مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
forceful
25-11-2014, 00:37
تو ایران 1000جی هم بیاد ما مشکل پهنای باند داریم سرعت از همین مقدار بیشتر نمیشه
مشکل فقط پهنای باند نیست امنیتی هم هست اینا میخوان بیشتر روی کاربرای اینترنت تو کشور کنترل داشته باشن اونم با سرعت کم.
من بارها شنیدم تعداد افراد پلیس فتا هِی زیاد میشه و استخدام میکنن. یه سرچی بزنید تو google در این باره.
مشکلات دیگه ای هم هست.
مثل این بحث فرهنگی که پیش میکشن . محدود میکنن و میگن سرعت بالا برای شما بیجنبه ها حیفه.
مراجع بارها گفتن.
تهران - منطقه 22 - شهرک گلستان 1 ساعته که همه BTS های ایرانسل از کار افتادن! 3G نیست...2G هم پشتبوم 2 خط میاد! مشخصه از جای دیگه میگیره.
دوستانی که ساکن این منطقه بودن شما هم مشکل پیدا کردید ؟
آنتن 2G که مثل همیشه عالیه.3g هم از اون اول با 3 تا آنتن دیتا داره.
ولی 4g دو روز اول دیتای عالی داد بعدش انگاری گربه گو..ید، دیگه تعطیله بایه آنتن الکی.
SONY XPERIA Z3
Majidson
25-11-2014, 01:15
تهران - منطقه 22 - شهرک گلستان 1 ساعته که همه BTS های ایرانسل از کار افتادن! 3G نیست...2G هم پشتبوم 2 خط میاد! مشخصه از جای دیگه میگیره.
دوستانی که ساکن این منطقه بودن شما هم مشکل پیدا کردید ؟
دقیقا منم همین مشکل داشتم. حدود 1 ساعت آنتن نداشتم و ایرانسل قطع بود.
احتمالا داشتن تغییراتی رو شبکه اعمال میکردن.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Majidson
25-11-2014, 01:19
تست سرعت Irancell 4G میدان ونک تهران امروز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
sunmaster_7
25-11-2014, 03:14
دوستان من دیشب حجمم تموم شد گوشیم مصرف رو با ترافیک منیجمنت دقیقا نشون میده کدوم اپلیکیشن چقدر مصرف کرده با اینکه اصلا با گوشی وبگردی نمی کنم اما نوشته 6 گیگ و نیم مصرف فایر فاکس و 18 گیگ مصرف دانلود منیجر میخواهم بدونم این طبیعی است؟؟ چطور میشه مصرف فایرفاکس رو کاهش داد؟؟ با تشکر
اقایون اساتید کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟؟
با سلام.دوستان لینکی سراغ ندارید که توش مناطق تحت پوشش 3g ایرانسل نشان داده شده باشه؟ واسه شهر رشت میخوام . برای مثال تو سایت رایتل تو نقشه هر شهر بطور دقیق نشون داده شده ولی نمیدونم چرا هر چی سایت ایرانسل رو میگردم همچین چیزی فقط واسه وایمکس گذاشتند!
با تشکر
arash59b
25-11-2014, 08:58
با سلام.دوستان لینکی سراغ ندارید که توش مناطق تحت پوشش 3g ایرانسل نشان داده شده باشه؟ واسه شهر رشت میخوام . برای مثال تو سایت رایتل تو نقشه هر شهر بطور دقیق نشون داده شده ولی نمیدونم چرا هر چی سایت ایرانسل رو میگردم همچین چیزی فقط واسه وایمکس گذاشتند!
با تشکر
قعلا خود شرکت چیزی نداده احتمالا هم تا تابستان خبری نخواهد بود
ممکنه بتونید از سایت اپن سیگنال چیزی پیدا کنید
قعلا خود شرکت چیزی نداده احتمالا هم تا تابستان خبری نخواهد بود
ممکنه بتونید از سایت اپن سیگنال چیزی پیدا کنید
ای بابا از ایرانسل بعیده که
دوستان اگه لینک نقشه و سیگنالی در این رابطه دارن لطف کنن بذارن
arash59b
25-11-2014, 10:21
ای بابا از ایرانسل بعیده که
دوستان اگه لینک نقشه و سیگنالی در این رابطه دارن لطف کنن بذارن
شما خودتون رو بزارید جای شرکت، وقتی شبکه و پوشش مدام داره تغییر می کنه نقشه میدادید؟
این موضوع قبلا هم زیاد سوال شده و فعلا هیچ نقشه ای از ایرانسل وجود نداره هر کس هم بهتون نقشه نشون داد بدونید داره دروغ می گه
شما خودتون رو بزارید جای شرکت، وقتی شبکه و پوشش مدام داره تغییر می کنه نقشه میدادید؟
این موضوع قبلا هم زیاد سوال شده و فعلا هیچ نقشه ای از ایرانسل وجود نداره هر کس هم بهتون نقشه نشون داد بدونید داره دروغ می گه
من اگه جای اونا بودم معلومه که این کار رو میکردم عزیز! این چه حرفیه اخه به فرض منی که دارم هر ماه میلیاردا تومن از مردم نون میخورم نمیتونم بین این همه جوون بیکار ۲ نفر رو بذارم که به فرض هر ساعت نقشه ها رو اپدیت کنن؟
:n02:
البته این طرز فکر شاید برای یک ایرانی مسخره باشه ولی منی که ۶سال اتریش زندگی کردم از اینا هم خیلی بیشتر مشتری سالاری رو دیدم
Armin.Computer
25-11-2014, 12:07
من اگه جای اونا بودم معلومه که این کار رو میکردم عزیز! این چه حرفیه اخه به فرض منی که دارم هر ماه میلیاردا تومن از مردم نون میخورم نمیتونم بین این همه جوون بیکار ۲ نفر رو بذارم که به فرض هر ساعت نقشه ها رو اپدیت کنن؟
:n02:
البته این طرز فکر شاید برای یک ایرانی مسخره باشه ولی منی که ۶سال اتریش زندگی کردم از اینا هم خیلی بیشتر مشتری سالاری رو دیدم
دقیقا موافقم
به نظرم باید نقشه داشته باشه
تا مشترک تکلیفش رو بدونه که سیگنال تو محل سکونتش خوبه یا نه
به نظرم هم نقشه نسل 3 و هم نقشه نسل 4
سلام
دوستان خود فعال سازی 3G هزینه داره ؟ یعنی هزینش بیشتر از اینترنت معمولی GPRS هست ؟
بسته ها رو میشه روی اینترنت 3G و معمولی فعال سازی کرد ؟
هزینه GPRS معمولی با 3G فرق مییکنه ؟
Mahanturbo
25-11-2014, 13:08
دقیقا موافقم
به نظرم باید نقشه داشته باشه
تا مشترک تکلیفش رو بدونه که سیگنال تو محل سکونتش خوبه یا نه
به نظرم هم نقشه نسل 3 و هم نقشه نسل 4
از سایت زیر می تونید با انتخاب تیک 3G محل های پوشش رو ببینید ( اگه نقشه لود نشد با *شکن استفاده کنید )
MOHAMMAD2010
25-11-2014, 13:20
از سایت زیر می تونید با انتخاب تیک 3G محل های پوشش رو ببینید ( اگه نقشه لود نشد با *شکن استفاده کنید )
دمت گرم خیلی به درد خورد
تو کرمان فقط 2 تا نقطه ( اونی با رنگ آبی ) هست ! اونوقت اینا اینقدر میگن 3g آوردیم ! کدوم 3g بابا ! ایرانسل خیلی داره تو بعضی شهرا کند عمل میکنه !
بچه ها ول کنید این حرف هارو امید به چی دارید
منتظرید ۴جی ۵۰ مگابیت بهتون بدن
اینجا تو منطقه ما تو اصفهان ۳جی چند روزی هست آنتن میده سرعتش روز ها تو ساعته شلوغی بین ۵تا ۲۰کیلو متغیره خلوت که میشه میره رو ۱۰۰
مسخره شو در آوردن این آقای قلمبه دزفولی و رفقاش
yasin 1362
25-11-2014, 13:48
دمت گرم خیلی به درد خورد
تو کرمان فقط 2 تا نقطه ( اونی با رنگ آبی ) هست ! اونوقت اینا اینقدر میگن 3g آوردیم ! کدوم 3g بابا ! ایرانسل خیلی داره تو بعضی شهرا کند عمل میکنه !
پوشش کرمان بهتر شده از یکشنبه هفته قبل من چک کردم از فرودگاه تا سه راه هوانیروز انتن پر بود از چهار راه فرهنگیان تا سه راه شرف اباد هم یه خط میداد از شرف اباد انتن پر شد تا دانشگاه بلدالامین که من تست کردم خوب بود سرعتم بین 65 تا 70 بود..شهرک مطهری و بزرگراه جنوبی چهارراه باقدرت و چوپاری هم انتن تقریبا پر بود داخل شهر هم طرفا چهارراه خواجو انتن بد نبود جاهای دگ من ندیدم
MOHAMMAD2010
25-11-2014, 13:50
پوشش کرمان بهتر شده از یکشنبه هفته قبل من چک کردم از فرودگاه تا سه راه هوانیروز انتن پر بود از چهار راه فرهنگیان تا سه راه شرف اباد هم یه خط میداد از شرف اباد انتن پر شد تا دانشگاه بلدالامین که من تست کردم خوب بود سرعتم بین 65 تا 70 بود..شهرک مطهری و بزرگراه جنوبی چهارراه باقدرت و چوپاری هم انتن تقریبا پر بود داخل شهر هم طرفا چهارراه خواجو انتن بد نبود جاهای دگ من ندیدم
شما مطمئنی کرمانی !؟
من خودم شهرک مطهری هستم ! فقط وقتی نزدیک پنجره بیای اون سیگنال میاد روی 5-6 تو خونه کلا میپره ! شما چه جوری میگی شهرک مطهری پر بوده !
میدون آزادی هم که کلا هیچی نبود !
دانشگاه آزاد هم فقط در حد همون 5-6 تا ! که انگار هیچی نیست !
yasin 1362
25-11-2014, 13:54
شما مطمئنی کرمانی !؟
من خودم شهرک مطهری هستم ! فقط وقتی نزدیک پنجره بیای اون سیگنال میاد روی 5-6 تو خونه کلا میپره ! شما چه جوری میگی شهرک مطهری پر بوده !
میدون آزادی هم که کلا هیچی نبود !
دانشگاه آزاد هم فقط در حد همون 5-6 تا ! که انگار هیچی نیست !
دوست عزیز من با ماشین چک کردم نمیتونم که برم تو خونه های مردم چک کنم که کجا پره کجا کمه
MOHAMMAD2010
25-11-2014, 13:57
دوست عزیز من با ماشین چک کردم نمیتونم که برم تو خونه های مردم چک کنم که کجا پره کجا کمه
اصلا ربطی نداره !
اینقدر ضعیف هست که وقتی تو خونه میای کلا آنتن میره !
تو فضای باز هم سیگنال روی 7-8 میاد !
کلا هنوز خیلی ضعیفه 3g تو کرمان و ملت هم بیشتر برای استفاده تو خونه میخوان نه بیرون و تو ماشین
yasin 1362
25-11-2014, 14:02
اصلا ربطی نداره !
اینقدر ضعیف هست که وقتی تو خونه میای کلا آنتن میره !
تو فضای باز هم سیگنال روی 7-8 میاد !
کلا هنوز خیلی ضعیفه 3g تو کرمان و ملت هم بیشتر برای استفاده تو خونه میخوان نه بیرون و تو ماشین
تازه دارن پوشش کامل میکنن الان من خودم شهرک ولایت بودم بیرون پر بود داخل خونه قطع ....اینم طبیعیه دارن کم کم خیر سرشون پوشش میدن......
Armin.Computer
25-11-2014, 14:47
من فکر می کنم این سایت زیاد کاربردی نیست
و خود نقشه ای که اپراتور میده بهتره
مثل رایتل
mcuteangel
25-11-2014, 16:18
سلام دوستان، فکر کنم غیر از مشهد هیچ شهری هنوز به ال تی ئی کامل نرسیده، مثلا تهران و قم و سایر شهرها هنوز پهنای باند اختصاص ندادن واسه همین تستهای بچه های تهران خیلی پایینتره، تو مشهدم که فعال شده اصلا نمی دونید چی شده، بیش از نصفی از پهنای باند اپراتور های موبایل رو فقط به مشهد و ال تی ئی اختصاص دادن، جوری که از پنج شنبه قبل تا الان روز به روز سرعت اینترنت موبایل پایینتر میاد و عملا از ساعت ۶ عصر تا دو شب اصلا وصل نمیشه، این قضیه هم در مورد ایرانسل و هم همراه اول صدق می کنه، فقط مناطقی که خیلی خلوت هست مثل روستاها، همراه اول سرعتش نسبتا خوبه بین ۱۰ تا ۲۰ کیلوبایت، بقیه جاها اصلا بدرد نمی خوره، من دیروز یه فایل رو صبح ساعت ۸ زدم دانلود بشه، حجمش ۴۹ مگ بود، دقیقا چهار ساعت و نیم طول کشید، امروز هم یه فایل یازده مگی رو یک ساعت و نیم طول کشید بگیره، تازه این واسه صبحه که هنوز شبکه خلوته، ایرانسل که همه ی پهنای باندشو داده به مشهد و اصلا تو شهر ما قابل استفاده نیست، با این استقبالی هم که از 4g شده فکر کنم چند روز دیگه کلا اینترنت adsl هم واسه شهر های استان غیر قابل استفاده بشه
من فکر می کنم این سایت زیاد کاربردی نیست
و خود نقشه ای که اپراتور میده بهتره
مثل رایتل
این سایت کلن اشتباهه
دقت : 0درصد
Armin.Computer
25-11-2014, 17:12
این سایت کلن اشتباهه
دقت : 0درصد
من هم از این سایت به عنوان یک سایت برای تشخیص پوشش استفاده نمی کنم
دوستان این سرویس های 2 تا 8 صبح حداقل روزی چقدر دانلود میشه ؟ جواب بدین ثواب داره
HardwareMaster
25-11-2014, 17:37
سلام دوستان، فکر کنم غیر از مشهد هیچ شهری هنوز به ال تی ئی کامل نرسیده، مثلا تهران و قم و سایر شهرها هنوز پهنای باند اختصاص ندادن واسه همین تستهای بچه های تهران خیلی پایینتره، تو مشهدم که فعال شده اصلا نمی دونید چی شده، بیش از نصفی از پهنای باند اپراتور های موبایل رو فقط به مشهد و ال تی ئی اختصاص دادن، جوری که از پنج شنبه قبل تا الان روز به روز سرعت اینترنت موبایل پایینتر میاد و عملا از ساعت ۶ عصر تا دو شب اصلا وصل نمیشه، این قضیه هم در مورد ایرانسل و هم همراه اول صدق می کنه، فقط مناطقی که خیلی خلوت هست مثل روستاها، همراه اول سرعتش نسبتا خوبه بین ۱۰ تا ۲۰ کیلوبایت، بقیه جاها اصلا بدرد نمی خوره، من دیروز یه فایل رو صبح ساعت ۸ زدم دانلود بشه، حجمش ۴۹ مگ بود، دقیقا چهار ساعت و نیم طول کشید، امروز هم یه فایل یازده مگی رو یک ساعت و نیم طول کشید بگیره، تازه این واسه صبحه که هنوز شبکه خلوته، ایرانسل که همه ی پهنای باندشو داده به مشهد و اصلا تو شهر ما قابل استفاده نیست، با این استقبالی هم که از 4g شده فکر کنم چند روز دیگه کلا اینترنت adsl هم واسه شهر های استان غیر قابل استفاده بشه
نه عزیزدل این خبرا نیست. شما کجا هستی دقیقا؟
افرادیکه گوشی/تبلت/مودم نسل 4 داشته باشن نادره. استقبال کجا بود؟!!!! یکروز قلم کاغذ دست بگیر از مردم و یا حتی دانشجو جماعت و ... آمار بگیر تا به حرفم برسی!
اینجورم که شما خیال کردی نیست که یک بخش ثابتی از پهنای باند رو مثل کیک بریده و کنار گذاشته باشن برای نسل4 و اگه از طرف کاربرهاش هم استفاده نشه بازم از دسترس کاربران 3G خارج باشه!!!
توی شهرها پوشش 3G کامل نیست تا چه برسه روستا. یعنی اگه توی حومه GPRS هم گیر بیرید باید کلاهتون رو بندازید هوا
HardwareMaster
25-11-2014, 18:01
/mtn-irancell-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
100% سرکاریه. پوشش 4g که مشهد کلا نداره اینم از پوشش 3g !!!
دوستان این سرویس های 2 تا 8 صبح حداقل روزی چقدر دانلود میشه ؟ جواب بدین ثواب داره
بستگی به مکانت داره مثلا: من تو اصفهان سرعتم روزها تعطیل از 5 کیلو تا 50 متغیره(به معنای واقعی ایرانشُل)
شب ها سرعت میره بالا تر اون اوایلش میانگین سرعتش 300 ولی نزدیک صبح میره بالا 500
در کل حدود 8گیگ شاید بیشتر تو یه شب دانلود میکنه
اگه جات خوب باشه میتونی یه 24گیگ رو یه شبه خالی کنی
با این ترفند به راحتی میشه فهمید سیستم چفدر حجم نت رو استفاده کرده
خب بریم سراغ ترفند:
مشاهده میزان مصرف اینترنت در ویندوز 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی از قابلیتهای جدیدی که در ویندوز 8 وجود دارد امکان مشاهده میزان مصرف اینترنت از اولین اتصال است. این قابلیت به ویژه برای کاربرانی که اینترنت دارای محدودیت حجمی استفاده میکنند بسیار کاربردی خواهد بود. شما میتوانید به وسیلهی این قابلیت از میزان ارسال و دریافت اطلاعات هر کانکشن اینترنت در طول مدت زمان دلخواه آگاه شوید. در این ترفند به معرفی نحوه انجام این کار میپردازیم.
بدین منظور:
ابتدا (ترفندستان) کلیدهای ترکیبی Win I را فشار دهید و سپس بر روی Control Panel کلیک کنید.
پس از باز شدن Control Panel وارد Network and Sharing Center شوید.
سپس بر روی Connect to a network کلیک کنید.
خواهید دید که نوار Charms همراه با پنل Network نمایان خواهد شد.
اکنون بر روی کانکشن اینترنت خود راست کلیک کرده و Show estimated data usage را انتخاب کنید.
اکنون میزان مصرف حجمی اینترنت این کانکشن را به همراه تعداد روزهای محاسبه شده مشاهده خواهید کرد.
جهت صفر کردن این شمارنده حجمی، میتوانید بر روی Reset کلیک کنید.
منبع: ترفندستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hasanoooooooo
26-11-2014, 00:18
دوستان من الان سیگنال نسل 3.5 که دارم دریافت میکنم 100 درصد و تا 89 dbm... میخواستم بدونم این سیگنال خوبه؟ یا باید جای بهتری پیدا کنم تا dbm پایینتر بیاد؟ چون هر جای خونه که تست میکنم از این بهتر دیگه نمیشه . سیگنال الان بازی هم نمیکنه... ممنون میشم راهنمایی کنید
اصلا سرعت دریافتی چقدر به سیگنال در 3g ربط داره؟
دوستان من الان سیگنال نسل 3.5 که دارم دریافت میکنم 100 درصد و تا 89 dbm... میخواستم بدونم این سیگنال خوبه؟ یا باید جای بهتری پیدا کنم تا dbm پایینتر بیاد؟ چون هر جای خونه که تست میکنم از این بهتر دیگه نمیشه . سیگنال الان بازی هم نمیکنه... ممنون میشم راهنمایی کنید
اصلا سرعت دریافتی چقدر به سیگنال در 3g ربط داره؟
در همين حد خوبه ٨٧-٩٠ زير اين ديگه عالي هست مثل ٦٠-٧٠ بالاي ٩٠ ديگه روي سرعت تاثير گذار ميشه ولي اگر جايي رو پيدا كردين كه پايين تر بده اونجا بگذارين اما اگر نبود ديگه به همين راضي باشين چون تفاوت زيادي روي سرعت نميده استيبل باشه كافيه
من خودم اينجا يه نقطه رو پيدا كردم ٨٥ ميده و سرعت تا جايي كه پهنا باند اجازه بده بالا ميره اما همين كه گوشيو دستم ميگيرم و مكانش تغيير ميكنه ميره تا ١٠٣ و گاها ١١٣ كه كلا قطع ميشه و ميره روي نسل ٢ از نظر سرعت هم روي ١٠٣ db سرعتي كه ميتونه ٦٠٠ ٧٠٠ باشه ميشه ٥٠ ٦٠
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها ایرانسل امشب یه مرگیش شده نمیتونم بسته فعال کنم ارور میده
hasanoooooooo
26-11-2014, 02:17
در همين حد خوبه ٨٧-٩٠ زير اين ديگه عالي هست مثل ٦٠-٧٠ بالاي ٩٠ ديگه روي سرعت تاثير گذار ميشه ولي اگر جايي رو پيدا كردين كه پايين تر بده اونجا بگذارين اما اگر نبود ديگه به همين راضي باشين چون تفاوت زيادي روي سرعت نميده استيبل باشه كافيه
من خودم اينجا يه نقطه رو پيدا كردم ٨٥ ميده و سرعت تا جايي كه پهنا باند اجازه بده بالا ميره اما همين كه گوشيو دستم ميگيرم و مكانش تغيير ميكنه ميره تا ١٠٣ و گاها ١١٣ كه كلا قطع ميشه و ميره روي نسل ٢ از نظر سرعت هم روي ١٠٣ db سرعتي كه ميتونه ٦٠٠ ٧٠٠ باشه ميشه ٥٠ ٦٠
رفیق ممنونم ازت... من الان با این شرایطی که بهت گفتم سرعتم با 32 کانکشن یا 16 یا بیشتر (فرقی نمیکنه ! ) و سرورهای مختلف و پرسرعت ... بالای 250 نمیره به هیچ وجه... با برنامه gps هم که وصل میشم به اینترنت جامو بر اساس دکل اینترنتم نشون میده که دکل دقیقا همون دکلی هست که یک کوچه با ما فاصله داره!! ( از این نزدیک تر که دیگه نمیشه..) والا دیگه اگه گوشیو ببرم تو بالکن خونه میشه 85 dbm .... بنظرت این 3 تا سرعتمو خیلی بالاتر میبره؟
رفیق ممنونم ازت... من الان با این شرایطی که بهت گفتم سرعتم با 32 کانکشن یا 16 یا بیشتر (فرقی نمیکنه ! ) و سرورهای مختلف و پرسرعت ... بالای 250 نمیره به هیچ وجه... با برنامه gps هم که وصل میشم به اینترنت جامو بر اساس دکل اینترنتم نشون میده که دکل دقیقا همون دکلی هست که یک کوچه با ما فاصله داره!! ( از این نزدیک تر که دیگه نمیشه..) والا دیگه اگه گوشیو ببرم تو بالکن خونه میشه 85 dbm .... بنظرت این 3 تا سرعتمو خیلی بالاتر میبره؟
این نشون میده که اون bts خیلی دگیر هست و بار ترافیکیش بالاست یا کلا پهنا باند اختصاص داده شده بهش کمه !
خیر زیاد تاثیری نداره اما حالا امتحان کنید بد نیست من خودم بودم قفل میکردم روش انقدر تست میکردم تا ببینم چی به چیه :n02: کم کم خودم دارم میشم یه دکل سیار :n31: از بس هی جای گوشیو عوض کردم و تست گرفتم:n08:
hasanoooooooo
26-11-2014, 02:47
این نشون میده که اون bts خیلی دگیر هست و بار ترافیکیش بالاست یا کلا پهنا باند اختصاص داده شده بهش کمه !
خیر زیاد تاثیری نداره اما حالا امتحان کنید بد نیست من خودم بودم قفل میکردم روش انقدر تست میکردم تا ببینم چی به چیه :n02: کم کم خودم دارم میشم یه دکل سیار :n31: از بس هی جای گوشیو عوض کردم و تست گرفتم:n08:
والا ما اینکارارو موقعی که edge تازه اومده بود خیلی کردیم:n08:ولی این 3g سیگنالش خیلی خیلی حساس هست... 10 سانت 10 سانت خیلی تغییر داره!
درسته حساسیتشخیلی بالاتر هست
HardwareMaster
26-11-2014, 05:27
والا ما اینکارارو موقعی که edge تازه اومده بود خیلی کردیم:n08:ولی این 3g سیگنالش خیلی خیلی حساس هست... 10 سانت 10 سانت خیلی تغییر داره!
شما 10 سانت 10 سانت جا عوض میکنی من 1 میلیمتر 1 میلیمتر! زمانی که ADSL رو برای تغییر ISP قطع کرده بودم و وابسته به 3G بودم مناسبترین نقطه کنار پنجره بود رو پیدا کرده و گوشی رو از سقف آویز و وصل به PC کردم و تنها با چند درجه چرخوندن حول خودش 3 آنتن میشد 4 آنتن و با دو درجه چرخوندن دیگه میشد 5 آنتن کامل:n38:
دوستان برای اولین بار بسته یک 1 گیگ خریدم . (از 2 تا 8 صبح)
دوستان از ساعت 2 گزشتم دانلود که کالا به غیر از اون هزینه بسته که خریدم ، کل شارژ گوشیم روهم خالی کرد ....:n03:
darkestpalace
26-11-2014, 07:27
سلام با مودم D-Link DWM-156 روی ویندوز 7 حداکثر چه سرعتی میشه از 3g ایرانسل گرفت؟ من از طریق tethering گوشی Huawei رو با همین سیم کارت و همین آنتن دهی وصل کردم به کامپیوتر و تا 500 کیلوبایت سرعت دانلود داشتم اما با این خیلی کمتره ، طبیعیه یا مشکلی داره؟
arash59b
26-11-2014, 08:07
سلام با مودم D-Link DWM-156 روی ویندوز 7 حداکثر چه سرعتی میشه از 3g ایرانسل گرفت؟ من از طریق tethering گوشی Huawei رو با همین سیم کارت و همین آنتن دهی وصل کردم به کامپیوتر و تا 500 کیلوبایت سرعت دانلود داشتم اما با این خیلی کمتره ، طبیعیه یا مشکلی داره؟
مشکل از مودم هست چون متاسفانه انتن شون به قدرت گیرندگی انتن گوشی نیست
اینجا که تو اصفهان نقص فنی داره دیتا رو که فعال میکینی تا شروع میکینی به استفاده چند ثانیه طول نمیکشه که دیتا میپره چند ثانیه بعد دوباره دیتا وصل میشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه سراسریه که دری وری میگه میدونم
بعد جالبیش اینه که بش میگم چرا سرعت اینقده طعتیله روز ها میاد رو ۲۰کیلو میگه ۳جی اصلا سرعتش 128ه
واقعا این ایرانشل شاهکاریه واسه خودش باید تو گینس ثبت بشه
خوب این دانگل حداکثر تا 7.2 مگ ساپرت می کنه که با کسوراتش میشه حدود 800 کیلوبایت. ببین قدرت آنتنت چند dbi ضمنا می تونید برنامه کانکشن منیجر دانگلتون برای من هم بفرستید می خوام ببینم دانگل منو میشناسه؟ برای شما توی کامپیوتر امکان گرفتن موجودی هست؟ قسمت ussd داره؟
نکته مهم
طبق تجربه من وب گردی با اینترنت ایرانسل خوب نیست اما دانلود خوبه و من یک راه حل دارم برای این مشکل پینگ و وب گردی.
با یک اکانت اینترانت از سرعت ایرانسل لذت ببیرید. از لینک زیر اکانت تست بگیرید و امتحان کنید. برای من به شدت تغییر کرد مخصوصا هنگام شب
aliandre09
26-11-2014, 11:52
سلام
عزیز این db که گفتی چیه؟
چطوری من باید به دستش بیارم؟
ممنون
Sent from my HM NOTE 1W
ایرانسل ترکونده
این تستو با اکانت اینترانتم گرفتم
binaafarin
26-11-2014, 11:58
ایرانسل ترکونده
این تستو با اکانت اینترانتم گرفتم
تست چیه؟ اکانت اینترانت چیه دقیقا؟
سلام
عزیز این db که گفتی چیه؟
چطوری من باید به دستش بیارم؟
ممنون
Sent from my HM NOTE 1W
احتمالا توی نرم افزارتون یکجایی rxpower رو نوشته که قدرت سیگناله هر چی کمتر باشه بهتره یعنی منفی 76 دی بی ام از منفی 80 dbm بهتره
aliandre09
26-11-2014, 12:04
احتمالا توی نرم افزارتون یکجایی rxpower رو نوشته که قدرت سیگناله هر چی کمتر باشه بهتره یعنی منفی 76 دی بی ام از منفی 80 dbm بهتره
آهان
فک کنم گرفتم
این برا زمانیه که بخاد، از اینترنته موبایل تو کامپیوتر استفاده کنی
من که کلا با گوشیمم
تست چیه؟ اکانت اینترانت چیه دقیقا؟
شما یه ریکوست به سرور ایرانی می فرستی اون همشو جمع می کنی بهت تحویل میده. سرعت لود صفحات خیلی بهتر میشه البته دانلود تغییر نمی کنه شاید بعضا کم هم بشه
اکانت ایتنرانت یعنی به یک سرور توی ایران وصلی میشی توی آدرسی که دادم اکانت تست هم داره
کسی از این روترهای دانگل خور نداره مثله تی پی لینک 3220 3020 3420 می خوام بدونم دانگل سیم کارت خوره منو میشناسه.
مدلش alcatel 1k3m
سلام به همه دوستان عزیز.
من تو شیراز هستم و فعلا که اصلا همچین سرعت هایی رو که دوستان میگن ندیدم با ایرانسل!
تو بعضی جاها که علامت H یا H+ هم میاد به زور یه صفحه وب یا اینستا باز میشه. چه برسه به دانلود با سرعت چند صد کیلو!:n04::n13:
نمیدونم از شانسه یا چیز دیگه:n02:
موفق باشید.:n12:
mojtabaghanidel
26-11-2014, 14:57
من خیلی وقته h+ ندیدم روی گوشیم
یا 3G یا H
اگرم که 4جی باشم میزنه 4G
گوشیمم htc one m7
hasanoooooooo
26-11-2014, 16:44
سلام به همه دوستان عزیز.
من تو شیراز هستم و فعلا که اصلا همچین سرعت هایی رو که دوستان میگن ندیدم با ایرانسل!
تو بعضی جاها که علامت H یا H+ هم میاد به زور یه صفحه وب یا اینستا باز میشه. چه برسه به دانلود با سرعت چند صد کیلو!:n04::n13:
نمیدونم از شانسه یا چیز دیگه:n02:
موفق باشید.:n12:
نه داداش منم شیرازم و تو حونمون سیگنال هم وضعیت خوبی داره... توی روز که خیلی خلوت هم هست به زور سرعت به 250 کیلوبایت میرسه وگرنه در حالت عادی برا من 100 کیلو بیشتر نیست... همیشه مردم شیراز رو تو این چیزا فراموش میکنن...
نمونه سرعت دانلود با ایرانسل در کرج:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این عکس ها مربوط به محله ی باغستان هست.
در عوض ایرانسل در گوهردشت و محوطه ی دانشگاه همش پکت لاسه و سرعت زیر 40 کیلو.
نه داداش منم شیرازم و تو حونمون سیگنال هم وضعیت خوبی داره... توی روز که خیلی خلوت هم هست به زور سرعت به 250 کیلوبایت میرسه وگرنه در حالت عادی برا من 100 کیلو بیشتر نیست... همیشه مردم شیراز رو تو این چیزا فراموش میکنن...
باز خیلی خوبه 250 ، همون 100 هم خوبه!
من نت ADSL خونه تو این روزا به 100 نمیرسه!
شما فکر کنم طرفای بالاشهر باشی که اینطوره.
من میگم یه پیج ساده باز نمیشه :n02:
Arsenal2012
26-11-2014, 17:37
سلام داداش تو محله ی ما "شاهین ویلا " دقیقا سرعت بین 900 تا 1200 هست " 2 ماهه سرعتم همینجوری هست و همیشه روی H+ هست "" تست ها در پروفایلم هست"" . .. ولی عظیمیه رفتم سرعت بزور 100 بود!!! همه محل های کرج هم تقریبا همه از نت استفاده میکنند پ ربطی به مشرک کم و زیاد نداره "" که بعضی ها میگن "" !! فکر کنم تو بعضی مناطق پهنای باندش کمه!!! یا از بضی محل ها میترسه ایرانسل پهنای باند رو باز بزاره!!!
hasanoooooooo
26-11-2014, 17:41
باز خیلی خوبه 250 ، همون 100 هم خوبه!
من نت ADSL خونه تو این روزا به 100 نمیرسه!
شما فکر کنم طرفای بالاشهر باشی که اینطوره.
من میگم یه پیج ساده باز نمیشه :n02:
کاکو میگم که یجورایی به انتن هم تازه چسبییدم... فاصله زیر 50 متر!
در هر صورت نه ما مرکز شهریم پاسداران هستیم... همیشه در حق شیرازیها کم لطفی میکنن...
3.5 هم وصل میشه ها...
میدونم جاش نیست ولی حیفه واکینگ دد رو 480 ببینی حداقلش دیگه1080[emoji6]
fafool70
26-11-2014, 18:07
دوستانی که از 3g استفاده میکنن یه لطف کن از cmd از خود dns ایرانسل یعنی 92.42.51.31 و 92.42.51.77 پینگ بگیرن بزارن ببینم تایم اوتشون زیاده یا نه ! واسه من که وایمکس دارم و همین dns ها هستن یه ماه هست از عصر به بعد همش تایم اوت دارم خیلی افتضاحه تو پیج باز کردن و سرعت. ایرانسل باید dns هاشو قوی کنه جوابگو این همه مشترک باشه . خواستم بدونم شما هم این مشکل رو دارین؟؟ به خصوص از ساعت7 شب به بعد ؟! مرسی از لطفتون
saeeddeeas
26-11-2014, 18:30
ایفون6 روی LTE ایرانسل کار میکنه؟ کسی تست کرده؟
hasanoooooooo
26-11-2014, 18:54
ایفون6 روی LTE ایرانسل کار میکنه؟ کسی تست کرده؟
بله بطور کامل ساپورت میکنه.
Soroush-S
26-11-2014, 18:56
عدد asu نشوندهنده چیه؟
Sent from my GLX G3
asu به همون قدرت سیگنال بر می گرده و هر چی بیشتر باشه بهتره
dns های درپیت ایرانسل رو حتما با opendns یا google عوض کنید.
من صبح روز عاشورا اصفهان دقیقا فلکه فیض , جلوی اون کله پزیه امتحان کردم سرعتش با speedtest در حد 5/6 مگ بر ثانیه بود !
کف کردم :دی
sunmaster_7
26-11-2014, 22:57
دوستان من دیشب حجمم تموم شد گوشیم مصرف رو با ترافیک منیجمنت دقیقا نشون میده کدوم اپلیکیشن چقدر مصرف کرده با اینکه اصلا با گوشی وبگردی نمی کنم اما نوشته 6 گیگ و نیم مصرف فایر فاکس و 18 گیگ مصرف دانلود منیجر میخواهم بدونم این طبیعی است؟؟ چطور میشه مصرف فایرفاکس رو کاهش داد؟؟ با تشکر
اقایون اساتید مصرف دقیقا 27 روز فایر فاکس من 7 گیگ شده هیچ اپدیتی هم نداره 18 گیگ دانلود منیجر بقیش هم این لطفا راهنماییی بفرمایید
arash59b
26-11-2014, 23:10
اقایون اساتید مصرف دقیقا 27 روز فایر فاکس من 7 گیگ شده هیچ اپدیتی هم نداره 18 گیگ دانلود منیجر بقیش هم این لطفا راهنماییی بفرمایید
زیاد فیلم و کلیپ انلاین نگاه میکنی؟
تایک یک هفته پیش راحت گوشیم میتونستم از اینترنت استفاده کنم ولی الان حدود 1 هفته اصلا دیتا نمیتونم بگیرم بعضی مواقع چی بشه 1 ساعت بزاری یک صفحه بیاره ؟!
به نظرتون مشکل از چی چندین مکان مختلف تست کردم؟!
تایک یک هفته پیش راحت گوشیم میتونستم از اینترنت استفاده کنم ولی الان حدود 1 هفته اصلا دیتا نمیتونم بگیرم بعضی مواقع چی بشه 1 ساعت بزاری یک صفحه بیاره ؟!
amiralex65
27-11-2014, 00:35
من خیلی وقته h+ ندیدم روی گوشیم
یا 3G یا H
اگرم که 4جی باشم میزنه 4G
گوشیمم htc one m7
فکر کنم m7 اصلا h+ نمیزنه.
چون من جاهای که بقیه h+ میزده واسه من h میزنه.تا حالا ندیدم h+ برنه.
منم m7 دارم
meshkiposh2200
27-11-2014, 00:53
سلام.دوستانی که تست 4g میگرند و احتمالا گوشی سامسونگ هم دارند لطفآ بگند توی موبایل نتورک غیر از gsm و wcdma و auto گزینه ی دیگه ایی هم هست؟
babakgol70
27-11-2014, 02:20
سلام.دوستانی که تست 4g میگرند و احتمالا گوشی سامسونگ هم دارند لطفآ بگند توی موبایل نتورک غیر از gsm و wcdma و auto گزینه ی دیگه ایی هم هست؟
LTE/WCDMA/GSM
meshkiposh2200
27-11-2014, 02:48
LTE/WCDMA/GSM
ممنون.فقط نمیدونم چرا گوشیه با اینکه Note 3 n9005 هستش گزینه lte نداره
sunmaster_7
27-11-2014, 04:42
به هیچ وجه حتی لینک ها رو هم دستی تایپ میکنم فقط اگر لینک خیلی طولانی باشه از کامپیوتر به موبایل ایمیلش میکنم تو گوشی ایمیل رو باز میکنم روش کلیک میکنم همین
MOH@ND3S
27-11-2014, 13:15
اگر خواستید پیام خصوصی بدید تا راه فعال سازی LTE روی N9005 رو براتون بگم.
---
دوستان دیگر هم اگر مایل بودن پیام خصوصی بدن .. چون اینجا توضیح بدم از موضوع تاپیک خارجه.
ممنون
shahryar84
27-11-2014, 13:27
شما
*#*#4636#*#*
بزن
بعد phone information
lte only
اگه تو محدوده 4g باشید و سیمکارت رو تعویض کرده باشید متصل میشید
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
MOH@ND3S
27-11-2014, 13:52
شما
*#*#4636#*#*
بزن
بعد phone information
lte only
دوست عزیز رو Note samsung این کد کار نمیکنه
MOH@ND3S
27-11-2014, 13:59
شما
*#*#4636#*#*
بزن
بعد phone information
lte only
دوست عزیز رو Note samsung این کد کار نمیکنه
mcuteangel
27-11-2014, 16:58
نه عزیزدل این خبرا نیست. شما کجا هستی دقیقا؟
افرادیکه گوشی/تبلت/مودم نسل 4 داشته باشن نادره. استقبال کجا بود؟!!!! یکروز قلم کاغذ دست بگیر از مردم و یا حتی دانشجو جماعت و ... آمار بگیر تا به حرفم برسی!
اینجورم که شما خیال کردی نیست که یک بخش ثابتی از پهنای باند رو مثل کیک بریده و کنار گذاشته باشن برای نسل4 و اگه از طرف کاربرهاش هم استفاده نشه بازم از دسترس کاربران 3G خارج باشه!!!
توی شهرها پوشش 3G کامل نیست تا چه برسه روستا. یعنی اگه توی حومه GPRS هم گیر بیرید باید کلاهتون رو بندازید هوا
سلام، من خلیل آباد هستم، تا یه ماه پیش از نت ایرانسل استفاده میکردم، دیدم سرعت نداره کنارش همراه اول هم بسته زدم، تا پنج شنبه قبل خوب بود، سرعت همیشه بالای ۱۰ بود ولی به بعد خیلی افتضاحه، اینجا رایتل پوشش نداره که اونم بررسی کنم، اول فکر کردم مال پهنای باند و اینا باشه، ولی با گشت و گذاری که داشتم فهمیدم این کاهش سرعت سراسریه و دلیل اصلی اون هم اجرای فی،، لترینگ هوشمند هست، و هنوز دارن روش کار میکنن واسه همین این چند روزه بعضی از سایت های داخلی هم باز نمیشن، یه نمونه دیگش هم بازی کلش هست که بعضی مناطق وصل نمیشه، اینجا با ایرانسل وصل میشه ولی با همراه اول اصلا، در کنار شیلتر ینگ هوشمند از روش قبلی هم داره استفاده میشه واسه همی به شدت سرعت پایین اومده، شاید اگه سیستم قبلی رو بردارن خوب بشه
راستی یه نکته ی دیگه، دوستان سایت opensignal اصلا مرجع و منبع درستی نیست، چون همون طور که از اسمش پیداست، اپن یعنی باز و هر کسی میتونه اطلاعتشو تکمیل کنه، نحوه ی کار این سایت اینجوره که کاربر ها برنامه ی این سایت رو رو گوشیشون نصب میکنند و برنامه رو اجرا میکنند، بعد از اون برنامه شروع به دریافت داده هایی از سیگنال های دریافتی میکنه و اونا رو طبقه بندی و بعدا به سرور برنامه ارسال میکنه، وقتی از یک محل چند نتیجه ی مشابه به سرور ارسال بشه اون موقع سایت این آمار رو به سایت خودش اضافه میکنه واسه همین پوشش ناقصی رو نشون میده، پس منبع درستی واسه پوشش شبکه ها نیست، مثلا قبلا که من داشتم برنامشو، با اینکه سبزوار رایتل پوشش داشت ولی تو این سایت اصلا پوشش نداشت
forceful
27-11-2014, 17:11
اینجا که تو اصفهان نقص فنی داره دیتا رو که فعال میکینی تا شروع میکینی به استفاده چند ثانیه طول نمیکشه که دیتا میپره چند ثانیه بعد دوباره دیتا وصل میشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه سراسریه که دری وری میگه میدونم
بعد جالبیش اینه که بش میگم چرا سرعت اینقده طعتیله روز ها میاد رو ۲۰کیلو میگه ۳جی اصلا سرعتش 128ه
واقعا این ایرانشل شاهکاریه واسه خودش باید تو گینس ثبت بشه
شمال مشهد بلوار دوم دقیقآ همین مشکل شما رو با مودم 3g دانگل روی پی سی دارم.
فکر میکردم مشکل از مودم منه ولی میبینم شما هم این مشکل رو دارید.
من تا میام چیزی لود کنم تایم اوت میده و قطع میشه هر چند دقیقه حتی بعضی وقتا هر چند ثانیه هم تایم اوت کامل تمام کانکشن ها میده و قطع میشه دوباره وصل میشه.
خلاصه هیچ کاری نمیتونم باهاش انجام بدم بجز دانلود 200-250 kb اونم شبا چون دانلود مشکل نداره آپلود قطع میکنه ارتباط رو.
این سرعت دانلود ایرانسله اما نمی دونم چرا توی باز کردن پیجها مثل همین سایت اسپیدتست جون می کنه/ کسی راه حلی داره. البته غیر از اون وی پی ان اینترانت. اگر این مشکل حل بشه من ای دی اس المو جمع می کنم
تعرفه اینترنت سیمکارتهای اعتباری ۰.۷۵ ریال شد منبع: تسنیم سقف اینترنت موبایل برای سیمکارتهای دائمی در حالت آزاد ۰.۵ ریال شد و از این طریق و طبق فرمول از پیش نوشته شده میتوان نرخ خدمات سیمکارت اعتباری را هم استخراج کرد.
سقف نرخ استفاده از خدمات اینترنت تلفن همراه در جلسه روز گذشته کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کیلوبایتی 0.5 ریال برای سیمکارتهای دائمی در نظر گرفته شد.
سخنگوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خبر چنین مصوبهای را اینگونه داد: سقف تعرفه خدمات داده تلفن همراه برای سیم کارتهای دایمی مستقل از فناوری برای هرگونه دیتای نسل 2 و3 به ازای هر کیلو بایت، نیم (0,5) ریال تعیین شد.
عمیدیان افزود: به این ترتیب تعرفه دیتای نسل 2 به میزان چشمگیری (حداقل 50 درصد) کاهش یافت.
اما این نرخ برای سیمکارتهای دائمی است و چیزی از سیمکارتهای اعتباری که درصد بالایی از مشترکان اپراتورها را شامل میشود، گفته نشده است.
لذا برای روشن شدن وضعیت سیمکارتهای اعتباری و سقف نرخ اینترنت این سیمکارتها، باید نگاهی به مصوبات قبلی این کمیسیونها که در قالب بند در پروانه اپراتورها نیز دیده شده، نگاهی انداخت. اپراتورها براساس مجوز از پیش صادر شده اختیار دارند که تعرفه سیمکارت اعتباری را تا 50 درصد گرانتر از سیمکارت دائمی لحاظ کنند.
بنابراین سقف تعرفه آزاد اینترنت موبایل برای سیمکارتهای دائمی 0.5 ریال است که با احتساب تعرفه 50 درصد گرانتر برای سیمکارتهای اعتباری، سقف نرخ استفاده از دیتای آزاد اعتباریها نهایتا کیلوبایتی 0.75 ریال میشود.
مصوبه اخیر به شکل یکپارچه دیده شده به این معنی که نرخ GPRS با 3G یکی شده است و از این جهت کلیه خدمات دیتای آزاد موبایل نهایتا باید با نرخهای 0.5 و 0.75 ریال برای سیمکارتهای دائمی و اعتباری محاسبه شود.
اپراتورها یک ماه فرصت دارند تا خود را با شرایط جدید تطابق دهند و نرخهای تازه تصویب شده را در شبکه خود اعمال کنند.
ShadowDragon
27-11-2014, 19:02
بخوره تو سرشون×
فکر کردن آپولو هوا کردن یه نسل 3 راه انداختن... یه مشت بیسواد
HardwareMaster
27-11-2014, 19:44
اگر خواستید پیام خصوصی بدید تا راه فعال سازی LTE روی N9005 رو براتون بگم.
---
دوستان دیگر هم اگر مایل بودن پیام خصوصی بدن .. چون اینجا توضیح بدم از موضوع تاپیک خارجه.
ممنون
کو همینجا بگو همه استفاده کنن
بدیهیه که از موضوع خارج نیست
MOH@ND3S
27-11-2014, 21:04
کو همینجا بگو همه استفاده کنن
بدیهیه که از موضوع خارج نیست
برای دسترسی به LTE باید این شرایط رو پاس کنید:
1-تعویض سیم کارت به USIM (سیم کارت مخصوص 4G)
2-اطمینان از اینکه تحت پوشش آنتن های 4G/LTE هستین یا بقول معروف 4G خط بده توی مکانی که هستین.
3-فعال کردن شبکه 4G در گوشی به این طریق:
Settings--->More networks--->Mobile networks--->Network Mode--->LTE/WCDMA/GSM
-----------------------------
خب اگه توی قسمت آخر شما همچین گزینه ای رو نداشتین پس قابلیت LTE توی رامتون مخفی شده(اکثر رام های رسمی خاورمیانه اینجورین) و باید از یکی ازین روشا استفاده کنید:
1-راه اول : ایجاد تغییر در یکی از فایل های رام
مراحل بترتیب:
1-گوشی رو روت کنید. (مسئولیت اتفاقات بعدش با خودتونه مثل یک شدن ناکس و کاستوم شدن گوشیتون و ...) البته یه راه کم خطرتر برای رووت هست که اونم میذارم توی تاپیک جدا.
2-نرم افزار نصب کنیدES File Explorer
3- اجازه Root Access در نرم افزار فعال کنید.
4-به این ادرس برید:
system/data/property/persist.radio.lteon.xml
5-فایل رو باز کنید با text خود ES Note Editor(روی false بطور پیشفرض)
6-از بخش option قسمت edit رو انتخاب کنید و بجای کلمه false کلمه true رو تایپ کنید و بک بزنید و save کنید.
7بعد از ری استارت گوشی باید گزینه LTE در Network mode ظاهر شده باشه.
اگه سیم کارت رو عوض کنید احتمالا باید دوباره این مراحلو برید.
البته یسری رام های اروپا کاستوم رام ها این قابلیتو بصورت پیشفرض دارن.
خودم با این روش 4G گرفتم.
---------------------------
2-راه بعدی در صورتی که نخواید گوشی رو روت کنید نصب این نرم افزار از گوگل پلی هستش:
---------------------------
دانلود آخرین ورژن ES File Explorer:
نویسنده : h_asadbeigi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع : موبایلستان
من توی بلوار استقلال lte رو داشتم اما رجیستر نمیشد و ضربدر قرمز میومد و خود به خود میرفت روی تری جی یعنی چی؟
sony sp
birang1357
28-11-2014, 08:51
توی تهران حداقل منطقه ما (پونک) به شدت کیفیت 3g ایرانسل نسبت به چند وقت اخیر افت کرده. نشون میده با اضافه شدن کاربران ایرانسل پهنای باند رو محدود کرده و کم آورده
Koosha_Raisi
28-11-2014, 09:46
سرعت 30 مگ 4جی با 8 مگ 3جی هیچ فرقی نداره وقتی حجم ها 2 و 5 گیگ هست، و اینکه اینترنت موبایل برای کار های Hardcore نیست که :)
تا موقعی که طرح و کانترکت نا محدود ندن 4جی فقط یک اسم خوشگله و نه چیز دیگه ای..تنها خاصیتش اینه که میتونیم بگیم ما ایرانیا هم LTE داریم :n02:
سرعت 30 مگ 4جی با 8 مگ 3جی هیچ فرقی نداره وقتی حجم ها 2 و 5 گیگ هست، و اینکه اینترنت موبایل برای کار های Hardcore نیست که :)
تا موقعی که طرح و کانترکت نا محدود ندن 4جی فقط یک اسم خوشگله و نه چیز دیگه ای..تنها خاصیتش اینه که میتونیم بگیم ما ایرانیا هم LTE داریم :n02:
نمیدونم شما lte رو تست کردی یا نه شما توقع داری رو lte نامحدود بدن به نظر من زیاد منطقی نیست lte که من تست کردم این خوبی ها رو داشت
1 با سیگنال خیلی ضعیف هم کیفیت بازم خوب بود (پینگ عالی )و تا 8 مگابیت میرسید
2 بر خلاف 3g که اپلودش خیلی پایینه این اپلودش خیلی بهتر بود و به خاطر کمبود پهنای باند گاهی وقت ها بیشتر از دانلود هم بود :n02:
3. پینگ بهتر از 3g بود که میشه گفت از خیلی از adsl ها هم پینگش کم تر بود و واقعا این تنها چیزی بود که با استاندارد جهانی هم سازگاری داشت پینگ حدود 50
تو این که ایرانسل پهنای باند کم داره شکی نیست تو تست 4g خیلی قشنگ می شد این موضوع رو فهمید
این دوستانی که می گن 4g باید 100 مگابیت یا 150 مگابیت باشه اون تو شرایط ارمانی و تو تست هست متوسط 4g هم 8 تا 25 مگابیت هست
از روی تجربه میگم وقتی سرعت 3g مثلا 3 مگابیت هست 4g دوبراره تا 3 برابر 3g سرعت داره تو اون منطقه
این سرعت دانلود ایرانسله اما نمی دونم چرا توی باز کردن پیجها مثل همین سایت اسپیدتست جون می کنه/ کسی راه حلی داره. البته غیر از اون وی پی ان اینترانت. اگر این مشکل حل بشه من ای دی اس المو جمع می کنم
پینگش که عالیه
Koosha_Raisi
28-11-2014, 11:17
پینگش که عالیه
پس چرا صفحات رو بد باز می کنه. یکی اینو بگه و حلش کنه کلا با وی پ ای وبگردی خیلی خوب میشه
پس چرا صفحات رو بد باز می کنه. یکی اینو بگه و حلش کنه کلا با وی پ ای وبگردی خیلی خوب میشه
یک بار گوشیتو با usb به کامپیوترت وصل کن،ببین تغییری می کنه یا نه
hasanoooooooo
28-11-2014, 12:49
حداکثر سرعت انتقال فایل در بلوتوث نسخه 2 تا فاصله نهایت 10 متر چقدر هست؟
2undercover
28-11-2014, 13:11
انصافا من طی این مدت سایت اپراتور های خارجی رو بررسی کردم، طرح نامحدود که چند تاشون داشتن اون ها هم قیمتش بالای 60 دلار در ماه بود. خوب فرضا ایرانسل هم بیاد طرح نامحدود بذاره که قیمتش نجومی میشه و فکر نمی کنم صرفه هم داشته باشه.
fafool70
28-11-2014, 13:28
دوستان اگر میرن اپراتور های خارجی رو امتحان بررسی میکنن بعد میگن مثلا نامحدود 50 دلاره . خوب فکر کنید . دلار در کشور ما 3300 تومنه . اونجا درآمد دو روزشون 70 دلار بیشتره ! پس خیال نکنید اونجا هم گرونه
من از دانگل استفاده می کنم و با زدن وی پی کلا تغییر می کنه
ترافیک نامحدود با زیرساخت فعلی جواب گوی کاربرای ایرانی نیست اما مثل شرکتهای خارجی میتونن پلن های پرسرعتو با ترافیک بالاتر ارائه بدن (نه 2-3 گیگ، مثلا 40-50 گیگ) و پلن های سرعت پایینو نامحدود کنن
تو ایران اگه بخوان اتصالات تا منازل رو عوض کنن که هم هزینه زیاد میخواد هم ساعت کار بالا. فعلا و تو شرایط فعلی بهترین نوع اتصال، همین اتصالات بی سیم هست و اپراتورها میتونن کاربرای بیشتری جذب کنن
ولی سیاست مسئولا معمولا این اجازه رو نمیده. فراموش نکنیم که یکی از دشمنان فرضی تو رادیو تلویزیون همین اینترنت معرفی میشه
سرعتشو دقیقا" نمی دونم اما یک بار گوشیو با usb وصل کن ببین چه تغییری می کنه
ShadowDragon
28-11-2014, 14:52
فکر کنم 30kb رو حداقل بده...
من خودم با w810 sony 2-3 سال پیش تست کردم با edge حدود 30-35 بود البته ساعات خوب و لینک خوب
این حداقلشه 7س یعنی ممکنه بالاترم باشه اما مطمئن باش گیرنده bt ، قابلیت EDR داشته باشه
HardwareMaster
28-11-2014, 15:14
انصافا من طی این مدت سایت اپراتور های خارجی رو بررسی کردم، طرح نامحدود که چند تاشون داشتن اون ها هم قیمتش بالای 60 دلار در ماه بود. خوب فرضا ایرانسل هم بیاد طرح نامحدود بذاره که قیمتش نجومی میشه و فکر نمی کنم صرفه هم داشته باشه.
عزیزدل وقتی اون اوپراتور خارجی مد نظر شما داره پایینترین دستمزدی که میده و اونم به نظافتچی شرکتش هست ساعتی 10 دلاره شما توقع داری قیمت اینترنتش هم بالا نباشه؟
توی ایران چی؟ بهترین کارمند متخصص شرکتهاشون در کل یک روز هم 5 دلار حقوق نمیگیره!
پس مقایسه ی شما از اساس غلطه چون باید هزینه ی تمام شده برای شرکتها در ارائه ی خدمت رو مد نظر بگیری نه اینکه اینطوری به مقایسه ی عدد و رقمها چشم بسته بپردازی!
در بلوتوث2 صرفنظر از مباحث تئوریک روی کاغذ چیزی که در عمل امتحان کردم حدود 1.4 مگابیت در ثانیه
مگه اینکه فقط ترافیک برای شما مهم باشه نه وقت
وقتی من بتونم با 4g یک فایل سنگین رو در 5 دقیقه بگیرم مرض دارم برم همون رو در یکربع یا بیشتر بگیرم؟
جسارت بشما نشه منظورم شما نیستی اما توی mobile.ir و موبایلستان دیدم کاربری به اسم amir اومده بود بعد کلی روضه خوندن برای طرفداران Note 4 N910C با همین صحبتهای مشابه با شما اما دقیقتر و بحساب خودش منطقی تر خواسته بود بهشون ثابت کنه که N910h بگیرن که 3g هست و بیجهت پول الکی برای 4g ندن!
البته نمیدونم، این دوستان در وقت سورچرانی چرا سه برابر ظرفیت معده و نیازشون رو توی سفره می چینن ولی وقتی بحث فناوریهای روز، علم آموزی و کار باشه، اونجا دیگه زاهد بودنشون گل میکنه و به حداقل ها اکتفا و توصیه میکنن!!!
شایدم برخی دوستان، گوشی باز تشریف دارن و هر سال گوشی عوض می کنن نه مثل ما که n سال میخوایم با یک گوشی کار کنیم و طبعا لازمه بالاترین کانفیگ فعلی رو داشته باشه تا دو سال دیگه کم نیاره و نزنیم توی سرمون که چرا ... . جریان درست مثل خرید لپتاپ یا هر سخت افزار دیگه ای هست ...
خلاصه که برخی توصیه های افراد رو نباید جدی گرفت و همواره بقول قدما باید مثل شتر آینده نگر بود و دورها رو دید ...
سرعتشو دقیقا" نمی دونم اما یک بار گوشیو با usb وصل کن ببین چه تغییری می کنه
فکر کنم حدود 50 60 کیلوبایته
binaafarin
28-11-2014, 17:19
عزیزدل وقتی اون اوپراتور خارجی مد نظر شما داره پایینترین دستمزدی که میده و اونم به نظافتچی شرکتش هست ساعتی 10 دلاره شما توقع داری قیمت اینترنتش هم بالا نباشه؟
توی ایران چی؟ بهترین کارمند متخصص شرکتهاشون در کل یک روز هم 5 دلار حقوق نمیگیره!
پس مقایسه ی شما از اساس غلطه چون باید هزینه ی تمام شده برای شرکتها در ارائه ی خدمت رو مد نظر بگیری نه اینکه اینطوری به مقایسه ی عدد و رقمها چشم بسته بپردازی!
در بلوتوث2 صرفنظر از مباحث تئوریک روی کاغذ چیزی که در عمل امتحان کردم حدود 1.4 مگابیت در ثانیه
مگه اینکه فقط ترافیک برای شما مهم باشه نه وقت
وقتی من بتونم با 4g یک فایل سنگین رو در 5 دقیقه بگیرم مرض دارم برم همون رو در یکربع یا بیشتر بگیرم؟
جسارت بشما نشه منظورم شما نیستی اما توی mobile.ir و موبایلستان دیدم کاربری به اسم amir اومده بود بعد کلی روضه خوندن برای طرفداران Note 4 N910C با همین صحبتهای مشابه با شما اما دقیقتر و بحساب خودش منطقی تر خواسته بود بهشون ثابت کنه که N910h بگیرن که 3g هست و بیجهت پول الکی برای 4g ندن!
البته نمیدونم، این دوستان در وقت سورچرانی چرا سه برابر ظرفیت معده و نیازشون رو توی سفره می چینن ولی وقتی بحث فناوریهای روز، علم آموزی و کار باشه، اونجا دیگه زاهد بودنشون گل میکنه و به حداقل ها اکتفا و توصیه میکنن!!!
شایدم برخی دوستان، گوشی باز تشریف دارن و هر سال گوشی عوض می کنن نه مثل ما که n سال میخوایم با یک گوشی کار کنیم و طبعا لازمه بالاترین کانفیگ فعلی رو داشته باشه تا دو سال دیگه کم نیاره و نزنیم توی سرمون که چرا ... . جریان درست مثل خرید لپتاپ یا هر سخت افزار دیگه ای هست ...
خلاصه که برخی توصیه های افراد رو نباید جدی گرفت و همواره بقول قدما باید مثل شتر آینده نگر بود و دورها رو دید ...
الان من تویخرید گوشی مشکلم دقیقا همینه
حدود1200 دارم
نوت 3 نئو ذو انتخاب کردم که 4 جی نداره ازهمه نظر برام مناسبه تنها ایاردش فورجیه که نداره توهمین قیمتا جی2 هم هست که تقریبا کامله منتها قلم نوت رو نمیتونم بیخیال شم
بین فورجی و قلم نوت خیلی مرددم
Mr saeed
28-11-2014, 18:03
وب گردی ایرانسل 0 هست هر جا تست کردم همنیطور بود
paradisepersian
28-11-2014, 18:23
منم امتحان کردم حق با شماست دانلود 1 مگ هست ولی وبگردی خیلی بده
فکر کنم تک کانکشن محدود کردن شاید مشکل پهنای باند
ایرانسل گفته شبکه رو تا این ماه برا تهران پایدار میکنه ببینیم تعریف کنیم
birang1357
28-11-2014, 18:44
وبگردی افتضاح دانلود هم نوسان خیلی زیاد. غرب تهران
paradisepersian
28-11-2014, 18:49
همین الان . تازه من سیگنال خیلی عالی دارم 61- شب دیر وقت هم میشه 55-
mojtaba2321
28-11-2014, 18:54
دوستان این قضیه بسته دانلود شبانه ایرانسل چیه؟
سرعتش چنده حداقل؟
HardwareMaster
28-11-2014, 18:56
الان من تویخرید گوشی مشکلم دقیقا همینه
حدود1200 دارم
نوت 3 نئو ذو انتخاب کردم که 4 جی نداره ازهمه نظر برام مناسبه تنها ایاردش فورجیه که نداره توهمین قیمتا جی2 هم هست که تقریبا کامله منتها قلم نوت رو نمیتونم بیخیال شم
بین فورجی و قلم نوت خیلی مرددم
من جای شما باشم یک کار بهتر می کنم. یا میرم نوت2 N7105 میگیرم که 4g هست و نو اون هنوز گیر میاد
mobile.ir/phones/shops-36893-samsung-galaxy-note-ii-n7100.aspx
و مطابق بودجه ی شماست و نمایشگرش هم مثل Neo وضوح HDداره
و یا کمی صبر می کنم تا نوت3 n9005 شروع کنه به افت قیمت که بزودی این اتفاق میفته. حتی خرید قسطی n9005 هم بمراتب خیلی بهنر از خرید Neo با نمایشگر HD هست. همیشه دنبال بهترین ها باشید:n12:
بقول مهندس دایملر بنیانگذار کارخانه ی مرسدس :
Nothing or the best
منم امتحان کردم حق با شماست دانلود 1 مگ هست ولی وبگردی خیلی بده
فکر کنم تک کانکشن محدود کردن شاید مشکل پهنای باند
ایرانسل گفته شبکه رو تا این ماه برا تهران پایدار میکنه ببینیم تعریف کنیم
فعلا راه حلی که من پیدا کردم استفاده از وی پی داخلی یا خارجیه؟
ضمنا مشکل تک کانکشن نیست شما با دانلود منیجر تک کانکشن بذار ببین تا چند میره مشکل توی پینگ و ایجاد ارتباط نمی دونم از نظر ساختاری کجای شبگه می لنگه که اینقدر بد باز می کنه در حالی که اگر پینگ بگیری تایم اوت کم داره
حتی مشکل از دی ان اس هم نیست . شاید از روترهای سر راهه
[C:\Program Files\new cmd]ping 8.8.8.8 -t
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=286ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=268ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=233ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=229ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=231ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=228ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=219ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=235ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=224ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=230ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=243ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=232ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=225ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=219ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=218ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=234ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=239ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=226ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=236ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=227ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=222ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=235ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=222ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=223ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=283ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=292ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=283ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=225ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=242ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=224ms TTL=37
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 66, Received = 66, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 218ms, Maximum = 292ms, Average = 233ms
Control-C
^C
[C:\Program Files\new cmd]
sistani14
28-11-2014, 19:27
dns های درپیت ایرانسل رو حتما با opendns یا google عوض کنید.
گوگل که ایرانو تحریم کرده تست کردم یه ماه پیش.واقعا وضعیت نت ایرانسل به هم ریخته.واقعا با ایرانسل تجربه زندگی دیجیتال داریم:n08:
sistani14
28-11-2014, 19:30
بعضی سایتارو خیلی time outمیده...وضعیتش از بحرانم گذشته خیلی ناپایدار شده:n21:
2undercover
28-11-2014, 19:52
دوستان اگر میرن اپراتور های خارجی رو امتحان بررسی میکنن بعد میگن مثلا نامحدود 50 دلاره . خوب فکر کنید . دلار در کشور ما 3300 تومنه . اونجا درآمد دو روزشون 70 دلار بیشتره ! پس خیال نکنید اونجا هم گرونه
اتفاقا این نکته رو هم در نظر گرفتم و حتی توی اینترنت برای متوسط در آمد یک فرد در آمریکا رو هم پیدا کردم ببینم چطوریه. ولی خوب شما شرایط کشور رو هم باید نظر بگیرید (تحریم، عقب ماندگی به وجود آمده به خاطر جنگ و ...).
MOH@ND3S
28-11-2014, 20:46
تست 4G ایرانسل در کرج با گوشی Samsung Galaxy Note 3 N9005 :
هنوز پهنای باندی به اون سمت مثل اینکه اختصاص ندادن و بیشتر از این سرعت نمیداد :
همینطور که میبینید با این عکس آخر میشه مطمئن شد که ایرانسل از باند BAND 3 --- 1800 برای LTE استفاده میکنه و این باعث میشه کیفیت و آنتن دهی 4G ایرانسل از 3G خیلی خیلی بهتر باشه!
لیست باند های شبکه های LTE به شماره ، در آدرس زیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arman809
28-11-2014, 21:27
همینطور که میبینید با این عکس آخر میشه مطمئن شد که ایرانسل از باند BAND 3 --- 1800 برای LTE استفاده میکنه و این باعث میشه کیفیت و آنتن دهی 4G ایرانسل از 3G خیلی خیلی بهتر [/CODE]
مرسی از عکسهای خوبی که گذاشتید میشه بگید این عکس آخری با چه برنامه ای اطلاعات باند رو بدست آوردید لطفا؟
hermione
28-11-2014, 21:27
بنظرم خرید یک مودم 4G بسیار بصرفه تر هست تا عوض کردن گوشی های خوبی که 4G ندارند ( مثلا Galaxy S3 ) با مدل های 4G دار .
مرسی از عکسهای خوبی که گذاشتید میشه بگید این عکس آخری با چه برنامه ای اطلاعات باند رو بدست آوردید لطفا؟
servicemode خود گوشیه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
rezaei73
28-11-2014, 21:51
تو منطقه ی ما حدود دو ماه پیش تو فاصله ی کمتر از دو تا سه ماه دوتا دکل bts تو فاصله ی کمتر از 200 تا 300 متر ازهم نصب شده :n04:اما 3g از این دکل ها نیست چطور میتونم بفهم که این دکل ها مال کدوم اوپراتوره و آیا 3G هست یا نه؟
:n13:
farnam_us
28-11-2014, 22:06
من ی ایفون 5 مدل 1428دارم
کسی میدونه 4جی ساپورت میکند یا نه ؟
گزینه lte دارد ولی هر چی میزنم نمیاد lte
منطقه ما lte دارد
من ی ایفون 5 مدل 1428دارم
کسی میدونه 4جی ساپورت میکند یا نه ؟
گزینه lte دارد ولی هر چی میزنم نمیاد lte
منطقه ما lte دارد
خوب طبق اون چیزی که دوستمون ارمان گذاشتن گوشی شما ساپرت نمی کنه چون 1800 نداره. گوشی شما برای کاناداست( مقصد اونجاست)
مشخصات گوشی شما
LTE 700 MHz Class 17 / 1700 / 2100 - GSM A1428
G3 هم 1800 رو ساپورت میکنه یا نه ؟ مدلشم D855
G3 هم 1800 رو ساپورت میکنه یا نه ؟ مدلشم D855
اره
در جایی خوندم
فرکانس LTE/4G ایرانسل الان روی 1800 هستش و در آینده 2600 رو هم ساپورت می کنه.
rezaei73
29-11-2014, 11:32
تو منطقه ی ما حدود دو ماه پیش تو فاصله ی کمتر از دو تا سه ماه دوتا دکل bts تو فاصله ی کمتر از 200 تا 300 متر ازهم نصب شده :n04:اما 3g از این دکل ها نیست چطور میتونم بفهم که این دکل ها مال کدوم اوپراتوره و آیا 3G هست یا نه؟
کسی جواب ما رو نداد؟؟؟
tranceyou
29-11-2014, 11:49
سلام به دوستان ، ببخشید برای شما دوستان هم مدتی هست در تهران و کرج سرعت اومده باشه پایین؟ اوایل
وقتی testspeed میگیرفتم واقعاً بالا بود اما الان بزور روی 1 مگ میره!!!!
ahwazp30
29-11-2014, 12:06
تقریبا الان هر اپراتوری که دکل بزنه 3g داره فقط تالیاست که از دنیا عقبه که بعید میدونم اونم دکل بزنه .احتمالا یا دکل ها فعال نشدن یا ماجورهای نسل سه رو روشون نصب نکردن
کلا دیگه سرعت اکثرا پایینه من حتی lte هم بیشتر از ۲ مگ نگرفتم
starpars
29-11-2014, 16:05
مهرآباد روی باند یه تست گرفتم سرعت تا 500 میرفت نامرد مهمان داره نزاشت دیگه:n35:
hosseinkarimi937
29-11-2014, 18:16
تعداد شهرهای تحت پوشش 3G ایرانسل به 72 شهر رسید فرآیند توسعه پرشتاب شبکه روی دیگر شهرها متمرکز شده و با اضافه شدن شهرهای کیش، تنکابن، قائم شهر، بوکان، میاندوآب، رویان، ایزدشهر، میامی، دوگنبدان، شیبان، رودبارقصران و رامسر به شبکه باندپهن همراه ایرانسل، تعداد شهرهای تحت پوشش 3G این اپراتور تلفن همراه کشور به بیش از 72 شهر رسید.
براین اساس در حال حاضر تهران، مشهد مقدس، تبریز، شیراز، اهواز، اراک، اردبیل، زنجان، بندرعباس، همدان، ایلام، کرج، کرمانشاه، خرم آباد، لاهیجان، ارومیه، قزوین، قم، رشت، سنندج، اسدآباد، بندرانزلی، گرمدره، طوس، طرقبه، سرعین، اصفهان، دستگرد، دولت آباد، بهارستان، مرودشت، آستارا، یاسوج، قروه، سقز، ساوه، بابل، یزد، کرمان، آبادان، اندیشه، بیرجند، بوشهر، جلفا، زاهدان، خوی، ری، بجنورد، سمنان، سهند، شهرکرد، گرگان، لنگرود، میانه، امیرکلا، محمودآباد، نور، آستانه اشرفیه، درود، شهربابک، رودبار قصران، تنکابن، ایزدشهر، رویان، رامسر، میامی، کیش، قائم شهر، دو گنبدان، شیبان، بوکان و میاندوآب
Hossein karimi Drp10926MTN
آقای کریمی هنوز شاهین شهر اصفهان خبری نیست؟
اینم که دراه میشه مثل رایتل
arash59b
29-11-2014, 18:50
فکر می کردم با اومدن نسل ۴ بخاطر کم بودن دیوایس ها و گوشی های مناسب سرعت خوبی رو تجربه خواهیم کرد ولی اینطور که معلومه پهنای باند ایج و نسل ۳ و ۴ و وایمکس همش یکیه و ایرانسل فقط با اسم ها بازی کرده
fafool70
29-11-2014, 19:46
فکر می کردم با اومدن نسل ۴ بخاطر کم بودن دیوایس ها و گوشی های مناسب سرعت خوبی رو تجربه خواهیم کرد ولی اینطور که معلومه پهنای باند ایج و نسل ۳ و ۴ و وایمکس همش یکیه و ایرانسل فقط با اسم ها بازی کرده
آره پهنای باند همه یکی هستش این چند روزی هست خیلی داغون شده حدودا 6 روز ! امروز تماس گرفتم واسه وایمکس البته گفتن مشکل زیر ساختی داریم سرعت ها کند شده . Dns ایرانسل هم تایم اوت میدن روی وایمکس dns 92.42.51.31 روی شبکه های موبایلش 92.42.51.77 و باید dns هاشو بیشتر و قوی تر کنه چون توی صفحه باز کردن کنده خیلی !
MOH@ND3S
29-11-2014, 19:54
تست 3G ایرانسل در پارگینگ بازار موبایل تهران چند ساعت پیش ! - سرور ایرانسل :
سرور شاتل :
اینترنت فوق سریع همراه در افغانستان ارزانتر از ایران !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم!!:n29:
amin13701
29-11-2014, 21:07
تعداد شهرهای تحت پوشش 3G ایرانسل به 72 شهر رسید فرآیند توسعه پرشتاب شبکه روی دیگر شهرها متمرکز شده و با اضافه شدن شهرهای کیش، تنکابن، قائم شهر، بوکان، میاندوآب، رویان، ایزدشهر، میامی، دوگنبدان، شیبان، رودبارقصران و رامسر به شبکه باندپهن همراه ایرانسل، تعداد شهرهای تحت پوشش 3G این اپراتور تلفن همراه کشور به بیش از 72 شهر رسید.
براین اساس در حال حاضر تهران، مشهد مقدس، تبریز، شیراز، اهواز، اراک، اردبیل، زنجان، بندرعباس، همدان، ایلام، کرج، کرمانشاه، خرم آباد، لاهیجان، ارومیه، قزوین، قم، رشت، سنندج، اسدآباد، بندرانزلی، گرمدره، طوس، طرقبه، سرعین، اصفهان، دستگرد، دولت آباد، بهارستان، مرودشت، آستارا، یاسوج، قروه، سقز، ساوه، بابل، یزد، کرمان، آبادان، اندیشه، بیرجند، بوشهر، جلفا، زاهدان، خوی، ری، بجنورد، سمنان، سهند، شهرکرد، گرگان، لنگرود، میانه، امیرکلا، محمودآباد، نور، آستانه اشرفیه، درود، شهربابک، رودبار قصران، تنکابن، ایزدشهر، رویان، رامسر، میامی، کیش، قائم شهر، دو گنبدان، شیبان، بوکان و میاندوآب
سلام آقا حسین انگار این ایرانسل با مرند ما مشکل داره:n02:
اینترنت فوق سریع همراه در افغانستان ارزانتر از ایران !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم!!:n29:
آقا ایران ارزون تره ها.... دقت کنید در جدولهای ارایه شده.....
آقا ایران ارزون تره ها.... دقت کنید در جدولهای ارایه شده.....
این طور نیست اگه دقت کنید میبینید که اینترنت ایران:
1- تایم اوت زیاد
2- شیلتر بی حد و مرز
3- قطعی مکرر
4- وضعیت unstable
5- پوشش ضعیف
پس در واقع جنس بی کیفیت رو دارید میگیرید و اصلا قابل رقابت با اون ها نیست.
این طور نیست اگه دقت کنید میبینید که اینترنت ایران:
1- تایم اوت زیاد
2- شیلتر بی حد و مرز
3- قطعی مکرر
4- وضعیت unstable
5- پوشش ضعیف
پس در واقع جنس بی کیفیت رو دارید میگیرید و اصلا قابل رقابت با اون ها نیست.
بله حرف شما درباره کیفت کاملا صحیحه
MOH@ND3S
29-11-2014, 22:16
منبع فراموش نشه :
کدوم اصفهان؟ این اصفهانی که ما توش زندگی میکنیم که ایرانسل 3G نداره. یا پوشش نداره اونجاییم که پوشش داره اینترنت نداره.
mahdi-xbox
29-11-2014, 23:38
ماکه اصلا کارمون به تست و اینا هم نمیکشه...
اصلا بسته میخره فعال نمیشه...خیلی رلکس پولت خورده میشه و انگار نه انگار بسته خریدی
تازه شاید یکبار فعال بشه 3g با سرعت 10 کیلوبایت برثانیه...زندگی دیجیتال رو بغل کردیم اصلا...:n21:
این دوستمون laser هی میگفت ایرانول...الان به حرفش رسیدم
paradisepersian
30-11-2014, 00:14
چه میکنه این 3G ایرانسل
mohammad_87
30-11-2014, 00:56
سلام آقای کریمی
چرا شهرری هنوز 3g راه نیفتاده؟
من شهرک الهیه(گذرنامه) هستم.چندین دکل هم داره اما هیچکدوم 3g فعال ندارند.فقط با برخی گوشی ها اسم 3g رو روی دو سه تا از دکل ها دریافت کردیم اما موقع رجیستر شدن،اجازه دسترسی نمیده.
با 700 هم تماس گرفتم داشت نحوه تنظیمات در گوشی رو برام میگفت!
شما اطلاعی ندارید که منطقه ما کی قراره 3g راه بیفته؟
HardwareMaster
30-11-2014, 05:51
دوستان کد استعلام باقیمانده ی حجم بسته چیه؟
HardwareMaster
30-11-2014, 05:59
ستاره مربع 0011 مربع
بعد از منوی اون ص بزن وایرلس
MOH@ND3S
30-11-2014, 10:14
دوستان کد استعلام باقیمانده ی حجم بسته چیه؟
اعتباری : #10*141*
دائمی : #1*3*7*3*130*
bilmazlar
30-11-2014, 11:34
کدوم اصفهان؟ این اصفهانی که ما توش زندگی میکنیم که ایرانسل 3G نداره. یا پوشش نداره اونجاییم که پوشش داره اینترنت نداره.
معلومه دیگه. یه دکل رو به تجهیزات 3G متصل میکنن بعد میگن که اون شهر هم پوشش 3G داره.
والا ما که تو تهران، از وقتی که صحبت 3G شده آنتندهی معمولی موبایلمون هم از دست رفته. حالا اینترنت 2G و 3G و 4G پیشکششون.:n27:
البته جدای از این صحبتا، طبیعتن پوشش کامل نقاط مختلف یه شهری مثل اصفهان یا تهران حتمن خیلی زمان میبره. ولی اینا چون عجله دارن اولین دکل رو که مجهز کردن میگن شهر رفت زیر پوشش. میذارنش تو آمار.
کلن این آمار دادن خوب چیزیه ها....:n10::n10::n10:
برای گرفتن موجودی یا مانده ترافیک راهی غیر از کد دستوری و سایت ای care هست. مثلا با ارسال پیامک منظورمه چون سیم به کامپیوتر وصله و نمی تونم کد بزنم
ماکه اصلا کارمون به تست و اینا هم نمیکشه...
اصلا بسته میخره فعال نمیشه...خیلی رلکس پولت خورده میشه و انگار نه انگار بسته خریدی
تازه شاید یکبار فعال بشه 3g با سرعت 10 کیلوبایت برثانیه...زندگی دیجیتال رو بغل کردیم اصلا...:n21:
این دوستمون laser هی میگفت ایرانول...الان به حرفش رسیدم
حاجی چند روز پیش ها خونه ما یه هو دیدم آنتن میده فهمیدم یه آنتن نزدیکیا زده
سرعتش روز ها خیلی پایینه حدود 5کیلو تا 50
بعد زنگ زدم به اپراتور میگم چرا اینجوره میگه سرعت 3جی ما 128ه :n19::n19::n19:
اینترنت پرسرعت 3جی با سرعت 16کیلوبایت بر ثانیه یه mp3 میخوای بگیری 1ساعت طول میکشه
البته نکته غیر قابل باور اینه که تو خونمون 3جی همراه اولو تست میکردم تو روز ساعت شلوغی با وی پی ام سرعت 1مگ بر ثانیه دانلود میداد
Tehranshahr
30-11-2014, 13:20
امروز سرعت سمت ما خوب شده تا 1مگابایت هم میره، تهران شهرک گلستان
mojtabaghanidel
30-11-2014, 13:21
دوستانی که توی تهران از 4جی اسنفاده میکن،شما هم جدیدا سیگنالتون ضعیف شده؟؟
چندروزه اصلا کانکت نمیشه
MOH@ND3S
30-11-2014, 13:51
دوستانی که توی تهران از 4جی اسنفاده میکن،شما هم جدیدا سیگنالتون ضعیف شده؟؟
چندروزه اصلا کانکت نمیشه
من دیروز علاالدین بودم .. از جمهوری تا ولیعصر همجارو رفتم ولی 4G وصل نمیشد...این در حالیه که کرج کل شهرو گشتم 3G نمیشد کلا 4G مونده بود..زیرزمین خونه فامیلمونم 4G بود! :n27:....پایتخت فکر کنم عوض شده خبر نداریم!
دوستان خواهش کمکی بکنید نمیدونم هر کار میکنم حدود 2 هفته ای میشه اصلا گوشی دیتا نمیتونه بگیره دوتا سیم کارت دارم هر دو همین حالت !؟
مشکلش چی به نظرتون ؟!
گوشی هارد ریست و.... کردم فایده ای نداشته
Tehranshahr
30-11-2014, 15:19
من دیروز علاالدین بودم .. از جمهوری تا ولیعصر همجارو رفتم ولی 4G وصل نمیشد...این در حالیه که کرج کل شهرو گشتم 3G نمیشد کلا 4G مونده بود..زیرزمین خونه فامیلمونم 4G بود! :n27:....پایتخت فکر کنم عوض شده خبر نداریم!
به نکته خوبی اشاره کردی، مرکز تهران هنوز پوشش داغونه و خیلی برام عجیبه چون ایرانسل اون اولا که اومده بود اولین جایی رو که پوشش داد مرکز تهران بود.
mojtabaghanidel
30-11-2014, 15:27
دوستان خواهش کمکی بکنید نمیدونم هر کار میکنم حدود 2 هفته ای میشه اصلا گوشی دیتا نمیتونه بگیره دوتا سیم کارت دارم هر دو همین حالت !؟
مشکلش چی به نظرتون ؟!
گوشی هارد ریست و.... کردم فایده ای نداشته
Access point هاتو پاک کن دوباره بساز
Sent from my HTC One using Tapatalk
arash59b
30-11-2014, 15:44
اوضاع 2-8 شبانه چطوره؟ هنوز شارژ می خوره؟
Mohammad Yek110
30-11-2014, 15:51
سر اصفهان خیلی دیگه مسخرشو در اوردن
من که GPRS استفاده میکنم بسته یکماهه دارم ولی حس میکنم از شارژمم استفاده میشه!!!!!!
mohammad.asghari
30-11-2014, 15:56
دیروز در کمال تعجب در مشهد تست سرعت گرفتم ولی متاسفانه یاد نداشتم با گوشی هوآیی عکس بگیر تست سرعت13 مگ و سرعت آپلود 7 مگ پینگ هم 100
الکی فقط اسم شهر اضافه کنند . والا یا اسم در نکنید با اگر هم در میکنید اول پوشش را بهش اختصاص بدید بعد *** ...!
نسل دوش بزور وصل میشه فقط باید برای یک سرچ کوچیک تو گوگل یک ربع وایسی (وضعیت فعلی نسل دو در اریا ما).
عججججججججججججججججب.:15:
در مورد راه اندزی نسل چهارم کسی خبری نداره؟
ضمنا سگنال نسل چهارم نسبت به سوم قویتره یا ضعیتره؟
arman809
30-11-2014, 16:57
چندتا تست تازه از 4G میدان ولیعصر تهران
تمام تست ها در یک مکان و در یک ساعت و یکجا گرفته شده اند و تمایز آشکاری بین اینترنت داخلی و اینترنت بین الملل وجود دارد.
(برای مثل من یک گیگابایت فایل می خواستم روی چند سرور خارجی آپلود کنم ولی سرعت آپلود هرگز از ۴۵ کیلوبایت در ثانیه فراتر نرفت ولی آپلود همان فایل با سرعت ۱۲۰۰ کیلوبایت در ثانیه روی سرورهای داخل امکان امکانپذیر شد)
سرورهای داخلی (شاتل)
سرورهای خارجی
لندن
پاریس
بوفالو نیویورک
روتردام
کاملا مشخص است که لینک به اینترنت بین الملل با سرعت خیلی خیلی کمتری برقراره و سرعت آپلود خیلی خیلی پائین نگه داشته شده است.
این سرعت های بسیار زیاد فقط در اتصال به سرورهای داخل ایران وجود دارد.
لطفا بفرمایید کیفیت سیگنال شما چند dbm بود و هست. برنامه real signal برای اندروید موجود است و ستینگ قسمت about phone هم نوشته
arman809
30-11-2014, 17:17
لطفا بفرمایید کیفیت سیگنال شما چند dbm بود و هست. برنامه real signal برای اندروید موجود است و ستینگ قسمت about phone هم نوشته
متاسفانه گوشی من ویندوزفون است و از امکانات جالب و کاربردی اندازه گیری سیگنال و کلی چیزای دیگه محروم هستم.
arash59b
30-11-2014, 17:20
برای فعال کردن دو تعرفه حتما باید ۲۴ ساعت صبر کرد یا بعد از ساعت ۱۲ شب میشه دومی رو فعال کرد؟
Sent from my iPad using Tapatalk
دیروز در کمال تعجب در مشهد تست سرعت گرفتم ولی متاسفانه یاد نداشتم با گوشی هوآیی عکس بگیر تست سرعت13 مگ و سرعت آپلود 7 مگ پینگ هم 100
کدوم منطقه بودید که تست گرفتید؟
mohammad.asghari
30-11-2014, 17:32
کدوم منطقه بودید که تست گرفتید؟
ساجدی.......
arman809
30-11-2014, 17:33
در مورد راه اندزی نسل چهارم کسی خبری نداره؟
ضمنا سگنال نسل چهارم نسبت به سوم قویتره یا ضعیتره؟
هرچه فرکانس بالاتر باشه شدت نفوذ اون کمتره برای مثال شدت نفوذ و برد 4G که روی فرکانس ۲۶۰۰مگاهرتز ارایه میشه از شدت نفوذ 4G که در جایی دیگه روی فرکانش ۱۸۰۰ مگاهرتز ارایه میشه کمتر هست.
تا جایی که من می دونم تری جی ایرانسل 2100 هست و 4 جی 1800 پس آیا میشه نتیجه گرفت که در شرایط یکسان قدرت سیگنال نسل چهارم بیشتر خواهد بود و اگر از همون بی تی اس 4 جی بگیرم کیفیتش کمی بهتر خواهد بود.
آخه الان من با تری جری توی منزل -73 دی بی ام دارم اما اثری از نسل چهارم نیست
mohamad1384
30-11-2014, 18:11
ببخشید آقایان ایرانسل خبر دارند نسل 4gایرانسل توشهرهای غیرازمشهد بخصوص شیراز کی می آید دیگه انگارخبری نشد مودمش تو نمایندگی اصلی شیراز آمده ولی نمی فروشند می گویندهنوز اجازه ندارند.
درضمن می گویندمودم باسیم کارت هست چراشیراز هنوز اجازه فروش ندارند؟
تمام تست ها در یک مکان و در یک ساعت و یکجا گرفته شده اند و تمایز آشکاری بین اینترنت داخلی و اینترنت بین الملل وجود دارد.
(برای مثل من یک گیگابایت فایل می خواستم روی چند سرور خارجی آپلود کنم ولی سرعت آپلود هرگز از ۴۵ کیلوبایت در ثانیه فراتر نرفت ولی آپلود همان فایل با سرعت ۱۲۰۰ کیلوبایت در ثانیه روی سرورهای داخل امکان امکانپذیر شد)
سرورهای داخلی (شاتل)
سرورهای خارجی
لندن
پاریس
بوفالو نیویورک
روتردام
کاملا مشخص است که لینک به اینترنت بین الملل با سرعت خیلی خیلی کمتری برقراره و سرعت آپلود خیلی خیلی پائین نگه داشته شده است.
دقیقا تایید حرف من که مرتب گفتم ذوق سرعت نکنید تست از سرور خارجی بذارید
ببخشید آقایان ایرانسل خبر دارند نسل 4gایرانسل توشهرهای غیرازمشهد بخصوص شیراز کی می آید دیگه انگارخبری نشد مودمش تو نمایندگی اصلی شیراز آمده ولی نمی فروشند می گویندهنوز اجازه ندارند.
درضمن می گویندمودم باسیم کارت هست چراشیراز هنوز اجازه فروش ندارند؟
تهران هم هنوز بطور رسمی عرضه نشده چون مشکل اصلی ایرانسل نبود پهنای باند بخصوص برای 4G هست
که عملا با این شرایط با اینترنت 3G هیچ تفاوتی نداره سرعتش.
yasidevil
30-11-2014, 19:57
دوستان سرویس ۳۰ روزه (۲ تا ۸ صبح) ۲۴ گیگ با هزینه ی ۱۰ هزار تومان چه طوریه؟ سرعت دانلود چه قدر میده؟
ممنون
دوستان سرویس ۳۰ روزه (۲ تا ۸ صبح) ۲۴ گیگ با هزینه ی ۱۰ هزار تومان چه طوریه؟ سرعت دانلود چه قدر میده؟
ممنون
با سرعت بقیه سرویسها تفاوتی نداره
ولی درباره سرعت بهتریت تست کننده خودتون هستید که می تونید با خرید یک بسته 1000تومنی این تست انجام بدید به این دلیل هم میگم خودتون چون شهر با شهر و حتی منطقه به منطقه این سرعت تفاوت داره چون سرعت stable نیست به هیچ وجه
yasidevil
30-11-2014, 21:07
با سرعت بقیه سرویسها تفاوتی نداره
ولی درباره سرعت بهتریت تست کننده خودتون هستید که می تونید با خرید یک بسته 1000تومنی این تست انجام بدید به این دلیل هم میگم خودتون چون شهر با شهر و حتی منطقه به منطقه این سرعت تفاوت داره چون سرعت stable نیست به هیچ وجه
ممنون.
فقط یه سوال دیگه:
این صفحه کلا برای اینترنت 3G هست دیگه؟ یه وقت اشتباهی GPRS نباشه! :n02:
ممنون.
فقط یه سوال دیگه:
این صفحه کلا برای اینترنت 3G هست دیگه؟ یه وقت اشتباهی GPRS نباشه! :n02:
3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
yasidevil
30-11-2014, 21:20
3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشید حواس ندارم :n31:
منظورم این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تعرفه%E2%80%8Cهای%20اینترنت%20هم اه) بود. یادم رفت لینکش کنم :n02:
ببخشید حواس ندارم :n31:
منظورم این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تعرفه%E2%80%8Cهای%20اینترنت%20هم اه) بود. یادم رفت لینکش کنم :n02:
تعرفه ها هم برای 2G 3G 4G یکی هست و هیچ تفاوتی نداره
Leon-117
30-11-2014, 21:26
2-3 روزه پوشش 3g و کلا سرعت توی محله ما افتضاح شده (جنوب تهران) :|
کلا آنتن که همش میپره،سرعت هم اگه بزور به اینترنت وصل بشه حدود 300-400 کیلوبیت هست(توی همه ی ساعات روز هم تست کردم :| )
نیمدونم چرا یهو اینطوری شد،تا 1 روز قبلش سرعت دانلود تا 1200 کیلوبایت بالا میرفت و حداقل به جز اینترنت آنتن نمیپرید و انتن دهی خوب بود،یهو اینطوری شد......
yasidevil
30-11-2014, 21:34
تعرفه ها هم برای 2G 3G 4G یکی هست و هیچ تفاوتی نداره
خوب من از کجا بفهمم این بسته ای که می گیرم مال کدوم نسله؟
یعنی من هر کدوم رو فعال کنم با هر نسلی که بخوام می تونم وصل بشم؟
یه خورده گیج شدم!
خوب من از کجا بفهمم این بسته ای که می گیرم مال کدوم نسله؟
یعنی من هر کدوم رو فعال کنم با هر نسلی که بخوام می تونم وصل بشم؟
یه خورده گیج شدم!
بله قیمت ها برای همشون یکسانه. حالا بستگی به شانست داره که تری جی و 4 جی داشته باشی یا نه
دوستان من تو مشهد سیم کارت 4g گرفتم ولی علامت 4g نیومد (فلکه آب بودم) فقط علامت 3g یا همون H اومد.
مشکل از چی میتونه باشه؟
کسی میدونه دقیقا کجای مشهد الان 4G هست؟
فکر کنم ایرانسل همه رو به مسخره گرفته. چرا اطلاعات شفاف ارائه نمی کنه. نمی تونه یه نقشه بزاره نمیگم هر روز بلکه ماهانه به روز کنه
MOH@ND3S
30-11-2014, 22:16
سرورهای داخلی (شاتل)
سرورهای خارجی
لندن
پاریس
بوفالو نیویورک
روتردام
چند دلیل باعث افت سرعت پهنای باند بین الملل ایران میشه که به دست کاربران نهایی میرسه:
1- فیلترینگ و فایر وال های شدیدی که سر راه اینترنت هست.
2-ترافیک شدید مسیر های مختلف ورودی پهنای باند به ایران.
3-تفکیک مسیر ارسال ( Send ) و دریافت ( Recieve ) اینترنت بین الملل توسط شرکت زیرساخت.یعنی سایتی که شما باز میکنید از مسیر مثلا عمان تل درخواستش به سرور مورد نظر ارسال میشه و دریافت درخواست شما میره و مثلا از مسیر آذربایجان به ایران برمیگرده!!
مورد سوم سیستم پیچیده ای داره...آی پی هایی که تو TraceRoute ها میبینند همگی مسیر Send رو نشون میدن!
اکثر مواقع Send رو زیرساخت روی مسیری میندازه که ظرفیت کمی داره و اختیار تغییر اون هم هیچ شرکتی بغیر از خود شرکت زیرساخت نداره..ولی مسیر های دریافت که کاربر نمیتونه تشخیص بده ، تغییرش رو شرکت ها میتونن درخواستشو به شرکت زیرساخت بدن ، دست خودشونه بهترین مسیر رو انتخاب کنن.
دلیل این قضیه هم معلومه..بخاطر کنترل اطلاعات ارسالی از ایران به خارج.
همین امر باعث میشه بشدت پینگ تایم آی پی های مختلف خارجی با هم تفاوت داشته و سرعت دانلود و آپلود سایت ها و سرور های مختلف خارجی هم با هم تفاوت داشته باشند.
بطور مثال شاید بار ها پیش اومده باشه که پینگ با سرور مثلا فرانسه چندین برابر بهتر از پینگ سرور های آذربایجان یا ترکیه که نزدیک تر هستن به ایران باشه.
الان اکثر پینگ های خارجی رو هم ببینیم بالای 100 هستن بخاطر اینکه مسیر ارسال و دریافت رو یک مسیر نیست!
زمانی پیش میاد که پینگ 8.8.8.8 به زیر 70 میاد و اونموقع زمانیه که ارسال و دریافت رو زیرساخت رو یه مسیر میذاره.
خلاصه مطلب اینکه تو ایران STM1 هم باهاش با سرور خارجی تست بگیرید شاید نصف پهنای باند خریداری شده رو روی تک کانکشن سایت Speedtest یده.
فرصت شد از یکی از لینک های اختصاصی که داریم برای شرکتمون ، تست های مختلفی میذارم تا تفاوت رو مشاهده کنید.
امیدوارم این مطلب برای همه مفید واقع شده باشه. :n01:
چند دلیل باعث افت سرعت پهنای باند بین الملل ایران میشه که به دست کاربران نهایی میرسه:
1- فیلترینگ و فایر وال های شدیدی که سر راه اینترنت هست.
2-ترافیک شدید مسیر های مختلف ورودی پهنای باند به ایران.
3-تفکیک مسیر ارسال ( Send ) و دریافت ( Recieve ) اینترنت بین الملل توسط شرکت زیرساخت.یعنی سایتی که شما باز میکنید از مسیر مثلا عمان تل درخواستش به سرور مورد نظر ارسال میشه و دریافت درخواست شما میره و مثلا از مسیر آذربایجان به ایران برمیگرده!!
مورد سوم سیستم پیچیده ای داره...آی پی هایی که تو TraceRoute ها میبینند همگی مسیر Send رو نشون میدن!
اکثر مواقع Send رو زیرساخت روی مسیری میندازه که ظرفیت کمی داره و اختیار تغییر اون هم هیچ شرکتی بغیر از خود شرکت زیرساخت نداره..ولی مسیر های دریافت که کاربر نمیتونه تشخیص بده ، تغییرش رو شرکت ها میتونن درخواستشو به شرکت زیرساخت بدن ، دست خودشونه بهترین مسیر رو انتخاب کنن.
دلیل این قضیه هم معلومه..بخاطر کنترل اطلاعات ارسالی از ایران به خارج.
همین امر باعث میشه بشدت پینگ تایم آی پی های مختلف خارجی با هم تفاوت داشته و سرعت دانلود و آپلود سایت ها و سرور های مختلف خارجی هم با هم تفاوت داشته باشند.
بطور مثال شاید بار ها پیش اومده باشه که پینگ با سرور مثلا فرانسه چندین برابر بهتر از پینگ سرور های آذربایجان یا ترکیه که نزدیک تر هستن به ایران باشه.
الان اکثر پینگ های خارجی رو هم ببینیم بالای 100 هستن بخاطر اینکه مسیر ارسال و دریافت رو یک مسیر نیست!
زمانی پیش میاد که پینگ 8.8.8.8 به زیر 70 میاد و اونموقع زمانیه که ارسال و دریافت رو زیرساخت رو یه مسیر میذاره.
خلاصه مطلب اینکه تو ایران STM1 هم باهاش با سرور خارجی تست بگیرید شاید نصف پهنای باند خریداری شده رو روی تک کانکشن سایت Speedtest یده.
فرصت شد از یکی از لینک های اختصاصی که داریم برای شرکتمون ، تست های مختلفی میذارم تا تفاوت رو مشاهده کنید.
امیدوارم این مطلب برای همه مفید واقع شده باشه. :n01:
مهندس دلیل اینکه وب گردی ایرانسل با تری جی وحشتناکه اما با وی پی داخلی و خارجی درست میشه چیه؟
MOH@ND3S
30-11-2014, 23:46
مهندس دلیل اینکه وب گردی ایرانسل با تری جی وحشتناکه اما با وی پی داخلی و خارجی درست میشه چیه؟
برمیگرده به DNS های ایرانسل..شما وقتی وی پی میزنید به سرور داخل ایران از DNS هایی که روی اون سرور تعیین شده استفاده میکنید.
احتمالا ارتباط شما با DNS های خود ایرانسل ضعیفه..خیلی از مناطق یه همچین مشکلی هم من داشتم.
اگر از مودم استفاده کنید واسه 3G یا با hotspot گوشی کار کنید میشه یجوری DNS رو روی لپتاپ یا مودم تغییر داد ولی رو اکثر گوشی ها نمیشه .
Tehranshahr
30-11-2014, 23:48
دلیلش تاخیر بالا تو شبکه در برقراری ارتباط هست که باعث میشه لود یک سایت که شامل چندین و چند درخواست میشه بیشتر طول بکشه، شما وقتی با و پ ن وصل میشی در واقع یک ارتباط مداوم برقرار کردی که از داخلش دیتا عبور داده میشه و یکجورایی باعث دور زدن اون تاخیر میشه.
2-3 روزه پوشش 3g و کلا سرعت توی محله ما افتضاح شده (جنوب تهران) :|
کلا آنتن که همش میپره،سرعت هم اگه بزور به اینترنت وصل بشه حدود 300-400 کیلوبیت هست(توی همه ی ساعات روز هم تست کردم :| )
نیمدونم چرا یهو اینطوری شد،تا 1 روز قبلش سرعت دانلود تا 1200 کیلوبایت بالا میرفت و حداقل به جز اینترنت آنتن نمیپرید و انتن دهی خوب بود،یهو اینطوری شد......
ایرانوِل
هر روز بد تر از دیروز
دلیلش اینه
برمیگرده به DNS های ایرانسل..شما وقتی وی پی میزنید به سرور داخل ایران از DNS هایی که روی اون سرور تعیین شده استفاده میکنید.
احتمالا ارتباط شما با DNS های خود ایرانسل ضعیفه..خیلی از مناطق یه همچین مشکلی هم من داشتم.
اگر از مودم استفاده کنید واسه 3G یا با hotspot گوشی کار کنید میشه یجوری DNS رو روی لپتاپ یا مودم تغییر داد ولی رو اکثر گوشی ها نمیشه .
من از دانگل استفاده می کنم و دی ان اس ها رو چندین بار عوض کردم اما فرق نکرد. به نظرم همون مشکل ارتباطی
MOH@ND3S
01-12-2014, 02:32
دوستان تست هایی که در مورد پهنای باند اختصاصی گفته بودم گرفتم و تو تاپیک مخصوص خودش گذاشتم..خواستید یه نگاهی بهش بندازید تا متوجه بشید که فقط شرکت X یا Y نیست که پهنای باند ایران با خارجش فرق میکنه...بلکه همه ایران با این مشکل روبروس.
موفق باشید.:n16:
Pouya-HP
01-12-2014, 02:53
دوستان تست هایی که در مورد پهنای باند اختصاصی گفته بودم گرفتم و تو تاپیک مخصوص خودش گذاشتم..خواستید یه نگاهی بهش بندازید تا متوجه بشید که فقط شرکت X یا Y نیست که پهنای باند ایران با خارجش فرق میکنه...بلکه همه ایران با این مشکل روبروس.
واقعا كامل بود . :n01:
arash59b
01-12-2014, 08:53
یه بسته ماهیانه شبانه گرفتم سرعت دانلود روی 2 مگ بود البتنه گوشی هم خیلی قدیمی و تکنولوژی نسل 3 روش مربوط به ورژن اول این نسل بود. امشب با یه گوشی جدید امتحان می کنم ببینم چطوره
احتمالا صحبت شما برای شرکت های ADSL هست وگرنه من روی اینترنت وایرلس هم پهنای باندم متقارنه (که جزء ویژگی های ذاتیشه) و هم سرعت داخل و خارجم اغلب یکی هست (حداقل در دانلود)
masooumi
01-12-2014, 12:50
دوستان من تو مشهد سیم کارت 4g گرفتم ولی علامت 4g نیومد (فلکه آب بودم) فقط علامت 3g یا همون H اومد.
مشکل از چی میتونه باشه؟
کسی میدونه دقیقا کجای مشهد الان 4G هست؟
انشالا که گوشیتون 4g پشتیبانی می کنه دیگه؟
kasra2012
01-12-2014, 13:15
از صبحه انتنم رفته
ممكنه خودشون قطع كرده باشن يا در حال نصب 4g باشند؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
MOH@ND3S
01-12-2014, 13:34
یه بسته ماهیانه شبانه گرفتم سرعت دانلود روی 2 مگ بود البتنه گوشی هم خیلی قدیمی و تکنولوژی نسل 3 روش مربوط به ورژن اول این نسل بود. امشب با یه گوشی جدید امتحان می کنم ببینم چطوره
احتمالا صحبت شما برای شرکت های ADSL هست وگرنه من روی اینترنت وایرلس هم پهنای باندم متقارنه (که جزء ویژگی های ذاتیشه) و هم سرعت داخل و خارجم اغلب یکی هست (حداقل در دانلود)
نه دوستم..تست هایی که گذاشتم دقت کنید آپلودش 22 مگ هم هست..از سرورمون که با ماکروویو به زیرساخت وصله تست گرفتم..حرف شما درسته متقارنه وایرلس .. ولی رو چه پهنای باندی شما دانلود آپلودتون با خارج هم یکیه ؟ 2 مگ -6 مگ -10 مگ ؟ 20 مگ به بالا هم آیا سرعت دانلود آپلود و دانلود خارجی با ایران یکیه ؟ .. دوستی تست از ایرانسل گذاشته بودن که سرعت داخلی با خارجی کلی فرق داشت.. من هم برای اینکه ببینیم مشکل فقط از ایرانسل نیست تست گذاشتم و دلیل کندی لینک های خارجی هم توضیح دادم:n01:
mehrdad..7
01-12-2014, 17:17
انصافا حدودا سه هفته است تو محدوده ی شهر دورود از 10سایت ی سایت ارتقا دادن که اونم کلا انتن نمیده خدا میدونه تو کدوم بیابون اطراف شهر نصبش کردن ی چن جایی من موفق شدم تست گرفتم که واقعا سرعتش افتضاحه فقط علامت e شده h وگرنه هیچ تغییری نگرده.پس خواهشا کم دوروغ تحویل ملت بدید.
arash59b
01-12-2014, 17:20
اعداد زیر دقیفا به چه معناست؟
HSPA 7.2/5.76 Mbps
paradisepersian
01-12-2014, 17:27
HSPA 7.2/5.76 Mbps
7.2 دانلود
5.76 اپلود
Armin.Computer
01-12-2014, 19:27
HSPA 7.2/5.76 Mbps
فکر می کنم به H و H+ ربط داره
چون من یه سامسونگ داشتم رو 7 مگ بود ولی H می زد
hspda تا 7 مگ میده و hspda+ ورژن های متعددی داره که تا 42 مگ هم میرسه. اما کو پهنای باند
ضمنا گوشی ها هم فرق می کنن مثل نوکیا ان 82 من تا 3 مگ دانلود میده اما 603 تا 14 مگ و البته مدیا پد ایکس وانم تا 42 مگ ( همش تری جی هست که به آخری میگن 3.75 چون نسل 3.0 زیر یک مگابیته)
انقد تبلیغات میکنن 4g ره افتاد فلان شد نسل جدید اینترنت پر سرعت همراه 3g
هنوز یه سری منطقه ها تو edge گیر کردن با سرعت زیر خط فقر
فقط تا میتونن دزدی میکنن
Armin.Computer
01-12-2014, 19:48
انقد تبلیغات میکنن 4g ره افتاد فلان شد نسل جدید اینترنت پر سرعت همراه 3g
هنوز یه سری منطقه ها تو edge گیر کردن با سرعت زیر خط فقر
فقط تا میتونن دزدی میکنن
به نظرم خیلی از مناطق هنوز تحت پوشش نسل 3 هم نرفتن
فکر کنم بعضی شهرها هنوز یک دکل فعال هم ندارن
arash59b
01-12-2014, 20:03
hspda تا 7 مگ میده و hspda+ ورژن های متعددی داره که تا 42 مگ هم میرسه. اما کو پهنای باند
ضمنا گوشی ها هم فرق می کنن مثل نوکیا ان 82 من تا 3 مگ دانلود میده اما 603 تا 14 مگ و البته مدیا پد ایکس وانم تا 42 مگ ( همش تری جی هست که به آخری میگن 3.75 چون نسل 3.0 زیر یک مگابیته)
فکر می کنم به H و H+ ربط داره
چون من یه سامسونگ داشتم رو 7 مگ بود ولی H می زد
بیشتر منظورم عدد دوم بود.
من دیشب از مودم گوش سونی اریکسون g705 با این مشخصات مودم HSPA 7.2/0.384 Mbps برای دانلود استفاده کردم که جزء اولین گوشی های نسل 3 بود، سرعت دانلود روی 2 مگ بود. می خوام ببینم محدودیت مودم
گوشی بوده یا واقعا سرعت ایرانسل اینجا همین قدر بوده؟. حالا امشب با ایفون امتحان می کنم ببینم سرعت دانلود بهتر میشه یا نه
Armin.Computer
01-12-2014, 21:05
بیشتر منظورم عدد دوم بود.
من دیشب از مودم گوش سونی اریکسون g705 با این مشخصات مودم HSPA 7.2/0.384 Mbps برای دانلود استفاده کردم که جزء اولین گوشی های نسل 3 بود، سرعت دانلود روی 2 مگ بود. می خوام ببینم محدودیت مودم
گوشی بوده یا واقعا سرعت ایرانسل اینجا همین قدر بوده؟. حالا امشب با ایفون امتحان می کنم ببینم سرعت دانلود بهتر میشه یا نه
فکر کنم تا 7 مگ رو بکشه دیگه
خودش داره همینو میگه
ایرانسل هم سرعتش متغیره
MOH@ND3S
01-12-2014, 23:48
دوستان یه سوال.. گوشی های Huawei هم مد شبکه ها رو مثل سونی مشخص میکنه ؟ یچیزای تو همین تاپیک دیدم ولی میخواستم مطمئن شم.
ممنون.
دوستان یه سوال.. گوشی های Huawei هم مد شبکه ها رو مثل سونی مشخص میکنه ؟ یچیزای تو همین تاپیک دیدم ولی میخواستم مطمئن شم.
ممنون.
بله جنس شبکه در هواووی هم نوشته میشه ولی من به هیچ وجه خرید گوشی هواووی توصیه نمی کنم چون به شبکه ای که خود گوشی میگه باید وصل بشی حالت GSM only یا WCDMA only نداره کلا....
amiralex65
02-12-2014, 00:06
بله جنس شبکه در هواووی هم نوشته میشه ولی من به هیچ وجه خرید گوشی هواووی توصیه نمی کنم چون به شبکه ای که خود گوشی میگه باید وصل بشی حالت GSM only یا WCDMA only نداره کلا....
با یه کدی که میره تو تنظیمات مخفی گوشی میشه بزاری رو wcdma only
ولی الان یادم نیست کدش چی بود.
یه سرچ کنی پیدا میشه
اشتباه به عرضتون رسوندن! داره
یه گوشی 300تومنی هوآوی بود این امکانو داشت
ولی گوش های گرونش نداره
کلن گوشی های زیاد جالبی نیست
Armin.Computer
02-12-2014, 00:07
منم فکر کنم تو یه مدل هواوی دیدم
اگر شد فردا عکس می گیرم می فرستم
کسی به عرضم نرسونده داشتم هواووی عزیز دلللللللللل
Armin.Computer
02-12-2014, 00:10
درسته
به احتمال زیاد مدلی که شما داشتید این قابلیت رو نداشته
mohammad.asghari
02-12-2014, 00:11
منم با یکیف2 مدل کار کردم داشت
حالا که بحث هواووی شد یه مشکل خیلی بزرگ این برند اینه که اصلا آپدیت برای آندروید گوشی نمیده! شما یه گوشی بخری با آندروید 4.2 تازه هم اومده باشه به بازار 10 سال هم بگذره همونی که هست هست.... ولی برای مثال سونی برای xperia z تا حالا فقط 3تا آپدیت داده و آندروید 5هم تا 1ماه دیگه براش میده....
این کجا و آن کجا
پولتو دور نریز دوست من
اگه میداشتی که این حرفو نمیزدی جیگر
*#*#4636#*#*
اگه میداشتی که این حرفو نمیزدی جیگر
شما برو تحقیق کن ببین مدل mate همچین قابلیتی داره یا نه
دوستان هم درست می گند همه مدل ها یکسان نیستند ولی این دلیل نیست که من دروغ بگم
اون آپدیت آندروید که مهمترین چیزه نمیده هواووی فقط گوشی روبسازه بده بازار این که از امکانات دیگه هست....
اون آپدیت آندروید که مهمترین چیزه نمیده هواووی فقط گوشی روبسازه بده بازار این که از امکانات دیگه هست....
والله P6 من الان کیت کت رو داره!
MOH@ND3S
02-12-2014, 01:14
باشه بابا یه سوال کردما :n02: کل تاپیک باز با هم درگیر شدن..بیخیال اصلا نمیگیرم..شما کوتاه بیاید :n16:
arash59b
02-12-2014, 02:30
دانلود شبانه - اتفاقا با گوشی هواوی
پس مثل اینکه مودم گوشی قبلی بیشتر از دو مگ نمی کشیده بااینکه اونم سرعت دانلود رو ۷.۲ زده بود. یا مشکل از تکنولوژی مودم گوشی بوده یا انتن دهی هاشون با هم فرق داشته.
mojtabaghanidel
02-12-2014, 08:51
#ایرانسل نسل چهار را به ایران آورد.
فردا شبکه سراسری نسل چهارم ایرانسل به صورت رسمی و تجاری با برگزاری یک نشست رسانهای راهاندازی خواهد شد
توییتر ایرانسل بود
قطعا نسل این گوشی قویتره شک نکن.
هواوی هم مدلهای زیادی داره و متفاوتن من mediapad ایکس وان دارم که همه گزینه ها رو داره خرداد 4.2.2 بود الانم همون آپدیتی هم فعلا در کار نیست. اما من از دیوایسم راضیم
arash59b
02-12-2014, 09:11
دیشب از هواوی g610 برای دانلود استفاده کردم که مشخصات سرعتش HSPA 7.2/5.76 Mbps است ، چطور تا سرعت 14 مگ هم سرعت دانلود میداد؟
قطعا نسل این گوشی قویتره شک نکن.
هواوی هم مدلهای زیادی داره و متفاوتن من mediapad ایکس وان دارم که همه گزینه ها رو داره خرداد 4.2.2 بود الانم همون آپدیتی هم فعلا در کار نیست. اما من از دیوایسم راضیم
بله برای گوشی های هواویی کلا آپدیتی در کار نیست....با همون آندرویدی ک هبخری همون هست کلا... پشتیبانی نرم افزاری بسیار ضعیفی داره
saeeddeeas
02-12-2014, 10:43
فردا شبکه سراسری نسل چهارم ایرانسل به صورت رسمی و تجاری با برگزاری یک نشست رسانهای راهاندازی خواهد شد
توییتر ایرانسل بود
سراسری؟؟!!
Tehranshahr
02-12-2014, 11:35
من امروز صبح متوجه شدم تجهیزات نسل سه /چهار روی یکی از دکل های نزدیک به دانشگاهمون نصب کردن اما هنوز فعال نشده.
نکته ای که نظرمو جلب کرد شکل متفاوت سکتور هاش بود که یکم پهن تر و بزرگتر بود، این سومین مدلیه که میبینم ظاهرا تازه وارد کردن چون روی هیچ دکل دیگه ای ندیده بودم.
امین1356
02-12-2014, 14:37
من امروز صبح متوجه شدم تجهیزات نسل سه /چهار روی یکی از دکل های نزدیک به دانشگاهمون نصب کردن اما هنوز فعال نشده.
نکته ای که نظرمو جلب کرد شکل متفاوت سکتور هاش بود که یکم پهن تر و بزرگتر بود، این سومین مدلیه که میبینم ظاهرا تازه وارد کردن چون روی هیچ دکل دیگه ای ندیده بودم.
سکتور پهنا مال رایتله
binaafarin
02-12-2014, 14:44
توییتر ایرانسل بود
این خبر موثق هست؟
بعد سراسری یعنی کل ایران دیگه اره؟یعنی اونایی که الان نسل3 هستند میتونن برت رو 4 بشرط داشتن یو سیم وگوشی فورجی؟
Tehranshahr
02-12-2014, 14:44
سکتور پهنا مال رایتله
سکتور های رایتل رو شکلش رو میدونم، این از رایتل هم پهن تر و بزرگتره و روش ۲ردیف عمودی با فاصله حالت توری مانند داره.
shahryar84
02-12-2014, 15:33
اینو توئیتر رسمی ایرانسل گذاشته
Bobby Sands
02-12-2014, 15:43
دوستان برای استفاده از 4G باید سیم کارت عوض بشه؟ شما عوض کردین؟
mojtabaghanidel
02-12-2014, 16:01
بله
باید سیمتو عوض کنی
david-ebi
02-12-2014, 16:03
دوستان به حساب مشهد اولین شهریست که رسما 4g ایرانسل در اون راه افتاده.تا جایی که من دیدم در 80 درصد نقاط تحت پوشش 3g هنوز ماها نمیتونیم از 3g استفاده کنیم و لحظه ای هستش.یعنی هی میاد و زود میره.حالا 4g :n04::n02:اگر دوستانی هستند در مشهد که تونستند در اغلب اوقات ساعتها بدون قطعی به 4g ایرانسل متصل بشن لطفا بگن و همچنین محدوده سکونتشون رو هم بگن.حتی اگر تونستن همیشه و در همه تقاط به راحتی از 3g ایرانسل استفاده کنند هم بگن.من دوست خودم همسایه ما هستش.توی خونه خودشون به 3g وصل میشه اما وقتی میاد خونه ما که کنارشون هستیم به هیچ عنوان نمیتونه به 3g وصل بشه.حالا 4g که پیشکش.من تعجب میکنم از ایرانسل که در حالیکه 3g رو نمیتونه صحیح و سالم به دست ما برسونه چطور وجدانش قبول میکنه و مودمهای 4g رو به مردم بدبخت از همه جا بیخبر میفروشه:n03::n23:(در ضمن رفیقم یو سیم هم داره)
arman809
02-12-2014, 16:37
021 23191000
ببخشید میخواستم بپرسم این مودم های 4G ایرانسل روی شبکه ایرانسل قفل شده یا اینکه میشه بعد از خرید از سیمکارت اپراتور دیگه ای توش انداخت و استفاده کرد؟
ببخشید میخواستم بپرسم این مودم های 4G ایرانسل روی شبکه ایرانسل قفل شده یا اینکه میشه بعد از خرید از سیمکارت اپراتور دیگه ای توش انداخت و استفاده کرد؟
فقط سیم ایرانسل روش قابل استفاده هست شک نکن
اگر به دنبال خرید مودم 4G هستی پیشنهاد بنده تهیه از بازار آزاد هست نه اپراتورها... این به نفع خودتونه....
hosseinkarimi937
02-12-2014, 16:53
ایرانسل در نظر داره تمام جاده ها و مسیر های ریلی رو به نسل بالاتر ارتقاء بده
تنها اپراتوری که تو هواپیما و کشتی پوشش میده ایرانسل هست
تا 100 آینده تحولات بهتری در تمام اپراتورها بوجود میاد
رایتل و همراه اول هم در حال تست نسل چهارم هستند
لطفا تنظیمات شبکتون رو حالت دستی بزارید
mehdi-sh
02-12-2014, 16:55
ایرانسل در نظر داره تمام جاده ها و مسیر های ریلی رو به نسل بالاتر ارتقاء بده
تنها اپراتوری که تو هواپیما و کشتی پوشش میده ایرانسل هست
تا 100 آینده تحولات بهتری در تمام اپراتورها بوجود میاد
رایتل و همراه اول هم در حال تست نسل چهارم هستند
لطفا تنظیمات شبکتون رو حالت دستی بزارید
بردار این نسل چهار کجاها راه اندازی میشه؟
mojtabaghanidel
02-12-2014, 17:07
این خبر موثق هست؟
بعد سراسری یعنی کل ایران دیگه اره؟یعنی اونایی که الان نسل3 هستند میتونن برت رو 4 بشرط داشتن یو سیم وگوشی فورجی؟
والا به جون خودم توی توییترش زده بود
پس فردا طبق ممول اگه گند زد نگین تو گفنی :n02::n02::n02::n02:
Masoud-Susa
02-12-2014, 17:19
تا اونجایی که ما شنیدیم به هیچ وجه قرار نیست همه جای ایران(منظورم کل جاده ها و راه ها و شهرهای زیر 150 هزار نفر) 3G بشه چه برسه به 4G .
نسل چهارم فقط قراره تو مراکز استان ها راه اندازی بشه( به دلیل هزینه ی زیاد تجهیزاتش).
حالا بازم فردا ساعت 10 صبح مراسم راه اندازی رسمی 4G شروع میشه. باید دید اونجا چی میگن.
پوشش زنده مراسم رو هم میتونید از اکانت @irancell در توییتر دنبال کنید.
hosseinkarimi937
02-12-2014, 17:48
با هماهنگی های انجام شده
بزودی دوستان انجمن میتونند با مدیران و معاونان شرکت ایرانسل در ارتباط باشند
021 23191000
جناب دزفولی،صمدي و منصوری
و 31 مدیر منطقه ای
حرف های شما عزيزان رو گوش میکنند و پیگیر مشکل شما هستند
شهر های با جمعیت 2 هزار نفر پوشش داده شدند چه برسه به 150 هزار نفر
binaafarin
02-12-2014, 17:50
اقای کریمی فردا قراره فورجی رسما شرو بکارکنه؟
تو شهر بندرعباس هم پیشرفتی داشته یانه؟
hosseinkarimi937
02-12-2014, 18:00
اقای کریمی فردا قراره فورجی رسما شرو بکارکنه؟
تو شهر بندرعباس هم پیشرفتی داشته یانه؟
فردا بطور سراسری فعال میشه
دوستان این رو هم بدونن تجهیزات ایرانسل همزمان به نسل سوم و چهارم مجهز میشند
نرم افزار تماس هم از طریق نسل چهارم هم بزودی نصب میشه
خعلی از دوستان سوال داشتن که چرا موقع تماس سوییج میشند به نسل سوم
اگر شما به هر دلیلی در شهرتون شبکه نسل سوم و چهارم رو پیدا کردید اما کانکت نشد بدونین نرم افزار سایت وصل نشده
mohamad1886
02-12-2014, 18:14
آقای کریمی سلام لطفا زمان باقیمانده واسه ی پوشش 3G تو گناوه رو بگین؟تو کدوم منطقه نصب میشه؟
با هماهنگی های انجام شده
021 23191000
و 31 مدیر منطقه ای
عزیزمن پوشش چی منظور شماست 3G و 4G ?!
150هزار نفر که هیچی شهری که 1میلیون جمعیت داره تحت پوشش نرفته هنوز! از چی صبحت می کنید؟!
حرف که زیاده مخصوصا با مدیرعامل ...
arman4459
02-12-2014, 18:48
با هماهنگی های انجام شده
021 23191000
و 31 مدیر منطقه ای
امیدواریم اینطوری باشه که کسی بیاد پاسخگو باشه و رک راست بگه وضعیت شبکه در چه حاله نه اینکه با نصب شدن یک انتن تو یک شهر اعلام کنند که شهر دارای پوشش هست.البته از حق نگذریم واقعا زحمت کشیدن اما باید کیفیت شبکه بسیار بالاتر بره.و در اخر بگم بیشتر بچه ها یک شبکه با ثبات با سرعت 5 مگ براشون خیلی بهتره تا یک شبکه ناپایدار با اما با سرعت های نجومی
arman4459
02-12-2014, 18:51
ینی مدیرای ایرانسل انقد بیکارن بیان اینجا جاب ماهارو بدن؟؟؟؟؟؟
کم چرت بگو حسین جان
میدونم دوست داری فکر کنیم یه کاره یی هستی،اما با این حرفا فقط به هیچ کاره بودنت پی میبریم
مجتبی جان به درست غلط بودن حرف حسین کار ندارم اما اصل اینه که مسئولین پاسخگو باشن نه اینکه فقط تو اتاق مدیریتی بشینن و همه چی از بالای برج ببینن.و فقط بیان وعده وعید بدن و پول بگیرن
jouhofre
02-12-2014, 19:02
آقای کریمی
مشهد، دانشگاه فردوسی ساعت ۷ شب، سرعت نسل سوم به سختی به ۴۰۰ میرسه، وقتی نسل سوم شرایطش اینه چه لزومی به راه اندازی نسل چهارم هست؟
کجای مشهد این نسل چهارم راه افتاده؟
میفرمایند شهر 2000 نفری(!) تحت پوشش قرار گرفته !
شهر؟ دو هزار نفر؟ من صحبت دیگهای ندارم !
آقا شهر 2000نفری به کنار شهر 12میلیونی (تهران رو میگم) بلوار میرداماد خیابان دفیه-با خیلبان دامن افشار یا اصلا آنتن 3G نداره اونجا یا اگر هم گیر بیاره انقدر سیگنال ضعیف هست که باعث داغ شدن گوشی میشه! تهران که دیگه پایتخته! :n27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.