مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
eightskh
09-07-2015, 16:47
سلام.
location lac و cid چیست؟
میشه بگید شما چه مدلی دارید؟
این سیم کارتی یعنی اینکه یه جاهایی سیگنالش بهتره پس هر جایی که دلمون بخواد نمی تونیم بزاریم خیلی از کاربرها گفتند که ضعیفه.
حالا وقتی کاربری میاد طرح مشکل می کنه و میگه ضعیفه فکر می کنم خیلی چیزها رو تست کرده و این حرف رو زده و الا به فکر خرید یه دستگاه جدید نمی افتاد. ضمنا ده متر شما شاید در داخل یک اتاق بدون مانع درست باشه اما شک نکن اگر توی دو اتاق با فاصله ده متری وصل بشه سیگنال بیش از اون چیزی که فکرش رو می کنید افت می کنه
والا عزیز منزل ما چهار اتاق داره
من داخل یک اتاق گذاشتم و همه دارن استفاده می کنند
برندش هم مال من نیست سودی هم عاید من نمیشه کسی بخره یا نخره
تا به حال هم مدل های مختلف نداشتم و فقط همین مدل را یک ماهی هست خریدم و خیلی راضی هستم
تا ده نفر هم همزمان میتونن وصل بشن
داخل دیجی کالا هم رای بالایی گرفته از لحاظ رضایت
من که راضی هستم و مشکل انتی دهی وای فای هم ندارم
Huawei E8231 USB Wi-Fi 3G Modem
بهرحال نظرات بقیه مردم هم بخونید
مرکز منزلتون بزارید
که به همه جا پوشش داشته باشد
تا شعاع ده متر بدون مشکل خط می دهد
این هم از قاطهای پی سی ورده پست نیم ساعت پیش رو دوباره زده من نمی دون stay or leave دیگه چه کوفتیه
mohebronaldo
09-07-2015, 21:50
سلام.
location lac و cid چیست؟
تا اونجایی که میدونم مشخصات دکل رو نشون میده
Ehsan+2010
10-07-2015, 04:54
سرعتم تا۱ماه پیش خوب بود اما دیگه گند زدن عجیب!بیخیال اینترنت ۳جی ایرانسل شدم
smj.hashemi
10-07-2015, 11:27
سلام و خسته نباشید
آقا به نظرتون این مودم رو میشه پیدا کرد
البته وینگل هست و 4G
E8372
Firebirds
10-07-2015, 12:12
4G اینجا هنوزم خوبه....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بفرمایید کجای تهرانید ؟
تجربه همراه اول توی منطقه تون رو هم داشتید ؟ ممنون میشم یه مقایسه کنید.
Firebirds
10-07-2015, 12:25
دوستان تماس صوتی واتس اپ روی ایرانسل مسدود نشده ؟ تلگرام کار میکند ؟ س ا ی ف و ن وصل میشود ؟
پینگ تایم توی تهران در مکان ثابت تایم اوت ندارد ؟
در تهران کیفیت سرویس در حدی هست که بشود در به جای ADSL استفاده شود ؟
( البته ما مصرف خیلی بالایی نداریم) یه 3 ماه 6 گیگ برایمان کافیست، ولی کیفیت برایمان مهم است.
دوستان تماس صوتی واتس اپ روی ایرانسل مسدود نشده ؟
پینگ تایم توی تهران در مکان ثابت تایم اوت ندارد ؟
در تهران کیفیت سرویس در حدی هست که بشود در به جای ADSL استفاده شود ؟ ( البته ما مصرف خیلی بالایی نداریم) یه 3 ماه 6 گیگ برایمان کافیست، ولی کیفیت برایمان مهم است.
با توجه به عدم پایداری سرویس خیر جایگزین استفاده نکنید
Firebirds
10-07-2015, 12:45
با توجه به عدم پایداری سرویس خیر جایگزین استفاده نکنید
یعنی اینقدر ناپایدار هست ؟
یعنی یکهو پینگ تایم از 200 میرسد به 2000 ؟
به من سرعت 1mbps رو بده کافی هست. به 8mbps احتیاجی ندارم.
سلام
بستگی به منظقه محل زندگی شما داره
به صورت رندوم در ساعات مختلف چک کنید
خیلی ها 3g را جایگزین adsl کرده اند و راضی هستند
ولی خب ناپایداری شبکه 3g مشکلی هست که خیلی ها دارند
بله میرسه هیچ وقت پینگ ترب جی استیبل نبوده. چرا اگر تجهیزات فور جی و سیگنال خوبشو دارید شاید بشه تا حذی جایگزین کرد. اما کلا جابگزین کردن ای دی اس ال با شبکه ناپایدار اشتباه است
این تست ساعت 5 بعد از ظهر اونم ساعت خلوت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Firebirds
10-07-2015, 15:09
سلام
بستگی به منظقه محل زندگی شما داره
به صورت رندوم در ساعات مختلف چک کنید
خیلی ها 3g را جایگزین adsl کرده اند و راضی هستند
ولی خب ناپایداری شبکه 3g مشکلی هست که خیلی ها دارند
بله میرسه هیچ وقت پینگ ترب جی استیبل نبوده. چرا اگر تجهیزات فور جی و سیگنال خوبشو دارید شاید بشه تا حذی جایگزین کرد. اما کلا جابگزین کردن ای دی اس ال با شبکه ناپایدار اشتباه است
وضع 3جی همراه اول هم همین طوره ؟
توی منطقه 2 سعادت آباد تهران LTE ایرانسل راه افتاده ؟
میشه بفرمایید کجای تهرانید ؟
تجربه همراه اول توی منطقه تون رو هم داشتید ؟ ممنون میشم یه مقایسه کنید.
خیابان رودکی
منطقه 10
همراه اول افتضاح در حد دیال آپ...ولی ایرانسل عالیه
Firebirds
10-07-2015, 21:05
خیابان رودکی
منطقه 10
همراه اول افتضاح در حد دیال آپ...ولی ایرانسل عالیه
شما آلفا+ همراه اول دارید ؟
شما آلفا+ همراه اول دارید ؟
آلفا چیه؟؟
همون تری جی همراه اول رو میگم افتضاحه
bigbang001
10-07-2015, 22:30
وضع 3جی همراه اول هم همین طوره ؟
توی منطقه 2 سعادت آباد تهران LTE ایرانسل راه افتاده ؟
سعادت اباد یکی از اولین مناطقی بود که ایرانسل lte داد
اما الان سرعتش خیلی افت کرده.
Sent from my iPhone 6
دوستان یه سوال داشتم در مورد دانلود کردن با 3G ایرانسل و همراه اول.
برای دانلود فایل های بالای 100 مگ سرعت ثابته؟ یعنی وقتی مثلاً 700kb/s میده برای دانلود هم ثابته؟ یا کم می کنن این مقدار رو؟
دوستان یه سوال داشتم در مورد دانلود کردن با 3G ایرانسل و همراه اول.
برای دانلود فایل های بالای 100 مگ سرعت ثابته؟ یعنی وقتی مثلاً 700kb/s میده برای دانلود هم ثابته؟ یا کم می کنن این مقدار رو؟
والا عزیز هیچی معلوم نیست
تو منطقه ما ماه پیش همین حدودا بود الان رسیده به 8 تا 12 کیلوبایت در ثانیه
کیفیت افتضاح شده
پینگ بالا سرعت پایین
mohebronaldo
11-07-2015, 01:45
کیفیت افتضاح شده
پینگ بالا سرعت پایین
آره جدیدن اینجوری شده.نکنه فاز دو فیلترینگ هوشمند راه افتاده.آقا رضا هم گفت
mohebronaldo
11-07-2015, 01:49
گفتن سرعت سرور داخلی خوبه که.دیشب چند تا تست گرفتم سرور داخلی سرعت 1 مگابیت بالاتر نمیرفت با نسل سه و چهار.بعدش سرعت آپلود دو برابر سرعت دانلود بود
mohebronaldo
11-07-2015, 02:21
دوستان خودتون مشاهده میکنید که ایرانسل به کل امشب قاط زده کشور من از ایران به غنا تغییر کرده بدون اینکه چیزی رو دستکاری کنم.چند ساعت پیش هم آرم H+ یا E هم نمیومد.الانم که اومد تست گرفتم اینجوری شد نمیدونم چه وضعیه واقعن عکسشم مشاهده میکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول که کلا تعطیله. 20 کیلوبایت بر ثانیه
ایرانسل هم به قدری نوسان داره که آدم به همون همراه اول راضی میشه.
مشکل اصلی پهنای باند هست . کسی هم اجازه نداره در مورد زیاد شدنش صحبت کنه ( وزیر ارتباطات به دلیل افزایش پهنای باند از مجلس کارت زرد گرفت ! )
چه همراه اول چه ایرانسل چه 3g چه 4g وقتی شیر منبع اصلی بسته هیچ فرقی نمیکنه :n15:
امین1356
11-07-2015, 09:06
به نظر بنده جهت حفظ کیفیت و پایداری شبکه و تا زمان تخصیص پهنای باند لازم از سوی زیرساخت، ایرانسل باید سرعتها رو محدود کنه.
چونکه 2 مگابیت پایدار خیلی بهتر از 20 مگابیت ناپایداره.
SAeedBaa
11-07-2015, 09:55
به نظر بنده جهت حفظ کیفیت و پایداری شبکه و تا زمان تخصیص پهنای باند لازم از سوی زیرساخت، ایرانسل باید سرعتها رو محدود کنه.
با احترام به نظر شما ولی من با محدودیت سرعت مخالفم.
در ای دی اس ال و رایتل هم که محدودیت سرعت وجود دارد ، در زمان اوج ترافیک کندی سرعت حس میشود.(تجربه کردم)
در ضمن گمون نکنم مشکل زیرساخت به این زودیا حل بشه چون خودشون هر روز یه مشکل جدید به وجود می اورند :n09:
با آلفا یا آلفا پلاس این سرعت رو دارید؟
یه کاربری چند ماه پیش همین حرف رو زد همه ریختن سرش و بااهاش بحث کردن
MOH@ND3S
11-07-2015, 16:14
دوستان ساکن منطقه 22 تهران شهرک گلستان..سایت بالای شیرینی لاریسا واقع در قائم13 که از قبل نسل سومش فعال بود از امروز نسل چهارمش هم فعال شده و محدوده بیشتری از منطقه رو زیر پوشش خودش برده.
تست زیر هم امروز گرفتم و اگر راهم به سمت دکل خورد از نزدیک تست میذارم .
mohebronaldo
11-07-2015, 17:02
دوستان ساکن منطقه 22 تهران شهرک گلستان..سایت بالای شیرینی لاریسا واقع در قائم13 که از قبل نسل سومش فعال بود از امروز نسل چهارمش هم فعال شده و محدوده بیشتری از منطقه رو زیر پوشش خودش برده.
تست زیر هم امروز گرفتم و اگر راهم به سمت دکل خورد از نزدیک تست میذارم .
مهندس جان میشه عکس سایتش رو هم بزاری
MOH@ND3S
11-07-2015, 17:14
مهندس جان میشه عکس سایتش رو هم بزاری
باشه چشم هرموقع نزدیکش رفتم میگیرم تو این چند روز.
mohamad1384
11-07-2015, 17:17
شیراز هم اینترنت 3gو4gسرعت بسیار کم شده است.
MOH@ND3S
11-07-2015, 17:23
لیست شهر های تحت پوشش 3G و 4G ایرانسل بعد از 3 ماه آپدیت شد !! :
مناطق تحت پوشش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%20%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4)
2 مگابیت دیگه خیلی کمه :n02:
مشکل اینجاست که اگه محدود کنن دیگه اصلا به فکر افزایش پنای باند نمیفتن مثل ISP های ADSL که 50 تا کاربر رو با 4 مگابیت پهنای باند سرویس میدن تازه مشترک جدید هم میگیرن :n09:
2 مگابیت دیگه خیلی کمه :n02:
مشکل اینجاست که اگه محدود کنن دیگه اصلا به فکر افزایش پنای باند نمیفتن مثل ISP های ADSL که 50 تا کاربر رو با 4 مگابیت پهنای باند سرویس میدن تازه مشترک جدید هم میگیرن :n09:
الان همراه اول برای آلفا پلاس 8 مگ رو تعریف کرده که به نظر هوشمندانه تر از ایرانسله
ایرانسل هم می تونه دو نوع بسته بزاره 2 مگ و 10 مگ با دو تعرفه متفاوت اما به شرط اینکه ده مگ رو تضمین کنه شخصا حاضرم پول بیشتری بدم اما سرویس بهتر بگیرم نه اینکه فحش بدم که لیاقتشم دارن
ﺭﮔﻮﻻﺗﻮﺭﯼ : ﻓﺮﻭﺵ ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﮐﯿﻔﯿﺖ
ﻧﺎﻣﻨﺎﺳﺐ ﺩﺭ ﺷﺶ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﺷﺪ
من الان همزمان دو بسته ماهانه دارم.که یکیش شبانه 24 گیگ هست.
سوالم اینجاست.ساعت دو که شد.باید حتما یک بار قطع و وصل کنم؟
منظور از قطع و وصل چیه؟ینی یکبار cellura data را اف کنم حله؟؟؟؟
mohamad1384
11-07-2015, 20:31
دوستان اینترنت 4gچرا روی سرعت دومگابیت محدود شده برای شما همینجور شده تا دیروز که خوب بود یکدفعه اینقدر افت سرعت اپراتورکه پاسخ درست نداد اقا رضا چرا دیگه توسایت که علت رابگد جالبه که اپلور تغییر نکرده است. ولی تایم هم بیشترشده متاسفانه!!!!
MOH@ND3S
11-07-2015, 21:04
دوستان اینترنت 4gچرا روی سرعت دومگابیت محدود شده برای شما همینجور شده تا دیروز که خوب بود یکدفعه اینقدر افت سرعت اپراتورکه پاسخ درست نداد اقا رضا چرا دیگه توسایت که علت رابگد جالبه که اپلور تغییر نکرده است. ولی تایم هم بیشترشده متاسفانه!!!!
مشکل، کمبود پهنای باند سایت های ناحیه شما و در کنارش تغییراتی هست که ایرانسل شروع و بر روی شبکه انجام داره میده و یکسری جاها مثل منطقه ما در تهران که 1 ماهه وضع خراب بود بعد از 10 دفعه قطعی شبکه کمی بهتر شده.
در کل یه 1 سال 2 سال دیگه طول میکشه تا 3G و 4G رو به صورت استیبل تو ایران بخوایم داشته باشیم.
mohamad1384
11-07-2015, 21:12
دوست من چه تغییراتی ایرانسل دارد نکنه می خواهد 4gرا با سرعت دومگابیت ارایه کند!!!
MOH@ND3S
11-07-2015, 21:20
دوست من چه تغییراتی ایرانسل دارد نکنه می خواهد 4gرا با سرعت دومگابیت ارایه کند!!!
نه .. از پارسال تا الان همراه اول و ایرانسل فقط به فکر گسترش و افزایش تعداد شهر های تحت پوشش بودند بخاطر همین شبکه هاشون Optimize نشده .. برای همین اصلا استیبل نیست..چیزی که از یکی از مدیران ایرانسل پرسیدم اینه که ایرانسل شروع کرده به بهینه سازی شبکه 3G و 4G بخاطر همین بعضی اوقات شاید قطعی شبکه رو شاهدش باشیم و یا کاهش بیش از حد سرعت..صفحات قبلی هم گفتم این موضوع رو.
واقعا به نظر منم باید مثه همراه اول دو تعرفه با دو سرعت بذاره . اینطوری میشه هر چی پول بدی نون میگیری . نکه یکی 20 مگ بگیره یکی 2 کیلو !
من با آلفا پلاس سرعتم از 1 تا 8 نوسان داره وب گردیشم هم بهتر از ایرانسله
سلام
متاسفانه وضعیت 3g هم به شدت افت کرده
الان سرعت بین 5 تا 10 کیلوبایت در ثانیه ثابت شده است تقریبا دو روز هست این اتفاق افتاده در حالیکه قبلا بین 100 تا 500 متغیر بود
boose_bar_khoda
12-07-2015, 01:11
آقا جایی هست بشه به ایرانسل نظر داد که فلان جا رو 4 جی کنید؟ یعنی جایی باشه که کاربرا نظر بدن و ایرانسلم طبق اون تصمیم بگیره
mohebronaldo
12-07-2015, 02:27
آقا جایی هست بشه به ایرانسل نظر داد که فلان جا رو 4 جی کنید؟ یعنی جایی باشه که کاربرا نظر بدن و ایرانسلم طبق اون تصمیم بگیره
من چندین بار زنگ زدم اپراتور.گفتم سایت محل ما نسل سه هست نمیخواین ارتقاء بدین به نسل چهار.گفتن دست ما نیست باید کارشناسان ببینند منطقه مشکل داره بعد اقدام میکنند
mohebronaldo
12-07-2015, 02:31
الان محله ما مشکل نسل سه همراه اول داره فقط تک آنتن داره نمیشه اصلا استفاده کرد ازش.روی نسل دو میزارم که نگو سرعت 1 کیلوبایت.به بایت هم میرسه.چندین بار زنگ زدم گفتن پیگیری میشه اما چی.هیچ کس نیومد یه نگاهم نکرد.
mohebronaldo
12-07-2015, 02:34
نمیدونم من خودمم موندم باید کیو ببینم مشکلات آنتن دهی رو و افت سرعت رو بهش بگم حل کنه.این اپراتور هم قول میده اما اصلا انگار کسی پاسخگو نیست.آقا رضا هم بنده خدا نیست بهش بگم
mohebronaldo
12-07-2015, 02:44
امروز خودم زنگ زدم اپراتور پرسیدم.گفت بیشتر شهر ها مشکل افت سرعت دارن داره درست میشه کارشناس ها در حال تلاش برای رفع مشکل هستند منتظر بمانید ...
mohebronaldo
12-07-2015, 02:46
باشه چشم هرموقع نزدیکش رفتم میگیرم تو این چند روز.
دست شما درد نکنه
mohebronaldo
12-07-2015, 02:47
دوستان آقا رضا پیداش نیست به نظر شما کجاست الان
and-roid2
12-07-2015, 02:52
شما نظر ثبت کن.ازت ادرس منطقه و شماره تماس و... میخوان تا رسیدگی کنن.
خوب علت کندی سرعت مشخص شد.:
SAeedBaa
12-07-2015, 03:07
:n02:
واقعا خنده داره.پس اینا تو این مدت چیکار میکردن.هی میان پهنای باند داخل کشور رو بیشتر میکنن.بخدا مشکل ما اینترانت نیست. مشکل ما اینترنت جهانیه. پهنای باند اونو افزایش بدین.
and-roid2
12-07-2015, 03:09
تا کی میخوان این حرفای همیشه تکراری رو خورد مردم بدن خدا میدونه!
با این همه تدابیر(حذف نامحدود , پولی کردن شبانه و...) در اومده میگه:
به دلیل سرعت ورود تجهیزات، برنامهها و اپلیکیشنهای جدید و وابسته به اینترنت، حجم مصرف اینترنت در کشور به شدت بالا رفته است. برای مثال کاربری که تا پیش از این، ممکن بود یک گیگابایت ماهانه مصرف اینترنت داشته باشد هم اکنون مصرفش به ۲ یا ۴ گیگابایت در ماه رسیده است؛
هر چند ماه یکبار هم میان میگن پهنای باند کشور افزایش پیدا کرد و.... ولی دریغ از اینکه چیزیش به کاربر بدبخت برسه:n27:
mohebronaldo
12-07-2015, 04:41
میگن افزایش پیدا کرده اینه داغون شده بیشتر سرعت.سرعت نسل چهار از 20 مگابیت به 1 مگابیت رسیده اونم بزور
mohamad1384
12-07-2015, 10:33
اامروز ازپشتیبانی ایرانسل بابت مشکل کم شدن سرعت 4gایرانسل زنگ زده می گد شما بین 128کیلوبیت تا بیست ویک مگابیت مجاز هستید سرعت داشته باشید واگر زیر 128شد به خدمات مشترکین تماس بگیرید
mohebronaldo
12-07-2015, 10:46
اامروز ازپشتیبانی ایرانسل بابت مشکل کم شدن سرعت 4gایرانسل زنگ زده می گد شما بین 128کیلوبایت تا بیست ویک مگابیت مجاز هستید سرعت داشته باشید واگر زیر 128شد به خدمات مشترکین تماس بگیرید
من تست گرفته بودم 1 مگابیت و نیم بود سرعت نسل چهار.به من زنگ نمیزنن که بگم مشکل رو بهشون
mohamad1384
12-07-2015, 11:11
اینجور که به من گفت سرعت بین 128کیلو تا بیست ویک مگابیت استاندارد 3gو4gاست و اگر کمتر از ضد وبیست وهشت شد گفت زنگ بزنم یه جورایی محدود کردند!!!!!!
برای منم دیشب 4gحدود یک ونیم مگابیت بود متاسفانه. وگفت پهنای باند وترافیک منطقه هم تاثیر دارد,
MOH@ND3S
12-07-2015, 11:24
اینجور که به من گفت سرعت بین 128کیلو تا بیست ویک مگابیت استاندارد 3gو4gاست و اگر کمتر از ضد وبیست وهشت شد گفت زنگ بزنم یه جورایی محدود کردند!!!!!!
نه عزیز خبری از محدودیت نیست ! مصرف 3G 4G انقدر زیاد شده که پهنای یاندی که دارن اصلا جوابگو نیست! دیروز صبح من با 4G ده مگابیت سرعت داشتم..عصر بین 3-8 نوسان داشت..و شب ساعت 2 به بعد در حد 512 کیلوبیت شد و پر از تایم اوت ... این نشون میده یکی پهنای باند اصلی پره یکی منطقه شلوغه...اون اوایل هم اینجوری شد...بسته ها رو گرون کردن خیلی خوب شد با 3G من 25 مگ تو منطقه خودمون که الان به 0 نزدیک شده میگرفتم! چون هیچ کس دیگه به اون صورت نمیرفت سراغ اینترنت ایرانسل! از وقتی که دوباره ارزون کردن و حتی ارزون تر از ADSL شده دیگه ریخته به هم... ما تو تهران یه ISP کوچیکی هم داریم که 90 مگ پهنای باند با 500 تا یوزر داشتیم تا پارسال...هر روز مشترکین جدیدی میان میگن که ایرانسل ارزون تر از شماس و میرن سراغ اون و الان به جایی رسیده که 350 تا یوزر داریم با 50 مگ پهنای باند :n29: و تا سال دیگه هم باید جمع کنیم با این قوانین جدید!
نه .. از پارسال تا الان همراه اول و ایرانسل فقط به فکر گسترش و افزایش تعداد شهر های تحت پوشش بودند بخاطر همین شبکه هاشون Optimize نشده .. برای همین اصلا استیبل نیست..چیزی که از یکی از مدیران ایرانسل پرسیدم اینه که ایرانسل شروع کرده به بهینه سازی شبکه 3G و 4G بخاطر همین بعضی اوقات شاید قطعی شبکه رو شاهدش باشیم و یا کاهش بیش از حد سرعت..صفحات قبلی هم گفتم این موضوع رو.
تو اوپتیمایز دقیقا چیککار میکنند؟
تا کی میخوان این حرفای همیشه تکراری رو خورد مردم بدن خدا میدونه!
با این همه تدابیر(حذف نامحدود , پولی کردن شبانه و...) در اومده میگه:
هر چند ماه یکبار هم میان میگن پهنای باند کشور افزایش پیدا کرد و.... ولی دریغ از اینکه چیزیش به کاربر بدبخت برسه:n27:
اصل حرفش درسته دیگه شما ببین از زمانی که داره شهرها تری جی میشه چقدر به کاربرای اینترنت اضاف ششده در عوض پهنای باند بین الملل چقدر اضافف شده
boose_bar_khoda
12-07-2015, 12:13
سرعت من حالت 3 جی بین 500 تا 1.5 مگ متغییره ( دانلود)
محمد شهر کرج
MOH@ND3S
12-07-2015, 12:27
تو اوپتیمایز دقیقا چیککار میکنند؟
تنظیمات بهتر برای بالا بردن کیفیت سرویس که باید روی دستگاهاشون اعمال بشه و یکسری کارای بهینه سازی که قبلا انجام نشده بوده.
mohamad1384
12-07-2015, 12:35
سرعت 4gالان تست کردم یک مگابیت بود توشیراز
mohebronaldo
12-07-2015, 13:19
نه عزیز خبری از محدودیت نیست ! مصرف 3G 4G انقدر زیاد شده که پهنای یاندی که دارن اصلا جوابگو نیست! دیروز صبح من با 4G ده مگابیت سرعت داشتم..عصر بین 3-8 نوسان داشت..و شب ساعت 2 به بعد در حد 512 کیلوبیت شد و پر از تایم اوت ... این نشون میده یکی پهنای باند اصلی پره یکی منطقه شلوغه...اون اوایل هم اینجوری شد...بسته ها رو گرون کردن خیلی خوب شد با 3G من 25 مگ تو منطقه خودمون که الان به 0 نزدیک شده میگرفتم! چون هیچ کس دیگه به اون صورت نمیرفت سراغ اینترنت ایرانسل! از وقتی که دوباره ارزون کردن و حتی ارزون تر از ADSL شده دیگه ریخته به هم... ما تو تهران یه ISP کوچیکی هم داریم که 90 مگ پهنای باند با 500 تا یوزر داشتیم تا پارسال...هر روز مشترکین جدیدی میان میگن که ایرانسل ارزون تر از شماس و میرن سراغ اون و الان به جایی رسیده که 350 تا یوزر داریم با 50 مگ پهنای باند :n29: و تا سال دیگه هم باید جمع کنیم با این قوانین جدید!
آره درسته دقیقا.قبل از این که نسل سه ایرانسل راه اندازی بشه سرعت نسل دو در حد 6 یا 7 کیلوبایت بود.بیشترش تا 9 بود.بعدش نسل سه از آزمایشی در اومد دیگه سرعت پایدار نبود.الان نسل چهار اومد نسل سه سرعتش اینجوری شد.حالا هم کسی گوشی نسل چهار ساپورت نداره بیشتر هم سر نسل سه میرن.
mohebronaldo
12-07-2015, 13:28
من دوستم اینجا نمایندگی ایرانسل داره باهاش رفته بودم مراسم افتتاح شبکه نسل چهار ایرانسل در رشت.بعدش مدیر عامل ایرانسل آقای دزفولی اومد صحبت کرد.گفت ما به نسل چهار تا پهنای باند 20 مگابیت میدیم.بعدش یه نفر بقل من نشسته بود دیدم آیفون داره یه لحظه دیدم آرم ای تی ای اومد بقل آرم اپراتور بعدش یه تست زد سرعت تا اون ته اومد.من اون موقع سونی آیون داشتم سیم کارتم هم نسل چهار بود ولی اصلا پیدا نمیکرد فورجی رو.در تعجب بودم.ولی اون موقع که تست کرده بود فک نکنم اصلا یوزری داشت استفاده میکرد
mohebronaldo
12-07-2015, 13:30
یه دکل سیار بود پشت هتل میخواستم عکس بگیرم دیدم تا گوشیم رو درآوردم همه حضار داشتن نگاه میکردن خجالت کشیدم گذاشتم گوشیمو تو جیبم.بعد تو این موندم چرا گوشی من فورجی رو پیدا نمیکرد یه جوری شده بود حالم
anti-military
12-07-2015, 13:46
من تو تهران منطقه پونک با 4G ایرانسل و مودم LH92 نزدیک 6.5 مگابایت سرعت میگیرم
binaafarin
12-07-2015, 14:46
ایا میشه سرعت مودم adsl و 4جی ایرانسل رو باهم ترکیب کرد؟و روی pc استفاده کرد؟
ایا میشه سرعت مودم adsl و 4جی ایرانسل رو باهم ترکیب کرد؟و روی pc استفاده کرد؟
از طریق نرم افزاری با connectify dispatch میشه و توی دانلود منیجر که کانکشنها متعددن تا حدی خودش رو نشون میده اما کلا نرم افزاریش دنک و فنگ زیاد داره
anti-military
12-07-2015, 14:55
من قبلا با GPRS و یه گوشی قدیمی سامسونگ به اینترنت وصل میشدم تا اینکه مودم LH92 و سیم کارت نسل 4 ایرانسل رو گرفتم
حالا یه مشکلی عجیبی که دارم اینه که حتما اول باید به اینترنت متصل باشم تا کانکشن مودم LH92 فعال بشه!!! یعنی حتما اول باید با همون GPRS متصل بشم
که بعدش کانکشن مودم LH92 متصل بشه و شروع به کار کنه و جالب اینکه هر وقت کانکشن اینترنت قدیمی رو قطع کنم اینترنت مودم جدیده هم از کار می افته :n36:
stere1980
12-07-2015, 15:16
سلام
متاسفانه وضعیت 3g هم به شدت افت کرده
الان سرعت بین 5 تا 10 کیلوبایت در ثانیه ثابت شده است تقریبا دو روز هست این اتفاق افتاده در حالیکه قبلا بین 100 تا 500 متغیر بود
آره نسل سوم دقیقا شده مثل نسل دوم قدیم که سرعت صفر بود! من مودم رو فقط روی 4G قفل کردم تا بتونم از اینترنت استفاده کنم اون هم در حد حداکثر ۲ تا ۳ مگابیت ! اگر بیاد روی نسل سوم سرعت صفر میشه.
anti-military
12-07-2015, 15:49
عجب سرعتی داره. اصلا فکر نمی کردم! 1 گیگ رو در کمتر از 8 دقیقه دانلود کرد.
عکس زیر رو ببینید با سرعت 2203
بله دوست عزیز سرعتش خوبه و دوستان بالاتر هم گرفتند اما اون لحظه ای رو بیاد بیار که برای پیدا کردن و دادن این لینک باید ده دقیقه حداقل وقت بزاری از بس که سایتها رو مزخرف باز می کنه شرایط همیشه اینطوری نمی مونه.
پس زیاد خوشحال نباش که حزن و اندوه را در سریعا تجربه خواهی کرد با همین اینترنت سریع السیر
امین1356
12-07-2015, 18:18
تمدید خودکار بستههای اینترنت همراه ایرانسل ممکن شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
eightskh
12-07-2015, 18:27
کدام استان ها لیست اپدیت شد؟
SAeedBaa
12-07-2015, 19:30
این سرعت دانلود سرور داخله ، حالا شما یه لینک خارج از کشور دانلود کن ببین سرعتت چند میشه ؟
اینترمخ ایرانسل لعنت الله علیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
and-roid2
13-07-2015, 02:46
اصل حرفش درسته دیگه شما ببین از زمانی که داره شهرها تری جی میشه چقدر به کاربرای اینترنت اضاف ششده در عوض پهنای باند بین الملل چقدر اضافف شده
پهنای باند 3G چه ربطی به پهنای باند کل کشور داره؟
ایا الان مشترکین اینترنت همراه اضافه شدن مثلا باید رو پهنای باند اسیاتک و شاتل و...تاثیر بزاره؟!
shahin1373
13-07-2015, 02:52
رشت هم اکنون . 3G بسته شبانه
ایا الان مشترکین اینترنت همراه اضافه شدن مثلا باید رو پهنای باند اسیاتک و شاتل و...تاثیر بزاره؟!
از چند حالت خارج نیست
یا ایرانسل پهنای باند کافی نخریده ( قوی ترین احتمال)
یا بلد نیست توی شبکش توزیع کنه
یا اساسا سیستم شبکش جوابگو نیست و نمی تونه این همه مشترک رو با هم مدیریت کنه در نتیجه می بینیم که خیلی از وقتها وبگردیش افتضاحه از طرفی خیلی از جاها مثل همین تهران هنوز 4 جیش سیگنال خوبی نداره و خیلی ها که دستگاههای 4 جی دارن ناچارن برن روی تری جی پس شبکه تری جی بیش از حد شلوغ میشه. مثلا من خودم دو تا دیوایس 4 جی دارم اما ناچارم برم روی تری جی چون 4 جیم فقط 1.5 مگ میکشه اونم نه همیشه. صد بار شکایت کردم جواب نداد همین آقا رضای آرین میگفت تا خرداد مشکل شما حل میشه اما بهمن شد اسفند، اسفند شد خرداد وضعیت 4 جیم بهتر که نشد هیچ، بدتر هم شد. حالا ایشون بیاد صدتا پستم بزنه ارزشی نداره چون من واقعیت رو حس می کنم ایشون حرفشو میزنه
mohebronaldo
13-07-2015, 11:10
رشت هم اکنون . 3G بسته شبانه
سلام برار.کجایی پیدا میدا نیستی.کدوم ساعت این تست رو گرفتی.برای من از یک مگابیت بالاتر نمیره سرعت. سمت بیمارستان قایم این سرعت رو بهت داد
shahin1373
13-07-2015, 12:55
سلام برار.کجایی پیدا میدا نیستی.کدوم ساعت این تست رو گرفتی.برای من از یک مگابیت بالاتر نمیره سرعت. سمت بیمارستان قایم این سرعت رو بهت داد
سلام گرفتارم برار . اره دخانیات تست گرفتم . ساعت 4 صبح
مصاحبه چند روز پیش مخابراتو بخون
خوب اون شرکتایی که میگی شاتل و... اینا هم باید پهنای باندشون رو ببرن بالا
اینترنت مخابرات تو چند تا استان فروشش متوقف شد مخابرات هم گفت زیر ساخت الان چند ماهه درخواست دادیم پهنای باند نمیده!!! الان اینا به هم ربط ندارن؟ خب پهنای باندشون کمه
mohebronaldo
13-07-2015, 13:53
سلام گرفتارم برار . اره دخانیات تست گرفتم . ساعت 4 صبح
خسته نباشید جایی مشغولی.خسته نباشید.قبلا سرعت بهتر بود الان داغون شده
Tornado2800
13-07-2015, 14:33
سلام
ایران در بین کشورهای خاور میانه طبق چیزی که شنیده ها حاکیست : رتبه ی اخر از لحاظ گسترش پهنای باند بین المللی هست حتی بین کشورهای عربی و فکر میکنم پاکستان..
متاسفانه طی این چند سال به شدت کم کاری شده در این باب
and-roid2
13-07-2015, 17:27
مصاحبه چند روز پیش مخابراتو بخون
خوب اون شرکتایی که میگی شاتل و... اینا هم باید پهنای باندشون رو ببرن بالا
اینترنت مخابرات تو چند تا استان فروشش متوقف شد مخابرات هم گفت زیر ساخت الان چند ماهه درخواست دادیم پهنای باند نمیده!!! الان اینا به هم ربط ندارن؟ خب پهنای باندشون کمه
سلام
ایران در بین کشورهای خاور میانه طبق چیزی که شنیده ها حاکیست : رتبه ی اخر از لحاظ گسترش پهنای باند بین المللی هست حتی بین کشورهای عربی و فکر میکنم پاکستان..
متاسفانه طی این چند سال به شدت کم کاری شده در این باب
بحث من سر این هست چرا با وجود این همه خبر که اعلام میشه ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور(اعم از داخلی و بین الملل) اضافه شده باز دوباره همچنان مشکل سرعت داریم و چرا مشکلات کاربران تمومی نداره.
همین اخرین بار پروژه تلاش زیرساخت افتتاح شد و یقین میدونم بازم چیزیش به کاربر نهایی نمیرسه.:n03:
قبول دارید که پهنای باند داخلی کشور بیشتره؟ پس چرا حداقل امیدی نیست سرور داخلیمون در بازه های شلوغی مشکل نداشته باشه.
از طرفی انقدر اختلاف بین مخابرات و زیرساخت و شرکتهای pap زیاده که ضررش فقط به چشم کاربر میره. مثلا مرکز ما پهنای باندش پر شده به پشتیبانی اسیاتک که زنگ زدم درخواست افزایش پهنای باند بدن از این کار ممانعت کرد و یا گفت این پروسه زمانش خیلی طولانیه.(خلاصه یه کاری میکنن که به همین شرایط فعلی راضی باشی)
Mr.World.Wide
13-07-2015, 18:26
دوستان این حساب چندکاربره آیا خطری چیزی نداره؟؟؟
دزدی توش نیست؟؟؟
من دو تا سیم کارت و دو تا گوشی دارم
تو اون سیم کارتم که فورجی هست بسته 50 گیگ 75 تومنی رو فعال کردم
میخوام رو گوشی دوم که سیم کارت تری جی داره هم از این بسته استفاده کنم
اگه فعالش کنم نشه یهو محدودیتی دزدی چه میدونم؟؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
بحث من سر این هست چرا با وجود این همه خبر که اعلام میشه ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور(اعم از داخلی و بین الملل) اضافه شده باز دوباره همچنان مشکل سرعت داریم و چرا مشکلات کاربران تمومی نداره.
همین اخرین بار پروژه تلاش زیرساخت افتتاح شد و یقین میدونم بازم چیزیش به کاربر نهایی نمیرسه.:n03:
قبول دارید که پهنای باند داخلی کشور بیشتره؟ پس چرا حداقل امیدی نیست سرور داخلیمون در بازه های شلوغی مشکل نداشته باشه.
از طرفی انقدر اختلاف بین مخابرات و زیرساخت و شرکتهای pap زیاده که ضررش فقط به چشم کاربر میره. مثلا مرکز ما پهنای باندش پر شده به پشتیبانی اسیاتک که زنگ زدم درخواست افزایش پهنای باند بدن از این کار ممانعت کرد و یا گفت این پروسه زمانش خیلی طولانیه.(خلاصه یه کاری میکنن که به همین شرایط فعلی راضی باشی)
دیگه سوال کردن نداشت چون. هر روز تعداد دیوایس های که به نت متصل میشن جواب. گوی این پهنای باند بین الملل نیست شما ببین این همه شهر تری جی و فور جی شده محبوب ترین اینترنت هم بین مردم همین موبایله از. یه لحاظ دیگه کل کارها اینترنتی شده خب مشخصه جواب گو نیست. پهنای باندم اضاف کنه کارت زرد میگیره!!! شما بگین چیکار کنه این بنده خدا!!!
همین الانم با وزیر مصاحبه کردن گفت تا اخر 94 زیر ساخت شبکه ملی ااطلاعات تموم میشه یعنی حالا حالا ها باید با این وضعیت سر کنیم
and-roid2
13-07-2015, 19:21
دوستان این حساب چندکاربره آیا خطری چیزی نداره؟؟؟
دزدی توش نیست؟؟؟
من دو تا سیم کارت و دو تا گوشی دارم
تو اون سیم کارتم که فورجی هست بسته 50 گیگ 75 تومنی رو فعال کردم
میخوام رو گوشی دوم که سیم کارت تری جی داره هم از این بسته استفاده کنم
اگه فعالش کنم نشه یهو محدودیتی دزدی چه میدونم؟؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
قبلا فعال کردم یه بار حجمم به اشتباه کم شد که با شکایت در 195 چند روز بعدش حجمو برگردوندن
فقط باید توجه کنی روی هر سیمکارتی که این بسته رو فعال میکنی(سرشاخه و زیرشاخه) الویت با این بسته هست. و اگه بسته شبانه داشته باشی باید شماره رو از زیرشاخه حذف کنی وگرنه از حجم بسته چندکاربره کم میشه.
دیگه سوال کردن نداشت چون. هر روز تعداد دیوایس های که به نت متصل میشن جواب. گوی این پهنای باند بین الملل نیست شما ببین این همه شهر تری جی و فور جی شده محبوب ترین اینترنت هم بین مردم همین موبایله از. یه لحاظ دیگه کل کارها اینترنتی شده خب مشخصه جواب گو نیست. پهنای باندم اضاف کنه کارت زرد میگیره!!! شما بگین چیکار کنه این بنده خدا!!!
همین الانم با وزیر مصاحبه کردن گفت تا اخر 94 زیر ساخت شبکه ملی ااطلاعات تموم میشه یعنی حالا حالا ها باید با این وضعیت سر کنیم
من نمیدونم چرا شما زوم کردی به اینترنت موبایل! کل پهنای باند کشور به اینترنت موبایل ختم میشه؟؟!
موضوعی که وزیر بهش پاسخ داده فکر میکنم به تمام اینترنت کشور مربوط میشه و فقط این کندی مختص اینترنت موبایل نیست!
من کاری به پهنای باند اینترنت بین الملل ندارم. چرا با وجودی که پهنای باند شبکه داخلی کشور 2400گیگابیت هست استانی مثل قم پهنای باندش باید 26گیگ و کرمان 21گیگ و رشت 32گیگ و بقیه استانها به همین شکل باشه؟
با این پهنای باند کمی که اختصاص دادن معلومه که کاربر همیشه مشکل داره!
در ضمن من امیدی به راه اندازی شبکه ملی در 94 ندارم و فعلا در حاله ای از ابهام هست.
قرار بود مثلا سال 93 شبکه ملی در کلانشهرها افتتاح بشه.
Mr.World.Wide
13-07-2015, 20:12
قبلا فعال کردم یه بار حجمم به اشتباه کم شد که با شکایت در 195 چند روز بعدش حجمو برگردوندن
فقط باید توجه کنی روی هر سیمکارتی که این بسته رو فعال میکنی(سرشاخه و زیرشاخه) الویت با این بسته هست. و اگه بسته شبانه داشته باشی باید شماره رو از زیرشاخه حذف کنی وگرنه از حجم بسته چندکاربره کم میشه.
تو سایت ایرانسل که میبینم نوشته انگار فقط یه سری بسته های خاص رو میشه چند کاربره استفاده کرد
درسته؟؟؟
الان این بسته 50 گیگی سه ماهه 75 هزار تومنی رو میشه با حساب چندکاربره استفاده کرد؟؟؟
بسته افزایشی چیه دیگه؟؟
فقط میشه بسته افزایشی خرید؟
بسته های حساب چند کاربره مجزا هست
Mr.World.Wide
13-07-2015, 20:28
بسته های حساب چند کاربره مجزا هست
ا زکجا باید بسته هاش رو ببینم؟؟؟
and-roid2
13-07-2015, 20:47
تو سایت ایرانسل که میبینم نوشته انگار فقط یه سری بسته های خاص رو میشه چند کاربره استفاده کرد
درسته؟؟؟
الان این بسته 50 گیگی سه ماهه 75 هزار تومنی رو میشه با حساب چندکاربره استفاده کرد؟؟؟
بسته افزایشی چیه دیگه؟؟
فقط میشه بسته افزایشی خرید؟
فقط بسته های 5 گیگ و 20 گیگ قابل استفاده هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A8%20%DA%86%D9%86%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1% D8%A8%D8%B1%D9%87
mohebronaldo
13-07-2015, 20:50
دوستان ببینید نظر بدید خودم تعجب کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOH@ND3S
13-07-2015, 21:02
تست LTE ایرانسل:
منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - بلوار هاشم زاده - خیابان قائم ( کنار دکل )
و عکس از دکلش که یکی از دوستان خواسته بودن :
الان یکسری از دوستان براشون سوال پیش میاد که چرا پشت سکتور ها RRU نیست !
چون تهران هیچ کدوم از سایت های کوتاه قدی مثل داخل این عکس ایرانسل RRU نمیذاره و مستقیم از BBU به سکتور کابل کشیده میشه.
اما برای سایت های بلند تر نیازه که RRU نصب بشه برای تقویت سیگنال. مثل عکس زیر :
این سایت رو 2 ماه پیش عکسشو اینجا گذاشته بودم که اون موقع بین همراه اول و ایرانسل مشترک بود و هر دو از یک مدل Erisson RRUS 01 با فرکانس ها مختلف استفاده کردن ولی الان همراه اول تجهیزاتش رو برداشته از روش.
amiralex65
13-07-2015, 22:10
تست LTE ایرانسل:
منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - بلوار هاشم زاده - خیابان قائم ( کنار دکل )
و عکس از دکلش که یکی از دوستان خواسته بودن :
الان یکسری از دوستان براشون سوال پیش میاد که چرا پشت سکتور ها RRU نیست !
چون تهران هیچ کدوم از سایت های کوتاه قدی مثل داخل این عکس ایرانسل RRU نمیذاره و مستقیم از BBU به سکتور کابل کشیده میشه.
اما برای سایت های بلند تر نیازه که RRU نصب بشه برای تقویت سیگنال. مثل عکس زیر :
این سایت رو 2 ماه پیش عکسشو اینجا گذاشته بودم که اون موقع بین همراه اول و ایرانسل مشترک بود و هر دو از یک مدل Erisson RRUS 01 با فرکانس ها مختلف استفاده کردن ولی الان همراه اول تجهیزاتش رو برداشته از روش.
مهندس جان میشه در مورد این که میگی بدون rru تريجي و فورجي میشه بیشتر توضیح بدی?
چون چند روز پیش چند نفر اومدن رو آنتن نزدیک خونه ما یه کارایی کردن بعد گفتن تا چند روز دیگه تريجي میشه ولی rru نزاشتن. البته دکل بلند بود .
MOH@ND3S
13-07-2015, 22:24
مهندس جان میشه در مورد این که میگی بدون rru تريجي و فورجي میشه بیشتر توضیح بدی?
چون چند روز پیش چند نفر اومدن رو آنتن نزدیک خونه ما یه کارایی کردن بعد گفتن تا چند روز دیگه تريجي میشه ولی rru نزاشتن. البته دکل بلند بود .
ببینید RRU یجورایی حکم تقویت کننده رو داره نحوه چینش اون هم به نحوه طراحی شبکه اون منطقه و یا شهر برمیگرده..مثلا سمت غرب کشور برای ایرانسل دست Huawei و ZTE هست . این دو شرکت معمولا 3 تا RRU پشت هر سکتور میذارن حالا چه دکل بلند باشه چه کوتاه.
ولی بعضی جاها که مثلا تجهیزات Ericsson هست اغلب ، مثل تهران روی دکل های کوتاه RRU نمیذارن چون تجهیزات قوی تری دارن و از خود BBU داخل رک مستقیم به سکتور کابل میکشن. اما دکل های بلند تر اکثرا نیاز دارن به RRU تا کامل بتونن سیگنال BBU رو به سکتور برسونن.
تجربه من این بوده که RRU پشت سکتور گذاشتن خیلی بهتر بوده سیگنال دهی اون منطقه.
شما کدوم شهر هستید ؟
and-roid2
13-07-2015, 22:33
امروز بعد از پیگیری مجدد قرار شد جمعه دوباره برام کارشناس بفرستن.. متاسفانه هر چی پیگیری میکنم تیم 4G ایرانسل باهام تا بحالا تماس نگرفته و فقط تیم 3G داره مشکلم رو پیگیری میکنه.
کسایی که مشکل انتن دهی و سرعت دارن از تیم 4G جهت حل مشکل باهاشون تماس گرفتن؟
mohebronaldo
13-07-2015, 22:39
امروز بعد از پیگیری مجدد قرار شد جمعه دوباره برام کارشناس بفرستن.. متاسفانه هر چی پیگیری میکنم تیم 4G ایرانسل باهام تا بحالا تماس نگرفته و فقط تیم 3G داره مشکلم رو پیگیری میکنه.
کسایی که مشکل انتن دهی و سرعت دارن از تیم 4G جهت حل مشکل باهاشون تماس گرفتن؟
منم اینجا تو محل خودم مشکل آنتن دهی رو کندی سرعت داریم
amiralex65
13-07-2015, 22:42
ببینید RRU یجورایی حکم تقویت کننده رو داره نحوه چینش اون هم به نحوه طراحی شبکه اون منطقه و یا شهر برمیگرده..مثلا سمت غرب کشور برای ایرانسل دست Huawei و ZTE هست . این دو شرکت معمولا 3 تا RRU پشت هر سکتور میذارن حالا چه دکل بلند باشه چه کوتاه.
ولی بعضی جاها که مثلا تجهیزات Ericsson هست اغلب ، مثل تهران روی دکل های کوتاه RRU نمیذارن چون تجهیزات قوی تری دارن و از خود BBU داخل رک مستقیم به سکتور کابل میکشن. اما دکل های بلند تر اکثرا نیاز دارن به RRU تا کامل بتونن سیگنال BBU رو به سکتور برسونن.
تجربه من این بوده که RRU پشت سکتور گذاشتن خیلی بهتر بوده سیگنال دهی اون منطقه.
شما کدوم شهر هستید ؟
من خمینی شهر اصفهانم. البته گفتم دکل بلنده. اونايي که اومده بودن چندتاشون خارجی بودن ولی بهشون نمی خورد چینی باشن حالت کارشون مثل هندیها بود. حالا شاید همین چندروزه بیان واسه نصب rru نمیدونم.
shahin1373
14-07-2015, 00:06
خسته نباشید جایی مشغولی.خسته نباشید.قبلا سرعت بهتر بود الان داغون شده
سلام اره سرعت ی خورده افت کرده
mohebronaldo
14-07-2015, 05:20
دوستان کسی میدونه این اپراتور چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOH@ND3S
14-07-2015, 09:43
دوستان کسی میدونه این اپراتور چیه
مال خود مخابراته .. به عنوان بک آپ ازش استفاده میشه
دوستان کسی میدونه این اپراتور چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر شبکه های محلی و روستایی اپراتور همراه اول هست
mohebronaldo
14-07-2015, 11:08
مال خود مخابراته .. به عنوان بک آپ ازش استفاده میشه
یعنی چی بک آپ
mohebronaldo
14-07-2015, 11:10
قبلا میرفتی تو درباره تلفن گوشی های اندروید تو قسمت نتورک واسه ایرانسل رو میزد MTN Irancell واسه همراه اول رو میزد IR-TCI الان دیگه واسه ایرانسل رو میزنه Irancell و واسه همراه اول رو میزنه IR-MCI.نمیدونم چرا اینجوری شد یهو
دوستان یک سوال اگر مودم های تری جی ایرانسل رو خریداری کنیم میشه از سیم کارت های اپراتور های دیگه میشه استفاده کرد
به طور مثال اگر ا مودم خریداری شده از ایرانسل انتن خوب نداد میشه از سیم رایتل یا هماره اول تو مدم ایرانسل استفاده کرد و یا مودم روی سیم های ایرانسل فقط قفل شده؟
دوستان یک سوال اگر مودم های تری جی ایرانسل رو خریداری کنیم میشه از سیم کارت های اپراتور های دیگه میشه استفاده کرد
به طور مثال اگر ا مودم خریداری شده از ایرانسل انتن خوب نداد میشه از سیم رایتل یا هماره اول تو مدم ایرانسل استفاده کرد و یا مودم روی سیم های ایرانسل فقط قفل شده؟
milad azad
14-07-2015, 12:20
نه نه .
Public Enemy
14-07-2015, 12:43
عزیزان یه سوال . احتمالا ایرانسل به شما اینترنت هدیه داده ؟
به بنده 500 مگابایت هدیه داده اما زمانشو ننوشته 141*33 هم می زنم نوشته 500 مگابایت 0 روز
binaafarin
14-07-2015, 13:11
الان یک مودم فورجی که که روی همه سیمکارتهای ایرانسل همراه اول رایتل جواب بده چه مدلی خوبه؟ وای فای هم نداشت مشکلی نداره
به بنده 500 مگابایت هدیه داده اما زمانشو ننوشته 141*33 هم می زنم نوشته 500 مگابایت 0 روز
صفر روز یعنی فقط 24 ساعت اعتبار داره یعنی مثلا از 12 امروز تا 12 فردا
صفر روز یعنی فقط 24 ساعت اعتبار داره یعنی مثلا از 12 امروز تا 12 فردا
نه نه .
ببخشید من متوجه منظورتون نشدم یعنی میشه از مودم ایرانسل با سیم اپراتور های دیگه استفاده کرد؟
خیر . اکثر مودم های ایرانسل و حتی سایر اپراتورها لاک شدن و فقط با سیم کارت خودشون کار می کنند . ولی راه حلی وجود داره و آن آپدیت و تغییر فریمور هست که در این صورت با سایر سیم کارتها هم کار می کنند . فقط مودم انتخابی خودتون رو قبل از خرید حتما در خصوص موجود بودن فریمور چک کنید و از دوستان مشورت بگیرید .
راه حل دیگر هم اینه از سایر مودمهای موجود بازار خریداری کنید . برندها و مدلهای مختلفی تو بازار هست که با همه سیم کارتهای موجود سازگاره . به عنوان نمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Public Enemy
14-07-2015, 14:52
آقا این ایرانسل به سرش زده 500 مگ دیگه هم هدیه داد :n29: چه دست و دلباز شده ایرانسل !
HardwareMaster
14-07-2015, 15:59
آقا این ایرانسل به سرش زده 500 مگ دیگه هم هدیه داد :n29: چه دست و دلباز شده ایرانسل !
میلیون بار برای دو تا سیمکارت منم پیامکهاش میاد محل ندادم ول کن نیست!
آقا ما ترافیک مجانی رو نخوایم باید کی رو ببینیم؟ ( :n02: )
دوستان ببینید نظر بدید خودم تعجب کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این باید طرح جدید وایرلس رایتل باشه
ابتکار جالبیه، ولی خیلی دیر. چون 3G و 4G ایرانسل فعلا دست بالا رو داره
مدیرعامل رایتل به مهر خبر داد:
راه اندازی نسل چهارم موبایل و وای فای عمومی در تهران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شناسهٔ خبر: 2857180 - دوشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۲
دانش و فناوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > فناوری اطلاعات و ارتباطات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدیرعامل اپراتور سوم تلفن همراه از بهره برداری نسل چهارم در شبکه رایتل و نیز راه اندازی سرویس اینترنت وای فای در اماکن عمومی ویژه مشترکان این اپراتور خبر داد.خبرگزاری مهر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - گروه دانش و فناوری، سید مجید صدری مدیرعامل اپراتور سوم تلفن همراه با حضور در خبرگزاری مهر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، به سوالات خبرنگاران گروه دانش و فناوری این خبرگزاری مبنی بر برنامه های توسعه ای این شرکت و عدم اجرای تعهدات پوششی شبکه رایتل پاسخ گفت.
متن کامل این گفتگو به شرح زیر است.
* آخرین وضعیت شبکه رایتل را توضیح دهید و با توجه به اینکه طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، رایتل نسبت به تعهدات پوشش جاده ای خود عقب است چه برنامه توسعه ای در پیش دارید؟
ما با وجود مسائل تحریم و نیز مسائل دیگری همچون سرمایه گذاری، هیچ تعللی در بحث توسعه نداشته ایم و با همان سرعت قبل در حال اجرای برنامه های توسعه هستیم؛ از طرفی با اجرای پروژه رومینگ ملی در کشور، این توسعه روند سریعتری نیز به خود گرفته است. در شهریورماه سال ۹۲ که اینجانب به عنوان مدیرعامل، رایتل را تحویل گرفتم، حدود ۹۲۰ سایت BTS موبایل توسط این اپراتور در کل کشور راه اندازی شده بود که هم اکنون به ۲۷۰۰ سایت BTS افزایش یافته است. در همین حال در برنامه داریم که تعداد سایت های BTS را تا پایان امسال به ۴ هزار سایت ۳G و LTE برسانیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]* اما با وجودی که توسعه را متوقف نکردید اما در پوشش دهی شبکه دارای اختلالاتی هستید؟
در کمتر از دو سال گذشته پوشش شهری رایتل از ۱۲۸ شهر به ۳۰۰ شهر رسیده است اما در پوشش جاده ای از برنامه مدنظر عقب هستیم؛ به همین دلیل در جهت اینکه منابع مالی درست مصرف شود در پوشش جاده ای در جاهایی که نتوانسته ایم توسعه انجام دهیم از بحث رومینگ ملی استفاده کرده ایم؛ براین اساس توسعه را متوقف یا کم نکرده ایم و به سرعت و شدت به دنبال آن هستیم که به سقفی از رقابت در بازار موبایل برسیم؛ تاکنون بالای هزار میلیارد تومان در پروژه رایتل سرمایه گذاری شده و این به این معنی است که این پروژه متوقف نشده و در حال کار است.
* برای رقابت در بازار موبایل نیازمند جذب مشترک هستید؛ هم اکنون رایتل چه تعداد مشترک دارد؟
هم اکنون اپراتور رایتل ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار سیم کارت فروخته شده دارد و این در حالی است که در شهریورماه سال ۹۲ این رقم حدود یک میلیون سیم کارت بود؛ در همین حال آن زمان تعداد مشترک فعال رایتل حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزارنفر بود که هم اکنون این تعداد به ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک فعال رسیده است. البته باید گفت که ۸۰ درصد مشترکان رایتل را مشترکان دیتا تشکیل می دهند و با روند روبه رشد فعلی روزانه ۷۵ ترابیت برثانیه مصرف اینترنت مشترکان رایتل برآورد می شود؛ این درحالی است که در شهریورماه سال ۹۲ کل ظرفیت در شبکه رایتل ۵۷۰ مگابیت بود که امروز به بیش از ۱۰ گیگابیت پهنای باند اینترنت رسیده ایم.
* برنامه رایتل برای ارائه خدمات نسل چهارم موبایل با توجه به اینکه اپراتورهای رقیب عرضه این سرویس را در چند ماه گذشته آغاز کرده اند چیست؟
به زودی و با هماهنگی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نسل چهارم موبایل رایتل در تهران راه اندازی می شود. در این زمینه در مرحله نصب آنتن های LTE هستیم و در این مرحله ۲۷۰ سایت در تهران نصب و راه اندازی کردیم؛ با این حال پیش بینی می کنیم تا دو ماه آینده بتوانیم ۴G را در مناطق پرترافیک شهر تهران راه اندازی کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]* برای سرویس اینترنت وای فای عمومی چه برنامه ای در دست اقدام دارید؟
ما برای اینکه بتوانیم هزینه های مشترکانمان را پایین بیارویم در مراکز پرجمعیت با توجه به مجوزهای لازم از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سرویس اینترنت وای فای عمومی راه اندازی می کنیم تا مشترکان رایتل هزینه کمتری بابت استفاده از سرویس اینترنت پرداخت کنند؛ این سرویس قرار است در مراکز و مناطق پرتردد و پرترافیک شهر مانند مترو، برخی دانشگاهها و فروشگاههای بزرگ راه اندازی شود. در این زمینه تاکنون فاز آزمایشی این طرح در دو مکان عمومی متعلق به وزارت رفاه انجام شده است و به زودی در برخی مراکز فروشگاهی در تهران راه اندازی می شود. همچنین قصد داریم این سرویس را در سایر مراکز استانها نیز راه اندازی کنیم. البته راه اندازی سرویس اینترنت وای فای عمومی نیازمند اخذ مجوز از سازمانهای مربوطه نیز است.
* ارائه سرویس تماس تصویری که در آغاز به کار این پروژه، نقطه تمایز رایتل با سایر اپراتورهای موبایل محسوب می شد به کجا رسید؟
در زمینه تماس تصویری و تدوین پیوست فرهنگی برای آن، ما هر آنچه که رگولاتوری و شورایعالی فضای مجازی خواسته بودند را ارائه کرده ایم و در این زمینه همچنان منتظر تصمیم گیری این نهادها هستیم؛ اما با این وجود سعی کرده ایم در حوزه محتوا ورود کنیم و با ارائه خدمات محتوایی جای خالی این سرویس را پرکنیم؛ آنچه مسلم است اینکه بحث مکالمه تصویری نیازمند گوشی های هوشمندی است که این قابلیت را داشته باشد و از این بابت این سرویس برای همه اقشار مردم قابل استفاده نیست، از طرفی هزینه مکالمه تصویری دقیقه ای ۱۵۰ تومان است که هزینه گرانی محسوب می شود و در سبد خانوار جایی نخواهد داشت؛ به همین دلیل پیش بینی می کنیم حتی اگر مجوز ارائه این سرویس هم صادر شود با توجه به وجود شبکه های اجتماعی پیام رسان – OTT ها - بسیاری از مردم از این سرویس استفاده نکنند.
* چشم انداز رایتل را در بازار رقابتی موبایل چگونه می بینید؟
اگر رقابت سالم باشد رایتل بازار خود را پیدا خواهد کرد؛ ما کوتاه نمی آییم و امیدواریم بتوانیم به اهدافی که می خواهیم برسیم. قرار نیست رایتل به اندازه دو اپراتور دیگر موبایل مشترک داشته باشد چرا که مدل تجاری رایتل متفاوت از مدل تجاری اپراتورهای دیگر است و بیشترین هدف گذاری آن جذب مشترک دیتا است اما بیشترین درآمد اپراتورهای دیگر مربوط به مکالمه است؛ از طرفی با اجرای پروژه رومینگ ملی، انقلابی در حوزه موبایل به وجود آمد که می تواند شرایط را به پایداری برساند.
rezarain88
14-07-2015, 16:09
در تبریز
سایتهای پارک (اتالار و انالار) و سایت پاساژ برق ( چهلستون) هم اکنون وارد فاز بهره برداری شد.
rezarain88
14-07-2015, 16:10
در شاد اباد مشایخ تبریز
سایت اصلی تجهیز و در انتظار راه اندازی است.
rezarain88
14-07-2015, 16:11
در کارپیشه تبریز
سایت جدید وارد فاز تعریف لینک شد و به زودی وارد مدار خواهد شد.
rezarain88
14-07-2015, 16:12
تعداد شهرهای اماده بهره برداری به 162 شهر رسید.
rezarain88
14-07-2015, 16:13
ناظر شبکه تهران
در رباط کریم 10 سایت اصلی داریم که 2 سایت تجهیز شده و بقیه در حال تامین تجهیزات است. به زودی نصب تجهیزات اغاز میشود.
massoud20
14-07-2015, 16:14
سلام اقا رضا از پوشش اصفهان چه خبر؟
rezarain88
14-07-2015, 16:16
سلام اقا رضا از پوشش اصفهان چه خبر؟
سلام. اصفهان 18 سایت جدید اماده شده و در حال انتطار برای بهره برداری است..
massoud20
14-07-2015, 16:22
از 4 جی همراه اول چه خبر
MOH@ND3S
14-07-2015, 16:22
قبلا میرفتی تو درباره تلفن گوشی های اندروید تو قسمت نتورک واسه ایرانسل رو میزد MTN Irancell واسه همراه اول رو میزد IR-TCI الان دیگه واسه ایرانسل رو میزنه Irancell و واسه همراه اول رو میزنه IR-MCI.نمیدونم چرا اینجوری شد یهو
بک آپ یعنی پشتیبان...وقتی که مثلا اختلالی کمبود آنتنی چیزی هست روی شبکه همراه اول سیمکارت با اون شبکه رومینگ میکنه تابتونید کارتون رو انجام بدید فعلا.
در مورد اسم شبکه ها هم این قضیه مربوط میشه به نحوه ذخیره شدن اطلاعات اوپراتور روی سیمکارت و گوشی بر میگرده توسط کارخانه ! مثلا کد 43211 همراه اول رو یه گوشی با یه مدل سیمکارت IR-MCI میشناسه...یکی دیگه IR-TCI.
الان گلکسی S4 من با سیمکارت معمولی ایرانسل جست و جو میکنم میاره MTN Irancell - IR-TCI - Rightel .. ولی تبلتم با USIM ایرانسل مینویسه Irancell - IR-MCI - Rightel.
rezarain88
14-07-2015, 16:31
از 4 جی همراه اول چه خبر
در مراکز استانها اماده است. البته به صورت پراکنده. مشکلی در تهیه سیم کارت دارند که به زودی حل میشود.
reza2700
14-07-2015, 16:31
اقا رضا چرا نظراباد ایرانسل تری جی نشد در حالی که ماه ها قبل گفته بودین میشه..همراه اولم تجهیز کرده ولی سه ماهه روشن نمیکنه ؟؟؟
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
rezarain88
14-07-2015, 16:32
اقا رضا چرا نظراباد ایرانسل تری جی نشد در حالی که ماه ها قبل گفته بودین میشه..همراه اولم تجهیز کرده ولی سه ماهه روشن نمیکنه ؟؟؟
بله . اماده است. ولی در فیبر نوری مخابرات و در تغذیه مشکل است . به محض اماده شدن هر دو شروع به کار میکند.
Majidson
14-07-2015, 16:33
سلام. آقا رضا شرمنده
از سایت شهران خ یکم پاساژ سامان چه خبر !؟
چرا سایت بروز نمیکنن؟؟؟ خواهشا زمان بگید . پیشاپیش ممنون
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
reza2700
14-07-2015, 16:33
بله . اماده است. ولی در فیبر نوری مخابرات و در تغذیه مشکل است . به محض اماده شدن هر دو شروع به کار میکند.
برام جالبه پس چرا رایتل در لین مدت دو انتن جدید به بهره برداری رسونده و الان خدمات میدن؟؟؟
rezarain88
14-07-2015, 16:36
برام جالبه پس چرا رایتل در لین مدت دو انتن جدید به بهره برداری رسونده و الان خدمات میدن؟؟؟
چون انها از طریق انتن ماکریو تغذیه میشوند.
rezarain88
14-07-2015, 16:37
سلام. آقا رضا شرمنده
از سایت شهران خ یکم پاساژ سامان چه خبر !؟
چرا سایت بروز نمیکنن؟؟؟ خواهشا زمان بگید . پیشاپیش ممنون
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام. اگه جای جدید پیدا کنیم زود تجهیز میشود ولی اگه قرار باشه پاساز سامان باشیم تا اواسط شهریور طول میکشد.
reza2700
14-07-2015, 16:38
چون انها از طریق انتن ماکریو تغذیه میشوند.
خب منم منظورم همینه الان همراه اول میتونه اون بی تی اسی که تو مخابرات داره رو روشن کنه بقیه بی تی اس هارو در سطح شهر از طریق ماکریو تغذیه کنه کاری که رایتل کرده
آقا رضا ایکاش جواب پیغام خصوصی من رو هم در مورد سرعت پایین در بلوار منظریه رشت نزدیک هتل کادوس که 2 تا تست از اسپید تست گذاشته بودم رو هم میدادید که مشکل چیه اینقدر سرعت پاییینه با انتن پر
rezarain88
14-07-2015, 16:40
خب منم منظورم همینه الان همراه اول میتونه اون بی تی اسی که تو مخابرات داره رو روشن کنه بقیه بی تی اس هارو در سطح شهر از طریق ماکریو تغذیه کنه کاری که رایتل کرده
نه دیگه همون مشکل تغذیه است که معطل مخابرات شدیم. بقیه اش حله.
در مراکز استانها اماده است. البته به صورت پراکنده. مشکلی در تهیه سیم کارت دارند که به زودی حل میشود.
اما توی سرچ شبکه ها توی مراکز ( تهران ) اصلا پیدا نمیشه. چند درصد تهران رو تجهیز کردند؟
rezarain88
14-07-2015, 16:43
اما توی سرچ شبکه ها توی مراکز ( تهران ) اصلا پیدا نمیشه. چند درصد تهران رو تجهیز کردند؟
بالای 45 دصد. شامل شما ل و غرب و شرق تهران. جنوب تهران در همه نسلها مشکل دارد.
rezarain88
14-07-2015, 16:47
در مشکین شهر اردبیل
کار تست وارد فاز نهایی شد.
mehdi2004usa
14-07-2015, 16:49
سلام
خسته نباشیداقارضا
شهرستان مسجدسلیمان ایرانسل 3جی شده ولی منطقه ای که ما هستیم انتن نمیده با اینکه 3 دکل توی منطقه ما هست منطقه سی برنج و پنج بنگله و هشت بنگله.مناطقی که انتن 3جی دارم پشت سکتورها چیزی نصب نشده.
از چه طریق باید پیگیر حل مشکل 3جی این مناطق که گفتم باشم؟
سپاس
rezarain88
14-07-2015, 16:50
دوستان در نکای مازندران اگر مشکلی در سرعت دارند خواهشا پیغام دهند.
rezarain88
14-07-2015, 16:53
سلام
خسته نباشیداقارضا
شهرستان مسجدسلیمان ایرانسل 3جی شده ولی منطقه ای که ما هستیم انتن نمیده با اینکه 3 دکل توی منطقه ما هست منطقه سی برنج و پنج بنگله و هشت بنگله.مناطقی که انتن 3جی دارم پشت سکتورها چیزی نصب نشده.
از چه طریق باید پیگیر حل مشکل 3جی این مناطق که گفتم باشم؟
سپاس
سلام. بله . برخی سایتها هنوز باقی مانده . نیاز به پیگیری نیست. روی شبکه خودمان مبینیم. در جایی که پوشش خوب دارید سرعت اینترنت را چک کنید اگه مشکلی باشد اعلام کنید.
Poiuy021
14-07-2015, 16:55
لطفا بگید لواسان کی راه اندازی میشه لطفا یک تاریخ مشخص بگید
Sent from my Vsun H9 using Tapatalk
rezarain88
14-07-2015, 16:57
لطفا بگید لواسان کی راه اندازی میشه لطفا یک تاریخ مشخص بگید
سلام. لواسان اماده است ولی سرعت پایین است. 4 شب گذشته ساعت 2 شب کار تست انجام شد. ولی سرعت زیر 512 کیلو بود. منتظر زیر ساخت تهران هستیم.
از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در خصوص Wimax- 4G یا LTE-TDD داره لطفا به اشتراک بزاره . فقط همین قدر می دونم که ایرانسل و مبین نت مجوزش رو دریافت کردن و شاتل هم درخواست مجوز داده .
اگر کسی اطلاعاتی در خصوص زمان و مکان های شروع سرویس دهی و فرکانس های اختصاص داده شده و تفاوتش با همین سرویس 4G خصوصا در مورد ایرانسل داره بگه .
سوال دیگه اینکه Wimax- 4G مبتنی بر سیم کارته یا مثل وایمکس نیاز به سیم کارت نیست .
mehdi2004usa
14-07-2015, 16:58
سلام. بله . برخی سایتها هنوز باقی مانده . نیاز به پیگیری نیست. روی شبکه خودمان مبینیم. در جایی که پوشش خوب دارید سرعت اینترنت را چک کنید اگه مشکلی باشد اعلام کنید.
با عرض معذرت میتونم بپرسم چ زمانی بقیه سایتها چه زمانی استارت میخورن؟جایی که 3جی بود و انتن خوب 5 مگابیت سرعت دانلود بود ولی همراه اول 8 مگابیت
سپاس
Poiuy021
14-07-2015, 17:00
الان چنتا bts تجهیز شده در لواسان به خصوص نجارکلا
rezarain88
14-07-2015, 17:01
با عرض معذرت میتونم بپرسم چ زمانی بقیه سایتها چه زمانی استارت میخورن؟جایی که 3جی بود و انتن خوب 5 مگابیت سرعت دانلود بود ولی همراه اول 8 مگابیت
سپاس
به دوستان سپردم ولی هوا گرم است. پیماتکار کمی حاظر به کار در منطقه است. باز سعی میکنیم ظرفیت لینک را افزایش دهیم.
rezarain88
14-07-2015, 17:03
الان چنتا bts تجهیز شده در لواسان به خصوص نجارکلا
کلا 3 سایت .ولی 4 سایت دیگه هم بزودی تجهیز میشود. یک سایت هم کنار منطقه شما است.
Poiuy021
14-07-2015, 17:06
لطفا توضیحاتی درباره فورجی رایتل بدید مانند زمان راه اندازی ایا بسته جداگانه رایتل قراره بده ایا محدودیت سرعت برای فورجی قرارداده و چرا برای سیمکارت دیتا هیچ بسته ویژه ای قرار نمیده مانند بسته بینهایت دائمی ودکا اعتباری
massoud20
14-07-2015, 17:08
اقا رضا قرار بود همراه اوا تغییر فركانس بده پس چی شد؟
rezarain88
14-07-2015, 17:10
لطفا توضیحاتی درباره فورجی رایتل بدید مانند زمان راه اندازی ایا بسته جداگانه رایتل قراره بده ایا محدودیت سرعت برای فورجی قرارداده و چرا برای سیمکارت دیتا هیچ بسته ویژه ای قرار نمیده مانند بسته بینهایت دائمی ودکا اعتباری
تا جایی که دوستان و همکاران گفتند تا اخر مرداد در تهران سیم کارتها پخش خواهد شد. زمان شروع هم تقریبا اون زمان است. کلا رایتل گران ولی با ثبات است. در تستی که داشتیم سرعت تا 60 مگ بالا رفت. بقیه اش را باید از خود شرکت پرسید.
rezarain88
14-07-2015, 17:10
اقا رضا قرار بود همراه اوا تغییر فركانس بده پس چی شد؟
در شمال غرب و غرب تغییر داد.
Reza_brj
14-07-2015, 17:12
مهندس رضا بروجرد بروجرد و بازم بروجرد چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Poiuy021
14-07-2015, 17:13
ایا اطلاعاتی از بروزرسانی اخیر همراه اول دارید
rezarain88
14-07-2015, 17:15
ایا اطلاعاتی از بروزرسانی اخیر همراه اول دارید
تغییر در هاب اصلی در تهران بود که برای سیم کارت اعتباری روی داد. تعداد تغیرات 2 نود بود.
rezarain88
14-07-2015, 17:16
مهندس رضا بروجرد بروجرد و بازم بروجرد چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشم در اولویت است.
در شمال غرب و غرب تغییر داد.
این 162 شهر که اماده شدن از کی فعال میشن مییشه اینجا اطلاع رسانی. کنید.
تا جایی که دوستان و همکاران گفتند تا اخر مرداد در تهران سیم کارتها پخش خواهد شد. زمان شروع هم تقریبا اون زمان است. کلا رایتل گران ولی با ثبات است. در تستی که داشتیم سرعت تا 60 مگ بالا رفت. بقیه اش را باید از خود شرکت پرسید.
شبکه ملی اطلاعات که تا اخر 94 تازه زیر ساختش تموم میشه!!! پس کی. کلا تموم میشه و بهره برداری میشه[emoji52]
rezarain88
14-07-2015, 17:18
این 162 شهر که اماده شدن از کی فعال میشن مییشه اینجا اطلاع رسانی. کنید.
ارام ارام فعال میشوند . تا حالا 36 شهر را وارد مدار کردیم. اکثر انها شهرهای شمالی است. تا جایی که ظرفیت داریم کار را جلو میبریم.
ارام ارام فعال میشوند . تا حالا 36 شهر را وارد مدار کردیم. اکثر انها شهرهای شمالی است. تا جایی که ظرفیت داریم کار را جلو میبریم.
اها خب موقعی که شهرها ووارد مدار میشه لطفا اینجا بنویسید.
Reza_brj
14-07-2015, 17:20
چشم در اولویت است.
خب مهندس جان یعنی چی؟در چه وضغیتی هست؟یه گزراشی بدی ممنون میشیم
rezarain88
14-07-2015, 17:21
شبکه ملی اطلاعات که تا اخر 94 تازه زیر ساختش تموم میشه!!! پس کی. کلا تموم میشه و بهره برداری میشه[emoji52]
شبکه ملی اطلاعات در 3 فاز و هر فاز شامل چند مرحله است. این روند تدریجی است . الان در فاز 2 مرحله2 قرار داریم. تا اخر بهمن کل شبکه و فیلترینگ هوشمند توسعه مییبابد. در 27 اردیبهشت 21 استان به هم وصل شدن و11 ستان دیگر تا شهریور ماه به این استان ها وصل خواهد شد. و توزیع دیتا استانی خواهدشد. همیت الان کلیه اپراتورها از شبکه ملی استفاده میکنند.
farhadrohi
14-07-2015, 17:22
آقا رضا همراه اول پس کی لنگرود رو پوشش میده قرار بود تا اویل تیر 3جی بشه پس چی شد؟
سوال دومم اینه هنوز جاده چمخاله میدان امام حسن مجتبی قطع هست 3جی آیا سخت افزاری که مشکل داشت قرار نیست تعویض شه؟
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
rezarain88
14-07-2015, 17:22
خب مهندس جان یعنی چی؟در چه وضغیتی هست؟یه گزراشی بدی ممنون میشیم
3 سایت را تجهیز کردیم. 2 سایت در حال تست لینک است. بقیه دست نخورده و 1 سایت هم راک تعویض شده است.
Poiuy021
14-07-2015, 17:23
میشه بگید همراه اول رایتل تو لواسان چنتا بی تی اس تری جی دارن
رضا جان ممنون بابت همه چیز! الان بهترین اپراتور ( که فعال باشه ) از نظر پوشش LTE در شیراز چیه؟ راستی USIM همراه اول رو هم تهران نداد این همه راه.....
rezarain88
14-07-2015, 17:24
آقا رضا همراه اول پس کی لنگرود رو پوشش میده قرار بود تا اویل تیر 3جی بشه پس چی شد؟
سوال دومم اینه هنوز جاده چمخاله میدان امام حسن مجتبی قطع هست 3جی آیا سخت افزاری که مشکل داشت قرار نیست تعویض شه؟
ماژول تهیه شده ولی پیمانکار نیست تا عوض کند. از همکاران همراه اول میپرسم جواب میدهم.
rezarain88
14-07-2015, 17:26
رضا جان ممنون بابت همه چیز! الان بهترین اپراتور ( که فعال باشه ) از نظر پوشش LTE در شیراز چیه؟ راستی USIM همراه اول رو هم تهران نداد این همه راه.....
صدرصد همراه اول. چرا از شیراز نتونستید پیدا کنید.
rezarain88
14-07-2015, 17:27
میشه بگید همراه اول رایتل تو لواسان چنتا بی تی اس تری جی دارن
همراه اول 7 سایت و رایتل 3 سایت.
farhadrohi
14-07-2015, 17:28
ماژول تهیه شده ولی پیمانکار نیست تا عوض کند. از همکاران همراه اول میپرسم جواب میدهم.
پس در اولویت هست برای تعویض؟زمانش مشخص نیست؟
rezarain88
14-07-2015, 17:29
پس در اولویت هست برای تعویض؟زمانش مشخص نیست؟
تا مرداد شاید هم زودتر. پیمانکار در گلستان است.
صدرصد همراه اول. چرا از شیراز نتونستید پیدا کنید.
رضای عزیز همراه اول یه فروشگاه ( که به نظر میرسه مرکزی هم باشه ) توی میدان قائم داره. جواب تلفن رو که کلا نمیده اما حضوری رفتم میگه سیم کارت 4G داریم اما USIM نه. اخه به همچین افرادی چی میشه گفت.
دفتر اصلی همراه اول هم زنگ زدم میگه نداریم. جایه دیگه مد نظرتون هست؟
rezarain88
14-07-2015, 17:30
پاوه شهر مردانگی و رشادت در انتظار تغییری یزرگ.
rezarain88
14-07-2015, 17:32
رضای عزیز همراه اول یه فروشگاه ( که به نظر میرسه مرکزی هم باشه ) توی میدان قائم داره. جواب تلفن رو که کلا نمیده اما حضوری رفتم میگه سیم کارت 4G داریم اما USIM نه. اخه به همچین افرادی چی میشه گفت.
دفتر اصلی همراه اول هم زنگ زدم میگه نداریم. جایه دیگه مد نظرتون هست؟
خوب همون 4g را میگرفتید تا اون هم خوشحال بشود. درسته تحصیلات مرتبط ندارند. حق با شما است.
Poiuy021
14-07-2015, 17:37
به نظرتون پهنای باند کشور حداقل برای تری جی جوابگو و اطلاعاتی در مورد مصرف اینترنت هر یک از اپراتور ها میشه بدید
خوب همون 4g را میگرفتید تا اون هم خوشحال بشود. درسته تحصیلات مرتبط ندارند. حق با شما است.
ممنونم رضا جان.
ایده ای درباره USIM ندارید؟ ( من خیلی مزاحم میشم میدونم! )
چون شما میفرمایید که هست، اما من گشتم نبود حتما من جای اشتباه میرم !
آقا رضا این سوال جا افتاد . لطفا پاسخ بدید متشکر .
از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در خصوص Wimax- 4G یا LTE-TDD داره لطفا به اشتراک بزاره . فقط همین قدر می دونم که ایرانسل و مبین نت مجوزش رو دریافت کردن و شاتل هم درخواست مجوز داده .
اگر کسی اطلاعاتی در خصوص زمان و مکان های شروع سرویس دهی و فرکانس های اختصاص داده شده و تفاوتش با همین سرویس 4G خصوصا در مورد ایرانسل داره بگه .
سوال دیگه اینکه Wimax- 4G مبتنی بر سیم کارته یا مثل وایمکس نیاز به سیم کارت نیست .
سلام آقا رضا
راستش اوضاع 3G همراه اول تو قائم شهر چندان جالب نیست. با اینکه فاصله ی خونه تا دکل حدود 1 کیلومتره و میتونم دکل رو ببینم ولی پوشش خوبی نداره و فقط محدوده ی کوچکی در اطراف خودش رو پوشش کامل میده و 80 درصد مواقع من سیگنال 2G دارم. برنامه ای برای تقویت سیگنال یا تکمیل پوشش تو قائم شهر ندارن؟
binaafarin
14-07-2015, 18:17
اقا رضا خبرهای خوبی برای بندرعباس طرفای سه راه جهان بار و سورو ندارید؟
سلام آقا رضا ممنون از خبرایی که برامون آووردید..
عذر میخوام این 18 سایتی که فرمودید توی اصفهان آماده شده خیابان مدرس قدیم هم جزوش هست؟
الان چند روزه توی مدرس قدیم یه سایت تجهیز شده البته من جای دکل ها رو نمیدونم ولی چند روزه که توی حیاط خونه گوشی با انتن پر میره رو شبکه 3G ، اما داخل خونه روی 2G هست و گاهی اوقات با یک خط یا دو خط آنتن میره رو 3G ، مشکلی که هست اینه که داخل خونه روی همون شبکه 2G هم آنتن دهی ضعیفه و معمولا چندین بار تو طول یک تماس مکالمه قطع میشه میخوام ببینم آیا این سایت هایی که قراره وارد مدار بشه شامل مدرس قدیم هم میشه و اینکه این ضعف پوشش با وارد مدار شدن این سایت ها برطرف میشه؟ یعنی امکانش هست که داخل خونه پوشش مناسب 3G داشته باشیم؟
بازم ممنون از شما..
mohebronaldo
14-07-2015, 20:46
میلیون بار برای دو تا سیمکارت منم پیامکهاش میاد محل ندادم ول کن نیست!
آقا ما ترافیک مجانی رو نخوایم باید کی رو ببینیم؟ ( :n02: )
این باید طرح جدید وایرلس رایتل باشه
ابتکار جالبیه، ولی خیلی دیر. چون 3G و 4G ایرانسل فعلا دست بالا رو داره
مدیرعامل رایتل به مهر خبر داد:
راه اندازی نسل چهارم موبایل و وای فای عمومی در تهران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شناسهٔ خبر: 2857180 - دوشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۲
دانش و فناوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > فناوری اطلاعات و ارتباطات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدیرعامل اپراتور سوم تلفن همراه از بهره برداری نسل چهارم در شبکه رایتل و نیز راه اندازی سرویس اینترنت وای فای در اماکن عمومی ویژه مشترکان این اپراتور خبر داد.خبرگزاری مهر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - گروه دانش و فناوری، سید مجید صدری مدیرعامل اپراتور سوم تلفن همراه با حضور در خبرگزاری مهر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، به سوالات خبرنگاران گروه دانش و فناوری این خبرگزاری مبنی بر برنامه های توسعه ای این شرکت و عدم اجرای تعهدات پوششی شبکه رایتل پاسخ گفت.
متن کامل این گفتگو به شرح زیر است.
* آخرین وضعیت شبکه رایتل را توضیح دهید و با توجه به اینکه طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، رایتل نسبت به تعهدات پوشش جاده ای خود عقب است چه برنامه توسعه ای در پیش دارید؟
ما با وجود مسائل تحریم و نیز مسائل دیگری همچون سرمایه گذاری، هیچ تعللی در بحث توسعه نداشته ایم و با همان سرعت قبل در حال اجرای برنامه های توسعه هستیم؛ از طرفی با اجرای پروژه رومینگ ملی در کشور، این توسعه روند سریعتری نیز به خود گرفته است. در شهریورماه سال ۹۲ که اینجانب به عنوان مدیرعامل، رایتل را تحویل گرفتم، حدود ۹۲۰ سایت BTS موبایل توسط این اپراتور در کل کشور راه اندازی شده بود که هم اکنون به ۲۷۰۰ سایت BTS افزایش یافته است. در همین حال در برنامه داریم که تعداد سایت های BTS را تا پایان امسال به ۴ هزار سایت ۳G و LTE برسانیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]* اما با وجودی که توسعه را متوقف نکردید اما در پوشش دهی شبکه دارای اختلالاتی هستید؟
در کمتر از دو سال گذشته پوشش شهری رایتل از ۱۲۸ شهر به ۳۰۰ شهر رسیده است اما در پوشش جاده ای از برنامه مدنظر عقب هستیم؛ به همین دلیل در جهت اینکه منابع مالی درست مصرف شود در پوشش جاده ای در جاهایی که نتوانسته ایم توسعه انجام دهیم از بحث رومینگ ملی استفاده کرده ایم؛ براین اساس توسعه را متوقف یا کم نکرده ایم و به سرعت و شدت به دنبال آن هستیم که به سقفی از رقابت در بازار موبایل برسیم؛ تاکنون بالای هزار میلیارد تومان در پروژه رایتل سرمایه گذاری شده و این به این معنی است که این پروژه متوقف نشده و در حال کار است.
* برای رقابت در بازار موبایل نیازمند جذب مشترک هستید؛ هم اکنون رایتل چه تعداد مشترک دارد؟
هم اکنون اپراتور رایتل ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار سیم کارت فروخته شده دارد و این در حالی است که در شهریورماه سال ۹۲ این رقم حدود یک میلیون سیم کارت بود؛ در همین حال آن زمان تعداد مشترک فعال رایتل حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزارنفر بود که هم اکنون این تعداد به ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک فعال رسیده است. البته باید گفت که ۸۰ درصد مشترکان رایتل را مشترکان دیتا تشکیل می دهند و با روند روبه رشد فعلی روزانه ۷۵ ترابیت برثانیه مصرف اینترنت مشترکان رایتل برآورد می شود؛ این درحالی است که در شهریورماه سال ۹۲ کل ظرفیت در شبکه رایتل ۵۷۰ مگابیت بود که امروز به بیش از ۱۰ گیگابیت پهنای باند اینترنت رسیده ایم.
* برنامه رایتل برای ارائه خدمات نسل چهارم موبایل با توجه به اینکه اپراتورهای رقیب عرضه این سرویس را در چند ماه گذشته آغاز کرده اند چیست؟
به زودی و با هماهنگی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نسل چهارم موبایل رایتل در تهران راه اندازی می شود. در این زمینه در مرحله نصب آنتن های LTE هستیم و در این مرحله ۲۷۰ سایت در تهران نصب و راه اندازی کردیم؛ با این حال پیش بینی می کنیم تا دو ماه آینده بتوانیم ۴G را در مناطق پرترافیک شهر تهران راه اندازی کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]* برای سرویس اینترنت وای فای عمومی چه برنامه ای در دست اقدام دارید؟
ما برای اینکه بتوانیم هزینه های مشترکانمان را پایین بیارویم در مراکز پرجمعیت با توجه به مجوزهای لازم از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سرویس اینترنت وای فای عمومی راه اندازی می کنیم تا مشترکان رایتل هزینه کمتری بابت استفاده از سرویس اینترنت پرداخت کنند؛ این سرویس قرار است در مراکز و مناطق پرتردد و پرترافیک شهر مانند مترو، برخی دانشگاهها و فروشگاههای بزرگ راه اندازی شود. در این زمینه تاکنون فاز آزمایشی این طرح در دو مکان عمومی متعلق به وزارت رفاه انجام شده است و به زودی در برخی مراکز فروشگاهی در تهران راه اندازی می شود. همچنین قصد داریم این سرویس را در سایر مراکز استانها نیز راه اندازی کنیم. البته راه اندازی سرویس اینترنت وای فای عمومی نیازمند اخذ مجوز از سازمانهای مربوطه نیز است.
* ارائه سرویس تماس تصویری که در آغاز به کار این پروژه، نقطه تمایز رایتل با سایر اپراتورهای موبایل محسوب می شد به کجا رسید؟
در زمینه تماس تصویری و تدوین پیوست فرهنگی برای آن، ما هر آنچه که رگولاتوری و شورایعالی فضای مجازی خواسته بودند را ارائه کرده ایم و در این زمینه همچنان منتظر تصمیم گیری این نهادها هستیم؛ اما با این وجود سعی کرده ایم در حوزه محتوا ورود کنیم و با ارائه خدمات محتوایی جای خالی این سرویس را پرکنیم؛ آنچه مسلم است اینکه بحث مکالمه تصویری نیازمند گوشی های هوشمندی است که این قابلیت را داشته باشد و از این بابت این سرویس برای همه اقشار مردم قابل استفاده نیست، از طرفی هزینه مکالمه تصویری دقیقه ای ۱۵۰ تومان است که هزینه گرانی محسوب می شود و در سبد خانوار جایی نخواهد داشت؛ به همین دلیل پیش بینی می کنیم حتی اگر مجوز ارائه این سرویس هم صادر شود با توجه به وجود شبکه های اجتماعی پیام رسان – OTT ها - بسیاری از مردم از این سرویس استفاده نکنند.
* چشم انداز رایتل را در بازار رقابتی موبایل چگونه می بینید؟
اگر رقابت سالم باشد رایتل بازار خود را پیدا خواهد کرد؛ ما کوتاه نمی آییم و امیدواریم بتوانیم به اهدافی که می خواهیم برسیم. قرار نیست رایتل به اندازه دو اپراتور دیگر موبایل مشترک داشته باشد چرا که مدل تجاری رایتل متفاوت از مدل تجاری اپراتورهای دیگر است و بیشترین هدف گذاری آن جذب مشترک دیتا است اما بیشترین درآمد اپراتورهای دیگر مربوط به مکالمه است؛ از طرفی با اجرای پروژه رومینگ ملی، انقلابی در حوزه موبایل به وجود آمد که می تواند شرایط را به پایداری برساند.
اومدم بیرون از شهر یه جا بودم ایرانسل آنتن ضعیف بود.رفتم جستجوی شبکه دیدم اینو زده.وریزون واسه آمریکاست که.من با نوکیا c2-03 جستجو کردم بهش وصل میشدم پیام میداد میومد میگفت شبکه داخلی انتخاب شد.گوشیم که وای فای نداره پس چرا زده وایرلس.تعجبم
mohebronaldo
14-07-2015, 20:56
آقا رضا ایکاش جواب پیغام خصوصی من رو هم در مورد سرعت پایین در بلوار منظریه رشت نزدیک هتل کادوس که 2 تا تست از اسپید تست گذاشته بودم رو هم میدادید که مشکل چیه اینقدر سرعت پاییینه با انتن پر
برار تست نسل چهار گذاشتی یا نسل سه.هتل کادوس زمانی که نسل چهار داشت افتتاح میشد من اونجا بودم آنتن و سرعت خوب بود با گوشی بچه ها تست گرفتم.میشه برام اون اسپید تست هارو که گرفتی بفرستی تو پیام خصوصی
mohebronaldo
14-07-2015, 21:11
سلام آقا رضا عزیز خسته نباشید قرار بود مشکل نسل سه همراه اول در پل جانبازان رشت و کوچه نوبهار حل بشه.ولی بازم متاسفانه تک آنتن هست.ایرانسل هم مشکل آنتن دهی دارم تو نسل چهار تو پل جانبازان و کوچه نوبهار.قرار بود سایت پل جانباران کوچه رزاقی به نسل چهار ارتقاء پیدا کنه اما تغییری نکرد
mohebronaldo
14-07-2015, 21:13
بچه محل های من به من میگن تو میتونی مشکل رو حل کنی.فک میکنن من مدیر شبکه هستم تو اینجور کارا هستم
برار تست نسل چهار گذاشتی یا نسل سه.هتل کادوس زمانی که نسل چهار داشت افتتاح میشد من اونجا بودم آنتن و سرعت خوب بود با گوشی بچه ها تست گرفتم.میشه برام اون اسپید تست هارو که گرفتی بفرستی تو پیام خصوصی
روم به دیوار اینم تست تری جی ایرانسل منظریه نزدیک هتل کادوس جنب بانک ایران زمین
البته قول دادن مشکلو بررسی کنن
افتضاح سرور تهران
mohebronaldo
14-07-2015, 21:28
چرا به من نمیده آخه گیر اینجور هدیه ها هستم شانس داری دیگه دوست عزیز
افتضاح سرور تهران
mohebronaldo
14-07-2015, 21:40
افتضاح سرور تهران
چرا عکس ها باز نمیشه برار
king 2011
14-07-2015, 22:27
سلام اقا رضا . الان یه هفتس 4g قطع شده . میشه لطفا پیگیری کنید
ادرس رشت علی اباد پارک کسمایی
joibari2
14-07-2015, 23:01
سلام دوستان سرعت دانلودتون چنده با 3جی؟من نزدیک آنتنم ولی سرعتم 60 70 تا بیشتر نیست!
افتضاح سرور تهران
دوست عزیز این مشکل شما نیست مشکل همه هستش . قولشون هم به درد عمشون می خوره. می خواهی اعصاب آروم باشه بهش به دید اینترنت نگاه نکن
mohebronaldo
14-07-2015, 23:20
سلام اقا رضا . الان یه هفتس 4g قطع شده . میشه لطفا پیگیری کنید
ادرس رشت علی اباد پارک کسمایی
برار نسل چهار استفاده میکنی گوشیت چیه فول آنتن هست
amirlovely
15-07-2015, 00:16
سلام اقا رضا چند روز انتن دهی پارلاق نداریم انتن جدید امروزداشتن کارمیکردن جهت ماکرو ویو رو تغییر دادن به طرف پارک انا یه چند دقیقه انتن امد رفت انم 3ج یا خالیH افتاد ولی H+ نبود کی راه اندازی کامل میشه و 4 جی کی فعال میشه؟؟
خودتون میایی برای نصب یا نه
ممنون
mehrdad..7
15-07-2015, 01:28
اقا رضا اینم وضعیت 3g شهر دورود بعد از 10 ماه
ای کاش مسئولین ایرانسل هم می فهمیدند و روی 10 مگ لاک می کردن
ظاهرا همراه اول واقعا آلفا پلاسش رو روی 8 مگ ، محدود کرده
تست 0247 دقیقه همراه اول
درود
من اگه بسته 3 ماهه داشته باشم و حجمش 1 ماهه تمام بشه
میتونم دوباره همین بسته رو سفارش بدم ؟ یا سفارش جدید بعد از تمام
شدن تاریخ انقضا بسته قبلی شروع میشه ؟
یکدنیا تشکر
fanoostalaei
15-07-2015, 11:59
کمبود پهنای باند داره بیداد میکنه !! والا مخابرات ما هم داره سرعت ها رو هی کمتر و کمتر میکنه
سرعت 5-6 مگیم شده 2 مگ !!
ایرانسل و بقیه شرکت ها هم مستثنی نیستن !! خوب پهنای باند نباشه سرعت ها رو باید محدود کنن تا اختلال به وجود نیاد :n31:
درودمن اگه بسته 3 ماهه داشته باشم و حجمش 1 ماهه تمام بشهمیتونم دوباره همین بسته رو سفارش بدم ؟ یا سفارش جدید بعد از تمامشدن تاریخ انقضا بسته قبلی شروع میشه ؟یکدنیا تشکرمی تونید بسته جدید بزنید و از همون موقع فعال میشه نه اینکه رزرو بشه :n08:
در مدت مشترک بین بسته قبلی و جدید از قبلی کم می کنه تا تموم بشه بعد ار بسته جدیدتون کم می کنه:n01:
و سه ماهش ار همون موقع فعال سازی شروع میشه نه اینکه با مدت قبلی جمع بشه:n41:
mohebronaldo
15-07-2015, 13:30
اقا رضا اینم وضعیت 3g شهر دورود بعد از 10 ماه
ایرانسل یا همراه اول.دقیقا من این سرعت رو تو نسل دوم داشتم تو تاپیک همراه اول سر بزنید مشاهده میکنید
smj.hashemi
15-07-2015, 15:36
سلام و خسته نباشید
دوسنان کسی میدونی چطوری میشه 2 گیگ اینترنت هدیه که همراهم سیم کارت مودم ایرانسل هست رو فعال کنیم ؟؟
مودم خریداری شده هم E8231 هست
سیم کارتشم امروز فعال کردیم
ممنونم اگه جواب بدید
and-roid2
15-07-2015, 17:31
امروز 4G رو تست زدم سرعتش رسیده بود به 1.5 مگابیت
3G هم حداکثر 512کیلوبیت سرعت میداد
این واحد شبکه ایرانسل چیزی سرشون نمیشه! هر سری میگن شبکه رو بهبود دادیم.اما بدترش میکنن |:
سلام و خسته نباشید
دوسنان کسی میدونی چطوری میشه 2 گیگ اینترنت هدیه که همراهم سیم کارت مودم ایرانسل هست رو فعال کنیم ؟؟
مودم خریداری شده هم E8231 هست
سیم کارتشم امروز فعال کردیم
ممنونم اگه جواب بدید
سلام
دو گیگ اینترنت هدیه کمتر از هفت روز خودش فعال میشه
boose_bar_khoda
15-07-2015, 19:37
سلام
آقا رضا نیومدن؟
آقا رضا کمککککککک این منطقه ما سرعت اکثرا داغونه 3 جی دانلودش حدود 30 کیلوئه قطع و وصل میکنی میشه 1 مگ گاهی ام خودش چند بار قطع و وصل میشه
4 جی هم که نداره ایرانسلم میگه مشکل نداره اونجا در صورتی که داره میشه یه نظری بدید؟
کرج--محمد شهر--بلوار دشت بهشت--12 متری محمد شهر
MOH@ND3S
15-07-2015, 19:39
4G ایرانسل سرور داخلی - منطقه 22 تهران شهرک گلستان - بلوار هاشم زاده.. همین الان با مودم USB E3372 که امروز از نمایندگی گرفتم و آنلاکش کردمو سیمکارتای بقیه اوپراتور ها هم روش کار میکنه :n02: :
سرور خارجی افتضاح بود تست نگرفت :|
تست همراه اول هم تاپیک خودش گذاشتم.
الان از اکانت 24 گیگ شبانه هم 500 مگ مونده.
خواستم بخرم .روی یک خرید بود زدم گفت نمیشه.روی گزینه 2 زدم که اسمش تمدید بود.یک پیغام به من داد.
حالا سوال اینجاست خودش یعنی خود به خود از حسابم کم میکنه و بلافاصله فعال میشه؟
mohebronaldo
15-07-2015, 20:38
ایرانسل جدیدن بسته ترکیبی من راه اندازی کرده گزینه جدید اضافه شده.من رفتم 20 مگ اینترنت و 20 اس ام اس و 500 مگ اینترنت انتخاب کردم مبلغش شد 32004 ریال.نوشته بود مربع رو بزنید برای ادامه و 1 برای خرید.حواسم نبود 1 زدم 32004 ریال کم شد از حساب.بعدش زنگ زدم اپراتور میگم واسم غیرفعالش کنید و شارژم رو برگردونید میگن نمیشه.به نظر شما من چی کار کنم
mohebronaldo
15-07-2015, 21:06
امروز 4G رو تست زدم سرعتش رسیده بود به 1.5 مگابیت
3G هم حداکثر 512کیلوبیت سرعت میداد
این واحد شبکه ایرانسل چیزی سرشون نمیشه! هر سری میگن شبکه رو بهبود دادیم.اما بدترش میکنن |:
برو چند صفحه قبل ببین من با نسل چهار فول آنتن سرعت دانلود بهم 1 مگابیت و نیم داد و سرعت آپلود 6 مگابیت.آره خیلی سرعت افت کرده.قبلا من خودم با نسل چهار 23 مگابیت میگرفتم
and-roid2
15-07-2015, 22:38
برو چند صفحه قبل ببین من با نسل چهار فول آنتن سرعت دانلود بهم 1 مگابیت و نیم داد و سرعت آپلود 6 مگابیت.آره خیلی سرعت افت کرده.قبلا من خودم با نسل چهار 23 مگابیت میگرفتم
با همین bts منطقمون اوایل تا 33مگ سرعت دریافت میکردم..متاسفانه ایرانسل انقدر پهنای باند کم اورده و قبول هم نمیکنن که مشکلشون پهنای باند هست.
حداقل توقع داشتم سرعتم از سرور داخلی بالا باشه ولی اینم نابود شده...بعضی از دوستان میگن سرور داخلی به چه دردی میخوره و... در صورتی که حداقل اگه سرعت از سرور داخلی بالا باشه راحت میشه با این اکانتهای افزایش سرعت مشکل سرعت سرور خارجی رو برطرف کرد. که متاسفانه سرور داخلی هم داغونه.
Reza_brj
15-07-2015, 23:23
سلام از دوستان کسی اینجا از شیراز و اصفهان هست؟؟؟میخوام فقط وضعیت 3جی رو بدونم
mohebronaldo
15-07-2015, 23:33
با همین bts منطقمون اوایل تا 33مگ سرعت دریافت میکردم..متاسفانه ایرانسل انقدر پهنای باند کم اورده و قبول هم نمیکنن که مشکلشون پهنای باند هست.
حداقل توقع داشتم سرعتم از سرور داخلی بالا باشه ولی اینم نابود شده...بعضی از دوستان میگن سرور داخلی به چه دردی میخوره و... در صورتی که حداقل اگه سرعت از سرور داخلی بالا باشه راحت میشه با این اکانتهای افزایش سرعت مشکل سرعت سرور خارجی رو برطرف کرد. که متاسفانه سرور داخلی هم داغونه.
آره منم بهشون گفتم قبول نمیکنند میگن شما مشکل رو بگید ما برطرف میکنیم.هر روز داره سرعت کمتر میشه هیچ کس خودشو نمیزاره.طرف نمیدونه بسته بخره سرعت افت داره.همین هم محلیم دیشب بسته 5 گیگ یک ماهه زد 20 تومن بعد بهم گفت چرا پایین اومده سرعت گفت اشتباه کردم خریدم.دیگه چه میشه کرد.یهو اینجوری شد.تو منطقه ما مطمعنم کسی از نسل چهار استفاده نمیکنه یعنی گوشیش رو ندارن.خودم چند ماه پیش با تک آنتن 9 مگابیت گرفتم چند بارم تست گرفتم تا 11 مگابیتم رفت.ولی الان چی 1 مگابیت
اینم شاهکار 4 جی ایرانسل
تست 4G با سرور فرانکفورت همین الان ساعت 2:06
اینم تست با سرورس تهران
اینم بقیه ی تستهام که اکثرا برام خوبن
شهر تبریز هستن تستا اکثرا نسل چهار تبریز خوبه اما نسل 3 حدود 1 تا 3مگ هستش،اما یه جا تو کل تبریز هستش که سرعت نسل 3 35 مگ هستش که واقعا خودم تعجب میکنم
fanoostalaei
16-07-2015, 01:35
اینم تست با سرورس تهران
شهر تبریز هستن تستا اکثرا نسل چهار تبریز خوبه اما نسل 3 حدود 1 تا 3مگ هستش،اما یه جا تو کل تبریز هستش که سرعت نسل 3 35 مگ هستش که واقعا خودم تعجب میکنم
کدوم سمت اینارو گرفتی؟
کدوم سمت اینارو گرفتی؟
اکثرا شهرک باغمیشه و ولیعصر
البته انتنم فول نبود تو هیچ کدوم به غیر از اون 20 مگ
fanoostalaei
16-07-2015, 01:50
اکثرا شهرک باغمیشه و ولیعصر
البته انتنم فول نبود تو هیچ کدوم به غیر از اون 20 مگ
منم تقریبا همون سمتم ( نزدیک فهمیده )و مشکلی با نسل 3 و 4 ندارم
دکل نزدیک ما نسل 4 هم داره و سرعتش هم خوب بود قبلا !! الان رو نمیدونم ولی چیزی که میدونم اینه که میشه با نسل 3 8 مگ و بیشتر رو گرفت
بسته 24 گیگ شبانه را فقط ماهی یکبار میشه فعال کرد؟
چون الان تموم شده.ولی روی 4 مگ مونده!!! و الان دیگه از بسته اصلیم داره استفاده میکنه و این 4 مگ تموم نمیشه.
میخوام هم بسته شبانه را فعال کنم .
دو تا گزینه میاد.
1: خرید
2:تمدید
1 را که میزنم میگه ( به شما پیشنهاد نامعتبر را انتخاب کرده اند.)
2 را که میزنم:باز اتفاقی نمیوفته و میگه:
the auto renewal feauture isna t available for asked package via ussd
shirazdownload
16-07-2015, 08:52
سلام از دوستان کسی اینجا از شیراز و اصفهان هست؟؟؟میخوام فقط وضعیت 3جی رو بدونم
سلام
من از شیراز هستم
وضعیت 3G خوبه معمولا سرعت بین 3 مگابیت تا 9 مگابیت هست . جاهای مختلفی رو هم تست کردم
اگه محدوده خاصی رو میخوای بدونی بگو
مگه ایرانسل این کانکشن نبسته الان سرویس خود شما امکان اتصال هست ؟
and-roid2
16-07-2015, 12:24
الان بسته ندارم تست کنم ولی فکر نمیکنم با pptp مشکل داشته باشه.
اگه هم مشکل داشته باشه فکر اونجاشو کردیم و از طریق پراکــسی و استفاده از برنامه Pro.xy fire میشه مشکل سرعت سرور خارجی رو برطرف کرد.
mohebronaldo
16-07-2015, 13:07
اینم تست با سرورس تهران
آره واقعا بعضی جاها سرعت عالیه.نمیدونم یه جا چرا سرعت نسل سوم تا 3 مگابیت میره نسل چهار تا 8 مگابیت سرعت میده.دوستم تو شیراز هست بهم گفت بعد عکسش و میزارم دوستان
l2tp بازه ولی pptp بسته هستش خیلی از سرورهای داخلی هر دو کانکشن رو دارند
Tornado2800
16-07-2015, 14:11
آره واقعا بعضی جاها سرعت عالیه.نمیدونم یه جا چرا سرعت نسل سوم تا 3 مگابیت میره نسل چهار تا 8 مگابیت سرعت میده.دوستم تو شیراز هست بهم گفت بعد عکسش و میزارم دوستان
سلام
یکی از دلایلی که باید مد نظر قرار داد
میزان ترافیکی که روی اون سایت هست.
در نظر گرفت
یعنی کسی نیست به این سوالم پاسخ بده؟
چون الان تموم شده.ولی روی 4 مگ مونده!!! و الان دیگه از بسته اصلیم داره استفاده میکنه و این 4 مگ تموم نمیشه.
دو تا گزینه میاد.
دوستان میشه مودم ایران سل رو انلاک کرد؟
MOH@ND3S
16-07-2015, 16:24
دوستان میشه مودم ایران سل رو انلاک کرد؟
بله میشه من دیروز یدونه گرفتم آنلاک کردم.
بله میشه من دیروز یدونه گرفتم آنلاک کردم.
اها درسته. ممکن هست بفرمائید چجوری؟ هرچقدر هزینه نیاز باشه تقدیم میشه.
and-roid2
16-07-2015, 16:58
این سایت اموزش انلاک کردنشو گذاشته:
*مسئولیتش با خودتون.
MOH@ND3S
16-07-2015, 17:05
نیازی به هزینه نیست شما IMEI مودم + مودلش رو برام پ.خ کنید آنلاک کدش رو بفرستم براتون :n01:
نیازی به هزینه نیست شما IMEI مودم + مودلش رو برام پ.خ کنید آنلاک کدش رو بفرستم براتون :n01:
لطف میکنید. مشکل من این هست که اون صفحه ای که باید کد بخواد نمیاد. شما چجوری پیداش کردید؟ سیم کارت دیگه هم گذاشتم تنها مینویسه No service و چیز دیگه ای نمیاد.
MOH@ND3S
16-07-2015, 17:26
لطف میکنید. مشکل من این هست که اون صفحه ای که باید کد بخواد نمیاد. شما چجوری پیداش کردید؟ سیم کارت دیگه هم گذاشتم تنها مینویسه No service و چیز دیگه ای نمیاد.
سیمکارت دیگه بندازید باید بیاد..اگه نیومد باید با این برنامه بعد از مراحلی که دوستمون لینکشو گذاشتن کد رو بدید به دستگاه :
بعضی از بسته های ایرانسل حذف شدن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20% D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
متاسفانه بسته های خوب ایرانسل حذف شده
هم ماهانه 24 گیگ حذف شده هم 3 ماهه 50 گیگ که عالی بودن
سلام بی زحمت یه نگاه به آدرس پایین بندازید ببینید این خبر صحت داره؟ اگه واقعیت داشته باشه که خیلی خوب میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-USSD-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%B4%D8%AF/
korosh.MD
16-07-2015, 19:09
من الآن یه بسته ۱۸ گیگ ۳ماهه دارم، دیگه تو طرحهای ایرانسل نیست. میخواستم بدونم که میشه همین طرح رو تمدید کرد یا باید بسته دیگه ای بخرم ؟؟
Miladran
16-07-2015, 19:18
ای بابا:n04:
بسته 50 گیگش خیلی خوب بود...:n34:
and-roid2
16-07-2015, 19:24
اون از حذف بسته های نامحدود اینم از حذف بسته های شبانه!
دیگه عملا با این کیفیتش ارزش نداره از ایرانسل بسته خرید...
کم کم باید فکر تحریم دوباره ایرانسل رو کرد:n02:
سلام بی زحمت یه نگاه به آدرس پایین بندازید ببینید این خبر صحت داره؟ اگه واقعیت داشته باشه که خیلی خوب میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-USSD-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%B4%D8%AF/
درود
بله صحت داره ولی من تا یه جایی رفتم جلو دیدم ارزش نداره
چون مکالمه داخل شبکه هم باید هزینشو بدید .. یعنی هم دقیقه میخرید هم حجم
MOH@ND3S
16-07-2015, 20:45
به نطر من اینکه بسته 50 گیگ حذف شد بهتره .. چون درمیومد هر گیگ 1500 و از ADSL هم ارزون تر میشد..و به جای اینکه از ADSL استفاده کنن مردم میرن سمت ایرانسل و این میشه که پهنای باندشون جوابگوی این همه مشترک نمیشه ! حداقل تا زمانی که پهنای باند کشور زیاد شه و ایرانسل هم بهش ظرفیت بالا اختصاص بدن بهتره که یکسری بسته ها حذف شده.
bardia-vr
16-07-2015, 21:19
بله صحت داره و تا سقف دو گیگابایت میتونید بسته فعال کنید.
Miladran
16-07-2015, 22:24
گرونتر از بسته های عادیه!!! :n27:
mohebronaldo
17-07-2015, 00:12
آره من یک بسته انتخاب کردم میخواستم نگاه کنم قیمتشو زده بود # رو بزنید دستم خورد فعال شد.از حسابم 30024 ریال کم شد.زنگ زدم اپراتور میگم دستم خورد فعال شد واسه خودش.میگن نه نمیشه غیر فعال کرد پول برنمیگرده به حساب.دوستان به نظر شما کاری میشه کرد
matr!x_2008
17-07-2015, 00:47
دوستان بسته های شبانه دیگه کلن برداشته شده؟ اون 24 گیگم برداشتن یعنی؟:n35:
یعنی تو این تاپیک یک مسلمون پیدا نمیشه گه جواب من را بده؟
یعنی شما هیچکدومتون اینترنت شبانه 24 گیگ تا حالا نگرفتید؟؟
دو تا گزینه میاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.