ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

binaafarin
31-08-2014, 11:53
دوستان یک سوال تقریبا بیربط دارم نمیدونم بپرسم یا نه
من میخوام گوشی بگیرم سیم کارت اصلیم همراه اوله به نظرتون گوشی دوسیم (سیم دوم برای استفاده از اینترنت ایرانسل) یا همین اینترنت همراه و استفاده کنم با تک سیم؟
گوشی تک سیم سخت افزار بهتر و lte هستش نظرتون رو میشه بگید تا مخبر نیامده

moz
31-08-2014, 11:59
دوستان یک سوال تقریبا بیربط دارم نمیدونم بپرسم یا نه
من میخوام گوشی بگیرم سیم کارت اصلیم همراه اوله به نظرتون گوشی دوسیم (سیم دوم برای استفاده از اینترنت ایرانسل) یا همین اینترنت همراه و استفاده کنم با تک سیم؟
گوشی تک سیم سخت افزار بهتر و lte هستش نظرتون رو میشه بگید تا مخبر نیامده

هیچ نظری نمیشه داد
مشخصات گوشی هایی که مد نظرتون هست رو باید در نظر بگیرید
اما گوشی بگیرید که نسل 4 هم پشتیبانی کنه که در آینده به مشکل نخورید

binaafarin
31-08-2014, 12:12
با این اوضاعی که الن میبنیم
ت.وشهر ما مرتبا بیت e ,hسوییچ میشه
فکر کنم راه درازی تا 4 g داریم
گوشی مد نظزم نوت 3 نئو هستش تک سیم و دوسیم

Poiuy021
31-08-2014, 12:16
بالاخره بعد از چند روز نوسان سرعت در ساعات اوج رفع شده

binaafarin
31-08-2014, 12:22
بالاخره بعد از چند روز نوسان سرعت در ساعات اوج رفع شده

شما ساکن کجایید
سرعت در ساعت معمولی وواوج برای شما چقدره؟

Poiuy021
31-08-2014, 12:32
شما ساکن کجایید
سرعت در ساعت معمولی وواوج برای شما چقدره؟
الان سرعت اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درحالی که دیروز تو این ساعت به زور به 20 می رسید تهران افسریه

arz268
31-08-2014, 12:44
دوستان اطمینان داشته باشید ایرانسل قیمت ها رو بالا نخواهد برد سرعت رو هم آزاد میزاره!
به چند دلیل.
اولا که بیشتر گوشیهای نسل 3 تا 5.7 یا 7.6 مگابیت در ثانیه ساپورت میکنند مگر گوشی های پرچمدار و رده بالا!
که افرادی که اونهارو در اختیار دارند نسبت به کل کمه!
دوم اینکه نسل سوم به شدت نسبت به آنتن. دهی حساسه.
هر دوی اینا خواه نا خواه حالت محدودی رو ایجاد میکنه.
ضمن اینکه اساس نسل 3 برای دانلود های حجیم نیست.
در حالی که ایرانسل برای دانلود های حجیم هم بسته در نظر گرفته که به نظرم به نسبت گرونه و ایرانسل هم داره سود میکنه هم داره نشتریشو راضی نگه میداره!
البته به نظرم باید بیشتر رو بسته های کم حجمش کار کنه. چون طبیعتا همه ی ما به اینترنت پرسرعت تو خونه دسترسی داریم و فقط میمونه وقتی میریم بیرون بتونیم کارهامون رو را بندازیم :)

starpars
31-08-2014, 14:24
جای یه طرح روزانه با حجم بالاتر واقعا توی بسته هاش خالیه

الان یک ماهه روزانه شون حداکثرش 5 گیگه 20.000 تومن
ایرانسل میتونه یه طرح 10 گیگ یک ماهه بزاره 38 تومن
و یه طرح 15 گیگ یک ماهه بزاره 45 تومن با این کار خیلی از ایرانسل استقبال میشه اگه پایداری سرعتش خوب باشه دیگه هیچکس سمت مبین نت نمیره تا وقتی قیمتاشو بشکنه:n23:
چون همین الان مبین نت سرعت 1024 رو با 8 گیگ ترافیگ میده 50 تومن که واقعا گرون و بی صرفست

binaafarin
31-08-2014, 14:40

و یه طرح 15 گیگ یک ماهه بزاره 45 تومن با این کار خیلی از ایرانسل استقبال میشه اگه پایداری سرعتش خوب باشه دیگه هیچکس سمت مبین نت نمیره تا وقتی قیمتاشو بشکنه:n23:
چون همین الان مبین نت سرعت 1024 رو با 8 گیگ ترافیگ میده 50 تومن که واقعا گرون و بی صرفست

عزیز شمام از بندرعباسی
اوضاع سرعت ایرانسل چطوره؟
سعید توچی؟ امروز تست نکردی؟

binaafarin
31-08-2014, 14:42
بنظر من اگر یک بسته بذار فقط مخصوص دیتا (مشابه سیمکارت دیتای رایتل)
یعنی سیمکارتو عوض نکنه وصرفا یک بسته باشه خیلی عالی میشه
باقیمت کمتر

saeeddeeas
31-08-2014, 14:52
عزیز شمام از بندرعباسی
اوضاع سرعت ایرانسل چطوره؟
سعید توچی؟ امروز تست نکردی؟

طرف ما خبری نیس نسل دو هم بلکل قط شده

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

babakgol70
31-08-2014, 14:54
درود بر شما

دوستاني كه در اين مدت راه اندازي 3g با مشكل نرسيدن پيامك ها مواجه شده اند.

تنظيمات گوشي خود را روي gsm only قرار بدهيد احتمالا مشكلتان حل مي شود.

منبع:9990

آقا نمي دونم چه حكمتيه كه همه هر چي حرف بي ربط مي خوان مي زنند در اين تاپيك كسي هم حذف نمي كند.
ولي من بيچاره كه حرف مرتبط با تاپيك ميزنم اينجا حذف مي كنند علتش رو هم بي ربط بودن با تاپيك اعلام مي كنند.

اميدوارم هيچ مديري از انجمن ها دچار لجبازي هاي شخصي و بچه گانه نشود.:n22:

سپاسگزارم.

Bobby Sands
31-08-2014, 16:07
دوستان یکی میشه راهنمایی کنه آیا فرقی بین سیم کارت اعتباری ودائمی ایرانسل برای استفاده از اینتر نت هست؟
چرا بعضی از طرح های بسته های اینترنتی برای سیم کارت دائمی وجود نداره؟! اصلا برای سیم کارت دائمی هم مگه باید بسته خرید؟ مگه رو قبض نمیاد؟
یکی میشه تتوضیح بده ببینیم چطوریه . میخوام برم سیم کارت بخرم نمیدونم اعتباری بگیرم یا دائمی
لطفا راهنمایی کنید.

IVAN
31-08-2014, 16:39
دوستان یکی میشه راهنمایی کنه آیا فرقی بین سیم کارت اعتباری ودائمی ایرانسل برای استفاده از اینتر نت هست؟
چرا بعضی از طرح های بسته های اینترنتی برای سیم کارت دائمی وجود نداره؟! اصلا برای سیم کارت دائمی هم مگه باید بسته خرید؟ مگه رو قبض نمیاد؟
یکی میشه تتوضیح بده ببینیم چطوریه . میخوام برم سیم کارت بخرم نمیدونم اعتباری بگیرم یا دائمی
لطفا راهنمایی کنید.

بسته های اینترنت ایرانسل فرقی نمی کنه که سیم کارتت چی باشه. اما رایتل برحسب نوع خط طرحهای مختلفی داره
شما اگه بسته نزنی هزینه اینترنت یه صورت آزاد حساب میشه که خیلی گرون می افته. هزینه های خط دائمی بله به صورت پس پرداخته و بعد از استفاده پرداخت می کنی

J@viD
31-08-2014, 16:44

یه طرح 20 گیگ 60 تومن همون اولا گزاشت کد فعالسازیشو پیدا کنیم کار میکنه احتمالا.
تو همین تایپیکم دیدم یکی اشاره کرد هرچی گشتم پیدا نکردم.
کسی میدونه بگه.

HardwareMaster
31-08-2014, 18:19
درود بر شما

دوستاني كه در اين مدت راه اندازي 3g با مشكل نرسيدن پيامك ها مواجه شده اند.

تنظيمات گوشي خود را روي gsm only قرار بدهيد احتمالا مشكلتان حل مي شود.

منبع:9990

جدی؟
چرا نباید پیامکها روی حالت 3g برسه؟!؟ دلیلش چیه
اینطوری که نمیشه هی برگردونیم روی 3g و باز روی gsm !!
توی مشهد خراب شده البته هنوز 3g نه برای همراه آخر وجود داره نه برای ایرانشل!
خ گاز

starpars
31-08-2014, 18:43
این چه پیوستیه که چند ساله کسی نمینویسه
یادمه همون موقع که رایتل اومد سر قضبه تماس تصویری میخواستن بنویسن
بابا تماس تصویری اصلا به صرفه نیست کسی هم فکر نمیکنم با وجود نرم افزار ها استقبالی ازش کنه
نمیخوایم بابا همون سرعت نت رو پایین نیارن تماس تصویری نخواستیم
واسه خودتون

007band
31-08-2014, 18:55
چقد طول میکشه تا شهرهای کوچکو هم پوشش بدن؟

MOH@ND3S
31-08-2014, 19:38
ناظم جان اینا که دیگه احیانا قابل استفاده تو والپیپر نیست ؟ :| میتونم بزارم ؟ :|

تست دیشب که زیر یکی از دکل های ایرانسل تو منطقه 22 تهران گذاشته بودم و زحمت کشیدن حذف کردن :| :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Extreme-Forces
31-08-2014, 19:41
دوستان تو منطقه ما هم ۳جی اومده !
موبایل دیتا رو روشن کردم علامت H میاد بالای صفحه. همون ۳جیه دیگه?
تعرفه هاش نیومده هنوز? سرعتش چطوره?

Sent from my K00E using Tapatalk

Armin.Computer
31-08-2014, 19:43
دوستان تو منطقه ما هم ۳جی اومده !
موبایل دیتا رو روشن کردم علامت H میاد بالای صفحه. همون ۳جیه دیگه?
تعرفه هاش نیومده هنوز? سرعتش چطوره?

یعنی تازه اومده؟
قبلا نبود؟
از کی؟؟؟؟

farsweb
31-08-2014, 19:50
اینکه دوستان نسل سه رو به چشم ابزار دانلود می بینن من خیلی موافق نیستم. این دانلود کردن ها بعضا باعث شده کیفیت خدمات کاهش پیدا کنه. دانلود رو میشه با adsl انجام داد.(البته بعضی از دوستان به دلایل فنی نمیتونن از adsl استفاده کنن و در مورد اونها این مصداق نداره.) مسئله اصلی کیفیت خدماته. که بشه در حال حرکت و خارج از محیط منزل به اینترنت پرسرعت و اون بخش اندکی که هنوز فیل.تر نشده دسترسی سریع داشت.

اگر مطالبه صرفا کاهش قیمت باشه، مثل سفره ای میمونه که یه تعداد مهمون سرزده بهش اضافه میشن، و طبیعتا به هرکس سهم کمتری میرسه. همه انتظار داریم وقتی بسته n گیگابایتی به نام پرسرعت می خریم عین ترافیک رو با سرعت اسمی مصرف کنیم.

Extreme-Forces
31-08-2014, 19:50
یعنی تازه اومده؟
قبلا نبود؟
از کی؟؟؟؟
هفته پیش موبایل نتورک رو سرچ کردم فقط شبکه ۲جی ایرانسل بود . الان هم ۲جی دارم هم ۳ جی که گذاشتمش رو ۳جی و وصلش کردم علامت H اومد!
کرج هستم ! تعرفه هاشون با بسته های اینترنتی الانشون یکیه یا ۳جی فرق داره?
اینم بگم همین الانی که دارم تایپ میکنم با وایمکس ایرانسل اومدم! اینقدر افتضاحه که قابل توصیف نیست!

MOH@ND3S
31-08-2014, 20:09
اینکه دوستان نسل سه رو به چشم ابزار دانلود می بینن من خیلی موافق نیستم. این دانلود کردن ها بعضا باعث شده کیفیت خدمات کاهش پیدا کنه. دانلود رو میشه با adsl انجام داد.(البته بعضی از دوستان به دلایل فنی نمیتونن از adsl استفاده کنن و در مورد اونها این مصداق نداره.) مسئله اصلی کیفیت خدماته. که بشه در حال حرکت و خارج از محیط منزل به اینترنت پرسرعت و اون بخش اندکی که هنوز فیل.تر نشده دسترسی سریع داشت.

اگر مطالبه صرفا کاهش قیمت باشه، مثل سفره ای میمونه که یه تعداد مهمون سرزده بهش اضافه میشن، و طبیعتا به هرکس سهم کمتری میرسه. همه انتظار داریم وقتی بسته n گیگابایتی به نام پرسرعت می خریم عین ترافیک رو با سرعت اسمی مصرف کنیم.

من با این دوستمون موافقم..الان تو منطقه ما کلا دیگه نه رایتل کار میکنه صبح ها...نه ایرانسل..همراه اولم که دکلاش هست اما ریجستر نمیشه..
سرعت در حد 2 کیلوبایت میرسه بعضی ساعات..
من امروز تو خیابون گیر کردم بنزین تموم کردم باید یجا انتقال وجه میدادم .. فقط از اینترنت میشد انجام داد این کارو..ایرانسل انداختم کلا قطع بود..رایتل هم کار کرد وسط کار H رفت کلا...خلاصه هیچی چک مردم برگشت خورد :|

amiralex65
31-08-2014, 20:12
نخستین سایت های نسل سه و چهار ایرانسل در شهر اصفهان راه اندازی شدند و پوشش شبکه در این شهر به تدریج افزایش خواهد یافت.

منبع تویتر ایرانسل

007band
31-08-2014, 21:29
چرا ایرانسل اینقد کند داره پیش میره هنوز همه مرکز استانها رو هم پوشش نداده

MOH@ND3S
31-08-2014, 22:01
آقا کل شمال غرب تهران ایرانسل از ساعت 8 شب آنتنا رفته...رجیستر نمیشه...چه 2G چه 3G الان همه سمت ما صداشون درومده..جاهای دیگه تهران هم همینطوره ؟

XENON24
31-08-2014, 22:05
آقا کل شمال غرب تهران ایرانسل از ساعت 8 شب آنتنا رفته...رجیستر نمیشه...چه 2G چه 3G الان همه سمت ما صداشون درومده..جاهای دیگه تهران هم همینطوره ؟

جنوب غرب وصله ولی از اینترنت خبری نیست!

k200
31-08-2014, 22:21
این هم از تست هام دو روز پیش و امروز

سرعت امروز نسبتا خوبه بازم اما گند زدن به آپ لودش شده 0.07 مگابایت !

mohammad_87
31-08-2014, 22:24
این مرجع تقلید ادامه داد: تکنولوژی غربی مانند یک آب گل‌آلود و غیربهداشتی است، البته آب مایه حیات است ولی آب گل‌آلود را باید تصفیه کرد، بنابراین تکنولوژی نسل سوم اینترنت هم مانند آب گل‌آلود باید تصفیه شود تا در اختیار مردم قرار گیرد، بنابراین این را باید گفت که آدم بی‌عقل مخالف تکنولوژی و پیشرفت علم است.
حاج آقا این 3g برای شرقی هاست.نیازی به صافی نداره ها:

The first pre-commercial 3G network was launched by NTT DoCoMo in Japan in 1998

این هم از تست ها من دو روز پیش و امروز از کرج قبلا 5 مگا دانلود و یه مگا آپلود بود!!!!

سرعت امروز نسبتا خوبه بازم اما گند زدن به آپ لودش شده 0.07 مگابایت !

برای تست بهتره از نرم افزار گوشی استفاده نکنید چون تستاش خیلی قابل اعتماد نیست بخاطر وضعیت نا چندان پایداری که تری جی ایرانسل داره
تا اینکه همه جا ارتقا بدن دکل ها رو و پوشش صد در صدش بشه
آپلود پایین = عدم امکان استفاده از نرم افزارهای تماس تصویری

-------------------------

دوستان در تهران در میدان انقلاب و در سیمون بولیوار(چهاردیواری) 3g رویت شده؟؟

Milad4171
31-08-2014, 22:54
با سلام.

متاسفانه عده ای دوست ندارند که قوانین در این انجمن رعایت بشه و تاپیک روال عادی خودش رو پیش ببره.

تاپیک به منظور پاک سازی پست های خارج از بحث و رسیدگی به تخلفات موقتاً قفل میشود.

لطفاً تا باز شدن تاپیک ، از ایجاد تاپیک های مشابه خودداری کنید چون بلافاصله حذف خواهد شد.

باتشکر/

Joaquin
01-09-2014, 09:48
*تاپیک دوباره باز شد.

*لطفا کاری نکنید دوباره بسته بشه. عنوان تاپیک کاملا مشخصه و همه ی پست ها باید در ارتباط مستقیم با اون باشن در غیر این صورت اسپم محسوب میشن و حذف. در ضمن هرگونه بحث سیاسی و مذهبی خارج از محدوده ی انجمن اینترنت پرسرعت هست و به سرعت حذف میشه.

*لطفا پست های خلاف مقررات رو گزارش بدید.

*حذف دسترسی برای کاربران متخلف هم در نظر گرفته شده که در صورت تکرار رفتار گذشته حتما انجام میشه./

Arsenal2012
01-09-2014, 09:55
دوستانی که طرح دارن لطفا اعلام وضعیت کنند'' اسپید تست بگیرید اسکرین شات بگیرید بزارید ' لطفا نام شهر و منطقه و طرحی که استفاده میکنید رو هم بگید'' ممنون
اینجا کرج منطقه شاهین ویلا تا دیروز ۳ جی بود از امروز شده ادج!!

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

Armin.Computer
01-09-2014, 11:38
سلام
خبر جدید از ایرانسل :

saeeddeeas
01-09-2014, 11:47
سلام
خبر جدید از ایرانسل :

فکر کنم همون پایان سال برای ما راه اندازی کنن

راجب قیمت هاش همیشه ایرانسل کمترین قیمت رو میده ولی باید ببینیم مسولین کف قیمت رو چقدر قرار میدن وقتی کف رو بالا بگن مسولین دیگه ایرانسلم نمیتونه کاریش کنه

Armin.Computer
01-09-2014, 11:52
جمله آخرش رو درست نفهمیدم
منظورش چی بوده؟!!!
یه سوال می مونه که 2G می تونه پهنای باند بالا ارائه بده؟؟؟!!!!!
اصلا منظورش رو نمی فهمم
مگر قرار نیست که 3G سرعتش از 2G بیشتر باشه

saeeddeeas
01-09-2014, 11:56
منظورش چی بوده؟!!!
اصلا منظورش رو نمی فهمم

صحیح ترش اینه که قراره سرعت 3جی انقدر محدود شه که میشه در حد 2جی
وقتی ظرفیت میره روی 3جی اوقت 2جی هم خالی میشه و با هر دو نسل میتونی اینترنت پر سرعت رو تجربه کنی!!!

خیلی جالبه تا قبل این ایرانسل میگفت ظرف 2 ماه کل ایران زیر پوشش میگه
ولی الان میگه تا اخر سال اونم تازه 200 شهر فقط !!!!

منتظر باشید مصاحبه بعدیش این زمانش بیشتر و بیشتر مییشه!!

shahin1373
01-09-2014, 12:51
رشت . خیابان امام خمینی

arashaj74
01-09-2014, 13:00
پوشش تهران اصلا قابل قبون نیست و نمیشه روش حساب کرد.رایتل ۵۱۲رو با پوشش سراسری(تهران)به ایرانسل ۵مگ با پوشش ۳۰٪ترجیح میدم

میثم ش
01-09-2014, 13:51
منظورش چی بوده؟!!!
اصلا منظورش رو نمی فهمم

منظورش اینه که چون اکثر استفاده کننده ها سوئیچ میکنن رو 3جی، پهنای باند بیشتری در اختیار استفاده کنندگان از اج قرار میگیره، یعنی اینجوری میشه گفت که سرعت میانگینشون افزایش پیدا میکنه (و نه سرعت ماکزیمم اونها). این در صورتی که برای هر بی تی اس پهنای باند جداگانه برای اج و 3جی در نظر گرفته شده باشه.

وین رونی
01-09-2014, 14:33
امروز خیابون قائم مقام پوشش داشت اما اصلا نتونستم یه پیج باز کنم

Arsenal2012
01-09-2014, 14:37
رشت . خیابان امام خمینی

داداش این اسکرین شات رو دقیقا چند روز پیش گرفتی؟؟ ساعت تو اسکرین شات زده : 18:07
الان تری جی شما وصله؟؟ اگه وصله اگه طرح داری یه تست بگیر و اسکرین شات شو بزار همین جا ممنون
تو شهر ما کرج ( منطقه شاهین ویلا ) کلا امروز 3جی قطع شده" و الان "" ادج"" شده!!!!
دوستان کرجی لطفا اعلام وضعیت کنند کجا ها الان تری جی وصله؟؟؟ و سرعت دانلودشون چند؟؟؟

k200
01-09-2014, 14:54
داداش این اسکرین شات رو دقیقا چند روز پیش گرفتی؟؟ ساعت تو اسکرین شات زده : 18:07
الان تری جی شما وصله؟؟ اگه وصله اگه طرح داری یه تست بگیر و اسکرین شات شو بزار همین جا ممنون
تو شهر ما کرج ( منطقه شاهین ویلا ) کلا امروز 3جی قطع شده" و الان "" ادج"" شده!!!!
دوستان کرجی لطفا اعلام وضعیت کنند کجا ها الان تری جی وصله؟؟؟ و سرعت دانلودشون چند؟؟؟

شاهین ویلا اگه کاری داشته باشم تست می گیرم

دیروز سمت بلوار مولانا در حال نصب تجهیرات نسل سوم بودنند

خیابان بهشتی از میدان کرج تا حصارک فکر می کنم تحت پوشش 90 درصدی باشه

(گوهردشت ,سه راه گوهر دشت , م آزادگان .شاه عباسی .جهانشهرو خ طالقانی چهاراه طالقانی همگی تقریبا تحت پوشش هستند
اما اون پوشش صد درصدی نیست باید تمام دکل ها رو تجهیز کنند )

moz
01-09-2014, 15:00
آقا من باید به کی بگم ؟
کل منطقه ما تو رشت پوشش 3G داره به جز خونمون !
آنتن پره ، به محض اینکه به 10 متری خونه مرسم میشه E . 10 متر بالاتر از خونه میری میشه H+ . عجب گیری افتادیم ما !:n03:
چیکار باید کرد ؟؟؟

k200
01-09-2014, 15:00
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان:راه اندازی 200 سایت نسل سوم موبایل در سطح شهر اصفهانمدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان بیان داشت: از روز شنبه گذشته فاز نخست شبکه موبایل نسل سوم استان در شهر اصفهان اجرایی شد که طی دو ماه آینده شهرهای نجف آباد، کاشان و خمینی شهر را شامل می شود. وی تصریح کرد: تمام مشترکان تلفن همراه شهر اصفهان می توانند از این سرویس استفاده کنند. کشایی اظهار داشت: در همان روز آغاز بهره برداری از این پروانه، بالغ بر ۱۵۰ سایت در سطح شهر اصفهان آماده بهره برداری داشتیم که تا کمتر از ۱۰ روز آینده این تعداد به ۲۰۰ سایت می رسد.

zxzxcvcv
01-09-2014, 15:02
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان:راه اندازی 200 سایت نسل سوم موبایل در سطح شهر اصفهان

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان بیان داشت: از روز شنبه گذشته فاز نخست شبکه موبایل نسل سوم استان در شهر اصفهان اجرایی شد که طی دو ماه آینده شهرهای نجف آباد، کاشان و خمینی شهر را شامل می شود. وی تصریح کرد: تمام مشترکان تلفن همراه شهر اصفهان می توانند از این سرویس استفاده کنند. کشایی اظهار داشت: در همان روز آغاز بهره برداری از این پروانه، بالغ بر ۱۵۰ سایت در سطح شهر اصفهان آماده بهره برداری داشتیم که تا کمتر از ۱۰ روز آینده این تعداد به ۲۰۰ سایت می رسد.
این ماله همراه اوله

k200
01-09-2014, 15:16
این ماله همراه اوله
با خود 700 تماس بگیرد دقیق اعلام می کنند در شهر اصفهان کی بهره برداری می رسه
و همیشه تو شهر ها مناطق اول پر رفت آمد و یا مرفه :) اول ارتقا میدن! بخاطر اصول اقتصادی خخخ

خودم چند روز قبل از اینکه تو شهر کرج افتتاح کنند با خبر بودم
فکر می کنم جزو الویت اصلی باشه شهر اصفهان اما شاید بخاطر وسعتش و گستردگی شهر اصفهان کم زمان بره باشه تا تمام مناطق شو تجهیز کنند
خودم اطلاعی از برنامه ارتقا در شهر اصفهان ندارم

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-09-2014, 15:22
کل منطقه ما تو رشت پوشش 3G داره به جز خونمون !
آنتن پره ، به محض اینکه به 10 متری خونه مرسم میشه E . 10 متر بالاتر از خونه میری میشه H
. عجب گیری افتادیم ما !:n03:
چیکار باید کرد ؟؟؟
سلام
شما و کسانی که مشکل شما رو دارند احتیاج به تقویت کننده ی امواج موبایل دارین
Mobile signal booster
نمیدونم ایران باشه یا نه

عکسها و سایتهای بیشتر

paradisepersian
01-09-2014, 16:11
دوستانی که مشکل سیگنال دارن پیشنهاد میدم این فیلم و ببینند
البته خودم تست نکردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Bobby Sands
01-09-2014, 16:16
میشه یکی بگه چرا همه بسته های اینترنت برای سیم کارت دائمی وجود نداره؟
طبق تصویر زیر که تو سایت ایرانسل زده شده از 10 بسته اینترنتی که میشه انتخاب کرد فقط 4 تا برای سیم کارت دائمیه. بقیه اش چی میشه؟ یعنی مثلا برای سیم کارت دائمی نمیشه یه بسته 5 گیگ یک ماه خرید؟

mehdi-sh
01-09-2014, 16:19
میشه یکی بگه چرا همه بسته های اینترنت برای سیم کارت دائمی وجود نداره؟
طبق تصویر زیر که تو سایت ایرانسل زده شده از 10 بسته اینترنتی که میشه انتخاب کرد فقط 4 تا برای سیم کارت دائمیه. بقیه اش چی میشه؟ یعنی مثلا برای سیم کارت دائمی نمیشه یه بسته 5 گیگ یک ماه خرید؟

ظاهرا اونایی که دائمی دارند تو باقالیان

Sent from my iPhone using Tapatalk

HardwareMaster
01-09-2014, 16:47
سلام
خبر جدید از ایرانسل :
حالا اگه کسی با سیمکارت دائم نخواد از بسته استفاده کنه تکلیف چیه؟ اینجوری که خیلی براش گرونتر در میاد!
بسته برای کسانی خوبه که ADSL ندارن
ولی کسی که گهگاه بیرون از خانه و محل کارش فقط برای چک کردن ایمیل و آب و هوا و گاهی باز کردن یکی دو تا ص بخواد از 3G استفاده کنه در حقش ظلم میشه واقعا
بزور که نمیشه بسته به ملت فروخت. ولی مثل اینکه اینا همچین سیاست مسخره ای دارن!!

k200
01-09-2014, 17:04
حالا اگه کسی با سیمکارت دائم نخواد از بسته استفاده کنه تکلیف چیه؟ اینجوری که خیلی براش گرونتر در میاد!
بسته برای کسانی خوبه که ADSL ندارن
ولی کسی که گهگاه بیرون از خانه و حل کارش فقط برای چک کردن آب و هوا و گاهی باز کردن یکی دو تا ص بخواد از 3G استفاده کنه در حقش ظلم میشه واقعا
بزور که نمیشه بسته به ملت فروخت. ولی مثل اینکه اینا همچین سیاست مسخره ای دارن!!
یه قیمت سیم کارت اعتباری ایرانسل 5 تا 15 تومنه( بسته به رند بدون یا نبودنش) یکی بخر.
کجا کاری یه دقیقه اینترنت تری جی روشن کنی 1000 تومن از شارژت پریده ! بهترین کار اینکه یه بسته فعال سازی کنی
مثلا برای شما که گاهی وقتا استفاده می کنی سه ماهه 600 مگ 12 تومن خوبه .هر ماه 4 تومن !

و برای اهل دانلود شبانه اش 2 تا 8 صبح 24 گیگ 30 روزه واقعا عالیه هر گیگ میشه 416 تومن بدون احتساب پرداخت مالیات و عوارض شارژ در صورتی که از ADSL بخری گیگ 4000 تومنه :)

HardwareMaster
01-09-2014, 17:30
اینم وضعیت اسفناک ما:n27:
مشهد گاز حاشیه ی بزرگراه همت(صدمتری)

HardwareMaster
01-09-2014, 17:38
یه قیمت سیم کارت اعتباری ایرانسل 5 تا 15 تومنه( بسته به رند بدون یا نبودنش) یکی بخر.
کجا کاری یه دقیقه اینترنت تری جی روشن کنی 1000 تومن از شارژت پریده ! بهترین کار اینکه یه بسته فعال سازی کنی
مثلا برای شما که گاهی وقتا استفاده می کنی سه ماهه 600 مگ 12 تومن خوبه .هر ماه 4 تومن !

و برای اهل دانلود شبانه اش 2 تا 8 صبح 24 گیگ 30 روزه واقعا عالیه هر گیگ میشه 416 تومن بدون احتساب پرداخت مالیات و عوارض شارژ در صورتی که از ADSL بخری گیگ 4000 تومنه :)

احتیاجی به اونهمه حجم ندارم. بیخودی میسوزه
خیلی پی دانلود نیستم وگرنه در ساعات رایگان Adsl با خط 6 مگ براحتی 5 تا 6 گیگ ظرف 5 ساعت میشه گرفت. میخوام چکار
ببین سوال اینه چرا باید کاربرهای کم مصرف رو مجبور به استفاده از بسته کنن؟!

t2download
01-09-2014, 17:55
تبلت تازه گرفتم به نت وصل میشوم با سیم کارت علامت H میاد ولی سایتی وا نمی شه
و علامت H فرقش با 3G چی هست ؟
و تبلت 3G ساپورت می کنه ولی توی سایت ایرانسل و رایتل می زنه تنظیماتی وجود ندارد چه کنم ؟
ولی رایتل علامت H میاد ولی هیچی وا نمی کنه ...... مشکل اینترنته یا تبلت ؟

mr_mansouri
01-09-2014, 17:57
تبلت تازه گرفتم به نت وصل میشوم با سیم کارت علامت H میاد ولی سایتی وا نمی شه
و تبلت 3G ساپورت می کنه ولی توی سایت ایرانسل و رایتل می زنه تنظیماتی وجود ندارد چه کنم ؟
ولی رایتل علامت H میاد ولی هیچی وا نمی کنه ...... مشکل اینترنته یا تبلت ؟

توي access point اگر پراكسي ست شده پاكش كنيد ببينيد چي ميشه

hesam 63
01-09-2014, 18:55
سلام
چطوری می تونم از اینترنت نسل سوم روی لپ تاپ استفاده کنم.
راحت راه کدومه؟

paradisepersian
01-09-2014, 19:04
سلام
راحت راه کدومه؟

مودم USB 3G
فی از 70 الی به بالا

omid-p30
01-09-2014, 19:10
سلام
راحت راه کدومه؟

غیر از مودم که دوستمون گفتند اگر موبایلتون wifi hotspot داشته باشه میتونید اینترنتش رو با لپتاپ یا دستگاه های دیگه به اشتراک بذارید. البته باتری رو زود تموم میکنه اینطوری.

farid123
01-09-2014, 21:14
سلام
راحت راه کدومه؟
من هم مثل شما دنبالش بودم یکی از دوستان همین فروم مودم gsm مدل dlink dwm156 را داشت و راضی بود من هم همون را گرفتم 70 تومن با گارانتی ایزی قابلیت مکالمه و پیام و ussd هم داره.
دادن پول بیشتر برای سرویسی که آینده نامعلومی داره به صرفه نیست.

babakgol70
01-09-2014, 21:28
درود بر شما

دوستان چرا کسی خبری از اینترنت ۳جی همراه اول نمی دهد؟

آیا همراه اول هم همانند ایرانسل ۳ جی راه اندازی کرده است.؟

سپاسگزارم

urumchi
01-09-2014, 21:32
سلام
راحت راه کدومه؟
علاوه بر روشهایی که دوستان گفتن
من با کابل گوشی رو به حالت usb tethering وصل می کنم و اینطوری مشکل تموم شدن شارژ باطری هم ندارم

omid-p30
01-09-2014, 22:59

فرقی نداره، بعضی دستگاه ها این رو نشون میدند بعضی اون رو.

درود بر شما

دوستان چرا کسی خبری از اینترنت ۳جی همراه اول نمی دهد؟

آیا همراه اول هم همانند ایرانسل ۳ جی راه اندازی کرده است.؟

سپاسگزارم

S I G N A L
01-09-2014, 23:20
سلام
این تست 3G ایرانسل در موقعیت پارک صفه‌ی اصفهان با قدرت سیگنال بسیار ضعیف هست...:

tavassoli.farfani
01-09-2014, 23:28
سلام
این تست 3G ایرانسل در موقعیت پارک صفه‌ی اصفهان با قدرت سیگنال بسیار ضعیف هست...:

مگه اصفهان هم اومده؟
غیر از صفه کجاها خط میده؟
من الان میدان احمد آباد تست کردم آنتن نداره

mazdak89
01-09-2014, 23:36
امروز . رشت . خیابان لاکانی :

amiralex65
01-09-2014, 23:38
اصفهان.خیابان سپه
جالبه سرعت آپلود از دانلود بیشتره

S I G N A L
01-09-2014, 23:39
مگه اصفهان هم اومده؟
غیر از صفه کجاها خط میده؟
من الان میدان احمد آباد تست کردم آنتن نداره

بله، در این محدوده (پارک صفه) به شبکه‌ی ایرانسل متصل شد، در محدوده‌ی ساختمان اصلی ایرانسل واقع در دروازه تهران و برخی مناطق محدود دیگر هم شبکه‌ی نسل سوم ایرانسل مشاهده شد اما امکان اتصال و استفاده از شبکه وجود نداشت...

tavassoli.farfani
01-09-2014, 23:52
بله، در این محدوده (پارک صفه) به شبکه‌ی ایرانسل متصل شد، در محدوده‌ی ساختمان اصلی ایرانسل واقع در دروازه تهران و برخی مناطق محدود دیگر هم شبکه‌ی نسل سوم ایرانسل مشاهده شد اما امکان اتصال و استفاده از شبکه وجود نداشت...

ولی من تو محدوده شرق اصلا هیچی پیدا نکردم
اگه منطقه جدیدی اومد همین جا بگید ما هم استفاده کنیم
اما انگار سرعتش خیلی داغون تر از استان های دیگه هستش ؟؟؟؟؟

tntkgb
02-09-2014, 08:12
دوستان مشهدی سمت قاسم اباد و خیلی جاهای دیگه 3g درسته و من جای دانشگاه ازاد به سرعت دانلود 2 مگابایت (16 مگابیت) رسیدم :n16:
یک نکته ای لازمه بگم هنوز جای ما رایتل فقط پیدا میشه و انقدر سیگنالش ضعیف هست که نمیشه وصل شد

Tohid66
02-09-2014, 08:53
Kasi khabar nadare daghighan key be esfahan miyad tarafa semin ya vali asr

Atela nadari dige kojahash 3g fale man siminam inja ke khabari nist

لطفاً فارسي تايپ كنيد !!!:n01:

amin1374
02-09-2014, 09:09
دوستان مشهدی سمت قاسم اباد و خیلی جاهای دیگه 3g درسته و من جای دانشگاه ازاد به سرعت دانلود 2 مگابایت (16 مگابیت) رسیدم :n16:
یک نکته ای لازمه بگم هنوز جای ما رایتل فقط پیدا میشه و انقدر سیگنالش ضعیف هست که نمیشه وصل شد

آره قاسم آبادو من تست کردم کامل تحت پوشش هست !
از بلوار پیروزی (میدان حر) بهب بعد هم کاملا درسته تا بلوار لادن و برونسی جای نمایشگاه و شریعتی همیشه در اکثر اوقات آنتن پر بود!

وین رونی
02-09-2014, 10:35
خیابون پیامبر پوشش داره اما پیجی باز نمیشه

urumchi
02-09-2014, 12:14
خیابون پیامبر پوشش داره اما پیجی باز نمیشهبخاطر اینکه اون دکلی که ازش سیگنال 3G می گیرید اینترنتش (wcdma) غیرفعال هست و فقط بحالت gsm کار میکنه
...
نمیدونم چی شده، قبلا تو اتاقم تا 21asu سیگنال میگرفتم ولی الان بالاتر از 16asu نمیره و همین باعث میشه کلی قطعی و افت پهنای باند داشته باشم و دیگه مثل قبل با 1مگ دانلود نمی کنه نهایتا به 200کیلوبایت میرسه البته مشخصه که ایرانسل اینجا سرعتارو محدود کرده

fanoostalaei
02-09-2014, 12:30
سلام . تا جایی که اطلاع دارم بندر عباس-قشم -کیش -بستک-بندر لنگه- جاسک و میناب تجهیزات ارسال شده و دوستان در حال نصب هستند ولی چون هوا گرم میباشد و سرما در قسمت شمال کشور در راه است جنوب کشور ار اخر شهریور کار خود را به صورت جدی اغاز خواهد کرد . حدود 85 ماژول در راه هرمزگان میباشد ولی تعداد پیمانکار کم است که باید از تهران همکاران پشتیبانی منطقه را بالا ببرند.
سلام
ببخیشید یه مینی سایت جلوی بازار 29 بهمن نصب شده این سایت مال ایرانسل هست ؟ اگر آره تکنولوژی 4G رو هم داره ؟
در ضمن تو خیابون عباسی جلوی کلانتری 12 و روبروی بیمارستان نیکوکاری هم یه مینی سایت در حال نصب هست (البته دکل نصب شده ولی روش تجهیزاتی فعلا سوار نشده) آیا این هم مال ایرانسله ؟ این چطور؟ 4g هم داره؟
ممنون که به سوالامون جواب میدید

plosa
02-09-2014, 12:51
سلام .
ایرانسل گفته که نمیشه هم زمان دو تا بسته اینترنت رو فعال داشت و از طرفی قانونی تعریف شده که اگر در صورت عدم اتمام اعتبار یک بسته ، بسته ی دومی رو فعال کنیم حجم باقی مانده از بسته ی قبل به بسته ی جدید منتقل میشه.
حالا سوال من اینه به فرض کسی بسته ی 2 گیگ 30 روزه رو فعال کرده و دو روز بعد بسته ی 24 گیگ شبانه رو فعال میکنه.
آیا در این صورت امکان استفاده از باقی مانده ی حجم بسته ی اول در روز و استفاده از حجم 24 گیگ شبانه در ساعت 2 تا 8 وجود داره یا نه؟
اگر کسی از دوستان امتحان کرده یا اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

mehdi-sh
02-09-2014, 12:55
سلام .
ایرانسل گفته که نمیشه هم زمان دو تا بسته اینترنت رو فعال داشت و از طرفی قانونی تعریف شده که اگر در صورت عدم اتمام اعتبار یک بسته ، بسته ی دومی رو فعال کنیم حجم باقی مانده از بسته ی قبل به بسته ی جدید منتقل میشه.
حالا سوال من اینه به فرض کسی بسته ی 2 گیگ 30 روزه رو فعال کرده و دو روز بعد بسته ی 24 گیگ شبانه رو فعال میکنه.
آیا در این صورت امکان استفاده از باقی مانده ی حجم بسته ی اول در روز و استفاده از حجم 24 گیگ شبانه در ساعت 2 تا 8 وجود داره یا نه؟
اگر کسی از دوستان امتحان کرده یا اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

هر چقدر میخواهی طرح فعال کن من طرح ۲گیک داشتم ۵ گیگ روزانه و ۲۰ گیگ شبانه فعال کردم.

plosa
02-09-2014, 13:02
هر چقدر میخواهی طرح فعال کن من طرح ۲گیک داشتم ۵ گیگ روزانه و ۲۰ گیگ شبانه فعال کردم.

ببینم یعنی از ساعت دو به بعد خود به خود دانلودت از بسته شبانه کم میشه؟

placebo111
02-09-2014, 13:12
دوستان این قیمت هایی که تو سایت نوشته در مورد بسته ها مطمئنید درسته؟
من امروز میخواستم بسته 5 گیگ 1 ماهه رو بخرم، 27 تومن هم شارژ داشتم، اشتباهی هم دو بار فعال کردم و الان میگه 60 روز و 5 گیگ به جای 30 روز.

mehdi-sh
02-09-2014, 13:15
ببینم یعنی از ساعت دو به بعد خود به خود دانلودت از بسته شبانه کم میشه؟

از ساعت ۲ تا ۸ صبح اگر میخواهی استفاده کنی باید از شبکه خارج بشی و دوباره وارد بشی.

Tohid66
02-09-2014, 13:23
سلام
ببخیشید یه مینی سایت جلوی بازار 29 بهمن نصب شده این سایت مال ایرانسل هست ؟ اگر آره تکنولوژی 4G رو هم داره ؟
در ضمن تو خیابون عباسی جلوی کلانتری 12 و روبروی بیمارستان نیکوکاری هم یه مینی سایت در حال نصب هست (البته دکل نصب شده ولی روش تجهیزاتی فعلا سوار نشده) آیا این هم مال ایرانسله ؟ این چطور؟ 4g هم داره؟
ممنون که به سوالامون جواب میدید

بازار 29 بهمن كجاست ؟
ميني سايتهايي كه جديداً نصب كردن به نظر من مال ايرانسل هستن
يكي تو خيابون دارايي زدن كه دست روبروش ميني همراه اول هم هست
و يكي درست تو چهارراه شهناز زدن كه اونم درست رو به روي ميني دكل همراه اول هست
و به گفته ي دوستمون فكر كنم 4G باشن

mohammad.asghari
02-09-2014, 13:55
دوستان مشهدی خیابان فرامرز عباسی و سجاد و فردوسی آخراش(تقریبا نزدیک همون میدان استقلال)رو کسی تست کرده ببینه آنتن هست یا نه؟؟؟

Silent TR
02-09-2014, 15:22
دوستان من الان رایتل دارم ، میخواهم ببینم اگه سرعت نت ایرانسل بیشتره فعلا ایرانسلو بندازم

دوستانی که تو شهر چالوس هستن اونجا نت ایرانسل چیه ؟ سرعتش خوبه ؟ اگه بهتر از رایتله ایرانسلمو بندازم

HardwareMaster
02-09-2014, 15:51

احتیاجی به اونهمه حجم ندارم. بیخودی میسوزه
خیلی پی دانلود نیستم وگرنه در ساعات رایگان Adsl با خط 6 مگ براحتی 5 تا 6 گیگ ظرف 5 ساعت میشه گرفت. میخوام چکار
ببین سوال اینه چرا باید کاربرهای کم مصرف رو مجبور به استفاده از بسته کنن؟!

fanoostalaei
02-09-2014, 15:58
بازار 29 بهمن كجاست ؟
ميني سايتهايي كه جديداً نصب كردن به نظر من مال ايرانسل هستن
يكي تو خيابون دارايي زدن كه دست روبروش ميني همراه اول هم هست
و يكي درست تو چهارراه شهناز زدن كه اونم درست رو به روي ميني دكل همراه اول هست
و به گفته ي دوستمون فكر كنم 4G باشن

همون گرجیلر بازاری یا همون یا نزدیک بازار امیر :دی

آره من هم دقت کردم و این مینی سایت ها داره تعدادشون زیاد میشه و اکثرا هم چون کاربرد اینا نفوذ به زمینه تو مناطقی میزنن که تراکم زیر زمین ها زیاد باشه !!
مثلا بازار پر از این مینی سایتهاس

Milad4171
02-09-2014, 16:01
بلاخره ما هم از نعمت 3G بهرمند شدیم.
بعد از مدتها سیگنال دهی ضعیف ( 95-) امروز به نزدیک ترین BTS که به تکنولوژی 3G آپدیت شده ، متصل شدم با گیرندگی (67-)
به زودی تست های سرعت رو قرار میدم.

rezarain88
02-09-2014, 16:12
با سلام . امروز پوشش بازار تربیت اصلاح شد . پوشش از طرف ارتش تا چهارراه 17 شهریور جدید کامل گردید. مینی bts های چهار راه گجیل و تقاطع 17 شهریور قدیم و پور شریفی نصب شده ولی در حال تست هستند. دوستان از منطقه قونقا و ولی عصر زیاد شکایت دارند که باید ضمن تشکر از صبوری دوستان عرض کنم که bts قونقا تجهیز شده ولی ایراد نرم افزاری پیدا کرده که در حال کار بر روی این ماژول هستیم. دوستان منطقه ولی عصر وبازار تا قونقا دچار مشکلاتی گردیده که اگر شرکت یاری کند و پخش قطره چکانی تجهیزات را رونق دهد تا هفته اینده این مشکلات بر طرف میگردد. دوستانی از مینی bts ها پرسیده بودند که باید عرض کنم تمام مینی bts ها در 17 شهریور و چهارراه شهناز و دارایی مربوط به ایرانسل میباشد که به تازگی 5 عدد در سه راه امین و گجیل و میدان نماز نصب شده است. پنج شنبه تبریز به عنوان اولین شهر به شبکه ملی اطلاعات وصل خواهد شد . دوستان امروز کار روتر را تمام کردند . دیرور تا پاسی از شب در زیر ساخت همکاران در حال تست لایه 2 بودند که تجهیزات خوب جواب دادند. با شروع شبکه سرعت در بخش توزیع و bt افزایش پیدا خواهد کرد و سرعت لود شدن بالا خواهد رفت . دوستان ping 8 برای تهران را دیروز ثبت کردند و سرعت دانلود تا 24 مگابیت تست شد . این تست ان شاالله روز 5 شنبه در چند نقطه از تبریز و در ساعاتی محدود در چند سایت قابل دسترسی خواهد بود و دیگر استان ها تا چند ماه دیگر به این شبکه وصل خواهد شد. دوستان اگر دقت فرمایند در جای جای شهر برای پوشش در فرکانس پایین مینی bts های زیادی در حال نصب است که تا مهر تجهیز خواهد شد . دوستان نگران اینترنت بودند که با وصل شدن شبکه ملی چه اتفاقی خواهد افتاد که باید عرض کنم جای هیچ گونه نگرانی نیست و دسترسی شما محدود نخواهد شد بلکه سرعت در لایه 1 و لایه 2 افزایش پیدا خواهد کرد . در این چند روز سرعت اینترنت در استان کاهش یافته بود که دوستان در حال سوییچ بین دو شبکه بودند . این نوع شبکه در ترکیه هم وجود دارد که تقریبا 42 درصد میزبانی ها در خود استانبول قرار دارند . این شبکه کپی همان شبکه بوده و حتی تجهیزات نصب شده در زیر ساخت به مراتب قویتر میباشند. دوستان هر سوالی باشد در خدمتتان خواهم بود.

fanoostalaei
02-09-2014, 16:29
با سلام . امروز پوشش بازار تربیت اصلاح شد . پوشش از طرف ارتش تا چهارراه 17 شهریور جدید کامل گردید. مینی bts های چهار راه گجیل و تقاطع 17 شهریور قدیم و پور شریفی نصب شده ولی در حال تست هستند. دوستان از منطقه قونقا و ولی عصر زیاد شکایت دارند که باید ضمن تشکر از صبوری دوستان عرض کنم که bts قونقا تجهیز شده ولی ایراد نرم افزاری پیدا کرده که در حال کار بر روی این ماژول هستیم. دوستان منطقه ولی عصر وبازار تا قونقا دچار مشکلاتی گردیده که اگر شرکت یاری کند و پخش قطره چکانی تجهیزات را رونق دهد تا هفته اینده این مشکلات بر طرف میگردد. دوستانی از مینی bts ها پرسیده بودند که باید عرض کنم تمام مینی bts ها در 17 شهریور و چهارراه شهناز و دارایی مربوط به ایرانسل میباشد که به تازگی 5 عدد در سه راه امین و گجیل و میدان نماز نصب شده است. پنج شنبه تبریز به عنوان اولین شهر به شبکه ملی اطلاعات وصل خواهد شد . دوستان امروز کار روتر را تمام کردند . دیرور تا پاسی از شب در زیر ساخت همکاران در حال تست لایه 2 بودند که تجهیزات خوب جواب دادند. با شروع شبکه سرعت در بخش توزیع و bt افزایش پیدا خواهد کرد و سرعت لود شدن بالا خواهد رفت . دوستان ping 8 برای تهران را دیروز ثبت کردند و سرعت دانلود تا 24 مگابیت تست شد . این تست ان شاالله روز 5 شنبه در چند نقطه از تبریز و در ساعاتی محدود در چند سایت قابل دسترسی خواهد بود و دیگر استان ها تا چند ماه دیگر به این شبکه وصل خواهد شد. دوستان اگر دقت فرمایند در جای جای شهر برای پوشش در فرکانس پایین مینی bts های زیادی در حال نصب است که تا مهر تجهیز خواهد شد . دوستان نگران اینترنت بودند که با وصل شدن شبکه ملی چه اتفاقی خواهد افتاد که باید عرض کنم جای هیچ گونه نگرانی نیست و دسترسی شما محدود نخواهد شد بلکه سرعت در لایه 1 و لایه 2 افزایش پیدا خواهد کرد . در این چند روز سرعت اینترنت در استان کاهش یافته بود که دوستان در حال سوییچ بین دو شبکه بودند . این نوع شبکه در ترکیه هم وجود دارد که تقریبا 42 درصد میزبانی ها در خود استانبول قرار دارند . این شبکه کپی همان شبکه بوده و حتی تجهیزات نصب شده در زیر ساخت به مراتب قویتر میباشند. دوستان هر سوالی باشد در خدمتتان خواهم بود.

خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون
میشه بفرمایید از این چند تا سایت که به شبکه وصل میشن کدوم سایتها هستن؟

saeeddeeas
02-09-2014, 16:36

سلام
من با یکی از دوستان در ایرانسل صحبت کردم و گفتن به طور حتم سرعت ها محدود میشه حالا این شبکه ملی سرعتش ازاد میمونه یا اینم محدود میشه؟

rezarain88
02-09-2014, 16:37
خیلی ممنون بابت اطلاع رسانیتون
میشه بفرمایید از این چند تا سایت که به شبکه وصل میشن کدوم سایتها هستن؟
حدودا 17000 سایت که اکثرا مربوط به بانکها و وزارتخانه ها و دانشگاه ها و بیمه و مراکز درمانی و نظامی و خبرگزاری هستند که احتمالا تا 55 هزار سایت افزایش خواهد یافت . دوستان در اسیا تک و پارس انلاین در حال جمع اوری مراکز داده و متقارن کردن روتر ها هستند که ارتباط با مرکز در تهران و بقیه مراکز استان ها برقرار خواهد شد.

namgo
02-09-2014, 17:11
سلام دوستان اگر بسته شبانه رو بخرم 2 تا 8بعد بخواهیم دانلود کنیم و 3gهم در محل فعال نباشه ایا میشه استفاده کرد که بشه همون 2g یا نه
ضمنا سرعت شبانه چقدر هست چون میخواهم برای کسی که adslنداره استفاده کنه البته مودم دلینک سیم کارتی داره

fanoostalaei
02-09-2014, 17:17
سلام دوستان اگر بسته شبانه رو بخرم 2 تا 8بعد بخواهیم دانلود کنیم و 3gهم در محل فعال نباشه ایا میشه استفاده کرد که بشه همون 2g یا نه
ضمنا سرعت شبانه چقدر هست چون میخواهم برای کسی که adslنداره استفاده کنه البته مودم دلینک سیم کارتی داره
این بسته ها رو میشه هم روی 2G و هم 3G و هم 4G استفاده کرد
و سرعت شبانه هم بسته به آنتن دهی مودم شما فرق میکنه و اگر آنتن خوبی داشته باشید سرعت 700 به بالا میگیری

namgo
02-09-2014, 18:02
این بسته ها رو میشه هم روی 2G و هم 3G و هم 4G استفاده کرد
و سرعت شبانه هم بسته به آنتن دهی مودم شما فرق میکنه و اگر آنتن خوبی داشته باشید سرعت 700 به بالا میگیری
ممنون انتن دهی موبایل که پره انتن دهی مودم سیم کارت هم که فول هست کجا رو چک کنم انتنشو که بفهمم موردی نداره

megax
02-09-2014, 20:06
از کجا میشه نانو سیم کارت ایرانسل رو تهیه کرد ؟

and-roid2
02-09-2014, 21:13
من اونطور که نتیجه گرفتم ایرانسل از ظهر تا ساعت 3-4صبح برای شهر ما محدودیت سرعت میزاره.

سرعت بیشتر بین 2 یا 3مگ میچرخه و بیشتر از این خیلی کم پیش میاد بره.
(حتی با idm و با networx نمودار سرعت رو چک کردم همین سرعت بود)

*در حین تست گرفتن پینگ هم گرفتم که بالای 2400 بود!

اپلود هم معلومه روش محدودیت گذاشتن

mohammad_87
02-09-2014, 21:20
حدودا 17000 سایت که اکثرا مربوط به بانکها و وزارتخانه ها و دانشگاه ها و بیمه و مراکز درمانی و نظامی و خبرگزاری هستند که احتمالا تا 55 هزار سایت افزایش خواهد یافت . دوستان در اسیا تک و پارس انلاین در حال جمع اوری مراکز داده و متقارن کردن روتر ها هستند که ارتباط با مرکز در تهران و بقیه مراکز استان ها برقرار خواهد شد.
با سلام
شما از وضعیت 3g در شهرری خبری ندارید؟من چند جا سرچ کردم اصلا پیدا نشد.مخصوصا در شهرک شهرداری(گذرنامه) چهارتا دکل هست اما هیچکدوم 3g نداره.کلا تجهیزاتش نصب نیست یا فعال نشده؟

وضعیت در ابتدای کارگر شمای تا امیرآباد چگونه هست؟آیا 3g با سرعت مطلوب در دسترس هست؟

ممنون

fanoostalaei
02-09-2014, 21:27
ممنون انتن دهی موبایل که پره انتن دهی مودم سیم کارت هم که فول هست کجا رو چک کنم انتنشو که بفهمم موردی نداره
تو موبایل میشه از تنظیمات فهمید ولی اگر خود آنتن پر باشه موردی نداره

از کجا میشه نانو سیم کارت ایرانسل رو تهیه کرد ؟
اگر تو شهرتون خدمات ایرانسل هست از اوجا تهیه بکنید

من اونطور که نتیجه گرفتم ایرانسل از ظهر تا ساعت 3-4صبح برای شهر ما محدودیت سرعت میزاره.

سرعت بیشتر بین 2 یا 3مگ میچرخه و بیشتر از این خیلی کم پیش میاد بره.
(حتی با idm و با networx نمودار سرعت رو چک کردم همین سرعت بود)

*در حین تست گرفتن پینگ هم گرفتم که بالای 2400 بود!

اپلود هم معلومه روش محدودیت گذاشتن

من همین چند ساعت پیش بیرون داشتم تست میکردم با مودمم که طبق معمول سرعت مودم از 200-300 بالاتر نمیرفت و پینگ 250 بود ولی وقتی با گوشی اینترنت رو وصل کردم به سیستم پینگ شد 140 و سرعت تا 1.6 مگابایت رفت بالا :n02: آپلود هم به کوری چشم بعضیا 3 مگابیت:n02:

arash59b
02-09-2014, 21:29
سعادت اباد خرابه شده رو از بالا تا علامه چک کردم خبری نبود

ولی کوی فراز وصل شد. اینم تست سرعت

saeeddeeas
02-09-2014, 21:31
fanoostalaei ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

داداش واقعا بزنم به تخته شما شانستون باقلواست؛اولین شهر براتون زدن 4G هم زدن براتون پشتیبانیه شهرتون هم اینجا گزارش میده:n02:
دیگه چی میخوای داداش؟:n09:
راستی با چه گوشی تست کردی سرعت 1.6 رو؟

fanoostalaei
02-09-2014, 21:35
سعادت اباد خرابه شده رو از بالا تا علامه چک کردم خبری نبود

ولی کوی فراز وصل شد. اینم تست سرعت

ایول عجب پینگی :n12:

fanoostalaei ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

داداش واقعا بزنم به تخته شما شانستون باقلواست؛اولین شهر براتون زدن 4G هم زدن براتون پشتیبانیه شهرتون هم اینجا گزارش میده:n02:
به قول معروف دیگه دیگه :n02::n02::n02:
سرعتم با گوشی تا 20 مگابیت بوده ولی این منطقه که تست کردم یه ذره شلوغ بود و سرعت از اون بالاتر نرف
گوشی هم LG Prada3

ninpo
02-09-2014, 21:50
حسین این قضیه 4G چیه?
من گوشیم نسل 4 هم ساپورت میکنه ولی هیچ جا کانکت نمیشه!حتی اومدم محله شما هم تست کردم اصلا به ال تی ای کانکت نشد!
نکنه باید سیمکارتمو عوض کنم یکی تازه بگیرم از ایرانسل?
آقا رضا شما هم لطف کن بگو تبریز کدوم منطقه سایتاش 4G داره و چطوری باید استفاده کرد?

fanoostalaei
02-09-2014, 22:00
حسین این قضیه 4G چیه?
من گوشیم نسل 4 هم ساپورت میکنه ولی هیچ جا کانکت نمیشه!حتی اومدم محله شما هم تست کردم اصلا به ال تی ای کانکت نشد!
نکنه باید سیمکارتمو عوض کنم یکی تازه بگیرم از ایرانسل?
آقا رضا شما هم لطف کن بگو تبریز کدوم منطقه سایتاش 4G داره و چطوری باید استفاده کرد?
قضیه خاصی نداره
من یه بار فقط به 4G وصل شدم و او نهم همون روز های اولی بود که 4G رو داشتن تست میکردن و بعد اون هم چون گوشی خودم نسل 4 نداره دیگه تست نکردم
ولی همون اوایل من هم میزدم و رجیستر نمیشد ولی یه بار دیدم که خود به خود گوشی رفته رو 4G و من هم تست کردم 33 مگابیت پهنای باند داد :n02:
راستی من سیم کارتم رو تقریبا 1 ماه پیش تعویض کردم و سیم کارت جدید نانو گرفتم از همون دفتر ایرانسل:n02:

mohammad_87
02-09-2014, 22:27
من 3g ایرانسل رو پیدا میکنم اما اجازه نمیده بهش وصل بشم.کاریش میشه کرد؟
اصلا چرا وصل نمیشه؟

ninpo
02-09-2014, 22:52
قضیه خاصی نداره
من یه بار فقط به 4G وصل شدم و او نهم همون روز های اولی بود که 4G رو داشتن تست میکردن و بعد اون هم چون گوشی خودم نسل 4 نداره دیگه تست نکردم
ولی همون اوایل من هم میزدم و رجیستر نمیشد ولی یه بار دیدم که خود به خود گوشی رفته رو 4G و من هم تست کردم 33 مگابیت پهنای باند داد :n02:
راستی من سیم کارتم رو تقریبا 1 ماه پیش تعویض کردم و سیم کارت جدید نانو گرفتم از همون دفتر ایرانسل:n02:
من که تا حالا 4جی ندیدم تا اینکه ریجستر بشه نشه!ولی 90% احتمال میدم باید سیمکارت جدید بگیرم.
اطلاع نداری کجا ها 4 جی داره?
بازم تو سرچ گوشیت شبکه 4جیو پیدا میکنه?

fanoostalaei
02-09-2014, 23:03
من که تا حالا 4جی ندیدم تا اینکه ریجستر بشه نشه!ولی 90% احتمال میدم باید سیمکارت جدید بگیرم.
اطلاع نداری کجا ها 4 جی داره?
بازم تو سرچ گوشیت شبکه 4جیو پیدا میکنه?

من 4G رو تو خیلی از جاهای شهر پیدا میکردم
تو کل عباسی که نسل 4 بود و چایکنار و اول سیلاب و بازار و میدان نماز و شهناز و کمربندی میانی و ...

mazdak89
02-09-2014, 23:18
رشت . خ استقامت

Armin.Computer
02-09-2014, 23:26
فرقی نداره، بعضی دستگاه ها این رو نشون میدند بعضی اون رو.

گوشی من با رایتل هم 3G نشون می داد و هم H
فکر کنم فرق دارن

sasan.69
02-09-2014, 23:30
رشت . خ استقامت

بعد از ظهر پارک شهر بودم رو H+ بود اما گوگل رو باز نمیکرد...شما با سرعت دانلود تست کردی؟)

ninpo
02-09-2014, 23:39
من 4G رو تو خیلی از جاهای شهر پیدا میکردم
تو کل عباسی که نسل 4 بود و چایکنار و اول سیلاب و بازار و میدان نماز و شهناز و کمربندی میانی و ...
الانم میتونی پیدا کنی?

saeeddeeas
02-09-2014, 23:52
گوشی من با رایتل هم 3G نشون می داد و هم H
فکر کنم فرق دارن

اگر اشتباه نکنم اینا به ترتیب هستن
یعنی اول 3G که سرعتش کمتره
بعدش H که سرعت 7.2 مگ هست
و اخرشم +Hهست که بیشترین سرعت نسل سوم هست

mazdak89
02-09-2014, 23:58
بعد از ظهر پارک شهر بودم رو H+ بود اما گوگل رو باز نمیکرد...شما با سرعت دانلود تست کردی؟)

مشکلی نداشت . ریسیو داشتم . پیج هم باز کردم

binaafarin
03-09-2014, 00:16

چخبر سعید اتفاقی خاصی نیوفتاده جدیدا؟ اوضاع اینترنت گوشی چطوره؟

saeeddeeas
03-09-2014, 00:20
چخبر سعید اتفاقی خاصی نیوفتاده جدیدا؟ اوضاع اینترنت گوشی چطوره؟

هنوز خبری نشده
ما که چشممون کور شد بس که زل زدیم به گوشی :n02:
فکر نکنم تا دو سه ماه دیگم خبری بشه
فکر کنم باید توی پادگان زمان سربازی بشه اسفاده کنیم:n21::n02:

amirlovely
03-09-2014, 00:29

سلام کی این انتن خیابان زبردست تجهیز میشه ؟؟؟

Armin.Computer
03-09-2014, 00:57
اگر اشتباه نکنم اینا به ترتیب هستن
یعنی اول 3G که سرعتش کمتره
بعدش H که سرعت 7.2 مگ هست
و اخرشم +Hهست که بیشترین سرعت نسل سوم هست

فکر کنم همینجوره

Arsenal2012
03-09-2014, 01:52
کرج- شاهین ویلا طرح 1 گیگ شبانه 1 روز
12 شهریور 93 تست از طریق هات اسپوت ساعت 02:28 بامداد )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

urumchi
03-09-2014, 02:04
HSPA = 14Mbps
HSPA+ = 42Mbps
4G = 100Mbps

Arsenal2012
03-09-2014, 02:31
یعنی عمرا کسی تو منطقه ما بیدار باشه
کرج ' شاهین ویلا
طرح ۱ گیگ شبانه ۱ روزه
۱۲ اردیبهشت ۹۳ ساعت 03:33 بامداد

hasanoooooooo
03-09-2014, 02:38
کرج ' شاهین ویلا
طرح ۱ گیگ شبانه ۱ روزه

خوش بحال خارجیا! یعنی وقتی این پستت رو دیدم دیگه فهمیدم چرا خارجیا عقده ای نیستن

saeid-mokhtari
03-09-2014, 04:38
دوستان عزیز کسی از اصفهان خبری نداره امد یانه ؟

ESPSV
03-09-2014, 07:29

من خودم هیچ جا نتونستم پیدا کنم
ولی دوستان گفتند در خیابان سپه و پارک صفه پیدا کردن

XXS
03-09-2014, 08:59
مشهد وضعیتش چطوریه؟کسی تست کرده؟

hpolo
03-09-2014, 09:17
با سلام . امروز پوشش بازار تربیت اصلاح شد . پوشش از طرف ارتش تا چهارراه 17 شهریور جدید کامل گردید. مینی bts های چهار رهریور قدیم و پور شریفی نصب شده ولی در حال تست هستند. دوستان از منطقه قونقا و ولی عصر زیاد شکایت دارند که باید ضمن تشکر از صبوری دوستان عرض کنم که bts قونقا تجهیز شده ولی ایراد نرم افزاری پیدا کرده که در حال کار بر روی این ماژول هستیم. دوستان منطقه ولی عصر وبازار تا قونقا دچار مشکلاتی گردیده که اگر شرکت یاری کند و پخش قطره چکانی تجهیزات را رونق دهد تا هفته اینده این مشکلات بر طرف میگردد. دوستانی از مینی bts ها پرسیده بودند که باید عرض کنم تمام مینی bts ها در 17 شهریور و چهارراه شهناز و دارایی مربوط به ایرانسل میباشد که به تازگی 5 عدد در سه راه امین و گجیل و میدان نماز نصب شده است. پنج شنبه تبریز به عنوان اولین شهر به شبکه ملی اطلاعات وصل خواهد شد . دوستان امروز کار روتر را تمام کردند . دیرور تا پاسی از شب در زیر ساخت همکاران در حال تست لایه 2 بودند که تجهیزات خوب جواب دادند. با شروع شبکه سرعت در بخش توزیع و bt افزایش پیدا خواهد کرد و سرعت لود شدن بالا خواهد رفت . دوستان ping 8 برای تهران را دیروز ثبت کردند و سرعت دانلود تا 24 مگابیت تست شد . این تست ان شاالله روز 5 شنبه در چند نقطه از تبریز و در ساعاتی محدود در چند سایت قابل دسترسی خواهد بود و دیگر استان ها تا چند ماه دیگر به این شبکه وصل خواهد شد. دوستان اگر دقت فرمایند در جای جای شهر برای پوشش در فرکانس پایین مینی bts های زیادی در حال نصب است که تا مهر تجهیز خواهد شد . دوستان نگران اینترنت بودند که با وصل شدن شبکه ملی چه اتفاقی خواهد افتاد که باید عرض کنم جای هیچ گونه نگرانی نیست و دسترسی شما محدود نخواهد شد بلکه سرعت در لایه 1 و لایه 2 افزایش پیدا خواهد کرد . در این چند روز سرعت اینترنت در استان کاهش یافته بود که دوستان در حال سوییچ بین دو شبکه بودند . این نوع شبکه در ترکیه هم وجود دارد که تقریبا 42 درصد میزبانی ها در خود استانبول قرار دارند . این شبکه کپی همان شبکه بوده و حتی تجهیزات نصب شده در زیر ساخت به مراتب قویتر میباشند. دوستان هر سوالی باشد در خدمتتان خواهم بود.
با تشکر از اطلاع رسونی خوب شما میخواستم بپرسم که بعد از اینکه تجهیزات نسل سه روی یک سایت نصب شد دیگه چه چیزی برای فعال شدن اون لازمه چون در خیلی جا ها در شهرهای مختلف من دیدم که تجهیزات نصب کردن ولی فعال نیست

hmd
03-09-2014, 09:47
کرج ' شاهین ویلا
طرح ۱ گیگ شبانه ۱ روزه

تایید میشه ساعت 3.30 4 به بعد تا یک مگ میره سرعتش ولی به نظرتون این سرعتی که الان میده ثابت میمونه ؟ یا مثل رایتل محدود میشه تا یک مگ ؟ آخه اینجوری رایتل باید بره جمع کنه دیگه . نه قیمتش خوبه نه سرعتش

mohammad.asghari
03-09-2014, 10:23
مشهد وضعیتش چطوریه؟کسی تست کرده؟

مشهد بیشتر مناطق خوب شهر آنتن داره،مثلا:هاشیمه،کل بلوار وکیل آباد،معلم،فرامرز عباسی و...

Leon-117
03-09-2014, 10:38
دوستان کسی شبا تست کرده ببینه کانکشن پایدار ست یا نه؟
من گوشی رو به کامپیوتر هم که الان وصل کردم سرعت دانلود دوروبر 700 میچرخه،اگه شبا قطع و وصل نشه میخوام یه بسته 24 گیگ شبانه بگیرم.......

تایید میشه ساعت 3.30 4 به بعد تا یک مگ میره سرعتش ولی به نظرتون این سرعتی که الان میده ثابت میمونه ؟ یا مثل رایتل محدود میشه تا یک مگ ؟ آخه اینجوری رایتل باید بره جمع کنه دیگه . نه قیمتش خوبه نه سرعتش
به نظر من به احتمال خیلی خیلی زیاد سرعت رو محدود میکنن،خیلی بعیده همینجوری بزارن........

amirbrad
03-09-2014, 11:19
دوستان کسی تا حالا با این نوع مشکل یا دزدی مواجه شده؟!
دیشب بعد از مدت ها دیدم سرعت یکم بهتر شده تقریبا ساعت 2 بود یک بسته خریدم هر چی صبر کردم فعال نشد گفتم خوب لابد سیستم شلوغه از خیرش گذشتم تا صبح فعال بشه. الان شارژ و کم کرد اما بازم بسته اضافه نشد در صورتیکه قبلا یا فعال میشه یا نمیشد اما الان هم شارژ کم کرده هم بسته اضافه نشده پشتیبانی هم که فقط یک کلمه بلده تا 24 ساعت صبر کنید!! یعنی تا 2 شب دوباره صبر کنم اگر نشد تا صبح صبر کنم باز زنگ بزنم باز بسته جدید باز بلاتکلیفی؟!؟!

NaughtyCat
03-09-2014, 11:30
دیشب بعد از مدت ها دیدم سرعت یکم بهتر شده تقریبا ساعت 2 بود یک بسته خریدم هر چی صبر کردم فعال نشد گفتم خوب لابد سیستم شلوغه از خیرش گذشتم تا صبح فعال بشه. الان شارژ و کم کرد اما بازم بسته اضافه نشد در صورتیکه قبلا یا فعال میشه یا نمیشد اما الان هم شارژ کم کرده هم بسته اضافه نشده پشتیبانی هم که فقط یک کلمه بلده تا 24 ساعت صبر کنید!! یعنی تا 2 شب دوباره صبر کنم اگر نشد تا صبح صبر کنم باز زنگ بزنم باز بسته جدید باز بلاتکلیفی؟!؟!

برای من همین دفعه آخری اینجوری شد!

یه 24 ساعت بعدش یه sms اومد که اعتبار شما کافی نیست. در حالیکه همون لحظه از شارژم کم کرده بود. یه کم هم عجیب بود چون بعد sms ش حدودا 5 تومن به شارژم اضافه شد در حالی که من 10 تومن شارژ کرده بودم! یه همچین چیزی. دیگه پیگیرش نشدم و دوباره شارژش کردم.

بیخیالش. این نیز بگذرد. :))

Tapatalked

XENON24
03-09-2014, 11:39

سلام
تا حالا چهار بار این اتفاق برای من افتاده بیخیال نشو راحت از پولت نگذر مگه پولت رو پیدا کردی بی خیال بشی؟زنگ بزن به ایرانسل قضیه رو بگو پیگیری می کنن برای من 1 هفته 10 روز بعد پولم رو برگردوندن ...هر 4 بار
اینقدر هم دیگه دزد نیستن

amirbrad
03-09-2014, 11:56
برای من همین دفعه آخری اینجوری شد!

یه 24 ساعت بعدش یه sms اومد که اعتبار شما کافی نیست. در حالیکه همون لحظه از شارژم کم کرده بود. یه کم هم عجیب بود چون بعد sms ش حدودا 5 تومن به شارژم اضافه شد در حالی که من 10 تومن شارژ کرده بودم! یه همچین چیزی. دیگه پیگیرش نشدم و دوباره شارژش کردم.

بیخیالش. این نیز بگذرد. :))

Tapatalked

سلام
تا حالا چهار بار این اتفاق برای من افتاده بیخیال نشو راحت از پولت نگذر مگه پولت رو پیدا کردی بی خیال بشی؟زنگ بزن به ایرانسل قضیه رو بگو پیگیری می کنن برای من 1 هفته 10 روز بعد پولم رو برگردوندن ...هر 4 بار
اینقدر هم دیگه دزد نیستن

یا تشکر از شما دو عزیز
الا به اندازه هزار تومان فقط تو 700 منتظر اپراتور هستم . چقدر اینا دزدن من فکر میکردم فقط همراه اول بلده اینطوری دزدی کنه یبار بسته خریدم پول و بسته با هم خورد اما ایرانسل شاه دزده!!!!

elm10
03-09-2014, 12:11
سلام
اینقدر هم دیگه دزد نیستن

برای من هم یک بار اتفاق افتاده. (چون بعد از همون یکبار بیخیال فعال کردن بسته شدم! :n09:) راه حلش اینه که بسته نگیری یعنی از کد *145*رمز شارژ# استفاده کنید (کد را از راست به چپ بخوانید).

Leon-117
03-09-2014, 12:13
دوستان کسی شبا تست کرده ببینه کانکشن پایدار هست یا نه؟
من گوشی رو به کامپیوتر هم که الان وصل کردم سرعت دانلود دوروبر 700 میچرخه،اگه شبا قطع و وصل نشه میخوام یه بسته 24 گیگ شبانه بگیرم.......
این سوال من موند صفحه قبل :دی

mohammad.asghari
03-09-2014, 12:19

دقیقا مال منم اینجوری شد زنگ زدم تا پیگیری کنن

urumchi
03-09-2014, 13:23
کرج ' شاهین ویلا
طرح ۱ گیگ شبانه ۱ روزه

اردیبهشت!!! :n02:
......
اونایی که از همون روزای اول 3G واسشون فعال شده بود، الان افت سرعت ندارن؟! (بجز تبریز)

ارومیه جز اولین شهرها بود که فعال شد و بالای 1مگ سرعت دانلودش بود ولی الان سرعت
دانلود بالای 200کیلوبایت نمیره
:n27:

laser1
03-09-2014, 13:28

یه آنتن نزدیک ترمینال صفه زدن یکی هم دروازه تهران نزدیک نمایدگی خودشون و دیگر هیچ

and-roid2
03-09-2014, 13:37
اردیبهشت!!! :n02:
......
اونایی که از همون روزای اول 3G واسشون فعال شده بود، الان افت سرعت ندارن؟! (بجز تبریز)

ارومیه جز اولین شهرها بود که فعال شد و بالای 1مگ سرعت دانلودش بود ولی الان سرعت
دانلود بالای 200کیلوبایت نمیره
:n27:

سعید امروز ایرانسل یه گروه چند نفره برای تبلیغ (3G و 4G) به قم فرستاده بود و منم ازشون جندتا سوال پرسیدم.

در مورد افت سرعت توی قم بهم گفتن که میزان مصرف توی قم خیلی زیاد بوده:n02: و از مهر که بصورت رسمی 3G ارایه بدن این مشکلات گفت حل میشه.

در مورد سرعت پرسیدم که قراره محدود بکنن یا خیر؟ که گفت خیر اینطوری نیست و Burst 128 تا 21 مگ داره.(یعنی سرعت باز میمونه)

4g هم گفت تا چند ماه اینده میدن.

starpars
03-09-2014, 14:20
هنوز خبری نشده
ما که چشممون کور شد بس که زل زدیم به گوشی :n02:
فکر نکنم تا دو سه ماه دیگم خبری بشه
فکر کنم باید توی پادگان زمان سربازی بشه اسفاده کنیم:n21::n02:

بندرعباس گلشهر سمت بعثت گویا +H دیده شده
اونور رفتید تست بگیرید بزارین

Ahmad_742009
03-09-2014, 15:18
ارومیه ساعت 3 بعد ظهر تا 800 هم میره اما خب اصلاً ثابت نیست قطعی های جزئی داره اما در کل قابل قبوله
اینجا راهنمایی هم میکنین ؟ :دی

من یه مودم ASUS دارم که پشتش پورت USB داره و میشه بهش مودم 3G وصل کرد , بعد برای تنظیم کردنش یه سری تنظیمات میخواد اما خب من چیزی ازش سردرنمیارم
عکس :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تنظیمات خالی میزنم ارور میده :n03: کسی میدونه جای Dial Number و User Pass چی باید بزنم ؟ سیمکارت ایرانسل

mosayyeb021
03-09-2014, 15:30
بندرعباس گلشهر سمت بعثت گویا +H دیده شده
اونور رفتید تست بگیرید بزارین
طرف دامایی که خبری نیست:n27::n27:

rezarain88
03-09-2014, 15:48
با سلام و وقت بخیر. امروز پوشش کمربند میانی از راهنمایی تا دانشگاه پیام نور تکمیل گردید . در خود دانشگاه پیام نور و پایین تر پوششی وجود ندارد. پوشش اخر طالقانی و پارک مشروطه و ترمینال تا حدودی بهبود داده شد. دوستی از خیابان زبر دست وکار پیشه دوباره سوال کرده که باید عرض کنم به محض دریافت تجهیزات تجهیز این خیابان و سایت ارتباطات سیار شروع خواهد شد. دوستی از علامه امینی پرسیده بودند که باید عرض کنم فعلا باید تا اول مهر صبر کنند. دوستانی از اطراف خود شرکت و گلباد پرسیده بودند که باید عرض کنم تجهیز سایت اصلی ایرانسل پایان یافته ودر حال بهره برداری است . کلا سمت گلباد و دانشگاه سراسری پو شش خوبی داریم . پوشش پشت دانشگاه سراسری سمت خوابگاه هم پایان یافت و پوشش کل دانشگاه پایان یافت. پوشش مصلی به سمت طالقانی تا تقاطع 17 شهریور خوب گزارش شد . دوستانی از منطقه هتل مرمر و ولی عصر جنوبی پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت هتل مرمر فعلا در حال تجهیز میباشد ولی سایت ولی عصر جنوبی تا حدودی مناسب میباشد . دوستانی از یاغچیان پرسیده بودند باید عرض کنم فعلا پوششی در این منطقه نداریم واگر پوشش ضعیفی مشاهده مبشود مربوط به سایت گلشهر میباشد .چند روز است که سرعت اینترنت پایین اوردیم ولی این امر موقتی خواهد بود . دوستان از صبر ویاری شما متشکرم . حجم عظیم پیامکها ما را شرمنده همشهریان عزیز کرده است . سعی بر ان است که تا اخر شب تک تک پیامکها خوانده شده و تا حد امکان جواب داده خواهد شد. دوستان از مناطق گوناگون تست گرفته وپوشش را گزارش نمایند تا در حد امکان مورد بررسی قرار بدهیم . بنده تا 20 شهریور ماه در خدمت دوستان خواهم بود و بعدا اکیپ مشاوران ایران را به مقصد ترکیه ترک خواهند نمود . سعی گردید تا حد امکان از تمام علم و تجربه ای که در ده سال اندوخته بودیم در اختیار همشهریان عزیز قرار دهیم . نقشه راه و مسایل فنی تدوین گردیده به طوری که هیچ مشکلی انشالله پبش نخواهد امد. بسیار ممنون.

amirbrad
03-09-2014, 15:49
حیف شد دیشب بسته و شارژمو خورد ایرانسل وگرنه میخواستم دیشب با سرعت بالا تری استفاده کنم. مجبور شدم تا اون پول قبلی برگردونن یه بسته دیگه بخرم البته از یه جا دیگه چون ایرانسل بهش اطمینانی نیست

تست الان:

چند روز پیش پینگ بهتر بود اما الان پینگ یکم رفته بالا هر چند من اهل کل کل نیستم و تاحالا هیچ وقت نت خوبی نداشتم اما بعید میدونم کسی حتی با adsl همچین پینگی تو ایران گرفته باشه!!! تازه اینا با گوشی گرفته شده نه پی سی!!! البته قصدم تست سرعت نیست فقط پینگ چون سرعت تا بالا تر از 12.5 مگ گرفتم و با idm تا 1.85 مگ
تست چند روز پیش:

hmd
03-09-2014, 15:58
دوستان کسی شبا تست کرده ببینه کانکشن پایدار ست یا نه؟

به نظر من به احتمال خیلی خیلی زیاد سرعت رو محدود میکنن،خیلی بعیده همینجوری بزارن........

شبا پایدار نیست قطعی داره

fanoostalaei
03-09-2014, 16:02
حیف شد دیشب بسته و شارژمو خورد ایرانسل وگرنه میخواستم دیشب با سرعت بالا تری استفاده کنم. مجبور شدم تا اون پول قبلی برگردونن یه بسته دیگه بخرم البته از یه جا دیگه چون ایرانسل بهش

امیر جان من قبلا هم گفتم که این پینگها بر اساس باگ نرم افزار (ios) اینجوری نمایش داده میشه و برای نیو یورک 40 ثبت میکنه در حالیکه اگر حتی از stm1 های مرز بازرگان هم پینگ بگیری برای نیویورک پینگ 100 هم نمیده:n16:چه برسه به 40 !!!

امیر جان این پینگها رو ببین :

کمترین پینگها ممکن بود که خودم با خارج گرفتم

C:\Users\Ismail>ping google.com

Pinging google.com [173.194.39.206] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.206: bytes=32 time=55ms TTL=46
Reply from 173.194.39.206: bytes=32 time=56ms TTL=46
Reply from 173.194.39.206: bytes=32 time=55ms TTL=46
Reply from 173.194.39.206: bytes=32 time=56ms TTL=46

Ping statistics for 173.194.39.206:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 55ms, Maximum = 56ms, Average = 55ms

C:\Users\Ismail>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=77ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=75ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=76ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=75ms TTL=48

Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 75ms, Maximum = 77ms, Average = 75ms

C:\Users\Ismail>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=75ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=75ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=76ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=40

Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 75ms, Maximum = 80ms, Average = 76ms

C:\Users\Ismail>ping forum.p30world.com

Pinging forum.p30world.com [5.9.124.229] with 32 bytes of data:
Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=94ms TTL=45
Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=94ms TTL=45
Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=93ms TTL=45
Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=93ms TTL=45

Ping statistics for 5.9.124.229:
Minimum = 93ms, Maximum = 94ms, Average = 93ms

ارومیه ساعت 3 بعد ظهر تا 800 هم میره اما خب اصلاً ثابت نیست قطعی های جزئی داره اما در کل قابل قبوله
اینجا راهنمایی هم میکنین ؟ :دی

من یه مودم ASUS دارم که پشتش پورت USB داره و میشه بهش مودم 3G وصل کرد , بعد برای تنظیم کردنش یه سری تنظیمات میخواد اما خب من چیزی ازش سردرنمیارم
عکس :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تنظیمات خالی میزنم ارور میده :n03: کسی میدونه جای Dial Number و User Pass چی باید بزنم ؟ سیمکارت ایرانسل
همینجوری تنظیمات درسته
هم APN هست و هم شماره تماس که باید #99* باشه

Behzad83
03-09-2014, 16:08
دوستان کسی شبا تست کرده ببینه کانکشن پایدار هست یا نه؟
این سوال من موند صفحه قبل :دی

من تهران هستم. بعد از 12 شب اینترنت هم سرعتش بهتر میشه و هم پایدارتر!

laser1
03-09-2014, 16:11
بچه ها برنامه ای سرغ دارید آندروید شبکه های مجاور رو اسکن کنه و مشخصات هر کدومو بده
مثلا قدرت، نسل چندم

amirbrad
03-09-2014, 16:15
امیر جان من قبلا هم گفتم که این پینگها بر اساس باگ نرم افزار (ios) اینجوری نمایش داده میشه و برای نیو یورک 40 ثبت میکنه در حالیکه اگر حتی از stm1 های مرز بازرگان هم پینگ بگیری برای نیویورک پینگ 100 هم نمیده:n16:چه برسه به 40 !!!

همینجوری تنظیمات درسته
هم APN هست و هم شماره تماس که باید #99* باشه

نمیدونم من که نتم همیشه داغون بوده و شانس نداشتم هروقت تست خوب گذاشتم و تست میزارم میشه باگ اما بقیه اگر خوب باشه به به عجب نتی داری!!!!! :)
خوب چه اشکالی داره حسین جان حالا یکی پیدا شده از شما پینگش کمتره. من هر وقت تست های شما می بینم خوشحال میشم که تو ایران همچین کسانی هستن که دارن از نت لذت میبرن.
آخه حسین جان اگر باگ بود من پینگ 165 نداشتم. بعضی اوقات تا 400 هم پینگ میره !!! اگر باگ باشه باید همیشه و هر سروری و پینگ پایین نشون بده نه اینکه با سررهای معروف !!! بعضی از دوستان از جمله خودت با فرانکفورت پینگ زیر 100 هم داشتین . میدونم فاصله تا نیویورک زیاده اما اسپید تست میانگین پینگ و نمیگیره همون پینگ لحظه ای میگیره. اما اگر لاگ پینگ بگیرم ممکنه تلورانس داشته باشه تا 100 بره بعد باد پایین و...... چون نسل سوم هستش و طبیعی هستش که پینگ نوسان داشته باشه. الانم اینا پهنای باندشون بازه یه روز نتم داغونه اصلا وصل نمیشه یه روز پینگ خوبه. من با گوگل با پینگ 50 گرفتم اما بعدی زد 275 یعنی نوسان داره. با احترام به نظرت پینگها درسته بدون باگ فقط همون لحظه این و ثبت میکنه.:n16:

fanoostalaei
03-09-2014, 16:23
نمیدونم من که نتم همیشه داغون بوده و شانس نداشتم هروقت تست خوب گذاشتم و تست میزارم میشه باگ اما بقیه اگر خوب باشه به به عجب نتی داری!!!!! :)
خوب چه اشکالی داره حسین جان حالا یکی پیدا شده از شما پینگش کمتره. من هر وقت تست های شما می بینم خوشحال میشم که تو ایران همچین کسانی هستن که دارن از نت لذت میبرن.

امیر جان منظور منو درست متوجه نشدی !! من حسودی نمیکنم که چون پینگ شما از من کمتره باید چشم رو حقیقت ببندم !! پینگت 40 ـت خوب نوش جونت :n16:

urumchi
03-09-2014, 16:31
خب برا منم قبلا پیش اومده بود با adsl عصرانتقال داده ها از سرور فرانکفورت پینگ 70ms گرفتم ولی همه چیز لحظه ای هست و اصلا نمیشه روش حساب کرد

دقیقا مثل سرعت دانلود با idm که اکثر اوقات در ثانیه های نخست دانلود، سرعت تا 1مگ هم ممکنه بره ولی سریع میاد پایین و رو مقداری که در اکانتینگ تعریف شده محدود میشه

ضمنا من خودم تجربه باگ با اپلیکیشن اسپیدتست رو هم دارم، طوری که آپلود خط منو تقریبا 2برابر نشون میداد و واقعی نبود
درصورتی که همون اپلیکیشن پهنای باند دانلود و پینگ رو درست نشون میداد

من هرطور حساب می کنم می بینم با توجه به عبور دیتا از تعداد زیادی سرور و روترهای روتینگ در مسیر انتقال داده، فعلا کمترین پینگی که میشه از اروپا گرفت حدود 70 - 60 میلی ثانیه و برای آمریکا هم حدود 100 - 90 میتونه باشه

fanoostalaei
03-09-2014, 16:51
همین الان خونه با مودم نسل 3 وصل شدم : ( سرعت به خاطر مودم کمه)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم پینگ و tracert :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی :
کسی میدونه چرا مودمم با اینکه HSPA هستش و تا 7.2 مگ ساپورت میکنه سرعتش از 2 مگابیت بالاتر نمیره ؟ :n22:

DongleSerialNumber :
432350428535568

DongleVendorId :
12d1

DongleProductId :
1001

DongleModelName :
HSDPA USB Modem

DownstreamMaxRate :
7200000

saeeddeeas
03-09-2014, 16:58
بچه ها ببخشید واقعا ولی اخه این پینگ مگه چقدر ارزش داره>؟:n02:
اینا سرعت پایدار و کیفیت خوب بدن با هزینه مناسب،پینگ خوب هم پیدا میشه:n09:

fanoostalaei
03-09-2014, 17:00
بچه ها ببخشید واقعا ولی اخه این پینگ مگه چقدر ارزش داره>؟:n02:
اینا سرعت پایدار و کیفیت خوب بدن با هزینه مناسب،پینگ خوب هم پیدا میشه:n09:
خوب عزیز من کیفیت اینترنت به پینگشه !!! پینگ زیر 50 با سرعت 5 مگابیت خیلی بهتر از سرعت 50 مگابیت با پینگ 2-3 هزار هستش
پینگ به مدت زمان ارسال و دریافت درخواست از سیستم تا سرور مورد نظر هست
و اگر این درخواست از سیستم به هر دلیلی به سرور نرسه حتی اگر پهنای باند شما 1 گیگا بیت باشه به هیچ دردی نمیخوره !!
پینگ خوب برای وبگردی و گیم انلاین و حتی دانلود هم تاثیر داره !!!
برای دانلود شاید بگید نداره ولی وقتی یه دانلود رو بزنید اگر دقیت کنید تو IDM اول مینویسه در حال اتصال ولی این اتصال بعضی وقتها خیلی طول میکشه تا برقرار بشه !! این تاخیر دلیل بر همون زیاد بودن پینگه که با سرور ارتباط برقرار نمیکنه و خیلی اوقات هم در صورت تکرار این حالت سرور با نرم افزار ارتباط برقرار نمیکنه و با همون سرعت اندک دانلود میکنه
پس کیفیت یه نت در درجه اول به پینگش بستگی داره

babakgol70
03-09-2014, 17:07
در چند تا تست در زمان هاي مختلف هيچ گاه پينگ يكسان نيست چون به عوامل زيادي از جمله شلوغ بودن سرور بستگي داره.

پس اگر يك موقع پينگ بالا گرفتيد زياد نترسيد و به ميانگين پينگ ها در تست ها در زمانهاي مختلف توجه كنيد.

در ضمن دوستان به نظر من سرعت دانلود با IDM زياد مهم نيست و سرعت دانلود مثلا با خود مرورگر به نظرم سرعت واقعي است. (نه؟)

چون مثلا من الان با ADSL در IDM سرعت حدودا 1000KB دانلود مي كنم ولي همان فايل رو با خود مرورگر به زور 100KB سرعت داشته باشه.

اين رو به اين دليل گفتم چون خيلي از فايل ها رو نمي شود با IDM دانلود كرد.

saeeddeeas
03-09-2014, 17:09
خوب عزیز من کیفیت اینترنت به پینگشه !!! پینگ زیر 50 با سرعت 5 مگابیت خیلی بهتر از سرعت 50 مگابیت با پینگ 2-3 هزار هستش
پینگ به مدت زمان ارسال و دریافت درخواست از سیستم تا سرور مورد نظر هست
و اگر این درخواست از سیستم به هر دلیلی به سرور نرسه حتی اگر پهنای باند شما 1 گیگا بیت باشه به هیچ دردی نمیخوره !!
پینگ خوب برای وبگردی و گیم انلاین و حتی دانلود هم تاثیر داره !!!
برای دانلود شاید بگید نداره ولی وقتی یه دانلود رو بزنید اگر دقیت کنید تو IDM اول مینویسه در حال اتصال ولی این اتصال بعضی وقتها خیلی طول میکشه تا برقرار بشه !! این تاخیر دلیل بر همون زیاد بودن پینگه که با سرور ارتباط برقرار نمیکنه و خیلی اوقات هم در صورت تکرار این حالت سرور با نرم افزار ارتباط برقرار نمیکنه و با همون سرعت اندک دانلود میکنه
پس کیفیت یه نت در درجه اول به پینگش بستگی داره
منم نمیگم که 2 یا 3 هزار باشه:n02:
البته منطقه ما از بس نت نبوده
فقط یه نت به ما بدن راضی هستیم پینگش نمیخوایم:n21::n10:
شاید باور نکنی؛ما بزرگترین شهرستان هرمزگان هستیم ولی ایرانسل بعد از سه سال اینجا انتن زد و رایتلم هنوز اینجا انتن نداره و همراه اولم تو خونه انتن بزور میده؛حاالا این توی شهره،اوضاع بیرون شهر بدتره
حالا متوجه شدی داداشم؟:n12::n02:
وقتی برای پروژه دانشگاهت مجبور میشی بری سه ساعت توی کافی نت با سرعت 128 انتظار بکشی دیگه پینگ مینگ از یادت میره
مدیونی حرفامو باور نکنی:n02:

urumchi
03-09-2014, 17:11
اول سرعت تک لینک
دوم پینگ
سوم سرعت دانلود
چهارم سرعت آپلود

هرکدوم از اینا دچار اختلال بشه، اینترنت کلا به مشکل میخوره

amirbrad
03-09-2014, 17:18
امروز واقعا تو خونه سرعت خوب شده اونم این ساعت از روز!!! یه مدت بدجور داغون بود در حد 256 بود . البته تجربه نشون داده یه روز خوب یکماه داغون!!

ninpo
03-09-2014, 17:22
با سلام و وقت بخیر. امروز پوشش کمربند میانی از راهنمایی تا دانشگاه پیام نور تکمیل گردید . در خود دانشگاه پیام نور و پایین تر پوششی وجود ندارد. پوشش اخر طالقانی و پارک مشروطه و ترمینال تا حدودی بهبود داده شد. دوستی از خیابان زبر دست وکار پیشه دوباره سوال کرده که باید عرض کنم به محض دریافت تجهیزات تجهیز این خیابان و سایت ارتباطات سیار شروع خواهد شد. دوستی از علامه امینی پرسیده بودند که باید عرض کنم فعلا باید تا اول مهر صبر کنند. دوستانی از اطراف خود شرکت و گلباد پرسیده بودند که باید عرض کنم تجهیز سایت اصلی ایرانسل پایان یافته ودر حال بهره برداری است . کلا سمت گلباد و دانشگاه سراسری پو شش خوبی داریم . پوشش پشت دانشگاه سراسری سمت خوابگاه هم پایان یافت و پوشش کل دانشگاه پایان یافت. پوشش مصلی به سمت طالقانی تا تقاطع 17 شهریور خوب گزارش شد . دوستانی از منطقه هتل مرمر و ولی عصر جنوبی پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت هتل مرمر فعلا در حال تجهیز میباشد ولی سایت ولی عصر جنوبی تا حدودی مناسب میباشد . دوستانی از یاغچیان پرسیده بودند باید عرض کنم فعلا پوششی در این منطقه نداریم واگر پوشش ضعیفی مشاهده مبشود مربوط به سایت گلشهر میباشد .چند روز است که سرعت اینترنت پایین اوردیم ولی این امر موقتی خواهد بود . دوستان از صبر ویاری شما متشکرم . حجم عظیم پیامکها ما را شرمنده همشهریان عزیز کرده است . سعی بر ان است که تا اخر شب تک تک پیامکها خوانده شده و تا حد امکان جواب داده خواهد شد. دوستان از مناطق گوناگون تست گرفته وپوشش را گزارش نمایند تا در حد امکان مورد بررسی قرار بدهیم . بنده تا 20 شهریور ماه در خدمت دوستان خواهم بود و بعدا اکیپ مشاوران ایران را به مقصد ترکیه ترک خواهند نمود . سعی گردید تا حد امکان از تمام علم و تجربه ای که در ده سال اندوخته بودیم در اختیار همشهریان عزیز قرار دهیم . نقشه راه و مسایل فنی تدوین گردیده به طوری که هیچ مشکلی انشالله پبش نخواهد امد. بسیار ممنون.

دوست عزیز تشکر فراوان داریم از اطلاع رسانیتون..
این آخر شهرک باغمیشه کی فعال میشه؟؟؟
کدوم مناطق الان میتونیم از 4G استفاده کنید و چطوری میتونیم؟
fanoostalaei
03-09-2014, 17:24
امروز واقعا تو خونه سرعت خوب شده اونم این ساعت از روز!!! یه مدت بدجور داغون بود در حد 256 بود . البته تجربه نشون داده یه روز خوب یکماه داغون!!

برای تک کانکشن این سرعت عالیه:n12:
میشه خواهش کنم امیر وصل کنی به سیستم و یه tracert و چند تا پینگ با سیستم بگیری؟

در ضمن دوستان به نظر من سرعت دانلود با IDM زياد مهم نيست و سرعت دانلود مثلا با خود مرورگر به نظرم سرعت واقعي است. (نه؟)

چون مثلا من الان با ADSL در IDM سرعت حدودا 1000KB دانلود مي كنم ولي همان فايل رو با خود مرورگر به زور 100KB سرعت داشته باشه.

اين رو به اين دليل گفتم چون خيلي از فايل ها رو نمي شود با IDM دانلود كرد.
همه لینکهارو میشه با IDM دانلود کرد و بستگی به تنظیم کردن شما داره ولی در متفاوت بودن سرعت دانلود با مرورگر و دانلود منیجر بگم که دانلود منیجر ها تا 32 تا کانکشن برقرار میکنن و یه فایل به و چندین قسمت تقسیم میکنن و دانلود میکنن ولی مرورگر ها یه ارتباط برقار میکنن و با همون یه دونه دانلود میکنه که اگر تک کانکشن ISP بد باشه سرعت دانلود با مرورگز خیلی کم خواهد بود
و ملاک خوب بودن سرعت هم همون تک کانکشن هست

babakgol70
03-09-2014, 17:30
همه لینکهارو میشه با IDM دانلود کرد و بستگی به تنظیم کردن شما داره ولی در متفاوت بودن سرعت دانلود با مرورگر و دانلود منیجر بگم که دانلود منیجر ها تا 32 تا کانکشن برقرار میکنن و یه فایل به و چندین قسمت تقسیم میکنن و دانلود میکنن ولی مرورگر ها یه ارتباط برقار میکنن و با همون یه دونه دانلود میکنه که اگر تک کانکشن ISP بد باشه سرعت دانلود با مرورگز خیلی کم خواهد بود
و ملاک خوب بودن سرعت هم همون تک کانکشن هست

درود بر استاد

بسياري از آپلود سنتر هاي خارجي قابليت دانلود با دانلود منيجر را براي كاربران رايگان ندارند.

و حتما اگر مي خواهيد با دانلود منيجر دانلود كنيد بايد اكانت پرميوم خريداري كنيد.

شاد باشي.

fanoostalaei
03-09-2014, 17:33
درود بر استاد

بسياري از آپلود سنتر هاي خارجي قابليت دانلود با دانلود منيجر را براي كاربران رايگان ندارند.

و حتما اگر مي خواهيد با دانلود منيجر دانلود كنيد بايد اكانت پرميوم خريداري كنيد.

شاد باشي.
برای دانلود این فایلها اول بذارید دانلود رو با مرورگر شرع کنه بعد میتونید روی مرورگر لینک رو کپی کنید و به دانلود منیجر بدید و دانلود رو دانلود منیجر ادامه بدید و بعدش میتونید لینک مرورگر رو استوپ بزنید :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mazdak89
03-09-2014, 18:23
رشت . خیابان استقامت

urumchi
03-09-2014, 19:15
داشتم با 3G دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می کردم که یهو ترکید و الان دیگه کانکت هم نمیشه! :n27:

دیگه نمیدونم درد و مرضش چیه! خودشون قطع می کنن یا اینکه بجز من یه عده دیگه کانکت میشن واسه همین پهنای باند جواب نمیده!

dj77
03-09-2014, 19:30
توضیح وزیر ارتباطات درباره اختلالات اینترنت موبایل همراه اول و ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SamGun
03-09-2014, 19:34
دوستان برای ارتباط تنظیمات لازمه ؟

من تو کرج نتونستم وصل بشم

fanoostalaei
03-09-2014, 19:36
من این همه وقت با ایرانسل وصل بودم و یه DC هم نداشته :

System Up Time :
3 ساعت و 47 دقیقه

دوستان برای ارتباط تنظیمات لازمه ؟

من تو کرج نتونستم وصل بشم
با گوشی که همون تنظیمات معمولی apn : mtnirancell
و با سیستم هم که نیازی به تنظیم نداره

HardwareMaster
03-09-2014, 19:59

راستی :
کسی میدونه چرا مودمم با اینکه HSPA هستش و تا 7.2 مگ ساپورت میکنه سرعتش از 2 مگابیت بالاتر نمیره ؟ :n22:

DongleSerialNumber :
432350428535568

DongleVendorId :
12d1

DongleProductId :
1001

DongleModelName :
HSDPA USB Modem

DownstreamMaxRate :
7200000
فکر کنم محدودیت از خود روتر وایرلس شما باشه
چون در قابلیت USB Sharing روترهای Dlink و Tplink سرعت اشتراک گذاری USB اونها خیلی پایینه

fanoostalaei
03-09-2014, 20:03
فکر کنم محدودیت از خود روتر وایرلس شما باشه
چون در قابلیت USB Sharing روترهای Dlink و Tplink سرعت اشتراک گذاری USB اونها خیلی پایینه
نه ایراد از خود مودم هاس !! بدون مودم adsl هم که تست میکنم خود دانگل سرعتش همینه !!
یکی از دوستان هم یکی خریده بود و 21 مگ رو ساپورت میکرد ولی دوستم سرعتش از 11 مگ بالاتر نمیرفت !
کلا مثل اینکه یه دلیل خاصی داره که سرعتشون محدود میمونه

vorojak2m
03-09-2014, 20:59
سلام دوستان
تعرفه 3g به صورت نامحدود وجود داره؟

master2014
03-09-2014, 21:07
سلام دوستان
تعرفه 3g به صورت نامحدود وجود داره؟

دلبندم متاسفانه خیر.

mohammad.asghari
03-09-2014, 22:14
دوستان من یه مودم 3g برنده شدم از رایتل میتونم سیم ایرانسل بذارم و استفاده کنم؟:n02:

hmd
03-09-2014, 22:17
مطمعا نمیتونه جای اینترنت براتون بگیره چون من هم مودم دارم هم تو گوشی تست کردم در ساعتهای مختلف سرویس زیاد قطع وصل میشه همچنین تو شبانه هم همینجوری

fanoostalaei
03-09-2014, 22:18
دوستان من یه مودم 3g برنده شدم از رایتل میتونم سیم ایرانسل بذارم و استفاده کنم؟:n02:
بله میشه

==========

دوستان تو شهر های مختلف میتونن چک بکنن ببینن که ایرانسل داره از کدوم باند استفاده میکنه ؟
مثل اینکه باند 900 رو از صدا و سیما تخلیه کردن !!
اگر باند از 2100 به 900 تغیر پیدا کنه آنتن دهی خیلی بهتر میشه

starpars
03-09-2014, 22:19
اینم چنتا تست 3g ایرانسل از شهر بندرعباس
سرعت در مقایسه با جاهای دیگه فعلا که زیاد خوب نیست البته من پیج تست نکردم
این منطقه همش علامت H بود تا هدیش
دوستان سمت شرق هم اگه لطف کنن تست کنن خوبه

4راه فاطمیه

سمت یادبود

پشت هتل هما

tntkgb
03-09-2014, 22:30
بله میشه

==========

دوستان تو شهر های مختلف میتونن چک بکنن ببینن که ایرانسل داره از کدوم باند استفاده میکنه ؟

کدش چیه دوست عزیز تا من بزنم فرکانس رو ببینم گوشی من گلکسی اس 3 هست

dj77
03-09-2014, 22:39
بله میشه

==========

شما که درخواست چک میدید کد یا نرم افزارش هم معرفی کنید

starpars
03-09-2014, 22:44
چه مصرفی داره 3g
بسته نداشتم واسه همین تستای بالا یه 2 تومنی شارژ کردم با همین نرم افزار 3 تا تست که گرفتم شارژم صفر شد!!

Tehranshahr
03-09-2014, 22:47
بله میشه

==========

تا اونجایی که من میدونم رو فرکانس 900 پهنای باند کم میشه اما پوشش بیشتر میشه، استانداردش همون 2100

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

bobby2021
03-09-2014, 23:19
دوست عزیز، 7 و 21 مگابیت سرعت های اسمی (Peak) هستند که فقط در شرایط آزمایشگاهی به دست میان، سرعت پرکتیکال و عملی شبکه های وایرلس (موبایل) در شرایط اتن دهی خوب* و با فرض تعداد کم یوزر، 1/4 تا 1/2 سرعت اسمی آنها خواهد بود.

MOH@ND3S
03-09-2014, 23:43
بله میشه

==========

داداش باند 900 باند استاندارد GSM هستش..صدا و سیما 700 استفاده میکنه که LTE روش فعال میشه تو کشور های دیگه مثل کره جنوبی ( LTE-A ) :n06: الان باند 900 رو 2G ایرانسل و همراه اول داره خیلی وقته استفاده میکنه!

تا اونجایی که من میدونم رو فرکانس 900 پهنای باند کم میشه اما پوشش بیشتر میشه، استانداردش همون 2100

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

نه دوست عزیز...تا پهنای باند 300 مگابیت ، فرکانس تاثیری نداره روی سرعت ... بستگی به الگوریتمش داره و میزان پهنای باند رادیویی به Mhz .. چون مثلا LTE-A که الان تو کره جنوبی و یسری کشور های اروپایی راه افتاده از باند 700 با پهنای باند رادیویی 120mhz برای پهنای باند 300 مگابیت استفاده میشه :n01:

...

کسانی که میخوان فرکانس رو ببینن که رو چیه...بسته به نوع گوشیشون باید وارد Service Mode بشن...سامسونگیا از کد #1100#* استفاده کنن.:n16:

mohamad_iran2
04-09-2014, 00:04
داداش باند 900 باند استاندارد GSM هستش..صدا و سیما 700 استفاده میکنه که LTE روش فعال میشه تو کشور های دیگه مثل کره جنوبی ( LTE-A ) :n06: الان باند 900 رو 2G ایرانسل و همراه اول داره خیلی وقته استفاده میکنه!

نه دوست عزیز...تا پهنای باند 300 مگابیت ، فرکانس تاثیری نداره روی سرعت ... بستگی به الگوریتمش داره و میزان پهنای باند رادیویی به Mhz .. چون مثلا LTE-A که الان تو کره جنوبی و یسری کشور های اروپایی راه افتاده از باند 700 با پهنای باند رادیویی 120mhz برای پهنای باند 300 مگابیت استفاده میشه :n01:

...

کسانی که میخوان فرکانس رو ببینن که رو چیه...بسته به نوع گوشیشون باید وارد Service Mode بشن...سامسونگیا از کد #1100#* استفاده کنن.:n16:
برای ال جی رام ۴.۴.۲ کدش چیه؟ پیداش نکردم

saeeddeeas
04-09-2014, 00:08
اینم چنتا تست 3g ایرانسل از شهر بندرعباس
سرعت در مقایسه با جاهای دیگه فعلا که زیاد خوب نیست البته من پیج تست نکردم
این منطقه همش علامت H بود تا هدیش
دوستان سمت شرق هم اگه لطف کنن تست کنن خوبه

4راه فاطمیه

سمت یادبود

پشت هتل هما

داداشم توی بندر سورو هست گفت اکثر مناطق تست زده همش همینه تازه اون 30 زده بود؛ایشالا جنوبو دستی بکشن سرعت بیشتر شه،اگر نه با سرعت 30 جاش توی زباله دونیه:n02::n21:

MOH@ND3S
04-09-2014, 00:34
برای الجی رام ۴.۴.۲ کدش چیه؟

شما مدل گوشیتون رو به همراه Service Menu تو گوگل بزنید پیدا میشه...مثلا : LG G2 service Menu یا LG G2 Hidden menus

bobby2021
04-09-2014, 00:35

...

دوست عزیز LTE-A در حال حاضر (CAT-6) حداکثر میتونه از 2 باند 20MHz استفاده کنه که میشه 40MHz، و سرعت اسمی 300Mbps بده.
البته طراحی LTE-A برای ترکیب 5 باند حداکثر 20MHz که در حال حاضر هیچ شبکه تجاری این رو پشتیبانی نمی کنه.

namgo
04-09-2014, 00:40
سلام من 10 هزار شارژ زدم دیشب ساعت 9 اما اینترنت هنوز فعال نشده باید چکارش کنم

ضمنا ببینید کدها رو برای اینترنت 24 گیگ شبانه درست زدم مال ما که هنوز 3gفعال نشده درسته تو عکس مشخصه
ایا تعرفه برای 2gهم همین هست

MOH@ND3S
04-09-2014, 00:50
برای الجی رام ۴.۴.۲ کدش چیه؟

شما مدل گوشیتون رو به همراه Service Menu تو گوگل بزنید پیدا میشه...مثلا : LG G2 service Menu یا LG G2 Hidden menus

shahin1373
04-09-2014, 01:14
رشت - عینک

saeid-mokhtari
04-09-2014, 02:24
مگه اصفهان هم اومده؟غیر از صفه کجاها خط میده؟من الان میدان احمد آباد تست کردم آنتن نداره
یه آنتن نزدیک ترمینال صفه زدن یکی هم دروازه تهران نزدیک نمایدگی خودشون و دیگر هیچمن جایی خواندم که اصفهان جزاخرین شهرهاست

mehrabooni
04-09-2014, 04:05
من جایی خواندم که اصفهان جزاخرین شهرهاست
کجا خوندی گرامی
منبعی که خوندی معتبر بوده

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

and-roid2
04-09-2014, 04:14

تک کانکشن:

XDbit68
04-09-2014, 07:33
رشت- ساعت 8:30 صبح :
ولی به شدت نوسان داره سرعت. دیشب سرعت به 15-20 رسید.

mahmoodsoft
04-09-2014, 10:25
شیراز بلوار مثنوی

amirbrad
04-09-2014, 10:55
برای من از دیروز که تست گذاشتم انتن داره به نسل سوم هم وصل میشه اما هیچ دیتایی ردوبدل نمیشه. فکر کنم چشم خورد. یه روز خوب یک ماه قطع. حدسم درست بود.

mohammad.asghari
04-09-2014, 12:17
مشهد-هاشمیه

پ.ن:آنتن هم 3 تا بود

namgo
04-09-2014, 12:35
سلام من 10 هزار شارژ کردم 48 ساعت هم گذشته اما اینترنت هنوز فعال نشده باید چکارش کنم

ضمنا ببینید کدها رو برای اینترنت 24 گیگ شبانه درست زدم مال ما که هنوز 3gفعال نشده درسته تو عکس مشخصه

Click here to view the original image of 802x580px.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اینترنت هنوز فعال نشده باید چکارش کنم

یکی استفاده کرده جواب بده ببینم مشکل کجاست

EXTREME
04-09-2014, 13:09
آقا من هر کاری مکینم نسل سوم نیست و هنوز همون gprs است تنظیمات همه چی درست است مشهد هستم و فعال هم شده یکی از همسایه ها میتونه استفاده کنه از نسل سوم ولی من هنوز موفق نشدم و همون gprs است چیکار باید بکنم؟

Poiuy021
04-09-2014, 13:18
جاتون خالی دیشب یه 7 گیگ شبانه دانلود کردم سرعت هم بین 500 تا 800 متغییر بود

arashaj74
04-09-2014, 13:21
بام تهران هم ۳جی شده و سرعت دانلود روی ۵۰۰بود

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

laser1
04-09-2014, 13:48
سلام من 10 هزار شارژ کردم 48 ساعت هم گذشته اما اینترنت هنوز فعال نشده باید چکارش کنم

اما اینترنت هنوز فعال نشده باید چکارش کنم

یکی استفاده کرده جواب بده ببینم مشکل کجاست

حاجی سیم کارتو بنداز تو گوشی با 700 تماس بگیر بگو این مشکلو دارم

taghi_ramzi
04-09-2014, 13:50
سلام خدمت دوستان
سوال من اینه که الان تعرفه ایرانسل با اومدن 3g هم کیلو بایتی 5 ریاله؟ آیا قرار هست که تعرفه عوض بشه ؟
اگه تعرفه عوض نمیشه ، برتری ایرانسل به رایتل کیلو بایتی 0.5 ریالی چیه؟

kasra2012
04-09-2014, 13:50
جاتون خالی دیشب یه 7 گیگ شبانه دانلود کردم سرعت هم بین 500 تا 800 متغییر بود

حتما بايد نتو قطع و وصل كنم ساعت 2؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

sarzamin5995
04-09-2014, 13:56
سلام خدمت دوستان
سوال من اینه که الان تعرفه ایرانسل با اومدن 3g هم کیلو بایتی 5 ریاله؟ آیا قرار هست که تعرفه عوض بشه ؟
اگه تعرفه عوض نمیشه ، برتری ایرانسل به رایتل کیلو بایتی 0.5 ریالی چیه؟
بسته هاش و سرعتش عزیز

Armin.Computer
04-09-2014, 13:59
آقا من هر کاری مکینم نسل سوم نیست و هنوز همون gprs است تنظیمات همه چی درست است مشهد هستم و فعال هم شده یکی از همسایه ها میتونه استفاده کنه از نسل سوم ولی من هنوز موفق نشدم و همون gprs است چیکار باید بکنم؟

دوست عزیز به احتمال زیاد گوشی شما رو مد 2G ثابت هست
شما مدل گوشی رو بفرمایید تا راهنمایی کنم
در ضمن
شما از طریق توضیحی که ایرانسل داده هم عمل کنید شاید نتیجه گرفتید

Zeitgeist
04-09-2014, 14:02
ای کاش یک هزارم هزینه ای که برای این تبلیغاتاشون میکنن، خرج سایتشون و بخش های کنترل حساب و همچنین ساخت یک نقشه ی پوشش درست حسابی میکردن...! :/

mohammad.asghari
04-09-2014, 14:11
در ضمن

مال رفیق منم همینطوری هست مدل گوشیش galaxy grand هست

EXTREME
04-09-2014, 14:23
در ضمن

مدل گوشی samsung galaxy s7562 است مود گوشی برای سیم کارت ایرانسل gsm/wcdma auto mode است البته حالت wcdma تنها هم تست کردم بازم نشد

dvb_hamed
04-09-2014, 14:30
اینم سرعت من.شرق تهران
دوستان سرویس 4G راه اندازی شده یا باید منتظر بود؟تنظیمات خاصی داره؟
موقع اتصال بالای گوشی علامت H+ زده میشه

constant_boy23
04-09-2014, 14:45
از اوناجا که ایرانسل لطف کرده و در آغاز طرح هیچ شهری از استان مازندران رو پوشش نداده به نظرتون حداکثر چقدر طول میکشه که شهر های کوچیک تر رو پوشش بده ؟
نمیدونم رایتل بگیرم یا صبر کنم واس ایرانسل چون تعرفه هاش معقول تره ...

Armin.Computer
04-09-2014, 15:03
مدل گوشی samsung galaxy s7562 است مود گوشی برای سیم کارت ایرانسل gsm/wcdma auto mode است البته حالت wcdma تنها هم تست کردم بازم نشد

سرچ کن ببین 3G ایرانسل رو می یاره
و اگر هم نتیجه نگرفتی به نظرم با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیر

saeeddeeas
04-09-2014, 15:05
ایرانسل با خودش چند چنده؟
این چه طرز راه اندازیه اخه؟
هیچگونه خبری نمیده که کی کجاها پوشش میگیرن؛الانم دیگه هیچ شهری اضافه نشده،داره میشه مث قضیه وایمکسش

rezarain88
04-09-2014, 16:03
با عرض سلام و عصر بخیر . با تلاش همکاران پوشش بلوک شرق ولی عصر از تختی تا فلکه بارنج واز فلکه بارنج تا مسجد امام صادق برقرار گردید. پوشش خیابان کریم خان ولی عصر تا حدودی افزایش پیدا کرد. دوستان در اخر عباسی -اخر شهناز - گلشهرو تختی میتوانند 4g را تست کنند . ولی باید گوشی حتما 4g باشد. لطفا از ساعت 20 به بعد تست بفرمایید. اختلال در شبکه مربوط به تبریز نیست و کلا سرعت شبکه پایین اورده شده است ولی این امر موقتی خواهدبود . از صبر همشهریان ساکن در منطقه ولی عصر بسیار ممنونم . ان شالله اخرین سایت رابه زودی تجهیز خواهیم کرد. پوشش ویلا شهر به صورت کامل برقرار گردید. پوشش از اول زعفرانیه تا اخر ویلا شهر به جز اطراف پارک زعفرانیه و بازار کومه بسیار خوب گزارش شد. دوستان در منطقه سهند و دانش ایل گولی از پوشش پرسیده بودندکه باید عرض کنم پوشش در حد مطلوب نبست ولی با شروع سایت سهند پوشش تا اخر شاد اباد بهبود خواهد یافت . دوستی از باغمیشه پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت پشت مسجد تجهیز شده و منتظر تجهیز سایت مخابرات باغمیشه و میدان ارغوان هستیم که به زودی تجهیز خواهد شد. اگر تجهیزات برسند تبریز ده روز کاری میخواهد تا به پوشش 100 درصد برسد. دوستی از اخر شهناز پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت ساختمان فلور روبروی گلفروشی رکس تجهیز شده ودر حال تست میباشد که در صورت لینک دهی پوشش برقرار خواهد گردید. در پایان از صبر شما بسیار متشکرم.

and-roid2
04-09-2014, 16:11
با عرض سلام و عصر بخیر . با تلاش همکاران پوشش بلوک شرق ولی عصر از تختی تا فلکه بارنج واز فلکه بارنج تا مسجد امام صادق برقرار گردید. پوشش خیابان کریم خان ولی عصر تا حدودی افزایش پیدا کرد. دوستان در اخر عباسی -اخر شهناز - گلشهرو تختی میتوانند 4g را تست کنند . ولی باید گوشی حتما 4g باشد. لطفا از ساعت 20 به بعد تست بفرمایید. اختلال در شبکه مربوط به تبریز نیست و کلا سرعت شبکه پایین اورده شده است ولی این امر موقتی خواهدبود . از صبر همشهریان ساکن در منطقه ولی عصر بسیار ممنونم . ان شالله اخرین سایت رابه زودی تجهیز خواهیم کرد. پوشش ویلا شهر به صورت کامل برقرار گردید. پوشش از اول زعفرانیه تا اخر ویلا شهر به جز اطراف پارک زعفرانیه و بازار کومه بسیار خوب گزارش شد. دوستان در منطقه سهند و دانش ایل گولی از پوشش پرسیده بودندکه باید عرض کنم پوشش در حد مطلوب نبست ولی با شروع سایت سهند پوشش تا اخر شاد اباد بهبود خواهد یافت . دوستی از باغمیشه پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت پشت مسجد تجهیز شده و منتظر تجهیز سایت مخابرات باغمیشه و میدان ارغوان هستیم که به زودی تجهیز خواهد شد. اگر تجهیزات برسند تبریز ده روز کاری میخواهد تا به پوشش 100 درصد برسد. دوستی از اخر شهناز پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت ساختمان فلور روبروی گلفروشی رکس تجهیز شده ودر حال تست میباشد که در صورت لینک دهی پوشش برقرار خواهد گردید. در پایان از صبر شما بسیار متشکرم.

سلام
دوست عزیز شما اطلاع دارید چه شهرهای دیگه ای قراره 4G ارایه بشه؟

این اختلالات سرعتی که وجود داره مربوط به سراسر کشور هست یا فقط تبریز؟

rezarain88
04-09-2014, 16:15
سلام
دوست عزیز شما اطلاع دارید چه شهرهای دیگه ای قراره 4G ارایه بشه؟

این اختلالات سرعتی که وجود داره مربوط به سراسر کشور هست یا فقط تبریز؟
سلام دوست عزیز این اختلالات در لایه 1 زیر ساخت هست . همکاران در حال بکاپ گیری هستند . سرعت در 3 اپراتور کاهش داده شده است ولی تا فردا برطرف میگردد. قم نزدیک حرم امام معصومه فقط از 4g هووای استفاده شده است بقیه از کلاس 305 هستند که rru با راک هم خوانی ندارد. نایب زیاره ما هم باشید . دراین روزها ما را هم دعا کنید.

Tohid66
04-09-2014, 16:18

ممنون از اطلاع رسانيتون و خسته نباشيد

قراره همه جا 4G بشه يا فقط يك مناطق خاص ؟
در ضمن خيلي از سايتهاي ميني تجهيز نشدن فكر كنم كمش يك ماه وقت ميخواد كه به پوشش ايده آل و قوي برسه

XENON24
04-09-2014, 16:20
سلام
اینکه علامت +H روی گوشی میاد ولی اینترنت قطعه و دیتایی رد و بدل نمیشه به چه معنیه؟

rezarain88
04-09-2014, 16:27
ممنون از اطلاع رسانيتون و خسته نباشيد

قراره همه جا 4G بشه يا فقط يك مناطق خاص ؟
در ضمن خيلي از سايتهاي ميني تجهيز نشدن فكر كنم كمش يك ماه وقت ميخواد كه به پوشش ايده آل و قوي برسه
با سلام اول قرار بود همه سایتها 4g باشند ولی به خاطر هزینه بالا شرکت از سرمایه گذاری منصرف شد . در برخی شهرها ان هم به صورت پایلوت چند سایت را تجهیز کردیم تا شبکه ملی تست شود . یک کشتی حامل تجهیزات در راه ایران است که این محموله اگر برسد پوشش به سرعت بالا خواهد رفت به جرات تا پایان مهر 300 شهر پوشش کامل خواهند داشت. ولی چون تهران بیشترین مصرف کننده است احتمال زیاد شرکت تهران وکرج را زیر بار خواهد برد. به دلیل بی برنامگی و اختلافات در مدیران بالا پوشش 15 روز است به شدت کاهش یافته و پیمانکاران در حال اتلاف وقت هستند.

paradisepersian
04-09-2014, 16:38
دوست عزیز شما از منطقه 16 تهران خبر دارید اصلا 3g یافت نمیشه

rezarain88
04-09-2014, 16:46
دوست عزیز شما از منطقه 16 تهران خبر دارید اصلا 3g یافت نمیشه
منطقه 16 در محدوه میدان بهمن سایت در حال تست است .در منطقه بعثت و تندگویان در حال تجهیز هستند اگر ماژول موجود باشد هفته اینده کار تمام است.

paradisepersian
04-09-2014, 16:51
منطقه 16 در محدوه میدان بهمن سایت در حال تست است .در منطقه بعثت و تندگویان در حال تجهیز هستند اگر ماژول موجود باشد هفته اینده کار تمام است.
ممنون
یه سوال دیگه
الان 3G و 4G رو چه باندی هستند
ایا امکان داره رو یه باند دیگه برند

rezarain88
04-09-2014, 16:54
ممنون
یه سوال دیگه
الان 3G و 4G رو چه باندی هستند
ایا امکان داره رو یه باند دیگه برند
در برخی مناطق 900 ودر برخی 1900

amirbrad
04-09-2014, 16:57
سلام
اینکه علامت +H روی گوشی میاد ولی اینترنت قطعه و دیتایی رد و بدل نمیشه به چه معنیه؟

برای من یک روزه اینطوریه. فکر کنم معناش اینه که اون دکل کلا قطع کردن . حساب کتاب که ندارن یه روز خوبه یه هفته قطع!!!! کلا مملکت گل و بلبلی داریم:n01:

Poiuy021
04-09-2014, 16:58
شهر های اطراف تهران مثل لواسان کی تحت پوشش قرار مگیره ایا امیدی تا اخر شهریور هست

XENON24
04-09-2014, 16:59
سلام

یکی هم جواب ما رو بده!!:n03:

shahryar84
04-09-2014, 17:06
سلام
چه معنی قراره باشه، ارتباط شما با دکل 3G برقراره، اما آن دکل به اینترنت وصل نیست!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

J@viD
04-09-2014, 18:00
کد 20 گیگ 60 تومنو پیدا کردم.
6#*5*2*555*
اینو اون اوایل فعال کردن که روزانرو به گیگی 3 تومن میرسوند.
من حساب کرده بودم 70 تومن میدم ماهی 24 کیگ شبانه و 20 گیگ روزانه دارم.
به نظرم بسته های بزرگترو گزاشتن برا نسل بعد.

Armin.Computer
04-09-2014, 18:05
یکی هم جواب ما رو بده!!:n03:

زنگ بزن پشتیبانی

emma!d
04-09-2014, 18:06
ارزش داره برم ی سیم ایرانسل بخرم رایتلو بندازم تو باقالیا ؟

bankggs
04-09-2014, 18:15
سلام ، دیروز نزدیکای ساعت 6 عصر علامتH بالای دیتای گوشیم امد ولی بعد از یکی دو ساعت رفت و علامت E امد هر کاری میکنم دیگه اون H نمیاد به نظرتون مشکل از ایرانسل هست؟ خونه ی ما سمت افسریه تهران هست.

Armin.Computer
04-09-2014, 18:19
سلام ، دیروز نزدیکای ساعت 6 عصر علامتH بالای دیتای گوشیم امد ولی بعد از یکی دو ساعت رفت و علامت E امد هر کاری میکنم دیگه اون H نمیاد به نظرتون مشکل از ایرانسل هست؟ خونه ی ما سمت افسریه تهران هست.

دلایل زیادی می تونه داشته باشه
شما یکم صبر کن اگر نشد زنگ بزن پشتیبانی ببین مشکل چیه
از Ecare هم می تونید استفاده کنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-09-2014, 18:20
کد 20 گیگ 60 تومنو پیدا کردم.6#*5*2*555*اینو اون اوایل فعال کردن که روزانرو به گیگی 3 تومن میرسوند.من حساب کرده بودم 70 تومن میدم ماهی 24 کیگ شبانه و 20 گیگ روزانه دارم.به نظرم بسته های بزرگترو گزاشتن برا نسل بعد.سلام . کد *555# رو که بزنید - همه گزینه ها روی میزه :20:

fanoostalaei
04-09-2014, 18:29
از امشب میرم تو کار 4G :n02:

ninpo
04-09-2014, 18:48
از امشب میرم تو کار 4G :n02:

حسین تونستی کانکت شی خبر بده بیام زمرد تست کنم :n19:

alirezabaghi
04-09-2014, 18:48
سلام

منم همین مشکل رو در منطقه ی بزرگراه محمد علی جناح (طرشت جنوبی) دارم ...
علامت H - H+ در گوشی میاد ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه . از دیشیب ساعت 01:00 این طور هست ... از دیشب با 2G به نت وصل میشم و 3G وصل نمیشه!! مسئولین رسیدگی کنید دیگه .... :n30:

fanoostalaei
04-09-2014, 18:50
حسین تونستی کانکت شی خبر بده بیام زمرد تست کنم :n19:
فعلا که گوشی ندارم و سیستم عامل فعلی گوشیم جاوا میباشد :|
یه لحظه جو گرفتم گفتم از امشب میرم تو کارش!! ولی بعدا که فکر کردم دیدم به کاهدون زدم :دی

منم همین مشکل رو در منطقه ی بزرگراه محمد علی جناح (طرشت جنوبی) دارم ...
علامت H - H+ در گوشی میاد ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه . از دیشیب ساعت 01:00 این طور هست ... از دیشب با 2G به نت وصل میشم و 3G وصل نمیشه!! مسئولین رسیدگی کنید دیگه .... :n30:
هنوز فعال نشده براتون
صبر کنید به زودی فعال میشه و میتونید استفاده کنید

alirezabaghi
04-09-2014, 18:54
با سلام اول قرار بود همه سایتها 4g باشند ولی به خاطر هزینه بالا شرکت از سرمایه گذاری منصرف شد . در برخی شهرها ان هم به صورت پایلوت چند سایت را تجهیز کردیم تا شبکه ملی تست شود . یک کشتی حامل تجهیزات در راه ایران است که این محموله اگر برسد پوشش به سرعت بالا خواهد رفت به جرات تا پایان مهر 300 شهر پوشش کامل خواهند داشت. ولی چون تهران بیشترین مصرف کننده است احتمال زیاد شرکت تهران وکرج را زیر بار خواهد برد. به دلیل بی برنامگی و اختلافات در مدیران بالا پوشش 15 روز است به شدت کاهش یافته و پیمانکاران در حال اتلاف وقت هستند.

جناب از دکل منطقه طرشت جنوبی - بزرگراه جناج اطلاعی دارین؟ 3G گوشی وصل میشه (علامت H - H+ میاد) ولی دیتا تبادل نمیشه و وبسایتی نمیاره و من الان گوشیمو روی GSM ONLY گزاشتم که بتونم با 2G وصل بشم لااقل!!! از دیشب ساعت 01:00 اینجوری شده که بد شانسی من همون دیشب من بسته ی شبانه 1 روزه 1 گیگابایتی گرفته بودم که یک کیلو بایت هم نتونستم استفاده کنم و انگار تموم شد زمانش!!! بررسی کنید

and-roid2
04-09-2014, 19:04
سلام دوست عزیز این اختلالات در لایه 1 زیر ساخت هست . همکاران در حال بکاپ گیری هستند . سرعت در 3 اپراتور کاهش داده شده است ولی تا فردا برطرف میگردد. قم نزدیک حرم امام معصومه فقط از 4g هووای استفاده شده است بقیه از کلاس 305 هستند که rru با راک هم خوانی ندارد. نایب زیاره ما هم باشید . دراین روزها ما را هم دعا کنید.

ممنون بابت پاسخ
عزیز من دوستم ایفون 5اس داره و داخل تنظیمات براش گزینه 4G یا LTE وجود نداره! اونوقت چطور به 4G بتونیم وصل بشیم؟(الان 4G در قم شما مطمین هستید در محدوده حرم فعال هست؟)

یعنی برای مناطق دیگر شرکت قصد نداره تجهیزات 4G نصب کنه؟

چشم حتما:n16:

shahryar84
04-09-2014, 19:11
ممنون بابت پاسخ
عزیز من دوستم ایفون 5اس داره و داخل تنظیمات براش گزینه 4G یا LTE وجود نداره! اونوقت چطور به 4G بتونیم وصل بشیم؟(الان 4G در قم شما مطمین هستید در محدوده حرم فعال هست؟)

یعنی برای مناطق دیگر شرکت قصد نداره تجهیزات 4G نصب کنه؟

چشم حتما:n16:
برای آیفون پس از ios8 میتونند به lte وصل بشند.
برای اپراتور هایی که در لیست اپل نیستند

dj77
04-09-2014, 19:27

اراک هم با اینکه راه اندازی رسمی شده ولی سمت مسکن و شهرصنعتی و شهرک فرهنگیان اصلاً نمیشه از اینترنت به دلیل ضعیف بودن سیگنال استفاده کرد

saeedsh7j
04-09-2014, 19:33
مشهد کجاها میشه استفاده کرد؟

and-roid2
04-09-2014, 19:48
برای آیفون پس از ios8 میتونند به lte وصل بشند.
برای اپراتور هایی که در لیست اپل نیستند

طبق جست و جویی که که در نت کردم اپدیت باید از طریق اپل(یا اپراتور سرویس دهنده) برای گوشی ظاهر بشه و پس از اپدیت کردن گزینه LTE اضافه بشه:

EXTREME
04-09-2014, 19:58
کسی اینجا هست که مشهدی باشه و با 3g ایرانسل هم کار کرده باشه ؟

ما که هرکاری کردیم نتونستیم از 3g استفاده کنید در حالت wcdma که کلا آنتن میره

meysambs
04-09-2014, 20:10
يه سوال از دوستان اهل فن
منظور از ٤جي Hspa+ هست ؟ يا ال تي اي

shahryar84
04-09-2014, 20:29
يه سوال از دوستان اهل فن
منظور از ٤جي Hspa+ هست ؟ يا ال تي اي

LTE
H+ = 3.75
البته این نامگذاری ها قرارداد است و قانون نیست

hmd
04-09-2014, 20:51
جناب از دکل منطقه طرشت جنوبی - بزرگراه جناج اطلاعی دارین؟ 3G گوشی وصل میشه (علامت H - H+ میاد) ولی دیتا تبادل نمیشه و وبسایتی نمیاره و من الان گوشیمو روی GSM ONLY گزاشتم که بتونم با 2G وصل بشم لااقل!!! از دیشب ساعت 01:00 اینجوری شده که بد شانسی من همون دیشب من بسته ی شبانه 1 روزه 1 گیگابایتی گرفته بودم که یک کیلو بایت هم نتونستم استفاده کنم و انگار تموم شد زمانش!!! بررسی کنید

این شمکل تایید میشه منم قبلا درست بود ولی دو روز اینجوری شده

MOH@ND3S
04-09-2014, 21:32
این شمکل تایید میشه منم قبلا درست بود ولی دو روز اینجوری شده

خوش به حال شما 2 روزه قطعه...سمت شمال غرب تهران اطراف دریاچه که کلا 2 هفتس جمعا 5 ساعت وصل بوده :|

mohammad.asghari
04-09-2014, 21:54
کسی اینجا هست که مشهدی باشه و با 3g ایرانسل هم کار کرده باشه ؟

ما که هرکاری کردیم نتونستیم از 3g استفاده کنید در حالت wcdma که کلا آنتن میره

بنده استفاده کردم در مشهد تست سرعتم در صفحات قبلی گذاشتم

ninpo
04-09-2014, 22:15
حسین من الان تو دو منطقه تست کردم اصلا نتونستم به 4G کانکت بشم
آخر عباسی و میدان نماز

EXTREME
04-09-2014, 22:45
بنده استفاده کردم در مشهد تست سرعتم در صفحات قبلی گذاشتم

تنظیماتی که اعمال کردید چیه ؟ همچنین روی چه مودی کار میکنید ؟ wcdma ؟

کدوم منطقه هستید شما؟

LEO.M
04-09-2014, 23:00
تهران منطقه سید خندان کسی تست کرده؟

nini bad
04-09-2014, 23:02
بلاخره 3G ایرانسل در اصفهان پیدا شد این هم تست امروز ...

آنتن 3 و -99 dBm

gggmail
04-09-2014, 23:07
تهران پیروزی کسی تست کرده؟
اتوبان آهنگ