مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
دوستان وضعیت دانلود بسته شبانتون چطوره مال من تا چند ند روز پیش خیلی عالی بود اما الان نهایتا با آی دی ام به 50 میرسه فقط از ساعت 7 تا 8 خیلی خوبه مال شماها چطوره سرعتتون چقدره؟
حداكثر تا ٢٠٠ ميرفت واسه من ديشب
Sent from my iPhone using Tapatalk
این همه هزینه ای که مردم میکنند برای داشتن 4G (خرید بسته-تعویض گوشی یا خرید مودم) و همینوطر شرکت داره انجام میده برای تجهیز سایتهای خودش همه بخاطر کمبود شدید پهنای باند داره اتلاف میشه...
به یه خارجی بگی سرعت 4G من 2مگه خندش میگیره...
arash59b
07-12-2014, 18:50
دوستان وضعیت دانلود بسته شبانتون چطوره مال من تا چند ند روز پیش خیلی عالی بود اما الان نهایتا با آی دی ام به 50 میرسه فقط از ساعت 7 تا 8 خیلی خوبه مال شماها چطوره سرعتتون چقدره؟
برای من هم بعد از ۵ صبح سرعت میره رو ۱۰ مگ. تا قبلش خرابه
مودم 4G آنلاک از کجا گیر بیاریم؟
هیچ جا نیست.
SONY XPERIA Z3
مگه مودمهای ایرانسل آنلاک نیست؟
شما دیدید روش سیم کارت دیگه بندازن و جواب نده؟
اساسا آیا ایرانسل یک پشتیبانی فنی قوی که جواب این سوالها رو بده داره یا نه؟ آیا قیمتهای مودم ایرانسل مثل e5373 منطقی هست یا نه؟
مگه مودمهای ایرانسل آنلاک نیست؟
شما دیدید روش سیم کارت دیگه بندازن و جواب نده؟
اساسا آیا ایرانسل یک پشتیبانی فنی قوی که جواب این سوالها رو بده داره یا نه؟ آیا قیمتهای مودم ایرانسل مثل e5373 منطقی هست یا نه؟
به نظرت چرا باید انلاک باشه؟ کجای دنیا اپراتور آنلاک میفروشه؟ فروشگاه که نیست. ولی می تونید -- کنید آنلاک بشه.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Soroush-S
07-12-2014, 19:53
چه اشتباهی کردم طرح ایرانسل گرفتم! ده تومن دادم ولی تا الان که حدود یک هفته میشه اندازه صدتومنم نتونستم استفاده کنم! سرعت فوق العاده پایین
Sent from my GLX G3
به نظرت چرا باید انلاک باشه؟ کجای دنیا اپراتور آنلاک میفروشه؟ فروشگاه که نیست. ولی می تونید -- کنید آنلاک بشه.
امروز توی الکامپ بی خاصیت اپراتورشون میگفت آنلاکه اما اینا همش حرفه تنها راه اطمینان اینه که یه نفر که داره تست کنه و خبرشو بده. ظاهرا یا تا حالا کسی نخریده یا اگر خریده تعجبه که چطور فرم باز نیست و رفت 300 تون پول مودم داده. به هر حال هر کسی اطلاعات صد در صد گیر اورد منتشر کنه. اگر آنلاک نباشه من شخصا نمی خرم. چون قیمت آزادشم به نظرم اگر بیاد همین حدودها باید باشه مدل e5373 منظورمه
امیدوارم پارس ارتباط این مدلو زودتر وارد کنه
LTE-Advanced Mobile WiFi
M7350[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arash59b
07-12-2014, 20:31
امروز توی الکامپ بی خاصیت اپراتورشون میگفت آنلاکه اما اینا همش حرفه تنها راه اطمینان اینه که یه نفر که داره تست کنه و خبرشو بده. ظاهرا یا تا حالا کسی نخریده یا اگر خریده تعجبه که چطور فرم باز نیست و رفت 300 تون پول مودم داده. به هر حال هر کسی اطلاعات صد در صد گیر اورد منتشر کنه. اگر آنلاک نباشه من شخصا نمی خرم. چون قیمت آزادشم به نظرم اگر بیاد همین حدودها باید باشه مدل e5373 منظورمه
LTE-Advanced Mobile WiFi
M7350
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که مودم های وایمکس لاک هستند اینها هم احتمال زیاد لاک خواهند بود. اگر هم لاک نباشند باز هم تا مودم های قوی مثل دی لینک و شرکت های دیگه هستند نوبت به مودم های هواوی نمیرسه
به نظر میرسه در امور رادیویی از تی پی لینک قویتر باشه. شما ببین تی پی حتی یک دانگل ۴ جی ندارد اما هواوی اقسام دانگل رو توی دنیا داره خیلی از اپراتورها هم از تجهیزات این شرکت استفاده می کنن
LTE-Advanced Mobile WiFi
M7350
قیمت مودم که توسط اپراتور ارایه میشه هم بالاتر هم لاک هست... که واقعا ارزش خرید نداره... کم کم هم در بازار ایران به واسطه ورود 4G شاهد ورود مودمهای LTE خواهیم بود در مارکها و قیمتهای گوگاگون...
حتما به متجمع تجاری پایتخت طبقه 2 و 3 سربزنید همین الان هم مودمهای 4G زیادی در بازار ایران موجود هست
paradisepersian
07-12-2014, 21:12
همونطور که مودم های وایمکس لاک هستند اینها هم احتمال زیاد لاک خواهند بود. اگر هم لاک نباشند باز هم تا مودم های قوی مثل دی لینک و شرکت های دیگه هستند نوبت به مودم های هواوی نمیرسه
دوست عزیز با حرف شما کاملا مخالفم شرکت huawei یکی از بهترنهاست ( تاسیسات الکتریکی - تاسیسات الکترونیکی ) و غیره ...
خیلی از کشور های گردن کلفت غرب از همین تاسیسات huawei استفاده میکنند به جرات میشه گفت 90 درصد دارندگان دانگل از محصولات huawei استفاده میکنند
شما کافیه برید تو youtube تست 3G/4G رو با دانگل بزنید تمام تست ها از دانگل huawei استفاده شده شاید بگید شرکت چینی هست درسته ولی huawei کارشو خوب بلده
اگر خبرها رو دنبال کرده باشید شرکت huawei برای المپیک روسیه 5G قرار ارائه بده
arash59b
07-12-2014, 21:18
دوست عزیز با حرف شما کاملا مخالفم شرکت huawei یکی از بهترنهاست ( تاسیسات الکتریکی - تاسیسات الکترونیکی ) و غیره ...
خیلی از کشور های گردن کلفت غرب از همین تاسیسات huawei استفاده میکنند به جرات میشه گفت 90 درصد دارندگان دانگل از محصولات huawei استفاده میکنند
شما کافیه برید تو youtube تست 3G/4G رو با دانگل بزنید تمام تست ها از دانگل huawei استفاده شده شاید بگید شرکت چینی هست درسته ولی huawei کارشو خوب بلده
اگر خبرها رو دنبال کرده باشید شرکت huawei برای المپیک روسیه 5G قرار ارائه بده
مهم نیست که شرکت هواوی شرکت معتبری هست یا نه مهم اینه که مودم هایی که ایرانسل وارد می کنه اشغال ترین نوع مودم هست
نمی دونم شما تا حالا با مودم های وایمکس شرکت های ایرانسل یا مبین نت کار کردید یا نه، بی کیفیت ترین مودم هایی هست که تو بازار وایمکس پیدا میشه. حالا شاید هواوی مودم های بهتری هم داشته باشه ولی
چیزی که اینا وارد می کنند یا سفارش میدن ارزشش رو نداره
مهم نیست که شرکت هواوی شرکت معتبری هست یا نه مهم اینه که مودم هایی که ایرانسل وارد می کنه اشغال ترین نوع مودم هست
نمی دونم شما تا حالا با مودم های وایمکس شرکت های ایرانسل یا مبین نت کار کردید یا نه، بی کیفیت ترین مودم هایی هست که تو بازار وایمکس پیدا میشه. حالا شاید هواوی مودم های بهتری هم داشته باشه ولی
حرف دوستمون رو قبل دارم چون شرکت سازنده طبق سفارش شرکت اقدام به تولید می کنه... قطعاً جنس هواویی که میره اروپا یا حتی همین کشورهای حوزه خلیج فارس خیلی با جنسی که میاد ایران فرق داره...
paradisepersian
07-12-2014, 21:28
حقیقتش خیر من تا حالا با مودم های وایمکس و مبینت کار نکردم
ولی فکر نمیکنم مشکل مودم باشه مشکل کیفیت پایین وایمکس هست
من رفتم به تاپیک وایمکس هیچ کس راضی نیست و هیچ کس از مودم شکایت نکرده . 3 اشنا بنده هم از همین وایمکس استفاده کردن
خیلی ناراضی بودن. میخوام بگم مشکل وایمکسی ها فقط مشکل سرعت و پینگ خیلی بده بوده نه مودم من این جور فکر مکنم
با احترام :n16:
jouhofre
07-12-2014, 21:34
کسی تو دانشگاه فردوسی مشهد جایی رو پیدا کرده که سرعتش خوب باشه؟ ۳جی ؟
هر جا رو تست کردم سرعت به زور به ۱ مگ ( سرعت دانلود ۱۲۸ ) میرسه.
arash59b
07-12-2014, 21:40
حقیقتش خیر من تا حالا با مودم های وایمکس و مبینت کار نکردم
ولی فکر نمیکنم مشکل مودم باشه مشکل کیفیت پایین وایمکس هست
من رفتم به تاپیک وایمکس هیچ کس راضی نیست و هیچ کس از مودم شکایت نکرده . 3 اشنا بنده هم از همین وایمکس استفاده کردن
خیلی ناراضی بودن. میخوام بگم مشکل وایمکسی ها فقط مشکل سرعت و پینگ خیلی بده بوده نه مودم من این جور فکر مکنم
با احترام :n16:
بغیر از مشکل اینترنت و سیگنال منظور من کیفیت شون بود.
این شرکت ها بی کیفیت ترین مدل رو سفارش می دن حاضر نیستن سالی یبار هم هزینه کنند فریمور رو اپدیت کنند
آقا راحت می تونید انلاک کنید این مودمارو چرا نگرانید؟
arashaj74
07-12-2014, 21:50
سرعت ۳جی ایرانسل افتضاح اومده پایین
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
paradisepersian
07-12-2014, 21:55
شدنش که میشه اما تا حالا تست نکردم من خودم میخوام دانگل بگیرم ولی باز نه قفل شده
شما تا حالا این کارو کردید
چند سایت برا انلاک هست ولی اعتباری بهشون نیست
تا تست نشه نمیشه نظر داد
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی!
بریم چند صد هزارتومن پول مودم بدیم بعدش تازه بیفتیم دنبال آنلاک کردنش!... چه کاریه...
fanoostalaei
07-12-2014, 22:24
رايتل بعد 2 سال به اين وضع داغون در امد ايرانسل بعد 2 ماه اينم رفت كنار رايتل ديگه خريد بسته معني نداره
نسل 2 ایرانسل : درسته که 30 تا سرعت میده ولی با همین هم میتونم فیس بوق گردی و خیلی کار های دیگه انجام بدم !!! وبگردیش مثل قبل های شاتل و آسیاشت میمونه :دی
فعلا که اینجا از نسل 3 محرومم :دی رایتل آنتن دهی ضعیف و ایرانسل و تنهای اول بدون نسل 3 !! جالبه که تنهای اول تو این منظقه نسل 2 هم نیس و Gprs هستش :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شدنش که میشه اما تا حالا تست نکردم من خودم میخوام دانگل بگیرم ولی باز نه قفل شده
شما تا حالا این کارو کردید
چند سایت برا انلاک هست ولی اعتباری بهشون نیست
تا تست نشه نمیشه نظر داد
من خودم دوسال پیش وقتی هیچ مودمی تو ایران نبود از ebay مودم آنلاک شده ودافون انگلیس خریدم عالیه
من خودم دوسال پیش وقتی هیچ مودمی تو ایران نبود از ebay مودم آنلاک شده ودافون انگلیس خریدم عالیه
از چه طریقی خریدید؟ اگر به مشکل می خوردید چیکار می کردید؟
از چه طریقی خریدید؟ اگر به مشکل می خوردید چیکار می کردید؟
یه آشناها خارج بود گفتم ردیفش کنه، نه دیگه سیستم ebay که الکی نیست کلی امتیاز و فیدبک داره برای اعتماد کردن
نسل 2 ایرانسل : درسته که 30 تا سرعت میده ولی با همین هم میتونم فیس بوق گردی و خیلی کار های دیگه انجام بدم !!! وبگردیش مثل قبل های شاتل و آسیاشت میمونه :دی
فعلا که اینجا از نسل 3 محرومم :دی رایتل آنتن دهی ضعیف و ایرانسل و تنهای اول بدون نسل 3 !! جالبه که تنهای اول تو این منظقه نسل 2 هم نیس و Gprs هستش :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسل دوایراتسل که اینجا کلا تعطیل هست ! 3g ش حکم 2 g همراه اول رو داره
2g همراه اول رو تستکردم امروز 30 تا سرعت میداد
Masoud-Susa
07-12-2014, 22:55
کاش جی پی آر اس و اج ما هم سرعتش (حالا نمیگم 30) 15 بود.
باورتون میشه اینجا الان سرعت جی پی آر اس 3 یا نهایتا 4 کیلوبایت بر ثانیه اس با ارفاق تازه ! همراه اول هم بدتر از اون.
پول بسته رو میدی ولی نهایتا بتونی تو ماه به اندازه 10 مگابایت ازش استفاده کنی !
بارها به ایرانسل زنگ زدم گفتم ما تری جی نیاز نداریم شما نصف سرعتی که قبلا روی نسل دوم به ما میدادی رو بدی ما کارمون راه می افته و راضی هستم حتی به 195 هم ازش شکایت کردم ولی هیچ وقت مشکل حل نشد که نشد.
ابتدای همین تاپیک هم یه حرفی زدم و یه پیش بینی کردم که باز لازم میبینم که دوستان رو بهش ارجاع بدم:
شمال تهرانم کلا ایرانسل تعطیله . نه نسل 3 هست نه 4! نسل دوم هم اصلا ریسیو نداره! جالبه تو اون نقشه پاورپورنت روز معرفی lte شمال تهران کاملا بی رنگ بود . حالا مشکل چیه نمیدونم !
SIMON137
07-12-2014, 23:21
فقط کارت ملی می خواد و پرکردن مدارک و اثر انگشت
من حتی سیم کارت هم باهام نبود. شماره رو بهشون دادم، سیم قبلی رو سوزوند و یه یوسیم داد. 10 دقیقه بعد هم فعال بود
هزینه ای بابتش دریافت نکردن ؟
از جهت تست مجدد تفاوت محسوسی داشت با نسخه 3g ؟
سپاس
behrooz888
08-12-2014, 00:44
مشهد بلواروکیل اباد 3g ایرانسل سرعت دانلود 2 مگ بر ثانیه هست ولی هر جا 4g رو تست کردم انگار هیج جا انتن نداره الکی رفتیم سیم کارتش رو خریدیم !
boose_bar_khoda
08-12-2014, 01:47
من با 3 جی شب از 3 به بعد بین 900 تا 1300 1400 در نوسانه و بهترین سرعت و حدودای 6 صبح دارم
هزینه ای بابتش دریافت نکردن ؟
از جهت تست مجدد تفاوت محسوسی داشت با نسخه 3g ؟
سپاس
هزینه تعویض سیم کارت با یوسیم 10 نومنه....نه سرعت 3G ایش فرقی با 3G قبل از تعویض نداره( و نبایدم داشته باشه)
من مشهد, طرف خیابان امام رضا, چهارراه دانش تست کردم 4G بود. فلکه آب هم فکر کنم 4G باشه.
مهندس احسان
08-12-2014, 08:30
شمال تهرانم کلا ایرانسل تعطیله . نه نسل 3 هست نه 4! نسل دوم هم اصلا ریسیو نداره! جالبه تو اون نقشه پاورپورنت روز معرفی lte شمال تهران کاملا بی رنگ بود . حالا مشکل چیه نمیدونم !
مینی سیتی - نیاوران و مناطق اطراف 3G ایرانسل فعال هست.
ساری کی تحت پوشش نسل سه قرار میگیره؟
البته بخشی از شهرهای بابل و قائمشهر 3g شدن حتی بابل 4g هم راه افتاده، اما ساری هنوز edge مونده!
مینی سیتی - نیاوران و مناطق اطراف 3G ایرانسل فعال هست.
مینی سیتی اره اما نیاوران، تجریش اینا از انتهای اطراف به زور میگیره
مقایسه اینترنت سه اپراتور تلفن همراه/از کدام سیم کارت اینترنت ارزان تری می توانید بگیرید؟
arman4459
08-12-2014, 11:11
دوستان بهترین کار اینه که فعلا صبر کرده همینطور که بچه ها تو پست های مختلف میگن کلا شبکه ثبات کافی نداره یا خیلی عالیه یا بسیار افتضاح .خودشون هم گفتن شبکه تا بهمن ثبات پیدا میکنه .پس بهترین کار فعلا صبرکردن است و بس
HardwareMaster
08-12-2014, 11:20
مقایسه اینترنت سه اپراتور تلفن همراه/از کدام سیم کارت اینترنت ارزان تری می توانید بگیرید؟
شما الان خودت چه نتیجه ای گرفتی؟
چون یا بسته ها اصلا همسانی با هم نداره که بخواد با هم مقایسه بشه و یا در صورت همسان بودن نرخ یکسان دارند
ضمنا این عکس مقایسه ای توسط شما ایجاد شده یا خبرگزاری یا جایی؟!
چون یا بسته ها اصلا همسانی با هم نداره که بخواد با هم مقایسه بشه و یا در صورت همسان بودن نرخ یکسان دارند
ما نتیجه هامونو قبلا گرفتیم
این هم بیشتر جنبه اطلاع رسانی داره برای افراد ناآگاه و افرادی که به دنبال انتخاب مناسب هستند
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arash59b
08-12-2014, 11:32
دوستان بهترین کار اینه که فعلا صبر کرده همینطور که بچه ها تو پست های مختلف میگن کلا شبکه ثبات کافی نداره یا خیلی عالیه یا بسیار افتضاح .خودشون هم گفتن شبکه تا بهمن ثبات پیدا میکنه .پس بهترین کار فعلا صبرکردن است و بس
اگه شبکه تو منطقه شما پایداره پس می تونید استفاده کنید. بنظر من شبکه الان هم تو هر منطقه ای برای خودش پایدار هست
مثلا همراه اول اینجا در سطح شهر روی 8 مگ هست و تقریبا افت سرعتی نداره
ایرانسل هم بعد از چند ماه به ثبات رسیده و تو روز بهتر از 128 نمیشه و شب ها هم اویل بد ولی در ساعات پایانی عالی میشه
اگه بخواید تا بهمن صبر کنید تا شاید همه چیز پایدار بشه باید احتمال دیدن تعرفه های جدید رو هم داشته باشید
نتیجه رو هر کس باید با توجه به سرعت و پایداری شبکه هر اپراتور تو منطقه و شهر خودش بگیره
- از چه سیم کارتی استفاده می کنید
- سرعت کدوم اپراتور با توجه به استفاده شما تو روز یا شب بهتره
- قصد دانلود دازید یا فقط می خواید وب گردی کنید؟
.......
Milad4171
08-12-2014, 11:57
سلام.
امروز تو رسالت به سمت شرق نزدیک خروجی صیاد چک کردم. سرعت تا 800 اومد ولی یدفه نت قط شد. با اینکه اپلیکشن نشون میده هنوز به BTS متصل هستم !
قبلاً هم پیش اومده بود قطعی وسط ارتباط با اینکه از BTS 3G داشتم آنتن میگرفتم.:n27:
HardwareMaster
08-12-2014, 12:05
ما نتیجه هامونو قبلا گرفتیم
این هم بیشتر جنبه اطلاع رسانی داره برای افراد ناآگاه و افرادی که به دنبال انتخاب مناسب هستند
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوال رو بطور جدی و واضح پرسیدم که 《الان از این مقایسه چه نتیجه ای گرفتی؟》 ولی شما ظاهرا برداشت کردی سوال دارای کنایه هست که اینطوری جواب دادی!
(البته تقصیر از شما نیست، مشکل این نوع سوء برداشتهای بسیار رایج بین ما ایرانیان بویژه در محیط تکست، ناشی از فرهنگ پر از نیش و کنایه ای هست که 24 ساعته داره در قالبهای مختلف توسط همه ی رسانه های کشور بشکلی روتین و عادی ترویج میشه. به عوض اونکه مثل جوامع مدرن فرهنگ مختصر، شفاف و صریح گویی ترویج بشه)
بگذریم....!
منظور این بود که همون نتیجه ای که خودت گرفتی چیه؟
چون همونطور که قبلا توضیح دادم توسط من(و طبعا اکثر افراد به تعبیر شما ناآگاه دیگه) نتیجه ی مشخصی از این مقایسه برداشت نمیشه و معمولا افراد هم وقت ندارن بشینن بهمراه کاغذ قلم و ماشین حساب، بسته ها رو یک به یک با هم بسنجن ... اونم در شرایط کاملا غیرشفاف، سلیقه ای و غیر رقابتی بازار اپراتورها و بلکه کل بازارهای ما.
و اينجا ايران است
سوال رو بطور جدی و واضح پرسیدم که 《الان از این مقایسه چه نتیجه ای گرفتی؟》 ولی شما ظاهرا برداشت کردی سوال دارای کنایه هست که اینطوری جواب دادی! (البته تقصیر از شما نیست، مشکل این نوع سوء برداشتهای بسیار رایج بین ما ایرانیان بویژه در محیط تکست، ناشی از فرهنگ پر از نیش و کنایه ای هست که بطور 24 ساعته داره و در قالبهای مختلف توسط همه ی رسانه های کشور ترویج میشه، به عوض اونکه مثل جوامع مدرن فرهنگ مختصر ، شفاف و صریح گویی ترویج بشه)
بگذریم!
منظور این بود که همون نتیجه ای که خودت گرفتی چیه؟
چون همونطور که قبلا توضیح دادم منکه نتیجه ی مشخصی از این مقایسه ندیدم و معمولا افراد هم وقت ندارن یک به یک بشینن بهمراه کاغذ قلم و ماشین حساب، بسته ها رو با هم بسنجن ... اونم در شرایط غیر رقابتی بازار اپراتورهای ما.
ایرانسل دارای تنوع بسته بیشتر-همراه اول داری بسته های محدود ولی با قیمت مناسن تر- رایتل داری قیمت های بالاتر ولی در حال حاضر به دلیل گذشت چند سال از راه اندازی 3G دارای پایداری شبکه بهتر( در اکثر مناطق)
سلام خسته نباشید یکی از دوستان است که گوشی p6 داره و network mode نداره من با این گوشی کار نکردم میخوام ببینیم همچین مشکلی این گوشی داره و چطوری میشه برطرفرش کرد ممنون
سلام خسته نباشید یکی از دوستان است که گوشی p6 داره و network mode نداره من با این گوشی کار نکردم میخوام ببینیم همچین مشکلی این گوشی داره و چطوری میشه برطرفرش کرد ممنون
سلام
بله هواووی متاسفانه اکثر گوشی های جدیدش هم از قابلیت انتخاب مد شبکه بهرمند نیست... کاریش نمیشه کرد بهترین کار اینه که بفروشید سونی بگیرید.
Armin.Computer
08-12-2014, 13:32
و اينجا ايران است
:n04:
ایرانسل دقیقا هدفش از نسل 4 چی بوده ؟ :n13:
Le0nard0
08-12-2014, 13:33
پز عالی جیب خالی میشه قضیه 4g ایرانسل
:n04:
ایرانسل دقیقا هدفش از نسل 4 چی بوده ؟ :n13:
رونمایی از نسل جدید اینترنت همراه در ایران به نام LTE Dial up :n02:
در جهت رضایت مشتری :n11:
فقط خواستن بگن ببینید ما با تکنولوژی قهر نیستیم ببینین اسمشو LTE ایرانسل کلا دیگه بره جا mtn irancell بزنه LTE irancell بس که هی اس ام اس و تبلیغ میده که ما 4g آوردیم پول ملتو خوردیم
کلا علاقه خاصی فقط به اسامی داره ایرانسل [emoji16]
به نظر من بهتر هست که فعلا از خرید بسته ها دست بکشیم همگی ! چون جز دیدن این صحنه ها و تحریف نسل 4 به سبک ایرانسل به چیزی نمیرسیم 3G هم که خدا بیامرزه صبح ساعت 6 که کلا LTE سیگنال نمیداد 3G هم حداکثر 200 بود سرعتش
Armin.Computer
08-12-2014, 14:36
تا جایی که می دونم در صنعت کامپیوتر زمانی فناوری جدید به بازار می یاد که فناوری قدیمی توان خدمات بهتر رو نداشته باشه
مثلا ایرانسل نسل 3 داشته و بین 5 تا 10 مگ پهنای باند ارائه می داده
حالا برای ارائه سرعت بالاتر نیاز به فناوری جدید داره و بره سراغ نسل 4
یا مثلا خیلی از نقاط کشور هنوز نسل 3 ندارن و با نسل 2 با کیفیت فوق العاده بد دارن استفاده می کنن
ایرانسل دنبال نسل 4 هست :n08:
amiralex65
08-12-2014, 14:38
یه کدي داره که با یه سرچ تو اينترنت پيداش میکنی.
بعد با استفاده از اون کد ميری تو تنظیمات مخفی گوشی و تو قسمت network میرایی رو 3g .به همین راحتی
دیگه لازمم نيست بري گوشی به این خوبی رو بدی و گوشی های بیخود سونی رو بگیری.
یه کدي داره که با یه سرچ تو اينترنت پيداش میکنی.
بعد با استفاده از اون کد ميری تو تنظیمات مخفی گوشی و تو قسمت network میرایی رو 3g .به همین راحتی
دیگه لازمم نيست بري گوشی به این خوبی رو بدی و گوشی های بیخود سونی رو بگیری.
اینو میگی دیگه؟
*#*#4636#*#*
شما اول بزن ببین روی هواووی جواب میده بعد به ملت پیشنهاد کن...
تصویری از پوشش نسل 3 و 4 تهران
LTE-Advanced Mobile WiFi
M7350[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نمایندگیش خواستم بخرم خودش گفت لاک هست.
حتی گفتم سیمکارت رایتل یا همراه آخرت بدم بنداز توش اگه آنلاک بود میخرم.گفت لاک هست.
SONY XPERIA Z3
دروغه نقشش, البته این دروغ بزرگ از طرف خود ایرانسله نه شما
برای مثال خیابان زرتشت که در مرکز شهر هم هست وقتی سرچ انجام میدی اصلا چیزی به اسم 3G یا 4G ایرانسل پیا نمی کنه!
یا مثلا خیابان میرداماد خیابان دفینه اصلا تحت پوشش 3و4 نیست! اگر هم گوشی پیدا کنه قادر به وصل شدن به شبکه نیست از بس سیگنال ضعیفه... :n32:
بچه ها این مودم 4g آنلاک تو آمازون به قیمت 169$ بخرم یا نه؟
ارزونتر هم داره.
SONY XPERIA Z3
دقیقا این نقشه پوشش خارجیه نه داخلی!
بچه ها این مودم 4g آنلاک تو آمازون به قیمت 169$ بخرم یا نه؟
SONY XPERIA Z3
سازگاره مودم FDD 1800 هم ساپورت می کنه
دروغه نقشش, البته این دروغ بزرگ از طرف خود ایرانسله نه شما
برای مثال خیابان زرتشت که در مرکز شهر هم هست وقتی سرچ انجام میدی اصلا چیزی به اسم 3G یا 4G ایرانسل پیا نمی کنه!
یا مثلا خیابان میرداماد خیابان دفینه اصلا تحت پوشش 3و4 نیست! اگر هم گوشی پیدا کنه قادر به وصل شدن به شبکه نیست از بس سیگنال ضعیفه... :n32:
من 2هفته پیش زرتشت غربی بودم و 600k سرعت میداد(3g)
من 2هفته پیش زرتشت غربی بودم و 600k سرعت میداد(3g)
جلوی بیمارستان مهر چیزی به اسم 3G یا 4G وجود نداره!
دیروز من الکامپ بودم یکی از متصدیان ایرانسل می گفت پیش ثبت نام داریم که مشمول تخفیف هم هست؟ ایا درسته؟ چقدر تخفیف میدن من نوشتم گفتم فوقش کنسل می کنم e5373 نوشتم توی ebay صد و بیت دلار خورده. الان یک شرکتی که میشنام یه مدل شرکت at رو اورده میگه 280اما توی اینترنت 40 دلار خورده خواستید معرفیش کنم
Armin.Computer
08-12-2014, 15:46
این نقشه از کجاست؟؟؟
شهرهای دیگه هم هست؟؟؟
جلوی بیمارستان مهر چیزی به اسم 3G یا 4G وجود نداره!
اتفاقن من دقیق جلوی بیمارستان مهر،نزدیک شیرینی فروشی عاج رو گفتم...
من تقریبا 3 ماه اون منطقه کاری داشتم که سرعت تو روز های کاری معمولا 300 تا 400 بود که بعضی موقع ها در بد ترین حالت به 200 هم میرسید ولی جمعه ها که تست میگرفتم سرعتم 600 بود و یه روز حتی به 900 هم رسید...
amiralex65
08-12-2014, 17:01
اینو میگی دیگه؟
*#*#4636#*#*
شما اول بزن ببین روی هواووی جواب میده بعد به ملت پیشنهاد کن...
نه عزیزم این نیست.میدونم این جواب نمیده
یه کد دیگه هست که خودمم امتحان کردم جواب داد
اگه تونستم پیدا میکنم حتما ميزارم اینجا
این نقشه از کجاست؟؟؟
شهرهای دیگه هم هست؟؟؟
من از یه سایت خبری گرفتم. فکر کنم در آینده نزدیک خود ایرانسل نقشه بزاره اونطور که در نمایشگاه گفتن
birang1357
08-12-2014, 17:09
ایرانسل مثل همه خدمات دیگه ای که ارائه میده فقط تبلیغاتش قویه وگرنه کیفیتش خیلی پایینه. بهتره زیاد روی اینترنتش حساب نکنید
نه عزیزم این نیست.میدونم این جواب نمیده
یه کد دیگه هست که خودمم امتحان کردم جواب داد
اگه تونستم پیدا میکنم حتما ميزارم اینجا
اگر بذاری که ممنون میشم من هم استفاده می کنم چون یکی از گوشیهام هواووی هست و با این مشکل مواجه هستم منم
Le0nard0
08-12-2014, 17:18
کاری که ایرانسل داره میکنه مثل اینه که بچه ای که هنوز نمیتونه راه بره بخواد بدوئه . تو هنوز توی 3g موندی بعد دنبال 4g هستی؟:n08:
Armin.Computer
08-12-2014, 17:39
من از یه سایت خبری گرفتم. فکر کنم در آینده نزدیک خود ایرانسل نقشه بزاره اونطور که در نمایشگاه گفتن
تو نمایشگاه نگفتن دقیقا چه زمان؟
mehdi-sh
08-12-2014, 17:41
دوستان چرا 4G اینجوریه تو خیابون فول انتن ولی طبقه پنجم تو همون نقطه انتن اصلا نداره؟
گفتن طی چند روز آینده، راست و دروغش با خودشون
دوستان چرا 4G اینجوریه تو خیابون فول انتن ولی طبقه پنجم تو همون نقطه انتن اصلا نداره؟
تری جی هم دست کم نداره یه جا هیچی سیگنال نداره بیست متر اون ور تر پره، فعلا خیلی کار داره
mehdi-sh
08-12-2014, 17:48
تری جی هم دست کم نداره یه جا هیچی سیگنال نداره بیست متر اون ور تر پره، فعلا خیلی کار داره
انصافا از لحاظ 3G من مشکلی ندارم و اکثر اوقات سرعتم ثابت و خوبه.
ehsan_iace
08-12-2014, 18:03
بستههای اینترنت همراه اول قابلیت تمدید اتوماتیک دارند یا بسته که تمام شد دیگر آزاد حساب میکنه؟!
arash59b
08-12-2014, 19:05
بستههای اینترنت همراه اول قابلیت تمدید اتوماتیک دارند یا بسته که تمام شد دیگر آزاد حساب میکنه؟!
همراه اول دارند ولی ایرانسل خیر
amiralex65
09-12-2014, 00:11
اگر بذاری که ممنون میشم من هم استفاده می کنم چون یکی از گوشیهام هواووی هست و با این مشکل مواجه هستم منم
بفرمایید اینم کد تنظیمات مخفی p6 واسه حالت 3g only
البته من فقط رو p6 امتحان کردم..نمیدونم رو بقیه محصولات هواوی کار میده یا نه.
اگه شما امتحان کردی و جواب داد خبرشو بده
*#*#2846579159#*#*
*#*#2846579159#*#*
پس این کد روی p6 کار کرده و جواب داده؟
ممنون
birang1357
09-12-2014, 09:53
من واقعا تعجب می کنم چرا بعضی دوستان اینقدر وقت و پول خود را پای ایرانسل میذارن
ایرانسل جز در مواردی که مجبور باشید اصلا به درد نمی خوره
لطفا بی خودی پول خودتون رو تو جیب ایرانسل نریزید
*#*#2846579159#*#*
منو گوشی باز شد ولی از کدام گزینه حالت گوشی میزازید روی WCDMA ONLY ؟
amiralex65
09-12-2014, 13:32
تو قسمت network بعد network mode بعد 3g
amiralex65
09-12-2014, 13:40
network که نداره تو منویی که میاد گزینه 7 هم هست networek setting که داخل این همه اصلا چیزی نداره مه مد شبکه مشخص بشه فقط ps با cs داره جز گزنه های انتخابیش
rezaei73
09-12-2014, 15:02
وقتی میرم تو network setting سه تا گزینه میاد
1.cs only
2.ps only
3.cs and ps only
amiralex65
09-12-2014, 16:00
گوشياتون چیه?
من که گفتم رو p6 امتحان کردم اومد.
تو network setting که میرم network mode داره.
amirlovely
09-12-2014, 17:56
سلام با اینکه که گوشی نوت 3 lte هست چرا موقع کانکت 4g مینویسه به جای lte در بغل انتن?
نسل ٣ و نسل ٤ ايرانسل
سلام با اینکه که گوشی نوت 3 lte هست چرا موقع کانکت 4g مینویسه به جای lte در بغل انتن?
جفتش یکیه دیگه چه فرقی داره
SAeedBaa
09-12-2014, 21:18
دوستان از دیروز و امروز استارت افزایش قیمت بسته های اینترنت زده شده و بسته 150 مگی روزانه از 1000 به 2000 تغییر پیدا کرده.
اینها نشان از اینده روشن نسل های جدید در ایران
جالبه این سایت این مودم رو گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobile Hotspot Elevate 4G
مدل 754S
اونم چند به قیمت 395 هزار ناقابل اما سوال من اینه که چطور این مودم 45 50 دلاری به این قیمت رسیده
جالب اینجاست که همین ebay مودم 319 تومنی ایرانسلو زده 118 دلار.
اما اینجا زده 300
من فروشنده به قیمت 250 هم سراغ دارم کسی خواست بگه شمارشو پخ کنم. ضمنا من اینجا به هیچ وحه ذی نفع نیستم برای شکستن این قیمت های تخیلی این مطلبو گذاشتم ( یه عده فقط دنبال موقعیتن)
تازه اینو یادم رفت بگم توی مشخصات فرکانس 1800 و 2600 رو ندیدم ضمنا اگر بنویسه 4g lte نسل چهارم اگر 4g خالی نوشته اچ پلاسه برید منوالشو ببینید تا تصدیق کنید اینم از اون دروغهاست که تری جی رو 4 جی جا میزنه. اینم از یک شرکت آمریکایی مثلا
arash59b
09-12-2014, 21:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobile Hotspot Elevate 4G
مدل 754S
اونم چند به قیمت 395 هزار ناقابل اما سوال من اینه که چطور این مودم 45 50 دلاری به این قیمت رسیده
اما اینجا زده 300
وقت نکردم سرچ کنم ولی تا اونجا که دیدم لینک سایت امازون که قیمت استوک رو داده تازه لاک اپراتور AT&T هست.!
و لینک علی بابا هم که حداقل باید 100 تا سفارش بدی که این قیمت بهت بده
خوب اگر به این نتیجه رسیدی که قیمت 250 مناسبه به من هم اطلاع بدید.
الان اینم دیدم 249900. با دوازده ما گارانتی. جابی ندیدم بنویسه فرکانس اف دی دی 1800 رو ساپرت میکنه مسخره تر اینه که توی منوال نوشته 4g یعنی به hspda وصل شده 4g lte مود نسل چهارم میشه
خوشحالم بازار ایران هم رقابتی شده.
behnamlider
09-12-2014, 22:26
دوستان از دیروز و امروز استارت افزایش قیمت بسته های اینترنت زده شده و بسته 150 مگی روزانه از 1000 به 2000 تغییر پیدا کرده.
اینها نشان از اینده روشن نسل های جدید در ایران
اینا چی فکر کردن همش 4 تا دکل زدن اونم ما باید پولشو بدیم؟
این بسته طرفدار زیاد داره خودم زیاد استفاده میکردم ولی به جای اینکه کیفیت بهتر کنه ملت یه استفاده ای بکنن میره گرونترم میکنه (یه پیج به زور باز میکنه ... سایتای خارجی کلا تعطیله)
ایرانسل اینو بدون الان بسته های شبانت ارزش خرید داره اینم بزنی زیر گوشش دیگه هیچکی سراغت نمیاد
Leon-117
10-12-2014, 01:23
تا سایتهایی مثل ایران دلیور هست با قابلیت خردید از سایتهای معتبر مثل آمازون یا Ebay و دارای نماد اعتماد الکرونیکی هستند دلیلی نداره ما به شخص اعتماد کنیم!
مسئله اینه اونا گرون حساب،نماد اعتماد الکترونیکیشونم بدرد خودشون میخوره :d
و اینکه کل الان هرکسی میتونه خودش از سایت های خارجی خرید کنه،خیلی راحت میشه ویزا،وب مانی و .... گرفت.
HardwareMaster
10-12-2014, 05:31
مسئله اینه اونا گرون حساب،نماد اعتماد الکترونیکیشونم بدرد خودشون میخوره :d
و اینکه کل الان هرکسی میتونه خودش از سایت های خارجی خرید کنه،خیلی راحت میشه ویزا،وب مانی و .... گرفت.
دوست عزیز همچین صحبت میکنی که انگار خرید از ebay و آمازون و .... مثل خرید از آل دیجیتال و دیجیکالاست!
من نصف موهام سفید شد تا تونستم تنها سه مرتبه از ebay و آمازون خرید کنم. سایر افراد جامعه که فکر کنم کارشون به جاهای باریکتر بکشه!
اونقدرام که شما سادش کردی نیست...
بنظرم این تب بی مورد 4G رو بهتره جدا کنار بگذارید چون نه سرعت مناسبی هنوز داره و نه فراگیر شده. مطمئن باشید تا یکسال دیگه که توسعه پیدا کنه اونقدر انواع و اقسام مودم 4G با بهای پایین توی بازار ریخته باشه که اسباب پشیمونی اینایی بشه که الان هول برشون داشته
arash59b
10-12-2014, 06:44
منم با دوستمون موافق هستم فعلا سرمایه گذاری روی نسل 4 اصلا بصرفه نیست. نه کیفیت اش مشخصه و نه سرعت پوشش دهیش. قیمت اش هم که جای خود داره شاید اصلا برای دانلود مناسب نباشه. برای
وب گردی هم همون نسل 3 کفایت می کنه.
در ضمن، هم اعتبار و هم انصاف بعضی از دوستان فروشنده در انجمن همسایه خیلی بیشتر از سایت هایی مثل دلیور هست. بعضی از دوستان برای خرید از سایت های خارچی فقط 2 درصد کارمزد دریافت می کنند و
چون کارشون هم همینه نمیان برای 150 تومن اعتبار شون رو خراب کنند.
چالوس و نوشهر ، 3g ایرانسل:
سرعت 3g ایرانسل تو چالوس و نوشهر بدون اختلال نزدیک 5 مگ هستش ،البته با 3g همراه اول تو چالوس تا 7 مگ هم گرفتم. اینم تست 3g ایرنسل:
smj.hashemi
10-12-2014, 12:38
سرعت 3g ایرانسل تو چالوس و نوشهر بدون اختلال نزدیک 5 مگ هستش ،البته با 3g همراه اول تو چالوس تا 7 مگ هم گرفتم. اینم تست 3g ایرنسل:
از کی فعال شده ؟؟
دیروز تست میکردم نبود
کجای چالوس ؟؟
از کی فعال شده ؟؟
دیروز تست میکردم نبود
کجای چالوس ؟؟
ایرانسل و چک نکرده بودم،امروز سمت خیابون 15 خرداد نوشهر ایرانسل و تست گرفتم،چون مرکز مخابراتی چالوس و نوشهر یکی هستش ، سمت پل چالوس هم باید فعال شده باشه.
smj.hashemi
10-12-2014, 13:03
ایرانسل و چک نکرده بودم،امروز سمت خیابون 15 خرداد نوشهر ایرانسل و تست گرفتم،چون مرکز مخابراتی چالوس و نوشهر یکی هستش ، سمت پل چالوس هم باید فعال شده باشه. مهندس تا جایی که میدونم سایت نوشهر چند وقت پیش راه افتاده بود ولی چون بابل دیتای اونو نتونست فراهم کنه غیر فعالش کردن چالوس من دیروز گرفتم 2جی بود . تا جایی هم که اطلاع دارم آخر بهمن فعال میشه چالوس باز اگه تونستی و تست گرفتی میدون مخابرات یه خبر به ما بده
مهندس تا جایی که میدونم سایت نوشهر چند وقت پیش راه افتاده بود ولی چون بابل دیتای اونو نتونست فراهم کنه غیر فعالش کردن چالوس من دیروز گرفتم 2جی بود . تا جایی هم که اطلاع دارم آخر بهمن فعال میشه چالوس باز اگه تونستی و تست گرفتی میدون مخابرات یه خبر به ما بده
خوب پس ، من چون 3g همراه اول استفاده می کردم از 3g ایرانسل خبر نداشتم،امروز امتحانی ایرانسل و چک کردم ، باشه اگه طرف میدون مخابرات چالوس رفتم، تست می گیرم.
خبرنامه اایرانسل عضویت
شهرك غرب
برای استفاده از 4g ایرانسل حتما باید گوشی 4gساپورت کنه ؟
بله هم سیم کارت باید عوض شه هم گوشی 4g ساپورت باشه
paradisepersian
11-12-2014, 01:30
اگه بخوای از سیم کارت داخل گوشی استفاده کنید جواب بله هست گوشی باید 4G ساپورت کنه
ولی اگه گوشی 4G نداری مشکلی نیست کافیه یه رای فای 4G تهیه کنی هات اسپوت کنی تمام این جواب میده
sara9000
11-12-2014, 01:36
سلام
دوستان خواهشا راهنمائی کنید
چندین بار است که اینترنت 3g استفاده میکنم اما اصلا کیفیت نداره حتی در حالت معمولی هم سرعتش کم است شما چگونه با سرعت بالا دارید استفاده میکنید چکار کنیم که سرعتش خوب بشود
ممنون
paradisepersian
11-12-2014, 01:44
سلام
چندین بار است که اینترنت 3g استفاده میکنم اما اصلا کیفیت نداره حتی در حالت معمولی هم سرعتش کم است شما چگونه با سرعت بالا دارید استفاده میکنید چکار کنیم که سرعتش خوب بشود
ممنون
دلایل زیادی داره کیفیت بد
1- کمبود پهنای باند ایرانسل
2- فاصله زیاد با دکل
3- شلوغ بودن منطقه شما
arman809
11-12-2014, 02:18
سلام
ممنون
البته دوستان هم معمولا نتیجه بهترین تست های خودشون رو اینجا قرار میدن! و در بیشتر اوقات سرعت من هم مثل شما کم و بی کیفیت هست.
برای نمونه مثلا این سرعتی که من در اینجا الان قرار دادم مربوط به عالی ترین تستی هست که تا حالا کردم و نزدیک دکل بودم و در خیابون! توی محیط داخل ساختمون اصلا حتی سیگنال 4G و 3G هم اینجا نیست.
arman809
11-12-2014, 02:18
سلام
ممنون
البته دوستان هم معمولا نتیجه بهترین تست های خودشون رو اینجا قرار میدن! و در بیشتر اوقات سرعت من هم مثل شما کم و بی کیفیت هست.
برای نمونه مثلا این سرعتی که من در اینجا الان قرار دادم مربوط به عالی ترین تستی هست که تا حالا کردم و نزدیک دکل بودم و در خیابون! توی محیط داخل ساختمون اصلا حتی سیگنال 4G و 3G هم اینجا نیست.
دوستان من هم گوشیم قدیمیه 2g ساپورت هم سیمکارتم
الان میخام بسته 400 مگی برای یک هفته بگیرم کدهای فعال سازیشون که تفاوتی (4g .3g .2g)ندارند ؟
smj.hashemi
11-12-2014, 09:49
این طور که یکی از دوستانم در ایرانسل بهم گفت
22 بهمن جشن رومینگ ملی هست و قرار تمام شهر های کشور زیر پوشش 3جی ایرانسل
Armin.Computer
11-12-2014, 09:51
سرور خارجی هم خیلی مهمه!
arman809
11-12-2014, 14:02
جالبه هنوز یه نفر یه مودم نخریده تست کرده باشه؟ خود من هم در منطقه تحت پوشش نیستم که بخرم
fanoostalaei
11-12-2014, 14:08
جالبه هنوز یه نفر یه مودم نخریده تست کرده باشه؟ خود من هم در منطقه تحت پوشش نیستم که بخرم
من در نزدیکترین فاصله به دکل نسل 4 هستم !! ولی علاقه ای هم به خریدن مودم ندارم چرا که با نسل 3 همون سرعت نسل 4 رو میگیرم و سرعت 13-14 مگ برام کافیه :D
اینم نهایت سرعت مودمم !!!:n27:
hossein_ir_en
11-12-2014, 14:24
مدل 754S
اما اینجا زده 300
من فروشنده به قیمت 250 هم سراغ دارم کسی خواست بگه شمارشو پخ کنم. ضمنا من اینجا به هیچ وحه ذی نفع نیستم برای شکستن این قیمت های تخیلی این مطلبو گذاشتم ( یه عده فقط دنبال موقعیتن)
اولا در مورد 46$ بایستی به این نکته توجه کنید که اگر بخواهید 100 تا از این مودمو الان تو دنیا پیدا کنید نمیتونید چون این مودم صرفا برای اپراتور تگزاس at&t ساخته شده و مازاد آن را unlock کردند به چند نفر فروختند مثلا 40$ و این توی چند کشور از جمله امریکا و ایران پخش شده و یه تعدادش مونده توی امریکا دارن 46$ میفروشن ولی اینجا قضیه فرق میکنه ، وقتی این کالارو شما وارد گمرک ایران میکنی کارشناس ارزش یهو برات میزنه 120 دلار اونوقت باید کلی عوارض بدی تا ترخیص بشه بعدش با دارایی طرفی که جنس وارد کردی ، ازیه طرف کلی هزینه تبلیغات ،پیک ، حقوق بخش فروش،...باید پرداخت کنی تازه داری یکسال گارانتی میکنیو....
بنابراین 375 هزار بدون سیمکارت رایگان ما گرون نیست.
smj.hashemi
11-12-2014, 17:56
ایرانسل نمیتونه از BTS رایتل استفاده کنه آیا ؟
amiralex65
11-12-2014, 18:26
از بچه ها کسی میدونه این BTS کدوم اپراتوره و چه تجهیزاتی روشه؟
این طور که یکی از دوستانم در ایرانسل بهم گفت
22 بهمن جشن رومینگ ملی هست و قرار تمام شهر های کشور زیر پوشش 3جی ایرانسل
اگر رومینگش مثل رایتل باشه که در شبکه دیگه نرخ اینترنت رو آزاد حساب می کنه حتی با داشتن بسته اینترنت مفت نمی ارزه...
ایرانسل نسل سوم
Mr.World.Wide
11-12-2014, 22:31
دوستان مودم فورجی ارزون قیمت کسی سراغ نداره؟؟؟
این قیمتایی که ایرانسل گذاشته قیمت خون باباشه
چه خبره چهارصد تومن؟؟؟؟؟
اگر مودم همه کاره باشه که هم بشه ای دی اس ال گرفت و هم فورجی که چه بهتر
اگر نه یه مودم فورجی خوب و ارزون قیمت معرفی کنید
ممنون
arash59b
11-12-2014, 22:56
دوستان مودم فورجی ارزون قیمت کسی سراغ نداره؟؟؟
این قیمتایی که ایرانسل گذاشته قیمت خون باباشه
چه خبره چهارصد تومن؟؟؟؟؟
اگر مودم همه کاره باشه که هم بشه ای دی اس ال گرفت و هم فورجی که چه بهتر
اگر نه یه مودم فورجی خوب و ارزون قیمت معرفی کنید
ممنون
بنظر من یه گوشی بگیرید بهتره تا 300 -400 پول برای مودم بدید که فعلا همه شون گرون هستند. بغیر از این انتن دهی شون ضعیف تر از گوشی هست و سرعت و پهنای باندشون هم به پای گوشی نمیرسه
ادم 500-600 بده یه لومیا 625 بگیره هم کارش تو نسل 4 راه می افته هم یه گوشی ناز میگیره دستش
Mr.World.Wide
12-12-2014, 00:09
بنظر من یه گوشی بگیرید بهتره تا 300 -400 پول برای مودم بدید که فعلا همه شون گرون هستند. بغیر از این انتن دهی شون ضعیف تر از گوشی هست و سرعت و پهنای باندشون هم به پای گوشی نمیرسه
ادم 500-600 بده یه لومیا 625 بگیره هم کارش تو نسل 4 راه می افته هم یه گوشی ناز میگیره دستش
نه خب گوشی که دارم
نکسوز پنج دارم
یه مودم هم داشته باشم بدک نیست
amiralex65
12-12-2014, 00:27
ایرانسل نسل سوم
ممنون.مطمئنی؟آخه نسل سه نزدیک انتن اصلا پیدا نمیکنه؟
واقعا این ایرانوِل تو تحویل آشغال به ملت شاهکاریه واسه خودش:n27:
پنج شنبه شب ها سرعت 1/10 میشه بعد جالب تر از همه سرعت سرور های داخلی پایین تره خارجی هاس :n19::n19::n19:
یعنی شرکت آشغال فروش تر از ایرانوِل تو دنیا نداریم
واقعا این ایرانوِل تو تحویل آشغال به ملت شاهکاریه واسه خودش:n27:
پنج شنبه شب ها سرعت 1/10 میشه بعد جالب تر از همه سرعت سرور های داخلی پایین تره خارجی هاس :n19::n19::n19:
یعنی شرکت آشغال فروش تر از ایرانوِل تو دنیا نداریم
كلا به جا اسم 3g ايرانسل هم بايد يه اسم ديگه اي گذاشت كه اينجا نميشه گفت ولي :)
arash59b
12-12-2014, 06:59
قیمت اش چقدر هست؟
چقدر شارژ نگه میداره و حداکثر سرعتی که تونستی دانلود کنی چقدر بوده (در مقایسه با گوشی؟)
arash59b
12-12-2014, 07:03
شبانه 2-8
سرعت دانلود هم همینقدر هست.
لندن
mehdi-sh
12-12-2014, 07:06
LTE ایرانسل
mehdi-sh
12-12-2014, 07:10
سرور انلاین نت فرانسه
mehdi-sh
12-12-2014, 07:21
سرعت دانلود
arash59b
12-12-2014, 07:37
مهدی جان لطفا در پست گذاشتن قوانین انجمن رو رعایت کنید
1- از دادن پست های پشت سرهم خوداری کنید. می تونستید هر سه پست رو در یک پست ارایه بدید
2- برای گذاشتن عکس از اسپویلر استفاده کنید.
برای کم شدن حجم عکس فقط از قسمت های لازم عکس بزارید احتیاج به اسکرین شات گرفتن از همه صفحه دسکتاپ نیست.
mehdi-sh
12-12-2014, 07:42
قیمت اش چقدر هست؟
چقدر شارژ نگه میداره و حداکثر سرعتی که تونستی دانلود کنی چقدر بوده (در مقایسه با گوشی؟)
این مودم من دارم همه چیزش خوبه فقط انتن دهیش خیلی اشغاله.
از لحاظ شارژ خوبه ولی چون ایرانسل پنل درست و حسابی انلاین نداره این مودم یه جورایی عذابه.
Sent from my iPad using Tapatalk
Mahdi9990
12-12-2014, 10:40
بچه ها كسي ميدونه سيم كارت نسل چهار (usim) ايرانسل رو غير از اون چند تا مركز خدمات كه خودش اعلام كرده ديگه كجا ميفروشن؟
بك تغييراتي حس ميشه
a1l2i3z4a5h6r7
12-12-2014, 11:13
سلام دوستان خسته نباشید یک سوال داشتم من اگر بسته 1 ماه 24 gig ساعت 2 تا 8 فعال کنم اگر قبل از یک ماه حجم 24 گیگ دانلود کنم مثال 8 روز میتونم باز همون بسته 24 گیگ دوباره فعال کنم یا باید منتظر باشم 30 روز تموم بشه ممنون
Tehranshahr
12-12-2014, 11:46
اون سکتور جدیدای ایرانسل که من دیدم دقیقا مثل همینه، اونی که کنار سکتور بلند سمت راست نصب شده و 2ردیف شیار داره.
سلام دوستان خسته نباشید یک سوال داشتم من اگر بسته 1 ماه 24 gig ساعت 2 تا 8 فعال کنم اگر قبل از یک ماه حجم 24 گیگ دانلود کنم مثال 8 روز میتونم باز همون بسته 24 گیگ دوباره فعال کنم یا باید منتظر باشم 30 روز تموم بشه ممنون
هر چند تا بیته فعال کنی حجمش اضافه میشه
روزی یه بسته میتونی سفارش بدی
mehrabooni
12-12-2014, 12:42
میزان قدرت سیگنال در ایفونو با چه نرم افزاری بفهمم
با چه توییکی روی حالتی تنظیم کنم که فقط به نسل سوم وصل بشه
a1l2i3z4a5h6r7
12-12-2014, 14:08
هر چند تا بیته فعال کنی حجمش اضافه میشه
روزی یه بسته میتونی سفارش بدی
فقط حجمش اضافه میشه روزش اضافه نمیشه ؟ یعنی تو 30 روز 1 بسته فعال کنم یک بسته دیگه هم فعال کنم اون 30 روز 60 روز نمیشه ؟ تو همون 30 زوز مثال دوبسته زدم شده 40gig باید مصرف بشه؟
bahram.mb
12-12-2014, 14:19
فقط حجمش اضافه میشه روزش اضافه نمیشه ؟ یعنی تو 30 روز 1 بسته فعال کنم یک بسته دیگه هم فعال کنم اون 30 روز 60 روز نمیشه ؟ تو همون 30 زوز مثال دوبسته زدم شده 40gig باید مصرف بشه؟
سلام قبلآ روزش هم اضافه میشد ... الان مثل اینکه نمیشه... از ایرانسل پرسیدم گفت مثلآ یه بسته سی روزه بیست روزش مونده یه سی روز دیگه بخری فقط ده روزش اضافه میشه و سقفش سی روزه هست ولی حجمش اضافه میشه
MOH@ND3S
12-12-2014, 15:25
سلام دوستان من بخاطر مشکلی که برای خطم پیش اومده بود ( مبلغ قبض زیاد ) دیروز ساختمان اصلی ایرانسل بودم و از مدیر پروژه ایرانسل سوالاتی هم پرسیدم که یکیش در مورد دلایل مختلفی که باعث کندی LTE شده .. اینطور که گفتن فعلا سازمان تنظیم 5mhz پهنای باند فرکانسی به ایرانسل اختصاص داده ( تو تست هایی هم که قبلا گذاشتم میتونید ببینید ) که این باعث میشه هم میزان پهنای باند اینترنت کم باشه ( نهایتا 40 مگابیت ) هم ظرفیت هر دکل برای پذیرش مشترک. بخاطر همینه که تست هایی که از ایرانسل میبینیم تو اینستاگرام سرعتش بیشتر از چیزیه که خودتون تجربه میکنید . چون درون و اطراف مراکز اصلی ایرانسل به دلیل اینکه اختیارش دست خودشونه پهنای باند 20mhz هست .. و بزودی با مذاکراتی که دارن انجام میدن پهنای باند فرکانسی کل مناطقی که تحت پوشش LTE هست به 20mhz ارتقا پیدا میکنه..در کنار این مطلب دلیل دیگه ای که باعث کندی LTE شده ، محدودیت باند فرکانسی لینک های ماکروویو هست که این هم باز بزودی در کل کشور مشکل حل میشه و با فیبری کردن اکثر لینک های ارتباطی دکل ها ، سرعت های خیلی بالاتری خواهیم دید رفته رفته.
و در کل این طور که معلومه تازه شرکت ها اول راه هستند و شاید تا 1 سال دیگه کاملا به حالت پایداری کامل برسن.
mehrdad..7
12-12-2014, 15:40
تو دورود از چهارشنه 3g کلا قطعه حالا تکلیف مایی که بسته خریدیم چیه؟:n34:
mehrabooni
12-12-2014, 15:45
کسی ایفون نداره هه
arash59b
12-12-2014, 15:58
کسی ایفون نداره هه
برنامه ای برای اینکه فقط رو حالت ۳جی بمونه نیست
برای تبدیل علامت انتن به سیگنال و دیدن منوی مخفی این کد رو وارد کنید
*
3001
#
12345
#
*
سلام. من ميخوام usim بخرم. براى خريد حتما بايد كسى كه خط به اسمشه باشه يا كسه ديگه هم ميتونه سيم كارتو عوض كنه؟؟؟
سلام. من ميخوام usim بخرم. براى خريد حتما بايد كسى كه خط به اسمشه باشه يا كسه ديگه هم ميتونه سيم كارتو عوض كنه؟؟؟
قانونش اینه کسی ک به نامشه بستگی ب طرفی که داری ازش میخری داره دیگه!!بعضیا گیر میدن
نوشته اصلی توسط matin0935 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<br />
جناب نوا آقای کریمی گفتن که تا 100 روز آینده منتظر تحول بزرگی باشیم؟<br />
آیا درسته یا غلط؟<br />
<b>با درود<br />
تحولات بزرگ انجام شده. فقط بخش ارتقای شبکه وایمکس به نسل چهارم ثابت در درست است که بزودی جزییات واگذاری آن اعلام می شود.<br />
</b><br />
نوشته اصلی توسط reza x8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<br />
الان مراغه با سیصد هزار نفر جمعیت هنوز خبری از نسل سه نیست. حالا درست یا غلط بودنش رو اطلاع ندارم اما شنیدم پارسال که رایتل میخواست اینجا دکل بزنه امام جمعه شهر مانع شده بود. ممکنه بازهم به خاطر همین مساله تجهیز مراغه عقب افتاده باشه؟<br />
<br />
<b>با درود<br />
متاسفانه علما نفوذ زیادی در این موارد دارند و موارد متعددی وجود داشته که به دلیل مخالفت کار گسترش با کندی روبه رو شده. اما در منطقه شما چنین مشکلی گزارش نشده.<br />
</b><br />
<br />
نوشته اصلی توسط apolo92 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<br />
سلام جناب <b><b><font color="#7E0175">Nova view</font></b></b> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<font color="#3E3E3E"> یه سوال در داشتم . در پستی که چند روز پیش ارسال کردین یک مطلب بود در مورد جایگزینی td-lte با وایمکس .خواستم بدونم که تا چند ماه آینده این فناوری جایگزین وایمکس خواهد شد؟ و اگر شهری تحت پوشش قرار بگیرید آیا مودم ها رو باید تحویل داد و مودم جدید با پرداخت پول تحویل گرفت؟؟؟ واقعا وضع این روزای وایمکس بسیار آذار دهنده است خصوصا در خوزستان. اگر تا چند ماه آینده نمیاد تا فکر adsl باشیم . سپاس</font><br />
<br />
<br />
<b>با درود<br />
بررسی ها توسط کارشناسان و تیم مربوطه در حال انجام هست. شخصا امیدوارم در نهایت سازوکاری تعبیه شود که مشترکان قدیمی وایمکس برای مهاجرت به نسل بالاتر دچار ضرر نشوند.<br />
<br />
</b><br />
نوشته اصلی توسط sky5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<br />
نوا تکلیف این موضوع چی میشه و چطور میشه پیگیر شد که حل بشه <br />
<br />
افت شدید سرعت اینترنت رایتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<br />
<b> دوست گرامی<br />
مشکل شما فقط از طریق بخش ارتباط با مشتریان رایتل قابل پیگیری است . اینکه تا به حال مشکل شما برطرف نشده و پاسخگویی نیز وجود ندارد ضعف اپراتور سوم است. راه دیگری برای پیگیری وجود ندارد.<br />
</b><br />
<br />
نوشته اصلی توسط ak313 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<br />
ببخشید آیا خ جمهوری خ ابوریحان نبش نمایندگی ایرانسل، ۴ جی داره من با دانگلم نتونستم ال تی ای رو پیدا کنم می خوام مطمئن بشم دانگلم مشکل داره یا نه؟ <br />
<br />
<b>با درود<br />
دانگل باید از نسل چهارم پشتیبانی کند. پوشش نسل چهارم در منطقه ای که ذکر کردید وجود دارد اما امکان دارد در داخل ساختمان آنتن ضعیف باشد.<br />
</b><br />
Sent from my MediaPad X1 7.0<br />
<br />
نوشته اصلی توسط behnam wxx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<br />
دیروز تو فارسان~چهارمحال~بعدظهر حتی گوگل هم بازنمیشد با توجه به اینکه اقای کریمی فرمو دند بزودی فارسان ادیجی تقویت میشه تو مسجد جامع میخواستم بدو نم این واژه زود وقتش رسیده؟قریب به نه ماه هست که سرعت شش کیلو بایته وبرخی روزا مثل دیروز افتضاح علامت ادی جی هم ناپایدار بود با تشکر از پاسخگو یی تیم فنی مهندسی ایرانسل<br />
<br />
<b>دوست گرامی<br />
عرض شد اینجا حتی بنده نیز نماینده ایرانسل نیستم و فقط برای یاری به کاربران فعالیت انجام می گیرد. همچنین دقت داشته باشید پستهای سایر کاربران تا زمانیکه تایید توسط مدیریت این بخش اعلام نشود اطلاعات شخصی آنهاست و از طرف اپراتور و یا هیچ سازمانی نیست.</b><br />
<br />
نوشته اصلی توسط sorush59sh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<br />
چند روز پیش برای خرید سیم کارت usim به یکی از نمایندگیهای ایرانسل در مشهد مراجعه کردم ولی در کمال تعجب بهم گفتند فعلا فقط روی گوشیهای آیفون جواب میده. آیا این قضیه صحت داره؟!!! بقیه گوشیها چی میشه؟؟؟<br />
<br />
<b>با درود<br />
متاسفانه اطلاعات در مورد نسل چهارم هنوز فراگیر نشده و این صحبت ها عنوان می شود. سیمکارتهای Usim همانطور که دوستان به درستی اشاره کردند بر روی هر گوشی که از نسل چهارم پشتیبانی می کند، قابل استفاده می باشد.<br />
</b><br />
نوشته اصلی توسط ho.karimi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])<br />
در ایران چیزی بنام رومينگ وجود نداره<br />
<br />
مگه رایتل به اپراتورهای دیگه خدمات میده؟؟!<br />
ایرانسل هم در جایی که رایتل پوشش نداره سوییج رو آزاد گذاشته<br />
<br />
همراه اول هم به ایرانسل و بلعکس خدمات نمیده <br />
ترابد پذیری هم 12ماه دیگه اجرا میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] />
<br />
<br />
Hossein karimi Drp10926MTN<br />
<br />
<b>با درود<br />
در ایران فاز نهایی اجرای رومینگ ملی در حال انجام است و در حال حاضر رایتل سیمکارتهای دیتای همراه اول را در قالب رومینگ 3G سرویس دهی می کند. به عبارت دیگر مشترکان سیمکارت دیتای همراه اول می توانند از پوشش نسل سوم رایتل در سراسر کشور استفاده کنند. این توافق نیز برای جلوگیری از قطع رومینگ سراسری همراه اول بر روی رایتل صورت گرفته، زیرا ترافیک مشترکان رایتل بر روی ایرانسل در شهرهای بزرگ به شدت افزایش داشت و برای جلوگیری از بروز مشکل سوئیچ های شهرهایی که رایتل در آنها پوشش دارند بر روی رایتل بسته شد.<br />
اصولا اینکه یک اپراتور در سراسر شبکه اپراتور دیگری آنتن دهی داشته باشد بر خلاف تعریف پروانه است و رومینگ ملی نیز قرار نبود به صورت سراسری بین هر سه اپراتور برقرار باشد.<br />
اگر میبینید همچنان سوئیچ همراه اول در شهرها بر روی رایتل باز هست بخاطر توافق رومینگ دیتای 3G رایتل به مشترکان دیتای همراه اول برقرار مانده وگرنه همراه اول نیز دوماه پیش در حال بستن شبکه خود بود.<br />
<br />
در رابطه با رومینگ بین همراه اول و ایرانسل نیز این مورد در مناطق <u>غیر شهری</u> اجرا شده و اواخر بهمن ماه همراه اول قول مساعد داده در باقی مناطق <u>غیر شهری</u> نیز سوئیچ های خود را بروز و رومینگ با ایرانسل را برقرار کند. در مورد رومینگ از ایرانسل به همراه اول این بخش به طور کامل اجرا شده و نقاطی که همراه اول درخواست کرده هم اکنون بر روی مشترکان همراه اول باز است.<br />
بدین ترتیب می توان گفت اگر پیگیری های وزارتخانه همچنان با قدرت ادامه داشته باشد تقریبا نقطه ای در کشور باقی نخواهد ماند که سیمکارت یکی از دو اپراتور غالب آنتن داشته باشد و اپراتور دیگر نداشته باشد.</b><br/>
منبع:ir.tci
قانونش اینه کسی ک به نامشه بستگی ب طرفی که داری ازش میخری داره دیگه!!بعضیا گیر میدن
ممنون. حالا من شانسمو امتحان ميكنم ببينم چى ميشه.
mehrabooni
12-12-2014, 17:06
برنامه ای برای اینکه فقط رو حالت ۳جی بمونه نیست
برای تبدیل علامت انتن به سیگنال و دیدن منوی مخفی این کد رو وارد کنید
*
3001
#
12345
#
*
این کد رو زدم نشد که
شما توی ایفون تست کردی خودت یه اسکرین شات بزار
هنوز که هنوزه تهران پوشش ناقصه... :n32:
سلام. برای ایرانسل میشه از هر روتر وایرلسی استفاده کرد؟
<br />
<b>با درود<br />
تحولات بزرگ انجام شده. فقط بخش ارتقای شبکه وایمکس به نسل چهارم ثابت در درست است که بزودی جزییات واگذاری آن اعلام می شود.<br />
</b><br />
<br />
<br />
<b>با درود<br />
متاسفانه علما نفوذ زیادی در این موارد دارند و موارد متعددی وجود داشته که به دلیل مخالفت کار گسترش با کندی روبه رو شده. اما در منطقه شما چنین مشکلی گزارش نشده.<br />
</b><br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<b>با درود<br />
بررسی ها توسط کارشناسان و تیم مربوطه در حال انجام هست. شخصا امیدوارم در نهایت سازوکاری تعبیه شود که مشترکان قدیمی وایمکس برای مهاجرت به نسل بالاتر دچار ضرر نشوند.<br />
<br />
</b><br />
<br />
<b> دوست گرامی<br />
مشکل شما فقط از طریق بخش ارتباط با مشتریان رایتل قابل پیگیری است . اینکه تا به حال مشکل شما برطرف نشده و پاسخگویی نیز وجود ندارد ضعف اپراتور سوم است. راه دیگری برای پیگیری وجود ندارد.<br />
</b><br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<b>دوست گرامی<br />
عرض شد اینجا حتی بنده نیز نماینده ایرانسل نیستم و فقط برای یاری به کاربران فعالیت انجام می گیرد. همچنین دقت داشته باشید پستهای سایر کاربران تا زمانیکه تایید توسط مدیریت این بخش اعلام نشود اطلاعات شخصی آنهاست و از طرف اپراتور و یا هیچ سازمانی نیست.</b><br />
<br />
<br />
<br />
<b>با درود<br />
متاسفانه اطلاعات در مورد نسل چهارم هنوز فراگیر نشده و این صحبت ها عنوان می شود. سیمکارتهای Usim همانطور که دوستان به درستی اشاره کردند بر روی هر گوشی که از نسل چهارم پشتیبانی می کند، قابل استفاده می باشد.<br />
</b><br />
<br />
<br />
<b>با درود<br />
در ایران فاز نهایی اجرای رومینگ ملی در حال انجام است و در حال حاضر رایتل سیمکارتهای دیتای همراه اول را در قالب رومینگ 3G سرویس دهی می کند. به عبارت دیگر مشترکان سیمکارت دیتای همراه اول می توانند از پوشش نسل سوم رایتل در سراسر کشور استفاده کنند. این توافق نیز برای جلوگیری از قطع رومینگ سراسری همراه اول بر روی رایتل صورت گرفته، زیرا ترافیک مشترکان رایتل بر روی ایرانسل در شهرهای بزرگ به شدت افزایش داشت و برای جلوگیری از بروز مشکل سوئیچ های شهرهایی که رایتل در آنها پوشش دارند بر روی رایتل بسته شد.<br />
اصولا اینکه یک اپراتور در سراسر شبکه اپراتور دیگری آنتن دهی داشته باشد بر خلاف تعریف پروانه است و رومینگ ملی نیز قرار نبود به صورت سراسری بین هر سه اپراتور برقرار باشد.<br />
اگر میبینید همچنان سوئیچ همراه اول در شهرها بر روی رایتل باز هست بخاطر توافق رومینگ دیتای 3G رایتل به مشترکان دیتای همراه اول برقرار مانده وگرنه همراه اول نیز دوماه پیش در حال بستن شبکه خود بود.<br />
<br />
در رابطه با رومینگ بین همراه اول و ایرانسل نیز این مورد در مناطق <u>غیر شهری</u> اجرا شده و اواخر بهمن ماه همراه اول قول مساعد داده در باقی مناطق <u>غیر شهری</u> نیز سوئیچ های خود را بروز و رومینگ با ایرانسل را برقرار کند. در مورد رومینگ از ایرانسل به همراه اول این بخش به طور کامل اجرا شده و نقاطی که همراه اول درخواست کرده هم اکنون بر روی مشترکان همراه اول باز است.<br />
بدین ترتیب می توان گفت اگر پیگیری های وزارتخانه همچنان با قدرت ادامه داشته باشد تقریبا نقطه ای در کشور باقی نخواهد ماند که سیمکارت یکی از دو اپراتور غالب آنتن داشته باشد و اپراتور دیگر نداشته باشد.</b><br/>
منبع:ir.tci
کل این داستان رو از اونور کپی کردید اینجا که چی؟!
paradisepersian
12-12-2014, 17:58
دوستانی که میخوان مودم 4G تهیه کنند عجله نکنند ( بزودی )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arman809
12-12-2014, 18:05
قیمت اش چقدر هست؟
قیمتش از نمایندگی رسمی دی لینک ۲۲۵ و در مقایسه با گوشی بسیار عالی شارژ نگه میداره در دوساعت استفاده تنها ۲۰ درصد از باتری کم شده بود... در حالی که با خود گوشی در دو ساعت ۶۰ درصد از باتری تموم شده بود..
حداکثر سرعت تنها به پوشش اپراتور مربوط میشه ولی آنتن دهی این مودم نسبت به چند گوشی که تست کردم ۲۰ درصد بهتره و این باعث میشه سرعت دانلود و آپلود شما بهتر هم بشه
دوستانی که میخوان مودم 4G تهیه کنند عجله نکنند ( بزودی )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من خرید مودم 4G LTE هیچ ارزشی نداره !
۱- چون هرگز شما سرعت ثابت بالای بیست مگابیت نخواهید داشت که بخاطر اون حدود ۵۰۰ تومن پول مودم 4G LTE بدهید، با همین مودم های 3G در صورتی که شبکه عرض باند کافی داشته باشه میشه تا همین ۲۰ مگابیت رو گرفت و بیش از اون نیازی نیست!!!
۲- پوشش 4G LTE اصلا و ابدا قرار نیست همه جا باشد و خریدن مودمی که فقط بتوانید در فلان دانشگاه یا میدان از اون استفاده کنید هیچ ارزشی ندارد.
۳- اگر عرض باند و پوشش شبکه درست شود همین مودم 3G بخوبی کار راه می ندازه ، وقتی که قرار است حداکثر سرعت داده شده به مشترکان بر اساس گفته های خود مدیرعامل ایرانسل بین ۱۰ تا مثلا به قول خودش در اوهام و تبلیغات دروغین ۴۰ مگابیت باشه چه نیاز و لزومی به پول دور ریختن و خرید مودم 4G LTE ؟؟؟؟؟؟؟!
بفرمائید این هم سرعت جناب ایرانسل در هنگام اتصال به مودم 3G Dlink که توضیح رو دادم:
این سرعت ارزش پول دور ریختن و خرید مودم 4G LTE داره !!!!؟؟؟
mehrabooni
12-12-2014, 18:11
اقایی که تاپیک زدی حداقل شما بیا یکم راهنمایی کن
paradisepersian
12-12-2014, 18:30
قیمتش از نمایندگی رسمی دی لینک ۲۲۵ و در مقایسه با گوشی بسیار عالی شارژ نگه میداره در دوساعت استفاده تنها ۲۰ درصد از باتری کم شده بود... در حالی که با خود گوشی در دو ساعت ۶۰ درصد از باتری تموم شده بود..
حداکثر سرعت تنها به پوشش اپراتور مربوط میشه ولی آنتن دهی این مودم نسبت به چند گوشی که تست کردم ۲۰ درصد بهتره و این باعث میشه سرعت دانلود و آپلود شما بهتر هم بشه
به نظر من خرید مودم 4G LTE هیچ ارزشی نداره !
۱- چون هرگز شما سرعت ثابت بالای بیست مگابیت نخواهید داشت که بخاطر اون حدود ۵۰۰ تومن پول مودم 4G LTE بدهید، با همین مودم های 3G در صورتی که شبکه عرض باند کافی داشته باشه میشه تا همین ۲۰ مگابیت رو گرفت و بیش از اون نیازی نیست!!!
۲- پوشش 4G LTE اصلا و ابدا قرار نیست همه جا باشد و خریدن مودمی که فقط بتوانید در فلان دانشگاه یا میدان از اون استفاده کنید هیچ ارزشی ندارد.
۳- اگر عرض باند و پوشش شبکه درست شود همین مودم 3G بخوبی کار راه می ندازه ، وقتی که قرار است حداکثر سرعت داده شده به مشترکان بر اساس گفته های خود مدیرعامل ایرانسل بین ۱۰ تا مثلا به قول خودش در اوهام و تبلیغات دروغین ۴۰ مگابیت باشه چه نیاز و لزومی به پول دور ریختن و خرید مودم 4G LTE ؟؟؟؟؟؟؟!
بفرمائید این هم سرعت جناب ایرانسل در هنگام اتصال به مودم 3G Dlink که توضیح رو دادم:
این سرعت ارزش پول دور ریختن و خرید مودم 4G LTE داره !!!!؟؟؟
دوست عزیز ارمان جان من با نظر شما مخالفم
500 برای مودم 4G خیلی زیاده حق با شماست ولی وقتی بازار پر بشه از این مودم ها قیمت شکسته میشه
در مورد پوشش دهی 4G هیچ کجای دنیا پوشش 100 درصدی نیست اپراتور نگاه میکنه به ترافیک و مکان و مصرف کننده اگر مصرف دیتا زیاد بود 4G نصب میکنند
ببینید ما همه داریم عجله میکینم نباید توقع داشته باشیم 1 شبه مشکلات پهنای باند ایران ایرانسل و غیره حل بشه زمان میبره امید وارم تا سال دیگه بیشتر مشکلات رفع بشه
دوستان یادمون نره تا دیروز 4G تو ایران جوک بود . تمامی این مشکلات با اضافه کردن پهنای باند زیاد رفع میشه
ارمان جان ممنون از فیلمی که قرار دادی کار خوبی بود
reza.1370
12-12-2014, 18:43
هنوز میشه بسته 24 گیگ خرید؟
arash59b
12-12-2014, 18:57
این کد رو زدم نشد که
شما توی ایفون تست کردی خودت یه اسکرین شات بزار
دوست عزیز کمی با حوصله وارد کنید باید جواب بده من عمریه دارم از این روش استفاده می کنم یه سرچی هم بزنید تو اینترنت هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].PNG
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].PNG
کل این داستان رو از اونور کپی کردید اینجا که چی؟!
پسره خوب کپی کردم چون سوال های اون انجمن سوال های بچه های این انجمن هم هست اون طرف یکی میاد جواب میده اینجا کسی رو نداریم.
mehrabooni
12-12-2014, 20:53
*
3001
#
12345
#
*
ایول درست شد بالاخره
arash59b
12-12-2014, 21:00
داداش کد رو زدم
بخدا نشد
مدل گوشیتون؟
mehrabooni
12-12-2014, 21:08
بالاخره شد
حالا این اعداد چطوری باشن بهتره دوستان
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/]
با تپتاک نمیشه عکسارو اسپویل کرد
واسه همین تبدیل به لینک کردمشون
هر چی عدد کمتر باشه قدرت سیگنال بهتره منهای 68 بهتر از منهای 78 هست
arash59b
12-12-2014, 21:19
بالاخره شد
حالا این اعداد چطوری باشن بهتره دوستان
با تپتاک نمیشه عکسارو اسپویل کرد
واسه همین تبدیل به لینک کردمشون
اعداد رو که نمی تونید دستکاری کنید. مشخصات دکل ، IP و یه سری اطلاعات تخصصی شبکه موبایل رو می تونید ببینید
mehrabooni
12-12-2014, 23:01
این عدد واسه تری جی چند باشه عالیه
از چند به بعد متوسطه
paradisepersian
13-12-2014, 00:22
این عدد واسه تری جی چند باشه عالیه
از چند به بعد متوسطه
از 113- که خیلی بده شروع میشه تا 51-
3 جی 4 جی نداره هرچه قدر عدد پایین تر باشه سیگنال بهتره
amin1374
13-12-2014, 01:01
دوست عزیز ارمان جان من با نظر شما مخالفم
500 برای مودم 4G خیلی زیاده حق با شماست ولی وقتی بازار پر بشه از این مودم ها قیمت شکسته میشه
در مورد پوشش دهی 4G هیچ کجای دنیا پوشش 100 درصدی نیست اپراتور نگاه میکنه به ترافیک و مکان و مصرف کننده اگر مصرف دیتا زیاد بود 4G نصب میکنند
ببینید ما همه داریم عجله میکینم نباید توقع داشته باشیم 1 شبه مشکلات پهنای باند ایران ایرانسل و غیره حل بشه زمان میبره امید وارم تا سال دیگه بیشتر مشکلات رفع بشه
دوستان یادمون نره تا دیروز 4G تو ایران جوک بود . تمامی این مشکلات با اضافه کردن پهنای باند زیاد رفع میشه
ارمان جان ممنون از فیلمی که قرار دادی کار خوبی بود
الانم در حد جوکه هم 4 جی هم کمی 3جی کل پهنای باند کشورم بندازن رو 4 جی بازم کمه + این که الان شما اوضاع ADSL رو ببینید اخ ین مورد اینکه هیچ جای دنیا پهنای باند واینترنت پر سرعت حرام نیست و اصلا حرفیم ازش زده نمیشه این مسحره بازیا مربوط به ایرانه !تا وقتی اوضاع کشور این باشه شما10 سال منتظر باش مگه درست میشه :n15:
paradisepersian
13-12-2014, 01:29
الانم در حد جوکه هم 4 جی هم کمی 3جی کل پهنای باند کشورم بندازن رو 4 جی بازم کمه + این که الان شما اوضاع ADSL رو ببینید اخ ین مورد اینکه هیچ جای دنیا پهنای باند واینترنت پر سرعت حرام نیست و اصلا حرفیم ازش زده نمیشه این مسحره بازیا مربوط به ایرانه !تا وقتی اوضاع کشور این باشه شما10 سال منتظر باش مگه درست میشه :n15:
در اینکه 3جی 4جی افت کیفیت دارن هیچ نیست
ولی اینم بگیم اگر این افت ادامه داشته باشه اولین کسی که ضرر میکنه
خود اپراتور هست اینا هزینه میلیاردی کردن میکنند به ضررشونه اکه کیفیت بد بدن
با امدن رایتل و همراه اول به نسل 4 ایران پهنای باند زیاد میکنه و این مشکلات رفع میشه
( امید وارم )
سیگنال بین
دانلود بین
من خودم سینه سوخته ام
arman809
13-12-2014, 02:40
در اینکه 3جی 4جی افت کیفیت دارن هیچ نیست
ولی اینم بگیم اگر این افت ادامه داشته باشه اولین کسی که ضرر میکنه
خود اپراتور هست اینا هزینه میلیاردی کردن میکنند به ضررشونه اکه کیفیت بد بدن
با امدن رایتل و همراه اول به نسل 4 ایران پهنای باند زیاد میکنه و این مشکلات رفع میشه
( امید وارم )
سیگنال بین
دانلود بین
من خودم سینه سوخته ام
مرسی از لطف شما
راستی این چه مدل مودمی هست که شما دارید؟
چون من برنامه Dlink connection manager ندارم یعنی همراه مودم نبود. بدون اون برنامه نمیشه از گزینه های USSD هم استفاده کرد.
mani6606
13-12-2014, 08:44
دوستان می خوام یک مدت از اینترنت 3g یا 4g استفاده کنم بیشتر مصرف هم وب گردی و خیلی کم دانلود ، می خواستم کیفیت ایرانسل رو نسبت به همراه اول و رایتل بدونم و همچنین اینکه گفته میشه قیمت ایرانسل از رایتل کمتره درسته؟
mehrabooni
13-12-2014, 09:12
از 113- که خیلی بده شروع میشه تا 51-
3 جی 4 جی نداره هرچه قدر عدد پایین تر باشه سیگنال بهتره
بهترین حالت -۵۱ هست ؟
کیفیت اینترنت به همین عدد بستگی داره ؟
اتوبان نيايش
دوستان تست كنين بينين فيس لوك هم براي شما بدون جيز شكن باز ميشه با 3g و LTE ايرانسل ؟ برا من باز ميشه و قشنگ همه چيزي هم توش بالا مياد به راحتي
mrmostafa
13-12-2014, 16:40
یکی از دوستای من وایمکس مبین نت داشت الان از 3 جی ایارنسل استفاده میکنه میگه هم به صرفه تره هم سرعتش بیشتره. اگه واقعا سرعتش از وایمکس بیشتره همون یه مودم 3جی بگیرم با ایرانسل کار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
hosseinvampire
13-12-2014, 19:56
3G
بسته 24 گیگ 2 تا 8 صبح سرعتش چقدره؟تو روز هم میشه استفاده کرد یا نه ؟
mehdi-sh
13-12-2014, 20:03
3G
سرعتش خیلی خوبه
تو طول روز بسته شبانه استفاده کنی سه برابر حساب میکنه.
Amir-Rainman
13-12-2014, 20:04
یکی از دوستای من وایمکس مبین نت داشت الان از 3 جی ایارنسل استفاده میکنه میگه هم به صرفه تره هم سرعتش بیشتره. اگه واقعا سرعتش از وایمکس بیشتره همون یه مودم 3جی بگیرم با ایرانسل کار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه به ADSL دسترسی ندارین، گرفتن یه مودم 3G و سیمکارت ایرانسل خیلی به صرفه ست
من قبلا گوشی رو وصل میکردم به Pc از نت استفاده میکردم، هر 20 روز 5 گیگ شارژ میکردم؛ الآن با مودم ماهی 2 - 2.5 گیگ مصرفم میشه :n02: (دانلود ندارم، همه ش وب گردیه)
mehdi-sh
13-12-2014, 20:11
3G
سرعتش خیلی خوبه
hosseinvampire
13-12-2014, 20:40
سرعتش خیلی خوبه
سرعتش چند مگه؟
سرعتش خیلی خوبه
یعنی چی؟
اگر adsl نداری و امکان گرفتنشم نداری یک مدت با گوشیت تری جیشو امتحان کن اگر خوب بود مودم وای فای تری جی بگیر از 130 هست تا 230 و بالاتر
omid toosi
14-12-2014, 07:25
سرعت اینترنت 4g ایرانسل دوروزه تو مشهد حسابی کم شده و از 128 بیشتر نمیشه.اتفاقی افتاده؟البته دیشبم یه sms از ایرانسل اومده واسم:
مشترک گرامی،بر طبق قوانین جاري كشور،کلیه اپراتورها ملزم به تکمیل اطلاعات مشتركين بر اساس مشخصات كارت ملي می باشند.خواهشمند است در صورت دریافت پیامک از سوی این شرکت،بر اساس دستورالعمل اقدام فرماييد
omid toosi
14-12-2014, 07:31
نکنه دوباره به عصر حجر برگشتیم؟چرا کم شده سرعت خوب؟واسه کس دیگه ای هم سرعت کم شده؟
کسی اطلاع نداره اصفهان LTE می استارت میشه ؟
3G که مثل ادم نشده هنوز :n15:
METALLICA2009
14-12-2014, 10:10
باز چرا سرعت رو اوردن پايين اخه . جريان چيه كسي ميدونه. واسه منم اس ام اس اومده كه كارت ملي بيار . ملت مسخره كردن بخدا:n34::n08::n38::n19::n24::n23::n09::n16:
آیا قراره باند فرکانسی نسل 4ایرانسل در آینده تغییر کنه؟
چون می خوام گگوشی بخرم برام مهمه این داستان
omid toosi
14-12-2014, 11:19
من که کارت ملی رو موقع ثبت نام دادم.دوباره چرا؟چه خبره تو این مملکت.
omid toosi
14-12-2014, 11:20
آقا سرعت عقب گرد کرد رو 2g.الکی گوشی 4gنخرین.
amin1374
14-12-2014, 12:32
اره بابا 3جی مشهد داغونه من یک غلطی ردم این ماهم یک بسته خریدم به بدبختی دارم تمومش میکنم هنوز 1400 مگ دیگه از بستم مونده ، برا اون اس ام اسم به خط اعتباری من اومده ولی آیسیمم نه !
منم کاهش رو حس می کنم قبلا تا 950 هم میرفت الان دیگه بستگی داره کی باشه الان که یک ظهره. 100 دانلودشه.
دقیق نمی تونم بگم اما گوشی بگیرید که از 1800 و 2600 ساپرت کنه
مقایسه; نسل سوم اینترنت در سه اپراتور (سرعت و آنتن دهی)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AA-%D8%AA%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%AA%D9%86%DA%AF-%D8%A7%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7.html)
جواب سوال قبلی ما هم بدید لطفا.... به اپراتور که زنگ میزنی کلا تو باغ نیست میگه فرکانس؟ آب سیب؟ :n02:
hosseinkarimi937
14-12-2014, 14:06
Hossein karimi Drp10926MTN
forceful
14-12-2014, 15:32
اتوبان نيايش
دوستان تست كنين بينين فيس لوك هم براي شما بدون جيز شكن باز ميشه با 3g و LTE ايرانسل ؟ برا من باز ميشه و قشنگ همه چيزي هم توش بالا مياد به راحتي
تا 16mbps پهنای باند باز هست البته با آنتن کامل و فک کنم سرور داخلی
hosseinkarimi937
14-12-2014, 15:40
۲۲ بهمن، نقطه پايان اختلالات موبايل در ايران
خبرگزاري تسنيم: رومينگ ملي که قرار است آنتن اپراتورهاي موبايل را براي پوشش گسترده شبکه به اشتراک بگذارد تا سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي تکميل ميشود و پوشش سه اپراتور موبايل در کشور يکسان ميگردد.
تسنيم/ پايان مرداد ماه سال جاري توأم بود با اتمام انحصار رايتل به عنوان تنها اپراتور ارائه کننده خدمات نسل سوم ارتباطي يا همان "3G" که امروز به عنوان واژهاي رايج بر سر زبانها افتاده است.
پايان مدت زمان انحصار رايتل که همچنان زمان شروع آن مشخص نيست اما اسما قرار بود دو سال باشد، برابر با مژدگاني به همراه اول و ايرانسل براي ورود به نسلهاي بالاتر ارتباطي بود.
اما اين مژدگاني که به واسطه طولاني شدن انحصار رايتل از جذابيت افتاده و بيشتر به يک مطالبه از سوي اپراتورهاي ديگر تبديل شده بود، باز هم با شرط و شروطي مواجه شد که اپراتورهاي متقاضي 3G تنها با قبول آنها ميتوانستند امتياز نسلهاي بالاتر ارتباطي را به دست آورند.
سرانجام اپراتورها که چند سال خود را عقبتر از رقابت جهاني در حوزه استانداردهاي ارتباطي ميديدند، مجبور شدند تا هر شرط و شروطي را قبول کنند تا بلکه سريعتر بتوانند خود را به رقباي نسلهاي ارتباطي پيشرفته برسانند.
يکي از شروط مندرج در پروانه نسل سوم اپراتورهاي ارتباطي، اجراي بي چون و چراي"رومينگ ملي" توسط آنها بود.
به بيان ساده رومينگ ملي يعني به اشتراکگذاري آنتن تمام اپراتورها به نحويکه مشترک هر اپراتور در نقطهاي که فاقد آنتندهي است بتواند از آنتن اپراتور ديگر استفاده کند.
لذا با توجه به اينکه بيشترين پوشش شبکه به واسطه سبقه طولانيتر در اختيار همراه اول و بعد در اختيار ايرانسل است، به وضوح ميتوان دريافت که اين شرط تماما به نفع اپراتور رايتل که داراي پوشش ضعيفي در کشور بود، تمام شد.
رايتل که توانسته بود يک شبه به پوشش ايران دست يابد و سريعا تيزرهاي تبليغاتي خود با عنوان پوشش کامل از خزر تا خليج فارس را از تريبون رسانه ملي در بوق و کرنا کند، اگر چنين شرطي نبود شايد الان با ورود اپراتورهاي اول و دوم در زمينه 3G و 4G به دنبال کسبوکار ديگري ميگشت.
با اين حال چنين شرطي که قطعا با توجه به پوشش گسترده همراه اول به ضرر اين اپراتور تمام ميشود زيرا بايد ظرفيتي که متعلق به همراه اوليها است را در اختيار مشترکان ديگر اپراتورها هم قرار دهد، همچنان نيمه کاره است.
رومينگ ملي اکنون تنها براي رايتل به اجراي کامل درآمده است به اين معني که همراه اول و ايرانسل شبکه ارتباطي خود را تماما روي مشترکان اين اپراتور گشودهاند و رايتليها در نقاطي که آنتن نداشته باشند ميتوانند روي شبکه دو اپراتور ديگر بار شوند.
اما اجراي اين طرح بين همراه اول و ايرانسل که در برخي نقاط خاص داراي آنتندهي و پوشش شبکه نيستند از پيچيدگيهاي خاصي برخوردار است که همچنان با گذشت بيش از سه ماه به اجراي کامل نرسيده است.
طبق آخرين گزارشها، رايتل 227 هزار و 211 مشترک در شبکه همراه اول و 85 هزار مشترک در شبکه ايرانسل روم کرده است.
همراه اول هم پنج هزار و 462 مشترک روم شده در شبکه ايرانسل داشته و مشترکان روم شده ايرانسل در شبکه همراه اول هم 26 هزار و 463 بوده است.
معاون وزير ارتباطات در خصوص اجراي اين طرح توسط همراه براي ايرانسل گفت: اين اپراتور تاکنون در 13 استان رومينگ را براي ايرانسل برقرار کرده است و در مابقي استانها نيز بايد نهايتا تا بهمن ماه اين کار را انجام دهد.
عميديان در ارتباط با کندي اجراي اين طرح که نهايتا پوششي سراسري را براي تمامي اپراتورها در نقاط تحت پوشش آنتن ارتباطي فراهم ميکند، نيز گفت: رومينگ جزو پيچيدهترين مسائل فني دنياست و حتي بايد گفت که سه سال پيش هم مسئولان تصميم گرفته بودند اين کار را انجام دهند، اما نتوانستند.
وي عنوان کرد: با توجه به اينکه شبکه اپراتورها از برندهاي مختلفي تشکيل شده است لذا مشکلات بسياري بر سر شناخت شبکهها در اين طرح وجود دارد.
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با تأکيد بر اينکه کشورهاي صاحب تکنولوژي هم نميتوانند چنين کاري را ظرف کمتر از دو سال انجام دهند، تصريح کرد: اما ما در ايران براي انجام اين کار زمان تعيين کردهايم و اکنون نيز از يک قسمت کار راضي هستيم و با بخشي مشکل داريم.
وي افزود: با اپراتورها توافق کردهايم که در بهمن ماه تمامي مشکلات اين حوزه حل شود تا بتوانيم جشن رومينگ ملي را در 22 بهمن ماه داشته باشيم.
با توجه به اينکه پوشش گستردهاي از ارتباطات ايران دست همراه اول است، اين اپراتور بايد همت بيشتري در راستاي اجراي اين طرح که شايد چندان باب ميلش نيز نباشد داشته باشد تا اپراتورهاي ديگر نيز بتوانند به پوشش گسترده دست يابند.
از طرفي همراه اول متعهد شده تا شاخصهاي کيفي شبکهاش را تا اين موعد زماني به سطح مطلوب برساند تا بعد از آن درباره اعطاي مجوز نهايي و تجاري 3G به اين اپراتور تصميمگيري شود.
با توجه به اينکه بعد از اعطاي مجوز 3G به اپراتورهاي اول و دوم و شروع بروزرساني شبکه اين اپراتورها شاهد اختلالات بسياري در سطح شبکه آنها نظير قطعي تماسها، عدم برقراري ارتباط، دريافت سيل عظيمي از پيامکها مبني بر از دست رفتن تماسهاي دريافتي در شايطي که آنتن وجود داشته، خط روي خط و برخي ديگر از مشکلات بوديم، انتظار ميرود که با يکسانسازي شبکه آنها تحت عنوان رومينگ ملي اين اختلالات نيز به حداقل ممکن کاهش يابد به صورتکيه در صورت اختلال شبکه يک اپراتور در يک نقطه بتوان به شبکه اپراتوري ديگر کوچ کرد.
binaafarin
14-12-2014, 16:55
اقای کریمی چخبر؟
خبرهای خوب واسمون داری؟
چرا با توجه به مصوبه 186 تنظیم مقررات ایرانسل به جای 2600 داره 1800 استفاده می کنه
هم اکنون
میدان ولی عصر
SONY XPERIA Z3
arman4459
14-12-2014, 17:38
نکنه دوباره به عصر حجر برگشتیم؟چرا کم شده سرعت خوب؟واسه کس دیگه ای هم سرعت کم شده؟
من که کارت ملی رو موقع ثبت نام دادم.دوباره چرا؟چه خبره تو این مملکت.
آقا سرعت عقب گرد کرد رو 2g.الکی گوشی 4gنخرین.
امید جان الان کلا چند مدت است دارن تو کلیه سیستم های مثل بانک بیمه ثبت و از این قبیل کارت ملی کاملا اجرایی میشه الان بطور مثال اطلاعات ثبت احئال به بیمه بانک ها وصل شده و به سرعت استعلام می دهند و به طور خلاصه بگم دارن تجمیع اطلاعات میکنن.در مورد اون پیغام مربوط به کسانی است که کارت ملی اونها ثبت نشده مثل من و برخی مشترکنی که مال دوره های اول بوده فقط شماره شناسنامه ثبت شده به اینخاطر در حال بروز کردن اطلاعات مشترکین هستند.
قابل توجه دوستان گرامی؛
هر شخصی طبق قانونی که از امسال اجرایی شده.
حداکثر میتونه 8 سیمکارت رو بنام خودش بزنه، به محض اینکه سیمکارت نهم بنامش بخوره کل 9 عدد سیمکارت قطع شده و از دسترس خارج میشه.
SONY XPERIA Z3
قابل توجه دوستان گرامی؛
هر شخصی طبق قانونی که از امسال اجرایی شده.
حداکثر میتونه 8 سیمکارت رو بنام خودش بزنه، به محض اینکه سیمکارت نهم بنامش بخوره کل 9 عدد سیمکارت قطع شده و از دسترس خارج میشه.
SONY XPERIA Z3
سیمکارت فعال شده همراه آخر و ایرانوِل هر جا که بری ریخته
یه نفر با کارت ملیش میرن 100 تا سیمکارت فعال میکنن
HardwareMaster
14-12-2014, 21:13
امید جان الان کلا چند مدت است دارن تو کلیه سیستم های مثل بانک بیمه ثبت و از این قبیل کارت ملی کاملا اجرایی میشه الان بطور مثال اطلاعات ثبت احئال به بیمه بانک ها وصل شده و به سرعت استعلام می دهند و به طور خلاصه بگم دارن تجمیع اطلاعات میکنن.در مورد اون پیغام مربوط به کسانی است که کارت ملی اونها ثبت نشده مثل من و برخی مشترکنی که مال دوره های اول بوده فقط شماره شناسنامه ثبت شده به اینخاطر در حال بروز کردن اطلاعات مشترکین هستند.
چه عرض کنم، هر چند بیربط به تاپیک شاید باشه ولی محض اطلاع ک سوال:
چند روزه هی یک پیامک از فرستنده ای به نام *ایرانسل* (با همین ستاره هاش) برام میاد که عدد 1 رو به شماره ی رایگان 272 پیامک کنید تا اطلاعات کارت ملی شما کامل بشه!
مگه حالا کارت ملی ما چی زیادتر از اونهمه اطلاعاتی داره که 7 -8 سال قبل که ایرانسل تازه می خواست راه بیفته بصورت اینترنتی برای خرید سیمکارت در سایتشون ثبت کردیم؟ اصلا این فرستنده ی ناشناس و مشکوک، شماره ی ناشناس 272، اینا چیه؟ نکنه بازم یک کلاهبرداری جدیده؟
آیا پیش بسوی رژیم های بسته ی کمونیستی؟؟؟ :n15:
چه عرض کنم، هر چند بیربط به تاپیک شاید باشه ولی محض اطلاع ک سوال:
چند روزه هی یک پیامک از فرستنده ای به نام *ایرانسل* (با همین ستاره هاش) برام میاد که عدد 1 رو به شماره ی رایگان 272 پیامک کنید تا اطلاعات کارت ملی شما کامل بشه!
مگه حالا کارت ملی ما چی زیادتر از اونهمه اطلاعاتی داره که 7 -8 سال قبل که ایرانسل تازه می خواست راه بیفته بصورت اینترنتی برای خرید سیمکارت در سایتشون ثبت کردیم؟ اصلا این فرستنده ی ناشناس و مشکوک، شماره ی ناشناس 272، اینا چیه؟ نکنه بازم یک کلاهبرداری جدیده؟
آیا پیش بسوی رژیم های بسته ی کمونیستی؟؟؟ :n15:
عزيز در آینده ای نزدیک همه چیز رو باید با کد ملی انجام بدین.
به همین راحتی تحت نظر هستین.
خلاف رانندگی،پول ریختن به بانک و برداشت از بانک و کارت پایان خدمت و گواهینامه و پرونده های مالیاتی و بیمه و اسناد املاکی و ثبتی و شکایتی و چک برگشتی و هر کوفت و زهرماره ديگه با کد ملی ثبت ميشه.
وقتی طرف کدملی تو ميزنه به PC تو اینترنت، فی خالدونتو میریزه بیرون.
SONY XPERIA Z2
matr!x_2008
14-12-2014, 22:57
دوستان طرح 24 گیگ شبانه، روز هم میشه استفاده کرد؟ یا ازاد حساب میشه!؟
عزيز در آینده ای نزدیک همه چیز رو باید با کد ملی انجام بدین.
به همین راحتی تحت نظر هستین.
خلاف رانندگی،پول ریختن به بانک و برداشت از بانک و کارت پایان خدمت و گواهینامه و پرونده های مالیاتی و بیمه و اسناد املاکی و ثبتی و شکایتی و چک برگشتی و هر کوفت و زهرماره ديگه با کد ملی ثبت ميشه.
وقتی طرف کدملی تو ميزنه به PC تو اینترنت، فی خالدونتو میریزه بیرون.
SONY XPERIA Z2
البته این مسئله ی تازه ای نیست و در خیلی از کشور ها استفاده میشه. البته جنبه ی مثبت هم داره (اگه درست استفاده بشه) مثلا به نظرم تا حدودی کاغذ بازی بیهوده هم کمتر میشه.
در ضمن هر کس هر جای دنیا باید بدونه وقتی وارد اینترنت میشه دیگه باید با حریم خصوصی و اطلاعات شخصی خداحافظی بکنه. مختص ایران نیست.
smj.hashemi
14-12-2014, 23:10
دوستان طرح 24 گیگ شبانه، روز هم میشه استفاده کرد؟ یا ازاد حساب میشه!؟
خودتون میگید شبانه !
بعد چطوری میشه روز استفاده کرد ؟!
matr!x_2008
14-12-2014, 23:12
خودتون میگید شبانه !
بعد چطوری میشه روز استفاده کرد ؟!
خب شاید با ی ترفندی چیزی بشه استفاده کرد!!!
METALLICA2009
15-12-2014, 00:48
دوستانی که از سرویس ۲۴ گیگ استفاده میکنن من به مشکل خوردم ۱۰ روز شما هم مشکل درین ؟ کسی هست از ساعت ۲ تا ۸ مشکل نداشته باشه ؟ پیام منو دیدید حتما جواب بدین ممنون:n40:
extreme2006gh
15-12-2014, 00:54
سرعت دانلود تو اینترنت 4G چقدر هست ؟
میشه با موبایل اینترنت 4G گرفت و با قابلیت WIfi شیرینگ برای دستگاههای دیگه Share کرد و مثل یه مودم ازش استفاده کنیم؟
shahin1373
15-12-2014, 01:06
تست سرعت دانلود 3G ایرانسل رشت ( دخانیات ) جاده فومن
Tehranshahr
15-12-2014, 01:22
چرا با توجه به مصوبه 186 تنظیم مقررات ایرانسل به جای 2600 داره 1800 استفاده می کنه
مجوز 1800 رو از قبل داشته الان بعضی مناطق gsm1800 هستن، ظاهرا lte رو هم رو 1800 لانچ کردن که کاربرای آی فون هم بتونن وصل شن.
میشه با موبایل اینترنت 4G گرفت و با قابلیت WIfi شیرینگ برای دستگاههای دیگه Share کرد و مثل یه مودم ازش استفاده کنیم؟
وای فای هات اسپات دقیقا همین کار رو در گوسی های اندرویدی انجام میده، یو اس بی تزرینگ هم مثل مودم یو اس بی عمل می کنه
ضمنا الآن برای من نوشته تری جی و آنتن هیچی ندارم، همیشه پر بوده
hosseinkarimi937
15-12-2014, 11:00
arman4459
15-12-2014, 11:20
دوستانی که از سرویس ۲۴ گیگ استفاده میکنن من به مشکل خوردم ۱۰ روز شما هم مشکل درین ؟ کسی هست از ساعت ۲ تا ۸ مشکل نداشته باشه ؟ پیام منو دیدید حتما جواب بدین ممنون:n40:
کلا سیستم شبانه بگیر نگیر داره یک موقع میبینی تا 10 گیگ هم بهت یک شب میزاره دانلود کنی گاهی 1 گیگ هم بزور دانلود میکنه در کل روند یکنواخت ثابتی نداره بستگی به منطقه شلوغی دوری نزدیکی آنتن و مسائل دیگه داره
hosseinkarimi937
15-12-2014, 11:37
علیرضا قلمبر دزفولی
تمام مشکلات و اختلالات ایرانسل بخاطر رومینگ بوده
مشترکین بسیار متعددی در تماس با ما اعلام کردند بعد از مورخه 27 خرداد مشکلات متعددی از قبیل افت سرعت دیتا و قطعی دارند
ما قبول داریم سرعت دیتا از اواخر خرداد ماه بسیار افت داشته و امیدوارم تا پایان اسفند این اختلالات رفع شود
هم اکنون 8500 مشترک رایتلی فقط در تهران از خدمات اپراتور ایرانسل استفاده میکنند که باعث شده با مشکلات متعددی در کشور روبرو شویم
وی دلیل افت سرعت اعلام کرد قبلا مشترکان نسل دوم با دانلود 30 کیلوبایت بر ثانیه از خدمات راضی بودند اما از آواخر خرداد دانلود نسل دوم به 5 کیلوبایت رسیده که در صدد رفع این مشکل تا آواخر اسفند ماه هستیم
وی خاطر نشان کرد شرکت ایرانسل برنامه بلند مدت 5 ساله برای نسل های بالاتر دارد که شکیبایی مشترکین را میطلبد و پهنای باند در اختیار ایرانسل نبوده و مشکلات افت سرعت اینترنت بزودی رفع میشود
arman809
15-12-2014, 11:50
میشه ولی باتری گوشیت بعد از دو هفته استفاده مداوم نابود میشه و هات اسپات به باتری گوشی آسیب جدی می رساند، من خودم قبلا تست کردم کردم و باتری از بین رفت...
hosseinkarimi937
15-12-2014, 12:15
سلام
دوستان من ميخواستم usim بگيرم ولى موقع ثبت اوپراتور ميگفت ريجكت ميكنه ميگفت چون سيم ديتا هست اينطور ميشه!
ميخواستم ببينم درست ميگه يا نه ميخواسته از سر بازم كنه؟!
البته سيم دائميم رو عوض كرد و مشكلى نداشت
ممنون
میشه ولی باتری گوشیت بعد از دو هفته استفاده مداوم نابود میشه و هات اسپات به باتری گوشی آسیب جدی می رساند، من خودم قبلا تست کردم کردم و باتری از بین رفت...
من تبلتو همین جوری شب تا صبح روشن میزارم با سیمکارت 10درصد کم میشه هات اسپات میکنم 20درصد
بعید میدونم تاثیر خاضی رو گوشی بزاره
البته مساله اینه که من باتری تبلتم 8220 mAh برا همین شاید هات اسپات تاثیر کمی میزاره
starpars
15-12-2014, 15:10
من تبلتو همین جوری شب تا صبح روشن میزارم با سیمکارت 10درصد کم میشه هات اسپات میکنم 20درصد
بعدی میدونم تاثیر خاضی رو گوشی بزاره
البته مساله اینه که من باتری تبلتم 8220 mAh برا همین شاید هات اسپات تاثیر کمی میزاره
حاجی مطمئنی؟ تبلتت چیه مگه؟
هات اسپات اگه در حال دانلود باشه خیلی مصرف داره هااا
babakgol70
15-12-2014, 15:12
کلا سیستم شبانه بگیر نگیر داره یک موقع میبینی تا 10 گیگ هم بهت یک شب میزاره دانلود کنی گاهی 1 گیگ هم بزور دانلود میکنه در کل روند یکنواخت ثابتی نداره بستگی به منطقه شلوغی دوری نزدیکی آنتن و مسائل دیگه داره
شايد بستگي به ميزان مصرف و تعداد كاربران در لحظه هم داشته باشه.
مثلا 5 شنبه يا جمعه ها كه بيشتر مردم از اينترنت استفاده مي كنند.سرعت پايين مياد.
حاجی مطمئنی؟ تبلتت چیه مگه؟
هات اسپات اگه در حال دانلود باشه خیلی مصرف داره هااا
من تبلتم note 2014
چون رزلوشن بالاس تا صفحه نمایش کار نکنه مصرفش هم کمه
من شبانه 3 یا 4 گیگ که میگیرم حداکثر 5درصد باطری کم میشه
شب تا صبح بزارم دیگه 15 گیگ دانلود کنه اون هم وای فای هات اسپات فوقش 20 درصد کم میشه
اگه وای فای رو خاموش کنم که تو حالت معمولی شب تا صبح 10 درصد کم میشه اگه وای فای روشن باشه که همون 20درصد کم میشه شب تا صبح
تاثیر خاصی واسه من نمیزاره
تازه کنار یه نوت3 گذاشتیم آنتن دهیش خیلی قویتر بود
شايد بستگي به ميزان مصرف و تعداد كاربران در لحظه هم داشته باشه.
مثلا 5 شنبه يا جمعه ها كه بيشتر مردم از اينترنت استفاده مي كنند.سرعت پايين مياد.
من پنج شنبه شب که کاربر زیاده سرعت از 100 بیشتر نمیشه شبانه
ولی شب های دیگه حدود 500 تا 1مگ نزدیک صبح رو 1مگ میمونه
البته فقط شبانه روزانه هیچ جوره از 100 بیشتر نمیشه
hosseinkarimi937
15-12-2014, 18:14
کیفيت اينترنت بهتر ميشود؟
اين مهمترين پرسش کاربران پيش از هر ارتقايي خواهد بود. براي پاسخ به اين پرسش بايد ابتدا نگاهي به وضعيت پيشين بيندازيم. به اعتراف آمارها و شواهدي که ديگر نياز به اثبات هم ندارد اينترنت ايران يکي از کندترين و کمکيفيتترين شبکههاي موجود در جهان است. بخش عمده اين اختلالات ناشي از نوع مديريت ترافيک پهناي باند توسط شرکت دولتي زيرساخت است. مشکلاتي که حتي به اعتراض وزير ارتباطات در خانه منجر شده است. خود وزير ارتباطات هم ظاهرا اما از بهبود اين وضعيت نااميد شده است. در حالي که
چند ماه قبل واعظي ضربالاجلي را براي بهبود وضعيت کيفيت اينترنت قرار داد و شرکت زيرساخت و شرکتهاي اينترنتي را وادار به يافتن راه حلي براي مشکلات کرد حالا اما وزير ارتباطات در آخرين جلسه مطبوعاتي خود عملا ضربالاجل خود را فراموش کرد و گفت که ميراثدار يک شبکه وصله پينهاي است و بهرغم گروههايي که براي بهبود اين وضعيت مامور کرده نميتواند قول دهد کيفيت اينترنت امروز، فردا يا سال ديگر خوب ميشود. به نوعي ميتوان گفت مشکلات پهناي باند همچنان بر سرجاي خود باقي است و حتي اخيرا هم طبق گفته شرکتهاي اينترنتي شرکت زيرساخت توسعه پهناي باند را متوقف کرده است. پيشتر چند نماينده مجلس خواستار کاهش پهناي باند اينترنت و اتکا به شبکه ملي اطلاعات شده بودند. در واقع به نظر ميرسد که مسوولان ارتباطي هر قدر در زمينه آزادسازي بازار و شکستن انحصار تکنولوژي موفق بودهاند در زمينه بهبود عملکرد زيرساخت که مشکل اصلي کيفيت اينترنت کشور است ناموفقاند. شنيدهها حاکي است که حتي برخي از پروژههاي بزرگي که در اين زمينه وجود داشت (مانند کنسرسيوم EPEG) عملا به دليل تحريم تجهيزات درحالت سکون باقي مانده است.
تکنولوژي به تنهايي پاسخگو نيست
حضور تکنولوژيهاي جديد در بازار اينترنت ايران براي کاربران ايراني بسيار خوشايند است. اينکه اپراتورها در ايران بتوانند همپاي کشورهاي همسايه از نسلهاي جديد ارتباطي بهره ببرند ايدهآل و مطلوب است. اما بايد توجه داشت که تکنولوژي تنها بخشي از قضيه توسعه ارتباطي است. سرعت و کيفيت اينترنت فقط وابسته به تکنولوژي نيست به خصوص که نوع مديريت پهناي باند در کشور طي سالهاي اخير نشان داده که حتي بهترين تکنولوژيها هم با کيفيت بد پهناي باند ميتواند کم اثر بماند. شايد اگر دولت تصميم به آزادسازي واردات پهناي باند بگيرد و به اپراتورها اجازه اتصال مستقيم به اينترنت را بدهد بتوان انتظار يک تحول بزرگ ارتباطي را داشت.
ghasem402
15-12-2014, 18:53
يشتر چند نماينده مجلس خواستار کاهش پهناي باند اينترنت و اتکا به شبکه ملي اطلاعات شده بودند
ایییییییران خاک دلیران!
ایران....غرش شیران
ایران همیشه جاویدان:n36:
hamed_yazdani
15-12-2014, 18:59
چطوری باید از ۳ جی استفاده کرد! من هر کار میکنم داره با جی پی ار اس وصل میشه!! مرکز شهر هم هستم و از لحاظ انتن مشکلی ندارم!
ایرانسل فقط خودشو مچل کرده با ارایه LTE وقتی پهنای باندی نداره برای این کار!!!
امروز در مرکز شهر (میدون ولیعصر-خ جمهوری) 8تا تست LTE گرفتم سرور داخلی سرعتش رو 4 قفل شده و بالاتر نمی ره اصلا سرور خارجی هم بالاتر از 2مگ نمیره اصلاً!
LTE نیاز به زیر ساخت قوی فیبر نوری داره نمی دونم چه فکری کردمد که اسم اینترنت 2مگ گذاشتند نسل چهارم! این فقط اتلاف پول و وقت ملته! :n27:
فقط کار گرافیگی کنید یه وقت اوضاع پهنای باند نسل سه و چهار رو درست نکنید ها! مرکز خدمات هم که میری .... هیچی نگم بهتره. :n34:
Armin.Computer
15-12-2014, 23:52
ایرانسل فقط خودشو مچل کرده با ارایه LTE وقتی پهنای باندی نداره برای این کار!!!
امروز در مرکز شهر (میدون ولیعصر-خ جمهوری) 8تا تست LTE گرفتم سرور داخلی سرعتش رو 4 قفل شده و بالاتر نمی ره اصلا سرور خارجی هم بالاتر از 2مگ نمیره اصلاً!
LTE نیاز به زیر ساخت قوی فیبر نوری داره نمی دونم چه فکری کردمد که اسم اینترنت 2مگ گذاشتند نسل چهارم! این فقط اتلاف پول و وقت ملته! :n27:
این رو ولش کن
خیلی جاها هنوز نسل 3 هم نداره :n08:
این رو ولش کن
خیلی جاها هنوز نسل 3 هم نداره :n08:
خدا شاهده میری طبقه چهارم علاعدین قدیمی ترین مرکز تجاری موبایل در ایران ایرانسل 1 خط آنتن نسل 2 داره فقط!!!
فقط حرفففففف
آخه چرا طرف بره هزینه کنه گوشی نسل چهار بگیره هزینه کنه سیم کارت نسل چهار بگیره وقتی الان نسل سه همراه اول داره 10 مگ سرعت فیکس میده!!!
ما میگیم اصلا کل کشور در پهنای باند خارجی مشکل داره ربطی هم به ایرانسل نداره ولی تست سرور داخلی باید به من بده 4مگ؟! تازه چه سروری ؟ سرور خود ایرانسل!
حداقل مشخص نمی کنند آقا این نسل 4 بالاخره 40مگ سرعت میده 4مگ میده حال نکنه نمیده کلا چیه داستان!
البته اینم از زرنگی ایرانسله....
binaafarin
16-12-2014, 00:15
خدا شاهده میری طبقه چهارم علاعدین قدیمی ترین مرکز تجاری موبایل در ایران ایرانسل 1 خط آنتن نسل 2 داره فقط!!!
فقط حرفففففف
آخه چرا طرف بره هزینه کنه گوشی نسل چهار بگیره هزینه کنه سیم کارت نسل چهار بگیره وقتی الان نسل سه همراه اول داره 10 مگ سرعت فیکس میده!!!
ما میگیم اصلا کل کشور در پهنای باند خارجی مشکل داره ربطی هم به ایرانسل نداره ولی تست سرور داخلی باید به من بده 4مگ؟! تازه چه سروری ؟ سرور خود ایرانسل!
حداقل مشخص نمی کنند آقا این نسل 4 بالاخره 40مگ سرعت میده 4مگ میده حال نکنه نمیده کلا چیه داستان!
سلام خوبی دوست عزیز
بالاخره گوشی خریدی اگه اره چی؟
امروز پازار موبایل شهر خودمون بودم زد 2 سونی رو دیدم خیلی خوشم اومد ازش فورجی هم داشت ولی قیمتش لامصب1300بود
and-roid2
16-12-2014, 00:47
ایرانسل تو قم خیلی وقته مشکل داره و اصلا رسیدگی نمیکنن!! یه زمانی سرعت 17مگ بود و الان شده 20 - 50 کیلوبایت.
من از مهر به بعد دیگه ناامید شدم ازش و استفاده ای دیگه نداشتم تا الان باهاش.:n37:
==============
اجراي 4 برنامه در فیلتــرینگ هوشمند/ شغل، سن و نياز کاربر بررسي ميشود
الان مثلا ما خارج از چارچوب نیاز, از اینترنت استفاده کنیم فردا میان در خونه مارو میبرن ***؟!:n02::n37:
این همه پول رو صرف این کاراشون نمیکردن وضع اینترنتمون این نبود!!
فقط حرفففففف
بابا اوضاع فنی ایرانسل خیلی خرابه
اینجا تو اصفهان روز ها سرعت از 100 بیشتر نمیشه
شب ها سرعت میره تقریبا روی 800 تا 1مگ
سرعت سرور داخلی شب ها میاد رو 100 :n19::n19:
پورت اینترانتشون تعطیله
سلام خوبی دوست عزیز
بالاخره گوشی خریدی اگه اره چی؟
امروز پازار موبایل شهر خودمون بودم زد 2 سونی رو دیدم خیلی خوشم اومد ازش فورجی هم داشت ولی قیمتش لامصب1300بود
سلام خوبی شما؟
آره من z3 dual گرفتم گوشی خوبیه
z2 باز هم افت قیمت داره فقط حواست باشه D6503 بگیری حتما
بابا اوضاع فنی ایرانسل خیلی خرابه
اینجا تو اصفهان روز ها سرعت از 100 بیشتر نمیشه
شب ها سرعت میره تقریبا روی 800 تا 1مگ
سرعت سرور داخلی شب ها میاد رو 100 :n19::n19:
پورت اینترانتشون تعطیله
من قشنگ یادمه 4ماه پیش همدان بودم خدا شاهده با نسل 3 من تست سرعت 16مگ گرفتم... ترکید کلا رفت پی کارش...
Tehranshahr
16-12-2014, 00:59
فقط حرفففففف
علاالدین در پیت ترین پاساژه پله برقیاش ترکیده دیگه چه برسه به آنتن موبایل! شما برو بازار موبایل همه جاهاش مینی بی تی اس ایرانسل نصبه و آنتن فول.
علاالدین در پیت ترین پاساژه پله برقیاش ترکیده دیگه چه برسه به آنتن موبایل! شما برو بازار موبایل همه جاهاش مینی بی تی اس ایرانسل نصبه و آنتن فول.
در همین در پیت ترین پاساژ ایرانسل نمایندگی رسمی داره.... :n27:
arman809
16-12-2014, 02:34
ایرانسل از هول راه اندازی شبکه 4G تمام شبکه های دیگه خودشو مثل وایمکس و 2G و EDGE و 3G خودشو به فــــــــــــــنا داده!!
با راه اندازی فقط یک آنتن در هر جایی اعلام میکنه اون شهر 3G داره و در همین تهران هم خیلی جاها رفتم و فقط سیگنال خیلی ضعیفی در حد منفی ۹۷ دسی بل میاد حتی در فضای باز و پارک ها و خیابون ها که اصلا هیچ دیتایی هم ردوبدل نمیشه!!
درسته که این تازه شروع راه اندازی هست و خیلی مونده تا پوشش کامل و کسی هم انتظار نداره به این زودی پوشش کامل کامل بشه ولی این دروغ وقیحانه و کلاهبرداری ایرانسل با شعار 4G , 3G خیلی بیشرمانه است که به دورغ میاد میگه تهران دارای 4G شد!!! حداقل حداقل تا یکسال دیگه پوشش تهران و مخصوصا پوشش داخل ساختمان تکمیل نمی شود.
فریب ایرانسل را نخورید و مودم های 4G , 3G نخرید! به نصیحت من گوش کنید!
arman4459
16-12-2014, 08:55
علیرضا قلمبر دزفولی
تمام مشکلات و اختلالات ایرانسل بخاطر رومینگ بوده
مشترکین بسیار متعددی در تماس با ما اعلام کردند بعد از مورخه 27 خرداد مشکلات متعددی از قبیل افت سرعت دیتا و قطعی دارند
ما قبول داریم سرعت دیتا از اواخر خرداد ماه بسیار افت داشته و امیدوارم تا پایان اسفند این اختلالات رفع شود
هم اکنون 8500 مشترک رایتلی فقط در تهران از خدمات اپراتور ایرانسل استفاده میکنند که باعث شده با مشکلات متعددی در کشور روبرو شویم
وی دلیل افت سرعت اعلام کرد قبلا مشترکان نسل دوم با دانلود 30 کیلوبایت بر ثانیه از خدمات راضی بودند اما از آواخر خرداد دانلود نسل دوم به 5 کیلوبایت رسیده که در صدد رفع این مشکل تا آواخر اسفند ماه هستیم
وی خاطر نشان کرد شرکت ایرانسل برنامه بلند مدت 5 ساله برای نسل های بالاتر دارد که شکیبایی مشترکین را میطلبد و پهنای باند در اختیار ایرانسل نبوده و مشکلات افت سرعت اینترنت بزودی رفع میشود
این واقعا مسخره ترین استدلالی که میشه درباره سرعت و کیفیت پایین نسل 3 ارائه کرد.مگه کل رایتل ها چقدر هستند که بخوان به شبکه ایرانسل فشار وارد کنند تا سرعت کم بشه بعدم مشترکین رایتل از نسل 2 ایرانسل در حالت رومینگ استفاده می کنند نه نسل 3.
در هر صورت فعلا باید صبر کنیم انشاله به حول قوه الهی کمک های غیبی ووووو نسل 3 ثبات پیدا کنه.
fafool70
16-12-2014, 11:03
واقعا افتضاح به بار اورده ایرانسل من وایمکس دارم تا یه ماه پیش حداقل وب سایت باز میکرد الان دیگه کار نمی کنه کلا .تماس میگیری اپراتور میگه مشکلی نداریم . اینارو فقط باید تو 195.ir شکایت کنید . از عدم تضمین کیفیت و کم فروشی !
Armin.Computer
16-12-2014, 11:10
این واقعا مسخره ترین استدلالی که میشه درباره سرعت و کیفیت پایین نسل 3 ارائه کرد.مگه کل رایتل ها چقدر هستند که بخوان به شبکه ایرانسل فشار وارد کنند تا سرعت کم بشه بعدم مشترکین رایتل از نسل 2 ایرانسل در حالت رومینگ استفاده می کنند نه نسل 3.
در هر صورت فعلا باید صبر کنیم انشاله به حول قوه الهی کمک های غیبی ووووو نسل 3 ثبات پیدا کنه.
و سوالی که برای من یپش اومد:
آیا رایتل هزینه ای بابت این رومینگ پرداخت نمی کنه
اگر پرداخت می کنه
آیا ایرانسل نمی تونه با همون هزینه ی دریافتی پهنای باند اضافه کنه!!!!!
Majidson
16-12-2014, 11:29
مثلا 4G :n02: دیشب میدان ونک تست گرفتم. :n13:
آیا میشه اسم این رو 4G گذاشت !!!؟
smj.hashemi
16-12-2014, 12:59
چالوس هم 3جی شد
امروز تست گرفتم فقط خیلی ناپایدار هست
ایشالا که برطرف شه همه مشکلات
hosseinkarimi937
16-12-2014, 13:11
علیرضا قلمبر دزفولی
اگر از وزارت ارتباطات مجوز خرید مستقیم بگیرم سرعت دیتای ایرانسل مطلوب میشود/دولت روحانی فقط بفکر درآمد از اپراتور هاست
در دولت قبل درگاه های کشور از یک به نه اضافه شد
hosseinkarimi937
16-12-2014, 14:21
با مراجعه به مناطق تحت پوشش ایرانسل از راه اندازی نسل سوم و چهارم در شهر خود آگاه شید
mohammad.asghari
16-12-2014, 14:27
با مراجعه به مناطق تحت پوشش ایرانسل از راه اندازی نسل سوم و چهارم در شهر خود آگاه شید
مگه نقشه رو زده؟لینک بده لطفا؟
hosseinkarimi937
16-12-2014, 14:31
نقشه نسل های بالاتر شهرها در حال آماده شدن هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%20%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4
Tehranshahr
16-12-2014, 15:11
واقعا افتضاح به بار اورده ایرانسل من وایمکس دارم تا یه ماه پیش حداقل وب سایت باز میکرد الان دیگه کار نمی کنه کلا .تماس میگیری اپراتور میگه مشکلی نداریم . اینارو فقط باید تو 195.ir شکایت کنید . از عدم تضمین کیفیت و کم فروشی !
سمت ما قبلا وایمکس داغون بود اما چند وقته خیلی خوب شده شبا که مخابرات سرعتش داغونه وایمکس میانگین یک مگ کار میکنه روزا هم دو مگ.
ولی بعضی مناطق را این ایرانسل برای قشنگی زده فقط / سرچ نتوورک تو کل شهر پیداش میکنه ولی وصل نمیشه / به امید روزی که بشه................................
and-roid2
16-12-2014, 16:22
در حال حاظر ایرانسل الان دقیقا رو کدوم باند فرکانسی از LTE پشتیبانی میکنه؟
در اینده تغییری میکنه؟
METALLICA2009
16-12-2014, 16:26
سلام کیا از کرج هستن شبانه دانلود کنن و مشکل نداشته باشن من خیلی اسپیدم مزخرف شده شما هم مشکل دارین کرجیها؟؟؟:n34::n28::n30::n38::n13::n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.