ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

naser.051
29-12-2015, 23:15
بسته 20 مگ خریدم حجم فایل که قرار بود دانلود کنم 10 مگ بود الان 3 مگ دانلود کرده بعدش اس اومد که نت شما طبق تعرفه ازاد حساب میشه؟ این یعنی چی؟ دقیقا کل حجم فایل 10 مگ بود و 5مگ بیشتر دانلودذ نکرد که این اس رو داد من نمیفهمم

rezasniper2012
29-12-2015, 23:18
بسته 20 مگ خریدم حجم فایل که قرار بود دانلود کنم 10 مگ بود الان 3 مگ دانلود کرده بعدش اس اومد که نت شما طبق تعرفه ازاد حساب میشه؟ این یعنی چی؟ دقیقا کل حجم فایل 10 مگ بود و 5مگ بیشتر دانلودذ نکرد که این اس رو داد من نمیفهمم
حجم دزدی معمولا نداره احتمال 99% شما دانلود ناخواسته ای داشتین (( آپدیت و ... ))

naser.051
30-12-2015, 00:07
حجم دزدی معمولا نداره احتمال 99% شما دانلود ناخواسته ای داشتین (( آپدیت و ... ))

نخیر فقط چیزی گفتم دانلود کردم

™...
30-12-2015, 00:24
ایرانسل یکی از مزیتهاش اینه که حجم دزدی نداره . بارها تست کردم و بهش رسیدم . شرکتهای ارایه دهنده Adsl که در دزدی نت به درجات بالایی رسیدن ! خصوصا مخابرات که ریئس کل دزدها هستش در حجم دزدی . من میخواستم واسه خونه Adsl بگیرم و بعد کلی پرس و جو در مورد شرکت های ارایه دهنده Adsl به این نتیجه رسیدم که همگی دزد هستن و انتخاب من برای Adsl شد ایرانسل ! بسته 30 گ 60 هزار ت 6 ماه رو فعال کردم . قیمتش هم به نسبت شرکتهای Adsl بسیار مقرون به صرفه هستش . در حال ظاهر بهترین انتخاب در ایران اسلامی شرکت ایرانسل هستش ! البته اینم دلیل داره بهترین هستش چون دست خارجی ها و وجدان و نظم و صداقت و... تو کار این شرکت دخلیله اگرنه اونم مثل بقیه میشد ! .

حیف شد که اتصالات نیومد و یه عده دزد نداشتن بیاد سرمایه گذاری کنه ! اگه میومد چی میشد .:n03:

Armin.Computer
30-12-2015, 01:52
نظر شخصی:
ایرانسل نسبت به بقیه بهتر کار می کنه
شاید کمتر کسی فکر می کرد ایرانسل بسته های اینترنت نامحدود یا با محدودیت حجمی بالا ارئه بده
پوشش رو به این سرعت تکمیل کنه
من یادمه تابستون پهنای باند حدودا 21 مگ فکر کنم از ترجی ایرانسل تو تهران گرفتم
درسته سرعت از سرور داخلی بود ولی همین سرعت رو هم شاید هیچوقت نمی تونستم از ADSL خود بگیرم
شرکت های ارائه دهنده ADSL بعد از چندین سال ارائه اینترنت اومدن شبانه رو جمع کردن یا محدودش کردن
ولی ایرانسل شبانه ارائه داد
شاید باید برعکس باشه
اونا شبانه ارائه بدن ایرانسل ارائه نده
حتی قیمتش نسبت به ADSL خیلی مناسبه در بعضی از بسته نسبت به بعضی از شرکت ها
فقط اگر یکم پایداری رو بیشتر کنه خیلی بهتره
من نمی گم ایرانسل بهترینه
ولی نسبت به سایر سرویس دهنده در ایران خیلی بهتر عمل می کنه
شما به تعداد بازدید و جواب ها رو در تاپیک ایرانسل نسبت به تاپیک های دیگه مقایسه کنید متوجه می شید
به هر حال الان دیگه همه چی داره میره سمت دیتا
دیگه شرکت هایی مثل همراه اول نباید زیاد به voice اهمیت بدن
یا شرکتی مثل رایتل دنبال رومینگ باشه
رومینگ باید برای مواقع ضروری یا جاهایی باشه که پوشش کمتره
نه اینکه وسط شهر گوشی بره رو رومینگ
الان بیشتر مشترک های رایتل دنبال دیتا هستن به نظرم
رومینگ سودی نداره

mv217010
30-12-2015, 07:21
نخیر فقط چیزی گفتم دانلود کردم
شما وقتی گوشیتون به نت وصل میشه تمام نرم افزار های پیام رسان و خود گوشی ..play stor خودشونو به روز میکنن از همه نظر ...ابدیت و ...
شما بهتره قبل از اینکه این بسته رو بخرین تمامی نرم افزار ها دسترسی به اینترنت رو ببندید:n26:

arsinn
30-12-2015, 11:19
نظر شخصی:
شاید کمتر کسی فکر می کرد ایرانسل بسته های اینترنت نامحدود یا با محدودیت حجمی بالا ارئه بده
درسته سرعت از سرور داخلی بود ولی همین سرعت رو هم شاید هیچوقت نمی تونستم از ADSL خود بگیرم
شرکت های ارائه دهنده ADSL بعد از چندین سال ارائه اینترنت اومدن شبانه رو جمع کردن یا محدودش کردن
شاید باید برعکس باشه
شما به تعداد بازدید و جواب ها رو در تاپیک ایرانسل نسبت به تاپیک های دیگه مقایسه کنید متوجه می شید
رومینگ سودی نداره
منظورتون از نا محدود و شبانه ايرانسل نمی فهمم!اگر اون طرح های نیم ساعت و یک ساعت رو میگید که تو اون زمان کم بیشتر اسمشون نامحدود هست و طرح نامحدود روزانه و ماهانه نداريم .در مورد شبانه مجانی هم باز به همین صورت ايرانسل کی شبانه مجانی داشته!منظورم مانند adslها هست که کلا در ساعت شب بدون محدودیت حجمی مجانی بشه?حداقلش adslها اکثرشون هنوز هم شبها نیم بها یا یک سوم و يک پنجم بها حساب ميکنند.حتی کاملا مجانی هم هنوز داریم.اینکه تعداد کاربرها زیاده یا صفحه شلوغه هم مشخصه اکثر شهرستانها و روستا ها تنها اینترنت پرسرعتي که دسترسی دارند همین ايرانسل هست.یعنی انتخاب دیگری ندارند.تا جایی که میبینم در شهرهای بزرگ کمتر کاربران از سرعت و کيفيت ايرانسل راضی هستند.شما اگه راضی هستید جزو معدود کاربران خوش شانس هستيد ما که خیری از ايرانسل ندیدیم .

Armin.Computer
30-12-2015, 12:01
منظورتون از نا محدود و شبانه ايرانسل نمی فهمم!اگر اون طرح های نیم ساعت و یک ساعت رو میگید که تو اون زمان کم بیشتر اسمشون نامحدود هست و طرح نامحدود روزانه و ماهانه نداريم .در مورد شبانه مجانی هم باز به همین صورت ايرانسل کی شبانه مجانی داشته!منظورم مانند adslها هست که کلا در ساعت شب بدون محدودیت حجمی مجانی بشه?حداقلش adslها اکثرشون هنوز هم شبها نیم بها یا یک سوم و يک پنجم بها حساب ميکنند.حتی کاملا مجانی هم هنوز داریم.اینکه تعداد کاربرها زیاده یا صفحه شلوغه هم مشخصه اکثر شهرستانها و روستا ها تنها اینترنت پرسرعتي که دسترسی دارند همین ايرانسل هست.یعنی انتخاب دیگری ندارند.تا جایی که میبینم در شهرهای بزرگ کمتر کاربران از سرعت و کيفيت ايرانسل راضی هستند.شما اگه راضی هستید جزو معدود کاربران خوش شانس هستيد ما که خیری از ايرانسل ندیدیم .

من خودم ADSL دارم و شبانه هم دارم که سرعتشم بد نیست! فقط یه بسته در حد 350 مگ رو گوشی انداختم واسه وقتی که بیرون میرم!
حالا شاید بعضی مواقع به بسته واسه دانلود بزنیم که شاید نیاز ضروری نباشه و بیشتر از روی تست و علاقه هست!
تو همین تاپیک تست ها رو ببینید مشخصه که همه جا سرعت یکی نیست
یکی از کاربرا که سرعتش 40 کیلو هست یکی دیگه سرعتش خیلی بالاست
به نظرم هرکس شرایطش فرق می کنه
یکی تو منطقشون ADSL وضعیت بهتری داره و ایرانسل جالب نیست و یکی یه جور دیگه
و اما مورد ADSL
شما در نظر بگیرید شرکتی مثل شاتل محدود می کنه
کافیه به تاپیکش سر بزنید
من تا به حال اصلا شاتل نداشتم ولی محدودیتش رو شنیدم
در ضمن تا جایی که یادم می یاد شما باید بابت دانلود شبانه شاتل پول بدید
پارس آنلاین هم که شما باید بابت دانلود شبانه یک سوم حجم رو پرداخت کنید
یعنی اگر 3 گیگ دانلود کنید باید حداقل حدودا 3600 تومن پول بدید ( چیزی بود که من می دونستم )
البته من خودم آسیاتک دارم و شبانه هم دارم به صورت رایگان
این 2 نمونه از isp ها بود
به نظر من در صورتی که سرعت ایرانسل قابل قبول تر بشه می تونه بازار خوبی رو نسبت به بقیه داشته باشه
چون اینترنت موبایل در این شرایط مزیت هایی از جمله جابه جایی یا عدم نویز خط و توانایی برای ارائه سرعت های بالا رو داره به نظرم ( به این دلیل که ما در حال حاضر شبکه کابلی قوی در کشور نداریم)

stere1980
30-12-2015, 14:40
در یک کلام : فقط باید ر.ی.د به این مملکت و اینترنتش و بقیه چیزاش

کیا موافقن ؟

دوست من سوئیس زندگی میکنه میگه اینقدر هزینه در اینجا گرونه که باور نمی کنی اون حتی اگر مریض بشه میاد ایران و میگه برام ارزون تر تموم میشه تا اونجا پول بیمه و دکتر بدم اینترنت موبایل اونجا بسیار گرونه خیلی... یه تیکه شکلات ده برابر اینجا قیمت داره و می چیزای دیگه
ما در ایران فقط آزادی های اجتماعی و ثیاثی نداریم وگرنه از جهات گوناگون دیگه خوشبخت تریم

Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic

reza2700
30-12-2015, 16:43
دوست من سوئیس زندگی میکنه میگه اینقدر هزینه در اینجا گرونه که باور نمی کنی اون حتی اگر مریض بشه میاد ایران و میگه برام ارزون تر تموم میشه تا اونجا پول بیمه و دکتر بدم اینترنت موبایل اونجا بسیار گرونه خیلی... یه تیکه شکلات ده برابر اینجا قیمت داره و می چیزای دیگه
ما در ایران فقط آزادی های اجتماعی و ثیاثی نداریم وگرنه از جهات گوناگون دیگه خوشبخت تریم

نمیدونم الان چی بگم به این حرف شما....

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

alireza3dshadow
30-12-2015, 17:01

اون وقت پایه حقوق اینجا چقدره ؟؟
بگیم 700 تومن میشه ماهی 200 دلار برای یک نفر
من سراغ دارم اروپا یه کارگرش هفته ای حداقل 200 دلار میگیره
پس بدون دلیل نیست
ارزش پول ماست که داغون شده !!!

پی نوشت: آلمان رفیقم هست میگه 2 مگابیت برای تمام منازل رایگان هست برای سال 2020 میخوان تصویب کنن که اینترنت 20 مگ رایگان برای تمام منازل !!

bilmazlar
30-12-2015, 17:14
....
به نظر من در صورتی که سرعت ایرانسل قابل قبول تر بشه می تونه بازار خوبی رو نسبت به بقیه داشته باشه
چون اینترنت موبایل در این شرایط مزیت هایی از جمله جابه جایی یا عدم نویز خط و توانایی برای ارائه سرعت های بالا رو داره به نظرم ( به این دلیل که ما در حال حاضر شبکه کابلی قوی در کشور نداریم)

آرمین جان. مشکل همینه که ایرانسل نمی‌تونه سرعت قابل قبولی بده همه جا. به ویژه اگه شبکه‌اش رو توسعه بده و دسترسی خیلی از کاربراش به پهنای باند بالا (البته این فقط در سمت شبکه داخلی خود ایرانسله) به وجود بیاد با توجه به کل پهنای باند اینترنتی که داره یا می‌تونه تهیه کنه سرعت واقعی اینترنت موبایلش بهتر از همین 2G فعلی نمی‌شه. عمده پهنای باند اینترنت کشور الآن در اختیار شرکت‌های ADSL و دیتاسنترهاست. اپراتورها سهمی زیادی از کل پهنای باند کشور ندارن. شاید سرجمع سه تا اپراتور زیر 30گیگابیت. این جوری به هیچ وجه ایرانسل نمی‌تونه جایگزین مناسبی برای ADSL باشه. همین الان رایتل یا همراه اول روی 3G و 4Gشون محدودیت سرعت اعمال می‌کنن. حتی خود ایرانسل هم سرعت دانلود از اینترنتش نسبت به سرعت دانلود از شبکه داخل کشور به شدت پایین‌تره. تازه هنوز خیلی از جاها دسترسی مناسب وجود نداره.

ضمنن، تقریبن تو اغلب کشورهای دنیا اینترنت موبایل قیمت بسیار بالاتری نسبت به اینترنت adsl، vdsl و فیبر نوری داره و به عنوان جایگزین اینا حساب نمی‌شه. اینترنت موبایل مزیت اصلی سیار بودنشه. برای جایی که قرار به مصرف بالا باشه اصلن اقتصادی نیست.

stere1980
30-12-2015, 17:49
دوستان آیا خبر دارید مودم lh92 ایرانسل آنلاک میشه یا نه؟ [emoji4] [emoji1] [emoji2]

iDownload & iGame
30-12-2015, 18:43
دوستان آیا خبر دارید مودم lh92 ایرانسل آنلاک میشه یا نه؟ [emoji4] [emoji1] [emoji2]

خیر آنلاک نمیشه.
این مودم به سفارش شرکت ایرانسل به شرکت هواوی ساخته شده.

mhroozbeh
30-12-2015, 18:49
;8764699']این مورد رو من چندین بار در همین تاپیک و موارد دیگر شنیدم. افرادی که بسته های بلند مدت میخرن بعد ازمدتی از افت سرعت گله دارند، در صورتیکه چنین مشکلی رو برای بسته های کوتاه مدت نداشتند.
اتفاقا بسته هدیه یه ماهه هم دارم همون آشغالی هست که هست!
تو خونه باز یه زره بهتره ولی محل کار که افتضاح شده با اینکه قبلا خیلی بهتر بود
بیشتر بخاطر اینه که آدم یه ماه استفاده کرده و بعد هوس کرده یه اکانت یه ساله بگیره و اصلا ایرانسل هم هدفش همینه که یه ماه حال بده 11ماه بزنه تو برجکت و حالتو بگیره!:n02:

mv217010
30-12-2015, 18:57

:n13::n13::n13::n13:
منظورت چی بود از این حرف!!!!!!!بهترین و با ثبات ترین کشور اقتصدای همین سوویس هست که نه تورم داره نه گرانی و همه چیز متناسب هست
اینم لیست قیمت های اینترنت سوییس ...قیمت به فرانک هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_and_price_compariso n
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mhroozbeh
30-12-2015, 19:01
با سلام
اگر کسی مودم D100 ایرانسل داره و تست کرده آیا امکان تنظیم مودم به صورتی که فقط در حالت 4g کار کنه وجود داره.(نه اینکه خودش حالت را اتومات انتخاب کند)
با تشکر
اگه منظورت همون مودم جدیده جیبی نسل 4 دار هست که الان توی سایت 250 می فروشه که من دفترچش رو خوندم و داره حالت فقط 4g ولی استفاده نکردم. وقتی هم تو دفترچه داشته باشه مطمئنا داره دیگه
خودت فایلشو دانلود کن نگاه کن

stere1980
30-12-2015, 19:01
خیر آنلاک نمیشه.
این مودم به سفارش شرکت ایرانسل به شرکت هواوی ساخته شده.

مرسی ولی شما چطور و از کجا تشخیص دادید این مودم هوای هست در صورتی که هیچ کجا گفته نشده ! این مودم با برند شرکت longcheer lh92 و Tricheer LH91 شرکت LONGCHEER TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO LTD ساخته و فروخته می شود.

من تازه متوجه شدم این مودم اصلا مال HUAWEI نیست!
از اینجت چک کنید

ولی اگر مودم هوایی را چک کنید برند بصورت HUAWEI نشان داده می شود.

IMEI:

86*********
Allocating Body:TAF (China)
Type Allocation Code:86******
Serial Number:1*****
Luhn Checksum:1
Manufacturer:LONGCHEER TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO LTD
Brand:LONGCHEER

Model:LONGCHEER LH91Blacklist (Lost/Stolen
Band:802.11b/g/n, DC-HSDPA, GSM 1800, GSM 1900, GSM 900, GSM850 (GSM800), HSPA+, IEEE802.11a/n(5GHz), LTE FDD BAND 1, LTE FDD BAND 20, LTE FDD BAND 3, LTE FDD BAND 5, LTE FDD BAND 7, LTE TDD BAND 38, LTE TDD BAND 39, LTE TDD BAND 40, WCDMA FDD Band I, WCDMA FDD Band II, WCDMA FDD Band V, WCDMA FDD Band VIII

mhroozbeh
30-12-2015, 19:07
سلام
چه قدر تنوع بسته های ایرانسل زیاد شده
تنوع بسته های ایرانسل رو سرویس دهنده های اینترنت بعد از این همه سال نداشتن!!!!
+
صفحه ی بسته های اینترنت ایرانسل
درستشم همینه ولی کاش زودتر این مشکلات انتن دهیش و قطع و وصلیش و بگیر نگیر شدنش هم حل بشه
من ازون افرادی هستم که اگه اپراتور حال بده من چندین برابر بهش حال میدم. واقعا بعضی اوقات آدم افسرده میشه وقتی به یکیشون دل می بنده بعد همون بعد از یه مدت تو زرد از آب در میاد. چرا اینا بلد نیستن که حداقل کاری کنن سر ما رو شیره بمالن بیایم پول بریزیم تو حلقومشون:n02:

mhroozbeh
30-12-2015, 19:13
بله شهر بابل و آمل با گوشی و دانگل 4G تست گرفتم شرایط تقریبا یکسان بود جالب اینجاست که وقتی تماس گرفتن با بنده حرف از طول موج و ... میزدن جوری که بنده را قانع کنن که این نوسانات در اینترنت همراه عادی میباشد ! و وقتی دیدن بنده زیر بار حرف های ایشون نمیرم گفتن مشکل رو به بخش شبکه منتقل میکنن که البته فکر نکنم کاری انجام بدن !
همینکه تماس میگیری خوبه چونکه هر چی ازین تماس های بیشتر بشه بیشتر به فکر میان که باید کاری واسه حل مشکل کنن
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
مطمئنا یه روزی این مشکلات هم حل میشه

mhroozbeh
30-12-2015, 19:15
نظر شخصی:
شاید باید برعکس باشه
رومینگ سودی نداره
اینکه ایرانسل از بقیه بهتر هست رو قبول دارم ولی بعضی از حرفات رو نه
شبانه الان شاتل شبی 7 گیگ به من دانلود میده و کلا از من فکر کنم ماله یه سال 70 تومن گرفته که چیزی حساب نمی شه در برابر این حجم دانلود
ایرانسل و کلا همه اپراتور ها شبانه هاشون همه الکیه و همه تقریبا محدود
هنوزم بهترین اینترنت همون ADSL هست از همه نظر ولی کم کم دارن بازار رو به اپراتور ها می بازن اگه قیمتاشون و خدماتشون رو بهتر نکنن

hamedfazelm
30-12-2015, 19:18
اگه منظورت همون مودم جدیده جیبی نسل 4 دار هست که الان توی سایت 250 می فروشه که من دفترچش رو خوندم و داره حالت فقط 4g ولی استفاده نکردم. وقتی هم تو دفترچه داشته باشه مطمئنا داره دیگه
خودت فایلشو دانلود کن نگاه کن

این مودم رومیزی است و قیمتش 360 تومان است. دفترچه اش رو هیج جا پیدا نکردم. تو سایت ایرانسل هم فقط راهنمای تنظیمات دارد و در این مورد صحبتی نکرده. معلوم نیست این مودم ساخت کدوم شرکت است و گرنه دفتر چه اش رو دانلود می کردم. هواوی یک مودم قدیمی با همین نام داره اما فقط 3g دارد و اصلا شکلش کاملا متفاوت است

Armin.Computer
30-12-2015, 19:19
آرمین جان. مشکل همینه که ایرانسل نمی‌تونه سرعت قابل قبولی بده همه جا. به ویژه اگه شبکه‌اش رو توسعه بده و دسترسی خیلی از کاربراش به پهنای باند بالا (البته این فقط در سمت شبکه داخلی خود ایرانسله) به وجود بیاد با توجه به کل پهنای باند اینترنتی که داره یا می‌تونه تهیه کنه سرعت واقعی اینترنت موبایلش بهتر از همین 2G فعلی نمی‌شه. عمده پهنای باند اینترنت کشور الآن در اختیار شرکت‌های ADSL و دیتاسنترهاست. اپراتورها سهمی زیادی از کل پهنای باند کشور ندارن. شاید سرجمع سه تا اپراتور زیر 30گیگابیت. این جوری به هیچ وجه ایرانسل نمی‌تونه جایگزین مناسبی برای ADSL باشه. همین الان رایتل یا همراه اول روی 3G و 4Gشون محدودیت سرعت اعمال می‌کنن. حتی خود ایرانسل هم سرعت دانلود از اینترنتش نسبت به سرعت دانلود از شبکه داخل کشور به شدت پایین‌تره. تازه هنوز خیلی از جاها دسترسی مناسب وجود نداره.

ضمنن، تقریبن تو اغلب کشورهای دنیا اینترنت موبایل قیمت بسیار بالاتری نسبت به اینترنت adsl، vdsl و فیبر نوری داره و به عنوان جایگزین اینا حساب نمی‌شه. اینترنت موبایل مزیت اصلی سیار بودنشه. برای جایی که قرار به مصرف بالا باشه اصلن اقتصادی نیست.

حرفت درسته
به نظرت اگر همه شبکه ی فیبرنوری داشتن و سرعتشون 20 مگابیت بود بازهم اینقدر انگیزه برای اینترنت اپراتورها بود؟؟؟
توجه کرده باشید آخرین بسته های اضافه شده بیشتر برای دانلود بوده!

hmd
30-12-2015, 20:02
من نمیدونم چرا دیگه تهرانیا اینقد گلگی میکنن من تو از داخل مترو تا بیرون تا تو خیابون . میدان ولیعصر . حسن آباد . نواب . میدان حر . اریاشهر . ستارخان . جیحون . میدان امام خمینی . جمهوری . حافظ . طالقانی . آزادی . کوروش . شهرزیبا . فرحزاد . سعادت آباد . با 3g همرو تست گرفتم وسط روز شب صبح همگی سرعت زیر 5 6 مگ نبود . واقعا تنها جایی که حجم دزدی ندیدم ایرانسل تا دلت بخواد های وب ، اسیاتک ، فن آوا ، شهراد ، صبانت همرو امتحان کردم همشون حجم دزدیو دارن . همچنین یه بحث دیگه هست در مورد دانلود شبانه دوستان اومدن شبانه ایرانسل دارن با شبانه adsl مقایسه میکنن تو کدوم شرکت شما شبی 10 12 گیگ دانلود میکنین تهرانیا عزیز ؟ نه شهرستان . من این همه شرکت امتحان کردم یه بارندیدم یکیشون شبانه درست حسابی بده ولی ایرانسل این بستر فراهم کرده و فقط عده محدودی نیستن که این سرعت دارن من و دوستان سالها بود شرکتهای مختلف امتحان کرده بودیم ولی تا حالا نتونسته بودیم این حجم دانلود داشته باشیم که با ایرانسل داریم. اگرم این بستهای ایرانسل اینقد بد بود ایرانسل بستهای جدید اضافه نمیکرد سود خوبی براشون داشته که بستهای جدیدتری اضافه کردن در ضمن اینو هم در نظر بگیرین که شرکتها دارن سرورهای خارجی محدود میکنن و سرورهای داخلی سرعت بالاس که اینم یه جور با پنبه سر بردین افزایش قیمت اینترنت چون مجبور میشی حتما اکانت افزایش سرعت یا سرور داخلی برای دانلود بخرین . در کل سیاستی که ایرانسل در پیش گرفته میدونه که هم الان به دنبال راهی هستن برای اینترنت بهتر و داره این بستر فراهم میکنه عوض اینکه پیشنهادات بدین به شرکت که قویتر بشه هرکسی میاد فحش میده میره . اقاجون شما قبا از اینکه بسته بلند مدت بگیری یه بسته یک هفته ای بگیر تست کن اگر راضی بودی بلند مدت بگیر مگه با شرکتهای adsl قرار میبندین پول یک ماهتون بر میگردونن ؟ بعد با کلاهبرداری قشنگ میگن پورتها پر زیر یکسال یا شش ماه حق ندارین قرار داد ببندین ولی با ایرانسل میتونی حتی دو روز بگیری خوشت نیومد استفاده نکنی دلیلی نداره که این همه فحش ناسزا .

Armin.Computer
30-12-2015, 20:35
اینکه ایرانسل از بقیه بهتر هست رو قبول دارم ولی بعضی از حرفات رو نه
شبانه الان شاتل شبی 7 گیگ به من دانلود میده و کلا از من فکر کنم ماله یه سال 70 تومن گرفته که چیزی حساب نمی شه در برابر این حجم دانلود
ایرانسل و کلا همه اپراتور ها شبانه هاشون همه الکیه و همه تقریبا محدود
هنوزم بهترین اینترنت همون ADSL هست از همه نظر ولی کم کم دارن بازار رو به اپراتور ها می بازن اگه قیمتاشون و خدماتشون رو بهتر نکنن

تا جایی که یادمه اینا از همون اول داشتن ADSL میفروختن و هیچ ایده ای ازشون ندیدم
نباید مقایسه رو از دید خودمون بگیم و بهتره کلی بگیم
چون مثلا من می تونم الان بگم خطم تا 3 مگ بیشتر نمی کشه و نویز داره پس ADSL آشغاله
+
به نظر من هرکس باید با توجه منطقه خودش اینترنت بخره
یه جا ممکنه ایرانسل سرعت عالی بده ولی یه جا سرعت افتضاح

*Forgotten*
30-12-2015, 20:37
مرسی ولی شما چطور و از کجا تشخیص دادید این مودم هوای هست در صورتی که هیچ کجا گفته نشده ! این مودم با برند شرکت longcheer lh92 و Tricheer LH91 شرکت LONGCHEER TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO LTD ساخته و فروخته می شود.

از اینجت چک کنید

IMEI:

86*********

Band:802.11b/g/n, DC-HSDPA, GSM 1800, GSM 1900, GSM 900, GSM850 (GSM800), HSPA+, IEEE802.11a/n(5GHz), LTE FDD BAND 1, LTE FDD BAND 20, LTE FDD BAND 3, LTE FDD BAND 5, LTE FDD BAND 7, LTE TDD BAND 38, LTE TDD BAND 39, LTE TDD BAND 40, WCDMA FDD Band I, WCDMA FDD Band II, WCDMA FDD Band V, WCDMA FDD Band VIII

اینم میشه اضافه کرد که مودم d100 ایرانسل هم مال هوواوی نیست پس امکان آنلاک شدنش در حد 1 درصده
کلا ایرانسل ضد توی خط شرکت های چینی بی اصالت تا که چه بشه ! تا مودم هاشو از آنلاک شدن نجات بده:n23:

shirazdownload
30-12-2015, 20:38
نقشه پوشش 3G/4G ایرانسل آپدیت شد
پوشش 3G توی شیراز دیگه میشه گفت تکمیل شده
این رو هم بگم که تنها اپراتوری که توی مترو شیراز آنتن میده ایرانسل هست که خدمات نسل 3 هم توی کل مسیر داره و سرعت روی 5 مگابیت هست

پوشش 4G هم خیلی بهتر شده ولی متاسفانه پوشش داخلی 4g به همون دلایلی که میدونین خیلی بده

Armin.Computer
30-12-2015, 20:44
نقشه پوشش 3G/4G ایرانسل آپدیت شد
پوشش 3G توی شیراز دیگه میشه گفت تکمیل شده
این رو هم بگم که تنها اپراتوری که توی مترو شیراز آنتن میده ایرانسل هست که خدمات نسل 3 هم توی کل مسیر داره و سرعت روی 5 مگابیت هست

پوشش 4G هم خیلی بهتر شده ولی متاسفانه پوشش داخلی 4g به همون دلایلی که میدونین خیلی بده

تایید میشه
امروز شهر ما هم آپدیت شد
تو آپدیت نقشه وبسایت
رایتل و ایرانسل خوب عمل می کنن
ایرانسل هم که به تا توجه به اینکه تاریخ نمی زنه نمیشه درست فهمید
از همه بهتر رایتله تو آپدیت نقشه های پوشش وب سایتش
ولی همراه اول اصلا علاقه ای به آپدیت نداره ظاهرا :دی
آخرین آپدیت ماله 5 آبان بوده :n04:

shirazdownload
30-12-2015, 20:51
تایید میشه
امروز شهر ما هم آپدیت شد
تو آپدیت نقشه وبسایت
رایتل و ایرانسل خوب عمل می کنن
ایرانسل هم که به تا توجه به اینکه تاریخ نمی زنه نمیشه درست فهمید
از همه بهتر رایتله تو آپدیت نقشه های پوشش وب سایتش
ولی همراه اول اصلا علاقه ای به آپدیت نداره ظاهرا :دی
آخرین آپدیت ماله 5 آبان بوده :n04:

دقیقا ؛ ولی نقشه ایرانسل یه ایراد خیلی بزرگ داره
کلا کاری به پوشش داخلی خارجی نداره
تا هرجا آنتن بده رو جز پوشش گذاشته :n02:

Armin.Computer
30-12-2015, 21:16
دقیقا ؛ ولی نقشه ایرانسل یه ایراد خیلی بزرگ داره
کلا کاری به پوشش داخلی خارجی نداره
تا هرجا آنتن بده رو جز پوشش گذاشته :n02:

دقیقا :دی
مثلا الان شما نمی تونی تعداد دکل ها و محل دقیق دکل ها رو تو شهر خودت پیدا کنی
ولی تو همراه اول و رایتل مشخصه
جدیدا نسل3 رنگش قرمر شده تو نقشه

arsinn
30-12-2015, 21:38
من نمیدونم چرا دیگه تهرانیا اینقد گلگی میکنن من تو از داخل مترو تا بیرون تا تو خیابون . میدان ولیعصر . حسن آباد . نواب . میدان حر . اریاشهر . ستارخان . جیحون . میدان امام خمینی . جمهوری . حافظ . طالقانی . آزادی . کوروش . شهرزیبا . فرحزاد . سعادت آباد . با 3g همرو تست گرفتم وسط روز شب صبح همگی سرعت زیر 5 6 مگ نبود . واقعا تنها جایی که حجم دزدی ندیدم ایرانسل تا دلت بخواد های وب ، اسیاتک ، فن آوا ، شهراد ، صبانت همرو امتحان کردم همشون حجم دزدیو دارن . همچنین یه بحث دیگه هست در مورد دانلود شبانه دوستان اومدن شبانه ایرانسل دارن با شبانه adsl مقایسه میکنن تو کدوم شرکت شما شبی 10 12 گیگ دانلود میکنین تهرانیا عزیز ؟ نه شهرستان . من این همه شرکت امتحان کردم یه بارندیدم یکیشون شبانه درست حسابی بده ولی ایرانسل این بستر فراهم کرده و فقط عده محدودی نیستن که این سرعت دارن من و دوستان سالها بود شرکتهای مختلف امتحان کرده بودیم ولی تا حالا نتونسته بودیم این حجم دانلود داشته باشیم که با ایرانسل داریم. اگرم این بستهای ایرانسل اینقد بد بود ایرانسل بستهای جدید اضافه نمیکرد سود خوبی براشون داشته که بستهای جدیدتری اضافه کردن در ضمن اینو هم در نظر بگیرین که شرکتها دارن سرورهای خارجی محدود میکنن و سرورهای داخلی سرعت بالاس که اینم یه جور با پنبه سر بردین افزایش قیمت اینترنت چون مجبور میشی حتما اکانت افزایش سرعت یا سرور داخلی برای دانلود بخرین . در کل سیاستی که ایرانسل در پیش گرفته میدونه که هم الان به دنبال راهی هستن برای اینترنت بهتر و داره این بستر فراهم میکنه عوض اینکه پیشنهادات بدین به شرکت که قویتر بشه هرکسی میاد فحش میده میره . اقاجون شما قبا از اینکه بسته بلند مدت بگیری یه بسته یک هفته ای بگیر تست کن اگر راضی بودی بلند مدت بگیر مگه با شرکتهای adsl قرار میبندین پول یک ماهتون بر میگردونن ؟ بعد با کلاهبرداری قشنگ میگن پورتها پر زیر یکسال یا شش ماه حق ندارین قرار داد ببندین ولی با ایرانسل میتونی حتی دو روز بگیری خوشت نیومد استفاده نکنی دلیلی نداره که این همه فحش ناسزا .
جسارتا شما یا تازه به جمع ايرانسل پیوستی یا ....نمیدونم.بارها اینجا گفته شده که مشکل اصلی ايرانسل نداشتن ثبات و عدم پاسخگویی در قبال کيفيت هست.بنده بسته يکماهه گرفتم برا امتحان سرعتم خوب بوده بعد یکساله گرفتم و بعد از دو سه ماه استفاده حالا افتضاح و غیر قابل استفاده شده.همون محل و نقطه قبلي خیلی دیگه هم مانند من بودن تو همین تايپيک و ايرانسل هم پاسخگو نیست یعنی نه درستش میکنه نه قراردادلغو و پول رو پس ميده.شما که اینهمه کاربر adslها بودی چطور میگی در قبال سرعت پاسخگو نیستند!اولا اگر بیش از حدی قطعی داشته باشند بجاش جبران میکنند.در مورد سرعت هم اگر از اون حداقل یک به هشت کمتر باشه شکايت کنی . یا درست میکنند یا پولت پس میدن.بله ايرانسل برای دانلود خوبه چون در دانلود پایداری چندان اثر مخرب نداره نهایتش متوسط سرعت پایین میاد اما برای استفاده روزمره و عادی از نت پایداری واقعا لازمه الان شما اگه بخواي دسترسی دائمی به نت داشته باشی اصلا نميتوني روی ايرانسل تنها حساب کنید.شاید کمتر از ده درصد افراد اینترنت رو فقط برای دانلود مجانی و نامحدود بخوان.بیشتر افراد یه نت پایدار میخوان که بتونن در تمام ساعات روز و ایام هفته و ماه ازش استفاده کنند.اینکه ايرانسل بسته های مختلف و رنگارنگ ارائه میده در جهت منفعت خودش و برای سود بیشتر هست درواقع سیاست های بازاریابی برای جذب مشتری هست نه بخاطر این هست که کیفیت و وضعیتش خوبه!اینکه شما تمام این مسیرها رو هم در ساعت شب و هم روز رفتی و همواره سرعت بالای پنج شش مگ رو دیدی هم خیلی جالبه !ما تو یک نقطه خاص هم در ساعت مختلف شب و روز سرعتهای بسیار متفاوتی میبینیم حالا اینهمه پایداری و ثبات که شما تو نقاط مختلف شهر دیدی واقعا جای تقدیر و تشکرهم از اپراتور برتر داره !البته از جانب خودتان.

supermax15
30-12-2015, 22:45
این بسته نامحدود شبانه قضیش چی هس؟
یعنی مثلا 2 ساعت نامحدود هس؟
پس چرا زده 2 تا 8 ؟
کسایی ک زدن ی راهنمایی میکنن ببینیم چجوری هس

SAeedBaa
30-12-2015, 23:19
این بسته نامحدود شبانه قضیش چی هس؟
یعنی مثلا 2 ساعت نامحدود هس؟
پس چرا زده 2 تا 8 ؟
کسایی ک زدن ی راهنمایی میکنن ببینیم چجوری هس

این بسته از زمان فعالسازی به شما 2 ساعت وقت میده تا هر چی خواستین دانلود کنید. البته این 2 ساعت باید در رنج 2 تا 8 صبح باشه.

hmd
30-12-2015, 23:32
جسارتا شما یا تازه به جمع ايرانسل پیوستی یا ....نمیدونم.بارها اینجا گفته شده که مشکل اصلی ايرانسل نداشتن ثبات و عدم پاسخگویی در قبال کيفيت هست.بنده بسته يکماهه گرفتم برا امتحان سرعتم خوب بوده بعد یکساله گرفتم و بعد از دو سه ماه استفاده حالا افتضاح و غیر قابل استفاده شده.همون محل و نقطه قبلي خیلی دیگه هم مانند من بودن تو همین تايپيک و ايرانسل هم پاسخگو نیست یعنی نه درستش میکنه نه قراردادلغو و پول رو پس ميده.شما که اینهمه کاربر adslها بودی چطور میگی در قبال سرعت پاسخگو نیستند!اولا اگر بیش از حدی قطعی داشته باشند بجاش جبران میکنند.در مورد سرعت هم اگر از اون حداقل یک به هشت کمتر باشه شکايت کنی . یا درست میکنند یا پولت پس میدن.بله ايرانسل برای دانلود خوبه چون در دانلود پایداری چندان اثر مخرب نداره نهایتش متوسط سرعت پایین میاد اما برای استفاده روزمره و عادی از نت پایداری واقعا لازمه الان شما اگه بخواي دسترسی دائمی به نت داشته باشی اصلا نميتوني روی ايرانسل تنها حساب کنید.شاید کمتر از ده درصد افراد اینترنت رو فقط برای دانلود مجانی و نامحدود بخوان.بیشتر افراد یه نت پایدار میخوان که بتونن در تمام ساعات روز و ایام هفته و ماه ازش استفاده کنند.اینکه ايرانسل بسته های مختلف و رنگارنگ ارائه میده در جهت منفعت خودش و برای سود بیشتر هست درواقع سیاست های بازاریابی برای جذب مشتری هست نه بخاطر این هست که کیفیت و وضعیتش خوبه!اینکه شما تمام این مسیرها رو هم در ساعت شب و هم روز رفتی و همواره سرعت بالای پنج شش مگ رو دیدی هم خیلی جالبه !ما تو یک نقطه خاص هم در ساعت مختلف شب و روز سرعتهای بسیار متفاوتی میبینیم حالا اینهمه پایداری و ثبات که شما تو نقاط مختلف شهر دیدی واقعا جای تقدیر و تشکرهم از اپراتور برتر داره !البته از جانب خودتان.

خداییش تا حالا شده از یک شرکت adsl به مدت یکسال استفاده کنی تا حالا شده ملت بیان توی یکسال از یه شرکت adsl تعریف کنن بگن به به دمش گرم عجب سرویسی میده ؟ ملت بدبخت هر سری از این شرکت به اون شرکت هر سریم 15 تومن اینا بابت نصب راه اندازی . حرف پایداری میزنین اینگار شرکتهای adsl نهایت پایداریو دارن . در روز چند ساعت تعطیل . بعد اینگار تو کشورهای دیگه زندگی میکنیم کجا شکایت کنی پاسخی دریافت میکنی بله دریافت میکنی ولی بعد از کلی دردسر اعصاب خوردی . بله سرویستو درست میکنن یک ماه بعد دوباره همون اشو همون کاسه . بهت سرویس 10 میگن میدیم روز اول 10 مگ یک هفته بعدش 5 مگ یک هفته بعدش 1 مگ اعتراضم میکنی مشکل نویز خط شماس اونجارو اومدن آبیاری کردن 1000 تا بهونه دیگه بعدم خوب هممون میدونیم فراردادی که باهات میبندن یه چیز سرویست یه چیز دیگه است اگر بخواییم اون بحث یک به هشت کنیم سرعت همون 512 میشه که حتی داره بالاتر از اون بهت میده . خودمون کلی از این داستانارو گزروندیم خبر داریم . من نمیگم ایرانسل خیلی با ثبات ولی میگم adsl آنچنان اش دهن سوزی نیست و پایداری نداره هیچ فرقی باهمم ندارن ولی میگم حداقل ایرانسل با تنوع بستهاش کار خیلیهارو راه میندازه .

FXPRO
30-12-2015, 23:35
من مشکلی که دارم با مودم e3372 و ایرانسل وبگردی بسیار کند و تقریبا ناممکنه ولی سرعت دانلود خوبه... ولی وقتی با گوشی شیر میکنم سرعت همونه ولی وبگرذی هم اوکی میشه....مشکل از کجاست ؟

iDownload & iGame
30-12-2015, 23:41
من مشکلی که دارم با مودم e3372 و ایرانسل وبگردی بسیار کند و تقریبا ناممکنه ولی سرعت دانلود خوبه... ولی وقتی با گوشی شیر میکنم سرعت همونه ولی وبگرذی هم اوکی میشه....مشکل از کجاست ؟
به مودم ارتباطی نداره.
رو بعضی از رینج آی پی های ایرانسل مشکل وبگردی هست.

iDownload & iGame
30-12-2015, 23:51

از اینجت چک کنید

IMEI:

86*********

بله حق با شماست. بنده توضیحات این مودم رو تو سایت راستین بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7% D9%86%D8%B3%D9%84%20%D8%A7%D9%84%20%D8%A7%DA%86%20 92) خونده بودم و اونجا گفته شده بود: "این مودم سفارش اختصاصی شرکت ایرانسل است" ولی حرفی از شرکت سازندش نزده ولی بنده فکر کردم سازندش هم گفته بود هواوی هست ولی الان که مجدد سایت راستین بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7% D9%86%D8%B3%D9%84%20%D8%A7%D9%84%20%D8%A7%DA%86%20 92) رو خوندم دیدم حرفی از سازنده نزده. فکر جالبی کردین که از روی IMEI سازندشو پیدا کردین.

FXPRO
31-12-2015, 00:39
به مودم ارتباطی نداره.
رو بعضی از رینج آی پی های ایرانسل مشکل وبگردی هست.

پس چرا اکثر اوقات با مودم همین داستانه ؟ در حالی که با گوشی اکثر مواقع اوکیه

iDownload & iGame
31-12-2015, 00:48
پس چرا اکثر اوقات با مودم همین داستانه ؟ در حالی که با گوشی اکثر مواقع اوکیه
سیم کارت همراه اول یا رایتل بندازین داخل مودم و تست بگیرید.
اگر از مودم باشه باید با اونا هم همین مشکل وجود داشته باشه.

Armin.Computer
31-12-2015, 00:50

دوست عزیز من می دونم شما چی میگی
ولی تا حالا شده سرعت تک کانکشنت بیاد رو 5 کیلو ( مدارک موجوده )
شما یه سر به تاپیک آسیاتک بزن ببین چه خبره
شاید این روزا یکم بهتر شده باشه
همین شرکت های ADSL شبانه رو محدود کردن یا کلا جمعش کردن
یا شاتل اومد پول گرفت
من اینقدر شکایت کردم تا سرعتم خوب شد ( البته شاید با شکایت هم نبود و خودش بدون شکایت هم خوب می شد )
به هر حال منم اینقدر زنگ زدم و اذیت شدم تا اینترنتم یکم بهتر بشه
کم هم پول نمیدم
هر سه ماهی فکر کنم 170 تومن هم پول میدم
شاید واسه بعضی ها زیاد نباشه ولی واسه من با شرایط من زیاده
ADSL یه چیزی داره به نام نویز
شما هر بار زنگ بزنی همش میگن نویز
تازه شرکت ADSL چندین ساله کارش همینه و اصلا درآمدش از اینترنت هست
ایرانسل فقط 1 ساله اومده و همش در حال پوششه
فورجی رو یه جاهایی پوشش داد که شاید سالها بعد هم رایتل و همراه اول پوشش ندن
من نمیگم ایرانسل عالیه
ولی شرکت های ADSL هم عالی نیستن

stere1980
31-12-2015, 02:40
بله حق با شماست. بنده توضیحات این مودم رو تو سایت راستین بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7% D9%86%D8%B3%D9%84%20%D8%A7%D9%84%20%D8%A7%DA%86%20 92) خونده بودم و اونجا گفته شده بود: "این مودم سفارش اختصاصی شرکت ایرانسل است" ولی حرفی از شرکت سازندش نزده ولی بنده فکر کردم سازندش هم گفته بود هواوی هست ولی الان که مجدد سایت راستین بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7% D9%86%D8%B3%D9%84%20%D8%A7%D9%84%20%D8%A7%DA%86%20 92) رو خوندم دیدم حرفی از سازنده نزده. فکر جالبی کردین که از روی IMEI سازندشو پیدا کردین.

مرسی[emoji1]
راستی انگار در مشخصات مودم از طریق سریال نامبر نشون میده که ال تی ئی ثابت رو هم در چند فرکانس ساپورت میکنه؟

bhdanathema
31-12-2015, 03:00
سرعت دانلود بسته 3 ساعتی 2 تومنیش چقدره
یکی یه تست میذاره ؟
چقدر میشه دانلود کرد تو این 3 ساعت ؟

™...
31-12-2015, 03:12
من که هر شب از 2-6 صبح با 3G ایرانسل 20 گیگ رو دانلود میکنم و مشکلی هم ندارم . به نظرم با وجود اینکه نت با کیفین ایرانسل فقط به دست 20 درصد میرسه اما بازم با توجه به قیمت هاش و دیدن مصیبت های شرکت های ارایه کننده ADSL بهترین شرکت در زمینه نت هستش و اگه کیفیتش رو بالا ببره عمرا کسی به گردش برسه .

تو پست قبل هم گفتم اینکه ایرانسل بهترین هستش هم یه علت اصلی داره اونم اینکه دست یه شرکت خارجی تو کاره این شرکت هستش اگرنه ایرانسل هم یکی بود مثل دزد اول یا رایتل !!! درود بر صداقت و شرف و انسانیت و از همه مهمتر دزد نبودن خارجی ها .:n01:

bhdanathema
31-12-2015, 03:21
من که هر شب از 2-6 صبح با 3G ایرانسل 20 گیگ رو دانلود میکنم و مشکلی هم ندارم . به نظرم با وجود اینکه نت با کیفین ایرانسل فقط به دست 20 درصد میرسه اما بازم با توجه به قیمت هاش و دیدن مصیبت های شرکت های ارایه کننده ADSL بهترین شرکت در زمینه نت هستش و اگه کیفیتش رو بالا ببره عمرا کسی به گردش برسه .

تو پست قبل هم گفتم اینکه ایرانسل بهترین هستش هم یه علت اصلی داره اونم اینکه دست یه شرکت خارجی تو کاره این شرکت هستش اگرنه ایرانسل هم یکی بود مثل دزد اول یا رایتل !!! درود بر صداقت و شرف و انسانیت و از همه مهمتر دزد نبودن خارجی ها .:n01:

شما از سرورو داخلی دانلود میکنید این مقدار رو یا خارجی ؟
بعد این مقدار دانلود تو بازه 3 ساعت بسته 2 تومنی هست ؟

Mehrdad092000
31-12-2015, 04:46
سلام
دوستان این Model: E3372 (3G, 4G) میخوام بگیرم انتن دهیش از گوشی بهترع؟
میخوام وصل کنم به مودم تی پی لیتک Archer d7 میخوره؟

rezarain88
31-12-2015, 09:25
به زودی توافق نامه ایرانیان نت و ایرانسل امضا خواهد شد. هدف رساندن فیبر نوری به سایتهای مراکز استان و ارایه اینترنت از طریق فیبر نوری برای منازل خواهد بود. فعلا در 10 استان در حال تدوین برنامه هستیم. اجرای برنامه از طریق FTTXخواهد بود.

mehdi-sh
31-12-2015, 09:28
از کی راه اندازی میشه ؟ چه سرعتایی میدن کجاها سرویس میدن

Sent from my iPhone using Tapatalk

rezarain88
31-12-2015, 09:33
از کی راه اندازی میشه ؟ چه سرعتایی میدن کجاها سرویس میدن

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. بعد از برداشتن تحریم سند همکاری امضا میشود . فاز اولیه 6 ماهه تا اخر شهریور 95 است. فاز اول سرمایه گذاری 2.5 میلیارد دلار برای مراکز جهت تجهیزات پسیو و اکتیو است. پهنای باند سایتها به 2 گیگا بیت خواهد رسید. و برای مصارف خانگی سرویس های با ضریب 1به 1 تعریف خواهد شد. برای مصارف خانگی 20 مگا بیت وبرای افراد حقوقی و تجاری تا 1 گیگا بیت بر ثانیه خواهد بود.

rezarain88
31-12-2015, 09:35
در استان خوزستان
شهر ایذه وارد مدار تری جی شد.

rezarain88
31-12-2015, 09:39
در استان اذر بایجان شرقی
شهر گوگان وارد مدار تری جی شد.

rezarain88
31-12-2015, 09:43
در استان خوزستان
شهر بستان وارد مدار تری جی شد.

amiralex65
31-12-2015, 09:57
سلام اقا رضا. خمینی شهر سرعت افتضاحه. در حد 200 300 کیلو بایت. کی درست میشه?

rezarain88
31-12-2015, 10:00
سلام اقا رضا. خمینی شهر سرعت افتضاحه. در حد 200 300 کیلو بایت. کی درست میشه?
سلام. فعلا قول داده اند در اولین مرحله که پهنای باند اضافه بشود. پوشش و سرعت استان اصفهان افزایش یابد. از اواخردی ماه امیدواریم حل بشود.

Farhad 8904
31-12-2015, 10:06
سلام
آقا رضا چرا سرعت سرور های تلگرام با ایرانسل از 30 کیلوبایت بیشتر نمیشه؟
با لاین و ... مشکلی نیست فقط با تلگرام سرعت محدوده.

iDownload & iGame
31-12-2015, 10:27
مرسی[emoji1]
راستی انگار در مشخصات مودم از طریق سریال نامبر نشون میده که ال تی ئی ثابت رو هم در چند فرکانس ساپورت میکنه؟

TDD LTE BAND (ال تی ای ثابت) ایرانسل و مبین نت باند 42 (3.5GHZ) هست که این مودم (LH92) ظاهرا" تا باند 40 رو بیشتر پشتیبانی نمیکنه.

Armin.Computer
31-12-2015, 11:08
به زودی توافق نامه ایرانیان نت و ایرانسل امضا خواهد شد. هدف رساندن فیبر نوری به سایتهای مراکز استان و ارایه اینترنت از طریق فیبر نوری برای منازل خواهد بود. فعلا در 10 استان در حال تدوین برنامه هستیم. اجرای برنامه از طریق FTTXخواهد بود.

عالیه
اگر ایرانسل در زمینه ی فیبر نوری مثل تری جی و فورجی عمل کنه واقعا عالیه

eightskh
31-12-2015, 11:59
سلام.
10 استان را نام ببرید؟

ak313
31-12-2015, 12:09
همه چیز در رابطه با نسل پنجم ارتباطات (5G) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

khoodet
31-12-2015, 12:34
بعد از مدت ها یک خبر خوب اومد
با ورود ایرانسل به فیبر تقریبا تمام این شرکت هایی ضعیف که الان هست بعد چند سال جمع میشند
فقط یک سوال نحوه قرارداد به چه صورت هست یعنی چقدر از سهام ایرانیان نت قرار به ایرانسل فروخته بشه آیا قرار مدیریت ایرانیان نت هم به ایرانسل واگذار بشه یا ایرانسل فقط سرمایه گذاری میکنه

khoodet
31-12-2015, 12:49
سلام.
10 استان را نام ببرید؟
تهران اصفهان قم خراسان رضوی یزد تبریز خوزستان قزوین البرز همدان

fafool70
31-12-2015, 13:38
سلام. بعد از برداشتن تحریم سند همکاری امضا میشود . فاز اولیه 6 ماهه تا اخر شهریور 95 است. فاز اول سرمایه گذاری 2.5 میلیارد دلار برای مراکز جهت تجهیزات پسیو و اکتیو است. پهنای باند سایتها به 2 گیگا بیت خواهد رسید. و برای مصارف خانگی سرویس های با ضریب 1به 1 تعریف خواهد شد. برای مصارف خانگی 20 مگا بیت وبرای افراد حقوقی و تجاری تا 1 گیگا بیت بر ثانیه خواهد بود.

مهندس اینطور که شما میگی پهنای باند تا یک گیگ برای یک شرکت پس اگه تعداد شرکت ها زیاد بشه عملا کل پهنای باند به اونا داده میشه . و آیا اصلا چنین مجوزی داده میشه پهنای باند یک گیگ؟؟ منظور شما اینه که ایرانسل پهنای باند سایت های bts رو زیاد میکنه یا اینکه روی فیبر نت میده ؟؟
هنوز شرکت گوگل هم نتونسته یک گیگ اینترنت بده . بعدم تا برسه شهرستان ها که سه سال طول میکشه.
ایرانسل اینقد راست میگه این lte ثابت راه اندازی کنه .داره با وایمکس سرعت افتضاح پول در میاره خرج میکنه واسه جای دیگه!

iDownload & iGame
31-12-2015, 14:05
سلام
دوستان این Model: E3372 (3G, 4G) میخوام بگیرم انتن دهیش از گوشی بهترع؟
میخوام وصل کنم به مودم تی پی لیتک Archer d7 میخوره؟
بله از گوشی بهتره ولی نه خیلی زیاد.
Archer d7 مودم ADSL هست و دانگل 3G/4G ساپورت نمیکنه.

pb2005
31-12-2015, 14:06
در استان خوزستان
شهر بستان وارد مدار تری جی شد.

سلام مهندس رضا عزیز

می خواستم بدونم نایین استان اصفهان چه موقع تعداد انتن های نسل سوم ایرانسل افزایش پیدا میکنه؟

الان فقط یک انتن تجهیز شده

ak313
31-12-2015, 14:38

الان توی این سایت ایرانیان پیش ثبت نام هم داره اما من نتونستم ثبت نام کنم. آیا واقعا دارن این سرویس رو میدن؟
خوب اگر قضیه جدی هست براش یه تاپیک بزنید. ( مدیران انجمن)

and-roid2
31-12-2015, 14:44
الان توی این سایت ایرانیان پیش ثبت نام هم داره اما من نتونستم ثبت نام کنم. آیا واقعا دارن این سرویس رو میدن؟

طبق تماس تلفنی با ایرانیان نت برای قم سال اینده برنامه ریزی کردن که ارائه بدن.
پیش ثبت نام برای منم مشکل داره.

Armin.Computer
31-12-2015, 14:49

سلام
تاپیک داره
اپراتور چهارم(ایرانیان نت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A7%D9%86)

khoodet
31-12-2015, 14:50
فکر نکنم هنوز سرویس بدن
فعلا فقط تو تهران و کرج کار رو شروع کردند بعد هم اول برای تجاری واگدار میشه بعد نوبت خانگی هست
توی این 4 سال ایرانیان نت هیچ کاری نکرده حالا با اومدن ایرانسل احتمالا کلا تغییر بکنه و بتونه تا سال آینده یا 2 سال دیگه سرویس بده فعلا که تا سال 99 فیبر در انحصار این شرکت هست
این پیش ثبت نام هم فقط یک چیز دکوری تا نشون بدن دارند کار میکنند

Armin.Computer
31-12-2015, 14:55
فکر نکنم هنوز سرویس بدن
فعلا فقط تو تهران و کرج کار رو شروع کردند بعد هم اول برای تجاری واگدار میشه بعد نوبت خانگی هست
توی این 4 سال ایرانیان نت هیچ کاری نکرده حالا با اومدن ایرانسل احتمالا کلا تغییر بکنه و بتونه تا سال آینده یا 2 سال دیگه سرویس بده فعلا که تا سال 99 فیبر در انحصار این شرکت هست

برای منم ثبت نام کار نکرد!

naser.051
31-12-2015, 14:56

ببخشید پیش ثبت نام به چه درد میخوره؟ الان تو نقشه مشهئ تحت پوشش هست یعنی مشهد فیبر نوری شده الان؟

khoodet
31-12-2015, 15:04
ببخشید پیش ثبت نام به چه درد میخوره؟ الان تو نقشه مشهئ تحت پوشش هست یعنی مشهد فیبر نوری شده الان؟
الان که فیبر نیست ولی قرار اول تو این 10 استان کارکنند بعد استانهای دیگه رو شروع کنند
پیش ثبت نام هم میگم الکی چونکه هنوز خیلی مونده تا افتتحاح بشه

number-1
31-12-2015, 15:54
دوستان
همه سیم کارت های دائمی ایرانسل همون ای سیم حساب میشه دیگه یعنی به دائمیاش کلا ای سیم میگن حتی اگه اعتباری به دائمی تبدیل بشه
حالا این تبلیغی که همه جا هست
شوکه نشوید قبض های شفاف و تفضیلی و سریعترین اینترنت همراه کشور
سوال اینه برای همه ی سیم کارت های دائمیه دیگه درسته؟حتی اگه اعتباری به دائمی تبدیل بشه بازم قبض شفاف و تفضیلی داره دیگه درسته؟
لطفا کسایی که اطلاع دارن یا سیم کارت دائمیه ایرانسلو دارن پاسخ بدن
ممنون

rezasniper2012
31-12-2015, 16:12
سلام ;
لطفا یه فکری هم برای پهنای باند مازندران کنین ! توی شهرستان آمل و بابل اینترنت 4G ایرانسل میشه گفت غیر قابل استفاده شده
با تشکر

al pacino_masoud
31-12-2015, 17:11
اینترنت ایرانسل رو چطوری میشه به کامپیوتر وصل کرد؟ میخوام با idm دانلود کنم

rezasniper2012
31-12-2015, 17:30
عزیز راه زیاد هست , خرید روتر , دانگل 4G , دانگل وایرلس و ... ولی شما ببینین با کدوم راه راحت تری میتونی یه دانگل وایرلس بخری بعدش با هات اسپات گوشیت اینترنت رو روی سیستم هم شیر کنی یا اینکه یه دانگل 4G بخری وصلش کنی به سیستم

bhdanathema
31-12-2015, 18:00
یکی یه تست سرعت یذاره لطفا
با بسته 3 ساعتش چقدر میشه دانلود کرد ؟
سرعت سرور داخل با خارج یکی هست ؟

rezasniper2012
31-12-2015, 18:03
خدمت شما :

سرور خارج ازبس وضعیت خراب بود تست حتی کامل هم نشد ! البته بستگی به منطقه شما هم داره

al pacino_masoud
31-12-2015, 18:32
عزیز راه زیاد هست , خرید روتر , دانگل 4G , دانگل وایرلس و ... ولی شما ببینین با کدوم راه راحت تری میتونی یه دانگل وایرلس بخری بعدش با هات اسپات گوشیت اینترنت رو روی سیستم هم شیر کنی یا اینکه یه دانگل 4G بخری وصلش کنی به سیستم
به صورت نرم افزاری نمیشه؟ حتما باید یک چیزی خرید؟

ak313
31-12-2015, 18:40

توی شبکه موبایل تست هیچ کس به درد هیچ کس نمی خوره.
پس جواب سوال شما هم عدد مشخصی نیست من توی بعضی ساعات توی نیم ساعت 5 گیگ هم دانلود کردم اما بعضی ها 500 مگ هم شاید نتونن بگیرن چون به عوامل زیادی بستگی داره.
3- خیر قطعا در ساعات شلوغی داخل با خارجی کلی تفاوت داره.
نتیجه اخلاقی 500 تا تک تومن از جیب مبارک خرج کنه یه بسته نامحدود نیم ساعته بگیر تا سرعت دستت بیاد. اگر می خواهی حداکثر کشش رو ببینی توی یه تایم خلوت تست کن مثلا یک شب یا 3 بعد از ظهر

ak313
31-12-2015, 18:42

شما اول بگید اینترنتشو چه جوری گیر اوردید تا ما بفرماییم چه جوری روی idm بفرستی:n03:

sleeplessness
31-12-2015, 18:43
قضیه نامحدود های ساعتی چه طور؟
فقط از ساعت 2 تا 8 میشه ازش استفاد کرد؟

al pacino_masoud
31-12-2015, 18:56
شما اول بگید اینترنتشو چه جوری گیر اوردید تا ما بفرماییم چه جوری روی idm بفرستی:n03:
اینترنتش رو افتاده بود تو خیابون از اونجا گیر آوردم! سوال مسخره نپرس. اگر میدونی جواب بده اگر هم نمیدونی که هیچ

ak313
31-12-2015, 19:00

سوال من مسخرست یا سوال شما؟:n13:
اون کاربر محترم به شما جواب داده
"عزیز راه زیاد هست , خرید روتر , دانگل 4G , دانگل وایرلس و ... ولی شما ببینین با کدوم راه راحت تری میتونی یه دانگل وایرلس بخری بعدش با هات اسپات گوشیت اینترنت رو روی سیستم هم شیر کنی یا اینکه یه دانگل 4G بخری وصلش کنی به سیستم"
بعد شما این سوال رو پرسیدید؟ فکر کن ببین چی پرسیدی

arsinn
31-12-2015, 19:04
اینترنتش رو افتاده بود تو خیابون از اونجا گیر آوردم! سوال مسخره نپرس. اگر میدونی جواب بده اگر هم نمیدونی که هیچ
ببینید بهرحال برای گرفتن اینترنت به مودم نياز دارید که ساده ترین راه استفاده از گوشی بعنوان مودم هست.اگر کامپیوتر کارت شبکه داره هات اسپات کنید.اگر نداره بوسیله کابل گوشی به کامپیوتر متصل و اینترنت رو اشتراک گذاری کنيد.بعضی گوشیها مثل HTC خودشون این قابلیت اشتراک گذاری با کابل رو دارند بقیه هم یک برنامه اول باید روشون نصب کنید.

al pacino_masoud
31-12-2015, 19:07
سوال من مسخرست یا سوال شما؟:n13:
اون کاربر محترم به شما جواب داده
"عزیز راه زیاد هست , خرید روتر , دانگل 4G , دانگل وایرلس و ... ولی شما ببینین با کدوم راه راحت تری میتونی یه دانگل وایرلس بخری بعدش با هات اسپات گوشیت اینترنت رو روی سیستم هم شیر کنی یا اینکه یه دانگل 4G بخری وصلش کنی به سیستم"
بعد شما این سوال رو پرسیدید؟ فکر کن ببین چی پرسیدی

اخوی اینترت ایرانسل هست. در ضمن گوشی من 4 g ساپورت نمیکنه. 3g هست. حالا اینترنت گوشی رو چطوری بفرستم به کامپیوتر. بدون دانگل

XENON24
31-12-2015, 19:08

داداش با کابل USB گوشی رو وصل کن به کامپیوتر اول!
بعد برو تو setting گوشی قسمت موبایل نتورک گزینه hotspot رو انتخاب کن USB Tethering رو فعال کن و تموم!

fafool70
31-12-2015, 19:12

دوست عزیز کسی اینجا سوال می کنه مسخره شماست ؟؟ خود شما از اولش میدونستی؟؟ درست جوابش رو بده بگو با هات اسپات کردن گوشی که وای فای رو اشتراک گذاری کنه و... یا اینکه مودم 3جی یا 4جی بخره .همونطور که دوستمون صفحه قبل گفته! ایشون اصلا هیچ اطلاعاتی در مورد ندارن بهتره ما درست راهنمایش کنیم نه اینکه به جای جواب بیای مسخرش کنی

ak313
31-12-2015, 19:14
اخوی اینترت ایرانسل هست. در ضمن گوشی من 4 g ساپورت نمیکنه. 3g هست. حالا اینترنت گوشی رو چطوری بفرستم به کامپیوتر. بدون دانگل

دوستان جواب دادند.
اول از هم حتما توی تنظیمات شبکه موبایل گزینه تری جی اونلی یا wcdma only رو انتخاب کن.
بعد برو در قسمت hotspot و در قسمت تنظیمات یه اسم برای شبکت بزار و یه رمز هم بده بعد با سیستمت به اون شبکه وصل شو ( مهم حتما باید سیتمت کارت شبکه بی سیم داشته باشه اگر نداری می تونی با سی تومن بخری ) یا از راه زیر استفاده کنی
با کابل یو اس بی موبایلت رو به سیتمت وصل کن و در قسمت tethering ( که بعضی از بی سواد ها مهار کردن یو اس بی معنا کردند ) گزینه usb tethering رو فعال کنی که این دومی بهتره چون باتریت شارژ میشه و ارتباط کابلی از بی سیم بهتره

ak313
31-12-2015, 19:15
دوست عزیز کسی اینجا سوال می کنه مسخره شماست ؟؟ خود شما از اولش میدونستی؟؟ درست جوابش رو بده بگو با هات اسپات کردن گوشی که وای فای رو اشتراک گذاری کنه و... یا اینکه مودم 3جی یا 4جی بخره .همونطور که دوستمون صفحه قبل گفته! ایشون اصلا هیچ اطلاعاتی در مورد ندارن بهتره ما درست راهنمایش کنیم نه اینکه به جای جواب بیای مسخرش کنی

چی رو می دونستم؟
مگه قبل از این سوال دوستان همینو بهش نگفته بودند که با گوشیت هات اسپات کن. خوب اگر ایشون متوجه نشده می پرسه آقا هات اسپات یعنی چه؟
اگر یه کاربر عادی بود هیچ توقعی نداشتم اما توی این انجمن 1095 تا پست داره
ضمنا به یاد داشته باشید سوال درست نصف جوابه

ak313
31-12-2015, 19:26
از چیزی که نوشتی سطح شعورت پیداست بیش از این هم ازت انتظاری نیست.
البته تضاد رفتاری هم داری یه بار میگی اخوی یه بار هم احمق. اما من که خودم می دونم احمق نیستم پس از گفته شما هم ناراحت نمیشم

subasa
31-12-2015, 19:27
این ak313 هیچ معلوماتی در این زمینه نداره. فقط اومده بود یک چیزی بپرونه بره

arsinn
31-12-2015, 19:49
همه چیز در رابطه با نسل پنجم ارتباطات (5G) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه مثل هست که میگه تو اول اونی که زائيدي بزرگ بکن بعد ....حالا هم باید به ايرانسل همینو گفت .نسل سه و چهاري که سرمایه گذاری سخت افزاری و تجهيزاتش انجام شده و آماده هست و ظرفیت پهنای باند بقول خودتون تا صد مگا بیت رو هم داره حاضر نیستید پهنای باند که بخش نرم افزاری و ساده کار هست رو انجام داده يه اینترنت راست درست به مردم بدید بعد حرف از نسل پنج و بیست مگا بيت برای منازل میزنید !هم اکنون اگر یه سرعت 10مگا بیتی هم بطور پایدار ارائه کنید همه راضی خواهند بود در شرایطی که همه زیر ساخت هاش هم داريد.چیزی که من میدونم نسل پنج و ورود ايرانسل به حوضه فیبر نوری و ایرانیان چیزی جز انحصار طلبی و اقدامی در جهت سود بیشتر و خارج کردن رقبا از دور نیست وگرنه در بعد من و شمای مصرف کننده نسل پنج که خوبه نسل ده هم بیاد تا این شرایطی هست که خودتون بهتر ميدونيد یک اینترنت پرسرعت واقعی خواب و خياله چون بحث نتوانستن و ظرفیت و زیرساخت نیست بحث" نخواستن" هست.

sleeplessness
31-12-2015, 19:53
دوستان میشه توضیحاتی در مورد بسته های نامحدود و مخصوصا یک ساعت رو بدید
فقط بین ساعت 2 تا 8 قابل استفاده است ؟

arsinn
31-12-2015, 19:59
دوستان میشه توضیحاتی در مورد بسته های نامحدود و مخصوصا یک ساعت رو بدید
فقط بین ساعت 2 تا 8 قابل استفاده است ؟
خیر اون ساعتی ها محدودیت شب و روز نداره همانطور که محدودیت حجم نداره.اون 2_6يا6-10صبح طرح دیگه هست که فقط در اون ساعت هاست و محدودیت حجم هم داره که نهایت بیست گيگ و پنج گيگ میشه دانلود کرد.

dj77
31-12-2015, 23:33
آقای مهندس رضا این نسل 3و4 ایرانسل کی میخواد در پرند راه اندازی بشه؟! :n41::n41:

dj77
31-12-2015, 23:49
فکر نکنم هنوز سرویس بدن

سرکاریه ثبت نام نمی کنه.

The Dreadnaught
01-01-2016, 01:02
واقعیت داره که به ایرانسل و باقی شرکت ها اجازه دادن پهنای باند خودشون وارد کنن؟

alex_pk
01-01-2016, 02:15
سرعت من با 4g باید این باشه؟
انقدر اپلود رو میخوام چیکار؟!

خسته نباشید عرض میکنم

sleeplessness
01-01-2016, 02:52
دوستان راه خاصی برای ثابت ماندن بر روی 4g هست؟
گوشی خیلی پرش داره و بعد مدت کوتاهی به 3g وصل میشه

mehdi_cd2005
01-01-2016, 04:41
دوستان تو نقشه ایرانسل منطقه ما کامل 3G , 4G رو تحت پوشش داره ولی الان که نت ایرانسل گرفتم همش 2G هست . گوشیم 3G رو ساپورت می کنه تنضیماتشم فعال کردم ولی نمی دونم چرا نمی گیره . راه کار خاصی داره ؟ الان سرعت دانلودم چه داخلی چه خارجی حدود 600 هست

alex_pk
01-01-2016, 06:07
چجوریاست امشب ایرانسل واسه ما سنگ تموم گذاشته: :n11:

یه فایل 900 مگی رو حدودا تو 4 دقیقه گرفت!

امیدوارم همینطوری بمونه:n19:

Mehrdad092000
01-01-2016, 06:07
بله از گوشی بهتره ولی نه خیلی زیاد.
Archer d7 مودم ADSL هست و دانگل 3G/4G ساپورت نمیکنه.
چفدر بهتره؟
با گوشی 13 میگ داد اما باید گوشی تو دستم میگرفتم میبردم بالا حححح خونمون انتن دهیش کمه چه کنم؟
اااا سفارش دادم :n04:
چه بد چرا ساپورت نمیکنه ;/

rezasniper2012
01-01-2016, 10:38
گوشی های اندروید اگه اشتباه نکنم با کابل usb گوشی میشه اینترنت رو شیر کرد روی سیستم

دوستان راه خاصی برای ثابت ماندن بر روی 4g هست؟
گوشی خیلی پرش داره و بعد مدت کوتاهی به 3g وصل میشه
لطفا تنظیمات گوشیتون رو بررسی کنین احتمال 90% قابلیت 4G only رو باید داشته باشه , در صورتی که روی 4G only ست کنین این مشکل رو نخواهید داشت البته لازم به ذکر هست اگه از بسته های 2-6 و 6-12 استفاده میکنین در نیم ساعت آخر یعنی بین 5:30-6 و 11:30-12 اگه دانلود فعالی داشته باشین ارتباط شما قطع میشه و این از مشکلات ایرانسل هست

sleeplessness
01-01-2016, 11:29
گوشی های اندروید اگه اشتباه نکنم با کابل usb گوشی میشه اینترنت رو شیر کرد روی سیستم

لطفا تنظیمات گوشیتون رو بررسی کنین احتمال 90% قابلیت 4G only رو باید داشته باشه , در صورتی که روی 4G only ست کنین این مشکل رو نخواهید داشت البته لازم به ذکر هست اگه از بسته های 2-6 و 6-12 استفاده میکنین در نیم ساعت آخر یعنی بین 5:30-6 و 11:30-12 اگه دانلود فعالی داشته باشین ارتباط شما قطع میشه و این از مشکلات ایرانسل هست
ممنون از شما
گوشی ام huawei p8 lite هست
این امکان داره؟
اگه نداره به صورت نرم افزاری امکانش هست؟

iDownload & iGame
01-01-2016, 11:33
ممنون از شما
این امکان داره؟
P8 lite قابلیت 4G only رو نداره.
غالبا" مودم های 4G مثل مودم های هواوی این قابلیت رو دارن.

ak313
01-01-2016, 11:34
4g سیگنال فول

تفاوت سرور داخلی و خارجی در فیلم زیر. برای ایرانسل فرستادم.

sadegh1010
01-01-2016, 11:45
سلام. تا اخر بهمن شاید هم زودتر وصل میشود.
سلام مهندس رضا فورجی سبزوار انشاالله بخواد راه بیوفته به زودیا ایا تمام سایت ها روشن می کنید یا فقط یک تعداد مناطق خاص ؟ ممنون

iDownload & iGame
01-01-2016, 11:45
چفدر بهتره؟
با گوشی 13 میگ داد اما باید گوشی تو دستم میگرفتم میبردم بالا حححح خونمون انتن دهیش کمه چه کنم؟
اااا سفارش دادم :n04:
چه بد چرا ساپورت نمیکنه ;/
چقدرش رو دیگه خودتون باید تست کنید. ولی دانگلE3372 جای آنتن اکسترنال هم جهت تقویت گیرندگی 4G داره (البته اگر بتونین آنتنش رو تو ایران پیدا کنید).
شما با کابل افزایش طول USB میتونید دانگل E3372 رو تا شعاع 1.5 متر بالا پایین کنید و یا اینکه مجموعه دانگل + روتر رو در ارتفاعی بزارید که سرعت و آنتن دهی مطلوب باشه.
شما قبل از خرید Archer d7 باید مشورت می کردید.
در خصوص روتر مناسب جهت دانگل E3372 می تونید پست #17253 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنده رو مطالعه بفرمایید.

rezasniper2012
01-01-2016, 11:58
ممنون از شما
این امکان داره؟
لطفا ببینین این کد روی گوشیتون جواب میده ؟

shirazdownload
01-01-2016, 12:00

دوست عزیز ! چطور شما با قاطعیت میگی 90% قابلیت 4g only داره

اتفاقا هیچ گوشی 4G only نداره
مگر اینکه با نرم افزار و یا کد *#*#4636#*#* به تنظیمات اصلی گوشی برید و از قسمت phone info نوع شبکه رو انتخاب کنید
البته این کد معمولا روی گوشی های سامسونگ و سونی کار میکنه ، از هواوی اطلاعی ندارم
دلیلش هم اینه که شبکه 4G قابلیت تماس صوتی رو نداره ، و اینطوری اگر کسی با شما تماس بگیره شما در دسترس نیستین
بخاطر همین 4G only رو توی تنظیمات نمیذارن که گوشی بتونه توی مواقع خاص مثل زنگ زدن سوییچ کنه روی نسل پایین تر

alemoazezo
01-01-2016, 12:05
چقدرش رو دیگه خودتون باید تست کنید. ولی دانگلE3372 جای آنتن اکسترنال هم جهت تقویت گیرندگی 4G داره (البته اگر بتونین آنتنش رو تو ایران پیدا کنید).
شما با کابل افزایش طول USB میتونید دانگل E3372 رو تا شعاع 1.5 متر بالا پایین کنید و یا اینکه مجموعه دانگل + روتر رو در ارتفاعی بزارید که سرعت و آنتن دهی مطلوب باشه.
در خصوص روتر مناسب جهت دانگل E3372 می تونید پست #17253 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنده رو مطالعه بفرمایید.

میگم اگه کابل usb طولانی تر بخوام برا این دانگل بگیرم جواب نمیده ؟

rezasniper2012
01-01-2016, 12:06
دوست عزیز ! چطور شما با قاطعیت میگی 90% قابلیت 4g only داره

اتفاقا هیچ گوشی 4G only نداره
مگر اینکه با نرم افزار و یا کد *#*#4636#*#* به تنظیمات اصلی گوشی برید و از قسمت phone info نوع شبکه رو انتخاب کنید
البته این کد معمولا روی گوشی های سامسونگ و سونی کار میکنه ، از هواوی اطلاعی ندارم
دلیلش هم اینه که شبکه 4G قابلیت تماس صوتی رو نداره ، و اینطوری اگر کسی با شما تماس بگیره شما در دسترس نیستین
بخاطر همین 4G only رو توی تنظیمات نمیذارن که گوشی بتونه توی مواقع خاص مثل زنگ زدن سوییچ کنه روی نسل پایین تر
عزیز من گفتم میشه 90% گوشی ها رو روی 4G قرار داد نه اینکه از تنظیمات تمام گوشی ها اطلاع داشته باشم ! کدی که فرمودین رو بالا قرار دادم برای دوستمون و روی گوشی های سامسونگ , سونی , شیائومی سری note 3 و ال جی جواب داده پس فکر کنم میشه از عنوان 90% استفاده کرد ! خیلی از قابلیت ها به سادگی در دسترس نیستن ولی دلیل نمیشه بگیم نمیشه از اون قابلیت ها استفاده کرد

rezasniper2012
01-01-2016, 12:09
بله عزیز به دو روش میشه ولی هزینش کمی براتون بالا میوفته

shirazdownload
01-01-2016, 12:12
عزیز من گفتم میشه 90% گوشی ها رو روی 4G قرار داد نه اینکه از تنظیمات تمام گوشی ها اطلاع داشته باشم ! کدی که فرمودین رو بالا قرار دادم برای دوستمون و روی گوشی های سامسونگ , سونی , شیائومی سری note 3 و ال جی جواب داده پس فکر کنم میشه از عنوان 90% استفاده کرد ! خیلی از قابلیت ها به سادگی در دسترس نیستن ولی دلیل نمیشه بگیم نمیشه از اون قابلیت ها استفاده کرد

درسته حتما من بد متوجه شدم
ولی " تنظیمات گوشیتون رو بررسی کنین احتمال 90% قابلیت 4G only رو باید داشته باشه " خیلی فرق داره تا " میشه 90% گوشی ها رو روی 4G قرار داد "

منظور این بود که توی تنظیمات خود گوشی ها ( در قسمت setting ) چنین قابلیتی اصلا وجود نداره

rezasniper2012
01-01-2016, 12:18
درسته حتما من بد متوجه شدم
ولی " تنظیمات گوشیتون رو بررسی کنین احتمال 90% قابلیت 4G only رو باید داشته باشه " خیلی فرق داره تا " میشه 90% گوشی ها رو روی 4G قرار داد "

منظور این بود که توی تنظیمات خود گوشی ها ( در قسمت setting ) چنین قابلیتی اصلا وجود نداره
بله شما هم حق دارین باید در پست اول ذکر میکردم که اگه داخل setting نبود این کد رو استفاده کنن ولی چون چند ماهی میشه گوشی ویندوزفونی گرفتم و توی بیلد های قبلی ویندوز 10 این قابلیت در setting گوشی قرار داشت فراموش کردم ذکر کنم اون مورد رو و عذرخواهی میکنم :n12:

iDownload & iGame
01-01-2016, 13:30
خیر جواب نمیده. حتی با کابل افزایش طول 1.5 متری هم در برخی مواقع باعث ناپایداری عملکرد دانگل میشه. بهتره دانگل رو مستقیم به روتر وصل کنید و برای جابجایی از سیم رابط برق اسفاده کنید.

Armin.Computer
01-01-2016, 13:50
سلام
لطفا تو تاپیک از بحث های بی مورد و خلاف قوانین انجمن خودداری کنید
سعی شد پست های زیادی پاک نشه ولی اگر این بحث ادامه پیدا کنه مجبوریم پست های خلاف قوانین انجمن رو پاک کنیم
(منظورم دوستانی بود که چند صفحه قبل بحث می کردن)
موفق باشید

rezasniper2012
01-01-2016, 15:43
خیر جواب نمیده. حتی با کابل افزایش طول 1.5 متری هم در برخی مواقع باعث ناپایداری عملکرد دانگل میشه. بهتره دانگل رو مستقیم به روتر وصل کنید و برای جابجایی از سیم رابط برق اسفاده کنید.
عزیز خیلی راحت هم جواب میده (( البته نه به وسیله کابل های معمولی )) , فقط هزینش کمی زیاد میشه که بنظرم روتر رو کنار پنجره یا جاهای دیگه قرار بدن بهتر هست تا این کار رو بکنن ولی در صورتی که مجبور باشن روش های تست شده ای وجود داره که بهترین و پرهزینه ترین اون ها استفاده از کابل LAN هست.

iDownload & iGame
01-01-2016, 16:40
عزیز خیلی راحت هم جواب میده (( البته نه به وسیله کابل های معمولی )) , فقط هزینش کمی زیاد میشه که بنظرم روتر رو کنار پنجره یا جاهای دیگه قرار بدن بهتر هست تا این کار رو بکنن ولی در صورتی که مجبور باشن روش های تست شده ای وجود داره که بهترین و پرهزینه ترین اون ها استفاده از کابل LAN هست.
با کابل LAN چطوری؟

rezasniper2012
01-01-2016, 17:52
با کابل LAN چطوری؟
از تبدیل های USB V.2 روی شبکه میتونن استفاده کنن که به دلیل استفاده از آداپتور برای تامین ولتاژ دیوایس و کابل کوچکترین مشکلی نخواهند داشت البته هزینش هم کم نیست ! (( حدود 200 هزار تومان )) و راه دیگه استفاده از ریپیتر های کابل usb هست که معمولا جواب میده ولی از مشکلاتش میشه به طول عمر کم و اتلاف انرژی زیاد اشاره کرد

naser.051
01-01-2016, 17:53
اقا یکی سرعتش پایین باشه به چیز پی ان یه سرور ایران وصل بشه سرعتش زیاد میشه؟؟؟؟

rezasniper2012
01-01-2016, 17:55
اقا یکی سرعتش پایین باشه به چیز پی ان یه سرور ایران وصل بشه سرعتش زیاد میشه؟؟؟؟
بله در صورتی که پهنای باند سرور داخلی در منطقه شما مناسب باشه جواب میده این روش

alireza20202003
01-01-2016, 19:35
دوستان ایرانسلی یک سوال : در یک خونه ای سیگنال دکل 3G حدود منفی 90 تا 95 دی بی ام و سیگنال دکل EDGE در حدود منفی 79 تا 85 دی بی ام هست. حالا میخوام بدونم این مقادیر خیلی کم هستند ؟! چون در هیچ جای این خونه نمیشه که گوشی رو بذاری و بیشتر از 1 ساعت آنتنش بمونه ! یک ساعت بعد آنتن میپره و یا باید جای گوشی رو عوض کنی یا اگه همون جا که هست گوشی رو در حالت بدون آنتن بذاری و برگردونی سیگنال برمیگرده. با تمام گوشی ها از ویندوز فون و اندروید تا آیفون سیستم دقیقا همینه. به نظرتون مشکل چیه ؟

Armin.Computer
01-01-2016, 19:53
دوستان ایرانسلی یک سوال : در یک خونه ای سیگنال دکل 3G حدود منفی 90 تا 95 دی بی ام و سیگنال دکل EDGE در حدود منفی 79 تا 85 دی بی ام هست. حالا میخوام بدونم این مقادیر خیلی کم هستند ؟! چون در هیچ جای این خونه نمیشه که گوشی رو بذاری و بیشتر از 1 ساعت آنتنش بمونه ! یک ساعت بعد آنتن میپره و یا باید جای گوشی رو عوض کنی یا اگه همون جا که هست گوشی رو در حالت بدون آنتن بذاری و برگردونی سیگنال برمیگرده. با تمام گوشی ها از ویندوز فون و اندروید تا آیفون سیستم دقیقا همینه. به نظرتون مشکل چیه ؟

یا اگه همون جا که هست گوشی رو در حالت بدون آنتن بذاری و برگردونی سیگنال برمیگرده
این یه قسمت رو یکم بهتر توضیح بدید
مرسی

alireza20202003
01-01-2016, 20:04
این یه قسمت رو یکم بهتر توضیح بدید
مرسی

منظورم اینه که گوشی رو بذاری رو حالت بدون آنتن (هواپیما) و بعد دوباره حالت بدون آنتن رو غیر فعال کنی

rezasniper2012
01-01-2016, 21:17
لطف کنین شبکه رو به صورت دستی انتخاب کنین و اگه ایرانسل دارین روی شبکه ایرانسل قفلش کنین ببینین مشکلتون حل میشه ؟

alireza20202003
01-01-2016, 21:26
لطف کنین شبکه رو به صورت دستی انتخاب کنین و اگه ایرانسل دارین روی شبکه ایرانسل قفلش کنین ببینین مشکلتون حل میشه ؟

خیر این مورد بی تاثیره. همچنین انتخاب prefer 3g یا 2g و تنظیماتی از این قبیل هم تاثیری ندارند. جالب اینجاست که مواقعی که آنت نیست موقع سرچ نتورک ها، ایرانسل رو میاره !

ak313
01-01-2016, 22:08
خیر این مورد بی تاثیره. همچنین انتخاب prefer 3g یا 2g و تنظیماتی از این قبیل هم تاثیری ندارند. جالب اینجاست که مواقعی که آنت نیست موقع سرچ نتورک ها، ایرانسل رو میاره !

ظاهرا سیگنال نسل سه در اونجا ضعیفه و با زیاد شدن یوزرها شعاع سیگنال کم میشه و سیگنال شما میره.
باید بگردی و قوی ترین نقطه ای که سیگنال داری رو پیدا کنی. اگر بتونی تا -80 یه نقطه ای رو پیدا کنی وضعت خیلی بهتر میشه
سیگنال نسل 4 رو امتحان کردید؟ بعضی از جاها که نسل 3 نیست بعضا مخصوصا شهرها احتمال نسل 4 هست حتما اینو چک کنید.

Armin.Computer
01-01-2016, 22:44

ممکنه بیاره ولی وصل نشه
با سیم کارت دیگه ای امتحان کردید؟؟؟؟؟

alireza20202003
01-01-2016, 22:48
ظاهرا سیگنال نسل سه در اونجا ضعیفه و با زیاد شدن یوزرها شعاع سیگنال کم میشه و سیگنال شما میره.
باید بگردی و قوی ترین نقطه ای که سیگنال داری رو پیدا کنی. اگر بتونی تا -80 یه نقطه ای رو پیدا کنی وضعت خیلی بهتر میشه
سیگنال نسل 4 رو امتحان کردید؟ بعضی از جاها که نسل 3 نیست بعضا مخصوصا شهرها احتمال نسل 4 هست حتما اینو چک کنید.

مشکل فقط نسل 3 نیست گفتم برای نسل 2 هم دقیقا این مشکل وجود داره.
خودم هم میخواستم سیم کارتم رو به نسل 4 تغییر بدم فقط نمیدونم آیا تاثیری داره یا نه.

ممکنه بیاره ولی وصل نشه
با سیم کارت دیگه ای امتحان کردید؟؟؟؟؟

بله. فقط با 4G‌ امتحان نکردم.

naser.051
01-01-2016, 22:56
بله در صورتی که پهنای باند سرور داخلی در منطقه شما مناسب باشه جواب میده این روش

یعنی چی؟ من متوجه نمیشم مگه پهنای باند سرور به منطقه ربط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ak313
01-01-2016, 23:11
یعنی چی؟ من متوجه نمیشم مگه پهنای باند سرور به منطقه ربط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما با دانلود منیجر یک فایل رو از سافت 98 بگیر و بزار روی یک کانکشن اگر بیشتر اوقات سرعتتون به این شکل خوبه قطعا استفاده از اکانتهای افزایش سرعت موثر خواهد بود البته اونها هم دردسرهایی دارن اما باز ارزششو دارن

mohebronaldo
01-01-2016, 23:24
چجوریاست امشب ایرانسل واسه ما سنگ تموم گذاشته: :n11:

یه فایل 900 مگی رو حدودا تو 4 دقیقه گرفت!

امیدوارم همینطوری بمونه:n19:
شما قبلا گفتین که سرعت داغونه که.یهو خوب شد.بعدش دانلود از سرور ایران بود یا خارج.در همون جا بودین این سرعت رو داد یا جارو عوض کردین.دیروز کجا اون سرعت پایین رو داد

4g سیگنال فول

تفاوت سرور داخلی و خارجی در فیلم زیر. برای ایرانسل فرستادم.
بله ایرانسل جدیدن سرعت و محدود کرده روی 4 مگابیت.من اول صبح تست زدم نسل 3 24 مگابیت داد.گذاشتم رو نسل 4 از 4 و نیم مگابیت بالاتر نمیرفت

ak313
01-01-2016, 23:32
بله ایرانسل جدیدن سرعت و محدود کرده روی 4 مگابیت.من اول صبح تست زدم نسل 3 24 مگابیت داد.گذاشتم رو نسل 4 از 4 و نیم مگابیت بالاتر نمیرفت

از نظر من ایرانسل از نظر نرم افزاری چیزی رو محدود نکرده بلکه در پهنای باند خارجی در این چند روز مشکلاتش بیشتر شده شاید به خاطر کابل باب المندب باشه
تست الان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohebronaldo
01-01-2016, 23:42
از نظر من ایرانسل از نظر نرم افزاری چیزی رو محدود نکرده بلکه در پهنای باند خارجی در این چند روز مشکلاتش بیشتر شده شاید به خاطر کابل باب المندب باشه
تست الان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با سرور ایران تست گرفتم.عکسشم گذاشتم تو چند صفحه قبل.از سرور های معروف هم تست گرفتم.پارس آنلاین.گام نت.مبین نت.شاتل.های وب و چند تا دیگه هم از 4 مگابیت بالاتر نمیداد اول صبح

ak313
01-01-2016, 23:57
من با سرور ایران تست گرفتم.عکسشم گذاشتم تو چند صفحه قبل.از سرور های معروف هم تست گرفتم.پارس آنلاین.گام نت.مبین نت.شاتل.های وب و چند تا دیگه هم از 4 مگابیت بالاتر نمیداد اول صبح

اگر همچین حالتی پیش اومد پیشنهاد می کنم دیوایستون رو خاموش کنید و بعد از چند دقیقه روشن کنید یا حداقل ریبوتش کنید.

FXPRO
02-01-2016, 01:48
میشه مودم رو با سیم ایرانسل کانکت گذاشت از ساعت دو تا 6 خودش دان کنه ؟ یعنی خودش اتومات بدون دیس و کانکت شدن دوباره از همون بسته دو تا 6 کم میکنه ؟

™...
02-01-2016, 01:54
شما از سرورو داخلی دانلود میکنید این مقدار رو یا خارجی ؟
بعد این مقدار دانلود تو بازه 3 ساعت بسته 2 تومنی هست ؟

بازه زمانی 2-6 صبح . 2 تومن . سرور خارجی . 3G

Armin.Computer
02-01-2016, 01:58
مشکل فقط نسل 3 نیست گفتم برای نسل 2 هم دقیقا این مشکل وجود داره.
خودم هم میخواستم سیم کارتم رو به نسل 4 تغییر بدم فقط نمیدونم آیا تاثیری داره یا نه.

بله. فقط با 4G‌ امتحان نکردم.

خیلی عجیبه
با اپراتور صحبت کردید؟؟؟؟؟؟؟؟

alex_pk
02-01-2016, 03:33
شما قبلا گفتین که سرعت داغونه که.یهو خوب شد.بعدش دانلود از سرور ایران بود یا خارج.در همون جا بودین این سرعت رو داد یا جارو عوض کردین.دیروز کجا اون سرعت پایین رو داد

اره اولش وضعش خیلی بد بود
کل خونه رو تست کردم تا بهترین نتیجه رو بگیرم.فاصله دو مکان از هم کمتر از 5 متر بود
جارو عوض کردم بهترین نتیجه ام دوربره 6 مگابیت شد که یدفعه ساعت سه رسید به 27-28 مگ!
کلا تو این مدت که از ایرانسل استفاده میکردم این اولین بار بود
سرو ایران.
خارجی هاش که معمولیه تعریفی نداره.

alireza20202003
02-01-2016, 03:54
خیلی عجیبه
با اپراتور صحبت کردید؟؟؟؟؟؟؟؟

بله میگن مشکل از پوشش هست. ولی یخوره عجیبه دیگه ! مثلا حتی نقطه ای هست که اونجا سیگنال 69 دی بی امه ولی کافیه شب بذارید صبح بیاید میبینید که سیگنال رفته یه ریست گوشی و دوباره سیگنال برمیگرده. گفتم اینجا هم مطرح کنم ببینم کسی مشکل مشابهی داشته یا نه و اگر راه حلی میدونید دریغ نکنید.

Mehrdad092000
02-01-2016, 04:16
مرسی
حالا عیب نداره دیگه Archer d7 خریدم ازش خوشم اومد امکانات جالبی داشت اما اینو نداشت شک کردم خخخخخخ
پس چیزی هست با انتن خوب؟ اینم که میگین انتن میخوره قیمت انتن چنده؟یه چی میخوام تا 150 تومن خفن باشه خونمون حال به حالیه
راستی این ------ ایرانسل روی سرعت تاثیر داره؟

Armin.Computer
02-01-2016, 11:28
بله میگن مشکل از پوشش هست. ولی یخوره عجیبه دیگه ! مثلا حتی نقطه ای هست که اونجا سیگنال 69 دی بی امه ولی کافیه شب بذارید صبح بیاید میبینید که سیگنال رفته یه ریست گوشی و دوباره سیگنال برمیگرده. گفتم اینجا هم مطرح کنم ببینم کسی مشکل مشابهی داشته یا نه و اگر راه حلی میدونید دریغ نکنید.

خیلی عجیبه
البته این ایراد بیشتر شبیه ایراد گوشی هست
ولی شما فرمودید که با چند تا گوشی امتحان کردید
رو حالت WCDMA Only گذاشتی؟؟؟؟

Tehranshahr
02-01-2016, 11:43
سرعت هم اکنون

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Armin.Computer
02-01-2016, 12:06
سرعت هم اکنون

این نسل 3 هست یا 4 ؟؟؟؟

Tehranshahr
02-01-2016, 12:14
این نسل 3 هست یا 4 ؟؟؟؟
نسل۴

ak313
02-01-2016, 12:23
این نسل 3 هست یا 4 ؟؟؟؟

هیچ وقت نسل چنین آپلودی نمیده.
آپلود بالا فقط توی نسل ۴ هست

Armin.Computer
02-01-2016, 12:36
نسل۴

واسه شما همیشه اینجوریه؟؟؟؟؟؟

FAR FAR251
02-01-2016, 12:54
امروز یه بسته پنج گیگ گرفتم ساعت شش تا دوازده ظهر :n19::n10:
همش هفتصد مگابایت دانلود کرد :n30:
سرعت هم نوسان داشت بین ده کیلوبایت تا صد کیلو بایت:n04:
منطقه ما هم خلوته و فکر نکنم به خاطری زیادی یوزر باشه :n26:
من که راضی نیستم :n35:
حرامتان باد پولی که دادم:n22:
فقط بلدن تبلیغ کنن:n24:

Tornado2800
02-01-2016, 13:16
سلام
یک فروند خط ایرانسل داریم که گم شده و میخوام تبدیل به usim کنمش
۱- پوکش در دسترس نیست
۲- خط به نام خودم هست
۳- مدارک کارت ملی ارائه بدم انجام میدند یا خیر؟

ak313
02-01-2016, 13:53
سلام
۱- پوکش در دسترس نیست
۲- خط به نام خودم هست

فکر کنم اگر شمار خط رو بدونید با همون کارت ملی برات جدیدشو صادر می کنند احتمالا با یه هزینه 12 هزاری
نیازی به اطلاعات دیگری نیست

naser.051
02-01-2016, 13:54
سلام
۱- پوکش در دسترس نیست
۲- خط به نام خودم هست

با 700 تماس گرفته و شماره سریال سیم کارتتون رو بگیرید از اپراتور بعدش برید دفاتر پیشخان اونجا سریال سیمکارتتون به اونا بدین و یوسیم تحویل بگیرید تمام !

zoru
02-01-2016, 14:01
سرعت هم اکنون

خیلی جالبه شماها همچین سرعتی هایی دارین من که در مشهد زندگی میکنم در حالت 3 جی از سرور داخلی حداکثر سرعت دانلودم 300 و خارجی 100 و 4 جی سرور داخلی 700 و خارجی 150 اونم حداکثر سرعتی که تا حالا داشتم :n03:

Tehranshahr
02-01-2016, 14:38
واسه شما همیشه اینجوریه؟؟؟؟؟؟
نه هیچ اطمینانی بهش نیست، شبا که همیشه داغونه روزا هم هر روز یه مدله.

خیلی جالبه شماها همچین سرعتی هایی دارین من که در مشهد زندگی میکنم در حالت 3 جی از سرور داخلی حداکثر سرعت دانلودم 300 و خارجی 100 و 4 جی سرور داخلی 700 و خارجی 150 اونم حداکثر سرعتی که تا حالا داشتم :n03:
کلا رو اینترنت موبایل هیچ تضمینی نیست هر لحظه یه جوره، اینجا هم بعد از ظهر و شب افت محسوسه.

naser.051
02-01-2016, 15:35

کدوم منطقه هستین؟

rezarain88
02-01-2016, 15:42
در استان اصفهان
شهر رضا و کاشان وارد مدارفورجی شد.

rezarain88
02-01-2016, 15:45
در استان گیلان
شهر فومن و کیا شهر وارد مدار تری جی و فور جی شد.

rezarain88
02-01-2016, 15:48
در استان تهران
دماوند و پردیس وارد مدار فور جی شد.

rezarain88
02-01-2016, 15:49
در استان تهران
شهر زیبای لواسان وارد مدار فور جی شد.

rezarain88
02-01-2016, 15:51
در استان اصفهان
شاهین شهر وارد فور جی شد.

eightskh
02-01-2016, 15:55
در استان اصفهان
شاهین شهر وارد فور جی شد.
شهرضا چه زمانی 4g می شود؟

- - - Updated - - -

در استان اصفهان
شهر رضا و کاشان وارد مدار تری جی شد.
شهرضا را که قبلا گفته بودبد وارد مدار ترجی شد.سایت جدیدی اضافه شده است؟

rezarain88
02-01-2016, 15:55
شهرضا چه زمانی 4g می شود؟
سلام. برخی سابتها را وصل کردیم. الان قابل استفاده است.

eightskh
02-01-2016, 15:56
سلام. برخی سابتها را وصل کردیم. الان قابل استفاده است.
واقعا 4g فعال شده است؟

rezarain88
02-01-2016, 15:58
واقعا 4g فعال شده است؟
بله. میتوانید با تعویض سیم کارت از نسل 4 استفاده کنید.

eightskh
02-01-2016, 16:00
بله. میتوانید با تعویض سیم کارت از نسل 4 استفاده کنید.
در کجا می توانیم تعویض سیم کارت کنیم؟

rezarain88
02-01-2016, 16:02
در کجا می توانیم تعویض سیم کارت کنیم؟
در نمایندگی های ایرانسل در شهر تان. توزیع سیم کارت به صورت انبوه از فردا در نمایندگی های اصفهان اغاز خواهد شد.

eightskh
02-01-2016, 16:03
در نمایندگی های ایرانسل در شهر تان. توزیع سیم کارت به صورت انبوه از فردا در نمایندگی های اصفهان اغاز خواهد شد.
برای چه سمت انتن ماکرویو را تغییر می دهند؟

rezarain88
02-01-2016, 16:05
در استان اذر بایجان شرقی
در تبریز با مشارکت شهرداری سایت جدید هتل مرمر در حال برافراشته شدن است. (نواحی تحت پوشش ولی عصر جنوبی و هتل مرمر تا ابتدای مغازه های سنگ فروشی)

Reza_brj
02-01-2016, 16:15
مهندس رضا چه خبر از بروجرد پیگیری شد؟؟؟

rezarain88
02-01-2016, 16:17
مهندس رضا چه خبر از بروجرد پیگیری شد؟؟؟
سلام. بله در دست اقدام داریم. باید چند انتن ماکریو اضافه شود.

Reza_brj
02-01-2016, 16:19
سلام. بله در دست اقدام داریم. باید چند انتن ماکریو اضافه شود.

چ زمانی انجام میشود و کی مشکلمون حل میشه؟؟؟؟

rezarain88
02-01-2016, 16:21
چ زمانی انجام میشود و کی مشکلمون حل میشه؟؟؟؟
در فهرست ارسال به شهرتان است و به زودی به ناظر شبکه استان ارسال و نصب میشود. مشکل جدی وجود ندارد.

Reza_brj
02-01-2016, 16:23
در فهرست ارسال به شهرتان است و به زودی به ناظر شبکه استان ارسال و نصب میشود. مشکل جدی وجود ندارد.

خب چرا وقتی مشکل هست کارشناس از ایرانسل ب من زنگ میزنه و میگه سرعتون با 3جی 130 هست بسیار عالی و خوب هست؟؟؟؟
من باید بیام اینجا و شما رو ب زحمت بندازم که کارم حل بشه پس اونا چکار میکنن؟؟؟؟

rezarain88
02-01-2016, 16:29
دوستانی که مشکل سیگنال تری جی فور جی دارند باید عرض کنم اخیرا مودم TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE

وارد بازار شده است که2 انتن برای تقویت تری جی و فور جی دارد. قابلیت اضافه کردن سیم کارت و پخش به صورت با سیم و بی سیم را دارد. این مودم تا 40 درصد پوشش شما را بهتر میکند.

sajjadm1
02-01-2016, 16:31
مهندس ایج چی شد؟؟
مردم به شدت منتظرا

rezarain88
02-01-2016, 16:32
خب چرا وقتی مشکل هست کارشناس از ایرانسل ب من زنگ میزنه و میگه سرعتون با 3جی 130 هست بسیار عالی و خوب هست؟؟؟؟
من باید بیام اینجا و شما رو ب زحمت بندازم که کارم حل بشه پس اونا چکار میکنن؟؟؟؟
کارشناسان مقصر نیستند پر شدن ظرفیت انتن باعث این مشکل است.

- - - Updated - - -

مهندس ایج چی شد؟؟
مردم به شدت منتظرا

سلام. در حال برسی شرایط هستیم.

rezarain88
02-01-2016, 16:37
دوستان عزیز نقشه پوشش تری جی و فور جی اپدیت نیست. به زودی اپدیت خواهد شد. محدوده پوشش هم که سوال دوستان بود به صورت دستی و تخمینی ترسیم میشود و تا 30 درصد احتمال خطا دارد.

bandary
02-01-2016, 16:40
rezarain88 ای کاش جواب پیغام خصوصی منو که فرستادم خدمتتون میدادین

IVAN
02-01-2016, 16:45
دوستانی که مشکل سیگنال تری جی فور جی دارند باید عرض کنم اخیرا مودم TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE وارد بازار شده است که هم قابلیت adsl را دارا است و هم 2 انتن برای تقویت تری جی و فور جی دارد. قابلیت اضافه کردن سیم کارت و پخش به صورت با سیم و بی سیم را دارد. این مودم تا 40 درصد پوشش شما را بهتر میکند.

البته قابلیت adsl نداره فقط یه پوزت wan داره برای به اشتراک گذاشتن اینترنت دریافتی از این پورت

rezarain88
02-01-2016, 16:46
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ای کاش جواب پیغام خصوصی منو که فرستادم خدمتتون میدادین
سلام. کدومش . سایت زیاد است. عکس بگدارید تک به تک توضیح بدهم.

rezarain88
02-01-2016, 16:48
در استان اذر بایجان شرقی
شهر تبریز اولین سایت ناحیه شرق تبریز مشهور به سایت 35 متری لاله پارک پس از چند هفته تست وارد مدار تری جی شد. با اضافه شدن این سایت 3 سایت از 4 سایت ناحیه شرق تبریز تکمیل شد. به زودی سایت چهارم هم وارد مدار خواهد شد.

sajjadm1
02-01-2016, 16:51
مهندس معذرت میخوام زیاد سوال میکنم
میشه بگید ایج حدودا چه موقع تجهیز و راه اندازی میشه؟
با تشکر

rezarain88
02-01-2016, 16:54
البته قابلیت adsl نداره فقط یه پوزت wan داره برای به اشتراک گذاشتن اینترنت دریافتی از این پورت
سلام. ممنون به خاطر یاد اوری تان.

bandary
02-01-2016, 16:57
rezarain88
سلام آقا رضا
قبلا مزاحمتون شده بودم برای بررسی پوشش 3G در شرکت سایپا کاشان که بهم پاسخ دادید هنوش پوشش سایپا کاشان با هیچ اپراتوری برای 3gکامل نیست و به زور سیگنال دریافت میشه
الان یک مشکلی داخل شهر و خونه دارم
خونه ما رایتل خوب انتن میده چون دکل سر خیابون هست ولی همراه اول و ایرانسل به زور 1 خط آنتن تری جی داره
کاشان خ امیر المومنین جنب هتل رز مجتمع سایپا
انتن هم اگر یک گوشه خونه بگیریه که کاذب هست پینگ به شدت بالا و سرعت به شدت پایین هست
ممنون میشم بررسی بشود
و اینکه سرعت تو کاشان برای تری جی شدیدا پایین هست

rezarain88
02-01-2016, 16:59
مهندس معذرت میخوام زیاد سوال میکنم
میشه بگید ایج حدودا چه موقع تجهیز و راه اندازی میشه؟
با تشکر
خواهش میکنم. تجهیزات به مرکز شیراز ارسال شده است. پیمانکار شهر شما فعلا در بندر عباس است. در مسیر کار قرار داده شده است. کمی در بندر عباس به مشکل برخور کرده اند به محض رسیدن اطلاع میدهم.

iDownload & iGame
02-01-2016, 17:00
تسنیم گزارش می‌دهد
نسل چهارم موبایل طیف‌های فرکانسی ۸۰۰ و ۱۸۰۰ می‌طلبد/۲۶۰۰ کارا نیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rezarain88
02-01-2016, 17:00
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام آقا رضا
قبلا مزاحمتون شده بودم برای بررسی پوشش 3G در شرکت سایپا کاشان که بهم پاسخ دادید هنوش پوشش سایپا کاشان با هیچ اپراتوری برای 3gکامل نیست و به زور سیگنال دریافت میشه
الان یک مشکلی داخل شهر و خونه دارم
خونه ما رایتل خوب انتن میده چون دکل سر خیابون هست ولی همراه اول و ایرانسل به زور 1 خط آنتن تری جی داره
کاشان خ امیر المومنین جنب هتل رز مجتمع سایپا
انتن هم اگر یک گوشه خونه بگیریه که کاذب هست پینگ به شدت بالا و سرعت به شدت پایین هست
ممنون میشم بررسی بشود
و اینکه سرعت تو کاشان برای تری جی شدیدا پایین هست
سلام. در جریان هستیم. تجهیزات به اصفهان ارسال شده است. به محض رسیدن پیمانکاران کار شروع خواهد شد.

zoru
02-01-2016, 17:05
کدوم منطقه هستین؟
بلوار خیام

bandary
02-01-2016, 17:16
rezarain88
شرمنده این تجهیزات شامل پوشش سایپا کاشان و داخل شهر هم میشه ؟

Poiuy021
02-01-2016, 17:18
اقا رضا همچنان پوشش داخلی تری جی در نجارکلا لواسان موجود نیست لطفا پیگیری کنید

فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk

rezarain88
02-01-2016, 17:20
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرمنده این تجهیزات شامل پوشش سایپا کاشان و داخل شهر هم میشه ؟
بله. 2 سایت دیگر اضافه خواهد شد.

rezarain88
02-01-2016, 17:21
اقا رضا همچنان پوشش داخلی تری جی در نجارکلا لواسان موجود نیست لطفا پیگیری کنید

سلام. جای مناسبی برای نصب سایت با توجه به گران بودن منطقه وجود ندارد.

Armin.Computer
02-01-2016, 17:25
سلام
مهندس رضا ایرانسل به دنبال فیبرکشی برای سایت هاش نیست؟؟؟

Poiuy021
02-01-2016, 17:28
پوشش 4g ایرانسل چطوره در لواسان به پوشش داخلی میشه امید داشت۴g رایتل در چه وضعیتی ایا راه اندازی شده در لواسان

ak313
02-01-2016, 17:49
دوستانی که مشکل سیگنال تری جی فور جی دارند باید عرض کنم اخیرا مودم TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE

وارد بازار شده است که2 انتن برای تقویت تری جی و فور جی دارد. قابلیت اضافه کردن سیم کارت و پخش به صورت با سیم و بی سیم را دارد. این مودم تا 40 درصد پوشش شما را بهتر میکند.
فکر کنم آنتن هاش برای وایرلسه نه تقویت 4 جی . ای دی اس ال هم نداره.
این تقویت 40 درصدی سیگنال رو خودتون تجربه کردید؟
با تشکر از اطلاع رسانی شما

Tehranshahr
02-01-2016, 17:50
تسنیم گزارش می‌دهد
نسل چهارم موبایل طیف‌های فرکانسی ۸۰۰ و ۱۸۰۰ می‌طلبد/۲۶۰۰ کارا نیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فقط استفاده از یک فرکانس فایده نداره، جاده و روستا 700 خوبه تو شهر 1800 و مناطق شلوغ شهر مثل مرکز تهران 2600، در غیر اینصورت پوشش بیشتر فدای سرعت میشه.

ak313
02-01-2016, 17:54
@rezarain88
آقا رضا میشه بفرمایید چرا ایرانسل به جای پهنای باند 5 مگاهرتز از 15 مگاهرتز استفاده نمی کند اگر از 15 مگاهرتز استفاده کنه مشکل کندی سرعت خیلی ها برطرف نمیشه؟
چون من در تری جی تجربه کردم که از وقتی که دوال کریر شد سرعت من هم دوبرابر شد یعنی قبلا 9 مگ داشتم که با دی سی (dc -dual carrier) شد 18 مگ.
حالا اگر 4 جی ایرانسل هم به جای 5 مگاهرتز بشه 15 مگاهرتز آیا تا حد سه برابر رشد نمی کنه ؟ این سوال چندین بار در تاپیک مطرح شده اما هیچ وقت جواب قانع کننده داده نشده؟ بعضی از دوستان پهنای باند 15 مگاهرتزی همراه اول رو رانت می دونند.
لطفا شفاف سازی کنید

dadash42
02-01-2016, 17:56
این دیگه چیه، ای پیام رو الان از ایرانسل گرفتم:

مشترک گرامی!مسئولیت هر گونه سوء استفاده از سیم کارت های تلفن همراه بر عهده مالک قانونی آن است. معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

iDownload & iGame
02-01-2016, 18:49
فکر کنم آنتن هاش برای وایرلسه نه تقویت 4 جی .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sadegh1010
02-01-2016, 18:49

سلام مهندس میشه بگید ظرفیت هرانتن سایت یا دکل چند نفر به طر تقریبی ؟ و سوال دیگه هم اینکه فورجی سبزوار به کجا رسید ؟ ممنون

iDownload & iGame
02-01-2016, 18:52
میشه بگید ظرفیت هرانتن سایت یا دکل چند نفر به طور تقریبی ؟
نرخ انتقال داده در فناوری LTE طبق استانداردهای جهانی، 326 مگابیت در ثانیه برای بارگیری و 86 مگابیت در ثانیه برای بارگذاری در طیف فرکانسی 20 مگاهرتز است که در این شرایط حدود 400 کاربر به‌ صورت همزمان در یک سلول می‌توانند فعال و در عین حال متحرک باشند.

meysamdada
02-01-2016, 19:19
سلام آقا رضا خسته نباشین شهر بیدستان در استان قزوین کی تجهیز میشه؟خیلی وقته منتظریم این شهر مثل شهر زیباشهر جمعیت زیادی داره میتونین گزارش بفرستین تا بیدستانم تجهیز کنن؟

sajjadm1
02-01-2016, 19:39
سلام
دوستان ظرفیت هر سایت نسل دو سوم و چهارم چقدر هست؟ یعنی به هر سایت حداکثر چند نفر متوانند وصل بشن؟؟
و اینکه وقتی یک سایت نسل دوم به نسل سوم و چهارم تجهیز میشود ایا ظرفیت هر یک از نسل ها جدا از هم هست یا اینکه اگر قبلا به طور مثال 1000 کاربر میتوانستند به این سایت وصل شوند با تجهیز این سایت به نسل بالاتر باز هم همان تعداد میتوانند به سایت وصل شوند؟؟
و اینکه فعال و غیر فعال بودن کاربر ها هم تاثیر داره؟چه تعداد کاربر فعال و غیر فعال میتوانند متصل بشن؟؟

m123f
02-01-2016, 20:25
دوستان نمیدونم اسم این و چی بزارم ..دزدی یا ... دیشب ساعت 2 یه بسته 20 گیگابایتی 2 تا 6 صبح گرفتم .. ساعت 5 صبح اس اومد و بسته فعال شد ...هیچی فقط یه ساعت اینترنت داشتم و نشد چیزی دانلود کنی....از دو تا پنج بعد از اینکه بار اول گفت منتظر اس ام اس باشید هر نیم ساعتی یه بار کد فعال سازی رو میزدم میگفت درخواست شما در حال بررسی هست تا اینکه ساعت 5 فعال شد...اینم یه روش جدید هست..در ضمن سایت ایرانسل قسمت کنترل حساب اینترنتی و برنامه ایرانسل من هم از کار افتاده بودن

mohamad_iran2
02-01-2016, 20:49
rezarain88
سلام آقا رضا
ببخشید چرا سرعت اینترنت فرجی و تری جی ایرانسل و حتی همراه اول تو ایلام اینقد کمه؟!
تروخدا فکری هم برای این مشکل بکنید

smsoft
02-01-2016, 21:20
دوستان نمیدونم اسم این و چی بزارم ..دزدی یا ... دیشب ساعت 2 یه بسته 20 گیگابایتی 2 تا 6 صبح گرفتم .. ساعت 5 صبح اس اومد و بسته فعال شد ...هیچی فقط یه ساعت اینترنت داشتم و نشد چیزی دانلود کنی....از دو تا پنج بعد از اینکه بار اول گفت منتظر اس ام اس باشید هر نیم ساعتی یه بار کد فعال سازی رو میزدم میگفت درخواست شما در حال بررسی هست تا اینکه ساعت 5 فعال شد...اینم یه روش جدید هست..در ضمن سایت ایرانسل قسمت کنترل حساب اینترنتی و برنامه ایرانسل من هم از کار افتاده بودن

این اتفاق برای منم چندبار افتاده
فقط اون شب فعال نشده و افتاده برای شب بعدش
اینکه اسم اینکارو دزدی بزاریم درست نیست به نظرم
به نظرم از کارافتادن کنترل حساب اینترنتی و برنامه ایرانسل هم بخاطر حجم یوزر بالا تو اون ساعاته که طبیعیه هرچند باید این مشکل برطرف شه
بهترین کار اینه که شما طرح زدن رو برای لحظات اخر نزاری و مثلا چهار پنج ساعت زودتر طرح رو بزنی

[Mohsen]
02-01-2016, 22:17

با اینکه ایرانسل همیشه از تکنیک های جدیدی برای دزدی و خالی کردن حساب مشترک استفاده میکنه ولی شاید این به دلیل شلوغی شبکه اش در اون ساعات باشه.

هیچوقت خرید بسته رو به آخرین دقایق موکول نکنید و چند سال قبل یا حتی در طول روز بسته رو بخرید. ضمن اینکه امشب بسته شما از ساعت 2 تا 5 معتبر هست و میتونید گوشی/سیستم رو برای دانلود تنظیم کنید.

hmd
02-01-2016, 23:03

تو زومیت که گفته قابلیت adsl هم داره فقط قیمتشم به اندازه آنتنش دو برابر میشه 400 هزار تومان

alex_pk
02-01-2016, 23:08

برای منم قبلا خیلی اتفاق میفتاد
ولی چیزی که می دونم اینه که بسته های روزانه ایرانسل 24 ساعت تاریخ انقضا دارن....
هر زمان بسته شما فعال شد 24 ساعت بعد بسته غیر فعال میشه توی این 24 ساعت در ساعت مقرر باید استفاده اش کنی.
یعنی چی
یعنی وقتی شما بسته 4 ساعته 2 تا 6 رو زدی و ساعت 5 فعال شد ، اون روز فقط از 5 تا 6 میتونی استفاده کنی.... ولی اگر بزنی
*141*10#
میبینی هنوز حجم باقی مونده بنابر این میتونی روز بعد از ساعت 2 تا ساعت 5 استفاده اش کنی.

من بسته 6 تا 12 رو چندین بار اینطوری تست کردم جواب داده
مثلا من بسته 6 تا 12 رو 8 صبح فعال کردم و فقط 4 ساعت استفاده کردم....و هنوز 1 گیگ حجم داشتم ، روز بعد بدون فعال کردن بسته جدید از 6 تا 8 استفاده اش کردم.

البته این بهتره هر دفعه 1 ربع قبل از اتمام بسته تمومش کنید چون ممکنه محاسباتتون دقیق نباشه و از بسته اصلیتون کم کنه.

IVAN
02-01-2016, 23:10
تو زومیت که گفته قابلیت adsl هم داره فقط قیمتشم به اندازه آنتنش دو برابر میشه 400 هزار تومان

خب اشتباه گفته :biggrin: ولی قیمتش در مقایسه با بقیه مودم روترها بد نیست. خودش انتن تقویتی داره + روتر هم هست

meysamdada
03-01-2016, 00:26
کی میدونه این 3تا دکل مربوط ب کدوم اپراتوره؟ و چ تجهیزاتی روش نصبه؟خواهشا جواب بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

™...
03-01-2016, 00:26
ایرانسل دیشب زد 6 گیگ از طرح منو به....کرد . طرح 2 تا 6 زدم فعال بشه بعد نشد نشد و هی مینویسه در حال پردازش است ! (مادرت رو دوست دارم ایرانسل عزیز! ) ساعت 4 صبح فعال شد بعد زدم دانلود بعدش از 6 به بعد شروع کرد از طرح 6 ماه استفاده کرد و 6 گیگ از اون رو خورد تا وقتی بیدار شدم و به سرم زدم ! .

ak313
03-01-2016, 01:02
ایرانسل دیشب زد 6 گیگ از طرح منو به....کرد . طرح 2 تا 6 زدم فعال بشه بعد نشد نشد و هی مینویسه در حال پردازش است ! (مادرت رو دوست دارم ایرانسل عزیز! ) ساعت 4 صبح فعال شد بعد زدم دانلود بعدش از 6 به بعد شروع کرد از طرح 6 ماه استفاده کرد و 6 گیگ از اون رو خورد تا وقتی بیدار شدم و به سرم زدم ! .

خوب شما باید در تنظیمات دانلود منیجر میزدی ساعت شش سیستم رو خاموش کنه

FXPRO
03-01-2016, 01:03
به دوستان توصیه میشه از دو سیم کارت استفاده کنند برای جلوگیری از خورده شدن حجم ...یکی بسته های ساعتی و شبانه و دیگه ای بسته های بلند مدت.... همینجوری سه گیگ منو به فنا دادن....

™...
03-01-2016, 01:48
خوب شما باید در تنظیمات دانلود منیجر میزدی ساعت شش سیستم رو خاموش کنه

والا من واسه دانلود یه سیم دیگه دارم . دیشب ساعت 1.30 شب زدم رو اون سیم مخصوص دانلود طرح 2 تا 6 صبح رو فعال کنم بعدش دیدم فعال نمیشه و هی میگه در حال پردازش است . چندین بار زدم فایده نداشت . ساعتی 3.30 زدم یه بار با سیم اصلیم که طرح 6 ماه هم دارم ببینم با این فعال میشه یا نه دیدم ساعت نزدیک 4 با این سیم اصلی فعال شد. هیچی دیگه گفتم بزنم دانلود این دو ساعت غنمیته یه 7-8 گیگ دانلود میکنم زدم دانلود و نمیدونستم که بعد 6 از طرح اصلی 6 ماه استفاده میکنه ! خلاصه یه 6 گیگ از طرح من رو تموم کرد . منم حساب کتاب داشتم رو نتم و تقسیم کرده بودم روزی اینقدر استفاده کنم تا 6 ماه تا اخر بره درست و کم نیاد اما با این کار همه چی رو خراب کرد جناب ایرانسل ! جالبه من تست کردم و همین طرح 2 تا 6 رو فعال کردم و نت گوشی رو هم فعال کردم اما ساعت 2 که میشه شروع به دانلود نمیکنه باید یه بار قطع کنی نت رو دوباره وصل بشی تا فعال بشه نت و دانلود کنی یا هر چی ! اما از این طرف ساعت 6 قطع نمیکنه ! .

جدا از مورد بحث من از زمان اومدن نفر قبلی که 8 سال فرمون دستش بود اینطوری شد که خیلی ها تو این مملکت دزدی کردن رو یاد گرفتن ! واقعا میگم دیدن هیچ حساب کتابی که نیست هیچ کس هم چیزی نمیگه بیا و دزدی کنیم ! یه عده به جایی رسیدن که به دزدی کم هم قانع نیستن ! نمونش دو شرکت فرقون سازی عزیز کشور عزیزمون . یه جورایی شیر شدن تو دزدی کردن و اون رو سرلوحه کار خودشون قرار دادن . :n01:

malavan.ehsan
03-01-2016, 02:15
سلام
اقا رضا استان گیلان- بندرانزلی ایرانسب زمان تجهیز بقیه سایت هاش مشخص نیست همچنان؟یعنی پیمانکار نیست؟
همراه اول راستی چرا 1 ساله هیچ ارتقاعی در بندر انزلی نداشته هیچ سات جدیدی تجهیز نشده؟

FXPRO
03-01-2016, 02:31
سیم ایرانسل در ساعت شروع دانلود مثه دو صبح یا 6 صبح باید دستی کانکت شد یا میشه کانکت گذاشت و خودش اتومات از بسته مربوطه کم میکنه ؟

EHSANRF
03-01-2016, 03:14
من 65 هزارتومن شارژ رو خطم بود
طرح 4444 رو فعال کردم یک ماهه 10 گیگ 20 تومن
موند 45 تومن
اول نوشت برای اطلاع از باقیمانده طرح یک بار دیتا رو روشن کنید، روشن کردم و دیدم بله دقیقا 10 گیگ دارم تا یکماه
بعد نت رو خاموش کردم یه تماسی با دوستن گرفتم دوباره نت روشن کردم ( شب بود زدم رو دانلود و خوابیدم )
دزد بی همه چیز تمام شب داشته از شارژ اصلی من نت مصرف میکرده! 4 گیگ اضافی هم که کم آورده اون موقع رسیده سر طرح 4444 !!!
صبح که خواستم تماس بگیرم گفت شارژ موجود نیست باید شارژ کنی متوجه شدم...
آیا این دزدی توی روز روشن نیست؟
چیکار باید بکنم؟

alireza20202003
03-01-2016, 03:22
من 65 هزارتومن شارژ رو خطم بود
طرح 4444 رو فعال کردم یک ماهه 10 گیگ 20 تومن
موند 45 تومن
اول نوشت برای اطلاع از باقیمانده طرح یک بار دیتا رو روشن کنید، روشن کردم و دیدم بله دقیقا 10 گیگ دارم تا یکماه
بعد نت رو خاموش کردم یه تماسی با دوستن گرفتم دوباره نت روشن کردم ( شب بود زدم رو دانلود و خوابیدم )
دزد بی همه چیز تمام شب داشته از شارژ اصلی من نت مصرف میکرده! 4 گیگ اضافی هم که کم آورده اون موقع رسیده سر طرح 4444 !!!
صبح که خواستم تماس بگیرم گفت شارژ موجود نیست باید شارژ کنی متوجه شدم...
آیا این دزدی توی روز روشن نیست؟
چیکار باید بکنم؟

فعالسازی طرح مصرف آزاد !
الان فکر نکنم کسی رو سیمش شارژ نگه داره ولی این طرح رو فعال نکنه.

EHSANRF
03-01-2016, 03:27
فعالسازی طرح مصرف آزاد !
الان فکر نکنم کسی رو سیمش شارژ نگه داره ولی این طرح رو فعال نکنه.

اصلا پیامکی برای من نیومده که آقای ایکس شما دارین از طرح مصرف آزاد استفاده میکنین!
در صورتی که طرح های عادی اگه نداشته باشم ( بسته های عادی ) سریع پیامک میاد که اینترنت شما طبق مصرف آزاد از شارژ اصلی محاسبه می شود!

Rhodes
03-01-2016, 10:35
دوستان بهترین طرح های بسته هاش چیه ؟
طرح شبانه ش که شد 2 تومن و بی خیالش شدم....
طرح های تشویقی یه ماه سه ماه کدومش به صرفه ترینه ؟

Armin.Computer
03-01-2016, 11:44
اصلا پیامکی برای من نیومده که آقای ایکس شما دارین از طرح مصرف آزاد استفاده میکنین!
در صورتی که طرح های عادی اگه نداشته باشم ( بسته های عادی ) سریع پیامک میاد که اینترنت شما طبق مصرف آزاد از شارژ اصلی محاسبه می شود!

شما با اپراتور صحبت کن
به هر حال تاریخ و ساعت دریافت پیامک فعال سازی هست

meysamdada
03-01-2016, 11:51
سلام.دوستان کی میدونه این دکلها مربوط ب کدوم اپراتورهاس؟و ب چه تجهیزاتی مجهزن؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arsinn
03-01-2016, 12:12
سرعت دانلود نه کيلوبايت در ثانیه !ايرانسل اپراتور برتر!!!
همین فایل با adslخونه با سرعت حدود یک مگابايت در ثانیه دانلود میشه .یعنی که بحث محدودیت سرور خارجی و این حرفها نیست ايرانسل تعطیله

*Forgotten*
03-01-2016, 14:32
خب اشتباه گفته :biggrin: ولی قیمتش در مقایسه با بقیه مودم روترها بد نیست. خودش انتن تقویتی داره + روتر هم هست

قیمتش که 400 نیست 600 هستش که با تخفیف دی جی میده 400
قیمتش توی فروشگاهای خارجی 156 دلاره تقریبا

rezarain88
03-01-2016, 16:11
در استان گیلان
شهر زیبای رود سر وارد مدار تری جی شد.

rezarain88
03-01-2016, 16:28
در استان هرمزگان
بندر جاسک در استانه تحولی بزرگ قرار گرفت.

rezarain88
03-01-2016, 16:31
سلام
اقا رضا استان گیلان- بندرانزلی ایرانسب زمان تجهیز بقیه سایت هاش مشخص نیست همچنان؟یعنی پیمانکار نیست؟
همراه اول راستی چرا 1 ساله هیچ ارتقاعی در بندر انزلی نداشته هیچ سات جدیدی تجهیز نشده؟
سلام. بله اکثر پیمانکاران در جنوب و شرق کشور هستند به محض گرم شدن نواحی شمالی و کوهستانی به سمت استان های شمالی حرکت خواهند کرد. امیدواریم تا اخر بهمن یا اسفند بتوانند طبق برنامه پیش روند. فعلا همراه اول کار را کند کرده است.

rezarain88
03-01-2016, 16:34
@rezarain88
آقا رضا میشه بفرمایید چرا ایرانسل به جای پهنای باند 5 مگاهرتز از 15 مگاهرتز استفاده نمی کند اگر از 15 مگاهرتز استفاده کنه مشکل کندی سرعت خیلی ها برطرف نمیشه؟
چون من در تری جی تجربه کردم که از وقتی که دوال کریر شد سرعت من هم دوبرابر شد یعنی قبلا 9 مگ داشتم که با دی سی (dc -dual carrier) شد 18 مگ.
حالا اگر 4 جی ایرانسل هم به جای 5 مگاهرتز بشه 15 مگاهرتز آیا تا حد سه برابر رشد نمی کنه ؟ این سوال چندین بار در تاپیک مطرح شده اما هیچ وقت جواب قانع کننده داده نشده؟ بعضی از دوستان پهنای باند 15 مگاهرتزی همراه اول رو رانت می دونند.
لطفا شفاف سازی کنید

سلام. فعلا در دست همراه اول است ولی در اینده نزدیک همه پهنای باند 15 و20 به ایرانسل داده خواهد شد. تنها یه رنج از 15 تحت همراه اول است.

rezarain88
03-01-2016, 16:37
سلام آقا رضا خسته نباشین شهر بیدستان در استان قزوین کی تجهیز میشه؟خیلی وقته منتظریم این شهر مثل شهر زیباشهر جمعیت زیادی داره میتونین گزارش بفرستین تا بیدستانم تجهیز کنن؟

سلام. این شهر و شریف اباد و موسسه عالی البرز در دستور کار است. به محض گرم شدن هوا کار تجهیز شروع خواهد شد.

rezarain88
03-01-2016, 16:39
سلام آقا رضا
ببخشید چرا سرعت اینترنت فرجی و تری جی ایرانسل و حتی همراه اول تو ایلام اینقد کمه؟!
تروخدا فکری هم برای این مشکل بکنید
سلام. مشکل ایلام اضافه نشدن پهنای باند شبکه ملی است به محض اضافه کردن زیر ساخت سرعت 3 اپراتور افزایش خواهد یافت. تا اخر بهمن امیدواریم حل بشود.

sina93
03-01-2016, 16:50
خسته نباشین اقا رضا سرعت نت ۴جی افت زیادی داشته ۳جیم که کلا بی استفاده شده دربیشتر ساعات درسقز ،سرعت کی افزایش پیدا میکنه ؟ پهنای باند کی بهتر میشه؟؟!

rezarain88
03-01-2016, 16:54
خسته نباشین اقا رضا سرعت نت ۴جی افت زیادی داشته ۳جیم که کلا بی استفاده شده دربیشتر ساعات درسقز ،سرعت کی افزایش پیدا میکنه ؟ پهنای باند کی بهتر میشه؟؟!
سلام. در اکثر شهر ها وضع به همین منوال است. امیدواریم تا اخر دی کمی وضع پهنای باند مطلوب شود.

rezasniper2012
03-01-2016, 17:22
rezarain88
امیدوارم مشکل پهنای باند مازندران هم حل بشه مهندس , یک ماهی میشه که غیر قابل استفاده شده ...

pb2005
03-01-2016, 17:41
rezarain88

با سلام اقا رضا این نایین ما چی شد کی قرار تعداد انتن های ایرانسل افزایش پیدا کنه

- - - Updated - - -
rezarain88

با سلام اقا رضا این نایین ما چی شد کی قرار تعداد انتن های ایرانسل افزایش پیدا کنه

Armin.Computer
03-01-2016, 18:07
سلام. در اکثر شهر ها وضع به همین منوال است. امیدواریم تا اخر دی کمی وضع پهنای باند مطلوب شود.

مهندس ایرانسل برنامه ای برای فیبر کشی بین سایت هاش نداره؟؟؟؟؟

Armin.Computer
03-01-2016, 18:15

مهندس ایرانسل برنامه ای برای فیبر کشی بین سایت هاش نداره؟؟؟؟؟

fafool70
03-01-2016, 18:24

پهنای باند فقط نباید به شبکه داخلی مربوط بشه و کلا پهنای باند اینترنت هم باید زیاد بشه. کلا زیر ساخت انگار 270 گیگ پهنای باند خارجی داره که اون روز مدیر عامل زیر ساخت گف که 240 گیگش رو دادن به شرکتا بقیش رزرو کردن واسه وقتی یکی از مسیرها مشکل داشت مثلا به مشکل بر نخورن . همین نشون میده زیر ساخت تو فکر اینترنت نیست بیشتر روی اینترانت تمرکز داره. البته این نظر من هست . مهندس رضا اگر میدونن بیشتر توضیح بدن که چرا پهنای باند خارجی اینقدر کمه و تو فکرش نیستن؟؟

msng
03-01-2016, 19:50
سلام
دوستان به نظرتون این مودم جدید TP-LINK Archer MR200 که قیمتش 400 تومنه آیا ارزش داره؟ اگه صبر کنم ارزون میشه یا نه؟
ممنون

rezasniper2012
03-01-2016, 20:19
سلام
دوستان به نظرتون این مودم جدید TP-LINK Archer MR200 که قیمتش 400 تومنه آیا ارزش داره؟ اگه صبر کنم ارزون میشه یا نه؟
ممنون
پیشنهاد میکنم اگه AC و unlock بودن براتون مهم نیست نخرین این مدل رو تستی که خودم انجام دادم d-100 ایرانسل از نظر آنتن دهی ازین قویتر بود ولی از سایر امکانات مودم archer نمیشه چشم پوشی کرد , انتخاب با خود شماست ببینین باند 5 و سایر امکانات این مودم واقعا براتون کاربرد داره یا خیر و اگه نه D-100 انتخاب مناسب تری میتونه براتون باشه (( فکر کنم D-100 از وایمکس نسل بعد هم پشتیبانی میکنه اگه اشتباه نکنم ))

matr!x_2008
03-01-2016, 20:25

اقا رضا وضعیت استان گلستان چطوره؟ کی پوشش 4G گرگان کامل میشه؟

mohamad_iran2
03-01-2016, 21:55
سلام. مشکل ایلام اضافه نشدن پهنای باند شبکه ملی است به محض اضافه کردن زیر ساخت سرعت 3 اپراتور افزایش خواهد یافت. تا اخر بهمن امیدواریم حل بشود.
آقا رضا اگه میتونید شما هم یه سفارسی بکنید ممنون میشم

hmd
03-01-2016, 22:16
پهنای باند فقط نباید به شبکه داخلی مربوط بشه و کلا پهنای باند اینترنت هم باید زیاد بشه. کلا زیر ساخت انگار 270 گیگ پهنای باند خارجی داره که اون روز مدیر عامل زیر ساخت گف که 240 گیگش رو دادن به شرکتا بقیش رزرو کردن واسه وقتی یکی از مسیرها مشکل داشت مثلا به مشکل بر نخورن . همین نشون میده زیر ساخت تو فکر اینترنت نیست بیشتر روی اینترانت تمرکز داره. البته این نظر من هست . مهندس رضا اگر میدونن بیشتر توضیح بدن که چرا پهنای باند خارجی اینقدر کمه و تو فکرش نیستن؟؟

چرا که مشخصه اینا خیلی وقته میخوان دسترسی مردم به اینترنت محدود کنن حالا راه جدیدشونم اینه که اینترنت ملی راه انداختن و سرعت سرورهای خارجیو اوردن پایین تا نتونی با اجنوی در تماس باشی خداییش فکرایی میکنن .

Tehranshahr
03-01-2016, 23:40
چرا که مشخصه اینا خیلی وقته میخوان دسترسی مردم به اینترنت محدود کنن حالا راه جدیدشونم اینه که اینترنت ملی راه انداختن و سرعت سرورهای خارجیو اوردن پایین تا نتونی با اجنوی در تماس باشی خداییش فکرایی میکنن .
آقا رضا قبلا تو یک پستی اشاره کردن که زیرساخت منتظر برداشتن تحریماس تا بتونه پهنای باند رو ارزونتر بخره.

یک کابلی با ظرفیت ۳ترابیت( 3096گیگابیت) به اسم اروپا پرشیا اکسپرس گیت وی epeg از ایران رد شده. زیرساخت اگه بخواد براحتی میتونه ظرفیت رو به ۱ترابیت هم برسونه!

naser.051
04-01-2016, 00:55

4g irancell

pooya777
04-01-2016, 03:48
دوستان سلام شبتون بخیر...
خواستم اولین تجربه خودم رو در میون بذارم...اولش بگم که واقعا مسخره است!!!
حالا میگم چرا...
من یه مودم با یه سیم 4 جی سفارش دادم.سیمکارتم یه خرده طول کشید فعال بشه بخاطر همین با سیم قدیمیم که 4 جی ساپورت نمیکنه گفتم که تستی بزنم که این نتیجه اش بود...
بهترین سرعتی که با 3g سیمکارت قدیمیم گرفتم
خوب سیمکارت 4 جیم فعال شد و گفتم حتمن با 4g خیلی بیشتر باید باشه! بیشترین دانلودی که داد دویست کیلو بایت بود با این سرعت!

گفتم شاید بخاطر آنتن 4 جی باشه که سه تا پر کرده بود.پس مودم رو گذاشتم رو فقط 3 جی که همه آنتنش پر شد ولی در کمال تعجب دیدم نه تازه کمتر هم شد و رسید زیر صدتا!
خوب دوستان دلیلش چی میتونه باشه؟ یعنی این سیم جدید که باید بهتر ساپورت بکنه نسبت به سیمکارت قبلیم باید اینجوری باشه؟
گفتم یه بار دیگه با همون قبلیه امتحان کنم که دیدم نه مثل اینکه ایرانسل سرعتا رو دستکاری میکنه!!!
دیگه نمیدونم الکی حجم خریدم یه گیگ هم نتونستم دانلود کنم! نه 4 جی و 3 جی با سیمکارت 4 جی!!!:n31:

به نظرم باید ایرانسل رو یه مدت تحریم کرد و ازش بسته نخرید تا این وضعیت رو درست کنه...
ویرایش: چرا اینا اسم 4g و 3g رو خراب میکنن؟
تازه قول 5g رو هم دادن:n31:
سرعت استاندارد پیشکش همین حجما رو که میخریم نخورین! حرومه....

*Forgotten*
04-01-2016, 05:56
پیشنهاد میکنم اگه AC و unlock بودن براتون مهم نیست نخرین این مدل رو تستی که خودم انجام دادم d-100 ایرانسل از نظر آنتن دهی ازین قویتر بود ولی از سایر امکانات مودم archer نمیشه چشم پوشی کرد , انتخاب با خود شماست ببینین باند 5 و سایر امکانات این مودم واقعا براتون کاربرد داره یا خیر و اگه نه D-100 انتخاب مناسب تری میتونه براتون باشه (( فکر کنم D-100 از وایمکس نسل بعد هم پشتیبانی میکنه اگه اشتباه نکنم ))

سلام
دوست عزیز میشه لطفا از مشخصات مودم d100 که به صورت برچسپ روش هست و مشخصات روی کارتونش عکس بزارید
به اضافه از سایت سازندش و شرکتش و بروشورش اگه زحمتی نیست

میخام یه بررسی کامل توی اینترنت انجام بدم

mohebronaldo
04-01-2016, 09:27
اگر همچین حالتی پیش اومد پیشنهاد می کنم دیوایستون رو خاموش کنید و بعد از چند دقیقه روشن کنید یا حداقل ریبوتش کنید.
چند بارم این کارو کردم فایده نداشت بازم اینجوری بود.با نسل 4 4 مگابیت بالاتر نمیرفت.میزاشتم رو نسل 3 21 مگابیت بهم سرعت میداد

milad azad
04-01-2016, 10:30
دوستان سلام شبتون بخیر...
خواستم اولین تجربه خودم رو در میون بذارم...اولش بگم که واقعا مسخره است!!!
حالا میگم چرا...
من یه مودم با یه سیم 4 جی سفارش دادم.سیمکارتم یه خرده طول کشید فعال بشه بخاطر همین با سیم قدیمیم که 4 جی ساپورت نمیکنه گفتم که تستی بزنم که این نتیجه اش بود...
بهترین سرعتی که با 3g سیمکارت قدیمیم گرفتم
خوب سیمکارت 4 جیم فعال شد و گفتم حتمن با 4g خیلی بیشتر باید باشه! بیشترین دانلودی که داد دویست کیلو بایت بود با این سرعت!

گفتم شاید بخاطر آنتن 4 جی باشه که سه تا پر کرده بود.پس مودم رو گذاشتم رو فقط 3 جی که همه آنتنش پر شد ولی در کمال تعجب دیدم نه تازه کمتر هم شد و رسید زیر صدتا!
خوب دوستان دلیلش چی میتونه باشه؟ یعنی این سیم جدید که باید بهتر ساپورت بکنه نسبت به سیمکارت قبلیم باید اینجوری باشه؟
گفتم یه بار دیگه با همون قبلیه امتحان کنم که دیدم نه مثل اینکه ایرانسل سرعتا رو دستکاری میکنه!!!
دیگه نمیدونم الکی حجم خریدم یه گیگ هم نتونستم دانلود کنم! نه 4 جی و 3 جی با سیمکارت 4 جی!!!:n31:

به نظرم باید ایرانسل رو یه مدت تحریم کرد و ازش بسته نخرید تا این وضعیت رو درست کنه...
ویرایش: چرا اینا اسم 4g و 3g رو خراب میکنن؟
تازه قول 5g رو هم دادن:n31:
سرعت استاندارد پیشکش همین حجما رو که میخریم نخورین! حرومه....

من همین مشکل رو در رایتل دارم یکی سرعتش در 3جی به 1200 کیلو بایت میرسه یکی دیگه به 380
به اپراتور هم گفتم نمی دونه

dadash42
04-01-2016, 11:16
منم 1.5 گیگ حجمم مونده اصلا یک سایت ساده با 3G به سختی باز میشه...این MTN جایش همونجاییه که از اونجا اومده، آفریقا

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

rezasniper2012
04-01-2016, 11:49
سلام
دوست عزیز میشه لطفا از مشخصات مودم d100 که به صورت برچسپ روش هست و مشخصات روی کارتونش عکس بزارید
به اضافه از سایت سازندش و شرکتش و بروشورش اگه زحمتی نیست

میخام یه بررسی کامل توی اینترنت انجام بدم

عزیز ما برای پهنای باند مشتریامون از این روش ها استفاده میکنیم و نمیتونم برم پیش مشتری بگم میخوام از مودم و باکسش عکس بگیرم ! با این همه احتمال این که باز هم نیاز به خرید D-100 پیدا کنیم زیاد هست اگه سفارشی داشتیم چشم قبل تحویل مواردی که خواستین رو انجام میدم