مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
signinfo
28-12-2016, 21:02
ال تی ادونسد می تونه برای کت 4 هم باشه اما ارزشی نداره و عملا بی فایدس. منظور از اون اینه که در کت 4 کلا 20 مگاهرتز می تونیم پهنای باند داشته باشیم حالا یه موقع اپراتور میاد همون 20 تا رو یه جا میده یه موقع هم میاد دو تا ده تا از یک فرکانس میده که میشه lte advanced cat4
اما این مهم نیست برای تجمیع ایرانسل باید تجمیع نسل 6 صورت بگیره یعنی سقفش دو تا 20 هست و در مورد ایرانسل میشه یه 10 با یه 15 که ممکنه بعدا 10 تای 1800 رو هم زیاد کنه پس برای استفاده از این قابلیت ایرانسل حتما lte advaced cat 6 لازمه که با حداکثر 40 مگاهرتز پهنای باند و حالت میمو 2*2 می تونه از نظر تئوری تا 300 مگابیت سرعت بده که با 25 مگاهرتز ایرانسل دوستان خاص، تجربه 165 مگ سرعت رو داشتن البته توی دانلود منیجر
ممنونم از پاسخ کامل و جامع شما. پس با این تفاسیر مودم های Cat 4 هم از LTE-A پشتیبانی می کنند. اما چون مجموع فرکانس های ایرانسل در حال حاضر 25 مگاهرتزه و Cat 4 تا 20 مگاهرتز بیشتر پشتیبانی نمی کنه، مودم گوشی من از حالت Aggregation استفاده نمی کنه (یا فقط به باند 3 وصل می شه یا فقط به باند 7) درسته؟
آیا در سیستم عامل اندروید توسط نرم افزار یا چیزی می شه فهمید گوشی به کدوم باند یا باند ها متصله؟
fastfind
28-12-2016, 21:08
من باز هم از جنابعالی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید. البته سال ساخت و سرعت ارسال و دریافت نمی تونن ملاک خوبی در تشخیص این مسئله باشند. در مورد اینکه این مشخصه در وبسایت های Review ذکر شده باشه یا نه، شما اگر به عنوان مثال مشخصات دو دستگاه Xperia Z Ultra و LG Nexus 5 رو در وبسایت gsmarena با هم مقایسه کنید، مشخصات CPU و مودم LTE اون ها با هم برابر هست. و در مشخصات هیچ کدوم از این دو دستگاه LTE-A ذکر نشده اما طبق اون صفحه ویکیپدیا، Nexus از LTE-A پشتیبانی می کنه ولی Z Ultra خیر. در مورد فرمایش شما در خصوص باند 40 هم بعید می دونم و مثال نقضش هم همین مورد Nexus 5 هست.
به هر حال ممنونم از وقتی که گذاشتید. سوال بنده بیشتر از اینکه صرفاً در خصوص خود Z Ultra باشه، در خصوص Cat 4 یا Cat 6 به بالا بود که به وضوح خدمت تون توضیح دادم و اگر دوستان دیگه اطلاعی در این زمینه دارند ممنون می شم منو از تاریکی در بیارند.
nexus 5 ساپورت نمیکنه 4g+ رو. (سمت راست مشخصات nexus 5 هست)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت frequencycheck.com که برید و مدل دقیق گوشیو بزنین، میگه که ساپورت میکنه یا خیر. مدل P رو که زده ساپورت میکنه
واسه مدل اِن که میگین، gsmarena واسه همون زده که نداره!
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
از کجا میدونین؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
عکس اول مدل h818p و عکس دوم h818n هست. کامل باشه یعنی ساپورت میکنه.
مدل n ساپورت میکنه اگر مشهد هستین 4g+ قطعا هست ولی کدوم منطقه باید تست کنید.
مشکل اینه که گوشی شما lg نشون نمیده. بستگی هم داره بیشتر سر صبح باید تست کنید
یا آخرهای بسته تون نباشه. وقتهای خلوت تست کنید سرعت بالاست قطعا.
مشهد قطعا بعضی از مناطقش 4g+ هست توی فروم دوستان قبلا تست گذاشته بودند
الان خاطرم نیست. ولی بدی که داره نشون نمیده دیگه. ناگفته نماند طبق نظر دوستمون ak313 هم آنچنان نمیشه گفت پلاس باشه قطعا سرعت اوکیه. ولی خوب دیوایسی که وصل میشی بین برندها فرق داره. قطعا سونی یا آیفون ریت بالاتری میدهند. به آنتن دهی گوشی در حالت lte و اینها خیلی بستگی داره.
تک سیم میت 8 هواوی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این کدوم وب سایت دوست عزیز؟؟؟
ممنونم از پاسخ کامل و جامع شما. پس با این تفاسیر مودم های Cat 4 هم از LTE-A پشتیبانی می کنند. اما چون مجموع فرکانس های ایرانسل در حال حاضر 25 مگاهرتزه و Cat 4 تا 20 مگاهرتز بیشتر پشتیبانی نمی کنه، مودم گوشی من از حالت Aggregation استفاده نمی کنه (یا فقط به باند 3 وصل می شه یا فقط به باند 7) درسته؟
آیا در سیستم عامل اندروید توسط نرم افزار یا چیزی می شه فهمید گوشی به کدوم باند یا باند ها متصله؟
بله درسته
روی یک سری از گوشی ها با کدهای مخفی میشه و یک سری هم با برنامه های جانبی مثل lte discovery
روی سامسونگ قشنگ اطلاعات حالت پلاس رو نشون میده با گزینه
Ca added
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
این کدوم وب سایت دوست عزیز؟؟؟
یه فایلpdfکامل راجع به میت هشته
MMDFullHD
28-12-2016, 23:05
اگه گوشیتون نشون نمیده که منطقتون پلاس هست یا ن از طریق دو راه میشه دیگه میشه فهمید پوشش پلاس دارین یا خیر . (البته باید اینو مد نظر داشته باشین که گوشیتون از باند ۳ و ۷ همینطور Cat 6 پشتیبانی کنه)
اول از طریق سایت ایرانسل مناطق تحت پوشش TD رو ببنید منطقتون تحت پوشش td هست اگه بود به احتمال ۸۰ درصد دکل های اطرافتون قابلیت تجمیع رو دارند . البته مناطقی هست که تازه فعال شدن مثل منطقه ما ولی نقشه td پوشش نداشته باشن
دوم اینکه نرم افزار speedtest رو نصب کنین یه تست از IPM یا سرور ایرانسل بگیرید وقتی داشت دانلود رو تست میکرد دقیقا ببیند اگه داشت ۲۰ تا ۳۰ مگ سرعت دانلود رو نشون میداد یهو اوج گرفت رفت سمت ۵۰ و بالاتر بدونید تجمیع فعال هست
با شارژ شگفت انگیز میشه بسته اینترنت خرید؟
Zachyrock
29-12-2016, 08:55
سلام دوستان
من چند روز با 3g یک جای خاص تو خونمون 4 انتن با سرعت بالا میگیرفتم تا اینکه دو روزه GPRS وصل میشه مشکل چیست ؟ هیچ جای دیگه هم انتن نمیده :n03:
amirkalak6
29-12-2016, 09:55
سلام
دوستان پسورد دیفالت wifi مودم irancell d100 چیه؟؟
alpha007
29-12-2016, 11:01
کدوم مودم یا مودم های رومیزی الان از 4g+ پشتیبانی میکنن؟
فقط 5186 و 5786 یا بازم هست؟ از dlink و tplink چی؟ :n13:
دانگل usb نداریم برای این قضیه؟
کدوم مودم یا مودم های رومیزی الان از 4g+ پشتیبانی میکنن؟
فقط 5186 و 5786 یا بازم هست؟ از dlink و tplink چی؟ :n13:
دانگل usb نداریم برای این قضیه؟
دوست عزیز جای این سوال تاپیک مودم هست.
خیر دانگل یو اس بی نداریم
مدلهایی هم از سیرا هست فکر کنم مدل 790
اما ظاهرا توی بازار ایران نیست. 5786 رو راستین بازار اورد و فعلا تموم کرده گفته می خواد 5186-22a هم بیاره
در جای انتن تغییراتی دادم و اس ان ار بهتر شد و نوسانش کم شد در نتیجه تستها بهتر شدن
نوسان زیاد اس ان آر نشانه خوبی نیست
سرور خارجی با 8 کانکشن
nexus 5 ساپورت نمیکنه 4g+ رو. (سمت راست مشخصات nexus 5 هست)
عکس اول مدل h818p و عکس دوم h818n هست. کامل باشه یعنی ساپورت میکنه.
مدل n ساپورت میکنه اگر مشهد هستین 4g+ قطعا هست ولی کدوم منطقه باید تست کنید.
مشکل اینه که گوشی شما lg نشون نمیده. بستگی هم داره بیشتر سر صبح باید تست کنید
یا آخرهای بسته تون نباشه. وقتهای خلوت تست کنید سرعت بالاست قطعا.
مشهد قطعا بعضی از مناطقش 4g+ هست توی فروم دوستان قبلا تست گذاشته بودند
الان خاطرم نیست. ولی بدی که داره نشون نمیده دیگه. ناگفته نماند طبق نظر دوستمون ak313 هم آنچنان نمیشه گفت پلاس باشه قطعا سرعت اوکیه. ولی خوب دیوایسی که وصل میشی بین برندها فرق داره. قطعا سونی یا آیفون ریت بالاتری میدهند. به آنتن دهی گوشی در حالت lte و اینها خیلی بستگی داره.
خیلی ممنون
اون یکی رو که نوشته ساپورت نمیکنه آخه زه TD-LTE. مگه مال همون نسل چهار ثابتش نیست؟
fastfind
29-12-2016, 15:49
خیلی ممنون
اون یکی رو که نوشته ساپورت نمیکنه آخه زه TD-LTE. مگه مال همون نسل چهار ثابتش نیست؟
خواهش میکنم.
نه باندی که تو ایران td ثابت هست باند 42 یعنی 3500 هستش. با این فرق داره ولی بلا استثنا دیدم گوشیهایی که همه ی گزینه هاش رو مثل عکس بالا سبز زده یعنی 4g+ ساپورت میکنه و اگر کامل سبز نباشه یعنی نمیکنه. به فرض مثلا j5 2016 رو بزنید چک کنید یکیش میلنگه و زرد زده... همین نشون میده پلاس تجمیع نمیکنه. چه ربطی به اون باندی که اونجا زده شده داره نمیدونم ولی میشه از روی اون به نتیجه رسید برای قضیه تجمیع.
سلام دوستان
حدود 1 ماهی هست تو منطفه 4 تهران (مجیدیه) سرعت 4G ایرانسل اینجوری شده:
63217
روی 3G از این هم بدتره!
بنظرتون مشکل از کجاس و چیکار میشه کرد؟
سلام دوستان
63217
روی 3G از این هم بدتره!
تصویری از پارمترهای سیگنال هم بگذارید
amirkalak6
29-12-2016, 21:14
سلام
Zachyrock
29-12-2016, 23:17
سلام دوستان
من چند روز با 3g یک جای خاص تو خونمون 4 انتن با سرعت بالا میگیرفتم تا اینکه دو روزه GPRS وصل میشه مشکل چیست ؟ هیچ جای دیگه هم انتن نمیده :n03:................
Mohammad Aghaee
29-12-2016, 23:23
سلام
پشت مودم بالای پورت های LAN و USB روی یه برچسب نوشته .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
amirbrad
29-12-2016, 23:36
سلام دوستان
من چند روز با 3g یک جای خاص تو خونمون 4 انتن با سرعت بالا میگیرفتم تا اینکه دو روزه GPRS وصل میشه مشکل چیست ؟ هیچ جای دیگه هم انتن نمیده :n03:................
سلام دوستان
63217
روی 3G از این هم بدتره!
سلام
حدسم اینه دارن تغییرات میدن چون دو سه روزه دارن از پشتیبانی پشت هم به من زنگ میزن که هیچ کدوم نبودم جواب بدم در صورتیکه من یک ماه پیش اخرین بار مشکل ثبت کردم ، یعنی دارن دوباره یه دستی رو دکل ها میکشن. حالا شانس شما ممکنه خوب باشه و دارن ارتقا میدن یا بد باشه مشکل پیدا کرده اگر بعد از دو هفته بازم اینطوری بود زنگ بزنید پیگیری کنید ، برای من هم وقتی سرعت رفت بالا یادمه کلا ایرانسل تو محلمون قطع شده بود البته بعدش بازم خرابش کردن!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ابوالفضل ۴۰۴۵
29-12-2016, 23:48
سلام
حدسم اینه دارن تغییرات میدن چون دو سه روزه دارن از پشتیبانی پشت هم به من زنگ میزن که هیچ کدوم نبودم جواب بدم در صورتیکه من یک ماه پیش اخرین بار مشکل ثبت کردم ، یعنی دارن دوباره یه دستی رو دکل ها میکشن. حالا شانس شما ممکنه خوب باشه و دارن ارتقا میدن یا بد باشه مشکل پیدا کرده اگر بعد از دو هفته بازم اینطوری بود زنگ بزنید پیگیری کنید ، برای من هم وقتی سرعت رفت بالا یادمه کلا ایرانسل تو محلمون قطع شده بود البته بعدش بازم خرابش کردن!
اره دارن یه سری تغییرات میدن منطقه ما هم قطع و وصل داره
reza2700
29-12-2016, 23:59
عزیزان یه سوال امروز منطقه ما فورجیش روشن شده ولی عجیبه رو باند۷ هستش ...مگه ایرانسل اول رو باند ۳ فورجی راه اندازی نمیکنه؟
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
دوستان چند روزي هست اينترنت قطع و وصل ميشه يا سيگنال ضعيف ميشه
احساس ميكنم دارم تغييرات ميدن
كسي مشكل مشترك نخورده؟
تهران-سهروردي شمالي
MMDFullHD
30-12-2016, 01:24
عزیزان یه سوال امروز منطقه ما فورجیش روشن شده ولی عجیبه رو باند۷ هستش ...مگه ایرانسل اول رو باند ۳ فورجی راه اندازی نمیکنه؟
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
خیر .... اون مال خیلی وقت پیش بود ... الان هر دو باند رو راه میندازه بعد چن ماه بعد پلاسش میکنه البته اگه منطقه اتون پر جمعیت یا ترافیک 4G بره بالاتر برای من بعد راه اندازی ۴ جی حدودا ۱۵ ام شهریور بود
راه انداختن هفته پیش هم پلاسش کردن
دوستان چه گوشیهایی 4G پلاس رو ساپورت میکنن؟
MMDFullHD
30-12-2016, 03:12
دوستان چه گوشیهایی 4G پلاس رو ساپورت میکنن؟
لیست اینجا هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوشی های دارای CAT 6 و همینطور بالاتر که از باند ۳ و ۷ به ترتیب فرکانس های ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ پشتیبانی کنند . :n09:
MMDFullHD
30-12-2016, 04:34
ساعت چهار و نیم صبح
باند ۷ مشخصات
EARFCN:
2825
RSSI:
-65 dBm
RSRP:
-93 dBm
RSRQ:
-8 dB
SNR:
15 dB
Cell ID:
43949334
PLMN ID:
43235
Roaming:
HOME
باند سه
BAND:
LTE_BAND3
EARFCN:
1750
RSSI:
-65 dBm
RSRP:
-93 dBm
RSRQ:
-8 dB
SNR:
14 dB
Cell ID:
43949324
PLMN ID:
43235
Roaming:
HOME
حالت پلاس
ساعت ۵ صبح
کاملا واضح هست از هفته پیش که td رو on کردن و شبکه پلاس شد پهنای باند رو نصفشو دادن به اونجاشون و td مسخره نصف کرد سرعت رو . ۴ ماه خوش بودیم به ۶۰ مگ الان بزور همون سرعت خودمو ساعت ۵ صبح ۶۰ تا مونو داریم بزور تو خلوتی میگیریم
کم کم داره حالم ازش بهم میخوره
alpha007
30-12-2016, 10:12
ساعت چهار و نیم صبح
باند ۷ مشخصات
EARFCN:
2825
RSSI:
-65 dBm
RSRP:
-93 dBm
RSRQ:
-8 dB
SNR:
15 dB
Cell ID:
43949334
PLMN ID:
43235
Roaming:
HOME
باند سه
BAND:
LTE_BAND3
EARFCN:
1750
RSSI:
-65 dBm
RSRP:
-93 dBm
RSRQ:
-8 dB
SNR:
14 dB
Cell ID:
43949324
PLMN ID:
43235
Roaming:
HOME
حالت پلاس
ساعت ۵ صبح
کاملا واضح هست از هفته پیش که td رو on کردن و شبکه پلاس شد پهنای باند رو نصفشو دادن به اونجاشون و td مسخره نصف کرد سرعت رو . ۴ ماه خوش بودیم به ۶۰ مگ الان بزور همون سرعت خودمو ساعت ۵ تا مونو داریم اونم نصفه شب میگیریم
باز برا شما خوبه
من دیدم سرعت با مودمهای مختلف فرق داره هر دفه با یکی تست میکردم. واقعا هم بالا پایین داشت تستشون :n38:
با این اوضاع نمیدونم میصرفه کلاً بریم سمت td یا نه
ساعت چهار و نیم صبح
باند ۷ مشخصات
EARFCN:
2825
RSSI:
-65 dBm
RSRP:
-93 dBm
RSRQ:
-8 dB
SNR:
15 dB
Cell ID:
43949334
PLMN ID:
43235
Roaming:
HOME
باند سه
BAND:
LTE_BAND3
EARFCN:
1750
RSSI:
-65 dBm
RSRP:
-93 dBm
RSRQ:
-8 dB
SNR:
14 dB
Cell ID:
43949324
PLMN ID:
43235
Roaming:
HOME
حالت پلاس
ساعت ۵ صبح
کاملا واضح هست از هفته پیش که td رو on کردن و شبکه پلاس شد پهنای باند رو نصفشو دادن به اونجاشون و td مسخره نصف کرد سرعت رو . ۴ ماه خوش بودیم به ۶۰ مگ الان بزور همون سرعت خودمو ساعت ۵ تا مونو داریم اونم نصفه شب میگیریم
برای من هم افت کرده
راستی از سایت testmy.net با حالت پلاس دو تا تک کانکشن تست می گیری.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
MMDFullHD
30-12-2016, 13:29
باز برا شما خوبه
من دیدم سرعت با مودمهای مختلف فرق داره هر دفه با یکی تست میکردم. واقعا هم بالا پایین داشت تستشون :n38:
با این اوضاع نمیدونم میصرفه کلاً بریم سمت td یا نه
سرنوشت وایمکس رو دیدی؟ TD هم میبنی ...
فعلا باید منتظر مودم های مناسب و استارت TD های اسیاتک و شاتل و ... بمونی ببینی کدوم بهتره
@MMDFullHD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی شما تک تک باندها رو با چی تست کردی؟ پلاس رو با چی ؟
اما تجمیعت واقعا خوب عمل کرده بود
حالا تجمیع من خوب نیست یا چیپ هواوی جالب نیست یا به خاطر تقاوت زیاد دو باندم هست. نمی دونم
MMDFullHD
30-12-2016, 14:43
@MMDFullHD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی شما تک تک باندها رو با چی تست کردی؟ پلاس رو با چی ؟
اما تجمیعت واقعا خوب عمل کرده بود
حالا تجمیع من خوب نیست یا چیپ هواوی جالب نیست یا به خاطر تقاوت زیاد دو باندم هست. نمی دونم
سلام خواستم با تست ازون سایتی که گفتی جواب پست قبلیتو بدم ولی گفتم همینجا بدم
با S7edge با برنامه samsunginfo+ که اگه روت باشه باندارو تغیر از حالت اتو در اوردم اینطوری شد
البته اشغالترین هست از لحاظ چیپی سامسونگ من کوالکام قبلن داشتم هنوز تجمیع فعال نشده بود منطقه ۸.۵ مگابایت با سونی ایکس زد با rsrp 90 میگرفتم اگ اشتباه نکنم الان تو حصرت یه تست دیگه با تجمیع ام باهاش (گوشی رفیقم بود ی مدت دستم بود)
speedtest که خود گوشی نشون میداد با tetheringg فرق داشت تو کامپیوتر حدود ۵۰ مگابیت بود با گوشی speedtest 90 بود ...
من به این احتمال میدم که فک کنم پهنای باند رو محدود کردن یه قسمتشو دادن به td دقیقا من به وضعیت خودت دچار شدم . :n03:
یا اینکه شبکه تو حالت ازمایشی هست و مثل راه اندازی 4g هفته اولی که راه انداخته بودن 36 مگابیت بیشتر نتونم بگیرم. چون صبح قطع شد از ۶ صبح دقیقا تا ۸ صبح قطع بود . حتی سیگنال 2g 3g 4g نداشتم . حتی هفته های قبلش گفتم اختلال زیاده تو این چن مدت
:n31: میخوام مثل مودمتو بخرم ولی ی طرف بهم میگه واقعا جنس بنجولی هستش هرچی که الان دارن میفروشن جنسای خوبی نیستن جز اون sxt که واقعا تو صنعت ارتباطی میکروتیک حرف نداره ولی خب تجمیع نداره اونم
دنبال ی مودمم بگم یکی از اشناها که تو گرجستان رفت امد داره بیاره ولی مطمن هم نیستم بتونه پیدا کنه
لیست اینجا هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوشی های دارای CAT 6 و همینطور بالاتر که از باند ۳ و ۷ به ترتیب فرکانس های ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ پشتیبانی کنند . :n09:
من ايفون ٦اس دارم و شامل اين ليست ميشه
چطور بايد فعال كنم 4g+ رو؟آيا بسته هاش متفاوتن؟
MMDFullHD
30-12-2016, 16:08
من ايفون ٦اس دارم و شامل اين ليست ميشه
چطور بايد فعال كنم 4g+ رو؟آيا بسته هاش متفاوتن؟
خیر بسته ها متفاوت نیست . شبکه ایرانسل هیچ محدودیتی تو سرعت یا فناوری شبکه نداره .
بله گوشیتون ساپورت میکنه.
بنده هم ایفون ۷ پلاس دارم ولی متاسفانه متاسفانه این قابلیت تو شبکه ایرانسل برای ایفون وجود نداره.
بدلایل نامشخص مصرف باطری اپل روی تجمیع یا همون قابلیت 4G+ روی ایرانسل برروی گوشی هاش بسته . باید منتظر اپدیت یا تغیر تو شبکه باشیم :n06:که تا به این لحظه بر روی IOS 10.2 فعالیتی دیده نشده:n03:
من سرعتم 20مگابیت بر ثانیه هست ولی توی پخش انلاین مشکل داره
حوصله قند شکن هم ندارم مصرفش بالاست
واقعا داره چرت میشه ایرانسل
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
mr.arbab28
30-12-2016, 18:48
برای من کار نمیکنه ایا برای شما هم هات اسپات شیلد کار نمیکنه؟؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
با S7edge با برنامه samsunginfo+ که اگه روت باشه باندارو تغیر از حالت اتو در اوردم اینطوری شد
البته اشغالترین هست از لحاظ چیپی سامسونگ من کوالکام قبلن داشتم هنوز تجمیع فعال نشده بود منطقه ۸.۵ مگابایت با سونی ایکس زد با rsrp 90 میگرفتم اگ اشتباه نکنم الان تو حصرت یه تست دیگه با تجمیع ام باهاش (گوشی رفیقم بود ی مدت دستم بود)
speedtest که خود گوشی نشون میداد با tetheringg فرق داشت تو کامپیوتر حدود ۵۰ مگابیت بود با گوشی speedtest 90 بود ...
من به این احتمال میدم که فک کنم پهنای باند رو محدود کردن یه قسمتشو دادن به td دقیقا من به وضعیت خودت دچار شدم . :n03:
یا اینکه شبکه تو حالت ازمایشی هست و مثل راه اندازی 4g هفته اولی که راه انداخته بودن 36 مگابیت بیشتر نتونم بگیرم. چون صبح قطع شد از ۶ صبح دقیقا تا ۸ صبح قطع بود . حتی سیگنال 2g 3g 4g نداشتم . حتی هفته های قبلش گفتم اختلال زیاده تو این چن مدت
:n31: میخوام مثل مودمتو بخرم ولی ی طرف بهم میگه واقعا جنس بنجولی هستش هرچی که الان دارن میفروشن جنسای خوبی نیستن جز اون sxt که واقعا تو صنعت ارتباطی میکروتیک حرف نداره ولی خب تجمیع نداره اونم
دنبال ی مودمم بگم یکی از اشناها که تو گرجستان رفت امد داره بیاره ولی مطمن هم نیستم بتونه پیدا کنه
هر وقت تونستی با پلاس یه تست از تست مای نت بزار
جایی که الان من هستم توی پوشش ابی رنگ نیست یه ای میل برای گسترش پوشش دادم جوابشون جالب بود:
با احترام
از آنجا كه فعال نمودن سرویس اینترنت نسل سوم و چهارم مستلزم پايين آوردن سرعت سايت هاي هر منطقه و نصب تجهيزات مخصوص به آن است، گسترش آن در سطح شهرها به صورت مرحله به مرحله انجام می پذیرد، به دلیل اینکه پايين آوردن همه سايت هاي موجود در كشور به يك باره امكان پذير نمي باشد. لذا بهره مندي از آن در مناطقي كه هنوز دسترسی به اینترنت نسل سوم و چهارم مقدور نيست، در آينده ای نزديك به وقوع خواهد پيوست.
همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با محصولات و خدمات ایرانسل می توانید به بات ما در تلگرام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با نام کاربری irancellbot بپیوندید.
amirkalak6
30-12-2016, 20:37
پشت مودم بالای پورت های LAN و USB روی یه برچسب نوشته .
میدونم برچسبش نی
اگه کسی داره بگه ممنون میشم
میدونم برچسبش نی
با 700تماس بگیرید اون مودم خود ایرانسل هست پشتیبانیش هم بر عهده اون شرکته
با کابل لن هم اگر متصلش کنید به سیستم میتونید پیدا کنید موارد رو
اعداد هم مثل مک آدرس انحصاری هستن تکرار نشدن برای چندین دستگاه
Le0nard0
30-12-2016, 21:48
میدونم برچسبش نی
شما مطمئنی میخوای به مودم خودت وصل بشی؟ چون برای وصل شدن به مودت و تنطیمات اولیه اش میتونی با کابل لن وصل بشی و پسوردش رو هم ببینی.
MMDFullHD
30-12-2016, 22:42
هر وقت تونستی با پلاس یه تست از تست مای نت بزار
جایی که الان من هستم توی پوشش ابی رنگ نیست یه ای میل برای گسترش پوشش دادم جوابشون جالب بود:
با احترام
از آنجا كه فعال نمودن سرویس اینترنت نسل سوم و چهارم مستلزم پايين آوردن سرعت سايت هاي هر منطقه و نصب تجهيزات مخصوص به آن است، گسترش آن در سطح شهرها به صورت مرحله به مرحله انجام می پذیرد، به دلیل اینکه پايين آوردن همه سايت هاي موجود در كشور به يك باره امكان پذير نمي باشد. لذا بهره مندي از آن در مناطقي كه هنوز دسترسی به اینترنت نسل سوم و چهارم مقدور نيست، در آينده ای نزديك به وقوع خواهد پيوست.
همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با محصولات و خدمات ایرانسل می توانید به بات ما در تلگرام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با نام کاربری @irancell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])bot بپیوندید.
حداقل این جوابش یکم وقت گذاشتن میل ک من زدم
کاربر محترم
در صورتی که منطقه تحت پوشش 4G+ باشد و سیم کارت، دستگاه، این نسل از اینترنت را پشتیبانی نماید، ارتباط برقرار خواهد شد.
با تشکر
معلومه اصلا حال نداشته جواب بده گفتم ایفون 4g+ پشتیبانی میکنه فقط فعال نمیشه رو این ایفون منطقه هم تحت پوششه درجا گفته بورو حال به اونجامم نیستی ...
[MTNIrancell Mail Disclaimer available at: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
Ahmad.S9689
31-12-2016, 09:54
درود
دوستان سرعت دانلود من 1یا نهایتا 2 مگابایت هست
عادیه ؟؟
اصفهان-ملکشهر
.
آقا درسته منم اس 7 دارم واقعا آشغاله. با سونی تست میگیرم خیلی بهتره. مودم d100 هم دارم حتی بهتر از اس 7 هست.
amirbrad
31-12-2016, 11:11
درود
دوستان سرعت دانلود من 1یا نهایتا 2 مگابایت هست
عادیه ؟؟
اصفهان-ملکشهر
درود
۲ مگابایت سرعت خوبیه ، خیلیا کمتر از این میگیرن.
برای من کار نمیکنه ایا برای شما هم هات اسپات شیلد کار نمیکنه؟؟؟
برای من کار می کنه من نمی خوام با قند شکن وصل بشم حجم زیادی مصرف می کنه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
saeeddeeas
31-12-2016, 14:30
سایت خوبیه تستاش از سرور خارجه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت خوبیه تستاش از سرور خارجه؟
بله عزیز کلا از خارج. ایران توی سرورهاش نیست. اگر بخواهی تک کانکشن رو تست کنی توی تنظیمات استریم رو روی یک بزار الات توی تست شما سه تا استریم هست که برای مالتی کانکشن یه مقدار کمه البته تا حالا ندیدم خودش بیشتر از 8 تا استریم اجازه بده
می تونی سرور رو خودت انتخاب کنی یا خودش بر اساس پینگ انتخاب می کنه
MMDFullHD
31-12-2016, 15:47
.
آقا درسته منم اس 7 دارم واقعا آشغاله. با سونی تست میگیرم خیلی بهتره. مودم d100 هم دارم حتی بهتر از اس 7 هست.
بخاطر چیپ مودمش هست
نسخه امریکا که بقل سیمکارت برچسب کوالکام خورده بهترین هست. که قاچاقی وارد ایران محدود پیدا میشن
کلا الجی و سونی اچ تی سی که از کوالکام همینطور ایفون ها نسخه جدید های بلک بری که بهره مندند عالی هستند .
چیپ های هواوی های سلیکون مدیاتک اگزینوس مفت نمی ارزن.دیگه خودتون خوب میدونید سامسونگ تو بنچمارک ها همینطور speedtest واقعا قوی عمل میکنند ولی در واقعیت اینطور نیستند .
سلام دوستان ی سوال در مورد بسته
(۶ صبح تا ۱۲ ظهر) یک ماهه داشتم..
اینو الان ما فعال کنیم دو روز بعد یکی دیگه فعال کنیم میشه 10 گیگ دوماهه؟یا 10 گیگی یک ماهه؟؟
ممنون میشم جواب بدید.
ابوالفضل ۴۰۴۵
01-01-2017, 15:21
سلام دوستان ی سوال در مورد بسته
(۶ صبح تا ۱۲ ظهر) یک ماهه داشتم..
اینو الان ما فعال کنیم دو روز بعد یکی دیگه فعال کنیم میشه 10 گیگ دوماهه؟یا 10 گیگی یک ماهه؟؟
ممنون میشم جواب بدید.
نه دوست عزیز حجمهاش با هم جمع میشه ولی تاریخ انقضاش دقیقا یک ماه پس از خریدته یعنی اونی رو که امروز خریدی یک ماه دیگه واونی رو که دو روز بعد بخری ۳۲روز دیگه اعتبارش تموم میشه ولی اگه مصرفت بالا باشه جفتش رو میتونی تو همین یک ماه مصرف کنی یعنی ده گیگ
درود
دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینه که گوشی من هواوی p9 لایت هست و cat6 رو هم ساپورت میکنه منتهای با برنامهltewatch به هیچ وجه کار نمیکنه و نمیشناسه اینترنت ایرانسل رو .میخواستم راهنمایی کنید باید چکار کنم با سپاس.
MMDFullHD
01-01-2017, 20:49
درود
دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینه که گوشی من هواوی p9 لایت هست و cat6 رو هم ساپورت میکنه منتهای با برنامهltewatch به هیچ وجه کار نمیکنه و نمیشناسه اینترنت ایرانسل رو .میخواستم راهنمایی کنید باید چکار کنم با سپاس.
دوست گرامی برنامه برای سیستم عامل ویندوز و برای مودم های هواوی میباشد نه برای گوشی
با تشکر از جواب شما متوجه نشدم یعنی فقط روی سیستم و فقط باید مودم هواوی داشته باشی تا کار کنه اخه من تو خود سایت lte دیدم زده برنامه برای دیوایس گوشی و مودم
الان من مودم tplink mr200 هم دارم ایا سایت lte برنامه ای برای مودم تی پی لینک داره
درود
دوست عزیز منم p9 لایت دترم. مدل ls21 که در ایران عرضه میشه از کت ۶ ساپورت نمیکنه و پلاس نیست. متاسفانه همه سایت ها و gsmarena زده که کت ۶ هست ولی نیست.
نه نه خیالتون راحت باشه گوشی ما کت 6 هست تو سایت جی اس ام ارنا هم کاملا توضیح داده منتها من الان منطقه خودمون رو رفتم تو نقشه دیدم به هیچ وجه فور جی پلاس ساپورت نمیشه حالا تا یکروزی به امید خدا فعال بشه. منتها سوال من کارکردن با برنامه ltewatch یا هر برنامه دیگه هست که بتونم باندم رو روی گوشی یا مودمم تغییر بدم مشکل من اینه. امیدوارم دوستانی که برنامه ای دارند یا راهنمایی میتونن انجام بدهند دریغ نکنند .با سپاس.
نه نه خیالتون راحت باشه گوشی ما کت 6 هست تو سایت جی اس ام ارنا هم کاملا توضیح داده منتها من الان منطقه خودمون رو رفتم تو نقشه دیدم به هیچ وجه فور جی پلاس ساپورت نمیشه حالا تا یکروزی به امید خدا فعال بشه. منتها سوال من کارکردن با برنامه ltewatch یا هر برنامه دیگه هست که بتونم باندم رو روی گوشی یا مودمم تغییر بدم مشکل من اینه. امیدوارم دوستانی که برنامه ای دارند یا راهنمایی میتونن انجام بدهند دریغ نکنند .با سپاس.
دوست عزیز منم فکر میکردم هست و به همین خاطر هم این گوشیو خریدم. ولی مطمعنم که کت ۶ نیست. چون هم تو تبریز و هم تو تهران چندین بار تست کردم همراه با گوشی های دیگه و در کمال تعجب متوجه شدم که کت ۶ نیست و پلاس رو ساپورت نمیکنه. سایت gsmarena هم گفته که تمام اطلاعاتش ۱۰۰℅ درست نیست و مسوولیتش به عهده کاربر هست.
الان من مودم tplink mr200 هم دارم ایا سایت lte برنامه ای برای مودم تی پی لینک داره
برنامه ای براش نیست
دوست عزیز منم فکر میکردم هست و به همین خاطر هم این گوشیو خریدم. ولی مطمعنم که کت ۶ نیست. چون هم تو تبریز و هم تو تهران چندین بار تست کردم همراه با گوشی های دیگه و در کمال تعجب متوجه شدم که کت ۶ نیست و پلاس رو ساپورت نمیکنه. سایت gsmarena هم گفته که تمام اطلاعاتش ۱۰۰℅ درست نیست و مسوولیتش به عهده کاربر هست.
هر چند خودم چندتا دیوایس هواوی دارم اما هواوی یه دزد واقعیه
صد جور بلا سر یه چیپ در میاره برای همشون هم یه اسم میزاره. خلاصه یه مدل چیپ رو چند جور کاستمایز می کنه. اگر توی خود سایت هواوی دقیقا نوشته که باند 3 و هفت رو تجمیع می کنه درسته و الا کل اینترنت هم بنویسه تجمیع می کنه من شخصا دیگه اطمینان نمی کنم
یدونه 5186-61a خریده بودم که همه سایتها نوشته بودن کت 6 اف دی دی هست اما اخر سر یقین کردم چرت نوشتن فقط کت 6 تی دی دی بود
همه سایته اشتباه نوشته بودن از امازون ای بی گرفته تا ....
مسخره بازیش اینجاست که توی سایت هواوی هیچ اطلاعات رسمی هم دربارش نداده . ( راه دزدی رو یاد گرفته)
shahryar84
01-01-2017, 23:12
من گوشیم ساپورت میکنه، بعضی مناطق بعضی وقتها + میشه و بعضی وقتها همون ۴g میمونه. نمیدونم به چه پارامترهایی بستگی داره
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
abtin123456
01-01-2017, 23:29
دوستان منم گوشی هواویp9 lite دارم 4g+ نمیشه من به خاطر cat6 خریدم
من گوشیم ساپورت میکنه، بعضی مناطق بعضی وقتها + میشه و بعضی وقتها همون ۴g میمونه. نمیدونم به چه پارامترهایی بستگی داره
یه زحمت بکش. تو قسمت setting گوشی برو model number چک کن ببین اخرش زده vns_l21 یا vns_l22. چون اگه مثل مال من زده باشه 21 ۱۰۰% میگم که کت ۶ ساپورت نمیکنه. خیلی های دیگه هم به من گفتن ساپورت نمیکنه. شاید مال شما l22 باشه. از ایران خریدی؟؟
MMDFullHD
02-01-2017, 00:22
دوستان منم گوشی هواویp9 lite دارم 4g+ نمیشه من به خاطر cat6 خریدم
فقط این مدل از گوشی شما قابلیت پشتیبانی داره مدلتون رو دقیق بگید
LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800) - VNS-L21, VNS-L31
فقط این مدل از گوشی شما قابلیت پشتیبانی داره مدلتون رو دقیق بگید
LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800) - VNS-L21, VNS-L31
دوست عزیز گوشی من vns_l21 هست. حاضرم شرط ببندم که کت ۶ ساپورت نمیکنه و پلاس نمیشه. شما اگه تستدر حالت پلاس داری پس لطفا اینجا بزار.
برنامه ای براش نیست
هر چند خودم چندتا دیوایس هواوی دارم اما هواوی یه دزد واقعیه
صد جور بلا سر یه چیپ در میاره برای همشون هم یه اسم میزاره. خلاصه یه مدل چیپ رو چند جور کاستمایز می کنه. اگر توی خود سایت هواوی دقیقا نوشته که باند 3 و هفت رو تجمیع می کنه درسته و الا کل اینترنت هم بنویسه تجمیع می کنه من شخصا دیگه اطمینان نمی کنم
یدونه 5186-61a خریده بودم که همه سایتها نوشته بودن کت 6 اف دی دی هست اما اخر سر یقین کردم چرت نوشتن فقط کت 6 تی دی دی بود
همه سایته اشتباه نوشته بودن از امازون ای بی گرفته تا ....
مسخره بازیش اینجاست که توی سایت هواوی هیچ اطلاعات رسمی هم دربارش نداده . ( راه دزدی رو یاد گرفته)
واقعا شرکتهای تولید موبایل بعضی هاشون دزد به تمام عیار شدن باورنمی کنید ولی تو این مدتی که نبودم تو سایت داشتم تست سرعت میگرفتم با گوشی سونی زد تری پلاس دو سیم کارت و هواوی پی نه لایت دو سیم واقعا تعجب کردم تستم رو در دوقسمت اتاق گرفتم سونی بهم تو اسپیدتست سرعت 12 تا 22مگابایت داد ولی با کمال تعجب هواوی سرعتش در هر دو قسمت اتاق از 10 تا 13 بود واقعا موندم اگه گوشی هواوی کت 6 هست پس این چه سرعت فاجعه باری هست.خدا بگم چکارشون کنه.
دوست عزیز گوشی من vns_l21 هست. حاضرم شرط ببندم که کت ۶ ساپورت نمیکنه و پلاس نمیشه. شما اگه تستدر حالت پلاس داری پس لطفا اینجا بزار.
ببین عزیزجان منطقه ای که تست کردی شاید هنوز فورجی پلاس نشده هر چند که تو پست بالا نوشتم منم تو تستی که گرفتم اصلا رضایت بخش نبودولی منطقه ما هم پلاس نشده هنوز هر چند که انتن دهی فورجی اینجا عالی هست.
amirbrad
02-01-2017, 01:39
یه لحظه چشمام گرد شد ! باند ۷
shahryar84
02-01-2017, 01:46
یه سوال از آیفونی ها
تو آیفون چطور نشون میده به پلاس وصل شده؟
ببین عزیزجان منطقه ای که تست کردی شاید هنوز فورجی پلاس نشده هر چند که تو پست بالا نوشتم منم تو تستی که گرفتم اصلا رضایت بخش نبودولی منطقه ما هم پلاس نشده هنوز هر چند که انتن دهی فورجی اینجا عالی هست.
من خونم ایرانسل پلاس هست. من با گوشی دیگه سامسونگ a5 2016 که کت ۶ هست تست کردم. سامسونگ نتیجه تستش با مال خودم فرق میکنه. چند جای دیگه هم تست کردم همین نتیجه. تو تبریز هم چند جا تست کردم. اصلا علامت پلاس تو p9 نمیاد. من اینو میگم که دوستان دیگه اشتباه نکنن و این گوشیرو به خاطر کت ۶ نخرن. بازم پای حرفم هستم و حاضرم شرط ببندم.
amirbrad
02-01-2017, 09:40
یه سوال از آیفونی ها
تو آیفون چطور نشون میده به پلاس وصل شده؟
متاسفانه فقط از روی سرعت ، من تا حالا ندیدم علامت پلاس رو نوار بالا تو ایفون بزنه.
دوستان بسته یکساله ۱۰۰ گیگ داشتم، الان ۴۰۰ مگابایت مونده.
با توجه به اینکه الان دیگه بسته یکساله ۱۰۰ گیگ وجود نداره و شده ۶ ماهه ۱۰۰ گیگ، راهی هست بشه همین بسته ای که الان دارم رو دوباره تمدید کنم تا یکساله باقی بمونه و ۶ ماهه نشه؟
با توجه به اینکه الان دیگه بسته یکساله ۱۰۰ گیگ وجود نداره و شده ۶ ماهه ۱۰۰ گیگ، راهی هست بشه همین بسته ای که الان دارم رو دوباره تمدید کنم تا یکساله باقی بمونه و ۶ ماهه نشه؟
تو ایرانسل من تو قسمت بستت ببین میتونی خرید مجدد همین بسترو بزنی.
.
چجوری نگه میدارین این قدر؟ من دوماهه 30 گیگ میزنم ماه اول نرسیده تموم میکنم :| بسته صبح هم میزنم تازه :|
MMDFullHD
02-01-2017, 12:02
ایفون از طریق فیلد تست میشد دید به پلاس یا کدوم باند وصله ... ولی بدلیل اینکه ایفون ۷ با دو تا مودم کوالکام و اینتل اومد و مشکلاتی داشت اپل این حالت رو بست ..
فعلا پلاس فعال نیست رو هیچ ایفونی منطقه مام تست میکنم به باند معمولی وصله ...
من خونم ایرانسل پلاس هست. من با گوشی دیگه سامسونگ a5 2016 که کت ۶ هست تست کردم. سامسونگ نتیجه تستش با مال خودم فرق میکنه. چند جای دیگه هم تست کردم همین نتیجه. تو تبریز هم چند جا تست کردم. اصلا علامت پلاس تو p9 نمیاد. من اینو میگم که دوستان دیگه اشتباه نکنن و این گوشیرو به خاطر کت ۶ نخرن. بازم پای حرفم هستم و حاضرم شرط ببندم.
یه سوال
حالا کلا گوشی ها هواوی هم توی حالت پلاس علامت 4g+ میزنه یا نه. سامسونگ و اچ تی سی رو می دونم که میزنه. این هواوی اینقدر بوقه که حتی توی مودمهای کت 6 هم معمولا جایی نشون نمیده که الان پلاسه یا نه. کلی گشتم تا یه فرم ویر برای 5186 پیدا کردم که پلاس رو با ca mode نشون میده
ضمنا برای تست از دانلود منیجر روی گوشیت استفاده کن
شما یه بار با 1800 تنها تست کن یه بار با 2600 یه بار هم حالت اتوماتیک یا تجمیع
توی اطلاعات باند هواوی کدوم باند رو نشون میده؟ کدهای مخفی یا برنامه lte discovery رو چک کردی؟
Mohammad Aghaee
02-01-2017, 12:12
راهی وجود نداره . کلا اون بسته از صحنه روزگار محو شد [emoji16]
دوستانی که میخوان بدونن گوشیشون از فورجی پلاس پشتیبانی میکنه یا نه یه سر به این سایت بزنین و در قسمت سرچ اسم گوشیتون رو بزنید...روی اسم و مدل دقیق گوشی کلیک کنید...تو صفحه ای که باز میشه تمام باندهای فرکانسی که گوشی شما ساپورت میکنه رو نوشته و در آخر لیست هم زده که گوشی شما از LTE فورجی پشتیبانی میکنه و یا از LTE-A که همون فورجی پلاس هست.. مثلا میتونید گوشی نوت فایو سامسونگ رو سرچ بزنید میبینید که LTE-A رو ساپورت میکنه...گوشی خودم huawei gt3 یا همون honor 5c هست و سی پی یوش مشابه p9lite هست و توی اکثر سایتها نوشتن که cat 6 هست ولی فورجی پلاس نیست,p9lite رو هم چک کردم نیست در حالی که با نوت فایو وقتی به اینترنت وصل میشم فورجی پلاس هست تو خونمون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل 4 جی پلاس
یاد تستهای 60 مگی به خیر. شایدم نتیجه کا ردانلودرها باشه
نکته تستی اگر مشخصات سیگنال می زارید شماره سل آی دی رو بردارید شاید نفوذی های ایرانسل در کمین سرعتهای خوب باشن تا بیارنشون پایین:n04: البته عکسش ثابت نیست یعنی اگر پایین باشه به فکر بالابردنش نیستن چون برای 4 جی پلاس هم 5 مگ کافیه:n13:
amirbrad
03-01-2017, 11:39
ایرانسل 4 جی پلاس
یاد تستهای 60 مگی به خیر. شایدم نتیجه کا ردانلودرها باشه
نکته تستی اگر مشخصات سیگنال می زارید شماره سل آی دی رو بردارید شاید نفوذی های ایرانسل در کمین سرعتهای خوب باشن تا بیارنشون پایین:n04: البته عکسش ثابت نیست یعنی اگر پایین باشه به فکر بالابردنش نیستن چون برای 4 جی پلاس هم 5 مگ کافیه:n13:
باند ۳ و۷ هم براتون پایین اومده؟ شاید به یه ای پی بد وصل شدین، مودم جابجا کردین ببینید وضعیت چطور میشه؟ چون اینا ممکنه دستکاری کرده باشن، با سرور دیگه تست کردین مثلا رایتل و همچنین دانلود منیجر ؟اگر یادتون باشه قرار بود مشخصات با اس ای ان ار ۲۰ بزارم
تو یه نقطه که سرعت کم بود اما اون نقطه الان منفی میده
سیگنال!
الان تست کردم برای منم اومده پایین دیروز از ایرانسل زنگ زدن که سرعت خوب شده منم گفتم بله اما تا اوکی دادم امروز اوردن پایین واسه من از پنجاه اومده رو بیست!
silvermanhhh
03-01-2017, 15:02
سلام دوستان
خبری شده؟همه میگن سرعتاشون اومده پایین؟!احتمالا تمام دکلای نزدیکتونو td کردن،دکلی که td بشه سرعتش نصف میشه،دیگه عکس اون دانلود های ۱۲۰گیگ تو دو ساعتو باید بزارین تو البوم عکسای خونوادگی:n02::n02:
مگر اینکه بسته های دانلود ارزون شبانه رو بیارن تو نسل بعدی
باند ۳ و۷ هم براتون پایین اومده؟ شاید به یه ای پی بد وصل شدین، مودم جابجا کردین ببینید وضعیت چطور میشه؟ چون اینا ممکنه دستکاری کرده باشن، با سرور دیگه تست کردین مثلا رایتل و همچنین دانلود منیجر ؟اگر یادتون باشه قرار بود مشخصات با اس ای ان ار ۲۰ بزارم
تو یه نقطه که سرعت کم بود اما اون نقطه الان منفی میده
سیگنال!
الان تست کردم برای منم اومده پایین دیروز از ایرانسل زنگ زدن که سرعت خوب شده منم گفتم بله اما تا اوکی دادم امروز اوردن پایین واسه من از پنجاه اومده رو بیست!
سیگنالم ضعیفتر شده بود یه خورده آنتنو جابه جا کردم بهتر شد. من بیشتر فکر می کنم به خاطر کم بود پهنای باند و افزایش نسبی کاربر هست . خلاصه برای توسعه چه اف دی دی چه تی دی دی از لینک های مجاور سرعت کم میشه و تاثیر می ذاره. اون کاربر خاص هم signal نیست تا تستهای فضایی 160 مگ رو رو کنه. ازش مدتی خبری نیست. اینم یه جور احوال پرسی اینترنتی حساب میشه
سلام٬ دوستان یه سوال٬ بسته نامحدود شبانه رو میشه دوتا بسته رو همزمان بگیری یا تمدیدش کنی؟:n27:
misagh1372
03-01-2017, 21:55
سلام٬ دوستان یه سوال٬ بسته نامحدود شبانه رو میشه دوتا بسته رو همزمان بگیری یا تمدیدش کنی؟:n27:
بله میشه دوتا 3 ساعت گرفت
بله میشه دوتا 3 ساعت گرفت
.
بعد پشت سر هم استفاده میشن دیگه؟
misagh1372
03-01-2017, 22:10
.
بعد پشت سر هم استفاده میشن دیگه؟
بله میشه!!!
apple021
04-01-2017, 02:14
ایرانسل ترکیده اره؟
نه انتن میده نه تماس میشه گرفت! چه خبر شده؟
مودم هم جایه همیشگی بود! بعد مدتی اومدیم ویندوز دانلود کنیم دیدیم انتن پر بود یهو 2 تا شد بعد دیدم
rsrp از 80 شده 104!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apple021
04-01-2017, 02:15
ایرانسل ترکیده اره؟
مودم هم جایه همیشگی بود! بعد مدتی اومدیم ویندوز دانلود کنیم دیدیم انتن پر بود یهو 2 تا شد بعد دیدم
MMDFullHD
04-01-2017, 02:59
ایرانسل ترکیده اره؟
بله منم اين مشكل دارم شما كجاين؟
من تهران غرب هستم ..
naderagham
04-01-2017, 08:02
من كرج هستم اينجا هم تا ساعت سه و نيم قطع بود ولي بعد از اون به حالت عادي برگشت بطوري كه تا هفت ونيم ٤٩ گيك دانلود كردم
Zachyrock
04-01-2017, 09:02
الان دو هفتس منطقه 5 تو خونه 3g وصل نمیشه در صورتی که قبل 2 هفته با 3 انتن میگرفتمش :n13:
morypory
04-01-2017, 10:38
سلام خدمت دوستان من با نرم افزار LTEWatchH فرکانس مودم E3372 را تغییر دادم یک گزینه داشت در عکس هست در قسمت باند میخواستم ببینم همون 4G+ یا نه میشه عزیزان بیشتر توضیح بدهند ممنون میشم
amirbrad
04-01-2017, 12:07
باز ایرانسل زنگ زدن طرف میخواد بزور بیاد خونه که بگن یه کاری کردن! چون شکایت کرده بودم ۱۹۵ ، میگم نمیخوام قبلا اومدین بدتر شد ، هنوز نیومده سرعت شدیدا کاهش پیدا کرده وای به حال اینکه بخواد بیاد، دو ساعت تو خونه با مرکز حرف میزنه اخرشم بهتر که نمیشه هیچ بدترم میشه و میره بدون اینکه بپرسه بهتر شده یا نه! اینطور که معلومه و دوستان گفتن سرعت اومده پایین واسه بعضی ها برای منم هر روز داره میاد پایینتر ، چون اگر بخاطر کاربر زیاد بود دو سه روزه نمیومد ۲۰ مگابیت پایینتر! رشد کاربر و کمبود پهنای باند هر دو موثره به نظرم.
Xx Hossein xX
04-01-2017, 12:08
سلام.
دوستان مودم TP-Link M7350 دارم میخواستم بدونم چطوری باید LTE-A روی این مودم فعال کنم؟
چند هفته ست روی حالت 4G سرعتش افتضاح شده، در حد 2-3 کیلوبایت سرعت دانلود دارم
ظاهرا این فرکانس ها رو پشتیبانی میکنه:
4G: FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20 (2100/1800/2600/900/800MHz
amirbrad
04-01-2017, 12:09
سلام خدمت دوستان من با نرم افزار LTEWatchH فرکانس مودم E3372 را تغییر دادم یک گزینه داشت در عکس هست در قسمت باند میخواستم ببینم همون 4G+ یا نه میشه عزیزان بیشتر توضیح بدهند ممنون میشم
سلام
بله گزینه پلاس هستش اما چون مودم شما پشتیبانی نمیکنه از پلاس فرقی نداره رو این گزینه بزارید.
MMDFullHD
04-01-2017, 12:46
سلام.
دوستان مودم TP-Link M7350 دارم میخواستم بدونم چطوری باید LTE-A روی این مودم فعال کنم؟
چند هفته ست روی حالت 4G سرعتش افتضاح شده، در حد 2-3 کیلوبایت سرعت دانلود دارم
ظاهرا این فرکانس ها رو پشتیبانی میکنه:
4G: FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20 (2100/1800/2600/900/800MHz
سلام پشتيباني نميكنه
دوستان گوشی تو رنجه 1200 هست که LTA-A باشه ؟
من امروز از ساعت 4:50 تا 7:50 تونستم 26 گیگ دانلود کنم ولی از ساعت 7:30 به بعد با سرعتای بالای 100 مگ روبرو شدم :n04:
حتی روی 120 مگ هم رفت. عکسا الان آ/لود نمیشه بعدا قرار میدم.
mr.arbab28
05-01-2017, 11:16
برنامه lte watch را دانلود کردم وقتی اجرا میکنم خطای no conection میده برنامه ۴ ثانیه بعد بسته و مجدد باز میشه و همژن مراحل همش تکرار میشه کسی مشکل کجاس؟؟؟
Immunology
05-01-2017, 13:07
دوستان من مودمم 3372 هست که به یه روتر 3220 تی پی لینک وصلش کردم.رو گوشیم(نوت5) با اینترنت ایرانسل سرعتم 28 مگ هست ولی وقتی به وای فای به مودم وصل میشم با همون سیمکارت سرعتم نصف میشه.به نظرتون مشکل از کجاست؟سیم همونه آیا مشکل از روتر هست؟
باسلام خدمت دوستان
لطفا توجه کنید که فقط cat6بودن گوشی یا مودم دلیل بر 4 جی پلاس شدن در شبکه موبایل ایران نیست زیرا تجمیع فرکانس در باندهای مختلف در اپراتورهای کشورها می تونه متفاوت باشه و متاسفانه این اطلاعات ریز را در سایتها و حتی سایت سازنده هم نمی شود یافت و فقط براساس تجربه دیگران از گوشی مورد نظر در شبکه خاص باید فعلا استفاده کرد، تا اونجایی که من تجربه کردم باید بگم که گوشی های هواوی دوسیم از پلاس ایرانسل و هر اوپراتوری که از تجمیع باند 3 و 7 استفاده می کنه پشتیبانی نمی کنه اما همان گوشی تک سیمکارتش جواب می ده. پس اگه تونستیت مطمئن بشید که کوشی یا مودم مورد نظرتان می تواند باند 3 و 7 را باهم تجمیع کند آن را خریداری کنید در غیر اینصورت مثل من حالتون گرفته می شه. ندادن چنین اطلاعاتی توسط سازنده می تونه به ضرر خریدار و به نفع شرکت سازنده باشه و یک نوع حقه است.
باسلام خدمت دوستان
لطفا توجه کنید که فقط cat6بودن گوشی یا مودم دلیل بر 4 جی پلاس شدن در شبکه موبایل ایران نیست زیرا تجمیع فرکانس در باندهای مختلف در اپراتورهای کشورها می تونه متفاوت باشه و متاسفانه این اطلاعات ریز را در سایتها و حتی سایت سازنده هم نمی شود یافت و فقط براساس تجربه دیگران از گوشی مورد نظر در شبکه خواص باید فعلا استفاده کرد، تا اونجایی که من تجربه کردم باید بگم که گوشی های هواوی دوسیم از پلاس ایرانسل و هر اوپراتوری که از تجمیع باند 3 و 7 استفاده می کنه پشتیبانی نمی کنه اما همان گوشی تک سیمکارتش جواب می ده. پس اگه تونستیت مطمئن بشید که کوشی یا مودم مورد نظرتان می تواند باند 3 و 7 را باهم تجمیع کند آن را خریداری کنید در غیر اینصورت مثل من حالتون گرفته می شه. ندادن چنین اطلاعاتی توسط سازنده می تونه به ضرر خریدار و به نفع شرکت سازنده باشه و یک نوع حقه است.
خوب شما مدلهایی که تست کردید بگید تا دیگران هم در جریان باشن؟ توی تک سیم از کجا فهمیدید پلاس فعال شده؟
دوستان من مودمم 3372 هست که به یه روتر 3220 تی پی لینک وصلش کردم.رو گوشیم(نوت5) با اینترنت ایرانسل سرعتم 28 مگ هست ولی وقتی به وای فای به مودم وصل میشم با همون سیمکارت سرعتم نصف میشه.به نظرتون مشکل از کجاست؟سیم همونه آیا مشکل از روتر هست؟
احتمال زیاد به ارتباط وای فای با روتر برمی گرده با کابل لن تست کنید. به علاوه احتمالا گوشیتون پلاس هست اما 3372 پلاس نیست
برنامه lte watch را دانلود کردم وقتی اجرا میکنم خطای no conection میده برنامه ۴ ثانیه بعد بسته و مجدد باز میشه و همژن مراحل همش تکرار میشه کسی مشکل کجاس؟؟؟
توی سوالتون اطلاعات بیشتری بدید تا بهتر بشه کمک کرد الان می خواهید به چه مودمی وصل بشید؟
اگر با مودم 3372 وصل شدید باید فرم ویر عوض بشه
این مطلب رو بخونید
گفتم که:
دوسیمکارتهای هواوی 4 جی پلاس باند 3 و 7 را تجمیع نمی کنند. اگه دوستان راجع به برندهای دیگه تجربه ای دارن بگن.
خوب عزیز شما از کجا فهمیدی ؟ مثلا توی پلاس چه علامتی میاد که شما می فهمی پلاس شده؟ از سرعت تشخیص دادی؟
Immunology
05-01-2017, 13:40
احتمال زیاد به ارتباط وای فای با روتر برمی گرده با کابل لن تست کنید. به علاوه احتمالا گوشیتون پلاس هست اما 3372 پلاس نیست
بله درسته روگوشی4g+مینویسه.کدوم مدل مودم های ایرانسل 4g پلاس هست؟و یا احیانا مودم های دیگر موجود در بازار؟
MMDFullHD
05-01-2017, 13:44
گفتم که:
دوسیمکارتهای هواوی 4 جی پلاس باند 3 و 7 را تجمیع نمی کنند. اگه دوستان راجع به برندهای دیگه تجربه ای دارن بگن.
تو انجمن های اندروید ی سرچ بزن شاید بتونی رام های طرفای اسیا نسخه تک سیم رو روش فلش بکنی ی سری از گوشیا رو من رام تک سیم ریختم
یبار تست کن البته از اساتید بپرس مشکلی به وجود نیاره گوشیت ب فنا بره اینا ی سری پروفایل های تجمیع CA_3A_7A رو ندارن که تجمیع فعال شه
بله درسته روگوشی4g+مینویسه.کدوم مدل مودم های ایرانسل 4g پلاس هست؟و یا احیانا مودم های دیگر موجود در بازار؟
مدل e5786 توی راستین بازار پلاس هست اونطوری که گفتن
افت سرعت واي فاي ٣٢٢٠ و ٣٠٢٠ روي ٣٣٧٢ خيلي شايع هست
دوستان ديگر هم اشاره كردن
در صورتي كه با كابل اصلا افت سرعتي نداره
دلیل اصلی افت ایشون به خاطر پلاس بودن موبایل و پلاس نبودن 3372 هست
Immunology
05-01-2017, 14:07
ولی فکر کنم مشکل از پلاس نبودن مودم ۳۳۷۲هست.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Immunology
05-01-2017, 14:07
ولی فکر کنم مشکل از پلاس نبودن مودم ۳۳۷۲هست.
خوب عزیز شما از کجا فهمیدی ؟ مثلا توی پلاس چه علامتی میاد که شما می فهمی پلاس شده؟ از سرعت تشخیص دادی؟
مثلا در گوشی میت هشت یا پی ناین یا میت هفت،هر سه تک سیم علامت پلاس نشان داده می شه ولی دو سیم نه،اگه لطف کنید شما بگید از کجا دیگه می شه فهمید ممنون می شم.
خوب من دنبال همین بودم. اگر لطف کنید یدونه اسکرین شات هم از هواوی که روش پلاس فعاله بزارید ممنون میشه/
می خواستم بدونم اساسا روی هواوی هم علامت + میاد یا نه
البته توی یک سری گوشی ها از طریق کدهای مخفی هم میشه فهمید من روی سامسونگ و اچ تی سی دیدم
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-01-2017, 15:22
دوستان کسانی که mr200دارن راضی هستن نمیدونم چرا مال من که واسه مغازه گرفتم اینقدر اذیت میکنه میخواستم بدونم دیگران به مشکل نخوردن
سرعت 120 مگی که ساعت 7:30 دقیقه به دست اومده.
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-01-2017, 15:47
چقدر اپلودا کمه این چه معنایی میتونه داشته باشه
مطمئنم سرعتی که این برنامه نشون میده غلطه/ شما با کابل لن وصل کردید یا خود یو اس بی؟
مطمئن ترین گزینه مقدار استفاده ای هست که لحظه ای در تاسک منیجر در قسمت نت ورک نشون میده.
نمونه نمایش غلط توی تست های من
خوب من دنبال همین بودم. اگر لطف کنید یدونه اسکرین شات هم از هواوی که روش پلاس فعاله بزارید ممنون میشه/
می خواستم بدونم اساسا روی هواوی هم علامت + میاد یا نه
البته توی یک سری گوشی ها از طریق کدهای مخفی هم میشه فهمید من روی سامسونگ و اچ تی سی دیدم
خدمت شما:
Mate 7 تک سیم یکی از دوستان
مطمئنم سرعتی که این برنامه نشون میده غلطه/ شما با کابل لن وصل کردید یا خود یو اس بی؟
مطمئن ترین گزینه مقدار استفاده ای هست که لحظه ای در تاسک منیجر در قسمت نت ورک نشون میده.
نمونه نمایش غلط توی تست های من
من با استفاده از usb وصل کردم و مدلش هم e3372 هستش. قسمت task manager اون نمودارو عرض می فرمایید؟ ولی تقریبا درست بود چون دوتا دانلود با سرعت 6.5 مگابایت داشت دانلود می کرد. البته شما درست می فرمایی بعضی وقتا درست نشون نمیده.
چون من داشتم دانلود می کردم به خاطر همین چنان آپلودی انجام نمیشد.
چون من داشتم دانلود می کردم به خاطر همین چنان آپلودی انجام نمیشد. به نظرم باید از اون باشه
silvermanhhh
05-01-2017, 16:18
سلام دوستان،یه سوالی داشتم
نسل بعد نت ایرانسل حالا فور جی پلاس یا ۵جی بنظرتون کی مثل ۴g ساپورت کامل ایران میشه ؟یعنی کل شهرای مرکزی رو پوشش بده؟دو سال دیگه یا بیشتر؟چون من قراره برم سربازی گفتم دوسال دیگه نشه مثل وایمکس مودمش دستمون بمونه،همین الان که رونق داره بفروشمش؟تو خونه فقط خودم استفاده میکنم
من با استفاده از usb وصل کردم و مدلش هم e3372 هستش. قسمت task manager اون نمودارو عرض می فرمایید؟ ولی تقریبا درست بود چون دوتا دانلود با سرعت 6.5 مگابایت داشت دانلود می کرد. البته شما درست می فرمایی بعضی وقتا درست نشون نمیده.
به لینک اسپید و درصد نگاه کنید مثلا در لینک اول که لن 100 مگ هست 0.8 ( 80 درصد ) یعنی 80 مگ سرعت ارتباط هست احتمالا توی لینک یو اس بی شما باید 150 مگ باشه چون اساسا 3372 بیشتر از 150 مگ در تئوری هم نمی کشه
به لینک اسپید و درصد نگاه کنید مثلا در لینک اول که لن 100 مگ هست 0.8 ( 80 درصد ) یعنی 80 مگ سرعت ارتباط هست احتمالا توی لینک یو اس بی شما باید 150 مگ باشه چون اساسا 3372 بیشتر از 150 مگ در تئوری هم نمی کشه
البته برای ویندوز هشت به این صورته. ولی در کل من از ویجت network meter استفاده می کنم که خیلی درست تر نشون میده ولی برای هشت که ویجت غیرفعاله برنامه خوبی برای نشان دادن پهنای باند لحظه ای خوب پیدا نکردم.
برای لحظه ای این دقیقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی بالاتر از سون توی compatibilty تغییرات لازم رو بدبد تا نصب بشه
yon.ir/eME7
سافت 98 رو خورد. از لینک بالا استفاده کن
برای لحظه ای این دقیقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی بالاتر از سون توی compatibilty تغییرات لازم رو بدبد تا نصب بشه
yon.ir/eME7
سافت 98 رو خورد. از لینک بالا استفاده کن
بله روی هشت هم جواب داد برنامه خوبی هست ولی ای کاش قابلیت اتوماتیک تشخیص اینترنت رو داشت که خودش کانکشنو تشخیص می داد ولی برنامه خوبی هست در کل
وضعیت اینترنت ۳ سرویس مختلف ایرانسل در حال حاضر
تست با سرور خارجی
وایمکس (۲ مگابیت)
۴جی
TD-LTE
تست با سرورهای داخل ایران
وایمکس (۲ مگابیت)
۴جی
TD-LTE
MMDFullHD
05-01-2017, 19:51
تست سرعت 4G+ پنج شنبه 32 کانکشن کیفیت 86
با کابل یو اس بی به اشتراک میزاری؟ گوشیت چی بود راستی
کدوم منطقه از تهرانی؟؟
Le0nard0
05-01-2017, 21:29
مطمئنی این سرعت لحظه ای نبوده یا به خاطر کش idm ؟ چون 870 مگ باقی مونده رو زده 2 دقیقه طول میکشه که میانگین سرعتش میشه حدود 7 مگابایت
MMDFullHD
05-01-2017, 23:13
پوشش 4g همراه اول چطوره؟ هر جا 3g باشه فورجی هم هست مثل ایرانسل؟ کیفیت سیگنالش خوبه؟ چون 4g ایرانسل منطقه ما پوشش ضعیف شده:n24: میخام بیام سمت همراه اول.. سیم فور جی بگیرم
باید تو اون تاپیک بپرسی ..
فعلا پوشش ایرانسل قوی تر هست تقریبا من خیلی جاها ک رفتم فورجی داشته
ولی همراه اینطوری نیست و کیفیت جالبی هم نداره
matr!x_2008
05-01-2017, 23:17
باید تو اون تاپیک بپرسی ..
فعلا پوشش ایرانسل قوی تر هست تقریبا من خیلی جاها ک رفتم فورجی داشته
ولی همراه اینطوری نیست و کیفیت جالبی هم نداره
اره. پستمو ویرایش کرده بودم.. ولی نقل کردی تابلو شد.. خخخخ ایرانسل برای من کلن خوب بوده ولی جدیدن پوشش کم شده منظقه ما.. :n37:
mr.arbab28
05-01-2017, 23:36
اقا جان عزیزم همراه اول چی داره؟ چه چیز کاربر پسند داره؟؟؟؟ بسته های گرون انتن دهی مزخرف کیفیت پایین شبکه دانش فنی سطح خیلی پایین اپراتور پیگری نکردن قطعو وصلی مکرر
ایرانسل هزار درجه از همه سرویس دهنده ها بهتره ایرانسل از وقتی فورجی رو فعال کرد دیگه شبکه اش رو تقویت کرده بعضی جاها نت ایرانسل جالب نیست چون هنوز شبکه تکمیل نیست الان ۶۰ درصد تکمیل شده که اکثر شهر ها فورجی پلاس دارن
من با 3g ببسیارضیف هستم همه نقاط مین وضعیته پینگ که روی 700 به باللا هست همش هم تایم اوت میده با مودم همراهم تست کردم همین بساطه بسته 5 گیگ ماهیانم دارن
احساس میکنم سیم کارتمو یکی محدود کرده روی 54 kb
silvermanhhh
06-01-2017, 00:50
سلام دوستان،یه سوالی داشتم
نسل بعد نت ایرانسل حالا فور جی پلاس یا ۵جی بنظرتون کی مثل ۴g ساپورت کامل ایران میشه ؟یعنی کل شهرای مرکزی رو پوشش بده؟دو سال دیگه یا بیشتر؟چون من قراره برم سربازی گفتم دوسال دیگه نشه مثل وایمکس مودمش دستمون بمونه،همین الان که رونق داره بفروشمش؟تو خونه فقط خودم استفاده میکنم
کسی نظری نداره؟ایا تا دوسال دیگه مودم های 4gپلاس مثل همین e3372توبازار ارزون میشه یا نه؟
silvermanhhh
06-01-2017, 00:54
من با 3g ببسیارضیف هستم همه نقاط مین وضعیته پینگ که روی 700 به باللا هست همش هم تایم اوت میده با مودم همراهم تست کردم همین بساطه بسته 5 گیگ ماهیانم دارن
احساس میکنم سیم کارتمو یکی محدود کرده روی 54 kb
سلام
دکل دست کاری شده،یا داره میشه،یا دارن td lte میزنن یا 4g ،خودم تجربه کردم یکی دو ماه پیش،نگران نباش فقط زنگ بزن ایرانسل بگو سریع کارشونو انجام بدن
سلام
دکل دست کاری شده،یا داره میشه،یا دارن td lte میزنن یا 4g ،خودم تجربه کردم یکی دو ماه پیش،نگران نباش فقط زنگ بزن ایرانسل بگو سریع کارشونو انجام بدن
نه اکثر جاها همینجوری هست مثلا طرف بغل دست من نتش خوبه مال من ریده
silvermanhhh
06-01-2017, 01:01
نه اکثر جاها همینجوری هست مثلا طرف بغل دست من نتش خوبه مال من ریده
خوب پس دیگه باید حتما زنگ بزنین ایرانسل
MMDFullHD
06-01-2017, 01:15
کسی نظری نداره؟ایا تا دوسال دیگه مودم های 4gپلاس مثل همین e3372توبازار ارزون میشه یا نه؟
این مودم 3372 فورجی پلاس نیست تا دوسال دیگه هم مودم بهتر هم فراونی بیشتری از مودم های cat6 هست
sasan.69
06-01-2017, 01:49
این مودم 3372 فورجی پلاس نیست تا دوسال دیگه هم مودم بهتر هم فراونی بیشتری از مودم های cat6 هست
ممکنه با فراگيرشدن پلاس مودمى مث3372هم بياد؟
kian2006
06-01-2017, 01:55
من در منطقه میرداماد - میدان مینا - هرچی زور میزنم سرعت 4جی -3جی -2 جی ....کلا بالاتر از 3مگابیت نمیرود یعنی افتضاح
100بار هم به ایرانسل زنگ زدم میگن اونجا پوشش نداریم
جالبه مرکز مرکز شهر یک منطقه اداری تجاری
پوشش نداره بعد میان تلویزیون میگن 1000تاشهر پوشش 4G پلاس 10.000 شهر 3G و ...
خداوکیلی ما باید چیکار کنیم ؟
بسته 100 گیگ گرفتیم با این سرعت شبانه روزی هم روشن باشه دانلود نمیکنه
تازه اکثرا 2جی میشه خودکار ...
بارها زنگ زدم اعتراض کردم میگن یک دکل توی شاه نظری داریم یکی اواسط ظفر.... شما به یکی اونها وصل میشی که اونها هم قدرت ندارند
همراه اول هم توی این منظقه 8-9 مگ بیشتر نمیدهد
متاسفم واقعا مرکز شهر و ... اینقدر مذخرف
چندوقت پیش شهرستان نزدیک تهران با سرعت 56مگابیت (حدود7.5 مگابایت) دانلود میکردم روی همون حساب 100 گیگ بسته خریدم ولی نمیدونستم میرداماد تهران اینقد افتضاح هست (اطراف مجیدیه - جمهوری - سعادت اباد تست کرده بودم)
کاش ایرانسل کمی پاسخگو بود کاش دروغ گو نبود
گاش پیگیر بود
هربار زنگ زدم گفتند پروند تشکیل شده و پیامکش امد و 2 روز بعد خودجوش پیامک میاد مشکل شما حل شده:)
گوشی هم S7
=========
یک تصویر سرعت در شهرستان را ضمیمه میکنم کمترین سرعت بود...
MMDFullHD
06-01-2017, 02:03
ممکنه با فراگيرشدن پلاس مودمى مث3372هم بياد؟
والا مودم خودش تاپیک جدا داره اونجا چینین بحث هایی باشه بهتره
بنظرم کسی ک میخواد تا 500 خرج کنه مودم بگیره کاملا در اشتباه هست این مودم هایی ک هواوی داره میده واقعا 1 ریال هم ارزش نداره
اونی ک داره 500 هزینه میکنه باید ی گوشی خوبی داشته باشه بهتره بذاره رو گوشیش ی گوشی خوب بگیره دیگه نیازی به مودم نداشته باشه حتی جلو تر از مودم هم باشه همینطور هرجا خواست راحت استفاده کنه
البته اینا ی شرط داره ک اونم پوشش خوب هست ... بنده خب جایی ام ک با دکل 100 متر همینطور طبقه سوم هستم تو خونه پوشش خوبی دارم همینطور ک منطقمون پلاس هست نیازی ب مودم نمیبینم راحت 12 تا 13 مگابایت میتونم دان کنم ... مودم 4gبیشتر بدرد ادمای محروم میخوره کسایی ک واقعا دسترسی ندارن
ehsanch73
06-01-2017, 03:04
سلام دوستان من از حساب کاربریم خروج زدم در ایرانسل من اما الان هزچی شماره تلفن میزنم میگه اشتباه است شماره مشکل چیه هم بدون 0 و هم 98 زدم نشد
MMDFullHD
06-01-2017, 03:11
سلام دوستان من از حساب کاربریم خروج زدم در ایرانسل من اما الان هزچی شماره تلفن میزنم میگه اشتباه است شماره مشکل چیه هم بدون 0 و هم 98 زدم نشد
ظهر امتحان کن . الان فک نکنم بتونی جواب بگیری سیستماشون از 2 ب بعد مشکل دار میشن شمارتم معمولی 09360000000 بزن
گوشی nova plus از 4g پلاس ایرانسل پشتیبانی می کنه!؟
Le0nard0
06-01-2017, 11:46
گوشی nova plus از 4g پلاس ایرانسل پشتیبانی می کنه!؟
آره پشتیبانی میکنه cat7 هست این گوشی
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-01-2017, 11:47
تست سرعت 4gایرانسل همین الان با sxtlte باند۷از حدود۱۱کیلومتری
amirbrad
06-01-2017, 14:34
سلام، من خروج نزدم اما خودش انداخته بیرون وارد هم نمیشه فکر کنم مشکل از طرف خودشونه
ویرایش:
پیدا کردم اینجا لیست گوشیهای 4G+ یا همون LTE Advanced هست:
البته بعضی گوشیهایی که دوستان میگن 4G+ هست من اینجا ندیدم، مثلا Nova Plus
شاید لیست قدیمی هست
بعضی ها 3CA هستن بعضی ها 2CA فکر میکنم یعنی همزمان از ۳ باند دریافت دارن؟ تو ایران فکر میکنم فرقی نداره؟
ویرایش ۲:
اینطور که جستجو کردم و متوجه شدم، ۴جی پلاس ایرانسل از ۲ باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ استفاده میکنه
بنابراین 3CA در ایران به درد نمیخوره، فقط باید یک گوشی 2CA که دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ (باند ۳ و باند ۷) رو پشتیبانی میکنه تهیه کرد
mostafa_2050
06-01-2017, 15:14
دوستان برنامه ای که بشه باند 3یا7 رو دستی تغییر داد نمیشناسید
mostafa_2050
06-01-2017, 15:17
50مگابیت بیشتره
MMDFullHD
06-01-2017, 17:32
ویرایش:
پیدا کردم اینجا لیست گوشیهای 4G+ یا همون LTE Advanced هست:
البته بعضی گوشیهایی که دوستان میگن 4G+ هست من اینجا ندیدم، مثلا Nova Plus
شاید لیست قدیمی هست
بعضی ها 3CA هستن بعضی ها 2CA فکر میکنم یعنی همزمان از ۳ باند دریافت دارن؟ تو ایران فکر میکنم فرقی نداره؟
ویرایش ۲:
اینطور که جستجو کردم و متوجه شدم، ۴جی پلاس ایرانسل از ۲ باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ استفاده میکنه
بنابراین 3CA در ایران به درد نمیخوره، فقط باید یک گوشی 2CA که دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ (باند ۳ و باند ۷) رو پشتیبانی میکنه تهیه کرد
cat 3 تک باند هست تک کریر تا 100 مگ میکشه
cat 4 دو تا باند با پهنای 10 مگاهرتز رو تجمیع میکنه 150 تا میده
cat 6 دو باند رو تا 40 مگاهرتز رو تجمیع میکنه 300 تا میده
cat 9 سه تا باند رو تجمیع میکنه تا 60 مگاهرتز پهنای باند جمع میکنه 450 مگابیت میرسه
CA مخفف کریر اگریگیشن Carrier aggregation هست که باند های فرکانسی موجود رو تجمیع میکنه وقتی نوشته 3CA یعنی 3 تاباند مثلا 1800 2600 2100
فعلا 3CA هیچ اپراتوری تو ایران ارایه نمیده اپراتورای قطر دارن این CAT9 رو ارایه میدن ما فعلا تو همین CAT 6 هم موندیم
cat 3 تک باند هست تک کریر تا 100 مگ میکشه
cat 4 دو تا باند با پهنای 10 مگاهرتز رو تجمیع میکنه 150 تا میده
cat 6 دو باند رو تا 40 مگاهرتز رو تجمیع میکنه 300 تا میده
cat 9 سه تا باند رو تجمیع میکنه تا 60 مگاهرتز پهنای باند جمع میکنه 450 مگابیت میرسه
CA مخفف کریر اگریگیشن Carrier aggregation هست که باند های فرکانسی موجود رو تجمیع میکنه وقتی نوشته 3CA یعنی 3 تاباند مثلا 1800 2600 2100
فعلا 3CA هیچ اپراتوری تو ایران ارایه نمیده اپراتورای قطر دارن این CAT9 رو ارایه میدن ما فعلا تو همین CAT 6 هم موندیم
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
فقط یک سوال آخر، گوشی LG V20 که 2CA هست
نوشته CAT 12
چون CAT9 که میگید 3CA هست ولی این 2CA
تو ایران هم تاثیری داره این؟ یا فرقی با بقیه گوشیهای 4G+ نمیکنه سرعتش تو ایران؟
LG V20 Cat.12: 600 Mbit/s (2CA)
تست سرعت 4gایرانسل همین الان با sxtlte باند۷از حدود۱۱کیلومتری
از چه اکسس پوینتی استفاده می کنی برای sxt?
MMDFullHD
06-01-2017, 20:40
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
فقط یک سوال آخر، گوشی LG V20 که 2CA هست
نوشته CAT 12
چون CAT9 که میگید 3CA هست ولی این 2CA
تو ایران هم تاثیری داره این؟ یا فرقی با بقیه گوشیهای 4G+ نمیکنه سرعتش تو ایران؟
LG V20 Cat.12: 600 Mbit/s (2CA)
ببنید چنین پرچمدارایی ک پشتیبانی میکنن ولی بستر براشون نیست ارایه بشه ... ولی در اینده کارایی خودشونو دارند ...
فعلا همین cat 6 ایرانسل با تمام کمال بتونه پهنای باند بخره و ارایه بده شاهکار میکنه ... شاید این قابلیت ها چن ساله دیگه بهره برداری شه بطور کامل سراسری ولی فعلا ارایه نمیدن
cat 12 سه کریر هست 3CA شما کجا خوندید 2CA هست CAT 12 ?
CAT 12 از همون فناوری CAT 9 یعنی تجمیع سه تا باند 20 مگاهرتزی سرجمع 60 مگاهرتزی استفاده میکنه ولی با این تفاوت از MIMO 4*4 و 256QAM هم بهش اضافه کردن به CAT 12 تونستن 600 مگابیت ازش بکشن بیرون
تو ایران در حال حاظر تاثیری نداره ولی در اینده ک استارت بخوره این فناوری بدرد بخور هست سرعت هم بستگی به محل و انتن دهی و همینطور پاور دکلتون داره البته کیفیت مودمی ک دستگاتون هم داره مهمه که این گوشی وی 20 بهترین مودم در حال حاظر رو یعنی کوالکام 820 داره
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-01-2017, 20:48
از چه اکسس پوینتی استفاده می کنی برای sxt?
به مودم روتر ایسوس وصلشکردمبه نظر من خوب جواب میده بخصوص اپلودش که توتستهای دوستان حتی با دانلودهای خیلی بالا چنین اپلودی کم دیده میشه البته تو این تصویر تا ۳۰بیشتر نرفت ولی گاهی تا ۳۸هم میره
ببنید چنین پرچمدارایی ک پشتیبانی میکنن ولی بستر براشون نیست ارایه بشه ... ولی در اینده کارایی خودشونو دارند ...
فعلا همین cat 6 ایرانسل با تمام کمال بتونه پهنای باند بخره و ارایه بده شاهکار میکنه ... شاید این قابلیت ها چن ساله دیگه بهره برداری شه بطور کامل سراسری ولی فعلا ارایه نمیدن
cat 12 سه کریر هست 3CA شما کجا خوندید 2CA هست CAT 12 ?
CAT 12 از همون فناوری CAT 9 یعنی تجمیع سه تا باند 20 مگاهرتزی سرجمع 60 مگاهرتزی استفاده میکنه ولی با این تفاوت از MIMO 4*4 و 256QAM هم بهش اضافه کردن به CAT 12 تونستن 600 مگابیت ازش بکشن بیرون
تو ایران در حال حاظر تاثیری نداره ولی در اینده ک استارت بخوره این فناوری بدرد بخور هست سرعت هم بستگی به محل و انتن دهی و همینطور پاور دکلتون داره البته کیفیت مودمی ک دستگاتون هم داره مهمه که این گوشی وی 20 بهترین مودم در حال حاظر رو یعنی کوالکام 820 داره
اینجا نوشته
شاید اشتباه تایپی هست
ممنون از راهنمایی تون :n16:
باند 3
باند 7
اینم شاهکار ایرانسل پلاس که از باند 7 تک هم کمتره
MMDFullHD
06-01-2017, 22:01
باند 3
باند 7
بشدت کمبود پهنا اورده چن هفته ای هست وضعیت من هم خراب شده بعضی وقتا همون سرعت قدیم رو میده بعضی وقتام ک نصفشو
snr پلاس خیلی بازی میکنه از -15 میچرخه تا 18
سلام
یه سوال از دوستان داشتم
اگه من سیمکارت ایرانسل رو به همراه اول ترابرد کنم - می تونم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم
MMDFullHD
06-01-2017, 22:11
سلام
یه سوال از دوستان داشتم
اگه من سیمکارت ایرانسل رو به همراه اول ترابرد کنم - می تونم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم
سلام
خیر ترابرد کنی شمارت همون میمونه ولی کن سیمکارت و اپراتورت عوض میشه
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-01-2017, 22:27
سلام
یه سوال از دوستان داشتم
سلام
نه دوست عزیز بعد از ترابرد شما فقط شماره ات حفظ میشه والا دیگه به هیچ وجه نمیتونی رو شبکه ایرانسل ریجستر بشی
misagh1372
06-01-2017, 22:56
دوستان یک سوال در مورد این سایت
الان جلوی p9+ اینا رو نوشته یعنی 4G+ ساپورت میکنه
4G FDD-LTE: Band1/2/3/4/5/6/7/8/12/17/18/19/20/26/28
4G TDD-LTE: Band38/39/40/41 (100 MHz)
ولی جلوی P9 اینا ننوشته یعنی ساپورت نمیکنه ؟؟؟
باند 3
باند 7
میشه بپرسم شما چطوری دستی باند انتخاب میکنید؟
من مودم D-Link دارم، هرجا گشتم نبود این تنظیم، ولی هر دوباند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ پشتیبانی میکنه
میشه بپرسم شما چطوری دستی باند انتخاب میکنید؟
من مودم D-Link دارم، هرجا گشتم نبود این تنظیم، ولی هر دوباند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ پشتیبانی میکنه
روی مودمهای هواوی با نرم افزار میشه
برای دی لینک و تی پی لینک فعلا چیزی سراغ نیست
hamed619
07-01-2017, 00:19
روی مودمهای هواوی با نرم افزار میشه
برای دی لینک و تی پی لینک فعلا چیزی سراغ نیست
با چه نرم افزاری این کار میکنید
amirbrad
07-01-2017, 08:17
دوستان ویکیپدیا منبع خوب ودرستی نیست همیشه و روش حساب نکنین ، بهترین کار اینه که از خود شرکت سازنده از طریق ایمیل یا تلفن سوال کنید.
MMDFullHD
07-01-2017, 10:28
با چه نرم افزاری این کار میکنید
نرم افزار Ltewatch
پشتیبانی میکنه
ویکی پدیا منبع دقیقی نیست هرچی اطلاعات منو شما جمع اوری میکنیم اونجا جمع میشه
mr.arbab28
08-01-2017, 00:20
الان گوشی من از فورجی پلاس پشتی بانی میکنه فقط کت ۶ نیست با نرم افزار تست کردم نشون داد ایا میشه به نرم افزار اعتماد کرد؟؟؟
MMDFullHD
08-01-2017, 03:38
الان گوشی من از فورجی پلاس پشتی بانی میکنه فقط کت ۶ نیست با نرم افزار تست کردم نشون داد ایا میشه به نرم افزار اعتماد کرد؟؟؟
Cat 4 هست احتمالا
خير گوشي شما از پلاس پشتيباني نميكنه
درود دوستان من چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
الان بالاترین سرعت برای 4g+ هستش؟ از کجا باید بفهمم که موبایل از این قابلیت ساپورت میکنه؟
استفاده از مودم یا گوشی فرقی در سرعت هم داره؟
MMDFullHD
08-01-2017, 14:53
درود دوستان من چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
الان بالاترین سرعت برای 4g+ هستش؟ از کجا باید بفهمم که موبایل از این قابلیت ساپورت میکنه؟
استفاده از مودم یا گوشی فرقی در سرعت هم داره؟
سلام
بله فعلا بالاترين سرعت 4G+ هست
كليه گوشي هايي كه از Cat 6 به بالا و همينطور از فركانس 1800 و 2600 ( باند ٣ و ٧ ) پشتيباني ميكنند
سرعت در ال تي اي بستگي به قدرت و كيفيت سيگنال همينطور منطقتون داره عوامل تاثير گذار هم در كيفيت چيپ هاي مودم استفاده شده تاثير گذارند
پریشب . 4G .
این هدیه تکمیل ثبت نام رو از کجا میشه تشخیص داد چقدر مونده؟
این هدیه تکمیل ثبت نام رو از کجا میشه تشخیص داد چقدر مونده؟
اگر ۱۰۰ مگابایت رو میگی من داخل اپلیکیشن My Irancell میدیدم
apple021
09-01-2017, 05:11
سلام دوستان من میخواستم این مودم e3372 رو بفروشم ! خواستم بدونم به اسم خودم هست مشکلی پیش نیاد ؟ مرسی
amirbrad
09-01-2017, 09:55
سرعت شما هم از دیشب افت کرده؟ خیلی بد شده نمیدوم بخاطر این ایام یا فقط واسه من داغون شده!؟
Ahmad.S9689
09-01-2017, 12:52
درود دوستان
من ی سیم کارت رو روی آیفون SE و سپس گلکسی J5 گذاشتم و با برنامه SpeedTest رو جفتشون تست کردم
ولی سرعتی که J5 میگفت بیشتر بود
طبیعیه؟
و ی سوال دیگه :
من گوشیم Galaxy J5 4g مدل J500F هست ، 4G+ ساپورت میکنه؟؟؟
apple021
09-01-2017, 13:15
سرعت شما هم از دیشب افت کرده؟ خیلی بد شده نمیدوم بخاطر این ایام یا فقط واسه من داغون شده!؟
کلان خراب شده فقط ساعت 5 خوبه -
والا منم میخوام بفروشم میترسم موردی پیش بیاد و طرف کرم بریزه روش به اسم من
sasan.69
09-01-2017, 13:31
دو س روز پیش تو روز بسته زدم سرعت دانلودم بافورجی60کیلو و با سرور داخلیش 4مگ....
سرعت از دیشب ساعت 11 به بعد کمی افت کرد .
silvermanhhh
09-01-2017, 15:24
سلام دیشب اینترنت داغون شد الان هنوز مشکل داره!از دیشب نتونستم برم برنامه ایرانسل من بعد هی قط و وصلی داشت میخاسم دانلود کنم،نتونستم بسته بگیرم،الان شانسی بسته گرفتم وصلم!دوستان برا شما مشکلی پیش نیومد؟
silvermanhhh
09-01-2017, 15:28
سلام دوستان من میخواستم این مودم e3372 رو بفروشم ! خواستم بدونم به اسم خودم هست مشکلی پیش نیاد ؟ مرسی
برادر سیمکارت همراش به اسمته مودمش که به اسمت نیست!راحت بفروش
MMDFullHD
09-01-2017, 16:11
همینطوری که داره مناطق بیشتری تحت TD و LTE میره شبکه هم از سرعتش زده میشه تابستون 70 مگابیت الان زمستون 40 مگابیت نصیبمون شده :n22:
سلام و وقت بخیر.
دو تاسوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایین(اگر ارتباطی به تاپیک نداره پیشاپیش عذر میخوام)
سوال اول در مورد تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی هست،بعد از تبدیل در صورتی که برای مثلا یکسال از سیم کارت استفاده نشه آیا باز هم امکان سلب امتیاز و واگذاری به غیر هست؟
سوال دوم در ورد مصرف باتری تحت شبکه 3G و 4G هست،میخواستم بدونم در حال حاضر کدام یک از این دو شبکه فشار بیشتری به باتری وارد میکنن از لحاظ مصرف.
ممنونم.
همینطوری که داره مناطق بیشتری تحت TD و LTE میره شبکه هم از سرعتش زده میشه تابستون 70 مگابیت الان زمستون 40 مگابیت نصیبمون شده :n22:
منظور سرعت لحظه ای هستش ؟!
MMDFullHD
09-01-2017, 17:47
منظور سرعت لحظه ای هستش ؟!
ن جیگر میانگین های سرعت بچه هارو با تابستون مقایسه کن
همه 6 -7 مگابایت سرعت داشتن رو فورجی معمولی
الان تقریبا 5 -4 مگابایت رو معمولی سرعت شده
فورجی پلاس که 150 مگابیت و اینا تست میذاشتن الان از 50 تا 90 هست
شبکه همینطوری داره سر پاینی رو ادامه میده
پوشش 4g+ الان کدوم شهرا هست ؟
Mohammad Aghaee
09-01-2017, 22:29
سلام و وقت بخیر.
دو تاسوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایین(اگر ارتباطی به تاپیک نداره پیشاپیش عذر میخوام)
سوال اول در مورد تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی هست،بعد از تبدیل در صورتی که برای مثلا یکسال از سیم کارت استفاده نشه آیا باز هم امکان سلب امتیاز و واگذاری به غیر هست؟
سوال دوم در ورد مصرف باتری تحت شبکه 3G و 4G هست،میخواستم بدونم در حال حاضر کدام یک از این دو شبکه فشار بیشتری به باتری وارد میکنن از لحاظ مصرف.
ممنونم.
سلام . وقتی سیم کارتتون رو تبدیل به دائمی کنید حتی اگه هیچ استفاده ای ازش نکنید ماهیانه یه مبلغ ناچیزی (در حد ۱۰۰۰ تومن فکر کنم) به عنوان آبونمان هست که باید بپردازید و اگه پرداخت نشه سیم کارت اول به صورت یه طرفه و بعدش دو طرفه و در نهایت سلب امتیاز میشه . بند ۴-۱۲ این لینک رو بخونید دقیقتر گفته :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قرارداد%20مشترکین
درباره مصرف 3G یا 4G زیاد مطمئن نیستم ولی فکر کنم 4G یه مقدار بیشتر مصرف کنه البته مهمتر از اون ، قدرت سیگنالتون هست که هرچی سیگنال ضعیفتر داشته باشید به شدت مصرف باتریتون رو بالا میبره .
mr.arbab28
10-01-2017, 00:51
همه 6 -7 مگابیت سرعت داشتن رو فورجی معمولی
الان تقریبا 5 -4 مگابیت رو معمولی سرعت شده
والا من مشهد هستم سرعت داره هرماخ بهبود پیدا میکنه فقط یک چیز برام خیلی عجیبه اونم سرعت لود صفحات مرور گر هست نمیدونم چرا اینجوریه اخرین تست سرعت که گرفتم با فورجی حدود ۵۰ مگ بود
Armin.Computer
10-01-2017, 02:53
سلام دوستان
ایرانسل میگه شهر شما تحت پوشش 4G+ هست
این مشخصات گوشی من هست
واسم عجیبه که چرا فورجی پلاس نمیشه
HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (3CA) Cat12 600/150 Mbps
shahryar84
10-01-2017, 03:02
سلام دوستان
این مشخصات گوشی من هست
حتی تو منطقه پلاس هم باشی، همیشه نمیشه. نمیدونم به چی بستگی داره، اما من دقت کردم تو منطقه بعضی مواقع میشه، بعضی وقتها نمیشه
mohammad_1992
10-01-2017, 08:00
سلام دوستان من مثل قبل 2 بسته نامحدود خریداری کردم و با هاتسپات وصلش کردم به لپتاپ و نت گوشی رو هم فعال کردم ولی صبح که بیدار شدم 1 کیلوبایت هم دانلود نکرده بود !!!
باید سر ساعت 2 نت رو خاموش روشن کنی تا جواب بده یا نه ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
amirbrad
10-01-2017, 10:14
سلام دوستان
این مشخصات گوشی من هست
سلام، ایرانسل یه منطقه که جای شلوغ یا معروفی باشه پلاس میکنه بعدش به عنوان پلاس شدن اون شهر معرفی میکنه!
123arash
10-01-2017, 10:24
سلام
با مودم e3372 هر وقت دانلود میکنم وسط دانلود ارتباط قطع میشه باید مودم رو در بیارم دوباره وصل کنم تا دانلود رو ادامه بدم و همیشه همین وضعیته نباید از پای کامپیوتر بلند شم وگرنه قطع میشه و دانلودم ناقص میمونه..
الان راهکار شما عزیزان چی هست؟لطفا بنده رو کمک کنید کلافه شدم.
Armin.Computer
10-01-2017, 11:24
حتی تو منطقه پلاس هم باشی، همیشه نمیشه. نمیدونم به چی بستگی داره، اما من دقت کردم تو منطقه بعضی مواقع میشه، بعضی وقتها نمیشه
سلام، ایرانسل یه منطقه که جای شلوغ یا معروفی باشه پلاس میکنه بعدش به عنوان پلاس شدن اون شهر معرفی میکنه!
مشکل اینه که من تا به حال هیچ جای شهر ندیدم پلاس بشه
عجیبه واسم
iDownload & iGame
10-01-2017, 11:30
سلام
با مودم e3372 هر وقت دانلود میکنم وسط دانلود ارتباط قطع میشه باید مودم رو در بیارم دوباره وصل کنم تا دانلود رو ادامه بدم و همیشه همین وضعیته نباید از پای کامپیوتر بلند شم وگرنه قطع میشه و دانلودم ناقص میمونه..
الان راهکار شما عزیزان چی هست؟لطفا بنده رو کمک کنید کلافه شدم.
سلام،
احتمالا" پورت USB کامپیوتر شما جریان کافی برای مودم رو نمیتونه فراهم کنه. اگر پورت USB 3.0 داره به اون وصل کنید در غیر اینصورت با سایر پورت ها تست کنید.
123arash
10-01-2017, 11:42
سلام،
احتمالا" پورت USB کامپیوتر شما جریان کافی برای مودم رو نمیتونه فراهم کنه. اگر پورت USB 3.0 داره به اون وصل کنید در غیر اینصورت با سایر پورت ها تست کنید.
ممنون از پاسخگوییتون.
همشون پورت یو اس بی 2 هستن..اگر احیانا پورت ها مشکل دارن راهکاری دارید؟ولی فکر نکنم مربوط به پورت باشه چون هارد و رم و فلش بهشون متصله مشکلی نبوده به نظرتون مشکل از dns یا ویندوز نیست؟
ممنون از پاسخگوییتون.
همشون پورت یو اس بی 2 هستن..اگر احیانا پورت ها مشکل دارن راهکاری دارید؟ولی فکر نکنم مربوط به پورت باشه چون هارد و رم و فلش بهشون متصله مشکلی نبوده به نظرتون مشکل از dns یا ویندوز نیست؟
با پورت های پشت کیس هم همین مشکل رو دارید؟
MMDFullHD
10-01-2017, 12:28
والا من مشهد هستم سرعت داره هرماه بهبود پیدا میکنه فقط یک چیز برام خیلی عجیبه اونم سرعت لود صفحات مرور گر هست نمیدونم چرا اینجوریه اخرین تست سرعت که گرفتم با فورجی حدود ۵۰ مگ بود
شهرستان جا های دیگه به غیر از تهران کرج این مشکل رو ندارند
رامسر که بودم واقعا عالی عمل میکرد ..
رنج ip که حتمن هم میگیرید 5.12x شروع میشه که اون دسته از رنج ها سرعت عالی دارند
سلام دوستان
این مشخصات گوشی من هست
تو نقشه TD رو دیدید تحت پوشش بودید؟
گوشی رو به سمت جایی ببرید که بیشترین انتن رو میده و شروع به تست کنید ببنید چطوریه چون تو خونه مام پلاس نمیشه تا اینکه ببری دم پنجره
باند 3 و 7 رو پشتیبانی میکنه دیگه نه ؟
Armin.Computer
10-01-2017, 12:50
تو نقشه TD رو دیدید تحت پوشش بودید؟
گوشی رو به سمت جایی ببرید که بیشترین انتن رو میده و شروع به تست کنید ببنید چطوریه چون تو خونه مام پلاس نمیشه تا اینکه ببری دم پنجره
باند 3 و 7 رو پشتیبانی میکنه دیگه نه ؟
گوشی من شیائومی می 5 هست
این مشخصات سرعته
قطعا باید پشتیبانی کنه
البته شهر اصلا تحت پوشش TD نیست
گوشی من شیائومی می 5 هست
این مشخصات سرعته
قطعا باید پشتیبانی کنه
البته شهر اصلا تحت پوشش TD نیست
شما با این گوشی 4 جی پلاس ایرانسل رو تجربه کردید؟
Armin.Computer
10-01-2017, 13:47
شما با این گوشی 4 جی پلاس ایرانسل رو تجربه کردید؟
راستش هنوز نه
من حدس می زنم شهر ما تحت پوشش پلاس نباشه
MMDFullHD
10-01-2017, 14:58
راستش هنوز نه
من حدس می زنم شهر ما تحت پوشش پلاس نباشه
گوشیتون پشتیبانی میکنه
زمانی که تحت پوشش TD هم رفتین صد در صد از پلاس میتونن استفاده کنین
برای من وقتی که فعال شد 4G+ تقریبا 2 هفته دیگش نقشه TD سبز پرنگ شد یجورایی نقشه TD هم نقشه پلاس هم هست
اگه الانش رو 4g معمولی سرعت خوبی دارین بهتره رو همین تک باند بمونید زمانی که فعال شه نصف میشه سرعتتون چه رو تک باندش و چ روی تجمیع
Armin.Computer
10-01-2017, 18:35
گوشیتون پشتیبانی میکنه
زمانی که تحت پوشش TD هم رفتین صد در صد از پلاس میتونن استفاده کنین
برای من وقتی که فعال شد 4G+ تقریبا 2 هفته دیگش نقشه TD سبز پرنگ شد یجورایی نقشه TD هم نقشه پلاس هم هست
اگه الانش رو 4g معمولی سرعت خوبی دارین بهتره رو همین تک باند بمونید زمانی که فعال شه نصف میشه سرعتتون چه رو تک باندش و چ روی تجمیع
کمتر شه؟
الان پلاس باید سرعت رو بالا ببره
یعنی کم میشه؟؟؟
شهر ما فقط 4g داره و فعلا پلاس فعال نشده
ولی شهر بغلیمون پلاس داره
اونجا تست کردم. وقتی پلاس فعاله سرعتم کمتر از 4g معمولی هست :| نمیدونم چرا
MMDFullHD
10-01-2017, 20:09
کمتر شه؟
الان پلاس باید سرعت رو بالا ببره
یعنی کم میشه؟؟؟
اره بر عكس هست . [emoji23][emoji23]
iDownload & iGame
11-01-2017, 01:53
ممنون از پاسخگوییتون.
جهت جبران کمبود جریان میتونید از کابل هایی شبیه کابل زیر استفاده کنید. قبلش با یه سیستم دیگه هم تست کنید تا مطمئن بشین:
MMDFullHD
11-01-2017, 02:28
الان من خودمو به احترام چن تا اهنگ مدرن تاکینگ نگه داشتم والا 4 بار قصد خودکشی زد ب ذهنم :n15: الان دارم میرسم ب اون حرف دوستمون ک تست هارو نشونش میدادم میگف ایرانسل ازون شرکتاس ک خیار نشونت بده بعد ی مدت گردش کنه گوجه اش کنه
رنج مزخرف 5.117 دستم افتاده هرچند این ایپی ها invalid هست ولی خب 5.112 عالیه تو بینشون
همه 6 -7 مگابیت سرعت داشتن رو فورجی معمولی
الان تقریبا 5 -4 مگابیت رو معمولی سرعت شده
همه 6 -7 مگابیت
معلوم هست چی میگی ؟! 7 مگابیت ؟! قورجی 7مگابیت ؟!
میدونی بیت و بایت چیه ؟! (:
amirbrad
11-01-2017, 10:04
ایرانسل هم شده مثل شرکت های ای دی اس ال صبح ها خوبه میرسه به عصر دیگه نصف میشه! کمبود پهنای باند احساس میشه
mr.arbab28
11-01-2017, 10:14
میخام بدونم دلیلش چیه پستام پاک میشم؟ اینجا من حق پست گذاشتن ندارم؟؟؟ قضیه چیه؟ منو توجیه کنید کنید لطفا و هرچند میدونم این پستم هم پاکدمیشه
دیشب طی حدود 4 ساعت 131 GB دانلود شد !!! :n01:
و اینکه در بازه زمانی 5 الی 6 هم دانلود کامل ادامه دار نبوده یعنی چون دانلود تموم شده 15 دقیقه پایانی این بازه بلااستفاده بوده و اگر تا راس ساعت 6 دانلود ادامه داشت حجم کل بیشتر میشد ! دو ساعت پایانی هم اگه دانلود ادامه داشت حجم کل رو خودتون حساب کنید .
میانگین سرعت دانلود در هر ساعت ، میزان دانلود در هر ساعت هم مشخص هستش .
mehdi_08
11-01-2017, 11:26
سلام
بسته 5 گیگ 6 تا 12 ظهر رو استفاده کردم دقیقا هر روز روی ساعت 10:30 قطع می شد !!!!
بست شبانه گرفتم تا ساعت 8:08 دقیقه فرصت استفاده داشت یعنی تا 8 رئ قانونی مهلت داشت ولی در کمال تعجب ساعت 7:30 قطع شد !!!!!
دلیلش چیه؟؟ به نظرتون:n27:
Le0nard0
11-01-2017, 11:57
سلام
بسته 5 گیگ 6 تا 12 ظهر رو استفاده کردم دقیقا هر روز روی ساعت 10:30 قطع می شد !!!!
بست شبانه گرفتم تا ساعت 8:08 دقیقه فرصت استفاده داشت یعنی تا 8 رئ قانونی مهلت داشت ولی در کمال تعجب ساعت 7:30 قطع شد !!!!!
دلیلش چیه؟؟ به نظرتون:n27:
شارژت کم باشه بسته های ساعتی آخرش قطع و وصل میشه
Armin.Computer
11-01-2017, 12:59
میخام بدونم دلیلش چیه پستام پاک میشم؟ اینجا من حق پست گذاشتن ندارم؟؟؟ قضیه چیه؟ منو توجیه کنید کنید لطفا و هرچند میدونم این پستم هم پاکدمیشه
سلام
پست هایی که پاک شده برای پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم
موفق باشید
mehdi_08
11-01-2017, 13:48
شارژت کم باشه بسته های ساعتی آخرش قطع و وصل میشه
چقدر شارژ باید باشه؟
چطوری میشه کاری کرد که بعد از اتمام بسته از شارژ باقیمانده استفاده نشه؟
برای گوشی و برای مودم E3372 اگه راهی هست؟
Le0nard0
11-01-2017, 14:07
چقدر شارژ باید باشه؟
1000 تا 2000 تومن بذار باشه
- - - Updated - - -
چطوری میشه کاری کرد که بعد از اتمام بسته از شارژ باقیمانده استفاده نشه؟
برای گوشی و برای مودم E3372 اگه راهی هست؟
باید طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنی
alpha007
11-01-2017, 19:25
سلام
مودم من 5786 ئه منطقه تهرانپارس هستیم
چطور بدونم 4G+ متصل شدم؟ سرعت هیچ فرقی با اون زمان که مودمای زاخار استفاده میکردم نداره.
تنظیماتی هم نداره که بتونم تجمیع باند انجام بدم
چطور سرعت رو بکشونم بالا :n37:
amirbrad
11-01-2017, 19:34
سلام
مودم من 5786 ئه منطقه تهرانپارس هستیم
چطور بدونم 4G+ متصل شدم؟ سرعت هیچ فرقی با اون زمان که مودمای زاخار استفاده میکردم نداره.
تنظیماتی هم نداره که بتونم تجمیع باند انجام بدم
چطور سرعت رو بکشونم بالا :n37:
سلام
اگر از پوشش پلاس مطمین هستین با نرم افزار lte watch رو سیستم بریزید گزینه lte advanced انتخاب کنید البته باید ببینید مودمتون تجمیع باند داره یا نه ، ضمن اینکه میتونید باند ۷ یا ۳ انتخاب کنید ببینید تک تک کدوم سرعت و پوشش بهتری دارن.
alpha007
11-01-2017, 20:01
سلام
اگر از پوشش پلاس مطمین هستین با نرم افزار lte watch رو سیستم بریزید گزینه lte advanced انتخاب کنید البته باید ببینید مودمتون تجمیع باند داره یا نه ، ضمن اینکه میتونید باند ۷ یا ۳ انتخاب کنید ببینید تک تک کدوم سرعت و پوشش بهتری دارن.
اره بابا تجمیع باند داره
امتحان میکنم
alpha007
11-01-2017, 20:10
سلام
امتحان کردم
به قسمت advance که وارد میشی هر باند رو به تفکیک اوورده مثلاً باند only band 1 یا only band 3 و ...
گزینه ای مثل band3+band7 نداره درسته؟
باید تک تک امتحان کنم باندها رو؟
مشکل افت سرعت ها رفع شد ؟
amirbrad
11-01-2017, 21:00
امتحان کردم
به قسمت advance که وارد میشی هر باند رو به تفکیک اوورده مثلاً باند only band 1 یا only band 3 و ...
گزینه ای مثل band3+band7 نداره درسته؟
باید تک تک امتحان کنم باندها رو؟
گزینه advanced همون پلاسه اگر دکل که بهش وصل میشتن تجمیع بشه پلاس فعال میشه، شما باندها تکی امتحان کن هر کدوم بهتر بود رو همون بزار الان دوستانی هستن که پلاس سرعتش کتره تا باند تکی!
مشکل افت سرعت ها رفع شد ؟
زیاد فرقی نکرده کمبود پهنای باند داره صبح خوبه اما بعدش میاد پایین سرعت بازم خودتون تو محلتون امتحان کنید.
mazdak89
11-01-2017, 21:21
رشت - بیمارستان آریا
جدیدا شبانه سه ساعته میگیرم.
مثلا ساعت سه صبح طرح رو فعال میکنم . تو قسمت اپ ایرانسل من میزنه ساعت 2 تا 5 صبح .
درحالیه باید بشه سه تا 6 صبح .
این پیغام الکیه یا ؟؟؟؟
THE VAIPER
12-01-2017, 07:05
سلام دوستان
هرچی سعی می کنم نمی تونم طرح 5 گیگی (6 تا 12 ظهر) هفتگی رو نه از سایت ایرانسل و نه از برنامه ایرانسل من بگیرم
این طرح اش کلا مشکل داره یا مشکل از طرف من هست؟
ممنون میشم پاسخ بدین
سرعت برای من اوکی شد. هفته قبل سرعت از 4 مگابایت بیشتر نمیرفت
مودم e3372. ساعت 5 صبح
سلام دوستان
هرچی سعی می کنم نمی تونم طرح 5 گیگی (6 تا 12 ظهر) هفتگی رو نه از سایت ایرانسل و نه از برنامه ایرانسل من بگیرم
این طرح اش کلا مشکل داره یا مشکل از طرف من هست؟
ممنون میشم پاسخ بدین
.
خریدم بسته رو مشکلی نداشت
alpha007
12-01-2017, 13:56
مودم e3372. ساعت 5 صبح
سلام اره صبحا اوضاع بهتره. البته مشهد این چند وقته خیلی بهتر از تهران بوده
این سرعت رو چه باندیه؟
MMDFullHD
12-01-2017, 15:33
طی دو هفته گذشته، شهرهای زیر تحت #پوشش #3G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار گرفتن:
گوریه (خوزستان)، شریفیه (سمنان)، بیدستان (البرز)
آبیبيگلو، لاهرود (اردبیل)، چادگان (اصفهان)، رضوانشهر (گیلان)، امامحسن (بوشهر)، قطبآباد و خانه زنيان (فارس)
هموطنانمون در شهرهای زیر هم به شبکه #4G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دسترسی پیدا کردن:
تنکمان (البرز)
دستگرد (اصفهان) و دبيران (فارس)
MMDFullHD
12-01-2017, 15:39
پوشش 4g+ الان کدوم شهرا هست ؟
نقشه TD رو از سایت ایرانسل ببنید .
alpha007
12-01-2017, 15:59
فعلا شرق تهران که درست حسابی پوشش نداره
منطقه ما که اصلاااااً
ابوالفضل ۴۰۴۵
12-01-2017, 16:04
سلام
به نظر من هم امروز سرعتا وپینگا خیلی بهتر داره جواب میده واقعا ایرانسل با تمام اذیتایی که داره ولی جای تشکر داره کی فکرش رو میکرد در عرض کمتر از ۲سال جوری بشه کاربرای خانگی صحبت از سرعتای چند ده مگی کنن وتازه بگن مال من خرابه کاش دوستانی که یکم قدیمی ترن بیان و توضیح بدن که روزگاری نه چندان دور برای سرعت بالای ۱۲۸کیلو مجوز میخواستن وتازه همون سرعت شر میشد بین ۸نفر و با قیمتای گیگی۵تومن وحجم اضافه هر گیگ ۸تومن شبا وقتی میگذاشتیم روی دانلود رایگان مبین نت تا صبح نهایت ۲۰۰تا۳۰۰مگ گیرمون میومد از بس ترافیک بود وسرعتا کم البته من ۵۱۲مبین نت داشتم خدا وکیلی ایرانسل نت ایران رو متحول کرد وتبدیل شده به یه غول دیتا حالا نمیدونم رتبه اش در کل منطقه یا جهان چیه وچطوره ولی بعید میدونم تو منطقه ما رقیبی داشته باشه
MMDFullHD
12-01-2017, 16:06
فعلا شرق تهران که درست حسابی پوشش نداره
منطقه ما که اصلاااااً
دکل های gsm قدیمی ان خب فرکانس 900 بودن الان همونو اپدیت میکنن دیگ نمیگن باو تجهیزات جدید انتن دهی ضیف تری دارند باید سایت جدید زده شه
بعد هزینه بر هم هست هر سایت علاوه بر هزینه تامین پهنای باند هم هست
امیدوارم ک بهتر شه وضعیتت
سلام
به نظر من هم امروز سرعتا وپینگا خیلی بهتر داره جواب میده واقعا ایرانسل با تمام اذیتایی که داره ولی جای تشکر داره کی فکرش رو میکرد در عرض کمتر از ۲سال جوری بشه کاربرای خانگی صحبت از سرعتای چند ده مگی کنن وتازه بگن مال من خرابه کاش دوستانی که یکم قدیمی ترن بیان و توضیح بدن که روزگاری نه چندان دور برای سرعت بالای ۱۲۸کیلو مجوز میخواستن وتازه همون سرعت شر میشد بین ۸نفر و با قیمتای گیگی۵تومن وحجم اضافه هر گیگ ۸تومن شبا وقتی میگذاشتیم روی دانلود رایگان مبین نت تا صبح نهایت ۲۰۰تا۳۰۰مگ گیرمون میومد از بس ترافیک بود وسرعتا کم البته من ۵۱۲مبین نت داشتم خدا وکیلی ایرانسل نت ایران رو متحول کرد وتبدیل شده به یه غول دیتا حالا نمیدونم رتبه اش در کل منطقه یا جهان چیه وچطوره ولی بعید میدونم تو منطقه ما رقیبی داشته باشه
رفیق گذشته ها گذشته
باید تو لحظه زندگی کرد بقول پپسی
رقیب هم داره ک نمیخوام اسم ببرم ولی کت 9 ترکسل و اریدو قطر نگم دیگ برات چیکا نمیکنن واسه ملتشون
ابوالفضل ۴۰۴۵
12-01-2017, 16:33
دکل های gsm قدیمی ان خب فرکانس 900 بودن الان همونو اپدیت میکنن دیگ نمیگن باو تجهیزات جدید انتن دهی ضیف تری دارند باید سایت جدید زده شه
بعد هزینه بر هم هست هر سایت علاوه بر هزینه تامین پهنای باند هم هست
امیدوارم ک بهتر شه وضعیتت
رفیق گذشته ها گذشته
باید تو لحظه زندگی کرد بقول پپسی
رقیب هم داره ک نمیخوام اسم ببرم ولی کت 9 ترکسل و اریدو قطر نگم دیگ برات چیکا نمیکنن واسه ملتشون
دوست عزیز حرف شما کاملا متین ولی همه چیز که فقط سرعت نیست وقتی تویه کشوری مثل ایران با وجود زیر ساختها ی ضعیف ووجود اون همه فشار مبنی بر محدودیت ارائه سرعت واز همه مهمتر جمعیت ۸۰میلیونی ایران یکه وتنها تامین پهنای باند کردن به نظر من که کار بزرگیه حالا تو کشورهایی که شما مثال زدید ایا هیچ اپراتور دیگه ای نیست ایا زیر ساختها شون مثل ما اینقدر ضعیفه ایا وایا های دیگه
البته نگاه به جلو داشتن اصل پیشرفته ولی منظور بنده تفاوتی در این حد دراین مدت تقریبا کوتاه بود والا اون که شما میفرمایید که کاملا صحیحه
rezalive
12-01-2017, 17:48
چند روزه سرعت شبا در حد 1 مگابیت هست تا صبح بزور 10 گیگ دانلود میشه
تا چند وقت پیش خوب بود الاننمیدونم دوباره چش شده
Living DEATH
13-01-2017, 02:39
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم توی دانلود اینه که سرعت اولش خوبه بعد از چند دقیقه خیلی افت میکنه و بعد گوشی رو خاموش روشن میکنم دوباره سرعت خوب میشه . مثلا سرعت خوب که میگم در حد 2 مگابایت و وقتی افت میکنه میاد روی 300 اینطورا و گاهی هم از فورجی پلاس تبدیل میشه به H s که بلافاصله بعد از ریستارت دوباره همون 4G+ میشه.
مشکل از گوشیمه؟
A5 2016
مودم e3372. ساعت 5 صبح
من مشهد هستم و همین سرعت دانلود رو ثابت دارم . امیدوارم همینطور ثابت بمونه و افت نکنه .
باند سه بدون تفسیر
تست در ساعت 12.04 دقیقه
تفسیر: به نظر می رسه تا 12 ظهر بار روی شبکه زیاده و از طرفی لینکهای ایرانسل هم پوشانی زیادی دارن و این مساله به دکلی که وصل میشید به تنهایی ارتباط نداره و دکلها از لینکهای همدیگر در منطقه وسیعتری استفاده می کنند و شیر هستن . این برداشت منه و نمی دونم چقدر دوستان فنی تایید می کنند.
باند سه بدون تفسیر
تست در ساعت 12.04 دقیقه
تفسیر: به نظر می رسه تا 12 ظهر بار روی شبکه زیاده و از طرفی لینکهای ایرانسل هم پوشانی زیادی دارن و این مساله به دکلی که وصل میشید به تنهایی ارتباط نداره و دکلها از لینکهای همدیگر در منطقه وسیعتری استفاده می کنند و شیر هستن . این برداشت منه و نمی دونم چقدر دوستان فنی تایید می کنند.
دوستان ممنون میشم همیشه مکانی رو که در موردش بحث میکنید رو بنویسید . سپاس
- - - Updated - - -
باند سه بدون تفسیر
تست در ساعت 12.04 دقیقه
- - - Updated - - -
تست در شهر قم است
منطقه ما تحت پوشش td هست و گوشی هم قابلیت 4g+ داره اون باند های ایرانسل فعال هست روش (mi5) ولی وصل نمیشه به 4g+ . راه حل خاصی داره ؟
Armin.Computer
13-01-2017, 16:13
منطقه ما تحت پوشش td هست و گوشی هم قابلیت 4g+ داره اون باند های ایرانسل فعال هست روش (mi5) ولی وصل نمیشه به 4g+ . راه حل خاصی داره ؟
من هم mi5 دارم و به فورجی پلاس تا به حال وصل نشدم
البته من تو منطقه تحت td نیستم
الان دارم می رم جایی که td داره
تست می کنم
میشه بگید از کجا می فهمید که به پلاس وصل هست یا نیست؟ علامتش چیه؟
من هم mi5 دارم و به فورجی پلاس تا به حال وصل نشدم
البته من تو منطقه تحت td نیستم
الان دارم می رم جایی که td داره
تست می کنم
شما کدوم شهر هستید؟ آیا مطمئنید که توی گوشی شما باید علامت + بیاد . یه سری از گوشی ها برای 4 جی و 4جی پلاس فقط آیکون 4g یا lte دارن و نمیشه فهمید که پلاس هست یا نه
Armin.Computer
13-01-2017, 16:37
شما کدوم شهر هستید؟ آیا مطمئنید که توی گوشی شما باید علامت + بیاد . یه سری از گوشی ها برای 4 جی و 4جی پلاس فقط آیکون 4g یا lte دارن و نمیشه فهمید که پلاس هست یا نه
من اسکرین شات هایی از این گوشی دیدم که پلاس بود
حالا خودم باید دقیقا تست کنم ببینم چه خبره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.