ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

shayan0o21
17-09-2014, 11:49
این برای 3g هست یا gprs ؟

فرقی نمی کنه

mehr1362
17-09-2014, 12:01
اینترنت حجمی سرعت دانلودش 2 مگابایت باشه یا 100 کیلوبایت خیلی تفاوت با هم نداره ، برای کسی که میخواد کم دانلود کنه خوبه ازین نظر که سریعتر فایل رو میگیره ولی برای کسی که میخواد همیشه دانلود کنه مانعی به نام حجم پابرجاست .
برای وبگردی هم سرعت اینترنت 50 باشه راحت میشه وبگردی کرد مگر اینکه بخواهیم ویدئو آنلاین ( مثل یوتوب ) تماشا کنیم !
24 گیگ با هزینه 10 تومن شاید به نظر خیلی ها ارزون بیاد ، ولی با اینهمه دیتاهای مختلف در محیط مجازی 24 گیگ یعنی هیچی .
کافیه دو تا گیم بگیری تا این حجم تموم بشه .
اینترنت حجمی با سرعت بالا یعنی زودتر تموم کردن حجم نوسط کاربر و سود بیشتر اپرانورها

jamal9
17-09-2014, 12:19
اینترنت حجمی سرعت دانلودش 2 مگابایت باشه یا 100 کیلوبایت خیلی تفاوت با هم نداره ، برای کسی که میخواد کم دانلود کنه خوبه ازین نظر که سریعتر فایل رو میگیره ولی برای کسی که میخواد همیشه دانلود کنه مانعی به نام حجم پابرجاست .
برای وبگردی هم سرعت اینترنت 50 باشه راحت میشه وبگردی کرد مگر اینکه بخواهیم ویدئو آنلاین ( مثل یوتوب ) تماشا کنیم !
24 گیگ با هزینه 10 تومن شاید به نظر خیلی ها ارزون بیاد ، ولی با اینهمه دیتاهای مختلف در محیط مجازی 24 گیگ یعنی هیچی .
کافیه دو تا گیم بگیری تا این حجم تموم بشه .
اینترنت حجمی با سرعت بالا یعنی زودتر تموم کردن حجم نوسط کاربر و سود بیشتر اپرانورها

داداش الان تو اروپا 100 کیلو بایت اصلا حساب نمیشه ...
الان خیلی از شبکه ها روی اینترنت هستن و آنلاین میشه تلویزیون تماشا کرد ..اونم با کیفیت اچ دی ...خب حتما باید یه نت پرسرعت داشته باشی واسه اینکه بتونی از این امکانات استفاده کنی ...
یا کلی کارای دیگه مطمئنا با 100 کیلو بایت سرعت دانلود هیچکاری نمیشه کرد ...درسته برای ما سرعت 100 خوبه اما واقعا سرعت 100 برای جهان سومی ها هم کمه ...

بله 24 گیگ هم چیزی نیست ..ولی خب جوری مارو عادت دادن که فکر میکنیم 24 گیگ چیزه زیادی در صورتی که با سرعت دانلود 1 مگابایت در ثانیه ، هر گیگ بیشتر از 15 دقیقه طول نمیکشه و 24 رو میشه تو 36 دقیقه یا به بارتی 6 ساعت دانلود کرد
یعنی از ساعت 2 تا 8 صبح میشه 24 گیگ رو تموم کرد اگه نت اذیت نکنه ...پس میبینیم که هیچی نیست
تازه بازی هایی مثل کالاف و بتلفیلد که نزدیک 30 گیگ حجمشونه ..یا تایتان فال 40 گیگ ...پس در نتیجه با پیشرفت تکنولوژی این عدد ها ناچیز تر هم میشه ...

ولی خب همه ی اینا ، این معنی رو میده که ما از دنیا خیلی عقبیم ...چیکار کنیم :n14:

general geranger
17-09-2014, 15:20
آقا جریان چیه؟ کرمانشاه شبا آنتن نداره 3g ش. اگرم داشته باشه نت نداره؟؟:n27::n13:

Kamyar_AnathemA
17-09-2014, 15:27
ماله من که بضی وقتا علامت نمیاد رو آنتن ...خاموش روشن میکنم درست میشه ...تو ام خاموش روشن کن شاید درست بشه !
داداش میگم اگه apn رو هم خودت تنظیم کردی باید اینجوری باشه تنظیماتش
نام Irancell-GPRS
APN : mtnirancell
MCC :432
MNC:35
بقیه چیزارو دست نزن
البته بهتره *555# رو شماره گیری کنی تو گوشیت و از قسمت تنظیمات ، تنطیمات GPRS رو بدون دنگ و فنگ دریافت بکنی

تنظیمات همیناست
کد *555# رو که میگیرم پیغام میاد your sim card is puk-locked. type puk code to unlock it
چیکار کنم ؟

mojtabaghanidel
17-09-2014, 15:37
کد پوکت روی پوکه سیمت هست
بزن

Sent from my C2305 using Tapatalk

Kamyar_AnathemA
17-09-2014, 15:45
کد پوکت روی پوکه سیمت هست
بزن

کد رو کجا وارد کنم ؟
ببخشید من زیاد سر در نمیارم از این چیزا

victor021
17-09-2014, 15:48
دوستان تفاوت H+ با H چیه؟
و اینکه 4g رو کی ارائه میدن؟

jamal9
17-09-2014, 15:57
تنظیمات همیناست
کد *555# رو که میگیرم پیغام میاد your sim card is puk-locked. type puk code to unlock it
چیکار کنم ؟

داداش شما مطمئنی که سیم کارتت فعال شده؟ جایی زنگ بزن ببین تماس میگیره؟
گفتی کی خریدی سیم کارت رو؟ گفت کی فعال میشه؟ 7-8 ساعته باید فعال بشه ...
این پیغامی که داده میگه که باید کد سیم کارتت رو وارد کنی تا سیمکارتت قفلش باز بشه ...روی جعبه نوشته کد قفل گشا ...اونو همون جایی که این پیغام میده وارد کن تا سیم کارتت فعال بشه

Kamyar_AnathemA
17-09-2014, 16:18
داداش شما مطمئنی که سیم کارتت فعال شده؟ جایی زنگ بزن ببین تماس میگیره؟
گفتی کی خریدی سیم کارت رو؟ گفت کی فعال میشه؟ 7-8 ساعته باید فعال بشه ...
این پیغامی که داده میگه که باید کد سیم کارتت رو وارد کنی تا سیمکارتت قفلش باز بشه ...روی جعبه نوشته کد قفل گشا ...اونو همون جایی که این پیغام میده وارد کن تا سیم کارتت فعال بشه

سیم کارت فعاله
میشه زنگ زد
اس ام اس هم میاد و میره

کد رو دارم اما اونجایی که پیغام میاد جایی برای وارد کردن کد نیست
فقط پیغام رو نشون میده و یه اوکی هم هست برای تایید و بستن پیغام

Just Me Samanta
17-09-2014, 16:20
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی مشهد احمد اباد و کوهسنگی تست کرده انتن میده سرعت چطوره ؟
دوستان درمورد ابتدای وکیل آباد (باهنر) و دانشگاه فردوسی هم اگه کسی خبر داره ممنون میشم بگه اوضاع چجوریه.:n16:

mohammad.asghari
17-09-2014, 16:38
دوستان درمورد ابتدای وکیل آباد (باهنر) و دانشگاه فردوسی هم اگه کسی خبر داره ممنون میشم بگه اوضاع چجوریه.:n16:

از کوثر به سمت فردوسی آنتن 3g هست حتی وصل هم میشه و علامت H+ میاد ولی هیچ پیجی باز نمیکنه و حتی پیام های لاین اینا هم نمیره.البته این تست من مال 6 روز پیش هس

masooumi
17-09-2014, 16:47
درسته ولی موضوع این صحبتها نیست چون خیلی عجیبه مرکز شهر که واجب تره رها کردن و از حواشی غربی شروع کردن
حتی اعلام کرده طرقبه (غرب مشهد) دارای 3G شده ! البته کل اونجا رو با یک دکل میشه پوشش داد !

اطراف حرف هم کم و بیش راه افتاده ، فلکه ضد ، چهار راه دانش ، ورودی حرم از سمت پنجراه را من تست کردم و پوشش داشت ولی هنوز کامل نیست. خیلی از نقاط غربی شهر و قاسم آباد و ... هم شبکه را پیدا می کنه ولی نمیشه بهش وصل شد

masooumi
17-09-2014, 16:48
داداش چی میگی شما چند چندی با خودت؟حالت خوبه اصلا؟!الان بلوار وکیل آباد یکی از گران ترین مناطق شهر هست بعد میگی روستایی هستن اون آخرش هستن وکیل آباد 90 به بعد که روستا هستن چرا جمع میبستی!؟بعدم الان نسبت به مرکز شهر به هیچ وجه وکیل آباد حاشیه نیس حاشیه شهر طرف شهید رجایی طبرسی اون طرفاست چون 25 سال پیش بیابون بوده پس الان حاشیه هست ها!لطفا اول فکر کنید بعد بیاین نظر بدید!

همشهری های عزیز ، لطفا این بحث ها را اینجا ادامه ندید... :n16:

masooumi
17-09-2014, 17:06
اینم تست مربوط به پاساژ مجد مشهد. (هفته پیش وقتی میرفتی روی شبکه 3g آنتن گوشی میرفت ، یعنی امکان مکالمه نداشتی ولی دیتا داشت ولی امروز دیگه درست شده بود )

همین کیفیت و سرعت اگر پایدار باشه کل نیاز های عمومی را پوشش میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kamyar_AnathemA
17-09-2014, 17:07
تونستم وصل بشم
سرعت دانلود 120 آخرشه با یک آنتن و بدون آنتن
H هم هست و پلاس نداره

laser1
17-09-2014, 17:21
تونستم وصل بشم
H هم هست و پلاس نداره

آنتن بهتر شه میره رو پلاس سرعت بهتر میشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-09-2014, 17:49
سلام . در امریکا هر ایالتی برای خودش یک حکومت خود مختار داره و قوانینی وضع میکنه به اسم قوانینِ ایالتی . مثلا در یک ایالت اعدام ندارند و بالاترین مجازات حبس ابد هست اما در یک ایالت دیگه اگر کسی مرتکبِ قتلِ عمد بشه با نقشه ی قبلی و ابرازِ پشیمانی نکنه از کارش در دادگاه , محکوم به اعدام میشه. یا در یک ایاات ماریجـــوانا آزاده و یک جا دیگه ممنوع . ایران هم همینطوره و هر استانی یک حکومتِ خودمختار هم داره . مثلا یک استان میریزند و دیـــــــشـــــهای مردم رو خورد میکنند و یا میبرند . در یک استان دیگه مردم علناً بهترین نوع متحرکِ خارجی رو نصب کرده اند توی بالاکنها و پشت بامها در دیدِ همه و هیچ مشکلی هم ندارند . شاید شهرهای بزرگی که هنوز پر سرعت نشده اینترنتِ موبایلشون , علتش مخالفتِ مخفیانه ی حکومت محلی باشه .

jamal9
17-09-2014, 18:00
سیم کارت فعاله
میشه زنگ زد
اس ام اس هم میاد و میره

کد رو دارم اما اونجایی که پیغام میاد جایی برای وارد کردن کد نیست
فقط پیغام رو نشون میده و یه اوکی هم هست برای تایید و بستن پیغام

من که تاحالا با همچین مشکلی مواجه نشدم ...
یه زنگ بزن به 700 و با اپراتور حرف بزن ، اونا واردترن راهنمایییت میکنن

HardwareMaster
17-09-2014, 19:21
اینم تست مربوط به پاساژ مجد مشهد. (هفته پیش وقتی میرفتی روی شبکه 3g آنتن گوشی میرفت ، یعنی امکان مکالمه نداشتی ولی دیتا داشت ولی امروز دیگه درست شده بود )

همین کیفیت و سرعت اگر پایدار باشه کل نیاز های عمومی را پوشش میده

احسنت بر پشتکار شما :n16:ولی با توجه به سایر نتایجی که دوستان از شهرهای دیگه گذاشتند توقع سرعت بیش از این بود امیدواریم در این حد نمانه چون با افزایش کاربر همین سرعت هم کاهش چشمگیری می یابه

mehr1362
17-09-2014, 19:21
داداش الان تو اروپا 100 کیلو بایت اصلا حساب نمیشه ...
الان خیلی از شبکه ها روی اینترنت هستن و آنلاین میشه تلویزیون تماشا کرد ..اونم با کیفیت اچ دی ...خب حتما باید یه نت پرسرعت داشته باشی واسه اینکه بتونی از این امکانات استفاده کنی ...
یا کلی کارای دیگه مطمئنا با 100 کیلو بایت سرعت دانلود هیچکاری نمیشه کرد ...درسته برای ما سرعت 100 خوبه اما واقعا سرعت 100 برای جهان سومی ها هم کمه ...

بله 24 گیگ هم چیزی نیست ..ولی خب جوری مارو عادت دادن که فکر میکنیم 24 گیگ چیزه زیادی در صورتی که با سرعت دانلود 1 مگابایت در ثانیه ، هر گیگ بیشتر از 15 دقیقه طول نمیکشه و 24 رو میشه تو 36 دقیقه یا به بارتی 6 ساعت دانلود کرد
یعنی از ساعت 2 تا 8 صبح میشه 24 گیگ رو تموم کرد اگه نت اذیت نکنه ...پس میبینیم که هیچی نیست
تازه بازی هایی مثل کالاف و بتلفیلد که نزدیک 30 گیگ حجمشونه ..یا تایتان فال 40 گیگ ...پس در نتیجه با پیشرفت تکنولوژی این عدد ها ناچیز تر هم میشه ...

ولی خب همه ی اینا ، این معنی رو میده که ما از دنیا خیلی عقبیم ...چیکار کنیم :n14:

حرفای شما کاملا درست هست ، در واقع یک مهر محکم زدی روی حرفای من !
پیشرفت ما در همه زمینه ها نسبت به کشورهای در حال توسعه لاک پشتی هست ، یعنی اونا اگر سه تا پله رو با هم بالا میرن ما تک پله بالا میریم برای همین این عقب موندگی نه تنها جبران نمیشه ، بلکه بیشتر عقب می مونیم.
لازم نیست اروپا رو با خودمون مقایسه کنیم ، همین افغانسان بقل دست خودمون وضعیت اینترنت بهتر با سرعت های بهتر و قیمت پائین تری داره ! همه چیز در کشور ما انحصاری هست و رقابتی در کار نیست ، مشتری هم گزینه های زیادی برای انتخاب نداره !
چند تا اسم مختلف که همه نهایت وصل میشن به یکجا !
بهتر هست به جای اینکه با اروپا مقایسه کنیم با همین افغانستان مقایسه کنیم ، ما چیمون مثل اروپاست که اینترنتمون مثل اونها باشه .
شما مسئله خوبی رو در بین حرفات گفتی ، پخش تلوزیونی HD !
الان ژاپن و میزبان بعدی جام جهانی 2018 در حال تست زدن UHD هستند و قصد دارن پخشی با این کیفیت رو در تلوزیون های سراسری خودشون اعمال کنند ، حالا ما تازه یه شبکه HD داریم در حال تست !!! که اینهم تا عمومیت پیدا کنه در بین تمام شبکه های صدا و سیما دو سه سالی حداقل با زحمت دوستان :n02: طول میکشه ! برای همین ما نباید خودمون رو با اونها مقایسه کنیم ، اینطور مقایسه کردن احساسی هست .

تلوزیون آنلاین که شما مثال زدید نیاز به اینترنت نامحدود داره ، شما بخوای شبکه HD رو آنلاین تماشا کنی در عرض 10 دقیقه حالا نه ، نیم ساعت ! حجم 2 گیگ که داری تموم میشه ! برای همین میگم اینترنت سرعت بالا با محدودیت حجم مثل سوار شدن بوگاتی و فراری در ترافیک شهرهای بزرگ هست.
در واقع 10 تومن برای 24 گیگ با توجه به محتوای موجود در اینترنت ارزون نیست .
الان مثل 5 سال قبل هم نیست فیلم 300 مگی شده 3 گیگ ، گیم 2 گیگی شده 20 گیگ ، بازی موبایل 200 کیلوبایتی شده 2 گیگابایت ...

HardwareMaster
17-09-2014, 19:26
@ mehr1362
دوست عزیز فرمایشات شما درست ولی اگه این چیزهایی که شما گفتید می خواست حل بشه (که نمیخوان) الان جزو جهان اول بودیم نه جهان سوم .
چون این فناوریها وقتی ارتقا بخواد پیدا کنه کل صنایع هایتک Hi-Tech کشور رو همراه خودش میکشه بالا

mehr1362
17-09-2014, 19:38
@ mehr1362
دوست عزیز فرمایشات شما درست ولی اگه این چیزهایی که شما گفتید می خواست حل بشه (که نمیخوان) الان جزو جهان اول بودیم نه جهان سوم .
چون این فناوریها وقتی ارتقا بخواد پیدا کنه کل صنایع هایتک Hi-Tech کشور رو همراه خودش میکشه بالا

من اصلا انتظار ندارم حل بشه ! در واقع میدونم همین هست که میبینیم ! بله نمیخوان ! سر همینش هم چقدر فتوا و نظر دادند !
یعنی همینش هم از دستشون در رفت ! ( چون جلوی پیشرفت دیوار بکشی از پنجره پشتی میاد داخل )
وگرنه همین رو هم خیلی ها نمیخواستن باشه !
من فقط از خوشحالی بعضی دوستان تعجب میکنم ، از این همه ذوق تعجب میکنم !
این 3G حجمی اصلا لیاقت نداره که بخواد 378 صفحه بره جلو در مدتی کم !
سرعت 2 مگ با محدودیت حجم مثل این هست که بخواهید کیک بخورید ! میتونید تند تند بخورید ، میتونید آروم ! ولی بیشتر نمیخورید :n02:

MOH@ND3S
17-09-2014, 20:14
من اصلا انتظار ندارم حل بشه ! در واقع میدونم همین هست که میبینیم ! بله نمیخوان ! سر همینش هم چقدر فتوا و نظر دادند !
یعنی همینش هم از دستشون در رفت ! ( چون جلوی پیشرفت دیوار بکشی از پنجره پشتی میاد داخل )
وگرنه همین رو هم خیلی ها نمیخواستن باشه !
من فقط از خوشحالی بعضی دوستان تعجب میکنم ، از این همه ذوق تعجب میکنم !
این 3G حجمی اصلا لیاقت نداره که بخواد 378 صفحه بره جلو در مدتی کم !
سرعت 2 مگ با محدودیت حجم مثل این هست که بخواهید کیک بخورید ! میتونید تند تند بخورید ، میتونید آروم ! ولی بیشتر نمیخورید :n02:

این واسه زمانیه که گرسنه نیستی ..گرسنه باشی کیک رو آروم نمیخوری ..یکی اگه وسط خیابون گیر کرده یه کار مهم با اینترنت داره هم میخواد که سریع کارشو انجام بده :n06:

WHICH1
17-09-2014, 20:33
تونستم وصل بشم
H هم هست و پلاس نداره

جاهای جالبی تو مشهد فعال شده آزادی جاده قوچان خیلی خوب جواب میده و اصلا قعطی نداره حالا بگو ایرانسل احمق اونجا شهرک صنعتی کارخونه سیلو اینترنت میخوان چکار؟ حالا داخل شهر اول وصل میکردین خونه فقط یکجا انتن فول میده دم کلید آشپز خونه جلوی پنجره یک آنتن بقیه خونه و اتاق خواب تعطیل سرعت و انتن نوسان زیاد داره هر چقدر آنتن پر باشه سرعت بیشتره من فول آنتن 6 مگ گرفتم یک 3g گفتیم شبیه بقیه دنیا میشه با کیفیت و به روز دنیا اینم جواب نداد راه اندازی افتضاح و سطح پایین و مبتدیانه!

HardwareMaster
17-09-2014, 20:57
حالا بگو ایرانسل احمق اونجا شهرک صنعتی کارخونه سیلو اینترنت میخوان چکار؟ حالا داخل شهر اول وصل میکردین
منم دو ص قبل همین رو گفتم یکی دراومد گفت فلان جا حاشیه نیست یکی دیگه دراومد گفت پس اصفهان دهات حساب میشه و کار رسید به مسخره بازی های بچگانه
الان جاده قوچان (که یک زمانی اونجا کار می کردم) خارج از شهر و اطرافش همش دهاته واقعا حیرت آوره چرا اونجا؟؟!! البته اگه باز نیان بگن نه اونجا ناف شهره!

mcuteangel
17-09-2014, 21:18
منم دو ص قبل همین رو گفتم یکی دراومد گفت فلان جا حاشیه نیست یکی دیگه دراومد گفت پس اصفهان دهات حساب میشه و کار رسید به مسخره بازی های بچگانه
الان جاده قوچان (که یک زمانی اونجا کار می کردم) خارج از شهر و اطرافش همش دهاته واقعا حیرت آوره چرا اونجا؟؟!! البته اگه باز نیان بگن نه اونجا ناف شهره!
اینجور که معلومه از یه منطقه شروع می کنن و تا اون منطقه کامل نشه سراغ بقیه مناطق نمیرن، چون حساب کتاب از دست خودشونم در میره، اینکه میگید جاده قوچان، چون مانع خاصی وجود نداره ممکنه سیگنال دکلی از فاصله ی حتی ده کیلومتری هم برسه! امیدوار باشین زودتر همه مناطق تکمیل بشه

laser1
17-09-2014, 21:23
احسنت بر پشتکار شما :n16:ولی با توجه به سایر نتایجی که دوستان از شهرهای دیگه گذاشتند توقع سرعت بیش از این بود امیدواریم در این حد نمانه چون با افزایش کاربر همین سرعت هم کاهش چشمگیری می یابه

البته حاجی آنتنش کمه مثل اینکه
اگه آنتنش بهتر باشه میره بالا 5مگ

jamal9
17-09-2014, 21:40
حرفای شما کاملا درست هست ، در واقع یک مهر محکم زدی روی حرفای من !
پیشرفت ما در همه زمینه ها نسبت به کشورهای در حال توسعه لاک پشتی هست ، یعنی اونا اگر سه تا پله رو با هم بالا میرن ما تک پله بالا میریم برای همین این عقب موندگی نه تنها جبران نمیشه ، بلکه بیشتر عقب می مونیم.
لازم نیست اروپا رو با خودمون مقایسه کنیم ، همین افغانسان بقل دست خودمون وضعیت اینترنت بهتر با سرعت های بهتر و قیمت پائین تری داره ! همه چیز در کشور ما انحصاری هست و رقابتی در کار نیست ، مشتری هم گزینه های زیادی برای انتخاب نداره !
چند تا اسم مختلف که همه نهایت وصل میشن به یکجا !
بهتر هست به جای اینکه با اروپا مقایسه کنیم با همین افغانستان مقایسه کنیم ، ما چیمون مثل اروپاست که اینترنتمون مثل اونها باشه .
شما مسئله خوبی رو در بین حرفات گفتی ، پخش تلوزیونی HD !
الان ژاپن و میزبان بعدی جام جهانی 2018 در حال تست زدن UHD هستند و قصد دارن پخشی با این کیفیت رو در تلوزیون های سراسری خودشون اعمال کنند ، حالا ما تازه یه شبکه HD داریم در حال تست !!! که اینهم تا عمومیت پیدا کنه در بین تمام شبکه های صدا و سیما دو سه سالی حداقل با زحمت دوستان :n02: طول میکشه ! برای همین ما نباید خودمون رو با اونها مقایسه کنیم ، اینطور مقایسه کردن احساسی هست .

تلوزیون آنلاین که شما مثال زدید نیاز به اینترنت نامحدود داره ، شما بخوای شبکه HD رو آنلاین تماشا کنی در عرض 10 دقیقه حالا نه ، نیم ساعت ! حجم 2 گیگ که داری تموم میشه ! برای همین میگم اینترنت سرعت بالا با محدودیت حجم مثل سوار شدن بوگاتی و فراری در ترافیک شهرهای بزرگ هست.
در واقع 10 تومن برای 24 گیگ با توجه به محتوای موجود در اینترنت ارزون نیست .
الان مثل 5 سال قبل هم نیست فیلم 300 مگی شده 3 گیگ ، گیم 2 گیگی شده 20 گیگ ، بازی موبایل 200 کیلوبایتی شده 2 گیگابایت ...

کاملا تایید میشه !

بله این دو قضیه که باید نامحدود باشه و اینکه 24 گیگ با قیمت 10 هزار گرون نیست رو میدونم ! اما نسبت به بقیه شرکت ها گفتم که بصرفه تر هست!
بله دقیقا ...با پیشرفت تکلونوژی این عدد ها کمرنگ تر هم میشن ...قبلا رم 1 گیگ برامون خلی زیاد بود ..الان کمتر از رم 16 گیگ نمیندازیم تو گوشیامون!

کلا اینجا هیچ چیزش درست نیست ،البته ما خودمون هم بی تقصیر نیستیم ..نو خیلی جاها خودمون مقصریم ...یه جا کارمون گیر باش زود میگیم اشنا نداری فلان جا؟ پس در نتیجه خودمونم راضی شدیم به این وضع!...من فقط با نت 24 گیگی شبانه اونم برای دانلود موافقم ...بقیه ی سرویس هاش هنوز گرونه ...

نمیدونم کجا خونده بودم اما نوشته بود که تو مالزی نت با پهنای باند 4 مگابیت و نامحدود رو فک کنم 1و نیم دلار یا به پول خودمون 4 هزار تومن میدادن ...نمیدونم چقد صحت داره ..منم یه جا خوندم ..
ینی سرعت دانلود اگه مثل اینجا تقسیم بر 8 هم که بشه میشه حدود 500 کیلو بایت در ثانیه ، اونم بصورت نامحدود ...هزینه ش هم فقط ماهی 4 تومن!

خیلی چیزها هست که باید درست بشه ...

laser1
17-09-2014, 21:45
بچه ها تبلیغ جدید ایرانسل برا حاجی ها که میرند مکه رو دیدید؟
میگه دیتا با سیمکارت ایرانسل تو عربستان رایگانه!!!!!
بعد بگید تو اروپا که 4جی گرونه کسی استفاده نمیکنه!
تو عربستان نه آمریکا و اروپا!

moji_202
17-09-2014, 21:55
برادر فک کنم شما فک میکنید که فقط خودتون adsl دارین ..مبارکه :|
شمایی که 2-3 گیگ دانلود کردی خب به دانلود نیازی نداری هموطن ...من خودم هر روز باید سریالای جدید و کلی فیلم و موزیک ویدیو و نرم افزار و بازی درخواستی رو دانلود کنم ...چجوری میتونم خسته بشم وقتی دارم درآمد کسب میکنم ازدانلودم؟ وقتی منب درآمدم دانلوده ...شما خسته شدین چون هدفی برای دانلود ندارین ..این از این

کی گفت 3g بهتره ؟ ما هم گفتیم اگه adsl نامحدود بود و کیفیت خوبی داشت هیچکسی سراغ 3g نمیرفت ...نگفتیم؟ صد در صد اگه پیج هارو بخونی گفتیم .اینم ازاین
خب شما فقط بلدی یکطرفه به موضو نگاه کنی ....برادر از کدوم شرکت سرویس میگیری؟
اونوقت فکره مایی که خطمون فیبر نوری هست و نمیتونیم بجز مخابرات از جای دیگه سرویس بگیریم رو هم کردیم؟ مگه adsl فقط دست یه شرکته؟
اگه نمیدونی بدون که مخابرات الان فقط یه مشترکایی که 1 ساله بگیرن دانلود شبانه میده ..اونم از 2 تا 6 صبح ...با اون سرعت دغون که شبا داغون تر میشه بلت ترافیک زیاد!

ملت جوگیر نشدن! ملت کجا اینترنت به این با کیفیتی دیدن؟ اگه ما اینترنت خوب تو دسترسمون بود انقد منتظر 3g می موندیم؟ چرا ؟ خب داداشه من مردم چون نت با کیفیت نداشتن الان اینجوری دارن استفاده میکنن و خوشحالن ..شما رو نمیدونم وضیتتون چه شکلیه! اما باید همه رو در نظر بگیری نه فقط خودت ! شاید شما پول adsl به این گرونی رو داشته باشی ...ولی من نه ! شاید ....

پینگ هم واسه گیمر ها مهمه ... الان شما سرت دانلود 20 کیلو بایت با پینگ پایین رو دوس دارین آیا؟ یجور میگی انگار سرعت دانلود پشمه ! :|
بعضی حرفها منطقی هست قبول دارم اینکه مخابرات داره زور میگه مخصوصا تو مشهد که هر طرحی میخواد بده
ولی در مورد بعضی از حرفات
شما هم داری یک طرفه نگاه میکنی
من شما رو نمیدونم ولی من خودم هنوز 3g وصل نشده و بچه های که هم اینجا دیدم وصل شده نصف نصف هستن بعضی ها سرعت بالا و رویایی که همه ما تو کفشیم بعضی هام سرعت های معمولی و ضعیف همه اونایی که داره عالی نیست
و باید منتظر ماند تا وقتی سراسری بشه و ببینم کیفیت اونای که سرعت پایین دارد زیاد میشه یا سرعت بقیه هم میاد پایین
و همچنین ببینیم قیمت‌ها همینطور خواهد موند یا نه
و در مورد شما اگه کل درآمد زندگیت از اینترنته انتظار نداشته باش با ماهی کمتر از 150 بتونی کار کنی و بخوای 40 50 خرج کنی و همیشه بنالی از اینترنت
من کاری ندارم تو دنیا چطور هست دارم واسه ایران میگم با این وضعیت
با این وضع بازم میگم هر گیگ 400 تومان اونم اون وقت شب خوبه اما مفت نیست دیگه!!!
و در ضمن میگی کسی که adsl داشته باشه نیازی به 3g نداره شاید من و شما کارمون جوری باشه که همیشه بتونم به نت خونه یا محل کار وصل باشیم اما خیلی ها بیشتر اوقات نیست خونه که میتونن از 3g استفاده کنند پس اینطور فکر کردنم اشتباست
شما داداش بحثت جداس چون کارت با نت هست
اما بقیه ماها چی من خودم 40 50 تا سریال دانلود کردم تا حالا 4 5 بیشتر ندیدم
بعضی از ماها مثل من خودم عادت کردم به دانلود الکی محدودیت هست ولی ما هم یکم...
در ضمنا قیمت الان برابر هست و من امیدوار قیمت 3g همینطور بمونه که ایرانسل تو GPS هم هنوز به جای قیمت اومد حجم طرح حا رو کم کرد

برادر فک کنم شما فک میکنید که فقط خودتون adsl دارین ..مبارکه :|
شمایی که 2-3 گیگ دانلود کردی خب به دانلود نیازی نداری هموطن ...من خودم هر روز باید سریالای جدید و کلی فیلم و موزیک ویدیو و نرم افزار و بازی درخواستی رو دانلود کنم ...چجوری میتونم خسته بشم وقتی دارم درآمد کسب میکنم ازدانلودم؟ وقتی منب درآمدم دانلوده ...شما خسته شدین چون هدفی برای دانلود ندارین ..این از این

کی گفت 3g بهتره ؟ ما هم گفتیم اگه adsl نامحدود بود و کیفیت خوبی داشت هیچکسی سراغ 3g نمیرفت ...نگفتیم؟ صد در صد اگه پیج هارو بخونی گفتیم .اینم ازاین
خب شما فقط بلدی یکطرفه به موضو نگاه کنی ....برادر از کدوم شرکت سرویس میگیری؟
اونوقت فکره مایی که خطمون فیبر نوری هست و نمیتونیم بجز مخابرات از جای دیگه سرویس بگیریم رو هم کردیم؟ مگه adsl فقط دست یه شرکته؟
اگه نمیدونی بدون که مخابرات الان فقط یه مشترکایی که 1 ساله بگیرن دانلود شبانه میده ..اونم از 2 تا 6 صبح ...با اون سرعت دغون که شبا داغون تر میشه بلت ترافیک زیاد!

ملت جوگیر نشدن! ملت کجا اینترنت به این با کیفیتی دیدن؟ اگه ما اینترنت خوب تو دسترسمون بود انقد منتظر 3g می موندیم؟ چرا ؟ خب داداشه من مردم چون نت با کیفیت نداشتن الان اینجوری دارن استفاده میکنن و خوشحالن ..شما رو نمیدونم وضیتتون چه شکلیه! اما باید همه رو در نظر بگیری نه فقط خودت ! شاید شما پول adsl به این گرونی رو داشته باشی ...ولی من نه ! شاید ....

پینگ هم واسه گیمر ها مهمه ... الان شما سرت دانلود 20 کیلو بایت با پینگ پایین رو دوس دارین آیا؟ یجور میگی انگار سرعت دانلود پشمه ! :|

elm10
17-09-2014, 22:12
و در نهایت فهمیدم که این دوستانی که می‌گویند خیلی خوبه و تعریف کردند و تاپیک رو حدود ۴۰۰ صفحه جلو بردند، جوگیر شدند الکی! مرد حسابی این تستهایی که از Speedtest گذاشتی مربوط به روزهای اول راه‌اندازی 3G بوده و معلومه که اولش مسئولین پیازداغ ماجرا رو با افزایش سرعت زیاد می‌کنند من خودم هم اول خوشم اومد ولی جوگیر نشدم میدونستم که اینا اولشه. الان اینا دارند دوباره سرعت‌ها رو در مناطق مختلف میارن پایین الان این تستی که من گرفتم رو ببینید سرعتم کم تر از ADSL مخابراته. کار یه عده رو را انداخته ولی مردم گول نخوریدا! :n03: این وضع دائمی نیست شما انتظار معجزه که نباید از مملکت داشته باشی . شده از مخابرات ADSL بگیرید ولی جوگیر نشین! واقعا فکر کردین اگر فرض کنیم حرف یکی از کاربران درچند صفحه قبل همی ترید درست باشه یعنی مخابرات دست سپاه باشه، سپاه میزاره یک شرکت به نام ایرانسل مشتریاشو برداره؟ فضای رقابت حالیشون نمیشه. قدرت مطلق هستند خودشون :n24:(خواب خوش زهی خیال باطل :n27:)
عکس از تستی که همین الان گرفتم:

در ضمن اگر فکر کردی الکی گفتم برو به این سایت آمار چند هفته پیش رو با الان مقایسه کن (البته باید گزینه‌ی ۵۰۰ تای آخر رو انتخاب کنی): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین اگر میگی الان سرعتم خوبه حتما جایی رفتی که آنتن نمیداده و ...، باید بهت عرض کنم که در صفحه چهارم ساختمانی هستم که در پوشش کامل 3G قرار داره و کنار پنجره هم هستم و با لپ تاپ تست کردم این نتیجه رو داد. یعنی از نظر آنتن دهی مشکلی ندارم. مطمئن باش اگر هنوز دکل محل شما سرعتش خوبه به این دلیله که دارند کم کم سرعت ها رو توی مناطق مختلف میارن پایین من که الان در تهران هستم تست کردم اینطوری بود کم کم نوبت شما هم می‌رسه عجله نکنی برای جواب دادن به من! از من گفتن بود. خود دانی.
دوستانی که جوگیر شدند باید یکبار به خارج مراجعه کنند و برن به یک کافی‌نت و سرعت عالی رو تجربه کنند تا هم الکی جوگیر نشن هم بقیه رو گول نزنند (هرچند شنونده باید عاقل باشد).
حتی اگر فرض کنیم که سرعت بالاخره یه روز خوبه یه روز بد و از شانس شما ساعت بدی رفتی، باید بهت بگم که اگر هم اینطوریه سرعتش خیلی بالا و پایین میشه و ارزش نداره. والا ADSL خیلی بهتره حتی اگر برای مخابرات باشه ... .

arash59b
17-09-2014, 23:45
تهران- سئول

Sent from my iPhone using Tapatalk

MOH@ND3S
17-09-2014, 23:53
و در نهایت فهمیدم که این دوستانی که می‌گویند خیلی خوبه و تعریف کردند و تاپیک رو حدود ۴۰۰ صفحه جلو بردند، جوگیر شدند الکی! مرد حسابی این تستهایی که از Speedtest گذاشتی مربوط به روزهای اول راه‌اندازی 3G بوده و معلومه که اولش مسئولین پیازداغ ماجرا رو با افزایش سرعت زیاد می‌کنند من خودم هم اول خوشم اومد ولی جوگیر نشدم میدونستم که اینا اولشه. الان اینا دارند دوباره سرعت‌ها رو در مناطق مختلف میارن پایین الان این تستی که من گرفتم رو ببینید سرعتم کم تر از ADSL مخابراته. کار یه عده رو را انداخته ولی مردم گول نخوریدا! :n03: این وضع دائمی نیست شما انتظار معجزه که نباید از مملکت داشته باشی . شده از مخابرات ADSL بگیرید ولی جوگیر نشین! واقعا فکر کردین اگر فرض کنیم حرف یکی از کاربران درچند صفحه قبل همی ترید درست باشه یعنی مخابرات دست سپاه باشه، سپاه میزاره یک شرکت به نام ایرانسل مشتریاشو برداره؟ فضای رقابت حالیشون نمیشه. قدرت مطلق هستند خودشون :n24:(خواب خوش زهی خیال باطل :n27:)

در ضمن اگر فکر کردی الکی گفتم برو به این سایت آمار چند هفته پیش رو با الان مقایسه کن (البته باید گزینه‌ی ۵۰۰ تای آخر رو انتخاب کنی): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین اگر میگی الان سرعتم خوبه حتما جایی رفتی که آنتن نمیداده و ...، باید بهت عرض کنم که در صفحه چهارم ساختمانی هستم که در پوشش کامل 3G قرار داره و کنار پنجره هم هستم و با لپ تاپ تست کردم این نتیجه رو داد. یعنی از نظر آنتن دهی مشکلی ندارم. مطمئن باش اگر هنوز دکل محل شما سرعتش خوبه به این دلیله که دارند کم کم سرعت ها رو توی مناطق مختلف میارن پایین من که الان در تهران هستم تست کردم اینطوری بود کم کم نوبت شما هم می‌رسه عجله نکنی برای جواب دادن به من! از من گفتن بود. خود دانی.
دوستانی که جوگیر شدند باید یکبار به خارج مراجعه کنند و برن به یک کافی‌نت و سرعت عالی رو تجربه کنند تا هم الکی جوگیر نشن هم بقیه رو گول نزنند (هرچند شنونده باید عاقل باشد).
حتی اگر فرض کنیم که سرعت بالاخره یه روز خوبه یه روز بد و از شانس شما ساعت بدی رفتی، باید بهت بگم که اگر هم اینطوریه سرعتش خیلی بالا و پایین میشه و ارزش نداره. والا ADSL خیلی بهتره حتی اگر برای مخابرات باشه ... .

شما کلیپ تست منو ببین .. نگاه کن ببین صفحه رو میکشم پایین تاریخ مال کی هستش !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روز های اول مال من هم 9 مگ بود بعد 1 هفته شد 128..1 هفته هم قطع بود..الانم قطع و وصل میشه..همش بخاطر تست شبکه هست فعلا پشتیبانی ایرانسل هم گفت خیلی مناطق تست شبکه دارن حالا حالاها..اما سرعت فعلی 10-12 مگ هست
در ضمن 100 % سیستم کابلی بهتر از بیسیم هست در بیشتر مواقع :n06:

laser1
18-09-2014, 00:01

من هم حدس میزنم چیزی که شما میگی درسته
ولی حتی شما فرض کن 3جی 512 هم بدن بقیه سرویس دهنده ها همین هم نمیدن! همراه اول رو 256 بسته رایتل هم که پوشش همین الآن از ایرانسل عقب افتاده قیمتش هم که خیلی بالاتره
در کل یه نتیجه میگیرم: ملت ایران روزی بد بخت شدند که اون خدابیامرز رو بیرون کردن!
اگه اون خدا بیامرز نرفته بود الآن ما تو همه چیزمون مثل آمریکا بودیم

mehr1362
18-09-2014, 01:47
این واسه زمانیه که گرسنه نیستی ..گرسنه باشی کیک رو آروم نمیخوری ..یکی اگه وسط خیابون گیر کرده یه کار مهم با اینترنت داره هم میخواد که سریع کارشو انجام بده :n06:

پست های قبلیم همین رو گفتم ، به درد کسی میخوره که دانلودش پائین باشه ، به عبارتی به این آدم گرسنه نمیگن !
گرسنه میشه کسی که میخواد زیاد دانلود بزنه !
مثالی که شما میزنید مثل خیلی از چیزهایی هست که ما میخریم ولی هیچوقت از همه توانمندی ها و قابلیت های اون وسیله بهره نمیگیریم.
نمیدونم چند بار در سال وسط خیابون به اینترنت فوری احتیاج پیدا میکنیم ! شاید میگفتید برای دانشجوها بهتر بود .
وسط خیابون با 100 کیلوبایت سرعت هم میشه اون کار فوری رو انجام داد و مطئنم در آینده روی همین حدود بسته میشه .

از نظر من اینترنت مناسب یعنی : اینترنت بدون محدودیت با قیمت منصفانه و سرعت مناسب ( حداقل سرعت 200 و حداکثر هر چی بیشتر بهتر)

Leon-117
18-09-2014, 02:41
همین الان:

سرعت آپلود اومده پایین نسبت به قبل...........

jamal9
18-09-2014, 08:08
بعضی حرفها منطقی هست قبول دارم اینکه مخابرات داره زور میگه مخصوصا تو مشهد که هر طرحی میخواد بده
ولی در مورد بعضی از حرفات
شما هم داری یک طرفه نگاه میکنی
من شما رو نمیدونم ولی من خودم هنوز 3g وصل نشده و بچه های که هم اینجا دیدم وصل شده نصف نصف هستن بعضی ها سرعت بالا و رویایی که همه ما تو کفشیم بعضی هام سرعت های معمولی و ضعیف همه اونایی که داره عالی نیست
و باید منتظر ماند تا وقتی سراسری بشه و ببینم کیفیت اونای که سرعت پایین دارد زیاد میشه یا سرعت بقیه هم میاد پایین
و همچنین ببینیم قیمت‌ها همینطور خواهد موند یا نه
و در مورد شما اگه کل درآمد زندگیت از اینترنته انتظار نداشته باش با ماهی کمتر از 150 بتونی کار کنی و بخوای 40 50 خرج کنی و همیشه بنالی از اینترنت
من کاری ندارم تو دنیا چطور هست دارم واسه ایران میگم با این وضعیت
با این وضع بازم میگم هر گیگ 400 تومان اونم اون وقت شب خوبه اما مفت نیست دیگه!!!
و در ضمن میگی کسی که adsl داشته باشه نیازی به 3g نداره شاید من و شما کارمون جوری باشه که همیشه بتونم به نت خونه یا محل کار وصل باشیم اما خیلی ها بیشتر اوقات نیست خونه که میتونن از 3g استفاده کنند پس اینطور فکر کردنم اشتباست
شما داداش بحثت جداس چون کارت با نت هست
اما بقیه ماها چی من خودم 40 50 تا سریال دانلود کردم تا حالا 4 5 بیشتر ندیدم
بعضی از ماها مثل من خودم عادت کردم به دانلود الکی محدودیت هست ولی ما هم یکم...
در ضمنا قیمت الان برابر هست و من امیدوار قیمت 3g همینطور بمونه که ایرانسل تو GPS هم هنوز به جای قیمت اومد حجم طرح حا رو کم کرد

خب عزیزم منم که دارم میگم ایرانسل خوبه اگه همین سرعت و کیفیت باقی بمونه ..اول مشخص کن با خودت چند چندی؟ من که همین حرفو زدم دقیقا! تو اینی که نقل قول کردی نه اما تو پست های قبل اشاره کردم!
نوچ همه ی در آمد نه ..فقط بخشی از در آمد ...خب بذار یه مثالی بزنم برات ...یه مثالی که پیش اومد ...چند روز پیش یکی اومد بازی gta رو خواس ..منم گفتم باید دانلود کنم ..سرچ کردم دیدم 1.2 گیگ هستش واسه اندروید ...بعد قیمت رو محاسبه کردم و واسه خودم 4500 در می اومد و گفتم 5 تومن ..یارو کپ کرد گفت مگه بازی پی سیه انقد پول بدم؟ بعد دیگه رفت ...خب منم واقعا سودی نداشت اما خب جلب رضایت مشتری بود یجورایی ... بعد شما میای میگی که باید 150 خرج کنی ..150 خرج کنم که 10 تومن سود داشته باشم؟ نه داداش هیچ سودی از دانلود برام نیس از وقتی محدود شده ..الانم بازی و فیلم میفروشم حاصل دانلوداییه که قبلا با نت نامحدود میکردم ...بقیه ی فیلم هارو هم 4-5 نفر از صبا نت ،نت دارن از اونا میگیرم ...چون اگه خودم دان کنم سودی برام نداره با این گرونی ...پس اشتباه برداشت نکن ..

باز اشتباه برداشت کردی! ما گفتیم کسی که adsl نامحدود داره با سرعت و کیفیت مناسب ..هیچوقت نمیاد برای دانلود از نت گوشی استفاده کنه ...ما همینو گفتیم ..نگفتیم که اگه adsl داشته باشی به نت گوشی احتیاجی نیست!

داداش شما اشتباه داری به عرض ما میرسونی ...واقعا فقط 4-5 تا دیدی؟ این ملتی که من میبینم ...بذا باز مثال بزنم ...تو دانشگاهمون تو اتاق کامپیوتر حداقل 20-30 نفر هر روز پلاسن و از نت دانشگا واسه دانلود فیلم استفاده میکنن ...یا کلا همسایه هامون و خیلی از کسایی که میشناسم کارشون دانلود کردنه ...شما نمیدونم چرا زیاد با دانلود حال نمیکنی؟
دانلود کردن خیلی لذت بخشه ..اگه سرعت خوبی داشته باشی که دوچندانم میشه ...تو این یکی شما فقط خودتو در نظر گرفتی چون اکثریت مردم لازم دارن که همیشه دانلود داشته باشن ...حالا یکی کمتر یکی بیشتر ...خب کسی که چندتا سریال رو دانلود و دنبال میکنه یا کسی که بجای خرید بازی میره میشینه دانلودش میکنه فک نکنم دانلود الکی باشه ..کلا باید حال بکنی با دانلود ..حال نکنی مثه شما بی انگیزه میشی :n02:

قیمت چی برابره؟ توی روز که خب ایرانسل گرون تره ..ولی دانلود شبانه ی ایرانسل بصرفه تره

jamal9
18-09-2014, 08:14
پست های قبلیم همین رو گفتم ، به درد کسی میخوره که دانلودش پائین باشه ، به عبارتی به این آدم گرسنه نمیگن !
گرسنه میشه کسی که میخواد زیاد دانلود بزنه !
مثالی که شما میزنید مثل خیلی از چیزهایی هست که ما میخریم ولی هیچوقت از همه توانمندی ها و قابلیت های اون وسیله بهره نمیگیریم.
نمیدونم چند بار در سال وسط خیابون به اینترنت فوری احتیاج پیدا میکنیم ! شاید میگفتید برای دانشجوها بهتر بود .
وسط خیابون با 100 کیلوبایت سرعت هم میشه اون کار فوری رو انجام داد و مطئنم در آینده روی همین حدود بسته میشه .

از نظر من اینترنت مناسب یعنی : اینترنت بدون محدودیت با قیمت منصفانه و سرعت مناسب ( حداقل سرعت 200 و حداکثر هر چی بیشتر بهتر)

دقیقا ...الان جای 3g باید adsl طرح های خوب داشته باشه که ما مجبور نباشیم از ناچاری از نت گوشی واسه دانلود استفاده کنیم
ولی همونطور که گفتم اینجا هیچ چیزش درست نیست ...هیچ کاری با برنامه ریزی انجام نمیشه ..هیچ کسی به فکر پیشرفت نیست ...هر کی میاد میخواد که فقط دو لپی بخوره ...

mohammad.asghari
18-09-2014, 08:16
دوستان بهتر نیست این بحث رو بیخیال بشید:n02:هر کی هر جور دوست داره میتونه دانلود کنه!من هی میام تاپیک 4تا پست خوب ببینیم،تست سرعتی چیزی هی میام بحث شماها رو میبینیم بیخیال شید دیگه:n01:

hpolo
18-09-2014, 09:18
دوستان از الان بشماريد ايرانسل حدودا بايد روزي 1 شهر رو راه اندازي كنه تا عيد 200 شهر رو پوشش بده الان كه 2 ماهه هنوز 24 شهر رو كامل نكرده البته من كه با يكي از همين كاركنان ايرانسل صحبت كردم گفت كه خيلي جاها تجهزات رو نصب كردن ولي راه اندازي نشده شهرهاي متوسط و كوچك كار خيلي اسونتره چون تعداد سايتاشون كمه كه معمولا كمتر از نصف اونا رو تجهيز ميكنن

jamal9
18-09-2014, 09:22
دوستان از الان بشماريد ايرانسل حدودا بايد روزي 1 شهر رو راه اندازي كنه تا عيد 200 شهر رو پوشش بده الان كه 2 ماهه هنوز 24 شهر رو كامل نكرده البته من كه با يكي از همين كاركنان ايرانسل صحبت كردم گفت كه خيلي جاها تجهزات رو نصب كردن ولي راه اندازي نشده شهرهاي متوسط و كوچك كار خيلي اسونتره چون تعداد سايتاشون كمه كه معمولا كمتر از نصف اونا رو تجهيز ميكنن
امیدوارم زودتر بیاد ....ما که منتظریم ...بچه ها گفتن مازندران هم چندتا شهرش تجهیز شده اما تو تلویزیون که لیست شهر هارو میاره اشاره ای بهش نمیکنه و همون شهر های قبلی رو اعلام میکنه!

hpolo
18-09-2014, 10:01
امیدوارم زودتر بیاد ....ما که منتظریم ...بچه ها گفتن مازندران هم چندتا شهرش تجهیز شده اما تو تلویزیون که لیست شهر هارو میاره اشاره ای بهش نمیکنه و همون شهر های قبلی رو اعلام میکنه!
اسم اون شهرها رو ميشه بگي ضمنا الان فعاله يا فقط تجهزات نصبه

Unknown_2517
18-09-2014, 10:31
سلام، دو سه روز بود که کیفیت به شدت اومده بود پایین...
طوری که میخواستم دوباره سیم همراه اولو بزارم تو گوشیم. اما از امروز سرعت به شکل قابل قبولی رفته بالا، خدا کنه پایدار بمونه.
مکان: قم، پردیسان

Sent from my C6802 using Tapatalk.

jamal9
18-09-2014, 10:32
اسم اون شهرها رو ميشه بگي ضمنا الان فعاله يا فقط تجهزات نصبه والا یکی از دوستان گفته بودن که بابل فعال شده ...پس حتما ساری هم که مرکز استانه فعال شده ..بقیه شهرارو نمیدونم البته من خودم از گلستانم ..اینجا که خبری نیست

saeedsh7j
18-09-2014, 10:33
الان مشهد کجاها داره؟ من که هرجا تست میکنم علامتش نمیاد

saeeddeeas
18-09-2014, 11:12

:n02:
روزی 1 شهر؟
اگه اینجوری بخواد پیش بره هفته ای یه شهر هم راه اندازی نمیشه
نمیدونم چرا همیشه تبلیغات کاذب میکنن

hpolo
18-09-2014, 11:31
:n02:
روزی 1 شهر؟
اگه اینجوری بخواد پیش بره هفته ای یه شهر هم راه اندازی نمیشه
نمیدونم چرا همیشه تبلیغات کاذب میکنن
تازه مدیر عامل ایرانسل گفته تا پایان شهریور مجموع شهرا به 40 میرسه :n13:

Reza kheyri1373
18-09-2014, 11:36
اسم اون شهرها رو ميشه بگي ضمنا الان فعاله يا فقط تجهزات نصبه

بابل طرفای میدان دانشگاه و کارگر و کشوری فعاله ولی دیتا ردو بدل نمیشه ،
اکسس پوینت رو هم دستکاری کردم ولی باز اوکی نشد.

HardwareMaster
18-09-2014, 12:49
امروز دو بار به ایرانسل تماس گرفتم
هر بار 10 دقیقه آهنگهای گوشخراش و تبلیغات نامفهوم و بی ربط پخش شد، بار اول خانمه مثلا چک کرده تا دقیق جواب بده، بعد میگه کل مشهد تحت پوشش هست :16:

دومیه گفت آره خب بعضی مناطق ممکنه آنتن نداشته باشه و بلا بلا بلا
اینا چرا اینقدر پرت هستن :n15:

laser1
18-09-2014, 13:23
امروز دو بار به ایرانسل تماس گرفتم
هر بار 10 دقیقه آهنگهای گوشخراش و تبلیغات نامفهوم و بی ربط پخش شد، بار اول خانمه مثلا چک کرده تا دقیق جواب بده، بعد میگه کل مشهد تحت پوشش هست :16:

دومیه گفت آره خب بعضی مناطق ممکنه آنتن نداشته باشه و بلا بلا بلا
اینا چرا اینقدر پرت هستن :n15:

پشتیبانشون از این دختر هان که با 400 تومن استخدامشون کردن بیمه هم نمیکنن :n08: چه انتظاری داری

بچه ها یه بابایی بود میومد چند روز یه بار گزارش میداد که فلان و فلان جا اینقده پیش رفتیم و آنتن نصب کردیم
کجاس پیداش نیست؟
اینقدر اوضاع خرابه که یه مدته پیداش نیست اصلا
انگار نصب تجهیزات کلن متوقف شده

amiralex65
18-09-2014, 13:57
اصفهان.دروازه تهران،، دم در دفتر مرکزی ایرانسل

Armin.Computer
18-09-2014, 14:03
ایرانسل یه جوری تبلیغ کرد که من گفتم الان یه ماهه کل کشور رو پوشش میده

saeeddeeas
18-09-2014, 14:18

سر قضیه EDGE من کامل یادمه دقیق بعد دو سال شهرستان ما رفت توی پوشش EDGE!!!!

حالا ببیند اون چیز خیلی سختی نبود اونقدر طول کشید
این نسل سوم رو خدا میدونه چی بشه

amiralex65
18-09-2014, 14:29
تو خمینی شهر هم 3g مشاهده شد.:n02:

Royce
18-09-2014, 14:48
دوستان به جای بحث کردن لطفا اسکرین شات از سرعتتون بذارید و مکانتونو بگید

jamal9
18-09-2014, 16:05
بچه ها یه بابایی بود میومد چند روز یه بار گزارش میداد که فلان و فلان جا اینقده پیش رفتیم و آنتن نصب کردیم
کجاس پیداش نیست؟
اینقدر اوضاع خرابه که یه مدته پیداش نیست اصلا
انگار نصب تجهیزات کلن متوقف شده

چند روز پیش که اومده بود میگفت امروز اخرین روزمه و دیگه نمیامو از این حرفا ....

meshkiposh2200
18-09-2014, 16:32

تا دیروز اینجا پوشش نداشت مثه اینکه واقعن دارن یه کارایی میکنند

laser1
18-09-2014, 16:42

انتنت کمه رو h+ هم نرفته وگرنه سرعتش میرفت رو 10مگ
اصفهان :1 دروازه تهرون
2-صفه
3-نظر
4-دروازه دولت
4تا انتن داره!!!!!!!
چهارمی اضافه شد
اگه جای دیگه سراغ دارید بگید!

meshkiposh2200
18-09-2014, 16:43
2-صفه
3-نظر
3تا انتن داره!!!!!!!
دروازه دولت و حومه

laser1
18-09-2014, 16:44

اون اول کار خوب بود و سریع داشت پیش میرفت که جلوشو گرفتنند!
رسانه قدرت زیادی داره حکوم.ت هارو به راحتی میتونه تغییر بده قدرتمند ترین رسانه هم اینترنت ه
واسه همینه اینقدر میترسند

ESPSV
18-09-2014, 17:41
من 4 راه پلیس بیشتر از 50 کیلوبایت بیشتر نمیگیرم
چطوری میخواد تا 10 مگابیت بره ؟!!
H+ هم روی گوشیم میاد .

2-صفه
3-نظر
4-دروازه دولت
4تا انتن داره!!!!!!!
چهارمی اضافه شد

laser1
18-09-2014, 18:40
من 4 راه پلیس بیشتر از 50 کیلوبایت بیشتر نمیگیرم
چطوری میخواد تا 10 مگابیت بره ؟!!
H+ هم روی گوشیم میاد .

شما هم برو تو نظر ببین آنتن به 70dbm- برسه احتمالا تا 10 مگ بره
آخاه انتن این رفیقمون دروازه تهرون تست کرده 4خط نیست فک کنم 85- باشه که نسبتا کمه

iman23
18-09-2014, 19:12
همین الان شهرک غرب
! Big change
MTN irancell

meshkiposh2200
18-09-2014, 20:29
دروازه تهران هیچ خبری نیست مثه اینکه واسه تست بوده

and-roid2
18-09-2014, 20:31
قم/ ازدگان

این تست چند روزه من در بازه زمانی شب هست:

من دیگه حرفی ندارم |:

با این اپلود معلومه نمیشه سرعت بالا دریافت کرد و براحتی وبگردی کرد! مسلمه که محدودیت گذاشتن تو منطقه ما

saeeddeeas
18-09-2014, 21:11
بچه ها میدونید این انتن واسه چیه
قبلا نبود تازه زدن امشب دیدمش
تاریک بود کیفیت عکس خوب در نیومد

masooumi
18-09-2014, 23:07

مشهد خیلی از مناطق مرکزی الان شبکه 3g جزو شبکه هستی ولی امکان اتصال به شبکه نداره، احتمالا دارن تست میکنن...

arash59b
18-09-2014, 23:12
تجریش

pooyarbt
19-09-2014, 00:49
مشهد خیلی از مناطق مرکزی الان شبکه 3g جزو شبکه هستی ولی امکان اتصال به شبکه نداره، احتمالا دارن تست میکنن...

کاملا درسته دیشب که حرم رفتم از چهارراه شهدا تا خود میدان شهدا آنتن پر و کاملا فعال بود اما از میدان شهدا به سمت خونمون ( به سمت توحید ) آنتن مکالمه هست اما آنتن اچ پلاس نیست اما وقتی روی حالت wcdma anly اپراتورهارو سرچ میکنی نام رایتل و ایرانسل میاد . یه بارم علامت اچ پلاس اومد و بعد از یه دقیقه قطع شد که فکر کنم به قول شما در حال تست شبکه هستند .

pooyarbt
19-09-2014, 00:53
کاملا درسته دیشب که حرم رفتم از چهارراه شهدا تا خود میدان شهدا آنتن پر و کاملا فعال بود اما از میدان شهدا به سمت خونمون ( به سمت توحید ) آنتن مکالمه هست اما آنتن اچ پلاس نیست اما وقتی روی حالت wcdma anly اپراتورهارو سرچ میکنی نام رایتل و ایرانسل میاد . یه بارم علامت اچ پلاس اومد و بعد از یه دقیقه قطع شد که فکر کنم به قول شما در حال تست شبکه هستند .

amiralex65
19-09-2014, 02:25
2-صفه
3-نظر
4-دروازه دولت
4تا انتن داره!!!!!!!
چهارمی اضافه شد
میدان نقش جهان

amiralex65
19-09-2014, 02:28
دروازه تهران هیچ خبری نیست مثه اینکه واسه تست بوده
باید بری دم در دفتر مرکزی ایرانسل تا خط بده.
احتمالا یه انتن مینی داخلی گذاشتن.
جاهای دیگه میدون خط نمیده.

khoodet
19-09-2014, 04:52
تست الان من
قم - باجک

خارجی

داخلی:

XENON24
19-09-2014, 06:32
تهران- خیابان رودکی

laser1
19-09-2014, 09:52
میدان نقش جهان

رایتل اونجا آنتن میده یا ایرانسل؟

milad_zbzz
19-09-2014, 10:28
تهران .فرمانیه. امروز صبح

payampop
19-09-2014, 12:43
سلام
دوستان الان با سیم کارت ایرانسل سرعت رو تست کردم. فوق العاده بود. 3G فعال است ...

وسوسه شدم برم 30 روزه شبانش رو که از 2 تا 8 صبح هست و تو یک ماه 24 گیک می شه دانلود کرد رو بگیرم. برای دانلود شبانه
قیمتش هم 10 هزار تومان است !

payampop
19-09-2014, 13:17
این هم سرعت دانلود فایل با ایرانسل 3G

فوق العادست ... فکر نمی کردم سرعت سیم کارت ایرانسل بالا باشه !

mr_mansouri
19-09-2014, 14:05
سلام
دوستان الان با سیم کارت ایرانسل سرعت رو تست کردم. فوق العاده بود. 3G فعال است ...

وسوسه شدم برم 30 روزه شبانش رو که از 2 تا 8 صبح هست و تو یک ماه 24 گیک می شه دانلود کرد رو بگیرم. برای دانلود شبانه
قیمتش هم 10 هزار تومان است !

تست رو چه زماني و كجا گرفتيد؟

mr_mansouri
19-09-2014, 14:07
این هم سرعت دانلود فایل با ایرانسل 3G

فوق العادست ... فکر نمی کردم سرعت سیم کارت ایرانسل بالا باشه !

أين تست و دانلود براي كجاست؟

mojtabaghanidel
19-09-2014, 14:14

این lte مال کجاست؟؟؟

payampop
19-09-2014, 14:15
تست رو چه زماني و كجا گرفتيد؟

تست مال ساعت حدود 14 امروز در محدوده آریاشهر تهران است ...

payampop
19-09-2014, 14:17
أين تست و دانلود براي كجاست؟

دانلود از سرور خارجی است ... همون ساعت حدود 14 امروز ...
ایرانسل در حالتی است که به 3G وصله ...

shayan0o21
19-09-2014, 15:13
3g ایرنسل در شهر ری :n02:

urumchi
19-09-2014, 16:01
این lte مال کجاست؟؟؟

4G ایرانسل هست
.........
روزای اول تا 13مگ پهنای باند دانلود باز بود ولی الان زدن ترکوندن!:n27:

mojtaba0007
19-09-2014, 16:02
سلاممیخواستم بدونم میشه رو یه سیم کارت هم طرح روزانه فعال کرد و هم طرح شبانه و روزا از روزانه کم بشه و شبا از شبانه ؟با تشکر

mr_mansouri
19-09-2014, 16:06
سلاممیخواستم بدونم میشه رو یه سیم کارت هم طرح روزانه فعال کرد و هم طرح شبانه و روزا از روزانه کم بشه و شبا از شبانه ؟با تشکر

بله ميشه أين كار رو كرد

payampop
19-09-2014, 16:22
کسی از اینترنت شبانه 2 تا 8 صبح ایرانسل تا به حال استفاده کرده ؟ افت سرعت داره یا نه ؟ ممنون

XENON24
19-09-2014, 16:27
کسی از اینترنت شبانه 2 تا 8 صبح ایرانسل تا به حال استفاده کرده ؟ افت سرعت داره یا نه ؟ ممنون

محل ما که خیر تا به حال 70 گیگ دانلود کردم بدون افت سرعت...

paradisepersian
19-09-2014, 16:39

بستگی به مخابرات منطقه شما داره اگه پهنای باند خوبی در اختیار ایرانسل گزاشته باشه سرعت افت پیدا نمیکنه
مثلا تو منطقه ما بعد ظهر ها افت شدیدی میکنه بیاو ببین . ولی 2 تا 8 فکر نمیکنم افتی داشه باشه

payampop
19-09-2014, 16:47
محل ما که خیر تا به حال 70 گیگ دانلود کردم بدون افت سرعت...

قبل از دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح باید حتما یکبار قطع و وصل بشه یا نیازی نیست ؟ می شه دائم وصل باشه و از 2 تا 8 هم دانلود کنه ؟ مثل ADSL

kamyabsoft
19-09-2014, 16:55
دوستان من الان مازندران - قائمشهر هستم و سیم کارت ایرانسل ندارم که تست کنم 3g اینجا فعاله یا نه دوستان میدونن اینجا فعال هست یا نه ؟ اگه فعال هست برم سیم کارت ایرانسل بخرم
دوستان لطفا بهم جواب بدن

Milad4171
19-09-2014, 17:15
دوستان مازندرانی . وضعیت سرویس در شهرهای ساحلی غرب استان مازنداران در چه حالیه ؟

Arashdn
19-09-2014, 17:49
سلام
اینم سرعت جدید ، ایول داره این ایرانسل

Arsenal2012
19-09-2014, 18:43
قبل از دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح باید حتما یکبار قطع و وصل بشه یا نیازی نیست ؟ می شه دائم وصل باشه و از 2 تا 8 هم دانلود کنه ؟ مثل ADSL

منم همین طرح رو دارم تست هم خیلی گذاشتم سرعت دانلودم بین 1000 کیلوبایت تا 1800 کیلوبایت هست پورتم بین 10 مگ تا 12 مگ هست تو پروفایل منم بری تست های این چند شب اخیر منو میتونی ببینی عالیه عالی
بله 1 دقیقه قبل از 2 باید دیتای موبایل رو خاموش کنی 1 دقیقه بعد از 2 روشن کنی
اگه از موبایل اندروید استفاده میکنی نرم افزار ADM PRO رو نصب کن تو تنظیماتش ساعت شو تنظیم کن رو ساعت 02:02 روشن و 07:58 خاموش خودش اتوماتیک دیتای موبایل رو روشن میکنه و راس ساعت هم خاموش میکنه ( من خودم چند شبه همین جوری هم لینک میزارم تو ADM PRO موبایل هم لینک میزارم تو ADM کامپیوتر همزمان هم با کامپیوتر دانلود میکنم ( از طریق WIFI hotspot ) هم با موبایل دانلود میکنم ..شبی راحت میتونم 20 گیگ دانلود کنم ولی من شبی بیشتر از 1 گیگ لینک نمیزارم

payampop
19-09-2014, 18:44
دوستان کسی می دونه که قبل از دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح باید حتما یکبار قطع و وصل بشه یا نیازی نیست ؟ می شه دائم وصل باشه و از 2 تا 8 هم دانلود کنه ؟ مثل ADSL
ممنون

saeedsh7j
19-09-2014, 18:47
این مشهد چرا اینجوریه؟ از همه ی شهرها گندتره

mohammad.asghari
19-09-2014, 18:49
شما کدوم منطقه هستید که گند هست!!!؟

payampop
19-09-2014, 18:49
منم همین طرح رو دارم تست هم خیلی گذاشتم سرعت دانلودم بین 1000 کیلوبایت تا 1800 کیلوبایت هست پورتم بین 10 مگ تا 12 مگ هست تو پروفایل منم بری تست های این چند شب اخیر منو میتونی ببینی عالیه عالی
اگه از موبایل اندروید استفاده میکنی نرم افزار ADM PRO رو نصب کن تو تنظیماتش ساعت شو تنظیم کن رو ساعت 02:02 روشن و 07:58 خاموش خودش اتوماتیک دیتای موبایل رو روشن میکنه و راس ساعت هم خاموش میکنه ( من خودم چند شبه همین جوری هم لینک میزارم تو ADM PRO موبایل هم لینک میزارم تو ADM کامپیوتر همزمان هم با کامپیوتر دانلود میکنم ( از طریق WIFI hotspot ) هم با موبایل دانلود میکنم ..شبی راحت میتونم 20 گیگ دانلود کنم ولی من شبی بیشتر از 1 گیگ لینک نمیزارم

ممنون از راهنماییت ... من با USB Adapter : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام دانلود کنم و اگر راهی باشه که بتونم کاری کنم خودش قبل از ساعت 2 یکبار قطع و وصل بشه عالی می شه و بعد با IDM دانلود کنه. شما راهی بنظرتون نمی یاد ؟
قیمت هم خیلی مناسبه برای 24 گیگ، 10000 تومان قیمت خیلی مناسبیه تا شرکت های ADSL

mohammad_87
19-09-2014, 19:05
3g ایرنسل در شهر ری :n02:

این رو کجای شهرری گرفتید؟

abolfazlwest72
19-09-2014, 19:15
تست سرعت تک کانکشن با 3g ایرانسل در قزوین

Arsenal2012
19-09-2014, 19:32
ممنون از راهنماییت ... من با USB Adapter : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام دانلود کنم و اگر راهی باشه که بتونم کاری کنم خودش قبل از ساعت 2 یکبار قطع و وصل بشه عالی می شه و بعد با IDM دانلود کنه. شما راهی بنظرتون نمی یاد ؟
قیمت هم خیلی مناسبه برای 24 گیگ، 10000 تومان قیمت خیلی مناسبیه تا شرکت های ADSL

نه شرمنده من بلد نیستم
آره خدای نسبت به کیفیت و حجم خیلی بهتر از ای دی اس ال هست
من پارس آنلاین هم دارم ولی اصلا راضی نیستم
تری جی ایرانسل تو شهر ما کرج و منطقه ما شاهین ویلا عالیه دم ایرانسل گرم

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

laser1
19-09-2014, 20:04
اصفهان
امروز برای اولین بار در خیابان جانبازان و سه راه سیمین که در ماشین در حرکت بودم آنتن از -80 تا -100 متغیر بود
فکر کنم توی شهرک ولی عصر یا سمت شهید میثمی آنتنش نصب باشه
تونستم با سرعت بالایی به Openvpm وصل بشم ولی چون طرح نداشتم تست نکردم ببینم چه سرعتی میده
همین که توی یه منطقه مسکونی که Adsl نداره وصل کردن خیلی خوبه

HardwareMaster
19-09-2014, 20:41
خب وقتی با سیمکارت اعتباری فقط بسته ی 2 تا 8 رو تهیه کردند (بدون هیچ بسته ی روزانه ای) دیگه نیازی به خاموش و روشن کردن دیتا در ساعت مقرر نیست!

shayan0o21
19-09-2014, 20:42
این رو کجای شهرری گرفتید؟

13 آبان
پ ن : میدان شهرداری 2 مگ بود ، هایپر سان 512 :n02:

iman23
19-09-2014, 22:20
Now, tehran shahrak gharb

vivabarca
19-09-2014, 22:52
دوستان علامت H واسه من میاد بالای گوشی نه 3G و 4G ، معنیش چیه ؟

Eliminal
19-09-2014, 23:01
دوستان علامت H واسه من میاد بالای گوشی نه 3G و 4G ، معنیش چیه ؟
3g = به نسل 3 متصل شدید...
H = به 3.5 متصل شدید...
H+ = به 3.75 متصل شدید...
4G = به نسل چهارم متصل شدید...

kamyabsoft
19-09-2014, 23:04
دوستان نگفتن مازندران 3g جواب میده ؟؟

1376MAXIMUM
19-09-2014, 23:09
سلام
3جی تو کدم شهر ها هست ؟ و تا کی سراسری میشه؟
همراه اول رو ازش خبری هست تو 3جی و 4 جی؟

Arsenal2012
19-09-2014, 23:10
خب وقتی با سیمکارت اعتباری فقط بسته ی 2 تا 8 رو تهیه کردند (بدون هیچ بسته ی روزانه ای) دیگه نیازی به خاموش و روشن کردن دیتا در ساعت مقرر نیست!

نه اشتباه نکن اگه قبل از 2 دیتا روشن باشه برنامه هایی که تو پس زمینه در حال اجرا هستن باعث میشه شارژ پولیت خالی بشه... و یک نکته دیگه رو فراموش نکن که حتی اگه قبل از ساعت 2 دیتا رو روشن بزاری و خاموش و روشن نکنی ساعت 2 به بعد هر چی دانلود کنی از شارژ پولیت کم میکنه و از اون 24 گیگ هیچی کم نمیشه
حتما حتما یا باید قبل از 2 خاموش و 1 دقیقه بعد از 2 روشن کنی یا باید همون روشی که گفتم رو انجام بدین که خودش اتوماتیک راس ساعت روشن و راس ساعت خاموش بشه دیتا به غیر از این 2 روشی که گفتم انجام بدین شک نکنید از شارژ پولی گوشی کم میشه

Unknown_2517
20-09-2014, 00:02
دوستانی که با Speedtest تست میزارن، لطفا سرور رو هم مشخص کنند:
بنده در نقاط مختلف قم تست گرفتم: میدان آزادگان، خ ش.بهشتی، میدان سعیدی، خ ۲۰ م امام حسین و فلکه شهید بستنی :-P
با سرور غیر پارس آنلاین سرعت به زور به دو مگابیت میرسه.

عکس زیر اولیش مال مبین نت و دومی پارس آنلاین و سومی گام نت هست.

and-roid2
20-09-2014, 00:10
بنده در نقاط مختلف قم تست گرفتم: میدان آزادگان، خ ش.بهشتی، میدان سعیدی، خ ۲۰ م امام حسین و فلکه شهید بستنی :-P

این تست اولی که گرفتی مربوط به منطقه ما(ازادگان) هست که انقدر سرعتش پایینه؟:n02:

laser1
20-09-2014, 00:25
سلام
3جی تو کدم شهر ها هست ؟ و تا کی سراسری میشه؟
همراه اول رو ازش خبری هست تو 3جی و 4 جی؟

حاجی اوضاع اصفهان خوب نیست :n02:
البته شرایط بهتر شده و دارند پوشش رو میبرند بالا فک کنم تا آخر مهر هم بیشتر اصفهان پوشش بده

Unknown_2517
20-09-2014, 00:44
این تست اولی که گرفتی مربوط به منطقه ما(ازادگان) هست که انقدر سرعتش پایینه؟:n02:

سلام، نه همشهری، مال فلکه شهبد بستنی هست.
امروز دم ظهر طرف شما بودم، پارس آنلاین روی ۵ و مبین روی ۲ بود.

mohammad_87
20-09-2014, 01:31
13 آبان
منطقه ما هنوز فعال نشده،زنگ زدم به پشتیبانی گفت بزودی!!!!.
با به هایپر نزدیکتریم اما با این اوضاف دوست ندارم سرعت اینجوری باشه.لااقل زیر 4-5 مگ نباشه خوبه

کلا سرورهای داخلی یک طرف،سرورهای خارجی یک طرف
تست اصلی، سرعت تک کانکشن با سرور خارجی هست.

and-roid2
20-09-2014, 05:03
تک کانشکن هم اکنون:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arash59b
20-09-2014, 06:16

khoodet
20-09-2014, 06:30
تک کانشکن هم اکنون:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس چرا برای من اینطوره:n28:

and-roid2
20-09-2014, 08:51
پس چرا برای من اینطوره:n28:

اول از همه احتمال بسیار زیاد مشکل از مودمته.مودم های usb انتنشون نسبت به گوشی ضعیفتره و اکثرشون چون از hspa ساپورت میکنن حداکثر زور بزنن تا 7.2مگ سرعت میدن.

دوما بعد از 10 دقیقه که تست رو اینجا گذاشتم سرعت به طور بی سابقه که همیشه در اون تایم افت سرعت نداشتم به طور چشم گیری افت کرد و با idm حداکثر 5مگ میرسید.:n29: و ممکنه پهنیا باند ایرانسل توی شهرمون دچار مشکل شده باشه.

post98
20-09-2014, 11:47
دوستان یه سوالی برام پیش اومده اینگه چرا تعرفه های ایرانسل سرعت مشخصی ندارن (البته این خوبه)
چون داشتم سایت های رایتل و همراه اول رو نگاه میکردم سرعت بیشتر از 1mb نداشتن !!!
احتمالش هست ایرانسل هم مثل این دو اپراتور بشه؟

مرسی

shayan0o21
20-09-2014, 12:02
دوستان یه سوالی برام پیش اومده اینگه چرا تعرفه های ایرانسل سرعت مشخصی ندارن (البته این خوبه)
چون داشتم سایت های رایتل و همراه اول رو نگاه میکردم سرعت بیشتر از 1mb نداشتن !!!

مرسی

بله 100 % الان چون سرشون شلوغ هست وقت نمی کنن محدود کنن
سرشون خلوت بشه همون 1 مگ هم غنیمت هست :n02:

meysambs
20-09-2014, 14:53
نه اشتباه نکن اگه قبل از 2 دیتا روشن باشه برنامه هایی که تو پس زمینه در حال اجرا هستن باعث میشه شارژ پولیت خالی بشه... و یک نکته دیگه رو فراموش نکن که حتی اگه قبل از ساعت 2 دیتا رو روشن بزاری و خاموش و روشن نکنی ساعت 2 به بعد هر چی دانلود کنی از شارژ پولیت کم میکنه و از اون 24 گیگ هیچی کم نمیشه
حتما حتما یا باید قبل از 2 خاموش و 1 دقیقه بعد از 2 روشن کنی یا باید همون روشی که گفتم رو انجام بدین که خودش اتوماتیک راس ساعت روشن و راس ساعت خاموش بشه دیتا به غیر از این 2 روشی که گفتم انجام بدین شک نکنید از شارژ پولی گوشی کم میشه
گوشی باید روت باشه یا نه ؟

Arsenal2012
20-09-2014, 15:07
گوشی باید روت باشه یا نه ؟

نه نیازی به روت نیست فقط باید گوشی یا تبلتی که استفاده میکنی قابلیت wifi hotspot داشته باشه
من الان خودم از تبلت ایسوس ممو پد به همین روشی که گفتم انجام میدم" روتم نیست"

Tehranshahr
20-09-2014, 16:14

مرسی

سرعت بیشتر = سود بیشتر
اپراتور های دیگه هم اگه عرضه دارن سرعتو ببرن بالا

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

paradisepersian
20-09-2014, 17:13
ایرانسل :n02:

post98
20-09-2014, 17:22
سرعت بیشتر = سود بیشتر

بحث عرضه نیستش دوست عزیز این دستوری هست که دولت به اپراتورها میده و اینا هم مجبورن قبول کنن اگه اینطوری بود که رایتل مگه بدش
میاد سود بیشتری ببره.

مرسی

Tehranshahr
20-09-2014, 17:30
بحث عرضه نیستش دوست عزیز این دستوری هست که دولت به اپراتورها میده و اینا هم مجبورن قبول کنن اگه اینطوری بود که رایتل مگه بدش
میاد سود بیشتری ببره.

مرسی

دوست عزیز دولت جدید خودش موافق افزایش سرعت و فعلا قدرت دستشه، از گوشه و کنار صدا هایی درمیاد اما در آخر کسی جلوش رو نمیتونه بگیره.
همچنین بحث هزاران میلیارد سرمایه گذاری هست که ایرانسل انجام داده، اگه سرعت رو محدود کنه به سود نمیرسه و ضرر میکنه، فراموش هم نکنیم که 51% ایرانسل دولتیه.

supermax15
20-09-2014, 17:38
این ایرانسل با سرعت افتضاش ابروی نسل چهارم رو برده
نهیت سرعتش بیاد 6 مگابیت در حالی که 4g واقعی بالای 80 مگابیت هست

ali2067
20-09-2014, 17:44
13 آبان
بابا امین آقا 3g میخواد چی کار؟!

من تو 24 متری...روی حالت "فقط WCDMA" که میزارم... H و H+ میاد ولی سرعت در حد 20 کیلوبیته...؟!هی هم قطع میشه....؟

Just Me Samanta
20-09-2014, 18:14
این مشهد چرا اینجوریه؟ از همه ی شهرها گندتره

دقیقا، البته دوستان میگن دارن شبکه رو تست میکنن ک معلوم نیست بلاخره کارشون کی تموم میشه:n27:

شما کدوم منطقه هستید که گند هست!!!؟

خوابگاه های علوم پزشکی ک میوفته جای صارمی و کوثر
آنتن سه تا، علامت H هم میومد، ولی دائم قظع و وصل میشد:n22:

boose_bar_khoda
20-09-2014, 18:23
من کرج هستم خیابان مطهری
تجربه یک شب استفاده از 3 جی ایرانسلم به این شکله که دیشب یه 150 مگ روزانه برای تست فعال کردم ساعتای 11 12 افتضاح بود ولی ساعت 4 5 صبح تست کردم شاخ دراوردم سرعت دانلود به 700 هم رسید فوق العاده بود

Arsenal2012
20-09-2014, 18:32
من کرج هستم خیابان مطهری
تجربه یک شب استفاده از 3 جی ایرانسلم به این شکله که دیشب یه 150 مگ روزانه برای تست فعال کردم ساعتای 11 12 افتضاح بود ولی ساعت 4 5 صبح تست کردم شاخ دراوردم سرعت دانلود به 700 هم رسید فوق العاده بود

دوست عزیز خیابان مطهری از فلکه اول گوهردشت تا میدان آزادگان به خاطر کاربران زیادی که داره افت سرعت تو ساعت های مختلف به وجود میاد
من شاهین ویلا هستم تست روز و تست شبانه گذاشتم کمترین سرعتم ۹۰۰ بوده بیشترین ۱۵۰۰ بوده
تو قسمت پروفایل من که بری تست های اسپید تست و تست دانلود با adm پی سی موجوده
الان هم طرح ۲۴ گیگ شبانه دارم تست هم گذاشتم کمترین سرعت دانلودم ۱۱۰۰ هست

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

laser1
20-09-2014, 19:10
این ایرانسل با سرعت افتضاش ابروی نسل چهارم رو برده
نهیت سرعتش بیاد 6 مگابیت در حالی که 4g واقعی بالای 80 مگابیت هست

سرعت 4جی تو خود امریکا هم به خاطر کاربر زیاد حدود 10تا 20مگه

farid123
20-09-2014, 19:12

کلا برای من اینطوری بوده که روز به روز بدتر شده الانم یک چیزی در حد همین تست شما و پایین تره
به قول قدما "آنچه زود برآید دیر نپاید" :n22:

shayan0o21
20-09-2014, 20:34
بابا امین آقا 3g میخواد چی کار؟!

من تو 24 متری...روی حالت "فقط WCDMA" که میزارم... H و H+ میاد ولی سرعت در حد 20 کیلوبیته...؟!هی هم قطع میشه....؟

مسخره می کنی ؟!:n24:

این تا یک هفته دو هفته پیش 13 مگ بود الان مصرف بالاس رو 5 مگ هست :n07:

mr_mansouri
20-09-2014, 20:54

سرعت شما هميشه أين بوده

پراكسي رو توي access point پاك كرديد؟

wire
20-09-2014, 21:33
سرعت بیشتر = سود بیشتر

متاسفانه چون تجربه موارد اینچنینی داشتیم برعکس میشه
یعنی اونا زروز میزنن سرعت بیاد پایین ( پیشرفت =0 :n03:)

pooyarbt
20-09-2014, 22:50
البته چیزی که ميگم کاملا بی ربط به این تایپیکه اما امروز حاج آقا اژه ای به وزر ارتباطات هشدار دادند که تا یک ماه دیگه باید وایبر واتس آپ و تانگو فیلتر شود در غیر این صورت خودشون و زیرمجموعه بزرگوارشان وارد عمل می شوند ، حالا شما هی دنبال نس سه و چهار بگردید تا خودتان را بیشتر در گرداب گناه غرق کرده و بکنید .

laser1
20-09-2014, 23:18
بچه ها برای شما هم شایعه که آنتن میده تا -75 ولی سرعت از 256 بیشتر نمیشه؟؟؟
یعنی متصل هستی انتن هم خوب میده ولی سرعت خیلی کمه!
چون اوایلشه اینجوره! تسته!:n13:

paradisepersian
20-09-2014, 23:18
سرعت شما هميشه أين بوده

پراكسي رو توي access point پاك كرديد؟

نه
امروز از صبح قطع بود بعد از چند ساعت وصل شد
بعدش 3G نابود شد

paradisepersian
20-09-2014, 23:20
بچه ها برای شما هم شایعه که آنتن میده تا -75 ولی سرعت از 256 بیشتر نمیشه؟؟؟
یعنی متصل هستی انتن هم خوب میده ولی سرعت خیلی کمه!
چون اوایلشه اینجوره! تسته!:n13:
برا من امروز این جوری شد تست هم صحفه قبل گزاشتم

Eliminal
21-09-2014, 00:09
وایبر و واتس و ... هم به دار فانی می پیوندن !!
فقط کاش وزیر مغزش کار کنه و یک فارسیشو بنویسن !! مثل این شبکه های اجتماعیه کلوب و ...!

laser1
21-09-2014, 00:20
وایبر و واتس و ... هم به دار فانی می پیوندن !!
فقط کاش وزیر مغزش کار کنه و یک فارسیشو بنویسن !! مثل این شبکه های اجتماعیه کلوب و ...!

نون وی پیی اان فروش ها تو روغن

mohammad.asghari
21-09-2014, 00:22
دوستان مشهدی لطفا پاسخ بدید:

شما هم وقتی 3g رو وصل میکنید هیچ پیجی بالا نمیاره؟مال من فقط پیام های لاین و... رو بالا میاره بع 3 تا گوشی دیگه هم امتحان کردم همینطور بود!؟

saeedsh7j
21-09-2014, 01:04
مشهد که تعطیله

Arsenal2012
21-09-2014, 01:21
همچنان شاهین ویلای کرج عالیه ساعت 2 تا 4 سزعت 1000 هست ساعت 4 تا 8 بین 1200 تا 1800 هست

تست 30 شهریور ساعت 2:10 بامداد طرح 24 گیگ شبانه

Leon-117
21-09-2014, 01:34
به سلامتی سرعت ما رو هم محدود کردن،سرعت دانلود حداکثر تا 40 کیلوبایت هست،آپلود ولی تا 200 کیلوبایت میره.
تا همین دیشب این موقع سرعت دانلودم 1مگ بود.............

Joaquin
21-09-2014, 08:59
توی گوهردشت کرج تست کردم حداکثر تا 80 میرفت.

farid123
21-09-2014, 09:04
:n21:

arash59b
21-09-2014, 09:47
دیشب چندجا از ولیعصر و جمهوری رو چک کردم همه پینگ شون عالی بود ولی سرعت ها بیشتر از 30 کیلو بیشتر نمیشد معلوم بود سرعت مرکز شهر محدود شده

ali123454
21-09-2014, 09:54
متاسفانه، کشور ما درکی از اینترنت و سرعت اینترنت و حجم سایت های کنونی ندارد.
جناب اژه ای هم که بهتره چیزی نگم! پلیس داره میگه ما میتونیم وایبر و... کنترل کنیم بعد آقا میاد میگه فیلللتر کنید.
اگه به اینه، کلیه مکالمات همراه و ثابت و اس ام اس را قطع کنن، چون فرقی با وایبر نمیکنه.
استفاده از ماشین هم حرام کنند و همچنین ماندن در خانه و خانه داشتن هم حرام کنن. بالاخره انجام فساد و خلاف در خانه و یا ماشین و یا توسط اینا انجام میشه، به موارد شرعی اشاره نمیکنم، اما همین مواد مخدر را معمولا با وسایل نقلیه جابه جا می کنن و یا تو خونه نگاه میدارن و یا مکان های مسقف دیگه!
همه چیز حرام است!

payampop
21-09-2014, 10:03
سلام
من دیشب یک بسته 24 گیگابایتی خریدم (ساعت 2 تا 8)، تست کردم. در این بازه زمانی نزدیک 7 گیگ دانلود کرد بدون افت سرعت. سرعت هم حدود 350 تا 450 بود.

ali_mohandes
21-09-2014, 10:15
این2تا8رایگانه؟

farid123
21-09-2014, 10:19
دیشب چندجا از ولیعصر و جمهوری رو چک کردم همه پینگ شون عالی بود ولی سرعت ها بیشتر از 30 کیلو بیشتر نمیشد معلوم بود سرعت مرکز شهر محدود شده

همینطوره، این تست هم که بالاتر گذاشتم مرکز شهره ساعت 6 صبح.
وقتی هم به 700 زنگ میزنی میگن همینه دیگه فعلا تو مرحله تسته.پول گرفتنشون و از بین رفتن حجم های استفاده نشده و حجم دزدی واقعیه ولی سرعت افتضاح ،تسته و تخیلات ما.

payampop
21-09-2014, 10:21
این2تا8رایگانه؟

بسته اینترنتیه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20% D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87

ali_mohandes
21-09-2014, 10:26
بسته اینترنتیه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20% D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87

یعنی فقط 2تا8میشه ازش استفاده کرد؟

payampop
21-09-2014, 10:29
یعنی فقط 2تا8میشه ازش استفاده کرد؟

آره ... سرعت هم خیلی خوبه ... قیمت هر گیگ هم می افته حدود 400 تومان ...

tntkgb
21-09-2014, 10:33
یک نکته خیلی مهم در مورد ایرانسل اینکه سرعت دانلود از داخل با خارج تفاوت چندانی نداره پس کمبود سرعت مربوط میشه به bts یا زیرساخت های دیگه کمبوده پهنای باندی نداره ایرانسل

mehdi-sh
21-09-2014, 12:05
من هم محدود شدم سرعت تا ۲۵ کیلوبایت بیشتر نمیره

saeeddeeas
21-09-2014, 12:24
اینایی که میگن سرعت بیشتر = سود بیشتر ایرانسل!!!
میخوام بگم اینطور نیس وقتی سرعت کم باشه با زیاد شما یه اندازه هزینه میدی یعنی شما طرح میخری 10 تومن ولی چون سرعت کمه استفاده نمیشه پس بدون هیچ استفاده ای ایرانسل یا هر اپراتور دیگه سودشو میکنه
[emoji1]

yoseffaraji
21-09-2014, 12:30
اینایی که میگن سرعت بیشتر = سود بیشتر ایرانسل!!!
میخوام بگم اینطور نیس وقتی سرعت کم باشه با زیاد شما یه اندازه هزینه میدی یعنی شما طرح میخری 10 تومن ولی چون سرعت کمه استفاده نمیشه پس بدون هیچ استفاده ای ایرانسل یا هر اپراتور دیگه سودشو میکنه
[emoji1]
نه داداش.وقتی سرعت بیشتر باشه به نفع ایرانسله.مثلا شما 2گیگ میخری و سرعتت 5مگه تو یه ساعت حجمت تموم میشه و باید دوباره حجم بخری.ولی اگه سرعتت 128باشه 2گیگ رو تو یه ماه مصرف میکنی

mojtabaghanidel
21-09-2014, 12:33
برای چی باید سرعتو ببندن؟؟ پس چرا از اول نبستن؟؟
رایتل از اول بست سرعتو و بدش شبکشو گسترش داد
سرعت بیشتر ینی مشتری بیشتر و وقتی یه طرح میزنی ۲ گیگ، سرعتت بالا باشه زودتر تموم میشه و باز طرح میزنی

XENON24
21-09-2014, 12:42
برای ما که سرعت هنوز همونه محدود نشده ....

laser1
21-09-2014, 12:45
من که دیروز تست کردم آنتن هم خوب بود و پر شد
جالب این بود که بدون وی پی ان کلن 1کیلو بایت هم تست نمیگرفت
Openvpm رو که میزدم سرعت فوقش میرسید به 20کیلو دانلود پینگ هم خیلی بالا بود

fanoostalaei
21-09-2014, 13:05
همه مناطق سرعت ها کم شده ؟
یا مناطقی که تازه راه اندازی شده سرعت کمه؟

===============

دانلود نسل 3 ایرانسل : تبریز : شمال شرق

دانلود تک لینک :

دانلود چند لینک :

laser1
21-09-2014, 13:54
همه مناطق سرعت ها کم شده ؟
یا مناطقی که تازه راه اندازی شده سرعت کمه؟

===============

دانلود نسل 3 ایرانسل : تبریز : شمال شرق

دانلود تک لینک :

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود چند لینک :

مناطقی که راه اندازی شده از 256 بهتر نیست
ولی فک کنم مناطقی که سرعتشون بالا بود هنوز خوبه

Unknown_2517
21-09-2014, 14:00
قم، نیروگاه، خیابان شهید رییس کرمی.

در ضمن، دوستان قمی، اینترنت 3G فوق العاده با کیفیت (!!) همراه اول هم در این منطقه فعاله با سرعت خیره کننده 256 کیلوبیت.

paradisepersian
21-09-2014, 14:22
دوستان برا من درست شد
دیروز ترکیده بود

bahman_0121
21-09-2014, 14:42
به به همه جا 3g شده جز شمال کشور مهر ماه هم امد و هنوزم به زودی گفتنا ادامه داره

majid89
21-09-2014, 16:20
دوستان.کسی خبر داره شهرهای غیر از مرکز استانها کی امیدی هست که 3g راندازی بشه؟

Sent from my ZP900 using Tapatalk

mojtabaghanidel
21-09-2014, 16:21
تهران مترو مصلی الان
اگه قراربود سرعتو کم کنن همه جا کم میکردن

sunmaster_7
21-09-2014, 18:01
با عرض سلام دوستان دیشب من برای بار اول با تبلت سیمکارت خور به این شرکت وصل شدم سرویس ساعت 2 تا 7 صبح 24 گیگ ولی سرعتم 60 کیلو بایت بیشتر نبود ممکنه عزیزانی که حرفه ای هستن راهنمایی کنن چطوری سرعت رو بالا ببرم؟ 60 کیلو بایت زیاد ارزش نداره با تشکر

payampop
21-09-2014, 18:39
با عرض سلام دوستان دیشب من برای بار اول با تبلت سیمکارت خور به این شرکت وصل شدم سرویس ساعت 2 تا 7 صبح 24 گیگ ولی سرعتم 60 کیلو بایت بیشتر نبود ممکنه عزیزانی که حرفه ای هستن راهنمایی کنن چطوری سرعت رو بالا ببرم؟ 60 کیلو بایت زیاد ارزش نداره با تشکر

سلام
دوست عزیز من هم اتفاقا دیشب 2 تا 8 با همون سرویس 24 گیگ دانلود کردم که تو این 6 ساعت حدود 7 گیگ دانلود کرد. سرعت هم حدود 350 تا 450 بود. سرعت به منطقه و شهر بستگی داره که 3G باشه یا معمولی ... شما کجا هستید ؟
ضمنا با برنامه IDM دانلود کردم چون هنگام دانلود سرعت رو بالا می بره ....

laser1
21-09-2014, 18:51
اصفهان
من امروز سمت جنوب اصفهان از دستگرد به دروازه شیراز به انقلاب به حکیم نظامی دروازه دولت و این محدوده که گفتم رو گشتم
فقط 2 آنتن در سطح شهر اصفهان پیدا کردم که هر دو سرعتش پایینه و در بهترین حال از 512 بیشتر نمیشه
یکی از آنتن ها سمت هزار جریب ه که چون رو ارتفاع نصب شده تا نزدیک پل فلزی هم آنتن میده ولی بسیار ضعیف و سرعتش حدود 20کیلو دانلود میده
یکی هم سمت میدان نقش جهان که اطراف دروازه دولت آنتن داد اون هم از 30 بیشتر نشد سرعتش
ایشالا تا پایان برنامه 400ساله چهارم که میشه اواخر قرن بعدی مراکز استان ها تحت پوشش قرار میگیرند :n24:
شهر های دیگه هم غیر مراکز استان ها منتظر برنامه 400ساله توسعه بعدی باشند تا چند قرن آینده پوشش میدن :n19:

fanoostalaei
21-09-2014, 18:54
اصفهان
من امروز سمت جنوب اصفهان از دستگرد به دروازه شیراز به انقلاب به حکیم نظامی دروازه دولت و این محدوده که گفتم رو گشتم
فقط 2 آنتن در سطح شهر اصفهان پیدا کردم که هر دو سرعتش پایینه و در بهترین حال از 512 بیشتر نمیشه
یکی از آنتن ها سمت هزار جریب ه که چون رو ارتفاع نصب شده تا نزدیک پل فلزی هم آنتن میده ولی بسیار ضعیف و سرعتش حدود 20کیلو دانلود میده
یکی هم سمت میدان نقش جهان که اطراف دروازه دولت آنتن داد اون هم از 30 بیشتر نشد سرعتش
ایشالا تا پایان برنامه 400ساله چهارم که میشه اواخر قرن بعدی مراکز استان ها تحت پوشش قرار میگیرند :n24:
شهر های دیگه هم غیر مراکز استان ها منتظر برنامه 400ساله توسعه بعدی باشند تا چند قرن آینده پوشش میدن :n19:

دلیل این همه تعلل رو نمیدونم چیه !! :n27:ولی از شهرستان های آ.ش 4 تاش نیمه مجهز شدن :n27:

فعلا که خبر جدیدی از پوشش به گوش نمیرسه و سرعت لاکپشتی داره پیش میره !!!

===========

اینم تست جدید سرعت با تک لینک :

سرعت با چند لینک 12-13 مگابیت

sunmaster_7
21-09-2014, 19:12
سلام
دوست عزیز من هم اتفاقا دیشب 2 تا 8 با همون سرویس 24 گیگ دانلود کردم که تو این 6 ساعت حدود 7 گیگ دانلود کرد. سرعت هم حدود 350 تا 450 بود. سرعت به منطقه و شهر بستگی داره که 3G باشه یا معمولی ... شما کجا هستید ؟
ضمنا با برنامه IDM دانلود کردم چون هنگام دانلود سرعت رو بالا می بره ....

من با تبلت سیستم عامل اندروید دانلود کردم 7 حوض نارمک اما سرعتش 60 بود میخوام ببینم شاید چیزی تو تنظیمات اشتباه بوده خلاصه بفهمم مشکل کجاست یک فکری به حالش بکنم شما که 7 گیگ گرفتی کجایی؟

payampop
21-09-2014, 19:19
من با تبلت سیستم عامل اندروید دانلود کردم 7 حوض نارمک اما سرعتش 60 بود میخوام ببینم شاید چیزی تو تنظیمات اشتباه بوده خلاصه بفهمم مشکل کجاست یک فکری به حالش بکنم شما که 7 گیگ گرفتی کجایی؟

من تو منطقه آریاشهر هستم ... ضمنا من با USB Adapter : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ایرانسل وصل می شم. البته پهنای باند منطقه هم مهمه شاید تو منطقه شما اسفاده زیاده. شما توی گوشی علامت 3G رو می بینید ؟

paradisepersian
21-09-2014, 19:27
دلیل این همه تعلل رو نمیدونم چیه !! :n27:ولی از شهرستان های آ.ش 4 تاش نیمه مجهز شدن :n27:

فعلا که خبر جدیدی از پوشش به گوش نمیرسه و سرعت لاکپشتی داره پیش میره !!!

===========

اینم تست جدید سرعت با تک لینک :

سرعت با چند لینک 12-13 مگابیت

عزیز این کجا تک لینک
تک لینک یعنی اینکه تعداد کانکشن رو 1 قرار بدید

fanoostalaei
21-09-2014, 19:31
عزیز این کجا تک لینک
تک لینک یعنی اینکه تعداد کانکشن رو 1 قرار بدید
عزیز عقل خودمم میرسه !! من گفتم تک لینک ، اگر لازم بود میگفتم تک کانکشن !!

shayan5800
21-09-2014, 19:34
سمنان که مرکز استان هست هنوز هیچ خبری نیست

paradisepersian
21-09-2014, 20:32

شرمنده فکر کردم منظورت تک کانکشن هست:n16:

mr_mansouri
21-09-2014, 21:57

سلام
توي access point تنظيمات پراكسي رو پاك كرديد؟

ahwazp30
21-09-2014, 23:14

حالا میشه فرقش رو به ما بگی ؟ تک کانکشن یعنی به جای 16 کانکشن با یک کانکشن دانلود کنه اما تک لینک یعنی چی ؟

and-roid2
21-09-2014, 23:24
یه ربع هست که کل نت موبایل قم اعم از همراه اول/رایتل/ایرانسل خراب شده.

3G همراه اول دیگه کانکت نمیشه
رایتل سرعتش از دایل اپ بدتر شده
ایرانسل طبق معمول خراب تر از قبل و زیر 30 کیلوبایت!!

بقیه شهرها مشکلی ندارن؟

fanoostalaei
21-09-2014, 23:35
یه ربع هست که کل نت موبایل قم اعم از همراه اول/رایتل/ایرانسل خراب شده.

3G همراه اول دیگه کانکت نمیشه
رایتل سرعتش از دایل اپ بدتر شده
ایرانسل طبق معمول خراب تر از قبل و زیر 30 کیلوبایت!!

بقیه شهرها مشکلی ندارن؟
من همین الان در حال دانلود با ایرانسل هستم و سرعت هم 13 مگابیت

رایتل رو هم تست کردم سرعت دانلود 61 کیلوبایت
در ضمن این ایراد ها بعد از عید 3-4 ماه پدر مشترکین رو تو تبریز در آورده بود و محبوبیت تنهای اول به کلی تو این دوره زیر سوال رفت !! بعد عید داشتن تجهیزات رو به روز رسانی میکردن و همش اختلالات بود و بس ، به پسر خاله زنگ میزدی میدی اقدس خانوم گوشی رو برداشته !! یا وسط مکالمه میدی یکی داره یکی دیگه رو فحش میده !! اوضاعی درست کرده بودن برا خودشون !!! اصلا و ابدا نمیشد استفاده کرد !!!

================

حالا میشه فرقش رو به ما بگی ؟ تک کانکشن یعنی به جای 16 کانکشن با یک کانکشن دانلود کنه اما تک لینک یعنی چی ؟

یه لینک رو میشه با کانکشن های زیاد دانلود کرد یا با 1 کانکشن ، و من هم تو اون لینک از 32 کانکشن استفاده میکردم ( هر چقدر سرعت بیشتر باشه بهتره که تعداد کانکشن هم بیشتر باشه) ( در عوض اگر سرعتتون کمه کانکشن رو روی 8 بذارید و در صورت خراب بودن پینگ و داشتن تایم اوت روی 4 بذارید)

k1ozil
22-09-2014, 00:06
من همین الان در حال دانلود با ایرانسل هستم و سرعت هم 13 مگابیت

رایتل رو هم تست کردم سرعت دانلود 61 کیلوبایت
در ضمن این ایراد ها بعد از عید 3-4 ماه پدر مشترکین رو تو تبریز در آورده بود و محبوبیت تنهای اول به کلی تو این دوره زیر سوال رفت !! بعد عید داشتن تجهیزات رو به روز رسانی میکردن و همش اختلالات بود و بس ، به پسر خاله زنگ میزدی میدی اقدس خانوم گوشی رو برداشته !! یا وسط مکالمه میدی یکی داره یکی دیگه رو فحش میده !! اوضاعی درست کرده بودن برا خودشون !!! اصلا و ابدا نمیشد استفاده کرد !!!

================

یه لینک رو میشه با کانکشن های زیاد دانلود کرد یا با 1 کانکشن ، و من هم تو اون لینک از 32 کانکشن استفاده میکردم ( هر چقدر سرعت بیشتر باشه بهتره که تعداد کانکشن هم بیشتر باشه) ( در عوض اگر سرعتتون کمه کانکشن رو روی 8 بذارید و در صورت خراب بودن پینگ و داشتن تایم اوت روی 4 بذارید)

تبریز کلا وضع نتش خوبه درسته؟

urumchi
22-09-2014, 00:44
تبریز کلا وضع نتش خوبه درسته؟استفاده از کلمه "خوبه" برای توصیف وضعیت نت تبریز توهین به حساب میاد!!! خوب نیست، عالیه! :n02:
البته این دوست ما بخاطر اینکه در مرکز یک 6 ضلعی از bts های ایرانسل قرار داره کلا وضعیتش منحصر به فرده
اونوقت من باید گوشیرو هی اینور اونور کنم تا بتونم سیگنال خوب بگیرم با 400کیلو دانلود کنم

k1ozil
22-09-2014, 00:48
استفاده از کلمه "خوبه" برای توصیف وضعیت نت تبریز توهین به حساب میاد!!! خوب نیست، عالیه! :n02:
البته این دوست ما بخاطر اینکه در مرکز یک 6 ضلعی از bts های ایرانسل قرار داره کلا وضعیتش منحصر به فرده
اونوقت من باید گوشیرو هی اینور اونور کنم تا بتونم سیگنال خوب بگیرم با 400کیلو دانلود کنم

داداش شما استفاده کنید خالشو ببرین ما که یه ویدیو با کیفیت 140 نمیتونیم تو یوتیوب ببینیم.

paradisepersian
22-09-2014, 01:45
تو روز 400 الی 500 هست
فقط شبا این سرعت و میده

sunmaster_7
22-09-2014, 01:48
سلام
توي access point تنظيمات پراكسي رو پاك كرديد؟

هیچ ------ نداره بازم دیشب کار میکرد با سرعت 60 امشب کلا قطع است

fanoudi
22-09-2014, 02:23

مشهد ، قاسم آباد عالیه :n19::n19:

XENON24
22-09-2014, 03:10

farid123
22-09-2014, 09:48

mohammad.asghari
22-09-2014, 09:57

دقیقا کجا؟کدوم خیابان؟

k1ozil
22-09-2014, 10:08

ماشاالله همه جا عالیه ولی کرمان هنوز خبری نیست.:n27:

HardwareMaster
22-09-2014, 11:18
جالبه که از خود میدون شهدای مشهد بسمت خیابون خواجه ربیع و تا خود جاده ی کمربندی! ، و از اونسو کل منطقه ی طلاب و طبرسی تا مقدم یعنی حدود یک سوم الی نصف شهر که چک کردم مطلقا یک bts مجهز به 3g نداره
حتی از btsها عکس گرفتم هیچکدوم تجهیزات رو هم نصب نداره
بعد چطور میگن کل شهر زیر پوششه؟!

روزهای آینده بخشهای دیگه رو هم چک می کنم

a.mostafa
22-09-2014, 14:49
جالبه که از خود میدون شهدای مشهد بسمت خیابون خواجه ربیع و تا خود جاده ی کمربندی! ، و از اونسو کل منطقه ی طلاب و طبرسی تا مقدم یعنی حدود یک سوم الی نصف شهر که چک کردم مطلقا یک bts مجهز به 3g نداره
حتی از btsها عکس گرفتم هیچکدوم تجهیزات رو هم نصب نداره
بعد چطور میگن کل شهر زیر پوششه؟!

روزهای آینده بخشهای دیگه رو هم چک می کنم

ببین داداش من مشهد واقعا وضیعت بده ، اگه موافقین ما چند مشهدی دست به دست هم بدیم که یک اعلام وضیعت درست داشته باشیم

mohammad.asghari
22-09-2014, 15:11
موافقم مصطفی

a.mostafa
22-09-2014, 15:49
موافقم مصطفی

خوب محمد جان شهره چطوری تقسیم کنیم

fanoudi
22-09-2014, 17:01
دقیقا کجا؟کدوم خیابان؟
بولوار فلاحی پوشش خوب داره ، جای میدان نمایشگاه هم عالیه

XXS
22-09-2014, 17:13

جای تعجب نداره چون مجموعه دانشگاه ازاد توی اون منطقس وتعدادکاربراش زیاده .

ahwazp30
22-09-2014, 17:49
این دکل هایی که روشون هم وایمکس و هم 3g هست پهنای باندشون جداست ؟ یعنی پهنای باند وایمکسش از نسل 3 تفکیک شده هست یا پهنای باند دکل بین هر دو تقسیم میشه ؟

saman_z1384
22-09-2014, 19:41
این دکل هایی که روشون هم وایمکس و هم 3g هست پهنای باندشون جداست ؟ یعنی پهنای باند وایمکسش از نسل 3 تفکیک شده هست یا پهنای باند دکل بین هر دو تقسیم میشه ؟

دونستنش چه تأثیری داره؟ کارشناس it هستی؟!!!]

Milad4171
22-09-2014, 20:33
سلام.
کسی شمال کشور وضعیت 3G رو تست نکرده؟؟

afshin KH
22-09-2014, 20:44
ولا ما رشت كمتر از 30 كيلومتر فاصله داريم هنز هيچد خبري نيست انگار ته استانيم.

البته اوايل كسي نمي دونست كه ميخوان اينقد روش حساس بشن و جلوي پيشرفتشو بگيرن.متاسفانه بنا به دلايل متعدد فعلا همه چي رو هواست.

laser1
22-09-2014, 20:52
دونستنش چه تأثیری داره؟ کارشناس it هستی؟!!!]
من فوق لیسانس کامپیوتر هستم و میخوام جواب این دوستمون رو بدم امیدوارم شما یه موقع ناراحت نشی
در ارتباطات وایرلس ظرفیت فرکانس ارتباطی مهمترین مساله است
تو آمریکا که مشکل پهنای باند ندارن سرعت 4جی میانگین حدود 10مگابیت ه چون کاربرش زیاده و ظرفیت فرکانس محدوده
فرکانس که توی ایران به وایمکس اختصاص دادن 3.3گیگا هرتزه ولی 3جی در فرکانس 2100مگاهرتز پس تو این زمینه مشکلی ندارند
اگه پهنای باید یه دکل تامین بشه مهم نیست روش وایمکس هست یا نه

حالا گذشته از اینها
این هم تست سرعت افسانه ای 1000جی در ابرکلان شهر علمی دانشگاهی پژوهشیه اصفهان :n24:
تقریبا در 10 نقطه مختلف اصفهان

حالا هی بگید سرعت تو ایران کمه چرا یه عده ای اینقدر فرافکنی میکنن میگن سرعت اینترنت ایران از افغانستان کمتره و در حد لیبریا و اریتره است :n25:

Milad4171
22-09-2014, 21:17
ولا ما رشت كمتر از 30 كيلومتر فاصله داريم هنز هيچد خبري نيست انگار ته استانيم.

البته اوايل كسي نمي دونست كه ميخوان اينقد روش حساس بشن و جلوي پيشرفتشو بگيرن.متاسفانه بنا به دلايل متعدد فعلا همه چي رو هواست.

کجا؟ انزلی؟؟

ahwazp30
22-09-2014, 21:47
من فوق لیسانس کامپیوتر هستم و میخوام جواب این دوستمون رو بدم امیدوارم شما یه موقع ناراحت نشی
تو آمریکا که مشکل پهنای باند ندارن سرعت 4جی میانگین حدود 10مگابیت ه چون کاربرش زیاده و ظرفیت فرکانس محدوده
فرکانس که توی ایران به وایمکس اختصاص دادن 3.3گیگا هرتزه ولی 3جی در فرکانس 2100مگاهرتز پس تو این زمینه مشکلی ندارند

حالا گذشته از اینها
این هم تست سرعت افسانه ای 1000جی در ابرکلان شهر علمی دانشگاهی پژوهشیه اصفهان :n24:

حالا هی بگید سرعت تو ایران کمه چرا یه عده ای اینقدر فرافکنی میکنن میگن سرعت اینترنت ایران از افغانستان کمتره و در حد لیبریا و اریتره است :n25:

اخه دکلی که روش دارن 3g میزارن و نزدیکمه ظرفیت وایمکسش فوله یعنی 2 مگش دیال اپه برای وایمکس که قبلا پیگیری کردم میگفتن حداکثر پهنای باند دکل هست و دیگه نمیشه کاریش کرد مگر اینکه سایت جدید بزنن .حالا میخام ببینم این 3g که دارن روش میزارن هم سرعتش همینطوریه ؟

arash59b
22-09-2014, 21:55
دوست عزیز که فوق لسانس دارید
تامیین پهنای باند طرف ساده قضیه هست
محدودیت یوزر و سقف پهنای باند هر دستگاهی عامل تعیین کننده تری هست
هرچقدر هم که پهنای باند رو ازاد بزارن مگه هر دکلی توانایی سیر کردن چند کاربر از سیل گرسنه های ایرانی رو داره؟!!!

فلکه دوم صادقیه

laser1
22-09-2014, 22:05
اخه دکلی که روش دارن 3g میزارن و نزدیکمه ظرفیت وایمکسش فوله یعنی 2 مگش دیال اپه برای وایمکس که قبلا پیگیری کردم میگفتن حداکثر پهنای باند دکل هست و دیگه نمیشه کاریش کرد مگر اینکه سایت جدید بزنن .حالا میخام ببینم این 3g که دارن روش میزارن هم سرعتش همینطوریه ؟

داداش مشکله منو داری شما
و من بعد از تجربه ارتباطات وایرلس مختف از شرکت های مختلف به این نتیجه رسیدم
ببین ما هم در منطقه مون adsl نداریم و وایمکس ایرانسل داشتم، با این که آنتن میده سرعت 2مگش زیر 20 کیلو بایته
به دلیل این نکته:
در هر ارتباط وایرلسی(بدون سیم) 2 فاکتور مهم تاثیر داره:
1 - قدرت سیگنال مثل همین که من داشتم یعنی انتن وایمکس پر بود و داخل پنل مودم با مقیاس dbm سنجیده میشه و -70 دیگه قوی به حساب میاد
2- کیفیت سیگنال که داخل پنل مودم وایمکس نمیزنه ولی اکه آنتن برای ارتباط 5گیگاهرتزی داشته باشی میبینی ، حالا اگر نویز داشته باشی (مثلا نزدیک دکل برق باشی) یا تعداد کاربر در یک کانال ارتباطی زیاد باشه مثل منطقه ای که Adsl نداره کیفیت و سرعت میاد پایین حتا اگه قدرت سیگنال زیاد باشه

شما برو توی پنل مودمت کانال های ارتباطی رو زده وایمکس ایرانسل روی هر آنتن فقط یه کانال 5mhz نصب شده که بسیار پایینه حالا چند100 تا کاربر همزمان بیاند روی یه کانال 5مگا هرتز به همشون بالا 256 سرعت نمیده
یه عالمه توضیحات فنی دیگه وحود داره که میتونم 2 صفحه واست بنویسم که بعیده حوصله داشته باشی بخونی!

laser1
22-09-2014, 22:10
دوست عزیز که فوق لسانس دارید
هرچقدر هم که پهنای باند رو ازاد بزارن مگه هر دکلی توانایی سیر کردن چند کاربر از سیل گرسنه های ایرانی رو داره؟!!!

فلکه دوم صادقیه

حاجی حرف خودمو داری تحویلم میدی!
میتونم 2 صفحه واست توضیح بدم که اگه پهنای باند تامین بشه که مشکل چندان پیچیده ای نیست ظرفیت نسل 3.75 یا همون h+ برای کاربر ایرانی کم نمیاد
حوصله ندارم کلی تایپ کنم!
استاندارد وایمکس تو ایران : 802.16e یک مدلاسیون کم ظرفیت و قدیمی و از رده خارج شده
HSDPA یا همون h+ مدلاسیون مدرن با ظرفیت ده ها برابر 802.16e

arash59b
22-09-2014, 22:21
والا تو اخرین پست قبل از پست من هیچکدوم از این صحبت ها رو نگفته بودید

برحال ببخشید اگه جسارتی شد. :n01:

laser1
22-09-2014, 22:42
والا تو اخرین پست قبل از پست من هیچکدوم از این صحبت ها رو نگفته بودید

برحال ببخشید اگه جسارتی شد. :n01:

این مقاله اومده یه بررسی کرده که آینده 4جی به کجا میرسه بعد یه جاش اومده میانگین مصرف lte شرکت های مختلف تو آمریکارو مقایسه کرده
میانگین هر کاربر در 2011 بوده 21گیگ و برای 2015 پیش بینی میکنه 69 گیگ
به نظرت میانگین مصرف کاربر های ایرانی چقدره؟؟؟؟ 2گیگ؟ بعید میدونم بشه
پس 10 مگ سرعت واقعا چیزی زیادی نیست برای h+
نباید برای تامین این پهنای باند اندکی که ایرانی ها مصرف میکنن مشکلی پیش بیاد
البته اگه بخواند سرویس خوب به مردم بدن که این مهمه

Viren
22-09-2014, 23:09
سلام.
کسی شمال کشور وضعیت 3G رو تست نکرده؟؟

رشت بعضی جاها قعاله.همچنین منطقه ما.سرعت دانلود هم بین 400 تا 700 متغیره

masooumi
22-09-2014, 23:42
مشهد امشب در خیابان جنت و چهارطبقه پوشش کامل نسل سوم داشتم. تست سرعت هم گرفتم که تصاویرشو قرار خواهم داد.(سرعتش در حد همون 2 3 مگ که قبلا جاهای دیگه تست کرده بودم)

Armin.Computer
23-09-2014, 00:13
من چند روز پیش تهران بودم
سرعت اصلا خوب نبود
ولی از شهرهایی مثل قم و خرم آباد و اراک و اهواز رد شدم سرعتشون عالی بود

saeedsh7j
23-09-2014, 00:25
مشهد سمت عدل خمینی که خبری نیست!

Armin.Computer
23-09-2014, 00:28
جشنواره پاییز 93 ایرانسل شروع شد

amiralex65
23-09-2014, 00:41

حالا گذشته از اینها

مجددا اصفهان.دروازه تهران. دم در دفتر مرکزی ایرانسل

Le0nard0
23-09-2014, 01:09
متاسفانه ایرانسل برای پاییز بسته های جدید ارائه نکرد

Armin.Computer
23-09-2014, 01:24
متاسفانه ایرانسل برای پاییز بسته های جدید ارائه نکرد

خوبه قیمتش رو بالاتر نبرد

abolfazl201358
23-09-2014, 01:34
به به پس سرعتا خوبه :n13: پس میشه نتیجه گرفت این کشتی معروف یا از رده خارج شده :n06:یا چند وقتی هست لنگرشو درست کرده :n04:دیگه به سیم های اون پایین گیر نمیکنه :n09:

برید دعا کنید :n11:که از رده خارج شده باشه:n15: چون ممکنه لنگرش هم بدلیل چینی بودن:n27: پاره شه مجدد گیر کنه به سیم اون پایین و ماها رو مجدد عزا دار کنه ....:n28:

Tehranshahr
23-09-2014, 02:18
به به پس سرعتا خوبه :n13: پس میشه نتیجه گرفت این کشتی معروف یا از رده خارج شده :n06:یا چند وقتی هست لنگرشو درست کرده :n04:دیگه به سیم های اون پایین گیر نمیکنه :n09:

برید دعا کنید :n11:که از رده خارج شده باشه:n15: چون ممکنه لنگرش هم بدلیل چینی بودن:n27: پاره شه مجدد گیر کنه به سیم اون پایین و ماها رو مجدد عزا دار کنه ....:n28:

زمان لنگر گذشت الان بیشتر پهنای باند از کابل EPEG تامین میشه که از شمال غرب کشور وارد میشه و تا هند هم میره.

isbn
23-09-2014, 02:25
تهران پارس فلکه 2

pooyarbt
23-09-2014, 03:18
آقا بالاخره سمت خونه ما هم اومد این نسل سوم ، تست کردم از خود میدان شهدا تا فلکه توحید آنتن داره اما آنتن ضعیف ، بنده با 16 درصد آنتن 170 و متغیر تا 120 و 90 کیلو سرعت میگیرم ، در ضمن خونه ما بین میدان شهدا و فلکه توحید و داخل کوچست و البته طبقه اول و همین 16 درصد آنتنو که ميگم باید گوشی مو لب پنجره بزارم تا حاجت بده باور کنید گردن درد گرفتم دوساعت که داشتم کار ميکردم ، به نظرتون راهی داره ؟

XENON24
23-09-2014, 05:22

mazloomin
23-09-2014, 07:43
بعد از یک ماه انتظار بالاخره تو محله ما در منطقه ۱۱ تهران هم 3g اومد امروز صبح ساعت ۵ برای اولین بار یک فیلم دانشگاهی رو که ۸۶۰ مگ بود گذاشتم برای دانلود، با اینکه خونمون حیاط داره و سه طرفش احاطه ساختمان های بلنده اما در کمال ناباوری دیدم تو زیر ۴۰ دقیقه ۸۶۰ مگ رو دانلود کرد!! یعنی فقط باید بگم یک رویاست!!!

HardwareMaster
23-09-2014, 08:21
هر روز این تاپیک جای سوزن انداختن نبود الان مثل اینکه همه رفتن مدرسه هاشون که خلوت شده!

ببین داداش من مشهد واقعا وضیعت بده ، اگه موافقین ما چند مشهدی دست به دست هم بدیم که یک اعلام وضیعت درست داشته باشیم

بگو داداش من! چکار کنیم؟

hpolo
23-09-2014, 09:30
شهریور هم تموم شد ووعده مدیر عامل ایرانسل برای تحت پوشش رفتن 40 شهر تا پایان شهریور هم پوچ بود و هنوز هیچ شهری اضافه نشده حالا میشه اطمینان داشت که 200 شهر هم تا پایان سال پوشش نخواهند داشت ایرانسل سال گذشته ادعا داشت که در مدت 15 روز نسل 3 رو در کل کشور راه اندازی میکنه اول شهریور میگفت 2 ماهه این کار و میکنه بعد گفت که تا پایان سال 200 شهر رو تحت پوشش میاره وعده بعدیش احتمالا پایان 94 باشه بیخود دلواپسی ها رو بهانه میکنه و ناتوانی خودشو پنهان میکنه

Armin.Computer
23-09-2014, 09:53
تهران پارس فلکه 2

من هم شنبه تهران پارس بودم
سرعت همین حدودا بود

laser1
23-09-2014, 10:09
مجددا اصفهان.دروازه تهران. دم در دفتر مرکزی ایرانسل

این آنتن که تو دروازه تهرون نصب کردند فقط جلو نمایندگی خودشون میگیره چند متر بری اون طرف میدون آنتتن نمیده

laser1
23-09-2014, 10:13
شهریور هم تموم شد ووعده مدیر عامل ایرانسل برای تحت پوشش رفتن 40 شهر تا پایان شهریور هم پوچ بود و هنوز هیچ شهری اضافه نشده حالا میشه اطمینان داشت که 200 شهر هم تا پایان سال پوشش نخواهند داشت ایرانسل سال گذشته ادعا داشت که در مدت 15 روز نسل 3 رو در کل کشور راه اندازی میکنه اول شهریور میگفت 2 ماهه این کار و میکنه بعد گفت که تا پایان سال 200 شهر رو تحت پوشش میاره وعده بعدیش احتمالا پایان 94 باشه بیخود دلواپسی ها رو بهانه میکنه و ناتوانی خودشو پنهان میکنه

49% سهام ایرانسل دست شرکت آفریقای جنوبیه
بقیه اش میدونی مال کیه؟
صاایران(یه نهاد نظامی) و بنیاد مستضعفان وابسته به رهبری
به نظرت این 2تا نهاد میزارن تو ایران اینترنت گسترش پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سوال رو تاحالا از خودت پدسیدی؟

fafool70
23-09-2014, 10:22
یه بسته 5 گیگ 20 تومن برید حال کنید ما که نداریم . جشنواره پاییز روی سایته

Alone-Star
23-09-2014, 10:22
شیراز همچنان آنتن 3G دیده نشده.
زنگ میزنی به پشتیبانی میگن راه اندازی کردند. دروغ روز روشن.

ما نمیدونیم کجا راه انداختن که راه اندازی محسوب شده.

zxzxcvcv
23-09-2014, 12:46
زمان لنگر گذشت الان بیشتر پهنای باند از کابل EPEG تامین میشه که از شمال غرب کشور وارد میشه و تا هند هم میره.

نه بابا این کابل epeg اصلا هیچ پهنای باندیش توی ایران استفاده نمیشه یعنی قشنگ 0(تا اونجایی که من تحقیق کردم) .من کلی از سرویس دهنده ها و دیتا سنتر هارو مسیر هاشون رو دیدم هیچکدوم از epeg نمیگذره.
آخرین باری که این مسیرو دیدم 2 سال پیش بود که چند ساعتی داده شد به مخابرات اصفهان

Tehranshahr
23-09-2014, 13:47
نه بابا این کابل epeg اصلا هیچ پهنای باندیش توی ایران استفاده نمیشه یعنی قشنگ 0(تا اونجایی که من تحقیق کردم) .من کلی از سرویس دهنده ها و دیتا سنتر هارو مسیر هاشون رو دیدم هیچکدوم از epeg نمیگذره.
آخرین باری که این مسیرو دیدم 2 سال پیش بود که چند ساعتی داده شد به مخابرات اصفهان

دوست عزیز مسیرهای C&W, delta telecom, seabone, omantel, airtel همه روی کابل epeg هست!
ایرانسل هم تا اونجایی که اطلاع دارم مسیرش delta هست.
من با سرویس مخابرات از مسیر cw پینگ 88 میگرفتم از آلمان.

nini bad
23-09-2014, 13:51

تایید میشود ...
از وقتی ظرفیت کابل EPEG هفت برابر شده یعنی به 750 STM1 رسید هیچ کجا ار این ظرفیت استفاده نشد البته این کابل یک سری مالکان شخصی دارد

laser1
23-09-2014, 13:55

من هم سرویسهای که داشتم همشون tracert که میگرفتم از آذربایجان و ترکیه رد میشدند
فک کنم بیشتر پهنای باند الان از همون سمت تامین میشه .برای من بعضی وقت ها پینگ سرور های اروپایی میاد زیر 100
به خاطر همین که از طرف شمالغرب رد میشه

zxzxcvcv
23-09-2014, 14:05
دوست عزیز مسیرهای C&W, delta telecom, seabone, omantel, airtel همه روی کابل epeg هست!
ایرانسل هم تا اونجایی که اطلاع دارم مسیرش delta هست.
من با سرویس مخابرات از مسیر cw پینگ 88 میگرفتم از آلمان.

نه هیچ کدوم از کابل epeg استفاده نمی کنند.
عمان و هند که کلا مسیرشون جداست و اصلا ربطی ندارن به epeg
cw یکی از از شرکت هایی بود که در ساخت epeg نقش داشت ولی فکر نمی کنم مسیری که الان به اسم cw داریم از epeg رد بشه.
در ضمن جهت اطلاع بگم که توی سایت epeg زده بود پینگ این مسیر با مسیر کوتاهش 91 ms و با مسیر طولانی ترش 98 میلی ثانیست.
اون یکباری هم که مسیر epeg رو من گرفتم تریسش اینطوری بود.ایران ، روسیه ، اوکراین و بقیه اروپا

من هم سرویسهای که داشتم همشون tracert که میگرفتم از آذربایجان و ترکیه رد میشدند
فک کنم بیشتر پهنای باند الان از همون سمت تامین میشه .برای من بعضی وقت ها پینگ سرور های اروپایی میاد زیر 100
به خاطر همین که از طرف شمالغرب رد میشه
مسیر ترکیه و آذربایجان و گرجستان پهنای باندشون از کشور بلغارستان رد میشه.ولی epeg از بلغارستان رد نمیشه.
بین ایران و این کشور ها باید کابل فیبر نوریه باشه ولی نظر من اینه که مسیرشون از epeg جداست

Armin.Computer
23-09-2014, 14:19
سلام
دوستان دلیل اینکه در سرچ موبایل 3G دیده میشه ولی گوشی همچنان روی EDGE هست؟
دلیلش چیه؟

paiinful
23-09-2014, 15:15
سلام!
دیروز تعرفه یه ماهه 24گیگ گرفتم خیلی عالیه
سرعت دانلودم از 150 تا 300 متغییره
3 گیگ تو ی شب دانلود کردم!
کاش تعرفه دانلود نامحدود هم میدادن.
افسوس که همیشه ی جای کار میلنگه!:n15:

farid123
23-09-2014, 15:58
سلام
دوستان دلیل اینکه در سرچ موبایل 3G دیده میشه ولی گوشی همچنان روی EDGE هست؟
دلیلش چیه؟
دلیلش اینه که سیگنال 3g ضعیفتر از 2g و گوشی اتوماتیک میره رو سیگنال قویتر.به صورت دستی از تنظیمات باید رو umts یا hpsa بگذارید.

amirbrad
23-09-2014, 18:16
سلام!
دیروز تعرفه یه ماهه 24گیگ گرفتم خیلی عالیه
سرعت دانلودم از 150 تا 300 متغییره
3 گیگ تو ی شب دانلود کردم!
کاش تعرفه دانلود نامحدود هم میدادن.
افسوس که همیشه ی جای کار میلنگه!:n15:

آخه دوست عزیز نسل 3 و چهار برای دانلود نیست همین 24 گیگ هم بنظرم شبها خیلی افت روی کیفیت و سرعت گذاشته. اینترنت همراه همه جا حجمی و گرانتر هستش . کاربردشم برای اینکه اگر به نت خونه دسترسی نداشتین یا جایی بودید که نت نبود و کار داشتید استفاده کنید. هر چند میدونم وضعیت adsl در کشورمون خرابه و این نسل سوم غنیمت شده برایمان.

nini bad
23-09-2014, 18:43
بحث 3G فقط یک کلمه است اینترنت با کیفیت و مناسب تحت هر شرایطی در دستان ما باشد خیلی از دوستان هستند که واقعا دسترسی به سرویس با کیفیت ADSL ندارند حق دارند به این شکل دانلود کنند اما افرادی هم هستند که ناجوانمردانه شبانه روز در حال دانلود هستند البته اولش به این شکل هست بعد برای همه عادی میشه...

arash2105
23-09-2014, 19:12
شیراز همچنان آنتن 3G دیده نشده.
زنگ میزنی به پشتیبانی میگن راه اندازی کردند. دروغ روز روشن.

ما نمیدونیم کجا راه انداختن که راه اندازی محسوب شده.
فکر کنم یک یا دو انتن تجهیز شده باشه به 3g که من تست کردم روزها افتضاح هست شبها از 2 شب تا 5 صیح بد نیست و سیگنال بسیار ضعیف هست
در کل تا اخر امسال امیدی به ایرانسل نداشته باش و بیخیال باشی بهتره

irancellmcirightel
23-09-2014, 20:27
دوستانى که سرعت دانلوشون بالاست 1/75مگ به بالا, طبىعتا باىد علامت h+ بىاد درسته؟

fanoostalaei
23-09-2014, 20:35
دوستانى که سرعت دانلوشون بالاست 1/75مگ به بالا, طبىعتا باىد علامت h+ بىاد درسته؟
بسته به گوشی هست
من گوشیم ال جی هستش و فقط علامت H میاد ولی 17 مگابیت سرغت میگیرم

laser1
23-09-2014, 22:04
بسته به گوشی هست
من گوشیم ال جی هستش و فقط علامت H میاد ولی 17 مگابیت سرغت میگیرم

فک کنم سرعت اسمیه hsdpa
7.2مگابیته
Hsupa یا همون h+
21 مگابیته