PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 [120] 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

williampersian
28-06-2017, 09:38
الان دو تا طرح بخریم چطور کار میکنه؟ یکی از 6 تا 12. یکی هم معمولی.
از ساعت 12 به بعد اون یکی فعال میشه؟
یا مجبورم از طرح پایه ثانیه ای بگیرم؟

آره
با همون مصرف آزادم مشکلی نداره

123arash
28-06-2017, 09:44
ترافیک ایرانسل برای سایت فیلیمو واقعا رایگانه؟
نکنه از بسته اصلی کم کنه بعد دست آدم به جایی بند نباشه؟

فیلم های این سایت نسخه اصلی هستند یا سانسور شدن؟

فیلمهاش همگی دوبله هستن بعضی از مستنداش زبان اصلی ان و زیرنویسم ندارن..چیزای بدرد بخوری نداره فیلماش به روز نیستن بیشترشون قدیمی هستن و در مقایسه با سایتای دیگه خیلی ضعیفه..
خودم یه روزه فعال کردم باید رایگان میبود ولی از حجم کم میکرد برای هر نیم ساعت بیست سی مگابایت کم میشد..حساب کن اگه پنج شش ساعت فیلم نگاه کنیم حدودا سیصد مگ کم میکنه که به نظر من افتضاحه..حالا شما خودتون تست کنید شاید واستون کم نکنه

saeeddeeas
28-06-2017, 11:20
در صورتی که خارج از ساعت بسته باشه کم میکنه.
..

ایرانسل ابتکار به خرج داده طرح تشویقی 7 روزه تلگرام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متأسفانه برای همه سیم کارت ها موجود نیست، این گونه طرح ها توی کشور های دیگه تنوع زیاد و استقبال خوبی میشه، مثلا همچین طرحی راجب اینستاگرام یا گوگل پلی و ...

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

shangil
28-06-2017, 11:32
اصلا دو تا طرح با هم فعال نمی شه !!!

مطمینید؟
پس من باید مصرف ازاد بکنم دیگه درسته؟

sasan.69
28-06-2017, 12:01
..

جالبه، براى من گرينه تلگرام نداره!

TRACKER
28-06-2017, 12:20
..

برا من اومده، زدم روش، هیچی نشد

hassanshaikhi
28-06-2017, 12:22
برا من اومده، زدم روش، هیچی نشد
الان فعال شده براتون. بدون بسته یا کم شدن شارژتون میتونید از تلگرام استفاده کنید.

Gamemaster
28-06-2017, 14:53
یعنی اینقدر تلگرام مهم شده که طرح هم میدن براش :|
جالبه

امیر انصاری
28-06-2017, 15:18
الان دو تا طرح بخریم چطور کار میکنه؟ یکی از 6 تا 12. یکی هم معمولی.
از ساعت 12 به بعد اون یکی فعال میشه؟
یا مجبورم از طرح پایه ثانیه ای بگیرم؟

من همین کارو می‌کنم: صبح تا ساعت 12 از بسته‌ی 6 تا 12 استفاده می‌کنم، بعد از اون ازحجم بسته‌ی اشتراکی که فعال کردیم کم میشه.

sky1sky
28-06-2017, 16:26
منم ندارم گزینه شو !

جالبه، براى من گرينه تلگرام نداره!

2_ahmadzadeh
28-06-2017, 16:57
این گزینه هارو فقط برای اندرویدیا نکنه فعال میکنن؟ من ایفون دارم گزینش نیست

shayan10-10
28-06-2017, 18:01
الان فعال شده براتون. بدون بسته یا کم شدن شارژتون میتونید از تلگرام استفاده کنید.
تا کی این بسته هست؟

hassanshaikhi
28-06-2017, 18:31
تا کی این بسته هست؟

تا یک هفته.

ازش میشه به عنوان دانلود فیلم هم استفاده کرد بعضی کانال ها برای دانلود میذارند ولی سرعتش زیاد نیست واسه من بین 500 تا 1 مگابایت هست. متوسط ساعتی 2 گیگ میشه دانلود کرد که توی 24 ساعت نزدیک به 50 گیگ میشه و یک هفته 300/350 گیگ. ولی خوب بی جنبه بازی میشه:n02:

بهترین کاربردش واسه دیدن کلیپ ها خوبه یا ربات هایی که از سایت هایی مثل یوتیوب کلیپ دانلود میکنند

Gamemaster
28-06-2017, 19:06
پایرسی بزارین کنار بما ملحق شید :n02::n02:

sky1sky
28-06-2017, 20:42
منم بسته تلگرام توی طرح های تشویقیم چرا نیس:n13:

saadat68
28-06-2017, 23:14
دوستان یه
گوشی دارم که 3g رو ساپورت میکنه.یک سال قراره نقل مکان کنیم و میخوام این یک سال از 3g استفاده کنم و از طرفی مودم های ایرانسل هم خیلی گرون هستن و نمیصرفه برای یک سال
3g ایرانسل یا همراه اول ? کدوم بهترن ؟ سرعت 3g خوبه ؟

pomahdi
29-06-2017, 01:36
..

دوستان این چقدر موثقه !؟
برای بنده نیومده؟!؟!

senator2011
29-06-2017, 03:07
دوستان این چقدر موثقه !؟
برای بنده نیومده؟!؟!

برا منم هست فعال کردم شارژ هم کم نمیکنه ولی پیامکی چیزی واسه تایید فعال شدن بسته نمیاد! اینم میتونه جالب باشه!!

Gamemaster
29-06-2017, 08:11
دوستان یه
گوشی دارم که 3g رو ساپورت میکنه.یک سال قراره نقل مکان کنیم و میخوام این یک سال از 3g استفاده کنم و از طرفی مودم های ایرانسل هم خیلی گرون هستن و نمیصرفه برای یک سال

۴جی ش انچنان سرعتی نداره که توقع داشته باشیم ۳جی ش داشته باشه

pic4you
29-06-2017, 10:44
دوستان یه

ایرانسل هر نسل جدیدی ارائه میده قبلی ها رو تعطیل میکنه
3G ـش ارزش فحش هم نداره

mostafa_1366
29-06-2017, 11:38
یعنی الان باید بریم مودم td-lte بخریم؟ من قبلا تا 40 مگابیت سرعت میگرفتم راضی بودم الان نصف هم کمتر شده.:n27:

Firebirds
29-06-2017, 11:45
..

ظاهر شد، زدم فعال بشه، ده دقیقه بعد اس ام اس اومد که فعال سازی بسته مورد نظر موفقیت آمیز نبود !
بعد که خواستم دوباره سعی کنم، دیدم کلا از توی طرح ها برداشته شده ! :n13:
#وطنم-پاره-تنم

rar
29-06-2017, 12:28
سلام
دوستان مودم E5186 - 22a میشه هر سیم کارتی گذاشت روش ؟ ( ایرانسل و همراه اول )
منظورم همین سیم کارتی که تو گوشیمه رو بزارم روش کار میده ؟ یا سیم کارت مخصوص میخواد ؟

سوال بعدی این که از تجمیع همراه اول و ایرانسل پشتیبانی میکنه ؟
دوستانی که این مودم رو دارن راضی هستن ؟ من با گوشیم تا 112 مگابیت میگیرم . با این مودم هم همین سرعت میده یا کمتر میشه ؟

ممنون

mohammad_1992
29-06-2017, 16:08
سلام
منظورم همین سیم کارتی که تو گوشیمه رو بزارم روش کار میده ؟ یا سیم کارت مخصوص میخواد ؟

دوستانی که این مودم رو دارن راضی هستن ؟ من با گوشیم تا 112 مگابیت میگیرم . با این مودم هم همین سرعت میده یا کمتر میشه ؟

ممنون

بله هر دو جواب میده
بله همون سیم کارت عادی
بله
نه اینطور نیست لزوما سرعتتون بهتر بشه اگه 4.5 جی روی گوشیتون جواب میده - شاید بهتر بشه شاید هیچ تغییری نکنه تا امتحان نکنید نمیشه فهمید

bardia-vr
29-06-2017, 16:26
دوستان شما پوشش داخلی نسل ۳ و ۴ محل سکونتتون ایرانسل خوبه؟ خونه ما که ایرانسل نسل چهار اصلا،نسل سه هم به زور یک خط آنتن میده اونم لب پنجره ،تازه هی قطع و وصل میشه ، من بسته خریدم ولی نمیتونم تو خونه استفاده کنم

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

hassanshaikhi
29-06-2017, 16:41
ظاهر شد، زدم فعال بشه، ده دقیقه بعد اس ام اس اومد که فعال سازی بسته مورد نظر موفقیت آمیز نبود !
بعد که خواستم دوباره سعی کنم، دیدم کلا از توی طرح ها برداشته شده ! :n13:
#وطنم-پاره-تنم
بعد اینکه فعالش کردم واسه من هیچ پیامی نیومد اصلا. امتحان کردید که بدون بسته میشه از تلگرام استفاده کنید یا نه؟

Anishk
29-06-2017, 18:35
سلام

ممنون
اره هر سيم كارتي رو ساپورت ميكنه و تو تجميع ايرانسل و همراه اول جواب ميده.
ببين دوست عزيز اگر با گوشي سرعت خوبي داريد كه مطمئنا ١١٢ مگابيت سرعت خوبيه با مودم e5186 22a هم به احتمال زياد همين سرعت رو دريافت ميكنيد كه البته فكر ميكنم گوشيتون cat6 رو پشتيباني ميكنه كه سرعتتون اينقدره پس تو محدوده شما رو ٢ تا فركانس ايرانسل اينترنت ميده ولي قبل خريد بازم مطمئن بشين كه رو ٢ تا فركانس ارائه ميده. ولي بحثي كه هست اينه كه اگر استفادتون زياده و از اينترنت گوشيتون مخصوصا به صورت هات اسپات روي كامپيتور استفاده ميكنين حتما يه مودم بگيرين چون واقعا فشار زيادي به باتري گوشي ميارم هات اسپات كردن اينو ميگم چون خودم سر همين قضيه مودم نخريدم و با گوشيم آيفون ٥ هات اسپات ميكردم رو لپ تاپ كه اخرش باتري گوشيم باد كرد زد lcd گوشي رو اورد بالا. در مورد اين مودم هم حتما قبل خريد ببينين فريمورش مربوط به خود e5186 22a باشه چون مثلا الان فروشگاه مودم مارت اين مودم رو داره ولي فريمورش برا مدل e5175 هست كه خودشون ميگن فرقي نداره فقط فريمورش اونه ولي من قانع نشدم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Firebirds
29-06-2017, 19:08
بعد اینکه فعالش کردم واسه من هیچ پیامی نیومد اصلا. امتحان کردید که بدون بسته میشه از تلگرام استفاده کنید یا نه؟
یه بسته فعال روی سیم کارت دارم. فکر نکنم توی این شرایط بشه تست کرد

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

shangil
29-06-2017, 20:05
الان طرح یک ماه 6 تا 12 تموم بشه در 10 روز میشه دوباره خرید همون طرح رو فعال میشه یعنی؟
بعدش از ساعت 12 به بعد یه طرح دیگه فعال بود و کار میکرد برام چرا یکی از دوستان گفت کار نمیکنه یا نمیشه دو تا طرح گرفت؟

srx190d
29-06-2017, 20:11
الان طرح یک ماه 6 تا 12 تموم بشه در 10 روز میشه دوباره خرید همون طرح رو فعال میشه یعنی؟
بعدش از ساعت 12 به بعد یه طرح دیگه فعال بود و کار میکرد برام چرا یکی از دوستان گفت کار نمیکنه یا نمیشه دو تا طرح گرفت؟

اره مشكلي نداره
شما ده تا بسته هم بخواهي ميتوني بگيري مشكلي نداره
دوستان والا همين جوره ميگن ديگه

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

hassanshaikhi
29-06-2017, 20:31
یه بسته فعال روی سیم کارت دارم. فکر نکنم توی این شرایط بشه تست کرد

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
توی ایرانسل من مقدار دقیق حجم مصرفی رو نگاه کنید بعد توی تلگرام چند تا کلیپ دانلود کنید بعد ببینید از حجم بسته کم شده؟

sky1sky
29-06-2017, 21:00
اره مشكلي نداره
شما ده تا بسته هم بخواهي ميتوني بگيري مشكلي نداره
دوستان والا همين جوره ميگن ديگه

اصلا یه سوال
فرض روی یه سیم کارت ایرانسل بسته ماهانه دارین و از طرفی بسته ماهانه 6-12 ظهر رو هم فرضا که بشه خرید

ساعت 9 صبح از نت سیم کارت استفاده کنین چه جوری باید تعیین کنید که از کدوم بسته نتی حجم باید کم شه ؟؟؟

Holy_0
29-06-2017, 21:07
این بسته تلگرام الکیه؟
برای من که هنوز کم میکنه از بسته اصلیم

srx190d
29-06-2017, 21:10
اصلا یه سوال
فرض روی یه سیم کارت ایرانسل بسته ماهانه دارین و از طرفی بسته ماهانه 6-12 ظهر رو هم فرضا که بشه خرید

ساعت 9 صبح از نت سیم کارت استفاده کنین چه جوری باید تعیین کنید که از کدوم بسته نتی حجم باید کم شه ؟؟؟

اصلا دست كسي نيست كه تعيين كنين
خود سيستم تا ١٢ هر چي مصرف كنين از بسته صبح كم ميكنه
اين كه خيلي مشخص
هم صبح و هم شب در هر ساعت اولويت با بسته ساعتي تا بسته زمان دار در بازه خودش
در مواردي كه اطلاعات كم داريم حداقل سكوت كنيم كه دوستاني مثل ايشون حداقل گمراه نشن
دوستاني هستن كه هم بحث بسته و هم بحث سيم كارت روي مودم TD به صورت خيلي واضح منكر شدن كه اشتباه هست
با سپاس

sky1sky
29-06-2017, 21:28
اصلا دست كسي نيست كه تعيين كنين
خود سيستم تا ١٢ هر چي مصرف كنين از بسته صبح كم ميكنه
اين كه خيلي مشخص
هم صبح و هم شب در هر ساعت اولويت با بسته ساعتي تا بسته زمان دار در بازه خودش
در مواردي كه اطلاعات كم داريم حداقل سكوت كنيم كه دوستاني مثل ايشون حداقل گمراه نشن
دوستاني هستن كه هم بحث بسته و هم بحث سيم كارت روي مودم TD به صورت خيلي واضح منكر شدن كه اشتباه هست
با سپاس

جالبه پس ! بیشتر به بی اطلاعی اپراتور های ایرانسل پی بردم . خود من همین حالت چند ماه پیش برام به وجود اومده بود بسته بلندمدت داشتم و خواستم بسته ماهانه 6-12 فعال کنم زنگ زدم 700 اپراتور گفت همزمان دو بسته نمیشه فععال کرد و باید حجم یا زمان بسته اولی تموم شه . منم دیگه حرفش رو گوش کردم وقتی بسته اولم تموم شد باز بسته 6-12 خریدم.
پس خوب شد این بحث شکل گرفت که منم مطلع شدم. مرسی از راهنمایی

soroori2
29-06-2017, 22:04
سلام
من بعضی از بسته های مکالمه ایرانسل رو که فعال می کنم پول از حساب کم میشه ولی بسته فعال نمیشه و پولو میخوره تا حالا چند مرتبه اتفاق افتاده و دیگه از مکالمه استفاده نمی کنم و فقط اینترنت استفاده می کنم.نمی دونم این پول ها رو بابت پیامک هایی که می فرسته کم می کنه یا نه ؟

rar
29-06-2017, 22:24
اره هر سيم كارتي رو ساپورت ميكنه و تو تجميع ايرانسل و همراه اول جواب ميده.
ببين دوست عزيز اگر با گوشي سرعت خوبي داريد كه مطمئنا ١١٢ مگابيت سرعت خوبيه با مودم e5186 22a هم به احتمال زياد همين سرعت رو دريافت ميكنيد كه البته فكر ميكنم گوشيتون cat6 رو پشتيباني ميكنه كه سرعتتون اينقدره پس تو محدوده شما رو ٢ تا فركانس ايرانسل اينترنت ميده ولي قبل خريد بازم مطمئن بشين كه رو ٢ تا فركانس ارائه ميده. ولي بحثي كه هست اينه كه اگر استفادتون زياده و از اينترنت گوشيتون مخصوصا به صورت هات اسپات روي كامپيتور استفاده ميكنين حتما يه مودم بگيرين چون واقعا فشار زيادي به باتري گوشي ميارم هات اسپات كردن اينو ميگم چون خودم سر همين قضيه مودم نخريدم و با گوشيم آيفون ٥ هات اسپات ميكردم رو لپ تاپ كه اخرش باتري گوشيم باد كرد زد lcd گوشي رو اورد بالا. در مورد اين مودم هم حتما قبل خريد ببينين فريمورش مربوط به خود e5186 22a باشه چون مثلا الان فروشگاه مودم مارت اين مودم رو داره ولي فريمورش برا مدل e5175 هست كه خودشون ميگن فرقي نداره فقط فريمورش اونه ولي من قانع نشدم.

سلام . ممنون
اره گوشیم گلکسی A7 2017 هست . بالا میزنه +4G . تو دانلود منجر سرعت 12 تا 14 مگ میگیرم
منم گوشیمو به صورت تترینگ وصل میکنم به کامپیوتر . از همینم میترسم که بزنه باطری رو خراب کنه و بعد ال سی دیش خراب بشه

در مورد فریمور هم حتما میپرسم . میرم بازار اگر نبود که مجبورم از نت بگیرم ( بدبختی اینه که اهوازم . و فکر هم نمیکنم اینجا داشته باشن )

greatpouya
29-06-2017, 22:38
سلام . ممنون
اره گوشیم گلکسی A7 2017 هست . بالا میزنه +4G . تو دانلود منجر سرعت 12 تا 14 مگ میگیرم
منم گوشیمو به صورت تترینگ وصل میکنم به کامپیوتر . از همینم میترسم که بزنه باطری رو خراب کنه و بعد ال سی دیش خراب بشه

در مورد فریمور هم حتما میپرسم . میرم بازار اگر نبود که مجبورم از نت بگیرم ( بدبختی اینه که اهوازم . و فکر هم نمیکنم اینجا داشته باشن )
باتریت توریش نمیشه، فوقش ضعیف میشه

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

rar
29-06-2017, 22:50
باتریت توریش نمیشه، فوقش ضعیف میشه

مثلا 10 ساعت وصل باشه ، باتری خراب نمیشه ؟ از همین ضعیف شدنش میترسم . گوشی قبلیم جی 2 بود از بس وصلش کردم به پی سی باتری الان زود خالی میکنه . :n35:

greatpouya
29-06-2017, 22:53
مثلا 10 ساعت وصل باشه ، باتری خراب نمیشه ؟ از همین ضعیف شدنش میترسم . گوشی قبلیم جی 2 بود از بس وصلش کردم به پی سی باتری الان زود خالی میکنه . :n35:
خراب نه، طوری که بترکه یا باد کنه، اونا در صورتیه که خیلی داغ کنه و بهش فشار بیاد، ولی ضعیف چرا میشه، ینی زود خالی میکنه بعد یه مدت.

TRACKER
29-06-2017, 23:21
خبرشون یه ایرانسل من درس کردن، آدم هر و قت گارش داره، کار نمیکنه، ارور اتصال میده :n34:

meysam2578
30-06-2017, 08:52
سلام دوستان
من یه سوال داشتم و میخواستم مشورت بگیرم از دوستان عزیز
من از نت مخابرات برای خونه استفاده میکنم ( بسته 18 گیگ 2 مگ که از ساعت 3 تا 8 صبح هم رایگان شبانه داره ) حالا تصمیم گرفتم ی مودم ایرانسل بگیرم و از بسته های ایرانسل استفاده کنم.فقط سه تا مشکل هست که دوستان اگه میشه دقیق راهنماییم کنن:

1- بسته های ایرانسل نسبت به مخابرات به صرفه تر هست یا نه ، کلا ارزش داره اینکارو بکنم یا همون مخابرات بمونم بهتره؟

2- بسته های ایرانسل چه قیمتی هستن؟میشه بسته ایی مشابه بسته مخابرات پیدا گرد توش؟ میخوام هزینش زیاد نشه و حتما شبانه رایگان هم داشته باشه ( مخابرات چیزی حدود 40 تومن در ماه میشه )

3- اگه موارد بالا همه اوکی بودن ، از بین مودم های موجود چه مودمی از همه بهتره برای خونه؟ ( سیمکارتی و یا ..... ) ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
منم دقیقا وضعیت شما رو دارم . اینترنت مخابرات رو دارم . حالا موندم برم ایرانسل یا نه . من از مخابرات اصفهان اینترنت میگیرم و کیفیتش برام خوبه . شبانه های رایگان و با سرعت بالا و بدون محدودیت هم داره . شما اول بگو کدوم شهری . چون مخابرات اکثر شهرها شبانه رایگان نداره و فکر کنم فقط اصفهان شبانه داره . من قیمت اینترنت در مخابرات شهرهای مختلف رو که دیدم سرعت 8 مگابیتش هرگیگ سه هزار و خورده ای می افته . با این حساب ایرانسل به صرفه تره . البته اگه بسته ی بلند مدت مثلا 6 ماهه بخرید . سرعتشم که دست کم سه برابر مخابراته . این درست نیست که بگیم برای منزل اینترنت ADSL بهتره . چون الان دنیا داره به سمت اینترنت 4G میره . ولی خب برای من که مخابرات کیفیت خوبی داره و شبانه رایگانم بهم دادن انتخاب بین ایرانسل و مخابرات کمی سخته . تو ایرانسل باید بسته های شبانه رایگانشو جدا پول بدی و بخری . ولی مخابرات شبانه هاش حالت اشانتیون داره . مودمی که من پیشنهاد میکنم هوآوی مدل E8372 . ولی خوب فکر کن ببین بین مخابرات و ایرانسل کدومش برات بهتره . از نظر کیفیت و شبانه رایگان و قیمت . خودم فعلا دارم ADSL رو استفاده میکنم تا در فرصت مناسب برم سمت ایرانسل . ببخشید طولانی شد

fanoostalaei
30-06-2017, 09:20
باتری وقتی ضعیف میشه که تو دمای بالا کار کنه
اینجوری خاصیتش رو از دست میده و توان کارکردش کم میشه
ولی پر یا خالی شدن تند تند ضرری برای گوشی ایجاد نمیکنه ( البته تو دراز مدت چرا )
در ضمن تو موبایل برای جلوگیری از خالی شدن سریع باتری باید موقع استفاده سعی کنی جایی باشه که آنتن دهیش بهترین باشه تو اون مکانی که داری استفاده میکنی

mohammad_1992
30-06-2017, 10:36
منم دقیقا وضعیت شما رو دارم . اینترنت مخابرات رو دارم . حالا موندم برم ایرانسل یا نه . من از مخابرات اصفهان اینترنت میگیرم و کیفیتش برام خوبه . شبانه های رایگان و با سرعت بالا و بدون محدودیت هم داره . شما اول بگو کدوم شهری . چون مخابرات اکثر شهرها شبانه رایگان نداره و فکر کنم فقط اصفهان شبانه داره . من قیمت اینترنت در مخابرات شهرهای مختلف رو که دیدم سرعت 8 مگابیتش هرگیگ سه هزار و خورده ای می افته . با این حساب ایرانسل به صرفه تره . البته اگه بسته ی بلند مدت مثلا 6 ماهه بخرید . سرعتشم که دست کم سه برابر مخابراته . این درست نیست که بگیم برای منزل اینترنت ADSL بهتره . چون الان دنیا داره به سمت اینترنت 4G میره . ولی خب برای من که مخابرات کیفیت خوبی داره و شبانه رایگانم بهم دادن انتخاب بین ایرانسل و مخابرات کمی سخته . تو ایرانسل باید بسته های شبانه رایگانشو جدا پول بدی و بخری . ولی مخابرات شبانه هاش حالت اشانتیون داره . مودمی که من پیشنهاد میکنم هوآوی مدل E8372 . ولی خوب فکر کن ببین بین مخابرات و ایرانسل کدومش برات بهتره . از نظر کیفیت و شبانه رایگان و قیمت . خودم فعلا دارم ADSL رو استفاده میکنم تا در فرصت مناسب برم سمت ایرانسل . ببخشید طولانی شد

داداش یه تحقیق بکن بعد بگو دنیا داره به سمت اپراتورهای سیار میره ! هیچ جای دنیا از اپراتور سیار داخل منازل استفاده نمی کنن تا وقتی فیبر نوری یا ماهواره ای یا شرکت های ارائه دهنده وای فای باشه ! چون داخل همون خارج هم اینترنت موبایل خیلی گرونه و نامحدود نیست !
داخل جشنواره ها بخرید - الان فن اوا 12 مگ سرعت 120 گیگ حجم یکساله با شبانه داره میده 130 تومن ! پارس انلاین و شاتل و اسیاتک هم به زودی جشنواره شون رو ارائه میدن !
وقتی هم میخواید دانلود داشته باشید چند روزی یک بار بسته نامحدود ایرانسل یا همراه اول بگیرید با همون موبایل دانلودتون رو انجام بدید
اگه هم هزینه براتون اصلا مهم نیست و فقط سرعت مهمه در اون صورت خرید بسته و مودم کار عقلانی هست !

fanoostalaei
30-06-2017, 11:47
چرا الکی از خودتون تحلیل در میارید ؟
من خودم مخابرات تبریزم ! ماهانه 6 گیگ ( به اضافه 25 درصد آپلود میشه نزدیک 8 گیگ ) و سرعت 9 مگابیت ماهانه 13 تومن
یه سرویس دیگه هست ماهی 17 گیگ ماهانه 25 تومن ( 17 گیگ به اضافه 25 درصد حجم اضافه آپلود ) در ضمن تو این سرویس هر گیگ حجم اضافه 1500 تومنه سرعت هم 17 مگ
کدوم سرویس ایرانسل نسبت به اینا به صرفه تره ؟

============

در ضمن تکنولوژی پر از محدودیت اینترنت سیار به هیچ وجه نمیتونه جایگزین روش های نوین اینترنت ثابت بشه ! چرا که از نظر قیمت تمام شده و ظرفیت ها قابل قیاس نیستن

mohammad_1992
30-06-2017, 12:22
من خودم مخابرات تبریزم ! ماهانه 6 گیگ ( به اضافه 25 درصد آپلود میشه نزدیک 8 گیگ ) و سرعت 9 مگابیت ماهانه 13 تومن
یه سرویس دیگه هست ماهی 17 گیگ ماهانه 25 تومن ( 17 گیگ به اضافه 25 درصد حجم اضافه آپلود ) در ضمن تو این سرویس هر گیگ حجم اضافه 1500 تومنه سرعت هم 17 مگ

============

در ضمن تکنولوژی پر از محدودیت اینترنت سیار به هیچوقت نمیتونه جایگزین روش های نوین اینترنت ثابت بشه ! چرا که از نظر قیمت تمام شده و ظرفیت ها قابل قیاس نیستن

همین گیگ اضافه خریدن توی ای دی اس ال خودش خیلیه ! من فن اوا دارم ماهی یکبار حداقل فن باکس میده عید 100 گیگ میداد 70 تومن این ماه هم 70 گیگ حجم خریدم 70 تومن !
متاسفانه این ضعف ایرانه که الان نت اپراتور سیار پر سرعت تره تا ثابت ! و به دلیل بی کفایتی و عدم برنامه ریزی برای اینده مسئولامون بوده ! تا 3 الی 4 سال دیگه که فیبر نوری گسترش بیابه و از انحصار خارج بشه و قیمتاش کاهش داده شه وضعیت کاملا فرق میکنه و هیچ کس سمت اپراتور های سیار نمیره

2_ahmadzadeh
30-06-2017, 13:03
داداش یه تحقیق بکن بعد بگو دنیا داره به سمت اپراتورهای سیار میره ! هیچ جای دنیا از اپراتور سیار داخل منازل استفاده نمی کنن تا وقتی فیبر نوری یا ماهواره ای یا شرکت های ارائه دهنده وای فای باشه ! چون داخل همون خارج هم اینترنت موبایل خیلی گرونه و نامحدود نیست !
داخل جشنواره ها بخرید - الان فن اوا 12 مگ سرعت 120 گیگ حجم یکساله با شبانه داره میده 130 تومن ! پارس انلاین و شاتل و اسیاتک هم به زودی جشنواره شون رو ارائه میدن !
وقتی هم میخواید دانلود داشته باشید چند روزی یک بار بسته نامحدود ایرانسل یا همراه اول بگیرید با همون موبایل دانلودتون رو انجام بدید
اگه هم هزینه براتون اصلا مهم نیست و فقط سرعت مهمه در اون صورت خرید بسته و مودم کار عقلانی هست !
منم حرف ایشون رو تایید میکنم.
ببینید این فکر که در تمام کشورهای پیشرفته و صنعتی همه الان دارن 4جی استفاده میکنن و اینترنت کابلی و خانگی منسوخ شده کاملا فکر اشتباهیه.
اینترنت همراه نه ارزونه نه نامحدود.برخلاف اینترنت کابلی.من در انگلیس دیدم نت 4جی فقط برای یک سری دهکده که دور از شهر بودن و هزینه کابل و سیستم های شهری نمیصرفید، رو به نت همراه اورده بودن ولی خب با قیمتی بهتر از حد معمول و به صرفه.یه جور قیمت حمایتی بود.
اینقدر بستر اینترنت کابلیشون عالی هست که هیچ وقت ترکش نمیکنند.شما رو آیفون دیتای گوشیو روشن کن برو اپ استور یه برنامه ی بالای 100 مگابایت رو بزن دانلود بشه.بهت ارور هزینه میده و نمیذاره دانلود کنی!

در نتیجه به هیچ عنوان اینترنت همراه نمیتونه جایگزین اینترنت کابلی بشه.در کشورهای صنعتی که نشده چه برسه به ما جهان سومی ها

hamidreza2010
01-07-2017, 01:07

============

در ضمن تکنولوژی پر از محدودیت اینترنت سیار به هیچ وجه نمیتونه جایگزین روش های نوین اینترنت ثابت بشه ! چرا که از نظر قیمت تمام شده و ظرفیت ها قابل قیاس نیستن

مخابرات استان شما خوبه ها
من گیلانم ، این دزدهای بی همه چیز هر مشکلی که بگین دارن
از حجم خوری بگیر تا گرون فروشی و محدود کردن سرعت و ...........
من برای 12 گیگ سرویس 2 مگ ماهی 34 تومن میدادم که کم میارم چند ماهه
الانم 18 گیگ 2 مگ میگیرم 44 تومن
شبانه 3 تا 8 رایگان هست ولی محدودیت سرعت گذاشتن

saeed9009
01-07-2017, 12:50
دوستانی که آیفون و یا آیپد دارن و از اینترنت نسل چهار ایرانسل استفاده میکنن آیا متوجه شدن که اکثر اوقات نوتیفیکیشن ها با تاخیر دریافت میشه ؟ این تاخیر تو برنامه های VoIP قابل قبول نیست و معمولا سه چهار دقیقه تاخیر داره که همراه اول و رایتل این مشکل رو ندارن .

iDownload & iGame
01-07-2017, 13:26
دوستانی که آیفون و یا آیپد دارن و از اینترنت نسل چهار ایرانسل استفاده میکنن آیا متوجه شدن که اکثر اوقات نوتیفیکیشن ها با تاخیر دریافت میشه ؟ این تاخیر تو برنامه های VoIP قابل قبول نیست و معمولا سه چهار دقیقه تاخیر داره که همراه اول و رایتل این مشکل رو ندارن .
شما روی وای فای این مشکل رو ندارین؟ چون بنده روی وای فای هم تاخیر تو برنامه های VoIP دارم.

srx190d
01-07-2017, 13:28

مثلا چه برنامه هايي
روي چه ورژني

saeed9009
01-07-2017, 14:24
شما روی وای فای این مشکل رو ندارین؟ چون بنده روی وای فای هم تاخیر تو برنامه های VoIP دارم.

وقتی گوشی شما میره رو مد استندبای هر نوتیفیکیشنی که به گوشی شما ارسال میشه ( مهم نیست چه برنامه ایی این نوتیفیکشن رو میفرسته میتونه تلگرام باشه یا اسکایپ یا ... ) این نوتیفیکیشن مستقیم توسط برنامه به گوشی شما ارسال نمیشه و برنامه اون پیام رو به سرورهای اپل میفرسته که این سرورها APNs یا (Apple Push Notification Service) نامیده میشن. در واقع گوشی شما یه کانکشن همیشه مستقیم با سرور اپل داره و فقط APN ها میتونن پیغام ها رو به شما بفرستن. چه وای فای گوشی شما روشن باشه یا خاموش اولویت سیستم عامل iOS واسه ارسال پیغام ها ارتباط 3G/4G هست و نه WiFi که علت هم به حداقل رساندن مصرف باطری است.
ما چون کار برنامه نویسی انجام میدیم به این مشکل برخوردیم و تصورمون این بود که این تاخیر از سمت ماست. واسه تست سه دستگاه iDevice که هر سه توسط یک اپل اکانت لاگین شده بودن و آخرین ورژن iOS رو داشتن هر سه دستگاه وای فای خاموش و هر کدوم از این دستگاه ها سیم کارت های ایرانسل و همراه اول و رایتل رو داشتن پیغام های اسکایپ و iMessage فرستادیم. در 99 درصد اوقات همراه اول و رایتل بعد از دو سه ثانیه تا حداکثر ده ثانیه پیغام ها دلیور میشدن اما در 40 تا 50 درصد اوقات دستگاهی که سیم کارت ایرانسل داشت از دو سه دقیقه تا نیم ساعت هم تاخیر در گرفتن نوتیفیکیشن ها داشت.
شما که رو وای فای این مشکل رو دارید برای تست و حل این مشکل اینترنت سیم کارت رو قطع کنید و تنها اتصال اینترنتی تون وای فای باشه ( به غیر از اینترنت حتی ثابت ایرانسل!) ببیند باز هم تاخیر دارید یا نه.

در جواب دستمون srx190d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید بگم که این مشکل ربطی به ورژن iOS نداشت و ما روی ورژن 9 هم تست کردیم.

srx190d
01-07-2017, 14:39
تاخير اصلا من متوجه نميشم
روي اسكايپ روي شاتل تالك
و مخصوصا اي مسيج و فيس تايم نه روي نت سيم و نه با مودم روي نت سيم ايرانسل به صورت واي فاي
فقط ي مدل مودم ايسوس دارم كه روي استندباي ميره و واي فاي خاموش ميشه واقعا استندباي ميشه
با سپاس

shirazdownload
01-07-2017, 16:38
تعرفه جدید سیم‌کارت‌ دائمی ایرانسل. هر دقیقه ۳۳۳ ریال شد

ایرانسل در نشست خبری با حضور خبرنگاران، از تعرفه‌ی جدید مشترکین سیم‌کارت‌ دائمی این اپراتور رونمایی کرد.

این تعرفه تمام مقاصد را شامل می‌شود و تمام مشترکین دائمی قدیم و جدید ایرانسل مشمول این تعرفه می‌شوند. پیش از این، تعرفه‌ی سیم‌کارت‌های دائمی ایرانسل، ۴۹۹ ریال و پیش از آن ۶۲۵ ریال بود.
ایرانسل در ادامه‌ی کاهش قیمت تعرفه سیم‌کارت‌های دائمی خود از مشترکین اپراتورهای دیگر خواست تا از طریق طرح ترابردپذیری به ایرانسل مهاجرت کنند.
ایرانسل همچنین قیمت سیم‌کارت‌های دائمی خود را از ۱۲۰ هزار تومان سابق به ۶۰ هزار تومان کاهش داد.

همچنین کسانی که سیمکارت دائمی ایرانسل خریداری کنند و یا سیمکارت اعتباری خود را به دائمی تبدیل کنند و یا به ایرانسل ترابرد کنند، از 20 گیگابایت اینترنت 1 ماهه + 1 ماه مکالمه رایگان درون شبکه و بعد از ماه اول هرماه 1 گیگابایت اینترنت ماهانه تا 6 ماه دریافت خواهند کرد.

تمام مشترکین سیمکارت دائمی ایرانسل روزانه 1 ساعت مکالمه ایرانسلی رایگان تا روزی که مشترک ایرانسل هستند خواهند داشت

sasan.69
01-07-2017, 19:37
رفقا نرم افزارى واسه اندرويد هست که بشه باند هاى فورجى رو تغيير داد!؟

mohammad_1992
01-07-2017, 19:39
تعرفه جدید سیم‌کارت‌ دائمی ایرانسل. هر دقیقه ۳۳۳ ریال شد

ایرانسل در نشست خبری با حضور خبرنگاران، از تعرفه‌ی جدید مشترکین سیم‌کارت‌ دائمی این اپراتور رونمایی کرد.

این تعرفه تمام مقاصد را شامل می‌شود و تمام مشترکین دائمی قدیم و جدید ایرانسل مشمول این تعرفه می‌شوند. پیش از این، تعرفه‌ی سیم‌کارت‌های دائمی ایرانسل، ۴۹۹ ریال و پیش از آن ۶۲۵ ریال بود.
ایرانسل در ادامه‌ی کاهش قیمت تعرفه سیم‌کارت‌های دائمی خود از مشترکین اپراتورهای دیگر خواست تا از طریق طرح ترابردپذیری به ایرانسل مهاجرت کنند.
ایرانسل همچنین قیمت سیم‌کارت‌های دائمی خود را از ۱۲۰ هزار تومان سابق به ۶۰ هزار تومان کاهش داد.

همچنین کسانی که سیمکارت دائمی ایرانسل خریداری کنند و یا سیمکارت اعتباری خود را به دائمی تبدیل کنند و یا به ایرانسل ترابرد کنند، از 20 گیگابایت اینترنت 1 ماهه + 1 ماه مکالمه رایگان درون شبکه و بعد از ماه اول هرماه 1 گیگابایت اینترنت ماهانه تا 6 ماه دریافت خواهند کرد.

تمام مشترکین سیمکارت دائمی ایرانسل روزانه 1 ساعت مکالمه ایرانسلی رایگان تا روزی که مشترک ایرانسل هستند خواهند داشت

اگه تو این مملکت انحصار نبود واقعا گل و بلبل میشد - ایرانسل الان فکر کنم 10-12 ساله اومده قیمتها ریزش کرده و خدمات متنوع تر شده - فرض کنیم به جای 3 شرکت 10 شرکت بود ! و خصوصی به معنای واقعی
چی میشد

mohammad_1992
01-07-2017, 19:40
دوستان اگه کسی مودم 4.5 دسته دوم داشت برای فروش پیام بده

mohammad_1992
02-07-2017, 09:59
دیشب بعد از 2 ماه (استفاده همراه اول )اومدم نت نامحدود خریدم در 6 ساعت 40 گیگ دانلود کرد سرعت هیچ فرقی نکرده و افتش بیشتر شده در فروردین من 70 -80 گیگ دانلود می کردم
همون همراه اول فعلا بصرفه تره هم هزینش یک چهارم هست و هم مدت زمانش بیشتره

Electronic-Arts
02-07-2017, 13:35
دیشب بعد از 2 ماه (استفاده همراه اول )اومدم نت نامحدود خریدم در 6 ساعت 40 گیگ دانلود کرد سرعت هیچ فرقی نکرده و افتش بیشتر شده در فروردین من 70 -80 گیگ دانلود می کردم
همون همراه اول فعلا بصرفه تره هم هزینش یک چهارم هست و هم مدت زمانش بیشتره
همراه اول که تعطیل کرد بسته شبانه رو :n13:

Tornado2800
02-07-2017, 13:53
سلام
با توجه به کاهش هزینه مکالمه دائمی و ظاهرا بسته های متنوعی همانند اعتباری حتی بهتر از ان معرفی کرده
ارزش داره خطمونو دائمی کنیم؟

mohammad_1992
02-07-2017, 14:05
همراه اول که تعطیل کرد بسته شبانه رو :n13:

نه برگشتن بسته هاش

shirazdownload
02-07-2017, 14:12
سلام
با توجه به کاهش هزینه مکالمه دائمی و ظاهرا بسته های متنوعی همانند اعتباری حتی بهتر از ان معرفی کرده
ارزش داره خطمونو دائمی کنیم؟

الان دائمی از همه نظر بهتر هست اما بسته های اینترنتی ساعتی و نامحدود رو نداره در ضمن تنوع بسته های روزانش هم کم هست.

اما بعضی از بسته های دائمی بهتر هست. مثلا سیمکارت اعتباری 3 گیگ رو باید بخرید 13 هزار تومن اما واسه دائمی 4 گیگ 13 هزار تومن هست ماهانه
یا واسه سیمکارت اعتباری 5 گیگ 20 هزار تومان هست ماهانه، ولی واسه دائمی 7 گیگ 20 هزار تومان ماهانه

Bensonw3x
02-07-2017, 15:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iDownload & iGame
02-07-2017, 15:16
وقتی گوشی شما میره رو مد استندبای هر نوتیفیکیشنی که به گوشی شما ارسال میشه ( مهم نیست چه برنامه ایی این نوتیفیکشن رو میفرسته میتونه تلگرام باشه یا اسکایپ یا ... ) این نوتیفیکیشن مستقیم توسط برنامه به گوشی شما ارسال نمیشه و برنامه اون پیام رو به سرورهای اپل میفرسته که این سرورها APNs یا (Apple Push Notification Service) نامیده میشن. در واقع گوشی شما یه کانکشن همیشه مستقیم با سرور اپل داره و فقط APN ها میتونن پیغام ها رو به شما بفرستن. چه وای فای گوشی شما روشن باشه یا خاموش اولویت سیستم عامل iOS واسه ارسال پیغام ها ارتباط 3G/4G هست و نه WiFi که علت هم به حداقل رساندن مصرف باطری است.
ما چون کار برنامه نویسی انجام میدیم به این مشکل برخوردیم و تصورمون این بود که این تاخیر از سمت ماست. واسه تست سه دستگاه iDevice که هر سه توسط یک اپل اکانت لاگین شده بودن و آخرین ورژن iOS رو داشتن هر سه دستگاه وای فای خاموش و هر کدوم از این دستگاه ها سیم کارت های ایرانسل و همراه اول و رایتل رو داشتن پیغام های اسکایپ و iMessage فرستادیم. در 99 درصد اوقات همراه اول و رایتل بعد از دو سه ثانیه تا حداکثر ده ثانیه پیغام ها دلیور میشدن اما در 40 تا 50 درصد اوقات دستگاهی که سیم کارت ایرانسل داشت از دو سه دقیقه تا نیم ساعت هم تاخیر در گرفتن نوتیفیکیشن ها داشت.
شما که رو وای فای این مشکل رو دارید برای تست و حل این مشکل اینترنت سیم کارت رو قطع کنید و تنها اتصال اینترنتی تون وای فای باشه ( به غیر از اینترنت حتی ثابت ایرانسل!) ببیند باز هم تاخیر دارید یا نه.

در جواب دستمون srx190d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید بگم که این مشکل ربطی به ورژن iOS نداشت و ما روی ورژن 9 هم تست کردیم.
ممنون از توضیحاتتون،
بنده کارم VOIP هست و با نحوه سیستم PushKit اپل آشنایی دارم و قصد دارم برای یوزرهام از اپلیکیشن Groundwire (که برنامه شاتل تاک هم کاستومایز شده همین برنامست) استفاده کنم ولی کلا" روی گوشی خودم با Push Notification این برنامه و برنامه های دیگه (واتس اپ، وایبر و . . .) هم در حالت WiFi Only هم در حالت LTE Only هم در حالت WiFi + LTE و چه با ایرانسل و چه با همراه اول و یا شاتل مشکل دارم و بصورت رندوم کار میکنه.
امروز مجددا" این مشکل رو بررسی کردم و بالاخره با ریست کردن Network Settings گوشی از مسیر General > Reset > Reset Network Settings فعلا" مشکل حل شده.
پیشنهاد میکنم شما هم رو iDevice ی که مشکل دارین این مورد رو تست کنید.

mohammad_1992
02-07-2017, 21:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای بعضی ها این بسته ها خوبه ! ولی بازم هدف غالب کردن مودم هست و بس ! اون کسایی که هدفشون فقط دانلود هست استفاده از شبانه خیلی بصرفه تر هست از نظر هزینه
برای من که روزی 40 گیگ دانلود میکنه میشه گیگی 100 تومن !!!! همراه اولم با 1000 تومن 35 گیگی دانلود میشه که میشه گیگی زیر 30 تومن !!!

برای 99 درصد افراد اشتباه خریدن این بسته ها چون اولا سیار هست واصلا ثبات کابلی رو نداره و هزینه هر گیگ نامحدود خیلی کمتره ( برای دانلودر ها )

m_amin
02-07-2017, 23:02
برای بعضی ها این بسته ها خوبه ! ولی بازم هدف غالب کردن مودم هست و بس ! اون کسایی که هدفشون فقط دانلود هست استفاده از شبانه خیلی بصرفه تر هست از نظر هزینه
برای من که روزی 40 گیگ دانلود میکنه میشه گیگی 100 تومن !!!! همراه اولم با 1000 تومن 35 گیگی دانلود میشه که میشه گیگی زیر 30 تومن !!!

برای 99 درصد افراد اشتباه خریدن این بسته ها چون اولا سیار هست واصلا ثبات کابلی رو نداره و هزینه هر گیگ نامحدود خیلی کمتره ( برای دانلودر ها )
البته همراه اول شد ۲۵۰۰ تومن شبانش
مگه اینکه منظورت ماهیانه شبانه باشه

mohammad_1992
02-07-2017, 23:49
باز ایرانسل من خراب شده نمیشه بسته خرید

ak313
03-07-2017, 12:25
تست مقایسه 4 جی پلاس و تی دی

mohammad_1992
03-07-2017, 20:57
تست مقایسه 4 جی پلاس و تی دی

منطقه به منطقه فرق میکنه - همسایه ما ثابت گرفته بود سرعتش 500 کیلوبایت هست !! در صورتی که باند 3 4جی سرعتش 2.5 مگابایت هست !

Tornado2800
04-07-2017, 00:24
سلام
من سیم را دائمی کردم
دوستانی که دائمی کردند در نظر داشته باشید اعمال بسته ها تشویقی رایگان ۲۴-۷۲ ساعت طول خواهد کشید
و اگر بدهی قبلی در ایرانسل من مشاهده کردید شوکه نشید
حل خواهد شد

iman76
04-07-2017, 04:18
اگر بخوایم نامحدود شبانه از 2 تا 8 دانلود کنیم میتونم مثلا قبل از ساعت 2 دو تا بسته سه ساعته بخرم؟ خودش بعد از تموم شدن اولی از دومی استفاده میکنه؟

pomahdi
04-07-2017, 06:04
با سلام
دوستان دو روزه که بسته ی 3 ساعته نامحدود میگیرم(60 گیگ)
بعد حدود 40 گیگ دانلود یک دفعه میره رو بسته ی عادیم و توی ایرانسل من هم بسته ی نامحدود رو 60 گیگ از 75 گیگ میزنه:n38::n38::n38::n38:(همه ی این اتفاقات بعد اپدیت کردن ایرانسل من بوجود اومد)
کسی همچین مشکلی رو داره؟؟؟؟

srx190d
04-07-2017, 08:22
اگر بخوایم نامحدود شبانه از 2 تا 8 دانلود کنیم میتونم مثلا قبل از ساعت 2 دو تا بسته سه ساعته بخرم؟ خودش بعد از تموم شدن اولی از دومی استفاده میکنه؟

اره
بله
درست ش هم همينه

akbarhasani1371
04-07-2017, 09:28

دقیقا مال من هم امشب مثل شما شد،در حالی که 15 گیگ از حجمم مونده بود یه دفعه رفت روی 75 گیگ و دیگه نت کار نکرد!!:n27:

حبیب 35
04-07-2017, 11:29
با سلام
دوستان دو روزه که بسته ی 3 ساعته نامحدود میگیرم(60 گیگ)
بعد حدود 40 گیگ دانلود یک دفعه میره رو بسته ی عادیم و توی ایرانسل من هم بسته ی نامحدود رو 60 گیگ از 75 گیگ میزنه:n38::n38::n38::n38:(همه ی این اتفاقات بعد اپدیت کردن ایرانسل من بوجود اومد)
کسی همچین مشکلی رو داره؟؟؟؟

40 گیگ بروخداروشکرکن من بزور تو3 ساعت 15 گیگ دانلود کردم اینقدرسرعت میارن پایین بعدقطع وصل میکنن که پشیمون میشی ازدانلود ....

Antonio1991
04-07-2017, 15:30

خیر دوست عزیز. من با دیدن سوالت کنجکاو شدم و رفتم از اپراتور ایرانسل از طریق سایتش پرسیدم. گفت همزمان هر دو بسته شروع میشن و اگه تو یه تایم دوبسته ساعتی بخری در اصل یه بسته خریدی. در ضمن بسته های شبانه تمدید خودکار هم ندارند.

ak313
04-07-2017, 15:58
خیر دوست عزیز. من با دیدن سوالت کنجکاو شدم و رفتم از اپراتور ایرانسل از طریق سایتش پرسیدم. گفت همزمان هر دو بسته شروع میشن و اگه تو یه تایم دوبسته ساعتی بخری در اصل یه بسته خریدی. در ضمن بسته های شبانه تمدید خودکار هم ندارند.

یادم قبلا دوستان می گفتن میشه دو تا سه ساعته با هم خرید بعد از اتمام یکی اون یکی فعال میشه
تا به حال خودم تست نکردم

p30g
04-07-2017, 16:04
ایرانسل ی طرح 1 روزه اینترنت رایگان داره دوطرفه
هر کسی تمایل داشت به تلگرام p30gi@

mohammadgh6
05-07-2017, 16:49
دوستان من مودم b315 گرفتم وقتی از وای فای استفاده میکنی چراغ وای فای چشمک نمیزنه مال شما هم اینجوریه؟
مثلا مودم تی دی دارم وقتی بهش وصل میشم چراغ وای فای چشمک میزنه ولی این نه

ata.royalfalcon
05-07-2017, 17:07
دوستان من مودم b315 گرفتم وقتی از وای فای استفاده میکنی چراغ وای فای چشمک نمیزنه مال شما هم اینجوریه؟
مثلا مودم تی دی دارم وقتی بهش وصل میشم چراغ وای فای چشمک میزنه ولی این نه

بله مدلهای B315 چراغ وایفای چشمک نمیزنه وقتی که از وایفای استفاده میکنید .

mohammadgh6
05-07-2017, 18:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ورژنش خوبه یا بالاتر هم هست؟

ata.royalfalcon
05-07-2017, 19:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ورژنش خوبه یا بالاتر هم هست؟

بحث مودم باید بره تاپیک مخصوص خودش . ولی هم Firmware ورژن بالاتر موجوده و هم Webui (عکس زیر) .

amirbrad
05-07-2017, 19:56
دوستان ایرانسل شما هم مشکل پیدا کرده؟ یدفعه تایم اوت میده یا دیتا داره اما هیچ جا باز نمیکنه!

fanoostalaei
05-07-2017, 20:24
من سیم کارتم اعتبار داره ! ولی میخوام تماس بگیرم ! میگه اعتبار شما کافی نیست :|

sasan.69
05-07-2017, 20:56
ورژن جدید ماى ايرانسل زمانى که مى خوام بسته بخرم فقط گزينه خريد ازدرگاه بانکى رو داره و مث ورژن قبلى نيست که از شارژمم کسر بشه براى شما هم همينطوره!؟

- - - Updated - - -

ورژن جدید ماى ايرانسل زمانى که مى خوام بسته بخرم فقط گزينه خريد ازدرگاه بانکى رو داره و مث ورژن قبلى نيست که از شارژمم کسر بشه براى شما هم همينطوره!؟

IVAN
05-07-2017, 21:37

- - - Updated - - -

باید شارژتونو افزایش بدین با اینکه ممکنه از همه شارژ استفاده نشه

sasan.69
05-07-2017, 21:51
باید شارژتونو افزایش بدین با اینکه ممکنه از همه شارژ استفاده نشه

مرسى، همون ورژن قبلى رو نصب کنم راحتتره

shangil
05-07-2017, 22:23
دوستان ایرانسل شما هم مشکل پیدا کرده؟ یدفعه تایم اوت میده یا دیتا داره اما هیچ جا باز نمیکنه!

مال من اصلا نشون نمیده بسته اا رو میاد بیرون

hamidreza2010
05-07-2017, 22:51
سلام دوستان
من چند وقت پیش اینجا نظر خواستم از دوستان که برای خونه مودم adsl بگیرم از مخابرات یا بیام مودم های ثابت ایرانسل رو بگیرم که دوستان گفتن adsl بگیرم بهتره.
حالا میخوام بببینم در کنار adsl ثابت ، چ مودم همراهی بگیرم؟برای مواقعی که بیرون میرم با لپ تاپ یا وقتی دانلودهام زیاده بسته شبانه 3 ساعتی میگیرم.
خودم نظرم روی LH96 هست ولی چندتا سوال دارم در موردش:

1- این مودم نسل 4.5 اینترنت رو ساپورت میکنه؟ LTE چی ؟
2- از سیمکارت های دیگه ساپورت میکنه؟ همراه اول یا رایتل؟
3- اگه این مودم رو قبول ندارید چ مودمی پیشنهاد میدید برای همراه که ارزشش بیشتر باشه؟ البته قیمتش هم خیلی نباشه ها ( هم قیمت ، حالا یکم بالاتر اشکال نداره )

ممنون دوستان

mohammadgh6
06-07-2017, 00:16
بله درسته توی یک سری فرم ویرهایی که 315 توی ایران داره شناسه دکل رو نشون نمیده و اتفاقا پیشنهاد آپگرید رو بنده به دوستمون علی آقا دادم بود
به هر حال توی لینک زیر انواع و اقسام فرم ویر برای مودمهای هواوی هست
برای مدل 315 همون 21.316 خوبه. طریقه اپدیت از طریق نرم افزار multicast هست که توی لینک زیر هم موجوده
توی لیست های کارت شبکه ای که مودم بهش وصله انتخاب کنید ( حتما از طریق کابل لن باشه )
مودم رو خاموش کنید و همزمان کلید وای فای و wps رو نگاه دارید و روشن کنید بعد از سه ثانیه وای فای رو رها کنید و بعد از یک ثانیه wps رو

حالا مودم اماده برای ارتقاست . حالا توی مالتی کست استارت رو بزنید اگر از قبل استارت رو بزنید مشکلی نداره

اگر درست انجام داده باشید فقط وای فای روشن می مونه و با استارت شروع به چشمک زدن سریع می کنه یعنی داره دیتا رو می گیره یکبار که کلا اطلاعات رو گرفت وای فای خاموش میشه و توی این حالت دیگه وای فای ثابت می مونه و دیتا دوباره بررسی و تایید میشه اگر اوکی بود وای فای شروع به چشمک زدن ارام می کنه و اپگرید تمومه ( حالا یکی دو سری هم بزارید ادامه پیدا کنه ضرر نداره)
نهایتا 5 دقیقا زمان می بره من با این روش چندین بار فرم ویر 5186 رو تغییر دادم تا بهترینش رو انتخاب کنم و برای 315 هم باید همینطور باشه
فرم ویرهای 315
اخرین ورژن
ورژن 1006 با قابلیت ussd که کاریر گرامی آقا امین زحمتشو کشیدن m_amin
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این هم یه کم توضیحات بیشتر

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این الان e5186 با فرم ویر lmt برای کشور لیتوانی هست

لینک فایل LMT بهترین فرم ویر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!fUYB3LiQ!lS35ocsbiJy4aT7aXd-U-Q!fVZRQJaK

دوستان سلام من مودم b315 رو اپدیت کردم
حالا اونweb ui version و چطور اپدیت کنم
درضمن زبان دستگاه هم انگلیسی و یه زبون دیگه شد.مگر خود هوآوی اپدیت نمیکنه؟
ممنون از دوستان
1سوال دیگه ایا برای اپدیت باید لن وصل باشه یا با وای فای میشه؟

m123f
06-07-2017, 08:40
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ...من یه سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنید ...من پنج سالی هست مشترک پارس آنلاین هستم و الان پارس آنلاین اینترنت 2 مگ(کلا خط من تا 8 مگ بیشتر نمیکشه) شش ماهه رو با 120 گیگ حجم و بدون دانلود شبانه میده 261 هزار تومن یا 60 گیگ اینترنت یک ساله رو با سرعت 128 کیلو بیت بدون دانلود شبانه رو میده 160 هزار تومن...در حالی که ایرانسل فورجی ثابت با 100 گیگ اینترنت شش ماهه و مودم فورجی رو میده 200 هزار تومن ...به نظرتون کدوم رو بگیرم ؟؟... در ضمن اگه ایرانسل بگیرم یه مودم هم گیرم میاد !! نظر شما چیه؟؟؟

a1l2i3z4a5h6r7
06-07-2017, 08:45
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ...من یه سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنید ...من پنج سالی هست مشترک پارس آنلاین هستم و الان پارس آنلاین اینترنت 2 مگ(کلا خط من تا 8 مگ بیشتر نمیکشه) شش ماهه رو با 120 گیگ حجم و بدون دانلود شبانه میده 261 هزار تومن یا 60 گیگ اینترنت یک ساله رو با سرعت 128 کیلو بیت بدون دانلود شبانه رو میده 160 هزار تومن...در حالی که ایرانسل فورجی ثابت با 100 گیگ اینترنت شش ماهه و مودم فورجی رو میده 200 هزار تومن ...به نظرتون کدوم رو بگیرم ؟؟... در ضمن اگه ایرانسل بگیرم یه مودم هم گیرم میاد !! نظر شما چیه؟؟؟
وقتی اینترنت شبانه پار نداره مفت گرونه تردید نکن ایرانسل بهتر هست سرعت ثابت پینگ خوب بعضی طرح های ایرانسل شبانه داره اما کم حجمش

Sent from my D6502 using Tapatalk

vidav
06-07-2017, 11:33
سلام. من طرح یکساله صد گیگ ایرانسل رو پارسال گرفتم 176 تومن. بعد دو ماه طرح رو برداشتن و طرح من ماه دیگه تموم میشه. میخواستم بدونم، من میتونم با همون قیمت تمدیدش کنم برای یکسال دیگه؟

amirbrad
06-07-2017, 11:34

دوستان سلام من مودم b315 رو اپدیت کردم
حالا اونweb ui version و چطور اپدیت کنم
درضمن زبان دستگاه هم انگلیسی و یه زبون دیگه شد.مگر خود هوآوی اپدیت نمیکنه؟
ممنون از دوستان
1سوال دیگه ایا برای اپدیت باید لن وصل باشه یا با وای فای میشه؟

سلام دوستان
من چند وقت پیش اینجا نظر خواستم از دوستان که برای خونه مودم adsl بگیرم از مخابرات یا بیام مودم های ثابت ایرانسل رو بگیرم که دوستان گفتن adsl بگیرم بهتره.
حالا میخوام بببینم در کنار adsl ثابت ، چ مودم همراهی بگیرم؟برای مواقعی که بیرون میرم با لپ تاپ یا وقتی دانلودهام زیاده بسته شبانه 3 ساعتی میگیرم.

3- اگه این مودم رو قبول ندارید چ مودمی پیشنهاد میدید برای همراه که ارزشش بیشتر باشه؟ البته قیمتش هم خیلی نباشه ها ( هم قیمت ، حالا یکم بالاتر اشکال نداره )

ممنون دوستان

تایپیک مودم

Gamemaster
06-07-2017, 11:54
سلام. من طرح یکساله صد گیگ ایرانسل رو پارسال گرفتم 176 تومن. بعد دو ماه طرح رو برداشتن و طرح من ماه دیگه تموم میشه. میخواستم بدونم، من میتونم با همون قیمت تمدیدش کنم برای یکسال دیگه؟
اگه طرح تو لیست اصلی نیست نه نمیشه

mohammad_1992
06-07-2017, 12:06

برای خونه ارزونترین سرویس ای دی اس ال بگیر بدون شبانه ( داخل جشنواره ها بخر نه نرخ عادی - هنوز فن اوا یک ساله 120 گیگ میده 130 تومن ! )
برای وقتی هم دانلود شبانه داری نامحدود همراه اول یا ایرانسل بگیر با همون گوشی کارت راه میوفته تو در نامحدود ها در ایرانسل و همراه اول "حداکثر در 3 روز" میتونی 100 گیگ دانلود کنی( این میانگین هست شاید بیشتر هم بتونی دانلود کنی ) ( ایرانسل میشه 3 روز 12 تومن - میتونی 1 ماه همراه اولم بگیری 29 تومن )
اینترنت ثابت هم اصلا سمتش نرو بدرد نمیخوره - اینترنت سیار اپراتور ها هیچ وقت بدرد منزل نمیخوره الان به خاطر چی این بسته های حجیم رو گذاشته ایرانسل برای ثابت 1-قالب کردن مودم هاش 2- گول زدن کاربرها و کشیدنشون به سمت ثابت ( 1000 گیگ زده 950 هزارتومن - من با 29 تومن همراه اول در یک ماه از 1000 گیگ بیشتر میتونم دانلود کنم

arming900
06-07-2017, 13:17
کسی بسته هدیه بابت تبدیل سیم به فورجی رو گرفته ؟ 4 روز گذشت خبری نشد حتی بسته ساعتی هم گرفتم استفاده کردم ولی نداده

چقدر دروغ آخه

mojtaba318
06-07-2017, 14:20
سلام دوستان

ممنون دوستان

=======
والا من که میگم مودم های ثابت ایرانسل بهتره نمیدونم کی تورو راهنمایی کرده حالا بهر حال

1-نه فقط یه مدلش 4.5 رو ساپورت میکنه اونم ca60
2-فقط ایرانسل
3- اگه 4.5 بخوای باید ca60 بگیری نمیخوای همشون عین همن درکل خوبن

mojtaba318
06-07-2017, 14:24
====
من که میگم مودم ثابت ایرانسل
با بسته های جدیدش تا گیگی 1000 تومنم میاد که سخت میتونی جایی پیدا کنی
200+100گیگ سه ماهرو میده 230 تومن حالا 100 گیگ شبانشو هیچ کنی باز 200 گیگ رو میده 230

Electronic-Arts
06-07-2017, 15:32
سرعت 4G خیلی نوسان دار شده یه ساعت 6 مگابایت هست یه ساعت 2 مگابایت

paradisepersian
06-07-2017, 15:47
سرعت 4G خیلی نوسان دار شده یه ساعت 6 مگابایت هست یه ساعت 2 مگابایت

تایید میشه من تو خونه 80 مگ میگیرم 5 مین دیگه تست میگیرم شده 10 مگ :n17:

Rhodes
06-07-2017, 16:07
دوستان منطقه ما با این که 4G سرعت به زور به یک مگ میرسه.چی کار کنم درست بشه ؟
باید جایی تماس بگیرم ؟

Electronic-Arts
06-07-2017, 16:18
دوستان منطقه ما با این که 4G سرعت به زور به یک مگ میرسه.چی کار کنم درست بشه ؟
باید جایی تماس بگیرم ؟
یک مگابایت یا مگابیت ؟ ایرانسل میگه اگر سرعت 4G زیر 5 مگابیت یا همون 600 کیلوبایت بر ثانیه باشه مشکل داره و رسیدگی میکنن

king_Se
06-07-2017, 17:13
سلام، دوستان من تقریبا 2 سال پیش سیمکارت 4g ایرانسل گرفتم و الانم اینترنت 4g دارم، این 4g+ که اومده باز باید برم سیمکارتم رو عوض کنم ؟ گوشیم s7 edge هست ولی هنوز جایی 4g+ نشده و فقط 4g مینویسه.

mohammad_1992
06-07-2017, 17:36
====
من که میگم مودم ثابت ایرانسل
با بسته های جدیدش تا گیگی 1000 تومنم میاد که سخت میتونی جایی پیدا کنی
200+100گیگ سه ماهرو میده 230 تومن حالا 100 گیگ شبانشو هیچ کنی باز 200 گیگ رو میده 230

اینترنت سیار هیچ وقت بدرد منزل نمیخوره !!!
ثبات نداره
گول این بسته ها هم نخورید اینها موقت هست برای قالب کردن مودم ها
اخه 1000 گیگ بدرد کی میخوره !!! از اون بر هم نگاه کن باید 950 هزار تومن بدی!
با ماهی 29 تومن همراه اول میشه 1000 گیگ دانلود کرد در ماه!!!
باید فکر مدیریت حجم و قیمت باشید نه اینکه حجم رو فقط دید
یه بسته یک ساله 100 الی 150 تومنی ای دی اس ال در کنار هم هر وقت احتیاج به دانلود داشتید بسته نامحدود یا ساعتی بخرید ! هزینتون نصف هم کمتر میشه
اینترنت ثابت ایرانسل یک دهم اینترنت همراهش ثبات و کیفیت نداره نگاه به 4 تا تست که اینجا می کنن نکنید
99 درصدمون بنا به دلایلی ویدیو انلاین نمی بینیم - کلا استفادمون تلگرام - اینستا - وب گردی - یا بازی هست میگی گیگی 1000 تومن ! وقتی میشه از نامحدود ها استفاده کرد و هزینه هر گیگ میشه حداکثر 150 تومن در ایرانسل و 50 تومن در همراه اول چرا 1000 تومن پول بدیم!

mohammad_1992
06-07-2017, 17:41
داماد خودمون اومده بسته 750 گیگ خرید 750 تومن !!!! در صورتی که مصرف عادیش شاید ماهانه 5 گیگ باشه

با هاش صحبت کردم گفتم برای چی این همه حجم گرفتی !! گفت دیگه راحت میشه از نظر دانلود دیتا و ...
وقتی همین بحث تفاوت قیمت که بالا توضیح دادم رو بهش گفتم کاملا پشیمون شد
میتوست یک بسته 100 تومنی ای دی اس بگیره - از اون بر هفتگی یکبار بسته نامحدود بخره ! هزینش از نصف هم کمتر میشد و اینکه خیلی بیشتر از 750 گیگ هم میتونست استفاده کرد

mojtaba318
06-07-2017, 18:27
هرکی از دیدگاه خودش نگا میکنه دامادتون 5 گیگ استفا ده داره اره بدردش نمیخوره ولی برا مایی که همون ای دی اس ال که میگی یه ساله یه ماهم دووم نمیاره این بهترین گزینس

برامنی که راحت 100گیگ مصرف دارم تو ماه یه گزینه ای دی اس ال مناسب معرفی کن که قیمتش بدرد بخور باشه همین پارس انلاین برای هشت مگش!!!! 100گیگو میده 200 تومن

همین همراه اول که سنگشو میزنی به سینه اونقد منو محدود کرده تا 11 صب 10 گیگم بزور میشه دانلود کرد باز صد رحمت به نامحدود ایرانسل با سه ساعتش

والا منی که nماهه از ایرانسل استفاده میکنم هم ثبات داشته هم قطعی ای ندیدم ازش

درهرحال هرکی یه نظری داره برامن ایرانسل خیلی خیلی بهتر از ای دی اس ال بوده برا تو ای دی اس ال

mojtaba318
06-07-2017, 18:36
سلام، دوستان من تقریبا 2 سال پیش سیمکارت 4g ایرانسل گرفتم و الانم اینترنت 4g دارم، این 4g+ که اومده باز باید برم سیمکارتم رو عوض کنم ؟ گوشیم s7 edge هست ولی هنوز جایی 4g+ نشده و فقط 4g مینویسه.

-----

نه تعویض نمیخواد خودش باید نشون بده اگه اون منطقه 4g+ داشته باشه

m_amin
06-07-2017, 20:18
اینترنت سیار هیچ وقت بدرد منزل نمیخوره !!!
ثبات نداره
گول این بسته ها هم نخورید اینها موقت هست برای قالب کردن مودم ها
اخه 1000 گیگ بدرد کی میخوره !!! از اون بر هم نگاه کن باید 950 هزار تومن بدی!
با ماهی 29 تومن همراه اول میشه 1000 گیگ دانلود کرد در ماه!!!
باید فکر مدیریت حجم و قیمت باشید نه اینکه حجم رو فقط دید
یه بسته یک ساله 100 الی 150 تومنی ای دی اس ال در کنار هم هر وقت احتیاج به دانلود داشتید بسته نامحدود یا ساعتی بخرید ! هزینتون نصف هم کمتر میشه
اینترنت ثابت ایرانسل یک دهم اینترنت همراهش ثبات و کیفیت نداره نگاه به 4 تا تست که اینجا می کنن نکنید
99 درصدمون بنا به دلایلی ویدیو انلاین نمی بینیم - کلا استفادمون تلگرام - اینستا - وب گردی - یا بازی هست میگی گیگی 1000 تومن ! وقتی میشه از نامحدود ها استفاده کرد و هزینه هر گیگ میشه حداکثر 150 تومن در ایرانسل و 50 تومن در همراه اول چرا 1000 تومن پول بدیم!

این چه مقایسه اشتباهی هست که میکنین؟!
۱۰۰۰ گیگ روزانه رو با شبانه نامحدود مقایسه میکنین؟!
کسی که گیگ روزانه میخره نمیخواد شب بزاره دانلود کنه میخواد در روز استفاده کنه
اون شبانه برای دانلود هست و بدرد استفاده روزانه نمیخوره

داماد شما از اینترنت اصلا استفاده نمیکنه وقتی ماهی ۵ گیگ استفاده میکنع
سی که استفاده داشته باشه کمه کم ماهی ۲۰-۳۰ گیگ مصرف داره مگه اینکه منظور استفادتون چت تو تلگرام باشه
اینکه شکا با یه نسخه واسه همه بپیچی اشتباه هست
واسه کسایی که مصرفشون زیاده قیمتهای تی دی مناسبه هم ایرانشل هم مبین نت مگه اینکه گرونش کنند ولی الان مناسبه کاملا
در ضمن اسمش هم اینترنت سیار نیست! ثابت هست اسمش

mohammad_1992
06-07-2017, 20:34
این چه مقایسه اشتباهی هست که میکنین؟!
۱۰۰۰ گیگ روزانه رو با شبانه نامحدود مقایسه میکنین؟!
کسی که گیگ روزانه میخره نمیخواد شب بزاره دانلود کنه میخواد در روز استفاده کنه
اون شبانه برای دانلود هست و بدرد استفاده روزانه نمیخوره

داماد شما از اینترنت اصلا استفاده نمیکنه وقتی ماهی ۵ گیگ استفاده میکنع
سی که استفاده داشته باشه کمه کم ماهی ۲۰-۳۰ گیگ مصرف داره مگه اینکه منظور استفادتون چت تو تلگرام باشه
اینکه شکا با یه نسخه واسه همه بپیچی اشتباه هست
واسه کسایی که مصرفشون زیاده قیمتهای تی دی مناسبه هم ایرانشل هم مبین نت مگه اینکه گرونش کنند ولی الان مناسبه کاملا
در ضمن اسمش هم اینترنت سیار نیست! ثابت هست اسمش

یعنی اسم تلویزیون رو بزاریم کامپیوتر ماهیتش عوض میشه ؟؟؟ هر اسمی می خواد روش بزارن ثابت نیست - اینترنت سیار هست ! 1 ماه دیگه هم یه فرکانس دیگه ارائه بدن بگن ثابت واقعی :n08:
نگفتم برای همه ! 99 درصد ملت به هیچ وجه نیاز به این حجم های به اصطلاح ثابت ! ندارن و فقط گول حجم رو می خورن !
بیش از 90 درصد ملت همین سرعت 1 مگ ای دی اس ال براشون کافیه ولی بدون فکر و 2 2 تا کردن میرن سمت اپراتور های سیار ( یعنی در اینستاشون و تلگرامشون یا حتی صفحه ی وب به جای اینکه مثلا یک عکس 1 ثانیه باز بشه در 9 دهم ثانیه باز میشه واقعا براشون مهمه و تو زندگیشون تاثیر داره !!!!
شما بهم بگو ماهی بیش از 80 گیگ به جز دانلود و دیدن ویدیو به چه درد میخوره برای عوام ؟؟؟ نه 1 درصد ( راحت میشه با مدیریت همین حجم رو با ماهی زیر 12 تومن دانلود کرد )

همه ی این حرف های من برای کسایی هستن که هزینه براشون مهمه و یه جوری راهنمایی هست نه اینکه تاکید کنم حتما برو این روش رو انجام بده ( برای همه نه ! ولی بیش از 90 درصد کاربر ها بهترین روش همینه )

Rhodes
06-07-2017, 21:12
یک مگابایت یا مگابیت ؟ ایرانسل میگه اگر سرعت 4G زیر 5 مگابیت یا همون 600 کیلوبایت بر ثانیه باشه مشکل داره و رسیدگی میکنن
نه بایت ...
سرعتم 900 کیلو بایت - 1 مگ هست.

طرح شبانه دوستم میزنه توی سه ساعت 50 گیگ میگیره بعد من توی سه ساعت 7 گیگ !

همون همراه اول برام بهتره جداثل اینجا سرعتش 2.5 مگابایت هست.

m_amin
06-07-2017, 21:37
یعنی اسم تلویزیون رو بزاریم کامپیوتر ماهیتش عوض میشه ؟؟؟ هر اسمی می خواد روش بزارن ثابت نیست - اینترنت سیار هست ! 1 ماه دیگه هم یه فرکانس دیگه ارائه بدن بگن ثابت واقعی :n08:
نگفتم برای همه ! 99 درصد ملت به هیچ وجه نیاز به این حجم های به اصطلاح ثابت ! ندارن و فقط گول حجم رو می خورن !
بیش از 90 درصد ملت همین سرعت 1 مگ ای دی اس ال براشون کافیه ولی بدون فکر و 2 2 تا کردن میرن سمت اپراتور های سیار ( یعنی در اینستاشون و تلگرامشون یا حتی صفحه ی وب به جای اینکه مثلا یک عکس 1 ثانیه باز بشه در 9 دهم ثانیه باز میشه واقعا براشون مهمه و تو زندگیشون تاثیر داره !!!!
شما بهم بگو ماهی بیش از 80 گیگ به جز دانلود و دیدن ویدیو به چه درد میخوره برای عوام ؟؟؟ نه 1 درصد ( راحت میشه با مدیریت همین حجم رو با ماهی زیر 12 تومن دانلود کرد )

همه ی این حرف های من برای کسایی هستن که هزینه براشون مهمه و یه جوری راهنمایی هست نه اینکه تاکید کنم حتما برو این روش رو انجام بده ( برای همه نه ! ولی بیش از 90 درصد کاربر ها بهترین روش همینه )

دوست عزیز شما که اسم انتخاب نمیکنی
این اسمی هست که براش گذاشته شده اسم داخلی هم نیست خارجی هست ترجمش این میشه
که ارتباطات ثابت هست چون نمیشه در حال حرکت استفاده کرد قطع میشه
بازم این درصدی که میگین اصلا نیست! حتی اکه هم باشه کشی که ۴-۵ گیگ در ماه استفادش هست که دیگه اصلا مهم نیسنثت این چیزا گیگی ۱۰۰۰ تومن کم و زیاد براش فرقی نداره که
اتفاقا این صحبتها برای کسانی هست کخ استفادشون زیاده و قیمت گیگ براشون تاثیر گذار هست
من نمیگم همه ۱۰۰۰ گیگ بگیرن
اما وقتی شما یه شرکت کوچیک داشته باشی با ۶-۷ نفر آپم این حجم چیز خاصی نیست
من یک نفر هستم و استفاده روزانم حدودا روزی ۱ تا ۱.۵ گیگ هست
دانلود هم که به قول شما هم ایرانسل میشه استفاده کرد هم همراه اول
کشی که ۵گیگ استفادش هیت که نمیره ۱۰۰۰ گیگ بخره میره همین ۱۰۰ گیگ یکسالش رو میخره حتی اگه بخواد عوض هم کنه بالاخره این واسه یک سالش بس هست
در کل من حرف شمارو نگفتم بده اما اینترنت چیزیه که یک نسخه نمیشه واسخ همه پیچید

mohammad_1992
06-07-2017, 22:15
دوست عزیز شما که اسم انتخاب نمیکنی
این اسمی هست که براش گذاشته شده اسم داخلی هم نیست خارجی هست ترجمش این میشه
که ارتباطات ثابت هست چون نمیشه در حال حرکت استفاده کرد قطع میشه
بازم این درصدی که میگین اصلا نیست! حتی اکه هم باشه کشی که ۴-۵ گیگ در ماه استفادش هست که دیگه اصلا مهم نیسنثت این چیزا گیگی ۱۰۰۰ تومن کم و زیاد براش فرقی نداره که
اتفاقا این صحبتها برای کسانی هست کخ استفادشون زیاده و قیمت گیگ براشون تاثیر گذار هست
من نمیگم همه ۱۰۰۰ گیگ بگیرن
اما وقتی شما یه شرکت کوچیک داشته باشی با ۶-۷ نفر آپم این حجم چیز خاصی نیست
من یک نفر هستم و استفاده روزانم حدودا روزی ۱ تا ۱.۵ گیگ هست
دانلود هم که به قول شما هم ایرانسل میشه استفاده کرد هم همراه اول
کشی که ۵گیگ استفادش هیت که نمیره ۱۰۰۰ گیگ بخره میره همین ۱۰۰ گیگ یکسالش رو میخره حتی اگه بخواد عوض هم کنه بالاخره این واسه یک سالش بس هست
در کل من حرف شمارو نگفتم بده اما اینترنت چیزیه که یک نسخه نمیشه واسخ همه پیچید

داداش خودت میگی اسمش ! ماهیت با تغییر اسم خب تغییر نمیکنه هر اسمی می خوان بزارن هیچ جای دنیا تا نت کابلی هست در منازل از اپراتور سیار استفاده نمیشه چون گرونه و در همون خارج هم ثبات کابلی رو نداره ! اینجا هم که میبینی ملت رو اوردن به سمت این ها به خاطر عدم اینده بینی مسئولان بوده در رابطه با توسعه اینترنت کابلی و "چاپیدن جیب ملت "تا 4 الی 5 سال دیگه ریزش شدیدی میکنه اپراتور های سیار
اکثر این افرادی که اینجا میان این سوالات رو می کنن کاربرخانگی هستن و همه ی فعالتیشون همون وب گردی - بازی - شبکه های اجتماعی و در نهایت دانلود دیتا هست
تا الان شاید 10 نفر رو راهنمایی کردم همینجا
اون کسایی که "فقط" سرعت ملاکشون هست که جدا - ولی کسایی که "قیمت" ملاکشون هست هیچ توجیحی نداره خرید این سرویس ها از نظر هزینه
بین 100 تا 200 گیگ ( که شاید اکثرا بین این حجم رو در یک سال مصرف کنن ) حجم رو در نظر بگیر قیمت هر گیگش 2 برابر ای دی اس ال هست
من همیشه میگم اگه فقط سرعت براتون مهمه که هیچ خریداری کنید ولی اکثرا میبرسن من ای دی اس ال فلان دارم یا داشتم و الان می خوام بیام سمت اپراتور ها و انقدر پول میدادمو و شبانه داشتمو از این حرف ها .......

m_amin
06-07-2017, 22:28
داداش خودت میگی اسمش ! ماهیت با تغییر اسم خب تغییر نمیکنه هر اسمی می خوان بزارن هیچ جای دنیا تا نت کابلی هست در منازل از اپراتور سیار استفاده نمیشه چون گرونه و در همون خارج هم ثبات کابلی رو نداره ! اینجا هم که میبینی ملت رو اوردن به سمت این ها به خاطر عدم اینده بینی مسئولان بوده در رابطه با توسعه اینترنت کابلی تا 4 الی 5 سال دیگه ریزش شدیدی میکنه اپراتور های سیار
اکثر این افرادی که اینجا میان این سوالات رو می کنن کاربرخانگی هستن و همه ی فعالتیشون همون وب گردی - بازی - شبکه های اجتماعی و در نهایت دانلود دیتا هست
تا الان شاید 10 نفر رو راهنمایی کردم همینجا
اون کسایی که "فقط" سرعت ملاکشون هست که جدا - ولی کسایی که "قیمت" ملاکشون هست هیچ توجیحی نداره خرید این سرویس ها از نظر هزینه
بین 100 تا 200 گیگ حجم رو در نظر بگیر قیمت هر گیگش 2 برابر ای دی اس ال هست

این که شما این حرف رو به ۱۰ نفر زدی دلیل نمیشه درست باشه احتمالا بعضی هاشون رو اشتباه راهنمایی کردی
این سرویس الان کاملا توجیح داره با این قیمتی که الان هست
شما ۲۰۰ تومن میدی ۱۰۰ گیگ حجم داری یه مودم هم داری
بدترین حالت مودمش رو حتی اگه استفاده هم نکنی بعدا میتونی بفروشی
هر گیگ هم ۱۰۰۰ تومن برات میفته
همه افراد هم امکان داشتن adsl خوب با یه سرعت مناسب هم ندارند
یک سری خا فییر هستن و فقط مخابرات میتونند بگیرند که اکثر جاها سرویسش خوب نیست یه سری ها به علت دوری ازمرکز سرعتهای خیلی کمی دارند
بعضی ها هم به علت کهنه بودن سیمها سرعتهاشون داغونه و قطعی وصلی دارند
این سرویس یا قیمتی که الان هست مناسب هست
شما به دلیل اینکه دوست نداری یا یرات گرون در میاد یا سرویس بهتری داری نمیتونی برای افراد دیگه بگی خوب نیست
تازه اپشن جابجایی هم داره که مزیتی نسبت به adsl هست

mohammadgh6
06-07-2017, 22:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دوستان این ورزن و میزنم filed میزنه از مال خودم بالاتره. الان ورژنم اینه

mojtaba318
06-07-2017, 22:59
آقا تو برو دایل آپ استفاده کن خیلی هم بصرفه تره توجیح اقتصادی شدیدی هم داره

خیلی خوبه والا 200 تومن میدی یه مودم میده 100 گیگم میده روش بعد میگن توجیح اقتصادی نداره!!!

والا ای دی اس ال هیچ ارزشی نداره وقتی خطت نویز داره وقتی نمیتونی جابجاش کنی وقتی فیرنوری فیبر کوفتی باشه

اون محله شماس که با 12 هزارتومن میشه 1000 گیگ دانلود کرد کل کارای اینترنتتم کرد والا محله ماا نه همراه اولش درس حسابیه نه ای دی اس الش مث آدم خط میده قطره چکانه ام کنیم با 12 تومن نمیتونیم

sasan.69
06-07-2017, 22:59
نرم افزار اندرويدى هست که بشه باند هاى فورجى رو عوض کرد !؟؟؟؟

arsinn
06-07-2017, 23:08
نرم افزار اندرويدى هست که بشه باند هاى فورجى رو عوض کرد !؟؟؟؟
نرم افزار network signal guru هست البته نیاز به روت بودن گوشی داره

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

arsinn
06-07-2017, 23:46
بعضی دوستان یه حرفی رو راجع به ارزونتر و به صرفه تر بودن اینترنت سیمی در دنیا نسبت به اینترنت متحرک میزنند که البته کاملا درسته و adsl بسیار ارزانتر هست ولی در دنیا نه در ایران!! ایران ما چه چیزیش به دنیا برده که قیمت نت سیمی اون ببره متاسفانه از روز اولی که بنای نت پر سرعت در کشور ما نهاده شد فروش بصورت انحصاری و با سودهای انچنانی ده ها برابر دیگر کشورها باب شد و اکنون هم کسی رو یارای اون نیست که این جریان رو تغییر بده حتی دولت. دیدیم که هرگاه سعی کرد بنوعی قیمتها رو واقعی تر کنه این isp های مفت خور چنان قضیه رو پیچوندند(با حذف شبانه رایگان و پولی کردن آپلود و حذف طرح های بصرفه و خوش قیمت تر و...) که نتیجه نهایی به زیان مصرف کننده شد. یه مثال میزنم تا معنی ارزان بودن نت سیمی رو بدونیم در استرالیا برادر من زندگی میکنه همین الان به پول ما 72 هزارتومن در ماه بابت adsl میده که 400 گیگ با سرعت صد مگ داره. این یعنی هر گیگ 180 تومن حال در نظر بگیرید که متوسط درآمد اون کشور حدود ده برابر کشور ماست (حقوق پایه کارگری ما حدودنهصد تومن و اونها نزدیک به ده ملیون تومن ماست) یعنی به نسبت خودمون بخواهیم حساب کنیم هر گیگ کمتر از 18 تا تک تومنی براشون میافته! ارزونی که در دنیا میگن منظور این قیمتهاست نه هر گیگ دو سه هزار تومن ما. اینه که گاهی ما تعجب میکنیم که چرا اینترنت همراه ما بر خلاف دنیا نسبت به سیمی ارزان تر هست واقعیت اینه که اینترنت همراه ما ارزان نیست و حدودا همون قیمتی هست که در دنیا داره ارائه میشه این اینترنت سیمی ما هست که داره بسیار گران بهمون فروخته و درواقع انداخته میشه.

mohandes23
07-07-2017, 00:21
بعضی دوستان یه حرفی رو راجع به ارزونتر و به صرفه تر بودن اینترنت سیمی در دنیا نسبت به اینترنت متحرک میزنند که البته کاملا درسته و adsl بسیار ارزانتر هست ولی در دنیا نه در ایران!! ایران ما چه چیزیش به دنیا برده که قیمت نت سیمی اون ببره متاسفانه از روز اولی که بنای نت پر سرعت در کشور ما نهاده شد فروش بصورت انحصاری و با سودهای انچنانی ده ها برابر دیگر کشورها باب شد و اکنون هم کسی رو یارای اون نیست که این جریان رو تغییر بده حتی دولت. دیدیم که هرگاه سعی کرد بنوعی قیمتها رو واقعی تر کنه این isp های مفت خور چنان قضیه رو پیچوندند(با حذف شبانه رایگان و پولی کردن آپلود و حذف طرح های بصرفه و خوش قیمت تر و...) که نتیجه نهایی به زیان مصرف کننده شد. یه مثال میزنم تا معنی ارزان بودن نت سیمی رو بدونیم در استرالیا برادر من زندگی میکنه همین الان به پول ما 72 هزارتومن در ماه بابت adsl میده که 400 گیگ با سرعت صد مگ داره. این یعنی هر گیگ 180 تومن حال در نظر بگیرید که متوسط درآمد اون کشور حدود ده برابر کشور ماست (حقوق پایه کارگری ما حدودنهصد تومن و اونها نزدیک به ده ملیون تومن ماست) یعنی به نسبت خودمون بخواهیم حساب کنیم هر گیگ کمتر از 18 تا تک تومنی براشون میافته! ارزونی که در دنیا میگن منظور این قیمتهاست نه هر گیگ دو سه هزار تومن ما. اینه که گاهی ما تعجب میکنیم که چرا اینترنت همراه ما بر خلاف دنیا نسبت به سیمی ارزان تر هست واقعیت اینه که اینترنت همراه ما ارزان نیست و حدودا همون قیمتی هست که در دنیا داره ارائه میشه این اینترنت سیمی ما هست که داره بسیار گران بهمون فروخته و درواقع انداخته میشه.

من خوشبینم که با این فیبر نوری اوضاع خیلی بهتره بشه!

hitmax77
07-07-2017, 01:31
من ۲شبه که بسته نامحدود ایرانسلو میخرم و پیامک فعالسازی هم میاد ولی شب که میخوام استفاده کنم میبینم بسته شبانه ندارم اصلا!
زنگ هم زدم به کارشناسشون میگه شما بسته ای نخریدی
واقعا دارم کلافه میشم دیگه کاری میشه کرد؟

realcore
07-07-2017, 07:58
من خوشبینم که با این فیبر نوری اوضاع خیلی بهتره بشه!
فیبر نوری که فعلا گند زده به همه چی و تنها مزیتش برای مخابرات بوده که انحصاریش کرده. ما خطمون فیبره از قدیم و به همین دلیل از تنها جایی که میتونیم اینترنت تهیه کنیم مخابراته، سرعت افتضاح، قطعی مداوم، طرحای بد، اصلا نمیشه به عنوان اینترنت اصلی خونه ازش استفاده کرد، هر لحظه ممکنه قطع شه، باید یک نت بک آپ داشته باشی

ms1ove
07-07-2017, 10:03
تجهیرات تریجی و فورجی ایرانسل که بیش از یک ساله داره خاک میخوره ...
استان کرمان شهر نودژ

amirbrad
07-07-2017, 10:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دوستان این ورزن و میزنم filed میزنه از مال خودم بالاتره. الان ورژنم اینه

دوست عزیز این سوال تو تایپیک مودم هم مطرح کردین
لطفا تو همون تایپیک پیگیر باشین

Abolfazl-Star
07-07-2017, 11:26
...........

Abolfazl-Star
07-07-2017, 11:29
سلام
دیشب ایرانسل من رو چک کردم قسمت طرح های تشویقی یه بسته رو زده بود اینترنت ۷ روزه تلگرام مبلغش هم ۰ تومن بود گرفتمش الان فقط ار تلگرام دارم استفاده میکنم خطمم بسته اصلا نداره
گفتم دوستان در جریان باشید اگه تو ایرانسل من تون بود به فیض برسید

Gamemaster
07-07-2017, 12:04
خیلی هنر میخان بکنن بسته تشویقی برای یوتوب بدن(اپش فیل نیست) نه این بدرد نخورا
:n27:

naderagham
07-07-2017, 14:00
من دیشب بعد از شاید ۶ ماه یه بسته سه ساعته شبانه گرفتم سرعت حدود ۵ مگابایت بود با idm حدود ۴۵ گیگ سه ساعته دانلود کرد من کرج هستم سرعت هیچ تغییری نسبت به قبل نداشته نمیدونم شاید تهران مشکل سرعت داره تو روز هم سرعت بیت ۴ و ۵ در نوسانه حداقل سرعت تو پیک حدود ۳ یا کمی کمتر میشه

Gamemaster
07-07-2017, 14:15
من دیشب بعد از شاید ۶ ماه یه بسته سه ساعته شبانه گرفتم سرعت حدود ۵ مگابایت بود با idm حدود ۴۵ گیگ سه ساعته دانلود کرد من کرج هستم سرعت هیچ تغییری نسبت به قبل نداشته نمیدونم شاید تهران مشکل سرعت داره تو روز هم سرعت بیت ۴ و ۵ در نوسانه حداقل سرعت تو پیک حدود ۳ یا کمی کمتر میشه
این سرعت حداقل td برای من الان دو انتن شده سرعت شده ۸مگ ۱۰ گیگ تو یه ساعت
شما اگه سرعت مهم براتون td تست کنید

M€HRAN
07-07-2017, 17:53
سلام
دیشب ایرانسل من رو چک کردم قسمت طرح های تشویقی یه بسته رو زده بود اینترنت ۷ روزه تلگرام مبلغش هم ۰ تومن بود گرفتمش الان فقط ار تلگرام دارم استفاده میکنم خطمم بسته اصلا نداره
گفتم دوستان در جریان باشید اگه تو ایرانسل من تون بود به فیض برسید

سلام
اين بسته براي من كه نيست! دو مورد رو اگه مي تونيد چك كنيد
فايل حجيم ويدئويي كه تو تلگرام هست رو دانلود كرديد ببنيد هزينه كم ميشه يا نه؟
با موبوگرام و نسخه هاي مشابه هم ميشه كار كرد يا فقط با نسخه اصلي تلگرام

حبیب 35
07-07-2017, 18:08
دروغه .یا به چندنفر دادن تا براشون تبلیغ کنن من الان 5 تاخط چک کردم هیچ کدوم همچین بسته ای نداشت

fanoostalaei
07-07-2017, 19:54
من دیشب داشتم تلگرام استفاده میکردم رو 2 جی ! از اعتبارم کسر نمیشد ! ولی به محض اینکه رفت رو 4 جی از اعتبارم کسر شد 8 تومن !!

king_Se
07-07-2017, 20:04
سلام، دوستان 4gپلاس توی گوشی تنظیمات خاصی داره ؟ گوشی من s7 edge هست و روی 4g آنتنش پر هست و در محدوده 4gپلاس هم هستیم، اما 4g+ نشون نمیده و همون 4g زده، سرعتش هم حدود 500 کیلوبایت هست ... هر چی سرچ کردم تنظیمات خاصی نداره گویا، ولی نتونستم 4gپلاس بگیرم هنوز، حتی تو دانشگاه هم که باز تو محدوده هست تست کردم اونجا هم 4gپلاس نیست، لطفا راهنمایی کنید اگر ممکنه.

arming900
07-07-2017, 20:13
کسی بسته هدیه بابت تبدیل سیم به فورجی رو گرفته ؟ 4 روز گذشت خبری نشد حتی بسته ساعتی هم گرفتم استفاده کردم ولی نداده

چقدر دروغ آخه

سوال پرسیدیم:n27:

hassanshaikhi
07-07-2017, 20:33
سلام
من شاید نزدیک به 3 گیگ دانلود کردم ازش هیچ هزینه ای نداره اصلا. حتی اگه بسته فعال هم داشته باشید از حجم بسته کم نمیشه.
برای من تلگرام موبایل با تلگرام نسخه دسکتاپ کار میکنه ولی نسخه تحت وب کار نمیکنه در واقع بر اساس ip هست.

M€HRAN
07-07-2017, 21:16
اگه اينطوري كه مي گيد باشه خيلي خوبه اونهايي كه سرور مجازي دارند
خيلي راحت مي تونند فايل هاي سنگين مثل فيلم و سريال رو تو تلگرام آپ كنند و بعد با اين بسته رايگان دانلود كنند.
ولي خب چرا اين طرح براي همه فعال نشده!!

arsinn
07-07-2017, 21:23
سلام، دوستان 4gپلاس توی گوشی تنظیمات خاصی داره ؟ گوشی من s7 edge هست و روی 4g آنتنش پر هست و در محدوده 4gپلاس هم هستیم، اما 4g+ نشون نمیده و همون 4g زده، سرعتش هم حدود 500 کیلوبایت هست ... هر چی سرچ کردم تنظیمات خاصی نداره گویا، ولی نتونستم 4gپلاس بگیرم هنوز، حتی تو دانشگاه هم که باز تو محدوده هست تست کردم اونجا هم 4gپلاس نیست، لطفا راهنمایی کنید اگر ممکنه.
هیچ تنظیمات خاصی نداره وقتی گوشی ساپورت کنه و در محدوده هم باشید قاعدتا باید وصل بشه اگه نمیشه حتما در اون منطقه ارائه نمیشه

Gamemaster
07-07-2017, 21:25
سوال پرسیدیم:n27:
منم تبدیل کردم ولی هیچ خبری از بسته نبود

mehryar1973
07-07-2017, 21:46
منم تبدیل کردم ولی هیچ خبری از بسته نبود
سلام
تا 6 تیر بود طرحش...

Abolfazl-Star
07-07-2017, 21:50
سلام
سلام
عجیبه ولی برای من وجود داشت [emoji16]
فایل ۸۰ مگ دان کردم چیزی کم نکرد
کلا از موبوگرام استفاده میکنم و مشکلی نداره

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Abolfazl-Star
07-07-2017, 21:53
من دیشب داشتم تلگرام استفاده میکردم رو 2 جی ! از اعتبارم کسر نمیشد ! ولی به محض اینکه رفت رو 4 جی از اعتبارم کسر شد 8 تومن !!
خخخ
من رو فورجی پلاس هستم مشکلی نداره از دیشب تا الان به کوب دارم استفاده میکنم مثلا [emoji16] [emoji55]

javadth
08-07-2017, 15:15

093X
08-07-2017, 17:52
سوال پرسیدیم:n27:بله من دوتا سیمکارت فعال کردم که برای هر دوش فعال شد بسته ۱۴ گیگ ۱۴ روزه..البته ۲ روز بعد از تبدیل فعال شد..
شما هم اگه تبدیل کردید دیتا رو گوشی فعال کنید و روشن کنید هر از گاهی که شبکه شناسایی کنه که سیمکارتتون رو گوشی فورجی هست..چون به گفته خودشون باید سیمکارت رو گوشی فورجی باشه

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

sa_mo1369
08-07-2017, 20:25

+4G ایرانسل - بجنورد

saber73
09-07-2017, 01:20
بسته هدیه 20 یک ماهه برای تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی چطوری فعال میشه ؟ از کجا بفهمیم فعال شده ؟ کسی تجربه ای داره ؟ من تبدیل کردم ولی خبری از بسته نیست ؟ نه داخل ایرانسل من و نه داخل حساب الکترونیکی ! هیچ پیامکی هم در این مورد نیومده ! :n13:

Mana5
09-07-2017, 02:52
به نظر من تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی ارزش نداره
حتی اگه بسته یک ماهه هدیه 200 گیگی بده
قطعا چند برابرش در دراز مدت از جیبتون بیرون میکشن

britain
09-07-2017, 07:59
به نظر من تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی ارزش نداره
حتی اگه بسته یک ماهه هدیه 200 گیگی بده
قطعا چند برابرش در دراز مدت از جیبتون بیرون میکشن

ایرانسل دزدی رو خووووووب بلده

h_gh_gamkhor
09-07-2017, 09:09
دیشب ساعت ۲ و نیم شب به محضی که بسته شبانه نامحدود ۳ ساعته خریدم و فعال شد سرعت از +4g به H+ تغییر پیدا کرد و دقیقا تا ۵ و نیم که بسته تمام شد به ۴ جی پلاس بر نگشت.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

aryna
09-07-2017, 10:42
دیشب ساعت ۲ و نیم شب به محضی که بسته شبانه نامحدود ۳ ساعته خریدم و فعال شد سرعت از +4g به H+ تغییر پیدا کرد و دقیقا تا ۵ و نیم که بسته تمام شد به ۴ جی پلاس بر نگشت.

اینجا ایران هست
برادر

فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk

m_sport
09-07-2017, 15:49
سلام
میخوام یه مودم همراه برای استفاده از 4g ایرانسل بگیرم.
1- مارکهایی مثل d-link هم مثل مودمهای ایرانسل سیم کارت خور هستند؟
مثلا این مدل

با مودمهای ایرانسل چه تفاوتی داره؟
2 - سرعت 4.5g نسبت به 4g چقدر بیشتره؟

greatpouya
09-07-2017, 15:55
سلام
مثلا این مدل

سایت ناقص اومده، اسم سایتو با فاصله بین کلمات، یا کلن فارسی، پایین بنویس

دوبرابره

Electronic-Arts
09-07-2017, 16:22
سایت ناقص اومده، اسم سایتو با فاصله بین کلمات، یا کلن فارسی، پایین بنویس

دوبرابره

دیجی کالا هست
نمیدونم چرا دیجی کالا رو ورداشتن فیلتر کردن انگار این فروم فروش چیزی هست و دیجی کالا رقیبه !!!!

amirbrad
09-07-2017, 20:20
سلام
مثلا این مدل

سلام
سوالتون در تایپیک مربوطه بپرسید

Gamemaster
09-07-2017, 20:53

غیر این میشد باید تعجب کرد

-----------
کجاین اونایی که سنگ شبانرو به سینه میزدن

matr!x_2008
09-07-2017, 21:07
بعد از ساعت 12 ایرانسل من از کار میفته..معلوم نیس چشونه؟ روزا خوب فعاله ولی شب هیچی دیگه

mars1920
09-07-2017, 22:36
من به بسته ۲ گیگ ماهیانه تشویقی داشتم.دیشب یه بسته ۳ ساعته نامحدود گرفتم.ساعت ۲ شروع به دانلود کردم.
ساعت ۳:۴۶ دقیقه کلا بسته هام تموم شد. توی اپ ایرانسل من میزد ۱۹ درصد از نامحدود مونده ولی حجم ۲گیگ ماهیانه که تا قبل از استفاده از نامحدود حدود ۱ گیگ مونده بود صفر کرده بود.
پیج باز نمی کرد و می گفت باید اعتبار اینترنتی خود رو افزایش بدید.
۴ بار زنگ زدم به پشتیبانی اخر سر گفت که توی کنترل حساب اینترنتی شکایت کن. حالا که میام برای شکایت وضعیت اینه
چکار کنم؟

XENON24
09-07-2017, 23:12
بعد از ساعت 12 ایرانسل من از کار میفته..معلوم نیس چشونه؟ روزا خوب فعاله ولی شب هیچی دیگه

دقیقا دیشب هم از 12 به بعد وارد نمیشد ...الان هم وارد نمیشه!!:n04::n29:

Gamemaster
09-07-2017, 23:14
نمیدونم ۱۹۵ به این شکایات رسیدگی میکنه یا نه
ولی چیزی که مشخصه این طرح شبانه بیشتر جنبه پولی داره تا مصرفی
پولو میدین ولی استفاده ای نمیبرین

greatpouya
09-07-2017, 23:24
دقیقا دیشب هم از 12 به بعد وارد نمیشد ...الان هم وارد نمیشه!!:n04::n29:
اره مال منم باز نمیکنه الان، فک کنم ۱۲ به بعد سرورارم از برق میکشه

srx190d
09-07-2017, 23:44
من به بسته ۲ گیگ ماهیانه تشویقی داشتم.دیشب یه بسته ۳ ساعته نامحدود گرفتم.ساعت ۲ شروع به دانلود کردم.
ساعت ۳:۴۶ دقیقه کلا بسته هام تموم شد. توی اپ ایرانسل من میزد ۱۹ درصد از نامحدود مونده ولی حجم ۲گیگ ماهیانه که تا قبل از استفاده از نامحدود حدود ۱ گیگ مونده بود صفر کرده بود.

پیج باز نمی کرد و می گفت باید اعتبار اینترنتی خود رو افزایش بدید.
۴ بار زنگ زدم به پشتیبانی اخر سر گفت که توی کنترل حساب اینترنتی شکایت کن. حالا که میام برای شکایت وضعیت اینه

اگر بسته هديه بوده احتمالا هديه رو در اولويت قرار داده

mars1920
10-07-2017, 03:35
اگر بسته هديه بوده احتمالا هديه رو در اولويت قرار داده

نه بسته از طرح های تشویقی برنامه ایرانسل من بود خریده بودم

p30g
10-07-2017, 09:13
ایرانسل ی طرح 1 روزه اینترنت رایگان داره دوطرفه
هر کسی تمایل داشت پ.خ کنه شمارشو

ak313
10-07-2017, 10:12
رور به روز ایرانسل بد تر میشه یعنی الان شبکه اف دی خیلی ناپایداره .. هر لحظه یه جوره
این تست همینطوری موند و حرکت نمی کرد و در تکرار هم سرعت خیلی پایین بود

تست اسپید تست اف دی دی

اما این همون زمان در شبکه تی دی هست

اینم اسپید تست تی دی

واقعیت اینه که تعداد زیاد یوزرها در تایم 6 تا 12 باعث شلوغی شبکه شده چون واقعا تعداد دیوایس های 4 جی خیلی زیاد شده و با تعداد دیوایس های تی دی قابل مقایسه نیست
به همین خاطر شبکه تی دی پایدارتر هست و برای استفاده در خانه باید بریم سراغ تی دی و برای خارج از خانه هم سراغ اف دی دی.. این باعث میشه که شبکه اف دی دی هم از دانلودها زیاد خالی بشه و به تعادل برسند
حالا یکی از سیاستهای ایرانسل قابل تحسین میشه که اجازه نمیده مودم های تی دی مبین نت هم وارد شبکش بشن چون شلوغ نشدن بی جهت شبکه تی دی یک سیاست کلی هست
اینها نظر شخصی خودم هست

sky1sky
11-07-2017, 03:46
جالبه خیلی جالیه !!!
با این همه ثروت این اپراتور ها نمی دونم چرا دست از دزدی بر نمی دارن

موبایلی که همیشه نت سیم کارت اعتباری دارم و 4 جی هست امشب نت شبانه ازون ساعتی نامحدود ها گرفتم ولی همش ارم h بود رو موبایل !!!

تازه بعدشم
فقط 20 دقه اول نت خوب بود بعدش هر سی ثاننیه نت قطع و وصل می شد
یعنی من فقط 20 دقه تونستم از اون دو ساعت شبانه ای که گرفتم استفاده کنم بقیه همش نگاه به موبایل
و حرص خوردن که این نت چرا مدام قطع و وصل م یشه و اصلا نتونستم استفاده کنم

اصلا راضی نبودم از نت ساعتی شون

والا کی بیاد تحریم کنه خب ؟! وقتی نت شده جزئی از زندگی مون و بدون اون زندگی مون لنگ می مونه! من خودم هر دفعه نت می خرم حرص و جوش می زنم سر قیمتش ... خدائئش قیمت هاش واسم زیاده از مجبوریه که مجبورم بخرم
به 195 هم شکایت نوشتم واسه قیمت گزاف
جواب دادن که ایرانسل خودش مختاره و تصمیم میگیره بسته هاش چه قیمتی باشه!!! یعنی عملا همینه که هست !!!!

الان ساعت شبانم تموم شده با بسته عادی سیم کارتم فعالم ! دریغ از اینکه یک ثانیه قطعی داشته باشه !! و همچین 4g هست

shangil
11-07-2017, 06:48
علت این دزدی اینه که وقتی به اندازه کافی شکایت نمیشه ازشون و همینطور کاربرها تحریم نمیکنن اینا روز به روز وقیحتر میشن
به نظر من الان دوره ای هست باید جلوی اینا ایستاد ..
2 روش جواب میده یکی اگه فقط 20 یا 30 درصد کاربرها اینارو تحریم کنن خودشون ببینن فروششون افت زیادی داشته مجبورن بهتر کار کنن
و روش دیگه از روشهای مختلف پیگیری و شکایت زیاد بشه بازم مجبور به عقب نشینی میشن ..
و یک روش دیگه که اینا از خداشون هست اینه که مردم هی ناله کنن و همینطور سرویس بگیرن و کاری هم نکنن.
خلاصه اگه با شکایت فعلا به جایی نرسیدید تحریم بهترین روش هست.
من خودم چند ماه پیش ایرانسل رو دیگه شارژ نکردم و از ADSL دارم استفاده میکنم که فعلا راضی هستم اینم بد شه میرم از جای دیگه میگیرم.
300 تومان ارزش افزوده کم کرد
ایرانسل رو گزاشتم کنار گنده بک های عوضی
افتادن به جونن ملت برین گم شین دست از سر مردم بردارین زالو صفتان عقده ای

حیزون
11-07-2017, 07:46
پیامک های تبلیغاتی بالاخره زهر خودشون رو ریختن و نه تنها سیم کارت های ترابردی بلکه همه سیم کارت ها دیگه پیامک اتوماتیک نمیگیرن (گوگل تلگرام واتس آپ غیره) ، فقط مگه اینکه گوگل . من تو سایت مخابرات درخواست توسعه شبکه تانوما دادم همه کاراشو کردم فرم پر کردم ولی پیامک کد تایید نمیومد ! یعنی از مخابرات ایران ! چه برسه به پیامک هایی که از خارج از کشور میان

B-Prot
11-07-2017, 09:36
دوستان توی ترابرد به ایرانسل، سیم کارت رو پست می کنند یا باید حضوری تحویل گرفت؟

ms1ove
11-07-2017, 11:11

از نمایندگی ایرانسل شهرتون تماس میگیرن تحویل میگیرد.

k1ozil
11-07-2017, 12:49
من دیشب دوستم دعوت کردم ایرانسل من ۱۱ گیگ از حجمم رفت مگه نباید ۱ روز رایگان میشد؟؟؟؟
پیامش هم اومد

vampireXZX
11-07-2017, 12:52
من دیشب دوستم دعوت کردم ایرانسل من ۱۱ گیگ از حجمم رفت مگه نباید ۱ روز رایگان میشد؟؟؟؟
پیامش هم اومد

هر ساعتی که دعوت کنی بسته تا ساعت 12 شب همون روز فقط فعاله!یعنی اگه شما ساعت 11:30 شب دعوت کنی نیم ساعت بعد تموم میشه

amirbrad
11-07-2017, 13:58

از نمایندگی ایرانسل شهرتون تماس میگیرن تحویل میگیرد.

تایپیک مربوط به ترابرد

STTIGER
11-07-2017, 14:03
منم دیشب ساعت 12.30 شب دوستم رو دعوت کردم به ایرانسل من پیامک فعال شدن نت ۱ روزه هم اومد اما فعال نشد :|
فک کنم جمعش کردن

p30g
11-07-2017, 14:09
منم دیشب ساعت 12.30 شب دوستم رو دعوت کردم به ایرانسل من پیامک فعال شدن نت ۱ روزه هم اومد اما فعال نشد :|
فک کنم جمعش کردن

اره مثل اینکه
من به هوای اینکه رایگان شده دانلود کردم همه ی شارژم خالی شد:n14:

amirbrad
11-07-2017, 16:42
شما دوستان با شب مشکل دارین برای من صبح و شب نداره سرعت و پینگ تایم اوت بسیار افتضاح شده و غیر قابل استفاده شبها سرعتم ماکزیمم حدود ۲۵۶ کیلیوبایت میشه!

Gamemaster
11-07-2017, 18:18
فک کنم جمعش کردن
اگه جم کردن چ زیرکانه بوده
:|

hassanshaikhi
11-07-2017, 18:40
فک کنم جمعش کردن
دقیقا منم دیشب ساعت 12:30 پیامش اومد که فعال شده ولی فعال نشده بود.

ahashahin
11-07-2017, 20:21
من دو روزه دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم ن از نظر حجم کم اومده و نه قطع شده خطم موجودی نداره بسته هم نداره و توی این دو شب 100 گیگ بیشتر دانلود داشتم :n31:

erfan.it
11-07-2017, 21:44
دوستان برای گرفتن نت نامحدود 1 روزه از ورژن قبلی مای ایرانسل استفاده کنید !
نمیدونم این جدیده چه مرگشه :n02:

k1ozil
11-07-2017, 22:45
هر ساعتی که دعوت کنی بسته تا ساعت 12 شب همون روز فقط فعاله!یعنی اگه شما ساعت 11:30 شب دعوت کنی نیم ساعت بعد تموم میشه

من ۱۲.۳۰ شب دعوت کردم
صبحش زده دانلود کرده
با این تفسیر باز هم باید رایگان می‌بود

shangil
11-07-2017, 22:50
من اخرین روز استفاده از ایرانسله برام
امروز با اینکه باز طرح کنترل مصرف ازاد بود هم از شارژم کم کرد هم از نت ایرانسل. نگا میکنم 15 کار کرد اخیر هر نیم ساعت یه پولی کم کرده

matr!x_2008
11-07-2017, 23:51
هنوز دعوت مای ایرانسل جواب میده؟ یا بسته شده

ShadowDragon
11-07-2017, 23:58
دوستان راهی هست با سیمکارت ایرانسل نت تایپ دو گرفت؟ من از تی دی استفاده میکنم، فعلا نشده

shangil
12-07-2017, 21:54
هم شارژ تلفنمو خوردن هم شارز اینترنت با اینکه فقط طرح کنترل مصرف ازاد داشتم
شرم بر شما
پستهامون چرا پاک شد اینها در روز روشن دزدی میکنن و این فروم چرا میخواد نادیده گرفته بشه دزدیها

m2music
12-07-2017, 22:18
ایرانسل برای من پیام فرستاد که به خاطر تکمیل ثبت نامتون بهتون 10000 مگابایت اینترنت و 10000 دقیقه مکالمه و 10000 پیامک هدیه تعلق گرفت. منم چند قسمت سریال زدم دانلود و بعد نگاه کردم دیدم 20 هزار امده روی قبض خطم. حالا باید کجا شکایت کنم. متاسفانه پیامی هم که از ایرانسل برام اومده بود حذف کردم :n28:

p30g
12-07-2017, 22:54
دوستان ترابرد کنید روی یک اپراتور دیگه

ایرانسل دیگه بقولی دم دراورده:n24:

ho3in2012
12-07-2017, 23:54
سلام
دوستان دیروز یه پیامی بصورت فلش رو صفحه گوشیم اومد از طرف ایرانسل در مورد سرویس کارت ویزیت
چن بار کنسل رو زدم بازم پیامه سریع دوباره ظاهر میشد که در آخر اوکی رو زدم و 600 تومن بابت فعال سازی کارت ویزیت بلافاصله از حسابم کسر شد(بدون فرستادن هیچ پیامکی از طرف من برای فعال سازی)
کسی چنین مشکلی رو داشته؟ تا حالا 1200 تومن سر این موضوع الکی از اعتبار من کم شده

ramin vao
13-07-2017, 06:47
دزدها
هم شارژ تلفنمو خوردن هم شارز اینترنت با اینکه فقط طرح کنترل مصرف ازاد داشتم
دزد ها شرم بر شما

جالبه که پست من که گفته بودم یا شکایت کنید یا تحریم پاک شد به علت لحن نامناسب! :n09:
خودش نشون دهنده یه سری چیزا هست و اینکه از چی میترسن .

isbn
13-07-2017, 10:45
سلام دوستان جايي رو در تهران ميشناسيد كه انتن هاي تقويتي 4g براي مودم بفروشه ؟

حیزون
13-07-2017, 10:57

بهترین جا دیجیک اصفهانه ! از دی جی کالا تهران سریع تر برات میفرستن ! هر سه نا سوکت رو هم دارن .. تو یه پاکت با پلاستیک حبابی پشت پاکت رو هم با خط خوش آدرس ات رو مینویسن . تهران الافی ه گشتن دنبال همچین چیزایی .. بندر لنگه بری بخری ارزون تر در میاد

یا یه سفر برو تایلند

C4lm
13-07-2017, 12:29
سلام
دوستان دیروز یه پیامی بصورت فلش رو صفحه گوشیم اومد از طرف ایرانسل در مورد سرویس کارت ویزیت
چن بار کنسل رو زدم بازم پیامه سریع دوباره ظاهر میشد که در آخر اوکی رو زدم و 600 تومن بابت فعال سازی کارت ویزیت بلافاصله از حسابم کسر شد(بدون فرستادن هیچ پیامکی از طرف من برای فعال سازی)
کسی چنین مشکلی رو داشته؟ تا حالا 1200 تومن سر این موضوع الکی از اعتبار من کم شده
سلام
بله برای همه میاد ولی نباید تایید می کردینش حتی اگر شده 100 بار روی کنسل بزنین یا با گرفتن دکمه ی هوم یا هر ترفند من دراوردی دیگری باید ازش خارج بشین
متاسفانه چند ده هزار تومن تابحال بابت فعال شدن ناخواسته ی همینجور مزخرفات و مخصوصاً فعال شدن مسابقات پیامکیِ ناخواسته از حساب دو تا سیمکارت ایرانسلم که یکیش رو از 11 سال قبل دارم کسر (دزدیده) شد و باوجود همه جور شکایت برنگشت.بخاطر همین اخیراً دیگه سعی می کنم تا جای ممکن پول توی شارژ سیمکارتها نباشه (اعتبار حساب 0 یا رقم ناچیزی باشه) چون انگار جدیداً ایرانسل یاد گرفته و با این ترفندهای ناجوانمردانه، شارژ مردم رو مخفیانه میدزده
الانم مطمئن بشین که هیچکدوم از این به اصطلاح خدمات و ... ی ناخواسته فعال نباشه

starpars
13-07-2017, 13:11
دوستان با طرح جدید داعمی ارزش داره اعتباری ایرانسل رو به داعمی تبدیل کنیم؟
بعد بسته هایی که الان روی اعتباری داریم چی میشه؟ بسته هدیه داعمی در اولویت قرار میگیره؟

hassanshaikhi
13-07-2017, 13:53
اینترنت 1 روزه رایگان که برای من چند شب پیش فعال نشده بود بعد تماس با ایرانسل امروز صبح فعال شد برام:n24:

sajad-tnt
13-07-2017, 16:57
محدودیت بسته 3 ساعته شبانه تا چند گیگ هست؟

ehsanehsan007
13-07-2017, 17:29
محدودیت بسته 3 ساعته شبانه تا چند گیگ هست؟
شصت گیگه...مگه اینکه سرعتت خیییلی خوب باشه کم بیاری

mohsen14014
13-07-2017, 19:17

برو سایت راستین بازار ، آدرسشونو پیدا کن .

نوع کانکتور آنتن رو دقت کنید به مودم بخوره .

.

matr!x_2008
13-07-2017, 20:22
اینترنت 1 روزه رایگان که برای من چند شب پیش فعال نشده بود بعد تماس با ایرانسل امروز صبح فعال شد برام:n24:

برای منم دیشب فعال شد

ak313
13-07-2017, 20:32
باند 7
خارجی
داخلی

باند سه

داخلی

خارجی

پلاس

Abolfazl-Star
14-07-2017, 01:03
سلام ساعت ۱۲ بسته ۷ روزه رایگان تلگرامم تموم شد بعد تو ایرانسل من دیدم دوباره برام گذاشتن [emoji16] [emoji16] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

senator2011
14-07-2017, 04:10
سلام ساعت ۱۲ بسته ۷ روزه رایگان تلگرامم تموم شد بعد تو ایرانسل من دیدم دوباره برام گذاشتن [emoji16] [emoji16] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایرانسل خیلی دوست داره حتما :|

Ghaioom
14-07-2017, 07:25
سلام ساعت ۱۲ بسته ۷ روزه رایگان تلگرامم تموم شد بعد تو ایرانسل من دیدم دوباره برام گذاشتن [emoji16] [emoji16]

جریان این چیه؟! یعنی چی بسته تلگرام؟!

برای همه هست؟

دوستان یه شماره تبلیغاتی هست که از تور هواپیمایی پیام میفرسته. بین پیامکهای تبلیغاتیم هم نیستش! نمیدونم چجوری توش عضو شدم از قبلنا هم گاهی پیام میفرسته. چیکار کنم برای لغوش؟! با اپراتور انلاین گفتگو کردم میگه از 118 بپرس بهت میگه شماره کجاست. عژب

MeHrDaD-91
14-07-2017, 11:05
دوستان اینستاگرام دو روزه خیلی بد باز میشه انگار چیز شده باشه
برا شما هم همینطوره؟؟

Click 1
14-07-2017, 11:54
دوستان این بسته های تلگرام بر چه اساسی به فرد تعلق می گیره ؟ :n06:

حبیب 35
14-07-2017, 12:08
دوستان یه شماره تبلیغاتی هست که از تور هواپیمایی پیام میفرسته. بین پیامکهای تبلیغاتیم هم نیستش! نمیدونم چجوری توش عضو شدم از قبلنا هم گاهی پیام میفرسته. چیکار کنم برای لغوش؟! با اپراتور انلاین گفتگو کردم میگه از 118 بپرس بهت میگه شماره کجاست. عژب[/QUOTE]

پیامک بزن به ستاره 800 مربع بعد ارسال کل پیامکها روحذف کن

LEO.M
14-07-2017, 22:00
بسته تلگرام چيه؟

italodance
15-07-2017, 07:48
سلام پس از 3 سال یک دستی رو سیم کارت ایرانسلم کشیدم و بسته 2000 تومانی یک هفتگی 6 تا 12 ظهر رو خریدم برای چک سرعت و کیفیت و..

سیم کارتم قدیمیه و اعتباریه و 3g تو مودم نشون میده چند سوال:

1 سرعت از 1.2 مگابایت بیشتر نمیره تازه با کلی نوسان, منطقه ما رو هم زده 4.5 رو ساپورت میکنه, آیا ایرانسل ایرانسل می گفتند اینه؟
2 آیا سیم کارت رو تعویض به 4.5g بکنم تغییری تو سرعت و کیفیت مشاهده میشه؟ ربط داره؟
3 آیا بسته ای که از سایتش خریدم یا کلیه بسته های اعتباریش در سایتش همگی یک کیفیت و سرعتند یا فرق دارند؟

رایتل هم دارم ان هم تا 1.2 میره با نوسان شدید
ADSL از همه بهتره و ارزونتره سرعت تا 1.7 مگابایت ثابته

نظرات اساتید رو می طلبم ممنون

Gamemaster
15-07-2017, 08:30
سلام پس از 3 سال یک دستی رو سیم کارت ایرانسلم کشیدم و بسته 2000 تومانی یک هفتگی 6 تا 12 ظهر رو خریدم برای چک سرعت و کیفیت و..

1 سرعت از 1.2 مگابایت بیشتر نمیره تازه با کلی نوسان, منطقه ما رو هم زده 4.5 رو ساپورت میکنه, آیا ایرانسل ایرانسل می گفتند اینه؟
2 آیا سیم کارت رو تعویض به 4.5g بکنم تغییری تو سرعت و کیفیت مشاهده میشه؟ ربط داره؟
3 آیا بسته ای که از سایتش خریدم یا کلیه بسته های اعتباریش در سایتش همگی یک کیفیت و سرعتند یا فرق دارند؟

ایرانسل ایرانسل که میگفتن اینه
قاعدتا باید تقیرو حس کنید اگه نکردید منظقه تو پوشش بدی هست
همه بستها یکی ن
خاهش

ms1ove
15-07-2017, 08:54

سلام اگه مودمت از 4G پشتیبانی میکنه سیم کارت فورجی بنداز روش سرعت بیشتری میگیری

h_gh_gamkhor
15-07-2017, 09:46

۳جی برای من همین ۱ مگابایت سرعت دانلود داره ولی ۴جی پلاس سرعت دانلودش بسته به شلوغی شبکه و سروری که میخوام ازش دانلود کنم از ۲ یا ۳ مگابایت تا ۱۰ مگابایت متغیره.

donya1370
15-07-2017, 10:34
سلام دوستان ممنون میشم این سوالات منو پاسخ بدین:

1- ایرانسل اصلا امکان خرید حجم نداره؟ الان مثلا من یه بسته 16 مگ (8 مگ روزانه 8 مگ شبانه) داشته باشم و روزانه ش تموم شده باشه ولی شبانه باقی مونده باشه چی میشه. باید یه بسته جدید فعال کنم و این شبانه سوخت میشه؟ اینجوری اگه آدم هی مجبور بشه بسته جدید فعال کنه که از adsl گرون تر درمیاد.

2- این بسته های چند کاربره رو میشه مثل بسته های عادی و فقط با یک کاربر استفاده کرد؟

meysam2578
15-07-2017, 10:50

1- ایرانسل اصلا امکان خرید حجم نداره؟ الان مثلا من یه بسته 16 مگ (8 مگ روزانه 8 مگ شبانه) داشته باشم و روزانه ش تموم شده باشه ولی شبانه باقی مونده باشه چی میشه. باید یه بسته جدید فعال کنم و این شبانه سوخت میشه؟ اینجوری اگه آدم هی مجبور بشه بسته جدید فعال کنه که از adsl گرون تر درمیاد.

2- این بسته های چند کاربره رو میشه مثل بسته های عادی و فقط با یک کاربر استفاده کرد؟
تو اینترنت همراه امکان خرید حجم ندارید . یعنی مثه ADSL نیست که هر وقت نیاز داشته باشی مثلا 1 گیگ حجم مازاد بخری . هر وقت بسته تموم شد مجددا باید پول یه بسته ی کاملو بدین و بخرین . در ضمن وقتی بسته ی روزانه رو تموم کردین بسته ی شبانه هم میسوزه و دیگه امکان استفاده از شبانه هم ندارید . به طور کلی برای استفاده معمولی و برای منزل adsl خیلی به صرفه تره . جواب سوال دومم نمیدونم .

!AL
15-07-2017, 13:16
وقتی یه سرویس یک ماه خریداری بشه..برای استفاده از بست های نامحدود ساعتی باید مودم رو خاموش روشن کرد؟!..راه دیگه ای نیست که نیاز نباش بیدار موند تا اون ساعت؟!

m_amin
15-07-2017, 13:16

کسی نگفته ایرانسل یا بطور کلی اینترنت همرا ارزون تر از اینترنت ثابت هست شما این رو بد برداشت کردی
فقط چون بستر اینترنت وابت ما ضعیف هست
اینترنت همراه سرعت بالاتری میده و یه جاهایی که ثابت ندارند میشه استفاده کرد
واسه همین خیلی کاربراش زیاد شده

Le0nard0
15-07-2017, 17:39
وقتی یه سرویس یک ماه خریداری بشه..برای استفاده از بست های نامحدود ساعتی باید مودم رو خاموش روشن کرد؟
نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست.

hassanshaikhi
15-07-2017, 19:40
کسانی که بسته تلگرام دارند متیونند از این ربات برای انتقال فایل ها استفاده کنند URLuploadbot. فقط محدودیت حجم 500 مگابایت برای هر فایل و روزانه حجم 1 گیگ رو داره. لینک کلیپ های اینستا هم اگه کپی کنید توی تلگرام از طریق تلگرام دانلود میشه.

erfan90ir
15-07-2017, 19:44
سلام دوستان نامحدود ساعتی ایرانسل تو یک ساعت چند گیگ میشه دانلود کرد؟؟؟
20 گیگ میشه دانلود کرد؟؟؟؟

italodance
15-07-2017, 21:01
۳جی برای من همین ۱ مگابایت سرعت دانلود داره ولی ۴جی پلاس سرعت دانلودش بسته به شلوغی شبکه و سروری که میخوام ازش دانلود کنم از ۲ یا ۳ مگابایت تا ۱۰ مگابایت متغیره.

اره راست گفتی تاثیر داشت در ضمن بهترین قیمت بسته هاش همون 5 گیگ ماهی 3 تومان 6 تا 12 هست. یک 3 الی 4 بار پشت سر هم بخرم بشه 20 گیگ و ADSL رو هم داشته باشم واسه 12 تا 6 :n31:

جیوه
15-07-2017, 22:09
سلام دوستان نامحدود ساعتی ایرانسل تو یک ساعت چند گیگ میشه دانلود کرد؟؟؟
20 گیگ میشه دانلود کرد؟؟؟؟
من خودم حدود 20 گیگ رو دانلود داشتم حتی بیشتر
البته بستگی به فاصله از آنتن و مدل مودم داره

Abolfazl-Star
15-07-2017, 23:28
کسانی که بسته تلگرام دارند متیونند از این ربات برای انتقال فایل ها استفاده کنند URLuploadbot. فقط محدودیت حجم 500 مگابایت برای هر فایل و روزانه حجم 1 گیگ رو داره. لینک کلیپ های اینستا هم اگه کپی کنید توی تلگرام از طریق تلگرام دانلود میشه.
ممنون دوست عزیز خیلی بدرد بخور بود [emoji4]

shangil
16-07-2017, 06:36
nاین ارزش افزوده چیه کم میکنه از من؟ دزدی سر گردنس؟! نگا میکنم 15 کارکرد اخیر 300تومان ارزش افزوده کم میکنه دزد

shangil
16-07-2017, 06:39
راستی من موبایلمو ریست کردم کلا. از حالت 4g در اومده انگار جریان این چیه!؟؟ با 3g کار میکنه
اصلا من موبایل داتا رو روشن میکنم 4g نشون میده ولی کار نمیکنه. باید برم اینترنت خونه رو روشن کنم تا کار کنه اونم سرعتش کم میشه میشه تو دانلود
یعنی عملا بیرون کار نمیکنه
لطفا کمک کنید ضروریه جوابش

ak313
16-07-2017, 10:41
وقتی شبکه ایرانسل از حالت منطقی خارج می شود

تک کانکشن

مالتی کانکشن (32)

این تست هم با سرور مشهده.. قکر کنم ما به همین دیتا سنتر وصل می شیم که پینگ خوب شده و الا پینگ داخلی معمولا توی تستها 68 هست

Gamemaster
16-07-2017, 11:15
راستی من موبایلمو ریست کردم کلا. از حالت 4g در اومده انگار جریان این چیه!؟؟ با 3g کار میکنه
اصلا من موبایل داتا رو روشن میکنم 4g نشون میده ولی کار نمیکنه. باید برم اینترنت خونه رو روشن کنم تا کار کنه اونم سرعتش کم میشه میشه تو دانلود
اگه رو 4g نمیره مشکل از انتن دهی دکله

shangil
16-07-2017, 11:25
اگه رو 4g نمیره مشکل از انتن دهی دکله
یعنی میفرمایی ریست کردن تاثیر نداشته. اخه درست بعد اینکه دیروز ریست کردم اینطوری شد.
تا دیروز هم این مشکل نبود؟ من میزنم موبایل داتا کار نمیکنه به تنهایی. بالا میاره 4G ولی اینترنت نمیره به تنهایی. البته تلگرام و اینا کار میکنه ولی تو اینترنت نمیتونم کار کنم. ولی وقتی اینترنت خونه رو هم راه میندازم در گوشی همراه موبایل داتا کار میکنه!! ولی سرعت دانلودش کم هست دیگه ولی مطمینم تقریبا از اینترنت خونه نمیگیره چون اینترنت خونموم سرعتش خیلی کمه نامحدوده. در واقع بدون اینترنت خونه خود به خود کار نمیکنه. تنظمیاتش به هم خورده؟! اخه سیمکارت که عوض نشده 4G بود دیگه.
عجیبه واقعا
البته در قسمت network mode اون 4g نیست! نوشته اونجا هم LTE/3G/4G

realcore
16-07-2017, 11:38
شما برو توی تنظیمات گوشیت، قسمت apn یا نقاط اتصال رو پیدا کن، بعد باید اون apn که بهش وصلیو اصلاح کنی، وقتی وارد شدی بگرد دنبال پراکسی و پورت (درگاه) ، هر چی عدد رو به روشون نوشته شده رو پاک کن، تغییراتو ذخیره کن بیا بیرون اوکی میشه.

shangil
16-07-2017, 12:06
شما برو توی تنظیمات گوشیت، قسمت apn یا نقاط اتصال رو پیدا کن، بعد باید اون apn که بهش وصلیو اصلاح کنی، وقتی وارد شدی بگرد دنبال پراکسی و پورت (درگاه) ، هر چی عدد رو به روشون نوشته شده رو پاک کن، تغییراتو ذخیره کن بیا بیرون اوکی میشه.
اقا ممنون
این APN همون تنظیمات داخل قسمت WIFI هست؟
اهان یه چیزی پیدا کردم در قسمت MOBILE NETWORK به نام ACCESS POINT NAME که فک کنم همون APN که شما فرمودی هست. درسته؟
الان رفتم داخل اون دو تا چیز هست
IRANCELL-GPRS
IRANCELL-MMS
اولی فعاله
رفتم داخلش
PROXY , PORT هست جلوشون عدد هست!
اونا رو پاک کنم فقط دیگه؟ چون دیگه عدیدی نیست اون یوزر پس هم هست اونم عددی نیست جلوش فقط اون دو تا هست.
مشکلی که پیش نمیاد پاک کنم؟ بعدش این با هیلتر شکن میره دیگه اگه اون ------ اینا پاک بشه؟!

یه سوال دیگر هم دارم تو قسمت NETWORK MODE فقط LTE/2G/3G نوشته و 4G نیست. البته فک کنم قبلا هم نبود درسته؟

ببخشید من مبتدیم!

realcore
16-07-2017, 12:11
اقا ممنون
این APN همون تنظیمات داخل قسمت WIFI هست؟
اهان یه چیزی پیدا کردم در قسمت MOBILE NETWORK به نام ACCESS POINT NAME که فک کنم همون APN که شما فرمودی هست. درسته؟
الان رفتم داخل اون دو تا چیز هست
IRANCELL-GPRS
IRANCELL-MMS
اولی فعاله
رفتم داخلش
PROXY , PORT هست جلوشون عدد هست!
اونا رو پاک کنم فقط دیگه؟ چون دیگه عدیدی نیست اون یوزر پس هم هست اونم عددی نیست جلوش فقط اون دو تا هست.
مشکلی که پیش نمیاد پاک کنم؟ بعدش این با هیلتر شکن میره دیگه اگه اون ------ اینا پاک بشه؟!

یه سوال دیگر هم دارم تو قسمت NETWORK MODE فقط LTE/2G/3G نوشته و 4G نیست. البته فک کنم قبلا هم نبود درسته؟

ببخشید من مبتدیم!
درسته شما وارد همون اولی بشین که فعاله، اعداد پراکسی و پورت رو پاک کنین مشکلی پیش نمیاد و. مشکلتون حل میشه،
LTE همون 4g هست، تو بعضی گوشیا 4g نشون میده بعضی گوشیا LTE

shangil
16-07-2017, 12:17
درسته شما وارد همون اولی بشین که فعاله، اعداد پراکسی و پورت رو پاک کنین مشکلی پیش نمیاد و. مشکلتون حل میشه،
LTE همون 4g هست، تو بعضی گوشیا 4g نشون میده بعضی گوشیا LTE

دمت گرم .............

shangil
17-07-2017, 07:53
nاین ارزش افزوده چیه کم میکنه از من؟ دزدی سر گردنس؟! نگا میکنم 15 کارکرد اخیر 300تومان ارزش افزوده کم میکنه دزد
زنگ هم میزنم جواب درست درمون نمیدن
کسی تجربه ای داشته؟؟؟
من بعد هر بار تلفن یا هر روز تقریبا 300 تومان کم میشه از شارژم
بسته اینترنت هم دارم کنترل مصرف ازاد ولی ربطی به اون نداره فکر کنم

italodance
17-07-2017, 07:56
دوستان نظر بدند به نظر شما برای اینترنت ایرانسل از لحاظ کیفیت و سرعت کدوم از موارد ذیل مناسبتره:

1 خرید یک روتر lte مانند TP-LINK Archer MR200 Wireless LTE Modem Router و استفاده از خرید دیتای سیم کارت اعتباری

2 خرید مودم TD-LTE خودش با حجم 100 گیگ : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C_GP2101/

کدوم بهتر برای بهترین و بالاترین سرعت و کیفیت؟

هزینه تو مورد اول بیشتره و تو مورد دوم کمتره = حدود 200 هزار تومان اختلافه

akbarhasani1371
17-07-2017, 07:56
دوستان یعنی واقعا 200 گیگ حجم رو میدن؟اینو تو سایت یلو گزاشتن،قیمتش 1300 تومنه؟

italodance
17-07-2017, 07:59

فکر کنم اشتباه نوشته همون 200 مگابایته

B-Prot
17-07-2017, 10:29
سلام.
کد ussd استعلام مانده بسته هدیه 1000 مگابایتی خط ترابرد شده چی هست؟

ir.ghost
17-07-2017, 13:00

مگ هست گیگ نیست

mohammad_1992
17-07-2017, 16:34
من ای دی اس ال برای منزل استفاده می کنم ( و حدود 6 ماه دیگه اعتبار دارم )
الان در چنتا سایت سرویس دهنده ای دی اس ال برای خرید حجم تخفیف خوبی گذاشتن
به نظرتون بو دار نیست ؟ ( به دلیل صحبت از حذف حجم ترافیک ؟! )
من که فن اوا هستم زده برام :
1000 گیگ 725 هزارتومان
400 گیگ 300 هزار تومان
200 گیگ 165 هزارتومان

نظرتون چیه دوستان ؟

shahryar84
17-07-2017, 19:38
برای فعال شدن IPv6 ایرانسل
به APN بروید و APN protocol مانند عکس روی IPv4/IPv6 بگذارید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

srx190d
17-07-2017, 19:50
برای فعال شدن IPv6 ایرانسل
به APN بروید و APN protocol مانند عکس روی IPv4/IPv6 بگذارید.

جاي شما فعال ميشه فقط روي ٦ بزارين
نديدم فعال بشه مشهد

shahryar84
17-07-2017, 19:52
نديدم فعال بشه مشهد

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADآره، IPv6 می‌ده

ak313
17-07-2017, 20:37
این آی پی 6 برای ما که فائده ای در عمل نداشته،، اتفاقا وقتی روی مودم فعال باشه دیرتر به شبکه رجیستر میشه و اصلا من میزارم روی حالت ip4... ای پی 6 خالی هم که فایده نداره و تعداد معدودی از سایت های جهان با ای پی 6 سازگارن

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

h_gh_gamkhor
17-07-2017, 21:53
من ای دی اس ال برای منزل استفاده می کنم ( و حدود 6 ماه دیگه اعتبار دارم )
الان در چنتا سایت سرویس دهنده ای دی اس ال برای خرید حجم تخفیف خوبی گذاشتن
به نظرتون بو دار نیست ؟ ( به دلیل صحبت از حذف حجم ترافیک ؟! )
من که فن اوا هستم زده برام :
1000 گیگ 725 هزارتومان
400 گیگ 300 هزار تومان
200 گیگ 165 هزارتومان

نظرتون چیه دوستان ؟
اینترنت نامحدود زمانی بدرد میخوره که سرعت حداقل ۱ یا ۲ مگابیت باشه و بدون محدودیت مصرف منصفانه و با قیمت زیر ۵۰ هزار تومن

الان ۲ مگابیت نامحدود رو دارن ۴۰۰ ۵۰۰ یا حتی ۷۰۰ هزار تومن میفروشن.

من فکر نمی کنم به این زودی قیمت طرح های نامحدود معقول بشه.

mahdi-xbox
17-07-2017, 22:04
این 14 گیگ هدیه تعویض سیم کارت چطوری فعال میشه؟
چت انلاین سایت ایرانسل میگه 4 الی 5 روز اینترنت استفاده کنید رو سیم جدید تا فعال بشه...شر نگفته؟

sasan.69
17-07-2017, 22:59
رفقا هرکى نت ى روزه مى خواد و تو ماى ايرانسل ثبت نکرده پ. خ کنه بى زحمت

ALIRK
18-07-2017, 00:31
چت انلاین سایت ایرانسل میگه 4 الی 5 روز اینترنت استفاده کنید رو سیم جدید تا فعال بشه...شر نگفته؟

نه درست گفته 3تا 4 روز زمان میبره شما 2روز یک حجمی بخر اینترنتش رو فعال کن تا بهت تعلق بگیره

Electronic-Arts
18-07-2017, 02:47
نديدم فعال بشه مشهد

منم مشهد نه روی FDD نه روی TD نتونستم 6 بگیرم هنوز

mohammad_1992
18-07-2017, 11:58
اینترنت نامحدود زمانی بدرد میخوره که سرعت حداقل ۱ یا ۲ مگابیت باشه و بدون محدودیت مصرف منصفانه و با قیمت زیر ۵۰ هزار تومن

الان ۲ مگابیت نامحدود رو دارن ۴۰۰ ۵۰۰ یا حتی ۷۰۰ هزار تومن میفروشن.

من فکر نمی کنم به این زودی قیمت طرح های نامحدود معقول بشه.

منظورتون فکر کنم بایت باشه

بعد نوشتن این پست در اینستا نظر رئیس مخابرات رو شنیدم گفت اگه هم سازمان بخواد حجم رو حذف کنه صد در صد حجم منصفانه میزاره !
اره همین فن اوا میده 2 مگ که سرعتش 256 کیلوبایت هست ماهی 118 تومن ! 24 ساعت بزاری دانلود اندازه یک روزه نامحدود همراه اول نمیشه ! اون ماهی 29 تومن این هم 118 تومن !
کاربرها زیاد امید نداشته باشن
فوری رفتم یک بسته 200 گیگی رو خریدم

arming900
18-07-2017, 22:10

دروغه دروغ چند هفته پیش خودم تبدیل کردم حتی شنیدم باید یکم استفاده کنی تا بده بسته هم زدم نداد دروغ مثل همیشه

Yi Yi
20-07-2017, 04:11
من مشکل دانلد دارم با مودم E3372 در حالت 4g. مشکل قطعی اینترنت هنگام دانلد.

در حالت 4g ، بعد از گذشت یکی دو دقیقه از شروع دانلد ( از هر سروری) ، دانلدش قطع میشه و کلا اینترنت قطع میشه و هیچ سایتی هم باز نمیشه.
ولی وقتی در تنظیمات مودم، میزارمش روی حالت 3g only ، این مشکل قطع و وصلی کاملا حل میشه و ساعت ها دانلد میکنه.
در تنظیماتش هم میزان آنتن دهی 4g صددرصده.

چرا این مشکل قطع و وصلی دانلد در 4g پیش میاد و آیا راه حلی داره؟

rioman
20-07-2017, 06:00
من مشکل دانلد دارم با مودم E3372 در حالت 4g. مشکل قطعی اینترنت هنگام دانلد.

در حالت 4g ، بعد از گذشت یکی دو دقیقه از شروع دانلد ( از هر سروری) ، دانلدش قطع میشه و کلا اینترنت قطع میشه و هیچ سایتی هم باز نمیشه.
ولی وقتی در تنظیمات مودم، میزارمش روی حالت 3g only ، این مشکل قطع و وصلی کاملا حل میشه و ساعت ها دانلد میکنه.
در تنظیماتش هم میزان آنتن دهی 4g صددرصده.

چرا این مشکل قطع و وصلی دانلد در 4g پیش میاد و آیا راه حلی داره؟

برای منم همین مشکل وجود داره.
تمام کارهایی رو هم که دوستان اینجا گفتند انجام دادم ولی نشد.
بنظر من خود ایرانسل قطع می کنه.

حیزون
20-07-2017, 06:02
برای منم همین مشکل وجود داره.
تمام کارهایی رو هم که دوستان اینجا گفتند انجام دادم ولی نشد.
بنظر من خود ایرانسل قطع می کنه.

ایرانسل قطع میکنه همراه اول قطع نمیکنه

italodance
20-07-2017, 06:22
به به بالاخره یکم سرعت دیدیدم ADSL تا 1.7 مگ بایت سرعت داشتم رتور 4G گرفتم و سرعت تا 6.5 مگا بایت رفت :n26: فقط تک کانکشن خارجی :n25:

TD-LTD اش هم اشغال بود و اصلا کار نمی کرد با اینکه همه چی درسته امروز پس از یک روز عودت میدم. :n24:

hassanshaikhi
20-07-2017, 08:42
این بسته تلگرام رایگان انگار تمومی نداره واسه من 3 بار تموم شده و هر بار دوباره بعدش داده :n02: کلا ایرانسل از اینترنت زدمون کرد اون از بسته های شبانه اون از یک روز اینترنت نامحدود اینم از تلگرام :n09: