ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

bigbang001
28-05-2016, 09:51
سلام
ایا بی تی اس های ایرانسل اگر مجهز به 4g باشن ایا لزوما به 3g هم مجهزن؟
یا ممکنه جاهایی 4g باشه ولی 3g نداشته باشه؟

Sent from my iPhone 6s+

هیچ کس از این موضوع اطلاع نداره؟!

Sent from my iPhone 6s+

™...
28-05-2016, 11:50
مکان یابی اینگونه اپلیکیشنها که به کدوم بی تی اس وصل هستین اصلاً دقیق نیست و در اکثر اوقات غلطه، اما میزان توان سیگنال دریافتی، CellID ،... درسته.

پس الان با این وجود هیچ کدوم از این برنامه هایی که فاصله رو با آنتن میگن دقیق نیستن و اصلا نمیشه بهشون اطمینان کرد ! :n01:

chatsaz
28-05-2016, 12:16
کسی از 4G سبزوار خبر نداره؟

داداش صادق همشهری شما کجا تست میگیری انقد سرعتت زیاده؟

mohammad_203
28-05-2016, 12:57

شما 3g تست کردید چقدر سرعت داره ؟
میتونید یه تست بزارین..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

mohammad_203
28-05-2016, 13:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز هم داشتن رو دکل کار میکردن [emoji52]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

faraz_n
28-05-2016, 13:16
جالبه واقعا ايرانسل ٤٠٠ مگ روزانه + ٤٠٠ مگ شبانه ميده ٨٥٠٠ ، اونوقت همراه اول ٢٢ گيگ شبانه ميده ٩٠٠٠ تومن، اين دزدي ايرانسل انگار نميخواد تموم شه

Sent from my iPhone using Tapatalk

faraz_n
28-05-2016, 13:18
عدر ميخوام يه سوالم داشتم كسي اينجا هست تهران منطقه پونك؟؟ من 4g ايرانسلم بيشترين سرعتي كه بهم ميده ٢٥٠٠ دانلود و ٢٨٠٠ اپلوده، خواستم ببينم كس ديگه اي هست تست كرده باشه؟؟

danielo
28-05-2016, 13:45
جالبه واقعا ايرانسل ٤٠٠ مگ روزانه + ٤٠٠ مگ شبانه ميده ٨٥٠٠ ، اونوقت همراه اول ٢٢ گيگ شبانه ميده ٩٠٠٠ تومن، اين دزدي ايرانسل انگار نميخواد تموم شه

شما با 4000 تومان نامحدود شبانه ایرانسل 2 تا 8 صبح میتونید دونلود کنید .
من شبایی که طرح میخرم بالای 25 گیگ دونلود میکنم

koodak11
28-05-2016, 13:49
جالبه واقعا ايرانسل ٤٠٠ مگ روزانه + ٤٠٠ مگ شبانه ميده ٨٥٠٠ ، اونوقت همراه اول ٢٢ گيگ شبانه ميده ٩٠٠٠ تومن، اين دزدي ايرانسل انگار نميخواد تموم شه Sent from my iPhone using Tapatalk با اینکه دوست دارم خیلی خیلی بهتر بشه، اما قطعآ فعلآ شرایط شبانه ایرانسل از همراه اول بهتره. حتی قابل مقایسه نیست. چون سه ساعت نامحدود شبانه رو 2000 میده. من آخرین بار تونستم با فورجی 35 گیگ دانلود کنم. دانلود دو تا بازی پس کم تر از 50 دقیقه طول کشید. البته همراه اول هم شبانه 1000 داره اما سرعتش "برای من" افتضاح بود شاید چون دکل تری جی و فورجی همراه اول اطرافمون نیست-----
همراه اول رو نمیدونم اما قیمت روزانه ایرانسل خیلی خیلی بده. 50 مگ 1000 تومن.

ham33d
28-05-2016, 16:59
این ایرانسل اصلا تعرفه هاش بصرفه نیست
5هزار تومن مکالمه گرفتم 15 دقیقه صحبت کردم اعتبارم شد هزار پانصدتومن :n04:
5گیگ حجم 30 روزه گرفتم40تومن بعداز 1هفته وب گردی تمام شدم اصلا هم دانلود نداشتم
با این حساب من باید ماهی 200 تومن پول بدم به ایرانسل :n10:
صد رحمت به adsl و همراه اول :n16:
دوستان گول سرعت بالای ایرانسل رو نخورید طور دیگری داغتون میکنه:n09::n10:

sadegh1010
28-05-2016, 17:00

فورجی سبزوار بعد ترابرد پذیری اوکی میشه!:n18:
من خیابان چهار راه دانشگاه اون دکل که بالا یک خونه است نزدیک به اونم خیلی سرعت بالایی میده البته من اکثر نقاط شهر تست گرفتم همه اکثرا سرعتا رفته بالا...

MR.MAHMOOD
28-05-2016, 17:18
این ایرانسل اصلا تعرفه هاش بصرفه نیست
5هزار تومن مکالمه گرفتم 15 دقیقه صحبت کردم اعتبارم شد هزار پانصدتومن :n04:
5گیگ حجم 30 روزه گرفتم40تومن بعداز 1هفته وب گردی تمام شدم اصلا هم دانلود نداشتم
با این حساب من باید ماهی 200 تومن پول بدم به ایرانسل :n10:
صد رحمت به adsl و همراه اول :n16:
دوستان گول سرعت بالای ایرانسل رو نخورید طور دیگری داغتون میکنه:n09::n10:
این بسته پنج گیگ چهل تومان اختصاصی واسه شما زدن یا واسه همه هست چون من طرحشو ندیدم خودم همیشه شش ماهه سی گیگ رو میگیرم شصت تومان که میوفته ماهی ده تومان و میانگین پنج گیگ در ماه !!اتفاقا خیلی اوقات یوتیوب هم میرم فیلم میبینم البته فیلمای زیر ده دقیقه!!!تا شش ماه هم بدون مشکل مصرف میکنم

™...
28-05-2016, 17:44
در حال حاضر بهترین و به صرفه ترین نت برای به خصوص برای من که دانلود دارم ایرانسل هستش . من که بسیار راضی ام . در زمینه سالم بودن و دزدی نکردن از حجم نت هم ایرانسل به نظر من بهترین هستش . :n01:

ham33d
28-05-2016, 18:56
در حال حاضر بهترین و به صرفه ترین نت برای به خصوص برای من که دانلود دارم ایرانسل هستش . من که بسیار راضی ام . در زمینه سالم بودن و دزدی نکردن از حجم نت هم ایرانسل به نظر من بهترین هستش . :n01:
من حالا مخابرات ماهی ۳۵تومن میدم شبی ۱۰گیگ دا ن می کنم
شما فقط ماهی سی تومن میدی وبگردی هم نداری

ham33d
28-05-2016, 19:06
این بسته پنج گیگ چهل تومان اختصاصی واسه شما زدن یا واسه همه هست چون من طرحشو ندیدم خودم همیشه شش ماهه سی گیگ رو میگیرم شصت تومان که میوفته ماهی ده تومان و میانگین پنج گیگ در ماه !!اتفاقا خیلی اوقات یوتیوب هم میرم فیلم میبینم البته فیلمای زیر ده دقیقه!!!تا شش ماه هم بدون مشکل مصرف میکنم

هست شما دقت نکردی !!! گول این سرعت بالا رو نخورید
من مخابرات ماهی ۳۵ تومن میدم هم وبگردی میکنم هم فیلم انلاین میبینم شبی ۱۰ گیگم دان میکنم
این ظلم نیست
امروز م ۱۵دیقه صبحت کردم ۳۵۰۰تومن ازم کم کرد

ea.ali
28-05-2016, 19:44
من خودم اصلا تا حالا طرح های روزانشو نگرفتم از پیامک تلفن تا اینترنت.
اما شبانه ایرانسل واقعا عالیه.
من فقط بازی دانلود میکنم اگه می خواستم سی دی بخرم خیلی زیاد می شد.(دقیق 150گیگ گرفتم dvd بود حدود90تومن میشد)اما با ایرانسل 20تومن تاحالا طرح شبانه خریدم اونم بخار اینکه سرعتم زیاد بالا نیست(2تا4مگ)اگه بالا بود می شد 8 تومن.

ghnjfg
28-05-2016, 21:46
من ایرانسل رو فقط برای دانلود شبانه ازش استفاده میکنم. پیشنهاد میکنم شما هم همین کارو بکنید
و برای وب گردی هم از شرکت "های وب" دو فشفشه 15 گیگ یعنی ماهی 30 گیگ میگریم هزینش میشه 30 هزار تومن در ماه. حالا اگه بخوام این 30 گیگ رو از ایرانسل بگیرم میشه ماهی 100 هزار تومن:n10:

saeed_136915
28-05-2016, 22:23
سلام دوستان
اینترنت ایرانسل نمیدونم چرا واسه من اصلا کار نمیکنه...
یعنی 3G+ و HSDPA رو دارم ولی دیتا رد و بدل نمیشه...
گوشی رو هم عوض کردم درست نشد.... تنظیمات رو هم دستی و هم از خود ایرانسل نصب کردم فرقی نکرد...
گوشی یه نفر دیگه توی همینجایی که من هستم اینترنتش مشکلی نداره...
به نظرتون مشکل میتونه از سیم کارت باشه؟؟

ak313
28-05-2016, 23:54
اگر اطرافیان هم اینترنت ندارند مشکل از شبکه ایرانسله به گیرنده‌های خود دست نزنید

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

chatsaz
29-05-2016, 00:01
فورجی سبزوار بعد ترابرد پذیری اوکی میشه!:n18:
من خیابان چهار راه دانشگاه اون دکل که بالا یک خونه است نزدیک به اونم خیلی سرعت بالایی میده البته من اکثر نقاط شهر تست گرفتم همه اکثرا سرعتا رفته بالا...

چقدر زمان میبره نمیدونی؟؟/

پس سرعتا خوب شده
من خیلی وقته تست نگرفتم
پس شکایت و شکایت کشی بجایی رسید و پیگیری کردن اخر واسه سرعت

sadegh1010
29-05-2016, 01:53
چقدر زمان میبره نمیدونی؟؟/

پس سرعتا خوب شده
من خیلی وقته تست نگرفتم
پس شکایت و شکایت کشی بجایی رسید و پیگیری کردن اخر واسه سرعت
نميدونم داداش ولي احتمالا تا اخر خرداد فورجي وصل نشه .
دليل بالا رفتن سرعت هم بخاطر اين هست كه ايرانسل از انتقال ماكريو ديگه استفاده نميكنه زير ساخت شهر به فيبر وصل كردن و الان شهرمون انتقال فيبر هست و اين ميتونه براي فورجي مزيت بسيار بالايي در اينده محسوب بشه. دليل روشن نكردن فورجي هم همين دليل بوده كه طي تست هايي كه انجام دادن سرعت به سختي به ٢٠ مگ ميرسيده اما الان با تعويض نوع انتقال زير ساخت شهر به فيبر تست فورجي موفقيت آميز بوده بعد ترابرد پذيري لانچ ميشه!

™...
29-05-2016, 01:57
من حالا مخابرات ماهی ۳۵تومن میدم شبی ۱۰گیگ دا ن می کنم
شما فقط ماهی سی تومن میدی وبگردی هم نداری

بهترین قیمت رو هم ایرانسل داره .
من نمیدونم شما کجایی اما مخابرات اینجا دزدترین شرکت هستش و اینترنت رو واگذار کرده بخش خصوصی 2020 و ...که این ها دزد هستن همشون فقط حجم کم میکنه الکی و اینکه سرعت داغون و نصف شب ساعت دانلود رایگان که میشه سرعت یهو خیلی افت میکنه و مشکلات دیگه ...

در مورد وب گردی ایرانسل من طرح 100 گیگ 175 هزار تومان شارژ سیم کارت معادل ( 195 هزار تومان ) رو فعال کردم که حساب که کنی میشه میانگین هزینه هر ماه 16 هزار تومان ! از لحاظ قیمت هر گیگ هم 1950 تومان میشه و از همه مهم تر اینکه نت همیشه همه جا در دسترس هستش .حالا کدوم شرکت ADSL با این سرعت و این قیمت این نت رو میده ؟!!!!!!

در مورد طرح اینترنت شبانه ایرانسل هم بسیار راضی هستم و در مدت 3 ساعت 25-30 گیگا بایت به قیمت 2200 تومن دانلود میکنم !

در ضمن ایرانسل به هیچ وجه دزدی حجم نداره این رو من بارها تست کردم اگر مشکلی هست از طرف شماست نه ایرانسل .

من که از ایرانسل خیلی راضی هستم .

ham33d
29-05-2016, 12:50
بهترین قیمت رو هم ایرانسل داره .
من نمیدونم شما کجایی اما مخابرات اینجا دزدترین شرکت هستش و اینترنت رو واگذار کرده بخش خصوصی 2020 و ...که این ها دزد هستن همشون فقط حجم کم میکنه الکی و اینکه سرعت داغون و نصف شب ساعت دانلود رایگان که میشه سرعت یهو خیلی افت میکنه و مشکلات دیگه ...

در مورد وب گردی ایرانسل من طرح 100 گیگ 175 هزار تومان شارژ سیم کارت معادل ( 195 هزار تومان ) رو فعال کردم که حساب که کنی میشه میانگین هزینه هر ماه 16 هزار تومان ! از لحاظ قیمت هر گیگ هم 1950 تومان میشه و از همه مهم تر اینکه نت همیشه همه جا در دسترس هستش .حالا کدوم شرکت ADSL با این سرعت و این قیمت این نت رو میده ؟!!!!!!

در مورد طرح اینترنت شبانه ایرانسل هم بسیار راضی هستم و در مدت 3 ساعت 25-30 گیگا بایت به قیمت 2200 تومن دانلود میکنم !

در ضمن ایرانسل به هیچ وجه دزدی حجم نداره این رو من بارها تست کردم اگر مشکلی هست از طرف شماست نه ایرانسل .

من که از ایرانسل خیلی راضی هستم .

والا منم تست کردم نه مکالمه خوبی داره نه حجم مناسبی داره بار ها تست کردم
شما فقط خود تو نبین سرعت خوبی داری خیلی ها هستن فور جی شون اوضاع خوبی نداره توی شهر ها .من که از مخابرات راضی هستم

silvermanhhh
29-05-2016, 13:09
سلام دوستان ،من یه دانگل ۴gآنلاین خریدم با سیمکارت هدیه،دیروز رفتم دادمش این نمایندگیه ثبت نامش کنه،میگه این کد imei مودم که میزنه ارور میده برا سیمکارت،مشکل از کجاست؟جدا از این ،چرا از دیشب تا الان هم وایمکس هم خط ایرانسل قطعی دارن؟الان انتن خط ایرانسل رو gیه انتنه بعضی وقتا قطع هم میشه،۳gکه کلا قطه

t.63
29-05-2016, 13:13
هی خدا، شما ها دارید بحث چی میکنید :n02:.......
خوش به حالتون که وضعتون خوبه :n28:

وضعیت خط من با ایرانسل اینه......

با همراه اول که دیگه هیچ....اصلاً تو جستجوهام، اثری از 3Gـش نیست.....

وضعیت ADSL مخابرات هم اینه.....

روز به روز هم داره بدتر میشه........

به نظرتون اگه من یکی از اینها بگیرم
TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-review/)

ممکنه که وضعیت آنتن دهی ـم بهتر بشه.!!!

del2771
29-05-2016, 14:21
TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-review/)

اره ولی به شرط اینکه لب پنجره بزاری یا تو ارتفا بالای ساختمون :n10:

t.63
29-05-2016, 14:30
اره ولی به شرط اینکه لب پنجره بزاری یا تو ارتفا بالای ساختمون :n10:

لامصب قیمت ـش خیلی بالاس...دیجی کالا 499تومن میده.....بقیه سایت ها هم تو همین قیمت هان.
اگه اینقدر هزینه کنم و نشه اونطور که باید ازش استفاده کرد....حالا چه انتن نده...یا دکل پهنای باند کافی نداشته باشه و سرعت پایین بده....پولم رو دور ریختم :n14:

tigerom
29-05-2016, 14:43
من دو شب پیش یه بسته یه ساعته فعال کردم و از وسطاش کلا ارتباط 4جی پرید و کانکت نمیشد حالت 3جی هم کانکت میشد رسیو نداشت اصلا:n34::n34:

srx190d
29-05-2016, 14:45
لامصب قیمت ـش خیلی بالاس...دیجی کالا 499تومن میده.....بقیه سایت ها هم تو همین قیمت هان.
اگه اینقدر هزینه کنم و نشه اونطور که باید ازش استفاده کرد....حالا چه انتن نده...یا دکل پهنای باند کافی نداشته باشه و سرعت پایین بده....پولم رو دور ریختم :n14:

دوست من قبل از اینکه حتی یک ریال هزینه کنین اول تست کنین
شاید سرعت و کیفیت مد نظر شما رو تامین نکته یا اول با یک مودم ارزون مثل ۳۳۷۲ تست کنین

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

Bts1300
29-05-2016, 15:18
سلام دوستان
میگم دارند دکل نزدیک خونمون رو یه کارایی میکنن رفتم دیدم اون کابل پهن وسطی رو در آورند و فیبر نوری گذاشتن گفتن واسه فورجی
میشه توضیح بدین دقیقا چکار میکنن>؟
دکل ما از این جدیدا بود که خودشون تری جی دارن و چند وقت پیش اومدن روی هر سکتور یک rru مارک اریکسون نصب کردندو رفتن
الان اومدن کابل بزرگ وسط رو در آورند و به جاش فیبر نوری گذاشتن
اون پاین هم یه قطعه توی اون باکسشون نصب کردند شبیه هاب سوئیچ بزرگ

m.b.z
29-05-2016, 17:03

معقولانه ترین کار اینه که اول با موبایل تست کنید
اگر گوشی خودتون4G نداره از کسی که گوشیش مناسب این کار هست کمک بگیرید
یه بسته 1 ساعته بگیرید و تست کنید
اگر سرعتتون بین 1.5 تا 4.5 مگ باشه با این مودم ها هم مشکلی ندارید
ولی اگر نتونید بیشتر از 1.5 مگ سرعت بگیرید با مودم هم بیشتر از این نمیتونید سرعت بگیرید
من خودم با گوشی تا 4.5 مگ سرعت گرفتم

™...
29-05-2016, 17:13
هی خدا، شما ها دارید بحث چی میکنید :n02:.......
خوش به حالتون که وضعتون خوبه :n28:

وضعیت خط من با ایرانسل اینه......

با همراه اول که دیگه هیچ....اصلاً تو جستجوهام، اثری از 3Gـش نیست.....

وضعیت ADSL مخابرات هم اینه.....

روز به روز هم داره بدتر میشه........

من با این وضعیت شبانه 3 ساعت 30 گیگابایت دانلود میکنم .

.
.
.
.
.
.
.
در مورد مودم 4G که آنتن تقویتی داشته باشه و بقولی کیفیت داشته باشه چند روز پیش یکی دو مدل رو از ASUS دیدم که فکر کنم کیفیت و قدرتش عالی باشه ! گرچه قیمتش رو نمیدونم و ایتکه تو بازار ایران موجود هستش یا نه (تصویر زیر) .

silvermanhhh
29-05-2016, 17:33
دوستان بنظر شما رو این دکل تجهیزات ۴gنصبه؟

t.63
29-05-2016, 18:11
دوست من قبل از اینکه حتی یک ریال هزینه کنین اول تست کنین
شاید سرعت و کیفیت مد نظر شما رو تامین نکته یا اول با یک مودم ارزون مثل ۳۳۷۲ تست کنین

ببخشید، یعنی این دانگل های USB گیرندی ـشون از موبایل بیشنره؟
من بعید میدونم....الا اینکه براش آنتن تقویتی بگیرم......

معقولانه ترین کار اینه که اول با موبایل تست کنید
اگر گوشی خودتون4G نداره از کسی که گوشیش مناسب این کار هست کمک بگیرید
یه بسته 1 ساعته بگیرید و تست کنید
اگر سرعتتون بین 1.5 تا 4.5 مگ باشه با این مودم ها هم مشکلی ندارید
ولی اگر نتونید بیشتر از 1.5 مگ سرعت بگیرید با مودم هم بیشتر از این نمیتونید سرعت بگیرید
من خودم با گوشی تا 4.5 مگ سرعت گرفتم

داداش....با موبایل تست کردم که عکس ـش رو گذاشتم....گوشیم 4G ساپورت میکنه....تو جستجوها هم آنتن 4G میاد...ولی بهش رجیستر نمیشه و فقط به 3g وصل میشه که عکس ـش رو گذاشتم....کیفیت خط 120dbm- هستش....یعنی عملاً هیچ.....قطع قطع

من با این وضعیت شبانه 3 ساعت 30 گیگابایت دانلود میکنم .

.
.
.
.
.
.
.
در مورد مودم 4G که آنتن تقویتی داشته باشه و بقولی کیفیت داشته باشه چند روز پیش یکی دو مدل رو از ASUS دیدم که فکر کنم کیفیت و قدرتش عالی باشه ! گرچه قیمتش رو نمیدونم و ایتکه تو بازار ایران موجود هستش یا نه (تصویر زیر) .

جلوی در خونه که رفتم...بین 120dbm- تا 85dbm- مرتب نوسان میزد.....asu هم بین 5 تا 15 هی بالا و پایین میشد.....و آنتن هم 1 یا 2 خط میشد.....سرعت دانلود اینترنت هم بین 10تا 15 کلیوبایت بودش.........:n21:

این asus 4g-ac55u رو چک کردم...یه دستگاه خیلی جدیدی ـه و تمام review هایی که ازش تو youtube هست...مال همین چند ماه اخیره....تو سایت های ایرانی به جز معرفی چیزی از نیست....فروشگاهی رو ندیدم که قیمتی براش زده باشن.....و تو فروشگاه های اونور آبی هم تقریباً 200پوند......قیمت داشت....خیلی گرونه!!

SAeedBaa
29-05-2016, 19:48
سلام دوستان
میگم دارند دکل نزدیک خونمون رو یه کارایی میکنن رفتم دیدم اون کابل پهن وسطی رو در آورند و فیبر نوری گذاشتن گفتن واسه فورجی
میشه توضیح بدین دقیقا چکار میکنن>؟
دکل ما از این جدیدا بود که خودشون تری جی دارن و چند وقت پیش اومدن روی هر سکتور یک rru مارک اریکسون نصب کردندو رفتن
الان اومدن کابل بزرگ وسط رو در آورند و به جاش فیبر نوری گذاشتن
اون پاین هم یه قطعه توی اون باکسشون نصب کردند شبیه هاب سوئیچ بزرگ

به خاطر محدودیت های لینک مایکرویو، هر سه اپراتور تلفن همراه در تلاش هستند که بتوانند لینک فیبر نوری را جایگزین لینک ماکرویو برای تغذیه سایت کنند. این جایگزینی بهبود های در پایداری شبکه در شرایط اب و هوای مختلف و همچنین ورودی بیشتر پهنای باند به سایت رو به همراه خواهد داشت.

faraz_n
30-05-2016, 01:34
والا من همراه اول دارم شبها سرعتم رو ٢٥٠٠ تا ٢٨٠٠ متغيره ولي پايينتر نمياد ، جالبه با 4g ايرانسلم همين سرعت رو دارم، اينكه شما ميگي ٢٠-٣٠ گيگ دانلود ميكنم ٢٢٠٠ تومن اين كدش رو به منم بگيد من اصلا طرح نامحدود نديدم ، ايرانسل قيمتهاش كاملا فضاييه، واسه كسي كه وبگردي ميكنه شايد خوب باشه واي واسه دانلودر اصلا بصرفه نيست

silvermanhhh
30-05-2016, 02:12
والا من همراه اول دارم شبها سرعتم رو ٢٥٠٠ تا ٢٨٠٠ متغيره ولي پايينتر نمياد ، جالبه با 4g ايرانسلم همين سرعت رو دارم، اينكه شما ميگي ٢٠-٣٠ گيگ دانلود ميكنم ٢٢٠٠ تومن اين كدش رو به منم بگيد من اصلا طرح نامحدود نديدم ، ايرانسل قيمتهاش كاملا فضاييه، واسه كسي كه وبگردي ميكنه شايد خوب باشه واي واسه دانلودر اصلا بصرفه نيست

بسته ی افزایشی ساعتیه ،سه ساعته ۲شب تا ۸صبح هست بازه ی زمانی استفادش،۲تومنه با مالیاتو اینا میشه ۲۲۰۰،محدودیتش ۶۰ گیگه که هیچکس نمیتونه تو سه ساعت همشو استفاده کنه،البته با بسته ی ۸صبح تا ۲ شب اشتباهش نگیری اون قضیش جداست

faraz_n
30-05-2016, 09:49
بسته ی افزایشی ساعتیه ،سه ساعته ۲شب تا ۸صبح هست بازه ی زمانی استفادش،۲تومنه با مالیاتو اینا میشه ۲۲۰۰،محدودیتش ۶۰ گیگه که هیچکس نمیتونه تو سه ساعت همشو استفاده کنه،البته با بسته ی ۸صبح تا ۲ شب اشتباهش نگیری اون قضیش جداست

اين هموني نيست كه بعد از نيم ساعت دانلود سرعتت مياد رو ١٠٠؟؟؟
كدشم اگه بدي لطف كردي

ak313
30-05-2016, 11:28
اولین دیجیتال سنتر ایرانسل در راستای ارائه هر چه بهتر محصولات و خدمات این اپراتور و تجربه حقیقی‌تر زندگی دیجیتال در تبریز، «شهر اولین‌ها»، افتتاح شد.

در راستای تجربه هرچه بیشتر زندگی دیجیتال برای شهروندان تبریزی، از این پس تمامی محصولات دیجیتالی که توسط ایرانسل در سراسر کشور ارائه می‌شود، از طریق این مرکز برای تبریزی‌ها به شکل بی‌واسطه‌تری ارائه می‌شود. ارائه این خدمات به گونه‌‌ای خواهد بود که مشترکان بتوانند محصول یا خدمت مربوطه را پیش از خرید تجربه کنند تا با آگاهی بیشتری از آن بهره‌مند شوند.

از خدمات دیگر این مرکز می‌توان به تعویض سیم‌کارت‌های قدیمی با سیم‌کارت یوسیم (USIM) با قابلیت اتصال به شبکه‌های نسل دو (2G)، نسل سه (3G) و نسل چهار (4G/LTE) ایرانسل، فروش مودم‌های 3G/4G ایرانسل، معرفی نرم‌افزارهای کاربردی مبتنی بر فناوری باند پهن ایرانسل، خدمات آهنگ‌های پیشواز ایرانسل و همچنین دریافت نظرات و پیشنهادات مشترکان توسط کارشناسان ایرانسل اشاره کرد.

مشترکان ایرانسلی که به این دیجیتال سنتر واقع در مرکز خرید «لاله پارک» تبریز مراجعه می‌کنند، همچنین می‌توانند با روشن کردن وای‌فای گوشی خود و اتصال به شبکه، خدمات ایرانسل را از این طریق نیز تجربه کنند.

silvermanhhh
30-05-2016, 11:28
اين هموني نيست كه بعد از نيم ساعت دانلود سرعتت مياد رو ١٠٠؟؟؟
كدشم اگه بدي لطف كردي

والا من با تریجی چند وقت پیش که شب دانلود کردم سرعت کم نشد ،به صبح که نزدیک میشد بیشترم میشد ،کدش اینه،ستاره 555،ستاره 5ستاره 6مربع،بسته یک ساعته و دوساعته هم داره اونا نمیارزن برا یه دانلودر

silvermanhhh
30-05-2016, 11:35
میگم این فورجی ایرانسل چرا اینجوره؟من دانگل تازه خریدم،تست کردم روش فورجی بیشتر سه مگابیت نمیده،ولی تریجی تا سیزده مگ هم تست داشتم،فقط برا من اینجوره؟انتن تریجی فوله البته اما فورجی بین سه تا یک هست دانگل ۳۳۷۲

fanoostalaei
30-05-2016, 13:48
اولین دیجیتال سنتر ایرانسل در راستای ارائه هر چه بهتر محصولات و خدمات این اپراتور و تجربه حقیقی‌تر زندگی دیجیتال در تبریز، «شهر اولین‌ها»، افتتاح شد.

در راستای تجربه هرچه بیشتر زندگی دیجیتال برای شهروندان تبریزی، از این پس تمامی محصولات دیجیتالی که توسط ایرانسل در سراسر کشور ارائه می‌شود، از طریق این مرکز برای تبریزی‌ها به شکل بی‌واسطه‌تری ارائه می‌شود. ارائه این خدمات به گونه‌‌ای خواهد بود که مشترکان بتوانند محصول یا خدمت مربوطه را پیش از خرید تجربه کنند تا با آگاهی بیشتری از آن بهره‌مند شوند.

از خدمات دیگر این مرکز می‌توان به تعویض سیم‌کارت‌های قدیمی با سیم‌کارت یوسیم (USIM) با قابلیت اتصال به شبکه‌های نسل دو (2G)، نسل سه (3G) و نسل چهار (4G/LTE) ایرانسل، فروش مودم‌های 3G/4G ایرانسل، معرفی نرم‌افزارهای کاربردی مبتنی بر فناوری باند پهن ایرانسل، خدمات آهنگ‌های پیشواز ایرانسل و همچنین دریافت نظرات و پیشنهادات مشترکان توسط کارشناسان ایرانسل اشاره کرد.

مشترکان ایرانسلی که به این دیجیتال سنتر واقع در مرکز خرید «لاله پارک» تبریز مراجعه می‌کنند، همچنین می‌توانند با روشن کردن وای‌فای گوشی خود و اتصال به شبکه، خدمات ایرانسل را از این طریق نیز تجربه کنند.

حدود 2 ماه پیش ( اخرین باری که رفته بودم لاله پار دیدم اینو )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

™...
31-05-2016, 02:20

2800 چی؟! کیلوبیت ؟! کیلو بایت ؟! اینا خیلی با هم فرق دارن .

درست و کامل بگین .:n01:

srx190d
31-05-2016, 07:14
دوست من سرعت به بيت محاسبه ميشه و حجم به بايت

adreno
31-05-2016, 09:33

که این یکی adsl هستش اما قیمت مودم 4g از قیمت این پایین تر نمیتونه باشه

amir000098
31-05-2016, 10:00
ازگل!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

t.63
31-05-2016, 12:04
دوستان پیروی پست های قبلی.....
امروز یه بسته 5گیگ هفتگی 2تومنی زدم.....ساعت 8 صبح با ماشین راه افتادم و از خونه فاصله گرفتم.....
مسیری رو رفتم که با ماشین 2الی3 دقیقه بود و اگه پایده باشم و میان بُر بزنم، تقریباً 10دقیقه راه هست....به نقطه ای رسیدم که رو حالت 4G با دو الی سه خط آنتن و 100dbm و 30asu ........
تو برنامه ADM اندروید....سرعت دانلود ـم کمش 1.65MB/s و حداکثر 3.50MB/s و حالت ثابت ـش 2.60MB/s بودش :n25:

هر چی از این نقطه مثل یه محور دایره ای دور تر میشدم...سرعت کمتر میشد.....

با گوگل مپ، این نقطه رو با خونه ی خودم تو خط مستقیم متر گرفتم....400m فاصله ـس....

نظرتون مودم های رو میزی 4G مثل همون TP-LINK Archer MR200 توانایی حذف این 400متر رو داره :n13:

p.s
هرچی خواستم با speedtest یه تست سرعت بگیریم از سرور داخلی و خارجی....اصلاً کار نمیکرد، همش تو سرچ سرور بودش و رسیوی نداشت

sajjadm1
31-05-2016, 13:32
تعرفه‌های اپراتور دوم تغییری نمی‌کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D8%A7%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF)

علیرضا دزفولی اظهار کرد: سیاست‌های ما در تعیین تعرفه‌ها همانند گذشته است.

ایسنا: مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی تاکید کرد: در حال حاضر ایرانسل هیچ برنامه‌ای برای تغییر تعرفه‌های خود ندارد.

علیرضا دزفولی اظهار کرد: سیاست‌های ما در تعیین تعرفه‌ها همانند گذشته است. وی در پاسخ به این سوال که آیا در حوزه دیتای همراه نیز این اپراتور تصمیمی برای ایجاد تغییر در تعرفه‌ها ندارد، توضیح داد: در این بخش میزان و نحوه‌ی تقاضای مشترکان خود از جمله حجم مصرفی آنها را در نظر گرفته و تمایل آنها به قیمت بسته‌ها و هزینه تمام شده خود را نیز بررسی می‌کنیم تا در نهایت به جمع‌بندی مطلوب رسیده و قیمت را براین اساس تعیین کنیم.

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با موضوع تعیین کف قیمت اینترنت موبایل که طی هفته‌های اخیر از سوی رگولاتوری مطرح شده، اظهار کرد: علت این‌که چنین بحثی مطرح شده را کم‌وبیش می‌دانم و تصورم این است که در هر زمان و هر موضوعی از جمله قیمت اینترنت وقتی بحث کف یا سقف مطرح می‌شود، لازم است که این حدود برای تمام بازیکنان یک عرصه مشخص شوند، چرا که نمی‌توان برای گروهی خاص از عرضه‌کنندگان یک قانون خاص در نظر گرفته و مابقی آنها را فراموش کرد.

دزفولی ادامه داد: ما بر این باوریم که چه در زمینه‌ی کف و چه در خصوص سقف قیمت اینترنت باید قدرت خرید مردم، وضعیت اقتصادی آنها و قیمت تمام شده برای هر ارائه‌دهنده خدمات تناسب داشته باشد. برهمین اساس این‌که بخواهیم صرفا ضرر برخی از تامین‌کنندگان را مبنای تصمیم گیری قرار دهیم اتفاق درستی نخواهد بود.

وی در ارتباط با این‌که آیا تعیین قیمت کف اینترنت در نهایت موجب بالارفتن هزینه اینترنت موبایل برای کاربر نهایی نخواهد شد، گفت: این موضوع بستگی به رقمی که برای کف قیمت تعیین می‌شود دارد و اگر این رقم عادلانه باشد کاربر نهایی متضرر نخواهد شد.

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با صحبت‌های برخی از اپراتورها مبنی بر این‌که در خصوص ارائه‌ی اینترنت موبایل در موارد متعدد اپراتورهای رقیب اقدام به دامپینگ کرده و اینترنت را با قیمتی کمتر از قیمت تمام شده ارائه کرده‌اند، اظهار کرد: دامپینگ مربوط به زمانی می‌شود که فردی پس از اعلام تعرفه‌ای آن خدمت را با قیمت پایین‌تر ارائه کند، اما ما معمولا در این زمینه پیشرو بوده و اولین‌بار قیمت را اعلام کرده‌ایم بنابراین این موضوع در مورد ایرانسل صدق نمی‌کند، چرا که ما متنوع‌ترین بسته‌ها را از نظر حجم و تناسب با نیاز مصرف‌کنندگان ارائه داده‌ایم.

دزفولی با بیان این‌که ایرانسل در ارائه بسته‌های تخفیفی اینترنت نیاز و مصرف مشترکان خود را تجزیه و تحلیل کرده و برهمین اساس بسته‌های مختلف را طراحی می‌کند، متذکر شد: گاهی در برخی تبلیغات دیده می‌شود که قیمت یک گیگ اینترنت به 700 تومان می‌رسد که اگر این قیمت را در نظر بگیریم این همان قیمتی است که اینترنت را از شرکت زیرساخت تحویل می‌گیرند و اگر قرار است در این عرصه اقدامی شود باید با چنین شرکت‌هایی برخورد صورت گیرد.

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با صحبت‌هایی که گاهی مطرح شده و بر اساس آنها عنوان می‌شود برخی اپراتورهای همراه اینترنت را زیرقیمت تمام شده عرضه کرده و برای از میدان به در کردن رقیب متضرر می‌شوند، عنوان کرد: به هر صورت اطلاعات مالی و صورت حساب اپراتورها در رگولاتوری وجود دارد و من فکر می‌کنم شرکت ایرانسل مخاطب این موضوعات نیست و اپراتورهایی که در این زمینه مخاطب هستند می‌توانند از خود دفاع کنند. سازمان تنظیم مقررات نیز قطعا می‌تواند این موضوع را اعلام کند که آیا اپراتوری درارائه‌ی اینترنت موبایل به گونه‌ای برخورد کرده است که متضرر شود یا خیر.

دزفولی در پایان صحبت‌های خود با تاکید بر این‌که ایرانسل حاضر به اجحاف در حق مشترکان خود نیست، اظهار کرد: حدود 10 سال است که ما در تعرفه‌گذاری خود سهامداران، اهداف دولت و مشترکان را مورد توجه داشته و تلاش داریم به هیچ یک از آنها اجحاف نشود، اما در نهایت به این نکته تاکید داریم که نمی‌توان به‌طور چشم بسته یک بخش خاص را در نظر گرفته و افرادی که از حقوق مشترک دفاع می‌کنند را متهم به دامپینگ کرد.

™...
31-05-2016, 13:36
تعرفه‌های اپراتور دوم تغییری نمی‌کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D8%A7%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF)

علیرضا دزفولی اظهار کرد: سیاست‌های ما در تعیین تعرفه‌ها همانند گذشته است.

ایسنا: مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی تاکید کرد: در حال حاضر ایرانسل هیچ برنامه‌ای برای تغییر تعرفه‌های خود ندارد.

علیرضا دزفولی اظهار کرد: سیاست‌های ما در تعیین تعرفه‌ها همانند گذشته است. وی در پاسخ به این سوال که آیا در حوزه دیتای همراه نیز این اپراتور تصمیمی برای ایجاد تغییر در تعرفه‌ها ندارد، توضیح داد: در این بخش میزان و نحوه‌ی تقاضای مشترکان خود از جمله حجم مصرفی آنها را در نظر گرفته و تمایل آنها به قیمت بسته‌ها و هزینه تمام شده خود را نیز بررسی می‌کنیم تا در نهایت به جمع‌بندی مطلوب رسیده و قیمت را براین اساس تعیین کنیم.

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با موضوع تعیین کف قیمت اینترنت موبایل که طی هفته‌های اخیر از سوی رگولاتوری مطرح شده، اظهار کرد: علت این‌که چنین بحثی مطرح شده را کم‌وبیش می‌دانم و تصورم این است که در هر زمان و هر موضوعی از جمله قیمت اینترنت وقتی بحث کف یا سقف مطرح می‌شود، لازم است که این حدود برای تمام بازیکنان یک عرصه مشخص شوند، چرا که نمی‌توان برای گروهی خاص از عرضه‌کنندگان یک قانون خاص در نظر گرفته و مابقی آنها را فراموش کرد.

دزفولی ادامه داد: ما بر این باوریم که چه در زمینه‌ی کف و چه در خصوص سقف قیمت اینترنت باید قدرت خرید مردم، وضعیت اقتصادی آنها و قیمت تمام شده برای هر ارائه‌دهنده خدمات تناسب داشته باشد. برهمین اساس این‌که بخواهیم صرفا ضرر برخی از تامین‌کنندگان را مبنای تصمیم گیری قرار دهیم اتفاق درستی نخواهد بود.

وی در ارتباط با این‌که آیا تعیین قیمت کف اینترنت در نهایت موجب بالارفتن هزینه اینترنت موبایل برای کاربر نهایی نخواهد شد، گفت: این موضوع بستگی به رقمی که برای کف قیمت تعیین می‌شود دارد و اگر این رقم عادلانه باشد کاربر نهایی متضرر نخواهد شد.

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با صحبت‌های برخی از اپراتورها مبنی بر این‌که در خصوص ارائه‌ی اینترنت موبایل در موارد متعدد اپراتورهای رقیب اقدام به دامپینگ کرده و اینترنت را با قیمتی کمتر از قیمت تمام شده ارائه کرده‌اند، اظهار کرد: دامپینگ مربوط به زمانی می‌شود که فردی پس از اعلام تعرفه‌ای آن خدمت را با قیمت پایین‌تر ارائه کند، اما ما معمولا در این زمینه پیشرو بوده و اولین‌بار قیمت را اعلام کرده‌ایم بنابراین این موضوع در مورد ایرانسل صدق نمی‌کند، چرا که ما متنوع‌ترین بسته‌ها را از نظر حجم و تناسب با نیاز مصرف‌کنندگان ارائه داده‌ایم.

دزفولی با بیان این‌که ایرانسل در ارائه بسته‌های تخفیفی اینترنت نیاز و مصرف مشترکان خود را تجزیه و تحلیل کرده و برهمین اساس بسته‌های مختلف را طراحی می‌کند، متذکر شد: گاهی در برخی تبلیغات دیده می‌شود که قیمت یک گیگ اینترنت به 700 تومان می‌رسد که اگر این قیمت را در نظر بگیریم این همان قیمتی است که اینترنت را از شرکت زیرساخت تحویل می‌گیرند و اگر قرار است در این عرصه اقدامی شود باید با چنین شرکت‌هایی برخورد صورت گیرد.

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با صحبت‌هایی که گاهی مطرح شده و بر اساس آنها عنوان می‌شود برخی اپراتورهای همراه اینترنت را زیرقیمت تمام شده عرضه کرده و برای از میدان به در کردن رقیب متضرر می‌شوند، عنوان کرد: به هر صورت اطلاعات مالی و صورت حساب اپراتورها در رگولاتوری وجود دارد و من فکر می‌کنم شرکت ایرانسل مخاطب این موضوعات نیست و اپراتورهایی که در این زمینه مخاطب هستند می‌توانند از خود دفاع کنند. سازمان تنظیم مقررات نیز قطعا می‌تواند این موضوع را اعلام کند که آیا اپراتوری درارائه‌ی اینترنت موبایل به گونه‌ای برخورد کرده است که متضرر شود یا خیر.

دزفولی در پایان صحبت‌های خود با تاکید بر این‌که ایرانسل حاضر به اجحاف در حق مشترکان خود نیست، اظهار کرد: حدود 10 سال است که ما در تعرفه‌گذاری خود سهامداران، اهداف دولت و مشترکان را مورد توجه داشته و تلاش داریم به هیچ یک از آنها اجحاف نشود، اما در نهایت به این نکته تاکید داریم که نمی‌توان به‌طور چشم بسته یک بخش خاص را در نظر گرفته و افرادی که از حقوق مشترک دفاع می‌کنند را متهم به دامپینگ کرد.

جای بسی امیدواری هستش که آقای دزفولی اینطور حرفی زده . امیدوارم فقط حرف هاش عوض نشه و جلو دزدها مقاومت کنه .

Masoud-Susa
31-05-2016, 14:26
نمیدونم چرا حس می‌کنم حجمم بسته اینترنتم بیشتر از قبل مصرف میشه. کسی مشکلی با حجم مصرفی ایرانسل نداره؟ آپلود ایرانسل رایگان نیست؟

™...
31-05-2016, 14:33
نمیدونم چرا حس می‌کنم حجمم بسته اینترنتم بیشتر از قبل مصرف میشه. کسی مشکلی با حجم مصرفی ایرانسل نداره؟ آپلود ایرانسل رایگان نیست؟

من در مورد اینکه ایرانسل حجم دزدی نداره من به شخص مطمئن هستم . آپلود هم جز مصرف حساب میشه .

ea.ali
31-05-2016, 15:27
سلام از این عکس میشه فهمید این دکل فیبر هست یا ماکرو؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

silvermanhhh
31-05-2016, 15:33
سلام از این عکس میشه فهمید این دکل فیبر هست یا ماکرو؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنظرم ماکروویو هست دکل نزدیک خونه ما هم مثل همین از قدیم یه کابل ضخیم سیاه داشت هنوزم عوضش نکردن،یکی نیست به ما بگه تجهیزات ۴gایرانسل که رو دکلا نصب میکنن شکلش چطوریه؟

mahde1818
31-05-2016, 15:36
دیشب ۶۵ گیگابایت رو در ۴ ساعت دانلود کردم دیگه هاردم نمیکشید من نیشابور هستم

Aria.A97
31-05-2016, 16:45
من الان یه بسته یه ماهه ۳ گیگی دارم، بسته شبانه ۳ ساعته بخرم میتونم استفاده کنم یا از بسته ماهانه کم میکنه؟

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

sh93
31-05-2016, 17:07
من الان یه بسته یه ماهه ۳ گیگی دارم، بسته شبانه ۳ ساعته بخرم میتونم استفاده کنم یا از بسته ماهانه کم میکنه؟

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

مشکلی نداره از بسته شبانه کم میشه.
قبل ساعت 2 نت رو قطع و بعدش روشن کنید.

siavash1234
01-06-2016, 06:48
درود من یه مشکلی دارم موقع دانلود مدام سرعت 0 میشه و دوباره شروع میکنه
کسی همچین مشکلی نداشته تا بحال ؟
تو جاهای مختلف هم تست کردم
به نظرتون مشکل از سیم کارته یا مودم ؟
مودم هم dlink dwr 932 d1 هستش
چند روز هم هست اینجوری شده قبلش خوب بود

ea.ali
01-06-2016, 08:49
پهنای باند کم میاره اینجوری میشه.
با3gهم تست کن

vahid_vh2
01-06-2016, 09:14
- - - Updated - - -

با #20* از رو گوشی میشه فهمید منطقه تحت پوشش 2g,3g ,4g lte (ایرانسل)

adreno
01-06-2016, 12:02
با سلام
من یه مودم e3372 آنلاک که مال ایرانسل نیست و مال خود huawei هست رو خریدم
و تو تنظیمات این مودم Auto Disconnect Interval حداکثر 120 دقیقه هستش و قابلیت غیر فعالسازی هم نداره !!!!
و تب USSD هم نداره
آیا فریم وری هستش که این مشکلات رو مرتفع! کنه ؟؟
راه حلی هست ؟؟؟

naser.051
01-06-2016, 13:01
با سلام
و تو تنظیمات این مودم Auto Disconnect Interval حداکثر 120 دقیقه هستش و قابلیت غیر فعالسازی هم نداره !!!!
و تب USSD هم نداره
راه حلی هست ؟؟؟
HELP ME

اون مال رومینگ هست اون تایمر شما بزن غیر فعالش کن که هر 5 یا 120 دقیقه رومینگ غیر فعال بشه تو عکس گفته data roming این ربطی به اون چیزی که شما میگید نداره منم هم 3372 داشتم 24 ساعته وصل بود

fanoostalaei
01-06-2016, 13:06
مارالان تبریز:

ham33d
01-06-2016, 17:53
دوستی بهم گفت بعداز دانلود ۱۰۰۰ گیگ محدودش کردن ،حقیقت داره؟؟؟

ms1ove
01-06-2016, 18:31
یه ترابایت دانلود کرده !!!!
من بودم کلا نمیزاشتم دیگه وصل بشه :)

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

™...
01-06-2016, 18:40

نه . :n01:

IVAN
01-06-2016, 18:58
با سلام
و تب USSD هم نداره
راه حلی هست ؟؟؟

بله اگه مودم e3372s-153 باشه فیرمور براش هست + webui رو باید آپدیت کنین که حل بشه

t.63
01-06-2016, 19:45
دوستان برای تقویت آنتن ایرانسل کمی تو اینترنت تحقیق کردم.....رسیدم به آنتن های یاگی (yagi antenna)

بهترین مبنع ای که پیدا کردم برای درست کردن تمام باندهای 3G 4G LTE تو آنتن های یاگی، به صورت دستساز و خانگی...سایت زیره (با دقت که بخونید، اطلاعات خوبی توش داره)

فرکانس 4G ایرانسل تا اونجا خوندم 1800MHz که تو سایت بالا سه تا مدل یاگی آنتن براش داره....11، 8 و 5 المنتی...که 11 المنتی اون خیلی جالبه (لینک PDF زیر)

مراحل درست کردن اون رو خیلی خوب قشنگ توضیح داده

یه چندتا نمونه آنتن یاگی برای فرکانس های بین 800MHz تا 900MHz

ایده هاشون جالبه......

تو سایت های فارسی که گشتم برای نمونه های دستساز....فقط همین یه دونه رو دیدم

اون طرف راضی بوده از عملکرد آنتن ای که ساخته بودش....
بدون آنتن
با آنتن

اگه واقعاً این نوع آنتن های دست ساز باعث تقویت و Stable تر شدن آنتن بشه....میشه اینها رو به USB دانگل های 4G با کانکتورهای ts5 crc9 ts9 و غیره.... وصل ـشون کرد.

silvermanhhh
01-06-2016, 20:24
دوستان برای تقویت آنتن ایرانسل کمی تو اینترنت تحقیق کردم.....رسیدم به آنتن های یاگی (yagi antenna)

بهترین مبنع ای که پیدا کردم برای درست کردن تمام باندهای 3G 4G LTE تو آنتن های یاگی، به صورت دستساز و خانگی...سایت زیره (با دقت که بخونید، اطلاعات خوبی توش داره)

فرکانس 4G ایرانسل تا اونجا خوندم 1800MHz که تو سایت بالا سه تا مدل یاگی آنتن براش داره....11، 8 و 5 المنتی...که 11 المنتی اون خیلی جالبه (لینک PDF زیر)

ایده هاشون جالبه......

بدون آنتن
با آنتن

اگه واقعاً این نوع آنتن های دست ساز باعث تقویت و Stable تر شدن آنتن بشه....میشه اینها رو به USB دانگل های 4G با کانکتورهای ts5 crc9 ts9 و غیره.... وصل ـشون کرد.

چیز خوبیه ،خیلی هم خوبه،اما مهم اینجاست که چقد هزینش بشه،مطمعنم حدقل ۱۰۰ به بالا،و پیدا کردن لوازم ساختو وصلو...من تو بازار میخام یه کابل ساده otgاصل بخرم،نگاشون میکنی انگاری دمپایی رو ذوب کردن باشون کابل درست کردن،فیششم بعد یه ماه خراب میشه

t.63
01-06-2016, 21:53
چیز خوبیه ،خیلی هم خوبه،اما مهم اینجاست که چقد هزینش بشه،مطمعنم حدقل ۱۰۰ به بالا،و پیدا کردن لوازم ساختو وصلو...من تو بازار میخام یه کابل ساده otgاصل بخرم،نگاشون میکنی انگاری دمپایی رو ذوب کردن باشون کابل درست کردن،فیششم بعد یه ماه خراب میشه

نه عزیز من......اصلاً اینقدرها نمیشه....شما اون نمونه آنتن هایی که لینک کردم رو نگا کنی....متوجه میشی که زیر 50تومن در میاد...تازه اگه پر خرج درش بیاری
اون نمونه ایرانی هم به گفته ی خود طرف، 15تومن پاش در آمده...

silvermanhhh
01-06-2016, 22:06
نه عزیز من......اصلاً اینقدرها نمیشه....شما اون نمونه آنتن هایی که لینک کردم رو نگا کنی....متوجه میشی که زیر 50تومن در میاد...تازه اگه پر خرج درش بیاری
اون نمونه ایرانی هم به گفته ی خود طرف، 15تومن پاش در آمده...

وسایلشو از کجا باید گیر اورد؟اگه اینقده که خودم یدونه میسازم میزارم رو پشت بوم:n01:

bzt
01-06-2016, 22:11
- - - Updated - - -

وسه همراه اول کدش چیه که بفهمیم منطقمون چه سرویسی داره؟

ms1ove
01-06-2016, 22:59
سلام شهر ما تو نقشه زده پوشش تریجی داره ولی در عمل خبری از تریجی نیست !!!
چرا اینجوریه ؟؟

093X
01-06-2016, 23:09
سلام شهر ما تو نقشه زده پوشش تریجی داره ولی در عمل خبری از تریجی نیست !!!
چرا اینجوریه ؟؟
کلا دقیق نیس..قابل استناد نیس از نقشه چک کنین بهتره

Electronic-Arts
02-06-2016, 02:32
یه ترابایت دانلود کرده !!!!
من بودم کلا نمیزاشتم دیگه وصل بشه :)

من اگه بودم تمام سیم کارت هایی که به نامش هست رو اینترنترش رو قطع میکردم و دیگه هم اجازه نمیدادم سیم کارت بخره
یک ترابایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saeeddeeas
02-06-2016, 06:11
بسته ۱۰ گیگ سه ماه هدیه دارم، الان بسته هفتگی ۵ گیگ خریدم اما از 10 گیگ داره کم میکنه، مگه اولویت با بسته کوتاه مدت نیس؟؟!!!

Sent from my D6503 using Tapatalk

arsinn
02-06-2016, 06:58
متاسفانه ایرانسل در روز روشن علنا حجم دزدی میکنه کلا ۹ گیگ دانلود داشتم که نه تا پارت یک گیگ بوده ابتدا با اینترنت خونه گذاشتم داخل دانلود منیجر و بعد طرح پنج گیگ شبانه رو فعال کردم منظورم اینه که هیچگونه مصرف جانبی نداشتم و فقط گذاشتم در عرض چند ساعت پشت سر هم دانلود شدن. بسته اولی 4/5 گیگ دانلود کردم تمام شد. بسته دوم رو فعال کردم و آخرین فایل شصت مگ هم مانده بود که کامل بشه زد تمام شده. یعنی بجای ده گیگ کمتر از نه گیگ داده. ده درصد حجم دزدی چه توجیهی داره!

srx190d
02-06-2016, 07:04
بسته ۱۰ گیگ سه ماه هدیه دارم، الان بسته هفتگی ۵ گیگ خریدم اما از 10 گیگ داره کم میکنه، مگه اولویت با بسته کوتاه مدت نیس؟؟!!!

اولويت با هديه ميباشد

متاسفانه ایرانسل در روز روشن علنا حجم دزدی میکنه کلا ۹ گیگ دانلود داشتم که نه تا پارت یک گیگ بوده ابتدا با اینترنت خونه گذاشتم داخل دانلود منیجر و بعد طرح پنج گیگ شبانه رو فعال کردم منظورم اینه که هیچگونه مصرف جانبی نداشتم و فقط گذاشتم در عرض چند ساعت پشت سر هم دانلود شدن. بسته اولی 4/5 گیگ دانلود کردم تمام شد. بسته دوم رو فعال کردم و آخرین فایل شصت مگ هم مانده بود که کامل بشه زد تمام شده. یعنی بجای ده گیگ کمتر از نه گیگ داده. ده درصد حجم دزدی چه توجیهی داره!

دوست من شما فقط دريافت رو محاسبه كردين در صورتي كه ارسال هم دارين همين كه محاسبه كردين دريافت و ارسال با هم شده ١٠ گيگ

adreno
02-06-2016, 07:36
من اگه بودم تمام سیم کارت هایی که به نامش هست رو اینترنترش رو قطع میکردم و دیگه هم اجازه نمیدادم سیم کارت بخره

در مورد دانلود 1000 گیگ عرض کنم کسی که 1000 گیگ دانلود کرده ایرانسل در راه خدا مفتی بهش نداده و در ضمن از اسم بسته "نامحدود و حجم 60 گیگ" که تو ایرانسل من برای بسته سه ساعته در نظر گرفته خودش گویای این هست که ایرانسل مطلع هست که یه نفر میتونه تمام سال رو بسته 3 ساعته بخره بزاره دانلود و به کارشناسانی همچون شما احتیاجی نیست که فتوا صادر کنند سیم کارت های طرف رو مسدود کنن

reza-habibi
02-06-2016, 17:24

من الان تو 16 روز 1.4 ترابایت دانلود کردم و سرعت و مقدار دانلود هیچ فرقی نکرده:n10::n10:

ghnjfg
02-06-2016, 17:48
با بسته 3 ساعته دیشب ده گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم. سرعت خیلی رو اعصاب بود
بیشتر موقع ها هم وقتی نیم ساعت مونده تا بسته تموم بشه با اینکه آنتن تقریبا پره ولی یهو میزنه no service:n35:

arsinn
02-06-2016, 18:56
اولويت با هديه ميباشد

دوست من شما فقط دريافت رو محاسبه كردين در صورتي كه ارسال هم دارين همين كه محاسبه كردين دريافت و ارسال با هم شده ١٠ گيگ

نه دوست من بعد از ده پانزده سال سرو کله زدن با این شرکت‌ها دیگه میدونم دانلود و آپلود چیه و در چه حده برای کسی که با نتش وبگردی بکنه مطلب ارسال بکنه سایت های مختلف سر بزنه یا در شبکه های اجتماعی چیزی ارسال کنه بله تو او شرایط برای من معمولا حدود ده درصد میزان حجم مصرفی در روز به آپلود مربوط میشه. اما اینکه چند تا فایلی آماده در دانلود منیجر رو در عرض دو سه ساعت یک تیکه دانلود کنی بدون آنکه دست به گوشی بزنی هیچگاه ده درصد آپلود نداره. نمیدونم شاید هم ایرانسل چون بر خلاف قانون آپلود ها روهم پای مشتری حساب میکنه دیگه سیستمی برای اندازه گیری شون نداره و همینطور دیمی ده درصد حجم رو بحساب آپلود از همه کم میکنه . وگرنه من تو این ده گیگ ده مگ هم ارسال نداشتم.

adreno
02-06-2016, 19:50
سلام
من میخوام شارژ شگفت انگیز بکنم اما پیامک میاد چون طرح تشویقی مکالمه رایگان شما فعال است امکان شارژ شگفت انگیز وجود ندارد و من اصلا طرحی فعال نکردم:n34:
چطور میشه غیر فعالش کنم؟
یه مورد مشابه مورد من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SAeedBaa
02-06-2016, 21:10
- - - Updated - - -

توجه کنید در این روش، شما فقط نسل های ارائه شده توسط سایتی که از ان سیگنال میگیرید رو مشاهده میکنید و ممکن است سیگنال نسل های دیگر که از سایت دیگر شهر شما ارسال میشود در مکان شما در دسترس باشد.

به طور مثال شما از سایت شماره 2828 سیگنال نسل 2 میگیرید و این سایت به نسل های بالاتر ارتقا داده نشده است. با شماره گیری این کد به شما گفته میشود منطقه شما تحت پوشش نسل 2 است. حال در نزدیکی شما سایت 2829 هم وجود دارد که نسل های سوم و چهارم را ارائه میکند و در مکان شما هم سیگنال خوب است. اما چون به سایت 2828 کانکت هستید به شما گفته میشود که فقط نسل 2 قابل ارائه خواهد بود.

SAeedBaa
02-06-2016, 21:24
سلام از این عکس میشه فهمید این دکل فیبر هست یا ماکرو؟

ببینید وجود لینک های ماکرو روی سایت احتمال اینکه این سایت با استفاده از ماکرو تغذیه میشود، زیاد است اما شاید این سایت به لینک فیبر وصل است و توسط لینک های ماکرو سایت های دیگر را تغذیه میکند. حتی بعضی اوقات لینک های ماکرو روی یک سایت هیچ کاری برای ان سایت انجام نداده و فقط کار ارتباط دو سایت دیگر را بر عهده دارند.

silvermanhhh
03-06-2016, 02:24
دیشب ساعت پنج با 3g!!تا ساعت هشت ۲۰ گیگ تونستم دانلود کنم،راضیم ازش:n01:

rezalive
03-06-2016, 09:13
فکر کنم یه گندی زدم:n02:
چند وقت بود که تمام تنظیمات مودم 4g بهم ریخته بود منم مجبور شدم یه یست فکتوری کنم
حالا غافل از از مشکلاتی که پیش میاد منم این کار رو انجام دادم الان یه ریست شد دوباره اومد بالا میگه sim mep برای انلاک کردن سیم رو میخواد :|
تمام کد های موبایل هاتاسپات هم دارم حالا باید چیکار کنم؟
نکنه مودم از دستم رفت؟:n29:
مدل مودم

Sierra Wireless Aircard 760S LTE

srx190d
03-06-2016, 10:02
فکر کنم یه گندی زدم:n02:
چند وقت بود که تمام تنظیمات مودم 4g بهم ریخته بود منم مجبور شدم یه یست فکتوری کنم
حالا غافل از از مشکلاتی که پیش میاد منم این کار رو انجام دادم الان یه ریست شد دوباره اومد بالا میگه sim mep برای انلاک کردن سیم رو میخواد :|
تمام کد های موبایل هاتاسپات هم دارم حالا باید چیکار کنم؟
نکنه مودم از دستم رفت؟:n29:
مدل مودم

Sierra Wireless Aircard 760S LTE

متاسفانه به احتمال زیاد بله
از کجا خرید کرد ین گارانتی نداره

sadegh1010
03-06-2016, 10:47

!AL
03-06-2016, 11:20

همیشه سرعتتون با 3g همینه؟!
البته با لینک های غیر از شاتل لند

rezalive
03-06-2016, 12:17
متاسفانه به احتمال زیاد بله
از کجا خرید کرد ین گارانتی نداره

یعنی سوخت رفت ؟ :n04:
بله گارانتی داره به نظرتون درست میشه؟

k1ozil
03-06-2016, 12:25
سلام دوستان
الان 1 ساله سرعت 3G منطقمون رو 30 40 کیلوبایت قفله
شکایت تو 195 تاثیری داره ؟

™...
03-06-2016, 12:57

خب این سرعت که شما گداشتی لحظه ای بوده و اگر بازه زمانی 5 تا 8 رو در نظر بگیریم که شما 20 گیگابایت دانلود کردی میانگین سرعت دانلود شما 1.9 تا 2 مگابایت برثانیه هستش !.

adreno
03-06-2016, 13:24
با سلام
آیا با شارژ شگفت انگیز هم میشه بسته اینترنت خرید یا اون 20 درصد اضافه فقط برای مکالمه داخل شبکه ای ـه ؟
و بهترین بازه زمانی برای شروع 3 ساعت شبانه که بیشترین بازده و میزان دانلود رو داشته باشه چه زمانیه؟ از چه زمانی بسته 3 ساعته رو شروع کنم تا بیشتر دانلود کنه؟

mahde1818
03-06-2016, 13:52
با سلام
آیا با شارژ شگفت انگیز هم میشه بسته اینترنت خرید یا اون 20 درصد اضافه فقط برای مکالمه داخل شبکه ای ـه ؟
و بهترین بازه زمانی برای شروع 3 ساعت شبانه که بیشترین بازده و میزان دانلود رو داشته باشه چه زمانیه؟ از چه زمانی بسته 3 ساعته رو شروع کنم تا بیشتر دانلود کنه؟
سه شب

Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk

silvermanhhh
03-06-2016, 15:32
خب این سرعت که شما گداشتی لحظه ای بوده و اگر بازه زمانی 5 تا 8 رو در نظر بگیریم که شما 20 گیگابایت دانلود کردی میانگین سرعت دانلود شما 1.9 تا 2 مگابایت برثانیه هستش !.

بله برادر همینطوره،من سرعت لحظه ای رو گذاشتم ،و بعدشم گفتم که ۲۰ گیگ دانلود کردم،بقیه فکر نکنن کلا سرعتم اینقدره...

silvermanhhh
03-06-2016, 15:43
همیشه سرعتتون با 3g همینه؟!
البته با لینک های غیر از شاتل لند

اینی که گذاشتم با ۱۶ کانکشن هست،هشت کانکشن بزور تا ۲مگ میره ،روزا کلا همیشه سرعت دانلود بین ۱مگابایت تا ۲ هست،سرورا فرق چندانی برام نداشتن از لحاظ سرعت،سافت ۹۸،بروز دانلود،دانلود فارسی و پی سی دانلود از اینا هم دانلود داشتم

!AL
03-06-2016, 16:05
اینی که گذاشتم با ۱۶ کانکشن هست،هشت کانکشن بزور تا ۲مگ میره ،روزا کلا همیشه سرعت دانلود بین ۱مگابایت تا ۲ هست،سرورا فرق چندانی برام نداشتن از لحاظ سرعت،سافت ۹۸،بروز دانلود،دانلود فارسی و پی سی دانلود از اینا هم دانلود داشتم
از مودم استفاده می کنین یا موبایل؟!

silvermanhhh
03-06-2016, 16:13
از مودم استفاده می کنین یا موبایل؟!

بامودم ۴g،البته ۴gکه تعطیله تو منطقمون

sajjadm1
03-06-2016, 16:32
امروز این سایت را دیدم سایت جالبی هس درباره مقایسه سرعت (قیمت) سرویس دهنده های اینترنت است امکانات جالبی هم داره مثلا روی نقشه تست افراد در شهر های مختلف با اسم isp نشون میده گفتم به شما هم معرفی کنم.ایرانسل را بین isp ها ندیدم ولی همراه اول بود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

adreno
03-06-2016, 18:41
امروز این سایت را دیدم سایت جالبی هس درباره مقایسه سرعت (قیمت) سرویس دهنده های اینترنت است امکانات جالبی هم داره مثلا روی نقشه تست افراد در شهر های مختلف با اسم isp نشون میده گفتم به شما هم معرفی کنم.ایرانسل را بین isp ها ندیدم ولی همراه اول بود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آسیاتک 1 مگابیت نامحدود رو 10 هزارتومن میده ؟ درپیت بودن سایت داد میزنه!!

omid.pari
03-06-2016, 19:13
با سلام

با شارژ شگفت انگیز نمیشه بسته اینترنتی خرید ... فقط واسه مکالمات داخلی ایرانسل و مصرف آزاد اینترنت می باشد.

dvdfire
03-06-2016, 20:01
چقدر سرعت 4جی تو تهران پایین هست

اصلا سیگنال نمیده دو سه تا انتن داره

ولی تری جی آنتن داره فول

عجب دزدی هست این ایرانسل که اینقدر تبلیغ 4جی میکنه

mohsen1849
03-06-2016, 20:03
سلام
منظور از دکل ماکرو تو صفحات قبل بیان شده بود چیه ؟

093X
03-06-2016, 20:13
سلام
منظور از دکل ماکرو تو صفحات قبل بیان شده بود چیه ؟
دکلی که مستقیم به فیبر نوری متصل نیست و ترافیکشو از طریق ماکرو (همون تجهیزات دایره ای شکل که روی دکل نصب میشه) به سایتای دیگه که به فیبر متصل هستن انتقال میده.

4l1r3z4
03-06-2016, 20:38

اون پهنای باندش الکیه و کلا میاد ارزون ترین حالت یه نوع سرویسو بدون در نظر گرفتن مالیات میگه که در آسیاتک سرویس 1مگابیت با 1گیگ حجم 10900 عه! یا مثلا برای 4 مگ میگه 19900 که اومده سرویسه 4مگ با 1گیگ حجمو گفته!

sajjadm1
03-06-2016, 21:17

بله درست میگید مقایسه قیمت یه مشکلاتی داره , که دوست عزیزمون هم در رابطه با محاسبه قیمت ها توضیحاتی دادن البته احتمال داره با افزایش داده های اماری سایت این مشکلات برطرف بشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LiveTime
03-06-2016, 22:32
دوستانی که مشکل سرعت دارن حتماً فرم 195 پر کنین، خیلی سریعتر مشکل حل میشه چون از طریق رگولاتوری شکایت ارسال میشه به اپراتور و موظف به حل مشکل در کمترین زمان هستن

SAeedBaa
04-06-2016, 00:08
LTE Irancell

Device: Xperia Z5

saeeddeeas
04-06-2016, 00:55
LTE Irancell

Device: Xperia Z5

سرعت به طور لحظه ای زیاد شده؟ چون زمان باقیمانده خیلی زیاده نسبت به این سرعت

dvdfire
04-06-2016, 08:29
دوستان تهرانی

سرعت 4g شما هم پایینه ؟

من از مودم 4جی استفاده میکنم

saze
04-06-2016, 09:18
سلام
با طرحهای نامحدود چند مگابایت دانلود داریم؟

mahde1818
04-06-2016, 09:34
سلام
با طرحهای نامحدود چند مگابایت دانلود داریم؟
من در نیشابور در چهار ساعت ۶۵ گیگ دانلود دارم

Tehranshahr
04-06-2016, 10:37
دوستان تهرانی

سرعت 4g شما هم پایینه ؟

من از مودم 4جی استفاده میکنم
منطقه به منطقه فرق داره

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

mahde1818
04-06-2016, 10:58

mahde1818
04-06-2016, 11:00
البته بیشتر از این هم گرفتم مشکل اصلی من هاردم هست که وقتی می خواد پارت های یک گیگابایتی رو بهم وصل کنه سرعت دانلود رو کم میکنه

saze
04-06-2016, 11:34

ممنون
از کدوم طرح استفاده می کنی؟

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

mahde1818
04-06-2016, 11:49
ممنون
از کدوم طرح استفاده می کنی؟

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
نامحدود ساعتی

SAeedBaa
04-06-2016, 12:35
سرعت به طور لحظه ای زیاد شده؟ چون زمان باقیمانده خیلی زیاده نسبت به این سرعت

در ابتدای دانلود سرعت کم بود که کم کم بالا رفت و حتی از 3.5 هم عبور کرد.

anti-military
04-06-2016, 15:22
کریو و هیتلر شکن های دیگه با ایراسنل کار نمیکنه دیگه! کسی جایگزین مناسبی داره واسش؟ چیز مهمی باید دانلود کنم اما به خاطر تحریم ها باید تغییر ایپی بدم ...

dvdfire
04-06-2016, 16:59

ایول با 4g ?

پس چرا تهران لعنتی سرعت 4g در 200 کی هست:n03:

ea.ali
04-06-2016, 17:49
چون تهران مشترک زیاد داره پهنای باند کم میاره اما شهرستان سرعتای بالای دارن البته اونم نه همه جا .تهران شباش خوبه. جایی که منم 40 گیگ 2تا8 می گیرم که اونم نسبت به 120 گیگ کمه.

silvermanhhh
04-06-2016, 18:28
کریو و هیتلر شکن های دیگه با ایراسنل کار نمیکنه دیگه! کسی جایگزین مناسبی داره واسش؟ چیز مهمی باید دانلود کنم اما به خاطر تحریم ها باید تغییر ایپی بدم ...

س.ی.س.ک.و یا any connect رو تست کردی؟برا من کار میده

mahde1818
04-06-2016, 18:29
چون تهران مشترک زیاد داره پهنای باند کم میاره اما شهرستان سرعتای بالای دارن البته اونم نه همه جا .تهران شباش خوبه. جایی که منم 40 گیگ 2تا8 می گیرم که اونم نسبت به 120 گیگ کمه.
دقیقا! من شنیدم حتی توی شهرهای بزرگ اروپایی هم سرعت 4g در حد ۶ -۷ مگابایته دلیلش هم هجومه مصرف کننده هاست. من در نیشابور سرعت ۴۰ مگابایت بر ثانیه تجربه کردم که حداکثر سرعته فناوری 4g هست

ms1ove
04-06-2016, 18:33
دقیقا! من شنیدم حتی توی شهرهای بزرگ اروپایی هم سرعت 4g در حد ۶ -۷ مگابایته دلیلش هم هجومه مصرف کننده هاست. من در نیشابور سرعت ۴۰ مگابایت بر ثانیه تجربه کردم که حداکثر سرعته فناوری 4g هست

فکر کنم حداکثر 150 مگابیت باشه .

silvermanhhh
04-06-2016, 18:34
بنظر من ایرانسل وقتی زیاد استفاده کنی سرعتو کم میکنه،دقیقا کم فروشیه،پریشب تو سه ساعت ۲۰ گیگ دانلود،دیشب بزور ۹ گیگ،یه سیم کارت دیگه گذاشتم رو مودم سرعت دوبرابر شد،واقعا مسخرست

ea.ali
04-06-2016, 18:39
بنظر من ایرانسل وقتی زیاد استفاده کنی سرعتو کم میکنه،دقیقا کم فروشیه،پریشب تو سه ساعت ۲۰ گیگ دانلود،دیشب بزور ۹ گیگ،یه سیم کارت دیگه گذاشتم رو مودم سرعت دوبرابر شد،واقعا مسخرست

من همینطوری شدم.احتمالش هست.
بزور 20گگ گرفتم 20تا فایل باهم گذاشتم هرکدوم 200kb
سرعت تک میزاشتم هم فرقی نمی کرد.

mahde1818
04-06-2016, 18:46
نزدیک ماه رمضون دیگه فاتحه اینترنت خونده اس

ea.ali
04-06-2016, 18:53
نزدیک ماه رمضون دیگه فاتحه اینترنت خونده اس

چه ربطی به ماه رمضون داره؟:n36:

093X
04-06-2016, 18:57

اونی که شما میگی مگابیته نه مگابایت! ۴۰ مگابیت

ms1ove
04-06-2016, 19:01
ماه رمضان مردم روزا خوابن شبا بیدار [emoji16]

mahde1818
04-06-2016, 19:03
واقعا نمی دونی چه ربطی داره !؟ سحر بیدار میشن سحری میخورد بعد هم خراب میشن رو اینترنت

ea.ali
04-06-2016, 19:06
اخه تازگیا اومدم شبانه به ماه رمضون نخورده بودم
:n02:
ولی خداروشکر ماه رمضون بازی خاصی نمیاد بیچاره بشم.

silvermanhhh
04-06-2016, 19:07
واقعا نمی دونی چه ربطی داره !؟ سحر بیدار میشن سحری میخورد بعد هم خراب میشن رو اینترنت

۲تا ۵ مون میشه چتی ها و واتساپیا ،۵تا ۸مون هم میشه روزه بگیر ها،عالیست :n21:

mahde1818
04-06-2016, 19:48
اخه تازگیا اومدم شبانه به ماه رمضون نخورده بودم
:n02:
ولی خداروشکر ماه رمضون بازی خاصی نمیاد بیچاره بشم.
نه بابا هر چی گیرشون بیاد دانلود میکنن بدترین تجربه ای که از ماه رمضون داشتم مربوط به چند سال قبله که تازه اینترنت ۲ مگ اومده بود من رفتم نزدیک ماه رمضون کلی پول دادم ۲ مگ خریدم که تو ماه رمضون بترکونم اما چیزی که نصیبم شد سرعت ۷۰ کیلو بایت بر ثانیه بود ! من از سال ۸۵ ADSL دارم همیشه نزدیک ماه رمضون سرعتا افت میکنه

ms1ove
04-06-2016, 19:52
نه بابا هر چی گیرشون بیاد دانلود میکنن بدترین تجربه ای که از ماه رمضون داشتم مربوط به چند سال قبله که تازه اینترنت ۲ مگ اومده بود من رفتم نزدیک ماه رمضون کلی پول دادم ۲ مگ خریدم که تو ماه رمضون بترکونم اما چیزی که نصیبم شد سرعت ۷۰ کیلو بایت بر ثانیه بود ! من از سال ۸۵ ADSL دارم همیشه نزدیک ماه رمضون سرعتا افت میکنه

برای منم همینطوره شبا ماه رمضان بیخیال دانلود شبانه میشم از سال 89 که adsl گرفتم تا حالا

SAeedBaa
04-06-2016, 20:11
سایت BTS در کیش

adreno
04-06-2016, 20:16
با سلام
میشه با سیم کارتی که USim نیست حداکثر سرعت 3G رو گرفت
از نظر تئوری تا 41 مگابیت H+ باید بده دیگه اینطور نیست؟
یا باید سیم کارتو تعویض کنم ؟؟

SAeedBaa
04-06-2016, 20:20
با سلام
میشه با سیم کارتی که USim نیست حداکثر سرعت 3G رو گرفت
از نظر تئوری تا 41 مگابیت H+ باید بده دیگه اینطور نیست؟
یا باید سیم کارتو تعویض کنم ؟؟
بله، 41 مگابیت همانطور که گفتین در حد تئوری هست، در عمل اگه محدودیت 8 برای تری جی اعمال نشده باشه حدود سرعت 21 تا 23 مگابیت رو در بهترین حالت دریافت میکنید.

sh93
04-06-2016, 21:41
دوستان میشه بفرمایید میانگین سرعت دانلود LTE باید روی چند باشه. بهترین و بدترین شرایط ؟
من میانگین 1.2 mb/s میگیرم با نوسان زیاد - تهران - شرق

mahde1818
04-06-2016, 21:45
دوستان میشه بفرمایید میانگین سرعت دانلود LTE باید روی چند باشه. بهترین و بدترین شرایط ؟
حداکثر ۵ مگابایت

SAeedBaa
04-06-2016, 21:56

میانگین سرعت بین 5 تا 10 مگابیت.
بیشترین سرعت حدود 40 تا 50 مگابیت و در بدترین حالت سرعت 1 مگابیت.

meshkiposh2200
05-06-2016, 00:54
سایت BTS در کیش

یه بی تی اس با این شکل هم کوه صحفه اصفهان کار کردند فکر کنم مال همراه اول باشه

shahin1373
05-06-2016, 02:09
لنترن خوبه اونو بگیر

dvdfire
05-06-2016, 07:19
اینترنت شماطبق مصرف آزادازشارژاصلی محاسبه میشود

من مودم دارم
یک طرح دو ساعته گرفتم
تمام که شد رفت از روی باقیمانده شارژم استفاده کرد

چیکار کنم که وقتی اینترنت تمام میشه از بقیه پول شارژم استفاده نکند

ممنونم

ata.royalfalcon
05-06-2016, 08:32
اینترنت شماطبق مصرف آزادازشارژاصلی محاسبه میشود

من مودم دارم
یک طرح دو ساعته گرفتم
تمام که شد رفت از روی باقیمانده شارژم استفاده کرد

چیکار کنم که وقتی اینترنت تمام میشه از بقیه پول شارژم استفاده نکند

ممنونم
باید طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنید .

adreno
05-06-2016, 09:05

کنترل مصرف آزاد برای همراه اول وجود نداره ؟! چند بار از شارژ اصلیم کم کرده دزد دیوث

!AL
05-06-2016, 09:22
نحوه فعال سازیش به چه صورته؟!

Abolfazl-Star
05-06-2016, 09:42
نحوه فعال سازیش به چه صورته؟!

#3*2*3*555*

adreno
05-06-2016, 10:01
با سلام
سرعت 3G سیم کارت USIM با سرعت 3G سیم کارت معمولی فرق میکنه ؟

arsinn
05-06-2016, 10:04
با سلام
سرعت 3G سیم کارت USIM با سرعت 3G سیم کارت معمولی فرق میکنه ؟
خیر ربطی نداره

arsinn
05-06-2016, 10:24

65 گیگ در چهار ساعت زمانی ممکن هست که متوسط سرعت دانلود در این چهار ساعت بالای 30 مگا بیت در ثانیه باشه! احتمالا ایرانسل بشما توجه ویژه داره چون در نود درصد جاها متوسط سرعت در بهترین حالت یک چهارم این مقدار هم نیست.

ms1ove
05-06-2016, 10:35
65 گیگ در چهار ساعت زمانی ممکن هست که متوسط سرعت دانلود در این چهار ساعت بالای 30 مگا بیت در ثانیه باشه! احتمالا ایرانسل بشما توجه ویژه داره چون در نود درصد جاها متوسط سرعت در بهترین حالت یک چهارم این مقدار هم نیست.
فکر کنم نیشابور فیبر نوری هست

ea.ali
05-06-2016, 10:39
فک کنم مردم رفتن پیشواز:n02: .دیشب اشکم در اومد تا ساعت 5 4g بودم500kbسرعتم بود زدم 3gشد1مگ:n04:

adreno
05-06-2016, 11:01
چطوری میشه این mega promo plus رو لغو کرد من اصلا عضو هم نشدم
خودش میگه لغو با ارسال L به 737512 اما هر چی میفرستم میگه پیش شماره وارد شده صحیح نمی باشد:n34:

.:update:.

ممنون از ایرانسل من تونستم لغوش کنم

ata.royalfalcon
05-06-2016, 11:15
فک کنم مردم رفتن پیشواز:n02: .دیشب اشکم در اومد تا ساعت 5 4g بودم500kbسرعتم بود زدم 3gشد1مگ:n04:

بله ، دیشب خیلی سرعت پایین بود (روی lte) . ولی نزدیکهای صبح سرعتش به یک مگ میرسید .

!AL
05-06-2016, 11:46
من که نه ولی دوستانی که به همچین سرعتی در 4g دسترسی دارن کم نیستن!!! تازه با سرعت بهتر و دانلود 60 گیک حدودا در 3 ساعت

mahde1818
05-06-2016, 12:44
سرعت اینجا بین ۳۵ تا ۴۰ در نوسانه

SAeedBaa
05-06-2016, 12:48
یه بی تی اس با این شکل هم کوه صحفه اصفهان کار کردند فکر کنم مال همراه اول باشه

این bts یک سایت اشترکی است.

sajjadm1
05-06-2016, 13:32
مهر نوشت: معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تدوین نظام قیمت‌گذاری خدمات ارتباطی خبر داد و گفت: این مدل قیمت‌گذاری برای اینترنت، تلفن ثابت و موبایل اجرایی می‌شود. صادق عباسی شاهکوه اظهار داشت: بر اساس مدل قیمت‌گذاری استاندارد در دنیا، تعرفه خدمات تلفن ثابت، اینترنت و موبایل تعیین می‌شود که ما نیز در کشور نظام تعرفه‌گذاری را تدوین کرده‌ایم تا از این پس در چارچوب این مدل، قیمت‌گذاری‌های خدمات ارتباطی تعیین شود. وی گفت: بر اساس این چارچوب تعرفه خدمات تلفن و اینترنت ثابت به صورت آبونمان و تعرفه موبایل و اینترنت موبایل مبتنی بر استفاده و به صورت حجمی محاسبه خواهد شد. معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه به زودی طرح نهایی این نظام تعرفه‌گذاری به تصویب خواهد رسید، خاطرنشان کرد: پس از تصویب نهایی این طرح، مدل تعرفه‌ای خدمات تلفن ثابت، اینترنت و موبایل مشخص می‌شود. وی تصریح کرد: هم‌اکنون نیز برای تعیین تعرفه‌های مخابرات و اینترنت از این چارچوب پیروی می‌کنیم. عباسی شاهکوه، اجرای نظام قیمت‌گذاری خدمات ارتباطی را در راستای ثبات بازار و اعتمادسازی فعالان بخش ارتباطات کشور عنوان کرد و گفت: به این ترتیب تعیین تعرفه‌ها بر اساس استانداردهای مشخص انجام می‌شود. وی با اشاره به برنامه‌های در دست انجام برای تغییر تعرفه‌ها در بخش مخابرات و اینترنت گفت: هم‌اکنون نیز در دنیا نرخ خدمات ثابت بر مبنای آبونمان محاسبه می‌شود و ADSL به صورت حجمی نیست. از سوی دیگر اینترنت موبایل مبتنی بر استفاده حجمی و گیگابایتی است که در تعرفه‌های جدید به این نکات توجه شده است.

sajjadm1
05-06-2016, 13:34
بنظرتون حجم adsl را بر میدارن؟!

mahde1818
05-06-2016, 13:36
نه

peymanmo
05-06-2016, 13:38
دوستان من یه مودم هواوی 8372 گرفتم یه سیم کارت ایرانسل انداختم روش. حالا هر موقع اینترنتم تموم بشه بخوام طرح های اینترنتی ایرانسل و بخرم باید سیم کارتُ از مودم دربیارم بندازم تو گوشی ؟ این که خیلی ستمه ...

mahde1818
05-06-2016, 13:39
دوستان من یه مودم هواوی 8372 گرفتم یه سیم کارت ایرانسل انداختم روش. حالا هر موقع اینترنتم تموم بشه بخوام طرح های اینترنتی ایرانسل و بخرم باید سیم کارتُ از مودم دربیارم بندازم تو گوشی ؟ این که خیلی ستمه ...
تمدید خودکار رو فعال کن

dvdfire
05-06-2016, 14:41
#3*2*3*555*

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، با فعال سازی این طرح از طریق شماره گیری کد #۳*۲*۳*۵۵۵* این امکان برای مشترکان خدمات اینترنت همراه ایرانسل فراهم شده تا پس از پایان اعتبار زمانی و یا حجمی بسته اینترنت همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خود، به صورت خودکار وارد طرح مصرف آزاد نشوند. بر این اساس، دسترسی مشترک به خدمات دیتا پس از پایان اعتبار زمانی و یا حجمی بسته اینترنت متوقف شده و مشترک هزینه اضافی بابت استفاده از طرح مصرف آزاد نمی پردازد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7

dvdfire
05-06-2016, 14:48
تمدید خودکار رو فعال کن

روی موبایلت ایرانسل من رو نصب کن

راحت راحت دیگه احتیاج به خارج کردن هم نداری

در ضمن

کد #۳*۲*۳*۵۵۵* را هم فعال کن که بعد از تمام شدن طرحت اینترنتت از شارزت نخوره

peymanmo
05-06-2016, 18:21
روی موبایلت ایرانسل من رو نصب کن

راحت راحت دیگه احتیاج به خارج کردن هم نداری

در ضمن

کد #۳*۲*۳*۵۵۵* را هم فعال کن که بعد از تمام شدن طرحت اینترنتت از شارزت نخوره

خوب من روی گوشیم یه سیم کارت ایرانسل دارم که برای کارای شخصیمه. یه سیم کارت ایرانسل هم جدید خریدم انداختم روی مودم برای اینترنت. حالا من با ایرانسل من می تونم سیم کارت روی مودمُ مدیریت کنم ؟

sajjadm1
05-06-2016, 18:29
خوب من روی گوشیم یه سیم کارت ایرانسل دارم که برای کارای شخصیمه. یه سیم کارت ایرانسل هم جدید خریدم انداختم روی مودم برای اینترنت. حالا من با ایرانسل من می تونم سیم کارت روی مودمُ مدیریت کنم ؟

بله میتونید , حتی میتونید هر دو سیم کارت را با همین برنامه کنترل کنید که البته باید هر مرتبه از حساب کاربری خود خارج و با حسابی که مورد نظرتان هس وارد شوید. ضمن اینکه میتوانید ایرانسل من را روی ویندوز هم با کمک بعضی برنامه ها نصب کنید

saeeddeeas
05-06-2016, 19:12
بله میتونید , حتی میتونید هر دو سیم کارت را با همین برنامه کنترل کنید که البته باید هر مرتبه از حساب کاربری خود خارج و با حسابی که مورد نظرتان هس وارد شوید. ضمن اینکه میتوانید ایرانسل من را روی ویندوز هم با کمک بعضی برنامه ها نصب کنید

با استفاده از برنامه app cloner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشود برنامه ایرانسل من یا هر برنامه ای رو به تعداد دلخواه روی یک دستگاه نصب کرد، بنده 4 تا ایرانسل من رو روی یک دستگاه نصب کردم و 4 سیم کارت رو همزمان مدیریت میکنم

adreno
05-06-2016, 19:55

اونقدر طعم پول هایی که با حجم دزدی و حجم فروشی رو چشیدن که بعید میدونم به این راحتی از این سود های هنگفت صرف نظر کنند

peymanmo
05-06-2016, 20:11
دست همگی دوستان درد نکنه با کمکتون و نرم افزاری که دوستمون معرفی کردن مشکل حل شد.

CUDA
05-06-2016, 22:12
دوستان یه سوال داشتم

بعضیا گفتند وقتی سرعت 4G پایین میاد، تغییر میدیم روی 3G و سرعت بعدش درست میشه.

میخواستم بدونم چطور میشه تعیین کرد منبع اینترنت، روی 4G بره یا 3G

میشه راهنمایی کنین؟ مرسی

dvb55
05-06-2016, 22:19

چرا بر ندارن؟

با یه روش دیگه سه برابرش رو تو پاچه ملت خواهند کرد. ( مثلا از 10 نفر 10000 تومان بگیری بهتره یا 10000 نفر 1000 تومان. این مثال بود حالا کل ملت adsl دار رو در نظر بگیر :n10::n09:) . عنوان همونطور که فرمودن
به صورت آبونمان
ماهانه. خیلی هم شیک و مجلسی.

del2771
06-06-2016, 05:58
سلام صبح همگی بخیر ساعت 6:50 صبح وضعیت دانلود شبانه
:n27: هر چند همیشگی نیست ولی خوب راضیم:n06:

adreno
06-06-2016, 10:10
33 گیگ
والا واسه من بلند شدم دیدم بعد نیم ساعت قطع شده بود ! اصلا اینترنت نداشت. قطع و وصل کردم درست شد کلا خیلی اذیت میکنه
همراه اول هم شبانه داره با 1000 تومان اگه آنتن گیری خوبی داشته باشین تو 5 ساعت هر ساعت 4.5 گیگ جمعا 22.5 گیگ با 1000 تومان میشه دانلود کرد از 2 تا 7
من بهترین حال با ایرانسل متوسط 25 گیگ دانلود دارم که نمیصرفه به نسبت قیمتش اما چه میشه کرد

rezalive
06-06-2016, 12:47
یه سوال
ایرانسل هم جدیدا اگه زیاد دانلود کنی محدود میکنه؟:n02:

adreno
06-06-2016, 13:57
سلام
من با مودم e3372 شبانه ساعتی برا دانلود میذارم لینکایی که از آی مــووی میذارم رو همش ارور میده و آدرس لینک رو با آدرس کنسول مودم عوض میکنه و اینطوری اصلا نمی تونم لینکای غیر مستقیم بذارم
کسی از دوستان تبصره ای متممی چیزی بلد نیست واسه لینکای غیر مستقیم با مودم e3372
لینکای داخلی رو بدون مشکل شروع میکنه اما با خارجی ها وضع خرابه

adreno
06-06-2016, 14:12
حذف شود ....
نمی دونم من یه بار ارسال رو می زنم دوبار پست میفرسته از عجایب آسیاتک ـه یحتمل :n41:

IVAN
06-06-2016, 17:36
سلام
من با مودم e3372 شبانه ساعتی برا دانلود میذارم لینکایی که از آی مــووی میذارم رو همش ارور میده و آدرس لینک رو با آدرس کنسول مودم عوض میکنه و اینطوری اصلا نمی تونم لینکای غیر مستقیم بذارم

فکر نمی کنم به دانگل ربطی داشته باشه. میشه چندتا لینک از اون سایتو بذاری ببینیم چطورین؟

naser.051
06-06-2016, 17:39
سلام
جناب این نگران کننده نیست در اصل این حالت یعنی مودم نقش سرور ایفا میکنه منم 3372 داشتم و الان 8372 دارم همینجوریه

Miladran
06-06-2016, 20:01
اینم تست امروزم، خدایی دم ایرانسل گرم.

Le0nard0
06-06-2016, 20:10

کدوم منطقه؟ داخلیه یا زیر دکل؟

Miladran
06-06-2016, 20:26

جنوب غرب تهران داخل ساختمان طبقه دوم

Miladran
06-06-2016, 20:31

mahde1818
06-06-2016, 20:32
چند گیگ میگیری هر ساعت؟

senator2011
06-06-2016, 22:03

یکی از نعمتهای الهی اینترنت پر سرعته که نسیب شما شده قدرشو بدون:n02:

Firebirds
06-06-2016, 22:41
یه سوال بسته های شبانه هر دو اپراتور مگه محدودیت حجمی ندارند ؟

saeeddeeas
06-06-2016, 22:52
یه سوال بسته های شبانه هر دو اپراتور مگه محدودیت حجمی ندارند ؟
بله، شما میتوانید حجم کلی هر بسته ای که خریداری میکنید در برنامه ایرانسل من ببینید

Firebirds
06-06-2016, 22:59
بله، شما میتوانید حجم کلی هر بسته ای که خریداری میکنید در برنامه ایرانسل من ببینید

داشتم صفحات قبلی میخوندم، فکر کنم پست خود شما بود، اشاره به 60 گیگ در سه ساعت کرده بودید، با توجه به اینکه همه بسته ها حجمی اند، اصلا این میزان دانلود توجیه اقتصادی داره ؟
کل بسته ها فکر میکنم اینجا باید باشه درسته ؟

saeeddeeas
06-06-2016, 23:05
داشتم صفحات قبلی میخوندم، فکر کنم پست خود شما بود، اشاره به 60 گیگ در سه ساعت کرده بودید، با توجه به اینکه همه بسته ها حجمی اند، اصلا این میزان دانلود توجیه اقتصادی داره ؟
کل بسته ها فکر میکنم اینجا باید باشه درسته ؟
بله بسته ها در آون صفحه هستن
منظور شما از توجیه اقتصادی چیست؟ یعنی با پرداخت 2 هزار تومان 60 گیگ گرون هست؟به نظر من که خیلی هم خوبه، زمان بسته 500 تومنی هم در نیم ساعت حدود 4 گیگ دانلود میکردم که خیلی خوب بود

Firebirds
06-06-2016, 23:08
الان که بسته ها رو نگاه میکنم، قکر کنم اگه توی BTS خلوت باشه، طرح های ساعتی برای دانلودر ها بی ارزند.
ولی یه سوال، هر شب برای فعال سازی طرح باید بعد از 2 شب بیدار شد و طرح رو فعال کرد و بعد زد برای دانلود ؟!

ساعتی3 ساعت (شبانه، 2 تا 8 صبح)
ویژه مشترکان اعتباری

سرعت نامحدود در شبکه های 3G ، 2G و 4G

بله بسته ها در آون صفحه هستن
منظور شما از توجیه اقتصادی چیست؟ یعنی با پرداخت 2 هزار تومان 60 گیگ گرون هست؟به نظر من که خیلی هم خوبه، زمان بسته 500 تومنی هم در نیم ساعت حدود 4 گیگ دانلود میکردم که خیلی خوب بود

نه اتفاقا خیلی خوبه، اون موقعه من طرح های ساعتی نامجدود شو ندیده بودم.
همراه اولم مشابه این طرح های ایرانسل دارد ؟ اصلا کیفتی قابل مقایسه است ؟
من یه طرج بگیرم ویندوز رو آپدیت کنم :)

saeeddeeas
06-06-2016, 23:11
الان که بسته ها رو نگاه میکنم، قکر کنم اگه توی BTS خلوت باشه، طرح های ساعتی برای دانلودر ها بی ارزند.
ولی یه سوال، هر شب برای فعال سازی طرح باید بعد از 2 شب بیدار شد و طرح رو فعال کرد و بعد زد برای دانلود ؟!

ساعتی3 ساعت (شبانه، 2 تا 8 صبح)
ویژه مشترکان اعتباری

سرعت نامحدود در شبکه های 3G ، 2G و 4G
خیر نیازی نیست حتما ساعت ۲ بشه، شما الان یا هر وقت دیگری میتوانید بسته بخرید و توی آون زمان مشخص به محض اولین اتصال بسته فعال میشه

L.O.N.E.L.Y
06-06-2016, 23:57
دوستان من میخوام مودم 4g بگیرم
لطفا راهنمایی کنید
چه مودمی بگیرم
فقط برای استفاده pc میخوام و برای دانلود شبانه میخوام استفاده کنم
الان این مودم رو که ایرانسل توی سایتش زده رو تایید میکنید؟ (یعنی منظورم اینه مودم با کیفیتی هست که سرعت و آنت دهی خوبی داشته باشه؟)

بعد اگه من دانلود شبانه داشته باشم هرشب من رو محدود میکنه؟
و امشب با اپراتور ایرانسل حرف زدم ازش پرسیدم این طرح های نامحدود همیشگی هستند که من هزینه مودم رو مطمئن بشم ازش که گفت نه ممکنه بعد مدتی برداشته بشن

naser.051
07-06-2016, 06:21
لطفا راهنمایی کنید
چه مودمی بگیرم
الان این مودم رو که ایرانسل توی سایتش زده رو تایید میکنید؟ (یعنی منظورم اینه مودم با کیفیتی هست که سرعت و آنت دهی خوبی داشته باشه؟)

و امشب با اپراتور ایرانسل حرف زدم ازش پرسیدم این طرح های نامحدود همیشگی هستند که من هزینه مودم رو مطمئن بشم ازش که گفت نه ممکنه بعد مدتی برداشته بشن

وای فای نداره فقط به صورت لن وصل.میشه

naser.051
07-06-2016, 06:23
لطفا راهنمایی کنید
چه مودمی بگیرم

وای فای نداره به صورت لن فقط وصل میشه

ata.royalfalcon
07-06-2016, 08:15
لطفا راهنمایی کنید
چه مودمی بگیرم

مودمی که انتخاب کردید مودم خوبی هست ولی اشکالی که داره این هست که WiFi نداره و از طریق USB به سیستم یا روتر وصل میشه . فرض کنید در جاییکه کامپیوتر هست گیرندگی خوبی نداشته باشید پس یا باید کامپیوتر رو جابجا کنید مثلاً ببرید نزدیک پنجره و یا اینکه یه روتر بخرید و روتر رو ببرید نزدیک پنجره . کابل افزایش طول USB هم اگر طولش خیلی زیاد باشه ممکنه جواب نده .

پیشنهاد میکنم قبل از خرید یه تست کنید و ببینید وضعیت گیرندگی 4G یا 3G در جایی که کامپیوترتان هست به چه صورتی هست . اگر مشکلی نداشت میتونید همین مدل رو بخرید در غیر اینصورت یا باید یه روتر بخرید و یا مدلهای WiFi دار رو بخرید .

ea.ali
07-06-2016, 09:54
دوستان ببخشید یه سوالی ذهن منو مشغول کرده ایرانسل نمی خواد فکری برای تهران بکنه؟اکثر جاهای تهران شبانش سرعتش پایینه نسبت به جاهای پر سرعت.
پس چرا برای تهران که اینقدر جمعیت داره افزایش پهنای باند نمیده؟کسایی هستند که تا شبی100گیگ می گیرند اما اکثر مثل خودم تو تهران زور بزنن شبی 40 گیگ.
از چند نفری شنیده بودم مثلا قراره تا فلان تاریخ فلان کنن ولی بهتر نشد بدترم شد.

Dr Nima
07-06-2016, 11:55
لطفا راهنمایی کنید
چه مودمی بگیرم

Huawei Wingle E8372 4G WiFi Router
این بهتره

afshin75
07-06-2016, 13:33
دوستان ببخشید اگر سوالم تکراری هست. الان اگر من بسته عادی مثلا یک ماه داشته باشم و بعد بسته ساعتی برای دانلود شبانه بگیرم اونوقت ساعت 2 اتوماتیک از این بسته ساعتی استفاده میشه یا باید کار خاصی انجام داد تا از حجم بسته عادی کم نشه؟

ms1ove
07-06-2016, 13:44
دوستان ببخشید اگر سوالم تکراری هست. الان اگر من بسته عادی مثلا یک ماه داشته باشم و بعد بسته ساعتی برای دانلود شبانه بگیرم اونوقت ساعت 2 اتوماتیک از این بسته ساعتی استفاده میشه یا باید کار خاصی انجام داد تا از حجم بسته عادی کم نشه؟
ساعت 2 یه بار دیتا رو روشن خاموش کنید

del2771
07-06-2016, 14:12
من مودم d100 تبدیل به outdor کردم و -55 سیگنال گرفتم بردمش رو پشت بام داخل باکس ip65 گذاشتم نصبش کردم رو دیوار تو فضای باز یه لن هم مستقیم ازش گرفتم به طبقه یک رو هاب سویچ که یسرش میخوره به pc و سر دیگش به اکسس پوینت داخلی که گوشیامونو جواب بده :n01:

ak313
07-06-2016, 15:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A 7-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-mnp-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B7-%DA%A9%D9%86%D8%AF
جزییات جدید طرح ترابردپذیری شماره‌ها/ دولت در اجرای MNP احتیاط کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A 7-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-mnp-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B7-%DA%A9%D9%86%D8%AF)

smit.doctor
07-06-2016, 15:16
del2771
دمت گرم! داخل خونه سیگنالش چقدر بود؟
البته بجای اینکار از آنتن خارجی هم میتونستی استفاده کنی.

sajjadm1
07-06-2016, 17:55
محمدرضا کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، از برگزاری مزایده فرکانس LTE (نسل چهارم) خبر داد.
رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران گفت: 3 فرکانس 2.3، 2.6 و 3.5 گیگاهرتز به مزایده گذاشته شد که برای 2 فرکانس 2.3 و 2.6 متقاضی وجود داشت.
وی گفت: فرکانس 3.5 متقاضی نداشت. به نظر می رسد فرکانس 3.5 با قیمت پایه 70 میلیارد تومان جذاب لازم را نداشته است.
این مدیرعامل اپراتور ارتباطات ثابت گفت: شرکت‌های FCP (اپراتور ارتباطات ثابت) نزدیک به هم با تشکیل کنسرسیومی برای دریافت فرکانس وارد مزایده شدند و زمینه فعالیت برای دیگر شرکت‌های علاقمند نیز هنوز فراهم است.

Armin.Computer
07-06-2016, 18:04
محمدرضا کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، از برگزاری مزایده فرکانس LTE (نسل چهارم) خبر داد.
رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران گفت: 3 فرکانس 2.3، 2.6 و 3.5 گیگاهرتز به مزایده گذاشته شد که برای 2 فرکانس 2.3 و 2.6 متقاضی وجود داشت.
وی گفت: فرکانس 3.5 متقاضی نداشت. به نظر می رسد فرکانس 3.5 با قیمت پایه 70 میلیارد تومان جذاب لازم را نداشته است.
این مدیرعامل اپراتور ارتباطات ثابت گفت: شرکت‌های FCP (اپراتور ارتباطات ثابت) نزدیک به هم با تشکیل کنسرسیومی برای دریافت فرکانس وارد مزایده شدند و زمینه فعالیت برای دیگر شرکت‌های علاقمند نیز هنوز فراهم است.

ظاهرا علاقه مندی به LTE خیلی بیشتر از فیبر هست

saeeddeeas
08-06-2016, 02:13
چقدرررررر سرعت پایینه مخصوصا سرور داخلی:n04:

del2771
08-06-2016, 05:07
@del2771 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دمت گرم! داخل خونه سیگنالش چقدر بود؟
.
سیگنال -85 بود

adreno
08-06-2016, 12:00
دیشب گذاشتم برا دانلود صبح پاشدم دیدم 27 گیگ دانلود کرده تو DU Meter و رفتم ببینم چه فایلهایی رو دانلود کرده که دیدم فقط 3 گیگ تونسته بگیره از 27 عملا 3 گیگ بازده داشته!!!! 11 درصد بازده !!
همه لینک ها رو ارور داده downloading owner's page to refresh link بعد هم مثل سیاه چاله سرعت بقیه فایل ها رو هم گرفته و عملا دانلود هرز رفته
در دانلود با خط ADSL این اتفاق کمتر میفتد الآن 3 روزه هر روز وضع دانلود همینه !
اگه کسی از دوستان در فروم در این باره تجربه داره ممنون میشم راهنماییم کنین

MeHrDaD-91
08-06-2016, 12:58
آقا مودم 4g به نظرتون چی تهیه کنم بهتره؟؟
تو سایت ایرانسل یک سری مودم تبلیغ کرده.

senator2011
08-06-2016, 13:13
دیشب گذاشتم برا دانلود صبح پاشدم دیدم 27 گیگ دانلود کرده تو DU Meter و رفتم ببینم چه فایلهایی رو دانلود کرده که دیدم فقط 3 گیگ تونسته بگیره از 27 عملا 3 گیگ بازده داشته!!!! 11 درصد بازده !!
همه لینک ها رو ارور داده downloading owner's page to refresh link بعد هم مثل سیاه چاله سرعت بقیه فایل ها رو هم گرفته و عملا دانلود هرز رفته

اگه با idm دانلود میکنید میتونید برای دانلودهای که با خطا مواجه میشه یه صدا در نظر بگیرین بلندگوی سیستم رو هم باز بزارین اگه مشکلی پیش اومد بیدارتون کنه
برای من هم پیش اومده

™...
08-06-2016, 13:20

من اینطور مشکلی ندیدم تاحالا !

لینک های شما مشکل داشتن .

sajjadm1
08-06-2016, 13:59
تعرفه اینترنت برای ارائه دهندگان داخلی خدمات کاهش می یابد تهران- ایرنا- شرکت ارتباطات زیر ساخت با هدف کاهش تعرفه اینترنت برای ارائه دهندگان داخلی خدمات برخط، تفاهمنامه ای با 6 شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنتی امضا کرد که براساس آن تعرفه ها برای ارایه دهندگان خدمات کاهش خواهد یافت.به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، مراسم امضای این تفاهمنامه به نام «تفاهم‌نامه اپراتورهای اینترنتی برای کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربران نهایی» در حضور محمدجواد آذری جهرمی مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت و مدیران اپراتورهای اینترنتی و سرویس دهندگان برگزار شد.
براساس این تفاهمنامه، شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنت از این پس با ارتباط مستقیم با مراکز تبادل اطلاعات کشوری، هزینه ها را کاهش خواهند داد که این کاهش هزینه ها برای کاربر نهایی بیشتر در استفاده از تصاویر و فیلم ها خواهد بود.
این تفاهمنامه بدنبال افتتاح پروژه مرکز تبادل ترافیک شبکه ملی اطلاعات تهران امضا شد. این مرکز افزایش سرعت، کیفیت و کاهش هزینه خدمات اینترنتی، استفاده بهتر از محتوا و خدمات داخلی، محلی سازی توزیع ترافیک و استفاده بهینه از منابع ارتباطی کشور را به همراه ایجاد بستری مناسب و مطابق با استانداردهای بین‌المللی برای شبکه‌های توزیع محتوایی داخلی به ارمغان می‌آورد.
مراکز تبادل ترافیک شبکه ملی اطلاعات دارای مزایایی همچون ایجاد زیرساخت لازم برای پیاده‌سازی این شبکه و بومی‌سازی دسترسی به اطلاعات، جلوگیری از خروج سرمایه‌ها و گردش منابع در داخل کشور هستند.
با امضای این تفاهمنامه کاربران نهایی که از سرویس‌های داخلی استفاده می‌کنند با 50 درصد کاهش تعرفه اتصال به شبکه، روبرو می‌شوند.به دلیل رایگان شدن تعرفه انتقال ترافیک از طریق مرکز تبادل داده که به تازگی در تهران افتتاح شد، تعرفه نهایی کاربران 50 درصد به ازای هر گیگابایت مصرف، کاهش پیدا خواهد کرد و از آنجایی که عمده مصرف کاربران اینترنت مربوط به دانلود فیلم و صوت در شبکه‌های اجتماعی است، اجرای این طرح می‌تواند هزینه مصرف بسیاری از کاربران را کاهش دهد.
سایر سرویس‌دهندگان خدمات ارتباطی، شبکه مالی بانکی کشور، نظام‌های مالیاتی، شبکه دولت و مراکز علمی نیز باید تا شهریورماه به این عرصه بپیوندند.
هم‌ اکنون شرکت ارتباطات زیرساخت مقدمات امضای تفاهم‌نامه با دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران را نیز برای انتقال ترافیک داده به مرکز تبادل داده( NIX ) برای کاهش تعرفه ترافیک داخلی آغاز کرده است.
تفاهمنامه ذکر شده میان شرکت های رایتل به عنوان اپراتور تلفن همراه، شرکت های اینترنتی شاتل و آسیاتک و سه شرکت ارائه دهنده خدمات تصویری آپارات ، فیلیمو و تلویبیون امضا شد.

ata.royalfalcon
08-06-2016, 17:18

این مشکل رو دیشب با وایمکس ایرانسل داشتم . برای برطرف کردن این مشکل میتونید در تنظیمات شبکه DNS ست کنید . من از DNS گوگل استفاده کردم و مشکل برطرف شد .

amirdiba
08-06-2016, 17:21
این مشکل رو دیشب با وایمکس ایرانسل داشتم . برای برطرف کردن این مشکل میتونید در تنظیمات شبکه DNS ست کنید . من از DNS گوگل استفاده کردم و مشکل برطرف شد .
چطوری ؟یادم رفته

Sent from my S5-F using Tapatalk

ata.royalfalcon
08-06-2016, 17:36
چطوری ؟یادم رفته

Sent from my S5-F using Tapatalk

لینک زیر رو ببینید .

DNS گوگل هم 8.8.8.8 و 8.8.4.4 هست . فقط اگر با LAN به روتر/مودم وصل شدید روی Local Area connection و اگر با WiFi به اینترنت متصل شدید روی Wireless Network Connection تنظیمات رو انجام بدید .

™...
09-06-2016, 01:37
سرعت امشب افتضاح هستش . سرعت دانلود من از 3 مگابایت بر ثانیه شده 1/5 مگابایت بر ثانیه . :n27:

del2771
09-06-2016, 10:38
d100 خوبه بقیعه مدلها چون همراه هستن و باطری دارند و خروجی پورت لن ندارن فقط برای کارهای خاص استفاده دارد اگر مودم رو میزی پایدار و 24 ساعته متصل باشد را میخاهید قطعا d100 و از مدلهای tp link mr6400 یا mr200

del2771
09-06-2016, 11:08
4G باز به سرعتهای متفاوتی تقسیم میشه که در ایران از پایین ترین سطحش که cat4 هست استفاده میشه تمام مودمها از cat4 پیروی میکنند که سرعت دریافت تا 150 مگ
و ارسال تا 50 مگ را دارند اکثر گوشیهای میان رده همانند j7 سامسونگ و غیره همین مقدار پوشش میدن ولی چون پهنای باند در کشور ما خیلی کمتر از استاندارد جهانیه بعضا مشاهده میکنید که 2 مگ سرعت بیشتر دریافت ندارید در بعضی مکانها
اگر به شبکه داخل ایران پهنای باند بین الملل بیشتری تزریق بشه شاهد افزایش سرعت خواهیم بود و دیگر اینکه چون ترافیک کاربران مقداریش از سرورهای ایران تامین میشه باید قیمت هم به این ترتیب پایین بیاد که اینطور نبوده و شرکتها همچنان این مهم را یک امتیاز میدانن و دوست ندارن اطلاع رسانی کنند و قیمت را کاهش دهند .
علت اینکه شاتل ترافیک ورودی خروجی استفاده از شاتلند رو بعضی وقتها رایگان میکنه فقط برای مشترکان خودش چرا چون با این ترفند سعی داره یوزرهاشو حفظ کنه چون ترافیکی که مصرف میشه فقط بر روی بستر شبکه شاتل هست و هیچ هزینه ای براشون نداره به هر حال شرکتها سعی دارند با هر ترفندی تبلیغات گسترده ای انجام دهند و بالانس مشرکان را از شرکتهای دیگر بربایند

saeeddeeas
09-06-2016, 11:26
سرعت امشب افتضاح هستش . سرعت دانلود من از 3 مگابایت بر ثانیه شده 1/5 مگابایت بر ثانیه . :n27:

یعنی خیلی افتضاح شده سرور داخلی که ترکیده و پینگ هم داغون حتی بازی هایی مثل clash متصل نمیشن

ms1ove
09-06-2016, 12:04
ماه رمضان و مردم شبا بیدار [emoji6]

smsoft
09-06-2016, 12:06
4G
قم
ساعت ۵ صبح
البته نوسان داشت و تا ۱۰ مگابایت میرف ولی میانگین ۴ بود

sajjadm1
09-06-2016, 12:40
4G
قم
ساعت ۵ صبح
البته نوسان داشت و تا ۱۰ مگابایت میرف ولی میانگین ۴ بود

یعنی شما تا 80 مگابیت , سرعت دارید؟!

MeHrDaD-91
09-06-2016, 13:16
سلام دوستان
مودم 4g چی پیشنهاد می کنید؟؟ خواهشا کمک کنید

ata.royalfalcon
09-06-2016, 13:17

سلام دوستان
مودم 4g چی پیشنهاد می کنید؟؟ خواهشا کمک کنید

در صفحات قبل دوستان Huawei Wingle E8372 4G WiFi Router رو پیشنهاد دادن .

srx190d
09-06-2016, 13:20
من ی ۳۳۷۲ دارم
هر کسی خواست خبر بده

MeHrDaD-91
09-06-2016, 13:20
در صفحات قبل دوستان Huawei Wingle E8372 4G WiFi Router رو پیشنهاد دادن .

ممنون دوست عزیز
نظرت راجب مدوم های d-link چی هست؟؟
D-Link DWR-932C 4G LTE Modem ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/displaycomment-0/page-1/sort-date/tab-comments/)
D-Link DWR-932_D1 Portable Wireless 4G LTE Modem ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

smsoft
09-06-2016, 13:49
یعنی شما تا 80 مگابیت , سرعت دارید؟!

دانلود منیجر که اینو نشون میده

mahde1818
09-06-2016, 16:46
دانلود منیجر که اینو نشون میده
4G LTE wireless broadband is 10 times faster than 3G—able to handle download speeds between 5 and 12 Mbps (Megabits per
second) and upload speeds between 2 and 5 Mbps, with peak download speeds approaching 50 Mbps. Cable speeds vary, but 4 to 12
Mbps are common.
حداکثر سرعت 4g پنجاه مگابایت بر ثانیه اس نکنه شما 5g داری ما خبر نداریم خخخخخخخ

smsoft
09-06-2016, 17:32
4G LTE wireless broadband is 10 times faster than 3G—able to handle download speeds between 5 and 12 Mbps (Megabits per
second) and upload speeds between 2 and 5 Mbps, with peak download speeds approaching 50 Mbps. Cable speeds vary, but 4 to 12
Mbps are common.

شما مثل اینکه عکس رو نمیبینی
خنده زیادی هم خوب نیست
اول کامل مطمین شو از حرفت بعد خ رو هفت بار تکرارکن
---
مگابایت ؟ :n27:

این متنی که نوشتی رو کامل میاوردی حداقل :
اون Verizon‌اول رو با دقت ببین!
این ویکی پدیای فارسی
این پایینی ام انگلیسی:

اینا رو نزاشتم که ثابت کنم 4G تا چقدر میتونه دانلود بده
فقط خواستم بگم اگه به منبع آوردنه که الان ماشالا همه بلدن
اگر یکبار حرف اول منو درست میخوندی نوشتم که سرعت نوسان داره و میانگین روی 4 مگابایت بوده و بعضی وقتا تا ده مگ هم میرسید نه اینکه ثابت روی این سرعت باشه.
ضمن اینکه همه میدونن دانلود منیجر همیشه دقیق نیست

IVAN
09-06-2016, 17:36
Mbps are common.

cat4 تا 150 مگابیت ظرفیت داره برا دانلود. اما شهر قم که کلا خوب دارن خرج میکنن براش شاید این سرعتو داشته باشه

ak313
09-06-2016, 17:43
cat4 تا 150 مگابیت ظرفیت داره برا دانلود. اما شهر قم که کلا خوب دارن خرج میکنن براش شاید این سرعتو داشته باشه

منطقه به منطقه فرق می کنه. برای من توی قم 12 15 مگ حداکثر سرعتمه سرعت رو محدود کردن بعد توی سایت به دروغ می نویسن نامحدود
اوائل سرعتم 50 مگ بود
تست 5 ماه پیش

FXPRO
09-06-2016, 18:04
مودمی هست که هم سیم کارت بخوره ، هم TD LTE با فرکانس 3.5 گیگا رو ساپورت کنه ؟

Electronic-Arts
09-06-2016, 18:15
Mbps are common.

محض اطلاعات!!!!!! سرعت LTE معمولی که تو ایران هست (نه LTE Advanced ) ورژن 4 هست با 150 مگابیت دانلود و 50 مگابیت آپلود و با ورژن 6 یا همون CAT 6 برای دانلود 300 مگابیت و آپلود 50 مگابیت هست که ورژن 6 تو ایران نیست
LTE Advanced هم تا 1 گیگابیت سرعت دانلودش میره بالا

mahde1818
09-06-2016, 22:15
محض اطلاعات!!!!!! سرعت LTE معمولی که تو ایران هست (نه LTE Advanced ) ورژن 4 هست با 150 مگابیت دانلود و 50 مگابیت آپلود و با ورژن 6 یا همون CAT 6 برای دانلود 300 مگابیت و آپلود 50 مگابیت هست که ورژن 6 تو ایران نیست
LTE Advanced هم تا 1 گیگابیت سرعت دانلودش میره بالا
4G (4G LTE) is the fastest speed that's widely available in the UK right now. It offers typical download speeds of
14Mbps and THEORETICAL ones of 150Mbps .

koodak11
10-06-2016, 05:11
حذف شود.
خواستم بگم گه دو روزه فورجی رو توی شهرمون قطعه که الان دیدم خوشبختانه دوباره روشن شده

electronic0nt
10-06-2016, 10:05

4g
اردبیل

isbn
10-06-2016, 12:17
سلام دوستان میخواستم بدونم مودم mr6400 از نظر قدرت دریافت سیگنال در چه سطحی هست و آیا فرقی با انتن دهی گوشی میکند یا نه ؟

srx190d
10-06-2016, 12:23
سلام دوستان میخواستم بدونم مودم mr6400 از نظر قدرت دریافت سیگنال در چه سطحی هست و آیا فرقی با انتن دهی گوشی میکند یا نه ؟

با چه گوشي
معمولا مودم ها با اينكه ظاهرا مقدار عددي كيفيت بهتر نشان ميدهند ولي از نظر سرعت با گوشي تقريبا برابر هستند
ولي مودم هاي رده بالا مثل موردي كه ذكر كردين بله كيفيت و قدرت بالاتري داره چون آنتن فورجي جداگانه داره

MeHrDaD-91
10-06-2016, 13:08
دوستان برا دانلود کدوم بسته رو پیشنهاد می کنید؟
تازه اینترنت ایرانسل رو راه انداختم از کدهاش اطلاعی ندارم!

srx190d
10-06-2016, 13:13
دوستان برا دانلود کدوم بسته رو پیشنهاد می کنید؟
تازه اینترنت ایرانسل رو راه انداختم از کدهاش اطلاعی ندارم!

صبح يا شب
برنامه ايرانسل من رو نصب كنين
صبح ٥ گيگ ٦ تا ١٢ ماهانه ٣ تومان
شب هم ساعتي ها

MeHrDaD-91
10-06-2016, 13:17
صبح يا شب
برنامه ايرانسل من رو نصب كنين
صبح ٥ گيگ ٦ تا ١٢ ماهانه ٣ تومان
شب هم ساعتي ها

مرسی از جوابت
این بسته ساعتی ک گفتین حجمی هست یا نامحمدود؟؟

طرح های یک ماه چی پیشنهاد می کنید؟ مثلا یک طرح یک ماهه بگیرم و برا دانلود از طرح های ساعتی استفاده کنم؟ شدنی هست؟

srx190d
10-06-2016, 13:21
مرسی از جوابت
این بسته ساعتی ک گفتین حجمی هست یا نامحمدود؟؟

به اسم نامحدوده ولي سقف حجمي داره
مثلا ٣ ساعته فكر كنم ٦٠ گيگ ولي معمولا نميتونين به سقف برسين
اره
ايرانسل من رو نصب كنين تمام بسته ها رو داره

MeHrDaD-91
10-06-2016, 13:24
به اسم نامحدوده ولي سقف حجمي داره
مثلا ٣ ساعته فكر كنم ٦٠ گيگ ولي معمولا نميتونين به سقف برسين
اره
ايرانسل من رو نصب كنين تمام بسته ها رو داره

خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییت
این هم تست سرعتم

فقط باید یک مودم تهیه کنم.

srx190d
10-06-2016, 13:30
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییت
این هم تست سرعتم

فقط باید یک مودم تهیه کنم.

سرعتت ارزش مودم گران رو نداره ها
فورجي
با تحقيق برو جلو

MeHrDaD-91
10-06-2016, 13:35
بچه ها این مودم رو پیشنهاد دادنHuawei Wingle E8372 4G WiFi Router باید سیم کارت 4g تهیه کنم و از لحاظ سرعت اون رو هم تست کنم

والا فعلا با توجه به وضع این مخابرات ... این بهترین سرعتی هست که تو این منطقه ک هستم دیدم خخ

srx190d
10-06-2016, 13:50
بچه ها این مودم رو پیشنهاد دادنHuawei Wingle E8372 4G WiFi Router باید سیم کارت 4g تهیه کنم و از لحاظ سرعت اون رو هم تست کنم

والا فعلا با توجه به وضع این مخابرات ... این بهترین سرعتی هست که تو این منطقه ک هستم دیدم خخ

اره خوبه
اميدوارم موفق باشي و لذت ببري

t.63
10-06-2016, 14:33

ایده هاشون جالبه......

بدون آنتن
با آنتن

پیروی این پست قبلی....با کمک گرفتن از این آموزش ـش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اولین نمونه آنتن رو ساختم....

لوله آب، مال بیشتر از 10سال پیشه...برای همین داغون بودش و تاب داشت و خم هم هستش...برای همین المنت هام رو سرجای خوشدون Fix نکردم....گذاشتم که یه لوله آب نو بگیرم و المنت ها رو اونجا استفاده کنم.

عکس های بیشتر تو اسپویلر

کانکتور TS-5 یا همون CRC9 اون کاملاً دستسازه....بهترین نمونه کانکتور دستسازی که تو یه سایت فیلیپینی دیدمش و دو دقیقه ای درستش کردم :n20:

P.S
البته این کانکتور رو هم میشه برای TS-9 هم ساخت...

من هنوز مودم ندارم که تست ـش کنم :n30: ولی خوب دوست داشتم که یکی درست کنم :n31:

ata.royalfalcon
10-06-2016, 14:54
پیروی این پست قبلی....با کمک گرفتن از این آموزش ـش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اولین نمونه آنتن رو ساختم....

لوله آب، مال بیشتر از 10سال پیشه...برای همین داغون بودش و تاب داشت و خم هم هستش...برای همین المنت هام رو سرجای خوشدون Fix نکردم....گذاشتم که یه لوله آب نو بگیرم و المنت ها رو اونجا استفاده کنم.

عکس های بیشتر تو اسپویلر

کانکتور TS-5 یا همون CRC9 اون کاملاً دستسازه....بهترین نمونه کانکتور دستسازی که تو یه سایت فیلیپینی دیدمش و دو دقیقه ای درستش کردم :n20:

من هنوز مودم ندارم که تست ـش کنم :n30: ولی خوب دوست داشتم که یکی درست کنم :n31:

واقعاً جای تحسین داره ولی تا اونجایی که میدونم و در یکی از آموزشها هم گفته شده بود المنتها باید حتماً آهنی باشه یعنی وقتیکه از آهنربا استفاده میکنید باید بهش بچسبه . بنظر میرسه المنتها در عکسهایی که گذاشتید از جنس مس باشه .

نکته بعدی driven element که مهمترین قسمت آنتن هست کجاست ؟ و همچنین reflector که قبل از Driven Element نصب میشه ؟

Driven Element باید به شکل زیر باشه .

t.63
10-06-2016, 15:21
واقعاً جای تحسین داره ولی تا اونجایی که میدونم و در یکی از آموزشها هم گفته شده بود المنتها باید حتماً آهنی باشه یعنی وقتیکه از آهنربا استفاده میکنید باید بهش بچسبه . بنظر میرسه المنتها در عکسهایی که گذاشتید از جنس مس باشه . نکته بعدی driven element که مهمترین قسمت آنتن هست کجاست ؟ و همچنین reflector که قبل از Driven Element نصب میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Driven Element باید به شکل زیر باشه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود اول در مورد جنس المنت ها بگم...

من نمونه های زیادی از آنتن های یاگی اودا اوردم....از فلزهای مختلفی استفاده کرده بودن....از آهن، مس، المینیوم و حتی برنج
تمام این فلزها به سه صورت لوله ای و مفتولی (سیم برق) و ورقه ای استفاده شدن....خواستی، نمونه هاش رو از آرشیوم آپلود کنم....

ولی، این رو همه دیگه میدونم که تمام آنتن های TV های قدیمی که یک نمونه آنتن یاگی اودا ـس، از جنس آلمینیوم هستن، اون هم فقط بخاطر مقاومت بالای آلمینیوم در برابر خوردگی و زنگ زدن.
من از مس استفاده کردم...چون لوله های آلمینیومی که داشتم، قطر کافی رو نداشت.

اما در مورد Driven......بودن Driven به اون شکل بیضی مانند....تو آموزش هایی که دیدم الزامی تو همشون نبوده....
از آموزشی هم که استفاده کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ـ..... Driven اون بیضی شکل نیستش

P.S
شاید یه نمونه مفتولی اون رو با سیم 1*2.5 که نمونه هاش رو دیدم....بعداً درست کنم.

mohammad_s7201
10-06-2016, 17:33
سلام.
دوستان سیمکارت پیام رسان ایرانسل 4G هم داره؟؟
تو سایتش چیزی ننوشته بود.

MeHrDaD-91
10-06-2016, 18:34
مشکل حل شد حذف شود