ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

Eliminal
20-08-2014, 19:20
میگم کسی از دوستان مشهدی تونسته به این 3G وصل بشه ؟ من که توی رضاشهر و میدان راهنمایی چیزی پیدا نکردم !
بعد طریقه ی وصل شدنش چطوریه ؟! توی mobile network سرچ میکنی و بعد ایرانسل 3G رو انتخاب میکنی دیگه آره؟!

Arsenal2012
20-08-2014, 19:24
خاک بر سر تک تک مدیران ایرانسل و تمام احمق هایی که مشخص میکنن کجا 3g راه بیوفته دومین شهر بزرگ ایران یعنی مشهد راه نیفتاده+ اصفهان حالا بعد میان تو سنندج . جاهای دیگه افتتاح میکنن!

سلام دوست من اعصاب خود تو واسه این چیزا خورد نکن ریلکس ریلکس ریلکس تر :n02: "" ما هم بغل تهرانیم ( کرج ) نزدیک به 10 تا منطقه تست گرفتم هنوز هیچ آنتن 3G از ایرانسل پیدا نکردم... فعلا باید منتظر 1 شهریور باشیم... ولی چشم آب نمیخوره که به این زودیا تو مناطقی که هنوز آنتن هم پیدا نشده افتتاح بشه:n23:

Tehranshahr
20-08-2014, 21:04
اگر از بیست میلیون مشترک ایرانسل فقط یک میلیون مشترک روزانه از 3g استفاده کنند و پهنای باند تخصیصی هم یک مگ باشد,چه مقدار پهنای باند باید به پهنای باند کشور اضافه شود؟
اگر پهنای باند لازم تهیه نشده باشه اختلالات شبکه در شهرها بوجود میاد که از این قبیل اختلالات را در یک ماه گذشته در بعضی استانها از جمله استان ما میشه دید.
رسما اعلام نشد که اختلالات کم سابقه در شهر ما به افزایش مشترکین ربط داشته اما بنده در مدت چهار سال که اینترنت از مخابرات شهرمون داشتم این اختلالات گسترده و طولانی مدت را ندیدم.

در مرحله اول باید پهنای باند بین آنتن ها و شبکه داخلی خودشو درست کنه.
یک مشکل اصلیشون اینه زیرساختش باید درست بشه، ارتباط دکل ها با مرکز با فیبر نوری برقرار بشه نه آنتن ماکرو، تو تهران که بعید میدونم مخابرات همچین زیرساختی رو آماده کرده باشه.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

bsireza
20-08-2014, 21:19
امروز رفته بودم میدان شریعتی (مشهد) این 2 تا BTS رو دیم عکس گرفتم
جالب اینجاست که وقتی شبکه ها رو جستجو کردم رایتل رو پیدا نکرد
ببخشید کیفیت عکس زیاد خوب نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dj77
20-08-2014, 21:23

درست نمیشه تشخیص داد که آنتن 3G هست یا نه ولی اگر هم تجهیز شده باشه در زمان راه اندازی رسمی لانچ میشه
در ضمن تنظیمات گوشی هم چک کنید روی WCDMA & GSM باشه

bsireza
20-08-2014, 21:30
درست نمیشه تشخیص داد که آنتن 3G هست یا نه ولی اگر هم تجهیز شده باشه در زمان راه اندازی رسمی لانچ میشه
در ضمن تنظیمات گوشی هم چک کنید روی WCDMA & GSM باشه
تنظیمات روی 4G هست
دو هفته پیش قم بودم به +3G --- H وصل شدم

dj77
20-08-2014, 21:35
تنظیمات روی 4G هست
دو هفته پیش قم بودم به +3G --- H وصل شدم

پس اگر gsm/wcdma/lte انتخاب کردید در اون منطقه از مشهد یا آنتن 3G وجود نداره یا تجهیز شدن آنتها ولی هنوز لانچ نشدن

bsireza
20-08-2014, 21:44
پس اگر gsm/wcdma/lte انتخاب کردید در اون منطقه از مشهد یا آنتن 3G وجود نداره یا تجهیز شدن آنتها ولی هنوز لانچ نشدن
سیستم عامل گوشیم Windows Phone 8.1 هست تنظیماتش مثل عکس پایینه

dj77
20-08-2014, 21:48
سیستم عامل گوشیم Windows Phone 8.1 هست تنظیماتش مثل عکس پایینه

من برای آندروید رو گفتم
شما بذار روی 3G سرچ کن اگر هم اینکارو انجام دادی و نتیجه نداده که یکی از اون 2حالت بالا صادقه

arash59b
20-08-2014, 21:50
امار جدید اهواز
امروز خیابون های ۳ تا۵ کیانپارس رو چک کردم سیگنال خیلی ضعیف بود
بعد هم عامری رو چک کردم اینم تست رو بروی بستنی تپلی

Tohid66
20-08-2014, 21:58
ببخشید کیفیت عکس زیاد خوب نیست

اون دکلی که جلوتره مال ایرانسله مجهز به وایمکس و بدون تجهیزات نسل سوم
اون دکل پشتی هم مال همراه اوله

bsireza
20-08-2014, 22:22
پاسخ ایرانسل درباره پوشش 3G در مشهد

bsireza
20-08-2014, 22:39
تکراری پاک شود

bsireza
20-08-2014, 22:40
سلام
من این کار رو کردم
شما برو دفتر خدمات ایرانسل تو شهرتون و با 3000 تومن یه میکرو سیم بگیر!!!
وقتی برای تعویض سیم کارت معمولی با میکرو سیم کارت برم نمایندگی ایرانسل سیم کارت میکرو با قاب بهم میده؟

tntkgb
20-08-2014, 22:47
دوستان مشهدی من قبلا تست گذاشته بودم ولی بعدش انتن جای ما قطع شده بود الان دوباره وصل شده :n02:
دوستان یک تست کنن جای من قاسم اباد

J@viD
20-08-2014, 22:55
شنبه اول شهریور ایرانسل میخواد رسما اینترنت نسل 3 راه اندازی کنه.من دوهفته هست که دارم خونه و محل کارم از اینترنت نسل 3 ایرانسل استفاده میکنم.به نظرم میشه در مجموع در مورد کیفیتی که قراره ارائه بده از همین دوهفته اول نتیجه گیری کرد.نکته اینکه اگه ایرانسل بیشتر از این چیزی که داریم میبینیم توانایی داشت نشون میداد.در مجموع 95 درصد زمانایی که من تونستم کانکت بشم پهنای باندم روی 30 تا 35 محدود شده بود. یا مشکل پهنای باند داره از الان محدود میکنه یا تعداد کاربر بالا بوده که محدود شده.در هردو حالت این نسل 3 همون نسل دو هست با اسم جدید.در ضمن دوستانی که دارین شارژتونو مفت از دست میدین برای تست سرعت شما با این کارتون دارین برای ایرانسل تبلیغات رایکان میکنین پول هم میدین. من دوهفته با اینترنت نسل 3 کوفتیش دارم سرو کله میزنم یکسال هم با اینترنت نسل دوش. قبلشم با 1 مگ مخابرات کار میکردم.واقعا حافظتون ضعیفه؟ یعنی این ایرانسل رو وایمکس نمیتونست نت خوب بده؟ الان دوماهه نسل دوش تعطیله یه بار اومده به کاربر خسارت بده؟ من نمیگم نا امید باشین من میگم مار گزیده باید از ریسمون سیاه و سفید بترسه. الان با این جوی که درست میکنین 4 روز دیگه با واقعیت که روبرو میشیم افسردگیه مزمن میگیریم. اینا اینترنت 100 مگ هم بدن یه کاریش میکنن که کوفتمون بشه وگرنه ما نسل 3 نخواستیم 512 بدن فقط پینگ و سرعت ثابت باشه. 8 مگی که نوسان داشته باشه باهاش میخواین چیکار کنین؟

fanoostalaei
20-08-2014, 23:00
شنبه اول شهریور ایرانسل میخواد رسما اینترنت نسل 3 راه اندازی کنه.من دوهفته هست که دارم خونه و محل کارم از اینترنت نسل 3 ایرانسل استفاده میکنم.به نظرم میشه در مجموع در مورد کیفیتی که قراره ارائه بده از همین دوهفته اول نتیجه گیری کرد.نکته اینکه اگه ایرانسل بیشتر از این چیزی که داریم میبینیم توانایی داشت نشون میداد.در مجموع 95 درصد زمانایی که من تونستم کانکت بشم پهنای باندم روی 30 تا 35 محدود شده بود. یا مشکل پهنای باند داره از الان محدود میکنه یا تعداد کاربر بالا بوده که محدود شده.در هردو حالت این نسل 3 همون نسل دو هست با اسم جدید.در ضمن دوستانی که دارین شارژتونو مفت از دست میدین برای تست سرعت شما با این کارتون دارین برای ایرانسل تبلیغات رایکان میکنین پول هم میدین. من دوهفته با اینترنت نسل 3 کوفتیش دارم سرو کله میزنم یکسال هم با اینترنت نسل دوش. قبلشم با 1 مگ مخابرات کار میکردم.واقعا حافظتون ضعیفه؟ یعنی این ایرانسل رو وایمکس نمیتونست نت خوب بده؟ الان دوماهه نسل دوش تعطیله یه بار اومده به کاربر خسارت بده؟ من نمیگم نا امید باشین من میگم مار گزیده باید از ریسمون سیاه و سفید بترسه. الان با این جوی که درست میکنین 4 روز دیگه با واقعیت که روبرو میشیم افسردگیه مزمن میگیریم. اینا اینترنت 100 مگ هم بدن یه کاریش میکنن که کوفتمون بشه وگرنه ما نسل 3 نخواستیم 512 بدن فقط پینگ و سرعت ثابت باشه. 8 مگی که نوسان داشته باشه باهاش میخواین چیکار کنین؟

دوست عزیز شما که ماشالا خوب واردی این روهم باید بدونی که تو مناظق شلوغ این مسائل پیش میاد !! یکی ناراضی و یکی راضی !! ( که البته باید همه راضی باشه)
من همین الانش سرعت نسل 3 شما رو میتونم با نسل 2 ایرانسل همین الان بگیرم !! این دلیل نمیشه که چون سرعت شما کم بوده به کل ، کل شرکت رو زیر سوال ببری!!
البته نمیخوام از ایرانسل دفاع کنم !! چون الان وضعیت کل کشور همینه و اگر به خود ایرانسل باشه 100 درصد سرعت های خیلی بالاتری خواهد داد ولی چون از سوی ارگانهایی محدودیت هایی داره مجبوره سرعت رو بیاره پایین
وگرنه همه میدونن که اینترنت 1 مگ با پینگ عالی خیلی بهتر از 10 مگ با پینگ و تایم اوت های نجومیه

mohammad.asghari
20-08-2014, 23:03
سلام دوست من اعصاب خود تو واسه این چیزا خورد نکن ریلکس ریلکس ریلکس تر :n02: "" ما هم بغل تهرانیم ( کرج ) نزدیک به 10 تا منطقه تست گرفتم هنوز هیچ آنتن 3G از ایرانسل پیدا نکردم... فعلا باید منتظر 1 شهریور باشیم... ولی چشم آب نمیخوره که به این زودیا تو مناطقی که هنوز آنتن هم پیدا نشده افتتاح بشه:n23:

خدایش هیچ بی احترامی نمیخوام بهت بکنم درسته کرج بغل دسته تهرانه ولی حسابش با مشهد جداست،مشهد دومین شهره کشوره ولی خبری نیست!

mohammad.asghari
20-08-2014, 23:06
پاسخ ایرانسل درباره پوشش 3G در مشهد

میشه بپرسی دقیقا کجا راه افتاده؟جواب میدن اصلا بپرسی؟

دوستان مشهدی من قبلا تست گذاشته بودم ولی بعدش انتن جای ما قطع شده بود الان دوباره وصل شده :n02:
دوستان یک تست کنن جای من قاسم اباد

دقیقا کجای قاسم آباد؟

saeeddeeas
20-08-2014, 23:13
من فکر میکنم هرجایی که نصب کردن بلافاصله فعال شده و داریم خودمون رو گول میزنیم که تجهیزات نصب شده ولی لانچ نشده!!!
مظمنم هرجایی که الان پوشش نداره هیچی نصب نشده

dj77
20-08-2014, 23:15
من فکر میکنم هرجایی که نصب کردن بلافاصله فعال شده و داریم خودمون رو گول میزنیم که تجهیزات نصب شده ولی لانچ نشده!!! مظمنم هرجایی که الان پوشش نداره هیچی نصب نشده
خیر اینطور نیست بنده شهرستان هایی که دیدم از نزدیک که روی تک تک آنتن ها تجهیزات نسل سوم قرار گرفته ولی هنوز راه اندازی نسده نسل سوم در اون شهر

arash59b
20-08-2014, 23:16
من فکر میکنم هرجایی که نصب کردن بلافاصله فعال شده و داریم خودمون رو گول میزنیم که تجهیزات نصب شده ولی لانچ نشده!!!
مظمنم هرجایی که الان پوشش نداره هیچی نصب نشده

منم همینو میگم
اول شهریور فقط قراره همینجاها که فعال شدن رسمی بشن
نباید انتظار معجزه از ۱ شهریور داشت البته یه تغییرات جزیی هم خواهییم داشت

tntkgb
20-08-2014, 23:28
میشه بپرسی دقیقا کجا راه افتاده؟جواب میدن اصلا بپرسی؟

دقیقا کجای قاسم آباد؟
دقیقا بین چهار راه ورزش و مخابرات الان تست کردم پینگ داره ولی سایت نمیشه باز کرد

amiralex65
20-08-2014, 23:39
کسی میدونه این انتن واسه کدوم اپراتوره؟
2 سری bts داره که یه سریش 3g داره یه سریش نداره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad.asghari
20-08-2014, 23:48
حذف شود....

mohammad.asghari
20-08-2014, 23:49
فک کنم مال همراه اوله این یا همون مخابراط

arash59b
20-08-2014, 23:49
2 سری bts داره که یه سریش 3g داره یه سریش نداره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماله ایرانسل که نیست
چون هردونوع رو داره پس ماله همراه اوله اگه فقط نسل سه روش بود ماله رایتل بود

amiralex65
20-08-2014, 23:57
ماله ایرانسل که نیست
چون هردونوع رو داره پس ماله همراه اوله اگه فقط نسل سه روش بود ماله رایتل بود
اگه مال همراه اوله چرا هر 2 نوع راداره؟
چرا 3g را رو قبلیا نصب نکرده؟

saeeddeeas
21-08-2014, 00:09
اگه مال همراه اوله چرا هر 2 نوع راداره؟
چرا 3g را رو قبلیا نصب نکرده؟

یه دونه عین همین توی شهر ما هست که علاوه بر اینا وایمکس هم روشون هست
اون سری دیگه فک کنم برای شبکه روستایی هستن،البته برای ما اینجوری چیزی که پرسیدم گفتن هم همراه اوله هم روستایی
البته فکر کنم برای تجهیزات نسل سوم هم داشت دقیق یادم نیست باید باز برم نگاه بندازم ولی خیلی روش شلوغ بود

dj77
21-08-2014, 00:10

این سایت share شده برای همراه اول هست و در اختیار رایتل هم قرار گرفته
در جاده های بین شهری سایتهای sharing شده زیاد تر از داخل شهرها میشه دید

J@viD
21-08-2014, 00:43
دوست عزیز شما که ماشالا خوب واردی این روهم باید بدونی که تو مناظق شلوغ این مسائل پیش میاد !! یکی ناراضی و یکی راضی !! ( که البته باید همه راضی باشه)
من همین الانش سرعت نسل 3 شما رو میتونم با نسل 2 ایرانسل همین الان بگیرم !! این دلیل نمیشه که چون سرعت شما کم بوده به کل ، کل شرکت رو زیر سوال ببری!!
البته نمیخوام از ایرانسل دفاع کنم !! چون الان وضعیت کل کشور همینه و اگر به خود ایرانسل باشه 100 درصد سرعت های خیلی بالاتری خواهد داد ولی چون از سوی ارگانهایی محدودیت هایی داره مجبوره سرعت رو بیاره پایین
وگرنه همه میدونن که اینترنت 1 مگ با پینگ عالی خیلی بهتر از 10 مگ با پینگ و تایم اوت های نجومیه

کل شرکت زیر سوال میره به دلایل زیادی مهمترینش احترام نزاشتن به کاربر هست.
یکیش اینکه بسته اینترنت شما تموم میشه مستقیم میره رو شارژ.به شدت حالگیریه.
یکماه پیش بسته تخفیفی ابی 1000 تومن گرون شد بدون خبر قبلی.
هزینه تماس سیم اعتباری گرون شد که بیشترین کاربر رو داره بقیه ارزون شد.جوری فیلم بازی کردن که همه تعرفه هارو ارزون کردن.
اینا که صبح تا شب در حال پیامک زدنن یه پیامک بزنه بسته اینترنت شما تموم شد.
یکی دیگه اینکه الان دوماهه اینترنت نسل دوش تعطیله این فقطم حرف من نیست.
مگه مدعیه دادنه خدمات خوب نیست؟پولشم که داره ازمون میگیره.برای چی تا همین الان اینترنت خوب روی نسل دو و وایمکس نداده؟
حرف من اینه نسل سه که میخواد بده فرق انچنانی با چیزی که تا الان داده نخواهد داشت.
و اینجوری که شما میای تست میزاری برای 99% کاربرا نخواهد بود.
در اصل ما اینجا جمع شدیم خوشحال که از فلان روز از فلاکته اینترنت مملکت خارج میشیم.
که متاسفانه تجربه ثابت کرده همه شرکتهایی که الان فعال هستن فقط سود براشون مهمه حتی حاضرن کم فروشی بکنن اضافه بر محدودیتهای موجود که بیشتر سود کنن.
تا الان که اینجوری بوده.شما میگی نیست از شنبه همه چی گل و بلبله؟
هفته دیگه معلوم میشه.من عاشق اینترنت پرسرعتم همین یه ماهه 4 تا بسته خریدم.همه حرفهاییم که میزنم مال یه روز دوروز نیست.چندین ساله ایرانسل دارم.
اگه واقعا یه شرکتی خوب باشه وقتی خدماتش وصله پول میگیره وقتیم قطعه پولی که گرفته یجوری پس میده.
نمیدونم کسی یادشه یا نه یه زمانی شرکتهای اینترنتی در قبال قطعی به هرمدت که بود خسارت به کاربر میدادن.حجم تخفیف قیمت.عزرخواهی میکردن.
حتی تماس میگرفتی فیلترینگ اکانتتو برمیداشتن.اینا ماله اوایله دیال اپه.از وقتی این مخابراته اشغال پاش باز شد همه چی محدود شد.
لطفا بیاین خودمون این شرکتارو پررو نکنیم.اینا عجیب پول دارن میگیرن.هزینه های تلفناتونو نسبت به حقوقتون یه نگاه بندازین.یه نگاهیم به خدماتی که اینا میدن بندازین.
حساسیت و سطح توقعمون که پایین میره خدمات اینام افت میکنه.

p.reza.s
21-08-2014, 06:41
به جا تری جی رو انتنم جی میاد منطقه ما پسرفت داشته نه!!!!

rezarain88
21-08-2014, 06:47
با سلام و عرض وقت بخیر حضور تک تک اذری ها مخصوصا مردم تبریز. در جلسه ای که داشتیم تجهیزات شهر مرند . سراب و جلفا و مراغه به شهرستان ها ارسال شد و دیروز کار نصب یک یا دو سایت در هر شهر پایان یافت. به دلیل کمبود تجهیزات فعلا شهرستان ها به صورت نیمه تعطیل در می اید تا پوشش تبریز کامل گردد. دوستان زیادی درباره خیابان شهناز و 17 شهریور پرسیده بودند که باید عرض کنم پوشش این منطقه تمام شده است لیکن دو تا سایت کوچک (مینی سایت ) که شما اکثرا در کنار خیابان و پیاده رو ها مشاهده کرده اید فعلا باقی مانده است و این باعث خواهد شد که شبکه توان اجرایی خود را از دست دهد و در یک نقطه منتظر مخابراتیم که فیبر نوری سایت کامل شود به محض اماده شدن سایت کار خود را شروع خواهد کرد . دوستی از باغشمال گفته بود که باید عرض کنم سایت باغشمال در حال بهره برداری است لیکن به دلیل تداخل امواج با ارگان های نظامی منطقه برد سایت فعلا در ضلع شرقی کاهش داده شده است . که به طرف پست امواج ضعیف دریافت میگردد. در اول عباسی به دلیل تغییر محل سایت چایکنار فعلا پوششی نداریم که اخر هفته بعد پوشش کامل میشود. در منطقه ولی عصر سایت فلکه بزرگ که پشت شیرینی کریمی قرار دارد منتظر تجهیزات و انتن ماکرویو زعفرانیه میباشد که به محض اماده شدن ولی عصر را به طور کلی پوشش میدهیم. باغمیشه و رشدیه دیروز شاهد اولین روز کاری 3g بود که در اخر باغمیشه پوشش نداریم . تست چهارراه ابوریحان دیروز تمام شد که به زودی منطقه پوشش داداه خواهد شد . خیابان 5 مرداد حد فاصل پل سرداران تست پوشش سایت به سایت انجام شد که به این نتیجه رسیدیم که باید سایت ایران خودرو که دوستی در این تایپک اعلام کرده بود باید ارتقا داده شود . پوشش ملل متحد و خیابان فلسطین خوب و در حد عالی میباشد . پوشش یکه دکان کامل و به 100 در صد رسید . دوستی در باره پوشش ستارخان فرموده بود که مشکلی در منطقه ندیدیم البته پوشش حد فاصل اتش نشانی منطقه 3 تا ستارخان ضعیف است که با تقویت سایت توزیع برق این مشکل به زودی حل خواهد گردید. دوستان در هر منطقه اگر موردی است با ذکر روز و محل تست ایفاد بفرمایند تا شبکه مانیتورینگ شود . با تشکر فراوان.

p.reza.s
21-08-2014, 06:52
به جا تری جی رو انتنم جی میاد منطقه ما پسرفت داشته نه!!!!

moz
21-08-2014, 08:05
پیوست فرهنگی اپراتورهای تلفن همراه تدوین شد
دبیر شورای عالی فضای مجازی از پایان فرآیند تهیه و تصویب پیوست فرهنگی سرویسهای اپراتورهای نسل سوم و بالاتر تلفنهای همراه در کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور برای تصویب در جلسه شورای عالی فضای مجازی خبر داد.

به گزارش ایتنا از ایسنا محمدحسن انتظاری - دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور - گفت: کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور با برگزاری جلسه‌های کارشناسی متعدد با نهادها، صاحب نظران و نمایندگانی از جامعه نخبگانی کشور در این حوزه به منظور بررسی و نیازسنجی خدمات اپراتورهای نسل سوم و بالاتر تلفن همراه و همچنین توجه به نظرات فقهی مطرح شده درباره موضوع پیوست فرهنگی که سرویس تماس تصویری نیز جزئی از آن محسوب می شود، با تصویب آیین نامه‌های این پیوست آن را برای تصویب نهایی در جلسه شورای عالی فضای مجازی ارایه کرد.

وی افزود: در این پیوست ضمن تبیین جایگاه و نحوه تعامل با خدماتی چون پیام کوتاه، پیام چند رسانه‌ای، آهنگ پیشواز، تماس تصویری، اینترنت و بسته‌های نرم افزاری که از سوی اپراتور ارایه شده، بر نقش اساسی کاربران در بهره برداری از این خدمات تأکید شده و علاوه بر آن اپراتورها ملزم شده‌اند تا بسته‌های خدماتی و محتوایی مختلفی را به تناسب سن، نیاز و خواسته کاربران با حفظ ارزش های تربیتی، اخلاقی، دینی و فرهنگ ایرانی – اسلامی در اختیار آنها قرار دهند.
انتظاری با تاکید بر نگاه جامع پیوست فرهنگی به عنوان زیرساختی مناسب برای اپراتورهای نسل سوم و بالاتر تلفن همراه، اظهار کرد: در پیوست فرهنگی صرفا نگاه سلبی در نظر گرفته نشده و تلاش شده است تا در تدوین این پیوست بر نگاه ایجابی تکیه بیشتری شود.

وی تصریح کرد: این پیوست پس از تصویب در جلسه شورای عالی فضای مجازی کشور برای تمامی اپراتورهای نسل سوم و چهارم تلفن همراه ابلاغ خواهد شد تا براساس آن بتوانند خدمات و سرویس های خود را ارایه کنند.
------------------------------

هیچی دیگه
فکر کنم محدودیت اینترنت 128 ، کارت دانشجویی ، شناسنامه عمه و ... رو دارن رو اپراتورها اجرایی میکنن

tntkgb
21-08-2014, 09:43
تا حد زیادی ناامید شدم جای ما با این که انتن تقریبا پره به خاطر استفاده زیاد کاربر ها 3g وصل می شی سایت نمیشه باز کرد باید همون ساعت 5 تا 8 صبح استفاده کرد edge هم که اصلا تو طول روز وصل نمیشه:n15:

mohammad.asghari
21-08-2014, 10:12
بیا مرند هم داره راع میوفته ولی خبری تو این خراب شده نیس:39:

mamad1994s
21-08-2014, 10:23
دوستان من تو شبکه هام irancell 3g رو پیدا می کنم
روش کلیک نی کنم وصل نمی شه
مشکل از خود ایرانسل ه؟

Sent from my GT-I9205 using Tapatalk

arash59b
21-08-2014, 10:27
دوستان من تو شبکه هام irancell 3g رو پیدا می کنم
روش کلیک نی کنم وصل نمی شه
مشکل از خود ایرانسل ه؟

اگه تنظیمات درسته و کیفیت سیگنال هم خوبه پس دیتای دکل قطع هست و باید تا شنبه صبر کنید

Arsenal2012
21-08-2014, 11:32
خیلی مسخره اس بیست روز دارم تست میکنم ( کرج ) فعلا هیچ اثری از تری جی نیست!!!
زنگ زدم پشتیبانی طرف میگه دو الی سه هفته دیگه تو بیشتر مناطق کرج تجهیزات نصب میشه فکر کنم منظورش اینه که فعلا تجهیزات نصب نشده !!!!

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

laser1
21-08-2014, 12:07
همچین همتون خیط بشین که با هم بگید همون نسل 2 عالی بوده
اینجا اصفهان تو محله ما adsl ارایه نمیدن وایمکس ایرانسل 1 آنتن جدا زده که هرکی خیلی نزدیک باشه زیر 200 متر کیفیتش خوبه
ولی اگه فاصله ات بیشتر باشه عینه ما میشی من 2 مگ ایرانسل گرفته بودم 90درصد مواقع شب یا روز سرعت زیر 30 بود
حالا جالبش اینه که قطعا از عمد این کیفیت پایین رو ارایه میدند چون اون سر محلهآنتن bts ایرانسل جداست و وایمکس هم روش نصب نیست که اگه میخواستن کیفیت بالاتر ارایه بدن رو اون هم یه وایمکس نصب میکردند تا کیفیت خدمات رسانی شون رو ببرن بالا
کلاه بردار کم فروش گرون فروش آشغال فروش فقط ایرانسل
1 شهریور یه سرعتی بهتون بدن حال کنید مییاد همین جا به خودتون فحش میدید که چرا این همه واسه ایرانول تبلیغ کردید

amirlovely
21-08-2014, 12:30
با سلام و عرض وقت بخیر حضور تک تک اذری ها مخصوصا مردم تبریز. در جلسه ای که داشتیم تجهیزات شهر مرند . سراب و جلفا و مراغه به شهرستان ها ارسال شد و دیروز کار نصب یک یا دو سایت در هر شهر پایان یافت. به دلیل کمبود تجهیزات فعلا شهرستان ها به صورت نیمه تعطیل در می اید تا پوشش تبریز کامل گردد. دوستان زیادی درباره خیابان شهناز و 17 شهریور پرسیده بودند که باید عرض کنم پوشش این منطقه تمام شده است لیکن دو تا سایت کوچک (مینی سایت ) که شما اکثرا در کنار خیابان و پیاده رو ها مشاهده کرده اید فعلا باقی مانده است و این باعث خواهد شد که شبکه توان اجرایی خود را از دست دهد و در یک نقطه منتظر مخابراتیم که فیبر نوری سایت کامل شود به محض اماده شدن سایت کار خود را شروع خواهد کرد . دوستی از باغشمال گفته بود که باید عرض کنم سایت باغشمال در حال بهره برداری است لیکن به دلیل تداخل امواج با ارگان های نظامی منطقه برد سایت فعلا در ضلع شرقی کاهش داده شده است . که به طرف پست امواج ضعیف دریافت میگردد. در اول عباسی به دلیل تغییر محل سایت چایکنار فعلا پوششی نداریم که اخر هفته بعد پوشش کامل میشود. در منطقه ولی عصر سایت فلکه بزرگ که پشت شیرینی کریمی قرار دارد منتظر تجهیزات و انتن ماکرویو زعفرانیه میباشد که به محض اماده شدن ولی عصر را به طور کلی پوشش میدهیم. باغمیشه و رشدیه دیروز شاهد اولین روز کاری 3g بود که در اخر باغمیشه پوشش نداریم . تست چهارراه ابوریحان دیروز تمام شد که به زودی منطقه پوشش داداه خواهد شد . خیابان 5 مرداد حد فاصل پل سرداران تست پوشش سایت به سایت انجام شد که به این نتیجه رسیدیم که باید سایت ایران خودرو که دوستی در این تایپک اعلام کرده بود باید ارتقا داده شود . پوشش ملل متحد و خیابان فلسطین خوب و در حد عالی میباشد . پوشش یکه دکان کامل و به 100 در صد رسید . دوستی در باره پوشش ستارخان فرموده بود که مشکلی در منطقه ندیدیم البته پوشش حد فاصل اتش نشانی منطقه 3 تا ستارخان ضعیف است که با تقویت سایت توزیع برق این مشکل به زودی حل خواهد گردید. دوستان در هر منطقه اگر موردی است با ذکر روز و محل تست ایفاد بفرمایند تا شبکه مانیتورینگ شود . با تشکر فراوان.
سلام منطقه خیام به طرف چهار راه لاله پوشش نیست در صورتی که در خیابان زبردست یا همون سالاری انتن ایرانسل در خانه ای بر خیابان تجهیزات 3جی نیست ایا نصب می شود؟تا پوشش کامل شود ؟

arash59b
21-08-2014, 13:08
اینجا اصفهان تو محله ما adsl ارایه نمیدن وایمکس ایرانسل 1 آنتن جدا زده که هرکی خیلی نزدیک باشه زیر 200 متر کیفیتش خوبه
ولی اگه فاصله ات بیشتر باشه عینه ما میشی من 2 مگ ایرانسل گرفته بودم 90درصد مواقع شب یا روز سرعت زیر 30 بود
حالا جالبش اینه که قطعا از عمد این کیفیت پایین رو ارایه میدند چون اون سر محلهآنتن bts ایرانسل جداست و وایمکس هم روش نصب نیست که اگه میخواستن کیفیت بالاتر ارایه بدن رو اون هم یه وایمکس نصب میکردند تا کیفیت خدمات رسانی شون رو ببرن بالا
1 شهریور یه سرعتی بهتون بدن حال کنید مییاد همین جا به خودتون فحش میدید که چرا این همه واسه ایرانول تبلیغ کردید

از اول شروع تاپیک دارم دنبالش میکنم میشه اسم چند نفر که برای ایرانسل تبلیغ میکنند رو بگید ما هم بشناسیم؟

فعلا ایرانسل داره حال میده ما هم حالشو می بریم وقتی هم حال نداد کوچ می کنیم میریم جایی که بهتر باشه. این کاریه که خودشون یادمون دادن [emoji6]

Sent from my iPad using Tapatalk

payam
21-08-2014, 13:15
چند ساعتی هست که آنتن قطع و وصل میشه .

توی یک فاصله ی کوتاه که آنتن وصل شد، سرویس 3G من واسه اولین بار فعال شد و سرعت واقعا خوبی هم داشت !

کرج

soheilsh
21-08-2014, 13:19
اقایون کرج هم راه افتاد . همه جا انتن نسل سه هست

dr-shakht
21-08-2014, 13:20
داداش حسین امروز تست کن ببین سرعت دانلودت با برنامه IDM چنده؟
من امروز با فول آنتن توی خونه تست زدم سرعت مابین 400 تا 500 هست و میشه گفت 450 رو پایدار میده،میشه گفت دقیقا سرعت ADSL توی خونه رو بهم میده با این تفاوت که پینگ خیلی کمتری داره و سایت هارو خیلی سریع بازمیکنه. من به این سرعت هم راضی هستم امیدوارم دیگه کم نشه البته من انتظار سرعت 800 و بالاتر رو داشتم بازم ببینیم اول شهریور چی میشه.امیدوارم که ایرانسل رو پای رایتل ذبح نکنن این درست نیست که یک شرکتی نمیتونه خدمات درست و حسابی و معقول بده یک شرکت دیگه رو مجبور بکنن عین اون یکی عمل بکنه این واقعا ظلم هست.امیدوارم که یک فضای رقابتی شدیدی بین سه اپراتور ایجاد بشه.

fanoostalaei
21-08-2014, 13:25
داداش حسین امروز تست کن ببین سرعت دانلودت با برنامه IDM چنده؟
من امروز با فول آنتن توی خونه تست زدم سرعت مابین 400 تا 500 هست و میشه گفت 450 رو پایدار میده،میشه گفت دقیقا سرعت ADSL توی خونه رو بهم میده با این تفاوت که پینگ خیلی کمتری داره و سایت هارو خیلی سریع بازمیکنه. من به این سرعت هم راضی هستم امیدوارم دیگه کم نشه البته من انتظار سرعت 800 و بالاتر رو داشتم بازم ببینیم اول شهریور چی میشه.امیدوارم که ایرانسل رو پای رایتل ذبح نکنن این درست نیست که یک شرکتی نمیتونه خدمات درست و حسابی و معقول بده یک شرکت دیگه رو مجبور بکنن عین اون یکی عمل بکنه این واقعا ظلم هست.امیدوارم که یک فضای رقابتی شدیدی بین سه اپراتور ایجاد بشه.
والا من الان تو رستوران بغل کلانتری 12 تو خیابون عباسی تست میکردم نمیدونم ایراد از چی بود که سرعت از 300 بالاتر نمیرفت !! احتمالا به خاطر کثرت مشترک هایی هست که وصل هستن یا شاید به خاطر همون ایراد که دوستمون گفتن تو اول عباسی هستش!! ولی تو خونه میتونم تا 1.6-7 مگابایت سرعت بگیرم:n02:
=======
ویرایش :
الان تست کردم دیدم که آنتن 40 درصد بود و سرعت کم !! ولی الان با 70 درصد انتن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Arsenal2012
21-08-2014, 13:41
اقایون کرج هم راه افتاد . همه جا انتن نسل سه هست

داداش شما کدوم منطقه ها تست کردی تری جی پیدا شد?? منطقه ما شاهین ویلا فعلا خبری نیست!!!

Arsenal2012
21-08-2014, 13:42
چند ساعتی هست که آنتن قطع و وصل میشه .

توی یک فاصله ی کوتاه که آنتن وصل شد، سرویس 3G من واسه اولین بار فعال شد و سرعت واقعا خوبی هم داشت !

کرج

داداش شما کدوم منطقه هستی?? و الان هم تری جی داری?? یه لطفی کن اسکرین شات بگیر اینجا بزار ممنون

Arsenal2012
21-08-2014, 13:57
دوستان یه سوال برای اینترنت ADSL وقتی تو مرورگر آی پی ۱۹۲'۱۶۸'۱'۱ رو میزنیم میتونیم مشاهده کنیم که پهنای باند و سرعت اینترنت مون چه جوریه'' آیا واسه 3G ایرانسل و رایتل هم میشه از طریق این آی پی مشخصات اینترنت رو مشاهده کرد?? آیا نرم‌افزار اندرویدی وجود داره که کاربردی همانند این آی پی انجام بده??

soheilsh
21-08-2014, 13:58
جهانشهر. حسن اباد . اوج . شهدا. بهار . طالقانی . اینجاها وصله . سرعت رو عوضی ها رو یک مگ لیمیت کردن . انتن دهی هم افتضاحه . فعلا هم تو حسن ابادم انتن دهی خیلی بده

arash59b
21-08-2014, 14:02
دوستان یه سوال برای اینترنت ADSL وقتی تو مرورگر آی پی ۱۹۲'۱۶۸'۱'۱ رو میزنیم میتونیم مشاهده کنیم که پهنای باند و سرعت اینترنت مون چه جوریه'' آیا واسه 3G ایرانسل و رایتل هم میشه از طریق این آی پی مشخصات اینترنت رو مشاهده کرد?? آیا نرم‌افزار اندرویدی وجود داره که کاربردی همانند این آی پی انجام بده??

اون ای پی موم هست
برای ایرانسل باید از کد ۱۴۱*۱۰ استفاده کنید

payam
21-08-2014, 14:18
این تست من .

موقعیت : کرج - گوهردشت (اصلی)

خبر هم دارم توی مناطق مهرویلا ، باغستان و میدون سپاه هم آنتن مشاهده شده .

البته قطع و وصلی داره فعلا !

ولی سرعت خوبی داره اگه خرابش نکنن !

amirakbari00
21-08-2014, 14:25
جهانشهر. حسن اباد . اوج . شهدا. بهار . طالقانی . اینجاها وصله . سرعت رو عوضی ها رو یک مگ لیمیت کردن . انتن دهی هم افتضاحه . فعلا هم تو حسن ابادم انتن دهی خیلی بده
حسن آباد طرفای ولد آباد و محمدشهر ؟

master2014
21-08-2014, 14:28
از گرگان کسی آنتن
3G Irancell
دریافت کرده؟

soheilsh
21-08-2014, 14:32
حسن آباد طرفای ولد آباد و محمدشهر ؟

کنار دانشگاه هنر که بالا میری یا مهستان به سمت شمال میری میشه حسن اباد

nimoolia2
21-08-2014, 15:09
سلام دوستان اینجا اراک 3g فعال!! :)
یه نکته دوستان اندرویدی توجه کنن که می تونن از قسمت mobile network قسمت network mode گزینه WCDMA رو انتخاب کنن البته باید این دو نکته یادشون باشه که با انتخاب این گزینه فقط می تونن به آنتنهای 3G متصل بشن. نکته بعد هم اینکه اندروید های ورژن قدیمی این گزینه رو ندارن یا من پیدا نکردم!
ممنون

mr_mansouri
21-08-2014, 15:18
سلام با تشکر از شما، شما توی ایرانسل کار می کنی؟

DJ_EBI
21-08-2014, 15:58
منم کرجم سمت شهرک بنفشه (پل فردیس) اینجا خیلی وقته آنتن 3g اومده ولی تو خونه ضعیفه پشت بوم که میرم تقریبا فول میشه چند تا دکل هست اطرافمون که با توجه به مشخصاتی که دوستان میگن روش تجهیزات نیست فقط نمیدونم به کدوم دکل وصل میشه راهی هست بشه محل دقیق دکل رو پیدا کرد؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-08-2014, 16:21
منم کرجم سمت شهرک بنفشه (پل فردیس) اینجا خیلی وقته آنتن 3g اومده ولی تو خونه ضعیفه پشت بوم که میرم تقریبا فول میشه چند تا دکل هست اطرافمون که با توجه به مشخصاتی که دوستان میگن روش تجهیزات نیست فقط نمیدونم به کدوم دکل وصل میشه .راهی هست بشه محل دقیق دکل رو پیدا کرد؟سلام .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirbrad
21-08-2014, 16:31

والا خیلی وقته ترکیده از وقتی اس ام اس داد همه وصل شدن دیگه من حتی نمیتونم وصل بشم پینگ بالا سرعت از رایتل بدتر. من که این روز و پیش بینی میکردم. اینم بگم اونایی که میگن اول شهریور درست میشه که نمیشه چون وقتی اس ام اس میده یعنی همینه دیگه تازه الان روزای خوبشه. دقت کردین روزای اول تست ها همه بالا بود الان واسه همه کم شده .

Sent from my iPhone using Tapatalk

fanoostalaei
21-08-2014, 16:43
والا دوستان تا الان با اینکه تقریبا میشه گفت همه جای تبریز تحت پوشش قرار گرفته ولی من افت سرعتی ندیدم تا الان !! البته بعضی مناطق سرعت کمه که فکر کنم به خاطر کمبود پهنای باند BTS باشه !!

این هم سرعت دانلود همین الان تو یه منطقه شلوغ@@

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soheilsh
21-08-2014, 16:51
کرج کل محله هارو چک کردم سرعت از یک مگ بالاتر نمیرود .
به شدت قطع و وصلی داره . انتن دهی هم ترکیده .
-105 دی بی سیگنال می دهد

ahwazp30
21-08-2014, 16:53
بروبکس اهوازی کسی از 4g استفاده کرده ؟ تو اهواز فکر کنم همشون نسل 3 هستند اگر کسی از نسل 4 ایرانول در اهواز استفاده کرده و در حال حاضر فعاله محدوده رو ذکر کنه بی زحمت.

soheilsh
21-08-2014, 16:54
خوش به حالتون ما که نداریم

حالا اش دهنسوزی هم نیست

moz
21-08-2014, 16:56
طرفای فلکه گاز رشت یه زمانی 3g بود
دوباره رفت :D

mamad1994s
21-08-2014, 17:08
کسی تو پاداد اهواز 3g گرفته؟

master2014
21-08-2014, 17:12
از گرگان
3G Irancell
دریافت شد؟

dr-shakht
21-08-2014, 17:12
والا دوستان تا الان با اینکه تقریبا میشه گفت همه جای تبریز تحت پوشش قرار گرفته ولی من افت سرعتی ندیدم تا الان !! البته بعضی مناطق سرعت کمه که فکر کنم به خاطر کمبود پهنای باند BTS باشه !!

این هم سرعت دانلود همین الان تو یه منطقه شلوغ@@

حسین جون فکر میکنم که البته به یقین رسیدم که تو بدنت دکل نسل 3 و 4 هست لامصب هرجا میری به طرز وحشتناک سرعت داری:n08:

ahwazp30
21-08-2014, 17:19
حسین جون فکر میکنم که البته به یقین رسیدم که تو بدنت دکل نسل 3 و 4 هست لامصب هرجا میری به طرز وحشتناک سرعت داری:n08:

شایدم از بروبکس بالاست برای همینم همیشه مجهز هست:n08:

دکل تو بدنش داشته یا دکل گذاشتن تو بدنش ؟

Joaquin
21-08-2014, 17:23
آدم این تاپیک رو که نگاه میکنه حالش بد میشه.
قوانین زیر اصلا رعایت نمیشن:

1- بحث بی ربط با موضوع تاپیک ممنوع
2- پست تشکر ممنوع
3- پست دو تایی ممنوع (از نقل قول استفاده کنید)
4- عکس خارج از اسپویلر ممنوع

hajoo
21-08-2014, 17:24
4g كي وصل ميشه و كجاها رو پوشش ميده ؟

mazdak89
21-08-2014, 17:24
روح الله مومن نسب" فعال فضای مجازی در گفت‎وگو با خبرنگار سیتنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
تنی چند از علمای حوزه‎‎های علمیه‎ در نشست هفته‎ی اخیر در شهر قم، نگرانی‌های حود از راه‌اندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر در سطح کشور را اعلام داشتند و آمادگی خود برای مقابله با آسیب‌های فرهنگی ناشی از این اقدام را ابراز داشتند.
جلسه‎ی اخیر در شهر مقدس قم، بسیار خوب بود و دغدغه‌ در سطح علمای قم دیده می‌شد. آنها مطالعات قوی و عمیقی را در این‌باره داشتند و قطعاً اقدامات جدی در حوزه‌ی راه‌اندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر انجام خواهد شد.
مؤمن‌نسب با اشاره به نگرانی حاصل از گستردگی مشترکان ایرانسل و راه‌اندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر برای این اپراتور، گفت: نگرانی‎ها متعدد است و الزاما تمام این نگرانی‌ها در حوزه‌ی فرهنگ نیست. با توجه به تعداد کاربران زیاد ایرانسل نسبت به رایتل، فعال‌سازی اینترنت پرسرعت نسل سوم توسط ایرانسل با قیمت بسیار پایین، مساله‎ای جدی محسوب می‌شود. :n08:

saminem
21-08-2014, 17:51
روح الله مومن نسب" فعال فضای مجازی در گفت‎وگو با خبرنگار سیتنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
تنی چند از علمای حوزه‎‎های علمیه‎ در نشست هفته‎ی اخیر در شهر قم، نگرانی‌های حود از راه‌اندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر در سطح کشور را اعلام داشتند و آمادگی خود برای مقابله با آسیب‌های فرهنگی ناشی از این اقدام را ابراز داشتند.
جلسه‎ی اخیر در شهر مقدس قم، بسیار خوب بود و دغدغه‌ در سطح علمای قم دیده می‌شد. آنها مطالعات قوی و عمیقی را در این‌باره داشتند و قطعاً اقدامات جدی در حوزه‌ی راه‌اندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر انجام خواهد شد.
مؤمن‌نسب با اشاره به نگرانی حاصل از گستردگی مشترکان ایرانسل و راه‌اندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر برای این اپراتور، گفت: نگرانی‎ها متعدد است و الزاما تمام این نگرانی‌ها در حوزه‌ی فرهنگ نیست. با توجه به تعداد کاربران زیاد ایرانسل نسبت به رایتل، فعال‌سازی اینترنت پرسرعت نسل سوم توسط ایرانسل با قیمت بسیار پایین، مساله‎ای جدی محسوب می‌شود. :n08:
الان یه چیزی بگم بن میشم.

خودتون دیگه میدونید میخوام چی بگم .

Sent from my GT-I9300

dr-shakht
21-08-2014, 18:33

اگر من بخوان حرف دلم رو بزنم که نمیتونم به احترام انجمن بزنم بن که سهله باید گم بشم.:n22:

arman4459
21-08-2014, 18:50
دوستان به این سایت citna خیلی توجه نکنید چون این سایت تمام قد طرفدار مخابرات و همراه اول و مذخف توش زیاد میگه.بهش بگید اگر 3G بده پس لطفا همره اول این سرویس ارائه نده.در مورد سرعت منم موافقم وضعمون خوب نیست اما قبول کنید خیلی سرعت خصوصا در زمینه ADSL بالا رفته.
محدودیت 128 کاملا یک حرف مفته و بس.الان کدوم یکی از دوستان رفتن اینترنت بالای 128 بگیرن و بهشون گیر دادن.در کل این قوانین فقط به درد تصویب کننده هاش میخوره.

soheilsh
21-08-2014, 18:50
یک شارژ 2 هزارتومنی ریختم تو ایرانسل . تست speedtest گرفتم پیغام داد شارژ شما به اتمام رسید .
ببخشید اونوقت ایرانسل با چه تعرفه ازادی داره حساب میکنه ؟

naasr
21-08-2014, 18:58
یک شارژ 2 هزارتومنی ریختم تو ایرانسل . تست speedtest گرفتم پیغام داد شارژ شما به اتمام رسید .

فقط از بسته های اینترنتی ایرانسل استفاده کنید من یه بسته 150 مگی 1000 تومنی گرفتم 5 بار تا الان تست اسپیدتست گرفتم فقط 20 مگ مصرف شده 130 مگ هنوز حجم دارم

fanoostalaei
21-08-2014, 19:02
فقط از بسته های اینترنتی ایرانسل استفاده کنید من یه بسته 150 مگی 1000 تومنی گرفتم 5 بار تا الان تست اسپیدتست گرفتم فقط 20 مگ مصرف شده 130 مگ هنوز حجم دارم

من 1 بسته 150 مگی گرفتم و 6 تا اسپید تست و حجم باقی مانده شد 17 مگابایت !! :دی

Milad4171
21-08-2014, 19:05
به نظر منم قیمت ها تغییر کرده چون من 2 تومن شارژ کردم یه بار رفتم تو ایمیلم با گوشی. ده دقبفه نشد رفت تو صفحه ایرانسل که شارژتون تموم شد !!
فکر کنم کلوبایتی 100 تومنه !!!!

dj77
21-08-2014, 19:06

خیلی شما اشتباه می کنی بدون بسته از اینترنت نسل سه استفاده می کنه... هر کلوبایت 5ریال پات حساب میشه...

*
555
*
2
*
5
#

dj77
21-08-2014, 19:08
دوستانی هم که شک دارید ایرانسا احیاناً داره بیشتر از مقدار مصرف شده از شما حجم میکشه از برنامه internet speed meter حتماً استفاده کنید ریز مصرف درش به راحتی قابل مشاهده و بازبینی هست به تفکیک شبکه

soheilsh
21-08-2014, 19:10
خیلی شما اشتباه می کنی بدون بسته از اینترنت نسل سه استفاده می کنه... هر کلوبایت 5ریال پات حساب میشه...

*
555
*
2
*
5
#

فقط برای تست بود رفیق . وگرنه رایتل دارم با کیلوبایت ازادش ، خیلی کلاه برداره این ایرانسل

dj77
21-08-2014, 19:11
توجه هم داشته باشید با تعرفه فعای ایرانسل هر 1مگ اینترنت (تعرفه آزاد) پای شما 510تومن محاسبه میشه.
هر تست اسپید تست هم میشه گفت حدود 4تا6مگ میکشه برای یک تست که در تعرفه آزاد میشه قیمیت معادل 2تا3هزار تومن بطور مستقیم از شارژ شما پر میشه!

Joaquin
21-08-2014, 19:12
ایرانسل حجم خوری شدید داره؟؟ (چون رایتل حداقل حجم دزدی شدید نداره)

dj77
21-08-2014, 19:13
فقط برای تست بود رفیق . وگرنه رایتل دارم با کیلوبایت ازادش ، خیلی کلاه برداره این ایرانسل

تعرفه های آزاد فوق گرونه شما باید به این موضوع دقت کنی دوست من :n01: در سایتش هم به این مسله اشاره کرده

dj77
21-08-2014, 19:14

باید با برنامه ای که گفتم حتما مانیتورینگ کنید حجم رو
ولی من حجم خوری ندیدم چون سرعت بالاست میره واقعا حجم های کم!

fanoostalaei
21-08-2014, 19:18
من خیلی وقته ایرانسل دارم و از اون موقعی که قسمت ecare رو گذاشته حجم نتم رو چک میکنم و همیشه دقیق دقیق محاسبه میکنه !! یه بار هم رایتل رو تست کردم کاملا دقیق بود
حالا این وسط یه چیزی هست !! همراه اول کلا قسمت ecare نداره و تا چند روز دیگه هم میخواد نسل 3 بده !! حالا ecare هم برای خودش راه انداخته ؟
در مورد دزدی هم من از تنهای اول دزد تر ندیدم !! پول بسته رو میپیره ولی بسته رو اصلا فعال نمیکنه !! سر همین موضوع برای دوستم قبض 270 هزار تومنی اومد ! در حالیکه 2 تا بسته 10 هزار تومنی خریده بود ولی هیچ کدوم فعال نشده بود :دی خخخخ

meysambs
21-08-2014, 19:21
حذف شودددددددد

Tohid66
21-08-2014, 19:23

سلام ممنون از اطلاع رسانیتون و خسته مباشید

از چهااره منصور به سمت نصف راه کلاً همه جا نسل دوم است
خیابان دانشسرا هم نسل دوم فعاله و حتی لاله پارک همشون نسل دوم هستن
در ضمن ایرانسل دقیقاً تو تبریز چندتا سایت ماکرو داره و کجاها هستن محلشون ؟ جدیداً جهارره شهناز یه سایت ماکرو زدن که خالیه فعلاً مال کدوم اپراتوره ؟

ahwazp30
21-08-2014, 19:26
گوشی من تو خونه سه تا دکل نسل سوم رو میگیره چون کلا روی حالتی گذاشتم که فقط 3g رو بگیره .سیگنال دکل ها

-101
-89
-57

مشکل اینجاست که خیلی بین اینها سوییچ میکنه و بیشتر روی اونی سوییچ میشه که -101 هست .یا اونی که -89 و خیلی کم میافته روی -57

کسی میدونه دلیلش چیه ؟ مگه همیشه به اونی که نزدیک تره وصل نمیشه ؟

soheilsh
21-08-2014, 19:28
والا با این تعرفه ها فکر نمیکنم ایرانسل بتونه تحول عظیمی در اینترنت ایجاد کنه ( نمونش بسته های gprs و wimax )

soheilsh
21-08-2014, 19:30
تعرفه های آزاد فوق گرونه شما باید به این موضوع دقت کنی دوست من :n01: در سایتش هم به این مسله اشاره کرده

اگر قرار باشه تعرفه ازادش همین بمونه من که ترجیح میدم رایتل کند بی خودمو نگه دارم

fanoostalaei
21-08-2014, 19:32
والا با این تعرفه ها فکر نمیکنم ایرانسل بتونه تحول عظیمی در اینترنت ایجاد کنه ( نمونش بسته های gprs و wimax )
از رایتل که خیلی بهتره !!!

سلام ممنون از اطلاع رسانیتون و خسته مباشید

از چهااره منصور به سمت نصف راه کلاً همه جا نسل دوم است
خیابان دانشسرا هم نسل دوم فعاله و حتی لاله پارک همشون نسل دوم هستن
در ضمن ایرانسل دقیقاً تو تبریز چندتا سایت ماکرو داره و کجاها هستن محلشون ؟ جدیداً جهارره شهناز یه سایت ماکرو زدن که خالیه فعلاً

مال کدوم اپراتوره ؟

لاله پارک به ما نزدیک و با فعال شدن BTS اخر عباسی فسمتی از رشدیه و ولی امر و میدان فهمیده و لاله پارک تحت چوشش (البته شاید ضعیف ) بود ولی چون فرمودن که باغمیشه هم BTS هاش راه اندازی شده الان فکر کنم لاله پارک باید کامل تحت پوشش باشه !!
ایرانسل اولین جایی که تو تبریز باید پوشش میداد لاله پارک بود که برعکس دیر تر از همه جای تبریز اونجای مهم رو پوشش داد !!

==============

به همه ایرانسلی ها توصیه میکنم از نرم افزار " irancelliha " استفاده کنن !! امکانات خوبی داره :

Tohid66
21-08-2014, 19:39

این سایت توی چهارراه 17 شهریوره که یه سایت ماکرو کناز یه دکل بزرگه، این ماله مخابراته ؟ و چرا یک سایت ماکرو کنار یه دکل بزرگ قرار داره ؟

Tohid66
21-08-2014, 19:45
لاله پارک به ما نزدیک و با فعال شدن BTS اخر عباسی فسمتی از رشدیه و ولی امر و میدان فهمیده و لاله پارک تحت چوشش (البته شاید ضعیف ) بود ولی چون فرمودن که باغمیشه هم BTS هاش راه اندازی شده الان فکر کنم لاله پارک باید کامل تحت پوشش باشه !!
ایرانسل اولین جایی که تو تبریز باید پوشش میداد لاله پارک بود که برعکس دیر تر از همه جای تبریز اونجای مهم رو پوشش داد !!

یک ساعت پیش اونجا بودم خبری نبود متاسفانه!

masooumi
21-08-2014, 20:01
مشهد که اوضاع خوبی نداره ، فقط من دیروز تونستم فلکه پارک و حوالی دانشگاه فردوسی شبکه 3g ایرانسل را پیدا کنم ولی دیگه توی وکیل آباد خبری نبود.

باقی جاهای شهر هم که اصلا هیچ خبری نیست ظاهرا (منظورم مرکز شهر هست)

dj77
21-08-2014, 20:22
اگر قرار باشه تعرفه ازادش همین بمونه من که ترجیح میدم رایتل کند بی خودمو نگه دارم

مشکلی نداره شما می تونی از رایتل استفاده کنی با تعرفه آزاد هر گیگ می فته 50 هزار تومن یا مثلاً بسته 4گیگ 1ماهه بخرید 40هزار تومن در حالی که بسته 5گیگ ایرانسل 20هزار تومنه

به نظر من هم اصلاً نرخ تعرفه اینترنت آزاد مهم نیست نرخ بسته های اینترنت مهمه کسی هم که بخواد استفاده کنه قطعاً بسته میخره :n26:

kasra2012
21-08-2014, 20:31
دوستان يه سوال ميشه گفت بي ربط
چجوري از ecare استفاده كنم؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

fanoostalaei
21-08-2014, 20:33
دوستان يه سوال ميشه گفت بي ربط
چجوري از ecare استفاده كنم؟

سایت ایرانسل سمت چپ بالا ورود به ecare و تو همون قسمت راهنما رو بخونید

rznrz06
21-08-2014, 20:33
تهران
شمال غربی
شهرک گلستان
هم اکنون

SONY XPERIA Z2

NaughtyCat
21-08-2014, 20:38
سرعت امروز حدود 1 مگابیت. (دقیق تر 900kbps)

Tapatalked

dj77
21-08-2014, 20:39
سرعت امروز حدود 1 مگابیت. (دقیق تر 900kbps)

Tapatalked

کدوم منطقه ؟

NaughtyCat
21-08-2014, 20:40
کدوم منطقه ؟
سید خندان.

Tapatalked

dj77
21-08-2014, 20:43
سید خندان.

Tapatalked

آرژانتین و خیابون گاندی من تست میگیرم تا 2مگ بیشتر نمیره (دانلود حدود 400)

Milad4171
21-08-2014, 20:55
من زیر پل سید خندان تست کردم همون EDGE بود .سرعتش هم به 40 کیلو بایت نمیرسید. شما کجای سید خندان تست گرفتید؟؟؟!!!

NaughtyCat
21-08-2014, 21:11
من زیر پل سید خندان تست کردم همون EDGE بود .سرعتش هم به 40 کیلو بایت نمیرسید. شما کجای سید خندان تست گرفتید؟؟؟!!!

دقیقا روبروی ساختمون وزارت ارتباطات. (پارک اندیشه)

از اونجا تا اول پاسداران کلا 3G بود تعجب میکنم شما ندیدی. این واسه همین امروز بعدازظهره.

------------------

بالاترین سرعت من تو اون منطقه (اینطور که به نظر هم میرسید نزدیک دکل!)

arash59b
21-08-2014, 21:23
اکثر مناطق مرکزی و شمالی اهواز رو تست کردم همه رو ۱ مگ و کمتر بسته شدن
شایدم کاربرها زیادن!

Xx Hossein xX
21-08-2014, 21:36
پارک ساعی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my HTC One using Tapatalk

dj77
21-08-2014, 21:39
پارک ساعی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my HTC One using Tapatalk

خوب شده قدرت سیگنالش نسبت به 2هفته پیش :n01:

meshkiposh2200
21-08-2014, 21:41
همراه اول یه جاهایی از شهر اصفهان داره یه کارهایی میکنه نتیجه: عیب از تنبلی خود ایرانسله نه مسولین شهر

meshkiposh2200
21-08-2014, 21:42
سیم کارتم ایرانسل بود تست سرعت نگرفتم

soheilsh
21-08-2014, 22:35
مشکلی نداره شما می تونی از رایتل استفاده کنی با تعرفه آزاد هر گیگ می فته 50 هزار تومن یا مثلاً بسته 4گیگ 1ماهه بخرید 40هزار تومن در حالی که بسته 5گیگ ایرانسل 20هزار تومنه

به نظر من هم اصلاً نرخ تعرفه اینترنت آزاد مهم نیست نرخ بسته های اینترنت مهمه کسی هم که بخواد استفاده کنه قطعاً بسته میخره :n26:
حالا ببینیم همین بسته ها میمونه یا نه . از نمونه وایمکسش دیدیم چطور بوده
بعدشم من خودم تو مسافرت از بسته استفاده میکنم بقیه موارد هم خونه خط هشت مگ دارم و محل کار هم ۱۰ مگ با ترافیک اضافه گیگی ۴۰۰ تومن .
بعدشم کیلوبایت ازاد بدرد ایمیل چک کردن و اینترنت بانک میخوره و چند تا بازدید معمولی از سایت ها و وایبر

ahwazp30
21-08-2014, 23:28
اکثر مناطق مرکزی و شمالی اهواز رو تست کردم همه رو ۱ مگ و کمتر بسته شدن
شایدم کاربرها زیادن!

تا دیروز پریروز که بالای 4 مگ میداد .اگه پینگ بالاتر رفته احتمالا به خاطر افزایش کاربراست و گرنه خود ایرانسل محدودشون کرده که فکر میکنم دومی دلیلش باشه

fanoostalaei
21-08-2014, 23:32
تا دیروز پریروز که بالای 4 مگ میداد .اگه پینگ بالاتر رفته احتمالا به خاطر افزایش کاربراست و گرنه خود ایرانسل محدودشون کرده که فکر میکنم دومی دلیلش باشه
فعلا که برا ما محدودیتی در کار نیس!! ولی سرعت دانلودم از 1.8 مگ به 1 مگ تنزل پیدا کرده !! به علت کثرت یوزر ها

امیدوارم که همه جای ایران همچین سرعتی باشه !! چون واقعا نت همراه خیلی به درد من میخوره و الان از این بابت دیگه مشکلی ندارم !! ولی قبلا همش برام دردسر بود که چی استفاده بکنم !!

kasra2012
21-08-2014, 23:40
فعلا که برا ما محدودیتی در کار نیس!! ولی سرعت دانلودم از 1.8 مگ به 1 مگ تنزل پیدا کرده !! به علت کثرت یوزر ها

امیدوارم که همه جای ایران همچین سرعتی باشه !! چون واقعا نت همراه خیلی به درد من میخوره و الان از این بابت دیگه مشکلی ندارم !! ولی قبلا همش برام دردسر بود که چی استفاده بکنم !!

مشالا چه دانلوداي سنگيني...همين دوستان نميزارن سرعت به ما برسه لول
به نظرم سرعتا همين بمونه چون الان ديگه بعيده كسي باشه ك از نسل 2 استفاده كنه مگر خود ايرانسل محدود كنه
دانلود من تا 4 روز پيش ك 600 بود فردا دوباره بسته ميخرم تست ميكنم
راستي چيكار كرديد ك idmتون اونقدر تعداد پارتاش زياده؟؟!!!

ahwazp30
21-08-2014, 23:51
گوشی من تو خونه سه تا دکل نسل سوم رو میگیره چون کلا روی حالتی گذاشتم که فقط 3g رو بگیره .سیگنال دکل ها

-101
-89
-57

مشکل اینجاست که خیلی بین اینها سوییچ میکنه و بیشتر روی اونی سوییچ میشه که -101 هست .یا اونی که -89 و خیلی کم میافته روی -57

کسی میدونه دلیلش چیه ؟ مگه همیشه به اونی که نزدیک تره وصل نمیشه ؟

کسی نمیتونه کمک کنه ؟

fanoostalaei
21-08-2014, 23:54
کسی نمیتونه کمک کنه ؟
احتمالا به خاطر رومینگ داره اینجوری جابجا میشه !! و اون آنتن قوی تر شاید مال رومینگ هست که نمیره رو اون !! یا هر 3 تا BTS مال ایرانسله؟؟

porya_spy
21-08-2014, 23:56
پهنای باند BTS محله ما فاجعه به تمام معناست !! با اینکه فول انتنم سرعت و پینگ افتضاح ! ولی پوشش دهی خیلی خوب شده تا 1-2 هفته پیش به زور 1 انتن میداد الان انتن فول شده :n01:

shahryar84
21-08-2014, 23:56
کسی نمیتونه کمک کنه ؟
دلیلش هرچی باشه دست شما نیست، از تنظیمات شبکشونه، ممکنه نزدیکه ظرفیتش پر باشه! یا هرچی دیگه
قدیما یه اپ برای سیمبیان بود میشد دستی انتخاب کرد به چی وصل شد

Armin.Computer
22-08-2014, 00:00
این سایت توی چهارراه 17 شهریوره که یه سایت ماکرو کناز یه دکل بزرگه، این ماله مخابراته ؟ و چرا یک سایت ماکرو کنار یه دکل بزرگ قرار داره ؟

این آنتن کوچیک ها دقیقا چیه؟
من همیشه بعضی نقاط شهر ها می بینم
چی هستن؟
کارشون چیه؟

ahwazp30
22-08-2014, 00:20
احتمالا به خاطر رومینگ داره اینجوری جابجا میشه !! و اون آنتن قوی تر شاید مال رومینگ هست که نمیره رو اون !! یا هر 3 تا BTS مال ایرانسله؟؟

اره دیگه مال ایرانسله وقتی روی ایرانسل شبکه رو فیکس کنم هر چی دکل بیاره مال ایرانسله دیگه .مگه دکل های رومینگ جدا هستند ؟

moz
22-08-2014, 00:32
رشت امروز از فلکه راضی تا و گاز تا پارک سمیه کلا 3G بود
سه راه پاستوریزه 3G هست
دوستانی که در مورد لاکانی و پارک شهر پرسیده بودن . اونجا هنوز E هست

ایرانسل به رشت خیلی توجه نکرده . اما امروز تو منطقه راضی و گاز ، آنتن خیلی خوب شده بود و نسبت به قبل پیشرفت خوبی داشته !

fanoostalaei
22-08-2014, 00:35
پهنای باند BTS محله ما فاجعه به تمام معناست !! با اینکه فول انتنم سرعت و پینگ افتضاح ! ولی پوشش دهی خیلی خوب شده تا 1-2 هفته پیش به زور 1 انتن میداد الان انتن فول شده :n01:

شاید چون تازه BTS راه اندازی شده هنوز پهنای باند کافی بهش ندادن !!!

چی هستن؟
کارشون چیه؟
اینا میبی سایتن و تو مناطق شلوغ که عمدتا نمیشه سایت های بزرگ نصب کرد اینارو نصب میکنن که پوشش دهیشون کمتره ولی فضای شهری رو هم زیاد خراب نمیکنه و جای زیادی اشغال نمیکنه

اره دیگه مال ایرانسله وقتی روی ایرانسل شبکه رو فیکس کنم هر چی دکل بیاره مال ایرانسله دیگه .مگه دکل های رومینگ جدا هستند ؟
اگر رو یه شبکه فیکس کنی همون هست ولی اگر فیکس نکنی و سرچ کنی و بعدش خودش خود به خود تغیر کنه و علامت رومینگ بیاد این اتفاق میفته و دکل های رومینگ جدا هستن چون مال یه شبکه دیگه اس!!
الان شما چطور همزمان قدرت آنتن ها رو باهم میفهمی که چجوریه ؟ با open signal ?

amiralex65
22-08-2014, 00:57
منم امشب تو پارک غدیر اصفهان این سرچ را انجام دادم
همونطور که میبینید همراه اول 3g داره
منم سیم کارتم ایرانسل بود نتونستم بیشتر تست کنم
دقیقا منم به همین نتیجه رسیدم که اشکال از خود ایرانسله
آخه قرار نیست انتن اضافه کنه که با مسولین مشکل داره
رو همون انتن قبلیا میخوتد یه تغیرات بده.
همراه اول یه جاهایی از شهر اصفهان داره یه کارهایی میکنه نتیجه: عیب از تنبلی خود ایرانسله نه مسولین شهر

saeed22s
22-08-2014, 01:34
تست سرعت ایرانسل غرب تهران[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matarsaak
22-08-2014, 02:43
تاریخ دقیق واسه راه اندازی رسمی اعلام شده؟

arash59b
22-08-2014, 05:53
تاریخ دقیق واسه راه اندازی رسمی اعلام شده؟

از فردا قراره رسمی بشه

S I G N A L
22-08-2014, 06:11
دوستان، همراه اول از دو سال پیش تجهیزات 4G در اصفهان نصب کرده و از اون زمان برای ارائه ی سرویس 4G و 3G برنامه ریزی کرده.. این خبرو دو سال پیش خواندم:

آرزو میکنم ایرانسل هم برای ارائه ی سرویس 3G و 4G در اصفهان کارشو شروع کنه..

and-roid2
22-08-2014, 07:01
امروز اخرین روزیه که با سرعت بالا در عمرمون با 3G تجربه میکنیم:n28:/فردا معلوم نست چه بلایی سر این نت بیارن.....
بنابراین من اخرین تستام از این سرعت رویایی رو میزارم تا یادمون باشه یه همچین روزایی این سرعتارو برای مدت محدود تجربه کردیم::n02:

p.reza.s
22-08-2014, 07:41
دوستان عزیز فردا دیگه راه اندازی میشه!!!!!!!؟؟؟؟

من تجهیزات رو روی انتنها نمیبینم که؟؟؟خدایا فردا به منم برسه تری جی

hpolo
22-08-2014, 07:51
از ساعت 24 امشب دوره انحصار رایتل به پایان میرسه کسی از زمان و چگونگی راه اندازی نسل سه ایرانسل خبر داره ? مناطقی که تجهیزات نصب کردن ولی سرویس نمیده شروع به کار میکنه یا همین جاهای که الان سرویس هست رو افتتاح می کنن?

farid123
22-08-2014, 08:17
اگر امکان داره یکی از دوستان چند تا عکس به تفکیک از این آنتن های مخابراتی بذاره که بفهمیم هر کدوم برای چیه مثلا 3g کدومه و پار**از*یت کدوم؟تا اشتباها فکر نکنیم دکل پارا***ز*یت اینترنت پرسرعته:n09:

fanoostalaei
22-08-2014, 08:55
اگر امکان داره یکی از دوستان چند تا عکس به تفکیک از این آنتن های مخابراتی بذاره که بفهمیم هر کدوم برای چیه مثلا 3g کدومه و پار**از*یت کدوم؟تا اشتباها فکر نکنیم دکل پارا***ز*یت اینترنت پرسرعته:n09:

=========

امیدوارم که دیگه با این سرعت ها بای بای نکنیم !! ولی اگر قرار به بای بای باشه دیگه زیر 1 مگ نیارن !!:n15:

============

اینم نمونه پینگ ایرانسل:

kasra2012
22-08-2014, 09:00
توي همدان دكل ايرانسل فقط تجهيزات 2 و 3 داره از 4 خبري نيست فك كنم فقط شهرايي ك وايمكس دارن نسل 4 هم داشته باشند
بچه ها كسي فرق دكل همراه اول و تاليا رو ميدونه؟

farid123
22-08-2014, 09:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=========][/URL]اینها را دیده بودم خیلی ناواضحه منظورم تفکیک شده و با کیفیت تر بود

Tohid66
22-08-2014, 09:34
چی هستن؟
کارشون چیه؟

اینا میبی سایتن و تو مناطق شلوغ که عمدتا نمیشه سایت های بزرگ نصب کرد اینارو نصب میکنن که پوشش دهیشون کمتره ولی فضای شهری رو هم زیاد خراب نمیکنه و جای زیادی اشغال نمیکنه?

بله اینا سایت ماکرو یا همون مینی بی تی اس هستن و تو مناطق شلوغ و جاهایی که مخصوصاً زیر زمینها انتن ندارن به کار برده میشه ( بنا به گفته ی یکی از دوستان مخابراتی )

جالبیش تو این عکس واسه من اینه که اینجا دوتا سایت و مخابرات یک جا زده هم مینی و هم آنتن بزرگو، دلیل همینو میخواستم بدونم :n06:

ahwazp30
22-08-2014, 10:13
شاید چون تازه BTS راه اندازی شده هنوز پهنای باند کافی بهش ندادن !!!

اینا میبی سایتن و تو مناطق شلوغ که عمدتا نمیشه سایت های بزرگ نصب کرد اینارو نصب میکنن که پوشش دهیشون کمتره ولی فضای شهری رو هم زیاد خراب نمیکنه و جای زیادی اشغال نمیکنه

اگر رو یه شبکه فیکس کنی همون هست ولی اگر فیکس نکنی و سرچ کنی و بعدش خودش خود به خود تغیر کنه و علامت رومینگ بیاد این اتفاق میفته و دکل های رومینگ جدا هستن چون مال یه شبکه دیگه اس!!
الان شما چطور همزمان قدرت آنتن ها رو باهم میفهمی که چجوریه ؟ با open signal ?

نه ببین من mode رو روی حالت 3g میزارم تا فقط اپراتورهای نسل سه رو پیدا کنه بعد از بین اپراتور ها ایرانول رو انتخاب میکنم و در قسمتی از گوشی که مشخصات اتصال رو نوشته rssi رو بعضی وقتها -101 میبینم و بعضی وقتها هم -58 جای هر دو دکل رو هم میدونم کجاست اون که -58 حدودا 300 متر باهام فاصله داره و دیگری حدودا 1000 تا 1500 متر هر دو هم نسل سوم دارن و اونی که -58 هست یوزرهاش چه برای وایمکس و چه مکالمه و کلا برای همه چی کمتر از دیگری هست اما نمیدونم چرا در حالت تری جی بیشتر روی اون -101 میافته و کم پیش میاد که روی نزدیکه باشه ولی در حالت نسل 2 همیشه روی همین نزدیک تری هست و rssi -58 میده .و هیچ وقت هم علامت رومینگ نمیاد .

Arashdn
22-08-2014, 10:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سرعتم که فعلا 700 کیلو دانلود
باید دید فردا چه بلایی سرش میاد

Poiuy021
22-08-2014, 10:31
اقا کسی می دونه افسریه پوشش داره

Armin.Computer
22-08-2014, 11:15
فکر می کنم تو مرحله آزمایشی بیشتر شهرهای بزرگ پوشش داده شده یا همون مرکز استان ها
امیدوارم از فردا پوشش دهی ایرانسل بیشتر بشه

ahwazp30
22-08-2014, 11:16
اینم تست نسل سوم ایرانول در مرکز شهر اهواز

ظاهرا پهنای باند دکل برای دیتا یکسانه و نوعش خیلی فرق نمیکنه مگر اینکه تجهیزاتش محدودیت داشته باشن مثل نسل دوم .این دکلی که الان تست 3g باهاش گرفتم وایمکس هم روش داره و دقیقا همون لحظه که این تست رو گرفتم با وایمکس 2 مگ هم همین پینگ و سرعت دانلود رو داد فقط اپلود وایمکس بالاتر بود اما پینگش و سرعت دانلودش یکسان بود .این نشون میده که سرعت به پهنای باند دکل ربط داره و هنوز به خیلی از دکل ها پهنای باند نداده .

porya_spy
22-08-2014, 11:16
تبریک میگم سرعت رو محدود کردن روی 512 :n01::n02: البته شاید مشکل از پهنای باند BTS اینجا باشه ولی خوب 3 تا تست گرفتم 3 تا این سرعت بهم داد . پینگ هم اصلا جالب نیست !

kasra2012
22-08-2014, 11:20
سرعت محدود نشده
الان من دارم 1.2 مگ دانلود ميكنم
پينگ هم داخلي 45 است
بايد تا شب اين 5 گيگو تموم كنم ميترسم فردا خراب شه

dj77
22-08-2014, 11:30
تبریک میگم سرعت رو محدود کردن روی 512 :n01::n02: البته شاید مشکل از پهنای باند BTS اینجا باشه ولی خوب 3 تا تست گرفتم 3 تا این سرعت بهم داد . پینگ هم اصلا جالب نیست !

خواهشا این عکسها رو در اسپویلر قرار بدید

بعد برای تست سرعت هم سر صبح همطرفا 6و 7 تست بگیرید نتیجه رو مقایسه کنید

laser1
22-08-2014, 11:35
از اول شروع تاپیک دارم دنبالش میکنم میشه اسم چند نفر که برای ایرانسل تبلیغ میکنند رو بگید ما هم بشناسیم؟

فعلا ایرانسل داره حال میده ما هم حالشو می بریم وقتی هم حال نداد کوچ می کنیم میریم جایی که بهتر باشه. این کاریه که خودشون یادمون دادن [emoji6]

حاجی یه جوری میگی کوچ میکنی انگار اینجا آمریکاس که 50تا پروایدر نسل 4 داشته باشیم با خیال آسوده بین سرعت های 100مگی یکیو انتخاب میکنی
مثلا ایرانول بد بود چیکار میکنی؟ میری همراه آخر میگیری چون نسل 5 داره؟

master2014
22-08-2014, 11:40
گرگان هنوز کسی
3G Irancell
پیدا نکرده؟:n04:

Fusi0n
22-08-2014, 11:42
تو اطراف میدان منیریه و ابوسعید هنوز که هنوز پوشش خوب نیست میره میاد شدیدا نوسان داره؟

porya_spy
22-08-2014, 11:56
خواهشا این عکسها رو در اسپویلر قرار بدید

بعد برای تست سرعت هم سر صبح همطرفا 6و 7 تست بگیرید نتیجه رو مقایسه کنید

دوست عزیز الان دقیقا عکس هایی که گذاشتم کجا هستند ؟! توی اسپویلر هست دیگه ! :n01:

Le0nard0
22-08-2014, 11:57
ایرانسل یه دکمه داره امشب راس ساعت 12 میزنه تمام شهرها و روستاها و دهکده ها حتی مناطق مرزی میرن زیر پوشش سراسری !

bsireza
22-08-2014, 11:58
ما هم یه اج داشتیم که فقط ساعت 5 صبح وصل می شد که اونم فعلا قطعه

ahwazp30
22-08-2014, 12:01
ایرانسل یه دکمه داره امشب راس ساعت 12 میزنه تمام شهرها و روستاها و دهکده ها حتی مناطق مرزی میرن زیر پوشش سراسری !

اینی که گفتی شوخی بود با واقعا همچین چیزی داره ایرانول ؟

Le0nard0
22-08-2014, 12:02

خودت چی فکر میکنی؟

fanoostalaei
22-08-2014, 12:08

خودت چی فکر میکنی؟
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
نه بابا دکمه کجا بود !!خخخخخخخخخخ
این حرف لئو کنایه از این بود که دلتورن رو به 1 شهریور خوش نکنید :دی

milad_zbzz
22-08-2014, 12:12
دوستان کسی اطلاع داره که این دو تا دکل مال ایرانسل یا همراه اول و آیا 3g روشون هست یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arman4459
22-08-2014, 12:14
با این وضعیتی که من میبینیم پوشش بسیار ضعیف خواهد بود و متاسفانه کل شهر ها به 30 و 40 هم میرسه.برای من مهمترین سوال اینه ایرانسل میدونست 1 شهریور لنحصار تمام میشه چرا زودتر از اینها شروع نکرده به نصب تجهیزات و تست بگیره نه اینکه تازه بیاد شروع کنه به نصب و تست:n29::n28::n22:

fanoostalaei
22-08-2014, 12:16
دوستان کسی اطلاع داره که این دو تا دکل مال ایرانسل یا همراه اول و آیا 3g روشون هست یا نه؟
هیچ کدوم اینا نسل 3 نیس !! و اولی فکر کنم مال ایرانسله و دومی مال همراه اول

meysambs
22-08-2014, 12:26
اينجا شيراز منطقه ما بيشتر از ٢ مگ نميشه با مودم ٣جي سيگنال ضعيف
-91 dbm

XENON24
22-08-2014, 12:28
آنتن های محل ما رو اینقدر چیز میز بهش وصل کردن شبیه درخت شده....فکر کنم برای همین تری جیه! :n13:

fanoostalaei
22-08-2014, 12:59
عجب قدرتی !! عجب سرعتی!! قدرت آنتن دهی 26 asu !!!
اصلا تو رستوران بالای 800 نمیرفت ولی الان ترکونده :دی

mehrabooni
22-08-2014, 13:04
عجب قدرتی !! عجب سرعتی!! قدرت آنتن دهی 26 asu !!!
اصلا تو رستوران بالای 800 نمیرفت ولی الان ترکونده :دی

عکسهاتون بل تاپتاک اصلا واضح نیست

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

saeeddeeas
22-08-2014, 13:05
fanoostalaeiداداش میشه یه تست سرعت از سرور خارجی بزاری؟

fanoostalaei
22-08-2014, 13:08
عکسهاتون بل تاپتاک اصلا واضح نیست

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
داداش من عکسهام رو بیشتر به صورت بند انگشتی میزارم تا حجم و فضای کمی رو اشغال کنه !! اگر مایل به دیدنش هستید روش کلیک کنید بزرگتر میشه

fanoostalaei

داداش میشه یه تست سرعت از سرور خارجی بزاری؟
چون این adsl نیست که بیش از اندازه روش مشترک باشه سرعت سرور داخل و خارج همونیه که نشون دادم !!
دانلود بیشتر از اون ریسکه !! بسته رو میخوره تموم میشه :دی
===========

البته دوستان توجه کنید این سرعتی که من گذاشتم با قدرت 26 asu هستش ها !! جو نگیرتتون شما هم تست کنید بعد بگید چرا سرعت من کمه !! برای اینکه این قدرت رو داشته باشید باید نزدیکی دکل باشید حدود 100 متر بدون مانع !!! وگرنه در حالت عادی من با 16-17 asu سرعتم به زور به 900 یا 1 مگ میرسه !!×
تو خونه که BTS خیلی بهمون نزدیکه من رو پشت بوم قدرت انتن 35 asu یعنی 100 درصدی رو میگیرم

meysambs
22-08-2014, 13:28
داداش من عکسهام رو بیشتر به صورت بند انگشتی میزارم تا حجم و فضای کمی رو اشغال کنه !! اگر مایل به دیدنش هستید روش کلیک کنید بزرگتر میشه

چون این adsl نیست که بیش از اندازه روش مشترک باشه سرعت سرور داخل و خارج همونیه که نشون دادم !!
دانلود بیشتر از اون ریسکه !! بسته رو میخوره تموم میشه :دی
===========

البته دوستان توجه کنید این سرعتی که من گذاشتم با قدرت 26 asu هستش ها !! جو نگیرتتون شما هم تست کنید بعد بگید چرا سرعت من کمه !! برای اینکه این قدرت رو داشته باشید باید نزدیکی دکل باشید حدود 100 متر بدون مانع !!! وگرنه در حالت عادی من با 16-17 asu سرعتم به زور به 900 یا 1 مگ میرسه !!×
تو خونه که BTS خیلی بهمون نزدیکه من رو پشت بوم قدرت انتن 35 asu یعنی 100 درصدی رو میگیرم

با چی وصل میشی ؟ مودم یا گوشی ؟ مدلش ؟

moz
22-08-2014, 13:30
عکست که باز نمیشه !

fanoostalaei
22-08-2014, 13:30
با چی وصل میشی ؟
با گوشی موبایل!×!
البته مودم نسل 3 هم دارم ولی تجربه بهم فهموند که مودم های نسل 3 وقتی مینویسه سرعت تا 21 مگ یعنی میتونی نهایت 10-12 مگ سرعت بگیری :دی (واقعا نمیشه نهایت سرعت رو با مودم ها گرفت)

arman4459
22-08-2014, 13:31
یک سوال از اون دوستمون که پیمانکار ایرانسل هستند و کارهای نصب و تجهیز دکل ها انجام میدن دارم.میشه توضیح بدید یک BTS داریم که فقط تجهیزات نسل 2 روش نصه.اگر بخوان تجهیزات نسل 3 یا 4 بخوان روش نصب کنند چقدر زمان میبره . یک روز یشتر کار میبره یا خیر.اگر در مورد نصب این تجهیزات یک کمی توضیح بدن بسیار ممنون میشم.

porya_spy
22-08-2014, 13:34
گوشی hotspot کردم گفتم یه تستی با idm هم بگیرم . با idm سرعت خیلی بهتر شد :n01:

mr_mansouri
22-08-2014, 13:34
اینم تست نسل سوم ایرانول در مرکز شهر اهواز

ظاهرا پهنای باند دکل برای دیتا یکسانه و نوعش خیلی فرق نمیکنه مگر اینکه تجهیزاتش محدودیت داشته باشن مثل نسل دوم .این دکلی که الان تست 3g باهاش گرفتم وایمکس هم روش داره و دقیقا همون لحظه که این تست رو گرفتم با وایمکس 2 مگ هم همین پینگ و سرعت دانلود رو داد فقط اپلود وایمکس بالاتر بود اما پینگش و سرعت دانلودش یکسان بود .این نشون میده که سرعت به پهنای باند دکل ربط داره و هنوز به خیلی از دکل ها پهنای باند نداده .

شما همه اهواز این سرعت روی میگیرید؟ ممکنه تنظیمات گوشیتون مشکل داشته باشه. یه سر به access point بزنید اگر دیدید ------ ست شده اون رو پاک کنید

ahwazp30
22-08-2014, 13:40
شما همه اهواز این سرعت روی میگیرید؟ ممکنه تنظیمات گوشیتون مشکل داشته باشه. یه سر به access point بزنید اگر دیدید ------ ست شده اون رو پاک کنید

نه بعضی جاهاش تا 2 -3 مگ هم میره ولی معمولا همینقدره .تنظیمات گوشی درسته اما پ خود ایرانسله .پاکش کردم بازم همون بود کلا اهواز وضعش همینه حالا باید دید تا فردا پس فردا بهتر میشه یا نه

mr_mansouri
22-08-2014, 13:40
یک سوال از اون دوستمون که پیمانکار ایرانسل هستند و کارهای نصب و تجهیز دکل ها انجام میدن دارم.میشه توضیح بدید یک BTS داریم که فقط تجهیزات نسل 2 روش نصه.اگر بخوان تجهیزات نسل 3 یا 4 بخوان روش نصب کنند چقدر زمان میبره . یک روز یشتر کار میبره یا خیر.اگر در مورد نصب این تجهیزات یک کمی توضیح بدن بسیار ممنون میشم.من

من پیمانگار ایرانسل نیستم ولی می دونم اگر نیاز به swap یا نوسازی کامل نداشته باشه ظرف یک روز ولی اگر نیاز به نوسازی کامل داشته باشه ظرف دو روز تجهیزات اماده می شه. در برخی جاها BTS نسل دو قابلیت نسل سه رو داره که در این صورت نیاز به نوسازی کامل نیست ولی در برخی از موارد تجهیزات خیلی قدیمی است و نیاز به جایگزینی کامل BTS هست

mr_mansouri
22-08-2014, 14:05
نه بعضی جاهاش تا 2 -3 مگ هم میره ولی معمولا همینقدره .تنظیمات گوشی درسته اما پ خود ایرانسله .پاکش کردم بازم همون بود کلا اهواز وضعش همینه حالا باید دید تا فردا پس فردا بهتر میشه یا نه

پس مشکل از تنظیمات گوشی شما نیست. احتمال بسیار زیاد ترافیک زیاد روی سایتها و استفاده زیاد دیگران باعث کاهش سرعت شده. اگر سایتهای جدید روشن بشه سرعت باید بالاتر بره

MOH@ND3S
22-08-2014, 14:09
بچه ها یه سری هم به تاپیک همراه اول بزنید سورپرایز شید... سرعت 128 -- حداکثر 1 مگ ( با ارائه مدارک ):n19: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n08:

mr_mansouri
22-08-2014, 14:10

پس مشکل از تنظیمات گوشی شما نیست. احتمال بسیار زیاد ترافیک زیاد روی سایتها و استفاده زیاد دیگران باعث کاهش سرعت شده. اگر سایتهای جدید روشن بشه سرعت باید بالاتر بره

123arash
22-08-2014, 14:12
سلام تو ایلام هم فعال شده.
سرعت دانلودش بین 80 تا 150 متغیره..امیدوارم بهتر بشه
ببخشید بلد نبودم بند انگشتی بزارمش لینک میزارم.

amirakbari00
22-08-2014, 14:20
بچه ها یه سری هم به تاپیک همراه اول بزنید سورپرایز شید... سرعت 128 -- حداکثر 1 مگ ( با ارائه مدارک ):n19: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n08:
در آینده هم ایرانسل همینطوری میکنه زیاد خوشحال نباشید

saeeddeeas
22-08-2014, 14:24
متاسفم برای همراه اول با این شرایطش و قیمتاش باید منتظر بمونیم ایرانسم همین برنامه رو پیاده کنه

MOH@ND3S
22-08-2014, 14:26
در آینده هم ایرانسل همینطوری میکنه زیاد خوشحال نباشید

خوشحال نیستم دقت کنید آخرش مسخره کردم...واقعا متاسفم که این همه سرمایه گذاری میشه ، تجهیزات و تکنولوژی میارن که ظرفیت بالای 40 مگ داره ولی 1 مگ بیشتر سرویس نمیخوان بدن!
یکی از اقوام ما تو مسکو سیمکارت اپراتور Megafon روسیه رو داره..تعرفه آزادش بدون بسته 1 مگ رایگانه و با بسته 50 مگ رو گوشی سرویس میده بدون محدودیت حجمی به پول ما 100 هزار تومان ماهانه!
و حالا ایران 1 مگو با هزارتا منت میدن به آدم

amirakbari00
22-08-2014, 14:30
.................

J@viD
22-08-2014, 14:31
با گوشی موبایل!×! البته مودم نسل 3 هم دارم ولی تجربه بهم فهموند که مودم های نسل 3 وقتی مینویسه سرعت تا 21 مگ یعنی میتونی نهایت 10-12 مگ سرعت بگیری :دی (واقعا نمیشه نهایت سرعت رو با مودم ها گرفت) مدل گوشیت چیه؟ تا الان شما تستهای خوبی گزاشتی ممکنه به خاطر گوشیتم باشه. پیشنهاد میکنم هرکس تست میزاره مدل گوشیشم بگه. من این مدت 5800 کردم مودم وصل کردم به لپتاپ ولی سرعت فقط نصفه شب تا 200 دانلود میره روزا همیشه دوروبر 30 نوسان داره. تستهای دانلود شماهارو میبینم کف میکنم 1 مگ دانلود! الانم به شدت نیاز به نت دارم. دوتا نکته الان کسی میدونه بهتریت وسیله برای استفاده ار نسل 3 چیه؟ گوشی یا مودم یو اس بی؟ بعد چه مارکهایی بهتره؟ نکته دیگه اینکه 90 درصد فایلهایی که دانلود میکنم خراب مبشه.کسی این مشکلو داشته؟

amirbrad
22-08-2014, 14:40
من تا بیشتر از 12 مگ سرعت گرفتم چند شب پیش اما الان حتی دیگه وصل نمیشه چون همه وصل شدن دیگه. یه شب یه طرف خونه سرعت خوب بود یه شب طرف دیگه فکر کنم مربوط به دکل های اطراف بود الان همه جای خونه شاید چندثانیه بتونم وصل بشم انتن بالا رفته اما دیتا ترکیده تازه تو محل ما دکل نزدیک نیست .ببینید پهنای باند bts ها چقدر داغونه که اینطوری میشه. تو هر خونه حداقل نفری یدونه سیکارت ایرانسل دارن و حداقل یکی دوتا گوشی هوشمند نسل 3 و دارن و بعضی ها گوشی روشنه روی اپدیت اتوماتیک نرم افزار ها هستش و ماشین هاو عابران هم که تو محدوده اون دکل بالاخره رد میشن . ایرانسل تبدیل میشه به ایرانشُل.
تو اینستگرام ایرانسل کامنت گذاشتم از مشکلاتش تندی پاک کرد از بس عقده ای هستن. طمع دارند که مردم و گول بزنن نمیخوان مردم واقعیت و بدونن.

fanoostalaei
22-08-2014, 14:42
مدل گوشیت چیه؟ تا الان شما تستهای خوبی گزاشتی ممکنه به خاطر گوشیتم باشه. پیشنهاد میکنم هرکس تست میزاره مدل گوشیشم بگه. من این مدت 5800 کردم مودم وصل کردم به لپتاپ ولی سرعت فقط نصفه شب تا 200 دانلود میره روزا همیشه دوروبر 30 نوسان داره. تستهای دانلود شماهارو میبینم کف میکنم 1 مگ دانلود! الانم به شدت نیاز به نت دارم. دوتا نکته الان کسی میدونه بهتریت وسیله برای استفاده ار نسل 3 چیه؟ گوشی یا مودم یو اس بی؟ بعد چه مارکهایی بهتره؟ نکته دیگه اینکه 90 درصد فایلهایی که دانلود میکنم خراب مبشه.کسی این مشکلو داشته؟
LG Prada 3
گوشی ها تو سرعت گرفتن از نسل 3 فرق میکنن !! با 2 تا سونی و سام سونگ هم تست کردم ولی گوشی من بهتر از گوشی دوستام سرعت میگرفت :دی
========
مودم های نسل 3 اصلا نمیدونم چرا سرعت زیاد نمیگیرن @@ برای همین برای استفاده از نسل 3 فکر کنم موبایل بهتره و با یه هات اسپات هم میشه وایرلس کرد !! مودم های با همین امکانات دست دوش حدود 160 تومن هست ولی نوش 200 باید باشه که میشه با همین پول به گوشی خرید و از اون به عنوان مودم استفاده کرد
============
اگر فایلتو خراب میشه یا زیاد stop & resume میکنید یا ایراد از اینترنت پروایدر ISP شماست

fanoostalaei
22-08-2014, 14:56
MCI 3G

تو سایتش که پوشش دهی ها رو هم زده بعد تهران بیشترین پوشش دهی رو برای تبریز زده و از بین چند تا شهر که اسمش رو زده بدترین مال اصفهان هستش!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AmLFTSnjH67&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=2&folder_id=54987649#)

یا نه !! الان که دوباره نگاه کردم وضعیت اهواز بدتره !!

kasra2012
22-08-2014, 14:57
LG Prada 3
گوشی ها تو سرعت گرفتن از نسل 3 فرق میکنن !! با 2 تا سونی و سام سونگ هم تست کردم ولی گوشی من بهتر از گوشی دوستام سرعت میگرفت :دی
========
مودم های نسل 3 اصلا نمیدونم چرا سرعت زیاد نمیگیرن @@ برای همین برای استفاده از نسل 3 فکر کنم موبایل بهتره و با یه هات اسپات هم میشه وایرلس کرد !! مودم های با همین امکانات دست دوش حدود 160 تومن هست ولی نوش 200 باید باشه که میشه با همین پول به گوشی خرید و از اون به عنوان مودم استفاده کرد
============
اگر فایلتو خراب میشه یا زیاد stop & resume میکنید یا ایراد از اینترنت پروایدر ISP شماست

من با مودم نسل 3 فاصله حدود 500 متر تا دكل با كلي موانع و در و درخت 1 مگ ميگيزم برا دانلود

kasra2012
22-08-2014, 15:01
MCI 3G

تو سایتش که پوشش دهی ها رو هم زده بعد تهران بیشترین پوشش دهی رو برای تبریز زده و از بین چند تا شهر که اسمش رو زده بدترین مال اصفهان هستش!!!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AmLFTSnjH67&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=2&folder_id=54987649#)

همراه اول رسما تر زد پوشش مسخره سرعتاي مسخره قيمتاي مسخره تر

Poiuy021
22-08-2014, 15:02
دوستان تا می تونن از این سرعت بالا استفاده کنند که این طور که بوش می یاد هیچ رقابتی در کار نیست

saman_z1384
22-08-2014, 15:05
آقا این چه نوع دکلیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra2012
22-08-2014, 15:05
دوستان تا می تونن از این سرعت بالا استفاده کنند که این طور که بوش می یاد هیچ رقابتی در کار نیست

دقيقا
همه بسته هارو تموم كنيد ك ميترسم فردا اين بسته ها از بين بره يا سرعت خراب شه يا....اصلا ولش كن
اينجا ايران است خخخ

arashaj74
22-08-2014, 15:06
همراه اول هم ۳g ظاهر شده ولی وصل نمیشه هنوز.ببینیم فردا چی میشه

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

kasra2012
22-08-2014, 15:06
آقا این چه نوع دکلیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نسل 3 ك نيست 2 هم نيست...:/

fanoostalaei
22-08-2014, 15:09
آقا این چه نوع دکلیه؟
2G همراه اول هستش

kasra2012
22-08-2014, 15:12
2G همراه اول هستش

مطمئنید؟
اخه از اون طبل ها نداره

fanoostalaei
22-08-2014, 15:15
مطمئنید؟
اخه از اون طبل ها نداره
قرار نیس که همه از اون ها داشته باشه !! بعضی از BTS ها به فیبر نوری وصلن و دیگه نیازی به اون طبل ها نیستش!! در ضمن نسل 2 اپراتور ها مگه چه تحفه ای هستش که طبل هم داشته باشه :دی

Barca Messi
22-08-2014, 15:18
بچه ها پست های فردا شنبه دیدن داره بخدا به امیدی که فردا بندرعباس هم راه بندازن

farid123
22-08-2014, 15:19
من با مودم نسل 3 فاصله حدود 500 متر تا دكل با كلي موانع و در و درخت 1 مگ ميگيزم برا دانلود

ببخشید مدل مودمتون چیه؟

Barca Messi
22-08-2014, 15:20
بچه ها یعنی از ساعت 12 دیگه راه میندازن و رسمی میشه . یا مراسم میگیرن؟

ahwazp30
22-08-2014, 15:22
بعضی از دکل های مبین نت هم دقیقا همین شکلی هستن

mohammad.asghari
22-08-2014, 15:26
اقا این نقشه تی پوشش همراه اول که لینک دادین رو از کجا نگاه کنیم میشه بگید؟

kasra2012
22-08-2014, 15:31
ببخشید مدل مودمتون چیه؟

مدل مودمم dlink dwm-156

kasra2012
22-08-2014, 15:33
بچه ها یعنی از ساعت 12 دیگه راه میندازن و رسمی میشه . یا مراسم میگیرن؟

مراسم پراسمو بيخيال داداش
سرعت كيفيت قيمت رو بچسب :|

arash59b
22-08-2014, 15:38
کلا چند روزه همه جای اهواز رو ۵۱۲ و ۱ مگ محدود شده به شب و صبح و ساعت شلوغ هم بستگی نداره

حاجی یه جوری میگی کوچ میکنی انگار اینجا آمریکاس که 50تا پروایدر نسل 4 داشته باشیم با خیال آسوده بین سرعت های 100مگی یکیو انتخاب میکنی
مثلا ایرانول بد بود چیکار میکنی؟ میری همراه آخر میگیری چون نسل 5 داره؟

شما فعلا قسمت اول صحبت ات رو مشخص کن و کسایی که دارن برای ایرانسل تبلیغ می کنن رو مشخص کن !

بعد هم از بین همین سه اپراتور یکی رو که شرایط اش بهتره رو میشه انتخاب کرد و یا مثل ایج عطاش رو به لقاش می بخشیم احتیاجی هم به نسل ۵ نیست
شما فکر کردی فقط خودت تونستی کشف کنی که این سرعت های ایرانسل دراینده بدتر میشه؟

hpolo
22-08-2014, 15:46
فردا اینجا چه خبره:n08:

Poiuy021
22-08-2014, 15:51
اپراتور های داخلی که این جوری جیب مردمو خالی می کنن وای بحال خارجی به نظرم الکی دلتون خوش نکنید قیمت های ایرانسل هم دقیقا مثل همراه اول فوقش با یکم تفاوت

mohsen0000000000
22-08-2014, 15:52
فردا اینجا چه خبره:n08:

چه خبره??????????? چی قراره بشه؟

ahwazp30
22-08-2014, 16:04
کلا چند روزه همه جای اهواز رو ۵۱۲ و ۱ مگ محدود شده به شب و صبح و ساعت شلوغ هم بستگی نداره

فکر کردم دکل ها شلوغ شدن نگو خود ایرانول دستش تو کاره :n24:

به نظر شما فردا محدودیت سرعت از بین میره یا همین طوری میمونه ؟ پوشش چی بهتر میشه ؟

porya_spy
22-08-2014, 16:08
مطمئن باشید از فردا و شروع رسمی دیگه همچین سرعت هایی رو نخواهید دید و سرعت نهایتا 1 مگابیت دقیقا مثل همراه اول ! فقط میمونه تعرفه ها که اونم بعید میدونم خیلی با همراه اول تفاوت داشته باشه ! این سرعت ها نشون داد خیلی راحت میتونن اینترنت با کیفیت و با سرعت بالا بدن ولی مشکل از ریشه هست و درست بشو هم نیست :n01: ولی اگر همین 512 یا 1 مگ استیبل با پوشش خوب و پایدار بدن کافیه :n01:

Poiuy021
22-08-2014, 16:09
فکر کردم دکل ها شلوغ شدن نگو خود ایرانول دستش تو کاره :n24:

به نظر شما فردا محدودیت سرعت از بین میره یا همین طوری میمونه ؟ پوشش چی بهتر میشه ؟
محدودیت سرعت که 100درصد اعمال میشه وگرنه بدون محدودیت که بهش مجوز نمی دادن اما در مورد پوشش انتظار معجزه نداشته باشین به مرور بهتر مشه

docomid
22-08-2014, 16:19
:|

Poiuy021
22-08-2014, 16:21
شاهد از غیب رسید

kasra2012
22-08-2014, 16:23
مطمئن باشید از فردا و شروع رسمی دیگه همچین سرعت هایی رو نخواهید دید و سرعت نهایتا 1 مگابیت دقیقا مثل همراه اول ! فقط میمونه تعرفه ها که اونم بعید میدونم خیلی با همراه اول تفاوت داشته باشه ! این سرعت ها نشون داد خیلی راحت میتونن اینترنت با کیفیت و با سرعت بالا بدن ولی مشکل از ریشه هست و درست بشو هم نیست :n01: ولی اگر همین 512 یا 1 مگ استیبل با پوشش خوب و پایدار بدن کافیه :n01:

دوست عزيز اينجا ايرانه جايي ك همش ميخوان مردم بدبخت باشن جاي ك همش پ ا ر ت ي بازيه :|

NaughtyCat
22-08-2014, 16:25
این EDGE نیست؟! پینگ خیلی داغونه.

docomid
22-08-2014, 16:27
این EDGE نیست؟! پینگ خیلی داغونه.
نه شبکه رو روی حالت فقط 3g گذاشتم

master2014
22-08-2014, 16:30
دیگه وقتی همراه اول روی 1 مگ لیمیت کرده معلومه از فردا ایرانسل هم همین است.:n29:

Poiuy021
22-08-2014, 16:36
دیگه وقتی همراه اول روی 1 مگ لیمیت کرده معلومه از فردا ایرانسل هم همین است.:n29:
حالا این بکنار سرعت نخواستیم قیمتو بچسب نامردا سرعت پایین باقیمت بالا می دن فاجعه است

MOH@ND3S
22-08-2014, 16:41
یه تست میزارم ببینید اینترنت همراه یعنی چی!

تستی که پسرخالم 2-3 ساعت پیش از یکی از شهرای اطراف مسکو واسم فرستاد :
4G Megafon

SON OF GOD
22-08-2014, 16:42
همراه اول قیمت بسته هاش و گفته ، ایرانسل چی؟

MOH@ND3S
22-08-2014, 16:48
همراه اول قیمت بسته هاش و گفته ، ایرانسل چی؟

فعلا که مجزا تعرفه ای نداده..گفته همون تعرفه های بسته های قبلشه.. که فردا دقیقا مشخص میشه!

Le0nard0
22-08-2014, 16:51
به سر به سایت همراه اول بزنین ببینین چه اینترنتی با چه سرعتی و با چه قیمتی رو قراره به عنوان اینترنت 3g به ملت ارائه کنن . ایرانسل هم همینطور خواهد بود .

amirbrad
22-08-2014, 17:09

شما فعلا قسمت اول صحبت ات رو مشخص کن و کسایی که دارن برای ایرانسل تبلیغ می کنن رو مشخص کن !

بعد هم از بین همین سه اپراتور یکی رو که شرایط اش بهتره رو میشه انتخاب کرد و یا مثل ایج عطاش رو به لقاش می بخشیم احتیاجی هم به نسل ۵ نیست
شما فکر کردی فقط خودت تونستی کشف کنی که این سرعت های ایرانسل دراینده بدتر میشه؟

والا منم چند روزه دارم میگم رو این سرعت ها محدود شدم اما استارتر گفت منبع حرفت چیه؟!!

چاقو دسته خودشو نمیبره همشون باهم جمع کنیم به نسل دو یک کشور جهان اولی نمیرسه!!!!

اما تو کشور جهان چهارمی مثل ایران منم ترجیح میدم هر کدوم که بهتر برام بود انتخاب کنم که تو خونه بهتر باشه!!!! جالبه ها اسمش همراه اما توخونه باید کیفیت و سنجید !!

farshad0123
22-08-2014, 17:13
اونوقت که گفتم این اینترنت همراه هم که سرعتش 1مگه خدا کنه همین 1مگ هم با بهترین کیفیت باشه یه عده از دوستان گفتن تو از اینترنت چیزی نمیدونی و اینترنت 1مگ دیگه 3g و 4g نیست و از اینجور حرف ها حالا دیدید چی شد آخرش؟ اشکالی نداره والا ما هم دوست داریم سرعت بالا رو حالا خدا کنه همین 1مگ هم حدلقل با این قیمتا کیفیتش بالا باشه

dj77
22-08-2014, 17:14
والا منم چند روزه دارم میگم رو این سرعت ها محدود شدم اما استارتر گفت منبع حرفت چیه؟!!

چاقو دسته خودشو نمیبره همشون باهم جمع کنیم به نسل دو یک کشور جهان اولی نمیرسه!!!!

اما تو کشور جهان چهارمی مثل ایران منم ترجیح میدم هر کدوم که بهتر برام بود انتخاب کنم که تو خونه بهتر باشه!!!! جالبه ها اسمش همراه اما توخونه باید کیفیت و سنجید !!

عزیز من شما یه تست سرعت گذاشتی!؟ وقتی من دارم تست 8مگ میگیرم همین الان هم نباید بپرسم آقا از کجا این حرفو میگی شما!
در ضمن من هم در مورد فردا پیش داروی نکردم! چون چیزی نیست که از ملت مخفی بمونه فردا اگر سرعتها باز بمونه مشخص خواهد شد اگر هم قرار به محدودیت باشه که قطعاً مشخص میشه این داستان...

Le0nard0
22-08-2014, 17:17
ساده لوحای ذوب در واعطی حضور ندارن؟ کسایی که با همه وجود باور داشتن با اومدن این یارو که پهنای باند اینترنت رو با مگاهرتز میگه :n08:قراره انقلاب اینترنتی رخ بده توی ایران .

amirbrad
22-08-2014, 17:21
عزیز من شما یه تست سرعت گذاشتی!؟ وقتی من دارم تست 8مگ میگیرم همین الان هم نباید بپرسم آقا از کجا این حرفو میگی شما!
در ضمن من هم در مورد فردا پیش داروی نکردم! چون چیزی نیست که از ملت مخفی بمونه فردا اگر سرعتها باز بمونه مشخص خواهد شد اگر هم قرار به محدودیت باشه که قطعاً مشخص میشه این داستان...

حرف شما درسته . آخه ببینید تو این مملکت برای مردم منبعی نیست اگرم باشه دروغه. تنها منبع تجربه خود کاربرا هستش . الان من ای دی اس ال 8 مگ دارم اما انداره 512 هستش تو سایت شرکت منبع حساب میشه اما منبع اصلی تست من و شماست چون دروغ گویی و کلاهبرداری چیز عادی هستش. در ضمن نوبتی این محدودیت ها فکر کنم اعمال بشه تو منطقه ما اینطوریه چندین دکل تست کردم اینطوری بود. بعضی از دکل هاتو تهران یا شهرستان ها تازه راه افتاده برای تست سرعت بازه یا اینکه یادشون رفته محدود کنن. به هرحال امیدوارم روزی همه ما مثل چیزی که می خواهیم داشته باشیم نه چیزی که تحمیل بشه.
موفق باشید

arash59b
22-08-2014, 17:25
کاشکی زودتر تاپیک می زدم که سرعت رو محدود کردن انگار تاثیر داشت و سرعت خوب شد:n06:

اینم از اخرین تست های نسل سوم ، اهواز :n27:

Masoud-Susa
22-08-2014, 17:27
اصلا دوست ندارم نفوس بد بزنم و اینا ولی آینده واقعی همینه که ابتدای تاپیک عرض کردم:

اگر بازم قبول ندارید، وعده ما سال آینده(شایدم زودتر) همین تاپیک.

hpolo
22-08-2014, 17:39
این همراه اول همه کاراش تبلیقاته اخه تو هنوز نه مجوز داری نه شبکه نسل سوم چطور میای طرح میدی ایرانسلم که اصلا اطلاع رسانی نداره ببینیم چه غلطی کرده اگه میلیارد اها هم خرج کنن تا سرعت وکیفیت و قیمت درست حسابی نداشته باشن کسی استفاده نمی کنه از ما بود گفتن

bsireza
22-08-2014, 17:42
مقایسه 3G و 4G

(زمان تست : حدودا یک ساله پیش)

amiralex65
22-08-2014, 17:42
من همین الان با adsl 128 مخابرات تست گرفتم 4.9 مگابیت دانلود داد و. 54 پینگ.
پس اگه ايرانسل هم بخواد میتونه به اسم 128 سرعت بالاتر بده.
همون طور که رو 128 ویژه وايمکس تقریبا تا 2 مگابیت دانلود میده.

dj77
22-08-2014, 17:46
مقایسه 3G و 4G

(زمان تست : حدودا یک ساله پیش)

نترس اینجا نسل سه میان سقف سرعت رو میگیرند 1مگ
نسل چهار هم سقف سرعت ارایه میدن 2مگ میگند ببینید چقدر پیشرفتتتتتت کردیم!

Poiuy021
22-08-2014, 17:52
نترس اینجا نسل سه میان سقف سرعت رو میگیرند 1مگ
نسل چهار هم سقف سرعت ارایه میدن 2مگ میگند ببینید چقدر پیشرفتتتتتت کردیم!
احتمالا نسل 5 هم پیوست فرهنگی برای مکالمه تصویری به تصویب برسه البته اگه اقایون زنده باشن

dj77
22-08-2014, 17:54
حرف شما درسته . آخه ببینید تو این مملکت برای مردم منبعی نیست اگرم باشه دروغه. تنها منبع تجربه خود کاربرا هستش . الان من ای دی اس ال 8 مگ دارم اما انداره 512 هستش تو سایت شرکت منبع حساب میشه اما منبع اصلی تست من و شماست چون دروغ گویی و کلاهبرداری چیز عادی هستش. در ضمن نوبتی این محدودیت ها فکر کنم اعمال بشه تو منطقه ما اینطوریه چندین دکل تست کردم اینطوری بود. بعضی از دکل هاتو تهران یا شهرستان ها تازه راه افتاده برای تست سرعت بازه یا اینکه یادشون رفته محدود کنن. به هرحال امیدوارم روزی همه ما مثل چیزی که می خواهیم داشته باشیم نه چیزی که تحمیل بشه.
موفق باشید

دیدی که من پست زدم کلاً حذف شد...

ایرانسل اگر بخواد هم نمی زارن سرعتهای فعلی که داره میده باز بمونه...
می خواد اینترنت ارزونتر بده به ملت وزیر ارتباطات میاد مصاحبه می کنه اپراتوها قیمت اینترنتشون حتماااااااا باید عین رایتل بشه! انگار هر گیگ رو بفروشن 10هزارتومن ملت شاد می شن...

dj77
22-08-2014, 17:57
احتمالا نسل 5 هم پیوست فرهنگی برای مکالمه تصویری به تصویب برسه البته اگه اقایون زنده باشن

اصلاً مکالمه تصوری تحت شبکه دیگه کلاً مسنوخ شده تو کل دنیا! حالا اینها تازززززه می خوان بیان بگن باشه یا نه!
دقیقاً مثل نوار کاست می مونه!
وقتی دیگه مکالمه تحت نرم افزار رایگان اومده کسی از اون استفاده نیم کنه! ولی انقدر دانش بالاست ماشالله در سطح مسولین کلید کردن رو اون...

Poiuy021
22-08-2014, 17:58
دیدی که من پست زدم کلاً حذف شد...

ایرانسل اگر بخواد هم نمی زارن سرعتهای فعلی که داره میده باز بمونه...
می خواد اینترنت ارزونتر بده به ملت وزیر ارتباطات میاد مصاحبه می کنه اپراتوها قیمت اینترنتشون حتماااااااا باید عین رایتل بشه! انگار هر گیگ رو بفروشن 10هزارتومن ملت شاد می شن...
تا وقتی که ملت ما ملت همیشه تو صحنه وضع به همین منواله وهیچی بهتر نمیشه تا حرفی هم بزنی میشی خائن ......هزارتا انگ هم بهت می چسبونند

Masoud-Susa
22-08-2014, 18:00
بابا جان وقتی خود ایرانسل داره گرا میده و میگه "منتظر نمانید"، هیچ معجزه ای تو اینترنت موبایل قرار نیست رخ بده، دیگه چه انتظاریه از آینده آخه؟ :n02:

dr-shakht
22-08-2014, 18:09
تا فردا صبر میکنم ببینم چی میشه انصاف نیست از الان برپایه حدس قضاوت بکنم.اگر سرعت خوب با قیمت خوب بده که قطعا استفاده میکنم ولی اگر محدودیت بزاره و قیمت رو بالا بیاره که مثل یک انسان متشخص میزارم کنار چون من یک شخصیتی دارم که اگر بدونم پولی که میدم بیشتر از خدماتی هست که دریافت میکنم اصلا نمیتونم این رو قبول بکنم.

XDbit68
22-08-2014, 18:27
MCI 3G

تو سایتش که پوشش دهی ها رو هم زده بعد تهران بیشترین پوشش دهی رو برای تبریز زده و از بین چند تا شهر که اسمش رو زده بدترین مال اصفهان هستش!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AmLFTSnjH67&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=2&folder_id=54987649#)

یا نه !! الان که دوباره نگاه کردم وضعیت اهواز بدتره !!

1 گیگ 128 کیلوبیت بر ثانیه 10000 تومان؟
واقعا خنده دار و تاسف باره وقتی یه کسی مثل مومن نسب اونطور مصاحبه میکنه معلومه که تعرفه ها هم میشه این!:n22:
باید منتظر تغییر تعرفه ی ایرانسلم باشیم ...:n27:

NaughtyCat
22-08-2014, 18:37
این تست ها برای همین الان تو اتوبان همته.

مشخصه که بعضی جاها سرعت رو 512 یا 1 مگ محدود شده و بعضی جاها هنوز نه.

پوشش 3G نسبت به هفته ی پیش میشه گفت خیلی بهتر شده و بیشتر جاها میشه به 3G وصل شد. سرعت ولی خیلی متغیره و بعضی وقتا هم دیتایی رد وبدل نمیشه.

isbn
22-08-2014, 19:06
از فردا یعنی قرار هست با همین پوشش مسخره استارت بخوره ؟؟؟ افتضاح هست که اینجا اصلا آیفون به 3g ایرانسل وصل نمیشه بس که سیگنال ضعیف هست !

Poiuy021
22-08-2014, 19:11
من الان نمی دونم این مجوزی که گرفتن مجوز پایلوت یعنی دو سه روز هم باید برای مجوز اصلی الاف بشیم

adelpakbaz
22-08-2014, 19:12
آخه چرا بوشهر هنوز هیچ خبری نیس؟!؟!:n14:

nini bad
22-08-2014, 19:17
آخه چرا بوشهر هنوز هیچ خبری نیس؟!؟!:n14:

دوست عزیز اصفهان به این بزرگی خبری نیست شما از بوشهر انتظار دارید...

and-roid2
22-08-2014, 19:17
با این سیاست گذاریشون یه جورایی دارن انحصار رایتل رو حفظ میکنن و نمیخوان بخوره زمین!!

یعنی رایتل باعث عقب افتادگی ملت ما از فناوری های روز شد و هر چی میکشیم از رایتله!:n15:

fanoostalaei
22-08-2014, 19:26
من لحظه به لحظه تست میکنم ببینم کی BTS مارو محدود میکنن !! :دی فعلا که سرعت 2 مگابایته :دی

Poiuy021
22-08-2014, 19:31
با این سیاست گذاریشون یه جورایی دارن انحصار رایتل رو حفظ میکنن و نمیخوان بخوره زمین!!

یعنی رایتل باعث عقب افتادگی ملت ما از فناوری های روز شد و هر چی میکشیم از رایتله!:n15:
حتی هر سه تاشونهم قیمتاشون یکی باشه دیگه کسی به سمت رایتل نمی رود چون پوشش خوبی نداره و همچنین پوشش نسل 2 نداره که برای ذخیره باتری خیلی مهمه و اگر رومینگ بین ایرانسل همراه اول برقرار بشه تنها مزیت رایتل هم از بین می ره الانشم خیلی از سیمکارت های رایتل تو شبکه فعال نیست داره خاک میخوره

and-roid2
22-08-2014, 19:31
من لحظه به لحظه تست میکنم ببینم کی BTS مارو محدود میکنن !! :دی فعلا که سرعت 2 مگابایته :دی

حسین نمیدونم پهنای باند bts شما زیاده یا کاربرای اون منطقه کمه. ولی تو منطقه ما از ظهر به بعد سرعت شدیدا نوسانی میشه و زیر 500 میاد ):

fanoostalaei
22-08-2014, 19:37
حتی هر سه تاشونهم قیمتاشون یکی باشه دیگه کسی به سمت رایتل نمی رود چون پوشش خوبی نداره و همچنین پوشش نسل 2 نداره که برای ذخیره باتری خیلی مهمه و اگر رومینگ بین ایرانسل همراه اول برقرار بشه تنها مزیت رایتل هم از بین می ره الانشم خیلی از سیمکارت های رایتل تو شبکه فعال نیست داره خاک میخوره
همین الانش رومینگ بین اپراتور ها فعاله و من میتونم از ایرانسل برم رو نسل 3 همراه اول !!

حسین نمیدونم پهنای باند bts شما زیاده یا کاربرای اون منطقه کمه. ولی تو منطقه ما از ظهر به بعد سرعت شدیدا نوسانی میشه و زیر 500 میاد ):
نه بابا با وجود این همه پهنا گاهی اوقات پیش میاد که سرعت به زور به 800 میرسه :دی البته مثلا روزی 10 دقیقه اینجوری میشه :دی

milad_zbzz
22-08-2014, 19:50
یادتونه 3- 4 روز پیش همینجا اعلام کردم که تست گرفتم و دانلود تا
12 مگ هم ثبت شد؟؟
این وضعیت امروزه منه تو همون نقطه که تست قبلی رو گرفتم :|
امیدوارم حداقل دیگه روزهای آینده از این بدتر نشه !!!!!
راهی جز امیدواری نداریم:n03::n03:

Poiuy021
22-08-2014, 19:53
همین الانش رومینگ بین اپراتور ها فعاله و من میتونم از ایرانسل برم رو نسل 3 همراه اول !!

نه بابا با وجود این همه پهنا گاهی اوقات پیش میاد که سرعت به زور به 800 میرسه :دی البته مثلا روزی 10 دقیقه اینجوری میشه :دی
برا ما که تا حالا رومینگ بین این دواپراتور برقرارنشده

Tohid66
22-08-2014, 20:08

نسل سه همراه اوله

تو تبریز ایرانسل سه تا از اون سکتورهای کوچیک پشت سکتورهای بزرگ گذاشته ولی همراه اول تنها یه دونه از اون تجهیزات نسل سوم گذاشته پشت اون سکتورهای بزرگ

aalliirraazz
22-08-2014, 20:11
اینم یه دکل فوق پیشرفته که رو جرثقیل نصب شده :دی
فک کن اینا میخوان 3G بدن :n04: