مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
alijigari
28-07-2020, 13:16
اینجا تاپیک همراه هست برای ثابت به تاپیک مربوطه رجوع کنید.
ببخشید متوجه نشدم ، اما پست اخری که من ادیت زده بودم کلا متنش فرق میکرد و اعمال نشده و داخل اون اعلام کرده بودم .
apple021
31-07-2020, 02:15
اقا این چه حرومزاده بازیه دراوردن
برای شبانه سرعت میرسه 3 مگ قطع میکنن بعد 1 ثانیه دوباره وصل میکنن
shakib zero
31-07-2020, 02:56
چیزی که به من ثابت شد و دوستان هم همین نظر داشتن همین بود که ایرانسل محدودیت میزاره ... دقیقا برا منم همین شکلی بود
فایلمو با بسته همراه اول دانلود کردم حداقل سرعت رو محدود نمیکنه
italodance
31-07-2020, 05:41
دقیق بررسی کن
۱ پینگ میره؟!
۲ سیگنال میره؟!
۳ از 4G به 3G میشه؟!
ata.royalfalcon
31-07-2020, 07:20
سلام دوستان.
اینترنت ایرانسل روی حالت 3G هیچ مشکلی نداره، اما وقتیکه تنظیمات رو روی 4G میذارم و دیتا رو روشن میکنم کلا آنتن میپره...یعنی روی 4G میره و کامل آنتن داره اما همینکه دیتا رو روشن میکنم علامت LTE میاد و سریع آنتن میپره...
سیمکارت هم عوض کردم فرقی نکرد
با همراه اول و رایتل تست کردم هیچ مشکلی وجود نداره
بنظرتون مشکل کجاست؟
Sent from my K00R using Tapatalk
سلام .
منهم همین مشکل رو دارم . دقیقتر اینکه در تنظیمات مودم نمیتونم روی LTE only بذارم چون آنتن میپره . در نتیجه روی Auto میذارم که باعث میشه بعضی اوقات سوییچ بشه روی 3G .
دقیق بررسی کن
۱ پینگ میره؟!
۲ سیگنال میره؟!
۳ از 4G به 3G میشه؟!
سلام .
همانطوریکه در بالا هم اشاره کردم در تنظیمات مودم نمیتونم روی LTE only بذارم و در نتیجه روی Auto میذارم وگرنه آنتن میپره . اگر روی Auto باشه ممکن هست سوییچ بشه روی 3G .
italodance
31-07-2020, 07:36
من این مشکل کذایی رو فقط با ExpressVPN و سرعت تک کانکشن بالای ۴ مگ دیدم، تو این حالت پینگ میشه تایم اوت اما سیگنال هست.
با پرو ک سی مشکلی نداره البته از ۲ الی ۳ مگ تک کانکشن و تا ۵ مگ مولتی کانکشن نداره.
خودم نمیدونم داستان چی هست میخواستم مودم جدید بخرم که منصرف شدم و خرج بیخودی دیدم. مودم رو حالت 4G فقط هست البته Cat4.
با سیم کارت قبلی هم این مشکل رو پارسال داشتم که سیم جدید خریدم همین داستانه.
لامعصب مودم مزخرف فعلیم بخش فایروال نداره نمیدونم این موضوع از طرف دستگاه هست یا ایرانسل مزخرف.
ولی به نظر مشکل از طرف ایرانسل حروم زاده هستش.
تو عمرم از سرور ایرانی تست و دانلود نداشتم و نمیدونم این مشکل رو با ایرانی ها هم دارید یا نه؟!
ata.royalfalcon
31-07-2020, 08:32
مشکل خراب دانلود شدن فایلها هم بعد از این همه مدت هنوز درست نشده ...
apple021
31-07-2020, 18:53
دقیق بررسی کن
۱ پینگ میره؟!
۲ سیگنال میره؟!
۳ از 4G به 3G میشه؟!
هم سیگنال میره و قطع میشه بعد 1 ثانیه میشه 3g و به 4g تبدیل میشه
منم با idm دانلود نمیکنم که سریع بفهمه و شروع به دانلود کنه -__-
هم سیگنال میره و قطع میشه بعد 1 ثانیه میشه 3g و به 4g تبدیل میشه
منم با idm دانلود نمیکنم که سریع بفهمه و شروع به دانلود کنه -__-
سیم کارت رو شارژ کنین اگه موجودی نداره اگه کمتر از 500 تومن باشه این مشکل پیش میاد (تغییر از 4G به 3G)
italodance
04-08-2020, 07:22
خبر مرگشان چند تا بسته جدید ماهانه صبحگانه اضافه کردند.
italodance
05-08-2020, 05:54
24 ساعتی عدم امکان خرید بسته تقریبا شده، معلوم نیست چه غلطی باز دوباره دارند می کنند.
ادیت: بالاخره دوباره میسر شد.
ShadowDragon
05-08-2020, 09:59
تاپیک رایتل که کسی سر نمیزنه، مجبورم اینجا بپرسم
قدرت سیگنال ۹۵db و ۱۰ asu رو حالت ۳جی
و ۱۱۰- و ۳۰ asu رو خالت ۴جی هست
این عدد ها کنار پنجره تفاوت انچنانی ندارن
اما باید حتما کنار پنجره باشم وگرنه نت ندارم
(کلا تایم اوت)
تعداد خط انتنم، ۲-۳ خط هست
دلیل این موضوع چیه؟ چی کار باید بکنم؟
شرکت MTN آفریقای جنوبی قصد دارد از بازار خاورمیانه خارج شده و در بازار آفریقا متمرکز شود.
راب شوتر، مدیرعامل شرکت MTN که بزرگترین اپراتور تلفن همراه آفریقاست، اعلام کرد فضای خاورمیانه پیچیده تر شده و این منطقه سهم کمتری در درآمدهای این گروه پیدا کرده است.
این اپراتور آفریقای جنوبی به فعالیت در بازارهای پرریسکی که این شرکت را با مشکلات حقوقی، مسائل سیاسی غیرقابل پیش بینی و موانع رگولاتوری روبرو می کرد، عادت کرده اما مسئله اصلی که به پیچیدگی فعالیت در این بازارها اضافه شده، اقتصاد کسب و کار است.
به گفته مدیرعامل MTN، این بازارها به دلیل کاهش ارزش ارز سهم کوچکتری در کسب و کار این شرکت پیدا کرده اند اما ممکن است در دست شرکت دیگری قابل توجه به نظر برسند.
خروج شرکت MTN از خاورمیانه تدریجی انجام خواهد گرفت و در ابتدا زیرمجموعه های این شرکت در یمن، افغانستان و سوریه به فروش گذاشته خواهند شد. این بازارها تنها حدود چهار درصد در درآمد ناخالص MTN سهم داشته اند. مذاکرات برای فروش سهم ۷۵ درصدی در MTN سوریه پیشرفت کرده است.
این شرکت در میان مدت سهم ۴۹ درصدی خود در MTN ایرانسل که یکی از بزرگترین بازارهایش بوده است را خواهد فروخت. این فروش سه تا پنج سال طول خواهد کشید بنابراین یک پروسه فوری نخواهد بود. با خروج از خاورمیانه، ۱۷ بازار در آفریقا برای شرکت MTN خواهد ماند.
شرکت MTN به دنبال فروش برخی از داراییهایی به منظور کاهش بدهی بوده است و تاکنون ۱۵ میلیارد راند معادل ۸۶۷ میلیون دلار تهیه کرده و به دنبال تهیه ۲۵ میلیارد راند دیگر ظرف سه تا پنج سال آینده است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، درآمد این شرکت به ازای هر سهم در مدت شش ماه منتهی به ژوئن ۱۲۱ درصد رشد کرد و به ۴.۳۰ راند رسید.
fanoostalaei
13-08-2020, 11:07
سلام دوستان
ایرانسل روی باند 1 (2100 مگاهرتز) نسل 4 راه اندازی کرده ؟
من الان با سیم کارت رایتلم به این باند وصلم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت باند 1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باند 3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باند 7
PouriaTech
14-08-2020, 01:57
هم ایرانسل و هم همراه اول مدتی هست سرعتشون رو برای بسته های نامحدود شبانه خیلی خیلی کم کردند. سرعت رسیده به زیر 500Kb ... درست میگم؟
هر دوی اینها قبلا بالای 7-8 مگ راحت سرعت دانلود داشتن رو همین بسته های ساعتی نامحدود شبانه...
پیشنهاد شما چیه واسه دانلود حجیم و سرعت بالا ؟
- - - Updated - - -
هم ایرانسل و هم همراه اول مدتی هست سرعتشون رو برای بسته های نامحدود شبانه خیلی خیلی کم کردند. سرعت رسیده به زیر 500Kb ... درست میگم؟
هر دوی اینها قبلا بالای 7-8 مگ راحت سرعت دانلود داشتن رو همین بسته های ساعتی نامحدود شبانه...
قطعا مشکل سراسری نیست
این وضعیت سرعت دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیشبه.حدود ساعت 2:30
البته حدود ساعت 2:20 دیتا صفر شد.بلااستثنا هربار بخوام با بسته شبانه دانلودکنم این اتفاق میفته
نت قطع کردم، گوشیو ریستارت کردم وضعیت بهتر هم شد.سرعت دانلود از 8-7 به 12-11 رسید
italodance
14-08-2020, 09:24
من مشکلی ندارم و تک کانکشن تا ۶۰ مگابیت هست. البته با میانگین ۳۰ الی ۴۰ مگابیت دانلود از سرورهای استریم خارجی.
تقریبا هر صبح بسته شبانه میخرم و بسته ماهی ۱۰ گیگ صبح هم دارم و بسته های روزانه.
فقط 4G LTE.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PouriaTech
14-08-2020, 10:14
قطعا مشکل سراسری نیست
این وضعیت سرعت دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیشبه.حدود ساعت 2:30
البته حدود ساعت 2:20 دیتا صفر شد.بلااستثنا هربار بخوام با بسته شبانه دانلودکنم این اتفاق میفته
نت قطع کردم، گوشیو ریستارت کردم وضعیت بهتر هم شد.سرعت دانلود از 8-7 به 12-11 رسید
من تا ماه پیش توی پردیس تهران این مشکلو خوردم الانم توی منطقه پیروزی ! با 2 تا گوشی مختلف هم امتحان کردم
یعنی شما میگید اصلا کاهش سرعتی نداشتن ؟ هیچ تغییری نسبت به قبل نکرده سرعت بسته های شبانه ؟
ShadowDragon
14-08-2020, 10:36
الان قضیه این نبود بسته های ماهیانه چیه؟ از تو اپ حذف کردن و تو سایت هست! (ایرانسل)
در مورد همراه اول، نمیدونم راهی هست؟
کسی پیگیری کرده؟
ariobarzan2
14-08-2020, 12:40
بهترین بسته اینترنت موبایل برای مشترکان همراه اول و ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تا ماه پیش توی پردیس تهران این مشکلو خوردم الانم توی منطقه پیروزی ! با 2 تا گوشی مختلف هم امتحان کردم
یعنی شما میگید اصلا کاهش سرعتی نداشتن ؟ هیچ تغییری نسبت به قبل نکرده سرعت بسته های شبانه ؟کاهش سرعت نداشتم و از وقتی یادم میاد همینه سرعت
حتی قبل از شروع کرونا هم یادمه چندبار دانلودشبانه کردم دقیقا همین وضعیت بود
همونطور که گفتم از ساعت 2 تا 2:20 سرعت دانلود 8-7مگ بود که یهو دیتا قطع شد یعنی سند و ریسایو صفر شد
نتُ خاموش کردم،گوشی رو ریستارت کردم دوباره که دانلودشروع شد بدون افت سرعت دانلود 12-11مگ شد.این قطع شدن دیتا جالبه.همیشه اتفاق میفته تو اون ساعت
ariobarzan2
16-08-2020, 08:01
ارائه بستههای ارزان اینترنت/ شیوه جدید اپراتورها برای فرار از جریمه؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ariobarzan2
17-08-2020, 08:34
پیگیریهای وزارت ارتباطات جواب داد/ایرانسل بستههای بلند مدت را بازگرداند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AF)
ariobarzan2
18-08-2020, 17:12
غرامت ایرانسل به کاربران ضرر دیده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
italodance
18-08-2020, 21:41
ما که غرامتی نگرفتیم البته نیازی هم نیست
آقا این ملت چرا اینقدر داغونن؟! تو شبکه های اجتماعی ایرانسل همش غر نق بدگویی بد دهنی! اخه چی میخوان،
والا ما مشکلی تو این سه سال که از ADSL مزخرف کوچ کردیم به اینجا ندیدم جز قطع اینترنت زمان اعتراض ملت
کلا خوبه، گرونه ولی خوبه آرامش داریم و همانند مردم دنیا از نت استفاده می کنیم. :blush:
من طرفداری از ایرانخل نمیکنم ولی از کیفیت و سرعتش راضیم شاید دکل سر کوچه خوبه.
ariobarzan2
19-08-2020, 15:33
نیرنگ جدید ایرانسل و همراه اول؛ زور دولت به اپراتورها نرسید؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D9%87%D8%A7-%D9%86%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
justarm2006
21-08-2020, 00:08
سلام. دوستان بسته های یکساله ایرانسل مثل همراه اول ساعات شبانه رایگان دارن یا نه؟
بامدادنیکنفس
21-08-2020, 00:11
سلام. دوستان بسته های یکساله ایرانسل مثل همراه اول ساعات شبانه رایگان دارن یا نه؟
همراه اول دیگه نداره
دارن آماده میشن باسه 5G
ariobarzan2
21-08-2020, 18:06
خدمات ایام محرم ایرانسل، گسترش یافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
italodance
21-08-2020, 18:21
خدمات ایام محرم ایرانسل، گسترش یافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
غلط کرد و بیخود کرد
شما هم هی این مرخرفات را نگو
ariobarzan2
21-08-2020, 19:51
The Dreadnaught
23-08-2020, 13:56
دوستان کیفیت این مودم رو اطلاع دارید چطوره؟ ZTE MF79u
lte رو ساپورت میکنه یا نه؟
V i r u s e r
30-08-2020, 00:21
دوستان ایرانسل یه مدت ipv6 میداد ولی الان چند ماهه قطعه ظاهرا
کسی نمیدونه چرا؟
ariobarzan2
01-09-2020, 21:58
سال تازه تحصیلی بهزودی فرا میرسد. با توجه به همهگیری ویروس کرونا و شرایطی که اهمیت آموزش مجازی و از راه دور را پررنگتر از همیشه کرده است، برای دانشآموزان و دانشجویان عزیز بستههای اینترنت با تخفیفهایی ویژه در نظر گرفتهایم که بهزودی در دسترس قرار میگیرند.
این بستهها مختص دانشآموزان و دانشجویان مشغول به تحصیل در مدارس و دانشگاههایی است که برای تدریس و آموزش خود از پلتفرمهای آموزش مجازی خود استفاده میکنند و به آیپیهایی تعلق میگیرد که در سیستم آموزشی موسسه محل تحصیل ثبت شده باشند. برای برخورداری دانشآموزان و دانشجویان از این بستههای ویژه تحصیلی، لازم است مراحل زیر طی شود:
۱) مدرسه یا دانشگاه متقاضی درخواست استفاده دانشآموزان یا دانشجویان از این بستهها را به همراه اطلاعات پلتفرم آموزشی مجازی خود (آدرس کامل وبسایت، آیپی عمومی، پورت، پروتکل) در نامهای رسمی به آدرس ارسال یا در فرم موجود در این صفحه بارگذاری کرده و برای هماهنگیهای بعدی یکی از مسئولان فنی خود را به ایرانسل معرفی میکند.
۲) ایرانسل درخواست ارسالشده را بررسی میکند.
۳) در صورت تایید این درخواست، نتیجه به موسسه آموزشی اعلام میشود.
۴) آیپیهای معرفیشده از سوی موسسه آموزشی به فهرست آیپیهای مجاز و مشمول اضافه خواهند شد.
۵) دانشآموزان یا دانشجویان موردنظر میتوانند این بستهها را با تخفیف ویژه تحصیلی خریداری و فعال کنند.
تایید یا عدم تایید درخواست موسسه آموزشی مشروط به داخلیبودن آیپیها و پلتفرم آموزشی مورد استفاده است.
دانشآموزان یا دانشجویان متقاضی استفاده از این بستهها، میتوانند درخواست خود را از طریق موسسه آموزشی محل تحصیل پیگیری کنند.
ariobarzan2
02-09-2020, 17:09
بهترین بسته بلندمدت اینترنت موبایل ایرانسل و همراهاول
هزینه هر گیگابایت اینترنت در بستههای بلندمدت یکساله ایرانسل بین دو هزار و ۱۵۳ تا دو هزار و ۵۰۰ تومان و در بستههای همراه اول بین دو هزار و ۲۷۱ تا دو هزار و ۴۸۹ تومان متغیر است. با این حساب میتوان گفت بسته بلندمدت یکساله ایرانسل با حجم ۷۲ گیگابایت، عنوان ارزانترین اینترنت همراه را از آن خود کرده است
فرارو- بستههای اینترنت بلندمدت بی سروصدا به سایتها و اپلکیشنهای همراه اول و ایرانسل برگشته است. حالا مشترکان میتوانند در ایرانسل من و همراه من این بستهها را بخرند یا اینترنت خود را با کدهای دستوری USSD فعال کنند. برای این کار باید #5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *555* از ایرانسل و #100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * از همراهاول را شمارهگیری کنیم. با توجه به اینکه قیمت هر گیگابایت در بستههای بلندمدت کمتر از انواع کوتاهمدت است، با انتخاب آنها میتوانید در هزینههایتان صرفهجویی کنید. در این گزارش سراغ بستههای بلندمدت ایرانسل و همراه اول رفتهایم تا ببینیم هر کدام چه بستههایی با اعتبار سهماهه، چهارماهه، ششماهه و یکساله برای کاربران ارائه کردهاند. همچنین با محاسبه هزینه هر گیگابایت اینترنت در هر کدام از این بستهها صرفه اقتصادی آنها را با هم مقایسه کردهایم.
مقایسه بستههای اینترنت سه ماهه
اگر بخواهید سراغ بستههای اینترنت سه ماهه بروید، دو انتخاب دارید. بسته کم حجم ایرانسل ۱۸ گیگابایتی است و میتوانید آن را با کد دستوری *۵۵۵*۵*۴*۴# فعال کنید. قیمت بسته اینترنت کمحجم سه ماهه ایرانسل ۴۷ هزار تومان در نظر گرفته شده و این یعنی هزینه هر گیگابایت اینترنت کمحجم سهماهه ایرانسل دو هزار و ۶۱۱ تومان است. اگر بخواهید میتوانید سراغ بسته پرحجم ایرانسل بروید که صرفه اقتصادی بیشتری دارد. این بسته ۲۴ گیگابایتی است و با کد دستوری *۵۵۵*۵*۴*۵# فعال میشود. قیمت آن ۵۸ هزار تومان در نظر گرفته شده و با خرید آن شما به ازای هر گیگابایت اینترنت، دو هزار و ۴۱۶ تومان هزینه خواهید کرد.
همراه اول در بین بستههای اینترنت سه ماهه، دو بسته کمحجم ۱۶ گیگابایتی و پرحجم ۲۵ گیگابایتی در نظر گرفته است. بسته کم حجم با کد دستوری *۱۰۰*۴۲۲# فعال میشود و هزینه آن ۴۴ هزار تومان است. به عبارتی همراه اول در این بسته قیمت هر گیگابایت اینترنت را دو هزار و ۷۵۰ تومان در نظر گرفته است. بسته پرحجم این اپراتور ۲۵ گیگابایتی است و اگر بخواهید میتوانید علاوه بر اپلیکیشن و سایت، آن را از طریق کد دستوری *۱۰۰*۴۲۱# فعال کنید. قیمت آن ۶۴ هزار تومان است و این یعنی هزینه هر گیگابایت از بسته پرحجم سهماهه همراه اول دو هزار و ۵۶۰ تومان برایتان تمام خواهد شد.
قیمت بستههای اینترنت سه ماهه ایرانسل
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته سه ماهه ۱۸ گیگابایتی
۴۷ هزار تومان
دو هزار و ۶۱۱ تومان
بسته سه ماهه ۲۴ گیگابایتی
۵۸ هزار تومان
دو هزار و ۴۱۶ تومان
قیمت بستههای اینترنت سه ماهه همراه اول
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته سه ماهه ۱۶ گیگابایتی
۴۴ هزار تومان
دو هزار و ۷۵۰ تومان
بسته سه ماهه ۲۵ گیگابایتی
۶۴ هزار تومان
دو هزار و ۵۶۰ تومان
مقایسه بستههای اینترنت چهار ماهه
بستههای اینترنت چهارماهه یا ۱۲۰ روزه، از نظر حجم تفاوت چندانی با بستههای سه ماهه ندارند. برای همین قیمت هر گیگابایت از این بستهها کمی بالاتر از قیمت بستههای سهماهه است. هر دو اپراتور بستههای چهارماهه خود را دقیقا با یک حجم و یک قیمت در نظر گرفتهاند. بسته کمحجم چهارماهه ایرانسل و همراه اول، ۱۵ گیگابایتی است و با قیمت ۶۲ هزار تومان فروخته میشود. با این حساب هزینه هر گیگابایت اینترنت برای شما چهار هزار و ۱۳۳ تومان خواهد بود. کد دستوری مخصوص این بسته برای مشترکان ایرانسل *۵۵۵*۵*۴*۶# و برای مشترکان همراه اول *۱۰۰*۴۳۲# است. در کنار این بسته میتوانید سراغ خرید بسته پرحجم ۲۵ گیگابایتی ایرانسل و همراه اول بروید که در هر دو اپراتور قیمت آن ۹۰ هزار تومان است. با این حساب هزینه هر گیگابایت اینترنت در چنین بستهای، سه هزار و ۶۰۰ تومان در نظر گرفته شده. برای فعالسازی این بسته میتوانید کد *۵۵۵*۵*۴*۷# را از سیمکارت ایرانسل یا کد *۱۰۰*۴۳۱# را از سیمکارت همراه اول شمارهگیری کنید. اگر زیاد با اینترنت همراه کار میکنید و مطمئن هستید میتوان در مدت سهماه این حجم اینترنت را استفاده کرد، بهتر است سراغ بستههای سهماهه بروید که صرفه اقتصادی بیشتری نسبت به انواع چهارماهه دارند.
قیمت بستههای اینترنت چهار ماهه ایرانسل
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته چهار ماهه ۱۵ گیگابایتی
۶۲ هزار تومان
چهار هزار و ۱۳۳ تومان
بسته چهار ماهه ۲۵ گیگابایتی
۹۰ هزار تومان
سه هزار و ۶۰۰ تومان
قیمت بستههای اینترنت چهار ماهه همراه اول
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته چهار ماهه ۱۵ گیگابایتی
۶۲ هزار تومان
چهار هزار و ۱۳۳ تومان
بسته چهار ماهه ۲۵ گیگابایتی
۹۰ هزار تومان
سه هزار و ۶۰۰ تومان
مقایسه بستههای اینترنت شش ماهه
ایرانسل حجم بستههای ششماهه خود را ۳۶ و ۴۸ گیگابایتی در نظر گرفته است. بسته کمحجم ۳۶ گیگابایتی با قیمت ۹۵ هزار تومان فروخته میشود و با این حساب میتوان گفت هزینه هر گیگابایت اینترنت در این بسته دو هزار و ۶۳۸ تومان است. بسته کمحجم شش ماهه ایرانسل را در کنار سایت و اپلیکیشن ایرانسل من، میتوان از طریق کد دستوری *۵۵۵*۵*۴*۸# فعال کرد. اگر زیاد از اینترنت همراه استفاده میکنید، شاید بهتر باشد سراغ بسته پرحجم ۴۸ گیگابایتی بروید. قیمت این بسته ۱۱۵ هزار تومان است و هزینه هر گیگابایت آن برایتان دو هزار و ۳۹۶ تومان خواهد بود. کد دستوری فعالسازی این بسته *۵۵۵*۵*۴*۹# است.
بسته اینترنت کمحجم ششماهه همراه اول کمی گرانتر از ایرانسل است و بسته پرحجم آن اختلاف چندانی با ایرانسل ندارد. همراه اول بسته اینترنت ششماهه ۳۵ گیگابایتی را ۹۹ هزار تومان میفروشد که در آن هزینه هر گیگابایت دو هزار و ۸۲۸ تومان در نظر گرفته شده. این بسته با کد دستوری *۱۰۰*۴۴۲# فعال میشود. در کنار آن بسته اینترنت پرحجم ۵۰ گیگابایتی به چشم میخورد که قیمت آن ۱۱۹ هزار تومان در نظر گرفته شده و این یعنی هزینه هر گیگابایت این بسته دو هزار و ۳۸۰ تومان است. علاوه بر سایت و اپلیکیشن همراه من، میتوان این بسته را با کد دستوری *۱۰۰*۴۴۱# فعال کرد.
قیمت بستههای اینترنت شش ماهه ایرانسل
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته شش ماهه ۳۶ گیگابایتی
۹۵ هزار تومان
دو هزار و ۶۳۹ تومان
بسته شش ماهه ۴۸ گیگابایتی
۱۱۵ هزار تومان
دو هزار و ۳۹۶ تومان
قیمت بستههای اینترنت شش ماهه همراه اول
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته شش ماهه ۳۵ گیگابایتی
۹۹ هزار تومان
دو هزار و ۸۲۸ تومان
بسته شش ماهه ۵۰ گیگابایتی
۱۱۹ هزار تومان
دو هزار و ۳۸۰ تومان
مقایسه بستههای اینترنت یک ساله
بهصرفهترین بستههای اینترنت همراه، انواع بلندمدت یکساله است. ایرانسل در بسته یکساله ۷۲ گیگابایتی خود، ارزانترین اینترنت همراه را با قیمت هر گیگابایت دو هزار و ۱۵۳ تومان عرضه میکند. هزینه فعالسازی این بسته ۱۵۵ هزار تومان است و علاوه بر سایت و اپلیکیشن ایرانسل من، میتوان آن را از طریق کد دستوری *۵۵۵*۵*۴*۱۱# فعال کرد. در کنار این بسته، برای آنهایی که زیاد از اینترنت همراه استفاده نمیکنند، بسته یکساله ۴۸ گیگابایتی در نظر گرفته شده که هزینه آن ۱۲۰ هزار تومان است و هر گیگابایت آن دو هزار و ۵۰۰ تومان خرج دارد. کد دستوری برای فعالسازی این بسته کمحجم *۵۵۵*۵*۴*۱۰# است.
هزینه هر گیگابایت اینترنت در بسته یکساله کمحجم همراه اول کمی ارزانتر از ایرانسل است، ولی در بسته پرحجم، همراه اول هم حجم کمتری در اختیار کاربران گذاشته و هم قیمت بالاتری برای آن در نظر گرفته. طوری که بسته ۷۰ گیگابایتی یکساله اینترنت همراه اول با قیمت ۱۵۹ هزار تومان فروخته میشود و هزینه هر گیگابایت آن دو هزار و ۲۷۱ تومان است. این بسته با کد *۱۰۰*۴۵۱# فعال میشود. بسته یک ساله کمحجم همراه اول ۴۵ گیگابایتی است و ۱۱۲ هزار تومان قیمت دارد. در این بسته شما به ازای هر گیگابایت اینترنت، دو هزار و ۴۸۹ تومان هزینه پرداخت میکنید. کد دستوری برای فعالسازی این بسته *۱۰۰*۴۵۲# است.
قیمت بستههای اینترنت یک ساله ایرانسل
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته یک ساله ۴۸ گیگابایتی
۱۲۰ هزار تومان
دو هزار و ۵۰۰ تومان
بسته یک ساله ۷۲ گیگابایتی
۱۵۵ هزار تومان
دو هزار و ۱۵۳ تومان
قیمت بستههای اینترنت یک ساله همراه اول
نوع بسته اینترنت
قیمت
هزینه هر گیگابایت
بسته یک ساله ۴۵ گیگابایتی
۱۱۲ هزار تومان
دو هزار و ۴۸۹ تومان
بسته یک ساله ۷۰ گیگابایتی
۱۵۹ هزار تومان
دو هزار و ۲۷۱ تومان
ariobarzan2
03-09-2020, 14:07
دریافت سیمکارت رایگان دانشآموزی ایرانسل
جهت دریافت سیمکارت رایگان دانشآموزی برای فرزندان خود میتوانید به فروشگاه اینترنتی ایرانسل مراجعه کنید.
در نظر داشته باشید که سیمکارت رایگان دانشآموزی صرفا به اینترنت داخلی دسترسی خواهند داشت و تنها پس از شمارهگیری کد دستوری #4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *3*555*، دسترسی به اینترنت بینالملل برقرار میگردد.
در صورت تمایل به محدود سازی مجدد دسترسی به اینترنت بینالملل، کد دستوری #3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *3*555* را شمارهگیری کنید.
italodance
04-09-2020, 06:06
دزد همراه و ایرانخر هر دو رومینگشون را فعال کردند تا اینترنت شما زودتر تموم بشه.
چون دزدی و حروم خوری حلال شد این کارها همگی مشروع شده.
فورا رومینگ را در سیم کارت، گوشی، مودم خاموش کنید تا ضرر ندهید.
italodance
10-09-2020, 12:03
فقط امروز؟! نمیشه بعدا؟!
کلا بیخیالش شدم.
دوستان از ایرانسل به من زنگ می زنند که سیمکارت 3G رو باید حتما به 4G تبدیل کنی
وگرنه ظرف یکی دو روز آینده از کار میوفته.
این سیمکارت روی یه تبلت قدیمی هست که 3G هست.
میخواستم ببینم واقعا چنین طرحی هست؟
یعنی مشترک رو مجبور می کنند که سیمکارتش رو عوض کنه؟
ممنون
ariobarzan2
10-09-2020, 22:48
دوستان از ایرانسل به من زنگ می زنند که سیمکارت 3G رو باید حتما به 4G تبدیل کنی
وگرنه ظرف یکی دو روز آینده از کار میوفته.
این سیمکارت روی یه تبلت قدیمی هست که 3G هست.
میخواستم ببینم واقعا چنین طرحی هست؟
یعنی مشترک رو مجبور می کنند که سیمکارتش رو عوض کنه؟
ممنون
در و دکونشونه مثل سیمکارتهایی که باهاش کار نمیشه و هی اس ام اس میاد اگه کار نکنی قطع میشه
italodance
11-09-2020, 19:20
این آنتن 4G سیگنالش مدتی هست که خراب شده یعنی این هفته!
3G همیشه ۱۰۰ درصد سیگنال :D
4G حالا شده ۵۰، ۲۵ گاهی با منت ۷۵ درصد سیگنال
سیگنال آنتن تلفنش هم افتضاحه و دیگه فول آنتن نیست.
افتضاحه. کسی چنین مشکلی اخیرا داشته؟!
تیکت پیگیری زدم زنگ هم بم زدم کاملا شیر فهمشون کردم گفتند بررسی حضوری دکل در محله میکنیم.
کلا تو شبکه های اجتماعیشون هم دیدم خیلی ها به این داستان آنتن و سیگنال اعتراض کردند.
سایر اپراتورها اوکی هستند همراه آخر گویا تا لب جهنم هم همیشه ۱۰۰ درصد فول همراهمون هست :n19:
apple021
12-09-2020, 01:45
سرعت شبانه شده 500 کیلوبایت فاجعه است....
هیچکس به هیچ جاش نی
George Shelly
12-09-2020, 08:59
خیلی مسخره ست که اگه ترابرد کنیم به همراه اول همه بسته و سقف اعتبار از بین میره ( سیم کارت داعمی )
من الان یه بسته 6 ماهه دارم با 440 تومن اعتبار میگه همش از بین میره
سرعت نت ایرانسلم خرابه 90 درصد مواقع 3g هست ....
Xx Hossein xX
12-09-2020, 10:01
خیلی مسخره ست که اگه ترابرد کنیم به همراه اول همه بسته و سقف اعتبار از بین میره ( سیم کارت داعمی )
من الان یه بسته 6 ماهه دارم با 440 تومن اعتبار میگه همش از بین میره
سرعت نت ایرانسلم خرابه 90 درصد مواقع 3g هست ....
ایرانسل همیشه برای من اینطوری بوده. حتی جایی که آنتن فول هستی بدون دلیل سوییچ میشه روی H+ اول فکر میکردم مشکل از گوشی هست. گوشی رو عوض کردم دیدم باز همونطوریه. همراه اول انداختم درست شد :biggrin:
ولی جایی که آنتن دهی خوبه ایرانسل معمولا سرعت بالایی میده.
همینجا همراه اول 4-5 مگ میداد با اینکه آنتن پر بود.
George Shelly
12-09-2020, 17:25
ایرانسل همیشه برای من اینطوری بوده. حتی جایی که آنتن فول هستی بدون دلیل سوییچ میشه روی H+ اول فکر میکردم مشکل از گوشی هست. گوشی رو عوض کردم دیدم باز همونطوریه. همراه اول انداختم درست شد :biggrin:
ولی جایی که آنتن دهی خوبه ایرانسل معمولا سرعت بالایی میده.
همینجا همراه اول 4-5 مگ میداد با اینکه آنتن پر بود.
خب مشکل همون انته دیگه که مال من خیلی بده تو اتاق ...
برم بیرونم خیلی خوب نیس در حد 16 مگه
BMW.M3_E46
13-09-2020, 19:37
دوستان مشکل قطع شدن سیگنال ایرانسل دانلود شبانه هنوز پا برجاست؟
italodance
14-09-2020, 07:06
دوستان مشکل قطع شدن سیگنال ایرانسل دانلود شبانه هنوز پا برجاست؟
امروز صبح بهتر بود، من دیروز یک شکایت پر مستند علیهشون تو ۱۹۵ کردم و تو شبکه هاشون هم بشون پریدم فلان و فلان
باشون صحبت کردم و کد پیگیری شکایت را پیگیری کردند ، نتیجه صبح بهتر بود با پرو ک س پر سرعت سرورهای خارجی قطعی نداشتم.
کلا کرم از خودشون هست اینها روی همه این کرم ریزی رو اعمال میکنند، و اگر بخوان درست بکنند تک و توک با شماره داده شده از محدودیت در میارند.
البته من لازمه یک هفته کامل همه چی و ساعتی رو تست کنم تا بگم. نتیجه کامل و روند شکایت رو اینجا اعلام میکنم.
دوستان بسته شبانه داره ثابت ایرانسل بهمراه روزانش یانه ؟
ariobarzan2
15-09-2020, 23:33
دومین بستۀ اینترنت هدیه معلمان فعال شد
۱۳۹۹/۰۶/۲۵
دومین بستۀ اینترنت رایگان ۲۰ گیگابایتی ایرانسل برای معلمان، فعال شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، با توجه به شیوع بیماری کرونا و رواج آموزش و تدریس آنلاین در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰، این بسته با هدف تسهیل در فرایند ارائۀ محتواهای آموزشی، به معلمان ارائه شده است.
این بسته، برای استفاده از خدمات اینترنتِهمراهِ اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، برای حدود ۱۵۰هزار معلم ایرانسلی، بر اساس فهرست ارائه شده از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، فعال شده است و معلمان ارجمند میتوانند از بامداد امروز ۲۵ شهریور ماه ۱۳۹۹، به مدت سه ماه، از آن استفاده کنند.
بستههای هدیه فعال شده برای معلمان گرامی، از طریق اپلیکیشن «ایرانسل من» قابل مشاهده و میزان مصرف آنها نیز قابل بررسی است. بستههایی که از قبل فعال شدهاند، پس از اتمام حجم بستۀ ۲۰ گیگابایتی هدیه، یا بعد از پایان مهلت استفاده از این بسته، در دسترس خواهند بود. بستههای اینترنتی که در این مدت، مهلت استفاده از آنها به پایان میرسد، قابل تمدید نخواهند بود. ایرانسل، در فروردین ماه سال جاری (۱۳۹۹) نیز، در راستای مسؤولیت اجتماعی خود با هماهنگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بستۀ اینترنت رایگان مشابهی را به معلمان ارجمند، اختصاص داده بود.
italodance
16-09-2020, 14:35
خوب خوب خوب
تست بیشتر واینبار ساعت ۱۵:۲۰ که اوج بی کیفیتی و شلوغی پهنای باند باید باشه دیگه.
روی پشت بام و گوشی که البته LTA-A را ساپورت میکنه و سرور خارجی و فول آنتن و تمام سیگنال:
داخل منزل و مودم LTE معمولی البته آنتن اکسترنال تو بالکن همان سرور خارجی و دو خط سیگنال:
نتیجه فرضی و تقریبا حتمی که ایرانسل آنتن و سیگنال را توی فضای داخلی و نزدیک به آن کاهش داده، اما فضای خارجی و البته مرتفع نتیجه مثبت هست. آنتن را بزودی پشت بام و قویترین نقطه متصل میکنم تا نتیجه نهایی معلوم بشه.
:thumbsup:
Mehran14233
17-09-2020, 23:49
سلام دوستان
در ویندوز10 آیا راهی وجود داره که همزمان اینترنت مودم 4G و اینترنت مودم ADSL رو در بخش های جداگانه استفاده کرد؟
یعنی مثلاً اینترنت مودم 4G رو اختصاص بدیم به برنامه IDM و اینترنت ADSL رو اختصاص بدیم به بقیه بخش های کامپیوتر؟
یا مثلاً اینترنت ADSL رو اختصاص بدیم مرورگر فایرفاکس و اینترنت بقیه بخش های کامپیوتر رو اختصاص بدیم به مودم 4G؟
misagh1372
18-09-2020, 08:52
سلام دوستان
در ویندوز10 آیا راهی وجود داره که همزمان اینترنت مودم 4G و اینترنت مودم ADSL رو در بخش های جداگانه استفاده کرد؟
یعنی مثلاً اینترنت مودم 4G رو اختصاص بدیم به برنامه IDM و اینترنت ADSL رو اختصاص بدیم به بقیه بخش های کامپیوتر؟
یا مثلاً اینترنت ADSL رو اختصاص بدیم مرورگر فایرفاکس و اینترنت بقیه بخش های کامپیوتر رو اختصاص بدیم به مودم 4G؟
ویندوز همچین قابلیتی نداره ولی با برنامه های حانبی میشه
italodance
22-09-2020, 06:03
دوستان حل گردید. مشکل پرش آنتن و سرعت و قطعی و هر چی اسمش هست کلا برطرف گردید. با همان توضیحات و داستان پست بالاترم.
دیگه خیالم راحت شد. الان هم انصراف شکایت میزنم.
italodance
23-09-2020, 14:45
شکایت کاربران از اختلال اینترنت/ پای اینترنت ملی در میان است؟
گزارش تجارتنیوز، در روزهای اخیر تعدادی از کاربران از کاهش سرعت اینترنت خانگی و همراه خود شکایت دارند. به گفته برخی از آنها، چه با اتصال فیلترشکن و چه بدون آن، سرعت اینترنت بسیار پایین است. گروهی از کاربران نیز میگویند برای ارسال فایلها با تلفن همراه خود، حتما باید فیلترشکن را روشن کنند یا با اینترنت خانگی نمیتوانند سایتهای خارجی را باز کنند.
برخی از افراد هر گاه که چنین مشکلاتی رخ میدهد این احتمال را مطرح میکنند که ممکن است پای اینترنت ملی در میان بوده و دسترسی به برخی سایتهای خارجی قطع شده باشد.
در دو، سه روز گذشته نیز بعضی در فضای مجازی روی موضوع دیگری دست گذشتند؛ هایجک ترافیک گوگل. بر اساس مطالبی که برخی افراد به ویژه توئیتر منتشر کردند، شرکت ارتباطات زیرساخت بخشی از ترافیک درخواستی کاربران داخلی از این موتور جستجوگر را به سمت دیگری منحرف کرده بود.
البته نائبرئیس هیاتمدیره شرکت ارتباطات زیرساخت به سرعت این موضوع را تکذیب کرد. سجاد بنابی، بروز اشتباه در تنظیمات زیرساخت شبکه را یک رخداد فنی طبیعی دانست که کارشناسان فنی این شرکت باید بررسیهای لازم در مورد آن را انجام دهند (پیوست).
هفته گذشته نیز اختلال گسترده در اینترنت همراه اول کاربران در استانهای تهران و البرز به حدی رسید که واکنش محمدجواد آذریجهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را نیز در پی داشت. او در مراسم معرفی دستاوردهای بومیسازی تجهیزات پیشرفته شبکه ملی اطلاعات، به این اختلال و رفع آن اشاره کرد و آن را تحمیلی دانست (خبرگزاری صدا و سیما).
اختلال روزهای اخیر البته مخصوص به تهران نبوده است و کاربرانی از شهرهای دیگر از جمله مشهد نیز آن را گزارش کردهاند. موضوع اینترنت مخابرات و اپراتورها در برخی از نقاط کشور به ویژه استانها و روستاهای محروم نیز چالشی همیشگی است و این روزها به ویژه به دلیل اقدام آموزش و پرورش به ارائه شبکه شاد و الزامات آموزش مجازی بیش از پیش مورد توجه قرار دارد.
مشکلی نیست/ حل میشود
تجارتنیوز موضوع اختلالهای اخیر اینترنت را از مخابرات و دو اپراتور بزرگ کشور پیگیری کرد. همراه اول و ایرانسل هر دو معتقد بودند، شکایت این روزهای کاربران در فضای مجازی، در مورد آن دیگری است و اینترنت همراه آنها هیچ مشکلی ندارد.
همراه اول، در نهایت نیز پاسخگو نبود؛ به این عنوان که نمیتواند هر روز به چنین مطالبی پاسخ دهد و موضوع را به گفتگوی مدیرکل نظارت بر خدمات ارتباطی رگولاتوری حواله کرد. سیدمحمد امامی، روز 31 شهریور، وجود اختلالهایی در شبکه اپراتورهای موبایل را در روزهای گذشته تایید کرده و گفته است که مشکلات در تهران حل شدهاند. او وعده داده است که در دیگر استانهایی که با مشکل مواجه بودهاند، تا ۳ روز آینده، وضعیت کاملا طبیعی میشود. به گفته امامی، این اختلال، به دلیل افزایش ظرفیت شبکه بوده است (خبرگزاری مهر).
ایرانسل نیز به دنبال پیگیریهای تجارتنیوز، ابتدا وعده پاسخگویی داد اما در ادامه توضیحی از سوی این اپراتور ارائه نشد.
اما محمدرضا بیدخام مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران در گفتگو با تجارتنیوز، اختلال کلی در شبکه مخابرات تهران را تایید نکرد و گفت: ممکن است در برخی نقاط شهر، اختلالهایی بروز کرده باشد که طبیعی است.
به گفته او احتمال بروز برخی خرابیها از جمله قطعی کابل یا مشکلاتی در شبکه در برخی نقاط وجود دارد.
با وجود این تکذیبها و وعدهها، کاربران در شهرهای مختلف از سرعت اینترنت ناراضی هستند؛ هر چند صدای شهروندان تهرانی بیشتر شنیده میشود.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کندی-اینترنت
سلام دوستان
روی ویندوز با برنامه ForceBindIP میتونی یک برنامه رو یک اینترفیس خاص وصل کنی.
سلام خدمت همه دوستان .
ما یک هفته هست برای شرکت یک مودم سازمانی ایرانسل ZW101 با ای پی ولید گرفتیم .
مشکل اینجاست که یک سری وب سایت ها که اصلا هم هیچ منطق خاصی نداره مثل Google یک لحظه باز میشه یک لحظه باز نمیشه !! تا اونجا که من میدونم این مشکل مربوط به MTU هست و تو تنظیمات مودم هم MTU رو ۱۴۰۰ هست ! اما وقتی با سایت SpeedGuide چک میکنم میبینم هم اررور میده روی MTU و هم اینکه MTU رو ۱۴۴۰ نشون میده . نکته جالب تر اینجاست که این MTU رو هر جقدر تغییر میدیم و حتی کارت شبکه دستگاه را هم تغییر میدیم همون ۱۴۴۰ رو نشون میده .
نکته جالب تر اینه که با مودم شاتل و ADSL تست گرفتیم و دیدیم توی همین سایت SPeedguide. همه چی درست هست . به نظر ایرانسل یه مشکلی داره .
راستی با اینترنت LTE و سیم کارت ایرانسل روی موبایل هم همین خطا مشهوده .
دوستان کسی در این خصوص و حل این مشکل نظری نداره ؟
سلام
میشه از سیم کارت TD-LTE ایرانسل روی موبایل هم استفاده کرد؟
سلام
italodance
28-09-2020, 07:05
ایرانسل دیوونه کرده منو
آقا سیگنال / آنتن را نمیگذاره 100% بشه همش میاره روی 75% اخه مرض داره مگه؟
تصاویر دانلود از سرور خارجی رو میبینید:
اگه 100 درصد بشه میاد روی 8 مگ
دستگاه هم اولین دستگاه LTE جهان هست داغون و 4 سال کار کرده LTE معمولی MR200 V1
چی کار کنم 24 ساعت 100 درصد بشه؟ الان تقریبا 80 درصد ساعت شبانه روز 75 درصد هست. :thumbsdow:hmm:
italodance
28-09-2020, 07:54
سلام
خیر
فرکانس اون چیز دیگری هست.
شماره وارد شده نامعتبراست. لطفا شماره معتبری را وارد کنید.
سلام. میخوام وارد بخش ایرانسل من بشم وقتی شمارمو وارد میکنم این ارور میداد . مطمونم که درست وارد میکنم . چند تا شماره دیگه هم وارد کردم همین ارور میداد
شماره وارد شده نامعتبراست. لطفا شماره معتبری را وارد کنید.
سلام. میخوام وارد بخش ایرانسل من بشم وقتی شمارمو وارد میکنم این ارور میداد . مطمونم که درست وارد میکنم . چند تا شماره دیگه هم وارد کردم همین ارور میداد
شماره fd داری یا شماره سیمکارت tdمودم
شما اگر از طریق برنامه میری کلا برنامه و کش برنامه رو حذف کن دوباره بنصب
از طریق سایت هم امتحان کن
سامانه های ایرانسل مشکل داره
George Shelly
02-10-2020, 18:47
دوستان من نزدیک به من 2 میلیون تومن شارژ دارم تو حسابم نمی تونم مصرف کنم ...
از طریق کد شارژ گرفتم و نه درگاه بانکی ...
راهی هست بشه تبدیلش کرد به پول ؟
دوستان من نزدیک به من 2 میلیون تومن شارژ دارم تو حسابم نمی تونم مصرف کنم ...
از طریق کد شارژ گرفتم و نه درگاه بانکی ...
راهی هست بشه تبدیلش کرد به پول ؟
والا تا جایی که میدونم خیر
کد شارژ منظورتون رمزشارژی هست که بیرون میفروشند؟؟
اینو میپرسم چون بعضا شارژهای تخفیفی بفروش میرسه توی انجمن ها که در بین اون ها کارت ها فیشینگی هم هست... حواستون رو جمع کنید.... اگر تخفیفی میگیرید فقط و فقط خط به خط بگیرید
George Shelly
02-10-2020, 20:32
والا تا جایی که میدونم خیر
کد شارژ منظورتون رمزشارژی هست که بیرون میفروشند؟؟
اینو میپرسم چون بعضا شارژهای تخفیفی بفروش میرسه توی انجمن ها که در بین اون ها کارت ها فیشینگی هم هست... حواستون رو جمع کنید.... اگر تخفیفی میگیرید فقط و فقط خط به خط بگیرید
کد شارژ گرفتم به خاطر کارم زیاد گیرم میاد ...
نه اونجوری نیست
الان کل مبلغ شارژ تو حسابم هست نمی دونم چیکارش کنم استفاده هم نمی کنم ...
بالاخره باید یه راهی باشه نمیشه که نباشه ....
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینکه که برای دوست و آشنا یا خط به خط بزنید (که البته نمیصرفه) یا بسته اینترنتی فعال کنید
morteza_mombeini
11-10-2020, 20:23
انگار سایت مای ایرانسل عوض شده قبلا میشد داخلش ادرس و اینا عوض کرد ولی الان فقط میشه بسته و شارژ خرید فقط اسم مالک سیم کارت رو مینویسه و امکان ویرایش اطلاعت وجود نداره
دوستان یه سوال مهم
برای اینکه بسته اینترنت شبانه فعال بشه باید حتما مودم رو خاموش روشن کرد درسته ؟
این مای ایرانسل چرا هی قطع میشه؟از ساعت 7 عصر قطع میشه تا خوده صبح!
مای ایرانسل همش قطع و وصل میشه!برای شما هم از عصر لاگین نمیکنه؟
George Shelly
19-10-2020, 18:49
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ariobarzan2
20-10-2020, 09:05
هدایای ویژۀ ایرانسل به مناسبت چهاردهمین سالروز راهاندازی شبکۀ تلفنهمراه ایرانسل
در آستانۀ فرارسیدن ۲۹ مهرماه، سالروز راهاندازی شبکۀ تلفنهمراه ایرانسل و بهپاس قدردانی از همراهی مشترکان، به رسم هر سال، هدایای ویژۀ ایرانسل برای تمامی مشترکان ایرانسل اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، ۲۹ مهرماه ۱۳۹۹ مصادف با سالروز راهاندازی شبکۀ تلفنهمراه ایرانسل است و اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، امسال چهاردهساله خواهد شد. به همین مناسبت و بهپاس قدردانی از همراهی تمام مشترکان، ایرانسل بستههای متنوعی از بهروزترین خدمات دیجیتال، مبتنی بر سرویسهای محتوایی و آموزشی را به کاربران، هدیه خواهد داد. این هدایا از روز ۲۹ مهرماه ۱۳۹۹ و همزمان با سالروز راهاندازی شبکۀ تلفنهمراه ایرانسل فعال میشوند.
اولین و تنها اپراتور ارائه دهندۀ اینترنت نسل 5 (5G) در ایران، به مناسبت ورود به پانزدهمین سال خدمترسانی در عرصۀ ارتباطی کشور، از بامداد سهشنبه ۲۹ مهرماه ۱۳۹۹ به مدت یک هفته، دسترسی به محتواهای ارائه شده در «تلویزیون اینترنتی لنز» را برای تمامی مشترکان رایگان کرده است.
همچنین از این تاریخ، یک ماه اشتراک رایگان استفاده از «پلتفرم داناپلاس»، برای بهرهگیری از خدمات آموزش آنلاین این پلفترم، در اختیار تمامی کاربران ایرانسل، قرار خواهد گرفت.
ایرانسل در ادامۀ هدایای ویژهای که به مناسبت چهاردهمین سالروز راهاندازی خود در نظر گرفته است، اشتراک بخش فیلم و موسیقی دیجیتال استور «چارخونه» را از بامداد ۲۹ مهرماه ۱۳۹۹ به مدت ۲۴ ساعت، به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار داده و برای دوستداران کتابهای صوتی این پلتفرم نیز، ۵۰ درصد تخفیف در همین روز درنظر گرفته است.
به همین مناسبت، دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل در نشستی خبری، با حضور جمع معدودی از اهالی محترم رسانه که پیش از این تمایل خود را اعلام کردهاند (با حفظ تمامی پروتکلهای بهداشتی)، در ساختمان مرکزی ایرانسل و جمع گستردهتری از اصحاب رسانه، به صورت آنلاین از بستر تلویزیون اینترنتی لنز و پلتفرم دانا پلاس، از ساعت 10 صبح روز سه شنبه 29 مهرماه، گفتوگو میکنند و به سؤالات خبرنگاران پاسخ میدهند.
ariobarzan2
20-10-2020, 09:36
هدایای ویژۀ ایرانسل به مناسبت چهاردهمین سالروز راهاندازی شبکۀ تلفنهمراه ایرانسل
در آستانۀ فرارسیدن ۲۹ مهرماه، سالروز راهاندازی شبکۀ تلفنهمراه ایرانسل و بهپاس قدردانی از همراهی مشترکان، به رسم هر سال، هدایای ویژۀ ایرانسل برای تمامی مشترکان ایرانسل اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، ۲۹ مهرماه ۱۳۹۹ مصادف با سالروز راهاندازی شبکۀ تلفنهمراه ایرانسل است و اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، امسال چهاردهساله خواهد شد. به همین مناسبت و بهپاس قدردانی از همراهی تمام مشترکان، ایرانسل بستههای متنوعی از بهروزترین خدمات دیجیتال، مبتنی بر سرویسهای محتوایی و آموزشی را به کاربران، هدیه خواهد داد. این هدایا از روز ۲۹ مهرماه ۱۳۹۹ و همزمان با سالروز راهاندازی شبکۀ تلفنهمراه ایرانسل فعال میشوند.
اولین و تنها اپراتور ارائه دهندۀ اینترنت نسل 5 (5G) در ایران، به مناسبت ورود به پانزدهمین سال خدمترسانی در عرصۀ ارتباطی کشور، از بامداد سهشنبه ۲۹ مهرماه ۱۳۹۹ به مدت یک هفته، دسترسی به محتواهای ارائه شده در «تلویزیون اینترنتی لنز» را برای تمامی مشترکان رایگان کرده است.
همچنین از این تاریخ، یک ماه اشتراک رایگان استفاده از «پلتفرم داناپلاس»، برای بهرهگیری از خدمات آموزش آنلاین این پلفترم، در اختیار تمامی کاربران ایرانسل، قرار خواهد گرفت.
ایرانسل در ادامۀ هدایای ویژهای که به مناسبت چهاردهمین سالروز راهاندازی خود در نظر گرفته است، اشتراک بخش فیلم و موسیقی دیجیتال استور «چارخونه» را از بامداد ۲۹ مهرماه ۱۳۹۹ به مدت ۲۴ ساعت، به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار داده و برای دوستداران کتابهای صوتی این پلتفرم نیز، ۵۰ درصد تخفیف در همین روز درنظر گرفته است.
به همین مناسبت، دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل در نشستی خبری، با حضور جمع معدودی از اهالی محترم رسانه که پیش از این تمایل خود را اعلام کردهاند (با حفظ تمامی پروتکلهای بهداشتی)، در ساختمان مرکزی ایرانسل و جمع گستردهتری از اصحاب رسانه، به صورت آنلاین از بستر تلویزیون اینترنتی لنز و پلتفرم دانا پلاس، از ساعت 10 صبح روز سه شنبه 29 مهرماه، گفتوگو میکنند و به سؤالات خبرنگاران پاسخ میدهند.
تو قسمت پیشنهادهای مای ایرانسل هم 2 گیگ رایگان هفت روزه قابل فعالسازی هست نمیدونم مربوط به همین رویداده یا برای من فقط اینطوریه بقیه دوستان هم چک کنند
ariobarzan2
23-10-2020, 12:12
ایرانسل ۱۴ ساله شد
مراسم چهاردهمین سالروز راهاندازی شبکۀ تلفن همراه ایرانسل، صبح روز سهشنبه ۲۹ مهر ماه ۱۳۹۹، با ارائۀ پنج خدمت جدید در حوزۀ زندگی دیجیتال، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در این مراسم که با حضور دکتر بیژن عباسیآرند، مدیرعامل و جمعی از اعضای هیأتمدیره و مدیران ایرانسل، در سالن همایشهای ساختمان مرکزی ایرانسل برگزار شد. به دلیل شرایط کرونایی و لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی، ایرانسل به صورت آنلاین از طریق اپلیکیشن تلویزیون اینترنتی لنز و نیز سامانۀ «دانا پلاس»، پذیرای خبرنگاران بود و شمار کمی از اصحاب رسانه نیز، از میان افرادی که متقاضی حضور در مراسم بودند و در قرعهکشی برگزیده شدند، در این مراسم حضور داشتند. در این مراسم، بالغ بر ۴۰ رسانه حضوری و بیش از ۸۰ رسانه بهصورت آنلاین از طریق پلتفرم داناپلاس، مشارکت کردند.
مدیرعامل ایرانسل، در این مراسم، طی سخنانی با اشاره به سالهای آغاز به کار ایرانسل، اظهار داشت: ایرانسل برای ورود به بازار و گرفتن سهم بازار، رقابتی جدی با رقبایی سرسخت، با سابقه کار ۱۲ ساله داشت و خوشبختانه با تلاش همکاران من، در این مدت، ایرانسل به یک برند تأثیرگذار و رقیبی جدی برای سایر بازیگرانِ این عرصه تبدیل شده است.
وی با اشاره به سابقه ورود تلفنهمراه به ایران و اینکه زمانی تلفنهمراه به عنوان کالایی لوکس در کشور در نظر گرفته میشد، گفت: در مقطعی که ثبتنام سیمکارت، محلی برای جمعآوری نقدینگی بود، راهاندازی ایرانسل با حضور سرمایهگذار داخلی و خارجی و یک استراتژی بزرگ، باعث شد انحصار در این زمینه شکسته شده و زمینۀ بروز و حضور فناوریهای جدید در کشور فراهم شود.
عباسیآرند گفت: تجربه ایرانسل نشان داد، اگر اجازه دهیم بخش خصوصی وارد فعالیتها شود، این امر انحصار را از بین برده و زمینۀ ارائۀ خدمات با کیفیتتر را فراهم میکند.
وی با اشاره به ۵۳.۵ میلیون مشترک ایرانسل، افزود: اگر بُروز و حضور ایرانسل در وقت مناسب نبود و رقابتی در این ۱۴ سال شکل نمیگرفت، شاید امروز این شبکۀ با کیفیت را ذیل شبکۀ ملی اطلاعات نداشتیم و نمیتوانستیم خدمات مناسبی را در ایام سخت کرونایی که بسیاری از خدمات بر بستر فضای مجازی ارائه میشود، عرضه کنیم. ایرانسل، ثمرۀ یک تصمیم درست، در یک وقت مناسب است.
ارائه خدمات ۵G
عباسی آرند در ادامه با قدردانی از سهامداران و اعضای هیأتمدیرۀ ادوار مختلف ایرانسل و افرادی که طی سالهای گذشته، در فعالیتهای این اپراتور نقش داشتهاند و تعامل ارزشمند وزارت ارتباطات و رگولاتوری، اظهار کرد: ایرانسل پرچمدار نسل جدید تلفنهمراه در کشور است و همچنان در ارائۀ خدمات جدید، این پیشتازی را حفظ کرده و با خدمات نسل پنج (۵G) که به زودی در نقاط بیشتری از تهران، ارائه خواهد شد و توسعۀ خدمات دیجیتال، فعالیتهای خود را دنبال میکند.
مدیرعامل ایرانسل در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه فضای مجازی، امروز به یک واقعیت انکارناپذیر تبدیل شده که تاثیری جدی بر زندگی مردم میگذارد، اظهار کرد: طبیعتاً ایرانسل هم به عنوان جزئی از این شبکه، برای توسعه زیرساختهای خود تلاشهای فراوانی داشته است. برهمین اساس، طبق آمارها، اکنون بیش از ۵۳.۵ میلیون مشترک در حال استفاده از خدمات ایرانسل هستند.
۴۰ میلیون مشترک دیتای ایرانسل
وی تعداد مشترکان دیتای ایرانسل را بالغ بر ۴۰ میلیون نفر عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بیش ۳۹ میلیون نفر مشترک اینترنت همراه ایرانسل هستند و بیش از ۶۶۰هزار نفر از خدمات اینترنت ثابت ایرانسل استفاده میکنند. از نظر جمعیتی نیز ۸۹ درصد جمعیت کشور، تحت پوشش این اپراتور قرار دارند.
عباسیآرند در ادامه به نقش ایرانسل در اقتصاد دیجیتال پرداخت و گفت: از ابتدای فعالیت ایرانسل تاکنون، حدود هشت میلیارد دلار سرمایهگذاری در این شرکت صورت گرفته و تا پایان سال گذشته، سهم این اپراتور در اقتصاد دیجیتال کشور، بالغ بر ۱۵هزار میلیارد تومان بوده است و این عدد در سال جاری به بین ۱۸ تا ۱۹هزار میلیارد تومان میرسد. از سوی دیگر، حدود ۷۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم به واسطه فعالیت این اپراتور در کشور ایجاد شده و سهم درآمدی ما، برای دولت، تاکنون حدود ۳۶ هزار میلیارد تومان و کل درآمدهای مستقیم و غیرمستقیم ما برای دولت، بیش از ۴۶ هزار میلیارد تومان بوده است.
مدیرعامل ایرانسل در ادامۀ صحبتهای خود به سهم ایرانسل از ترافیک دیتا در سالهای گذشته پرداخت و گفت: در این سالها، سرانه دیتای همراه مشترکان ما ۴۰ برابر و رشد ترافیک دیتای همراه ۱۲۲۸ برابر شده است.
وی همچنین متذکر شد: اکنون دسترسی به اینترنت ۴G مطالبۀ شهری و روستایی شده و در این زمینه، رشد بیش از ۱۴۰۰ برابری داشتهایم و بیش از ۱۱۰۰ شهر و دهستان بزرگ، اکنون از خدمات نسل چهار ارتباطی استفاده میکنند که در حدود ۹۰ درصد این موارد، نسل ۴.۵ نیز در دسترس است.
مدیرعامل ایرانسل با اشاره به سیاستهای چند سالۀ اخیر دولت در بحث توسعۀ ارتباطات روستایی و عدالت ارتباطی اظهار کرد: حدود ۱۱ میلیون نفر از جمعیت روستایی کشور تحت پوشش شبکۀ پهنباند قرار گرفتهاند که از این میان حدود هفت میلیون نفر به صورت مستقیم و در بقیه موارد، با بهرهگیری از رومینگ ملی و روستایی و از طریق سایر اپراتورها دسترسی ایجاد شده است.
وی ادامه داد: در قالب اجرای طرح USO، نصب بیش از ۴۰۰ سایت در نقاط روستایی برای سال جاری پیشبینی شده که از این میان، تاکنون بیش از ۲۷۰ مورد راهاندازی شده است.
عباسیآرند همچنین خاطر نشان کرد: علاوه بر این اقدامات در مناطق روستایی و کوهستانی کشور، پرداختن به نسل پنجم ارتباطی نیز از برنامههای ما بوده که خوشبختانه زیرساختهای لازم برای دسترسی به این شبکه ایجاد شده است و بیش از ۱.۵ سال است که فعالیت برای گذر از LTE به نسل پنجم (۵G) را شروع کردهایم.
وی ادامه داد: اکنون نیز در دو نقطه، یعنی ساختمان مرکزی ایرانسل و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، خدمات ۵G ایرانسل راهاندازی شده و به زودی در دو نقطه دیگر نیز امکان دسترسی به شکل Hot Spot فراهم میشود که با توجه به محدودیت گوشیهایی که امکان ارائۀ خدمات نسل پنجم را دارند، نقاطی در شهرها به این شبکۀ ارتباطی، تجهیز شود.
تلاش برای بهرهگیری بهتر از اینترنت اشیا
مدیرعامل ایرانسل در ادامۀ صحبتهای خود با اشاره به تحریمها و محدودیتهایی که در حوزۀ تامین تجهیزات وجود دارد، اظهار کرد: با این وجود، تلاش میکنیم تجهیزات مدنظر را تأمین کنیم؛ چرا که ۵G تنها یک نسل جدید برای استفادۀ مشترکان نیست بلکه یک زیستبوم از خدمات جدید است که در قالب آن میتواند خدمات مختلفی به جامعه و صنعت ارائه کرد.
وی ادامه داد: در تجربۀ اینترنت اشیا، هنوز ظرفیت تجاری بخش، به شکل شایسته شکل نگرفته است. البته زیرساختهای این موضوع در کشور فراهم شده و امید است با ورود نسل پنجم به کشور و همکاری صنایع، بتوانیم ظرف مدت چند سال آینده به معنای واقعی، شتاب و رشد اقتصاد دیجیتال را شاهد باشیم.
عباسیآرند، همچنین به تلاشهای ایرانسل برای بومیسازی تجهیزات اشاره کرد و گفت: از ابتدا در این زمینه تلاشهای فراوانی داشتیم و اکنون نیز بخشی از تجهیزات و دستگاههایی که قرار است در آینده مورد استفاده قرار گیرد، در کشور تولید شده و ما در حال تست آنها هستیم. برهمین اساس تلاش داریم با شرکتهای دانشبنیان همکاری بیشتری داشته باشیم، البته کماکان برای حفظ کیفیت، از ظرفیت فروشندگان خارجی نیز، استفاده خواهیم کرد.
ارائۀ ۵۷ درصدی خدمات پس از فروش آنلاین
مدیرعامل ایرانسل به موضوع خدمات فروش در محیطهای فیزیکی و الکترونیک اشاره کرد و گفت: در یک سال گذشته، فروش دیجیتال ایرانسل از ۹۲ به ۹۵ درصد ارتقا پیدا کرده است. در بحث خدمات پس از فروش نیز، بیش از ۱۸ میلیون گفتوگوی آنلاین در کانالهای متنوع پشتیبانی از مشتریان انجام شده که این رقم در نوع خود، یک رکورد محسوب میشود و براساس آن میتوان گفت که بیش از ۵۷ درصد ارتباطات مشترکان ایرانسل، به صورت گفتوگوهای آنلاین بوده است.
وی با اشاره به اینکه ایرانسل در زمینۀ خدمات سازمانی هم به بیش از ۸۰۰۰ کسب و کار، خدمات مختلفی از جمله دسترسی به محیطی امن برای برگزاری جلسات آنلاین، ارائه داده است، اضافه کرد: از جملۀ این مراکز، میتوان به مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که برای برگزاری جلسات غیرحضوری خود از این بستر استفاده میکند. البته با نیروی انتظامی هم برای ارائۀ خدمات هوشمند پلیس همکاریهایی صورت گرفته و به زودی خدماتی در قالب اپراتور مجازی (MVNO) ارائه و راهاندازی خواهد شد.
عباسیآرند ارائۀ زیرساختهای ارتباطی امن به بانکها و مؤسسههای مالی و ارائۀ چند سرویس در حوزۀ اینترنت اشیا، از جمله پارکینگ هوشمند در شهر مشهد را از دیگر فعالیتهای ایرانسل برشمرد و در عین حال به تست کنتورهای هوشمند گاز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با شرکت گاز، همکاریهایی در این زمینه صورت گرفته و پس از تجاریسازی این طرح، امکان تعمیم آن به سایر حوزهها نیز وجود خواهد داشت.
مدیرعامل ایرانسل در بخش دیگری از سخنان خود، خدمات ابری سازمانی را از دیگر خدمات ایرانسل برای کسب و کارهای کوچک و متوسط خانگی برشمرد و اظهار کرد: در دوران کرونا، در راستای مسؤولیتهای اجتماعی، خدمات متعددی از سوی ایرانسل ارائه شده است که شاید مهمترین آنها خدماتی باشد که به مشترکان اینترنت پرسرعت ثابت (TD-LTE) داده شد. کمک به بیمارستانها برای بخشی از نیازها، دسترسی رایگان به محتوای آموزشی و مشارکت فعال در کمپینهای کمک، از جمله ایران همدل و ارائه خدمات به استانهای محروم، کمک به منابع طبیعی و جنگلها و ساخت و تجهیز مدارس، از دیگر اقدامات این شرکت بوده است.
تأسیس صندوق پژوهش و فناوری نوآفرین
مدیرعامل ایرانسل ادامه داد: در حوزۀ کارآفرینی نیز اقدامات متعددی صورت گرفته و از جمله سرمایهگذاری در صندوق پژوهش و فناوری نوآفرین برای حمایت از ایدههای خلاقانه ایجاد شده است. از سوی دیگر، مرکز تحقیق و توسعه نیز در شرکت ایرانسل شکل گرفته که ذیل آن حمایت از استارتآپها مورد توجه قرار میگیرد.
عباسیآرند اظهار کرد: در توسعه کسب و کارها نیز از سوی ایرانسل سرمایه گذاریهای متعددی صورت گرفت که از جمله در قالب اسنپ، تاکنون حدود ۲.۵ میلیون شغل غیرمستقیم و بیش از ۳۰۰۰ شغل مستقیم ایجاد شده است.
وی در عین حال به شکلگیری آکادمی ایرانسل نیز اشاره کرد و گفت: در قالب این آکادمی، بیشتر به ارائۀ خدمات تخصصی آموزشی پرداخته میشود.
مدیرعامل اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به پنج خدمت جدیدی که همزمان با چهاردهمین سالروز آغاز به کار ایرانسل ارائه شده است، اظهار کرد: به نظر میرسد در زمینۀ تحول دیجیتال، همه سازمانها و ارگانها به ویژه شرکتهای تجاری باید توجه کافی، داشته و این موضوع را جزء اولویتهای سازمانی خود قرار دهند. ما نیز در شرکت ایرانسل این بحث را در دو حوزه پیگیری کردهایم؛ اول بحث تحول اساسی در فرآیندهای داخلی شرکت (توسعه و تکمیل دفتر کار دیجیتال) و دوم، بحث خدماتی که میتوان بر این اساس ارائه کرد.
عباسیآرند اضافه کرد: پیشبینی میشود تا انتهای سال ۲۰۲۱، این پروژه به نتیجه برسد و بتوان از مزایای آن و خدماتی که در این قالب ارائه میشود، استفاده کرد. وی ادامه داد: در حوزههای توانمندسازی، بر خدمات محتوایی، خدمات ابری، سلامت، اینترنت اشیا، پیامرسانها، سرگرمی، آموزش و دولت الکترونیک تمرکز داریم تا بتوانیم خدماتی را در این بخشها ارائه کنیم.
وی همچنین به پلتفرم آموزشی «دانا پلاس» به عنوان یک سامانۀ آموزش مجازی که قابلیت استفاده در دانشگاهها و مدرسهها را دارد، اشاره کرد و یادآور شد: در قالب ارائۀ شبکۀ دانا در حضور رئیسجمهوری، پلتفرم آموزشی دانا پلاس نیز رونمایی شد.
وی همچنین با اشاره به تأکید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزۀ تحول در ایجاد محتوا، اظهار داشت: یکی از راهها، ایجاد برخی بسترها مانند آنچه امروز تحت سرویس سه-دو-یک ارائه میشود، است. البته نیاز است در این زمینه قوانین خاصی نیز از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تدوین شود که در حال مذاکره با رگولاتور هستیم تا در مواردی مانند بحثهای مالکیتی و غیره، مباحث دیده شود و پس از آن بتوان این خدمات را در قالب یک سرویس، در دسترس عموم مردم قرار داد. البته در این زمینه چالشهایی مانند «اصالت محتوا» هم مطرح است که باید به آنها پرداخته شود، اما قطعاً استفاده از این نوع سرویسها باعث افزایش ترافیک دیتای داخلی در قیاس با دیتای بینالملل خواهد شد.
مدیرعامل ایرانسل در زمینه ارائه خدمات نسل پنجم تلفنهمراه (۵G) و افزایش سرعت اینترنت گفت: با تجمیع فرکانس، سرعتهای بالاتری نیز تجربه خواهد شد، اما هنوز دستگاههای پشتیبانی کننده از این تکنولوژیِ سرعتهای بالاتر، وارد بازار نشده و به محض اینکه این نمونهها عرضه شوند، آنها را برای تست در شبکۀ ایرانسل، مورد استفاده قرار خواهیم داد. در تستهای قبلی، سرعت ۱.۵ گیگابیت بر ثانیه تجربه شده و با گوشیهای جدیدی که تلاش میکنیم در همین فصل پائیز تهیه کنیم، قابلیت ثبت رکورد جدید تا سه گیگابیت بر ثانیه در شبکۀ ایرانسل وجود دارد.
عباسیآرند در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به ارائۀ سرویس «دانا پلاس» گفت: در گذشته، در حوزۀ آموزش، بهطور پراکنده از پلتفرمهایی استفاده میشد که در اغلب موارد از بسترهای خارجی تأمین میشدند. از سویی، مؤسسات و مدارس نیز هزینههای زیادی برای تجهیز و نگهداری زیرساختها متحمل میشوند که با توجه به تکنولوژیهای آموزشیِ روز دنیا، با بهرهگیری از خدمات ابری میتوان این هزینهها را کاهش داد. ما اکنون بر این باوریم که باید این فضا به سمت بومی شدن پیش رود، چرا که استفاده از بسترهای قبلی و نگهداری از اطلاعات آنها، هزینههای بسیاری را به شرکتهای استفاده کننده، تحمیل میکند؛ در زمینۀ نگهداری از دادهها نیز مشکلاتی وجود دارد که با بهرهگیری از سامانههای ابری، مانند داناپلاس، این مشکلات برطرف خواهد شد.
تجاری سازی پنج سرویس دیجیتال
در این مراسم همچنین مهندس باقر صمدی، معاون دیجیتال ایرانسل به ارائۀ توضیحاتی دربارۀ پنج خدمت جدید دیجیتالِ این اپراتور، پرداخت و گفت: این خدمات بر اساس دو استراتژی ارائه خدمت به مشترکان و توانمندسازی کسب و کارها ارائه شده است.
وی در معرفی این پنج سرویس، به یلوهاب (Yellow Hub)، سامانۀ خدمات API برای توانمندسازی کسب و کارها، سامانۀ تبلیغات دیجیتال «یلو ادوایز (Yellow Adwise)»، سامانۀ پایش هوشمند «یلو مانیتورینگ»، بستر توزیع محتوای «سه، دو، یک» و خدمات ذخیرهسازی ابری «ابرتو» اشاره و اظهار کرد: با توجه به شرایط فعلی باید از مدیرانی که فعالانه از توسعه این نوع دستاوردها حمایت می کنند، تقدیر کرد. با وجود مشکلات موجود، این مسیر در ایرانسل ادامه خواهد یافت و در حوزههای جدید نیز سعی داریم، در آیندۀ نزدیک، با ارائۀ سرویسهای جدید، در مسیر توسعۀ اقتصاد دیجیتال گام برداریم.
تلاش برای خلق ارزش برمبنای تحقیق و توسعه
دکتر حسن بولوردی معاون فنی و مهندسی ایرانسل نیز در این مراسم، به ارائه توضیحاتی درباره فعالیتهای این شرکت در زمینههای تحقیق و توسعه پرداخت و ابراز امیدواری کرد با توسعۀ زیرساختهای لازم و نیروی انسانی، شرایط به گونهای پیش رود که ایرانسل به جایگاه برتر در این حوزه تبدیل شده و برای خلق ارزش در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، محصولات و خدمات جدیدی ارائه کند.
وی با بیان اینکه در این بخش، سه مجموعه کلی طراحی شده، متذکر شد: مرکز نوآوری ایرانسل در حوزههایی مانند رباتیک، کلان داده، رایانش ابری، زنجیرۀ بلوکی، پردازش زبان طبیعی، اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و بیومتری، فعالیتهای خود را دنبال می کند.
بولوردی افزود: در این مرکز، بر حوزههایی مانند سلامت هوشمند، تبلیغات دیجیتال، خدمات شهر هوشمند، احراز هویت دیجیتال و… تمرکز شده و نیمه آبان ماه نیز یک رویداد استارتاپی خواهیم داشت که برای حضور در آن، ۱۲ تیم انتخاب میشوند تا از سوی مرکز نوآوری ایرانسل مورد حمایت قرار گیرند. در این زمینه، با وجود آنکه دو هفته از انتشار فراخوان میگذرد، درخواستهای متعددی به دست ما رسیده است.
وی همچنین به آکادمی ایرانسل اشاره و اظهار کرد: در این آکادمی به دنبال آموزشهای دیجیتال و دسترسی به آنها و ارتقای سطح دانش فنی هستیم که این خدمات به کل زیستبوم ایرانسل و سایر سازمانها انتقال پیدا خواهد کرد.
در انتهای این مراسم، با حضور دکتر بیژن عباسیآرند مدیرعامل و دکتر سعید عسکری مدیرکل روابطعمومی و ارتباطات سازمانی ایرانسل، بخش پرسش و پاسخ برگزار شد و به پرسشهای خبرنگاران حاضر در سالن و خبرنگارانی که از طریق سامانۀ داناپلاس به صورت آنلاین در مراسم شرکت کرده بودند، پاسخ داده شد.
۲۱۲۱
منبع:خبرآنلاین
ariobarzan2
27-10-2020, 15:55
فرزندان «براگور» با ایرانسل آنلاین شدند
دانشآموزان روستای «براگور» شهرستان رودبار که اوایل این هفته، تصاویر نشستن آنها در کنار جاده برای دسترسی به سامانههای آموزش مجازی، خبرساز شده بود، از شب گذشته، با نصب دکل ارتباطی ایرانسل در این روستا، آنلاین شدند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، پوشش ارتباطی دهستان بلوکات، از جمله روستای براگور در این دهستان، از توابع بخش «رحمتآباد و بلوکات» شهرستان رودبار استان گیلان، با تلاش کارشناسان فنی ایرانسل، از شب گذشته، یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۳۹۹، بهینهسازی شده و دانشآموزان مدرسۀ «شهید علیاکبر پورامید علی» این روستا و نیز روستاهای مجاور در دهستان بلوکات، میتوانند از منزل خود در روستا به کلاس درس و سامانههای آموزش آنلاین دسترسی پیدا کنند و دیگر لازم نیست برای این کار، از روستا خارج شوند.
ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، با اعزام کارشناسان فنی خود از عصر روز شنبه و بررسی و بهینهسازی وضعیت پوشش شبکه، نصب و راهاندازی سایت ویژۀ ارتباطی برای روستا و افزودن تجهیزات مورد نیاز به امکانات ارتباطی روستا، بهینهسازی پوشش ارتباطی اینترنتهمراه نسل سوم و چهارم این روستا را شب گذشته کامل کرد.
بعدازظهر شنبۀ گذشته، پس از انتشار تصاویری از حضور دانشآموزان روستای براگور در کنار جاده برای اتصال به سامانههای آموزش آنلاین، مهندس محمدجواد آذریجهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن دستور به مدیرکل فاوای استان گیلان جهت عزیمت به روستا برای حل این مسأله، با انتشار یک توییت، قول داده بود به زودی دانشآموزان این روستا آنلاین شوند که با تلاشهای انجام شده و پیگیری مجریطرح ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بهینهسازی پوشش شبکۀ ارتباطی روستا کامل شد.
منبع:سایت رسمی اپراتور
ariobarzan2
28-10-2020, 19:18
رگولاتوری: ایرانسل برترین شرکت اینترنت بیسیم ثابت در کسب رضایت کاربران
۱۳۹۹/۰۸/۰۶
براساس نظرسنجی رسمی وبسایت رگولاتوری، ایرانسل، رتبۀ برترین ارائهدهندۀ خدمات اینترنت بیسیم ثابت از نگاه کاربران را به دست آورد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، بر اساس آخرین گزارش منتشر شده در وبسایت رسمی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری)، مربوط به ۶ ماهۀ نخست سال ۱۳۹۹، شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل موفق شده است تا با کسب بهترین شاخص در امتیازدهی رضایت کاربران، رتبۀ نخست را به خود اختصاص دهد.
اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران در نظرسنجی رضایت کاربران، شاخص ۱۲.۵۲ و رتبۀ نخست را به دست آورده و شرکت ارتباطات مبیننت نیز در رتبۀ دوم قرار گرفته است.
«سامانۀ ارزیابی میزان رضایتمندی کاربران حوزۀ سرویسهای فناوری اطلاعات» از وبسایت رسمی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری)، به نشانی itmon.cra.ir/Satisfaction قابل دسترسی است و کاربران اینترنت پرسرعت بیسیم ثابت (TD-LTE)، اینترنت پرسرعت ثابت (X-DSL) و اینترنت ماهوارهای میتوانند از این طریق، میزان رضایت خود را از شرکت خدماتدهنده، ثبت کنند.
ایرانسل خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم نسل ۴ و ۴.۵ ثابت (TD-LTE) خود را بهعنوان گستردهترین ارائهدهندۀ این خدمات در ایران، مرداد ماه ۱۳۹۵ به صورت رسمی و تجاری راهاندازی کرد. اینترنت نسل ۴ و ۴.۵ ثابت یا TD-LTE در حقیقت آخرین نسل اینترنت ثابت است و بهترین گزینه بیسیم برای تأمین اینترنت سازمانها، مؤسسهها، شرکتهای تجاری و منازل مسکونی به شمار میرود. این سرویس در مقایسه با سایر سرویسهای اینترنت ثابت از جمله Dial-up، ADSL و WiMAX تجربه سرعت بسیار بالاتری را برای کاربر به ارمغان میآورد و محدودیتهایی مانند فناوری قدیمی، محدودیت مکانی و عدم امکان جابجایی مودم، نیاز به استفاده از خط تلفن و لزوم وجود ظرفیت خالی در مرکز مخابرات منطقه را برطرف کرده و از پایداری بالایی در آپلود و دانلود برخوردار است.
منبع:سایت رسمی اپراتور
Abolfazl3007
30-10-2020, 14:50
سلام
دوستان من نت ایرانسل میگیرم، بعد موقع دانلود هر 30-40 مگ یکبار یک ثانیه نت قطع میشه و دوباره وصل میشه!
باعث میشه دانلود منیجر کنسول یا پیسی بره تو کما تا وقتی که دوباره دستی ادامه بدی و هی خودت دستی resume بزنی!
با خود گوشی هم دانلود میکنم همینه پس مشکل از هات اسپات کردن نیست
تمام تنظیمات دیتا لیمیت هم خاموش کردم
مشکل چیه به نظرتون ؟ شیرین کاری جدید ایرانسل برا جلوگیری دانلود ملت ؟
گوشیم هم A50
رایتل گذاشتم تو گوشیم هیچ مشکلی نداشت
عجیب اینکه ایرانسل گذاشتم گوشی دیگه مشکل نداشت ! ( گذاشتم گوشی A10s)
Abolfazl3007
30-10-2020, 15:00
سلام
دوستان من نت ایرانسل میگیرم، بعد موقع دانلود هر 30-40 مگ یکبار یک ثانیه نت قطع میشه و دوباره وصل میشه!
باعث میشه دانلود منیجر کنسول یا پیسی بره تو کما تا وقتی که دوباره دستی ادامه بدی و هی خودت دستی resume بزنی!
گوشیم هم A50
alinice321
30-10-2020, 17:00
سلام
گوشیم هم A50
درود
نت شبانه برای منم به همین صورته! و از ساعت 5 به بعد خوب میشه! خودشون این کارو کردن تا ملت نتونن شبانه دانلود بزنن!
Abolfazl3007
30-10-2020, 19:38
درود
نت شبانه برای منم به همین صورته! و از ساعت 5 به بعد خوب میشه! خودشون این کارو کردن تا ملت نتونن شبانه دانلود بزنن!
آخه رو گوشی A10s میزنم اوکیه
ولی سرعت دانلود A10s کلا ضعیفه نصف A50 هم نیست
به خاطر تفاوت CAT هست
یعنی گوشی های پیشرفته رو محدود کردن ؟
alinice321
30-10-2020, 21:03
آخه رو گوشی A10s میزنم اوکیه
ولی سرعت دانلود A10s کلا ضعیفه نصف A50 هم نیست
به خاطر تفاوت CAT هست
یعنی گوشی های پیشرفته رو محدود کردن ؟
درود
نمیدونم والا! برای خودم رو مودم 4جی و گوشیم که هواوی هست هردو قطع میشه ! از ساعت 5 به بعد مشکلی نداره و میشه دانلود کرد!
من بسته 1 ساله دارم
الان میخوام یه دون 3 ساعته واس دانلود بزنم میشه ؟ یا یکساله حذف میشه !
aalliirraazz
06-11-2020, 03:05
من بسته 1 ساله دارم
الان میخوام یه دون 3 ساعته واس دانلود بزنم میشه ؟ یا یکساله حذف میشه !
بله میشه.
الویت مصرف با بسته 3 ساعته است. بعد از اتمام بسته 3 ساعته دوباره میره رو بسته یکساله.
آواسامavasam
10-11-2020, 02:21
سلام
سلام بله میشه ولی بعضی از گوشی ها در دنیا هستند که فرکانس 3500 که نسبتا بالا هست را ساپورت میکنند به انگلیسی سرچ کنید مدل گوشی ها رو میاره . فرکانس و باند TD LTE ایرانسل روی 3500 باند 42 هست. موفق باشید :»
mf.aghaei70
30-11-2020, 13:09
دکل 5G ایرانسل در تهران
دکل 5G ایرانسل در تهران
فقط اون پلاکارد 5 جی خخخ تا اینا راه اندازی کنن دنیا رفته رو 6 جی :thumbsdow
italodance
01-12-2020, 09:06
فکر کنم نسل چهارم رو کلا قطع و از مدار خارج کرد.
italodance
02-12-2020, 06:59
باز به مدار برگشت اما اپلود رو کم کردند.
اینها فقط جنبه تبلیغات داره همین 4G هم بعد اینهمه سال هنوز نتونستن توسعه کامل بدن الانم که کشور تو باتلاق مشکلات اقتصادی و گرانی و تورم فرو رفته و امیدی بهش نیست
سلام
اصلا معلوم نیست چه خبره تو این مملکت
خونه ما حوالی نارمکه بعد تا حدود دی پارسال ایرانسل و انتن دهیش و ایضا نتش اوکی بود و شبانه میخواستم بگیرم از ایرانسل میگرفتم
بعد اون بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته انتن دهی فاجعه شده و نتش هم H شده و سایت خود ایرانسل هم باز نمیکنه !
کسی میدونه چرا اینطوری شده ؟
italodance
08-12-2020, 07:14
صبح دیدم ای پیم عوض شده و رقم دوم ای پی ایرانسل برای اولین بار تو عمرم ۲۱۶ شده بود نشانه 4G روی روتر قدیمیم خاموش بود و سرعت بالا.
زیر ۷ مگابایت تک کانکشن خارجی پایین نمی میومد.
چشمم کور گفتم روشن و خاموش ببینم چی میشه دیدم نشانه 4G آمد و ای پی های همیشگی و سرعت یک خورده افت کرد در حد ۱ مگابایت.
دیگه هر چه قدر روشن و خاموش کردم آن رنج ای پی نیامد که نیامد...
دوستان من برای یک سیم کارت ایرانسلم اینترنت شبانه 4g گرفتم . الان فکر میکنم 17 گیگ از اینترنت معمولی که روی این سیم بوده پریده ؟ کاری میشه کرد ؟
روی یک سیم دیگه هم شبانه گرفتم ولی این اتفاق نیفتاد یعنی نوشت 23 + 30 شبانه
راهی داره اون 17 گیگ رو پس بگیرم ؟
دوستان من برای یک سیم کارت ایرانسلم اینترنت شبانه 4g گرفتم . الان فکر میکنم 17 گیگ از اینترنت معمولی که روی این سیم بوده پریده ؟ کاری میشه کرد ؟
italodance
11-12-2020, 22:47
زنگ بزن بشون بپرس بیین چی میگن، بگو دقیق چک کنند این حجم کی و چه زمانی با هم پریده.
italodance
14-12-2020, 07:11
درود بر مردم غارت زده ایران
شرکت ایرانسل در راستای کسب سود بیشتر و غارت مطلوبتر در اقدامی دو بسته ساعتی نامحدود خود را حذف و فقط گرانترین بسته را حفظ نمود.
فقط یک ایرانی میتونه سر یک ایرانی رو ببره، ایرانسلا. :evil2:
درود بر مردم غارت زده ایران
شرکت ایرانسل در راستای کسب سود بیشتر و غارت مطلوبتر در اقدامی دو بسته ساعتی نامحدود خود را حذف و فقط گرانترین بسته را حفظ نمود.
فقط یک ایرانی میتونه سر یک ایرانی رو ببره، ایرانسلا. :evil2:
بسته نامحدود ماهیانه رو هم حذف کرده :|
خوب پس دیگه شبانه نداره؟
italodance
16-12-2020, 07:29
برگردوند و ٧٠ درصد حجمش رو هم کم کرده :blink:
کلا یدونه شبانه مونده اونم ۳۰ گیگ ۹ تومان
خوب سیمکارت اااایررران سللل رو میندازم سطلللل اشششغاللللل
CAPITAN MAC
16-12-2020, 13:17
CAPITAN MAC
16-12-2020, 14:27
معاون وزیر ارتباطات: بستههای شبانه اینترنت موبایل به تدریج حذف خواهند شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AC-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%86%D8%AF-%D8%B4%D8%AF)
تاریخ انتشار این خبر هم ۲۱ مهر ۱۳۹۷ هست:angry:
الان این نامحدوده؟یا ساعتی؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
ariobarzan2
17-12-2020, 14:45
الان این نامحدوده؟یا ساعتی؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
جفتش :biggrin:یعنی تو اون زمان معین هر چه قدر بخوای میتونی دان کنی البته هر چی که چه عرض کنم چون با سرعت معینی که هست تو یه زمان معین از یه حدی بیشتر نمیشه دانلود کرد در واقع زمان محدود و مقدار دانلود هم محدوده ولی اسمش نامحدوده:biggrin:این دنیا پر از تضادهای مختلفه :D
italodance
18-12-2020, 07:45
نگران نباش برات اضافه کرد ، ١٠ گیگ ٨ تومان
:wac:
dvb595959
18-12-2020, 09:49
درود
بنده قصد خرید یک مودم فورجی دارم
در حال حاضر از موبایل فورجی استفاده میکنم.
الان میخوام بدونم دکل منطقه که ازش اینترنت میگیرم دقیقا چه باندها و فرکانسی رو بهم میده؟
از کدوم نرم افزار میشه بهش پی برد؟
جدا از بحث خرید مودم و ساپورت فرکانسی کنجکاو هم هستم
خوب اینا الان چگونه میشه جایگزین شبانه نامحدود یکماهه شمرد ؟
مجبوریم ؟
اینها همیشه مارو بین خودشون پاسکاری میکنن . یه مدت ماهانه اول خراب شد اومدیم ایرانسل .
الان اینم حذف شد اونور بسته یکماهه 20 تومنی گذاشتن .دوباره برمیگردیم اول ..
و این پاسکاری ها همچنان ادامه دارند
:wac:
RyanMiler
19-12-2020, 08:04
درود
بنده قصد خرید یک مودم فورجی دارم
در حال حاضر از موبایل فورجی استفاده میکنم.
الان میخوام بدونم دکل منطقه که ازش اینترنت میگیرم دقیقا چه باندها و فرکانسی رو بهم میده؟
از کدوم نرم افزار میشه بهش پی برد؟
جدا از بحث خرید مودم و ساپورت فرکانسی کنجکاو هم هستم
درود دوست عزیز
ایرانسل خدمات اینترنت باند پهن همراه (FDD-LTE) خود را روی دو فرکانس 1800 و 2600 مگاهرتز ارائه میکند و این توانایی گوشی یا مودم کاربر در اتصال همزمان به هر دوی اینفرکانسها است که آن را تبدیل به 4.5G(LTE-A یا 4G+) میکند. تمامی این موارد پایداری شبکه، افزایش پهنای باند و سرعت بالاتر اتصال کاربران به اینترنت را در بر خواهد داشت.
این پاسخ کارشناس ایرانسل بود
برای باند ها گمونم B3 و B7 باشه
پیشنهادم به شما تهیه مودم FD-M60 هست.
مزایاش قابل حمل بودن. باتری با ماندگاری بالا. قابلیت تجمیع مخابراتی یا همون 4جی پلاس واقعی.
در کل میتونه بهترین گزینه برای اینترنت 4جی باشه. میتونید آنلاک شده ی این مودم هم از کانال صابر جان تهیه کنید که تمامی سیم کارت هارو پاسخگو باشه.
ariobarzan2
19-12-2020, 20:22
یلدای امسال؛ از دور در کنار هم!
هدایای ویژۀ ایرانسل برای «یلدای دیجیتال» اعلام شد
۱۳۹۹/۰۹/۲۹
ایرانسل به مناسبت شب یلدا، هدایای دیجیتالی ویژۀ خود را اعلام کرد. این هدایا شامل بستۀ هدیۀ ۲ گیگابایتی اینترنت داخلی، مکالمۀ رایگان ایرانسلی، تخفیف ۵۰ درصدی برگزاری کلاسهای آنلاین در اپلیکیشن داناپلاس و هدایای ویژۀ تکان شگفتانگیز ایرانسل من است. ایرانسل همچنین در این شب، برنامۀ ویژهای با حضور هنرمندان محبوب، در صفحۀ اینستاگرام خود تدارک دیده است.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، امسال در شب یلدا، طولانیترین شب سال ۱۳۹۹، ایرانیان به دلیل لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا، دور از هم و در عین حال از طریق ارتباطات دیجیتال، در کنار هم هستند. اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران هم به همین مناسبت، هدایای ویژهای در نظر گرفته است.
بستۀ هدیۀ ۲ گیگابایتی اینترنت داخلی
تمام مشترکان ایرانسل میتوانند با شمارهگیری کد دستوری #۵* و یا از طریق بخش پیشنهادها در اپلیکیشن ایرانسل من، بستۀ هدیۀ ۲ گیگابایتی اینترنت داخلی را دریافت کنند. این بسته، از ساعت ۱۸ روز ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹ تا ساعت ۱۸ اول دی ماه، قابل فعالسازی و استفاده است.
۵ دقیقه مکالمه ایرانسلی، ۵۰ دقیقه بعدی رایگان!
طرح هدیۀ مکالمه با شمارهگیری کد #۲*۱*۴۴۴۴* و یا از طریق بخش پیشنهادها در اپلیکیشن ایرانسل من فعال میشود. با فعالسازی این طرح، پس از ۵ دقیقه مکالمه ایرانسلی، ۵۰ دقیقۀ بعدی مکالمه، رایگان است. این طرح، از بامداد ۳۰ آذر ۱۳۹۹ تا ساعت ۲۳:۵۹ این روز، قابل فعالسازی و استفاده است.
تخفیف ۵۰ درصدی برای برگزاری کلاسهای آنلاین
۵۰ درصد تخفیف در برگزاری کلاس آنلاین، ویژۀ یلدا، روی پلتفرم آموزش آنلاین دانا پلاس، یکی دیگر از هدایای درنظر گرفته شده است. مهلت فعالسازی این بستۀ تخفیفی، تا ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹ است و با استفاده از آن، بهرهمندی از ۵۰ درصد تخفیف برای فعالسازی بستۀ یک ماهۀ ۳۱۵هزار تومانی، با قیمت ۱۵۷هزار و ۵۰۰ تومان، امکانپذیر است.
«دانا پلاس» ایرانسل، یکی از پلتفرمهای اصلی شبکۀ دانا، زیرساخت اختصاصی آموزش هوشمند کشور، برای آموزش آنلاین و برگزاری نشستهای مجازی و وبینار است که توسط ایرانسل برای کمک به تحقق عدالت ارتباطی و آموزشی ارائه شده است. دانا پلاس، ۱۴ مهرماه ۱۳۹۹، در قالب آیین بهرهبرداری از طرحهای ملی کشور، با حضور حجتالاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیسجمهوری و مهندس محمدجواد آذریجهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، افتتاح شد.
تکان شگفتانگیز ایرانسل من!
علاوه بر هدایای فوق، ایرانسل مانند روال سالهای قبل، در بخش «تکان شگفتانگیز» اپلیکیشن ایرانسل من، برای مشترکان خود هدیۀ ویژهای در نظر گرفته است. در هر ساعت از روز ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹، تکان شگفتانگیز ایرانسل من به ۴۰ کاربر، ۴۰ گیگابایت اینترنت هدیه میدهد. تمام مشترکان دائمی و اعتباری ایرانسل میتوانند از بامداد ۳۰ آذر ۱۳۹۹ تا ساعت ۲۳:۵۹ این روز، با رفتن به بخش تکان شگفتانگیز ایرانسل من و تکاندادن گوشی همراهشان، شانس خود را برای دریافت بستۀ هدیۀ ۴۰ گیگابایتی امتحان کنند. اعتبار این بسته، ۲۴ ساعت پس از فعالسازی خواهد بود و هر کاربر فقط یک بار شانس دریافت این هدیه را دارد. «تکان شگفتانگیز» از صفحه اصلی اپلیکیشن ایرانسل من قابل دسترسی است.
«یلدا امن»؛ ویژهبرنامۀ شب یلدا در اینستاگرام ایرانسل
ایرانسل همچنین ویژهبرنامهای را برای مخاطبان صفحۀ اینستاگرام خود تدارک دیده است. این برنامه، با اجرای لیلی رشیدی، ترکیبی از موسیقی، قصه و خاطره است و طی آن، احترام برومند و بهرام شاهمحمدلو (آقای حکایتی)، برای مخاطبان اینستاگرام ایرانسل، قصههای یلدایی میگویند.
به دلیل لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا، ایرانیان در یلدای ۹۹، دور از هم و در عین حال از طریق ارتباطات دیجیتال، در کنار هم هستند. این برنامه هم به همین منظور، با عنوان «یلدا امن» و هشتگ #یلدامن، طوری طراحی شده که گویی هنرمندان از خانههایشان و با استفاده از اینترنت، دید و بازدید میکنند. از طرفی، با توجه به مصادف شدن یلدای ۹۹ با روز پرستار، در این برنامه، با یکی از کادر درمان به صورت اینترنتی گفتوگو و از تلاشها و ایثارگری آنان قدردانی میشود.
ویژهبرنامۀ یلدای ۹۹ ایرانسل، شامل پنج قسمت پنج تا ۹ دقیقهای به همراه پنج موزیک ویدیو است. ایرانسل در سالهای گذشته نیز در شب یلدا، برای اولین بار، نمایشهای اینستاگرامی مرتبطی را تهیه و منتشر کرد که با استقبال مخاطبان روبهرو شد؛ تا آنجا که در سالهای بعد، سایر برندها هم برنامههای مشابهی را تهیه و منتشر کردند.
تماشای برنامۀ «یلدا امن»، با مراجعه به صفحۀ رسمی irancell در اینستاگرام، به نشانی instagram.com/irancell امکانپذیر است.
italodance
19-12-2020, 20:42
چی مردم رو گداپرور کردند، خاک بر سر گداپرورتان، آخه گداها پس چرا انقلاب کردید. گدایی در هر زمان و مکان همیشه بوده و هست.
آدم زورش میگیره میبینه مردم صدقه ای شدند. ایران چی بود چه ثروتی چه میراثی چه ابهتی، ریدند توش ویران کامل.
چی مردم رو گداپرور کردند، خاک بر سر گداپرورتان، آخه گداها پس چرا انقلاب کردید. گدایی در هر زمان و مکان همیشه بوده و هست.
آدم زورش میگیره میبینه مردم صدقه ای شدند. ایران چی بود چه ثروتی چه میراثی چه ابهتی، ریدند توش ویران کامل.
یک جمله قدیمی هست،میگه اگر میخواهی بر مردم حکومت کنی، اونها رو گشنه و بی سواد نگه دار، اینها دارن دقیقا همین کار رو انجام میدن.
ariobarzan2
25-12-2020, 08:58
رکورد سرعت اینترنت در ایران شکسته شد
مدیرعامل ایرانسل چهارشنبه ۳ دی ماه ۱۳۹۹، با انتشار تصویری از یک تست سرعت اینترنتهمراه، از دستیابی ایرانسل به رکورد جدیدی از سرعت در شبکۀ 5G ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در این تست سرعت، که در صفحۀ اینستاگرام دکتر بیژن عباسیآرند منتشر شده است، ایرانسل موفق شد سرعت دانلود بیش از ۲.۵ گیگابیت بر ثانیه را ثبت کند. رکورد قبلی در این زمینه، سرعت ۱.۵ گیگابیت بر ثانیه بود که مرداد ماه ۱۳۹۹، در ساختمان مرکزی ایرانسل و در حضور خبرنگاران، ثبت شد.
ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، تنها اپراتوری است که توانسته است برای اولین بار، در روز اول مردادماه ۱۳۹۹، فناوری نسل پنجم تلفنهمراه را در ایران راهاندازی کند و تاکنون سه سایت 5G خود را به بهرهبرداری رسانده است.
پیش از این، روز چهارشنبه، اول مرداد ماه ۱۳۹۹، نخستین سایت 5G ایران، توسط ایرانسل و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوریاطلاعات، در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوریاطلاعات تهران راهاندازی شده بود.
همچنین سهشنبه هفتم مرداد ماه ۱۳۹۹ نیز، با حضور و انجام تست سرعت توسط خبرنگاران، دومین سایت 5G ایران در ساختمان مرکزی ایرانسل افتتاح شده بود.
راهاندازی سومین سایت 5G ایران و ایرانسل نیز در روز چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۹، در محل دانشکدۀ مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیتمدرس انجام شد که برخلاف دو سایت داخل ساختمانِ (Indoor) قبلی، نخستین سایت خارج از ساختمان (Outdoor) نسل پنج ایرانسل است و امکان استفادۀ عموم مشترکان ایرانسل، به وسیلۀ گوشیهای موجود در بازار ایران با قابلیت پشتیبانی از 5G و به علاوه، استفادۀ دانشجویان و پژوهشگران این دانشگاه از آخرین نسل فناوری تلفنهمراه، در آزمایشگاه 5G این دانشگاه را فراهم میکند.
ایرانسل توسعۀ فناوری 5G را بهعنوان سنگ بنای اقتصاد دیجیتال در دستورکار قرار داده و در ادامۀ برنامۀ توسعۀ آن، به زودی سایتهای جدید نسل پنجم تلفنهمراه را در نقاط دیگر تهران و شهرهای دیگر ایران راهاندازی میکند.
italodance
25-12-2020, 11:20
سرعت برای آقازاده ها و حکومت و خودشون هست مردم که پستترین قشر جامعه هستند.
franchescaolsonEqP
25-12-2020, 11:29
تو همین تستی که با اسپید تست انجام دادن یعنی تو همون بازه زمانی 10 ثانیه بالای 3 گیگ حجم مصرف شده! این سرعت با حجم بسته هایی که ایرانسل داره واقعا به قول دوستمون برا آقازاده هاست نه ما …
به جای این کارا کیفیت همین اینترنت رو بالا ببرن. سرعت خیلی بالا هم نمیخواد همین حدودای 70 تا 80 مگ یا کمتر کار همه رو راه میندازه.
مردم نه مودمش رو دارن نه گوشیش…
I Walk Alone
11-01-2021, 19:25
دوستان امکانش هست که بسته نامحدود سه ساعته 2 تا 8 صبح رو دو بار خرید؟ یعنی به محض اینکه ساعت 5 بسته اول تموم شد بسته دوم خودکار فعال بشه.
4CA
mhroozbeh
16-01-2021, 21:03
بله امکانش هست
mhroozbeh
16-01-2021, 21:05
کی نسل 5 راه اندازی سراسری میشه؟ می ارزه گوشی نسل 5 الان بخریم؟
تو همین تستی که با اسپید تست انجام دادن یعنی تو همون بازه زمانی 10 ثانیه بالای 3 گیگ حجم مصرف شده! این سرعت با حجم بسته هایی که ایرانسل داره واقعا به قول دوستمون برا آقازاده هاست نه ما …
به جای این کارا کیفیت همین اینترنت رو بالا ببرن. سرعت خیلی بالا هم نمیخواد همین حدودای 70 تا 80 مگ یا کمتر کار همه رو راه میندازه.
مردم نه مودمش رو دارن نه گوشیش…
ایرانسل +4G تو تست اسپید 200 مگابایت حجم میخوره تو هر تست
کسی اطلاعی داره 5G ایرانسل رو چه فرکانسی هستش و اینکه الان جایی هست که بشه دریافتش کرد؟
misam5526
17-01-2021, 12:15
کی نسل 5 راه اندازی سراسری میشه؟ می ارزه گوشی نسل 5 الان بخریم؟
راه اندازی یک نسل از شبکه تلفن همراه نیازمند تغییر در هسته و تجهیزات انتقال دیتا و در نهایت خرید و نصب فرستنده های نسل جدید هست.ازمایشهایی تبلیغاتی که مشاهده میکنید در فاز ازمایش و حاصل بدست اوردن بخشی از تجهیزات هست ولی بدلیل تحریمها راه اندازی تجاری که نیازمند همکاری رسمی و خرید گسترده از شرکتهای صاحب فناوری هست برای ایران غیر ممکنه. پس جواب شما:
1- زمان راه اندازی سرارسری از زمان لغو تحریمها محاسبه میشه. و احتمالا دو الی سه سال از اعلام رسمی لغو تحریمها طول میکشه تا شهرهای بزرگ و متوسط کاملاً پوشش داده بشن مگر اینکه کلا شو اف باشه و همون 4g+ رو بخوان به نام 5g non standardalone بهمون قالب کنند (در بعضی از نقاط دنیا این کار رو کردن بعضی از شرکتها در اوایل شروع پروژه نسل پنجم)
2- نسل پنجم هنوز در حال تکمیل فناوریهای مرتبط با خودشه مثل تکنولوژی تجمیع که که هنوزم کار برای تکمیل داره خصوصا در موج میلیمتری و ترکیب اون با ساب 6. بنابراین عجله نکردن بعضی از شرکتها و کشورها که توان مالی تعویض سریع زیرساخت رو هرساله ندارن خیلی هم بد نیست و نسل بالغ تری از 5G وارد خواهد شد. این مورد در مورد مودمها و گوشی ها هم صادقه.
پس شما دوست دارید گوشی نسل پنجم بخرید اشکالی نداره ولی حداقل یکی دوسال برای تهران و دو سه سال برای مراکز شهرستانها باید منتظر باشید تا بتونید ازش استفاده کنید.
ShadowDragon
18-01-2021, 11:15
قبلا بسته های ساعت دار ، مثلا ۶-۱۲ ، نیم ساعت اخر قطع وصل میشدن! الان در راستای مشتری مداری، ایرانسرطان ، بازه رو به یک ساعت اخر گسترش داده؟ یا بیشتره من تست نکردم؟
shayan10-10
18-01-2021, 20:14
راه اندازی یک نسل از شبکه تلفن همراه نیازمند تغییر در هسته و تجهیزات انتقال دیتا و در نهایت خرید و نصب فرستنده های نسل جدید هست.ازمایشهایی تبلیغاتی که مشاهده میکنید در فاز ازمایش و حاصل بدست اوردن بخشی از تجهیزات هست ولی بدلیل تحریمها راه اندازی تجاری که نیازمند همکاری رسمی و خرید گسترده از شرکتهای صاحب فناوری هست برای ایران غیر ممکنه. پس جواب شما:
1- زمان راه اندازی سرارسری از زمان لغو تحریمها محاسبه میشه. و احتمالا دو الی سه سال از اعلام رسمی لغو تحریمها طول میکشه تا شهرهای بزرگ و متوسط کاملاً پوشش داده بشن مگر اینکه کلا شو اف باشه و همون 4g+ رو بخوان به نام 5g non standardalone بهمون قالب کنند (در بعضی از نقاط دنیا این کار رو کردن بعضی از شرکتها در اوایل شروع پروژه نسل پنجم)
2- نسل پنجم هنوز در حال تکمیل فناوریهای مرتبط با خودشه مثل تکنولوژی تجمیع که که هنوزم کار برای تکمیل داره خصوصا در موج میلیمتری و ترکیب اون با ساب 6. بنابراین عجله نکردن بعضی از شرکتها و کشورها که توان مالی تعویض سریع زیرساخت رو هرساله ندارن خیلی هم بد نیست و نسل بالغ تری از 5G وارد خواهد شد. این مورد در مورد مودمها و گوشی ها هم صادقه.
پس شما دوست دارید گوشی نسل پنجم بخرید اشکالی نداره ولی حداقل یکی دوسال برای تهران و دو سه سال برای مراکز شهرستانها باید منتظر باشید تا بتونید ازش استفاده کنید.
سلام
ایا در مورد 5g ثابت هم به همین شکله ؟
چون من به دلیل عدم پشتیبانی منطقه از اینترنت adsl مجبور به رفتن به سمت اینترنت td-lte هستم
از طرفی نارضایتی از این سرویس هم زیاده و گفتم بهتره منتظر 5g ثابت بمونم
ShadowDragon
19-01-2021, 11:06
قبلا بسته های ساعت دار ، مثلا ۶-۱۲ ، نیم ساعت اخر قطع وصل میشدن! الان در راستای مشتری مداری، ایرانسرطان ، بازه رو به یک ساعت اخر گسترش داده؟ یا بیشتره من تست نکردم؟
امروز از مثلا پشتیبانی تماس گرفتن گفتن اره میدونیم همچین موضوعی وجود داره اما چون بسته هامون ارزونه ایرادی نداره.... دقیقا با همین جمله بندی
misam5526
19-01-2021, 20:53
سلام
ایا در مورد 5g ثابت هم به همین شکله ؟
چون من به دلیل عدم پشتیبانی منطقه از اینترنت adsl مجبور به رفتن به سمت اینترنت td-lte هستم
از طرفی نارضایتی از این سرویس هم زیاده و گفتم بهتره منتظر 5g ثابت بمونم
از لحاظ لزوم خرید و واردات تجهیزات همون رویه براش صدق میکنه ولی چون در این حالت تکلیف وزارت ارتباطات و شرکتهای همراه اول و ایرانسل با فرکانسهاش روشنه (همون فرکانسهای td-lte رو اختصاص خواهند داد) و همینطور شرکتهای مختلف مجاز به گرفتن پروانه و همکاری در شهرهای مختلف هستند، سرمایه جذب شده و شتاب کار تا حدی بیشتره.
البته در این مورد چون زیرساخت با همون شتاب ممکنه گسترش پیدا نکنه، از نهایت توانایی های نسل پنجم ثابت در خیلی از مناطق نمیشه تا مدتی بهره برد و مراکز مخابراتی یک به یک ظرفیتشون رو ارتقا بدند.
طرح ۳ ساعته نامحدود میگیرم سر دو ساعت که زمان میگذره ، انتن دهی 4g کامل قطع میشه! ، جالبه تر اینکه اگر ساعت ۲ بخری ساعت ۴ قطع میشه و اگر ساعت ۳ بخری ۵ قطع میشه
کسی این مشکل رو داره؟ چون ایرانسرطان (حیف اسم ایران رو ابتداش گذاشتن) میگه مشکل از ما نیست! :grrr:
بعدش میگه روز زنگ بزن ، روز زنگ میزنی میگه شب زنگبزن
Amir1234646
27-01-2021, 09:07
طرح ۳ ساعته نامحدود میگیرم سر دو ساعت که زمان میگذره ، انتن دهی 4g کامل قطع میشه! ، جالبه تر اینکه اگر ساعت ۲ بخری ساعت ۴ قطع میشه و اگر ساعت ۳ بخری ۵ قطع میشه
کسی این مشکل رو داره؟ چون ایرانسرطان (حیف اسم ایران رو ابتداش گذاشتن) میگه مشکل از ما نیست! :grrr:
من هم یه زمانی بسته هایی که تا ساعت 12 ظهر بود رو میگرفتم، از ساعت 11:30 شروع میکرد به قطع و وصل شدن دیتا! طوری که نیم ساعت آخر اصلا قابل استفاده نبود. یعنی از دو سه سال پیش ایرانسل این مشکل رو داره و مشکل هم از طرف خودشون هست و فکر میکنم عمدی باشه! بهتره به 195 شکایت کنید. من که دیگه از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنم. ایرانسل رو فقط برای مکالمه و sms استفاده میکنم و برای اینترنت از رایتل استفاده میکنم.
mehr1362
28-01-2021, 16:47
سلام
سایت فروشگاه ایرانسل چند روزی هست که برای من بالا نمیاد ، برای شما چطور ؟ :tongue:
ariobarzan2
28-01-2021, 17:09
سلام
سایت فروشگاه ایرانسل چند روزی هست که برای من بالا نمیاد ، برای شما چطور ؟ :tongue:
سلام
بالا میاد البته با ای دی اس ال
mehr1362
28-01-2021, 22:32
سلام
بالا میاد البته با ای دی اس ال
با همراه اول نمیاد :blink:
ویرایش : با اینترنت رایتل مشکلی نداره :rolleye:
ممنونم آریوبرزن ، به خاطر ایستادگی در برابر اسکندر مقدونی و پاسخ مفیدت :n11:
ShadowDragon
29-01-2021, 12:31
امروز از مثلا پشتیبانی تماس گرفتن گفتن اره میدونیم همچین موضوعی وجود داره اما چون بسته هامون ارزونه ایرادی نداره.... دقیقا با همین جمله بندی
چند پست بالاتر گفتم، بعد کلی بحث قبول کردن و این جواب رو دادن
ariobarzan2
29-01-2021, 13:42
با همراه اول نمیاد :blink:
ویرایش : با اینترنت رایتل مشکلی نداره :rolleye:
ممنونم آریوبرزن ، به خاطر ایستادگی در برابر اسکندر مقدونی و پاسخ مفیدت :n11:
قابلی نداشت کاری نکردم :tongue:
ariobarzan2
01-02-2021, 09:42
هدیۀ ۴۲ گیگابایتی ایرانسل برای دهۀ فجر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wQ5aCQuC6bW65Yo2vzNA1A_oYcME-xuDHnCGIL88GkvFaMums2lp5Xzk-eErjUYezqJx1zBsxxUUBb--XuOejRjZDSys4NdjIqNZJEQ6csj1vAj0TGcVF1nN24o,/13091DBB-A1EC-4E12-B936-83E312376A66.jpg
به گزارش ایلنا این بستۀ هدیه، در فاصلۀ روزهای ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۹، از طریق بخش «تکان شگفتانگیز» در اپلیکیشن ایرانسل من، قابل فعالسازی است.
طی دهۀ فجر، در هر روز، ۱۰۰ مشترک ایرانسل میتوانند از فرصت دریافت این بستۀ هدیه برخوردار شوند. در نتیجه، ۱۱۰۰ ایرانسلی این بسته را دریافت خواهند کرد.
تمام مشترکان دائمی و اعتباری ایرانسل میتوانند با مراجعه به بخش تکان شگفتانگیز در این اپلیکیشن و تکان دادن گوشی خود، فرصت خود را برای دریافت این بستۀ هدیه امتحان کنند.
اعتبار این بسته، ۲۴ ساعت پس از فعالسازی است و هر مشترک، فقط یک بار امکان دریافت این هدیه را دارد.
منبع : خبرگزاری ایلنا
ata.royalfalcon
15-02-2021, 23:10
بسته نامحدود ساعتی شبانه حذف شده ؟
mafia320
16-02-2021, 12:39
بسته نامحدود ساعتی شبانه حذف شده ؟
درووود
بله از دیشب دیدم حذف شده
خدا لعنتشون کنه
italodance
16-02-2021, 15:50
حروم زاده سرعت خارجی رو هم آوردند پایین، شبها ۸ شب به بعد که دیال اپ میشه
hassan_sia
17-02-2021, 00:46
دوستان ببخشید یه سوال شما هم اخیرا شب ها سرعتتون پایین میاد ؟
italodance
17-02-2021, 07:24
والا مردیم تو این جهنم از دیدن این همه چیزهای عجیب, ایرانسل چهل هزار تومان بم شارژ داده، این دیگه چیه؟! مناسبتی بوده؟!
djkavehtnt
18-02-2021, 00:02
دوستان ببخشید یه سوال شما هم اخیرا شب ها سرعتتون پایین میاد ؟
دقیقا
هم رو اینترنت موبایل هم اینترنت ثابت 8 به بعد سرعت نابود میشه
شبانه ها هم که کلا حذف شده
معلوم نیست شبا با اینترنت دارن چی کار می کنن :/
والا مردیم تو این جهنم از دیدن این همه چیزهای عجیب, ایرانسل چهل هزار تومان بم شارژ داده، این دیگه چیه؟! مناسبتی بوده؟!
اون هرگز شارژ به کسی مفتی نمیده
100درصدیکی اشتباهی شماره سیمکارتو شارژ کرده
italodance
18-02-2021, 12:07
اون هرگز شارژ به کسی مفتی نمیده
100درصدیکی اشتباهی شماره سیمکارتو شارژ کرده
اره حتما. به امید نابودی همشون :»
italodance
18-02-2021, 12:23
خوب دیشب ساعت ۸ به بعد سرعت خارجی دیال اپ شد
امروز ۱۲ ظهر
start202
19-02-2021, 09:45
سلام از کجا میشه کلیه بسته های موجود رو دید و ارزونتر از همراه هست یا نه ؟
Bobby Sands
20-02-2021, 22:31
جناب به اصلاح وزیر ارتباطات عوض خوشمزه بازیو استوری گذاشتن اگر واقعا عرضه دارن بیان جلوی این شرکتهای حروم خور رو بگیرن که هر غلطی دلشون میخواد میکنن تو این مملکت بی درو پیکر!
دوستان با حذف بسته های نامحدود، چه راه جایگزینی پیشنهاد میکنید؟
italodance
21-02-2021, 06:58
دوستان با حذف بسته های نامحدود، چه راه جایگزینی پیشنهاد میکنید؟
همچنان از سایتش میتونی بگیری
ata.royalfalcon
21-02-2021, 07:31
همچنان از سایتش میتونی بگیری
بررسی کردم ، از سایت هم حذف شده . یعنی اگر گزینه ساعتی رو انتخاب کنید موردی برای انتخاب وجود نداره .
italodance
21-02-2021, 08:27
بررسی کردم ، از سایت هم حذف شده . یعنی اگر گزینه ساعتی رو انتخاب کنید موردی برای انتخاب وجود نداره .
بله بی وجود ها برداشتند.
ادیت: الان میبینم 70 درصد مابقی بسته ها هم حذف کردند.
ata.royalfalcon
21-02-2021, 08:34
بله بی وجود ها برداشتند.
فکر میکنید امیدی باشه برگرده ؟
italodance
21-02-2021, 08:36
باید 3 روزی صبر کرد هر چی بشه تو این چند روز تثبیت میشه.
تیر خلاص بر پیکر اینترنت نامحدود؛ ایرانسل آخرین بسته را هم حذف کرد
اگر یکی از دلخوشی های شما هم چند ساعت وب گردی، دانلود کردن یا تماشای ویدئو بدون دغدغه ترافیک و بسته اینترنت بود، متأسفانه باید بگوییم ایرانسل آن را هم گرفت. گزارشهای دریافتی نشان میدهد ایرانسل بسته نامحدود 3 ساعته را هم حذف کرد تا دیگر چیزی به نام بسته نامحدود وجود نداشته باشد.
ماجرای حذف بستههای اینترنت همراه تازگی ندارد و همین دی ماه گذشته بود که به یکباره ایرانسل بستههای مقرون به صرفهای چون نامحدود یک ماهه و روزانه را حذف کرد. از آن زمان تنها یک بسته اینترنت نامحدود وجود داشت که آن هم نامحدود 3 ساعته با قیمت 2000 تومان بود اما دیگر همین بسته هم وجود ندارد.
یکی از مخاطبان شهرسخت افزار با انتقاد از حذف تنها بسته نامحدود باقی مانده ایرانسل میگوید همین یک دل خوشی بود که آن را هم گرفتند.
به این ترتیب حالا ایرانسل تنها یک بسته نامحدود داخلی دارد که آن هم بعید به نظر میرسد کاربردی باشد.
در آن سو همراه اول هم تنها یک بسته نامحدود ماهانه 1 بامداد تا 11 صبح با مصرف منصفانه 450 گیگابایت دارد.ظاهراً قرار نیست حذف بی سر و صدای بستههای اینترنت همراه پایان یابد و روز به روز شاهد اتفاقاتی هستیم که هزینه استفاده از اینترنت همراه را برای کاربران افزایش میدهد.
+++++++++
جوابیه ایرانسل در دی ماه 99 در خصوص حذف بسته های نامحدود شبانه
حذف برخی بستههای کوتاهمدت، پیرو ابلاغ رگولاتوری به اپراتورها صورت گرفته است
ایرانسل، بستههای اینترنت خود را در راستای هماهنگی با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، بهعنوان طرحهای تشویقی و به صورت مدتدار، تعریف میکند و در اختیار مشترکان محترم قرار میدهد.
پس از گذشت دورههای زمانی، این طرحهای تشویقی، با توجه به الگوی مصرف مشترکان، بازنگری میشوند.
با وجود این، مورد اخیر حذف برخی بستههای نامحدودِ کوتاهمدت، پیرو ابلاغ رگولاتوری، توسط ایرانسل و دیگر اپراتورهای تلفنهمراه، صورت گرفته است.
+++++
پ.ن : دراین مورد که آیا همیشگی حذف شده باید منتظر نظر وزیر بود که چند ماهی بیشتر از وزارتش باقی نمانده است
ata.royalfalcon
21-02-2021, 19:09
بسته نامحدود داخلی چطوری هست ؟ یعنی اگر VPS ایران داشته باشم و فایلها رو منتقل کنم به این VPS میتونم دانلود کنم ؟
italodance
22-02-2021, 14:33
الان خیلی زوده که بگم ولی من شکایت کردم و دیشب دیدم همه چی خوبه امروز صبح و ظهر هم خوب بوده:
امیدوارم که بمونه میدونم که نمیمونه :دی
شیراز؛ دومین کلانشهر بهرهمند از اینترنت نسل پنجم در کشور/ ارتباطات یکی از بسترهای تغییر و تحول نو است
Electronic-Arts
23-02-2021, 09:46
بسته نامحدود داخلی چطوری هست ؟ یعنی اگر VPS ایران داشته باشم و فایلها رو منتقل کنم به این VPS میتونم دانلود کنم ؟
خیر چون اینا زرنگ تر از این حرفا هستن
وقتی میگن داخلی منظورشون فقط اون سایت هایی هست که خودشون تو لیست سفید قرار دادن و اگر از هرجای دیگه شما دانلود کنی ولو این که سرور داخل ایران باشه فقط سرعتش بالاتره ولی حجمش همون بین الملل حساب میشه
اینا جایی نمیخوابن زیرشون آب بره متاسفانه
amirniack
23-02-2021, 18:08
بسته های شبانه رو هنوز میشه از اپ های دیجی پی یا همراه کارت گرفت
از بسته نامحدود داخلی میشه در آپ های فیلیمو و نماوا استفاده کرد؟
alinice321
24-02-2021, 14:22
از بسته نامحدود داخلی میشه در آپ های فیلیمو و نماوا استفاده کرد؟
درود
بله میشه استفاده کرد
اینو میتونید امتحان کنید ببینید جواب میده براتون
با این سایت لینک هاتون رو نیم بها کنید
اگر با گوشی وارد سایت شدید مرورگرتون رو روی حالت دسکتاپ بزارید و لینک مستقیم دانلودتون رو پایین صفحه داخل کادر وارد کنید تا با ترافیک نیم بها دانلود کنید.
ata.royalfalcon
27-02-2021, 19:49
بسته های شبانه رو هنوز میشه از اپ های دیجی پی یا همراه کارت گرفت
ممنون ولی این دیگه امکانپذیر نیست . یعنی بسته شارژ نمیکنه و وجه برگشت میخوره .
italodance
28-02-2021, 13:06
ممنون ولی این دیگه امکانپذیر نیست . یعنی بسته شارژ نمیکنه و وجه برگشت میخوره .
دقیقا کش مونده تو آنها. خوب دیگه باید باشون خداحافظی کرد.
italodance
28-02-2021, 20:32
الان خیلی زوده که بگم ولی من شکایت کردم و دیشب دیدم همه چی خوبه امروز صبح و ظهر هم خوب بوده:
امیدوارم که بمونه میدونم که نمیمونه :دی
گویا مشکل من حل شده، زنگ زدند گفتند ما تو محلتون تغییرات دادیم تست کردید اینا، من هم گفتم ۴ روز وقت بدید شبها تست کنم و بگم....
بسته های نامحدود سایت Echarge هم حذف شدند ...
یه حسی به من میگه همراه اول هم برداشته میشه
لعنت بهشون
italodance
01-03-2021, 21:52
پینگ ضایع ایرانسل ۹ شب به بعد:
باز صبحها ۹۰ الی ۱۱۰ هست.
مملکت همش شده دزدی و سو استفاده
میدونن چون مردم بیشتر تو خونه ن و واسه مدرسه ها نت باید استفاده بشه
میان گرونتر میکنن و برمیدارن بسته ها رو...چون میگن مردم محبورن بخرن
یعنی همه کارای مملکت شده اجبار و مجبور و زور
چون قانونی وجود نداره
italodance
03-03-2021, 21:22
مملکت همش شده دزدی و سو استفاده
میدونن چون مردم بیشتر تو خونه ن و واسه مدرسه ها نت باید استفاده بشه
میان گرونتر میکنن و برمیدارن بسته ها رو...چون میگن مردم محبورن بخرن
یعنی همه کارای مملکت شده اجبار و مجبور و زور
چون قانونی وجود نداره
بحث مربوط به اینجا نیست
با دوستان همیشه بحث این موضوعات را داریم اما حقیقت اینه که
مشکل از مردم نفهم و بی غیرت و ترسو نشات میگیره
مردم تو سری خور همون زنده بمونند براشون کافیه اینترنت چیه دیگه؟!
دلیل حذف بسته های اینترنت شبانه از زبان وزیر: ابلاغیه مراجع فرهنگی!
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کانال تلگرام خود دلیل حذف بسته های اینترنت شبانه را اعتراضات مراجع فرهنگی کشور در خصوص این بستهها عنوان کرد.
محمدجواد آذری جهرمی به تازگی فعالیت خود در پیامرسان تلگرام که چند سالی است در کشور فیلتر شده را آغاز کرده و در کانال خود به سوالاتی که کاربران از او میپرسند، پاسخ میدهد. جهرمی به تازگی به سوالاتی از کاربران در رابطه وضعیت اینترنت، قیمت بستهها، گوشی ایرانی، مخابرات و … پاسخ داد و در ادامه نگاهی خواهیم داشت به مهمترین این موارد.
دلیل حذف بسته های اینترنت شبانه
حذف بستههای شبانه اینترنت یکی از موضوعاتی بود که پیشتر گفته شده بود با دستور رگولاتوری حذف شدهاند، جهرمی اما به تازگی جزئیات بیشتری ارائه داد. او با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورها بستههای اینچنینی ارائه میشود و در خواست آن درست و منطقی بوده، اعلام کرد:
“اعتراضاتی از سوی مراجع فرهنگی در کشور در رابطه با بستههای شبانه مطرح شد و ما ابلاغیهای دریافت کردیم که میگفت کاربران به سمت بستههای اینترنت رایگان شبانه سوق پیدا نکنند. چرا که تاثیر منفی روی دانشآموزان و دانشجویان داشت و آنها را شب بیدار نگه میداشت و صبح نمیتوانستند سرکلاس حاضر شوند.”
جهرمی در ادامه عنوان کرد که براساس این ابلاغیه منطق زیر پا گذاشته شده بود، منطقی که ایجاب میکند ساعت 1 شب بستههای اینترنت ارزان قیمت ارائه شود. او گفت همین منطق باعث شد اپراتورها را فرا دوباره فراخوانند و به آنها توصیه کنند که بستههای شبانه را ارائه کنند تا بخشی از بار شبکه به ساعتهای کمباری انتقال دهند.
او در رابطه با حذف بسته های شبانه و نامحدود از سوی اپراتورها گفت که این موضوع به شرایط رقابتی میان اپراتورها بر میگردد. وزیر ارتباطات در اداکه عنوان کرد که حذف بستهها از سوی یک اپراتور باعث میشود کاربران به سمت اپراتور دیگری که این بستهها را دارد، بروند، ما به عنوان تنظیمگر بازار باید مراقب باشیم اپراتورها با یکدیگر تبانی نکنند زیرا این کار به ضرر مشتریان تمام خواهد شد.
اینترنت قطعا گران میشود
آذری جهرمی در پاسخ به پرسش کاربران اعلام کرد که اگر مصوبه افزایش 10 درصدی حقالسهم اپراتورها تصویب شود، نیاز به اجازه به اپراتورها برای افزایش بهای تعرفه نیست و اینترنت به صورت طبیعی گران خواهد شد. در حال حاضر سقف قیمت اپراتورها برای هر گیگ اینترنت 40 هزار تومان است و در صورت افزایش مالیات دولت از اپراتورها، آنها میتواند سقف تعرفه را بالا ببرند و این اتفاقی است که با قانونی شدن مصوبه رخ میدهد و اینترنت 100 درصد گران میشود.
او ابراز امیدواری کرد که چنین اتفاقی نیفتد و منابع مالی مورد نیاز برای تولید و نظارت در فضای مجازی از منابع دیگری تأمین شود.
بستههای ارزان برای ساعات کممصرف
آذری جهرمی خاطرنشان کرد: منطق حکم میکند شبکههای ارتباطی نیز مانند شبکههای برق که ساعت اوج مصرف و کم مصرفی دارند، در ساعات کم مصرفی بستههایی با قیمت کمتر ارائه بدهند تا به این واسطه مشتریان را به سمت ساعات کممصرف هدایت کنند. در اوج مصرف اپراتور باید سرمایهگذاری بیشتری برای توسعه شبکه انجام دهد و پس از توسعه شبکه، صرفا در ساعت محدودی میتواند از ظرفیت بالای توسعه داده شده کسب درآمد کند. بنابراین منطقی است اپراتورها در ساعت کمباری اینترنتی بستههایی با قیمت کمتر ارائه دهند.
افتتاح اولین مرکز داده بینالملل
وزیر ارتباطات افزود: بر این اساس ما اولین مرکز داده بینالملل (ixp) را با نام منطقه ویژه ارتباطات و فناوری اطلاعات در مجموعه فرودگاه پیام دایر کردیم. این مرکز یکی از اجزای شبکه ملی اطلاعات است که در سند مصوب آمده است. زیرساخت این شبکه فراهم است و کارهای فنی نیز انجام شده تا ما را به سمتی ببرد که تا مرداد ۱۴۰۰ انحصار را شرکت زیرساخت برداریم. هر چند کار دشواری است؛ تمام تلاش خود را به کار میگیریم.
دخالتهای مدیریتی برای شکسته نشدن انحصار مخابرات
او درباره فیبرنوری و راهکاری که باعث میشود بقیه شرکتها غیر از مخابرات نیز بتوانند بر بستر فیبرنوری به مردم اینترنت ارائه کنند گفت: در سال 96 مصوبهای در کمیسیون تنظیم مقررات تحت عنوان «بیتاستریم» داشتیم. بر اساس این مصوبه مخابرات موظف است با شرکتهای دیگر همکاری کند تا امکان ارائه خدمات به سایر شرکتها فراهم شود. چند ماه قبل بین شرکت مخابرات ایران، آسیاتک و شاتل در تهران، قم، بوشهر و سایر استانها قراردادهایی امضا شد تا این دو شرکت نیز بتوانند خدمات اینترنت بر بستر فیبرنوری که در انحصار مخابرات است را ارائه کنند اما سهامداران مخابرات همواره بر برداشتن انحصار نگاه بدبینانه دارند و دخالتهای مدیریتی مانع از انجام این کار شد.
وی با تاکید بر اینکه مخابرات خیلی سخت در این مسیر حرکت میکند و ضمانتهای اجرایی آن مصوبه نیز به اندازه کافی نیست، افزود: به خاطر دارم زمانی که قرار بود انحصار نسل سوم و چهارم اینترنت همراه در اپراتور رایتل برداشته شود، همین خصلت مدیران مخابرات ایران در سهامداران رایتل هم وجود داشت و سهامداران تامین اجتماعی و وزارت رفاه پیگیر بودند که این انحصار شکسته نشود. آن زمان نیز من اعلام کردم شکستن این انحصار باعث رشد رایتل خواهد شد.
عملا نیز این اتفاق رخ داد و پس از این که اپراتورهای همراه اول و ایرانسل توانستند این خدمت را ارائه کنند مشتریان رایتل 10 برابر رشد کرد. زیرا وقتی بازار بزرگ میشود سهم آن شرکت هم بزرگ خواهد شد. ایستادگی مخابرات ایران به لحاظ اقتصادی غلط است و ضد تصمیمهای خودشان است. از طرفی ما نیز باید ضمانت های اجرایی محکم و مناسبی برای مصوبهها داشته باشیم که در دستور کارمان است تا جرایم سنگینی را وضع کنیم.
اینترنت نسل پنجم گران نیست
جهرمی درباره این که آیا قیمت اینترنت نسل پنجم گران است، خاطرنشان کرد: زمانی که نسل پنجم برقرار شود، سرعت بالا میرود و میزان مصرف نیز به واسطه آن افزایش پیدا میکند. در دنیا معمولا این گونه است که به ازای 100 درصد رشد ترافیک، قیمت ۵۰درصد کاهش پیدا میکند. این فرمول در تمام دنیا اجرایی میشود و اصولا قیمت اینترنت همواره نزولی است اما کمک میکنند ترافیک رشد کند و مصرف بالا برود. ما نیز این فرمول را در این چند سال داشتیم. تاثیر اینترنتی که توسط شرکت زیرساخت برای اپراتورها تامین میشود صرفا 5 درصد است و 95 درصد تعرفه مصرفی مردم به تصمیمات اپراتور برمیگردد. این تصوری که مطرح میکنند اینترنت در انحصار زیرساخت است پس گرانیاش به همین علت است، تصور غلطی است. تنها 5 درصد از هزینه اپراتورها برای بستههای اینترنتی به شرکت زیرساخت پرداخت میشود اما اپراتورها هزینههای دیگری مانند هزینه اجاره فضا برای دکل، خرید تجهیزات، برق و نیروی انسانی دارند که هزینه بالایی است.
اگر اینترنت را گران کنند، یعنی علاقهای به توسعه فناوری ندارند
معمولا با افزایش مصرف، قیمت کاهش پیدا میکند طبیعی است وقتی اینترنت نسل پنجم ارائه شود، قیمتها کاهش پیدا خواهند کرد. این روال منطقی بازار است و اگر تصمیمی خلاف این گرفته شود ضد توسعه اینترنت و ضد فناوری اطلاعات در ایران است. گران شدن اینترنت به این معنی است که علاقهمند به توسعه اینترنت نیستیم. در مدت 4 سال گذشته همه چیز گران شد، اما دولت اجازه نداد قیمت اینترنت افزایش پیدا کند. در شورای عالی فضای مجازی نیز مصوب شد که هزینه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سبد هزینه خانوار نباید بیش از 2 درصد شود و تعرفهگذارها باید مصوبه فضای مجازی را رعایت کند.
او درباره گرانی مودم و گوشیهای همراه با تاکید بر اینکه تولید و عرضه گوشی به وزارت ارتباطات مربوط نیست تاکید کرد: ما تولیدکننده نیمه هادی تلفن همراه نیستیم و بسیاری از گوشیهای تولیدی داخل کشور وارداتی است و واردات نیز به قیمت ارز وابسته است. نسبت به دوسال قبل تا الان قیمت گوشی و مودم رشد سرسام آوری داشته همانطور که قیمت ارز به دلیل تحریمهای ظالمانه و وضعیت دیپلماسی بین المللی بالا رفته است و روی تمام زندگی مردم تاثیر گذاشته است.
تعرفه واردات گوشی را کاهش دادیم
وی افزود: اقدامات گوناگونی در این رابطه انجام شده است، از جمله این که سعی کردیم تعرفه واردات مربوط به این کالاها را کاهش دهیم. اخیر هم اتفاق خوبی افتاده است و با موافقت شخص رئیس جمهوری و دستور رئیس سازمان برنامه و بودجه یک خط اعتباری 500 میلیارد تومانی برای این بخش درنظر گرفته شده که در تلاش هستیم این خط اعتباری به صورت مسقتیم به دست مصرفکننده نهایی برسد. یعنی شرایطی را فراهم کنیم که این 500 میلیارد تومان اعتبار به شکل وام مناسب به اندازه برای خرید گوشی و مودم در اختیار مردم قرار بگیرد. شرایط اجرای این تصمیم توسط کارگروهی که در این زمینه تشکیل شده در حال نهایی شدن است و امیدواریم تا پایان فروردین ماه این شرایط و نحوه بهرهمندی مردم از این وام را اعلام کنیم.
از طرف دیگر برخی بانکها برای پیوستن به خرید مودم و گوشی و کمک به مردم ابراز آمادگی کرده و دراین موضوع همراه ما شدهاند که برخی منابع غیر دولتی هم از طریق بانک در این زمینه سرمایهگذاری شود. زیرساختهای این کار باید به شکلی فراهم شود که فرد بتواند از طریق پیامک یا سامانه آنلاین، درخواست ثبت مودم بدهد و دستگاه با پست و از طریق اپراتور مربوطه برای او ارسال شود و کاربر هم ظرف 24 ماه پول مودم را به بانک برگرداند. این کارها انجام شده تا قدرت خرید مردم در زمینه خرید گوشی و مودم افزایش پیدا کند که تا فروردین اجرایی خواهد شد. تامین ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در این شرایط کشور کار سختی است که خوشبختانه با مساعدت رئیس جمهوری و کمک سازمان برنامه بودجه انجام شده است.
او درباره توسعه VDSL گفت: برنامه داشتیم تاپایان امسال ۵ میلیون پورت VDSL در شهرهای قم، تهران و 8 شهر دیگر واگذار کنیم که مخابرات ایران نتوانست منابع مالی این کار را تامین کند و از طرفی هم با شرکت های بخشخصوصی علی رغم قراردادی که بسته بود (بیت استریم) همکاری نکرد. نتیجه آن شده که حالا در حد 1 میلیون پورت VDSL نصب شده داریم و نتوانستیم به دلیل عدم همکاری مخابرات به برنامه اصلی ودر دراین زمینه برسیم.
امیدوارم مخابرات از لجبازی با بخش خصوصی دست بردارد
ما دست از کار برنداشتهایم برای اینکه به برنامه برسیم به جای تمرکز روی VDSL روی 5G و FWA (راهکاری است که در حوزه بیسیم به صورت ثابت خدمات را به مشتریان انبوه و سازمانی ارائه میدهد) متمرکز شدیم. اینترنت خانگی 5G به زودی راهاندازی میشود اولین شرکتی که این کار را انجام میدهد مبیننت است. این شرکت از دوشنبه آینده (18 اسفند) افتتاح اولین مجموعه کاری خود را در زمینه 5G خانگی در تهران دارد و در فاز بعدی و به تدریج در سال آینده نقاط بیشتری را پوشش خواهد داد تا از برنامه توسعه اینترنت خانگی خود عقب نمانیم. البته در این بین مذاکرات ما با مخابرات هم ادامه دارد امیدواریم که آنها هم سرمایه لازمشان تامین شود و دست از لج بازی با بخش خصوصی بردارند تا آنها هم بتوانند کارشان را ادامه دهند.
اینترنت باید مقرون به صرفه باشد
وی افزود: اما واقعیت این است که شاخصی که باید بسنجیم مقرون به صرفه بودن است. این شاخص در دنیا مورد استفاده قرار میگیرد. منظور از مقرون به صرفه بودن دیگر الزاما ارزان بودن نیست، یعنی نگاه کنیم، پولی که کاربر برای اینترنت پرداخت میکند نسبت به درآمدش به چه صورت است. این شاخص در حال حاضر ایران مطابق با آخرین گزارش مجمع جهانی اقتصاد در جمع ۲۵ کشور اول دنیا است به نظر میرسد رتبه اران زیر ۱۵ کشور جهان است.
اما اشکالی که وجود دارد در اینترنت خانگی است. ظاهر اینترنت خانگی در ایران پایینتر از اینترنت موبایل است واقعیت این است که در سایر کشورها اینترنت خانگی به خاطر دایر شدن خدمات فیبرنوری، گرانتر است. در ایران به خاطر مشکلات با مخابرات در خصوصیسازی و اینکه سرمایهگذاری در این شرکت مدت هاست متوقف شده است، رشد خوبی در اینترنت خانگی نداشتیم و سرعت سایر دنیا بالاتر است.
تلاش برای همکاری با مخابرات ادامه دارد
وی تاکید کرد: بابت سرعت اینترنت خانگی که در ایران ارائه میشود پول بیشتری نسبت به شاخص جهانی دریافت میشود، بنابراین هرچند به ظاهر قیمت اینترنت خانگی در ایران ارزانتر از موبایل است، اما به نسبت جهان خدمات گران قیمتی است. بنا بر سرعتی که اینترنت موبایل در ایران دارد میتوان گفت قیمت آت مقرون به صرفهتر است. این در حالی است که در دنیا اینترنت موبایل لوکس به حساب میآید و افراد بیشتر از اینترنت خانگی استفاده میکنند.
آذری جهرمی تاکید کرد: اتفاقات سال 88 و خصوصیسازی مخابرات دو اثر داشت. رشد بالای اپراتور همراه اول حاکی از این بود که یک مدیریت صحیح در این مجموعه انجام شد و رقابت خوبی بین ایرانسل و همراه اول شکل گرفته است. بنابراین فضا منطقی رشد کرد اما در اینترنت خانگی و مخابرات پسرفت داشتیم و سال هاست سرمایه گذاری در این خصوص انجام نشده است.
مخابرات همیشه میگوید درآمد من کم است و تعرفه را افزایش دهید، ما هم میگوییم سرویس جدید دایر کنید که تعرفه بر آن اساس بالا رود، بالا رفتن تعرفه روی سرویس قدیمی امکانپذیر نیست. این یک لوپ (چرخه باطل) است که باید از آن خارج شویم. سهماداران اپراتورها باید بخش اعظمی از هزینه لازم برای سرمایهگذاری را بیاورند، چون ما نمیتوانیم از جیب مردم همه هزینه را تامین کنیم. ما به عنوان دولت اعلام کردیم حاضر هستیم خودمان نیز آورده بیاوریم و ما بقی سهامداران مخابرات هم این را بپذیرند. این شکل از همکاری خوب پیش رفته و امیدواریم به توافق برسیم. زمان زیادی گذاشتیم ولی به نقاط خوبی میرسیم که مخابرات از بنبست خارج شود و تن به رقابت و سرمایهگذاری دهد و ما شاهد رشد توسعه اینترنت خانگی باشیم.
آذری جهرمی گفت: طبیعتا چون مخابرات خصوصی شده است دولت نمیتواند سرمایهای به آن تزریق کند جز قدر و سهم 20 درصدی که در مخابرات دارد و به همان اندازه میتواند در مخابرات سرمایهگذاری کند. ما نمیتوانیم پولی از بیت المال در مخابرات سرمایهگذاری کنیم. تلاش برای حل مشکل ادامه دارد و امیدواریم حل شود.
منبع: ایرنا
مسعود626262
14-03-2021, 07:05
سلام، من بعضی موقع ها حتی وقتی آنتن دهی خوبی هم دارم گوشیم از 4g میره به 3g، اون هم بیشتر 5 عصر تا آخر شب،تا دیتا گوشی رو هم خاموش نکنم 4g نمیشه، که خیلی اذیت میکنه، کسی میدونه علتش چی میتونه باشه، فاصله من با دکل ایرانسل هم نهایتا 200 متر هست، 6 ماهی میشه دکل رو نصب کرده ایرانسل، صبح ها این مشکل رو ندارم، گوشیم سامسونگ نوت 5 هست، cat 6
Xx Hossein xX
14-03-2021, 11:59
سلام، من بعضی موقع ها حتی وقتی آنتن دهی خوبی هم دارم گوشیم از 4g میره به 3g، اون هم بیشتر 5 عصر تا آخر شب،تا دیتا گوشی رو هم خاموش نکنم 4g نمیشه، که خیلی اذیت میکنه، کسی میدونه علتش چی میتونه باشه، فاصله من با دکل ایرانسل هم نهایتا 200 متر هست، 6 ماهی میشه دکل رو نصب کرده ایرانسل، صبح ها این مشکل رو ندارم، گوشیم سامسونگ نوت 5 هست، cat 6
سلام.
فکر میکنم ایرانسل از قصد برای کاهش ترافیک اینکار رو میکنه. چون وقتی سوییچ میشه روی H+ سرعت روی 1-2 مگابیت محدود میشه.
من فکر میکردم مشکل از گوشی من باشه گوشی جدید خریدم دیدم نه روی اونم اینطوریه.
در حالی که روی همراه اول همیشه تا زمانی که گوشی زنگ نخوره روی 4G+ باقی میمونه.
اصلا هم مشکل آنتن دهی ندارم و خیلی فاصلم با آنتن کمه.
تنها راه حلی که برای این موضوع دیدم روت گوشی و تنظیم دستی گوشی روی حالت 4G هست که البته مشکل اینکار اینه که دیگه گوشی زنگ نمیخوره تا زمانی که از این حالت خارجش نکردید.
راه دیگه هم استفاده از مودم های ثابت یا همراه هست و تنظیم دستی روی حالت 4G از داخل تنظیمات، که این راه هم هزینه زیادی داره اگر مودم ندارید.
ariobarzan2
20-03-2021, 20:10
جزئیات عیدی ایرانسل / چطور اینترنت رایگان را فعال کنیم؟
یک گیگابایت اینترنت رایگان نوروزی ایرانسل محدودیت زمانی دارد. پس از گرفتن کد # ۱۴۰۰* آن وقت تنها یک ساعت فرصت استفاده از این اینترنت رایگان را دارید.
به گزارش تجارتنیوز، یکی از اپراتورها قرار است عیدی اینترنت بدهد.
ایرانسل در این طرح خود یک محدودیت یک ساعته هم در نظر گرفته است.
بر این اساس، آن طور که اعلام شده، یک گیگابایت اینترنت رایگان نوروزی ایرانسل محدودیت زمانی دارد. پس از گرفتن کد # ۱۴۰۰* آن وقت تنها یک ساعت فرصت استفاده از این اینترنت رایگان را دارید.
ariobarzan2
20-03-2021, 20:16
جزئیات عیدی ایرانسل / چطور اینترنت رایگان را فعال کنیم؟
یک گیگابایت اینترنت رایگان نوروزی ایرانسل محدودیت زمانی دارد. پس از گرفتن کد # ۱۴۰۰* آن وقت تنها یک ساعت فرصت استفاده از این اینترنت رایگان را دارید.
به گزارش تجارتنیوز، یکی از اپراتورها قرار است عیدی اینترنت بدهد.
ایرانسل در این طرح خود یک محدودیت یک ساعته هم در نظر گرفته است.
بر این اساس، آن طور که اعلام شده، یک گیگابایت اینترنت رایگان نوروزی ایرانسل محدودیت زمانی دارد. پس از گرفتن کد # ۱۴۰۰* آن وقت تنها یک ساعت فرصت استفاده از این اینترنت رایگان را دارید.
برای عیدی ایرانسل#5* بگیرید #1400 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * جواب نمیده
ata.royalfalcon
26-03-2021, 11:29
سلام .
این بسته نامحدود داخلی روی هر سروری که در داخل ایران هست جواب میده ؟ یا باید سرور خاصی باشه ؟
دوستان کسی تونسته با بسته نامحدود داخلی ، لینک های خارجی رو دانلود کنه؟
من که چند بار این بسته رو فعال کردم ، هیچ سایتی باز نمیشه حتی سایت های داخلی
:puke:
ata.royalfalcon
26-03-2021, 20:28
لینکهای خارجی که امکانپذیر نیست ولی لینکهای داخلی تا اونجایی که میدونم فقط از وبسایتهای منتخب امکانپذیر هست . وبسایتهای منتخب هم در لینک زیر مشخص هست .
من حتی سرور ایرانی (VPS آسیاتک) گرفتم ولی با بسته نامحدود داخلی نتونستم چیزی دانلود کنم .
sinaking123456
27-03-2021, 00:28
دانلود نیم بها | دیجیتال بام | موتور جستجوی فایل (digitalbam.ir) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرچ کن دیجیتال بام
لینک خارجیتو میدی لینک داخلی میگیری
بسته نامحدود سرعتش چجوریاس ؟
همراه اول خیلی بود ولی الان به 1 مگ هم نمیرسه !
mohsen14014
28-03-2021, 07:41
..............
mehr1362
29-03-2021, 01:31
ariobarzan2
08-04-2021, 17:13
ایرانسل گواهینامه بینالمللی ISO 9001:2015 را دریافت کرد
نویسنده: فاطمه مختاری
ایرانسل موفق به دریافت گواهینامه استاندارد بینالمللی ISO 9001:۲۰۱۵ برای استقرار نظام مدیریت کیفیت در تمامی فرایندهای خود، از شرکت INTERCERT Group of MTIC شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، این اپراتور پروژه استقرار نظام مدیریت کیفیت در تمامی فرایندهای خود بر اساس استاندارد بینالمللی ISO 9001:۲۰۱۵ را اجرا کرده تا بدین واسطه، به چشمانداز ترسیم شده خود نزدیک شود و در مسیر بهبود خدمات خود حرکت کند.
استاندارد بینالمللی ISO 9001 با هدف افزایش توان سیستمهای مدیریت كیفیت (QMS) طراحی شده و یکی از استانداردهای مطرح در کسبوکارهای پیشرو به شمار میرود. به کارگیری معیارهای این استاندارد توسط کسب و کارها موجب پیشرفت سیستم مدیریت كیفیت و نهایتاً رضایت مشتریان میشود. بهعلاوه، اجرای الزامات نظام مدیریت کیفیت در هر سازمانی، توانایی آن سازمان را در ارائه محصولات و خدمات دلخواه مشتری، بهینه میکند.
درنهایت، هدف نهایی از استقرار این سیستم، افزایش رضایت مشتریان است. ایرانسل نیز در تلاش است آخرین دستاوردهای جهانی را برای ارائه خدمات پشتیبانی و پس از فروش به مشترکان خود به کار بندد.
ایرانسل پیش از این نیز در سال ۱۳۹۷، موفق به دریافت گواهینامه بینالمللی سیستم مدیریت کیفیت براساس استاندارد بینالمللی ISO 9001:۲۰۱۵ در زمینه فرایندهای فروش و خدمات پس از فروش خود با تأییدیه شرکت توف نورد (TÜV NORD GROUP) و گواهینامههای بینالمللی استانداردهای ISO10002:2014 در زمینه «مدیریت شکایات مشتریان» و ISO10004:۲۰۱۲ در حوزه «سنجش و پایش میزان رضایتمندی مشتری از خدمات پس از فروش» (بسته استانداردهای مشتریمداری) از شرکت TÜV InterCert GmbH شده بود.
منبع : زوم ایت
ShadowDragon
09-04-2021, 09:17
به درک؟
گواهی دزدی؟
گواهی پیشگام گرون فروشی؟
گواهی دروغ گویی؟
اینا رو هم بهش بدن
ariobarzan2
11-04-2021, 23:02
دکل ایرانسل سقوط کرد!
در پی بروز حادثه برای دکل ارتباطی ایرانسل در حاشیۀ شهر بابل، ایرانسل اطلاعیهای منتشر کرد.
به گزارش تجارتنیوز، در این اطلاعیه آمده است پیش از بامداد امروز شنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۰، فرد یا افرادی ناشناس، با هدف از بین بردن و حذف دکل ارتباطی سایت ایرانسل در حاشیۀ شهر بابل، اقدام به آسیب رساندن به این سایت کردهاند.
این فرد یا افراد، با آسیب به بخشی از فنسهای حفاظتی، وارد سایت شده و تمامی مهرههای اتصال به فوندانسیون مربوط به دو پایۀ دکل و بخشی از مهرههای متعلق به پایۀ سوم را باز و اقدام به تخریب آن کردهاند که این امر متأسفانه، منجر به بروز حادثه و سقوط این دکل در نخستین ساعات بامداد امروز شده است.
خوشبختانه با توجه به قرار گرفتن این دکل در زمینهای کشاورزی، این اقدام غیر انسانی، فارغ از وارد کردن خسارت زیاد به تجهیزات سایت ایرانسل، صرفاً با آسیب به بلوکهای سیمانی زمینهای کشاورزی همراه بوده است.
تیمهای فنی ایرانسل به محض قطع ارتباط این دکل با شبکه بر اثر وقوع این حادثه، با حضور در محل، نسبت به ایمنسازی و پیگیری برای جابهجایی تجهیزات حادثهدیده، اقدام کردهاند.
در همین رابطه، ایرانسل با اطلاع این حادثه به مراجع انتظامی و قضایی و تشکیل پرونده با حضور نمایندگان آنها در محل حادثه، پیگیری برای شناسایی و برخورد با عامل یا عوامل بروز این حادثه را آغاز کرده است.
ایرانسل همواره با اتخاذ تدابیر مختلف، در پی آن است که از وجود بالاترین سطح ایمنی در سایتهای ارتباطی خود اطمینان حاصل کند و در این مورد هم به دنبال آن است که پیگیری و برخورد با عامل یا عاملان این حادثه، فتحبابی برای مقابله با اقدامات مشابه مجرمان در فضای خدماترسانی همۀ خدمتگزاران صنعت فناوریاطلاعات و ارتباطات کشور شود.
آخرین اخبار و گزارشها در حوزه استارتاپ و فناوری اطلاعات را در صفحه اختصاصی استارتاپ تجارتنیوز دنبال کنید.
منبع: سایت ایرانسل
ariobarzan2
13-04-2021, 19:36
هدیه ایرانسل برای ماه رمضان را چطور فعال کنیم؟
به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ایرانسل هدایایی از جمله بستۀ اینترنت هدیه و بستۀ مکالمه رایگان، در قالب کمپین «تماس به وقت رمضان» و محتواهای مناسبتی ویژهای در اپلیکیشن «لنز» با اشتراک رایگان، درنظر گرفته است.
به گزارش تجارتنیوز، در ماه مبارک رمضان ۱۴۴۲ هجری قمری، تمامی مشترکان اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران میتوانند از پیشنهادهای ویژۀ «هر چهار دقیقه مکالمه ایرانسلی، چهل دقیقه رایگان»، «بستۀ هدیۀ مکالمۀ سحرگاهی» و «بستۀ هدیۀ دو گیگابایت اینترنت داخلی ویژه شبهای قدر» بهرهمند شوند و محتواهای ویژۀ اپلیکیشن «لنز» را با اشتراک رایگان تماشا کنند.
بر این اساس، تمامی مشترکان ایرانسل، از ابتدا تا پایان ماه مبارک رمضان، مطابق با ۲۵ فروردین تا ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، میتوانند به ازای هر چهار دقیقه مکالمۀ ایرانسلی، چهل دقیقۀ بعدی آن تماس را رایگان گفتوگو کنند. این طرح هدیۀ مکالمه، با شمارهگیری کد #۲*۱*۴۴۴۴* یا از طریق اپلیکیشن ایرانسلمن فعال میشود. با فعالسازی این طرح، پس از ۴ دقیقه مکالمه ایرانسلی، ۴۰ دقیقه بعدی مکالمه رایگان خواهد بود.
همچنین در تمام سحرگاههای ماه مبارک رمضان، از ساعت ۴ تا ۶ بامداد، تمامی بستههای مکالمۀ ساعتی ایرانسل برای مشترکان دائمی و اعتباری رایگان خواهند بود. این بستهها به مکالمۀ درونشبکهای اختصاص و با شمارهگیری کد #۱*۱*۴۴۴۴* یا از طریق اپلیکیشن ایرانسلمن، قابلیت انتخاب و فعالسازی دارند.
علاوه بر طرحهای هدیۀ مکالمه، تمام مشترکان دائمی و اعتباری ایرانسل میتوانند از ۱۱ تا ۱۵ اردیبهشتماه و همزمان با شبهای قدر، با شمارهگیری کد #۵* یا از طریق اپلیکیشن ایرانسلمن، یک بستۀ هدیۀ ۲ گیگابایتی اینترنت داخلی دریافت کنند. اعتبار این بسته تا پایان همان روز است و هر کاربر یک بار فرصت دریافت این هدیه را در این بازۀ زمانی دارد.
همچنین همزمان با آغاز رمضانالمبارک ۱۴۴۲ هجری قمری، تلویزیون اینترنتی لنز ایرانسل برای کاربران و مخاطبان خود، برنامههای ویژهای را با اشتراک رایگان تدارک دیده است. این برنامهها شامل پخش برنامههای مناسبتی، مذهبی، آموزشهای مذهبی، مداحی و… از شبکۀ «لنز و ماه»، پخش فیلمها و سریالهای جدید و ویژهای متناسب با حال و هوای ماه رمضان از افطار تا سحر از شبکۀ «لنز فیلم»، همکاری با مجموعۀ «هیئت آنلاین» برای پخش ویژهبرنامههای مناسبتی این مجموعه، مانند سخنرانی، مداحی و برنامههای مذهبی در قالب شبکۀ اختصاصی و پخش مجموعۀ ویژۀ مناسبتی، شامل، نواهای مذهبی، مداحی و کتابهای صوتی مرتبط با ماه رمضان برای طرفداران موسیقی از لنز است.
علاوه بر موارد فوق، برنامۀ ورزشی «محوطۀ جریمه»، با موضوع فوتبال و حواشی آن، در ماه مبارک رمضان، به صورت ویژه در شبکۀ «لنز اسپورت» برای علاقهمندان به برنامههای ورزشی پخش میشود.
لنز ایرانسل همچنین برنامههای طنز و سرگرمی ویژهای را برای ماه مبارک رمضان و نیز یک شگفتانه برای عید سعید فطر تدارک دیده است که جزئیات آن به زودی به اطلاع مخاطبان برنامههای این اپلیکیشن خواهد رسید.
آخرین اخبار و گزارشها در حوزه استارتاپ و فناوری اطلاعات را در صفحه اختصاصی استارتاپ تجارتنیوز دنبال کنید.
منبع: ایرانسل
ariobarzan2
02-05-2021, 09:06
اینترنت رایگان ایرانسل به مناسبت شبهای قدر
ایرانسل به مناسبت فرارسیدن شبهای قدر و ایام عزاداری شهادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع)، ۲ گیگابایت اینترنت رایگان داخلی در اختیار مشترکان دائمی و اعتباری قرار میدهد.
به گزارش تجارتنیوز، همزمان با فرارسیدن شبهای قدر رمضان ۱۴۴۲ قمری و به منظور تسهیل دسترسی مشترکان ایرانسل به برنامههای مذهبی و عزاداری که با توجه به شرایط شیوع کرونا در فضای مجازی برگزار میشود، ۲ گیگابایت اینترنت رایگان ایرانسل برای تمام مشترکان دائمی و اعتباری قابل فعالسازی است.
بسته اینترنت رایگان داخلی ۲ گیگابایتی ایرانسل در شبهای قدر، مطابق با ۱۱ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ (از ابتدای بامداد ۱۱ اردیبهشت تا پایان ۱۵ اردیبهشت)، قابلیت فعال سازی از طریق اپلیکیشن ایرانسلمن یا شماره گیری کد دستوری #۵* را دارد. اعتبار این بسته تا پایان روز فعالسازی است و هر کاربر یکبار فرصت دریافت این بستۀ رایگان را دارد.
ایرانسل همچنین در ماه مبارک رمضان و بهویژه در شبهای قدر، از طریق تلویزیون اینترنتی لنز و طی همکاری با مجموعۀ «هیئت آنلاین»، ویژهبرنامههای مناسبتی این ایام را، مانند سخنرانی، مداحی و برنامههای مذهبی، در قالب شبکۀ اختصاصی به همراه اشتراک رایگان، برای علاقهمندان پخش میکند.
ariobarzan2
02-05-2021, 09:12
اینترنت رایگان ایرانسل به مناسبت شبهای قدر
ایرانسل به مناسبت فرارسیدن شبهای قدر و ایام عزاداری شهادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع)، ۲ گیگابایت اینترنت رایگان داخلی در اختیار مشترکان دائمی و اعتباری قرار میدهد.
به گزارش تجارتنیوز، همزمان با فرارسیدن شبهای قدر رمضان ۱۴۴۲ قمری و به منظور تسهیل دسترسی مشترکان ایرانسل به برنامههای مذهبی و عزاداری که با توجه به شرایط شیوع کرونا در فضای مجازی برگزار میشود، ۲ گیگابایت اینترنت رایگان ایرانسل برای تمام مشترکان دائمی و اعتباری قابل فعالسازی است.
بسته اینترنت رایگان داخلی ۲ گیگابایتی ایرانسل در شبهای قدر، مطابق با ۱۱ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ (از ابتدای بامداد ۱۱ اردیبهشت تا پایان ۱۵ اردیبهشت)، قابلیت فعال سازی از طریق اپلیکیشن ایرانسلمن یا شماره گیری کد دستوری #۵* را دارد. اعتبار این بسته تا پایان روز فعالسازی است و هر کاربر یکبار فرصت دریافت این بستۀ رایگان را دارد.
ایرانسل همچنین در ماه مبارک رمضان و بهویژه در شبهای قدر، از طریق تلویزیون اینترنتی لنز و طی همکاری با مجموعۀ «هیئت آنلاین»، ویژهبرنامههای مناسبتی این ایام را، مانند سخنرانی، مداحی و برنامههای مذهبی، در قالب شبکۀ اختصاصی به همراه اشتراک رایگان، برای علاقهمندان پخش میکند.
ShadowDragon
02-05-2021, 16:29
اینترانت ایرانسل... نه اینترنت داخلی
قشنگ تیتر میزنن ماشاالله...
اگه هدف محتوای مذهبی هست دیگه چرا هر سه شب رو نمیده؟
فقط تبلیغات الکی... مردم لنز نصب کنید
این ۲ گیگ هدیه رو فعال کردم ولی هیچ سایت داخلی ای رو باز نمیکنه
ariobarzan2
13-05-2021, 18:26
هدیۀ شادباش ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر اعلام شد
ایرانسل به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر، بستۀ هدیۀ ترکیبی برای مکالمه و اینترنت رایگان به تمام مشترکان اهدا میکند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل و به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر، تمامی مشترکان دائمی و اعتباری میتوانند از هدیۀ ترکیبی مکالمۀ ایرانسلی رایگان و اینترنت رایگان در روزهای پنجشنبه ۲۳ و جمعه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ بهرهمند شوند.
این بستۀ هدیۀ ترکیبی شامل یک ساعت مکالمه ایرانسلی (درون شبکه) و یک گیگابایت اینترنت رایگان است که تمام مشترکان دائمی و اعتباری میتوانند آن را فعال کنند.
فعالسازی این بسته با شمارهگیری #۵* یا از طریق اپلیکیشن ایرانسلمن انجام میشود و تمامی مشترکان دائمی و اعتباری میتوانند از بامداد ۲۳ تا پایان ۲۴ اردیبهشت، آن را دریافت کنند.
اعتبار این بسته از زمان فعالسازی یک ساعت خواهد بود و هر مشترک تنها یکبار میتواند از آن بهرهمند شود.
2 گیگ اینترنت رایگان 7 روزه ایرانسل
هدیه اپلیکیشن لنز
فعالسازی فقط از طریق پیشنهادات اپلیکیشن ایرانسل من
ایرانسل سه تا باند اضافه کرده به اندازه تری جی سرعت نداره
حالا یا بخاطر این بسته هدیه یا کلا تعطیل کرده رفته
این نوسانات و قطعی های اخیر برق هم که دیگه نگو کلا انتن میره احتمالا باتری ها خراب شده
ariobarzan2
31-05-2021, 04:42
ایرانسل با 5G به تحول صنعت گیم ایران کمک میکند
ایرانسل با اظهار علاقهمندی برای فعالیت در حوزه بازی، اعلام کرد حرکت از 4G به 5G بسیاری از مشکلات این حوزه را حل میکند.
نشست هماندیشی فعالان صنعت بازی چهارشنبه ۵ خردادماه به میزبانی ایرانسل با حضور بنیاد ملی بازیهای رایانهای، کافه بازار، آپارات و برخی بازیسازان برگزار شد. در این نشست از کتاب «فناوریهای صنعت گیم ۱۴۰۰» نیز رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، شیوع ویروس کرونا باعث رشد ۲۰ درصدی صنعت گیم در حوزه بینالملل شده و در ایران نیز طبق گزارش کافهبازار، درآمد بازیهای موبایل بیش از ۷۰ درصد افزایش پیدا کرده است. از سویی، جمعیت ۳۰ میلیونی گیمرها در ایران نشان از وجود ظرفیت ۱۰ تا ۲۰ درصدی از ارزش بازار میدهد. بر همین اساس، ایرانسل در نظر دارد با ورود به این صنعت و حمایت از آن، زیرساخت گسترده خود را در اختیار مخاطبان چند ده میلیونیاش قرار بدهد.
معاون دیجیتال ایرانسل با ذکر اینکه جای کار بسیاری در صنعت بازی در کشورمان وجود دارد، به طراحی و توسعه بازیها، تعیین مدلهای درآمدی، مشوقهایی که دولت میتواند در نظر بگیرد، گسترش مراکز تخصصی رشد و شتابدهی توسعه بازی اشاره میکند. به گفته باقر صمدی، حرکت از 4G به 5G بسیاری از مشکلات را در بسترهای آنلاین و بازیهای موبایلی حل میکند. صمدی تصریح کرد:
جامعه در حال حرکت به سمت تغییر تکنولوژی است و به سمت 5G رفتن تأثیر بسیار زیادی در رشد صنعت گیم خواهد گذاشت. اصلیترین ویژگی نسل پنج تلفن همراه، سرعت بالا و پینگ بهشدت کمتر نسبت به تکنولوژیهای کنونی موبایل است که برای بازیهای آنلاین مهمترین فاکتور بهحساب میآید. از سوی دیگر مشکل اپراتور در توسعه 5G، موارد کاربردی (use case) است. یکی از مهمترین این کاربردها، بازیهای آنلاین است و هرچه بیشتر تولید شود، انگیزه بیشتری خواهیم داشت تا در این حوزه ورود کنیم. از آنجایی که به احتمال زیاد 5G در ابتدای مسیر بهصورت نقطهای مورد بهرهبرداری قرار میگیرد و پوشش سراسری نخواهد داشت؛ در این زمان، تعامل اپراتور با بازیسازها باید بیشتر شود و این از مواردی است که ما با صنعت گیم اتصال پیدا خواهیم کرد. تقاضای ایرانسل از فعالان حوزه گیم این است که موارد کاربری را که میتواند با کمک نسل پنج تلفن همراه ایرانسل در صنعت گیم تحول ایجاد کند، به ما معرفی کنند.
صمدی همچنین با اشاره به علاقهمندی گروه آفریقایی MTN برای سرمایهگذاری در حوزه بازی و ظرفیت بسیار بالای صادرات بازی توسط آن گفت:
گروه MTN از قبل در این زمینه ورود کرده و با توجه به اینکه آنها به بازارهای بینالمللی دسترسی دارند، طبیعی است که بازار متفاوتتری را نسبت به بازار ایران داشته باشند. بااینحال این علاقهمندی وجود دارد تا در صورت وجود توانمندی، از ایران، محصولات، سرویسها و تکنولوژیهای جدیدی را به آنها ارائه دهیم.
صمدی در ادامه، با اشاره به پیشرفتهتر بودن بازار ایران نسبت به بازارهای برخی کشورهای آفریقایی گفت: «ما حداقل در حوزه کاربری اینترنت و سرویسهای دیجیتال، با وجود همه مشکلات، نسبت به آنها جلوتر هستیم و همیشه یک روند انتقال تجربه و دانش بین ایرانسل و MTN وجود دارد. گروه MTN، نهتنها در حوزه گیم، بلکه در توسعه سایر سرویسهای دیجیتال نیز از هرگونه همکاری استقبال میکند.»
منبع : زومیت
ariobarzan2
02-06-2021, 20:56
سهامدار ایرانسل منتظر خارج کردن بیش از ۲۰۰ میلیون دلار از ایران
تلاشهای تهران برای رفع تحریمهای آمریکا می تواند به شرکت MTN آفریقای جنوبی اجازه دهد حدود ۲.۸ میلیارد راند (۲۰۴ میلیون دلار) پول نقد را از ایران خارج کند.
به گزارش ایسنا، گروه MTN که بزرگترین اپراتور تلفن همراه آفریقاست، از سال ۲۰۱۸ که دونالد ترامپ، رییس جمهور وقت آمریکا تحریمهای اقتصادی علیه ایران را دوباره برقرار کرد، نتوانسته است پول از ایران خارج کند. اکنون دولت جو بایدن، رییس جمهور دموکرات آمریکا موافق احیای برجام است و دیپلماتها امیدوارند توافق ۲۰۱۵ تا چند ماه آینده احیا شود.
شرکت MTN در نتایج مالی سالانه خود اعلام کرده که ۲.۸ میلیارد راندی که در ایران مانده است مربوط به بازپرداخت وام و سود نقدی است. این شرکت ۴۹ درصد در شرکت مخابرات ام تی ان ایرانسل و همچنین شرکت اسنپ سهم دارد.
بلومبرگ به نقل از یک منبع آگاه نوشت: اگر MTN بتواند تمام یا بخشی از این پول را از ایران خارج کند، می تواند بدهی خود را پرداخت کند. خروج از ایران فعلا مطرح نیست اگرچه این شرکت آفریقای جنوبی به دنبال فروش داراییهای خود در کشورهای دیگر خاورمیانه به خصوص سوریه و افغانستان است.
شرکت MTN ایرانسل در بیانیه ای به بلومبرگ اعلام کرد این شرکت سال را با عملکرد عملیاتی قوی آغاز کرده و از نتایجی که داشته، بسیار راضی است اما به مذاکرات درباره تحریمها یا فرصت این شرکت برای خارج کردن پول نقد خود اشاره ای نکرد.
ارزش سهام MTN امسال ۷۰ درصد صعود کرده و دومین عملکرد خوب را در شاخص FTSE/JSE داشته است و در بالاترین حد از سپتامبر سال ۲۰۱۹ معامله می شود. سرمایه گذاران از طرح فروش داراییها و پرداخت بدهی این شرکت و تلاشها برای بهره برداری از خدمات فین تک حمایت کرده اند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، پس از این که تحریمهای قبلی ایران در سال ۲۰۱۵ برچیده شدند، شرکت MTN حدود یک میلیارد دلار از ایران خارج کرده بود.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
این ایرانسل نمی خواد بسته های نامحدود رو برگردونه؟ خیلی وقته وعده دادند...
ariobarzan2
13-06-2021, 22:53
بسته استقبال تابستانه!
با فرارسیدن آغاز فصل تابستان، ایرانسل بسته استقبال تابستانهای را به تمام مشترکانش (دائمی و اعتباری) پیشنهاد میکند. این بسته ویژه شامل۳ گیگابایت اینترنت و ۳ ساعت مکالمه ایرانسلی با اعتبار ۳ روز از زمان فعالسازی است و از ۲۲ خرداد تا ۱ تیر ماه به قیمت تخفیفی ۱۰ هزار تومان از طریق اپلیکیشن ایرانسل من یا با شمارهگیری #۵* قابل خرید و فعالسازی خواهد بود. لازم به ذکر است که مشترکان عزیز در صورت تمایل میتوانند بیش از یک بار برای خرید این بسته ویژه اقدام کنند.
منبع : سایت رسمی ایرانسل
mehr1362
23-06-2021, 20:58
این ایرانسل نمی خواد بسته های نامحدود رو برگردونه؟ خیلی وقته وعده دادند...
بسته های نامحدود که هیچ ، همینی هم که هست احتمال داره جیره بندی کنند
آشکارا گفتند هر کسی به اندازه ی نیازش باید از اینترنت استفاده کنه ، اندازه ای که آقایون تعریف میکنند ، مثل زمانی که داشتن اینترنت با سرعت بالاتر از 128 کیلوبایت نیازمند مدارک دانشجویی بود ( وایمکس ایرانسل )
مگر اینکه تحریم ها پابرجا بمونه و نیاز داشته باشند ملت حجم هارو در اینستا مصرف کنند و پول به خزانه ی دولت سرازیر کنند ، فروش نفت از سر گرفته بشه محدودیت های جدیدی از نظر من اعمال خواهند کرد .
وقتی میفرمایند فضای مجازی به حال خود رها شده ، یعنی اینکه دولت بعدی حتما کارهایی خواهد کرد که خوشایند همون 18 میلیون نفر خواهد بود
قبل از برداشتن بسته های نامحدود سایت های دانلود فیلم و سریال مثل تاینی مویز و دیبا مووی را نابود کردند که فیلم های سانسور شده ی خودشون را در نماوا و فیلیمو به ملت بفروشند و برداشتن بسته های نامحدود هم دقیقا به همین موارد مربوط هست
با بسته های نامحدود چه کاری میشه کرد ؟
دانلود فیلم و سریال ، دانلود فایلهای مستهجن ، دانلود گیم ، یوتوب و ...
مواردی که از نگاه آقایان حرام اندر حرام است و جایز نیست
امیدوارم اشتباه کنم و آینده به این تاریکی که میبینم نباشه :rolleye:
یک روزی بخاطر داشتن ویدئو مردم شلاق میزدن یک روز هم بخاطر داشتن سرعت بالاتر از ۱۲۸ کیلو باید مدارک دانشجویی و جواز کسب می بردیم برای همین افکار پوسیده سرعت پیشرفت مملکت لاک پشتیه
italodance
24-06-2021, 10:58
18 هم نبوده آمارش آمده نصف بوده.
ShadowDragon
27-06-2021, 19:04
دوستان در مورد رومینگ ملی
ایرانسل بر روی همراه اول.... ایا امکان استفاده از بسته اینترنت وجود داره؟
طبیعتاً جایی که هستم ایرانسل آنتن نمیده....
این موضوع در مورد رایتل صدق میکنه اما با ایرانسل، دیتای من روشن نمیشه... روی شبکه ۴جی همراه اول هم رجیستر نمیشه...
italodance
29-06-2021, 06:05
این بسته شبانه آش موقع دانلود قطع و وصل میشه، کسی مشکل مشابه نداره؟! منکه گزارش و شکایت کردم و دست بررسی هست.
ariobarzan2
19-07-2021, 22:39
تخفیف خرید بسته اینترنت و مکالمه ایرانسل بهمناسبت اعیاد قربان و غدیر
ایرانسل بهمناسبت فرارسیدن عید قربان و عید غدیرخم، پیشنهادهای ویژهای شامل «بسته اینترنت و مکالمه» و «طرح مکالمه رایگان» در نظر گرفته است.
ایرانسل بهمناسبت فرارسیدن اعیاد قربان و غدیر، پیشنهادهای ویژه برای خرید بسته اینترنت و مکالمه در نظر گرفته است. بهگزارش روابطعمومی ایرانسل، این هدایا را در فاصله بین دو عید از بامداد ۳۰ تیر تا شامگاه ۷ مرداد ۱۴۰۰ میتوان فعال کرد.
در این ایام، مشترکان ایرانسل میتوانند بسته ویژه اینترنت سه گیگابایتی و سه ساعت مکالمه ایرانسلی را به قیمت ۱۰ هزار تومان فعال کنند. آنان برای فعالکردن بسته کافی است به بخش «پیشنهادها» در اپلیکیشن «ایرانسل من» مراجعه یا کد دستوری #۵* را شمارهگیری کنند. بسته تا سه روز پس از فعالسازی قابلاستفاده است.
علاوهبر پیشنهاد ویژه ایرانسل، با فعالسازی طرح هدیه مکالمه پس از ۵ دقیقه مکالمه ایرانسلی، ۵۰ دقیقه بعدیِ آن مکالمه رایگان خواهد بود. فعالسازی این طرح نیز ازطریق بخش پیشنهادها در اپلیکیشن ایرانسل من یا با شمارهگیری کد دستوری #۲*۱*۴۴۴۴* امکانپذیر است.
منبع : زومیت
SAeedBaa
20-07-2021, 11:23
یه لحظه حس بودن توی کشور های پیشرفته
تاسف برای این مملکت و مسولین بی تدبیرش
اطراف بندرعباس
:.NaSim.:
30-07-2021, 21:14
سلام دوستان ایرانسل بسته برای دانلود دیگه نداره؟؟؟؟؟تو اپلیکیشن مای ایرانسل نگاه کردم چیزی پیدا نکردم:hmm:
mehr1362
03-08-2021, 19:04
دوستانی که میخواستن مودم TD-LTE خریداری کنن ، ایرانسل یه مدل برای فروش قرار داده
shervin115
03-08-2021, 20:05
دوستانی که میخواستن مودم TD-LTE خریداری کنن ، ایرانسل یه مدل برای فروش قرار داده
معلوم نیست چه مودمی هست . باید دید چی هست
mehr1362
04-08-2021, 00:36
معلوم نیست چه مودمی هست . باید دید چی هست
البته من در تاپیک دیگری باید مینوشتم که به اشتباه اینجا نوشتم :rolleye:
در هر صورت هر کسی نیاز داشت میتونه بخره ، خیلی وقت بود مودم TD-LTE برای فروش نداشت
MMDFullHD
12-08-2021, 21:23
کسی تونسته به 5g متصل بشه؟:rolleye:
کسی تونسته به 5g متصل بشه؟:rolleye:
سلام ، عزیز 4G شون چی بود که بخوایم چشم به 5G داشته باشیم ...
NinjaLord
21-08-2021, 15:51
حجم مصرف شده پهنای باند بین الملل دوبرابر حساب میشود؟
NinjaLord
21-08-2021, 16:02
یه لحظه حس بودن توی کشور های پیشرفته
تاسف برای این مملکت و مسولین بی تدبیرش
اطراف بندرعباس
واقعا چند کیلومتر با دکل فاصله داری؟ این اوپراتورهای همراه آخر و ایرانسل نمیتوانند واقعا سرویس اینترنت باکیفیتی در کل شهر تهران به همه کاربرهایشان بدهند:thumbsdow:puke:
ناراضی بودن شما از این اوپراتورها که حای خود دارد... مخصوصا اینکه همچنان آن بند از قوانین سازمان رادیویی مبنی بر حداقل سرعت 200kb همچنان پابرجاست:biggrin::thumbsup:
یعنی اگر این بند برای اوپراتورهای موبایل و سرویسهای پرسرعتشان تغییر کند دیگر جای عذر و بهانه برای این اوپراتورها بخاطر نبود و کمبود تجهیزات و پهنای باند و... برایشان نخواهد ماند
ایرانسل باند 40 تهران
Farhad 8904
14-09-2021, 07:56
سلام ببخشید میشه بگید با چه برنامه ای میشه اطلاعات سیگنال و باند گرفت؟
سلام ببخشید میشه بگید با چه برنامه ای میشه اطلاعات سیگنال و باند گرفت؟
سلام, برای گوشی های سامسونگ با این کد: #0011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) #*
برای iphone هم : *#12345#
3001*
Farhad 8904
14-09-2021, 09:35
سلام, برای گوشی های سامسونگ با این کد: #0011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) #*
3001*
برای شیائومی چطور؟
eightskh
14-09-2021, 14:14
[QUOTE=Iman799;9177963]ایرانسل باند 40 تهران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE
سلام home plmn نوشته 43211اما register plmn نوتشه 43235 یعنی چی؟ اخرش همراه اوله یا ایرانسل؟
eightskh
14-09-2021, 14:27
3001*
عکس تجهیزات دکلشا دارید؟ چند تا rru داره؟
[QUOTE=Iman799;9177963]ایرانسل باند 40 تهران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE
سلام home plmn نوشته 43211اما register plmn نوتشه 43235 یعنی چی؟ اخرش همراه اوله یا ایرانسل؟
سیم کارت همراه اول , شبکه ایرانسل
eightskh
15-09-2021, 17:45
[QUOTE=eightskh;9177982]
سیم کارت همراه اول , شبکه ایرانسل
سلام با تشکر
باند 40 و تست سرعت
میدان امام حسین
از امروز صبح tethering اینترنت ایرانسل گوشی به سیستم وصل نمیشه! بعد از کمی تحقیق فهمیدم ایرانسل و همراه اول... میتونن tethering یا hotspot رو از کار بندازن فکر کنم ترفند جدیدشون مجبور کنن مودمشون رو خریداری کنم.
از امروز صبح tethering اینترنت ایرانسل گوشی به سیستم وصل نمیشه! بعد از کمی تحقیق فهمیدم ایرانسل و همراه اول... میتونن tethering یا hotspot رو از کار بندازن فکر کنم ترفند جدیدشون مجبور کنن مودمشون رو خریداری کنم.
یکسری برنامه هستن مثل PdaNet+ باهاشون میشه این محدودیت رو دور زد، تست کن اگر جواب داد نتیجه اش رو بگو.
این نسخه پولی اش است
باند 40 , دو کریر
برای شیائومی چطور؟
من از این کد برای انتخاب باند استفاده میکنم تو شیائومی
*#*#3646633#*#*
از این برنامه هم فرکانس متصل شده رو میتونی ببینی
Netmonster
paradisepersian
17-10-2021, 21:55
درود
یه سوال داشتم از دوستان . یه دو الی سه ماهی هست دو تا دکل مخابراتی سمت خونه ما نصب کردن یه چند وقتی هم روش تجهیزات نصب شده
حالا وقتی شب میشه چراغ قرمز این دکل ها روشن میشند به صورت چشمک زن هستند
در صورتی که دکل هایی که سال های گذشته زده شده چراغ قرمز ثابت دارند
میخواستم ببینم فلسفه خاصی دادرند که بعضی ها چشمک زن هستند بعضی ها چراغ ثابت
paradisepersian
17-10-2021, 22:00
درود
یه سوال داشتم از دوستان . یه دو الی سه ماهی هست دو تا دکل مخابراتی سمت خونه ما نصب کردن یه چند وقتی هم روش تجهیزات نصب شده
حالا وقتی شب میشه چراغ قرمز این دکل ها روشن میشند به صورت چشمک زن هستند
در صورتی که دکل هایی که سال های گذشته زده شده چراغ قرمز ثابت دارند
میخواستم ببینم فلسفه خاصی دادرند که بعضی ها چشمک زن هستند بعضی ها چراغ ثابت
morteza7m
20-10-2021, 03:37
درود اون چراغ ربطی به اینترنت نداره و روی ساختمانهای بلند و دکلهای مخابرات و بیسیم واسه دید خلبان های هلیکوپتر نصب میشه
MMDFullHD
22-10-2021, 20:43
و اما بشنوید از شعری ک ایرانسل سرودند
عباسیآرند با بیان اینکه در راستای توسعه و آمادهسازی لایۀ هسته شبکه، ظرفیت را افزایش داده و آمادگی پذیرش فناوری 5G را داریم، خاطرنشان کرد: هماکنون ایرانسل میتواند در هر محلی از کشور، سایت 5G ایجاد کند. در عین حال، در راستای توسعه لایه انتقال شبکه نیز، 1000 سایت ایرانسل به شبکه فیبرنوری متصل شدهاند و برای تجهیز به شبکه 5G، حدود 20 درصد خطوط مایکرویو ایرانسل ارتقا یافته است. در لایه دسترسی نیز، 90 درصد سایتهای رادیویی بهروزرسانی شدهاند.
وی با بیان اینکه بستر ایرانسل برای 5G فراهم است، گفت: هماکنون 30 درصد تجهیزات سختافزاری شبکه ایرانسل، قابلیت ورود به 5G را دارند و در صورتی که باند فرکانسی مناسب به ما تخصیص یابد، میتوانیم این تجهیزات را راهاندازی کنیم.
مدیرعامل ایرانسل با بیان اینکه هم اکنون 400 هزار گوشی نسل 5 روی شبکه ایرانسل فعال است و قابلیت دریافت این خدمات را دارند، ادامه داد: لایسنس گوشیهای آمریکایی و کره ای که از 5G پشتیبانی می کنند به دلیل موضوعات ناشی از تحریم، در کشور فعال نیست و تنها گوشیهای چینی که از 5G پشتیبانی میکنند، در ایران قابلیت استفاده دارند.
عباسیآرند با اشاره به اینکه در راستای توسعه 5G، ایرانسل اول مرداد ماه سال گذشته، اولین سایت را راهاندازی کرد و هم اکنون نیز 7 سایت تجاری مجهز به فناوری 5G را در اختیار دارد، گفت: طبق یک مدل تجاری دارای توجیه اقتصادی، میتوانیم 5G را توسعه دهیم.
وی از طرح توسعه 650 کیلومتر فیبرنوری در آینده نزدیک خبر داد و افزود: با توجه به محدودیتهای زیرساختی در دسترسی به شبکه فیبر، ایرانسل 1700 کیلومتر فیبرنوری را در شبکه خود توسعه داده و در آینده نیز 650 کیلومتر به این رقم افزوده میشود. در جهت توسعه مراکز داده نیز، ایرانسل در 8 شهر کشور دیتاسنتر با ظرفیت 1487 رک دارد. از جمله در سال گذشته، بزرگترین مرکز داده را در جنوب غرب تهران راهاندازی کرده و تا 3 ماه آینده نیز، 3 مرکز داده جدید به ظرفیت 240 رک در شهرهای کرج، مشهد و اصفهان افتتاح میشود تا مجموع ظرفیت مراکز داده ایرانسل به بیش از 1700 رک برسد. روی ظرفیت این مراکز داده، زیرساخت ابری ایرانسل را فراهم کردهایم که قابلیتهای مختلف پردازشگر، حافظه مجازی و شبکهسازی سرورهای مجازی برای خدمترسانی به سازمانهای متقاضی را دارد.
اگه که نیاز به لاینسس هست پس دیگه ما باید حذف شدن ایفون و سامسونگ و بقیه برند هارو شاهد باشیم که دیگه به 5G ایران متصل نمیشن پس دیگه باید در اینده ممنوعیت واردات رو شاهد باشیم! به این بهانه و افزایش قیمت
اگه که نیاز به لاینسس هست چطور پس تو ios 14 تونستن volte رو بیارن؟ و کریر باندل هم قرار دادن براش ؟
SAeedBaa
26-10-2021, 13:49
استفاده ایرانسل از باند 4 برای lte که عموما در شمال آمریکا استفاده میشه
earfcn 2050
eightskh
26-10-2021, 15:04
باند چهار فرکانسش چنده؟! AWSچیه؟!کدوم شهره؟! تکلیف باند 2300چی شد؟!
تکلیف باند 2600دوم چی شد؟! اینجا فقط 2100اضافه شده اونم چند سایت فقط. رایتل 2100هم داره فورجی!؟من اصفهان دیدم. این فرکانس rru جدید داره؟ عکس دکلشا دارید؟ فقط ایرانسله؟ تجهیزات دکل اریکسون یا هواوی؟ تازه یه چیز جالب های وب فرکانس 2600و3500tdاضافه کرده و تریجی هم برا مکالمه میخواهد بده بنظرم. باتشکر
eightskh
26-10-2021, 15:50
earfcn 2050
تکلیف باند 2600دوم چی شد؟! اینجا فقط 2100اضافه شده اونم چند سایت فقط. رایتل 2100هم داره فورجی!؟من اصفهان دیدم. این فرکانس rru جدید داره؟ عکس دکلشا دارید؟ فقط ایرانسله؟ تجهیزات دکل اریکسون یا هواوی؟ تازه یه چیز جالب های وب فرکانس 2600و3500tdاضافه کرده و تریجی هم برا مکالمه میخواهد بده بنظرم. باتشکر
Last edited by eightskh; امروز
eightskh
26-10-2021, 15:52
earfcn 2050
اره باندها زیاد شده در برخی مناطق کشور و هیچکدام اعلام قبلی نشده گویا همینطوری هر چی خواستن راه میندازن مثلن باند 8و32.
eightskh
26-10-2021, 15:55
earfcn 2050
نقل قول از دوستان:
MCI
B1 - 550 - 450
B3 - 1423
B7 - 3300 - 3025 -3100 -3102 - 3028
B32 - 10762 - 10787
MTN
B1 - 100 - 125 - 75
B3 - 1800 -1775
B7 - 3050 - 2850 - 2963 - 2988
B8 - 3525
B32 - 10662 - 10612 - 10637
RighTel
B1 - 300-325
earfcn 2050
این نرم افزار باگ داره و بعضی اوقات اطلاعات اشتباه نشون میده, اگز با گوشی سامسونگ و کد 0011 نشون بده واقعا هست.
SAeedBaa
26-10-2021, 22:00
Last edited by eightskh; امروز
اره باندها زیاد شده در برخی مناطق کشور و هیچکدام اعلام قبلی نشده گویا همینطوری هر چی خواستن راه میندازن باند 8و32.
باند 4 در واقع از دو فرکانس استفاده میکنه رنج 1755-1710 مگاهرتز برای Uplink و رنج 2155-2110 مگاهرتز برای downlink و این باند به AWS-1 معروف است.
این باند بصورت نقطه ی و تست فعال شده
در استان هرمزگان و تجهیزات اریکسون
نقاطی از شهرهای که ترافیک بالا بوده و انسداد ترافیکی بدلیل کمبود ظرفیت فرکانسی بوجود آمده سکتور با سکتور TD-FD تعویض و RRU های جدید نصب شده و فرکانس 2300 یا همون باند 40 فعال شده ، بیشتر مراکز استان ها و شهرهای پرجمعیت
ببینید اضاف شدن کریرهای جدید و در کل توسعه نودهای شبکه با توجه به ترافیک شبکه و لینک سایت هست و شما در تمامی سایت ها انتظار فعالسازی تمام کریر ها رو نداشته باشید.
اپراتور ها از هر فرکانسی استفاده کنند از قبل هماهنگی ها رو انجام داده و مجوز های لازم رو گرفتند و خودسرانه نمیتونن از فرکانس ها استفاده کنند.
SAeedBaa
26-10-2021, 22:08
این نرم افزار باگ داره و بعضی اوقات اطلاعات اشتباه نشون میده, اگز با گوشی سامسونگ و کد 0011 نشون بده واقعا هست.
سلام
من از این نرم افزار روی هواوی میت 10 در گذشته و روی شیائومی poco F3 و mi 10T در حال حاضر استفاده میکنم و باگ خاصی ندیدم که اطلاعات اشتباه بده. البته قبلا باگ های رو روی گوشی سامسونگ دوستان دیدم ولی به هر حال چشم، موقعیتش پیش بیاد اونم میزارم.
سلام
من از این نرم افزار روی هواوی میت 10 در گذشته و روی شیائومی poco F3 و mi 10T در حال حاضر استفاده میکنم و باگ خاصی ندیدم که اطلاعات اشتباه بده. البته قبلا باگ های رو روی گوشی سامسونگ دوستان دیدم ولی به هر حال چشم، موقعیتش پیش بیاد اونم میزارم.
یک باگی که خودم چند بار دیدم این بود که رو گوشی که ماکزیمم 3CA هست این نرم افزار بعضی اوقات 4CA نشون می داد.
برای earfcn 2050 هم چیزی که هست دقیقا فرکانس دانلینک میشه 2120 که با earfcn 100 که تو باند 1 هست برابره فقط آپلینک میشه 1720 که این با آپلینک باند 3 تداخل داره و نمیشه تو ایران استفاده بشه و اساسا این اشتباه کانفیگی باید باشه.
eightskh
26-10-2021, 22:53
باند 4 در واقع از دو فرکانس استفاده میکنه رنج 1755-1710 مگاهرتز برای Uplink و رنج 2155-2110 مگاهرتز برای downlink و این باند به AWS-1 معروف است.
نقاطی از شهرهای که ترافیک بالا بوده و انسداد ترافیکی بدلیل کمبود ظرفیت فرکانسی بوجود آمده سکتور با سکتور TD-FD تعویض و RRU های جدید نصب شده و فرکانس 2300 یا همون باند 40 فعال شده ، بیشتر مراکز استان ها و شهرهای پرجمعیت
ببینید اضاف شدن کریرهای جدید و در کل توسعه نودهای شبکه با توجه به ترافیک شبکه و لینک سایت هست و شما در تمامی سایت ها انتظار فعالسازی تمام کریر ها رو نداشته باشید.
اپراتور ها از هر فرکانسی استفاده کنند از قبل هماهنگی ها رو انجام داده و مجوز های لازم رو گرفتند و خودسرانه نمیتونن از فرکانس ها استفاده کنند.
نقل قول از دوستان:
از تهران 32 و 8 رو گزارش دادن بعد 8 رو استان خودمون و سیستان بلوچستان هم گزارش دادن و باند 4 هم دوستمون تو فروم اطلاع رسانی کردن و 3G های وب هم سیستان و بلوچستان گزارش دادن + 38 و 42 های وب در کرج هم گزارش دادن 38 و 42 رو . باند 20 ایرانسل هم تهران گزارش دادن
eightskh
26-10-2021, 23:00
باند32
eightskh
26-10-2021, 23:04
MMDFullHD
26-10-2021, 23:11
سلام
سلام سعید جان خوبی؟ باگ هست عزیز من این فرکانس اصلا تو ایران استفاده نمیشه و این برنامه هم زیاد دقیق نیست و من هم باگ 4ca ایمان گفت رو تایید میکنم برام هم پیش اومده گوشی که 3ca بیشتر پشتیبانی نمیکنه رو 4ca نشون میده (یا اگرم بشه برای lte استفاده نمیشه) ن تو ایران تو هیچ کشور خاورمیانه من ندیدم
مراجعه کن به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و لیست فرکانس ها همینطور که میبینی این باند برای ناحیه امریکا هست و دور از حالا لاینسس ها
روی uplink با باند ۳ هم پوشانی دارن و تداخل ایجاد میشه
همینطور روی داون لینک روی باند ۱
پس کلا قضیه اش منتفیه و باگی بیشتر نیست
eightskh
26-10-2021, 23:17
سلام سعید جان خوبی؟ باگ هست عزیز من این فرکانس اصلا تو ایران استفاده نمیشه و این برنامه هم زیاد دقیق نیست و من هم باگ 4ca ایمان گفت رو تایید میکنم برام هم پیش اومده گوشی که 3ca بیشتر پشتیبانی نمیکنه رو 4ca نشون میده (یا اگرم بشه برای lte استفاده نمیشه) ن تو ایران تو هیچ کشور خاورمیانه من ندیدم
مراجعه کن به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و لیست فرکانس ها همینطور که میبینی این باند برای ناحیه امریکا هست و دور از حالا لاینسس ها
روی uplink با باند ۳ هم پوشانی دارن و تداخل ایجاد میشه
همینطور روی داون لینک روی باند ۱
پس کلا قضیه اش منتفیه و باگی بیشتر نیست
آقا سعید گفت که تجهیزات نصب شده برا رفع ابهام عکس تجهیزاتشا بذارند با تشکر
eightskh
26-10-2021, 23:19
آقا سعید میشه عکس تجهیزاتشا بذارید تا رفع ابهام شه!!!!با نشکر
soheilsh
27-10-2021, 00:14
باند32
سلام اسم برنامه چیه؟
MMDFullHD
27-10-2021, 01:35
آقا سعید گفت که تجهیزات نصب شده پس شده با تشکر
اولن که من رو شما هیچ ریپی نزدم
دوم با تمام احترام شما کوری؟ یا چی؟اصن خوندی چی نوشتم؟ فقط خواستی خاک انداز باشی؟
دو نفر ادم که کلشون ۲۴ ای تو سلولاره و دارن میگن باگ داره اون برنامه اطلاعات غلط میده ! شما میگی تجهیزات سعید تایید کرد؟ :laughing: مرسی منتظر بودیم تا تو بگی:biggrin: بعضی از کاسب ها و پاکستانیا جنس هایی وارد کشور میکنن که خدایش هیچ جوره سخته پاین اومدن از روشونمن میگم لاینسس تداخل باگ تو میگی تجهیزات؟ شمام عین این اقا پوریا که فن ایرانسله فقط حساسیت دارید رو برند ایرانسل؟ یا ن ازین ادمای عرزشی هستی که تو تویتر پره و هشتگ میزنه ایران قوی و ... تو کو عروسی شده؟
حیف که شیافومی الان دم دست ندارم والا با اسکرین شات و ویدیو بهت نشون میدادم که گوشی که 3ca بیشتر ساپورت نداره چطوری 4ca میزنه!
این باند جز محالات که اصن تو ایران استفاده شه!
چونکه نمیشه! و اصلا برای ریجن ایران نیست کلا این فرکانس برای استفاده تو قاره امریکاس که برعکس ایران باند های ۱ و ۳ که داره استفاده میکنه و همچین فرکانس های ۱ ۳ تو امریکا استفاده نمیشه
3gpp هم این وسط اصلا استاندارد اصلا هیچ به هیچه گوه بگیرین اونو بابا ITU رو چیکا میکنی اون دیگه منتظر تایید و اجازه شما بود که الان دادید؟
اصن اره اقا ... توش همچین باندی اصلا اضافه شده تداخل و اینا هم کشکه و ... تا کوالکام اپدیت نده نمیشه ازین باند هم به عنوان تجمیع استفاده کرد! همچین شیمه ای ما نداریم! هیچ کشور هیچ جای دنیا و سازنده ای تاحالا استفاده نکرده! چون تداخل دارن
ایرانسل چطو ۱ شبه میاد رو این فرکانس گوشی هم یه شبه وصل میشه تجمیع هم میکنه بدون اپدیت و هیچی و ...
وقتی در مورد چیزی هنوز اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نکنید و اسکی از حرف کسی نرید
ایشون بره ی گوشی سامسونگ بیاره که با سرویس مد نشون بده که به همچین باندی وصل شده یا نمیخواد خودش رو کلی عذاب بده سامسونگ رو میشه باند رو لاک کنه !
هیچ برنامه ای برای چیپست های کوالکام به دقت network signal guru نیست که دقیق نشون بده که نیازمند روت هستش و نصب درایور
در ثانی شما اسکرین شات رو باز ببین bw رو که داره نشون میده فقط دو کریر تجمیعه و این جلوی چشتون خودش ی باگ هستش
eightskh
27-10-2021, 06:06
اولن که من رو شما هیچ ریپی نزدم
دوم با تمام احترام شما کوری؟ یا چی؟اصن خوندی چی نوشتم؟ فقط خواستی خاک انداز باشی؟
دو نفر ادم که کلشون ۲۴ ای تو سلولاره و دارن میگن باگ داره اون برنامه اطلاعات غلط میده ! شما میگی تجهیزات سعید تایید کرد؟ :laughing: مرسی منتظر بودیم تا تو بگی:biggrin: بعضی از کاسب ها و پاکستانیا جنس هایی وارد کشور میکنن که خدایش هیچ جوره سخته پاین اومدن از روشونمن میگم لاینسس تداخل باگ تو میگی تجهیزات؟ شمام عین این اقا پوریا که فن ایرانسله فقط حساسیت دارید رو برند ایرانسل؟ یا ن ازین ادمای عرزشی هستی که تو تویتر پره و هشتگ میزنه ایران قوی و ... تو کو عروسی شده؟
حیف که شیافومی الان دم دست ندارم والا با اسکرین شات و ویدیو بهت نشون میدادم که گوشی که 3ca بیشتر ساپورت نداره چطوری 4ca میزنه!
این باند جز محالات که اصن تو ایران استفاده شه!
چونکه نمیشه! و اصلا برای ریجن ایران نیست کلا این فرکانس برای استفاده تو قاره امریکاس که برعکس ایران باند های ۱ و ۳ که داره استفاده میکنه و همچین فرکانس های ۱ ۳ تو امریکا استفاده نمیشه
3gpp هم این وسط اصلا استاندارد اصلا هیچ به هیچه گوه بگیرین اونو بابا ITU رو چیکا میکنی اون دیگه منتظر تایید و اجازه شما بود که الان دادید؟
اصن اره اقا ... توش همچین باندی اصلا اضافه شده تداخل و اینا هم کشکه و ... تا کوالکام اپدیت نده نمیشه ازین باند هم به عنوان تجمیع استفاده کرد! همچین شیمه ای ما نداریم! هیچ کشور هیچ جای دنیا و سازنده ای تاحالا استفاده نکرده! چون تداخل دارن
ایرانسل چطو ۱ شبه میاد رو این فرکانس گوشی هم یه شبه وصل میشه تجمیع هم میکنه بدون اپدیت و هیچی و ...
وقتی در مورد چیزی هنوز اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نکنید و اسکی از حرف کسی نرید
ایشون بره ی گوشی سامسونگ بیاره که با سرویس مد نشون بده که به همچین باندی وصل شده یا نمیخواد خودش رو کلی عذاب بده سامسونگ رو میشه باند رو لاک کنه !
هیچ برنامه ای برای چیپست های کوالکام به دقت network signal guru نیست که دقیق نشون بده که نیازمند روت هستش و نصب درایور
در ثانی شما اسکرین شات رو باز ببین bw رو که داره نشون میده فقط دو کریر تجمیعه و این جلوی چشتون خودش ی باگ هستش
اولن من کور نیستم اقای محترم من توهینی نکردم شما میخوای توهین بکنی اون بحثش جداهه من عرزشی نیستم حالا عکس شهید گذاشتم مفهومش عرزشی بودنه بعد هم آقا سعید گفته بود سکتور ها عوض شده به fd/tdبرا همین گفتم بعدشم اگه خونده باشید گفتم که برا تایید حرفشون آقا سعید عکس تجهیزات دکل جدیدا رو بذارند. دومن من کارمند ایرانسل نیستم که طرفداریشو بکنم از طرز صحبت شما خیلی ناراحت شدم فکرشو نمیکردم شما اینطوری باشی. اتفاقن خود آقا سعید گفته این فرکانس در آمریکا اختصاصی اضافه میشه کور که نیستم با آقا سعیدم فامیلی ندارم که طرفداریشو بکنم ولی براتون متاسفم با این طرز صحبت اتفاقن من یکی از دنبال کننده های شما بودم مثلن وقتی شما باند 40رو گفتی یا تست سرعت میذاشتی یا غیره ازت خوشم اومد گفتم فن حریفی با اخلاقی اما خودتو امشب با این طرز صحبت خراب کردی. فروم جای بحث و تبادل نظرات با احترامه نه توهین که.اینجا افراد مبتدی میاند که از افرادی مثل شما اطلاعات کافی و جامع به دست بیارند اگه این طور باشه که نمیشه فروم اومد یکی از دوستان گفت به خاطر همین موضوعات گفت دیگه دو ساله فروم نمیاد اونم عرزشی نیست البته. من دنبال کشیدن بحث ندارم بازم ممنون که تست سرعت و.... میذاشتی. باتشکر
eightskh
27-10-2021, 06:19
سلام اسم برنامه چیه؟
از دوستم میپرسم بهتون میگم این عکسا از اونه با تشکر
eightskh
27-10-2021, 06:21
یک باگی که خودم چند بار دیدم این بود که رو گوشی که ماکزیمم 3CA هست این نرم افزار بعضی اوقات 4CA نشون می داد.
برای earfcn 2050 هم چیزی که هست دقیقا فرکانس دانلینک میشه 2120 که با earfcn 100 که تو باند 1 هست برابره فقط آپلینک میشه 1720 که این با آپلینک باند 3 تداخل داره و نمیشه تو ایران استفاده بشه و اساسا این اشتباه کانفیگی باید باشه.
حداقل آقا ایمان و آقا سعید ممنون از شما که شما توهین بازم نکردید بازم ممنون حال و هوای ما مبتدیا رو رو داشتید.
eightskh
27-10-2021, 06:27
آقا سعید میشه عکس تجهیزاتشا بذارید تا شاءبه حل بشه!!
اینم بخون گفتم برا رفع ابهام گفتم عکس تجهیزات بذارند تا من و شما مطمئن شیم
eightskh
27-10-2021, 06:30
آقا سعید گفت که تجهیزات نصب شده برا رفع ابهام عکس تجهیزاتشا بذارند با تشکر
بعد من فکر میکردم طبق صحبت آقا سعید برا باند 1700گفته نصب شده حالا فهمیدم اگه اشتباه نکنم برا باند 2300میگویند سکتورtdfd نصب شده.درسته آقا سعید؟؟!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.