مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
and-roid2
30-04-2015, 16:23
شرکت اگه بسته ها را گران نکند بهتر از ارایه بسته شبانه است.
اقا رضا شرکت اگه بخواد بسته های روزانه را گران کند در توان مالی خیلی از مردم نیست! ..بالاخره با راه افتادن شبکه ملی هزینه ها هم یه مقدار باید کمتر شود.
ولی ما حاظریم قیمت بسته های نامحدود شبانه یه مقدار گرانتر شود تا مجدد ارائه شوند.
+
در رابطه با شرکت ایرانیان نت اخبار جدیدی ندارید؟ قرار بود اواخر سال 93 در بعضی شهر ها از جمله مشهد ارائه سرویس کند ولی ازش خبری نشد...
+
در رابطه با شبکه ملی , شرکتها تعرفه های جدا براش ارائه میدهند یا با همین قیمت گزاف به مردم تحویل میدهند؟
rezarain88
30-04-2015, 16:25
وضع همراه اول و رایتل تو محل ما داغونه اون از رایتل که سیگنالش -91 هست اون از 3G همراه اول که از دکل دور میشی میره رو 2G سرعت 1 کیلوبایت.نمیدونم من با پیمانکاری که داشت رو سایت کار میکرد پرسیدم گفت این الان 3G هست.بعد که رفتن اومدم روبروی دکل آنتن پر بود وقتی از دکل یکم دور میشدم آنتن ضعیف میشد بعد رفتم خونه آنتن خالی میشد لب پنجره یکی آنتن داشت بزور.آقا رضا مشکل از چیه
شاید سایت هنوز به بهره برداری نرسیده . چراغ rru ها در شب روشنه یا نه. اگه صدای بیپ از سایت به صورت ممتد شنیده میشود نشانه تست و در صف انتظار بودن لینک است. اگ متوجه نشدید از قسمت بالا و پایین سایت عکس بگذارید تا بگم.
rezarain88
30-04-2015, 16:33
اقا رضا شرکت اگه بخواد بسته های روزانه را گران کند در توان مالی خیلی از مردم نیست! ..بالاخره با راه افتادن شبکه ملی هزینه ها هم یه مقدار باید کمتر شود.
ولی ما حاظریم قیمت بسته های نامحدود شبانه یه مقدار گرانتر شود تا مجدد ارائه شوند.
+
در رابطه با شرکت ایرانیان نت اخبار جدیدی ندارید؟ قرار بود اواخر سال 93 در بعضی شهر ها از جمله مشهد ارائه سرویس کند ولی ازش خبری نشد...
+
در رابطه با شبکه ملی , شرکتها تعرفه های جدا براش ارائه میدهند یا با همین قیمت گزاف به مردم تحویل میدهند؟
خلاصه عرض کنم قیمت پایین نخواهد امد . ایرانیان نت هم کار جدی تا حالا انجام نداده است.
reza_just7
30-04-2015, 16:34
سلام
مهندس رضا جان تجهیزات بروجرد نصب شد؟؟؟ به اخر هفته رسیدیم
rezarain88
30-04-2015, 16:35
سلام
مهندس رضا جان تجهیزات بروجرد نصب شد؟؟؟ به اخر هفته رسیدیم
فعلا برگه تجهیز به تهران ارسال نشده است.
rezarain88
30-04-2015, 16:37
استان گلستان
امروز وارد شبکه ملی اطلاعات شد.
pedram-007
30-04-2015, 16:40
سلام اقا رضا
من نزدیک به شش ماهه که مشکله انتن دهیم رو با ایرانسل در میون گذاشتم اما تا الان همش با من تماس میگیرن که درست شد مشکلتون و اصلا فرقی نکرده! تا الان هم سه بار کارشناس برای تست قدرت سیگنال منزل ما امدن که عین جمله ی نفر اخری این بود که احتیاج به سایت داره این محدوده و علاوه بر نداشتن سیگنال قوی کیفیت هم نداره واینجور موارد رو شرکت باید قبل از هرچی بفهمه و درست کنه که حالا نشده و هزینه هر سایت تقریبا ۱۰۰ میلیونه و براحتی اینکارو نمیکنه!
حالا من دیگه از رایتل استفاده میکنم اونم مشکل انتن دهی داره و مشکلمو دو هفتس که از پیگیریش میگذره میخوام بدونم اینم قراره درست نشد و اینقد طول بکشه؟ از کار ایرانسل که سر درنیاوردم من تو این مدت!
درست روبه رو خونمون bts همراه اول هست که از پنجره معلومه و نمیتونن اپراتورا از این استفاده کنن اگه اینقد سختتشونه؟
ببخشید زیاد شد ولی دیگه واقعا دارم شاخ در میارم از کار این اپراتورا مخصوصا ایرانسل!
mohebronaldo
30-04-2015, 16:41
شاید سایت هنوز به بهره برداری نرسیده . چراغ rru ها در شب روشنه یا نه. اگه صدای بیپ از سایت به صورت ممتد شنیده میشود نشانه تست و در صف انتظار بودن لینک است. اگ متوجه نشدید از قسمت بالا و پایین سایت عکس بگذارید تا بگم.
سایت رایتل عکس بزارم یا همراه اول ببخشید آقا رضا
خلاصه عرض کنم قیمت پایین نخواهد امد . ایرانیان نت هم کار جدی تا حالا انجام نداده است.
یعنی چی
یعنی حتی با راه اندازی شبکه اطلاعات باز هم قرار نیست حداقل اینترانت ارزون بشه
من شنیدم گیگی تقریبا 100 تومن برای شرکت ها میفته و قرار 500 تومن بفروشند
timemachine2029
30-04-2015, 16:46
سلام
اقا رضا
سرعت 4G حدودا روی چند مگه من با 3G حودا 13 مگابیته
نامحدود شبانه قرار نیست برگرده،بدلیل باگی که داشت برداشته شده یا....
rezarain88
30-04-2015, 16:47
[QUOTE=khoodet;8613450]یعنی چی
یعنی حتی با راه اندازی شبکه اطلاعات باز هم قرار نیست حداقل اینترانت ارزون بشه
من شنیدم گیگی تقریبا 100 تومن برای شرکت ها میفته و قرار 500 تومن بفروشند[/QUOT
بله برای شرکت ها قیمت پایین میافتد ولی با اختلاط دو شبکه به غیر از ip tv قیمت فرقی برای یوزر نخواهد کرد.
وای پس اگه وارد شبکه ملی بشیم همه چی تموم شده...یعنی حق اجازه استفاده ازاد از اطلاعات رو از ما میگیرند..البته الانم گرفتن....و رسما مردم رو ........ فرض کردند.من دیگه حرفی ندارم.....
nikan4host
30-04-2015, 16:48
استان گلستان
امروز وارد شبکه ملی اطلاعات شد.
اقا رضا من سربازم یه مدتیه از دنیای آی تی دور بودم میشه خلاصه قضیه اش رو بگی چیه؟ خوبه یا بد؟
راستی شهر ما مینودشت هم تازگیا در سایت ایرانسل زده تحت پوشش 3G قرار داره اما وقتی مودم 3G رو به کامپیوتر میزنم هنوز در حالت 2G میزنه :n30:
rezarain88
30-04-2015, 16:49
سلام
اقا رضا
سرعت 4G حدودا روی چند مگه من با 3G حودا 13 مگابیته
نامحدود شبانه قرار نیست برگرده،بدلیل باگی که داشت برداشته شده یا....
4g در امریکا بالای 40 مگا بیت و در کره جنوبی نزدیک 70 مگ است. در ترکیه بین 20 تا 25 مگا بیت است. انشالله برمیگردانیم .
rezarain88
30-04-2015, 16:50
اقا رضا من سربازم یه مدتیه از دنیای آی تی دور بودم میشه خلاصه قضیه اش رو بگی چیه؟ خوبه یا بد؟
راستی شهر ما مینودشت هم تازگیا در سایت ایرانسل زده تحت پوشش 3G قرار داره اما وقتی مودم 3G رو به کامپیوتر میزنم هنوز در حالت 2G میزنه :n30:
از یه جهت خوب است ولی از جهت دیگر مضر است. شاید در محدوه پوشش نیستید.
nikan4host
30-04-2015, 16:55
از یه جهت خوب است ولی از جهت دیگر مضر است. شاید در محدوه پوشش نیستید.
وسط شهریم یه دکل خفن هم بالا کوچمونه :D
rezarain88
30-04-2015, 16:56
وسط شهریم یه دکل خفن هم بالا کوچمونه :D
مطین هستید مال ایرانسله . عکس بگذارید یا ادرس بدهید.
mohebronaldo
30-04-2015, 16:58
آقا رضا از رشت چه خبر واسه 4G.من پل جانبازان هستم کی سایت اینجا تجهیز میشه
hamed1282
30-04-2015, 17:11
اقارضا برای رخط ریلی تهران مشهد هم ایرانسل برنامه ای داره با توجه به تردد زیاد قطار ومسافر در این مسیر
ضمنا قبلا توی سایت ایرانسل شهرمیامی استان سمنان جز شهرهایی بود که 3gداره ولی الان نگاه میکردم تیکش رو از سایت برداشتن
paradisepersian
30-04-2015, 17:13
سلام اقا رضا
سوالی داشتم در مورد همراه اول
در محل ما درست روبرو خونه ما دکل همراه اول هست
میخواستم ببینم ایا به نسل سه چهار ارتقا داده یا خیر
( تهران منطقه 16 هزار دستگاه خیابان رایکا ) دکل همراه اول داخل بوستان بیست و دو بهمن هست
ممنون
Lord Farshad
30-04-2015, 17:35
این دو تا پست جا مونده بودند، چون کاربر تازه وارد بودند و حجم پست های پشت سر هم دوستان هم زیاد بود، رفتند صفحه ی قبل :
من دوباره قرارشون میدم، ان شالله که جواب بگیرند.
پرسش اول:
سلام آقا رضا شهرستان های استان هرمزگان کی 3Gمیشن ?
پرسش دوم:
سلام اقا رضا
من نزدیک به شش ماهه که مشکله انتن دهیم رو با ایرانسل در میون گذاشتم اما تا الان همش با من تماس میگیرن که درست شد مشکلتون و اصلا فرقی نکرده! تا الان هم سه بار کارشناس برای تست قدرت سیگنال منزل ما امدن که عین جمله ی نفر اخری این بود که احتیاج به سایت داره این محدوده و علاوه بر نداشتن سیگنال قوی کیفیت هم نداره واینجور موارد رو شرکت باید قبل از هرچی بفهمه و درست کنه که حالا نشده و هزینه هر سایت تقریبا ۱۰۰ میلیونه و براحتی اینکارو نمیکنه!
حالا من دیگه از رایتل استفاده میکنم اونم مشکل انتن دهی داره و مشکلمو دو هفتس که از پیگیریش میگذره میخوام بدونم اینم قراره درست نشد و اینقد طول بکشه؟ از کار ایرانسل که سر درنیاوردم من تو این مدت!
درست روبه رو خونمون bts همراه اول هست که از پنجره معلومه و نمیتونن اپراتورا از این استفاده کنن اگه اینقد سختتشونه؟
ببخشید زیاد شد ولی دیگه واقعا دارم شاخ در میارم از کار این اپراتورا مخصوصا ایرانسل!
babak2111
30-04-2015, 18:21
تابستان سال قبل هم عرض کردم شبکه ملی شبکه ای است که تمام سایتهایی که در داخل ایران میزبانی میشود را به هم وصل کرده و با روترهایی که در زیر ساخت در هر استان است توسط تهران هولدینگ میشود. این هولدینگ به این صورت است که شما وارد سایت گوگل میشوید سرچ میکنید ایرنا . این روتر بدون معطلی شما را بدون عبور از فیلترینگ هوشمن به شبکه داخلی وصل میکند . پس شما احساس چالاکی در شبکه میکنید چون هیچ نظارتی از قبیل رمز نگاری و فیلترینک عکس ها و فایل های فلش وجود ندارد. برعکس شما از سایت خارجی سرچ میکنید پس از عبور از گیت وی اصلی زیر ساخت و فیاترینگ هوشمند شما با سرعتی پایین تر قادر به دریافت اطلاعات هستید. چون سرعت کش فیلتریگ معادل 100 مگا بیت است ودر ایران هیج کس چنین سرعتی ندارد. پس ار عبور از گیت توسط هلدینگ شما به لایه مویرگی وصل میشوید. سپس یه خود یوزر میرسد. کندی وایبر هم مربوط به فیلترینگ هوشمند و شبکه ملی است. چون سرعت شما را به شدت کاهش میدهد. تنها نرم افزار خاصی وجود دارد که قابل اجرا در اندرویید و مک و ویندوز است که عبور از گیت وی اصلی را تعدیل میکند که هم اکنون به صورت ازمایشی در دست برخی از نمایندگان است.
والان شما پیش خودتون و دوستانتون افتخارهم می کنید به این افتخاربزرگ ملی نائل اومدین البته من به اون قسمت اول و شبکه کردن سایت های داخلی کاری ندارمخیلی هم خوبه منظورم قسمت دومه که با افتخار می گید با این فیلترینگ که ازبیت المال هزینه کردین دسترسی حتی به سایت های معمولی خارجی رو هم با اختلال مواجه خواهید کرد چون طبق گفته خودتون هیچ راهی برای اصلاحش نداشتین یعنی چی واقعا جدا یعنی حتی دو سه نفر بین شماها نیست که یک خورده فکر و قدرت انالیز داشته باشه بدونه این همه میلیاردها هزینه ازبیت المال و این جور کارها فقط پاک کردن صورت مساله است و به هیچی جایی با این سانسورکردن ها نرسیدید و نخواهید رسید واقعا بین شما پیدا می شه همچین افرادی
امروزاین کاررو می کنید با اینده وعلمی که هرروز یک برگ جدید رو می کنه چه خواهید کرد وای برشما
والان شما پیش خودتون و دوستانتون افتخارهم می کنید به این افتخاربزرگ ملی نائل اومدین البته من به اون قسمت اول و شبکه کردن سایت های داخلی کاری ندارمخیلی هم خوبه منظورم قسمت دومه که با افتخار می گید با این فیلترینگ که ازبیت المال هزینه کردین دسترسی حتی به سایت های معمولی خارجی رو هم با اختلال مواجه خواهید کرد چون طبق گفته خودتون هیچ راهی برای اصلاحش نداشتین یعنی چی واقعا جدا یعنی حتی دو سه نفر بین شماها نیست که یک خورده فکر و قدرت انالیز داشته باشه بدونه این همه میلیاردها هزینه ازبیت المال و این جور کارها فقط پاک کردن صورت مساله است و به هیچی جایی با این سانسورکردن ها نرسیدید و نخواهید رسید واقعا بین شما پیدا می شه همچین افرادی
امروزاین کاررو می کنید با اینده وعلمی که هرروز یک برگ جدید رو می کنه چه خواهید کرد وای برشما
صد بار گفت من هیچ نقشی ندارم و فقط جواب سوالاتون رو میدم بفهمین لطفا و هی گیر ندین به این بنده خدا مشکلی داری برو ب اصله کاریا بگو
babak2111
30-04-2015, 18:55
صد بار گفت من هیچ نقشی ندارم و فقط جواب سوالاتون رو میدم بفهمین لطفا و هی گیر ندین به این بنده خدا مشکلی داری برو ب اصله کاریا بگو
دوست عزیز بهرحال ایشان ازموضعی صحبت می کنند که انگار خودشون هم دقیقا تو متن ماجرا هستن بهتره یک دورپست های ایشان رو دراین رابطه بخونید و اینجا هم دادگاه نیست عزیزم فقط یک سری واقعیات رو البته خوشون ازما بهترمی دونند رو داریم می گیم
شمام نگران نباش ایشون ازدست من و امثال من هم ناراحت نخواهند شد و اینجا می یان دراینده
ولی عزیز شمایی که به من می گی حرف نزن امروز رو یادت بمونه اگه واقعاهمین جور که اقا رضا می گن این طرح با همین شدت بخواد اجرا بشه ماه اینده همدیگر رو همین جا می بینیم بعد ببین همین شما هاها چه جور صدبرابر نقد های تندتر رو تو همین انجمن و تو سایر فوروم ها و خبرگزاری ها خواهید داشت
دوست عزیز بهرحال ایشان ازموضعی صحبت می کنند که انگار خودشون هم دقیقا تو متن ماجرا هستن بهتره یک دورپست های ایشان رو دراین رابطه بخونید و اینجا هم دادگاه نیست عزیزم فقط یک سری واقعیات رو البته خوشون ازما بهترمی دونند رو داریم می گیم
شمام نگران نباش ایشون ازدست من و امثال من هم ناراحت نخواهند شد و اینجا می یان دراینده
ولی عزیز شمایی که به من می گی حرف نزن امروز رو یادت بمونه اگه واقعاهمین جور که اقا رضا می گن این طرح با همین شدت بخواد اجرا بشه ماه اینده همدیگر رو همین جا می بینیم بعد ببین همین شما هاها چه جور صدبرابر نقد های تندتر رو تو همین انجمن و تو سایر فوروم ها و خبرگزاری ها خواهید داشت
من قبل اینکه ایشون بگه میدونستم و ب شماها گفتم اعتراض داری تو فروم نگو اینجا کی صداتو میشنوه؟[emoji3] گفتم برو ب اون بالایی ها بگو
babak2111
30-04-2015, 20:00
من قبل اینکه ایشون بگه میدونستم و ب شماها گفتم اعتراض داری تو فروم نگو اینجا کی صداتو میشنوه؟[emoji3] گفتم برو ب اون بالایی ها بگو
خوبه توضیح دادم بازشما می گی برو به بالایی ها بگو
من گفتم این اقا به عنون نماینده همون بالایی ها به قول شما می یان اینجا ماهم نظرشخصیمون رو می گیم بهرحال این عزیزان دنبال بازتاب کارشون تو جامعه هم می گردن و به اون بالایی ها به قول شما اطلاع می دن امیدوارم متوجه شده باشید
درضمن به مدیر بخش هم گفتم کل پست های امروز بنده رو حذف کنند تا شما دوستان عزیز ازاخرین اخبار تجهیزات ایرانسل و رایتل محروم نشید
موفق باشید
ehsan1374000
30-04-2015, 20:08
سلام آقا رضا ، شهرستان بویین زهرا قزوین کی تجهیز میشه به نسل سوم؟ جالا هر اپراتوری
بعد دوم اینکه گفته بودین دکل پارک ملت قزوین تجهیز نشده اما من نگاه که کردم تجهیزاتش بود و 9 تا مربع ها پشت سکتور بود!
اما با این جال انتن دهی ما با وجود فاصله کم نداریم :-|
و از خیام شمالی انتن داریم که اون هم سرعت تری جیش 21 کیلوبایت هست :-|
ehsan1374000
30-04-2015, 20:09
راسای اقا رضا قزوین کی وارد شبکه ملی میشه؟
bardia-vr
30-04-2015, 20:18
منطقه ما (تهران) پوشش بدی داره و بارها و بارها به ایرانسل اطلاع دادم اما تاثیری نداشته . نسل سه و چهار هم نداریم و نسل دو هم به زور یک خط آنتن.چه راهی به ذهن شما می رسه؟سامانه 195 چطوره؟
HardwareMaster
30-04-2015, 20:18
دوست عزیز اولا شما قبلا قول دادی این بحث تموم بشه. البته بخشیش تقصیر شما هم نیست چون برخی کاربرهای دیگه تاپیک رو به خاکی بردن. البته این انجمن و تاپیک هم کلا یا برای خودش وله بدون نظارت درستی و یا وقتی مدیرانش میان، برای ابراز وجود هم که شده یهویی میزنن سوال و جوابهای عادی رو هم پاک می کنن
دوما این طرح موهوم و ذهنی رو همه خیلی خوب میدونیم که عده ای سالهاست دربارش دارن هوچیگری میکنن و میگن از سال دیگه، از ماه دیگه، از هفته ی دیگه، از همین فردا اجرا میشه و همه بدبخت و فلک زده میشیم و ... اما در عمل دیدیم این غولی که این افراد میسازن توهمات شخصی بوده که و هست و خواهد بود چه از سوی شما باشه چه از سوی آقای rezairan88 یا هر شخص دیگری در هر مقامی. و این هوچیگریها فقط اسباب ترس بیخود عده ای ترسو هست و بس و کاربرد دیگه ای نداره! بگذریم از اینکه سیاست دولت هم هرگز چنین چیزی نبوده و نیست، حتی در دوره ی احمدی نژاد. چون امروزه هر کاربری برای افزایش دانش و بروز کردن علم و اطلاعات مفید خودشم که شده شدیدا محتاج اینترنت جهانی هست که متاسفانه یا برخی از همین مراجع به اشتباه مسدود شده و یا دسترسی به IP ایران داده نمیشه که در هر حال نیاز به ف شکن خواهد بود. هر دولتی هم که سر کار باشه اینرو بهتر از من و شما میفهمه
هر کی این اراجیف رو بگه امیدوارم ماه دیگه همین وقت شهامتش رو داشته باشه بیاد اینجا عذرخواهی کنه
درباره ی لاین و وایبر و واتس آپ و ... که هیچوقت روی تبلت و گوشیم هم نصب نکردم همینقدر میدونم که از ابتدا هم بطور متناوب مسدود می شدند و اصلا هم چیز جدیدی نیست
babak2111
30-04-2015, 20:30
دوست عزیز اولا شما قبلا قول دادی این بحث تموم بشه. البته بخشیش تقصیر شما هم نیست چون برخی کاربرهای دیگه تاپیک رو به خاکی بردن. البته این انجمن و تاپیک هم کلا یا برای خودش وله بدون نظارت درستی و یا وقتی مدیرانش میان، برای ابراز وجود هم که شده یهویی میزنن سوال و جوابهای عادی رو هم پاک می کنن
دوما این طرح موهوم و ذهنی رو همه خیلی خوب میدونیم که عده ای سالهاست دربارش دارن هوچیگری میکنن و میگن از سال دیگه، از ماه دیگه، از هفته ی دیگه، از همین فردا اجرا میشه و همه بدبخت و فلک زده میشیم و ... اما در عمل دیدیم این غولی که این افراد میسازن توهمات شخصی بوده که و هست و خواهد بود چه از سوی شما باشه چه از سوی آقای rezairan88 یا هر شخص دیگری در هر مقامی. و این هوچیگریها فقط اسباب ترس بیخود عده ای ترسو هست و بس و کاربرد دیگه ای نداره! بگذریم از اینکه سیاست دولت هم هرگز چنین چیزی نبوده و نیست، حتی در دوره ی احمدی نژاد. چون امروزه هر کاربری برای افزایش دانش و بروز کردن علم و اطلاعات مفید خودشم که شده شدیدا محتاج اینترنت جهانی هست که متاسفانه یا برخی از همین مراجع به اشتباه مسدود شده و یا دسترسی به IP ایران داده نمیشه که در هر حال نیاز به ف شکن خواهد بود. هر دولتی هم که سر کار باشه اینرو بهتر از من و شما میفهمه
هر کی این اراجیف رو بگه امیدوارم ماه دیگه همین وقت شهامتش رو داشته باشه بیاد اینجا عذرخواهی کنه
درباره ی لاین و وایبر و واتس آپ و ... که هیچوقت روی تبلت و گوشیم هم نصب نکردم همینقدر میدونم که از ابتدا هم بطور متناوب مسدود می شدند و اصلا هم چیز جدیدی نیست
باشه همشهری عزیز من که ازخدامه این جور که شما می گید باشه ازمدیر گرانقدرهم خواهش می کنم پست های بنده رو که امروز اینجا دادم حذف کنند
Lord Farshad
30-04-2015, 21:16
درود.
این یه تذکر عمومی هستش که امیدوارم دوستان رعایت کنند.
همه آزادند اون چیزی که دوست دارند رو بیان کنند (چه من و مدیر و آقای X خوشمون بیاد و چه نیاد) این ذاته فروم هست و شما هم آزادید تا زمانی که :
1. به قوانین انجمن و قوانین زیر بخش احترام بذارید.
2. با همدیگه مودبانه رفتار کنید و به نیکی سخن بگید.
اونایی که توی این چند سال نظارت من حقیر، منو میشناسند، میدونند با صحبت ها مشکلی ندارم و الان هم که به ناظرین سرویس دهنده های اینترنت اضافه شدم، این حرف رو به جرات از طرف تیم مدیریت هم میزنم که تصمیم در آزادی کاربر ها البته با رعایت 2 شرط بالا.
تک تک پست های تاپیک ها رو همیشه میخونم، الانم با این بحث دوستان مشکلی ندارم، هر چند اگر در حالت عادی بود یه 2 تا از پست ها رو (به خاطر عدم رعایت لحن مناسب) پاک میکردم ولی گذاشتم روند صحبت ها ادامه داشته باشه.
پس از شما دوستان خوبم هم تقاضا میکنم، لطفا توی صحبت ها و بحث هاتون، همیشه به قوانین احترام بگذارید و لطفا لحن و صحبت مناسب داشته باشید. حرف ها رو راحت تر میشه زد، بدون هیچ توهین یا بی احترامی ای.
پیروز باشید.
esfahanweb
30-04-2015, 21:25
این صحبتهای ایشان درباره شبکه ملی اطلاعات بنده را بشدت به خنده انداخت بخصوص این قسمت که "چون سرعت کش فیلتریگ معادل 100 مگا بیت است ودر ایران هیج کس چنین سرعتی ندارد." :n19:
متأسفانه ایشان بر خلاف ادعایشان هیچ اطلاعات دقیقی درباره شبکه ملی اطلاعات ندارند و مواردی که مطرح می کنند قدیمی و حداقل مرتبط با طرحهایی است که بیش از 2 سال
است که از دستور کار خارج شده و بایگانی شده است ، بعضی از اصطلاحاتی هم که بکار می برند اصولاً در شبکه های اینترنتی معنایی ندارد مثل "لایه مویرگی"!!!!!!!
بنده فعلاً فقط این پست را نقل قول میکنم تا ایشان بعداً ادعا نفرمایند که این صحبتها را نکرده اند
تابستان سال قبل هم عرض کردم شبکه ملی شبکه ای است که تمام سایتهایی که در داخل ایران میزبانی میشود را به هم وصل کرده و با روترهایی که در زیر ساخت در هر استان است توسط تهران هولدینگ میشود. این هولدینگ به این صورت است که شما وارد سایت گوگل میشوید سرچ میکنید ایرنا . این روتر بدون معطلی شما را بدون عبور از فیلترینگ هوشمن به شبکه داخلی وصل میکند . پس شما احساس چالاکی در شبکه میکنید چون هیچ نظارتی از قبیل رمز نگاری و فیلترینک عکس ها و فایل های فلش وجود ندارد. برعکس شما از سایت خارجی سرچ میکنید پس از عبور از گیت وی اصلی زیر ساخت و فیاترینگ هوشمند شما با سرعتی پایین تر قادر به دریافت اطلاعات هستید. چون سرعت کش فیلتریگ معادل 100 مگا بیت است ودر ایران هیج کس چنین سرعتی ندارد. پس ار عبور از گیت توسط هلدینگ شما به لایه مویرگی وصل میشوید. سپس یه خود یوزر میرسد. کندی وایبر هم مربوط به فیلترینگ هوشمند و شبکه ملی است. چون سرعت شما را به شدت کاهش میدهد. تنها نرم افزار خاصی وجود دارد که قابل اجرا در اندرویید و مک و ویندوز است که عبور از گیت وی اصلی را تعدیل میکند که هم اکنون به صورت ازمایشی در دست برخی از نمایندگان است.
Undisclosed
30-04-2015, 23:52
الان بسته شدن پروتکل های pptp و l2tp برای خارج، توهمه؟ خیلی ها میگفتن دیگه کریو و open رو نمیتونن کاری کنن، دیدیم که الان به چه وضعی افتاده، یه حجمی از دیتا که رد و بدل میشه، شروع میکنه packet loss شدید انداختن روی ارتباط. عملا غیرقابل استفاده میشه (مثل سابق دیگه ارتباط رو قطع نمی کنه)
اینا دارن سیستم فیل ترینگ چین رو اینجا هم پیاده سازی می کنن، شما از وضعیت اینترنت تو چین خبر داری؟ راجع به شبکه داخلی خودشون صحبت نمی کنم ها! بله حتی تو چین هم راه هایی برای دور زدن شاید باشه ولی با چه سرعت و کیفیتی؟
کاربران به اینترنت نیاز دارن؟ از دید آقایون خیلی راحت کاربران میتونن برن به جهنم! کی نیاز علمی کاربران براش مهمه اینجا؟! صدمه اش از آلودگی شدید، خودروهای عتیقه، آب های آلوده، محیط زیست نابود شده و غیره، بیشتره؟
بنده خدا همین تهران اگه یه زلزله شدید بیاد یهو دیدی نصف مردمش نابود شدند! کسی براش مهم هست؟ همینطوری ساختمونهای پفکی داره میره بالا، هر جایی هم تخلف باشه با پول حل میشه.
بعد شما میگی خود دولت میدونه؟ غیر از اینه که در ماههای گذشته وضعیت مرتب بدتر و بدتر شده؟
الان نزدیک یک ماه و نیم هست که اختلال شدید روی اینترنت کل کشور ایجاد کردن، اصلا هم براشون مهم نیست و تازه جواب های خنده دار هم تحویل مردم میدن! یکی میاد میگه اصلا اختلالی گزارش نشده، اون یکی میاد میگه خود شرکت وایبر مشکل پیدا کرده چون روی همه ISP ها مشکل داره! ...
با سلام به همه ی دوستان
به یک باگ تو LTE ایرانسل برخوردم که احتمالا همتون متوجهش شدید اینکه زمانی به انتن LTE وصلید گوشی نمیتونه ارتباط تلفنی از نوع تماس برقرار کنه (در حالی که اینترنت با سرعت بالا وصل هست) و حتما باید قبلش به WCDMA یا GSM وصل بشه اگر دقت نکردید اینبار که به LTE وصل بودید یک تماس (یا یک کد USSD) بگیرید دقت کنید میبنید درون لحظه انتن عوض میشه و حتما میره رو 3G یا 2G! (این مورد به جز تماس شامل کدهای USSD هم میشه ولی در کمال تعجب با مسج مشکلی نداره و در زمان اتصال به LTE مسج میره و میاد!) یعنی اگر گوشی رو حالت LTE ONLY قرار بدید کلا تماس هاتون قطع میشه! جالبه وقتی به انتن LTE وصلید کسی نمیتونه باهاتون تماس بگیره و گوشی اشغال میزنه! و بعد از برگشت به انتن WCMDA یا GSM مسج اینکه طرف با شما تماس گرفته هم نمیاد یعنی کلا متوجه نمیشید کسی با شما این مدت تماس گرفته که این واقعا مشکل بزرگی هست:( ابتدا فکر کردم مشکل فقط از خط منه که تماس گرفتم گفتن نه خطتون مشکل نداره وحتما تنظیمات گوشی رو حالت Preferred باید قرار بدید!! اقا رضا شما نمیدونید کی قراره این مشکل برطرف بشه؟ و سوال دیگه هم که ازتون داشتم اینکه انتن های LTE و WCDMA تهران همچنان در حال بروز شدن هست یا خیر؟ چون منطقه ی ما LTE به روز شاید یک خط بده و WCDMA هم مدام در حال قطع و وصل شدن هست:( ممنون.
یک سوال هم از باقی دوستان داشتم، بالاترین سرعت دانلود که تا حالا با 4G و 3G ایرانسل داشتین چند بوده؟؟
saeeddeeas
01-05-2015, 02:12
این اینترنت ملی فکر کنم داره اثر میکنه
الان دو روزه هر سایتی میخوام باز کنم کلی لودینگ میشه اخرش یا باز نمیشه یا دیر باز میشه در حالی که دیتا داره میاد ولی سایت کند باز میشه تقریبا چندین سایت سبک تست کردم ولی خیلی دیر باز میشن به حدی که ادم کلافه میشه
با سلام به همه ی دوستان
به یک باگ تو LTE ایرانسل برخوردم که احتمالا همتون متوجهش شدید اینکه زمانی به انتن LTE وصلید گوشی نمیتونه ارتباط تلفنی از نوع تماس برقرار کنه (در حالی که اینترنت با سرعت بالا وصل هست) و حتما باید قبلش به WCDMA یا GSM وصل بشه اگر دقت نکردید اینبار که به LTE وصل بودید یک تماس (یا یک کد USSD) بگیرید دقت کنید میبنید درون لحظه انتن عوض میشه و حتما میره رو 3G یا 2G! (این مورد به جز تماس شامل کدهای USSD هم میشه ولی در کمال تعجب با مسج مشکلی نداره و در زمان اتصال به LTE مسج میره و میاد!) یعنی اگر گوشی رو حالت LTE ONLY قرار بدید کلا تماس هاتون قطع میشه! جالبه وقتی به انتن LTE وصلید کسی نمیتونه باهاتون تماس بگیره و گوشی اشغال میزنه! و بعد از برگشت به انتن WCMDA یا GSM مسج اینکه طرف با شما تماس گرفته هم نمیاد یعنی کلا متوجه نمیشید کسی با شما این مدت تماس گرفته که این واقعا مشکل بزرگی هست:( ابتدا فکر کردم مشکل فقط از خط منه که تماس گرفتم گفتن نه خطتون مشکل نداره وحتما تنظیمات گوشی رو حالت Preferred باید قرار بدید!! اقا رضا شما نمیدونید کی قراره این مشکل برطرف بشه؟ و سوال دیگه هم که ازتون داشتم اینکه انتن های LTE و WCDMA تهران همچنان در حال بروز شدن هست یا خیر؟ چون منطقه ی ما LTE به روز شاید یک خط بده و WCDMA هم مدام در حال قطع و وصل شدن هست:( ممنون.
یک سوال هم از باقی دوستان داشتم، بالاترین سرعت دانلود که تا حالا با 4G و 3G ایرانسل داشتین چند بوده؟؟
مطمینی باگ پیدا کردی:n02:
عزیزم 4G اصلا قابلیت انقال تماس رو نداره و فقط انتقال دیتا داره
rezaei73
01-05-2015, 10:19
کسی میدونه کد مخفی برای تغییر حالت شبکه چیه؟
یک سوال داشتم در مورد بسته های اینترنت چند ماه ، برای مثال اگر من یک بسته 30 گیگی 3 ماهه بگیرم ، توی هر ماه فقط اجازه استفاده 10 گیگ اش رو دارم ؟ یا اینکه میتونم همه 30 گیگ رو هم توی یک ماه مصرف کنم ؟
* بدینوسیله به اطلاع عموم مشترکین دائمی ایرانسل (آی سیم) میرساند:
1- پس از مدتها انتظار، سرانجام اختلال در خرید و فعالسازی بسته های افزایشی آی 300 ، آی 700 و آی 2000 برطرف گردیده و این بسته ها از این به بعد از طریق کد دستوری #2*555* قابل فعالسازی هستند.
2- حجم و اعتبار زمانی بسته های اینترنت از این تاریخ به بعد با هم جمع نخواهد شد و هر بسته در تاریخ مربوط به خود به اتمام میرسد؛ بدین معنا که در صورت فعال بودن دو یا جند بسته اینترنت همراه، ابتدا بسته ای که اعتبار زمانی آن کوتاهتر است مصرف شده سپس به ترتیب سایر بسته ها استفاده میشوند. لذا خرید بسته به قصد تمدید حجم یا زمان آن، دیگر بی معنیست.
HardwareMaster
01-05-2015, 11:05
* بدینوسیله به اطلاع عموم مشترکین دائمی ایرانسل (آی سیم) میرساند:
1- پس از مدتها انتظار، سرانجام اختلال در خرید و فعالسازی بسته های افزایشی آی 300 ، آی 700 و آی 2000 برطرف گردیده و این بسته ها از این به بعد از طریق کد دستوری #2*555* قابل فعالسازی هستند.
2- حجم و اعتبار زمانی بسته های اینترنت از این تاریخ به بعد با هم جمع نخواهد شد و هر بسته در تاریخ مربوط به خود به اتمام میرسد؛ بدین معنا که در صورت فعال بودن دو یا جند بسته اینترنت همراه، ابتدا بسته ای که اعتبار زمانی آن کوتاهتر است مصرف شده سپس به ترتیب سایر بسته ها استفاده میشوند. لذا خرید بسته به قصد تمدید حجم یا زمان آن، دیگر بی معنیست.
دو تا سوال
منظور از دائمی آی سیم چیه؟
و آیا همچنان سیمکارتهای اعتباری میتونن حجم بسته ها رو تمدید/منتقل کنند؟
دو تا سوال
منظور از دائمی آی سیم چیه؟
و آیا این طرح جدید شامل سیمکارتهای اعتباری نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر دارندگان isim
امین1356
01-05-2015, 11:14
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر تجهیزات 3G و 4G همه فرکانسها رو ساپورت میکنن و اپراتورها میتونن تجهیزاتو رو هر فرکانسی که میخوان ست کنن پس چرا قبل قبل از واگذاری مجوز، اپوراتورها مدام میگفتن که از سوی وزارت ارتباطات منتظر تخصیص فرکانس هستیم تا بر مبنای فرکانس تخصیصی تجهیزات رو بخریم!
masooumi
01-05-2015, 11:49
کسی میدونه کد مخفی برای تغییر حالت شبکه چیه؟
*#*#4636#*#*
سلام اقا رضا در کرمان دکل های 3g در کدام نقاط میباشند در بعضی جاهای شهر یا سیگنال کم هست یا کلا 3gنمیباشد مثلا در پارک مطهری بیرون از ساختمان مشکلی نیست در طبقه 5 هم همینطور اما در طبقه همکف کلا سیگنال میره
در خیابان فیروزه هم کلا قسمتی پوشش داره
xperia z
01-05-2015, 14:54
سلام
اغا رضا شهر بعدی که تو استان اردبیل پوشش 3جی میگیره کدوم شهره؟
شهرستان پارساباد کی 3 جی میشه؟ممنون
سلام.آقا رضا روستای وامنان از توابع آزادشهر استان گلستان با cellid 33862 کی تری جی میشه ؟ تقریبا
amiralex65
01-05-2015, 18:22
میدونم ربطی به تاپيک نداره ولی من این تست را با وايمکس با وايفون سرور لندن گرفتم.
یعنی چی چی شده?
میدونم ربطی به تاپيک نداره ولی من این تست را با وايمکس با وايفون سرور لندن گرفتم.
یعنی چی چی شده?
از اسپویلر استفاده کنید... عکس با رزولیشن بالای 1200گذاشتید اذیت می کنه دیگران هم...
fafool70
01-05-2015, 19:26
یعنی چی چی شده?
جدی وایمکسه؟؟ منم دارم ولی اینجور نیست . کدوم شهری؟
مطمینی باگ پیدا کردی:n02:
عزیزم 4G اصلا قابلیت انقال تماس رو نداره و فقط انتقال دیتا داره
ممنون نمیدونستم. نگاه میکردم گویا برای انتقال تماس هم کارایی انجام شده ولی خب طول میکشه تا به ایران برسه.
باگ ایرانسل در مورد عدم اطلاع همچنان هست که امیدوارم زودتر درستش کنن چون مشکل ایجاد میکنه. دیتا که برقرار هست در همون زمان که تماس گرفته میشه با یک مسج به راحتی میشه اطلاع داد که درحال حاضر نه تنها در اون لحظه مسجی نمیاد بلکه بعد از اتصال به انتن 2G یا 3G هم نمیاد.
Majidson
01-05-2015, 22:47
ممنون نمیدونستم. نگاه میکردم گویا برای انتقال تماس هم کارایی انجام شده ولی خب طول میکشه تا به ایران برسه.
باگ ایرانسل در مورد عدم اطلاع همچنان هست که امیدوارم زودتر درستش کنن چون مشکل ایجاد میکنه. دیتا که برقرار هست در همون زمان که تماس گرفته میشه با یک مسج به راحتی میشه اطلاع داد که درحال حاضر نه تنها در اون لحظه مسجی نمیاد بلکه بعد از اتصال به انتن 2G یا 3G هم نمیاد.
دوست عزیز
LTE فقط برای انتقال دیتا کاربرد دارد و
قابلیت مکالمه را ندارد.
این باگ نیست، کلا LTE به این صورت هست.
مگر اینکه اپراتورهای ایران نسل جدید 4G را ارائه کنند که قابلیت مکالمه هم دارد. ولی بعید به نظر میرسد.
matr!x_2008
01-05-2015, 23:11
یه سوال؟ من سیمکارت ایرانسل گرفتم هدیشم اومده... 500 مگ نت رایگان که تبلیغ میکنهتو سیم نبود... باید طرحی بزنم تا 500 مگ هدیه فعال شه؟
این اسپید تست های وایفون فیک هستش مربوط به باگ سیستم دیگه تابلو دیگه ! خط رو هرچی بسته شده باشه که بیشترشو نمیده !
دوست عزیز
قابلیت مکالمه را ندارد.
مگر اینکه اپراتورهای ایران نسل جدید 4G را ارائه کنند که قابلیت مکالمه هم دارد. ولی بعید به نظر میرسد.
:n13:
اون موضوع که حل شد، بحث الان باگ دیگه ای بود مجید عزیز. بله نسل جدید هم اشاره شد که برطرف شده و طبیعتا طول میکشه تا به ایران برسه..
اینکه طی زمان اتصال در حالت LTE Only اگر تماسی با مخاطب گرفته بشه باید بعدش یا حتی همون لحظه با مسج اطلاع داده بشه مثل حالتی که گوشی در دسترس نیست بعدش پیام میاد.
aligool21
02-05-2015, 07:04
دوست عزیز
قابلیت مکالمه را ندارد.
یعنی اگه از 4 جی استفاده کنیم دیگه هر کی زنگ بزنه بوق مشغول میزنه /؟؟؟
یا نمیشه تماس گرفت و باید 4 جی قطع کنیم تا بونیم تماس بگیریم یا زنگ بخوره ؟؟؟؟
اگه اینجوری باشه که به درد گوشی نمیخوره ...
Majidson
02-05-2015, 07:35
یعنی اگه از 4 جی استفاده کنیم دیگه هر کی زنگ بزنه بوق مشغول میزنه /؟؟؟
یا نمیشه تماس گرفت و باید 4 جی قطع کنیم تا بونیم تماس بگیریم یا زنگ بخوره ؟؟؟؟
اگه اینجوری باشه که به درد گوشی نمیخوره ...
نه دوست عزیز،
برخی گوشی ها مثل سونی میشه گزینه LTE Only فعال کرد. در این حالت شبکه فقط برروی LTE قرارمیگیرد و در هنگام تماس با شماره شما امکان سوییچ خودکار برروی 3G یا 2G وجود ندارد. در حالت LTE/WCDMA/GSM )Auto Connect( گوشی به هنگام تماس بطور خودکار شبکه را تغییر میدهد و مشکلی نیست.
گوشی های مثل سامسونگ برای همین گزینه LTE Only ندارند.
نه دوست عزیز،
برخی گوشی ها مثل سونی میشه گزینه LTE Only فعال کرد. در این حالت شبکه فقط برروی LTE قرارمیگیرد و در هنگام تماس با شماره شما امکان سوییچ خودکار برروی 3G یا 2G وجود ندارد. در حالت LTE/WCDMA/GSM )Auto Connect( گوشی به هنگام تماس بطور خودکار شبکه را تغییر میدهد و مشکلی نیست.
گوشی های مثل سامسونگ برای همین گزینه LTE Only ندارند.
مجید جان بعضی اوقات LTE Only لازمه، زمانی که انتن LTE کم هست، انتن یکی هست، الان من فرضا بزارم رو Auto کلا رو 2G میمونه و دیگه عوض نمیشه. مشکلم الان فقط این هست کلا هیچ اطلاعی نمیده تماسی طی این مدت با خط گرفته شده متاسفانه.
دیروز شهرک که بودم انتن 3G تقریبا پر بود پینگ 33ms بود!! سرعت دانلود هم رو 1.5 تا 2 مگابایت! واقعا خوب بود برای 3G ...
hotman1234
02-05-2015, 11:58
من یه مودم huawei e5373 دارم تا 2-3 روز پیش راحت به 4g وصل میشد اما الان دیگه روی 4g آنتن نمیده و فقط روی 3g جواب میده!
مشکل از مودمه یا کلا 4g رو قطع کردن اینجا؟
من یه مودم huawei e5373 دارم تا 2-3 روز پیش راحت به 4g وصل میشد اما الان دیگه روی 4g آنتن نمیده و فقط روی 3g جواب میده!
مشکل از مودمه یا کلا 4g رو قطع کردن اینجا؟
احتمال زیاد 4 جی با اختلال مواجه شده
یه بسته سه ماهه سه گیگ خریدم الان سه گیگو اضافه کرده ولی مدت سه ماه اضافه نشد!
ضد حال نزنه فردا مدتش تموم بشه!
Sent from my HUAWEI G750-U10
starpars
02-05-2015, 14:46
یه بسته سه ماهه سه گیگ خریدم الان سه گیگو اضافه کرده ولی مدت سه ماه اضافه نشد!
ضد حال نزنه فردا مدتش تموم بشه!
Sent from my HUAWEI G750-U10
عجببب
ایرانسل چرا این مسائلو روشن نمیکنه
منم الان دو روز مونده به اتمام بسته 3 ماهه حجم هم دارم با این وضعیت نمیدونم الان بگیرم یا بعد از این که زمانش تموم شد بگیرم
زنگ بزنیم 700 ببینیم چی میگن
masooumi
02-05-2015, 17:10
دوست عزیز
قابلیت مکالمه را ندارد.
نکته جالب اینکه امروز در اینستاگرام رسمی ایرانسل یک نفر سوال کرده بود در این مورد و ایرانسل گفته بود امکان مکالمه هم در نسل چهارم ما هست و در گوشی دیگری تست کنید.
در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند مدل گوشی هست که نوشته این فناوری VoLTE را پشتیبانی می کند ، جهت اطمینان بهتره که دوستانی که این گوشی ها را دارند ، تست کنند.
اختصاص باندهای فرکانس کلید توسعه سریع نسل 3 و 4 در ایران
منبع: تسنیم مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار گفت: اگر در اختصاص باندها تجدید نظر صورت گیرد سرعت توسعه چندین برابر میشود.
زمانی که مجوز ارایه خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه در شبکه اپراتورهای ارتباطی ایران قرار گرفت و به اصطلاح شبکه این نسلها آغاز شد، توقعی برای تمام مردم کشور ایجاد شد تا بتوانند به این خدمات جدید دسترسی داشته باشند. اما هنوز توسعه مناطق روستایی کامل نشده است و به طور قطع و یقین، نسلهای 3و4 هم دیرتر به این مناطق میرود. با این حال مدیر بزرگترین اپراتور کشور هم که این ضعف را در نظام ارتباطات همراه درک کرده، با تأیید اینکه ممکن است نسلهای سوم و چهارم کمیدیرتر به مناطق دور افتاده برسد اما راهکاری برای توسعه بیشتر با هزینه کمتر را ارایه میکند. صدوقی اختصاص باندهای فرکانسی مناسب خدمات سیار را بهترین راهکار توسعه سریع شبکه عنوان کرد و در این باره گفت: قطعا برای توسعه این نسلهای جدید در کشور بهتر است که باندهای فرکانسی مناسبتری تخصیص داده شود تا علاوه بر کاهش هزینهها، سرعت توسعه نیز افزایش یابد. مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ، با بیان پیشنهادی گفت: به عنوان مثال اگر به جای باند فرکانسی 2100 از 900 مگاهرتز، یا از باندهای 1800-700-800 به جای 2600 مگاهرتز استفاده کنیم، هزینه توسعه کمتر میشود. وی در ارتباط با چرایی عدم اختصاص این باندها به اپراتورهای موبایل گفت: ممکن است بعضا در ارتباط با واگذاری این باندها مشکلی وجود داشته باشد به عنوان مثال یا هنوز آزاد نشدهاند یا آزاد هستند اما واگذار نشدهاند که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ارتباط با آنها باید تصمیمگیری کند. صدوقی افزود: سازمانهای مختلفی در بخشهای متفاوت از باندهای فرکانسی استفاده میکنند که به عنوان نمونه یکی از آنها سازمان صداوسیما است و رگولاتوری مسوول رسیدگی به آنهاست. وی با بیان اینکه مشترکان ما گسترده هستند و میخواهیم پوشش را سریعا برای تمامی نقاط کشور داشته باشیم، گفت: باندهای پایینتر فرکانسی میتواند سرعت توسعه را تسریع کند. مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ، در پاسخ به این سوال که گمان میکنید با در اختیار قرار گرفتن باندهای فرکانسی مورد نظر برای توسعه سریعتر شبکه، سرعت توسعهبخشی تا چه اندازه افزایش یابد؟، گفت: به عنوان مثال اگر از باند 1800 به جای 2600 مگاهرتز استفاده کنیم سرعت توسعه ما دو برابر میشود زیرا پوشش هر سایت که نصب میکنیم دو برابر است.
and-roid2
02-05-2015, 19:33
اگه باند 700 رو از صدا و سیما بگیرن , صدا و سیما خودش چکار میکنه؟
+
اگه بر فرض محال باند 700 -800-900 رو به 4G اختصاص بدن دقیقا چقدر در سرعتش تاثیر گذار خواهد بود؟
masooumi
02-05-2015, 20:08
+
اگه بر فرض محال باند 700 -800-900 رو به 4G اختصاص بدن دقیقا چقدر در سرعتش تاثیر گذار خواهد بود؟
این باند برای فرستنده های آنالوگ هست و صدا و سیما باید پخش دیجیتالی را سراسری کنه تا خود به خود این باند فرکانسی آزاد شود و بشه در اختیار نهادهای دیگه قرار داد.
قبلا قرار بودن تا سال 2015 فرستنده های آنالوگ خاموش بشه ولی با توجه به اینکه هنوز هم جاهایی هست که دیجیتال ندارند ، به نظر نمیرسه این اتفاق هم بوفته!
masooumi
02-05-2015, 20:10
[B]مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ، در پاسخ به این سوال که گمان میکنید با در اختیار قرار گرفتن باندهای فرکانسی مورد نظر برای توسعه سریعتر شبکه، سرعت توسعهبخشی تا چه اندازه افزایش یابد؟، گفت: به عنوان مثال اگر از باند 1800 به جای 2600 مگاهرتز استفاده کنیم سرعت توسعه ما دو برابر میشود زیرا پوشش هر سایت که نصب میکنیم دو برابر است.
درسته که در مصوبه تنظیم مقررات فرکانس 2600 برای 4g تعیین شده ولی وقتی ایرانسل داره از همون باند 1800 که قبلا برای 2g مجوز استفاده ازش داشت را برای 4g استفاده می کنه ، نمیدونم چرا همراه اول اینکار را نمی کنه تا بقول خود مدیر عاملش سرعت توسعشون دوبرابر بشه حداقل؟!
stere1980
02-05-2015, 20:16
البته فکر کنم استفاده از فرکانس بالاتر و اجبار به شعاع پوششی کمتر و نصب آنتن بیشتر در داخل شهرها با تراکم جمعیتی زیاد خیلی بیشتر به نفع ماست چون اینطوری بار و تراکم هر آنتن کمتر میشه و کیفیت دیتا و صوت هم بالاتر میره. بطور کلی گفتم!
and-roid2
02-05-2015, 20:17
این باند برای فرستنده های آنالوگ هست و صدا و سیما باید پخش دیجیتالی را سراسری کنه تا خود به خود این باند فرکانسی آزاد شود و بشه در اختیار نهادهای دیگه قرار داد.
قبلا قرار بودن تا سال 2015 فرستنده های آنالوگ خاموش بشه ولی با توجه به اینکه هنوز هم جاهایی هست که دیجیتال ندارند ، به نظر نمیرسه این اتفاق هم بوفته!
با این وضعیت تا 2020 باید صبر کرد ):
باند 900 دست کی هست؟
اگه همین 900 رو هم میگرفتن کلی در توسعه تاثیر داشت.
سلام دوستان من یه بسته دوازده گیگ سه ماهه دارم که چند روز دیگه مهلتش تموم میشه حالا سه گیگش باقی مونده اگه من یه سه ماهه شیش گیگ تمدید کنم ایا اون سه گیگ هم بهش اضاف میشه؟ ممنون
Tehranshahr
02-05-2015, 22:57
+
با کاهش فرکانس نفوذ بیشتر میشه اما پهنای باند کم میشه، 3g رایتل هم رو 900 هم 2100 وقتایی که رو 900 پهنای باند دانلود میاد رو 2مگاهرتز ولی رو 2100 هست 10مگاهرتز،بصورت تجربی هم خودم زمانی که رو 900 بود تست میکردم کیفیت داغون بود.
بنظر من 4g رو فرکانس 700 فقط زمانی مفیده که 1800 یا 2600 هم در کنارش باشه که تو محیط های بسته و دور از آنتن هم بشه استفاده کرد اما با سرعتی کمتر.
MOH@ND3S
02-05-2015, 22:58
با این وضعیت تا 2020 باید صبر کرد ):
باند 900 دست کی هست؟
اگه همین 900 رو هم میگرفتن کلی در توسعه تاثیر داشت.
900 باند GSM یا همون 2G همراه اول و ایرانسل هست که ایرانسل بغیر از 900 رو 1800 هم 2G داشته.
رایتلم برای 3G از 900 هم استفاده میکنه ولی برخی نقاط.
معمولا فرکانس 700 برای پوشش روستایی هست. نه شهری این مدیر عامل اول هم به جای این حرفها و بهانه گیری ها بره خجالت بکشه که توی تهران باید با ذره بین دنبال 4 جی بگردی بعدشم میاد میگمه نوترینو و 4 جی و از این حرفهای صد من یه غاز
masooumi
02-05-2015, 23:28
بنظر من 4g رو فرکانس 700 فقط زمانی مفیده که 1800 یا 2600 هم در کنارش باشه که تو محیط های بسته و دور از آنتن هم بشه استفاده کرد اما با سرعتی کمتر.
کاری که همه جای دنیا هم معمول هست و داره استفاده میشه
ولی توی ایران ، فقط دنبال پوشش اسمی هستند و برای همین دنبال فرکانس 700 هستند که با نفوذ یشتر اون در آمار پوشش جلو بیوفتن!
and-roid2
03-05-2015, 05:43
@Tehranshahr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@MOH@ND3S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در رابطه با پهنای باند فرکانسی هم یه توضیح بدید.
کم بودن سرعت 4G ایرانسل بخاطر 5مگاهرتز بودن پهنای باند فرکانسی هست یا دلایل دیگه هم داره؟( واینکه حد استانداردش چقدر باشه خوبه؟)
مشکل پهنای باند فرکانسی ایرانسل کی حل میشه؟اطلاعی دارید در موردش؟
امین1356
03-05-2015, 09:25
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر تجهیزات 3G و 4G همه فرکانسها رو ساپورت میکنن و اپراتورها میتونن تجهیزاتو رو هر فرکانسی که میخوان ست کنن پس چرا قبل قبل از واگذاری مجوز، اپوراتورها مدام میگفتن که از سوی وزارت ارتباطات منتظر تخصیص فرکانس هستیم تا بر مبنای فرکانس تخصیصی تجهیزات رو بخریم!
با مطالعاتی که تو سایت ZTE داشتم متوجه شدم که هر RRU فرکانس مشخصی رو ساپورت میکنه و دلیل اینکه اپراتورها روی هر سکتور BTS چند تا RUU نصب میکنن بخاطر پشتیبانی از چند تا فرکانس مختلف هست. مثلا" ایرانسل اکثرا" رو هر سکتور از 3 تا RRU و جمعا" رو هر دکل از 9 تا RRU استفاده میکنه که دلیلش پشتیبانی از 3 تا فرکانس مختلفه که احتمالا" در حال حاضر از یکی از RRU ها جهت فرکانس 2100 برای 3G و یکی از RRU ها جهت فرکانس 1800 جهت LTE (در دکل هایLTE ساپورت) و یکی از RRU هم احتمالا" فعلا" خاموشه جهت فرکانس 700 یا 800 مگاهرتز.
ولی همراه اول که اکثرا" از یدونه RRU استفاده میکنه فقط 3G با فرکانس 2100 رو پشتیبانی میکنه. جهت LTE و پشتیبانی از سایر فرکانس ها احتمالا" در آینده تعداد RRU ها رو افزایش خواهد داد.
ZTE ظاهرا" داره RRU طراحی میکنه که از همه فرکانس ها پشتیبانی میکنه که باعث میشه در هزینه تجهیزات و مصرف انرژی دکل ها صرفه جویی بشه.
فیلمی از ZTE در خصوص RUU جدید مدل R8882:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aligool21
03-05-2015, 10:26
سلام دوستان من یه بسته دوازده گیگ سه ماهه دارم که چند روز دیگه مهلتش تموم میشه حالا سه گیگش باقی مونده اگه من یه سه ماهه شیش گیگ تمدید کنم ایا اون سه گیگ هم بهش اضاف میشه؟ ممنون
نه اون سه گیگ اضافه نمیشه.
قابلیت تمدید بسته:
اگر قبل از اتمام دوره اعتبار بسته خریداری شده، بسته دیگری را مجدداً سفارش دهید، باقیمانده اعتبار دوره قبل (کیلوبایت های باقیمانده) را میتوانید در دوره جدید مصرف کنید. این مورد شامل بسته های بلند مدت و بسته های ۲ تا ۸ صبح نمی باشد.
amirbrad
03-05-2015, 11:29
با کاهش فرکانس نفوذ بیشتر میشه اما پهنای باند کم میشه، 3g رایتل هم رو 900 هم 2100 وقتایی که رو 900 پهنای باند دانلود میاد رو 2مگاهرتز ولی رو 2100 هست 10مگاهرتز،بصورت تجربی هم خودم زمانی که رو 900 بود تست میکردم کیفیت داغون بود.
دقیقا منم این موضوع تجربه کردم و با صحبت های شما در مورد نوع فرکانس موافقم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
romantic
03-05-2015, 14:34
سلام دوستان
آنتنِ این عکس، آنتن تقویتیه ایرانسله؟ کنارش 3g نمیگرفت و فقط 2g آنتن داشت.
سوال اصلیم اما اینه که آیا روش تجهیزات پ ا ر ا زیت قرار داره؟
mohebronaldo
03-05-2015, 17:14
سلام دوستان منم از اینا یه بار دیدم سکتورش فرق میکرد.اینارو فک کنم تو یه جاهای مخصوص میزارن.اونجایی که پروژه دارن
ramin vao
03-05-2015, 17:19
ایا 3g با 4g از نظر پینگ و کیفیت و سرعت وبگردی با هم فرق داره؟
من فقط از 3g ایرانسل استفاده کردم بعضی موقعها خیلی پینگ و صفحه باز کردن بد میشه
اگه 4g بگیرم فرقی میکنه یا کلا یکیه؟
ایا 3g با 4g از نظر پینگ و کیفیت و سرعت وبگردی با هم فرق داره؟
من فقط از 3g ایرانسل استفاده کردم بعضی موقعها خیلی پینگ و صفحه باز کردن بد میشه
اگه 4g بگیرم فرقی میکنه یا کلا یکیه؟
اگر سیگنال 4 جیت خوب باشه پینگ و وب گردیش قطعا بهتره.
کلا تری جی نوسان خیلی زیادی داره
درود
چند وقت پیش من یه بحثی رو شروع کردم، بابت اینکه ما چند تا ADSL رو با هم ترکیب کنیم تا سرعت اینترنت مون بیشتر شه،که به نتیجه نرسید.
الان یه مطلبی رو پیدا کردم که باز هم مطمئن نیستم.کارشناسان محترم لطفاً کارشناسی کنن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ادغام-دو-ارتباط-اینترنتی/
از اینجا هم میتونید برید:
XPERIA Z3
starpars
03-05-2015, 19:29
من با 700 تماس گرفتم گفت اگه سه ماهه بگیری حجمت اضافه میشه ولی زمانت از روزی که بسته جدید میگیری تا 3 ماه بعد برات فعال میشه (زمان بسته قبل میسوزه )
درود
چند وقت پیش من یه بحثی رو شروع کردم، بابت اینکه ما چند تا ADSL رو با هم ترکیب کنیم تا سرعت اینترنت مون بیشتر شه،که به نتیجه نرسید.
الان یه مطلبی رو پیدا کردم که باز هم مطمئن نیستم.کارشناسان محترم لطفاً کارشناسی کنن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ادغام-دو-ارتباط-اینترنتی/
از اینجا هم میتونید برید:
XPERIA Z3
من از روش سوم دارم استفاده میکنم کارم راه افتاده بدک نیست البته بعضی وقتها هم بگیر نگیر داره دو تا خط را براحتی جواب میده اما با 3 یا بیشتر درست کار نمیکنه اون دو روش اول را تا الان جای ندیده بودم اونهم حتما امتحان میکنم
من از روش سوم دارم استفاده میکنم کارم راه افتاده بدک نیست البته بعضی وقتها هم بگیر نگیر داره دو تا خط را براحتی جواب میده اما با 3 یا بیشتر درست کار نمیکنه اون دو روش اول را تا الان جای ندیده بودم اونهم حتما امتحان میکنم
ما قبلاً روی روش سوم خیلی بحث کردیم، و در آخر به این نتیجه رسیدیم که فقط موقع دانلود فایلی با دانلود منیجر کارایی داره.
و سرعت وبگردی رو زیاد نمیکنه.
XPERIA Z3
ما قبلاً روی روش سوم خیلی بحث کردیم، و در آخر به این نتیجه رسیدیم که فقط موقع دانلود فایلی با دانلود منیجر کارایی داره.
و سرعت وبگردی رو زیاد نمیکنه.
برای وبگردی خیلی کم تاثیر داره بستگی به مرورگر هم داره من حدود 3 ماهی هست که از این روش دارم استفاده میکنم قبلش هم لودبالانسر داشتم که فروختم اونهم تاثیرش در حد استفاده از دانلود منجر بود برای وبگردی و دیدن ویدیو انلاین تاثیری نداشت
hamed_korn
03-05-2015, 22:31
اون 3 تا مستطیل بالا که آنتن های btsهستند و اون گرده هم مایکروویو هست برای ارتباط با یک btsدیگه. شاید rru های 3g نداشته. و کلا bts 2g بوده.
shahin1373
04-05-2015, 03:08
تست 3G رشت
MR.MAHMOOD
04-05-2015, 07:47
برنامهConnectify برای ادغام چند خط اسطورس من نسخه قانونیشو خریدم اینقدر امکاناتش زیاده که دستتون رو تو همه چیز باز میذاره میتونید تو تنظیماتش هر برنامه یا مرورگری رو به یه خط اختصاص بدید یا کلا یکی کنید هیچ مشکلی بابت تعداد خطها نداره همه رو بدون اینکه سرعت پایین بیاد ادغام میکنه البته تنظیماتش فقط تو نسخه قانونی قابل در دسترسه
دوستان من الان دو هفته هست سرعت 3g بعد از ظهر به بعد تا اخر شب افتضاح ميشه. با سه خط انتن به 1 مگا بيت هم نميرسه!!!!!
بقيه هم اين مشکلو دارن؟؟؟
I Walk Alone
04-05-2015, 10:50
تست 3G رشت
این تست رو کجای رشت گرفتین ؟
mcuteangel
04-05-2015, 11:21
خب، مثل اینکه مشکلات شبکه و نارضایتی مشترک اصلا برای ایرانسل مهم نیست، الان دو ماهه که مشکل دکل شون رو گفتم، به حساب خودشون پیگیری میکنن، هنوز که حل نشده
دو: ایرانسل تو شهر ما کلا ۴ تا دکل داره، دقت کنید که کل دکل هاشو تو همه ی شهرستان گفتم، یکی تو خود خلیل آباد، یکی بزنجرد، یکی کندر و یکی هم جابوز، جمعیت هم حدود ۵۰ هزار نفر، بماند که پوشش ضعیفه، اصلا دیتا هم نداره، در کنارش همراه اول دو تا در خود شهر، یکی در دهنو، یکی در ابراهیم آباد، یکی هم مزده، که فاصله ی این دکلها تا مرکز شهر کمتر از دو کیلومتره، میشه ۵ تا، یکی تو فاصله ی ۵ کیلومتری تو ارغا، یکی تو کندر، یکی تو جابوز و فکر کنم سمت جنوب هم یکی دیگه باشه، یعنی دو برابر پوشش داره و اتفاقا اگه توجه کرده باشین همراه لول تو دکل هاش از شش سکتور استفاده میکنه اغلب که بصورت مثلت و در هر سر زاویه دو تا سکتور پهلوی هم میزاره که پوشش سیصد و شصت درجه فول باشه، واسه ایرانسل سه تا سکتور هست که هر کدوم اسما ۱۲۰ درجه پوشش میدن ولی عملا فقط محدوده ی شصت درجه ای جلوشون رو پوشش میدن، دکلی هم که زدن وسط شهر یه جوری پوشش میده که سمت شمال شهر و منطقی ی ما بین اون شصت درجه ای هست که پوشش نمیگیره، یعنی گاهی وقتا اصلا سیگنال نداره، سه هفته پیشم که کارشناسشون اومد، گفت که کلا این منطقه از لحاظ پوشش داغونه، بحث دیتا هم که هر دو اپراتور تعطیل، دلیلشم میپرسی میگن مشکل پهنای باند داریم، یعنی پهنای باند انقدر پایینه که یه فایل ۵ مگی رو دو ساعت باید منتظر باشی بگیره، تازه اونم تا ظهر، از ظهر به بعد که یه صفحه ی گوگل هم باز نمیشه، شبم که میخوای یکم وبگردی کنی اصلا وصل نمیشه، بماند که واتس آپ و غیره هم نمیشه کانکت شد
من فعلا تری جی نمیخوام ازین شرکتا، وجدانن بیان همین پوشش رو درست کنن حداقل تماس با کیفیت مطلوب باشه، یه adsl ۵۱۲ هم ببندن به دکلاشون مشکل حل میشه
یعنی دقیقا یازده ماهه داریم با این مشکلات سر میکنیم، کسی هم انگار نه انگار
حالا مشکل بعضیا اینه که سرعت دانلودشون از ۸۰۰ میاد به هفتصد و پنجاه، برادر ناله نکن که ایشالا به درد ما گرفتار نشی
mohebronaldo
04-05-2015, 12:18
توی رشت بعضی جاها سرعت خوبه سرعت به 19.77 مگابیت هم میرسه خودم تست گرفتم تو محل خودم بعضی ساعت ها از شب
Tehranshahr
04-05-2015, 12:27
من با 700 تماس گرفتم گفت اگه سه ماهه بگیری حجمت اضافه میشه ولی زمانت از روزی که بسته جدید میگیری تا 3 ماه بعد برات فعال میشه (زمان بسته قبل میسوزه )
700 اشتباه گفته من دیروز ۲.۷گیگ از بسته 3ماهم مونده بود و روز آخرش بود، رفتم بسته 600مگ ۳ماهه گرفتم اما بسته قبلی دیروز سوخت و این جدیده موند فقط.
شیراز کلا دیتا ایرانسل قطع هست معلوم نیست دارن چیکار میکنن
همانطوری که در فایل پیوست معلومه وقتی بسته بلند مدت را به بلند مدت قبلی اضافه می کنید حجم و مدت قبلی محفوظه منتها حجم و زمان بسته جدید از همان زمان فعال سازی شروع میشه .
یعنی باقی مانده بسته قبلی تا تاریخ انقضاش معتبره
اما خلاصه زمان جدید به زمان انقضای قبلی اضافه نمیشه بلکه از همان زمان فعال سازی شروع میشه. خلاصه اگر از بسته قبلیتون زمان زیادی دارید بسته بلند مدت جدید ضرره مگر اینکه بسته قبلیتون رو به اتمام باشه
اینم چند دقیقه بعدش
starpars
04-05-2015, 22:00
سرعت بیش از حد اومده پایین افتضاحححح
پینگ داغوون
D:\Users\windows 7>ping 4.2.2.4 -t
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2237ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=815ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1344ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=3298ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=734ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=222ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=222ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=231ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=3111ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=3053ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=3104ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=214ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=413ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1849ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2234ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1966ms TTL=49
Request timed out.
نمیدونم چرا سایت خود ایرانسل با نت خودش خیلی طول میکشه باز شه از همون پارسال هنوزم همینطوریه دلیلش چیه مگه سرور سایتش خارجیه؟؟؟
matr!x_2008
04-05-2015, 23:27
امروز از 780 زنگ زدن... امار مودم 4G ایرانسل رو میداد. قیمت 330... ارزش خرید داری؟ با این که فقظ میشه با سیم ایرانسل استفاده کرد..
shahin1373
05-05-2015, 01:05
این تست رو کجای رشت گرفتین ؟
دخانیات _ ( جاده فومن )
HardwareMaster
05-05-2015, 03:49
همانطوری که در فایل پیوست معلومه وقتی بسته بلند مدت را به بلند مدت قبلی اضافه می کنید حجم و مدت قبلی محفوظه منتها حجم و زمان بسته جدید از همان زمان فعال سازی شروع میشه .
یعنی باقی مانده بسته قبلی تا تاریخ انقضاش معتبره
اما خلاصه زمان جدید به زمان انقضای قبلی اضافه نمیشه بلکه از همان زمان فعال سازی شروع میشه. خلاصه اگر از بسته قبلیتون زمان زیادی دارید بسته بلند مدت جدید ضرره مگر اینکه بسته قبلیتون رو به اتمام باشه
اینم چند دقیقه بعدش
عجب این صحبتا که در تناقضه با صحبتهای چند ص قبل
یعنی ادغام شدن بسته های بلند مدت در عمل ملغی شده و فقط ادعاش مونده؟
اینا که میگفتن فقط در isim برداشته شده:n22:
عجب این صحبتا که در تناقضه با صحبتهای چند ص قبل
یعنی ادغام شدن بسته های بلند مدت در عمل ملغی شده و فقط ادعاش مونده؟
اینا که میگفتن فقط در isim برداشته شده:n22:
منظورتون از ادغام شدن چیه؟ و قبلا چی گفتن ؟کجا گفتن؟
امتحان کردم دو روش اول جواب نداد
HardwareMaster
05-05-2015, 18:33
منظورتون از ادغام شدن چیه؟ و قبلا چی گفتن ؟کجا گفتن؟
+
ادغام هم واضحه دیگه
یعنی بسته ی فعلی بلند مدت که زمانش داره سرمیاد با بسته ی بلند مدت بعدی حجمشون ادغام بشه
کلا توی این تاپیک هر روز افراد مختلف اخبار متفاوت و متناقض و همگی هم در ظاهر مستند به منابع معتبر قرار میدن! و بیشتر اسباب گیجی کاربرها میشن. جالبه واقعا
سلام دوستان سرعت توی طلاب مشهد چنده؟؟
+
ادغام هم واضحه دیگه
یعنی بسته ی فعلی بلند مدت که زمانش داره سرمیاد با بسته ی بلند مدت بعدی حجمشون ادغام بشه
کلا توی این تاپیک هر روز افراد مختلف اخبار متفاوت و متناقض و همگی هم در ظاهر مستند به منابع معتبر قرار میدن! و بیشتر اسباب گیجی کاربرها میشن. جالبه واقعا
دوست عزیز شما در اونجا دچار سوء تفاهم شده اید از همون اول در سایت ایرانسل نوشته بود که بسته های بلند مدت قضیش فرق می کنه
and-roid2
05-05-2015, 23:17
اینترنت 4G افتضاح شده شدید.
حتی سایتهای داخلی رو هم بد باز میکنه
+
مشکل عوض نشدن ip به 3G هم سرایت کرد وحتی با تغییر نام APN آی پی عوض نمیشه با دیسکانکت کردن!!
اینترنت 4G افتضاح شده شدید.
حتی سایتهای داخلی رو هم بد باز میکنه
+
مشکل عوض نشدن ip به 3G هم سرایت کرد وحتی با تغییر نام APN آی پی عوض نمیشه با دیسکانکت کردن!!
احتمالا عمدی هست این قضیه واسه تعیین هویت کاربر و ...........:n21:
boose_bar_khoda
06-05-2015, 00:38
سلام
آقا رضا نیست؟
میخواستم بی زحمت بگن دزفول سمت 86 هکتار 3 جیش درست میشه؟ چون اون منطقه مشکل داره و 3 جی نیست
با تشکر
stere1980
06-05-2015, 01:30
سرعت دانلود با بسته شبانه یکماه ایرانسل از سرورهای مایکروسافت با سه خط آنتن مودم E5373 :n18:
HardwareMaster
06-05-2015, 05:55
دوست عزیز شما در اونجا دچار سوء تفاهم شده اید از همون اول در سایت ایرانسل نوشته بود که بسته های بلند مدت قضیش فرق می کنه
متوجه نشدم.
《قضیش فرق میکنه》یعنی قضیه ی چی با چی فرق میکنه؟! منظور از سوء تفاهم چیه؟ ممنون میشیم اگر :
1. دوستان اینقدر با ایما و اشاره و تلگرافی صحبت نکنند که فقط خودشون متوجه بشن چی میگن
2. کپی پیست نصف و نیمه و فله ای مطالب از اینور و اونور بیشتر باعث مبهم شدن موضوعات میشه و کمکی به هیچکس نمیکنه. بگذریم که خود ایرانسل هم ثباتی در تصمیماتش دیده نمیشه!
متوجه نشدم.
《قضیش فرق میکنه》یعنی قضیه ی چی با چی فرق میکنه؟! منظور از سوء تفاهم چیه؟ ممنون میشیم اگر :
1. دوستان اینقدر با ایما و اشاره و تلگرافی صحبت نکنند که فقط خودشون متوجه بشن چی میگن
2. کپی پیست نصف و نیمه و فله ای مطالب از اینور و اونور بیشتر باعث مبهم شدن موضوعات میشه و کمکی به هیچکس نمیکنه. بگذریم که خود ایرانسل هم ثباتی در تصمیماتش دیده نمیشه!
این جمله از اولم توی سایت ایرانسل بود
قابلیت تمدید بسته:
اگر قبل از اتمام دوره اعتبار بسته خریداری شده، بسته دیگری را مجدداً سفارش دهید، باقیمانده اعتبار دوره قبل (کیلوبایت های باقیمانده) را میتوانید در دوره جدید مصرف کنید. این مورد شامل بسته های بلند مدت و بسته های ۲ تا ۸ صبح نمی باشد.
کاش ایرانسل یه فکری به حال شبکه نسل 3 بکنه. سمنان وضعیت خیلی خرابه وارد هر ساختمونی میشی از 3 میره رو 2. شهرهای اطرافش مثل سنگسر و شهمیرزاد هم هنوز 3جی نشده
دوستان وقتی من با 4g ایرانسل از سرور های تیران دان میکنم سرعت حداکثر 2 هست ولی وقتی قند شکن هات اسپات رو روشن میکنم سرعت تا 12 مگ هم میره...جریانش چیه؟
امین1356
06-05-2015, 08:35
در واکنش به انتقادات کاربران، ایرانسل بالاخره روشهای اعلام پایان بستههای اینترنتی را معرفی کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در واکنش به انتقادات کاربران، ایرانسل بالاخره روشهای اعلام پایان بستههای اینترنتی را معرفی کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1.نیاز ب ارسال پیامک عضویتی چیزی نیس خودشون واسه همه فعال کردن؟ تو سایت ک چیزی ننوشته بود!
2.خب حالا این مسعله رو چرا زودتر انجام نمیدادن صدای همه ک در اومد کلی هم دزدی کردن تازه انجام دادن کار فنی پیچیده ای هم نبود!!
starpars
06-05-2015, 18:23
پیرو بحث تمدید بسته های بلند مدت توی صفحات قبل باید بگم واقعا
این کارکنان سامانه 700 ایرانسل یا هیچی نمیدونن و به عنوان بووووق گذاشتنشون اونجا و یا مثل خود شرکت ایرانسل دروغگو و مال مردم خور هستن
من از بسته 3 ماهم 4 گیگ مونده بود بهشون زنگ زدم گفتم اگه دوباره 3 ماهه بگیرم این 4 گیگ میمونه خانومه تاکید کرد بله زمان حذف میشه ولی حجم میمونه میاد روی بسته جدید چند بار هم بهش تاکید کردم اونم گفت نه حتما برات جمع میشه
منم بسته 3 ماهه جدید گرفتم و در ابتدا حجم رو جمع کرد ولی الان درست در روز اتمام بسته قبلی، یکدفعه 4 گیگ از حجمم کم کردددددددد
واقعا که اینا بیشعورررر تشریف دارن
خب وقتی جمع نمیشه و فقط تا تاریخ بسته قبل موندگاری داره واسه چی دروغ میگی مثل آدم بگین جمع نمیشه چرا موش و گربه بازی در میارین آخه؟
این پولا حرومه آقای دزفولی اون دنیا از حلقومتون میکشن بیرون
mahdi_z100
06-05-2015, 18:29
سلام دوستان
یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
من به تازکی دفتر کارم رو عوض کردم و توی این منطقه خطها روی فیبر نوری هستش و باید اینترنت وای مکس بگیرم . حد اقل ماهی 100 گیگ دان دارم . لطفا بگید ایرانسل خوبه یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید
اگر خوب نیست چه پیشنهادی دارید .
با تشکر
سلام دوستان
یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
من به تازکی دفتر کارم رو عوض کردم و توی این منطقه خطها روی فیبر نوری هستش و باید اینترنت وای مکس بگیرم . حد اقل ماهی 100 گیگ دان دارم . لطفا بگید ایرانسل خوبه یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید
اگر خوب نیست چه پیشنهادی دارید .
با تشکر
اولا روی فیبر نوری مخابرات و اسیاتک سرویس میدن
دوما هم شک نکن که ایرانسل بهتر از وایمکس مخصوصا اگر طرح های بلند مدت ایرانسل بگیری که خیلی ارزونتر میشه
ماشاا...
اینجا همه به اون دنیا اعتقاد دارن، همه هم همدیگرو به انواع و اقسام دله دزدی و کلاش و خالی بند و تبهکار و خائن و وطن فروش و القاب دیگه متهم میکنند.
عزیز من شما میزاشتی یه 100 مگ از اینترنتت میموند بعد یه بسته میخریدی. ( شما از اوضاع بلبشو مملکت خبر نداری؟) در ضمن این دنیا 4 گیگتو خورده اون دنیا 4 گیگ به چه دردت میخوره) اون دنیا هرچند ترابایت حجم بخوایی میگن با یه بشکن دانلود میشه.;-)
XPERIA Z3
starpars
06-05-2015, 19:16
ماشاا...
اینجا همه به اون دنیا اعتقاد دارن، همه هم همدیگرو به انواع و اقسام دله دزدی و کلاش و خالی بند و تبهکار و خائن و وطن فروش و القاب دیگه متهم میکنند.
عزیز من شما میزاشتی یه 100 مگ از اینترنتت میموند بعد یه بسته میخریدی. ( شما از اوضاع بلبشو مملکت خبر نداری؟) در ضمن این دنیا 4 گیگتو خورده اون دنیا 4 گیگ به چه دردت میخوره) اون دنیا هرچند ترابایت حجم بخوایی میگن با یه بشکن دانلود میشه.;-)
XPERIA Z3
چی میگی داداش
من فقط یک روز از بستم مونده بود تمدید کردم که این 4 گیگ بره روش وگرنه شاید فعلا اصلا اینترنت نمیگرفتم تا شبکه ایرانسل بهتر شه.
بعدم ایرانسل توی این چند ساله خوب یاد گرفته با اطلاع رسانی محدود یا مبهم پول خوبی به جیب بزنه .
همه هم حداقل یکبار چوب این اطلاع رسانی های مبهم رو خوردیم میدونی در مجموع چه پولی به جیبشون میره با این کارا یه مبلغ هنگفت کاملا غیر قانونی و 100% عمدی
mahdi_z100
06-05-2015, 19:40
اولا روی فیبر نوری مخابرات و اسیاتک سرویس میدن
دوما هم شک نکن که ایرانسل بهتر از وایمکس مخصوصا اگر طرح های بلند مدت ایرانسل بگیری که خیلی ارزونتر میشه
ممنون دوست عزیز
من به صورن آنلاین توی سایت آسیا تک ثبت نام کردم و 120 تومن هم واریز کردم . که امروز تماس گرفتن و گفتن نمیتونن ارائه بدن و شماره حساب گرفتن که پول رو برگردونن
امروز هم مخابرات بودم . گفت ته تهش میتونیم 1 مگ بهتون بدیم که به کار من نمیاد .
لطفا میشه بگید برای دانلود ماهی 100 گیگ از کدوم تعرفه استفتده کنم ؟ ریت دانلود هم اگه بکید ممنون میشم
چی میگی داداش
من فقط یک روز از بستم مونده بود تمدید کردم که این 4 گیگ بره روش وگرنه شاید فعلا اصلا اینترنت نمیگرفتم تا شبکه ایرانسل بهتر شه.
بعدم ایرانسل توی این چند ساله خوب یاد گرفته با اطلاع رسانی محدود یا مبهم پول خوبی به جیب بزنه .
همه هم حداقل یکبار چوب این اطلاع رسانی های مبهم رو خوردیم میدونی در مجموع چه پولی به جیبشون میره با این کارا یه مبلغ هنگفت کاملا غیر قانونی و 100% عمدی
خب عزیز
یعنی این اپراتور همه چیزدان هیچی ندان هم میگفت نه خیر حجم شما مالیده میشه،استفاده کنید. بازهم که حجم ات رو از دست میدادی(اینطور که از گفتارتون متوجه شدم)
پس چه فرقی کرد؟
حداقلش فهمیدی فعلاً خالی بندیه.
XPERIA Z3
من در صفحات پیشین نه توی این چند روز بلکه خیلی پیشها این مساله رو کامل توضیح داده بودم ( اینکه حجم بسته بلند مدت اضافه نمیشه و فقط تا تاریخ انقضاش اعتبار داره) منتها بعضی ها یا پست ها رو نمی خونن یا اینکه به چیزی که می شنون بیشتر از چیزی که می بینن اعتقاد دارن
mahdi_z100
06-05-2015, 20:28
دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید .
توی سایت زدن 2 مگ نامحدود 120 تومن . ریت دانش چقدره ؟ ریت 2 مگ محدود چقدره ؟
اگه من 2 مگ با 12 گیگ دان بگیرم 66 تومن 40 گیگ بقیه رو باید چقد پول بدم ؟ اصلا به صرفه هستش ؟
با تشکر
masooumi
06-05-2015, 20:34
@starpars ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طبق گفته ایرانسل:
حجم اینترنت بلند مدت باید جمع بشه و در غیر اینصورت شرکت تخلف کرده. شما در 195 شکایت کن
فکر می کنم در بند اول این متن خیلی واضح نوشته شده است که این قابلیت شامل بسته های بلند مدت و بسته های شبانه نمی باشد .
دیگه از این واضح تر نمیشه گفت!
masooumi
06-05-2015, 20:36
دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید .
توی سایت زدن 2 مگ نامحدود 120 تومن . ریت دانش چقدره ؟ ریت 2 مگ محدود چقدره ؟
اگه من 2 مگ با 12 گیگ دان بگیرم 66 تومن 40 گیگ بقیه رو باید چقد پول بدم ؟ اصلا به صرفه هستش ؟
با تشکر
در مورد اینترنت همراه همه چیز نسبی و بسته به محل شما هست و هیچ تضمینی برای سرعت ثابت و ... وجود ندارد.
من پیشنهاد می کنم شما اول یک بسته یک روزه یا یک هفته ای بخرید و با گوشی تست بگیرید ، اگر سرعت 4g یا 3g منطقه شما مطلوب بود و ازش راضی بودید به فکر بسته های سالیانه باشید
and-roid2
06-05-2015, 20:37
فکر می کنم در بند اول این متن خیلی واضح نوشته شده است که این قابلیت شامل بسته های بلند مدت و بسته های شبانه نمی باشد .
دیگه از این واضح تر نمیشه گفت!
اصلا به اون بلند مدتش توجه نکرده بودم!:n02:
ممنون که گفتی:n16:
ttttt.22
06-05-2015, 21:36
بچه ها من چند وقتی نبودم
لطفا بگید الان بهترین بسته برای دانلود شبانه کدومه ؟
پیرو بحث تمدید بسته های بلند مدت توی صفحات قبل باید بگم واقعا
این کارکنان سامانه 700 ایرانسل یا هیچی نمیدونن و به عنوان بووووق گذاشتنشون اونجا و یا مثل خود شرکت ایرانسل دروغگو و مال مردم خور هستن
من از بسته 3 ماهم 4 گیگ مونده بود بهشون زنگ زدم گفتم اگه دوباره 3 ماهه بگیرم این 4 گیگ میمونه خانومه تاکید کرد بله زمان حذف میشه ولی حجم میمونه میاد روی بسته جدید چند بار هم بهش تاکید کردم اونم گفت نه حتما برات جمع میشه
منم بسته 3 ماهه جدید گرفتم و در ابتدا حجم رو جمع کرد ولی الان درست در روز اتمام بسته قبلی، یکدفعه 4 گیگ از حجمم کم کردددددددد
واقعا که اینا بیشعورررر تشریف دارن
خب وقتی جمع نمیشه و فقط تا تاریخ بسته قبل موندگاری داره واسه چی دروغ میگی مثل آدم بگین جمع نمیشه چرا موش و گربه بازی در میارین آخه؟
این پولا حرومه آقای دزفولی اون دنیا از حلقومتون میکشن بیرون
باید صداشون ظبط کنی بعدم شکایت کنی 195
and-roid2
06-05-2015, 21:50
عملیات اجرای شبکه فیبرنوری اپراتور چهارم از کرج آغاز شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بچه ها من چند وقتی نبودم
لطفا بگید الان بهترین بسته برای دانلود شبانه کدومه ؟
شبانه ها حذف شدن
تنها بسته ای که مونده شبانه 24گیگ شبانه 24گیگ 1ماه 10تومن
آخرین رتبه بندی کشورها در اینترنت/ جایگاه ایران در سرعت و قیمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسته اینترنت کدام اپراتور به صرفهتر است؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohebronaldo
06-05-2015, 23:57
دوستان اگه 4G تو رشت دیدن یه تست بگیرن بزارن.با تشکر
ttttt.22
07-05-2015, 01:28
چرا سرعت 3g اینقدر پایینه
من تهران منطقه سید خندان
سرعت زیر 100 کیلو
amin1374
07-05-2015, 06:57
دوستان الان یک سوال داشتم بسته یک ساله بخریم حجم رو یکجا میده؟
مراقب باشید
بسته شبانه ایرانسل محدود شده و سرعت بالای 150 کیلوبایت نمیره
گول نخورید .. لعنت بر اینا
نه دوست عزیز..من دیشب 24 گیگ رو توی تقریبا 4 ساعت تموم کردم..
سلام دوستان....من به تازگی adsl صبانت رو که داشتم جمع کردم و با توجه به سرعت بالای ایرانسل در شهرمون (رشت) نمیخوام از adsl استفاده کنم...حالا من اگه بسته سه ماهه 6 یا 9 یا 12 گیگ بخرم ..همه حجمشو میتونم مثلا تو یک ماه استفاده کنم یا تقسیم بندی میشه مثلا ماهی 2 گیگ...خواهشا پاسخ بدین..ممنون
masooumi
07-05-2015, 09:51
سلام دوستان....من به تازگی adsl صبانت رو که داشتم جمع کردم و با توجه به سرعت بالای ایرانسل در شهرمون (رشت) نمیخوام از adsl استفاده کنم...حالا من اگه بسته سه ماهه 6 یا 9 یا 12 گیگ بخرم ..همه حجمشو میتونم مثلا تو یک ماه استفاده کنم یا تقسیم بندی میشه مثلا ماهی 2 گیگ...خواهشا پاسخ بدین..ممنون
من الان سه ماهه 6 گیگ فعاله روی سیم کارتم و همه حجم یعنی کل 6 گیگ را هم همون اول برام اضافه کرد و میتونم کلشه یکروزه هم استفاده کنم.
پ ن : امروز از ایرانسل زنگ زدن در مورد 4g نظرسنجی کردن ، من چون بابت کارم باید همیشه به اینترنت دسترسی داشته باشم و اهل دانلود نیستم ، کاملا از 4g ایرانسل راضی هستم.
عملیات اجرای شبکه فیبرنوری اپراتور چهارم از کرج آغاز شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زحمت کشیدن بعد 4 سال تاخیر کار بدن ب ایرانی همینه دیگه! یعد میگن از ایرانی و کالای ایرانی حمایت کنید
....
دانشمندا تازه ب این نتیجه رسیدن اینترنت به اخرین حدش رسیده یعنی حداکثر سرعت روی فیبر 100 مگ هست ب دنبال راهی جایگذین هستن ایران تازه یادش افتاده فیبر بکشه[emoji3]
and-roid2
07-05-2015, 10:17
زحمت کشیدن بعد 4 سال تاخیر کار بدن ب ایرانی همینه دیگه! یعد میگن از ایرانی و کالای ایرانی حمایت کنید
....
دانشمندا تازه ب این نتیجه رسیدن اینترنت به اخرین حدش رسیده یعنی حداکثر سرعت روی فیبر 100 مگ هست ب دنبال راهی جایگذین هستن ایران تازه یادش افتاده فیبر بکشه[emoji3]
ایرانیان نت یک اپراتور شکست خورده هست و به جهت پارتی با وزیر قبلی تونسته مجوز بگیره.
masooumi
07-05-2015, 10:26
ایرانیان نت یک اپراتور شکست خورده هست و به جهت پارتی با وزیر قبلی تونسته مجوز بگیره.
متاسفانه به کرات شرکت هایی با همین سبک و مدیریت در حوزه آی تی داریم که پروژه های بزرگی با رانت و پارتی بهشون سپرده شده است و همه فقط درجا میزنند و کشور را هم عقب نگه می دارند...
mcuteangel
07-05-2015, 10:27
آقا بحث تغییر نکردن آیپی خیلی مشکوکه، مال ما که نسل دو هم هست آیپی عوض نمیشه، اگه واسه همه اینجور نیست، پس شاید دارن اونایی رو که مشکوک میزنن اینجوری رهگیری میکنن
and-roid2
07-05-2015, 10:36
متاسفانه به کرات شرکت هایی با همین سبک و مدیریت در حوزه آی تی داریم که پروژه های بزرگی با رانت و پارتی بهشون سپرده شده است و همه فقط درجا میزنند و کشور را هم عقب نگه می دارند...
بله دقیقا همنیطوره
6-7 ماه پیش یکی از دوستانم که دانشجوی ارشد مخابرات هست تا اسم ایرانیان نت رو براش اوردم خندش گرفت. در مرکز شهید قندی قم تجهیزات نصب کرده بودن که پس از راه اندازی شبکشون کلی خطاو ایراد داشت و...
یه سری توضیحات دیگه هم داد که یادم نمیاد.
آقا بحث تغییر نکردن آیپی خیلی مشکوکه، مال ما که نسل دو هم هست آیپی عوض نمیشه، اگه واسه همه اینجور نیست، پس شاید دارن اونایی رو که مشکوک میزنن اینجوری رهگیری میکنن
متاسفانه من این بحثو اینجا مطرح کردم انگار هیچکس عین خیالش نیست داره چه اتفاقاتی می افته و دلیل این کار ایرانسل چیه.:n15:
یکیش همین رایتل! با پارتی اومد اگه جاش ی اپراتور مطرح میمومد الان ی رقابت خوب بینشون بود
mcuteangel
07-05-2015, 10:47
چند بار که دیتا رو قطع و وصل کردم، و دیتای سیم رو همراه اول کردم، دوباره که ایرانسل رو انتخاب کردم آیپی عوض شد، پس میشه گفت اگه دیتا رو فقط روشن و خاموش کرد، آیپی عوض نمیشه، مگه اینکه چند دقیقه بگذره تا عوض بشه
and-roid2
07-05-2015, 10:53
چند بار که دیتا رو قطع و وصل کردم، و دیتای سیم رو همراه اول کردم، دوباره که ایرانسل رو انتخاب کردم آیپی عوض شد، پس میشه گفت اگه دیتا رو فقط روشن و خاموش کرد، آیپی عوض نمیشه، مگه اینکه چند دقیقه بگذره تا عوض بشه
تا چند روز پیش با تغییر نام APN آی پی عوض میشد.و فقط با MtnIracell این مشکل بود.
اما با تغییر apn هم دیگه عوض نمیشه و باید زیاد باهاش کار کرد که عوض بشه یا اینکه گوشی رو به حالت هواپیما برد و غیر فعالش کنی تا ip عوض بشه
اگه این روش هارو هم از کار بندازن فاجعه میشه اگه ip عوض نشه.برای مثال: ممکنه یه ip براتون بیفته که از لحاظ پینگی داغون باشه و یا اینترنت نداشته باشه.
آخرین خبر : ظرفيت اينترنت ۸ سال ديگر به پايان ميرسد
تاریخ انتشار: 94/02/16 21:30
ايستنا/ محققان هشدار دادهاند که اينترنت با ناتواني در همگام شدن با نياز بشر امروزي به منظور دادههاي سريعتر، به سوي يک بحران ظرفيت در حال حرکت بوده و هشت سال ديگر، نميتواند نور بيشتري منتقل کند. مهندسان ارشد مخابرات و فيزيکدانان در نشستي در انجمن سلطنتي لندن دور هم جمع شدهاند تا در مورد اقدامات لازم براي گريز از اين بحران بحث کنند. ورود تلويزيونهاي اينترنتي، خدمات پخش و رايانههاي قدرتمندتر به افزايش فشار بر روي زيرساختهاي ارتباطات بشر پرداختهاند. اکنون کارشناسان هشدار دادهاند که کابلها و فيبرهاي نوري که به ارسال اطلاعات به لپتاپها، تلفنهاي هوشمند و تبلتها ميپردازند، طي هشت سال آينده به بالاترين ظرفيت خود خواهند رسيد. تاکنون، مهندسان تلاش کردهاند تا جلوتر از تقاضا حرکت کنند و تنها طي يک دهه اخير، سرعت اينترنت را تا 50 برابر افزايش دادهاند. در سال 2005، اينترنت باند پهن از حداکثر سرعت دو مگابيت در ثانيه برخوردار بود. امروزه سرعتهاي دانلود 100 مگابيت در ثانيه در بسياري از بخشهاي جهان در دسترس قرار گرفتهاند. اما کارشناسان هشدار دادهاند که علم به بالاترين ظرفيت خود رسيده و فيبر نوري ديگر نميتواند داده بيشتري را منتقل کند. به گفته پروفسور اندرو اليس، يکي از برگزارکنندگان نشست انجمن سلطنتي لندن در روز 11 مه (21 ارديبهشت)، نتيجه اين امر افزايش بهاي اينترنت خواهد بود. فيبرهاي نوري، رشتههاي شفاف و منعطف به باريکي موي انسان هستند. اطلاعات به نور تبديل شده و پس از ارسال از ميان اين فيبرها، مجددا به اطلاعات تبديل خواهند شد. تاکنون شرکتهاي اينترنتي با افزايش نيازها، به ارسال دادههاي بيشتر از ميان يک فيبر ميپرداختند. اما با رسيدن اين فيبرها به حداکثر ظرفيتشان، ديگر انتقال نور بيشتر مقدور نخواهد بود. اين شرکتها ممکن است از کابلهاي اضافي استفاده کنند که به معني افزايش قيمت اينترنت خواهد بود. همچنين به گفته کارشناسان، افزايش سرعت انتقال داده به معني استفاده از مقادير زيادي از برق است. اينترنت از ميزان انرژي مشابه صنايع هواپيمايي استفاده ميکند که برابر با دو درصد کل مصرف انرژي يک کشور توسعهيافته است. اين ميزان تنها براي انتقال داده بوده و اگر رايانه، تلفن همراه و تلويزيون را به آن اضافه کنيم، اين ميزان به هشت درصد از مصرف انرژي کشور خواهد رسيد. به گفته پروفسور اليس، اين مشکل بزرگي است؛ زيرا اگر بخواهيم چندين فيبر را براي جلوگيري از پايان ظرفيت اينترنت اضافه کنيم، تا حدود 15 سال آينده، انرژي به پايان خواهد رسيد.
امین1356
07-05-2015, 11:58
به هر گوشی که یه آیپی ولید اختصاص نمیدن که عوض شدنش مهم باشه یا نباشه. گوشی شما آیپی رینج 10 میگیره و رو آیپی ولید بی تی اس NAT میشه.
masooumi
07-05-2015, 12:20
در مورد این بحث IP که دوستان مطرح می کنند ، مجددا عرض می کنم که جای نگرانی نیست .از لحاظ فنی اصلا ممکن نیست که به هر نفر یک IP ولید استاتیک بدهند و توسط آن رفتار کاربر را زیر نظر بگیرند و متوجه شوند که چه کارهایی کرده که اصلا اگر چنین هدفی مطرح باشد نیاز به این کار نیست و خیلی ساده میشه این کار را کرد.
پ ن : به نظر میرسد با توجه به اینکه ساختار شبکه نسل سوم IP Base هست ، شما وقتی وارد شبکه نسل سوم میشوید (اتصال به شبکه و نه قطعا استفاده از دیتا) ، برای شما یک IP در شبکه تعریف میشود و تا وقتی که این ارتباط برقرار باشد این IP عوض نخواهد شد. بازم تاکید می کنم که اتصال به شبکه به معنی استفاده از دیتا نیست و همینکه شما آنتن را از شبکه 3g دریافت کنید منظورم هست.
برای تستش هم اینکه شما وقتی در شبکه نسل سوم هستید و IP دریافت کردید ، یکبار مد گوشی را روی حالت فقط نسل دوم بزارید و سپس به مدل 3g برگردید که در این صورت IP تغییر خواهد کرد.
mohebronaldo
07-05-2015, 12:21
سلام داش فری کجای رشتی که 4G اونجا آنتن میده.تست.گرفتی تا حالا
سلام داش فری کجای رشتی که 4G اونجا آنتن میده.تست.گرفتی تا حالا
سلام....بیشتر جاهای رشت فورجی داره...ولی من بالاترین سرعت رو در پل عراق گرفتم...حدود 25 مگ ساعت 8 غروب...امروز هم اگه خدا بخواد یه بسته میزنم.، شات میزارم..
mohebronaldo
07-05-2015, 12:46
باشه مرسی.من بیشتر جا ها رفتم یکی آنتن داشت حالا دکل فورجی دیدی اونور عکس بگیر بزار ببینم.گوشیت چیه
باشه مرسی.من بیشتر جا ها رفتم یکی آنتن داشت حالا دکل فورجی دیدی اونور عکس بگیر بزار ببینم.گوشیت چیه
راستش من فرق دکل 4جی و 3 جی رو نمیدونم.. عکس میگیرم بعد ظهرمیزارم...lg g3 هست
HardwareMaster
07-05-2015, 13:51
جالبه
با ip های مربوط به ایرانسل نمیشه به بعضی وبسایتهای ویژه ی دستگاههای دولتی که مختص کارکنان هست وارد شد اما با ip مخابرات میشه
مخابرات اسمش هست خصوصی شده وگرنه هنوزم از سیاستهای ضد رقابتی خودش دست برنداشته
چند سال قبل حتی با خط ایرانسل نمیشد پیامک به خیلی از شماره ها (مثل 300001 و ...و ...) فرستاد
The Dreadnaught
07-05-2015, 16:29
آخرین رتبه بندی کشورها در اینترنت/ جایگاه ایران در سرعت و قیمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسته اینترنت کدام اپراتور به صرفهتر است؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همون رتبه ها هم کشکه تازه ، کجا متوسط سرعت اینترنت کاربران ایران برابر اون مقدار هست ؟ تازه اصلا محدودیت حجمی رو در نظر نگرفته ، سرعت بالا با محدودیت های حجمی مسخره و احمقانه به چه دردی میخوره ؟
من الان سه ماهه 6 گیگ فعاله روی سیم کارتم و همه حجم یعنی کل 6 گیگ را هم همون اول برام اضافه کرد و میتونم کلشه یکروزه هم استفاده کنم.
پ ن : امروز از ایرانسل زنگ زدن در مورد 4g نظرسنجی کردن ، من چون بابت کارم باید همیشه به اینترنت دسترسی داشته باشم و اهل دانلود نیستم ، کاملا از 4g ایرانسل راضی هستم.
بعد شما هیچی راجع به قیمت های بالا و غیرمنطقی شون نگفتی ؟ کاملا راضی هستی از این وضع ؟ :|
masooumi
07-05-2015, 17:58
بعد شما هیچی راجع به قیمت های بالا و غیرمنطقی شون نگفتی ؟ کاملا راضی هستی از این وضع ؟:|
نظرسنجی در مورد کیفیت بود ، فقط هم کیفیت شبکه 4g و حتی در مورد شبکه 3g هم چیزی نپرسیدن.
saeeddeeas
07-05-2015, 18:23
ایرانسل بسته جدید داده؟ الان پیامک اومد نوشته بسته های جدید و متنوع !! #5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *555*
HardwareMaster
07-05-2015, 18:31
ایرانسل بسته جدید داده؟ الان پیامک اومد نوشته بسته های جدید و متنوع !! #5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *555*
اک که هی:n38:
من امروز که بسته ی 3 ماه قبلی رو زورکی تموم کردم چون 4 گیگ ازش مونده بود فردا باطل می شد، دنبال یک بسته ی خوب توی فهرست ایرانسل گشتم اما ناچار شدم دوباره 3 ماهه 6 گیگ بگیرم ولی بفاصله ی چند ساعت بسته ی های جدیدتر گذاشت!!
6 ماهه ی 9 گیگ و 12 ماهه ی 12 گیگ که هر دو بسته امروز اضافه شده با توجه به استفاده ی کم من خیلی بمراتب بصرفه تر بود
ای بخشکی شانس:n23:
saeeddeeas
07-05-2015, 18:40
اک که هی:n38:
من امروز که بسته ی 3 ماه قبلی رو زورکی تموم کردم چون 4 گیگ ازش مونده بود فردا باطل می شد، دنبال یک بسته ی خوب توی فهرست ایرانسل گشتم اما ناچار شدم دوباره 3 ماهه 6 گیگ بگیرم ولی بفاصله ی چند ساعت بسته ی های جدیدتر گذاشت!!
6 ماهه ی 9 گیگ و 12 ماهه ی 12 گیگ که هر دو بسته امروز اضافه شده با توجه به استفاده ی کم من خیلی بمراتب بصرفه تر بود
ای بخشکی شانس:n23:
کاملا مشخصه ایرانسل منتظر بود همراه اول بسته هاشو بده تا اینم تغییری بده از کلمات نامحدود و 2g 3g 4g معلومه دهن کجی به همراه اول کرده:n02:
mamoush1
07-05-2015, 18:53
همون رتبه ها هم کشکه تازه ، کجا متوسط سرعت اینترنت کاربران ایران برابر اون مقدار هست ؟ تازه اصلا محدودیت حجمی رو در نظر نگرفته ، سرعت بالا با محدودیت های حجمی مسخره و احمقانه به چه دردی میخوره ؟
دوستان مدام تذکر می دهند که تو تستای سرعت حتماً سرور خارجی رو انتخاب کنید برای همین روزهاست.
اگه کسی بسته ی یک ساله 12 گیگی رو بخره، میتونه بعدش اگه یه وقت خواست بسته یک ماهه بخره، اولویت مصرف بسته ها چطوری میشه؟
masooumi
07-05-2015, 19:42
اگه کسی بسته ی یک ساله 12 گیگی رو بخره، میتونه بعدش اگه یه وقت خواست بسته یک ماهه بخره، اولویت مصرف بسته ها چطوری میشه؟
فکر کنم بشه ، چون قبلا گفته بود که اولویت با بسته کوتاه مدت هست دیگه
The Dreadnaught
07-05-2015, 20:14
نظرسنجی در مورد کیفیت بود ، فقط هم کیفیت شبکه 4g و حتی در مورد شبکه 3g هم چیزی نپرسیدن.
اگه از من بپرسن به عنوان مثال میگم کیفیتش نسبتا بد نیست ولی با این قیمت های تخیلی خیلی به کارم نمیاد.
دوستان مدام تذکر می دهند که تو تستای سرعت حتماً سرور خارجی رو انتخاب کنید برای همین روزهاست.
بله ولی خیلی از کاربرا هستن که هر چقدر هم تذکر میدی باز کار خودشون رو می کنند. راهش اینه که شرکتی که این تست ها رو انجام میده از وضعیت مطلع بشه.
سلام...ببخشسد یه سوال داشتم...ایرانسل حجم اپلود هم مجحاسبه میکنه...یعنی از مقدار بسته ما کم میکنه یا مثل adsl اپلودش رایگان هست؟؟؟
amin1374
07-05-2015, 21:23
دوستان الان یک سوال داشتم بسته یک ساله بخریم حجم رو یکجا میده؟
:n13::n13::n13::n13::n13:
masooumi
07-05-2015, 21:26
اگه از من بپرسن به عنوان مثال میگم کیفیتش نسبتا بد نیست ولی با این قیمت های تخیلی خیلی به کارم نمیاد.
بله ولی خیلی از کاربرا هستن که هر چقدر هم تذکر میدی باز کار خودشون رو می کنند. راهش اینه که شرکتی که این تست ها رو انجام میده از وضعیت مطلع بشه.
فعلا این اپراتور ایرانسل داره کم ترین قیمت ها را ارائه می کنه نسبت به دیگر اپراتورها و به نظر نمیرسه هیچ عقل سلیمی بیاد با خودش رقابت کنه و قیمت های خودشو بشکنه!
فکر نمی کنم اگر من و شما هم در مقام مسئولین یک شرکت باشیم چنین کاری بکنیم و درآمد شرکت را کم کنیم.
starpars
07-05-2015, 22:20
این بسته های عادی رو اگه بخریم دیگه نمیشه اونو تبدیل به چند کاربرش کرد درسته؟
alirezamoosavi1
07-05-2015, 23:00
سلام خدمت مهندس آقا رضا
؛در شهرستان اردکان یزد از خفته قبل در حال نصب تجهیزات 3Gهستند از شرکت ایرانسل؛
یه دکل ایرانسل نزدیک مجتمع گندله سازی اردکان (محل کار بنده )(جاده اردکان نایین ؛کیلومتر 29) هست که اون رو هم تجهیزات 3Gنصب کردند در روز دوشنبه 14 اردیبهشت؛ولی فقط همون شب روشن بود و بعدش خاموش شد و الان فقط 2Gهست؛
دوتا مشکل هست :یکی اینکه این دکل قبل سه تا سکتور انتن داشت ولی الان دوتا سکتور داره؛و یکی دیگه اینه که این دکل که باید این مجتمع بزرگ( بیش از سهدهزار نفر پرسنل ) را پوشش بده ؛نحوه نصب سکتور انتن در حالت جدید؛جوری هست که کمترین پوشش به سمت مجتمع هست. و در همان شب که 3Gروشن شد؛در نزدیکترین نقطه به دکل در داخل مجتمع حداکثر سه خط آنتن وجود داشت و در خیلی از نقاط مجتمع اصلا پوشش وجود نداشت؛از تیم نصب کننده هم درخواست چرخش سکتور یا افزایش سکتور را داشتیم که گفنگتند مجاز نیستند و باید از طریق ایرانسل پیگیری کنید .
الان هم وست به دامان شما شدیم .الان سه ساله من تو این مجتمع کار می کنم در تمامی روزهای هفته از ساعت 8 صبح تا شش بعد از ظهر چیزی به نام اینرنت وجود نداره و تماس هم حتی با بدترین وضع صورت می گیره .حال با دو سکتور شدن انتن و زاویه نامناسب آن باید فاتحه 3Gرو بخونیم .
در ضمت میشه بفرمایید چرا 3Gاین دکل رو روشن نمی کنند .
لطفا جواب بدید؛حداقل هزار نفر منتظر هستند اینجا
masooumi
07-05-2015, 23:06
این بسته های عادی رو اگه بخریم دیگه نمیشه اونو تبدیل به چند کاربرش کرد درسته؟
خیر ، نمیشه
ttttt.22
07-05-2015, 23:42
نه دوست عزیز..من دیشب 24 گیگ رو توی تقریبا 4 ساعت تموم کردم..
پس چرا سرعت من از 150 بالاتر نمیره ؟
موبایلم نوکیا 5800
از نرم افزار ovi pc suit
موبایلم نوکیا 5800
از نرم افزار ovi pc suit
بسته به مکان و شبکه مورد استفاده(4جی و 3جی)و خالی بودن ظرفیت دکل داره....هر شهری با هم فرق میکنه..
ttttt.22
08-05-2015, 00:27
یعنی اینقدر افت سرعت ؟؟؟؟
150 کیلو بایت
تهران منطقه سید گریان
موبایلم نوکیا 5800
از نرم افزار ovi pc suit
احتمال داره گوشیت بیش از این نکشه با موبایل جدیدتری همونجا تست بگیر
یعنی اینقدر افت سرعت ؟؟؟؟
150 کیلو بایت
تهران منطقه سید گریان
قبلا با همین گوشی سرعت بالاتری گرفتین؟؟
stere1980
08-05-2015, 02:03
موبایلم نوکیا 5800
از نرم افزار ovi pc suit
گوشیهای قدیمی و مخصوصا کابلی که اونو به کامپیوتر وصل می کنید محدودیت زیادی در سرعت دارند
stere1980
08-05-2015, 02:15
این بسته یکساله ۱۲ گیگ ۴۲۰۰۰ هزارتومانی میشه ماهی ۱ گیگ و قیمت ماهیانه ۳۵۰۰
و بسته شش ماهه ۹ گیگ میشه ماهی ۱/۵ گیگ و قیمت ماهیانه ۵۹۰۰
برای یکساله هر گیگ 3500
برای شش ماهه هر گیگ 3900
می افته
اینها خیلی خوب و به صرفه هستند برای استفاده های عادی بیرون از منزل و مسافرت... ☺
ttttt.22
08-05-2015, 03:31
قبلا با همین گوشی سرعت بالاتری گرفتین؟؟
بله تا 300 رفته
The Dreadnaught
08-05-2015, 05:34
فعلا این اپراتور ایرانسل داره کم ترین قیمت ها را ارائه می کنه نسبت به دیگر اپراتورها و به نظر نمیرسه هیچ عقل سلیمی بیاد با خودش رقابت کنه و قیمت های خودشو بشکنه!
فکر نمی کنم اگر من و شما هم در مقام مسئولین یک شرکت باشیم چنین کاری بکنیم و درآمد شرکت را کم کنیم.
من یکی که خدا نکنه مقام مسئول شرکتی مثل ایرانسل بشم هیچ وقت!
ضمن اینکه این حرف شبیه قضیه پراید میمونه که به هر حال ارزون ترین ماشینه ولی خدا میدونه قیمت واقعیش چقدره. خب سایپا هم با خودش رقابت نمی کنه قیمتشو بشکنه یا حداقل کیفیت ماشین رو افزایش بده وقتی مردم دارن همینطوری میخرن.
HardwareMaster
08-05-2015, 08:42
سلام...ببخشسد یه سوال داشتم...ایرانسل حجم اپلود هم مجحاسبه میکنه...یعنی از مقدار بسته ما کم میکنه یا مثل adsl اپلودش رایگان هست؟؟؟
نه توی محاسبه ی ispها آپلود رایگانه و نه اپراتورها
starpars
08-05-2015, 10:36
معلوم نیست چخبره مشکل از چیه؟
با این مسخره بازی های فیلترینگ هوشمند چه بلایی سر شبکه دارن میارن نوسان خیلی شدیده
بندرعباس که سرعت هم پایینه و هم نوسان داره چه سرور داخل چه خارج
امروز جمعست و مثلا سرعت خیلی بهتر از روز های گذشته شده
سرور داخل سرعت دانلود IDM عملا بین 60 تا 170 هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرور خارج که سرعت بین 100 تا 200 هست بعضی اوقات هم زیر 100
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پینگ 4.2.2.4 کاملا گویاست که شبکه بسیار ناپایداره
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=402ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=380ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=457ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=255ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=244ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1921ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=492ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=555ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=526ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=245ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=242ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=239ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1484ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=489ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=400ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=940ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=386ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=489ms TTL=49
mehrdad..7
08-05-2015, 11:01
سلام دوستان لینک خرید بسته ی ترکیبی من؟؟
rezaei73
08-05-2015, 11:32
تست پينگ و پكت لاست LTE ايرانسل
starpars
08-05-2015, 13:32
چرا با ایرانسل tracert میگیری چه سایتای داخل چه خارج اینطوریه روتر هارو نشون نمیده؟
Arsenal2012
08-05-2015, 14:47
سلام دوستان لینک خرید بسته ی ترکیبی من؟؟
سلام آخر صفحه رو برو:
Arsenal2012
08-05-2015, 15:01
تست پينگ و پكت لاست LTE ايرانسل
سلام دوست عزیز خسته نباشی لطفا پست اول رو بروزرسانی کن *
بستههای اینترنت همراه :
بسته های ترکیبی ایرانسل:
تشریح روشهای استعلام اعتبار و اعلام پایان بسته های اینترنت:
سرویس حساب چند کاربره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A8%20%DA%86%D9%86%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1% D8%A8%D8%B1%D9%87
دم ایرانسل گرم سرویس های خوبی دیروز و امروز اضافه کرد من که راضیم سرعت دانودم تو ساعت های مختلف کمترین 300 کیلوبایت هست بیشترین سرعتم 950 کیلوبایت هست.... H+ هستم.... ( کرج منطقه شاهین ویلا- بنیاد )
saeeddeeas
08-05-2015, 15:11
خبری از تحت پوشش دادن شهر های جدید نیست؟ این چه وضعیه
masooumi
08-05-2015, 15:22
خبری از تحت پوشش دادن شهر های جدید نیست؟ این چه وضعیه
انشالا 27 اردیبهشت ماه ، هر دو اپراتور برنامه دارن
starpars
08-05-2015, 17:03
دم ایرانسل گرم سرویس های خوبی دیروز و امروز اضافه کرد من که راضیم سرعت دانودم تو ساعت های مختلف کمترین 300 کیلوبایت هست بیشترین سرعتم 950 کیلوبایت هست.... H+ هستم.... ( کرج منطقه شاهین ویلا- بنیاد )
خوش بحالتون بندرعباس که ایرانسل فعلا رو اعصابه دو هفتست افت سرعت داریم
4g هم غیر فعال کردن نمیاد
3G هم بعضی روزا به مدت چند ساعت میپره میره
مثل آب منطقه، اینترنت رو هم جیره بندی کردن
Armin.Computer
08-05-2015, 19:54
انشالا 27 اردیبهشت ماه ، هر دو اپراتور برنامه دارن
چه خبره؟؟؟؟
امین1356
08-05-2015, 22:47
چرا با ایرانسل tracert میگیری چه سایتای داخل چه خارج اینطوریه روتر هارو نشون نمیده؟
پینگ به IP هاشو بسته.
saman1010
08-05-2015, 23:36
سلام بچه ها
طی یکی دو ماه گذشته از چند جا تست سرعت 4G گرفتم که نتایجشون تقدیم میشه:
مشهد منطقه فردوسی
کرج منطقه اشتراکی
کرج منطقه گوهردشت
تهران منطقه سردار جنگل شمال
ttttt.22
09-05-2015, 01:02
بچه ها لطفا یک مودم خوب و ارزان معرفی کنید ؟
بچه ها لطفا یک مودم خوب و ارزان معرفی کنید ؟
طبق بررسی های جهانی مودم d-link در رده اول بعد tp-link بعدش asus وبعد........
طبق بررسی های جهانی مودم d-link در رده اول بعد tp-link بعدش asus وبعد........
ببخشید دوست عزیز این "بررسی های جهانی" رو شما از کجا دارین میگین؟
mahdi_z100
09-05-2015, 09:37
با سلام خدمت دوستان گل
من میخوام مودم LH92 (3G, 4G, Wi-Fi) بگیرم
لطفا راهنمایی کنید
مصرف من در ماه 100 گیگ هستش و میخوام از 2 بسته روزانه (برای وب گردی و غیره ) و شبانه برای دانلود استفاده کنم
لطفا ریت دانلود رو بگید و چگونه میتونم بین دو بسته سویچ کنم ؟
کلا هر راهنمایی که خودتون میدونید قبل از گرفتن مودم بفرمائید ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان گل
من میخوام مودم LH92 (3G, 4G, Wi-Fi) بگیرم
لطفا راهنمایی کنید
مصرف من در ماه 100 گیگ هستش و میخوام از 2 بسته روزانه (برای وب گردی و غیره ) و شبانه برای دانلود استفاده کنم
لطفا ریت دانلود رو بگید و چگونه میتونم بین دو بسته سویچ کنم ؟
کلا هر راهنمایی که خودتون میدونید قبل از گرفتن مودم بفرمائید ممنون میشم
پیشنهاد ویژه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از خود ایرانسل هم کلا مودم تهیه نکن.
رتبه ۱۴۷ ایران در سرعت دانلود باندپهن؛ پایینتر از عراق و بوتان
رتبه ۱۲۸ ایران در سرعت آپلود باندپهن؛ پایین تر از هندوراس و اکوادور
رتبه ۱۹۸ ایران در دانلود اینترنت موبایل؛ پایین تر از بوسنی و فلسطین
رتبه ۹۶ ایران در آپلود اینترنت موبایل؛ پایین تر از نیجریه و مراکش
کشورها به ترتیب اینترنت ارزانتر رتبهبندی شدهاند،ایران در این رتبهبندی در جایگاه ۴۶ قرار داشته و تنها ۱۶ پله با انتهای رتبهبندی فاصله دارد که با تلاش شبانه روزی انشالله اول میشیم
ماشاالله همیشه در پس رفت و عقب ماندگی از آخر پرچمدار هستیم.
رتبه ۱۴۷ ایران در سرعت دانلود باندپهن؛ پایینتر از عراق و بوتان
رتبه ۱۲۸ ایران در سرعت آپلود باندپهن؛ پایین تر از هندوراس و اکوادور
رتبه ۱۹۸ ایران در دانلود اینترنت موبایل؛ پایین تر از بوسنی و فلسطین
رتبه ۹۶ ایران در آپلود اینترنت موبایل؛ پایین تر از نیجریه و مراکش
کشورها به ترتیب اینترنت ارزانتر رتبهبندی شدهاند،ایران در این رتبهبندی در جایگاه ۴۶ قرار داشته و تنها ۱۶ پله با انتهای رتبهبندی فاصله دارد که با تلاش شبانه روزی انشالله اول میشیم
ماشاالله همیشه در پس رفت و عقب ماندگی از آخر پرچمدار هستیم.
تازه همین رتبه ها رو هم مدیون این تست های سرعت با سرور داخلی هستیم. اگه Speedtest پیش فرض رو سرور خارجی بود که دیگه هیچی.
چند روز قبل یکی از بچه ها ی لینکی گذاشت ک گفته بود وقتی بسته اینترنتی ایرانسل تموم میشه از این ب بعد sms میده 17 ام بسته من با سه گیگ ترافیک مهلت زمانیش ب پایان رسید اما بازم sms نداد که؟ باید چیکار کنیم smsبده؟
kayvan_22
09-05-2015, 14:15
سلام دوستان . این دکل الان 3g ؟
Armin.Computer
09-05-2015, 14:23
سلام
ایرانسل ظاهرا بسته های جدید داده:
maryam-2612
09-05-2015, 14:32
چند روز قبل یکی از بچه ها ی لینکی گذاشت ک گفته بود وقتی بسته اینترنتی ایرانسل تموم میشه از این ب بعد sms میده 17 ام بسته من با سه گیگ ترافیک مهلت زمانیش ب پایان رسید اما بازم sms نداد که؟ باید چیکار کنیم smsبده؟
فعلا اس نمیده،کار بیخ پیدا کرده رگولاتوری داره بررسی می کنه به احتمال زیاد ایرانسل جریمه ی سنگینی میشه چون بدون اطلاع به مشترک بابت تموم شدن سرویس یا ترافیکش از تعرفه ی آزاد از مشترک هزینه کم می کنه
starpars
09-05-2015, 15:06
فعلا اس نمیده،کار بیخ پیدا کرده رگولاتوری داره بررسی می کنه به احتمال زیاد ایرانسل جریمه ی سنگینی میشه چون بدون اطلاع به مشترک بابت تموم شدن سرویس یا ترافیکش از تعرفه ی آزاد از مشترک هزینه کم می کنه
شما احیانا از کارمندای باجه های ایرانسل نیستین؟
malavan.ehsan
09-05-2015, 15:40
سلام
از دیروز صبح تا به حال 3G ایرانسل در شهرستان بندرانزلی به طور کل قطع شده و تا این لحظه هنوز وصل نشده
saeeddeeas
09-05-2015, 15:58
دوستانی که از قطعی های مکرر گلایه دارن باید به عرضشون برسونم که چند سال وقتی شبکه ایرانسل روی G بود بعدش که میخواستن E کنن یادمه توی فروم همسایه ظاهرا یکی از مدیرای ایرانسل بود یا کارمندشون میومد میگفت شبکه پایدار میشه قطع نمیشه فلان نمیشه و .. اما بعد یه مدت گفتن نسل سوم بشه دیگه محدودیت ها تموم میشه قطعی ها تموم میشه همه میتونن استفاده کنن و ... اما الان بازم میبینیم چه نسل سه و چه نسل چهار قطع و وصل میشن و اینم بگم که این قضیه تا ابد ادامه داره نمیگم مقصر ایرانسل هست شاید هر اپراتوری با بهترین تجهیزات بیاد توی ایران همینجوری توی باتلاق گیر کنه چون اینترنت اینجا مثل مثل بچه یتیمی هستش که هر کسی ادعای سرپرستیشو داره از مجلس بگیر تا مخابرات و زیر ساخت و علما و ... خلاصه مطلب این که چه یک سال بگزره چه 10 سال تا وقتی که وضعیت اینه دلشتون به هیچی خوش نکنید، این قطعی ها هم مساوی هست با سود بیشتر برای اپراتور ها چون طرف بسته میگیره ولی نمیتونه استفاده کنه... این کیفیت پایین نه تنها روی شبکه موبایلی بلکه من که وایمکس هم دارم خیلی کیفیتش پایینه به حدی که گاهی مودم رو خاموش میکنم و بیخیال وبگردی میشم:n05:
hady1364
09-05-2015, 16:04
دوستانی که از قطعی های مکرر گلایه دارن باید به عرضشون برسونم که چند سال وقتی شبکه ایرانسل روی G بود بعدش که میخواستن E کنن یادمه توی فروم همسایه ظاهرا یکی از مدیرای ایرانسل بود یا کارمندشون میومد میگفت شبکه پایدار میشه قطع نمیشه فلان نمیشه و .. اما بعد یه مدت گفتن نسل سوم بشه دیگه محدودیت ها تموم میشه قطعی ها تموم میشه همه میتونن استفاده کنن و ... اما الان بازم میبینیم چه نسل سه و چه نسل چهار قطع و وصل میشن و اینم بگم که این قضیه تا ابد ادامه داره نمیگم مقصر ایرانسل هست شاید هر اپراتوری با بهترین تجهیزات بیاد توی ایران همینجوری توی باتلاق گیر کنه چون اینترنت اینجا مثل مثل بچه یتیمی هستش که هر کسی ادعای سرپرستیشو داره از مجلس بگیر تا مخابرات و زیر ساخت و علما و ... خلاصه مطلب این که چه یک سال بگزره چه 10 سال تا وقتی که وضعیت اینه دلشتون به هیچی خوش نکنید، این قطعی ها هم مساوی هست با سود بیشتر برای اپراتور ها چون طرف بسته میگیره ولی نمیتونه استفاده کنه... این کیفیت پایین نه تنها روی شبکه موبایلی بلکه من که وایمکس هم دارم خیلی کیفیتش پایینه به حدی که گاهی مودم رو خاموش میکنم و بیخیال وبگردی میشم:n05:
من سال 85 ایرانسل گرفتم، یادمه اسفند 85 که اینترنت ایرانسل راه افتاد همین EDGE بود. اون همراه اول بود که اول روی GSM اینترنت میداد بعد رفت روی EDGE
Majidson
09-05-2015, 16:32
سلام دوستان . این دکل الان 3g ؟
این دکل برای صداوسیما هستش که همراه اول بالاش آنتن گذاشته. آنتن هم از نوع 2G هست.
mahdi_z100
09-05-2015, 18:44
دوستان من مودم همراه رو گرفتم . به چه صورت میشه بسته خرید ؟ به چه صورت میشه بین بسته شبانه و عادی سوئچ کرد ؟
با یو سیم میشه به 3g شد؟یا فقط مخصوص فور جیه؟؟
دوستان من مودم همراه رو گرفتم . به چه صورت میشه بسته خرید ؟ به چه صورت میشه بین بسته شبانه و عادی سوئچ کرد ؟
سوییچ کردن نمی خواد اما قبل از تایم شبانه یا دیسکانکت شو یا خاموش روشن کن
برای خریدن بسته باید در قسمتی از نرم افزار که ussd داره کد رو وارد کنی ( از سایت ایرانسل ببین) اگر مودمت هواویه از نرم افزار موبایل پارتنر استفاده کن .زمان استفاده از کد روی شبکه 4 جی نباش
settings then ussd
لینک دانلودش
با یو سیم میشه به 3g شد؟یا فقط مخصوص فور جیه؟؟
با یوسیم به همه نسلها می تونی وصل شی . خیالت راحت
kayvan_22
09-05-2015, 22:06
این دکل برای صداوسیما هستش که همراه اول بالاش آنتن گذاشته. آنتن هم از نوع 2G هست.
این چه دکلی اینم هم 3G نیست ؟ ایرانسل یا همراه اول ؟
Majidson
09-05-2015, 22:29
این چه دکلی اینم هم 3G نیست ؟ ایرانسل یا همراه اول ؟
از پایین دکل، تجهیزات عکس بنداز بهت میگم برای کدوم اپراتور هست. فقط الان میتونم بگم که 2G هستش.
kayvan_22
10-05-2015, 19:22
از پایین دکل، تجهیزات عکس بنداز بهت میگم برای کدوم اپراتور هست. فقط الان میتونم بگم که 2G هستش.
بعد برای نصب 3g باید چیز هایی روش نصب کن ؟
Farhad 8904
10-05-2015, 20:36
سلام
دوستان کلا چند مدل مودم همراه در بازار وجود داره که قابلیت اتصال به کابل شبکه داشته باشه؟
با کابل شبکه به روتر وایرلس وصلش کنم جواب میده؟
برای استفاده مداوم و همیشگی چون باتری داره مشکلی براش پیش نمیاد همیشه شارژرش وصل باشه بهش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
hamed_korn
10-05-2015, 21:15
باید پشت آنتن 3 عدد RRU قرار بگیره یعنی پشت هر سل باید باشه.
امکان داره باتوجه به نوع تجهیزات حتی 2 عدد RRU هم پشت هر آنتن قرار بگیره که بهش MRRU. میگن.
سلام
دوستان کلا چند مدل مودم همراه در بازار وجود داره که قابلیت اتصال به کابل شبکه داشته باشه؟
با کابل شبکه به روتر وایرلس وصلش کنم جواب میده؟
برای استفاده مداوم و همیشگی چون باتری داره مشکلی براش پیش نمیاد همیشه شارژرش وصل باشه بهش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من مدل لن دار در رنج قیمت زیر 500 ندیدم. شاید بهتر باشه یک دانگل و یک روتر یو اس بی خور بگیری. مثلا دانگل ma260 هست حدود 75 روترشم از تی پی لینک میگیری 75 دیگه غصه باتری هم نداری
masooumi
10-05-2015, 21:33
من مدل لن دار در رنج قیمت زیر 500 ندیدم. شاید بهتر باشه یک دانگل و یک روتر یو اس بی خور بگیری. مثلا دانگل ma260 هست حدود 75 روترشم از تی پی لینک میگیری 75 دیگه غصه باتری هم نداری
بهترین حالت ممکن همین راهنمایی هست که دوستمون انجام داده اند.
امین1356
10-05-2015, 22:08
دانگل 75 تومنی 4G ساپورت نمیکنه.
میدونم 4 جی نیست اما تری جی تا 21 مگ جواب میده
دانگل 4 جی هواوی 3372 هست که نمی دونم رو روترهای تی پی لینک مثل 3420 جواب میده یا نه. اگر کسی داره می تونه ببره پارس ارتباط تست کنه اگر جواب داد براش روتر بخره.
شهرک گلستان مودم 4g الان
داخلی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XPERIA Z3
shahin1373
11-05-2015, 04:08
تست سرعت 3G همین الان یهویی
soheilsh
11-05-2015, 08:27
اقایون سلام ، من میخوام هواوی y550 بخریم ، هرجا سرچ کردم نتونستم عکسی از قسمت network mode گوشی داشته باشم ، ایا اپشن lte only یا wcdma only داره ؟
Tehranshahr
11-05-2015, 10:02
بسته های جدید با سرعت نامحدود!
بسته 3ماهه 600مگ هم حذف شد. من چند روز پیش گرفتم.
هواوی y550
soheilsh
11-05-2015, 10:35
چطور گوشی هستش دوست عزیز . سرعت lte تا چقدر تست گرفتید ؟ اینکه lte only نداره اذیت نمیکنه ؟ کیفیت صفحه و زاویه دید از طرف های مختلف خوبه ؟ تاریک نمیشه ؟ دوربینش چطوره؟
توی شهر ما فقط 3g فعال هست و دوربین و صفحه نمایش و ... به نظر من که خوبه و قیمتش هم که عالی و به صرفه هست.
به قسمت نظرات لینک زیر برید اونجا برخی از دوستان تست کردن و عکسم گذاشتن
پس ار مدتها دیشب بسته ماهانه را تمدید نکردم.در اعتراض به گران شدن اینترنت فعلا هم از ایراسل بسته 30 گیگ گرفتم که تو منزل من بطور متوسط 3 مگ دان میده به قیمت 60 تومان برای 3 ماه با عوارضش حدود گیگی 2300 تمام میشه که برای من به صرفه است
پس ار مدتها دیشب بسته ماهانه را تمدید نکردم.در اعتراض به گران شدن اینترنت فعلا هم از ایراسل بسته 30 گیگ گرفتم که تو منزل من بطور متوسط 3 مگ دان میده به قیمت 60 تومان برای 3 ماه با عوارضش حدود گیگی 2300 تمام میشه که برای من به صرفه است
دوست عزیز چرا عوارض می دید از انجمن های همسایه می تونید راحت با 51 هزار فیکس شصت تومن شارژ بگیری
دوست عزیز چرا عوارض می دید از انجمن های همسایه می تونید راحت با 51 هزار فیکس شصت تومن شارژ بگیری
چطورى و از كجا؟؟؟
چطورى و از كجا؟؟؟
از طریق این لینک برید. اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) افرادی هستن که شارژ خط به خط ایرانسل و همراه اول رو با تخفیف می فروشند.
از طریق این لینک برید. اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) افرادی هستن که شارژ خط به خط ایرانسل و همراه اول رو با تخفیف می فروشند.
شما تا حالا امتحان كردى؟؟ مطمعنه؟؟؟
بله من چندین بار خرید کردم. از فروشندهایی که امتیاز بالاتری دارند خرید کنید
HardwareMaster
11-05-2015, 16:02
بله من چندین بار خرید کردم. از فروشندهایی که امتیاز بالاتری دارند خرید کنید
خود اونا چطور تهیه کردن که براشون ارزون افتاده
همینو بگو[emoji15]
saeeddeeas
11-05-2015, 16:20
همینو بگو[emoji15]
شرکت در مسابقات حرمی و دریافت شارژ های رایگان از مسابقات ایرانسل و یا چپاول ملت به راه های مختلف
البته منظورم این دوستان نیست به صورت کلی گفتم
احتمالا قرارداد میبندن عمده میخرن
شایدم هم پارتی دارن خدا میدونه
آیا کسی میدونه در حسابهای چند کاربره میشه فهمید یا استعلام کرد هر کاربری چقدر استفاده کرده توسط خود زیر شاخه یا سر شاخه
brilliant1
11-05-2015, 18:03
به نظر من بیشتر بی بی ان می فروشن که برای عدم شناسایی توسط نهادهای واسطه مجبورا شارژ ایرانسل بگیرن.
4g
4g
4g
4g
mohebronaldo
12-05-2015, 01:41
این دکل همراه اول هست 2G معلومه از سکتورش
boose_bar_khoda
12-05-2015, 07:58
آقا این ایرانسل به نظر من دزد نیستا
چند ماه پیش یه بسته ترکیبی زده بودم که امکاناتش و از سایت دیدم و فعال کردم وقتی فعال شد دیدم عههههههه مدت مکالمه و اینترنت و همه چیزش فرق داره و کمتره مثلا تو سایت 2 گیگ نت داشت ولی 1 گیگ فعال شد نگو تعرفه هت عوض شده اینا تو سایت اعمال نکردن خلاصه عصبانی و شاکی یه اعتراض تو سایت پر کردم خبری نشد
دیشب بعد از چند ماه زنگ زدن و مقداری که کمتر بهم داده بودن و واریز کردن:n02:
باز جای شکرش باقیه که بیخیال نیستن من خودم یادم رفته بود :n02:
nini bad
12-05-2015, 10:35
آقا این ایرانسل به نظر من دزد نیستا
چند ماه پیش یه بسته ترکیبی زده بودم که امکاناتش و از سایت دیدم و فعال کردم وقتی فعال شد دیدم عههههههه مدت مکالمه و اینترنت و همه چیزش فرق داره و کمتره مثلا تو سایت 2 گیگ نت داشت ولی 1 گیگ فعال شد نگو تعرفه هت عوض شده اینا تو سایت اعمال نکردن خلاصه عصبانی و شاکی یه اعتراض تو سایت پر کردم خبری نشد
دیشب بعد از چند ماه زنگ زدن و مقداری که کمتر بهم داده بودن و واریز کردن:n02:
باز جای شکرش باقیه که بیخیال نیستن من خودم یادم رفته بود :n02:
خود من چند ماه پیش بسته اینترنتی گرفتم وقتی تمام شده بود از تعرفه ازاد خط استفاده کرد اصلا به این موضوع اهمیت ندادم چون خطم دایمی بود متوجه شدم حدود ۱۵۰ هزارتومان اینترنت محاسبه شده اما سر ماه روی قبض ۱۳۰ هزارتومان تخقیف داد که اصلا دلیلش را متوجه نفهمیدم...
تست 3 جی
nini bad
12-05-2015, 12:27
تست 3 جی
از سرور های خارجی هم دانلود کن داخلی زیاد مهم نیست
matr!x_2008
12-05-2015, 12:57
کریو برای شما جواب میده؟ وصل میشه ولی هیچی رو باز نمیکنه!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.