مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
امین1356
26-08-2014, 10:37
جناب مخبر چرا چپ و راست پست های خبری که گذاشته میشه رو پاک میکنی! نکنه واسه پست های خبری هم باید پیوست فرهنگی بگیریم!!!!
دوستان لطفا حاشیه سازی نکنید. اجازه بدید تاپیک در مسیر اصلی خودش حرکت کنه.
mehdi-sh
26-08-2014, 10:40
اين حرف مام ديروز زديم سريع پاكش كردن قبول كنيد كه سهم هركس داده بشه صدايي در نمياد همانطور كه سالها امثال بابك ز بدرن سر و صدا خوردن و آشاميدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقایون رایتلی و همراه اولی جا موندن حالا ببینید از چه درهایی وارد میشن
امین1356
26-08-2014, 10:42
دوستان لطفا حاشیه سازی نکنید. اجازه بدید تاپیک در مسیر اصلی خودش حرکت کنه.
دوست عزیز اینا حاشیه سازی نیست حقایق موجوده و بصورت موثق با لینک خبرش گذاشته میشه و کاملا" هم با ماهیت وجودی این تاپیک مرتبطه. همه چیز که تست سرعت و پینگ و . . . نیست!
واسه اونم دلیل آوردن که :
جلیلی تصریح کرد: درست است که مدت انحصار رایتل به سر آمده است اما تعداد مشترکان رایتل در این مدت آنچنان قابل توجه نبود که قلمرو این دغدغه در سطح ملی و تمامی نقاط جمهوری اسلامی مطرح باشد. اینکه یکباره تعداد مشترکان دارای پهنای بالای با تلفنهای هوشمند زیاد شوند، موضوع نیاز به حوصله، تدقیق، کارشناسی و اخذ تصویب پیوست فرهنگی آن در شورای عالی فضای مجازی دارد.عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی افزود: معتقدم اگرچه توسعه نسلهای بالاتر موبایل در گستره ملی میتواند یک تهدید جدی باشد اما فرصت خوبی نیز برای توسعه شبکه ملی اطلاعات نیز هست منوط به اینکه با تدبیر و نه از روی احساس و عجله با آن برخورد شود. این روش که بخواهیم به محض اتمام انحصار رایتل، راه را برای اپراتورهای بزرگ دیگر باز کنیم، از نظر فرهنگی به صلاح نیست.
حالا کلا من میگم دردشون چیه ! منظور اینه هرچی اپلیکیشن تماس هست رو امثال viber line ,...... روی نسل 3 فیلتر کنن؟ :n13: بابا نسل 3 فقط اینترنت هست دیگه ملت همون اینترنت رو تو خونه هاشونم دارن با فیلتر شکن ها ی آآآآس ! بیرونم که کسی توی پیاده رو یا توی ماشینش اصلا حوصله ور رفتن با گوشی نداره یا تو خونشه یا مثلا جایی مهمونی ! درد جای دیگست دوستان اشاره داشتن
از قبل هم گفتم نسل 3 واسه من یکی یعنی پناه بردن به اینترنت وقتی توی جاده ای دانشگاهی یا مثلا روستایی شهری هستی که دیگه اینترنت خودت در دسترس نیست !!!! که ماشاله رایتل خیلی جاها هم آنتن نداره اصلا همین خواسته هم فراهم نیست که گفتیم با امدن ایرانسل حل میشه که اینم توی پوشش دهی میخواد مثل رایتل رفتار کنه انگار جاده و روستا ها کشک
milad_zbzz
26-08-2014, 10:46
دوستم خونشون یه جاییه که کلا موبایل آنتن نمیده ! نه همراه اول نه ایرانسل.ولی میگه از 14 مرداد که ایرانسل آزمایشی نسل 3 رو شروع کرده وقتی 3G رو روشن میکنه 3 خط آنتن داره ولی هنوزم رو 2G آنتن ندارن اصلا!!!!
دلیلش چیه؟ یعنی فرکانس 2100 که ایرانسل داره نسل 3 رو روش میده قویتره و قدرت نفوذ و برد بیشتری داره؟
Firebirds
26-08-2014, 10:57
واسه اونم دلیل آوردن که :
جلیلی تصریح کرد: درست است که مدت انحصار رایتل به سر آمده است اما تعداد مشترکان رایتل در این مدت آنچنان قابل توجه نبود که قلمرو این دغدغه در سطح ملی و تمامی نقاط جمهوری اسلامی مطرح باشد. اینکه یکباره تعداد مشترکان دارای پهنای بالای با تلفنهای هوشمند زیاد شوند، موضوع نیاز به حوصله، تدقیق، کارشناسی و اخذ تصویب پیوست فرهنگی آن در شورای عالی فضای مجازی دارد.عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی افزود: معتقدم اگرچه توسعه نسلهای بالاتر موبایل در گستره ملی میتواند یک تهدید جدی باشد اما فرصت خوبی نیز برای توسعه شبکه ملی اطلاعات نیز هست منوط به اینکه با تدبیر و نه از روی احساس و عجله با آن برخورد شود. این روش که بخواهیم به محض اتمام انحصار رایتل، راه را برای اپراتورهای بزرگ دیگر باز کنیم، از نظر فرهنگی به صلاح نیست.
به اون دوستی که میگه جو ندید، دوست عزیز این جو دادن نیست این واقعیته.
جای "شبکه ملی اطلاعات" رو با اینترنت حلال عوض کنید و دوباره بخونیید،
سیاست یعنی پشت واژه قایم شدن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامنت های اینجا رو یه نگاه بندازید.
Galaxy-S3
26-08-2014, 10:58
دوستم خونشون یه جاییه که کلا موبایل آنتن نمیده ! نه همراه اول نه ایرانسل.ولی میگه از 14 مرداد که ایرانسل آزمایشی نسل 3 رو شروع کرده وقتی 3G رو روشن میکنه 3 خط آنتن داره ولی هنوزم رو 2G آنتن ندارن اصلا!!!!
دلیلش چیه؟ یعنی فرکانس 2100 که ایرانسل داره نسل 3 رو روش میده قویتره و قدرت نفوذ و برد بیشتری داره؟
هرچی فرکگانس بره بالا قدرتش زیاد
میشه ولی در عئوض برد سیگنال ها کم میشه
Tehranshahr
26-08-2014, 11:11
چرا مود شبکه دایم بین H و H+ سوییچ میشه؟
ایرانسل الان شبکش HSPA+ یا DC-HSPA+؟ البته اگه از نوع دوم باشه مطمئناً از اطلاعات شبکه ای که داخل گوشی میزنه نمیشه فهمید.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
milad_zbzz
26-08-2014, 11:16
وزیر ارتباطات اعلام کرد
نسل سوم بدون تماس تصویری ارایه میشود/ مسایل اخلاقی در اولویت ماست
Poiuy021
26-08-2014, 11:33
اقا اگه کسی میدونه بگه افسریه هم تحت پوشش 3g هست
امین1356
26-08-2014, 11:34
وزیر ارتباطات اعلام کرد
نسل سوم بدون تماس تصویری ارایه میشود/ مسایل اخلاقی در اولویت ماست
خوشم میاد که وزیر ارتباطات خودشو میزنه به اون راه :n02:
اینا که خیلی وقته تماس تصویریو زدن ترکوندن. الان مشکل اصلیشون با دیتای پر سرعت روی موبایله که در کنارش همه امکانات دیگه هم میسر خواهد بود.
اخه نه اینکه مردم تا حالا اینترنت نداشتن و اصلا" نمیدونن اینترنت پرسرعت چیه فقط روی موبایل و غیر وای فای اگه باشه مشکل ساز میشه!
and-roid2
26-08-2014, 11:34
ما تماس تصویری نخواستیم بخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اینترنت با کیفیت و سرعت بالا و ارزان قیمت میخواهیم!!
حالا اینا هی دم از این میزنن که اینترنتش هم مشکل ایجاد میکنه و ....
حداقل باید کاری کنن که سرعت اینترنت ملی بالا باشه!
واقعا چرا نمیخوان کاری کنن که با این محدودیت هایی که قراره بزارن سرعت اینترنت ملی رو باز بزارن؟؟
SON OF GOD
26-08-2014, 11:38
کار 3g به کجا کشید قرار بود اول شهریور بیاد؟
در ضمن تماس تصویری رو با تانگو هم میشه برقرار کرد:n02:
misam5526
26-08-2014, 11:50
ما تماس تصویری نخواستیم بخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اینترنت با کیفیت و سرعت بالا و ارزان قیمت میخواهیم!!
حالا اینا هی دم از این میزنن که اینترنتش هم مشکل ایجاد میکنه و ....
حداقل باید کاری کنن که سرعت اینترنت ملی بالا باشه!
واقعا چرا نمیخوان کاری کنن که با این محدودیت هایی که قراره بزارن سرعت اینترنت ملی رو باز بزارن؟؟
اتفاقاً لازم داریم بخدا !!
والا بخدا مای که تو شهر غریب زندگی میکنیم (برای خیلی هامون هست این امر) تماس تصویری با خانواده و دوستان نعمتیه و همینطور مکالمه ارزون ....
ولی این آقایون در اشتباهند (بهتره بگم نمی فهمند) ! چون حتی با سرعت 128 با کیفیت هم میشه تماس تصویری مناسب داشت ....
اسکایپ نرم افزاریه که خودش بسته به سرعت طرفین تنطیم میکنه کیفیت تماس تصویری رو !! برای یه تماس تصویری با کیفیت بالا (ولی نه HD ) حداکثر 512 کیلوبیت کافیه ..... برای تماس تصویری با کیفیت HD هم همونطور که دوستان صفحات قبل گفتن 1 مگ کفایت میکنه و براحتی میشه برقار کرد مکالمه تصویری رو!!
از اون ور هم که چیلتر کردن سرورهای وایبر و اسکایپ و واتس اپ و وی چت هزینش ماهی 5000 تومنه !! :n09:
خب الان حرف حساب این آقایون چیه؟ یا اصلا نباید بدن اینترنت نسل سوم رو یا دیگه این قرتی بازی معنی نداره ... وقتی با همون 128 هم میشه مکالمه تصویری داشت دیگه این دلقک بازی ها چیه
ali123454
26-08-2014, 12:01
طرف چه سوالی از مکارم شیرازی پرسیده که اینطور جواب داده! سوالو دیدید؟ (البته اگه سوالی که دوست عزیز در پستشون گذاشتن واقعی باشه!)
متاسفانه خیلی از مردم بی نهایت پست هستند!
h4mid007
26-08-2014, 12:05
آره.اونایی که سوال پرسیدن یجوری پرسیدن که اونطوری که میخوان جواب بگیرن.
و البته ایت الله مکارم همینجوری بدون تحقیق، Mark all کردن و گفتن حرام اندر حرام [emoji53]
من فکر میکنم این قضیه بهترین امتحان برای قضاوت کردن درباره دولت تدبیر وامیده. خیلی مهمه ببینم آخر این قضیه چه میشه.
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
nini bad
26-08-2014, 12:13
دوستان عزیز اینقدر جمله اینترنت ملی را به کار نبرید کلا این جمله مشکل داره شما ها تکرار نکنید...
خوشم میاد که وزیر ارتباطات خودشو میزنه به اون راه :n02:
اینا که خیلی وقته تماس تصویریو زدن ترکوندن. الان مشکل اصلیشون با دیتای پر سرعت روی موبایله که در کنارش همه امکانات دیگه هم میسر خواهد بود.
اخه نه اینکه مردم تا حالا اینترنت نداشتن و اصلا" نمیدونن اینترنت پرسرعت چیه فقط روی موبایل و غیر وای فای اگه باشه مشکل ساز میشه!
تماس تصویری که کلا تو دنیا دیگه با اینترنت مرسوم هست ! شما با نرمافزار های رایگان الان که اسماشونم همه میدونن راحت میتونی تماس تصویری داشته باشی ! مشکل اینجاست که میخوان اینم نشه حتی :n26: :n02: یه نرم افزار فک کنم بدن خودشون آخر که تماس تصویری رو اتومات شطرنجی کنه و فقط چهره رو تشخیص بده اونم فقط چشمارو نشون بده :n13:
aalliirraazz
26-08-2014, 13:02
تماس تصویری که کلا تو دنیا دیگه با اینترنت مرسوم هست ! شما با نرمافزار های رایگان الان که اسماشونم همه میدونن راحت میتونی تماس تصویری داشته باشی ! مشکل اینجاست که میخوان اینم نشه حتی :n26: :n02: یه نرم افزار فک کنم بدن خودشون آخر که تماس تصویری رو اتومات شطرنجی کنه و فقط چهره رو تشخیص بده اونم فقط چشمارو نشون بده :n13:
من واقعا نمیدونم اینا چرا انقد رو تماس تصویری مانور میدن و انقد بهش حساسن!! تماس تصویری الان 14 دقت کنید 14 ساله که تو دنیای اینترنت مرسوم شده و حتی تو ایرانم استفاده میشه!
من خودم یادمه 10 سال پیش تو یاهو با اینترنت Dial Up تماس تصویری برقرار کرده بودم :n02: همین الان صد ها برنامه ی رایگان وجود داره که به راحتی میشه باهاشون تماس تصویری داشت!
الان خود مخابرات اینترنت میده با اسم اولترا بدون نیاز به هیچگونه کارت دانشجویی، کارت وکالت، مجوز یا هر چیز دیگه ای!! سرعت دانلودش 1مگابایت بر ثانیه هست ( 8 مگابیت ) تازه دانلود شبانه رایگان هم داره، یعنی اگه مشکلی پیش نیاد تو یه شب تو ساعات رایگان راحت میشه 20 گیگ دانلود داشت! در حالی که ایرانسل همین 20 گیگ رو رو نسل 2 با قیمت 20.000 تومان میده!
من یه ماه پیش رفتم اینترنت 4 مگابیت بگیرم کارم دو دقیقه بیشتر طول نکشید، یه فرم داد گفت شماره تلفن با آدرس رو بنویس تمام!! نه کارت دانشجویی! نه کارت طلبگی! نه وکالت! حتی کپی کارت ملی اینا هم نخواست!
الانم با بهترین سرعت و بدون هیچ دردسری اینترنت دارم سرعت دانلودم همیشه رو 500 تو این یه ماه هم تو ساعات رایگان 300 گیگ دانلود داشتم اینم عکسش:
شما خودتون حساب کنید اگه این 300 گیگ رو با ایرانسل دانلود میکردم هزینه ش سر به فلک میکشید در حالی که با اینترنت خونگی رایگان در اومده واسم!
اینا رو نوشتم تا بگم با این شرایطی که الان وجود داره واقعا دلیل این همه سخت گیری به ایرانسل چیه؟ شما اگه راست میگین و هدف ـتون واقعا فرهنگ سازی هست خب همه ی اینا رو در نظر داشته باشید چرا فقط گیر دادین به ایرانسل؟
and-roid2
26-08-2014, 13:04
دوستان عزیز اینقدر جمله اینترنت ملی را به کار نبرید کلا این جمله مشکل داره شما ها تکرار نکنید...
دوست عزیز میشه بگی مشکلش چیه؟
فتوای آیتالله مکارمشیرازی درباره اینترنت پرسرعت همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%B4%DB%8 C%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87)
Firebirds
26-08-2014, 13:32
چون اینترنت از بهم پیوستن شبکه های داخلی کشور ها به وجود آمده،
و با مفهوم ملی بودن در تناقض است، به عنوان مثال هیچ کشور نمی تواند ادعا کند مالک اینترنت هست.
shahryar84
26-08-2014, 13:35
من واقعا نمیدونم اینا چرا انقد رو تماس تصویری مانور میدن و انقد بهش حساسن!! تماس تصویری الان 14 دقت کنید 14 ساله که تو دنیای اینترنت مرسوم شده و حتی تو ایرانم استفاده میشه!
من خودم یادمه 10 سال پیش تو یاهو با اینترنت Dial Up تماس تصویری برقرار کرده بودم :n02: همین الان صد ها برنامه ی رایگان وجود داره که به راحتی میشه باهاشون تماس تصویری داشت!
الان خود مخابرات اینترنت میده با اسم اولترا بدون نیاز به هیچگونه کارت دانشجویی، کارت وکالت، مجوز یا هر چیز دیگه ای!! سرعت دانلودش 1مگابایت بر ثانیه هست ( 8 مگابیت ) تازه دانلود شبانه رایگان هم داره، یعنی اگه مشکلی پیش نیاد تو یه شب تو ساعات رایگان راحت میشه 20 گیگ دانلود داشت! در حالی که ایرانسل همین 20 گیگ رو رو نسل 2 با قیمت 20.000 تومان میده!
من یه ماه پیش رفتم اینترنت 4 مگابیت بگیرم کارم دو دقیقه بیشتر طول نکشید، یه فرم داد گفت شماره تلفن با آدرس رو بنویس تمام!! نه کارت دانشجویی! نه کارت طلبگی! نه وکالت! حتی کپی کارت ملی اینا هم نخواست!
الانم با بهترین سرعت و بدون هیچ دردسری اینترنت دارم سرعت دانلودم همیشه رو 500 تو این یه ماه هم تو ساعات رایگان 300 گیگ دانلود داشتم اینم عکسش:
شما خودتون حساب کنید اگه این 300 گیگ رو با ایرانسل دانلود میکردم هزینه ش سر به فلک میکشید در حالی که با اینترنت خونگی رایگان در اومده واسم!
اینا رو نوشتم تا بگم با این شرایطی که الان وجود داره واقعا دلیل این همه سخت گیری به ایرانسل چیه؟ شما اگه راست میگین و هدف ـتون واقعا فرهنگ سازی هست خب همه ی اینا رو در نظر داشته باشید چرا فقط گیر دادین به ایرانسل؟
میتونم بپرسم از کجا و چند اینترنت ۴ مگ گرفتی؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
and-roid2
26-08-2014, 13:37
چون اینترنت از بهم پیوستن شبکه های داخلی کشور ها به وجود آمده،
و با مفهوم ملی بودن در تناقض است، به عنوان مثال هیچ کشور نمی تواند ادعا کند مالک اینترنت هست.
من کاری به مالکیت و ....ـ ندارم.
اصل بحثم , محتوا و پهنای باند اینترانت ملی هست که چرا با وجود این ظرفیتی که داره به ملت نمیدن؟! و حداقل بتونیم از سایت های داخل که اکثرشون رو سرور های ایرانی پیاده شدن با سرعت بالا (و بدون محدودیت) دانلود کنیم ؟!!:n27:
این همه مسئولین و (مراجع) فتوا صادر میکنن که اینترنت نسل 3 و تماس تصویریش مشکل دارن وحرام است و..... خب یه بار شد بگن ما اینترانت به اصطلاح ملی با سرعت بالا رو این بستر که هیچ مشکلی نداره به ملت بدیم؟؟!
فتوای آیتالله مکارمشیرازی درباره اینترنت پرسرعت همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%B4%DB%8 C%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87)
اینا کلا با مردم مشکل دارن.نمیدونم چرا این کار را رو میکنن.زورکی که نمیشه به بهشت رفت.اصلا من دلم میخاد برم جهنم اقایون مشکلی دارن.
nini bad
26-08-2014, 13:39
اینترنت مخفف interconnected Networks است یعنی شبکه های بهم پیوسته جهانی ... حالا شما میتوانید بیان کنید اینترنت ملی ؟ اصلا این جمله معنی و مفهوم دارد ؟ چندین سال قبل زمان شروع این پروژه یک نفر در مجلس این کلمه را به اشتباه به زبان آورد ... بهتره بیان کنیم شبکه اطلاعات ملی یا همان اینترانت ملی ...
and-roid2
26-08-2014, 13:41
اینترنت مخفف interconnected Networks است یعنی شبکه های بهم پیوسته جهانی ... حالا شما میتوانید بیان کنید اینترنت ملی ؟ اصلا این جمله معنی و مفهوم دارد ؟ چندین سال قبل زمان شروع این پروژه یک نفر در مجلس این کلمه را به اشتباه به زبان آورد ... بهتره بیان کنیم شبکه اطلاعات ملی یا همان اینترانت ملی ...
.درسته..موافقم با حرف شما
=====================
منظور دیگه ای از حرف شما در پست قبلی برداشت کردم:n16:
جوابتون رو در این پست دادم:
saeeddeeas
26-08-2014, 14:14
دوستان خواهشا مباحث adsl رو توی تاپیک خودشون مطرح کنید،بنده این تاپیک رو مشترک هستم و وقتی پستی زده میشه برام ایمیل میاد خوب نیست موضوعی غیر تاپیک اینجا مطرح شه
ممنون از همه:n16:
saeed9009
26-08-2014, 15:22
اینترنت پرسرعت همراه بدون ملاحظات فرهنگی خطر بزرگی است!
وی ادامه داد: ارتباط دو مگابیتی بدون ملاحظات فرهنگی یک خطر بزرگ و ضد نهضت تولید محتوای داخلی است. اگر ملاحضات فرهنگی و فرهنگسازی را پیشبینی نکنیم باید منتظر ارتقای تشکیلات انتظامی و قضایی باشیم تا بتوانند جرایم احتمالی حاصل از این ارتقای دسترسی لجام گسیخته را مدیریت کنند. از طرف دیگر، زیان بسیار عمیقتر و جبران ناپذیرتر، ضربه های مهلکی است که به کیان مستحکم خانواده ایرانی، ارزش های فرهنگی، و هنجارهای اجتماعی ما وارد خواهد آمد. - See more at: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].ozJh6Lu1.dpu f
سلام دوستان یک سیم ایرتنسل دارم هم گوشیم اندروید هست هم یو اس بی دلینک سیم کارتی دارم چگونه اینترنتش رو فعال کنم فعلا نمیخواهم حجم خرایداری کنم ایا راهی هست که فعلا بصورت تست فعال کنم ببینم تو محل ما انتن دهی چگونه هست
سرعتش چی
Silent TR
26-08-2014, 16:30
وی ادامه داد: ارتباط دو مگابیتی بدون ملاحظات فرهنگی یک خطر بزرگ و ضد نهضت تولید محتوای داخلی است. اگر ملاحضات فرهنگی و فرهنگسازی را پیشبینی نکنیم باید منتظر ارتقای تشکیلات انتظامی و قضایی باشیم تا بتوانند جرایم احتمالی حاصل از این ارتقای دسترسی لجام گسیخته را مدیریت کنند. از طرف دیگر، زیان بسیار عمیقتر و جبران ناپذیرتر، ضربه های مهلکی است که به کیان مستحکم خانواده ایرانی، ارزش های فرهنگی، و هنجارهای اجتماعی ما وارد خواهد آمد. - See more at: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].ozJh6Lu1.dpu f
یجور میگن انگار ملت هنوز همشون دارن تو خونه ها با دایال آپ کاراشونو انجام میدن که یه گوگل میخوای باز کنی 1 ساعت طول میکشه
milad_zbzz
26-08-2014, 16:30
مجوز رسمی ارتقاء شبکه اپراتورها به نسل 3 و 4 اعطا شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B3%D9%84-3
Firebirds
26-08-2014, 16:43
هر دو اپراتور مجوز گرفتن.
ahwazp30
26-08-2014, 16:56
کشور اسلامی و مسلمان نشین زیاد هست یه نمونش همین عریستان .پس چطور برای اونا که مذهبی تر از ما هستن اینترنت چندصد مگی خطری نداره ولی برای ایران خطرناکه و خانواده رو سست میکنه ؟
کشور اسلامی و مسلمان نشین زیاد هست یه نمونش همین عریستان .پس چطور برای اونا که مذهبی تر از ما هستن اینترنت چندصد مگی خطری نداره ولی برای ایران خطرناکه و خانواده رو سست میکنه ؟
چون ایرانیا جنبه ندارن.
چون ایرانیا جنبه ندارن.
نه خیر . این طور نیست. اون کسایی که محدودیت ایجاد میکنن جنبه ندارن. از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد.
------------------
حالا یعنی دیگه از امروز راه اندازی رسمی شده؟
چون ایرانیا جنبه ندارن.
اینترنت خونگی با موبایل فرق میکنه الان دلایلشو میگم
همه مردم با کامپیوتر اشنایی ندارن موبایل برعکس
همه مردم کامپیوتر ندارن ولی همه موبایل دارن
ملت صبح تا شب سر کارن همش خونه نیستن تا برن اینترنت ولی موبایل همه جا حتی سر کار باهاته
گرفتن اینترنت خونگی نیاز به مراجعه به مخابرات و ارایه مدارک و مودم دارن در حالی که اینترنت راحت موبایل در دسترسه
اینا باعث میشه که پدر بزرگا سر از فیسبوک در بیارن خخخخخ
saeeddeeas
26-08-2014, 17:22
خدا کنه فقط این رسمی شدن باعث نشه ایرانسل کار رو شل بگیره و چون خرش از پل گذشته خیلی یواش یواش بیاد جلو
البته ممکنه یکی از دلایل ساز های مخالف افراد باقی مانده از رییس قبلی که هنوز تو راس کارن دارن ساز مخالف میزنن تا بیشتر از این دولت فعلی تو دل مردم نره
منظورم اصول گراهاست که تعدادشون خیلی زیادم هست
کار تموم شدس و مخالفت بعضی هیچ تاثیری نداره خیالتون راحت.
چون ایرانیا جنبه ندارن.
ببین من خودم اصلا تا حالا نمیدونستم هیتلر شکن یعنی چی تا روزی که خواستم برم سایت ign.com که یکی از بزرگترین سایت های تحلیل بازی کامپیوتری هستش دیدم فیلتره در نتیجه رفتم گشتم یه هیتلر شکن پیدا کردم نه تنها اون سایت رو باز کردم بلکه حالا حتی شبکه های غیر اخلاقی خارجی هم قابل دسترسیه ولی من قصدم فقط باز کردن اون سایت بود ولی به دلیل این هیتلر غلط اون سایت کاملا سالم قضیه بدتر شد
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی
ببین من خودم اصلا تا حالا نمیدونستم هیتلر شکن یعنی چی تا روزی که خواستم برم سایت ign.com که یکی از بزرگترین سایت های تحلیل بازی کامپیوتری هستش دیدم فیلتره در نتیجه رفتم گشتم یه هیتلر شکن پیدا کردم نه تنها اون سایت رو باز کردم بلکه حالا حتی شبکه های غیر اخلاقی خارجی هم قابل دسترسیه ولی من قصدم فقط باز کردن اون سایت بود ولی به دلیل این هیتلر غلط اون سایت کاملا سالم قضیه بدتر شد
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی
منظورم اینه که ربطی به جنبه نداره بلکه منظورم اینه که فیلتر و محدودیت تاثیری نداره
من تا حالا صفحه پیوندها رو ندیدم
اینا اگه اینترنت رو درست فیلتر کنن نه کیلویی
به نظر من فقط باید سایت های مستهجن فیلتر بشه و بس.
وسرعت بالا هم بدن هیچ اتفاقی نمیوفته.
کسی میدونه این چیه؟ البته هرچی که هست ماله ایرانسله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
NaughtyCat
26-08-2014, 18:12
امروز صبح از توی خونه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امیدوارم زودتر برای همه راه بیفته دسته جمعی بریم جهنم هممون! :n09:
arman4459
26-08-2014, 18:23
دوستان این خبر رو بخونید کمی دلگرم بشید
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: آن چیزی که مدنظر آقایان و مراجع بوده و در کمیسیون هم طرح شده قطعا بر روی نسل سوم ارائه نمیشود اما پروانه ایرانسل جای خودش است.
به گزارش تسنیم، علی اصغر عمیدیان با اشاره به اینکه تازمانیکه امکان کنترل و پیاده سازی بسترهایی برای نظارت بر روی سرویسهایی چون تماس تصویری را از نقطه نظر حاکمیت نداشته باشیم به سمت این سرویسها نمیرویم گفت: نباید به سمتی برویم که فرهنگ کشورمان خدشه دار شود و جامعه با مشکل روبرو گردد.
او در ارتباط با سرویسهای نسل سوم ارتباطی که پروانه آن قرار است امروز عصر به اپراتور دوم ارتباطی ایرانسل واگذار شود، گفت: از تمامی سرویسهای نسل سوم استفاده میکنیم اما فقط سرویس تماس تصویری را چون نتوانستیم چارچوبهای فرهنگی آن را که جزو دغدغههای فرهنگی و حق مردم است تنظیم کنیم ارائه نمیدهیم.
او گفت: سرویس تماس تصویری تنها ۵ درصد از خدمات ترافیکی نسل سوم را شامل میشود اما بستر ارتباطی این نسل خدمات دیتا با سرعت بالا را فراهم میآورد.
معاون وزیر اطلاعات و فناوری ارتباطات در پاسخ به این سوال که گویا آیت الله مکارم شیرازی با راه اندازی خدمات نسل سوم در کشور پیش از طرح چنین موضوعی در جلسه شورای عالی فضای مجازی مخالف است و آن را خلاف موازین اخلاقی مطرح کرده، آیا ممکن است صدور پروانه ایرانسل به تأخیر بیفتد گفت: آنچیزی که مدنظر آقایان و مراجع بوده و در کمیسیون هم طرح شده قطعا بر روی نسل سوم ارائه نمیشود اما پروانه ایرانسل جای خودش است.
dr-shakht
26-08-2014, 18:35
امروز صبح از توی خونه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امیدوارم زودتر برای همه راه بیفته دسته جمعی بریم جهنم هممون! :n09:
میگن تو جهنم سرعت کاربرا 100 مگابایت هست ولی شرایطی داره
1-نمی تونید از سایت های بهشت دانلود بکنید.
2-فقط از اینترانت داخلی جهنم می تونید دانلود بکنید.
3-ماهانه حجمی که به شما تعلق میگیره 10 کیلوبایته.
4-اصلا بسته تخفیفی نداره.
5-پینگ سرورها 70 هزارهست.
6-شعار اپراتور جهنم (جنهم تلکام-لبخند بزن دانلود بکن )خخخخخخخ:n08:
shahin1373
26-08-2014, 18:47
رشت . دخانیات ی لحظه H+ شد اینجوری شد بیشتر موقع H که سرعتش پایینه
mohammad.asghari
26-08-2014, 18:58
همین الانپیدا کرد ولی وصل نمیشه کسی میدونه چرا؟؟
امروز شرایط خیلی بهتر از دیروزه
کی سراسری میشه دوستان؟:n28:
adelpakbaz
26-08-2014, 19:53
اینجور که پیش میره فک نکنم تا چند ماه دیگه بوشهر خبری بشه.ما تو هیچی شانس نداشتیم...:n22::n14:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E%D9%87%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF%20%D9%87% D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
and-roid2
26-08-2014, 20:06
خب کم کم ایرانسل داره بطور رسمی تبلیغاتش رو شروع میکنه:
فعلا حرفی در مورد تعرفه ها وسرعت نزده!
ahwazp30
26-08-2014, 20:07
کسی میدونه این چیه؟ البته هرچی که هست ماله ایرانسله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
اره از ارمش مشخصه مال ایرانسله ولی به نظر نمیاد برای موبایل باشه .احتمالن ماله وایمکسه ولی باید از بالاش هم عکس میگرفتی فقط تنه رو گرفتی؟
master2014
26-08-2014, 20:10
" هم اکنون خدمات اینترنت در نسل های بالاتر، در شهرهای تهران، کرج، شیراز، مشهد، اهواز، تبریز، رشت، ارومیه، کرمانشاه، همدان، خرم آباد،سنندج، بندرعباس، اراک، اردبیل، قزوین، قم، زنجان، ایلام و اسداباد ارائه شده است."
adelpakbaz
26-08-2014, 20:31
" هم اکنون خدمات اینترنت در نسل های بالاتر، در شهرهای تهران، کرج، شیراز، مشهد، اهواز، تبریز، رشت، ارومیه، کرمانشاه، همدان، خرم آباد،سنندج، بندرعباس، اراک، اردبیل، قزوین، قم، زنجان، ایلام و اسداباد ارائه شده است."
میشه منبعتونو بدین؟
master2014
26-08-2014, 20:34
میشه منبعتونو بدین؟
سایت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E%D9%87%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF%20%D9%87% D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87)
نگفتند شهر های دیگه تا کی راه میندازند؟
مناطق تحت پوشش (پست اول تاپیک به روز شد.) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تیتر زده : آیت الله مکارم شیرازی طی فتوایی اعلام کردند: اقدام به ارائه خدمات اینترنت نسل سوم و بالاتر بر خلاف شرع، موازین اخلاقی و انسانی است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسم الله الرحمن الرحیم
اینترنت پرسرعت حرام است ... اصلا همه چیز حرام است
صدق الله العلی العظیم
كلاً اگر چيزى حال بدهد حرام است.
Miladran
26-08-2014, 21:31
بسمه تعالی
استفاده از اینترنت پر سرعت حرام است
امضا : ناصر مکارم شیرازی
+ حاج آقا 25 درصد از سهم فروش به حسابتون واریز میشه...
عه؟ مستحب است
#SSsting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ما حرام میاشامیم حرام زندگی میکنیم شمارا هم در جهنم ملاقات میکنیم حال کیست حرام خوار :n23:
سلام
این هم از تست 3g توی منتطقه تهرانپارس
سلام
این هم از تست 3g توی منتطقه تهرانپارس
کجای تهران پارسی شما ؟ من دوم هستم اینجا کلا ضعیف عمل میکنه 3g چه رایتل چه ایرانسل
سایت ماکرو ( مینی بی تی اس ) ایرانسل است و تجهیزات نسل سوم و چهارم روش نصب شده
حاج اقا الان رفته خونه یهو وسوسه میشه اول دور و برا رو یه نگاه میکنه با گوشی ایفونش یواشکی وصل میشه اینترنت
بعد یهو میگه به به عجب سرعتی حاج خانم بیا ببین چی ساختن.خخخخخ
اره از ارمش مشخصه مال ایرانسله ولی به نظر نمیاد برای موبایل باشه .احتمالن ماله وایمکسه ولی باید از بالاش هم عکس میگرفتی فقط تنه رو گرفتی؟
بالاتر از اون دیگه هیچی نیست
کجای تهران پارسی شما ؟ من دوم هستم اینجا کلا ضعیف عمل میکنه 3g چه رایتل چه ایرانسل
من بین سوم و چهارم هستم
پینگش پایینه اما خیلی خوبه راضیم ازش! انتن دهی یکم ضعیفه که اونم برای ساختمان های اطرافه وگرنه رایتلو همراه اول مشکلی نداریم
arash59b
26-08-2014, 22:00
شهرک نفت (فضای بسته)
کوی مجاهد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].PNG
پل پنحم و فلکه دانشگاه
kasra2012
26-08-2014, 22:03
خخخ من ميرم اون سمت خونه انگار به يه دكل ك تو باغه وصل ميشه سرعت دانلود ميشه 1.8 مگابايت
دوستان خبري از تعرفه ها و سرعت نشد؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
masooumi
26-08-2014, 22:10
همراه اول پیامک زده " همراه عزیز سلام در بستمین سال همراهی ، مفتخر به آغاز ارائه نسل سه و چهار موبایل با شما همراه همیشگی هستیم./نوترینو، اینترنت نسل نو/
من که امیدی بهش ندارم و به فکر جایگزینی کامل ایرانسل به جای همراه اولم هستم.
گوشی دو سیمکارته بگیرید یا یه گوشی ارزون همراه اول رو بندازید اون تو. نیازی به جایگزینی نیس. من خودم گوشی دو سیمکارته دارم هرجا اینترنت هر کدوم بهتر بود از اون استفاده می کنم
and-roid2
26-08-2014, 22:19
اپراتور ايرانسل ميگفت احتمال زياد تا 21 مگ سرعت هم قراره بدن...ولي مداركش هنوز مشخص نيست كه كاربر چي بايد ارايه بده و حداكثر تا اخر شهريور مشخص ميشه.
mehrabooni
26-08-2014, 22:36
اپراتور ايرانسل ميگفت احتمال زياد تا 21 مگ سرعت هم قراره بدن...ولي مداركش هنوز مشخص نيست كه كاربر چي بايد ارايه بده و حداكثر تا اخر شهريور مشخص ميشه.
جسارت نباشه
منبع واسه حرفاتون لطفا
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
saeeddeeas
26-08-2014, 22:40
جسارت نباشه
منبع واسه حرفاتون لطفا
داداش داره میگه خب اپراتور یعنی اپراتور ایرانسل گفته
mehrabooni
26-08-2014, 22:48
داداش داره میگه خب اپراتور یعنی اپراتور ایرانسل گفته
من حرف بدون منبع رو باورنمیکنم،حتی اگه شما هم بیای تایید کنی
اول جمله گفتم جسارت نباشه،تا فکر نکنین منظورم اینه دارید دروغ میگین
ahwazp30
26-08-2014, 22:57
شهرک نفت (فضای بسته)
کوی مجاهد
پل پنحم و فلکه دانشگاه
چرا تو هر منطقه ای یه سرعت خاصی میده ؟
فکر کنم دوستمون منظورش ۲مگ بود
ahwazp30
26-08-2014, 22:59
اخه بنده ی خدا تا حالا کسی تونسته از جفت دکل ها سرعت بیشتر از 16 مگ بگیره که حالا برای هر کاربر میخان تا 21 مگ یدن ؟ چرت گفته اپراتور .نهایتش 3 تا 4 مگ میدن اونم با کلی شرط و شروط
shahin1373
26-08-2014, 23:04
رشت جاده فومن دخانیات هم اکنون
ahwazp30
26-08-2014, 23:08
داداش اگه با اسپید تست میزاشتی بهتر بود که پینگ رو هم ببینیم
Boronkaaa
26-08-2014, 23:09
آیا بعد از استفاده و خرید مودم از ایرانسل ، در صورتی که از امکانات و سرعت این شرکت راضی نباشیم این شرکت مودم رو پس می گیره یا نه ؟ کسی تجربه این کار رو داشته که بخواهد پس بدهد و اون ها قبول کنند ؟
این سوال رو توی تاپیک مبین نت هم پرسیدم . کلا این شرکت ها چنین کاری میکنند یا نه ؟
آیا بعد از استفاده و خرید مودم از ایرانسل ، در صورتی که از امکانات و سرعت این شرکت راضی نباشیم این شرکت مودم رو پس می گیره یا نه ؟ کسی تجربه این کار رو داشته که بخواهد پس بدهد و اون ها قبول کنند ؟
این سوال رو توی تاپیک مبین نت هم پرسیدم . کلا این شرکت ها چنین کاری میکنند یا نه ؟
کدوم مودم عزیز من؟! اینجا مگه تاپیک وایمکسه که سوالات مربوط به بخش وایمکس مطرح می کنید؟
fanoostalaei
26-08-2014, 23:13
من حرف بدون منبع رو باورنمیکنم،حتی اگه شما هم بیای تایید کنی
اول جمله گفتم جسارت نباشه،تا فکر نکنین منظورم اینه دارید دروغ میگین
منبع نمیخواد داداش !! من همین الانش تا 20 مگ پهنای باند میگیرم !! بدون مدرک
برای اثبات هم عکس های من رو میتونی تو تاپیک ببینینی!!
============
خوب خدارو شکر که واعظی یه مشت محکم به دهن یاوه گو های حرام خور زد و این اینترنت رو به همه عرضه داشت (البته فعلا مجوزش رو داد و رو سرعت و اینا که فعلا بحثی نشده ) :دی
سلام دوستان یک سیم ایرتنسل دارم هم گوشیم اندروید هست هم یو اس بی دلینک سیم کارتی دارم چگونه اینترنتش رو فعال کنم فعلا نمیخواهم حجم خرایداری کنم ایا راهی هست که فعلا بصورت تست فعال کنم ببینم تو محل ما انتن دهی چگونه هست
سرعتش چی
mehrabooni
26-08-2014, 23:17
============
خوب خدارو شکر که واعظی یه مشت محکم به دهن یاوه گو های حرام خور زد و این اینترنت رو به همه عرضه داشت (البته فعلا مجوزش رو داد و رو سرعت و اینا که فعلا بحثی نشده ) :دی
mehrabooni
26-08-2014, 23:18
اون هموطن آذری عزیزمون گفت که اوپراتور گفته واسه همین میگم کجا گفته بگه همه بریم ببینیم
fanoostalaei
26-08-2014, 23:19
اون هموطن آذری عزیزمون گفت که اوپراتور گفته واسه همین میگم کجا گفته بگه همه بریم ببینیم
اونی که گفته بود اذری نبود و قمی بود !! آذی من ـم دوست عزیز !!:n02:
در کل زیاد سخت نگیر !! همین الانش که 20 مگ هست !! احتمال این که باشه هم نیست
mehrabooni
26-08-2014, 23:31
آذری و قمی و بجنوردی هیچ فرقی نمیکنه چون هممون ایرانی هستیم رفیق همه هموطن هستیم
حالا منتظر میمونیم بیاد منبع رو بگه که بریم ببینیم دیگه
saeeddeeas
26-08-2014, 23:33
آذری و قمی و بجنوردی هیچ فرقی نمیکنه چون هممون ایرانی هستیم رفیق همه هموطن هستیم
حالا منتظر میمونیم بیاد منبع رو بگه که بریم ببینیم دیگه
دوست عزیزم عرض کردم که منبعشون اپراتور هست اپراتور یعنی مرکز مشترکین ایرانسل یا همون 700:n02:
چیزی نیست که بریم ببینیم باید تماس بگیرید خودتون تا ببینید درسته یا نه
mohammad.asghari
26-08-2014, 23:36
همین الانپیدا کرد ولی وصل نمیشه کسی میدونه چرا؟؟
اینم اگه کسی میدونه لطف کنه جواب بده
Unknown_2517
26-08-2014, 23:38
دوستان عزیز در مورد آقای مکارم بی انصافی نکنید. ایشان مستقیما در مورد نسل سوم اظهار نظر نکردند. بعضی از اعضای جبهه پایداری _که انشالله ناپایدار بشن تا همه از دستشون راحت بشن_ با عنوان فعالان فضای مجازی که طبیعتا همیشه هم دلواپس هستند از آقای مکارم پرسیدند و ایشان جواب داده است. شما اگر متن سوال و اون هیولایی که از نسل سوم تو سوال ساخته شده رو ببینید جواب ایشون رو طبیعی میدونید.
به نظر من روش آقای واعظی که به جای لجبازی سعی در اقناع مراجع و مذهبیون دارند بهترین روش برای پیشرفت ارتباطات است. تو این سال ها عده معلوم الحالی که هیچ پایگاهی تو نت ندارند سعی کردن اختلاف افکنی کنند.
Sent from my C6802 using Tapatalk.
شانس که نداریم مازندران بیاد به زور 10kb میشه حالا ببین:n27:
اینم اگه کسی میدونه لطف کنه جواب بدهخيلي سادس، تجهيزات 3G نصب شده روي btsـي كه ازش سيگنال گرفتيد ولي اون bts اينترنتش فعال نيست. به عبارتي ديگر، GSM فعال و WCDMA غيرفعال هست
mehrabooni
26-08-2014, 23:43
دوست عزیزم عرض کردم که منبعشون اپراتور هست اپراتور یعنی مرکز مشترکین ایرانسل یا همون 700:n02:
چیزی نیست که بریم ببینیم باید تماس بگیرید خودتون تا ببینید درسته یا نه
وقتی میگی اوپراتور ادم یاد دوتا چیز میفته
1-اوپراتور ها (ایرانسل،همراه اول،رایتل)
2-اوپراتور های پاسخگو
من فکر کردم منظور طرف اولی هست
هرچند واسه دومی هم یکی از دوستان میتونه تماس بگیره تا ببینیم حرفهای اون اقا واقعیت دارن
mohammad.asghari
26-08-2014, 23:47
خيلي سادس، تجهيزات 3G نصب شده روي btsـي كه ازش سيگنال گرفتيد ولي اون bts اينترنتش فعال نيست. به عبارتي ديگر، GSM فعال و WCDMA غيرفعال هست
خوب کی میخوان فعالش کنن دقیقا؟
fanoostalaei
26-08-2014, 23:48
اینم اگه کسی میدونه لطف کنه جواب بده
چون هنوز کامل راه اندازی نشده !!وصل بشه هم نت نخواهد داشت
mohammad.asghari
26-08-2014, 23:53
الان من میدونم از کدوم bts دارم خط میگیرم ولی 2 روز پیش ازش عکس گرفتم گفتید روش نصب نشده که:n02:حالا فردا میذارم عکس ازش بازم نظر بدید ممنون
mohammad_87
26-08-2014, 23:57
شهرری کسی 3g گرفته؟
شهرری کسی 3g گرفته؟
شهرری چند وقت پیش فعال شده
mohammad_87
27-08-2014, 00:01
شهرری چند وقت پیش فعال شده
کجاش؟
من الان 2g دارم.
کجاش؟
من الان 2g دارم.
تقریباً میشه گفت همه جاش,سمت غیبی-سه راه ورامین-مترو و... که البته سیگنال متغییر هست و ثابت نیست
mohammad_87
27-08-2014, 00:04
تقریباً میشه گفت همه جاش,سمت غیبی-سه راه ورامین-مترو و... که البته سیگنال متغییر هست و ثابت نیست
من گذرنامه هستم اما متاسفانه در این چند وقت اصلا 3g ندیدم.ممکنه دکلی که بهش وصل هستم نصب نشده باشه؟یا تمامی دکل ها مجهز شده اند؟
من گذرنامه هستم اما متاسفانه در این چند وقت اصلا 3g ندیدم.ممکنه دکلی که بهش وصل هستم نصب نشده باشه؟یا تمامی دکل ها مجهز شده اند؟
خیر هم دکلها ارتقاء پیدا نکرده ولی بزودی همه آنتنها تجهیز میشه
Armin.Computer
27-08-2014, 00:13
انتظار داشتم حداقل نقاط تحت پوشش رو نقشه بزنه
ظاهرا خبری نشد
saeeddeeas
27-08-2014, 00:17
انتظار داشتم حداقل نقاط تحت پوشش رو نقشه بزنه
ظاهرا خبری نشد
با این روند ایرانسل که از یه شهر به شهر دیگه و از یه نقطه به نقطه دیگه میپره فکر نکنم بشه نقشه ای زد
اصلا معلوم نیس چطوری دارن پوشش میدن یه قسمت از یه شهر پوشش میده بعد میره شهر دیگه،اصلا راضی کننده نیس به این شکل
fanoostalaei
27-08-2014, 00:20
با این روند ایرانسل که از یه شهر به شهر دیگه و از یه نقطه به نقطه دیگه میپره فکر نکنم بشه نقشه ای زد
اصلا معلوم نیس چطوری دارن پوشش میدن یه قسمت از یه شهر پوشش میده بعد میره شهر دیگه،اصلا راضی کننده نیس به این شکل
برای بعضی شهر ها مثل تبریز که میتونست بزنه ! فکر کنم الان 90 % یا بیشتر از اون تبریز زیر پوشش باشه !!
چون نقاط خیلی کمی هست که انتن نسل 3 نداره یا اگر داره ضعیفه
mohammad.asghari
27-08-2014, 00:21
همین که حداقل بعد 2 ماه اومد مشهد ما به همینم راضیم مخصوصا اینکه آنتن 40 متری ما رو تجهیز کرد:n10::n09:
arash59b
27-08-2014, 00:22
این کارها دست پیمانکارهای مختلف ایرانسل هستند. کارکوچیکی نیست که دست یهنفر باشه و پله پله و شهر به شهر جلو بره
mohammad_87
27-08-2014, 00:23
دوستان هیچ راهی برای تغییر پرووایدر نیست؟
saeeddeeas
27-08-2014, 00:24
برای بعضی شهر ها مثل تبریز که میتونست بزنه ! فکر کنم الان 90 % یا بیشتر از اون تبریز زیر پوشش باشه !!
چون نقاط خیلی کمی هست که انتن نسل 3 نداره یا اگر داره ضعیفه
خوشبحالتون:n02:
ولی به نظر من همین که یه زمان تقریبی بگه که کدوم مناطق تا چه تاریخی زیر پوشش میرن بهتره تا اینکه نقشه بزنه چون وقتی توی منطقه نسل سه باشی خب میری روش دیگه نقشه نیازی نیس
بله دست پیمانکارهای مختلف هست ولی این درست نیس که یه مناطق پوشش کامل بده یه جایی اصلا نسل دوم هم قطع باشه!!
حالا گیریم فردا بیاد و تعرفه هاشو بر اساس نسل سوم تغییر بده اونوقت تکلیف کسایی که هنوز نسل دوم هستن چی میشه؟یعنی باید پول نسل سوم رو برای نسل دوم بدن
arash59b
27-08-2014, 00:29
ولی به نظر من همین که یه زمان تقریبی بگه که کدوم مناطق تا چه تاریخی زیر پوشش میرن بهتره تا اینکه نقشه بزنه چون وقتی توی منطقه نسل سه باشی خب میری روش دیگه نقشه نیازی نیس
بله دست پیمانکارهای مختلف هست ولی این درست نیس که یه مناطق پوشش کامل بده یه جایی اصلا نسل دوم هم قطع باشه!!
حالا گیریم فردا بیاد و تعرفه هاشو بر اساس نسل سوم تغییر بده اونوقت تکلیف کسایی که هنوز نسل دوم هستن چی میشه؟یعنی باید پول نسل سوم رو برای نسل دوم بدن
خوب حتما استان شما پیمانکارش دیر شروع کرده یا مشکل تجهییزات داشتن
وقتی تعرفه نسل سه بیاد تعرفه و شبکه نسل دو سرجاش هست و ربطی بهم ندارند
abolfazlwest72
27-08-2014, 00:33
اولین شهری بودیم که ایرانسل 3g رو اونجا راه اندازی کرد ....:n02::n02::n05:در ضمن کل شهرم زیر پوشش هست به طور کامل
binaafarin
27-08-2014, 01:16
سعید استان خودمون زیر ساختش فاجعه
هیچیش درست نیست نه دی اس ال نه انتن دهی گوشی نه اینترنت نه ...
خوب کی میخوان فعالش کنن دقیقا؟
والا منم مثل شما بي اطلاعم
شما يه تماس با شماره 700 بگيري و ازشون سوال كني سريعتر و دقيقتر به جواب ميرسي
...
بنظر ميرسه ايرانسل اومده با يه دست چندتا هندونه برداره كه فعلا 2تاشو تونسته ولي تو بقيه ش گير كرده!!!
در بعضي شهرها كه مشكلات زيرساخت و پهناي باند دارن، ايرانسل اونجاها گير كرده ولي درشهري مثل تبريز
كه همه چيز از قبل آماده بوده خيلي سريع و راحت تونستن 3G راه بندازن و كار الان به 4G رسيده
سعید یاد
27-08-2014, 01:48
اقا من اهل یاسوجم فکر کنم تا چند سال دیگه هم اینجا راه اندازی نشه :n28::n28::n28::n28: خوب به هر حال ما پول یه نسل بالاتر میدیم و از نسل قبلی استفاده میکنیم!مثلا پول ای دی ای جی 400 کیلوبیت میدیم از اینترنت 10کیلو بیت استفاده میکنیم...حالا پول اینترنت 20مگابیت بدیم 400کیلو بیت بیشتر نداریم:n28::n13:...تازه با اون حجم محدود مسخرشون که ادم هیچ کاری نمیشه بکنه....حالا اینا یه طرف پیامای تبلیغی و دزدیای تو روز روشنشون یه ططرف..میگن ایرانسل دقیقه ای 60 تومنه در حالی که من حساب کردم با احتساب مالیات شد 109 تومن با اون کیفیت تماس مسخرشون
TheGnomonWorkshop
27-08-2014, 01:56
اقا من اهل یاسوجم فکر کنم تا چند سال دیگه هم اینجا راه اندازی نشه :n28::n28::n28::n28: خوب به هر حال ما پول یه نسل بالاتر میدیم و از نسل قبلی استفاده میکنیم!مثلا پول ای دی ای جی 400 کیلوبیت میدیم از اینترنت 10کیلو بیت استفاده میکنیم...حالا پول اینترنت 20مگابیت بدیم 400کیلو بیت بیشتر نداریم:n28::n13:...تازه با اون حجم محدود مسخرشون که ادم هیچ کاری نمیشه بکنه....حالا اینا یه طرف پیامای تبلیغی و دزدیای تو روز روشنشون یه ططرف..میگن ایرانسل دقیقه ای 60 تومنه در حالی که من حساب کردم با احتساب مالیات شد 109 تومن با اون کیفیت تماس مسخرشون
منم گچسارانم
اول مراکز استان ها رو تجهیز میکنن
یاسوج رو خوب دارن بهش میرسن. همین روزاس که اونجا هم راه اندازی بشه
زیاد غصه نخور :n06:
سعید یاد
27-08-2014, 02:23
منم گچسارانم
اول مراکز استان ها رو تجهیز میکنن
یاسوج رو خوب دارن بهش میرسن. همین روزاس که اونجا هم راه اندازی بشه
زیاد غصه نخور :n06:
تجهیز هم کنن به علت درخواست زیاد خیلی سرعت میاد پایین..تازه خیلی هم گرونه
پس این وزیر امروز اعلام کرد اینترنت با تکنولوژی قبلی که اپراتورها ارائه میدادن بسیار گران بود. اما ارائه اینترنت بر بستر نسل 3و4 بسیار ارزان است منظورش چیه این اقای وزیر!!!!!!:n13:
and-roid2
27-08-2014, 07:31
خدمت mehrabooni ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عرض کنم بنده دیشب طی تماسی که با اپراتور(پشتیبانی) ایرانسل (و به بیان ساده تر شماره 700) داشتم بهم گفت ایرانسل مچوز داره تا سرعت 21 مگ هم ارایه بده.حتی من بهش چندبار گفتم شما مطمینی قرار نیست مثل رایتل حداکثر تا 1مگ ارایه بدید؟؟ که ایشون گفت ما قراره بالاتر هم بدیم....و فقط تعیین مدارکش باید مشخص بشه!
حالا حرفش چقدر میتونه واقعیت داشته باشه من نمیدونم!
farid123
27-08-2014, 07:40
البته یه نکته ای رو در نظر بگیرید مثلا من یک بسته 2 گیگ ماهانه دارم صبح ها سرعت خوبه(حدود 1 مگا بیت) اما با دیدن چند صفحه همین فروم و چک ایمیل نزدیک 150 Mb از حجمم کم شد:n13: خوب اینکه اصلا به صرفه نیست در مقابل ADSl، مگر اینکه سرویس شبانه گرفت
خدمت mehrabooni ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عرض کنم بنده دیشب طی تماسی که با اپراتور(پشتیبانی) ایرانسل (و به بیان ساده تر شماره 700) داشتم بهم گفت ایرانسل مچوز داره تا سرعت 21 مگ هم ارایه بده.حتی من بهش چندبار گفتم شما مطمینی قرار نیست مثل رایتل حداکثر تا 1مگ ارایه بدید؟؟ که ایشون گفت ما قراره بالاتر هم بدیم....و فقط تعیین مدارکش باید مشخص بشه!
در حد بلف بوده. اخه تو این کشور 21 مگ سرعت نت!! جز محالاته حداقل تا چند سال اینده
چند روز پیش وزیر ارتباطات یه سر اومد رشت . همراه باهاش به چند گیگی ظرفیت اینترنت اینجا بالا رفت
من هنوز سرعت نسل سه ایرانسلو تست نکردم . اما دیروز تو ده ثانیه اتصال 500 تومن شارژم رفت
سرعت خیلی عالی بود !
arash59b
27-08-2014, 09:21
اگر هم واقعا این کار رو انجام بدن باز بعید میدونم این سرعت به دست ما برسه احتمالا این خدمات رو به شرکت ها و مراکز خاصی میدن مثلا حلال احمر یا اورژانس ها تا مثلا یه پزشک بتونه بصورت تصویری با بیمار ارتباط برقرار کنه یا صداوسیما برای داشتن ارتباط تصویری باخبرنگار
الان هم مبین نت وایمکس ۲۰ مگ بصورت اختصاصی به شرکت ها میده ولی با قیمت و مجوزهایی که میگیره هیچ شخص عادی نمیتونه داشته باشه و استفاده کنه.
چند وقته اینجا و در سایتهای دیگه دارم میخونم که: "از ایرانسل خواستم یه تست بگیرم 2هزارتومن خورد سر یه تست"
بنده باید اینو برای چندمین بار بگم که استفاده از اینترنت ایرانسل بدون بسته اشتباه چون هرکیلوبایت 5ریال پای شما حساب میشه که شفاف هم به این موضوع در سایت ایرانسل ستفاده شده
پس اگر نمی خوایید سر یه تست 5تومن از شارژتون بره حتما از بسته های اینترنت که در پست اول تاپیک هم بهش اشاره شده استفاده کنید. :n16:
من با همراه اول بدون شارژ استفاده کردم .3G
arash59b
27-08-2014, 10:51
این تخفیف های جزیره ایرانسل برای اینترنت هم هست یا فقط مکالمه است؟
saeeddeeas
27-08-2014, 11:00
این تخفیف های جزیره ایرانسل برای اینترنت هم هست یا فقط مکالمه است؟
فقط مکالمس،البته من غیر فعال کردم چون حس کردم هزینم بیشتر داره میشه:n02:
Kaptian Black
27-08-2014, 11:20
تبریز
امین1356
27-08-2014, 11:33
اپراتور وریزون از ارائه خدمات مکالمه صوتی و تصویری با کیفیت بسیار بالا با استفاده از گوشیهای همراه در ایالتهای مختلف آمریکا خبر داده است.
امکان مکالمه همراه صوتی و تصویری با کیفیت اچ دی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عجب آدمای بی دینی هستند، آخه بدون پیوست فرهنگی !!! بدون استفتاء گرفتن!!!
واقعا" حقشونه که برن جهنم :n02:
تهران میدان ولی عصر
SONY XPERIA Z2
اطلاعات بسته های اینترنت همراه ایرانسل در پست اول تاپیک به روز شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ahwazp30
27-08-2014, 12:38
اطلاعات بسته های اینترنت همراه ایرانسل در پست اول تاپیک به روز شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کجاش تغییر کرده ؟ مگه همون قیمت های قبلی نیستن ؟ اون قسمتی رو که تغییر کرده بگو اگه بسته ای اضافه شده من قبلی ها رو یادم نیست داداش.
kasra2012
27-08-2014, 12:45
دوستان ميشه از شارژ شگفت انگيز بري سفارش بسته استفاده كرد؟
ايرانسل خيلي با 30 ياست عمل كرد هيچ حرفي از سرعت نزده
adelpakbaz
27-08-2014, 12:49
دوستان ميشه از شارژ شگفت انگيز بري سفارش بسته استفاده كرد؟
ايرانسل خيلي با 30 ياست عمل كرد هيچ حرفي از سرعت نزده
نه نمیشه متاسفانه
ahwazp30
27-08-2014, 12:51
بچه ها روی تمام دکل هایی که نسل سوم نصب شده نسل 4 هم گذاشتن یا ممکنه فقط 3 داشته باشن ؟
Armin.Computer
27-08-2014, 12:52
سلام
بخونید:
saeeddeeas
27-08-2014, 13:02
بابا مگه چند نفر دارن واسه ایرانسل کار میکنن چرا هیچ خبری نیس هنوز خیلی مرکز استانا هم پوشش ندارن چه برسه شهرهای کوچکتر:n21:
درسته کار سختیه و کار یکی دو روز نیس حداقل اطلاع رسانی درست بکنن
من ه میدونم تا اخر سال شهر ما خبری نمیشه
پست اول تاپیک به روز شد : نسل ۳ و ۴ باند پهن همراه ایرانسل رسما راه اندازی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کجاش تغییر کرده ؟ مگه همون قیمت های قبلی نیستن ؟ اون قسمتی رو که تغییر کرده بگو اگه بسته ای اضافه شده من قبلی ها رو یادم نیست داداش.
من مگه گفتم تغییری کرده قیمتها؟ فقط حجمهای جدید اضافه شده که ما برای اطلاع رسانی قرارشون دادیم
سعید یاد
27-08-2014, 13:32
من تصمیم گرفتم که کلا تا مدتی دیگه الکترونییک رو ببوسم بذارم کنار و تمام وسایلم رو بفروشم تا زمانی که یا از ایران برم یا این اوضای کوفتی درست شه****اقا فقط بحث ایرانسل تنها نیست الان زمان پیش از میلاد نیست که کمی اگاه شوید ولی بعید میدونم این مردم اگاه شن****
سعید یاد
27-08-2014, 13:39
اقا چند شب پیش با یه عرب که تو ایرانسل کار میکرد بحثمون شد(البته تو نت)طرف یه حرفایی میزد که خیلی روم تاثیر گذاشت...به خدا اینا هدفشون اینه که هیچوت اضوعاع درست نشه(یه ضرب المثل چینی هست که میگه گرسنه نگه دار و حکومت کن)....اصلا مردم خیلی نادونن ...اگه ایران یه کشور بین المللی میشد(که نمیشه)ایرانسل دیگه حرفی واسه گفتن نداشت چون اپراتور های خارجی تو ایران سرمایه گذاری میکرند و ایرانسل باید میرفت قاز میچروند...
سعید یاد
27-08-2014, 13:42
همیشه هر چیزی از یه نفر شروع میشه پس شما اون یه نفر باشید
Firebirds
27-08-2014, 13:46
من تصمیم گرفتم که کلا تا مدتی دیگه الکترونییک رو ببوسم بذارم کنار و تمام وسایلم رو بفروشم تا زمانی که یا از ایران برم یا این اوضای کوفتی درست شه****اقا فقط بحث ایرانسل تنها نیست الان زمان پیش از میلاد نیست که کمی اگاه شوید ولی بعید میدونم این مردم اگاه شن****
بهترین کار هست، راه اندازی بخش اینترنت فروم، برای کشوری که ظرفیت کل پهنای باندش 100 Gbit هم نیست جوکی بیشتر نیست،
البته این را کسانی متوجه میشوند که به دور از این هیاهو و جو در گوشه ای ایستاده و با دیدی منطقی و عاقلانه به قضیه نگاه میکنند.
آن طرف اینقدر ظرفیت بالاست که دانلود کردن دیگر کار خنده داری تبدیل شده و ملت اکثر نیاز خود رو با Stream کردن از شبکه مثل Netflix و... برطرف میکنند، این جا ما باید برای کیلو بیتی سینه بزنیم ؟ واقعا مسخره است.
ممنون از شما دوست گرامی، که این موضوع را به من گوش زد کردی،
بهترین کار هست، راه اندازی بخش اینترنت فروم، برای کشوری که ظرفیت کل پهنای باندش 100 Gbit هم نیست جوکی بیشتر نیست،
البته این را کسانی متوجه میشوند که به دور از این هیاهو و جو در گوشه ای ایستاده و با دیدی منطقی و عاقلانه به قضیه نگاه میکنند.
آن طرف اینقدر ظرفیت بالاست که دانلود کردن دیگر کار خنده داری تبدیل شده و ملت اکثر نیاز خود رو با Stream کردن از شبکه مثل Netflix و... برطرف میکنند، این جا ما باید برای کیلو بیتی سینه بزنیم ؟ واقعا مسخره است.
ممنون از شما دوست گرامی، که این موضوع را به من گوش زد کردی،
اقا منم کاملا با شما موافقم واقعا هیچی نداریم
ضمن تبریک به شما ایرانسلی عزیز،مفتخریم به اطلاع برسانیم که شرکت ایرانسل به عنوان اولین اپراتور تلفن همراه با پوشش سراسری پروانه ارائه نسل های 3،4 و بالاتر اینترنت همراه را دریافت نمود و بهره برداری از این پروژه عظیم از امروز 4 شهریور به طور رسمی آغاز شد. این موفقیت بدون پشتیبانی شما ممکن نبود.
این هم اس ام اس از طرف کلا بردار بزرگ
Milad4171
27-08-2014, 14:01
به نظر من قیمت ها کاملا مقرون به صرفه هست و قابل قبوله
دوستانی که توقعات بی جا دارند باید عرض کنم که اینترنت 3G یا 4G برای اشتفاده در تلفن همراه هست. نه برای خونه و دانلود کردن فیلم و سریال و آهنگ!
بهتره پلن راجرز یکی از بزرگ ترین کمپانی های تلفن همراه کشور کانادا را ملاحظه کنید
$20/month
500MB
$25/month
1GB
$30/month
2GB
$50/month
4GB
$65/month
6GB
$85/month
10GB
$105/month
15GB
$190/month
30GB
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این دو اپراتور را نمیشه با هم مقایسه کرد اما منظور نظر من این بود که جاهای دیگه هم محدودیت استفاده وجود داره و کسی با اینترنت موبایل ، فیلم دانلود نمیکنه
edres_130
27-08-2014, 14:13
فقط مرکز استان ها راه اندازی شده شهرستانها فعلا اینترنت نسل دومشونم داغونه
به نظر من قیمت ها کاملا مقرون به صرفه هست و قابل قبوله
دوستانی که توقعات بی جا دارند باید عرض کنم که اینترنت 3G یا 4G برای اشتفاده در تلفن همراه هست. نه برای خونه و دانلود کردن فیلم و سریال و آهنگ!
بهتره پلن راجرز یکی از بزرگ ترین کمپانی های تلفن همراه کشور کانادا را ملاحظه کنید
داداش پنل هایی که اونور ارائه میشه یه فرق بزرگ داره که شما متوجه نشدی!!
این حجمی که اینها میزنن برای دانلود از غیر آنتن های خودشونه
طرح های نسل4 at&t که بزرگترین اپراتور آمریکاس میخوندم
50 دلار میدادی : دیتا ، تماس و پیام کوتاه نا محدود در صورتی که به آنتن های خودشون وصل میشدی یعنی داخل شبکه ولی 1گیگابایت دیتا اگر به آنتن های دیگه وصل شی
نامحدود!!!!!! میفهمی نامحدود!!!!!!
ولی به صورت داخلی
دوستان کسی توی تهران یا شهرستان 4G گرفته؟ کدوم منطقه؟ چه تهران چه هرجای دیگه
ممنون میشم اطلاع بدید
50 دلار میدادی : دیتا ، تماس و پیام کوتاه نا محدود در صورتی که به آنتن های خودشون وصل میشدی یعنی داخل شبکه ولی 1گیگابایت دیتا اگر به آنتن های دیگه وصل شی
ولی به صورت داخلی
اره حرف رفیقمون درسته منم اینطوزی شنیدم
mehrabooni
27-08-2014, 14:32
در حد بلف بوده. اخه تو این کشور 21 مگ سرعت نت!! جز محالاته حداقل تا چند سال اینده
تایید میشه
abolfazlwest72
27-08-2014, 14:37
ولی به صورت داخلی
نه اینطور نیست دوست من تو ایتالیا میگه که 3g اونجا هم گرونه و از نامحدود خبری نیست تو 3g...:n16:
binaafarin
27-08-2014, 14:40
الان 3جی و 4 جی فرق میکنه سرعتشون؟
mehrabooni
27-08-2014, 14:42
نه اینطور نیست دوست من تو ایتالیا میگه که 3g اونجا هم گرونه و از نامحدود خبری نیست تو 3g...:n16:
بجای گفته های دوستتون بهترنیست که خودتون توی گوگل راجع به تعرفه های اوپراتورهای ایتالیایی جستجو کنید
اگه نامحدود نداشته باشه حداقل از ایران که ارزون تره
رفقا اینو ببینید
tmobile از بزرگترین پروایدر های دنیاس
بعد اومده اول همه اینو نوشته :
Unlimited talk, text & data while on our network with no overages. Ever.
Up to 1GB of 4G LTE data. Speeds reduced after 1 GB. No overage fees
Unlimited music streaming on services like Pandora, iHeartRadio and more that doesn’t count against your 4G LTE data
Recommended for moderate web browsing, email, and social networking
جمله اول نوشته چی :
Unlimited talk, text & data while on our network with no overages. Ever.
یعنی تا وقتی تو شبکه خودشون باشی داده نا محدوده
پس اون 1گیگا بایت چیه؟ غولی مثل Tmobile تو اکثر کشور های دنیا سیمکارتاش رومینگ داره اون هم با دیتا ، 1گیگ که میگن موقعیعه که تو اون شبکه ها داری استفاده میکنی
abolfazlwest72
27-08-2014, 15:03
بجای گفته های دوستتون بهترنیست که خودتون توی گوگل راجع به تعرفه های اوپراتورهای ایتالیایی جستجو کنید
اگه نامحدود نداشته باشه حداقل از ایران که ارزون تره
عزیز من در هیچ کجای دنیا 3g واسه دانلودهای حجیم نیست و فقط واسه کارهای روزمره استفاده میشه و اونا هم دانلوداشون رو با adsl انجام میدن...
abolfazlwest72
27-08-2014, 15:08
اینم قیمت های ودافون در ایتالیا
که محدودیت حجمی داره
kasra2012
27-08-2014, 15:09
واقعا اگر تعرفه ها همين باشه عاليه الان من سرعتم تو اسپيد تست 17 مگابيت هست
البته تو كشًر هاي ديگه خودم 2 سال سوييس بودم اونجا با ماهيي 100 فرانك تلفن نامحدود تو اروپا شبكه هاي كابلي تلويزيون و اينترنت adsl نامحدود با سرعت 200 مگابيت بود شبكه موبايل هم ماهي 90 فرانك تماس و اس ام اس و اينترنت نامحدود 4g بود با سرعت 100 مگابيت
kasra2012
27-08-2014, 15:16
اینم قیمت های ودافون در ایتالیا
که محدودیت حجمی داره
دوست عزيز شما قيمت ها رو بيبينيد 15 گيگ 15 يورو رو با 5 گيگ 20 تومن مقايسه مي كنيد؟
توی آندروید نسخه کیت کت فقط دو حالت شبکه وجود داره یکی gsm یکی wcdma ...گوشی من lte ساپورت میکنه از کجا متوجه بشم سیگنال 4G داره یا نه؟
میخوام تا محدود نشده یه تست سرعت بگیرم
کسی هست که تو تهران سیگنال 4G دریافت کرده باشه؟
abolfazlwest72
27-08-2014, 15:30
دوست عزيز شما قيمت ها رو بيبينيد 15 گيگ 15 يورو رو با 5 گيگ 20 تومن مقايسه مي كنيد؟
منم میدونم اونجاها ارزونتره من در مورد نامحدود بودنش گفتم که اکثر جاهای دنیا 3g و 4g به صورت محدود هست و نامحدود ارائه نمیشه
mohammad.asghari
27-08-2014, 15:34
من کاری به بحث شما ندارم ولی 15 یورو به پول ایران میشه 60 هزار تومن ایرانسلم 15 گیگ بده با همین روند میشه 60 هزار تومن
babakgol70
27-08-2014, 15:34
تهران محله تهرانپارس فقط علامت H+ كنار آنتن مياد.
اما اينترنت تقريبا قطع است.يعني شايد 10 بار بايد بزني تا بعد از 5 دقيقه گوگل را باز كند.
سرعت از GPRS هم 100 برابر كمتر است.
البته داده ها نمياد ولي 700 تومن اعتبارم رو خورد؟
آنتن هم پر هست.طبقه پنجم.
يكي بياد به اينها بگه همون GPRS رو برگردونيد 3G پيشكش.:n23:
--------------------------------------------------------------------------
كره جنوبي = اينترنت 100 مگ بر ثانيه :n18:
ايران = اينترنت پرسرعت 128 كيلو بيت تقسيم بين 8 نفر :n19::n20::n19:
من کاری به بحث شما ندارم ولی 15 یورو به پول ایران میشه 60 هزار تومن ایرانسلم 15 گیگ بده با همین روند میشه 60 هزار تومن
اقا حرف شما درسته شما کف در امد مردم اونجا رو هم در نظر بگیر کسی که 1500 یورو در میاره 15 یورو چیزی براش نیست.مثل این میمونه پدر من الان 1500 حقوق میگیره و من بیام 15 هزار تومن بابت ایترنت با اون کیفیت بدم.واقعا خوبه دیگه.
fanoostalaei
27-08-2014, 15:49
دوستان کسی توی تهران یا شهرستان 4G گرفته؟ کدوم منطقه؟ چه تهران چه هرجای دیگه
ممنون میشم اطلاع بدید
من وصل شدم با سرعت خدود ۳۳ مگابیت ( کمی سرعتدبه علت انتن دهی بود )
منطقه هم تبریز تقریبا بیشتر از نصفش ۴G داره
Sent from my LG-P940 using
Tapatalk 4 Beta
یکی از دوستان من تو ایتالیا دکتری رو پاره ادامه میده ودامد ماهی ۱۰۰۰ یورو داره !!!
Samsung s4 اوایل ۴۰۰ یورو بود
ولی همین درامپ رو با قیمت همون گوشی در ایران مقایسه کنید
kasra2012
27-08-2014, 15:53
دوستاني ك مشكل سرعت دارن ببينن انتن دهي چطوره چون خود من با 15asu حدود 12 مگ سرعت ميگيرم اما با 20asu حدود 22 مگ
همراه اول پیامک زده " همراه عزیز سلام در بستمین سال همراهی ، مفتخر به آغاز ارائه نسل سه و چهار موبایل با شما همراه همیشگی هستیم./نوترینو، اینترنت نسل نو/
من که امیدی بهش ندارم و به فکر جایگزینی کامل ایرانسل به جای همراه اولم هستم.
آره . یه گیگ رو میده 10000 تومن بی رحم
farid123
27-08-2014, 16:05
منم میدونم اونجاها ارزونتره من در مورد نامحدود بودنش گفتم که اکثر جاهای دنیا 3g و 4g به صورت محدود هست و نامحدود ارائه نمیشه
با فرض صحت حرف شما بازم چیزی تغییر نمیکنه چون ADSl هم تو ایران نسبت به جاهای دیگه خیلی کند و خیلی گرونه.همه دنبال سرعت بیشترن براشون هم فرقی نداره dsl باشه یا 3g یا هرچی.
Tapatalk 4 Beta
یکی از دوستان من تو ایتالیا دکتری رو پاره ادامه میده ودامد ماهی ۱۰۰۰ یورو داره !!!
رفیق حرف منم دقیقا همینه یکی از اشنایان تو امریکا تو یه پمپ بنزین کار میکنه.خودش گفت حقوق ثابتم 1500 دلار یعنی ماهی 4500 تومان حقوق میگیره که اگه منم 4500 حقوق بگیرم 60 تومن برای اینرنت با اون کیفیت بدون قطعی و سرعت 100 مگ میصرفه.
ahwazp30
27-08-2014, 16:45
یکی جواب منو بده :
روی تمام دکل هایی که 3g زدن 4g هم گذاشتن یا نه ؟
kasra2012
27-08-2014, 16:47
یکی جواب منو بده :
روی تمام دکل هایی که 3g زدن 4g هم گذاشتن یا نه ؟
خير
الان دكل ما 3g داره اما 4g نه
Arsenal2012
27-08-2014, 16:52
Tapatalk 4 Beta
آنتن دهی بد بود تا ۳۳ مگ کشید اگه آنتن خوب بود تا چند میکشید?? رفیق میشه یه لطفی کنی یه اسکرین شات از اسپید تست و آی دی ام پی سی بگیری یعنی واقعا الان ۴ جی وصله?? تا ۳۳ مگ یعنی سرعت دانلود تقریبا میشه ۴ مگابایت درسته؟ اگه خودت طرح نداری از رفیقی فامیلی همسایه ای این تست با ۴ جی رو زحمت بکش خیلی دوست دارم این جور سرعتی رو تو کرج و تو تبلتم تجربه کنم
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
amirbrad
27-08-2014, 17:36
همون طور که یکی از دوستان هم اشاره کرد تو بعضی از کشور های اروپایی تلفن ثابت خونه شبکه کابلی تلویزیون و اینترنت نامحدود پر سرعت باضافه اینکه تماس با تلفن به همه جای دنیا مجانیه به غیر از ایران ن !!!!! و دستگاه مودم یا همون باکس با داشتن پورت یو اس بی و دی وی دی و خیلی شیک البته بعضی شرکت ها فقط اجاره میدن. اگر دستگاه خراب بشه گارانتی مادام العمر داره. و نسل سوم با 3 گیگ ماهی 15 یورو با سرعت بالای 20 مگ و تماس با سیمکارت درون همون کشور مجانی و همچنین قابلیت تعویض اپراتور با همون شماره. در ضمن اینم اضافه کنم در برخی از مناطق وای فعی مجانی هستش با سرعت تقریبا دو سه مگ که اگر مشکل داشتید وصل شوید حتی درون منزل که یکی دو ساعت وصلی بعدش قطع میشه اما مجددا میشه استفاده کرد.
بله نسل سوم و چهارم نامحدود نیست و حجمی هستش اما کیفیت اونجا کجا اینجا کجا.
اینجا حقوق کارمند یک میلیون در نظر بگیرید اونجا کمترین حقوق کارمن هزار یورو که تقریبا 4 میلیون میشه!!!
ممکنه بپرسید نه اونجا هزینه و مالیات اینجا نیست؟؟؟ اینجا یه دیزی میخوری یارو میگه پانزده هزار میگی چرا میگه ارز رفته بالا!!!
نتیجه اینکه دخا و خرج اینجا با هم نمیخونه
اینجا منبع مالی بدون حساب کتاب وجود داره مثال اینکه همراه اول تبلیغ می کرد بزرگترین اپراتور خاورمیانه یا بانک ملی میگفت بزرگترین بانک جهان اسلام . یعنی پول مفت دارن کمیت و می برند بالا اما کیفیت در حد صفر هستش. یه شرکت خصوصی تو یک کشور پیشرفته با سرمایه کمتر اما کیفیت بهتری داره چون از هر نظر دستش بازه و قانون حمایتش می کنه اما اینجا همه چی انحصاری هستش.
اینطوریه که ایران الان کشور در حال توسعه یا حتی جهان سوم نیست بلکه جهان چهارم هستش دیگه . بحثش اینجا جایز نیست اما کسانیکه میگن نه یه نگاه به خودرو سازی و اینترنت و محیط زیت و هوا بنزین و مواد خراکی و سطح و امکانات اموزش و ...... بندازن .
porya_spy
27-08-2014, 17:51
سرعت امروز ( اهواز - منطقه صد دستگاه ) . هم پینگ بهتر شده هم سرعت . تست با سرور پارس آنلاین تهران :n01: گوشی رو hotspot کردم یه تست هم با لپتاپ گرفتم . با idm سرعت خیلی خوبه :n01:
یکی توضیح بده LTE اختلافش با 4G چی هست .
سرعت امروز ( اهواز - منطقه صد دستگاه ) . هم پینگ بهتر شده هم سرعت . تست با سرور پارس آنلاین تهران :n01: گوشی رو hotspot کردم یه تست هم با لپتاپ گرفتم . با idm سرعت خیلی خوبه :n01:
ایول خوبه خوبه
brilliant1
27-08-2014, 17:55
علاوه بر اینکه پهنای باند کشور نسبت به جمعیت خیلی کم است بدلیل استفاده مکرر مردم از فیل ترشکن همین پهنای باند موجود هم هدر می رود و اگر بخواهیم پهنای باندی مناسب جمعیت ایران داشته باشیم باید این آیتم را نیز لحاظ کرد
mehrabooni
27-08-2014, 18:21
همون طور که یکی از دوستان هم اشاره کرد تو بعضی از کشور های اروپایی تلفن ثابت خونه شبکه کابلی تلویزیون و اینترنت نامحدود پر سرعت باضافه اینکه تماس با تلفن به همه جای دنیا مجانیه به غیر از ایران ن !!!!! و دستگاه مودم یا همون باکس با داشتن پورت یو اس بی و دی وی دی و خیلی شیک البته بعضی شرکت ها فقط اجاره میدن. اگر دستگاه خراب بشه گارانتی مادام العمر داره. و نسل سوم با 3 گیگ ماهی 15 یورو با سرعت بالای 20 مگ و تماس با سیمکارت درون همون کشور مجانی و همچنین قابلیت تعویض اپراتور با همون شماره.
بله نسل سوم و چهارم نامحدود نیست و حجمی هستش اما کیفیت اونجا کجا اینجا کجا.
اینجا حقوق کارمند یک میلیون در نظر بگیرید اونجا کمترین حقوق کارمن هزار یورو که تقریبا 4 میلیون میشه!!!
ممکنه بپرسید نه اونجا هزینه و مالیات اینجا نیست؟؟؟ اینجا یه دیزی میخوری یارو میگه پانزده هزار میگی چرا میگه ارز رفته بالا!!!
نتیجه اینکه دخا و خرج اینجا با هم نمیخونه
اینجا منبع مالی بدون حساب کتاب وجود داره مثال اینکه همراه اول تبلیغ می کرد بزرگترین اپراتور خاورمیانه یا بانک ملی میگفت بزرگترین بانک جهان اسلام . یعنی پول مفت دارن کمیت و می برند بالا اما کیفیت در حد صفر هستش. یه شرکت خصوصی تو یک کشور پیشرفته با سرمایه کمتر اما کیفیت بهتری داره چون از هر نظر دستش بازه و قانون حمایتش می کنه اما اینجا همه چی انحصاری هستش.
اینطوریه که ایران الان کشور در حال توسعه یا حتی جهان سوم نیست بلکه جهان چهارم هستش دیگه . بحثش اینجا جایز نیست اما کسانیکه میگن نه یه نگاه به خودرو سازی و اینترنت و محیط زیت و هوا بنزین و مواد خراکی و سطح و امکانات اموزش و ...... بندازن .
ادم این مطالب رو میخونه حسرت میخوره
اونا از چه فناوری های واسه زندگی بهتر استفاده میکنن اونوقت ما از چه فناوری ای استفاده میکنیم
soleimanian
27-08-2014, 18:42
اینجا انجمن نسل سه ایرانسله یا بحث راجع به اوپراتورهای کشورهای دیگه؟:n21:
Armin.Computer
27-08-2014, 18:44
سلام
یه سوال
شارژ ویژه اینترنت همراه
چیه دقیقا؟
Soroush-S
27-08-2014, 19:21
3G داخل رشت هم راه اندازی شده - سرعت دانلود حدود 120 !
masooumi
27-08-2014, 19:25
سلام
یه سوال
شارژ ویژه اینترنت همراه
چیه دقیقا؟
شماره کارت شارژ را با کد 145 میگیرید و بهتون حجم میده. یعنی اون کارت شارژی که اگر با 140 بگیرید میشه اعتبار پیامک و مکالمه و اینترنت و با 144 میشه شگفت انگیز ، حالا با 145 فقط میشه حجم مشخصی از استفاده اینترنت
تعرفه بستههای اینترنت 3G ایرانسل اعلام شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3G داخل رشت هم راه اندازی شده - سرعت دانلود حدود 120 !
رشت فعلا اصلا پایداری نداره، فقط چند سانتی متر جابجایی رو سرعت تاثیر می زاره :n09:
البته با توجه به وضع adsl تو رشت، همین که رشت راه افتاده خودش جای تعجب داره :n02:
من هر روز میام این جا سرعت شهر های دیگه رو می بینم حسرت می خورم :n28:
NaughtyCat
27-08-2014, 19:57
خب قیمت ها هم که همونجوری موند و تغییری نکرد.
تبریک و تهنیت به مناسبت پیوستن رایتل به زباله دان تاریخ.
------------------------
وزیر ارتباطات در پایان گفت: میانگین مصرف هر کاربر در استان قم و در مرحله آزمایشی ایرانسل ۵ برابر تهران بوده است که این نشان از تولید بالای محتوای این استان به نسبت سایر نقاط کشور است و این میتواند علامت خوبی برای اجرای نسل سوم و نسلهای بالاتر ارتباطی باشد.
ایشون هم خیلی خوب رگ خواب ملت رو میشناسه ها... :n09:
fanoostalaei
27-08-2014, 20:14
خب قیمت ها هم که همونجوری موند و تغییری نکرد.
تبریک و تهنیت به مناسبت پیوستن رایتل به زباله دان تاریخ.
------------------------
ایشون هم خیلی خوب رگ خواب ملت رو میشناسه ها... :n09:
من به تنهایی سرعتم 5 برابر بیشتر از مردم قم بود :n02:
چون منم و 6 تا BTS ایرانسل :دی
ahwazp30
27-08-2014, 20:16
اتفاقا اصلا خوب نیست . پینگ باید زیر 60 باشه و سرعت دانلود مثل بقیه جاها 1 مگ نه 300 کیلو .اما از سر اهواز زیاد هم هست .واقعا لطف کردن که این سرعت نجومی رو به اهوازی ها دادن
adelpakbaz
27-08-2014, 20:20
آپدیت کردن تعرفه ها رو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%20GPRS
خوشبختانه بدون تغییر
fanoostalaei
27-08-2014, 20:24
ایول پینگ ::n12:
آپدیت کردن تعرفه ها رو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%20GPRS
خوشبختانه بدون تغییر
ببخشید چی رو اپدیت کردن اینا که همونه
اپدیییییت کررردددن خخخخخ
Armin.Computer
27-08-2014, 21:01
ببخشید چی رو اپدیت کردن اینا که همونه
اپدیییییت کررردددن خخخخخ
اگر اشتباه نکنم یکم تغییر کرد
fanoostalaei
27-08-2014, 21:06
اگر اشتباه نکنم یکم تغییر کرد
اصلا تغیر نکرده و همون تعرفه و بسته های هست که سال ها بوده !! :دی
amin1374
27-08-2014, 21:10
من به تنهایی سرعتم 5 برابر بیشتر از مردم قم بود :n02:
چون منم و 6 تا BTS ایرانسل :دی
کل مردم قم یک ور شما یک ور:n02:
-----------------------------
بابا یکی نیست بهش بگه این طرخ هایی رو که گزاشتین چرا برای دائمی ها نزاشتین:n14:
دوستان کسی راهی مد نظر نداره؟
اتفاقا اصلا خوب نیست . پینگ باید زیر 60 باشه و سرعت دانلود مثل بقیه جاها 1 مگ نه 300 کیلو .اما از سر اهواز زیاد هم هست .واقعا لطف کردن که این سرعت نجومی رو به اهوازی ها دادن
پینگی که شما مد نظرت هست باید زیرساخت فیبرنوری براش وجود داشته باشه.
کل مردم قم یک ور شما یک ور:n02:
---------------------------؟
یه ور یه وره ایول مردم یه ورن ایول من و تو یه وریم ایول... ایول ایوله ایول.... :n09::n09::n10::n19::n20:
adelpakbaz
27-08-2014, 21:29
باور کن تغییر کرده :n09::n02:اون طرحی که بالاس نوشته 5 گیگ 20 تومن قبلن 4/5 گیگ بودا
fanoostalaei
27-08-2014, 21:34
باور کن تغییر کرده :n09::n02:اون طرحی که بالاس نوشته 5 گیگ 20 تومن قبلن 4/5 گیگ بودا
باور کن هر 2 تاش قبلا هم بود ولی تو یه جای متفاوت بودن !! :n02:
تنها چیزی که تو تعرفه ها فرق کرده استایل هست و والسلام !! حتی فونتی که باهاش نوشته بودن هم همون هست :دی اندازشم همونه :دی
patrick2012
27-08-2014, 21:36
دوستان کسی میدونه ایا استان بوشهر هم 3G اومده یا خیر؟
mohammad_87
27-08-2014, 21:39
باور کن هر 2 تاش قبلا هم بود ولی تو یه جای متفاوت بودن !! :n02:
تنها چیزی که تو تعرفه ها فرق کرده استایل هست و والسلام !! حتی فونتی که باهاش نوشته بودن هم همون هست :دی اندازشم همونه :دی
تاریخ انتشار خبر هم فرق میکنه :n02:
حالا خیلی هم خوشحال نباشیم که قیمت بالا نرفت.همینجوری کلا گرون هست.
الان محدودیت سرعت شرط اصلی هست که هنوز وضعیت مشخص نیست
بابا چرا خبری از همراه اول نیست کلافه شدم
گوشی ۳G رو شناسایی میکنه ولی وصل نمیشه
ایرانسل و رایتل راه انداختن. همش اخره باید اسمشو بزارن همراه آخر خرخرخرخررررر
fanoostalaei
27-08-2014, 21:42
ایرانسل و رایتل راه انداختن. همش اخره باید اسمشو بزارن همراه آخر
با اون همه محددیتی که تو سایت خودش زده آش دهنسوزی نباید باشه!!!
کلا هم کیفیتش مسخره هست و قیمتشم از خودش مسخره تر
mehr1362
27-08-2014, 21:45
سلام بنده قبلا گفتم به اینترنت 3G اصلا خوشبین نیستم و چند تا موضوع رو مطرح کردم ( صفحه 200 این تاپیک ):
1- مسئله دادن سرعت اینترنت بالا بدون مجوز به همه ی مردم ، بر خلاف قانون ارتباطات رادیویی
2-ناخشنودی افرادی در کشور از ارائه اینترنت پر سرعت و دسترسی راحت کاربر به شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک
3-سنگ اندازی شرکت هایی که از این نوع اینترنت ضرر میکنن مثل ADSl ، وای فای ، وایمکس هایی مثل مبین نت و ...
4-علت های دیگر
این هم واکنش های مراجع تقلید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C
گفتن قانون دور زده شده و دادن مجوز 3G هم غیر قانونی بوده !
و البته در تلتکست هم عنوان شده که با تماس تصویری هم مخالف کردند .
خیلی خوشحال نباشید ، با یک امضاء ورق برمیگرده
MOH@ND3S
27-08-2014, 21:46
سمت شمال غرب تهران - منطقه 22 وضعیت خیلی خرابه...همچنان سرعت بزور صبح تا شب زیر 256 هستش...30 % بیشترم آپ تایم نداره! اکثر مواقع حتی زیر دکل هم میرم با 30 ASU بازم اینترنت نمیده...کسی دیگه هم جاهای دیگه همچین مشکلی داره ؟
با اون همه محددیتی که تو سایت خودش زده آش دهنسوزی نباید باشه!!!
کلا هم کیفیتش مسخره هست و قیمتشم از خودش مسخره تر
اگه واقعا قیمت دو گیگ ۲۰ تومن باشه من اصلا برام صرف نمیکنه اصلا نمیرم طرفش...
منظورم هر سه تا اپراتوره
ایرانسل و رایتل راه انداختن. همش اخره باید اسمشو بزارن همراه آخر خرخرخرخررررر
وصل هم بشه سرعت اینترنت همراه آخر 128کیلوبیت هست :n02:
که تو ایران به این سرعت می گند اینترنت پرررررررر سرعت :n09:
سلام بنده قبلا گفتم به اینترنت 3G اصلا خوشبین نیستم و چند تا موضوع رو مطرح کردم ( صفحه 200 این تاپیک ):
1- مسئله دادن سرعت اینترنت بالا بدون مجوز به همه ی مردم ، بر خلاف قانون ارتباطات رادیویی
2-ناخشنودی افرادی در کشور از ارائه اینترنت پر سرعت و دسترسی راحت کاربر به شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک
3-سنگ اندازی شرکت هایی که از این نوع اینترنت ضرر میکنن مثل ADSl ، وای فای ، وایمکس هایی مثل مبین نت و ...
4-علت های دیگر
این هم واکنش های مراجع تقلید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C
گفتن قانون دور زده شده و دادن مجوز 3G هم غیر قانونی بوده !
و البته در تلتکست هم عنوان شده که با تماس تصویری هم مخالف کردند .
خیلی خوشحال نباشید ، با یک امضاء ورق برمیگرده
همه حرفاتو قبول دارم الا اون امضا که اخر گفتی
چون این همه هزینه کردن دکل ها رو مجهز کردن در ضمن نمی تونن از درامد بالایی که 3G داره چشم پوشی کنن در واقع الان طرح انجام شده و تمام شدس
نگاه به این سرعتا وپینگ هایی که میزارن نکن اینا چون اوایلشه و فقط چند نفر دارن استفاده می کنن سرعت بالاست وگرنه یواش یواش که مشترک زیاد شد سرعت فقط یه خورده بالاتر از ۲G میدن که با قبل هم زیاد تفاوتی نداره
مثلا اگه الان 2g سرعت دانلودش ۱۵ هست با ۳g میشه ۴۰ همین.
amirbrad
27-08-2014, 22:15
سمت شمال غرب تهران - منطقه 22 وضعیت خیلی خرابه...همچنان سرعت بزور صبح تا شب زیر 256 هستش...30 % بیشترم آپ تایم نداره! اکثر مواقع حتی زیر دکل هم میرم با 30 ASU بازم اینترنت نمیده...کسی دیگه هم جاهای دیگه همچین مشکلی داره ؟
من تو محل شما نیستم اما تقریبا یک هفته میشه که بیشتر نقاط تهران که تست کردم افتضاح شده. شبها بهتره. و این نشون میده همه در حال استفاده هستن . تهران اوضاع جالبی نداره با توجه به جمعیت زیاد و زیرساخت های داغون.
متاسفانه من نمیدونم تو مغز اینا چی هستش. نمیدونن که جاهایی که تراکم بیشتر داره باید پوشش و پهنای بیشتری در نظر بگیرند در صورتیکه اکثر نقاط یک پهنا می بندن اونوقت جاهایی با جمعیت کم و دکل زیاد کیفیت خوب داره که البته نوش جانشون اما جاهای دیگه افتضاح. بعضی نقاط ایران هم که اصلا راه نیوفتاده که باعث تاسفه. حداقل به خودشون زحمت ندادن جمعیت ایران و شهرها را ببرسی کنند و امار دانشگاه یا پاساژ یا... در بیارند که متناسب با جمعی اونجا سرویس ارایه بدند. البته اینکه تجهیزات برای دکل های فرسوده ندارند یک طرف اما اختصاص پهنای باند متناسب با تراکم جمعیت یک طرف. اینقدر کم فکر هستن که نمیدونن نسل سوم رهگذر و خودرو هم میتونه استفاده کنه و فقط کافی بود با یک کارشناسی این نقاط و بهتر شناسایی کنند.
adelpakbaz
27-08-2014, 22:18
دوستان کسی میدونه ایا استان بوشهر هم 3G اومده یا خیر؟
نه متاسفامه هنو واسه ما فعال نکردن:n28::n28:
mohammad.asghari
27-08-2014, 22:30
دوستان 3g رو پیدا میکنه ولی نمیشه سوئیچ کنی روش یعنی تجهیزات نصبه و فعال نیس؟
fanoostalaei
27-08-2014, 22:33
دوستان 3g رو پیدا میکنه ولی نمیشه سوئیچ کنی روش یعنی تجهیزات نصبه و فعال نیس؟
آخر تو سکته میکنی بچه !! :دی
چرا داری خودت رو حرص میدی؟ صبر کن همین فردا پس فردا فعال میکنن براتون :دی
هنوز براش پهنای باندی ندادن :دی به محض تخصیص پهنای باند فعال میشه
mohammad.asghari
27-08-2014, 22:37
آخر تو سکته میکنی بچه !! :دی
چرا داری خودت رو حرص میدی؟ صبر کن همین فردا پس فردا فعال میکنن براتون :دی
هنوز براش پهنای باندی ندادن :دی به محض تخصیص پهنای باند فعال میشه
میخوام مطمئن بشم:n02:با عقل جور در نمیاد آخه!چور میشه آنتن رو بگیره بعد میگی فعالش نکردن!؟
fanoostalaei
27-08-2014, 22:39
میخوام مطمئن بشم:n02:با عقل جور در نمیاد آخه!چور میشه آنتن رو بگیره بعد میگی فعالش نکردن!؟
منظورم از فعال بودن همون نبود پهنای باند هستش :n02: وگرنه میشه زنگ زد و تماس گرفت ولی اینترنت نداره فقط
mohammad.asghari
27-08-2014, 22:41
نه زنگ هم نمیشه زد:n02:دارم میگم با گوشی اکسپریا سرچ میزنم 3g پیدا میکنه ولی وقتی روش کلیک میکنه وصل نمیشه و مینویسه فقط تماس های اضطراری!
mehr1362
27-08-2014, 22:48
همه حرفاتو قبول دارم الا اون امضا که اخر گفتی
چون این همه هزینه کردن دکل ها رو مجهز کردن در ضمن نمی تونن از درامد بالایی که 3G داره چشم پوشی کنن در واقع الان طرح انجام شده و تمام شدس
نگاه به این سرعتا وپینگ هایی که میزارن نکن اینا چون اوایلشه و فقط چند نفر دارن استفاده می کنن سرعت بالاست وگرنه یواش یواش که مشترک زیاد شد سرعت فقط یه خورده بالاتر از ۲G میدن که با قبل هم زیاد تفاوتی نداره
مثلا اگه الان 2g سرعت دانلودش ۱۵ هست با ۳g میشه ۴۰ همین.
درسته ، پینگ به خاطر خلوتی شبکه هست و سرعت هم طبق گفته شما ...
امضاء رو تعبیر کنید به همین ، یعنی اینکه نمیزارن این سرعت بمونه ، وگرنه درست میگید دیگه اگر نمیخواستن 3G بیاد هم از دستشون در رفته !
من هم منظورم این نیست میان به کل جمعش میکنن ! غیر از هزینه ای که کردن آبروریزی هم به همراه داره
كسي ميدونه پينگ 3G بطور كل نسبت به adsl در چه حدي هست ؟
رفیق حرف منم دقیقا همینه یکی از اشنایان تو امریکا تو یه پمپ بنزین کار میکنه.خودش گفت حقوق ثابتم 1500 دلار یعنی ماهی 4500 تومان حقوق میگیره که اگه منم 4500 حقوق بگیرم 60 تومن برای اینرنت با اون کیفیت بدون قطعی و سرعت 100 مگ میصرفه.برادر بزرگ من در كانزاس زندگي ميكنه
ميگه كمترين حقوق (براي كارگر مجردي كه اصلا زبان بلد نيست و كارش فقط حمالي كردنه) 1550 دلار هست كه معاف از ماليات ِ + هرماه يه كارت اعتباري براي خريد مواد خوراكي به ارزش 120-100 دلار بهشون ميدن
اگر موردي پيش بياد كه بيمارستان بستري بشن (در حد 1 شب) هزينه كل بيمارستان رو خود بيمارستان پرداخت ميكنه
و موقع ترخيص خود بيمارستان ماشين ميگيره تا دم در خونه ش ميفرسته
به اينطور آدما دولت آپارتمانهاي بسيار ارزان قيمت ميده كه هرماه 50 الي 100 دلار اجاره ش هست (بسته به مساحت و تعداد اتاقها)
اين آپارتمانها كاملا از ماليات ساليانه و پول آب و برق معاف هستن ولي براي گاز، تلفن و اينترنت بايد ماهي 50 دلار بدن
حالا همين كارگر اگه متاهل بشه و صاحب فرزند كلا قضيه عوض ميشه و بقول ما ايراني ها نونش ميفته تو روغن!!!
آپارتمانش ميشه خونه حياط دار 2 طبقه و هرماه حدود 600 دلار به ازاي هر فرزند پول دريافت ميكنه، باقي مزايا بماند
همين باعث ميشه كه بيشتر آمريكايي ها زياد بچه داشته باشن، چون هرچقد بيشتر باشه به نفع خودشونه
fanoostalaei
27-08-2014, 23:07
كسي ميدونه پينگ 3G بطور كل نسبت به adsl در چه حدي هست ؟
برادر بزرگ من در كانزاس زندگي ميكنه
ميگه كمترين حقوق (براي كارگر مجردي كه اصلا زبان بلد نيست و كارش فقط حمالي كردنه) 1550 دلار هست كه معاف از ماليات ِ + هرماه يه كارت اعتباري براي خريد مواد خوراكي به ارزش 120-100 دلار بهشون ميدن
اگر موردي پيش بياد كه بيمارستان بستري بشن (در حد 1 شب) هزينه كل بيمارستان رو خود بيمارستان پرداخت ميكنه
و موقع ترخيص خود بيمارستان ماشين ميگيره تا دم در خونه ش ميفرسته
به اينطور آدما دولت آپارتمانهاي بسيار ارزان قيمت ميده كه هرماه 50 الي 100 دلار اجاره ش هست (بسته به مساحت و تعداد اتاقها)
اين آپارتمانها كاملا از ماليات ساليانه و پول آب و برق معاف هستن ولي براي گاز، تلفن و اينترنت بايد ماهي 50 دلار بدن
حالا همين كارگر اگه متاهل بشه و صاحب فرزند كلا قضيه عوض ميشه و بقول ما ايراني ها نونش ميفته تو روغن!!!
آپارتمانش ميشه خونه حياط دار 2 طبقه و هرماه حدود 600 دلار به ازاي هر فرزند پول دريافت ميكنه، باقي مزايا بماند
همين باعث ميشه كه بيشتر آمريكايي ها زياد بچه داشته باشن، چون هرچقد بيشتر باشه به نفع خودشونه
Armin.Computer
27-08-2014, 23:14
مگه قبلا 5 گیگ بود؟!!!!!
mohammad.asghari
27-08-2014, 23:14
نه زنگ هم نمیشه زد:n02:دارم میگم با گوشی اکسپریا سرچ میزنم 3g پیدا میکنه ولی وقتی روش کلیک میکنه وصل نمیشه و مینویسه فقط تماس های اضطراری!
چی شد:n08:تو هم نمیدونی دقیقا؟:n02:
fanoostalaei
27-08-2014, 23:18
مگه قبلا 5 گیگ بود؟!!!!!
تو تعرفه های *555*2# آره بود
چی شد:n08:تو هم نمیدونی دقیقا؟:n02:
چی بگم والا !! اگر اینجوری باشه که کلا هنوز آماده ارائه خدمات نیس خوب!! :n02:
mohammad.asghari
27-08-2014, 23:23
چی بگم والا !! اگر اینجوری باشه که کلا هنوز آماده ارائه خدمات نیس خوب!! :n02:
پس چرا 3g رو پیدا کرد:n08:؟
fanoostalaei
27-08-2014, 23:29
ببین الان تجهیزات رو BTS نصب شده ولی فعلا امکان استفاده اون رو به مردم ندادن !!
همونجوری که اوایل برا من lte رو پیدا میکرد ولی نمیشد وصل شد !! ولی بعدش عمومی شد !! دقیقا همون حالت برای تو اتفاق میفته !! Ok?
arash59b
27-08-2014, 23:30
دوست عزیز تجهیزات نسل سوم رو براتون نصب کردن ولی هنوز برقراری دیتا مکالمه رو راه اندازی نکردن در این حالت دکل کار می کنه ولی اجازه ارتباط کاربر رو نمیده
الان گوشی تون شبکه رایتل رو پیدا می کنه ولی خوب مسلما نمی تونی بهش وصل بشی و اگه انتخابش کنی عدم سرویس رو بهت میده. اینم شبیه همین اتفاق هست
نسل سوم همراه اول هم بیشتر از یک ماه برای من اینجور بود تا دو سه هفته پیش که دیتا هم برقرار شد و شبکه وصل شد
fanoostalaei
27-08-2014, 23:35
برای من فعلا بازم همراه اول دیتا نداره :n15:
arash59b
27-08-2014, 23:38
برای من فعلا بازم همراه اول دیتا نداره :n15:
اهواز خیلی وقته راه افتاده ولی با وجود ایرانسل کی میره طرف اون
چندبار خواستم سیم کارت عوض کنم و دوباره همراه اول رو تست کنم ولی حوصلم نشد فعلا ایرانسل بیشتر حال میده
mohammad.asghari
28-08-2014, 00:04
ببین الان تجهیزات رو BTS نصب شده ولی فعلا امکان استفاده اون رو به مردم ندادن !!
همونجوری که اوایل برا من lte رو پیدا میکرد ولی نمیشد وصل شد !! ولی بعدش عمومی شد !! دقیقا همون حالت برای تو اتفاق میفته !! Ok?
شما وقتی وصل نمیشد بعد چند روز سوئیچ شد رو 4g؟
rahmank750
28-08-2014, 00:23
رشت سر کوچه ما سرعت 10 مگابیت :| یه فایل 160 مگ رو تو 4 دقیقه دانلود کرد بعد تو خونه سرعت دیال آپ :| شانس ندارم آنتن نمیده تو خونه :(
amin1374
28-08-2014, 00:27
خب بالاخره مشهدم داره انتن دهی نسل3 اش درست میشه تو چند جا تست کردم خوب بود بلوار پیروزی جای سینما پیروزی و بلوار سرافرازان و دلاوران تحت پوشش قرار گرفتن فقط تو بعضی دکل ها سیمکارت رجیستر نمیشه که اطمینان دارم به زودی درست میشه :)
amin1374
28-08-2014, 00:36
یک چیز جالب تر این که تو کمتر از یک ماه تاپیک رکورد تاپیک رایتلو که دو یا سه ساله اومده رو شکست رایتل داره نفسای اخرشو میکشه :)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
یک چیز جالب تر این که تو کمتر از یک ماه تاپیک رکورد تاپیک رایتلو که دو یا سه ساله اومده رو شکست رایتل داره نفسای اخرشو میکشه :)
رایتل از همون اولم با اکسیژن نفس می کشید:n02:
اينم از دكل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نزديك خونه ما كه كلا 3-2 متر بيشتر فاصله نداره ولي تجهيزات 3G روش نصب نيست و بعيد ميدونم نصب كنن!:n27:
فعلا از دكلي سيگنال مي گيرم كه حدود 500متر فاصله داره و دقيقا روبروي اتاقم هست بدون مانع
اينم از دكل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نزديك خونه ما كه كلا 3-2 متر بيشتر فاصله نداره ولي تجهيزات 3G روش نصب نيست و بعيد ميدونم نصب كنن!:n27:
فعلا از دكلي سيگنال مي گيرم كه حدود 500متر فاصله داره و دقيقا روبروي اتاقم هست بدون مانع
این آنتن مطمئن هستید که برای ایرانسل هست و برای GSM استفاده میشه ؟!
rahmank750
28-08-2014, 01:29
شما چطوری تنظیم کردی از یه دکل دیگه که دیتا داره آنتن بگیری ؟
MOH@ND3S
28-08-2014, 01:37
هم اکنون - منطقه 22 تهران - شهرک گلستان...همون جا که چند شب پیش تست گذاشتم 2 مگ میداد..1 هفته هم بود که زیر 256 بود...1 ساعت اینترنتش به کل وصل بود ولی هیچ کاری نمیکرد که یهو کار کرد و این سرعتو داد بهم :n02: سیگنال - 81
mehrabooni
28-08-2014, 01:58
بجنورد جزء چهارتا شهر اولی بود که نسل سوم رو راه اندازی کردن.ولی الان چند وقته 3g رو موقع جستجو نمیتونم پیداکنم
اوایل قشنگ 3g ایرانسل رو پیدا میکردم رجیستر میشدم ولی الان این گوشیم حتی پیدا هم نمیکنه.ای بابا این چه وضعشه
پ ن :: قصد توهین ندارم ولی واقعا تعجب میکنم چرا هنوز کلان شهری مثل مشهد رو که تعداد زیادی دانشجو داره هنوز بصورت سراسری پوشش ندادن ولی قم رو که اکثرا طلاب هستن پوشش دادن
amin1374
28-08-2014, 02:10
بجنورد جزء چهارتا شهر اولی بود که نسل سوم رو راه اندازی کردن.ولی الان چند وقته 3g رو موقع جستجو نمیتونم پیداکنم
اوایل قشنگ 3g ایرانسل رو پیدا میکردم رجیستر میشدم ولی الان این گوشیم حتی پیدا هم نمیکنه.ای بابا این چه وضعشه
پ ن :: قصد توهین ندارم ولی واقعا تعجب میکنم چرا هنوز کلان شهری مثل مشهد رو که تعداد زیادی دانشجو داره هنوز بصورت سراسری پوشش ندادن ولی قم رو که اکثرا طلاب هستن پوشش دادن
خب داداش خودت جواب خودتو دادی طلاب !
اونا دارن دنبال حلال سازیش میرن تایید که کردن بقیه جاها بره:n08:
این آنتن مطمئن هستید که برای ایرانسل هست و برای GSM استفاده میشه ؟!
نه مطمئن نیستم!
تا قبل از زدن این دکل تو خونه ایرانسل اصلا آنتن نمیداد ، همراه اول هم 60 - 50 درصد آنتن میداد
ولی الان هر دوتاش 100% حتی توی زیرزمین آنتن میدن
حالا بنظر شما اون دکل برا کدوم اپراتوره و برای چه استفاده ای تجهیز شده؟
شما چطوری تنظیم کردی از یه دکل دیگه که دیتا داره آنتن بگیری ؟
من تنظیم نکردم! گوشی بصورت خودکار به دکلی وصل میشه که سیگنال قوی تری به خونه مون میرسونه
اين دكل مال ايرانسل نيست، براي همراه اوله
shayan5800
28-08-2014, 08:16
دوستان یادم میاد واسه سیمبین یه نرم افزار بود که میتونستی انتخاب کنی از کدوم دکل آنتن بگیری..خیلی خوب بود..همچین چیزی واسه اندروید هست؟؟
زنگ ردم پشتیبانی گفتم منطقه ی ما هنوز 3G ایرانسل پیدا نمیشه در حالی که رایتل و همراه اول نسل 3 هستن گفت برسی میکنه ببینه چرا اینطوریه. یه کد پیگیری هم داد که گفت اگه بعد از 24 ساعت مشکل حل نشد زنگ بزنم و قضیه رو دنبال کنم.
نتیجه این که اگه برای شما هم این مورد پیش اومده به پشتیبانی حتما اطلاع بدید.
soheilsh
28-08-2014, 08:51
فعلا این..... گیر ناجور دادن
درخواست جلسه فوقالعاده برای مجوز نسل سوم
دادستان جدید کل کشور، طی نامه ای به ریاست جمهوری، خواستار تشکیل جلسه شورایعالی فضای مجازی به منظور بررسی ابعاد مختلف نحوه اعطای مجوز خدمات نسل سوم تلفن همراه و اتخاذ تصمیم در مورد آن شد.
خرمآبادی معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گفتوگو با فارس، در پاسخ به این سوال که با توجه به نگرانی و ابهاماتی که اخیرا در خصوص تهدیدات احتمالی ناشی از اعطای مجوز نسل سوم تلفنهای همراه در جامعه ایجاد شده است، دادستانی کل کشور بعنوان مدعی العموم و حافظ حقوق عمومی، چه واکنشی نسبت به این موضوع داشته است؟ گفت: آنچه که موجبات نگرانی اقشار مختلف جامعه را در مورد خدمات نسل سوم تلفن همراه فراهم کرده، هراس از اصل تکنولوژی نیست. بلکه نگرانی از این جهت است که قبل از فراهم شدن امکان مقابله با آسیبهای فرهنگی و اجتماعی ناشی از این تکنولوژی، نسبت به توسعه آن اقدام شود.
وی افزود: مراجع معظم تقلید نیز اصل موضوع را غیر شرعی اعلام نکرده اند، بلکه اقدامات ناهماهنگ، عجولانه و بدون فراهم کردن زمینه فرهنگی را در این خصوص غیر شرعی دانستهاند.
وی تصریح کرد: بنده نیز معتقدم این اقدام نباید توسط یک دستگاه و بدون هماهنگی با سایر نهادهای ذیربط انجام شود. وزارت ارتباطات می بایست قبل از اعطای مجوز ، موضوع را در شورای عالی فضای مجازی که تمام نهادهای ذیربط در آن عضویت دارند و عالی ترین مرجع تصمیم گیری درخصوص مسائل فضای مجازی است، مطرح می کرد.
بر همین اساس، حجت الاسلام و المسلمین رئیسی که اخیراً به سمت دادستانی کل کشور منصوب شده اند، طی نامه ای به ریاست محترم جمهوری، خواستار تشکیل جلسه شورایعای فضای مجازی بمنظور بررسی ابعاد مختلف نحوه اعطای مجوز خدمات نسل سوم تلفن همراه و اتخاذ تصمیم در مورد آن شده اند.
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در ادامه افزود: لازم می دانم به این نکته اشاره کنم که نرم افزارهای ارتباطی خارجی مانند وایبر و واتس اَپ نیز در حقیقت یک نوع اپراتور مجازی می باشند که امکاناتی مشابه خدمات نسل سوم تلفن همراه را ارائه می دهند و متأسفانه بدون مجوز و بدون هرگونه نظارتی در کشور ما مشغول فعالیت می باشند.
وزیر محترم ارتباطات، در مصاحبهای که اخیرا راجع به خدمات نسل سوم تلفن همراه داشته اند ، اعلام کردند: ما آن دسته از فعالیت های اپراتورها را که نمی توانیم بر آن نظارت داشته باشیم (مانند ارسال ویدئو و ارتباط تصویری) ممنوع و مسدود کرده ایم" این در حالی است که شرکت های آمریکایی و صهیونیستی مانند واتس اپ و وایبر بدون هرگونه نظارتی در این عرصه فعالیت دارند و بر این اساس فعالیت این شرکت ها نیز باید در کشور ما ممنوع شود.
شایان ذکر است پیش از این نیز، حجت الاسلام و المسلمین رئیسی، ریاست جدید کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه هنگام تبیین برنامه های خود، در حضور ریاست قوه قضائیه و در مراسم تودیع و معارفهاش به عنوان دادستان جدید کل کشور ضمن تأیید و تأکید بر کنترل هایی که توسط دادستانی کل کشور در فضای مجازی اعمال میشده است، اظهار کرده بود: این کنترل ها در دوره جدید نیز مورد توجه و پیگیری قرار خواهند گرفت.
وی در ادامه آزاد گذاشتن محتوایی که با اخلاق و امنیت عمومی در فضای مجازی در تضاد است را یکی از مصادیق مهم تضییع حقوق عامه برشمرده و اعلام کرده بود: «مسئله حقوق عامه و حقوق عمومی مسئله بسیار با اهمیتی است. امروز، مسئله فضای مجازی که مورد تأکید دوستانمان در دادستانی کل کشور است، از محورهای اساسی حقوق عمومی می باشد. در فضای مجازی آزاد گذاشتن آنچه که با اخلاق و امنیت عمومی در تضاد است، یکی از جلوه ها و مصداق های تضییع حقوق عمومی است که برخورد با آنها از محورهای برنامه های دادستانی کل کشور خواهد بود».
حجت الاسلام رئیسی، در ادامه عنوان کرده بود که برخورد با این تضییع کنندگان حقوق عمومی حتماً برای ما از جایگاه دادستانی کل کشور و بعنوان مدعی العموم ، یک مسئله محوری و اساسی خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D9%88%D8%B2-%D9%86%D8%B3%D9%84-%D8%B3%D9%88%D9%85
soheilsh
28-08-2014, 08:53
به عنوان کسی که به اقای روحانی رای دادم ازشون میخوام به عنوان رئیس شورای مجازی تا جلوی دشمنان این ملت مثل دادستان جدید و معاونشو و مکارم و امثال این جماعت داعشی رو بگیرن
soheilsh
28-08-2014, 09:05
تهدید وزیر به استیضاح در صورت افزایش پهنای باند!
عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با بيان اين موضوع که عده اي با افزايش سرعت اينترنت به دنبال کسب درآمدهاي کلان هستند، اظهار کرد: اگر روند موجود در وزارت ارتباطات ادامه پيدا کند، به دنبال استيضاح وزير خواهم بود.
نصراله پژمان فر روز گذشته در گفتوگو با دانا، درخصوص اقدامات اخير وزارت ارتباطات براي افزايش پهناي باند و سرعت اينترنت اظهار کرد: مجلس در حال پيگيري موضوعات مطرح شده ازسوي وزارت ارتباطات است و امروز سوالاتي در اين خصوص از وزير ارتباطات پرسيده شد.
وي افزود: صبح امروز جلسه اي با حضور وزير ارتباطات در مجلس برگزار شد و تذکرات لازم به آقاي واعظي داده شد در صحن علني مجلس هم تذکراتي از طرف کميسيون فرهنگي و از سوي آقاي سالک به رييس جمهور داده شد.
عضو کميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان کرد: به هر حال ما با جديت جلوي اقدامات اخير وزير ارتباطات را مي گيريم و در صورتي که اشکالات از ناحيه وزارت ارتباطات برطرف نشود قطعا برخوردهاي لازم را خواهيم داشت؛ البته توضيحات آقاي واعظي در جلسه امروز کميسيون فرهنگي اصلاقانع کننده نبود و آقاي وزير توضيحات خارج از تکليف را بيان کرد. پژمان فر تصريح کرد: نبود پيوست فرهنگي در افزايش پهناي باند و خدمات نسل سوم و چهارم اولين اشکال وارد شده به اين اقدامات است؛ به طوري که بر اساس ماده دوم برنامه پنجم توسعه بايد اين اقدامات حتما پيوست فرهنگي داشته باشد.
وي در اين خصوص گفت: دومين ايرادي که به طرح وزارت ارتباطات وارد است اينکه طبق قوانين کشور تا زماني که شبکه ملي اينترنت کشور راه اندازي نشود، نبايد پهناي باند اينترنت کشور گسترش يابد؛ اما وزارت ارتباطات بدون توجه به اين موضوع در حال گسترش پهناي باند است.
نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي بيان کرد: صدماتي که در ارتباط با اين موضوع ايجاد مي شود، آسيب هايي که به مردم مي خورد و هزينه هايي که از مردم از بين مي رود، پشت صحنه اصلي افزايش سرعت در سياسي شدن اين قضيه که کميسيون فرهنگي به دنبال محدود کردن اينترنت است، گم شده است.
پژمان فر با بيان اينکه اينها يک فضاي سياسي است که پشت صحنه آن جريان هاي مافياي قدرت و ثروت وجود دارد و در اين ميان پول هايي به جيب برخي مي رود، تاکيد کرد: به زودي اين موارد را انتشار مي دهيم و اگر اين روند ادامه پيدا کند و وزير اصلاح روش نکند بنده پيگير استيضاح وزير در مجلس شوراي اسلامي خواهم بود.
soheilsh
28-08-2014, 09:06
بابا عجب مملکت خرتوخریه
soheilsh
28-08-2014, 09:14
این اقایون خبر دارن های وب ، شاتل ، پارس ، اسیاتک سرعت بالای 8 مگ ارائه میدن ؟ یه فیلم پو ر ن رو سه سوت میشه دانلود کرد ؟ حالا گیر دادن به 3G بدبخت ؟
یعنی حالم از هرچی ایرانه به هم میخوره امیدوارم ریشه این ادما با این افکار پوسیده هرچه زودتر خشک بشه
milad_zbzz
28-08-2014, 09:15
ما چقدر بدبختیم که تو این کشور به دنیا اومدیم و گیر همچین کسایی افتادیم که واسمون تصمیم بگیرنو زورکی بفرستنمون بهشت. آقا جان اصلا من میخوام از اینترنت نسل 3 و 4 استفاده کنم و برم جهنم :| گیر عجب دیوونه هایی افتادیم به خدا
کیهان نوشت: علیرغم مخالفت شورای عالی فضای مجازی به عنوان تنها نهاد بالادستی سیاستگذار در حوزه سایبر، خدمات نسل سوم تلفن همراه با حضور شخص وزیر ارتباطات، مدیران دو اپراتور ایرانسل و همراه اول رونمایی شد.
براساس پیوست ابلاغی حکم رهبر انقلاب به شورای عالی فضای مجازی ارائه خدماتی نظیر افزایش پهنای باند اینترنت و ارائه خدمات نسل جدید ارتباطی، منوط به تأمین زیرساخت داخلی و شبکه ملی اطلاعات شده است. پس از بیاعتنایی وزارت ارتباطات به جلسات کارشناسی برگزار شده با حضور اعضای حقیقی شورای عالی فضای مجازی، دبیر این شورا در نامهای به شخص وزیر ارتباطات، تقابل راهاندازی خدمات نسل سوم تلفن همراه بدون تامین زیرساختهای لازم مصرح در احکام قانونی ابلاغی و تهیه پیوست فرهنگی- اجتماعی را متذکر شد که بر حسب اطلاعات به دست آمده تاثیری در حرکت خلاف قانون این وزارتخانه نداشته است
دو کلوم هم از مادر عروس!:n21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.