مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
بله دیگه
همینطوری بخواد پهنای باند و آزادی ملت زیاد بشه ، پس کی دزدی بکنه ؟
دم واعظی گرم . آدم با اراده ایه:n18:
soheilsh
28-08-2014, 09:32
بله دیگه
همینطوری بخواد پهنای باند و آزادی ملت زیاد بشه ، پس کی دزدی بکنه ؟
دم واعظی گرم . آدم با اراده ایه:n18:
به نظرم واعظی به زودی زود میکشوننش مجلس برای استیضاح
HardwareMaster
28-08-2014, 09:37
حالا که کلا بحث عوض شده و تاپیک هم بصورت جهشی 10 صفحه 10 صفحه میره جلو منم یک چیزی ورگویم
کیهان نوشت: علیرغم مخالفت شورای عالی فضای مجازی به عنوان تنها نهاد بالادستی سیاستگذار در حوزه سایبر، خدمات نسل سوم تلفن همراه با حضور شخص وزیر ارتباطات، مدیران دو اپراتور ایرانسل و همراه اول رونمایی شد.
براساس پیوست ابلاغی حکم رهبر انقلاب به شورای عالی فضای مجازی ارائه خدماتی نظیر افزایش پهنای باند اینترنت و ارائه خدمات نسل جدید ارتباطی، منوط به تأمین زیرساخت داخلی و شبکه ملی اطلاعات شده است. پس از بیاعتنایی وزارت ارتباطات به جلسات کارشناسی برگزار شده با حضور اعضای حقیقی شورای عالی فضای مجازی، دبیر این شورا در نامهای به شخص وزیر ارتباطات، تقابل راهاندازی خدمات نسل سوم تلفن همراه بدون تامین زیرساختهای لازم مصرح در احکام قانونی ابلاغی و تهیه پیوست فرهنگی- اجتماعی را متذکر شد که بر حسب اطلاعات به دست آمده تاثیری در حرکت خلاف قانون این وزارتخانه نداشته است
بعد از سالهای مدید فیلترینگ کورکورانه و فله ای (شما بخوانید پیوست فرهنگی!) تازه به این نتیجه رسیدن که کافی نبوده و بازم پیوست میخواد :n04:
البته خوشبختانه دولت روحانی با اینکه من بهش رای ندادم با اینحال مثل بولدوزره و این خس و خاشاکها رو می روفه میره جلو
farid123
28-08-2014, 09:40
آدم با دیدن این جماعت قرون وسطایی میخاد :n21:
arash59b
28-08-2014, 09:41
به نظرم واعظی به زودی زود میکشوننش مجلس برای استیضاح
نه دیگه از این خبرها نیست شما الکی مساله رو برای خودت بزرگ کردی خودت هم ترسیدی
دعوای اینا دراین حد نیست که کار به اونجا برسه مشخصه که این دعوا جناحی است مثل قضیه شهرداری
موجش بعد از یکی دوهفته میخوابه حداکثر وزیر مجبور میشه سرعت ها رو محدود کنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
HardwareMaster
28-08-2014, 09:42
راستی یادوم رفت :
غلط نکنم پشت این جریانات، یکی تقی زاده وزیر سابق هست که دوره ی خودش جز شعار دادن هیچ کاری نکرد و یکی هم وزیر قبلش محمد سلیمانی که یادتونه می گفت خط دایل آپ برای یک محقق کافیه! حالام رفته توی مجلس و ...
و جالبه که همین محمد سلیمانی دکترای مخابرات از انگلیس داره و این یاوه رو میگفت
طرف از دارقوزآباد سفلی هم دیپلم داشته باشه نمیگه دایل آپ برای محقق بسه نمیدونوم این با چه رویی همچین حرفی زد؟
Tehranshahr
28-08-2014, 10:09
ببینید میلیارد ها تومن صرف خرید و نصب تجهیزات شده فراموش هم نکنیم که ایرانسل 51درصدش دولتیه و عمرا راضی نمیشن بخاطر یکسری حرف های پوچ حاضر به قبول خسارت هنگفت بشن، سرعت هم اگه پایین باشه سودش همونقدر میشه که سرویس edge داشت پس مجبورن سرعت رو ببرن بالا تا کاربر تشویق به استفاده بشه.
همراه اول به تعهداتش عمل نکرده و الان خیلی داره میسوزه که هنوز بهش مجوز ندادن، بنظرم دیگه قضیه mms تکرار نخواهد شد که اولش کاملا حرام بود اما از وقتی که همراه اول هم راه اندازیش کرد حلال شد!
بنظرم دعوا الان سر سود هنگفت این سرویسه که فعلا نصیب ایرانسل شده، خبر هارو از آخر به اول بخونید متوجه میشید وگرنه دسترسی به نت پر سرعت که خیلی وقته از طریق adsl مسیره.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
بچه ها جایی نیست سایت دولتی چیزی بریم از وزیر ارتباطات تشکر و حمایت کنیم ؟
سعید یاد
28-08-2014, 10:26
ما چقدر بدبختیم که تو این کشور به دنیا اومدیم و گیر همچین کسایی افتادیم که واسمون تصمیم بگیرنو زورکی بفرستنمون بهشت. آقا جان اصلا من میخوام از اینترنت نسل 3 و 4 استفاده کنم و برم جهنم :| گیر عجب دیوونه هایی افتادیم به خدا
خیلی حرف درستی گفتی!اصلا من میخوام لخت لخت برم تو خیابون و بعدش هم برم جهنم ....اغا شما نمیخواد دلت واسه جهنم و بهشتم بسوزه واسه خانوادم دلت بسوزه که تو این گرونه این همه زجر میکشن....اخه اگه همه چی ازاد باشه اغا زاده دیگه نمیتونه اختلاس و دزدی کنه!یا اگه اینترنت پر سرعت باشه مردم به همه چی اگاه میشن اونقت بیا نمیدونم چیچی لی لی بار کن.
بنظرم دیگه قضیه mms تکرار نخواهد شد که اولش کاملا حرام بود
اقا 20 30 ساله دیگه مردم اگاه میشن و اینا نمی تونن جلوی پیشرفت مردمو بگیرن اونوقت میبینن مثله شیره کش ابشون گرفته میشه و جرشون میدیم...
دوره ی خودش جز شعار دادن هیچ کاری نکرد
بحث فقط این یکی یا فقط اینترنت نیست بحثه بین انسان بودن و کسی است که در ایران زندگی میکند...بحث یه عده عوضیه اره عمو جون
:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:: devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::d evil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::de vil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::dev il::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devi l::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil ::devil::devil::devil::devil::devil:
mazdak89
28-08-2014, 10:31
ببینید میلیارد ها تومن صرف خرید و نصب تجهیزات شده فراموش هم نکنیم که ایرانسل 51درصدش دولتیه و عمرا راضی نمیشن بخاطر یکسری حرف های پوچ حاضر به قبول خسارت هنگفت بشن، سرعت هم اگه پایین باشه سودش همونقدر میشه که سرویس edge داشت پس مجبورن سرعت رو ببرن بالا تا کاربر تشویق به استفاده بشه.
همراه اول به تعهداتش عمل نکرده و الان خیلی داره میسوزه که هنوز بهش مجوز ندادن، بنظرم دیگه قضیه mms تکرار نخواهد شد که اولش کاملا حرام بود اما از وقتی که همراه اول هم راه اندازیش کرد حلال شد!
بنظرم دعوا الان سر سود هنگفت این سرویسه که فعلا نصیب ایرانسل شده، خبر هارو از آخر به اول بخونید متوجه میشید وگرنه دسترسی به نت پر سرعت که خیلی وقته از طریق adsl مسیره.
همراه اول هم مجوز 3G و LTE گرفت داداش. شما کجایی !!!!!!!!!!!!!؟
بچه ها جایی نیست سایت دولتی چیزی بریم از وزیر ارتباطات تشکر و حمایت کنیم ؟
نهاد ریاست جمهوری:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم حالش گرفته میشه وقتی بعضی از بزرگان میان و حرفایی میزنن که با زمان فعلی سازگار نیست. الان عربستان که خیلی سختگیرانه تر از ایران عمل میکنه اینطور محدودیت نداره که اینجا اعمال میشه (و میخوان بیشترش هم کنن)
اینترنت پر شده از سایتهای وهابی و اونها دارن اسلامو تبلیغ می کنن. انصافا کارشون هم خیلی بهتر از ماست. محتواهاشون هم از نظر کمی هم کیفی خیلی بیشتر و شاید بهتر از ما باشه
اونها دارن تولید محتوا -شاید انحرافی هم باشه- میکنن ما هنوز تو قضیه راه اندازی و تکنولوژیش موندیم. بزرگان با این خطبه ها ما هم چنان در حاشیه خواهیم بود.. نمی دونم چه کسایی این مراجع ما رو در مورد فناوری توچیه میکنن که اونها هم چنین فتواهای عجیب و دور از ذهنی میدن
سعید یاد
28-08-2014, 10:40
نوشته شده توسط Tehranshahr
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همراه اول هم مجوز 3G و LTE گرفت داداش. شما کجایی !!!!!!!!!!!!!؟
میخوام مجوز 3g شون بخوره تو اون مغزه ک....لشون...ک....شها
javad_0569
28-08-2014, 10:43
ما در ایران خیلی همه چیز داریم ! نان ، مسکن و حتی به روایتی آزادی !
اما فرق اصلی ما در این است که خودمان میگوییم این ها را نداریم ، ولی مقاماتمان میگویند دارید !
و ما از بس که نفهم هستیم ، اصرار میکنیم و میگوییم پس کو ؟!!!
saeeddeeas
28-08-2014, 10:45
اقایون با نشستن پشت رایانه چیزی چیزی درست نمیشه باید از حق خود دفاع کرد اونم به صورت عملی نه حرف زدن تو سایت..اینجا اینجوری میگیم بعد دو روز دیگه یه راهپیمایی بزارن اولین نفر تو صف هستیم!!!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سعید یاد
28-08-2014, 10:56
کی راهپیمایی بذاره!دلت خوشه...بریم که بزنن تیکه تیکه ممون کنن گوشتمون رو بدن سگ ها بخورن..به خدا تا وقتی خودمون رو تو خودمون خفه کنیم و اینجا تو سایتا شعار بدیم هیچی درست نمیشه...الان تنها شانس ایران برای گرفتن جونی دوباره اقای میر حسین موسوی است!
سعید یاد
28-08-2014, 11:08
ما در ایران خیلی همه چیز داریم ! نان ، مسکن و حتی به روایتی آزادی !
اما فرق اصلی ما در این است که خودمان میگوییم این ها را نداریم ، ولی مقاماتمان میگویند دارید !
و ما از بس که نفهم هستیم ، اصرار میکنیم و میگوییم پس کو ؟!!!
حرف شما کاملا متین.مخصوصا اون قسمت اصرار و پس کو....اما چه کاری از دستمان برمیاد....لا اقل تا وقتی مردم به قشر زیر تقسیم میشن...
1-کسایی که خودشون سرورن و خواهان بی عدالتی(البته به قولن خواهان اینن مردم احمق باشن): یک ده هزارم مردم جامعه
2-کسایی که خواهان این روشن و ازش سود میبرن(مثل اخی ها و...)25 در صد مردم جامعه
3-کسایی که به قول خودشون بچه مذهبین 15 درصد
4-کسایی که دلشون میخواد اوضاع درست شه اما میرتسن و میخوان که یکی بیاد و اوضاع رو سه روزه درست کنه و کلا میترسن(مثل کارمند های دولتی ا)45درصد
5-یه عده که اصلا خیالشون نیست اوضاع چطوره (مثل دانش اموز ها و مفت خور های زیر دست بابا)12 درصد
6-یه عده که میخوان اوضاع درست شه و به خاطرش هر کاری میکنن و خیلی شجاعن:2و99دهم درصد((((که با این وجود بهتره اونا هم برن جز ساندیسیا شن تا حد اقل از گشنگی نمیرن))))
سلام
دوستان شیرازی کسی موفق شده وصل بشه؟ اگر آره کجا بوده و سرعت چطور بود ؟
مرسی :n16:
reza.1370
28-08-2014, 11:12
خدایا خودت ما رو از دست اینا نجات بده...:n03:
دادستان جدید کل کشور، طی نامه ای به ریاست جمهوری، خواستار تشکیل جلسه شورایعالی فضای مجازی به منظور بررسی ابعاد مختلف نحوه اعطای مجوز خدمات نسل سوم تلفن همراه و اتخاذ تصمیم در مورد آن شد.
دادستانی کل کشور بعنوان مدعی العموم و حافظ حقوق عمومی، چه واکنشی نسبت به این موضوع داشته است؟
گفت: آنچه که موجبات نگرانی اقشار مختلف جامعه را در مورد خدمات نسل سوم تلفن همراه فراهم کرده، هراس از اصل تکنولوژی نیست. بلکه نگرانی از این جهت است که قبل از فراهم شدن امکان مقابله با آسیبهای فرهنگی و اجتماعی ناشی از این تکنولوژی، نسبت به توسعه آن اقدام شود.
mehdi-sh
28-08-2014, 11:43
سخنگوی دولت اب پاکی رو دست اینا ریخت فعلا که دعوا سر لحافه ...
mastersatman
28-08-2014, 11:45
پاسخ وزیر ارتباطات به درخواست دادستان
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: نسل سوم تلفن همراه تا رسیدن پیوست فرهنگی تنها به اندازه فعلی خدمات میدهد.
محمود واعظی امروز در گفتوگو با فارس، در پاسخ به این سؤال که آیا پرونده راهاندازی نسل سوم تلفن همراه باید در شورای عالی فضای مجازی مطرح شود یا خیر، اظهار کرد: طبق قانون چون این کار اجرایی و مربوط به دولت است نباید در شورای عالی فضای مجازی مطرح شود. بر همین اساس اختیار آن در دست دولت است و بر اساس برنامههایی که داریم این کار را انجام خواهیم داد و همانند بقیه پروژهها به این پروژه نگاه میکنیم که البته در حال پیشرفت است.
وی با اشاره به اظهارات دادستان کل کشور تصریح کرد: آن چه که دادستان محترم در خصوص پیوست فرهنگی مطرح کرده درست است و ما هم اپراتورها را موظف کردهایم که به آن چه در شورای عالی فضای مجازی در خصوص پیوست فرهنگی مطرح شده، عمل شود.
واعظی در همین خصوص افزود: به اپراتور نسل سوم اجازه دادهایم همان عملیات و فعالیتهایی که در سالهای گذشته وجود داشته مانند رایتل را داشته باشد و بیش از رایتل به آنها اجازه فعالیت ندادهایم تا این که پیوست فرهنگی مربوطه آماده شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه در ارتباط با شبکههای اجتماعی اظهار کرد: امیدواریم که با آمدن نسل سوم تلفن همراه شاهد باشیم که جوانان و دانشگاهیان بتوانند شبکههای اجتماعی داخلی را طراحی کرده و مردم از شبکههای بومی اجتماعی استفاده کنند.
mastersatman
28-08-2014, 11:46
پاسخ وزیر ارتباطات به درخواست دادستان
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: نسل سوم تلفن همراه تا رسیدن پیوست فرهنگی تنها به اندازه فعلی خدمات میدهد.
محمود واعظی امروز در گفتوگو با فارس، در پاسخ به این سؤال که آیا پرونده راهاندازی نسل سوم تلفن همراه باید در شورای عالی فضای مجازی مطرح شود یا خیر، اظهار کرد: طبق قانون چون این کار اجرایی و مربوط به دولت است نباید در شورای عالی فضای مجازی مطرح شود. بر همین اساس اختیار آن در دست دولت است و بر اساس برنامههایی که داریم این کار را انجام خواهیم داد و همانند بقیه پروژهها به این پروژه نگاه میکنیم که البته در حال پیشرفت است.
وی با اشاره به اظهارات دادستان کل کشور تصریح کرد: آن چه که دادستان محترم در خصوص پیوست فرهنگی مطرح کرده درست است و ما هم اپراتورها را موظف کردهایم که به آن چه در شورای عالی فضای مجازی در خصوص پیوست فرهنگی مطرح شده، عمل شود.
واعظی در همین خصوص افزود: به اپراتور نسل سوم اجازه دادهایم همان عملیات و فعالیتهایی که در سالهای گذشته وجود داشته مانند رایتل را داشته باشد و بیش از رایتل به آنها اجازه فعالیت ندادهایم تا این که پیوست فرهنگی مربوطه آماده شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه در ارتباط با شبکههای اجتماعی اظهار کرد: امیدواریم که با آمدن نسل سوم تلفن همراه شاهد باشیم که جوانان و دانشگاهیان بتوانند شبکههای اجتماعی داخلی را طراحی کرده و مردم از شبکههای بومی اجتماعی استفاده کنند.
شرکت ایرانسل از امروز ارائه خدمات نسل 3 اینترنت همراه خود را در شهرهای تهران، تبریز، اراک، اردبیل، ارومیه، کرمانشاه، قزوین، قم، رشت، زنجان، خرم آباد، همدان، اهواز، اسد آباد، شیراز، مشهد، کرج، بندرعباس ، سنندج و ایلام آغاز نمود و مناطق تحت پوشش به سرعت در حال افزایش هستند.
این هم اس جدیده کلابردار بزرگ :n02:
امان از نمایندگان بند 2 و3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%A8%D9%86%D8%AF-2-%D9%88-3
babakgol70
28-08-2014, 12:17
درود بر شما
دوستان كسي در اين مدت (از وقتي سر و صداي راه اندازي 3g راه افتاده) با مشكل نرسيدن پيامك ها رو به رو شده است يا نه؟
هم ايرانسل و هم همراه اول؟
من براي كسي شده 10 بار پيامكي رو فرستادم ولي نرسيده.
سپاسگزارم.
سعید یاد
28-08-2014, 12:18
اقا چقد لایک میحورم:n18::n18:با 20 تا پست 1ستاره شدم یادم میاد قبلا با نام کاربری قبلیم کلی طول کشید یه ستاره بشم....بابا اگه رایتل انتن میده بیخیال اینا بشین ...اخه موقعه ای اشتراکا زیاد شن ایرانسل 3 جی همون سرعت ای ی ای جی رو هم نمیده....اگه نگرانیتون هم پولشه مطمعن باشید رایتل ارزون میکنه
شورای عالی فضای مجازی اساسش بر خلاف قانون اساسیه نمیدونم این از کجا اومده
اگر بخواد قانون گذاری کنه که حق قانون گذاری نداره میشه تضاد با قوه ی مققنه که همون مجلسه چون مجلس کارش قانون گذاریه نه نهادی که اساس نامه اش هیچ وقت به تصویب مجلس نرسیده
اگر بخواد در کار وزارت ارتباطات دخالت کنه که میشه تضاد با قوه ی مجریه که دولته و کار اجرا رو داره و نهاد بالادستیه
از هر وری نگاه کنی این شورای عالی فضای مجازی از بنیان در تضاد با قانون اساسیه
اگر بخواد قانون گذاری کنه که حق قانون گذاری نداره میشه تضاد با قوه ی مققنه که همون مجلسه چون مجلس کارش قانون گذاریه نه نهادی که اساس نامه اش هیچ وقت به تصویب مجلس نرسیده
اگر بخواد در کار وزارت ارتباطات دخالت کنه که میشه تضاد با قوه ی مجریه که دولته و کار اجرا رو داره و نهاد بالادستیه
این شورا دست رهبره پس رییس همست خخخخخ
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
درود بر شما
دوستان كسي در اين مدت (از وقتي سر و صداي راه اندازي 3g راه افتاده) با مشكل نرسيدن پيامك ها رو به رو شده است يا نه؟
هم ايرانسل و هم همراه اول؟
من براي كسي شده 10 بار پيامكي رو فرستادم ولي نرسيده.
سپاسگزارم.
کاملا تایید میشه :n29::n29::n29::n29:
این شورا دست رهبره پس رییس همست خخخخخ
نمیخواستم بگم از کجاش خلاف قانون اساسیه که شما فرمودین
HardwareMaster
28-08-2014, 12:41
امان از نمایندگان بند 2 و3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%A8%D9%86%D8%AF-2-%D9%88-3
امکان تشکر برام هنوز فراهم نیست اما همینجا هم از شما و هم عصرایران لازمه تشکر کنم. خیلی جالب بود و حرف دل مردم رو زد و ایکاش نام نماینده های مزبور رو رسانه ای کنند تا مردم هم سال آینده که انتخابات مجلسه حواسشون جمع تر بشه ...:n24:
دولت آقای روحانی هم چون واقعا حس می کنه اعتماد مردم پشتشه با اعتماد بنفس و با صداقت داره جلو میره:n16: هر چند سنگ اندازی ها کم نیست ...:n23:
ضمنا در پاسخ یکی از دوستان که گفت مراجع چرا، باید عرض کنم کسی که اون سوال رو طرح کرده بود کاملا مغرضانه و جهت دار سوال (استفتا) پرسیده بود . یکبار دیگه به واژه واژه ی سوال نگاه کنید. نیت خوانی کسی که سوال پرسیده سخت نخواهد بود ...:weird:
حسین باستانی تحلیلگر بی بی سی فارسی دیروز مختصر و مفید تفسیر کرد و گفت : کسی که سوال رو پرسیده بوده گرای جواب رو هم در سوال خودش قرار داده بود ...:n15:
starpars
28-08-2014, 13:01
"اراک، اردبیل، ارومیه، کرمانشاه، قزوین، قم، رشت، زنجان، خرم آباد، همدان، اهواز، اسد آباد، شیراز، مشهد، کرج، بندرعباس ، سنندج و ایلام"
کسی از این شهرا تست کرده 3g فعاله؟؟
من از بندرعباس که هرچی سرچ میکنم همون حالت 2g و edeg رو میاره
wcdma هم فعاله
چرت دارن میگن اصلا راه اندازی نشده اینجا
kasra2012
28-08-2014, 13:04
"اراک، اردبیل، ارومیه، کرمانشاه، قزوین، قم، رشت، زنجان، خرم آباد، همدان، اهواز، اسد آباد، شیراز، مشهد، کرج، بندرعباس ، سنندج و ایلام"
wcdma هم فعاله
همدان ك از اون روز اول يعني وسطاي مرداد فعاله تقريبا كل شهر
سرعت هم عاااالي من تو با 20asu حدود 22 مگ سرعتمه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
paradisepersian
28-08-2014, 13:08
دوستان سوالی داشتم
تو منطقه ما سیگنال رایتل قویتر هست ایا امکانش هست از طریق رومینگ ملی از سیمکارت ایرانسل به رایتل وصل شد ( اینتزنت )
تو منطقه ما 2 تا BTS هست که اونی که نزدیکتره 3G نداره ولی اونی که از ما دوره 3G داره
باید رفت بالا پشتبوم تا به 3G وصل شد تازه با سیگنال -103
saeeddeeas
28-08-2014, 13:10
wcdma هم فعاله
داداش بندر فعاله ولی اسفاده نکنی بهتره چون سرعتش 22 کیلو هست و فقط مرکز شهر فعاله خیلی مناطق کمی
wcdma هم فعاله
ارومیه هم از همون روزای اول 3G قابل استفاده بود
البته اول فقط مرکز شهر و خیابونای اصلی پوشش داشتن
بعد گسترش پیدا کرد
منم الان با آنتن 20asu با سرعت 1.1مگابایت برثانیه دانلود می کنم
.......
آقا کسی خبر نداره انتخابات مجلس کی هست؟
یه برنامه و کمپین مثل زمان انتخابات راه بندازیم و لااقل 4تا آدم باسواد رو بفرستیم تو مجلس
نه آدمایی مثل علیرضا زاکانی که زمان دبیرستان قبول شهریور بوده و تو دانشگاه با 3ترم مشروطی ازش تعهدنامه ها گرفته باشن!!!
عکساشو وقت کردم آماده می کنم هرکی خواست پ.خ بده ببینه چه تحفه هایی وزیر علوم رو با مدرک دکترا از کانادا عزل کردن:n29::n15:
binaafarin
28-08-2014, 13:31
همدان ك از اون روز اول يعني وسطاي مرداد فعاله تقريبا كل شهر
سرعت هم عاااالي من تو با 20asu حدود 22 مگ سرعتمه
شما با lte وصل میشی؟
ارومیه هم از همون روزای اول 3G قابل استفاده بود
البته اول فقط مرکز شهر و خیابونای اصلی پوشش داشتن
بعد گسترش پیدا کرد
منم الان با آنتن 20asu با سرعت 1.1مگابایت برثانیه دانلود می کنم
.......
آقا کسی خبر نداره انتخابات مجلس کی هست؟
یه برنامه و کمپین مثل زمان انتخابات راه بندازیم و لااقل 4تا آدم باسواد رو بفرستیم تو مجلس
نه آدمایی مثل علیرضا زاکانی که زمان دبیرستان قبول شهریور بوده و تو دانشگاه با 3ترم مشروطی ازش تعهدنامه ها گرفته باشن!!!
عکساشو وقت کردم آماده می کنم هرکی خواست پ.خ بده ببینه چه تحفه هایی وزیر علوم رو با مدرک دکترا از کانادا عزل کردن:n29::n15:
نمیزارند هیچ کاری بکنیم.
2تا اصولگرا در هر شهری میزارند باید از بین اونها انتخاب کنی.
binaafarin
28-08-2014, 13:34
داداش بندر فعاله ولی اسفاده نکنی بهتره چون سرعتش 22 کیلو هست و فقط مرکز شهر فعاله خیلی مناطق کمی
سعید وضعیت رایتل چطوره بندر انتن دهیش خوبه؟
با سلام و عرض وقت بخیر حضور تک تک اذری ها مخصوصا مردم تبریز.با تشکر فراوان.
سلام دوست عزيز
خسته نباشيد
بنده طي صحبتي كه با اپراتور ايرانسل داشتم در مورد اينكه اول جاده مايان آنتن دهي وايمكس كم شده فرمودن كه دكل شهرك صنعتي ( اول جاده مايان ) نزديكهاي پليس راه صوفيان و جمع آوري كردن و شما بايد از سرويستون تو يه منطقه ديگه استفاده كنيد.
سوالم از شما اين بود كه شما در جريان اين كار هستين كه چرا جمع آوري كردن و آيا دكل جديد راه اندازي ميشه يا نه ؟
ممنون از زحمات شما دوست عزيز
saeeddeeas
28-08-2014, 13:42
سعید وضعیت رایتل چطوره بندر انتن دهیش خوبه؟
فعلا اره از ایرانسل بهتره ولی بسته هاش گرنه،سرعت پایش 512 هست
با مدرک 1 مگ میده
arashaj74
28-08-2014, 13:43
پوشش نسل سوم توی تهران واقعا ضعیفه.کمتر از ۴۰درصد پوشش داره که برای پایتخت واقعا ناامید کنندس
rahmank750
28-08-2014, 13:50
خوش به حال اونایی که به دکل نزدیکن
خونه ما که خیلی دوره سرعتت مثل edge حداقل فعلا که تنور داغه شماها میتونین مزه دانلود 10 مگابیت رو بچشین :(
lord Asghar
28-08-2014, 13:57
سلام
سرویس lte هم مثل 3g سراسری شده؟تا حالا کسی به lte وصل شده؟
binaafarin
28-08-2014, 14:06
سلام
سرویس lte هم مثل 3g سراسری شده؟تا حالا کسی به lte وصل شده؟
یکی از دوستان با سرعت 32 مگ وصل شده
S I G N A L
28-08-2014, 14:07
سلام
مطابق اصل ۱۱۰ قانون اساسی تعیین سیاست های کلی نظام اسلامی از وظایف و اختیارات رهبر هست..
در مورد این شورا هم صریحاً گفته شده سیاستگذاری ، تصمیمگیری و هماهنگی در فضای مجازی را برعهده دارد.. پس بنابراین خلاف قانون اساسی نیست.
binaafarin
28-08-2014, 14:08
فعلا اره از ایرانسل بهتره ولی بسته هاش گرنه،سرعت پایش 512 هست
با مدرک 1 مگ میده
چقدره سرعت میده با512
قیمتش؟
saeeddeeas
28-08-2014, 14:32
چقدره سرعت میده با512
قیمتش؟
دانلودش 64 کیلو هست،قیمت ازادش نسبت به ایرانسل ارزون تره ولی قیمت بسته هاش تقریبا دو برابر ایرانسل هست
MOH@ND3S
28-08-2014, 14:36
دقایقی پیش - منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - دیشب همینجا 5 مگ داد..ولی صبح تا شب الان 1 هفتس همینه ! :|
ahwazp30
28-08-2014, 14:41
بلاخره یک اشنا پیدا کردم توی ایرانول .ازش در مورد 3g پرسیدم
گفت : ایرانسل تعرفه های جدید رو از جشنواره پاییز یعنی همون اول مهر اغاز میکنه و قراره محدودیت سرعت بزاره و قیمت ها رو هم برای سرعت های بالا مثل 1 مگ افزایش بده .
mr_mansouri
28-08-2014, 14:56
دقایقی پیش - منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - دیشب همینجا 5 مگ داد..ولی صبح تا شب الان 1 هفتس همینه ! :|
چند تا احتمال هست اول كه ترافيك روي سايت بالاست و سايتهاي كمي أطرافش نسل سه شدن دوم اينكه سايتي كه شما بهش وصلي مشكل داره. معمولا اپراتورها بعد از راه اندازي پروژه بهينه سازي رو اجرا ميكنن كه أين مشكلات حل بشه. بأيد صبر كنيد احتمال خيلي زياد اصلاحش ميكنن.
MOH@ND3S
28-08-2014, 15:07
چند تا احتمال هست اول كه ترافيك روي سايت بالاست و سايتهاي كمي أطرافش نسل سه شدن دوم اينكه سايتي كه شما بهش وصلي مشكل داره. معمولا اپراتورها بعد از راه اندازي پروژه بهينه سازي رو اجرا ميكنن كه أين مشكلات حل بشه. بأيد صبر كنيد احتمال خيلي زياد اصلاحش ميكنن.
والا من دقیقا بین 3 تا دکل ایرانسل هستم که رو هر سه تاشون نسل 3 فعاله..چون کنار هر کدوم که میرم -51 سبگنال بهم میده...2 تاش حدود 500 متر با من فاصله دارن..یکیش 700 متر..من حتی کنار هر کدوم هم که میرم دانلود همینه...فقط آپلود بیشتر میشه!
جالب تر از همه اینکه رایتل یدون دکا بیشتر تو منطقه ما نداره و اونم 1.5 کیلومتر با من فاصله داره ولی همیشه پره آنتنش..حدود -77!
چرا حالا 3 تا دکل ایرانسل اطراف من هست همیشه تو خونه سیگنالم 3 خطه ؟!
آیا قدرت خروچیه دکل های ایرانسل پایینه ؟
arashaj74
28-08-2014, 15:08
دانلودش 64 کیلو هست،قیمت ازادش نسبت به ایرانسل ارزون تره ولی قیمت بسته هاش تقریبا دو برابر ایرانسل هست
رایتل همه جای تهران نسل۳داره ولی ایرانسل پوششی کمتر از ۴۰درصد داره.۵۱۲ سراسری بهتر از ۵مگ چهل درصدی است
amin1374
28-08-2014, 15:17
تهدید وزیر به استیضاح در صورت افزایش پهنای باند!
عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با بيان اين موضوع که عده اي با افزايش سرعت اينترنت به دنبال کسب درآمدهاي کلان هستند، اظهار کرد: اگر روند موجود در وزارت ارتباطات ادامه پيدا کند، به دنبال استيضاح وزير خواهم بود.
نصراله پژمان فر روز گذشته در گفتوگو با دانا، درخصوص اقدامات اخير وزارت ارتباطات براي افزايش پهناي باند و سرعت اينترنت اظهار کرد: مجلس در حال پيگيري موضوعات مطرح شده ازسوي وزارت ارتباطات است و امروز سوالاتي در اين خصوص از وزير ارتباطات پرسيده شد.
وي افزود: صبح امروز جلسه اي با حضور وزير ارتباطات در مجلس برگزار شد و تذکرات لازم به آقاي واعظي داده شد در صحن علني مجلس هم تذکراتي از طرف کميسيون فرهنگي و از سوي آقاي سالک به رييس جمهور داده شد.
عضو کميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان کرد: به هر حال ما با جديت جلوي اقدامات اخير وزير ارتباطات را مي گيريم و در صورتي که اشکالات از ناحيه وزارت ارتباطات برطرف نشود قطعا برخوردهاي لازم را خواهيم داشت؛ البته توضيحات آقاي واعظي در جلسه امروز کميسيون فرهنگي اصلاقانع کننده نبود و آقاي وزير توضيحات خارج از تکليف را بيان کرد. پژمان فر تصريح کرد: نبود پيوست فرهنگي در افزايش پهناي باند و خدمات نسل سوم و چهارم اولين اشکال وارد شده به اين اقدامات است؛ به طوري که بر اساس ماده دوم برنامه پنجم توسعه بايد اين اقدامات حتما پيوست فرهنگي داشته باشد.
وي در اين خصوص گفت: دومين ايرادي که به طرح وزارت ارتباطات وارد است اينکه طبق قوانين کشور تا زماني که شبکه ملي اينترنت کشور راه اندازي نشود، نبايد پهناي باند اينترنت کشور گسترش يابد؛ اما وزارت ارتباطات بدون توجه به اين موضوع در حال گسترش پهناي باند است.
نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي بيان کرد: صدماتي که در ارتباط با اين موضوع ايجاد مي شود، آسيب هايي که به مردم مي خورد و هزينه هايي که از مردم از بين مي رود، پشت صحنه اصلي افزايش سرعت در سياسي شدن اين قضيه که کميسيون فرهنگي به دنبال محدود کردن اينترنت است، گم شده است.
پژمان فر با بيان اينکه اينها يک فضاي سياسي است که پشت صحنه آن جريان هاي مافياي قدرت و ثروت وجود دارد و در اين ميان پول هايي به جيب برخي مي رود، تاکيد کرد: به زودي اين موارد را انتشار مي دهيم و اگر اين روند ادامه پيدا کند و وزير اصلاح روش نکند بنده پيگير استيضاح وزير در مجلس شوراي اسلامي خواهم بود.
این نماینده مردم مشهدو یکی بهم نشون بدش :@
یک مشت احمق !
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
amin1374
28-08-2014, 15:28
یک مشت احمق !
راستی یک مکلی دارم شبکه پیدا میشه ولی هرکاری میکنم وصل نمیشه به نظرتون مشکلش چیه؟
milad_zbzz
28-08-2014, 15:41
یکی از دوستان با سرعت 32 مگ وصل شده
2 روزه به اون دوستمون گقتیم عکس از تست سرعت قرار بده ولی متاسفانه هنوز عکسی قرار نداده !!! :|
منم با سرعت 95 مگ وصل شدم :| :| :| به همین دکمه کیبورد قسم :|
farzan311
28-08-2014, 15:43
الان یه Sms اومد برام از ایرانسل شهر های که خدمات 3g اغاز شده رو نوشته بود
ولی اصفهان نبود توش واقعا اصفهان هنوز راه نیوفتاده؟
من فعلا نمیتونم این سیم کارتو تست کنم اگه کسی اصفهان تست کرده بگه فعال شده یا نه
anosha_raad
28-08-2014, 16:07
سلام خدمت دوستان
واقعا عجیب هست اصفهان با این همه کاربر جز سه کلانشهر اول ایران اسمش که تو لیست نیست هیچ اصلا هیچ نقطه از شهر 3gندیدیم ما حالا دوستان دیگه اگه اطلاع بیشتری دارند لطفا بفرمایید.ممنون:n03:
rezarain88
28-08-2014, 16:09
با سلام و و عصر بخیر . متاسفانه در ده روز اخیر به دلیل برخی مشکلات و عدم هماهنگی رشد 3g در تبریز به حد صفر رسیده است . امروز همکاران در حال پایش ولی عصر وتختی هستند که متاسفانه به دلیل ارتقا نیافتن فلکه بزرگ پوشش ضعیف گزارش شد . در بازار وشهناز و 17 شهریور هم وضع خوب نیست . دیروز کل حافظ و باغشمال تحت پوشش رفت و تا تقاطع 17 شهریور جدید وضع پایدار میباشد . مشکل رشدیه تا پست توزیع برق به کلی رفع شد و به صورت پایدار در امد. دوستی اشاره به جمع اوری دکل وایمکس مایان داشتند که باید عرض کنم فرموده اپراتور صحیح است و در حال مکان یابی هستیم ولی به دلیل پایین بودن کاربر در منطقه این منطقه توجیه اقتصادی ندارد ولی باید منتظر بود . دیروز همشهریان تبریزی رکورد 300000کانکت 3g را زدند که این امر ما را موظف کرد تا با تلاش و پشتکار زیاد در این مسیر قدم بگذاریم . متاسفانه تجهیزات در انبار به صفر رسیده که از گفتن علت این امر معذورم. سعی میکنیم سلول ها را تقویت و هم پوشانی را زیاد کنیم . سایتهای در حال انتظار عبارتند از: فلکه بزرگ ولی عصر - سایت هتل مرمر - سایت 17 شهریور قدیم - سایت لاله- سایت میدان اذر بایجان- سایت مخابرات شهید فهمیده - سایت لاله زار- سایت جلالی - سایت بازار روز - سایت گلکار پشت باغلار باغی - سایت مرز داران
از همکاری شما مردم فهیم و صبور کمال تشکر را دارم . از وقفه به وجود امده عذر خواهی میکنم . راهنمایی و پشتیبانی شما باعث دل گرمی و رفع خستگی ما میباشد . هر نظر و سوالی باشد تا 20 شهریور در خدمتتان میباشم . به امید دیدار
یک مشت احمق !
خوب اولین نفری که از این ماجرا ترسید رایتل ! 1 مگ شد این تا دیروز 5 مگ بود
ahwazp30
28-08-2014, 16:18
با سلام و و عصر بخیر . متاسفانه در ده روز اخیر به دلیل برخی مشکلات و عدم هماهنگی رشد 3g در تبریز به حد صفر رسیده است . امروز همکاران در حال پایش ولی عصر وتختی هستند که متاسفانه به دلیل ارتقا نیافتن فلکه بزرگ پوشش ضعیف گزارش شد . در بازار وشهناز و 17 شهریور هم وضع خوب نیست . دیروز کل حافظ و باغشمال تحت پوشش رفت و تا تقاطع 17 شهریور جدید وضع پایدار میباشد . مشکل رشدیه تا پست توزیع برق به کلی رفع شد و به صورت پایدار در امد. دوستی اشاره به جمع اوری دکل وایمکس مایان داشتند که باید عرض کنم فرموده اپراتور صحیح است و در حال مکان یابی هستیم ولی به دلیل پایین بودن کاربر در منطقه این منطقه توجیه اقتصادی ندارد ولی باید منتظر بود . دیروز همشهریان تبریزی رکورد 300000کانکت 3g را زدند که این امر ما را موظف کرد تا با تلاش و پشتکار زیاد در این مسیر قدم بگذاریم . متاسفانه تجهیزات در انبار به صفر رسیده که از گفتن علت این امر معذورم. سعی میکنیم سلول ها را تقویت و هم پوشانی را زیاد کنیم . سایتهای در حال انتظار عبارتند از: فلکه بزرگ ولی عصر - سایت هتل مرمر - سایت 17 شهریور قدیم - سایت لاله- سایت میدان اذر بایجان- سایت مخابرات شهید فهمیده - سایت لاله زار- سایت جلالی - سایت بازار روز - سایت گلکار پشت باغلار باغی - سایت مرز داران
از همکاری شما مردم فهیم و صبور کمال تشکر را دارم . از وقفه به وجود امده عذر خواهی میکنم . راهنمایی و پشتیبانی شما باعث دل گرمی و رفع خستگی ما میباشد . هر نظر و سوالی باشد تا 20 شهریور در خدمتتان میباشم . به امید دیدار
اقا از اهواز بگو .در چه وضعیتیه ؟
Arsenal2012
28-08-2014, 16:23
2 روزه به اون دوستمون گقتیم عکس از تست سرعت قرار بده ولی متاسفانه هنوز عکسی قرار نداده !!! :|
دقیقا منم چند روز پیش به همون رفیق مون گفتم یه تست بگیره اگه طرح نداره حداقل دوستی فامیلی همسایه ای که طرح داره تست بگیره و اسکرین شات بگیره ولی فعلا نزاشته!!
دوستانی که طرح دارن لطفا با اسپید تست و آی دی ام پی سی یه تست به تاریخ امروز باشه بگیرن اینجا قرار بدن ( لطفا شهر و منطقه رو هم ذکر کنید ) میخوام طرح بگیرم میخوام ببینم وضعیت الان چطوره هفته پیش طرح یک روزه گرفتم و تست شو هم اینجا گذاشتم سرعت دانلود ۸۰۰ بود
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
rezarain88
28-08-2014, 16:24
اقا از اهواز بگو .در چه وضعیتیه ؟
با سلام . بنده ازپشتیبانی شمال غرب هستم . اهواز دست اقای زاکانی میباشد ولی خبرهای خوشی برای شما در راه است منتطر باشید......
shahryar84
28-08-2014, 16:25
رایتل که هیچوقت بیشتر از ۱ مگ نداره بود
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
رایتل که هیچوقت بیشتر از ۱ مگ نداره بود
3 روز بود جو ایرانسل گرفته بودش برده روی 5 مگ تستاشو گذاشتم توی تاپیک خود و تاپیک اسپید تست
mr_mansouri
28-08-2014, 16:32
Salam
In maximum soratie ke man gereftam
Makan moghabele vezarate ertebatat Tehran
saeeddeeas
28-08-2014, 16:34
با سلام . بنده ازپشتیبانی شمال غرب هستم . اهواز دست اقای زاکانی میباشد ولی خبرهای خوشی برای شما در راه است منتطر باشید......
سلام ببخشید که از شما میپرسم ایا برای هرمزگان خبری دارید؟ که شهرستان های هرمزگان زیر پوشش میره؟ اگر خبری دارید بگید ممنون میشم:n16:
saeeddeeas
28-08-2014, 16:35
رایتل کی 5 مگ بوده؟؟؟
پینگ رایتل و ایرانسل به روایت تست های دوستان به نظر خوبه ولی حیف که اینترانت رو باز نمیکنه :n13:
tavassoli.farfani
28-08-2014, 16:40
آقا از اصفهان خبری ندارید؟
از کی بپرسیم؟
از هر کی پرسیدیم جواب نداده .بچه های 700 هم ماشاالله از هیچی خبر ندارن فقط از قانون کله کردن استفاده میکنن :دی
rezarain88
28-08-2014, 16:45
سلام ببخشید که از شما میپرسم ایا برای هرمزگان خبری دارید؟ که شهرستان های هرمزگان زیر پوشش میره؟ اگر خبری دارید بگید ممنون میشم:n16:
سلام . تا جایی که اطلاع دارم بندر عباس-قشم -کیش -بستک-بندر لنگه- جاسک و میناب تجهیزات ارسال شده و دوستان در حال نصب هستند ولی چون هوا گرم میباشد و سرما در قسمت شمال کشور در راه است جنوب کشور ار اخر شهریور کار خود را به صورت جدی اغاز خواهد کرد . حدود 85 ماژول در راه هرمزگان میباشد ولی تعداد پیمانکار کم است که باید از تهران همکاران پشتیبانی منطقه را بالا ببرند.
adelpakbaz
28-08-2014, 16:58
سلام . تا جایی که اطلاع دارم بندر عباس-قشم -کیش -بستک-بندر لنگه- جاسک و میناب تجهیزات ارسال شده و دوستان در حال نصب هستند ولی چون هوا گرم میباشد و سرما در قسمت شمال کشور در راه است جنوب کشور ار اخر شهریور کار خود را به صورت جدی اغاز خواهد کرد . حدود 85 ماژول در راه هرمزگان میباشد ولی تعداد پیمانکار کم است که باید از تهران همکاران پشتیبانی منطقه را بالا ببرند.
خیلی خیلی ببخشید بوشهر چطور خبری دارید که بوشهر کی وصل میشه؟؟؟
رایتل کی 5 مگ بوده؟؟؟
عزيزم اون بالا هم اشاره كردم برو تو تاپيك خودش و تاپيك اسپيد تست تستهارو ببين كه مال ديروزم هست اتفاقا
shahryar84
28-08-2014, 17:00
عزيزم اون بالا هم اشاره كردم برو تو تاپيك خودش و تاپيك اسپيد تست تستهارو ببين كه مال ديروزم هست اتفاقا
میشه بپرسم تو کدوم مناطق تست کردید؟
میشه بپرسم تو کدوم مناطق تست کردید؟
تهران پارس فقط
اقا در مورد استان کرمان چی از کی اغاز به کار میکنید مخصوصا شهرستانهاش؟
Mr.World.Wide
28-08-2014, 17:36
دقیقا منم چند روز پیش به همون رفیق مون گفتم یه تست بگیره اگه طرح نداره حداقل دوستی فامیلی همسایه ای که طرح داره تست بگیره و اسکرین شات بگیره ولی فعلا نزاشته!!
دوستانی که طرح دارن لطفا با اسپید تست و آی دی ام پی سی یه تست به تاریخ امروز باشه بگیرن اینجا قرار بدن ( لطفا شهر و منطقه رو هم ذکر کنید ) میخوام طرح بگیرم میخوام ببینم وضعیت الان چطوره هفته پیش طرح یک روزه گرفتم و تست شو هم اینجا گذاشتم سرعت دانلود ۸۰۰ بود
من طرح ماهانه دو گیگ ده تومن رو دارم
و از قم دور شهر کوچه میترا تست گرفتم
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-08-2014, 17:41
سلام خدمت دوستانواقعا عجیب هست اصفهان با این همه کاربر جز سه کلانشهر اول ایران اسمش که تو لیست نیست هیچ اصلا هیچ نقطه از شهر 3gندیدیم ما حالا دوستان دیگه اگه اطلاع بیشتری دارند لطفا بفرمایید.ممنون:n03:سلام . رایتل هم دکلهای زیادی نصب نکرد در شهر اصفهان درصورتیکه در بعضی شهرکهای آذربایجان شرقی دکل داره . علتش شِمِّ اقتصادی اصفهانیهاست که باعث میشه اونها کمتر سرمایه گذاری کنند در اصفهان چون مردمش مثل شهرهای دیگه پول خرج نمیکنند و اکثراً سیاست صرفه جوئی رو انجام میدن
arash59b
28-08-2014, 17:45
سلام . رایتل هم دکلهای زیادی نصب نکرد در شهر اصفهان درصورتیکه در بعضی شهرکهای آذربایجان شرقی دکل داره . علتش شِمِّ اقتصادی اصفهانیهاست که باعث میشه اونها کمتر سرمایه گذاری کنند در اصفهان چون مردمش مثل شهرهای دیگه پول خرج نمیکنند و اکثراً سیاست صرفه جوئی رو انجام میدن
[emoji54][emoji23][emoji23][emoji23][emoji106]
nini bad
28-08-2014, 17:54
سلام . رایتل هم دکلهای زیادی نصب نکرد در شهر اصفهان درصورتیکه در بعضی شهرکهای آذربایجان شرقی دکل داره . علتش شِمِّ اقتصادی اصفهانیهاست که باعث میشه اونها کمتر سرمایه گذاری کنند در اصفهان چون مردمش مثل شهرهای دیگه پول خرج نمیکنند و اکثراً سیاست صرفه جوئی رو انجام میدن
دوست عزیز شما حق ندارید به مردمان شهر اصفهان توهین کنید... نصب دکل وتجهیزات مخابراتی هیچ ربطی به مردم شهر ندارد اصفهان همیشه در رابطه با ارتباطات و نسل جدید فتاوری ها پیشرو بوده و هست... لطفا مشکلات شخصی خودتان را در منزل همراه با خانواده حل کنید.
دوست عزیز شما حق ندارید به مردمان شهر اصفهان توهین کنید... نصب دکل وتجهیزات مخابراتی هیچ ربطی به مردم شهر ندارد اصفهان همیشه در رابطه با ارتباطات و نسل جدید فتاوری ها پیشرو بوده و هست... لطفا مشکلات شخصی خودتان را در منزل همراه با خانواده حل کنید.
رفیق حرف بدی که نزده گفته مردم اصفهان قناعت کار و صرفه جو هستن.که باید کل مردم کشور ما اینجوری باشن .واقعا یه ویزگی خوبه.
Arsenal2012
28-08-2014, 18:16
Salam
In maximum soratie ke man gereftam
Makan moghabele vezarate ertebatat Tehran
حاجی چرا نصفه کاره ??نکنه طرح نداشتی شارژت تموم شده خخخ
ولی خدایی عالیه شما حتما زیر دکل تست گرفتی خخخ
amiralex65
28-08-2014, 18:20
خمینی شهر اصفهان چون متراکم ترین شهر کشور بعد از تهرانه همیشه جزو اولین شهره بوده که فناوری ميومده مثل وايمکس.
ولی الان هیچ خبری نیست از تری جي عجیبه.
زنگ زدم اپراتور میگم کی تری جي تو خمینی شهر راه ميوفته. میگه هر موقع علامت تری جي بیاد بالا گوشيتون!!!!!!!!!!!!
omid-p30
28-08-2014, 18:25
دوستان با چه برنامه ای عکس میگیرید از گوشی ؟
Arsenal2012
28-08-2014, 18:33
دوستان با چه برنامه ای عکس میگیرید از گوشی ؟
دوست من اینجا موضوعش چیز دیگه ای است الان مخبر میاد هم نظر من هم نظر شما رو پاک میکنه
و اما جواب شما
شما باید تو گوگل اینجوری بنویسی تا آموزشش رو ببینی خیلی راحته
مثال:
آموزش اسکرین شات گرفتن با گالکسی اس ۳ شما مدل خود تو بزن آموزش فراوان هست
حتی نرمافزار های خاصی هم وجود داره واسه اسکرین شات گرفتن
babakgol70
28-08-2014, 19:00
خوش به حال اونایی که به دکل نزدیکن
خونه ما که خیلی دوره سرعتت مثل edge حداقل فعلا که تنور داغه شماها میتونین مزه دانلود 10 مگابیت رو بچشین :(
من دكل توي حلقمه ولي سرعت 1 كيلو بيت بر ساعت هست.:n13:
تهران پارس فقط
كجاي تهرانپارس 5 مگ گرفتي؟
توهم نيست؟
من همون طور كه گفتم سوم 1 كيلو بيت بر ساعت سرعت ميگيرم.:n08:
kasra2012
28-08-2014, 19:15
به این میگن نت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به خدا از اول تاپیک تا الان هموطنان عزیز اصفهانی دایم دارن میپرسین چرا تو اصفهان 3G نیست.چرا ال و چرا بل
من از اون اول میخواستم همین جواب این عزیزی که جرات کردن و گفتن رو بگم ولی خ..ه فنگ کرده بودم.
میدونستم یکی مثل شما پیدا میشه به خسیس بودن میگه توهین.
من یکی بدترین پست ها رو میدم اکثر پستهام هم پاک میشه.
میگی نه نگاه کن.
SONY XPERIA Z2
kasra2012
28-08-2014, 19:28
به خدا از اول تاپیک تا الان هموطنان عزیز اصفهانی دایم دارن میپرسین چرا تو اصفهان 3G نیست.چرا ال و چرا بل
من از اون اول میخواستم همین جواب این عزیزی که جرات کردن و گفتن رو بگم ولی خ..ه فنگ کرده بودم.
SONY XPERIA Z2
به نظر من ربطی نداره الان همدانی ها هم خسیس هستن اما از روز اول 3g تو کل شهر بوده
به نظرم به زیرساخت شهر و همکاری مسئولین ربط داره
من دكل توي حلقمه ولي سرعت 1 كيلو بيت بر ساعت هست.:n13:
كجاي تهرانپارس 5 مگ گرفتي؟
توهم نيست؟
من همون طور كه گفتم سوم 1 كيلو بيت بر ساعت سرعت ميگيرم.:n08:
نه داداش تو تستا idm هم گذاشتم من دومم
zxzxcvcv
28-08-2014, 20:31
به نظر من هم تجهیز نبودن اصفهان به 3G ربطی به مردمش نداره.اصفهان دومین استان کشور از نظر کاربرای اینترنته و ایرانسل هم مشترکین زیادی توی اصفهان داره.اگر هر کاربر حداقل 5 هزار تومن حرج اینترنتش کنه در ماه جمعش خدا تومن پول میشه.
در مورد اون حرفی هم که اون آقای محترم زد درباره ی مردم اصفهان باید بگم داشتن شم اقتصادی دلیل نمیشه که مردم حتی 1 ریال هم صرف اینترنت نکنن و اینکه اینترنت استفاده شخصی داره و فکر نکنم کسی در حق خودش "خسیس" بازی در بیازه
وین رونی
28-08-2014, 20:36
از استان تهران فقط شهر تهران راه اندازی شده؟من تو واوان(اسلامشهر)ندیدم
چون از اول مهر نیاز به اینترنت پرسرعت رو گوشی دارم احتمالاً مجبور بشم یه سیم دیتا رایتل بگیرم چون بعید می دونم تا اون موقع اینجا را اندازی بشه
mohammad.asghari
28-08-2014, 20:39
امروز از خیابان هاشیمه وصل شدم به نت سرعت واقعا بالا بود ولی حیف نشد تست سرعت بگیرم!
fanoostalaei
28-08-2014, 20:39
خدمت شوما دوستان عزیز عرض کنم که قبلا تو صفحات خیلی قبل تر این تاپیک تست رو گذاشتم و اگر مایل بودید میتونید پستش رو پیدا بکنید و ببینید
آقا خیلی ممنون از زحمات شما و کمال تشکر رو از زحمات شما دارم !! و خسته نباشید از ته دل که تو این گرمای زیاد شمال غرب و تبریز به این خوبی پوشش نسل 3 و 4 ایجاد کردید
ولی من چند تا نقطه رو که تست کردم آنتن دهی یا نداشت و یا اگر بود خیلی ضعیف بود !! برای نمونه از باغ فجر یا همون گلستان به سمت نصف راه اصلا ایرانسل پوششی نداره در حالیکه تو همون میدان BTS ایرانسل خودنمایی میکنه ولی بعد از نصف راه میشه آنتن رو گرفت تا نزدیکی های پتروشیمی و تا کارخونه سوزان که تو عکس پایین نقاط آنتن نداشته و یا ضعیف رو مشخص کردم:
از این طرف هم که شما عرض کردید مشکل شهرک باغمیشه بود
و یه نکته دیگه هم اینه که بعضی جاها هم پوشانی BTS ها خیلی ناجوره ولی تو اکثر نقاط همپوشانی های خوبی داره
در آخر باز هم ازتون تشکر میکنم بابت زحماتتون:n12:
mohamad_iran2
28-08-2014, 20:48
تایپیک رایتل و اینترنتش کجاست؟! تو فروم هرچی گشتم پیداش نکردم
mohamad_iran2
28-08-2014, 20:50
تو ایلام اصلا کار نمیکنه.تازه خیلیم ضعیفه در حدی که سرعتش رو ۱کیلوبیتم نمیرسه!!! برا ۵مینم که امتحانش کردم ۲هزار شارژمو خورد
من یکی بدترین پست ها رو میدم اکثر پستهام هم پاک میشه.
میگی نه نگاه کن.
SONY XPERIA Z2
همینطوری و شکمی حرف زدن که کار نداره. فقط محض اطلاع الان همراه اول تو اکثر نقاط اصفهان 3G شناسایی میشه. اگر مشکلی هم هست از خود ایرانسله، حتی همین ایرانسل کاملترین پوشش وایمکس را تو استان اصفهان داره. وقتی چیزی نمیدونید چیزی نگید سنگینترید.
Sent from my SKY using Tapatalk
milad_zbzz
28-08-2014, 21:00
خدمت شوما دوستان عزیز عرض کنم که قبلا تو صفحات خیلی قبل تر این تاپیک تست رو گذاشتم و اگر مایل بودید میتونید پستش رو پیدا بکنید و ببینید
آقا خیلی ممنون از زحمات شما و کمال تشکر رو از زحمات شما دارم !! و خسته نباشید از ته دل که تو این گرمای زیاد شمال غرب و تبریز به این خوبی پوشش نسل 3 و 4 ایجاد کردید
ولی من چند تا نقطه رو که تست کردم آنتن دهی یا نداشت و یا اگر بود خیلی ضعیف بود !! برای نمونه از باغ فجر یا همون گلستان به سمت نصف راه اصلا ایرانسل پوششی نداره در حالیکه تو همون میدان BTS ایرانسل خودنمایی میکنه ولی بعد از نصف راه میشه آنتن رو گرفت تا نزدیکی های پتروشیمی و تا کارخونه سوزان که تو عکس پایین نقاط آنتن نداشته و یا ضعیف رو مشخص کردم:
و یه نکته دیگه هم اینه که بعضی جاها هم پوشانی BTS ها خیلی ناجوره ولی تو اکثر نقاط همپوشانی های خوبی داره
داداش من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. میشه لطف کنی دوباره عکس رو آپلود کنی یا بگی حداقل تو کدوم صفحه عکس رو گذاشتی؟ ممنون میشم
از استان تهران فقط شهر تهران راه اندازی شده؟من تو واوان(اسلامشهر)ندیدم
چون از اول مهر نیاز به اینترنت پرسرعت رو گوشی دارم احتمالاً مجبور بشم یه سیم دیتا رایتل بگیرم چون بعید می دونم تا اون موقع اینجا را اندازی بشه
روستای ریه رباط کریم کاملا ۳G راه اندازی شده ولی قلعه میر نه
kasra2012
28-08-2014, 21:01
جونم ایرانس چی کرده:n05::n04:
فقط امیدوارم این اقایون سرعتش رو کم نکنن:n28:
fanoostalaei
28-08-2014, 21:02
داداش من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. میشه لطف کنی دوباره عکس رو آپلود کنی یا بگی حداقل تو کدوم صفحه عکس رو گذاشتی؟ ممنون میشم
به همین دکمه کیبورد قسم آپلود کردم و گذاشتم !!
گقتم که تو صفحات خیلی قبل تر :|
mr_mansouri
28-08-2014, 21:03
جونم ایرانس چی کرده:n05::n04:
فقط امیدوارم این اقایون سرعتش رو کم نکنن:n28:
كجا هستيد شما؟
saeeddeeas
28-08-2014, 21:06
الان خبر رسید بهم اول مهر جشنواره جدید میده ایرانسل و قیمت بسته هاش بر اساس سرعت تغییر میکنه
احتمال زیاد بسته های موجود برای سرعت کمتره و بسته های جدید برای سرعت های بالاتر لحاظ میشه
اما این اشتباهه چون کسی که برای سرعت بالاتر پوب بده ایا ایرانسل تضمین میکنه هر لحظه سرعت بالا باشه؟ قک نکنم همچین چیزی درست باشه
milad_zbzz
28-08-2014, 21:06
به همین دکمه کیبورد قسم آپلود کردم و گذاشتم !!
گقتم که تو صفحات خیلی قبل تر :|
باشه داداش ممنونم ;)
الان میرم 260 صفحه رو ورق میزنم که شمام زحمت آپلود مجدد رو نکشی. مرسی
fanoostalaei
28-08-2014, 21:24
باشه داداش ممنونم ;)
الان میرم 260 صفحه رو ورق میزنم که شمام زحمت آپلود مجدد رو نکشی. مرسی
چیه ؟ داداش ناراحت شدی ؟ حرف خودت رو به خودت زدم ؟ :دی
خوب لحن شوما جوری بود که من از خودم من در آوردی همچین حرفی زدم ولی نیازی به دروغ نیست و مجبور شدم با اون لحن حرف بزنم !!
این هم همون پست من !!
پست 1100 تو صفحه 110 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(البته الان دانلود 3g من تا 20 مگ هست و نسل 4 رو تست نکردم ولی اون موقع آنتن کم بود وگرنه میشد تا 40 مگ یا خیلی بیشتر سرعت گرفت !!اگر دلیل هم بخوای میتونم بگم چرا میشه تا بالای 40 مگ هم سرعت گرفت)
سلام ممنون و خسته نبالشید به شما دوست عزیز :n12:
چرا تا 20 شهریور ؟
امیدمون فقط شما بودی که بهمون خبرهارو میدادین نکنه دیگه با ایرانسل همکاری نمیکنید ؟
milad_zbzz
28-08-2014, 21:42
چیه ؟ داداش ناراحت شدی ؟ حرف خودت رو به خودت زدم ؟ :دی
خوب لحن شوما جوری بود که من از خودم من در آوردی همچین حرفی زدم ولی نیازی به دروغ نیست و مجبور شدم با اون لحن حرف بزنم !!
این هم همون پست من !!
پست 1100 تو صفحه 110 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(البته الان دانلود 3g من تا 20 مگ هست و نسل 4 رو تست نکردم ولی اون موقع آنتن کم بود وگرنه میشد تا 40 مگ یا خیلی بیشتر سرعت گرفت !!اگر دلیل هم بخوای میتونم بگم چرا میشه تا بالای 40 مگ هم سرعت گرفت)
نه داداش ناراحت واسه چي؟ شما گفتي سرعت من با وجود اينكه انتنم ضعيف بود ٣٣ مگ بود ، من گفتم عكس بذار ، اين عكسيم كه شما گذاشتي نهايت سرعت ٢٥ مگ بوده ، يكي از بچه ها امروز سرعت ٢٠ مگ رو هم عكس گذاشت كه ديگه جلو خود وزارت بوده، ٢٠ مگ و ٢٥ عاديه ولي من تا حالا بالاترو ٣٣ مگ نديدم هنوزم ، بازم مرسي
mcuteangel
28-08-2014, 21:55
سلام، ببخشید وقت شما رو می گیریم، ولی میشه وضعیت خراسان رضوی رو هم بپرسید و گزارش بدین
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-08-2014, 21:56
سلام . ظاهراً ایرانسل میخواد همه ی مردم مزه ی سرعتِ بالا رو بچشند و لذت ببرند تا بعداً وقتی که سرعتها پولی شد مردم بیشتری حاضر بشند پول بیشتر بدند و سرعتهای بالا بخرند . . چون طبق گفته ی جناب وزیر باید سرعتها و قیمتها مثل رایتل باشه ( حرف 2 روز پیش وزیر در اخبار )
جریان چیه من در اکثر مناطق اهواز شبکه ایرانسل 3G رو پیدا میکنم اما بهش وصل نمیشم فقط میزنه ثبت شد اما روی همون2G میمونه؟؟؟؟؟:n13:
fanoostalaei
28-08-2014, 22:13
نه داداش ناراحت واسه چي؟ شما گفتي سرعت من با وجود اينكه انتنم ضعيف بود ٣٣ مگ بود ، من گفتم عكس بذار ، اين عكسيم كه شما گذاشتي نهايت سرعت ٢٥ مگ بوده ، يكي از بچه ها امروز سرعت ٢٠ مگ رو هم عكس گذاشت كه ديگه جلو خود وزارت بوده، ٢٠ مگ و ٢٥ عاديه ولي من تا حالا بالاترو ٣٣ مگ نديدم هنوزم ، بازم مرسي
دلیل اینکه میگم میشه تا 40 مگ و بیشتر هم سرعت گرفت اینه که علاوه BTS محله ما نسل 3 رو روش فعال نکردن ولی 4G روش اون فعاله و به طبع کم بودن گوشی نسل 4 میشه خیلی راحت پهنای باند زیادی گرفت !! دلیل تست نکردن مجدد هم اینه که گوشی من نسل 4 نداره وگرنه خیلی زیاد تست سرعت میزاستم !!
در ضمن در مورد اون سرعت 20 مگ هم که گفتن من خودم تو خونه 20 مگ رو میگیرم و نیازی به ساختمون وزارت ارتباطات نیس :n02:
Tehranshahr
28-08-2014, 22:14
اینم از سرعت فضایی مثلا 3G محله ما!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Arsenal2012
28-08-2014, 22:21
دوست من اون اسکرین شات هایی که گرفتی دقیقا واسه 10 روز پیش هست یعنی قبل از رسمی شدن قانونی من منظورم اسکرین شات تو این 2 الی 3 روزه بگیری ببینم هنوز همون سرعت رو داری یا نه ببینیم علامت 4 جی بالای گوشیت اومده یا نه چون تا حالا کسی رو ندیده بودم که با 4 جی تست بگیره بعد از رسمی شدن یعنی 1 شهریور..
من خودم همین الان طرح 1 گیگ شبانه رو فعال کردم امشب ساعت 2 تست میکنم هم با اسپید تست هم هات اسپاتش میکنم رو پی سی با آی دی ام تست میگیرم میزارم همینجا
امشب شب جمعه هم هست صد در صد تو اوج ترافیکم
mr_mansouri
28-08-2014, 22:22
[Q UOTE=Tehranshahr;8363798]اینم از سرعت فضایی مثلا 3G محله ما!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk[/QUOTE]
ممكنه مشكل از تنظيمات گوشيتون باشه توي گوشي هاي أندرو يدي همچين مشكلي هست. توي تنظيمات access point پراكسي مربوط به GPRS رو حذف كنيد شايد سرعت بالاتر رفت.
شما هميشه أين سرعت رو ميگيريد؟ و أين تست رو كجا گرفتيد؟
Tehranshahr
28-08-2014, 22:26
[Q UOTE=Tehranshahr;8363798]اینم از سرعت فضایی مثلا 3G محله ما!
ممكنه مشكل از تنظيمات گوشيتون باشه توي گوشي هاي أندرو يدي همچين مشكلي هست. توي تنظيمات access point پراكسي مربوط به GPRS رو حذف كنيد شايد سرعت بالاتر رفت.
شما هميشه أين سرعت رو ميگيريد؟ و أين تست رو كجا گرفتيد؟[/QUOTE]
نه مشکل از ایرانسله، یکبار 5صبح تست کردم سرعت 8مگ بود اما به مرور در طول روز میاد زیر نیم مگ.
شمال غرب تهران
همینطوری و شکمی حرف زدن که کار نداره. فقط محض اطلاع الان همراه اول تو اکثر نقاط اصفهان 3G شناسایی میشه. اگر مشکلی هم هست از خود ایرانسله، حتی همین ایرانسل کاملترین پوشش وایمکس را تو استان اصفهان داره. وقتی چیزی نمیدونید چیزی نگید سنگینترید.
بنده تو تمام اون حرفهام هيچ توهينى نكردم،ولى متاسفانه شما تو چند خط بنده را به فيض توهين نائل فرموديد(حداقل دو بار).
در ضمن همچين ميفرمايين همراه اول يا وايمكس ايرانسل انگارى فرمودين AT&T ايالات متحده!
لزوماً حتماً نبايد چيز دان باشيم مثل شما.
به تجربه زياد ضرب المثل شنيديم از اون شهر.
Arsenal2012
28-08-2014, 22:29
دوستان لطفا شما که زحمت اسکرین شات رو میگیرید لطف کنید طرحی که دارید استفاده میکنید و نام شهر و منطقه تو نو بنویسید و اینو هم بنویسید که پ روکسی های قسمت access point رو پاک کردین یا نه؟؟؟
همه دوستان لطفا این نکات زیر رو بنویسند ممنون
kasra2012
28-08-2014, 22:44
كجا هستيد شما؟
همدان هستم
دوستان اگه میشه یه seedtest هم بگیرین ببینیم اوضاع 3G در چه حاله. ممنون از همه
MOH@ND3S
28-08-2014, 23:08
این دوستمون راست میگه .. منم خونم دقیقا نزدیک همین جایی که ایشون هستن ( منطقه 22 تهران - شهرک گلستان ) ...
مال منم همینطوریه .. صبح خوشگل تا 10 مگم هم گرفتم من ولی طی روز کلا بعضی اوقات تست هم نمیگیره دیگه !!! نمونشو که شبیه به مال این دوستمونه تو پست های قبلی گذاشتم.
fanoostalaei
28-08-2014, 23:09
دوست من اون اسکرین شات هایی که گرفتی دقیقا واسه 10 روز پیش هست یعنی قبل از رسمی شدن قانونی من منظورم اسکرین شات تو این 2 الی 3 روزه بگیری ببینم هنوز همون سرعت رو داری یا نه ببینیم علامت 4 جی بالای گوشیت اومده یا نه چون تا حالا کسی رو ندیده بودم که با 4 جی تست بگیره بعد از رسمی شدن یعنی 1 شهریور..
من خودم همین الان طرح 1 گیگ شبانه رو فعال کردم امشب ساعت 2 تست میکنم هم با اسپید تست هم هات اسپاتش میکنم رو پی سی با آی دی ام تست میگیرم میزارم همینجا
امشب شب جمعه هم هست صد در صد تو اوج ترافیکم
دوست عزیز من نه وقت تست گرفتن دارم ونه گوشی برای تست 4G ولی وقتی میگم سرعتم همونه و با نسل 3 بازم 20 مگ میگیرم از خودم در نمیارم ! و از بعد شهریور هم کلی تستن کردم با نسل 3 و بازهم پهنای باندم زیاد بوده
شما احتمالا اطرافت 1 آنتن ایرانسل هست ولی من به شعاع 1 کیلومتری 6 تا دکل من رو پوشش میده
اینم تست نسل 3 : با آنتن 68 درصدی :
اینم پینگش که پری روز گذاشته بودم :
mohamad_iran2
28-08-2014, 23:13
تاپیک مربوط به رایتل و اینترنتش کجاس؟! چرا پیداش نمیکنم
zxzxcvcv
28-08-2014, 23:19
تاپیک مربوط به رایتل و اینترنتش کجاس؟! چرا پیداش نمیکنم
خوشم میا دکسی هم جواب سوال نمیده. همه دنبال این هستن کی سرعتش بیشتره
MOH@ND3S
28-08-2014, 23:21
جریان چیه من در اکثر مناطق اهواز شبکه ایرانسل 3G رو پیدا میکنم اما بهش وصل نمیشم فقط میزنه ثبت شد اما روی همون2G میمونه؟؟؟؟؟:n13:
شما رو گوشیتون حالت شبکه رو بزار رو WCDMA Only بعد بزن رو ایرانسل میوفته کلا رو 3G دیگه هم ولش نمیکنه.
بنده تو تمام اون حرفهام هيچ توهينى نكردم،ولى متاسفانه شما تو چند خط بنده را به فيض توهين نائل فرموديد(حداقل دو بار).
در ضمن همچين ميفرمايين همراه اول يا وايمكس ايرانسل انگارى فرمودين AT&T ايالات متحده!
لزوماً حتماً نبايد چيز دان باشيم مثل شما.
به تجربه زياد ضرب المثل شنيديم از اون شهر.
اولا من کلی گفتم صرفا روی صحبتم با شما نبود، وقتی کسی چیزی را نمیدونه دلیل نداره درباره اش اظهار نظر کنه، ثانیا خوش به حال شما که تو شهرتون At&t, Verizon , T-Mobile دارید ما به همون همراه اول و ایرانسل راضی ایم.
شما رو گوشیتون حالت شبکه رو بزار رو WCDMA Only بعد بزن رو ایرانسل میوفته کلا رو 3G دیگه هم ولش نمیکنه.
گوشیم اندرویده این گزینه رو نداره. فقط شبکه 2G,و شبکه2و3G رو داره که من انتخاب کردم. یک بارم چند روز پیش بهش وصل شدم اما الان 2 روزه فقط بعد از پیدا کردنirancell 3G میزنه ثبت شد همین!!
Arsenal2012
29-08-2014, 01:16
اینم تست همین الان کرج شاهین ویلا طرح ۱ گیگ شبانه
امروز تونستم با 3g تو رشت وصل بشم
بدبختی اینه که تو خونه ما آنتن نداره و فقط بیرون میتونم استفاده کنم
اما وجدانن عجب سرعتی بود
خیلی راحت کلی تو آپارات گشتم . بدون حتی یک هزارم ثانیه لگ و دیلی
binaafarin
29-08-2014, 01:26
ارسنی میگن از شر پارس انلاین راحت شدیا
خوش بحالت
binaafarin
29-08-2014, 01:28
%D.7-:8�سنی میگن از شر پارس انلاین راحت شدیا
خوش بحالت
Arsenal2012
29-08-2014, 01:47
%D.7-:8�سنی میگن از شر پارس انلاین راحت شدیا
خوش بحالت
نه داداش فعلا راحت نشدم این تست نیم ساعت پیش پارس 128 ماهیانه 5 گیگ "تا یک هفته دیگه سرویس دارم " یه هفته دیگه نقل مکان کردیم یا صبا 12 مگ میگیرم یا پارس" درسته پارس تازگی ها خراب شده ولی صبا هم معلوم نیست چی به چیه یکی راضی یکی نا راضی...حداقل پارس 2 مگ بگیرم دیگه زیر 250 نیست
ایرنسل هم نمیصرفه نه این 1 گیگ میصرفه نه اون 24 گیگ
من ماهی 50 گیگ شبانه دانلود دارم تازه حداقل:n10:
تست نیم ساعت پیش پارس:
خط ویژه از گانجا موزیک که سرورش تو اروپا هست
NaughtyCat
29-08-2014, 01:48
من منتظرم ببینم که بالاخره چه بلایی سر سرعت میاد. هنوز هم تو فاز آزمایشی هستیم که همچین سرعت هایی داریم. (از همون "Faster than %99 of IR" ها دیگه خودتون بگیرید قضیه رو)
ولی سخته بعد از تجربه کردن همچین سرعتایی برگردیم رو 512. :n03:
الان خبر رسید بهم اول مهر جشنواره جدید میده ایرانسل و قیمت بسته هاش بر اساس سرعت تغییر میکنه
احتمال زیاد بسته های موجود برای سرعت کمتره و بسته های جدید برای سرعت های بالاتر لحاظ میشه
من موندم آخه تو کدوم خراب شده ای میان تعرفه دیتای موبایل رو براساس سرعت تعیین میکنن؟! اصلا مگه میشه تضمین کرد سرعت اینترنت روی موبایل رو؟!
تناقض های خاک بر سری...
Arsenal2012
29-08-2014, 03:23
یعنی عمرا تو این ساعت کسی بیدار باشه
منطقه ما هم کلا فکر کنم همه خوابن
تست همین الان عالیه لامصب از بس سرعت خوب ندیدیم جوگیر شدیم خوابمون نمیبره
تست ساعت ۴:19 بامداد اینجا کرج منطقه شاهین ویلا طرح ۱ گیگ شبانه
mojtaba182003
29-08-2014, 04:18
کسی از یزد خبر داره
سعید یاد
29-08-2014, 04:57
یزد رو فکر کنم بزارن اخر....دیگه خودتون بگیرید مثل قضیه ی طلاب که اول بودن
mohammad_87
29-08-2014, 05:03
دوستانی که گوشی اندروید دارند و به 3g هم دسترسی دارند لطفا این برنامه ها رو تست کنند ببینند اطلاعات دکل های اطراف رو به لحاظ نوع شبکه (edge,3g,4g) بدرستی تشخیص میده؟
cell connectivity tracker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CellMapper ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه اول بهتره
یه توضیح کوچیک بدم که معمولا گوشی به سه چهارتا دکل متصل هست و بطور اتوماتیک یکی رو انتخاب میکنه.این برنامه ها تمام اطلاعات دکل هایی که به گوشی متصل هستند رو نشون میده.اگه نوع شبکه رو هم درست نشون بده،اونوقت براحتی میتونیم بفهمیم در طرافمون کجا میشه به 3g رسید. :n19:
فقط به اطلاعات دکل های اطراف دقت کنید و نتیجه رو اینجا بگید.
shayan0o21
29-08-2014, 05:48
محل ما جنوب تهران ، 3g هم فعال هست و سرعتی بیشتر از 12 مگ رو میده ایشالله یه تست از idm و Speedtest میذارم ( محله 13 آبان تهـــران ):n26:
Eliminal
29-08-2014, 07:46
دوستان خسته نباشید میگم به همتون ... وزیر ارتباطات هم به احتمال زیاد استیضاح خواهد شد....
soheilsh
29-08-2014, 08:54
اینم سرعت من تو بلوار مولانا جهانشهر کرج
سرعت 10 مگابیت
چرا ما هر چی به ایرانسل 3G وصل میشیم فقط میزنه ثبت شد اما بازم 2G
وین رونی
29-08-2014, 10:47
چطور می تونیم بفهمیم جایی که هستیم کی راه اندازی میشه؟
راستی من وقتی شور و شوق کاربران رو می بینم بیشتر دلشوره می گیرم که به خاطر برخی تنگ نظری ها و حرف و حدیث های این روزها این قضیه 3g و 4g کنسل بشه...
یک مشت احمق !
واقعا این عزیزان رو تو این قرن بیست و یکم باید گذاشت تو موزه به عنوان فسیل های زنده .:n21: متاسفم واقعا ! انتظاری از دولت نیست چون واقعا نمیذارن . حالا تا 94 !:n24:
چطور می تونیم بفهمیم جایی که هستیم کی راه اندازی میشه؟
راستی من وقتی شور و شوق کاربران رو می بینم بیشتر دلشوره می گیرم که به خاطر برخی تنگ نظری ها و حرف و حدیث های این روزها این قضیه 3g و 4g کنسل بشه...
در بیشتر مناطق کشور بی تی اس ها تجهیز به نسل سوم و چهارم اینترنت شدن
اپراتور ها بزرگ پارتی ها بزرگی دارند که مثلا یه ... بخواهد چوب لای چرخ بزارن چوب تو آستینش میزارند
قبلا با پارتی بازی رایتل تونست جلو ارتقا شبکه تا دوسال بگیره خدا لعنتشون کنه اما هیچ کاری نکردن !!!!!!! نه سرعت رو ارتقا داد نه مناطق تحت پوشش رو و قیمت ها رو هم کاهش ندادن
همراه اول و ایرانسل مجوز نسل سوم و چهارم دادن ,
سودی که نسل سوم برای اپراتور ها بزرگ به ارمغان میاره تجارت هایی بزرگی مثل سیگار و هواپیما سازی بوئینگ نداره خخخخخخ
بچه هایی که اینقدر میگن اصفهان
حتی یک دکل در سطح شهر تجهیزات روش نصب نشده ایشالا تا انقلاب مهدی همه دکل ها نسل 3 میشه
حاجی دیگه خونت حلاله :n08:
با وجود اینکه اصفهانی نیستی تقریبا داری درست میگی ولی مساله مالی نیست مساله مدیریتیه توی اصفهان مدیران بلانسبت احمق و نژاد پرست داریم که چشم دیدن مدیر یه سازمان دیگه رو ندارند چه برسه از یه استان دیگه
پارتی بازی اینجا به حد نژاد پرستی رسیده از پارتی رد شده
تقصیره یه عده ای از مدیران سنتیه
تعرفه اینترنت موبایل کاهش مییابد
حاجی خوب با چشم دکل های سطح شهرو نگاه کنی یه دکل تجهیزات روش نصب نشده
وایمکس ایرانسل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیا اینجا بهت بگم کیفیت یعنی چی سمت سیمین تا دستگرد مناطق زیادی adsl ندارند وایمکس کاربرش زیاده من 2 مگ گرفته بودم که خوشبختانه مودمو فروختم سرعت روز ها زیر 30 شب ها زیر 10
وایکمس ایرانول اون هم 2 مگ
پس اینو مطمءن باش به دلیل نگاه سنتیه اکثر مسءولین و مدیران اصفهان از اخرین شهرای ایران در ضمینه هر تکنولوژیه
mohammad1983
29-08-2014, 13:04
اینم تست من عظیمیه کرج 8 صبح البته بگیر نگیر داره و بیشتر مواقع E هست و خیلی به ندرت H میشه
فکر میکنم این سرعت ها الان زمان تست اینجوریه و وقتی کامل راه اندازی شد به هر کس یه چیکه اینترنت دوباره میرسه.:n27:
mr_mansouri
29-08-2014, 13:09
حاجی خوب با چشم دکل های سطح شهرو نگاه کنی یه دکل تجهیزات روش نصب نشده
وایمکس ایرانسل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیا اینجا بهت بگم کیفیت یعنی چی سمت سیمین تا دستگرد مناطق زیادی adsl ندارند وایمکس کاربرش زیاده من 2 مگ گرفته بودم که خوشبختانه مودمو فروختم سرعت روز ها زیر 30 شب ها زیر 10
وایکمس ایرانول اون هم 2 مگ
پس اینو مطمءن باش به دلیل نگاه سنتیه اکثر مسءولین و مدیران اصفهان از اخرین شهرای ایران در ضمینه هر تکنولوژیه
گويا ميدون نقش جهان اصفهان 3G شده، من اصفهان نيستم ولي كسايي كه اون طرفا هستن يه تست بكنن
HardwareMaster
29-08-2014, 14:21
دوستان خسته نباشید میگم به همتون ... وزیر ارتباطات هم به احتمال زیاد استیضاح خواهد شد....
شما فکر کردی همه ی نماینده ها مثل این یکی متحجر هستن؟!
استیضاح نیاز به رای بالایی داره و در حالیکه همه ی نماینده ها بفکر انتخابات سال آینده شون هستن هیچوقت کاری نمیکنن که مردم حوزه ی انتخابیه شون با لنگ کفش ازشون پذیرایی کنن
به تاریخ می پیونده، باور کن
Eliminal
29-08-2014, 14:23
شما فکر کردی همه ی نماینده ها مثل این یکی متحجر هستن؟
استیضاح نیاز به رای بالایی داره و در حالیکه همه ی مماینده ها بفکر انتخابات سال آینده شون هستن هیچوقت کاری نمیکنن که مردم حوزه ی انتخابیه شون با لنگ کفش ازشون پذیرایی کنن
خدا کنه همینی باشه که شما میگی!
شما فکر کردی همه ی نماینده ها مثل این یکی متحجر هستن؟!
استیضاح نیاز به رای بالایی داره و در حالیکه همه ی نماینده ها بفکر انتخابات سال آینده شون هستن هیچوقت کاری نمیکنن که مردم حوزه ی انتخابیه شون با لنگ کفش ازشون پذیرایی کنن
در مورد وزیر علوم که اینطوری نبود
Arsenal2012
29-08-2014, 14:53
دوستان کدوم از این دو تا اسکرین شات ها سیگنال بهتری داره و چقدر با دکل فاصله داره??
این
یا این:
ببخشد از رو کدوم قسمت فاصله و سیگنال رو میشه تشخیص داد
zxzxcvcv
29-08-2014, 14:55
دوستان کدوم از این دو تا اسکرین شات ها سیگنال بهتری داره و چقدر با دکل فاصله داره??
این
یا این:
دومی بهتره.
در مورد فاصله هم نظری ندارم
MOH@ND3S
29-08-2014, 14:58
این
یا این:
دومی بهتره چون Signal Strength -79 هست..چون منفی هست هر چی کمتر باشه بهتره...معمولا این سیگنال هم تو کمتر از 700 متر گرفته میشه .. ولی دقیق نمیشه با هیچی فهمید...برنامه ها هم حدودی نشون میدن
saeeddeeas
29-08-2014, 15:00
این
یا این:
دومی بهتره
دکلش بهت نزدیکتره شاید 200 متر بهت فاصله داره یا کمتر
در مورد وزیر علوم که اینطوری نبود
اون فرق میکرد
چون فرجی دانا دست رو موضوعی گذاشته بود که پای خیلی ها توش گیر بود!!!
دومی خیلی بهتره
علاوه بر نزدیکی به دکل، نبود مانع هم تاثیرگذاره! ممکنه دکل نزدیکتون باشه ولی بخاطر وجود مانعی سیگنال ضعیف بشه
اگه سیگنال دوم رو فرض بر این بذاریم که مانع بخصوصی بین شما و دکل نبوده، حدودا فاصله تون از دکل 500 متر هست
در مورد سیگنال اولی حدود 1 کیلومتر فاصله داشتید
Arsenal2012
29-08-2014, 16:20
اون فرق میکرد
چون فرجی دانا دست رو موضوعی گذاشته بود که پای خیلی ها توش گیر بود!!!
دومی خیلی بهتره
علاوه بر نزدیکی به دکل، نبود مانع هم تاثیرگذاره! ممکنه دکل نزدیکتون باشه ولی بخاطر وجود مانعی سیگنال ضعیف بشه
اگه سیگنال دوم رو برفرض بر این بذاریم که مانع بخصوصی بین شما و دکل نبوده، حدودا فاصله تون از دکل 500 متر هست
در مورد سیگنال اولی حدود 1 کیلومتر فاصله داشتید
ممنون از همه دوستان که جواب سوال منو دادن :n16:... اولی رو تو خونه خودمون که ویلایی هست گرفتم... دومی رو تقریبا 400 متر اونورتر تو طبقه 3 آپارتمان گرفتم
این چه برنامه ای؟؟
دوست عزیز با کی کار داری منظورتون من هستم؟؟ چرا از جواب بصورت نقل قول استفاده نمیکنید ؟؟که این سوال رو پرسیدی : این چه برنامه ای؟؟ اگه منظورت من هستم نه نرم افزار نیست تو قسمت About.Status این مشخصات سیگنال سیمکارت رو مینویسه ( اندروید 4.3 )
Poiuy021
29-08-2014, 19:48
الان سرعت edge تو منطقه ما از 3g بیشتره واقعا جالبه
saeeddeeas
29-08-2014, 20:39
تا قبل رسمی شدن ایرانسل خوب داشت پوشش رو گسترش میداد
حالا که رسمی شده ظاهرا هیچ خبری از شهر های جدید نیس:n28:
amir1024
29-08-2014, 21:01
کسی از همدان تست کرده سرعتش معلوم بشه؟
Poiuy021
29-08-2014, 21:07
چرا انقدر سرعت تری جی پایینه نکنه محدودش کردند
کسی از مشهد هست 3g داشته باشه؟
من هر جای شهر رفتم خبری نبود.نکنه چرته؟!
فرستاده شده از HUAWEI Y300-0100ِ من با Tapatalk
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-08-2014, 21:48
هشـــــــدار .اینترنت با سرعت زیاد یعنی اینکه هــک کردنِ موبایلِ شما رو میشه خیلی سریع انجام داد و در مدت زمانِ بسیار کوتاهی مقدار زیادی از فایلهای داخل موبایل رو سرقت کرد . وقتی به اینترنت احتیاج ندارین اینترنت رو حتماً قطع کنین . برای وصل شدن به اینترنت یک آلارمِ بلند انتخاب کنین تا به محض اینکه بدونِ اجازه ی شما موبایل به نت وصل شد , زود متوجه بشین و نت رو قطع کنین .
Milad4171
29-08-2014, 21:49
دوستان لطفاً وارد مسائل حاشیه ای نشید. تاپیک بحث و بررسی 3G هست نه بحث و بررسی نمایندگان مجلس و غیره
جالبه اینهمه پست غیر مرتبط فقط پست من حذف میشه.
انگارى مخبر اينجا هم از اين اصولگراهاست.
خوب ميفرمايى چى بگيم حتماً ربط داره كه بحث به اون سمت ميره ديگه.
آقا من از امروز صبح با سیگنال 21asu - 75dBm سرعت دانلودم به 10 کیلوبایت هم نمیرسه!
در حالی که تا دیروز راحت 1.1مگابایت بود
حالا نخواستیم همون قبلی باشه ولی نه دیگه بیاد بشه 10کیلوبایت
از دوستان کسی افت سرعت نداشته در 2 روز اخیر؟
یعنی یکی نیست به این نماینده بفهمونه آخه وقتی پدری تو یه شهر دور مجبوره بره کار کنه که از بی عرضه گی شما ها هستش که تو شهر خودش کار نیست،و از اینترنت پرسرعت استفاده کنه که تصویر خانواده شو ببینه دو طرفه خوشحال میشن، بچه اش کمتر بی تابی میکنه، همسرش،مادرش خیالشون راحت میشه که شوهرش، پسرش سالمو سرحال هستش، این تو روحیه مردم چه تاثیر منفی میزاره؟ آخه ذهن این دسته ادمها چقدر میتونه کثیف باشه؟ واقعا متاسفم برای این دسته ادمها که هر چیزی که باعث خوشحالی مردم هر چقدر کم هم بشه ایراد میگیرن، ختم کلام، یه مشت ... شدن نماینده مجلس.آقا من شمارو کاملا درک می کنم
متاسفانه هیچوقت در ایران استقبال خوبی از تکنولوژی از جانب کسانی که مسئولیت دارن نشده
هیچوقت مزایای بزرگ و مفید تکنولوژی در نظر گرفته نمیشه
هروقت اسمی از یه تکنولوژی میاد اولین چیزی که بهش فکر می کنن اینه که با اون تکنولوژی میشه فیلم مستهجن دید یا نه
(این دقیقا همون چیزیه که جناب مکارم شیرازی در تذکری که به وزیر IT دادن بعنوان اولین نگرانی شون گفته بودن)
این بحث ها نه سیاسی هستن ، نه جناحی و اپوزوسیونی و ...
به جنس اینطور حرفا میگن: حرف ِ دل!
که متاسفانه اصلا خریدار نداره این حرفا و همش باید دری وری بگی تا بهت گوش کنن
Le0nard0
29-08-2014, 23:36
بعد از مدتی همه میان میگن ایرانسل جون مادرت 3g رو جمع کن نخواستیم ! اینقدر که سرعت و کیفیت افتضاح میشه . اسم 3g رو توی این مملکت لکه دار کردن .
abolfazl201358
29-08-2014, 23:41
اقا ولشون کنید چرا خودتونو اذیت میکنید ایرانسل همراه اخر رایتل کلا
اینترنتم شده مثله آب حموم باید یا دم صبح بری یا آخر شب که فشار زیاده
دیگه فرقی نداره کدوم اینا باشه همه سر کاریم خودمونو گول میزنیم
گیریم نسل 5 هم اوردند که چی بشه وقتی برای سرعت بالای 128 باد سجلد کل اقوامو ارائه بدیم بدرد چی میخوره
ی مثلی هست میگه یارو ننشو میبره بازار بفروشه ی قیمتی میزاره هیچکی نمیخره شده حکایت این اپراتور ها
در کل ولش کنید خودتونو عذاب ندید
MOH@ND3S
30-08-2014, 01:09
خلاصه که ایرانسل ترکیده از همون اول..اون از وایمکسش که 2-3 ماه اول خوب بود بعد ضریب اشتراکش شد 1 به 1000 ... اینم الان از 3G..سمت ما با وجود 4-5 تا دکل مجهز به نسل جدید .. اکثر ساعات روز سرعت در حد 2 بایته ! صفحه هم باز نمیشه...اما صبح ساعت 5 تا 10 مگ هم میره ! نشون میده کلا تو منطقه 22 تهران 10 مگ بیشتر پهنای باند نذاشتن!! کنار دکل هم یبار با 2 تا گوشی هم زمان کشیدم هر کدوم 5 مگ زدن در حالی که تکی 10 مگ میره :n09::n08:
محل ما که علامت H و +H روی گوشی میاد ولی دریغ از 1 کیلو بایت انتقال دیتا!!!قطع قطع
اهواز اکثر مناطق 3G توی سرچ پیدا میشه اما فقط یک منطقه کانکت شدم اونم واسه چند ثانیه
fanoostalaei
30-08-2014, 09:09
من که فعلا بازم سرعتم 16-17 مگابیته
ایشالا برا شمام درست میشه !!
البته تهران وضعیش خیلی بده !! به علت پوشش ناقص و کاربر زیاد سرعت ها خوب معلومه که افت میکنه !!
چرا ايرانسل كار گسترش شبكه رو متوقف كرده الان 15 روزي ميشه كه شهر جديدي رو پوشش نداده
MOH@ND3S
30-08-2014, 09:19
وزیر ارتباطات: تعرفه اینترنت 3G کاهش مییابد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Armin.Computer
30-08-2014, 09:28
سلام
ما که هنوز 3G ایرانسل رو ندیدیم
EDGE هم که اصلا به درد نمی خوره
دوستانی در شهرهای مختلف زندگی می کنن
کاری به سرعت نداریم
وضعیت آنتن دهی و پوشش 3G در شهرتون خوب شده؟
fanoostalaei
30-08-2014, 09:31
چرا ايرانسل كار گسترش شبكه رو متوقف كرده الان 15 روزي ميشه كه شهر جديدي رو پوشش نداده
سلام
ما که هنوز 3G ایرانسل رو ندیدیم
EDGE هم که اصلا به درد نمی خوره
دوستانی در شهرهای مختلف زندگی می کنن
کاری به سرعت نداریم
وضعیت آنتن دهی و پوشش 3G در شهرتون خوب شده؟
کمبود تجهیزات دارن و این باعث شده که وضعیت مثل همین 1-2 هفته قبل باشه و پیشرفتی تو پوشش دهی نباشه
saeeddeeas
30-08-2014, 09:33
من که گفتم مجوزو بگیره خرش از پل بگذره هم پوشش رو کند میکنه هم سرعتش ته میکشه، با این حساب اصلا نیازی به محدودیت سرعت نیس خود به خود سرعتا ته میکشه
Armin.Computer
30-08-2014, 09:36
من که گفتم مجوزو بگیره خرش از پل بگذره هم پوشش رو کند میکنه هم سرعتش ته میکشه، با این حساب اصلا نیازی به محدودیت سرعت نیس خود به خود سرعتا ته میکشه
من زیاد با شما موافق نیستم
آخه چرا باید اینکارو بکنه؟
مجوز مگه سودی به شرکت می رسونه؟؟؟؟!!!!!
saeeddeeas
30-08-2014, 09:43
من زیاد با شما موافق نیستم
آخه چرا باید اینکارو بکنه؟
مجوز مگه سودی به شرکت می رسونه؟؟؟؟!!!!!
منم واقعا نمیدونم ولی فکر میکردم روند پوشش سریع تر باشه که برعکس شده
در خيلي جاها من ديدم كه تجهيزات نسل 3 رو نصب كردن ولي سرويس نميدن
ظاهرا مقامات بالا شدیدا با راه اندازی 3G مخالفت کردن اینه که عملا راه اندازی در همین ابتدای کار در هاله ی از ابهام است.
Miladran
30-08-2014, 10:03
بدون شرح: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با شما زياد موافق نيستم، چون با اين پوشش تعداد استفاده كنندگان از نسل سوم فقط تو تبريز از مرز 300000 نفر گذشته، فكر كن اين پوشش و كاملتر كنه مستقيم به خودش سود داره و كاربراش زياد ميشه.
سلام
یکی از دوستان اطلاعات خوبی در مورد ارسال تجهیزات نسل 3 به شهرستان ها داشت. می خواستم بپرسم این تجهیزات به سمنان و شهرهای اطرافش هم ارسال شده ؟
adelpakbaz
30-08-2014, 10:46
نماینده جبهه پایداری در مجلس: جریانهای مافیایی پشت صحنه افزایش پهنای باند هستند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظر من کار نسل سوم به بعد در ایران تمامه
اگر هم بدند سرویسی میدن که به زور یه سایت باز کنه
حداقل سالها وقت میخواد تا درست این سرویس را اگه بذارن ارائه بشه
چند ماه پيش ايرانسل ادعا ميكرد كه تجهيزاتش مبتني بر نسل سه و فقط با تعقيرات نرم افزاري ساده ميتونند در مدت چند روز كل كشور رو زير پوشش ببرند ولي الان بيش از يك ماهه كه تنها 18 شهر رو اونهم بصورت نيم بند زير پوشش برده :n13:
saeeddeeas
30-08-2014, 11:06
نماینده جبهه پایداری در مجلس: جریانهای مافیایی پشت صحنه افزایش پهنای باند هستند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هزاران میلیارد بالا کشیدن خودشون مافیا نبود؟؟!!!
حالا یه خدماتی میخوان به مردم بدن شدن مافیا؟
:n21:
من موندم تو حوزه ها چی به اینا یاد می دن معمولا ادما با افزایش سواد دید باز تر و تفکر منطقی تری پیدا می کنن ولی اینا هرچی بیشتر درس می خونن تو این حوزه ها ذهنی بسته تر و عقب افتاده پیدا می کنن
اخه یکی به اینا نیست بگه به جای اینکه محدود کنین یه خورده اون مغزتون رو به زحمت بندازین محتوا تولید کنین که ملت گمراه نشن یه وقتی
ایرانسل هم که گندشو دراورده خیلی وقته روند پوشش دهیش کند شده منو بگو امیدوار بودم تا اخر شهریور هم شده پوشش دهی به شهر های دیگه هم برسه ولی با این اوصاف عمرا تا اخر سال امیدی باشه
به نظر من کار نسل سوم به بعد در ایران تمامه
اگر هم بدند سرویسی میدن که به زور یه سایت باز کنه
حداقل سالها وقت میخواد تا درست این سرویس را اگه بذارن ارائه بشه
صد در صد موافقم
تو قزوین تست سرعت گرفتم تا 855 کیلوبایت در ثانیه رفت و بالای 700 نوسان داشت
این شهرهای کوچیک که تعداد کاربراش کمه عالیه
پینگ هم روی 60 بود
تهران-جیحون: 366- پینگ 47
قزوین حتی نت مخابراتش هم عالیه. کاربر کم سرعت بالا
یه بار تعویض سیستم هاشون باعث شد با سرعت 512 تا 250 کیلوبایت درثانیه فایل بگیرم
امین1356
30-08-2014, 12:01
چند ماه پيش ايرانسل ادعا ميكرد كه تجهيزاتش مبتني بر نسل سه و فقط با تعقيرات نرم افزاري ساده ميتونند در مدت چند روز كل كشور رو زير پوشش ببرند ولي الان بيش از يك ماهه كه تنها 18 شهر رو اونهم بصورت نيم بند زير پوشش برده :n13:
ظاهرا" بولوفی بیش نبوده!
Armin.Computer
30-08-2014, 12:07
خبر خاصی هم از سایت ایرانسل منتشر نمیشه!!!!!!
"در حالی که قریب به اتفاق کاربران اینترنت که بالغ بر دهها میلیون نفر میشوند از کندی اینترنت رنج میبرند و خواستار افزایش سرعت و پهنای باند هستند، نمایندهای از جایش بلند میشود و میگوید که اگر سرعت اینترنت بیشتر شود و پهنای باند افزایش یابد، وزیر ارتباطات را استیضاح میکنیم! تردید نباید داشت که چنین نمایندگانی، حتی اگر با رأی مردم هم به مجلس رفته باشند، امانتدار رأی مردم نیستند و الا مگر
میشود وکیل، بر خلاف خواستههای موکل عمل کند؟!"
MOHAMMAD2010
30-08-2014, 12:40
کرمان که هنوز خبری از 3g نیست !
کسی میدونه دوستان بالا از چیه 3g اینقدر ترسیدن که اینقدر شلوغش کردن !؟
Masoud-Susa
30-08-2014, 13:18
بابا مزاح فرمودن اون دوستمون، چرا جدی میگیرید حالا ؟! :n09:
+
چند وقت پیش از ایرانسل واسه سرعت پایین EDGE تو سامانه 195 شکایت کرده بودم، امروز تماس گرفتن از ایرانسل و مشکل رو تا حدودی حل کردن و سرعت رو بهبود دادن.
از همین مسئول شبکهشون در مورد 3G سوال کردم، گفت که ما محدودیتی واسه ارائه سرعت بالا نداریم، مگر اینکه بهمون ابلاغ بشه که سرعت باید محدودیت داشته باشه.
در مورد راه اندازی 3G تو شهرهای کوچیک هم گفت حداکثر تا دو ماه آینده نسل سوم به شهرها و حتی روستاهای کوچیک هم میرسه.
متاسفانه حداقل یک اطلاع رسانی کوچک هم صورت نمیگیره.
تو سایتشون قشنگ اعلام کن فلان استان تا فلان روز نصب میشه.
اصلا بگند 2 ماه دیگه.اینطوری ملت را علاف خودشون هم نمیکنند
Xx Hossein xX
30-08-2014, 13:37
فقط یه چیز، مردم راحتر و سریعتر باهم ارتباط دارن و اخبار سریع بهشون میرسه. همین!
mohammad_87
30-08-2014, 13:47
برام جالبه که شما متوجه طنز بودن مطلب و فهوای کلام بنده نشدید!!!! آره من قرصهامو خوردم. شما بهتره بری بخوری قدرت درکت بره بالا و ندانسته به کسی بی احترامی نمنی.
وقتی منبع نمیذاری یعنی داری نظر خودت رو میگی،در رابطه با طنز بودنش هم در این مملکت اینقدر تفکرات عجیب هست که دیگه احتمال هر چیزی رو میشه داد.
قبل از همه خودت سعی کن درکت بره بالا و بی احترامی نکنی .....................
---------------------------------------------------------------
مثل اینکه این نرم افزار اطلاعات درستی از دکل های اطراف نشون میده:
cell connectivity tracker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیح:این برنامه اطلاعات دکل های اطراف که گوشی به اونها متصل هست رو نشون میده و مهمترین بخش اون نوع شبکه هست.یعنی فقط با اتصال به یک دکل،میتونید از بودن یا نبودن 3g در دکل های اطراف مطلع بشید.
برای اینکار در یکی از گزارش های برنامه،دکل های اطراف رو که با neighbour 1 , neighbour 2 و ... نشون میده پیدا کرده و نوع شبکه اونها رو در قسمت network type مشاهده کنید.
یکی از دوستان تست کرده من هم دو جا تست کردم نسبتا درست بود.کسی اگه تونست تست کنه و نتیجش رو بگه.
آقا جان من اینقدر بحث سیاسی نکنید کلا تایپک شده بحث سیاسی هم اعصاب ما رو خورد می کنید هم اعصاب خودتون
از کی تا حالا نظر مردم برای این سیاسی ها مهم بوده دلشون بخواد 3g میزارن دلشون نخواد نمی زارند اصلا حرف ما اندازه پشیزی براشون ارزش نداره
ما فقط وقت انتخابات مردم فهیم و .... هستیم تو غیر وقت انتخابات بلانسبت یک گوسفند هستیم برای این سیاسی ها که هیچی حالیمون نیست و اونا باید ما رو به راه راست هدایت کنند
Le0nard0
30-08-2014, 13:59
هر چیزی حال بدهد از نظر شرع مبین اسلام حرام است .3g هم حال میدهد پس حرام است (البته 3g واقعی نه این چیزی که ایرانسل میخواد تحویل ملت بده )
هر چیزی حال بدهد از نظر شرع مبین اسلام حرام است .3g هم حال میدهد پس حرام است (البته 3g واقعی نه این چیزی که ایرانسل میخواد تحویل ملت بده )
رفیق اینا به اسم اسلام این کا را رو میکنن.در کل اسلام کامل ترین دینه چرا مثلا توی کشورهای عربی که مسلمونن facebook فیلتر نیست؟؟ اسلام رو بهونه کردن.
farshad0123
30-08-2014, 14:14
دوستان iran20 مال کدوم شرکته جلوش هم نوشته 3g آیا مال ایرانسله؟:n13:
هر کاری کردم رو سیم کارت ایرانسل فعال نشد پیداش کرده بود ولی علامت ضربدر جلوش بود
milad_zbzz
30-08-2014, 14:16
دوستان iran20 مال کدوم شرکته جلوش هم نوشته 3g آیا مال ایرانسله؟:n13:
هر کاری کردم رو سیم کارت ایرانسل فعال نشد
برای رایتل دوست عزیز
farshad0123
30-08-2014, 14:20
جالبه همراه اول 3gراه انداخته تو اهواز ولی هنوز ایرانسل ندیدم ولی 3gهمراه اول فعاله
starpars
30-08-2014, 14:21
مثل اینکه این نرم افزار اطلاعات درستی از دکل های اطراف نشون میده:
توضیح:این برنامه اطلاعات دکل های اطراف که گوشی به اونها متصل هست رو نشون میده و مهمترین بخش اون نوع شبکه هست.یعنی فقط با اتصال به یک دکل،میتونید از بودن یا نبودن 3g در دکل های اطراف مطلع بشید.
برای اینکار در یکی از گزارش های برنامه،دکل های اطراف رو که با neighbour 1 , neighbour 2 و ... نشون میده پیدا کرده و نوع شبکه اونها رو در قسمت network type مشاهده کنید.
یکی از دوستان تست کرده من هم دو جا تست کردم نسبتا درست بود.کسی اگه تونست تست کنه و نتیجش رو بگه.
برنامه ای سراغ نداری که بشه باهاش دکل اتصال گوشی رو عوض کرد؟
یادمه یه برنامه ای بود روی سیمبین میتونستی باهاش به هردکلی که بخای وصل بشی فقط id دکل رو میدادی گوشی رو به اون وصل میکرد
واسه آندروید نزدیک 10 تا نرم افزار تست کردم همه فقط مانیتور میکنن با هیچکدوم نمیشه گوشی رو به یه دکل خاص وصل کرد
Bobby Sands
30-08-2014, 14:32
من میخواستم برای همین 3g یه سیم کارت آی سیم بگیرم.
بنظر شما بخرم یا نه؟ بالا خره کار میکنه ، راه افتاده یا نه ؟ سرعتش چطوریاست؟ طرح مثل بینهایت رایتل هم داره؟
من کرجم . جهانشهر
از اراک به 3G وصل میشم البته H+ هم هست.
سرعت واقعا افتضاح .. در حد 2-3 کیلوبایت در ثانیه .. :n03:
واقعا افتضاح
mohammad_87
30-08-2014, 14:57
برنامه ای سراغ نداری که بشه باهاش دکل اتصال گوشی رو عوض کرد؟
یادمه یه برنامه ای بود روی سیمبین میتونستی باهاش به هردکلی که بخای وصل بشی فقط id دکل رو میدادی گوشی رو به اون وصل میکرد
واسه آندروید نزدیک 10 تا نرم افزار تست کردم همه فقط مانیتور میکنن با هیچکدوم نمیشه گوشی رو به یه دکل خاص وصل کرد
منم کلی گوگل پلی رو گشتم برنامه ای برای تعویض دکل نیست.
بین برنامه هایی که اطلاعات دکل های اطراف رو نشون میدن این که گفتم از همه بهتره.برنامه های دیگه اطلاعاتشون دقیق نیست.این هم درست کار کنه میتونه با یه اتصال،اطلاعات بقیه دکل ها رو هم بده.شما تستش کردی؟
جالبه همراه اول 3gراه انداخته تو اهواز ولی هنوز ایرانسل ندیدم ولی 3gهمراه اول فعاله
اهواز تقریبا اکثر نقاطش 3G هست فقط ریجستر نمیشه ندانم چرا من غیر از دیشب تو زیتون کارمندی دیگه جایی نتونستم وصل بشم.
از اراک به 3G وصل میشم البته H+ هم هست.
سرعت واقعا افتضاح .. در حد 2-3 کیلوبایت در ثانیه .. :n03:
واقعا افتضاح
اول از همه علامت 3G H+ H
موقع روشن کردن باید باشه یا اینکه برای اینکه بدونید به تری جی می تونید متصل بشید
گوشی ها آندروید
MOBILE NETWORK
NETWORK MODE
WCDMA ONLIY
تو حالت عادی شما هم به جی اسم ام متصل هستید نسل دوم و در حالت WCDMA ONLIY شما فقط به نسل سوم متصل می شوید
تست کنید سرعتتون رو از مرورگر به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از حالت موبایل خارج شوید و مثل مرورگر لپ تاپ تون تست بگیرد
ممکن شبکه تو برخی از نواحی نقاط کاملا نباشه و گوشی تون وقتی بهتر است در حال تبادل دیتا تست کنید یا اینکه گوشی خودتون مودم کنید و مثل آنتن وایرلس نزدیک پنجره بگذارید و تست کنید
امیدوارم شبکه جواب بده
Microsoft Windows
30-08-2014, 15:32
و لاهیجان تازه 3G اومده ولی سرعت اینطوریه چرا؟
Test Date: Aug 26, 2014 9:04:28 pm
Connection Type: Hsdpa
Server: Tehran
Download: 0.13 Mbps
Upload: 0.05 Mbps
Ping: 148 ms
External IP: 5.120.229.99
Internal IP: 10.17.24.106
Latitude: 32.00000
Longitude: 53.00000
Arsenal2012
30-08-2014, 15:34
من میخواستم برای همین 3g یه سیم کارت آی سیم بگیرم.
بنظر شما بخرم یا نه؟ بالا خره کار میکنه ، راه افتاده یا نه ؟ سرعتش چطوریاست؟ طرح مثل بینهایت رایتل هم داره؟
من کرجم . جهانشهر
سلام داداش منم کرجم شاهین ویلا حتما بخر فعلا عالیه خط خودمم آی سیم 0901 هست بله راه افتاده آی سیم همون ایرانسل هست فقط اسم شو عوض کردن همین هر طرحی هم که تو سایت ایرانسل هست رو آی سیم هم اجرا میشه من اینجور طرح بینهایتی تو سایت ایرانسل ندیدم فکر نکنم واسه ایرانسل فعلا ایجور طرحی وجود داشته باشه "" جهانشهر و تقریبا 99 درصد کرج که من رفتم آنتن 3 جی فول هست و مشکلی هم نداره خودم چند روز پیش طرح 1 روزه 1 گیگ شبانه گرفتم و سرعت دانلودم 1200 کیلوبایت بود ( 10 مگابیت ) تو روز هم تست گرفتم سرعت 700 کیلوبایت هست
saeeddeeas
30-08-2014, 16:04
کسی میتونه اینو اپلود کنه برام cell connectivity tracker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rezarain88
30-08-2014, 16:05
با عرض سلام ووقت بخیر همشهری های عزیز. با کوشش و تلاش همکاران امروز پوشش چهارراه شهناز تا میدان نماز و پوشش خود شهناز تا 17 شهریور قدیم بر قرار گردید . همچنین پوشش سه راه امین تا باغ فجر تا حدودی برطرف گردید. پوشش از چهار راه شهناز تا ابتدای فردوسی کاملا مناسب گزارش شد . دوستی اشاره کرده بود که پوشش از باغ فجر تا میدان جهاد وجود ندارد باید عرض کنم خدمت دوستان در حال تست منطقه هستیم و به زودی منطقه زیر پوشش میرود . همچنین پوشش خیابان زیر دست از طرف لاله افزایش یافت . پس فردا اولین مینی bts در میدان نماز که 4g میباشد و قادر به نفوذ تا عمق 10 متری در عمق زمین بوده مورد تست قرار میگرد که ساخت شرکت zte چین میباشد با تست این bts تکلیف بقیه مناطق تا حدودی مشخص میشود . دوستان باز امروز sms دادند که پوشش در لاله پارک و ولی عصر خراب است باید عرض کنم که پوشش ولی عصر تا تجهیز فلکه بزرگ همچنان خوب نخواهد بود . دوستان گفته بودند که پوشش در مرزداران و نمایشگاه بین المللی وجود ندارد که باید عرض کنم فعلا کار خاصی در این منطقه انجام نداده ایم . دوستی از بوشهر و همچنین از استان سمنان پرسیده بودند که باید عرض کنم 5 سایت در سمنان و 2 سایت در بوشهر در حال نصب است که پس از تست مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت . پیمانکاران در انتظار رسیدن تجهیزات هستند که قرار است از گمرک ترخیص شوند . در پایان از صبر و حوصله دوستان کمال تشکر را دارم . هر سوالی باشد سعی خواهم کرد که به صورت یک جا و مفید به دلیل ذیق وقت جواب دهم . خدا یار و نگهدارتان.
adelpakbaz
30-08-2014, 16:08
کسی میتونه اینو اپلود کنه برام cell connectivity tracker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بفرما:
Cell Connectivity Tracker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-08-2014, 16:17
سلام .
اگر میخواین فاصله ی دقیقتون با دکل رو پیدا کنین :
1- طبق روش تاپیک زیر , با برنامه ی GOOGLE MAPS جای دقیق دکل رو با خاموش کردنِ GPS پیدا کنین و علامت بزنین ( favorite 1 )
2- بعدش GPS رو فعال کنین و جای دقیق خودتون رو هم روی نقشه پیدا کنین و علامت بزنین ( favorite 2)
2- حالا فاصله این دو نقطه رو به سانتیمتر یا میلیمتر پیدا کنین ( با خط کش ) .
3- از مقیاس نقشه ( scale bar ) که پائین صفحه نوشته شده مراجعه کنین تا فاصله ی دقیق رو پیدا کنین .
مثل عکسهای زیر
مثال :
فاصله ی دو نقطه 2,5 سانت هست .
مقیاس نقشه هم 3 سانت = 500 متر هست .
حالا تناسب میبندین .
3 سانت = 500 متر
2.5 سانت = چند متر ؟
2.5 ضربدر 500 تقسیم بر 500 = 416 متر .
پس فاصله ی شما با دکل 416 متر هست .
شاید در بعضی برنامه ها بشه فاصله ی مستقیم ( هوائی ) دو نقطه رو اتوماتیک حساب کرد و دیگه نیازی به محاسبه و خط کش نداره
مثلِ عکسهای سایت زیر
Bobby Sands
30-08-2014, 16:46
عزیزان یه سوال داشتم
اینتر نت روی سیم کارتهای دائمی( آی سیم) چطوری محاسبه میشه؟
برای سیم کارتهای دائمی هم باید از این بسته های اینترنتی خرید یا هر چقدر استفاده کنیم روی قبض میاد؟ کلا چظوریه سیتم این سیم کارتهای دائمی؟ گیگی چنده؟
تو این سایت ایرانسل قسمت تعرفه های اینترنت همراه چرا برای بعضی از بسته ها کدی برای سیم کارتهای دائمی نداره؟
یکی میشه راهنمایی کنه چی به چیه؟
mohammad.asghari
30-08-2014, 16:54
دوستان مشهدی وضع چطوره تو مشهد،من چند روزه مشهد نیستم:n02:؟
دوستان لطفا این بحث های سیاسی و ... رو بی خیال بشید
تجربه نشون داده چند روز دیگه این بحثا بیشتر و بیشتر میشه، آخرش می بینی تاپیک بسته شده و مشکلاتی بوجود اومده
اگه نمی خواید تاپیک بسته بشه،پستا پاک بشن و کلا تاپیک از رونق بیفته لطفا پست سیاسی نزنید
...................
فکرکنم ایرانسل مجبور شده سرعتارو محدود کنه
با اینکه سیگنال هم خوب می گیرم
همین الان تست کردم سرعت درحد دایال آپ
:n27:
NaughtyCat
30-08-2014, 18:19
سرعت برای من هنوز تغییری نکرده و خوبه فعلا. پوشش 3G ولی خیلی ناقصه تو تهران.
shahryar84
30-08-2014, 18:26
من تو سعادت آباد تهران با آنتن ضعیف دم پنجره، سرعت ۱۲۸ گرفتم و آپلود ۵۱۲ وپینگ نزدیک ۱۱۰
وین رونی
30-08-2014, 18:27
با این وضعیتی که شما تعریف می کنید منکه نیاز فوری و مبرم دارم و هنوز تو شهرم راه نیفتاده بهتره برم سراغ رایتل
saeeddeeas
30-08-2014, 18:54
دوستان گرامی
در حال حاضر به دلیل وجود مشکل قانونی و عدم تصویب پیوست فرهنگی، منتظر ابلاغ قانونی هستیم و موقتا برای جلوگیری ازبروز مشکلات بعدی طبق درخواست وزارت خانه، دیتای 3G و 4G در بسیاری مناطق غیر فعال شده.
این موضوع مخصوص ایرانسل نیست و همراه اول نیز در انتظار حل این مشکل است و سرویس آزمایشی خود را هنوز باز نکرده.
به محض حل این موضوع طی چند روز آینده مجددا سرویس دهی اینترنت نسل سوم فعال خواهد شد.
همچنین کار توسعه پوشش نسل سوم در تمام کشور با سرعت در حال انجام است و پس از رفع مشکل قانونی مناطق وسیعی همزمان باهم فعال خواهد شد.
منبع:انجمن همسایه
دوستان گرامی
در حال حاضر به دلیل وجود مشکل قانونی و عدم تصویب پیوست فرهنگی، منتظر ابلاغ قانونی هستیم و موقتا برای جلوگیری ازبروز مشکلات بعدی طبق درخواست وزارت خانه، دیتای 3G و 4G در بسیاری مناطق غیر فعال شده.
این موضوع مخصوص ایرانسل نیست و همراه اول نیز در انتظار حل این مشکل است و سرویس آزمایشی خود را هنوز باز نکرده.
به محض حل این موضوع طی چند روز آینده مجددا سرویس دهی اینترنت نسل سوم فعال خواهد شد.
همچنین کار توسعه پوشش نسل سوم در تمام کشور با سرعت در حال انجام است و پس از رفع مشکل قانونی مناطق وسیعی همزمان باهم فعال خواهد شد.
پس با این حساب هنوز انحصار رایتل تموم نشده
وین رونی
30-08-2014, 19:22
من یه چیزی رو متوجه نمیشم
مگه همین خدمات رو رایتل هم ارائه نمیده؟پس چرا این همه گیر و فتوا و تهدید علیه رایتل نشد؟
shahryar84
30-08-2014, 19:25
من یه چیزی رو متوجه نمیشم
مگه همین خدمات رو رایتل هم ارائه نمیده؟پس چرا این همه گیر و فتوا و تهدید علیه رایتل نشد؟
اتفاقا اون موقع هم شد، بالاخره رایتل مجبور شد سهم ¤¤¤¤¤¤¤¤ پرداخت کند و همه چیز رایتل درست شد
پاسخ وزیر به دلواپسان اینترنت پرسرعت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بار دیگر به ارائه توضیحاتی درباره مخالفتهای صورت گرفته با ارائه خدمات نسل سه ارتباطی در کشور پرداخت.
محمود واعظی که در حاشیه امضای توافقنامه با وزیر ارتباطات قطر میان خبرنگاران حاضر شده بود در پاسخ به این سوال که مگر ظرف سالهای گذشته در ارائه خدمات از سوی رایتل چه تخلفاتی صورت گرفته و چه مشکلاتی در جامعه ایجاد شده که اکنون تا این اندازه نسبت به ارائه این تکنولوژی در کشور اظهار نگرانی صورت گرفته است پاسخ داد: این سوال را باید از افرادی پرسید که این بحث را مطرح میکنند اما آنچه به دولت و وزارت ارتباطات مربوط میشود آن است که از نظر ما با ارائه این خدمات توسط اپراتورهای اول و دوم هیچ اتفاق جدیدی رخ نخواهد داد؛ به عبارت دیگر اکنون حدود دو سال است که رایتل با مجوز خدمات نسل سه را وارد کشور کرده است.
گزیده اظهارات واعظی را در ادامه میخوانیم:
رایتل زمانی برای ارائه خدمات نسل سه به مدت یک سال مجوز دریافت کرده و قرار بر آن بود که پس از اینکه یک سال دوره انحصار اپراتور سوم تمام شد، اپراتورهای دیگر هم بتوانند این خدمات را ارائه دهند. بعدها دوره انحصار رایتل برای مدت دیگری نیز تمدید شد اما در همان زمان از این اپراتور تعهد گرفتیم تا زمانی که پیوست فرهنگی به تصویب نرسیده براساس آنچه به این اپراتور اعلام شده فعالیت کند.
طبیعتا قبل از تصویب پیوست فرهنگی این موارد به اپراتورهای دیگر نیز اعلام شده است و آنها هم به رعایت این مسائل که بخشی از آنها به موضوعات فرهنگی مربوط میشود ملزم شدهاند.
دو اپراتور اول کشور هیچ به فعالیتی مضاعف بر آنچه رایتل پیش از این انجام داده، انجام نمیپردازند.
سوالی که از حضور حضرت آیتالله مکارم شیرازی پرسیده شده بود به گونه ای بود که اگر آن سوال را از هر فردی میپرسیدند نگرانی برایش ایجاد میشد. خود من هم اگر وزیر ارتباطات نبودم و اشراف کامل بر اتفاقهایی که در این حوزه میافتد نداشتم، اگر به عنوان یک شهروند و یا مسلمان مورد سوال قرار میگرفتم، با این سوال نگران میشدم اما ما برای آیتالله العظمی مکارم شیرازی توضیح دادیم که فعالیتها از چه قرار خواهد بود و این که اصلا بنا نیست فعالیتی فراتر از آنچه طی دو سال قبل صورت گرفته انجام شود و ایشان مطمئن شدند که آنچه ما انجام میدهیم با سوالی که از ایشان پرسیده شده متفاوت است و چیزی که در حال حاضر انجام میشود جای نگرانی ندارد.
ما وظیفه خود میدانیم که از آنچه مدنظر مردم است در زمینههای اخلاقی، دینی و فرهنگی صیانت کنیم؛ تاکنون هم پس از ارائه این خدمات از سوی رایتل شکایت به خصوصی در این زمینه وجود نداشته است؛ از سوی دیگر ارائه آزمایشی نسل سه در استان قم این را ثابت کرد که در آن استان کاربران پنج برابر تهرانیها از محتوای داخلی استفاده کردهاند.
اکنون اگر پهنای باند اینترنت در کشور افزایش یافته، این پهنای باند داخلی است به عبارت دیگر اگر در نسلهای بالاتر سرعت محتوا و نرمافزارها بیشتر از گذشته میشود، این مربوط به محتوا و نرم افزارهای داخلی خواهد بود علاوه بر این اکنون در تمام کشورهای دنیا تلفن همراه هوشمند نقش برطرف کننده نیازهای داخلی مردم را دارد.
اگر مدتی اینترنت نسل سه توسط اپراتورها ارائه شود، مشخص خواهد شد که مشکلی در این باره ایجاد نمیشود؛ ما درباره بحث جوانان و نوجوانان همواره این دغدغه را داشتهایم و تمام تلاش خود را برای صیانت از فضای مجازی به کار میگیریم، از سوی دیگر صیانت از حریم خانواده نیز مورد توجه جدی ما قرار دارد اما با وجود این مسائل خوب است خانوادهها هم همان طور که بر روی بسیاری از لوازم منزل نظارت دارند؛ بر روی این بخش هم نظارت داشته باشند و به صورت احتمالی اگر با موضوعی مواجه شدند آن را به ما اطلاع دهند.
آنچه که اکنون به عنوان 3g توسط دو اپراتور اول کشور ارائه میشود به هیچ عنوان فراتر از آن چه پیش از این توسط رایتل ارائه شده نخواهد بود.
meysambs
30-08-2014, 21:18
دوستان گرامی
میگم 3 جی منطقه ما چرا قطع شده پس سراسریه
mohammad123not
30-08-2014, 21:30
اهواز تقریبا اکثر نقاطش 3G هست فقط ریجستر نمیشه ندانم چرا من غیر از دیشب تو زیتون کارمندی دیگه جایی نتونستم وصل بشم.
من شهرک نفتم و سرعت دانلودش حدود 300 کیلوبایته
dr-shakht
30-08-2014, 21:30
پاسخ وزیر به دلواپسان اینترنت پرسرعت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بار دیگر به ارائه توضیحاتی درباره مخالفتهای صورت گرفته با ارائه خدمات نسل سه ارتباطی در کشور پرداخت.
محمود واعظی که در حاشیه امضای توافقنامه با وزیر ارتباطات قطر میان خبرنگاران حاضر شده بود در پاسخ به این سوال که مگر ظرف سالهای گذشته در ارائه خدمات از سوی رایتل چه تخلفاتی صورت گرفته و چه مشکلاتی در جامعه ایجاد شده که اکنون تا این اندازه نسبت به ارائه این تکنولوژی در کشور اظهار نگرانی صورت گرفته است پاسخ داد: این سوال را باید از افرادی پرسید که این بحث را مطرح میکنند اما آنچه به دولت و وزارت ارتباطات مربوط میشود آن است که از نظر ما با ارائه این خدمات توسط اپراتورهای اول و دوم هیچ اتفاق جدیدی رخ نخواهد داد؛ به عبارت دیگر اکنون حدود دو سال است که رایتل با مجوز خدمات نسل سه را وارد کشور کرده است.
گزیده اظهارات واعظی را در ادامه میخوانیم:
رایتل زمانی برای ارائه خدمات نسل سه به مدت یک سال مجوز دریافت کرده و قرار بر آن بود که پس از اینکه یک سال دوره انحصار اپراتور سوم تمام شد، اپراتورهای دیگر هم بتوانند این خدمات را ارائه دهند. بعدها دوره انحصار رایتل برای مدت دیگری نیز تمدید شد اما در همان زمان از این اپراتور تعهد گرفتیم تا زمانی که پیوست فرهنگی به تصویب نرسیده براساس آنچه به این اپراتور اعلام شده فعالیت کند.
طبیعتا قبل از تصویب پیوست فرهنگی این موارد به اپراتورهای دیگر نیز اعلام شده است و آنها هم به رعایت این مسائل که بخشی از آنها به موضوعات فرهنگی مربوط میشود ملزم شدهاند.
دو اپراتور اول کشور هیچ به فعالیتی مضاعف بر آنچه رایتل پیش از این انجام داده، انجام نمیپردازند.
سوالی که از حضور حضرت آیتالله مکارم شیرازی پرسیده شده بود به گونه ای بود که اگر آن سوال را از هر فردی میپرسیدند نگرانی برایش ایجاد میشد. خود من هم اگر وزیر ارتباطات نبودم و اشراف کامل بر اتفاقهایی که در این حوزه میافتد نداشتم، اگر به عنوان یک شهروند و یا مسلمان مورد سوال قرار میگرفتم، با این سوال نگران میشدم اما ما برای آیتالله العظمی مکارم شیرازی توضیح دادیم که فعالیتها از چه قرار خواهد بود و این که اصلا بنا نیست فعالیتی فراتر از آنچه طی دو سال قبل صورت گرفته انجام شود و ایشان مطمئن شدند که آنچه ما انجام میدهیم با سوالی که از ایشان پرسیده شده متفاوت است و چیزی که در حال حاضر انجام میشود جای نگرانی ندارد.
ما وظیفه خود میدانیم که از آنچه مدنظر مردم است در زمینههای اخلاقی، دینی و فرهنگی صیانت کنیم؛ تاکنون هم پس از ارائه این خدمات از سوی رایتل شکایت به خصوصی در این زمینه وجود نداشته است؛ از سوی دیگر ارائه آزمایشی نسل سه در استان قم این را ثابت کرد که در آن استان کاربران پنج برابر تهرانیها از محتوای داخلی استفاده کردهاند.
اکنون اگر پهنای باند اینترنت در کشور افزایش یافته، این پهنای باند داخلی است به عبارت دیگر اگر در نسلهای بالاتر سرعت محتوا و نرمافزارها بیشتر از گذشته میشود، این مربوط به محتوا و نرم افزارهای داخلی خواهد بود علاوه بر این اکنون در تمام کشورهای دنیا تلفن همراه هوشمند نقش برطرف کننده نیازهای داخلی مردم را دارد.
اگر مدتی اینترنت نسل سه توسط اپراتورها ارائه شود، مشخص خواهد شد که مشکلی در این باره ایجاد نمیشود؛ ما درباره بحث جوانان و نوجوانان همواره این دغدغه را داشتهایم و تمام تلاش خود را برای صیانت از فضای مجازی به کار میگیریم، از سوی دیگر صیانت از حریم خانواده نیز مورد توجه جدی ما قرار دارد اما با وجود این مسائل خوب است خانوادهها هم همان طور که بر روی بسیاری از لوازم منزل نظارت دارند؛ بر روی این بخش هم نظارت داشته باشند و به صورت احتمالی اگر با موضوعی مواجه شدند آن را به ما اطلاع دهند.
آنچه که اکنون به عنوان 3g توسط دو اپراتور اول کشور ارائه میشود به هیچ عنوان فراتر از آن چه پیش از این توسط رایتل ارائه شده نخواهد بود.
there is nothing word to say
Arsenal2012
30-08-2014, 21:35
دوستان گرامی
سلام دوستانی که طرح دارن اعلام وضعیت کنند تست بگیرن اسکرین شات بگیرن بزارن اینجا""" که اگه کلا غیرفعال شده یا سرعت ها محدود شده طرح نخریم
با عرض سلام ووقت بخیر همشهری های عزیز. با کوشش و تلاش همکاران امروز پوشش چهارراه شهناز تا میدان نماز و پوشش خود شهناز تا 17 شهریور قدیم بر قرار گردید . همچنین پوشش سه راه امین تا باغ فجر تا حدودی برطرف گردید. پوشش از چهار راه شهناز تا ابتدای فردوسی کاملا مناسب گزارش شد . دوستی اشاره کرده بود که پوشش از باغ فجر تا میدان جهاد وجود ندارد باید عرض کنم خدمت دوستان در حال تست منطقه هستیم و به زودی منطقه زیر پوشش میرود . همچنین پوشش خیابان زیر دست از طرف لاله افزایش یافت . پس فردا اولین مینی bts در میدان نماز که 4g میباشد و قادر به نفوذ تا عمق 10 متری در عمق زمین بوده مورد تست قرار میگرد که ساخت شرکت zte چین میباشد با تست این bts تکلیف بقیه مناطق تا حدودی مشخص میشود . دوستان باز امروز sms دادند که پوشش در لاله پارک و ولی عصر خراب است باید عرض کنم که پوشش ولی عصر تا تجهیز فلکه بزرگ همچنان خوب نخواهد بود . دوستان گفته بودند که پوشش در مرزداران و نمایشگاه بین المللی وجود ندارد که باید عرض کنم فعلا کار خاصی در این منطقه انجام نداده ایم . دوستی از بوشهر و همچنین از استان سمنان پرسیده بودند که باید عرض کنم 5 سایت در سمنان و 2 سایت در بوشهر در حال نصب است که پس از تست مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت . پیمانکاران در انتظار رسیدن تجهیزات هستند که قرار است از گمرک ترخیص شوند . در پایان از صبر و حوصله دوستان کمال تشکر را دارم . هر سوالی باشد سعی خواهم کرد که به صورت یک جا و مفید به دلیل ذیق وقت جواب دهم . خدا یار و نگهدارتان.
سلام و خسته نباشید و ممنون از بابت گزارش
اگه امکانش بود برامون عکس هم بزارید یا محل دقیق این مینی بی تی اس و بفرمایید تا از نزدیک ببینیم. درضمن لطفاً اگه تجهیزات به دست پیمانکارا رسید مارو هم درجریان بزارید تا منتظر تغییرات و پیشرفتهای خوب تو شبکه باشیم.
با تشکر
amir1024
30-08-2014, 22:19
اصلا اینترنت رو قطع کنن که انقدر نگران ما نباشن که از راه راست خارج بشیم
امین1356
30-08-2014, 23:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عضو شوراي عالي فضاي مجازي:ادامه سکوت در برابر تخلفات وزارت ارتباطات جايز نيست
عضو شوراي عالي فضاي مجازي با بيان دلايل غيرقانوني بودن اقدام وزارت ارتباطات درباره اعطاي مجوز به اپراتورها براي راه اندازي نسل سوم موبايل، گفت: در اين يک سال، اعضاي شورا تقريبا در سکوت خبري بودند تا دولت جديد مستقر شود و تلقي سياسي کاري نشود اما با اقداماتي که وزارتخانه انجام داده است، نمي توان ديگر سکوت کرد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
starpars
30-08-2014, 23:47
روحانی امروز:
"یکی از راه های پیشرفت علمی اینترنت پر سرعت است،گاهی اوقات ادم پای اینترنت خوابش می برد اینطور نمی شود کار تحقیقی کرد،تصمیم دولت افزایش پهنای باند است"
در ضمن بچه ها فعلا راحت باشین مجلس به تعطیلات تابستانی 1 ماهه رفت!
مخبر خان بحثی نیست این دو خبر فقط جنبه اطلاع رسانی بود
بحث رو در همون زمینه تخصصی 3g ادامه بدین..
MOH@ND3S
31-08-2014, 01:29
ملت اینجا کلی بحث غیر مرتبط با تاپیک میزارن هیچی نمیشه...بعد ما که میایم از اسپید تست ایرانسل عکس میزاریم ، حذف میکنن و میگن علت : میشه عکس شما رو به عنوان والپیپر استفاده کرد!! اسکرین شاته دیگه! 1080 پیکسله انجمن شما مزخرفه یه عکس رو نمیتونه ریسایز کنه عکس من چیکار کنه ؟ همین الان منو بن کنید...
Behzad83
31-08-2014, 03:30
بنده منطقه 10 تهران هستم و 3g قطع نشده و سرعت دانلود هم میانگین 500 کیلوبایته. فقط زیاد stable نیست و برخی اوقات باید چندبار data رو قطع و وصل کرد که دیتا رو بگیره.
mrmostafa
31-08-2014, 07:28
ايرانسل هنوز تو خيلي مناطق تهران اصلا 3 جي نداره. سعادت آباد - آزادي و غيره اصلا نسل سوم رو نمياره.
معاون اول رئیسجمهور: پیوستن ایرانسل و همراهاول به 3G و 4G گام مهمی برای اهدا ویژه دولت استتسهیل دسترسی به اینترنت، افزایش پهنای باند و بهبود سرعت اینترنت جزو الزاماتی است که برای توسعه کشور، توسعه اداری و کاهش مشکلات شهرنشینی پیشنهاد می شود.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه دولت تدبیر و امید دنیای جدید ارتباطات و اطلاعات، فضای مجازی و اینترنت را نشانههای تحول در جهان کنونی میداند نه صرفاً عوامل تهدید، گفت: ما که توسعه ایران اسلامی و رفاه مردم کشورمان را هدف گذاری کرده ایم به هیچ عنوان نمی توانیم چشم بر روی گسترش ابزارهای ارتباطی ببندیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت ،دکتر اسحاق جهانگیری عصر شنبه در مراسم افتتاح همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی زبانان که در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، با اشاره به ضابطه مند شدن موضوع فیلترینگ در دولت یازدهم اظهار داشت: در این دولت از مسدود کردن بی دلیل سایت ها جلوگیری شده اما هنوز از اقدامات انجام شده راضی نیستیم و چنانکه رییس جمهور محترم هم گفته اند، سرعت اینترنت، پهنای باند و ضوابط موجود را عقبتر از نیازها و درخواست جامعه میدانیم.
متن كامل خبر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jalal_elect
31-08-2014, 07:40
سلام کسی خبر داره 3G شهریار چه زمانی فعال میشه ؟
shayan5800
31-08-2014, 08:11
سمنان با اينكه مركز استان هست هنوز هيچ خبري هيچ جاش نيست
Sent from my iPad using Tapatalk
Armin.Computer
31-08-2014, 09:52
ملت اینجا کلی بحث غیر مرتبط با تاپیک میزارن هیچی نمیشه...بعد ما که میایم از اسپید تست ایرانسل عکس میزاریم ، حذف میکنن و میگن علت : میشه عکس شما رو به عنوان والپیپر استفاده کرد!! اسکرین شاته دیگه! 1080 پیکسله انجمن شما مزخرفه یه عکس رو نمیتونه ریسایز کنه عکس من چیکار کنه ؟ همین الان منو بن کنید...
دوست عزیز من کاری به سیستم آپلود عکس انجمن ندارم
شما خودتون که می تونید عکس رو تغییر سایز بدید
اگر اشتباه نکنم 1 عکس شما 1.9 مگ و عکس دیگری 768 کیلوبایت هست
در مجموع چیزی بیش از 2.5 مگابایت
به نظر شما زیاد نیست؟
این رو در نظر نگرفتید که اگر کسی سرعت اینترنت بالایی نداشته باشه چه قدر طول می کشه تا عکس های لود بشه
ما از شما ممنون هستیم که عکس رو آپلود می کنید و در انجمن اطلاع رسانی می کنید
ولی از شما هم خواهشمند هستیم که عکس ها رو در سایزی آپلود کنید که برای کاربری مشکلی در لود آن به وجود نیاد
با تشکر از شما
روحانی امروز:
"یکی از راه های پیشرفت علمی اینترنت پر سرعت است،گاهی اوقات ادم پای اینترنت خوابش می برد اینطور نمی شود کار تحقیقی کرد،تصمیم دولت افزایش پهنای باند است"
خدا کنه دروغایی که میگن راست باشه
Amir-Rainman
31-08-2014, 10:40
رشت - دانشگاه آزاد
سرعت دانلود 300
-------------------------------------------------------------------------
داخل SMS فعال شدن بسته، نوشته بود اینترنت 24 گیگ یک ماهه!!! میخوان ارائه کنن یا فقط دارن سوسو میدن ؟!!!!!! :|
Arsenal2012
31-08-2014, 11:21
رشت - دانشگاه آزاد
سرعت دانلود 300
-------------------------------------------------------------------------
داخل SMS فعال شدن بسته، نوشته بود اینترنت 24 گیگ یک ماهه!!! میخوان ارائه کنن یا فقط دارن سوسو میدن ؟!!!!!! :|
داداش همین الان هم میتونی بگیری این سرویس رو ۲۴ گیگ شبانه از ساعت ۲ تا ۸ فقط میتونی استفاده کنی قیمتش هم ۱۰ تومن
این کدهای کامل ایرانسل هست تو سایت ایرانسل هم موجوده همین کدها
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.