسل 4 که آپگرید نشدن !! چجوری میخوان تست کنن؟؟

bobby2021
14-08-2014, 10:04
سلام دوست عزیز،
به استناد خبر دنیای اقتصاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):

با سیم‌کارت فعلی به شبکه 3G و 4G ایرانسل متصل شوید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ارائه 3G با سیم‌کارت و تعرفه‏های قدیمی
وی در بخش دیگری از صحبت‏های خود هم به ارائه توضیحاتی درباره واگذاری مجوز ارائه‏ خدمات نسل‏های بالاتر پرداخت و گفت: فعلا برنامه‏ای برای تغییر تعرفه نداریم و مشترکان ایرانسل از زمان ارائه نسل سه می‏توانند با همان سیم‌کارت و تعرفه‏های قدیمی خود از این خدمات استفاده کنند.
مدیرعامل ایرانسل درباره ارائه خدمات نسل چهار هم عنوان کرد: ما تجهیزات نسل سه و چهار را به‌طور همزمان فراهم کرده‏ایم و این آمادگی را داریم که در هر موردی که سازمان تنظیم مقررات مجوز دهد نسل چهار هم ارائه کنیم. حتی اگر این سازمان اجازه بدهد می‏توانیم پایلوت‏ها را به‌طور همزمان اجرا و از ابتدای شهریورماه هر دو نسل را با هم ارائه کنیم.

Tohid66
14-08-2014, 10:14
با سلام . مردم تبریز با پوشش میدان بسیج و اخر عباسی پوشش 80 در صدی تبریز تمام است . در منطقه بازار و زعفرانیه با مشکل برخورد کردیم نا عصر فردا مشکل برطرف میشود . لطفا مناطقی که مشکل دارند را اعلام نمایید. تا تست handower انجام گیرد.در منطقه عباسی فردا شاهد افزایش سرعت جهت تست 4g هستیم.علامت +h, h بهترین گزینه برای دریافت سیگنال هست. از صبر وبردباری شما همشهریان بسیار متشکریم. تلاش سخت پیمانکاران باعث شد تبریز امروز در بهترین وضعیت باشد .منتطر خبرهای بعدی باشید.

سلام خسته نباشيد

سمت ميدان آذربايجان دكل اصلي ايرانسل كه از اون طبل مانندهاي زيادي هم روش داره تجهيزات نسل سوم نصب نيست و پوشش نسل سوم تو اون منطقه وجود نداره، ولي سمت پليس راه صوفيان دكل ايرانسل تجهيزات داره ولي سبكه ي نسل سوم فعال نيست.

درضمن يك سوال اونم اينكه برنامه ايرانسل براي پوشش نسل سوم تو جاده ها چيه ؟ و چرا آنتهايي كه روشون نسل سوم فعال است قدرت آنتن دهيشون پايينه نسبت به نسل دوم ؟

javad_0569
14-08-2014, 10:19
اقا از کجا میشه فهمید این دکل ، دکل ایرانسله

و چجوری میشه فهمید روی دکل 3g وصله

( البته به جز روش موبایل که سرچ کنی )

الان توی تاپیک دیدم بعضی ها دکل میبینن میگن ماله این هست یا نیست

:n27:

mohammad.asghari
14-08-2014, 10:21
سلام خسته نباشيد

سمت ميدان آذربايجان دكل اصلي ايرانسل كه از اون طبل مانندهاي زيادي هم روش داره تجهيزات نسل سوم نصب نيست و پوشش نسل سوم تو اون منطقه وجود نداره، ولي سمت پليس راه صوفيان دكل ايرانسل تجهيزات داره ولي سبكه ي نسل سوم فعال نيست.

درضمن يك سوال اونم اينكه برنامه ايرانسل براي پوشش نسل سوم تو جاده ها چيه ؟ و چرا آنتهايي كه روشون نسل سوم فعال است قدرت آنتن دهيشون پايينه نسبت به نسل دوم ؟

از شهرهای دیگه خبر ندارید؟مثل مشهد؟اشتباه کردم فک کردم شما از این کاربرای که تو ایرانسل یه کاره ای هستید،هستید:n02:

MOH@ND3S
14-08-2014, 10:36

fanoostalaei
14-08-2014, 10:47
نمیدونم یعنی چی؟!!
چجوری میشه یه این 4G وصل شد ؟!! با چند تا گوشی تست کردم ولی :

amirbrad
14-08-2014, 10:52
سلام
متاسفانه فکر میکردم فقط نسل دوم هیتش که اگر مشترکاش از یک دکل استفاده کنند اینترنت هم داغون میشه چون صدا و دیتا به هم وصلند اما تو نسل سوم ایرانسل هم این مشکل هستش . تو خونه ما یکجا فقط ان 3gانتن میده صبح ها اما شب که میشه با کم شدن ترافیک تو کل خونه با انتنی ضعیف تر هم وصل میشه و این نشون میده اسما نسل سوم هستش اما در عمل فرقی با نسل دوم تز نظر تحمل بار مشترک نداره!!!! امیدوارم عز اول شهریور این مشکل رفع بشه وگرنه اگر قرار باشه بریم جایی که انتن بده فایده نداره. البته همه جای دنیا نسل سوم اینطوری هستش که در نقاطی ممکنه وصل نشه دیتا اما نه به این شدت ایرانیل. رایتل با تمام کاستی هایی که داره تو‌خونه مشکل انتن ندارم حالا به هردلیلی.این تست ها رو هم دیشب گرفتم که بازم میگم نمیشه ادم 3 شب بیدار بشه از نت استفاده کنه . نیل 3 باید طوری باشه که همراهت باشه وگرنه از adsl هم بدتره چون حدقل میشه کابل لن کشید همه جای خونه. راستی تا بیشتر از 8 مگ هم رفت اما متاسفانه به دلیل نوسان نتونست ثابت بمونه میشد عکس انداخت اما ترجیه دادم تست نهایی قرار بدم. تهران ساعت 2-3 شب:

در ضمن هر کاری کردم دیشب نتونستم به لب تاپ وصل بشم چون قطعا سرعت بهتری میشد بگیرم و نتونستم با idm تست بگیرم که قطعا سرعت بالای 1 مگ میداد دیشب با hotspot کلا مشکل پیدا کرده بود!!!!

سرور خارجی

moz
14-08-2014, 10:55
نمیدونم یعنی چی؟!!

گوشی شما LTE پشتیبانی می کنه ؟!

amirbrad
14-08-2014, 11:03

در تکمیل فرمایش این دوستمون هم باید گوشی از نسل 4 ساپورت داشته باشه هم اینکه با این سیم کارت ها فکر نکنم بشه به نسل 4 وصل شد. برای طرح ازمایش نسل چهارم هم فکرکنم با سیمکارت های خودشون و نمایندگی ها تست کنند.

mohammad.asghari
14-08-2014, 11:06
در تکمیل فرمایش این دوستمون هم باید گوشی از نسل 4 ساپورت داشته باشه هم اینکه با این سیم کارت ها فکر نکنم بشه به نسل 4 وصل شد. برای طرح ازمایش نسل چهارم هم فکرکنم با سیمکارت های خودشون و نمایندگی ها تست کنند.

سیمکارت که من یه جایی خوندم میشه با همینا همین به 4gوصل شد فک کنم گوشی پشتبانی نمیکنه

moz
14-08-2014, 11:07
درسته
اما LTE فکر نمیکنم به سیم کارت ربطی داشته باشه . سیم کارت فقط یه سخت افزاره که شماره سریال و اطلاعات گوشی رو به اپراتور میفرسته !
اما قطعا برای LTE باید گوشی شما سخت افزارش رو داشته باشه . وگرنه قادر به اتصال بهش نیستید . اینم بگم که گوشی هایی که از LTE پشتیبانی می کنن معمولا گوشی های بالای 1 تومن هستن .

امير موسر
14-08-2014, 11:16
برای من هم امروز کار کرد :

dj77
14-08-2014, 11:21
نمیدونم یعنی چی؟!!

چون شبکه در حال تست هست و فعلاً برای استفاده عمومی لانچ نشده

dj77
14-08-2014, 11:23
دوستان یه خواهشی هم ازتون دارم اینکه عکس ها رو در آپلود سنتر عکس خود سایت آپلود کنید نمایش عکس از سایتهای دیگه در بعضی مرورگرها مثل فایرفکس امکان پذیر نیست و عکسی دیده نمیشه
با تشکر

tntkgb
14-08-2014, 11:44
دوست عزیز واسه این که سرعت افزایش کنه باید از فرکانس های بالا استفاده بشه و هرچی هم فرکانس بره بالا برد کم میشه پس 3g انتن دهیش از 2g یا همون جی اس ام کم تر هست مشکل شما مثل منه الان خونه ما نسل 2 رو تقریبا انتن نصفه بیشتر هست ولی 3g راه افتاد واسه چند روز سیگنال جای من ضعیف بود

Fusi0n
14-08-2014, 11:57
کسی تهران سمت ابوسعید هست تو خونه اصلا نمیشه گرفت اینجا بیرون کم بیش انتن میده :n03:

hamid.gs
14-08-2014, 11:58
سلام
متاسفانه فکر میکردم فقط نسل دوم هیتش که اگر مشترکاش از یک دکل استفاده کنند اینترنت هم داغون میشه چون صدا و دیتا به هم وصلند اما تو نسل سوم ایرانسل هم این مشکل هستش . تو خونه ما یکجا فقط ان 3gانتن میده صبح ها اما شب که میشه با کم شدن ترافیک تو کل خونه با انتنی ضعیف تر هم وصل میشه و این نشون میده اسما نسل سوم هستش اما در عمل فرقی با نسل دوم تز نظر تحمل بار مشترک نداره!!!! امیدوارم عز اول شهریور این مشکل رفع بشه وگرنه اگر قرار باشه بریم جایی که انتن بده فایده نداره. البته همه جای دنیا نسل سوم اینطوری هستش که در نقاطی ممکنه وصل نشه دیتا اما نه به این شدت ایرانیل. رایتل با تمام کاستی هایی که داره تو‌خونه مشکل انتن ندارم حالا به هردلیلی.این تست ها رو هم دیشب گرفتم که بازم میگم نمیشه ادم 3 شب بیدار بشه از نت استفاده کنه . نیل 3 باید طوری باشه که همراهت باشه وگرنه از adsl هم بدتره چون حدقل میشه کابل لن کشید همه جای خونه. راستی تا بیشتر از 8 مگ هم رفت اما متاسفانه به دلیل نوسان نتونست ثابت بمونه میشد عکس انداخت اما ترجیه دادم تست نهایی قرار بدم. تهران ساعت 2-3 شب:

در ضمن هر کاری کردم دیشب نتونستم به لب تاپ وصل بشم چون قطعا سرعت بهتری میشد بگیرم و نتونستم با idm تست بگیرم که قطعا سرعت بالای 1 مگ میداد دیشب با hotspot کلا مشکل پیدا کرده بود!!!!

سرور خارجی

اینطوری گله کردن هم از ایرانسل به دور از انصافه
اولا که هنوز به صورت رسمی 3g فعال نشده و بعضی دکل ها و به طور آزمایشی فعال هستن
دوم از شهریور هم که قراره به صورت رسمی 3g راه بیفته مسلما مدتی طول خواهد کشید تا تمام مناطق تحت پوشش قرار بگیرن

لطفا صبور باشید

dj77
14-08-2014, 11:58
جهت اطلاع دوستان: شبکه 43288 برای مدیریت بحران میباشد، در صورت بروز حادثه مثل زلزله یا حمله و تلاش برای تماس عده زیادی در یک لحظه، شبکه های موبایل از کار میافتند.
افراد خاصی به این شبکه دسترسی دارن

arash59b
14-08-2014, 12:00
سلام

مطمئن باشید که افزایش تعداد یوزرها روی سرعت و کیفیت 3G تاثیر گذار خواهد بود و این ربطی به نسل دوم و مسئله انتقال صوت و دیتا با هم نداره

بهترین تجهیزات 3G که تو دنیا استفاده میشه (که معلوم نیست تجهیزات اپراتورهای داخلی با این کیفیت باشند) در زمان واحد فقط می تونند به 60-100 یوزر خدمات دهی مناسب داشته باشند درحالی که در نسل چهارم این عدد به 300-400 یوزر میرسه

پس انتظار داشته باشید تو مناطقی که تجهیزات نصب شده کمتر از کاربرها باشه با افت سرعت و کیفیت اینترنت مواجه بشیم همین اتفاق برای رایتل هم افتاده فقط چون تعداد مشترکین این اپراتور خیلی کم هستند و همون تعداد هم همه از سیم کارتشون استفاده نمی کنند این مشکل زیاد بچشم نمیاد

نمونه بارز دیگه اش هم وایمکس هست که تو مناطقی که تعداد کاربرها زیاد هست افت سرعت و کیفیت محصوصه. کلا این مشکل محدودیت تجهیزات مخابراتی هست و تنها با افزایش دکل در مناطق شلوغ حل شدنی هست که سابقه اپراتورها نشون میده کیفیت براشون خیلی کمتر از کمیت اهمیت داره

MOH@ND3S
14-08-2014, 12:48
کاشکی ایرانسل بجای فرکانس 2100 از فرکانس های پایینتر مثل 1800 استفاده میکرد تا یکم قدرت نفوظ سیگنال ها افزایش پیدا کنن.!

amirbrad
14-08-2014, 12:57
مطمئن باشید که افزایش تعداد یوزرها روی سرعت و کیفیت 3G تاثیر گذار خواهد بود و این ربطی به نسل دوم و مسئله انتقال صوت و دیتا با هم نداره

بهترین تجهیزات 3G که تو دنیا استفاده میشه (که معلوم نیست تجهیزات اپراتورهای داخلی با این کیفیت باشند) در زمان واحد فقط می تونند به 60-100 یوزر خدمات دهی مناسب داشته باشند درحالی که در نسل چهارم این عدد به 300-400 یوزر میرسه

پس انتظار داشته باشید تو مناطقی که تجهیزات نصب شده کمتر از کاربرها باشه با افت سرعت و کیفیت اینترنت مواجه بشیم همین اتفاق برای رایتل هم افتاده فقط چون تعداد مشترکین این اپراتور خیلی کم هستند و همون تعداد هم همه از سیم کارتشون استفاده نمی کنند این مشکل زیاد بچشم نمیاد

نمونه بارز دیگه اش هم وایمکس هست که تو مناطقی که تعداد کاربرها زیاد هست افت سرعت و کیفیت محصوصه. کلا این مشکل محدودیت تجهیزات مخابراتی هست و تنها با افزایش دکل در مناطق شلوغ حل شدنی هست که سابقه اپراتورها نشون میده کیفیت براشون خیلی کمتر از کمیت اهمیت داره

خوب منم منظورم همینه دیگه وقتی صبح ها یوزر زیاده وصل نمیشه اما شب که خلوته وصل میشه. من تا حدی مطمین هستم که همین روند هستش و بدتر هم خواهد شد چون هیچ دکلی اضافه نمیشه فقط تجهیزات روی اون سوار میکنند. رایتل هم دلیلشو نخواستم بگم بله بخاطر یوزر کم هستش اما حداقل جاهایی که دکل زده سعی کرده مناطق اطراف و پوشش بده اما من با ایرانسل چه نسل دوم چه سوم بخاطر یوزر زیاد و‌کم بودن دکل در محل مشکل دارم.

dj77
14-08-2014, 13:02
خوب منم منظورم همینه دیگه وقتی صبح ها یوزر زیاده وصل نمیشه اما شب که خلوته وصل میشه. من تا حدی مطمین هستم که همین روند هستش و بدتر هم خواهد شد چون هیچ دکلی اضافه نمیشه فقط تجهیزات روی اون سوار میکنند. رایتل هم دلیلشو نخواستم بگم بله بخاطر یوزر کم هستش اما حداقل جاهایی که دکل زده سعی کرده مناطق اطراف و پوشش بده اما من با ایرانسل چه نسل دوم چه سوم بخاطر یوزر زیاد و‌کم بودن دکل در محل مشکل دارم.

شما حالا صبر کن بیاد استفاده کن بعد بگو مشکل دارم :n02:

amirbrad
14-08-2014, 13:04
اینطوری گله کردن هم از ایرانسل به دور از انصافه
اولا که هنوز به صورت رسمی 3g فعال نشده و بعضی دکل ها و به طور آزمایشی فعال هستن
دوم از شهریور هم که قراره به صورت رسمی 3g راه بیفته مسلما مدتی طول خواهد کشید تا تمام مناطق تحت پوشش قرار بگیرن

لطفا صبور باشید

دوست عزیز مناطقی که هستش الان دیگه ارتقا نمیدن و دکلی برای نسل سوم نمیزنن بلکه تجهیزات رووش سوار می کننن پس در عمل هر کس الان با نسل دوم مشکل نداره با نسل سوم هم راحته مگر اینکه فرکانس و عوض کنن که اون هم مشکلات خودشو داره اما من که تو محلمون دکل نیست اما یه محله دیگه 4 تا دکل بغل همه که معلوم نیست اونجا خونه کیه سفارشی زدن!!!!! بعدشم بی انصافی نیست اینجا ایرانه ازمایشی الان پهنای باند بازه و خیلیا هنوز نمیدونن و گوشی نسل سوم هم شاید نداشته باشن با همگانی شدنش از شهریور و محدود کردن پهنا توسط ایرانسل در عمل بدتر هم خواهد شد. همه جای دنیا ازمایشی ضعف داره بهره برداری خوبه اینجا برعکسه.

Firebirds
14-08-2014, 13:42
دوست عزیز مناطقی که هستش الان دیگه ارتقا نمیدن و دکلی برای نسل سوم نمیزنن بلکه تجهیزات رووش سوار می کننن پس در عمل هر کس الان با نسل دوم مشکل نداره با نسل سوم هم راحته مگر اینکه فرکانس و عوض کنن که اون هم مشکلات خودشو داره اما من که تو محلمون دکل نیست اما یه محله دیگه 4 تا دکل بغل همه که معلوم نیست اونجا خونه کیه سفارشی زدن!!!!! بعدشم بی انصافی نیست اینجا ایرانه ازمایشی الان پهنای باند بازه و خیلیا هنوز نمیدونن و گوشی نسل سوم هم شاید نداشته باشن با همگانی شدنش از شهریور و محدود کردن پهنا توسط ایرانسل در عمل بدتر هم خواهد شد. همه جای دنیا ازمایشی ضعف داره بهره برداری خوبه اینجا برعکسه.
به BTS دکل همسایه حسودی نکنید :))
نزدیک بودن به امداج ماکرو ویو اصلا چیز خوبی نیست،
( به علت گرفتن دوزار سرعت اینترنت، سلامتی جسمی خود رو به خطر نندازید. )

MOHAMMAD2010
14-08-2014, 14:26
واسه من چند روزه کلا وصل نمیشه !
APN که براش تنظیم کرده بودم mtnirancell بود برای 3g باید تنظیماتشو عوض کنم ؟

years
14-08-2014, 14:27
نحوه تنظیم 3g روی تبلت چطوریه؟

dj77
14-08-2014, 14:36
نحوه تنظیم 3g روی تبلت چطوریه؟

dj77
14-08-2014, 14:39
واسه من چند روزه کلا وصل نمیشه !
APN که براش تنظیم کرده بودم mtnirancell بود برای 3g باید تنظیماتشو عوض کنم ؟

خیر با همون تنظیمات قدیم شما می تونید متصل بشید به شبکه
در نظر داشته باشید که راه اندازی در مرحله پایلوت هست و اختلالاتی در استفاده بروز می کنه

mehrabooni
14-08-2014, 15:07
اینم بجنورد
همون روز اول فقط 3g ایرانسل رو پیدا کردم دیگه خبری نشد

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

mehrabooni
14-08-2014, 15:17
اقا از کجا میشه فهمید این دکل ، دکل ایرانسله

و چجوری میشه فهمید روی دکل 3g وصله

( البته به جز روش موبایل که سرچ کنی )

الان توی تاپیک دیدم بعضی ها دکل میبینن میگن ماله این هست یا نیست

:n27:

سوال منه

dj77
14-08-2014, 16:00
در تهران, منطقه پونک (شمال) و کیانشهر (جنوب) هم تحت پوشش نسل سوم ایرانسل قرار گرفتند.

arash59b
14-08-2014, 16:06
بهتر بود تاپیک 3G و 4G جدا بود چون باعث تداخل مباحث این دو میشد که ارتباطی بهم ندارن

Mahdi_Moosavi
14-08-2014, 16:08
امروز، قزوین حوالی پارک ملت هم 3G نسل 3.75G یا همون +HSPA یافت شد !! .... یه تستی هم زدیم ... سرعت دانلود با دانلود منیجر مثل ADM بین 400KB/s تا 600KB/s نوسان داره ... ... در کل بد نی ...
.
.
.

amirbrad
14-08-2014, 16:45
دوستان تست های دیشب من و دیدین که نزدیکای 8 مگ بود در منزل ساعت 3 شب فقط یه نقطه تو خونه انتن میداد امروز اس ام اس ایرانسل اومد که طرح ازمایش راه افتاده بعدش الان بیشتر جاهای خونه دیتا دارم اما نه به سرعت دیشب تقریبا 1.5 مگ سرعت میده بنظرم یا پهنای باند و کم کردن و منطقه پوشش و زیاد کردن یعنی رو یک دکل دیگه تجیزات زدن و گوشی به دکل نزدیک که پوشش بیشتری داره اما سرعت کمتر یا اینکه بردن تو یک فرکانس پایین تر که پوشش بره بالا اما سرعت کمتره . اگر تونستم امشب هم تست میگیرم اگر سرعت بالا باشه یعنی پوشش رفته بالا و همون تجهیزات و دکل هستش اگر شب هم همین باشه یعنی تغییر فرکانس یا اضافه کردن تجهیزات.

fanoostalaei
14-08-2014, 17:01
بله

درسته
اما LTE فکر نمیکنم به سیم کارت ربطی داشته باشه . سیم کارت فقط یه سخت افزاره که شماره سریال و اطلاعات گوشی رو به اپراتور میفرسته !
اما قطعا برای LTE باید گوشی شما سخت افزارش رو داشته باشه . وگرنه قادر به اتصال بهش نیستید . اینم بگم که گوشی هایی که از LTE پشتیبانی می کنن معمولا گوشی های بالای 1 تومن هستن .
با سونی z تست کردم وصل نشد !!!

===============

4G کسی اطلاعی داره که تو کدوم شهر ها به صورت آزمایشی فعال شده ؟ یا فعلا از اینجا برای منطقه ما فعال شده ؟

دوستان تست های دیشب من و دیدین که نزدیکای 8 مگ بود در منزل ساعت 3 شب فقط یه نقطه تو خونه انتن میداد امروز اس ام اس ایرانسل اومد که طرح ازمایش راه افتاده بعدش الان بیشتر جاهای خونه دیتا دارم اما نه به سرعت دیشب تقریبا 1.5 مگ سرعت میده بنظرم یا پهنای باند و کم کردن و منطقه پوشش و زیاد کردن یعنی رو یک دکل دیگه تجیزات زدن و گوشی به دکل نزدیک که پوشش بیشتری داره اما سرعت کمتر یا اینکه بردن تو یک فرکانس پایین تر که پوشش بره بالا اما سرعت کمتره . اگر تونستم امشب هم تست میگیرم اگر سرعت بالا باشه یعنی پوشش رفته بالا و همون تجهیزات و دکل هستش اگر شب هم همین باشه یعنی تغییر فرکانس یا اضافه کردن تجهیزات.

امیر جان الان چون به صورت آزمایشی هست با یه BTS منطقه خیلی وسیعی رو پوشش دادن که با افزایش BTS ها بار شبکه اون BTS ها کم میشه و سرعت زیاد در !! در ضمن الان چون فرکانس های پایین دست صدا و سیماست و برای شبکه های آنالوگ استفاده میکنه قراره به زودی اون فرکانش رو خالی کنن تا در اختیار اپراتور های نسل 3 و 4 قرار بگیره و گوشش دهی دکل ها بهتر بشه !!!
صبر کنید دوستان !! وضعیت مسلما بهتر خواهد شد و با اومدن همراه اول قطعا تعداد زیاد یوزر هایی که اومدن سمت ایرانسل دوباره برمیگردن سر همون سیم کارت همراه اولشون

reza.1370
14-08-2014, 17:03
یعنی اس ام اس بیاد حله؟پس من چرا پیدا نمیکنم ؟فقط 2g پیدا میکنه :n03:

سمت یافت آباد

dj77
14-08-2014, 17:06

سمت یافت آباد

اون پیامک صرف اطلاع رسانی داره نه تحت پوشش قرار گرفتن
قطعاً پوشش در شهریور ماه تقویت و تکمیل میشه

Armin.Computer
14-08-2014, 17:09
اون پیامک صرف اطلاع رسانی داره نه تحت پوشش قرار گرفتن
قطعاً پوشش در شهریور ماه تقویت و تکمیل میشه

تایید میشه
من هم نمی تونم به 3G وصل بشم ولی پیام اومد
ظاهرا جهت اطلاع رسانی هست

fanoostalaei
14-08-2014, 17:10

سمت یافت آباد

sms صرفا برای اطلاع رسانیه @@ و دریافت اون به این معنی نیس که تو منظقه شما نسل 3 راه اندازی شده

========

شرمنده تا من پست بزنم پست های بالایی زده شد

reza.1370
14-08-2014, 17:12
یه سوال دیگه: تفاوت اینا تو گوشی ها چیه؟ من میخوام گوشی بخرم تو هر گوشی تو توضیحات 3g یه چیزی نوشته شده!!
HSDPA , 7.2 Mbps; HSUPA , 5.76 Mbps
HSDPA , 21.6 Mbps; HSUPA , 5.76 Mbps
HSDPA 900 / 2100

dj77
14-08-2014, 17:16
یه سوال دیگه: تفاوت اینا تو گوشی ها چیه؟ من میخوام گوشی بخرم تو هر گوشی تو توضیحات 3g یه چیزی نوشته شده!!
HSDPA 900 / 2100

تفاوت اصلی در نسلهای همراه سرعت اینترنت اونها هست همونطور که در بالا هم دیده میشه
ولی اگر شما قصد خرید گوشی داری حتماً گوشی بخرید که 4G یا همان LTE ساپورت کنه
چون این نسل هم تا چند ماه دیگه همه گیر میشه

fanoostalaei
14-08-2014, 17:18
HSDPA 900 / 2100
3G ها با پیشرفتشون سرعت های زیاد تری رو میتونن استریم کنن و با پیشرفتشون اسمشون هم فرق کرده که 3g سرعت 2 مگابیت رو میتونه دریافت کنه وhsdpa میتونه 7.2 مگ رو استریم کنه و hsdpa+ میتونه 21 مگ رو تا نسل های بعدی بگیر برو بالا!!!
اون ـخری هم که هستش باند فرکانسهای 3G رو نوشته که روی باند 900 قدرت انتن دهی دکل ها بیشتر خواهد بود ولی الان در کشور این باند در درست صدا و سیماست و به زودی از اختیار صداو سیما در خواهد اومد و به ایرانسل و اپراتور های دیگه واگذار میشه

amirbrad
14-08-2014, 17:18

سمت یافت آباد

دوست عزیز شاید من منظورمو بد رسوندم. منظورم اینه که اس ام اس اومدنشون همزمان با پوشش بیشتری تو خونه ما شد احتمالا سطح پوشش بالاتر بردن که اس ام اس دادن و رسما اطلاع رسانی کردن .
شما فقط تو محل خودتون امتحان نکنید یه سری به جاهایی که تراکم بیشتری داره و یا تجاری هستش بزنید امتحان کنید. دوشنبه همین هفته در ساعات پیک مصرف توی اتوبوس در حال حرکت من نزدیکای میدان فردوسی تهران سرعتی نزدیکای 8 مگ گرفتم همون موقع تو خونه بزور به نسل سوم وصل میشد. و اینکه گفته بودن تو دانشگاه تهران یکی از مراکز ازمایش هستش دقیقا جلوی دانشگاه بیشتر از 3.5 مگ سرعت نداد!

amirbrad
14-08-2014, 18:14
الان تو خونه یکم پوشش کم شده باز و‌همونطور که گفتم سرعت افت کرده اما از اینا گذشته پینگش من و کشته دوستم تو خود پاریس تست برام میفرسته پینگش یکم بالا پایینه!!!!!

پاریس

فرانکفورت

باکو

نیویورک !!!!!!!!

واشنگتن

zxzxcvcv
14-08-2014, 18:20
الان تو خونه یکم پوشش کم شده باز و‌همونطور که گفتم سرعت افت کرده اما از اینا گذشته پینگش من و کشته دوستم تو خود پاریس تست برام میفرسته پینگش یکم بالا پایینه!!!!!

پاریس

فرانکفورت

باکو

نیویورک !!!!!!!!

واشنگتن

آقا این چه وضعشه ؟ چرا انقدر پینگت خوبه ؟ :n02: پینگ 67 با آمریکا ؟داریم همچین چیزی اصن ؟اگه میتونی اینترنت گوشیتو به کامپیوتر برسونی یه trace بگیر لطفا

dj77
14-08-2014, 18:21

پاریس

فرانکفورت

باکو

نیویورک !!!!!!!!

واشنگتن

شما اگر آنتنی که داره ازش 3G میگیره گیر بیاری و بری نزدیکش اونجا با speed test تست بگیری خیلی تفاوت داره
چون اینترنت نسل سه به قدرت سیگنال خیلی حساسه ...

amirbrad
14-08-2014, 18:22
آقا این چه وضعشه ؟ چرا انقدر پینگت خوبه ؟ :n02: پینگ 67 با آمریکا ؟داریم همچین چیزی اصن ؟

والا من خودمم موندم خود امریکا اینا رو ببینه باورش نمیشه تازه این تست ها با گوشی گرفتم قطعا اگر با لب تاپ بود بهتر میشد.

لیب تاپ از دیشب پورتش انگار خراب شده دیشب میخواستم با 8 مگ تست بگیرم با idm که نشد با hotspot وصل بشه اما هر وقت شد حتما براتون قرار میدم و فقط امید وارم مسیر عوض نشه تو اون موقع.

amirbrad
14-08-2014, 18:26
شما اگر آنتنی که داره ازش 3G میگیره گیر بیاری و بری نزدیکش اونجا با speed test تست بگیری خیلی تفاوت داره
چون اینترنت نسل سه به قدرت سیگنال خیلی حساسه ...

متاسفانه تو محل ما انتن نیست و انتن دوره به ما نزدیک ترینش 800 متر با ما فاصله داره اگر نزدیک بود خیلی خوب میشد و مشکل افت سیگنال در پیک مصرف و نداشتم به ایرانسل میخوام بگم اما عمرا یه میخ بزنن چه برسه به دکل که کلی هزینه و... داره.

dr-shakht
14-08-2014, 18:30
سلام

نسل 3 توی محله ما فعال شده (تبریز شهید بهشتی) ولی نمیدونم چرا هی پرش آنتن داره!آنتن بین 1 تا 3 خط داره بندری میرقصه:n08:
گوشی وقتی وصل میشه ارتباطش گاهی Hs هست و گاهی Hs+ سرعت بعضی وقتها خیلی خوب هست ولی تو اکثر مواقع آدم رو کلافه میکنه مخصوصا موقع دانلود که یهو میشه 300 و بعد میاد پائین و شدیدا نوسان داره.نمیدونم چراسرعت دانلود توی خونه ما از 400 بالا نمیره ولی با همین آنتن سه خطی توی خونه داداشم بالای 800 رو هم زدم.امیدوارم که همه ی این شرایط موقتی باشه و اول شهریور شبکه ای پایدار و با آنتن دهی مطلوب باشیم.تا اول شهریور چطور صبر کنم خدا میدونه:n19:

dj77
14-08-2014, 18:31
متاسفانه تو محل ما انتن نیست و انتن دوره به ما نزدیک ترینش 800 متر با ما فاصله داره اگر نزدیک بود خیلی خوب میشد و مشکل افت سیگنال در پیک مصرف و نداشتم به ایرانسل میخوام بگم اما عمرا یه میخ بزنن چه برسه به دکل که کلی هزینه و... داره.

شما مطمئن باش از اون آنتنی که میگی 800متر با شما فاصله داره نمیگیره 3G رو...
با شروع رسمی نسل سوم ایرانسل همه آنتن ها ارتقاء پیدا می کنه و مشکلات داغ کردن گوشی و افت سیگنال هم حل میشه

dj77
14-08-2014, 18:33
سلام

نسل 3 توی محله ما فعال شده (تبریز شهید بهشتی) ولی نمیدونم چرا هی پرش آنتن داره!آنتن بین 1 تا 3 خط داره بندری میرقصه:n08:
گوشی وقتی وصل میشه ارتباطش گاهی Hs هست و گاهی Hs+ سرعت بعضی وقتها خیلی خوب هست ولی تو اکثر مواقع آدم رو کلافه میکنه مخصوصا موقع دانلود که یهو میشه 300 و بعد میاد پائین و شدیدا نوسان داره.نمیدونم چراسرعت دانلود توی خونه ما از 400 بالا نمیره ولی با همین آنتن سه خطی توی خونه داداشم بالای 800 رو هم زدم.امیدوارم که همه ی این شرایط موقتی باشه و اول شهریور شبکه ای پایدار و با آنتن دهی مطلوب باشیم.تا اول شهریور چطور صبر کنم خدا میدونه:n19:

برای اینکه آنتن از شما خیلی دوره و هنوز آنتن محله شما ارتقاء پیدا نکرده
مشکلات نوسان سرعت و قطعی هم بخاطر همین موضوع هست

dr-shakht
14-08-2014, 18:33
حضرت ایوب و جناب لقمان میان توی ایران و میرن کافی نت حضرت ایوب صبرش رو از دست میده و جناب لقمان هم ادبش رو.:n02:

aghazadeh_hastam
14-08-2014, 18:36
تو مشهد که همون 2g هم قطع شد رفت پی کارش :n02:

dr-shakht
14-08-2014, 18:37
به نظر شما کی آنتن مارو مجهز به نسل سه میکنن؟ نکنه خدایی نکرده یادشون بره اونوقت من چیکار بکنم! جناب دیجی 77 تا اول شهریور به نظرتون دستی رو سر آنتن میکشن ؟

dr-shakht
14-08-2014, 18:45
امیدوارم وقتی نسل 3 و 4 ایرانسل راه افتاد سرعتش محدود نشه.منظورم اینه که سرعت های واقعی هرنسل رو به کاربرانش ارائه بده و محدودیت های مسخره روش قالب نکنن.من قبلا رایتل داشتم روش نوشته بود نسل سه درحالی که درعمل به من یک مگ بیشتر نداد واسه همین سیم کارت رو شکستم انداختم دور.فکر کن 300 میلیون پول بدی بنز بخری ولی بهت بگن بیشتر از 50 کیلومتر نباید برونی خدائیش این مسخره کردن مشترک نیست؟الان توی خونه اینترنت دارم با سرعت دانلود 500 که همیشه ثابت بوده ولی منتظر ایرانسلم ببینم میتونه کاری بکنه برم طرفش یانه

dj77
14-08-2014, 18:52
به نظر شما کی آنتن مارو مجهز به نسل سه میکنن؟ نکنه خدایی نکرده یادشون بره اونوقت من چیکار بکنم! جناب دیجی 77 تا اول شهریور به نظرتون دستی رو سر آنتن میکشن ؟

کدوم شهر هستید شما؟

and-roid2
14-08-2014, 18:54
امروز عصر طی صحبتی که با اپراتور داشتم بهم گفت قراره شهریور از سرعت 128 تا 1مگ ارایه بدن!
این یعنی اینکه بدرد عمشون میخوره پس از این همه مدت بخوان همون سرعت 1مگ رو بدن.

حالا من امیدوارم که اینطور نباشه و سرعتهای بالاتر قرار بدن.
==========

پاریس

اوه!!
عجب پینگای خفنی! امیر جان این تستات اصلا برام قابل هضم نیست:n02:

حتما با pc تست از پینگ و مسیرش بگیر.+ تست با idm

dj77
14-08-2014, 18:55
امروز عصر طی صحبتی که با اپراتور داشتم بهم گفت قراره شهریور از سرعت 128 تا 1مگ ارایه بدن!

با 700تماس گرفتید گفتند تا 1مگ میدیم؟!

fanoostalaei
14-08-2014, 18:57
اینا همش باگ خود نرم افزار اسپید تست هستش که اینجوری نشون میده پینگ رو :دی

and-roid2
14-08-2014, 19:00
با 700تماس گرفتید گفتند تا 1مگ میدیم؟!

اره.
ولی اشاره کرد تا شهریور همه چیز معلوم میشه و چیز دقیقی مشخص نیست.

sasan.69
14-08-2014, 19:04
رشت هنوز افتتاح نشده؟

tntkgb
14-08-2014, 19:05
آقا این چه وضعشه ؟ چرا انقدر پینگت خوبه ؟ :n02: پینگ 67 با آمریکا ؟داریم همچین چیزی اصن ؟اگه میتونی اینترنت گوشیتو به کامپیوتر برسونی یه trace بگیر لطفا

لازم نیست اگه اندروید اپ fing رو نسب کن هم پینگ هم تریس همه کار میشه کرد
این پینگ قابل باور نیست

amirbrad
14-08-2014, 19:06
اینا همش باگ خود نرم افزار اسپید تست هستش که اینجوری نشون میده پینگ رو :دی

کاش باگ بود!!! اما از اول شهریور یه باگ بزرگ بنام محدودیت سرعت توسط ایرانسل اجرا میشه حسین جان.

==========

اوه!!
عجب پینگای خفنی! امیر جان این تستات اصلا برام قابل هضم نیست:n02:

حتما با pc تست از پینگ و مسیرش بگیر.+ تست با idm

اره احتمالا رایتل و ایرانسل و همراه اول ماکزیمم همون 1 مگ اونم با مدارک ارایه بدن دلیل هماهنگیشم فکر کنم همون شورای فرهنگی بود فناوری اطلاعات و.... نمیدونم چی بود.

مهدی جان جایی که بیشترین سیگنال دارم میشه لب تاپ برد که متاسفانه نمیدونم مرضش چیه پورتشه وصل نمیشه با hotspot . تو اتاق هم pc هستش که اینقدر نوسان داره سیگنال نمیشه تست مورد نظر گرفت. اما منم بدجور میخوام ببینم تو idm و pc چه سرعت و پینگی میده قبل از اینکه به سرعت ملی یعنی 128 محدود بشیم!!!!. اخه با گوشی اونم نسل سوم پینگ نوسان داره اما اگر pc بود حداقل یه 10 تا پینگ کم میکرد و idm با 32 کانکشن دیشب میتونست بالای 1 مگ سرعت بده.
به هر حال روی چشم هر وقت زیر ساخت منزل اماده شد قرار میدم.:n02:

farshad0123
14-08-2014, 19:09
تو فکر نباشید این اینترنتی که دارید ازش تست میگیرید بدون اکانتینگه 1ماه دیگه که اکانتینگش کامل راه افتاد همه چیز عوض میشه فعلا فقط کنتورش کار میکنه:n09:

dj77
14-08-2014, 19:12
اره.
ولی اشاره کرد تا شهریور همه چیز معلوم میشه و چیز دقیقی مشخص نیست.

من بعید می دونم سقف سرعت 1مگ باشه...
ولی من حتماً از خود ایرانسل این داستان سرعت که خیلی هم مهمه پیگیری می کنم ببینم چیکار می خوان بکنند بالاخره...

amirbrad
14-08-2014, 19:12
لازم نیست اگه اندروید اپ fing رو نسب کن هم پینگ هم تریس همه کار میشه کرد
این پینگ قابل باور نیست

گوشی من iphone هستش دوست گرامی تو خود تست ها نوع دستگاه و زده. . اتفاقا نرم افزار پینگ تو گوشی دارم اما عرض کردم انتن میاد و میره و با گوشی تست جالبی تو پینگ نمیده اما امتحانی که کردم با 4.2.2.4 حدود 160 پینگ داد رو خود گوشی.
البته منم باور نکردم اما چند صفحه قبل و ببینید تست گذاشتم با پینگ 160 اما سرعت 7.5 مگ به بالا. الان پهنای باندشون بازه امکانش هست اما همونطور که مهدی جان پرسیده از اول شهریور محدود میشه.

farshad0123
14-08-2014, 19:48
من نمیدونم اینترنتی که محدودیت حجمی داره محدود کردن سرعت چه معنایی داره خوب هر چی سرعت بالاتر باشه شارژ بیشتری مصرف میشه و به نفع خود شرکته:n13:

mehrabooni
14-08-2014, 19:55
کدم یکی از این دکل ها نسل سوم هستن
عکس اخرو از همین تاپیک برداشتم که با عکس های خودم مقایسه کنم

and-roid2
14-08-2014, 20:19
کدم یکی از این دکل ها نسل سوم هستن
عکس اخرو از همین تاپیک برداشتم که با عکس های خودم مقایسه کنم

bts نسل سوم به این صورته:

پشت انتن هاش یه قطعات کوچکی وجود داره که برای 3G هستن....

اگر اطلاعاتم اشتباه هست دوستان اصلاح کنند.

NaughtyCat
14-08-2014, 20:42
خیلی مهمه که سرعت رو پایین نیارن.

گوشی موبایل و تبلت که دیگه کامپیوتر خونگی نیستن که دائما به برق وصل باشن و یه کار ساده ی اینترنتی بخواد نیم ساعتم طول بکشه مهم نباشه! سرعت پایین یعنی ارتباط طولانی تر با شبکه دیتا، روشن موندن طولانی تر صفحه نمایش و در نتیجه مصرف باتری خیلی بیشتر. مثل الانه EDGE. یه جوری نشه که غیر قابل استفاده بشه و آدم کلا قیدشو بزنه.

farshad0123
14-08-2014, 20:47
خیلی مهمه که سرعت رو پایین نیارن.

گوشی موبایل و تبلت که دیگه کامپیوتر خونگی نیستن که دائما به برق وصل باشن و یه کار ساده ی اینترنتی بخواد نیم ساعتم طول بکشه مهم نباشه! سرعت پایین یعنی ارتباط طولانی تر با شبکه دیتا، روشن موندن طولانی تر صفحه نمایش و در نتیجه مصرف باتری خیلی بیشتر. مثل الانه EDGE. یه جوری نشه که غیر قابل استفاده بشه و آدم کلا قیدشو بزنه.

بزا صفحه باز کردن 512هم کافیه

steps
14-08-2014, 20:51

نه تو سال 2014.
درضمن اگر بخوان زیر یک مگ بدن دیگه اینترنت 3g نیست و همون EDGE میشه

Le0nard0
14-08-2014, 21:07
کسایی که توقع اینترنت موبایل بالاتر از 1 مگ رو دارن یه نگاهی به نقشه بندازن ببینن کجا هستن. اینجا ایران اسلامیه . اینترنت همراه سرعت بالا پایه های اسلام رو به لرزه در میاره . بعد از سراسری شدن هم سرعتها در حد همون رایتل خواهد بود 512- 1 مگ .

mehrabooni
14-08-2014, 21:11
bts نسل سوم به این صورته:

پشت انتن هاش یه قطعات کوچکی وجود داره که برای 3G هستن....

اگر اطلاعاتم اشتباه هست دوستان اصلاح کنند.
همچنان دنبال اون دکلی میگردم که روزای اول به من انتن نسل سوم رو داد
دو خط انتن داشتم ولی نمیدونم چرا دیگه جز رایتل هیچ چیزی پیدا نمیشه

amin1374
14-08-2014, 21:15
کسایی که توقع اینترنت موبایل بالاتر از 1 مگ رو دارن یه نگاهی به نقشه بندازن ببینن کجا هستن. اینجا ایران اسلامیه . اینترنت همراه سرعت بالا پایه های اسلام رو به لرزه در میاره . بعد از سراسری شدن هم سرعتها در حد همون رایتل خواهد بود 512- 1 مگ .

دیگه تو ایران ته اسلامو در آوردن از اون ورش زده بیرون باید گفت جمع کنین خودتونو !

سرعت پیشرفت ایرانسل چند برابر سرعت پیشرفت رایتل بوده تا الان رایتل کلی زور زده چند تا شهر رو اونم با هزار بدبختی تازه کیفیتم نداره

کارش تا الان ایرانسل خوب بوده فقط امیدوارم طرح های اینترنت خیلی بیشتری واسه دائممی ها بزارن.

میثم ش
14-08-2014, 21:26
امروز دور زمین فوتبال ایرانسل 4g رو هم تبلیغ کرده بود

dj77
14-08-2014, 21:34
امروز دور زمین فوتبال ایرانسل 4g رو هم تبلیغ کرده بود

شما صفحه 1 رو چک کنید می بینید شبکه 4G هم ایرانسل در بعضی نقاط لانچ کرده

XENON24
14-08-2014, 21:34
نسل 3 و 4 با سرعت 128kb چه شود! :n02:

farshad0123
14-08-2014, 21:41
من اینترنتی که کاملا محدودیت حجمی داشته باشه حتی اگه 100مگابیت هم باشه نمیخوام دنبال یه برنامه بودم که سرعت روزانه adsl رو بیارم رو 60کیلوبایت محدود کنم فقط شبا که رایگانه باز بزارمش
اگر سرعت تک کانکشن 60کیلوبایت باشه هیچ مشکلی برا وبگردی پیش نمیاد

dj77
14-08-2014, 21:45
تست سرعت اینترنت ایرانسل - اطراف دانشگاه پیام نور مشهد

dj77
14-08-2014, 21:47
نسل سوم ایرانسل در محله های مقابل نیز در تهران راه اندازی شده: شهرری , دولت آباد

and-roid2
14-08-2014, 21:51
من اینترنتی که کاملا محدودیت حجمی داشته باشه حتی اگه 100مگابیت هم باشه نمیخوام دنبال یه برنامه بودم که سرعت روزانه adsl رو بیارم رو 60کیلوبایت محدود کنم فقط شبا که رایگانه باز بزارمش

برادر حالا شما چرا دنبال این هستی که 3g حتما باید نامحدود یا شبانه داشته باشه ؟

من حاظرم سرعت 100مگ باشه ولی محدود( نه اینکه از نامحدود بدم بیاد! با توجه به شرایط فعلی میگم) تا کارهام رو سریع بتونم انجام بدم.
==============

جسارت نباشه.این حرفت منو یاد این وزیر انداخت:

که میگفت اینترنت 64 کیلوبیت برای مردم هم کافی هست!:n08::n02:
==============
60 کیلوبایت هم دیگه شد سرعت؟!:n21:
در سال 1393 شمسی این سرعت جوابگوی من نیست:n02:

mohsen0000000000
14-08-2014, 21:51
کی همه گیر میشه؟

dj77
14-08-2014, 21:56

اصولاً اینترنت 3G برای دانلو نیست و بیشتر برای وبگردی استفاده میشه نه در ایران بلکه در تمام دنیا
بیشتر ای ننسل اینترنت حجمی فروخته میشه به کاربر تا نامحدود
ولی در 4G طرحهای نامحدود هم ارایه میشه مثلاً اتصالات سرعت 100مگابیت در ثانیه هم میده که برای کاربردهای خانگی هست که مودم وایرلس هم به مشترک میده
در واقع خدمات پهن باند برای استفاده های حجیم تا استفاده در موبایل یا تبلت کاملاً تمیز داده میشه

dj77
14-08-2014, 21:57
کی همه گیر میشه؟

شهریور در اکثر نقاط راه اندازی میشه و طی 2ماه در شهرهای باقی مونده هم فراگیر میشه

arash59b
14-08-2014, 21:59

اون اینترنتی که شما دونبالشید 3g نیست چون اصلا برای دانلود ۲۴ ساعت توسعه اش ندادن و همه جای دنیا هم گرونترین تعرفه ها رو داره

Sent from my iPad using Tapatalk

NaughtyCat
14-08-2014, 21:59
من به سرعت 1 مگابیت هم به شرط پوشش خوب شبکه راضیم. (آدمو به مرگ بگیرن به تب راضی میشه همینه)

اصلا بنظرم با این سرعت هایی که تا الان دیدیم حتی اگه محدودیت سرعتی هم نذارن فکر نکنم مثلا تو تهران بعد از راه اندازیش به سرعت بالای 2مگ هم برسیم.

نسل 3 و 4 با سرعت 128kb چه شود! :n02:

4G و LTE و اینا که واقعا خنده دارن با این شرایط!

اگه به فرض نهایت سرعت تو مملکت اسلامی مون بخواد 1Mb باشه هیچ آدم عاقلی نمیاد اون 1Mb رو روی LTE داشته باشه.. باید حالت 4G رو خاموش کنه بره رو 3G چون فقط داره برای همون سرعت باتری بیشتری مصرف میکنه!

داریم به یه سری پارادوکس های کمدی/تراژیک میرسیم! :n09:

dj77
14-08-2014, 22:00
برادر حالا شما چرا دنبال این هستی که 3g حتما باید نامحدود یا شبانه داشته باشه ؟

من حاظرم سرعت 100مگ باشه ولی محدود( نه اینکه از نامحدود بدم بیاد! با توجه به شرایط فعلی میگم) تا کارهام رو سریع بتونم انجام بدم.
==============

جسارت نباشه.این حرفت منو یاد این وزیر انداخت:

که میگفت اینترنت 64 کیلوبیت برای مردم هم کافی هست!:n08::n02:
==============
60 کیلوبایت هم دیگه شد سرعت؟!:n21:
در سال 1393 شمسی این سرعت جوابگوی من نیست:n02:

60کیلوبایت که هیچ الان یکی از خطهای من 2مگ هست حوصله آدم سر میره می خواد یه سایت بارگذاری کنه! این سرعتها برای 5سال پیش خوب بود که سایتها انقدر سنگین نشده بود! نه الان که سایتی مثل یوتیوب شده یه پای ثابت شبکه های اجتماعی دنیا...

امین1356
14-08-2014, 22:32
با این سرعتی که این تاپیک داره پیش میره فکر کنم بزودی بزنه رو دست تاپیک شاتل :)
یخورده هم تاپیک رایتل بیچاره رو تحویل بگیرید که بعد از 3 سال تازه 224 صفحه شده تازه نصفشم بد و بیرا گفتن بهش :n02:
واقعا" رایتل به چه امیدی داره ادامه میده!

urumchi
14-08-2014, 22:33
آدمو به مرگ بگیرن به تب راضی میشه همینه

داریم به یه سری پارادوکس های کمدی/تراژیک میرسیم!
:thumbsup::n16:
..............
آقا اين دكل نزديك خونه ما همچنان مثل زمين لم يزرع كلا 3تا آنتن همراه روشه، 2 تا هم ايرانسل و ديگر هيچ!:n02:
حتي از اين چراغ قرمزا كه سر آنتن ميزنن تا تو شب معلوم بشه نوكش كجاست و بال هواپيمايي چيزي بهش گير نكنه، نداره!:n02:

وقتي با عكسايي كه دوستان ميذارن مقايسه مي كنم خجالت مي كشم از خودم
يادمه اكثر اوقات روزاي جمعه به اين دكل سر ميزدن، حالا اميدوارم شايد اين جمعه بيايند :n02::n09:

mohammad.asghari
14-08-2014, 22:49
تست سرعت اینترنت ایرانسل - اطراف دانشگاه پیام نور مشهد

آقا این تست رو خودت گرفتی یا کسی؟؟میشه بگید؟

farshad0123
14-08-2014, 22:55
من حاظرم سرعت 100مگ باشه ولی محدود تا کارهام رو سریع بتونم انجام بدم.

همین نظرات به مخابراتمون رسیده بود و زدن نامحدود و شبانه رو حذف کردن اونوقت گفتن نامحدودا و شبانه ها رو حذف کردیم که سرعت 5و10مگ بیاریم به 2ماه نکشید از بس تخلیه ها و شکایت ها زیاد شد که مجبور شدن برشون گردونن اگر 1ماه اینترنت کاملا محدود داشته باشی و فقط با یه وبگردی ماهی 70-80هزار تومن بدی اونوقت متوجه میشی

dr-shakht
14-08-2014, 23:03
اگر بخوان نسل سه رو با سرعت 1 مگابیت بدن واقعا دیگه مسخره بازی به تمام معناست:n23: همون ندن بهتره
سرعت برگ برنده هست توی نسل سه و هر اپراتوری که سرعت بیشتری بده قطعا بازار رو دستش میگیره.الان از هر شرکتی ADSL بگیری که محدود باشه اون شرکت بالاترین سرعت رو برای شما سوئیچ میکنن چون اینطوری حجمت زود تموم میشه و این به نفع اونهاست.اگه ایرانسل هم مثل رایتل رفتار بکنه قطعا میندازمش دور یه تالیا میگیرم که اصلا اینترنت نداشته باشه چون نمیتونم توهین به شعورم رو بپذیرم.:n24:

امین1356
14-08-2014, 23:07
سرعت باورنکردنی نسل پنجم شبکه تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D9%84-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D9%85-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87)

and-roid2
14-08-2014, 23:08
همین نظرات به مخابراتمون رسیده بود و زدن نامحدود و شبانه رو حذف کردن اونوقت گفتن نامحدودا و شبانه ها رو حذف کردیم که سرعت 5و10مگ بیاریم به 2ماه نکشید از بس تخلیه ها و شکایت ها زیاد شد که مجبور شدن برشون گردونن اگر 1ماه اینترنت کاملا محدود داشته باشی و فقط با یه وبگردی ماهی 70-80هزار تومن بدی اونوقت متوجه میشی

من نظرم در مورد 3G بود نه ADSL !

همونطور هم که دوستان گفتند 3g برای دانلود نیست و صرفا برای کارهای ضروری هست....

اگر بخوان نسل سه رو با سرعت 1 مگابیت بدن واقعا دیگه مسخره بازی به تمام معناست:n23: همون ندن بهتره
سرعت برگ برنده هست توی نسل سه و هر اپراتوری که سرعت بیشتری بده قطعا بازار رو دستش میگیره.الان از هر شرکتی ADSL بگیری که محدود باشه اون شرکت بالاترین سرعت رو برای شما سوئیچ میکنن چون اینطوری حجمت زود تموم میشه و این به نفع اونهاست.اگه ایرانسل هم مثل رایتل رفتار بکنه قطعا میندازمش دور یه تالیا میگیرم که اصلا اینترنت نداشته باشه چون نمیتونم توهین به شعورم رو بپذیرم.:n24:

البته اگر این وسط شورای عالی فضای مجازی بهشون گیر نده اینا از خداشونه سرعت بیشتر بدن! ولی .........

hamid.gs
14-08-2014, 23:22
در سایت ایرانسل بله ولی شما حساب رسمی توییتر و اینستگرام ایرانسل حتماً چک کنید :n06:

حساب توییترشو لطف میکنید بفرستید

moz
14-08-2014, 23:23
دوستان من یه ایرانسل تو خونه پیدا کردم
به زورو زحمت سرو تهشو با چاقو بریدم و تبدیل به میکروسیم کارتش کردم :n02:
الان تو تنظیمات گوشی ، سوییچ کردم رو 3G
اما باز وقتی کانکت میشم بالا علامت E میاد
چرا ؟!
گوشیم نوکیا لومیا 820 ویندوزفون 8.1

moz
14-08-2014, 23:24
اینم یادم رفت بگم . هیچ سایتی هم باز نمیشه !

Le0nard0
14-08-2014, 23:32
دوستان من یه ایرانسل تو خونه پیدا کردم
به زورو زحمت سرو تهشو با چاقو بریدم و تبدیل به میکروسیم کارتش کردم :n02:
الان تو تنظیمات گوشی ، سوییچ کردم رو 3G
اما باز وقتی کانکت میشم بالا علامت E میاد
چرا ؟!
گوشیم نوکیا لومیا 820 ویندوزفون 8.1
حتما هنوز منطقتون راه نیفتاده

mehrabooni
14-08-2014, 23:40
حساب توییتر همچنین اینتاگرامش رو لطف کنین

hamid.gs
14-08-2014, 23:44
حساب توییتر همچنین اینتاگرامش رو لطف کنین

این اینستگرام، توییتر ندارم
instagram.com/irancellpr

moz
14-08-2014, 23:48
حتما هنوز منطقتون راه نیفتاده
تو سرچ شبکه ها 3G میاد . یعنی هنوز راه نیوفتاده ؟

Le0nard0
14-08-2014, 23:51
تو سرچ شبکه ها 3G میاد . یعنی هنوز راه نیوفتاده ؟

اگه خیلی ضعیف باشه میره روی 2g یا همون E

saeeddeeas
15-08-2014, 00:03
مطمن باشید سرعت محدود میشه چون گفتن بدون پیوست فرهنگی مجوز سراسری نمیدن
پیوست فرهنگی هم یعنی محدودیت سرعت
:n21::n21:
من نمیدونم با این همه محدودیت چطوری روشون میشه اسم 4G میارن

dj77
15-08-2014, 00:05

jjjan
15-08-2014, 00:07
من امروز چند جا از جمله خیابون شریعتی تست کردم

سرور ایران 16 مگابیت بیشترین سرعت بود

سرور های خارجی هم نهایت 3 مگابایت که به نظرم خیلی کم بود با آنتن پر

کلاً تهران از همین آلان شلوغه

dj77
15-08-2014, 00:08
آقا این تست رو خودت گرفتی یا کسی؟؟میشه بگید؟

من که تهرانم
دوستان فرستادن

Dr Nima
15-08-2014, 00:09
مطمن باشید سرعت محدود میشه چون گفتن بدون پیوست فرهنگی مجوز سراسری نمیدن
پیوست فرهنگی هم یعنی محدودیت سرعت
:n21::n21:
من نمیدونم با این همه محدودیت چطوری روشون میشه اسم 4G میارن
اسمش هس براشون کافیه میرن پوزشو رو میدن
کلا خیلی چیزا هس که اسمش فقط هس ولی در عمل یه چیزه دیگس

ایرانی.
15-08-2014, 00:31
«مقایسۀ متوسّط سرعت دانلود و آپلود 3G و 4G بین شرکت‌های مختلف در آمریکا» + «تغییرات سرعت در طی دو سال 2011 و 2012»:

همان‌طور که تو عکس‌ها می‌بینید، برای 3G از بین این 4 شرکت، 2 شرکت سرعت دانلودشون حدود 1 مگابیت هست و 2 تای دیگه بالای 1 مگابیت.
لینک منبع: pcworld ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] re_fastest_.html)

jjjan
15-08-2014, 00:34
این خبر برای 2 سال پیشه دوست عزیز

mehrabooni
15-08-2014, 00:38
خودشم گفتکه
این دکل رو از کجا میفهمین دوستان

mehdidotcom
15-08-2014, 00:47
دوستان برای ما دم در خانه انتن میده اما داخل خانه که میشم نمیده در حالی که در منزل رایتل و ایرانسل و همراه اول بد انتن نمیدن از همه بهتر ایرانسل آنتن میده علت چیه؟هنوز کامل راه اندازی نشده؟

J@viD
15-08-2014, 00:50
به نظرم اونایی که خوشبین نیستن حق دارن.
اینا اگه اینترنت بده بودن رو adsl wimax edge میدادن بیخودی امیدوار میکنیم خودمونو موقع لانچ محدودیتو قطعی بیداد میکنه.همیشه همین بوده.
شرط میبندم 1 شهریور هممون نشستیم اینجا داریم فحش میدیم.فقط من نمیدونم اینا که بده نیستن چرا انقدر امیدوارمون میکنن؟
خود من یه 24 گیگ شبانه گرفتم یه 2 گیگ روزانه با یه 5 گیگ روزانه.از بس که کارم لنگه اینترنته.
یکی دو شب اول سرعت 1.5 تا 2 مگ بود.الان یه هفتس محدود کردن رو 30.هم خونه هم سر کار.
میدونم این پایلوت هست وهنوز کامل راه اندازی نشده اما همین ایرانسل تو وایمکس و نسل دو مگه چه آشه دهن سوزی بوده؟
به نظرتون چه دلیلی داره ایرانسل یا هر شرکت دیگه ای بیاد به کاربر خدمات خوب ارائه بده؟ عاشق چشم و ابرومونه؟
سازمانهای نظارتی باید مجبورش کنن که خدمات خوب بده وگرنه تا نسل 10 هم که بیاد وضع همینه.
حق گرفتنیه دوستان دادنی نیست.اینترنت پرسرعت حق ماهاس که یه عمر مثل بقیه حقوقمون ازمون گرفته شده.

arash59b
15-08-2014, 01:11
خودشم گفتکه
این دکل رو از کجا میفهمین دوستان

بنظر میاد نسل سه رایتل هست

دوستان برای ما دم در خانه انتن میده اما داخل خانه که میشم نمیده در حالی که در منزل رایتل و ایرانسل و همراه اول بد انتن نمیدن از همه بهتر ایرانسل آنتن میده علت چیه؟هنوز کامل راه اندازی نشده؟
اگه داخل خونه سیگنال بد میشه یعنی دکلی که روش نسل سوم نصب هست همون دکلی نیست که نزدیک شماست

kasra2012
15-08-2014, 09:20
بچه ها الان 4g كجا ها راه اندازي شده؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

mehrdad123
15-08-2014, 09:30
دوستانی که به رایتل گیر میدید صبر کنید ایرانسل نهایی بشه بعد اوایل رایتل هم همینجوری بود راستی ایرانسل هم تماس تصویری نخواهد داشت؟

Sent from my ST15i using Tapatalk

kasra2012
15-08-2014, 09:31
دوستانی که به رایتل گیر میدید صبر کنید ایرانسل نهایی بشه بعد اوایل رایتل هم همینجوری بود راستی ایرانسل هم تماس تصویری نخواهد داشت؟

تماس تصويريو نميدونم اما به نظرم ايرانس اگ سرعت رو محدود نكنه مشكلي نخواهد داشت چون الان اكثرا دارن از نسل سه استفاده مي كنن

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

arash59b
15-08-2014, 09:57

اگه سرعت ایرانسل هم مثل رایتل محدود باشه باز از نظر تعرفه هاش و در دسترس بودن انتنش در همه جای کشور نسبت بهش شرف داره
اگه سرعت خوب باشه تماس تصویری هم اهمیت نداره میشه با نرم افزار و اپلیکیشن انجامش داد

Sent from my iPad using Tapatalk

smohsen
15-08-2014, 10:14
با همین سرعت فعلی که ایرانسل رو بستر 3g تو بعضی مناطق داره میده تلویزیون رو میشه با کیفیت قابل قبول بدون قطعی دید
اما امیدوارم کیفیت نهایی همین نباشه و سرعت بالا بده

Mahdi_Moosavi
15-08-2014, 11:32
بعضی از دوستان ماشالله انتظاراتی دارند بسیار بسیار فضایی ... از طرفی برخی دوستان هم اطلاعاتی اینجا Share می کنند که متاسفانه صحت نداره. چند تا سوال دارم از این دوستان ...

آیا از ظرفیت های زیرساخت و کل پهنای باند اینترنت و دیتا این مملکت خبر دارید ؟
به نظر شما با این ظرفیت ها میشه به هر یوزر موبایل پهنای باند 42.2Mbit/s با 3G و یا بیش از 100Mbps با LTE داد ؟
آیا اصلا تو کشورهای اروپایی و و آمریکایی هر یوزر موبایل به صورت عملی و واقعی به این پهنای باند دسترسی داره ؟
اصلا چند درصد یوزرها این مملکت گوشی با قابلیت پشتیبانی از نسل چهارم LTE رو دارند ؟
فراموش نکنید نسل سومی که الان دو اپراتور ایرانسل و رایتل دارن ارائه می دن +HSPA یا 3.75G هستش و به صورت عملی دست کمی از نسل چهارم نداره.
بعضی از دوستان گفته بودن که مصرف باتری گوشی در نسل چهارم نسبت به نسل سوم کمتره که کاملا اشتباهه !! حتی برخی تجارب ثابت کرده که دلیل نوپا بودن 4G در بسیار از مناطق و مشکلات بهینه سازی و نفوذ اون اختلالاتی داره که باعث افزایش مصرف باتری هم همیشه.
نحوه دریافت و ارسال Pocket ها در نسل سوم و چهارم کاملا بهینه ، سریع و با خطای به مراتب کمتری نسبت به 2G و حتی 2.75G صورت می گیره. به طوری که حتی سرعت محدود شده 64Kb/s مبتنی بر 3.75G هم در عمل به مراتب سریعتر از 236Kb/s EDGE یا همون 2.75G عمل می کنه.
هیچ جای دنیا اینترنت مبتنی بر 3G یا 4G به صورت نامحدود ارائه نمیشه !! اگرم ارائه بشه قیمت های بسیار بالایی داره ! دوستان عزیز 3G و 4G برای دانلود کردن فیلم 1080p بهینه سازی نشده !! برای این کار باید دنبال اینترنت ADSL2+ یا اتصالات پهن باند باشید !
با همون سرعت 1Mb/s که اگر به همه یوزر ها بدن هم میشه Youtube فیلم دید ، هم با Skype خیلی راحت تماس تصویری برقرار کرد هم حتی شبکه های تلویزیونی رو با کیفیت عالی Stream کرد. دیگه پیج باز کردن که فکر نکنم مشکلی داشته باشه ! دوستان بیاید واقع گرا باشیم ! خواهش می کنم !
دوستانی که این قدر از انتظارات فراحد زیرساخت های این مملکت دارن آیا تو منزل اینترنت 100Mb/s دارند ؟!!؟؟!!!! که حالا این قدر از اینترنت موبایل انتظار دارند ؟

منم مثل شما یه یوزر عادی هستم ! اونایی که منو می شناسند هم می دونن تو هیچ ارگان دولتی و یا این اپراتورهای موبایل نه کار می کنم نه وابستگی دارم ! فقط فعلا دارم واقعی فکر می کنم ! به من حمله نکنید لطفاً !

تو این چند ماهه داره زیرساخت های دیتا و اینترنت مملکت به سرعت رشد پیدا می کنه .... امیدوارم هر چه زود تر همه ما بتونیم خیلی سریعتر از گذشته کارهای وابسته به دنیای مجازی رو انجام بدیم .

MOH@ND3S
15-08-2014, 11:58
برای تایید حرفهای این دوستمون چند تا لینک میزارم ببینید...تو این صفحات سمت راست Mobile میتونید میانگین سرعت دسترسی به اینترنت همراه در این کشور هارو ببینید..
انگلیس :
آمریکا :
آلمان :
ترکیه :
رومانی :
تو جست و جوهایی که کردم بیشترین سرعت پهن باند موبایل مربوط به کره جنوبی هست با 26.6 مگابیت بر ثانیه دانلود :

Arsenal2012
15-08-2014, 12:05
سلام دوستان" یچه های کرج کسی 3G ایرانسل واسش فعال شده یا حتی آنتن شو پیدا کرده تو گوشی یا تبلتش ؟؟؟؟ من تو چند تا منطقه تست کردم حتی آنتن 3G ایرانسل رو پیدا نمیکنه!!!!!

DJ_EBI
15-08-2014, 12:48
سلام دوستان" یچه های کرج کسی 3G ایرانسل واسش فعال شده یا حتی آنتن شو پیدا کرده تو گوشی یا تبلتش ؟؟؟؟ من تو چند تا منطقه تست کردم حتی آنتن 3G ایرانسل رو پیدا نمیکنه!!!!!
بله دوست عزیز منطقه ما اومده وصل میشه ولی دیتایی رد و بدل نمیشه البته 2 3 روز پیش تست کردم الان شارژ ندارم تست کنم بینم دیتاش فعال شده یا نه!

Arsenal2012
15-08-2014, 13:14
بله دوست عزیز منطقه ما اومده وصل میشه ولی دیتایی رد و بدل نمیشه البته 2 3 روز پیش تست کردم الان شارژ ندارم تست کنم بینم دیتاش فعال شده یا نه!

ببخشید دوست عزیز شما کدوم منطقه هستید و کدوم منطقه ها تست کردین آنتن 3G پیدا شد؟؟؟؟ من شاهین ویلا. میانجاده. بنیاد. باغستان. تست کردم پیدا نشد

moz
15-08-2014, 13:37
مشکل ما این نیست که 3G واسه چه کاری باید استفاده بشه یا گرونه یا ....
ما که همینطوری داریم 20 برابر کشورهای دیگه واسه ADSL هزینه پرداخت میکنیم ، حالا 3G هم همینطور . اما چیزی که خیلی مسخرست اینه که بیان سرعت رو محدود کنن .
من اصلا شاید دوست داشته باشم از آخرین سرعت 3G استفاده کنم . پولشم دارم می دم . دیگه به کسی چه مربوطه که بیان 1000 تا سقف و لیمیت بذارن . کارت دانشجویی بگیرن . کارت ملی عمه رو بگیرن ، آخه این کارا یعنی چی ؟:angry:

bobby2021
15-08-2014, 13:51
در جهت تایید حرف این دوستمون، اطلاعات آماری نسبتا دقیق:
Fastest Mobile Networks in USA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تنها نقدی که به صحبت های ایشون وارده در مورد مصرف باتری که به صرف اینکه شما روی شبکه 3G یا 4G باشید مصرف باتری شما بیشتر خواهد بود. ولی اگر فقط دیتا مدنظر باشد برای دانلود حجم مشخصی داده با توجه به اختلاف سرعت زیاد شبکه های 2G با 3G , 4G بله میشه گفته HSPA , LTE بسیار بهینه تر عمل می کنند.

در یک جمله میشه گفت گول تبلیغات هر شرکتی رو نخورید، یک اپراتور با یک دکل 5G میتونه ادعا کنه من شبکه نسل پنجم آوردم ولی از دید من و شما که مصرف کننده هستیم این یه شوخیه.
شما زمانی از یه اپراتور موبایل سرویس خوبی میگیرید که نسبت به تراکم جمعیت دکل های زیادی داشته باشه، پر واضحه که این کار به شدت هزینه بر خواهد بود.

Firebirds
15-08-2014, 14:06
این جا بررید یکم بگرید،
ماشا... تو همه چی از آخر اولیم !

یه مورد جالب، سرانه متوسط اینترنت ملت توی یک سال گذشته تقریبا 1 مگ رشد کرده اونم چی اینترنت محدود نه نامحدود !

DJ_EBI
15-08-2014, 14:11
ببخشید دوست عزیز شما کدوم منطقه هستید و کدوم منطقه ها تست کردین آنتن 3G پیدا شد؟؟؟؟ من شاهین ویلا. میانجاده. بنیاد. باغستان. تست کردم پیدا نشد

من سمت شهرک بنفشه نزدیک ایستگاه مترو هستم بله سرچ کردم پیدا شد سمت سرحد آباد هم تست کردم اونجا هم پیدا شد ولی دیشب تو پارکت نبوت و مهستان سرچ کردم پیدا نکرد

Le0nard0
15-08-2014, 14:39
بعضی از دوستان ماشالله انتظاراتی دارند بسیار بسیار فضایی ... از طرفی برخی دوستان هم اطلاعاتی اینجا Share می کنند که متاسفانه صحت نداره. چند تا سوال دارم از این دوستان ...

آیا از ظرفیت های زیرساخت و کل پهنای باند اینترنت و دیتا این مملکت خبر دارید ؟
به نظر شما با این ظرفیت ها میشه به هر یوزر موبایل پهنای باند 42.2Mbit/s با 3G و یا بیش از 100Mbps با LTE داد ؟
آیا اصلا تو کشورهای اروپایی و و آمریکایی هر یوزر موبایل به صورت عملی و واقعی به این پهنای باند دسترسی داره ؟
اصلا چند درصد یوزرها این مملکت گوشی با قابلیت پشتیبانی از نسل چهارم LTE رو دارند ؟
فراموش نکنید نسل سومی که الان دو اپراتور ایرانسل و رایتل دارن ارائه می دن +HSPA یا 3.75G هستش و به صورت عملی دست کمی از نسل چهارم نداره.
بعضی از دوستان گفته بودن که مصرف باتری گوشی در نسل چهارم نسبت به نسل سوم کمتره که کاملا اشتباهه !! حتی برخی تجارب ثابت کرده که دلیل نوپا بودن 4G در بسیار از مناطق و مشکلات بهینه سازی و نفوذ اون اختلالاتی داره که باعث افزایش مصرف باتری هم همیشه.
نحوه دریافت و ارسال Pocket ها در نسل سوم و چهارم کاملا بهینه ، سریع و با خطای به مراتب کمتری نسبت به 2G و حتی 2.75G صورت می گیره. به طوری که حتی سرعت محدود شده 64Kb/s مبتنی بر 3.75G هم در عمل به مراتب سریعتر از 236Kb/s EDGE یا همون 2.75G عمل می کنه.
هیچ جای دنیا اینترنت مبتنی بر 3G یا 4G به صورت نامحدود ارائه نمیشه !! اگرم ارائه بشه قیمت های بسیار بالایی داره ! دوستان عزیز 3G و 4G برای دانلود کردن فیلم 1080p بهینه سازی نشده !! برای این کار باید دنبال اینترنت ADSL2+ یا اتصالات پهن باند باشید !
با همون سرعت 1Mb/s که اگر به همه یوزر ها بدن هم میشه Youtube فیلم دید ، هم با Skype خیلی راحت تماس تصویری برقرار کرد هم حتی شبکه های تلویزیونی رو با کیفیت عالی Stream کرد. دیگه پیج باز کردن که فکر نکنم مشکلی داشته باشه ! دوستان بیاید واقع گرا باشیم ! خواهش می کنم !
دوستانی که این قدر از انتظارات فراحد زیرساخت های این مملکت دارن آیا تو منزل اینترنت 100Mb/s دارند ؟!!؟؟!!!! که حالا این قدر از اینترنت موبایل انتظار دارند ؟

منم مثل شما یه یوزر عادی هستم ! اونایی که منو می شناسند هم می دونن تو هیچ ارگان دولتی و یا این اپراتورهای موبایل نه کار می کنم نه وابستگی دارم ! فقط فعلا دارم واقعی فکر می کنم ! به من حمله نکنید لطفاً !

تو این چند ماهه داره زیرساخت های دیتا و اینترنت مملکت به سرعت رشد پیدا می کنه .... امیدوارم هر چه زود تر همه ما بتونیم خیلی سریعتر از گذشته کارهای وابسته به دنیای مجازی رو انجام بدیم .

اینقدر این وزیر و اون مسئول توی گوش ملت گفتن که همین اینترنت 512-1 مگ برای ملت کافیه از سرشون هم زیاده , خود ملت هم دیگه به همین حد راضی شدن و باورشون شده که اینترنت 1 مگ براشون کافیه برای بقیه هم نسخه میپیچن و نوع مصرف دیگران از اینترنت رو هم با نوع مصرف خودشون مقایسه میکنن و میگن چون این واسه من کافیه واسه بقیه هم باید همین کافی باشه .

saeeddeeas
15-08-2014, 14:41
حالا که از 1 شهریور مجوز سراسری میدن خب ایرانسل از الان بیاد همه دکلاشو نصب کنه 3 جی دیگه ای بابا میزاره تازه بعدش شرو کنه اههه:n21::n02:

arash59b
15-08-2014, 15:00
حالا که از 1 شهریور مجوز سراسری میدن خب ایرانسل از الان بیاد همه دکلاشو نصب کنه 3 جی دیگه ای بابا میزاره تازه بعدش شرو کنه اههه:n21::n02:

همین کارو کرده و داره انجام میده
ایرانسل و همراه اول این کار رو از دو سه سال پیش انجام دادن و اماده بودن ولی مجوز انحصاری رایتل نزاشت

brilliant1
15-08-2014, 15:03
من با سیمکارت دایمی #555* را میزنم,تعرفه های حجم بالای ایرانسل نمیاد

dj77
15-08-2014, 15:05
من با سیمکارت دایمی #555* را میزنم,تعرفه های حجم بالای ایرانسل نمیاد

*
555
*
2
*
5
#
بسته های جدیدی هم اضافه میشه در شهریور

bsireza
15-08-2014, 15:07
در خیلی از مناطق مشهد دنبال 3G گشتم ولی پیدا نکردم

brilliant1
15-08-2014, 15:09
*
555
*
2
*
5
#
بسته های جدیدی هم اضافه میشه در شهریور

اون گوشیم 3g ساپورت نمی کنه اما با گرفتن ussd که شما نوشتید می نویسه invalid request

farshad0123
15-08-2014, 15:10
شما اگر 1مگ واقعی بگیرید که سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشنش 128کیلوبایت باشه متوجه میشید که همه کار میشه باهاش کرد جای اینکه سرعتو ببرن بالا بیان سر کیفیت کار کنن و همین 1مگو نامحدود و با قیمت پایین و با کیفیت بالاتر بدن بیشتر طرفدار داره تا اینکه بیان سرعت 10مگابیتی محدود بدن که سه سوته شارژتون تموم بشه اینجور سرعتا فقط بدرد تاپیک speedtest میخوره

dj77
15-08-2014, 15:16
شما اگر 1مگ واقعی بگیرید که سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشنش 128کیلوبایت باشه متوجه میشید که همه کار میشه باهاش کرد جای اینکه سرعتو ببرن بالا بیان سر کیفیت کار کنن و همین 1مگو نامحدود و با قیمت پایین و با کیفیت بالاتر بدن بیشتر طرفدار داره تا اینکه بیان سرعت 10مگابیتی محدود بدن که سه سوته شارژتون تموم بشه اینجور سرعتا فقط بدرد تاپیک speedtest میخوره

1مگ کیلو بیتی چنده! :n02: همین الانش هم ایرانسل داره 10مگ رو راحت میده!
البته باید منتظر افتتاح رسمی هم بود

brilliant1
15-08-2014, 15:20
عمده کابل کشی داخل شهرها بصورت کابل مسی است و حتی اگر مخابرات بخواهد سرعتهای بالاتر از ده مگ را ارایه دهد امکانپذیر نیست و باید هزینه هنگفتی برای تبدیل کابل ها انجام دهد.
در اینترنت موبایل هم عموم مردم هزینه بالای اینترنت پرسرعت بی سیم را نمیدن که دولت بخواد سرمایه گذاری کند و اینترنت پایدار با سرعت بالا به عموم مردم بده.
در بخش محتوا و دولت الکترونیک(آموزش,بهداشت و....)هنوز راه زیادی داریم تا حتی از سرعتهای موجود(1 مگ) استفاده مفید بشه.

farshad0123
15-08-2014, 15:23
1مگ کیلو بیتی چنده! :n02: همین الانش هم ایرانسل داره 10مگ رو راحت میده!
البته باید منتظر افتتاح رسمی هم بود

مطمئن باش یا چنین سرعتی رو نمیده یا با قیمت فضایی میده که اصلا کسی طرفش نمیره فعلا تو اکانتینگشون محدودیت برا سرعت اعمال نکردن که اینجوریه الان 512وایمکس ماهی 25تومنه دیگه خودت حسابشو بکش

farshad0123
15-08-2014, 15:27
عمده کابل کشی داخل شهرها بصورت کابل مسی است و حتی اگر مخابرات بخواهد سرعتهای بالاتر از ده مگ را ارایه دهد امکانپذیر نیست و باید هزینه هنگفتی برای تبدیل کابل ها انجام دهد.
در اینترنت موبایل هم عموم مردم هزینه بالای اینترنت پرسرعت بی سیم را نمیدن که دولت بخواد سرمایه گذاری کند و اینترنت پایدار با سرعت بالا به عموم مردم بده.
در بخش محتوا و دولت الکترونیک(آموزش,بهداشت و....)هنوز راه زیادی داریم تا حتی از سرعتهای موجود(1 مگ) استفاده مفید بشه.

خط مسی تا 24مگ هم میکشه اگر سیم کشی درست باشه اگر خط تلفن 24مگ بکشه دان استریمو بزارن رو 24 مگ تو اکانتینگ باز بزارن و محدود نکنن 24مگو کامل میگیرید
حتی بعضیا که خط تلفنشون کنار مرکز مخابراتیه تا 28مگ هم میکشه خطشون

moz
15-08-2014, 15:29
حتی اگر مخابرات بخواهد سرعتهای بالاتر از ده مگ را ارایه دهد امکانپذیر نیست و باید هزینه هنگفتی برای تبدیل کابل ها انجام دهد.

این همه پول داره از ما میگیره. خالا میخواد سرویس های خودشو ارتقا بده باید سر ما هم منت بذاره ؟!:n21:
نمیتونه سرویس دهی کنه بکشه کنار که یه لایق کار بیاد انجامش بده !

Firebirds
15-08-2014, 15:38
این همه پول داره از ما میگیره. خالا میخواد سرویس های خودشو ارتقا بده باید سر ما هم منت بذاره ؟!:n21:
مشکل همین لایق هست، که نیست.
البته باز این وزیر خیلی بهتر از قبلی ها در این مدت کار کرده.

brilliant1
15-08-2014, 15:43
خط مسی تا 24مگ هم میکشه اگر سیم کشی درست باشه اگر خط تلفن 24مگ بکشه دان استریمو بزارن رو 24 مگ تو اکانتینگ باز بزارن و محدود نکنن 24مگو کامل میگیرید
حتی بعضیا که خط تلفنشون کنار مرکز مخابراتیه تا 28مگ هم میکشه خطشون
من خط ده مگ از مخابرات شهرمون خریدم که نتونست ارایه بده و بیشتر از شش,هفت مگ نمیشه.از مسیولش هم پرسیدم گفت ما بین چند یوزر تست کردیم فقط یک یوزر تونست این سرعت را بگیره.
24 مگ در شرایط کابل کشی مناسبه و عمده کابل کشی های شهرها غیراستاندارده.
بشر هزار ساله داره خونه می سازه و ما هنوز نتونستیم خونه استاندارد در سطح عمومی در کشور داشته باشیم.

Dr Nima
15-08-2014, 15:44
می خواستم بدونم برای استفاده از اینترنت ایرانسلی که سیم کارت
رو داخل مودم یو اس بی میذاریم و به کامپیوتر وصل میکنیم
برای تنظیمات چه شماره ای رو باید وارد کنیم بنظرم دو تا گزینه هست
یکی شماره و یکی دیگه هم هست ممنون میشم این دو تا رو بگین

Mahdi_Moosavi
15-08-2014, 15:49
اینقدر این وزیر و اون مسئول توی گوش ملت گفتن که همین اینترنت 512-1 مگ برای ملت کافیه از سرشون هم زیاده , خود ملت هم دیگه به همین حد راضی شدن و باورشون شده که اینترنت 1 مگ براشون کافیه برای بقیه هم نسخه میپیچن و نوع مصرف دیگران از اینترنت رو هم با نوع مصرف خودشون مقایسه میکنن و میگن چون این واسه من کافیه واسه بقیه هم باید همین کافی باشه .

دوست عزیز ... مگه من از سرعت بالا بدم میاد ؟ کی بدش میاد ؟ ولی وقتی به دلایل عدیده هزینه اینترنت تو این مملکت بالاست ، مسائل سیاسی محدودیت ایجاد می کنند و از همه مهم تر پهنای باند شاه راه های ورودی دیتا و اینترنت کشور در حال حاضر به شدت محدوده چه کار میشه کرد ؟

حالا اگر مسائل سیاسی و هزینه ها رو هم کنار بگذاریم .... اگه با پهنای باند کم کنونی هیچ گونه محدودیت سرعتی روی اینترنت موبایل اعمال نشه که نمیشه همون پهنای باند محدود رو هم بین چند صد کاربر که در آن واحد از یک BTS سرویس می گیرن تقسیم کرد !!

برای مثال شما تصور کن با در نظر گرفتن تمامی شرایط به صورت ایده آل تو این مملکت به BTS نزدیک مکانی که شما بهش متصل هستید 10Mbit پهنای باند اختصاص داده بشه و هیچ محدودیتی از نظر حجم و پهنای باند هم براش در نظر گرفته نشه ! اینطوری شاید به تعداد کمتر از انگشتان دست یوزر خیلی راحت این پهنای باند رو اشغال می کنند و بعد از چند ساعت به صورت کامل دیتا شبکه غیر قابل استفاده میشه !!

یعنی در عمل این وسط هم شما یوزر ضرر می کنی هم اپراتور که کیفیت ارائه خدماتش به شدت پایین میاد !

ولی اگر محدودیت سرعت و حجم برای همین مقدار محدود پهنای باند هم در نظر گرفته بشه هم کار من یوزر راه می افته هم اپراتور می تونه بهتر شبکه رو مدیریت کنه .

ولی تو یه کشور اروپایی و آمریکایی هم پهنای باند اینرتنت کشور به مراتب بالاست و هم قیمت ها به شدت پایین تر . اینجا اپراتور دستش بازه و از همه مهمتر براش صرفه اقتصادی داره تا برای مثال برای هر BTS نسل چهارمش مثلاً 100Mb/s پهنای باند ایده آل در نظر بگیره ... یا حتی با تعبیه چندین سامانه این مقدار پهنای باند رو در مکان های شلوغ حتی 3 الی 4 برابر کنه !

این ها به کنار من یه سوال از شما دارم ... حقیقتاً شما با این وضعیت مملکت و در مقایسه با وضعیت اینترنت ADSL کنونی چه نوع کاربردهایی داری که اینترنت موبایل با سرعت 1Mb/s نمیتونه نیازهای شما رو رفع کنه ؟ توجه کن من فقط در مورد اینترنت موبایل سوال کردم نه سرعت اینترنت به صورت کلی !!

به والله منم بدم نمیاد اینترنت رو با سرعت 10Mb/s تجربه کنم !!

Firebirds
15-08-2014, 15:53
در کشور مشکل پهنای باند وجود ندارد.

فردا پهنای باند اینترنت در ایران هزار برابر می شود، اگر

moz
15-08-2014, 15:55
چرا شما فکر میکنی ایران پهنای باند نداره . یا نمیتونه بیاره ؟؟؟؟
دوست عزیز ، ایران پهنای باند داره ، خوبشم داره . اما از ما بهترون دارن ازش استفاده می کنن

همین سایت اسپید تستی که ازش تست میگیرین . سرور رشت رو من مستقر کرده بودم و تو مپش ادد کردم .
گاهی وقتها تست هایی از همین ایران میومد که مخم سوت میکشید . طرف تست میگرفت 90 مگابیت دانلود داشت !

پس نگید نمیتونن ، یا تحریمیم و . . . تا به حال نخواستن که اینترنت خوب به مردم بدن !

brilliant1
15-08-2014, 15:59
اینجا عمده اقتصاد و خدمات دست شرکتهای دولتی یا شبه دولتی(نظیر سه اپراتور فعلی موبایل)است,کسی نمی تونه وارد رقابت بشه,میگن یا ما میتونیم یا هیچ کس نمی تونه.

امین1356
15-08-2014, 16:01
بنده با صحبتهای
Mahdi_Moosavi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موافقم.
مشکل اینجاست که خیلی از دوستان میخوان 3G کار ADSL رو براشون انجام بده و کلا" ADSL رو تمدید نکنن و از 3G هم روی موبایل و هم روی PC استفاده کنن!
به قول ایشون رو موبایل چه کاری میشه کرد که سرعت 1Mbps جوابگو نیست؟!
بله برای دانلود فیلم و موزیک هر چی سرعت بالاتر بهتر ولی برای چت، وبگردی، مکالمه صوتی یا تصویری 1Mbps کفایت میکنه.
از سرعت خیلی مهمتر بحث پایداری، کیفیت و پوشش مناسبه.

farshad0123
15-08-2014, 16:02
همش دست ISP هاست اگر آشنا داشته باشید راحت میتونید سرعت بالا و نامحدود بگیرید
الان پارس داره خطوط رو 9مگ میبنده ولی با نرم افزار محدود میکنه اگر آشنا باشه میتونه اون محدودیت نرم افزاری رو برداره یا حتی بیشتر از 9مگ ببنده

farshad0123
15-08-2014, 16:05
سرعت بالاتر از 1مگ فقط برای دانلوده نه برای ما که اینترنت میگیریم با ماهی 5گیگ اونم با این قیمت ها

arash59b
15-08-2014, 16:14
دوست عزیز ... مگه من از سرعت بالا بدم میاد ؟ کی بدش میاد ؟ ولی وقتی به دلایل عدیده هزینه اینترنت تو این مملکت بالاست ، مسائل سیاسی محدودیت ایجاد می کنند و از همه مهم تر پهنای باند شاه راه های ورودی دیتا و اینترنت کشور در حال حاضر به شدت محدوده چه کار میشه کرد ؟

حالا اگر مسائل سیاسی و هزینه ها رو هم کنار بگذاریم .... اگه با پهنای باند کم کنونی هیچ گونه محدودیت سرعتی روی اینترنت موبایل اعمال نشه که نمیشه همون پهنای باند محدود رو هم بین چند صد کاربر که در آن واحد از یک BTS سرویس می گیرن تقسیم کرد !!

برای مثال شما تصور کن با در نظر گرفتن تمامی شرایط به صورت ایده آل تو این مملکت به BTS نزدیک مکانی که شما بهش متصل هستید 10Mbit پهنای باند اختصاص داده بشه و هیچ محدودیتی از نظر حجم و پهنای باند هم براش در نظر گرفته نشه ! اینطوری شاید به تعداد کمتر از انگشتان دست یوزر خیلی راحت این پهنای باند رو اشغال می کنند و بعد از چند ساعت به صورت کامل دیتا شبکه غیر قابل استفاده میشه !!

یعنی در عمل این وسط هم شما یوزر ضرر می کنی هم اپراتور که کیفیت ارائه خدماتش به شدت پایین میاد !

ولی اگر محدودیت سرعت و حجم برای همین مقدار محدود پهنای باند هم در نظر گرفته بشه هم کار من یوزر راه می افته هم اپراتور می تونه بهتر شبکه رو مدیریت کنه .

ولی تو یه کشور اروپایی و آمریکایی هم پهنای باند اینرتنت کشور به مراتب بالاست و هم قیمت ها به شدت پایین تر . اینجا اپراتور دستش بازه و از همه مهمتر براش صرفه اقتصادی داره تا برای مثال برای هر BTS نسل چهارمش بمثلاً 100Mb/s پهنای باند ایده آل در نظر بگیره ... یا حتی با تعبیه چندین سامانه این مقدار پهنای باند رو در مکان های شلوغ حتی 3 الی 4 برابر کنه !

این ها به کنار من یه سوال از شما دارم ... حقیقتاً شما با این وضعیت مملکت و در مقایسه با وضعیت اینترنت ADSL کنونی چه نوع کاربردهایی داری که اینترنت موبایل با سرعت 1Mb/s نمیتونه نیازهای شما رو رفع کنه ؟ توجه کن من فقط در مورد اینترنت موبایل سوال کردم نه سرعت اینترنت به صورت کلی !!

بنظر من انتظارات دوستان تو زمینه نسل سه وچهار معقول و درست هست این شمایید که دارید خودتون رو با محدودیت ها و کمبودها و دزدی های اپراتورها وفق میدید

چرا بعد از چندین سال تاخییر که در ورود این تکنولوژی ها اتفاق افتاده و بعد از اون همه کم گزاشتن هایی که در زمینه انواع دیگر اینترنت انجام شده باز باید برگردیم سر پله اول.
چرا یه کاربر موبایل نباید بتونه کارش رو تو زمان کمتر و باسرعت بالا تر انجام بده؟ مگه همه کارها وبگردی هست
الان اکثر ویدیوهای اینترنت داره به سمت کیفیت های فول اچ دی و بالاترمیره کی میگه سرعت ۱ مگ برای استریم کافیه!

اگه پهنای باند در حال حاضر کم باشه که نیست مگه افزایش اون کار سختیه یا به سخت افزار بیشتری احتیاج هست؟ کافیه اراده کنند تا پهنای باند کشور ۲ برابر بشه تازه مگه میخوان از جیبشون بدن؟
پولش رو هم چند برابر از ما میگیرن

اون دوستانی که کارشون وب گردی و چت هست می تونن تعرفه ۱ مگ بخرن و استفاده کنند شاید کسی به هزار و یک دلیل دوست داشته باشه بیشتره هزینه کنه و سرعت های بالاتری داشته باشه.
نه درسته با توجه به نیاز های انی و محدود خودمون حکم کنیم و نه با محدودیت های اجباری اپراتور ها کنار بیایم
باید یمقدار جلو تر از نوک بینیمون رو ببینیم و اینده نزدیک مون رو هم در نظر داشته باشیم
فکر کردید چند سال اینده که سرعت اینترنت دنیا چندبرابر میشه اپراتورها حاظر میشن به این راحتی سرعت ۲ مگ رو هم بدن؟

mohammad.asghari
15-08-2014, 16:15
در خیلی از مناطق مشهد دنبال 3G گشتم ولی پیدا نکردم

تائید میشه بنده خودم فرامرز عباسی،جانباز،احمدآباد تست کردم خبری نبود!

arash59b
15-08-2014, 16:28
سوال:این ساعات رایگان که ISP ها میزارن اگه کاربرا زیاد دانلود داشته باشن به ضرر خود شرکت تموم میشه یا اینکه بود و نبودش فرقی نمیکنه؟:n13:

سوال در مورد isp ها چه ربطی به این تاپیک داره؟
معمولا مشکلی نیست مگه اینکه خود شرکت محدود کنه

NaughtyCat
15-08-2014, 16:38
منم نظرات یه سری از دوستان رو میخونم بنظر میاد یه ذهنیت غلط و انتظارات نا معقولی از اینترنت موبایل دارن.

اینی هم که میگیم 1Mb میتونه کافی باشه معنیش این نیست که از سرعت بالاتر بدمون میاد! هر چی بالاتر باشه که چه بهتر. من بیشتر نگران اینم که از همین حداقل ها هم بخواد پایین تر باشه. یه چیزی بشه مثل الان رایتل. افتضاح. جوک.

البته اینم باید گفت که الان تو سال 2014 دیگه سرعت های 1 و 2 مگابیت شبکه 3G کافی نیست. میانگین سرعت اینترنت موبایل الان تو دنیا 8 مگابیته طبق آمار.

-----------------

اینترنت نامحدود روی موبایل کم کم داره توی یه کشوری مثل آمریکا هم جمع میشه. نمیدونم چجوری میشه از یه شبکه موبایل همچین انتظاراتی رو داشت اصلا؟!

The Death of Unlimited Mobile Data ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

T-Mobile will throttle your data if you abuse it ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirbrad
15-08-2014, 16:55
از دیشب ترکیده بود ایرانسل تا امروز ظهر اما الان دوباره راه افتاده اما متاسفانه فقط یک نقطه تو منزل خوب سیگنال میده.الان ای دی اس ال از های وب دارم نمیتونه حتی یه عکس لود کنه دارم با هزینه بالاتر با نسل سوم تو گوشی استفاده می کنم اینجا ایران همه چی برعکسه. در ضمن تا اول شهریور نشده دارم از این پینگ غیر قابل باور استفاده می کنم.
تست ها با گوشی ایفون هستش:
در ضمن صبح همین تست ها پینگ رو 800 اینا بود و داغون

آمستردام

فراکفورت

رُم

نیویورک!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینم تست دوستم از پاریس برای من بهتره هر دو در منزل تازه ایشون از نظر مسافت نزدیکتره به محل های تست البته سرعت ایشون در محل های سیگنال قوی تا 20 مگ هم دیدم خودتون مقایسه کنید اینجا اگر بخوان میتونن ارایه بدن اما ممکنه امنیت و..... به خطر بیوفته.

Le0nard0
15-08-2014, 16:57

ولی تو یه کشور اروپایی و آمریکایی هم پهنای باند اینرتنت کشور به مراتب بالاست و هم قیمت ها به شدت پایین تر . اینجا اپراتور دستش بازه و از همه مهمتر براش صرفه اقتصادی داره تا برای مثال برای هر BTS نسل چهارمش مثلاً 100Mb/s پهنای باند ایده آل در نظر بگیره ... یا حتی با تعبیه چندین سامانه این مقدار پهنای باند رو در مکان های شلوغ حتی 3 الی 4 برابر کنه !

وقتی سانسور توی ذهن نویسنده ها و هنرمندای این مملکت به قدری تاثیر گذاشته که ناخوادآگاه خودسانسوری میکنن چه توقعی از مردم عادی هست که با محدودیتها و کمبودهایی که حکومت بهشون دیکته کرده فکر نکنن و خودشونو باهاش مطابقت ندن ! وزیر ارتباطات این مملکت هم همین حرف شمارو میزد که کاربر ایرانی مگه با اینترنت میخواد چیکار کنه که 128 نیزاهاش رو برطرف نمیکنه؟ . وقتی جایی زندگی میکنیم که اینترنت از نظر حکومتش یه کالای لوکس و لطف حکومتی حساب میشه نه حقوق شهروندی ,معلومه که مردمش هم به هرچی که اون مسئولای بالایی از کمبود و انحصار و تعیین نیازها دیکته کنن بله قربان میگه .

arash59b
15-08-2014, 17:06
منم نظرات یه سری از دوستان رو میخونم بنظر میاد یه ذهنیت غلط و انتظارات نا معقولی از اینترنت موبایل دارن.

اینی هم که میگیم 1Mb میتونه کافی باشه معنیش این نیست که از سرعت بالاتر بدمون میاد! هر چی بالاتر باشه که چه بهتر. من بیشتر نگران اینم که از همین حداقل ها هم بخواد پایین تر باشه. یه چیزی بشه مثل الان رایتل. افتضاح. جوک.

البته اینم باید گفت که الان تو سال 2014 دیگه سرعت های 1 و 2 مگابیت شبکه 3G کافی نیست. میانگین سرعت اینترنت موبایل الان تو دنیا 8 مگابیته طبق آمار.

-----------------

اینترنت نامحدود روی موبایل کم کم داره توی یه کشوری مثل آمریکا هم جمع میشه. نمیدونم چجوری میشه از یه شبکه موبایل همچین انتظاراتی رو داشت اصلا؟!

The Death of Unlimited Mobile Data ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

T-Mobile will throttle your data if you abuse it ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اصلا بحث اصلی رو دانلود زیاد یا تعرفه نامحدود نیست.اون دوستانی که فک میکنن نسل سه و چهار برای دانلود هست تعدادشون کمه و احتمالا اطلاعاتشون کافی نیست

من یه سوال کلی دارم. اینکه اگه قرار باشه نسل ۳ و احتمال زیاد ۴ رو روی ۱ مگ محدود کنند چه فرقی اساسی هست بین این ها با تکنولوژی های قبلی؟

دوستانی که چپ و راست امار کشورهای دیگه رو میدن به یک نکته توجه نمیکنند. این که تو این کشورها سرعت اینترنت خانگی بالا بین ۲۰ تا ۱۰۰ مگ هست بعلاوه از همین اینترنت سریع بطور گسترده و بصورت wifi تو اماکن عمومی مثل اتوبوس، سیتی سنتر، و دانشگاهها استفاده میکنند این نسل ۳ و ۴ برای مواقع ناچاری و گیرکردن تو حومه و خارج شهر هست و حکم gprs ما رو واسشون داره پس نیازی به سرعت های چند ده مگی ندارن

Mahdi_Moosavi
15-08-2014, 17:08
بنظر من انتظارات دوستان تو زمینه نسل سه وچهار معقول و درست هست این شمایید که دارید خودتون رو با محدودیت ها و کمبودها و دزدی های اپراتورها وفق میدید

چرا بعد از چندین سال تاخییر که در ورود این تکنولوژی ها اتفاق افتاده و بعد از اون همه کم گزاشتن هایی که در زمینه انواع دیگر اینترنت انجام شده باز باید برگردیم سر پله اول.
چرا یه کاربر موبایل نباید بتونه کارش رو تو زمان کمتر و باسرعت بالا تر انجام بده؟ مگه همه کارها وبگردی هست
الان اکثر ویدیوهای اینترنت داره به سمت کیفیت های فول اچ دی و بالاترمیره کی میگه سرعت ۱ مگ برای استریم کافیه!

اگه پهنای باند در حال حاضر کم باشه که نیست مگه افزایش اون کار سختیه یا به سخت افزار بیشتری احتیاج هست؟ کافیه اراده کنند تا پهنای باند کشور ۲ برابر بشه تازه مگه میخوان از جیبشون بدن؟
پولش رو هم چند برابر از ما میگیرن

اون دوستانی که کارشون وب گردی و چت هست می تونن تعرفه ۱ مگ بخرن و استفاده کنند شاید کسی به هزار و یک دلیل دوست داشته باشه بیشتره هزینه کنه و سرعت های بالاتری داشته باشه.
نه درسته با توجه به نیاز های انی و محدود خودمون حکم کنیم و نه با محدودیت های اجباری اپراتور ها کنار بیایم
باید یمقدار جلو تر از نوک بینیمون رو ببینیم و اینده نزدیک مون رو هم در نظر داشته باشیم
فکر کردید چند سال اینده که سرعت اینترنت دنیا چندبرابر میشه اپراتورها حاظر میشن به این راحتی سرعت ۲ مگ رو هم بدن؟

دوست عزیز شما داری در برابر من جبهه می گیری !! من تو سوالم به این نکته اشاره کردم که :

ضمن اینکه این جملتون درست نیست ... افزایش پهنای باند در حد کلان به شدت به سخت افزار و مدیریت بر منابع نیازمنده .... شما می دونی همین الان پهنای باند اینترنت کشور شاید بیش از ده ها برابر از کشوری مثل کره جنوبی کمتره ؟

می دونی چه محدودیت های سیاسی متعددی نمی خوان بزارن همین پهنای باند هم پاربرجا بمونه ... می دونی وزیر ارتباطات جدید چه قدر زور زده تا تو همین چند ماهه پهنای باند رو افزایش بده ؟ چه قدر تحت فشار بوده ؟

من طرف شمام دوست عزیز ... منم قانع نیستم به این وضعیت ... ولی مثل شما رویایی فکر نمی کنم .... دارم میگم با توجه به محدودیت های کنونی فعلا این راه بهترین روش برای مدیریت منابع موجود هستش .... شکر خدا هم روز به روز داره پهنای باند بیشتر به اینترنت کشور تزریق میشه ....

امیدوارم هر چه زود تر روزی برسه که اینترنت کشور ما هم ، هم سطح بقیه کشورهای اروپایی بشه !

تا شما هم علیه من جبهه نگیری .... بنده هم بیشتر از این وقت دوستان رو نمیگیرم ...

والسلام ...

Mahdi_Moosavi
15-08-2014, 17:16
وقتی سانسور توی ذهن نویسنده ها و هنرمندای این مملکت به قدری تاثیر گذاشته که ناخوادآگاه خودسانسوری میکنن چه توقعی از مردم عادی هست که با محدودیتها و کمبودهایی که حکومت بهشون دیکته کرده فکر نکنن و خودشونو باهاش مطابقت ندن ! وزیر ارتباطات این مملکت هم همین حرف شمارو میزد که کاربر ایرانی مگه با اینترنت میخواد چیکار کنه که 128 نیزاهاش رو برطرف نمیکنه؟ . وقتی جایی زندگی میکنیم که اینترنت از نظر حکومتش یه کالای لوکس و لطف حکومتی حساب میشه نه حقوق شهروندی ,معلومه که مردمش هم به هرچی که اون مسئولای بالایی از کمبود و انحصار و تعیین نیازها دیکته کنن بله قربان میگه .

دوست من ... قربان ... سالار .... من عرض کردم که :

شما باز حرف خودتو تکرار می کنی .... منم مثل شما از این وضعیت راضی نیستم !! من دارم در مورد اینترنت موبایل در وضعیت و زمان کنونی و نحوه مدیریت منابع موجود صحبت می کنم !!

علاقه ای هم به سیاست و حواشی پیرامونش ندارم ....

والسلام ...

Mahdi_Moosavi
15-08-2014, 17:19
در کشور مشکل پهنای باند وجود ندارد.

فردا پهنای باند اینترنت در ایران هزار برابر می شود، اگر

به همین راحتی ؟ :n02:

در ضمن خبر واسه پارساله ...

arash59b
15-08-2014, 17:24
دوست عزیز شما داری در برابر من جبهه می گیری !! من تو سوالم به این نکته اشاره کردم که :

ضمن اینکه این جملتون درست نیست ... افزایش پهنای باند در حد کلان به شدت به سخت افزار و مدیریت بر منابع نیازمنده .... شما می دونی همین الان پهنای باند اینترنت کشور شاید بیش از ده ها برابر از کشوری مثل کره جنوبی کمتره ؟

می دونی چه محدودیت های سیاسی متعددی نمی خوان بزارن همین پهنای باند هم پاربرجا بمونه ... می دونی وزیر ارتباطات جدید چه قدر زور زده تا تو همین چند ماهه پهنای باند رو افزایش بده ؟ چه قدر تحت فشار بوده ؟

من طرف شمام دوست عزیز ... منم قانع نیستم به این وضعیت ... ولی مثل شما رویایی فکر نمی کنم .... دارم میگم با توجه به محدودیت های کنونی فعلا این راه بهترین روش برای مدیریت منابع موجود هستش .... شکر خدا هم روز به روز داره پهنای باند بیشتر به اینترنت کشور تزریق میشه ....

امیدوارم هر چه زود تر روزی برسه که اینترنت کشور ما هم ، هم سطح بقیه کشورهای اروپایی بشه !

تا شما هم علیه من جبهه نگیری .... بنده هم بیشتر از این وقت دوستان رو نمیگیرم ...

والسلام ...

منم گفتم که برای افزایش پهنای باند به سخت افزار نیازی نیست شاید جمله بندیم خوب نبوده

صحبت های من کلی بود هرچند شما هم توش قرار میگیرید[emoji6]
این پیشنهادی که شما میدید و بهش میگید استفاده بهینه از منابع محدود، در اصل همون طرز فکری هست که از بالا بهتون تلقین شده و اینکه باید ساخت. کار بجایی رسیده که خواسته های معقول دیگران که حتی کمتر از سرعت اینترنت کشورهای همسایه هست شده بلندپروازی.
من میگم اگه این نسل جدید هم بخواد مثل قدیمیا بشه پیشرفت که نیست بلکه پسرفته حساب میشه.
اپراتورها که نه به اصطلاح بلند پروازی ما اهمیت میدن نه به پیشنهاد شما و اخرش کار خودشون رو می کنن ولی باعث شدن شما حتی تو خیالتون هم نتونید بیشتر از سرعت ۱ مگ رو تصور کنید و بخواید.
البته اصلا قصد جسارت به شخص شما رو ندارم و میدونم که شما هم از این وضعیت راضی نیستید.

misam5526
15-08-2014, 17:24
دوست گرامی arash59b ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسئله ای رو به اشتباه مطرح کردید در این تاپیک که کوتاه توضیح میدم ...

اگه پهنای باند در حال حاضر کم باشه که نیست مگه افزایش اون کار سختیه یا به سخت افزار بیشتری احتیاج هست؟

احتمالا منظور شما کلی بوده و در مورد اینترنت ایران؛ اما چون تو تاپیک اینترنت نسل سوم فرمودید یه توضیح میدم

اول از همه در مورد تلفن همراه صحبت میکنیم... و البته در مورد امواج مخابراتی

1- هر انتن مخابراتی (از مودم وایرلس خونتون تا انتهای نظامی یا تجاری) بسته به فرکانس کاری و استاندارد تعریف شده حجم معینی دیتا رو تا فاصله ای مشخض میتونن حمل کنند!

2- هر BTS در سه جهت میتونه امواج رو منتقل کنه که هر سکتور هم بسته به استاندارد تعریف شده و فرکانسی که داره (همون نسل H یا H+ و ...) میتونه حجمم مشخصی دیتا رو منتقل کنه نه بیشتر!!

پس این جواب سوال شماست اگه در مورد نسل 3 فرمودید که ایا تجهیزات بیشتری میخواد و خیلی راحت پهنای باند اضافه کنند.....

اما در مورد محدودیت سرعت ... من هم مخالفم و انشالله شایعه ای بیشتر نباشه که در این فروم پا گرفته ولی یه نکته فنی در این مورد

3- هر انتن BTS با تجوه به تکنولوژِی مورد استفاده در نسل 3 بین 20 الی 40 یا 50 مگابیت در ثانیه رو میتونه پوشش بده [Ref ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

بدیهیه که تعداد بالاتر مشترک باعث افت سرعت خواهد شد !! این ضعف تکنولوژِی مخابراتی در نسل سوم هست و با فحاشی به ایران و ایرانسل و دولت برطرف نمیشه .....

اینجاست که بسیار غیر معقول برخی انتظاراتی مثل موارد زیر و نشان از عدم درک فنی مسئله هست :
1- نسل نسوم مفت باشه
2- نسل سوم نامحدود باشه ترافیکش

در نهایت مورد اخر اینه که فرهنگ استفاده ازش باید وجود داشته باشه و این اخلاق ما ایرانیا که بگیم من پولش رو دارم پس هر کاری بخوام میکنم باعث نابودی قسمت دیگه ای از این مملکته و بس!!

Le0nard0
15-08-2014, 17:29
علاقه ای هم به سیاست و حواشی پیرامونش ندارم ....

والسلام ...

اگه همین "سیاست و حواشی پیرامونش" که میگی علاقه ای بهش نداری تا جایی جلو اومده باشه که حق آزاد استفاده از اینترنت رو با انواع و اقسام محدودیتها ازت سلب کنه بازم بهش علاقه ای نداری؟ این حرف رو کسی میتونه بگه که من کاری به سیاست ندارم که توی کشورش سیاست و حکومت نیومده باشه نحوه زندگی بهش دیکته کرده باشه و بهش هم گفته باشه کاری به سیاست نداشته باش سرت به زندگیت باشه ! .

arash59b
15-08-2014, 17:31
دوست گرامی arash59b ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسئله ای رو به اشتباه مطرح کردید در این تاپیک که کوتاه توضیح میدم ...

احتمالا منظور شما کلی بوده و در مورد اینترنت ایران؛ اما چون تو تاپیک اینترنت نسل سوم فرمودید یه توضیح میدم

اول از همه در مورد تلفن همراه صحبت میکنیم... و البته در مورد امواج مخابراتی

1- هر انتن مخابراتی (از مودم وایرلس خونتون تا انتهای نظامی یا تجاری) بسته به فرکانس کاری و استاندارد تعریف شده حجم معینی دیتا رو تا فاصله ای مشخض میتونن حمل کنند!

2- هر BTS در سه جهت میتونه امواج رو منتقل کنه که هر سکتور هم بسته به استاندارد تعریف شده و فرکانسی که داره (همون نسل H یا H+ و ...) میتونه حجمم مشخصی دیتا رو منتقل کنه نه بیشتر!!

پس این جواب سوال شماست اگه در مورد نسل 3 فرمودید که ایا تجهیزات بیشتری میخواد و خیلی راحت پهنای باند اضافه کنند.....

اما در مورد محدودیت سرعت ... من هم مخالفم و انشالله شایعه ای بیشتر نباشه که در این فروم پا گرفته ولی یه نکته فنی در این مورد

3- هر انتن BTS با تجوه به تکنولوژِی مورد استفاده در نسل 3 بین 20 الی 40 یا 50 مگابیت در ثانیه رو میتونه پوشش بده [Ref ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

بدیهیه که تعداد بالاتر مشترک باعث افت سرعت خواهد شد !! این ضعف تکنولوژِی مخابراتی در نسل سوم هست و با فحاشی به ایران و ایرانسل و دولت برطرف نمیشه .....

اینجاست که بسیار غیر معقول برخی انتظاراتی مثل موارد زیر و نشان از عدم درک فنی مسئله هست :
1- نسل نسوم مفت باشه
2- نسل سوم نامحدود باشه ترافیکش

در نهایت مورد اخر اینه که فرهنگ استفاده ازش باید وجود داشته باشه و این اخلاق ما ایرانیا که بگیم من پولش رو دارم پس هر کاری بخوام میکنم باعث نابودی قسمت دیگه ای از این مملکته و بس!!

منم منظورم پهنای باند کلی هست
اطلاعات کاملی هم که در مورد نحهیزات دادید بنده مختصرا در پست های صفحات قبل بهش اشاره کرده بودم

ولی الان مشکل اصلی و اولیه ما کمبود تجهیزات نیست بلکه عدم ارایه سرعت و پهنای باند بالاست

کاشکی مشکل ما کمبود تجهیزات بود فعلا هنوز رو پله اول و ارایه سرعت مناسب مشکل داریم

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-08-2014, 17:39
سلام . دوستانی که 3G رو شخصاً امتحان كرده اند , اگه میشه لطف کنند بگن سرعت دانلود چقدر هست ؟ با تشکر

amirbrad
15-08-2014, 17:41
از دیشب ترکیده بود ایرانسل تا امروز ظهر اما الان دوباره راه افتاده اما متاسفانه فقط یک نقطه تو منزل خوب سیگنال میده.الان ای دی اس ال از های وب دارم نمیتونه حتی یه عکس لود کنه دارم با هزینه بالاتر با نسل سوم تو گوشی استفاده می کنم اینجا ایران همه چی برعکسه. در ضمن تا اول شهریور نشده دارم از این پینگ غیر قابل باور استفاده می کنم.

آمستردام

فراکفورت

رُم

نیویورک!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینم تست دوستم از پاریس برای من بهتره هر دو در منزل تازه ایشون از نظر مسافت نزدیکتره به محل های تست البته سرعت ایشون در محل های سیگنال قوی تا 20 مگ هم دیدم خودتون مقایسه کنید اینجا اگر بخوان میتونن ارایه بدن اما ممکنه امنیت و..... به خطر بیوفته.

Joaquin
15-08-2014, 17:44
در صورتی که این تاپیک به چت روم تبدیل بشه چاره ای جز بستنش نداریم.

zxzxcvcv
15-08-2014, 17:46

آمستردام

فراکفورت

رُم

نیویورک!!!!!!!!!!!!!!!!!

خداییش پینگ 40 با نیویورک اون هم از ایران! اصلا و به هیچ وجه امکان پذیر نیست.به نظر من نرم افزار اسپید تسته گوشیت ایراد داره.با همون برنامه ای که گفتی با گوشی پینگ میگیرم از 8.8.8.8 یا هر آی پیه دیگه ای تست بگیر ببین پینگ اون ها هم زیر صده؟

saeeddeeas
15-08-2014, 17:47

داداش خواهشا تاپیک رو نبند بزار حداقل در جریان اتفاقات باشیم
دوستان هم رعایت کنید کمی

منم نظرم اینه 1 مگ یا مگ باشه ولی ثابت و با کیفیت نه اینکه 10 مگ باشه و هی کم و زیاد شه.هرچند منم سرعت بیشتر دلم میخواد ولی وقتی قرار باشه تا ساعت 3 شب وایسیم تا سرعتش درست شه اینجوری فایده نداره
همون 2 مگ بدن ولی پایدار و قیمت مناسب

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

NaughtyCat
15-08-2014, 17:51
من یه سوال کلی دارم. اینکه اگه قرار باشه نسل ۳ و احتمال زیاد ۴ رو روی ۱ مگ محدود کنند چه فرقی اساسی هست بین این ها با تکنولوژی های قبلی؟

منم همینو چند صفحه قبل گفتم و خب آره یه چیز خیلی خنده داری میشه. دیگه اساتید باید خودشون پاسخگوی این وضع باشن.

اما نسبت به این وضعیت فعلی اینترنت موبایل که در بیشتر مواقع به صفر میل میکنه، همین 3G دست و پا شکسته 1مگابیتی هم پیشرفت قابل توجهیه.

amirbrad
15-08-2014, 18:18
خداییش پینگ 40 با نیویورک اون هم از ایران! اصلا و به هیچ وجه امکان پذیر نیست.به نظر من نرم افزار اسپید تسته گوشیت ایراد داره.با همون برنامه ای که گفتی با گوشی پینگ میگیرم از 8.8.8.8 یا هر آی پیه دیگه ای تست بگیر ببین پینگ اون ها هم زیر صده؟

نه داداش نرم افزار هیچ ایرادی نداره با رایتل و وای فای تست میگیرم درست نشون میده. صبح پینگ رو 800 بود چند شب پیش 160. چرا نباشه وقتی تو محل کسی ازش استفاده نکنه همین میشه دیگه. الانم دایم در حال تست شبکشون هستن مسیرها عوض میشه و موقعی که خوب میشه من تست میزارم وگرنه پینگ 300 که همه دیدیم و داریم قرار ندادم همین تست و اگر برم جای دیگه تو خونه که ضعیفه سیگنال پینگ میشه بالای 100. تازه یک خط انتن الان کم دارم با گوشی هم هست وگرنه با انتن فول و لب تاپ چی میشد!!!نرم افزارم اپدیت شده و کاملا درسته. پینگ 4.2.2.4 150 تاست با 8.8.8.8 هم پینگ 40 گرفتم. اما نوسان داره اما اسپید تست چون از تمام پهنای باند استفاده میکنه نوسان نداره ویک بار تست میگیره بهتر نشون میده.

arash59b
15-08-2014, 18:24
نه داداش نرم افزار هیچ ایرادی نداره با رایتل و وای فای تست میگیرم درست نشون میده. صبح پینگ رو 800 بود چند شب پیش 160. چرا نباشه وقتی تو محل کسی ازش استفاده نکنه همین میشه دیگه. الانم دایم در حال تست شبکشون هستن مسیرها عوض میشه و موقعی که خوب میشه من تست میزارم وگرنه پینگ 300 که همه دیدیم و داریم قرار ندادم همین تست و اگر برم جای دیگه تو خونه که ضعیفه سیگنال پینگ میشه بالای 100. تازه یک خط انتن الان کم دارم با گوشی هم هست وگرنه با انتن فول و لب تاپ چی میشد!!!نرم افزارم اپدیت شده و کاملا درسته. پینگ 4.2.2.4 150 تاست با 8.8.8.8 هم پینگ 40 گرفتم. اما نوسان داره اما اسپید تست چون از تمام پهنای باند استفاده میکنه نوسان نداره ویک بار تست میگیره بهتر نشون میده.

البته پینگ به سرعت اینترنت شما و اینکه کسی استفاده کنه یا نه بستگی نداره مسیر و کیفیت تجهیزات مهمه

Tehranshahr
15-08-2014, 18:29
من امروز صبح اول غرب تهران شهرک گلستان تست کردم دانلود متوسط 1.5 مگابیت بود و بعدش زمانی که در حال رد شدن از جلوی دکل مرکزی ایرانسل واقع در شرق اتوبان همت بودم هم تست کردم سرعت 0.5مگابیت بود! الان هم جنوب تهران اومدم تست کردم سرعت حدود 0.3 مگابیت! بنظر میرسه بعضی مناطق مخصوصا جاهایی که زیرساخت قدیمی دارن توی تامین پهنای باند مشکل دارن.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Firebirds
15-08-2014, 18:33
به همین راحتی ؟ :n02:

در ضمن خبر واسه پارساله ...
بله ، به همین راحتی
تازه ظرفیت EPGE کشور امسال باید دو برابر شده باشه.
یه سرچ بزن در مورد این مسیر.

amirbrad
15-08-2014, 18:37
البته پینگ به سرعت اینترنت شما و اینکه کسی استفاده کنه یا نه بستگی نداره مسیر و کیفیت تجهیزات مهمه

عرض کردم دارن تست می کنن و مسیرهاشون در حال تغییر مرتب. در ضمن چون اشتراکی هستش تاثیر داره دیگه اینو میتونید در عمل خودتون تست کنید دو نفر تو خونه به وای فای وصل بشید یک نفرتون دانلود کنه اون یکی تست پینگ بگیره بعدش بدون دانلود هم تست کنید. اما عین حرف شما هم فبول دارم تجهیزات که متاسفانه تجهیزات هاووایی هستش و چینی و بی کیفیت که خودم تجربه کار با تجهیزاتشون و دارم.

fanoostalaei
15-08-2014, 18:48
ایرانسل سرعتش همینجوری بالا خواهد موند و کسی هم نمیتونه جلوش رو بگیره :دی (البته در مناطق شلوغ شرمنده مشترک خواهد شد ؟:دی)
این وزیر سفت و سخت پای اینترنت وایساده و راحت از میدان بیرون نمیره !! سر فیل.تر کردن وی چت دیدید که چجوری رای شورا رو برای فیل.تر کردن پیچوند؟ (اونایی که خبر ندارن برن بخونن)
در ضمن ایران پهنای باند داره خوبشم داره !!! و هر وقت بخواد میتونه به راحتی از همه جای دنیا وارد کنه !! مثالشم همین مسیر های تعددی هست که الان داره !! یعنی اینکه ایران الان از چندین کشور به صورت مستقیم داره اینترنت وارد میکنه و در حجم ها بالا:n02:

اینم تک کانکشن ایرانسل با قدرت سیگنال دقیقا 30 درصد!!!

در ضمن امروز بعد از تلاش های فراوان بلاخره به شبکه LTE وصل شد ولی دیتایی نبود و دیگه وصل نشد :n02:

dj77
15-08-2014, 19:05

چه ربطی به تاپیک داره این موضوع؟ کاربری که میاد اینجا صحبتهای بی ربط می کنه هر چی هم بهش میگی گوشش بدهکار نیست اون باید بلوک بشه نه تاپیکی که خیلی ها دارن ازش استفاده می کنند و سوالاتخودشونو مطرح می کنند!

dj77
15-08-2014, 19:06
سلام . دوستانی که 3G رو شخصاً امتحان كرده اند , اگه میشه لطف کنند بگن سرعت دانلود چقدر هست ؟ با تشکر

در شرایط سیگنال دهی خوب حدود 8تا 10مگ سرعت میده

fanoostalaei
15-08-2014, 19:08
در شرایط سیگنال دهی خوب حدود 8تا 10مگ سرعت میده
البته به شرطی که به شبکه hspa+ وصل شی وگرنه حداکثر میشه تا 7 مگ سرعت گرف

dj77
15-08-2014, 19:09

بله خب صد البته به جنس شبکه هم بستگی داره که در اکثر نقاط H+ هست

tntkgb
15-08-2014, 19:40
یه چیز مسخره ای که این وسط هست اینا حداقل میتونن سرعت اینترانت ملی وسایتهای ایراتی رو باز بزارن و همیشه سرعت بالا بدن و هیچ وقت به مشکل کمبود پهنای باند برنخورن ولی نمیدونم چه دلیلی داره که فعلا باهاش مشکل دارن و عقلشون نمیکشه به این چیزا!!!

ایا اینترانت هم موجب میشه اسلام به خطر بیفته؟!!!!!!!!!!!!!
=================

به نظرم من اشکال نداره همون 1مگ بدن....ولی حداقل سرعت اینترانت رو که میتونن باز بزارن؟!

دقیقا من هم به این فکر بودم این دوستان اینترانت (شبکه داخلی ایران ) رو هم باز بزارن ما استاد میکنیم و تبدیل به اینترنتش میکنیم :n09:

ahwazp30
15-08-2014, 19:44
توی اهواز نسل سومه ایرانسل الان فعال شده ؟ اگر شده لطفا بگید چه مناطقی

sasan.69
15-08-2014, 19:48
امیدوارم این سرویس به سرنوشت adsl دچار نشه و اینترنت با کیفیت عرضه کنه...

dr-shakht
15-08-2014, 19:56
سلام
آقایونی که می فرمائید نسل 3 و 4 برای دانلود نیست این رو ماهم میدونیم ولی بحث این هست که چرا باید یک سرعتی بدن که اصلا نسل سه حساب نشه!مگه حجم محدود نمی خوان بدن؟خب پس چطوری میتونیم بزنیم تو خط دانلود!بحث اصلی این هست که سرعت واقعی نسل سه رو در اختیار ما قرار بدن بعدش اگر هم کسی خواست بزنه توی خط دانلود هزینه اش رو هم میده و وقتی هزینه اش رو میده این حقش هست که با سرعت نسل سه دانلود بکنه این هم ربطی به هیچکس نداره که چقدر میخواد دانلود بکنه.الحمدالله من با ADSL توی تایم شبانه اونقدر دانلود کردم که دیگه اصلا توی فاز دانلود نیستم فقط می خوام یک اینترنت باکیفیت و پرسرعت نسل سه داشته باشم که کارهام سریعتر پیش بره.
ارادتمند شما :n16:

arash59b
15-08-2014, 19:56
توی اهواز نسل سومه ایرانسل الان فعال شده ؟ اگر شده لطفا بگید چه مناطقی

تا جمعه هفته پیش تقریبا همه مناطق اهواز نسل سوم راه اندازی شد. ولی از شنبه شبکه رو قطع کردن.

همین اتفاق برای نسل سوم همراه اول تکرار شد و باز از روز چهارشنبه فطع شد

arash59b
15-08-2014, 20:03
سلام قارداش حالین یاخجیدی؟
قارداش گل منیم موبایلما بیر ال چه بلکه اوچومونجی نسلا گیرا:n02:
داداش هانجی محله ده اولوسان؟عجب سنین شانسین واردی کفین اولسون.

دوست عزیز ورودتون رو به انجمن تبریک می گم و لطفا قوانین رو رعایت کنید

لطفا از زبان سلیس و زیبای فارسی استفاده کنید :n11:

misam5526
15-08-2014, 20:06
سلام
آقایونی که می فرمائید نسل 3 و 4 برای دانلود نیست این رو ماهم میدونیم ولی بحث این هست که چرا باید یک سرعتی بدن که اصلا نسل سه حساب نشه!مگه حجم محدود نمی خوان بدن؟خب پس چطوری میتونیم بزنیم تو خط دانلود!بحث اصلی این هست که سرعت واقعی نسل سه رو در اختیار ما قرار بدن بعدش اگر هم کسی خواست بزنه توی خط دانلود هزینه اش رو هم میده و وقتی هزینه اش رو میده این حقش هست که با سرعت نسل سه دانلود بکنه این هم ربطی به هیچکس نداره که چقدر میخواد دانلود بکنه.الحمدالله من با ADSL توی تایم شبانه اونقدر دانلود کردم که دیگه اصلا توی فاز دانلود نیستم فقط می خوام یک اینترنت باکیفیت و پرسرعت نسل سه داشته باشم که کارهام سریعتر پیش بره.
ارادتمند شما :n16:

یه عزیزی لطفاً این لینک خبر محدود کردن سرعتها رو به ما هم نشون بده ببینیم کدوم حضرت مسئولی همچین فرمایشی کرده ؟!!

fanoostalaei
15-08-2014, 20:09
سلام قارداش حالین یاخجیدی؟
قارداش گل منیم موبایلما بیر ال چه بلکه اوچومونجی نسلا گیرا:n02:
داداش هانجی محله ده اولوسان؟عجب سنین شانسین واردی کفین اولسون.
حالم خوبه ممنون :دی
محله ما آخر عباسی حدود فهمیده که روی BTS ما فعلا فقط LTE فعال هست و نسل 3 روش روشن نیس!!!!
ولی به غیر از چند تا نتظقه محدود همه جا میتونی آنتن نسل 3 رو پیدا کنی :دی
در ضمن فارسی بنویسی بد نیس :دی

nini bad
15-08-2014, 20:16
3G 4G WIFI ? قضیه وای فای در تبلیغات ایرانسل چیست ؟

Dr Nima
15-08-2014, 20:19
می خواستم بدونم برای استفاده از اینترنت ایرانسلی که سیم کارت
رو داخل مودم یو اس بی میذاریم و به کامپیوتر وصل میکنیم
برای تنظیمات چه شماره ای رو باید وارد کنیم بنظرم دو تا گزینه هست
یکی شماره و یکی دیگه هم هست ممنون میشم این دو تا رو بگین
رفقا راهنمایی نمی فرمایین

arash59b
15-08-2014, 20:20
3G 4G WIFI ? قضیه وای فای در تبلیغات ایرانسل چیست ؟

دستگاهی که سیم کارت میخوره و اینترنت رو و بصورت وای فای پخش می کنه مثل همینی که رایتل می ندازه به ملت

nini bad
15-08-2014, 20:38
دستگاهی که سیم کارت میخوره و اینترنت رو و بصورت وای فای پخش می کنه مثل همینی که رایتل می ندازه به ملت

به نظرم در کنار 3G و 4G یکم احمقانه به نظر میرسد ... گرچه این مودم ها کاملا بی ارزش و بی کیفیت هستند...

isbn
15-08-2014, 20:41

اینجا تهرانپارس به من با 2 ال 3 خط آنتن نهایت 80 کیلوبایت بر ثانیه سرع میده روی حالت H

tntkgb
15-08-2014, 20:46

والا تا جایی که یادمه ایرانسل بعد از تموم شدن انحصار رایتل میتونه اینترنت wifi در فضاهای عمومی هم ارائه بده مثل جای حرم امام رضا که رایتل راه انداخته بود.

Le0nard0
15-08-2014, 21:43
اینم برای کسایی که میگن وزیر جدید با قبلیا فرق داره -

واعظی درباره پیوست فرهنگی سرویس‌هایی که روی نسل سوم و بالاتر ارایه می‌شود، اظهار داشت: باید برای این فعالیت‌ها پیوست فرهنگی داشته باشیم که این پیوست هم اکنون تهیه شده و منتظر تصویب آن در شورای عالی فضای مجازی هستیم. علاوه بر این اپراتورها باید درمورد این موضوعات مراقبت به خرج دهند و همچنین از مردم می‌خواهم از فناوری نسل سوم که کارهای مفیدی می‌توان با آن انجام داد، درست استفاده کنند. در عین حال ما نیز وظیفه داریم که جلوی آسیب‌ها را بگیریم.

arman4459
15-08-2014, 22:28
در هر صورت فعلا باید فقط صبر کرد تا این یک هفته لعنتی هم بگذره :n28:تا اول شهریور برسه.برای من هنوز یک سوال بی جواب مونده الان ما 1024 شهر داریم از تهران تا شهری کوچک در سیستان بلوچستان.ایرانسل که میگه نسل 3 در سراسر ایران آیا همه این شهرها آماده استارت هستند و به قول دوستمون تا 2 ماه دیگه همه جا میره زیر پوشش.الان من تو این 98 صفحه حداکثر 20 شهر دیدم که تست شده هنوز بسیاری مراکز استان نرفته شهرهای کوچیک پیشکش .با اینکه بسیار انسان خوشینی هستم اما نمیدونم چرا ته دلم نگرانم.ایشالا 1 شهریور با حداکثر پوشش منتظر ایرانسل باشم

nini bad
15-08-2014, 22:36
اینم برای کسایی که میگن وزیر جدید با قبلیا فرق داره -

واعظی درباره پیوست فرهنگی سرویس‌هایی که روی نسل سوم و بالاتر ارایه می‌شود، اظهار داشت: باید برای این فعالیت‌ها پیوست فرهنگی داشته باشیم که این پیوست هم اکنون تهیه شده و منتظر تصویب آن در شورای عالی فضای مجازی هستیم. علاوه بر این اپراتورها باید درمورد این موضوعات مراقبت به خرج دهند و همچنین از مردم می‌خواهم از فناوری نسل سوم که کارهای مفیدی می‌توان با آن انجام داد، درست استفاده کنند. در عین حال ما نیز وظیفه داریم که جلوی آسیب‌ها را بگیریم.

این که وزیر جدید با بقیه فرق داره شکی نیست اما چه انتظاری دارید انتظار دارید وزیر بگه نه پیوست فرهنگی لازم نیست این موضوعات در ایران وجود داشته و دارد و خواهد بود

isbn
15-08-2014, 22:40
چیزی که 1 شهریور شاهد خواهیم بود ! البته توی منطقه ما زود تر اتفاق افتاده

arash59b
15-08-2014, 22:44

مطمئنی گوشیت رو ایج نیست؟!!

k1ozil
15-08-2014, 22:48

اقا به خدا به درجه از بدبختی رسیدیم که به همین راضیم.تست سرعت edge میگرم با speedtest میزنه1/5 کیلوبایت.پیام تو لاین میدم 40 ثانیه بعد میره!!!!!!!خداییش ظلم تو ایران زندگی کنی اون دنیا هم بری جهنم

isbn
15-08-2014, 22:49
مطمئنی گوشیت رو ایج نیست؟!!

:n13::n02:
آره برادر اصلا روی E به 7 کیلوبایت هم نمیرسه یعنی میشه گفت تستم نمیگیره :n08:البته با اینم نتونستم سرور خارجی تست بگیرم faild میشه !
3 خط آنتن H

arash59b
15-08-2014, 22:57
:n13::n02:
آره برادر اصلا روی E به 7 کیلوبایت هم نمیرسه یعنی میشه گفت تستم نمیگیره :n08:البته با اینم نتونستم سرور خارجی تست بگیرم faild میشه !
3 خط آنتن H

مطمئنا اگه نسل سه اوایل هم خوب باشه در انتها به همین تست شما میرسیم. :n15:

باز برای شما خوبه همون اول به اخرش رسیدی عمرت تلف نشده برو ازشون تشکر کن. :n09:

isbn
15-08-2014, 23:00
مطمئنا اگه نسل سه اوایل هم خوب باشه در انتها به همین تست شما میرسیم. :n15:

باز برای شما خوبه همون اول به اخرش رسیدی عمرت تلف نشده برو ازشون تشکر کن. :n09:

دقیقا آدم از اول آماده باشه بهتره نه اینکه هایپ بشه بعد بخوره تو ذوقش ! اینه که نامردیه و حال گیری:n24:

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-08-2014, 23:10
سلام دوستان
حتی رایتل هم موقع خرید بسته ی اینترنت بهتون میگه :
56kb/s
یا
128
یا 256
یا 512
البته در اوایل میگفتند سرعت بیش از 56 فقط با کارت دانشجوئی یا جواز کسب داده میشه .
اما حالا فکر کنم دیگه همش عمومی شده و قیمت 512 با 2گیگ ترافیک حدود 40000 تومن در ماه هست ( اگر اشتباه نکنم )
حالا این ایرانسل هم محاله از همون سیاست پیروی نکنه .
یعنی سرعت بیشتر پولش هم بیشتر .
البته در کویت سرعت به 500kb/s هم میرسه اما چون حجم ترافیک محدوده , بیشتر مردم زود مصرفش میکنند و مجبورند دوباره ترافیک بخرند .
البته اشتراک ماهیانه ی اینترنت 2G ایرانسل یه حسن داره که اگر قبل از تمام شدنِ مدت , یک اشتراک جدید بخرین ترافیک باقیمانده از اشتراکِ قبلیتون اضافه میشه به ترافیک جدید

به هر حال پرسرعت شدنِ اینترنت ایرانسل بدجوری رایتل رو به تکاپو انداخته تا نذاره مشتریهاش بپرند چون بیشتر مردم فقط بخاطر پرسرعت بودنِ اینترنتش جذبش شده بودند .

arash59b
15-08-2014, 23:35
سلام دوستان
حتی رایتل هم موقع خرید بسته ی اینترنت بهتون میگه :
56kb/s
یا
128
یا 256
یا 512
البته در اوایل میگفتند سرعت بیش از 56 فقط با کارت دانشجوئی یا جواز کسب داده میشه .
اما حالا فکر کنم دیگه همش عمومی شده و قیمت 512 با 2گیگ ترافیک حدود 40000 تومن در ماه هست ( اگر اشتباه نکنم )
حالا این ایرانسل هم محاله از همون سیاست پیروی نکنه .
یعنی سرعت بیشتر پولش هم بیشتر .
البته در کویت سرعت به 500kb/s هم میرسه اما چون حجم ترافیک محدوده , بیشتر مردم زود مصرفش میکنند و مجبورند دوباره ترافیک بخرند .
البته اشتراک ماهیانه ی اینترنت 2G ایرانسل یه حسن داره که اگر قبل از تمام شدنِ مدت , یک اشتراک جدید بخرین ترافیک باقیمانده از اشتراکِ قبلیتون اضافه میشه به ترافیک جدید

به هر حال پرسرعت شدنِ اینترنت ایرانسل بدجوری رایتل رو به تکاپو انداخته تا نذاره مشتریهاش بپرند چون بیشتر مردم فقط بخاطر پرسرعت بودنِ اینترنتش جذبش شده بودند .

داداش تعرفه ۵۶ کیلو که ماله زمان دیالوپ بود

یعنی الان بیشترین سرعت موبایل اونجا ۵۰۰ هست؟ با چه حجمی؟

Le0nard0
15-08-2014, 23:39
این که وزیر جدید با بقیه فرق داره شکی نیست اما چه انتظاری دارید انتظار دارید وزیر بگه نه پیوست فرهنگی لازم نیست این موضوعات در ایران وجود داشته و دارد و خواهد بود

پیوست رو ول کن. بقیه حرفاش رو بچسب ! " از مردم می‌خواهم از فناوری نسل سوم که کارهای مفیدی می‌توان با آن انجام داد، درست استفاده کنند. در عین حال ما نیز وظیفه داریم که جلوی آسیب‌ها را بگیریم."

Le0nard0
15-08-2014, 23:42
شاید یکی از دلایلی که همراه اول عجله ای نداره همینه که خبر داره از اول شهریور ایرانسل چه خوابی واسه ملت دیده , میدونه که از 3g واقعی خبری نیست .

امین1356
15-08-2014, 23:53
93/05/24 - تهران - پاسداران:

bsireza
15-08-2014, 23:53
تو مشهد BTS ها آماده ارائه 3G هست یا نه؟ یعنی سخت افزارش نصب شده؟

moz
15-08-2014, 23:56
رشت
فلکه گاز - 16 متری سمیه
امروز با ایرانسل به H+ وصل شدم
اما هیچ سایتی باز نکرد :n02:

dj77
16-08-2014, 00:13
تو مشهد BTS ها آماده ارائه 3G هست یا نه؟ یعنی سخت افزارش نصب شده؟

بله در مناطق پرترافیک آنتن ها ارتقاء پیدا کرده شهریور منتظر لانچ شدن نهایی باشید :n16:

djbehnam73
16-08-2014, 00:15
من نمی دونم
من بلد نیستم یا ماله من کار نمی کنه
هر کاری کردم اون بالا 3g یا H نزد !

sasan.69
16-08-2014, 00:22
رشت
فلکه گاز - 16 متری سمیه
امروز با ایرانسل به H+ وصل شدم
اما هیچ سایتی باز نکرد :n02:

ای بابا چرا اخه...جا دیگه تست نکردی؟ کلا رشت که اوضاع نتش داغونه

moz
16-08-2014, 00:24
ای بابا چرا اخه...جا دیگه تست نکردی برر؟
طرفای 3 راه پاستوریزه هم H+ بود
اونجام هیچ سایتی باز نمیکرد
بقیه شهر همون E هست !

dj77
16-08-2014, 00:24
من نمی دونم
من بلد نیستم یا ماله من کار نمی کنه
هر کاری کردم اون بالا 3g یا H نزد !

شما باید اول شبکه رو سرچ بزنی ببینی اصلاً 3G در محل شما راه اندازی شده یا نه

NaughtyCat
16-08-2014, 00:31
93/05/24 - تهران - پاسداران:

این تست رو خودتون گرفتین؟ میشه دقیق تر بگید کجا؟

amiralex65
16-08-2014, 00:33
اصفهان کی راه اندازی میشه؟ من که نگاه میکردم فکر کنم هنوز bts هاش هم آماده نیس.

امین1356
16-08-2014, 00:36
این تست رو خودتون گرفتین؟ میشه دقیق تر بگید کجا؟
بله، بوستان نهم

djbehnam73
16-08-2014, 00:36
شما باید اول شبکه رو سرچ بزنی ببینی اصلاً 3G در محل شما راه اندازی شده یا نه
باید راه اندازی شده باشه
تهران - پیروزی

dj77
16-08-2014, 00:37
باید راه اندازی شده باشه
تهران - پیروزی

باشه سرچ بزن ببین اصلاً آنتن نسل سه پیدا می کنه یا نه

djbehnam73
16-08-2014, 00:39
طرفای 3 راه پاستوریزه هم H+ بود
اونجام هیچ سایتی باز نمیکرد
بقیه شهر همون E هست !
یه سر پارک شهر رو خیابون لاکانی برو ببین اونجا هم اینطوریه !

amiralex65
16-08-2014, 00:49
اصفهان کی راه اندازی میشه؟ من که نگاه میکردم فکر کنم هنوز bts هاش هم آماده نیس.
کسی خبر نداره؟

dj77
16-08-2014, 00:52
کسی خبر نداره؟

ایشالله تو شهریور اصفهان هم آماده می کنند خیلی طول نمی کشه

djbehnam73
16-08-2014, 00:53
باشه سرچ بزن ببین اصلاً آنتن نسل سه پیدا می کنه یا نه
سرچ زدن رو بلد نیستم ! :n03:

dj77
16-08-2014, 00:57
سرچ زدن رو بلد نیستم ! :n03: