مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
HardwareMaster
17-04-2015, 12:09
الان هم بالغ بر دوهفته هست که تلفن بدلیل کابل دزدی قطعه و نمیان درست کنن!
اگه شما گزارش ندی عمرن دو ماه هم بگذره کسی نمیاد وصله پینه بزنه!
تلفن مستقیم مرکز تعمیرات کابل مخابرات رو توی این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قبلا گذاشتم یک نگاهی بیاندازی پیدا میکنی
HardwareMaster
17-04-2015, 12:19
توجه داشته باشین پهنای باند داخلی قیمت تمام شده بسیار بسیار پایینتری نسبت به پهنای بین المللی برای ایرانسل داره ، این در حالیه که ایرانسل با همون نرخ بین المللی به ملت میفروشه.
این بخش از صحبت شما درسته ولی اینم در نظر داشته باشین که ispها در سوء استفاده از این قضیه خیلی دم کلفت ترن و دارن هر گیگ رو به بهای 3925 ت! به مشترکین می فروشن(البته برای اینکه تشویق به خرید بیشتر بشین برای حجمهای بالاتر تخفیف و هدیه در نظر میگیرن!!) ولی هر گیگ ایرانشل بمراتب خیلی ارزونتر از اونا میفته
starpars
17-04-2015, 13:04
این بخش از صحبت شما درسته ولی اینم در نظر داشته باشین که ispها در سوء استفاده از این قضیه خیلی دم کلفت ترن و دارن هر گیگ رو به بهای 3925 ت! به مشترکین می فروشن(البته برای اینکه تشویق به خرید بیشتر بشین برای حجمهای بالاتر تخفیف و هدیه در نظر میگیرن!!) ولی هر گیگ ایرانشل بمراتب خیلی ارزونتر از اونا میفته
بله درسته ولی اگه MTN بخواد بسته 3روزه 10 گیگ بزاره و بسته های زماندار رو حذف کنه میشه مثل همین isp های کلاهبردار، منتها با یه روش دیگه ای میخواد بچاپه جیب ملت فقیر و بدبخت ایرانو!
البته هنوز این اتفاق نیوفتاده و ما داریم طبق حرفای آقارضا راجبش بحث میکنیم که امیدوارم یه آدم با انصاف بینشون باشه این کارارو نکنن.
سلام آقا رضا از این پروژه TD_LTE شرکتهای خصوص مثل شاتل خبر دارید؟ امسال راه اندازی صورت میگیره؟ در چه شهرهایی؟
سوال و مشکل دیگه ای که داشتم اینکه الان همراه اول پوشش نسل سومش در ورامین بسیار بسیار ناقصه هنوز... در حالی که ایرانسل پوشش نسل 4 خودشو کامل کرده
اگر با پیمانکار همراه اول در ارتباط هستید بفرمایید بهشون پوشش منطقه رو کامل کنن! کلا تا اونجایی که من دیدم همراه اول از پارسال 2تا BTS تجهیز کرده دیگه هم پیداش نشده بیاد بقیه سایتها رو ارتقا بده!
سپاس:n16:
سوال دیگه ای که دارم اینکه این اختلالات کی تموم میشه؟ الان وایب تعطیل شده اینستگرام خیلی خیلی بد باز میشه یا اصلا باز نمیشه
در ساعاتی از شبانه روز می بینیم که پینگ میره بالا و بطور کلی قیلترشکنها درست کار نمی کنن!
باید منتظر خبری جدیدی در اردیبهشت ماه باشیم؟
mehrdad..7
17-04-2015, 13:44
سلام. وضع dns خراب است. اصفهان کمی دیر شروع کرد ولی درست میشود. اول سایتهای داخلی باز خواهد شدو بعدا تایم اوت کاهش یافته و کش از بین میرود.
سلام اقا رضا شهر دورود تو 6 ماه فقط ی سایت تجهیز شده،پوشش شهر الا 10درصدم نیست پس کی سایتهای دیگر رو اتقا میدن؟؟باتشکر
امروز 15 تومن از حسابم , ایرانسل به اشتباه کم کرد! بجای اینکه از بسته اینترنت چند کاربرم کم بکنه مستقیم از شارژ اصلی کم کرد.... معلوم نیست چکار دارن میکنن این اختلال بسته گروهی کی تموم میشه؟ اصلا هیچی از بسته چند کاربره کم نمیشه، مستقیم از شارژ اصلی کم میکنه..... اصلا ایرانسل باید به این صورت عمل کنه که در صورت اتمام بسته اینترنت، از شارژ اصلی کم نکنه و اینترنت به صورت خودکار قطع بشه. الان من 15گیگ تو بسته گروهی دارم بعد شارژ 8تومنی که داشتمو صفر کرد.
amiralex65
17-04-2015, 15:30
آقا رضاي عزیز خمینی شهر کی تجهیز میشه? هنوز هیچ خبری نیست
and-roid2
17-04-2015, 16:08
این اختلال بسته گروهی کی تموم میشه؟ اصلا هیچی از بسته چند کاربره کم نمیشه، مستقیم از شارژ اصلی کم میکنه..... اصلا ایرانسل باید به این صورت عمل کنه که در صورت اتمام بسته اینترنت، از شارژ اصلی کم نکنه و اینترنت به صورت خودکار قطع بشه. الان من 15گیگ تو بسته گروهی دارم بعد شارژ 8تومنی که داشتمو صفر کرد.
نمیدونم.منم مثل شما منتظرم که درست بشه و استفاده کنم...
دیروز تماس گرفتن و نتونستن درستش کنن.امروزم خبری از تماسشون نیست.....
سلام اقا رضا شهر دورود تو 6 ماه فقط ی سایت تجهیز شده،پوشش شهر الا 10درصدم نیست پس کی سایتهای دیگر رو اتقا میدن؟؟باتشکر
یک سایت رو تجهیز کردن تو این چند ماه ؟ هه خسته نباشه ایرانسل ! :thumbsdow
mazdak_121
17-04-2015, 17:10
سلام اقا رضا عزیز از استان کردستان شهر مریوان اطلاعی دارید ممنون
مثل اینکه ایرانسل در خرم آباد هم 4g رو راه انداخت . دو روز پیش من نگاه کردم فقط گزینه 3g زده بود!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه دو روز قبل نوروز تیک 4g رو برای شهر خرم اباد زده بودند و تا اخر تعطیلات هم بودش (14 فروردین) ولی حالا چند روزه برداشتنش! :n13:
عکس دوم
این دو تا عکس ماله کدوم اپراتوره!
اون سیاهی وسط هم یکی داره میره بالا تجهیزات نصب میکنه[emoji3]
mohamad_iran2
17-04-2015, 18:13
تا چند ساعت دیگر فعلا خدا حافظ..
سلام،از پوشش تری جی و ۴جی ایرانسل و همراه اول تو ایلام چه خبر؟
چند سایت تجهیز شده؟
پهنای باند چقدر افزایش پیدا کرده؟
masooumi
17-04-2015, 18:40
mf70
مربوط به همراه اوله
rezarain88
17-04-2015, 18:42
آقا ضمن تشکر یکمی اطلاعات فنی درباره ی این شبکه ی ملی محبت کن بده چون عده ای با اینترانت اشتباه گرفتن عده ای هم شایعه دربارش زیاد ساختن شده در هاله ای از ابهام
ضمن اینکه راه اندازی اون چرا باعث اختلال در ترافیک بین الملل شده
یک ضمنن دیگه : تا جایکه شما اطلاع دارین این فشار بیسوادان به وزیر اثری منفی در کاهش پهنای باند هم داشته؟ سیاست دولت یا اوپراتورها در قبالش چیه؟ بعبارتی وقتی پیوست فرهنگی توسط مجلس و سازمانهای ذیربط تهیه نشده تقصیر وزارت و اوپراتورها چیه این وسط؟
با تشکر از ایثار و پایمردی شما:n02::n16:
سلام. شبکه ملی اطلاعات لازمه کشور است . قبلا هم عرض کردم هیچ ترسی نداشته باشید. مشکل اول ست کردن شبکه است که کمی زمان بر است. این همه فضا سازی نادرست است.
rezarain88
17-04-2015, 18:44
با سلام
3g ایرانسل کی در شهر بروجرد راه اندازی میشه؟ الان همراه اول و رایتل خیلی وقته راه اندازی شده. متشکرم :n12:
کار تجهیز تمام است. منتظر فعال سازی باشید.
rezarain88
17-04-2015, 18:46
تو مجلس میگفتن 5% پیشرفت داشته شبکه ملی اطلاعات که!!!
شما برگشتین ایران؟تا کی در انجمن هستین
بلی ایران هستم. نه پیشرفت کار بالای 80 در صد است.
rezarain88
17-04-2015, 18:48
سلام آقا رضا از این پروژه TD_LTE شرکتهای خصوص مثل شاتل خبر دارید؟ امسال راه اندازی صورت میگیره؟ در چه شهرهایی؟
سوال و مشکل دیگه ای که داشتم اینکه الان همراه اول پوشش نسل سومش در ورامین بسیار بسیار ناقصه هنوز... در حالی که ایرانسل پوشش نسل 4 خودشو کامل کرده
اگر با پیمانکار همراه اول در ارتباط هستید بفرمایید بهشون پوشش منطقه رو کامل کنن! کلا تا اونجایی که من دیدم همراه اول از پارسال 2تا BTS تجهیز کرده دیگه هم پیداش نشده بیاد بقیه سایتها رو ارتقا بده!
سپاس:n16:
فعلا خبری نیست. به این راحتی نیست که یک شرکت بتواند td راه بندازد. حداقل 2 سال کار میبرد.
rezarain88
17-04-2015, 18:50
سوال دیگه ای که دارم اینکه این اختلالات کی تموم میشه؟ الان وایب تعطیل شده اینستگرام خیلی خیلی بد باز میشه یا اصلا باز نمیشه
در ساعاتی از شبانه روز می بینیم که پینگ میره بالا و بطور کلی قیلترشکنها درست کار نمی کنن!
باید منتظر خبری جدیدی در اردیبهشت ماه باشیم؟
با اتمام فاز 2 فیلتر ینگ هوشمند در 25 اردیبهشت فاز 3 اغاز شده و فیلتر شکن ها از کار خواهد افتاد.
rezarain88
17-04-2015, 18:51
منتظر ناظر شبکه در تهران هستیم. که گزارش بدهد.
rezarain88
17-04-2015, 18:53
آقا رضاي عزیز خمینی شهر کی تجهیز میشه? هنوز هیچ خبری نیست
دو سایت تجهیز شده است.
milad azad
17-04-2015, 19:05
اقا رضا شما قبلا گفته بودید در بهمن 1393 ایرانسل به شبکه ملی وصل میشه سرعت میره بالا حتی در دو شهر قم و مشهد اسم بردید ولی .....
rezarain88
17-04-2015, 19:07
اقا رضا شما قبلا گفته بودید در بهمن 1393 ایرانسل به شبکه ملی وصل میشه سرعت میره بالا حتی در دو شهر قم و مشهد اسم بردید ولی .....
بله درست میفرمایید. شبکه در گیت وی اصلی را اندازی شده و در زیر ساخت هر استان وارد مدار میشود.تبریزو قم هم پایلوت استانی بودند.
rezarain88
17-04-2015, 19:11
سلام اقا رضا عزیز از استان کردستان شهر مریوان اطلاعی دارید ممنون
دو سایت تجهیز شده است. امیدواریم در اردیبهشت کردستان شاهد تغییر بزرگ باشد.
milad azad
17-04-2015, 19:12
از وایمکس ایرانسل خبر جدیدی هست ؟
درباره قیمت های اینترنت ایرانسل دوباره قراره تغییری رخ بده آخه بسته های شبانه رو حذف کرده دوباره و بسته هایی که کاهش قیمت داده رو ازش به اسم تخفیف نام برده و مثلا روی قیمت 1ماهه 5گیگ خط زده و نوشته 20تومن حذف نکرده قیمتهای گران رو
این داستانش قراره به کجا برسه؟
تو شهر سبزوار بعد از یک هفته که زدن 3g ایرانسل فعال شده ولی هیج جای شهر انتن نمیده هنوز
کسی دوستان خبر داره ؟؟
amirbrad
17-04-2015, 19:21
با اتمام فاز 2 فیلتر ینگ هوشمند در 25 اردیبهشت فاز 3 اغاز شده و فیلتر شکن ها از کار خواهد افتاد.
اینایی که من میشناسم میرن واسه فاز ۴-۵-۶...... قانع نیستن. ما که جز کندی سرعت و پینگ بالا و تایم اوت و مسدود کردن چیز دیگری ندیدیم داریم روز به روز عقبگرد می کنیم چون مسیله نت دیگه تو اکثر کشورها حل شده و شرکتها خودبخود در راستای ارتقا هستن و مردم فقط مصرف می کنند اما ما همچنان حسرت داشتن اینترت واقعی هستیم. البته از نظر اونا فیلترینگ هوشمنده از نظر مردم غیر هوشمند!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
mehryar1973
17-04-2015, 19:23
سلام
قسمت بالای بلوار پاکنژاد(مخابرات) بعد ازخروجی اتوبان یادگار و کوچه های حول و حوش اون محدوده اصلا
از نظر پوشش کیفیت خوبی ندارن من حتی با مکالمه معمولی هم با خط ایرانسلم مشکل دارم البته فکر میکنم بخاطر ساختمان های بلندی هستش که در کوچه های باریک معلوم نیست طبق چه ضوابطی ساخته شدن!!!!!!!
ایرانسل اگر دکل های خودش رو به ساختمان های مرتفع تر منتقل کنه احتمالا وضعیت بهتر میشه
rezarain88
17-04-2015, 19:23
از وایمکس ایرانسل خبر جدیدی هست ؟
امیدواریم تا خرداد وایمکس 4g راه بیافتد. همه سایتها تجهیز شده اند. 2 سایت در اهواز مانده یکی هم در تبریز.
rezarain88
17-04-2015, 19:26
سلام
قسمت بالای بلوار پاکنژاد(مخابرات) بعد ازخروجی اتوبان یادگار و کوچه های حول و حوش اون محدوده اصلا
از نظر پوشش کیفیت خوبی ندارن من حتی با مکالمه معمولی هم با خط ایرانسلم مشکل دارم البته فکر میکنم بخاطر ساختمان های بلندی هستش که در کوچه های باریک معلوم نیست طبق چه ضوابطی ساخته شدن!!!!!!!
ایرانسل اگر دکل های خودش رو به ساختمان های مرتفع تر منتقل کنه احتمالا وضعیت بهتر میشه
بله پوشش در ان منطقه مشکل دارد. نه مشکل در تراز بالا حل میشود در طبقات پایین و زیز زمین اصلا انتن نخواهیم داشت. شما در اون منطقه پوشش 3g خوبی دارید یا نه
and-roid2
17-04-2015, 19:34
امیدواریم تا خرداد وایمکس 4g راه بیافتد. همه سایتها تجهیز شده اند. 2 سایت در اهواز مانده یکی هم در تبریز.
اقا رضا قرار نیست ایرانسل وایمکس در قم ارائه دهد؟
amin13701
17-04-2015, 19:35
سلام آقا رضا خسته نباشید /حبر جدیدی از استان(آ.ش) دارید؟؟در ضمن شما اطلاعی از اینکه کدوم شهرهای استان بیشترین مصرف دیتا رو دارن دارید؟:n16:
rezarain88
17-04-2015, 19:41
سلام آقا رضا خسته نباشید /حبر جدیدی از استان(آ.ش) دارید؟؟در ضمن شما اطلاعی از اینکه کدوم شهرهای استان بیشترین مصرف دیتا رو دارن دارید؟:n16:
شرمنده شما هم هستم . مرند بد جوری گیر کرده . تبریز- مراغه/ مرند/ بناب/ اهرو جلفا
تبریز رو تو این مدت سنگ تمام گذاشتیم. 12 سایت جدید قراره به زودی راه بیافتد.
mehryar1973
17-04-2015, 19:42
بله پوشش در ان منطقه مشکل دارد. نه مشکل در تراز بالا حل میشود در طبقات پایین و زیز زمین اصلا انتن نخواهیم داشت. شما در اون منطقه پوشش 3g خوبی دارید یا نه
ممنون از پاسخ سریع تون
والا 3g هم دوست گرامی قبلا بهتر بود حداقل با نزدیک شدن به پنجره علامت H گاهی اوقات نمایان میشد ولی الان سه خط
حداکثر آنتن ندارم در ضمن منزل هم در طبقه چهارم هست و از نظر موقعیت ارتفاعی محل هم نسبتا خوبه
فرمایش شما کاملا صحیحه گاهی اوقات که برای انجام کاری میرم پارکینگ آنتن قطع میشه...
اقا رضا ببخشید
میشه ماهم یه راهنمایی بکنی؟؟
از شهر سبزوار برای 3g خبر دارید؟
چرا هیج جا انتن 3g نداره؟؟
siyavash_wanted
17-04-2015, 19:55
آقا رضا سلام
بسته های شبانه دیگه ارائه نمی شه؟ یا موقتی برداشته شدن.
ممنون
sindar88
17-04-2015, 19:57
حذف شود
..............
rezarain88
17-04-2015, 19:59
اقا رضا ببخشید
میشه ماهم یه راهنمایی بکنی؟؟
از شهر سبزوار برای 3g خبر دارید؟
چرا هیج جا انتن 3g نداره؟؟
سبزوار راه افتاده اگه تست کنید حتما میاید. اگه نشد دوباره پست بدهید تا بررسی بشود. روی سیستم مشکلی نشان نمیدهد. گوشی را در حالت 3g بگذارید.
rezarain88
17-04-2015, 20:05
سلام اقا رضا خسته نباشید.
پوشش شهر مراغه بعد از چند ماه هیچ تغیری نکرده. فقط سه تا دکل تجهیز شده که اونها هم فقط مرکز شهر رو پوشش میدن.
من چند ماه پیش درباره تجهیز دکل خیابان بهبهانی از شما پرسیدم که گفتید تا آخر بهمن تجهیز میشه اما هنوز خبری نشده.
مورد دیگه اینکه این دکل ها تا شعاع چند کیلومتری رو پوشش میدن؟ فاصله من از دکل سه راه مسجد تقریبا یک کیلومتر هست اما هیچ سیگنالی دریافت نمیکنم.
Sent from my X8 using Tapatalk 2
شاید بهبهانی را برداریم. مشکل از جای دیگر هست. 3g اگه سطح صاف باشدو ساختمان باند نباشد و در تراز 25 متری با زاویه 15 الی 23 درجه نصب شود 3 کیلومتر در غبر این صورت تا 1 کیلومتر. هر قدر مشترک زیاد باشد. سیستم خوکار شعاع را کم میکند. این خصوصیت راک های هوواوی است. مثلا صبح در یک نقطه انتن دارید شب در فاصله 200 متری از ان نقطه هم 3g دریافت نمیکنید.
rezarain88
17-04-2015, 20:07
آقا رضا سلام
بسته های شبانه دیگه ارائه نمی شه؟ یا موقتی برداشته شدن.
ممنون
تصمیم گیری در حال اتخاذ است. . ولی ارزانی در کار نخواهد بود. شاید مدیران را مجاب کردیم بسنه تصاعدی بگذارند.
rezarain88
17-04-2015, 20:08
تا صبح فعلا خدا یار و نگه دارتان.
سبزوار راه افتاده اگه تست کنید حتما میاید. اگه نشد دوباره پست بدهید تا بررسی بشود. روی سیستم مشکلی نشان نمیدهد. گوشی را در حالت 3g بگذارید.
ممنون بابت پاسخ گویی خوبتون
نه متاسفانه همه شهر رو تست کردم هیج جا انتن نمیده
با دوتا گوشی هم تست شد هم در حالت جستجو هم در حالت 3g همه مورد تست شد ولی بازم نمیاره
یعنی برای دوستام هم همینطوره
ممنون میشم اگه یه برسی کنید منتظر هستم اینجا
تصمیم گیری در حال اتخاذ است. . ولی ارزانی در کار نخواهد بود. شاید مدیران را مجاب کردیم بسنه تصاعدی بگذارند.
یعنی بسته ها به قیمت های گران سابق بازگشت خواهند داشت؟! :n27:
starpars
17-04-2015, 21:00
هر قدر مشترک زیاد باشد. سیستم خوکار شعاع را کم میکند. این خصوصیت راک های هوواوی است. مثلا صبح در یک نقطه انتن دارید شب در فاصله 200 متری از ان نقطه هم 3g دریافت نمیکنید.
جالبه واسه همین خونه ما 3g گاهی آنتن حتی فول میشه گاهم هم کلا میپره ولی اکثرا روی وسط هست
ali_mohandes
17-04-2015, 21:16
جالبه واسه همین خونه ما 3g گاهی آنتن حتی فول میشه گاهم هم کلا میپره ولی اکثرا روی وسط هست
دقیقا من هم همین مشکل رو توی کاشان دارم بیرون خونه عالیه توی خونه هم بعضی وقتا عالیه ولی بعضی وقتا نه3gقطع میشه بعضی وقتا هم وصل میشه
اعصاب نذاشته واسمون
من و تک تک همسایه ها رفتیم و اعلام کردیم
با موبایل عکس و فیلم گرفتن و بردن
یکبار هم شش مشترک باهم رفتیم...
جالبه بدونید شخص دزد فقط تونسته (کمتر از 2 متر کابل) را بدزده :/ همانطور که گفتم فیلم و عکس هم با موبایل بردن نشون دادن... اما متاسفانه نه تنها اقدامی نشده بله یا لحن بدی هم برخورد کردن :( من خودم از دو سال پیش تا حالا بالع از سی بار به مرکز مخابراتی "مشهدی مهدی" مراجعه کردم... بـــخدا حتی یکبار مدیر که هیچ، معاون هم حاضر نبوده :( چطور از بیت المال خانواده شون را تامین میکنن... من که به عنوان یک شهروند ایرانی، یک ریال هم حلال نمیکنم. کاش تو این مملکت بدنیا نمی امدم :(
من و تک تک همسایه ها رفتیم و اعلام کردیم
با موبایل عکس و فیلم گرفتن و بردن
یکبار هم شش مشترک باهم رفتیم...
جالبه بدونید شخص دزد فقط تونسته (کمتر از 2 متر کابل) را بدزده :/ همانطور که گفتم فیلم و عکس هم با موبایل بردن نشون دادن... اما متاسفانه نه تنها اقدامی نشده بله یا لحن بدی هم برخورد کردن :( من خودم از دو سال پیش تا حالا بالع از سی بار به مرکز مخابراتی "مشهدی مهدی" مراجعه کردم... بـــخدا حتی یکبار مدیر که هیچ، معاون هم حاضر نبوده :( چطور از بیت المال خانواده شون را تامین میکنن... من که به عنوان یک شهروند ایرانی، یک ریال هم حلال نمیکنم. کاش تو این مملکت بدنیا نمی امدم :(
در سایت زیر از سازمان مربوط شکایت کنید(امضاء)
mohamad_iran2
17-04-2015, 22:02
سلام،از پوشش تری جی و ۴جی ایرانسل و همراه اول تو ایلام چه خبر؟
چند سایت تجهیز شده؟
پهنای باند چقدر افزایش پیدا کرده؟
جواب مارو نمیدید؟!
sa_mo1369
17-04-2015, 22:19
سلام آقا رضا خوش اومدی :) . چه خبر از پوشش دهی نسل سه و چهار بجنورد ؟ البته پوشش دهی که خیلی بهتر شده ولی جایی مثه خونه ما هنوزم مشکل داره در ضمن دو روز پیش یه آنتن جدید نزدیک خونمون نصب کردن میخواستم بپرسم ایرانسله ؟ ( یجنورد - میدان شهدای گمنام - خیابان گلستان )
جناب آرین از 4 جی همراه اول هم خبر دارید کی راه می افته؟ آیا سایتهایی هم در تهران تجهیز کردن؟
binaafarin
17-04-2015, 22:48
اقا رضا از وضعیت بندرعباس چخبر
سمت سورو سرعت فورجی هم خیلی جالب نیست
binaafarin
17-04-2015, 22:49
سمت سورو سرعت3جی و 4جی هم خیلی جالب نیست
نمیدونم.منم مثل شما منتظرم که درست بشه و استفاده کنم... دیروز تماس گرفتن و نتونستن درستش کنن.امروزم خبری از تماسشون نیست..... با من که تماس نگرفتند، با اینکه مشکلو از طریق 700 و ecare مطرح کردم. این اشکالات سیستمی باید از طریق سایت ایرانسل و پیامک به کاربران اطلاع رسانی شود. به جای این همه پیام های تبلیغاتی که 24ساعته میفرستن لااقل یه پیام بفرستن بگن سیستم مشکل داره، وقت کاربرا رو بیخودی تلف نکنن
آقا این پست تنم رو لرزوند ! یعنی چه جوری همه فیل شکن ها از کار بیفتن ؟! این در صورتیه که کل پورت ها قطع بشن !
amiralex65
17-04-2015, 23:44
در سایت زیر از سازمان مربوط شکایت کنید(امضاء)
یه چیز جالب در مورد این سامانه 195 بگم.
من تو محل کارم چون هیچ شرکت دیگع adsl نمیده مجبورم از مخابرات بگیرم.
هفته قبل حدود 5 روز سايتشون مشکل داشت و نمی شد تعرفه را شارژ کرد.
منم شدید به اینترنت احتیاج داشتم به خاطر همین با 195 تماس گرفتم و مشکلم را گفتم.بعد اینکه کامل توضیح دادم اون اپراتور که گوشی را برداشته بود گفت خوب چیکار کنم?
اینم از سامانه پیگیری شکایات اينترنتي.
fafool70
17-04-2015, 23:48
اگر به قول رضا قرار باشه همه فیلتر شکن ها از کار بیوفته .دیگه اینترنت شارژ کنیم واسه چی؟؟ یعنی واقعا سایت بدون فیلتر که مفید باشه و ما استفاده میکنیم هست ؟! شاید یه سایت دانلود سریال مثلا . اینکارشون تنها به isp ها ضرر میزنه
فیلتر شکن هیچوقت کاملا از کار نمیفته مگه اینکه با اختلال شدید در شبکه همراه باشه.تو دنیای اینترنت هیچ فیلتری نیست که نشه دورش زد.
کل این هزینه ها برای اینه که کاربرا محدود بشن که به نظر من هیچوقت همچین اتفاقی نمیفته.مگه اینکه کلا ارتباط با شبکه اینترنت جهانی قطع بشه.
همه این تلاشهای بیهو ده ای که یه عده بی سواد میکنن برای بستن جریان عظیم اطلاعات یه بیت شعر جوابشه.
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست عرض خود میبری و زحمت ما میداری
سوء تفاهم نشه منظور این حرفام شما نیستی منظور کسانیه که دارن پول مردمو میدن به چیزی که هیچ توجیهی نداره.
چهار روز دیگه تکنولوژی جوری میشه که اینترنت روی دیواسهامون مستقیم دریافت میشه.که چی اینهمه شبکه تو شبکه فیلتر تو فیلتر؟
سلام اقا رضا عزیز!
خیلی خوشحالم که دوباره در این فروم در خدمتتون هستیم.
می خواستم بدونم از زمان راه اندازی نسل سوم ایرانسل در شهرستان نایین (آستان اصفهان ) (البته تکمیل پوشش، فقط ی دکل نسل سوم راه اندازی شده) خبری دارین ؟؟؟
سوال دومم اگر اطلاعاتی در خصوص راه اندازی (زمان ) نسل سوم همراه اول هم در نایین دارین لطف کنین و بگین؟؟؟
خیلی ممنون از صبر و شکیبایی شما در پاسخگویی به سوالات دوستان.
سلام اقا رضا عزیز!
می خواستم بدونم از زمان راه اندازی نسل سوم ایرانسل در شهرستان نایین (آستان اصفهان ) (البته تکمیل پوشش، فقط ی دکل نسل سوم راه اندازی شده) خبری دارین ؟؟؟
سوال دومم اگر اطلاعاتی در خصوص راه اندازی (زمان ) نسل سوم همراه اول هم در نایین دارین لطف کنین و بگین؟؟؟
یه چیز جالب در مورد این سامانه 195 بگم.
من تو محل کارم چون هیچ شرکت دیگع adsl نمیده مجبورم از مخابرات بگیرم.
هفته قبل حدود 5 روز سايتشون مشکل داشت و نمی شد تعرفه را شارژ کرد.
منم شدید به اینترنت احتیاج داشتم به خاطر همین با 195 تماس گرفتم و مشکلم را گفتم.بعد اینکه کامل توضیح دادم اون اپراتور که گوشی را برداشته بود گفت خوب چیکار کنم?
اینم از سامانه پیگیری شکایات اينترنتي.
نه اپراتور رو ول کن شما, اپراتور جماعت تو ایران کلا مثل اون دکتراها اورژانس بیمارستان حاشیه هستند . نوشین آذر:n02:
برو تو سایت شکایت خودتو ثبت کن چیزی که میخوای بهتر جواب میگیری
کد پیگیری هم برات اس میشه همون لحظه
سلام آقا رضا
آقا یه توضیح در مورد شهرک باغمیشه و میدان ارغوان و اطلس بده.ما کلا اینجا دکلامون اصلا پر بار نیست.زمان بندیه آپدیته دکل تو باغمیشه از کی هست?الان باغمیشه چند تا از دکل ها نسل 3 یا 4 هست.من که تا آتش نشانی 4 دارم از اونجا به بعد دیگه فقط 2 دارم.
بلاخره این منطقه از شهرو کی تجهیز میکنین...من دارم از دست میرم اینجا بدون 4جی ;)
matr!x_2008
18-04-2015, 02:04
اقا رضا... تو گرگان سایت 4G راه افتاده؟ کجاش و در چه نقطه ای هست؟
mohebronaldo
18-04-2015, 02:41
سلام آقا رضا با عرض خسته نباشید میخواستم ببینم چرا تو رشت 4G ضعیفه آنتنش بیشتر جاها دوتا خط یا یدونه خطه.اگه میشه عکس سایت 4G بزاری ممنون میشم
mohebronaldo
18-04-2015, 02:43
دوستان اگه عکس سایت نسل چهارم دارن بزارن با تشکر
amin1374
18-04-2015, 06:30
مگه میشه؟ امکان نداره لطفا اگه کیتونید اطلاعات دقیقتر راجع به فیل تری نگ هوشمند شون لگید چجوری کار میکنه و چه پروتکل ها و پورت هایی بسته میشه؟
بعدش لطفا در مورد سرعت افتضاح 4G تو مشهد منطقه ازادگاان (سرافرازان خیابان ارمان) به گوششون برسونید مشکل در 3G بدتره سرعت 20کیلو بایته تازه با دانلود منیجر :(
rezarain88
18-04-2015, 06:49
جواب مارو نمیدید؟!
سلام. همراه اول تقریبا پابت مانده ولی ایرانسل دو سایت دیگه تجهیز کرده است.
rezarain88
18-04-2015, 06:52
سلام آقا رضا خوش اومدی :) . چه خبر از پوشش دهی نسل سه و چهار بجنورد ؟ البته پوشش دهی که خیلی بهتر شده ولی جایی مثه خونه ما هنوزم مشکل داره در ضمن دو روز پیش یه آنتن جدید نزدیک خونمون نصب کردن میخواستم بپرسم ایرانسله ؟ ( یجنورد - میدان شهدای گمنام - خیابان گلستان )
ممنون. بجنورد وضعیت هر دو شبکه عالی است. با توجه به درخواست از شهرداری عکس بگذارید تا جواب دهم. چون همراه
اول و رایتل هم درخواست داشته اند. ولی مشاع تایید شده است.
rezarain88
18-04-2015, 06:53
سمت سورو سرعت فورجی هم خیلی جالب نیست
خبر خاصی نیست. تا خرداد ماه
rezarain88
18-04-2015, 06:56
سلام اقا رضا عزیز!
سلام .کلا ایرانسل در اصفهان کم کار کرده قرار است به سرعت همه استان با تجهیزات جدید زیر پوشش بروند. نهایت تا اخر خرداد ماه همه شهرها ی استان تجهیز میشوند. همراه اول شهر رضا و مورچه خورت و شاهین شهر و نایین و گلپایگان را این ماه تجهیز و بهره برداری میکند.
rezarain88
18-04-2015, 07:03
سلام آقا رضا
آقا یه توضیح در مورد شهرک باغمیشه و میدان ارغوان و اطلس بده.ما کلا اینجا دکلامون اصلا پر بار نیست.زمان بندیه آپدیته دکل تو باغمیشه از کی هست?الان باغمیشه چند تا از دکل ها نسل 3 یا 4 هست.من که تا آتش نشانی 4 دارم از اونجا به بعد دیگه فقط 2 دارم.
بلاخره این منطقه از شهرو کی تجهیز میکنین...من دارم از دست میرم اینجا بدون 4جی ;)
سلام. خوب هستی هم استانی. باغمیشه 3 سایت دارد اولی در مر کز فهمیده که نسل 3 در بهمن ماه شد . دیگری بالای تپه پشت مسجد پایین تر از پارک که مهر ماه هم تجهیز و وارد مدار شد. اخری هم اخر باغمیشه اطراف صاییب داخل منزل مسکونی است که اسفند ماه تجهیز شد ولی لینک نشده است. حق با شماست تا اول اتش نشانی انتن خوب است ولی بعدا از ان وصعیت مناسب نیست. سال گذشته سایت خانه چوبی را برداشتیم که باعث شد انتن در شهرک ناپایدار شود که بهترین سایت در باغمیشه بود چون دید خوبی داشت. اگه صایب را فعال کنیم تا وسط باغمیشه 3 انتن را میدهد.
rezarain88
18-04-2015, 07:04
اقا رضا... تو گرگان سایت 4G راه افتاده؟ کجاش و در چه نقطه ای هست؟
تقریبا یک یا دو تا که همیشه فعال نیست. مرکز شهر و ناهار خوران
rezarain88
18-04-2015, 07:07
سلام آقا رضا با عرض خسته نباشید میخواستم ببینم چرا تو رشت 4G ضعیفه آنتنش بیشتر جاها دوتا خط یا یدونه خطه.اگه میشه عکس سایت 4G بزاری ممنون میشم
استان گیلان این ماه خوب تجهیز میشود. قبلا گفتم. فرد عادی قادر به تشخیص rru از پایین دکل نیست. 8 کلاس rru داریم که از داخل راک و ماژول قابل شناسایی است.
rezarain88
18-04-2015, 07:11
مگه میشه؟ امکان نداره لطفا اگه کیتونید اطلاعات دقیقتر راجع به فیل تری نگ هوشمند شون لگید چجوری کار میکنه و چه پروتکل ها و پورت هایی بسته میشه؟
بعدش لطفا در مورد سرعت افتضاح 4G تو مشهد منطقه ازادگاان (سرافرازان خیابان ارمان) به گوششون برسونید مشکل در 3G بدتره سرعت 20کیلو بایته تازه با دانلود منیجر :(
سلام. همه پروتکل ها بسته میشود و خروج از شبکه یک کلید دارد که دست چند نفر است. اختلال شدیدو دیسکانکت شدن ویژگی دیوار اتشین این سیستم است که اگر سرعت شما 20 مگ هم باشد تا 2000 برابر کاهش میدهد. عملا قابل گذر نیست. شبیه بادوی چین اگه نصب کنید متوجه میشوید. مشهد و گیلان و کردستان این ماه پیشرفت خوبی خواهند داشت.
rezarain88
18-04-2015, 07:14
تا عصر فعلا خداحافظ.
and-roid2
18-04-2015, 08:22
با من که تماس نگرفتند، با اینکه مشکلو از طریق 700 و ecare مطرح کردم. این اشکالات سیستمی باید از طریق سایت ایرانسل و پیامک به کاربران اطلاع رسانی شود. به جای این همه پیام های تبلیغاتی که 24ساعته میفرستن لااقل یه پیام بفرستن بگن سیستم مشکل داره، وقت کاربرا رو بیخودی تلف نکنن
شما از طریق 195 شکایت کن سریعتر زنگ میزنن.
babak2111
18-04-2015, 08:35
سلام. همه پروتکل ها بسته میشود و خروج از شبکه یک کلید دارد که دست چند نفر است. اختلال شدیدو دیسکانکت شدن ویژگی دیوار اتشین این سیستم است که اگر سرعت شما 20 مگ هم باشد تا 2000 برابر کاهش میدهد. عملا قابل گذر نیست. شبیه بادوی چین اگه نصب کنید متوجه میشوید. مشهد و گیلان و کردستان این ماه پیشرفت خوبی خواهند داشت.
اینا از این حرقا زیاد می زنند کلا هارت وپورتشون زیاده چقدرم باافتخار گندکاری هاشون رو فاز بندی هم می کنند انگار یک باری ازروی دوش علم برداشتن نمونه اش هم دو سال پیش بود که اون بنده خدایی که جوونم بود تاریخ هم تعیین کرد برای بستن همه چی اما درعمل هیچ اتفاقی نیافتاد درضمن اینجا کره شمالی وچین نیست عزیز دل که هرکار دلشان خواست انجام بدن اینام اینو خوب می دونند دیگه هرچیزی حدی داره
اینا هنوز نمی دونن سایتی مثل imdb رو فیلترکردن یا نه سایت رو می زنی کلا نصفه لود می شه حالا جداازلود عکس ها وفیلتر بودن اونا بعد با این وضعیتی که هنوز نمی تونن سایت به این عظمت رو درست پالایش کنند و اونچه که مشکل به قول خودشون نداره بدن دست ملت بعد چطوری این کارر و برای بقیه سایت ها می خوان انجام بدن نه عزیزم خیلی خیلی عقب ترازاین حرفان
حتی همون بیت المالی رو هم که میدن دست این چینی ها روس ها رو نمی تونن ازشون درازاش کار خوب بخوان چون سواد این کاررا رو ندارن ته علم وصنعت فعلی این مملکت همین مونتاژکاری های صنعت خودروشه که ماشین می ده دست ملت بعد یک هفته ازکف ماشین شرشر روغن می یاد :n01:
mohamad_iran2
18-04-2015, 09:14
سلام. همراه اول تقریبا پابت مانده ولی ایرانسل دو سایت دیگه تجهیز کرده است.
۴ جی تو ایلام نمیاد؟
چند سایت ۳g همراه اول و ایرانسل تجهیز کردن؟
mohamad_iran2
18-04-2015, 09:19
یا تعرفه های اینترنت ۳ اپراتور کاهش پیدا نمیکنه؟
سرعتشو کاهش نمیدن؟
Tehranshahr
18-04-2015, 09:33
سلام آقا رضا خوشحالم دوباره برگشتین
متاسفانه ایرانسل هنوز فکری به حال پوشش ۳جی دانشگاه آزاد شهرقدس نکرده بعد رفته بالای شهر قدس رو پوشش داده که فک نکنم یک صدم کاربرای دانشگاه رو داشته باشه واقعا کارای ایرانسل عجیبه!
حتی شبکه تبدیل به اینترانت هم بشه باز راه دور زدن داره... این بازی فیلترینگ 9ساله که ادامه داره...
amin1374
18-04-2015, 09:59
حتی شبکه تبدیل به اینترانت هم بشه باز راه دور زدن داره... این بازی فیلترینگ 9ساله که ادامه داره...
میشه گفت تجارت پر سود فیلترینگ.....
كسى اينجا تو منطقه پونك به 4g وصل شده؟؟ اگه اره جاى دكلشو به منم بگه
میشه گفت تجارت پر سود فیلترینگ.....
قطعا همینطوره که اگر چیزی غیر از این باشه باید شک کرد...:n05:
الان فروش همین فیلترشکنها بخش عمده ایش در دست عده ای خاص هست که در مجموع درآمد حاصل از بودجه عمرانی کشور هم بیشتره!
سلام. خوب هستی هم استانی. باغمیشه 3 سایت دارد اولی در مر کز فهمیده که نسل 3 در بهمن ماه شد . دیگری بالای تپه پشت مسجد پایین تر از پارک که مهر ماه هم تجهیز و وارد مدار شد. اخری هم اخر باغمیشه اطراف صاییب داخل منزل مسکونی است که اسفند ماه تجهیز شد ولی لینک نشده است. حق با شماست تا اول اتش نشانی انتن خوب است ولی بعدا از ان وصعیت مناسب نیست. سال گذشته سایت خانه چوبی را برداشتیم که باعث شد انتن در شهرک ناپایدار شود که بهترین سایت در باغمیشه بود چون دید خوبی داشت. اگه صایب را فعال کنیم تا وسط باغمیشه 3 انتن را میدهد.
سلام کیشی واقعا یاشا.دقیقا سایت خانه چوبی بغل ساختمان ما بود.
دوباره هم خواستین بزارین ولی لغو شد جریانش چی بود?
سایت صائب ایشالا کی ردیف میشه و آیا 4 ه یا 3 یا دوتاش باهم.
آقا این منطقه های دوروبر نصف راه چرا سرعت رو 3جی و 4جی اینقد خوبه ولی تو غرب شهر(باغمیشه ولیعصر رشدیه)نسبت به اون ور شهر خیلی پایینتره?حتی تو خلوت ترین زمان ها?یعنی پهنای باندی که بهش میرسه پایینتره?
آقا این منطقه های دوروبر نصف راه چرا سرعت رو 3جی و 4جی اینقد خوبه ولی تو غرب شهر(باغمیشه ولیعصر رشدیه)نسبت به اون ور شهر خیلی پایینتره?حتی تو خلوت ترین زمان ها?یعنی پهنای باندی که بهش میرسه پایینتره?
ahwazp30
18-04-2015, 11:48
اقا رضا وایمکس 4g رو میشه با مودم های وایمکس ایرانسل استفاده کرد یا باید مودم های مخصوصی خریداری شود ؟
فیلتر شکن ها فقط بر روی ایرانسل از کار خواهند افتاد یا بر روی کل سرویس دهنده ها ؟
ممنون از شما
amirlovely
18-04-2015, 11:53
سلام اقا رضا این انتن ساختمان پارلاق تو خیابان زبردست وایمکس داره ایا این دکل هم lte- wimax خواهد شد یا همون وایمکس معمولی باقی خواهد مواند ؟ ایا 4g در ان طرفها نصب میشه ؟
بیش از ۲۱ میلیون مشترک حرفهای دیتا
مدیرعامل ایرانسل خبر داد:
بیش از ۲۱ میلیون مشترک حرفهای دیتا و ۷ میلیون کاربر 3G و 4G از شبکه ایرانسل استفاده میکنند
saeeddeeas
18-04-2015, 12:19
بیش از ۲۱ میلیون مشترک حرفهای دیتا
مدیرعامل ایرانسل خبر داد:
بیش از ۲۱ میلیون مشترک حرفهای دیتا و ۷ میلیون کاربر 3G و 4G از شبکه ایرانسل استفاده میکنند
یعنی اون 14 میلیون دیگه 2G هستن؟[emoji1] پس چطوری حرفه ای هستن
ahwazp30
18-04-2015, 13:18
اقا رضا میشه لطف کنید بگید توی اهواز در محدوده بهارستان ، شهرک دانشگاه و پردیس چند تا دکل 4g فعال وجود داره ؟
rezarain88
سلام رضا جان خوشحالم دوباره بازگشتید. @rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالم درباره شیراز بود؛در شیراز تعداد دکل های ۴جی واقعا کمه و جاهایی هم که فول انتن هست ۱۲ مگابیت به زور میشه! برنامه ایرانسل برای شیراز چی هست؟ ۳جی خوبه به نسبت ولی پوشش کامل نیست.کلا برنامه ای برای افزایش دکل و سرعت هست؟
راستی خبر هایی شنیدم از USim همراه اول. طبق تحقیقاتی که کردم برخی از دکل ها به فورجی اپدیت شده اما مشکل سیمکارت هست. هم به دفتر اصلی همراه اول در اطلسی تماس گرفتم و هم به پیشخوان دولت مرکزی هیچ کدوم ندارن و نمیدونن چی هست؛ از کجا میشه گرفت؟
خسته نباشید.
شیراز از دیروز تا الان کلا اینترنت ایرانسل قطع شده
mehdi700007
18-04-2015, 13:58
سلام دوستان من یه تبلت سامسونگ مدل tab s t805خریدم روش هم سیمکارت نسل چهار انداختم ولی سمت غرب تهران هر جا که رفتم فقط 3gبود و علامت 4ģ یا Lte رو تبلت نمیاد تنظیمات درست مثل خود سایت ایرانسل انجام دادم دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکر
ehsan1374000
18-04-2015, 13:59
سلام آقا رضا حسته نباشید...
من در 4 راه خیام شهر قزوین هستم اینجا تو منازل0طبقات اول) انتن دهی نسل سه اصلا نداشتیم! تا اینکه چند روز پیش انتن خیام شمالی قزوین (با توجه به انچه در اپن سیگنال میاد) فعال شده و در این منظقه خوشبختانه 1-2 انتن داخ منازل داریم که مدام میپره! :-|
سوال که داشتم این هست که وضعیت این منطقه درست نمیشه؟ چرا انتن پارک ملت تو این منظقه با اینکه فاصله چندانی نداره اصلا انتن دهی نداره؟ دوم اینکه سرعت واقعا در این منطقه بد هست! حدودا 0.45 مگابیت و ی سوال داشتم که تو 4 راه خیام نسل 4 کارمیکنه؟ توکدوم انتن ها تجهیز شده نسل 4 ؟
مورد آخرم اینکه شهرستان بویین زهرا اسان قزوین نسل 3 چرا نمیشه؟
ببخشید زیاد شد سوال هام :(
اقا رضا دلیل اینکه ایرانسل وقتی بسته اینترنت از لحآظ حجم یا زمان تموم میشه sms نمیده چی؟!!
ببینید قرار نیست هر سوالی که داشتید و نداشتید و خواهید داشت از این بنده خدا بپرسید. یک سری سوالات رو کاربرهای دیگه تاپیک هم می تونن جواب بدن و بعضیهاش هم واقعا جواب مشخصی نداره. کاری نکنیم این بنده خدا دیگه بی خیال شه.
سوالی از دوستان قمی
کسی خبر داره وضعیت پوشش تری جی و 4 جی در پردیسان قم چطوره.
sa_mo1369
18-04-2015, 14:45
رضا جان اینم دکلی که میگفتم تازه نصبش کردن (بجنورد - خیابان گلستان )
دکل کدوم اپراتوره ؟
mohammad.asghari
18-04-2015, 15:19
سلام رضا جان تقریبا یه 10-15 روز میشه خیابان مهدی مشهد(بلوار فردوسی)3جی راه افتاده اولا سرعت عالی بود الان چند وقت میشه بد شده سرعت کی دوباره اوکی میشه؟
rezarain88
18-04-2015, 15:36
رضا جان اینم دکلی که میگفتم تازه نصبش کردن (بجنورد - خیابان گلستان )
دکل کدوم اپراتوره ؟
سلام. دکل رایتله. راک بانیان الکترونیک/ ماژول هواووی دو طرفه 3626/ پنل RFS
massoud20
18-04-2015, 15:37
سلام اقا رضا لطفا بررسی كنید چرا تری جی همراه اول تو خیابان دشتستان جنوبی اصفهان ضعیفه.تو خیابان اصلی سیگنال هست ولی توی كوجه نه.با تشكر
rezarain88
18-04-2015, 15:39
۴ جی تو ایلام نمیاد؟
چند سایت ۳g همراه اول و ایرانسل تجهیز کردن؟
بله 4G برای ایرانسل 8 سایت در نظر گرفته شده است. فعلا RRU های 4G برای همراه اول نرسیده .
arash59b
18-04-2015, 15:39
سلام افا رضا
از وضعیت نسل ۴ تو اهواز خبر دارید؟ قرار هست توسعه بیشتری صورت بگیره؟
بقیه شهرهای استان چطور؟
rezarain88
18-04-2015, 15:40
سلام آقا رضا خوشحالم دوباره برگشتین
متاسفانه ایرانسل هنوز فکری به حال پوشش ۳جی دانشگاه آزاد شهرقدس نکرده بعد رفته بالای شهر قدس رو پوشش داده که فک نکنم یک صدم کاربرای دانشگاه رو داشته باشه واقعا کارای ایرانسل عجیبه!
ممنونم. چشم در جلسه تهران صددر صد در اولویت قرار میدهیم.
rezarain88
18-04-2015, 15:41
نه . این بار شوخی نداریم. خو دتان خواهید دید. قضاوت با شماست.
rezarain88
18-04-2015, 15:44
سلام. ساغول کیشی. بله او طرفلرده همه چیز اوکیدی. ناراحت اولما تبریزی باشا باشاندا 4G الییجام. تبریز بیر دانادی.
اقا رضا پوشش 3g ايرانسل چرا تو منطقه پونك تهران ضعيفه؟؟؟ 4g هم كه من اصلا نديدم.
چرا پوشش اين منطقه رو تكميل نميكنن؟؟؟
rezarain88
18-04-2015, 15:46
یا تعرفه های اینترنت ۳ اپراتور کاهش پیدا نمیکنه؟
سرعتشو کاهش نمیدن؟
سرعت بالا میرود. قیمت هم بالا میرود. مشاوران در همراه اول بسته های در نظر گرفته اند که هر کسی توان خریدش را ندارد. به احتمال زیاد قیمت را کاهش میدهند.
rezarain88
18-04-2015, 15:48
اقا رضا وایمکس 4g رو میشه با مودم های وایمکس ایرانسل استفاده کرد یا باید مودم های مخصوصی خریداری شود ؟
فیلتر شکن ها فقط بر روی ایرانسل از کار خواهند افتاد یا بر روی کل سرویس دهنده ها ؟
ممنون از شما
بله روی هر مودم قابلیت ست شدن را دارد. ولی مودم های جدیدی خریداری شده است. قیمت کمی بالا است. حول وحوش 400 به بالا. جواب سوال دوم بله روی گیت وی همه مراکز اعمال میشود.
Amir-Rainman
18-04-2015, 15:51
جناب rezarain88 عزیز، سوال ازتون ندارم، فقط خواستم خسته نباشید و تشکر کنم که حداقل براتون مهمه که برای مشتری وقت بزارید :n40:
البته در آخر اگر نکته ی مهمی وجود داره که مربوط به استان گیلان و شهر رشت هست بگید ممنون میشم :n02:
rezarain88
18-04-2015, 15:51
سلام اقا رضا این انتن ساختمان پارلاق تو خیابان زبردست وایمکس داره ایا این دکل هم lte- wimax خواهد شد یا همون وایمکس معمولی باقی خواهد مواند ؟ ایا 4g در ان طرفها نصب میشه ؟
سلام. نه جور سن. هامیسی سایت لاری تجهیز و ایشه سال میشیخ. او سایت قالیپ . خانه صاحب او اوو بیزی جواب الدی. اگه گالساخ صدر در صد اوکی الییرم.
از برکات دولت تدبیر و امیده
روحانی مچکریم
یعنی دلم میسوزه برای اون آدمای ساده ای که دلشون خوش بود تغییری ایجاد میشه
rezarain88
18-04-2015, 15:53
اقا رضا میشه لطف کنید بگید توی اهواز در محدوده بهارستان ، شهرک دانشگاه و پردیس چند تا دکل 4g فعال وجود داره ؟
rezarain88
یه سایت هستش ولی دومی هم به زودی تجهیز میشه.
rezarain88
18-04-2015, 15:58
سلام رضا جان خوشحالم دوباره بازگشتید. @rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالم درباره شیراز بود؛در شیراز تعداد دکل های ۴جی واقعا کمه و جاهایی هم که فول انتن هست ۱۲ مگابیت به زور میشه! برنامه ایرانسل برای شیراز چی هست؟ ۳جی خوبه به نسبت ولی پوشش کامل نیست.کلا برنامه ای برای افزایش دکل و سرعت هست؟
راستی خبر هایی شنیدم از USim همراه اول. طبق تحقیقاتی که کردم برخی از دکل ها به فورجی اپدیت شده اما مشکل سیمکارت هست. هم به دفتر اصلی همراه اول در اطلسی تماس گرفتم و هم به پیشخوان دولت مرکزی هیچ کدوم ندارن و نمیدونن چی هست؛ از کجا میشه گرفت؟
خسته نباشید.
ممنون. دیروز از قضا شیراز بودیم. 10 سایت دیگه فعال میشه ولی سرعت در حد متوسط باقی میماند. میدان نمازی و بازارو ارامگاه سعدیو هفت تپان اولویت ماست. سعی میکنیم هتل چمران را هم پوشش دهی کنیم. پخش یو سیم همراه اول ارام ارام شروع شده تا یک ماه دیگه به همه مراکز میرسد. همه سایتهای همراه اول در شیراز 4G است. نگران نباشید.
sa_mo1369
18-04-2015, 16:01
رضا جان این دکل های جدیدی که رایتل نصب میکنه قابلیت 4G هم داره ؟
Tehranshahr
18-04-2015, 16:02
آقا رضا تنها راه عملیش بستن کامل شبکه اینترنته شبکه اینترنت مثل یک توری بزرگه همه جوره میشه توش تونل زد.
تو فاز دوم خیلی rule های هوشمندانه ای اعمال کردن اما باز هم قابل دور زدنه.
بنظر من اینکار برای ایران اصلا لازم نیست، اگه چین داره اونکارو میکنه ۱میلیارد جمعیتشه اما کل ایران یک استان چین هم نمیشه.
و یک سوال تخصصی از شما:
آیا شبکه فعلی ایرانسل از نظر سخت افزاری و بدون تغییر تجهیزات و بصورت نرم افزاری قابلیت ارتقا به LTE-A Cat6 رو داره؟
rezarain88
18-04-2015, 16:02
سلام آقا رضا حسته نباشید...
من در 4 راه خیام شهر قزوین هستم اینجا تو منازل0طبقات اول) انتن دهی نسل سه اصلا نداشتیم! تا اینکه چند روز پیش انتن خیام شمالی قزوین (با توجه به انچه در اپن سیگنال میاد) فعال شده و در این منظقه خوشبختانه 1-2 انتن داخ منازل داریم که مدام میپره! :-|
سوال که داشتم این هست که وضعیت این منطقه درست نمیشه؟ چرا انتن پارک ملت تو این منظقه با اینکه فاصله چندانی نداره اصلا انتن دهی نداره؟ دوم اینکه سرعت واقعا در این منطقه بد هست! حدودا 0.45 مگابیت و ی سوال داشتم که تو 4 راه خیام نسل 4 کارمیکنه؟ توکدوم انتن ها تجهیز شده نسل 4 ؟
مورد آخرم اینکه شهرستان بویین زهرا اسان قزوین نسل 3 چرا نمیشه؟
ببخشید زیاد شد سوال هام :(
سایت داخل پارک 3G نیست. به زودی این سایت اضافه میشود. اگه انتن هم داشته باشید یا در زمان لینک دهی بوده یا از سایت دور انتن گرفتید. الان سایت لینک ندارد. بویین زهرا و تاکستان به زودی تجهیز میشوند.
سلام آقا رضا
شیراز از دیروز تا الان 3g و 4g کاملا قطع شده فقط edge وصله اونهم بدون اینترنت هست اطلاع دارید علتش چیه؟
world sta
18-04-2015, 16:09
ممنون. دیروز از قضا شیراز بودیم. 10 سایت دیگه فعال میشه ولی سرعت در حد متوسط باقی میماند. میدان نمازی و بازارو ارامگاه سعدیو هفت تپان اولویت ماست. سعی میکنیم هتل چمران را هم پوشش دهی کنیم. پخش یو سیم همراه اول ارام ارام شروع شده تا یک ماه دیگه به همه مراکز میرسد. همه سایتهای همراه اول در شیراز 4G است. نگران نباشید.
سلام خدمت آقا رضای عزیز
متاسفانه از چند ماه پیش تا حالا وضعیت انتن دهی در شیراز چهارراه ملاصدرا تغییری نکرده و توی خونه که میرم فقط لب پنجره انتن میده ولی برعکس همراه اول انتن دهی عالی هست
4g هم که از 3G بدتر انتن دهی داره و بزور یه انتن میده
حدود یه ماه پیش هم زنگ زدم ایرانسل و گفتم بهشون و ادرسم گرفتن ولی متاسفانه هیچ تغییری نه در 3G و نه در 4G کرد.
ممنون میشم پیگیری کنید با تشکر از زحمات شما
rezarain88
18-04-2015, 16:10
آقا رضا تنها راه عملیش بستن کامل شبکه اینترنته شبکه اینترنت مثل یک توری بزرگه همه جوره میشه توش تونل زد.
تو فاز دوم خیلی rule های هوشمندانه ای اعمال کردن اما باز هم قابل دور زدنه.
بنظر من اینکار برای ایران اصلا لازم نیست، اگه چین داره اونکارو میکنه ۱میلیارد جمعیتشه اما کل ایران یک استان چین هم نمیشه.
و یک سوال تخصصی از شما:
آیا شبکه فعلی ایرانسل از نظر سخت افزاری و بدون تغییر تجهیزات و بصورت نرم افزاری قابلیت ارتقا به LTE-A Cat6 رو داره؟
نه شبکه ملی سه تا پروتکل را قبول نمیکند. شبیه دو لوله هستش یه لوله با قطر زیاد با اب زیاد و دیگری با قطر کم. اگه دومی را ببندی باز در شبکه هستی ولی اینترنت نداری و شبکه داخلی هست. با اجرای فاز 3 دور برگردانی وجود ندارد. ان شالله با اجرای کامل خودتان تجربه مبکنید. سرعت سابتهای داخلی خیلی بالا است مثل رعدو برقه. جواب دوم بله با اضافه ماژول امکان دارد. فرودگاه امام الان CAT6 است. تا 200 مگ هم میشه سرعت دانلود گرفت. همونی است که شایعه درست کرده بوند ایرانسل نسل 5 میاره.
rezarain88
18-04-2015, 16:11
سلام خدمت آقا رضای عزیز
متاسفانه از چند ماه پیش تا حالا وضعیت انتن دهی در شیراز چهارراه ملاصدرا تغییری نکرده و توی خونه که میرم فقط لب پنجره انتن میده ولی برعکس همراه اول انتن دهی عالی هست
4g هم که از 3G بدتر انتن دهی داره و بزور یه انتن میده
حدود یه ماه پیش هم زنگ زدم ایرانسل و گفتم بهشون و ادرسم گرفتن ولی متاسفانه هیچ تغییری نه در 3G و نه در 4G کرد.
ممنون میشم پیگیری کنید با تشکر از زحمات شما
این سایت تجهیزه و در اولویته که روشن بشه. چشم پیگیرم.
rezarain88
18-04-2015, 16:12
سلام آقا رضا
شیراز از دیروز تا الان 3g و 4g کاملا قطع شده فقط edge وصله اونهم بدون اینترنت هست اطلاع دارید علتش چیه؟
خودمان قطع کردیم. زیر ساخت در حال ووصل شبکه ملی است. تا اخر شب فردا اوضاع کمی درست میشود.
rezarain88
18-04-2015, 16:16
رضا جان این دکل های جدیدی که رایتل نصب میکنه قابلیت 4G هم داره ؟
بله ولی راک ایرانیه ماله مشهد هستش . صدای زیاد و گرمای بالا RRU را اذیت میکند و فن های داخل ان تهویه خوبی ندارد. باز دست مهندسان ایرانی درد نکنه اگه کپی هم باشه خوبه. باید دید در سرما و گرما عملکرد راک چگونه است.4G رایتل ترکیبی از اریکسون و ZTE و هوواوی و بانیان است.
خودمان قطع کردیم. زیر ساخت در حال ووصل شبکه ملی است. تا اخر شب فردا اوضاع کمی درست میشود.
پوشش 4g در اکثر مناطق شیراز مثل بلوار رحمت خیلی ضعیفه آیا برنامه ای برای اضافه کردن 4g به سایر دکلها دارید
ممنون
میگم آقا رضا 4G تو قم در اطراف پاساژ الزهرا خیلی ضعیفه خواستم اگر میشه یک بررسی بکنید
rezarain88
18-04-2015, 16:18
جناب rezarain88 عزیز، سوال ازتون ندارم، فقط خواستم خسته نباشید و تشکر کنم که حداقل براتون مهمه که برای مشتری وقت بزارید :n40:
البته در آخر اگر نکته ی مهمی وجود داره که مربوط به استان گیلان و شهر رشت هست بگید ممنون میشم :n02:
ممنون. من کارمند ایرانسل نیستم و درامدی از این راه ندارم. برایم ملتم و خاکم مهم است و بس.
کلا استان گیلان پیشرفت خوبی خواهد داشت. خوتان خواهید دید.
Masoud-Susa
18-04-2015, 16:19
از وضعیت ایرانسل تو شهرهای خوزستان هم بگید. بازم قراره به تعدادشهرهای خوزستان که 4G میشن اضافه بشه؟
یک هفتهای هست که شهر شوش دانیال نسل سه شده ولی آنتن دهی اصلا جالب نیست و با فعال کردن 3G میشه گفت آنتن نصف نسل دو میشه! طبیعیه؟!
و اینکه این وصل نشدن OpenVpn ربطی به این تغییرات صورت گرفته داره یا نه؟ ممنون از شما.
rezarain88
میگم آقا رضا 4G تو قم در اطراف پاساژ الزهرا خیلی ضعیفه خواستم اگر میشه یک بررسی بکنید
سلام. ادرس دقیق بدهید همکف یا داخل پاشاژ
sa_mo1369
راک ها ساخت مشهده ؟؟؟!!! واویلا پس قید رایتلو باید زد دیگه . ایرانسل که اینجوری نیسته ایشالله ؟
rezarain88
18-04-2015, 16:21
راک ها شاخت مشهده ؟؟؟!!! واویلا پس قید رایتلو باید زد دیگه . ایرانسل که اینجوری نیسته ایشالله ؟
بله. از قضا خوبه ولی ایران برای اولین بار است که راک باطری و تغذیه سوییچ میرنه. نه ایرانسل با هوواوی قرار داد دارد.
rezarain88
18-04-2015, 16:23
از وضعیت ایرانسل تو شهرهای خوزستان هم بگید. بازم قراره به تعدادشهرهای خوزستان که 4G میشن اضافه بشه؟
یک هفتهای هست که شهر شوش دانیال نسل سه شده ولی آنتن دهی اصلا جالب نیست و با فعال کردن 3G میشه گفت آنتن نصف نسل دو میشه! طبیعیه؟!
و اینکه این وصل نشدن OpenVpn ربطی به این تغییرات صورت گرفته داره یا نه؟ ممنون از شما.
شوش دانیال جهت تست باز گذاشته شده است. بله 3 شهر دیگه اضافه میشود. بله. کلا شبکه ملی دنیایی است برای خودش.
سلام. ادرس دقیق بدهید همکف یا داخل پاشاژ منظورم کوچه ی پشت پاساژ هست ما خونمون طبقه دوم هست که 4G خیلی ضعیفه
sa_mo1369
18-04-2015, 16:26
راستی ۲-۳ روزه شبکه اینترنت ایرانسل خیلی داغونه بجنورد . علتش چیه ؟
rezarain88
18-04-2015, 16:28
منظورم کوچه ی پشت پاساژ هست ما خونمون طبقه دوم هست که 4G خیلی ضعیفه
چشم. میدهم برسی کنند ولی شعاع سایت بالاست نمیدونم چرا سیگنالتون کم است. گوشیتان روت نشده احیانا.
masooumi
18-04-2015, 16:30
rezarain88
سلام ، در مورد شیراز فرمودید که تمام سایتهای همراه اول 4g هست ، در مشهد اوضاع چطوره؟ 3g همراه اول که عملا خیلی ناقصه میشه در مورد 4g امیدوار بود؟
rezarain88
18-04-2015, 16:35
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام ، در مورد شیراز فرمودید که تمام سایتهای همراه اول 4g هست ، در مشهد اوضاع چطوره؟ 3g همراه اول که عملا خیلی ناقصه میشه در مورد 4g امیدوار بود؟
نه مشهد خوب عمل نکرد در همراه اول . کمی هم به عید خورد ولی انبار مشهد پر از RRU و راک است. اگه بخواهند 2 هفته ای کار را تمام میکنند. مشکل مشهد حجم بالای تماس ودیتا است که باید کار از اخر شب شروع شود و هر پیمانکار حاضر به کار در شب نیست.
rezarain88
18-04-2015, 16:40
در امل
نسل 3 هم اکنون وارد فاز بهره برداری شد.
rezarain88
18-04-2015, 16:42
در فریدون کنار و مرزن اباد
نسل 3و 4 امروز و فردا وارد فاز بهره برداری میشوند.
اقا رضا پوشش 3g ايرانسل چرا تو منطقه پونك تهران ضعيفه؟؟؟ 4g هم كه من اصلا نديدم.
چرا پوشش اين منطقه رو تكميل نميكنن؟؟؟
اقا رضا جواب اين سوال رو هم بده لطفا. ممنون.
paradisepersian
18-04-2015, 16:44
سلام اقا رضا
سوالی داشتم در مورد همراه اول
در محل ما درست روبرو خونه ما دکل همراه اول هست
میخواستم ببینم ایا به نسل سه چهار ارتقا داده یا خیر
( تهران منطقه 16 هزار دستگاه خیابان رایکا ) دکل همراه اول داخل بوستان بیست و دو بهمن هست
ممنون
brilliant1
18-04-2015, 16:45
سلام
من دیروز روستا بودم.سیمکارت همراه اولم به آنتن نسل 1 وصل میشد(سرعت 55کیلو)ولی سیمکارت ایرانسلم به آنتن 14 مگ وصل میشد.
همه آنتن های ایرانسل در کشور نسل سه هستند؟
عمده آنتهای نصب شده از نسل 14 مگ هستن؟
آنتنهای جدید نسل سه که میخرن تا سرعت 42 مگ ساپورت می کنن؟
rezarain88
18-04-2015, 16:46
در شاهین دژ
نصب تجهیزات نسل 3 و4 امروز به پایان رسد.
mehdi-sh
18-04-2015, 16:48
اقا رضا سلمانهشر کی نسل 3و4 راه اندازی میشه ؟
چشم. میدهم برسی کنند ولی شعاع سایت بالاست نمیدونم چرا سیگنالتون کم است. گوشیتان روت نشده احیانا.نه روت شده نیست با 3G سرعت تا 2 مگ هم میره ولی با 4G نهایتا تا 1 مگ بره
rezarain88
18-04-2015, 16:53
دوستان از تبلیغات پسر پچه ای پرسیدند که میره پشت بام و میگه باید تقویت کننده بخرم و........ بعد با فضا نوردها به ژاپنی حرف میزنه که در اگهی بازرگانی نمایش داده میشود باید عرض کنم که این تبلیغات نسل 4.75 یا همان کت 6 است که با RRU پاناسونیگ در فرودگاه امام نصب شده است و با هر گوشی سازگار نیست .
fafool70
18-04-2015, 16:58
آقا رضا میگم از وایمکس تو اندیمشک چه خبر مجهز شده به 4g یا نه؟! تعرفه وایمکس بعد 4جی شدن تغییر داره؟
در مورد 3جی هم میگم که خیلی آنتن دهی تو منطقه فاز 2راه آهن ضعیفه و بعضی اوقات تماس قطع میشه
rezarain88
18-04-2015, 17:00
آقا رضا میگم از وایمکس تو اندیمشک چه خبر مجهز شده به 4g یا نه؟! تعرفه وایمکس بعد 4جی شدن تغییر داره؟
در مورد 3جی هم میگم که خیلی آنتن دهی تو منطقه فاز 2راه آهن ضعیفه و بعضی اوقات تماس قطع میشه
بله /بله تا 50 درصد بالا میرود. کدوم ور راه اهنی بعد از پل
رضا جان واقعا لطف کردید و ممنونم و باعث افتخار هستید. سوال لخر رو میپرسم و زحمت کم میکنم
خواهشا و لطفا درخواست دارم یه تحقیق کنید ببینن کجا یو سیم همراه اول تو شیراز داره:هرجل رفتم نبود
rezarain88
18-04-2015, 17:03
رضا جان واقعا لطف کردید و ممنونم و باعث افتخار هستید. سوال لخر رو میپرسم و زحمت کم میکنم
خواهشا و لطفا درخواست دارم یه تحقیق کنید ببینن کجا یو سیم همراه اول تو شیراز داره:هرجل رفتم نبود
تا اخر این هفته یا اوایل هفته اینده به شیراز میرسه. تعداد سیم کارتها برای هر استان در مرحله اول 200 تا است. عجله نکنید. اکثرا برای خودشان برمیدارند.
fafool70
18-04-2015, 17:04
بله /بله تا 50 درصد بالا میرود. کدوم ور راه اهنی بعد از پل
ماشالا همین الان خودش 50% گرونه . آره من قبل از مسکن مهر هستم حدود 1 کیلومتر قبل از مسکن مهر . یه دکل ایرانسل هست نزدیکمون فاصلش 500 متره وقتی تو حالت 2جی میزارم سیگنال بین -51 تا 67 میره
Farhad 8904
18-04-2015, 17:07
سلام
آقا رضا از وضعیت وایمکس در اصفهان خبری ندارید؟ وضعیت فعلی افتضاح هست.
rezarain88
18-04-2015, 17:09
ماشالا همین الان خودش 50% گرونه . آره من قبل از مسکن مهر هستم حدود 1 کیلومتر قبل از مسکن مهر . یه دکل ایرانسل هست نزدیکمون فاصلش 500 متره وقتی تو حالت 2جی میزارم سیگنال بین -51 تا 67 میره
اگه میشه یه عکس بگذارید تا جواب بدهم. شبکه سایت را روشن نشان میدهد ولی شکایت از ان طرف زیاد داریم تا دوباره ریستارت کنیم.
تا اخر این هفته یا اوایل هفته اینده به شیراز میرسه. تعداد سیم کارتها برای هر استان در مرحله اول 200 تا است. عجله نکنید. اکثرا برای خودشان برمیدارند.
ای بابا خب واقعا کمه ممنون یازم . بیشتر کجارو پیگیر باشم؟ دفتر همراه اول یا پیشخوان دولت؟ کی تبلیغات رسانه ای و اطلاع رسانی شروع میشه؟ راستی مسئول یکی از پیشخوان دولت های شیراز دوست بنده هست؛دست اونا هم میرسه؟ بازم ممنون و واقعا شرمنده هستم
rezarain88
18-04-2015, 17:09
سلام
آقا رضا از وضعیت وایمکس در اصفهان خبری ندارید؟ وضعیت فعلی افتضاح هست.
کدام وایمکس ایران یا مبین نت
Farhad 8904
18-04-2015, 17:10
کدام وایمکس ایران یا مبین نت
هر دو هم ایرانسل و هم مبین نت
rezarain88
18-04-2015, 17:12
هر دو هم ایرانسل و هم مبین نت
مبین نت نسبتا خوبه ولی ایرانسل وضعیتش به هم ریخته
rezarain88
18-04-2015, 17:13
دوستان عزیز در خرمشهر مشکلی در وصل شدن به شبکه ندارید به خصوص نسل 4 . یا در نسل 3 . اگه است گزارش بدهید.
rezarain88
18-04-2015, 17:16
در نظر اقا بوشهر
هم اکنون وارد فاز بهره برداری شد.
دیگه اخرین سوال من هم جواب بدی من دیگه میرم رضا جان یعنیمن الان یوسیم بگرم کل شیراز پوشش ۴جی دارم؟
rezarain88
18-04-2015, 17:20
در شهرک مهاجرین خوزستان
نسل 3 وارد مدار شد.
rezarain88
18-04-2015, 17:22
دیگه اخرین سوال من هم جواب بدی من دیگه میرم ������ رضا جان یعنیمن الان یوسیم بگرم کل شیراز پوشش ۴جی دارم؟
بله. اگه مخابرات لانچ کند در کل شهر ولی ترس از بار ترافیکی است که سرازیر میشه . پس مرحله به مرحله شهر را زیر ترافیک میبرند.
masooumi
18-04-2015, 17:25
ای بابا خب واقعا کمه ممنون یازم . بیشتر کجارو پیگیر باشم؟ دفتر همراه اول یا پیشخوان دولت؟ کی تبلیغات رسانه ای و اطلاع رسانی شروع میشه؟ راستی مسئول یکی از پیشخوان دولت های شیراز دوست بنده هست؛دست اونا هم میرسه؟ بازم ممنون و واقعا شرمنده هستم
من پیشنهاد می کنم شما برای یوسیم به اینجا مراجعه کنید ، قطعا اگر یوسیم بیاد اول دفتر مرکزی میاد و 200 عدد به دفاتر سطح شهر نخواهد رسید.: (امور مشترکین مرکزی همراه اول فارس)
شیرازبلوارمدرس نبش فضیلت جنب پارک فضیلت امورمشترکین تلفن همراه فارس تلفن : ۷۲۷۹۰۰۹ - ۷۳۵۰۰۲۰
rezarain88
18-04-2015, 17:28
در فضل خراسان
هم اکنون وارد فاز بهره برداری شد.
ahwazp30
18-04-2015, 17:29
اقا رضا
میشه بگید اون سایت 4g که در اهواز محدوده بهارستان شهرک دانشگاه و پردیس گفتید یکی هست دقیقا توی کدوم منطقه هست ؟
rezarain88
rezarain88
18-04-2015, 17:31
در تبریز
سایت چهل ستون امروز کار نصب rru ها به پایان رسید.
rezarain88
18-04-2015, 17:32
در نیروگاه اتمی
سایت مشکل پیدا کرد . به زودی وصل میشود.
and-roid2
18-04-2015, 17:41
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقا رضا از 4G همراه اول در قم خبر ندارید؟ایا دکلی در قم مجهز به 4G کردن؟
+
سرعتی که ایرانسل برای 4G در نظر گرفته چقدر هست؟ایا شاهد افزاش سرعت و نزدیک شدن به استاندارد 4G هستیم امسال؟
Saman00000
18-04-2015, 17:46
اقا رضا واقعا از شما ممنونم كه وقت ميزاريد و جواب ما رو ميدين
١: ايا سرعت ها بالاتر ميره اگه اره پس حداكثر سرعت lte 4g چقد ميشه ؟
٢: فقط سرعت اتصال به داخل افزايش پيدا ميكنه يا خارج ----- نشده هم بالاست؟
٣: اين سيستم فيلت***رينگ جديد راهى براى استفاده از ف.ى.ل.ت.ر شكن داره ؟
٤: الان سقف سرعت 4g lte چنده و شهر به شهر اين سقف متفاوته ؟
بچه هاى فروم يكى ميشه بگه چرا وقوى با سرور ايرانسل تست سرعت ميگرم سرعتم خيلى كمتر از سرورايى مثل شاتل پارس انلاين و بقيه و كدوم درسته ؟
ايرانسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohamad_iran2
18-04-2015, 17:48
تا فردا صبح خدا حافظ.
۱)ببخشید تو ایلام نسل ۳ همراه اول پوشش خیلی ضعیف در حد یک آنتن داره مگه چند تا آنتن نسل ۳ رو تو ایلام وصل کرده؟
۲)شما گفتید ۸ سال ۴جی ایرانسل تو ایلام در نظر گرفتن!!! یعنی راسته؟! از کی فعال میشن؟
۳)چند تا آنتن نسل ۳ ایرانسل تو ایلام داره؟
۴)راستی رایتل تعرفه هاشو کم نمیکنه؟ پوشش رو زیاد نمیکنه؟
Saman00000
18-04-2015, 17:49
سرور شاتل
Saman00000
18-04-2015, 17:56
با v.p.n
ممنون. من کارمند ایرانسل نیستم و درامدی از این راه ندارم. برایم ملتم و خاکم مهم است و بس.
کلا استان گیلان پیشرفت خوبی خواهد داشت. خوتان خواهید دید.
میشه توجیه علمی و اقتصادی کاری که داره به اسم شبکه ملی و در اصل فیلترانت ملی بگید؟
چون به نظر میرسه شما هم تخصص داری هم برای این مردم ارزش قایلی.
هم اینکه از این شبکه دفاع میکنی.پس شاید توجیح علمی اقتصادی داشته باشه اینکار که ما در جریان نیستیم.
نظر شخصیه من اینه که تو دنیای امروز با توجه به سرعت پیشرفت علم همچین طرحی کاملا منسوخه و به هیچکدوم از اهدافش نمیرسه.
البته اهدافی که فیلترینگ و این شبکه سازی بهش رسیده کم نیست مثل:
کند کردن سرعت ورود علم و دانش
جنون کاربران اینترنت به دلیل اختلالات بی نهایت
لفت و لیس یه عده به وسیله فروش پهنای باند و فیلتر شکن و .....
یعنی الان قراره چه اتفاق خوبی بیفته با این شبکه؟
حتی همون محدودیتی هم که مد نظر یه عده ای هست من به شما قول میدم شدنی نیست.
همه جای دنیا امکانات در اختیار مردمشون قرار میدن اینجا برعکسه اسمشم میزارن مصلحت.
matinyarali
18-04-2015, 19:13
سلام از شهرهای استان گلستان خبر ندارین؟؟
بیشتر شهرهاش 3G شدن اما شهر ترکمن هنوز 3G نشده؟
لطفا جواب بدین
اقا رضا چی شده قرار بود سبزوار رو چک کنید
هنوز جایی انتن نمیده میشه بگید کجاها سایت نصب کردید؟
و تا کی کل شهر پوشش داده میشه؟/
babak2111
18-04-2015, 19:38
میشه توجیه علمی و اقتصادی کاری که داره به اسم شبکه ملی و در اصل فیلترانت ملی بگید؟
هم اینکه از این شبکه دفاع میکنی.پس شاید توجیح علمی اقتصادی داشته باشه اینکار که ما در جریان نیستیم.
نظر شخصیه من اینه که تو دنیای امروز با توجه به سرعت پیشرفت علم همچین طرحی کاملا منسوخه و به هیچکدوم از اهدافش نمیرسه.
همه جای دنیا امکانات در اختیار مردمشون قرار میدن اینجا برعکسه اسمشم میزارن مصلحت.
هیچی به قول این دوستمون که گویا بیشتردرخارج کشور بسرمی برند وگویا ازاونجا دلواپس ملتن و به کمک دوستان درداخل کشور می یان این دوستان با این دوتالوله به قول خودشون با قطر کم وزیاد قصددارن شما ازاین ببعد ازلوله با قطرزیاد به تبیان ومشرق نیوز وهرچی سایت با دامنه ایرانه با سرعت رعد دسترسی داشته باشید و با لوله قطر کم اگه ابی تهش بود مثل لاک پشت یک سری به خارج کشور بزنید و مثل رعد هم برگردید
اخه اگه بازدوستان همین پالایش رو هم درست انجام می دادن خوب بود صبح هم گفتم شما الان imdb رو لود کنید انقدرافتضاح لود می شه که اگه همون فیلترش کنن سنگین ترن این اخه این سایت چی داره که این جوریش کردین یا سایت ساب سین چیه که فیلترش کردین و....
با اجرای این طرح که به قول خودشون شوخی هم ندارن شمادیگه با هیچ راهی نمی تونید مثلا سایت ساب سین رو برای یک زیرنویس بازکنید وباید از دوستان حارج کشورتون بخواهید براتون دان کنند براتون یک جا اپلود کنند:n01:
همچنین انواع این سایتهایی که یک عدد بهش اضافه می کردین بازمی کردین ازکار خوهند افتاد اونایی هم فیلتر بودن که هیچی دیگه کلا با هیچ روشی به انها دسترسی نخواهید داشت و...
کلا منتظر باشید و قضاوت کنید این شاهکار علمی رو
kiana 33
18-04-2015, 20:14
سلام آقا رضا شهرک رکن آباد شیراز کی راه اندازی میشه؟
sleeplessness
18-04-2015, 20:18
ببخشید سوال نامربوط میپرسم تکلیف گیمر هایی که در بازی های خارجی شرکت می کنند چی میشه
سایت هایی که ایران تحریم کردند و برای استفاده اش باید IP رو عوض کرد مثل متلب و اپل چی
پست های الکترونیک چطور؟
HardwareMaster
18-04-2015, 20:42
ببخشید سوال نامربوط میپرسم تکلیف گیمر هایی که در بازی های خارجی شرکت می کنند چی میشه
سایت هایی که ایران تحریم کردند و برای استفاده اش باید IP رو عوض کرد مثل متلب و اپل چی
پست های الکترونیک چطور؟
همشهری، تا وقتی ما امثال نصراله پژمان فر (دشمن شماره 1 اینترنت) و جواد کریمی قدوسی (سرکرده ی همیشه دلواپس ها) و امثالهم رو در مجلس داریم (نماینده های ما مشهدی های بدبخت) صحبت از گیم آنلاین و آفلاین و ... و ... بهمون نمیاد!!
نصرالله پژمانفر در گفتگویی با شبکه اطلاع رسانی دانا محمود واعظی وزیر ارتباطات دولت روحانی را تهدید به استیضاح در صورت تلاش برای افزایش پهنای باند کرد. وی با بیان این که در جلسهای با حضور وزیر ارتباطات در مجلس به وی تذکراتی داده شده است افزود "ما با جدیت جلوی اقدامات اخیر وزیر ارتباطات را می گیریم و در صورتی که اشکالات از ناحیه وزارت ارتباطات برطرف نشود قطعا برخوردهای لازم را خواهیم داشت".[۳]
در آبان ماه سال ۱۳۹۲ طرح سه فوریتی ای با ۱۱۰ امضاء به هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ارائه شد که به خط جواد کریمی قدوسی بود. این طرح سرشار بود از غلطهای املایی و نگارشی از جملهام. پی. تی(M.P.T) نوشتن معاهده ان. پی. تی(N.P.T) که هم به فارسی و هم به انگلیسی در متن طرح بدان اشاره شده بود.[۴]
اصن سرعت 1000 مگ وقتی هدفشون محدودیت شدید اینترنت بین المللی باشه واقعا دلتون به چی خوشه ؟!
راهای زیادی باز برای گذشتن از این سد وجود داره مثل tarnsmishen که اصلا دیتا از زیرساخت عبور نکنه... البته الان هم سرویس دهنده های خصوصی وجود دارند که به افراد خاص این شیوه خاص ارایه می دهند...
خواهشا این پوشش همراه اول در ورامین هم یه پیگیری بفرمایید عملا اینجا پوشش نسل سه و چهار همراه اول نقطه ای هست.
ممنون
fafool70
18-04-2015, 21:20
واقعا اگر اونجوری که میگن باشه و *یلتر شکنی کار نکنه کلا از الان باید معترض بود و مثل گرونی بسته ها اعتراض کنیم و کسی اینترنتش رو شارژ نکنه چه adsl چه موبایل و وایرلس . همین الانم هر سایت مفیدی باشه باید با *لترشکن رفت. من اینترانت به چه دردم میخوره .همه شبکه های اجتماعی همه نرم افزارهای کاربردی اینترنت خوب لازم دارن .هم تحریم شدیم هم اینا میزنن فیلتر میکنن آخرش که چی.چندین ساله فیلتر کردن چی شده!؟ مگر این نیست هر روز روش جدید و آسون تری دور زده میشه و دسترسی به همه سایتها ... باز میشه. عقلشون مونده 50 سال پیش . بهتره فرهنگ سازی کنن که مردم کمتر سرشون تو گوشی باشه سرکار و مدرسه و دانشگاه و استفاده درست کنن به جای این فیلتر بیهوده و کندی سرعت
Masoud-Susa
18-04-2015, 21:30
راهای زیادی باز برای گذشتن از این سد وجود داره مثل tarnsmishen که اصلا دیتا از زیرساخت عبور نکنه... البته الان هم سرویس دهنده های خصوصی وجود دارند که به افراد خاص این شیوه خاص ارایه می دهند...
خواهشا این پوشش همراه اول در ورامین هم یه پیگیری بفرمایید عملا اینجا پوشش نسل سه و چهار همراه اول نقطه ای هست.
ممنون
به نظرتون چه راهکار معقولی برای transmition وجود داره؟! من که تنها راهی که واسه عبور نکردن دیتا از زیرساخت به ذهنم میرسه همون انتقال داده از طریق ستلایته که اون هم خیلی هزینهبره.
اینجور که جناب رضا گفتن عملا قرار شده راهی واسه گذر از محدویت های اعمال شده باقی نمونه و همه محکومیم به موندن پشت کوهی به اسم فـیـلترینگ و این خیلی نا امید کنندس بر خلاف گفتههای نسبتا امیدوار کنندهای که سابق بر این از این اینترانت ملی شنیده بودیم!
+
سرعت ایرانسل امروز خیلی افت و خیز داشت و نوساناتش واقعا کلافه کننده بود.
arash59b
18-04-2015, 21:34
باز یکی اومد یه خبر داد٬ حرف های صدمن یه غاز شروع شد و تاپیک رفت به حاشیه
والا هزینه نت ما مجانی نیست که برای هر پست جدید بیایم ببینیم فقط دارید حرف های خاله زنکی میزنید
mtn support
18-04-2015, 21:35
سلام دوستان من بتازگی عضو شدم متاسفانه بیشتر اطلاعات یکسری افراد کاملا اشتباه هستش
مدیریت سایت گقت که انجمن تخصصی نیست
لطفا کمی هوشیار باشید
در ضمن سایت ایرانسل هر یک روز در میون بروز رسانی میشه بطور مثال یک دوستی گفت فضل امروز تحت پوشش قرار گرفت در حالی که 22 بهمن ماه تحت پوشش قرار گرفته و در سایت ایرانسل هم درج شده
1.ایرانسل در کشور چند سایت دارد؟
2.ایرانسل در کشور چند دیتا سنتر دارد؟
3.دلیل افت سرعت نسل دوم آیا اختصاص 50% پهنای باند به رایتل است؟
4.آیا usim فقط خدمات نسل چهارم ارایه میدهد؟
5.handover چیست؟
6.حدود 300 شرکت زیر مجموعه ایرانسل است آیا میدانید چه شرکت هایی؟
7.چرا دولت یازدهم بر خلاف دولت قبل از ایرانسل حمایت نمیکند؟
8.سال 86 ایرانسل و رایتل مجوز خدمات گرفتند با گذشت 8 سال کدامیک برتر هستند؟
9.با توجه به وسعت کشور و داشتن 100000منطقه اصلی چقدر زمان میبرد تا کل کشور تحت پوشش پهن باند قرار گیرد؟
10. در روز جهانی ارتباطات شرکت ایرانسل چه بمب خبری برای مشترکان دارد؟
با تشکر
02123191000
3630
بزنید شبکه 2 بحثه اینترنته
به نظرتون چه راهکار معقولی برای transmition وجود داره؟! من که تنها راهی که واسه عبور نکردن دیتا از زیرساخت به ذهنم میرسه همون انتقال داده از طریق ستلایته که اون هم خیلی هزینهبره.
اینجور که جناب رضا گفتن عملا قرار شده راهی واسه گذر از محدویت های اعمال شده باقی نمونه و همه محکومیم به موندن پشت کوهی به اسم فـیـلترینگ و این خیلی نا امید کنندس بر خلاف گفتههای نسبتا امیدوار کنندهای که سابق بر این از این اینترانت ملی شنیده بودیم!
+
سرعت ایرانسل امروز خیلی افت و خیز داشت و نوساناتش واقعا کلافه کننده بود.
شما هر جوری هم حساب کنی نمی تونی در شبکه داستانی رو پیاده کنی که کل فیلترشکنها از کار بیفته به یکباره... همین الان هم محدودیتهایی اعمال شده درسته ولی هر روز داره راه های جدید موازات با فیلترینک پیش میره! مثلا ور داشتن پروتکل PPTP رو مسدود کردن الان Eio ip tunnel اومده فرداش یه چیز دیگه...
در مورد اون داستان هم بله دیش هست ولی تقسیم میشه گاها که مبالغ بهصرفه تر باشه و گاها ارسال هم میشه از خط باشه و دریافت از ست :n06:
باز یکی اومد یه خبر داد٬ حرف های صدمن یه غاز شروع شد و تاپیک رفت به حاشیه
والا هزینه نت ما مجانی نیست که برای هر پست جدید بیایم ببینیم فقط دارید حرف های خاله زنکی میزنید
این چه طرز صحبته حرف بقیه خاله زنکیه حرف شما فقط خوبه؟ ناراحتین نیایین انجمن
saeeddeeas
18-04-2015, 22:07
سلام دوستان من بتازگی عضو شدم متاسفانه بیشتر اطلاعات یکسری افراد کاملا اشتباه هستش
لطفا کمی هوشیار باشید
در ضمن سایت ایرانسل هر یک روز در میون بروز رسانی میشه بطور مثال یک دوستی گفت فضل امروز تحت پوشش قرار گرفت در حالی که 22 بهمن ماه تحت پوشش قرار گرفته و در سایت ایرانسل هم درج شده
5.handover چیست؟
9.با توجه به وسعت کشور و داشتن 100000منطقه اصلی چقدر زمان میبرد تا کل کشور تحت پوشش پهن باند قرار گیرد؟
با تشکر
02123191000
3630
سلام الان شما اینارو از کاربران پرسیدید؟
خب اگه شما واقعا mtn support هستید میتونید بیاید اینجا و پاسخ دوستان رو بدید،متاسفانه توی ایران اپراتورا به جز همون خدمات مشترکینشون که خیلی ناقص هست و حتی موارد ابتدایی رو خوب توضیح نمیدن دیگه هیچگونه محل پاسخگویی و رسیدگی به مشکلاتی ندارن
masooumi
18-04-2015, 22:16
لطفا کمی هوشیار باشید
5.handover چیست؟
با تشکر
02123191000
3630
اینا الان سوال هست یا چی؟!
من فقط یک مورد را عرض کنم در مورد سوال شماره 8 : ایرانسل و رایتل با هم مجوز خدمات گرفتند؟! اونم در سال 88 :n04::n04::n04:
سلام الان شما اینارو از کاربران پرسیدید؟
خب اگه شما واقعا mtn support هستید میتونید بیاید اینجا و پاسخ دوستان رو بدید،متاسفانه توی ایران اپراتورا به جز همون خدمات مشترکینشون که خیلی ناقص هست و حتی موارد ابتدایی رو خوب توضیح نمیدن دیگه هیچگونه محل پاسخگویی و رسیدگی به مشکلاتی ندارن
فکر کنم این همون حسین کریمی هست با یه یوزر دیگه اومده مدیرا چک کننو لطفا
masooumi
18-04-2015, 22:17
تکراری شد ، دوستان لطفا حذف کنند.
دوستان اصلا نگران اینترنت نباشید چون کلا محال هست بتونن کلا ببندن.دو حالت داره یا باید کلا اینترنت جهانی رو ببندن(که همین خودش محاله)یا هم که اینترنت جهانیو محدود کنن که بازم راه دور زدن 100%هست(راه های رسیدن به خدا زیاده)در کل نباس نگران باشید.این اینترنت جهانی کلا واس ماس یعنی کلا ماس ماس
and-roid2
18-04-2015, 22:51
بزنید شبکه 2 بحثه اینترنته
در مورد چه چیزایی بحث شد؟
rezah1364
18-04-2015, 23:04
وضع روستاها که خیلی خرابه کی به روستاها میرسن؟:n03::n03:
Majidson
18-04-2015, 23:24
rezarain88 سلام آقا رضا، ممنون از پاسخگویی شما
شما سری قبلی فرمودید این سایت تا آخر بهمن تجهیزات نصب می شود. ولی همچنان خبری از نصب تجهیزات نسل سوم ایرانسل نیست.
تهران، شهران، خ یکم، سایت پشت بام پاساژ سامان
سوال دوم همراه اول یک دکل زده چه زمانی این سایت راه اندازی می شود تا مشکل آنتن دهی همراه اول در این منطقه حل گردد ؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگذارم.
binaafarin
18-04-2015, 23:46
خبر خاصی نیست. تا خرداد ماه
اقا رضا خرداد ماه چه اتفاقی قراره بیوفته؟
واینکه تعویض رایگان سیمکارت یا باهزینه کم در بندرعباس کجا باید مراجعه کنیم؟
mehrdad..7
19-04-2015, 00:19
اقای مهندس همراه اول در دورود اوایل اسفند 93 ی سایت رو نصفه ارتقا داد بعد از چن ماه دیگه دست بهش نزده خبر ندارین کی بفکر تجهیزش میفه؟
rezarain88
19-04-2015, 06:42
۱)ببخشید تو ایلام نسل ۳ همراه اول پوشش خیلی ضعیف در حد یک آنتن داره مگه چند تا آنتن نسل ۳ رو تو ایلام وصل کرده؟
۲)شما گفتید ۸ سال ۴جی ایرانسل تو ایلام در نظر گرفتن!!! یعنی راسته؟! از کی فعال میشن؟
۳)چند تا آنتن نسل ۳ ایرانسل تو ایلام داره؟
۴)راستی رایتل تعرفه هاشو کم نمیکنه؟ پوشش رو زیاد نمیکنه؟
1- حدود 15 سایت که 11 تاش کار میکنه
2- تا اول تیر همه اش فعال میشود
3- قبلا جواب دادم
4- نه خیر رایتل با سرعت در حال پیشرفت است.
rezarain88
19-04-2015, 06:49
شبکه ملی لازمه هر کشوری است. در ترکیه حدود 10 سال است که اکثر سایتها در داخل پشتیبانی میشود. سیستم صوت وتصویر داخل این شبکه است. این شبکه در اکثر کشورها وجود دارد. سرعت بالاو توجیه اقتصادی و امن بودن شبکه در صورت حملات سایبری از ویژگی این شبکه است. من هم موافقم عده ای از این فیلتر شکن ها پول های هنگفتی به نام مصلحت به جیب زدند.
rezarain88
19-04-2015, 06:50
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام آقا رضا، ممنون از پاسخگویی شما
شما سری قبلی فرمودید این سایت تا آخر بهمن تجهیزات نصب می شود. ولی همچنان خبری از نصب تجهیزات نسل سوم ایرانسل نیست.
تهران، شهران، خ یکم، سایت پشت بام پاساژ سامان
سوال دوم همراه اول یک دکل زده چه زمانی این سایت راه اندازی می شود تا مشکل آنتن دهی همراه اول در این منطقه حل گردد ؟
پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگذارم.
سایت پاساژ تا خرداد ماه تجهیز میشود.
rezarain88
19-04-2015, 06:52
سلام از شهرهای استان گلستان خبر ندارین؟؟
بیشتر شهرهاش 3G شدن اما شهر ترکمن هنوز 3G نشده؟
لطفا جواب بدین
سلام. اکثر شهر ها ی بندر ترکمن تجهیز شده اند . تا اخر خرداد ماه بندر ترکمن و گزو بقیه شهرها زیر پوشش خواهد رفت نهایتا تا 15 تیر
massoud20
19-04-2015, 07:00
سلام اقا رضا لطفا بررسی كنید چرا تری جی همراه اول تو خیابان دشتستان جنوبی اصفهان ضعیفه.تو خیابان اصلی سیگنال هست ولی توی كوچه نه.با تشكر
osta_ali
19-04-2015, 07:21
babak2111
19-04-2015, 07:53
شبکه ملی لازمه هر کشوری است. در ترکیه حدود 10 سال است که اکثر سایتها در داخل پشتیبانی میشود. سیستم صوت وتصویر داخل این شبکه است. این شبکه در اکثر کشورها وجود دارد. سرعت بالاو توجیه اقتصادی و امن بودن شبکه در صورت حملات سایبری از ویژگی این شبکه است. من هم موافقم عده ای از این فیلتر شکن ها پول های هنگفتی به نام مصلحت به جیب زدند.
اه چه جالبه که شما اون قسمت خوب ماجرا رو می بینید بعد اون قسمت که دوستانتون هرچی سایت درست درمونه خارجی روزدن فیلترکردن رو نمی بینید
مردم تو ترکیه هم اینقدربدبختی وپینگ بالا رو باید برای اتصال به سرورهای خارج کشور تحمل کنند ؟؟؟اونام برای حتی یک بازی انلاین باید ازهزارتا راه استفاده کنند اونام برای برای رفتن به سایت های بسیار معمولی مثل همون imdb یا همونsubscene باید صدتا راه رو برن ؟
نه اقای محترم قیاس معالفارق کردین میان ماه من وماه گردون دنیایی فاصله است
اقارضا صبح بخیر؛
شما اطلاعی از یو سیم همراه اول که کی به طور عمده ارائه میشه داری؟ بعد اون ۲۰۰ تا
و چقدر طول میکشه پوشش رو تکمیل کنن یعنی تو شیراز که گفتید مرحله به مرحله دکل هارو روشن میکنن چقد طول میکشه پوشش سراسری شه؟ بازم ممنون.
راستی پهنای باندی که همراه اول واسه ۴جی به شیراز میده بیشتره یا ایرانسل؟ ممنونم
خسته نباشی
amiralex65
19-04-2015, 08:25
آقا رضا میشه در مورد این سایت یه توضیحاتی بدین.
راک تجهیز شده? با توجه به این که وايمکس هم روش هست آیا به 4g وايمکس تجهیز میشه?
سلام اقا رضا لطفا بگيد چرا عملكرد ايرانسل تو لرستان اينقدر ضعيفه قرار بود مراكز استانها تا پايان سال 4g بشن كه خرم اباد خبري نشد دورود هم مرداد پارسال 4 سايت رو تجهيز كردن كه الان فقط يك سايت فعاله و قسمت عمده شهر زير پوشش نيست بقيه شهرها هم خبري نيست
kiana 33
19-04-2015, 08:39
سلام آقا رضا ایرانسل شهرک رکن آباد شیراز رو کی راه اندازی میکنه؟آیا همراه اول و رابتل هم برای اینجا برنامه ای دارن؟
خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید.
hesam,sh
19-04-2015, 09:32
سلام آقا رضا،خسته نباشی
یه سوال داشتم
چرا برد آنتن های 3G رایتل خیلی بیشتر از آنتن های 3G ایرانسل هست؟
چندین بار خودم در جاهای مختلف تست کردم و همین نتیجه رو گرفتم.مثلا وقتی تا فاصله زیادی که در راستای سکتور یک آنتن 3G رایتل ازش فاصله میگیرم،کیفیت سیگنال همچنان در وضع بسیار مناسبی هست (مثلا حدود -80) ولی در فاصله بسیار کمی که در راستای آنتن 3G ایرانسل که فاصله میگیرم،کیفیت سیگنال به شدت کاهش پیدا میکنه (مثلا میرسه به حدود -95 تا -100) تا جایی که اصلا ممکنه 3G قطع بشه و بره روی 2G.یا اینطور بگم که تقریبا برد سیگنال 3G هر آنتن رایتل تقریبا برابری میکنه با برد سیگنال 2G یک آنتن ایرانسل.البته این قضیه رو من به صورت تجربی بهش رسیدم و نمیدونم دلیلش چیه.
سلام
دوستان من بسته چند کاربره 5 گیگ 20 هزارتومان رو 5 روز پیش زدم ولی بهم 1 گیگ بیشتر نداد پیگیری ها هم فعلا جواب نداده کسی این اتفاق واسش افتاده؟
سلام
دوستان من بسته چند کاربره 5 گیگ 20 هزارتومان رو 5 روز پیش زدم ولی بهم 1 گیگ بیشتر نداد پیگیری ها هم فعلا جواب نداده کسی این اتفاق واسش افتاده؟
شما اگر از مشکل پیش آمده اطمینان داری فقط کاری که می کنی الان سریع برو سایت 195 شکایت کن. ایرانسل به شما 1ریال هم بر نمی گردونه مگر اینکه شکایت کنی ازش.
شما اگر از مشکل پیش آمده اطمینان داری فقط کاری که می کنی الان سریع برو سایت 195 شکایت کن. ایرانسل به شما 1ریال هم بر نمی گردونه مگر اینکه شکایت کنی ازش.
شکایت کردم تو 195 و بعد چند ساعت تماس گرفتن گفتش سیستم اون موقع کد استعلام اشتباه نشون میداده ولی ترافیک 5 گیگ بوده گفت شما استفاده کردی 5 گیگ رو. چون بسته شبانه دارم نتونستم خودم با کنترل حساب گوشی دقیق حساب کنم . من که تسلیم شدم شاید من اشتباه کردم و 5 گیگ رو تو روز استفاده کردم.بعد کلی بسته اینترنتی خریدن احساس میکنم سرم کلاه رفته:n36:
خوب شرکت دوباره زنگ زد من بسته شبانه داشتم ولی بسته چند کاربره اولویت اول هستش پس حتی تو شب که استفاده کردم از بسته چند کاربره کم شده تا موقعی که صفر شده
دوستان حواسشون باشه بسته چند کاربرو رو با شبانه نزنن که مثل من سرشون کلاه نره :n14:
mohebronaldo
19-04-2015, 11:53
سلام آقا رضا عزیز.خسته نباشید میشه بگی سایت 4G ایرانسل چند تا راک و rru داره م ببینم تشخیص بدم عکس بگیرم بزارم.تا حالا کسی نزاشته تو انجمن
arash59b
19-04-2015, 12:03
سلام آقا رضا عزیز.خسته نباشید میشه بگی سایت 4G ایرانسل چند تا راک و rru داره م ببینم تشخیص بدم عکس بگیرم بزارم.تا حالا کسی نزاشته تو انجمن
دوست عزیز بیشتر از تعداد پست های شما دوستان عکس از دکل نسل ۳ و ۴ ایرانسل تو انجمن گذاشتن شما اگه یکم می گشتی میدیدی
mohebronaldo
19-04-2015, 12:06
آرش جان میتونی بگی کدوم صفحس برم دوباره یه نگاه بندازم
با سلام
دوست عزیز من هم محسناتش رو قبول دارم و میدونم به چه کاری میاد (خودم هم مسئول شبکه بوده ام در دانشگاه و ...) ولی متاسفانه 99% مطمئنم که هدف اول این شبکه انواع و اقسام محدودیت و فیل-تر و امثالهم هست تا اون مسائل دیگه! یعنی اینطوری بگم که اگر با هزینه 10 برابر که تا الان کرده اند میتونستند فیلتر-ینگ کامل رو مثلا 3 سال پیش راه بیندازند کرده بودند و بی خیال حتی پهنای باند داخل و مسائل اون میشدند و شاید یک 20 سال دیگه مسائل مربوط به اونرو کاری براش میکردند.
فکر کنم این همون حسین کریمی هست با یه یوزر دیگه اومده مدیرا چک کننو لطفا
دقیقا منم همچین فکری کردم :)))
آقا ما اگه نخوایم سایتای داخلی با سرعت نور بازشن بجاش سایتای خارجی مثل نور باز شن باید چکار کنیم ؟
جواب : مهاجرت از این خراب شده .
دقیقا منم همچین فکری کردم :)))
آقا ما اگه نخوایم سایتای داخلی با سرعت نور بازشن بجاش سایتای خارجی مثل نور باز شن باید چکار کنیم ؟
جواب : مهاجرت از این خراب شده .
کریمی کریمی به شهر خود خوش آمدی :n02:
با سلام
دوست عزیز من هم محسناتش رو قبول دارم و میدونم به چه کاری میاد (خودم هم مسئول شبکه بوده ام در دانشگاه و ...) ولی متاسفانه 99% مطمئنم که هدف اول این شبکه انواع و اقسام محدودیت و فیل-تر و امثالهم هست تا اون مسائل دیگه! یعنی اینطوری بگم که اگر با هزینه 10 برابر که تا الان کرده اند میتونستند فیلتر-ینگ کامل رو مثلا 3 سال پیش راه بیندازند کرده بودند و بی خیال حتی پهنای باند داخل و مسائل اون میشدند و شاید یک 20 سال دیگه مسائل مربوط به اونرو کاری براش میکردند.
واسه شبکه ملی اطلاعات مگه نیاز ب سرور نداره؟
خب شرکت های بزرگ فیسبوک و گوگل سرور هاشون رو در مناطقی ک سردسیر هست میزارن یا برای برقش از انرژی خورشیدی استفاده میکنن ایران میخواد این قضایا رو چیکار کنه؟!!!
and-roid2
19-04-2015, 14:09
اقا رضا از 4G همراه اول در قم خبر ندارید؟ایا دکلی در قم مجهز به 4G کردن؟
+
سرعتی که ایرانسل برای 4G در نظر گرفته چقدر هست؟ایا شاهد افزاش سرعت و نزدیک شدن به استاندارد 4G هستیم امسال؟
اقا رضا جواب سوال منم بدید.
mcuteangel
19-04-2015, 14:16
روز جمعه مشهد بودم، وضعیت نسل سوم نسبت به قبل خیلی بهتر شده، از ده کیلومتری مشهد بطور خودکار گوشی میره رو حالت تری جی و تو کل شهر هم پایدار هست، حتی تو این کوچه پس کوچه های اطراف حرم و مسافرخونه ها، و طبقات زیر زمین پایدار میمونه، ولی وضعیت نت پایدار نیست، یهو میبینی سرعت تا پونصد و ششصد هم میره بعد کم میشه، حتی گاهی میاد به زیر بیست میرسه و چند دقیقه زیر صد ولی بعد دوباره بالا میره، تا ساعت نه شب تقریبا سرعت خوبه، ولی از نه به بعد تا ساعت سه شب سرعت افت زیادی داره و به بعد بهترین نت رو داره، من تو سه ساعت ۴ گیگ دانلود داشتم، که با توجه به سرعت سه، چهار کیلوبایتی شهر خودمون حتی همون بیست، سی کیلوبایتشم عالی بود، ولی قبول دارم که هر چقدر سرعت بالاتر بشه، آدم حریص تر میشه و بازم سرعت بیشتری میخواد
ضمنا از تربت حیدریه که عبور میکردم، سایتی که تجهیز باشه ندیدم، و تو جست و جوی دستی هم نسل سه ایرانسل پیدا نشد، با این حساب حالا حالا ها استان خراسان باید منتظر بمونه
Tehranshahr
19-04-2015, 14:38
آقا رضا متروی تهران کی تحت پوشش نسل ۳قرار میگیره؟
arash59b
19-04-2015, 14:44
آرش جان میتونی بگی کدوم صفحس برم دوباره یه نگاه بندازم
بفرما دوست عزیز
@dj77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز لطفا چندتا از این عکس ها رو به پست اول اضافه کنید بشه راحت ارجاع داد
rezarain88
19-04-2015, 14:46
آقا رضا متروی تهران کی تحت پوشش نسل ۳قرار میگیره؟
مترو نیاز به پنل های جدید دارد تا اواسط تابستان کار میبرد.
rezarain88
19-04-2015, 14:48
اقا رضا جواب سوال منم بدید.
همرا اول در قم نصف ونیمه عمل کرده ولی وضعیت بد نیست. انشالله به سرعت خوب خواهیم رسید.
rezarain88
19-04-2015, 14:50
سلام آقا رضا،خسته نباشی
یه سوال داشتم
چرا برد آنتن های 3G رایتل خیلی بیشتر از آنتن های 3G ایرانسل هست؟
چندین بار خودم در جاهای مختلف تست کردم و همین نتیجه رو گرفتم.مثلا وقتی تا فاصله زیادی که در راستای سکتور یک آنتن 3G رایتل ازش فاصله میگیرم،کیفیت سیگنال همچنان در وضع بسیار مناسبی هست (مثلا حدود -80) ولی در فاصله بسیار کمی که در راستای آنتن 3G ایرانسل که فاصله میگیرم،کیفیت سیگنال به شدت کاهش پیدا میکنه (مثلا میرسه به حدود -95 تا -100) تا جایی که اصلا ممکنه 3G قطع بشه و بره روی 2G.یا اینطور بگم که تقریبا برد سیگنال 3G هر آنتن رایتل تقریبا برابری میکنه با برد سیگنال 2G یک آنتن ایرانسل.البته این قضیه رو من به صورت تجربی بهش رسیدم و نمیدونم دلیلش چیه.
سلام . دلیلش نوع راک و rru است. اکثر rru های رایتل در قدیم zteبود که واقعا برد خوبی داشت ولی مال ایرانسل هوواوی از نوع متوسط است. حرف شما کاملا صحیح است.
اضاف شده به پست شماره 3 صفحه اول اضافه شد
rezarain88
19-04-2015, 14:53
آقا رضا میشه در مورد این سایت یه توضیحاتی بدین.
راک تجهیز شده? با توجه به این که وايمکس هم روش هست آیا به 4g وايمکس تجهیز میشه?
سلام این نوع سایت مشاع است مشترک بین ایرانسل و همراه اول. همراه اول 2gاست ولی وایمکس ایرانسل 6 فرکانسه است قابلیت 4g/lteدارد.
سلام . دلیلش نوع راک و rru است. اکثر rru های رایتل در قدیم zteبود که واقعا برد خوبی داشت ولی مال ایرانسل هوواوی از نوع متوسط است. حرف شما کاملا صحیح است.
پوشش همراه اول شهرستانهای استان تهران کی کامل میشه؟
massoud20
19-04-2015, 14:56
سلام اقا رضا لطفا بررسی كنید چرا تری جی همراه اول تو خیابان دشتستان جنوبی اصفهان ضعیفه.تو خیابان اصلی سیگنال هست ولی توی كوجه نه.با تشكر
rezarain88
19-04-2015, 14:57
پوشش همراه اول شهرستانهای استان تهران کی کامل میشه؟
همراه اول در تهران کارش زیاد است. اکثر سایتها فرسوده و قدیمی است. بیشتر سایتها هم یکی در میان تجهیز شده ولی به علت وجود پیمانکار زیاد در همراه اول در پایتخت تا تابستان پوشش بهینه میشود.
mamoush1
19-04-2015, 14:57
سلام آقا رضا، شما در جریان واگذاری باند 700 هستید؟ بالاخره صدا و سیما راضی شد؟
ایرانسل برنامه ای برای VoLTE دارد؟
rezarain88
19-04-2015, 14:58
پیگیرم. در صورت دریافت جواب در خدمت هستم.
rezarain88
19-04-2015, 14:59
سلام آقا رضا، شما در جریان واگذاری باند 700 هستید؟ بالاخره صدا و سیما راضی شد؟
ایرانسل برنامه ای برای VoLTE دارد؟
اخر شهریور ماه قول داده بودند ولی امیدی به واگذاری نیست. بهترین نرخ فرکانس همون 700 است.
saeeddeeas
19-04-2015, 14:59
rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام گفتید راجب همراه اول خبر میپرسین خبر میدین
mamoush1
19-04-2015, 15:03
اخر شهریور ماه قول داده بودند ولی امیدی به واگذاری نیست. بهترین نرخ فرکانس همون 700 است.
VoLTE چطور؟
rezarain88
19-04-2015, 15:03
[QUOTE=iAr$hia;8603138]اقارضا صبح بخیر؛
شما اطلاعی از یو سیم همراه اول که کی به طور عمده ارائه میشه داری؟ بعد اون ۲۰۰ تا
و چقدر طول میکشه پوشش رو تکمیل کنن یعنی تو شیراز که گفتید مرحله به مرحله دکل هارو روشن میکنن چقد طول میکشه پوشش سراسری شه؟ بازم ممنون.
راستی پهنای باندی که همراه اول واسه ۴جی به شیراز میده بیشتره یا ایرانسل؟ ممنونم
خسته نباشی[/QUOTEصد در صد مخابرات با توجه به مراکز دیتا سرعت بیشتری خواهد داد.
amiralex65
19-04-2015, 15:15
آقا رضا اطلاع دارین این 2 سایتی که گفتین تو خمینی شهر تجهیز شده تو چه مناطقی هست?
SAeedBaa
19-04-2015, 15:38
rezarain88
با سلام خدمت شما دوست عزیز و تشکر بابت اینکه منافع جامعه رو ترجیح دادین به منافع شخصی:n16:
بنده یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین.
طی چند ماه گذشته ما شاهد بودیم که ایرانسل در شهرهای جدیدی که زیر پوشش نسل سوم میبرد یک یا چند سایت خارج از شهر و یا حومه شهر به نسل سوم تجهیز کرده و فعال میکند که این سایت اصلا ترافیکی را روی خود نمیبیند و در نسل دوم هم اینترنت با کیفیتی دارد اما دکل اصلی شهر را به حال خود رها کرده و مشترکین بسیار زیادی را منتظر نگه میدارد. دلیل این امر چیست؟؟
roohroba
19-04-2015, 15:51
این ایرانسل بسته های نا محدود شبانه را برداشته؟ نا محدود هفتگی و ماهانه؟ با چه کدی فعال میشه؟
Real Madrid7
19-04-2015, 16:05
سلام دوستان
سرعت شما در طول روز چند هست ؟
من شیراز منطقه پاییز هستم قبلا سرعت 250 بود که بعد از چند روز کلا قطع شد حالا که وصل شده سرعت به زور به 20 میرسه
hesam,sh
19-04-2015, 16:20
ولی این قضیه تو تهران هم هست که به گفته چند پیمانکار که در حال نصب BTS بودند و باهاشون صحبت کردم،تجهیزات 3G برای ایرانسل در تهران برای اریکسون و برای رایتل هواوی هست.یعنی منظور شما اینه که کیفیت تجهیزات هواوی چینی از اریکسون بهتره؟
ولی این قضیه تو تهران هم هست که به گفته چند پیمانکار که در حال نصب BTS بودند و باهاشون صحبت کردم،تجهیزات 3G برای ایرانسل در تهران برای اریکسون و برای رایتل هواوی هست.یعنی منظور شما اینه که کیفیت تجهیزات هواوی چینی از اریکسون بهتره؟
تایید میشه چندین سایت رایتل که از نزدیک مشاهده کردم تجهیزاتش هواووی بوده
and-roid2
19-04-2015, 16:28
عرضه سیم کارت 4G همراه اول در تهران
در حال حاضر دفتر امور مشترکان اصلی همراه اول در خیابان ونک اقدام به توزیع سیمکارت 4G همراه اول میکند.
بنابر گفته متصدی تعویض سیمکارت در دفتر امور مشترکان، شبکه LTE این اپراتور هماکنون در منطقه کردستان و میدان ونک (محدوده ساختمان اصلی شرکت) به صورت آزمایشی فعال شده است و شبکه LTE در 21 شهر آماده بهرهبرداری شده است.
پیش تر مدیرعامل همراه اول گفته بود: LTE این اپراتور در 21 شهر به صورت Hotspot در بخشهای پر مصرف راهاندازی شده اما تمرکز روی توسعه و راه اندازی 3G است.
اپراتور اول تلفن همراه توسعه شبکه را در سکوت خبری پیش میبرد و اعلام رسمی درباره چگونگی برنامه توسعه شبکه در مناطق ندارد. همچنان که دریافت مجوز نهایی ارائه خدمات 3G و 4G از سوی این اپراتور نیز بدون انعکاس خبری بود.
منبع: فارس
در حال حاضر دفتر امور مشترکان اصلی همراه اول در خیابان ونک اقدام به توزیع سیمکارت 4G همراه اول میکند.
بنابر گفته متصدی تعویض سیمکارت در دفتر امور مشترکان، شبکه LTE این اپراتور هماکنون در منطقه کردستان و میدان ونک (محدوده ساختمان اصلی شرکت) به صورت آزمایشی فعال شده است و شبکه LTE در 21 شهر آماده بهرهبرداری شده است.
پیش تر مدیرعامل همراه اول گفته بود: LTE این اپراتور در 21 شهر به صورت Hotspot در بخشهای پر مصرف راهاندازی شده اما تمرکز روی توسعه و راه اندازی 3G است.
اپراتور اول تلفن همراه توسعه شبکه را در سکوت خبری پیش میبرد و اعلام رسمی درباره چگونگی برنامه توسعه شبکه در مناطق ندارد. همچنان که دریافت مجوز نهایی ارائه خدمات 3G و 4G از سوی این اپراتور نیز بدون انعکاس خبری بود.
چقدر مسخره! حداقل نکرده بیاد سیم کارت 2پانچ ارایه کنه که استاندارد هم باشه!
شاید یکی نانو لازم داشته باشه برای گوشی یکی هم سیم معمولی!
اینم که وضع شبکش هنوز که هنوزه پوشش نسل سومش هم بسیار ناقص تر از اون چیزیه که فکرشو بکنی!
amirbrad
19-04-2015, 17:07
ایرانسل که کلاهبرداری کرد و اون موقع از نفرات اول ده هزار تومان گرفت برای تعویض سیمکارت . نفرات بعدی رایگان تعویض کردن!!!همراه اول کسی اطلاع داره پول میگیره یا نه ؟!
چقدر مسخره! حداقل نکرده بیاد سیم کارت 2پانچ ارایه کنه که استاندارد هم باشه!
شاید یکی نانو لازم داشته باشه برای گوشی یکی هم سیم معمولی!
اینم که وضع شبکش هنوز که هنوزه پوشش نسل سومش هم بسیار ناقص تر از اون چیزیه که فکرشو بکنی!
مگه گوشی های LTE سیم معمولی هم میخورن؟؟
مگه گوشی های LTE سیم معمولی هم میخورن؟؟
مودم LTE بله سیم معمولی میخوره!
ایرانسل که کلاهبرداری کرد و اون موقع از نفرات اول ده هزار تومان گرفت برای تعویض سیمکارت . نفرات بعدی رایگان تعویض کردن!!!همراه اول کسی اطلاع داره پول میگیره یا نه ؟!
اون رایگانه هم مالید کلاً... ایرانسل هم الان بخوای تعویض کنی الان 8تومن میگیره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.