مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
Le0nard0
12-03-2017, 23:33
این مودم های ایرانسل مگه تا سرعت 150 مگابیت رو ارائه نمی کنه؟ پس چرا سرعت از 30-40 تا بالاتر نمیره؟ بالاتری تستی که تو این انجمن دیدم 69 مگابیت بوده
اون تستی که دیدی روی 4G هست و ماکزیمم سرعت 4G ایرانسل فعلا 70-75 مگابیت هست . برای سرعت بالاتر باید بری سراغ +4G که تا سقف همون 150 فعلامبتونی بگیری
اون تستی که دیدی روی 4G هست و ماکزیمم سرعت 4G ایرانسل فعلا 70-75 مگابیت هست . برای سرعت بالاتر باید بری سراغ +4G که تا سقف همون 150 فعلامبتونی بگیری
سرعت 4G و 4G+ ایرانسل در آینده افزایش پیدا می کنه؟ یا سقفش همینقدر هست؟
shahryar84
13-03-2017, 02:18
سرعت 4G و 4G+ ایرانسل در آینده افزایش پیدا می کنه؟ یا سقفش همینقدر هست؟
تکنولوژی 4g+ نهایت سرعتش ۱۵۰
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
greatpouya
13-03-2017, 11:07
تکنولوژی 4g+ نهایت سرعتش ۱۵۰
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
اشتباه پاسخ ندید، سرعت ۴جی پلاس از ۳۰۰ شروع میشه که فعلا بدلیل پهنای باند ارایه شده توسط ایرانسل روی ۱۸۰(همون۱۵۰تقریبی) قفل شده، و در اینده ۴جی پلاس به راحتی تا ۱ گیگابیت و بالاتر قابل ارتقاء هست و محدودیتی برای 4g+ وجود ندارد.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
shahryar84
13-03-2017, 11:12
اشتباه پاسخ ندید، سرعت ۴جی پلاس از ۳۰۰ شروع میشه که فعلا بدلیل پهنای باند ارایه شده توسط ایرانسل روی ۱۸۰(همون۱۵۰تقریبی) قفل شده، و در اینده ۴جی پلاس به راحتی تا ۱ گیگابیت و بالاتر قابل ارتقاء هست و محدودیتی برای 4g+ وجود ندارد.
4G+ offers peak download speeds of 150Mbps and typical speeds of up to around 90Mbps. That’s far faster than even double speed 4G, which caps out at around 60Mbps, with typical download speeds of around 24-30Mbps.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
ir.ghost
13-03-2017, 11:17
اینم Mikrotik SXT LTE
greatpouya
13-03-2017, 11:17
4G+ offers peak download speeds of 150Mbps and typical speeds of up to around 90Mbps. That’s far faster than even double speed 4G, which caps out at around 60Mbps, with typical download speeds of around 24-30Mbps.
ایم مقاله برای اپراتور انگلیسی EE هست که اون هم در حال حاضر 4G+ اونم با سرعت ۴۵۰ مگابیت داره در لندن ارایه میکنه و این مشخصات مال قدیمشه و مربوط به سرعت تضمینی روی این 4G+ هست، این شرکت سرعت ۶۰ مگابیت رو روی 4G 150 تضمین کرده و سرعت 90 مگابیت را روی 4G+ 300 مگابیت تضمین کرده و سیاست این اپراتور کاملا در تعریف سرعت با اپراتور های دیگر جهان متفاوت است.
در حال حاضر این اپراتور داره بر روی ارائه 1گیگابیت کار میکنه، و در استرالیا و قطر به صورت رسمی سرعت 4G+ ۱گیگابیت در حال ارایه شدن هست.
TELSTRA راجع به تحقیق کنید
باز هم جای تشکر داره که بعد از خوندن مقاله انگلیسی، پاسخ داده بودید، حق دارید این اپراتور کاملا متفاوت سرعت های ۴جی رو تعریف کرده.
apple021
13-03-2017, 11:34
از ۱۸ ماه اسفند ۶۰ تومن شارژ کردم از برنامه ایرانسل برای بسته ۳۰ گیگ ۲ ماهه پرداخت موافقیت امیز بود!!! بعد شارژ نشد بعد ۲۴ ساعت ! بعد زنگ زدم میگه پیگیری میشه هنوز که هنوزه میگه صبر کنید چی کار کنم دوستان
همون
در واقع من میخواستم بدونم ایرانسل به سرعت استانداردهای فورجی پلاس در جهان رسیده یا هنوز در حال ارتقا هست؟
مثلا ممکنه 1 سال دیگه به سرعت 1 گیگ برسیم در ایران؟
apple021
13-03-2017, 14:53
مجدد پیگیر شارژم شدم ۶۰ تومن میگه صبور باشید گفتم ول کنید چقد صبر کنم اصلا حالیشون نیست دزدی دیگه رسوندن در حد دیدن و واضح بودن پول بدی شارژ نشه قبلا یادش بخیر شارژ میشد میدیدم ۲۰۰ تک تومن نیست الان دیگه راحت شدن!!!!!! ویرون شه بابا اینجا صاحب نداره
greatpouya
13-03-2017, 15:11
همون
در واقع من میخواستم بدونم ایرانسل به سرعت استانداردهای فورجی پلاس در جهان رسیده یا هنوز در حال ارتقا هست؟
مثلا ممکنه 1 سال دیگه به سرعت 1 گیگ برسیم در ایران؟
بله، تقریبا داره همگام با کشور های دیگر در ۴جی پیش میره و واقعا سرعت نامحدود خود تکنولوژی رو داره ارائه میده و محدودیت جدا روی آن اعمال نشده، همونطور که الان cat6 شده، ممکنه در اینده ای نزدیک بعید میدونم ۱ سال ولی نزدیک، به ۱گیگابیت هم میرسد، ولی این کشور هایی که ذکر کردم همه خارج از حد معمول شبکه را ازمایش و ارتقاء میدن، و 1 4Gگیگابیت در هیج جای دنیا شایع نشده و جز مراکز شهرهای بزرگ چند کشور مثلا استرالیا و قطر از آن پرده برداری نشده، ولی شبکه CAT6 ابتدا مقایسه 4G با فیبر نوری است.
و در حال حاضر در بیشتر کشورهای مدعی 4G، شبکه یا CAT6 هست و یا بالاتر(CAT9,CAT12)
bivafa.va.man
13-03-2017, 15:11
مجدد پیگیر شارژم شدم ۶۰ تومن میگه صبور باشید گفتم ول کنید چقد صبر کنم اصلا حالیشون نیست دزدی دیگه رسوندن در حد دیدن و واضح بودن پول بدی شارژ نشه قبلا یادش بخیر شارژ میشد میدیدم ۲۰۰ تک تومن نیست الان دیگه راحت شدن!!!!!! ویرون شه بابا اینجا صاحب نداره
شارژتو برمیگردونن بلاخره ولی باید صبور باشی برا من حدود هشت روز طول کشید تا شارژو ایرانسل برگردوند،همراه اولم پنج روزه شارژو برگردوند،کلا همه اپراتورا دزدن شما حتما از سایت ۱۹۵ هم از ایرانسل شکایت کن تا زودتر پیگیری کنن
Le0nard0
13-03-2017, 15:57
تا قبل از این قانون جدید که تاپیک سرعت جدا شد فقط باید گفته میشد که بحث مودم تاپیک جدا داره حالا باید اینم اضافه بشه که بحث سرعت طبق پست زیر فقط باید توی تاپیک سرعت باشه .
پس لطفا از این به بعد تمامی تست سرعت های خودتون رو به هر صورت تست سرعت از سایت از اپلیکشن و تمامی موارد که منحصرا مربوط به سرعت اینترنت است را در تاپیک زیر قرار دهید.
لطفا رعایت کنید تا شرایط تاپیک های اپراتورها از این حالت ( بررسی سرعت اینترنت ) خارج بشه
تست سرعت اینترنت سرویس دهنده های 3G/4G اپراتور ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ابوالفضل ۴۰۴۵
13-03-2017, 16:07
اینم Mikrotik SXT LTE
دوست عزیز با sxt سرعتت کم به نظر میرسه در ضمن من هم اول که این دستگاه رو گرفتم همینجوری بود به مرور متوجه شدم وقتی باندهارو روی هر دو فرکانس بگذاری خودش میگرده و بهترین دکل اون منطقه رو پیدا میکنه شما هم یه بار امتحان کن تیک هردوباند رو بزن ویه نیم ساعتی ازش بار نگیر مال من که از این طریق به دکلهای خوبی وصل میشه
greatpouya
13-03-2017, 16:14
دوست عزیز با sxt سرعتت کم به نظر میرسه در ضمن من هم اول که این دستگاه رو گرفتم همینجوری بود به مرور متوجه شدم وقتی باندهارو روی هر دو فرکانس بگذاری خودش میگرده و بهترین دکل اون منطقه رو پیدا میکنه شما هم یه بار امتحان کن تیک هردوباند رو بزن ویه نیم ساعتی ازش بار نگیر مال من که از این طریق به دکلهای خوبی وصل میشه
سرعت دکلتون کم هست یا ترافیک بسیار بالایی داره، وگرنه سیگنال خوبه، چون آپلودتون تقریبا اخرین کشش باند ۷ در حال حاضر هست و هیچ کم و کسری نداره، به قول دوستمون اگر به دکل های خلوت دیگر وصل شه شاید سرعتتون بالا بره، و میتونید این موضوع رو با پشتیبانیش هم در میون بذارید.
apple021
13-03-2017, 17:10
زنگ زدم گفتم اقا پول به حساب ما میاد یا شارژ میشه به حساب میاد من بسته دیگه بخرم میگه معلوم نیست باید صبر کنید ولی میاد به حساب از خنده ترکیدم سریع قطع کردم جوک میگه هیچی معلوم نیست
ir.ghost
13-03-2017, 18:36
این جایی که من هستم بخاطر ساختمون های بلند و نویز زیاد و تقریبا داخل خانه آنتی ندارم
saeidsmxo
13-03-2017, 18:54
دوستان نميشه يه بسته اي که خريديم براي يه شماره ديگه هم شير کنيم.
يني همزمان دو نفر با 2 سيم مجزا از يک بسته استفاده کنن؟
Le0nard0
13-03-2017, 19:00
دوستان نميشه يه بسته اي که خريديم براي يه شماره ديگه هم شير کنيم.
يني همزمان دو نفر با 2 سيم مجزا از يک بسته استفاده کنن؟
حساب چند کاربره
سلام
لطفا یه تبلت معرفی کنید(4g+ ساپورت کنه)
ارزش داره آیفون بفروشم یه گوشی که 4g+ ساپورت کنه بگیرم؟
با تشکر
یعنی دانلود شبانه زیاد شده؟
البته خیلی وقته بسته روزانه استفاده نکردم ولی 2-3 شب هست دانلود دارم و افت سرعت برای من هم کاملا مشهوده. پایداری سرعت خیلی پایین اومده و نوسان داره. دیشب که با بسته 3 ساعته فقط 10 گیگابایت دانلود کردم!!! در صورتی که قبلا حداقل 50 گیگابایتش دانلود می شد. فعلا که خیلی بد شده و اگه ادامه داشته باشه میرم سراغ همراه اول حداقل 22 مگابیت ثابت میده.
طبیعتا
من فکر می کنم تمرکز توی اینترنت 4 جی خیلی زیاده.
یعنی اگر شما ای دی اس ال بگیری یه پهنای باندی توی خود مرکز هست و اون روی شما تاثیر می ذاره . حالا ممکنه مرکز پایینی شلوغ باشه و مرکز شما خلوت
اما برداشت من اینه که توی شبکه 4 جی به علت کم بود مراکز دیتای اپراتورها این دانلودها حتی به کسانی که فکرشم نمی کنن فشار میارن.
ببینید من قم هستم اما وقتی ای پی می گیرم از سرور تهران می گیرم یعنی دیتا از تهران میاد و به من در قم می رسه . حالا شما حساب کن از خود تهران و دور و برهاش چقدر یوزر وصل میشن به اون مرکز که روی سرعت من تاثیر میزاره . البته این یه بعد قضیس و بعد دیگه خود دکلی هست که به شما خدمات میده و تعداد استفاده کننده های اون هم موثره برای من صبح دو سه دقیقه اخر دانلود یه دفعه از دو مگ اومد روی شش مگابایت مثل اینکه یه نفر زده بود روی دانلود و شرایط سیگنالی اون بهتر از من بود و تموم شد به محض اتمام اون گویا سرعت من تغییر کرد
قبلا شبکه ما روی شیراز بود . پینگم از ایران 50 بود اما دانلودم خیلی پایدارتر بود از وقتی اومد روی تهران پینگ بهتر شد ولی نوسان خیلی زیاد شد
اون موقع رنج ای پی 5.123-124 بود اما الان بین 5.112 تا 5.117 شده
خلاصه اگر اپراتور ها بتونن مراکز دیتا رو توسعه بدن وضع بهتر میشه مثلا توی قم ixp راه اندازی شده اگر دیتا از خود قم بین یوزرها تقسیم بشه وضع خیلی بهتر میشه
مثال دیگه من الان از مخابرات دی اس ال دارم. بعضی وقتها از رباط کریم ای پی می گیره که سرورش خیلی خوبه و پینگ 8888 میاد روی 90 اما گاهی به علت شلوغی میره از شیراز یا اون دورو برها ای پی می گیره اون وقت پینگ 8888 میاد روی 140
اینم مدرک دو پینگ متفاوت . ای پی ها توی عکس معلومه
saeidsmxo
13-03-2017, 19:13
سلام
لطفا یه تبلت معرفی کنید(4g+ ساپورت کنه)
با تشکر
Tab S2 ورژن جديد
حساب چند کاربره
هر حساب يا بسته اي نميشه؟
Le0nard0
13-03-2017, 19:16
نه نمیشه فقط بسته های حساب چند کاربره
Tab S2 ورژن جديد
حساب چند کاربره فقط بسته یک ماهه 5 گیگ 20 تومن یا یک ماهه 20 گیگ 50 تومن میشه
اگر با 4 جی معمولی سرعت قابل قبولی دارید تغییر ندید توی پلاس مصرف باتری به شدت بالا میره
ir.ghost
13-03-2017, 19:25
طبیعتا
من فکر می کنم تمرکز توی اینترنت 4 جی خیلی زیاده.
یعنی اگر شما ای دی اس ال بگیری یه پهنای باندی توی خود مرکز هست و اون روی شما تاثیر می ذاره . حالا ممکنه مرکز پایینی شلوغ باشه و مرکز شما خلوت
اما برداشت من اینه که توی شبکه 4 جی به علت کم بود مراکز دیتای اپراتورها این دانلودها حتی به کسانی که فکرشم نمی کنن فشار میارن.
ببینید من قم هستم اما وقتی ای پی می گیرم از سرور تهران می گیرم یعنی دیتا از تهران میاد و به من در قم می رسه . حالا شما حساب کن از خود تهران و دور و برهاش چقدر یوزر وصل میشن به اون مرکز که روی سرعت من تاثیر میزاره . البته این یه بعد قضیس و بعد دیگه خود دکلی هست که به شما خدمات میده و تعداد استفاده کننده های اون هم موثره برای من صبح دو سه دقیقه اخر دانلود یه دفعه از دو مگ اومد روی شش مگابایت مثل اینکه یه نفر زده بود روی دانلود و شرایط سیگنالی اون بهتر از من بود و تموم شد به محض اتمام اون گویا سرعت من تغییر کرد
قبلا شبکه ما روی شیراز بود . پینگم از ایران 50 بود اما دانلودم خیلی پایدارتر بود از وقتی اومد روی تهران پینگ بهتر شد ولی نوسان خیلی زیاد شد
اون موقع رنج ای پی 5.123-124 بود اما الان بین 5.112 تا 5.117 شده
خلاصه اگر اپراتور ها بتونن مراکز دیتا رو توسعه بدن وضع بهتر میشه مثلا توی قم ixp راه اندازی شده اگر دیتا از خود قم بین یوزرها تقسیم بشه وضع خیلی بهتر میشه
مثال دیگه من الان از مخابرات دی اس ال دارم. بعضی وقتها از رباط کریم ای پی می گیره که سرورش خیلی خوبه و پینگ 8888 میاد روی 90 اما گاهی به علت شلوغی میره از شیراز یا اون دورو برها ای پی می گیره اون وقت پینگ 8888 میاد روی 140
اینم مدرک دو پینگ متفاوت . ای پی ها توی عکس معلومه
دوستان میکروتیک کار هم اینجا هستند
کاش فقط یکم روی فایروالینگ میکروتیکت کار کنی !! ورژن 6.38.1 هم باگ داره
این لینک رو ببین :)
(
به روزرسانی امنیتی : روتر هایتان را به ورژن ۶.۳۸.۵ آپدیت کنید)
Le0nard0
13-03-2017, 19:30
آره ارزش داره . قطعا تجربه +4g نسبت به 4g متفاوت خواهد بود.
کاش فقط یکم روی فایروالینگ میکروتیکت کار کنی !! ورژن 6.38.1 هم باگ داره
این لینک رو ببین :)
(
به روزرسانی امنیتی : روتر هایتان را به ورژن ۶.۳۸.۵ آپدیت کنید)
منظورتون رو متوجه نمیشم از جمله ای کاش .... باید چیکار کنم؟ منظورتون چیه؟ من تنظیماتی رو که خودم می خوام توی روتها و منگل انجام دادم
ir.ghost
13-03-2017, 19:35
منظورتون رو متوجه نمیشم از جمله ای کاش .... باید چیکار کنم؟ منظورتون چیه؟ من تنظیماتی رو که خودم می خوام توی روتها و منگل انجام دادم
الان پورت 80 میکروتیکت از بیرون بازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت اتک میخوری :)
البته آیپی ت الان عوض شده
الان پورت 80 میکروتیکت از بیرون بازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت اتک میخوری :)
البته آیپی ت الان عوض شده
بله درسته توی سرویسهای ای پی یادم رفته بود غیر فعالش کنم اما کلا از اون پورت استفاده نمی کنم ..ای پی هم داینامیکه ... البته چون اکانت noip دارم نکته شما کاملا درسته و همون می تونه ای پی من رو راحت به هکرهای سیاه و سفید بده
چطور میشه مطمئن شد که منطقه ما 4g+ پلاس فعال شده؟ تو تنظیمات دستگاه جایی هست نشون بده؟ البته تو سایت ایرانسل جزو مناطق تحت پوشش هستم.
نکته دیگه اینکه تبلت yoga pro 3 دارم که باندهای 1800 و 2600 رو پشتیبانی میکنه ولی داخل سایت خود ایرانسل مدل دستگاه رو که انتخاب میکنم میزنه گوشی شما از 4.5 g پشتیبانی نمیکنه.
الان میخوام بدونم :
1.چطور میشه فهمید قابلیت تجمیع رو دکلی که بهش کانکت هستم فعال هست.
2.اگر فعال هست کار خاصی باید رو تبلت انجام بدم که 4g+ فعال بشه؟
الان روی 4g با 47 asu تو نرم افزار دانلود منیجر 2.5 - 2.8 مگ سرعت دانلود میگیرم.4g+ چقدر تاثیر میزاره؟
Le0nard0
13-03-2017, 20:13
چطور میشه مطمئن شد که منطقه ما 4g+ پلاس فعال شده؟ تو تنظیمات دستگاه جایی هست نشون بده؟ البته تو سایت ایرانسل جزو مناطق تحت پوشش هستم.
نکته دیگه اینکه تبلت yoga pro 3 دارم که باندهای 1800 و 2700 رو پشتیبانی میکنه ولی داخل سایت خود ایرانسل مدل دستگاه رو که انتخاب میکنم میزنه گوشی شما از 4.5 g پشتیبانی نمیکنه.
الان میخوام بدونم :
1.چطور میشه فهمید قابلیت تجمیع رو دکلی که بهش کانکت هستم فعال هست.
2.اگر فعال هست کار خاصی باید رو تبلت انجام بدم که 4g+ فعال بشه؟
الان روی 4g با 47 asu تو نرم افزار دانلود منیجر 2.5 - 2.8 مگ سرعت دانلود میگیرم.4g+ چقدر تاثیر میزاره؟
تبلتت +4g رو ساپورت نمیکنه . اینکه از دو باند پشتیبانی بکنه با پشتیبانی از پلاس فرق داره . برای پلاس باید قابلیت تحمیع دو باند هم داشته باشه .
با پلاس قطعا سرعت دانلودت بالاتر میره ممکنه نسبت به سرعتی که الان داری تا 5-6 مگابایت هم برسه
آره ارزش داره . قطعا تجربه +4g نسبت به 4g متفاوت خواهد بود.
آیفون سیکس اس پلاس 4g+ ساپورت میکنه اما متاسفانه بهترین سرعتی که دریافت میکنه حدود 30مگابایت هست.
greatpouya
13-03-2017, 22:02
آیفون سیکس اس پلاس 4g+ ساپورت میکنه اما متاسفانه بهترین سرعتی که دریافت میکنه حدود 30مگابایت هست.
مگابایت نه، مگابیت.
تنظیماتو از ایرانسل گرفتی؟ setting certificate
مگابایت نه، مگابیت.
تنظیماتو از ایرانسل گرفتی؟ setting certificate
آره
Sent from my iPhone using Tapatalk
Le0nard0
13-03-2017, 22:17
مدل نامبر؟
مدل نامبر؟
سريال نامبر آمريكا هست
MMDFullHD
13-03-2017, 22:21
آره
دوست عزیز
برای بنده هم بدین شکله ولی تو اوج سه 4 مگ بیشتر نمیشه
باز برای شما خوبه
7 PLUS هم هست
Le0nard0
13-03-2017, 22:21
سريال نامبر آمريكا هست
سریال نامبر نه. مدل نامبر رو پشت گوشی نوشته با A شروع میشه
سریال نامبر نه. مدل نامبر رو پشت گوشی نوشته با A شروع میشه
A1687
دوست عزیز
برای بنده هم بدین شکله ولی تو اوج سه 4 مگ بیشتر نمیشه
باز برای شما خوبه
7 PLUS هم هست
4g+
اين سرعتو ميده؟
اون مدیر محترمی که پست های ما رو قشنگ حذف می کنه داره گند میزنه به اعصاب ما. حالا من کاربر قدیمی هستم نمی دونم این مدیرها با دیگران چیکار می کنند شیطونه می گه همه نوشته ها ی پی سی وردم رو پاک کنم. اکانتم رو هم حذف کنم.. به زندگیم برسم .... علت پاک کردن رو هم نوشتن سایز بزرگ عکس یا گذاشتن تست سرعت ... مگه توی سرور شما اپلود کردم که بهتون فشار اومده.... وقتی شبکه مشکل داره تست نذاریم پس بیاییم فقط حرف بزنیم.. دارید گند می زنید به تاپیک ... کسی که غصه حجم اینترنتشو می خوره اصلا نمیدونه پی سی ورد کجای دنیاست
Le0nard0
13-03-2017, 22:33
A1687
از پلاس ایرانسل پشتیبانی نمیکنه
akbarhasani1371
13-03-2017, 22:33
اون مدیر محترمی که پست های ما رو قشنگ حذف می کنه داره گند میزنه به اعصاب ما. حالا من کاربر قدیمی هستم نمی دونم این مدیرها با دیگران چیکار می کنند شیطونه می گه همه نوشته ها ی پی سی وردم رو پاک کنم. اکانتم رو هم حذف کنم.. به زندگیم برسم .... علت پاک کردن رو هم نوشتن سایز بزرگ عکس یا گذاشتن تست سرعت ... مگه توی سرور شما اپلود کردم که بهتون فشار اومده.... وقتی شبکه مشکل داره تست نذاریم پس بیاییم فقط حرف بزنیم.. دارید گند می زنید به تاپیک ... کسی که غصه حجم اینترنتشو می خوره اصلا نمیدونه پی سی ورد کجای دنیاست
کار مدیرا اشتباهه کاربر رو دلسر میکنن:n34:
ممكنه تحريم باشه؟
rezausa2020
13-03-2017, 23:46
پینگ من همین الان با ایرانسل ساعت 12 شب
واقعا تبریک میگم به این اینترنت . صفحه هم باز نمیشه الان با یک اینترنت دیگه اومدم
سلام
پستی موردی نداشته باشه حدف نمیشه
پستی از شما حذف شده که سایز عکساتون خیلی بالا بوده (1440) که گفته شد سایز رو کمتر کنید
پست بعدیتون هم در مورد تست سرعت بود که از این به بعد تو تاپیک جدید گذاشته میشن(اطلاع رسانی شده) و هر پستی تو این تاپیک و تاپیک های دیگر در این باره حدف میشه
پس تست هاتون رو در این تاپیک قرار بدین
تست سرعت اینترنت سرویس دهنده های 3G/4G اپراتور ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirbrad
14-03-2017, 00:30
پینگ من همین الان با ایرانسل ساعت 12 شب
واقعا تبریک میگم به این اینترنت . صفحه هم باز نمیشه الان با یک اینترنت دیگه اومدم
تو منطقه ما هم ایرانسل کلا قطع شده سیگنال هست اما هیچ دیتایی نداره.
Sent from my D6633 using Tapatalk
MMDFullHD
14-03-2017, 01:04
4g+
اين سرعتو ميده؟
نه عزیزم . تک باند هست
پروفایل اینارم نصبیدم ولی نمیره ک نمیره منطقه هم تحت پوشش پلاسه هست
البته شبا ۳ ۴ اینا ۳۰ تا رو میده تو خلوت
یه سوال شما مطمین هستید که رو پلاس این ؟ و این سرعت رو میگیرید ؟
واسه فهمیدن اینکه رو پلاس هستید واسه ایفون دو راه پیش رو دارید
برید به فیلد تست کد *3001#12345#* اطلاعات باند رو اسکرین بگیرید بگم رو پلاسه یا ن
یا اینکه برید تو اسپید تست جایی برید و تمامی دسترسی های به اینترنت رو از ستیگ ببندید جز speed test
به جایی برید که بیشترین انتن دهی رو داره
بعد سرور رو IPM بذارید تست کنید اگ دانلودتون میانگین رو ۱۱ ۱۲ اینا بود بعد چن لحظه یهو اوج گرفت رفت سمت ۲۰ اینا یعنی Carrer دوم اکتیو میشه تجمیع میکنه
اگ دید ثابت رو یه سرعت موند در حد چن مگ کمو زیاد میشه بدونید تک باند هست البته این موضع تو اکثر مواقع جواب گو نیست و زیاد قابل اطمینان نیست
كدومش پشتيباني ميكنه؟
داداش سامسونگ هم شنیدم راه مشابهی داره . شما بلدین ؟
با نرم افزارایی که هست تا الان نتونستم بفهمم به چه باندی وصل هستم. گوشیم هم مودمش cat6 داره به 4g+ وصل میشه ...
شرق تهران هم دیتا قطع شده
Le0nard0
14-03-2017, 02:02
ممكنه تحريم باشه؟
به تحریم ربطی نداره . اگر بحث تحریم بود که کلا آیفون نباید روی اوپراتورهای ایران اکتیو میشد . احتمالا مربوط به چیپست میشه . چیپست های 6s plus یه سری مال سامسونگه یه سری مال tsmc . چیپست سامسونگ از لحاظ کارایی باطری یه کم ضعیفتره که به نظرم به خاطر همین روی بعضی شبکه های +4g مثل ایرانسل فعال نمیشه. توی سایت ایرانسل هم مدل نامبر A1687 رو زده که +4g رو ساپورت نمیکنه .
poriya_hashie
14-03-2017, 04:35
سلام دوستان خسته نباشید من گوشی انر 8 frd-l09 دارم که توی مشخصات و تنظیمات زده که ساپورت میکنه از فورجی پلاس
کسی میدونه چطور میتونم استفاده کنم از این امکان؟ کسی داره این گوشی رو ؟
اینم مشخصات باندها که از نمایندگی گرفتم
shahryar84
14-03-2017, 08:25
سلام دوستان خسته نباشید من گوشی انر 8 frd-l09 دارم که توی مشخصات و تنظیمات زده که ساپورت میکنه از فورجی پلاس
عجیبه، مدل گوشی مطمئن هستید؟
تاحالا به 4g وصل نشدید؟
mehryar1973
14-03-2017, 08:46
دیتا وصله ولی مرتب آنتن میپره،مای ایرانسل هم تعطیل...
(تهران،بلوارمخابرات ،چهارراه سرو)
از دیشب Myirancell رفته تعطیلات هنوز برنگشته
مسخرشو درآوردن
Le0nard0
14-03-2017, 12:02
كدومش پشتيباني ميكنه؟
سایت ایرانسل A1699 رو گفته که ساپورت میکنه . این مدل نامبر مخصوص اوپراتورهای چینه .شاید هم به خاطر همین پلاس ایرانسل رو ساپورت میکنه.
mehran5486
14-03-2017, 13:52
تاحالا به 4g وصل نشدید؟
ببخشید اشتبا شد میخاستم ب دوستمون نقل قول کنم حواسم نبود
mehran5486
14-03-2017, 13:54
دوست عزیز شما قسمت preferred network typeرو بزار رو LTE/wcdma/gsm
الان گوشی شما رو حالت 3Gو2Gتنظیم هست فقط
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
saeeddeeas
14-03-2017, 15:21
راهی وجود نداره میت8 دو سیم به پلاس وصل شه؟
sent from Huawei mate 8
amirbrad
14-03-2017, 15:57
راهی وجود نداره میت8 دو سیم به پلاس وصل شه؟
sent from Huawei mate 8
اگر نسخه تک سیم داره با مسیولیت خودتون فریمور تک سیم ،کلین فلش کنید به شرطی که سخت افزار مودم هر دو یکی باشه.
مودم ایرانسلی هستش که 4g+ هم بشه ؟
کانکشن من برای lh92 بالاتر از 4g رو نشون نمیده
این بسته ترکیبی 1000تایی چیه؟ جزییاتشو می دونید؟
امروز اضافه شده؟
امروز اضافه شده؟
- - - Updated - - -
امروز اضافه شده؟
خوب زده دیگه 1000دقیقه زنگ زن 1000 تا پیامک{sms} بده و 1 گیگابایت اینترنت استفاده کن
خوب زده دیگه 1000دقیقه زنگ زن 1000 تا پیامک{sms} بده و 1 گیگابایت اینترنت استفاده کن
اوه ببخشید!!
یه لحطه گیگ و مگ رو با هم قاطی کردم فکر کردم ایرانسل میخواد 1000 گیگ اینترنت هدیه بده خوشحال شدم بعد فهمیدم از این خبرا نیست :n08:
تجربه یکی از کاربران ار فعال سازی پلاس روی گوشی های شیائومی
نیاز به کار نرم افزاری داره
mohammad_1992
14-03-2017, 19:40
از دیشب ایرانسل من مشکل داره نمیشه بسته خرید
واسه شما هم همینطوره؟
واسه شما هم همینطوره؟
بله مشکل عمومی بوده
همچنان باقیه
مودم ایرانسلی هستش که 4g+ هم بشه ؟
کانکشن من برای lh92 بالاتر از 4g رو نشون نمیده
بله مودم CA60 که ایرانسل ارائه میده فوجی پلاس هست.
greatpouya
14-03-2017, 20:23
واسه شما هم همینطوره؟
درس شد فقط خیلی کنده
ariobarzan2
14-03-2017, 21:50
دوستانی که باسابقه ترن سالهای قبل عیدی چی داد ایرانسل مثل اینکه گفته از 2 تا 13 فروردین هر کس وارد اپلیکیشن ایرانسل من بشه بسته هفت روزه عیدی میده و با تموم شدنش یکی دیگه میده
سوال دیگه اینکه چند روز پیش به من 500 مگ سه روزه به من هدیه داد ولی با پیامک اطلاع رسانی کرد و تو اپلیکیشن خبری ازش نبود
الان اپلیکیشن برای من مشکل داره نمیتونم چک کنم
sir bob paisley
14-03-2017, 23:07
این my irnacell کلا دیگه گندش رو درآورده
poriya_hashie
14-03-2017, 23:30
دوست عزیز شما قسمت preferred network typeرو بزار رو LTE/wcdma/gsm
الان گوشی شما رو حالت 3Gو2Gتنظیم هست فقط
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
میدونم دوست عزیز فورجی مشکلی ندارم اما فورجی پلاس فعال نمیشه
میدونم باید lte روشن باشه
سایت ایرانسل A1699 رو گفته که ساپورت میکنه . این مدل نامبر مخصوص اوپراتورهای چینه .شاید هم به خاطر همین پلاس ایرانسل رو ساپورت میکنه.
لطفا لینک سایت ایرانسل بفرستید(لیست سریال نامبرهایی که 4g+ ساپورت میکنه)
poriya_hashie
14-03-2017, 23:31
تاحالا به 4g وصل نشدید؟
به فورجی وصل میشم راحت سرعت دانلودمم بین 10-12 مگ هست اما فورجی پلاس فعال نمیشه
poriya_hashie
14-03-2017, 23:32
دوستان کسی نیست راهنمایی کامل کنه؟
فورجی مشکلی ندارم اما فورجی پلاس فعال نمیشه
Le0nard0
14-03-2017, 23:56
لطفا لینک سایت ایرانسل بفرستید(لیست سریال نامبرهایی که 4g+ ساپورت میکنه)
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7%DB%8C-4G-%D8%8C3G-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C%E2%80%8C)
.
Le0nard0
15-03-2017, 00:30
مشکل ایرانسل من حل شد .
الان شبانه سه ساعته :
farshad.88
15-03-2017, 09:28
دوستان ایرانسل واسه 4G بسته نامحدود ماهیانه داره ؟ اگه داره لینکش رو برام بفرستید. ممنون
MMDFullHD
15-03-2017, 10:39
دوستان ایرانسل واسه 4G بسته نامحدود ماهیانه داره ؟ اگه داره لینکش رو برام بفرستید. ممنون
بسته نامحدود ساعتی داره نه ماهانه
اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-3G-4G)
من متوجه نشدم
شبانه نامحدود ساعتی ۴۰ گیگه یا ۲۰ گیگ ؟
بسته ۳ ساعتی مثلا چند گیگ مجاز هستیم که دانلود کنیم ؟
Le0nard0
15-03-2017, 19:05
من متوجه نشدم
شبانه نامحدود ساعتی ۴۰ گیگه یا ۲۰ گیگ ؟
بسته ۳ ساعتی مثلا چند گیگ مجاز هستیم که دانلود کنیم ؟
یه ساعته 20 گیگ
دو ساعته 40 گیگ
سه ساعته 60 گیگ
آپلود هم حساب میشه .
یه ساعته 20 گیگ
دو ساعته 40 گیگ
سه ساعته 60 گیگ
آپلود هم حساب میشه .
آخه من بالای 60 گیگ هم گرفته بودم
واسه شما هم اینطوره ؟
Le0nard0
15-03-2017, 19:30
آخه من بالای 60 گیگ هم گرفته بودم
واسه شما هم اینطوره ؟
فکر کنم فایلهای نصفه شبای قبل رو شبی که کامل شده حجم کلش رو در نظر گرفتی . وقتی به 60 گیگ برسه تموم میشه .
erfan.it
15-03-2017, 20:10
دوستان عزیز اگه میشه این سایت رو تشریح بفرمایید :n02: برای ایرانسل هستش :
عکس ها بزگ بود برای راحتی لینک گذاشتم .
shirazdownload
15-03-2017, 22:17
بنظر من 3g، 4g و +4g هست اما TD-LTE نداره
erfan.it
15-03-2017, 22:24
بنظر من 3g، 4g و +4g هست اما TD-LTE نداره
یا علی [emoji23]
اگه این همس ، پس چرا هنوز فعال نشده ! جستجو میزنی فقط 2G میاره
TapaTALK
rezausa2020
15-03-2017, 22:25
قضیه این ایرانسل چیه که هر شب از ساعت 9-10 شب به بعد خراب میشه تا 1 2 شب
پینگ تو حالت عادی 130 هست ولی توی این ساعات میشه 300 با تایم اوت...
من حتی زنگ زدم به ایرانسل طرف برداشته به من میگه احتمال داره از سیم کارت باشه ... بعد میگم فقط شبا اینجوری میشه میگه نه شما باید برید نمایندگی چک کنید . انگار من عبدلله ام !!!
ايرانسل سمت ما كلا چند هفته اي مي شه داغونه. از ٢-٣ روز قبل به مرحله بعدي راه پيدا كرده آشغال شده واقعا. سرعت حداكثر 1 مگابيت!
shirazdownload
16-03-2017, 01:37
یا علی [emoji23]
اگه این همس ، پس چرا هنوز فعال نشده ! جستجو میزنی فقط 2G میاره
TapaTALK
:n09:
غیر ممکنه فقط 2G باشه
فقط روی +4G بودنش شک دارم
احتمالا هنوز فعال نشده
جدیدا دکل رو تجهیز کردن ؟ تا قبل حتی 3G هم نداشتین ؟
greatpouya
16-03-2017, 06:16
ظاهرا 3g, 4g, 2g بدون پلاس و TD
کجا ساکن هستید؟
amirbrad
16-03-2017, 08:55
قضیه این ایرانسل چیه که هر شب از ساعت 9-10 شب به بعد خراب میشه تا 1 2 شب
پینگ تو حالت عادی 130 هست ولی توی این ساعات میشه 300 با تایم اوت...
من حتی زنگ زدم به ایرانسل طرف برداشته به من میگه احتمال داره از سیم کارت باشه ... بعد میگم فقط شبا اینجوری میشه میگه نه شما باید برید نمایندگی چک کنید . انگار من عبدلله ام !!!
ايرانسل سمت ما كلا چند هفته اي مي شه داغونه. از ٢-٣ روز قبل به مرحله بعدي راه پيدا كرده آشغال شده واقعا. سرعت حداكثر 1 مگابيت!
اثرات شب عید و افزایش تعداد یوزر هست احتمالا تو تعطیلات عید بدتر هم میشه، سمت ما دیشب دیتا بازم قطع شد دیشب.
erfan.it
16-03-2017, 09:30
:n09:
غیر ممکنه فقط 2G باشه
فقط روی +4G بودنش شک دارم
احتمالا هنوز فعال نشده
جدیدا دکل رو تجهیز کردن ؟ تا قبل حتی 3G هم نداشتین ؟
.
بله یه 17 18 روزی میشه که تجهیز کردن !
خیر 3G هم نداشتیم
erfan.it
16-03-2017, 09:32
ظاهرا 3g, 4g, 2g بدون پلاس و TD
کجا ساکن هستید؟
.
آ.غربی - شاهین دژ :n21:
bivafa.va.man
16-03-2017, 11:46
سرعت ایرانسل به شدت داغون شده تو یک ساعت حداکثر ده گیگ میتونم دانلود کنم،قبلا نیم ساعته بیست گیگو دانلود میکردم
123arash
16-03-2017, 12:22
سرعت ایرانسل به شدت داغون شده تو یک ساعت حداکثر ده گیگ میتونم دانلود کنم،قبلا نیم ساعته بیست گیگو دانلود میکردم
خیلی جالبه اکثرا سرعتاشون پایین اومده ولی من برعکس خیلی هم بالا رفته قبلا پنج مگابایت سرعتم بود چند روزی هست شده نه مگابایت...کاربرا زیاد شدن سرعتا هم پایین اومده امیدوارم از این بدتر نشه گرچه برای من فرقی نداره چون اهل دانلود نیستم شبی پنجاه شصت گیگ دانلود کنم
.
آ.غربی - شاهین دژ :n21:
خداکنه براتون فعال کنن به زودی
شهر ما تاریخ 27 فروردین 1395 تجهیز کردن تا امروز که میشه 26 اسفند 95 تقریبا یک سال گذشته ولی هنوز فعال نشده !
اینم عکس دکل
استان کرمان شهر نودژ
mehran5486
16-03-2017, 14:31
خداکنه براتون فعال کنن به زودی
شهر ما تاریخ 27 فروردین 1395 تجهیز کردن تا امروز که میشه 26 اسفند 95 تقریبا یک سال گذشته ولی هنوز فعال نشده !
اینم عکس دکل
استان کرمان شهر نودژ
شما از سایت ۱۹۵ ی پیگیری کن شهر ما تقریبا بیست روز بعد از تجهیز شدن سایت های سطح شهر روشن شدن
شما از سایت ۱۹۵ ی پیگیری کن شهر ما تقریبا بیست روز بعد از تجهیز شدن سایت های سطح شهر روشن شدن
سه بار از طریق 195 پیگیری کردم ولی به جایی نرسید
همیشه میگن تجهيز شهر ها با سرعت در حال انجام است!
ما که دیگه خسته شدیم از این وضعیت:n34:
ابوالفضل ۴۰۴۵
16-03-2017, 15:59
دوستان هووائی که پلاس ساپورت کنه کسی سراغ نداره من که دیروز تو سایت ایرانسل هر چی زدم همشون رو بدون پلاس میزد فقط میت ۹ رو پلاس قبول داشت که اون هم هزینه اش سنگین و اندازه اش هم بزرگه
دوستان هووائی که پلاس ساپورت کنه کسی سراغ نداره من که دیروز تو سایت ایرانسل هر چی زدم همشون رو بدون پلاس میزد فقط میت ۹ رو پلاس قبول داشت که اون هم هزینه اش سنگین و اندازه اش هم بزرگه دوست عزیز گوشی
Huawei Honor 6X BLN-L21 و گوشی Huawei Nova Plus هر دو( cat6 (honor و( cat 7 (nova هستند و باید فورجی پلاس رو ساپورت کنن
greatpouya
16-03-2017, 21:21
دوستان کسی میدونه بر خلاف نسل ۳ و ۴ ایرانسل، چرا نسل ۲ش انقد داغونه و اختلال داره؟ برعکس همراه اول رو نسل ۲ خیلی خوب اینترنت میده و ثبات نسبی داره،،،، این دوتا چه فرقی باهم دارن؟؟؟
اگه وسط روز یه بسته شبانه نامحدود 2 ساعته(2 تا 8صبح) بخریم دقیقا از کی فعال میشه؟ راس ساعت 2؟
-
بعد از کجا بفهمیم الان حجم ترافیکمون داره از بسته ساعتی مصرف میشه یا بسته ماهیانه ای که قبلا خریدیم؟
Le0nard0
16-03-2017, 23:37
اگه وسط روز یه بسته شبانه نامحدود 2 ساعته(2 تا 8صبح) بخریم دقیقا از کی فعال میشه؟ راس ساعت 2؟
-
بعد از کجا بفهمیم الان حجم ترافیکمون داره از بسته ساعتی مصرف میشه یا بسته ماهیانه ای که قبلا خریدیم؟
اگه ساعت 2 اینترنت وصل باشه از 2 حساب میشه .
بین ساعت 2 تا 8 صبح اگه بسته شبانه داشته باشی تا پایان بسته از بسته شبانه استفاده میکنه
ابوالفضل ۴۰۴۵
17-03-2017, 10:34
دوست عزیز گوشی
Huawei Honor 6X BLN-L21 و گوشی Huawei Nova Plus هر دو( cat6 (honor و( cat 7 (nova هستند و باید فورجی پلاس رو ساپورت کنن
نه فدات تو سیستم ایرانسل زدم قبول نداره حتی یه چیز عجیب که فکر نکنم صحت داشته باشه البته یادم نیست کدوم مدلا رو زدم ولی در جواب اومد که 3g و فورجی پلاس و فورجی معمولی رو قرمز زد که اصلا منطقی نیست که گوشیی باشه که فورجی نخونه ولی پلاس باشه
میشه به نظر شما؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
17-03-2017, 10:39
دوستان یه سئوال الان یه مدتیه تصاویر گوگل پلی استور باز نمیشه در حالی که دوستم که از رایتل استفاده میکنه مشکلی نداره خیلی تو نت چرخیدم ولی هیچ راه کار موثری ندیدم تا این که تو یه انجمن خوندم همه میگفتن مشکل از سرویس دهنده اینترنتتونه به نظر هم منطقی میاد
کسی از دوستان این مورد برخورد نکرده و راه کاری به خاطرش نمیاد؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
17-03-2017, 10:39
دوست عزیز گوشی
نه فدات تو سیستم ایرانسل زدم قبول نداره حتی یه چیز عجیب که فکر نکنم صحت داشته باشه البته یادم نیست کدوم مدلا رو زدم ولی در جواب اومد که 3g و فورجی پلاس و فورجی معمولی رو قرمز زد که اصلا منطقی نیست که گوشیی باشه که فورجی نخونه ولی پلاس باشه
میشه به نظر شما؟
دوست عزیز گوشی
persiancreed
17-03-2017, 11:14
دیشپ 250 گیگ دانلود کردم :)))
روز به روز ایرانسل سمت ما داره بهتر میشه .. روی Nat 3 تو کنسول سرعت 12 Mb/s میره
بعد از عید مودمشو بگیرم ADSL ـــو پرت کنم اونور
یک مقدار قیمتو بیاره پایین FCP ها به خاک سیاه میشینن
دوستان یه سئوال الان یه مدتیه تصاویر گوگل پلی استور باز نمیشه در حالی که دوستم که از رایتل استفاده میکنه مشکلی نداره خیلی تو نت چرخیدم ولی هیچ راه کار موثری ندیدم تا این که تو یه انجمن خوندم همه میگفتن مشکل از سرویس دهنده اینترنتتونه به نظر هم منطقی میاد
من این مشکل رو از همون ابتدایی که از ایرانسل استفاده کردم، داشتم....خیلی هم خوش شانس باشم، یک خط در میون تصایور لود میشن.!
با فیلـــترشکــن، تصاویر کامل برام لود میشن.
erfan.it
17-03-2017, 11:31
تو مخابرات هم همین وضعه . مشکل از isp هستش
TapaTALK
arashsard
17-03-2017, 11:35
روز به روز ایرانسل سمت ما داره بهتر میشه .. روی Nat 3 تو کنسول سرعت 12 Mb/s میره
منم تایپ ۳ میگیرم . برای وصل شدن به پارتی و psn مشکلی نداره . فقط ایرادش اینه توو بازی های رقابتی برای پیدا کردن حریف خیلی طول میده و تقریبا ۵۰ درصد حریفا رو نمیشناسه اما اگه پیدا کنه چون ثبات پینگش خیلی خوبه کاملا بدون لگ بازی میکنم . واقعا اگه این ایراد رفع میشد من فردا adsl رو جمع میکردم چون واقعا بهتره
persiancreed
17-03-2017, 12:07
منم تایپ ۳ میگیرم . برای وصل شدن به پارتی و psn مشکلی نداره . فقط ایرادش اینه توو بازی های رقابتی برای پیدا کردن حریف خیلی طول میده و تقریبا ۵۰ درصد حریفا رو نمیشناسه اما اگه پیدا کنه چون ثبات پینگش خیلی خوبه کاملا بدون لگ بازی میکنم . واقعا اگه این ایراد رفع میشد من فردا adsl رو جمع میکردم چون واقعا بهتره
پارس انلاین با اینکه nat 2 میگرفت روی Live .. سرعت دانلود 800 بود ولی ایرانسل عالی بود .. دقیق چند ماهه دارم چک میکنم ایرانسل حجم دزدی نداره برعکس پارس آنلاین
MeHrDaD-91
17-03-2017, 13:21
متاسفانه امروز کلا ایرانسل نتش برا من قطعه کسی این مشکل رو در اصفهان داره ؟؟
درود
برای بنده هم 4G , 3G سیگنال هست ولی قطعه کلا
osta_ali
17-03-2017, 13:52
بندرعباس هم به همین شکل هست متاسفانه قطع شده
میشه به نظر شما؟ سلام دوست عزیز همونطور که خودتون هم گفتید سایت ایرانسل ممکنه مشکل داشته باشه و اطلاعات کامل رو نداشته باشه..من کاری به سایت ایرانسل ندارم ,من نظرات کاربرانی که این گوشی رو دارن خوندم و دیدم که فورجی پلاس رو ساپورت میکنه ....اینم آدرسش خودتون نظرهای دارندگان این گوشی رو بخونید...آخرای همین صفحه یکی از کاربرا روش فعالسازی فورجی پلاس برای این گوشی رو توضیح دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکان داره در آینده مدل a1687 آیفون 4g+ ساپورت کنه؟(اگه ساپورت نمیکنه گوشی رو بفروشم)
frozan2014
17-03-2017, 22:46
دوستان منظور از nat 2یا nat 3 چیه؟!
ممنون
امکان داره در آینده مدل a1687 آیفون 4g+ ساپورت کنه؟(اگه ساپورت نمیکنه گوشی رو بفروشم)
به احتمال ٩٩٪ تغيير نخواهد كرد
چون اپراتور سرمايه گذاري سنگيني روي فركانسها ميكنن و جدا از اون دست اپراتور هم نيست بيشتر دست سازمان تنظيم مقررات
فروش و تعويض گوشي به خاطر فورجي پلاس به نظر منطقي نيست
مگر اينكه دانلودر باشين اونم با مودم ميشه حل كرد
مخصوصا الان كه مودم cat6 هم اورده ايرانسل
با سپاس
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Le0nard0
18-03-2017, 00:17
نه دیگه ساپورت نمیکنه . درمورد تعویض گوشی هم اگر استفاده از پلاس خیلی برات مهمه و نمیخوای از مودم پلاس هم استفاده کنی عوض کن . ولی اگه میخوای بعدا مودم پلاس بگیری گوشی رو تعویض نکن
frozan2014
18-03-2017, 08:04
سوال ما جواب نداره عزیزان؟!
دوستان منظور از nat 2یا nat 3 چیه؟!
ممنون
نت 2 نیمه بسته هست 3 بسته هست تو بازی خوب نمیتونن بهت وصل شن اگه اینجوری باشه تو پلی استیشن اینجوری مینویسه
سرعت 4جی و 3جی ایرانسل در شهر بروجرد 6 ماهه افتضاح هست. امروز که دیگه کلا روی 200 کیلوبایت بود سرعت دانلودش ...:n28::n24:
محدودیت مگه ساعتی ۲۰ گیگ نیست ؟
شما چطور تونستید بین ساعت ۲ تا ۸ صبح که جمعا ۶ ساعته این مقدار دانلود داشته باشید ؟
شما چطور تونستید بین ساعت ۲ تا ۸ صبح که جمعا ۶ ساعته این مقدار دانلود داشته باشید ؟
ایشون سرعت دانلودش خیلی بالا بوده و در یک شب احتمالا 4 تا بسته نامحدود سه ساعته خریده
وقتی حجم بسته زودتر از زمانش تموم شه میتونید دوباره بسته نامحدود بخرید
Electronic-Arts
18-03-2017, 21:39
ایشون باید سرعت دانلود ثابت و حداقل 12.6 مگابایت بر ثانیه داشته باشه تا انقدر دانلود کنه تو ۶ ساعت که فعلا کسی همچین سرعتی نداشته و نداره (101 مگابیت بر ثانیه) مگر لحظه ای (دوستانی بودن که در ابتدای راه اندازی 4G+ تا 150 مگابیت هم داشتن ولی بعدا پایین اومده)البته دروغ که کنتور نداره شما سخت نگیر:n08:
mr.arbab28
18-03-2017, 23:03
دیگه گندشو ایرانسل در اورده سرعت با فورجی پلاس انتن فول بهترین سیگنال سرعت ۱۲ مگ هست اخه با شکایت که چیزی درست نمیشه با فورجی معمولی ۱۴۵۰ کیلو هست واغعا نمیدونم تو ایرانسل چه خبره در ضمن ۷ نفر تو سطح مشهد همین مشکلو دارن که خودم شخصا دیدم
sent from lenovo k3 note
دیگه گندشو ایرانسل در اورده سرعت با فورجی پلاس انتن فول بهترین سیگنال سرعت ۱۲ مگ هست اخه با شکایت که چیزی درست نمیشه با فورجی معمولی ۱۴۵۰ کیلو هست واغعا نمیدونم تو ایرانسل چه خبره در ضمن ۷ نفر تو سطح مشهد همین مشکلو دارن که خودم شخصا دیدم
sent from lenovo k3 note
اينجا كه عالي هست
سمت طلاب
حالا يا نزديك حرم هستيم سرازير شده اينور يا كلا خوب شده
بالاتر از ١٠٠ مگ زدم روي پلاس
باند ٧ هم روي ٥٠
-----------------
ایشون باید سرعت دانلود ثابت و حداقل 12.6 مگابایت بر ثانیه داشته باشه تا انقدر دانلود کنه تو ۶ ساعت که فعلا کسی همچین سرعتی نداشته و نداره (101 مگابیت بر ثانیه) مگر لحظه ای (دوستانی بودن که در ابتدای راه اندازی 4G+ تا 150 مگابیت هم داشتن ولی بعدا پایین اومده)البته دروغ که کنتور نداره شما سخت نگیر:n08:
حالا زياد سخت نگيرين
انشاءالله كه درست ميگن
M.Sadegh.M
18-03-2017, 23:55
دوستان نوت 5 4.5 را ساپورت میکنه؟
هرچی میرم تو سایت ایرانسل مدل گوشی را میزنم سامسونگ اون بخش دومش نمیاد که خانواده گوشی انتخاب کنم.
IMEI هم چون گوشی را هنوز نخریدم ندارم که از قسمت بالایی سرچ کنم.
greatpouya
18-03-2017, 23:57
هرچی میرم تو سایت ایرانسل مدل گوشی را میزنم سامسونگ اون بخش دومش نمیاد که خانواده گوشی انتخاب کنم.
اره
ابوالفضل ۴۰۴۵
19-03-2017, 01:08
سرعت من هم چند شبی هست واقعا داغونه مثل این که باید عادت کنیم نهایت به ده مگابیت برسه در حالی که چن روز پیش ۵۰مگ هم بود شاید باز دمعید و پهنای باند رو دادن شهرهای توریستی مثل مشهد وشمال
amirbrad
19-03-2017, 01:35
sent from lenovo k3 note
برادرم برای سفربه مشهد رفته برای مکالمه انتن نمیداد متاسفانه البته هتلش نمیدونم کجاست
greatpouya
19-03-2017, 05:18
برادرم برای سفربه مشهد رفته برای مکالمه انتن نمیداد متاسفانه البته هتلش نمیدونم کجاست
اره نسل ۳ش خیلی پوششش ضعیف، بر خلاف گفته یکی از دوستان هیچ جا از فرکانس ۹۰۰ روی ۳جی خبری نبود، و از ۴جی تا سویچ شه رو ۲جی خیلی طول میکشه و گاهی میگه در دسترس نیست، و Volte هم هنو موجود نیست...
abdollahspice
19-03-2017, 14:19
روی گوشی IPHONE 6S وقتی از 4.5g استفاده می کنی اون بالای گوشی چه علامتی باید بیاد؟
روی گوشی IPHONE 6S وقتی از 4.5g استفاده می کنی اون بالای گوشی چه علامتی باید بیاد؟
فكر كنم فقط ي مدل ساپورت ميكنه از 6s ها
همون علامت LTE فرقي نميكنه
Le0nard0
19-03-2017, 15:31
طبق سایت ایرانسل بعضی مدل هاش ساپورت نمیکنه
Le0nard0
19-03-2017, 15:37
بین 6s ها فقط مدل نامبر A1700 پلاس ایرانسل رو ساپورت میکنه .
M.Sadegh.M
19-03-2017, 17:31
طبق سایت ایرانسل بعضی مدل هاش ساپورت نمیکنه
میشه بگید کدوم مدله هاش؟
N920C که ماله خاور میانه است ساپورت میکنه؟
greatpouya
19-03-2017, 18:50
greatpouya
19-03-2017, 18:51
داخل سایتش مگه نیست؟
Le0nard0
19-03-2017, 19:45
میشه بگید کدوم مدله هاش؟
N920C که ماله خاور میانه است ساپورت میکنه؟
persiancreed
19-03-2017, 20:20
.
شما حرص نخور برات خوب نیست جوش میزنی
bigbang0661
19-03-2017, 21:16
گوشی من Xiaomi mi5 هست که به قول خود ایرانسل 4.5g رو هم پشتیبانی میکنه. ولی نهایت سرعتم تا 1.2 مگابایت بیشتر نمیره. برنامه اندرویدی هست که بتونم بین دکل های مختلف سوییچ کنم؟ گوشیم روته.
Le0nard0
19-03-2017, 21:23
گوشی من Xiaomi mi5 هست که به قول خود ایرانسل 4.5g رو هم پشتیبانی میکنه. ولی نهایت سرعتم تا 1.2 مگابایت بیشتر نمیره. برنامه اندرویدی هست که بتونم بین دکل های مختلف سوییچ کنم؟ گوشیم روته.
آموزش راه اندازی +4g در گوشی شیائومی می ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M.Sadegh.M
19-03-2017, 22:42
احتمال داره سایته ایرانسل اشتباه کنه؟
چون تو مشخصاتش نوشته cat6 هست و یک مدلشم cat9 هست.
مشکلی هم با باند 3 و 7 نداره.
Electronic-Arts
19-03-2017, 23:02
.
شما حرص نخور برات خوب نیست جوش میزنی
فعلا که به تو فشار اومده که فهمیدی دستت رو شده و اومدی ریپلای کردی برو شیرت خشک نشه بچه جون "در آغاز فعالیت":39:
نه دیگه ساپورت نمیکنه . درمورد تعویض گوشی هم اگر استفاده از پلاس خیلی برات مهمه و نمیخوای از مودم پلاس هم استفاده کنی عوض کن . ولی اگه میخوای بعدا مودم پلاس بگیری گوشی رو تعویض نکن
قبلا با مودم z6000 (مودم ۴g پلاس هست)تست سرعت داشتم جالب نبود زیر ده مگابایت سرعت داشت؛کدوم مدل رو توصیه میکنی؟
shahryar84
20-03-2017, 00:04
احتمال داره سایته ایرانسل اشتباه کنه؟
چون تو مشخصاتش نوشته cat6 هست و یک مدلشم cat9 هست.
مشکلی هم با باند 3 و 7 نداره.
کد دقیق مدل گوشی سرچ کن، نه اسم گوشی
سرعت دانلود تا دیروز 3 مگابایت بر ثانیه بود، الآن شده 1 مگابایت بر ثانیه!!!
4G - ساری.
ممکنه این مشکل موقتی باشه؟
mohamad hosain
20-03-2017, 03:57
سرعت دانلود تا دیروز 3 مگابایت بر ثانیه بود، الآن شده 1 مگابایت بر ثانیه!!!
4G - ساری.
ممکنه این مشکل موقتی باشه؟
خوش به حالت از 2 تا الان قطع بود.سرعت 120 کیلوبایت.خوزستان.
ابوالفضل ۴۰۴۵
20-03-2017, 12:29
یعنی چی اخه چرا همه جا سرعتا افت کرده اصلا ایرانسل چه سیاستی رو دنبال میکنه کاش یکی بود اطلاعاتی داشت و میشد دلیل این نوسانات عجیب ایرانسل رو ازش پرسید چون من همراه تنبل هم دارم اصلا از این مشکلات نداره پایین هست سرعتش ولی تقریبا همیشه یه جوره
rezalive
20-03-2017, 12:36
کلا عجیبه این چند وقت
انتن مودم Mr200 که واقعا مودم قوی هست از 75% شده 25%
و شبا سرعت دانلود 300-500 شده که به زور 11 گیگ دان میکنه
اوایل سرعت دانش روی 4 مگ بود ولی چند ماهه اومده پایین شدیدا
دوستان من یه مشکلی دارم رو حالت 4g ،بعضی وقت ها کسی بهم زنگ میزنه، گوشیم دردسترس نیست و بعد از چند ثانیه واسم اس ام اس میاد که شما یه تماس از دست رفته از فلانی داشتین. بعضی وقتا خودمم به کسی زنگ میزنم، کلا انتن میپره و دوباره انتن برمیگرده و فکر کنم میره رو شبکه 2g
کسی راه حلی نداره؟ من نیشابور هستم
Electronic-Arts
20-03-2017, 17:37
دوستان من یه مشکلی دارم رو حالت 4g ،بعضی وقت ها کسی بهم زنگ میزنه، گوشیم دردسترس نیست و بعد از چند ثانیه واسم اس ام اس میاد که شما یه تماس از دست رفته از فلانی داشتین. بعضی وقتا خودمم به کسی زنگ میزنم، کلا انتن میپره و دوباره انتن برمیگرده و فکر کنم میره رو شبکه 2g
منم با آیفون این جوری میشه بعضی وقت ها فقط روی ایرانسل ولی روی همراه اول اصلا این جوری نمیشه من فکر میکنم مشکل از شبکه ایرانسل هست احتمالا , تازه حالا برای شما میگه در دسترس نیست برای من طرف میگه کلی هم بوق خورده و ورنداشتی بعدش من اس ام اس رو گرفتم
mehdi_08
20-03-2017, 19:19
برادمنم همینه
کلا 4g قابلیت تماس نداره
باید سوویچ کنه روی نسل 3 یا 2 که زمان می بره
saeeddeeas
20-03-2017, 19:32
برادمنم همینه
کلا 4g قابلیت تماس نداره
باید سوویچ کنه روی نسل 3 یا 2 که زمان می بره
برای من که سریع اتفاق میفته، بستگی داره وضعیت سیگنال چطور باشه اگر سیگنال ضعیف باشه ممکنه یکم بیشتر طول بکشه
sent from Huawei mate 8
اين اشكال موقعي ميفته كه رو ٤جي باشين و چون فعلا رو ٤ جي قابليت تماس نداره ميخواد سوييچ كنه بهشبكه پايين تر مثل ٣جي يا ٢ جي
اما اونا آنتن ضعيفي داشته باشند اونجايي كه هستين يا اون انتي كه ميخواد وصل بشه ظرفيت مشتركش پر باشه واسه همين نميتونه سوييچ كنه و تماس از دست رفته ميشه
senator2011
21-03-2017, 00:59
4G دیشب
بالاترین سرعتم با4G همراه اول بوده:n01:
اين روز ها كه كلا خراب شده
4G دیشب
بالاترین سرعتم با4G همراه اول بوده:n01:
بالاترين سرعتي هست كه از ٤جي همراه اول ديدم
خيلي بالاست واقعا
خيلي جاها امتحان كردم حتي اون اويلي كه خلوت بود بالاترين ٥٣-٥٤ مگابيت بوده ماله شما عاليه
mohammad_1992
21-03-2017, 10:21
بالاترين سرعتي هست كه از ٤جي همراه اول ديدم
خيلي بالاست واقعا
خيلي جاها امتحان كردم حتي اون اويلي كه خلوت بود بالاترين ٥٣-٥٤ مگابيت بوده ماله شما عاليه
متاسفانه همراه اول خیلی کند پیش میبره پوشش 4جی و 4جی پلاسش رو فکر کنم وقتی بتونه به وضعیت فعلی ایرانسل برسه ( از لحاظ تعداد شهر ) ایرانسل 5جی ارائه داده باشه
شیراز هنوز 4جی و 4جی پلاس نشده !
mohammad_1992
21-03-2017, 10:47
از دوستان عزیز فعال یک سوال داشتم می خواستم برای ایرانسل یک مودم بخرم می خواستم بدونم مودم 4جی + بخرم یا مودم ثابت ؟؟؟ علاوه بر اینکه 4جی پلاس بسته های شبانه داره می خواستم بدونم اینده کدومشون بهتره ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان ( از نظر سرعت در اینده و ... )
در منطقه ما هم 4جی پلاس و هم اینترنت ثابت جواب میده
4G اصفهان
مودم B315
خ توحید
iman2919
21-03-2017, 13:44
دوستان چرا برای سیم کارت های دائمی ایرانسل بسته های ساعتی شبانه نیست توی نرم افزار ایرانسل من؟؟؟
از دوستان عزیز فعال یک سوال داشتم می خواستم برای ایرانسل یک مودم بخرم می خواستم بدونم مودم 4جی + بخرم یا مودم ثابت ؟؟؟ علاوه بر اینکه 4جی پلاس بسته های شبانه داره می خواستم بدونم اینده کدومشون بهتره ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان ( از نظر سرعت در اینده و ... )
در منطقه ما هم 4جی پلاس و هم اینترنت ثابت جواب میده
به صورت كلي كت٦ بهتره اما بايد ببيني تو منطقه ايي كه ميخواي استفاده كني فرق زيادي دارند يا نه
مودم كت ٦ هم فعلا خيلي كم هست قدرت انتخاب نداري
mohammad_1992
21-03-2017, 15:09
به صورت كلي كت٦ بهتره اما بايد ببيني تو منطقه ايي كه ميخواي استفاده كني فرق زيادي دارند يا نه
مودم كت ٦ هم فعلا خيلي كم هست قدرت انتخاب نداري
والا گوشی 4.5 ندارم ولی 4جی سرعت دانلودم 4 مگابایت هست
دنباله یک موم cat 6 هستم رو میزی نباشه ولی تا حالا گیر نیاوردم شما به جز مودم خود ایرانسل مودم دیگری سراغ ندارید؟
والا گوشی 4.5 ندارم ولی 4جی سرعت دانلودم 4 مگابایت هست
دنباله یک موم cat 6 هستم رو میزی نباشه ولی تا حالا گیر نیاوردم شما به جز مودم خود ایرانسل مودم دیگری سراغ ندارید؟
نه فعلا موجود نيست
راستين بازار قبلت يه مودم اورده بود همراه كه كت ٦ بود اما تموم كرد
بايد هي سر بزني به جاهايي كه مودم ميارن
البته قيمت مودم اسرانسل هم مناسبه ٣٥٠ تومن
شايد در اينده هم انلاك بشه حتي
همراه اول هم كه شما ميگي انتن ندارين پس زياد به كارتون نمياد
mohammad_1992
21-03-2017, 16:07
نه فعلا موجود نيست
راستين بازار قبلت يه مودم اورده بود همراه كه كت ٦ بود اما تموم كرد
بايد هي سر بزني به جاهايي كه مودم ميارن
البته قيمت مودم اسرانسل هم مناسبه ٣٥٠ تومن
شايد در اينده هم انلاك بشه حتي
همراه اول هم كه شما ميگي انتن ندارين پس زياد به كارتون نمياد
ممنون عزیز
برای من در طول روز همون حدود 3 مگابایت بر ثانیه هست. برای شما در طول روز هم افت کرده؟
hamidreza785
21-03-2017, 22:41
مثل این که برای عید پهنای باند رو در شهر های شمال افزایش دادن
تو منطقه نسبتا شلوغی که ما هستیم بیشترین حجمی که با دو ساعته نامحدود گرفته بودم
7 گیگ بود که دیشب به 20 گیگ رسیدم
abdollahspice
21-03-2017, 23:31
کسی از FaceTime روی سیم کارت ایرانسل استفاده کرده؟
چون مدتی میشه که ایرانسل FaceTime و iMessage رو فعال کرده،
خواستم بدونم هزینه ی استفاده ش به چه صورت هست؟
sasan.69
22-03-2017, 00:03
اقا الان ک ى ساعت رفته جلو ساعت دو قديم بسته بزنم يا جديد؟:n01:
greatpouya
22-03-2017, 00:13
اقا الان ک ى ساعت رفته جلو ساعت دو قديم بسته بزنم يا جديد؟:n01:
جدید
greatpouya
22-03-2017, 00:14
کسی از FaceTime روی سیم کارت ایرانسل استفاده کرده؟
چون مدتی میشه که ایرانسل FaceTime و iMessage رو فعال کرده،
خواستم بدونم هزینه ی استفاده ش به چه صورت هست؟
هزینه هر sms بین المللی ۱۵۰ تومنه، بابت فعالسازی ممکنه بیشتر باشه که اطلاع ندارم
mohamad hosain
22-03-2017, 00:54
برای من در طول روز همون حدود 3 مگابایت بر ثانیه هست. برای شما در طول روز هم افت کرده؟
ظهر که بالاست.نزدیک به 10 مگابایت.شب ها هست که سرعت کم میشه بعضی مواقع.
abdollahspice
22-03-2017, 01:55
هزینه ی مکالمه ی تصویری با FaceTime روی سیم کارت چطور حساب میشه؟
از موجودی سیم کارت کم میشه یا از حجم اینترنت؟
کسی استفاده کرده؟
من امشب نمی تونم بسته بزنم نه با ایرانسل من و نه با کد *555#
کلا ایرانسل من باز نمیشه
شما هم مشکل دارید؟
sasan.69
22-03-2017, 02:11
الان اوکی شد
greatpouya
22-03-2017, 04:57
کسی استفاده کرده؟
حجم اینترنت
misagh1372
22-03-2017, 10:42
دوستان این فیلیمیو با اینترنت ایرانسل رایگانه ؟
کاملا رایگانه فقط بسته یک ماهه بخر که ماهی 10000 تومن میشه خوبه من راضی ام
greatpouya
22-03-2017, 13:31
میتونی تا اخر عید روزی ۱۵۰ تومنشو عضو شی بجای پرداخت ماهیانه، و بعد عیدم میشه همون روزی ۳۰۰ تومن.
Vahid7767
22-03-2017, 18:08
سلام دوستان
یه سوال
من یه سیم کارت ایرانسل دارم که به نامه منه.من اصفهان هستم.اگه این سیم کارتو بزارم تو یه سایت و یه مشتری از یه شهر دیگه براش پیدا بشه ، چجوری باید بنامه اون طرف بزنم و براش بفرستم؟
MMDFullHD
22-03-2017, 18:24
کسی استفاده کرده؟
برای فعال سازی 200 تومن از شارژت کم میشه اس ام اس میره شمارت ورفای شه
بعد فیس تایم کلا رایگانه وقتی وصل میشه به اینترنت از نت حجم و بسته مصرف میشه نه از شارژ
نمیدونستم مرسی از اطلاع رسانیتون من فعال کردم
sasan.69
22-03-2017, 18:50
خدایی خجالت نمی کشن 100مگ اینترنت عیدی دادن؟
saeeddeeas
22-03-2017, 19:09
خدایی خجالت نمی کشن 100مگ اینترنت عیدی دادن؟
الان یک ماهه ترافیک داخل ارزون شده اما اپراتور ها هنوز هیچ بسته جدیدی ندادن، همون ترافیک خارج هم آنقدر هزینش نیست بازم دارن بسته گرون میدن، واقعا کی میشه بدون ترس و استرس تموم شدن بسته گوشی دست بگیریم
sent from Huawei mate 8
sasan.69
22-03-2017, 19:27
الان یک ماهه ترافیک داخل ارزون شده اما اپراتور ها هنوز هیچ بسته جدیدی ندادن، همون ترافیک خارج هم آنقدر هزینش نیست بازم دارن بسته گرون میدن، واقعا کی میشه بدون ترس و استرس تموم شدن بسته گوشی دست بگیریم
sent from Huawei mate 8
فکر کنم ب عمر جوانی ما نمی رسه
M . Sayid
22-03-2017, 23:37
بسته شبانه فعال کردم ولی شارژم صفره ، مشکلی پیش نمیاد ؟
greatpouya
23-03-2017, 00:05
بسته شبانه فعال کردم ولی شارژم صفره ، مشکلی پیش نمیاد ؟
ارور میده
M . Sayid
23-03-2017, 12:01
ارور میده
نه منظورم این بود بسته رو فعال کردم بعدش شارژم صفر شده ، مشکلی پیش نیومد و دانلود کرد .
mobile1199
23-03-2017, 12:47
درود
اواسط اسفند ، یه بسته 30 گیگی خریدم که هفته پیش عملا تموم شده بود حجمم ولی همچنان نت کار میکرد !
الان رفتم ایرانسل من ببینم چه اتفاقی افتاده ، دیدم نشون میده که از بسته 30 گیگم فقط 5 گیگش رفته و تاریخ خرید بسته هم برای همون موقع هست ! چه جوریه دوستان ؟ :n41:
ترسم از اینه که اشتباه بوده باشه چون استفاده من حرومه ... عیدی چیزی داده بودن اینا ؟
greatpouya
23-03-2017, 13:11
درود
اواسط اسفند ، یه بسته 30 گیگی خریدم که هفته پیش عملا تموم شده بود حجمم ولی همچنان نت کار میکرد !
الان رفتم ایرانسل من ببینم چه اتفاقی افتاده ، دیدم نشون میده که از بسته 30 گیگم فقط 5 گیگش رفته و تاریخ خرید بسته هم برای همون موقع هست ! چه جوریه دوستان ؟ :n41:
ترسم از اینه که اشتباه بوده باشه چون استفاده من حرومه ... عیدی چیزی داده بودن اینا ؟
والا فکر نمیکنم انقد به هیچکس عیدی داده باشه، از طرفیم فکر نمیکنم حروم باشه، چون خود اپراتور باید این مسایل رو حل کنه و به مشترک مربوط نمیشه چون با مدیران ازتباط مستقیم نداریم، ولی اگر خیلی دودلی با پشتیبانیش تماس بگیر بگو چک کنن ترافیک اضافی از کجا اومده، که اونام ۹۹.۹۹ درصد میگن استفاده کنید.
این 1396 مگابایت عیدی که تو تبلیغات تلویزیونی میگفت کجاست؟ چجوری باید بگیریم؟
*4444*1# رو گرفتم ولی گزینه هدیه اینترنت نداشت
sasan.69
23-03-2017, 15:33
این 1396 مگابایت عیدی که تو تبلیغات تلویزیونی میگفت کجاست؟ چجوری باید بگیریم؟
*4444*1# رو گرفتم ولی گزینه هدیه اینترنت نداشت
وارد مای ایرانسل شو و بخش طرح های تشویقی هدیه ارزنده ر و دریافت کن!!!!
1396مگ هم نیس 100مگ!!!!!
ک تز صد تا فحش بدتره
dvb595959
23-03-2017, 16:13
وارد مای ایرانسل شو و بخش طرح های تشویقی هدیه ارزنده ر و دریافت کن!!!!
1396مگ هم نیس 100مگ!!!!!
ک تز صد تا فحش بدتره
100 مگ هم نیست،50 مگ.
[emoji16] [emoji16] [emoji16]
уєѕ,ωє ¢αη
sasan.69
23-03-2017, 16:24
100 مگ هم نیست،50 مگ.
уєѕ,ωє ¢αη
پس من خیلی خوشانسم که 100مگ دادن!
greatpouya
23-03-2017, 16:29
پس من خیلی خوشانسم که 100مگ دادن!
به منم ۱۰۰ مگ داده
100 مگ هم نیست،50 مگ.
уєѕ,ωє ¢αη
برای منم 50 مگ بود
saeidsmxo
23-03-2017, 18:21
سلام دوستان
اين بررسي قابليت 4.5G تو سايت ايرانسل کاملا" چرته.
بنده تبلت تب اس 2 سامسونگ 9.7 ورژن جديد t819 دارم که خيلي عالي فورجي پلاس جواب ميده. اما نوشته که فورجي پلاس نداره.
پس غير قابل استناد هست.
برای یه سیم کارتم که خیلی بسته میخرم 100 مگ داده بود
برای یه سیم کارتم که هر چند وقت یه بار بسته میخرم 50 مگ داده بود.
هرچند فعال کردم ولی تو برنامه ایرانسل من چیزی ندیدم. و اصن نفهمیدم چجوری مصرف شد
دوستان من طرح بلند مدت دارم الان بخوام شبانه ساعتی استفاده کنم آیا باید همون موقع شب فعال کنم یا از قبل میشه مثلا سر شب.در این صورت اگر از قبل فعال بشه شب باید کاری کرد روشن خاموشی یا خودش اتومات از ساعت دو میره رو این طرح . بعد سرعت دانلود همین سرعت طرح که دارم هست یا کم میکنند؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
greatpouya
23-03-2017, 21:41
دوستان من طرح بلند مدت دارم الان بخوام شبانه ساعتی استفاده کنم آیا باید همون موقع شب فعال کنم یا از قبل میشه مثلا سر شب.در این صورت اگر از قبل فعال بشه شب باید کاری کرد روشن خاموشی یا خودش اتومات از ساعت دو میره رو این طرح . بعد سرعت دانلود همین سرعت طرح که دارم هست یا کم میکنند؟
میشه
اتوماتیک
همین سرعت
dvb595959
23-03-2017, 22:04
برای منم 50 مگ بود
منم هدیه اش رو قبول نکردم.
уєѕ,ωє ¢αη
میشه
اتوماتیک
همین سرعت
یعنی من اگه دو ساعت رو برای 5-7 بخوام و نخوام از ساعت دو شروع بشه باید چکار کار کنم
greatpouya
23-03-2017, 23:00
یعنی من اگه دو ساعت رو برای 5-7 بخوام و نخوام از ساعت دو شروع بشه باید چکار کار کنم
از لحظه ای که بعد از ساعت ۲ دیتا رو روشن کنی فعال میشه، بعد از ۲، دیگه تا ۵ دیتا رو روشن نکن.
سلام
اساتید محترم کسی میدونه چه گوشیایی میتونن به 4جی پلاس وصل بشن چون بجز سامسونگ با ایفون وسونی تو همون مکان تست کردم نشده کسی دلیلش یا راهشو بگه ممنون میشم
الان این که میگن حجم فیلمیو رایگانه اگه من بسته نداشته باشم و شارژم نداشته باشم بازم میتونم از فیلمیو استفاده کنم؟
123arash
24-03-2017, 10:43
الان این که میگن حجم فیلمیو رایگانه اگه من بسته نداشته باشم و شارژم نداشته باشم بازم میتونم از فیلمیو استفاده کنم؟
باید مقداری شارژ داشته باشی که بتونی وارد سایتش بشی لاگین کنی بعدش مینویسه "نگران نباشید ترافیک مصرفی رایگان میباشد" دقیق یادم نیست ولی یه همچین چیزی مینویسه..الان روزی صدوپنجا تومنه..خودم امتحان کردم جالب بود ولی اگه میشد دانلود کرد عالی میشد
Amin.P30
24-03-2017, 10:57
سلام
من میخام از یک سیم کارت ایرانسل که بسته اینترنت داره روی سیم کارت دیگه ایرانسل هم استفاده کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA
دستور زیر رو در سیم کارتی که بسته داره زدم:
ستاره 400ستاره3ستاره1مربع
بعد گفتش فعال شد
گویا سیم کارت اصلی رو هم باید اضافه کنم به عنوان زیر شاخه
این دستور رو زدم:
ستاره400ستاره1ستاره2ستاره1مر بع
شماره سیم کارتی که بسته داره رو به این صورت زدم:
989370000000
ولی کار نمیکنه .قبلا هم این مشکل رو داشتم.
greatpouya
24-03-2017, 12:37
باید مقداری شارژ داشته باشی که بتونی وارد سایتش بشی لاگین کنی بعدش مینویسه "نگران نباشید ترافیک مصرفی رایگان میباشد" دقیق یادم نیست ولی یه همچین چیزی مینویسه..الان روزی صدوپنجا تومنه..خودم امتحان کردم جالب بود ولی اگه میشد دانلود کرد عالی میشد
با برنامه موبایلش میشه دان کرد آفلاین دید.
ابوالفضل ۴۰۴۵
24-03-2017, 13:20
سلام
من میخام از یک سیم کارت ایرانسل که بسته اینترنت داره روی سیم کارت دیگه ایرانسل هم استفاده کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA
دستور زیر رو در سیم کارتی که بسته داره زدم:
ستاره 400ستاره3ستاره1مربع
بعد گفتش فعال شد
گویا سیم کارت اصلی رو هم باید اضافه کنم به عنوان زیر شاخه
این دستور رو زدم:
ستاره400ستاره1ستاره2ستاره1مر بع
شماره سیم کارتی که بسته داره رو به این صورت زدم:
989370000000
ولی کار نمیکنه .قبلا هم این مشکل رو داشتم.
دوست عزیز اگه منظورت بسته های چند کاربره است که باید همون بسته هارو فعال کنی
درضمن دوستان چند روزی هست ایرانسل چند تا اپشن جدید به چند کاربره اضافه کرده علاوه بر اضافه کردن بسته های ۳ماهه چند کاربره اومده شارژ تماس چند کاربره هم اضافه کرده یعنی شما شارژ میخری بعد بین زیر شاخه هات تقسیم میکنی که هر کس چقدر میتونه از این شارژ استفاده کنه که واقعا جالبه فقط متاسفانه یه بسته شارژ گذاشته اون هم ۶ روزه است
123arash
24-03-2017, 13:26
با برنامه موبایلش میشه دان کرد آفلاین دید.
اونجوری به نظر من اصلا به درد نمیخوره..اگه میشد دانلود کرد تو کامپیوتر ریخت خوب بود..مثلا کاش اپارات هم مثل فیلیمو بشه امکان دانلود هم داره.
greatpouya
24-03-2017, 14:28
اونجوری به نظر من اصلا به درد نمیخوره..اگه میشد دانلود کرد تو کامپیوتر ریخت خوب بود..مثلا کاش اپارات هم مثل فیلیمو بشه امکان دانلود هم داره.
فیلیمو مال خود اپارات، ویدیو هاش برای جلوگیری از سو استفاده و پخش رمزنگاری داره، واسه همین فقط میشه با برنامه خودش دید.
123arash
24-03-2017, 15:00
فیلیمو مال خود اپارات، ویدیو هاش برای جلوگیری از سو استفاده و پخش رمزنگاری داره، واسه همین فقط میشه با برنامه خودش دید.
یکی از دوستام چند روز پیش یه طرح یک روزه فیلیمو گرفته الان سه روزی هست هنوز کار میکنه..قضیه چیه چطور بفهمه تاریخ انقضاش کی هست؟چون رفته بود تو پروفایلش تاریخ پایان رو یه خط تیره کشیده ننوشته چه وقت تموم میشه..یهو اخر سر نگن باید هزینه اضافه بپردازی
این ایرانسل هم خیلی کم و زیاد داره، نباید اینطور باشه اونهم تو یک شهر الان سه ساله 3g و یک ساله 4g رو در منطقه ما راه انداخته اما سرعتش معمولا 4_8 مگابیت در ثانیه هست. اما دیشب خونه یکی دوستان بودم باورم نميشد 50-60 مگابیت سرعت بود. تازه آنتن هم فول نبود در حد دو سه خط. 55 مگابیت دانلود داشتم دو تا بسته دوساعته نامحدود فعال کردم تازه نیم ساعت هم اضاف آوردم.
greatpouya
24-03-2017, 20:18
این ایرانسل هم خیلی کم و زیاد داره، نباید اینطور باشه اونهم تو یک شهر الان سه ساله 3g و یک ساله 4g رو در منطقه ما راه انداخته اما سرعتش معمولا 4_8 مگابیت در ثانیه هست. اما دیشب خونه یکی دوستان بودم باورم نميشد 50-60 مگابیت سرعت بود. تازه آنتن هم فول نبود در حد دو سه خط. 55 مگابیت دانلود داشتم دو تا بسته دوساعته نامحدود فعال کردم تازه نیم ساعت هم اضاف آوردم.
باید اگه سرعتت پایینه اول به پشتیبانی تماس بگیری اگه کار نکردن به 195 دات ir شکایت کنی،
کلا ایرانسل اونطور که باید تو پوشش داخل شهر های شلوغ فعالیت نکرده و مثلا الان رو نقشه ۴.۵ همه جا یکمم بیشتر از ۴جی علامت زده، در حالی که از هر چند انتن ایرانسل اولا همش هنوز نسل ۳ و ۴ نشده، از طرفی ۴.۵ جی هم هنوز خیلی از دکل های ۴جی نشدند، ولی رو سایتش پوشش حداقل که نمیشه دان کرد رو رو نقشه کامل علامت زده.
سلام دوستان کسانی بازی انلاین میکنن این چند روزه مشکل پینگ تایم دارن ؟
حقیقتا این چند روزه پینگ تایم افتضاهه:n34:
sasan.69
24-03-2017, 23:45
دیشب که پینگ رو200بود بعد از 4صب عادی شد و اومد 35
نمی دونم تو این سال جدید چقدر نت داغون شده
mr.arbab28
24-03-2017, 23:56
در شرایط خاص تست کردم دیدم شبکه ایرانسل چرا قطو وصلی داره مشکل از چی میتونه باشه؟ تنها چیزی که به فکرم میرسه اینکه شبکه ایرانسل ثبات نداره دلیلشم نمیدونم چیه
sent from lenovo k3 note
Electronic-Arts
25-03-2017, 01:16
دوباره این میمون ها برنامه ایرانسل من رو از کار انداختن ؟
saeeddeeas
25-03-2017, 10:27
بازی هایی مثل کلش رویال هم اصلا نمیشه بازی کرد:n21::n21::n21:
amirbrad
25-03-2017, 10:35
تایید میشه دیشب تجربه کردم پینگ زیاد شده و نوسان داره
سلام خدمت دوستان عزیز ...اگه خواستید چک کنید که گوشی یا تبلتتون فورجی پلاس رو ساپورت میکنه به این سایت برید و اگه گزینه آخر نوشته بود LTE-A یعنی اینکه دیوایس شما از فورجی پلاس پشتیبانی میکنه..خیلی دقیق تر از سایت ایرانسل هست..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اساتید محترم کسی میدونه چه گوشیایی میتونن به 4جی پلاس وصل بشن چون بجز سامسونگ با ایفون وسونی تو همون مکان تست کردم نشده کسی دلیلش یا راهشو بگه ممنون میشم
سلام
من با گلکسی اس 6 اج پلاس میتونم 4جی+ بشم
greatpouya
25-03-2017, 12:39
سلام
چه گوشی هایی تست کردید نشد؟
saeeddeeas
25-03-2017, 13:41
سلام خدمت دوستان عزیز ...اگه خواستید چک کنید که گوشی یا تبلتتون فورجی پلاس رو ساپورت میکنه به این سایت برید و اگه گزینه آخر نوشته بود LTE-A یعنی اینکه دیوایس شما از فورجی پلاس پشتیبانی میکنه..خیلی دقیق تر از سایت ایرانسل هست..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مشکل اصلی از گوشی نیست از ایرانسل هست،چون یه سری گوشی ها از پلاس ساپرت میکنن اما توی شبکه ایرانسل به پلاس وصل نمیشن
دیشب که پینگ رو200بود بعد از 4صب عادی شد و اومد 35
نمی دونم تو این سال جدید چقدر نت داغون شده
تایید میشه دیشب تجربه کردم پینگ زیاد شده و نوسان داره
من dota2 بازی میکنم همیشه با فورجی پینگ سرور های روسیه و غرب و شرق اروپا میانگین 100 تا 130 بوده ولی الان پایین ترین پینگ سرور روسیه با 200 میلی ثانیه !!
با این وضعین اصلا نمیشه بازی کرد همش لگ داره همچنین بازی های انلاین پلی استیشن هم به بدبختی میشه بازی کرد:n27:
Amin.P30
25-03-2017, 16:16
دوست عزیز اگه منظورت بسته های چند کاربره است که باید همون بسته هارو فعال کنی
درضمن دوستان چند روزی هست ایرانسل چند تا اپشن جدید به چند کاربره اضافه کرده علاوه بر اضافه کردن بسته های ۳ماهه چند کاربره اومده شارژ تماس چند کاربره هم اضافه کرده یعنی شما شارژ میخری بعد بین زیر شاخه هات تقسیم میکنی که هر کس چقدر میتونه از این شارژ استفاده کنه که واقعا جالبه فقط متاسفانه یه بسته شارژ گذاشته اون هم ۶ روزه است
من بسته برای یک سیم کارت گرفتم.میخام اشتراک بزارم بسته ام رو تا یک سیم کارت دیگه هم استفاده کنه.
کار هایی که گفتم رو کردم ولی کار نمیکنه.
hojjat_2008
25-03-2017, 22:04
من بسته برای یک سیم کارت گرفتم.میخام اشتراک بزارم بسته ام رو تا یک سیم کارت دیگه هم استفاده کنه.
کار هایی که گفتم رو کردم ولی کار نمیکنه.
حساب چند کاربره بسته های مخصوص خودش رو داره و باید اون بسته ها را فعال کنید.بسته های عادی نمیشه.
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
چه گوشی هایی تست کردید نشد؟
سونی وایفون مثلا سونی xzکه کت9م هست دلیلی داره وصل نمیشه!!
mohammad_1992
26-03-2017, 12:17
الان مشکل اصلی از گوشی نیست از ایرانسل هست،چون یه سری گوشی ها از پلاس ساپرت میکنن اما توی شبکه ایرانسل به پلاس وصل نمیشن
تایید میشه خیلی از گوشی ها پلاس دارن ولی ایرانسل ساپورت نمی کنه !
مثل
Apple iPhone 6 Plus TD-LTE A1524
amirfakhrian
26-03-2017, 21:30
دانلود نامحدود در بازه ساعتی 2 تا 8 صبح بعد از عید 3 تا 9 شده. کسی نمی دونه کی به حالت عادی بر می گرده؟
Electronic-Arts
26-03-2017, 21:43
دانلود نامحدود در بازه ساعتی 2 تا 8 صبح بعد از عید 3 تا 9 شده. کسی نمی دونه کی به حالت عادی بر می گرده؟
کی گفته 3 تا 9 شده ؟ من همین دیشب دانلود کردم از 2 تا 8 با بسته های شبانه سر ساعت 2 هم شروع به استفاده کرد از بسته شبانه
mohamad hosain
27-03-2017, 06:18
کی گفته 3 تا 9 شده ؟ من همین دیشب دانلود کردم از 2 تا 8 با بسته های شبانه سر ساعت 2 هم شروع به استفاده کرد از بسته شبانه
شما ساعت کامپیوترت رو طوری تنظیم کردی که حین 1 فروردین مستقیما 1 ساعت بره جلو.باید روی کابل تنظیم کنید.
amirfakhrian
27-03-2017, 07:05
طبق تعرفه همون 2 تا 8 هستش. ولی بعد از عید که ساعت ها تغییر کرده ولی ایرانسل طبق روال ساعت قبل از عید پیش می ره. همین الان که ساعت 8:04 هستش ولی جز ساعت 2 تا 8 محسوب میشه و از تعرفه 2 تا 8 استفاده می کنه. 1 شب به خاطر همین قضیه از حجم اصلیم کم شد.
MMDFullHD
27-03-2017, 10:28
مثل
این مدل که شما میگین اصلا ساپورت نمیکنه
الان ایفون ها هم تحت ساپورت شدن 4G+ رفتن
mohamad hosain
27-03-2017, 10:46
طبق تعرفه همون 2 تا 8 هستش. ولی بعد از عید که ساعت ها تغییر کرده ولی ایرانسل طبق روال ساعت قبل از عید پیش می ره. همین الان که ساعت 8:04 هستش ولی جز ساعت 2 تا 8 محسوب میشه و از تعرفه 2 تا 8 استفاده می کنه. 1 شب به خاطر همین قضیه از حجم اصلیم کم شد.
نه من استفاده میکنم ایرانسل هم یک ساعت کشیده جلو.شما ساعت رو روی +4.30 بزار یعنی به وقت کابل.همه چی درست میشه.
amirfakhrian
27-03-2017, 11:22
نه من استفاده میکنم ایرانسل هم یک ساعت کشیده جلو.شما ساعت رو روی +4.30 بزار یعنی به وقت کابل.همه چی درست میشه.
اصلا به کابل و تهران و... کار ندارم. الان این پست رو در ساعت 12:20 می زارم، که ساعت انجمن و کامپیوتر و ساعت رسمی کشور هستش. طبق این ساعت دانلود من 3 تا 9 هستش.
realcore
27-03-2017, 13:41
اصلا به کابل و تهران و... کار ندارم. الان این پست رو در ساعت 12:20 می زارم، که ساعت انجمن و کامپیوتر و ساعت رسمی کشور هستش. طبق این ساعت دانلود من 3 تا 9 هستش.
درسته دقیقا یک شب یک ساعت از حجم خودم پرید و از ساعت 3 شروع شده بود بسته نامحدود، دو تا سه از بسته خودم کم شد، شانس آوردم باز سرعت مثل قبل رو 10 مگابایت نبود وگرنه که...
ashkan22
27-03-2017, 14:40
سلام میخواستم بدونم بسته های اینترنت نامحدود شبانه اگه دوتا همزمان بگیریم مثلا سه ساعته نامحدود در کل 6 ساعت میشه دانلود کرد؟یعنی یکی سه ساعت دانلود کنه و بعد سه ساعت دومی اتوماتیک فعال بشه؟
آخه من اینکارو کردم ولی احساس میکنم بعد اون سه یا دوساعت اول(بسته اول)از اینترنت و بسته معمولیم حجم کم میکنه و کل پول و حجمم یهو کم میشه ممنون میشم راهنماییم کنید
amirfakhrian
27-03-2017, 14:50
درسته دقیقا یک شب یک ساعت از حجم خودم پرید و از ساعت 3 شروع شده بود بسته نامحدود، دو تا سه از بسته خودم کم شد، شانس آوردم باز سرعت مثل قبل رو 10 مگابایت نبود وگرنه که...
منم از بستم کم شد که فهمیدم. حتی امروز نرم افزار ایرانسل من رو که باز کردم ساعت اتمام این تعرفه رو 8:59 زده بود:n04:
Electronic-Arts
27-03-2017, 19:42
شما ساعت کامپیوترت رو طوری تنظیم کردی که حین 1 فروردین مستقیما 1 ساعت بره جلو.باید روی کابل تنظیم کنید.
عزیز من متاسفانه متوجه منظور شما نمیشم ساعت کامپیوتر من روی تهران GMT+3:30 هست و مطابق با ساعت 119 و همچنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و برای من از سر ساعت 2 شروع میشه شبانه من نمیدونم منظور شما چیه برای چی یک ساعت دیگه الکی برم جلو روی ساعت افغانستان ؟ یک ساعت میریم جلو نه 2 ساعت
همون جور که به دوست بالایی گفتم الان ساعت ایرانسل براساس ساعت درست هست 119 و همین ساعت رو هم همه دارن استفاده میکنن
حالا اگر شما دوستان ساعت دیگه ای استفاده میکنید دیگه من نمیدونم من ساعت ایران استفاده میکنم و ایرانسل هم ساعتش رو کشیده جلو
Electronic-Arts
27-03-2017, 19:46
من همین دیشب از ساعت 2:20 دقیقه شروع به دانلود کردم و از بسته شبانه کم شد شما سیم کارتت مشکل داره زنگ بزن به پشتیبانی
سلام میخواستم بدونم بسته های اینترنت نامحدود شبانه اگه دوتا همزمان بگیریم مثلا سه ساعته نامحدود در کل 6 ساعت میشه دانلود کرد؟یعنی یکی سه ساعت دانلود کنه و بعد سه ساعت دومی اتوماتیک فعال بشه؟
آخه من اینکارو کردم ولی احساس میکنم بعد اون سه یا دوساعت اول(بسته اول)از اینترنت و بسته معمولیم حجم کم میکنه و کل پول و حجمم یهو کم میشه ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
آره اگر دو بسته پشت سرهم بخری خودکار میره روی اون بسته دومی و 6 ساعت میتونی دانلود کنی
منهم سه شب پیش شبانه استفاده کردم از 2-8 بود مطابق ساعت رسمی کشور تو ایرانسل من هم همون زمان چک کردم همینو زده بود. ایرانسل هم مانند بقیه ارگانها هست نمیتونه که با ساعت قدیم کار کنه! اینهایی که میگن 3-9 شاید تنظیمات ساعت سیستمشون اتومات و از شبکه انتخاب نشده.
Tornado2800
27-03-2017, 20:57
سلام
سرعت LTE با اینکه در منطقه ما 4.5 هست مثلا.. سرعت حداکثر ۲-۳ مگ بر ثانیه است
برای شما هم همینطور است؟
فقط اوایل ظاهرا خوب بود
مثل
شما اطلاع دارین گوشی های سونی مثل xz از پلاس پشتیبانی مکنن یانه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.