مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
کدوم شهر ؟
مشهد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
این 10گیگ هدیه مودم هم داستان شده برام......اول که زنگ زدم...گفت که 1هفته، خودکار برات فعال میشه، یک هفته طول کشید...فعال نشد، زنگ زدم، گفت که 10گیگ شامل حالت نشده، گفتم چرا....مگه تو سایت نزدید.
گفت که اره....بزار برات یه تیکت بزنم پیشتیبانی فنی، 24ساعت دیگه بهت زنگ میزنن...24ساعت گذشت، خبری نشد، دوباره زنگ زدم، گفت که شما یه 24ساعت دیگه هم صب کن...بازم 24ساعت گذشت....زنگ زدم گفتم پس چی شد
چرا تماس نگرفتن..پشتیبانی گفت که یه مشکلی پیش امده، به احتمال 99درصد تا 24ساعت آینده باهات تماس میگرین :n29:
گفتم اگه اون 1درصد باشه و تماس نگرفتن، گفت که خودت دوباره زنگ بزن....زنگ بزنم که دوباره بگید 24ساعت دیگه صب کن :n21: نخواستیم، بخوره تو سرتون.
اینم حکایت ما و 10گیگ هدیه
amirdiba
29-06-2016, 23:18
سلام
مدل مودمتون چیه ؟
هواوی8231 و 3372 همراه روتور 3020 و 5172 . با همه اینا راحت وصل میشم.
amirdiba
29-06-2016, 23:22
این 10گیگ هدیه مودم هم داستان شده برام......اول که زنگ زدم...گفت که 1هفته، خودکار برات فعال میشه، یک هفته طول کشید...فعال نشد، زنگ زدم، گفت که 10گیگ شامل حالت نشده، گفتم چرا....مگه تو سایت نزدید.
گفت که اره....بزار برات یه تیکت بزنم پیشتیبانی فنی، 24ساعت دیگه بهت زنگ میزنن...24ساعت گذشت، خبری نشد، دوباره زنگ زدم، گفت که شما یه 24ساعت دیگه هم صب کن...بازم 24ساعت گذشت....زنگ زدم گفتم پس چی شد
چرا تماس نگرفتن..پشتیبانی گفت که یه مشکلی پیش امده، به احتمال 99درصد تا 24ساعت آینده باهات تماس میگرین :n29:
گفتم اگه اون 1درصد باشه و تماس نگرفتن، گفت که خودت دوباره زنگ بزن....زنگ بزنم که دوباره بگید 24ساعت دیگه صب کن :n21: نخواستیم، بخوره تو سرتون.
اینم حکایت ما و 10گیگ هدیه
من دهها بار اینو واسه مودم هایی که خریدم فعال کردم. موقه فعال سازی سیم که بهت همراه مودم میدن حتما بای IME مودم رو هم به طرف بگی ثبت کنه. بعد فعال ساری فقط ی زنگ به 700 اونم جهت یاداوری. تا حالا اذیت نشدم. ده روزه هم فعال میشه.
من دهها بار اینو واسه مودم هایی که خریدم فعال کردم. موقه فعال سازی سیم که بهت همراه مودم میدن حتما بای IME مودم رو هم به طرف بگی ثبت کنه. بعد فعال ساری فقط ی زنگ به 700 اونم جهت یاداوری. تا حالا اذیت نشدم. ده روزه هم فعال میشه.
من مودم رو اینترنتی خریدم.....وقتی به دستم رسید، رفتم تو یکی از نمایندگی های ایرانسل....سیم کارت رو که فعال کردم....طرف تو فرم ها، کد IMEI مودم رو هم یادداشت کرد.....
بعد از فعال سازی سیم کارت، همون شب بلافاصله زنگ زدم 700 گفتم که برای 10گیگ چی کار باید کنم...گفت که کاری خاصی نمیخواد کنی، سیم کارت رو که فعال کنی، 7روز بعد خودکار به حساب ـت میاد...و مابقی ماجرا که نوشتم...
aliahmari
30-06-2016, 10:48
سلام
توی خونه ما با تبلت Samsung Galaxy Tab s2 وقتی جلوی پنجره میرم فورجی 2تا آنتن میده(ایرانسل) و وقتی میام وسط خونه و اتاق نهایت 1آنتن بیشتر نمیده!
حالا با این تفاسیر کدوم مودم رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟
هزینه هم نهایتا تا 400تومن
بعدش با این آنتن دهی که توضیح دادم، به نظرتون اصلا خوب هست که مودم فورجی بگیرم؟
rezalive
30-06-2016, 10:56
یکی به ما یه انتن خوب معرفی نمیکنه؟:n28:
برای مودم sierra 760 s
milad azad
30-06-2016, 10:57
برای Fw و webui تو این تاپیک گشتی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه فقط سیگنال مودم رو میخوای ببینی، به نظرم از برنامه ی ltewatch_h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنی...خیلی بهتر از webui خودم مودم عمل میکنه...سرعت رفرش هاش قابل تنظیم ـه
سلام
برای من روی مودم هواویی 8372 جواب نمیده باید چه کار کنی ؟
مودم رو به کامپیوتر وصل کردم
نرم افزار باز کردم
ادرس 192.168.8.1 رو تو تنظیمات بهش دادم
و همچنین پسورد ادمین بازم عمل نکرد
فکرک کنم فقط برای 3372 کار میکنه
اون برنامه مخصوص 3372 اندرویدی هم E3372HLMon_1.0 تست کردم به روش وای فای کار میده ولی فقط در اندروید 4.4.2 گوشیم ورژن اندرویدش 6.0 هست
قبلا سرعت برای من 1.5 و نهایت تا 2 مگابایت میرسید
دیشب که دانلود میکردم سرعت رو 4 مگابایت برثانیه بود:n33:
خدا کنه دیگه همینطور بمونه
MeHrDaD-91
30-06-2016, 17:20
دوستان شما ها هم با برنامه ایرانسل موقعی ک نت خود ایرانسل وصله مشکل دارین یعنی برنامه با نت ایرانسل باز نمی شه؟؟
dvb595959
30-06-2016, 18:01
دوستان شما ها هم با برنامه ایرانسل موقعی ک نت خود ایرانسل وصله مشکل دارین یعنی برنامه با نت ایرانسل باز نمی شه؟؟
واسه من مشکل نداره.
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
hojjat_2008
30-06-2016, 19:10
سلام
مشکلی با تری جی نداره. فقط نکته ای که داره اینکه که می بایست دیتای مودم روشن باشه. من الان با مودم 3533 تست کردم.برنامه خیلی خوبیه.
ltewatch متاسفانه این فقط روی فورجی عمل میکنه، برای تریجی برنامه ای نیست؟
saeeddeeas
30-06-2016, 20:39
سلام
مشکلی با تری جی نداره. فقط نکته ای که داره اینکه که می بایست دیتای مودم روشن باشه. من الان با مودم 3533 تست کردم.برنامه خیلی خوبیه.
یعنی چی؟!!! خب وقتی دیتا روشن نباشه اصلا وصل نمیشه دیگه
من با مودم 3372 تست کردم تریجی چیزی نیاورد
sent from Huawei mate 8
دوستان روی این مودم های 4g ایرانسل،نمیشه سیمکارت رایتل گذاشت؟:n02:
ata.royalfalcon
30-06-2016, 21:32
دوستان روی این مودم های 4g ایرانسل،نمیشه سیمکارت رایتل گذاشت؟:n02:
اگر آنلاک شده باشه میشه گذاشت و استفاده کرد .
mehdi_cd2005
01-07-2016, 01:47
دوستان بنده مودم mr 200 گرفتم تو منطقه ای که پوشش فور جی نداره یک انتن بهم میده . تو دانلود شبانه از 500 تا 700 کیلو بایت بهم این یه دونه انتن سرعت دانلود میده . البته از سرورهای داخلی .
لطفا مدل انتی بهم معرفی کنید که تو گیرندگی سیگنال فور جی تاثیر گذار باشه . من به سرعت دانلود خیلی بالاتری نیاز دارم
majid20161395
01-07-2016, 01:50
دوستان یک سوال
من الان با ایفون 5 اس وصل میشم 2 تا انتن داره صفحات رو دیر باز میکنه اما سرعت دانلود با نوسان بالا روی 800 کیلوبایت هست
الان هم که نامحدود یک ساعته خریدم سرعت از 40 تا 120 کلوبایت متغیره !
اما سوال
اگر مودم TP-LINK Archer MR200 Dual
بخرم سرعتم بیشتر میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
صفحات زود تر باز میشن و.... ؟
دوستان یک سوال
من الان با ایفون 5 اس وصل میشم 2 تا انتن داره صفحات رو دیر باز میکنه اما سرعت دانلود با نوسان بالا روی 800 کیلوبایت هست
اما سوال
قدرت سیگنال بهتری دریافت خواهید کرد نسبت به گوشی
mehdi_cd2005
01-07-2016, 02:03
دوستان یک سوال
اما سوال
بنده می خواستم سیم کارت رایتل بگیرم . ولی سرعت وبگردی mr 200 مثل اینترنت 10 مگ اسیا تک می مونه دیگه همون ایرانسلو استفاده کردم . یک هفته ست دارم کاملا راضیم
بنده می خواستم سیم کارت رایتل بگیرم . ولی سرعت وبگردی mr 200 مثل اینترنت 10 مگ اسیا تک می مونه دیگه همون ایرانسلو استفاده کردم . یک هفته ست دارم کاملا راضیم
سلام دوست من
چه ربطی به مودم داره
برعکس mr200 مودم فوق العاده ای به شرطی میتونی از تمام امکانات و سرعت اون لذت ببری که حداقل نت مورد قبولی داسته باشی
mehdi_cd2005
01-07-2016, 03:05
سلام دوست من
چه ربطی به مودم داره
برعکس mr200 مودم فوق العاده ای به شرطی میتونی از تمام امکانات و سرعت اون لذت ببری که حداقل نت مورد قبولی داسته باشی
سلام .
تو منطقه ما پوشش فور جی نداره اما با مودم mr 200 می تونم یک سیگنال فورجی بگیرم که سرعت دانلود شبانمو تا 700 .800 کیلو بایت (سرور ایران) و سرعت وبگردیمو در حد خیلی خوب بالا ببرم با همون یک انتن
Ramos1367
01-07-2016, 11:30
سلام دوستان یه سوال داشتم....
من الان از بسته سه ماهه اینترنت استفاده میکنم....آیا میتونم همزمان از این اینترنت ساعتی شبانه هم استفاده کنم یا باید بزارم تا بسته اینترنت سه ماهم تموم بشه؟
من الان از بسته سه ماهه اینترنت استفاده میکنم....آیا میتونم همزمان از این اینترنت ساعتی شبانه هم استفاده کنم یا باید بزارم تا بسته اینترنت سه ماهم تموم بشه؟
بله می توانید
saeeddeeas
01-07-2016, 11:36
بله شما میتوانید همزمان از دو بسته اینترنت استفاده کنید
sent from Huawei mate 8
dvb595959
01-07-2016, 11:44
بله شما میتوانید همزمان از دو بسته اینترنت استفاده کنید
sent from Huawei mate 8
کار خاصی لازم نیست؟
اتومات شب از سرویس شبانه کم میکنه؟
vahid.tipic
01-07-2016, 11:45
دوستان ۱ سوال
من ۳-۴ شب هست از اینترنت ساعتی شبانه نامحدود ایرانسل استفاده میکنم.کلا هم چون طبقه پایین هستیم ۲ تا آنتن دارم در وضعیت LTE, از طریق USB هم وصل میکنم به لپ تاپ،گوشیم هم 5S هستش.
شب اول تقریبا سرعت دانلود 2 Mbps بود،شب دوم اما از همون سایت ۱.۵Mbps شب سوم از همون سایت ۱Mbps و از سایت های دیگه نهایتا تا ۱۰۰Kbps
این سرعت دانلود بستگی به اون سروری که دانلود میکنیم هم داره یا فقط به آنتن موبایل داره؟مثلا من اگه ۵ تا آنتن داشته باشم سرعتم چقدر افزایش پیدا میکنه؟
دوستان ۱ سوال
من ۳-۴ شب هست از اینترنت ساعتی شبانه نامحدود ایرانسل استفاده میکنم.کلا هم چون طبقه پایین هستیم ۲ تا آنتن دارم در وضعیت LTE, از طریق USB هم وصل میکنم به لپ تاپ،گوشیم هم 5S هستش.
شب اول تقریبا سرعت دانلود 2 Mbps بود،شب دوم اما از همون سایت ۱.۵Mbps شب سوم از همون سایت ۱Mbps و از سایت های دیگه نهایتا تا ۱۰۰Kbps
این سرعت دانلود بستگی به اون سروری که دانلود میکنیم هم داره یا فقط به آنتن موبایل داره؟مثلا من اگه ۵ تا آنتن داشته باشم سرعتم چقدر افزایش پیدا میکنه؟
از سایت سافت98 یه دانلود بالای 50مگ بذارید ببینید میانگین سرعت روی چند هست
در ضمن شما از دیوایس مناسب و قوی هم برای اتصال به اینترنت استفاده نمیکنی. پیشنهاد میشه با توجه به موقعیت جغرافیایی از مودم استفاده کنید تا گوشی.
mehrdad..7
01-07-2016, 13:21
اینم 4G ما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] RzHcqpo97HOQ6vCsWh8Y7j5Td82I5uKbjTrSH48aRkXDCZ7aGe-bvYk2QG580yQKQ&sz=w944-h460&ats=1467366547141&rm=155a5dbe6e8d2003&zw&atsh=1
starpars
01-07-2016, 13:42
سلام .
تو منطقه ما پوشش فور جی نداره اما با مودم mr 200 می تونم یک سیگنال فورجی بگیرم که سرعت دانلود شبانمو تا 700 .800 کیلو بایت (سرور ایران) و سرعت وبگردیمو در حد خیلی خوب بالا ببرم با همون یک انتن
توی توضیحات mr200 که گفته نمیتونید شبکه رو روی حالت "فقط 4G" بزارید و خود مودم تصمیم میگیره 3G باشه یا 4G
چطوری واسه شما با یک سیگنال روی 4G میمونه و به 3G سوییچ نمیکنه؟
Le0nard0
01-07-2016, 13:57
توی توضیحات mr200 که گفته نمیتونید شبکه رو روی حالت "فقط 4G" بزارید و خود مودم تصمیم میگیره 3G باشه یا 4G
چطوری واسه شما با یک سیگنال روی 4G میمونه و به 3G سوییچ نمیکنه؟
این مودم سه گزینه برای انتخاب شبکه داره
saeeddeeas
01-07-2016, 13:58
کار خاصی لازم نیست؟
اتومات شب از سرویس شبانه کم میکنه؟
خیر، اما شما جهت اطمینان یکبار نت رو قطع و وصل کنید، اما من شخصا هیچوقت قطع و وصل نمیکنم و مشکلی هم پیش نیومده
sent from Huawei mate 8
New
سلام من اگه یه بسته یک ماهه ایرانسل بگیرم بعد همزمان میتونم بسته شبانه هم بخرم؟ اینترنت ماهانه ام نمیپ
New
سلام من اگه یه بسته یک ماهه ایرانسل بگیرم بعد همزمان میتونم بسته شبانه هم بخرم؟ اینترنت ماهانه ام نمیپره؟
New
سلام من اگه یه بسته یک ماهه ایرانسل بگیرم بعد همزمان میتونم بسته شبانه هم بخرم؟ اینترنت ماهانه ام نمیپ
New
سلام من اگه یه بسته یک ماهه ایرانسل بگیرم بعد همزمان میتونم بسته شبانه هم بخرم؟ اینترنت ماهانه ام نمیپره؟
بله
معمولا نه
وای جهت اطمینان نت رو قطع و وصل کنین
دوستان این نقشه مناطق تحت پوشش 4جی توی سایت ایرانسل چقدر بروزه ؟ طبق این نقشه خونه ما در فاصله تقریبا 200 متری 4 جی هست الان من شانس اینو دارم که 4جی داشته باشم ؟ از نظر 3جی هم دارای فضای باز خوب هست یعنی اگه مودم usb بگیرم جواب نمیده ؟
دوستان این نقشه مناطق تحت پوشش 4جی توی سایت ایرانسل چقدر بروزه ؟ طبق این نقشه خونه ما در فاصله تقریبا 200 متری 4 جی هست الان من شانس اینو دارم که 4جی داشته باشم ؟ از نظر 3جی هم دارای فضای باز خوب هست یعنی اگه مودم usb بگیرم جواب نمیده ؟
شانسی دوست من
باید تست بشه
اگر میتوانیم قبل از هزینه کردن برای مودم حتما تست کنین
sadegh1010
01-07-2016, 18:29
3G Irancell
ســـــــبزوار
HardwareMaster
01-07-2016, 18:31
یک سوال
در ساعات خلوتی/شلوغی/صبح/ظهر/عصر با 4G تونستم سرعتهایی بین 15 تا 36 مگابیت بگیرم ولی در همون زمان و مکان 3G بین 500 کیلوبیت تا 3 مگ بوده. چرا اینطوریه؟
sajjadm1
01-07-2016, 20:13
مثل اینکه دانلود نامحدود را عملا محدود کردن
مثل اینکه دانلود نامحدود را عملا محدود کردن
شماره 8080 ماله همراه اوله...ربطی به ایرانسل نداره که.....!
sajjadm1
01-07-2016, 21:27
شماره 8080 ماله همراه اوله...ربطی به ایرانسل نداره که.....!
وقتی قانون سازمان تنظیم مقررات باشه ایرانسل هم مجبور به اجرا هس حتی adsl هم باید محدود کنه
وقتی قانون سازمان تنظیم مقررات باشه ایرانسل هم مجبور به اجرا هس حتی adsl هم باید محدود کنه
داداش من استفاده میکنم اصلا sms نمیاد که چطور واسه شما میزنه
تا اونجا که اطلاع دارم...قانون مصرف منصفانه....قانونی مستقیم و مجبوری از سمت سازمان تنظیم مقررات نیست....و رویه ای هستش که بعضی شرکت های اینترنتی ADSL پیش گرفتن...مال امروز دیروز هم نیستش....از سال 90 به اینطرف فک کنم باب شده.
شرکت هایی که به اسم سرویس نامحدود، بعد از گذشت یه حجم خاص، کاربرشون رو محدود میکنن....چیز طبیعی هستش.
P.S
اگه اون sms واقعی باشه....همراه اول داره کاربرای پر مصرف ـش رو از نامحدود محروم میکنه و باید دید که طرف در طول چقدر، چقدر دانلود کرده....
از طرفی تو این تاپیک دیدیم یه کسایی تا الان ترابایتی از ایرانسل دانلود کردن و خبری از این داستان ها نبوده
همراه اول از اول هم نامحدود نبود
٢ تا ٧ ٢٠ گيگ بوده
١ تا ١١ هم ٣٠ گيگ بوده
اين اس ام اس هم مال همين هست
همراه اول از اول هم نامحدود نبود
٢ تا ٧ ٢٠ گيگ بوده
١ تا ١١ هم ٣٠ گيگ بوده
اين اس ام اس هم مال همين هست
البته بصورت قطعی نمیشه گفت
بنده خودم ۲ تا ۷ بیشتر از ۴۰ تا گرفتم اون اوایل
mohebronaldo
02-07-2016, 00:54
Sent from my D6503 using Tapatalk
شما مدل گوشیت چیه
Sent from my C6903 using Tapatalk
mohebronaldo
02-07-2016, 00:59
4G
قم
ساعت ۵ صبح
البته نوسان داشت و تا ۱۰ مگابایت میرف ولی میانگین ۴ بود
گوشی شما چیه
کدوم منطقه کدوم شهر تشریف دارید
سلام من یک سوال دارم
خونه تا مغازه دو خیابون فاصله داره
وقتی توی خونه هستم مودم روی 4g یک خط یا دو خط می ده که سرعت خوبی داره ولی با 3g که بیشتر خونه رو هم می گیره سرعت افتضاح هست
توی مغازه 4g s یک خط و سرعت افتضاح ولی وقتی می گذارم روی 3g تا دو مگابایت هم سرعت دانلود داره.
چطوری که بین 3g و 4g این اختلاف هست
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
KING iMAN
02-07-2016, 06:43
درود.
دوستان سؤالی دام.
ایرانسل بسته ی نامحدود حجمی داره؟ اگه آره کد دستوریش چیه؟
پ.ن: همراه اول چنین بسته ای رو از ساعت 2 تا 7 بامداد و 1 تا 11 داره.
Arsenal2012
02-07-2016, 08:23
درود.
دوستان سؤالی دام.
ایرانسل بسته ی نامحدود حجمی داره؟ اگه آره کد دستوریش چیه؟
پ.ن: همراه اول چنین بسته ای رو از ساعت 2 تا 7 بامداد و 1 تا 11 داره.
سلام ایرانسل سه تا بسته نامحدود حجمی شبانه داره که کد فعالسازی نداره فقط با برنامه ایرانسل من میتونی این سه تا بسته نامحدود حجمی رو فعالش کنی
واسه قیمت و ساعت استفاده و جزئیات بیشتر به سایت ایرانسل این قسمت مراجعه کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SAeedBaa
02-07-2016, 09:00
شما مدل گوشیت چیه
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام
در این تصویر از زد 2 استفاده کردم.
saeeddeeas
02-07-2016, 11:02
sent from Huawei mate 8
emprator227
02-07-2016, 11:37
سلام ایرانسل سه تا بسته نامحدود حجمی شبانه داره که کد فعالسازی نداره فقط با برنامه ایرانسل من میتونی این سه تا بسته نامحدود حجمی رو فعالش کنی
واسه قیمت و ساعت استفاده و جزئیات بیشتر به سایت ایرانسل این قسمت مراجعه کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک بسته رو فکر کنم 3 ساعته رو فقط میشه از ایرانسل من خرید ولی اون دوتا دیگه رو از داخل سایت ایرانسل میشه خرید.
sajjadm1
02-07-2016, 11:58
تا اونجا که اطلاع دارم...قانون مصرف منصفانه....قانونی مستقیم و مجبوری از سمت سازمان تنظیم مقررات نیست....و رویه ای هستش که بعضی شرکت های اینترنتی ADSL پیش گرفتن...مال امروز دیروز هم نیستش....از سال 90 به اینطرف فک کنم باب شده.
شرکت هایی که به اسم سرویس نامحدود، بعد از گذشت یه حجم خاص، کاربرشون رو محدود میکنن....چیز طبیعی هستش.
P.S
اگه اون sms واقعی باشه....همراه اول داره کاربرای پر مصرف ـش رو از نامحدود محروم میکنه و باید دید که طرف در طول چقدر، چقدر دانلود کرده....
از طرفی تو این تاپیک دیدیم یه کسایی تا الان ترابایتی از ایرانسل دانلود کردن و خبری از این داستان ها نبوده
اون که شما میفرمایید کاربراشون را محدود میکنن بعد از مصرف منصفانه سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه ولی عملا شما یه اینترنت کم سرعت دارید ولی طبق این قانون جدید برا سرویس نامحدود یه حجمی در نظر گرفته میشه که بعد از ان کلا سرویس قطع میشه . فقط موندم چرا اسمش را دیگه گذاشتن نامحدود!!
اینم لینک خبرش اگه جدیدا ندیدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که شما میفرمایید کاربراشون را محدود میکنن بعد از مصرف منصفانه سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه ولی عملا شما یه اینترنت کم سرعت دارید ولی طبق این قانون جدید برا سرویس نامحدود یه حجمی در نظر گرفته میشه که بعد از ان کلا سرویس قطع میشه . فقط موندم چرا اسمش را دیگه گذاشتن نامحدود!!
اینم لینک خبرش اگه جدیدا ندیدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون طوری که من فهمیدم در دنیا محدودیت وجود دارد ولی طبق این مقاله محدودیت 250 گیگ هست که اون هم کمه چون سایتی مثل نت فلیکس بابت دیدن یک ساعت ویدیو دیدن 2 گیگ مصرف کنه .
maniya12
02-07-2016, 12:21
دوستان 4g ایرانسل بسته نامحدود داره و سرعت دانلودش چنده ؟ و قیمت؟!
متشکر
دوستان 4g ایرانسل بسته نامحدود داره و سرعت دانلودش چنده ؟ و قیمت؟!
متشکر
البته اصطلاح نامحدود دیگه کارایی نداره
محدودیت دارن
سرعت هم ارتباط مستقیم با تعداد یوزر و فاصله تا دکل موقعیت جغرافیایی داره
rezalive
02-07-2016, 13:52
مثل اینکه ایرانسل هک شده شده بود
گوشی شما چیه
کدوم منطقه کدوم شهر تشریف دارید
Galaxy S6
قم
میدان امام
HardwareMaster
02-07-2016, 15:25
مثل اینکه ایرانسل هک شده شده بود
ایرانسل 80 میلیون سیمکارت واگذار کرده (بیشتر از سایر اوپراتورها) که یک درصدش دائمی و بقیه اعتباریه. گفته شده اطلاعات 20 میلیون نفر منتشر شده که همگی باید اعتباریها باشه
از این گذشته شماره ی تماس، آدرس، شماره ملی، و نام در اختیار بسیاری دستگاهها و سازمانهای طرف حساب با مردم هست
حتی یک مثال ساده، شما از یک فروشگاه آنلاین که خرید می کنین همه ی اینا رو روی جعبه می نویسه و ما هم میاندازیم دور و ممکنه بدست هر کسی بیفته
پس انتشار این اطلاعات بنظرم نباید اصلا باعث کمترین نگرانی کسی بشه
MeHrDaD-91
02-07-2016, 19:45
دوستان اگه از مودم 8372 بیست چهار ساعته استفاده کنیم ک مشکلی براش پیش نمیاد؟؟
ال
amirdiba
02-07-2016, 22:40
دوستان اگه از مودم 8372 بیست چهار ساعته استفاده کنیم ک مشکلی براش پیش نمیاد؟؟
ال
مال من که ماهها س روشنه دایم به برقه
binaafarin
03-07-2016, 00:04
دوستا همراه اول یک طرح یک ماه شبانه داره 22گیگ 9تومن 1-7
میخوام بدونم ایرانسل مشابه این طرحو داره؟
همراه اولم دائمیه بچه ها ترسوندنم گفتن یهو کنتورمندازه500تومن
دوستا همراه اول یک طرح یک ماه شبانه داره 22گیگ 9تومن 1-7
میخوام بدونم ایرانسل مشابه این طرحو داره؟
همراه اولم دائمیه بچه ها ترسوندنم گفتن یهو کنتورمندازه500تومن
شبانه های ایرانسل همگی ساعتی هستن....تو بازه ی زمانی 2 شب تا 8 صبح
یک ساعته 900تومن محدودیت 20گیگ
دو ساعته 1500تومن محدودیت 40گیگ
سه ساعته 2000تومن محدودیت 60گیگ
بقیه ی سرویس های شبانش...همراه با سرویس های روزانه ترکیبی هستن.
alirezasavary
03-07-2016, 07:48
دوستان من میخوام از نت ایرانسل استفاده کنم اما آنتنش اطراف ما خیلی ضعیفه چاره ای هس؟
fanoostalaei
03-07-2016, 08:00
نسل ۳ با انتن خوب
Sent From My Master Mind Z3+ With tapatalk
naser.051
03-07-2016, 10:47
دوستان من میخوام از نت ایرانسل استفاده کنم اما آنتنش اطراف ما خیلی ضعیفه چاره ای هس؟
انتن ۴۰ دسیبل بخر وصلش کن به مودم
silvermanhhh
03-07-2016, 10:52
سلام دوستان ،اخباری چیزی نشنیدید که مثلا بگن تا کی تمام شهرهایی که ۳g کرده بودن ،4gهم میکنن؟اعصابم خورده،اهوازیم،یه دکل قشنگ خیابون جلوییمونه،انتن ۳gیبارم از فول نیومده پپایین تر ،(البته با مودم)اما 4gافتضاح بین یه انتن تا سه تا نوسان داره،سرعتشم که اصلن بگو از ۳gخیلی کمتره،نمیشه یه کاری کرد که بیان تجهیزاتو وصل کنن رو این دکله ؟
سلام دوستان ،اخباری چیزی نشنیدید که مثلا بگن تا کی تمام شهرهایی که ۳g کرده بودن ،4gهم میکنن؟اعصابم خورده،اهوازیم،یه دکل قشنگ خیابون جلوییمونه،انتن ۳gیبارم از فول نیومده پپایین تر ،(البته با مودم)اما 4gافتضاح بین یه انتن تا سه تا نوسان داره،سرعتشم که اصلن بگو از ۳gخیلی کمتره،نمیشه یه کاری کرد که بیان تجهیزاتو وصل کنن رو این دکله ؟
رو به روی خونه ما هم یه دکل هست و فقط 3 جی داره
پشتیبانی ایرانسل پرسیدم گفت اصلا معلوم نیست و فقط میتونید صبر کنید :n15::n28:
آزمون سرعت نسل چهار ایرانسل با مودم E3372 در چند صدمتری حرم امام رضا ساعت 19:55 امروز بعد از ظهر با سروری در سوئد
naser.051
03-07-2016, 21:38
آزمون سرعت نسل چهار ایرانسل با مودم E3372 در چند صدمتری حرم امام رضا ساعت 19:55 امروز بعد از ظهر با سروری در سوئد
من فلکه برق ساکنم با سرور داخلی این سرعت دارم با خارج نصف این هست سرعت حالا شما نکنه کنار دکل هستی؟ تو خیابان خسروی بودی یا طرف دیگه؟
من فلکه برق ساکنم با سرور داخلی این سرعت دارم با خارج نصف این هست سرعت حالا شما نکنه کنار دکل هستی؟ تو خیابان خسروی بودی یا طرف دیگه؟
خیابان شیرازی. اینم دو تا تست دیگه مربوط به ساعت 23:45 دقیقه امشب. اولی با سرور رایتل در تهران و دومی با سروری در اسلو پایتخت نروژ
binaafarin
03-07-2016, 23:59
شبانه های ایرانسل همگی ساعتی هستن....تو بازه ی زمانی 2 شب تا 8 صبح
یک ساعته 900تومن محدودیت 20گیگ
دو ساعته 1500تومن محدودیت 40گیگ
سه ساعته 2000تومن محدودیت 60گیگ
بقیه ی سرویس های شبانش...همراه با سرویس های روزانه ترکیبی هستن.
این لینک رو ببینید
این مال قدیمه؟
خیابان شیرازی. اینم دو تا تست دیگه مربوط به ساعت 23:45 دقیقه امشب. اولی با سرور رایتل در تهران و دومی با سروری در اسلو پایتخت نروژ
بنظرتون امکانش هست که پهنای باند بیشتری رو به شهرهای زیارتی اختصاص داده باشند اخه من الان اهوازم و سرعتم وحشتناک اومده پایین
این لینک رو ببینید
این مال قدیمه؟
تاریخ خبر که مال همین امروزه.....ولی تو سایت ایرانسل...تو این آدرس همچین چیزی ندیدم....
Abolfazl-Star
04-07-2016, 03:34
سرعت دانلود امروز بد نبود :n02:
یک سوال چرا با قند شکن سرعت اپلود بیشتر از دانلود میشه
سرعت دانلود 3داد ولی سرعت اپلود 12
murchehh
04-07-2016, 10:01
سلام
این تست رو که گرفتم با گوشی بود یه مقدار سرعتش برای 4G با اون مقدار انتن دهی که توی عکس مشخص شده کم نیست؟؟؟
البته اینم بگم که توی منطقه ما که فیبر نوریه فکر کنم همه دست به دامن ایرانسل باشن:)
خواستم ببینم اگر مثلا مودم mr200 بگیرم تاثیری در سرعت میزاره؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام
این تست رو که گرفتم با گوشی بود یه مقدار سرعتش برای 4G با اون مقدار انتن دهی که توی عکس مشخص شده کم نیست؟؟؟
البته اینم بگم که توی منطقه ما که فیبر نوریه فکر کنم همه دست به دامن ایرانسل باشن:)
خواستم ببینم اگر مثلا مودم mr200 بگیرم تاثیری در سرعت میزاره؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
دوست من سلام
اگر پهناي باند و تعداد كاربر منطقه زياد باشه
معمولا سرعت همينه
مودم هم معمولا كارخاصي نميتونه انجام بده جزء افزايش قدرت دريافت و كيفيت سيگنال
با توجه به اينكه كيفيت سيگنال شما بد نيست احتمالا آنتن مورد استفاده شما پهناي باند كمي داره
ولي مودم ذكر كردين كيفيت و سطح دريافت فوق العاده اي داره
binaafarin
04-07-2016, 11:24
تاریخ خبر که مال همین امروزه.....ولی تو سایت ایرانسل...تو این آدرس همچین چیزی ندیدم....
کدهایی که داده چی؟ برای خرید بسته ها
کارنمیکنه؟
وضع ایرانسلم بهتر شده نمی دونم اینطوری بمونه یا نه
سیگنال
Click here to view the original image of 804x441px.
vahid.tipic
04-07-2016, 12:28
دوستان شما چجوری با این سرعت ها دانلود میکنید؟
من سرعت دانلودم ۱Mbps هست نهایت که مدام هم نوسان داره
ساعت ۲-۵ که بیشتر از ۷۰۰Kbps نمیره ، بین ۵ تا ۸ هم نهایت تا 1Mbps
پ . ن: تو ۶ ساعت شبانه فقط از ۱ سایت به خصوص نهایت ۱۴ گیگابایت میتونم دانلود کنم،از سایت های دیگه بخصوص سایت های ایرانی تو این ۶ ساعت حتی ۱ گیگ هم نمیشه دانلود کرد
دوستان شما چجوری با این سرعت ها دانلود میکنید؟
من سرعت دانلودم ۱Mbps هست نهایت که مدام هم نوسان داره
ساعت ۲-۵ که بیشتر از ۷۰۰Kbps نمیره ، بین ۵ تا ۸ هم نهایت تا 1Mbps
سرعت شما مگابیت هست اونا مگابایته
شما سرعت تون 1Mbpsاونها بالای 16Mbps
مگابیت سرعت اینترنت و مگابایت سرعت دانلود
1مگابایت مساوی 8مگابیت هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم از اینترنت گرفته شده است ولی عکس اول سرعت داخلی است و خودم جفت دکل گرفتم
البته كلا سرعت بايد بيت بر ثانيه باشه
Mb/s
ولي حجم بايت بايد باشه MB/s
b بزرگ و كوچك
maniya12
04-07-2016, 12:44
1مگابایت مساوی 8مگابیت هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم از اینترنت گرفته شده است ولی عکس اول سرعت داخلی است و خودم جفت دکل گرفتم
سلام ایرانسل قبلا یه طرحی داشت 2شب تا 8 صبح نامحدود 2هزار تومن یا 5هزار تومن .هنوز چنین طرحی هست ؟یا کلا طرحی تو این مایه ها هست؟!
آبادان هم مثله اهواز 4g اینقدر سرعت دانلود میده؟!
سلام ایرانسل قبلا یه طرحی داشت 2شب تا 8 صبح نامحدود 2هزار تومن یا 5هزار تومن .هنوز چنین طرحی هست ؟یا کلا طرحی تو این مایه ها هست؟!
آبادان هم مثله اهواز 4g اینقدر سرعت دانلود میده؟!
سلام عید امسال بو وارده جنوبی تست کردم سرعت خوب بود
طرح شبانه داره
یک ساعت نامحدود 900تومان محدویت 20گیگ
دوساعت 1500 تومان محدودیت 40گیگ
و سه ساعت 2000 تومان محدودیت 60گیگ
maniya12
04-07-2016, 13:04
سلام عید امسال بو وارده جنوبی تست کردم سرعت خوب بود
طرح شبانه داره
یک ساعت نامحدود 900تومان محدویت 20گیگ
دوساعت 1500 تومان محدودیت 40گیگ
و سه ساعت 2000 تومان محدودیت 60گیگ
سرعت 4g که آبادان تست کردین چند بود ؟!پینگش چند بود؟!
vahid.tipic
04-07-2016, 13:15
خب سرعت دانلود رو مگابیت میگن یا مگابایت؟
الان سرعت دانلود من طبیعی هست یعنی
متوجه نشدم راستش :n13:
البته كلا سرعت بايد بيت بر ثانيه باشه
Mb/s
ولي حجم بايت بايد باشه MB/s
b بزرگ و كوچك
تو ۶ ساعت شبانه فقط از ۱ سایت به خصوص نهایت ۱۴ گیگابایت میتونم دانلود کنم،از سایت های دیگه بخصوص سایت های ایرانی تو این ۶ ساعت حتی ۱ گیگ هم نمیشه دانلود کرد ، این وضع طبیعیه؟
خب سرعت دانلود رو مگابیت میگن یا مگابایت؟
الان سرعت دانلود من طبیعی هست یعنی
متوجه نشدم راستش :n13:
تو ۶ ساعت شبانه فقط از ۱ سایت به خصوص نهایت ۱۴ گیگابایت میتونم دانلود کنم،از سایت های دیگه بخصوص سایت های ایرانی تو این ۶ ساعت حتی ۱ گیگ هم نمیشه دانلود کرد ، این وضع طبیعیه؟
یک تست سرعت بده ببینیم چطوریه
maniya12
04-07-2016, 14:05
سرعت 4g که آبادان تست کردین چند بود ؟!پینگش چند بود؟!
درست یادم نمی یاد ولی بالای بیست بود دو مگ سرعت دانلود رو گرفتم البته عید بود و پهنای باند رو به شهرهای توریستی اختصاص داده بودند سرعت بالا بود
این تستی که گذاشته بودم توی فروردین ادربیهشت بور الان سرعت ماه رمضون اومده پایین نمی دونم سمت شما الان چطور هست اگه بتونی با گوشی تست بگیری خوب مشخص میشه
کدهایی که داده چی؟ برای خرید بسته ها
کارنمیکنه؟
دوست من....اصل مطلب رو پیدا کردم....
این خبر مربوط میشه به سال 93
خبری که شما لینک ـش رو گذاشتی...به تاریخ امروز خبر رو زده...ولی یه کپی از همون خبر سال 93 هستش.
الان هم نه تو برنامه ی "ایرانسل من" و نه تو قسمت خرید بسته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هاش چنین بسته های نیستش.....
P.S
کدها رو برای خرید، تست نکردم
سلام من مودم e3372 رو گرفتم ولی مداوما تو بازی فیفا ارور nat میگیرم راهی هست که open بشه؟
سلام خدمت دوستان
چطور میتونم تو تنظیمات mobile networks فقط روی LTE بمونم ؟؟؟ گوشیم galaxy J7 هستش ، چون فقط یک گزینه LTE/WCDMA/GSM رو دارم
از LTE میپره رو WCDMA سرعت کاهش پیدا میکنه ،
اگه میشه یه راهیی بگید بتونم فقط 4G دریافت کنم ؟!؟!؟!؟!؟!!!؟؟
ممنون
siavash1234
04-07-2016, 18:28
سرعت امروز 4G تهران
خیابان بهشتی
مودم DLINK 932 D1
maniya12
04-07-2016, 18:39
درست یادم نمی یاد ولی بالای بیست بود دو مگ سرعت دانلود رو گرفتم البته عید بود و پهنای باند رو به شهرهای توریستی اختصاص داده بودند سرعت بالا بود
این تستی که گذاشته بودم توی فروردین ادربیهشت بور الان سرعت ماه رمضون اومده پایین نمی دونم سمت شما الان چطور هست اگه بتونی با گوشی تست بگیری خوب مشخص میشه
یعنی سرعت دانلود ایرانسل تو هر مکانی فرق داره؟
یعنی سرعت دانلود ایرانسل تو هر مکانی فرق داره؟
بله بستگی به دوری یا نزدیکی از دکل داره و همچنین پهنای باند اختصاصی
maniya12
04-07-2016, 19:29
دوستان تا حالا کی از این آنتنهای دستساز برای دریافت سیگنال وایرلس درست و استفاده کرده؟
جواب میده تا فاصله 1 کیلومتر و 500 متر رو ؟؟
با تشکر
fanoostalaei
04-07-2016, 20:03
3G
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بالاخره بعد از کلی پیگیری...این هدیه سیم کارت مودم رو بهم دادن.....ولی تو برنامه ی ایرانسل من.....نیستش...و از طریق سایت میتونم نگاش کنم.!!! ecare.irancell.ir
بهم گفتن که تو اطلاعات حساب....اونجا نوشته.....رفتم چک کردم
این 2097152 دقیقاً چیه.....چطوری باید خوندش :n26:
اگه مگابایت باشه...میشه 2048 گیگابایت....:n27:
بالاخره بعد از کلی پیگیری...این هدیه سیم کارت مودم رو بهم دادن.....ولی تو برنامه ی ایرانسل من.....نیستش...و از طریق سایت میتونم نگاش کنم.!!! ecare.irancell.ir
اقا من تست یه فایل 100مگی زدم.....20855 تا از حساب کم کرد :n38:
معلوم هست که چند چنده اصلاً..؟؟؟
اقا من تست یه فایل 100مگی زدم.....20855 تا از حساب کم کرد :n38:
معلوم هست که چند چنده اصلاً..؟؟؟
اون عدد به ریال هست هر کیلو بایت 0.2 ریال یعنی
10 ضربدر 1024 = 10240 مگابایت
10240 ضربدر 1024 = 10485760 کیلوبایت و نهایتا
10485760 ضرب در 0.2 ریال = 2097152 ریال
خلاصه اون عدد رو تقسیم بر 0.2 و سپس 1024 کنید تا مگابایت باقی مانده معلوم بشه
کسی تونسته برای مودم e3372 با روتر یا بدون روتر از نرم افزار ltewatch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنه؟
کسی تونسته برای مودم e3372 با روتر یا بدون روتر از نرم افزار ltewatch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنه؟
من با Fw فابریک ایرانسلی E3372 با این برنامه ltewatch راحت کار میکردم...ولی بعد از آپگرید fw و webui مودم...دیگه برنامه بهم جواب نداد و مودم رو شناسایی نمیکرد...تا سیستم پسورد مودم رو فعال کردم..و توی برنامه ltewatch پسورد (admin) رو که بهش دادم...دوباره برنامه به مودم وصل شد.
saeeddeeas
05-07-2016, 00:32
شما با 555 چک کن حجم رو درست نشون میده
sent from Huawei mate 8
vahid.tipic
05-07-2016, 01:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرعت دانلودت بالای یک مگابایت هست خیلی خوبه اکثر بچه ها اینجا همین سرعت رو دارن
پینگت هم خوبه الان شما مشکلتون چی هست؟
vahid.tipic
05-07-2016, 02:40
سرعت دانلودت بالای یک مگابایت هست خیلی خوبه اکثر بچه ها اینجا همین سرعت رو دارن
پینگت هم خوبه الان شما مشکلتون چی هست؟
مشکل اینه همین الان که این پیغام رو میدم داره با ۱۰۰KB/s دانلود میکنه!!
مشکل اینه همین الان که این پیغام رو میدم داره با ۱۰۰KB/s دانلود میکنه!!
تعداد کاربر بالاست به همین دلیل دانلودت پایین اومده باید توی وقت خلوت هم چک کنی ببینی بازم همین سرعت رو میده
هر چی هست مربوط به پهنای باند محله تون داره که فکر کنم الان ملت روزه دار و همیشه در صحنه الان در اینترنت حضور دارن بعد ماه رمضون چک کن ببین همین سرعت رو میده یا نه
saeeddeeas
05-07-2016, 03:06
این نسخه روی 3372 راحت جواب میده الان تست کردم نیازی به پسوورد گذاشتن هم نداره خیلی خوبه
این نسخه روی 3372 راحت جواب میده الان تست کردم نیازی به پسوورد گذاشتن هم نداره خیلی خوبه
این رو تست کردم...مثل همون ltewatch_h قبلی هستش.....بازم بدون پسورد مودم رو برام شناسایی نکرد :n13:
ata.royalfalcon
05-07-2016, 07:34
دیشب از ساعت 2 الی 5 سرعت خیلی پایین بود ولی طرفهای 6 و 7 صبح سرعتش خوب شد . روزهای قبل کلاً مشکلی نداشت .
بهتره این چندروز تعطیلی (از امشب تا شنبه) چیزی دانلود نکنم تا پولم هدر نره !
saeeddeeas
05-07-2016, 10:09
این رو تست کردم...مثل همون ltewatch_h قبلی هستش.....بازم بدون پسورد مودم رو برام شناسایی نکرد :n13:
والا برای من خیلی خوب بود این نسخه
sent from Huawei mate 8
maniya12
05-07-2016, 11:45
دوستان برای تقویت آنتن ایرانسل کمی تو اینترنت تحقیق کردم.....رسیدم به آنتن های یاگی (yagi antenna)
بهترین مبنع ای که پیدا کردم برای درست کردن تمام باندهای 3G 4G LTE تو آنتن های یاگی، به صورت دستساز و خانگی...سایت زیره (با دقت که بخونید، اطلاعات خوبی توش داره)
فرکانس 4G ایرانسل تا اونجا خوندم 1800MHz که تو سایت بالا سه تا مدل یاگی آنتن براش داره....11، 8 و 5 المنتی...که 11 المنتی اون خیلی جالبه (لینک PDF زیر)
مراحل درست کردن اون رو خیلی خوب قشنگ توضیح داده
یه چندتا نمونه آنتن یاگی برای فرکانس های بین 800MHz تا 900MHz
ایده هاشون جالبه......
تو سایت های فارسی که گشتم برای نمونه های دستساز....فقط همین یه دونه رو دیدم
اون طرف راضی بوده از عملکرد آنتن ای که ساخته بودش....
بدون آنتن
با آنتن
اگه واقعاً این نوع آنتن های دست ساز باعث تقویت و Stable تر شدن آنتن بشه....میشه اینها رو به USB دانگل های 4G با کانکتورهای ts5 crc9 ts9 و غیره.... وصل ـشون کرد.
سلام دوست عزیز این کابلی که به آخر آنتن وصله از چه نوع سیمیه؟!
و فاصله هر شاخک از هم باید چند سانتی متر باشه؟!
شاخکها چند سانت باید باشن؟!
با روتر یا بدون روتر؟
فرم ویر ایرانسل یا آپدیت شده؟
عکس لطفا از صفحه ltewatch
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
saeeddeeas
05-07-2016, 13:12
با روتر یا بدون روتر؟
فرم ویر ایرانسل یا آپدیت شده؟
عکس لطفا از صفحه ltewatch
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
با روتر
اپدیت نشده
sent from Huawei mate 8
fanoostalaei
05-07-2016, 13:57
عجب پینگایی و عجب وبگردی خوبی :
روی نسل 3 (+HSPA)
C:\Users\MaKaRoV>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [94.182.146.186] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.186: bytes=32 time=84ms TTL=45
Reply from 94.182.146.186: bytes=32 time=50ms TTL=45
Reply from 94.182.146.186: bytes=32 time=53ms TTL=45
Reply from 94.182.146.186: bytes=32 time=45ms TTL=45
Ping statistics for 94.182.146.186:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 45ms, Maximum = 84ms, Average = 58ms
C:\Users\MaKaRoV>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=81ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=85ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=76ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=52
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 76ms, Maximum = 85ms, Average = 80ms
C:\Users\MaKaRoV>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=161ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=105ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=117ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 105ms, Maximum = 161ms, Average = 122ms
C:\Users\MaKaRoV>ping speedtest.net
Pinging speedtest.net [151.101.192.230] with 32 bytes of data:
Reply from 151.101.192.230: bytes=32 time=101ms TTL=50
Reply from 151.101.192.230: bytes=32 time=98ms TTL=50
Reply from 151.101.192.230: bytes=32 time=100ms TTL=50
Reply from 151.101.192.230: bytes=32 time=141ms TTL=50
Ping statistics for 151.101.192.230:
Minimum = 98ms, Maximum = 141ms, Average = 110ms
maniya12
05-07-2016, 14:36
دوستان کسی در مورد ساخت آنتن دستساز برای دریافت سیگنالهای وایرلس اطلاعاتی داره راهنماییمون کنه؟!
این کابلی که به آخر آنتن وصله از چه نوع سیمیه؟!
یه مدت اینطرف ها باد خیلی شدید بودش....آنتن از تنظیم خارج شده بود...سرعت روی 1.1MB/s گیر کرده بودش.....هی میخواستم برم تنظیمش کنم....برگرده سر 2مگ...فرصت نمیکردم
تا دیروز...تمام خطوط ایرانسل منطقه برای چند ساعتی قطع شد :n13: وقتی عصر وصل شد، از اون موقعه تا حالا سرعت شد این :n02:
اگه جمعه فرصتی شد....میرم آنتن رو تنظیم میکنم....ببینم تا چقدر بالاتر میره :n06:
maniya12
05-07-2016, 14:38
یه مدت اینطرف ها باد خیلی شدید بودش....آنتن از تنظیم خارج شده بود...سرعت روی 1.1MB/s گیر کرده بودش.....هی میخواستم برم تنظیمش کنم....برگرده سر 2مگ...فرصت نمیکردم
تا دیروز...تمام خطوط ایرانسل منطقه برای چند ساعتی قطع شد :n13: وقتی عصر وصل شد، از اون موقعه تا حالا سرعت شد این :n02:
اگه جمعه فرصتی شد....میرم آنتن رو تنظیم میکنم....ببینم تا چقدر بالاتر میره :n06:
دوست عزیز لطفا راهنماییم کنید . کارم ضروریه میخوام برم درستش کنم
شما الان ایرانسل رو دارین با همین آنتن دستساز دریافت میکنید؟!
saeeddeeas
05-07-2016, 14:52
شما یه زحمت بکشید وسایل مورد نیاز و مراحل درست کردن انتن رو بگید ممنون میشم اینجوری هی پست میزارین از سرعت و انتن و اینا ما دچار احساس افسردگی میشیم:n02:
شما یه زحمت بکشید وسایل مورد نیاز و مراحل درست کردن انتن رو بگید ممنون میشم اینجوری هی پست میزارین از سرعت و انتن و اینا ما دچار احساس افسردگی میشیم:n02:
خدای ـش تا الان کلی عکس توی تاپیک از مراحل کارم گذاشتم....وسایل ـش رو توضیح دادم....برگردی به صفحات عقب همشون هست.
از این پست به بعد رو بخون
این هم اصل آموزش ـش برای فرکانس 1800mhz ایرانسل
دوست عزیز لطفا راهنماییم کنید . کارم ضروریه میخوام برم درستش کنم
شما الان ایرانسل رو دارین با همین آنتن دستساز دریافت میکنید؟!
بله....برای فرکانس 1800MHz ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])....شما اگه برای وایرایس میخوای که 2.4GHz میشه....بقیه ی پستم رو بخون
دوستان کسی در مورد ساخت آنتن دستساز برای دریافت سیگنالهای وایرلس اطلاعاتی داره راهنماییمون کنه؟!
این یه نمونه هستش....خوب هم توضیح داده
سیم هم RG-6 بخر (برای ماهــواره و رسیــور استفاده میشه).....اگه foil shield هم داشته باشه...چه بهتر.
این هم یه دیزاین 19 المنتی که خودم برات از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زدم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
maniya12
05-07-2016, 15:21
خدای ـش تا الان کلی عکس توی تاپیک از مراحل کارم گذاشتم....وسایل ـش رو توضیح دادم....برگردی به صفحات عقب همشون هست.
از این پست به بعد رو بخون
این هم اصل آموزش ـش برای فرکانس 1800mhz ایرانسل
بله....برای فرکانس 1800MHz ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])....شما اگه برای وایرایس میخوای که 2.4GHz میشه....بقیه ی پستم رو بخون
این یه نمونه هستش....خوب هم توضیح داده
سیم هم RG-6 بخر (برای ماهــواره و رسیــور استفاده میشه).....اگه foil shield هم داشته باشه...چه بهتر.
این هم یه دیزاین 19 المنتی که خودم برات از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زدم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من از این مقاله یه چیزی رو نفهمیدم اینکه فاصله شاخک 1تا2 چند سانته 2تا3 3تا4 و...
میشه بگین چند سانته؟!
و من اگه بخوام روتر رو به این آنتن وصل کنم از چه سیمی باید استفاده کنم؟!
من از این مقاله یه چیزی رو نفهمیدم اینکه فاصله شاخک 1تا2 چند سانته 2تا3 3تا4 و...
میشه بگین چند سانته؟!
و من اگه بخوام روتر رو به این آنتن وصل کنم از چه سیمی باید استفاده کنم؟!
تو پیغام خصوصی برات توضیح میدم....اینجا off-topic میشه
HardwareMaster
05-07-2016, 17:40
سرعت 4G تا نزدیک 40 مگابیت میرسه ولی 3G زور بزنه در بهترین شرایط 3Mbps
این سرعت الان با آنتن پر
700 دو تا گزارش پر کرد امروز تماس گرفته میگه شما 500 کیلوبیت هم سرعت داشته باشی یعنی همه چی درسته:n04:
گفتم اگه آنتنی که 150 متر فاصله داره و از dual carrier هم برای 3G پشتیبانی میکنه شما میگی این سرعت درسته خب من چی بگم دیگه. نمیدونم طرف چوپونی چیزی بود یا داشت ما رو اسکول میکرد:n22:
مشتری مداری زیر 0
گویا سیاستشون مجبور کردن کاربرها به خرید مودم و گوشی 4G هست
دوستان ايرانسل دانلود شبانه رايگان داره؟
يه مودم 4g مدل d100 هست كه رمز وايفايشو دارم،ميخوام ببينيم شبانه رايگان داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان ايرانسل دانلود شبانه رايگان داره؟
يه مودم 4g مدل d100 هست كه رمز وايفايشو دارم،ميخوام ببينيم شبانه رايگان داره
به صورت پیشفرض که نداره
باید 2 تومن پیادهده شید از ایرانسل من مراجعه کنید بخرید. بسته 3 ساعته 2 تا 8 به قیمت 2000 تومان
میتونید با طرف هماهنگ بشین بسته شبانه رو خودتون بخرید و از مودم ایشون برای دانلود استفاده کنید
و قبل اینکه از wifi دیگران بدون اطلاعشون استفاده کنید یه لحظه خودتون رو جای اون بدبخت بذارید لطفا!
maniya12
05-07-2016, 20:32
به صورت پیشفرض که نداره
باید 2 تومن پیادهده شید از ایرانسل من مراجعه کنید بخرید. بسته 3 ساعته 2 تا 8 به قیمت 2000 تومان
میتونید با طرف هماهنگ بشین بسته شبانه رو خودتون بخرید و از مودم ایشون برای دانلود استفاده کنید
و قبل اینکه از wifi دیگران بدون اطلاعشون استفاده کنید یه لحظه خودتون رو جای اون بدبخت بذارید لطفا!
میشه شماره کد تعرفه 2تا8 که میشه 2000تومن رو به من بدین ممنون میشم
به صورت پیشفرض که نداره
والا با طرف نميشه هماهنگ شد
نگران نباشيد،تا از چيزي اطمينان نداشته باشم،استفاده نميكنم
اطلاعات ايرانسل من(يوزرنيم پسورد) توي مودم جاييش نيست برم ببينم؟
میشه شماره کد تعرفه 2تا8 که میشه 2000تومن رو به من بدین ممنون میشم
فقط از برنامه ایرانسل من میشه خرید اگر گوشی اندرویدی ندارید Blue Stacks رو برای PC دانلود کنید و My Irancell رو روش نصب کنید
والا با طرف نميشه هماهنگ شد
نگران نباشيد،تا از چيزي اطمينان نداشته باشم،استفاده نميكنم
اطلاعات ايرانسل من(يوزرنيم پسورد) توي مودم جاييش نيست برم ببينم؟
اگر هماهنگ نکنید که طرف ممکنه شب ها کلا مودمش رو خاموش کنه و شما حتی با خرید بسته شبانه برای سیم کارت ایشون نمی تونید دانلود کنید
سلام عیدتون مبارک
اخرش من نفهمیدم چرا وقتی با شیلتر شکن تست سرعت می گیرم سرعت اپلود افزایش پیدا می کنه
ایرانسل خیلی خنده داره سرعت آپلود و دانلود از سرور خارج بیشتر از سرور داخله :|
درحالی که کل ADSL ها سرور داخل خیلی سریع تره
با ایرانسل حداکثر 24 مگابیت میره اینجا ( با SPEEDTEST) آپلود هم 15 مگ
ولی با سرور خارج دانلود 25-26 مگابیت و آپلود 16-17 مگابیت
تنها تفاوت پینگ هست ک طبیعی هستش
binaafarin
05-07-2016, 23:14
دوستان شما برای شبانه کدوم طرحو استفاده میکنین؟
به صرفه ترینش کدامه؟
دوستان شما برای شبانه کدوم طرحو استفاده میکنین؟
به صرفه ترینش کدامه؟
نامحدود 3 ساعته در بازه زمانی (2 تا 8 ) 2000 تومان
maniya12
06-07-2016, 03:19
نامحدود 3 ساعته در بازه زمانی (2 تا 8 ) 2000 تومان
2تا8 سه ساعت میشه؟!
2تا8 سه ساعت میشه؟!
سلام
در این بازه ی زمانی شما میتونید سه ساعت رو مصرف کنید . ساعت دو شروع کنید تا پنج وقت دارید و وقتی شروع کنید سه ساعت شروع و قابل ایست نیست مستقیم میره :دی
5 صبح:n33:
اقا من به بسته نامحدود ویژه عید گرفتم.....
ولی بجای اینکه از بسته کم بشه....داره از بقیه ی بسته هام کم میشه (ماهانه 5گیگ 6صبح تا 12)....همینطور بسته عید 100درصد مونده :n34:
به 700 هم زنگ میزنم...میگه مشکلی نداره
ویرایش:
دوباره زنگ زدم....میگه که این یه مشکله توی سسیستم...و نمیشه کاریش کرد...این بسته ی عید شما هم یک ساعت دیگه میسوزه
بهش میگم پس هم پولم رفت هم وقتم حروم شد.....زنه دوباره تمام حرهاش رو تکرار میکنه...میگم که این مشکل من نیست....مشکل سیستم شماست، چرا من باید ضرر کنم
میگه که نه شما دقت نکردی...دوباره تمام حرفهاش رو تکرار میکنه :n21:
خاک بر اون سرشون کنه
درود
اين بسته ها رو موقع فعال سازي بايد دقت كني مودم يا ديتا رو قطع و وصل كني تا اين مشكل برنخوري
و تو برنامه ايرانسل من بسته فعال باشه
من امروز ساعت هفت تا هشت صبح هجده گيگ دانلود داشتم
اقا من به بسته نامحدود ویژه عید گرفتم.....
ولی بجای اینکه از بسته کم بشه....داره از بقیه ی بسته هام کم میشه (ماهانه 5گیگ 6صبح تا 12)....همینطور بسته عید 100درصد مونده :n34:
به 700 هم زنگ میزنم...میگه مشکلی نداره
ویرایش:
دوباره زنگ زدم....میگه که این یه مشکله توی سسیستم...و نمیشه کاریش کرد...این بسته ی عید شما هم یک ساعت دیگه میسوزه
بهش میگم پس هم پولم رفت هم وقتم حروم شد.....زنه دوباره تمام حرهاش رو تکرار میکنه...میگم که این مشکل من نیست....مشکل سیستم شماست، چرا من باید ضرر کنم
میگه که نه شما دقت نکردی...دوباره تمام حرفهاش رو تکرار میکنه :n21:
خاک بر اون سرشون کنه
شما باید در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت خودتو مطرح کنی تا ایرانسل حجم کم شده رو بهت برگردونه
ترجیحا از صفحه حجمهای اینترنت ایرانسل من هم عکس بگیرید ضمیمه شکایت کنید. مشکلتون حل میشه
maniya12
06-07-2016, 12:12
قبلا یه بسته ای ایرانسل داشت هنوز هست؟!
از ساعت 11 شب تا 6صبح 10هزار تومن؟! الان مشابش چی اومده؟!
درود
اين بسته ها رو موقع فعال سازي بايد دقت كني مودم يا ديتا رو قطع و وصل كني تا اين مشكل برنخوري
و تو برنامه ايرانسل من بسته فعال باشه
من امروز ساعت هفت تا هشت صبح هجده گيگ دانلود داشتم
موقعه فعال سازی....دیتا روشن بود...ولی بعد از فعال سازی چندین بار مودم رو ریست کردم که فایده نداشت.
P.S
شما با شبانه زدی....من با بسته ویژه عید زدم.....
شما باید در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت خودتو مطرح کنی تا ایرانسل حجم کم شده رو بهت برگردونه
ترجیحا از صفحه حجمهای اینترنت ایرانسل من هم عکس بگیرید ضمیمه شکایت کنید. مشکلتون حل میشه
ولش کن...حوصله ی شکایت بازی هاشون رو ندارم...اینقدر خنگ تشریف دارن که اعصاب آدم رو خرد میکنن...باید برای صد نفر...هی داستان رو از اول توضیح بدم.
زیر 300میگ استفاده شده بود....که فدای سرم...و بخوره تو سرشون.
++++++++++++
راستی ... بسته عید...محدویدیت 24ساعته داره.....و سر بیست گیگ بسته تموم میشه..
الان نزدیک به 2ساعته که دارم دانلود میکنم. 50درصد بسته هم رفته.....و هنوز هم ادامه داره :n05:
binaafarin
06-07-2016, 12:48
بسته عید چیه شرایطش ؟
بسته عید چیه شرایطش ؟
از توی ایرانسل من...هم میتونی از بخش طرح های تشویقی بگیری
جالبه بسته عيد رو بيست گيگ رو ميشه دانلود كرد
ata.royalfalcon
06-07-2016, 14:08
منهم شروع کردم به ساخت آنتن 20 المنتی . فعلاً reflector و folded dipole و یکی از المنتها رو درست کردم . اونقدر سوهان زدم و با کولیس اندازه گرفتم تا اندازه ها دقیق دربیاد . برای folded dipole هم یه چیزی درست کردم که خوب و دقیق خم بشه .
منهم شروع کردم به ساخت آنتن 20 المنتی . فعلاً reflector و folded dipole و یکی از المنتها رو درست کردم . اونقدر سوهان زدم و با کولیس اندازه گرفتم تا اندازه ها دقیق دربیاد . برای folded dipole هم یه چیزی درست کردم که خوب و دقیق خم بشه .
احسنت....
برای محسابه folded dipole از چه روشی استفاده کردی.....
من یه بار توی این سایت رفتم....برای باند 1800mhz تعداد المنت ها و جاهاشون رو بدست آوردم
برای folded dipole توی این لینکش رفتم
برای 1800mhz که زدم...Rod Diameter رو 0.6 میلی متر زد.....:n02:
از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نتونستم درست استفاده کنم.....برای همین کلاً بیخال Folded Dipole شدم و همون Driven Element استفاده کردم :n26:
dvb595959
06-07-2016, 14:24
موقعه فعال سازی....دیتا روشن بود...ولی بعد از فعال سازی چندین بار مودم رو ریست کردم که فایده نداشت.
P.S
شما با شبانه زدی....من با بسته ویژه عید زدم.....
ولش کن...حوصله ی شکایت بازی هاشون رو ندارم...اینقدر خنگ تشریف دارن که اعصاب آدم رو خرد میکنن...باید برای صد نفر...هی داستان رو از اول توضیح بدم.
زیر 300میگ استفاده شده بود....که فدای سرم...و بخوره تو سرشون.
++++++++++++
راستی ... بسته عید...محدویدیت 24ساعته داره.....و سر بیست گیگ بسته تموم میشه..
الان نزدیک به 2ساعته که دارم دانلود میکنم. 50درصد بسته هم رفته.....و هنوز هم ادامه داره :n05:
این که نوشته یک ساعته.از توی ایرانسل من چک کردم.
godfather28
06-07-2016, 14:31
من بسته عید رو گرفتم!!
مینویسه یک ساعت ولی یک ساعت نیست...
یک روزه ونامحدود هست
900 تومن؟!!!واقعا میصرفه!!
تا الان که من 5 گیگ دارم دانلود میکنم!!
shiraz522
06-07-2016, 14:49
من بسته عید رو گرفتم!!
یک روزه ونامحدود هست
یعنی منم الان بسته رو فعال کنم ، به جای یک ساعت میتونم یه روز استفاده کنم ؟
ata.royalfalcon
06-07-2016, 14:54
احسنت....
برای محسابه folded dipole از چه روشی استفاده کردی.....
من یه بار توی این سایت رفتم....برای باند 1800mhz تعداد المنت ها و جاهاشون رو بدست آوردم
برای folded dipole توی این لینکش رفتم
برای 1800mhz که زدم...Rod Diameter رو 0.6 میلی متر زد.....:n02:
از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نتونستم درست استفاده کنم.....برای همین کلاً بیخال Folded Dipole شدم و همون Driven Element استفاده کردم :n26:
من از نرم افزاری که از سایت زیر قابل دانلود هست استفاده کردم . کار باهاش خیلی ساده هست و حتی یه قسمتی داره برای ساخت بالون (خم کردن کابل کواکسیال با توجه به Velocity Factor) چون کابل کواکسیال رو نباید به شکل ساده و مستقیم به folded dipole متصل کرد .
قطر داخلی خیلی مهم نیست و باید با توجه به وسائلی که دم دستتون هست انتخاب کنید تا خوب بتونید خم کنید . مثلاً من لوله آب پلاستیکی داشتم که قطر خارجیش 25 میلیمتر بوده پس عدد 25 رو در قسمت diameter of dipole bend این برنامه وارد کردم . Gap هم 5 میلیمتر زدم . ولی تنها نکته خیلی مهم رعایت فاصله دو نقطه داخلی (نه خارجی) folded dipole از هم هست . برای فرکانس 1800 این اندازه 78 میلیمتر هست . عکس زیر برای فرکانس 787 هست که فاصله دو نقطه داخلی 183 میلیمتر هست .
برای همین کلاً بیخال Folded Dipole شدم و همون Driven Element استفاده کردم
بله ، این هم امکانپذیر هست ولی ضعیتر از folded Dipole خواهد بود . یه حالت سه تایی هم هست که قویتر از folded Dipole هست ولی چون مرجعی براش پیدا نکردم (اندازه ها و نحوه ساخت) سراغش نرفتم .
من فکر کنم بهتر باشه یه تاپیک اختصاصی برای این موضوع زده بشه .
من از نرم افزاری که از سایت زیر قابل دانلود هست استفاده کردم . کار باهاش خیلی ساده هست و حتی یه قسمتی داره برای ساخت بالون (خم کردن کابل کواکسیال با توجه به Velocity Factor) چون کابل کواکسیال رو نباید به شکل ساده و مستقیم به folded dipole متصل کرد .
قطر داخلی خیلی مهم نیست و باید با توجه به وسائلی که دم دستتون هست انتخاب کنید تا خوب بتونید خم کنید . مثلاً من لوله آب پلاستیکی داشتم که قطر خارجیش 25 میلیمتر بوده پس عدد 25 رو در قسمت diameter of dipole bend این برنامه وارد کردم . Gap هم 5 میلیمتر زدم . ولی تنها نکته خیلی مهم رعایت فاصله دو نقطه داخلی (نه خارجی) folded dipole از هم هست . برای فرکانس 1800 این اندازه 78 سانتی متر هست . عکس زیر برای فرکانس 787 هست که فاصله دو نقطه داخلی 183 میلیمتر هست .
بله ، این هم امکانپذیر هست ولی ضعیتر از folded Dipole خواهد بود . یه حالت سه تایی هم هست که قویتر از folded Dipole هست ولی چون مرجعی براش پیدا نکردم (اندازه ها و نحوه ساخت) سراغش نرفتم .
من فکر کنم بهتر باشه یه تاپیک اختصاصی برای این موضوع زده بشه .
این برنامه رو سیستم نصب دارم....باشه...یکبار دیگه میرم....تست ـش میکنم....ببینم چطور میشه
P.S
امکانش هست از توی برنامه Print result ـش رو بهم بدی...به صورت PDF یا هر چیزی که شده
P.SS
وقتی اصلاً 1800mhz رو که میزنم...خودش خودکار اون قطر 25میل و 5میل gap رو نتظیم میکنه
ata.royalfalcon
06-07-2016, 15:16
این برنامه رو سیستم نصب دارم....باشه...یکبار دیگه میرم....تست ـش میکنم....ببینم چطور میشه
P.S
امکانش هست از توی برنامه Print result ـش رو بهم بدی...به صورت PDF یا هر چیزی که شده
P.SS
وقتی اصلاً 1800mhz رو که میزنم...خودش خودکار اون قطر 25میل و 5میل gap رو نتظیم میکنه
بله ، بطور خودکار 25 میلیمتر قطر داخلی و 5 میلیمتر Gap رو تنظیم میکنه ولی طبق توضیحاتی که در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده (نقل وقول زیر) خیلی مهم نیست چه قطری باشه . شما باید ببینید چی دم دستتون هست که بتونید راحت خم کنید . ولی خب اگر مثل من لوله پلاستیکی 25 میلیمتری داشته باشید چه بهتر که اندازه ها مثل همین برنامه خواهد بود .
The bend diameter and gap are free parameters that can be adjusted in the Yagi Calculator. I chose 37 mm for the bend diameter because that happens to be diameter of the spindle on my vise. If you have something else like a can, bottle, or jar that you plan to use to create the bend, that's fine.i
Print result برای فرکانس 1800 با 20 المنت رو ضمیمه انجمن میکنم .
من بسته عید رو گرفتم!!
یک روزه ونامحدود هست
بسته نامحدود نیست حجم کل بسته 20گیگ هست در مای ایرانسل قابل مشاهده هست
ata.royalfalcon
خوب...شدش این....به توضیحات هم میزارم برای سایر دوستان...بعد از نصب برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از منوی Task روی Desing Yagi میرید.
1: فرکانس مورد نظر
2: فاصله بین دوتا قطب dipole هستش، یعنی BI و DF (برنامه پیش فرض set میکنه)
3: فاصله بین gap تو dipole هستش. (برنامه پیش فرض set میکنه)
4: نوع کابل...من دم دستم فقط RG-6 دارم
5: تعداد المنت هایی که مد نظر هستش
6: سطح مقطع boom یا همون میله وسط آنتن
7: Boom گرده یا مربع ای
8: المنت ها به غیر از dipole .... گرد هستن، مربع ای یا فلت اند
9: المنت ها به boom فلزی متصل هستن...یا با عایق (پلاستیکی) به boom فلزی وصل هستن و یا کلاً بوم غیر فلزی هستش
10: قطر تمامی المنت ها به جز dipole
11: dipole گرده، مربع ای یا فلت
12: نوع اتصال dipole مثل سایر المنت هاس، یا کلاً عایق شده از boom
13: قطر dipole
14: خروجی برنامه
فقط مونده همون نکته ای که گفتید، Balun رو تو برنامه دارم چک میکنم...که چیز پیچیده ای نیست....مطلب ازش زیاد دیده بودم
P.S
یه سوال.....الان شما داری آنتن رو روی چه فرمی درست میکنی؟
Metalic Boom(Bonded)
Metalic Boom(Insulated)
Non-Metalic Boom
من یه Non-Metalic Boom که قبلاً درست کردم...ولی بخاطر مقاومت بیشتر تو باد و بارون، میخوام یه Metalic Boom(Bonded) درست کنم.
برای balun ـه folded Dipole به غیر از خود برنامه ی Yagi Calculator....سایت k7mem هم یه ماشین حساب داره...که دقیقاً مثل همون برنامه عمل میکنه و بعلاوه، حالت های متخلف وصل شدن folded Dipole به boom و اتصال balun رو توضیح داده
جالبه...
بسته نامحدود نیست حجم کل بسته 20گیگ هست در مای ایرانسل قابل مشاهده هست
حاجی بیست گیگ رو بدن 900 یعنی گیگی 45 تا تک تومنی این ارمانی ترین شرایط فروش گیگ هست تازه تاریخ انقضا هم فردا روز خرید یعنی شما یک روز فرصت داری این بیست گیگ رو خالی کنی. البته تست می کنم خبرش رو می دم
ata.royalfalcon
06-07-2016, 16:30
@ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب...شدش این....به توضیحات هم میزارم برای سایر دوستان...بعد از نصب برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از منوی Task روی Desing Yagi میرید.
1: فرکانس مورد نظر
2: فاصله بین دوتا قطب dipole هستش، یعنی BI و DF (برنامه پیش فرض set میکنه)
3: فاصله بین gap تو dipole هستش. (برنامه پیش فرض set میکنه)
4: نوع کابل...من دم دستم فقط RG-6 دارم
5: تعداد المنت هایی که مد نظر هستش
6: سطح مقطع boom یا همون میله وسط آنتن
7: Boom گرده یا مربع ای
8: المنت ها به غیر از dipole .... گرد هستن، مربع ای یا فلت اند
9: المنت ها به boom فلزی متصل هستن...یا با عایق (پلاستیکی) به boom فلزی وصل هستن و یا کلاً بوم غیر فلزی هستش
10: قطر تمامی المنت ها به جز dipole
11: dipole گرده، مربع ای یا فلت
12: نوع اتصال dipole مثل سایر المنت هاس، یا کلاً عایق شده از boom
13: قطر dipole
14: خروجی برنامه
فقط مونده همون نکته ای که گفتید، Balun رو تو برنامه دارم چک میکنم...که چیز پیچیده ای نیست....مطلب ازش زیاد دیده بودم
P.S
یه سوال.....الان شما داری آنتن رو روی چه فرمی درست میکنی؟
Metalic Boom(Bonded)
Metalic Boom(Insulated)
Non-Metalic Boom
من یه Non-Metalic Boom که قبلاً درست کردم...ولی بخاطر مقاومت بیشتر تو باد و بارون، میخوام یه Metalic Boom(Bonded) درست کنم.
فکر کنم بهتر هست چندتا نکته دیگه هم اضافه بشه .
1. اگر بوم فلزی باشه ، برای فرکانس 1800 قطر بوم نباید بیشتر از 9.993 میلیمتر باشه و از اونجایی که قطر کمی داره پس نمیتونه استحکام کافی داشته باشه و راحت خم میشه . اگر به عکسی که در صحفه قبل گذاشتم دقت کنید بوم از جنس MDF مربعی شکل سه در سه سانت هست ، گرچه سنگین هست ولی استحکام خوبی هم داره . لوله های پلاستیکی بنظرم مناسب نیست چون استحکام کافی نداره و همینطور چوبهای معمولی که وقتی خشک بشه خم میشن و تراز بهم میخوره .
اگر هم میخواهید در فضای آزاد نصب کنید میتونید کل آنتن رو در داخل لوله پولیکا قرار بدید تا از آفتاب و باران محافظت بشه (چیزی مثل عکس زیر) .
2. قطر مجاز reflector و folded dipole و المنتها برای این فرکانس 0.2 الی 3.3 میلیمتر هست . من از کابل برق 2 در 6 مفتول استفاده کردم . ضخامت این کابل مسی 6 میلیمتر مربع هست و با استفاده از فرومولهایی قطر 2.76 میلیمتر میشه . هرچه قطر بیشتر باشه خم کردن و سوهان کاری مشکلتر میشه ولی در عوض کیفیت آنتن بیشتر میشه .
دو مورد بالا بر اساس محاسبات این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده .
3. در مورد Balun ؛ اگر کابلی خریدید که در لیست این برنامه نیست باید velocity factor رو بطور دستی وارد کنید (قسمت User Set velocity factor) . پارامتر velocity factor کاملاً وابسته به جنس عایق وسط کابل هست . بطور کلی اگر عایق وسط از جنس Foam polyethylene باشه (مثل عکس زیر که عایق سفید شیری رنگ هست) velocity factor بین 0.79 و 0.88 هست .
ولی اگر جنس عایق polyethylene باشه (پلاستیک نسبتاً شفاف) velocity factor برابر با 0.6 خواهد بود .
فکر کنم بهتر هست چندتا نکته دیگه هم اضافه بشه .
1. اگر بوم فلزی باشه ، برای فرکانس 1800 قطر بوم نباید بیشتر از 9.993 میلیمتر باشه و از اونجایی که قطر کمی داره پس نمیتونه استحکام کافی داشته باشه و راحت خم میشه . اگر به عکسی که در صحفه قبل گذاشتم دقت کنید بوم از جنس MDF مربعی شکل سه در سه سانت هست ، گرچه سنگین هست ولی استحکام خوبی هم داره . لوله های پلاستیکی بنظرم مناسب نیست چون استحکام کافی نداره و همینطور چوبهای معمولی که وقتی خشک بشه خم میشن و تراز بهم میخوره .
اگر هم میخواهید در فضای آزاد نصب کنید میتونید کل آنتن رو در داخل لوله پولیکا قرار بدید تا از آفتاب و باران محافظت بشه (چیزی مثل عکس زیر) .
2. قطر مجاز reflector و folded dipole و المنتها برای این فرکانس 0.2 الی 3.3 میلیمتر هست . من از کابل برق 2 در 6 مفتول استفاده کردم . ضخامت این کابل مسی 6 میلیمتر مربع هست و با استفاده از فرومولهایی قطر 2.76 میلیمتر میشه . هرچه قطر بیشتر باشه خم کردن و سوهان کاری مشکلتر میشه ولی در عوض کیفیت آنتن بیشتر میشه .
دو مورد بالا بر اساس محاسبات این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده .
3. در مورد Balun ؛ اگر کابلی خریدید که در لیست این برنامه نیست باید velocity factor رو بطور دستی وارد کنید (قسمت User Set velocity factor) . پارامتر velocity factor کاملاً وابسته به جنس عایق وسط کابل هست . بطور کلی اگر عایق وسط از جنس Foam polyethylene باشه (مثل عکس زیر که عایق سفید شیری رنگ هست) velocity factor بین 0.79 و 0.88 هست .
ولی اگر جنس عایق polyethylene باشه (پلاستیک نسبتاً شفاف) velocity factor برابر با 0.6 خواهد بود .
اره این محدودیت قطر المنت ها برای فرکانس 1800mhz رو قبلاً توی سایت k7mem دیده بودم
Element Diameters should be between 0.2 mmand 3.3 mm
گفتم...شاید تو این برنامه بشه محاسابتش رو برای 10mm داد.......
این روش لوله پولیکا رو که گفتی...یاد یه کلیپی افتادم...که طرف یه آنتن با المنت های Flat برای فرکانس 2.4ghz وای فای..درست کرده بود...آخر آنتن رو توی یه قوطی فلزی گذاشت و درش رو هم پلاستیکی گذاشت.
حالا اینکه چرا قوطی فلزی رو انتخاب کرده بود....زیاد توجه نکردم، چون آنتنی که درست کرده بود...همچین شاخ نبودش.
برای کابل، قبلاً تو چندتا از این سایت های ماشین حساب انلاین، برای مقایسه کابلها....چک که کردم...RG-6 مقدار attenuation خیلی پایینی تو هر صد متر نسبت به کابل های دیگه داشت
تشکر برای توضیحات و دقت بالایی که دارید.
S I G N A L
06-07-2016, 18:50
سلام. این راهنما رو در مورد نصب و راه اندازی آنتن Mikrotik RouterBOARD SXT LTE برای دسترسی به شبکه LTE ایرانسل تهیه کردم و در آخر هم متن همین آموزش رو به صورت فایل PDF قرار میدم، امیدوارم برای شما مفید باشه.
توضیح کلی در مورد آنتن Mikrotik RouterBOARD SXT LTE :دستگاه بی سیمی است که صرفاً برای دسترسی به شبکه ی LTE در باند ۳ (۱۸۰۰ مگاهرتز) و باند ۷ (۲۶۰۰ مگاهرتز) مورد استفاده قرار میگیرد. باند فرکانسی ۳ و ۷ به ترتیب باند فرکانسی شبکه ی نسل چهارم اپراتورهای ایرانسل و همراه اول در ایران است. این دستگاه با داشتن آنتن با بهرهی بالا (9 DBI) گزینهی خوبی جهت دسترسی به اینترنت پُر سرعت LTE ، به خصوص در مناطق با سیگنال ضعیف میباشد.
نصب و راه اندازی آنتن Mikrotik RouterBOARD SXT LTE
محتویات کارتن بسته بندی شامل یک عدد آنتن ، آداپتور برق ، رابط POE ، پایه و حلقهی اتصال به لولهی فلزّی میباشد:
مراحل نصب و راه اندازی جهت استفاده از اینترنت 4G ایرانسل:
1) سیم کارت 4G ایرانسل را در جهت صحیح در داخل آنتن جایگذاری نمایید (توجه نمایید که از قبل بستهی اینترنت خریداری کرده باشید. با نصب برنامه "ایرانسل من" بر روی گوشی یا تبلت، سیمکارتی که در دستگاه قرار میدهید کنترل نمایید)
تصویر نمونه نصب صحیح سیم کارت
2) کابل شبکه به متراژ مناسب از قبل خریداری کرده و یک سر آن را به سوکت شبکه داخل آنتن متصل نمایید.
3) پایهی پلاستیکی آنتن را وصل کرده ؛ سپس آنتن را توسط حلقهی فلزی بر روی لوله نصب کرده و در جهت BTS محل خود محکم نمایید.
4) سر دیگر کابل شبکه را به رابط POE متصل کرده و سوکت شبکه POE را به لپ تاپ (یا کامپیوتر میزی) وصل نمایید. حال، آداپتور برق را به POE متصل نمایید.
5) آدرس 192.168.88.1 را در مرورگر اینترنت خود نوشته و با نام کاربری admin بدون نیاز به پسورد وارد شوید. (همچنین می توانید از نرم افزار کم حجم و بدون نیاز به نصب Winbox شرکت میکروتیک استفاده نمایید و این روش پیشنهاد می شود. آدرس دریافت:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
6) از سمت چپ پنجرهی باز شده بر روی Quick Set کلیک نمایید. Band شماره 3 را انتخاب نمایید و سپس در قسمت APN بنویسید mtnirancell و در آخر بر روی Apply کلیک نمایید.
7) کار تمام است. کمی منتظر بمانید تا به شبکه متصل شوید و اطلاعات اتصال شما به شبکه نمایش داده شود. در صورتی که به شبکه متصل نشدید باید با تغییر جهت آنتن این مشکل را رفع نمایید و به بهترین حالت دریافت سیگنال LTE برسید.
نمونه تست سرعت اینترنت با استفاده از این آنتن در فاصله ی ۲۰ کیلومتری BTS :
فایل PDF این متن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fanoostalaei
06-07-2016, 18:54
من بسته عید رو گرفتم!!
یک روزه ونامحدود هست
این که زده یک ساعته ؟؟
کجا میزنه یک روز ؟؟
این که زده یک ساعته ؟؟
کجا میزنه یک روز ؟؟
وقتی با ایرانسل من فعال کنی تاریخ انقضا رو زده روز بعد
godfather28
06-07-2016, 19:07
تا 24 ساعت فرصت داری
20 گیگ
900 تومن
واقعا عالیه
(البته فکر کنم ایرانسل بخاطر لو رفتن اطلاعات کاربران، الان داره دل کاربرها رو بدست میاره)
matr!x_2008
06-07-2016, 19:23
دوستان بسته ا روزست یا 1 ساعته؟ من تازه زدم.... زده تا فردا... ولی فکر کنم منظورش اینه تا فردا میشه 1 ساعتو استفاده کرد
دوستان بسته ا روزست یا 1 ساعته؟ من تازه زدم.... زده تا فردا... ولی فکر کنم منظورش اینه تا فردا میشه 1 ساعتو استفاده کرد
امتحان کن بنظرم بیشتر از یک ساعته
چون من 4:48 فعال کردم تمام نشده
بعد ساعت انقضا هم نگاه کن
بازم تست کنید نتیجه رو اعلام بکنید
اگه یک روزه باشه خیلی خوبه
matr!x_2008
06-07-2016, 20:08
امتحان کن بنظرم بیشتر از یک ساعته
چون من 4:48 فعال کردم تمام نشده
بعد ساعت انقضا هم نگاه کن
بازم تست کنید نتیجه رو اعلام بکنید
اگه یک روزه باشه خیلی خوبه
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه..
godfather28
06-07-2016, 20:50
24 ساعته هست
من از اپراتور پرسیدم
دوستان يه iphone 5 هست،سيمكارتش usim هست،بسته هم داره،تنظيماتش هم روب lte هست واي بازم 3g هست.دقيقا در كنارش موبايلاي ديگه با همين شرايط 4g هستن پس منطقه تحت پوششه 4g هست
آيا تنطيم يا كد خاصي داره؟
dvb595959
06-07-2016, 21:12
درود
من خودم الان بسته یک ماهه دارم .بعد اگه این طرح تشویقی رو فعال کنم از کدوم بسته کم میکنه.الکی حجم و پول رو هدر ندیم.
vahid.tipic
06-07-2016, 21:15
اگه امشب ساعت ۱۱ باز هم بسته بخریم میتونیم تا ۱۱ شب فردا هم استفاده کنیم یعنی؟
godfather28
06-07-2016, 21:56
درود
من خودم الان بسته یک ماهه دارم .بعد اگه این طرح تشویقی رو فعال کنم از کدوم بسته کم میکنه.الکی حجم و پول رو هدر ندیم.
اگه امشب ساعت ۱۱ باز هم بسته بخریم میتونیم تا ۱۱ شب فردا هم استفاده کنیم یعنی؟
من روی دو سیم کارت دیگه 40 گیگ گرفتم
(سیم کارت اصلی رو به خاطر اینکه شاید از بسته اصلی کم کنه ، روی اون فعال نکردم)
dvb595959
06-07-2016, 22:01
من الان فعالش کردم، ۲۴ ساعت زمان داد یعنی تا فردا ساعت حدودا ۱۱ شب.
الان هم امتحان کردم و از بسته اصلی کم نمیکنه و از همین بسته تشویقی داره شارژ کم میکنه.دوستان با اطمینان خاطر شارژ کنید.
mahde1818
06-07-2016, 22:14
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
Majidson
06-07-2016, 22:55
سلام. این راهنما رو در مورد نصب و راه اندازی آنتن Mikrotik RouterBOARD SXT LTE برای دسترسی به شبکه LTE ایرانسل تهیه کردم و در آخر هم متن همین آموزش رو به صورت فایل PDF قرار میدم، امیدوارم برای شما مفید باشه.
توضیح کلی در مورد آنتن Mikrotik RouterBOARD SXT LTE :دستگاه بی سیمی است که صرفاً برای دسترسی به شبکه ی LTE در باند ۳ (۱۸۰۰ مگاهرتز) و باند ۷ (۲۶۰۰ مگاهرتز) مورد استفاده قرار میگیرد. باند فرکانسی ۳ و ۷ به ترتیب باند فرکانسی شبکه ی نسل چهارم اپراتورهای ایرانسل و همراه اول در ایران است. این دستگاه با داشتن آنتن با بهرهی بالا (9 DBI) گزینهی خوبی جهت دسترسی به اینترنت پُر سرعت LTE ، به خصوص در مناطق با سیگنال ضعیف میباشد.
نصب و راه اندازی آنتن Mikrotik RouterBOARD SXT LTE
محتویات کارتن بسته بندی شامل یک عدد آنتن ، آداپتور برق ، رابط POE ، پایه و حلقهی اتصال به لولهی فلزّی میباشد:
مراحل نصب و راه اندازی جهت استفاده از اینترنت 4G ایرانسل:
1) سیم کارت 4G ایرانسل را در جهت صحیح در داخل آنتن جایگذاری نمایید (توجه نمایید که از قبل بستهی اینترنت خریداری کرده باشید. با نصب برنامه "ایرانسل من" بر روی گوشی یا تبلت، سیمکارتی که در دستگاه قرار میدهید کنترل نمایید)
تصویر نمونه نصب صحیح سیم کارت
2) کابل شبکه به متراژ مناسب از قبل خریداری کرده و یک سر آن را به سوکت شبکه داخل آنتن متصل نمایید.
3) پایهی پلاستیکی آنتن را وصل کرده ؛ سپس آنتن را توسط حلقهی فلزی بر روی لوله نصب کرده و در جهت BTS محل خود محکم نمایید.
4) سر دیگر کابل شبکه را به رابط POE متصل کرده و سوکت شبکه POE را به لپ تاپ (یا کامپیوتر میزی) وصل نمایید. حال، آداپتور برق را به POE متصل نمایید.
5) آدرس 192.168.88.1 را در مرورگر اینترنت خود نوشته و با نام کاربری admin بدون نیاز به پسورد وارد شوید. (همچنین می توانید از نرم افزار کم حجم و بدون نیاز به نصب Winbox شرکت میکروتیک استفاده نمایید و این روش پیشنهاد می شود. آدرس دریافت:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
6) از سمت چپ پنجرهی باز شده بر روی Quick Set کلیک نمایید. Band شماره 3 را انتخاب نمایید و سپس در قسمت APN بنویسید mtnirancell و در آخر بر روی Apply کلیک نمایید.
7) کار تمام است. کمی منتظر بمانید تا به شبکه متصل شوید و اطلاعات اتصال شما به شبکه نمایش داده شود. در صورتی که به شبکه متصل نشدید باید با تغییر جهت آنتن این مشکل را رفع نمایید و به بهترین حالت دریافت سیگنال LTE برسید.
نمونه تست سرعت اینترنت با استفاده از این آنتن در فاصله ی ۲۰ کیلومتری BTS :
فایل PDF این متن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا این آنتن خریداری کردید !؟
fanoostalaei
06-07-2016, 23:14
دوستان يه iphone 5 هست،سيمكارتش usim هست،بسته هم داره،تنظيماتش هم روب lte هست واي بازم 3g هست.دقيقا در كنارش موبايلاي ديگه با همين شرايط 4g هستن پس منطقه تحت پوششه 4g هست
دقیقا عین من
من سیم کارتم usim هست و گوشی هم نسل 4 ولی اصلا نمیره روی نسل 4 !
از ایرانسل هم امروز خودشون بهم زنگ زدن که چرا از نسل 4 استفاده نمیکنی با اینکه هم گوشیت و هم سیم کارتت قابلیت نسل 4 رو دارن !!! :|:|:|:|:|
نمیدونم جریان از چه قراره !!
==================
بسته 1 ساعته که برداشته شد !!
2#*5* بود کدش !! ولی الان نمیاره دیگه !!
از ایرانسل من بخرم ساعتی هست یا روزانه ؟
پ.ن : تو ایرانسل من قسمت طرح های تشویقی نوشته 1 روز
و فعال شد
S I G N A L
06-07-2016, 23:48
از کجا این آنتن خریداری کردید !؟
سلام. بنده از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خریداری کردم.
fanoostalaei
07-07-2016, 01:49
بعد از 6-7 ماه دانلود نکردن ، حال میده دانلود بکنی ( نسل 3 : آنتن دهی 20 asu )
+HSPA
پ.ن : البته این سرعت استیبل نیست و با کلی لینک دانلود این سرعت رو میده !! در حالت عادی بترکونه میشه 1 مگابایت :|
========
در ضمن : سرعت دانلود از یاس دی ال برای یه قایل با 32 کانکشن به تنهایی 1 مگابایت رو میده ولی برای لینک دانلود از سایت هایی مثل سافت 98 - دانلود ها - آسان دانلود - آپارات - سافت گذر و... سرعت یه لینک با 32 کانکشن نهایتت 300 تا هست برا من !
سلام. بنده از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خریداری کردم.
سلام
شما بدون این آنتن چقدر سرعت دریافت میکردید(با گوشی یا مودم) ؟ از کجا متوجه شدید فاصلتون تا دکل 20 کیلومتره ؟
امتحان كردين كه چقدر تفاوت داره؟!
بدون انتن با مودم و با اين؟!
HardwareMaster
07-07-2016, 05:44
گوشی شما رو نمیدونم ولی بعضی مدلهای آیفون 5 مثلا A1428 از باند 1800MHz ایرانسل پشتیبانی نمیکنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-5
fanoostalaei
07-07-2016, 07:08
پینگ 15 نسل 3 تو حلقم :n02: حیف سیم کارتم رو فورجی رجیستر نمیشه :|
ملت خوابیدن ( الان داره با نسل 3 حدود 20 مگ سرعت میده ) :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
S I G N A L
07-07-2016, 07:41
سلام
شما بدون این آنتن چقدر سرعت دریافت میکردید(با گوشی یا مودم) ؟ از کجا متوجه شدید فاصلتون تا دکل 20 کیلومتره ؟
سلام. جایی که آنتن نصب شده سیگنال خیلی ضعیفی از شبکه LTE ایرانسل موجود هست و حتی امکان رجیستر گوشی در این شبکه وجود نداره! این آنتن کلاً چیز شگفت انگیزی هست و با یک مقدار سیگنال موجود قوی تر در منطقه با توجه به اینکه ایرانسل روز به روز مکان های بیشتری را تحت پوشش LTE قرار میده، بهترین کارایی را خواهد داشت... فاصله با دکل و بین هر دو نقطه ای را هم از روی نقشه ی گوگل میتونید حساب کنید...
امتحان كردين كه چقدر تفاوت داره؟!
بدون انتن با مودم و با اين؟!
سلام، خیلی تفاوت داره! این آنتن با تقویت کنندگی عالی جایی که اصلاً گوشی یا مودم متصل نمیشه، به شبکه متصل میشه و سرعت قابل قبولی داره... آخر پست آموزشی بنده در صفحات قبل نمونه تست سرعت هست.
mahdi-xbox
07-07-2016, 09:54
بسته عید فطر
مشهد با مودم e3372
چند مدت بود مخصوصا شبهای ماه رمضون سرعت افتضاح بود
الان دوباره خوب شده...
سلام این بسته ویژه عید فطر رو یک بار میشه خرید کرد یا چند بار هم میشه ؟
binaafarin
07-07-2016, 10:29
24ساعت یک بار
sepehr_2016
07-07-2016, 10:57
من که تا الان 4 بار خریدم
binaafarin
07-07-2016, 11:17
من که تا الان 4 بار خریدم
دریک روز؟ مطمئنی؟
SAeedBaa
07-07-2016, 11:22
گوشی شما رو نمیدونم ولی بعضی مدلهای آیفون 5 مثلا A1428 از باند 1800MHz ایرانسل پشتیبانی نمیکنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-5
بله ایفون 5 مدل 1428 از باند 1800 فورجی پشتیبانی نمیکنه در صورتی که مدل 1429 پشتیبانی میکنه. این مورد در سایت ایرانسل هم برعکس و اشتباه بیان شده است.
sepehr_2016
07-07-2016, 11:53
دریک روز؟ مطمئنی؟
بله،دیروز 4 تا گرفتم
سلام. جایی که آنتن نصب شده سیگنال خیلی ضعیفی از شبکه LTE ایرانسل موجود هست و حتی امکان رجیستر گوشی در این شبکه وجود نداره! این آنتن کلاً چیز شگفت انگیزی هست و با یک مقدار سیگنال موجود قوی تر در منطقه با توجه به اینکه ایرانسل روز به روز مکان های بیشتری را تحت پوشش LTE قرار میده، بهترین کارایی را خواهد داشت... فاصله با دکل و بین هر دو نقطه ای را هم از روی نقشه ی گوگل میتونید حساب کنید...
سلام، خیلی تفاوت داره! این آنتن با تقویت کنندگی عالی جایی که اصلاً گوشی یا مودم متصل نمیشه، به شبکه متصل میشه و سرعت قابل قبولی داره... آخر پست آموزشی بنده در صفحات قبل نمونه تست سرعت هست.
منظورم اینه شما از کجا متوجه شدید که به چه دکلی وصل شدید( که اون دکل 20 کیلومتر هم فاصله داره با شما) ... چون با توجه به فرکانس ایرانسل و تعداد مشترکا فک نکنم برد هر دکل LTE ایش به 7 8 کیلومتر برسه به زور
saeeddeeas
07-07-2016, 12:10
منظورم اینه شما از کجا متوجه شدید که به چه دکلی وصل شدید( که اون دکل 20 کیلومتر هم فاصله داره با شما) ... چون با توجه به فرکانس ایرانسل و تعداد مشترکا فک نکنم برد هر دکل LTE ایش به 7 8 کیلومتر برسه به زور
سلام بنده با گوشی حدود 12 کیلومتر دورتر وصل شدم سرعت 18 مگه داد ،با اون آنتن احتمالا تا 20 یا بیشتر هم وصل میشه
sent from Huawei mate 8
murchehh
07-07-2016, 12:14
دوستان سلام
الان توي خونه سيگنال 4G كلا وجود نداره اما روي پشت بوم آنتن فول داره خواستم بدونم امكان تقويت سيگنال از طرف ايرانسل هست يا هميني كه هست مي مونه؟
خيلي ممنون
binaafarin
07-07-2016, 12:44
بله،دیروز 4 تا گرفتم
ماشالله ترکوندیا
S I G N A L
07-07-2016, 13:24
ببینید، شما به هر دکلی که متصل میشید، سلولی که در اون قرار دارید مشخصاتی داره دیگه، درسته؟ حالا من بررسی کردم و میدونم مشخصات سلولی که الان آنتنم نشون میده مربوط به کدوم آنتن هست، به همین راحتی!
Tornado2800
07-07-2016, 13:36
دوستان سلام
الان توي خونه سيگنال 4G كلا وجود نداره اما روي پشت بوم آنتن فول داره خواستم بدونم امكان تقويت سيگنال از طرف ايرانسل هست يا هميني كه هست مي مونه؟
خيلي ممنون
سلام
اگر به دست زمان بسپارید یا پیگیری باشید از طریق خودشون
قطعا پوششتون دستخوش تغییر مثبت خواهد بود
دوستان لطفا کد دستوری 3 ساعته رو بدید ممنون میشم ؟
از دوستانی که راهنمایی کردن سپاس گذارم در پ خ
تست سرعت رو ديدم كه گذاشتين
منظورم اين بود شما قبل اين آنتن مودم داشتين؟! با اون چقدر سرعت ميگرفتين؟!
مثلا من mr200 دارم
اگه مثلا بتونه ٣٠-٤٠٪ سرعت رو بهتر كنه اين رو بگيرم
ميخوام ببينم اونجا كه هستين قبلا با مودم تست كردين؟!
fanoostalaei
07-07-2016, 14:32
من تو جاده از فاصله دور وصل شدم به lte
نمیدونم چقدر فاصله بود
ولی اینو میدونم که برو بیابون بود
بله،دیروز 4 تا گرفتم
اولین باره میبینم یکی دیگه انقدر تو یه روز دانلود کرده حالم گرفته نمیشه.
الان سرعت دانلودم سه مگ بر ثانیه هست ولی چون نیاز ندارم همون یه بسترو گرفتم هنوز تموم نشده.
به نظرم پهنای باند آزاد باشه کمتر حرص میزنیم برای دانلود کردن.
دم ایرانسل گرم هیچوقت فکر نمیکردم 3-4 مگ بر ثانیه رو تو این مملکت از نزدیک ببینم.
امیدوارم بسته نیمساعته نامحدود رو برگردونه خیلی کار راه انداز بود.
milad azad
07-07-2016, 15:42
از همین تریبون اعلام میکنم :
به خاطر این 2 روز
ایرانسل مچکریم
S I G N A L
07-07-2016, 15:58
تست سرعت رو ديدم كه گذاشتين
منظورم اين بود شما قبل اين آنتن مودم داشتين؟! با اون چقدر سرعت ميگرفتين؟!
مثلا من mr200 دارم
اگه مثلا بتونه ٣٠-٤٠٪ سرعت رو بهتر كنه اين رو بگيرم
ميخوام ببينم اونجا كه هستين قبلا با مودم تست كردين؟!
بنده این آنتن را برای یکی از آشنایان راه اندازی کردم و اونجا به دلیل سیگنال خیلی ضعیف LTE امکان استفاده از شبکهی LTE توسط گوشی یا مودم وجود نداره... اگه شما قدرت سیگنال LTE خوبی دارید، این آنتن سرعت شما را افزایش نمیده. در واقع کاربرد این آنتن خارجی در مناطق با سیگنال خیلی ضعیف هست بیشتر.
دوستان کد 3ساعته غیر فعال شده؟
بنده این آنتن را برای یکی از آشنایان راه اندازی کردم و اونجا به دلیل سیگنال خیلی ضعیف LTE امکان استفاده از شبکهی LTE توسط گوشی یا مودم وجود نداره... اگه شما قدرت سیگنال LTE خوبی دارید، این آنتن سرعت شما را افزایش نمیده. در واقع کاربرد این آنتن خارجی در مناطق با سیگنال خیلی ضعیف هست بیشتر.
مسلما سيگنال بيشتر باعث سرعت بيشتر خواهد شد
من ابنجا با مودم mr200 رو ٣ چراغ از ٤ چراغ هست
و حدودا ١.٧ مگابايت يا ميشه گفت ١٣-١٤ مگابيت سرعت ميگيره اما اگه اين آنتن بتونه سيگنال بهتري دريافت كنه احتمال داره به بالاي ٢٠ برسه سرعت
چون پهناي باند كافي هست اينجا
پس اونجا اگر مودم كانكت نميشده و اين انتن كانكت ميشه گيرندگي خوبي داره
الان از ٤ چراغ چندتاش روشن بود؟!
saeeddeeas
07-07-2016, 16:49
تست سرعت فورجی با آنتن ضعیف
روی فورجی خیلی عجیبه از سایت های داخلی سرعت خیلی کمه اما از سرور های اروپا آمریکا سرعت بالاس مثل سرور های trainbit خیلی خوب جواب میدن روی ایرانسل
sent from Huawei mate 8
Miladran
07-07-2016, 17:23
دمش گرم ایرانسل 20 گیگ 900 تومن! :n19:
به نظر من ايرانسل روش مديريت بين المللي داره
يعني واقعا در داخل كم داريم شركتي مثل ايرانسل
javad_0569
07-07-2016, 17:41
خیلی حرکت جالبی بود از ایرانسل..دمش گرم
:n16:
rezalive
07-07-2016, 18:12
چه فایده من سیگانالم 60 درصد هست با -99 dbi ولی سرعت دانلودم 80 کیلوبایت :n29:
fanoostalaei
07-07-2016, 19:09
صبح خلوت بود با نسل 3 بیست مگابیت سرعت داشتم !! ولی الان با فورجی 3 مگابایت رو داره میگیره !! ( دو خط آنتن 45 asu )
==========
وبگردی adsl من خیلی خوبه !! ولی خداوکیلی نسل 4 ایرانسل خیلی سریع تر از adsl منه
تست 4G ایرانسل
پاریس
نیویورک
starpars
07-07-2016, 19:20
تست سرعت فورجی با آنتن ضعیف
روی فورجی خیلی عجیبه از سایت های داخلی سرعت خیلی کمه اما از سرور های اروپا آمریکا سرعت بالاس مثل سرور های trainbit خیلی خوب جواب میدن روی ایرانسل
sent from Huawei mate 8
داداش خیلی اوضاع اینترنتتون خوب شده یادمه یه زمانی خیلی شاکی بودی خیلی صفحات قبل تر همین تاپیک یبار همچین جمله ای نوشتی:
"اگر مثل ما با اینترنت 10 کیلویی سر میکردن..."
"ما که چندین ساله در حسرت دیتای موبایلیم سال 93 هم تموم شد..."
چون خیلی شاکی بودی من همیشه میگفتم خدایا به این رفیقمون یه اینترنت خوب برسون
:n26:
fanoostalaei
07-07-2016, 19:31
داداش خیلی اوضاع اینترنتتون خوب شده یادمه یه زمانی خیلی شاکی بودی خیلی صفحات قبل تر همین تاپیک یبار همچین جمله ای نوشتی:
نمیخواستم اینو بگم ولی چون شما گفتی من هم میگم
من هم همیشه آرزوم بود ایشون نت خوبی داشته باشه !!! نه تنها ایشون بلکه یه سری دیگه هستن که یادم موندن هنوز :n02::n02::n02::n02:
==============
راستی !! من الان با دکل زیر 50 متر فاصله دارم !! نسل 3 اکثر اوقات آنتن فول هست تو خونه ولی الان تو خونه LTE دو خط آنتن داره و گاها میره روی یه خط !!!
فرکانس 1800 که از 2100 نفوذ بهتری داره !! چرا اینطوری برعکس شده پس ؟ !!!:|:|:|:|:|
=========
آنتن (49 asu)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hossein_Bahal
07-07-2016, 19:53
من امروز یه سیم کارت جدید فعال کردم و یه بسته یه ماهه هم همون اول کاری گرفتم .
تو ایرانسل من میبینم 4گیگ هدیه داده ولی وقتی مصرف میکنم از بسته خودم به جای هدیه کم میشه .
مگه نباید از هدیه کم کنه ؟
binaafarin
07-07-2016, 20:04
سلام
شما بندرعباس بودی ؟ اوضاع اینترنت همراه چطوره؟ همراه اول ویارانسل کدم بهتره الان؟
تو ایرانسل من میبینم 4گیگ هدیه داده ولی وقتی مصرف میکنم از بسته خودم به جای هدیه کم میشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%82%DB%8C
تا یک ماه پس از فعالسازی سیمکارت اعتباری، هر زمان که مجموع شارژ مجدد شما به 5,000 تومان برسد، از 1 گیگابایت اینترنت همراه هدیه بهره مند می شوید.
اعتبار بسته اینترنت هدیه 3 روز بوده و تنها در بازه زمانی 2 بامداد تا 8 صبح قابل استفاده است.
این طرح شامل شارژ شگفت انگیز و خط به خط نمی شود.
بسته اینترنت هدیه تا سقف ۴ گیگابایت در هر بار شارژ قابل ارائه خواهد بود.
بسته هدیه فک کنم شبانه هست....
و حدودا ١.٧ مگابايت يا ميشه گفت ١٣-١٤ مگابيت سرعت ميگيره اما اگه اين آنتن بتونه سيگنال بهتري دريافت كنه احتمال داره به بالاي ٢٠ برسه سرعت
شما بدون مودم و با گوشی چقد سرعت میگیرد ؟ میخوام تاثیر مودم mr200 رو متوجه بشم
- - - Updated - - -
ببینید، شما به هر دکلی که متصل میشید، سلولی که در اون قرار دارید مشخصاتی داره دیگه، درسته؟ حالا من بررسی کردم و میدونم مشخصات سلولی که الان آنتنم نشون میده مربوط به کدوم آنتن هست، به همین راحتی!
ممنون میشم این روش رو توضیح بدید تا من ببینم به کدوم دکل وصل میشم اونم تو تهران که اینقدر سرعتم مزخرفه....
با تشکر
از همین تریبون اعلام میکنم :
به خاطر این 2 روز
ایرانسل مچکریم
این چند وقته ارزوی اینترنت ارزان رو داشتم .به این فکر می کردم اینترنت سرعتش بره بالا با 3600 تومن اصلا نمی صرفه تازه الان دوماه هست بسته یکساله می گیرم که گیگی دو هزار تومن در می یاد که باز برام نمی صرفه ولی الان دو روزه دارم اینترنت ارزان رو تجربه می کنم همین که تجربه اش کردم برام کافیه درسته این طرح برداشته می شه ولی واقعا تجربه لذت بخشی بود
ایرانسل مچکریم
یادمه وقتی بحث اینترنت فور جی مطرح شده بود عده ای به اقای مکارم نامه نوشته بودند که با توجه اینکه در اینترنت سایتهای مستهجن وجود دارد ایا اوردن اینترنت تری جی و فور جی حلال است یا حرام؟
خوب شد کسی به حرفشون گوش نکرد والا هنوز گیر اینترنت نفتی بودیم.
دوستان بلاخره این بسته نامحدود ویژه عید فطر چقدره یک روز یا یک ساعت؟
دوستان بلاخره این بسته نامحدود ویژه عید فطر چقدره یک روز یا یک ساعت؟
توی تبلیغش نوشته یکساعته ولی یک روزه هست تا وقت داری بگیر برای خودت خیلی خوبه گیگی 45 تومن در می یاد
گویا برداشتن ویزه عید هر کاری کردم نشد؟
گویا برداشتن ویزه عید هر کاری کردم نشد؟
با نرم افزار ایرانسل من بگیر
دوباره بسته رو خریدم ولی ایندفعه دیگه برام ساعت پایان نزد
Abolfazl-Star
07-07-2016, 21:26
با نرم افزار ایرانسل من بگیر
ابن که جلوش نوشته تاریخ انقضا : 1 یعنی 1 روز ؟!
fanoostalaei
07-07-2016, 21:27
ابن که جلوش نوشته تاریخ انقضا : 1 یعنی 1 روز ؟!
اره بابا بگیر !! :دی
Abolfazl-Star
07-07-2016, 21:31
اره بابا بگیر !! :دی
چشم داش حسین گل:n02:
starpars
07-07-2016, 21:50
سلام
شما بندرعباس بودی ؟ اوضاع اینترنت همراه چطوره؟ همراه اول ویارانسل کدم بهتره الان؟
آره همراه که استفاده نمیکنم ولی فکنم سرعتش مث همون اوایل بد نیست (اون موقع 1 MB میداد) البته به پای ایرانسل نمیرسه
ایرانسل هم جایی که من هستم بین 2 تا 4 مگابایت سرعت دانلود میده اکثر جاهای شهر خوبه ولی بعضی جاهام هنوز 4g نقطه کور وجود داره که کمی اذیت میکنه
Abolfazl-Star
07-07-2016, 21:53
خداییش چقدر سرعت منطقمون زیاد شده خبر ندارم دم ایرانسل گرم :n20:
fanoostalaei
07-07-2016, 21:54
Wooooow
عجب سرعتی
Abolfazl-Star
07-07-2016, 21:56
Wooooow
عجب سرعتی
خودم تو کف موندم :n09:
naser.051
07-07-2016, 21:58
شما کجایین کدوم شهر؟ چه ساعتی این سرعت داشتین ؟ با چه وسیله ای وصل شدین؟ مودم گوشی یا.....؟
سلام
Abolfazl-Star
07-07-2016, 22:00
شما کجایین کدوم شهر؟ چه ساعتی این سرعت داشتین ؟ با چه وسیله ای وصل شدین؟ مودم گوشی یا.....؟
قم ... همین الان گرفتم ... با مودم E3372
fanoostalaei
07-07-2016, 22:01
قم ... همین الان گرفتم ... با مودم E3372
با گوشی چقدر سرعت میده ؟؟
Abolfazl-Star
07-07-2016, 22:07
با گوشی چقدر سرعت میده ؟؟
با گوشی هم بین 7 تا 6 مگ متغییره
4G IRANCELL - QOM
saeeddeeas
07-07-2016, 22:20
نمیخواستم اینو بگم ولی چون شما گفتی من هم میگم
من هم همیشه آرزوم بود ایشون نت خوبی داشته باشه !!! نه تنها ایشون بلکه یه سری دیگه هستن که یادم موندن هنوز :n02::n02::n02::n02:
==============
راستی !! من الان با دکل زیر 50 متر فاصله دارم !! نسل 3 اکثر اوقات آنتن فول هست تو خونه ولی الان تو خونه LTE دو خط آنتن داره و گاها میره روی یه خط !!!
فرکانس 1800 که از 2100 نفوذ بهتری داره !! چرا اینطوری برعکس شده پس ؟ !!!:|:|:|:|:|
=========
خب انگار همه داشتن مارو دعا میکردن خبر نداشتیم، خیلی مچکریم:n02:
خداییش خیلی پیگیری کردم یعنی چند بار از ایرانسل اومدن زنگ زدن رفتم پیششون یارو میگفت خیلی شاکی هستی، میترسید بلایی سرش بیارم:n09::n25:
اما واقعا دمشون گرم خیلی خوب شده با انتن فول تا 40 مگ میده
اینم تست با انتن -95 فورجی
S I G N A L
07-07-2016, 22:36
همهی ۵ چراغ نشان دهندهی قدرت سیگنال روشن هست (این آنتن ۵ چراغ نشان دهنده ی قدرت سیگنال داره). دیوایس شما یک دیوایس indoor یا داخلی هست و شما این قدرت سیگنال را در داخل منزل دارید، حالا تصور کنید در فضای باز و بدون مانع، آنتن SXT LTE چه قدرت سیگنالی داره! شما قدرت سیگنال کامل رو دارید!
ممنون میشم این روش رو توضیح بدید تا من ببینم به کدوم دکل وصل میشم اونم تو تهران که اینقدر سرعتم مزخرفه....
با تشکر
این اپلیکیشن که اطلاعات شبکه رو نشون میده روی گوشی خودتون نصب و اجرا کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اسکرین شات نمونهی بالا، در قسمت MOBILE جایی که نوشته شده Cell (سلول)، مشخصات سلولی که در حاضر از اون سیگنال (سیگنال LTE اینجا مد نظر هست و فرض بر این هست که شما به شبکهی LTE متصل هستید، چون مشخصات سلول در نسل های ۳ و ۲ با نسل ۴ فرق داره) دریافت میکنید را به صورت ECI ، eNBI و TAC مشاهده میکنید.
خب پس تا الان فهمیدید در چه سلولی با چه مشخصاتی قرار دارید (از صفحه گوشی اسکرین شات بگیرید یا مشخصات سلول را جایی یادداشت کنید). شما همین کار رو باید نزدیک BTS های اطراف خودتون انجام بدید (زیاد به BTS نزدیک نشید و سعی کنید روبروی یکی از سکتورها که یک Cell را میسازند قرار بگیرید). به قدرت سیگنال دقت کنید، نزدیک دکل باید شما بالاترین قدرت سیگنال را داشته باشید (نزدیک -51 dBm). پس شما الان مشخصات سلول های اطرافتون رو بدست آوردید و دیگه میدونید به چه BTS متصل میشید! (توجه کنید که شماره ECI برای یک سلول نزدیک BTS مثلاً 40123456 هست و شما در منزل به سلول 40123457 ، یعنی یک عدد بالاتر متصل هستید، این یعنی اینکه شما به سلول دیگری از این BTS متصل هستید، ولی دیگه محل BTS ی که از اون سیگنال دریافت میکنید میدونید!)
البته سلولی که در اون قرار دارید ممکنه تغییر کنه و گوشی یا مودم شما به سلول بهتری سوئیچ کنه..(سلول با قدرت سیگنال بهتر مثلاً).
binaafarin
07-07-2016, 22:51
این سرعتها نشون میده همه زیز ساختهای اینترنت پرسرعت درکشور هست
جای اینم هست گیگی45 تا تک تومنی هم باشه
ولی این ای اس پی ها خون مردموکردند تو شیشه
sepehr_2016
07-07-2016, 23:05
دمه ایرانسل گرم واقعا حال داد اساسی
آی اس پی کاره ای نیست قیمت اینترنت و محدود بودن و نبودنش جای دیگه ای تعیین میشه.
یه نکته ای خیلی برام جالبه اونم اینه که اگه دقت کرده باشین تو مناسبت های مختلف کیفیت اینترنت متفاوته.
آی اس پی کاره ای نیست قیمت اینترنت و محدود بودن و نبودنش جای دیگه ای تعیین میشه.
یه نکته ای خیلی برام جالبه اونم اینه که اگه دقت کرده باشین تو مناسبت های مختلف کیفیت اینترنت متفاوته.
جریان چیه و برام جالبه این حرکت که ایرانسل توی این دو روز انجام داده بنظرتون چی شده که با این نرخ ارایه داده است؟
یعنی امکانش هست این حرکت رو دوباره انجام بده؟
چرا این اینترنت شبانه که هر دو اپراتور همراه اول و ایرانسل پیش گرفتند به ضررشون نیست؟
Miladran
07-07-2016, 23:30
چه حالی میده تو یوتیوب بدون delay و ترس از تموم شدن حجم ویدیو دیدن. :n31:
Abolfazl-Star
07-07-2016, 23:42
سرعت همچنان ولی یکم افت کرد :n22:
starpars
07-07-2016, 23:43
جریان چیه و برام جالبه این حرکت که ایرانسل توی این دو روز انجام داده بنظرتون چی شده که با این نرخ ارایه داده است؟
یعنی امکانش هست این حرکت رو دوباره انجام بده؟
چرا این اینترنت شبانه که هر دو اپراتور همراه اول و ایرانسل پیش گرفتند به ضررشون نیست؟
به دو دلیل
اول اینکه باتوجه به تصمیمات جدید قیمت تمام شده لینک ها برای اوپراتور ها پایین اومده
دوم بخاطر ترسی که از طرح ترابرد پذیری و از دست دادن کاربر ها دارن دارن رقابت میکنن
کاش سه چهار تا اوپراتور جون دار دیگه داشتیم که این رقابت ها شدیدتر میشد
سرعت 3G ایرانسل من قبلا 20 مگ بود الان شده 4 مگابیت<br>هر ساعت زور بزنه 3.5 گیگ دانلود میکنه
HardwareMaster
08-07-2016, 01:35
سرعت 3G ایرانسل من قبلا 20 مگ بود الان شده 4 مگابیت<br>هر ساعت زور بزنه 3.5 گیگ دانلود میکنه
از یک نگاه ممکنه نوعی تشویق و اجبار به کوچ از فناوریهای قبلی باشه
هم مودمهایی که روی دستشون داره خاک میخوره فروش میره
و هم تدریجا سرمایه گذاری رو متمرکز می کنن فقط روی واردات و نصب تجهیزات 4G
خیلی بنفع خودشونم تموم میشه :
برد بیشتر + پشتیبانی از اتصال کاربر بیشتر = آنتن و تجهیزات و سرویس و هزینه ی کمتر + جذب کاربر و پول بیشتر !
شما بدون مودم و با گوشی چقد سرعت میگیرد ؟ میخوام تاثیر مودم mr200 رو متوجه بشم
- - - Updated - - -
با تشکر
با ايفن ٦س حدودا ٧-٨ مگ هست اندازه مودم ٨٣٧٢
همهی ۵ چراغ نشان دهندهی قدرت سیگنال روشن هست (این آنتن ۵ چراغ نشان دهنده ی قدرت سیگنال داره). دیوایس شما یک دیوایس indoor یا داخلی هست و شما این قدرت سیگنال را در داخل منزل دارید، حالا تصور کنید در فضای باز و بدون مانع، آنتن SXT LTE چه قدرت سیگنالی داره! شما قدرت سیگنال کامل رو دارید!
این اپلیکیشن که اطلاعات شبکه رو نشون میده روی گوشی خودتون نصب و اجرا کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اسکرین شات نمونهی بالا، در قسمت MOBILE جایی که نوشته شده Cell (سلول)، مشخصات سلولی که در حاضر از اون سیگنال (سیگنال LTE اینجا مد نظر هست و فرض بر این هست که شما به شبکهی LTE متصل هستید، چون مشخصات سلول در نسل های ۳ و ۲ با نسل ۴ فرق داره) دریافت میکنید را به صورت ECI ، eNBI و TAC مشاهده میکنید.
خب پس تا الان فهمیدید در چه سلولی با چه مشخصاتی قرار دارید (از صفحه گوشی اسکرین شات بگیرید یا مشخصات سلول را جایی یادداشت کنید). شما همین کار رو باید نزدیک BTS های اطراف خودتون انجام بدید (زیاد به BTS نزدیک نشید و سعی کنید روبروی یکی از سکتورها که یک Cell را میسازند قرار بگیرید). به قدرت سیگنال دقت کنید، نزدیک دکل باید شما بالاترین قدرت سیگنال را داشته باشید (نزدیک -51 dBm). پس شما الان مشخصات سلول های اطرافتون رو بدست آوردید و دیگه میدونید به چه BTS متصل میشید! (توجه کنید که شماره ECI برای یک سلول نزدیک BTS مثلاً 40123456 هست و شما در منزل به سلول 40123457 ، یعنی یک عدد بالاتر متصل هستید، این یعنی اینکه شما به سلول دیگری از این BTS متصل هستید، ولی دیگه محل BTS ی که از اون سیگنال دریافت میکنید میدونید!)
البته سلولی که در اون قرار دارید ممکنه تغییر کنه و گوشی یا مودم شما به سلول بهتری سوئیچ کنه..(سلول با قدرت سیگنال بهتر مثلاً).
به نظرتون اگه اين آنتن رو داخل خونه هم استفاده كنم تاثيرش رو ميداره؟! چون امكانش نيست كه بخوام روي پشت بوم نصب كنم
S I G N A L
08-07-2016, 07:03
به نظرتون اگه اين آنتن رو داخل خونه هم استفاده كنم تاثيرش رو ميداره؟! چون امكانش نيست كه بخوام روي پشت بوم نصب كنم
سلام. آنتن های دریافت سیگنال LTE دستگاه mr200 شما قابلیت دریافت سیگنال به صورت ۳۶۰ درجه را دارند، اما آنتن های داخلی دستگاه SXT LTE این قابلیت را ندارند و به صورت ۶۰ درجهی افقی یا width امکان دریافت سیگنال رو دارند. اگر به طریقی امکان نصب دیوایس SXT LTE را پشت پنجره و به سمت BTS را دارید، به نظر من این آنتن کارایی خوبی برای شما خواهد داشت، اما شخصاً اگر جای شما بودم این کارو نمیکردم، چون به نظر من با دستگاه mr200 سیگنال خوبی دارید. فقط دستگاهSXT LTE تنها حُسنی که داره اینه که به خاطر گیرندگی بالا محدود به یک یا دو BTS نمیشید و BTS های مختلفی رو اگر موقعیت شما مناسب باشه میتونید با تنظیم دقیق آنتن بهش متصل بشید و سرعت های بالاتری دریافت کنید.
سلام. آنتن های دریافت سیگنال LTE دستگاه mr200 شما قابلیت دریافت سیگنال به صورت ۳۶۰ درجه را دارند، اما آنتن های داخلی دستگاه SXT LTE این قابلیت را ندارند و به صورت ۶۰ درجهی افقی یا width امکان دریافت سیگنال رو دارند. اگر به طریقی امکان نصب دیوایس SXT LTE را پشت پنجره و به سمت BTS را دارید، به نظر من این آنتن کارایی خوبی برای شما خواهد داشت، اما شخصاً اگر جای شما بودم این کارو نمیکردم، چون به نظر من با دستگاه mr200 سیگنال خوبی دارید. فقط دستگاهSXT LTE تنها حُسنی که داره اینه که به خاطر گیرندگی بالا محدود به یک یا دو BTS نمیشید و BTS های مختلفی رو اگر موقعیت شما مناسب باشه میتونید با تنظیم دقیق آنتن بهش متصل بشید و سرعت های بالاتری دریافت کنید.
اگه منظورتون از پشت پنجره داخل خونه پشت پنجره هست بله امكانش هست اما بيرون پنجره يه كمي سخت هست
و اينكه من نميدونم BTS كدوم سمت من هست فقط ميدونم يك سمت خونه آنت بهتر هست تا يك سمت ديگه اين ميتونه نشون بده كه bts به اون سمتي كه آنتن بهتري داره هست؟!
اگه اره ميتونم پشت پنجره اما داخل خونه نصب كنم و بچرخونمش تا زاويه بهتري داشته باشه
اين مفيد هست به نظرتون!؟
mahdi-xbox
08-07-2016, 09:45
با بسته عید فطر بیشتر از 30 گیگ گرفتم
ظاهرا رو 20 گیگ محدود نبوده...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.