مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
eightskh
27-10-2021, 06:47
نقل قول از دوستان:
MCI
B1 - 550 - 450
B3 - 1423
B7 - 3300 - 3025 -3100 -3102 - 3028
B32 - 10762 - 10787
MTN
B1 - 100 - 125 - 75
B3 - 1800 -1775
B7 - 3050 - 2850 - 2963 - 2988
B8 - 3525
B32 - 10662 - 10612 - 10637
RighTel
B1 - 300-325
B32از لحاظ فنی میشه دیگه تداخلی نداره یا اینم باگه؟!؟!
البته من اين باند را نديدم دوستان اين اطلاعات رو بهم دادند.لطفن سعي كنيد با احنرام با يكديگر صحبت كنيد
باتشكر
eightskh
27-10-2021, 08:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تا حالا تجميع اين سه باند رو كسي ديده بود؟
eightskh
27-10-2021, 09:56
باند 4 در واقع از دو فرکانس استفاده میکنه رنج 1755-1710 مگاهرتز برای Uplink و رنج 2155-2110 مگاهرتز برای downlink و این باند به AWS-1 معروف است.
این باند بصورت نقطه ی و تست فعال شده
در استان هرمزگان و تجهیزات اریکسون
نقاطی از شهرهای که ترافیک بالا بوده و انسداد ترافیکی بدلیل کمبود ظرفیت فرکانسی بوجود آمده سکتور با سکتور TD-FD تعویض و RRU های جدید نصب شده و فرکانس 2300 یا همون باند 40 فعال شده ، بیشتر مراکز استان ها و شهرهای پرجمعیت
ببینید اضاف شدن کریرهای جدید و در کل توسعه نودهای شبکه با توجه به ترافیک شبکه و لینک سایت هست و شما در تمامی سایت ها انتظار فعالسازی تمام کریر ها رو نداشته باشید.
اپراتور ها از هر فرکانسی استفاده کنند از قبل هماهنگی ها رو انجام داده و مجوز های لازم رو گرفتند و خودسرانه نمیتونن از فرکانس ها استفاده کنند.
اقا سعید دوستان که میگند این باند 1700تداخل روی 1800و2100داره اون دو باند حذف شده چون طبق تصویرتان تجمیع فقط 2600+2600با اون جدیده هست این طوری تداخل نداره دیگه درسته یا اشتباه میگم اگه اشتباهه لطفن درستش را بگید. ممنون لطف دارید
eightskh
27-10-2021, 10:13
در ثانی شما اسکرین شات رو باز ببین bw رو که داره نشون میده فقط دو کریر تجمیعه و این جلوی چشتون خودش ی باگ هستش
آقا سعید منم همین سوالو داشتم پس چرانوشته20+20/چرا ننوشته20+20+20؟!
eightskh
27-10-2021, 14:36
سلام اسم برنامه چیه؟
سلام مجدد
Network Cell info
soheilsh
27-10-2021, 17:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسم این برنامه چیه استاد
eightskh
27-10-2021, 18:35
اسم این برنامه چیه استاد
بنده کوچک شما هستم. اسم این برنامه netmonster هست. گوگل پلی موجود هست. /.
SAeedBaa
28-10-2021, 09:18
یک باگی که خودم چند بار دیدم این بود که رو گوشی که ماکزیمم 3CA هست این نرم افزار بعضی اوقات 4CA نشون می داد.
برای earfcn 2050 هم چیزی که هست دقیقا فرکانس دانلینک میشه 2120 که با earfcn 100 که تو باند 1 هست برابره فقط آپلینک میشه 1720 که این با آپلینک باند 3 تداخل داره و نمیشه تو ایران استفاده بشه و اساسا این اشتباه کانفیگی باید باشه.
اره تداخل ایجاد میشه، البته این سایت باند 1 نداشت. من از net monester به کرات در مناطق مختلف با تعداد کریر متفاوت استفاده کردم اما قبلش هیچوقت همچین چیزی رو ندیده بودم. شاید حدس شما درست باشه و اشتباه کانفینگی باشه.
SAeedBaa
28-10-2021, 09:31
نقل قول از دوستان:
از تهران 32 و 8 رو گزارش دادن بعد 8 رو استان خودمون و سیستان بلوچستان هم گزارش دادن و باند 4 هم دوستمون تو فروم اطلاع رسانی کردن و 3G های وب هم سیستان و بلوچستان گزارش دادن + 38 و 42 های وب در کرج هم گزارش دادن 38 و 42 رو . باند 20 ایرانسل هم تهران گزارش دادن
باند32
B32از لحاظ فنی میشه دیگه تداخلی نداره یا اینم باگه؟!؟!
البته من اين باند را نديدم دوستان اين اطلاعات رو بهم دادند.لطفن سعي كنيد با احنرام با يكديگر صحبت كنيد
باتشكر
سلام
ایرانسل از یک کریر باند 8 با پهنای 5 مگاهرتز در کل کشور و در مناطقی که نیاز بوده استفاده میکنه. بیشتر سایت های جاده ای و ریلی
در خصوص باند 32 ، این باند یه باند خاص هست و مصارف خاصی داره و اصلا در شبکه دسترسی موبایل ایران استفاده نمیشه.
حالا چرا بعضی از دوستان دیدند. به دلیل اینکه بعضی از نرم افزارهای مشخصات شبکه روی بعضی دیوایس ها باگ دارن و کریر 3G رو جز فورجی به حساب میارن و اونو باند 32 معرفی میکنند که اشتباهه.
SAeedBaa
28-10-2021, 09:51
سلام سعید جان خوبی؟ باگ هست عزیز من این فرکانس اصلا تو ایران استفاده نمیشه و این برنامه هم زیاد دقیق نیست و من هم باگ 4ca ایمان گفت رو تایید میکنم برام هم پیش اومده گوشی که 3ca بیشتر پشتیبانی نمیکنه رو 4ca نشون میده (یا اگرم بشه برای lte استفاده نمیشه) ن تو ایران تو هیچ کشور خاورمیانه من ندیدم
مراجعه کن به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و لیست فرکانس ها همینطور که میبینی این باند برای ناحیه امریکا هست و دور از حالا لاینسس ها
روی uplink با باند ۳ هم پوشانی دارن و تداخل ایجاد میشه
همینطور روی داون لینک روی باند ۱
پس کلا قضیه اش منتفیه و باگی بیشتر نیست
سلام محمد عزیز
سپاس شما خوبین؟
بله این باند عموما در امریکا استفاده میشه و قضیه تداخل هم بله. ولی من تابحال باگی از این نرم افزار ندیدم با اینکه زیاد ازش استفاده میکنم. این باند رو هم برای اولین بار بود که نشون داد در صورتی که قبلا هم در نقاطی قرار گرفته بودم که 2 کریر باند 7 و کریر باند 1 و کریر باند 3 وجود داشت.
حالا دوباره با گوشی دیگه تست میکنم و داخل انجمن میزارم
SAeedBaa
28-10-2021, 09:56
بعد من فکر میکردم طبق صحبت آقا سعید برا باند 1700گفته نصب شده حالا فهمیدم اگه اشتباه نکنم برا باند 2300میگویند سکتورtdfd نصب شده.درسته آقا سعید؟؟!!
بله منظور من باند 40 و فرکانس 2300 TD بود
SAeedBaa
11-11-2021, 19:48
4G باند 8 ایرانسل فرکانس 900 با پهنای 10 مگاهرتز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
armin321
13-11-2021, 18:31
4G باند 8 ایرانسل فرکانس 900 با پهنای 10 مگاهرتز
سلام. با چه کد دستوری و چطوری میشه فهمید که گوشی به چه باندی وصل هست؟ گوشی من ایسوس هست
ممنونم
silvermanhhh
25-11-2021, 15:34
سلام
اهوازم ،یک ساعتی میشه که فقط سایتای داخلی باز میشن اونم نه هر سایت داخلی ،مثلا دیجی کلا و بقیه فروم های معروف باز نمیشن ،فقط همین فروم باز میشه
سراسریه
یا خبریه؟.....
shervin115
25-11-2021, 17:16
سلام
اهوازم ،یک ساعتی میشه که فقط سایتای داخلی باز میشن اونم نه هر سایت داخلی ،مثلا دیجی کلا و بقیه فروم های معروف باز نمیشن ،فقط همین فروم باز میشه
سراسریه
یا خبریه؟.....
اصفهان و اهواز و شهرکرد اینترنت به اینترانت تبدیل شده
اهواز نتش عادی هست ، حداقلی من که دارم میبینم مشکلی نداره
shervin115
26-11-2021, 11:34
اهواز نتش عادی هست ، حداقلی من که دارم میبینم مشکلی نداره
شما احتمالا وی پی ان دولتی داری :D
شما احتمالا وی پی ان دولتی داری :D
نه ، امروز رفتم سمت محل کار ، متوجه شدم قطعه و فقط شبکه داخلی وصله ولی میام سمت خونه مشکلی نداره ، وزیر جوان زیرساخت عجیبی درست کرده
ولی خوب اگر قطعه واست یه وی پی ان داخلی بزن ، دور میزنی همه چی رو ، مثل پروفایل های وی پی ان پینگ
shervin115
26-11-2021, 15:00
نه ، امروز رفتم سمت محل کار ، متوجه شدم قطعه و فقط شبکه داخلی وصله ولی میام سمت خونه مشکلی نداره ، وزیر جوان زیرساخت عجیبی درست کرده
ولی خوب اگر قطعه واست یه وی پی ان داخلی بزن ، دور میزنی همه چی رو ، مثل پروفایل های وی پی ان پینگ
دسترسی بر سرور داخلی شخصی دارم . اعتباری به فیلتر شکن هایی که این جور مواقع بدون مشکل کار میکنه نیست
morteza_mombeini
26-11-2021, 15:48
این سایتهای داخلی تفکیک شده هستن بعضیاشون بالا میان بعضیاشون نمیان در نتیجه وی پی ان داخلی هم کنسله
این همراه اخر هم به جای قطع اینترنت دکل هاشو یکی در میون خاموش کرده دیروز دیدم همراه اول انتن نداره رفتم چند کوچه اونورتر دیدم هم انتن داره هم نتش وصله
morteza_mombeini
26-11-2021, 15:54
دوستان کسی تست کرده ببینه وقتی اینترنت بین الملل رو قطع میکنن با dns های 8.8.8.8 و اینا میشه پیج باز کرد یا نه ؟ پینگ میشن ؟
shervin115
26-11-2021, 16:20
دوستان کسی تست کرده ببینه وقتی اینترنت بین الملل رو قطع میکنن با dns های 8.8.8.8 و اینا میشه پیج باز کرد یا نه ؟ پینگ میشن ؟
ارتباط کلا اینترانت میشه .
morteza_mombeini
26-11-2021, 16:52
پس یعنی اگر هر دو تا dns پابلیک باشن نمیشه پیج باز کرد ؟
دسترسی بر سرور داخلی شخصی دارم . اعتباری به فیلتر شکن هایی که این جور مواقع بدون مشکل کار میکنه نیست
خوب ، اره ولی بهتر از هیچی هست من از طریق همین روش تو ابان دو سال پیش متصل بودم همش
این سایتهای داخلی تفکیک شده هستن بعضیاشون بالا میان بعضیاشون نمیان در نتیجه وی پی ان داخلی هم کنسله
این همراه اخر هم به جای قطع اینترنت دکل هاشو یکی در میون خاموش کرده دیروز دیدم همراه اول انتن نداره رفتم چند کوچه اونورتر دیدم هم انتن داره هم نتش وصله
اره منم این طور بود ، بعضی جاها 3g نت داشت بعضی جاها هم 4g
من موندم اهواز خبری نیست چرا نتش رو اینکار کردند ، ولی در کلیتش نت هست
دیشب دانلود کردم با همراه اول سرعتش طرفای ۷۰ مگابیت این حدود بود
soheilsh
27-11-2021, 18:23
سال 98 که اینترنت رو قطع کردن dns ها کار میکردن چون خیلی از مودما و روترا dns روی 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ست شده بودن و همین اسنپ و دیجیکالا رو هم باز نمیکرد . البته 1 2 روز اول dns ها هم قطع بودن ولی بعدش باز کردن
اهواز
shervin115
28-11-2021, 00:14
سال 98 که اینترنت رو قطع کردن dns ها کار میکردن چون خیلی از مودما و روترا dns روی 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ست شده بودن و همین اسنپ و دیجیکالا رو هم باز نمیکرد . البته 1 2 روز اول dns ها هم قطع بودن ولی بعدش باز کردن
تو اون مواقع ظاهرا دی ان اس ها کار میکنه ولی در واقع پکت های مورد تائید ریکوئست هاش برمیگرده . میشه گفت به نوعی شما فکر میکنی به دی ان اس های مورد نظر دیتا میفرستی و میگیری ولی اینطور نیست .
morteza_mombeini
28-11-2021, 11:34
تو اون مواقع ظاهرا دی ان اس ها کار میکنه ولی در واقع پکت های مورد تائید ریکوئست هاش برمیگرده . میشه گفت به نوعی شما فکر میکنی به دی ان اس های مورد نظر دیتا میفرستی و میگیری ولی اینطور نیست .
پس یعنی برای مودم یا روتر باید حتما یکی از dns ها داخلی باشه تا این طور مواقع مشکلی برای پیج باز کردن سایت های داخلی نداشته باشیم درسته ؟
soheilsh
28-11-2021, 12:20
عرض کردم سال 98 حدود 2 روز کلا dns قطع بود ولی بعدش که کلا اینترانت شد 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و 1.1.1.1 پکت درست میرفت و میومد و پینگ هم حتی داشت
MMDFullHD
28-11-2021, 13:20
عرض کردم سال 98 حدود 2 روز کلا dns قطع بود ولی بعدش که کلا اینترانت شد 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و 1.1.1.1 پکت درست میرفت و میومد و پینگ هم حتی داشت
حق میگی داداش
اخه یه برنامه به اسم فری دوم اون تایما اومده بود رو پورت 53 که همین دی ان اس ها روش کار میکنن وی پی ان میکرد و دسترسی به اینترنت داشت
بعدا که شرایط خیلی داشت رو به حادی میرفت گرفت کل پورت های 53 کشور رو هم بستن ب علاوه ایپی ها رو
که اون تایم هم میگفتن اصلا دیگه اینترنت داخلی هم نمیشه استفاده کرد . !
بعد از چن روز اومدن فقط دی ان اس های رو جدا کردن این 8.8.8.8 1.1.1.1 اینارو
shervin115
28-11-2021, 19:21
پس یعنی برای مودم یا روتر باید حتما یکی از dns ها داخلی باشه تا این طور مواقع مشکلی برای پیج باز کردن سایت های داخلی نداشته باشیم درسته ؟
خیر نیاز نیست . اگر شبکه ملی اطلاعاتشون درست بخواد کار کنه شما دی ان اس رو هرچی هم بگذاری باز هم پاسخ دی ان اس های شما رو سرورهای مدنظر ارتباطات زیر ساخت میده و شما متوجه تفاوت نخواهی شد .
eightskh
01-12-2021, 12:23
سلام دوستان چرا وقتی با وای فای اینترنت گوشی رو شر میکنی رو لپ تاپ سایتها باز نمیشه ولی با کابل مشکلی نداره..ممنون میشم راهنمایی کنید ...
برقراری اولین رومینگ بینالمللی 5G توسط ایرانسل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAeedBaa
05-01-2022, 10:00
TDD & FDD Ericsson
ایرانسل رو چه باندی سرویس داره؟
donyayedigital
11-01-2022, 12:01
در حال حاضر اینترنت شرکت مخابرات خیلی خوب هست
soheilsh
11-01-2022, 17:24
1 , 3 , 7 ، بیرون شهر 20
رو TD-LTE سرعتم 40-45
یه دونه سیم کارت ایرانسل انداختم رو مودم سرعت دانلودم شده 5 ولی سرعت اپولودم همون 40-45 مودمم b612-233
بنظرتون مشکل از جیه؟
TD-LTE رو جه باندی سرویس داره؟
shervin115
16-01-2022, 19:26
TD-LTE رو جه باندی سرویس داره؟
باند 42
فرکانس 3500
ali215215
18-01-2022, 07:11
با سلام
امکان آپدیت فرم ویر و وب یو آی دانگل 3372 وجود دارد و بنده این کار رو کردم و بعد از آپدیت همچنان امکان اتصال به روتر 3020 وجود دارد و حالت آنلاک باقی می ماند. از ویژگی های مهم در این ورژن این است که شما می توانید قدرت سیگنال را به شکل آر اس اس آی نیز مشاهده کنید چه از طریق روتر وصل شوید یا یو اس بی. طبق گفته برخی سایتها پینگ نیز مقداری بهبود پیدا می کند و سرعت لود صفحات خود تنظیمات بهتر می شود. به هر حال بنده تصاویری از محیط جدید می گذارم تا کاربران بهتر مقایسه کنند.
بنده این آپدیت رو از طریق سایت آلمانی و روسی پیدا کردم.
نمایش rssi rsrq
حالت آنلاک
طریقه آپدیت e3372
فایلهای زیر را دانلود کنید.
1-firmware حجم 26 مگ
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03.zip
اینم E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04.rar
2- webui 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml
3- وارد سایت زیر شوید و با اکانت گوگل خود ساین شوید.
IMEI خود را وارد کنید. قسمت device information در دانگل را ملاحظه کنید. در قسمت مدل E3372 را وارد کنید و calculate را بزنید و با کلیک بر روی پلاس نتیجه را مشاهده کنید. در کدهای داده شده کد flash code را یادداشت کنید تا در قسمت آپدیت فرم ویر استفاده کنید.
از طریق این سایت هم می تونید خیلی راحت تر کد فلش و آنلاک رو بگیرید. بدون محدودیت و سریع
4- دانگل خود را از طریق یو اس بی متصل کنید و برنامه E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03 یا 04 را اجرا کنید. منتظر بمانید تا پورت را بشناسد و از شما رمز درخواست کند. در اینجا رمزی را که قبلا دریافت کردیم (flash code) را وارد کنید و صبر کنید تا گزینه ready to download فعال شود و به شکل آفلاین فایل به دانگل منتقل شود. تا زمانی که تاییدیه آپدیت را نگرفتید دست نزنید این پروسه حدود یک دقیقه زمان می برد و نیازی به اینترنت نیست.
5- برای آپدیت وب یو آی نیز فایل Update_WEBUI را اجرا کنید تا مشابه قبلی انجام شود با این تفاوت که این آپدیت نیازی به رمز ندارد.
نهایتا شما هم فرم ویر و هم وب یو آی دانگل خود را ارتقاء داده اید و تنظیمات قبلی شما همچنان باقی است.
نکات مهم
1- هیچ گاه بعد از دو بار اشتباه در وارد کردن رمز مجدد رمز وارد نکنید.
2- احتمالا گارانتی باطل می شود.
3- اطلاعی درباره امکان برگشت به ورژن پایین تر ندارم.
4- بنده هیچ مسئولیتی درباره اتفاقات احتمالی ندارم. اما طبیعتا نباید مشکلی پیش بیاید.
برای بازدید پارامترهای سیگنال در اندروید ( در صورت اتصال به روتر ) از این اپلیکیشن استفاده کنید.
سلام
من با همبن ورژن اپدیت کردم --الان تصویر راببیند
اون عدد 3 که در تصویر مشخص شده هست ،دقیقا برای چی هست ؟؟
راهاندازی لایۀ جدید فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز
B40 2CA شرق تهران
silvermanhhh
03-03-2022, 02:24
دوستان این بسته داخلیه روزانه که ۸۰۰تومنی هست،وقتی فعال میکنی میزنه ۲۵گیگ،اما سایت داخلی رو نصف حساب میکنه
پس با این اوصاف این بسته ۵۰گیگه دیگه؟
ادیت:حالا فهمیدم اون قسمت که زده ترافیک نیم بها ،دوبرابر حساب میکنه،فکر کردم باگه،که نیست :)
دوستان این بسته داخلیه روزانه که ۸۰۰تومنی هست،وقتی فعال میکنی میزنه ۲۵گیگ،اما سایت داخلی رو نصف حساب میکنه
پس با این اوصاف این بسته ۵۰گیگه دیگه؟
ادیت:حالا فهمیدم اون قسمت که زده ترافیک نیم بها ،دوبرابر حساب میکنه،فکر کردم باگه،که نیست :)
سلام ایدت رو دوست داشتم اوایل این مشکل رو داشت یعنی نیمه بها رو نیمه بها باز حساب میکرد ولی چند وقت پیش حلش کردن بازم با این حال قیمتش خوبه
سلام گوشی شیائومی گرفتم رو همراه اول 4.5g میشه ولی با ایرانسل فقط 4g میشه البته گوشی قبلیم هم شیائومی بود که با ایرانسل 4.5g میشد. به نظرتون مشکل از طرف ایرانسله که تنظیماتش به روز نیست؟ میشه درخواست کرد این مشکلو حل کنن؟
OrmazdZoroaster
22-03-2022, 01:09
انگار بسته داخلی ایرانسل هم حذف شده. دیگه کلا باید اینترنت ایران رو بوسید گذاشت کنار
soheilsh
22-03-2022, 01:21
انگار بسته داخلی ایرانسل هم حذف شده. دیگه کلا باید اینترنت ایران رو بوسید گذاشت کنار
بله حدف شدن ، دیگه داخلی هم نمیشه استفاده کرد، کلا امسال سال سوپرایز قیمت و بسته های اپراتور هاست
OrmazdZoroaster
22-03-2022, 22:59
بله حدف شدن ، دیگه داخلی هم نمیشه استفاده کرد، کلا امسال سال سوپرایز قیمت و بسته های اپراتور هاست
برگشتن دوباره;)
MMDFullHD
10-04-2022, 19:44
هه توسعه ثابت بود گرون کردن
طرح قطعی اینترنت ازینجا داره شروع میشه
italodance
10-04-2022, 19:44
واه
این چه وضعشه?! وحشی گری 43 ساله در همه جا نفوذ کرده حالا به اینترنت مردم پرداختند.
اصلا اینترنت هر سال داره کمتر و محدودتر میشه بزودی بسته 1 گیگ یکساله فقط ارایه میشه.
کلا نیازی به طرح صیانت هم نیست وقتی که اینترنت وجود نداشته باشد.
لعنت به هرچی حروم خور ساندیس خور نادان که در چند ماه گذشته در این انجمن از این حکومت دفاع میکردند.
soheilsh
10-04-2022, 23:31
فعلآ در اولین اقدام بسته های چند کاربره حذف شدن
Bensonw3x
11-04-2022, 16:47
قیمت های جدید ایرانسل
هه توسعه ثابت بود گرون کردن
طرح قطعی اینترنت ازینجا داره شروع میشه
داری صیانت میشی خودت خبر نداری
italodance
11-04-2022, 19:41
خبری از مدافعان مقاومت بدبختی مردم در انجمن نیست انگار همه گم و گور شدند. فقط یاوه گویی بلد بودند.
رگولاتوری: بستههای اینترنتی حذف شده از اپراتورها، بستههایی غیرقانونی بودند که از اول نباید عرضه میشدند
رئیس رگولاتوری در گفتگو با صدا و سیما اعلام کرد اپراتورها بستههای ارزان قیمتی را حذف کردند که از اول عرضه آنها غیر قانونی بوده چرا که از کف قیمت پایینتر بوده.
به گفته عباسی، اپراتورها با عرضه این بستههای زیر کف قیمت تنبیه شده بودند و سه سال باید عرضه این بستهها را با همین قیمت ادامه میدادند. حالا زمان این تنبیه تمام شده و بستهها حذف شده./دیجیاتو
قانون مملکت رو ببین تورخدا عرضه بسته به صرفه و اقتصادی توش غیرقانونیه!!
blackbird
18-04-2022, 08:24
کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد
شرکت ایرانسل سال ۹۹ حدود ۱۴۰ میلیارد تومان از شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند و اینترنت خرید و همان سال ۱۷ هزار میلیارد تومان از جیب مردم درآمد عملیاتی کسب کرد.
mohamad skystar
02-05-2022, 22:48
متاسفانه سرعت اینترنت همراه ایرانسل پایین اومده و مدتیه به همراه اول کوچ کردم
چند سال راضی بودم از خدماتش اما افت کرد
1234567mm
16-05-2022, 18:44
4G + اهواز
SAeedBaa
30-06-2022, 14:16
ایرانسل حالا 100 سایت 5G نصب شده در کل کشور دارد که به مرور در حال فعالسازی هستند.همچنین توسعه و نصب سایت های بیشتر برنامه ریزی شده و در حال اجرا است.
GHAGHALEELEE
30-06-2022, 23:29
ایرانسل حالا 100 سایت 5G نصب شده در کل کشور دارد که به مرور در حال فعالسازی هستند.همچنین توسعه و نصب سایت های بیشتر برنامه ریزی شده و در حال اجرا است.
5G شون احتمالا سرعت 4G رو میده ، محدودیت حجم اصلا با این سرعت مگه میشه بسته بیستر از چند گیگ داد!
SAeedBaa
01-07-2022, 14:44
5G شون احتمالا سرعت 4G رو میده ، محدودیت حجم اصلا با این سرعت مگه میشه بسته بیستر از چند گیگ داد!
.
ببینید دوستان تعرفه و حجم رو میشه در عرض چند دقیقه در کل کشور اصلاح کرد اما نصب سایت های 5G به ماه ها و حتی سال ها زمان نیاز خواهد داشت پس با دلیل نرخ تعرفه و حجم کم تکنولوژِی 5G رو بی اهمیت جلوه ندهیم.
اگر در حال حاظر سرعت 5G برابر با 4G هم باشه تکنولوژی 5G به مراتب ظرفیت بیشتری رو نسبت به 4G عرضه خواهد کرد.
italodance
01-07-2022, 21:00
اتفاقا برعکس هست، کیفیت و سرعت و سرویس را ظرف چند ثانیه میشه به فنا داد. بنابراین هیچ وقت در این کشور انتظارات الکی نداشته باشید ، مردم تو حق انسانی و حیاتی و جانیشان موندند، اینو دیگه کسی وقت فکر گذاشتن هم براش نداره.
MMDFullHD
16-07-2022, 01:40
پوشش 5G ایرانسل اضافه شد به سایتشون
لازم به ذکره که 5G NSA هست شبکه و تنها دستگاهای شیاومی و هواوی فعلا قابلیت متصل شدن دارن
گوشی های سامسونگ با تنظیمات فقط روی اندروید ۱۱ قابلیت اتصال داره
باید دید تا چن وقت دیگه چطور میمونه
gymclass.heroes
13-08-2022, 20:46
واقعا اینترنت براشون شده معزل از اولش اینطور بود اینترنت رایگانو با هزار محدودیت میفروشن مردم بنده اصلا نمیتونم گیم بازی کنم انتن دهی رو عمدا ضعیف کردن در حالی که همه جا فرکانس هایی میفرستن که نمیشویم لوله ها هم میلرزه
f_s10224
14-08-2022, 16:05
پوشش 5G ایرانسل اضافه شد به سایتشون
لازم به ذکره که 5G NSA هست شبکه و تنها دستگاهای شیاومی و هواوی فعلا قابلیت متصل شدن دارن
گوشی های سامسونگ با تنظیمات فقط روی اندروید ۱۱ قابلیت اتصال داره
باید دید تا چن وقت دیگه چطور میمونه
گوشی من سامسونگ a52 5g با اندروید ۱۲ هست خونمون هم جفت دکل که تو سایتش زده ولی وصل نشد . تنظیمات خاصی داره ؟
MMDFullHD
14-08-2022, 17:54
گوشی من سامسونگ a52 5g با اندروید ۱۲ هست خونمون هم جفت دکل که تو سایتش زده ولی وصل نشد . تنظیمات خاصی داره ؟
اگر رو اندروید 12 هستید از گوشی بک اپ بگیر اطلاعاتت رو (سرچ بزن اموزش فلش رام سامسونگ ) راحته کار زیادی نداره
با ادین رام اندروید ۱۱ رو بگیر فلش بزن csc اش رو هم غیر از home بذار (رام های سمت اروپا بنظرم بهتره)
بعدش توضیحات لینک زیر رو بخون :rolleye:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MMDFullHD
19-08-2022, 20:14
عرزشی بازم بگو مرگ بر امریکا
5G low band وسط بیابون
MMDFullHD
28-08-2022, 22:47
ایرانسل عالی مبنوازد
540 مگابیت سرعت و ساعت ۹ شب
4CA 256Qam 4×4 mimo
MOH@ND3S
29-08-2022, 00:49
ایرانسل عالی مبنوازد
540 مگابیت سرعت و ساعت ۹ شب
4CA 256Qam 4×4 mimo
مدل گوشی ؟
MMDFullHD
29-08-2022, 03:01
مدل گوشی ؟
Poco F3
رام و کرنل کاستوم
tahan4868
30-08-2022, 14:29
ایرانسل از افتتاح چهارمین سایت ۵G تبریز خبر داد
ایرانسل امروز خبر از راهاندازی یک سایت ۵g جدید در شهر تبریز داد. به گفته ایرانسل، این چهارمین سایت ۵g ایرانسل در این شهر و ۱۰۶ امین سایت ۵g در سراسر کشور است.
ایرانسل گفته این سایت فایوجی امروز ۸ شهریورماه با حضور وزیر ارتباطات در سالن شهید قندی و به صورت آنلاین راهاندازی میشود. این اپراتور میگوید در اردیبهشت ماه، خبر از راهاندازی ۴۶۰ سایت فایوجی در سراسر کشور داد که تا کنون ۸۷ سایت افتتاح شدهاند تا مجموع دکلهای مخابراتی ۵G ایرانسل به ۱۰۶ دکل برسد.
اینترنت ۵G ایرانسل فعلا روی فرکانسهای زیر ۶ گیگاهرتز ارائه میشود ولی به گفته خود این اپراتور، توسعه اینترنت فایوجی امواج میلی متری در دستور کار آنها قرار دارد. امواج میلی متری برای استفاده در مناطق شلوغ و پر تراکم مانند مراکز تجاری و اداری، ورزشگاهها، میدانهای شلوغ شهری، بیمارستانها و فضاهای بسته بزرگ مناسبتر است.
ایرانسل فعلا در مقایسه با همراه اول و رایتل و شاتل موبایل، سایتهای فایوجی بیشتری راهاندازی کرده و به مرور دارد برای راهاندازی اینترنت ۵G روی سیمکارتهای فعلی کاربران آماده میشود. پوشش ۵G در تمام مراکز استانها و شهرهای اصلی؛ برنامه ایرانسل برای دو سال آینده است.
هنوز ایرانسل قیمت اینترنت ۵g خود را اعلام نکرده است یا سیم کارت ۵g وارد بازار نکرده و مشخص نیست کاربران برای اتصال به شبکههای ۵G این شرکت، باید هزینه جدیدی بپردازند و مثلا سیم کارت جدیدی خریداری و روی گوشی ۵g خود قرار دهند یا اینکه با همین سیم کارت های فعلی نیز میتوانند به اینترنت ۵g وصل شوند.
فعلا، غالب کاربران در مناطقی که سایت ۵g ایرانسل راهاندازی شده است؛ از طریق وای فای عمومی و هات اسپات به ۵g وصل میشوند. یک مشکل بزرگ دیگر پیش پای ایرانسل برای توسعه ۵g در سراسر کشور، عدم اتصال گوشیهای سامسونگ و آیفون به شبکه ۵g ایران به خاطر تحریمها است.
سال گذشته، مدیرعامل ایرانسل وعده داد این مشکل را بهزودی حل خواهند کرد ولی تا کنون هنوز رفع نشده است و اینگونه، بخش بزرگی از کاربران نمیتوانند با گوشی تلفن همراه خود به شبکههای ۵G وصل شوند.
بیژن عباسی آرند، مدیرعامل ایرانسل: ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار گوشی 5g در شبکه ایرانسل داریم که ۹۷۰ هزار عدد از آنها که عمدتا چینیاند، میتوانند در شبکه ایرانسل فعال باشند. گوشیهای کرهای و دیگر کشورها به دلیل تحریمها قابلیت استفاده از 5g را ندارند.
MOH@ND3S
31-08-2022, 11:26
ایرانسل از افتتاح چهارمین سایت ۵G تبریز خبر داد
ایرانسل امروز خبر از راهاندازی یک سایت ۵g جدید در شهر تبریز داد. به گفته ایرانسل، این چهارمین سایت ۵g ایرانسل در این شهر و ۱۰۶ امین سایت ۵g در سراسر کشور است.
ایرانسل گفته این سایت فایوجی امروز ۸ شهریورماه با حضور وزیر ارتباطات در سالن شهید قندی و به صورت آنلاین راهاندازی میشود. این اپراتور میگوید در اردیبهشت ماه، خبر از راهاندازی ۴۶۰ سایت فایوجی در سراسر کشور داد که تا کنون ۸۷ سایت افتتاح شدهاند تا مجموع دکلهای مخابراتی ۵G ایرانسل به ۱۰۶ دکل برسد.
اینترنت ۵G ایرانسل فعلا روی فرکانسهای زیر ۶ گیگاهرتز ارائه میشود ولی به گفته خود این اپراتور، توسعه اینترنت فایوجی امواج میلی متری در دستور کار آنها قرار دارد. امواج میلی متری برای استفاده در مناطق شلوغ و پر تراکم مانند مراکز تجاری و اداری، ورزشگاهها، میدانهای شلوغ شهری، بیمارستانها و فضاهای بسته بزرگ مناسبتر است.
ایرانسل فعلا در مقایسه با همراه اول و رایتل و شاتل موبایل، سایتهای فایوجی بیشتری راهاندازی کرده و به مرور دارد برای راهاندازی اینترنت ۵G روی سیمکارتهای فعلی کاربران آماده میشود. پوشش ۵G در تمام مراکز استانها و شهرهای اصلی؛ برنامه ایرانسل برای دو سال آینده است.
هنوز ایرانسل قیمت اینترنت ۵g خود را اعلام نکرده است یا سیم کارت ۵g وارد بازار نکرده و مشخص نیست کاربران برای اتصال به شبکههای ۵G این شرکت، باید هزینه جدیدی بپردازند و مثلا سیم کارت جدیدی خریداری و روی گوشی ۵g خود قرار دهند یا اینکه با همین سیم کارت های فعلی نیز میتوانند به اینترنت ۵g وصل شوند.
فعلا، غالب کاربران در مناطقی که سایت ۵g ایرانسل راهاندازی شده است؛ از طریق وای فای عمومی و هات اسپات به ۵g وصل میشوند. یک مشکل بزرگ دیگر پیش پای ایرانسل برای توسعه ۵g در سراسر کشور، عدم اتصال گوشیهای سامسونگ و آیفون به شبکه ۵g ایران به خاطر تحریمها است.
سال گذشته، مدیرعامل ایرانسل وعده داد این مشکل را بهزودی حل خواهند کرد ولی تا کنون هنوز رفع نشده است و اینگونه، بخش بزرگی از کاربران نمیتوانند با گوشی تلفن همراه خود به شبکههای ۵G وصل شوند.
هر چهار تاش خیلی وقته فعالن از همش استفاده کردم 2 ماهه..یا جو تبلیغاتیه یا اشتباه میگن چهارمین..باید 5 امی فعال میشده.
meysam_s2015
03-09-2022, 08:10
Deleted post
alireza_asol
03-09-2022, 09:48
سلام
مودم سیمکارتی هم مثل گوشی باید رجیستر بشه؟
MMDFullHD
03-09-2022, 11:16
هر چهار تاش خیلی وقته فعالن از همش استفاده کردم 2 ماهه..یا جو تبلیغاتیه یا اشتباه میگن چهارمین..باید 5 امی فعال میشده.
4 امین سایت درست هست اومدن فقط شو اومدن ک فعال شده از قبل درصورتی بوده
سایت های 5جی ک اول نصب راه اندازی میشن توی اسپید تست قسمت نقشه هاش میان یک ماه قبل از اینک تعداد زیادی رو توی تهران فعال کنه فایوجیشونو تو اسپید تست چون یوزر ها تست زدن اومده بود
توی نقشه خود ایرانسل هم قبلا اون 4 تا اضافه شدن سایت جدید اینور قرار داشت
منتهی بعد از این شاید پنجشنبه تو اسپید تست اضافه بشه اگر سایت جدیدی باشه
ولی همون سایت قدیمی هست ک فقط شو اومدن باش
ی سری از سایت ها هم مثل اندیشه هستن خاموشه میاد روشنشون میکنه بعد شو اف میکنه اتشون هرچند ک این سایت رو کرده از قبل و روی این دکل سکتور های 2300 رو داره
سایت اندیشه ک شو افشو سال پیش اومدن فاز 1 سر 6 ام غربی (شقایق)
سلام
مودم سیمکارتی هم مثل گوشی باید رجیستر بشه؟
خیر نیازی نیست
منتهی مطمعن بشید مودم سیمکارتیون موقع ثبت ریجستریش رو چک بکنید ببنید مشکل خاصی نداره (چون پیش اومده ک مودم های ک اکثرا استوک بودن مثل netgear با کلی دنگ فنگ تونستن برگردونن ریجستریشو)
مودم نیازی به ریجستری نداره تو شبکه بیاد باید شناسایی بشه و ...
MOH@ND3S
04-09-2022, 15:01
4 امین سایت درست هست اومدن فقط شو اومدن ک فعال شده از قبل درصورتی بوده
سایت های 5جی ک اول نصب راه اندازی میشن توی اسپید تست قسمت نقشه هاش میان یک ماه قبل از اینک تعداد زیادی رو توی تهران فعال کنه فایوجیشونو تو اسپید تست چون یوزر ها تست زدن اومده بود
توی نقشه خود ایرانسل هم قبلا اون 4 تا اضافه شدن سایت جدید اینور قرار داشت
منتهی بعد از این شاید پنجشنبه تو اسپید تست اضافه بشه اگر سایت جدیدی باشه
ولی همون سایت قدیمی هست ک فقط شو اومدن باش
ی سری از سایت ها هم مثل اندیشه هستن خاموشه میاد روشنشون میکنه بعد شو اف میکنه اتشون هرچند ک این سایت رو کرده از قبل و روی این دکل سکتور های 2300 رو داره
سایت اندیشه ک شو افشو سال پیش اومدن فاز 1 سر 6 ام غربی (شقایق)
خیر نیازی نیست
منتهی مطمعن بشید مودم سیمکارتیون موقع ثبت ریجستریش رو چک بکنید ببنید مشکل خاصی نداره (چون پیش اومده ک مودم های ک اکثرا استوک بودن مثل netgear با کلی دنگ فنگ تونستن برگردونن ریجستریشو)
مودم نیازی به ریجستری نداره تو شبکه بیاد باید شناسایی بشه و ...
پهنای فرکانس 5G ایرانسل 80 مگاهرتز شده چند روزه..تبریز یکی از سایتاش تست کردم مثل اینکه لینکش فوله بیشتر از 200 مگ نداد..یه تست میکنید بی زحمت ببینید سمت شما چطور شده ؟
MMDFullHD
04-09-2022, 15:13
پهنای فرکانس 5G ایرانسل 80 مگاهرتز شده چند روزه..تبریز یکی از سایتاش تست کردم مثل اینکه لینکش فوله بیشتر از 200 مگ نداد..یه تست میکنید بی زحمت ببینید سمت شما چطور شده ؟
من منطقه امون فعال نیست تو نقشه سایت اندیشه زده ک فعاله ولی رو دکل خاموشه تهران هم کارم گیر نیافتاده برم
اینجا اکثرجاها 100 مگاهرتزه
اخرین تست هایی ک میزنیم تو گپ واتس میفرستن بچه ها تونستن ۱.۵ گیگابیت بوده مشکلی نداره اون eNB تون مشکل پهنا لینک داره ب مرور تقویتش کنن درست میشه
شمارت رو پخ کن دوست داشتی عضوت کنم
MMDFullHD
10-09-2022, 11:42
حیف فرکانس 2300 ک اینا اوردن تی دی رو روش
تی دی باید جمع شه ب کل فرکانسش ازاد شه بیاد رو 5g
چسب دکل با اینکه سکتور های 2300 داره سرعت ب زور 4 مگابیت میده ک فقط باشه
MOH@ND3S
11-09-2022, 23:30
حیف فرکانس 2300 ک اینا اوردن تی دی رو روش
تی دی باید جمع شه ب کل فرکانسش ازاد شه بیاد رو 5g
چسب دکل با اینکه سکتور های 2300 داره سرعت ب زور 4 مگابیت میده ک فقط باشه
نوع باند tdd هست و کنار fdd حتی aggregate میشه روی گوشیا.2 تا کریر 20 مگاهرتزی 2300 داره که هم با همدیگه aggregate میشن هم با باندای دیگه.هم Volte داره و برای مکالمه جوابه. ولی سیمکارت مودم های td فقط اجازه دسترسی به باند 3500 دارن به 2300 وصل نمیشن فعلا.2300 برای موبایل استفاده میشه فعلا.
ایرانسل 3 تا کریر 20 مگاهرتزی داره از بازه 3540 تا 3600 برای مودم ها ولی با سیمکارت معمولی موبایل هم میشه بهش وصل شد با گوشی هایی که باند 42 ساپورت میکنن ولی مکالمه نداره فقط دیتا هست، که به قول شما آینده بهتره این 60 مگاهرتزو خالی کنه اضافه کنه به 100 مگاهرتزی که از 3600 تا 3700 به 5G اختصاص داده و سیمکارت مودم هارو به 2300 دسترسیشونو باز کنه.اینجوری پوشش فضای داخلی مودم های TD هم خوب میشه.
MMDFullHD
12-09-2022, 10:34
نوع باند tdd هست و کنار fdd حتی aggregate میشه روی گوشیا.2 تا کریر 20 مگاهرتزی 2300 داره که هم با همدیگه aggregate میشن هم با باندای دیگه.هم Volte داره و برای مکالمه جوابه. ولی سیمکارت مودم های td فقط اجازه دسترسی به باند 3500 دارن به 2300 وصل نمیشن فعلا.2300 برای موبایل استفاده میشه فعلا.
ایرانسل 3 تا کریر 20 مگاهرتزی داره از بازه 3540 تا 3600 برای مودم ها ولی با سیمکارت معمولی موبایل هم میشه بهش وصل شد با گوشی هایی که باند 42 ساپورت میکنن ولی مکالمه نداره فقط دیتا هست، که به قول شما آینده بهتره این 60 مگاهرتزو خالی کنه اضافه کنه به 100 مگاهرتزی که از 3600 تا 3700 به 5G اختصاص داده و سیمکارت مودم هارو به 2300 دسترسیشونو باز کنه.اینجوری پوشش فضای داخلی مودم های TD هم خوب میشه.
ایران بخاطر زیرساخت شخمی ک داره
اون تایم وایمکس رو جمع کرد فرکانسش رو اورد رو تی دی و فک کنم تو دنیا شاید الان فقط ایران باشه ک داره چیزی ب اسم نت ثابت اینترنت میده اونم روی شبکه سلولار
شبکه سلولار باید اصلا برای نت موبایل و همراه ب کل استفاده بشه
دیگ خلاصه ایرانه
بله تجمیع رو داره ولی ایران مشکلات داره اپراتور هاشون هم از لحاظ لاینسسی خود شبکه اشون ک اکثرا کرکی و ... که مشکلات زیادی رو ب وجود اورده حتی اگر سیمکارت اجازه شبکه تی دی رو میداد بدرد نمیخورد رو گوشی
2300 و کلا فرکانس های td باید جمع بشن و برای 5G اماده بشن
حتی باید از 2 جی و 3 جی فرکانس هاشون گرفته بشه حداقل روی 4 جی ی باند 8 با پهنای 10 مگاهرتز داشته باشن (خیلی جاها الان مشکلات سیگنال هست داخل خونه)
و 3 جی به کل منهدم بشه فرکانس روی 3 جی یعنی 2100 با b1 هم اماده بشن برای 5g
5g با فرکانس 3500 مشکلات زیادی رو داره خصوصا برای اونهایی ک ایندور استفاده میکنن
MOH@ND3S
12-09-2022, 22:28
ایران بخاطر زیرساخت شخمی ک داره
اون تایم وایمکس رو جمع کرد فرکانسش رو اورد رو تی دی و فک کنم تو دنیا شاید الان فقط ایران باشه ک داره چیزی ب اسم نت ثابت اینترنت میده اونم روی شبکه سلولار
شبکه سلولار باید اصلا برای نت موبایل و همراه ب کل استفاده بشه
دیگ خلاصه ایرانه
بله تجمیع رو داره ولی ایران مشکلات داره اپراتور هاشون هم از لحاظ لاینسسی خود شبکه اشون ک اکثرا کرکی و ... که مشکلات زیادی رو ب وجود اورده حتی اگر سیمکارت اجازه شبکه تی دی رو میداد بدرد نمیخورد رو گوشی
2300 و کلا فرکانس های td باید جمع بشن و برای 5G اماده بشن
حتی باید از 2 جی و 3 جی فرکانس هاشون گرفته بشه حداقل روی 4 جی ی باند 8 با پهنای 10 مگاهرتز داشته باشن (خیلی جاها الان مشکلات سیگنال هست داخل خونه)
و 3 جی به کل منهدم بشه فرکانس روی 3 جی یعنی 2100 با b1 هم اماده بشن برای 5g
5g با فرکانس 3500 مشکلات زیادی رو داره خصوصا برای اونهایی ک ایندور استفاده میکنن
باید پلهپله رفت جلو..تا زمانی که شبکه LTE بارش کم نشه و روی 5G نره نمیشه کل باندارو کنسل کرد برد رو 5G.هنوز خیلی کشورا این کارو نکردن.حتی تو آمریکا و اروپا هم اکثرا روی باند ۷۷ ۷۸ هست بیشتر ترافیکشون.
مودم ثابت هم خیلی کشور ها هستن استفاده میکنن مثل هند چین روسیه که پهناورن و زیرساخت ثابت خوبی ندارن تو اکثر نقاط.
SAeedBaa
16-09-2022, 08:27
5G ایرانسل بندرعباس
MMDFullHD
16-09-2022, 11:49
5G ایرانسل بندرعباس
این برنامه به شدت مزخرف و اطلاعات غلط میده بعضی وقتها و اطلاعات قابل استناد نیست
تو اسکرین شات دوم 5G رو بصورت SA داره نشون میده ک کاملا اشتباه هست
درسته بعضی جاها اطلاعات رو داره از فون اینفو اندروید میگیره درست نشون میده از لحاظ دکل شماره دکل موقعیت و ... ولی پهنای باند ها همینطور تجمیع ها اصلا قابل تایید نیستن
نمونه ای ک برای خودم پیش اورده
حتی بعضی اوقات 5CA هم نشون میده
لیونل_مسی
16-09-2022, 13:56
5G که فقط گوشی چینی با تراشه kirin بگیره 5G نیست
5G اصلی که سرعت گیگابیت میده با فیبر تغذیه میشه
الان شما تو بندر عباس سرعت گیگابیت داری ؟
احتمالا نه
احتمالا نه
تو آمریکا هم که سه چهار سال داره رو 5G کار می کنه و چیپست ها اکثرا کوالکام یارو سرعت گیگابیت به راحتی نمی گیره با C-Band و فقط با mmwave و با فاصله پنج متر از دکل گیگابیت می گیره.
لیونل_مسی
16-09-2022, 14:55
تو آمریکا هم که سه چهار سال داره رو 5G کار می کنه و چیپست ها اکثرا کوالکام یارو سرعت گیگابیت به راحتی نمی گیره با C-Band و فقط با mmwave و با فاصله پنج متر از دکل گیگابیت می گیره.
این دوستمون که از شهریار اسلامشهر گیگابیت دارن
تهران
SAeedBaa
17-09-2022, 15:30
این برنامه به شدت مزخرف و اطلاعات غلط میده بعضی وقتها و اطلاعات قابل استناد نیست
تو اسکرین شات دوم 5G رو بصورت SA داره نشون میده ک کاملا اشتباه هست
درسته بعضی جاها اطلاعات رو داره از فون اینفو اندروید میگیره درست نشون میده از لحاظ دکل شماره دکل موقعیت و ... ولی پهنای باند ها همینطور تجمیع ها اصلا قابل تایید نیستن
نمونه ای ک برای خودم پیش اورده
حتی بعضی اوقات 5CA هم نشون میده
بله این نرم افزار همیشه اطلاعات 100 درصد درستی رو نمایش نمیده ولی میشه فهمید که چه زمانی داره اشتباه میکنه، مثلا عکسی که شما قرار دادید pci های متفاوت با هم دارند و مطئنا فقط دو کریر با pci 317 با هم جمع شدند و دو کریر بعدی رو گوشی فقط داره میبینه ولی بهش وصل نیست.
در خصوص فایوجی هم بله SA نیست و اون اسکرین رو فقط یه ثانیه نشون داد و دیگه نشون نداد و من محض تنوع گذاشتم. چیزی که در بندرعباس وجود داره NSA با باند 7 هستش و اگه شما بغیر باند 7 به باندی دیگر وصل شوید عملا فایوجی ندارید.
SAeedBaa
17-09-2022, 15:49
احتمالا نه
ببینید دوستان تعرفه و حجم رو میشه در عرض چند دقیقه در کل کشور اصلاح کرد اما نصب سایت های 5G به ماه ها و حتی سال ها زمان نیاز خواهد داشت پس با دلیل نرخ تعرفه و حجم کم تکنولوژِی 5G رو بی اهمیت جلوه ندهیم.
اگر در حال حاظر سرعت 5G برابر با 4G هم باشه تکنولوژی 5G به مراتب ظرفیت بیشتری رو نسبت به 4G عرضه خواهد کرد.
ببیند دوست عزیز در ابتدای راه عرضه فایوجی بصورت عمومی در کشور هستیم.اگر به یاد داشته باشید در ابتدای راه اندازی تریجی و فورجی هم مشکلاتی بود که به مرور زمان رفع شد. پس نیاز به صبوری هست. شبکه انتقالی که در اختیار مخابرات هستش در اکثرا نقاط بدلیل عدم ارتقا، ظرفیت مناسبی نداره و در مواردی لینک با ظرفیت 1 گیگابیت بین 10 تا سایت به اشتراک گذاشته شده که مطئنا کیفیت مناسبی رو در اختیار مشترک نخواهد گذاشت.
از لحاظ دیوایس هم بله فعلا اپل و سامسونگ بدلیل مسائل نرم افزاری نمیتونن وصل بشن ولی بقیه دیوایس ها مشکلی ندارند. امیدوارم در آینده این مشکلات هم حل بشن
MMDFullHD
17-09-2022, 16:10
بله این نرم افزار همیشه اطلاعات 100 درصد درستی رو نمایش نمیده ولی میشه فهمید که چه زمانی داره اشتباه میکنه، مثلا عکسی که شما قرار دادید pci های متفاوت با هم دارند و مطئنا فقط دو کریر با pci 317 با هم جمع شدند و دو کریر بعدی رو گوشی فقط داره میبینه ولی بهش وصل نیست.
در خصوص فایوجی هم بله SA نیست و اون اسکرین رو فقط یه ثانیه نشون داد و دیگه نشون نداد و من محض تنوع گذاشتم. چیزی که در بندرعباس وجود داره NSA با باند 7 هستش و اگه شما بغیر باند 7 به باندی دیگر وصل شوید عملا فایوجی ندارید.
اینجا همچین داستانی نیست
ولی خب باید حتما باند ۷ رو یبار لاک کنم تا با بقیه بتونه 4ca بشه اثکر اوقات رو 3ca میمونه
:Dدوستان من از طریق 4G و مودم i60 انلاک شده تونستم به صورت ثابت 134 مگابیت و سرعت 15 الی 16 مگابایت از سرور های ایران از طریق شبکه ایرانسل دانلود انجام بدم.
قبلا تا 10 مگابایت از شبکه داخلی فقط نصف شب و این ساعات سرعت داشتم و تو روز کم تر بود .
بخاطر تحولات این روز ها شبکه خلوت شده و سرعت من بیشتر؟
رو هیچ باندی هم قفل نکردم . اوتومات وصل شدم
اینم یک سری مشخصات اتصالی به دکل :
RSRQ-4.0dB
RSRP-94dBm
SINR20dB
:Dدوستان من از طریق 4G و مودم i60 انلاک شده تونستم به صورت ثابت 134 مگابیت و سرعت 15 الی 16 مگابایت از سرور های ایران از طریق شبکه ایرانسل دانلود انجام بدم.
قبلا تا 10 مگابایت از شبکه داخلی فقط نصف شب و این ساعات سرعت داشتم و تو روز کم تر بود .
بخاطر تحولات این روز ها شبکه خلوت شده و سرعت من بیشتر؟
رو هیچ باندی هم قفل نکردم . اوتومات وصل شدم
اینم یک سری مشخصات اتصالی به دکل :
RSRQ-4.0dB
RSRP-94dBm
SINR20dB
بحث دیگه سرعت وصل به نت نیست مسئله دور زدن فیلترینگه حتی اگه سرعت بالای یک گیگ باشه اما همه چی بسته باشه چه فایده داره ؟! میشه همون اینترنت کره شمالی
کمی دور تر از منزل ما یه دکل 5G ایرانسل زدن.
از اپراتور ایرانسل سوال کردم که سیم کارت باید عوض بشه تا بتونم نت 5G بگیرم؟ گفت نه.
موبایل من 4G+ قبلا 100 مگابیت سرعت گرفتم.
الان باید حتما موبایل عوض کنم به 5G تا بتونم تست سرعت بگیرم؟
از اپراتور ایرانسل سوال کردم که سیم کارت باید عوض بشه تا بتونم نت 5G بگیرم؟ گفت نه.
الان باید حتما موبایل عوض کنم به 5G تا بتونم تست سرعت بگیرم؟
گوشی باید قابلیت 5G داشته باشه و همچنین فعال باشه روش.
الان باید حتما موبایل عوض کنم به 5G تا بتونم تست سرعت بگیرم؟اگر خواستی گوشی5 g بخری اول تحقیق کن خیلی از گوشی های 5 g در ایران قابلیت اتصال به ۵g ندارند این هم از معجزات تجهیزات ساخت چینه !!
دوستان ایرانسل نت شبانه رو که ۳۰ گیگه رو محدود کرده ۲ تا بسته زدم بازی بردارم قشنگگگ سرعت رو بعد چند دقیقه میاره زیر ۱ مگ
magiteq1
18-11-2022, 01:46
دوستان اخرین ابدیت فریمور i60 s1 رو چه جوری میشه گرفت
دوستان اینترنت فورجی ایرانسل سرعتش بالاتره یا ای دی اس ال مخابرات؟
لیونل_مسی
03-12-2022, 16:12
مخابرات
همین سرعت را میده با پینگ بهتر
mehrdadb3
16-12-2022, 12:33
دوستان خطی که رو مودم میشه دایورت کردش؟
من هر چی کدش رو میزنم نمیشه
دوستان خطی که رو مودم میشه دایورت کردش؟
من هر چی کدش رو میزنم نمیشه
اگه شارژ داشته باشه دایورت میشه احتمالا سیم فقط بسته اینترنتی داره و شارژ مکالمه نداره
mehrdadb3
16-12-2022, 19:33
سیم کارت دایمی هستش. اعتباری نیستش مقدار کمی هم پول توش هستش کمتر از 5 هزار تومن
mehrdadb3
16-12-2022, 19:34
اگه شارژ داشته باشه دایورت میشه احتمالا سیم فقط بسته اینترنتی داره و شارژ مکالمه نداره
سیم کارت دایمی هستش. اعتباری نیستش مقدار کمی هم پول توش هستش کمتر از 5 هزار تومن
ستاره 21 مربع شماره مورد نظر رو گرفتین؟
mehrdadb3
16-12-2022, 23:09
ستاره 21 مربع شماره مورد نظر رو گرفتین؟
اره *21*شماره#
با ussd تو مودم اینکار رو کردم ولی همش اون منوی اصلی ایرانسل رو میاره
1. خدمات
2. اینترنت و بقیش
اره *21*شماره#
با ussd تو مودم اینکار رو کردم ولی همش اون منوی اصلی ایرانسل رو میاره
1. خدمات
2. اینترنت و بقیش
ی بار درش بیار بذار تو گوشی با گوشی انجام بده
MMDFullHD
04-01-2023, 22:16
مپ فایوجی ایرانسل هم اضافه شد به مپ فیبر نوری (اپدیت شده و غیر رسمی )
از منوی سمت چپ انتخاب کنیدش
پوشش ممکنه کمی دقت کافیو نداشته باشه مناطق زرد رنگ مناطق پوشش فعال هست و پین دراپ ها لوکیت دقیق دکل هست هرچی بهشون نزدیک تر سرعت خفن تر (اگر پین دراپ ندیدید و منطقه زرد بود اون منطقه حالت ازمایشی فعال سرویس دهی میکنه )
مثل دماوند و زنجان قزوینو ...
MMDFullHD
04-01-2023, 22:21
پست بخاطر خر از مرز فرار کن اینترنت دوبار ارسال شد
باپوزش از مدیران عزیز پاک شود
meysam_s2015
07-01-2023, 22:09
سلام دوستان . یه سیمکارت دائمی همراه اول دارم میخوام ترابرد کنم به ایرانسل . سوالم اینه که بسته های پیشنهادی تو اپ ایرانسل من مثل سیمکارتای اعتباری هست یا نه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان . یه سیمکارت دائمی همراه اول دارم میخوام ترابرد کنم به ایرانسل . سوالم اینه که بسته های پیشنهادی تو اپ ایرانسل من مثل سیمکارتای اعتباری هست یا نه؟
shabnam1986
08-01-2023, 12:47
- - - Updated - - -
سلام ب نظر من بسته های همراه اول بهتره با شبانه و نامحدود کاری ندارم ولی جدای از اینا حیف نیس همراه اول رو ترابرد کنی ب ایرانسل؟!
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام ب نظر من بسته های همراه اول بهتره با شبانه و نامحدود کاری ندارم ولی جدای از اینا حیف نیس همراه اول رو ترابرد کنی ب ایرانسل؟!
MMDFullHD
08-01-2023, 13:51
- - - Updated - - -
سلام اره حتی اگه دایمی باشه بسته پیشنهادی رو داره
- - - Updated - - -
باز قابل برگشت هست به همون همراه اول
پوشش شبکه بهتر
کیفیت تماس بهتر
اینترنت نگیم بهتره
اینترنت ملی پرسرعت تر
meysam_s2015
08-01-2023, 21:15
پوشش شبکه بهتر
کیفیت تماس بهتر
اینترنت نگیم بهتره
اینترنت ملی پرسرعت تر
این کیفیت تماس بهتر و اینترنت پرسرعت تر منظورت سیمکارت ایرانسله؟ یعنی ایرانسل بهتر از همراه اوله؟
- - - Updated - - -
پوشش شبکه بهتر
کیفیت تماس بهتر
اینترنت نگیم بهتره
اینترنت ملی پرسرعت تر
این کیفیت تماس بهتر و اینترنت پرسرعت تر منظورت سیمکارت ایرانسله؟ یعنی ایرانسل بهتر از همراه اوله؟
MMDFullHD
09-01-2023, 12:58
- - - Updated - - -
اره کلی ایرانسل تو ایران خوبه
nimahandsomboy
11-01-2023, 18:38
من به تازگی تصمیم گرفتم
مودم 4.5 ایرانسل بگیرم
چون مستاجر هستم. امکان جابجایی زیاد هست
یه مودم همراه میخوام.. چه مدلی خوبه بگیرم ؟؟
کسایی که استفاده میکنن راضی هستن؟؟
من ساکن تهران شمال هستم
thelegend1987
11-01-2023, 21:35
من به تازگی تصمیم گرفتم
مودم 4.5 ایرانسل بگیرم
من ساکن تهران شمال هستم
HUAWEI B612
- - - Updated - - -
من به تازگی تصمیم گرفتم
مودم 4.5 ایرانسل بگیرم
من ساکن تهران شمال هستم
HUAWEI B612
لیونل_مسی
11-01-2023, 22:51
من به تازگی تصمیم گرفتم
مودم 4.5 ایرانسل بگیرم
من ساکن تهران شمال هستم
اگر به فکر تی دی ایرانسل هستی که گزینه ای غیر از خود مودم ایرانسل نداری .
اگر نه ... میتونی قسطی از دیجی کالا مودم 5g بگیری که احتمالا به شمال تهران هم رسیده . میگم قسطی چون قیمت اش سر به فلک میزاره .
- - - Updated - - -
من به تازگی تصمیم گرفتم
مودم 4.5 ایرانسل بگیرم
من ساکن تهران شمال هستم
اگر به فکر تی دی ایرانسل هستی که گزینه ای غیر از خود مودم ایرانسل نداری .
اگر نه ... میتونی قسطی از دیجی کالا مودم 5g بگیری که احتمالا به شمال تهران هم رسیده . میگم قسطی چون قیمت اش سر به فلک میزاره .
لیونل_مسی
12-01-2023, 15:29
مودم میکروتیک 5G با پشتیبانی از باند تی دی ایرانسل
- - - Updated - - -
مودم میکروتیک 5G با پشتیبانی از باند تی دی ایرانسل
MMDFullHD
18-01-2023, 17:13
مپ رو الان اپدیت زدم
کیش تقریبا چیزیش نمونده همه جاش داره تحت پوشش فایو میره
خلاصه کیشا حالشو ببرید پوشش فایو و زیتل فیبرو ... همه جوره دارن میرسن خفن بهش
فقط سه تا استانای کشور الان یه دونه سایت فایو ندارن
بقیه بالای 2 3 تا تو شهر مرکز هر استان
باند 40 هم داره ب شهرستان ها میرسه (شهریار محل خودمون تازه نصب کردن) هرچند حیفه این باند روش فایو نباشه ولی خب
- - - Updated - - -
مپ رو الان اپدیت زدم
باند 40 هم داره ب شهرستان ها میرسه (شهریار محل خودمون تازه نصب کردن) هرچند حیفه این باند روش فایو نباشه ولی خب
mazdak89
19-01-2023, 16:23
مپ رو الان اپدیت زدم
- - - Updated - - -
مپ رو الان اپدیت زدم
این پوشش بیشتر از اون چیزی هست که در سایت ایرانسل قابل مشاهده هست . منبع شما چیه ؟
haj_farbod
20-01-2023, 12:57
سلام؛ دوستان نظرتون راجب این دو مدل مودم رومیزی ایرانسل چیه ؟
TF-i60 S1
TF-i60 G1
با اینکه مدل S1 از نظر داشتن پورت و امکانات، از مدل G1 بالاتره اما این مدل G1 هست که قیمت بیشتری داره؛ چرااا ؟؟
MMDFullHD
20-01-2023, 13:04
این پوشش بیشتر از اون چیزی هست که در سایت ایرانسل قابل مشاهده هست . منبع شما چیه ؟
منبع اش اینه داشم
میتونید لوکیت ها رو تست کنید (اگر هم سیگنال نداشتید تو محدوده زرد جایی رو سیگنال نداشتی باید با مودم فضا بیرونی تست بگیری)
تازه دقیق تر هم هست به عنوان مثال میگم فاز 1 اندیشه تو شهریار زده دکل فایوجی رو ولی این سایت خاموشه ولی تو سایت زده ک تحت پوشش هست (هرچند هست ولی خاموشه)
تو سایت ایرانسل هم اینو بگم ک پوشش رو نزده دقیق ادرس دکل رو داده
mazdak89
20-01-2023, 19:49
منبع اش اینه داشم
میتونید لوکیت ها رو تست کنید (اگر هم سیگنال نداشتید تو محدوده زرد جایی رو سیگنال نداشتی باید با مودم فضا بیرونی تست بگیری)
تازه دقیق تر هم هست به عنوان مثال میگم فاز 1 اندیشه تو شهریار زده دکل فایوجی رو ولی این سایت خاموشه ولی تو سایت زده ک تحت پوشش هست (هرچند هست ولی خاموشه)
تو سایت ایرانسل هم اینو بگم ک پوشش رو نزده دقیق ادرس دکل رو داده
من آیفون 13 دارم . نمیتونم از ایرانسل استفاده کنم . با پشتیبانی ایرانسل هم صحبت کردم چیزی در مورد نسل پنجم و لایسنس این چیزا نمیدونستن . اصن نمیدونن فرکانس ایرانسل چیه !
MMDFullHD
21-01-2023, 09:21
من آیفون 13 دارم . نمیتونم از ایرانسل استفاده کنم . با پشتیبانی ایرانسل هم صحبت کردم چیزی در مورد نسل پنجم و لایسنس این چیزا نمیدونستن . اصن نمیدونن فرکانس ایرانسل چیه !
ما آیفون دارا رو اصلا تو شبکه حساب نمیکننن جز خود مدیرشون ...
غمت نباشه فعلا تحریما برداشته شده امیدوارم ک بیاد برای سامسونگ و مشکلاتشون کلا حل بشه
ولی اگر نشه فعلا راهی جز شیاومی و مودم و هواوی برندای چینی نیس
خودمم همینطورم با ی پوکو f3 ک ی چیپ مودمش همونیه ک تو ایفون 12 هم هست خوبه سرعت روش
MMDFullHD
21-01-2023, 09:29
مپ بازم اپدیت شد مسکن مهر صفادشت هم اضاف شد
mazdak89
22-01-2023, 00:43
غمت نباشه فعلا تحریما برداشته شده امیدوارم ک بیاد برای سامسونگ و مشکلاتشون کلا حل بشه
خودمم همینطورم با ی پوکو f3 ک ی چیپ مودمش همونیه ک تو ایفون 12 هم هست خوبه سرعت روش
اتفاقا سوال منم الان همینه . با مودم نسل پنجمی هووای n5368x میتونم از ایرانسل استفاده کنم ؟؟؟
- - - Updated - - -
اتفاقا سوال منم الان همینه . با مودم نسل پنجمی هووای n5368x میتونم از ایرانسل استفاده کنم ؟؟؟
MMDFullHD
22-01-2023, 11:28
- - - Updated - - -
بله چرا نتونید
فقط جز پوشش باشه منطقتون وصل میشه
حتی باند های خلوت تر هم میشه با این مودم به راحتی وصل شد (باند 40)
MMDFullHD
27-01-2023, 15:47
سرپرست معاونت بخش شبکه ایرانسل، با اشاره به راهاندازی بیش از ۳۵۰ سایت نسل پنج تلفنهمراه توسط ایرانسل گفت: هدف ما این است که ایرانسل به سراغ تکنولوژیهای بالاتر برود، چرا که تمام دنیا در حال حاضر برای استفاده از فناوریهای امواج میلیمتری پیشقدم شدهاند. به همین دلیل از تیرماه امسال، اولین سایت 5G مجهز به فناوری موج میلیمتری را در ساختمان مرکزی ایرانسل راهاندازی کردیم. به کارگیری تکنولوژیهای بالاتر با ظرفیت بالاتر که فراتر از رشد ترافیک سالانه کاربر روی اپراتور باشد، ما را ناگزیر به بهرهگیری از آن میکند. چرا که این امر به طور مستقیم بر تجربه کاربر در استفاده از شبکه تأثیرگذار است. با توجه به اینکه زیرساختهای فیبرنوری که برای فناوری موج میلیمتری یکی از مهمترین زیرساختها است، در حال حاضر این زیرساخت در کشور به طور کامل آماده نیست و مشکلاتی را برای ورود فناوریهای جدید به وجود میآورد. ایرانسل آمادگی کامل دارد تا علاوه بر مشارکتها و سرمایهگذاریهایی که تا کنون در حوزه فیبرنوری در شهرهای مختلف کشور انجام داده است، ظرفیتهای بیشتری را به این پروژه اختصاص دهد تا در کنار تلاشهای وزارت ارتباطات و نهادهای ذیربط، به توسعه هرچه بیشتر شبکه تلفنهمراه مبتنی بر فناوریهای نوین ارتباطی منجر شود.
مپ بازم اپدیت شد
پوشش تقریبی هست
پین دراپ های ابی تازه راه اندازی شده
پین دراپ های مشکی سایت هایین ک رسمی تو سایت همراه با اسمشون قرار گرفته
مناطق جدید
اصفهان و شاهین شهر و دزفول سایت جدید
سرپرست معاونت بخش شبکه ایرانسل، با اشاره به راهاندازی بیش از ۳۵۰ سایت نسل پنج تلفنهمراه توسط ایرانسل گفت: هدف ما این است که ایرانسل به سراغ تکنولوژیهای بالاتر برود، چرا که تمام دنیا در حال حاضر برای استفاده از فناوریهای امواج میلیمتری پیشقدم شدهاند. به همین دلیل از تیرماه امسال، اولین سایت 5G مجهز به فناوری موج میلیمتری را در ساختمان مرکزی ایرانسل راهاندازی کردیم. به کارگیری تکنولوژیهای بالاتر با ظرفیت بالاتر که فراتر از رشد ترافیک سالانه کاربر روی اپراتور باشد، ما را ناگزیر به بهرهگیری از آن میکند. چرا که این امر به طور مستقیم بر تجربه کاربر در استفاده از شبکه تأثیرگذار است. با توجه به اینکه زیرساختهای فیبرنوری که برای فناوری موج میلیمتری یکی از مهمترین زیرساختها است، در حال حاضر این زیرساخت در کشور به طور کامل آماده نیست و مشکلاتی را برای ورود فناوریهای جدید به وجود میآورد. ایرانسل آمادگی کامل دارد تا علاوه بر مشارکتها و سرمایهگذاریهایی که تا کنون در حوزه فیبرنوری در شهرهای مختلف کشور انجام داده است، ظرفیتهای بیشتری را به این پروژه اختصاص دهد تا در کنار تلاشهای وزارت ارتباطات و نهادهای ذیربط، به توسعه هرچه بیشتر شبکه تلفنهمراه مبتنی بر فناوریهای نوین ارتباطی منجر شود.
مپ بازم اپدیت شد
پوشش تقریبی هست
مناطق جدید
5g میخوان بیارن برای اینترانت ؟
پهنای باند بین الملل ایرانسل کم بود
از دیشب دیگه کمتر هم شده
مپ بازم اپدیت شد
پوشش تقریبی هست
مناطق جدید
ایرانسل هم خودش را مسخره کرده اول یه نگاهی به بسته های اینترنتش بندازه خجالت بکشه نصف بیشتر بسته هاش حجمش کمتر از یک گیگه اونم با قیمت خون پدرشون بقیه بسته هاش هم کمتر از ده گیگه با این وضع بسته هاش همون 3G هم از سرش زیاده با چس گیگ اینترنت حرف از فناوریهای نوین ارتباطی میزنه این بسته های ایرانسل را ببری به هر کشور نشون بدی به آدم پناهندگی میدن
MMDFullHD
28-01-2023, 12:36
ایرانسل هم خودش را مسخره کرده اول یه نگاهی به بسته های اینترنتش بندازه خجالت بکشه نصف بیشتر بسته هاش حجمش کمتر از یک گیگه اونم با قیمت خون پدرشون بقیه بسته هاش هم کمتر از ده گیگه با این وضع بسته هاش همون 3G هم از سرش زیاده با چس گیگ اینترنت حرف از فناوریهای نوین ارتباطی میزنه این بسته های ایرانسل را ببری به هر کشور نشون بدی به آدم پناهندگی میدن
:biggrin::biggrin: اگر بسته هاش براتون صرف نداره اپراتور های مجازی هم کمتر از خود شرکت و بسته های بهتری هم دارن ی سرچ بزنید پیدا میکنید
مثلا سامانتل بسته هاش خیلی ارزون تره ولی رو شبکه رایتله داستانهای خودش کیفیت خودشو داره ب نسبت پولش
الان تو این شرایط شخمیه ایران در حال حاظر بهترین شبکه رو باز خود ایرانسل داره
و اینکه اگر هم الان بسته فروشی اینطور داره میشه و ایرانسل یکم گرون کرده واقعا باید حق داد سایتی ک حدودا بالای 50 هزار دلار پولشه رو با بسته 7 گیگ 28 تومن (کمتر از 1 دلار داره ) داره برای یک ماه ی کاربر میده میره
دخل خرج در نمیاد
تهش هم اگر این هزینه هارو شرکت برای خودش نگه نداره و نکنه برای ارتقای تجهیزات و اینا میشه تهش تالیا
تالیا حالا باز خوب دمو تشکیلات کلا اروپایی بود
سایت هایی ک شما میبنید الان راه اندازی میکنن ایرانسل اون کسی ک میاد نقشه میکشه سایت یابی میکن باید پول بده
یا بالاسر خونه طرف میان دکل میزنن هزینه داره
شرکت هایی ک میان پیمانکارا همه اینها پول میخواد
زیرساخت کشور ک نت میگیره ازش
تنظیم مقررات ک پول لاینسس فرکانس میگیره و حتی شرکت هایی ک بازم پول میگیرن برا لاینسس هاشون و. .....
توسعه فیبر برای شبکه و دیگر هزینه ها
مشکل از شرکت ایرانسل نیست مشکل از اون ادم تروری ستی ه ک داره حکومت میکنه
ولی خب شما اینطور در نظر بگیر ی اتوبانی ک بدون دست انداز و اسفالت تازه ریختن هست الان فایوجی هم همینطوره
5g میخوان بیارن برای اینترانت ؟
پهنای باند بین الملل ایرانسل کم بود
از دیشب دیگه کمتر هم شده
:whistle:
والا همه جا ترکیده ی شرکت تو بگو سالم باشه
ولی اگه برات نت بین الملل و ی شرکتی میخوای برت گردونه به قبل شهریور امسال
سیم کارتت رو تغیر بده ب شاتل موبایل:rambo:
بعد اینکه حالا ی ظرفیت هست مثل سیم کشی میمونه برای هممون بده ؟
درسته اینترنت ب فاک تور رفته ولی خب از هیچی بهتره
meysam_s2015
28-01-2023, 13:50
حذف شد حذف شد شدد
MMDFullHD
28-01-2023, 15:07
دوستان شاتل موبایل محدودیت های بین المللش کمه نسبت به بقیه اپراتورا؟
حالا من گفتم یه چیزی با این ریپ زدنت رفیق کل ملت خبر دار میشن :biggrin: چش میخوره فردا و اینکه اینجا تاپیک ایرانسله
بله کمترین محدودیت دست این شرکته هرچی وی پی ان داری تقریبا رو این شرکت داره جواب میده و محدودیت هاش کمتره
:)
به تاپیک شاتل برو از یکی بچه هایی ک سرویس داره بهش بگو بره از شاتل کلابش یه کد سیمکارت بگیره اگ نیاز نداره بده بهت سیمکارتش مفتی برات میاد
متاسفانه من تموم امتیاز هامو خرج کردم 18 هزار تا بود 5 هزارتا میخواد برای کد سیمکارتش والا کد رو تقدیمت میکردم رفیق:»
meysam_s2015
28-01-2023, 15:57
حالا من گفتم یه چیزی با این ریپ زدنت رفیق کل ملت خبر دار میشن :biggrin: چش میخوره فردا و اینکه اینجا تاپیک ایرانسله
بله کمترین محدودیت دست این شرکته هرچی وی پی ان داری تقریبا رو این شرکت داره جواب میده و محدودیت هاش کمتره
:)
به تاپیک شاتل برو از یکی بچه هایی ک سرویس داره بهش بگو بره از شاتل کلابش یه کد سیمکارت بگیره اگ نیاز نداره بده بهت سیمکارتش مفتی برات میاد
متاسفانه من تموم امتیاز هامو خرج کردم 18 هزار تا بود 5 هزارتا میخواد برای کد سیمکارتش والا کد رو تقدیمت میکردم رفیق:»
ممنون لطف داری . آره من کامنت شما رو خوندم و پرسیدم . اینجوری باشه خوبه یکی سفارش میدم ولی کامنتمو حذف میکنم . چون ممکنه اوضاع اینم خراب بشه . راستی از دکل های کدوم شرکت استفاده میکنه ؟ ایرانسل ؟ کاش از ایرانسل استفاده کنه تو منطقه من پوشش خوبی داره . دانلود ساعتی نامحدودم داره ؟ یکم تعرفه هاش گرونه فقط
MMDFullHD
29-01-2023, 10:16
ممنون لطف داری . آره من کامنت شما رو خوندم و پرسیدم . اینجوری باشه خوبه یکی سفارش میدم ولی کامنتمو حذف میکنم . چون ممکنه اوضاع اینم خراب بشه . راستی از دکل های کدوم شرکت استفاده میکنه ؟ ایرانسل ؟ کاش از ایرانسل استفاده کنه تو منطقه من پوشش خوبی داره . دانلود ساعتی نامحدودم داره ؟ یکم تعرفه هاش گرونه فقط
رو هر سه اپراتور همراه ایرانسل رایتل قابل متصل شدن هست
رو حالت اسمارت یا هوشمند هم خودش اتوماتیک گوشی به هردکلی ک نزدیک باشه و انتن قوی تری داشته باشه متصل میشه
دستی هم میشه
تو تست هایی ک کردم بهترین نت همین نت شاتل موبایل بود چش نخوره
من الان شاتل موبایل و خونگیش و رایتل ایرانسل همراه اول و مخابرات (نت ثابت خونه همسایه ) اینترنت دارم کمترین اختلال رو ساعت 10 شب همین شاتل موبایل داره
رایتل ایرانسل ساند کلاد 9 شب نمیشه حتی باهاشون ی موزیک گوش داد ی نت در حد 256 کیلوبیت هم ندارن برای خارجی ک ی موزیک بتونی گوش بدی
با اینکه مشکل فرکانسی و ارتباطی نیست گوشی با دکل نیست و مشکل از اینترنت و زیرساخت کشوره
biubiu ruby ryn hook vpn(owl) leafvpn تقریبا خیلی از ویپی های رایگان پلی استور راحت متصل میشن همشون قشنگ 9 10 شب وصل میشن
هرچند محدودیت ها کمتر باز شده ولی خب به نسبت خوبه
meysam_s2015
30-01-2023, 09:52
رو هر سه اپراتور همراه ایرانسل رایتل قابل متصل شدن هست
رو حالت اسمارت یا هوشمند هم خودش اتوماتیک گوشی به هردکلی ک نزدیک باشه و انتن قوی تری داشته باشه متصل میشه
دستی هم میشه
تو تست هایی ک کردم بهترین نت همین نت شاتل موبایل بود چش نخوره
من الان شاتل موبایل و خونگیش و رایتل ایرانسل همراه اول و مخابرات (نت ثابت خونه همسایه ) اینترنت دارم کمترین اختلال رو ساعت 10 شب همین شاتل موبایل داره
رایتل ایرانسل ساند کلاد 9 شب نمیشه حتی باهاشون ی موزیک گوش داد ی نت در حد 256 کیلوبیت هم ندارن برای خارجی ک ی موزیک بتونی گوش بدی
با اینکه مشکل فرکانسی و ارتباطی نیست گوشی با دکل نیست و مشکل از اینترنت و زیرساخت کشوره
biubiu ruby ryn hook vpn(owl) leafvpn تقریبا خیلی از ویپی های رایگان پلی استور راحت متصل میشن همشون قشنگ 9 10 شب وصل میشن
هرچند محدودیت ها کمتر باز شده ولی خب به نسبت خوبه
سلام . من دیروز سیمکارت رو حضوری خریدم و عجیبه که تا الان فعال نشده . آنتن دارم ولی فقط روی تماس اضطراریه . چند بار با اپراتور تماس گرفتم گفتن مشکل سراسریه و برطرف میشه . که هرچقدر منتظرم خبری نمیشه . راست میگن مشکل داره یا میخوان فعلا مشترک جدید نیارن تو شبکه؟
MMDFullHD
30-01-2023, 10:21
سلام . من دیروز سیمکارت رو حضوری خریدم و عجیبه که تا الان فعال نشده . آنتن دارم ولی فقط روی تماس اضطراریه . چند بار با اپراتور تماس گرفتم گفتن مشکل سراسریه و برطرف میشه . که هرچقدر منتظرم خبری نمیشه . راست میگن مشکل داره یا میخوان فعلا مشترک جدید نیارن تو شبکه؟
ن مشترک جدید میگیرن مگه میشه اون همه خط یهو تموم شه مشترک جدید نیارن و اون همه شماره رو نفروشن؟
از دفتر پیشخوان خریدی؟
توی پنل شاتل موبایل لاگین میکنی میگه شماره نامعتبر؟
اگ همچین حالتی هست حدسم اینه اون جایی ک باید عکس کارت ملی رو برای تایید میفرساد نفرساده
یا ....
یخورده تایید مراحل داغونه همون اول ازت نمیخواد خلاصت کنه
برای منم مامور پست اپلود نکرده بود فقط عکس گرفت و علی یارت
باید کارت ملی رو تایید کنن
برای من هم همینطور شد انتن داشت ولی ی طرفه بود نه نت داشت ن ....
ی عکس از کارت ملی رو کراپ کن فقط همه نوشته هاش مشخص باشه
با اون برگه فرم اطلاعات مشتری ک پر میکنه رو باید امضا بزنی
عکس بگیر ازشون
اینجا اپ کن خودت دستی
meysam_s2015
30-01-2023, 10:54
ن مشترک جدید میگیرن مگه میشه اون همه خط یهو تموم شه مشترک جدید نیارن و اون همه شماره رو نفروشن؟
از دفتر پیشخوان خریدی؟
توی پنل شاتل موبایل لاگین میکنی میگه شماره نامعتبر؟
اگ همچین حالتی هست حدسم اینه اون جایی ک باید عکس کارت ملی رو برای تایید میفرساد نفرساده
یا ....
یخورده تایید مراحل داغونه همون اول ازت نمیخواد خلاصت کنه
برای منم مامور پست اپلود نکرده بود فقط عکس گرفت و علی یارت
باید کارت ملی رو تایید کنن
برای من هم همینطور شد انتن داشت ولی ی طرفه بود نه نت داشت ن ....
ی عکس از کارت ملی رو کراپ کن فقط همه نوشته هاش مشخص باشه
با اون برگه فرم اطلاعات مشتری ک پر میکنه رو باید امضا بزنی
عکس بگیر ازشون
اینجا اپ کن خودت دستی
حذف شد شد شددددد
MMDFullHD
03-02-2023, 00:59
مپ اپدیت شد
سایت های جدید کیش
لواسون شهریار کرمانشاه بوشهر و نقده آبادان تهران
- - - Updated - - -
مپ اپدیت شد
سایت های جدید کیش
meysam_s2015
03-02-2023, 14:36
[QUOTE=MMDFullHD;9191346]مپ اپدیت شد
سایت های جدید کیش
- - - Updated - - -
مپ اپدیت شد
سایت های جدید کیش
Deleted post post deleted
Bobby Sands
06-02-2023, 20:12
آقا یه چیز پی ان که بشه باهاش دانلود کرد و سرعت رو نیاره پایین و قطع نکنه کانکشن رو میشناسید معرفی کنید؟ این ایرانسل لامصب تمام سرورهای خارجی رو تقریبا بسته نمیشه اصلا ازشون دانلود کرد فقط با چیز شکن میشه دانلود کرد. اینی هم که من دارم (اسپید) بیشرفا میگن بدون محدودیته اما دو شب دانلود کردم شب سوم سرعتو اوردن پایین و همش بعد یکی دو گیگ دانلود کانکشن قطع میشه! در کل سگ تو این زندگی و مملکت شیری و باعث و بانی این اوضاع :grrr:
thelegend1987
07-02-2023, 12:01
آقا یه چیز پی ان که بشه باهاش دانلود کرد و سرعت رو نیاره پایین و قطع نکنه کانکشن رو میشناسید معرفی کنید؟ این ایرانسل لامصب تمام سرورهای خارجی رو تقریبا بسته نمیشه اصلا ازشون دانلود کرد فقط با چیز شکن میشه دانلود کرد. اینی هم که من دارم (اسپید) بیشرفا میگن بدون محدودیته اما دو شب دانلود کردم شب سوم سرعتو اوردن پایین و همش بعد یکی دو گیگ دانلود کانکشن قطع میشه! در کل سگ تو این زندگی و مملکت شیری و باعث و بانی این اوضاع :grrr:
به نظر میاد ایرانسل از یک سیستم هوشمند استفاده میکنه و بعد از چند ساعت سرعت کانکشن میاد پایین
Bobby Sands
07-02-2023, 21:26
به نظر میاد ایرانسل از یک سیستم هوشمند استفاده میکنه و بعد از چند ساعت سرعت کانکشن میاد پایین
هوشمندشون کجا بود؟! اینا فقط بلدن از بیخ بزنن فیلتر کنن. من روی سایتهایی که هنوز این بیشعورا فیلترش نکردن مشکلی ندارم و سرعتم ثابت و پایداره. اونایی هم که زحت کشیدن فیلترش کردن رو وقتی با چیز شکن میرم بازم مشکلی ندارم اما مشکلم اینه که اون قطع میشه. دنبال یه چیزی میگردم که سرعتو نیاره پایین و کانکشن رو قطع نکنه بعد یه مدت دانلود. احمقا زدن سرورهای پارس گت رو فیلتر کردن! در حالی که روی بقیه اپراتورها مثل شاتل موبایل بازه! رفتم 195 ازشون شکایت کردم ولی فکر نکنم به جایی برسه تو این مملکت خرتوخر هرکی هرکی:/
paradisepersian
13-02-2023, 17:54
الان 4G+ رو کدوم باندها هست ممنون میشم قرار بدید
- - - Updated - - -
الان 4G+ رو کدوم باندها هست ممنون میشم قرار بدید
dele_tanha 1
15-02-2023, 01:37
تست سرعت اینترنت فایوجی بوشهر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- - - Updated - - -
MMDFullHD
16-02-2023, 11:11
مناطق تحت پوشش اپدیت شد و سینک با سایت ایرانسل اپدیت شدن
الان لایه ابی رنگ اطلاعات همون وبسایت ایرانسل روی مپ گوگل جهت بهتر پیدا کردن ادرس و ... اضاف شد
بخاطر درست شدن مناطق پوشش اصلی در سایت اصلی پوشش زرد ک توسط یوزر ها گزارش میشد هم همچنان مونده
مناطق جدید و اکتیو اضاف شده
بوشهر اراک نیشابور بجنورد خوی و ...
- - - Updated - - -
مناطق تحت پوشش اپدیت شد و سینک با سایت ایرانسل اپدیت شدن
الان لایه ابی رنگ اطلاعات همون وبسایت ایرانسل روی مپ گوگل جهت بهتر پیدا کردن ادرس و ... اضاف شد
بخاطر درست شدن مناطق پوشش اصلی در سایت اصلی پوشش زرد ک توسط یوزر ها گزارش میشد هم همچنان مونده
مناطق جدید و اکتیو اضاف شده
بوشهر اراک نیشابور بجنورد خوی و ...
Masoud.Neshat
25-02-2023, 20:07
سلام؛ عزیزان کسی با TDD ایرانسل باند 40 که میشه 2300 مگاهرتز دیده که بشه وصل شد؟
MMDFullHD
26-02-2023, 15:26
سلام؛ عزیزان کسی با TDD ایرانسل باند 40 که میشه 2300 مگاهرتز دیده که بشه وصل شد؟
دیده ک وصل بشه ؟
این همه ملت تست گذاشتن
Masoud.Neshat
26-02-2023, 15:38
ببخشید دوست عزیز اگر میدونستم سؤال نمیکردم. مطمئن هستین که با TDD وصل شدن نه FDD؟ همه جا فعال شده؟ آخه تو کامنتهای هیچ مودم 4G که عموماً TDD Band 40 رو هم ساپورت میکنن ندیدم کسی گفته باشه من با سیمکارت TD-LTE ایرانسل به سرویس اینترنت ثابت ایرانسل وصل شدم.
MMDFullHD
26-02-2023, 17:20
ببخشید دوست عزیز اگر میدونستم سؤال نمیکردم. مطمئن هستین که با TDD وصل شدن نه FDD؟ همه جا فعال شده؟ آخه تو کامنتهای هیچ مودم 4G که عموماً TDD Band 40 رو هم ساپورت میکنن ندیدم کسی گفته باشه من با سیمکارت TD-LTE ایرانسل به سرویس اینترنت ثابت ایرانسل وصل شدم.
اره عزیز متصل میشه
گوشی و خیلی از مودم ها حتی مودم الان جدید ایرانسل قابلیت اتصال داره
این باند برای استفاده ثابت هست باید هم متصل بشه
Masoud.Neshat
26-02-2023, 17:33
من سیمکارت TD-LTE ایرانسل رو روی گوشی شیائومی Mi 10T Pro که TDD 2300 MHz رو ساپورت میکنه گذاشتم نت وصل نشد. کار خاصی باید میکردم؟!
من سیمکارت TD-LTE ایرانسل رو روی گوشی شیائومی Mi 10T Pro که TDD 2300 MHz رو ساپورت میکنه گذاشتم نت وصل نشد. کار خاصی باید میکردم؟!
سیم کارت TD به باند 40 وصل نمیشه,سیم کارت معمولی وصل میشه.
Masoud.Neshat
26-02-2023, 22:25
پس از اول عرایض بنده رو عنایت نکردین. سیمکارت معمولی FDD هست که بله به باند ۴۰ با فرکانس ۲۳۰۰ مگاهرتز وصل میشه. از ابتدا سؤال بنده TDD ایرانسل بود که قبلا فقط روی باند ۴۲ با فرکانس ۳۵۰۰ مگاهرتز متصل میشد.
پس از اول عرایض بنده رو عنایت نکردین. سیمکارت معمولی FDD هست که بله به باند ۴۰ با فرکانس ۲۳۰۰ مگاهرتز وصل میشه. از ابتدا سؤال بنده TDD ایرانسل بود که قبلا فقط روی باند ۴۲ با فرکانس ۳۵۰۰ مگاهرتز متصل میشد.
بله,با سیم کارت TD فقط میشه به باند 42 وصل شد.
- - - Updated - - -
بله,با سیم کارت TD فقط میشه به باند 42 وصل شد.
لیونل_مسی
01-03-2023, 18:25
بعضی گوشی ها .. خیلی نایاب tdd شاپورت میکنه
کد 4g only برای شیائومی رو تو گوشی بزنین وصل میشه
این پست پاک شود احتمالا مثل رایتل قبض خارج از پنل صادر کنند برای تصاحب شماره های رند.
ShadowDragon
07-04-2023, 15:43
ایرانسل هنوز مسخره بازی ساعت آخر بسته هاشو ادامه میده؟ آقا من شاید خواستم ساعت آخر بستم، حجم باقی رو دانلود کنم چه دلیلی داره اگه فایل دانلود کنی , مرتب DC میشی
این اینترنت یک روزه 50 گیگ هزار تومن داستانش چیه؟ قطعا نمیذاره دانلود کنی 50 گیگ رو. روز دومه پیامکش اومد.
Amir1234646
10-05-2023, 09:35
این اینترنت یک روزه 50 گیگ هزار تومن داستانش چیه؟ قطعا نمیذاره دانلود کنی 50 گیگ رو. روز دومه پیامکش اومد.
اتفاقا میذاره دانلود کنی. من 41 گیگ دانلود کردم 9 گیگ رو وقت نکردم دانلود کنم. سرعتش هم 4.5G لحظه ای تا 100 مگ هم میرفت ولی میانگین حدود 40-60 مگابیت سرعت داشت.
اتفاقا میذاره دانلود کنی. من 41 گیگ دانلود کردم 9 گیگ رو وقت نکردم دانلود کنم. سرعتش هم 4.5G لحظه ای تا 100 مگ هم میرفت ولی میانگین حدود 40-60 مگابیت سرعت داشت.
درسته، من 26 گیگ بیشتر نشد دانلود کنم چون یه نصف روز رفت بخاطر یه سوتی که دادم و آخرای ساعتش هم سرعتش خیلی کم شد که فک نکنم از قصد بوده باشه. تو توییتر یکی نوشته بود که همه اش رو استفاده کرده. مثکه برا کساییه که سیم کارتشون رو استفاده نمیکنن و/یا نسخه جدید ایرانسل من رو استفاده کردن.
NinjaLord
11-05-2023, 22:15
ایرانسل هنوز مسخره بازی ساعت آخر بسته هاشو ادامه میده؟ آقا من شاید خواستم ساعت آخر بستم، حجم باقی رو دانلود کنم چه دلیلی داره اگه فایل دانلود کنی , مرتب DC میشی
شاید باور نکنید اما پرسنل رده بالا مثل رئیس دفترها و مدیرهای ایرانسل و همراه اول از این نوع خدمات دهی داغان و ضعیف پشتیبانیشون اصلا خبر ندارند:biggrin:
یعنی وضعیت شبکه ای که اونها میبینند یا به انها نشان میدهند کاملا عالی و فوقالعاده نشان میدهد!
ولی مشخصه که چیزی که 99درصد کاربرها و مردم استفاده میکنند افتضاح و با انواع محدودیت است
واقعا مردم یا باید با محدودیتها و گرانی سروکله بزنند یا با نوسان و قطعی و... برای همین استفاده از اینترنت ماهواره در ایران در حال افزایش است
شاید باور نکنید اما پرسنل رده بالا مثل رئیس دفترها و مدیرهای ایرانسل و همراه اول از این نوع خدمات دهی داغان و ضعیف پشتیبانیشون اصلا خبر ندارند:biggrin:
یعنی وضعیت شبکه ای که اونها میبینند یا به انها نشان میدهند کاملا عالی و فوقالعاده نشان میدهد!
ولی مشخصه که چیزی که 99درصد کاربرها و مردم استفاده میکنند افتضاح و با انواع محدودیت است
واقعا مردم یا باید با محدودیتها و گرانی سروکله بزنند یا با نوسان و قطعی و... برای همین استفاده از اینترنت ماهواره در ایران در حال افزایش است
وضعیت فعلی محدودیت های شبکه های تلفن همراه در ایران قابل مشهود است اما اینترنت ماهواره ای به دلیل قیمت بالای تجهیزات و اشتراک دلاری پرهزینه ماهانه آن و وضعیت اقتصادی حاکم بر جامعه قابلیت فراگیری را در حال حاضر ندارد مگر اینکه با پیشرفت تکنولوژی امکان دریافت اینترنت ماهواره ای توسط 5G فراگیر شود
NinjaLord
14-05-2023, 01:40
وضعیت فعلی محدودیت های شبکه های تلفن همراه در ایران قابل مشهود است اما اینترنت ماهواره ای به دلیل قیمت بالای تجهیزات و اشتراک دلاری پرهزینه ماهانه آن و وضعیت اقتصادی حاکم بر جامعه قابلیت فراگیری را در حال حاضر ندارد مگر اینکه با پیشرفت تکنولوژی امکان دریافت اینترنت ماهواره ای توسط 5G فراگیر شود
پول تچهیزات یعنی دیش و روتر که فقط یکبار هزینه دارد!
مقصر همیشه خود مسئولین ایرانی هستند بین خود مسئولین دولت و مجلس حتی در این موارد چند قطبی وجود دارد چون همه با اختلال و گرانفروشی و مخصوصا فیلترینگ موافق نیستند! همین چندروز پیش در مجلس دوباره گیر دادند به وزیر ارتباطات که باید پاسخگو باشد چون باعث شده مردم هزینه زیادی بابت قندشکن بپردازند:biggrin: کلا فیلترینگ و مانیتورینگ شدید روی کیفیت شبکه تاثیر بسیار بدی میگزارد یعنی مردم کلی پول بسته اینترنت هم میدهند بعد متوجه وجود نوسان و اختلال شدید شبکه میشوند!
واقعیت اینه که حتی شبکه اینترنت ایران تبدیل به یک اهرم نظامی و سیاسی بر علیه مردم ایران شده حالا کاری به کاهش شدید رتبه جهانی کیفیت اینترنت ایران نداریم چون کلا بدون فیلترینگ هم نت ایران از لحاظ کیفیت خیلی عقبه
دروغ گویی هم درحدیست که باوجود اختلالی که مردم میبینند چند تا مسئول میایند مصاحبه میکنند که بلی اصلا اختلال و... نداریم همه پورتها هم بازه هیچ مشکلی وجود ندارد این مردم هستند که توهم دارند
همزمان با روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی، ایرانسل، بسته ویژهای را برای کاربران در نظر گرفته است. این بسته، شامل یک گیگابایت اینترنت و یک ساعت مکالمه ایرانسلی با تخفیف ویژه است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی، بسته اینترنت و مکالمه ایرانسلی را با قیمت تخفیفی، به مشترکان خود ارائه کرده است.
همزمان با فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت، روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی و روز ملی روابط عمومی، تمامی مشترکان دائمی و اعتباری ایرانسل میتوانند یک بسته تخفیفی، شامل ۱ گیگابایت اینترنت و ۱ ساعت مکالمه درون شبکه را تنها با پرداخت ۴۰۰۰ تومان دریافت کنند.
این بسته تخفیفی، در روز ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ در دسترس و اعتبار آن از زمان فعالسازی، یک روز است. فعالسازی این بسته تخفیفی، با شمارهگیری کد دستوری #۵* و یا مراجعه به سوپراپلیکیشن ایرانسل من، امکانپذیر است و برای دفعات خرید و فعالسازی آن، محدودیتی وجود ندارد.
تعرفه ویژه مکالمه، اینترنت و پیامک ایرانسل برای حجاج بیتاللهالحرام، اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، تخفیفهای استثنایی مکالمه، اینترنت و پیامک، ویژه حجاج، به مناسبت فرا رسیدن موسم حج ابراهیمی و با هدف رفاه و آسایش بیشتر و تسهیل در ارتباطات زائران سرزمین وحی، برای مشترکان ایرانسل ارائه شده است.
مشترکان اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، میتوانند از ۳ خرداد تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، به مدت ۹۰ روز، این خدمات را در کشور عربستان سعودی دریافت کنند. بدین ترتیب مشترکان ایرانسل، علاوه بر اینکه نیاز به خرید سیمکارت و تغییر شماره ندارند، در هزینه مکالمه، پیامک و اینترنت مصرفیشان در طول سفر صرفهجویی میشود و در مقایسه با تعرفه اپراتورهای کشور عربستان، مبالغ کمتری را بابت بهرهمندی از خدمات ارتباطی میپردازند.
مشترکان ایرانسل، میتوانند در کشور عربستان سعودی از خدمات اینترنت رومینگ 5G ایرانسل نیز بهرهمند شوند. ایرانسل، اولین ارائهدهنده اینترنت نسل پنج تلفنهمراه (از اول مرداد ۱۳۹۹) و رکورددار سرعت و تعداد سایت نسل پنج در ایران، نخستین اپراتوری است که خدمات رومینگ بینالملل 5G را از آذر ماه سال ۱۴۰۰ ارائه و امکان استفاده از این خدمت را، علاوه بر عربستان، در کشورهای امارات متحده عربی، چین، تایلند، قطر و ویتنام فراهم کرده است.
بسته اینترنت با تخفیف استثنایی
تعرفههای تخفیفی ویژه ایرانسل برای استفاده از خدمات رومینگ، از طریق اپراتورهای STC و Mobily در نظر گرفته شده است و زائران ایرانسلی حج امسال، امکان خرید بسته اینترنت ویژه حجاج با تخفیف استثنایی را دارند. این بسته، با حجم ۱.۵ گیگابایت و مدت ۶۰ روز، با قیمت ۲۸۰هزار تومان عرضه شده است. فعالسازی این بسته با شمارهگیری کد دستوری #۱*۴*۱۱۱۱* و یا مراجعه به سوپر اپلیکیشن ایرانسلمن، امکانپذیر است.
بسته دیگری که ایرانسل برای زائران خانه خدا در نظر گرفته، بستهای با حجم ۳ گیگابایت و مدت ۷ روز است که با قیمت ۴۴۰ هزار تومان عرضه شده است. فعالسازی این بسته با شمارهگیری کد دستوری #۲*۴*۱۱۱۱* و یا مراجعه به سوپر اپلیکیشن ایرانسلمن، امکانپذیر است.
تعرفه تخفیفی مکالمه و پیامک
ایرانسل همچنین بسته ترکیبی مکالمه و پیامک برای مشترکانی که در سفر به سرزمین وحی نیاز به استفاده بیشتر از مکالمه و پیامک را دارند، درنظر گرفته است که شامل ۷۰ دقیقه مکالمه با ایران یا عربستان و ۷۰ پیامک، با اعتبار ۷ روز و با قیمت ۳۴۰ هزار تومان است.
فعالسازی این بسته ترکیبی نیز با شمارهگیری کد دستوری #۳*۴*۱۱۱۱* و یا مراجعه به سوپر اپلیکیشن ایرانسلمن، امکانپذیر است. امکان خرید و فعالسازی تمام بستهها برای حجاج، به دفعات وجود دارد.
تعرفه ارتباطی بدون فعالسازی بسته
همچنین هزینه هر دقیقه تماس داخلی در کشور عربستان، هر دقیقه تماس با ایران و نیز هر دقیقه تماس دریافتی در کشور عربستان، ۹۰۰۰ تومان خواهد بود. هزینه ارسال هر پیامک، ۳۰۰۰ تومان و هزینه هر مگابایت اینترنت همراه مصرفی بدون فعالسازی بسته نیز ۲۰۰۰ تومان است.
دریافت پیامک در مدت سفر رایگان است و هزینه تماس ورودی و خروجی، بر مبنای دقیقه و از زمان شروع مکالمه، محاسبه خواهد شد. بنابراین، در صورتی که تماس وارده، پاسخ داده نشود، هزینهای بابت آن در تماس منظور نخواهد شد.
مشترکان ایرانسل در کشور عربستان، میتوانند علاوه بر استفاده از سوپراپلیکیشن ایرانسل من، با شمارهگیری رایگان کد دستوری #۷* ، سیمکارت خود را شارژ کنند. روشن کردن تلفنهمراه در زمان رومینگ، هیچ هزینهای ندارد.
مشترکان ایرانسل لازم است توجه داشته باشند که با روشن کردن اینترنت رومینگ، دیتای مورد استفاده در اپلیکیشنهای تلفنهمراه، با هزینه رومینگ محاسبه خواهد شد. بنابراین بهتر است از غیرفعال بودن بهروزرسانی خودکار و موارد مشابه در اپلیکیشنهای نصب شده خود اطمینان حاصل کنند.
فعالسازی خدمت رومینگ
فعالسازی خدمت رومینگ حتما باید قبل از سفر و از طریق شمارهگیری کد #۱*۱۱۱۱* از سیمکارت ایرانسلی و یا با استفاده از سوپراپلیکیشن ایرانسلمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجام شود. به این منظور، مشترکان ایرانسل لازم است در سوپراپلیکیشن ایرانسلمن، ابتدا گزینه «سایر» را انتخاب کنند، سپس در قسمت «پرونده» و پس از آن قسمت «خدمات رومینگ»، رومینگ خط خود را فعال کنند.
مشترکان ایرانسل باید توجه داشته باشند که بستههای اینترنت، مکالمه و پیامک فعال در شبکه ایران، هنگام حضور در کشور عربستان سعودی، قابل استفاده نخواهند بود و لازم است که در صورت تمایل، بستههای اینترنت ویژه رومینگ را فعال کنند.
مشترکان ایرانسل باید در نظر داشته باشند که برای تماس با شمارههای ایرانی از خارج از کشور، لازم است پیش از شماره مشترک مدنظر خود، حتماً کد ۰۰۹۸ را شمارهگیری کنند (مثال: ۰۰۹۸۹۳۵۱۲۳۴۵۶۷ (تلفن همراه) یا ۰۰۹۸۲۱۸۷۶۵۴۳۲۱ (تلفن ثابت)).
پیشنهاد میشود که مشترکان ایرانسل، پیش از ورود به کشور عربستان سعودی، حداقل ۱۰۰ هزار تومان در سیمکارت اعتباری خود شارژ داشته باشند و اگر در طول سفر برای برقراری تماس با مشکلی مواجه شدند، ابتدا از کافیبودن میزان اعتبار (شارژ) سیمکارت خود مطمئن شوند. پیشنهاد میشود که مشترکان دائمی نیز، به میزان مورد نیاز، سقف مصرف مجاز سیمکارت خود را افزایش دهند.
ShadowDragon
02-10-2023, 17:18
دوستان سیمکارت دایمی ایرانسل، روزانه یک ساعت مکالمه رایگان داخل شبکه داشت. هنوزم هست یا حذف شده؟
روانپریش
09-11-2023, 01:40
بچه ها تازه یه گوشی اندرویدی گرفتم و سیم کارت ایرانسل دارم یه بیسته یک ماهه چی خوبه بخرم؟
mehdi_vsgh
13-11-2023, 10:16
سلام دوستان یه سوال ذهنمو مشغول کرده
سیمکارت ایرانسل دارم و روی گوشیم سرعتم حدود 140 مگ هست ولی وقتی همین اینترنت رو هات اسپات میکنم رو لپ تاپ سرعتش میشه ۴۰ مگ!!! دلیلش چیه؟
blackbird
13-11-2023, 11:23
سیمکارت ایرانسل دارم و روی گوشیم سرعتم حدود 140 مگ هست ولی وقتی همین اینترنت رو هات اسپات میکنم رو لپ تاپ سرعتش میشه ۴۰ مگ!!! دلیلش چیه؟
احتمالا وای فای لپ تاپ کلاس N هست که همون نهایت تا 50 مگابیت میشه بهترین حالت. باید AC به بالا باشه رو باند 5 گیگاهرتز که به فاصله خیلی حساس تر از باند 2.4 هست و خود گوشی هم باید همین باشه که معمولا هست مگه خیلی قدیمی باشه گوشی. و خود هات اسپات گوشی هم رو سرعت تاثیر داره.
Amir1234646
13-11-2023, 12:09
احتمالا وای فای لپ تاپ کلاس N هست که همون نهایت تا 50 مگابیت میشه بهترین حالت. باید AC به بالا باشه رو باند 5 گیگاهرتز که به فاصله خیلی حساس تر از باند 2.4 هست و خود گوشی هم باید همین باشه که معمولا هست مگه خیلی قدیمی باشه گوشی. و خود هات اسپات گوشی هم رو سرعت تاثیر داره.
و اگر هات اسپات گوشی و وای فای لپ تاپ 5GHZ نداره، میتونید از طریق کابل USB گوشی رو وصل کنید و به جای هات اسپات از طریق USB اینترنت رو به اشتراک بذارید تا نهایت سرعت رو روی لپ تاپ هم داشته باشید.
mehdi_vsgh
14-11-2023, 21:12
و اگر هات اسپات گوشی و وای فای لپ تاپ 5GHZ نداره، میتونید از طریق کابل USB گوشی رو وصل کنید و به جای هات اسپات از طریق USB اینترنت رو به اشتراک بذارید تا نهایت سرعت رو روی لپ تاپ هم داشته باشید.
احسنت درست شد الان با usb وصل کردم به موبایل و همون تقریبا114 مگ سرعت رو گرفتم
حالا یهسوال برای مودم چی برای اینکه بالاترینسرعت رو از مودم بگیرم با کابل وصل کنم بهتر میشه سرعتم؟؟ الان از مودم هم همون سرعت 40-50 رو نهایت میگیرم!! با کابل به مودم وصل کردم سرعتش فرقی نمیکرد!!!!
Amir1234646
20-11-2023, 12:17
احسنت درست شد الان با usb وصل کردم به موبایل و همون تقریبا114 مگ سرعت رو گرفتم
حالا یهسوال برای مودم چی برای اینکه بالاترینسرعت رو از مودم بگیرم با کابل وصل کنم بهتر میشه سرعتم؟؟ الان از مودم هم همون سرعت 40-50 رو نهایت میگیرم!! با کابل به مودم وصل کردم سرعتش فرقی نمیکرد!!!!
اگر مودم رو با کابل وصل کردید به لپ تاپ یا کامپیوتر و باز هم سرعت 40-50 بوده شاید اون زمان شبکه شلوغ بوده و نهایت سرعت همون بوده، زمان های دیگه تست کنید.
mazdak89
26-11-2023, 11:33
سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده . مدیرعامل ایرانسل میگه اپل 5G را روی آیفون بعلت تحریم ها و ... بسته در حالی که با سیم همراه اول میشه از 5G روی آیفون استفاده کرد !!! جریان چیه پس ؟؟؟
MMDFullHD
26-11-2023, 17:03
سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده . مدیرعامل ایرانسل میگه اپل 5G را روی آیفون بعلت تحریم ها و ... بسته در حالی که با سیم همراه اول میشه از 5G روی آیفون استفاده کرد !!! جریان چیه پس ؟؟؟
سلام
همراه اول هم دیگه متصل نمیشه بخاطر بحث وزیر و همراه اول اینجور اخباری به گوشم رسیده ولی قضیه اش ازین قراره که همراه کلا روی فرکانس 2300 فایو راه انداخته بود که مشکلی نداره و لاک نیست این باند تو ایفون
اینک ظاهرا به علت تحریم ها نیست این موضوع ... حتی امسال هم کلا فایو رو ایفون اپشن روشن خاموشش اومد بلاخره چندوقت پیش توی نمایشگاه مردم با ایفون میتونستند متصل بشن به ایرانسل ولی نه با فرکانس 3500 ای ک الان در حال توسعه هست و شیاومی و چینی و مودم فقط متصل شن (یکی اسکرین شات گذاشته بود تو نمایشگاه توی وبسایت x سرچ بزنید میتونید پیداش کنید)
موضوع سر باتری گوشی هست فرکانس 3500 قدرت نفوذ کمتر و پوشش برد کمتر و باید تعداد بیشتری سایت نصب شن تعداد سایت ها باید تقریبا سه چهار برابر الان بشن حداقل که الان تو شهر تهران بزور 200 تا دونه هم نمیشن
باند فرکانسی 3500 که الان فایو ایرانسل توسعه داره میده لاک هست رو برند های سامسونگ و اپل که باید احتمالا اینطور ک گفتند نماینده بیاد و کلا شرایط رو اونا هم بسنجن که ببینن فایو با 3500 باتری مودم گوشی اوکیه کارایی لازم رو داره یا نه تا باز کنن که نیومدن و چی شده بعدش رو خدا میداند ولی جریان سر این داستانه
و ایمان با اسکرین شاتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ک داده بود از سایت ایرانسلی نزدیک به شرکتش ک باند n28 یا 700 رو ایرانسل فایو روشن شده که احتمالا ازمایشی بوده با اون الان مشکلی نداره باید ایفون و سامسونگ متصل شن
-
mazdak89
26-11-2023, 20:21
سلام
همراه اول هم دیگه متصل نمیشه بخاطر بحث وزیر و همراه اول اینجور اخباری به گوشم رسیده ولی قضیه اش ازین قراره که همراه کلا روی فرکانس 2300 فایو راه انداخته بود که مشکلی نداره و لاک نیست این باند تو ایفون
اینک ظاهرا به علت تحریم ها نیست این موضوع ... حتی امسال هم کلا فایو رو ایفون اپشن روشن خاموشش اومد بلاخره چندوقت پیش توی نمایشگاه مردم با ایفون میتونستند متصل بشن به ایرانسل ولی نه با فرکانس 3500 ای ک الان در حال توسعه هست و شیاومی و چینی و مودم فقط متصل شن (یکی اسکرین شات گذاشته بود تو نمایشگاه توی وبسایت x سرچ بزنید میتونید پیداش کنید)
موضوع سر باتری گوشی هست فرکانس 3500 قدرت نفوذ کمتر و پوشش برد کمتر و باید تعداد بیشتری سایت نصب شن تعداد سایت ها باید تقریبا سه چهار برابر الان بشن حداقل که الان تو شهر تهران بزور 200 تا دونه هم نمیشن
باند فرکانسی 3500 که الان فایو ایرانسل توسعه داره میده لاک هست رو برند های سامسونگ و اپل که باید احتمالا اینطور ک گفتند نماینده بیاد و کلا شرایط رو اونا هم بسنجن که ببینن فایو با 3500 باتری مودم گوشی اوکیه کارایی لازم رو داره یا نه تا باز کنن که نیومدن و چی شده بعدش رو خدا میداند ولی جریان سر این داستانه
و ایمان با اسکرین شاتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ک داده بود از سایت ایرانسلی نزدیک به شرکتش ک باند n28 یا 700 رو ایرانسل فایو روشن شده که احتمالا ازمایشی بوده با اون الان مشکلی نداره باید ایفون و سامسونگ متصل شن
تست های ایمان محمدی رو در یوتیوب دیدم جالب بودن ! ولی تست ها با گوشی گرفته شده معلوم نیست تک باند 5G هست یا تجمیع دو باند n78 با هم یا تجمیع 4g با 5g , ... ؟
به این دلیل میگم که من الان یه مودم zlt دارم که مثلا میتونه همزمان سه باند در LTE و دو باند 5G را بصورت همزمان باهم جمع کنه 4G+2NR
- - - Updated - - -
سلام
تست های ایمان محمدی رو در یوتیوب دیدم جالب بودن ! ولی تست ها با گوشی گرفته شده معلوم نیست تک باند 5G هست یا تجمیع دو باند n78 با هم یا تجمیع 4g با 5g , ... ؟
به این دلیل میگم که من الان یه مودم zlt دارم که مثلا میتونه همزمان سه باند در LTE و دو باند 5G را بصورت همزمان باهم جمع کنه 4G+2NR
MMDFullHD
28-11-2023, 09:57
- - - Updated - - -
خب عزیز این چیزی ک شما میگید مربوط نی به اون یکی چیز دیگر کلا قضیه متفاوت شد
ولی بهرحال
اینکه تجمیع چی بشه نشه با چ باندی بشه اینا همش بستگی به ظرفیت و وجود فرکانس ها تجهیزات تو اون دکله و اینک سی پیو گوشی چی باشه ک توش چ مودمی به کار رفته یا نرفته چقدر تجمیع رو sub6 داره
ک اینا همش عوامل تاثیر گذارن
و اینک تو ی چند تا از ویدیو هاش همینطور ما تو گروه تلگرام از سرویس مد سامسونگ شات داده ! که تمامی اطلاعاتت رو دارهع
چه باندی با چ باند تجمیع شده یا نشده همش نوشته شده هست
در هر صورت ایرانسل الان اکثریت جاها n78 با پهنای 80 مگاهرتز داره (بعضی از نقاط 100 مگاهرتزی هم هست ) توسعه میده ک اونم با باند تی دی 2300 40 مگاهرتزی 120 مگاهرتز تجمیع میزنه
اگر هم خوش شانسی بزنه ک 4ca شه نهایت 180 مگاهرتز بیشتر نمیشه
ایرانسل جز یک نقطه تو تهران بازم ازمایشی کلا بیشتر از دوتا فعلا تجمیع نزده n78+n78
- - - Updated - - -
MMDFullHD
28-11-2023, 10:14
دوستان مپ رو اپدیت کردم اگر کسی تست از فایو ایرانسل میکنه لطفا با مشخصات سیگنالی اگر نبود هم مشکلی نیست
همینطور لوکیت دقیق * دقیق تست ک میزنه بده اضافه کنم به سایت (ترجیحا اسپید تست با سرور خود ایرانسل تهران (به غیر از غرب west)) تست بزنه
و اینک مپ خودم هفتگی اپدیت میخوره و با اطلاعات سایت ایرانسل هم تجمیع خورده و حتی اطلاعاتش خیلی جلو تره
مثلا سایت فاز 1 اندیشه به تازگی تو همین ابان روشن کردن بعد از دو سال شو اف ک تو سایت ایرانسل خبری ازش نیست
تیک های سبز تست هایی ک میشن!
لینک مپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mazdak89
28-11-2023, 12:48
دوستان مپ رو اپدیت کردم اگر کسی تست از فایو ایرانسل میکنه لطفا با مشخصات سیگنالی اگر نبود هم مشکلی نیست
همینطور لوکیت دقیق * دقیق تست ک میزنه بده اضافه کنم به سایت (ترجیحا اسپید تست با سرور خود ایرانسل تهران (به غیر از غرب west)) تست بزنه
و اینک مپ خودم هفتگی اپدیت میخوره و با اطلاعات سایت ایرانسل هم تجمیع خورده و حتی اطلاعاتش خیلی جلو تره
مثلا سایت فاز 1 اندیشه به تازگی تو همین ابان روشن کردن بعد از دو سال شو اف ک تو سایت ایرانسل خبری ازش نیست
لینک مپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک گروه تلگرامی یا اسمش که سرچ کنم را محبت کنید ما هم استفاده کنیم ممنون
- - - Updated - - -
لینک گروه تلگرامی یا اسمش که سرچ کنم را محبت کنید ما هم استفاده کنیم ممنون
magiteq1
28-11-2023, 13:48
منظورت فاز 1 اندیشه شهریار هست؟
- - - Updated - - -
منظورت فاز 1 اندیشه شهریار هست؟؟
MMDFullHD
28-11-2023, 14:15
منظورت فاز 1 اندیشه شهریار هست؟
- - - Updated - - -
منظورت فاز 1 اندیشه شهریار هست؟؟
اره
شهریارم هنوز درست حسابی پوشش نداره
ولی وضعیت تو شهریار بهتره دکل فرمانداری به سمت میدون حافظ 100 مگاهرتزیه سرعت به مراتب بهتری داره
magiteq1
28-11-2023, 17:24
اره
ولی وضعیت تو شهریار بهتره دکل فرمانداری به سمت میدون حافظ 100 مگاهرتزیه سرعت به مراتب بهتری داره
چقدر سرعت میده فاز 1؟
- - - Updated - - -
اره
چقدر سرعت میده فاز 1؟
MMDFullHD
02-12-2023, 13:13
چقدر سرعت میده فاز 1؟
- - - Updated - - -
چقدر سرعت میده فاز 1؟
خوبه بد نی
400 تا 9 شب
- - - Updated - - -
چقدر سرعت میده فاز 1؟
- - - Updated - - -
چقدر سرعت میده فاز 1؟
خوبه بد نی
400 تا 9 شب
mazdak89
03-12-2023, 01:16
خوبه بد نی
400 تا 9 شب
- - - Updated - - -
خوبه بد نی
400 تا 9 شب
آقا این لینکی که در خصوصی برام فرستادی اشتباه هستااااا . ممنون میشم دوباره بدی
- - - Updated - - -
خوبه بد نی
400 تا 9 شب
- - - Updated - - -
خوبه بد نی
400 تا 9 شب
آقا این لینکی که در خصوصی برام فرستادی اشتباه هستااااا . ممنون میشم دوباره بدی
Microsoft Windows
30-12-2023, 13:04
ایرانسلم باگ داره ها یدونه 30 گیگ (2تا 6صبح) گرفتم به 500 مگابایت که رسید ایست کرد و از بسته ی فعال دیگه ام کم کرد ....
murrayit
26-02-2024, 11:57
دوستان مشکلات VoLTE رو دقیقا از کجا میشه پیگیری کرد؟ من روی خطم فعال نیست و کدی هم عمل نمی کنه، به پشتیبانی ایرانسل هم زنگ می زنم می گه گوشیتون پشتیبانی نمیشه (S23 Ultra)، ولی جواب بی ربطیه چون رو همین گوشی سیم دیگه ای از ایرانسل رو تست کردم و فعاله، سیم کارت هم 4جی هست...
Amir1234646
26-02-2024, 13:44
دوستان مشکلات VoLTE رو دقیقا از کجا میشه پیگیری کرد؟ من روی خطم فعال نیست و کدی هم عمل نمی کنه، به پشتیبانی ایرانسل هم زنگ می زنم می گه گوشیتون پشتیبانی نمیشه (S23 Ultra)، ولی جواب بی ربطیه چون رو همین گوشی سیم دیگه ای از ایرانسل رو تست کردم و فعاله، سیم کارت هم 4جی هست...
شکایت به 195 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alirecoba2
27-02-2024, 12:19
دوستان سلام
یک سوال داشتم.
یه مودم 2101 پلاس ایرانسل دارم که ظاهراً منحصراً TD-LTE هست و به 4G معمولی وصل نمیشه
جایی که هستم، TD-LTE نداره و فقط 4G معمولی داره.
حالا یه مودم میخوام بخرم، نوشته FD-LTE. منظور از FD-LTE همون شبکه 4G عادی هست؟ یعنی بهش وصل میشه؟
دوستان سلام
یک سوال داشتم.
یه مودم 2101 پلاس ایرانسل دارم که ظاهراً منحصراً TD-LTE هست و به 4G معمولی وصل نمیشه
جایی که هستم، TD-LTE نداره و فقط 4G معمولی داره.
حالا یه مودم میخوام بخرم، نوشته FD-LTE. منظور از FD-LTE همون شبکه 4G عادی هست؟ یعنی بهش وصل میشه؟
منظور از FD-LTE همون سیم کارت معمولی هستش و اینترنت FD که روی گوشی میگیره و TD-LTE رو نمیگیره.
i60 E1 خریدم سیمکارت TD ایرانسل گذاشتم روش خیلی اذیت میکنه، با اینکه هر ۵ تا خطش پر هست ولی کیفیت تصویری هم ایمو با فندق خاموش و هم واتساپ افتضاحه و هر دو سه دقه خیلی نامحسوس قطع میشه باز وصل میشه، با اینکه تست اسپید گرفتم سرعت دانلودش رو ۳۰ ۴۰ هست
ممنون میشم راهکاری بدین
اف دیش مشکلی نداره.
ایمو تست کردم یه بار با نت گوشی یه بار با همین اینترنت تی دی این. با نت سیمکارت گوشی عالیه ولی
td اول که بزور وصل میشه دوما کیفیت تصویر افتضاح. هم اینکه هر دو سه دقه ۵ ۱۰ ثانیه قطع میشه اینترنت تصویر فریز میشه باز اینترنت وصل میشه
تست سرعت هم گرفتم خیر سرش رو ۳۰ میده.
ممنون میشم راهکاری بدین
ضمنا پیشفرض dns1: 10.255.255.254 و dns2: 8.8.8.8 هم اینه. پیشفرض واسه همه ایرانسلیا همینه مخصوصا اولی؟
کدوم dns ها بهتره که دستی تغییر بدم؟
- - - Updated - - -
i60 E1 خریدم سیمکارت TD ایرانسل گذاشتم روش خیلی اذیت میکنه، با اینکه هر ۵ تا خطش پر هست ولی کیفیت تصویری هم ایمو با فندق خاموش و هم واتساپ افتضاحه و هر دو سه دقه خیلی نامحسوس قطع میشه باز وصل میشه، با اینکه تست اسپید گرفتم سرعت دانلودش رو ۳۰ ۴۰ هست
ممنون میشم راهکاری بدین
سلام
از اواخر پاییز پارسال هر وقت بسته ایرانسل می گیرم به دلیل خطای دی ان اس و باز نشدن بعضی سایت ها مجبورم دی ان اس سرور را دستی ست کنم و روی 8.8.8.8 میذارم و از همون موقع مسأله تسک بار فریزینگ رو فقط با اینترنت ایرانسل تجربه می کنم که همچنان هم ادامه دارد. وقتی سیم کارت همراه اول رو میذارم روی مودم این مسأله به کلی برطرف میشه و نیازی به ست کردن دی ان اس هم نداره و همه تنظیمات روی دیفالت هستش. اگر راه حلی به نظرتون میرسه راهنمایی کنین لطفاً.
alirecoba2
21-05-2024, 00:51
دوستان سلام
وقت بخیر
من یک بستهی اینترنت هدیهی یک ساله دارم که ۱۳ فروردین فعال شده.
استفاده نکردم ازش.
الان توی نرمافزار ایرانسل من در قسمت بستههام وجود داره، ولی گوشی اینترنت نداره و به
صفحه اتمام حجم و خرید بسته هدایت میشم!
بستهی دیگهای اگر بخرم اوکی هست و مشکلی نداره.
جریان چیه؟
amirhosein261
18-06-2024, 15:28
ممنون میشم راهکاری بدین������������
اف دیش مشکلی نداره.
ایمو تست کردم یه بار با نت گوشی یه بار با همین اینترنت تی دی این. با نت سیمکارت گوشی عالیه ولی
td اول که بزور وصل میشه دوما کیفیت تصویر افتضاح. هم اینکه هر دو سه دقه ۵ ۱۰ ثانیه قطع میشه اینترنت تصویر فریز میشه باز اینترنت وصل میشه
تست سرعت هم گرفتم خیر سرش رو ۳۰ میده.
ممنون میشم راهکاری بدین������������
ضمنا پیشفرض dns1: 10.255.255.254 و dns2: 8.8.8.8 هم اینه. پیشفرض واسه همه ایرانسلیا همینه مخصوصا اولی؟
کدوم dns ها بهتره که دستی تغییر بدم؟
- - - Updated - - -
ممنون میشم راهکاری بدین
منم دقیقا همین مشکل دارم با این مودم توی تست سرعت خوبه ولی یکم توی آپلود یا دانلود بهش فشار میاد قطع میکنه فکر کنم چون تو باند ۴۲ تجمیع انجام میده پرش آنتن داره
سلام کسی از ایرانسل فیبر نوری گرفته چطوریاست کیفیتش ؟؟ میخواستم بگیرم
- - - Updated - - -
سلام کسی از ایرانسل فیبر نوری گرفته چطوریاست کیفیتش ؟؟ میخواستم بگیرم
ShadowDragon
25-08-2024, 19:32
دوستان، هزینه تبدیل اعتباری به دایمی، چرا در سیمکارت های مختلف متفاوت هست؟ مثلا ۳۰ تومن با حد ۷۰ و یا ۵۰ تومن با حد ۵۰ ؟ چطوری میشه تغییر داد اینو؟
amir8869
26-08-2024, 17:33
سلام وقتتون بخیر
من مودمم رو با اینکه آنلاک و آپگرید کردم با سیم کارت همراه اول دایم هر سه دقیقه یه بار قطع میشه باید جدا کنم مجدد وصل کنم با ایرانسل مشکلی نداره. مشکل چیه؟
amir8869
26-08-2024, 17:35
سلام وقتتون بخیر
من با اینکه مودم رو آنلاک و اپدیت کردم با سیم کارت غیر ایرانسل هر چند دقیقه یه بار خود به خود مودم دیسکانکت میشه. مشکل چیه؟؟
مودم ایرانسل E3372S-153
magiteq1
29-08-2024, 00:32
دوستان من موقع بیش ثبت نام فیبر ایرانسل تو نقشه خودش تو منطقه ابی هستم ولی موقع وارد کردن کد بستی میزنه که ثبت نام برای این کد بستی امکان بذیر نیست
ShadowDragon
02-09-2024, 09:31
دوستان، هزینه تبدیل اعتباری به دایمی، چرا در سیمکارت های مختلف متفاوت هست؟ مثلا ۳۰ تومن با حد ۷۰ و یا ۵۰ تومن با حد ۵۰ ؟ چطوری میشه تغییر داد اینو؟
یادش بخیر قبلاً تو فروم به جواب میرسیدیم
Amir1234646
02-09-2024, 15:54
خود ایرانسل تصمیم میگیره به یه سیمکارت چقدر تخفیف بده. مثلا من چند سال پیش با 10 تومن تبدیل کردم و حد اعتبارم 60 تومن شد.
ایرانسل خیلی رو مخ مشترکین دائمی میره. تو تبلیغاتش میگه دائمی کنید تا یک ماه بعد قبض رو پرداخت کنید ولی حتی 3000 تومن هم قبضت باشه هر روز SMS میده، گاهی تلفن گویا زنگ میزنه! حتی میان دوره هم یک روز در میون SMS میده. من که از آذر پارسال ترابرد کردم به رایتل از شرش راحت شدم. تا الان هنوز قبض پرداخت نکردم و حدود 7000 تومن هنوز اعتبارم مونده از 60 تومن و رایتل هم کاری نداره.
قیمت بسته های سرویس های TDLTE با بسته سیم کارت ایرانسل تفاوت داره ؟:rambo:
سلام
اینترنت یه چند ماهی میشه که از LTE + به LTE سویچ میشه که تو بازی های آنلاین پینگ میره بالا و حتی دیسکانکت میشه .. قبلاً اینطور نبود، پیگیری کردم و گفتن متاسفانه این مورد قابل پیگیری نیست ، خود LTE+ عالیه سرعت و پایداریش حدود ۷۰ مگ بر ثانیه میده، اما LTE آشغاله یعنی سرعت در حد 3g که گند میزنه به اینترنت .. دلیل این چیه و آیا واقعاً قابل پیگیری نیست ؟
mazdak89
05-11-2024, 19:31
سلام
اینترنت یه چند ماهی میشه که از LTE + به LTE سویچ میشه که تو بازی های آنلاین پینگ میره بالا و حتی دیسکانکت میشه .. قبلاً اینطور نبود، پیگیری کردم و گفتن متاسفانه این مورد قابل پیگیری نیست ، خود LTE+ عالیه سرعت و پایداریش حدود ۷۰ مگ بر ثانیه میده، اما LTE آشغاله یعنی سرعت در حد 3g که گند میزنه به اینترنت .. دلیل این چیه و آیا واقعاً قابل پیگیری نیست ؟
شما سعی کن به بهترین دکل (BTS) منطقه خودت وصل بشی . با آزمون خطا میشه پیدا کرد و با استفاده از قفل دکل میتونی دایما بهش متصل بمونی . خودتو معطل پشتیبانی ایرانسل نکن .
چرا یه پست چندبار ارسال میشه -_-
تکراری حذف شه .
شما سعی کن به بهترین دکل (BTS) منطقه خودت وصل بشی . با آزمون خطا میشه پیدا کرد و با استفاده از قفل دکل میتونی دایما بهش متصل بمونی . خودتو معطل پشتیبانی ایرانسل نکن .
خب مشکل اینجاست که خودکار هم وصل بشم باز سویچ میشه برای اتصال دائم به LTE + هم روت کردم و سعی کردم فقط به یه باند وصل شم ولی به اون وصل میشدم بعضی وقتا آنتن میپرید چون فقط LTE + رو انتخاب میکنم وقتی اتصال به اون قطع میشه پوشش هم از دست میره .. مشکل اینجاست که دائم رو یکی نمیمونه و وضعیت خود LTE خالی هم افتضاحه وگرنه میذاشتیم رو LTE خالی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.