مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
rezarain88
26-04-2015, 06:30
در تبریز
سایتهای وادی رحمت و استاد جعفری و باغمیشه میدان ونک و سایت ایل گولی پشت اپارتمانهای فجر امروز وارد فاز بهره برداری شد.
rezarain88
26-04-2015, 06:58
در سبزوار
به علت مشکلات پیش امده فعلا شبکه نسل 3 خاموش شد.
کاربر گرامی rezarain88
یک سوال داشتم : در اصفهان منطقه صنعتی دولت آباد خبری از 3G های 3 تا اپراتور دارید؟ ایرانسل ظاهرا هست ولی بود ونبودش فرق خاصی نمیکنه! نسل 2 اون هم سرعت در حد بچه لاک پشت!سلام. باید 2 یا 3 انتن داشته باشید. اگه سرعت کم است گزارش دهید.
با سلام
آنتن که فقط در کنار خیابان اصلی موجود است. با کمی فاصله گرفتن تقریبا قطع میشود.
چه جوری و به کجا باید اطلاع بدهم؟ سرعت آنقدر کم است که حتی برنامه هواشناسی هم نمی تواند آپدیت گردد!!
rezarain88
26-04-2015, 07:00
در ماکو
نصب تجهیزات نسل 3 و4 به پایان رسید.
rezarain88
26-04-2015, 07:01
با سلام
آنتن که فقط در کنار خیابان اصلی موجود است. با کمی فاصله گرفتن تقریبا قطع میشود.
چه جوری و به کجا باید اطلاع بدهم؟ سرعت آنقدر کم است که حتی برنامه هواشناسی هم نمی تواند آپدیت گردد!!
سلام .عکس از پایین و بالای دکل بگذارید تا جواب دهم.
rezarain88
26-04-2015, 07:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم دکل 3G محل ما .فک نکنم 4G شده باشه از rru معلومه
نسل 3 و 4 است. شمال هستید
rezarain88
26-04-2015, 07:09
در کرمانشاه
شبکه ملی اطلاعات وارد لایه 2 دسترسی شد.
rezarain88
26-04-2015, 07:10
تا عصر خداحافظ.
and-roid2
26-04-2015, 08:22
در کرمانشاه
شبکه ملی اطلاعات وارد لایه 2 دسترسی شد.
در رابطه با لایه های شبکه ملی یه توضیح میدید؟
شبکه ملی در قم در چه لایه ای هست؟
+
سرعت 3G در منطقه ما خیلی کمه و در اکثر ساعات بین 1 الی 1.5 مگابیت سرعت میده.
پشتیبانی بهم گفت سرعت اگه زیر 1مگ پیگیری میکنن... مشکل منطقمون رو به کی بگم؟از هر طریقی اعلام کردم برطرف نشده.
با عرض سلام خدمت دوستان
آقا رضا عزیز می خواستم بدونم این دکل متعلق به کدوم اپراتور و آیا تجهیزات نسل سوم روی این دکل نصب شده یا خیر؟؟
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohamad_iran2
26-04-2015, 09:22
تا عصر خداحافظ.
سلام قرار بود هفته قبل به ایلام سر بزنید چی شد؟از مشکلات آنتن دهی چه خبر؟ مخصوصا آنتن دهی همراه اول
tabriziran
26-04-2015, 10:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مهندس رضا این آقا رو میشناسی؟؟
در تبریز
سایتهای وادی رحمت و استاد جعفری و باغمیشه میدان ونک و سایت ایل گولی پشت اپارتمانهای فجر امروز وارد فاز بهره برداری شد.
این مکان ها که آبان ماه تحت پوشش قرار گرفته بودند
در ماکو
نصب تجهیزات نسل 3 و4 به پایان رسید.
ماکو 23 اسفند تحت پوشش بود که
در بندرعباس سیگنال نسل4همراه اول وجود داره ولی خبری ازUSIMنیست.معلوم نیست شبکه فعاله یا نه و کی سیمکارتش ارائه می شه.نسل 4 ایرانسلم پوشش خوبی نداره.
aalliirraazz
26-04-2015, 12:48
سلام آقا رضا، خسته نباشید!
میخواستم بپرسم خوابگاه شهرک امام تبریز کی قراره 4G بشه؟؟ محل دقیق دکل هم تو فضای سبز کنار مسجد امام رضا هست! خیلی ممنون.
rezarain88
26-04-2015, 14:20
سلام آقا رضا، خسته نباشید!
میخواستم بپرسم خوابگاه شهرک امام تبریز کی قراره 4G بشه؟؟ محل دقیق دکل هم تو فضای سبز کنار مسجد امام رضا هست! خیلی ممنون.
سلام. مشکل انتن دهی تون حل شده یا نه .تو تابستون خیلی پیگیر بودین. اگه خدا بخواهد به زودی 4g میشود.
amiralex65
26-04-2015, 14:22
آقا رضا این سایتا که گفتین تو خمینی شهر تجهیز شده کی روشن میشه? چون الان هیچ سيگنالي نمیگیرم.
rezarain88
26-04-2015, 14:22
سلام قرار بود هفته قبل به ایلام سر بزنید چی شد؟از مشکلات آنتن دهی چه خبر؟ مخصوصا آنتن دهی همراه اول
سلام. مشکلات که زیاد است ولی هر دو اپراتور سعی خود را میکنند . به محض رسیدن تجهیزات نصب انتن ها شروع خواهد شد. مشکل دوم دیتای ضعیف منطقه شما است که باید فکری کرد.
rezarain88
26-04-2015, 14:24
آقا رضا این سایتا که گفتین تو خمینی شهر تجهیز شده کی روشن میشه? چون الان هیچ سيگنالي نمیگیرم.
بستگی به ناظر شبکه استان دارد. ولی در اولویت است.
tabriziran
26-04-2015, 14:27
اونایی که مشکل یا درخواستی دارند به
Pr@mtnirancell.ir
Sm@mtnirancell.ir
Cs@mtnirancell.ir
پیام بدید
من مشکل داشتم سریع رفع کردند
reza_just7
سلام اقا رضا
داداش 3جی لرستان_بروجرد در چه مرحله ای هست الان؟؟؟کی قرار وصل بشه؟؟
rezarain88
با عرض سلام خدمت دوستان
آقا رضا عزیز می خواستم بدونم این دکل متعلق به کدوم اپراتور و آیا تجهیزات نسل سوم روی این دکل نصب شده یا خیر؟؟
با تشکر
نه 3g نیست. بله مال ایرانسله
amiralex65
26-04-2015, 14:30
بستگی به ناظر شبکه استان دارد. ولی در اولویت است.
ممنون.کلا وضعيت استان اصفهان کی بهتر میشه? گفتین تو این پارت جدید تجهیزات که رسید استان اصفهان تجهیز میشه.
saeeddeeas
26-04-2015, 14:30
rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام هرمزگان جاسک خبری نشد؟ از هیچکدام از اپراتورا
rezarain88
26-04-2015, 14:32
ممنون.کلا وضعيت استان اصفهان کی بهتر میشه? گفتین تو این پارت جدید تجهیزات که رسید استان اصفهان تجهیز میشه.
سلام. کار در اصفهان سخته. مخابرات طوری رایتل و ایرانسل را زمبن گیر کرده که هیچ شرکتی قادر به رقابت با مخابرات نیست. بله تجهیزات جدید در اصفهان هم نصب میشود. ولی دیتای خوبی در اصفهان نداریم.
reza_just7
26-04-2015, 14:36
سلام اقا رضا
rezarain88
26-04-2015, 14:36
سلام اقا رضا
از این هفته قرار است . شهرهای کوهدشت و پل دختر وبروجرد و الشتر و الیگودرز شروع شود . به زودی همه شهر ها تجهیز میشود.
rezarain88
26-04-2015, 14:37
rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام هرمزگان جاسک خبری نشد؟ از هیچکدام از اپراتورا
سلام . قراره از ایرانسل خبرهایی بشود.
mazdak_121
26-04-2015, 14:44
سلام اقا رضا عزيز فرمودين مريوان و بانه تجهيز شده اند انشالله چه زماني وارده فازه بهره برداري مي شوند ،ممنون
tabriziran
26-04-2015, 14:44
آقا رضا رباط کریم(تهران)کی راه اندازی میشه؟؟؟؟
از ایرانسل زنگ زدند گفتند پهنای باند هنوز از مخابرات تامین نشده
نه 3g نیست. بله مال ایرانسله
ممنون بابت پاسختون
فقط ی سوال میشه بهم بگین این قطعه ای که در عکس مشخص کردم چیه و چه کاربردی داره؟؟
بعدم ی آنتن در شهرستان ما فعال شده چجوری میتونم موقعیت اون آنتن رو پیدا کنم؟؟
sindar88
26-04-2015, 14:45
جناب رضا از برنامه همراه اول واسه افزایش پوشش تو مراغه اطلاعی دارید؟ ایرانسل که کاملا متوقف شده اینجا
Sent from my X8 using Tapatalk 2
rezarain88
26-04-2015, 14:46
ممنون بابت پاسختون
فقط ی سوال میشه بهم بگین این قطعه ای که در عکس مشخص کردم چیه و چه کاربردی داره؟؟
بعدم ی آنتن در شهرستان ما فعال شده چجوری میتونم موقعیت اون آنتن رو پیدا کنم؟؟
انتن ماکرویو دو انتنه است که روی هروزنتال ست شده است. اگه چرخی بزنید زود پیدا میکنید.
rezarain88
26-04-2015, 14:49
جناب رضا از برنامه همراه اول واسه افزایش پوشش تو مراغه اطلاعی دارید؟ ایرانسل که کاملا متوقف شده اینجا
Sent from my X8 using Tapatalk 2
فعلا هر دو تا کار را متوقف کرده. همراه اول تمام پیمانکاران را به تبریز فرا خوانده تا نصب ماژول 4g را تمام کنند. که سرعت کار در تبریز بد نیست. دوباره به مراغه برای 4g کردن برخواهند گشت. ایرانسل هم یکی دو تا سایت بیشتر روشن نیست. ولی برای تجهیز همه سایتها در تلاشیم.
rezarain88
26-04-2015, 14:52
سلام اقا رضا عزيز فرمودين مريوان و بانه تجهيز شده اند انشالله چه زماني وارده فازه بهره برداري مي شوند ،ممنون
ناظر شبکه در کردستان و کرمانشاه فعلا وضعیت سایتها را خوب ارزیابی نکرده ولی اگه تست تمام شود. به زودی ظرف این ماه وصل خواهند کرد.
Majidson
26-04-2015, 14:53
آقا رضا یه سوال آیا همراه اول برنامه ای برای افزایش پوشش نسل چهارم 4G در تهران دارد !؟
rezarain88
26-04-2015, 14:53
در سر عین
تجهیز دومین سایت امروز به پایان رسید.
rezarain88
26-04-2015, 14:57
آقا رضا یه سوال آیا همراه اول برنامه ای برای افزایش پوشش نسل چهارم 4G در تهران دارد !؟
سلام. ببینید تهران با بیشترسن سایت و فرسوده ترین bts ها مواجه است . فعلا همراه اول کار را در تهران متوقف کرده چون سبب اختلال در کل سیستم میشد. فعلا در حدود 40 در صد تهران نوسازی شده ان هم در محلات بالای شهر . در فاز دوم bts های نوسازی شده را با نصب rru فورجی خواهند کرد. سپس کار دوباره شروع خواهد شد تا به پایین شهر برسد.
reza_just7
26-04-2015, 15:03
رضا جان تجهیز تمام شود کی بهره برداری میشه؟؟؟؟بروجرد رو میگم
melina_007
26-04-2015, 15:04
سلام دوستان
من ایرانسل برام سیم کارت 4g اورد ، هم اینکه انتن دهی گوشیم وحشتناک کم شده ، در روز 3 بار یا بیشتر کلا انتن قطع میشه ، امروز هم از صبح sim toolkit دیگه شورشو در اورده ، هدیه بهاری مکالمه تنها برای شما ، نه لغو میشه ، نه تایید ، هی هم وسط کار با گوشی روی همه برنامه ها ظاهر میشه ، چیکار کنم ؟ با 700 تماس گرفتم کاری نکرد !!
rezarain88
26-04-2015, 15:07
رضا جان تجهیز تمام شود کی بهره برداری میشه؟؟؟؟بروجرد رو میگم
در اینده نزدیک تا خر داد ماه شاید هم زودتر. بستگی به ناظر شبکه دارد.
آقای rezarain88، گفته بودید تا آخر اردیبهشت همه شهرهای مازندران و روستاهای نزدیک آنها، ایرانسل به نسل سه ارتقا پیدا میکنه، واقعا همه ی شهر ها، یعنی حتی شیرگاه واقع در سوادکوه هم 3g میشه؟
Majidson
26-04-2015, 15:20
سلام. ببینید تهران با بیشترسن سایت و فرسوده ترین bts ها مواجه است . فعلا همراه اول کار را در تهران متوقف کرده چون سبب اختلال در کل سیستم میشد. فعلا در حدود 40 در صد تهران نوسازی شده ان هم در محلات بالای شهر . در فاز دوم bts های نوسازی شده را با نصب rru فورجی خواهند کرد. سپس کار دوباره شروع خواهد شد تا به پایین شهر برسد.
ممنون از پاسخگویی شما، مشخص شده چه زمانی فاز دوم شروع می کنند !؟ ممنون از پاسخگویی شما
rezarain88
26-04-2015, 15:32
آقای rezarain88، گفته بودید تا آخر اردیبهشت همه شهرهای مازندران و روستاهای نزدیک آنها، ایرانسل به نسل سه ارتقا پیدا میکنه، واقعا همه ی شهر ها، یعنی حتی شیرگاه واقع در سوادکوه هم 3g میشه؟
سلام. اگه قسمت باشه بله. 15 پیمانکار فعال در مازندران داریم. ناظر شبکه قوی دارد مازندران.
rezarain88
26-04-2015, 15:33
ممنون از پاسخگویی شما، مشخص شده چه زمانی فاز دوم شروع می کنند !؟ ممنون از پاسخگویی شما
ازاواسط اردیبهشت
rezarain88
26-04-2015, 15:49
در طالقان
تجهیز سایتها رو به پایان است.
rezarain88
26-04-2015, 15:54
خدمت دوستان بار ها عرض کردم بنده نه کارمند ایرانسل هستم نه همراه اول. سال گذشته کار ما با این شرکت ها به پایان رسیده است. بنده فقط جهت اطلاع رسانی خدمتتان هستم و دوباره از ایران خواهم رفت. نه در امدی از این راه دارم نه ضرری. کسانی که من را میشناسند میدانند که اخلاق حرفه ای را زیر پا نگذاشته و نخواهم گذاشت. پس از گرفتن شماره پیمانکاران و نقشه توزیع لینکها خواهشا خود داری فرمایید. ممنونم
aalliirraazz
26-04-2015, 16:13
سلام. مشکل انتن دهی تون حل شده یا نه .تو تابستون خیلی پیگیر بودین. اگه خدا بخواهد به زودی 4g میشود.
بله مشکل آنتن دهی تقریبا حل شده، قدرت سیگنال بین -81 dBm تا -95 dBm نوسان داره، اکثرا هم روی -91dBm است! سرعت دانلود شبانه هم بین 1 تا 2 مگابایت بر ثانیه روزانه هم بین 500 تا 800 کیلوبایت بر ثانیه! از اینکه پیگیر بودین خیلی ممنونم!
زمان تقریبی نمیدونین که کی میخوان 4G کنن؟
سلام .عکس از پایین و بالای دکل بگذارید تا جواب دهم.
با سلام.
من مشکل اصلیم با ایرانسل هست. چون از ۲ اپرتور دیگه استفاده نمیکنم. میخواستم ببینم که اگر قراره همینجور بمونه که اپراتور روعوض کنم.
دکل رو هم باید در محدوده شهرک صنعتی بگردم ببینم کجاست.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
رضا جان ممنون از پاسخ هات.
یو سیم همراه اول چی شد تو شیراز ؟ عرضه شد به مراکز خدمات؟پوشش فعلی چطوره؟
mehrdad..7
26-04-2015, 17:15
از این هفته قرار است . شهرهای کوهدشت و پل دختر وبروجرد و الشتر و الیگودرز شروع شود . به زودی همه شهر ها تجهیز میشود.
سلام اقا رضا بعد از 6ماه بالاخره هفته ی گذشته 3 سایت دیگه تو دورود تجهیز کردن کی فعال میشن؟
میردادماد و ظفر همراه اول به شدت مشکل داره هنوز...
دقیقا برعکس ایرانسل که شمال شهر 3جی 4جی داغونه !
دقیقا برعکس ایرانسل که شمال شهر 3جی 4جی داغونه !
ایرانسل اتفاقا منطقه میردادماد خیلی داغون بود تا هیمن اسفند ماه الان بهتر شده نسبتا نمی گم عالی شده ولی مشخصه یه کارهایی کردن.
همراه اول که هر چی هم میگی عین خیالش نیست...
fafool70
26-04-2015, 18:03
رضا جان وایمکس توی اندیمشک از 5-6 روز پیش توی اکثر وب سایت های داخل مشکل داره و دیر لود میشن . اینستاگرام که کلا بالا نمیاد ولی با 3جی مشکلی نداره. چرا این مشکلات به وجود اومده؟ سه روز پیش مشکل رو گزارش کردم ولی پیگیری نشده تا الان
and-roid2
26-04-2015, 18:30
در رابطه با لایه های شبکه ملی یه توضیح میدید؟
شبکه ملی در قم در چه لایه ای هست؟
+
سرعت 3G در منطقه ما خیلی کمه و در اکثر ساعات بین 1 الی 1.5 مگابیت سرعت میده.
پشتیبانی بهم گفت سرعت اگه زیر 1مگ پیگیری میکنن... مشکل منطقمون رو به کی بگم؟از هر طریقی اعلام کردم برطرف نشده.
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوباره سوال منو جا انداختید:n29:
saeed4055
26-04-2015, 21:19
سلام اقا رضا
توی دزفول پوشش 3g ایرانسل و همراه اول مناسب نیست
شما از برنامه بهبود انتن دهی خبر دارین؟
Serial Killer
26-04-2015, 21:21
سلام آقا رضا، وضعیت 4 جی در ارومیه و آذربایجان غربی اصلا خوب نیست!
کی وضعیتش بهتر میشه؟ ممنون میشم اگه پیگیری کنید و اطلاعات لازم رو در اختیارمون بذارید.
ایرانسل اتفاقا منطقه میردادماد خیلی داغون بود تا هیمن اسفند ماه الان بهتر شده نسبتا نمی گم عالی شده ولی مشخصه یه کارهایی کردن.
همراه اول که هر چی هم میگی عین خیالش نیست...
والا اول نیاوران و دربند اینا که افتضاحه . کل این منطقه یه آنتن تجریش فقط نسلای جدید داره بقیه حتی تجهیزاتم ندارن .
malavan.ehsan
26-04-2015, 23:39
سلام
آقا رضا خسته نباشید همه سوالات رو با حوصله جواب میدید
سوال بنده اینه که اول 4G در بندرانزلی- استان گیلان کی راه میفته؟ ضمنا ارتقاء پوشش 3G در گیلان در چه مرحله ای هست؟
Lord Farshad
27-04-2015, 00:19
درود.
دوستان لطفا رعایت کنید و مطابق با قوانین، پست های خودتون رو به زبان فارسی بفرستید!
ممنون.
:n16:
01:25
تری جی dc-hspa فقط نمی دونم این پیگ هم یک روزی خوب میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Tehranshahr
27-04-2015, 01:03
سلام دوستان
من ایرانسل برام سیم کارت 4g اورد ، هم اینکه انتن دهی گوشیم وحشتناک کم شده ، در روز 3 بار یا بیشتر کلا انتن قطع میشه ، امروز هم از صبح sim toolkit دیگه شورشو در اورده ، هدیه بهاری مکالمه تنها برای شما ، نه لغو میشه ، نه تایید ، هی هم وسط کار با گوشی روی همه برنامه ها ظاهر میشه ، چیکار کنم ؟ با 700 تماس گرفتم کاری نکرد !!
شما زمانهایی که استفاده از اینترنت نداری شبکه رو ببر رو حالت فقط 2g
اون تبلیغ sim toolkit هم واقعا اعصاب خورد کنه ولی تو گوشی من گزینه لغو داره.
HardwareMaster
27-04-2015, 04:08
اساتید یک سوال
پیاپی از فرستنده ای به نام *Hadyeh* پیامک میاد که
اگر تاکنون سیم کارت هدیه نگرفته اید و یا سیمکارت فعلی شما هدیه نمیباشد برای دریافت سیم کارت هدیه خود یک پیامک خالی به 2112 و 2115 ارسال کنید.
اولا این سرکاریه یا واقعی؟
دوما در گالاکسی نوت که نمیشه پیامک خالی به شماره ای فرستاد! اینو چکار کنم؟
esfahanweb
27-04-2015, 05:46
از این صحبتی که فرمودید و همینطور زمان راه اندازی LTE در اصفهان مطمئن هستید؟؟
سلام. کار در اصفهان سخته. مخابرات طوری رایتل و ایرانسل را زمبن گیر کرده که هیچ شرکتی قادر به رقابت با مخابرات نیست. بله تجهیزات جدید در اصفهان هم نصب میشود. ولی دیتای خوبی در اصفهان نداریم.
and-roid2
27-04-2015, 05:58
اساتید یک سوال
مشکلی نداره و از طرف ایرانسل هست.
دو روز پیش از همین طریق برام یه سیم هدیه اوردن...
rezarain88
27-04-2015, 06:37
سلام اقا رضا بعد از 6ماه بالاخره هفته ی گذشته 3 سایت دیگه تو دورود تجهیز کردن کی فعال میشن؟
سلام و تا اخر این ماه
rezarain88
27-04-2015, 06:41
سلام
آقا رضا خسته نباشید همه سوالات رو با حوصله جواب میدید
سوال بنده اینه که اول 4G در بندرانزلی- استان گیلان کی راه میفته؟ ضمنا ارتقاء پوشش 3G در گیلان در چه مرحله ای هست؟
سلام. از این ماه به بعد کار پوشش استان گیلان اغاز میشود . اکثر شهر ها را در تلاش هستیم تا اول تیر و ماه های شرجی تمام کنیم. تجهیزات هم به اندازه کافی وجود دارد. اگه پیمانکاران مازندران را تمام کنند سرعت استان گیلان بالا میرود. اکثر سایتهای انزلی 4g است و امیدواریم تا اواسط خرداد یا شاید زودتر 4g راه اندازی شود.
mehdi-sh
27-04-2015, 06:42
سلام و خسته نباشید سلمانشهر کی تحت پوشش قرار میگیره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
rezarain88
27-04-2015, 06:43
بله مشکل آنتن دهی تقریبا حل شده، قدرت سیگنال بین -81 dBm تا -95 dBm نوسان داره، اکثرا هم روی -91dBm است! سرعت دانلود شبانه هم بین 1 تا 2 مگابایت بر ثانیه روزانه هم بین 500 تا 800 کیلوبایت بر ثانیه! از اینکه پیگیر بودین خیلی ممنونم!
زمان تقریبی نمیدونین که کی میخوان 4G کنن؟
سلام. اگه مشکل اتوبان حل بشه تا خرداد 4g میشود یا شاید زودتر. اگه به تبریز بیام کارهای زیادی خواهم کرد.
rezarain88
27-04-2015, 06:45
رضا جان ممنون از پاسخ هات.
یو سیم همراه اول چی شد تو شیراز ؟ عرضه شد به مراکز خدمات؟پوشش فعلی چطوره؟
یو سیم به 22 استان توزیع شده ولیکن اجازه ثبت نام نمیدهند به غیر از کرج و تهران . کمی مشکلات در نرخ فرکانسی پیش امده که به زودی حل میشود.
rezarain88
27-04-2015, 06:46
رضا جان وایمکس توی اندیمشک از 5-6 روز پیش توی اکثر وب سایت های داخل مشکل داره و دیر لود میشن . اینستاگرام که کلا بالا نمیاد ولی با 3جی مشکلی نداره. چرا این مشکلات به وجود اومده؟ سه روز پیش مشکل رو گزارش کردم ولی پیگیری نشده تا الان
امروز پیگیری میکنم . کدام منطقه هستید.
rezarain88
27-04-2015, 06:47
میردادماد و ظفر همراه اول به شدت مشکل داره هنوز...
میر داماد و ظفر تبریز یا تهران . کدام شهر را میفرمایید.
rezarain88
27-04-2015, 06:49
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوباره سوال منو جا انداختید:n29:
شرمنده. در 3 لایه اجرا میشود. که به زودی توضیح جامع خواهم داد. قم در مرحله 3 است. کدام منطقه هستید .
rezarain88
27-04-2015, 06:51
سلام اقا رضا
توی دزفول پوشش 3g ایرانسل و همراه اول مناسب نیست
شما از برنامه بهبود انتن دهی خبر دارین؟
سلام . هر دو شرکت در تلاش هستند پوشش و سرعت بهبود یابد . تا اخر خرداد یا شاید زودتر پوشش مناسب میشود. کمبود rru های مناطق شرجی باعث کند شدن پوشش شده است.
rezarain88
27-04-2015, 06:53
سلام آقا رضا، وضعیت 4 جی در ارومیه و آذربایجان غربی اصلا خوب نیست!
کی وضعیتش بهتر میشه؟ ممنون میشم اگه پیگیری کنید و اطلاعات لازم رو در اختیارمون بذارید.
سلام. 4g در اکثر شهرها به غیر از تهران و کرج فعلا ضعیف است. امیدواریم تا تابستان مشکل پهنای باند اکثر سایتها را حل کنیم.
arash59b
27-04-2015, 06:54
اقا رضا لطفا از برنامه گسترش شبکه در استان خوزستان هم امار بدید مخصوصا نسل ۴
قرار هست دکل های بیشتری تو اهواز اضافه بشه؟
سلام اقا رضا عزيز
من از كساني كه درحال نصب سايتهاي جديد تو شهر دورود بودن پرسيدم گفتن كه تجهيزات 4g نصب ميكنند ايا صحت داره
سلام
اقا رضا ایرانسل مسیر خیابان دامپزشکی،نرسیده به یادگار امام بین تقاطع جیحون و یادگار امام، و همچنین سرتاسر این مسیر سرور خارجی و داخلیش افتضاحه. 4جی از 3جی هم افتضاح تر هستش.
خیلی وقت هست این وضعیت ادامه داره. قرار نیست درست بشه؟
میر داماد و ظفر تبریز یا تهران . کدام شهر را میفرمایید.
تهران رو میگم
همراه اول هم که در شهرستانهای استان واقعا دست از کار کشیده! چند ماه پیش حداقل می دیدیم 2تا سایت تجهیز می کنند با سرعت حلزون الان همونم تعطیل شده!
Mahdi9990
27-04-2015, 07:59
سلام آقا رضا
وضعيت 3G/4G تهران خيابان ديباجي جنوبي كي درست ميشه؟
ممنون
bigbang001
27-04-2015, 08:51
سلام
من گوشی سونی z3 dual دارم
تو انتخابهای نوع شبکه مدل lte/wcdma/GSM داره اما lte/wcdma نداره. چکار میشه کرد تا این مود هم اضافه بشه؟
Sent from my Sony Z3 Dual
arash59b
27-04-2015, 09:22
سلام
من گوشی سونی z3 dual دارم
تو انتخابهای نوع شبکه مدل lte/wcdma/GSM داره اما lte/wcdma نداره. چکار میشه کرد تا این مود هم اضافه بشه؟
Sent from my Sony Z3 Dual
از منوی مخفی گوشیتون می تونید این گزینه رو انتخاب کنید
tabriziran
27-04-2015, 09:31
یو سیم به 22 استان توزیع شده ولیکن اجازه ثبت نام نمیدهند به غیر از کرج و تهران . کمی مشکلات در نرخ فرکانسی پیش امده که به زودی حل میشود.
من تبریز رفتم مجانی تعویض کردم
reza2700
27-04-2015, 09:40
سلام خدمت اقا رضا...ببخشید شمل گفتید که کار در شهرستان نظراباد البرز شروع شده ولی من که انتن مجهز به 3جی در شهر ندیدم ایا خبری از مراحل تجهیز این شهر دارید؟
and-roid2
27-04-2015, 09:52
شرمنده. در 3 لایه اجرا میشود. که به زودی توضیح جامع خواهم داد. قم در مرحله 3 است. کدام منطقه هستید .
خب اگه قم در لایه 3 هست چرا سرعتا رو زیادتر نمیکنن؟
بخصوص در دکل مطقه ما(پارک بازی 72 تن) سرعت 3G خیلی داغونه و 4G هم از 33 مگ رسیده 26 مگ!
سلام آقا رضا.از ایرانسل در استان همدان چه خبر؟
اساتید یک سوال
اره 2112 و 2115 ماله خود ایرانسله باgo sms بفرست
یا از طریق drive.mtnirancell.ir اس بده
Tehranshahr
27-04-2015, 10:23
سلام آقا رضا
یک دکل ایرانسل روی قسمت غربی تپه پارک چیتگر نزدیک آزادشهر وجود داره، ایرانسل برنامه ای برای ارتقای تجهیزاتش نداره؟
اگه این دکل 3g 4g بشه پوشش تو این منطقه خیلی خوب میشه.
سلام آقا رضا از ایرانسل در استان همدان چه خبر؟
Saman00000
27-04-2015, 11:13
اقا رضا چرا تو نوشهر ، همافران سرعت LTE , 4G با signal strength : -77 dBm بيشتر از 15 Mbps نميره حتى بغل دكل هم تست گرفتم بيشتر از اين نميشه انگار روى اين سرعت بسته شده و 3G هم با signal strength : -55 dBm بيشتر از 7 Mbps نميشه در صورتى كه تو شهر هاى ديگه كه خودم تست كردم سرعتشون ٢ برابر اين ميشه و دانلود شبانه هم سرعت دانلود ٣ هفته ميشه كه از 150 kB/s بيشتر نميشه خيلى بد شده لطفا بررسى كنيد ، درست ميشه يا ديگه همينه !!?..ممنون .
masooumi
27-04-2015, 12:14
بخصوص در دکل مطقه ما(پارک بازی 72 تن) سرعت 3G خیلی داغونه و 4G هم از 33 مگ رسیده 26 مگ!
بابا سرعتتون که خیلی خوبه
مشهد من بیشترین سرعت فورجی که گرفتم 12 مگ بوده ولی خوبی شبکه 4g برای منی که اهل دانلود نیستم ،پایداریش هست.
and-roid2
27-04-2015, 12:35
بابا سرعتتون که خیلی خوبه
مشهد من بیشترین سرعت فورجی که گرفتم 12 مگ بوده ولی خوبی شبکه 4g برای منی که اهل دانلود نیستم ،پایداریش هست.
قبول. شما اینم در نظر بگیر سرعت استاندارد 4G حداکثر 150 مگ برای CAT 4 هست و با ظرفیت بالایی که شبکه ملی داره نباید انقدر پهنای باندش کم باشه. و تازه از پهنای باندش کم کنن بدن به 3G!
mohebronaldo
27-04-2015, 12:37
نسل 3 و 4 است. شمال هستید
خسته نباشید آقا رضا.بله شمال هستم این دکل قابلیت ارتقا به نسل چهارم رو داره.الان که نسل سه هست مشاهده میکنین
mohebronaldo
27-04-2015, 12:39
آقا رضا عزیز من رشت هستم میخواستم ببینم میتونی چند تا عکس از rru سایت نسل چهار بزاری ببینم
esfahanweb
27-04-2015, 12:40
rezarain88
من هنوز منتظر پاسخ شما هستم
fafool70
27-04-2015, 12:42
امروز پیگیری میکنم . کدام منطقه هستید.
کوی رسالت . مسکن و فاز 2 راه آهن
قبول. شما اینم در نظر بگیر سرعت استاندارد 4G حداکثر 150 مگ برای CAT 4 هست و با ظرفیت بالایی که شبکه ملی داره نباید انقدر پهنای باندش کم باشه. و تازه از پهنای باندش کم کنن بدن به 3G!
با سلام اون مقدار که تئوری هست و در عمل عملا غیر ممکنه! در ضمن اینکه پهنای باند شبکه داخل ممکنه بالا باشه ولی اون فقط مخصوص داخل ایران هست و سرعت خارج از ایران محدودیت داره و هرچه هم کاربرای یک bts زیاد بشوند سرعت میانگین پایینتر میاد.
در انگلستان که شبکه اش پایدارتر و با پهنای باند بسیار بیشتر از ایرانه الان میانگین سرعت 4g کمی کمتر از 15 مگابیت هست .
I Walk Alone
27-04-2015, 12:59
سلام اقا رضا خسته نباشی
میشه مکان دکل چند تا سایت 4g در رشت رو معرفی کنین ؟ من هر چی گشتم نتونستم یه دکل 4g پیدا کنم.
رضا جان سلام اگه میشه فردیس کرج هم یه پیگیری کن داغونه به تمام معناست کلا سرعت با انتن پر از 60 به بالا نمیره
MOH@ND3S
27-04-2015, 13:28
سلام آقا رضا
یک دکل ایرانسل روی قسمت غربی تپه پارک چیتگر نزدیک آزادشهر وجود داره، ایرانسل برنامه ای برای ارتقای تجهیزاتش نداره؟
اونو که من تست کردم همراه اول بود ! از سمت شهرک نگین معلومه.. ایرانسل 1 خط 2G داشت اما همراه اولم -55 بود!
دکل ایرانسل اون اطراف تو خود آزاد شهر هست که رایتلم بغلش گذاشته.
tabriziran
27-04-2015, 13:40
تهران رو میگم
همراه اول هم که در شهرستانهای استان واقعا دست از کار کشیده! چند ماه پیش حداقل می دیدیم 2تا سایت تجهیز می کنند با سرعت حلزون الان همونم تعطیل شده!
استان تهران که واقعا تعطیل شده
یکی از دیتا سنتر های شرکت ایرانسل تو رباط کریم هست
البته شرکت ایرانسل تا 27 اردیبهشت ماه افتتاحیه خاصی تو کشور داره بخصوص تو استان تهران
and-roid2
27-04-2015, 14:10
با سلام اون مقدار که تئوری هست و در عمل عملا غیر ممکنه! در ضمن اینکه پهنای باند شبکه داخل ممکنه بالا باشه ولی اون فقط مخصوص داخل ایران هست و سرعت خارج از ایران محدودیت داره و هرچه هم کاربرای یک bts زیاد بشوند سرعت میانگین پایینتر میاد.
در انگلستان که شبکه اش پایدارتر و با پهنای باند بسیار بیشتر از ایرانه الان میانگین سرعت 4g کمی کمتر از 15 مگابیت هست .
سلام
مگه میشه غیر ممکن باشه؟!
خودم سرعت استاندارد 3G که 21مگ باشه رو تجربه کردم.4G هم سرعتش دقیقا به پهنای باندی که بهش تخصیص داده میشه ربط داره...
---------
اگه قرار باشه که کاربران 4G در ایران زیاد بشن حتما از میانگین انگلیس هم پایینتر میاییم...الان شبکه خلوته که سرعتا مثلا خوبه.وای بحال روزی که شلوغ بشه...
bardia-vr
27-04-2015, 14:12
یک سوال . من وقتی گوشیمو میذارم رو حالت WCDMA به کل آنتن میره و قطع میشه چون منطقه ای از تهران هستم که پوشش نسل سه نداره اما وقتی تو قسمت جستجو شبکه میرم ایرانسل 3G رو نشون میده. هرچی هم روش کلیک میکنم اما باز آنتنی بم نمیده.اگر شبکه نسل سه ایرانسل وجود داره پس چرا آنتن ندارم؟
رضا جان ممنون از پاسخت. از دیروز تا حالا من ۳جی همراه اول رو در خونه به زور میگیرم! تا دیروز ۵ تا انتن فول بود و سرعت بالای ۹ مگ اما الان شده ۲ تا انتن و حتی بزور به ۲ مگ میرسه. مشکل کجاست ؟
شیراز-جهادسازندگی
لطف میکنی پیگیری کنی.
arash59b
27-04-2015, 14:20
یک سوال . من وقتی گوشیمو میذارم رو حالت WCDMA به کل آنتن میره و قطع میشه چون منطقه ای از تهران هستم که پوشش نسل سه نداره اما وقتی تو قسمت جستجو شبکه میرم ایرانسل 3G رو نشون میده. هرچی هم روش کلیک میکنم اما باز آنتنی بم نمیده.اگر شبکه نسل سه ایرانسل وجود داره پس چرا آنتن ندارم؟
احتمال داره دکل دیتا نداشته باشه و هنوز بطور کامل راه اندازی نشده
یا اینکه سیگنال خیلی ضعیفه
tabriziran
27-04-2015, 14:36
فاصله شما با سایت ایرانسل یکم زیاده بخاطره اونه
اقا رضا در مورد 3G فومن و ماسوله خبری دارید کی نصب میشه با توجه به توریستی بودن منطقه ممنون.
rezaei73
27-04-2015, 17:18
شاید یه مقدار به موضوع تایپک بی ربط باشه اما میپرسم شاید جوابی گرفتم
گوشیمو تازگیا به اندروید ۵ ارتقا دادم.قبل از اینکه ارتقا بدم تو حالت شبکه سه تا حالت gsm wcdma و Lte وجود داشت اما الان فقط دوتا حالت 2G و 3G وجود داره
برای چی حالت lte رفته
درضمن گوشیم htc one e8 هست و تو تنظیمات خود گوشی هم ارتقا دادم
شاید یه مقدار به موضوع تایپک بی ربط باشه اما میپرسم شاید جوابی گرفتم
گوشیمو تازگیا به اندروید ۵ ارتقا دادم.قبل از اینکه ارتقا بدم تو حالت شبکه سه تا حالت gsm wcdma و Lte وجود داشت اما الان فقط دوتا حالت 2G و 3G وجود داره
برای چی حالت lte رفته
درضمن گوشیم htc one e8 هست و تو تنظیمات خود گوشی هم ارتقا دادم
تا جایی که من میدونم چون نسل چهار هنور تو بعضی از کشورها نیست شرکت های سازنده تو همه ی آپدیت هایی که ارایه میکنن گزینه lte رو نمیذارن. که شاید یه مدت دیگه یه آپدیت واسش ارایه بشه و اضافه بش مثل گوشی خودم که اول گزینه lte نداشت بعدا اضافه شد. البته تو گوگل بگردی حتما جوابی پیدا میکنی.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
اينجا تو پونك چند روزه بعد از ظهر به بعد سرعت رو ١ مگ قفل ميشه. انگار محدود ميكونن!!!!
بقيه شما دوستان هم اين مشكلو دارين؟؟ خيلى بد شده.
اينجا تو پونك چند روزه بعد از ظهر به بعد سرعت رو ١ مگ قفل ميشه. انگار محدود ميكونن!!!!
بقيه شما دوستان هم اين مشكلو دارين؟؟ خيلى بد شده.
منم توی پونک ساکنم و چند وقتیه سرعت نتم پایین اومده اما به طور متوسط 4-5 مگ سرعتو دارم. (4G)
كجاى پونك 4g دارى؟؟ جاى دكلشو به من ميگى.
من به 3g وصل ميشم ولى چند روزه سرعتم خيلى بد شده.
Undisclosed
27-04-2015, 19:59
خدمت دوستان بار ها عرض کردم بنده نه کارمند ایرانسل هستم نه همراه اول. سال گذشته کار ما با این شرکت ها به پایان رسیده است. بنده فقط جهت اطلاع رسانی خدمتتان هستم و دوباره از ایران خواهم رفت. نه در امدی از این راه دارم نه ضرری. کسانی که من را میشناسند میدانند که اخلاق حرفه ای را زیر پا نگذاشته و نخواهم گذاشت. پس از گرفتن شماره پیمانکاران و نقشه توزیع لینکها خواهشا خود داری فرمایید. ممنونم
عجب، پس جنابعالی خودتون عازم خارج از کشور هستین و اینطوری برای بدبختایی که اینجا گیر کردن خط و نشون میکشید و خوشحالید که دسترسی شون به همه چی بسته میشه:
سلام. همه پروتکل ها بسته میشود و خروج از شبکه یک کلید دارد که دست چند نفر است. اختلال شدیدو دیسکانکت شدن ویژگی دیوار اتشین این سیستم است که اگر سرعت شما 20 مگ هم باشد تا 2000 برابر کاهش میدهد. عملا قابل گذر نیست. شبیه بادوی چین اگه نصب کنید متوجه میشوید. مشهد و گیلان و کردستان این ماه پیشرفت خوبی خواهند داشت.
حتی شبکه تبدیل به اینترانت هم بشه باز راه دور زدن داره... این بازی فیلترینگ 9ساله که ادامه داره...
نه . این بار شوخی نداریم. خو دتان خواهید دید. قضاوت با شماست.
سلام میشه شاخه های 3g رو یکی برام توضیح بده ؟:n13: الان hsdpa بهتره hsupa?
Tehranshahr
27-04-2015, 22:08
سلام میشه شاخه های 3g رو یکی برام توضیح بده ؟:n13: الان hsdpa بهتره hsupa?
Hsdpa = download
Hsupa = upload
جفتش باهم میشه hspa و نسخه ارتقا یافتش میشه hspa+
پ. ن: گوشی من همش در حال سوییچ به 3g h h+ نمیدونم این مشکل S4 یا کلا مشکل شبکس؟
عجب، پس جنابعالی خودتون عازم خارج از کشور هستین و اینطوری برای بدبختایی که اینجا گیر کردن خط و نشون میکشید و خوشحالید که دسترسی شون به همه چی بسته میشه:
بنده روی حرفم هستن هنوز حتی اینترانت هم قابل دور زدنه :n10:
kasra2012
27-04-2015, 22:30
منم موافقم با شما
در دنیای کامپیوتر کار نشد نداره و هر جور سده راهیی براش پیدا خواهد شد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
kasra2012
27-04-2015, 22:37
منم موافقم با شما
در دنیای کامپیوتر کار نشد نداره و هر جور سده راهیی براش پیدا خواهد شد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
amirbrad
27-04-2015, 23:12
Hsdpa = download
Hsupa = upload
برای من رو گوشی سونی اینطوری میشه هم همراه اول هم ایرانسل. نشان از کیفیت بد پوشش و ثبات اپراتورها داره که مرتب بین دکل ها و نسل ها سوییچ می کنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم موافقم اینا کاربرای ایرانیو دست کم میگیرن.
منتها هزینه رد شدن از فیلترینگ شدید اعصاب و روانمونه.
مگه اینکه کارو به جای باریک بکشونن که اونموقع سر دیشو میدیم بالا.
اونوقت ببینم همین دوزاری که سر از کارمون در میارن بازم میتونن.
همونجوری که ویدیو تو چادر و چمدون بقا پیدا کرد اینترنتم میکنه.
Undisclosed
28-04-2015, 00:08
بله مدرک دکترا دارند ایشون
جزو بچه های بالا هستند
اراده کنند زیرساخت کشور زانو میزنه جلوشون
چه ربطی به پست بنده داشت مدرک ایشون ؟
به فرض هم که متخصص باشه ، تخصصی که در راستای صدمه زدن به دیگران باشه پشیزی که ارزش نداره هیچ ، نفرین و لعنت مردم رو هم به دنبال انسان میاره.
اصلا بحث اینکه میشه دور زد یا نزد نیست...
مزاحمت هایی که برای مردم به وجود میاد ، تمام پول هایی که از جیب مردم خرج میشه و ...
از اول سال تا حالا اینترنت رو به شدت دچار اختلال کردن ، یک قرون هیچ کدوم از ISP ها به مردم غرامت دادن ؟ سر موقع پولشون رو نگیرن اینترنت قطعه . اینترنت که چه عرض کنم .
egorlord
28-04-2015, 04:49
اقا 20 گیگ شبانه من پرید نمیدونم چیشد...
همین الان داشتم میرفتم نت بعد یهو نت قطع شد بعد دیدم 20 گیگم پرید...
تاحالا این اتفاق برای شماها افتاده؟
دزدی که خیلی میشه ولی یهو 20 گیگ؟
(حیف تو صف adsl ام وگرنه سمت این ایرانشِت نمیومدم)
rezarain88
28-04-2015, 06:34
اقا رضا لطفا از برنامه گسترش شبکه در استان خوزستان هم امار بدید مخصوصا نسل ۴
قرار هست دکل های بیشتری تو اهواز اضافه بشه؟
سلام. بله تعداد
سایتها افزایش مییابد.
سلام. بله تعدالد سایتها افزایش مییابد.
رضا جان قردیس کرج خیلی داغونه هم سرعت بسیار کم هم انتن دهی ضعیف.قبلا انتن گوشیم رو 3g پر بود الان شده 2 تا از4 تا.سرعت هم که روی 60 تا 100 هست
rezarain88
28-04-2015, 06:36
سلام اقا رضا عزيز
من از كساني كه درحال نصب سايتهاي جديد تو شهر دورود بودن پرسيدم گفتن كه تجهيزات 4g نصب ميكنند ايا صحت داره
بله اکثرا 4g است.
rezarain88
28-04-2015, 06:37
رضا جان قردیس کرج خیلی داغونه هم سرعت بسیار کم هم انتن دهی ضعیف.قبلا انتن گوشیم رو 3g پر بود الان شده 2 تا از4 تا.سرعت هم که روی 60 تا 100 هست
سلام. ان منطقه مشکل پیدا کرده است. قراره به زودی لینک جدید اضافه بشود.
سلام. ان منطقه مشکل پیدا کرده است. قراره به زودی لینک جدید اضافه بشود.
میشه مشکلشو بگید.کمبود پهنای بانده؟کی مشکلش حله؟خسته شدیم.همراه اول تا 10 مگ میده سرعت
rezarain88
28-04-2015, 06:39
سلام
اقا رضا ایرانسل مسیر خیابان دامپزشکی،نرسیده به یادگار امام بین تقاطع جیحون و یادگار امام، و همچنین سرتاسر این مسیر سرور خارجی و داخلیش افتضاحه. 4جی از 3جی هم افتضاح تر هستش.
خیلی وقت هست این وضعیت ادامه داره. قرار نیست درست بشه؟
سلام. حق با شما است. پیمانکار کار را نصف ونیمه رها کرده دیروز صحبت ان منطقه بود. قرار است کار را به پیمانکار جدید تحویل دهیم. تا 30 روز دیگر وضع بهتر میشود.
rezarain88
28-04-2015, 06:40
میشه مشکلشو بگید.کمبود پهنای بانده؟کی مشکلش حله؟خسته شدیم.همراه اول تا 10 مگ میده سرعت
بله هم کمبود پهنا و هم مشکل راک وجود دارد. یکی از پنل ها از کار افتاده است.
rezarain88
28-04-2015, 06:41
کوی رسالت . مسکن و فاز 2 راه آهن
سلام . تا اخر هفته قول دادند حل شود.
rezarain88
28-04-2015, 06:42
سلام خدمت اقا رضا...ببخشید شمل گفتید که کار در شهرستان نظراباد البرز شروع شده ولی من که انتن مجهز به 3جی در شهر ندیدم ایا خبری از مراحل تجهیز این شهر دارید؟
فقط راک عوض شده . شما در بالای سایت چیز جدیدی نخواهید دید. تا اخر ماه پنل هم عوض میشود .
rezarain88
28-04-2015, 06:43
خسته نباشید آقا رضا.بله شمال هستم این دکل قابلیت ارتقا به نسل چهارم رو داره.الان که نسل سه هست مشاهده میکنین
هم 3g و هم 4g است. نگران نباشید.
اقا رضا بعد برنامه ای برای 4g توی فردیس کرج هست؟نگفتید مشکلش کی حله؟
rezarain88
28-04-2015, 06:45
اقا رضا چرا تو نوشهر ، همافران سرعت LTE , 4G با signal strength : -77 dBm بيشتر از 15 Mbps نميره حتى بغل دكل هم تست گرفتم بيشتر از اين نميشه انگار روى اين سرعت بسته شده و 3G هم با signal strength : -55 dBm بيشتر از 7 Mbps نميشه در صورتى كه تو شهر هاى ديگه كه خودم تست كردم سرعتشون ٢ برابر اين ميشه و دانلود شبانه هم سرعت دانلود ٣ هفته ميشه كه از 150 kB/s بيشتر نميشه خيلى بد شده لطفا بررسى كنيد ، درست ميشه يا ديگه همينه !!?..ممنون .
سلام . مشکل کوچکی انتن ماکرویو است. با تعویض ان مشکل حل میشود. فعلا با این شرایط خودتان را تطبیق دهید . تا مشکل حل شود.
rezarain88
28-04-2015, 06:47
اقا رضا در مورد 3G فومن و ماسوله خبری دارید کی نصب میشه با توجه به توریستی بودن منطقه ممنون.
سلام . فومن و ماسوله تقریبا تمام است. مشکل لینک داریم. باید سایت جدیدی نزدیک فومن ایجاد کنیم.
rezarain88
28-04-2015, 06:54
اقا رضا بعد برنامه ای برای 4g توی فردیس کرج هست؟نگفتید مشکلش کی حله؟
اگه مشکلی نباشه تا اخر این ماه فردیس هم تجهیز و راه اندازی میشود .
rezarain88
28-04-2015, 06:56
رضا جان ممنون از پاسخت. از دیروز تا حالا من ۳جی همراه اول رو در خونه به زور میگیرم! تا دیروز ۵ تا انتن فول بود و سرعت بالای ۹ مگ اما الان شده ۲ تا انتن و حتی بزور به ۲ مگ میرسه. مشکل کجاست ؟
شیراز-جهادسازندگی
لطف میکنی پیگیری کنی.
امروز پیگیری میکنم.
rezarain88
28-04-2015, 06:58
سلام آقا رضا
سلام. تصمیم به استفاده از سایت رایتل یا همراه اول در ان منطقه هستیم. این موضوع در دست بررسی است.
rezarain88
28-04-2015, 06:59
در سفر کاری که امروز به قم داریم. تمام مشکلات بررسی میشود.
rezarain88
28-04-2015, 07:00
سلام آقا رضا.از ایرانسل در استان همدان چه خبر؟
همدان این ماه تجهیز خود مرکز استان و شهرستان ها سرعت میگیرد. امیدواریم 4 شهرستان دیگر را پوشش کامل دهیم.
nevermore699
28-04-2015, 07:29
سلام دوستان، یه سوال داشتم. در صورتی که بسته چندکاربره جدید بگیرم حجم بسته قبلی چند کاربره که داشتم بهش اضافه میشه؟ اعتبار بسته قبلیم یک روز هست!
and-roid2
28-04-2015, 07:32
سلام دوستان، یه سوال داشتم. در صورتی که بسته چندکاربره جدید بگیرم حجم بسته قبلی چند کاربره که داشتم بهش اضافه میشه؟ اعتبار بسته قبلیم یک روز هست!
اعتبار خیر.
فقط حجم باقیمانده دوره قبلی اضافه میشه.
اقا رضا اسلامشهر و منطقه باغ فیض یه چه صورت هست برای 3 جی و 4 جی ...
الان محلات دیگه کم و بیش دارن و این وسط ما هنوز نسل قبلی موندیم و هیچ انتنی نداریم
sa_mo1369
28-04-2015, 10:02
سلام آقا رضا
شما میدونید چرا یه هفته س دیتای ایرانسل اینقدر افتضاح شده (بجنورد) ؟
تست سرعت نسل سه و چهار رو میذارم ببینید . نسل سه که عملا تعطیله . پینگ هم زیر ۳۰۰۰ نمیاد و سرعت هم به شدت نوسان داره
MOH@ND3S
28-04-2015, 11:21
Hsdpa = download
Hsupa = upload
نه s4 من هم همینطوریه.. این برمیگرده به شلوغی و خلوتی دکل ها... تنظیمات دستگاه ها جوریه که وقتی از اینترنت بدون وقفه استفاده بشه بره رو حالت H+ و زمان بیکاری بیاد رو H یا 3G ( بستگی داره چجوری از شمت اپراتور تنظیم شده باشه ) وقتی پکت لاس زیاد باشه عملا گوشی نمیتونه مدام از اینترنت استفاده کنه به این دلیل هی میره رو حالت Standby که رو حالت H هست!
اونطوری که من فهمیدم وقتی بیکاره میره روی حالت تری جی معمولی و وقتی که ازش استفاده می کنی میره روی بالاترین استانداری که دستگاه ساپرت می کنه
برای من بین wcdma و dc-hspa+ تغییر می کنه ( مودم)
با اتمام فاز 2 فیلتر ینگ هوشمند در 25 اردیبهشت فاز 3 اغاز شده و فیلتر شکن ها از کار خواهد افتاد.
در تایید اقا رضا
مصاحبه امروز وزیر ارتباطات
وزیر ارتیاطات در پاسخ به این سؤال که آخرین اقدامات برای راهاندازی شبکه ملی اطلاعات چیست؟ گفت: برنامههای محکمی برای راهاندازی شبکه ملی اطلاعات در دستورکار است. راهاندازی این شبکه تکلیف برنامه پنجم و دولت به وزارت ارتباطات است و در بیست و هفتم اردیبهشت ماه خواهید دید که شبکه ملی اطلاعات نسبت به سالهای گذشته تا چه میزان پیشرفت در اجرا داشته است.
sa_mo1369
28-04-2015, 11:57
دوستان چی شد یهو ؟!!!!!
الان چند تا تست با فیلترشکن گرفتم خشکم زد (بجنورد)
همین چند دقیقیه پیش پست گذاشتم که پینگ داغونه ، سرعت داغونه (بدون فیلترشکن) اما حالا
sa_mo1369
28-04-2015, 12:00
اینم یکی دیگه (بجنورد)
and-roid2
28-04-2015, 12:05
@sa_mo1369 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه تست با کامپیوتر و idm هم بگیر.
speedtest ممکنه اشتباه ثبت کرده باشه.
tabriziran
28-04-2015, 12:14
در تایید اقا رضا
مصاحبه امروز وزیر ارتباطات
پارسال این خبر گفته شده بود که روز جهانی ارتباطات تغییراتی انجام میشه
sa_mo1369
28-04-2015, 12:25
نمیدونم اخه یه فایل ۳۸ مگابایتی از گوگل پلی دانلود کردم به ۱۰ ثانیه هم نکشید تموم شد اینم تست نسل سوم . سرور هم وودافون انگلیس بود
milad azad
28-04-2015, 13:26
سلام مهندس اقا رضا
تو مشهد
منطقه با این مشخصات:
GPS:N,59 36 11
E,18 18 36
Cell ID Dakal: 10012
freq 2G:124
lac:3513
منطقه بین چهارراه عبادی تا 3 راه کاشانی
دکل همراه اول 3 روزی هست فقط قسمت 3 جی کلا قطع شده
زمانی هم که وصل بود اینترنتش مثلا 10 دقیقه دیتا داشت 5 دقیقه نداشت حتی رو 2جی
گرچه بگذریم سرعتش افتضاح هست تا 1 مگ بیشتر نمی ره
لطفا اگر کسی رو می شناسید بهش انتقال بدید.
اگر می تونستم به دکل دیگه سوییچ می کردم ولی نمیشه.
با تشکر از پاسخ دهی بدون منت شما
and-roid2
28-04-2015, 13:29
نمیدونم اخه یه فایل ۳۸ مگابایتی از گوگل پلی دانلود کردم به ۱۰ ثانیه هم نکشید تموم شد اینم تست نسل سوم . سرور هم وودافون انگلیس بود
بدون vpn چنین سرعتی میده؟
sa_mo1369
28-04-2015, 13:38
نه عزیز . تستشو گذاشتم چند پست قبل
and-roid2
28-04-2015, 13:43
نه عزیز . تستشو گذاشتم چند پست قبل
vpn ـــی که شما ازش استفاده میکنم برام پ.خ کن منم تست کنم.:n16:
vpn ـــی که شما ازش استفاده میکنم برام پ.خ کن منم تست کنم.:n16:
اون بالا معلومه که سا ی فونه
kayvan_22
28-04-2015, 13:56
سلام
آقا رضا
شهرستان های استان هرمزگان که 3g میشن ؟ مثلا شهرستان بستک در 100 کیلو متری بندر عباس
sa_mo1369
28-04-2015, 14:02
اون بالا معلومه که سا ی فونه
اره سای فونه
malavan.ehsan
28-04-2015, 14:14
سلام
اقا رضا یک سوال دیگه دارم چرا از عید به بعد سرعت 3G در بندرانزلی کاهش جشم گیری داشته؟ و اینکه من یک جا دیدم روی دکل رایتل پایین سکتور های رایتل 3 سکتوز دیگه نصب شده من احتمال 99 درصد میدم که برای ایرانسل باشه اگر اطلاعی دارید ممنون میشم
سلام
آقا رضا
شهرستان های استان هرمزگان که 3g میشن ؟ مثلا شهرستان بستک در 100 کیلو متری بندر عباس
اول لار بعد بستک خشش اچمی[emoji3]
and-roid2
28-04-2015, 14:40
اره سای فونه
با سایفـــون pc تست کردم سرعتش این شد:
سرور vodofne uk
mehrdad..7
28-04-2015, 14:55
اقا رضا وقتی به 3G وصلم با اینکه سیگنالم عالیه ولی حین مکالمه صدا اینقد قطع و وصل میشه که باید قطع کنی شبکه رو بندازی رو 2G زنگ بزنی
milad azad
28-04-2015, 15:33
سلام
امروز 8 اردیبهشت از شماره 02632285747 تماس گرفتن گفتن من از ایرانسل هستم و همچنین گفتن مودم وایمکس من (ایستاده Wix-fbr 105)رو به قیمت 70 هزار تومن میخرن و با تخفیف یک مودم 4G با سیمکارت به قیمت 235 هزار تومان میدن (مودم اصلی 400 تومنه) و گفتن آدرس بده تا تحویل بدیم
نمی دونم شاید ایرانسل از تصمیمی که در نظر داشت تا مودم LTE بده عقب نشینی کرده باشه چون شنیدم نمایندگی ها اکثرا مودم وایمکس ندارن.
tabriziran
28-04-2015, 15:53
فرودگاه امام خمینی رباط کریم (تهران)
سرعتش خوبه
starpars
28-04-2015, 15:55
اقا رضا وقتی به 3G وصلم با اینکه سیگنالم عالیه ولی حین مکالمه صدا اینقد قطع و وصل میشه که باید قطع کنی شبکه رو بندازی رو 2G زنگ بزنی
واسه من تو یه منطقه برعکسه وقتی با 2g مکالمه میکنم همش صدا بریده بریده میشه ولی روی 3g خوبه
سلام
امروز 8 اردیبهشت از شماره 02632285747 تماس گرفتن گفتن من از ایرانسل هستم و همچنین گفتن مودم وایمکس من (ایستاده Wix-fbr 105)رو به قیمت 70 هزار تومن میخرن و با تخفیف یک مودم 4G با سیمکارت به قیمت 235 هزار تومان میدن (مودم اصلی 400 تومنه) و گفتن آدرس بده تا تحویل بدیم
نمی دونم شاید ایرانسل از تصمیمی که در نظر داشت تا مودم LTE بده عقب نشینی کرده باشه چون شنیدم نمایندگی ها اکثرا مودم وایمکس ندارن.
ایرانسل با 09351000000 زنگ میزنه
Serial Killer
28-04-2015, 16:19
3G ایرانسل، ارومیه
همین الان تست گرفتم
tabriziran
28-04-2015, 17:01
ایرانسل با 09351000000 زنگ میزنه
اطلاعات عمومی تو یکم ببری بالا بد نیست
عرض کرد وایمکس ایرانسل نه شرکت ایرانسل
استان تهران
با
02129131000
داخلی 7798
برای وایمکس ایرانسل
saeeddeeas
28-04-2015, 19:34
با سایفـــون pc تست کردم سرعتش این شد:
سرور vodofne uk
من وقتی شیلتر شکن میزنم سرعت دو برابر محاسبه میشه البته وایمکس هستم مثلا اگه سرعت دانلودم 150 باشه با شیلتر شکن میزنه 300در صورتی که همون 150 داره دان میشه، شاید واسه شمام اینجوری شده:n29:
showtim3
28-04-2015, 20:42
سلام
میخواستم بسته ۳ ماهه ۳۰ گیگابایتی بگیرم قیمتش هم توی لینک زیر سایت ایرانسله
ایا کسی تا حالا استفاده کرده؟
هر ماه چند گیگ میشه دانلود داشت؟
mohammad.asghari
28-04-2015, 20:49
اقا رضا سلام من حدودا 6.7 روز پیش سوال کردم جوابم رو ندادید.منطقه فرامرز عباسی مشهد فرامرز 9 تقریبا آخراش از نظری آنتن دهی اوکیه ولی بعضی وقتا سرعت افتضاح میشه!معلوم نیس مشکل سرعت کی حل میشه؟
بعد میخواستم بپرسم فرامرز 9 4g اوکیه؟
سلام
میخواستم بسته ۳ ماهه ۳۰ گیگابایتی بگیرم قیمتش هم توی لینک زیر سایت ایرانسله
ایا کسی تا حالا استفاده کرده؟
هر ماه چند گیگ میشه دانلود داشت؟
سلام
محدودیت نداره، میتونید کلش رو تو یک ماه یا حتی اگه مصرفتون بالاست کمتر از یک ماه مصرف کنید.
سلام.
امروز رفتم سیمکارت نو برای خط ایرانسلم بگیرم که دیدم 4G (به نام Usim) هم میدن. منم 4G گرفتم سیمکارت قبلی رو غیرفعال کردم. اما گوشیم 4G رو ساپورت نمیکنه و فقط 3G داره. مدل گوشیم هم : samsung galaxy s4 mini Dual
گوشیم دو سیمکارته و سیم 1 3G داره و سیم دو معمولیه.
حالا که سیمکارت رو روی سیم 1 میندازم اصلا سیمکارت رو نمیشناسه ولی وقتی روی سیم 2 میندازم میشناسه. با توجه به اینکه سیم 2 معمولی هست و 3G نداره نمیتونم از 3G ایرانسل استفاده کنم.
روی گوشی قدیمی نوکیا هم که 3G نداره انداختم و شناخت فقط روی سیمی که 3G هست نمیشناسه.
این مورد برای همه سیمکارتهای 4G هست یا ایرادی این وسط هست؟
پ ن: 3G گوشی ایرادی نداره و همین الان که رایتل روشه راحت از 3G استفاده میکنم
masooumi
28-04-2015, 23:58
سلام.
امروز رفتم سیمکارت نو برای خط ایرانسلم بگیرم که دیدم 4G (به نام Usim) هم میدن. منم 4G گرفتم سیمکارت قبلی رو غیرفعال کردم. اما گوشیم 4G رو ساپورت نمیکنه و فقط 3G داره. مدل گوشیم هم : samsung galaxy s4 mini Dual
گوشیم دو سیمکارته و سیم 1 3G داره و سیم دو معمولیه.
حالا که سیمکارت رو روی سیم 1 میندازم اصلا سیمکارت رو نمیشناسه ولی وقتی روی سیم 2 میندازم میشناسه. با توجه به اینکه سیم 2 معمولی هست و 3G نداره نمیتونم از 3G ایرانسل استفاده کنم.
روی گوشی قدیمی نوکیا هم که 3G نداره انداختم و شناخت فقط روی سیمی که 3G هست نمیشناسه.
این مورد برای همه سیمکارتهای 4G هست یا ایرادی این وسط هست؟
پ ن: 3G گوشی ایرادی نداره و همین الان که رایتل روشه راحت از 3G استفاده میکنم
نه این مشکل از چیز دیگه ای هست و با سیم کارت usim هم نباید مشکلی در استفاده در هیچ گوشی داشته باشید
نه این مشکل از چیز دیگه ای هست و با سیم کارت usim هم نباید مشکلی در استفاده در هیچ گوشی داشته باشید
یعنی الان باید روی گوشی 3جی کار بده و وصل بشه و آنتن بده؟
روی گوشی های 2جی و سیم دو همین گوشی که 2جی هست کار میکنه.
masooumi
29-04-2015, 00:34
یعنی الان باید روی گوشی 3جی کار بده و وصل بشه و آنتن بده؟
روی گوشی های 2جی و سیم دو همین گوشی که 2جی هست کار میکنه.
بله ، هیچ تفاوتی با سیم کارت معمولی نداره و باید روی گوشی های 2g و 3g هم آنتن بدهد
mohebronaldo
29-04-2015, 11:14
سلام آقا رضا.چرا رایتل تو این جا بیشتر جا ها سیگنال روی -87 dbm -91 dbm هست تو خونه قبلن خیلی خوب بود قبلا آنتن کم و زیاد نمیشد.رایتل هم زنگ زدم اما هیچی نشد بازم همونه بیشتر جاهای شهر تست کردم سرعتش بالاتر از 45 کیلوبایت نمیره سیگنال استرنج بالاست تا نزدیک دکل میشی میره رو 65- dbm قبلا اصن اینجوری نبود سرعت رو 123 ثابت بود همه جا اسپید تست رو 1 مگابیت بود.آقا رضا میشه پیگیری کنی رشت هستم
sunmaster_7
29-04-2015, 14:24
سلام
نه ریزه کاری نداره
وارد قسمت network شو داخل ویندوز و اون کانکشن مربوط به اتصال فعلیت و disable کن
بعد گوشی و وصل کن تو بعضی گوشیا به صورت اتومات گزینه ای میاد که طریقه اتصال و انتخاب میکنی charge only disk drive usb tethring که اگه اینجوریه انتخاب میکنی اگرم اتومات نمیاد وارد ستینگ و قسمت network بشی اونجا پیدا میکنی تنظیماتش و مثلا توی گوشی های سونی مسیرش اینه setting more tethring & portable hotspot usb tethring گوشیهای دیگه ام مشابه همینن
نکته: گاهی اوقات با فعال کردن تترینگ کانکشن مربوط به گوشی در قسمت network ویندوز ظاهر نمیشه که با رفرش کردن همون صفحه network توی ویندوز کانکشن ظاهر میشه
2. اگه هیچ کدوم جواب نداد و با فعال کردن تترینگ کانکشنی نداد وارد قسمت device manager توی ویندوز شو ببین درایور نصب نشده برای گوشیت اونجا هست یا نه ( وقتی گوشی به سیستم وصله)
آیا ویندوز xp که دارید sp3 هست؟ در sp3 درایورهای مربوطه بخوبی کار میکنن. اما در sp2 باید تغییراتی در درایورها انجام داد تا کار کنن. معمولا وقتی گوشی هم بهش وصل کنید پیغام میده the device cannot start
اگر مشکلتون اینه بهتره به sp3 ارتقا بدید.
کلا روشهای دستی برای تنظیم این درایورها هست که با سرچ در گوگل بدست میاد.
البته یه hotfix هم خود مایکروسافت داده بود که اگر ویندوز آپدیت فعال باشه، خودش دانلود میکنه. اینم لینکش؛ شاید با نصب این مشکلتون حل بشه
با عرض تشکر از این 2 کابر عزیز که بزرگواری فرمودند وقت گذاشتند و منو راهنمایی کردند با عرض عذرخواهی که دیر تشکر کردم باید عرض کنم تا همین دیشب راه نیفتاد . جناب بوسه برخدا با فرمایشات شما مشکل حل نشد اما با هدایت من به دقت به دیوایس منیجر منو متوجه مشکل اصلی کردید سپاسگزارم . جناب رومانتیک حق کاملا با شما بود با خرید سی دی ویندوز جدید که sp3 است و حتی احتیاج به نصبsp هم نداره یعنی ویندوز رو نصب میکنی sp خودش نصب میشه مشکل برطرف شد هات فیکس هم هیچ کاری نکرد اما ویندوز جدید مشکلاتی داره قبلی سبک تر و راحت تر بود که مشکلش دقیقا همون the device cannot start بود . شما فرمودید روش های دستی برای حل این مشکل در ویندوزهای قدیمی تر وجود داره اما با سرچ در گوگل چیز قابل فهمی پیدا نشد تمنا میکنم در صورت وقت داشتن این موضوع رو برای من تا ریزش بشکافید باز هم سپاسگذارم
rezarain88
29-04-2015, 14:45
در همدان
شبکه ملی وارد لایه 3 شد.
starpars
29-04-2015, 14:56
در همدان
شبکه ملی وارد لایه 3 شد.
یعنی الان چه اتفاقی برای یوزر میوفته؟ سرویسش چه تغیری میکنه؟
rezarain88
29-04-2015, 14:56
سلام آقا رضا.چرا رایتل تو این جا بیشتر جا ها سیگنال روی -87 dbm -91 dbm هست تو خونه قبلن خیلی خوب بود قبلا آنتن کم و زیاد نمیشد.رایتل هم زنگ زدم اما هیچی نشد بازم همونه بیشتر جاهای شهر تست کردم سرعتش بالاتر از 45 کیلوبایت نمیره سیگنال استرنج بالاست تا نزدیک دکل میشی میره رو 65- dbm قبلا اصن اینجوری نبود سرعت رو 123 ثابت بود همه جا اسپید تست رو 1 مگابیت بود.آقا رضا میشه پیگیری کنی رشت هستم
سلام. از همکاران پرسیدم گفتن مشکل دیتا داره رشت در کل شهر . تا اخر این ماه هم پوشش و همن سرعت بالا میرود.
rezarain88
29-04-2015, 14:57
یعنی الان چه اتفاقی برای یوزر میوفته؟ سرویسش چه تغیری میکنه؟
اتفاق خاصی نمیافتد.
starpars
29-04-2015, 15:01
آقا رضا سرعت 3g توی بندرعباس یه مقدار کم شده دلیلش چیه پهنای باند کمه؟؟
قبلا سرعت دور وبر 500-600 کیلوبایت میرفت الان زیر 200 هست تقریبا
masooumi
29-04-2015, 15:11
سلام ، rezarain88
این همراه اول قراره 4g خودش رو فقط روی فرکانس 2600 ارائه کنه؟ نمیخواد مثل ایرانسل از 1800 استفاده کنه؟
rezarain88
29-04-2015, 15:26
آقا رضا سرعت 3g توی بندرعباس یه مقدار کم شده دلیلش چیه پهنای باند کمه؟؟
قبلا سرعت دور وبر 500-600 کیلوبایت میرفت الان زیر 200 هست تقریبا
تست شبکه ملی اطلاعات شروع شده و قرار است به زودی وضع ثابت شود.
rezarain88
29-04-2015, 15:31
سلام ، @rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این همراه اول قراره 4g خودش رو فقط روی فرکانس 2600 ارائه کنه؟ نمیخواد مثل ایرانسل از 1800 استفاده کنه؟
فرکانس در ایران مشکل اصلی کشور است. بهتر بگم ثروت ملی در حال نابود شدن است. قرار بود فرکانس 700 به 4g داده شود که صدا و سیما تخلیه نکرد. 1800و 2100و 2600 هم پوشش کمی ایجاد میکند و نیاز به نصب سایتهای زیادی است که سرمایه اپراتور ها را به هدر میرود. دومین دستاورد کشور بعد از انرژی هسته ای حل مشکل فرکانس ها است.
starpars
29-04-2015, 15:31
تست شبکه ملی اطلاعات شروع شده و قرار است به زودی وضع ثابت شود.
خب یعنی چی؟ سرعتا باز خوب میشه یا رو سرعتای پایین ثابت میشه؟
rezarain88
29-04-2015, 15:33
خب یعنی چی؟ سرعتا باز خوب میشه یا رو سرعتای پایین ثابت میشه؟
تا 25 اردبهشت اکثر مراکز استان ها به این شبکه وصل خواهند شد. و با دستور وزیر از 27اردیبهشت سرعتها بالا میرود.
masooumi
29-04-2015, 15:43
فرکانس در ایران مشکل اصلی کشور است. بهتر بگم ثروت ملی در حال نابود شدن است. قرار بود فرکانس 700 به 4g داده شود که صدا و سیما تخلیه نکرد. 1800و 2100و 2600 هم پوشش کمی ایجاد میکند و نیاز به نصب سایتهای زیادی است که سرمایه اپراتور ها را به هدر میرود. دومین دستاورد کشور بعد از انرژی هسته ای حل مشکل فرکانس ها است.
بعید هست کسی بتونه از صدا و سیما باند 700 را پس بگیره :n02:
1- چرا توی اکثر کشورهای دیگه (هم کشورهای منطقه و هم آسیا ) هم از همین 1800 و 2600 استفاده میشه؟ (طبق این لیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
2- توی کشورهای دیگه که من نگاه می کردم ، اکثر اپراتورها همزمان روی چند فرکانس شبکه lte دارن مثلا هم روی 1800 و هم 2600 و هم 800 ، حالا توی ایران فقط روی یک فرکانس خواهند بود؟
3- از نظر فنی استفاده از فرکانس 1800 برای lte توسط همراه اول بهتر از 2600 نبود؟
rezarain88
29-04-2015, 16:06
بعید هست کسی بتونه از صدا و سیما باند 700 را پس بگیره :n02:
1- چرا توی اکثر کشورهای دیگه (هم کشورهای منطقه و هم آسیا ) هم از همین 1800 و 2600 استفاده میشه؟ (طبق این لیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
2- توی کشورهای دیگه که من نگاه می کردم ، اکثر اپراتورها همزمان روی چند فرکانس شبکه lte دارن مثلا هم روی 1800 و هم 2600 و هم 800 ، حالا توی ایران فقط روی یک فرکانس خواهند بود؟
3- از نظر فنی استفاده از فرکانس 1800 برای lte توسط همراه اول بهتر از 2600 نبود؟
1- بله نرخ فرکانسی در این بازه چند پایه دارد که تفاوت فاحشی دارند
2- این مشکل رگولاتوری است احتمالا زیاد خواهد شد
3-نه
rezarain88
29-04-2015, 16:08
در مشکین شهر
تجهیز سایت های اصلی به پایان رسید.
malavan.ehsan
29-04-2015, 16:10
سلام
اقا رضا یک سوال دیگه دارم چرا از عید به بعد سرعت 3G در بندرانزلی کاهش جشم گیری داشته؟ و اینکه من یک جا دیدم روی دکل رایتل پایین سکتور های رایتل 3 سکتوز دیگه نصب شده من احتمال 99 درصد میدم که برای ایرانسل باشه اگر اطلاعی دارید ممنون میشم
3-نه
همراه اول که پا نمیشه بیاد 2تا دونه bts رو اتقا بده تو ورامین از آبان 93 هم اسم ورامین رو الکی زده جز شهرهای تحت پوشش نسل سه در حالی که پوششی وجود نداره! خیلی خیلی کم و نقطه ای هست...
rezarain88
29-04-2015, 16:12
سلام
بله . این مشکل اکثر شهر ها است تا اخر این ماه مشکلات حل میشود. بله رایتل به صورت مشاع به ایرانسل هم خدمات میدهد. یعنی که از سایت خود اجازه استفاده به اپراتور های دیگر میدهد.
rezarain88
29-04-2015, 16:15
اقا رضا سلام من حدودا 6.7 روز پیش سوال کردم جوابم رو ندادید.منطقه فرامرز عباسی مشهد فرامرز 9 تقریبا آخراش از نظری آنتن دهی اوکیه ولی بعضی وقتا سرعت افتضاح میشه!معلوم نیس مشکل سرعت کی حل میشه؟
بعد میخواستم بپرسم فرامرز 9 4g اوکیه؟
این مشکل را بررسی میکنیم. بله اوکیه
rezarain88
29-04-2015, 16:16
ادرس رو لطف کنید .
amiralex65
29-04-2015, 16:17
آقا رضا تو 2 منطقه از خمینی شهر گفتین سایتها تجهیز شده ولی من نگاه کردم rru نداشتن سایتها.
rezarain88
29-04-2015, 16:18
اقا رضا اسلامشهر و منطقه باغ فیض یه چه صورت هست برای 3 جی و 4 جی ...
الان محلات دیگه کم و بیش دارن و این وسط ما هنوز نسل قبلی موندیم و هیچ انتنی نداریم
سلام . تا اخر ماه تجهیزات را کامل میکنیم و پوشش بالا میرود.
rezarain88
29-04-2015, 16:19
آقا رضا تو 2 منطقه از خمینی شهر گفتین سایتها تجهیز شده ولی من نگاه کردم rru نداشتن سایتها.
بله rru ندارند.
masooumi
29-04-2015, 16:24
3-نه
مرسی ، آیا تجهیزات نصب شده می تونن روی چند فرکانس سرویس بدهند در آینده یا باید تجهیزات دیگه نصب بشه؟
mohammad.asghari
29-04-2015, 16:28
این مشکل را بررسی میکنیم. بله اوکیه
ممنون،فقط کی میتونم از نتیجه بررسی با خبر بشم؟
Sh-Meteor
29-04-2015, 16:31
سلام
چطوری میتونم مطلع بشم سمت محله ما کی 3G میاد؟
rezarain88
rezarain88
29-04-2015, 16:31
مرسی ، آیا تجهیزات نصب شده می تونن روی چند فرکانس سرویس بدهند در آینده یا باید تجهیزات دیگه نصب بشه؟
نه روی این تجهیزات هم جواب میدهند.
rezarain88
29-04-2015, 16:32
سلام
چطوری میتونم مطلع بشم سمت محله ما کی 3G میاد؟
کدام شهر و منطقه هستید.
rezarain88
29-04-2015, 16:33
ممنون،فقط کی میتونم از نتیجه بررسی با خبر بشم؟
تا 48 ساعت دیگر
amiralex65
29-04-2015, 16:36
بله rru ندارند.
کی به rru تجهیز میشن? ممنون.ببخشیم که آنقدر سؤال می پرسم
Sh-Meteor
29-04-2015, 16:36
کدام شهر و منطقه هستید.
سلام
شهرستان بهارستان استان تهران
milad azad
29-04-2015, 16:51
اقا رضا در خواست من صفحه 1266 پست 12654
mehrdad..7
29-04-2015, 18:07
نوشته شده توسط mehrdad..7
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ادرس رو لطف کنید .
شهر دورود.تقریبا 10 روز پیش سه سایت دیگه ارتقا دادن و لی فعال نیستن از اون روز تا الا ی چن روزی هست شبکه ایرانسل کلا تو سطح شهر خرابه مثلا امروز از ساعت 16 تا 18 انتن کلا قطع بود کل سطح شهر
mohamad_iran2
29-04-2015, 18:43
آقا رضا آخرش اومدید منطقه غرب ایلام؟
آخرین وضعیت پوشش دهی ایرانسل و همراه اول رو بررسی کردید؟چند سایت فعال شده
از ۴جی چه خبر؟
سرعت اینترنت ایرانسل و همراه اول بیشتر نمیشه؟!
رضا جان میدونم واقعا این روز ها زیاد مزاحمت میشم اما من واقعا منتظر ۴جی همراه اول هستم :n02: خبر جدید نداری؟
MOH@ND3S
29-04-2015, 21:19
نتیجه حذف دانلود شبانه نامحدود :
الان 2 هفتس که طی روز سرعت روی همینقدره بعضی ساعاتم تا 2-3 مگ میده. ولی شب ساعت 12 تا 10 صبح تا 15 مگم بالا میره.
این در حالیه که بسته شبانه که بود هم شب سرعت بالا بود هم صبح بیشتر از شب!
and-roid2
29-04-2015, 22:33
من وقتی شیلتر شکن میزنم سرعت دو برابر محاسبه میشه البته وایمکس هستم مثلا اگه سرعت دانلودم 150 باشه با شیلتر شکن میزنه 300در صورتی که همون 150 داره دان میشه، شاید واسه شمام اینجوری شده:n29:
نه.برای من همون چیزی که هست نشون میده و اطلاعاتش واقعیه...
ghasede_del
29-04-2015, 23:53
دوستان مطلع اقا رضا عزیز و دیگران به هیچ وجه امکان نداره طرحهای نامحدود راه بیوفته؟
سوال بعدی اینکه اگه 24 گیگ شبانه رو یک شبه استفاده کنی میشه باز فرداش شارژ کنم؟
کد بسته 3 ماهه 6 گیگ چیه؟
با تشکر
Sent from my HUAWEI G750-U10
rezarain88
30-04-2015, 07:01
نوشته شده توسط
mehrdad..7[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شهر دورود.تقریبا 10 روز پیش سه سایت دیگه ارتقا دادن و لی فعال نیستن از اون روز تا الا ی چن روزی هست شبکه ایرانسل کلا تو سطح شهر خرابه مثلا امروز از ساعت 16 تا 18 انتن کلا قطع بود کل سطح شهر
بله . اطلاع داریم. در حال تست لینکها هستیم. سایت مرکز شهر مشکل نرم افزاری پیدا کرده است.
rezarain88
30-04-2015, 07:02
رضا جان میدونم واقعا این روز ها زیاد مزاحمت میشم اما من واقعا منتظر ۴جی همراه اول هستم :n02: خبر جدید نداری؟
کمی صبور باشید. ارام ارام در حال پخش هستند.
rezarain88
30-04-2015, 07:03
آقا رضا آخرش اومدید منطقه غرب ایلام؟
آخرین وضعیت پوشش دهی ایرانسل و همراه اول رو بررسی کردید؟چند سایت فعال شده
از ۴جی چه خبر؟
سرعت اینترنت ایرانسل و همراه اول بیشتر نمیشه؟!
بله. کلا در ایلام 39 سایت تجهیز شده که 28 سایت فعال است و اکثرا 4g است. امیدواریم با پیوستن به شبکه ملی سرعت بالا رود.
Mahdi9990
30-04-2015, 07:12
آقا رضا سوال من رو هم لطفاً جواب بديد
3G/4G تهران خيابان ديباجي جنوبي كي درست ميشه؟
خيلي پوشش ضعيفي داره
rezarain88
30-04-2015, 07:14
آقا رضا سوال من رو هم لطفاً جواب بديد
3G/4G تهران خيابان ديباجي جنوبي كي درست ميشه؟
خيلي پوشش ضعيفي داره
انشالله تا اخر خردادماه
Mahdi9990
30-04-2015, 07:18
بي زحمت ٢تا سوال ديگه
١- از 4G شهر زنجان خبري نيست؟
٢- آيا جاده ها هم زير پوشش ميرن؟ مثل همين جاده تهران-زنجان
mohamad_iran2
30-04-2015, 07:48
بله. کلا در ایلام 39 سایت تجهیز شده که 28 سایت فعال است و اکثرا 4g است. امیدواریم با پیوستن به شبکه ملی سرعت بالا رود.
پس چرا با سرچ شبکه ۴جی پیدا نمیشه؟!
سلام آقا رضا شیراز پوشش ضعیف هست مخصوصا جاهای شلوغ شهر که انتظار میرفت اول این مکانها تری جی بشه اما متاسفانه پوشش اصلا خوب نیست..آیا تاریخ مشخصی برا رفع این مشکل هست و کی پوشش صددرصد میشه..ممنون
A.Farokhzad
30-04-2015, 09:07
سلام آقا رضا
در مورد 4G در منطقه گرمدره كرج برنامه اي داريد ؟
دو روز قبل چند ساعت اول صبح LTE بود ولي بعدش ديگه نيومد.
آقا رضا 3g ایرانسل برای شهر میمند فارس کی فعال میشه؟متشکرم.
mohebronaldo
30-04-2015, 14:36
آقا رضا اگه به شبکه ملی اطلاعات وصل بشه تمام سایت های خارجی و برنامه های چت فیلتر میشه یا نه
rezarain88
30-04-2015, 15:45
آقا رضا اگه به شبکه ملی اطلاعات وصل بشه تمام سایت های خارجی و برنامه های چت فیلتر میشه یا نه
سلام. نه سایتهای خارجی فیلتر نمیشود. بلکه اگر سایتی فیلتر شود نفوذ از شبکه ملی با فیلتر شکن به شبکه جهانی با مشکلات زیادی خواهد بود. نرم افزار مخصوصی طراحی شده است. که برای قشر خاصی این محدودیت را از بین میبرد.
rezarain88
30-04-2015, 15:46
سلام آقا رضا
در مورد 4G در منطقه گرمدره كرج برنامه اي داريد ؟
دو روز قبل چند ساعت اول صبح LTE بود ولي بعدش ديگه نيومد.
بله . در حال تست هستیم. اگه مشکلی نباشد تا خرداد وصل خواهد شد.
rezarain88
30-04-2015, 15:49
بي زحمت ٢تا سوال ديگه
١- از 4G شهر زنجان خبري نيست؟
٢- آيا جاده ها هم زير پوشش ميرن؟ مثل همين جاده تهران-زنجان
1- در حال تست هستیم. در برخی نقاط شهر قابل استفاده است.
2-ورودی و خروجی شهرها بله ولی کلا نه همه راه ها
rezarain88
30-04-2015, 15:50
پس چرا با سرچ شبکه ۴جی پیدا نمیشه؟!
در حال تست است. در برخی نقاط ولی زمان رسمی را متعاقبا اعلام خواهم کرد.
rezarain88
30-04-2015, 15:51
اقا رضا در خواست من صفحه 1266 پست 12654
جهت بررسی به همکاران ارجاع دادم.
mohebronaldo
30-04-2015, 15:51
آقا رضا خسته نباشید شنیدم بعضی جا ها بچه ها رایتل شبکه 4G پیدا شده.در حال راه اندازی هست یا خیر
rezarain88
30-04-2015, 15:53
سلام آقا رضا شیراز پوشش ضعیف هست مخصوصا جاهای شلوغ شهر که انتظار میرفت اول این مکانها تری جی بشه اما متاسفانه پوشش اصلا خوب نیست..آیا تاریخ مشخصی برا رفع این مشکل هست و کی پوشش صددرصد میشه..ممنون
بله حق با شما است .در اکثر مراکز استان ها مشکل داریم. قرار بر اخر اسفند ماه بود که نرسیدند ولی حداکثر 60 روز دیگر مشکل مراکز شهرها حل خواهد شد.
mohebronaldo
برنامه ها بویژه وایبر خیلی مشکل داره یا پی وی ارسال نمیشه و کندی سرعت داره به خاطر شبکه ملی هست
kayvan_22
سلام شهرستان های استان هرمزگان کی 3Gمیشن ?
HardwareMaster
آقا رضا اگه به شبکه ملی اطلاعات وصل بشه تمام سایت های خارجی و برنامه های چت فیلتر میشه یا نهشما همین الانشم به شبکه ی داخلی وصل هستی!
ولی یک عده عمدتا برای کاربرد اداری صرفا سرویس شبکه ی داخلی رو دارند که اتفاقا سرعت و پینگ خوب + هزینه ی پایینی هم براشون داره. این دسته استفاده کننده ها نمیتونن از ف شکن استفاده کنن
اما کاربری که سرویس عادی داره همزمان هم به اینترنت متصله و هم به شبکه ی داخلی و امکان استفاده از ف شکن داره
rezarain88
برنامه ها بویژه وایبر خیلی مشکل داره یا پی وی ارسال نمیشه و کندی سرعت داره به خاطر شبکه ملی هست
بله. با ست شدن کامل شبکه وضع بدتر هم خواهد شد.
rezarain88
30-04-2015, 15:55
شما همین الانشم به شبکه ی داخلی وصل هستی!
ولی یک عده برای کاربرد اداری و یا خانگی مایلند صرفا سرویس شبکه ی داخلی رو داشته باشند که اتفاقا سرعت و پینگ خوب + هزینه ی پایینی هم براشون داره. این دسته استفاده کننده ها نمیتونن از ف شکن استفاده کنن
اما کاربری که سرویس عادی داره همزمان هم به اینترنت متصله و هم به شبکه ی داخلی و امکان استفاده از ف شکن داره
بله. اکثر یوزرها الان از شبکه ملی به صورت ضعیفتری استفاده میکنند. در شبکه ملی فیلتر شکن معنا ندارد.
mohebronaldo
30-04-2015, 15:55
یعنی برنامه ها از کار میوفتن چیلتر ها و برنامه های چت منظورمه
rezarain88
30-04-2015, 15:58
یعنی برنامه ها از کار میوفتن چیلتر ها و برنامه های چت منظورمه
سعی براین است که نگذاریم مشکلی پیش اید ولی در عمل این مشکل به وجود خواهد امد. وجود کش در لایه 3 و سرعت بالای فیلترینگ حتی اینترنت 100 مگ هم را زمین گیر میکند.
rezarain88
30-04-2015, 16:00
آقا رضا خسته نباشید شنیدم بعضی جا ها بچه ها رایتل شبکه 4G پیدا شده.در حال راه اندازی هست یا خیر
سلام. ممنون. رایتل به شدت کار را در مراکز استان ها جلو برده است. در تبریز و قمو کرج و تهران در حال تست هستند. و تا خردادماه هم عملیاتی میشود.
آقا رضا میشه یک بار مفصل توضیح بدید این شبکه ملی اطلاعات چیه و چه تاثیری رو اینترنت داره:n16:
rezarain88
30-04-2015, 16:02
چطوری اگه راه بیوفته آدم میفهمه به شبکه ملی وصل شده
سرعت سایتهای داخلی به شدت بالا میرود. سرعت دانلود از سرور داخلی 10 برابر سرور خارجی خواهد بود. پینگهای کم و بدون تایم اوت از نشانه های شبکه است.
blueshine
30-04-2015, 16:06
سلام. نه سایتهای خارجی فیلتر نمیشود. بلکه اگر سایتی فیلتر شود نفوذ از شبکه ملی با فیلتر شکن به شبکه جهانی با مشکلات زیادی خواهد بود. نرم افزار مخصوصی طراحی شده است. که برای قشر خاصی این محدودیت را از بین میبرد.
میشه یکم در این مورد بیشتر توضیح بدید. مثلا چه اثری روی یک ارتباط SSH از داخل به یک سرور خارجی خواهد داشت؟ ممنون
reza_just7
30-04-2015, 16:08
سلام
مهندس رضا جان تجهیزات بروجرد نصب شد؟؟؟ به اخر هفته رسیدیم
and-roid2
30-04-2015, 16:10
اقا رضا شما که با مدیران و مسئولین شرکت در ارتباطی لطفا بهشون بگید کاربران زیادی درخواست دارن بسته های نامحدود شبانه برگرده...
rezarain88
30-04-2015, 16:12
آقا رضا میشه یک بار مفصل توضیح بدید این شبکه ملی اطلاعات چیه و چه تاثیری رو اینترنت داره:n16:
تابستان سال قبل هم عرض کردم شبکه ملی شبکه ای است که تمام سایتهایی که در داخل ایران میزبانی میشود را به هم وصل کرده و با روترهایی که در زیر ساخت در هر استان است توسط تهران هولدینگ میشود. این هولدینگ به این صورت است که شما وارد سایت گوگل میشوید سرچ میکنید ایرنا . این روتر بدون معطلی شما را بدون عبور از فیلترینگ هوشمن به شبکه داخلی وصل میکند . پس شما احساس چالاکی در شبکه میکنید چون هیچ نظارتی از قبیل رمز نگاری و فیلترینک عکس ها و فایل های فلش وجود ندارد. برعکس شما از سایت خارجی سرچ میکنید پس از عبور از گیت وی اصلی زیر ساخت و فیاترینگ هوشمند شما با سرعتی پایین تر قادر به دریافت اطلاعات هستید. چون سرعت کش فیلتریگ معادل 100 مگا بیت است ودر ایران هیج کس چنین سرعتی ندارد. پس ار عبور از گیت توسط هلدینگ شما به لایه مویرگی وصل میشوید. سپس یه خود یوزر میرسد. کندی وایبر هم مربوط به فیلترینگ هوشمند و شبکه ملی است. چون سرعت شما را به شدت کاهش میدهد. تنها نرم افزار خاصی وجود دارد که قابل اجرا در اندرویید و مک و ویندوز است که عبور از گیت وی اصلی را تعدیل میکند که هم اکنون به صورت ازمایشی در دست برخی از نمایندگان است.
rezarain88
30-04-2015, 16:16
اقا رضا شما که با مدیران و مسئولین شرکت در ارتباطی لطفا بهشون بگید کاربران زیادی درخواست دارن بسته های نامحدود شبانه برگرده...
شرکت اگه بسته ها را گران نکند بهتر از ارایه بسته شبانه است.
mohebronaldo
30-04-2015, 16:17
وضع همراه اول و رایتل تو محل ما داغونه اون از رایتل که سیگنالش -91 هست اون از 3G همراه اول که از دکل دور میشی میره رو 2G سرعت 1 کیلوبایت.نمیدونم من با پیمانکاری که داشت رو سایت کار میکرد پرسیدم گفت این الان 3G هست.بعد که رفتن اومدم روبروی دکل آنتن پر بود وقتی از دکل یکم دور میشدم آنتن ضعیف میشد بعد رفتم خونه آنتن خالی میشد لب پنجره یکی آنتن داشت بزور.آقا رضا مشکل از چیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.