مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
rezarain88
23-10-2014, 09:00
سلام ما توی شادمان تهران هستیم از نظر هوایی فاصله آنتن 3g تا خونمون در حدود 200 300 متر وقتی توی طبقه 4 5 هستیم راحت dbm روی 50 60 ولی توی طبقه اول و دوم 90 100 چون چند تا ساختمون بلند هست . چه جوری میشه این مشکل حل کرد ؟ من از مودم 3g بیشتر استفاده میکنم .
یا باید سایت جدیدی افتتاح شود یا نزیک پنجره استفده کنید . راه حل دیگری ندارد.
ما هم امیدواریم ورامین هم نسل سه زودتر راه اندازی شود....
rezarain88
23-10-2014, 09:03
ما هم امیدواریم ورامین هم نسل سه زودتر راه اندازی شود....
به زودی حل میشود . مشکل اصلی نبود سرمایه گذاری برای خرید تجهیزات است. در قسمت زیر ساخت شرکت اصلا مسکلی وجود ندارد. تا 20 میلیون نفر میتوانند از این شبکه استفاده کنند.
kasra2012
23-10-2014, 09:03
شبکه ملی که ما شهریور تست کردیم کولاکی است که به یک باره اینترنت ایران را تغییر خواهد داد. سرعت دانلود تا 10 گیگا بایت معادل سرعت اتصال 80 گیگ را با پینگ زیر 15 برای ما فراهم ساخت. 2000 سایت خبرگزاری ها و دانشگاه ها و مراکز امنیتی و نظامی و کلیه دیتا سنترهای داخل کشور را شامل میشود. مثل سایت اپارات یا سایت کیهان یا سایت دانلود ها. هم اکنون شما از این شبکه با ضریب 1 به 8 استفاده میکنید . فقط این ضریب افزایش داده خواهد شد. هیچ گونه جای نکرانی نیست و هیچ کدام از سایتها مسدود نخواهد شد. فقظ ضریب لود شدن صفحات داخلی افزایش دارد. با یک کلیک سایت دانلود ها لود خواهد شد. ویک فایل 100 مگی زیر 10 ثانیه دانلود خواهد شد. ارایه تلویزیون اینترانتی با کیفیت فول hd بدون لگ و بدون استفاده از زیر ساخت اینترنتی یکی از مزایای این شبکه است. ارایه ویدیو کنفرانس تا 20 نفر با کیفیت hd از مزایی دیگرز شبکه است. و شما با پرداخت هزینه کمی میتوانید از این مزایا استفده کنید. این سرویس در دانشگاه امیر کبیر تست شد و با بندر عباس کنفرانس 2 ساعتی بودن یک لحظه مکث توانست امتحان خودش را پس بدهد. این شبکه در تهران وقم و تبریز وکرج هم اکنون اماده بهره برداری است و بقیه استانها تا چند روزر دیگر به این شبکه وصل خواهد شد.
واو عجب چيز معركه اي است
كي راه اندازي ميشه در همدان؟
اونوقت مثلا اگ از سايت دانلود ها دانلود كنيم همون حجم از حساب اينترنتمون كم ميشه؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
rezarain88
23-10-2014, 09:05
عزیز از بندرعباس خبری داری؟
منطقه سورو قدیم اماری داری؟امیدی ب فورجی هست این ورا؟
این قسمت از شهر دوره و تقریبا نرسیده به دریا است. فعلا در دستور کار نیست.
به زودی حل میشود . مشکل اصلی نبود سرمایه گذاری برای خرید تجهیزات است. در قسمت زیر ساخت شرکت اصلا مسکلی وجود ندارد. تا 20 میلیون نفر میتوانند از این شبکه استفاده کنند.
ایشالله همین طوری که شما می فرمایید باشه... چون اینجا پردیس دانشگاهی هم داره که بالای 10000نفر دانشجو داره البته به غیر از دانشکده های کشاورزی و سما و بخش علمی کاربردی من فقط بخش مهندسی پایه عرض می کنم,میام دانشگاه به نت نیاز داریم روی گوشی یا تبلت متاسفانه پوششی وجود نداره....
rezarain88
23-10-2014, 09:11
واو عجب چيز معركه اي است
كي راه اندازي ميشه در همدان؟
اونوقت مثلا اگ از سايت دانلود ها دانلود كنيم همون حجم از حساب اينترنتمون كم ميشه؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk در این زمینه جای بحث است. عده ای میگند پول اینترنت را بگیریم و بگوییم این همان اینترنت است مثل حالا. عده ای هم میگویند این امر نوعی دور زدن مردم است و این پول خوردن ندارد. همین حالا اینترنت ایران 200 گیگا بیت ظرفیت اینترنت و 1200 گیگ ظرفیت شبکه داخلی است که ادغام شده است ولی پول یک گیگ اینترنت را از شما میگیرند. هرگز از خود سوال نکردید که چرا یکباره سرعت اینترنت به 10 مگابیت رسید ولی هیچ کس نگفت که این مغایر با قانون مجلس است. بدیهی است که این ظرفیت مربوط به پهنای داخلی است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. این ظرفیت در 4 مرحله رشد خواهد کرد تا به نقطه نهایی برسد. امیدوارم متوجه شده باشید.
mohamad1384
23-10-2014, 09:27
باتشکرازپاسخ گویی دوستمان. ببخشید سیم کارت 4g ایرانسل توشیرازهم می آید؟بازهم تشکر ازتوجه وپاسخ گویی شما دوست عزیز
rezarain88
23-10-2014, 09:30
باتشکرازپاسخ گویی دوستمان. ببخشید سیم کارت 4g ایرانسل توشیرازهم می آید؟بازهم تشکر ازتوجه وپاسخ گویی شما دوست عزیز
این سوال را چند بار جواب دادم. سیم کارتهای نسل 4 در مراکز خدمات شرکت توزیع شده است ولی ریجیستر نمیشود . باید سیستم از بالا ok شود.
mehdi-sh
23-10-2014, 09:35
در این زمینه جای بحث است. عده ای میگند پول اینترنت را بگیریم و بگوییم این همان اینترنت است مثل حالا. عده ای هم میگویند این امر نوعی دور زدن مردم است و این پول خوردن ندارد. همین حالا اینترنت ایران 200 گیگا بیت ظرفیت اینترنت و 1200 گیگ ظرفیت شبکه داخلی است که ادغام شده است ولی پول یک گیگ اینترنت را از شما میگیرند. هرگز از خود سوال نکردید که چرا یکباره سرعت اینترنت به 10 مگابیت رسید ولی هیچ کس نگفت که این مغایر با قانون مجلس است. بدیهی است که این ظرفیت مربوط به پهنای داخلی است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. این ظرفیت در 4 مرحله رشد خواهد کرد تا به نقطه نهایی برسد. امیدوارم متوجه شده باشید.
ظرفیت نهایی چند مگ هستش؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
mohamad1384
23-10-2014, 09:37
rezarain88
ظرفیت نهایی چند مگ هستش؟
100 مگ تا اوایل سال اینده و این ظرفیت را میتوان افزایش داد تا بی نهایت.
mazdak89
آقای reza rain سلام :
از رشت چه آماری دارید ؟ وضیعت 4G تو رشت چطوره ؟ ممنون
arash2105
23-10-2014, 09:38
سرعت اینترنت 3g هر سه اپراتور در شیراز
همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رایتل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایرانسل
rezarain88
23-10-2014, 09:39
آقای reza rain سلام :
از رشت چه آماری دارید ؟ وضیعت 4G تو رشت چطوره ؟ ممنون
در پست های گذشته جواب دادم.
mehdi-sh
23-10-2014, 09:40
100 مگ تا اوایل سال اینده و این ظرفیت را میتوان افزایش داد تا بی نهایت.
این پهنای باند به همه یوزرها میدن؟
rezarain88
23-10-2014, 09:42
سرعت اینترنت 3g هر سه اپراتور در شیراز
همراه اول
رایتل
ایرانسل
همراه اول تا حالا بدون تعصب بگم خیلی خوب عمل کرده است. به خصوص در جنوب و تبریزو اصفهان. دوستان دیشب سیم کارت همراه اول را برای تست به من دادند تا 1 مگا بایت هم سرعت دانلود داد. ان هم با دو انتن در 5 کیلومتری اطراف شهر. دوستان همراه اول موفق باشید.
rezarain88
23-10-2014, 09:44
این پهنای باند به همه یوزرها میدن؟
بله روی سیم مسی که کشش 20 مگ رادارد به همه میدهند. الان در ولی عصر و ایل گلی تبریزمخابرات سرعت را تا 20 مگ بالا برده ولی نویز خطوط اجازه نمیدهد اکثر کاربران استفاده کنند. برای سرعت بالا باید به 4g متوسل شد. تا اخر سال جاری سرعت بالای 20 مگ را خواهید دید.
سلام با تشكر از اقا رضا كه وقت ميزارن وتك تك سوالات رو جواب ميدن چرا خود ايرانسل اقدام به اطلاع رساني نميكنه و همه مشتركين رو در بي خبري قرار داده همچنين ميخواستم بپرسم كه كلا چند گروه ويا پيمانكار الان براي ايرانسل دارن رو اين پروژه كار ميكنن وچرا برخي مناطق اصلا اقدامي نشده كلا الان همراه اول كارش خيلي خوبه با توجه به اينكه كار تعقيير نسل 2 به 3 براي اون با توجه به زير ساخت قبلي مشكلتره ولي خيلي سريع داره شهرها روپوشش ميده از لحاظ سرعتم از ايرانسل بهتره
rezarain88
23-10-2014, 09:46
تا عصر فعلا خداحافظ.
and-roid2
23-10-2014, 10:00
بله روی سیم مسی که کشش 20 مگ رادارد به همه میدهند. الان در ولی عصر و ایل گلی تبریزمخابرات سرعت را تا 20 مگ بالا برده ولی نویز خطوط اجازه نمیدهد اکثر کاربران استفاده کنند. برای سرعت بالا باید به 4g متوسل شد. تا اخر سال جاری سرعت بالای 20 مگ را خواهید دید.
اقا رضا میخواستم بدونم 4G جایگزین adsl میتونه بشه از لحاظ تعرفه؟(در مورد تعرفه هاش چیزی میدونید؟)
amiralex65
23-10-2014, 10:04
آقا رضای عزیز
از جلسه دیروز چه خبر?
چيزي که به درد مشترکین بخوره توش بود?
mohammad.asghari
23-10-2014, 10:33
با اضاف شدن سایت مشکل پرش یا هند اور حل خواهد شد تا یک ماه حل میشود. سرعت دانلودتان چقدر است.
سرعت دانلود تا 3 هفته پیش تا 1050 هم میرفت ولی الان نهایتا تا 300-400 مشکل تز چیه؟
Leon-117
23-10-2014, 10:39
صبح اینترنت گوشی رو ساعت 02:30am فعال کردم و 1 فایل گذاشتم برای دانلود،ولی از بسته هفتگی و اعتبار اصلی گوشی شارژ کم کرده :|
به اوپراتور زن گزدم گفت از داخل سایت یه درخواست بررسی بفرست و فرستادم.
این بخش سایتشون جوابگو هست و به مشکلات رسیدگی میکنن یا نه؟
ShadowDragon
23-10-2014, 10:51
برد مفید در صورت تراکم و شلوغی 450 تا 500 متر در فضای باز 800 تا 1000 متر . یک دایره به شعاع 500 متری را تصور کنید. 720 متر در جهت جنوب غربی
ممنون از جواب شما:)
یعنی این سایت در محل دانشگاه آزاد کرمانشاه قرار دارد؟ 720 متری جنوب غرب آزادگان
arash2105
23-10-2014, 10:53
صبح اینترنت گوشی رو ساعت 02:30am فعال کردم و 1 فایل گذاشتم برای دانلود،ولی از بسته هفتگی و اعتبار اصلی گوشی شارژ کم کرده :|
به اوپراتور زن گزدم گفت از داخل سایت یه درخواست بررسی بفرست و فرستادم.
این بخش سایتشون جوابگو هست و به مشکلات رسیدگی میکنن یا نه؟
فکر کنم از شماره 09351000000 بهت زنگ میزنن بگن که مشکل از گوشیت بوده و ما دزدی نکردیم و ما مشکلی نداشتیم .
منم با اینترنت ایرانسل مشکل داشتم توی سایتشون درخواستی ارسال کردم وقتی دیدم زنگ زدن جوابشون ندادم که بخوان دزدیشونو کلاه شرعی بزارن براش
اینم تصویر جوابشون
ShadowDragon
23-10-2014, 10:59
دوستان شما هم دیشب با بسته 24 گیگی مشکل داشتین؟ ساعت 2:20 وصل شدم، اول شارژ خطم 0 شد بعد هم قطع شد!
ساعت 7:30 هم که امتحان کردم بازم جواب نداد
reza_egbali
23-10-2014, 11:09
بابا این ایرانسل کی میخواد از دزدی دست برداره دیشب بجای استفاده از اینترنت شبانه 24 گیگ شارژ 9 تومنی رو صفر کرد و قطع شد حالا خر کیو باید بگیریم.
tavassoli.farfani
23-10-2014, 11:15
بازم خسته نباشید
یه سوالی
میگم شما از پیمانکار اصفهان اطلاعی ندارید
تو این پیج یا جاهای دیگه نمیشه پیداشون کنیم
آخه این همه سوال از شما خستتون میکنه
بچه های پیج از بس مسوولین همراه اول و ایرانسل جواب نمیدن،یکی مثل شما که جواب میده را سوال پیچ میکنن
واقعا جای دوستانی مثل شما توی پیج ها خالیه
Sent from my HTC One
Mr saeed
23-10-2014, 11:18
سیم کارت 4g هم داریم ؟ با htc one بدون سیم کارت 4g دارم سمت جیحون 4g استفاده می کنم
and-roid2
23-10-2014, 11:20
سیم کارت 4g هم داریم ؟ با htc one بدون سیم کارت 4g دارم سمت جیحون 4g استفاده می کنم
اره.ولی هنوز ارایه نشده
تست سرعت + عکس قرار بده.
MOH@ND3S
23-10-2014, 11:32
درود
عزيزان اين دكل عظيم و خيلى بلند رو 10 روز پيش روبروى خونه نصب كردن.
امروز اومدن سه تا آنتن رو بستن.
ميخواستم ببينم اول ايرانسل هست يا همراه آخرت يا چيز ديگه؟
بعد 4G هست يا 3G؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرك گلستان تهران
توزيع برق تقاطع اميركبير و آزادگان
یاس یکم
سلام داداش..1 هفتس تهران نیستم ببین تو منطقمون چیا شده :n02:
طبق گفته دوستمون آقا رضا..احمال خیلی زیاد باید رایتل باشه..چون پوشش رایتل اون ناحیه ضعیفه و اینکه همراه اولم بالای موسسه کوثر یدونه سایت نصب کرده و نیازی نیست یدونه هم بیاره اونجا بزاره!
یکی از دوستام دیروز بهم گفت دکلی که سمت بلوار کاشان بالای میدونی که پرچم داره نبش قائم 7 ، 2 ماه پیش نصب کرده بودنو تجهیز کردن! من تا 1 هفته دیگه نیستم تهران ، خیلی دوست دارم ببینم اون دکلو چیکارش کردن :n03: بیزحمت میتونی ازونم یه عکس بذاری ببینیم چی شده ؟
تشکر فراوان :n16:
Amir-Rainman
23-10-2014, 11:37
من با برنامه Pda Net از 3G رو Pc استفاده میکنم
ولی کلا هر چقدر دانلود یا استفاده کنم، این دو برابر حجم میره !!! 300 مگ استفاده کنم، 600 مگ میره!چطوریاست؟ برنامه مشکل داره؟! ( چیزی هم در حال آپدیت یا از اینجور چیزا نیست، همه رو کنترل میکنم )
mrs.melika
23-10-2014, 11:49
با سلام
جناب reazarain88 میدان انقلاب تهران آنتن های متعددی داره که گاهی 3g وصل میشم و گاهی 2g یعنی اصلا ثبات نداره.در کوچه های اطراف هم پوشش 3g کامل نیست.
از اون بدتر اینکه حدودا یکماهی هست که حتی در منزل مان که طبقه اول هست آنتن ایرانسل بسیار ضعیف شده و در اکثر مواقع کاملا قطع میشه.
اطلاع دقیقی از این مشکل دارید،آیا سایتی حذف شده یا در حال تجهیز هستند؟
Leon-117
23-10-2014, 11:51
دوستان شما هم دیشب با بسته 24 گیگی مشکل داشتین؟ ساعت 2:20 وصل شدم، اول شارژ خطم 0 شد بعد هم قطع شد!
ساعت 7:30 هم که امتحان کردم بازم جواب نداد
بابا این ایرانسل کی میخواد از دزدی دست برداره دیشب بجای استفاده از اینترنت شبانه 24 گیگ شارژ 9 تومنی رو صفر کرد و قطع شد حالا خر کیو باید بگیریم.
منم مشکل دشاتم شارژمو 0 کرد!
+
فکر کنم از شماره 09351000000 بهت زنگ میزنن بگن که مشکل از گوشیت بوده و ما دزدی نکردیم و ما مشکلی نداشتیم .
منم با اینترنت ایرانسل مشکل داشتم توی سایتشون درخواستی ارسال کردم وقتی دیدم زنگ زدن جوابشون ندادم که بخوان دزدیشونو کلاه شرعی بزارن براش
حدس میزدم درست به اینجور موارد رسیدگی نکنن!
ولی من همینجوری ولشون نمیکنم :دی چون من 2 بار اینترنت رو قطع و وصل کردم (یه بار 2:03 و یه بار ساعت 2:35 )،زنگ بزنن هیچ دلییل موجهی ندارن که بگن مشکل از گوشی من بوده،تا الانم که 2 نفر دیگه گفتن اون ها هم مشکل داشتن............
mazdak_121
23-10-2014, 12:07
عرض ادب جناب رضا در مورده شهرهای استان کردستان (مریوان و بانه ) اطلاعی دارید .سپاس
aalliirraazz
23-10-2014, 12:24
سلام آقا رضا، خیلی ممنون که به همه ی سوالات بچه ها با صبر و حوصله جواب میدین.
آقا رضا من شهریور ماه یه درخواست از شما کردم که گفتین حتما بهش رسیدگی میکنین و خبرم میکنین.
خوابگاه دانشجویی شهرک امام تبریز که بالای 2000 نفر دانشجو داره که بدون استثنا همه شون به نحوی از اینترنت ایرانسل استفاده میکنن، ولی متاسفانه آنتن دهی خیلی ضعیفه و مدام بین نسل دو و نسل سه سوییچ میشه، من با اینکه طبقه سوم هستم ولی آنتن گوشیم تو حالت 3G بیشتر از 2 یا 3 تا نمیشه، سرعت دانلود هم مواقع خلوت رو 100 و مواقع شلوغ اکثر اوقات دیتا نمیده وقتی هم که میده سرعت خیلی پایین در حد 20-30 کیلوبایت با پینگ خیلی بالا.
اگر امکانش هست اطلاع بدین که یه سایت جدید اطراف خوابگاه بزنن که پهنای باند مناسب هم داشته باشه... اینجا واقعا خیلی ضروریه...خیلی ممنون از توجهتون.
amirbrad
23-10-2014, 13:56
شبکه ملی که ما شهریور تست کردیم کولاکی است که به یک باره اینترنت ایران را تغییر خواهد داد. سرعت دانلود تا 10 گیگا بایت معادل سرعت اتصال 80 گیگ را با پینگ زیر 15 برای ما فراهم ساخت. 2000 سایت خبرگزاری ها و دانشگاه ها و مراکز امنیتی و نظامی و کلیه دیتا سنترهای داخل کشور را شامل میشود. مثل سایت اپارات یا سایت کیهان یا سایت دانلود ها. هم اکنون شما از این شبکه با ضریب 1 به 8 استفاده میکنید . فقط این ضریب افزایش داده خواهد شد. هیچ گونه جای نکرانی نیست و هیچ کدام از سایتها مسدود نخواهد شد. فقظ ضریب لود شدن صفحات داخلی افزایش دارد. با یک کلیک سایت دانلود ها لود خواهد شد. ویک فایل 100 مگی زیر 10 ثانیه دانلود خواهد شد. ارایه تلویزیون اینترانتی با کیفیت فول hd بدون لگ و بدون استفاده از زیر ساخت اینترنتی یکی از مزایای این شبکه است. ارایه ویدیو کنفرانس تا 20 نفر با کیفیت hd از مزایی دیگرز شبکه است. و شما با پرداخت هزینه کمی میتوانید از این مزایا استفده کنید. این سرویس در دانشگاه امیر کبیر تست شد و با بندر عباس کنفرانس 2 ساعتی بودن یک لحظه مکث توانست امتحان خودش را پس بدهد. این شبکه در تهران وقم و تبریز وکرج هم اکنون اماده بهره برداری است و بقیه استانها تا چند روزر دیگر به این شبکه وصل خواهد شد.
مشکل اینه که زیرساخت این کار بخصوص در تهران وجود نداره. تجهیزات قدیمی دی اس لم هایی که بزور تا 8 مگ میکشند . فاصله دور از مراکز مخابراتی ودیتا. کابل های مسی و سولفید شده و پیوندی. طولهای کابل در برخی مناطق بیشتر از 4.5 کیلومتر هستش. حال سوالم اینه اسا شبکه ملی اول میاد فیبر نوری کنه و مراکز دیتا افزایش بده یا با همین امکانات میخواد سرویس پر سرعت بده؟ چون عملا تعداد کمی میتونن استفاده کنن چون کابلهای مسی نهایتا در بهترین حالت تا 20 مگ کشش دارن؟!
ممنون.
Mr saeed
23-10-2014, 14:07
مشکل اینه که زیرساخت این کار بخصوص در تهران وجود نداره. تجهیزات قدیمی دی اس لم هایی که بزور تا 8 مگ میکشند . فاصله دور از مراکز مخابراتی ودیتا. کابل های مسی و سولفید شده و پیوندی. طولهای کابل در برخی مناطق بیشتر از 4.5 کیلومتر هستش. حال سوالم اینه اسا شبکه ملی اول میاد فیبر نوری کنه و مراکز دیتا افزایش بده یا با همین امکانات میخواد سرویس پر سرعت بده؟ چون عملا تعداد کمی میتونن استفاده کنن چون کابلهای مسی نهایتا در بهترین حالت تا 20 مگ کشش دارن؟!
ممنون.
عزیز می گن شما باور نکن زیر ساخت ایران برای زمان شاه هست در کلان شهر ها شاید بشه اینترانت 10 تا 15 مگ داد در بقیه جا ها نمی شه
قرار بود فیبر نوری بره جلوی خونه که در سال 92 و 93 بودجش به شدت کاهش داشت برای همین قرار بود سال 94 ارایه بشه همه جای ایران الان فکر کنم رفته 97 :n08:
mohammad.asghari
23-10-2014, 14:35
تو مشهد که خداروشکر زیر ساخت مناسب هست و از آخر سال هم راه میوفته.
آقا رضا من یه سوال دیگه هم داشتم شما در مورد این ایرانیان نت اطلاعاتی دارید؟
Mr saeed
23-10-2014, 14:43
ایرانیان نت همون اپراتور اینترنت فیبر نوری هست قرار هست در 7 شهر این رو اجرا کنه
خود اینترانت ملی کامل سال 94 اجرا می شه پس شما این آخر سال از کجا آوردید معلوم نیست .
abolfazlwest72
23-10-2014, 14:50
سلام میگم آیا تو قزوین 4g هم راه اندازی میشه ؟
mohammad.asghari
23-10-2014, 15:02
ایرانیان نت همون اپراتور اینترنت فیبر نوری هست قرار هست در 7 شهر این رو اجرا کنه
خود اینترانت ملی کامل سال 94 اجرا می شه پس شما این آخر سال از کجا آوردید معلوم نیست .
منظورم همین زیرساخت داشتن اینترنت ایرانیان نت هست که فیبر نوری هست و زیر ساخت اینترانتم تا جایی که میدونم دارا هست
تو دانشگاه ازاد مشهد دارن سیمکارت مجانی میدن و تنضیمات اینترنت رو درست می کنن جالبیش اینکه یک پانچ ندارن سیمکارت هارو پانچ کنن بعد نیروهای ایرانسل از نظر اطلاعات که خیلی ضعیفن اصلا با ویندوز فون که هیچی بلد نبودن دوستم یادشون داد چیکار کنن
درمورد usim که سوال کردیم که اصلا نمیدونستن چی هست کلا من نمیدونم اینارو اموزش نمیدن همین جوری میفرستن بیان پاسخگوی مردم باشن.
سرعت تو اون منطقه داشت کم میشد حالا اینجوری که مصرف میره بالا سرعت خیلی میاد پایین به نظر من 3جی هم بعد یک مدت میشه مثل edge دیگه کلا فقط نصف شب یا کله صبح باید باهاش کار کرد البته بگم بعضی جاها که تراکم زیاد مثل مناطق اپارتمانی همین اطفاق افتاده و سرعت خیلی کمه امید وارم ایرانسل واسه این مشکل فکری کرده باشه
malavan.ehsan
23-10-2014, 15:50
سلام آقا rezarain88 واقعا بهتون خسته نباشید میگم من خودم اصلا حوصله جواب دادن به این همه سوال هارو ندارم ای کاش همه مثله شما اینگونه بودند.ندرانزلی مدتیه 3G راه افتاده اگثر BTS ها غیر از 3,4 BTS بقیه همه تجهیزات روش وصله ولی برخی از این BTS هایی که تجهیزات وصله روشن نیست و برخی ها هم که روشنه کیفیت اینترنت مناسبی بعضا نداره از شهر ما اطلاعی دارید؟
shahryar84
23-10-2014, 16:01
تست تو تهران سعادت آباد با سرور خود ایرانسل!
(تست lte توسط یکی از بچه های ایرانسل گرفته شده، توئیتر)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
rezarain88
23-10-2014, 16:27
سلام آقا rezarain88 واقعا بهتون خسته نباشید میگم من خودم اصلا حوصله جواب دادن به این همه سوال هارو ندارم ای کاش همه مثله شما اینگونه بودند.ندرانزلی مدتیه 3G راه افتاده اگثر BTS ها غیر از 3,4 BTS بقیه همه تجهیزات روش وصله ولی برخی از این BTS هایی که تجهیزات وصله روشن نیست و برخی ها هم که روشنه کیفیت اینترنت مناسبی بعضا نداره از شهر ما اطلاعی دارید؟
بندر انزلی در حال پوشش دهی است. اطراف بار انداز به طرف زیبا کنار مشکلات زیادی داریم. صد در صد با بهره برداری از این سایتها هم پوشش هم کیفیت بالا میرود . حتما شما از تالاب به پایین قرار دارید.
rezarain88
23-10-2014, 16:29
طبق گفته دوستمون آقا رضا..احمال خیلی زیاد باید رایتل باشه..چون پوشش رایتل اون ناحیه ضعیفه و اینکه همراه اولم بالای موسسه کوثر یدونه سایت نصب کرده و نیازی نیست یدونه هم بیاره اونجا بزاره!
یکی از دوستام دیروز بهم گفت دکلی که سمت بلوار کاشان بالای میدونی که پرچم داره نبش قائم 7 ، 2 ماه پیش نصب کرده بودنو تجهیز کردن! من تا 1 هفته دیگه نیستم تهران ، خیلی دوست دارم ببینم اون دکلو چیکارش کردن :n03: بیزحمت میتونی ازونم یه عکس بذاری ببینیم چی شده ؟
دوست عزیز من تهران نیستم.
mehdi-sh
23-10-2014, 16:30
از چالوس تا رامسر من چک کردم هیچ جا پوشش نیست علتش چیه که اصلا مازندران پوشش خوبی نداره.
rezarain88
23-10-2014, 16:40
اقا رضا میخواستم بدونم 4G جایگزین adsl میتونه بشه از لحاظ تعرفه؟(در مورد تعرفه هاش چیزی میدونید؟)
3g ,4g هیچ وقت جای adsl و فیبر را نمیگیرد. هزینه 4g بالاست. 4g زمان تاخیر کمتری داردو jetterپایینی دارد.
saeeddeeas
23-10-2014, 16:40
واقعا تعجب میکنم شهرستان ما چرا هیچ اپراتوری خدمات نمیده،رایتل که اصلا نیس.ایرانسلم که اینطور شما میگید تا سال اینده خبری نمیشه..همراه اولم حتی EDGE نداره اینجا !!!
نمیدونم واقعا دلیلشون چیه که اصلا اینجا خدمات نمیدن واقعا اخر نامردیه دیگه یه ایمیل نیمشه چک کنیم:n30:
ما که نمیخوایم مجانی استفاده کنیم که خدمات نمیدن و اینجوری با اکراه میخوان سه سال دیگه خدمات بدن اه اه
rezarain88
23-10-2014, 16:41
واقعا تعجب میکنم شهرستان ما چرا هیچ اپراتوری خدمات نمیده،رایتل که اصلا نیس.ایرانسلم که اینطور شما میگید تا سال اینده خبری نمیشه..همراه اولم حتی EDGE نداره اینجا !!!
نمیدونم واقعا دلیلشون چیه که اصلا اینجا خدمات نمیدن واقعا اخر نامردیه دیگه یه ایمیل نیمشه چک کنیم:n30:
دوست عزیز کدام قسمت کشور تشریف دارید.
saeeddeeas
23-10-2014, 16:43
دوست عزیز کدام قسمت کشور تشریف دارید.
استان هرمزگان.بندر جاسک
اقا اصلا بگید بیان اینجا خودمون پول جمع میکنیم میدیم بهشون والا!!!
rezarain88
23-10-2014, 16:45
ایرانیان نت خوب شروع کرد. ولی در زمینه فیبر کم اورد متوسل به مخابرات شد تا از تجهیزات انها استفاده کند. مخابرات اول حاضر نشد ولی بچه های بالا مشکل مخابرات را حل کردو قرار است فیبر تا اول کوچه بیاد سپس از تکتولوژی fttx وارد منازل شود. مشهد و کرج و تهران اماده است ولی تجهیزات پایانی و ترمینال به شدت کم است . تابستان 94 جواب میدهد.
rezarain88
23-10-2014, 16:48
استان هرمزگان.بندر جاسک
اقا اصلا بگید بیان اینجا خودمون پول جمع میکنیم میدیم بهشون والا!!!
جای سختی هستید. حق با شماست.
rezarain88
23-10-2014, 16:49
سلام میگم آیا تو قزوین 4g هم راه اندازی میشه ؟
بله . حتما
rezarain88
23-10-2014, 16:54
عرض ادب جناب رضا در مورده شهرهای استان کردستان (مریوان و بانه ) اطلاعی دارید .سپاس
دوست عزیز در اولویت است تا دی اگه تجهیزات برسه وصل میشود.
rezarain88
23-10-2014, 17:00
سلام آقا رضا، خیلی ممنون که به همه ی سوالات بچه ها با صبر و حوصله جواب میدین.
آقا رضا من شهریور ماه یه درخواست از شما کردم که گفتین حتما بهش رسیدگی میکنین و خبرم میکنین.
خوابگاه دانشجویی شهرک امام تبریز که بالای 2000 نفر دانشجو داره که بدون استثنا همه شون به نحوی از اینترنت ایرانسل استفاده میکنن، ولی متاسفانه آنتن دهی خیلی ضعیفه و مدام بین نسل دو و نسل سه سوییچ میشه، من با اینکه طبقه سوم هستم ولی آنتن گوشیم تو حالت 3G بیشتر از 2 یا 3 تا نمیشه، سرعت دانلود هم مواقع خلوت رو 100 و مواقع شلوغ اکثر اوقات دیتا نمیده وقتی هم که میده سرعت خیلی پایین در حد 20-30 کیلوبایت با پینگ خیلی بالا.
اگر امکانش هست اطلاع بدین که یه سایت جدید اطراف خوابگاه بزنن که پهنای باند مناسب هم داشته باشه... اینجا واقعا خیلی ضروریه...خیلی ممنون از توجهتون.
سلام دوست عزیز دقیقا یادم هست. ما شرمنده شدیم مشکل از ما نبود . نه مسولان همکاری کردند نه شهرداری. مسولان خوابگاه ما را 17 روز معطل کردندو در اخر نه گفتند شما خودتان از مسولان بپرسید. شهرداری هم اجازه نداد. هیچ کدام از ساختمانها مشرف به خوابکاه هم حاضر به واگذاری پشت بام حداقل در فاصله 500 متری نشدند. واقعا چاره ای نماند. شرکت علاقه زیادی به این مکا نها دارد ولی ما دیر متوجه شدیم. من از طرف تمام همکاران از شما عذر میخواهم.
سلام
آقای rezarain88
بنده تازه به این گفتگو وارد شدم
یک سوالم اینه که اگر میشه بفرمایید شما چه ارتباطی با ایرانسل دارید با مدرک
سوالات دیگه در صورت اطلاع اینه که آیا بسته های 24 گیگ شبانه باقی میمونه یا حذف میشه؟
و آیا هزینه بسته ها افزایش پیدا میکنه؟
اینکه گفتید شبکه ملی درتهران قم کرج آماده بهره برداریه یعنی کی بهره برداری میشه؟
با تشکر
دوستان صحبت از چی میکنید:n24:
4جی و پورت 20مگابیت تو خونه ها:n13:
احتمالا ساقیتون خوب بوده :n09::n08:
اینجا منطقه ما اصفهان خطوط هنوز pcm ه چند ساله میریم مخابرات استقلال میگن 3ماه دیگه تجهیزات میرسه
حرف مرد یکیه 8 ساله میگن 3ماه دیگه
MOH@ND3S
23-10-2014, 17:09
دوست عزیز من تهران نیستم.
بلی میدونم..ولی به جواب این دوستمون گفته بودید که رایتل 4g zte هست..منظورم تایید حرف های شما بود :n06:
rezarain88
23-10-2014, 17:10
سلام
آقای rezarain88
بنده تازه به این گفتگو وارد شدم
یک سوالم اینه که اگر میشه بفرمایید شما چه ارتباطی با ایرانسل دارید با مدرک
سوالات دیگه در صورت اطلاع اینه که آیا بسته های 24 گیگ شبانه باقی میمونه یا حذف میشه؟
و آیا هزینه بسته ها افزایش پیدا میکنه؟
اینکه گفتید شبکه ملی درتهران قم کرج آماده بهره برداریه یعنی کی بهره برداری میشه؟
با تشکر
بنده فعلا هیچ سمتی در شرکت ندارم. تا شهریور ماه مشاور بودم. حالا برای ماموریتی که شرکت دعوت کرده تا 3 ابان در خدمت دوستان هستم. جواب دوستان را از پنل شرکت جواب میدهم با مساعدت مشاوران جدید. ما اخراجی های ایرانسل هستیم.:n02:
rezarain88
23-10-2014, 17:16
بازم خسته نباشید
یه سوالی
میگم شما از پیمانکار اصفهان اطلاعی ندارید
تو این پیج یا جاهای دیگه نمیشه پیداشون کنیم
آخه این همه سوال از شما خستتون میکنه
بچه های پیج از بس مسوولین همراه اول و ایرانسل جواب نمیدن،یکی مثل شما که جواب میده را سوال پیچ میکنن
واقعا جای دوستانی مثل شما توی پیج ها خالیه
Sent from my HTC One
ممنونم. هیچ کس حاضر به پاسخگویی نیست. چون همه وثیقه ای بالای 500 تومنی دارند. و همچنین شرکت به شدت مراقب است تا اطلاعتتش درز پیدا نکند. پیمانکار اصفهانی در حال کار با رایتل و همراه اول است. اگر تجهیزات هم بدهند. وقت کافی ندارند.
sunmaster_7
23-10-2014, 17:22
دیشب ساعت 3 گوشیمو روشن کردم با وجود اینکه فقط 7 روز از خرید بسته 24 گیگ گذشته دیدم هر سایتی رو میخواهم باز کنم مینویسه اعتبار تمام شده!! با 141*10 موجودی گرفتم دیدم توشته 14 گیگ مونده حالا اینکه کل مصرف من طبق اعلام خود گوشی دریافت و ارسال روی هم 8/5 گیگ بیشتر نبوده و یکو نیم گیگ این وسط مفقود شده بماند چند بار گوشیو خاموش و روشن کردم دیدم تاثیری نداره خوابیدم دوباره 6:30 بیدار شدم امتحان کردم دیدم نه خیر درست بشو نیست گفتم شاید اعتبار گوشی تموم شده 5000 تا اینترنتی شارژ خریدم دیدم بازم نتیجه ای نداشت بی خیال شدم زنگ زدم میگه پیگیری میکنیم حالا ببینیم ایرانسل تا چه حد مشتری مدار است
rezarain88
23-10-2014, 17:26
ممنون.
در 5 شهر تهران و کرج و مشهد وتبریزو اصفهان مخابرات شروع به کشیدن فیبر نوری جدید کرد نا هم در اپراتور چهارم و هم در خود مخابرات بشه استفاده کرد. بله حق با شماست . اکثر مناطق باید از سیم مسی استفاده کرد اگر جواب بده تا 20 مگ میکشد اگر نداد تا 10 مگ.
rezarain88
23-10-2014, 17:42
با سلام
جناب reazarain88 میدان انقلاب تهران آنتن های متعددی داره که گاهی 3g وصل میشم و گاهی 2g یعنی اصلا ثبات نداره.در کوچه های اطراف هم پوشش 3g کامل نیست.
از اون بدتر اینکه حدودا یکماهی هست که حتی در منزل مان که طبقه اول هست آنتن ایرانسل بسیار ضعیف شده و در اکثر مواقع کاملا قطع میشه.
ادرس دقیق بدید. تا چک کنم.
rezarain88
23-10-2014, 17:44
آقا رضای عزیز
از جلسه دیروز چه خبر?
چيزي که به درد مشترکین بخوره توش بود?
برای شما نه ولی برای ما مفید بود.
rezarain88
23-10-2014, 18:11
دوستان تا فردا صبح که در خدمت هستم. خداحافظ
hadi.EST
23-10-2014, 19:10
سلام ممنون به خاطر این خبر خوب شما جسارتا" اینکه میفرمایید 100 مگ زیر 10 ثانیه دانلود میشود ( داخل ایران) یعنی سرعتی برابر 100 مگابیت بر ثانیه به منازل هم داده خواهد شد ؟ به عنوان مثال آیا برای شهری مثل ارومیه گرفتن چنین سرعتی ممکن خواهد بود؟
با سپاس :n12:
سلام جناب rezarain88
میتونین چک کنید که ارومیه سمت شهرک فرهنگیان خ کشاورز ( یا همون حوالی پارک فرهنگ) چندتا Bts تری جی هست و اینکه آیا این منطقه تا سمت خ جنوبی 4g فعال هست (چون من چیزی پیدا نمی کنم)؟
سپاسگذارم
mr_mansouri
23-10-2014, 19:14
اقاي rezarain88
ممكنه بگيد سمنان كي 3g ميشه؟
Arsenal2012
23-10-2014, 19:42
اواخر سال شاید اگر تجهیزات بدهند که بعید میدونم . پیمانکار هم کم داریم . اکثرشان نمییاند.
سلام مهندس خسته نباشی
چند تا سوال داشتم
1- من طرح 24 گیگ شبانه دارم سرعت دانلودم با idm پی سی خیلی نوسان داره از 2 شب تا 8 صبح سرعت دانلودم بین 700 تا 1200 تعغیر میکنه علته این همه نوسان چی هست؟؟؟
2- آیا سیم کارت های جدید 4 جی در گوشی و تبلت هایی که فقط 3 جی رو ساپورت میکنه میشه استفاده کرد؟؟؟
3- سیم های 3 جی ایرانسل و 4 جی ایرانسل نهایت تاچند مگ برای کاربر بازه؟؟؟
4- آیا تعرفه اینترنت 4 جی ایرانسل هم مثل همین 3 جی ایرانسل هست یا گرونتر میشه؟؟؟
5- منطقه ما کرج - شاهین ویلا- بنیاد- خ 22 بهمن جنوبی - خ بهروز صفایی ...در چه تاریخی 4 جی راه اندازی میشه؟؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
من که خیلی راضی هستم از ایرانسل دمتون گرم
وضعیت همین الان
ShadowDragon
23-10-2014, 19:56
دوست عزیز واقعا حق داری راضی باشی! من که بیشتر از 200 ندیدم! رو 100-150 میچرخه.... 2 خط آنتن دارم ممکنه دلیل همین باشه؟
راستی ممنون میشم پست 6 صفحه پیش رو جواب بدین( جا موند، امروز متوجه نشدید)
وشته شده توسط rezarain88 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برد مفید در صورت تراکم و شلوغی 450 تا 500 متر در فضای باز 800 تا 1000 متر . یک دایره به شعاع 500 متری را تصور کنید. 720 متر در جهت جنوب غربی
ممنون از جواب شما:)
یعنی این سایت در محل دانشگاه آزاد کرمانشاه قرار دارد؟ 720 متری جنوب غرب آزادگان
درود بچه محل
اگه وقت کنم برم چشم.
SONY XPERIA Z2
بنده فعلا هیچ سمتی در شرکت ندارم. تا شهریور ماه مشاور بودم. حالا برای ماموریتی که شرکت دعوت کرده تا 3 ابان در خدمت دوستان هستم. جواب دوستان را از پنل شرکت جواب میدهم با مساعدت مشاوران جدید. ما اخراجی های ایرانسل هستیم.:n02:
شما مگه نگفتی شنبه میری خارج از کشور؟
kiana 33
23-10-2014, 22:13
شیراز وضعیتش خیلی بد هست من اکثر جاها تست کردم سرعت حتی در کنار آنتن ایرانسل از 150 کیلو بایت بالاتر نمیره حدود یک ماه پیش وزیر تو شیراز درگاه سوم اینترنت کشور رو افتتاح کرد وچرا ایرانسل پهنای بانند بیشتری رو اختضاص نمیده همه میدونن که شیراز قطب الکترونیک و مخابرات ایران بوده ولی در چند سال گذشته اصلا هیچ توجهی به مخابرات و زیر ساخت تو این شهر نشده ولی الان ایرانسل تو بعضی شهرهای کوچک داره 10 برابر شیراز سرعت میده آخه باید وضعیت پایتخت علم و فرهنگ ایران اینجوری باشه...
Masoud-Susa
23-10-2014, 23:14
جناب rezarain88 از اوضاع نسل سه(ایرانسل یا همراه اول) تو شهرهای استان خوزستان خبری ندارید؟ کی قراره تو باقی شهرها راه بیافته؟ (به خصوص در مورد شوش دانیال)
امسال منتظر باشیم یا میره واسه سال بعد؟
مشهد کی فول ساپورت 3g میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
مردیم باووو
من حاضرم قسم بخورم اگه خونمون چسبیده به دانشگاه فردوسی نبود باز اونجا تو ساپورت 3g نبود
من تو مشهد یه جاها 3g دیدم که سگو بزنی اون طرفا نمیره :|
تو مشهد 4g از کی و چه جاهایی فعال شده تا الان؟؟
mohammad.asghari
23-10-2014, 23:54
تکتولوژی fttx
این رو هم میشه یه توضیحی در موردش بدید؟والا ما که چیزی نفهمیدم ازش:n02:
binaafarin
24-10-2014, 00:01
اقا رضا لطفا یک اماری بدید از ازاین اپراتور چهارم و فیبر نوری
توی امارها اصلا اسمی از بندرعباس نیست ولی یک جا گفتید توی ویدئ کنفرانسی که توی دانشگاه امیر کبیر با یندرعباس انجام شده درست میگم؟
گفتین که امیدی به فورجی نیست طرفای بندرعباس ومنطقه سورو مشرف به دریاست لا اقل این فیبرنوری رو که باید بگیریم یا اونم این ورا نمیاد؟؟ اگر میاد تاریخ حدودی کی هستش والا سرگیجه گرفتیم از این ای اس پی اون ای اس پی خطها داغون نویز خط بالا فاصله از مرکز مخابراتی زیاد مراکز شولوق پهنای باند کم این مشکلات اینجا کی حل میشه اخه؟
منم مشکل دشاتم شارژمو 0 کرد!
+
حدس میزدم درست به اینجور موارد رسیدگی نکنن!
ولی من همینجوری ولشون نمیکنم :دی چون من 2 بار اینترنت رو قطع و وصل کردم (یه بار 2:03 و یه بار ساعت 2:35 )،زنگ بزنن هیچ دلییل موجهی ندارن که بگن مشکل از گوشی من بوده،تا الانم که 2 نفر دیگه گفتن اون ها هم مشکل داشتن............
اه پس فقط سر من نیومده !
یکشنبه صیح با رعایت قطع و وصلی بعد از 2 و ترافیک 2.5 گیگ باقیمانده شبانه , 18 تومن شارژ اصلی پرید و کلی زنگ و ثبت شکایت و گرفتن کد پیگیری
هم هیچ نتیجه ای نداشت . یکی از کارشناساشون هم که گویا پسر خاله جان وین بود و کلی لاتی بود براخودش!
تا الان که آخر هفته رسیدیم هم تماسی و پیگیری درکارنبوده . گویا همه این شکایات رو دایورت میکنن به یک جا .
starpars
24-10-2014, 01:17
منم دیشب با خیال آسوده گذاشتم خودکار 2 گیگ بعد ساعت 2 شب دانلود بشه اما حالا که نگاه میکنم میبینم 2 گیگ رو رفته از بسته اینترنت روزانه من کم کرده و بسته شبانه تغیری نکرده
ایرانسل 3g راه انداخت و بازم آدم نشد!
Leon-117
24-10-2014, 01:43
آره این مشکل برا خیلی ها پیش اومده 1-2 شب اخیر.
جواب اپراتور که فقط اینه:
برید شکایت ثبت کنید اگه حق با شما باشه پیگیری میکنیم :|
خیلی راحت خودشون میتونن تشخیص بدن مشکل از سیستم خودشون بوده ولی خودشون رو میزنن به اون راه،به زبون ساده تر خیلی راحت از مردم دزدی میکنن :)
Mr saeed
24-10-2014, 01:57
یک استاندارد برای فیبر نوری هست , در فیبر نوی هم محدودیت مسافت هست که در این استاندارد وضعیت خیلی خیلی بهتره تا مسافت طولانی می تونه پوشش دهی کنه
binaafarin
24-10-2014, 02:20
منم دیشب با خیال آسوده گذاشتم خودکار 2 گیگ بعد ساعت 2 شب دانلود بشه اما حالا که نگاه میکنم میبینم 2 گیگ رو رفته از بسته اینترنت روزانه من کم کرده و بسته شبانه تغیری نکرده
ایرانسل 3g راه انداخت و بازم آدم نشد!
عزیز شما سرعت داتلودت با همراه اوبل و ایرانسل چنده؟
کدوم منطقه ها تست کردی؟
binaafarin
24-10-2014, 02:25
یک استاندارد برای فیبر نوری هست , در فیبر نوی هم محدودیت مسافت هست که در این استاندارد وضعیت خیلی خیلی بهتره تا مسافت طولانی می تونه پوشش دهی کنه
الان خیلی جاها میشنویم میگن خطمون فیبرنوریه اینترنت نمیدن بهمون فقط مخابرات میده دلیلش چیه؟ این فیبرنوری یا اون فرق داره؟
starpars
24-10-2014, 02:28
عزیز شما سرعت داتلودت با همراه اوبل و ایرانسل چنده؟
کدوم منطقه ها تست کردی؟
من سمت الهیه ام همین الان ایرانسل بین 300 تا 600 کیلوبایت داره دانلود میکنه
همراه اول تست نکردم
دوستان امشب هم ایرانسل مشغول دزدی هست هرچی دانلود میکنی از شارژ اصلی یا بسته روزانه داره کم میکنه بسته شبانه اصلا تکون نمیخوره
حواستون باشه ایرانسل امشب هم کمین کرده:n28:
mohammad123not
24-10-2014, 02:30
منم دو شبه که از شارژ سیمکارتم کم میکنه
aghazadeh_hastam
24-10-2014, 02:36
تف تو گور پدر ایرانسل . بسته 24 گیگ فعال کردم از شارژ سیم کارتم کم کرد :n21:
sunmaster_7
24-10-2014, 02:45
باز هم امشب اجازه دانلود نمیده هر ادرس سایتی که میزنم مینویسه شارژتون تموم شده در حالی که 1 هفته نیست بسته شبانه گرفتم و کلی حجم دارم نمی دونم این دیگه چه مسخره بازی است
reza_egbali
24-10-2014, 02:59
دوستان حواستون و جم کنین امشب هم ایرانسل داره شارژ می خوره .
starpars
24-10-2014, 03:01
دو حالت داره یا گند زدن به همه چی که در اینصورت باید پول ملت رو برگردونن
یا اینکه این کار عمدی هست و دارن دزدی میکنن که اگه اینجوره باید پول ملت رو برگردونن
میدونین چه پولی همین دو شب به جیب زدن:n15:
timemachine2029
24-10-2014, 03:05
من هم دیشب بود 1.5 کم کرد از بسته روزانه
امشب تست کردم بازم کم میکنه
MESHKIPOSH
24-10-2014, 03:27
سلام دوستان
من تهران سمت شرق و جنوب شرق (دقیقا افسریه ) هستم
تا 5-6 روز پیش سرعت دانلودم رو ایرانسل دوروبره 500 کیلوبایت تا 1 مگ متغییر بود و خیلی واقعا خوب بود . اما یهو از چند شب پیش انگار که gprs باشه سرعت دانلود به زور به 20-30 کیلوبایت میرسه .
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟!
من شبکه گوشیم رو نسل 3 تنظیمه و اصلا نسل دو رو نمیشناسه . علامت اینترنت گوشیم هم H هست و وای فای شیر میکردم رو کامپیوتر و استفاده میکردم اما واسم عجیبه که 500 کیلوبایت حداقل کجا و 20-30 کیلوبایت حداکثر کجا !
بماند که امشب شارژ میخوره ایرانسل و از بسته کم نمیکنه ....
دارم دیوونه میشم به خدا داشتم واسه خودم کیف میکردم اما موندم چرا اینجوری شد یهو ...ایراد از گوشی میتونه باشه ؟! شبانه فعال کرده بودم شبی 5-6 گیگ یهو دانلود میکردم این بسته جدید که فعال کردم اصلا به 2-3 گیگ هم نرسید دانلودم و شد اینی که عرض کردم :(
کسی افسریه هست یا جای دیگه که اینطوری شده باشه ؟
آقا رضا خواهش میکنم جواب بده :((
Ehsan+2010
24-10-2014, 06:18
درسته دوستان الان 2شبه بسته شبانه غیرفعاله؛ من9گیگ از ترافیک شبانم باقی مونده ولی از بسته روزانم کم شده این ی دزدی در سطح میلیاردها تومن پوله معلوم نیس دارن جبران مافات چیرو میکنن عوضیا
سرعت1.5مگ دانلود میکردم احتمالا دارن مقدمات پایین آوردن سرعتشو فراهم میکنن
mcuteangel
24-10-2014, 06:56
آقا رضا، ببخشید این سیم کارت های نسل چهار که قراره عرضه بشه، توی نسل دو و سه هم کار می کنن یا مخصوص نسل چهارم هست؟
Sent from my PAP5500DUO
hesam 63
24-10-2014, 07:18
نگاه بدبینانه به این قضیه ندارم و احتمال می دم اشکالی در سیستم به وجود اومده باشهولی تا الاندو روزه که بسته شبانه کار نمی کنهنزدیک 4 هزار تومن شارژ تلفن برای حدود نیم ساعت وبگردی اون هم در ساعت 6 صبح کسر شده عذرخواهی هم پیشکش/ فقط هزینه شارژ و اون دو روز کسری رو برگردونن...برای کسایی که مبالغ بالا در حساب ایرانسل شون بوده ممکنه ده ها هزار تومن به خاطر این قضایا از حسابش کسر کرده باشن.
rezarain88
24-10-2014, 08:07
سلام ممنون به خاطر این خبر خوب شما جسارتا" اینکه میفرمایید 100 مگ زیر 10 ثانیه دانلود میشود ( داخل ایران) یعنی سرعتی برابر 100 مگابیت بر ثانیه به منازل هم داده خواهد شد ؟ به عنوان مثال آیا برای شهری مثل ارومیه گرفتن چنین سرعتی ممکن خواهد بود؟
با سپاس :n12:
با سلام. اگر بچه های بالا اجازه بدهند بله.
rezarain88
24-10-2014, 08:08
سلام جناب rezarain88
میتونین چک کنید که ارومیه سمت شهرک فرهنگیان خ کشاورز ( یا همون حوالی پارک فرهنگ) چندتا Bts تری جی هست و اینکه آیا این منطقه تا سمت خ جنوبی 4g فعال هست (چون من چیزی پیدا نمی کنم)؟
سپاسگذارم
قعلا خیر. در دستور کار است هردوتا.
rezarain88
24-10-2014, 08:11
اقاي rezarain88
ممكنه بگيد سمنان كي 3g ميشه؟
تا دی ماه یا شاید زودتر . دامغان و سمنان و شاهرود در اولویت است.
rezarain88
24-10-2014, 08:16
سلام مهندس خسته نباشی
چند تا سوال داشتم
1- من طرح 24 گیگ شبانه دارم سرعت دانلودم با idm پی سی خیلی نوسان داره از 2 شب تا 8 صبح سرعت دانلودم بین 700 تا 1200 تعغیر میکنه علته این همه نوسان چی هست؟؟؟
2- آیا سیم کارت های جدید 4 جی در گوشی و تبلت هایی که فقط 3 جی رو ساپورت میکنه میشه استفاده کرد؟؟؟
3- سیم های 3 جی ایرانسل و 4 جی ایرانسل نهایت تاچند مگ برای کاربر بازه؟؟؟
4- آیا تعرفه اینترنت 4 جی ایرانسل هم مثل همین 3 جی ایرانسل هست یا گرونتر میشه؟؟؟
5- منطقه ما کرج - شاهین ویلا- بنیاد- خ 22 بهمن جنوبی - خ بهروز صفایی ...در چه تاریخی 4 جی راه اندازی میشه؟؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
من که خیلی راضی هستم از ایرانسل دمتون گرم
وضعیت همین الان
1-کمبود پهنای باندو شلوغی و ترافیک سایت و تراکم بالای دانلود. ایرانسل در دانلود شبانه به مشکل خورده است.
2- خیر. اگر هم ساپورت کند در فرکانس 3g فعال خواهد بود.
3- جواب ان را هیچ کس دقیقا به جز بچه های بالا نمیداند.
4- تا اخر سال در این رنج است. بعدا قیمتها بالا خواهد رفت.
5- همین الان هم قابل بهره برداری است ولی فعال نشده است.
rezarain88
24-10-2014, 08:18
شما مگه نگفتی شنبه میری خارج از کشور؟
بله. قرار نبود برگردم. به علت پاره ای از مسایل در خدمت هستم.تا چند ماه دیگر هم در خدمتتان نخواهم بود.
rezarain88
24-10-2014, 08:21
شیراز وضعیتش خیلی بد هست من اکثر جاها تست کردم سرعت حتی در کنار آنتن ایرانسل از 150 کیلو بایت بالاتر نمیره حدود یک ماه پیش وزیر تو شیراز درگاه سوم اینترنت کشور رو افتتاح کرد وچرا ایرانسل پهنای بانند بیشتری رو اختضاص نمیده همه میدونن که شیراز قطب الکترونیک و مخابرات ایران بوده ولی در چند سال گذشته اصلا هیچ توجهی به مخابرات و زیر ساخت تو این شهر نشده ولی الان ایرانسل تو بعضی شهرهای کوچک داره 10 برابر شیراز سرعت میده آخه باید وضعیت پایتخت علم و فرهنگ ایران اینجوری باشه...
با سلام. شیراز در حال تعمیر سوییچ هستش. تعداد کمی از سایتها در حال کار است. و لینک خوبی برای عرضه نداریم. نهایتا تا 3 هفته اوضاع خوب خواهد شد.
rezarain88
24-10-2014, 08:26
جناب rezarain88 از اوضاع نسل سه(ایرانسل یا همراه اول) تو شهرهای استان خوزستان خبری ندارید؟ کی قراره تو باقی شهرها راه بیافته؟ (به خصوص در مورد شوش دانیال)
امسال منتظر باشیم یا میره واسه سال بعد؟
من از همراه اول در این منطقه اطلاع زیادی ندارم به غیر از اهواز که پرسیدم دوستان گفتند در اهواز همراه اول پوشش و سرعت خوبی دارد. ولی ایرانسل تصمیم دارد تا اخر سال شهرستان ها را هم پوشش بدهد. به محض اطلاع از دوستان در جنوب اخبار موثق در اختیارتان میگذارم.
rezarain88
24-10-2014, 08:28
مردیم باووو
من حاضرم قسم بخورم اگه خونمون چسبیده به دانشگاه فردوسی نبود باز اونجا تو ساپورت 3g نبود
دوست عزیز تنها مشهد این طوری نیست. در شهرستانها هم در اطراف شهر اکثر سایته تجهیز شده اند ولی در داخل شهر خبری نیست. براساس یک رویه خاص تجهیز جلو خواهد رفت.
rezarain88
24-10-2014, 08:31
این یه نوع تکنولوژی است که اینترنت تا دم خونه یا محله با فیبر میاید و سپس با استفاده از سیم مسی به داخل ساختمان ها ورور پیدا میکند. این امر مستلزم تجهیزاتی است که باید در قسمت ورودی ساختمان و داکت ها اعمال شود. به طور ساده و مختصر عرض کردم.
rezarain88
24-10-2014, 08:34
اقا رضا لطفا یک اماری بدید از ازاین اپراتور چهارم و فیبر نوری
توی امارها اصلا اسمی از بندرعباس نیست ولی یک جا گفتید توی ویدئ کنفرانسی که توی دانشگاه امیر کبیر با یندرعباس انجام شده درست میگم؟
گفتین که امیدی به فورجی نیست طرفای بندرعباس ومنطقه سورو مشرف به دریاست لا اقل این فیبرنوری رو که باید بگیریم یا اونم این ورا نمیاد؟؟ اگر میاد تاریخ حدودی کی هستش والا سرگیجه گرفتیم از این ای اس پی اون ای اس پی خطها داغون نویز خط بالا فاصله از مرکز مخابراتی زیاد مراکز شولوق پهنای باند کم این مشکلات اینجا کی حل میشه اخه؟
اپراتور چهارم فقط فعلا در حد ازمایش اولیه است. ما تست را از طریق فیبر نوری مخابرات انجام دادیم. منطقه شما در اولویت نیست.
rezarain88
24-10-2014, 08:41
سلام دوستان
من تهران سمت شرق و جنوب شرق (دقیقا افسریه ) هستم
تا 5-6 روز پیش سرعت دانلودم رو ایرانسل دوروبره 500 کیلوبایت تا 1 مگ متغییر بود و خیلی واقعا خوب بود . اما یهو از چند شب پیش انگار که gprs باشه سرعت دانلود به زور به 20-30 کیلوبایت میرسه .
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟!
من شبکه گوشیم رو نسل 3 تنظیمه و اصلا نسل دو رو نمیشناسه . علامت اینترنت گوشیم هم H هست و وای فای شیر میکردم رو کامپیوتر و استفاده میکردم اما واسم عجیبه که 500 کیلوبایت حداقل کجا و 20-30 کیلوبایت حداکثر کجا !
بماند که امشب شارژ میخوره ایرانسل و از بسته کم نمیکنه ....
دارم دیوونه میشم به خدا داشتم واسه خودم کیف میکردم اما موندم چرا اینجوری شد یهو ...ایراد از گوشی میتونه باشه ؟! شبانه فعال کرده بودم شبی 5-6 گیگ یهو دانلود میکردم این بسته جدید که فعال کردم اصلا به 2-3 گیگ هم نرسید دانلودم و شد اینی که عرض کردم :(
کسی افسریه هست یا جای دیگه که اینطوری شده باشه ؟
آقا رضا خواهش میکنم جواب بده :((
با سلام . دوستان در حال تغییرات در شبکه بودند که به مشکل برخوردند تا عصر امروز دوستان مشکل را حل خواهند کرد. دو شب پیش هم در تبریز از ساعت 10 شب تا 4 صبح در حال تغییرات بودیم که به نتیجه رسید. و سرعت دوستان در تبریز به ثبات رسید. مشکل در ایرانسل یکی دو تا نیست. از برنامه خیلی عقب افتادیم. این مشاوران چینی در این مدت هیچ کار به خصوصی انجام نداند.
rezarain88
24-10-2014, 08:45
آقا رضا، ببخشید این سیم کارت های نسل چهار که قراره عرضه بشه، توی نسل دو و سه هم کار می کنن یا مخصوص نسل چهارم هست؟
Sent from my PAP5500DUO
نسل 4 همه نسل هارا پوشش میدهد . یعنی اگر گوشی شما 4g باشد اگر در یک منطقه 4g باشد به 4g سوییچ میکند اگر 3g باشد در فرکانس 3g کار خواهد کرد. واگر درمنطقه ای باشید که edge هست باز هم در فرکانس نسل 2 کار خواهد کرد. کانال صدا و sms در این سیم کارت مجزا است.
rezarain88
24-10-2014, 09:11
با سلام. دیشب اطلاع یافتیم همراه اول در تکه باند 5/2600 شروع به تست 4g کرده است. این فرکانس در تهران و کرج و مشهدو اصفهان و اهواز و تبریز تا صبح قابل رویت بود. لیکن این فرکانس تا حدودی پاک نیست. و باید رگولاتوری در نرخ دیگر فرکانسی همراه اول را تایید کند. با تشکر از همکاران رگولاتوری
mehdi-sh
24-10-2014, 09:13
اقا رضا راجع به پوشش مازندران به خصوص شهرهای توریسیتی چیزی نفرمودید
and-roid2
24-10-2014, 09:31
سلام
اقا رضا تصویری از قطعات 4G داری که باهاش بیشتر اشنا بشیم و بفهمیم کدوم bts ها به 4G مجهز شدن؟
rezarain88
24-10-2014, 09:31
اقا رضا راجع به پوشش مازندران به خصوص شهرهای توریسیتی چیزی نفرمودید
فعلا ساری و رامسر و چالوس و نمک ابرود و عباس اباد و همچنین تنکابن تا بهمن ماه پوشش خواهن داشت. فعلا ساری دو سایت در حال تست است.
rezarain88
24-10-2014, 09:33
سلام
اقا رضا تصویری از قطعات 4G داری که باهاش بیشتر اشنا بشیم و بفهمیم کدوم bts ها به 4G مجهز شدن؟
این به صورت تجربی است از روی راک و rru .کاربر عادی قادر به تشخیص نیست. حتی با دوربین.
and-roid2
24-10-2014, 09:37
این به صورت تجربی است از روی راک و rru .کاربر عادی قادر به تشخیص نیست. حتی با دوربین.
پس از لحاظ ظاهری با 3G فرق چندانی نداره ؟
از روی رنگ سیمهاش میشه تشخیص داد درسته؟(قرمز و مشکی؟)
-------------------
راستی اطلاعی از 4G همراه اول در قم ندارید؟ دی:
rezarain88
24-10-2014, 09:42
پس از لحاظ ظاهری با 3G فرق چندانی نداره ؟
از روی رنگ سیمهاش میشه تشخیص داد درسته؟(قرمز و مشکی؟)
-------------------
راستی اطلاعی از 4G همراه اول در قم ندارید؟ دی:
بله تا حدودی شبیه است. از روی سیم خیر. همکاران قراره تا شب از کم وکیف کار مارا باخبرکنند.
rezarain88
24-10-2014, 09:59
تا عصر که در خدمتتان هستم. خداحافظ.
اقا رضا از وضعیت 4g در شیراز هم اطلاعی دارید
Leon-117
24-10-2014, 10:23
خوب امروز هم بسته شبانه فعال نشد :)
حالا جدا از بسته روزانه عادی که داشتم و تموم شد(اون 300 مگ داشت) دیشب من حدود20 هزارتومن شارژ داشتم و همش رو خورد :|
حالا موندم چطوری میخوان این هزینه ها رو برگردونن (اگه برگردوندنی تو کار باشه...)
حالا جدا از بسته روزانه عادی که داشتم و تموم شد(اون 300 مگ داشت) دیشب من حدود20 هزارتومن شارژ داشتم و همش رو خورد :|
حالا موندم چطوری میخوان این هزینه ها رو برگردونن (اگه برگردوندنی تو کار باشه...)
بچه ها واقعا هنوز براتون ثابت نشده که ایرانول کلاه برداره؟
یه همچین سرویس بی کیفیتی راه انداخته بعد کلی تبلیغ کرده تا بسته بندازه به ملت و بچاپه
هنوز براتون اثبات نشده ایرانول به جای ارایه کیفیت به فکر دزدی از ملته؟؟؟؟؟؟.
saeeddeeas
24-10-2014, 11:39
در راستای صحبت های اقا رضا که گفته ایرانسل به مشکل مالی خورده، ظاهرا دارن از این طریق بسته شبانه کلاه برداری میکنن تا یکم پول جمع کنن[emoji1]
mazdak89
24-10-2014, 11:58
آقای Reza Rain
ایرانسل قصد ارتقای کیفیت مکالمات صوتی (صدای HD) را نداره !؟؟ خداییش کیفیت صدا تو ایرانسل خیلی بده !
برای من هم روی هر دو سیم کارتم بسته ی شبانه فعال نشد. از شارژم کم کرد. زنگ میزنم پشتیبانی میگه برو توی کنترل حساب اینترنتی چک کن. این سیستمش هم این قدر مزخرفه که حد نداره. هیچیش هم کار نمیکنه.
mcuteangel
24-10-2014, 12:33
اگه مثل قبل باشه مطمئنا مبلغ کسر شده رو بر میگردونه، من یه بار همین جوری شد، شارژ کردم و بسته خریدم، ولی از شارژ اصلیم کم می کرد، بعد چند ساعت دیدم اون پنج تومن شارژی رو که خورده بود برگردونده بود و یه مقدار اضافی هم داده بود، با چیزی که گفته شد، احتمالا ایرانسل داره برنامه نویسی سیستم شبانه شو تغییر میده و اگه خودش قبول دار نشه و مبلغ رو بر نگردونه میشه به رگولاتوري شکایت کرد
Sent from my PAP5500DUO
MESHKIPOSH
24-10-2014, 12:52
با سلام . دوستان در حال تغییرات در شبکه بودند که به مشکل برخوردند تا عصر امروز دوستان مشکل را حل خواهند کرد. دو شب پیش هم در تبریز از ساعت 10 شب تا 4 صبح در حال تغییرات بودیم که به نتیجه رسید. و سرعت دوستان در تبریز به ثبات رسید. مشکل در ایرانسل یکی دو تا نیست. از برنامه خیلی عقب افتادیم. این مشاوران چینی در این مدت هیچ کار به خصوصی انجام نداند.
مرسی ازتون . آقا ما دقیقا تهران - افسریه 15 متری اول سمت کوچه 36 و 37 و 38 هستیم که سرعت دانلود الان چند روزه به زور به 20 کیلوبایت میرسه در صورتی که تا هفته پیش دورو بره 1 مگابایت بود :( لطفا حتما پیگیری کنید :(
amirbrad
24-10-2014, 13:07
نسل 4 همه نسل هارا پوشش میدهد . یعنی اگر گوشی شما 4g باشد اگر در یک منطقه 4g باشد به 4g سوییچ میکند اگر 3g باشد در فرکانس 3g کار خواهد کرد. واگر درمنطقه ای باشید که edge هست باز هم در فرکانس نسل 2 کار خواهد کرد. کانال صدا و sms در این سیم کارت مجزا است.
اقا رضا اطلاع ندارید که سیمکارت نسل چهار با شماره جدید عرضه می کنند یا رو همین شماره ها ؟؟؟ چون اگر شماره جدید بدهند با حفظ شماره های قدیم باید چندتا گوشی دیگه بخریم!!!! اما اگر همین سیمکارت ها تحویل بگیرن و بجاش سیم جدید بدن با همون شماره ها بهتره حتی حاضریم پول سیمکارت جدید و هم بدیم. اگر ممکنه قبل از عرضه سیم نسل چهار یه مشاوره بهشون بدید
و سوال دیگه اینکه در چه باندی نسل چهارم نهایی شده همون 2600 یا باند دیگری هم مد نظر هستش؟
ممنون.
مردیم باووو
معلومه سگهایه باوفایی دارین که محله های دیگه نمیره.
این همراه اول تو شیراز چه سرعت خفنی داره بچه ها واقعا اقا رضا راس میگفت همراه اول خیلی خوب کار کرده
آقا رضا توی پروفایلتون پرسیدم جواب ندادین اینجا حداقل جواب بدین:
چرا شاهین شهر هنوز خبری از 3G نیست؟
آقا رضا با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از اطلاعات خوبتون. من که تو این چند روز چیزای خوبی از صحبت های شما یاد گرفتم. 4 تا سوال داشتم
1- آیا از نظر فنی با همین سیم کارت های فعلی میشه از 4g استفاده کرد؟ چون جایی گفتید که سیمکارت 4g فقط بهانه ای برای کسب درآمد هستش.
2- چرا از سال دیگه تعرفه 3g و 4g قراره زیاد بشه؟
3- چرا bts های ایرانسل 9 تا و همراه اول 3 تا سکتور 3g دارند؟
4- شبکه ملی حدودا از کی قراره راه بیفته؟
با تشکر :n16:
سلام
آقایrezarain88
1-شما خبری داری که اینترنت باسرعت بالاتر از 10 مگ ارایه بشه؟ حتی در حد شنیده ها
اصلا مجوز چنین چیزی میدن به اپراتور ها؟
2-مشکل اینتر نت شبانه کی حل میشه؟
3-شبکه ملی در قم کی بهره برداری میشه؟
سلام
آقایrezarain88
شبکه ملی اطلاعات مثل اینکه تو قم افتتحاح شده ولی نمی خوان اعلام کنند تا مجبور نباشند با تعرفه پایین بفروشند و بتونند با همون تعرفه اینترنت بفروشند یعنی گیگی 3500
به قول ایشون تو شبکه اینترانت هر گیگ 300 می باشه که شرکت ها دارند همون 3500 میفروشند
یعنی چیزی خدود 1100 درصد سود در هر گیگ اینترانت(همون دزدی محترمانه خودمون:n02:)
rezarain88
24-10-2014, 16:25
آقا رضا با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از اطلاعات خوبتون. من که تو این چند روز چیزای خوبی از صحبت های شما یاد گرفتم. 4 تا سوال داشتم
1- آیا از نظر فنی با همین سیم کارت های فعلی میشه از 4g استفاده کرد؟ چون جایی گفتید که سیمکارت 4g فقط بهانه ای برای کسب درآمد هستش.
2- چرا از سال دیگه تعرفه 3g و 4g قراره زیاد بشه؟
3- چرا bts های ایرانسل 9 تا و همراه اول 3 تا سکتور 3g دارند؟
4- شبکه ملی حدودا از کی قراره راه بیفته؟
با تشکر :n16:
1- بله ولی با تغییر استاندارد اپراتورها و گوشی ها باید عوض شوند. ما در تابستان با همین سیم کارت معمولی تست 40 مک گرفتیم.
2- هزینه سرسام اور باعث شده رشد شرکت کند شود. شرکت چاره ای ندارد. با افزایش دلار سرمایه شرکت به 1/3 کاهش یافت. هزینه 4g در همه کشور ها حتی در امریکا هم بالااست. هزینه نگهداری زیادی دارد. هر rru به پول خودمان 4 تا5 میلیون است.
3- این مساله فنی است و به طور عامیانه توضیح دادنش سخت است. به نا نوع منطقه وتراکم و شلوغی وبرد هرسایت تعداد ان افزایش مییبابد.
4- خیلی وقته راه افتاده ضریب ادغام ان افزایش مییابد.
rezarain88
24-10-2014, 16:30
سلام
آقایrezarain88
1- الان مخابرات و پارس انلاین از اینترنت بالای 10 مگ استفده میکنند. مجوز اخر مرداد داده شده است.
2- قرار است در اینده نزدیک اینترنت شبانه کلا حذف و با تخفیف بسته های شبانه داده شود.
3- 3 ماه است زیر ترافیک است.
starpars
24-10-2014, 16:30
چخبره از همه طرف دارن ملتو میچاپن!
ولی همراه اول با این 4 تا بسته که گذاشته اصلا بدرد نمیخوره حالا سرعتش هرچی هم میخاد باشه
باید بسته های بهتر و شبانه بزاره اصلا بدرد نمیخوره،اینجا سرعتش خیلی بالاست ولی من استفاده نمیکنم
rezarain88
24-10-2014, 16:33
[QUOTE=mazdak89;8430693]آقای Reza Rain
ایرانسل قصد ارتقای کیفیت مکالمات صوتی (صدای HD) را نداره !؟؟ خداییش کیفیت صدا تو ایرانسل خیلی بده ![/QUOT
کیفیت صدا در 3g و 4g انصافا خوب است. کیفیت صدا در 2g بیشتر از این نخواهد شد.
rezarain88
24-10-2014, 16:35
مرسی ازتون . آقا ما دقیقا تهران - افسریه 15 متری اول سمت کوچه 36 و 37 و 38 هستیم که سرعت دانلود الان چند روزه به زور به 20 کیلوبایت میرسه در صورتی که تا هفته پیش دورو بره 1 مگابایت بود :( لطفا حتما پیگیری کنید :(
کیفیت منطقه تا 10 روز دیگر افزایش مییبابد. سایت منطقه شما در حال تست سایت دیگر جهت لینک دهی است.
1- الان مخابرات و پارس انلاین از اینترنت بالای 10 مگ استفده میکنند. مجوز اخر مرداد داده شده است.
2- قرار است در اینده نزدیک اینترنت شبانه کلا حذف و با تخفیف بسته های شبانه داده شود.
3- 3 ماه است زیر ترافیک است.
این نکته شما رو من چند ماه دارم فریاد میزنم ولی هیچ کی خیالش نیست
چقدر گفتم برید شکایت و اعتراض کنید ولی همه منظرن یکی بره کار ها رو انجام بده
حتی یک تایپک هم براش زدیم ولی دوستان حتی زحمت یک اعتراض کوچیک هم به خودشون ندادند
این است اتحاد ایرانی
keyhan123
24-10-2014, 16:36
آقا رضا خبری از افزایش سرعت 3جی تو کرمانشاه نیست؟
سرعت افتضاحه!
starpars
24-10-2014, 16:39
آقا رضا میشه یکم توضیح بدین کلا چرا ترافیک شبانه ارزون تر و بعضی isp ها حتی رایگان هست؟
آیا موقع خرید پهنای باند، خود isp بهای کمتری بابت ترافیک شبانه میپردازه؟ یا اینکه پول پهنای باند رو از قبل پرداخت کردن و واسه اینکه پولشون حیف نشه شبانه رو با تخفیف میزارن که سوخت نشه؟
rezarain88
24-10-2014, 16:39
اقا رضا اطلاع ندارید که سیمکارت نسل چهار با شماره جدید عرضه می کنند یا رو همین شماره ها ؟؟؟ چون اگر شماره جدید بدهند با حفظ شماره های قدیم باید چندتا گوشی دیگه بخریم!!!! اما اگر همین سیمکارت ها تحویل بگیرن و بجاش سیم جدید بدن با همون شماره ها بهتره حتی حاضریم پول سیمکارت جدید و هم بدیم. اگر ممکنه قبل از عرضه سیم نسل چهار یه مشاوره بهشون بدید
و سوال دیگه اینکه در چه باندی نسل چهارم نهایی شده همون 2600 یا باند دیگری هم مد نظر هستش؟
ممنون.
نه امکان ارایه شماره خوتان در سیم کارت جدیدو بریدن ان به میکرو و نانو هست. فعلا در 2600 با افزایش سایتها در نرخ فرکانس 1900 پوشش خواهیم داشت.
rezarain88
24-10-2014, 16:40
آقا رضا توی پروفایلتون پرسیدم جواب ندادین اینجا حداقل جواب بدین:
چرا شاهین شهر هنوز خبری از 3G نیست؟
سلام دوست عزیز. در پروفایل من پست شما موجود نیست. الان چک کردم. تا اوایل زمستان تجهیزات نصب میشود.
mehdi-sh
24-10-2014, 16:43
اقا رضا محدوده میدان بهشتی تو شمس آباد تهران 4G از کی میاد ؟
ضمنا یه سوال دیگه این 99-432 کدوم اپراتوره؟
Poiuy021
24-10-2014, 16:45
سلام تخفیف بسته های شبانه یعنی چی میشه یکم بیشتر توضیح بدید قراره بشه مثل بسته ترکیبی من که هیچ صرفه ای نداره بلکه گرونتر هم درمیاد
Sent from my HUAWEI P7-L10
HardwareMaster
24-10-2014, 16:46
بچه ها واقعا هنوز براتون ثابت نشده که ایرانول کلاه برداره؟
یه همچین سرویس بی کیفیتی راه انداخته بعد کلی تبلیغ کرده تا بسته بندازه به ملت و بچاپه
هنوز براتون اثبات نشده ایرانول به جای ارایه کیفیت به فکر دزدی از ملته؟؟؟؟؟؟.
ضایعتل که هیچ. اما خودت فکر میکنی بین ایرانول و دزد اول کدوم خدمات بهتری میدن؟
rezarain88
24-10-2014, 16:49
اقا رضا محدوده میدان بهشتی تو شمس آباد تهران 4G از کی میاد ؟
ضمنا یه سوال دیگه این 99-432 کدوم اپراتوره؟
تا اواسط اذر ماه- اطلاع ندارم.
rezarain88
24-10-2014, 16:55
[QUOTE=starpars;8430966]آقا رضا میشه یکم توضیح بدین کلا چرا ترافیک شبانه ارزون تر و بعضی isp ها حتی رایگان هست؟
آیا موقع خرید پهنای باند، خود isp بهای کمتری بابت ترافیک شبانه میپردازه؟ یا اینکه پول پهنای باند رو از قبل پرداخت کردن و واسه اینکه پولشون حیف نشه شبانه رو با تخفیف میزارن که سوخت نشه؟[/QUO
دوست عزیز پهنای باتد چیزی نیست که مثل اب جمع کرد و روز بعد استفاده کرد. زیر ساخت یک پهنای ثابت در یک ثانیه را برای شرکت در نظر میگیرد و پول ان را کاملا میگیرد. شرکت به جای هدر رفت پهنا در زمان خلوت یا شبکه را واگذار میکند یا با تخفیف زیاد به مشتری میدهد تا لااقل تا حدی جبران شود.
Reza kheyri1373
24-10-2014, 16:56
فعلا ساری و رامسر و چالوس و نمک ابرود و عباس اباد و همچنین تنکابن تا بهمن ماه پوشش خواهن داشت. فعلا ساری دو سایت در حال تست است.
بابل زیر پوشش 3G هستش ، اکثر جاهارو که تست کردم 3G بود.
keyhan123
24-10-2014, 17:00
آقا رضا خبری از افزایش سرعت 3جی تو کرمانشاه نیست؟سرعت افتضاحه!
rezarain88
24-10-2014, 17:03
آقا رضا خبری از افزایش سرعت 3جی تو کرمانشاه نیست؟سرعت افتضاحه!
عرض کرم تا اذر ماه هم کیفیت . و هم پوشش بالا میرود. سرعتتان چند کیلو بایت است؟
mohammad.asghari
24-10-2014, 17:22
اقا رضا سلام؛خونه ـی رفیقم مشهد شهرک حجت،شهید درودی 13 هست تا همین 1هفته پیش تو درودی 13 آنتن میداد 3g ولی الان 6 روزه آنتن نمیده مشکل از چیه؟حتی اینترنت ساده هم قطع و وصل میشه،مشکل از چیه؟
rezarain88
24-10-2014, 17:24
اقا رضا سلام؛خونه ـی رفیقم مشهد شهرک حجت،شهید درودی 13 هست تا همین 1هفته پیش تو درودی 13 آنتن میداد 3g ولی الان 6 روزه آنتن نمیده مشکل از چیه؟حتی اینترنت ساده هم قطع و وصل میشه،مشکل از چیه؟
تا اخر این هفته مشکل حل میشود. مشکل از سایت همجوار است.
rezarain88
24-10-2014, 17:33
با سلام. تا فردا صبح که اخرین روز اطلاع رسانی بنده است. خداحافظ
mohammad.asghari
24-10-2014, 17:34
یه سوال دیگه هم داشتم من قبلا دانلود میکردم یه فایلی سرعت بالایی 1000 بود ولی الان نهایتا تا 200 میره کی مشکل حل میشه؟منظقه هم فرامرز؟
aghazadeh_hastam
24-10-2014, 17:34
این بسته 2 تا 8 کی قراره مشکلش حل بشه؟
Leon-117
24-10-2014, 17:42
من دوباره زنگ زدم 700 در مورد همین فعال نشدن بسته های شبانه(برای چهارمین بار :| ) و اول گفت "شکایت ثبت کنید و ..." بهش گفتم مشکل سراسریه چرا خودتون رو به اون راه میزنید؟(توی بقیه فورم ها هم خیلی از کاربرا گفتن که بسته شبانه فعال نمیشه)
بعد بهم میگه اره همین الان چک کردم مشکل سراسریه :blink:
در مورد شارژ ها هم که خالی شده پرسیدم گفت به حسابتون برمیگرده......... امیدوارم اینطور باشه ولی به حرفای اینا اعتباری نیست.
starpars
24-10-2014, 18:04
لینک ثبت شکایتش کجاست چجوری باید ثبت کرد؟
توی ecare یه جا بود ثبت مشکل رفتم اونجا زدم ولی شکایت نبود
از من 8000 تومن خورده
mohamad1384
24-10-2014, 18:19
آقا رضا عزیز کی مجددا توسایت می آیید حداقل ازدوستانتان برای پوشش ووضعیت ایرانسل وهمراه اول بپرسید ودر سایت بگذاریدهمه کاربران خوشحال می شویم
راستی توشیرازتوحالت خودکارپیش فرض 3gشده ولی موقع مکالمه متاسفانه eمی شود وایرانسل توجعی به افزایش کیفیت مکالمه نداردگ:n28:
amin13701
24-10-2014, 19:46
با سلام و خسته نباشید آقا رضا بنظرتون چقدر طول میکشه 3g مرند فعال شه؟ضمنا اینکه گفتین مرند شهر حساسی هس از بابت آنتن دهی مگه با سایر شهرها چه فرقی داره؟:n13:
mohammad.asghari
24-10-2014, 21:15
اقا رضا لطفا این سوالم جواب بدید،کی قراره نقشه ـی پوشش 3g به سایت ایرانسل اضافه بشه؟
keyhan123
24-10-2014, 21:59
عرض کرم تا اذر ماه هم کیفیت . و هم پوشش بالا میرود. سرعتتان چند کیلو بایت است؟
20-30 بیشتر نمیشه کرمانشاه
بلوار چمران مشهد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
میدان شهدا مشهد
خونمون مشهد:n08:
یک ماهه نزدیک خونمون یه دکل زدن ولی تجهیزاتش نصب نشده
ahwazp30
24-10-2014, 22:19
اقای rezarain88 توی اهواز روبروی درب اصلی دانشگاه چمران یک دکل بزرگ دو سه هفته پیش زدن و تازه سکتور هاش رو نثب کردن خیلی بلنده .هنوز ماژول نسل 3 و چهار نداره و سکتور خالیه اما هر روز یه نفر رو بالای دکل میبینم .این دکل مال ایرانسله یا مال رایتل و همراه اخره ؟
masooyan
24-10-2014, 22:33
جناب rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منطقه ی خواجه ربیع مشهد کی تجهیز میشه؟
ShadowDragon
24-10-2014, 23:11
منطقه جمهوری نهران... امروز کلا تست گرفتم سرعت و کیفیت افتضاح! 0-50 متغیر و الان ک آخر شبه اکثرا 0!
منو باش فکر میکردم از دست وایمکس ایراننسل راحت شدم !!!!!!!!!!
kasra2012
24-10-2014, 23:12
أقا رضا كي قراره مشكل پهناي باند حل بشه و سرعت بیشتر شه؟
الا سه خفتست سرعت رو ۱ ۲ مگه و قطعی زیاد داره وشبا مخصوصا جمعه میشه ۳۰۰ ۴۰۰ کیلوبایت
Sent from my iPad using Tapatalk
starpars
24-10-2014, 23:37
آیا شرکت برنامه ای واسه راه اندازی 4g در بندرعباس داره؟ کی ممکنه این اتفاق بیوفته؟
mohamad_iran2
25-10-2014, 00:18
با سلام. تا فردا صبح که اخرین روز اطلاع رسانی بنده است. خداحافظ
از نسل ۳ در ایلام چه خبر دارید؟ سرعت دانلود به زور ۶۰ کیلوبایته اونم فقط با فیلترشکن سایتا باز میشه!
چند تا bts ایرانسل مجهز شده؟ چندتا باقی مونده؟! همراه اول و رایتل چطور؟
porya_spy
25-10-2014, 00:23
دوستان شما هم مشکل قطعی دارید که انتن هم بپره بزنه No Service ؟ من تو این 1-2 هفته اصلا نتونستم درست کانکت باشم . 10-15 دقیقه بعد اینترنت قطع میشه کلا انتن میره بعد دوباره میاد ! نمیدونم مشکل از شبکه هست یا از گوشی من . ولی از هر کی پرسیدم گفتم منم همین مشکل رو دارم
شانس آوردی که فقط کانکت نشدی .
برای ما که کلی شارژ دود شد رفت هوا ( 18 تومن شارژ اصلی خط)
Leon-117
25-10-2014, 01:56
دوستان ساعت 2 به بعد کسی تست کرد یه خبر بده که بسته های شبانه فعال میشن یا نه............
aghazadeh_hastam
25-10-2014, 02:03
بچه ها دانلودو شروع کنین مشکل حل شد:n02:
mrs.melika
25-10-2014, 06:15
با سلام
ادرس دقیق بدید. تا چک کنم.
ممنون
دقیقتر میشه:
ابتدای کارگر شمالی،خیابان فرصت شیرازی،کوچه پیرنیا،بن بست دوم
قبلا حتی در برخی جاهای منزل به 3g هم وصل میشدم الان کلا آنتن ندارم.همراه اول از همون ابتدا اینجوری بود. :n27:
rezarain88
25-10-2014, 07:45
یه سوال دیگه هم داشتم من قبلا دانلود میکردم یه فایلی سرعت بالایی 1000 بود ولی الان نهایتا تا 200 میره کی مشکل حل میشه؟منظقه هم فرامرز؟
این مشکل در اکثر شهرها است. پهنای باند به شدت پایین امده است. به زودی پهنای باند جدید اضافه میشود.
rezarain88
25-10-2014, 07:47
این بسته 2 تا 8 کی قراره مشکلش حل بشه؟
این مشکل تقریبا حل شده است.
rezarain88
25-10-2014, 07:48
آقا رضا عزیز کی مجددا توسایت می آیید حداقل ازدوستانتان برای پوشش ووضعیت ایرانسل وهمراه اول بپرسید ودر سایت بگذاریدهمه کاربران خوشحال می شویم
راستی توشیرازتوحالت خودکارپیش فرض 3gشده ولی موقع مکالمه متاسفانه eمی شود وایرانسل توجعی به افزایش کیفیت مکالمه نداردگ:n28:
به زودی این مشکل حل میشود. مشکل hrl است.
rezarain88
25-10-2014, 07:50
با سلام و خسته نباشید آقا رضا بنظرتون چقدر طول میکشه 3g مرند فعال شه؟ضمنا اینکه گفتین مرند شهر حساسی هس از بابت آنتن دهی مگه با سایر شهرها چه فرقی داره؟:n13:
مرند تا اذر ماه را ه میوفته. اکثر دوستان و اقوام من در مرند و جلفا هستند. روزی 3 بار پیگیر قضیه هستند. سعی خواهم کرد مرند را الگو کنم. :n02:
rezarain88
25-10-2014, 07:51
اقا رضا لطفا این سوالم جواب بدید،کی قراره نقشه ـی پوشش 3g به سایت ایرانسل اضافه بشه؟
فعلا در دستور کار نیست.
rezarain88
25-10-2014, 07:52
اقای rezarain88 توی اهواز روبروی درب اصلی دانشگاه چمران یک دکل بزرگ دو سه هفته پیش زدن و تازه سکتور هاش رو نثب کردن خیلی بلنده .هنوز ماژول نسل 3 و چهار نداره و سکتور خالیه اما هر روز یه نفر رو بالای دکل میبینم .این دکل مال ایرانسله یا مال رایتل و همراه اخره ؟
ما انجا دکل جدیدی نداریم. شاید رایتل باشه. اگه عکس میگذاشتید راحت جواب میدادم.
rezarain88
25-10-2014, 07:53
جناب rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منطقه ی خواجه ربیع مشهد کی تجهیز میشه؟
تا اخر اذر ماه.
rezarain88
25-10-2014, 07:54
منطقه جمهوری نهران... امروز کلا تست گرفتم سرعت و کیفیت افتضاح! 0-50 متغیر و الان ک آخر شبه اکثرا 0!
منو باش فکر میکردم از دست وایمکس ایراننسل راحت شدم !!!!!!!!!!
در ان متطقه مشکل زیادی داریم .تا سه هفته دیگه یک سایت با پهنای باند زیاد اضافه خواهد شد. سایت نزدیک شما در حال تست است.
rezarain88
25-10-2014, 07:55
آیا شرکت برنامه ای واسه راه اندازی 4g در بندرعباس داره؟ کی ممکنه این اتفاق بیوفته؟
قبلا در پست ها توضیح دادم.
rezarain88
25-10-2014, 07:57
از نسل ۳ در ایلام چه خبر دارید؟ سرعت دانلود به زور ۶۰ کیلوبایته اونم فقط با فیلترشکن سایتا باز میشه!
چند تا bts ایرانسل مجهز شده؟ چندتا باقی مونده؟! همراه اول و رایتل چطور؟
قبلا جواب دادم. در حال تست سوییچ هستیم. این مشکل تا چند روز دیگر حل میشود. ار بقیه اپراتورها خبر موثقی ندارم.
rezarain88
25-10-2014, 08:20
با سلام و وقت بخیر . با اخرین پست در خدمت دوستان هستم. امیدوارم در این بازه زمانی کوچک توانسته باشم جواب دوستان را تا حد مختصری جواب دهم. مشکلات پهنای باندو مشکلات مالی وسایر مشکلات تقریبا روند پوشش دهی و کیفیت را با اختلال مواجه کرده است. زمانی شرکت با شور وشوق فراوان در اردیبهشت شروع به تجهیز سایتها کرد. پشتکاری که همه به ان غبطه میخوردند. ولی از اوایل شهریور یکباره ترمز حرکت شرکت کشیده شد. و...... مسایلی است که از گفتن ان عاجزم و شما هم میدانیدو درک میکنید. امید است مدیران شرکت این مهم را درک کرده باشند که مردم کیفیت میخواهند. با تبلیغ نمیتوان کار به جایی برد. تبلیغ باید کیفیت ممتاز شرکت باشد ان وقت مردم خودشان برای استفاده از تکنولوژی های روز ترغیب خواهند شد. برنامه جدیدی تا اوایل دی نوشته شده است اگر همکاران پایبند به این نقشه راه باشند میتوان کار را به جایی رساند در غیر این صورت شرکت به وضع ناگواری دچار خواهد شد که همه از ان وضع هراس دارند. بنده تا یک مدت در جمع شما نخواهم بود و زمان برگشت هم معلوم نیست. به امید سعادت و کامیابی همه دوستان و جوانان این مرز وبوم.ب
با سلام و وقت بخیر . با اخرین پست در خدمت دوستان هستم. امیدوارم در این بازه زمانی کوچک توانسته باشم جواب دوستان را تا حد مختصری جواب دهم. مشکلات پهنای باندو مشکلات مالی وسایر مشکلات تقریبا روند پوشش دهی و کیفیت را با اختلال مواجه کرده است. زمانی شرکت با شور وشوق فراوان در اردیبهشت شروع به تجهیز سایتها کرد. پشتکاری که همه به ان غبطه میخوردند. ولی از اوایل شهریور یکباره ترمز حرکت شرکت کشیده شد. و...... مسایلی است که از گفتن ان عاجزم و شما هم میدانیدو درک میکنید. امید است مدیران شرکت این مهم را درک کرده باشند که مردم کیفیت میخواهند. با تبلیغ نمیتوان کار به جایی برد. تبلیغ باید کیفیت ممتاز شرکت باشد ان وقت مردم خودشان برای استفاده از تکنولوژی های روز ترغیب خواهند شد. برنامه جدیدی تا اوایل دی نوشته شده است اگر همکاران پایبند به این نقشه راه باشند میتوان کار را به جایی رساند در غیر این صورت شرکت به وضع ناگواری دچار خواهد شد که همه از ان وضع هراس دارند. بنده تا یک مدت در جمع شما نخواهم بود و زمان برگشت هم معلوم نیست. به امید سعادت و کامیابی همه دوستان و جوانان این مرز وبوم.ب
با تشكر از زحمت شما اميدوارم كه هر جا كه هستيد سلامت و موفق باشيد همچنين تقاضا دارم هر زمان كه اطلاعات جديدي داشتيد ما رو هم با خبر كنيد
آقا هیچ فیل*تر شکنی وصل نمیشه با اینترنت ایرانسل!!!:18:
اوایل تست کردم مشکلی نبود الان بعد تقریباً 1 ماه اما هیچی کار نمیکنه!!! مشکل از گیرندست یا فرستنده؟! کسی همچنین مشکلی نداشته؟!
نسل 3 و 4 موبایل به فیبر نوری ایرانیاننت احتیاج دارد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Leon-117
25-10-2014, 11:00
آقا هیچ فیل*تر شکنی وصل نمیشه با اینترنت ایرانسل!!!:18:
اوایل تست کردم مشکلی نبود الان بعد تقریباً 1 ماه اما هیچی کار نمیکنه!!! مشکل از گیرندست یا فرستنده؟! کسی همچنین مشکلی نداشته؟!
کــــریــــو کار میکنه برا من ...............
+
دوستان پشت این قضیه شارژهایی که کم شده (بجای بسته شبانه) رو بگیرید........
کــــریــــو کار میکنه برا من ...............
+
دوستان پشت این قضیه شارژهایی که کم شده (بجای بسته شبانه) رو بگیرید........
حل شد! همین الان اطلاع دادن که مشکل از گیرندس:n02:
and-roid2
25-10-2014, 12:30
اطراف حرم یه bts زدن.کسی میدونه برای کدوم شرکت هست؟
3G یا 4G قابل تشخیص هست؟
اطراف حرم یه bts زدن.کسی میدونه برای کدوم شرکت هست؟
3G یا 4G قابل تشخیص هست؟
بیشترشبیه دستگاه پارازیته .
امین1356
25-10-2014, 13:12
مدیر عامل اپراتور دوم خبر داد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])افزایش 10 برابری سرعت اینترنت با ارائه 3G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ahwazp30
25-10-2014, 13:43
دستگاه پارازیت که شکل ماسک جوشکاریه جلوش یه شیشه تیره داره .بعدشم این بالاش لینک پهنای باند داره
starpars
25-10-2014, 15:13
مدیر عامل اپراتور دوم خبر داد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])افزایش 10 برابری سرعت اینترنت با ارائه 3G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
"دزفولی مدیر عامل اپراتور دوم همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در حال حاضر سقف سرعتی که برای ارائه نسلهای 3 و 4 در نظر گرفته شده چقدر است، توضیح داد: ما به عنوان اپراتور سقفی برای ارائه این خدمات قائل نیستیم و قاعدتا اگر سقفی در این زمینه لحاظ میشود بنابر اعلام سازمان تنظیم مقررات خواهد بود که تاکنون چنین رقمی به ما اعلام نشده است.
وی درباره تعرفههای این خدمات نیز اظهار کرد: برای تعرفههای دیتا تلاش ما آن است که حجم مصرفی ملاک قیمتگذاری باشد و سرعت سرویس تاثیری در تعرفههای آن نداشته باشد."
timemachine2029
25-10-2014, 16:27
این مشکل تقریبا حل شده است.
اگر حل شده پس تکلیف شارژ های کم شده چی میشه؟
شیراز پوشش 3g ایرانسل نسبت به همراه اول و رایتل ضعیفتر هست روند گسترش پوشش بسیار کند هست
arman4459
25-10-2014, 17:53
سمنان هم راه افتاد اما جالب نیست بزودی تست سرعت میزارم.فقط چند سوال از بقیه دوستان که چند ماه نسل 3 شدن
1- دیروز که وصل شد همه جا H بود اما الان میزن 3G این دلیل خاصی داره یا طبیعیه؟
2- آنتن 2G کامل و فوله اما 3G حدااکثر 3 خط تا آنتن داره مال شما هم اینطوریه یا چون کامل راه نیفتاده چنین مشکلی داره؟
3- بهترین برنامه برای وصل شدن به آنتن تو گوشی اندروید چی توصیه می کنید.
mohamad1384
25-10-2014, 19:05
ددوست من اکثرشهرشیراز من فول آنتنh دارم شما کجای شیرازی
به نظرت اون دیش مایکروویو بالاسرش ماله چیه؟
با مایکروویو پارازیت میدن؟
بچه ها یه سوال
همراه اول تا بسته نگیری به 3جی رجیستر نمیشه؟
من سرچ که میزنم 3جی همراه اول پیدا میکنه ولی هیچ جوره رجیستر نمیشه
tavassoli.farfani
25-10-2014, 20:25
بچه ها یه سوال
همراه اول تا بسته نگیری به 3جی رجیستر نمیشه؟
من سرچ که میزنم 3جی همراه اول پیدا میکنه ولی هیچ جوره رجیستر نمیشه
اگه بسته نگیری رجیستر نمیشه
Sent from my HTC One
اگه بسته نگیری رجیستر نمیشه
Sent from my HTC One
تشکر از جوابت
بسته شبانه بگیرم میتونم یه تست کنم؟
800مگ هزار تومن
زنگ زدم به پشتیبانی گفت فقط 7روزه روزانه و 1ماهه روزانه به 3جی رجیستر میشه
1روزه رو میخواستم بگیرم تست کنم 1هزار تومن
arash59b
25-10-2014, 21:13
تشکر از جوابت
بسته شبانه بگیرم میتونم یه تست کنم؟
800مگ هزار تومن
خیر فقط با بسته ماهیانه راه میوفته
زنگ زدم پشتیبانی گفت با بسته هفته ای 800مگ هم میشه
همراه اول مدیریتش بهتره ایرانسل بوده بسته دانلود نذاشته کا افت سرعت پیدا نکنه
amirbrad
25-10-2014, 21:30
زنگ زدم پشتیبانی گفت با بسته هفته ای 800مگ هم میشه
همراه اول مدیریتش بهتره ایرانسل بوده بسته دانلود نذاشته کا افت سرعت پیدا نکنه
خیلی خوبه که همرا اول بسته شبانه نزاشته که پهنای باند شبها داغون نشه تا کسانی که واقعا احتیاج دارن بتونن در اون ساعات با کیفیت بهتری استفاده کنن نه مثل ایرانسل!!!
راستی قبلا با بسته یکماهه فعال میشد همراه اول شما اگر بسته یکروزه یا یک هفته گرفتین و نسل سوم فعال شد ممنون میشم اعلام کنید.
arash59b
25-10-2014, 21:42
دوستان لطف کنند ادامه بحث در مورد همراه اول در تاپیک مربوط به خودش ادامه بدن...
دوستان لطف کنند ادامه بحث در مورد همراه اول در تاپیک مربوط به خودش ادامه بدن...
این تاپیک چون خیلی شلوغه کلن شده بحث همه نوع اینترنت
امین1356
25-10-2014, 21:53
مشترکین تنها و تنها در صورتی می توانند از خدمات نوترینو بهره مند شوند که یک بسته ی هوشمند اینترنت هفتگی یا ماهانه ی فعال (بسته های شماره2 و 3) داشته باشند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ShadowDragon
25-10-2014, 22:39
دوستانی که اعلام کردن کار خوبی کرده بسته شبانه نداشته و فلان!
ایرانسل روزانه چه ربطی به شب داره؟؟؟
شما بسته روزانه بگیر و راحت استفاده کن ! ناراحتی نداره که! کسی هم نیست که سرعت شمارو بگیره
ShadowDragon
25-10-2014, 22:52
دوستان یه سوال .... الان من آنتن همراه اول رو پیدا میکنم، الان از کجا بفهمم که چند خط آنتنه و آیا راهی هست قبل خرید بسته آنتن رو بفهمم؟
sunmaster_7
25-10-2014, 23:23
دوستان سرعت دانلود من بسیار خوب است اما سرعت باز کردن صفحات با فایرفاکس اندروید ورژن خیلی پایین امده یعنی کلی طول میکشه هر صفحه باز بشه پاک کردم و دوباره نصب کردم نرم افزار مرورگر رو کسی میدونه دلیلش و راه حلش چی است؟؟
دوستانی که اعلام کردن کار خوبی کرده بسته شبانه نداشته و فلان!
ایرانسل روزانه چه ربطی به شب داره؟؟؟
شما بسته روزانه بگیر و راحت استفاده کن ! ناراحتی نداره که! کسی هم نیست که سرعت شمارو بگیره
دوست عزیز! سرعت به بسته ربط نداره
ایرانسل چون بسته شبانه گذاشته، شبها ترافیک شبکه بشدت بالا میره در نتیجه سرعت افت شدیدی میکنه
دوستان یه سوال .... الان من آنتن همراه اول رو پیدا میکنم، الان از کجا بفهمم که چند خط آنتنه و آیا راهی هست قبل خرید بسته آنتن رو بفهمم؟
خیر! تا بسته نخرید در شبکه رجیستر نمیشه
ShadowDragon
25-10-2014, 23:29
آها یعنی شما میخوای 2-8 وب گردی کنی؟ بقیه ساعات که کسی به اون صورت دانلود نمیکنه!
gsm-mobile
25-10-2014, 23:34
با سلام
دوستان ایا در شهرستانها هم فعال شده؟
چون برای ما هنوز سرعت افزایش پیدا نکرده!
Behzad83
25-10-2014, 23:52
جالبه! کل ملت دنبال اینترنت با کیفیت و ارزان هستند، حالا که بعد یه عمری یه نیمچه اینترنت گیر ملت اومده، بعضی ها ناراحتن که چرا بسته شبانه ایرانسل ارزونه و چدا اصلا همچین بسته ای داره!!!
میگم چطوره یه پتیشن راه بندازیم که ایرانسل قیمتهاش رو ببره بالا تا شبکه خلوت بشه تا بعضی از آقایون از کیفیت بالاتری برخوردار بشن!! ببینید ما با کیا شدیم 80 میلیون نفر!
amirbrad
26-10-2014, 00:14
بحث سر این نیست که چرا ارزونه و چرا شبانه داره. بحث سر فرهنگ استفاده هستش. ببینید اینجا کمبود پهنای باند هستش بخصوص خارجی و این ترافیک بالا ممکنه باعث کندی شدید یا حتی قطع سرویس دیگران شود. هر چند مقصر این مشکل زیرساخت هستش که پهنای باند و افزایش نمیده و سرویس adsl با کیفیت خوب نداریم که مجبوریم از نسل سوم سیمکارت استفاده کنیم. اینم بگم خود من خط تلفنم بسیار داغونه. یا اینکه تو adsl حجم نا محدود کنن فوقش ملت 2-3 ماه میوفتن به جون دانلود بعدش دیگه عادی میشه(البته امیدوارم) و هرچیزی که بخوان ببینین و انلاین می بینن یا به موقش استفاده می کنند. هر چند تو کشورهای دیگه که اینطوریه قانون کپی رایت هم هستش .
اما فعلا شرایط همینه
من منظورم اینه مثلا یک نفر اگر بخواد فلان سریال در 6 فصل هر کدوم 15 قسمت و شبها بزاره واسه دانلود و یا فلان بازی یا دی وی دی فیلم تکثیر کنه با توجه به کمبود پهنای باند و کیفیت بد تجهیزان افراد دیگر دچار مشکل میشن خیلیا تو همین تایپیک گفتن اوایل شب ها چه خوب بود الان بد شده.. بعضی ها شیفت شب کار می کنند بعضی ها با اشنایان و دوستان در خارج از کشور با توجه به اختلاف ساعت در شب مکالمه تصویری برقرار می کنند یا حتی یک نفر اتفاقی تبلیغ یک فیلم و می بینه و میخواد دانلود کنه برای فرداش که ببینه یا نتش اختلال داره و یا قطع شده یا برق رفته بتونه ادامه فوتبال یا برنامه ای که میخواد و با گوشی ببینه. اما تو این ساعات می بینه واقعا شبکه افتضاحه!!!
هر کس حق داره هر چی که خواست و هر وقت که خواست از نت دانلود کنه اما من منظورم با کسانیست که فکر می کنن اگر هر شب چندتا سریال دانلود نکنن از بقیه عقب میوفتن!!!
بازم میگم این مشکل زیرساخت و شرکت های پاپ و مخابرات و اپراتورهاست که ملت مجبورن هر چیزیو جابجا مصرف کنن. تو خونه از نسل سوم استفاده کنن برای دانلود.
بحث سر این نیست که چرا ارزونه و چرا شبانه داره. بحث سر فرهنگ استفاده هستش. ببینید اینجا کمبود پهنای باند هستش بخصوص خارجی و این ترافیک بالا ممکنه باعث کندی شدید یا حتی قطع سرویس دیگران شود. هر چند مقصر این مشکل زیرساخت هستش که پهنای باند و افزایش نمیده و سرویس adsl با کیفیت خوب نداریم که مجبوریم از نسل سوم سیمکارت استفاده کنیم. اینم بگم خود من خط تلفنم بسیار داغونه. یا اینکه تو adsl حجم نا محدود کنن فوقش ملت 2-3 ماه میوفتن به جون دانلود بعدش دیگه عادی میشه(البته امیدوارم) و هرچیزی که بخوان ببینین و انلاین می بینن یا به موقش استفاده می کنند. هر چند تو کشورهای دیگه که اینطوریه قانون کپی رایت هم هستش .
اما فعلا شرایط همینه
من منظورم اینه مثلا یک نفر اگر بخواد فلان سریال در 6 فصل هر کدوم 15 قسمت و شبها بزاره واسه دانلود و یا فلان بازی یا دی وی دی فیلم تکثیر کنه با توجه به کمبود پهنای باند و کیفیت بد تجهیزان افراد دیگر دچار مشکل میشن خیلیا تو همین تایپیک گفتن اوایل شب ها چه خوب بود الان بد شده.. بعضی ها شیفت شب کار می کنند بعضی ها با اشنایان و دوستان در خارج از کشور با توجه به اختلاف ساعت در شب مکالمه تصویری برقرار می کنند یا حتی یک نفر اتفاقی تبلیغ یک فیلم و می بینه و میخواد دانلود کنه برای فرداش که ببینه یا نتش اختلال داره و یا قطع شده یا برق رفته بتونه ادامه فوتبال یا برنامه ای که میخواد و با گوشی ببینه. اما تو این ساعات می بینه واقعا شبکه افتضاحه!!!
هر کس حق داره هر چی که خواست و هر وقت که خواست از نت دانلود کنه اما من منظورم با کسانیست که فکر می کنن اگر هر شب چندتا سریال دانلود نکنن از بقیه عقب میوفتن!!!
بازم میگم این مشکل زیرساخت و شرکت های پاپ و مخابرات و اپراتورهاست که ملت مجبورن هر چیزیو جابجا مصرف کنن. تو خونه از نسل سوم استفاده کنن برای دانلود.
برادر مساله اینه که ما هنوز اکثر کاربرای کشورمون به اینترنت بالای 128 دسترسی ندارند حالا اگه اینترنت بدون سیم پر سرعت به راحتی در دسترس قرار بگیره ناگهان کاربر افزایش پیدا میکنه و پهنای باند کل کشور کم میاره
همین اتفاقی که واسه ایرانسل افتاده اصلا نتونست پهنای باند رو تامین کنه چون پورتش ظرفیت این تعداد کاربر رو نداره
showtim3
26-10-2014, 00:40
تعداد کاربرانی که از بسته های شبانه استفاده میکنن انگشت شماره بنده برای تست سرعت دیروز یه بسته روزانه زدم سرعت رو تست کردم ۲شب به بعد چندبرابر سرعت دانلود بیشتر از ساعات روز بود
sa_mo1369
26-10-2014, 00:41
سلام دوستان
یه آنتن جدید چند وقته پشت خونه ما نصب کردن فرستنده هاش رو هم دو سه روزه نصب کردن . کسی میدونه آنتن چیه ؟ (بجنورد - خیابان صمدی لباف)
showtim3
26-10-2014, 00:43
سلام دوستان یه آنتن جدید چند وقته پشت خونه ما نصب کردن فرستنده هاش رو هم دو سه روزه نصب کردن . کسی میدونه آنتن چیه ؟ (بجنورد - خیابان صمدی لباف) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دکل رایتل هستش
sa_mo1369
26-10-2014, 00:45
آخه رایتل یه دکل دیگه اونطرف تر هم داره . ( حدود 200-300 متر)
sa_mo1369
26-10-2014, 00:47
این دکل رایتل هستش
آخه رایتل یه دکل دیگه اونطرف تر هم داره . ( حدود 200-300 متر)
Ehsan+2010
26-10-2014, 00:57
تعداد کاربرانی که از بسته های شبانه استفاده میکنن انگشت شماره بنده برای تست سرعت دیروز یه بسته روزانه زدم سرعت رو تست کردم ۲شب به بعد چندبرابر سرعت دانلود بیشتر از ساعات روز بود
حرفت درسته منم تست کردم!!معلوم نیس چه گوهی قراره بخورن
showtim3
26-10-2014, 01:10
آخه رایتل یه دکل دیگه اونطرف تر هم داره . ( حدود 200-300 متر) کنار خونه ما عین همین دکل دو ساله که گذاشتن ومال رایتل هستش
همونطور که rezarian هم تاکید کرد و بارها هم گفته شده ترافیک چیزی نیست که قابل ذخیره و پس انداز باشه , مثل اب روان میمونه استفاده بشه یا نشه
در حال گذره و شرکتها هم در ساعات نیمه شب که درصد استفاده شبکه پایین است و بخوبی دارند مونیتور میکنن این ترافیک رو با قیمت پایین تری عرضه میکنن
که درامد بیشتری داشته باشن. حالا کسی مخالف اینکاره لطف کنه کلنگ برداره بنای فرهنگ مصرف مارو بیاره پایین از نو بناکنه اگه هم در توانش نیست پس دیگه
کم قرقر کنه و بحث رو تموم .
ShadowDragon
26-10-2014, 06:25
داستان اینه که بعضیا به یه چیزی دسسترسی ندارن، میخوان بقیه هم نداشته باشن! 95% نلت راضی هستن که شبانه باشه! یکی دو نفرم یه چیزیایی میگن!
حالا جالب اینجاس شر شب تا 12-1 سرعت بده بعد خوب میشه!!!
کسی که میخواد مکالمه تصویری داشته باشه هیچ نیازی یه نت ایرانسل در ائ ساعات نداره...
کسیم که شیفت شبه بره سیم همراه اول بگیره!
بازم میگیم که کیفیت تو اون ساعات پایینه اما از روزانش بهتره!
amirbrad
26-10-2014, 12:07
ما یه چیز از نظر فرهنگی گفتیم اونایی که باید می فهمیدن فهمیدن بقیه هم کار خودشون و بکنن اصلا شبا چندتا سیمکارت ایرانسل بگیرن با گوش و هات اسپات و ..... با تمام قدرت بزارن واسه دانلود!!! والا
این بحث هم تموم کنید دوستان هر کس هرچقدر دوست داره تو شب دانلود کنه .
دوستان این دکل پارازیت هست؟
mojtabaghanidel
26-10-2014, 12:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تست مال امروز صب میدون پونک تهران
Sent from my HTC One using Tapatalk
paradisepersian
26-10-2014, 12:35
ما یه چیز از نظر فرهنگی گفتیم اونایی که باید می فهمیدن فهمیدن بقیه هم کار خودشون و بکنن اصلا شبا چندتا سیمکارت ایرانسل بگیرن با گوش و هات اسپات و ..... با تمام قدرت بزارن واسه دانلود!!! والا
این بحث هم تموم کنید دوستان هر کس هرچقدر دوست داره تو شب دانلود کنه .
این دوستانی که به عشق 2 تا 8 دارن دانلود میکنند مثل بچه ای میمونه که بار اول سوار دوچرخه شده یا جوانی که بار اول رانندگی میکنه
شوغ و زوق دارند صبح تا شب تو کوچست ولی بعد از مدتی تکراری میشه بعدش فروکش میکنه
نگران نباشید شوغ و زوق این دوستان هم فروکش میکنه
دوستان ایرانسل شبانه رایگان داره ؟
miladsalary
26-10-2014, 13:09
دوستان ایرانسل شبانه رایگان داره ؟
شبانه رایگان نداره دوست عزیز.
فقط بسته های شبانه داره.برو به سایت ایرانسل داخلش توضیح داده.
ضمنا دوستانی که دیگه واقعا از روی خوشگذرونی شبا دانلود میکنن خواهش میکنم به فکر ما دانشجو ها هم باشین که توی شهر دیگه adsl دسترسی نداریم و باید با همین 3g بگذرونیم
Ehsan+2010
26-10-2014, 13:56
دوستان اینترنت شبانه وضعیتش چطوریه الان ؟؟درست شد یا نه؟؟
Reza kheyri1373
26-10-2014, 14:14
بابل :
این سرور ایرانه ، سرور خارج چه نسل 2 و چه نسل 3 در حد 0! شانسی مثلا 3 بشه یهویی.
آها یعنی شما میخوای 2-8 وب گردی کنی؟ بقیه ساعات که کسی به اون صورت دانلود نمیکنه!
منظورم این بود شما بسته روزانه هم داشته باشی، شب به مشکل میخوری!
چون با ارائه بسته شبانه، شبها ترافیک شبکه بشدت بالا میره و سرعت میاد پایین
حالا هر بسته ای که میخوای داشته باشی مهم نیست!
راه حل این مشکل فقط و فقط افزایش پهنای باند توسط ایرانسل هست
و من الله توفیق!
..................
پ.ن:
از دوستان خواهش میشه عکسارو داخل اسپویلر بذارن
zofishel
26-10-2014, 17:08
سلام دوستان
فکر کنم در هر 24 ساعت یه بسته میشه خرید درسته؟
ممنون
صحبت از رومینگ دیتا بود قبلا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84
اگه اجرایی میکردن خیلی خوب بود
mojtabaghanidel
26-10-2014, 20:30
تهران پل کالج قبلا کمتر از ۱مگ سرعت میداد
mojtabaghanidel
26-10-2014, 20:34
صفحه رسمی ایرانسل در توییتر
در لرستان فقط خرم آباد 3gایرانسل فعاله اما مدیر عامل ایرانسل شهرهای بروجرد و دورود رو در لیست 54 شهر اعلام کرده حتی با تماس با 700 فعال شدن نسل 3 تو این دو شهر رو تکذیب کرد حالا این امار چطوری اعلام میشه خدا میدونه و معلوم نیست که چند شهر دیگه اینجوریه همچنین شهرهای هم که فعاله بصورت نیم بند کار شده و حتی الان در خرم اباد هم سرعت در حد صفر است
Mr saeed
26-10-2014, 21:20
کمی صبر کنید همه مناطق 3G فعال بشه و همه شهر ها فکر کنم پهنای 512 هم آرزو بشه پس تا الان خلوت کامل استفاده کنید :n02:
sunmaster_7
26-10-2014, 21:24
دوستان سرعت دانلود من بسیار خوب است اما سرعت باز کردن صفحات با فایرفاکس اندروید ورژن خیلی پایین امده یعنی کلی طول میکشه هر صفحه باز بشه پاک کردم و دوباره نصب کردم نرم افزار مرورگر رو کسی میدونه دلیلش و راه حلش چی است؟؟
کسی پاسخ این سوال رو نمی دونه؟؟
کمی صبر کنید همه مناطق 3G فعال بشه و همه شهر ها فکر کنم پهنای 512 هم آرزو بشه پس تا الان خلوت کامل استفاده کنید :n02:
منم فکر میکنم در نهایت بعد تکمیل کار سرعتهارو ببندن . یا حداقل با نرخ بالاتر و بسته های ویژه عرضه کنن.
هرچند من بیشتر استفاده ام از اینترنت همراه وب و ایمیل و امثالهم هست اونم در ساعات خارج از خونه و فقط دوهفته ای که جابجایی سرویس دهنده
داشتم بناچار شب و روز از این امکان 3جی استفاده میکردم اما یه نکته رو نمیتونم ندیده بگیرم:
مردم ما عادت داده شدن که هیچ امکانات و مزایایی پایدار و هیچ قانونی ثابت نیست . پس , هروقت امکانی آماده است سعی میکنن حداکثر استفاده رو ازش
ببرن بدون اینکه درگیر سنتیمنتالیسم کنن خودشونو . نمیتونم سرزنشون کنم . قابل درکه . و همیشه هم این ضعف برنامه ریزی و تدارک بالادستی هاست که
مردمو روبروی هم قرار میده . اونایی که گیرشون اومده و اونهایی که نه .
دوست عزیزی که فعلا بدلیل نبود امکان بهتر 3g ایرانسل شده تمام راهکار وب و دانلود و غیره ات . شما مقصر نیستی .
دوست عزیزی که بدلیل دوستان بالا امکان استفاده راحت از شبکه رو نداری شما هم حق داری.
اون دوست گرامی هم که انتظار داره در یک جامعه آرمانی زندگی کنه و مردم سر هر چیزی هول نزنن . شما هروقت تونستی تضمین کتبی بدی که همین نیمچه
اینترنت تا یکسال دیگه یا حتی شش ماه دیگه بهمین صورت باقی خواهد موند و همین فردا صبح یک بخشنامه دیگه محرومیت جدیدتری برای مصرف کنندگان ایجاد
نمیشه ( یادت باشه : دانلود شبانه رایگان یک چیز عادی و جزو قرارداد تمام isp ها بود تا همین یکماه پیش و الان رسما دارن جمعش میکنن) اونوقت منهم میتونم
بشما تضمین کتبی بدم که ملت خیلی نرم و جنتلمن وار از اینترنت استفاده کنن .
kasra2012
26-10-2014, 23:02
الانش افتضاحه چه برسه به ١ ماه ديگه
الان شبا نهايت ٣٠٠ كيلوبيت سرعت ميده
Ehsan+2010
27-10-2014, 02:45
بسته شبانه درست شد اما سرعت افتضاح شده دور از تصورم نبود.از 1مگ سرعت دانلود رسید به80k
babakgol70
27-10-2014, 14:03
بایدی در کار نیست ولی کار عاقلانه ای نیست بدون بسته وصل شدن به اینترنت 5دقیقه وصل بشه بدون بسته 2تومن راحت میکشه
اما من تا هنگامي كه بسته را خريداري نكنم اينترنت وصل نمي شود.
و هنگامي كه بسته تمام مي شود اينترنت غير فعال مي شود.
طبق گفته جناب reza تا آخر سال برنامه ای برای تغییر و تفحص! برای 3g ندارن
قبلا صحبت از این بود که 3جی رو میان سرعتشو ببندن یا نه
الآن معلومه خود به خود داره بسته میشه با زیاد شدن کاربر
عین وایمکسشون که 2مگ میگیری سرعت دایال آپ بهت میده این 3جی هم به زودی میشه عین همون دایال آپ
ایرانول همچین زمین میخوره تو بحث 3جی که درسی میشه واسه همه کشور های دنیا
MOHAMMAD2010
27-10-2014, 18:34
والا تو کرمان که هنوز نیومده 3g ! نمیدونم چه جوری اینا میگن فعال شده !
f_s10224
27-10-2014, 21:50
والا تو کرمان که هنوز نیومده 3g ! نمیدونم چه جوری اینا میگن فعال شده !
کرمان فعاله ...خیابان تهران(ورودی شهر) و آزادی -مناطق سمت دانشکده فنی باهنر و جمهوری بنده تست کردم 3جی بسیار بد ولی خوب فعال شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.