PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

mehr1362
24-08-2015, 15:24
دوست عزیز! اگر شما 32 سالته بنده 38 سالمه (هر چند که اطلاعات و تخصص به سن و سال ربطی نداره).
به قول شما کل کاربران این 1500 صفحه هیچ سر رشته ای ندارن و فقط شما علامه دهری.
اگر واقعا" از شبکه دیتای موبایل، زیرساخت و اینترنت ایران به صورت حرفه ای سر رشته داشتی باید میدونستی که علاوه بر پینگ تایم، ثبات و نوسان پینگ هم به لینک و مسیر عبوری ارتباط مستقیم داره و با یه اسکرین شات به هیچ نتیجه کلی نمیشه رسید. نکته بعد اینکه هر پکتی ممکنه از یه مسیر رد بشه یعنی مثلا" پینگ 8.8.8.8 از یه مسیر با پینگ خوب و با ثبات رد بشه ولی در همون لحظه پینگ 4.2.2.4 از یه مسیر بی کیفیت رد بشه.
از همه مهمتر اینکه در شبکه دیتای موبایل در اکثر مواقع حتی به اولین آی پی اپراتور هم نمیشه پینگ با ثبات و بدون نوسان داشت چه برسه به آی پی های خارج از ایران.
بنده خودم هم جهت پروژه هایی که پینگ تایم و ثبات پینگ خیلی مهمه (نمونش VOIP) درگیر بودم و هستم و بقول شما این مقوله رو خوردم و هضم کردم ولی باز هم سعی میکنم از تجربه و اطلاعات دیگران استفاده کنم.
شما اگر واقعا" پینگ خوب و با ثبات مد نظرته مودبانه بگو تا راهکار بهت بدم.

شما راهکارت را نگه دار برای خودت عزیز دل
پسر جان ، اون زمانی که شماها دنبال 100 کیلوبایت سرعت میگشتید بنده با هک نت ماهواره ای 2 مگ در ثانیه دانلود میزدم . سال 1383 که در این مملکت 100 نفر هم نمیدونستن نت ماهواره ای چی هست بنده نت ماهواره ای هک میکردم . قدیمی ترین آدمی هستم که در ایران درباره آفلاین و نت ماهواره ای میتونی پیدا کنی .
بنده وقتی میگم شات بذار حتما دنبال چیزی هستم ، حالا حال نداری میای واسه من اظهار فضل و دانش بکنی ؟!
اون زمان که فروم ایلست ( اولین فروم آفلاین ایران ) به وجود اومد شماها کجا بودید که حالا اومدید برای بنده درس نت بدید ؟ بنده با سند یه نت معمولی میتونم همین الان و با اوضاع خراب جهت های ماهواره 700 تا سرعت بکشم .
با دو گیگ طرح 3G راحت 25 گیگ دانلود میزنم ، اونوقت تو اومدی از زیر ساخت و نت مملکت برای من درس بدی ؟
زمانی که فقط نمایندگان مجلس نت ماهواره ای داشتند و میگفتند نت ماهواره ای جرم هست بنده تمام جهات از 95 شرقی تا 22 غربی را هک میکردم ، همین الان هم که شما پول برای 3G میدید بنده دارم با هک کردنش 7 ماهه دانلود میزنم ! :n02:
پس جلوی قاضی ملق بازی نکن عزیز دل

mehr1362
24-08-2015, 15:33
[QUOTE=koroshn123;8695362]شما که همه ادعات به سن وسالته به اندازه 4تا باتری قلمی ظرفیتتو ببر بالا . اینجا انجمنه یعنی محیط اجتماعی اینارو میگم چون لحن صحبت کردنت نشون میده نمیدونی . ملت اینجا منتظر شما نیستن تشریف بیاری سوال کنی بعدشم به نوبت بیان جوابتو بدن. اگر تونستن و حال داشتن و انجام دادن در حقت لطف کردن. اگر هم نه شاید نمیدونستند یا حال نداشتن. این نمیشه با کوه ادعا بیای باد به غب غبت بندازی که من 32 سالمه خیلی حالیمه 1500نفر نمیفهمن من چی میگم .اینجا هرکسی اطلاعات کم و بیشی نسبت به موبایل و ارتباطات داره. درست نیست اینقدر ادعا 32ساله جان. خیلی بده ی مرد اینقدر زود بهش بربخوره.یادت باشه اینجا هیچکس منتظرت نیست عکس اینترنتو بندازی واست غش کنن. زیاد به خودت گرفتی:n01:. موید باشی[/QUOTE

ظرفیت من خیلی بالاست عزیز دل ، وقتی طرف شروع میکنه به حرف زدن خوب میفهمم چی در سرش پرورش میده .
وقتی طرف حال نداره ، پست نزنه ! بنده طلبکار نیستم و در پستم خواهش هم کردم چون همه را دوست میدونم !
طرف وقتی حال نداره مثل بقیه که میخونن و رد میشن ، بخون و رد بشه ، وقتی میاد برای من لطیفه میگه اونوقت نفر بعدی هم که میخواد کاری بکنه منصرف میشه .
شما بری تاپیک وایمکس ایرانسل و مبین نت ، متوجه میشی بنده هر کاربری مشکل داشته و من دیدم راهنمایی کردم .
حتی برای طرف شده یکساعت هم وقت گذاشتم تا مشکلش حل بشه .
آخه طرف میخواد برای من از پینگ بگه ! عموجان فدات بشم حال نداری نزار ، دیگه چرا قصه میگی برادر ؟!
خوش باشید

MOHAMMAD2010
24-08-2015, 15:34
سلام
اقا مقدار سیگنال asu روی شبکه 2g باید چند باشه ؟
من کرمان هستم - برای من قبلا این مقدار توی شبکه 2g روی 26 -30 بود معمولا ، الان یک هفته ای هست بدون دلیل این مقدار تو منطقه ما به 10-15 رسیده !
بعضی وقتا اینقدر کم میشه که فردی که باهام زنگ زده پیام در دسترس نیستم رو میشنوه !
همینطور وقتی شبکه رو روی 3g میزارم کلا سیگنال صفر میشه در صورتی که قبلا سیگنال asu تو شبکه 3g حدود 15 بود و راحت نت 3g سیم کارتم وصل میشد
من با چند تا گوشی تست کردم همه همین جورن
به نظرتون مشکل از چیه ؟ دکلی رو تو منطقه ما تغییر دادن !؟
من توی 195 هم شکایت کردم نمیدونم برسی میشه یا نه

mehr1362
24-08-2015, 15:49
از دوستانم : سامان و فانوس طلایی که شات گذاشتند ممنونم .

آدم وقتی میخواد کاری بکنه و کمک بده ، عمل میکنه و نه اینکه فقط بلد باشه حرف بزنه !
تو این مملکت همه بلدن حرف بزنن و حرف هم میزنن ! مرد اونی هست که عمل میکنه و نه لفاظی
یه شات خواستم ، حال داری بزار من هم تشکر میکنم ، حال نداری نزار دیگه نیا قصه حسین کرد شبستری بنویس !
سال 1383 که در این مملکت کسی نمیدونست نت چیه ، بنده نت ماهواره ای هک میکردم و قدیمی تر از من در این عرصه در نت پیدا نخواهید کرد ، چرا بودن یه چند نفری ولی همه رفتن دنبال کارهای دیگه .
زمانی که ملت دنبال 100 کیلوبایت سرعت بودن ، دو مگ در ثانیه فرکانس های دیتای جهات را هک میزدم و دانلود میزدم .
در این سالیان فقط 9 مدل کارت --- همزمان داشتم که چندتاش را در همین فروم قبل عید فروختم !
بعد آقا میخواد از زیر ساخت نت و پینگ برای من بگه ! من همه زندگیم و هک کردن هام با پینک رابطه داشته !
حال داری شات بزار ، ازت هم ممنونیم ، نداری رد شو برو ، قصه خاله قزی تعریف نکن !
برو تاپیک وایمکس ببین من چطوری به دیگران راهنمایی میدم ، فروم برای کمک کردن هست .
امروز من کمک میدم فردا کمک میخوام ، هیچ کسی علامه دهر نیست .
زمان ، زمانه ی بو علی سینا نیست که بگن طرف به تمام علوم زمان خودش اشراف داشت !
هیچکسی هم ادعاش نمیشه ، ولی وقتی نمیخواهید کمک بدید سنگ هم نندازید !
بعضی ها بیکارن دوست دارن داخل این فروم ها بگردن خودنمایی کنند !
حال نداری رد شو برو ، واسه من از زیر ساخت میخواد بگه ، آخه نخندم چکار کنم !
ممنونم از همه و دو دوستی که به جای حرف زدن ، مرد عمل بودند .

mehr1362
24-08-2015, 16:21
من خودم این رو تو گروه گذاشتم.همه میگن الکیه خودمم نمیدونم.ولی واقعیت داره میگن تو خارج هست سرعت تا 1 گیگابیت میده و 123 مگابایت برثانیه سرعت دانلود میده.فیلمش رو دیدم طرف تست گرفته بودآ اس پی گوگل فایبر بود

درباره ی اوترنت :
اگر به سایت flysat.com برید و جهات ماهواره ای را نگاه کنید ، در بعضی از جهات فرکانس دیتایی هست که در جلوی اون عبارت اوترنت را نوشته .
در واقع اوترنت ، اینترنت ماهواره ای هست و این قابلیت را داره که تا دومگابایت در ثانیه به شما سرعت دانلود بده .
برای داشتن چنین اینترنتی ، شما به یک کامپیوتر ، یک سخت افزار گیرنده ( شبیه به --- اکسترنال ) و دیش دارید .
دیش را باید تنظیم کنید به سمت فرکانس دیتایی که اوترنت هست و یک سری تنظیمات خاص خودش را داره .
سخت افزاری که شما نیاز دارید شبیه به شکلی هست که دوستان گذاشتند .
در واقع از یک سمت و به وسیله ی USB به سیستم وصل میشه و سمت دیگر فیش داره برای اتصال به دیش ماهواره .
الان شرکت تایوانی که چیپست کارت های Tevii را تولید میکنه ، ازین سخت افزار تولید کرده ولی اصلا پیدا نمیکنید .
در واقع مسئله ی اصلی داشتن اون سخت افزار هست .
تنظیمات و نحوه کار کردنش را من میدونم و مقاله و آموزشی به صورت پی دی اف دارم اما سخت افزارش را نه .
نمیدونم در اون مقاله چی نوشته ولی این پروژه هیچ ربطی به 3G نداره . اینترنت ماهواره ای هست و بس .
اوترنت اولین بار حدود 2 سال قبل مطرح شد و اگر به سایت فلای ست مراجعه کنید فرکانس های دیتاش را میبینید .
پی دی اف را پیدا کردم ، میزارم اینجا که بیشتر بخونید .

البته اوترنتی که من میگم و توضیح دادم به صورت رایگان هست ! و هدف از ساختش ارائه اینترنت به دوردست ترین نقاط کره زمین بوده.

ویرایش :
لینک مقاله ای که گذاشته بودید پروژه ای هست که آمریکا 5 سال قبل حرف از عملی کردنش میزد !
حرف از اینترنت بالونی هم میزد ، حالا همین بود یا نه نمیدونم .
ولی فکر نمیکنم دوستان بزارند ملت چنین اینترنتی داشته باشند ، تا روسیه و چین هستند راه تخریبش هم هست :n02:

VAHID
24-08-2015, 17:11
دوستان این کل کل کردن رو تمومش کنید

در غیر این صورت
با ادامه این روند پست های حاشیه ای پاک و برخورد خواهد شد//:n01:

aligool21
24-08-2015, 17:35
یک هفته است پینگم از 160 170 رفته 270 280
3g ایرانسل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehr1362
24-08-2015, 17:45
دوستان این کل کل کردن رو تمومش کنید

در غیر این صورت
با ادامه این روند پست های حاشیه ای پاک و برخورد خواهد شد//:n01:

تا جهان بود از سر آدم فراز ، کس نبود از راه دانش بی نیاز
مردمان بخرد اندر هر زمان ، راه دانش را به هر گونه زبان
گرد کردند و گرامی داشتند ، تا به سنگ اندر همی بنگاشتند
دانش اندر دل چراغ روشن است ، وز همه بد بر تن تو جوشن است
جوشن = لباس رزم فولادی
( رودکی )
-----------------------
مسئله کل کل کردن نیست ، مسئله این هست که نمیدونیم از دانشمون کجا استفاده کنیم !
دانش ما شده ابزار فخر فروشی ، حداقل کمک نمیکنیم سنگ هم نندازیم .
خود من وقتی از چیزی سر رشته ندارم چیزی هم نمینویسم ، سعی میکنم خواننده باشم تا اسپمر !
من شات خواستم ولی نمیفهمم چرا این دوستمون دوست داره به جای کمک کردن ...
البته این اولین باری هست که درین فروم میبینم یک تاپیک به جای کمک کردن روی تئوری تمرکز کرده !
نمیدونم ! ولی انگار ما ملت از 3G و 4G ذوق مرگ شدیم .
در پست هام همیشه لفظ دوستان به کار بردم ، شاید برای همین که همه را دوست خودم میدونم انتظار دارم دیگران هم دوست باشند تا مدعی !

و گرنه به قول سنایی :
قطره دریاست ، اگر با دریاست
ورنه او قطره و ، دریا دریاست

eightskh
24-08-2015, 18:02
پنج پروژه و محصول جدید ایرانسل صبح امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در هفته دولت راه‌اندازی و رونمایی شدند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در این مراسم شبکه باند پهن FDD LTE با تست سرعت ۲۵۷ مگابیت بر ثانیه، شبکه انتقال داده مبتنی بر بیسیم ثابت TD-LTE ، شش هزارمین سایت BTS نسل‌های سه و چهار، سامانه پیشرفته ماشین به ماشین (M2M) و اولین شبکه عمومی وای فای کشور راه‌اندازی شدند.
علیرضا قلمبر دزفولی، مدیرعامل ایرانسل در این مراسم با اشاره به تاریخچه‌ای از خدمات فناوری پهن باند بی‌سیم ثابت گفت: در سال ۲۰۱۰ نخستین آزمایش‌های میدانی شرکت اریکسون همراه با شرکت Reliance Industries در هند که طی آن به سرعت ۸۰ مگابیت بر ثانیه دست یافتند، صورت گرفت و در سال ۲۰۱۱، شرکت China Mobile با همکاری شرکت هواوی، سرویس LTE-TDD را در شش شهر چین به صورت آزمایشی راه‌اندازی کرد.
وی افزود: در سال ۲۰۱۲ سرویس LTE-TDD به عنوان سرویس نسل۴ توسط Soft Bank در ژاپن و در سال ۲۰۱۳ در آمریکا راه‌اندازی شد. همچنین در سال ۲۰۱۴ نخستین سرویس تجاری LTE-TDD در خاورمیانه و شرق آفریقا و در سال ۲۰۱۵ نخستین شبکه LTE – TDD در ایران توسط ایرانسل راه‌اندازی می‌شود.
به گفته دزفولی، ایرانسل سال گذشته موفق به امضای توافق‌نامه ارتقای شبکه به نسل‌های سه و چهار و بالاتر تلفن همراه در هفته دولت و ‌راه‌اندازی شبکه نسل سوم به صورت آزمایشی شد و سوم شهریور ماه ۹۳ شبکه نسل سوم ایرانسل به صورت رسمی و تجاری پس از اخذ تاییدیه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی راه‌اندازی شد و ارایه سرویس ۴G نیز به فاصله اندکی پس از راه‌اندازی رسمی ۳G برای اولین بار در کشور آغاز شد.
وی درباره پوشش سرویس‌های ۳G ایرانسل افزود: درحال حاضر بیش از ۴۱۸ شهر و دهستان و ۵۶ مسیر جاده‌ای اصلی در تمامی ۳۱ استان کشور تحت پوشش ۳G هستند و پوشش سرویس ۴G نیز در بیش از ۹۰ شهر تکمیل شده است.
دزفولی گفت: با راه‌اندازی اینترنت پهن‌باند همراه خـدمات متنوع و گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف زندگی دیجیتال شامل پورتال فرهنگی محتواهای چندرسانه‌ای، پورتال برنامه‌های کاربردی، پورتال بازی، سلامت همراه، آموزش همراه، کتابخوان، صوت/ ویدئو همراه ارایه شد.
به گفته وی، درحال حاضر ۱۹۹ هزار سایت BTS نسل دو در شبکه ایرانسل وجود دارد که ۴۵ میلیون مشترک، دو هزار و ۳۵۵ شهر و دهستان، ۸۵/۷ درصد از جمعیت و ۳۰ هزار و ۷۵۰ کیلومتر از جاده‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهد.
دزفولی افزود: شبکه نسل سه ایرانسل دارای چهار هزار و ۲۵۰ سایت است و ۱۲/۵ میلیون مشترک، ۴۲۷ شهر و دهستان و ۳۵/۸ درصد جمعیت را تحت پوشش قرار می‌دهد و ترافیک دیتای روزانه آن ۱۸۰ ترابایت است.
وی ویژگی‌های شبکه نسل چهار ایرانسل را نیز دارای یک هزار و ۷۵۰ سایت با یک میلیون سیم کارت USIM، ۸۲ شهر تحت پوشش، ۱۱/۶ درصد جمعیت تحت پوشش و ۲۰ ترابایت ترافیک دیتای روزانه توصیف کرد.
مدیرعامل ایرانسل، شبکه پهن‌باند ایرانسل را نیز دارای هفت هزار سایت پهن‌باند همراه و ثابت، ۱۳ میلیون مشترک پهن باند، ۴۲۷ شهر و دهستان تحت پوشش با ۲۳ میلیون گوشی هوشمند و ۳۰۰ ترابایت ترافیک دیتای روزانه عنوان کرد.
۷٫۲ میلیارد مشترک موبایل در دنیا
دزفولی درباره روندهای جهانی دیتا گفت: ۵۰ میلیارد دستگاه به صورت بی‌سیم به هم متصل خواهند شد و درحال حاضر ۷٫۲ میلیارد نفر با خطوط تلفن همراه و یک میلیارد خانه با خطوط تلفن ثابت به هم متصل هستند.
وی افزود: در هر ۲۴ ساعت، ۲/۷ میلیارد دلار مبادلات مبتنی بر تجارت الکترونیک انجام و ۷۰۰ هزار کاربر جدید به کاربران اینترنت افزوده می‌شود. همچنین در همین زمان ۱۴/۴ میلیارد جستجو از طریق موتور جستجوی گوگل و ۱۹۷ میلیارد ایمیل در سراسر جهان ارسال می‌شود و ۲/۷ میلیارد عکس به اشتراک گذاشته و ۳۲۸ میلیون برنامه کاربردی دانلود می‌شود.
به گفته مدیرعامل ایرانسل، درحال حاضر ۲٫۹ میلیارد مشترک پهن باند همراه وجود دارد و ۱٫۳ میلیارد گوشی هوشمند در سال ۲۰۱۴ به بازار عرضه شده و تعداد کاربران اینستاگرام به ۳۰۰ میلیون نفر و کاربران واتس‌اپ به ۸۰۰ میلیون نفر افزایش یافته است.
۳۲۲ شبکه ۴G در ۱۳۳ کشور جهان
دزفولی از وجود ۳۲۲ شبکه ۴G در ۱۳۳ کشور جهان با ۶۳۵ میلیون مشترک خبر داد و گفت: تعداد شبکه‌های نسل سوم در دنیا نیز به ۶۰۳ شبکه در ۲۱۶ کشور جهان با ۱٫۹ میلیارد مشترک رسیده است.
وی در پیش‌بینی از وضعیت خاورمیانه و شرق آفریقا گفت: ۹۷۰ میلیون مشترک تلفن همراه در این منطقه وجود دارد که ۲۱۰ میلیون نفر مشترک ۴G هستند و ترافیک دیتای همراه آن ۱۴ برابر شده و مصرف ماهیانه دیتا به ازای هر گوشی هوشمند پنج گیگابایت است.
تاثیر توسعه پهن باند در اشتغال و رشد اقتصادی
دزفولی با اشاره به گزارش بانک جهانی در سال ۲۰۱۲ گفت: به ازای هر ۱۰ درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند، تولید ناخالص ملی ۱/۳۸ درصد رشد خواهد داشت و IAE نیز در سال ۲۰۱۳ اعلام کرد اثر پهن باند همراه روی تولید ناخالص ملی آمریکا در سال ۲۰۱۷، معادل بیش از یک تریلیون دلار خواهد بود و بیش از یک میلیون شغل جدید در اثر توسعه پهن باند همراه درآمریکا ایجاد خواهد شد.
وی افزود: طبق گزارش ITIF در سال ۲۰۱۳ نیز به ازای هر یک درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند، نرخ اشتغال ۰٫۲ درصـد رشد خواهـد داشت و Analysis Mason نیز گزار داده است بـه ازای هر یک درصد افـزایش ضریب نفوذ پهن باند، نرخ بهره‌وری تولید ۰٫۱۳ درصد رشد خواهد کرد.
به گفته مدیرعامل ایرانسل، گزارش Criterion Economics نیز حاکی از آن است که صرفه اقتصادی ناشی از گسترش ضریب نفوذ اینترنت پهن باند در سال ۲۰۰۷ در آمریکا، ۳۰۰ میلیارد دلار معادل ۲۲ درصد از کل صرفه اقتصادی بوده است و ITU اعلام کرده است استفاده از اینترنت پهن باند، منـجر به شش درصد افزایش در صادرات شـرکت های تولیدی و ۱۰ درصد افزایش در فروش شرکت‌های خدماتی می‌شود.
رشد ۳۱ درصدی گوشی‌های هوشمند در شبکه ایرانسل
دزفولی از رشد ۳۱ درصدی تعداد گوشی‌های هوشمند روی شبکه نسل سوم ایرانسل خبر داد و گفت: در همین حال تعداد گوشی‌های ۴G نیز ۳/۲ برابر شده است و در مجموع ۲۳ میلیون گوشی هوشمند در شبکه ایرانسل وجود دارد.
وی همچنین به رشد ۸۰ درصدی تعداد کاربران دیتای همراه ایرانسل اشاره کرد و افزود: ۱۳ میلیون نفر کاربر خدمات پهن باند ایرانسل هستند و ۲۲٫۵ میلیون نفر کل کاربران دیتای همراه ایرانسل را تشکیل می‌دهند.
مدیرعامل ایرانسل از ۳٫۵ برابر شدن میزان مصرف دیتای همراه به ازای هر کاربر خبر داد و گفت: میزان استفاده روزانه از دیتای همراه نیز شش برابر شده است و ۸۵ درصد مصرف کل دیتای شبکه ایرانسل به پهن باند تعلق دارد.
وی از ۹ برابر شدن سرعت استفاده از دیتای ۴G در مقایسه با ۳G و ۱۱ برابر شدن سرعت استفاده از ۳G در مقایسه با ۲G و ۱۰۰ برابر شدن سرعت استفاده از ۴G در مقایسه با ۲G خبر داد.
پیشرانه‌های تغییر توسعه پهنای باند
دزفولی، پیشرانه‌های تغییر توسعه پهنای باند را ارتباط سازنده میان فرهنگ‌ها، سهولت دسترسی به خدمات، تسریع در جریان اطلاعات، بهبود کارآیی کسب وکارها، تجربیات مجازی، نوآوری در بازار، هم‌افزایی اجتماعی، تنوع سلایق در جامعه و توسعه همه جانبه خبر داد.
وی از مهمترین برنامه‌های کاربردی عرضه شده روی شبکه باندپهن ایرانسل را گیشه، نشان، پیشنهاد، کتابخوان، پدیدار، دانا، بازیک، ریتم و زوم عنوان کرد.
دزفولی، محصولات و خدمات سازمانی ایرانسل را نیز سامانه تعیین موقعیت، سامانه تعاملات دوسویه USSD، سامانه ارسال پیام کوتاه مخصوص سازمان‌ها، خدمات ارتباطات یکپارچه سازمانی، خدمت ماموریت آنلاین و شـبکه اختصاصی تلفن همراه اعلام کرد.
ایرانسل دارای گسترده‌ترین شبکه رومینگ بین‌الملل ایران
وی درخصوص شبکه رومینگ بین‌‌الملل ایرانسل نیز توضیح داد: رومینگ سیم‌کارت‌های دائمی بـا ۴۲۱ اپراتور دنیا و رومینگ سیم‌کارت‌هـای اعتباری با ۱۵۸ اپـراتور دنیا برقرار است و ایرانسل تنها اپراتور ایرانی دارای قرارداد رومینگ دیتا با ۳۱۵ اپراتور است و امکان استفاده از کدهای دستوری و کارت شارژ در اپراتور کشورهای مقصد نیز فراهم است.
دزفولی افزود: همچنین امکان استفاده از سیم‌کارت‌های ایرانسل در طول پروازهای بین‌المللی و سفرهای دریایی برای اولین بار با ۲۱ خط هوایی و کشتیرانی فراهم شد.
مدیرعامل ایرانسل، شبکه رومینگ بین‌الملل تلفن همراه کشور را دارای گسترده‌ترین شبکه رومینگ بین‌الملل ایران عنوان کرد و گفت: تاکنون تعرفه‌های رومینگ در کشورهای عربستان، عراق، ترکیه، امارات، آذربایجان، پاکستان، افغانستان، قطر، آلمان، سوئد و آفریقای جنوبی کاهش یافته است.
وی افزود: تا ۴۰ درصد کاهش در تعرفه‌های مکالمه داخلی در کشور میزبان، تا ۸۰ درصد کاهش در تعرفه‌های مکالمه با ایران، تا ۵۰ درصد کاهش در تعرفه‌های دریافت مکالمه، تا ۵۰ درصد کاهش در تعرفه‌های ارسال پیامک و تا ۹۸ درصد کاهش در تعرفه‌های استفاده از اینترنت همراه از ویژگی‌های شبکه رومینگ ایرانسل بوده است.
دزفولی مرکز خدمات مشترکین ایرانسل را بزرگترین مرکز تماس خاورمیانه با ۵۳۳ کارشناس تمام وقت در ۲۴ ساعت شبانه‌ روز در طول هفت روز هفته عنوان کرد و گفت: سیستم پاسخ‌گویی خودکار، پاسخگویی VIP ویژه مشتریان شرکتی با کانال‌های متنوع پاسخگویی شامل تماس تلفنی، برنام کاربردی «ایرانسل من»، شبکه‌های اجتماعی و پست الکترونیک از دیگر مسیرهای ارتباطی با مشتریان است.
وی درباره شبکه فروش و توزیع ایرانسل نیز با اشاره به تغییر از فروش فیزیکی به سمت فروش الکترونیکی عنوان کرد: شبکه فروش الکترونیکی ایرانسل به میزان ۳۱ درصد و فروش شارژ مستقیم به میزان ۴۴ درصد در یک سال گذشته از لحاظ حجم فروش توسعه یافته است.
درآمد ۲۰۶٫۹۱۰ میلیارد ریالی دولت از ایرانسل
مدیرعامل ایرانسل درآمدهای دولت از محل پروژه ارانسل طی ۹ سال گذشته را ۲۰۶/۹۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: از این میزان ۱۴۰/۵۵۴ میلیارد ریال پرداخت مستقیم ایرانسل به دولت طی ۹ سال گذشته بوده است.
وی، حق امتیاز صدور پروانه ۲G، ۳G و وایمکس، تسهیم درآمد، شماره‌گذاری، خدمات اجباری عمومی، حق رگولاتوری، حق فرکانس‌های واگذاری در باند GSM، حق فرکانس‌های مایکروویو، هزینه اتصال متقابل، گمرک و عوارض، مالیات بر درآمد، مالیات تکلیفی، خطوط انتقال، هزینه برق،آب،گاز و انرژی و درآمدهای شرکت‌های دولتی مخابراتی را از جمله پرداختی‌های ایرانسل به دولت برشمرد.

ak313
24-08-2015, 20:48
منبع: تسنیم
وزیر ارتباطات گفت: از دو سال پیش در حال پیگیری موضوع باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ از صدا‌وسیما هستیم اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم.

محمود واعظی در حاشیه مراسم افتتاح پروژه‌های اپراتور دوم ارتباطی درباره موضوع پارازیت‌ها و سرانجام آن گفت: مساله‌ پارازیت‌ها خط قرمز نظام و همواره بر این امر تاکید شده‌ است. رسیدگی به این موضوع وظیفه سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و سازمان انرژی اتمی است.

وی افزود: معمولا بررسی‌ها توسط این سازمان‌ها صورت گرفته و هرگاه اتفاقی رخ دهد این مسئله را گزارش داده و برخورد می‌کنند. اخیرا نیز یک مورد بود که سریعاً دخالت کرده و گزارشی را هم برای شورای عالی امنیت ملی فرستادیم.

او ابراز کرد: همواره سیاست دولت بر آن است که پارازیت‌هایی که به مردم لطمه می‌زنند با جدیت مورد مقابله قرار گیرند.

وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که برنامه وزارت ارتباطات برای طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره‌های ملی چیست؟، گفت: در حال حاضر دو برنامه‌ موازی داریم که یک مورد آن از گذشته شروع شده تا بتوانیم ماهواره‌های مورد نیاز خود را در داخل بسازیم و طی چند سال گذشته نیز چندین ماهواره آزمایشی پرتاب کردیم.

او افزود: امیدواریم این روند مستمر باشد. با توجه به نیازمندی‌های بخش‌های مختلف از جمله صدا‌وسیما، بانک‌ها، شرکت‌های ماهواره‌ای، شرکت زیرساخت، وزارت ارتباطات و سایر کسب‌وکارهای مختلف نیازمند داشتن دو ماهواره ملی هستند که یکی از آنها در ارتباط با پخش و مسائل ارتباطی است که کنسرسیومی متشکل از استفاده‌کننده‌ها در این بخش باید وجود داشته باشد. طبیعی است در این بخش محوریت کار بر عهده سازمان فضایی باشد.

وی اضافه کرد: ماهواره دیگر که بیشتر در بخش‌های کشاورزی، محیط زیست و هواشناسی استاده می‌شود، ماهواره سنجش از راه دور است که تلاش داریم این دو ماهواره را در برنامه آینده کشور لحاظ کنیم.

واعظی در ارتباط با برنامه وزارت ارتباطات برای رفع مشکل بهره‌برداری از باندهای فرکانسی 700 و 800 که در اختیار صداوسیما است، تصریح کرد: از 15 سال قبل در ITU تصمیم گرفته شد که تمام کشورهای دنیا ظرف مدت 15 سال شبکه پخش خود را از حالت آنالوگ به سمت دیجیتال ببرند. زمانیکه همه وارد پخش دیجیتال شدند پهنای باند فرکانسی بسیار کمی نیاز دارند و برهمین اساس لازم است باند‌های فرکانسی 700 تا 800 را برای استفاده موبایل آزاد کنند.

او خاطر نشان کرد: ما نیز از دو سال پیش در حال پیگیری این موضوع از سوی صدا‌وسیما هستیم اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم. با این حال امیدواریم این اتفاق مانند کشور‌های دیگر در کشور ما نیز رخ دهد چرا که این موضوع حتی به نفع خود صدا‌وسیما نیز هست. اگر این روند ادامه پیدا کند، در آینده در نوار مرزی کشور مشکلات فنی ایجاد خواهد شد.

وزیر ارتباطات در ارتباط با تخصیص باند فرکانسی 2.3 مگاهرتز به اپراتورهای ارائه دنده خدمات TD-LTE نیز گفت: این فضای فرکانسی وقتی در اختیار اپراتوری قرار می‌گیرد و اپراتور برای آن میلیارد‌ها تومان هزینه می‌کند امکان پس گرفتن آن وجود ندارد. بحث صدا‌وسیما نیز یک مساله‌ی خاص است.

ak313
24-08-2015, 20:49
منبع: تسنیم
وزیر ارتباطات گفت: از دو سال پیش در حال پیگیری موضوع باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ از صدا‌وسیما هستیم اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم.

محمود واعظی در حاشیه مراسم افتتاح پروژه‌های اپراتور دوم ارتباطی درباره موضوع پارازیت‌ها و سرانجام آن گفت: مساله‌ پارازیت‌ها خط قرمز نظام و همواره بر این امر تاکید شده‌ است. رسیدگی به این موضوع وظیفه سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و سازمان انرژی اتمی است.

وی افزود: معمولا بررسی‌ها توسط این سازمان‌ها صورت گرفته و هرگاه اتفاقی رخ دهد این مسئله را گزارش داده و برخورد می‌کنند. اخیرا نیز یک مورد بود که سریعاً دخالت کرده و گزارشی را هم برای شورای عالی امنیت ملی فرستادیم.

او ابراز کرد: همواره سیاست دولت بر آن است که پارازیت‌هایی که به مردم لطمه می‌زنند با جدیت مورد مقابله قرار گیرند.

وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که برنامه وزارت ارتباطات برای طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره‌های ملی چیست؟، گفت: در حال حاضر دو برنامه‌ موازی داریم که یک مورد آن از گذشته شروع شده تا بتوانیم ماهواره‌های مورد نیاز خود را در داخل بسازیم و طی چند سال گذشته نیز چندین ماهواره آزمایشی پرتاب کردیم.

او افزود: امیدواریم این روند مستمر باشد. با توجه به نیازمندی‌های بخش‌های مختلف از جمله صدا‌وسیما، بانک‌ها، شرکت‌های ماهواره‌ای، شرکت زیرساخت، وزارت ارتباطات و سایر کسب‌وکارهای مختلف نیازمند داشتن دو ماهواره ملی هستند که یکی از آنها در ارتباط با پخش و مسائل ارتباطی است که کنسرسیومی متشکل از استفاده‌کننده‌ها در این بخش باید وجود داشته باشد. طبیعی است در این بخش محوریت کار بر عهده سازمان فضایی باشد.

وی اضافه کرد: ماهواره دیگر که بیشتر در بخش‌های کشاورزی، محیط زیست و هواشناسی استاده می‌شود، ماهواره سنجش از راه دور است که تلاش داریم این دو ماهواره را در برنامه آینده کشور لحاظ کنیم.

واعظی در ارتباط با برنامه وزارت ارتباطات برای رفع مشکل بهره‌برداری از باندهای فرکانسی 700 و 800 که در اختیار صداوسیما است، تصریح کرد: از 15 سال قبل در ITU تصمیم گرفته شد که تمام کشورهای دنیا ظرف مدت 15 سال شبکه پخش خود را از حالت آنالوگ به سمت دیجیتال ببرند. زمانیکه همه وارد پخش دیجیتال شدند پهنای باند فرکانسی بسیار کمی نیاز دارند و برهمین اساس لازم است باند‌های فرکانسی 700 تا 800 را برای استفاده موبایل آزاد کنند.

او خاطر نشان کرد: ما نیز از دو سال پیش در حال پیگیری این موضوع از سوی صدا‌وسیما هستیم اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم. با این حال امیدواریم این اتفاق مانند کشور‌های دیگر در کشور ما نیز رخ دهد چرا که این موضوع حتی به نفع خود صدا‌وسیما نیز هست. اگر این روند ادامه پیدا کند، در آینده در نوار مرزی کشور مشکلات فنی ایجاد خواهد شد.

وزیر ارتباطات در ارتباط با تخصیص باند فرکانسی 2.3 مگاهرتز به اپراتورهای ارائه دنده خدمات TD-LTE نیز گفت: این فضای فرکانسی وقتی در اختیار اپراتوری قرار می‌گیرد و اپراتور برای آن میلیارد‌ها تومان هزینه می‌کند امکان پس گرفتن آن وجود ندارد. بحث صدا‌وسیما نیز یک مساله‌ی خاص است.

آخر متن نوشته "
"
یعنی قراره ایرانسل روی فرکانس 2300 ، tdd بده؟

rznrz06
24-08-2015, 21:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

XPERIA Z3+

Armin.Computer
24-08-2015, 22:45
-113 dbm اگه دور بشن ازش
-91 dbm با 3 تا آنتن روبروش

یعنی شما نزدیک دکل هستید و سیگنال -91 میگیرید؟؟؟!!!!!
از کجا می دونید از اون دکل میگیرید؟؟؟!!!!!

eightskh
25-08-2015, 08:34
وزیر ارتباطات از راه اندازی پروژه «هاب ماهواره ای» و «مرکز پایش فضای فرکانسی کشور» به عنوان پروژه های در دست افتتاح در هفته دولت خبر داد.محمود واعظی در حاشیه بازدید از خبرگزاری مهر، برنامه های وزارت ارتباطات در هفته دولت را تشریح کرد.وی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه فردا یکشنبه مراسم امضای تفاهمنامه «طرح ترابردپذیری تلفن همراه - نامبر پرتابیلیتی - » با حضور ۳ اپراتور موبایل کشور برگزار می شود، ادامه داد: با اجرای این طرح، مشکلی که کاربران موبایل طی سالهای گذشته داشته اند و امکان تغییر اپراتورشان به دلیل حفظ شماره، وجود نداشت، برطرف خواهد شد.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه با اجرای «طرح تعویض اپراتور بدون تغییر شماره»، مشترکان تلفن همراه برای انتخاب اپراتورشان قدرت انتخاب خواهند داشت، گفت: در دراز مدت این طرح در قیمت و کیفیت خدمات تلفن همراه در کشور تاثیرگذار خواهد بود.واعظی لازمه اجرای این طرح را سرمایه گذاری شرکت ارتباطات زیرساخت، اپراتورهای موبایل و رگولاتوری عنوان کرد و گفت: این طرح به مرور و تا اوایل سال آینده اجرایی می شود.وی از افتتاح پروژه «هاب ماهواره ای شرکت ارتباطات زیرساخت» در روز سه شنبه هفته جاری خبر داد و گفت: با اجرای این پروژه در مرکز بومهن تهران، حدود ۲۸۰ نقطه مخابراتی از طریق ماهواره متصل خواهند شد.واعظی اجرای این پروژه را در جهت ایجاد سیستم پشتیبان برای شبکه فیبرنوری کشور عنوان کرد.وزیر ارتباطات از راه اندازی مرکز مانیتورینگ و پایش فضای فرکانسی در منطقه غرب و مرکز کشور در هفته دولت خبر داد و گفت: این پروژه فضای فرکانسی استانهای همدان، کردستان، لرستان، البرز ، قزوین و زنجان را تحت پوشش قرار می دهد که قرار است در روز پنج شنبه هفته جاری به بهره برداری برسد.وی از ارتقا شبکه اپراتورهای موبایل به نسل سوم و چهارم تلفن همراه در برخی نقاط کشور نیز خبر داد.

mohebronaldo
25-08-2015, 08:40
یعنی شما نزدیک دکل هستید و سیگنال -91 میگیرید؟؟؟!!!!!
از کجا می دونید از اون دکل میگیرید؟؟؟!!!!!
تو نقشه میزنه 1 کیلومتر و نیم فاصله داره اما عکس دکلش رو گذاشتم که عزیز خودتم دیدی پیام شخصی دادم.3 تا آنتن مایکروویو یا همون لینک داره که آنتن نسل 3 رو از جای دیگه میگیره.خود دکل تجهیزات نسل 2 داره

fanoostalaei
25-08-2015, 08:41
دیشب بارون تندی باریدن گرفت و رعد و برقای خفنی میزد
یکیشون خیلی خفن تر بود صداش خیلی نزدیک بود
بعد اون تو منطقمون اثری از انتن نیس
خیلی ضعیفه انتن نسل دو

Sent from my Explorer A310e

Armin.Computer
25-08-2015, 09:49
تو نقشه میزنه 1 کیلومتر و نیم فاصله داره اما عکس دکلش رو گذاشتم که عزیز خودتم دیدی پیام شخصی دادم.3 تا آنتن مایکروویو یا همون لینک داره که آنتن نسل 3 رو از جای دیگه میگیره.خود دکل تجهیزات نسل 2 داره

به نظرم نقشه رو ول کنید
اما از نظر من شما داری از یه دکل دیگه انتن میگیری
این نظر منه حالا شاید هم اشتباه باشه

Poiuy021
25-08-2015, 10:23
بالاخره ایرانسل در لواسان تری جی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk

eightskh
25-08-2015, 11:41
باشگاه خبرنگاران نوشت:پروژه هاب ماهواره ایران به منظور تامین نیازهای ارتباطی شرکت ارتباطات زیر ساخت و در شرایطی که امکان بهره برداری از دیگر بسترهای موجود (فیبر و رادیو وجود ندارد) اجرا شده است که این پروژه امروز در مرکز بومهن تهران به منظور اتصال 280 نقطه مخابراتی از طریق ماهواره افتتاح شد.با نصب و راه اندازی تجهیزات پایانه‌های ماهواره‌ای در نقاط مورد نظر در حداقل زمان ممکن امکان تامین ارتباط هر نقطه در داخل و خارج از کشور برای شرکت ارتباطات زیر ساخت فراهم می‌شود و این شرکت قادر خواهد بود در اسرع وقت ترافیک هر نقطه را چه در داخل کشور و چه در خارج کشور به شبکه‌های PSPN و PDN کشوری انتقال و خدمات ارائه نماید.پروژه بهینه سازی شبکه ماهواره‌ای V-set بومهن با هدف استفاده حداکثری از منابع موجود و استفاده بهینه از امکانات ایستگاه ماهواره‌ای بین المللی زمینی بومهن صورت گرفته و در این پروژه با تجهیز بخشی از ایستگاه هاب به تکنولوژی‌های روز و فناوری‌های نوین شبکه قابلیت ارائه سرویس‌های مکالمه و دیتا و یا انتقال ترافیک با هزار و 500 پایانه‌های ماهواره‌ای را خواهد داشت.بر اساس این گزارش؛ هاب شبکه ماهواره‌ای V-SET بومهمن با بهره گیری از آخرین فناوری‌های موجود در امر ارتباطات ماهواره‌ای و در جهت دسترسی، استفاده بهینه از پهنای باند فضایی و کاهش هزینه بخش فضایی استفاده از تکنیک‌های موثر کد کدینگ برای افزایش سرعت انتقال و کاهش هزینه‌های تجهیزات و پهنای باند دارای قابلیت‌های استفاده از تکنیک پرش فرکانسی برای استفاده موثر و حداکثر از پهنای باند اختصاصی، قابلیت ارسال همزمان بر روی 5 ماهواره مختلف، قابلیت ارائه سرویس به پایانه‌های متحرک، قابلیت ایجاد شبکه مجازی و... است.

eightskh
25-08-2015, 16:35
مدیرعامل اپراتور ایرانسل گفت: پیشنهاد راه اندازی وای فای عمومی را برای کل مشترکان اپراتورهای تلفن همراه به رگولاتوری داده ایم تا مشترکان سایر اپراتورها هم بتوانند از خدمات این شبکه استفاده کنند.به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، علیرضا قلمبر دزفولی امروز در نشست خبری همزمان با سالروز اعطای نخستین پروانه ارتقای شبکه های تلفن همراه به نسل سوم و چهارم اظهار داشت: طی یکسال اخیر شبکه نسل سوم موبایل در بیش از ۴۰۰ شهر، دهستان و ۵۶ مسیر جاده ای کشور توسط ایرانسل راه اندازی شده است و این اپراتور در بیش از ۸۰ شهر و دهستان نسل چهارم موبایل را نیز راه اندازی کرده است.
وی گفت: تا پایان سال جاری بیش از ۵۰۰ شهر کشور تحت پوشش شبکه نسل سوم و چهارم موبایل ایرانسل قرار خواهند گرفت.
مدیرعامل اپراتور ایرانسل سرعت انتقال داده در شبکه اینترنت نسل سوم ایرانسل را به طور متوسط ۱۰ برابر شبکه نسل دوم و سرعت انتقال داده در شبکه نسل چهارم ایرانسل را به طور متوسط ۱۰ برابر شبکه نسل سوم عنوان کرد.
وی با اشاره به مصرف ماهیانه دیتا در شبکه تلفن همراه ایرانسل گفت: مصرف ماهیانه دیتا از طریق نسل سوم موبایل در شبکه ایرانسل به ۸ هزار ترابایت تا پایان تیرماه رسیده است که رشد ۴۵۰ درصدی را نشان می دهد.
دزفولی با اشاره به دریافت موافقتنامه راه اندازی خدمات وای فای عمومی به عنوان نخستین پروانه ارائه این خدمات در کشور از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: روز گذشته این سرویس در منطقه توچال تهران راه اندازی شد.
وی ادامه داد: پیشنهاد خود را برای اینکه سایر مشترکان اپراتورهای دیگر نیز بتوانند از این شبکه عمومی استفاده کنند به رگولاتوری اعلام کرده ایم و این شبکه در هر جای کشور و اماکن عمومی که توجیه اقتصادی داشته باشد راه اندازی خواهد شد.
مدیرعامل اپراتور ایرانسل با اشاره به راه اندازی سرویس ماشین به ماشین (M۲M) و شبکه پاند پهن ثابت بر مبنای تکنولوژی LTE که روز گذشته و با دریافت پروانه ارائه این خدمات از وزارت ارتباطات وارد فاز اجرایی شده است، گفت: ایرانسل هم اکنون ۲۳ میلیون مشترک اینترنت دارد که ۱۳ میلیون این مشترکان از اینترنت باند پهن استفاده می کنند و برنامه های ما بر این اساس است که علاوه بر شبکه های مبتنی بر نسل ۴، شبکه اینترنت ثابت را نیز با مجوزی که از وزارت ارتباطات دریافت کرده ایم توسعه دهیم.
راه اندازی تلویزیون اینترنتی توسط ایرانسل
مدیرعامل اپراتور ایرانسل در مورد برنامه های این اپراتور برای ارائه خدمات تلویزیون اینترنتی(IPTV) گفت: درخواست خود را برای دریافت پروانه تلویزیون اینترنتی ارائه دادیم و ایرانسل یکی از ۵ شرکتی است که درخواست راه اندازی این سرویس را دارد. در این زمینه در حال مذاکره با سازمان صدا و سیما هستیم و یک پلتفرم را نیز در این زمینه ایجاد کرده ایم.
وی با اشاره به دریافت پروانه خدمات باند پهن بیسیم در کشور گفت: تقاضای دریافت پروانه خدمات ارتباطات ثابت باند پهن را نیز داشته ایم که تاکنون رگولاتوری ما را واجد شرایط برای دریافت این پروانه اعلام نکرده و در حال بررسی بر روی این تقاضا است.
مدیرعامل اپراتور ایرانسل در مورد مشکل مشترکان وایکمس ایرانسل به دلیل عدم توسعه و کیفیت در پاسخ به مهر گفت: مشترکان وایمکس تنها در یک مقطع زمانی و به دلیل مشکلات پهنای باند با اختلالاتی مواجه بودند اما هم اکنون این مشترکان مشکلی در این زمینه ندارند.
وی گفت: با دریافت پروانه ارتقاء خدمات وایکمس در کشور و سراسری شدن این خدمات، شبکه این تکنولوژی نیز بر مبنای فناوری TD-LTEارتقا یافته و پس از آن مشترکان فعلی وایکمس را نیز به این تکنولوژی ارتقا خواهیم داد و مشکلی از بابت کیفیت در حال حاضر وجود ندارد.
وی با بیان اینکه سامانه سنجش سرعت اینترنت در ایرانسل راه اندازی شده در خصوص تذکر سازمان تنظیم مقررات به این اپراتور نیز گفت: برای راه اندازی سامانه سنجش سرعت سرویس وایمکس از رگولاتوری تذکر دریافت کردیم که با مکاتبات صورت گرفته، این سامانه راه اندازی شده ومشکل برطرف شده است.
امکان اختلال شبکه ایرانسل در دو ماه آینده
دزفولی با تاکید بر اینکه قطعی تماس بین مکالمه در شبکه ایرانسل ۶ دهم درصد ارزیابی می شود، گفت: شبکه ایرانسل، شبکه پایداری است و مشکلی از بابت اختلال در تماس و مکالمات وجود ندارد.
وی با بیان اینکه در زمینه سرعت اینترنت نیز بر اساس تجربه مشترکان با افزایش ظرفیت سایت های این شبکه، خدمات یکسان در سرعت اینترنت به مشترکان ارائه می شود اما ممکن است برای ارتقا شبکه ایرانسل طی دو ماه آینده در برخی از نقاط شهری، شبکه دچار نوساناتی باشد و مشترکان با مشکلاتی روبرو شوند که این موضوع به دلیل ارتقا شبکه خواهد بود و در مورد آن اطلاع رسانی صورت می گیرد.
تمام مسابقات ایرانسلی مجوز دارند
مدیرعامل اپراتور ایرانسل در مورد دستور توقف مسابقات پیامکی از سوی دستگاه قضایی گفت: ما تاکنون هیچ حکمی برای توقف مسابقات پیامکی از سوی دستگاه قضایی دریافت نکرده ایم. تمامی مسابقات پیامکی ایرانسل دارای مجوزهای لازم از مرکز رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد و مراکز ذیربط است.
وی با اشاره به مصوبه مجلس برای اختصاص ۱۰ ریال از نرخ پیامک به ازای هر تراکنش به دولت گفت: پیشنهاد می کنیم که این مصوبه در بودجه سال آینده اصلاح شود و این بار از دوش مشترکان برداشته شود چرا که هم اکنون یک ریال از هزینه ای که مشترکان برای توسعه شبکه می دهند به خزانه واریز می شود.
دزفولی گردش سالانه شبکه این اپراتور را ۶ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و تصریح کرد: ایرانسل برای نسل دوم تلفن همراه و وایمکس ۴ میلیارد دلار و برای نسل ۳ و ۴ تلفن همراه یک میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده است.

Armin.Computer
25-08-2015, 16:42
مدیرعامل اپراتور ایرانسل گفت: پیشنهاد راه اندازی وای فای عمومی را برای کل مشترکان اپراتورهای تلفن همراه به رگولاتوری داده ایم تا مشترکان سایر اپراتورها هم بتوانند از خدمات این شبکه استفاده کنند.به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری، علیرضا قلمبر دزفولی امروز در نشست خبری همزمان با سالروز اعطای نخستین پروانه ارتقای شبکه های تلفن همراه به نسل سوم و چهارم اظهار داشت: طی یکسال اخیر شبکه نسل سوم موبایل در بیش از ۴۰۰ شهر، دهستان و ۵۶ مسیر جاده ای کشور توسط ایرانسل راه اندازی شده است و این اپراتور در بیش از ۸۰ شهر و دهستان نسل چهارم موبایل را نیز راه اندازی کرده است.
وی گفت: تا پایان سال جاری بیش از ۵۰۰ شهر کشور تحت پوشش شبکه نسل سوم و چهارم موبایل ایرانسل قرار خواهند گرفت.
مدیرعامل اپراتور ایرانسل سرعت انتقال داده در شبکه اینترنت نسل سوم ایرانسل را به طور متوسط ۱۰ برابر شبکه نسل دوم و سرعت انتقال داده در شبکه نسل چهارم ایرانسل را به طور متوسط ۱۰ برابر شبکه نسل سوم عنوان کرد.
وی با اشاره به مصرف ماهیانه دیتا در شبکه تلفن همراه ایرانسل گفت: مصرف ماهیانه دیتا از طریق نسل سوم موبایل در شبکه ایرانسل به ۸ هزار ترابایت تا پایان تیرماه رسیده است که رشد ۴۵۰ درصدی را نشان می دهد.
دزفولی با اشاره به دریافت موافقتنامه راه اندازی خدمات وای فای عمومی به عنوان نخستین پروانه ارائه این خدمات در کشور از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: روز گذشته این سرویس در منطقه توچال تهران راه اندازی شد.
وی ادامه داد: پیشنهاد خود را برای اینکه سایر مشترکان اپراتورهای دیگر نیز بتوانند از این شبکه عمومی استفاده کنند به رگولاتوری اعلام کرده ایم و این شبکه در هر جای کشور و اماکن عمومی که توجیه اقتصادی داشته باشد راه اندازی خواهد شد.
مدیرعامل اپراتور ایرانسل با اشاره به راه اندازی سرویس ماشین به ماشین (M۲M) و شبکه پاند پهن ثابت بر مبنای تکنولوژی LTE که روز گذشته و با دریافت پروانه ارائه این خدمات از وزارت ارتباطات وارد فاز اجرایی شده است، گفت: ایرانسل هم اکنون ۲۳ میلیون مشترک اینترنت دارد که ۱۳ میلیون این مشترکان از اینترنت باند پهن استفاده می کنند و برنامه های ما بر این اساس است که علاوه بر شبکه های مبتنی بر نسل ۴، شبکه اینترنت ثابت را نیز با مجوزی که از وزارت ارتباطات دریافت کرده ایم توسعه دهیم.
راه اندازی تلویزیون اینترنتی توسط ایرانسل
مدیرعامل اپراتور ایرانسل در مورد برنامه های این اپراتور برای ارائه خدمات تلویزیون اینترنتی(IPTV) گفت: درخواست خود را برای دریافت پروانه تلویزیون اینترنتی ارائه دادیم و ایرانسل یکی از ۵ شرکتی است که درخواست راه اندازی این سرویس را دارد. در این زمینه در حال مذاکره با سازمان صدا و سیما هستیم و یک پلتفرم را نیز در این زمینه ایجاد کرده ایم.
وی با اشاره به دریافت پروانه خدمات باند پهن بیسیم در کشور گفت: تقاضای دریافت پروانه خدمات ارتباطات ثابت باند پهن را نیز داشته ایم که تاکنون رگولاتوری ما را واجد شرایط برای دریافت این پروانه اعلام نکرده و در حال بررسی بر روی این تقاضا است.
مدیرعامل اپراتور ایرانسل در مورد مشکل مشترکان وایکمس ایرانسل به دلیل عدم توسعه و کیفیت در پاسخ به مهر گفت: مشترکان وایمکس تنها در یک مقطع زمانی و به دلیل مشکلات پهنای باند با اختلالاتی مواجه بودند اما هم اکنون این مشترکان مشکلی در این زمینه ندارند.
وی گفت: با دریافت پروانه ارتقاء خدمات وایکمس در کشور و سراسری شدن این خدمات، شبکه این تکنولوژی نیز بر مبنای فناوری TD-LTEارتقا یافته و پس از آن مشترکان فعلی وایکمس را نیز به این تکنولوژی ارتقا خواهیم داد و مشکلی از بابت کیفیت در حال حاضر وجود ندارد.
وی با بیان اینکه سامانه سنجش سرعت اینترنت در ایرانسل راه اندازی شده در خصوص تذکر سازمان تنظیم مقررات به این اپراتور نیز گفت: برای راه اندازی سامانه سنجش سرعت سرویس وایمکس از رگولاتوری تذکر دریافت کردیم که با مکاتبات صورت گرفته، این سامانه راه اندازی شده ومشکل برطرف شده است.
امکان اختلال شبکه ایرانسل در دو ماه آینده
دزفولی با تاکید بر اینکه قطعی تماس بین مکالمه در شبکه ایرانسل ۶ دهم درصد ارزیابی می شود، گفت: شبکه ایرانسل، شبکه پایداری است و مشکلی از بابت اختلال در تماس و مکالمات وجود ندارد.
وی با بیان اینکه در زمینه سرعت اینترنت نیز بر اساس تجربه مشترکان با افزایش ظرفیت سایت های این شبکه، خدمات یکسان در سرعت اینترنت به مشترکان ارائه می شود اما ممکن است برای ارتقا شبکه ایرانسل طی دو ماه آینده در برخی از نقاط شهری، شبکه دچار نوساناتی باشد و مشترکان با مشکلاتی روبرو شوند که این موضوع به دلیل ارتقا شبکه خواهد بود و در مورد آن اطلاع رسانی صورت می گیرد.
تمام مسابقات ایرانسلی مجوز دارند
مدیرعامل اپراتور ایرانسل در مورد دستور توقف مسابقات پیامکی از سوی دستگاه قضایی گفت: ما تاکنون هیچ حکمی برای توقف مسابقات پیامکی از سوی دستگاه قضایی دریافت نکرده ایم. تمامی مسابقات پیامکی ایرانسل دارای مجوزهای لازم از مرکز رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد و مراکز ذیربط است.
وی با اشاره به مصوبه مجلس برای اختصاص ۱۰ ریال از نرخ پیامک به ازای هر تراکنش به دولت گفت: پیشنهاد می کنیم که این مصوبه در بودجه سال آینده اصلاح شود و این بار از دوش مشترکان برداشته شود چرا که هم اکنون یک ریال از هزینه ای که مشترکان برای توسعه شبکه می دهند به خزانه واریز می شود.
دزفولی گردش سالانه شبکه این اپراتور را ۶ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و تصریح کرد: ایرانسل برای نسل دوم تلفن همراه و وایمکس ۴ میلیارد دلار و برای نسل ۳ و ۴ تلفن همراه یک میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده است.

کجاها وای فای راه اندازی کرده؟

eightskh
25-08-2015, 16:56
کجاها وای فای راه اندازی کرده؟
فکر کنم توچال باشد.

eightskh
25-08-2015, 16:57
اقا 88 reazarain دوباره به انجمن می آیند؟

ikurdistan.m
25-08-2015, 17:22
با سلام
گوشیم سامسونگه s3 وقتی سرچ شبکه رو می زنم نمی نویسه ایا 4G یا نه یه برنامه ساده می خواستم که مثل عکس فقط بگه irancell اینجا 3G یا 4G هست می خوام اگه 4G برم سیم کارتو ارتقا بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

ikurdistan.m
25-08-2015, 17:23
لطفا راهنماییم کنید

alish78
25-08-2015, 17:43
با سلام
گوشیم سامسونگه s3 وقتی سرچ شبکه رو می زنم نمی نویسه ایا 4G یا نه یه برنامه ساده می خواستم که مثل عکس فقط بگه irancell اینجا 3G یا 4G هست می خوام اگه 4G برم سیم کارتو ارتقا بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی LTE پیدا کرده حتما ساپورت میکنه دیگه

ikurdistan.m
25-08-2015, 17:49
نه تصویرو از اینترنت گرفتم نمی دونم مال چه گوشییه
سامسونگ فقط اسم رو می نویسه

amiralex65
25-08-2015, 17:51
اگه گوشیت فورجی ساپورت میکنه حالت شبکه رو بزار رو فورجی بعد سرچ کن. اگه شبکه ای پیدا کرد اون فورجی هست.

ikurdistan.m
25-08-2015, 20:01
سه گزینه داره
1.Gsm only
2.Wcdma only
3.Lte/wcdma/gsm (auto connect )

MOHAMMAD2010
25-08-2015, 20:03
سلام
اقا مقدار سیگنال asu روی شبکه 2g باید چند باشه ؟
من کرمان هستم - برای من قبلا این مقدار توی شبکه 2g روی 26 -30 بود معمولا ، الان یک هفته ای هست بدون دلیل این مقدار تو منطقه ما به 10-15 رسیده !
بعضی وقتا اینقدر کم میشه که فردی که باهام زنگ زده پیام در دسترس نیستم رو میشنوه !
همینطور وقتی شبکه رو روی 3g میزارم کلا سیگنال صفر میشه در صورتی که قبلا سیگنال asu تو شبکه 3g حدود 15 بود و راحت نت 3g سیم کارتم وصل میشد
من با چند تا گوشی تست کردم همه همین جورن
به نظرتون مشکل از چیه ؟ دکلی رو تو منطقه ما تغییر دادن !؟
من توی 195 هم شکایت کردم نمیدونم برسی میشه یا نه

خب بعد شکایت من ، بعد 1 روز ، کلا 2g تو منطقه ما قطع شد از دیروز عصر تا دیشب ! ( فکر کنم داشتم رو شبکه کار میکردن )
از امروز صبح 2g با سیگنای 25-30 و 3g با سیگنال 15-20 وصل شد !
فکرشم نمیکردم با یه شکایت با این سرعت درستش کنن !

kayvan_22
25-08-2015, 20:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

eightskh
25-08-2015, 21:01
از اینستگرام ایرانسل گرفتی؟

eightskh
25-08-2015, 21:05
مدیرعامل ایرانسل درآمدهای دولت از محل پروژه ایرانسل طی 9 سال گذشته را 206.910 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: از این میزان 140.554 میلیارد ریال پرداخت مستقیم ایرانسل به دولت طی 9 سال گذشته بوده است.علیرضا قلمبر دزفولی در نشست رسانه‎‌ای به مناسبت نخستین سالروز بهره‌برداری از شـبکه نسل 3 و 4 ایرانسل، حق امتیاز صدور پروانه 2G، 3G و وایمکس، تسهیم درآمد، شماره‌گذاری، خدمات اجباری عمومی، حق رگولاتوری، حق فرکانس‌های واگذاری در باند GSM، حق فرکانس‌های مایکروویو، هزینه اتصال متقابل، گمرک و عوارض، مالیات بر درآمد، مالیات تکلیفی، خطوط انتقال، هزینه برق، آب، گاز و انرژی و درآمدهای شرکت‌های دولتی مخابراتی را از جمله پرداختی‌های ایرانسل به دولت برشمرد.
برای اطلاعات بیشتر در ادامه با تراشه همراه باشید ...
تخصیص پیش‌شماره 0903 به ایرانسل
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، وی از تخصیص رنج جدید پیش‌شماره 0903 از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به ایرانسل خبر داد و افزود: به تدریج این پیش‌شماره وارد بازار می‌شود.
ویژگی‌های شبکه باندپهن ایرانسل
به گفته دزفولی، ایرانسل سال گذشته موفق به امضای توافق‌نامه ارتقای شبکه به نسل‌های سه و چهار و بالاتر تلفن همراه در هفته دولت و ‌راه‌اندازی شبکه نسل سوم به صورت آزمایشی شد و سوم شهریور ماه 93 شبکه نسل سوم ایرانسل به صورت رسمی و تجاری پس از اخذ تاییدیه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی راه‌اندازی شد و ارایه سرویس 4G نیز به فاصله اندکی پس از راه‌اندازی رسمی 3G برای اولین بار در کشور آغاز شد.
وی، درباره پوشش سرویس‌های 3G ایرانسل گفت: درحال حاضر بیش از 427 شهر و دهستان و 56 مسیر جاده‌ای اصلی در تمامی 31 استان کشور تحت پوشش 3G هستند و پوشش سرویس 4G نیز در بیش از 82 شهر تکمیل شده است. به گفته وی، درحال حاضر 19 هزار سایت BTS نسل دو در شبکه ایرانسل وجود دارد و تعداد کل مشترکان نسل‌های دو، سه و چهار به 45 میلیون مشترک رسیده است و دو هزار و 355 شهر و دهستان، 85.7 درصد از جمعیت و 30 هزار و 750 کیلومتر از جاده‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهد.
دزفولی افزود: شبکه نسل سه ایرانسل دارای چهار هزار و 250 سایت است و 12.5 میلیون مشترک، 427 شهر و دهستان و 35.8 درصد جمعیت را تحت پوشش قرار می‌دهد و ترافیک دیتای روزانه آن 180 ترابایت است. وی ویژگی‌های شبکه نسل چهار ایرانسل را نیز برخورداری از یک هزار و 750 سایت با یک میلیون سیم‌کارت USIM، 82 شهر تحت پوشش، 11.6 درصد جمعیت تحت پوشش و 20 ترابایت ترافیک دیتای روزانه برشمرد.
مدیرعامل ایرانسل، شبکه پهن‌باند ایرانسل را نیز دارای هفت هزار سایت پهن‌باند همراه و ثابت، 13 میلیون مشترک پهن باند، 427 شهر و دهستان تحت پوشش با 23 میلیون گوشی هوشمند و 300 ترابایت ترافیک دیتای روزانه عنوان کرد.
راه‌اندازی آزمایشی شبکه TD-LTE ایرانسل
دزفولی با اشاره به اینکه ایرانسل در اول شهریور ماه 94 پروانه شبکه انتقال داده مبتنی بر بی‌سیم ثابت سراسری (TD-LTE) را دریافت کرد و دوم شهریور ماه 94 نسبت به افتتاح آزمایشی آن اقدام کرد، گفت: در سال 2010 نخستین آزمایش‌های میدانی شرکت اریکسون همراه با شرکت Reliance Industries در هند که طی آن به سرعت 80 مگابیت بر ثانیه دست یافتند، صورت گرفت و در سال 2011، شرکت China Mobile با همکاری شرکت هواوی، سرویس LTE-TDD را در شش شهر چین به صورت آزمایشی راه‌اندازی کرد.
وی افزود: در سال 2012 سرویس LTE-TDD به عنوان سرویس نسل4 توسط Soft Bank در ژاپن و در سال 2013 در آمریکا راه‌اندازی شد. همچنین در سال 2014 نخستین سرویس تجاری LTE-TDD در خاورمیانه و شرق آفریقا و در سال 2015 نخستین شبکه LTE – TDD در ایران توسط ایرانسل راه‌اندازی می‌شود. دزفولی همچنین به افتتاح نخستین شبکه وای‌فای عمومی کشور و بهره‌برداری از شش هزارمین سایت 3G/4G ایرانسل در روز گذشته با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.
7.2 میلیارد اتصال تلفن همراه در دنیا
دزفولی درباره روندهای جهانی دیتا گفت: 50 میلیارد دستگاه به صورت بی‌سیم به هم متصل خواهند شد و درحال حاضر 7.2 میلیارد نفر با خطوط تلفن همراه و یک میلیارد خانه با خطوط تلفن ثابت به هم متصل هستند. وی افزود: در هر 24 ساعت، 2.7 میلیارد دلار مبادلات مبتنی بر تجارت الکترونیک انجام و 700 هزار کاربر جدید به کاربران اینترنت افزوده می‌شود. همچنین در همین زمان 14.4 میلیارد جستجو از طریق موتور جستجوی گوگل و 197 میلیارد ایمیل در سراسر جهان ارسال می‌شود و 2.7 میلیارد عکس به اشتراک گذاشته و 328 میلیون برنامه کاربردی دانلود می‌شود.
روند توسعه LTE در دنیا
مدیرعامل ایرانسل درباره روند توسعه LTE در دنیا گفت: در سال 2004 شرکت NTT DOCOMO ژاپن، LTE را به عنوان یک استاندارد بین‌المللی در حوزه ارتباطات رادیویی پیشنهاد داد اما در سال 2007 بود که شرکت اریکسون سوئد و شرکت NTT DOCOMO ژاپن، به ترتیب سرعت‌های 144 مگابیت بر ثانیه و 200 مگابیت بر ثانیه با استفاده از LTE را مورد آزمایش قرار دادند. وی ادامه داد: یک سال پس از این تاریخ بخش ارتباطات رادیویی ITU، ملزومات استاندارد سیستم‌های نسل 4 را تعریف کرد و در سال 2009 شرکت‌های نوکیا زیمنس (NSN) و LG با مشارکت یکدیگر اولین تست کامل (End-to-End) عملکرد LTE را با موفقیت انجام دادند.
به گفته دزفولی، نخستین شبکه LTE در دسترس عموم در جهان، در سال 2009 توسط Teliasonera و اریکسون به عنوان اپراتور پیشرو در شهرهای استکهلم و اسلو، راه‌اندازی شد و نخستین سرویس GPRS (اینترنت همراه 2G) به صورت تجاری، پیش از این در سال 2000 توسط همین اپراتور ارایه شده بود. وی گفت: در سال 2010 خدمات 4G/LT توسط Verizon Wireless برای اولین بار در 38 شهر آمریکا و با سرعت دانلود پنج تا 12 مگابیت برثانیه، در سال 2011 در کره جنوبی توسط LG U+ و SK Telecom در شهر سئول، در سال 2012 در خاورمیانه توسط اتصالات در امارات متحده عربی، در سال 2013 در فرانسه توسط Orange و در سال 2014 نیز برای نخستین بار در ایران توسط ایرانسل راه‌اندازی شدند.
رشد 11 برابری ترافیک دیتای همراه در جهان
وی درباره پیش‌بینی روند رشد جهانی دیتای همراه در جهان نیز گفت: رشد تجمعی مصرف دیتای همراه در منطقه خاورمیانه و آفریقا تا سال 2018، هفتاد درصد خواهد بود و 10 میلیون نفر از وسایل الکترونیکی که تا سال 2018 با استفاده از فناوری‌های همراه با یکدیگر در ارتباط (شامل دستگاه‌های متصل به هم یا M2M) خواهند بود، ترافیک دیتای همراه در جهان از سال 2013 تا 2018 به میزان 11 برابر رشد خواهد داشت و برآورد میزان ترافیک ماهانه دیتای همراه در سال 2018 نیز به 15 اگزابایت خواهد رسید. به گفته مدیرعامل ایرانسل، درحال حاضر 2.9 میلیارد مشترک پهن باند همراه وجود دارد و 1.3 میلیارد گوشی هوشمند در سال 2014 به بازار عرضه شده و تعداد کاربران اینستاگرام به 300 میلیون نفر و کاربران واتس‌اپ به 800 میلیون نفر افزایش یافته است.
دزفولی از وجود 322 شبکه 4G در 133 کشور جهان با 635 میلیون مشترک خبر داد و گفت: تعداد شبکه‌های نسل سوم در دنیا نیز به 603 شبکه در 216 کشور جهان با 1.9 میلیارد مشترک رسیده است. وی افزود: پیش‌بینی می‌شود در سال 2020 تعداد مشترکان تلفن همراه خاورمیانه و آفریقا به 970 میلیون مشترک برسد که از این میزان 210 میلیون مشترک نسل چهارم تلفن همراه خواهند بود و ترافیک دیتای همراه نیز 14 برابر شده و مصرف ماهیانه دیتا به ازای هر گوشی هوشمند به پنج گیگابایت افزایش یابد.
رشد 1.38 درصدی GDP به ازای افزایش 10 درصدی ضریب نفوذ پهن باند
دزفولی با اشاره به گزارش بانک جهانی در سال 2012 گفت: به ازای هر 10 درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند، تولید ناخالص ملی 1.38 درصد رشد خواهد داشت و IAE نیز در سال 2013 اعلام کرد اثر پهن باند همراه روی تولید ناخالص ملی آمریکا در سال 2017، معادل بیش از یک تریلیون دلار خواهد بود و بیش از یک میلیون شغل جدید در اثر توسعه پهن باند همراه درآمریکا ایجاد خواهد شد. وی افزود: طبق گزارش ITIF در سال 2013 نیز به ازای هر یک درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند، نرخ اشتغال 0.2 درصـد رشد خواهـد داشت و طبق گزارش IAE، تا سال 2017 بیش از یک میلیون شغل جدید در اثر توسعه پهن باند همراه درآمریکا ایجاد خوهد شد.
به گفته دزفولی، Analysis Mason نیز گزار داده است بـه ازای هر یک درصد افـزایش ضریب نفوذ پهن‌باند، نرخ بهره‌وری تولید 0.13 درصد رشد خواهد کرد. به گفته مدیرعامل ایرانسل، گزارش Criterion Economics نیز حاکی از آن است که صرفه اقتصادی ناشی از گسترش ضریب نفوذ اینترنت پهن باند در سال 2007 در آمریکا، 300 میلیارد دلار معادل 22 درصد از کل صرفه اقتصادی بوده است و ITU اعلام کرده است استفاده از اینترنت پهن باند، منـجر به شش درصد افزایش در صادرات شـرکت های تولیدی و 10 درصد افزایش در فروش شرکت‌های خدماتی می‌شود.
رشد 31 درصدی گوشی‌های هوشمند در شبکه 3G ایرانسل
دزفولی، از رشد 31 درصدی تعداد گوشی‌های هوشمند روی شبکه نسل سوم ایرانسل خبر داد و گفت: در همین حال تعداد گوشی‌های 4G نیز 3.2 برابر شده است و در مجموع 23 میلیون گوشی هوشمند در شبکه ایرانسل وجود دارد. وی همچنین به رشد 80 درصدی تعداد کاربران دیتای همراه ایرانسل اشاره کرد و افزود: 13 میلیون نفر کاربر خدمات پهن باند ایرانسل هستند و 22.5 میلیون نفر کل کاربران دیتای همراه ایرانسل را تشکیل می‌دهند.
مدیرعامل ایرانسل از 3.5 برابر شدن میزان مصرف دیتای همراه به ازای هر کاربر خبر داد و گفت: میزان استفاده روزانه از دیتای همراه نیز شش برابر شده است و 85 درصد مصرف کل دیتای شبکه ایرانسل به پهن باند تعلق دارد. وی از 9 برابر شدن سرعت استفاده از دیتای 4G در مقایسه با 3G و 11 برابر شدن سرعت استفاده از 3G در مقایسه با 2G و 100 برابر شدن سرعت استفاده از 4G در مقایسه با 2G خبر داد. دزفولی، از مهمترین برنامه‌های کاربردی عرضه شده روی شبکه باندپهن ایرانسل را گیشه، نشان، پیشنهاد، کتابخوان، پدیدار، دانا، بازیک، ریتم و زوم عنوان کرد.
دزفولی، محصولات و خدمات سازمانی ایرانسل را نیز سامانه تعیین موقعیت، سامانه تعاملات دوسویه USSD، سامانه ارسال پیام کوتاه مخصوص سازمان‌ها، خدمات ارتباطات یکپارچه سازمانی، خدمت ماموریت آنلاین و شـبکه اختصاصی تلفن همراه اعلام کرد.
ایرانسل دارای گسترده‌ترین شبکه رومینگ بین‌الملل ایران
وی درخصوص شبکه رومینگ بین‌‌الملل ایرانسل نیز توضیح داد: رومینگ سیم‌کارت‌های دائمی بـا ۴۲۱ اپراتور دنیا و رومینگ سیم‌کارت‌هـای اعتباری با ۱۵۸ اپـراتور دنیا برقرار است و ایرانسل تنها اپراتور ایرانی دارای قرارداد رومینگ دیتا با 315 اپراتور است و امکان استفاده از کدهای دستوری و کارت شارژ در اپراتور کشورهای مقصد نیز فراهم است. دزفولی افزود: همچنین امکان استفاده از سیم‌کارت‌های ایرانسل در طول پروازهای بین‌المللی و سفرهای دریایی برای اولین بار با 21 خط هوایی و کشتیرانی فراهم شد.
مدیرعامل ایرانسل در سخنان خود از افزایش میزان فروش الکترونیکی شارژ ایرانسل به 68.4 درصد از کل فروش و افزایش فروش شارژ مستقیم (eCharge) به 40.8 درصد از کل فروش اشاره کرد.
سرمایه‌گذاری هزار میلیاردی ایرانسل روی M2M
مدیرکل راهکارهای سازمانی ایرانسل نیز در این نشست به افتتاح پروژه M2M ایرانسل در روز گذشته توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: در این پروژه دو یا چند شی در فضای اینترنت یا شبکه اختصاصی امن همراه بر بستر ارتباطات بی سیم یا با سیم به یکدیگر متصل می‌شوند. ارتباطات M2M غالبا یک ارتباطات راه دور و نظارتی است که در مفهوم بالاتر و به ازای کاربرد در تمامی صنایع و خدمات مرتبط آنها مبنای یک مفهوم شناخته شده با نام اینترنت اشیا (IOT) است.
وی با اشاره به رشد پر شتاب خدمات M2M در دنیا افزود: تا سال 2020 حدود 50 میلیارد دستگاه متصل خواهند شد و بیش از 500 اپراتور موبایل در190 کشور جهان تا سال 2020 وارد بازار M2M خواهند شد و بیش از 250 میلیون ارتباط خودروهای هوشمند تا پایان سال 2020 در سراسر دنیا برقرار می‌شود. وی، کل سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شده برای خدمات دستگاه به دستگاه در شرکت ایرانسل را بالغ بر یک هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: با اجرایی شدن این پروژه امکان اتصال انواع شرکت‌ها و سازمان‌ها و ارایه صدها خدمت مختلف بر این بستر فراهم می‌شود و نقش کلیدی در اشتغال‌زایی و ارایه خدمات دولت همراه خواهد داشت و بستر ارتباطی امنی را ایجاد خواهد کرد.
مدیرکل راهکارهای سازمانی ایرانسل افزود: درحال حاضر بیش از 260 هزار سیم‌کارت M2M فعال در شبکه ایرانسل وجود دارد و به بیش از 200 سازمان مختلف خدمات ارایه شده است.

منبعIrancell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kayvan_22
25-08-2015, 21:23
از اینستگرام ایرانسل گرفتی؟
بله الان گذاشته بود .

fanoostalaei
25-08-2015, 21:55

اکثر مردمی که ریختن تو اینستاگرام چیزی از نسل های اینترنت حالیشون نیس ( البته به کسی توهین نشه ) برای همین این عکس ها رو میزارن تا دهن اونا رو ببندن !!
از نحوه پست دادن یه کاربر میشه به سطح اطلاعات اون پی برد !! :n02: ( البته تو عکس منظورم کامنت های زیر عکسه :دی)

====

همین الان بنده دارم 2G استفاده میکنم با 0.2 مگابیت !! البته در حال حاظر 3G خیلی افت کیفیت داره !! از دیشب به خاطر بارون شدید و رعد و برق که به همین خاطر تا نزدیک ظهر آنتن قطع بود !! الان هم کیفیت نسل 3 پایینه !! ولی نسل دو به خوبی میشه ازش استفاده کرد

==========

==============================این قسمت به عنوان پیام بازرگانی ======================================

wo0o0o0w
هوای تبریز 10 درجه بالای صفر !!:n04: نزدیک 15 درجه افت دما تو یه روز !! :دی هر چی مهمون اومده بود تو شهر فکر کنم فرار کنن ( خخخخخخخخ :دی ) وقتی هو میکنی بخار هوای دهنت معلومه :دی
بارش های خیلی خوبی بود از امروز !! خداروشکر :دی
خواستید مسافرت بیاید تبریز فعلا نیاید !! :دی یخ میبندید :دی

MOH@ND3S
25-08-2015, 22:48
هفته پیش تو منطقه 22 تهران سایت جدیدی ایرانسل نصب کرد بر روی یه ساختمانی که قبلا سایت همراه اول روش بود ولی فعلا نسل 2 فعاله و بزودی روش 3G و 4G هم فعال میشه ( تصویر زیر )..در کنار این قضیه یک سایت دیگه واقع در بلوار اقاقیا شهرک گلستان مجهز شد به LTE که میشه گفت الان پوشش LTE منطقه تقریبا به 50% نزدیک شده و به تنهایی شهرک گلستان 80% پوشش 4G داره. اینو گفتم دوستانی که اینجا ساکن هستن یا برای گردش به دریاچه چیتگر میان در جریان باشن.

چندین مورد قطعی شبکه هم شاهد بودیم که با پیگیری هایی که کردم با ایرانسل و همینطور مدیر عامل ایرانسل گفتن بخاطر بروزرسانی تجهیزات و نصب سایت های جدیده.

دکل سمت چپ همراه اول و دکل سمت راست ایرانسل.

هر دو مجهز به تجهیزات و لینک شرکت اریکسون.

fanoostalaei
26-08-2015, 01:23
بابت پست عریض و طویل شرمنده ولی همه نسل های ارتباطی رو براتون تو این تست میزارم :n12:

EDGE: آنتن 24 asu

HSDPA : آنتن 17 asu

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود از سرور داخل و خارج :

LTE:

به دلیل حجم کم بستم از دانلود با lte شرمنده !! :دی

پ.ن: ماشالا !! :دی
نزدیک 230 مگ حجم شبانم مونده بود که الان مونده :دی

پی نوشت دو : در مورد سرعت نسل دو و سه تقریبا حداکثر سرعتی بودن که گوشیم ساپورت میکرد ولی برای نسل ۴ سرعت بالاتر از اون نرفت البته شاید با چند کانکشن بشه سرعت بیشتر گرفت ولی دیگه حجم نداشتم تست کنم[emoji1] [emoji12]

alish78
26-08-2015, 07:54
بابت پست عریض و طویل شرمنده ولی همه نسل های ارتباطی رو براتون تو این تست میزارم :n12:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LTE:

پی نوشت دو : در مورد سرعت نسل دو و سه تقریبا حداکثر سرعتی بودن که گوشیم ساپورت میکرد ولی برای نسل ۴ سرعت بالاتر از اون نرفت البته شاید با چند کانکشن بشه سرعت بیشتر گرفت ولی دیگه حجم نداشتم تست کنم[emoji1] [emoji12]
خیلی ممنون
ففط این تست رو کجا گرفتید؟
ما که تو خرمشهر اصلا به زور به 4g کانکت میشیم 3g هم که سرعتش در حد نسل دو شماست

eightskh
26-08-2015, 08:56
هفته پیش تو منطقه 22 تهران سایت جدیدی ایرانسل نصب کرد بر روی یه ساختمانی که قبلا سایت همراه اول روش بود ولی فعلا نسل 2 فعاله و بزودی روش 3G و 4G هم فعال میشه ( تصویر زیر )..در کنار این قضیه یک سایت دیگه واقع در بلوار اقاقیا شهرک گلستان مجهز شد به LTE که میشه گفت الان پوشش LTE منطقه تقریبا به 50% نزدیک شده و به تنهایی شهرک گلستان 80% پوشش 4G داره. اینو گفتم دوستانی که اینجا ساکن هستن یا برای گردش به دریاچه چیتگر میان در جریان باشن.

چندین مورد قطعی شبکه هم شاهد بودیم که با پیگیری هایی که کردم با ایرانسل و همینطور مدیر عامل ایرانسل گفتن بخاطر بروزرسانی تجهیزات و نصب سایت های جدیده.

کجا ها تجهیزات اریکسون است؟
از پیمانکار درباره یک سایت در شهرم پرسیدم گفت تجهیزات اریکسون است.

saeeddeeas
26-08-2015, 09:21
بندرعباس 3G سرور باکو و دوبی

Sent from my D6503 using Tapatalk

fanoostalaei
26-08-2015, 09:36
خیلی ممنون
ففط این تست رو کجا گرفتید؟
ما که تو خرمشهر اصلا به زور به 4g کانکت میشیم 3g هم که سرعتش در حد نسل دو شماست
تبریز - میدون فهمیده روی دکل همه تجهیزات سواره - تو خونه آنتن وایمکس هم 99 درصده با مودم usb :n02:

eightskh
26-08-2015, 09:51
تبریز - میدون فهمیده روی دکل همه تجهیزات سواره - تو خونه آنتن وایمکس هم 99 درصده با مودم usb :n02:

4g هم هست.
rru وسطی 4g است.

eightskh
26-08-2015, 09:57
یک سوال داشتم؟
چگونه می توان فرکانس مورد استفاده گوشی را فهمید؟(htc wildfire)

alish78
26-08-2015, 11:33

کلا ایرانسل تو تبریز فوق العاده کار کرده

Tornado2800
26-08-2015, 12:49
تو تبریز همه چیز بهترین ها بهشون میرسن.

- - - Updated - - -

تو تبریز همه چیز بهترین ها بهشون میرسن.

MOHAMMAD2010
26-08-2015, 12:51
4g هم هست.
rru وسطی 4g است.

واسه اطلاعات عمومی یه توضیحی میدین هر کدوم مربوط به چی هستن ؟

eightskh
26-08-2015, 13:02
واسه اطلاعات عمومی یه توضیحی میدین هر کدوم مربوط به چی هستن ؟
]

MOHAMMAD2010
26-08-2015, 13:12
]

ممنون ولی بیشتر نظرم این بود روی همین شکل بگین کدوم تجهیزات 3g هست و کدوما 4g

- - - Updated - - -

]

ممنون ولی بیشتر نظرم این بود روی همین شکل بگین کدوم تجهیزات 3g هست و کدوما 4g

eightskh
26-08-2015, 13:14

از کجا فهمیدید تجهیزات اریکسون است؟
اریکسون بهتر از هواوی و زد تی ای است؟
در ایران تجهیزات کدام شرکت ها وجود دارد؟
در کجا ها تجهیزات اریکسون است؟(در شهر ما از پیمانکار سایتی پرسیدم گفت: تجهیزات سایت اریکسون و سوئدی است.

MOH@ND3S
26-08-2015, 13:37
از کجا فهمیدید تجهیزات اریکسون است؟
اریکسون بهتر از هواوی و زد تی ای است؟
در ایران تجهیزات کدام شرکت ها وجود دارد؟
در کجا ها تجهیزات اریکسون است؟(در شهر ما از پیمانکار سایتی پرسیدم گفت: تجهیزات سایت اریکسون و سوئدی است.

لینک هر دو سایت مدل Ericsson Minilink PT 6020 یا 6010 هست.

RRU هر دو سایت هم مدل RRUs 01 :

هر سه برند خوبن..تهران و بعضی مناطق مرکزی و شرق دست اریکسون هست و از استان البرز تا آذربایجان ها دست هوآوی

در ایران تجهیزات اریکسون هوآوی و ZTE موجوده. + نوکیا نسل 2

eightskh
26-08-2015, 14:52

هر سه برند خوبن..تهران و بعضی مناطق مرکزی و شرق دست اریکسون هست و از استان البرز تا آذربایجان ها دست هوآوی

من در استان اصفهانم ، پس به خاطر همین اریکسون است؟
کیفیت و برد کدام بهتر است؟
همین لینک بر روی دو سایت که در شهرم دیدم وجود دارد.
اگر شد عکس سایت را می گذارم.

Hapoofesgeli
26-08-2015, 15:07
دوستان این مودم E3372 رو میشه آنلاک کرد؟ بعد فرکانس احتمالی دو اوپراتور دیگه رو ساپورت می‌کنه این؟
اگه چیز بهتری هم پیدا می‌شه ممنون میشم بگین.

OLK
26-08-2015, 16:13

سلام
اطلاع دارید تو استان های گیلان و مازندران و گلستان از تجهیزات کدوم شرکت استفاده میشه؟

kayvan_22
26-08-2015, 16:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%20%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4

eightskh
26-08-2015, 16:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%20%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4

بالاخره ایرانسل مانند دو اپراتور دیگر نقشه گذاشت.
اکر نقشه توسعه می گذاشت خوب بود.
پوشش داخلی و خارجی چگونه است؟(مشخص نشده است.)

soheilsh
26-08-2015, 16:47
اقایون یه سوال ، اینا که گیر دادن به فرکانس 700 و 800 ، چه دیوایس LTE هست که این فرکانسو ساپورت کنه ؟
غیر از تجهیزاتی که تو امریکا ساپورت میشه . مگر مودم ها و تلفن های الان این فرکانس رو پشتیبانی می کنند؟

soheilsh
26-08-2015, 17:06

انقدر قوی هستش که نیازی به داخلی و خارجی مشخص کردن نیست ، ولی خداییش توسعه پوشش دهی ایرانسل تو این یک ساله خیلی پیشرفت داشته

- - - Updated - - -

انقدر قوی هستش که نیازی به داخلی و خارجی مشخص کردن نیست ، ولی خداییش توسعه پوشش دهی ایرانسل تو این یک ساله خیلی پیشرفت داشته

vahooli
26-08-2015, 17:40
این نقشه جدید ایرانسل کاملا غلطه !! الان منطقه ما طبق نقشه باید کاملا تحت پوشش 4جی باشه اما تو خونه که فقط 2جی داریم تو کوچه هم همینطور !!! یه نقشه کاملا فیک و دروغ !

eightskh
26-08-2015, 18:52
چه کشورهایی امکان جابجایی شماره موبایل در اپراتورها را دارند؟
ترابردپذیری شماره‌های موبایل طرحی کهنه است که امکان مهاجرت مشترکان از یک اپراتور مثلا همراه اول به ایرانسل یا بالعکس را با حفظ شماره می‌دهد و در این زمینه ۷۰ کشور پیش از ایران دست به اجرای چنین طرحی زده‌اند.به گزارش "ناصرون " ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])طرح ترابردپذیری شماره‌های موبایل از جمله الزامات وزارت ارتباطات برای اپراتورهای تلفن همراه جهت استفاده حداکثری از محدودیت منابع نامبرینگ است تا به این شکل به نوعی از میزان درخواست مشترکان برای خرید سیم‌کارت‌های جدید کاسته شود.
ترابردپذیری یا MNP که مخفف Mobile Number Portability است، به تمامی مشترکان موبایل در کشور امکان می‌دهد تا هر زمان که دوست داشتند اپراتور خود را تغییر دهند. به عنوان مثال ممکن است مشترکی سیم‌کارت 0912 داشته باشد اما به هر دلیلی از خدمات آن راضی نباشد و بخواهد سیم‌کارت 0935 خریداری کند اما با اجرای این طرح نیازی به خرید سیم‌کارت جدید نیست بلکه می‌تواند با همان شماره قبلی وارد شبکه مورد نظر خود شود.
این طرح که در یک جمله امکان تغییر اپراتور با حفظ شماره را می‌دهد، سال گذشته مطرح و قرار شد ظرف 18 ماه اجرایی شود اما در نهایت وزیر ارتباطات عنوان کرد که به دلیل برخی مشکلات این کار انجام نشد.
علی‌رغم این تأخیر در اجرای پروژه ملی ترابردپذیری، تفاهم‌نامه آن با پیمانکار داخلی و شریک خارجی آن هفته جاری امضا و قرار شد که ظرف 10 ماه این کار عملیاتی شود. رویه اجرا نیز از اول مرداد آغاز شده و اگر مبنا را همان 10 ماه بگذاریم، در سه ماهه نخست سال آینده شاهد راه‌اندازی کامل این طرح در کشور خواهیم بود.
این طرح بدیع که قطعا برای بسیاری از مشترکان ایرانی جذاب به نظر می‌رسد اکنون در 70 کشور دنیا پیاده‌سازی شده و مشترکان آنها قادر هستند تنها با یک شماره موبایل به اپراتورهای مختلفی مهاجرت کنند.
اجرای ترابردپذیری در کشورهای مختلف طبق سیاست‌ها و الگوهای خاصی اجرایی می‌شود به عنوان مثال در انگلستان و هند نخست مشترکان باید به اپراتور فعلی خود درخواست دهند و بعد از دریافت کدی محرمانه تحت عنوان "کد منحصر به فرد پورت خط"، به اپراتور مقصد مراجعه کرده و کد را تحویل دهند.
در این شرایط اپراتور مقصد براساس کد دریافتی اقدام به برقراری ارتباط با اپراتور اولیه می‌کند تا فرآیند ترابردپذیری انجام شود.
البته برخی منتقدان صنعت ارتباطات به این شیوه ناکارا که ممکن است باگ‌هایی داشته باشد، منتقد هستند و می‌گویند که روش‌های متعدد دیگری برای اجرای این کار وجود دارد که بهترین آنها شیوه اروپایی است.
راهکار فنی کشورهای اروپایی برای مسیردهی شماره‌ها در طرح ترابردپذیری اینگونه است که از مرکز داده‌ای مرکزی برای مسیردهی شماره‌ها استفاده می‌کنند. اپراتورهای موبایل نیز نسخه‌ای از اطلاعات این دیتاسنتر را نگهداری می‌کنند تا در زمان مسیردهی شماره‌ به اپراتورها بتوانند مقصد را تشخیص دهند.
متخصصان این حوزه، چنین نحوه آدرس‌دهی را مؤثر و پایدارتر از شیوه‌ای که در انگلستان و هند اجرا می‌شود، می‌دانند. اکثریت کشورهایی که شماره‌های موبایل را ترابرد کرده‌اند نیز از این شیوه فنی برای اجرای کار استفاده کرده‌اند.
نسخه دیتاسنتر مرکزی امکان روت (مسیردهی) مستقیم شماره‌ها را بدون ایجاد ترافیک اضافی برقرار می‌کند در حالیکه الگوی انگلستان برای مسیردهی هر شماره روت شده، درخواست ابتدا به اپراتور اولیه و بعد به اپراتور ثانویه ارسال می‌شود که منجر به شکل‌گیری ترافیکی کاذب در شبکه ارتباطی می‌شود.
نکته حائز اهمیت در الگوی پیاده‌سازی شده در انگلستان این است که به هر دلیلی شبکه اپراتور اولیه دچار اختلال شود، مسیردهی شماره‌های ترابرد شده به اپراتور دیگر نیز با اختلال مواجه و در نهایت مشترکانی که از اپراتور خود مهارجت کرده‌اند، قادر به دریافت تماس‌های ورودی نیستند.
البته رگولاتور ارتباطی انگلستان نیز سیستم ترابردپذیری خود را با دیدن چنین نقص‌هایی بهبود بخشید و الگوی دیتاسنتر مرکزی را پیاده‌سازی کرد.
مشترکان انگلیس در سال 2008 برای درخواست مهاجرت به اپراتور دیگر باید پنج روز کاری معطل می‌شدند در حالیکه زمان این کار در پاکستان 3.5 روز، در ایالات متحده آمریکا 2 ساعت و در جمهوری ایرلند 20 دقیقه بود.
اکنون استرالیا و نیوزلند این کار را در سه دقیقه و کمتر از چند ثانیه انجام می‌دهند.
لیست کشورهایی که امکان ترابرد‌پذیری را مهیا کرده‌‌اند به همراه تاریخ اجرای این کار به شرح زیر است:/تسنیم
آمریکا:

آرژانتین

2010.08.17

برزیل

2008.09.01

شیلی

2012.01.16

کانادا

2007.03.14

کلمبیا

2011.07.29

جمهوری دومینیکن

2009.09.30

اکوادور

2009.10.12

مکزیک

2008.07.05

پرو

2010.01.01

ایالات متحده آمریکا

2003.11.24

هندوراس

2014.04.30

آسیای مرکزی:

جمهوری قزاقستان

2015.07.01

آسیا اقیانوسیه:

استرالیا

2001.09.25

هنگ‌کنگ

1999.03.01

هندوستان

2011.01.20

مالزی

2008.10.01

پاکستان

2007.03.23

سنگاپور

2008.06.13

تایوان

2005.10.13

تایلند

2010.12.15

اروپا:

آلبانی

2010.12.22

ارمنستان

2014.04.01

اتریش

2004.10.16

جمهوری آذربایجان

2014.02.01

بلاروس

2012.02.01

بلژیک

2002.10.01

بلغارستان

2008.04.11

کرواسی

2006.10.01

قبرس

2004.07.??

جمهوری چک

2006.01.15

دانمارک

2001.07.??

استونی

2005.01.01

فنلاند

2003.07.25

فرانسه

2003.06.30

آلمان

2002.11.01

یونان

2003.09.??

مجارستان

2004.05.01

ایسلند

2004.10.01

ایرلند

2003.07.25

ایتالیا

2002.04.01

لتونی

2007.??.??

لیتوانی

2004.01.01

لوکزامبورگ

2005.02.01

مقدونیه

2008.09.01

مالت

2005.07.31

مولدووا

2013.07.01

هلند

1999.04.??

نروژ

2001.04.01

لهستان

2006.02.??

پرتغال

2002.01.01

رومانی

2008.10.21

روسیه

2013.12.01

اسلواکی

2004.05.01

اسلوونی

2005.12.31

اسپانیا

2000.10.??

سوئد

2001.09.01

سوئیس

2000.03.??

ترکیه

2008.11.09

اوکراین

-

انگلستان

1999.01.??

خاورمیانه و آفریقا:

مصر

2008.04.??

غنا

2011.07.07

فلسطین اشغالی

2007.12.03

کویت

2013.06.15

نیجریه

2013.04.22

عمان

2006.08.26

عربستان سعودی

2006.07.08

بحرین

2011.07.08

آفریقای جنوبی

2006.11.10

جمهوری تونس

-

m2music
26-08-2015, 19:05
اقایون یه سوال ، اینا که گیر دادن به فرکانس 700 و 800 ، چه دیوایس LTE هست که این فرکانسو ساپورت کنه ؟
غیر از تجهیزاتی که تو امریکا ساپورت میشه . مگر مودم ها و تلفن های الان این فرکانس رو پشتیبانی می کنند؟

فرکانس 700 رو بیشتر گوشی های رده بالا ساپورت میکنن ولی فرکانس 800 رو تقریبا بیشتر مودم ها و تلفنها ساپورت میکنن.

Armin.Computer
26-08-2015, 20:55
سلام
نقشه ایرانسل چرا اینجوریه؟؟؟
اصلا خیلی زشت و بدون ظاهری خوب قرار داده شده
همراه اول خیلی خوب کار کرده
حتی طرح توسعه شبکه رو هم نوشته
مال ایرانسل نه پوشش داخلی نوشته نه پوشش خارجی

- - - Updated - - -

سلام
نقشه ایرانسل چرا اینجوریه؟؟؟
اصلا خیلی زشت و بدون ظاهری خوب قرار داده شده
همراه اول خیلی خوب کار کرده
حتی طرح توسعه شبکه رو هم نوشته
مال ایرانسل نه پوشش داخلی نوشته نه پوشش خارجی

namgo
26-08-2015, 21:52
واقعا که این چه نقشه ای هست :n19::n31:

vahooli
26-08-2015, 21:59
یه نقشه که فقط اغراق داره ! هیچ وقت تهران همچین پوششی نداره

Armin.Computer
26-08-2015, 22:24

تا جایی که می دونم رایتل و ه مراه اول محل دقیق هر BTS رو میگن
همراه اول خیلی عالی کار کرده و توسعه شبکه رو هم قرار داده

- - - Updated - - -

تا جایی که می دونم رایتل و ه مراه اول محل دقیق هر BTS رو میگن
همراه اول خیلی عالی کار کرده و توسعه شبکه رو هم قرار داده

vahooli
26-08-2015, 22:26
اره همراه اول عالیه دقیق خونه مارو درست گفته

fanoostalaei
26-08-2015, 22:37
نقشه همراه اول هم مزخرفی بیش نیس
یه سری چرت و پرت زده برای نقشه تبریز !! یه نقشه فضایی :n02::n02::n02:
ایرانسل خیلی بهتر از تنهای اوله ( ایرانسل تقریبا همه جا هست تا خروجی شهر نزدیک پلیس راه هم خودم تست کردم بوده !! و حتی تو قسمتی از جاده ها lte هم استفاده کردم ولی تنهای اول تو خیلی از مناطق 2G هم نداره :n21: )حالا برداشتن برا من طرح توسعه دادن :n31::n31:

رایتل هم مثل تنهای اول !! با اینکه نزدیک دکلیم ولی آنتن دهی تو خونه در حد صفر !! یعنی فقط تو یه اتاق و در حد -95 dbm آنتن دهی داره !!! ولی تو این منطقه زده پوشش داخلی !! چند بار هم تماس گرفتم !! مسخره تر اینکه پشتیانی امکان سرچ رو نقشه رو نداشت و شاید باورتون نشه دست کم 10 دقیقه طول کشید تا پشت تلفن به اپراتور بفمونم که شمال شرق تبریز یعنی کجا !! :دی من میگفتم شمال شرق اون میرفت جنوب غرب !! آخرش خودم خسته شدم گفتم جون مادرت گوش کن ببین کجا رو میگم !! :دی
بعدش که پیدا کرده میگه خوب دیگه کاری از دست ما برنمیاد میگم بابا ما با دکل 100 متر بیشتر فاصله نداریم !! میگه این مطقه رو میزنیم تو طرح توسعه !! آقا رضا هم چند وقت پیش گفتن که رایتل تصمیم داره تو این منطقه یه BTS دیگه بزنه )

اینم دکل رایتل :

Armin.Computer
26-08-2015, 22:54
نقشه همراه اول هم مزخرفی بیش نیس
یه سری چرت و پرت زده برای نقشه تبریز !! یه نقشه فضایی :n02::n02::n02:
ایرانسل خیلی بهتر از تنهای اوله ( ایرانسل تقریبا همه جا هست تا خروجی شهر نزدیک پلیس راه هم خودم تست کردم بوده !! و حتی تو قسمتی از جاده ها lte هم استفاده کردم ولی تنهای اول تو خیلی از مناطق 2G هم نداره :n21: )حالا برداشتن برا من طرح توسعه دادن :n31::n31:

رایتل هم مثل تنهای اول !! با اینکه نزدیک دکلیم ولی آنتن دهی تو خونه در حد صفر !! یعنی فقط تو یه اتاق و در حد -95 dbm آنتن دهی داره !!! ولی تو این منطقه زده پوشش داخلی !! چند بار هم تماس گرفتم !! مسخره تر اینکه پشتیانی امکان سرچ رو نقشه رو نداشت و شاید باورتون نشه دست کم 10 دقیقه طول کشید تا پشت تلفن به اپراتور بفمونم که شمال شرق تبریز یعنی کجا !! :دی من میگفتم شمال شرق اون میرفت جنوب غرب !! آخرش خودم خسته شدم گفتم جون مادرت گوش کن ببین کجا رو میگم !! :دی
بعدش که پیدا کرده میگه خوب دیگه کاری از دست ما برنمیاد میگم بابا ما با دکل 100 متر بیشتر فاصله نداریم !! میگه این مطقه رو میزنیم تو طرح توسعه !! آقا رضا هم چند وقت پیش گفتن که رایتل تصمیم داره تو این منطقه یه BTS دیگه بزنه )

اینم دکل رایتل :

آنتن دهی خوب شد؟؟؟؟؟؟؟

fanoostalaei
26-08-2015, 22:57
آنتن دهی خوب شد؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا !! همون آش و همون کاسه !! اصلا اطلاعات عمومی اپراتور در حد ملخ ما قبل تاریخ بود :n21:

جالب اینه که زاویه یکی از سکتور ها دقیقا به طرف خونه ماست !! ولی انتن دهی خیلی بد !! من وقتی رایتل رو با مودم استفاده میکنم انقدر جابجا میکنم که سرعت بیاد رو 30 کیلوبایت !! در بهترین حالت ممکن میتونم 130 کیلو سرعت بگیرم با مودم !! تازشم مودم انقدر داغ میکنه که گاها DC میشه نت !!
ولی با اینکه هیچ کدوم از سکتور های ایرانسل به طرف ما نیس آنتن دهی خوبه

chatsaz
26-08-2015, 23:10
اشتباه نکردن این قسمت رو؟ باید میزدن
4G/LTE
3G

fanoostalaei
26-08-2015, 23:12
4G/LTE
3G

آره همون اول این نظر منو جلب کرد :n31:
یا شاید هم منظورشون اینه که هر 2 تا هست @!!@

mohebronaldo
26-08-2015, 23:59
با سلام

سامسونگ گلکسی اس 3 فقط نسل 3 پشتیبانی میکنه

mohebronaldo
27-08-2015, 00:05
اکثر مردمی که ریختن تو اینستاگرام چیزی از نسل های اینترنت حالیشون نیس ( البته به کسی توهین نشه ) برای همین این عکس ها رو میزارن تا دهن اونا رو ببندن !!
از نحوه پست دادن یه کاربر میشه به سطح اطلاعات اون پی برد !! :n02: ( البته تو عکس منظورم کامنت های زیر عکسه :دی)

====

همین الان بنده دارم 2G استفاده میکنم با 0.2 مگابیت !! البته در حال حاظر 3G خیلی افت کیفیت داره !! از دیشب به خاطر بارون شدید و رعد و برق که به همین خاطر تا نزدیک ظهر آنتن قطع بود !! الان هم کیفیت نسل 3 پایینه !! ولی نسل دو به خوبی میشه ازش استفاده کرد

==========

==============================این قسمت به عنوان پیام بازرگانی ======================================

wo0o0o0w
هوای تبریز 10 درجه بالای صفر !!:n04: نزدیک 15 درجه افت دما تو یه روز !! :دی هر چی مهمون اومده بود تو شهر فکر کنم فرار کنن ( خخخخخخخخ :دی ) وقتی هو میکنی بخار هوای دهنت معلومه :دی
بارش های خیلی خوبی بود از امروز !! خداروشکر :دی
خواستید مسافرت بیاید تبریز فعلا نیاید !! :دی یخ میبندید :دی
تو تبریز باید سرعت خوب باشه.دوستان گفتن با نسل 4 12 مگابایت برثانیه دانلود میکنیم

mohebronaldo
27-08-2015, 00:09

آره معلومه جدیدا محل ما هم دکل از تجهیزات قدیمی نسل 2 به نسل 3 تجهیز شد اونم اریکسون هست. ولی نسل 3 و چراغ ضعیف rru خاموشه هنوز روشن نکردن نسل 3 رو.به پیمانکار هم گفتم چرا روشن نمیکنید.گفت باید صبر کنی چند روز دیگه.الان 3 روز شده بازم نسل 2 آنتن ندارم

mohebronaldo
27-08-2015, 00:13

LTE:

نسل 2 و 4 سرعت ایده عالی داد.اما تو منطقه ما سرعت نسل 2 خیلی خوبه اما نسل 3 افت سرعت داره هنوز.نسل چهار هم بگیر نگیر داره آنتن ضعیفه بعضی اوقات هم پره اونم 1 مگابیت کمتر سرعت میده ولی پینگش 80 تا 60 میره.پینگ نسل 3 هم 124 تا 243 هست

MOH@ND3S
27-08-2015, 00:14
ایرانسل نقشه ای که گذاشته بیشتر جای دکلو مشخص کرده چون منطقه ما یه جاهایی که اصلا پوشش 4G نزده اینجا من 2-3 خط آنتن دارم !!

mohebronaldo
27-08-2015, 00:20
ایرانسل نقشه ای که گذاشته بیشتر جای دکلو مشخص کرده چون منطقه ما یه جاهایی که اصلا پوشش 4G نزده اینجا من 2-3 خط آنتن دارم !!
دقیقا اینجوریه.منطقه ما پوشش نسل چهار نداره ولی 2 یا 3 آنتن فورجی دارم

mohebronaldo
27-08-2015, 00:27
الان دکل رایتل 4 تا کوچه از محله ما بالاتره.دم پنجره میام از بس بلنده پشت خونه ها معلومه.دم پنجره سیگنالم -65 dbm هست.میام تو خونه میشه -85 dbm.نمیدونم چرا اینجوری میشه.سیگنال نسل2 ایرانسل همیشه -51 dbm هست و نسل سومش -67 dbm هست

mohebronaldo
27-08-2015, 00:28
سرعت نسل 2 ایرانسل تو منطقه ما عالیه سرعتش تا 32 کیلوبایت میره

Fusi0n
27-08-2015, 00:31
تهران _باغ فیض LET

mohebronaldo
27-08-2015, 00:36
تهران _باغ فیض LET
میشه عکس از اسپید تست هم بگذارید

Tornado2800
27-08-2015, 00:45
تهران _باغ فیض LET

سلام
این سرعت الا چه تفاوتی با 3G دارد؟

- - - Updated - - -

تهران _باغ فیض LET

سلام
این سرعت الا چه تفاوتی با 3G دارد؟

FLiKS3R
27-08-2015, 01:53
اس 3 مدل i9305 نسل چهار هم پشتیبانی میکنه دوست عزیز

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

stere1980
27-08-2015, 02:15
سرعت نسل سوم ایرانسل با مودم در آستارا
درست لب مرز گمرک آستارا با آذربایجان

فرستاده شده از LG-D690ِ من با Tapatalk

ikurdistan.m
27-08-2015, 06:29
ای بابا مدل 32G گیگه 4G راه حل می خوام

eightskh
27-08-2015, 09:54
سوال داشتم
می شود کلیپ درباره bts در انجمن گذاشت؟

Armin.Computer
27-08-2015, 10:08
4G/LTE
3G

احتمال قوی منظورش هم پوشش نسل 3 هست و هم پوشش نسل4 با هم

مهندس
رایتل و همراه اول بهتر جای BTS رو مشخص کردن به نظرم

mohebronaldo
27-08-2015, 10:28
احتمال قوی منظورش هم پوشش نسل 3 هست و هم پوشش نسل4 با هم

مهندس
رایتل و همراه اول بهتر جای BTS رو مشخص کردن به نظرم
بعدا ایرانسل حتما بهترش میکنه.با اپراتور ها رقابت داره

eightskh
27-08-2015, 10:55
حجمش 17.5 مگ می باشد.
زبانش انگلیسی است.

mohebronaldo
27-08-2015, 11:06
تست سرعت 2G 3G 4G منطقه پل جانبازان رشت کوچه نوبهار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیگنال 3G -65 dbm
سیگنال 2G -dbm
سیگنال 4G رو ندیدم شرمنده

eightskh
27-08-2015, 11:10
تست سرعت 2G 3G 4G منطقه پل جانبازان رشت کوچه نوبهار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیگنال 3G -65 dbm
Signal 2G -51 dbm
4G رو دیگه شرمنده ندیدم ببخشید دوستان
مگه دو تست اولی lte همان 4g نیست؟

mohebronaldo
27-08-2015, 11:14
مگه دو تست اولی lte همان 4g نیست؟
آره سیگنال رو نذاشتم دیگه گفتم

mohebronaldo
27-08-2015, 11:15
بسته تموم شد دیگه 12 مگ بیشتر ندارم.عین جت خورد حجم رو 200 مگ داشتم این تست هارو گرفتم تموم شد شد 45 مگ

eightskh
27-08-2015, 11:16
سایت‌های مانیتورینگ فرکانس منطقه غرب و شمال‌ غرب کشور افتتاح شد
با افتتاح سایت‌های مانیتورینگ منطقه غرب و شمال‌ غرب کشور، کنترل سیگنال‌ها در همه باندهای فرکانسی و نظارت بر عملکرد ارائه دهندگان اینترنت و خدمات ارتباطی، میسر شد.
اقتصادپرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): سایت‌های مانیتورینگ فرکانس منطقه غرب و شمال‌ غرب امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در استانداری‌‌ قزوین افتتاح شد.

با هدف سالم‌سازی و مدیریت طیف فرکانسی کشور، سایت‌های مانیتورینگ و جهت‌یاب سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در قالب طرح جامع مانیتورینگ رادیویی کشور اجرا شده است.
با احداث سایت‌های مانیتورینگ در شهرهای شهرکرد، اراک، خرم‌آباد و همدان، دریافت سیگنال از همه منابع موجود در تمامی باندهای فرکانسی امکان‌پذیر می‌شود و وزارت ارتباطات قادر به نظارت و کنترل پارامترهای مجوزهای صادره و بررسی برخط طیف فرکانسی، خواهد بود.
استقرار سایت‌های جهت‌یاب، امکان تعیین موقعیت فرستنده‌های غیرمجاز و منابع تداخل در باندهای فرکانسی را فراهم می‌کند.
همچنین امروز با افتتاح سالن مانیتورینگ همدان، امکان کنترل متمرکز سایت‌های اقماری از راه دور فراهم شده است.
مجموع اعتبار هزینه شده برای اجرای این پروژه‌ها 72 میلیارد ریال اعلام شده است.
با راه‌اندازی این سایت‌ها ظرفیت پایش جغرافیایی به 53 درصد افزایش یافته و ظرفیت باند فرکانسی پایش ثابت تا 18 گیگاهرتز و جهت‌یابی تا 3 گیگاهرتز افزایش یافته است.
با راه‌اندازی سالن مانیتورینگ فناوری اطلاعات منطقه غرب (همدان) نظارت از راه دور (پایش برخط) بر فعالیت ارائه دهندگان سرویس‌های فناوری اطلاعات منطقه غرب فراهم شده است به این ترتیب اطلاعات پهنای باند ورودی و مصرفی در استان‌های همدان، کرمانشاه و کردستان قابل پایش و تحلیل شده است.
همچنین با افتتاح سالن مانیتورینگ فناوری اطلاعات منطقه شمال‌ غرب (قزوین) به صورت روزانه وضعیت پهنای باند شرکت‌های ارائه دهنده سرویس‌های اینترنت و فناوری اطلاعات در استان‌های قزوین، زنجان و گیلان قابل پایش و تحلیل است.
با انجام این اقدامات، نظارت بر عملکرد دارندگان پروانه و اعمال مقررات لازم از سوی رگولاتوری برای صدور دستور توقف فروش، بررسی میزان کم‌فروشی و اعمال جریمه‌های لازم میسر می‌شود.

منبع : خبرگزاری فارس

Hapoofesgeli
27-08-2015, 12:38
LTE با حداکثر سرعت ۱ مگابیت، کلاً معیار‌های جهانی به لطف دوستان داره متحوّل می‌شه...

mohebronaldo
27-08-2015, 12:51
LTE با حداکثر سرعت ۱ مگابیت، کلاً معیار‌های جهانی به لطف دوستان داره متحوّل می‌شه...
کلن سرعت ها تو بعضی جاها فرق داره

Tornado2800
27-08-2015, 13:11
سلام
در کل سرعت LTE که بچه ها گذاشتن مقایسه میکنم با سرعت 3G هنوز نتونستم از لحاظ سرعت درک کنم چه فرقی با 3G داره ؟ :n41:

و چیزی که این مدت فهمیدم انگار سرعت همه اپراتورها یجورایی نزدیک به هم هستند !

SAeedBaa
27-08-2015, 16:01

بچه ها یادمون نره اینجا هنوز همون ایران قدیمه.
در کل جای شکر داره که قسمت دوم بخش اصلی اینترنت و شبکه که انتقال و پخش نام داره توسط تری جی و فور جی در کشور داره تقویت میشه.

mohandes
27-08-2015, 16:14
بچه ها شماره ای سراغ ندارید زنگ بزنیم گلگی از عدم ساپورت 3g در محل سکونتمون ؟ رفتیم سیم کارت ایرانسل خریدیم اوردیم منزل تست کردیم دیدیم اینجا هنوز همون 2g ساپورت میشه فقط

Fusi0n
27-08-2015, 16:59
میشه عکس از اسپید تست هم بگذارید

m2music
27-08-2015, 18:04
محمود واعظی در مراسم افتتاح سایت‌های مانیتورینگ فرکانسی شمال غرب و غرب کشور در استان قزوین در پاسخ به گلایه نماینده سازمان صداوسیما درباره سیگنال‌رسانی تلویزیونی توسط وزارت ارتباطات اظهار داشت: وزارت ارتباطات اقدامات لازم را برای سیگنال‌رسانی تلویزیونی از طریق فیبر نوری انجام داده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توضیح داد: هم‌اکنون از طریق فیبر نوری و ارتباط زمینی سیگنال تلویزیونی به همه استان‌های کشور رسانده می‌شود که در نتیجه این امر ارائه 36 تصویر همزمان برای مثال از استان قزوین قابل انجام است.

وی ادامه داد: در برهه‌ای از زمان که دشمن تهدید می‌کرد ماهواره اینتل‌ست را قطع و از سیگنال‌رسانی تلویزیون ایران را جلوگیری خواهد کرد ایران با صرف هزینه زیاد با ماهواره عرب‌ست در یک نقطه مشترک سیگنال‌رسانی تلویزیونی را رزرو کرد که اگر آن زمان تهدید دشمن عملی می‌شد می‌توانستند سیگنال ملی تلویزیون را حتی قطع کنند.

واعظی گفت: اما اکنون دیگر این تهدید قابل اجرا نیست و از طریق نوری سیگنال تلویزیونی به همه استان‌های کشور رسانده است و در مرحله بعدی باید سیگنال‌رسانی در مراکز فرعی در داخل استان‌‌ها اجرا شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: وظیفه وزارت ارتباطات است که آنچه امکانات دارد در اختیار صداوسیما قرار دهد اما صداوسیما نیز ردیف بودجه‌ای دارد و نباید از وزارت ارتباطات توقع خدمات رایگان داشته باشد.

وی ادامه داد: همچنان که وزارت ارتباطات نیز در قبال خدماتی که از صداوسیما دریافت می‌کند به این سازمان هزینه می‌پردازد و علاوه بر این سازمان صداوسیما از محل تبلیغات تلویزیونی کسب درآمد می‌کند برای مثال همراه اول سالانه 70 میلیارد تومان خرج تبلیغات تلویزیونی می‌کند و ایرانسل نیز 70 میلیارد تومان در سال برای تبلیغات تلویزیونی خود هزینه می‌کند.
وی یادآور شد: در بودجه سال 93 وزارت ارتباطات 300 میلیارد تومان برای صداوسیما و انجام سیگنال‌رسانی تخصیص پیدا کرده که اطلاع ندارم این بودجه سازمان صداوسیما رسیده یا خیر و یا چه میزان از آن وصول شده است.

* اختصاص 1610 میلیارد تومان برای بودجه 93 وزارت ارتباطات
واعظی با اشاره به بودجه در اختیار وزارت ارتباطات گفت: سال گذشته قرار بود 4 هزار میلیارد تومان به وزارت ارتباطات تخصیص یابد که از این مبلغ 2500 میلیارد تومان برای ارائه مصوب شد و در 1500 میلیارد تومان باقی مانده هم دولت اعلام کرد که اعتبار کافی مالی ندارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: از 2500 میلیارد تومان بودجه مصوب نیز در نهایت مبلغ 1610 میلیارد تومان به وزارت ارتباطات داده شد که با وجود کاهش بودجه اما وزارت ارتباطات عملیات سیگنال‌رسانی صداوسیما را انجام داد زیرا به درستی این کار اعتقاد داشت.

* وزارت ارتباطات اعتبار دیتاسنتر قزوین را می‌پردازد/ افتتاح در 22 بهمن 94
وی همچنین در پاسخ به گلایه‌ معطل ماندن دیتاسنتر استان قزوین به دلیل نبود زمین گفت: با هماهنگی انجام شده با شرکت پست قرار است دیتاسنتر استان قزوین در زمین شرکت پست ساخته شود و با تأمین اعتبار لازم امیدواریم دیتاسنتر تا 22 بهمن 94 افتتاح شود.

* وزیر ارتباطات اختلال در بازی‌های آنلاین را رد کرد
واعظی برای حل مشکل اینترنت روستاهای بالای 20 خانوار از طریق هماهنگی با شرکت مخابرات اظهار امیدواری کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین از اختصاص 33 میلیارد تومان از محل تسهیلات وجوه اداره شده وزارت ارتباطات به شرکت‌های دانش‌بنیان در سال 94 خبر داد.
وی همچنین در پاسخ به سؤالی درباره اختلال‌های کاربران برای دسترسی به بازی‌های آنلاین گفت: وزارت ارتباطات برای جلوگیری از قاچاق ترافیک برخی دسترسی‌های شرکت‌های غیرمجاز ارائه دهنده اینترنت را مسدود کرده و به برخی دیگر اخطار داده است اما در زمینه پورت بازی‌های آنلاین محدودیتی ایجاد نکرده و بازی‌های آنلاین همچنان بدون اختلال در دسترس هستند.

واعظی اختلال بازی‌های رایانه‌های آنلاین را رد کرد و گفت: برخی از مشکلات به دلیل سرعت پایین دسترسی کاربران است که امکان انجام بازی آنلاین را فراهم نمی‌کند.

* وعده اجرای دوباره ریجیستر موبایل از مهرماه بدون اطلاع وزارت ارتباطات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سؤال فارس مبنی براینکه اخیراً اعلام شده که از مهرماه ریجیستر گوشی موبایل دوباره برقرار می‌شود و گمرک و اپراتورهای تلفن همراه ملزم به ثبت گوشی‌های وارد شده از مبادی قانونی هستند، گفت: همواره این موضوع مطرح بوده که برای کاهش حجم قاچاق و ردیابی گوشی پس از سرقت امکان ریجیستر بتواند کمک‌کننده باشد اما از اینکه قرار است این طرح از مهرماه اجرایی شود تردید داریم و باید اطلاعات تکمیلی بیشتری برای پاسخ به این سؤال را از همکاران بگیرم.

hesam,sh
28-08-2015, 02:40
حجمش 17.5 مگ می باشد.
زبانش انگلیسی است.

ممنون دوست عزیز
خیلی خوب و جالب بود و واقعا استفاده کردیم
اگر باز هم از این فیلمها داشتی ممنون میشم باری

- - - Updated - - -

حجمش 17.5 مگ می باشد.
زبانش انگلیسی است.

ممنون دوست عزیز
اگر باز هم از این فیلمها داشتی ممنون میشم بذاری

- - - Updated - - -

حجمش 17.5 مگ می باشد.
زبانش انگلیسی است.

ممنون دوست عزیز

hesam,sh
28-08-2015, 02:45
حجمش 17.5 مگ می باشد.
زبانش انگلیسی است.

ممنون دوست عزیز

saman02
28-08-2015, 08:27
3g

EXTREME
28-08-2015, 14:15
ببخشید دوستان یک سوالی داشتم میشه فقط حجم خالی برای اینترنت ایرانسل گرفت زمان احتیاج ندارم حجم فقط میخوام کدی هست برای اینکار ؟ ممنون

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

alish78
28-08-2015, 14:38
3g ایرانسل-خرمشهر
سرور تهران
سرور باکو
ای خدا ما جنوبیا تا کی باید تبعیض رو تحمل کنیم؟

iDownload & iGame
28-08-2015, 15:31
ببخشید دوستان یک سوالی داشتم میشه فقط حجم خالی برای اینترنت ایرانسل گرفت زمان احتیاج ندارم حجم فقط میخوام کدی هست برای اینکار ؟ ممنون

حجم خالی خیر.
زمان هم حداکثر تا 1 ماه اضافه میشه. یعنی مثلا" اگر از اعتبار زمانی شما 10 روز باقی مونده باشه و بسته 1 ماهه جدید بخرید اعتبار زمانی شما میشه 1 ماه و اعتبار حجمی شما هم میشه حجم باقیمانده + حجم بسته جدید.

vahooli
28-08-2015, 16:04
3g ایرانسل-خرمشهر
سرور تهران
سرور باکو

تبعیض کجا بود بابا ما تو همین نیاوران تهران اصلا نسل 3 4 نداریم!

alish78
28-08-2015, 16:26
تبعیض کجا بود بابا ما تو همین نیاوران تهران اصلا نسل 3 4 نداریم!
خب الان ندارید ولی وقتی که فعال بشه ده برابر اینجا سرعت دارید

saeeddeeas
28-08-2015, 16:31
بندرعباس 3G

MOH@ND3S
28-08-2015, 16:32

نه داداش ازین خبرا نیست..ما الان تو تهران 3-4 جا بیشتر نداریم که سرعت بالای 20 مگه اکثر جاها کمه سرعت...ولی ایمیل بزنید به Sm@mtnirancell.ir پیگیری میکنن اکثر مواقع تا سرعت رو دست کنن تو شهرتون...منطقه ما هم تو تهران بالای 256 نمیرفت زنگ زدم بهترش کردن

bardia-vr
28-08-2015, 16:53
بچه ها شماره ای سراغ ندارید زنگ بزنیم گلگی از عدم ساپورت 3g در محل سکونتمون ؟ رفتیم سیم کارت ایرانسل خریدیم اوردیم منزل تست کردیم دیدیم اینجا هنوز همون 2g ساپورت میشه فقط
از سامانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید بشه ،اما در کل فایده ای نداره،چون پوشش تریجی ایرانسل در اکثر مناطق خارجی است.

vahooli
28-08-2015, 17:21

اصلا ازین خبرا نیست ! الان تو محله ما 2 جی حدود 3 سال هست کاملا تعطیله ! حتی نمیشه باهاش اسپید تست گرفت !

mohandes
28-08-2015, 17:34
از سامانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید بشه ،اما در کل فایده ای نداره،چون پوشش تریجی ایرانسل در اکثر مناطق خارجی است.
اول اینکه ممنون .
و دوم اینکه منظور از اینکه پوشش خارجی‌ست رو متوجه نشدم ؟

و سوم اینکه خنده دارش اینه که کلا نصف خیابون ما و خیابون بغلی 3g نداره :))) الباقی محله چنین مشلکی نداره و مثل مرد اینترنت تریجی جواب میده ! یعنی بخوام افقی حساب کنم ، شاید صد متر اونورتر تریجی داره و عمودی حساب کنم ، یه ۲۰۰-۳۰۰ متر پایین تر از منزل من تریجی ساپورت میشه . یعنی از کل محله یک محوطهٔ مستطیلی هست شامل بخشی از خیابان محل سکونت من و خیابان بغلی که تریجی توش وجود خارجی نداره

mohebronaldo
28-08-2015, 18:44

شما بزنید *555*5# لیست بسته ها میاد انتخاب کنید

mohebronaldo
28-08-2015, 18:45
3g ایرانسل-خرمشهر
سرور تهران
سرور باکو
شما کجاشو دیدی اینجا هم بدتره

bardia-vr
28-08-2015, 19:51
اول اینکه ممنون .
و دوم اینکه منظور از اینکه پوشش خارجی‌ست رو متوجه نشدم ؟

و سوم اینکه خنده دارش اینه که کلا نصف خیابون ما و خیابون بغلی 3g نداره :))) الباقی محله چنین مشلکی نداره و مثل مرد اینترنت تریجی جواب میده ! یعنی بخوام افقی حساب کنم ، شاید صد متر اونورتر تریجی داره و عمودی حساب کنم ، یه ۲۰۰-۳۰۰ متر پایین تر از منزل من تریجی ساپورت میشه . یعنی از کل محله یک محوطهٔ مستطیلی هست شامل بخشی از خیابان محل سکونت من و خیابان بغلی که تریجی توش وجود خارجی نداره
پوشش خارجی یعنی فضای بدون سقف و به عبارتی خارج ساختمان
منطقه ما هم دقیقا همینطوره،سر کوچه تریجی هست اما خونه ما نه و ازون بدتر تو خونه که میایم توجی هم قطع میشه و فقط پوشش همراه اول و رایتل داریم.

123sat2
28-08-2015, 19:59
واقعا بعضي وقت ها غورباقه از تعجب بال در مياره پرواز ميكنه!!!!
ما تو حياط خونمون بدون مشكل 3g با سرعت خوب دريافت ميشه تا ميام تو اتاق شبكه ميشه 2G
:n19::n19:

Tornado2800
28-08-2015, 20:21
ما تو حياط خونمون بدون مشكل 3g با سرعت خوب دريافت ميشه تا ميام تو اتاق شبكه ميشه 2G

سلام
به صورت دستی انتخاب کن ایرانسل 3G و بعد برو اتاق

mohebronaldo
28-08-2015, 20:55
پوشش خارجی یعنی فضای بدون سقف و به عبارتی خارج ساختمان
منطقه ما هم دقیقا همینطوره،سر کوچه تریجی هست اما خونه ما نه و ازون بدتر تو خونه که میایم توجی هم قطع میشه و فقط پوشش همراه اول و رایتل داریم.
همراه اول دقیقا اینجوریه

bardia-vr
28-08-2015, 22:52
معمولا در شهرها تا فاصله حدود ۴۰۰ متر از دکل، پوشش داخلی وجود دارد. شما که در حیاط به راحتی به تریجی متصل هستید به این معنی است که فاصله ای بیش از چهارصد متر از دکل دارید و دکل قادر است تنها پوشش خارجی در آن منطقه ایجاد کند.

mohandes
28-08-2015, 23:31
شما اینو تست کن ببین جواب میده ؟ :

به تنظیمات سلولار دیتا (در اندروید mobile networks) رفته و نوع شبکه رو روی wcdma only یا lte only یا 3g only قرار بده . ببین داخل منزل مشکل حل میشه یا کلا آنتن میره ؟

saeeddeeas
29-08-2015, 05:20
من بسته سه ماهه دارم با یک گیگ حجم تا 27 شهریور اعتبار داره، خب حالا اگر بخواهم یک طرح ۶ ماهه بگیرم آیا به طرح قبلی اضافه میشه؟ آیا طرح قبلی سوخته میشه؟ آیا هر دو طرح باهم فعال میشه؟

alish78
29-08-2015, 07:53
شما اینو تست کن ببین جواب میده ؟ :

به تنظیمات سلولار دیتا (در اندروید mobile networks) رفته و نوع شبکه رو روی wcdma only یا lte only یا 3g only قرار بده . ببین داخل منزل مشکل حل میشه یا کلا آنتن میره ؟
من گوشیم حالت LTE only نداره کد *#*#4636#*#* هم توش کار نمیکنه
باید چکار کنم؟
huawei ascend p7

mohebronaldo
29-08-2015, 08:10
من گوشیم حالت LTE only نداره کد *#*#4636#*#* هم توش کار نمیکنه
باید چکار کنم؟
huawei ascend p7
شما نمیخواد بزاری رو lte . اول بزار رویwcdma only ببین آنتن میاد

m123f
29-08-2015, 08:55
راه اندازی شبکه های ۳G و ۴G موبایل در متروی تهران توسط ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ایرانسل از راه اندازی شبکه‌های نسل سه (۳G) و چهار (۴G/LTE) بعنوان سریعترین شبکه اینترنت کشور در خطوط متروی تهران خبر داد.به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در حال حاضر ایستگاهها مولوی، حسن‌آباد، گلبرگ و سبلان تحت پوشش شبکه نسل سه و چهار ایرانسل قرار گرفته‌اند و با ادامه همکاری مدیریت متروی تهران، به سرعت سایر ایستگاهها، تحت پوشش خدمات باندپهن همراه ایرانسل قرار خواهند گرفت.
پیش از این تعدادی از ایستگاههای متروی شهرهای شیراز و مشهد مقدس تحت پوشش شبکه باندپهن همراه ایرانسل قرار گرفته بود.
براساس این گزارش، در حال حاضر بیش از ۴۱۸ شهر و دهستان و ۵۶ مسیر جاده‌ای اصلی در تمامی ۳۱ استان کشور، تحت پوشش شبکه ۳G و بیش از ۹۰ شهر و دهستان، تحت پوشش خدمات ۴G/LTE ایرانسل قرار دارند.نقشه و فهرست شهرهای تحت پوشش خدمات باندپهن همراه ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AUitU9mbROrYFgTBQj3DixRoIPduY-2B4OFf6O76MshpQsRM3peLGq3Is014h0S6oljC9NqKElTrMtX9 E4vAarNtZjALLnS2xvhYcx5ENmY85SBEk-3D_BCaLkmvYAzqbA3OFKzgR2BwUhuLWlFvzhUpyRCRiwO5TSgV Lx61zhtp-2B9IadjQJNVXT18cpEz80VFDRrNQtcu3K-2Bycmb8rvw4AVaGPWEqMEY8C03vxzdoeGeaXj2z3lk7YXLkwh0 kfWIYe9y7M-2Fw0GF07XraEVyYO-2BnxoR1T8fspEy8aFjpWIRQgrzVl0p3A5qa-2BKUdvf15-2BvO7TfPsoYo1ZqxTWeTYTH0gGjdX6eZrZZSR0xYkI5eE2s4Nj r-2BHi)، از طریق وبسایت این شرکت به نشانیirancell.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابل مشاهده است.
برای اتصال به شبکه ۴G ایرانسل کافیست مشترکین ضمن تعویض سیمکارت فعلی خود به سیمکارت نسل چهارم و یا همان یوسیم و یا خرید یوسیم جدید، این سیمکارت را در تلفن همراه دارای قابلیت پشتیبانی از خدمات نسل چهارم ایرانسل قرار داده و تنظیمات مربوطه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] THV4_BCaLkmvYAzqbA3OFKzgR2BwUhuLWlFvzhUpyRCRiwO5TS gVLx61zhtp-2B9IadjQJNVXT18cpEz80VFDRrNQtcu8DZN5EUMIsaSRAvfuby s-2BuCTBhrAaMtoefggazoBnUEbr1TBBw-2FuRY3qWQuuPPcYJm4acZh5Cu-2FyCkBvOscFW2jAigujZYunm17GZGUz1o6MFT52LHqsP3pS04x 4yDVcSKcKnHl-2Fgp6VX1EO5QVEwYenij-2B5zcWWCfx7Srd-2BtV7) را روی موبایلخود اعمال کنند. استفاده از تمامی بسته‌های اینترنت همراه ایرانسل، براساس منطقه تحت پوشش، نوع سیمکارت و تنظیمات تلفن همراه، بدون محدودیت در سرعت و فناوری، برای تمامی مشترکین سیمکارت های دائمی، اعتباری و دیتای ایرانسل امکان پذیر است.
برای مشاهده اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات باندپهن همراه ایرانسل، نقشه و فهرست مناطق تحت پوشش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AUitU9mbROrYFgTBQj3DixRoIPduY-2B4OFf6O76MshpQsRM3peLGq3Is014h0S6oljC9NqKElTrMtX9 E4vAarNtZjALLnS2xvhYcx5ENmY85SBEk-3D_BCaLkmvYAzqbA3OFKzgR2BwUhuLWlFvzhUpyRCRiwO5TSgV Lx61zhtp-2B9IadjQJNVXT18cpEz80VFDRrNQtcux8V-2FZvNGuzzBKmPnDJDsgjmW2K9cScGX0ylT8nwB1k8sqPBxduWu 67dmQmmt8BFzJhuHf0JIyEaau4ahq924jScPDRVqfWpnoE-2FXKJ8aY0XuF-2BBJGgSgWNaEB4RoMHPOKyKlWGFlPWCfNO6OvQj0SuvuaVinOk u7AMmnjKCh1UG)،تنظیمات لازم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] THV4_BCaLkmvYAzqbA3OFKzgR2BwUhuLWlFvzhUpyRCRiwO5TS gVLx61zhtp-2B9IadjQJNVXT18cpEz80VFDRrNQtcuzJhhQi18qG2oi9cmsmx Jfc2CkW-2FuSF7h5-2F4KIrybNDv90VheYaJkQdS01pFpiibUK4Oim3C-2Fg7EPEjSk8T0x-2BDkY5aa-2FhqPXB1-2BGMa5mIVSzw-2FC2-2BFzGDoxDXw6f2hbkYv9nD8R4HlSjKp7OaAd-2BLzg13siB5Ql1g-2BO3-2BQhTBwV)، بسته‌های اینترنت همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cGWpRH6147lNMd9FACqcTuqWekmHmbFmm5vEeDnJIMTwhZww75 mfDlilR4LR4EICZNAqGhXI7yJUYIaiXO9jeK-2BiP1Fpwo0uNfyyhfAwiAiATVW3aaik5guX8EgTT83Z9GE-3D_BCaLkmvYAzqbA3OFKzgR2BwUhuLWlFvzhUpyRCRiwO5TSgV Lx61zhtp-2B9IadjQJNVXT18cpEz80VFDRrNQtcu23M-2Bh5MFu4Zv8zrKHvURUCCn6M7EZAvvhk807dJyASGq2LnSg1pZ Fwu8ICO1mmUHV8b1d-2BonUU-2F-2BPtWFvptjJT-2B-2BxMP5qZqB5WehO-2BbiukP-2FbU7cT4aZcM7nWUGn0TGkNDceJKQSChIusNarHg25vZR2ORpJ 2dLhZonsO9Cip4a) و مودم‌های ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 062e9MY4OQjULrMT-2F4OOP9f-2BVpWXXSIJMmu0lWJTFNLraqgNmqCZK50nGqbzefdyfzF7L0Pc NIPz3gm4ATgkeA7DrvOt49DIHnSTKx1UIbmp6YdZ4nE2nxhp3T nZnk5OpqPv061mpfYDTp9-2Bz6iquK1rnw-3D-3D_BCaLkmvYAzqbA3OFKzgR2BwUhuLWlFvzhUpyRCRiwO5TSgV Lx61zhtp-2B9IadjQJNVXT18cpEz80VFDRrNQtcu4Yxhu1dAJUb0FuJ3LTf ZXr0rxd-2Bsxvy9NtZ20W38u-2BB-2B68EBTVp-2BNRG7lzieWgegawZaKiy1dcvJEaIUGyolkQsK0G9aYE-2B1xg2y2UGQPVOed9L-2BXkr7CbtVU0EMH0BQufUOtmCiAstUvzt4ZWKs341tRq-2BtisRm30wj6Hh5SOR) به irancell.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

alish78
29-08-2015, 09:26
شما نمیخواد بزاری رو lte . اول بزار رویwcdma only ببین آنتن میاد
عزیز من مشکل نسل سه ندارم و راحت استفاده میکنم
انتن 4g اینجا ضعیفه واسه همین دنبال LTE only میگردم

FXPRO
29-08-2015, 09:49
سلام

دوستان درسته که ایرانسل در عربستان اینترنت رایگان در اختیار قرار میده ؟ یه سیم کارت بگیرم و رومینگشو فعال کنم کافیه ؟
یا اگه همه اینا سرکاریه از چ اپراتوری بگیرم در عربستان که یه ماه حداقل 1 گیگ حجم بده ؟ هزینش ؟

ممنون میشم کامل جواب بدید فوریه یکم

با تشکر

Tornado2800
29-08-2015, 11:08
معمولا در شهرها تا فاصله حدود ۴۰۰ متر از دکل، پوشش داخلی وجود دارد. شما که در حیاط به راحتی به تریجی متصل هستید به این معنی است که فاصله ای بیش از چهارصد متر از دکل دارید و دکل قادر است تنها پوشش خارجی در آن منطقه ایجاد کند.
سلام
۴۰۰ متر؟ مطمئید اشتباه نمیکنید؟
برد مفید دکل ها به کیلومتر هست.
فکر میکنم این صحبت مربوط به دکل های WIFI باشه .

- - - Updated - - -

سلام

mohebronaldo
29-08-2015, 14:29
عزیز من مشکل نسل سه ندارم و راحت استفاده میکنم
انتن 4g اینجا ضعیفه واسه همین دنبال LTE only میگردم
اینجا هم آنتن 2 تا دارم یهو پر میشه.کم و زیاد میشه اینجا از جای دیگه آنتن میگیره

chatsaz
29-08-2015, 15:01
دوستان چه قضیه ای که تو سرچ کردن نسل 3 رو پیدا میکنه ولی موقع اتصال به نسل 2 وصل میشه
تنها من نیستم گوشی های دیگم برسی کردم
با برنامه هم برسی کردن میزنه 2g

Armin.Computer
29-08-2015, 15:24
دوستان چه قضیه ای که تو سرچ کردن نسل 3 رو پیدا میکنه ولی موقع اتصال به نسل 2 وصل میشه

با WCDMA ONLY هم همین مشکل رو داری؟

MOH@ND3S
29-08-2015, 17:10
تست 3G ایرانسل مترو حسن آباد تهران :

متاسفانه LTE با اینکه فول سیگنال بود توی مترو ولی دیتا رد و بدل نمیکرد و نشد تست بگیرم.
کل ایستگاه حسن آباد سیگنال 3G و 4G پره و کاملا راضی کننده بود.

اینم تست 3G بازار موبایل تهران طبقه 2 :

eightskh
29-08-2015, 18:11

متاسفانه LTE با اینکه فول سیگنال بود توی مترو ولی دیتا رد و بدل نمیکرد و نشد تست بگیرم.

عکس rru و پنل را بگذارید.

MOH@ND3S
29-08-2015, 18:19
عکس rru و پنل را بگذارید.

RRU ها داخل سقف هستن نمیشه دید. آنتن ها هم مثل کلّه قند هستن که روی سقف نصبه

bardia-vr
29-08-2015, 19:42
سلام

- - - Updated - - -

سلام
در شهرهایی که ساختمان بلند دارند برد دکل ها کمتر می شود، در مناطقی غیرکوهستانی و مناطق بدون ساختمان(مثلا جاده ها) برد دکل به کیلومترها می رسد. اما طبق اطلاعات بنده دکل ها به طور عمده دایره ای به قطر حدود چهارصدمتر برای پوشش داخلی و قطر تقریبا ده برابری برای پوشش خارجی ایجاد می کنند.

chatsaz
29-08-2015, 22:04

موقع جستجو دستی روی گزینه 3g میزنم مشکل رفع میشه ولی وقتی جستجو روی اتومات هست این مشکل رو داره ولی بعضی از نقاط شهر این مشکل رو نداره

- - - Updated - - -

موقع جستجو دستی روی گزینه 3g میزنم مشکل رفع میشه ولی وقتی جستجو روی اتومات هست این مشکل رو داره ولی بعضی از نقاط شهر این مشکل رو نداره

Armin.Computer
29-08-2015, 23:13

- - - Updated - - -

اگر زمانی که رو حالت 3g اجباری می ذاری سیگنال میگیری و رو حالت 3g ترجیحی می ذاری سیگنال میره
معمولا به دلیل ضعیف بودن سیگنال هست
به احتمال زیاد وقتی رو wcdma only هم می ذاری سیگنال ضعیفه
درسته؟

Tornado2800
29-08-2015, 23:27
در شهرهایی که ساختمان بلند دارند برد دکل ها کمتر می شود، در مناطقی غیرکوهستانی و مناطق بدون ساختمان(مثلا جاده ها) برد دکل به کیلومترها می رسد. اما طبق اطلاعات بنده دکل ها به طور عمده دایره ای به قطر حدود چهارصدمتر برای پوشش داخلی و قطر تقریبا ده برابری برای پوشش خارجی ایجاد می کنند.
سلام
اما در هر صورت به زیر ۱ کیلومتر بسیار بعید هست که برسه حتی در مکانی که ساختمان بلندی داشته باشه

- - - Updated - - -

سلام
اما در هر صورت به زیر ۱ کیلومتر بسیار بعید هست که برسه حتی در مکانی که ساختمان بلندی داشته باشه

mohandes
30-08-2015, 00:18
سلام

- - - Updated - - -

سلام

جالبیش اینه که سر محله آنتن ایرانول و دزد اول وجود داره !!! و البته در منزل من 2.5g دریافت میشه اما 3g تا چند صد متری قابل دریافت نیست :|

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

سلام

جالبیش اینه که سر محله آنتن ایرانول و دزد اول وجود داره !!! و البته در منزل من 2.5g دریافت میشه اما 3g تا چند صد متری قابل دریافت نیست :|

Tornado2800
30-08-2015, 01:53

- - - Updated - - -

شما تنظیماتت رو بزار WCDMA ONLY
و برو توی اتاق ببین چه اتفاقی میفته

arash59b
30-08-2015, 10:36
سلام
بعداز جندماه دوری گفتم بیام یه گزارش از نسل ۴ اهواز بدم

molasani_boy
30-08-2015, 10:41
سلام

سلام داداش کجای اهوازی؟

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

eightskh
30-08-2015, 10:41
سلام

مگر پینگ نسل چهار نباید کم باشد؟

arash59b
30-08-2015, 10:51
سلام داداش کجای اهوازی؟

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

سلام
تقریبا اکثر جاها که تست کردم همینطوره ولی این تست رو الان از کیانپارس گرفتم. ( فضای بسته)

اشاره کردم که داخل ساختمان تست گرفتم
البته تست لحضه ای هم معیار خوبی نیست

k1ozil
30-08-2015, 10:52
اینجا ایرانه 4g در حد 2g

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

chatsaz
30-08-2015, 12:34
اگر زمانی که رو حالت 3g اجباری می ذاری سیگنال میگیری و رو حالت 3g ترجیحی می ذاری سیگنال میره
معمولا به دلیل ضعیف بودن سیگنال هست
به احتمال زیاد وقتی رو wcdma only هم می ذاری سیگنال ضعیفه
درسته؟
اره سیگنال ضعیفه سرعتم پایین
ولی گفته باشم فکر کنم بخاطر ازمایشی بودنه که اینجوری میشه

Tehranshahr
30-08-2015, 13:02
تست 4g سمت میدان ساحل، دریاچه با آنتن تقریبا پر، این آنتنو حدود ۲هفتس زدن و احتمالا سمت قائم باید باشه و مشخصه که مشکل دان لینک داره

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

iDownload & iGame
30-08-2015, 13:36
در نسل 4 پینگ فقط تا BTS نسبت به نسل 3 کمتره و بعد از BTS دیگه بستگی به لینک ارتباطی و . . . داره.

mehdi2004usa
30-08-2015, 13:58
سلام
شهر ما یه از یک ماه قبل 3جی ایرانسل شده بود البته فقط 2 دکل ولی از چند روز پیش تقریبا سراسری شده ولی تقریبا 15 دکل رو نگاه کردم rru پشت سکتورها نصب نیست.ممکنه هات اسپات کرده باشند؟اون 2 دکل اولیه هم rru به پشت سکتور نصب نیست به خود دکل نصب کردن که ابعادش از نزدیک اندازه در باک پژو هست.سرعت از 2 مگ تا 10 مگ در نوسان هست

mehdi2004usa
30-08-2015, 14:04
سلام
شهر ما یه از یک ماه قبل 3جی ایرانسل شده بود البته فقط 2 دکل ولی از چند روز پیش تقریبا سراسری شده ولی تقریبا 15 دکل رو نگاه کردم rru پشت سکتورها نصب نیست.ممکنه هات اسپات کرده باشند؟اون 2 دکل اولیه هم rru به پشت سکتور نصب نیست به خود دکل نصب کردن که ابعادش از نزدیک اندازه در باک پژو هست.سرعت از 2 مگ تا 10 مگ در نوسان هست
سپاس

yasidevil
30-08-2015, 14:30
دوستان ایرانسل دوباره بسته‌ی ۲۴ گیگ شبانه ۱۰ تومن رو برداشته؟ چون یکی دو هفته پیش نگاه کرده بودم هنوز بود! :n13:

eightskh
30-08-2015, 16:14
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: باند فرکانسی ۷۰۰ مگاهرتز براساس مصوبات اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در سال ۲۰۱۱، باید آزاد شود و در اختیار اپراتورها قرار گیرد.به گزارش بسیج، علی اصغر عمیدیان در حاشیه افتتاح پروژه‌های همراه اول به مناسبت هفته دولت، درباره برنامه وزارت ارتباطات برای واگذاری فرکانس‌های پایین‌تر نظیر باند 700 مگاهرتز که سرمایه‌گذاری‌ها را نیز کاهش می‌دهد به تسنیم گفت: براساس مصوبات اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در سال 2011، تا مِی 2015 باند فرکانسی 700 و 800 مگاهرتز باید در همه کشورها آزاد شود و در اختیار موبایل قرار گیرد.
وی عنوان کرد: در این باند باید ضمن بهره‌برداری از خدمات رادیو و تلویزیون در گوشه‌ای از آن، بقیه باند برای استفاده‌های موبایل سر و سامان داده شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ابراز کرد: این موضوع در کشورهای همسایه ما اتفاق افتاده است؛ رادیو و تلویزیون در آنجا دیجیتال شده و در گوشه‌ای از این باند قرار گرفته و تقریبا هفت هشتم این باند به اپراتورها واگذار شده تا خدمات مخابراتی در آن ارائه شود.
عمیدیان با بیان اینکه مسئولان وقت صداوسیما و نمایندگان وزارت ارتباطات این تعهدنامه را در جلسه ITU امضا کرده‌اند، گفت: این باند (700 مگاهرتز) ثروتی ملی است و با استفاده از آن می‌توانیم همین میزان پوشش موبایل را با باند پایین‌تر و هزینه کمتر داشته باشیم.
وی افزود: با چنین کاری، هزینه‌های تمام شده خدمات برای مردم کاهش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری تسنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohandes
30-08-2015, 16:20
شما تنظیماتت رو بزار WCDMA ONLY
و برو توی اتاق ببین چه اتفاقی میفته
همون روز اول که بسته تریجی خریدم این رو تست کردم . نتیجش این شد که کلا به شبکه وصل نشد :)

hady1364
30-08-2015, 16:29
دوستان ایرانسل دوباره بسته‌ی ۲۴ گیگ شبانه ۱۰ تومن رو برداشته؟ چون یکی دو هفته پیش نگاه کرده بودم هنوز بود! :n13:
حدس میزنم اون بسته رو بخاطر رقابت با همراه اول هم شده باشه دوباره برمیگردونه. احتمالا چون توی تابستون مدارس و دانشگاه ها تعطیل هستن و مصرف پهنای باند بیشتر میشه برش داشته و توی پاییز دوباره برش میگردونه

Armin.Computer
30-08-2015, 20:51
سلام

هیچ دکلی RRU نداره؟
حتی دکل های بلند؟

- - - Updated - - -

سلام

هیچ دکلی RRU نداره؟
حتی دکل های بلند؟

mehdi2004usa
30-08-2015, 22:26
[QUOTE=Armin.Computer;8700177]هیچ دکلی RRU نداره؟
حتی دکل های بلند؟
سلام
خیر قربان .تمام دکلهای ایرانسل بدون rru هستند.تنها یک دکل دیدم که اون هم rru نیست بسیار کوچکتر شاید به ابعاد 20در 20 سانت که به پایه های دکل نصب هستند نه پشت سکتور

- - - Updated - - -

[QUOTE=Armin.Computer;8700177]هیچ دکلی RRU نداره؟
حتی دکل های بلند؟
سلام
خیر قربان .تمام دکلهای ایرانسل بدون rru هستند.تنها یک دکل دیدم که اون هم rru نیست بسیار کوچکتر شاید به ابعاد 20در 20 سانت که به پایه های دکل نصب هستند نه پشت سکتور

MOH@ND3S
30-08-2015, 23:02
سلام

جاهایی که شرکت اریکسون کار تجهیز دکل ها رو بر عهده گرفته خیلی از جاها RRU پشت سکتور نمیزاره..یا به صورت مستقیم از BBU کابل فیدر به سکتور وصل میشه یا RRU پایین کنار رک گذاشته میشه که با چشم نمیشه از دور دید.

Armin.Computer
31-08-2015, 00:04
جاهایی که شرکت اریکسون کار تجهیز دکل ها رو بر عهده گرفته خیلی از جاها RRU پشت سکتور نمیزاره..یا به صورت مستقیم از BBU کابل فیدر به سکتور وصل میشه یا RRU پایین کنار رک گذاشته میشه که با چشم نمیشه از دور دید.

دلیلی داره مهندس؟
چرا اینجوری هست؟

mohebronaldo
31-08-2015, 00:42

عجب سرعت و پینگی داره ماشالا.اینجا داغونه هنوز سرعت زیر 1 مگابیت.پینگ هم بالای 100 هست

mohebronaldo
31-08-2015, 00:43
سلام

خداروشکر یکم وضعش بهتر شد

mohebronaldo
31-08-2015, 00:45
اره سیگنال ضعیفه سرعتم پایین
ولی گفته باشم فکر کنم بخاطر ازمایشی بودنه که اینجوری میشه
دقیقا مال من هم اینجوریه از بس سیگنال ضعیفه فقط لب پنجره به زور یه خط آنتن نسل 3 همراه اول دارم

mohebronaldo
31-08-2015, 00:46
تست 4g سمت میدان ساحل، دریاچه با آنتن تقریبا پر، این آنتنو حدود ۲هفتس زدن و احتمالا سمت قائم باید باشه و مشخصه که مشکل دان لینک داره

آپلودش از دانلود بالاتره سرعتش.تو اون منطقه همه دارن دانلود میکنن کسی آپلود نمیکنه به خاطر همین سرعت پایینه.اینجا نسل 3 اینجوریه

mohebronaldo
31-08-2015, 00:48
سلام
سپاس
یه دیش مانند هست به نام آنتن مایکروویو با اون سیگنال رو به دکل دیگه میدن شایدم به خاطر همون باشه

mohebronaldo
31-08-2015, 00:50
بله از پیمانکار پرسیدم اینو گفت آفرین

MOH@ND3S
31-08-2015, 00:51
دلیلی داره مهندس؟
چرا اینجوری هست؟

دوست دارن اینجوری طراحی کنن :n02:

mohebronaldo
31-08-2015, 00:52
مهندس جان الان منطقه ما 3 تا دکل تو دو هفته تجهیز شدن.بازم آنتن نسل 3 ضعیف هست.همراه اوله برای بچه هارو گرفتم تست کردم

mohebronaldo
31-08-2015, 00:55
فقط زیر دکل آنتن میده.تجهیزاتش هم اریکسون و هوآوی هست.سکتور هوآوی و rru اریکسون هست.داشتن نصب میکردن سریع رفتم پیششون گفتم با پیگیری من اینجا درست شد.تعجب کردن.گفتن باید کارشناس بیاد تست کنه بعد سایتش روشن شه.الان 1 هفته شده بازم آنتن تو محل ضعیفه.به نظرت چرا اینقدر طول کشید

MOH@ND3S
31-08-2015, 00:56

3 تا سایت بالای شیرینی لاریسا و سروستان 6 و بلوار اقاقیا مجهز شدن به 4G ولی من الان 2 هفتس پیگیر قضیه هستم دارن مشکل رو حل میکنن.نگران نباش .یه سایت جدید هم سر قائم 7 بالا تر از میدان موج زدن هفته پیش که فعلا نسل 2 روش فعاله...3G هم مشکل داشت یادت باشه انقدر تماس گرفتم که درست کردن.

alish78
31-08-2015, 00:56
ببخشید دوستان من زیاد سر در نمیارم
کار rru دقیقا چیه؟

MOH@ND3S
31-08-2015, 00:58
فقط زیر دکل آنتن میده.تجهیزاتش هم اریکسون و هوآوی هست.سکتور هوآوی و rru اریکسون هست.داشتن نصب میکردن سریع رفتم پیششون گفتم با پیگیری من اینجا درست شد.تعجب کردن.گفتن باید کارشناس بیاد تست کنه بعد سایتش روشن شه.الان 1 هفته شده بازم آنتن تو محل ضعیفه.به نظرت چرا اینقدر طول کشید

همراه اول بین نصب تجهیزات و فعال سازیش 2-3 هفته زمان میبره.ایرانسل هم همینطوره حالا یکم اینور اونور

mohebronaldo
31-08-2015, 01:02
ببخشید دوستان من زیاد سر در نمیارم
کار rru دقیقا چیه؟
یه جعبه مانند مربعی شکله بالای دکل ایرانسل پشت سکتور ها نصب میشه کارش 3G هست

mohebronaldo
31-08-2015, 01:06
امروز از مخابرات مرکز بهم زنگ زدن گفتن مشکل شما حل شد.گفتم نه بازم آنتن ندارم میزارم سر نسل 3.گفت مگه میشه.سایت محل شما داره دیتا میده.گفتم خانوم فقط زیر دکل 3 تا آنتن داره به محض این که دور میشی ازش دیگه آنتن به کل قطع میشه.گفتم همون پیمانکارا گفتن درست میشه باید صبر کنی.گفت آدرس دقیق محل رو بده.دادم گفت پیگیری میشه

eightskh
31-08-2015, 09:06
همراه اول بین نصب تجهیزات و فعال سازیش 2-3 هفته زمان میبره.ایرانسل هم همینطوره حالا یکم اینور اونور
در شهر ما حدود سه ماه است یک سایت ایر انسل تجهیز شده اما فعال نشده است

Armin.Computer
31-08-2015, 10:06
دوست دارن اینجوری طراحی کنن :n02:

می تونه به شرایط آب و هوایی مربوط باشه؟؟؟

mohebronaldo
31-08-2015, 10:08
پیمانکار گفت در عرض 1 هفته فعال میشه.ولی بازم آنتن نسل 3 ندارم

MOH@ND3S
31-08-2015, 10:56
می تونه به شرایط آب و هوایی مربوط باشه؟؟؟

نه چون توی تهران هم با RRU هست هم بدون RRU

amiralex65
31-08-2015, 12:05
مهندس جان من یه دکل نزدیک خونمون یه ماهه تجهیز شده ولی هنوز فعال نشده.
حالا من از همون دکل سیگنال وایمکس 22 تا 30 دسی بل میگیرم. میخوام ببینم سیگنال تریجی حدودا چقدره?

fanoostalaei
31-08-2015, 12:13
حالا من از همون دکل سیگنال وایمکس 22 تا 30 دسی بل میگیرم. میخوام ببینم سیگنال تریجی حدودا چقدره?
فرکانس های وایمکس و 3G متفاوته
بسته به خیلی چیز ها آنتن دهی 3G متفاوته

- - - Updated - - -

فرکانس های وایمکس و 3G متفاوته
بسته به خیلی چیز ها آنتن دهی 3G متفاوته

mehdi2004usa
31-08-2015, 12:51
سلام
دوست عزیز با نرم افزار advenced signal دکل ایرانسل رو 14.4mbps نشون میده در صورتی که 42.2mbps هست.چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
سپاس

alish78
31-08-2015, 13:21
یه جعبه مانند مربعی شکله بالای دکل ایرانسل پشت سکتور ها نصب میشه کارش 3G هست
اینو که میدونم
منظورم اینه که چه کاری انجام میده که نسل بالاتر رو اضافه میکنه؟

mohandes
31-08-2015, 13:51
من دو سه روز پیش در مورد عدم دریافت تریجی ایرانسل در منزل به لینک زیر شکایت کردم :

امروز از ایرانسل تماس گرفتند اما نتیجه ای نگرفتم . لب کلامش این بود که ایرانسل داره تلاشش رو میکنه که پوشش رو گسترش بده !
بنده هم تصمیم دارم دوباره شکایت کنم و به دیگر همسایه ها هم لینک رو بدهم تا اونها هم شکایتشون رو ثبت کنند . هم از ایرانسل هم از همراه اول .
کسی در این تاپیک بوده که پوشش تریجی نداشته باشه و شکایت کرده باشه و به نتیجه رسیده باشه ؟
البته در هر صورت بنده این روند شکایت رو پیگیری خواهم کرد :)

mostafa.shadab
31-08-2015, 14:47
سلام به همه
گسی هست بتونه به من بگه که کی رضوانشهر با فومن تری جی میشه؟
دیگه خسته شدم هر روز صبح از خواب پا میشم یه سرچ میزنم ببینم ایرانسل تری جی پیدا میشه یا نه
ممنون

Armin.Computer
31-08-2015, 15:26
سلام
دوست عزیز با نرم افزار advenced signal دکل ایرانسل رو 14.4mbps نشون میده در صورتی که 42.2mbps هست.چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
سپاس

تا جایی که می دونم 42.2 همون H+ هست
من بیشتر اپراتور ها رو تست کردم H+ رو ساپورت می کردن
معمولا وقتی درخواست برای اینترنت می فرستادم گوشی اتوماتیک به H+ سوییچ می کرد

mohebronaldo
31-08-2015, 17:47
اینو که میدونم
منظورم اینه که چه کاری انجام میده که نسل بالاتر رو اضافه میکنه؟
چند نوع rru داریم 3 باند داره هرکدومش یه نسل دارن.نسل 2 و 3 و 4 که هرکدومش جدا پشت سکتور نصب میشه

mohebronaldo
31-08-2015, 17:49
من دو سه روز پیش در مورد عدم دریافت تریجی ایرانسل در منزل به لینک زیر شکایت کردم :

امروز از ایرانسل تماس گرفتند اما نتیجه ای نگرفتم . لب کلامش این بود که ایرانسل داره تلاشش رو میکنه که پوشش رو گسترش بده !
بنده هم تصمیم دارم دوباره شکایت کنم و به دیگر همسایه ها هم لینک رو بدهم تا اونها هم شکایتشون رو ثبت کنند . هم از ایرانسل هم از همراه اول .
کسی در این تاپیک بوده که پوشش تریجی نداشته باشه و شکایت کرده باشه و به نتیجه رسیده باشه ؟
البته در هر صورت بنده این روند شکایت رو پیگیری خواهم کرد :)
بله خودم برای نداشتن آنتن نسل همراه اول شکایت کردم پیگیری شد بعد 3 ماه درست شد

mohebronaldo
31-08-2015, 17:50
سلام به همه
گسی هست بتونه به من بگه که کی رضوانشهر با فومن تری جی میشه؟
دیگه خسته شدم هر روز صبح از خواب پا میشم یه سرچ میزنم ببینم ایرانسل تری جی پیدا میشه یا نه
ممنون
تو می براری هنوز خمام نسل 3 نشده.در دستور کار شرکت هست

mohebronaldo
31-08-2015, 17:51
تا جایی که می دونم 42.2 همون H+ هست
من بیشتر اپراتور ها رو تست کردم H+ رو ساپورت می کردن
معمولا وقتی درخواست برای اینترنت می فرستادم گوشی اتوماتیک به H+ سوییچ می کرد
آره برای ایرانسل با برنامه سیگنال 14 مگابیت میزنه برای همراه اول 42 میزنه اما رایتل رو تست نکردم

Armin.Computer
31-08-2015, 18:51
آره برای ایرانسل با برنامه سیگنال 14 مگابیت میزنه برای همراه اول 42 میزنه اما رایتل رو تست نکردم

من تا جایی که یاد می یاد با هر سه اپراتور H+ رو دیدم

mohebronaldo
31-08-2015, 19:56
من تا جایی که یاد می یاد با هر سه اپراتور H+ رو دیدم
جدیدا اینجوری شده.نمیدونم حتما تغییراتی دادن

Armin.Computer
31-08-2015, 21:05
جدیدا اینجوری شده.نمیدونم حتما تغییراتی دادن

احتمال داره از شبکه باشه
شما ببین تا چند روز دیگه تغییری می کنه یا نه

chatsaz
31-08-2015, 21:19
دوستان از کجا ببینیم دکل نسل سومش فعال شده یا نه؟؟ با چه برنامه ای مشخص میشه؟
یا از کجا ببینیم از کدوم دکل وصل شدیم

- - - Updated - - -

mohebronaldo
31-08-2015, 23:18
احتمال داره از شبکه باشه
شما ببین تا چند روز دیگه تغییری می کنه یا نه
مهندس جان برنامه رو پاک کردم کلن ببخش منو

mohebronaldo
31-08-2015, 23:20

- - - Updated - - -

با خود گوشی اگه سونی باشه یه بار سرچ شبکه بزنی میاد.بعدش حالت شبکه رو حالت wcdma بزاری سرچ کنی نشون میده.با برنامه اوپن سیگنال میگه به کدوم دکل وصلی

mohamad_iran2
01-09-2015, 14:01
من اگه بسته ۳ ماهه ۶گیگو بگیرم میتونم همه اون ۶ گیگ رو قبل ۶ ماه مصرف کنم یا ماهی ۲ گیگ میتونم مصرف کنم؟

sammm68
01-09-2015, 14:49
من اگه بسته ۳ ماهه ۶گیگو بگیرم میتونم همه اون ۶ گیگ رو قبل ۶ ماه مصرف کنم یا ماهی ۲ گیگ میتونم مصرف کنم؟

میتونی کلش رو یه روزه مصرف کنی یا توی سه ماه. فرقی نداره

realcore
01-09-2015, 16:15
تا حالا شده ایرانسل به کسی زنگ بزنه؟؟!!! امروز از 09351000000 بم زنگ زدن گفتن می‌خوایم نظرتونو در رابطه با 4g بدونیم!!!!! حدودا یکی دو ماه قبل یوسیم گرفتم شاید به خاطر اون بوده؟!

Majidson
01-09-2015, 16:24
تا حالا شده ایرانسل به کسی زنگ بزنه؟؟!!! امروز از 09351000000 بم زنگ زدن گفتن می‌خوایم نظرتونو در رابطه با 4g بدونیم!!!!! حدودا یکی دو ماه قبل یوسیم گرفتم شاید به خاطر اون بوده؟!
بله دوست عزیز
تماس میگیرن و نظرسنجی میکنن.
با من اردیبهشت ماه بود که از این شماره تماس گرفتن.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

alibonyadi9393
01-09-2015, 16:31
سلام به همه . یاد rezarain بخیر. طبق قولی که داده بود پاستور و لاله پارک و بارنج رو دارند کار میکنند. کجایی مهندس. کاش همه مثل تو بودند تو تبریز از جان مایه گذاشتی. کاش برگردی. کاش........

alibonyadi9393
01-09-2015, 16:49
دوستان کسی از زمان برگشت مهندس رضا خبری نداره. چه جور میشود باهاش تماس گرفت. خواهشا کمک کنید.

- - - Updated - - -

دوستان کسی از زمان برگشت مهندس رضا خبری نداره. چه جور میشود باهاش تماس گرفت. خواهشا کمک کنید.

MOH@ND3S
01-09-2015, 18:21
سلام به همه . یاد rezarain بخیر. طبق قولی که داده بود پاستور و لاله پارک و بارنج رو دارند کار میکنند. کجایی مهندس. کاش همه مثل تو بودند تو تبریز از جان مایه گذاشتی. کاش برگردی. کاش........

ببخشید شما که همین امروز ثبت نام کردی از کجا میگید یاد آقا رضا بخیر ؟!؟! واسه من سواله..هر از چند گاهه یکی میاد دقیقا همین چیزارو میگه !

alibonyadi9393
01-09-2015, 18:34
ببخشید شما که همین امروز ثبت نام کردی از کجا میگید یاد آقا رضا بخیر ؟!؟! واسه من سواله..هر از چند گاهه یکی میاد دقیقا همین چیزارو میگه !

سلام. از طریق دوستم پیگیر بودم. امروز ثبت نام کردم.هر کار کردیم نشد حضوری پیداش کنیم.رفتم شرکت هیچ کس خبری نداشت. شما موبایلشو

- - - Updated - - -

سلام. از طریق دوستم پیگیر بودم. امروز ثبت نام کردم.هر کار کردیم نشد حضوری پیداش کنیم.رفتم شرکت هیچ کس خبری نداشت. شما موبایلشو

brilliant1
02-09-2015, 07:23
چند روز قبل قیمت ترافیک را محاسبه کردم و هر گیگی که وارد کشور می شود را دو ریال بدست آوردم و در تاپیک همین انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشتم،روزنامه آرمان در نسخه امروزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته اینترنت ایران 3500 برابر ژاپن با کاربران محاسبه می شود.
این روزنامه بر اساس تعرفه فروشی مخابرات به شرکتها که گیگی 6 ریال است اینترنت ایران را با ژاپن مقایسه کرده و 3500 برابر را بدست آورده.

j-f
02-09-2015, 10:20
چند روز قبل قیمت ترافیک را محاسبه کردم و هر گیگی که وارد کشور می شود را دو ریال بدست آوردم و در تاپیک همین انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشتم،روزنامه آرمان در نسخه امروزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته اینترنت ایران 3500 برابر ژاپن با کاربران محاسبه می شود.
این روزنامه بر اساس تعرفه فروشی مخابرات به شرکتها که گیگی 6 ریال است اینترنت ایران را با ژاپن مقایسه کرده و 3500 برابر را بدست آورده.

ممنون از محاسباتی که انجام دادی، اما فکر کنم اگه مجددا حساب کنی با هر لینک stm1 در ماه میشه 50 ترابایت دانلود کرد، نه 50هزار ترابایت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dj77
02-09-2015, 12:42
هر STM١پهنای باند اینترنت با قیمت ٩‌میلیون‌تومان به کشور وارد می‌شود اما با قیمت ٢٣٢‌میلیون تومان به کاربران فروخته می‌شود.

- - - Updated - - -

هر STM١پهنای باند اینترنت با قیمت ٩‌میلیون‌تومان به کشور وارد می‌شود اما با قیمت ٢٣٢‌میلیون تومان به کاربران فروخته می‌شود.

k1ozil
02-09-2015, 20:06

- - - Updated - - -

زورشون فقط به مردم میرسه
26 27 برابر
سود 2500 درصدی

brilliant1
02-09-2015, 20:46
ممنون از محاسباتی که انجام دادی، اما فکر کنم اگه مجددا حساب کنی با هر لینک stm1 در ماه میشه 50 ترابایت دانلود کرد، نه 50هزار ترابایت:

ممنون از محاسبه شما،در همان تاپیک چند روز قبل درخواست کردم یکی چک کنه که شما زحمتش را کشیدی و محاسبه من را اصلاح کردید.
هر گیگی که مخابرات به شرکتها می فروشه 600 تومان هزینه دارد. اما هر گیگ وارداتی 200 تومان هزینه دارد.

reza2700
03-09-2015, 00:16
دوستان *555# کار نمیکنه؟؟؟

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

mohebronaldo
03-09-2015, 00:20
دوستان *555# کار نمیکنه؟؟؟

چرا کار نمیکنه دوست عزیز الان تست شد کار میکنه

reza2700
03-09-2015, 00:24
پس چرا ارور 536 میده واسه من!!!؟؟

mohebronaldo
03-09-2015, 00:30
پس چرا ارور 536 میده واسه من!!!؟؟

چه اروری میشه عکس بزارید

dj77
03-09-2015, 01:32
4G irancell
11شهریور

reza2700
03-09-2015, 13:02
چه اروری میشه عکس بزارید
با 700تماس گرفتم حل شد...ممنون

mahdi-xbox
03-09-2015, 13:19
4G ایرانسل:مشهد،منطقه گلشهر
وضعیت تو خونمون...انتن هم پر نیست

alish78
03-09-2015, 13:35
4G ایرانسل:مشهد،منطقه گلشهر
وضعیت تو خونمون...انتن هم پر نیست

خوش بحالتون
ما با 4G خرمشهر بیشترین سرعتمون ۲/۵ مگابیته

alish78
03-09-2015, 17:01
دوستان من الان رفتم تو سایت ۱۹۵ بابت انتن دهی ضعیف نسل چهار منطقه مون شکایت کردم
بنظرتون مشکل رو حل میکنن؟اخه خرمشهر تو سایت ایرانسل تو لیست 4g هست

soheilsh
03-09-2015, 17:40
زورشون فقط به مردم میرسه
26 27 برابر
سود 2500 درصدی

جالبیش یه چیز دیگست ، قسمت تعرفه ارتقاء رو ببینید
لینکو ببینید هر 1 ترابایت حجم اینترنت فقط 35 هزارتومان
هرگیگ 35 تومان ! تازه سود هم کرده ...
حالا دزدای عوضی میان هرگیگ رو 3800 تومن که هر 1 ترابایتش میشه 3 میلیون و 800 هزارتومان حساب میکنن به ملت بدبخت ... میشه 1000 درصد سود !!حالا من کاسب که کپی و پرینت میگیرم میخوام سود20 درصد بگیرم تعزیرات حکومتی میپره وسط مثل اصغر ترقه هم جریمم میکنه هم پلمپم میکنه تا درس عبرتی بشم که مثلا نباید 20 درصد سود بگیرم ... باید 19 درصد میگرفتم حالا باید ما به کی شکایت کنیم ؟

MPS882
03-09-2015, 18:55
سلام دوستان
کسی خبری از TD-LTE یا همان 4جی ثابت ایرانسل داره؟از کی؟ تو کدوم استانها فعال میشه؟

niloo0oo
03-09-2015, 21:41
دوستان من از بسته های ایرانسل استفاده میکنم.چند روزه که بسته هایی که میخرم فوری و بدون هیچ فعالیت خاصی تموم میشن.فکر کنید من یه لحظه نتو روشن میکنم مثلا میرم واتساپ بخدا شاید 5 ثانیه هم نشه تو هم 5 ثانیه(حتی بدون دانلود عکس یا حتی نوشتن پی ام برای کسی)10 مگ استفاده میکنه.
دیروز که یه بسته خریدم همین که نت وصل شد پیام اومد که بستتون رو به اتمامه و در کمال ناباوری بدون اینکه هیچ استفاده ای کنم تموم شد.برای کسی پیش اومده؟؟؟
بنظرتون شکایت کنم جواب میده؟

Tornado2800
03-09-2015, 22:40
دوستان من از بسته های ایرانسل استفاده میکنم.چند روزه که بسته هایی که میخرم فوری و بدون هیچ فعالیت خاصی تموم میشن.فکر کنید من یه لحظه نتو روشن میکنم مثلا میرم واتساپ بخدا شاید 5 ثانیه هم نشه تو هم 5 ثانیه(حتی بدون دانلود عکس یا حتی نوشتن پی ام برای کسی)10 مگ استفاده میکنه.
دیروز که یه بسته خریدم همین که نت وصل شد پیام اومد که بستتون رو به اتمامه و در کمال ناباوری بدون اینکه هیچ استفاده ای کنم تموم شد.برای کسی پیش اومده؟؟؟
سلام
این مشکل قطعا از داخل گوشی شما هست
این مشکل به خاطر استفاده پنهان نرم افزار یا به روز رسانی گوشی خود شما هست

- - - Updated - - -

سلام
این مشکل قطعا از داخل گوشی شما هست
این مشکل به خاطر استفاده پنهان نرم افزار یا به روز رسانی گوشی خود شما هست

alish78
04-09-2015, 00:12
دوستان من الان رفتم تو سایت ۱۹۵ بابت انتن دهی ضعیف نسل چهار منطقه مون شکایت کردم
بنظرتون مشکل رو حل میکنن؟اخه خرمشهر تو سایت ایرانسل تو لیست 4g هست
کسی جوابی نداره؟

mohebronaldo
04-09-2015, 01:05
کسی جوابی نداره؟
آره حل میشه فقط باید.صبر داشته باشی چون طول میکشه

alish78
04-09-2015, 06:27
آره حل میشه فقط باید.صبر داشته باشی چون طول میکشه
مثلا چقد؟اخه شکایت هایی که تو ۱۹۵ ثبت میشن معمولا سریع پیگیری میشن

mohebronaldo
04-09-2015, 09:58
مثلا چقد؟اخه شکایت هایی که تو ۱۹۵ ثبت میشن معمولا سریع پیگیری میشن
واسه من که 4 یا 5 ماه طول کشید مشکل منطقه مون رو پیگیری کنن

alish78
04-09-2015, 11:57
واسه من که 4 یا 5 ماه طول کشید مشکل منطقه مون رو پیگیری کنن
مشکل شما هم انتن دهی نسل چهارم بود؟
الان انتن دهیتون چطور شده؟

mohammad_203
04-09-2015, 12:35
منطقه ما نسل 4 نذاشتن
چطور میتونم شکایت کنم؟!
سایت 195 هم نیومد .در عکس معلومه :

ghadeer
04-09-2015, 18:55
منطقه ما نسل 4 نذاشتن
چطور میتونم شکایت کنم؟!

با این آدرس امتحان کنید:

number-1
04-09-2015, 20:06
ایرانسل خارج شهر تو جاده ها چطوره؟

number-1
04-09-2015, 20:07
ایرانسل پیش شماره 0903 رو هم داد بیرون

هر کی شماره دلخواه میخواد بره بخره

mohebronaldo
04-09-2015, 23:26
ایرانسل خارج شهر تو جاده ها چطوره؟
رشت که خوبه نسل 2 هم راضی کنندس

mohebronaldo
04-09-2015, 23:27
مشکل شما هم انتن دهی نسل چهارم بود؟
الان انتن دهیتون چطور شده؟
من واسه نسل 3 همراه اول گفته بودم.منطقه ما اصلا پوشش نداشت.الان خوب شده دکل رو تجهیز کردن

bigbang001
04-09-2015, 23:58
دوستان نقشه پوشش که به تازگی ایرانسل گذاشته اصفهان چک کردم کل شهرو تحت پوشش نشان میده! در صورتی که یک ماه پیش اصفهان بودم پوشش نسل سه افتضاح بود تو یک ماهه معجزه کرده یا مثل بقیه ادعاهای ایرانسل نقشه هم دروغه؟

Sent from my iPhone 6

alish78
05-09-2015, 00:21
منطقه ما نسل 4 نذاشتن
چطور میتونم شکایت کنم؟!
شما برو ببین اگه شهرتو توی سایت جزو پوشش نسل چهار زدن بعد برو شکایت کن
الان اگه شکایت کنی میگن شهرتون در اینده تحت پوشش قرار میگیره و از این حرفا

meshkiposh2200
05-09-2015, 00:28
دوستان نقشه پوشش که به تازگی ایرانسل گذاشته اصفهان چک کردم کل شهرو تحت پوشش نشان میده! در صورتی که یک ماه پیش اصفهان بودم پوشش نسل سه افتضاح بود تو یک ماهه معجزه کرده یا مثل بقیه ادعاهای ایرانسل نقشه هم دروغه؟

Sent from my iPhone 6

دروغه. خیلی خیابونا هنوز نسل 3 هم نیست

- - - Updated - - -

Sent from my iPhone 6

دروغه. خیلی خیابونا هنوز نسل 3 هم نیست

ikurdistan.m
05-09-2015, 06:14
بابل

salavan
05-09-2015, 06:33
شرق تهرانم نزدیک میدون رسالت از ساعت 12 شب 3G و 4G من قطع شد و کلا آنتن ندارن ، وقتی آنتن هم میاد نت قطعه. حتی GPRS هم کار نمی کنه!

خیلی راضی بودم از 4G همیشه که اینم ...

eightskh
05-09-2015, 08:59
نقشه پوشش ایرانسل تغییر کرده است.

Armin.Computer
05-09-2015, 10:07
نقشه پوشش ایرانسل تغییر کرده است.

ظاهرا فقط شکل و ظاهرش عوض شده

mohebronaldo
05-09-2015, 10:30
بابل

شما چطوری آنتن رو میزارید رو 3G یا H یا +H عکس میگیرید

saeeddeeas
05-09-2015, 11:32
بندرعباس 4G

Armin.Computer
05-09-2015, 12:18
سلاما
به نظر من تست سرعت از سرورهای خارج هم باید گرفته بشه
تست داخلی در کنار خارجی باید باشه
در هر صورت ما هم به سرورهای داخلی نیاز داریم و هم سرورهای خارجی

- - - Updated - - -

سلاما
به نظر من تست سرعت از سرورهای خارج هم باید گرفته بشه
تست داخلی در کنار خارجی باید باشه
در هر صورت ما هم به سرورهای داخلی نیاز داریم و هم سرورهای خارجی

vahooli
05-09-2015, 13:08

Sent from my iPhone 6

کاملا دروغ هست نقششون .

ikurdistan.m
05-09-2015, 19:47
شما چطوری آنتن رو میزارید رو 3G یا H یا +H عکس میگیرید
خود گوشی اتوماتیکه من کاری نمی کنم خود هم موندم چجوریه
Galaxy S3 32G 4G

haduxx
05-09-2015, 20:33
این کد رو بزن ستاره مربع ستاره مربع چهل و شش سی و شش مربع ستاره مربع ستاره بعد میتونی فقط تری جی یا فور جی انتخاب کنی البته اگه گوشیت این کد رو ساپورت کنه

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

mrmostafa
05-09-2015, 21:31
این ایرانسل فقط تبلیغ میکنه. الان این طرح تغییر اپراتور استارت بخوره ایرانسل گفت اکثرا میان به ایرانسل ولی این خبرا نیست الان چند منطقه مختلف همزمان ایرانسل 4 جی رو با همراه اول تست کردم سرعت همراه اول خیلی بالاتر بودش. رایتل هم که 4 جی رو ارائه داره میده سرعنش عالیه فقط مشکل پوشش دهیش هست. یعنی من ایرانسل داشتم 3 جی بردم 4 جی کردم هیچ فرقی نکرده همش دروغ و دزدی

rezaei73
05-09-2015, 23:18
کاملا دروغ هست نقششون .
راست میگه نقششون اشتباه اس
تو شهر یزد هم همینه
مثلا شهر تفت رو کاملا پوشش زده ولی اصلا تریجی نداره[emoji15]

فرستاده شده از HTC One_E8ِ من با Tapatalk

mohammad_87
05-09-2015, 23:29
اگه یک قسمت وسط یک منطقه تحت پوشش نباشه اونرو هم تحت پوشش میزنن.الان شهرک ما اصلا 3g هم نداره ولی دور تا دورش 3g/4g داره بعد تو نقشه همگی تحت پوشش زده شده.
هزاربار هم به پشتیبانی زنگ زدم میگن ما خبر نداریم کی تحت پوشش قرار میگیره. :n03:

Armin.Computer
06-09-2015, 00:03
سلام
شهر ما هم اوایل یه آنتن روشن بود بعد خاموشش کردن
هنوزم خاموشه
دقیقا اون منطقه ای که قبلا تحت پوشش و الان نیست رو تو قسمت تحت پوشش زده هست
در صورتی که خود من در اون منطقه زندگی می کنم و هیچ اثری از نسل 3 نمی بینم

chatsaz
06-09-2015, 00:08
راه اندازی ازمایشی نسل سوم سبزوار

saeeddeeas