مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
SAeedBaa
03-11-2016, 19:21
سلام
این چه سرویسی هست؟؟؟ lwlan
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
موبایل دیتا افلودینگ یا اسم معروف ترش وای فای افلودینگ سرویس جدیدی هست که از طرف هر سه اپراتور داره عرضه میشه.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینترنت ایرانسل همه چیزش خوبه فقط یک مشکل داره که اونم اول فکر میکردم فقط برای من اینطوره اما ظاهرا خیلی های دیگه هم از این موضوع شاکی بودند که :
اینترنت 4g نسبت به adsl خیلی سریع تر تموم میشه . مصرف 1 ماه عادی در adsl برای من 12 گیگ طول میکشه اما 12 گیگ در 4g با استفاده ی حتی کم تر در تقریا 15 الی 17 روز تمام میشه
اگر این مشکل رو نداشت براحتی میشد جایگزین adsl کرد
یکی از دلالیلش اینه که توی ای دی اس ال آپلود رایگانه و بالاخره اونم برای خودش یه حجمیه و یکی هم اینه که اگر سرعت بالا باشه یه تست اسپید تست حدود 100 و 200 مگ در میاد. اما کلا من تا حالا با مشکل حجم خوری برخورد نکردم
البته برای من دیگه ایرانسل بسته خوبی نداره فقط 6 ما سی گیگ خوب بود و یا یکسال 100 گیگ که جفتشو ناجوانمردانه تغییر داد
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
یکی از دلالیلش اینه که توی ای دی اس ال آپلود رایگانه و بالاخره اونم برای خودش یه حجمیه و یکی هم اینه که اگر سرعت بالا باشه یه تست اسپید تست حدود 100 و 200 مگ در میاد. اما کلا من تا حالا با مشکل حجم خوری برخورد نکردم
البته برای من دیگه ایرانسل بسته خوبی نداره فقط 6 ما سی گیگ خوب بود و یا یکسال 100 گیگ که جفتشو ناجوانمردانه تغییر داد
برای شادی روح بسته های زیر صلوات بفرستید
یه تست بعد از مدتها
اینم باند 3 (1800)
S I G N A L
04-11-2016, 00:19
سلام
این چه سرویسی هست؟؟؟ lwlan
سلام. تو این روش یه اتصال امن VPN بین گوشی و سرور IWLAN در هسته ی شبکه اپراتور ایجاد میشه و تماس شما روی شبکهوای فایی که اپراتور ایجاد کرده انجام میشه. این به خاطر اینه که قسمتی از بار شبکه ی سلولی کاهش پیدا کنه یا اینکه اگر آنتن دهی موبایل ضعیف باشه، تماس توسط این شبکه وای فای انجام میشه.
S I G N A L
04-11-2016, 00:32
دوستان، عکس زیر گزینه های مربوط به تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو در گوشی سامسونگ Galaxy S7 نشون میده (Wi-Fi Calling گزینه یکی به آخر هست). گوشی های اندرویدی دیگه هم تقریباً مشابه هست:
آیا شما گوشی هوشمند خودتون رو در ایران خریداری کردید و این گزینه ها را دارید؟ اگر به طور مثال گوشی شما سامسونگ Galaxy S7 هست و این گزینه ها را ندارید، با توجه به فعال شدن تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در ایران باید شرکت سازنده ی گوشی در مورد گوشی های هوشمند داخل ایران آپدیت ارائه بده و گزینه های تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در منوی تنطیمات تماس اضافه بشه.
naser.051
04-11-2016, 01:41
این volte چجوری من بهش وصل بشم؟؟؟ چجوری میاد؟؟؟
Le0nard0
04-11-2016, 13:57
بله بسته رو که میدونم و متوجه شدم چیه
عرض بنده این بود با چه کدی و چجوری میخریش؟
برنامه ایرانسل من-> بسته های ساعتی
iceboy24000
04-11-2016, 14:07
برای شادی روح بسته های زیر صلوات بفرستید
بسیار برای این اقدام ایرانسل متاسفم
بنده ازمشتریان بسته شش ماهه سی گیگ هستم و از حذف این بسته بسیار ناخرسندم
به احتمال بسیار زیاد اگر این بسته دوباره برنگرده اپراتور اینترنتم رو عوض بکنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Le0nard0
04-11-2016, 14:14
بسیار برای این اقدام ایرانسل متاسفم
بنده ازمشتریان بسته شش ماهه سی گیگ هستم و از حذف این بسته بسیار ناخرسندم
به احتمال بسیار زیاد اگر این بسته دوباره برنگرده اپراتور اینترنتم رو عوض بکنم
این بسته رو تبدیل کرده به دوماهه . البته این تغییر واسه کسایی که مصرف زیادی ندارن خوب نشده
یادش بخیر با این بسته های نیم ساعته سریال شهرزاد رو همون لحظه که میومد دانلود میکردم. خیلی کار راه بنداز بود. شعار خود ایرانسل هم همین بود یه چیزی میخوای دانلود کنی سریع ، یه کار واجب داری بسته نیم ساعته کارتو راه میندازه. مثلا اگه محدودیت خرید در روز میذاشت براش ولی حذفش نمیکرد خیلی خوب بود
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
Le0nard0
04-11-2016, 14:16
واقعا بسته نیم ساعته بهترین بسته اینترنتی از زمان کشف اینترنت در ایران بود .این بسته نیم ساعته رو واسه عید فطر مسلمین هم گذاشت ولی صدتا عید مسلمین گذشته ولی از این بسته خبری نشد
Armin.Computer
04-11-2016, 14:23
سلام
موبایل دیتا افلودینگ یا اسم معروف ترش وای فای افلودینگ سرویس جدیدی هست که از طرف هر سه اپراتور داره عرضه میشه.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام. تو این روش یه اتصال امن VPN بین گوشی و سرور IWLAN در هسته ی شبکه اپراتور ایجاد میشه و تماس شما روی شبکهوای فایی که اپراتور ایجاد کرده انجام میشه. این به خاطر اینه که قسمتی از بار شبکه ی سلولی کاهش پیدا کنه یا اینکه اگر آنتن دهی موبایل ضعیف باشه، تماس توسط این شبکه وای فای انجام میشه.
دوستان، عکس زیر گزینه های مربوط به تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو در گوشی سامسونگ Galaxy S7 نشون میده (Wi-Fi Calling گزینه یکی به آخر هست). گوشی های اندرویدی دیگه هم تقریباً مشابه هست:
آیا شما گوشی هوشمند خودتون رو در ایران خریداری کردید و این گزینه ها را دارید؟ اگر به طور مثال گوشی شما سامسونگ Galaxy S7 هست و این گزینه ها را ندارید، با توجه به فعال شدن تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در ایران باید شرکت سازنده ی گوشی در مورد گوشی های هوشمند داخل ایران آپدیت ارائه بده و گزینه های تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در منوی تنطیمات تماس اضافه بشه.
سلام
الان این چه سودی برای مشترک داره؟؟؟؟؟
دکل ما 4G هم نیست و فقط 3G هست
فعال کردن این سرویس نیاز به تجهیز سخت افزاری داره؟؟
S I G N A L
04-11-2016, 14:47
سلام
سلام. این سرویس رو به خصوص اپراتورهای آمریکایی به مشترکینشون ارائه میدند. سودش بیشتر تسریع در تماس با مشترک موردنظر و کیفیت صوتی (و تصویری، اگر مجوز ارائه بدند) بالاتر هست. بحث نقاط کور و با سیگنال ضعیف هم که عرض کردم هست و ممکنه شما به طور مثال سیگنال وای فای اپراتور رو قوی تر از سیگنال LTE یا 3G داشته باشید و تماستون توسط شبکه وای فای اپراتور انجام بشه. بله، تجهیزات خاص خودشو از سمت اپراتور داره و بنده انشاءآلله اگر زمینه فراهم شد از نزدیک شاهد تجهیزات فنی این سرویس هم خواهم بود. در سمت کاربر یا مشترک شبکه هم بشتر باید از لحاظ نرم افزاری و سیستم عامل از این سرویس پشتیبانی کنه، البته در مورد VoLTE پشتیبانی گوشی موبایل هر دو مشترک از LTE الزامی هست....
خب من امروز گوشی سامسونگ Galaxy Note 4 که دست یکی از دوستان بود چک کردم، گزینه هایی تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو این گوشی هم نداشت. البته این گوشی مدل های مختلفی داره، و بنده زمینه فراهم نشد دقیق بررسی کنم، فقط به طور اجمالی دیدم این گوشی هم گزینه های تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو نداشت...
تست امروز ظهر (محل تست: اصفهان، خیابان سید علی خان):
Le0nard0
04-11-2016, 16:19
مجوز اپراتورهای تلویزیونی اینترنتی لغو شد
در حالی که صدا و سیما چندی پیش به 5 شرکت مجوز رسمی ارائه تلویزیون اینترنتی (IPTV) را داده بود، یک دارنده مجوز تلویزیون اینترنتی از لغو همه مجوزهای صادره شده توسط صدا و سیما خبر داد.
سازمان صدا و سیما در سال 94 در یک فراخوان عمومی برای نخستین بار در کشور نمایندگی رسمی صدا و سیما در ارائه خدمات IPTV (تلویزیون اینترنتی) را به 5 شرکت اعطا کرد.
به این ترتیب 5 شرکت ایرانسل، توسعه بهنگام غدیر، آسمان (وابسته به کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام)، باران تلکام (متشکل از فناپ، آریا همراه، سام سرویس و مهندسی ایران برنا) و تراشه سبز ( متشکل از چند عرضه کننده خدمات اینترنتی) به صورت رسمی مجوز اپراتوری تلویزیون اینترنتی را دریافت کردند.
پس از این، به تازگی شهاب جوانمردی یک دارنده مجوز رسمی ارائه خدمات تلویزیون اینترنتی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری ، از لغو تمامی مجوزهای صادره برای اپراتورهای تلویزیون اینترنتی توسط سازمان صدا و سیما خبر داد و اظهار داشت: این سازمان مجوزهای صادره را کان لم یکن اعلام کرده است.
مدیرعامل هلدینگ ICT فناپ گفت: پس از حضور رئیس جدید سازمان صدا و سیما سیاست سازمان درباره نحوه کار در سرویس IPTV تغییر کرده و تدوین فرمت جدیدی از قرارداد در این سازمان آغاز شده است.
silvermanhhh
04-11-2016, 16:48
سلام
دوستان کسی میدونه که آیا برنامه اندرویدی ای وجود داره که باش گوشی رو به یه دکل دیگه وصل کرد ؟
بامودم e3372
تست دکل نزدیک خونه 3g:n21:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rssi:-47
تست دکل مکان نامعلوم!(4جی1800)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rsrp:-90.-100
Rssi:-80
sinr:5-10
تست دکل مکان خیلی دور (4جی 2600)
rsrp:-110
rssi:-90
sinr:-3.-5
SAeedBaa
04-11-2016, 18:28
سلام
سلام. این سرویس رو به خصوص اپراتورهای آمریکایی به مشترکینشون ارائه میدند. سودش بیشتر تسریع در تماس با مشترک موردنظر و کیفیت صوتی (و تصویری، اگر مجوز ارائه بدند) بالاتر هست. بحث نقاط کور و با سیگنال ضعیف هم که عرض کردم هست و ممکنه شما به طور مثال سیگنال وای فای اپراتور رو قوی تر از سیگنال LTE یا 3G داشته باشید و تماستون توسط شبکه وای فای اپراتور انجام بشه. بله، تجهیزات خاص خودشو از سمت اپراتور داره و بنده انشاءآلله اگر زمینه فراهم شد از نزدیک شاهد تجهیزات فنی این سرویس هم خواهم بود. در سمت کاربر یا مشترک شبکه هم بشتر باید از لحاظ نرم افزاری و سیستم عامل از این سرویس پشتیبانی کنه، البته در مورد VoLTE پشتیبانی گوشی موبایل هر دو مشترک از LTE الزامی هست....
SIGNAL ، دوست عزیز، قصد جسارت ندارم اما مثل اینکه شما "شاید" دو فناوری wifi offloading و vowifi را یکی دانسته و یا "شاید" انها را با هم اشتباه گرفته اید.
فناوری vowifi امکان تماس از روی هر شبکه ی وای فای (چه شبکه وای فای ایرانسل و چه غیره) با مشترکین دیگر را میدهد، به طور مثال شما در نقطه ای هستید که ایرانسل انتن ندارد اما به یک شبکه ی وای فای متصل هستید، شما با استفاده از ان شبکه وای فای میتوانید با دیگران تماس برقرار نمایید.
فناوری wifi offloading در نقاط پر ترافیک شبکه ، مکان های عمومی ، ساختمان های تجاری و ..... نصب و راه اندازی میگردد. هدف از اینکار دسترسی مناسب مشترک به اینترنت پایدار و پر سرعت است. به طور مثال در نقطه ای پر ترافیک ، شبکه نسل 3 دیگر قادر به سرویس دهی اینترنت با سرعت بالا به مشترک نیست، در این مکان وای فای افلودینگ نصب میگردد تا هم مشترک، اینترنت پر سرعت و پایدارتری داشته باشد و هم کمی از ترافیک شبکه نسل 3 کاسته شود.
مزیتی دیگری که دارد این است که باتری تلفن همراه مشترک به دلیل استفاده از وای فای، کمتر مصرف میشود.
توجه نمایید وقتی از وای فای ایرانسل و هر اپراتور دیگر (همراه اول، رایتل) استفاده میکنید، هزینه ان از بسته ی سیم کارت شما کسر میشود.
برای راه اندازی سرویس وای فای در هر نقطه، نیاز به نصب تجهیزات مخصوص به خود در ان نقطه است.
vahidreza2007
04-11-2016, 18:51
سلام
دوستان کسی میدونه که آیا برنامه اندرویدی ای وجود داره که باش گوشی رو به یه دکل دیگه وصل کرد ؟
بامودم e3372
تست دکل نزدیک خونه 3g:n21:
rssi:-47
تست دکل مکان نامعلوم!(4جی1800)
Rsrp:-90.-100
Rssi:-80
sinr:5-10
تست دکل مکان خیلی دور (4جی 2600)
rsrp:-110
rssi:-90
sinr:-3.-5
داداش از اين مودم راضي هستي همهجوره ؟ ميخوام يكي از اينا بگيرم و ديگه از گوشي استفاده نكنم براي 4 جي
با گوشي سامسونگ جي 5 سرعت دانلودم تقريبا بين 4 تا 5 مگابايت هستش كه كملا راضي كننده است برام
اگر اين مودم رو بگيرم سرعتم از اين هم بالاتر ميره ؟ كيفيت اينترنت بهتر ميشه يعني پينگ و ... تاثير داره ؟
و اينكه اپليكيشني هست كه نصب كنيم و نزديكي و دوري دكل و كيفيت اتصالات 4 جي رو برامون نشون بده مثلا همين اطلاعاتي كه شما گذاشتي رو بده و نشون بده دكل نزديك و دور رو ؟
silvermanhhh
04-11-2016, 19:27
داداش از اين مودم راضي هستي همهجوره ؟ ميخوام يكي از اينا بگيرم و ديگه از گوشي استفاده نكنم براي 4 جي
با گوشي سامسونگ جي 5 سرعت دانلودم تقريبا بين 4 تا 5 مگابايت هستش كه كملا راضي كننده است برام
اگر اين مودم رو بگيرم سرعتم از اين هم بالاتر ميره ؟ كيفيت اينترنت بهتر ميشه يعني پينگ و ... تاثير داره ؟
و اينكه اپليكيشني هست كه نصب كنيم و نزديكي و دوري دكل و كيفيت اتصالات 4 جي رو برامون نشون بده مثلا همين اطلاعاتي كه شما گذاشتي رو بده و نشون بده دكل نزديك و دور رو ؟
سلام بله مودم خوبیه ،تاثیر رو سرعت و پینگ هم میشه گفت خیلی داره چون انتش نسبت به گوشی هوشمند خیلی قویتره،شما میتونید یه روتر هم براش بگیرید بزنید به روتر من از روتر tp link m3220 استفاده میکنم،من اون قدرت سیگنالایی رو که گفتم رو حدودی گفتم که دورن یا نزدیکن ،وگرنه به غیر از دکل ۳g که از پنجره خونمون معلومه ،بقیه رو نمیدونم کجان،با برنامه open signal تست کن قسمت location تو تنظیمات گوشی رو هم روشن کن ببین نتیجه میده یا نه،برا من که موقعیتمو تو اقیانوس ارام نشون داد :n31:
قدرت سیگنال هم تو خوده صفحه کانفیگ مودم موجوده ،البته بعد اینکه یه فریمور کاستوم زدید روش
خب من امروز گوشی سامسونگ Galaxy Note 4 که دست یکی از دوستان بود چک کردم، گزینه هایی تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو این گوشی هم نداشت. البته این گوشی مدل های مختلفی داره، و بنده زمینه فراهم نشد دقیق بررسی کنم، فقط به طور اجمالی دیدم این گوشی هم گزینه های تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو نداشت...
لطفا با این حالت پلاس از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست تک کانکشن هم بزارید می خوام ببینم حالت پلاس توی تک کانکشن چقدر تاثیر داره؟
ضمنا پلاس شما چه جوریه توی حالت بیکار هم پلاسه یا توی بار زیاد میره روی پلاس؟
S I G N A L
04-11-2016, 20:12
SIGNAL ، دوست عزیز، قصد جسارت ندارم اما مثل اینکه شما "شاید" دو فناوری wifi offloading و vowifi را یکی دانسته و یا "شاید" انها را با هم اشتباه گرفته اید.
فناوری vowifi امکان تماس از روی هر شبکه ی وای فای (چه شبکه وای فای ایرانسل و چه غیره) با مشترکین دیگر را میدهد، به طور مثال شما در نقطه ای هستید که ایرانسل انتن ندارد اما به یک شبکه ی وای فای متصل هستید، شما با استفاده از ان شبکه وای فای میتوانید با دیگران تماس برقرار نمایید.
فناوری wifi offloading در نقاط پر ترافیک شبکه ، مکان های عمومی ، ساختمان های تجاری و ..... نصب و راه اندازی میگردد. هدف از اینکار دسترسی مناسب مشترک به اینترنت پایدار و پر سرعت است. به طور مثال در نقطه ای پر ترافیک ، شبکه نسل 3 دیگر قادر به سرویس دهی اینترنت با سرعت بالا به مشترک نیست، در این مکان وای فای افلودینگ نصب میگردد تا هم مشترک، اینترنت پر سرعت و پایدارتری داشته باشد و هم کمی از ترافیک شبکه نسل 3 کاسته شود.
مزیتی دیگری که دارد این است که باتری تلفن همراه مشترک به دلیل استفاده از وای فای، کمتر مصرف میشود.
توجه نمایید وقتی از وای فای ایرانسل و هر اپراتور دیگر (همراه اول، رایتل) استفاده میکنید، هزینه ان از بسته ی سیم کارت شما کسر میشود.
برای راه اندازی سرویس وای فای در هر نقطه، نیاز به نصب تجهیزات مخصوص به خود در ان نقطه است.
سلام، از توضیحاتتون متشکرم. در مورد مبحث WiFi offloading و VoWiFi اشتباه بنده در بحث VoWiFi بود که تماس در این حالت رو فقط مختص شبکهی وای فای اپراتور تصور میکردم، نه هر شبکه وای فایی. فقط در مورد مبحث VoWiFi یا به تعبیری Wi-Fi Calling ، دوستان همکاری نکردند و نگفتند اگر گوشی هوشمند خودشون را در ایران خریداری کردند، گزینه های Wi-Fi Calling و VoLTE را در قسمت تنظیمات تماس تلفنشون دارند یا خیر. چون بنده اینطور تصور میکنم (طق مشاهدات عینی) که این گزینه ها به غیر از گوشی های آیفون در گوشی های اندرویدی که نمایندگان شرکت های سازنده ی گوشی وارد ایران میکنند موجود نیست و باید اضافه بشه.
لطفا با این حالت پلاس از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست تک کانکشن هم بزارید می خوام ببینم حالت پلاس توی تک کانکشن چقدر تاثیر داره؟
سلام. توی حالت بی کاری 4G میشه و در زمان گرفتن تست به حالت +4G تغییر پیدا میکنه. از آدرسی که گفتید انشاءالله به زودی براتون تست میگیرم.
Le0nard0
04-11-2016, 20:15
مجوز اپراتورهای تلویزیونی اینترنتی لغو شد
در حالی که صدا و سیما چندی پیش به 5 شرکت مجوز رسمی ارائه تلویزیون اینترنتی (IPTV) را داده بود، یک دارنده مجوز تلویزیون اینترنتی از لغو همه مجوزهای صادره شده توسط صدا و سیما خبر داد.
سازمان صدا و سیما در سال 94 در یک فراخوان عمومی برای نخستین بار در کشور نمایندگی رسمی صدا و سیما در ارائه خدمات IPTV (تلویزیون اینترنتی) را به 5 شرکت اعطا کرد.
به این ترتیب 5 شرکت ایرانسل، توسعه بهنگام غدیر، آسمان (وابسته به کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام)، باران تلکام (متشکل از فناپ، آریا همراه، سام سرویس و مهندسی ایران برنا) و تراشه سبز ( متشکل از چند عرضه کننده خدمات اینترنتی) به صورت رسمی مجوز اپراتوری تلویزیون اینترنتی را دریافت کردند.
پس از این، به تازگی شهاب جوانمردی یک دارنده مجوز رسمی ارائه خدمات تلویزیون اینترنتی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری ، از لغو تمامی مجوزهای صادره برای اپراتورهای تلویزیون اینترنتی توسط سازمان صدا و سیما خبر داد و اظهار داشت: این سازمان مجوزهای صادره را کان لم یکن اعلام کرده است.
مدیرعامل هلدینگ ICT فناپ گفت: پس از حضور رئیس جدید سازمان صدا و سیما سیاست سازمان درباره نحوه کار در سرویس IPTV تغییر کرده و تدوین فرمت جدیدی از قرارداد در این سازمان آغاز شده است.
این خبر رو بـی بـی سـی هم با تحلیل الان داره پخش میکنه .
vahidmir2000
04-11-2016, 22:20
سلام بله مودم خوبیه ،تاثیر رو سرعت و پینگ هم میشه گفت خیلی داره چون انتش نسبت به گوشی هوشمند خیلی قویتره،شما میتونید یه روتر هم براش بگیرید بزنید به روتر من از روتر tp link m3220 استفاده میکنم،من اون قدرت سیگنالایی رو که گفتم رو حدودی گفتم که دورن یا نزدیکن ،وگرنه به غیر از دکل ۳g که از پنجره خونمون معلومه ،بقیه رو نمیدونم کجان،با برنامه open signal تست کن قسمت location تو تنظیمات گوشی رو هم روشن کن ببین نتیجه میده یا نه،برا من که موقعیتمو تو اقیانوس ارام نشون داد :n31:
قدرت سیگنال هم تو خوده صفحه کانفیگ مودم موجوده ،البته بعد اینکه یه فریمور کاستوم زدید روش
دوست من سلام. منم مودم 3372 دارم. فریمور کاستوم این مودم رو از کجا باید بگیرم و روش نصبش به چه شکله؟ ممنون از پاسخت پیشاپیش
دوست من سلام. منم مودم 3372 دارم. فریمور کاستوم این مودم رو از کجا باید بگیرم و روش نصبش به چه شکله؟ ممنون از پاسخت پیشاپیش
خدمت شما
vahidreza2007
05-11-2016, 00:02
ممنونم پس با اين شرايط ميخرمش .
قبلا يه نرم افزاري بود يكي از دوستان معرفي كرده بوده تو تو اون رو نشون ميداد و با تغيير مكان زياد يا كم ميشد و ميشد فهميد به دكل نزديك ميشيم يا ازش دور ميشيم
rssi
رو نشون ميداد كه كم و زياد ميشد و ميشد فهميد به كدوم دكل وصل هستش
اس 7 سامسونگ دارم و این گزینه رو نداره
رام ایتالیا و آمریکا یا کشورای دیگه رو اگه فلش بزنم این گزینه میاد. (فعلا وقتشو ندارم بعدن فلش میزنم خبر میدم)
siavash1234
05-11-2016, 10:01
درود
من note 4 با رام ازبکستان دارم اما این مورد و نداره
در مورد گزینه های wifi calling قبل از نصب سیم کارت که گوشی را روشن کردم درست شبیه عکس شما گزینه هاش بود اما بعد از این که سیم کارت ایرانسل را گذاشتم رفت احتمالا به پوشش و سرویس ها بر میگردد که اگر اپراتور فعال کند گزینه ها می آد. گوشی بنده s7 می باشد.
Armin.Computer
05-11-2016, 11:17
ممنون
الان سوال من اینه که ایرانسل چرا دکل منطقه ما رو فورجی نکرد؟؟؟؟ ولی این سرویس رو نصب کرد؟؟؟
این رو هم بگم که کیفیت سیگنالش با شیکه نسل2 برای من ظاهرا یکیه
مثلا هر دو -67
دوستان یه سوال متفاوت میخوام بپرسم ببینم شما چه تدبیری براش دارین
شما هم روی سیمکارت دانگلتون بسته فعال میکنید و روی سیمکارت گوشیتون هم یه بسته جدا؟به عنوان مثال خود من همیشه سیمکارت مودمم باید بسته روش فعال باشه چون سر کار با لپ تاپ و وای فای گوشی بهش وصل میشم.از طرف دیگه بعضی وقتا پیش میاد که آدم بیرونه و امکان استفاده از مودم نیست به همین خاطر مجبور میشیم یه بسته فعال هم روی گوشیمون داشته باشیم.شما هم همین کارو میکنید؟
vahidmir2000
05-11-2016, 11:24
شما هم روی سیمکارت دانگلتون بسته فعال میکنید و روی سیمکارت گوشیتون هم یه بسته جدا؟به عنوان مثال خود من همیشه سیمکارت مودمم باید بسته روش فعال باشه چون سر کار با لپ تاپ و وای فای گوشی بهش وصل میشم.از طرف دیگه بعضی وقتا پیش میاد که آدم بیرونه و امکان استفاده از مودم نیست به همین خاطر مجبور میشیم یه بسته فعال هم روی گوشیمون داشته باشیم.شما هم همین کارو میکنید؟
بله دوست من. البته اگر مودم وای فای قابل حمل داشته باشید مثل یکی از دوستان من، میتونید مودم رو تو جیبتون بذارین و همه جا با گوشی بهش وصل بشین
Sent from my Lenovo A1000 using Tapatalk
S I G N A L
05-11-2016, 11:46
اس 7 سامسونگ دارم و این گزینه رو نداره
رام ایتالیا و آمریکا یا کشورای دیگه رو اگه فلش بزنم این گزینه میاد. (فعلا وقتشو ندارم بعدن فلش میزنم خبر میدم)
درود
من note 4 با رام ازبکستان دارم اما این مورد و نداره
در مورد گزینه های wifi calling قبل از نصب سیم کارت که گوشی را روشن کردم درست شبیه عکس شما گزینه هاش بود اما بعد از این که سیم کارت ایرانسل را گذاشتم رفت احتمالا به پوشش و سرویس ها بر میگردد که اگر اپراتور فعال کند گزینه ها می آد. گوشی بنده s7 می باشد.
سلام، متشکرم. مثل برطرف شدن مشکل اتصال به شبکه LTE ایرانسل که در ورژن ۹ سیستم عامل iOS وجود داشت و در ورژن ۹.۱ این سیستم عامل برطرف شد، حال باید با تعامل بین اپراتورهای ایران و شرکت های سازنده موبایل مثل سامسونگ، آپدیت فریمور/ رام برای گوشی های داخل ایران ارائه بشه و با اضافه شدن گزینه های Wi-Fi Calling و VoLTE امکان استفاده از این سرویس در ایران هم مهیا بشه تا کاربران ناچار نباشند به طور دستی اقدام به فلش کردن گوشی خودشون بشند.
silvermanhhh
05-11-2016, 13:07
مثل اینکه ایرانسل یه تکونی اخر به خودش داد بعد از یکماه
البته معلوم نیست تا شب چه تغییری بکنه
حالا اینو بیخیال این که وظیفشون بود
امروز زنگ زدن از ایرانسل که ایا سرعت درست شد یا نه منم گفتم نه هنوز روی 256 کیلوبیت میچرخه
ببین چی گفت :
گفت اصولا سرعت 3g ایرانسل از 128 کیلوبیت شروع میشه و اگه سرعت شما بالاتر اینه پس موردی نداره!!!:V10:
بغرعان اگه من تست سرعت دو روز پیشو ببرم سفارت آلمان بگم اپراتور هم این حرفو زد درجا کارت شهروندی المان بعلاوه یک سال اینترنت 4g رایگان بم میدن :n09:
یعنی واقعا نمیدونم اینا با چه رویی این حرفو میزنن...
SAeedBaa
05-11-2016, 14:03
ممنون
الان سوال من اینه که ایرانسل چرا دکل منطقه ما رو فورجی نکرد؟؟؟؟ ولی این سرویس رو نصب کرد؟؟؟
این رو هم بگم که کیفیت سیگنالش با شیکه نسل2 برای من ظاهرا یکیه
مثلا هر دو -67
ایرانسل طبق سیاست هاش پیش میره. البته این سیاست ها بعضی مواقع اشتباه هم از اب در اومده.
سرعت شما در شبکه تریجی در مقایسه با شبکه وای فای چقدر تفاوت داره؟
Le0nard0
05-11-2016, 14:23
اتمام بسته سه ساعته در دو ساعت
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-11-2016, 15:21
دوست عزیز به مصرفت نگاه کن اگه بین ۵تا ۲۰گیگ مصرف داری و مشترک ایرانسل هستی به نظر من بهترین بسته برات بسته های چند کاربره ایرانسل هست تا ۱۰نفر میتونن ازش استفاده کنند با یک بسته واقعا به صرفه است من نه تنها خودم بلکه مودمم وخانومم ودوتا دیگه از اشنایانمون یه بسته میگیریم معمولا هم کفایت میکنه بار اصلی استفاده هم چون رومودم منزله بسته ۸تا۱۲صبح هم فعال میکنم که دیگه هزینه ام کامل کمتر از ماهی ۱۰۵تومنه برای هر کاربر میافته که اگه میخواستم هرکدوم یه بسته بگیرن حداقل ۲برابر میشد
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-11-2016, 15:24
منظورم کمتر از برجی ۱۰تومن اشتباه تایپی بود
دوست عزیز به مصرفت نگاه کن اگه بین ۵تا ۲۰گیگ مصرف داری و مشترک ایرانسل هستی به نظر من بهترین بسته برات بسته های چند کاربره ایرانسل هست تا ۱۰نفر میتونن ازش استفاده کنند با یک بسته واقعا به صرفه است من نه تنها خودم بلکه مودمم وخانومم ودوتا دیگه از اشنایانمون یه بسته میگیریم معمولا هم کفایت میکنه بار اصلی استفاده هم چون رومودم منزله بسته ۸تا۱۲صبح هم فعال میکنم که دیگه هزینه ام کامل کمتر از ماهی ۱۰۵تومنه برای هر کاربر میافته که اگه میخواستم هرکدوم یه بسته بگیرن حداقل ۲برابر میشد
وقتی بسته 6 تا 12 رو فعال می کنی دیگه از بسته مشترک کم نمی کنه؟ چه سر شاخه باشی و چه زیر شاخه؟ و سوال مهم ایا راهی داره که معلوم بشه هر کی چقدر مصرف کرده
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-11-2016, 15:37
دوستان برای sxtlteبه متراژ ۱۵متر چه نوع کابلی باید سفارش بدم که خیلی هم هزینه بر نباشه تو چند تا فروشگاه دیدم صحبت از حدود۲۰تومن بود cat5 ولی یکی از دوستان تو تاپیک تی دی پیشنهاد داد متری بگیرم به نظر شما چی بگیرم
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-11-2016, 15:41
وقتی بسته 6 تا 12 رو فعال می کنی دیگه از بسته مشترک کم نمی کنه؟ چه سر شاخه باشی و چه زیر شاخه؟ و سوال مهم ایا راهی داره که معلوم بشه هر کی چقدر مصرف کرده
نه متاسفانه راهی برای تشخیص مصرف نیست در مورد بسته صبح هم من رو خط مودم که زیر شاخه خط گوشیم کردم جداگانه میگیرم که چون قیمتاش ارزونه صبحها که همه منزلیم دانلود ای حجیم تر رو اون موقع انجام میدیم ربطی به چند کاربره نداره و فقط یه خط میتونه استفاده کنه
silvermanhhh
05-11-2016, 15:47
آرشیو درست می کنی شما؟ بعد سود این حرکت برای ما چیه که اینجا مدام گزارش می کنی؟:)
و دوباره بحث شبانه برای بار سوم شروع شد :n02::n02::n02:
برادر بیاین دوباره بحث و باز نکنیم بهتره هر کی هر چی دانلود کرد نوش جونش
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-11-2016, 15:47
نه متاسفانه راهی برای تشخیص مصرف نیست در مورد بسته صبح هم من رو خط مودم که زیر شاخه خط گوشیم کردم جداگانه میگیرم که چون قیمتاش ارزونه صبحها که همه منزلیم دانلود ای حجیم تر رو اون موقع انجام میدیم ربطی به چند کاربره نداره و فقط یه خط میتونه استفاده کنه نه از بسته چند کاربره کم نمیشه به محض این که ساعت ۱۲میشه میره رو چند کاربره خیلی هم به صرفه است فقط تقریبا این خط نباید شارژ پولی داشته باشه چون تو همین مدت کم انتقال به چند کاربره یه مقدار از شارژت رو میخوره کمه ولی چون هر روز این اتفاق میافته سرجمع قابل توجه میشه
Le0nard0
05-11-2016, 15:52
دوستان برای sxtlteبه متراژ ۱۵متر چه نوع کابلی باید سفارش بدم که خیلی هم هزینه بر نباشه تو چند تا فروشگاه دیدم صحبت از حدود۲۰تومن بود cat5 ولی یکی از دوستان تو تاپیک تی دی پیشنهاد داد متری بگیرم به نظر شما چی بگیرم
کابل cat5 دی لینک میتونی بگیری 35 تومن
Le0nard0
05-11-2016, 16:00
چون تو همین مدت کم انتقال به چند کاربره یه مقدار از شارژت رو میخوره کمه ولی چون هر روز این اتفاق میافته سرجمع قابل توجه میشه
طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کن که از شارژ پولی سیم کارت استفاده نکنه
omid_ras
05-11-2016, 17:07
برو یه مغازه که کار دوربین مداربسته انجام میده کابل خوب متری یک ونیم تا دو هزار تومن هست ، هر چی میخوای بخر بده برات دو سرش سوکت بزنه . ارزون تر در میاد
Armin.Computer
05-11-2016, 17:24
ایرانسل طبق سیاست هاش پیش میره. البته این سیاست ها بعضی مواقع اشتباه هم از اب در اومده.
سرعت شما در شبکه تریجی در مقایسه با شبکه وای فای چقدر تفاوت داره؟
راستش من اصلا نتونستم به به این شبکه وصل بشم و اینترنت داشته باشم
فقط دیدم وصل شده
SAeedBaa
05-11-2016, 17:50
راستش من اصلا نتونستم به به این شبکه وصل بشم و اینترنت داشته باشم
فقط دیدم وصل شده
بعد از اتصال احتمالا برای شما هشداری به نمایش در می اید که بعد از ضربه زدن روی ان هشدار صفحه ای در مرورگر باز خواهد شد و شما باید اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.(!!البته اگر شبکه فعلا در حالت ازمایشی نباشد!!)
راستی تلفن همراه شما (mi 5) در جستجوی شبکه، شبکه فورجی های وب رو پیدا میکنه یا نه؟
shahrokhblash
05-11-2016, 17:53
بادرود
دوستان این طرحهای ایرانسل نامحدود فقط تو ساعت 2 تا 8 صبح هست؟؟
Sent from my PLK-L01 using Tapatalk
SAeedBaa
05-11-2016, 17:56
بادرود
دوستان این طرحهای ایرانسل نامحدود فقط تو ساعت 2 تا 8 صبح هست؟؟
Sent from my PLK-L01 using Tapatalk
سلام
بله، بسته های ساعتی نامحدود فقط در بازه زمانی 2 تا 8 صبح وجود دارند.
البته بسته های ساعتی با حجم محدود در بازه زمانی دیگر وجود داره.
من امروز sxt lte رو نصب کردم انتن دهیش که عالی هست ۷۰ متر هم سیم مصرف شد متری ۸۰۰ تومن خودم کابل کشی کردم و سوکت زدم به سمت دکلی که تنظیم کردم رو باند ۷ سرعت تعریفی نداره رو باند ۳ به یک دکل دیگه وصل میکنم اون ۳۰ مگابیت سرعت داد شب هم تست میگیرم اگه سرعت بالاتر نرفت میچرخونم انتن رو به سمت یک دکل دیگه تا یک دکلی که از همش بهتره رو انتخاب کنم
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-11-2016, 19:29
کابل cat5 دی لینک میتونی بگیری 35 تومن
عزیز از کجا باید بگیرم
SS_WORLD_2
05-11-2016, 19:56
سلام
مبارک تون باشه
انشالله این سرعت گوشت بشه بجسبه بهتون
ما که با این سرعت روزمون شب می کنیم (تست ساعت 8 شب شنبه 15 ابان95)
یه دعایی بکنید بلکه یه فرجی بر ما هم نازل شد.
عزیز از کجا باید بگیرم
من از کسی گرفتم که مودم و چیزای شبکه میفروخت اگه اندازش مطمعنی که مقدار اضافه تر بگیر بگو برات سوکت بزنه.
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-11-2016, 20:24
دوستان این cat5وcat6 قضیه اش چیه کدوم بهتره در ضمن کابل شبکه هم مثل سیم انتن هر چی مقدارش بیشتر باشه افت کیفیت داره یا نه ؟
وبه نظر دوستان سوکت بزنم کیفیت این کابلای شبکه شرکتی وبخصوص برند رو داره؟
این بسته ها اگر واقعا نامحدود باشن واقعا عالی هستند
مثلا تو بسته 30 روزه با در نظر گرفتن متوسط سرعت 17 مگابیت در طول ماه میشه 2.2 ترابایت دانلود کرد اونم فقط با 30 هزار تومان یعنی هر گیگ حدود 13 تا تک تومنی
:n20:
فقط می مونه هاردش که هزینه اصلی همونه یه هارد My Book سه ترابایتی که قبلا تو دیجی کالا 350 هزار تومان بود اما الآن 420 هزار تومان شده لازم میشه که هزینه ها رو شدیدا بالا می بره
چون هارد 3 ترا 2.7 ترا جا داره یعنی 80 درصد هارد رو میشه تو 1 ماه پر کرد.
هر ماه هم باید یه هارد خرید . هزینه هارد هم برای هر گیگ 190 تومان میشه که با هزینه دانلود سرجمع 200 تومان برای هر گیگ دانلودتون هزینه کردین که تو هیچ اپراتوری حتی بسته 3 ساعته 60 گیگ ایرانسل هم همچین قیمتی رو گیر نمی شه آورد
دوستان این cat5وcat6 قضیه اش چیه کدوم بهتره در ضمن کابل شبکه هم مثل سیم انتن هر چی مقدارش بیشتر باشه افت کیفیت داره یا نه ؟
وبه نظر دوستان سوکت بزنم کیفیت این کابلای شبکه شرکتی وبخصوص برند رو داره؟
cat6 ظرفیت انتقال اطلاعات ۱ گیگابیت در ثانیه رو داره cat5 ظرفیت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه که البته باید روتری هم که بهش میخوای وصل کنی پورت ۱ گیگ باشه و اگه وایرلس هم داره با استاندارد ac باشه که ظرفیت انتقال ۱ گیگ از وایرلس هم فراهم بشه که اکسس پوینت اپل که من استفاده میکنم داره. این sxt lte پورت ۱۰۰ مگ هست پس یعنی اگر هم کابل cat6 بزنی بازم سرعت بیشتر از ۱۰۰ مگابیت رو بیشتر نمیتونی بگیری. کابل cat5 باید براش بگیری که ارزون تر از cat6 هست. کیفیت هم بین کابلای اماده و متری از لحاظ سرعت یکیه ولی کیفیت کارخونه ای ها از لحاظ دوام بیشتره شیلد که روشه جنسش بهتره ولی اون کابل متری ارزون هست متری ۸۰۰ من گرفتم کابل اماده باید ببینی متری چند هست میصرفه یا نه و اینکه ۱۵ متری اماده هست یا نه من که بیشتر از ۵ متری ندیدم اماده ها
FlashGet
05-11-2016, 22:08
:n08:
ای کاش هارد فروش بودم
:n08:
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-11-2016, 22:24
cat6 ظرفیت انتقال اطلاعات ۱ گیگابیت در ثانیه رو داره cat5 ظرفیت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه که البته باید روتری هم که بهش میخوای وصل کنی پورت ۱ گیگ باشه و اگه وایرلس هم داره با استاندارد ac باشه که ظرفیت انتقال ۱ گیگ از وایرلس هم فراهم بشه که اکسس پوینت اپل که من استفاده میکنم داره. این sxt lte پورت ۱۰۰ مگ هست پس یعنی اگر هم کابل cat6 بزنی بازم سرعت بیشتر از ۱۰۰ مگابیت رو بیشتر نمیتونی بگیری. کابل cat5 باید براش بگیری که ارزون تر از cat6 هست. کیفیت هم بین کابلای اماده و متری از لحاظ سرعت یکیه ولی کیفیت کارخونه ای ها از لحاظ دوام بیشتره شیلد که روشه جنسش بهتره ولی اون کابل متری ارزون هست متری ۸۰۰ من گرفتم کابل اماده باید ببینی متری چند هست میصرفه یا نه و اینکه ۱۵ متری اماده هست یا نه من که بیشتر از ۵ متری ندیدم اماده ها
عزیز خیلی ازت ممنونم اطلاعات خوبی بود
این حجم از ذخیره سازی دیتا بصورت شخصی خیلی غیر منطقی و احمقانه است مگر اینکه برای بیزنس باشه. هیچ کجای دنیا کسی اینهمه انبار نمیکنه. دیتا سنتر و استریمینگ برای همین منظور طراحی شدند.
Armin.Computer
05-11-2016, 23:21
بعد از اتصال احتمالا برای شما هشداری به نمایش در می اید که بعد از ضربه زدن روی ان هشدار صفحه ای در مرورگر باز خواهد شد و شما باید اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.(!!البته اگر شبکه فعلا در حالت ازمایشی نباشد!!)
راستی تلفن همراه شما (mi 5) در جستجوی شبکه، شبکه فورجی های وب رو پیدا میکنه یا نه؟
راستش یه بار زدم نیاورد
باند های وب چنده؟؟
TranceaweSome
05-11-2016, 23:28
اینجور که میبینم خیلی دوستان به دانلود وسواس دارن تا نیاز! :n02:
این حجم از ذخیره سازی دیتا بصورت شخصی خیلی غیر منطقی و احمقانه است مگر اینکه برای بیزنس باشه. هیچ کجای دنیا کسی اینهمه انبار نمیکنه. دیتا سنتر و استریمینگ برای همین منظور طراحی شدند.
بردار من اینجا ایرانه
الآن تو گوشی ها بیشتر فضای ابری رایجه تو آمریکا ولی مگه تو ایران میشه از فضای ابری تو گوشی استفاده کرد ؟
شما فقط تو آپلود یک فایل یک گیگی پدرت در میاد حالا اون گنده هاش که اصلا حرفشو نزن
اونا نت فلیکس دارن ، ما چی درایم گوگل کست دراپ باکس گوگل وان درایو گوگل فایبر ...
خداییش ما رو باید با تانزانیا مقایسه کرد
و ایران خارج از دنیا قرار داره و جزو دنیا محسوب نمیشه پس هیچ کجای دنیا شامل ایران هم نمیشه:n02:
انسان اگر از چیزی منع شود نسبت به آن چیز واکنش نشان می دهد .
و در این موضوع خاص درجات آن در افراد متفاوت است . :n01::n02:
SAeedBaa
05-11-2016, 23:44
راستش یه بار زدم نیاورد
باند های وب چنده؟؟
هاوی وب از باند 20 یا همون 800 مگاهرتز استفاده میکنه، در وبسایت ها دیدم که mi 5 از این باند پشتیبانی نمیکنه. میخواستم ببینم این قضیه واقعیت داره؟
silvermanhhh
06-11-2016, 00:40
دوستان دیدید ظهر ساعت 12 تست گذاشتم که سرعت 3gخوب شد؟
اینم از 12 شب
اگه 3g اینجوره پس حتما وایمکس و فورجی ثابت هم وضعش اینجوره که رو این دکل سوار شدن
بنظرم دکلو بکنن سنگین ترن:n15:
این چهره ی واقعی ایرانسل و تمامی اپراتور ها و شرکتای خدماتی ایرانه
یه چیزی درست میکنن میدن مشتری ومشتری هم حال میکنه اما وقتی خراب میشه و مشتری دادش در میاد
عجیب ترین استدلال ها و دلیل ها رو میارن که بگن خدامتشون عالیه و مشکل از مشتری و ککشونم نمیگزه.
naser.051
06-11-2016, 00:51
ببخشید اگر خیلی هرس دانلود میزنید برید با دیتاسنتر ایرانی قرار داد ببندین مثلا اساتک یا شهراد یک هارد وصل کنین به سرور هرچی میخاید دانلود کنید هر گیگ هم ۱۹۰ تا تک تومان میوفته برید بشینید دانلود کنید تا عقدتون خالی بشه چون اینجوری که دارین دانلود میکنید کل دیتابیس یا سرور های گوگل رو میارید پایین [emoji23] [emoji23] [emoji23]
من دوروز پیش یه بسته 6 ماهه 24 گیگ معمولی خریدم.الان راهی هست که این بسته را روی اونیکی خطم هم استفاده کنم یا بسته چند کاربره یه چیز جداییه و با بسته های معمولی فرق میکنه؟
MMDFullHD
06-11-2016, 02:20
قابل توجه اون دوستانی که میگن نت رو محدود میکنه ایرانسل و اون عزیزانی که میگن باند 3 محدود شده سرعتش
تقریبا 2 ماهی هست پشت سرهم دانلود وبگردی و ویدیو انلاین میبینم محدود ک نشدم هیچ تازه احساس میکنم روز به روز شبکه پیشرفت میکنه
امن از ایرانسل خدایش هبچ محدودیت ندیدم الان رو باند 3 این سرعت رو دریافت میکنم که خیلیم خوبه البته رنج روی 5.121 هست و من تو یک جای خلوت رامسر نزدیک تله کابین این سرعت رو دریافت میکنم.
فوق العادس گاهی اوقات تا 7 مگابایت هم میرسه
Sent from my F8332 using Tapatalk
SS_WORLD_2
06-11-2016, 10:06
نا محدود شبانه (سه ساعته)
در عرض 2/5 ساعت 60 گیگ دانلود شد.
koodak11
06-11-2016, 10:38
این بسته ها اگر واقعا نامحدود باشن واقعا عالی هستند
مثلا تو بسته 30 روزه با در نظر گرفتن متوسط سرعت 17 مگابیت در طول ماه میشه 2.2 ترابایت دانلود کرد اونم فقط با 30 هزار تومان یعنی هر گیگ حدود 13 تا تک تومنی
:n20:
فقط می مونه هاردش که هزینه اصلی همونه یه هارد My Book سه ترابایتی که قبلا تو دیجی کالا 350 هزار تومان بود اما الآن 420 هزار تومان شده لازم میشه که هزینه ها رو شدیدا بالا می بره
چون هارد 3 ترا 2.7 ترا جا داره یعنی 80 درصد هارد رو میشه تو 1 ماه پر کرد.
هر ماه هم باید یه هارد خرید . هزینه هارد هم برای هر گیگ 190 تومان میشه که با هزینه دانلود سرجمع 200 تومان برای هر گیگ دانلودتون هزینه کردین که تو هیچ اپراتوری حتی بسته 3 ساعته 60 گیگ ایرانسل هم همچین قیمتی رو گیر نمی شه آورد
چه فایده وقتی خیلی جاها آنتن نمیده. تو شهر ما حتی برای مکالمه ی معمولی هم مشکل داریم چه برسه فور جی
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-11-2016, 10:51
من دوروز پیش یه بسته 6 ماهه 24 گیگ معمولی خریدم.الان راهی هست که این بسته را روی اونیکی خطم هم استفاده کنم یا بسته چند کاربره یه چیز جداییه و با بسته های معمولی فرق میکنه؟
نه دیگه عزیز باید از ابتدا چند کاربره بگیری کاریش نمیشه کرد
.................................................. ..................... .
leysandada
06-11-2016, 11:22
دوست عزیز با کدوم مودم و یا گوشی چنین سرعتی گرفتین؟مکان؟
soheilsh
06-11-2016, 11:43
انقدر عقده ای بازی دربیارید تا ایرانسل دره بسته شبانه هارو ببنده بعد بشینید سماغ بمیکید !! خداییش چی دانلود میکنید ؟ تنها چیزی که به ذهنم میرسه که شما یوزرها دانلود میکنید فیلم سو پ ره
انقدر عقده ای بازی دربیارید تا ایرانسل دره بسته شبانه هارو ببنده بعد بشینید سماغ بمیکید !! خداییش چی دانلود میکنید ؟ تنها چیزی که به ذهنم میرسه که شما یوزرها دانلود میکنید فیلم سو پ ره
........................:n08:
دوستان منطقه ای که هستم 4G هست ولی سرعت دانلود از 2.5 مگ بالاتر نمیره.
همراه اول 3G هست و اونم 2.5 مگ هست.
راه حلی دارید ؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
یعنی من که بسته 100 گیگی رو 6 ماه پیش فعال کردم الان یکی دیگه هم میتونه ازش استفاده کنه ؟!؟ اگه میشه چطور ؟!
silvermanhhh
06-11-2016, 12:40
عاقا نگو :n02::n02::n02:
البته اونم حجم خاصی نداره
silvermanhhh
06-11-2016, 12:43
دوستان منطقه ای که هستم 4G هست ولی سرعت دانلود از 2.5 مگ بالاتر نمیره.
همراه اول 3G هست و اونم 2.5 مگ هست.
راه حلی دارید ؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
یا انتن دستی بساز که یه تایپک هست براش،یا اینکه از این دستگاه های گرون قیمت مثل sxt lte که ۵۰۰ت قیمتشه منم از طرز کارش اطلاعی ندارم،در کل به اپراتور زنگ نزن میزنن بدترش میکنن
koodak11
06-11-2016, 13:57
انقدر عقده ای بازی دربیارید تا ایرانسل دره بسته شبانه هارو ببنده بعد بشینید سماغ بمیکید !!
ما چه عقده بازی دربیاریم چه در نیاریم، ایرانسل کار خودش رو میکنه. مگه حذف بسته ی 100 گیگ یک ساله به خاطر عقده بازی بود؟ مگه حذف بسته ی 30 گیک شش ماهه به خاطر عقده بازی بود؟
بعدش هم من دانلود یک باره رو عقده بازی نمیدونم. مگر این که یه چیزی که داری رو دوباره دانلود کنی یا چیزی رو که اصلآ نخایش. یکی میره جنسش رو جمله میگیره خودش رو خلاص میکنه، یکی هم هر روز میره بازار. اونی که جمله گرفته، نه تنها عقده بازی نکرده، خیلی هم کار درستی کرده، بخصوص اگه احتمال بده که اون جنس رو دیگه بازار نیارن.
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-11-2016, 14:19
یعنی من که بسته 100 گیگی رو 6 ماه پیش فعال کردم الان یکی دیگه هم میتونه ازش استفاده کنه ؟!؟ اگه میشه چطور ؟!
نه دوستان عزیز بسته های چند کاربره ایرانسل فقط دوتا داره ۵گیگ و۲۰گیگ اون هم از ابتدا باید همون بسته هارو بخرید البته زیر شاخه ها رو هر وقت بخواید میتونید کم و زیاد کنید
Armin.Computer
06-11-2016, 14:38
هاوی وب از باند 20 یا همون 800 مگاهرتز استفاده میکنه، در وبسایت ها دیدم که mi 5 از این باند پشتیبانی نمیکنه. میخواستم ببینم این قضیه واقعیت داره؟
فکر کنم ساپورت نمی کنه
چرا؟ می خواید شیائومی بخرید؟
S I G N A L
06-11-2016, 14:43
تست از سایت testmy.net
ما چه عقده بازی دربیاریم چه در نیاریم، ایرانسل کار خودش رو میکنه. مگه حذف بسته ی 100 گیگ یک ساله به خاطر عقده بازی بود؟ مگه حذف بسته ی 30 گیک شش ماهه به خاطر عقده بازی بود؟
اتفاقا حذف این بسته ها دقیقا به خاطر استقبال و استفاده زیاد از این بسته ها بود! تو ایران از هرچی راضی باشی حذف میشه.
از بسته های شبانه هم اگه زیاد استقبال بشه به زودی حذف میشه.
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-11-2016, 15:44
من امروز sxt lte رو نصب کردم انتن دهیش که عالی هست ۷۰ متر هم سیم مصرف شد متری ۸۰۰ تومن خودم کابل کشی کردم و سوکت زدم به سمت دکلی که تنظیم کردم رو باند ۷ سرعت تعریفی نداره رو باند ۳ به یک دکل دیگه وصل میکنم اون ۳۰ مگابیت سرعت داد شب هم تست میگیرم اگه سرعت بالاتر نرفت میچرخونم انتن رو به سمت یک دکل دیگه تا یک دکلی که از همش بهتره رو انتخاب کنم
دوست عزیز من هنوز فرصت نکردم برای نصب sxtlte منتها تو فیلم آموزشی که دیدم یه سیم ارث هم به میله نصب میشه ایا شما هم این کار رو کردید یا این سیم مربوط به انواع دیگه میکروتیکه ممنون میشم راهنمایی کنید
تست از سایت testmy.net
:n29: چه تک کانکشنی
عزیز مطمئنی این تک کانکشنه. آخه سایت قابلیت multithread
هم داره که چند کانکشنه. البته توی تصویر همون فرانکفورت زده که به نظر تک کانکشنه و مالتی ترد نخورده
من می خواستم فقط تاثیر حالت پلاس روی تک کانکشن رو ببینم .
اون وقت توی این تست رفت روی حالت پلاس؟
ترکوندی
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-11-2016, 15:47
درضمن آدرس ای پی برای ورود به کنسول تنظیمات رو چی باید وارد کرد چون من اصلا کامپیوتر ندارم میخوام به یه روتر وصل کنم واز طریق وایرلس کاراش رو انجام بدم
درضمن آدرس ای پی برای ورود به کنسول تنظیمات رو چی باید وارد کرد چون من اصلا کامپیوتر ندارم میخوام به یه روتر وصل کنم واز طریق وایرلس کاراش رو انجام بدم
برای میکروتیک معمولا 192.168.88.1 هست
admin
بدون رمز
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-11-2016, 16:23
admin
بدون رمز
ممنون دوست خوب چه خوب میشد به جای جدلای بی فایده همه مثل این دوست خوبمون راهنمایی میدادن به تازه کارهایی مثل بنده
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-11-2016, 16:24
admin
بدون رمز
درمورد اون قضیه سیم ارث نظر شما چیه
SAeedBaa
06-11-2016, 16:39
فکر کنم ساپورت نمی کنه
چرا؟ می خواید شیائومی بخرید؟
بله، قصد خرید mi 5 و یا mi 5s رو دارم. با توجه به چیپ اسنپ 820 به احتمال قوی این گوشی فقط از لحاظ نرم افزاری از این باند پشتیبانی نمیکنه. در انجمن های مربوط به این گوشی دیدم که قابلیت انلاک این فرکانس هم وجود داره.
درمورد اون قضیه سیم ارث نظر شما چیه
در این مورد چیزی نمی دونم و خودم هم ندارمش
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-11-2016, 17:40
عزیز چند وقته داریش وکلا به نظر شما چون میکروتیک برند معروفیه میشه چقدر رو کارکردش حساب باز کرد البته اینی کن من گرفتم چون از داخل گرفتم یک سال گارانتی دادن حالا تا چه حد راست باشه والله و اعلم
S I G N A L
06-11-2016, 18:07
:n29: چه تک کانکشنی
عزیز مطمئنی این تک کانکشنه. آخه سایت قابلیت multithread
هم داره که چند کانکشنه. البته توی تصویر همون فرانکفورت زده که به نظر تک کانکشنه و مالتی ترد نخورده
من می خواستم فقط تاثیر حالت پلاس روی تک کانکشن رو ببینم .
اون وقت توی این تست رفت روی حالت پلاس؟
ترکوندی
این تست با همون روش پیش فرض سایت هست، Multithread نیست. بعد از تست، میانگین سرعت ماکزیمم و مینیمم رو توی تست نشون میده. واسه ماکزیمم سرعت، ۱۳۰-۱۴۰ مگابیت بود. در حالت Multithread هم صد در صد نتایج شبیه اسپیدتست میشه. در کل این سایت زیاد جالب نبود و هنوز هم بررسی نکردم مکانیزم تست گرفتنش دقیقاً به چه صورت بود. ولی اگه به قول شما تک کانکشن باشه، سرعت هیچ فرق خاصی با نتایج اسپیدتست نداره (درحالت ماکزیمم) و با تمام ظرفیت ممکن هم از این سرورها دانلود انجام میشه (با همون روش تست گرفتن پیش فرض سایت). حالت هم +4G بود دیگه:n06:
leo.unique
06-11-2016, 18:09
علت حذف اون بسته-های محبوب، فشار بچه-های بالا نبود ؟؟:n01:
۳۰ تير ۱۳۹۵
محمد جواد آذر جهرمی، معاون وزیر ارتباطات و مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در برخورد با سیاست برخی اپراتور های موبایل برای ارائه ی دیتای زیر قیمت با هدف حذف رقبا، به یکی از خبرگزاری ها گفته است: «پدیده ای به اسم دامپینگ اتفاق افتاده و موجب شده تا ایران چهارمین کشور ارزان دنیا از منظر نرخ پهنای باند موبایل باشد».
جهرمی در ادامه افزوده است: «بسته ای در یکی از اپراتور های موبایل وجود دارد که ۱۰۰ گیگابایت اینترنت سالانه را با قیمت ۱۷۵ هزار تومان در اختیار متقاضیان قرار می دهد که به عبارتی هر گیگ ۱۷۵۰ تومان می شود. این ۱۷۵۰ تومانی که اپراتور مورد نظر میگیرد، کمتر از نیم دلار می شود که در هیچ کجای دنیا چنین نرخی پیدا نخواهید کرد. این سیاست گذاری قیمتی قطعاً هدفش دامپینگ است که دامپینگ هم به چرخه و صنعت ضربه می زند. وظیفه ی وزارت ارتباطات کنترل این بازار است تا کسی ورشکست نشود».
دامپینگ به پدیده ای گفته می شود که طی آن قیمت کالا یا خدماتی با هدف حذف رقبا توسط یک شرکت به زیر قیمت واقعی آن کاهش می یابد.
او ادامه داده است: «وزارت ارتباطات باید در حوزه ی پهنای باند موبایل، جلوی یک گیگ اینترنت موبایل که ۱۷۵۰ تومان است را بگیرد، زیرا هزینه ی آن با توجه به سایز بازار و هزینه های سرمایهگذاری حدود ۷۰۰۰ تومان می شود».
آذری جهرمی اظهار داشته ارائه ی خدمات رایگان با هدف ورشکستگی دیگران از سوی یک فعال بازار هنر نیست. وی در ادامه افزوده: «یک بار در جمع مسئولان اپراتور های موبایل گفتم خوشحال می شوم همین بازی کنونی در کاهش قیمت اینترنت همراه را برای قیمت مکالمه هم داشته باشید تا برای یک دقیقه مکالمه نیازی نباشد ۸۰ تومان پرداخت شود؛ اما آنها این کار را انجام نمی دهند». او سپس تصریح کرده است سازمان تنظیم مقررات برای محدود کردن طرح های مکالمه ی نامحدود اپراتور ها مصوبه ای نداشته است.
او در توضیح چگونگی جبران هزینه های اپراتور ها با این قیمت شکنی گفته است: «در قرارداد های بلند مدت معمولاً نرخ مؤثر با نرخ اسمی متفاوت است. فرض کنید در ابتدا ۱۷۵ هزار تومان برای یک سال به آن اپراتور می پردازید که از نگهداری آن رقم اولیه به نسبت بالا می تواند کسب سود کند. از طرفی برخی مشترکان تا انتهای سال قادر به استفاده از کل ۱۰۰ گیگابایت نیستند، لذا از این محل هم هزینه ی چندانی شامل حال اپراتور نمی شود».
رئیس هیأت مدیره ی زیرساخت ابراز کرده است: «باید جلوی این موضوع را میگرفتیم و وزارت ارتباطات هوشمندانه جلوی آن را گرفت. ما گفتیم حالا که کسب درآمدتان از جای دیگر است و در جای دیگری دامپ می کنید، نقطه هدفمان را طور دیگری تنظیم می کنیم تا ببینیم باز هم قادر به دامپ هستید یا خیر. هدفمان این بود که بگوییم دیگر از جیب مردم دامپ نکنید؛ اگر واقعاً قصد رقابت و دامپ دارید بروید از جیب خودتان هزینه کنید». آذری جهرمی در ادامه تأکید کرده است: «اگر این کار را انجام ندهیم، اجازه رشد صنعت را ندادهایم».
مصوبه ی اخیر وزارت ارتباطات به شکلی هوشمندانه با کاهش سقف تعرفه ی دیتای موبایل از ۰.۵ به ۰.۴ ریال، آنها را به نوعی مجبور کرد تا نرخ بسته های خود را بالا ببرند.
منبع:tasnimnews
silvermanhhh
06-11-2016, 18:46
۳۰ تير ۱۳۹۵
محمد جواد آذر جهرمی، معاون وزیر ارتباطات و مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در برخورد با سیاست برخی اپراتور های موبایل برای ارائه ی دیتای زیر قیمت با هدف حذف رقبا، به یکی از خبرگزاری ها گفته است: «پدیده ای به اسم دامپینگ اتفاق افتاده و موجب شده تا ایران چهارمین کشور ارزان دنیا از منظر نرخ پهنای باند موبایل باشد».
جهرمی در ادامه افزوده است: «بسته ای در یکی از اپراتور های موبایل وجود دارد که ۱۰۰ گیگابایت اینترنت سالانه را با قیمت ۱۷۵ هزار تومان در اختیار متقاضیان قرار می دهد که به عبارتی هر گیگ ۱۷۵۰ تومان می شود. این ۱۷۵۰ تومانی که اپراتور مورد نظر میگیرد، کمتر از نیم دلار می شود که در هیچ کجای دنیا چنین نرخی پیدا نخواهید کرد. این سیاست گذاری قیمتی قطعاً هدفش دامپینگ است که دامپینگ هم به چرخه و صنعت ضربه می زند. وظیفه ی وزارت ارتباطات کنترل این بازار است تا کسی ورشکست نشود».
دامپینگ به پدیده ای گفته می شود که طی آن قیمت کالا یا خدماتی با هدف حذف رقبا توسط یک شرکت به زیر قیمت واقعی آن کاهش می یابد.
او ادامه داده است: «وزارت ارتباطات باید در حوزه ی پهنای باند موبایل، جلوی یک گیگ اینترنت موبایل که ۱۷۵۰ تومان است را بگیرد، زیرا هزینه ی آن با توجه به سایز بازار و هزینه های سرمایهگذاری حدود ۷۰۰۰ تومان می شود».
آذری جهرمی اظهار داشته ارائه ی خدمات رایگان با هدف ورشکستگی دیگران از سوی یک فعال بازار هنر نیست. وی در ادامه افزوده: «یک بار در جمع مسئولان اپراتور های موبایل گفتم خوشحال می شوم همین بازی کنونی در کاهش قیمت اینترنت همراه را برای قیمت مکالمه هم داشته باشید تا برای یک دقیقه مکالمه نیازی نباشد ۸۰ تومان پرداخت شود؛ اما آنها این کار را انجام نمی دهند». او سپس تصریح کرده است سازمان تنظیم مقررات برای محدود کردن طرح های مکالمه ی نامحدود اپراتور ها مصوبه ای نداشته است.
او در توضیح چگونگی جبران هزینه های اپراتور ها با این قیمت شکنی گفته است: «در قرارداد های بلند مدت معمولاً نرخ مؤثر با نرخ اسمی متفاوت است. فرض کنید در ابتدا ۱۷۵ هزار تومان برای یک سال به آن اپراتور می پردازید که از نگهداری آن رقم اولیه به نسبت بالا می تواند کسب سود کند. از طرفی برخی مشترکان تا انتهای سال قادر به استفاده از کل ۱۰۰ گیگابایت نیستند، لذا از این محل هم هزینه ی چندانی شامل حال اپراتور نمی شود».
رئیس هیأت مدیره ی زیرساخت ابراز کرده است: «باید جلوی این موضوع را میگرفتیم و وزارت ارتباطات هوشمندانه جلوی آن را گرفت. ما گفتیم حالا که کسب درآمدتان از جای دیگر است و در جای دیگری دامپ می کنید، نقطه هدفمان را طور دیگری تنظیم می کنیم تا ببینیم باز هم قادر به دامپ هستید یا خیر. هدفمان این بود که بگوییم دیگر از جیب مردم دامپ نکنید؛ اگر واقعاً قصد رقابت و دامپ دارید بروید از جیب خودتان هزینه کنید». آذری جهرمی در ادامه تأکید کرده است: «اگر این کار را انجام ندهیم، اجازه رشد صنعت را ندادهایم».
مصوبه ی اخیر وزارت ارتباطات به شکلی هوشمندانه با کاهش سقف تعرفه ی دیتای موبایل از ۰.۵ به ۰.۴ ریال، آنها را به نوعی مجبور کرد تا نرخ بسته های خود را بالا ببرند.
هه هه هه اینا زمانی که یه چیزی براشون سود نداره میخان به قیمت جهانی تبدیلش کنن،یکی بیاد بگه شارلاتان شما بیا پراید و ماشینای ایرانی رو هم به نرخ دلار تحویل مردم بده چرا برا اون جوش نمیزنی،پراید خودشو بکشه ۱۰ملیونم نمیشه اگه بخان قیمت واقعی بزارن روش
Le0nard0
06-11-2016, 20:13
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تغییر نرخ مکالمه واسه اربعین رو خیلی فوری اجرا میکنن براشون ایستگاه اینترنتی وای فای صلواتی هم ایجاد میکنن. اونوقت برای کاهش هزینه اینترنت هزارتا بازی با اعداد راه میندازن آخرشم هیچ تغییری برای کاربر محسوس نمیشه. از این اینترنتای صلواتی هم حتی توی پایتخت کشور هم خبری نیست. واضحه که تمام مشکلات این مملکت از چیه .
hitmax77
06-11-2016, 20:27
سلام دوستان
من تو محدوده +4g هستم ولی سرعتم به زور به 100KB میرسه
به نظرتون مشکل از چی هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید
shahryar84
06-11-2016, 20:31
سلام دوستان
من تو محدوده +4g هستم ولی سرعتم به زور به 100KB میرسه
به نظرتون مشکل از چی هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه تو apn پراکسی ست نشده باشه، مشکل از خود ایرانسل، پهنای باند کم آورده.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
hitmax77
06-11-2016, 20:57
اگه تو apn پراکسی ست نشده باشه، مشکل از خود ایرانسل، پهنای باند کم آورده.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نه پراکسی خالیه
به پشتیبان زنگ زدن فایده ای داره؟
دوستان میتونن با استفاده از winbox و با مک آدرس بدون آی پی به میکروتیک وصل بشن
toomaj2911
06-11-2016, 21:30
دوستان دانلودر سلام .
من اینترنت مخابرات 2 مگ نامحدود دارم. الان ماهی 70 هزار تومن میدم. فقط واسه 20 گیگ دانلود در روز. اونم باید کامپیتر 24 ساعت روشن بمونه.
من الان اگه بخوام از صفر ی سرویس ایرانسل تهیه کنم به چیا نیاز دارم. منظور مودم سیم کارت و تعرفه کم برای دانلود . ممنون میشم راهنماییم کنین.
اینجا دوستان تا 120 گیگ دانلود میکنن اونم تو یک شب. :n04:
FlashGet
06-11-2016, 22:14
با همت و تلاش شبانه روزی دوستان بزودی باید فاتحه ی اینترنت نامحدود ساعتی رو خوند :n39:
اگه همینطور به تلاش بی وقفه و بی منت خودتان ادامه بدید انشاالله بزودی این اینترنت غرب زده ی 4G که قطعا یکی از عوامل استکبار جهانی و اسرائیل و نفوذی در ایران است را کلا جمغش میکنند :10:
silvermanhhh
06-11-2016, 23:43
دوستان دانلودر سلام .
من اینترنت مخابرات 2 مگ نامحدود دارم. الان ماهی 70 هزار تومن میدم. فقط واسه 20 گیگ دانلود در روز. اونم باید کامپیتر 24 ساعت روشن بمونه.
من الان اگه بخوام از صفر ی سرویس ایرانسل تهیه کنم به چیا نیاز دارم. منظور مودم سیم کارت و تعرفه کم برای دانلود . ممنون میشم راهنماییم کنین.
اینجا دوستان تا 120 گیگ دانلود میکنن اونم تو یک شب. :n04:
سلام برادر اگه سیم کارت ایرانسل داری با یه گوشی که ۴gرو داشته باشه،صرفا یه بسته ارزون مثل ۶تا ۱۲ ظهر بگیر ۲تومن هست،تست کن ببین ساعت ۷ یا ۸ صبح چطوره اگه خوب بود بعد برو برا مودم و اینا اقدام کن ،اگه نه پس نمیصرفه بخای مودم بگیری
البته هم ۳g وهم 4g امتحان کن،اگه اونموقع صبح سرعت یکیشون از ۱۶مگابیت یا همون ۲ مگابایت بیشتر بود میصرفه از ۵ تا ۸ بسته سه ساعته بگیری ۲تومن بعد باش میتونی ۲۰گیگ دانلود کنی،در کل ایرانسل بیشتر بدرد دانلود میخوره مصرف روزانه حجمو وحشتناک میخوره
silvermanhhh
06-11-2016, 23:51
یکی از معدود خوبی هایی که ایرانسل برا من داشت این بود که منو با این بسته توپ ۶تا۱۲ ظهر سحر خیز کرد ،قشنگ ساعت ۸ مثل آدم بیدار میشم مثل بچه آدمم ساعت ۱۲ نهایت ۱میخابم:n02:
و برعکسم همونقدر از پشتیبانیش بدم میاد که دوست دارم یه بمب درست کنم همون دکلو بیارم پایین:n21:
Armin.Computer
07-11-2016, 10:08
بله، قصد خرید mi 5 و یا mi 5s رو دارم. با توجه به چیپ اسنپ 820 به احتمال قوی این گوشی فقط از لحاظ نرم افزاری از این باند پشتیبانی نمیکنه. در انجمن های مربوط به این گوشی دیدم که قابلیت انلاک این فرکانس هم وجود داره.
راستش دقیق نمی دونم
ولی نیازی هم به این باند فعلا ندارم
Electronic-Arts
07-11-2016, 12:16
سلام
پیام خصوصیتون رو غیر فعال کردید نمیتونم در مورد 3420 میخواستم چیزی براتون بفرستم
SHAHAB-P30
07-11-2016, 12:51
دوستان اگه با گوشیم با سرعت 65 مگابیت دانلود میکنم اگه مودم بگیرم سرعتش بیشتره؟
Sent from my MI 5s using Tapatalk
والا سرعت من به 30 مگابیت می رسید نماز شکر می خوندم
دوستان لطفا طمع نکنید و قانع باشید
بستگی داره اگر موبایلتون روی حالت پلاس نمیره و با کت 4 65 مگ می گیرید احتمالا با مودم بیشتر می گیرید اما نه خیلی زیاد مگر اینکه با مودم بگیرید و بهترین نقطه رو پیدا کنید که شاید اون وقت تفاوت زیاد باشه
SHAHAB-P30
07-11-2016, 13:34
والا سرعت من به 30 مگابیت می رسید نماز شکر می خوندم
دوستان لطفا طمع نکنید و قانع باشید
نه اتفاقا من اهل دانلود نیستم شاید هفته ای یه شب پاشم یه 10 گیگ دانلود کنم ولی بخاطر اینکه گوشی داغ میکنه میخوام فشار نیاد به گوشی و مودم بگیرم
بعضی ها واقعا بیخودی دانلود میکنن یه فیلمی که روی ال سی دی 50 اینچ کیفیت 2 گیگی و کیفیت 20 گیگی هیچ فرقی نداره چرا خب 20 گیگی را دانلود کنم
زور بزنم هفته ای یه شب
مودم ارزون 4g چه مدلی بگیرم؟
نه اتفاقا من اهل دانلود نیستم شاید هفته ای یه شب پاشم یه 10 گیگ دانلود کنم ولی بخاطر اینکه گوشی داغ میکنه میخوام فشار نیاد به گوشی و مودم بگیرم
بعضی ها واقعا بیخودی دانلود میکنن یه فیلمی که روی ال سی دی 50 اینچ کیفیت 2 گیگی و کیفیت 20 گیگی هیچ فرقی نداره چرا خب 20 گیگی را دانلود کنم
زور بزنم هفته ای یه شب
E3372 برای دانلود خوبه
ابوالفضل ۴۰۴۵
07-11-2016, 14:00
به نظر من هم ۳۳۷۲عالیه
TranceaweSome
07-11-2016, 14:07
65مگابیت با گوشی میگیری؟:n02: پس با این آنتن ها که تو صفحات قبل بحث هست در موردش با جه سرعتی میگیری
SHAHAB-P30
07-11-2016, 14:12
65مگابیت با گوشی میگیری؟:n02: پس با این آنتن ها که تو صفحات قبل بحث هست در موردش با جه سرعتی میگیری
بله
این انتن هایی که میگیدو من نمیدونم و بلد نیستم این یه تسته تو روز گرفتم نصف شب هم همینجوری بود با سرعت 8 مگ با برنامه adm دانلود میکردم
Le0nard0
07-11-2016, 14:21
روی ال سی دی 50 اینچ کیفیت 2 گیگی و کیفیت 20 گیگی هیچ فرقی نداره چرا خب 20 گیگی را دانلود کنم
شما فرقی نمیبینی دلیلی نمیشه بقیه هم فرقی نبینن . من بین 20 گیگی با 40 گیگ هم فرق میبینم .
leo.unique
07-11-2016, 15:26
خُب شاید تلویزیون-شون 4k باشه :n01:
بله
این انتن هایی که میگیدو من نمیدونم و بلد نیستم این یه تسته تو روز گرفتم نصف شب هم همینجوری بود با سرعت 8 مگ با برنامه adm دانلود میکردم
توی گوشی شما فقط 4 جی می نویسه + نمیاد. گوشی شما کت 6 هست و شاید با حالت پلاس 65 مگ می گیری پس احتمال داره با مودم به این سرعت نرسی اما 3372 کلا خوبه داشته باشی
MR.MAHMOOD
07-11-2016, 16:17
زور بزنم هفته ای یه شب
تلویزیون من ۳۲ اینچه اما بازم فرق کیفیت دو گیگ با بیست گیگ رو متوجه میشم و اتفاقا خیلی هم تفاوت دارن حالا ۵۰اینچ که بماند!
او ( رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت* ) ادامه داده است: «وزارت ارتباطات باید در حوزه ی پهنای باند موبایل، جلوی یک گیگ اینترنت موبایل که ۱۷۵۰ تومان است را بگیرد، زیرا هزینه ی آن با توجه به سایز بازار و هزینه های سرمایهگذاری حدود ۷۰۰۰ تومان می شود».
سایت شرکت ارتباطات زیرساخت . قسمت تاریخچه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
"هر چند «شرکت ارتباطات زیرساخت» کنونی پیرو سیاستها و برنامه های کلان نظام جمهوری اسلامی در راستای ابلاغ سیاستهای اصل 44 قانون اساسی، به عنوان شرکتی مستقل از شرکت مخابرات ایران به فعالیت خود ادامه می دهد اما این استقلال ؛ روندهای تاریخی را طی نموده که به طور اختصار به آن اشاره می شود : "
خب اونطور که مشخص هستش این شرکت از شرکت های دارای رابطه با مخابرات هستش و قبل جزیی از مخابرات بوده که الان مثلا جدا و مستقل شده ! مثلا !!! و بعد برادران س پ که مخابرات رو خریدن به رئیس زیرساخت گفتن که یه چی بگو و اصلا متن رو دادن بهش که چی بگه تا اوضاع همراه اول و ADSL مخابرات از این بدتر نشه و ایرانسل بسته های خودش رو برداره !!!
مملکت همینه همین رابطه و رابطه و رابطه !!! قانون و عقل و منطق جایی نداره !
الان این داره چی میگه ؟!
سایر شرکت های ارایه دهنده نت در بازار چون کیون کشاد هستن و برای رقابت کار نمیکنن و مهمتر از اون دزدهایی هستن که به دزدی کم قانع نیستند بعد اونوقت ایرانسل که خودش رو از این ها جدا کرده و طی این چند سال گذشته به واقع خوب کار کرده به نسبت بقیه باید تاوان رفتارهای اون ها رو پس بده ؟!! این چه کیس شعری بود آخه ؟! این چه مملکتیه ؟! چه آشغالدونی که ما داریم ؟! یعنی به چی این آشغالدونی دل خوش باشیم ؟! به چرندیان این بی شعور که هیچ منطق و عقل درستی نمی پذیره چرندیاتش رو ؟! اینا چی میزنن ؟!
من کار نمیکنم <......... ببین خب حالا که من کار نمیکنم تو هم حق نداری رقابت کنی میفهمی ؟! حق نداری از اونی که من دارم میدم ارزون تر بدی ؟! اگه بدی میرم پیش وزیر بهش میگم . رقابت در این خراب شده معنی نداره چون وقتی رقابت کنی با منطق خودشون زمینت میزنن که آی ارزون میدی . :n08::n08::n38:
دقیق قضیه الان ایرانسل و اپراتورهای دیگه تلفن همراه که گشاد هستند و ملت رو پوست میکنن همینه !
به این منطق گریه کنم یا بخندم ؟! :n01:
هزینه چی 7000 تومن میشه ؟! یعنی برا شرکت های ارایه کننده نت اونقدر درمیاد بعد میدن 1800 یا مثلا 2000 تومن ؟!
mobile1199
07-11-2016, 16:43
۳۰ تير ۱۳۹۵
لطفا متوسط درامد مردم ما رو هم در نظر بگیرن ! هر چیزی که به نفعشونه میگن دنیا فلانه و ما اینیم ، مواردی که براشون نمیصرفه میگن ما باید مطابق دنیا پیش بریم ... عادی شده :n01:
توی امریکا حقوق کارگر ساده ماهانه حدود 2000 دلاره اما توی ایران 230 دلار. بعدشم این اقایون دارن اینترنت نامحدود رو از روی کابل جمع می کنن بعد توقع دارن مردم دانلودشون رو با چیز دیگری انجام بدن ( پول بدن به این آی اس پیها)
توی بستر ثابت باید اینترنت نامحدود پرسرعت بدن اون وقت این همه مشتری دور 4 جی جمع نمیشه
آخر نبوغ مسئولین اینه: اینترنت حجمی و اینترنت غیر حجمی . اولی 5 گیک دومی 25 گیگ. متوجه نمیشی خوب مشکل نداره اینجا ایرانه اینترنت 25 گیگ رو به زبان ایرانی میگن اینترنت غیرحجمی این ادبیات جدیده توی فروش اینترنت
سایت شرکت ارتباطات زیرساخت . قسمت تاریخچه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
"هر چند «شرکت ارتباطات زیرساخت» کنونی پیرو سیاستها و برنامه های کلان نظام جمهوری اسلامی در راستای ابلاغ سیاستهای اصل 44 قانون اساسی، به عنوان شرکتی مستقل از شرکت مخابرات ایران به فعالیت خود ادامه می دهد اما این استقلال ؛ روندهای تاریخی را طی نموده که به طور اختصار به آن اشاره می شود : "
خب اونطور که مشخص هستش این شرکت از شرکت های دارای رابطه با مخابرات هستش و قبل جزیی از مخابرات بوده که الان مثلا جدا و مستقل شده ! مثلا !!! و بعد برادران س پ که مخابرات رو خریدن به رئیس زیرساخت گفتن که یه چی بگو و اصلا متن رو دادن بهش که چی بگه تا اوضاع همراه اول و ADSL مخابرات از این بدتر نشه و ایرانسل بسته های خودش رو برداره !!!
مملکت همینه همین رابطه و رابطه و رابطه !!! قانون و عقل و منطق جایی نداره !
الان این داره چی میگه ؟!
سایر شرکت های ارایه دهنده نت در بازار چون کیون کشاد هستن و برای رقابت کار نمیکنن و مهمتر از اون دزدهایی هستن که به دزدی کم قانع نیستند بعد اونوقت ایرانسل که خودش رو از این ها جدا کرده و طی این چند سال گذشته به واقع خوب کار کرده به نسبت بقیه باید تاوان رفتارهای اون ها رو پس بده ؟!! این چه کیس شعری بود آخه ؟! این چه مملکتیه ؟! چه آشغالدونی که ما داریم ؟! یعنی به چی این آشغالدونی دل خوش باشیم ؟! به چرندیان این بی شعور که هیچ منطق و عقل درستی نمی پذیره چرندیاتش رو ؟! اینا چی میزنن ؟!
من کار نمیکنم <......... ببین خب حالا که من کار نمیکنم تو هم حق نداری رقابت کنی میفهمی ؟! حق نداری از اونی که من دارم میدم ارزون تر بدی ؟! اگه بدی میرم پیش وزیر بهش میگم . رقابت در این خراب شده معنی نداره چون وقتی رقابت کنی با منطق خودشون زمینت میزنن که آی ارزون میدی . :n08::n08::n38:
دقیق قضیه الان ایرانسل و اپراتورهای دیگه تلفن همراه که گشاد هستند و ملت رو پوست میکنن همینه !
به این منطق گریه کنم یا بخندم ؟! :n01:
هزینه چی 7000 تومن میشه ؟! یعنی برا شرکت های ارایه کننده نت اونقدر درمیاد بعد میدن 1800 یا مثلا 2000 تومن ؟!
مطمئن باشین باز پای دو اپراتور شبه دولتی تنبل یعنی همراه اول و رایتل در میونه. عقب بودن بیش از حد هر دوی اینا از ایرانسل در نسل سه و چهار کلی بهشون ضریه زده و درآمدشون را پایین آورد و طبق معمول برای حل مسأله به جای حل مشکلات مدیرینی و پایین آوردن سربار هزینه ها باز پاشون رو گذاشتن روی خرخره رقیب. سهامدار هر دو اپراتور دولت هستش و 20 درصد از سهام مخابرات و یک کرسی از هیأت مدیره اون در اختیار دولته. طبیعیه با کاهش درآمدهای همراه اول درآمد دولت هم از محل سود سهامش کاهش پیدا میکنه و این جوری باز میرن سروقت رقیبی که شریک خارجی دانا داره و میگن باید قیمت رو ببری بالا. ایرانسل اگر سودی براش نداشته باشه با این قیمت نمی فروشه اینترنتو اما رقبا می تونن ادعا کنن که با ارزون فروشی در حال دامپینگ هست تا مشتریان دو رقیب طمعکار و پخمه رو بیاره سمت خودش و بعد که اونا زمین خوردن و از دور خارج شدن، در بازار بی رقیب به هر قیمتی که خواست سرویس هاش رو بفروشه. کلا حضور دولتی در بین سهامداران شرکت های این جوری فسادآوره و تنبلی آوره چون به سودهای مفت عادت می کنن و از اون طرف چون در جایگاه سیاستگذاری دولتی نشستن براحتی با دست بردن توی قوانین از طریق سازمان تنظیم مقررات که بیشتر مدیرانش بین هیئت مدیره مخابرات و این نهاد بالادستی در رفت و آمد هستن، بازار رقابتی را به سود مخابرات و رایتل به هم میریزن و مردم هم این وسط ناراضی. هر چه می کشیم از سودجویی های شرکت مخابرات ایران می کشیم.
ابوالفضل ۴۰۴۵
07-11-2016, 19:16
دوستانی که ازsxtlte استفاده میکنن به نظر شما استفاده از یه کاور پلاستیکی که جلوی نفوذ آب یا بخار آب رو به حداقل برسونه (هر چند میدونم منافذی نداره ولی خوب ممباب احتیاط)در افزایش طول عمر دستگاه نمیتونه موثر باشه ؟ا تو دریافت سیگنال که باعث ضعف نمیشه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
MMDFullHD
07-11-2016, 21:43
دوست عزیز من هنوز فرصت نکردم برای نصب sxtlte منتها تو فیلم آموزشی که دیدم یه سیم ارث هم به میله نصب میشه ایا شما هم این کار رو کردید یا این سیم مربوط به انواع دیگه میکروتیکه ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست گرامی خودم متال دارم گروی هم داشتم چون با انتن اکثترنال روی دکل نصب میشن و به دکل متصل اند نیاز به ارت ندارند و متصل هستند
اما سریqrt و sxt اگه اشتباه نکنم برای احتمال برخورد با صاعقه و دفعش روی دکل نیازمند ارت هستند
اما اگه رو پشتبومتون میخواین نصب کنین نیازی نداره
TranceaweSome
08-11-2016, 00:13
سلام
سوالی از دوستان اهل فن داشتم اینه که بعضی از دوستان چرا اقدام به خرید این آنتن های SXT LTE میکنن؟ چه سودی داره؟
ممنون میشم یکی توضیح بده اصلا چی هستن اینا
amirbrad
08-11-2016, 02:09
سلام
سوالی از دوستان اهل فن داشتم اینه که بعضی از دوستان چرا اقدام به خرید این آنتن های SXT LTE میکنن؟ چه سودی داره؟
ممنون میشم یکی توضیح بده اصلا چی هستن اینا
سلام
تا اونجا که میدونم این وسیله برای کسایی هستش که از دکل خیلی دورن و این وسیله گیرندگی قوی داره البته دوستان برای بالا بردن قدرت سیگنال و در نتیجه سرعت بهتر استفاده میکنن.
به خاطر تغییراتی در جای انتن ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه بسته یه ساعته گرفتم برای تست. می بینید که اصلا 20 گیگ هم تموم نشد. و از کل یه ساعت با اسنگ ایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فیلم گرفتم چون می خواستم یه سری پارامترها رو داشته باشم ( تغییر باند و سیگنال و ... )
چند تا نکته
طبق عکس زیر ایرانسل حجم رو دقیق حساب می کنه محاسبه من تقریبی هست
اوائل بسته 6 هفت دقیقه سرعت پایین بود و خیلی نوسان بود حدود 2 سه مگابایت اما بعد از مدتی شبکه خلوت تر شد و حدود 7 هشت مگابایت می چرخید
بالاترین عددی که توی تست کارت شبکه ثبت کرد 95 درصد استفاده بود یعنی 95 مگابیت اما خوب فقط برای یک ثانیه
این عدد پایین صفحه 1834 نیست بله 11834 کیلو بایته
SAeedBaa
08-11-2016, 10:55
4G ایرانسل - بندر (جنوب کشور)
Electronic-Arts
08-11-2016, 12:35
نمیدونم تهران چرا انقدر افتضاحه هم سرعت حداکثر 17 18 مگ هست هم پکت لاست داره
یک مثال
نمیدونم تهران چرا انقدر افتضاحه هم سرعت حداکثر 17 18 مگ هست هم پکت لاست داره
یک مثال
پارامترهای سیگنال رو می گذارید ببینیم
Electronic-Arts
08-11-2016, 13:41
پارامترهای سیگنال رو می گذارید ببینیم
RSSI:
-73dBm
RSRP:
-87dBm
RSRQ:
-5dB
SINR:
12dB
Mohsen_mzh
08-11-2016, 13:53
ترافیک ایرانسل خیلی بالا رفته کلا. برای کسایی که میخوان فقط صفحه باز کنن و یه ویدیو آنلاین ببینن الان مناسب نیست. همراه اول الان پایداری بیشتری داره حداقل تو منطقه ما که اونم با بسته جدیدش احتمالا اوضاعش عوض بشه
کلا فرهنگ استفاده از اینترنت هم نداریم ما. عشق آرشیو درست کردنیم. انگار احساس می کنیم ازمون دزدی میشه اگر اینترنت نامحدود باشه و 24 ساعته نزنیم دانلود! آدم یاد دوران جنگ میفته مردم میرفتن کالا انبار میکردن که نایاب نشه!
RSSI:
-73dBm
RSRP:
-87dBm
RSRQ:
-5dB
SINR:
12dB
باندو مشخص نکردی اما اگر باند سه باشه فکر می کنم باید بتونی حدود 20 25 مگ بگیری. هیچ وقت سرعتت اینقدر نمیشه
Electronic-Arts
08-11-2016, 14:05
باندو مشخص نکردی اما اگر باند سه باشه فکر می کنم باید بتونی حدود 20 25 مگ بگیری. هیچ وقت سرعتت اینقدر نمیشه
1800 وصل شدم 2600 هم تا شب میذارم ولی 2600 RSSI میشه -85 و کلا سرعت میشه 5 مگابیت
koodak11
08-11-2016, 14:31
ترافیک ایرانسل خیلی بالا رفته کلا. برای کسایی که میخوان فقط صفحه باز کنن و یه ویدیو آنلاین ببینن الان مناسب نیست. همراه اول الان پایداری بیشتری داره حداقل تو منطقه ما که اونم با بسته جدیدش احتمالا اوضاعش عوض بشه
کلا فرهنگ استفاده از اینترنت هم نداریم ما. عشق آرشیو درست کردنیم. انگار احساس می کنیم ازمون دزدی میشه اگر اینترنت نامحدود باشه و 24 ساعته نزنیم دانلود! آدم یاد دوران جنگ میفته مردم میرفتن کالا انبار میکردن که نایاب نشه!
هیچ کس اونقدر دیوانه نیست که با این قیمت نجومی در روز آرشیو درست کنه، مگر اینکه پولش بی نهایت باشه که اون هم خوشبختانه یا بدبختانه کمه. علت چیز دیگه ایه.
البته بچه کوچیک هایی که تبلت دارند، بحثشون فرق داره و تنها چاره شون اینه که یا تبلت رو از دستشون بگیری یا کتکشون بزنی. پارسال رفتیم شهری مهمونی و بچه ی فامیل هم با خودم بردم. تبلت هم باش بود. هرچه بهش می گفتم اینترنت مردم رو مصرف نکن ، گوش نمی کرد و هی بازی پاک می کرد و دوباره دانلود می کرد. آخرش هم که اینترنتشون رو تمام کرد، قسم می خورد زیاد دانلود نمی کرده و تقصیر من انداخت.
نمونه ی دیگه فامیل و اقوام زن برادرم، میان خونه شون میگنش وایفای رو روشن کن. اون هم توی آمپاس میفته اون هم آآآمپااااااس و روشن میکنه. بچه هاشون هم شیطون و همه شون تبلت به دست و تا حجم اینرنت رو صفر نکنند ول کن نیستند.
1800 وصل شدم 2600 هم تا شب میذارم ولی 2600 RSSI میشه -85 و کلا سرعت میشه 5 مگابیت
طبق تجربه من مهم ترین پارمتر snir و rsrq هست اگر اینا خوب باشن مثلا اس ان آر 15 باشه و آر اس آر پی 100 هم باشه با 2600 میشه به 30 35 رسید الان خودم با 1800 همون 11 12 مگ رو دارم چون معمولا اس ان آر 8 هست و ار اس ار کیو حدود 10 اما همین اگر به ترتیب بشه 12 و 7 سرعتم به 20 مگ میرسه البته اگر دکل کشش داشته باشه
در واقع snir اینجا مثل خط ای دی اس ال هست اگر اس ان آر پایین باشه خط بیشتر از یه مقداری رو نمی کشه حالا ای اس پی هر چقدرم که پهنای باند داشته باشه تهران که بودم خط تلفنن 2000 با اس ان ار 6 میداد اما عده ای داشتن 16 مگ از پارس آنلاین می گرفتن کلا مثل ای دی اس ال باید توی اس ان آر شانس داشته باشی
توضیح: اس ان آر نسبت نویز به سیگنال اصلی است که هر چی به سمت سی بره بهتره . توی امضام رنجش رو ببینید
سرعت من بین 40 مگ تا ۲۰ به صورت موج سینوسی کمو زیاد میشه یعنی تا میرسه به ۴۰ سریع میشه ۲۰ بعد دوباره ۴۰ از sxt lte استفاده میکنم. این سیگنال رو میزارم. باید چی کار کنم مشکل از ایرانسل هست که سرعت رو لیمیت کرده؟ یا میشه به بیشتر هم رسید
طبق تجربه من مهم ترین پارمتر snir و rsrq هست اگر اینا خوب باشن مثلا اس ان آر 15 باشه و آر اس آر پی 100 هم باشه با 2600 میشه به 30 35 رسید الان خودم با 1800 همون 11 12 مگ رو دارم چون معمولا اس ان آر 8 هست و ار اس ار کیو حدود 10 اما همین اگر به ترتیب بشه 12 و 7 سرعتم به 20 مگ میرسه البته اگر دکل کشش داشته باشه
در واقع snir اینجا مثل خط ای دی اس ال هست اگر اس ان آر پایین باشه خط بیشتر از یه مقداری رو نمی کشه حالا ای اس پی هر چقدرم که پهنای باند داشته باشه تهران که بودم خط تلفنن 2000 با اس ان ار 6 میداد اما عده ای داشتن 16 مگ از پارس آنلاین می گرفتن کلا مثل ای دی اس ال باید توی اس ان آر شانس داشته باشی
توضیح: اس ان آر نسبت نویز به سیگنال اصلی است که هر چی به سمت سی بره بهتره . توی امضام رنجش رو ببینید
sinr من بین ۴ تا ۱۰ در نوسان هست مثل سینوسی فکر کنم به خاطر همین سرعتم سینوسی کم و زیاد میشه؟ راهش هست که بشه مقدارش رو ثابت کرد با اینکه انتن رو جابجا کرد؟
sinr من بین ۴ تا ۱۰ در نوسان هست مثل سینوسی فکر کنم به خاطر همین سرعتم سینوسی کم و زیاد میشه؟ راهش هست که بشه مقدارش رو ثابت کرد با اینکه انتن رو جابجا کرد؟
ار اس اس آی 37 تا به حال ندیده بودم و نشنیده بودم.
قطعا نوسان اس ان آر خیلی در سرعت تاثیر داره شما آنتن رو بچرخونید و فقط به نوسان اس ان آر توجه کنید. در نقطه ای که بالاترین عدد و کم ترین نوسان رو داره فیکس کنید کاری به rssi rsrp نداشته باشید مهم مقادیر بالای اس ان اره با نوسان کمتر.
من کلا به لیمیت از طرف ایرانسل اعتقاد ندارم هرچند شاید خودمم قبلا از این حرفا زده باشم. ضمنا نوسان می تونه به خاطر یوزرهای دیگه هم باشه اما اگر همیشه اینطوره و نوسان اس ان آر و ار اس کیو دارید به سیگنال برمی گرده ضمنا ار اس ار کیو نزدیک 6 و 7 بشه خیلی بهتره
ضمنا فکر می کنید از دکل چقدر فاصله دارید؟
ار اس اس آی 37 تا به حال ندیده بودم و نشنیده بودم.
قطعا نوسان اس ان آر خیلی در سرعت تاثیر داره شما آنتن رو بچرخونید و فقط به نوسان اس ان آر توجه کنید. در نقطه ای که بالاترین عدد و کم ترین نوسان رو داره فیکس کنید کاری به rssi rsrp نداشته باشید مهم مقادیر بالای اس ان اره با نوسان کمتر.
من کلا به لیمیت از طرف ایرانسل اعتقاد ندارم هرچند شاید خودمم قبلا از این حرفا زده باشم. ضمنا نوسان می تونه به خاطر یوزرهای دیگه هم باشه اما اگر همیشه اینطوره و نوسان اس ان آر و ار اس کیو دارید به سیگنال برمی گرده ضمنا ار اس ار کیو نزدیک 6 و 7 بشه خیلی بهتره
ضمنا فکر می کنید از دکل چقدر فاصله دارید؟
دکل دقیقا در روبروم قرار داره بالا پشت بوم شاید ۷۰۰ متر فاصله باشه میبینم دکل رو رو انتن مستقیم به سمت دکل هست حالا یعنی از دکل که مستقیم به طرفش هست بچرخونم به طرف دیگه؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
08-11-2016, 15:47
دکل دقیقا در روبروم قرار داره بالا پشت بوم شاید ۷۰۰ متر فاصله باشه میبینم دکل رو رو انتن مستقیم به سمت دکل هست حالا یعنی از دکل که مستقیم به طرفش هست بچرخونم به طرف دیگه؟
درتایید حرف دوستمون چنین rssi خیلی عجیبه حتی تو اکثر نرم افزارهای تععین مقدار مشخصات سیگنال زیر ۵۰تقریبا عددی ندارن واقعا عجیب به نظر می رسه
بچرخونید . جابه جا کنید و اون پارمترها رو رصد کنید به کمک نفر دوم یا تیم ویور و ...
من کلی با آنتن هام ور رفتم تا بهترین موقعیت رو پیدا کنم
درتایید حرف دوستمون چنین rssi خیلی عجیبه حتی تو اکثر نرم افزارهای تععین مقدار مشخصات سیگنال زیر ۵۰تقریبا عددی ندارن واقعا عجیب به نظر می رسه
شاید به خاطر مستقیم انتن به سمت دکل هست و مقدار سیگنال خیلی قوی هست؟ شما rsrp هم ببینید اونم خیلی پایین هست البته که معمولا قانونش اینه که هر مقداری که rsrp بود ۲۰ تا کمترش میشه rssi بعنی اگه rsrp ۸۰ بود rrsi هم میشه ۶۰. شاید به خاطر سیگنال خیلی خوب و انتن قوی باشه ولی همون طور که دوستمون گفت rsrp مهم نیست sinr مهم که بالا باشه و نوسان نباشه
Le0nard0
08-11-2016, 15:59
تا جایی که من میدونم SXT LTE باید مستقیم رو به سمت آنتن باشه
ابوالفضل ۴۰۴۵
08-11-2016, 16:10
مشخصا وترجیحا هر چه دید مستقیم تر باشه برخورد امواج با موانع کمتر و در نتیجه دریافت مودم با نویز وقدرت بهتری صورت میگیره وقتی دید مستقیم مودم (البته اگه بشه اسمش رو مودم گذاشت یا به تعبیر دوستمون رادیو انتن)دوستمون اینقدر خوبه که چنین rssiقوی رو داره دریافت میکنه به نظر من چرخوندنش به هیچ وجه منطقی نیست اینجا دو تا مورد میتونه دخیل باشه یا پهنای باند دکل به دلایلی داره بازی در میاره یا نزدیک مودم دوستمون وسایل تشعشع دهنده ای مثل دیش انتن ماهواره یا حتی به طور مثال انتنهای بزرگ دیگه یا هر چیزی که میدان مغناطیسی بزرگ تولید میکنند وجود داره که با کم و زیاد شدن این میدان پهنای باند دریافتی دوستمون هم داره تعغیر میکنه
Le0nard0
08-11-2016, 16:16
چندبار توی این تاپیک گفتم که SXT LTE برای کسایی خوبه که از دکل دور هستن . کسایی که نزدیک آنتن هستن و برای افزایش سرعت SXT LTE میگیرن انتظار معجزه ازش نداشته باشن .
مشخصا وترجیحا هر چه دید مستقیم تر باشه برخورد امواج با موانع کمتر و در نتیجه دریافت مودم با نویز وقدرت بهتری صورت میگیره وقتی دید مستقیم مودم (البته اگه بشه اسمش رو مودم گذاشت یا به تعبیر دوستمون رادیو انتن)دوستمون اینقدر خوبه که چنین rssiقوی رو داره دریافت میکنه به نظر من چرخوندنش به هیچ وجه منطقی نیست اینجا دو تا مورد میتونه دخیل باشه یا پهنای باند دکل به دلایلی داره بازی در میاره یا نزدیک مودم دوستمون وسایل تشعشع دهنده ای مثل دیش انتن ماهواره یا حتی به طور مثال انتنهای بزرگ دیگه یا هر چیزی که میدان مغناطیسی بزرگ تولید میکنند وجود داره که با کم و زیاد شدن این میدان پهنای باند دریافتی دوستمون هم داره تعغیر میکنه
چند تا رادیو وایرلس هم کنارش هست میتونه اینا تاثیر گذار باشه؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
08-11-2016, 16:17
در ضمن فقط این sxt lte ها نیستن که باید در دید مستقیم قرار بگیرند هر دریافت کننده ای هرچه مستقیم تر با دکل دید داشته باشند مشخصا بهتره
ابوالفضل ۴۰۴۵
08-11-2016, 16:18
چند تا رادیو وایرلس هم کنارش هست میتونه اینا تاثیر گذار باشه؟
به نظر من میتونه
ابوالفضل ۴۰۴۵
08-11-2016, 16:21
چندبار توی این تاپیک گفتم که SXT LTE برای کسایی خوبه که از دکل دور هستن . کسایی که نزدیک آنتن هستن و برای افزایش سرعت SXT LTE میگیرن انتظار معجزه ازش نداشته باشن .
با نظر شما کاملا موافقم مطمئنا وقتی مودم معمولی هم میتونه سیگنال رو قوی دریافت کنه چنین هزینه زیادی اصلا منطقی نیست ولی خوب یه جورایی پول عشقش رو دوستان میدن نه ارزشش رو
Le0nard0
08-11-2016, 16:34
در ضمن فقط این sxt lte ها نیستن که باید در دید مستقیم قرار بگیرند هر دریافت کننده ای هرچه مستقیم تر با دکل دید داشته باشند مشخصا بهتره
آنتن های دیگه مثل یاگی های دست ساز به کاربر امکان بازی و تغییر جهت برای رسیدن به بهترین شرایط رو میدن حتی ممکنه که بهترین وضعیتش مستقیم رو به دکل نباشه . اما SXT LTE اگه با وجود اینکه کاربر آنتن رو میبینه و مستقیم به سمتش تنظیم کرده ولی بازم نتیجه دلخواه رو نداده با تغییر جهت وضعیتش بهتر نمیشه
MMDFullHD
08-11-2016, 17:01
sxt زیاد کاربردی نداره واسه کسایی که 2 خط تو خونه فورجی انتن دارین
sxt برای مثلا کساییه که از مرکز شهر دورن و به شبکه فورجی دسترسی ندارن خوبه
اینم بگم که یک گوشی با کت 6 بالاتر خیلی بهتر از sxt میتونه کاربرد داشته باشه بشرطی که انتن تو خونه داشته باشه
بخاطر اینکه sxt از 4G+ پشتیبانی نمیکنه!
leo.unique
08-11-2016, 17:26
ما که نبوده و نیستیم :n18:اما دروغ نگم اون احساس همچنان وجود داره و تا این لحظه بر اون غلبه کردم :n31:
هیچ کس اونقدر دیوانه نیست که با این قیمت نجومی در روز آرشیو درست کنه، مگر اینکه پولش بی نهایت باشه که اون هم خوشبختانه یا بدبختانه کمه. علت چیز دیگه ایه.
منظورش شبانه بود چون گفت نامحدود :n01:
sxt زیاد کاربردی نداره واسه کسایی که 2 خط تو خونه فورجی انتن دارین
sxt برای مثلا کساییه که از مرکز شهر دورن و به شبکه فورجی دسترسی ندارن خوبه
اینم بگم که یک گوشی با کت 6 بالاتر خیلی بهتر از sxt میتونه کاربرد داشته باشه بشرطی که انتن تو خونه داشته باشه
بخاطر اینکه sxt از 4G+ پشتیبانی نمیکنه!
پس در نتیجه یه گوشی با Cat6 سرعت بیشتری رو از E8372 به ما میده ?!
Electronic-Arts
08-11-2016, 18:38
باند 7 2600 مگاهرتز
RSSI:
-83dBm
RSRP:
-93dBm
RSRQ:
-8dB
SINR:
11d
باند 3 1800 مگاهرتز
RSSI:
-67dBm
RSRP:
-84dBm
RSRQ:
-5dB
SINR:
8dB
باند 7 خیلی کم داده صبح زود 5.5 6 تست کن احتمالا خیلی فرق کنه
ابوالفضل ۴۰۴۵
08-11-2016, 18:47
دوستان ایرانسل نقشه td رو کامل کرده به تفکیک داخلی و خارجی حالا منطقه ما که پوشش داشتیم الان حتی تو پوشش خارجی هم نیست یعنی ایرانسل داره شورش رو در میاره ملت رو مسخره کرده کاملا آماده شده بودم برم مودم بیرونی تی دی بخرم که به توصیه دوستان تو همین تاپیک قانع شدم وsxt گرفتم یکی باید این سود جوئی ایرانسل رو بگیره از کجا معلوم خیلیا بر طبق همون نقشه مودم نخریده باشند ؟
Electronic-Arts
08-11-2016, 18:54
زنگ بزنم حالشون رو بگیرم ؟
از نظر پشتیبانی ایرانسل سرعت استاندارد 4 جی 5 تا ده مگه اگر زیر 5 مگ باشه شاید رسیدگی کنند
silvermanhhh
08-11-2016, 20:58
بنظرم زنگ نزن همین سرعتی که داری هم کم میکنن،من که تجربه داشتم چقدم پست گذاشتم خودم و بقیه که زنگ نزنید،اینا بلد نیستن دکل رو تقویت کنن
mobile1199
08-11-2016, 21:03
درود
دنبال مشکل برید ولی سعی کنید خیلی برای این موضوع وقت نذارید ... کلا دو حالت داره :
1- یا میگن مشکل از منطقتونه و در حال پیگیری هستند (راست و دروغش معلوم نیست و خیلی راحت میتونن شما رو 2-3 ماه منتظر بذارن .)
2- فرم پیگیری براتون ثبت میکنن که اگه تغییری انجام بدن ، بنا به شانستون ممکنه سرعت بالاتر یا حتی پایین تر بره .
نمی دونم دو سه شب چرا توی این تایم باند 7 تعطیل میشه
سابقه نداشته
نه به صبح که 80 مگ داشتیم نه الان که یک مگ که هیچ 259 کیلو بیته
یاد اونی دوستی افتادم که می گفت می دونید چرا کاربرها اینقدر تست می زنن چون نمی دونن آیا امروز هم همون سرعت دیروز رو دارن یا به فنا رفته
Mehran14233
08-11-2016, 22:27
یه سوالی که پیش میاد اینه که این دوستان دانلودر شبانه که مدعی هستند دانلودهاشون همه واقعی هست و از تمام و کمال فایل های دریافتی استفاده می کنند و حتی یک بایتش هم دانلود کاذب نیست(!)؛ آیا اگر بسته های شبانه نبود و مجبور بودند همین دانلودها رو روزانه انجام بدند و چند برابر پول بیشتر بدند باز هم اون فایل ها رو دانلود می کردند؟ :n31:
اینجاست که تفاوت ها به وجود میاد و فرق کسی که هر شب شیره ی اینترنت رو میکشه با کسی که در حد نیازش از دانلود های شبانه استفاده می کنه مشخص میشه:n02: دسته ی اول اگر بسته ی اینترنت شبانه قطع شه به مشکل می خورند اما دسته ی دوم دانلودشون رو با همون اینترنت روزانه هم انجام میدن.
همونطور که در پست های قبلی هم گفتم ... دوستان طبق منطق "پول دادم میخوام استفاده کنم" پول دادن میخواد استفاده کنن :n19:
MMDFullHD
08-11-2016, 22:37
پاک شود. مسکل حل شد.
اخه مرد مومن الان همراه اول هم بسته داده 1 هزارتومن نامحدود حالا یسریا میگن 30 گیگ هرشب شبانه محدود کرده اما همین 30 گیگ رو 29 تومن 1 ماه میتونی بگیری و هرشب 30 گیگ تو ی ماه 900 گیگ بگیری درسته سرعتش نمیرسه به ایرانسل تازه ارزون ترم هست همراه اول
ولی ایرانسل اپراتوری نیست که ضد حال بزنه حذف کنه اتفاقا تو بسته های دیگش از بقیه اپراتورا بیشتر بسته داره
سوم فک میکنی پولی که تو داری میدی بابت بسته شبانه میره پی زیرساحت و ازین دسته چیز میزا نخیر پهنای باند شبانه رایگان هست واسه تمامی شرکتا این پولیم که ما داریم میدیم مستقیم میره تو جیب شرکت ایرانسل و سود خالصه براش
MMDFullHD
08-11-2016, 22:45
پس در نتیجه یه گوشی با Cat6 سرعت بیشتری رو از E8372 به ما میده ?!
بله این مودمی ک شما میفرماید از کت 4 پشتیبانی میکنه واسه تجمیع باید بالای 6 باشه
اگه از اندروید استفاده میکنید میتونید گوشیتون روت کنید و فایروال نصب کنید فقط به هات اسپات و یا یو اس بی نت برسونید که با مودمی تفاوت نداره
خودم d100 دارم مفت نمی ارزه
شخصا خودم با ی گوشی اکسپریا زد ایکس میذارمش جلو پنجره با لبتاب 2 خط بیشتر انتن نداره اما 8 مگابایت سرعت دانلود دارم که کلا بسته های شبونه رو میترکونمش
البته میگم اگه شرایط سیگنال خوب دارین نیازی به مودم نیس خرج اضافی نکنین من خودم پشیمونم ازین که 350 هزار مث ادمای ... دادم برای d100 و اینکه هیچ کاربردی برای من تا الان نداره
silvermanhhh
08-11-2016, 23:08
خودم d100 دارم مفت نمی ارزه شخصا خودم با ی گوشی اکسپریا زد ایکس میذارمش جلو پنجره با لبتاب 2 خط بیشتر انتن نداره اما 8 مگابایت سرعت دانلود دارم که کلا بسته های شبونه رو میترکونمش
البته میگم اگه شرایط سیگنال خوب دارین نیازی به مودم نیس خرج اضافی نکنین من خودم پشیمونم ازین که 350 هزار مث ادمای ... دادم برای d100 و اینکه هیچ کاربردی برای من تا الان نداره
خب شما گوشی رده بالا دارین بقیه ندارن و نمیخان هم بگیرن:n02:
اینهمه خرج اضافه فقط برا دانلود شبانه؟به سرعتت راضی باش برادر
خدا قعرش میگیره ها:n02::n02::n02:
بله این مودمی ک شما میفرماید از کت 4 پشتیبانی میکنه واسه تجمیع باید بالای 6 باشه
اگه از اندروید استفاده میکنید میتونید گوشیتون روت کنید و فایروال نصب کنید فقط به هات اسپات و یا یو اس بی نت برسونید که با مودمی تفاوت نداره
خودم d100 دارم مفت نمی ارزه
شخصا خودم با ی گوشی اکسپریا زد ایکس میذارمش جلو پنجره با لبتاب 2 خط بیشتر انتن نداره اما 8 مگابایت سرعت دانلود دارم که کلا بسته های شبونه رو میترکونمش
من خودم E8372دارم و 4G سه خط آنتن دارم سرعت دانلود هم میانگین 3MB/s هستش که البته از این بالاتر هم میره فقط چون طبقه همکف هستیم سیگنال ضعیفتری بهم میرسه چون قبل طبقه 3 بودیم و سرعت دانلودم نزدیک 6MB/s بود . برام جالب بود اینکه با یه گوشی بتونی سرعت دانلود بیشتری داشه باشی تا یه مودم ،گرچه E8372 مودم دست و پا بسته ای نیست و من ازش راضی هستم .
فقط الان چند سوال ،
منظور از "واسه تجمیع باید بالای 6 باشه " یعنی چی ؟! متوجه نیمشم !
یعنی گوشی ZX قدرت انتن و جذب سیگنالش از d100 بالاتره ؟! یعنی چی ؟! :n36::n38:
Electronic-Arts
09-11-2016, 01:30
من خودم E8372دارم و 4G سه خط آنتن دارم سرعت دانلود هم میانگین 3MB/s هستش که البته از این بالاتر هم میره فقط چون طبقه همکف هستیم سیگنال ضعیفتری بهم میرسه چون قبل طبقه 3 بودیم و سرعت دانلودم نزدیک 6MB/s بود . برام جالب بود اینکه با یه گوشی بتونی سرعت دانلود بیشتری داشه باشی تا یه مودم ،گرچه E8372 مودم دست و پا بسته ای نیست و من ازش راضی هستم .
فقط الان چند سوال ،
یعنی باید ورژن LTE cat 6 به بالا باشه
amirbrad
09-11-2016, 01:48
نمی دونم دو سه شب چرا توی این تایم باند 7 تعطیل میشه
سابقه نداشته
نه به صبح که 80 مگ داشتیم نه الان که یک مگ که هیچ 259 کیلو بیته
یاد اونی دوستی افتادم که می گفت می دونید چرا کاربرها اینقدر تست می زنن چون نمی دونن آیا امروز هم همون سرعت دیروز رو دارن یا به فنا رفته
دقیقا من این مشکل داشتم تو تایم خاصی نت نابود میشد حالا ممکنه برای شما تو اون تایم سیستم ریبوت میشه یا دارن تغیرات میدن نمیدونم مشکل کجاست
برای تست هم موافقم تو adsl حداقل میشد ریت خط تو مودم دید گاهی هم تست کرفت اما یا ایرانسل مرتب باید تست کرفت و پارامترها چک کرد من به شخصه نصف حجمم سر تست گرفتن از بین میره چون تو منطقه ما خیلی نوسان داره
اینم اضافه کنم دیروز که بارون شدیدی میومد از ایرانسل زنگ زدن دوبار هم هرکدوم هم واسه یه مشکل جداگانه که ثبت کرده بودم و منزل نبودم که تست کنم خوب شده یا نه اونا بهترین تایم زنگ زدن موقع بارندگی اما از شانس من خونه نبودم چک کنم.
Armin.Computer
09-11-2016, 02:24
کیفیت lWLAN رو امروز تست کردم
کیفیت مکالمه خوبی داشت نسبتا
گوشی هم : Xiaomi Mi 5
Electronic-Arts
09-11-2016, 03:49
باند 7
باند 3
ساعت 3:30
naser.051
09-11-2016, 09:12
فورجی ایرانسل ۱۸۰۰ مگاهرتز مشهد میدان بسیج تو خونه
MMDFullHD
09-11-2016, 11:41
خب شما گوشی رده بالا دارین بقیه ندارن و نمیخان هم بگیرن:n02:
اینهمه خرج اضافه فقط برا دانلود شبانه؟به سرعتت راضی باش برادر
خدا قعرش میگیره ها:n02::n02::n02:
ربطی به رده بالا نداره همین سرعت رو من با a3 2016 هم شاید بالاترشو میگیریم هیچ فرقی نداره فقط یکی هست توان این کار براش کمه مثل a3 داغ بیشتر میکنه ولی انتن دهیش بهتره
دوم اینکه چندوقته رنج سمت ما رفته رو 5.117 سرعت 20 مگابیت از IPM شده
MMDFullHD
09-11-2016, 11:44
باند 7
باند 3
رو چه رنج بودی این وضعیت هم برای من شده !
MMDFullHD
09-11-2016, 11:48
فقط الان چند سوال ،
برای اینکه 4G+ داشته باشید باید گوشیتون از CAT 6 به بالا پشتیبانی کنه !!
ببین یه سری از گوشیا دقیق اطلاعات سیگنال رو نمیدن همینطور مودم مودم D100 هم جزوشه
گوشی که من دارم قدرت سیگنال رو 93 میزنه ولی باهاش 8 مگابایت دانلود میکنم حالا اگه همین رو D100 باشه با 55 RSSI سرعت از 3 مگابایت بالاتر نمیره
ایفون 6S که تو منزل هست هم 89 میزنه 6 مگابایت دانلود میکنه خلاصه دقیق من ندیدم یه مودم یا گوشی سیگنال دقیق رو نشون بده !
Electronic-Arts
09-11-2016, 12:42
رو چه رنج بودی این وضعیت هم برای من شده !
این روی 5.115 بود ولی برای من واقعا فرقی نداره اینجا تهران رنجاش اینه
5.112 5.113 5.114 5.115 5.116 5.117
رنج 5.117 توی روز وضعیتش یک ذره بهتره ولی در کل یکی هست البته پینگ 5.112 از همه افتضاح تره
برای اینکه 4G+ داشته باشید باید گوشیتون از CAT 6 به بالا پشتیبانی کنه !!
ببین یه سری از گوشیا دقیق اطلاعات سیگنال رو نمیدن همینطور مودم مودم D100 هم جزوشه
گوشی که من دارم قدرت سیگنال رو 93 میزنه ولی باهاش 8 مگابایت دانلود میکنم حالا اگه همین رو D100 باشه با 55 RSSI سرعت از 3 مگابایت بالاتر نمیره
ایفون 6S که تو منزل هست هم 89 میزنه 6 مگابایت دانلود میکنه خلاصه دقیق من ندیدم یه مودم یا گوشی سیگنال دقیق رو نشون بده !
خود CAT6 هم حساب میشه ؟!
4G + یعنی همین TD-LTE ?!
قضیه تجمیع رو من نفهمیدم باز هم !
Electronic-Arts
09-11-2016, 16:10
خود CAT6 هم حساب میشه ؟!
4G + یعنی همین TD-LTE ?!
cat6 یعنی 300 مگابیت سرعت دانلود رو ساپورت میکنه با استفاده از تجمیع فرکانس ها یعنی هم از فرکانس 1800 استفاده میکنه هم از 2600 از جفتشون دانلود میکنه و آپلود
TD-LTE هم کلا فرق داره و ربطی نداره به LTE معمولی موبایل
درمورد گوشی و اینا گفتین
خونه با مودم d100 سرعت 9 مگابایت میده
با گوشی سونی z5 هم همین سرعتو میده
با سامسونگ s7 ولی 2 مگابایت تا 4 مگابایت
با نوت 5 هم فقط یه بار تست گرفتم که 4 مگابایت داد
MMDFullHD
09-11-2016, 21:26
درمورد گوشی و اینا گفتین
خونه با مودم d100 سرعت 9 مگابایت میده
با گوشی سونی z5 هم همین سرعتو میده
با سامسونگ s7 ولی 2 مگابایت تا 4 مگابایت
با نوت 5 هم فقط یه بار تست گرفتم که 4 مگابایت داد
داداش من مودمم d100 مونده خونه داره خاک میخوره چطوری 9 مگابایت میگیری ازش؟!
پینگ رو وایفای استیبل نیست! ولی با کابل ثابته!
جالبه!
باند 7
باند 3
گفتم که خط شما تا سی مگ میکشه
سرعت پایین روز به خاطر یوزرها و ترافیک منطقس
تستی در یکی از روستاهای پرت در حومه تهران
فکر کنم این سرعت و اساسا دیدن سیگنال 4 جی اینجا قابل تحسینه
silvermanhhh
09-11-2016, 23:51
حذف بشه دابل شد
silvermanhhh
09-11-2016, 23:52
سلام دوستان
بنظر شما با این وضعیت پینگ که پکت لاست هم نداره (البته اینجا نشون نداد)من میتونم بازی های انلاینی مثل team fortress2 یا league of legends و سایر بازی های از این قبیل که
مث کانتر سرور داخل ایران نداره رو راحت بازی کنم؟
ببخشید اینجا پرسیدم چون که ماشالا اونایی که با خط ایرانسل انلاین میزنن کم نیستن و بحث در مورد ایرانسل هست پرسیدم
با تشکر
Electronic-Arts
10-11-2016, 00:35
سلام دوستان
بنظر شما با این وضعیت پینگ که پکت لاست هم نداره (البته اینجا نشون نداد)من میتونم بازی های انلاینی مثل team fortress2 یا league of legends و سایر بازی های از این قبیل که
ببخشید اینجا پرسیدم چون که ماشالا اونایی که با خط ایرانسل انلاین میزنن کم نیستن و بحث در مورد ایرانسل هست پرسیدم
با تشکر
پینگ که افتضاحه تقریبا 200 تا اروپا باید حدودا 120 تا 150 باشه
پکت لاست نباشه مشکلی نداره عموما
senator2011
10-11-2016, 00:41
سلام دوستان
با تشکر
شما اینو پینگ بگیر اگه زیر 200 بود مشکلی نداری
146.66.152.2
سلام دوستان
با تشکر
پینگ پایین باشه و پکت لاس نداشته باشید بازی های فان و استراتژیک اوکی هست اما برای شوتر اول شخص ممکنه یکم مشکل بخورید چون اون جوری که خودم تجربه کردم و دوستان اهل فن توضیح دادند، نوع ارسال بسته ها بر بستر 4G جوری هست که Jitter بالایی داره یعنی مثلا شما تست پینگ میگیرید دوتا 120 میلی ثانیه میگیرید بعد ناگهان میشه 170 دوباره میشه 110 و ... این نوسان میتونه تاثیر منفی داشته باشه رو بازی های اکشن و سریع. البته سرویس TD-LTE سیستمش فرق میکنه و بسته ها منظم تر ارسال و دریافت میشن و شاید بهتر باشه برای بازی آنلاین. در هر صورت بسته به نوع بازی و کاربری ممکنه اصلا متوجه این قضیه نشید و تاثیر آنچنانی نداشته باشه. اولویت اول نداشتن پکت لاس و پینگ نزدیک 100 میلی ثانیه و پایین تر هست.
hesam 63
10-11-2016, 01:02
دوستان کسی می تونه کمک کنه دریغ نکنه.
مکالمه من با گوشی در حالت gsm/wcdma یا lti مخصوصا در اواخر شب دچار پارازیت و نویز می شه ولی در حالت gsm مشکلی نداره.
مگه نباید گوشی وقتی در حالت خودکار باشه سوییچ کنه به حالتی که آنتن دهی بهتر داشته باشه( هر چند 4 خط آنتن 3g پره و بعید می دونم مشکل از آنتن دهی باشه)
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟ این پارازیت یا نویز از چی می تونه باشه؟ با چند گوشی تست کردم و این مشکل هم چنان پابرجاس ولی همراه اول این مشکل رو نداره.
سلام یه مدتی درگیر بودم کمتر می تونستم بیام چقدر جنجال درست شده بوده:n02:امشب یه تعداد لینک دانلود راندوم انتخاب کردم که تحت فشار بزارم شبکه رو ببینم سرعت دانلود چقدره نتیجه رو می زارم
با گوشی Galaxy note edge - شیراز - پارامونت
اسپید تست
سرعت دانلود با چند لینک (اون برنامه که اضافه شده یه برنامه خیلی سادس که خودم نوشتم بایت های دریافتی کارت شبکه رو اندازه می گیره توی toolbar هم برنامه DU Meter هست)
سلام یه مدتی درگیر بودم کمتر می تونستم بیام چقدر جنجال درست شده بوده:n02:امشب یه تعداد لینک دانلود راندوم انتخاب کردم که تحت فشار بزارم شبکه رو ببینم سرعت دانلود چقدره نتیجه رو می زارم
با گوشی Galaxy note edge - شیراز - پارامونت
اسپید تست
سرعت دانلود با چند لینک (اون برنامه که اضافه شده یه برنامه خیلی سادس که خودم نوشتم بایت های دریافتی کارت شبکه رو اندازه می گیره توی toolbar هم برنامه DU Meter هست)
عامو خوش به حالت این سرعت میگیری . ما میدان احسان که کلی خرج کردیم مودم گرفتیم ۵۰۰ تومن با انتن از اون ور هم رفتم یک مودم رو پشت بوم کشیدم و کابل و اینا سرعت متوسطی که میدی ۲۵ مگابیت هست و حد اکثر ۴۰ مگابیت هست:n27:
داداش من مودمم d100 مونده خونه داره خاک میخوره چطوری 9 مگابایت میگیری ازش؟!
پینگ رو وایفای استیبل نیست! ولی با کابل ثابته!
جالبه!
مودم خوبیه که :n02:
من مشکلی ندارم
silvermanhhh
10-11-2016, 08:34
شما اینو پینگ بگیر اگه زیر 200 بود مشکلی نداری
146.66.152.2سلام پینگ گرفتم اینجوری شد
minimum ping:163ms
maximum:217ms
average:189
packet loss:0%
حالا بنظرون خوبه یکم از مرز زد اونور تر ؟احتمالا لگ اینجاد کنه؟
بعد این سرور مال شهریه یا مال سرور بازیه؟
عامو خوش به حالت این سرعت میگیری . ما میدان احسان که کلی خرج کردیم مودم گرفتیم ۵۰۰ تومن با انتن از اون ور هم رفتم یک مودم رو پشت بوم کشیدم و کابل و اینا سرعت متوسطی که میدی ۲۵ مگابیت هست و حد اکثر ۴۰ مگابیت هست:n27:
سلام همشهری گل:n16:
میدون احسان مگه 4G+ نشده؟؟ طبقه چندم زندگی می کنید؟
senator2011
10-11-2016, 11:32
سلام پینگ گرفتم اینجوری شد
minimum ping:163ms
maximum:217ms
average:189
packet loss:0%
حالا بنظرون خوبه یکم از مرز زد اونور تر ؟احتمالا لگ اینجاد کنه؟
بعد این سرور مال شهریه یا مال سرور بازیه؟
این مال یکی از سرور های بازی تو اروپاست
میانگینت خوبه برو خدا رو شکر کن پکت لاست نداری وگرنه خیلی اذیت میشدی:n02:
سلام همشهری گل:n16:
میدون احسان مگه 4G+ نشده؟؟ طبقه چندم زندگی می کنید؟
من با مودم میگیرم رو پشت بوم هست سیگنال عالیه ولی بی تی اس بیشتر جواب نمیده
shirazdownload
10-11-2016, 11:44
من سجادیه دوم هستم. نزدیک میدون احسان
اتفاقا سرعت که خیلی خوبه، 4G پلاس هم هست . معمولا بین 30 مگابیت تا 60 مگابیت سرعت دارم
شبا از ساعت 12-1 سرعتش روی 60 مگابیت هست
کلا مودم هایی که توی بازار هست از 4G پلاس پشتیبانی نمیکنن، احتمالا واسه همین سرعت شما به اون حد نمیرسه
اینم یه تست همین الان :
MMDFullHD
10-11-2016, 15:49
خود CAT6 هم حساب میشه ؟!
4G + یعنی همین TD-LTE ?!
cat دسته بندی سرعت های شبکه 4g هست بالاتر از cat 6 فورجی پلاس میشه
cat 6 به بالا تجمیع یعنی دوتا فرکانس 2600 و 1800 رو باهم جمع میکنه که سرعت بره بالاتر
td-lte فناوری ثابت 4g هست برای استفاده شخصی و .. هست که فرکانس اون با شبکه همراه فرق میکنه
paradisepersian
10-11-2016, 17:00
سلام بچه ها چطور میشه فقط LTE ONLY رو فقط فعال کرد گوشی سامسونگ S6 هست. با سونی میشه ولی سامسونگ نداره ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی شماره ایرانسل موبایل بگیره و فعال کنه ؟ چه طوری ؟
دوستان مودم 4g كه وايفاي داشته باشه،چي پيشنهاد ميدين؟(مدل دقيق ذكر كنيد لطفا) رنج كمتر از 300
براي دفترمون ميخوام،نهايتا ١٠ تا دستگاه وصل ميشه
درمورد مودم روميزي كه ايرانسل ميده هم لطفا توضيح بدين.به درد ميخوره؟از لحاظ قيمتي ارزش داره يا نميصرفه؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
10-11-2016, 21:10
دوستان مودم 4g كه وايفاي داشته باشه،چي پيشنهاد ميدين؟(مدل دقيق ذكر كنيد لطفا) رنج كمتر از 300
درمورد مودم روميزي كه ايرانسل ميده هم لطفا توضيح بدين.به درد ميخوره؟از لحاظ قيمتي ارزش داره يا نميصرفه؟
به نظر من اگه نیازی به جابجا شدن نداری e8372 بگیر حدود کمتر از ۲۲۰ قیمتشه انتن خور هم هست تو ماشین هم میشه استفاده کرد انتن دهی عالی داره ۳,سال گارانتی داره فقط منبع تغذیه نداره باید به یه شارژر وصلش کنی که جز این مورد دیگه اگه رومیزی بخوای حداقل ۳۵۰باید بدی تفاوتی هم ندارن و قابلیت جابجایی هم ندارن فقط به انتن دهی محل دقت کن
MMDFullHD
10-11-2016, 21:52
سلام کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی شماره ایرانسل موبایل بگیره و فعال کنه ؟ چه طوری ؟
فعلا که خبری نیست
صبانت هم که من داشتم2 گیگ سرشماری رو بهم نداد و هیچ حجمی اضافه نکرد اینا زرنگ تر از این حرفان
tabestangarm
10-11-2016, 23:25
سلام
یه برنامه هست تو گوگل پلای اونو نصب کن میتونی فقط از lte استفاده کنی اسمش هم هست network switcher
tabestangarm
10-11-2016, 23:29
NETWORK SWITCHER نصب کن
naser.051
11-11-2016, 00:42
فعلا که خبری نیست
صبانت هم که من داشتم2 گیگ سرشماری رو بهم نداد و هیچ حجمی اضافه نکرد اینا زرنگ تر از این حرفان
من از صبانت دو گیگ از سرشماری رو گرفتم
برنامه ی ایرانسل من از کار افتاده
زنگ زدم میگه تا 12 ظهر قطع میمونه
فکر کنم طرح های شبانرو می خوان بردارن!:n04:
naser.051
11-11-2016, 02:41
برنامه ی ایرانسل من از کار افتاده
زنگ زدم میگه تا 12 ظهر قطع میمونه
فکر کنم طرح های شبانرو می خوان بردارن!:n04:
اولن که شایعه پراکنی نکن دومن روزی چند بار چک میکنم الان چک کردم وارد برنامه ایرانسل شد سومن بسته های شبانه اصلا حذف نمیشه چون هم سود داره و هم رو شبکه فشاری نداره چون بسته های شبانه که میده ساعات افت مصرف هست
vampireXZX
11-11-2016, 02:48
دوستان هرجی خرید بسته 3 ساعته شبانه رو میزنم همش خطا میده مینویسه APIFailure
دوستان هرجی خرید بسته 3 ساعته شبانه رو میزنم همش خطا میده مینویسه APIFailure
دوست عزیز گفتم که ایرانسل من قطعه (امار از خود ایرانسل گرفتم) تا 12 مشکلاتشو گفتن برطرف میکنیم
صبانت اگه اطلاعات رو درست وارد کنی آنی هدیه رو میده
s[QUOTE=sky1sky;8899540]سلام کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی شماره ایرانسل موبایل بگیره و فعال کنه ؟ چه طوری ؟[/QUOTE
سلام دوست عزیز از ایرانسل نه ولی من از پارس انلاین 10 گیگ هدیه گرفتم ..(برا 5 تا خانواده از اقوام ثبت نام کرده بودم :n05:).. در ضمن این 10 گیگ به حجم کلی اضافه شد و محدودیت زمانی هم نداره چون شنیدم بعضی دوستان مطرح کردن که مثلا شاتل هدیه رو با محدودیت زمانی 2 روزه ارائه کرده
mobile1199
11-11-2016, 11:04
بعد 2-3 ماه ، دیشب دو تا بسته شبانه خریدم که به صورت خودکار ، دومی فعال شه .
در بازه زمانی 2 تا 6 صبح تونستم 47 گیگ دانلود کنم که هر چند به سرعت خیلی از کاربران نمیرسه ، ولی شکر خدا راضیم . نتیجه ای که گرفتم به این صورت هست :
1- در ساعات عادی تا ساعت 4 صبح ، سرعت خیلی سخت به 1mb.s میرسه که یا به خاطر حجم زیاد کاربران منطقه هست (که بعید میدونم !) یا محدود کردن توسط خود ایرانسل .
2- از ساعت 4 به بعد سرعت روی 5mb.s پایدار میشه که احتمالا کار خودشون هست و بی معنیه یک دفعه کاربرا غیب بشن !
انشالله کاربران عزیزی که مثل من سرعت پایینی داشتند ، بتونن به سرعت بالاتر هم دست پیدا کنن :n16:این اولین تست درست حسابی بود که بعد 3 ماه دست و پنجه نرم کردن با سرعت 100kb.s تونستم بگیرم . اگه عمری باقی موند و ایرانسل هم نت رو خراب نکرد ، تست بعدی میره برای ادغام 3g و 4g .
بسته های شبانه درسته برای شرکت سود آوره و مثلا ساعات کاهش مصرفه اما با دانلود های شدید کاربران تبدیل شده به اوج مصرف یعنی از ساعت 2 - 8 صبح فشار شدید تری به شبکه میاد نسبت به ساعات دیگه چون در این ساعات استفاده از اینترنت یعنی دانلود
اما مسئله دیگر زیرساخته که تمامی اپراتور و ISP ها رو تحت فشار گداشته تا شبانه رو شدیدا محدود یا حدف کنند تا جلوی دانلود های مردم گرفته بشه و آخرتشون تامین بشه و به راه راست هدایت بشن !:n10:
Babak_King
11-11-2016, 12:55
سلام
دوستان من تازه جابجا شدم خونه جدید زیزمین هست و مودم 7350 4 جی که داشتم جای قبلی فول آنتن میداد اینجا 1 خط بیشتر آنتن نمیده :n28::n14:
بدی این مودم اینه که آنتن قبول نمیکنه بخاطرهمین میخام عوضش کنم حالا چی بگیرم تا 400 تومن که آنتن قوی بده و آخر عاقبتی باشه و.... ممنون:n40:
MMDFullHD
11-11-2016, 12:59
من از صبانت دو گیگ از سرشماری رو گرفتم
من بعد اینکه کد رو زدم هیچ اتفاقی نیافتاد اومد رو صفحه اول وبسایت هیچ حجمیم اضافه نشد دوباره کد رو زدم گفت کد قبلا وارد شده
MMDFullHD
11-11-2016, 13:10
از دیشب ساعت 2 اینترنت دچار اختلال شده دیشب خودم که بسته هفتگی شبانه 500 مگ داشتم نتونستم روی هیچ EDGE HSPDA LTE استفاده کنم !
همینطور از پیروز کد های دستوری *555*5# ثبت نمیکردن بسته رو و بسته حدود 2 ساعت بعد اس ام اس اکتیوش میومد !
مای ایرانسل هم دچار اختلال شده ! بعد از این ارور از اکانت لاگ اوت میکنه
Babak_King
11-11-2016, 13:35
سلام
دوستان من تازه جابجا شدم خونه جدید زیزمین هست و مودم 7350 4 جی که داشتم جای قبلی فول آنتن میداد اینجا 1 خط بیشتر آنتن نمیده :n28::n14:
بدی این مودم اینه که آنتن قبول نمیکنه بخاطرهمین میخام عوضش کنم حالا چی بگیرم تا 400 تومن که آنتن قوی بده و آخر عاقبتی باشه و.... ممنون:n40:
کسی نیمتونه راهنمایی کنه؟
به نظر من اگه نیازی به جابجا شدن نداری e8372 بگیر حدود کمتر از ۲۲۰ قیمتشه انتن خور هم هست تو ماشین هم میشه استفاده کرد انتن دهی عالی داره ۳,سال گارانتی داره فقط منبع تغذیه نداره باید به یه شارژر وصلش کنی که جز این مورد دیگه اگه رومیزی بخوای حداقل ۳۵۰باید بدی تفاوتی هم ندارن و قابلیت جابجایی هم ندارن فقط به انتن دهی محل دقت کن
E8372 واقعا خوبه و با استفاده از یک پاوربانک 60 هزارتومنی میتونی هرجایی ازش استفاده کرد.
نکته اینکه من با پاوربانک Romoss تست کردم جواب داده و با سیلیکون پاور جواب نمیده
EhsanCPU
11-11-2016, 15:19
دوستان همراه اول اینترنت نامحدود شبانه 5 ساعته 4G رو با قیمت فقط 1000 تومان ارائه میده
در صورتی که ایرانسل برای 1 ساعت 900 تومان میگیره
همراه اول = 5 ساعت اینترنت نامحدود شبانه 4G =ی1000 تومان
ایرانسل = 1 ساعت اینترنت نامحدود شبانه 4G =ی900 تومان
دوستان همراه اول اینترنت نامحدود شبانه 5 ساعته 4G رو با قیمت فقط 1000 تومان ارائه میده
در صورتی که ایرانسل برای 1 ساعت 900 تومان میگیره
همراه اول = 5 ساعت اینترنت نامحدود شبانه 4G =ی1000 تومان
ایرانسل = 1 ساعت اینترنت نامحدود شبانه 4G =ی900 تومان
سلام
همونطور که تو تاپیک همراه اول هم گفتم تا کنار بقیه تعرفه هاش نذاشته بود خیلی ها خبر نداشتند این بسته از آذر 94 بوده و من هم 15 روز بعد از تولد این بسته شروع کردم به استفاده ازش اما چون قبلا یه حالت سری و مخفی داشت کسی خبر نداشت الآن که دیگه خیلی ها دونستند این بسته وجود داره شاهد افت کیفیت و سرعت این بسته خواهیم شد
همراه اول محدودیت های خاص خودش رو داره:
1-کنترل مصرف آزاد نداره اعتبارتون رو صفر میکنه
2-بسته هاش محدودیت حجمی دارند که اگه رد کنید اعتبار سیم کارتتون صفر میشه و هیچ sms ای هم نمی یاد برای اخطار البته جدیدا محدودیت حجم بسته ها رو برداشته و نوشته نامحدود اما همچنان محدودیت حجم وجود داره برای این بسته ها
3-نمی تونید همزمان دو بسته شبانه روی یک سیم کارت انتخاب کنید
4-نمی تونید شارژ دلخواه بخرید (دیگه هیچ بانکی 5000 به پایین رو تو USSD نمی ده)
5-در این بسته 4G قابل استفاده نیست قابل توجه جنابعالی
6-حداکثر سرعت 20 مگابیت و میانگین 15 مگابیت می باشد
EhsanCPU
11-11-2016, 15:33
سلام
همراه اول محدودیت های خاص خودش رو داره
میشه دقیقتر بگی چه محدودیت هایی داره ؟
amirbrad
11-11-2016, 15:44
کسی نیمتونه راهنمایی کنه؟
در تایپیک خودش سوال کنید
میشه دقیقتر بگی چه محدودیت هایی داره ؟
ادیت کردم پستم رو حالا فعلا همینا به ذهنم میاد ولی کلی محدودیت مسخره داره که پدرتون رو در میاره
الآن یکی دیگه هم یادم اومد
7-تو همراه اول حتما حتما باید بسته رو از ساعت 2 فعالش کنی ولی تو ایرانسل لازم نیست همچین کاری بکنی
bhdanathema
11-11-2016, 16:17
همراه اول محدویت داره 20 گیگ بیشر نمیتونید دانلود کنین
Le0nard0
11-11-2016, 16:27
برای کسایی که سرعت پایین دارن و نمیتونن توی یه ساعت 20 گیگ ایرانسل رو بگیرن همراه اول بهتره چون 20 گیگش محدویت زمانی یه ساعته نداره .
سلام
من دو روزه که میخام با نرم افزا ایرانسل بسته 2 و 3 ساعته نا محدود شبانه بخرم.ولی ارور میده.
بعد از اینکه دکمه فعال سازی رو میزنم ارور api failure میده.
ایا بقیه هم مورد مشابه داشتند ؟
سلام
من دو روزه که میخام با نرم افزا ایرانسل بسته 2 و 3 ساعته نا محدود شبانه بخرم.ولی ارور میده.
بعد از اینکه دکمه فعال سازی رو میزنم ارور api failure میده.
ایا بقیه هم مورد مشابه داشتند ؟
بسته ها رو روز فعال میکنی ؟ یا شب ؟
منم قبل وقتی شب فعالشون می کردم Api Failure می داد
amirbrad
11-11-2016, 18:47
برنامه ایرانسل الان کار میکنه یکم دیر بالامیاد اما راه افتاد من تغییری تو بسته ها ندیدم ظاهرا.فقط ۶ تا ۱۲ هر ساعتی نمیدونم قبلا بود یا حذف شده چون من ماه پیش گرفته بودم کسی اگر موردی هست بررسی کنه
سلام دوستان چرا نمیشه بسته خرید تو سایت ایرانسل؟؟پرداخت رو که میزتنم کمی مکث میکنه بعد هیچ اتفاقی نمیافته...در حال که قبلا میرفت تو سایت بانک...:n35:
javad_0569
11-11-2016, 21:27
سلام دوستان چرا نمیشه بسته خرید تو سایت ایرانسل؟؟پرداخت رو که میزتنم کمی مکث میکنه بعد هیچ اتفاقی نمیافته...در حال که قبلا میرفت تو سایت بانک...:n35:
دو روزه برای منم همینطوره ..
leo.unique
11-11-2016, 21:37
بسته های شبانه درسته برای شرکت سود آوره و مثلا ساعات کاهش مصرفه اما با دانلود های شدید کاربران تبدیل شده به اوج مصرف یعنی از ساعت 2 - 8 صبح فشار شدید تری به شبکه میاد نسبت به ساعات دیگه چون در این ساعات استفاده از اینترنت یعنی دانلود
اما مسئله دیگر زیرساخته که تمامی اپراتور و ISP ها رو تحت فشار گداشته تا شبانه رو شدیدا محدود یا حدف کنند تا جلوی دانلود های مردم گرفته بشه و آخرتشون تامین بشه و به راه راست هدایت بشن !:n10:
بسته های شبانه در حالتی برای شرکت سودآوره که تعداد دانلودرها زیاد باشه :n01:
بسته های شبانه در حالتی برای شرکت سودآوره که تعداد دانلودرها زیاد باشه :n01:
با افزایش تعدا کاربران یک منطقه سرعت کاربر پایین میاد و در نتیجه کاربر حجم کمتری رو دانلود می کنه
شما فشار به شبکه رو هم در نظر بگیرید ساعات روزانه گیگ 4 هزار میفروشه و فشار کمتری هم میاد به تجهیزات چون کسی با بسته ی گیگی 4 هزار دانلود نمی کنه عقل تو سرش باشه
به خاطر همین هم هست که تو بسته های جدیدش شبانه رو هم زورکی قالب میکنه مثلا 2.5 گیگ روزانه + 2.5 گیگ شبانه = 14 هزار تومان ایرانسل تو این بسته ها سود بیشتری می بره تا بسته نامحدود شبانه درست مثل کاری که صبانت کرد 3 برابر حجم روزانه دانلود شبانه داد تا فشار زیادی نیارن دانلودر ها به تجهیزاتشون
دوستان به نظر شما کدام مودم برای فضای بهتر است
Mikrotik SXT LTE
Irancell TD-LTE ZW101
amirbrad
11-11-2016, 23:51
دوستان به نظر شما کدام مودم برای فضای بهتر است
Mikrotik SXT LTE
Irancell TD-LTE ZW101
اینجا بهتر میتونن راهنمایی کنن
sasan.69
12-11-2016, 02:02
بسته گرفتم فعال نشده هنوز
الان مى گيرم مى خوابم فعال مى شه لامصب:n03:
همونطور ک پيشبينى کردم ديشب فعال نشد و نزديک3فعال شد!!! اينم اينگارشيوه جديده... الان رو دستم مونده
.:Bardia:.
12-11-2016, 10:15
بسته گرفتم فعال نشده هنوز
برای بنده هم دیشب فعال نشد ؛ بسته نامحدود خریدم که بعد یک ساعت فعال شد و خواب بودم دیگه اون موقع .:n02:
amir0561
12-11-2016, 10:43
جالبی اینجاست که شب از روی 4G میره رو 3G تا سرعت بیاد پایین :n35: کمتر دانلود بشه :n35:
amirbrad
12-11-2016, 11:56
از دیروز سرعت ایرانسل افت کرده بقیه دوستان هم این مشکل و دارن؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
12-11-2016, 12:00
سلام دوستانی که از sxtlte استفاده میکنن اگه لطف کنن راهنمایی کنن واقعا لطف کردن از دیروز که نصبش کردم بد جور اعصابم رو خراب کرده اولا که فقط بعضی از نرم افزار رو باز میکرد dns براش ۴تا ۸گذاشتم تقریبا این مشکل حل شد ولی وقتی خاموشش کردم دوباره روشن کردم باز دوباره انگار همه چی رو از اول میخواد من pcندارم وصلش کردم به یه روتر که ورودی ون داره از طریق کنسول تنظیمات و وین باکس آندروید دارم باهاش کار میکنم اگه فیلم آموزشی مخصوص داره یا راهی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون
sasan.69
12-11-2016, 12:15
بله برای منم بسته6تا12زده بودم همش قطع و وصل میشد و اصلا ثبات و سرعت نداشت
Le0nard0
12-11-2016, 12:56
با فایرفاکس امتحان کن
Le0nard0
12-11-2016, 12:59
جالبی اینجاست که شب از روی 4G میره رو 3G تا سرعت بیاد پایین :n35: کمتر دانلود بشه :n35:
من که هرشب دارم دانلود میکنم این مشکل رو تا حالا ندیدم . روی 4g قفل کن مودمتو
با فایرفاکس امتحان کن
هم با فایر فاکس و هم با کروم امتحان کردم دیشب فایده نداشت،ولی امروز صبح خودش درست شد.
vahid.tipic
12-11-2016, 13:21
برای بنده هم دیشب فعال نشد ؛ بسته نامحدود خریدم که بعد یک ساعت فعال شد و خواب بودم دیگه اون موقع .:n02:
همونطور ک پيشبينى کردم ديشب فعال نشد و نزديک3فعال شد!!! اينم اينگارشيوه جديده... الان رو دستم مونده
برای من ۲ بار این اتفاق افتاد که بار دوم با پشتیبانی تماس گرفتم و جواب قانع کننده ای شنیدم! گفتن مشکل از شماست که بیدار نموندین!!!
گفتن کسی که بسته شبانه میخره یعنی شب ها نمیخوابه!!
عالیه این وضع
کلا چند وقت هست که افت کرده و فکر میکنم دیگه به حالت قبل هم برنگرده
Electronic-Arts
12-11-2016, 14:32
منم 3:09 فعال شد که به لطف ایرانسل به باد رفت منم خواب بودم
mobile1199
12-11-2016, 17:25
دیشب دو تا بسته شبانه خریدم و فعال نشد تا 12 ! الان اومدم میبینم ساعت 9 دیشب فعال شده و تا 9 امشب هست که یعنی 5 تومنم کلا رفت ...
نمیدونم چه جوری از گلوشون پایین میره :n01:
سرعت منم کم شده قبلا 8 مگابایت بود
شده 1 مگابایت
دوستان عزیز آیا من میتونم با خرید این طور وسیله ای :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم یو اس بی خودم رو به روتر بزنم و از طریق روتر( که قابلیت اتصال مودم فورجی به صورت یو اس بی ندارد ، کلا روتر یکی دو سال پیش است ) اینترنت رو وای فای داشته باشم؟
دوستان عزیز آیا من میتونم با خرید این طور وسیله ای :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم یو اس بی خودم رو به روتر بزنم و از طریق روتر( که قابلیت اتصال مودم فورجی به صورت یو اس بی ندارد ، کلا روتر یکی دو سال پیش است ) اینترنت رو وای فای داشته باشم؟
با این نمی تونید این روتر نیست نمی دونم روتر رو از کجاش بیرون کشیدی. این کارت شبکه یو اس بی هست یعنی میزنیش به یو اس بی کیس و شبکه لن دار پیدا می کنی
مدل 3020 3420 تی پی لینک برای مقصود شما مناسبه البته اگر باهاش سازگار باشه
با 3372 می خونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.