مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
greatpouya
16-01-2019, 22:27
کسی اپدیتی داره که آیا ایرانسل ای پی ثابت می فروشه یا هنوز نه؟ :n13:
گویا تجاری بله
اما شخصی فعلا خیر
Sent using Tapatalk
کسی اپدیتی داره که آیا ایرانسل ای پی ثابت می فروشه یا هنوز نه؟ :n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
iDownload & iGame
17-01-2019, 08:33
مشکل مودم TF-i60 اینه که امکان بریج آی پی استاتیک رو نداره!
مشکل مودم TF-i60 اینه که امکان بریج آی پی استاتیک رو نداره!
پس چطوری که میفروشند
میگه فقط باید مودم خودمون رو بخری
تا برای فعال کنیم
یعنی دقیقا همین پکیج
B3NYAMIN
17-01-2019, 22:58
برای حذف بسته ی اینترنت ، کدی وجود داره!؟:n03:
پس چطوری که میفروشند
میگه فقط باید مودم خودمون رو بخری
تا برای فعال کنیم
یعنی دقیقا همین پکیج
سیم کارت های وب ای پی ولید داینامیک داره و میشه ایستاتیک هم خرید ماهی ۵تومن
برای حذف بسته ی اینترنت ، کدی وجود داره!؟:n03:
خیر متاسفانه راهی وجود ندارد
B3NYAMIN
19-01-2019, 20:24
ینی بعضی وقتا ایرانسل کارایی میکنه آدم شاخ درمیاره:sad:
اومدن یه دکل وصل کردن نزدیکای خونمون
یه روز کلا خاموشه:n08:
یه روز لامپ دکل میسوزه :|
سیگنال 3G که کلا نداره :|
2G هم نداره :|
ینی من 4G گوشیمو خاموش کنم به زور یه خونه آنتن 3G دارم که اونم مال دکل اول ِ شهره:n29:
دکل به کل 4G هست که کل سرعتی که در اختیار من گذاشته تا الان 7 مگابایت بر ثانیه بوده:sq_3:
جایی نیست صدامو برسونم:sq_3:!؟
ینی بعضی وقتا ایرانسل کارایی میکنه آدم شاخ درمیاره:sad:
اومدن یه دکل وصل کردن نزدیکای خونمون
یه روز کلا خاموشه:n08:
یه روز لامپ دکل میسوزه :|
سیگنال 3G که کلا نداره :|
2G هم نداره :|
ینی من 4G گوشیمو خاموش کنم به زور یه خونه آنتن 3G دارم که اونم مال دکل اول ِ شهره:n29:
دکل به کل 4G هست که کل سرعتی که در اختیار من گذاشته تا الان 7 مگابایت بر ثانیه بوده:sq_3:
جایی نیست صدامو برسونم:sq_3:!؟
با شماره 195 جهت شکایت تماس بگیرید. یا اینترنتی در سایت زیر ثبت شکایت کنید:
7 مگابایت میشه 56 مگابیت که بد نیست. فقط 2G , 3G رو در 195 ثبت شکایت کنید.
4.5 G الان کجاهای تهران فعال هست ؟ نقشه ای چیزی داره ؟
4.5 G الان کجاهای تهران فعال هست ؟ نقشه ای چیزی داره ؟
بله نقشه داره در لینک زیر میتوانید این مناطق رو ببینید:
SAeedBaa
25-01-2019, 14:08
وضعیت فورجی ایرانسل در بندرعباس
باند 7 با پهنای 20 مگاهرتز و MIMO 4*4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باند 3 با پهنای 20 مگاهرتز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
چه جوری میشه باند رو عوض کرد
مدم i60 هست
ممنون میشم پاسخ بدید
با تشکر
mr.arbab28
26-01-2019, 01:49
ماهیانه حدودا دوبست گیگ مصرف دارم adsl تو منطقه ما داره اذیت میکنه جدیدا طرحی از td-lte وجود داره که بشه این مقدار حجم با قیمت مناسب خرید؟ چون td هم پهنای باند بیشتری داره
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام
مدم i60 هست
ممنون میشم پاسخ بدید
با تشکر
توسط این برنامه میتوانید اقدام به این کار کنید:
قابل استفاده در مودم های هوآوی
- - - Updated - - -
ماهیانه حدودا دوبست گیگ مصرف دارم adsl تو منطقه ما داره اذیت میکنه جدیدا طرحی از td-lte وجود داره که بشه این مقدار حجم با قیمت مناسب خرید؟ چون td هم پهنای باند بیشتری داره
داره اما نسبت به ADSl تعرفه آن نسبتا زیاد هست...
بهتون پیشنهاد نمی کنم این کارو بکنید چون نه به کیفیت adsl خواهید رسید هم هزینه بیشتری پرداخت میکنید
greatpouya
26-01-2019, 10:04
من باشم TD LTE میگیرم
ولی خوب ایرانسل قیمتاش بالاس خیلی
میتونی از مبین نت بگیری که خیلی خیلی ارزونتره
در کل محاسبه امواجم بکن
ممکنه امواجشم اذیتتون کنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
مدم i60 هست
ممنون میشم پاسخ بدید
با تشکر
لطفا سوالات مربوط به اینترنت ثابت رو در تاپیک مربوطه ارسال کنید
توی تنظیمات شبکه قسمت connection mode روی auto هست که با تغییر اون میتونیین بین td و fd سویچ کنید
B3NYAMIN
27-01-2019, 13:35
دوستان چطوری میشه فهمید دکلی که نزدیکمون هست ضرری برامون داره یا نه!؟ ایرانسل هم هست
این عکسای مربوط به فاصلمون :
اینم عکس از مشخصات دکل :
دوستان چطوری میشه فهمید دکلی که نزدیکمون هست ضرری برامون داره یا نه!؟ ایرانسل هم هست
اینم عکس از مشخصات دکل :
ضرر داشتن یا نداشتن هنوز هیج جای دنیا نه تایید و نه رد شده و در حال مطالعه هستند
فقط تنها چیزی که ضرر داشتن اون در دراز مدت تایید شده پارازیت ماهواره هست
حالا همه اینها به نظر خودتون بستگی داره
اینم عکس از مشخصات دکل :
سلام در فاصله کمتر از 400متر در دراز مدت ضرر داره حتی نصب این آنتن ها در بیمارستانها و مدارس ممنوعه به هیچ عنوان به کسانی که فاصله شون از دکل کمتر از اینه توصیه نمیکنم مگر برای استفاده کوتاه مدت
B3NYAMIN
28-01-2019, 12:43
سلام در فاصله کمتر از 400متر در دراز مدت ضرر داره حتی نصب این آنتن ها در بیمارستانها و مدارس ممنوعه به هیچ عنوان به کسانی که فاصله شون از دکل کمتر از اینه توصیه نمیکنم مگر برای استفاده کوتاه مدت
سلام
استفاده کوتاه مدت چطوریه:n35:ما قراره یه عمر توی این خونه زندگی کنیم و اون دکل تا اخره اخرش هست :n27:
ShadowDragon
28-01-2019, 12:54
ضرر ثابت شده نداره
اما
این اطلاعاتی که به عموم دادن، بعید نیست که شرکت ها کلی پول دادن که نتایج منفی ، مخفی شه!
اگه اشتباه نکنم، تا وقتی گیرنده فعال نباشه، مورد زیادی نداره
و یه مسیله دیگه، تو مناطق شهری احتمال بالایی داره که فاصله شما زیر ۵۰۰ متر باشه چون فاصله دکل ها کمه
SAeedBaa
28-01-2019, 14:17
VoLTE ایرانسل در هرمزگان
بندرعباس
aminrafael3
28-01-2019, 15:20
سلام دوستان بسته هفتگی 5 گیگ شش صبح تا دوازده رو برداشتن؟قیمتش 2 تومن بود
اقا شما شهر خودتون رو دیدی 2تا دکل داره فکر میکنی همجا همینطوری هست
تو مدرسه شهر ما 2 دکل وسط 3پارک بزرگ شهر 3تا دکل و 6تا مخابراتی که وسط شهر +زیر ساخت کل شهر دقیقا تومناطق مسکونی هستن
وسط بیمارستان ها کلی دکل ازbts با دکلهای رادیو اینترنتی هست
این ضرر داشتن ها همش در حد حرفه هیچ کجای دنیا بصورت عملی و واقعی نگفتن برای سلامتی مضر هست
میدونی چی مضر هست برای سلامتی ما اینکه نگران بیکار باشی مستاجر باشی بچه داشته باشی نگران اینده اش باشی پول نداشته باشی
پس دیدتون رو باز تر کنید
greatpouya
28-01-2019, 20:39
اینم عکس از مشخصات دکل :
در این فاصله تقریبا بیضرر هست چون سکتور ها هم روبروی شما نیستن.
درخواستم بدید بررسی کنن میگن استاندارد و کمتر از حد مجاز.
RSRP
زیر 70-
مشکل سازی خواهد کرد.
سلام
استفاده کوتاه مدت چطوریه:n35:ما قراره یه عمر توی این خونه زندگی کنیم و اون دکل تا اخره اخرش هست :n27:
سلام به عنوان مثال وقتی با اینترنت کاری ندارید اینترنت گوشی یا مودم را خاموش کنید در صورت استفاده از مودم مودم را در نزدیکی خود قرار ندهید در هنگم دانلودها با حجم بالا از مودم adsl استفاده کنید و در صورت استفاده تا میتوانید از مودم فاصله داشته باشید به هیچ عنوان در دانلودهای شبانه در نزدیک مودم نخوابید از مودم های چینی بی کیفیت با تششع بالا استفاده نکنید
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
1- هر کس چند سیم کارت ایرانسل می تونه به نامش باشه؟
2- در مای ایرانسل در قسمت سیم کارت های ثبت نام شده تعداد سیم کارت هایی که به نام من هست رو 9 تا نشون میده
از این 9 تا الان حدود 5 تاش فعال هست که 2 تاش دست خودمه و 3 تاش دست مادرم و برادرم
ولی 4 تای باقی مونده یکی دو ساله خاموشن و نیازی بهشون ندارم و حتی یکی از سیم کارت ها رو گم کردم نمی دونم کجاست
چجوری می تونم اون 4 تا رو حذف کنم و سیم کارت های ثبت نامیم بشه همون 5 تا؟
ShadowDragon
29-01-2019, 18:13
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
2- در مای ایرانسل در قسمت سیم کارت های ثبت نام شده تعداد سیم کارت هایی که به نام من هست رو 9 تا نشون میده
از این 9 تا الان حدود 5 تاش فعال هست که 2 تاش دست خودمه و 3 تاش دست مادرم و برادرم
ولی 4 تای باقی مونده یکی دو ساله خاموشن و نیازی بهشون ندارم و حتی یکی از سیم کارت ها رو گم کردم نمی دونم کجاست
سلام
باید بری نمایندگی درخواست بدی
مکسش ۱۰ تاس
اینترنتی بخوام سیم کارت بخرم چه سایتی بهتر هست؟ به جز خود سایت ایرانسل چون فقط 0903 داره
میخوام سیم کارت صفر باشه
ShadowDragon
29-01-2019, 20:15
دوستان ،چند تایی پین ثبت نام ۱۰۰٪ تخفیف (صفر تومان) رایتل ، موجوده، کسی خواست PV پیام بده
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
فکر کنم حداکثر ۱۲ سیم کارت میتونه هر شخص حقیقی داشته باشه البته واسه موبایل فروشا فرق داره
میتونین با مراجه به نمایندگی ایرلنسل یا دفاتر خدمات ارتباطی اقدام به تخلیه خط کنید
اینترنتی بخوام سیم کارت بخرم چه سایتی بهتر هست؟ به جز خود سایت ایرانسل چون فقط 0903 داره
میخوام سیم کارت صفر باشه
همراه اول سیمکارت با پیش شماره 992 جدید اورده میتونید خرید کنید
greatpouya
29-01-2019, 21:48
اول درست حرف بزن اینجا چاله میدون محلتون نیست بعدشما دخالت نکن مدرکت هم برای خودت نگه دار
بنده هم نه کارمندم نه حقوق بگیر شرکتها وابسطه به هیچ شرکتی هم نیستم مثل دیگر کاربران عادی هستم اما این دست اخبار تشعشع رو برای خودت نگه دار و برید داخل سایت بقول خودت تشعشعات رو ببین اگر 500متر بود دستور بدید ایشون میان جمع میکنن:n02:
با شما محترمانه صحبت کردم، و کسی که ضرر اثبات شده رو انکار کنه پیش خدا هم بی انصافه
چه برسه به من
موفق باشی[emoji6]
فکر کنم حداکثر ۱۲ سیم کارت میتونه هر شخص حقیقی داشته باشه البته واسه موبایل فروشا فرق داره
میتونین با مراجه به نمایندگی ایرلنسل یا دفاتر خدمات ارتباطی اقدام به تخلیه خط کنید
سقف ۱۰ عدد هست که دوستان قبل شما به درستی راهنمایی کردند وقتی اطلاعات کافی ندارد لطفا اسپم نکنید
ع شما کجا بودی...انتی اسپمر هستی؟
هر ایرانی میتونه ۴۰ تا سیم کارت داشته باشه
دوست عزیز، لطفاً قوانین انجمن را رعایت فرمایید.. سپاسگزارم :)
دوست عزیز، لطفاً قوانین انجمن را رعایت فرمایید.. سپاسگزارم :)
من قوانین رعایت میکنم و به همه احترام میذارم در صورتی که طرف مقابل هم رعایت کنه و با لحن دوستانه جواب بده نه طلبکارانه یا مدعی!!
ارادتمند همگی
من قوانین رعایت میکنم و به همه احترام میذارم در صورتی که طرف مقابل هم رعایت کنه و با لحن دوستانه جواب بده نه طلبکارانه یا مدعی!!
ارادتمند همگی
مرسی از توجهتون، مورد هایی که از این دست هستند را با دکمه مثلثی پایین پست سمت راست گزارش کنید.
مرسی از توجهتون، مورد هایی که از این دست هستند را با دکمه مثلثی پایین پست سمت راست گزارش کنید.
بروی چشم
هر چند از این کار خوشم نمیاد
اگر باعث ازرده کردن بعضی از دوستان شدم عذر خواهی میکنم
*پست های مربوطه ادیت شد
Electronic-Arts
30-01-2019, 17:39
ارادتمند همگی
طبق قوانین جدیدی که چندین ماه پیش تصویب کردن هر شخص 5 تا سیم کارت TD میتونه داشته باشه و 3 تا سیم کارت از هر اپراتور
طبق قوانین جدیدی که چندین ماه پیش تصویب کردن هر شخص 5 تا سیم کارت TD میتونه داشته باشه و 3 تا سیم کارت از هر اپراتور
مطمنی؟
اگه اینجوری باشه که باید سقف سیم کارت های پر شده ولی قطع نشده
ایرانسل تی دی ۲ تا
معمولی ایرانسل ۶ تا
لینک خبر میفرستید لطفا؟
abdollahy2009
30-01-2019, 17:55
داداش من خودم از دو تا اپراتور همراه اول و ایرانسل جمعا 20 تا سیم به نام خودم فعال کردم.... از هر اپراتور 10 تا سیم میتونید به نام خودتون ثبت نام و فعال کنید
سقف ۱۰ عدد هست که دوستان قبل شما به درستی راهنمایی کردند وقتی اطلاعات کافی ندارد لطفا اسپم نکنید
درسته
امروز رفتم از نمایندگی پرسیدم گفت هر کس می تونه 10 تا سیم کارت ایرانسل باشه
و البته این 10 تا شامل سیم کارت TD-LTE نمیشه
مثلا میشه 10 تا سیم معمولی داشت و چند تا سیم TD
Electronic-Arts
30-01-2019, 22:25
مطمنی؟
اگه اینجوری باشه که باید سقف سیم کارت های پر شده ولی قطع نشده
ایرانسل تی دی ۲ تا
معمولی ایرانسل ۶ تا
لینک خبر میفرستید لطفا؟
قدیمی هست این یکی از لینک هاش اون یکی یارو هم که میگه 20 تا سیم کارت داره در توهمات خودش داره زندگی میکنه ولش کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F-9-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%86/
silvermanhhh
03-02-2019, 04:11
دوستان از کی بسته ها ۶تا۱۲رو عوض کردن؟؟؟؟دیروز خاستم بگیرم بد جور رفت تو ذوقم قیمتا مسخره گذاشته،ای تف بیاد به هر چی شرکته تو ایران که هدفشون مفت خوری فقط
italodance
03-02-2019, 07:05
دوستان از کی بسته ها ۶تا۱۲رو عوض کردن؟؟؟؟دیروز خاستم بگیرم بد جور رفت تو ذوقم قیمتا مسخره گذاشته،ای تف بیاد به هر چی شرکته تو ایران که هدفشون مفت خوری فقط
راست میگی عجب بیشرفند 5 گیگ رو برداشته جاش ۴ و ۶ گیگ با قیمتهای سلیقه ای گذاشتند ای بی وجدانها خیلی عوضیند.
ShadowDragon
03-02-2019, 11:08
سال ۹۴ بود اگه اشتباه نکنم، که 3g رو راه انداختن
و ایرانسل به ماه بعد هار شد و همه بسته ها رو گرون کرد! هیچکی نخرید آخرش هم در کمال شرمندگی مجبور شد ارزون کنه
البته الان اوضاع فرق میکنه
مردم معتاد به اینترنت موبایل شدن، دیگه ایرانسل هست که تا جایی که میبره تیغ میزنه
کجای دنیا یک گیگ ۱$ هست؟ انگار قبلا نت مفت میدادن الان دلار رفته بالا، اینا هن باید بالا ببرن
Electronic-Arts
03-02-2019, 16:01
سال ۹۴ بود اگه اشتباه نکنم، که 3g رو راه انداختن
و ایرانسل به ماه بعد هار شد و همه بسته ها رو گرون کرد! هیچکی نخرید آخرش هم در کمال شرمندگی مجبور شد ارزون کنه
البته الان اوضاع فرق میکنه
مردم معتاد به اینترنت موبایل شدن، دیگه ایرانسل هست که تا جایی که میبره تیغ میزنه
کجای دنیا یک گیگ ۱$ هست؟ انگار قبلا نت مفت میدادن الان دلار رفته بالا، اینا هن باید بالا ببرن
توصیه میکنم بری سایت دو تا اپراتور موبایل خارجی ببینی یک گیگ یک دلار هست یا خیلی خیلی بیشتر از یک دلار اینترنت موبایل توی ایران ارزون ترین توی دنیا هست ولی در کنارش هم بله حقوق های توی ایران با معیار جهانی فاصله بسیار بسیار زیادی داره
ولی این حرف مفتی هست که کجای دنیا یک گیگ یک دلاره در جریان باش آقای دانا !!!!!
mostafadc
03-02-2019, 17:16
توصیه میکنم بری سایت دو تا اپراتور موبایل خارجی ببینی یک گیگ یک دلار هست یا خیلی خیلی بیشتر از یک دلار اینترنت موبایل توی ایران ارزون ترین توی دنیا هست ولی در کنارش هم بله حقوق های توی ایران با معیار جهانی فاصله بسیار بسیار زیادی داره
دوست من فرانسه هست و ميگه يه نت واي فاي هست بصورت سراسري كه مجاني هست براي همه ولي سرعتش كمه(حدود 2 مگابيت در ثانيه)
در اكثر فروشگاه ها و بازارها هم كه نت واي فاي پرسرعت مجاني هست
اينترنت سيمكارت هم ميگه يه طرح جديد اومده ماهانه 60 گيگ به قيمت 9 يورر
قبلاً از يه اپراتور ديگه ميگرفت ماهي 15 يورو نامحدود(تا حدود 200 گيگ با سرعت بالا و بيشتر از اون با سرعت كم)
mostafadc
03-02-2019, 17:52
دوست من فرانسه هست و ميگه يه نت واي فاي هست بصورت سراسري كه مجاني هست براي همه ولي سرعتش كمه(حدود 2 مگابيت در ثانيه)
در اكثر فروشگاه ها و بازارها هم كه نت واي فاي پرسرعت مجاني هست
اينترنت سيمكارت هم ميگه يه طرح جديد اومده ماهانه 60 گيگ به قيمت 9 يورر
قبلاً از يه اپراتور ديگه ميگرفت ماهي 15 يورو نامحدود(تا حدود 200 گيگ با سرعت بالا و بيشتر از اون با سرعت كم)
همين الان باهاش حرف زدم، گفت يه اوپراتور نت 4 ماهه با 400 گيگ رو ميده به 10 يورو(يعني ماهي 2.5 يورو و 100 گيگ)
اون اوپراتوري هم 60 گيگ 9 يورو ميده، بعضي وقتا يه ماه مجاني اشتراك ميده!!
خلاصه اينترنت اونجا واقعاً مفته. البته نسبت به درامدشون هم كه اصلاً عددي نيست
تو اتريش هم يه طرح بوده ماهي 20 يورو، بصورت كاملاً نامحدود و با نهايت سرعت
حداقل دستمزد كارگر هم اونجا ساعتي 10 يورو هست.
ERF@NIAN
03-02-2019, 18:58
جهت اطلاع خیلی از کشورها نت سیمکارتشون از ایران هم ارزون تره، از جمله هند.
بزرگترین اپراتور هند وودافون یک گیگ یک ماهه 49 روپیه، هر دلار 71.46 روپیه. حدودا 68 سنت
ایرانسل یک گیگ یک ماهه 10500 تومان، هر دلار 11700 تومان، حدودا 89 سنت
ShadowDragon
03-02-2019, 19:17
سری قبل بهت نگفتم رو پیام من نظر نده؟ خوبه خودت جواب خودتو میدی! وقتی تومملکتی زندگی میکنی که حقوق روتین کارمند ماهی ۲۷۰ دلاره، و میگن ما رو همه چی یارانه میدیم، یه دلا خیلی حساب میشه برای یک گیک
Electronic-Arts
05-02-2019, 00:53
جهت اطلاع خیلی از کشورها نت سیمکارتشون از ایران هم ارزون تره، از جمله هند.
بزرگترین اپراتور هند وودافون یک گیگ یک ماهه 49 روپیه، هر دلار 71.46 روپیه. حدودا 68 سنت
ایرانسل یک گیگ یک ماهه 10500 تومان، هر دلار 11700 تومان، حدودا 89 سنت
برو میانگین درآمد هند رو هم نگاه کن که حدود 250 دلار ماهانه هست هرجا ارزونه دلیل داره چون درآمدشون کمتره و دوباره دارم میگم اینایی که میگم دلیل بر توجیه ایرانسل و قیمت نیست , ایرانسل دزدی بیش نیست و درآمد ها تو ایران هم به افغانستان بری بگی این قدر درآمد داری پناهندگی میدن
silvermanhhh
05-02-2019, 02:07
حرف مفت نزن تا جواب ندم بچه جون منم گفتم ایران وضعش آشغاله ولی گفتی کجا انقدره گفتم بهت همه جا خیلی بیشتره
اینترنت موبایل در اروپا و کشورای جهان اول حتی اکثر کشورای دیگه یه چیزیه که حتما نیاز نیست داشته باشی،مثل همین که دوستمون گفت وایفای مجانی تو بعضی محیط های شهر هست،و تو خونه هم همه نت سیمی دارن هم کیفیتش بهتره هم ثباتش بیشتره هم ارزونتره،اما مثلا تو اهواز ما خونمون فیبرنوریه و ففط مخابرات حروم لقمه سرویس میده با اون نت تخ.میش و قیمت علکیش،بخاطر همین مجبوری از ایرانسل استفاده میکنم بمدت ۱۰سال و همینطور خیلیای دیگه در اهواز
mostafadc
05-02-2019, 03:50
در ضمن اينو بهتون بگم كه اين قيمتايي كه تو سايتاي خارجي ميبينيد، نرخ خريد اوليه سيمكارت هست. كه مثلاً 2 گيگ هم اينترنت روشه. ولي وقتي بخوايد بريد رو همون سيمكارت اينترنت بگيريد، قيمت ها خيلي خيلي كم هست و اصلاً قابل مقايسه با نرخ اوليه و مقدار حجم اوليه نيست.
مشكل اينجاست كه شما مثلاً ميبينيد زده 40 يورو كه 2 گيگ نت داره. خب اين در واقع نزخ خريد اوليه سيمكارته. اشتراكي كه بعداً رو سيمكارت ميگيريد خيلي خيلي ارزونه
mostafadc
05-02-2019, 04:31
اگر كسي باورش نميشه كه تو اروپا اينترنت واي فاي مجاني هست، بهتره اين عبارت رو در گوگل سرچ بزنه و خودش ببينه: WIFI4EU
حتي تو سايتاي خبري داخلي هم هست. سرچ بزنيد اينترنت واي فاي رايگان در اروپا
دوستم كه فرانسه هست ميگفت تو خونه چون بردش كم ميشه حدود سرعت 2 مگابيت داره براش ولي بيرون نزديك اماكن عمومي، سرعتش حدود 30 مگابيت و حتي بيشتر ميشه
italodance
05-02-2019, 06:55
اگر كسي باورش نميشه كه تو اروپا اينترنت واي فاي مجاني هست، بهتره اين عبارت رو در گوگل سرچ بزنه و خودش ببينه: WIFI4EU
حتي تو سايتاي خبري داخلي هم هست. سرچ بزنيد اينترنت واي فاي رايگان در اروپا
دوستم كه فرانسه هست ميگفت تو خونه چون بردش كم ميشه حدود سرعت 2 مگابيت داره براش ولي بيرون نزديك اماكن عمومي، سرعتش حدود 30 مگابيت و حتي بيشتر ميشه
اخه چی میگی شما؟ اینترنت رایگان همه جای دنیا هست این عجیب نیست ! جزو امکانات شهریست. همین دوبی اکثر جاهاش رایگانه تمامی مالها و ساحل ها . یا ترکیه در اماکن مشابه.
ولی کسی بابت مصارف شخصی استفاده نمیکنه که! هر جا فرهنگ خودشو داره شما فکر کردی طرف پا میشه بره فلان مال بشینه دانلود غیر قانونی با سرعت بی نهایت بر ثانیه بکنه؟!!
اونجا شعور و فرهنگ هم داره و هر کی هر چی که نیست. مصارف خانگی از امنیت بیشتری برخورداره و مردم ترجیح میدهند همون خانگی استفاده بکنند که خیالشون بابت سرعت و کیفیت و عدم قطعی یا هر مشکل دیگری راحت باشه. متوجه هستی که؟!!
در ایران به دلیل پایین بودن ضریب شعور و فرهنگ این امر عادیست. من که شکایتی ندارم.
greatpouya
05-02-2019, 07:34
سری قبل بهت نگفتم رو پیام من نظر نده؟ خوبه خودت جواب خودتو میدی! وقتی تومملکتی زندگی میکنی که حقوق روتین کارمند ماهی ۲۷۰ دلاره، و میگن ما رو همه چی یارانه میدیم، یه دلا خیلی حساب میشه برای یک گیک
حرف مفت نزن تا جواب ندم بچه جون منم گفتم ایران وضعش آشغاله ولی گفتی کجا انقدره گفتم بهت همه جا خیلی بیشتره
داوا نکنید [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji23][emoji23]
مهمترین اصل رقابته که تو ایران مخابرات نمیذاره وگرنه قیمت ها بازم پایینتر میاد.[emoji3590]
mostafadc
05-02-2019, 14:37
اخه چی میگی شما؟ اینترنت رایگان همه جای دنیا هست این عجیب نیست ! جزو امکانات شهریست. همین دوبی اکثر جاهاش رایگانه تمامی مالها و ساحل ها . یا ترکیه در اماکن مشابه.
ولی کسی بابت مصارف شخصی استفاده نمیکنه که! هر جا فرهنگ خودشو داره شما فکر کردی طرف پا میشه بره فلان مال بشینه دانلود غیر قانونی با سرعت بی نهایت بر ثانیه بکنه؟!!
اونجا شعور و فرهنگ هم داره و هر کی هر چی که نیست. مصارف خانگی از امنیت بیشتری برخورداره و مردم ترجیح میدهند همون خانگی استفاده بکنند که خیالشون بابت سرعت و کیفیت و عدم قطعی یا هر مشکل دیگری راحت باشه. متوجه هستی که؟!!
در ایران به دلیل پایین بودن ضریب شعور و فرهنگ این امر عادیست. من که شکایتی ندارم.
مثل اينكه شما هنوز نفهميدي جريان چيه. اين اينترنتي كه گفتم، خود اتحاديه اروپا گذاشته كه همه مردم مجاني استفاده كنن. دكوري نيست. با اينترنت مجاني شركتاي خصوصي و يا فروشگاه ها و كافي شاپ ها فرق داره. يه بودجه صد و بيست ميليون يورو براش در نظر گرفتن. ربطي هم نداره به فرهنگ داشتن و نداشتن. تصميم سران اتحاديه اروپا بوده. نميدونم چرا بعضيا كاسه داغ تر از آش اين و اون ميشن
البته همونطور كه گفتم نت سيمكارت هم اونجا خيلي ارزونه.
mostafadc
05-02-2019, 14:48
در ضمن اين اينترنت تو خيلي از واحدهاي مسكوني هم پوشش داره ولي ضعيفه.
تو تركيه هم به هيچ عنوان اينترنت مجاني به اون صورت وجود نداره. تو فرودگاهش حتماً شماره موبايل تركيه ميخواد تا ١ ساعت نت خيلي محدود بده. تو فروشگاه هاي تركيه هم مجاني وجود نداره. مگه بعضي فروشگاهاي خاص كه به مشتريا يوزر و رمز ميدن. ولي تو هتل هاشون اكثراً نت مجاني ميدن به مشتري ها
تو دبي هم تقريباً همينطوره ولي نسبت به تركيه بيشتر هست. تو بعضي از هتلاي دبي كه پول زياد ميگيرن برا اينترنت!!!
اينترنت سيمكارت هم تو دبي وحشتناك گرونه
اينترنت جزو حقوق بشر است
سازمان ملل متحد در گزارشي دسترسي به اينترنت را جزو حقوق بشر به شمار آورد. بنا بر گزارش سازمان ملل متحد كه اخيرا منتشر شد، قطع اينترنت نقض حقوق بشر به شمار مي رود و مخالف حقوق بين المللي است.
به گزارش آسوشيتدپرس، اين گزارش همچنين به روش جلوگيري از دسترسي به اينترنت به بهانه ترس از ناآرامي هاي سياسي اعتراض كرده است. بستن يا ----- كردن اينترنت جلوي دسترسي به برخي از محتواي اينترنت را مي گيرد و برخي دولت ها شيوه هايي را به كار گرفته اند كه بر پايه آن اينترنت را كلابه روي كاربران مي بندند. گزارشگر ويژه سازمان ملل متحد قطع اينترنت به روي كاربران را جدا از توجيهات يا دلايل- كه از آن جمله است تخطي از قوانين مالكيت فرآورده هاي هنري يا كپي رايت- امري غيرمتناسب و از آن رو نقض ماده ۱۹ بند سه قوانين ناظر بر حقوق شهروندي و سياسي مردم مي داند.
اين گزارش همچنين ادامه مي دهد: گزارشگر ويژه از همه دولت ها مي خواهد كه دسترسي به اينترنت را در همه زمان ها ممكن سازند، از جمله در دوران ناآرامي هاي سياسي. گزارشگر ويژه به خصوص از دولت ها مي خواهد قانون مربوط به تخطي از حقوق مولف را پس بگيرند يا اصلاح كنند يا اجراي آن را ملغي كنند زيرا اين قانون توجيه كننده عمل محروم كردن كاربران از دسترسي به اينترنت به شمار مي رود. گزارش گزارشگر ويژه سازمان ملل درباره توسعه، حفظ حقوق و آزادي بيان با رويدادهاي سوريه همزمان شده است. به گزارش يك سازمان ناظر بر اينترنت دو سوم ارتباط اينترنتي اين كشور ناگهان قطع شده است. گفته مي شود اين اقدام ناشي از واكنش حكومت سوريه در برابر ناآرامي هاي كشور است.
روزنامه شرق، شماره 1264 به تاريخ 17/3/90، صفحه 6 (جهان)
B3NYAMIN
11-02-2019, 13:20
دوستان یه سوال
امکانش هست به دکل دلخواه وصل شد!؟
من دقیقا بین دو تا دکل ایرانسل قرار دارم یکیش فول امکانات یکیش ...
MMDFullHD
12-02-2019, 16:29
مثل اينكه شما هنوز نفهميدي جريان چيه. اين اينترنتي كه گفتم، خود اتحاديه اروپا گذاشته كه همه مردم مجاني استفاده كنن. دكوري نيست. با اينترنت مجاني شركتاي خصوصي و يا فروشگاه ها و كافي شاپ ها فرق داره. يه بودجه صد و بيست ميليون يورو براش در نظر گرفتن. ربطي هم نداره به فرهنگ داشتن و نداشتن. تصميم سران اتحاديه اروپا بوده. نميدونم چرا بعضيا كاسه داغ تر از آش اين و اون ميشن
البته همونطور كه گفتم نت سيمكارت هم اونجا خيلي ارزونه.
سلام
اگر امکانش هست با منبعی ای وبسایتی ادرسی چیزی به ما توضیح بده که چطور نت سیم کارت تو اروپا ارزون تر هست؟؟؟
ارزون ترین اینترنت تو فورجی رو ایران داره !
تو اروپا جز چند کشور انگشت شمار بقیشون نت های گرونی دارن نسبت به ایران
برای مثال المان ۳۰ یورو حدود ۳۰ گیگ اینترنت فورجی داره با اینکه تو المان کلی cdn و ترافیک دیتا و دسترسی به اینترنت باید خیلی ارزون تر باشه
جز بلغارستان هلند کرواسی فنلاند لهستان استونی و چند کشور کوچیک با سی یورو بهت اینترنت نامحدود میدن
که اونم محدودیت داره اینم لینک منبع ای که من سرچ کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سوال
امکانش هست به دکل دلخواه وصل شد!؟
من دقیقا بین دو تا دکل ایرانسل قرار دارم یکیش فول امکانات یکیش ...
سلام خیر گوشی براساس سیگنال به دکل متصل میشه
سعی کن گوشی رو به محدوده سیگنال دهی قوی اون دکل متصل کنی
mostafadc
12-02-2019, 18:28
سلام
اگر امکانش هست با منبعی ای وبسایتی ادرسی چیزی به ما توضیح بده که چطور نت سیم کارت تو اروپا ارزون تر هست؟؟؟
ارزون ترین اینترنت تو فورجی رو ایران داره !
تو اروپا جز چند کشور انگشت شمار بقیشون نت های گرونی دارن نسبت به ایران
برای مثال المان ۳۰ یورو حدود ۳۰ گیگ اینترنت فورجی داره با اینکه تو المان کلی cdn و ترافیک دیتا و دسترسی به اینترنت باید خیلی ارزون تر باشه
جز بلغارستان هلند کرواسی فنلاند لهستان استونی و چند کشور کوچیک با سی یورو بهت اینترنت نامحدود میدن
که اونم محدودیت داره اینم لینک منبع ای که من سرچ کردم
همونطور كه در پست هاي قبل گفتم ، اين نرخ هايي كه نوشتم، دوستم كه الان فرانسه زندگي ميكنه و قبلاً اتريش بوده بهم گفت.
و البته اينم گفت كه به نمايندگي اپراتور مراجعه ميكنه و با اين نرخ ها اينترنت ميگيره. در مورد واي فاي مجاني اتحاديه اروپا هم كه ميتونيد در گوگل سرچ بزنيد. هم در سايتاي خارجي و هم ايراني
دوستان اینجا انجمن اینترنت ایرانسل است. اگر امکانش هست مباحث متفرقه را در این انجمن ارسال نکنند. لطفاً به قوانین انجمن احترام بگذارید.. سپاسگزارم
ShadowDragon
15-02-2019, 17:49
ایرانسل طرح یک ساعت مکالمه رایگان سیمکارت های دایمیش رو حذف کرده؟
01110362
15-02-2019, 19:14
فعلا که پیشنهادات خالیه طرح هاشو جمع کرده ایرانول.
01110362
15-02-2019, 19:42
فعلا که پیشنهادات خالیه طرح هاشو جمع کرده ایرانول.
ShadowDragon
15-02-2019, 20:02
پشتیبانی انلاین تاکید داشت که هست...
italodance
15-02-2019, 20:16
پشتیبانی انلاین تاکید داشت که هست...
چی؟ آقا اینجوری نگو در واقع بگو:
پشتیبانی محترم که تاج سرمون هستند فرمودند.....
:n31:
خیلی ایرانول را دوست دارم که نگو :n39:
ShadowDragon
15-02-2019, 20:42
متوجه نشدم!
به پشتیبانی گفتم بسته ها حذف شدن؟ گفت نه. خط دوم هم چک کردم دیدم نیست.
پشتیبانیش اینقدر تاکید داشت که حذف نشده، حتی یکی ول کن نبود و گفت باید کد رهگیری بهت بدم
مهم نیست
این خط ۱۲۰ تومن بدهی داشت، ۲۸ ام هم قطع میشه
دومی هم ۱۰۰ت که همچنین
دلیلی تو استفاده مجددش نمیبینم، خط ایرانسل دیگه ای همندارم.
Xx Hossein xX
16-02-2019, 12:01
سلام.
دوستان ایرانسل روی چه باند هایی 4g+ میده؟
ترکیب B3+B40 یا B3+B38
ShadowDragon
16-02-2019, 15:00
متوجه نشدم!
به پشتیبانی گفتم بسته ها حذف شدن؟ گفت نه. خط دوم هم چک کردم دیدم نیست.
پشتیبانیش اینقدر تاکید داشت که حذف نشده، حتی یکی ول کن نبود و گفت باید کد رهگیری بهت بدم
مهم نیست
این خط ۱۲۰ تومن بدهی داشت، ۲۸ ام هم قطع میشه
دومی هم ۱۰۰ت که همچنین
دلیلی تو استفاده مجددش نمیبینم، خط ایرانسل دیگه ای همندارم.
ظاهرا برگشت
دوستان، یه سوال بی ربط
احیانا اگه موقع خرید اینترنتی VP وصل باشه، ایا برگشت به حساب میخوره؟
صبح از یه درگاه بانکی با نت ایرانسل (نوشته بود کیش اگه اشتباه نکنم) میخواستم خرید کنم، بدون vp باز نمیشد! مجبور شدم فعال کنم
اما الان فروشنده میگه هنوز به حسابش نرفته! برگشتی هم نخورده
ظاهرا برگشت
دوستان، یه سوال بی ربط
صبح از یه درگاه بانکی با نت ایرانسل (نوشته بود کیش اگه اشتباه نکنم) میخواستم خرید کنم، بدون vp باز نمیشد! مجبور شدم فعال کنم
از چه سایتی خرید داشتید و لینک خرید رو بزارید اگر امکانش هست
ضمنا امکان نداره شما بخواهی خرید بزنی و با نت داخل کشور مشکل داشته باشه بعد با وی پی ان بزنی اصلا چکاری هست
اگر اطمینان از فروشنده و درگاه بانکی دارید که صبر کنید تا 24نهایت 48ساعت
خیلی خاطر ناک با وی پی خرید زدن یا داخل اپ بانک ها رفتند
چون کل ترافیک فرستاده میشه به سرور شون و اگر نیاز داشته باشند میتونن سوءاستفاده کنن
ShadowDragon
16-02-2019, 16:59
از چه سایتی خرید داشتید و لینک خرید رو بزارید اگر امکانش هست
ضمنا امکان نداره شما بخواهی خرید بزنی و با نت داخل کشور مشکل داشته باشه بعد با وی پی ان بزنی اصلا چکاری هست
اگر اطمینان از فروشنده و درگاه بانکی دارید که صبر کنید تا 24نهایت 48ساعت
بله، اتفاقا مسخره بود به نظرم
ولی دقیقا همینطوری بود!
البته ممکنه مشکل ایرانسل باشه، ولی بدون وی پی ما نمیکرد، با وی پی ، درست شد!
یه کارت گرافیک بوده و لینک خرید که فاکتور سایتی بوده که ازش خرید کردم، چیزی نمیشه گذاشت
ShadowDragon
16-02-2019, 17:00
خیلی خاطر ناک با وی پی خرید زدن یا داخل اپ بانک ها رفتند
چون کل ترافیک فرستاده میشه به سرور شون و اگر نیاز داشته باشند میتونن سوءاستفاده کنن
کسی دیگه ای همچین موضوعی روتایید میکنه؟
اگه اینطوری باشه که کل ایمیل و اکانت و .... باید دزدیده شه
بله، اتفاقا مسخره بود به نظرم
ولی دقیقا همینطوری بود!
البته ممکنه مشکل ایرانسل باشه، ولی بدون وی پی ما نمیکرد، با وی پی ، درست شد!
یه کارت گرافیک بوده و لینک خرید که فاکتور سایتی بوده که ازش خرید کردم، چیزی نمیشه گذاشت
اوکی انشالله مشکلت حل بشه
saeed9009
16-02-2019, 18:42
بعد از برقراری وی پی ان به هر سایتی که از پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنه متصل بشید صاحب سرور وی پی ان فقط سایتهایی که متصل میشید رو میتونه ببینه نه محتوای رد و بدل شده رو .
و تا جایی که دیدم همه بانک ها هم از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنن بنابراین جای نگرانی نیست. البته این فقط شامل سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه نه http
italodance
16-02-2019, 20:08
24/7 حتما از اکانت های معتبر خارجی (خریده شده از غیر ایرانی) تغییر ای پی استفاده کنید چون ایرانی ها الخصوص در این برهه زمانی خطرناک و غیر قابل اعتمادند و همه مردم دنیا اینو فهمیده اند. این قدر وضع خراب و افتضاح شده که دیگه خرید اینترنتی هم خیلی سخت شده که شما پول رو بدی و فلان نیاز رو نگیری.
پاشیدگی اقتصادی و اجتماعی هر روز که دیروز اشکار تر داره میشه. حتی الامکان از ای پی ایرانی و اصلیتون استفاده نکنید.
Xx Hossein xX
16-02-2019, 20:39
خیلی بستگی داره از چه وی پی انی استفاده میکنید.
ولی 99% اوقات مشکلی پیش نمیاد چون تمام اطلاعات یک بارهم از طرف سایت یا اپ بانک رمزنگاری میشه (از طریق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه سایتی http باشه ممکنه رمزش خونده بشه ولی بازم این کار خیلی زحمت داره و خیلی باید تارگت خاص و مهمی برای طرف باشید که اینکارو بکنه.
در کل برای رفع اون 1 درصد هم سعی کنید از جاهای معتبر (فروشنده های خارجی) وی پی ان تهیه کنید و ترجیحا وی پی ان رایگان استفاده نکنید چون هیچ رایگانی وجود نداره.
پولتون هم برگشت میخوره نگران نباشید. میتونید از طریق روابط عمومی بانک هم این موضوع رو پیگیری کنید.
اسم سایتی که ازش خرید کردید رو نگفتید. مطمئنید درگاهش واقعی بوده؟ جدیدا خیلی سایت های فیشینگ زیاد شده.
ShadowDragon
16-02-2019, 21:05
خیلی بستگی داره از چه وی پی انی استفاده میکنید.
ولی 99% اوقات مشکلی پیش نمیاد چون تمام اطلاعات یک بارهم از طرف سایت یا اپ بانک رمزنگاری میشه (از طریق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه سایتی http باشه ممکنه رمزش خونده بشه ولی بازم این کار خیلی زحمت داره و خیلی باید تارگت خاص و مهمی برای طرف باشید که اینکارو بکنه.
در کل برای رفع اون 1 درصد هم سعی کنید از جاهای معتبر (فروشنده های خارجی) وی پی ان تهیه کنید و ترجیحا وی پی ان رایگان استفاده نکنید چون هیچ رایگانی وجود نداره.
پولتون هم برگشت میخوره نگران نباشید. میتونید از طریق روابط عمومی بانک هم این موضوع رو پیگیری کنید.
اسم سایتی که ازش خرید کردید رو نگفتید. مطمئنید درگاهش واقعی بوده؟ جدیدا خیلی سایت های فیشینگ زیاد شده.
راستش من از وی پی خارجی استفاده کردم، همین رایگان های پلی استور
سایت پرداختش هم همون ادرس شاپرک بود ، ادرس رو توجه کردم، با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شروع میشد! اما محیطش یکم فرق میکرد! بانک کیش داریم؟ فکر کنم ادرس یکسانه اما هر بانکی یه جور طراحی میکنه؟ اگه اشتباه نکنم، یه اشاره ای به بانک سپه شده بود تو سایت
از این سایت هم یه کارت گرافیک خریدم...
البته با پشتیبانیش تماس گرفتم، گفتن که فردا پیگیری میکنن! از ساعت ۱۰-۱۱ صبح به عصر موکول کردن، عصر هم تماس گرفتم به فردا!
خوبیش اینه که، از تمام مراحل ، رسید دارم، و سایتش هم آرم فروشگاه اینترنتی داره! حالا ببینم چی میشه
احیانا قابل پیگیری هست؟ شانس من دیجیکالا اون مدل رو موجود نداشت
SAeedBaa
16-02-2019, 21:36
سلام.
دوستان ایرانسل روی چه باند هایی 4g+ میده؟
ترکیب B3+B40 یا B3+B38
سلام
در FDD LTE
باند 3 + باند 7
ho3in2012
16-02-2019, 21:38
ظاهرا برگشت
دوستان، یه سوال بی ربط
سلام
با این که بی ربط به تاپیکه
زنگ بزنین پشتیبانی درگاه ایران کیش که از درگاهش استفاده کردین
یا زنگ بزنین به بانک صادر کننده کارتتون
اگه تراکنش وریفای شده باشه بهتون کد های مرجع و رهگیری لازم رو میدن که به فروشنده ارائه بدین
اگر هم نه که بهتون زمان سیکل بازگشت وجه رو اعلام میکنن
24/7 حتما از اکانت های معتبر خارجی (خریده شده از غیر ایرانی) تغییر ای پی استفاده کنید چون ایرانی ها الخصوص در این برهه زمانی خطرناک و غیر قابل اعتمادند و همه مردم دنیا اینو فهمیده اند. این قدر وضع خراب و افتضاح شده که دیگه خرید اینترنتی هم خیلی سخت شده که شما پول رو بدی و فلان نیاز رو نگیری.
پاشیدگی اقتصادی و اجتماعی هر روز که دیروز اشکار تر داره میشه. حتی الامکان از ای پی ایرانی و اصلیتون استفاده نکنید.
درسته بخاطر فشارهای اقتصادی و همچنین عدم آگاهی مردم فیشینگ و ه ک حساب ها و کپی کارتهای بانکی و غیره به وضع اسفناکی رسیده
و تو یه کانال تلگرامی زده بود : در تلگرام x تو قسمتی که میری تصویر پس زمینه انتخاب کنی یه پیش نمایش با یه چت فرضی نشون میده که بتونی تصویر رو تو چت ارزیابی کنی بعد اعمال کنی،متن چت فرضی رو بخونید، (مثلا ی گروه چند ملیتی و پدرام هم ایرانیه)
پدرام که یه ایرانیه یه آدم سودجو و شیاد و بدون مسئولیت های اجتماعی معرفی شده
راستش من از وی پی خارجی استفاده کردم، همین رایگان های پلی استور
سایت پرداختش هم همون ادرس شاپرک بود ، ادرس رو توجه کردم، با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شروع میشد! اما محیطش یکم فرق میکرد! بانک کیش داریم؟ فکر کنم ادرس یکسانه اما هر بانکی یه جور طراحی میکنه؟ اگه اشتباه نکنم، یه اشاره ای به بانک سپه شده بود تو سایت
از این سایت هم یه کارت گرافیک خریدم...
البته با پشتیبانیش تماس گرفتم، گفتن که فردا پیگیری میکنن! از ساعت ۱۰-۱۱ صبح به عصر موکول کردن، عصر هم تماس گرفتم به فردا!
خوبیش اینه که، از تمام مراحل ، رسید دارم، و سایتش هم آرم فروشگاه اینترنتی داره! حالا ببینم چی میشه
احیانا قابل پیگیری هست؟ شانس من دیجیکالا اون مدل رو موجود نداشت
دیگه نمیشه فقط به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توجه کرد چون راحت یه سایت درست میکنن عین سایت اصلی و آدرسش هم خیلی شبیه - تو یه کانال تلگرامی گذاشته بودن و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بود
باید خیلی دقت کرد در آدرس و همچنین به اینماد هم نمیشه دلخوش بود - اون به این معنیه که آدرس فیزیکیش تایید شده
چن وقت پیش یه سایت فروش موبایل بعد یه مرحله فروش با قیمتی یکمی کمتر و جلب اعتماد - در فروش بعدی یه پول کلانی به جیب زد و رفت
افزونه Shaparak Verifier رو نصب کنی برای خرید اینترنتی میتونه مفید باشه
بنده فقط ی اشاره کردم
خودتون باید تصمیم بگیرین
به شخصه هیچ صحبت خاص و مخالف جهت رو با وی پی های عمومی و مخصوصا رایگان انجام نمیدهم
وضعیت اقتصادی و موقعیت اجتماعی جزو مخاطرات هر شخص ی هست و باید از اون مواظبت کنه
مخصوصا شرکتی مثل ایرانسل که با رانت و موقعیت ژن های خوب بالا اومده نه اینکه بقیه بهتر باشند ولی چون مشترک بیشتری داره زیاد تر مورد هجوم قرار میگیره مثل همراه اول که معمولا اولین تست های فیل تر روش اجرا میشه
یوسف سلوجی، دیپلمات بازنشسته آفریقای جنوبی، به خاطر زد و بند با شرکت مخابراتی "امتیان" در مناقصه موسوم به ایرانسل دستگیر شد وی متهم است برای کارچاقکنی و کنار زدن "ترک سل"، در یک فقره ۱۰۰ هزار دلار پول گرفته است.
گروه چندملیتیام.تی.ان در سال ۱۳۸۳ توانست با کنار زدن ترکسل برای مدت ۱۵ سال قراردادی به ارزش بیش از ۳۰ میلیارد دلار را بدست آورد که بعد از شروع فعالیتش در ایران با ناپدید شدن بخشهای مهمی از این قرارداد از درون رگولاتوری دولت ایران ناپدید شد.
italodance
17-02-2019, 08:44
دقیقا نیما جان
حالا موضوع کلا بی ربطه ولی من ظرف دو هفته گذشته و هفته گذشته این مشکلات را تجربه کردم.
دو هفته قبل قصد خرید تمدید یک اکانت رو داشتم (بدون استفاده از تغییر ای پی اقدام به خرید کردم یعنی ای پی ایران و ADSL مخابرات محل کارم) به شرکت فروشنده رجوع و از طریق پنل کاربری اقدام به واریز وجه کردم متاسفانه درگاه بانکی صرفا سداد بود پرداخت از سداد انجام شد و سپس به درگاه دیگری بنام idpay.ir منتقل شد و آن خطا داد در نتیجه سفارشی در پنل کاربریم در سایت فروشنده صورت نپذیرفت اما حساب که کم شده بود. به فروشنده زنگ زدم گفتش نه چیزی نیومده.
زنگ زدم بانک خود کارتم گفت اره کاملا درست پرداخت صورت پذیرفته این هم کد پیگیری و فلان و...
زنگ زدم سداد گفت اره پرداخت شده این هم کد پیگیری و فلان و....
زنگ زدم به idpay.ir گفت اهان خوب شد زنگ زدید گیر کرده و الان اوکی می کنم گفتم نه ولش کن (احتمال دادم اتوماتیک عودت بشه؟؟؟)....که زد و گفت حل شد. :n27:
پرداخت شد که شد اما تو پنل کاربری فروشنده که نیومد. زنگ زدم به فروشنده گفت هنوز نیومده اصلا هیچی.......................................
رفت تا صبح روز بعد و همچنان پیگیری و استرس که بالاخره تایید داد و مهم تر از اینکه خریدم را برام انجام داد.
هفته قبل از یک سایت گیفت کارت که تخفیف ولنتاین داده بود و اتوماتیک خرید را نشون و یا تحویل می داد به قصد خرید اقدام کردم. اینبار با تغییر ای پی بودم. سریع و عالی خرید شد (درگاه بانکی سامان بود) بلافاصله صفحه تحویل کالا با عنوان خرید شد و این هم کالای شما رویت شد اما خود کالا داخل آن صفحه نبود مثلا چنین چیزی:
با تشکر از خرید شما این هم کالای شما:
همچنان با ما در ارتباط باشید و در انتظار خریدهای آتی و....
دقیقا خالی!؟؟؟؟ زنگ زدم به فروشنده گفت اوه اره این نوع مدل سفارش حدود 2 الی 3 ساعت طول میکشه تا از طریق اس ام اس یا ایمیل سفارش را بهتون تحویل بدیم من هم گفتم باشه پس تا 2 ساعت دیگه. آقا گذشت و خبری نشد زنگ زدم گفت بزودی بعد باز نشد غروب اس ام اس داد تا شب یا صبح فردا. اقا چشم بد نبینی همینجور رفتم تو استرس و شب خواب نداشتم, صبح زنگ زدم بر نمی داشت ظهر بر نمیداشت اس ام اس زدم خانم محترم چرا اینجوریه باید شکایت کنم؟ گفت تا غروب مجددا گفتم نمیخوام عودت پول بده گفت شماره کارت بده دادم و گفت غروب. باز گذشت و غروب شد زنگ زدم بر نمی داشت. اس ام اس زدم سرکار عالی منکه قصد مزاحمت یا خرج هزینه تلفن خودم را که ندارم و فیل داری هوا میکنی؟ و... و نهایتا کالا را داد. :n23:
این دو مثال بارز بالای من رو کامل بخونید متوجه دو مشکل بزرگ میشید: 1 باگ بانکی 2 دزدی و فیشینگ ساده (اگر بخواد میشه چرا نشه؟ چه معتبر چه جعلی! چه فرقی میکنه؟) هر دو سایت دارای نماد اعتماد و...همه چی هم هستند
البته خدایا شکر مشکل من تو هر دو حل شد اما با استرس و فشار و هزینه زنگ تلفن و..... اگر حل نمیشد چی کار میکردم؟ شکایت؟ عودت؟ طرف میتونست انکار بکنه مگه نه؟
اگر پیگیری برگشتن پول به حسابم رو تو مشکل اول هم نمیکردم فکر نمیکنم پولم اصلا بر می گشت.
وضع ایران خیلی خطرناک شده لطفا مراقب باشید.
پاشیدگی اقتصادی و اجتماعی رو جدی بگیرید به هیچ کس اعتماد نکنید نمیخوام بگم بدبین باشید اما تو این ایام بله باید کاملا بد بین باشید وگرنه مال و اموالتان را سریع از دست میدید و زمان و خرج شکایت هم ندارید. تو کشور پاشیده ما متاسفانه اگر وقت و خرج بابت شکایت یا پیگیری بگذارید هم از نظر مالی خرجتون بیشتر میشه ( هزینه تلفن و شکایت و دادگاه و..) و هم هرینه زمانتون, عمر و وقتتون که بیفایده می گذره. (یهو میبینید خرجتوتن از خود اون خرج اولیه بیشتر شده)
ایران قانون نداره. اگر داره برای من و شما نیست. :n30:
ShadowDragon
17-02-2019, 10:13
جدیدا اینترنت همه اپراتور ها افتضاحشده از این نظر، کارببه بقیه مشکلات ندارم!همین ایرانسل بارها اتفاق افتاده بدون VP هیچ سایتی باز نمیشه
راهی برای حل این موضوع هست؟
در مورد فروشگاه ها، واقعا بجز دیجی و بامیلو بقیه قابلاعتماد نیستن! اما این دو تا هم قیمتاشون فضاییه! من خودم کل کارم با لپتاپمه، اما یه سیستم متوسط هم دارم ، کارتش سری fermi بود، که دیگه از رده خارج شده، گفتم یه پایین رده سری 10 بگیرم، که کدک ۲۶۵ اجرا کنه، هم یکی دو تا بازی جدید، شاید وقت شد ، بازیکنیم!
فعلا که فروشنده پاسخگو نیست.
سلام
انتن دهی نت4 جی ایرانسل روی گوشی و مودم ثابت td-lte یکسانه یا فرق میکنن (برفرض داخل یک اتاق باشیم و در حال حرکت هم نباشیم)
چون جایی که هستم انتن دهی ایرانسل اصلا جالب نیست، با قسمت فروش مودمهای td lte ایرانسل که چت میکردم، وقتی که پرسیدم تفاوت دارن یا نه، گفت که مودم ثابت سرعت و انتن دهیش بهتر هست، واقعا همینطوره؟
italodance
19-02-2019, 07:29
سلام
انتن دهی نت4 جی ایرانسل روی گوشی و مودم ثابت td-lte یکسانه یا فرق میکنن (برفرض داخل یک اتاق باشیم و در حال حرکت هم نباشیم)
چون جایی که هستم انتن دهی ایرانسل اصلا جالب نیست، با قسمت فروش مودمهای td lte ایرانسل که چت میکردم، وقتی که پرسیدم تفاوت دارن یا نه، گفت که مودم ثابت سرعت و انتن دهیش بهتر هست، واقعا همینطوره؟
در حد تیم ملی فرق داره:n09:
سلام
معمولا فورجی معمولی بهتر از فورجی تی دی آنتن دهی داره.
معمولا فورجی معمولی بهتر از فورجی تی دی آنتن دهی داره.
سلام
قبلتر گفتم که ایرانسل روی گوشی اینجا خوب انتن دهی نداره و سرعتش هم جالب نیست، پس به نظر شما مودم نگیرم؟
گفتم اگه مودم سرعت رو بهتر میکنه مودم بخرم
سلام
قبلتر گفتم که ایرانسل روی گوشی اینجا خوب انتن دهی نداره و سرعتش هم جالب نیست، پس به نظر شما مودم نگیرم؟
فعلا که همچی گرون شده.. مودم بهتره
italodance
20-02-2019, 20:15
سلام
رو گوشی با تغییر ای پی تست سرعت و دانلود بکن و بم بگو تا بت بگم
رو گوشی با تغییر ای پی تست سرعت و دانلود بکن و بم بگو تا بت بگم
سلام
یعنی با ...لتر شکن امتحان کنم؟
ShadowDragon
23-02-2019, 23:45
احیانا کسی تا حالا سیم دایمی ایرانسل داشته و قبض پرداخت نکرده باشه؟ یه سیمکارت رو اوایل امسال دادم به یکی ، قبضش رو پرداخت نکرد ، مهمم نیست خطش اما میخوام بدونم کی سلب امتیاز میشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ کسی تجربش رو داشته؟
ShadowDragon
26-02-2019, 19:14
احیانا کسی تا حالا سیم دایمی ایرانسل داشته و قبض پرداخت نکرده باشه؟ یه سیمکارت رو اوایل امسال دادم به یکی ، قبضش رو پرداخت نکرد ، مهمم نیست خطش اما میخوام بدونم کی سلب امتیاز میشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ کسی تجربش رو داشته؟
کسی نبود؟؟؟؟
شاید تا 1سال هم سلب نشه حسابتون رو مسدود میکنن تا قبض نپردازی نمیتونی سیمکارت ایرانسل جدید بگیری
ShadowDragon
26-02-2019, 22:04
شاید تا 1سال هم سلب نشه حسابتون رو مسدود میکنن تا قبض نپردازی نمیتونی سیمکارت ایرانسل جدید بگیری
من که سیمکارت دایمی همراه ابتر رو برگردوندم، خط های ایرانسلمم هم مهم نیستن :)
پس بندازمشون دور؟
کسی نبود؟؟؟؟
من یکی از دائمی هام رو ۲ ساله پرداخت نکردم سلب امتیاز نمیکنند پیگیر شدم گفتند دائمی رو سلب امتیاز نمیکنیم کد ملی میره تو لیست سیاه نه میتونی سیم کارت جدید به نامت بزنی نه میتونی وقتی سیمت گم شد سیم کارت جدید بگیری بهت گیر میدن تو لیست سیاهی تا پرداخت کنی
دوستان هدیه دائمی کردن سیم کارت چند ساعت بعد تبدیل فعال میشه؟
من که سیمکارت دایمی همراه ابتر رو برگردوندم، خط های ایرانسلمم هم مهم نیستن :)
پس بندازمشون دور؟
همون که برگردوندنی خودش عالی هست
خط های دیگه ایرانسلت رو کاری نداره فقط باید صبر کنی تا خودکار سلب بشه تا سلب نشه شما نمیتونی سیم جدید از ایرانسل بخری
ضمنا تنها شما نیستی شاید بالغ بر هزار نفر دائمی کردن دیگه انداختن دور
من یکی از دائمی هام رو ۲ ساله پرداخت نکردم سلب امتیاز نمیکنند پیگیر شدم گفتند دائمی رو سلب امتیاز نمیکنیم کد ملی میره تو لیست سیاه نه میتونی سیم کارت جدید به نامت بزنی نه میتونی وقتی سیمت گم شد سیم کارت جدید بگیری بهت گیر میدن تو لیست سیاهی تا پرداخت کنی
شما هم اگر شرایط اینجوری داری هرچی سیم ایرانسل بدرد بخور ومهم داری ترابرد کن همراه یا رایتل
ShadowDragon
27-02-2019, 00:25
همون که برگردوندنی خودش عالی هست
خط های دیگه ایرانسلت رو کاری نداره فقط باید صبر کنی تا خودکار سلب بشه تا سلب نشه شما نمیتونی سیم جدید از ایرانسل بخری
ضمنا تنها شما نیستی شاید بالغ بر هزار نفر دائمی کردن دیگه انداختن دور
اپراتوری که هر روز یه تعرفه داره معلومه همینه!
پس دیگه از ایرانسل نمیشه استفاده کنم!!!
این خط ۱۷۰ بدهکاره، زور داره بخوای بدهی یکی دیگه رو پرداخت کنی.
مساله اینجاست به چه حقی اجازه دایمی شدن دادن؟ این سیم اعتباری بود دادم به یکی، دایمیش کرده و پرداخت نکرده!
فقط اینکه ، دو تا سیم اعتباری ایرانسل دارم، اینا رو هم استفاده نکنم؟ البته همین الانش هم ۵-۶ ماهه خاموشه
sepehr_sn
27-02-2019, 13:34
سلام
وقت بخیر
دوستانی که مودم ایرانسل آنلاک دارن و مایل هستن سیم کارت مبین نت رو هم داشته باشن تعدادی موجود هستش
در صورت تمایل پ.خ در خدمتتون هستم
با تشکر
درود بر شما
مودم M60 لاک ایرانسل دارم. میخوام از طریق USB بدون کانکشن و مستقیم اینترنت بده... اساتید گرامی کسی راهش رو میدونه؟
میخوام با USB به روتر بزنم.
Sent from my G8142 using Tapatalk
[ Ehsan ]
06-03-2019, 12:04
این طرحای تشویقی ایرانسل و مکالمه ده برابری حذف شده دیگه؟قرار نیست برگرده؟
اگه سری به ایرانسل من و بخش پیشنهادها در اون بزنین همچنان موجوده و بسته به الگوی مصرف کاربران از 50 تومن 500 تومن تا 2200 تومن 22000 تومن براشون نمایش داده میشه و قابل اانتخاب هستش. من الان نگاه کردم پیشنهاد 200 تومن 2000 تومن و 300 تومن 3000 تومن و 400 تومن 4000 تومن و 700 تومن 7000 تومن و 2200 تومن 22000 تومن جزو پیشنهادهاش به من بود که از یک ساعته تا روزانه و هفتگی و ماهانه متفاوت هستش مدت اعتبارشون
[ Ehsan ]
06-03-2019, 16:15
واسه من فقط ساعتی بود قبلا همش بود الان یه مدت خط استفاده نکردم مثل اینکه ایرانسل ناراحت شده حذفش کرده :n02:
silvermanhhh
06-03-2019, 22:42
سلام دوستان...
امروز صبح خواستم بسته بگیرم از کد۵۵۵،سه ماهه و شیش ماهه کلا برداشتن و دوماه چهار ماه و گرونتر گذاشتن اما ایرانسل من هنوز مثل قبلشه،،،دوباره میخان گرون کنن این بیشرفا؟؟
italodance
06-03-2019, 22:53
یعنی این هم به این زودی کرد؟ بابا تازه همراه اول این حرکت زد. عجب نامردی زردی بابا واستا آن ور خبرشو همه مطلع بشند بعد تو.
diistefano
07-03-2019, 08:51
یعنی جوری با هم این دوتا اپراتور همراه اول و ایرانسل هماهنگ میکنند انگار مدیر هر دوتاشون یکیه.خیلی اسفناک هست این وضعیت.به این میگن فضای آزاد و رقابتی!!!
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
B3NYAMIN
07-03-2019, 13:18
دوستان باند 8 جدیدا اضافه شده!؟جریانش چیه
اگه اشتباه نکنم باید اینترنت نسل 4 ثابت باشه..
ایرانسل 60 مگابایت رو میده 1744 تومن با مالیات البته.
واقعا از خوشحالی اشک تو چشام جمع شده!
چقدر سخاوتمند!
MMDFullHD
08-03-2019, 01:40
اگه اشتباه نکنم باید اینترنت نسل 4 ثابت باشه..
باند هشت و ثابت؟
یکم گوگل سرچ بزنید بخدا ثواب داره اعصابم مام از سر راه نیومده!
باند هشت برا FDD هست و همراه!
B3NYAMIN
08-03-2019, 22:50
باند هشت و ثابت؟
یکم گوگل سرچ بزنید بخدا ثواب داره اعصابم مام از سر راه نیومده!
باند هشت برا FDD هست و همراه!
توضیح میدی در موردش:n16:
SAeedBaa
09-03-2019, 17:46
هر دو اپراتور از باند 8 یا همون فرکانس 900 در مناطق بسیار محدودی برای نسل 4 استفاده میکنند.
ایرانسل قدیم از دو EARFCN استفاده میکرد. 3599 با پهنای 3 مگاهرتز و 3525 با پهنای 5 مگاهرتز.
این تصویری که شما گذاشتی 3586 هست. میشه لطف کنید و بفرمایید دقیقا این سیگنالو کجا دریافت کردید؟
B3NYAMIN
09-03-2019, 19:12
هر دو اپراتور از باند 8 یا همون فرکانس 900 در مناطق بسیار محدودی برای نسل 4 استفاده میکنند.
ایرانسل قدیم از دو EARFCN استفاده میکرد. 3599 با پهنای 3 مگاهرتز و 3525 با پهنای 5 مگاهرتز.
این تصویری که شما گذاشتی 3586 هست. میشه لطف کنید و بفرمایید دقیقا این سیگنالو کجا دریافت کردید؟
3586 پهنای باندش چقدر هست!؟
مزایای باند 8 چطوریه !؟ بهتر از باند 7 و 3 هست!؟ چرا دائم مورد استفاده قرار نمیگیره!؟
این سیگنال رو در منطقه ی امام شهر استان یزد دریافت کردم
MMDFullHD
10-03-2019, 01:44
مزایای باند 8 چطوریه !؟ بهتر از باند 7 و 3 هست!؟ چرا دائم مورد استفاده قرار نمیگیره!؟
میشه اینطور گفت باند ها یه رده از فرکانس ها هستند
مثلا باند ۸ فرکانس ۹۰۰ داره! یا باند سه فرکانس ۱۸۰۰ و باند هفت هم ۲۶۰۰ هست! و باند های دیگر و فرکانس های دیگر
هرچی فرکانس پاین تر نفوذ پذیری بیشتری داره !
به فرض با یه زور از ی نقطع ما سیگنال ارسال کنیم باند مثلا ۹۰۰ میتونه از دو تا دیوار عبور کنه ولی ۲۶۰۰ نمیتونه و سیگنال قابل قبولی نده! ب فرض دارم میگم
فرکانس پاین تر برد بیشتری داره! به فرض فرکانس های وب ۸۰۰ و ... میتونه چندین کیلومتر رو ی دکل تحت پوشش بده! ولی فرکانس های بالاتر پوشش کمتری دارن!
از ی فرکانس های بالاتر برای سرعت بیشتر بکار میاد چون پوشش کمتری داره و دکل های بیشتری میخواد در نتیجه اینطور فرکانس های بالاتر رو در نظر بگیر مثل استادیومی میمونه بازی تموم شده و دارن ملت از خروجی های زیاد مردم دارن سریع خودشون رو خارج میکنن
فرکانس ۹۰۰ قبلا برای 2G و یا بهتره بگم GSM استفاده میشد:n01:
طول میکشه تا ب مرور ارتقا و تخلیه و حتی به عنوان باند سوم یا چهارم بخواد استفاده بشن!
بهترین استفاده ازین فرکانس برای خارج از شهر ها و جاده ها هستش چون پوشش بهتری دارند و در نبود فرکانس های بالاتر پوشش گسترده و اکسس بهتری میدن
احتمالا بصورت موقت و ازمایشی فعال هستش برای شما
سلام دوستان وقت بخیر
درباره حذف بسته های بلند مدت اپراتورها اجازه بفرمایید این بسته ها قطعا برخواهد گشت.
فعلا بسته اینترنت نخرید چون کلا بسته های به صرفه حذف شده کامل.
حذف بستههای بلندمدت اینترنت موبایل داد مشترکان را درآورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A8%D9%84%D9%86%D8%AF%D9%85%D8%AF%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF/)
اخیرا اپراتورهای بزرگ موبایل حذف بستههای بلند مدت اینترنت را حذف کردهاند. این اپراتورها بستههای چند ماهه داشتهاند که اکنون دیگر یا این بستهها ارایه نمیشوند یا حجم آنها تغییر کرده و اپراتور این تغییرات را به مشترکان اطلاعرسانی کرده است.
تغییرات مداوم و رو به گرانی صدای مشترکان را درآورده است.
این تغییر جدید در بسته های اینترنت موبایل در حالی اتفاق افتاده که چندی پیش نیز اپراتورهای موبایل تغییراتی را در بستههای اینترنت خود اعمال کرده بودند.
در دفعات اخیر افزایش تعرفه بستههای اینترنت موبایل، فارس یک بار در تیرماه امسال در گزارشی با عنوان «تغییر قیمت بستههای اینترنت موبایل در هیاهوی بازار و آغاز تابستان/
همراهاول: گران نکردیم؛ ایرانسل: گرانی در ازای اینترنت شبانه»
و همچنین یک بار در شهریور ماه امسال در گزارشی با عنوان «گلایه مشترکان موبایل از گرانشدن بستههای اینترنت/ بازار بدون رقابت انتخاب جایگزین به مشترکان نمیدهد» این تغییرات را بررسی کرده بود.
چند ماه قبل تغییرات بستههای اینترنت همراه اول و ایرانسل همزمان بود و این همزمانی که امکان انتخاب دیگری برای مشترک باقی نمیگذاشت، مورد اعتراض مشترکان قرار گرفت؛ چندی بعد رایتل نیز به تبعیت از بازار تعرفههای خود را تغییر داد.
اگرچه اپراتورها همواره موضوع افزایش تعرفه را رد کردند و توجیه متفاوت بودن بسته جدید با بسته قبلی را دارند.
این بار نیز برای مثال ایرانسل اعلام کرده: «این تغییرات در راستای بهینهسازی خدمات در حال ارایه به مشترکان و همچنین پردازش الگوی مصرف مشترکان و مشتریمداری با ارایه بستههای منطقی و منطبق با نیاز مشترکان تهیه و ارایه میشود.»
علیرغم توضیحات اپراتورها، این تغییرات پی در پی قطعا به معنی افزایش پرداختیهای مشترکان است.
زیرا در واقع با حذف بسته ارزانتر، تنها امکان خرید بسته جدید با امکانات بیشتر و البته قیمت بیشتر فراهم خواهد بود.
در ماجرای این تغییرات، یک طرف دیگر مشترکان اپراتورهای موبایل و در طرف دیگر شرکتهای اینترنت ثابت قرار دارند؛
این شرکتها از مدتها پیش به وضعیت نرخ اینترنت همراه اعتراض داشتند و هشدار داده بودند که با این نرخها، به زودی کسی سراغ اینترنت ثابت را نخواهد گرفت و بازار اینترنت ثابت از بین خواهد رفت.
از این رو به نظر میرسد، ایدهای پشت افزایش پیدر پی، هماهنگ و مدام نرخ بستههای اینترنت موبایل پنهان است.
mortezaahmadi70
10-03-2019, 14:44
سلام
اینترنت فورجی روی فرکانس 900 قابل ارائه هست ؟ جایی در ایران هست که فورجی روی 900 باشه ؟
ahwazp30
10-03-2019, 14:52
برابر دستور وزیر ارتباطات قرار بر این هست که ظرف 48 ساعت اینده بسته های بلند مدت حذف شده هر دو اپراتور برگردند.
italodance
11-03-2019, 08:33
[/U]
[/COLOR]در ماجرای این تغییرات، یک طرف دیگر مشترکان اپراتورهای موبایل و در طرف دیگر شرکتهای اینترنت ثابت قرار دارند؛
این شرکتها از مدتها پیش به وضعیت نرخ اینترنت همراه اعتراض داشتند و هشدار داده بودند که با این نرخها، به زودی کسی سراغ اینترنت ثابت را نخواهد گرفت و بازار اینترنت ثابت از بین خواهد رفت.
از این رو به نظر میرسد، ایدهای پشت افزایش پیدر پی، هماهنگ و مدام نرخ بستههای اینترنت موبایل پنهان است.
غلط کردند مرگ بر ADSL
شرکتهای فسیل و مرده ADSL باید نابود بشوند. مرگ بر شرکتهای بی شعور اینترنت ثابت که بیش از یک دهه یا بیشتر از جوانی و زندگی ما را خراب کردند. بجای کیفیت ,سرعت, تک کانکشن و پشتیبانی اخلاقی فقط پورو بازی را در نهایت و به منظور همین رویه در پیش گرفتند و هیچ گونه رحمی به کاربران نداشتند. حالا ما باید رحم کنیم؟
تکرار میکنم یک دهه یا بیشتر از پول ما رو گرفتند. خدایی اگر تک تکمون بیایید و حساب این پولها بکنید فکر کنم همتون تاکنون 20 میلیون خرج اینترنت ثابت مزخرف کردید. حالا هر شرکت و قیمت و پکیجی.
من که حاضر بیشتر پول بدم به اپراتورها ولی عوضش سبب ورشکستگی کامل و محدودیت و انقراض اینترنت ثابت باشم. شما را دیگه خود دانی :n24:
غلط کردند مرگ بر ADSL
شرکتهای فسیل و مرده ADSL باید نابود بشوند. مرگ بر شرکتهای بی شعور اینترنت ثابت که بیش از یک دهه یا بیشتر از جوانی و زندگی ما را خراب کردند. بجای کیفیت ,سرعت, تک کانکشن و پشتیبانی اخلاقی فقط پورو بازی را در نهایت و به منظور همین رویه در پیش گرفتند و هیچ گونه رحمی به کاربران نداشتند. حالا ما باید رحم کنیم؟
تکرار میکنم یک دهه یا بیشتر از پول ما رو گرفتند. خدایی اگر تک تکمون بیایید و حساب این پولها بکنید فکر کنم همتون تاکنون 20 میلیون خرج اینترنت ثابت مزخرف کردید. حالا هر شرکت و قیمت و پکیجی.
من که حاضر بیشتر پول بدم به اپراتورها ولی عوضش سبب ورشکستگی کامل و محدودیت و انقراض اینترنت ثابت باشم. شما را دیگه خود دانی :n24:دقیقا درست میگی اگه این موضوع درست باشه من مودم adsl میندازم دور لعنتی ها بی مغز خودشون نمنی تونند اینترنت ارزون و سریع تحویل بدن میخوان اینها رو هم مثل خودشون هندلی کنند:n23::n23:
قیمت اینترنت همراه کجاش قابل رقابته با ثابت ؟ اون مال دوسال پیش بود که اینترنت غیرحجمی نیومده بود
قبل حذف بسته ها باصرفه ترین بسته همراه گیگی حدود 2000 بود . الان ثابت گیگی 200 تومن هم کمتره
01110362
11-03-2019, 15:11
قیمت اینترنت همراه کجاش قابل رقابته با ثابت ؟ اون مال دوسال پیش بود که اینترنت غیرحجمی نیومده بود
قبل حذف بسته ها باصرفه ترین بسته همراه گیگی حدود 2000 بود . الان ثابت گیگی 200 تومن هم کمتره
و یک گیگ ایرانسل هم ۱۰/۵۰۰ تومن !
بسته ها خیلی گرون شده لامصب !
لعنت به این مدیران و مسئولین دزد و بی لیاقت !!
italodance
11-03-2019, 17:01
اصلا موضوع و نکته مقاله این نیست. مردم بنا به دلایل کیفیت سرعت عدم قطعی و سهولت داشتن اینترنت بر روی وسایل شخصی و همراه روی به اینترنت غیر ثابت اوردند.
اصلا فردا ثابت بشه نیمه-رایگان مانند اواخر دوران دیال اپ. باز دورانش تمومه.
italodance
12-03-2019, 06:22
بسته های حذف شده مجددا بازگشتند. مهلت ۴۸ ساعته رعایت شد. :n17:
SAeedBaa
12-03-2019, 15:39
فعلا نمیشه پهناش رو تشخیص داد. دستگاه سامسونگ در اختیارتون نیست که چک کنید؟
باند 8 به نسبت باند 3 و 7 قدرت نفوذ پذیری و پوشش بسیار بالاتری داره.
در حال حاظر در کشور بیشتر پهنای باند 8 به شبکه های نسل 2 و 3 اختصاص داده شده و پهنای برای ارائه خدمات نسل 4 روی این باند نمونده
سلام
اینترنت فورجی روی فرکانس 900 قابل ارائه هست ؟ جایی در ایران هست که فورجی روی 900 باشه ؟
بله. در مناطق بسیار محدود خدمات فورجی روی این فرکانس ارائه میشه.
سلام ایرانسل یه بسته2گیگ رایگان تو قسمت پیشنهاداتش بود زدم پیامش اومد فعال شد همچنین1گیگ یروزه واسه ایرانسل من اومد ولی هیچکدوم رو نزد برام واسکلم کرده
قاطی داره یا کلا سرکاریه؟
سلام ایرانسل یه بسته2گیگ رایگان تو قسمت پیشنهاداتش بود زدم پیامش اومد فعال شد همچنین1گیگ یروزه واسه ایرانسل من اومد ولی هیچکدوم رو نزد برام واسکلم کرده
شما چون اون 1گیگ ایرانسل من روبهتون داده ممکنه 2گیگ رو نده بعضی وقتها سرکاری هست
king_darkness
16-03-2019, 10:14
سلام
ایرانسل آی پی استاتیک ارائه میده؟
B3NYAMIN
16-03-2019, 15:29
دکلی که کنار خونمون راه اندازی شده بود بعد از 40 روز بهره برداری پهنای باندش 20 مگاهرتز شد:n02:
شب یه چنتا تست میگیرم میزارم
VOLTE فعاله ولی تجمیع نـع
Electronic-Arts
16-03-2019, 18:30
سلام
ایرانسل آی پی استاتیک ارائه میده؟
فقط به مشترکین حقوقی
king_darkness
17-03-2019, 09:47
فقط به مشترکین حقوقی
تو سایت نوشته که پالیک نیست.
میشه ازش برای انتقال تصویر دوربین های مدار بسته استفاده کرد؟
Electronic-Arts
17-03-2019, 14:36
تو سایت نوشته که پالیک نیست.
میشه ازش برای انتقال تصویر دوربین های مدار بسته استفاده کرد؟
من از خودشون برای یکی از آشناها پرسیدم که اونم میخواست برای دوربین استفاده کنه از محل کار به ویلاش و برعکس که گفتن باید به عنوان شرکت و مشترک حقوقی ثبت نام کنه بعد بهش میدن ولی همچنان nat type 3 خواهد داشت و امکان port forwarding نخواهد بود
and-roid2
19-03-2019, 11:31
سرویس ویژه ترافیک داخلی(نیم بها) در ایرانسل،شاتل،مخابرات،مبین نت،پیشگامان
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام لطفا اگر کسی می دونه راهنمایی کنه ، من یه مودم d-link DWM-156 دارم و می خوام با سیمکارت ایرانسل به اینترنت وصل بشم این ارور را میده: Undefined connection error: 123
سلام
این سایت هایی که توی اینترنت ادعا می کنن بسته های اینترنت بدون مالیات و با تخفیف می فروشن ، حرفشون واقعیت داره؟ چنین چیزی ممکنه؟
Electronic-Arts
20-03-2019, 14:38
سلام
این سایت هایی که توی اینترنت ادعا می کنن بسته های اینترنت بدون مالیات و با تخفیف می فروشن ، حرفشون واقعیت داره؟ چنین چیزی ممکنه؟
بله ممکنه من خیلی وقت از این سرویس ها تهیه کردم
مثلا اون موقع که یک ساله 175 گیگ بود 220 تومن این طورا با مالیات من میگرفتم 150 تومن
fanoostalaei
20-03-2019, 15:06
سلام
سلام
چرا که نه
من قبض موبایل خودم و داداشم و ... اینجوری با تخفیف پرداخت میکنم ! کمتر هم پرداخت میشه
italodance
20-03-2019, 15:10
بله ممکنه من خیلی وقت از این سرویس ها تهیه کردم
مثلا اون موقع که یک ساله 175 گیگ بود 220 تومن این طورا با مالیات من میگرفتم 150 تومن
از کجا میخری که آنی فعال بشه؟ چون اکثریت رو دارم میخونم همگی گفتند دستی و پس از چند ساعت و بستگی به ساعت کاری و ...است.
Electronic-Arts
20-03-2019, 16:33
از کجا میخری که آنی فعال بشه؟ چون اکثریت رو دارم میخونم همگی گفتند دستی و پس از چند ساعت و بستگی به ساعت کاری و ...است.
انی نیست من کسی رو میشناسم که چند ساله ازش میگیرم و حداکثر تا یک ساعت بعد فعال میکنه البته بعضی وقت ها هم هست که سرش شلوعه ممکنه 3 4 ساعت بشه ولی ساعت کاری نداره حتی مثلا 12 شب هم باشه میشه مگر خودش خواب باشه
ahwazp30
20-03-2019, 20:41
درود ، هیچکدام آنی نیستند و مدت زمانش بستگی به انلاین بودن پشتیبانی داره هر وقت ببینه درخواست رو بسته رو براتون فعال میکنه .فقط بهتره از سایت اریا شارژ بسته بخرید چون نماد الکترونیک داره ولی باقی سایت ها امکان کلاهبرداری وجود داره و قابل اعتماد نیستند.
B3NYAMIN
22-03-2019, 10:54
سلام
چرا که نه
من قبض موبایل خودم و داداشم و ... اینجوری با تخفیف پرداخت میکنم ! کمتر هم پرداخت میشه
اگه امکانش هست آدرس سایت رو برای من پی وی بفرستین:n16:
fanoostalaei
22-03-2019, 22:49
اگه امکانش هست آدرس سایت رو برای من پی وی بفرستین:n16:
سلام
من از این سایت خرید میکنم
البته قبل خرید باید با پشتیبانی تلگرامش حرف بزنید ( شده ساعت 1 و خورده ای بامداد هم من شارژ خریدم)
مبلغی که میخواید قبضتون رو پرداخت کنید رو بگید ! مبلغی که باید پرداخت کنید رو لینک میده ! بعد پرداخت شارژ به همون اندازه براتون خط به خط میشه )مبلغی که پرداخت میکنید کمتر از مقدار قبضتون هست
امکانش هست دو بسته شبانه ایرانسل رو با هم خرید کنم این یکی تموم شه اتوماتیک بره رو اون یکی؟ مثلاً دو تا بسته شبانه 3 ساعته بخرم
italodance
26-03-2019, 06:44
امکانش هست دو بسته شبانه ایرانسل رو با هم خرید کنم این یکی تموم شه اتوماتیک بره رو اون یکی؟ مثلاً دو تا بسته شبانه 3 ساعته بخرم
بله یا میتونی صبر کنی اواخر اولی داره میشه بری و دومی رو بخری که این بهتره
B3NYAMIN
28-03-2019, 19:22
دو سه روزه که سیل اومده و این شرایط بد رو داریم سپری میکنیم ، یکی مخابرات تِرررر زده با اون نتش
یکی همراه اول
یکیم این ایرانسل
اونا خودشونم قبول دارن بخاطر این شرایط وضعیت نت وحشتناکه ، ولی شما یه سر بری اینستاگرام ایرانسل میبینی چپ و راست داره استوری یا پست میزاره که وضعیت شبکه ایرانسل رو حالت پایدار و وصله
بابا مرد حسابی پایداری بخوره تو سرت
وضعیت اینترنتو درست کن :|
mobile-1199
02-04-2019, 12:11
درود
دوستان کسی تو ایام عید مشکل دزدی حجم ایرانسل رو نداشته ؟
من دو تا بسته 10 گیگی گرفته بودم اول ، احساس کردم خیلی سریع تموم شدن جفتشون !!! بعد دوباره بسته 10 گیگی گرفتم ولی این بار دقیق چک کردم که مودم چه قدر مصرف رو نشون میده ، حدود 4 گیگ و خرده ای بود که تموم شد :n38: باز گفتم شاید از ترافیک بین الملل و اینا باشه که تقریبا نصف حساب میکنه که بعد دیدم نه ، در صورتی که ترافیک داخلی محسوب شه تازه میشه 20 گیگ !!
همه اینا به کنار ، بعد این قضایا یه بسته 15 گیگ گرفتم که به چند ساعت نکشید تموم شد و کل مصرف من هم کمتر از 2-3 گیگ بود !!!!!!!!!!!!!
سیم کارت هم دائمی هست . خدایی حلال نیست این پولی که ایرانسل به این شکل داره درمیاره ... سفر بودم سیم دیگه ای نداشتم که تست کنم ولی اگه این اوضاع ادامه پیدا کنه قطعا اپراتور رو عوض میکنم .
فقط یه مورد ، من به فرکانس 800 وصل کرده بودم مودم رو دستی . این ممکنه تاثیر داشته باشه ؟
morteza_mombeini
02-04-2019, 16:04
ایرانسل کم کم داره گند میزنه .من با این که همراه اول دارم و قیمتاش مناسبتره اما همیشه از خط ایرانسلم استفاده کردم چون خط اکثر مردم ایرانسله و میشه بسته بگیری که مکالمه ارزون دربیاد ولی سرعت اینترنتش افتضاحه .برا من که هر جا تست گرفتم زیر ده مگ بوده الانم که تو اینستاغلام سرعت کنده .مودماشو هم که ناموجود کرده دیگه منم دارم ناامید میشم .باید به فکر ترابرد به همراه اول بیفتم سرعتش خیلی بیشتره ارزون ترم هست فقط تنوع نداره
درود
من دو تا بسته 10 گیگی گرفته بودم اول ، احساس کردم خیلی سریع تموم شدن جفتشون !!! بعد دوباره بسته 10 گیگی گرفتم ولی این بار دقیق چک کردم که مودم چه قدر مصرف رو نشون میده ، حدود 4 گیگ و خرده ای بود که تموم شد :n38: باز گفتم شاید از ترافیک بین الملل و اینا باشه که تقریبا نصف حساب میکنه که بعد دیدم نه ، در صورتی که ترافیک داخلی محسوب شه تازه میشه 20 گیگ !!
همه اینا به کنار ، بعد این قضایا یه بسته 15 گیگ گرفتم که به چند ساعت نکشید تموم شد و کل مصرف من هم کمتر از 2-3 گیگ بود !!!!!!!!!!!!!
سیم کارت هم دائمی هست . خدایی حلال نیست این پولی که ایرانسل به این شکل داره درمیاره ... سفر بودم سیم دیگه ای نداشتم که تست کنم ولی اگه این اوضاع ادامه پیدا کنه قطعا اپراتور رو عوض میکنم .
فقط یه مورد ، من به فرکانس 800 وصل کرده بودم مودم رو دستی . این ممکنه تاثیر داشته باشه ؟
احیانا جای بودی که ایرانسل پوشش نداشت و رومینگ شدی به های وب
خوب باند 800مال های وب هست چه دلیلی داشتی که این باند رو انتخاب کردید
خودم بشخصه چک کردم همون اندازه مصرف کم میکنه
پیامک رومینگ براتون نیموده؟
ضمنا قانونش جدیدا میگه هم ازاد حساب میشه هم دوبرابر حجم
درود
سلام شاید مودمت هک شده همسایه ها از خجالتت در اومدند:n31:
hojjat_2008
04-04-2019, 12:24
منبع؟ من تست کردم بارومینگ روی های وب(البته با همراه اول) از بسته کم شد و نه آزد و دو برابر هم حساب نشد.
احیانا جای بودی که ایرانسل پوشش نداشت و رومینگ شدی به های وب
خوب باند 800مال های وب هست چه دلیلی داشتی که این باند رو انتخاب کردید
خودم بشخصه چک کردم همون اندازه مصرف کم میکنه
پیامک رومینگ براتون نیموده؟
ضمنا قانونش جدیدا میگه هم ازاد حساب میشه هم دوبرابر حجم
منبع؟ من تست کردم بارومینگ روی های وب(البته با همراه اول) از بسته کم شد و نه آزد و دو برابر هم حساب نشد.
منبع سایت رسمی ایرانسل وپیامک موقع استفاده رومینگ برات میاد
mobile-1199
07-04-2019, 20:30
سلام شاید مودمت هک شده همسایه ها از خجالتت در اومدند:n31:
"بعد دوباره بسته 10 گیگی گرفتم ولی این بار دقیق چک کردم که مودم چه قدر مصرف رو نشون میده ، حدود 4 گیگ و خرده ای بود که تموم شد"
خوبه نوشته بودم اینو تو متن ! :n04:
italodance
08-04-2019, 07:41
"بعد دوباره بسته 10 گیگی گرفتم ولی این بار دقیق چک کردم که مودم چه قدر مصرف رو نشون میده ، حدود 4 گیگ و خرده ای بود که تموم شد"
خوبه نوشته بودم اینو تو متن ! :n04:
ببین همسایه هات آدمهای خیلی دقیق هستند. :n31:
خوبه نوشته بودم اینو تو متن ! :n04:من میگم ممکنه مودمت هک شده باشه وقتی مودم هک بشه هر کاری میشه با مودم کرد حالا شما هی بگو مودم چک کردم.....
morteza_mombeini
08-04-2019, 23:02
اين ايرانسل سرعتش خيلي كمه هميشه ٦ مگ بيشتر نميده ولي دانلودش يه مگ و خورده اي هست پشتيباني هم كه همش چرت و پرت ميگه كه سرعت خوبه و فلان و اينا ، راهي هست كه از انتن هاي رايتل يا همراه اول سرويس بگيريم؟
سلام
عزیزان یه مشکل تازه برخوردم :n02:
اینترنت ایرانسل که دارم دریافت می کنم IPV6 هست
قند شکن های p/p/t/p و l/2/t/p وصل میشم اما سایت های خارجی باز نمیشن که بسته شدن
حال باید چه کار کنم؟
سلام
حال باید چه کار کنم؟
اگه فکر میکنید مشکل از ipv6 هست خاموشش کنید یا تنظیمات رو روی ipv4 بذارید
ولی مشکل احتمالا از قند شکن شماست
سلام دوستان
چگونه تو مودم TD LTE I40 ایرانسل میشه DNS تغییر داد؟
واسه بازی انلاین ایکس باکس میخوام اینکارو بکنم
italodance
11-04-2019, 06:38
اين ايرانسل سرعتش خيلي كمه هميشه ٦ مگ بيشتر نميده ولي دانلودش يه مگ و خورده اي هست پشتيباني هم كه همش چرت و پرت ميگه كه سرعت خوبه و فلان و اينا ، راهي هست كه از انتن هاي رايتل يا همراه اول سرويس بگيريم؟
تایید میشه تا ۳ مگا بایت داره میشه
و مشکل کرم دار جدید اینه که وسط بسته های صبح مانند یک ساعت نامحدودش یک دفعه قطع میشه تا مودم را ریست کنم این دیگه چه فاز جدیدیه؟ کسی دیده و داره؟
انگار موقع دانلود هر نیم ساعت قطع
مردیم از این هوشمندی
خاک بر سرشون
MMDFullHD
13-04-2019, 12:49
سلام
حال باید چه کار کنم؟
سلام رو اینترنت های همراه از طرف خود شرکت ها
سرویس های وی پی رو بستن
باید از طریق کریو و یا سیسکو کانکت شید
ک پورت متفاوتی داشته باشه!
سلام دوستان
چگونه تو مودم TD LTE I40 ایرانسل میشه DNS تغییر داد؟
واسه بازی انلاین ایکس باکس میخوام اینکارو بکنم
تو خود همون کنسول تغیر بده
B3NYAMIN
13-04-2019, 13:06
واقعا از ایرانسل بعید بود همچین حرکتی:n03:
دیشب بسته نامحدود دو ساعته گرفتم هررر کار کردم اینترنت روشن نمیشد
B3NYAMIN
15-04-2019, 22:38
مشکل از رجیستری گوشی بود
گفتم ایرانسل این کارارو نمیکنه:n02::n12:
من کارت اینترنت یک هفته گرفتم فعال کردم 24 ساعتش کرد.
ایرانسل واقعا اپراتور مزخرفیه ً..بسته های اینترنت 6-12 صبحش نیم ساعت آخرش انقدر قطع و وصل میشه و سرعتش کم میشه که عملا بی استفاده میشه در حالیکه رایتل و همراه اول تا ثانیه آخر همین بسته اینترنت پایداره دمشون گرم:n16:
italodance
20-04-2019, 12:08
آقا تو قسمت پیشنهادات برام داده بسته یک ماه 40 گیگ 80 تومان؟ به نظرتون چطوره؟ می ارزه؟ گیگی 2 تومان
من تقریبا پر مصرف ایرانسلم.
italodance
20-04-2019, 12:10
ایرانسل واقعا اپراتور مزخرفیه ً..بسته های اینترنت 6-12 صبحش نیم ساعت آخرش انقدر قطع و وصل میشه و سرعتش کم میشه که عملا بی استفاده میشه در حالیکه رایتل و همراه اول تا ثانیه آخر همین بسته اینترنت پایداره دمشون گرم:n16:
والا این مشکل مربوطه به نداشتن بسته اینترنت روزانه است . اما اخیرا دیدم اگر اینترنت روزانه هم رو به پایان و کمتر از یک گیگ باشه این احتمال است. :n27:
01110362
01-05-2019, 09:25
دوستان جدیدا کنار lte عدد 43235 نوشته ، برا ایرانسل هست درسته ؟
دوستان جدیدا کنار lte عدد 43235 نوشته ، برا ایرانسل هست درسته ؟
بله
432 کد ایرانه
35 کد ایرانسل
ShadowDragon
02-05-2019, 07:53
امروز بسته دو ساعته ایرانسل گرفتم
۱ ساعت و یک ربع اول ، رو شبکه ۴جی رجیستر نمیشد
یک ربع شد
نیم ساعت آخر هم نشد
رو ۳جی هم کلا قطع بود
میخواستم از همین تریبون از دستاندر کاران ایرانسل، تشکر کنم که بعد این همه سال این مشکل نیم ساعت آخر رو حل نکردند:n16:
MMDFullHD
02-05-2019, 10:44
شما چون اون 1گیگ ایرانسل من روبهتون داده ممکنه 2گیگ رو نده بعضی وقتها سرکاری هست
امروز بسته دو ساعته ایرانسل گرفتم
۱ ساعت و یک ربع اول ، رو شبکه ۴جی رجیستر نمیشد
یک ربع شد
نیم ساعت آخر هم نشد
رو ۳جی هم کلا قطع بود
میخواستم از همین تریبون از دستاندر کاران ایرانسل، تشکر کنم که بعد این همه سال این مشکل نیم ساعت آخر رو حل نکردند:n16:
این شگرد خیلی وقت بود رو ایرانسل برای من پیش میومد
حالا هم همراه اول داره این حرکتو اجرا میکنه
دقت هم بکنید بقیه گوشی ها بدون مشکل ریجستر میشه رو شبکه
فقط توش کنی به روش حرفه ایه
دو سال پیش از ایرانسل بخاطر مشکل پوشش شبکه شکایت کردم هنوز پشتیبانیش داره زنگ میزنه میپرسه مشکل حل شده یا نه! تو این دو سال فکر کنم حدود 50 بار زنگ زده اما مشکل هنوز برطرف نشده و هیچ تغییری نکرده شرکتی با این عظمت و درامد بسیار هنگفت بعد از اینهمه سال از راه اندازی شبکه 4G در کشور از رفع یه مشکل عاجز باشه واقعا جای تامل و شگفتی داره
MMDFullHD
04-05-2019, 01:28
دو سال پیش از ایرانسل بخاطر مشکل پوشش شبکه شکایت کردم هنوز پشتیبانیش داره زنگ میزنه میپرسه مشکل حل شده یا نه! تو این دو سال فکر کنم حدود 50 بار زنگ زده اما مشکل هنوز برطرف نشده و هیچ تغییری نکرده شرکتی با این عظمت و درامد بسیار هنگفت بعد از اینهمه سال از راه اندازی شبکه 4G در کشور از رفع یه مشکل عاجز باشه واقعا جای تامل و شگفتی داره
:n01:
بعضی مشکلات مربوط میشه ب پاور ولینک هاش
بعضیاشم مربوط به تحریم هاس
نوکیا و اریکسون ک قشنگ رفتن سال قبل
هواوی هم دیده اب گلالوده از تحریما سو استفاده میکنه
چون الان بازار غربیش ب راه شده حاظر نیست بازارشو بخاطر ایران خراب کنه
تو این شکی نیست ک ایرانسل خودش کم کاره
ولی ی سریاشم مربوط به همین مشکلاته !
- - - Updated - - -
:n01:
بعضی مشکلات مربوط میشه ب پاور ولینک هاش
بعضیاشم مربوط به تحریم هاس
نوکیا و اریکسون ک قشنگ رفتن سال قبل
هواوی هم دیده اب گلالوده از تحریما سو استفاده میکنه
چون الان بازار غربیش ب راه شده حاظر نیست بازارشو بخاطر ایران خراب کنه
تو این شکی نیست ک ایرانسل خودش کم کاره
ولی ی سریاشم مربوط به همین مشکلاته !
SINASONY
04-05-2019, 19:04
درود.دوستان جدیدا حدودایه دو هفته الی سه هفته سرعت ایرانسل بطور محسوس کم نشده؟چون قبلا سرعت اینترنتم تا هفتادو دو هم میرفت اما چند وقتیه خیلی افت کرده.البته منظورم فور جی هست نه فورجی پلاس.
sinaking123456
06-05-2019, 23:56
دوستان ببخشید کسی میدونه چطوری volte رو باید فعال کرد؟
امروز یهو خودش اومد خیلی خوب و پایدارم بود و بعد چند ساعت رفت خود به خود
با پشتیبانی ایرانسل تماس گرفتم گفتن دست ما نیس هیچی اصلا
Behzad83
07-05-2019, 04:09
درود.دوستان جدیدا حدودایه دو هفته الی سه هفته سرعت ایرانسل بطور محسوس کم نشده؟چون قبلا سرعت اینترنتم تا هفتادو دو هم میرفت اما چند وقتیه خیلی افت کرده.البته منظورم فور جی هست نه فورجی پلاس.
بیشتر یه خورده. بنده غرب تهران چه فورجی و چه تیدیثابت ، یک کلام افتضاح. سرعت بسیار کند، پینگ خدا ! ، قطعی زیاد. پول دادن به نت ایرانسل اشتباهه. حالا شاید خیلی جاها خوب باشه. اما وقتی تو یک نقطه مهم پایتخت، افتضاحه، یعنی نت قابل اعتمادی نیست. صد رحمت به تریجی.
Behzad83
08-05-2019, 02:54
بیشتر یه خورده. بنده غرب تهران چه فورجی و چه تیدیثابت ، یک کلام افتضاح. سرعت بسیار کند، پینگ خدا ! ، قطعی زیاد. پول دادن به نت ایرانسل اشتباهه. حالا شاید خیلی جاها خوب باشه. اما وقتی تو یک نقطه مهم پایتخت، افتضاحه، یعنی نت قابل اعتمادی نیست. صد رحمت به تریجی.
بعد ۲۴ ساعت همچنان فورجی معمولی و td-lte ایرانسل بسیار کند هستند.
به طوری که سایتهای خارجی نصفهنیمه و به زور لود میشوند.
سایتهای داخلی هم بسیار کند اما کمی بهتر هستند.
سرعت دانلود متوسط ۵۱۲ کیلوبیت ، آپلود ۶مگابیت با اسپیدتست!
MMDFullHD
12-05-2019, 08:46
دوستان ببخشید کسی میدونه چطوری volte رو باید فعال کرد؟
امروز یهو خودش اومد خیلی خوب و پایدارم بود و بعد چند ساعت رفت خود به خود
با پشتیبانی ایرانسل تماس گرفتم گفتن دست ما نیس هیچی اصلا
فعلا هیچیش معلوم نیست
منتظر باشید
برای من هم کد رو فعال سازی میگیرم میگه ساپورت نمیشه گوشیتون !
فعلا همراه اول پایداری داره
سلام. دوستان دانلود از طریق مودم 4g با سیم دائمی ایرانسل ، بسته شبانه نامحدود ، سرعت دانلود از سرور داخلی ایران فیکس 15 مگابیت نرماله یا باید بیشتر باشه ؟البته مودم 4g پلاس نیست .------------با گوشی 4g+ هم تست کردم دقیقا سرعت دانلود فیکس رو 15 مگابیته!تست کردم چند فایل هم با هم دانلود کنی بازم مجموع سرعت همین میشه .
----------------------------
دیشب هرکاری کردم پستم پاک نشد . ضمن عذرخاهی از دوستان به مودم 4g و یا گوشی وصل میشدم ولی چون ارتباط لن هم با مودم adsl برقرار بود از اون دیتا میگرفت که من ابتدا متوجه اش نشدم :n02:
بعد از اینکه مودم adsl و خاموش کردم سرعت تقریبا میشه گفت صفر بود :n09: حالا هر از گاهی لحظه ای تا 400 کیلو میرفت دوباره صفر میشد!
بسته شبانه نگیرید تا مطمئن بشید درست شده اوضاع ...
ShadowDragon
16-05-2019, 11:09
سلام. دوستان دانلود از طریق مودم 4g با سیم دائمی ایرانسل ، بسته شبانه نامحدود ، سرعت دانلود از سرور داخلی ایران فیکس 15 مگابیت نرماله یا باید بیشتر باشه ؟البته مودم 4g پلاس نیست .------------با گوشی 4g+ هم تست کردم دقیقا سرعت دانلود فیکس رو 15 مگابیته!تست کردم چند فایل هم با هم دانلود کنی بازم مجموع سرعت همین میشه .
----------------------------
دیشب هرکاری کردم پستم پاک نشد . ضمن عذرخاهی از دوستان به مودم 4g و یا گوشی وصل میشدم ولی چون ارتباط لن هم با مودم adsl برقرار بود از اون دیتا میگرفت که من ابتدا متوجه اش نشدم :n02:
بعد از اینکه مودم adsl و خاموش کردم سرعت تقریبا میشه گفت صفر بود :n09: حالا هر از گاهی لحظه ای تا 400 کیلو میرفت دوباره صفر میشد!
بسته شبانه نگیرید تا مطمئن بشید درست شده اوضاع ...
سلام شما کجا هستید؟
دوستان، ۴جی هم مشکل پیدا کرده؟
morteza_mombeini
16-05-2019, 12:22
این بسته های هوشمند که توی قسمت پیشنهادهای تشویقی میاد چیه ؟ برای من زده بسته ی هوشمند 30 دقیقه 600 تومن .یعنی نامحدوده ؟ تمدید خودکارش چه جوریه ؟
ShadowDragon
16-05-2019, 12:45
این بسته های هوشمند که توی قسمت پیشنهادهای تشویقی میاد چیه ؟ برای من زده بسته ی هوشمند 30 دقیقه 600 تومن .یعنی نامحدوده ؟ تمدید خودکارش چه جوریه ؟
فکر کنم منظورش مکالمه هست
۳۰ دقیقه مکالمه ، از لحظه فعال سازی
ShadowDragon
16-05-2019, 19:46
دوستان ، امروز ۴جی ایرانسل مشکل داره؟
سلام شما کجا هستید؟
همراه اول که فاجعه ای بود دیشب هم تست کردم . سرعت نزدیک صفر! ایرانسل هم اوایل شب متوسط بود ولی دیگه تست نکردم ...
ولی چیزی که متوجه شدم هر دوشون چه ایرانسل چه همراه اول هر دوشون تایم شبانه افتضاح میشن .
البته کلا در مورد 4g صحبت کردم نه 3g .
- - - Updated - - -
سلام شما کجا هستید؟
همراه اول که فاجعه ای بود دیشب هم تست کردم . سرعت نزدیک صفر! ایرانسل هم اوایل شب متوسط بود ولی دیگه تست نکردم ...
ولی چیزی که متوجه شدم هر دوشون چه ایرانسل چه همراه اول هر دوشون تایم شبانه افتضاح میشن .
تهران هم هستم ضمنا .
MMDFullHD
18-05-2019, 00:22
- - - Updated - - -
تهران هم هستم ضمنا .
تهران دیشب ساعت ۲ و نیم قطع شد همراه اول واسه منم
همراه محدود میکنه سرعتشو
دوستان من اینترنت ایرانسلم قطع میشه.
گاهی مجبورم مودم رو چند بار بیارم بیرون و دوباره بزنم تا وصل بشه.
مودم 3372 هست.
بنظرتون اشکال از مودم هست یا ایرانسل خودش قطع می کنه.
میخوام کلا نتم رو ایرانسل کنم فقط بخاطر این موضوع نمی تونم.
تازه هم نشده ها همیشه همینطوریه.
italodance
19-05-2019, 20:17
مودم 3372 هست.
من هم این مشکل عجیب و غیر قابل باور را هر هفته یا دو هفته یک الی دو بار دارم. مودم MR 200 چند ماهی هست. گاهی وقتها هم اخیرا یهو ثانیه هایی کار نمیکنه انگار تایم اوت داره...
من هم این مشکل عجیب و غیر قابل باور را هر هفته یا دو هفته یک الی دو بار دارم. مودم MR 200 چند ماهی هست. گاهی وقتها هم اخیرا یهو ثانیه هایی کار نمیکنه انگار تایم اوت داره...
واقعا کشنده است!
گاهی یکی دو تا صفحه رو مرور می کنم و ناگهان صفحه بعدی باز نمیشه
و مجبورم مودم دربیارم دوباره بزنم به کامپیوتر تا وصل بشه.
یا بعضی موقع تو منو یه برنامه هستم میبینم کار نمی کنه!
هی با تنظیمات ور میرم میبینم نمیشه آخرش میفهمم نت لعنتی قطع
شده مودم رو که دوباره میزنم مشکل حل میشه.
هر کاری می کنم دائم نگران قطعی ناگهانی نت هستم.
اصلا نمیشه رو نت ایرانسل بعنوان نت اصلی حساب کرد.
حیف اون سرعت که اینطوری اصلا ارزش نداره.
ADSL 8 مگ دارم ولی ثبات داره ولی سرعتش کمه.
نشد از شر این ADSL خلاص بشم! :n03:
مودم 3372 هست.
من هم این مشکل داشتم با تغییر آدرس dns بصورت دستی حل شد
من هم این مشکل داشتم با تغییر آدرس dns بصورت دستی حل شد
چون فریمور مودم آپدیت نیست من نمیتونم تو مودم DNS رو تغییر بدم.
البته این مودم ( 3372 ) رو با روتر TL-MR3420 استفاده می کنم.
تو روتر DNS های پابلیک گذاشتم ببینم فرق می کنه؟
ممنون از راهنمایی شما :n16:
مودم 3372 هست.
دوست عزیز منهم همین مشکل رو با ایرانسل و این مدل مودم از 1هفته پیش دارم اما من مودمو بیرون نمیارم خودش اتومات وصل میشه مشکل در قطع وصل شدن خود اپراتور هست و تایم اوت میده
چون مودم من انلاک هست با همراه اول و رایتل این مشکلو ندارم
morteza_mombeini
23-05-2019, 20:39
این دکل ایرانسله که پیش خونمونه .این قسمتی که مشخص کردم چرا تعداد اون جعبه ها اینقدر زیاده ؟ بقیه دکل ها تعداد جعبه هاشون کمتر بود.کسی میدونه چرا اینقدر زیادن ؟
hojjat_2008
26-05-2019, 11:50
احتمالا برا مایمو 4 هستش.یا ساپورت کاربر بیشتر
این دکل ایرانسله که پیش خونمونه .این قسمتی که مشخص کردم چرا تعداد اون جعبه ها اینقدر زیاده ؟ بقیه دکل ها تعداد جعبه هاشون کمتر بود.کسی میدونه چرا اینقدر زیادن ؟
Mehran14233
29-05-2019, 22:50
تلفن خونه قطعه بعد از مدت ها مجبور شدم سیم کارت ایرانسل رو از ته کمد در بیارم بزارم تو مودم که استفاده کنم
دو تا بسته هدیه فعال شده
یکیش که تموم شد قاعدتاً باید اتومات بره روی بسته دوم
تو فاصله بین رفتن از این بسته به اون بسته مصرف آزاد حساب کرد و شارژم رو خورد :n21:
هنوزم که هنوزه این سیستم مسخره و دزدی توی روز روشن رو دارند
از وقتی که GPRS بود تازه اینترنت سیمکارت راه اندازی شده بود تو کشور، این دزدی توی روز روشن رو داشتند
جای سیمکارتش حقیقتاً ته همون کمده که بود :n21::n21::n21:
تلفن خونه قطعه بعد از مدت ها مجبور شدم سیم کارت ایرانسل رو از ته کمد در بیارم بزارم تو مودم که استفاده کنم
دو تا بسته هدیه فعال شده
یکیش که تموم شد قاعدتاً باید اتومات بره روی بسته دوم
تو فاصله بین رفتن از این بسته به اون بسته مصرف آزاد حساب کرد و شارژم رو خورد :n21:
هنوزم که هنوزه این سیستم مسخره و دزدی توی روز روشن رو دارند
از وقتی که GPRS بود تازه اینترنت سیمکارت راه اندازی شده بود تو کشور، این دزدی توی روز روشن رو داشتند
جای سیمکارتش حقیقتاً ته همون کمده که بود :n21::n21::n21:
دوست عزیز نزدیک 2ساله که سیستم تعرفه ازاد در ایرانسل وجود داره
میتونی با کد دستوری و در برنامه ایرانسل من فعال یا غعیر فعالش کنی
بهتره کمی تحقیق کنید
mitokomon
30-05-2019, 00:24
دوست عزیز نزدیک 2ساله که سیستم تعرفه ازاد در ایرانسل وجود داره
میتونی با کد دستوری و در برنامه ایرانسل من فعال یا غعیر فعالش کنی
بهتره کمی تحقیق کنید
سلام
ببخشید میخواستم بدونم این سیستم برای بسته های شبانه یا ساعتی هم قابل استفاده هست که مثلا اون ساعاتی از روز که بسته ساعتی پوشش نمیده اینترنت قطع بشه ?
ahora339
30-05-2019, 00:54
دمش گرم ایرانسل یه سال از td-lte استفاده نکردم شانسی رفتم تو سایت ایراسل گفت یه پیشنهاد: شماره 4g ثابت رو بده، منم دادم 60 گیگ روز 60گیگ شب یکساله 24 هزار تومن علی برکت الله
سلام
ببخشید میخواستم بدونم این سیستم برای بسته های شبانه یا ساعتی هم قابل استفاده هست که مثلا اون ساعاتی از روز که بسته ساعتی پوشش نمیده اینترنت قطع بشه ?
سلام
آره توی مدتی که بسته زمانش تموم میشه خودکار اجازه استفاده از شارژ اعتباری رو نمیده نت قطع میشه
دوستان ایرانسل دیگه نمیخواد پوشش رو گسترش بده ؟؟:n13:
شهر ما فعلا داره با یه دکل میچرخه :n14:
ShadowDragon
05-06-2019, 13:50
LTE
Name Interface
B1 (2100) LTE
B3 (1800 +) LTE
B5 (850) LTE
B7 (2600) LTE
B8 (900) LTE
B34 (TD 2000) LTE
B38 (TD 2600) LTE
B39 (TD 1900 +) LTE
B40 (TD 2300) LTE
B41 (TD 2500) LTE
Supported LTE Protocols
Name Generation
LTE 4G
LTE 100/50 4G
LTE 150/50 4G
LTE 300/50 4G
LTE 600/50 4
دوستانی که اطلاع دارن، این مشخصات شامل ۴.۵ جی میشه؟
renfield
05-06-2019, 14:17
همون هایی که خودت پلاس گذاشتی باسه پلاس هستن
ShadowDragon
05-06-2019, 15:57
همون هایی که خودت پلاس گذاشتی باسه پلاس هستن
مشکل من اینه که پلاس نمیشه
لینا باند های پشتیبانی شده هستن، گوشی هم Cat15 هست اما ندیدم ۴.۵ بنویسه
سرعت هم دو بار تست کردم ۷ مگابایت بوده
renfield
05-06-2019, 15:59
مشکل من اینه که پلاس نمیشه
لینا باند های پشتیبانی شده هستن، گوشی هم Cat15 هست اما ندیدم ۴.۵ بنویسه
سرعت هم دو بار تست کردم ۷ مگابایت بوده
ایرانسل یا همراه اول دوست گرامی ؟
چون ایرانسل خیلی وقت ها پلاس نمیشه و فقط شانسی سالی یکی دوبار پلاس میشه
گوشی Cat پانزده هم داریم مگه ؟
ShadowDragon
05-06-2019, 16:12
نمیدونم، نوشته ۱۵
آخریش چنده؟
ایرانسل
البته دو سیم هست، سیم دوم همراه اوله ، میشه بعدا تست کنم
فقط چون همراه اول دایمی ، چند بار به مشکل خوردم ، تنظیمات رو ایرانسله
renfield
05-06-2019, 16:14
نمیدونم، نوشته ۱۵
آخریش چنده؟
ایرانسل
البته دو سیم هست، سیم دوم همراه اوله ، میشه بعدا تست کنم
فقط چون همراه اول دایمی ، چند بار به مشکل خوردم ، تنظیمات رو ایرانسله
آخرییش 18 هست دوست گرامی
ShadowDragon
05-06-2019, 20:27
آخرییش 18 هست دوست گرامی
خوب پس ۱۵ چه مشکلی داره؟ :)
پس شما میگی که MCI بزارم اوکیه؟ فرکانس ها پشتیبانی شده توسط گوشی کافیه دیگه؟
renfield
05-06-2019, 23:02
خوب پس ۱۵ چه مشکلی داره؟ :)
پس شما میگی که MCI بزارم اوکیه؟ فرکانس ها پشتیبانی شده توسط گوشی کافیه دیگه؟
به نظر میرسه اوکی هست
fanoostalaei
18-06-2019, 13:02
سلام
خیلی وقت بود ایرانسل استفاده نمیکردم (ترابرد به رایتل)
چند روزه نتش رو هر جا تست میکنم سرعت نهایت در حالت 4.5 به زور به 50 مگ میرسه ! اونم یکی دو بار دیدم
اکثرا سرعت حول و حوش 30 مگابیت رو حالت تجمیع ! فاجعه اس ! پهنای باند به شدت کم آورده ایرانسل
ولی از این طرف وقتی با رایتلم از نسل 4.5 همراه اول استفاده میکنم سرعت تجمیع همیشه بالای 100 مگ هست و حتی نزدیک 200 مگ هم داشتم
خیلی جالبه
پس مشکل از ایرانسله !
منو باش میگم گوشی چه مرگش شده ک هرزگاهی فقط 4.5 میشه
renfield
18-06-2019, 13:36
سلام
خیلی وقت بود ایرانسل استفاده نمیکردم (ترابرد به رایتل)
چند روزه نتش رو هر جا تست میکنم سرعت نهایت در حالت 4.5 به زور به 50 مگ میرسه ! اونم یکی دو بار دیدم
اکثرا سرعت حول و حوش 30 مگابیت رو حالت تجمیع ! فاجعه اس ! پهنای باند به شدت کم آورده ایرانسل
ولی از این طرف وقتی با رایتلم از نسل 4.5 همراه اول استفاده میکنم سرعت تجمیع همیشه بالای 100 مگ هست و حتی نزدیک 200 مگ هم داشتم
خیلی جالبه
پس مشکل از ایرانسله !
منو باش میگم گوشی چه مرگش شده ک هرزگاهی فقط 4.5 میشه
بله
ایرانسل 4.5 براش صرف نداره مث اینکه
mr.arbab28
18-06-2019, 16:46
چندتا سواال دارم اول اینکه چجوری میشه از فورجی پلاس استفاده کرد .جوری تجمیع میکنه یا میشه کرد گوشیم cat7 ساپورت داره میخام ببینم گوشیم میره رو فورجی پلاس یا خیر ایا تجمیع میکنه یا خیر
راه کنترول کردن داره نداره؟ چجوریه؟
دوم اینکه چرا همش ۲۶۰۰ میشه ؟ چرا ۱۸۰۰ نمیشه؟ سوم اینکه واغعا رو مخه نت همش انگار قطعه انگار دلبخاهی وصل میشه یا وقتیم وصله سرعت خیلی ضعیفه در حد کیلوبایت واغعا نت ایرانسل رفته رو اعصاب اقا مااصن فورجی نخاستیم همون تریجی خوبه کارم با نته از نون خوردن انداخته مارو
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
دوستان این وضعیت سرویس ایرانسل خوبه ؟ بعد آیا این بسته نسبت به بسته همراه اول سرعتش بیشتره ؟ بسته 10 گیگ 29 هزار تومن گرفتم
ahwazp30
22-06-2019, 20:59
دوستان این وضعیت سرویس ایرانسل خوبه ؟ بعد آیا این بسته نسبت به بسته همراه اول سرعتش بیشتره ؟ بسته 10 گیگ 29 هزار تومن گرفتم
سرعت که بستگی به منطقه داره و اکثر جاها همینه اما معمولا همراه اول پهنای باند بیشتری میتونه بده ، اگر ماهیانه بیشتر از 10 گیگ استفاده نمیکنید میتونید در پیشنهاد های تشویقی همراه اول همین حجم رو با 10 هزار تومن بخرید و با سرعت بالاتر استفاده کنید.
دوستان تقریبا یک هفته اس اینترنت ایرانسل من اختلال داره ! بازی های انلاین حتی کلش رو باز نمیکنه!
اینستاگرام و تلگرام هم کانکشن خیلی ضعیفه ! کسی دیگه ای هم این اختلال رو داشته ؟
sepehr master
27-06-2019, 11:55
سلام دوستان . من میخواستم از ای دی اس ال بیام 4جی ایرانسل ، قصد داشتم یه مودم b525 تهیه کنم و با ایرانسل ازش استفاده کنم . ولی بسته هارو دیدم حقیقتش دارم پشیمون میشم :n03:
بیشترین حجم 1 ماهه که میشه گرفت 10 گیگ هست واقعا ؟ شبیه شوخی میمونه . بسته های td lte هست که باید مودم خود ایرانسل باشه فکر کنم که بشه استفاده کرد .
shakib zero
27-06-2019, 12:12
سلام دوستان . من میخواستم از ای دی اس ال بیام 4جی ایرانسل ، قصد داشتم یه مودم b525 تهیه کنم و با ایرانسل ازش استفاده کنم . ولی بسته هارو دیدم حقیقتش دارم پشیمون میشم :n03:
بیشترین حجم 1 ماهه که میشه گرفت 10 گیگ هست واقعا ؟ شبیه شوخی میمونه . بسته های td lte هست که باید مودم خود ایرانسل باشه فکر کنم که بشه استفاده کرد .
اگه مصرفتون بالاست همون Adsl بدردتون میخوره. ایرانسل = حجم کم + هزینه بالا
sepehr master
27-06-2019, 12:45
اگه مصرفتون بالاست همون Adsl بدردتون میخوره. ایرانسل = حجم کم + هزینه بالا
مصرفم به خاطر کارم بالاست و متاسفانه به خاطر همین کارم ای دی اس ال خیلی اذیتم میکنه . همش دیسکانکت و مسخره بازی . گفتم یه بار برای همیشه از شرش خلاص بشیم که انگار نمیشه .
shakib zero
27-06-2019, 13:14
مصرفم به خاطر کارم بالاست و متاسفانه به خاطر همین کارم ای دی اس ال خیلی اذیتم میکنه . همش دیسکانکت و مسخره بازی . گفتم یه بار برای همیشه از شرش خلاص بشیم که انگار نمیشه .
اگه تهران هستین برید سراغ زیتل ( Zitel ) و یه بررسیش کنین. اگه هم شهرهای دیگه هستین برین سراغ فیبرنوری ...
اگه تهران هستین برید سراغ زیتل ( Zitel ) و یه بررسیش کنین. اگه هم شهرهای دیگه هستین برین سراغ فیبرنوری ...اون رو همون بستر رایتل هست
به دکلهای اون وصل میشه
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
morteza_mombeini
02-07-2019, 19:41
من توی خونه بعضی وقتها روی 4g یک خط انتن دارم و بعضی وقتها انتن فوله . چرا همراه اول اینطوری نیست ؟ همیشه انتنش یه اندازس ولی این ایرانسل مثلا صبح یه خطه ظهر فول میشه .کسی میدونه دلیلش چیه ؟
misagh1372
05-07-2019, 21:12
دوستان تزدیک خونمون یک دکل زدن میخواستم ببینم از کجا میشه قهمید این دکل ماله ایرانسل و اگه ماله ایرانسل هست راندازی شده یا نه
چیزی تو سایت ایرانسل هست نشون بده ؟
italodance
06-07-2019, 07:35
من معمولا بسته 3 ماه میخرم و یک ماهه تمومش میکنم و بسته های اینترنت صبح هم برای دانلودهام. عالیه مشکلی ندارم.
Mehdi Bayern
29-07-2019, 16:16
بسته 1 ساعت نامحدود شبانه گرفتم ولی حداکثر سرعتی که بهم داد 1.5 مگ بود با فول آنتن، مشکل از منطقس یا کلا نامحدود همینقدر میده سرعت؟
بسته 1 ساعت نامحدود شبانه گرفتم ولی حداکثر سرعتی که بهم داد 1.5 مگ بود با فول آنتن، مشکل از منطقس یا کلا نامحدود همینقدر میده سرعت؟
درود
من اصفهان هستم . امروز بسته یک گیگ عصر خریدم
سرعتش از adsl کمتر بود و دقیقا ۱ مگابایت بهم داد
داغونه سرعت .. رایتل و همراه اول هم همین وضع را داشت امروز همه
را تست کردم اونم با مودم +4G
من دیشب بسته نامحدود یک ساعته گرفتم مشکلی نداشت .... سرعت حدود 7 8 مگ بود
ولی شهر های بزرگ سرعت خیلی خرابه
italodance
31-08-2019, 05:59
دو هفته بسته شبانه مشکل دارم. وقتی که استفاده یا همون دانلود میکنی به صورت رندوم ای پی میپره و به نوعی قطع میشه تا مجددا روشن و خاموش بکنی مودم را ولی در اینترنت روزانه و ساعت دیگر این مشکل نیست.
باز چه مسخره بازی کردند این نبوغ مردم آزار داخلی؟!!
کسی چنین چیزی داره؟! فعلا درخواست پیگیری کردم ببینم چی میشه.
dadash42
21-09-2019, 13:45
الان کدوم طرحهای 5 تا 10گیگ ماهانه میصرفه؟
ata.royalfalcon
21-09-2019, 19:41
شبانه 1 , 2 , 3 ساعته حذف شده ؟
franchescaolsonEqP
21-09-2019, 22:13
شبانه 1 , 2 , 3 ساعته حذف شده ؟
حذف نشده! به خاطر تغییر ساعت رسمی کشور بسته رو غیرفعال کردن! باید تا فردا صبر کنید بعد بخرید!
لینک فایل LMT بهترین فرم ویر
جناب ak313 لطف میکنید باتوجه به تجربههایی که با این مودم ۵۱۸۶ دارید، بفرمایید که کدوم firmware رو در حال حاضر توصیه میکنید؟ (باتوجه به اینکه این پست برای سال ۲۰۱۶ بوده)
masoud71
27-09-2019, 08:53
سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم ؟ مودم td lte از داداشم گرفتم که به نام خودش بوده و توی my irancell براش قابل نمایش بوده طرح ها و میزان حجم مصرفی اما حالا مودم رو من گرفتم که استفاده کنم برای بررسی بسته ها به سایت مراجعه می کنم و اگر بخوام رویت کنم که چند گیگ ازش مصرف شده و چند گیگ مونده چه کار باید بکنم؟؟ شماره td lte رو هم میدم ولی پسوورد برامون ایمیل نمیشه
راهنمایی بفرمایید
سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم ؟ مودم td lte از داداشم گرفتم که به نام خودش بوده و توی my irancell براش قابل نمایش بوده طرح ها و میزان حجم مصرفی اما حالا مودم رو من گرفتم که استفاده کنم برای بررسی بسته ها به سایت مراجعه می کنم و اگر بخوام رویت کنم که چند گیگ ازش مصرف شده و چند گیگ مونده چه کار باید بکنم؟؟ شماره td lte رو هم میدم ولی پسوورد برامون ایمیل نمیشه
راهنمایی بفرمایید
شما اگر جیمیل داری که هیچ نداری یکی بساز از طریق چت انلاین یا پشتیبانی تلفنی تی دی تماس بگیر بگید بگو بجای ایمیل براتون جیمیل بزنن
ضمنا کد ملی و مشخصات دارنده سیمکارت هم دم دست باشه
italodance
28-09-2019, 23:04
یک سیم جدید خریدم و بسته هم براش گرفتم. ۴ ظهر رفتم ایرانسل من و بسته بود و همین. ۱۰ شب رفتم ایرانسل من دیدم هدیه ۵۰ گیگ داده تا پایان امروز رفتم استفاده بکنم دیدم از روزانه ام کم کرد زنگ زدم میگه این هدیه واسه ۲ ظهر تا ۱۰ شب بوده، میگم اولا ۴ ظهر رفتم نبود و دوما اگر تا ۱۰ بوده پس چرا هنوز نمایش داده میشه؟!!
اصلا نمیفهم این خراب شده ایرانسل چی میگه.
سلام
چند ماه پیش روی یه سیم همراه ، بسته فعال کردم و گذاشتم توی مودم tf-i60. ولی الان دو سه روزه که سرعت به شدت پایین اومده ؛ خیلی وقت ها اینترنت قاطی داره جوری که 20-30 ثانیه طول می کشه تا سایت ها باز بشن اونم اکثرا عکس هاشون لود نمیشه.
نمیدونم چشه ؛ شما هم چنین مشکلی دارین؟
dadash42
29-09-2019, 20:23
سلام
چند ماه پیش روی یه سیم همراه ، بسته فعال کردم و گذاشتم توی مودم tf-i60. ولی الان دو سه روزه که سرعت به شدت پایین اومده ؛ خیلی وقت ها اینترنت قاطی داره جوری که 20-30 ثانیه طول می کشه تا سایت ها باز بشن اونم اکثرا عکس هاشون لود نمیشه.
نمیدونم چشه ؛ شما هم چنین مشکلی دارین؟
آنتن دکل محلی حتماً شلوغه
morteza_mombeini
01-10-2019, 00:52
امروز متوجه شدم خيلي جاها كه قبلا پوشش ٤g فول بوده الان خيلي ضعيف شده معلوم نيست چه غلطي كرده ايرانسل اما به جاي پيشرفت پسرفت داشته . قبلا حداقل سه خط انتنم پر بود ولي الان گاهي فقط يه خط دارم
zofishel
01-10-2019, 16:53
امروز یه هدیه 50 گیگابایتی به مبلغ 1000 تومان بهم تعلق گرفت از لحظه ای که سیمکارت رو گزاشتم داخل مودم تا وقتی که 50 گیگ تموم شد جمع آپلود و دانلود با نرم افزار 46.1 GB شد :blink: این 4 گیگ بقیه کجا رفت خدا میدونه. فکر می کنم ایرانسل روی سیمکارت TD-LTE هم حجم خوری می کنه تاالان خبر نداشتم.
persian.godfather
02-10-2019, 00:19
امروز یه هدیه 50 گیگابایتی به مبلغ 1000 تومان بهم تعلق گرفت از لحظه ای که سیمکارت رو گزاشتم داخل مودم تا وقتی که 50 گیگ تموم شد جمع آپلود و دانلود با نرم افزار 46.1 GB شد :blink: این 4 گیگ بقیه کجا رفت خدا میدونه. فکر می کنم ایرانسل روی سیمکارت TD-LTE هم حجم خوری می کنه تاالان خبر نداشتم.
همچین موردی توی همراه اول هم برای من پیش اومده ، نظارت استصوابی میشه همین نتیجش
zofishel
09-10-2019, 09:34
همچین موردی توی همراه اول هم برای من پیش اومده ، نظارت استصوابی میشه همین نتیجش
بله دقیقا اون روز شک داشتم فکر کردم شاید من اشتباه حساب کردم ولی امروز به طور یقین می گم که ایرانسل حجم دزدی می کنه. به طور مثال بنده امروز تمام وای فای رو قطع کردم و هیچ دانلود پنهانی روی سیستمم اعم از آپدیت ویندوز و یا نرم افزار دیگه نداشتم و به طور امتحانی از سایت های منتخب ترافیک داخلی فایلی رو دانلود کردم با کمال تعجب دیدم که ایرانسل (Td-lte) اصلا حجم رو نصفه حساب نمی کنه و در واقع یه چیزی حدود 30 درصد از حجم کمتر حساب می کنه. :thumbsdow
بله دقیقا اون روز شک داشتم فکر کردم شاید من اشتباه حساب کردم ولی امروز به طور یقین می گم که ایرانسل حجم دزدی می کنه. به طور مثال بنده امروز تمام وای فای رو قطع کردم و هیچ دانلود پنهانی روی سیستمم اعم از آپدیت ویندوز و یا نرم افزار دیگه نداشتم و به طور امتحانی از سایت های منتخب ترافیک داخلی فایلی رو دانلود کردم با کمال تعجب دیدم که ایرانسل (Td-lte) اصلا حجم رو نصفه حساب نمی کنه و در واقع یه چیزی حدود 30 درصد از حجم کمتر حساب می کنه. :thumbsdow
شما فقط دانلود رو حساب میکنی اون 20درصدش هم که ندیدی مال اپلود هست
dele_tanha 1
09-10-2019, 15:28
با سلام دوستان امروز رو فورجی ایرانسل رفتم دیدم باند 1(2100) هم فورجی ایرانسل فعال کرده یعنی الان 3 تا کریر داره؟ باند 7 و 3 و 1؟ اینم بگم سرعت فورجی ایرانسل رسیده به 12 مگابیت ولی همراه اول و رایتل سرعتش بالای 50 هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B0%DB%B9_%DB%B1%DB%B2%DB%B2%DB%B7%DB%B0%DB%B9.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B0%DB%B9_%DB%B1%DB%B2%DB%B3%DB%B2%DB%B3%DB%B3.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B0%DB%B9_%DB%B1%DB%B2%DB%B3%DB%B3%DB%B0%DB%B1.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B0%DB%B9_%DB%B1%DB%B2%DB%B5%DB%B4%DB%B1%DB%B3.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B0%DB%B9_%DB%B1%DB%B3%DB%B0%DB%B4%DB%B2%DB%B6.png
zofishel
10-10-2019, 09:39
شما فقط دانلود رو حساب میکنی اون 20درصدش هم که ندیدی مال اپلود هست
اولا اگه دقت کنی نوشتم 30 درصد دوما خیر بنده در موقع حساب کتاب همه چیز رو لحاظ کردم و برای این که دوباره برام ثابت بشه آزمایش رو امروز هم تکرار کردم وای فای رو کامل قطع کردم و تمام آپدیت های مخفی رو هم بسته ام و فایلی با حجم 110 مگابایت رو دانلود کردم و قبل و بعد دانلود رو با نرم افزار DU Meter که جمع آپلود و دانلود رو نشون میده چک کردم; برای سایت های داخلی حجم رو 80 مگابایت حساب کرد که تقسیم این مقدار بر 110 مگابایت میشه 73 درصد که حرف دیروزم رو تائید میکنه.
MMDFullHD
12-10-2019, 10:42
با سلام دوستان امروز رو فورجی ایرانسل رفتم دیدم باند 1(2100) هم فورجی ایرانسل فعال کرده یعنی الان 3 تا کریر داره؟ باند 7 و 3 و 1؟ اینم بگم سرعت فورجی ایرانسل رسیده به 12 مگابیت ولی همراه اول و رایتل سرعتش بالای 50 هست.
کدوم شهر؟
تهران تجمیع نمیشه سرعتش شدیدا افت کرده
کریر سوم فورجیش 3050 هم الان سمت غرب تهران اوکی شده ولی خیلی کم سرعت داره:weird:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.