مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
hassanshaikhi
22-05-2017, 20:26
من اگر الان بسته 2000 تومانی که از 6 صبح تا 12 ظهر هفتگی 5 گیگ میده رو بخرم. اگر بخوام کار کنم در این ساعات موبایل دیتا رو بابد روشن کنم دیگه درسته؟ خودش از اون حجم کم میکنه درسته؟
آره باید روشن باشه اگه نباشه کلا اینترنت قطع هست. اگه بسته دیگه ای نداشته باشید که زودتر تموم بشه آره از همون کم میشه.اگه چند بسته داشته باشید همیشه اولویت با بسته ای است که تاریخش زودتر تموم میشه.بهتره طرح کنترل مصرف آزاد هم فعال کنید که اتفاقی از شارژتون کم نشه.
چرا تاریخ انقضای بسته ای که گرفتم بیشتر از سه ساعت هست؟!! بار اوله اینجوری میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farhadrohi
24-05-2017, 04:50
چرا تاریخ انقضای بسته ای که گرفتم بیشتر از سه ساعت هست؟!! بار اوله اینجوری میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم یک ساعته زدم .بیشتره[emoji1] [emoji1]
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
سلام دوستان...من دیشب با نرم افزار آپ یه بسته اینترنتی سه گیگ سه ساعته (8 تا 2صبح روز بعد) خریدم و مشکلی نداشت تراکنش موفق بود و اس ام اس فعالسازی هم برام اومد و از بانک هم اس اومد و 4360 تومن از حساب کم شد..ایرانسل من رو چک کردم بسته برام فعال شده بود...میخواستم گوشی رو آپدیت کنم دیدم دیتایی رد و بدل نمیشه و ایرانسل من رو چک کردم چند مگ از بسته سه ساعته کم شده بود..خلاصه بعد از چند دقیقه ور رفتن با گوشی و ف ی ل ت ر شکن دیدم چیزی دانلود نمیشه و یه تست سرعت گرفتم (فور جی ) سرعت 10..12 مگ بود .دوباره رفتم تو ایرانسل من دیدم بسته سه ساعته نیست با *555* هم چک کردم بسته نبود..به 700 زنگ زدم میگه همچین بسته ای اصلا برا شما فعال نشده رو سیستم ما ...به پشتیبانی آپ زنگ میزنم میگه مشکلی نیست بسته شما با موفقیت ثبت شده و مشکلی نداره...بعد از چندین بار زنگ زدن به 700 و پشتیبانی آپ بهم گفت ما بررسی میکنیم و تا دو سه روز آینده بهتون خبر میدیم..بسته ساعتی ...من ... دو سه روز آینده...:n04:من که دیگه با وای فای گوشی رو آپدیت کردم:n13:
سلام ارزونترین و مقرون ب صرفه ترین مودم lte که وای فای داشته باشه معرفی کنید
مرسی
h_gh_gamkhor
25-05-2017, 12:18
[emoji15]
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
ایرانسل تعرفه مصرف آزاد اینترنت داخلی را به نصف کاهش داد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، از این پس مشترکان ایرانسل، بزرگترین اپراتور دیتای ایران، میتوانند بر روی بستههای اینترنت همراه نیز از تخفیف 50 درصدی برای دریافت محتوای داخلی برخوردار شوند. به این صورت که بسته را با همان قیمت خریداری میکنند و در عین حال، حجم بسته آنها برای دریافت محتوای داخلی دو برابر محاسبه خواهد شد.
به عنوان مثال، مشترک با خرید یک بسته سه گیگابایتی، در صورتی که تماماً از محتوای داخلی منتخب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بازدید کند، حجم بسته معادل بسته ۶ گیگابایتی محاسبه میشود.
پیش از این، ایرانسل در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و با هدف حمایت از تولید محتوای داخلی پس از راهاندازی فاز دوم شبکه ملی اطلاعات، تعرفه «مصرف آزاد» اینترنت همراه را برای دریافت محتوای شماری از وبسایتهای ایرانی به نصف کاهش داده بود. این بار نیز با اعمال تخفیف بر بستههای اینترنت همراه و در راستای حمایت از محتوای داخلی، هزینه استفاده از اینترنت برای بازدید از وبسایتهای داخلی که فهرست آنها در وبسایت ایرانسل در دسترس است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
جالبه که من امروز یک بسته 5 گیگ ماهیانه خریدم و تمام دستگاه های متصل به وای فای رو قطع کردم از سایت شاتل لند 1 گیگ دانلود کردم(1 پارت از افیس ) و دقیقا 1 گیگابایت از حجم من کم کرد در صورتی که شاتل لند در لیست هست و باید 500 مگ یعنی 50% درصد کم می کرد ولی تمام تعرفه حساب کرد با 2 تا پشتیبان صحبت کردم ولی هیچ کدوم زیر بار نرفتن (یعنی نفهمیدن که من چی میگم )
ایرانسل تعرفه مصرف آزاد اینترنت داخلی را به نصف کاهش داد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، از این پس مشترکان ایرانسل، بزرگترین اپراتور دیتای ایران، میتوانند بر روی بستههای اینترنت همراه نیز از تخفیف 50 درصدی برای دریافت محتوای داخلی برخوردار شوند. به این صورت که بسته را با همان قیمت خریداری میکنند و در عین حال، حجم بسته آنها برای دریافت محتوای داخلی دو برابر محاسبه خواهد شد.
به عنوان مثال، مشترک با خرید یک بسته سه گیگابایتی، در صورتی که تماماً از محتوای داخلی منتخب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بازدید کند، حجم بسته معادل بسته ۶ گیگابایتی محاسبه میشود.
پیش از این، ایرانسل در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و با هدف حمایت از تولید محتوای داخلی پس از راهاندازی فاز دوم شبکه ملی اطلاعات، تعرفه «مصرف آزاد» اینترنت همراه را برای دریافت محتوای شماری از وبسایتهای ایرانی به نصف کاهش داده بود. این بار نیز با اعمال تخفیف بر بستههای اینترنت همراه و در راستای حمایت از محتوای داخلی، هزینه استفاده از اینترنت برای بازدید از وبسایتهای داخلی که فهرست آنها در وبسایت ایرانسل در دسترس است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
جالبه که من امروز یک بسته 5 گیگ ماهیانه خریدم و تمام دستگاه های متصل به وای فای رو قطع کردم از سایت شاتل لند 1 گیگ دانلود کردم(1 پارت از افیس ) و دقیقا 1 گیگابایت از حجم من کم کرد در صورتی که شاتل لند در لیست هست و باید 500 مگ یعنی 50% درصد کم می کرد ولی تمام تعرفه حساب کرد با 2 تا پشتیبان صحبت کردم ولی هیچ کدوم زیر بار نرفتن (یعنی نفهمیدن که من چی میگم )
matr!x_2008
26-05-2017, 21:42
سلام. یه سیمکارت جدید ایرانسل گرفتم ولی قرار بود روش 1 گیگ اییترنت و 1000 دقیقه مکالمه و Sms باشه.. ولی هیشکدوم نبود! فقط 1000 تومن شارژ اولیه داشت. برای فعال سازی این نت رایگان و مکالمه باید چه کدی رو بزنم؟
ترافیک نصف بها برای چرخیدن تو سایتش هست نه دانلود
آی پی برای shatelland.com هست شما به طور مثال از ds3.shatelland.com دانلود کردی
چیزی که ایرانسل تو سایتش درج کرده
94.182.98.96/29
94.182.129.64/27
آی پی سایت اصلی
94.182.129.66
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سرور دانلود رو چک میکنیم
94.182.186.4
روی این طرح های مسخره و تبلیغاتی حساب نکنید . شما فرض کن همچین چیزی رو نگفتن :n39:
saeeddeeas
26-05-2017, 23:12
طبق ای پی محاسبه میشه، احتمالا شاتل لند چندین ای پی داره و همه ای پی ها توی لیست ایرانسل نیستن
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
enimonte
27-05-2017, 10:31
سلام.یک سوال.بسته های ساعتی شبانه فقط مختص همان شب هستند یا میشه شب بعد هم استفاده کرد؟
سلام.یک سوال.بسته های ساعتی شبانه فقط مختص همان شب هستند یا میشه شب بعد هم استفاده کرد؟
فقط همون شب
٢٤ ساعت وقت داري استقاده كني
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
enimonte
27-05-2017, 12:31
٢٤ ساعت وقت داري استقاده كني
یعنی اگر ساعت 7 صبح یک بسته 2 ساعته بگیرم تا فردا ساعت 7 میتونم استفاده کنم؟
یعنی اگر ساعت 7 صبح یک بسته 2 ساعته بگیرم تا فردا ساعت 7 میتونم استفاده کنم؟
بله
فقط توجه داشته باشين
اگر بين ساعت ٢ تا ٨ نت رو وصل كنين بسته شروع ميشه
اگر ساعت ٧ بسته رو مي خرين حتما نت خاموش باشه
saeeddeeas
27-05-2017, 13:35
ایرانسل من باز خراب شد؟
میگن دیشب باگ داشته بسته نامحدود رو میشده تا روز بعدش کامل استفاده کرد
شانس هم نداریم که:n02:
h_gh_gamkhor
27-05-2017, 13:55
ایرانسل من باز خراب شد؟
میگن دیشب باگ داشته بسته نامحدود رو میشده تا روز بعدش کامل استفاده کرد
شانس هم نداریم که:n02:
یه بسته ۳ ساعته ۴ ام ساعت ۴ صبح خریدم که قاعدتا تا ۷ باید مهلت میداشت ولی تا ساعت ۱۲ شب ۵ ام مهلت داشت. البته من حجم بسته رو همون تا ۷ تمومش کردم ولی خود بسته حذف نشد تا همون ۵ ام.
سرعت افتضاح ایرانسل بعد از یکماه
سرعت قبل تا 45Mb میرسید ولی چند روزیه که داغونه
تست با 3g
تست با 4g
nice 2000
27-05-2017, 20:05
سلام دوستان، من از بسته نامحدود X ساعتی (2 تا 8) استفاده میکنم، با توجه به اینکه مودمم همیشه روشن و متصل هست، زمان استفاده از بسته رأس ساعت 2 شب بطور خودکار شروع میشه و میتونم زمان شروع دانلود رو با خیال راحت از 2 شب تنظیم کنم؟
سلام دوستان برای 4.5G باید تنظیماتی را روی موبایل انجام داد ؟
نکسوس 5 ایکس هست موبایلم اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم
سلام دوستان برای 4.5G باید تنظیماتی را روی موبایل انجام داد ؟
نکسوس 5 ایکس هست موبایلم اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم
خیر تنظیمات خاصی نیاز نداره کافیه گوشی ساپورت بکنه و در منطقه پوشش هم قرار داشته باشید.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
williampersian
27-05-2017, 22:59
سلام دوستان، من از بسته نامحدود X ساعتی (2 تا 8) استفاده میکنم، با توجه به اینکه مودمم همیشه روشن و متصل هست، زمان استفاده از بسته رأس ساعت 2 شب بطور خودکار شروع میشه و میتونم زمان شروع دانلود رو با خیال راحت از 2 شب تنظیم کنم؟
با idm دانلود میکنم مشکلی نداره
matr!x_2008
28-05-2017, 01:44
سرعت خیلی اومده پایین.. چه ایرانسل چه مخابرات... یهو افت کرد سرعتا:n13:
Electronic-Arts
28-05-2017, 02:41
سرعت خیلی اومده پایین.. چه ایرانسل چه مخابرات... یهو افت کرد سرعتا:n13:
یه عده عدیدی جز مفت خوردن و مفت خوابیدن کار دیگه ای ندارن تو ماه رمضون دارن مثل کنه دانلود میکنن , سرعت منم از 6 مگابایت اومده رو 2.8 و 3 حدودا
TD هم که کلا حدودا 2 مگابایت بود شده 900 کیلوبایت
senator2011
28-05-2017, 05:03
من یه بسته نامحدود 3 ساعته گرفتم از ساعت 2 تا الان فعاله!!! که باید 5 تموم میشد!!!:n13:
اگه باگ باشه باگه خیلی توپیه
یعنی الان بسته اینجوری شده 2 هزار تومن 60 گیگ یک روزه:n04:
من یه بسته نامحدود 3 ساعته گرفتم از ساعت 2 تا الان فعاله!!! که باید 5 تموم میشد!!!:n13:
از ساعت 8 به بعد چی؟
بسته دیگه نداری رو اون سیم؟ از اون کم نکنه یهو
mohammad_1992
28-05-2017, 11:04
یه عده عدیدی جز مفت خوردن و مفت خوابیدن کار دیگه ای ندارن تو ماه رمضون دارن مثل کنه دانلود میکنن , سرعت منم از 6 مگابایت اومده رو 2.8 و 3 حدودا
TD هم که کلا حدودا 2 مگابایت بود شده 900 کیلوبایت
ماه رمضون تاثیر داشته - ولی ایرانسل با کمبود پهنای باند مواجه شده اکثر مناطق افت سرعت داشتن نسبت به چند ماه قبل من سرعتم 4 بود از 1 ماه پیش شده 2 ! یکی از دوستان هم 7 مگ بود شده 3 الی 3.5
کم کم میانگین همه میشه حدود 2 الی 3 - نصب دکل مثل نقل و نبات بدون توجه به پهنای باند موجود همین میشه یادمه پارسال به پشتیبانی زنگ میزدم میگفتم 4جی سرعتم چند روزی افت کرده شده 1 مگ ! برام ثبت درخواست میدادن و پیگیری می کردن ولی الان سرعت 1 مگ سرعت خوبیه براشون و هیچ پیگیری نمی کنن ! ( سازمان تنظیم مقررات هم که حداقل 4 جی رو 128 کیلوبایت میدونه ! )
4.5 جی که میانگین سرعتش در کل 6 الی 7 مگ باشه باید فاتحه رو خوند ! ( نصف ظرفیت 4جی ! هم نیست ) تو ایران مشکل اصلی کمبود پهنای باند هست وگرنه 10 جی هم بیارن فایده نداره !
naderagham
28-05-2017, 12:29
ماه رمضون تاثیر داشته - ولی ایرانسل با کمبود پهنای باند مواجه شده اکثر مناطق افت سرعت داشتن نسبت به چند ماه قبل من سرعتم 4 بود از 1 ماه پیش شده 2 ! یکی از دوستان هم 7 مگ بود شده 3 الی 3.5
کم کم میانگین همه میشه حدود 2 الی 3 - نصب دکل مثل نقل و نبات بدون توجه به پهنای باند موجود همین میشه یادمه پارسال به پشتیبانی زنگ میزدم میگفتم 4جی سرعتم چند روزی افت کرده شده 1 مگ ! برام ثبت درخواست میدادن و پیگیری می کردن ولی الان سرعت 1 مگ سرعت خوبیه براشون و هیچ پیگیری نمی کنن ! ( سازمان تنظیم مقررات هم که حداقل 4 جی رو 128 کیلوبایت میدونه ! )
4.5 جی که میانگین سرعتش در کل 6 الی 7 مگ باشه باید فاتحه رو خوند ! ( نصف ظرفیت 4جی ! هم نیست ) تو ایران مشکل اصلی کمبود پهنای باند هست وگرنه 10 جی هم بیارن فایده نداره !
من تو کرج هستم سرعتم از پارسال حدود ۵ مگ بوده الانم اینطوره فرقی هم نمیکنه چه موقع از شب و روز باشه این افت سرعت تو تهدانه ؟ یا شهرهای دیگه هم همینطوره
خیر تنظیمات خاصی نیاز نداره کافیه گوشی ساپورت بکنه و در منطقه پوشش هم قرار داشته باشید.
طبق اطلاعات سایت ایرانسل که گوشی ساپورت می کنه اما من هیچ جا ندیدم بزنه 4.5G :n13:
greatpouya
28-05-2017, 13:22
کسانی که سامسونگ s8 و یا s8 پلاس خریده اند، لطفا در صورت امکان سیمکارت نسل ۴ ثابت TD LTE ایرانسل را در گوشی خود قرار دهند، امکان متصل شدن به این شبکه توسط این گوشی هست.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
کسانی که سامسونگ s8 و یا s8 پلاس خریده اند، لطفا در صورت امکان سیمکارت نسل ۴ ثابت TD LTE ایرانسل را در گوشی خود قرار دهند، امکان متصل شدن به این شبکه توسط این گوشی هست.
برای td چه فرکانسهایی هست؟ برای s7 و s8 رو مقایسه کردم هیچ فرقی ندارن من اس 7 دارم وصل نمیشه
greatpouya
28-05-2017, 14:17
برای td چه فرکانسهایی هست؟ برای s7 و s8 رو مقایسه کردم هیچ فرقی ندارن من اس 7 دارم وصل نمیشه
3.5ghz
فقط s8 ازین فرکانس پشتیبانی میکنه،
همون که باید با مودم TD بهش وصل شیم.
تو سایتای معمولی ننوشتن هنوز.
کجا نوشته اس 8 باند 42 و 43 ساپرت می کنه
اشتباه می کنید ساپرت نمی کنه
چند روزه كه سرعت از ساعت ١١ صبح به بعد افت شديد مي كنه! الان ٤ مگابيت شده در بهترين حالت. ويدئوهاي اينستا به زور لود مي شن. چه كنم؟ ☹️
Sent from my iPhone using Tapatalk
greatpouya
28-05-2017, 14:25
کجا نوشته اس 8 باند 42 و 43 ساپرت می کنه
اشتباه می کنید ساپرت نمی کنه
و خود کوالکام، حتی رو مودم X16
senator2011
28-05-2017, 16:20
از ساعت 8 به بعد چی؟
همچنان بسته فعاله
بسته دیگه نداری رو اون سیم؟ از اون کم نکنه یهو
نه کم نکرده خیلی جالبه برا من!:n02:
maede_eco
28-05-2017, 21:16
دوست عزیز . بسته همچنان فعال نیســت . داره از بسته روزانه ات استفاده میکنه .
قبلا وقتی سه ساعت تموم میشد اگه 60 گیگ مصرف نکردی هم 0 میشد . ولی حالا جوری شده که 60 گیگ تموم بشه تو ساعت استفاده خودش .
ساعت دو به بعـــد میتونی استفاده کنی . من چند روزه برام اینجوری شده .
:n01:
senator2011
28-05-2017, 22:32
قبلا وقتی سه ساعت تموم میشد اگه 60 گیگ مصرف نکردی هم 0 میشد . ولی حالا جوری شده که 60 گیگ تموم بشه تو ساعت استفاده خودش .
درسته از ظهر از حجم بسته اصلی کم میکنه با اینکه تو ایرانسل من هنوز هست
fanoostalaei
28-05-2017, 22:34
من رو 4 جی دیتا ندارم :|
3 جی هم در حد اینکه کارهاتو راه بندازه
پینگ داغون و وبگردی خراب
DC-hspa
تهران - ایرانت
maede_eco
28-05-2017, 22:58
درسته از ظهر از حجم بسته اصلی کم میکنه با اینکه تو ایرانسل من هنوز هست
تو برنامه ایرانسل من میزنه اینترنـت شبانه داری و اینقدر حجم مونده ولی هیچوقـت نمیتونی روزانه ازش استفاده کنید .
شما وقتی بسته روزانه ندارین تست کنید متوجه میشید که نمیشه اینترنت 2 تا 8 رو روزانه استفاده کرد .
shayan10-10
28-05-2017, 23:03
سلام
من یه بسته 20 مگ خریدم برای تست سرعت بعد رو گوشی علامت 4g پلاس اومد ولی سرعت 70 کیلوبایت بود
مشکل از کجاست؟
mohamad hosain
29-05-2017, 01:09
منظورتون اینه که اگر هنوز از حجم مونده باشه میشه واسه شب های اینده ازش استفاده کرد؟ بدون خرید بسته جدیدتر؟ اخه تاریخ انقضا داره نوشته 24 ساعت تقریبا
amirbrad
29-05-2017, 01:18
من رو 4 جی دیتا ندارم :|
3 جی هم در حد اینکه کارهاتو راه بندازه
پینگ داغون و وبگردی خراب
DC-hspa
تهران - ایرانت
حسین جان، الان از جنوب شهر تهران به سمت شمال تهران اومدم چندتا منطقه قطع شده متاسفانه دیتا اصلا نداره بخصوص فورجی!بعضی اوقات میره no service
Sent from my D6633 using Tapatalk
greatpouya
29-05-2017, 01:28
برای منم no service شده
برا منم دیتا نداره
vampireXZX
29-05-2017, 01:34
برای منم ساعت 2 که شد lte شد no sevise فقط 3g وصله!!
اون قضیه بسته های ساعتی 24 ساعت فعالن خیلی عالیه ولی فک کنم به زودی مثل قبل میکننش!
آقا من با htc 10 سرعت دانلودم 7mb با iphone se سرعتم 4mb!!!چرا؟!-_-
greatpouya
29-05-2017, 01:37
برای منم ساعت 2 که شد lte شد no sevise فقط 3g وصله!!
اون قضیه بسته های ساعتی 24 ساعت فعالن خیلی عالیه ولی فک کنم به زودی مثل قبل میکننش!
آقا من با htc 10 سرعت دانلودم 7mb با iphone se سرعتم 4mb!!!چرا؟!-_-
Htc10
4g+
داره
sasan.69
29-05-2017, 01:47
A3 و a5 سامسونگ 4g+ ساپورت مى کنن!؟
greatpouya
29-05-2017, 01:48
A3 و a5 سامسونگ 4g+ ساپورت مى کنن!؟
هردوشون دو مدل دارن
قدیمیشون مال ۲۰۱۴ نه
جدیداشون ۲۰۱۷ اومده اره
greatpouya
29-05-2017, 01:49
دیتا من اومد
۴جی وصل شد
amirbrad
29-05-2017, 01:58
دیتا من اومد
۴جی وصل شد
الان وصل شد اما ایرانسل من مشکل داره
سرعت الان خوب شده یک سری دیتاشون قطعه هنوزیا هنوز بسته نزدن واسه دانلود!
کاش همیشه پهنای باند اینطوری بود و خلوت!
farhadrohi
29-05-2017, 02:32
ایرانسل من قطع هس.بسته هم نمیشه خرید.همراه اولم مشکل داره بسته هزاری نامحدود میزنم فعال نمیشه هی میگه اعتبار برای خرید کافی نیس در صورتی ک ب جای هزار سه تومن شارژ دارم
shayan10-10
29-05-2017, 05:11
ایرانسل من قطع هس.بسته هم نمیشه خرید.همراه اولم مشکل داره بسته هزاری نامحدود میزنم فعال نمیشه هی میگه اعتبار برای خرید کافی نیس در صورتی ک ب جای هزار سه تومن شارژ دارم
من این بسته رو قبل از ساعت دو خریدم 2500 بسته ی 2-7 برای همراه اول
راستی با دانلود منیجر که دانلود میکنم فایل ها انگار خراب شده و رفته از اول و با تک لینک دانلود کرده
مشکل از چیه؟
و خود کوالکام، حتی رو مودم X16
سامسونگ برای نسخه های گلوبال که اسنپ دراگون نمیده. چیپست های داغون خودش رو میزاره
الان من اس7 دارم اسنپ درگون نیس. اصلا تو ایران پیدا نمیشد.
greatpouya
29-05-2017, 11:27
سامسونگ برای نسخه های گلوبال که اسنپ دراگون نمیده. چیپست های داغون خودش رو میزاره
الان من اس7 دارم اسنپ درگون نیس. اصلا تو ایران پیدا نمیشد.
آره ظاهرا...
حیف
fanoostalaei
29-05-2017, 12:15
یعنی خاک
بیخ گوش دکل ! 2 خط آنتن 4 جی دارم
اینم سرعتش :|
سرور ایرانسل تهران
:n27:
sasan.69
29-05-2017, 13:54
هردوشون دو مدل دارن
قدیمیشون مال ۲۰۱۴ نه
جدیداشون ۲۰۱۷ اومده اره
دمت گرم.. منظورم حديد بود نمى دونم رشت فورجى پلاس اومده يا ن
shahryar84
29-05-2017, 16:53
اپ اندروید ایرانسل من آپدیت شد.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
h_gh_gamkhor
29-05-2017, 20:41
اپ اندروید ایرانسل من آپدیت شد.
برای من که همچنان ظاهر برنامه مثل قبل هست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maede_eco
29-05-2017, 20:44
منظورتون اینه که اگر هنوز از حجم مونده باشه میشه واسه شب های اینده ازش استفاده کرد؟ بدون خرید بسته جدیدتر؟ اخه تاریخ انقضا داره نوشته 24 ساعت تقریبا
آره چند وقتی میشه اینجوری شده . شایــدم باگ باشه ..
برا من تا 60 گیگ تموم نشه اینترنت 2 شب به بعد به مدت 3 ساعت دارم .
:n33:
naderagham
29-05-2017, 21:03
برای من که همچنان ظاهر برنامه مثل قبل هست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب برید از گوگل پلی اپدیتش کنید
h_gh_gamkhor
29-05-2017, 21:14
خوب برید از گوگل پلی اپدیتش کنید
اپدیت : برنامه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم درست شد.
چه جوری میتونم به ایرانسل بگم بیاد نزدیک خونمون دکل بزنه؟ سرعت دانلود خونه ما نهایتش 200 کیلوبایته!!!
قسمتی تو سایت ایرانسل برای ارائه پیشنهاد داره؟ بهشون پیشنهاد بدم آدرس بدم بگم این نقطه از تهران خیلی سرعت کمه بیایید دکل بزنید سرعت رو ببرید بالا ..
[emoji173][emoji173];8967629]چه جوری میتونم به ایرانسل بگم بیاد نزدیک خونمون دکل بزنه؟ سرعت دانلود خونه ما نهایتش 200 کیلوبایته!!!
قسمتی تو سایت ایرانسل برای ارائه پیشنهاد داره؟ بهشون پیشنهاد بدم آدرس بدم بگم این نقطه از تهران خیلی سرعت کمه بیایید دکل بزنید سرعت رو ببرید بالا ..
داری شوخی میکنی و بامزه بازی در میاری یا جدی حرف میزنی؟![emoji4]
داری شوخی میکنی و بامزه بازی در میاری یا جدی حرف میزنی؟![emoji4]
1 گیگ همین نیم ساعت پیش حجم خریدم..سرعت از 60 بیشتر نشد....بیخیال دانلود شدم..الکی 2 تومن انداختم سطل آشغال
shayan10-10
29-05-2017, 23:24
سلام
میگم برای انتقال اینترنت از موبایل به گوشی کدوم روش بهتره و به گوشی کمتر اسیب میزنه؟!
من خودم با usb ، اینترنت رو انتقال میدم ولی اگه روش بهتری هست بگید لطفا
سلام
میگم برای انتقال اینترنت از موبایل به گوشی کدوم روش بهتره و به گوشی کمتر اسیب میزنه؟!
من خودم با usb ، اینترنت رو انتقال میدم ولی اگه روش بهتری هست بگید لطفا
اگه منظورتون از موبایل به کامپیوتر هست دو راه که بیشتر نداره یا usb هست یا هات اسپات بعضی گوشیها مانند htc با بلوتوث هم میشه که تصور نمیکنم فرق زیادی بحال گوشی داشته باشه چون مسیله اینجاست که از هر روشی که برای انتقال استفاده کنید بالاخره گوشی داره جای مودم استفاده میشه و به همین خاطر هم باتری زیاد مصرف میکنه درواقع تنها جایی هم که ممکنه آسیب ببینه همین باتری هست البته در استفاده های خیلی زیاد و مداوم ممکنه چنین اتفاقی بیافته و زیاد جای نگرانی نیست.
دمت گرم.. منظورم حديد بود نمى دونم رشت فورجى پلاس اومده يا ن
رشت که ایرانسل اینترنتش عالیه
من چندجای رشت رفتم همش هم 4g+ بود
شهرداری و فرودگاه و جاهای دیگه که یادم نمیاد
قبل از عید هم اومده بودم. تا الان که تعداد دکل ها بیشتر هم شده
sasan.69
30-05-2017, 11:10
اره پوشش و کيفيت ايرانسل عاليه اما پلاس خبر ندارم که چطوريه
- - - Updated - - -
اره پوشش و کيفيت ايرانسل عاليه اما پلاس خبر ندارم که چطوريه
123arash
30-05-2017, 17:34
من این مای ایرانسل نسخه جدید رو نصب کردم دیگه اصلا بالا نمیاد همون اولش پیغام خطا میدهدهر چی نسخه های قبلی نصب میکنم بازم ارور میده..به نظرتون چیکار کنم دوستان؟
پیغامش اینه unable to establish secure connection.please try again later
من این مای ایرانسل نسخه جدید رو نصب کردم دیگه اصلا بالا نمیاد همون اولش پیغام خطا میدهدهر چی نسخه های قبلی نصب میکنم بازم ارور میده..به نظرتون چیکار کنم دوستان؟
پیغامش اینه unable to establish secure connection.please try again later
این مشکل از طرف شما نیست
البته من الان چک کردم باز میشه
با ورژن جدید هم تست کردم
Sponge-BoB
31-05-2017, 08:46
ایرانسل بسته نامحدود ساعتی از ایرانسل من حذف کرده!
enimonte
31-05-2017, 09:13
برای من حذف نشده
mostafa_1366
31-05-2017, 09:18
چند روز پیش یه بسته 5 گیگی 6 تا 12 ظهر خریدم روز بعدش هم یه بسته یه ساعته نا محدود. الان دوروزه که اون بسته 5 گیگ رو دوتا نشون میده در صورتی که مطمئن هستم اون بسته رو یه بار بیشتر نخریدم. بسته نا محدود رو هم که نصفش حجمش رو استفاده کرده بودم هنوز حذف نکرده. جریانش چیه؟
خیر حذف نشده
برنامه ای به غیر از E3372HLMo نداریم که با مودم E8372 کارکنه ؟!
اون محدودیت 3 ساعته مثل اینکه دوباره برگشته.
نصف سایت ها برام باز نمیشه
سقوط دکل مخابراتی براثروزش باد برروی مجتمع تجاری و زخمی شدن کودکی 9 ساله و قطع برق بخشی از شهر اروندکنار و قطع ارتباط تلفنی مشترکان خطوط ایرانسل در اروندکنار آبادان
(خبرگزاری صدا و سیما)
vampireXZX
31-05-2017, 15:15
محدودیت بسته های ساعتی دوباره برگشته متاسفانه -_-
محدودیت بسته های ساعتی دوباره برگشته متاسفانه -_-
چی محدودیتی؟
mahsa_96
31-05-2017, 23:37
سلام.
دوستان دو روزه که برای من فقط علامت H+ میاد و سرعتم زیر 20 کیلوبایته !! چیکار باید کنم درست بشه !؟
mohamad hosain
01-06-2017, 00:59
ایرانسل نزدیک به یک هفته ای هست که سرعتش بسیار اومده پایین در سطح زیر 300 کیلو البته با 4g.نمیدونم چه اتفاقی داره میافته.
sasan.69
01-06-2017, 01:16
بله الان دارم بافورجی فول انتن دانلود می کنم 300کیلو و اپلود 32 کیلو!!!! قبلا تا3مگ سرعت اپ داشتم
سوال دوستان یک سوال مهم داشتم رو مودم های tdlte میشه همین سیمکارت های 4g معمولی رو گذاشت از اینترنت 4جی یا 3جی روی این مودم ها استفاده کرد؟
سوال دوستان یک سوال مهم داشتم رو مودم های tdlte میشه همین سیمکارت های 4g معمولی رو گذاشت از اینترنت 4جی یا 3جی روی این مودم ها استفاده کرد؟
سیمکارت را می تونی بذاری ولی از 3جی و 4جی معمولی نمی تونی استفاده کنی فقط از 4جی ثابت می تونی استفاده کنی یعنی چه با سیم TDو چه باسیمFD با هردو فقط به TD وصل میشه.
kolange_edalat2001
01-06-2017, 16:51
سلام. دوستان من از بستههای 6 صبح تا 12 ظهر ایرانسل میگریم، سیم کارتم 4G هست ولی گوشیم 3G ساپورت میکنه. موقع دانلود +H هستم و انتن هم فول ولی سرعت دانلودم رو 100K هست! کسی میدونه مشکل کجاست؟
صدبار زنگ زدم پشتیبانی ولی اتفاقی نویوفتاد!
sasan.69
01-06-2017, 16:57
کلا اين مدت سرعت داغونه
واقعا خجالت نمیکشند اسم اینو 4g میگذارند و بابتش از مردم پول میگیرند! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pershianix
02-06-2017, 09:36
این بسته هیبرید، منی که سیم کارت اعتباری دارم چطور محاسبه میشه؟ مثلا من 2000 تومن اعتبار دارم وقتی نت استفاده میکنم درجا هزینه کم میشه؟ خب سیستم از کجا میتونه تشخیص بده قراره من چقدر مصرف کنم تا طبق اون هزینه کم کنه؟:n13:؟؟
کسی میدونه چطوری محاسبه میشه؟
واقعا خجالت نمیکشند اسم اینو 4g میگذارند و بابتش از مردم پول میگیرند! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمتون تا چه سرعتی انتقال میده؟ چون با وای فای تست گرفتین. 2.4 گیگاهرتز هست یا 5 ؟
چون 2.4 اگه باشه سرعت رو کامل منتقل نمیکنه. با سیم کارت و با خود گوشی تست بگیرید یا با سیستم و کابل لن.
هرچند میدونم با این شرایط هم باید بیشتر از 1 مگ سرعت بده و ایرانسل گند زده ولی خب گفتم که بدونید
alitalker
02-06-2017, 09:45
سلام دوستان
بهترین مودم برای استفاده درون خونه که قدرت سیگنال بالا داشته باشه چه مودمی هست ؟
naderagham
02-06-2017, 09:56
سلام دوستان
بهترین مودم برای استفاده درون خونه که قدرت سیگنال بالا داشته باشه چه مودمی هست ؟
من از مودم هواوی b315 استفاده میکنم ازش خیلی راضی هستم توی این یکساله سرعتم همیشه بین ۳۵ تا ۴۵ مگ متغیر بوده ولی هیچوقت پایینتر نیومده البته ممکنه منطقه ما سرعتها بالا باشه من تو مهرشهر کرج هستم
Saeed7Star
02-06-2017, 10:26
بهترین نرم افزار برای مدیریت و ایجاد محدودیت برای برنامه ها در مصرف اینترنت چیه؟
بهترین نرم افزار برای مدیریت و ایجاد محدودیت برای برنامه ها در مصرف اینترنت چیه؟
NetLimiter
نمی دونم این مهندسین ایرانسل چه فکری می کنن ما رو از قم انداختن روی خوزستان . باز شیراز بهتر بود راست میگن بندازن روی آذربایجان حداقل
Hostname
No Hostname
Network
AS44244 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Iran Cell Service and Communication Company
City
Kuy-e Farhangian, Khuzestan, Iran
Latitude/Longitude
31.3568,48.7589
Carrier
Irancell
Route
5.126.128.0/18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیشب خونه پسر عموم خوابیدیم..شمیران نو ...بعد ایرانسل 4 مگ در ثانیه میداد...یعنی 32 مگابیت..بعد 1 ساعته نامحدود گرفتم 900 تومن....تو 1 ساعت 10 تا فیلم دانلود کردم...با 900 تومن
وای وای خدا چه شانسی دارم من چرا خونه ما اینقدر سرعت ایرانسل کمه....حیف حیف 1000000000 حیف...
کاشکی خونه ما هم مثل خونه پسر عموم سرعت ایرانسل زیاد بود....خونه ما 200 کیلوبایت خونه پسر عموم 4 مگ...لعنت به این شانس....
میتونستم هر شب با 900 تومن 10 گیگ دانلود کنم...حـــــــــــــیـــــ ـــف
مودمتون تا چه سرعتی انتقال میده؟ چون با وای فای تست گرفتین. 2.4 گیگاهرتز هست یا 5 ؟
چون 2.4 اگه باشه سرعت رو کامل منتقل نمیکنه. با سیم کارت و با خود گوشی تست بگیرید یا با سیستم و کابل لن.
هرچند میدونم با این شرایط هم باید بیشتر از 1 مگ سرعت بده و ایرانسل گند زده ولی خب گفتم که بدونید
مودم E8372 هست و هیچ افت سرعتی نداره قبلا بارها تست کردم و سرعت های تا 50 مگابیت رو هم باهاش داشتم البته در مکان دیگه. این جا که صدرا شیراز هست متاسفانه هیچ گاه سرعت خوب نبوده البته به این افتضاحی هم دیگه نه اما متوسطش حدود 4 مگابیت بوده
کسی میدونه چطور میشه اکانت سایت
لنز ساخت؟
mehdi_cd2005
03-06-2017, 02:26
دوستان این محدودیت شبانه سه ساعته برگشته ؟ دو شب پیش سر سه ساعت بستنش
کسی میدونه چطور میشه اکانت سایت
لنز ساخت؟
نرم افزارشو دانلود کن و ثبت نام. بعدش راحت استفاده می کنی
البته توی سایتش خدماتی نداره فقط از طریق گوشی
امروز سحر ساعت 3 یه بسته 2 ساعته نامحدود خریدم ساعت 4 تموم شد و بسته حذف شد
از 40 گیگ حجمی که کلا میداد فقط یک گیگ و خورده ای مصرف کرده بودم.
قبل از اون هم نت روشن نبود.
گوشی هم تو این یک ساعت دستم بود قشنگ دزدی رو به چشم دیدم. سیستمشون خرابه آقا. به جای دو ساعت یک ساعت مصرف کردم
هزینه زیادی نداشت ولی خب حق من بود که دوساعت رو داشته باشم. کوفتشون بشه
sasan.69
03-06-2017, 10:02
تعويض سيمکارت ترى جى ب فور جى گيگ هديه داره!؟
نرم افزارشو دانلود کن و ثبت نام. بعدش راحت استفاده می کنی
البته توی سایتش خدماتی نداره فقط از طریق گوشی
ممنون ولی مینویسه ثبت نام امکان پذیر نیست
از دوستان کسی هست قبلا ثبت نام کرده باشه و یوزرش رو قرض بده
دوستان این محدودیت شبانه سه ساعته برگشته ؟ دو شب پیش سر سه ساعت بستنش
بله. دوباره برگشته.
greatpouya
04-06-2017, 00:35
دوستان چطور میشه فهمید یه دکل مستقیم با فیبر نوری و کابل اینا اینترنتش تامینه یا با backhaul و از دکل های اطراف؟
تعويض سيمکارت ترى جى ب فور جى گيگ هديه داره!؟
اگر گوشی شما از فناوری 4G پشتیبانی میکند، میتوانید با ارتقای سیمکارت فعلی خود به یوسیم (نسل ۴ و ۴/۵) از ۸ گیگابایت اینترنت همراه هدیه ۳۰ روزه بهرهمند شوید و علاوه بر آن در قرعهکشی بزرگ یک خودروی سانتافه شرکت کنید.
مهلت تعویض سیم کارت به 4G و شرکت در قرعهکشی ۶ تیر ۹۶ است.
بسته هدیه در قالب 4GB اینترنت روزانه و 4GB اینترنت شبانه (قابل استفاده بین ۲ تا ۸ صبح) فعال میشود.
برای ارتقای سیمکارت میتوانید به یکی از مراکز فروش و خدمات یا نمایندگان فروش ایرانسل مراجعه کنید.
هزینه تبدیل سیمکارت به 4G تنها ۸۰۰۰ تومان است.
برای درخواست تعویض سیمکارت میتوانید کد #123 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *555* را از خط خود شمارهگیری کنید، از اپلیکیشن ایرانسلمن استفاده نمایید یا به نمایندگیها و مراکز فروش ایرانسل مراجعه کنید.
pershianix
04-06-2017, 10:49
دوستان کسی در مورد بسته هیبرید ایرانسل اطلاعات کامل نداره؟
ایرانسل توی سایتش خییییلی مبهم بسته رو معرفی کرده و نگفته چطوری قراره هزینه بسته از مشترک کسر بشه.
sasan.69
04-06-2017, 11:06
اگر گوشی شما از فناوری 4G پشتیبانی میکند، میتوانید با ارتقای سیمکارت فعلی خود به یوسیم (نسل ۴ و ۴/۵) از ۸ گیگابایت اینترنت همراه هدیه ۳۰ روزه بهرهمند شوید و علاوه بر آن در قرعهکشی بزرگ یک خودروی سانتافه شرکت کنید.
مهلت تعویض سیم کارت به 4G و شرکت در قرعهکشی ۶ تیر ۹۶ است.
بسته هدیه در قالب 4GB اینترنت روزانه و 4GB اینترنت شبانه (قابل استفاده بین ۲ تا ۸ صبح) فعال میشود.
برای ارتقای سیمکارت میتوانید به یکی از مراکز فروش و خدمات یا نمایندگان فروش ایرانسل مراجعه کنید.
هزینه تبدیل سیمکارت به 4G تنها ۸۰۰۰ تومان است.
برای درخواست تعویض سیمکارت میتوانید کد #123 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *555* را از خط خود شمارهگیری کنید، از اپلیکیشن ایرانسلمن استفاده نمایید یا به نمایندگیها و مراکز فروش ایرانسل مراجعه کنید.
مرسى اما من گوشى فورجى ندارم و از مودم استفاده مى کنم:n03:
مرسى اما من گوشى فورجى ندارم و از مودم استفاده مى کنم:n03:
مهم نیست گوشیت فورجیه یا نه همون مودم هم باشه برو دفتر خدمات ایرانسل تعویض کن و یه بسته ۸ گیگ ( ۴ گیگ روزانه + ۴ گیگ شبانه ) روی خط ایرانسلت فعال میشه .
sasan.69
04-06-2017, 11:43
مهم نیست گوشیت فورجیه یا نه همون مودم هم باشه برو دفتر خدمات ایرانسل تعویض کن و یه بسته ۸ گیگ ( ۴ گیگ روزانه + ۴ گیگ شبانه ) روی خط ایرانسلت فعال میشه .
مرسى زنگ زدم 700 ى قانون الکى گفت که حداقل دو س روز بزار سيمکارتو تو گوشى فورجى بعدا از مودم استفاده کن
مرسى زنگ زدم 700 ى قانون الکى گفت که حداقل دو س روز بزار سيمکارتو تو گوشى فورجى بعدا از مودم استفاده کن
نه بابا الکیه [emoji6]
دیشب برای اولین بار ۳۳ گیگ دانلود کردم، نسبتا خوب بود اما بدی دانلود زیاد اینه ک بعد یه مدت به خودت میای و میبینی دیگه چیز بدرد بخوری نیست که بخای دانلود کنی :n28:
h_gh_gamkhor
04-06-2017, 14:23
دیشب برای اولین بار ۳۳ گیگ دانلود کردم، نسبتا خوب بود اما بدی دانلود زیاد اینه ک بعد یه مدت به خودت میای و میبینی دیگه چیز بدرد بخوری نیست که بخای دانلود کنی :n28:
با بسته چند ساعته و توی چقدر وقت ؟
دوستان درطرح تعویض مودم وایمکس با td lt سیمکارت tdlt هم رایگان میدن یا فقط مودمو تنهامیدن
سیمکارت td lt توسایت ایرانسل نیست ازکجابایدخرید قیمتش چنده؟
دقیقا
من شبانه رایگان مخابرات دارم تو دو ماه اول هرچی بود دانلود کردم الان چیزی ندارم شبانش همینجوری هدر میره [emoji20]
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
sasan.69
04-06-2017, 17:05
کلا اون عطش و اشتياق براى دانلود دگه بين کاربرا خوابيده
با بسته چند ساعته و توی چقدر وقت ؟
با بسته ۳ ساعته توی ۳ ساعت
البته یه ۲۰ دقیقه ایش بیخودی هدر رفت چون چیز دیگه ای واسه دانلود نداشتم
دوستان کسی در مورد مودم M810 ایرانسل اطلاعاتی داره؟ قیمتش تو نمایندگی 169 هزار تومن میدن ولی متاسفانه تو خود سایت ایرانسل این مودم نیست. الان میخوام بگیرم ولی نمیدونم خوبه یا نه و علت اینکه چرا این مودم تو خود سایت ایرانسل نیست چیه؟
اگه قبلا تو این تایپیک بحث شده در موردش ممنون میشم صفحه رو بگید
greatpouya
04-06-2017, 18:33
دوستان الان من یک کانال تلویزیون مثلا ۱ رو روی لنز ببینم ترافیکم رایگانه یا از بسته کم میشه؟
h_gh_gamkhor
04-06-2017, 21:09
دوستان الان من یک کانال تلویزیون مثلا ۱ رو روی لنز ببینم ترافیکم رایگانه یا از بسته کم میشه؟
من دیروز ثبت نام کردم توی برنامه لنز. الان داشتم شبکه ۳ رو با موبایل نگاه می کردم از حجم اینترنت کم نمیشه.
اما احتمال میدم یه تبادل دیتای کمی در حد ۱۰ تا ۲۰ مگ انجام میشه برای چند ساعت تماشای انلاین.
fanoostalaei
04-06-2017, 21:09
پخش زنده همه کانال های تلوزیون تو برنامه لنز رایگانه
من خودم روزی چند گیگ تلوزیون آنلاین نگاه میکنم با آخرین حد کیفیت
البته فقط رو نت خود ایرانسل رایگانه
اگه کنترل مصرف آزاد برات فعال باشه حتما باید بسته داشته باشی ولی اگر نه که میتونی بازهم ببینی
====
روی همراه اول و آسیاتک و های وب هم میتونید از aio استفاده کنید که برای اون ها رایگان حساب میشه
Antonio1991
04-06-2017, 21:25
دوستان از اول رمضون تا همین پریشب سرعت اومده بود پایین من دیگه ترسیدم بسته شبانه بخرم. الان اوضاع چطوره شبا سرعت اوکیه؟
Sent from my K01Q using Tapatalk
greatpouya
04-06-2017, 21:43
پلاس ایرانسل
saeeddeeas
04-06-2017, 23:34
یه مقدار دیتا جهت اپلود ازتون کسر میشه، خیلی ناچیر هست چند ساعت تماشا کنی در حد 10 مگ
fanoostalaei
04-06-2017, 23:55
یه مقدار دیتا جهت اپلود ازتون کسر میشه، خیلی ناچیر هست چند ساعت تماشا کنی در حد 10 مگ
من با اخرین حد کیفیت میبینم ! بعضی وقت ها میبینی 5 گیگ دان شده و بالای 1.5 گیگ آپلود :|
اون قسمت هایی که نوشته رایگانه ، کاملا رایگانه ! 100 کیلوبایت هم داشته باشی و تلوزیون ببینی باز همون 100 کیلو میمونه ! تست کردم همه جوره خودم
من با اخرین حد کیفیت میبینم ! بعضی وقت ها میبینی 5 گیگ دان شده و بالای 1.5 گیگ آپلود :|
اون قسمت هایی که نوشته رایگانه ، کاملا رایگانه ! 100 کیلوبایت هم داشته باشی و تلوزیون ببینی باز همون 100 کیلو میمونه ! تست کردم همه جوره خودم
شارژ گوشیت ۰ باشه بسته هم نداشته باشی باز میکنه ؟
shahryar84
05-06-2017, 01:19
رایگانه، فقط وی پى ان وصل نباشه
saeeddeeas
05-06-2017, 03:12
ربطی به اخرین حد کیفیت نداره، فقط تلویزیون رایگانه، دیدن تصاویر و پوستر فیلم و صفحات متفرقه از حجم نت کم میشه، خودم همه جوره تست کردم:n02:
- - - Updated - - -
ربطی به اخرین حد کیفیت نداره، فقط تلویزیون رایگانه، دیدن تصاویر و پوستر فیلم و صفحات متفرقه از حجم نت کم میشه، خودم همه جوره تست کردم:n02:
ساعت 6 صبح یه بسته 3 ساعته شبانه فعال کردم اتمام بسته رو تو ایرانسل من زد ساعت 9 صبح عجیب بود چون قبلا میزد تا فرداش خلاصه شروع به استفاده از بسته کردم ساعت ده دقیقه به 8 صبح اینترنتی که نصف حجم و بیش از یک ساعت از زمانش مونده بود قطع شد و ساعت 9 صبح هم بسته رو از ایرانسل من حذف کرد به ایرانسل برای این پیشرفت چشمگیر تبریک میگم و دوستان حواسشون باشه این اتفاق براشون نیفته
بازم به ایرانسل تبریک میگم.
ساعت 6 صبح یه بسته 3 ساعته شبانه فعال کردم اتمام بسته رو تو ایرانسل من زد ساعت 9 صبح عجیب بود چون قبلا میزد تا فرداش خلاصه شروع به استفاده از بسته کردم ساعت ده دقیقه به 8 صبح اینترنتی که نصف حجم و بیش از یک ساعت از زمانش مونده بود قطع شد و ساعت 9 صبح هم بسته رو از ایرانسل من حذف کرد به ایرانسل برای این پیشرفت چشمگیر تبریک میگم و دوستان حواسشون باشه این اتفاق براشون نیفته
بازم به ایرانسل تبریک میگم.
منم دو شب پیش همین مشکل برام پیش اومد صفحه های قبل گفتم....
h_gh_gamkhor
05-06-2017, 09:16
ساعت استفاده از بسته های ساعتی شبانه که ۲ تا ۸ نوشته شده همینه. شما اگر ساعت ۷ بسته بخری و زمان اتمام بزنه ۱۰ باز همون ۸ صبح بسته منقضی میشه. پس اگر زیر ۳ ساعت از تایم شبانه باقی مونده گول ساعت پایان بسته ۳ ساعته رو نخورید که الکی هست.
بستههایی که در بازه 2تا 8 خریداری میشن، همین مشکل رو دارند، یعنی ساعت اتمامشون چند ساعت بعذ از خرید میفته
ولی اگه قبلا از ساعا 2 خرید کنی، اینطوزی نمیشه
اینو از رو تجربه دو شب پیش میگم
fanoostalaei
05-06-2017, 09:36
شارژ گوشیت ۰ باشه بسته هم نداشته باشی باز میکنه ؟
فکر نکنم ، رو تنهای اول که تست کرده بودم باز نکرد ،
شاید رو ایرانسل هم باز نکنه ! چون حداقل باید به نت وصل بشه که بتونه وارد نرم افزار بشه
من رو گوشیم یه فایروال دارم که همه اینترنت گوشی رو قطع میکنه و فقط به لنز اجازه مصرف میده ( البته نه رو وای فای ) بعدش وقتی اینتزنت رو روشن کنم و تو همه قسمت های لنز بگردم و فیلم ببینم یا نبینم ، 1 ریال هم از حسابم کسر نمیشه
احتمالا شما موقعی که دیتا رو روشن میکنید نرم افزار های دیگه ای از نت به مقدار کم مصرف میکنن
این نرم افزار ها رو حتما رو گوشیت نصب داشته باش ، برای مانیتورینگ
no root data firewall ( این نرم افزار یه قابلیت جالبی برا من که داره اینه که : گزینه ای داره که در حالت عادی خاموشه ولی به محض روشن شدن دیتا خودش اتومات فعال میشه و فایروالش کار میکنه )
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])&
internet speed meter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])( این نرم افزار هم که مصرف هر نرم افزار رو خیلی تمیز نشون میده)
Saeed7Star
05-06-2017, 10:03
دوستان درطرح تعویض مودم وایمکس با td lt سیمکارت tdlt هم رایگان میدن یا فقط مودمو تنهامیدن
یه مودم و یه سیم کارت TD به صورت رایگان میدن.
mohamedx6
05-06-2017, 10:12
سلام
جریان این نت نامحدود 3 ساعته چیه؟
من قبلا یک بسته خریدم و در یک شب بیشتر از 3 ساعت هم استفاده کردم و هیچ اتفاقی نیفتاد
ولی دیشب یه بسته خریدم حدود 19 گیگ دانلود کرد بقیه شارژم رو خورد بسته هم حذف شد
siavash1234
05-06-2017, 10:17
سلام
جریان این نت نامحدود 3 ساعته چیه؟
من قبلا یک بسته خریدم و در یک شب بیشتر از 3 ساعت هم استفاده کردم و هیچ اتفاقی نیفتاد
ولی دیشب یه بسته خریدم حدود 19 گیگ دانلود کرد بقیه شارژم رو خورد بسته هم حذف شد
منم دیشب بین ساعت 3 تا 6 دانلود کردم - 30 گیگ دانلود شده . اما چون طرح کنترل مصرف آزاد را فعال کرده بود شارژم را نخورده به جاش رفته یه بسته 3 گیگ داشتم صفرش کرده !!! خدایا چرا باید این دزدی ها رو بیبینیم نتونیم کاری کنیم
pershianix
05-06-2017, 10:44
دوستان کسی در مورد بسته هیبرید ایرانسل اطلاعات کامل نداره؟
ایرانسل توی سایتش خییییلی مبهم بسته رو معرفی کرده و نگفته چطوری قراره هزینه بسته از مشترک کسر بشه.
کسی اطلاعی نداره؟
saman123123
05-06-2017, 11:52
سلام .
من قصد خرید سیم کارت داعمی ایرانسل رو دارم که از این شماره در بانک ها و ... استفاده کنم.
منتهی حد اعتبار رو دقیق متوجه نشدم در سایت ایرانسل ،بممنونم میشم راهنمایی بفرمایین.
reza2700
05-06-2017, 12:03
حد اعتبار صد هزار تومنه...البته میتونی افزایش بدی
greatpouya
05-06-2017, 18:44
بچها یه سوال، تلویزیون ایرانسل لنز با اینترنت TD هم رایگانه؟ یا فقط با اینترنت خط FDD؟
mohamad hosain
05-06-2017, 23:57
سلام.میشه یک بسته 3 ساعته خرید و از 2 تا 8 صبح ازهمون تک بسته استفاده کرد؟ یا مثلا اگر از قبل 2 بخرم از ساعت 2 تا 5 صبحه و بسته ساعت 5 صبح تمام میشه؟کسی امتحان کرده؟
greatpouya
06-06-2017, 00:44
سلام.میشه یک بسته 3 ساعته خرید و از 2 تا 8 صبح ازهمون تک بسته استفاده کرد؟ یا مثلا اگر از قبل 2 بخرم از ساعت 2 تا 5 صبحه و بسته ساعت 5 صبح تمام میشه؟کسی امتحان کرده؟
میشه
از بعد از ۲
هروقت دیتاتو روشن کنی، شروع میکنه تایمرش.
ممکنه بخوای ۵ اولین بار بعد رزرو بسته شبانه دیتاتو روشن کنی. که اونوقت تا ۸ میمونه
Electronic-Arts
06-06-2017, 00:54
نه عزیز نمیشه از بسته 3 ساعته 6 ساعت استفاده کرد
از هر موقع که اولین بار اینترنتت وصل باش از بعد از 2 حساب میشه تا 3 ساعت بعد
sasan.69
06-06-2017, 17:02
رفقا سیم کارتمو عوض کردم و گفتش برای دریافت بسته هدیه باید ی بسته فعال کنی که 6-12 5گیگ زدم و مودم دارم استفاده می کنم و 72ساعته بهم گفت 4گیگ روزانه و 4گیگ فعال می شه و رایگان هم بود!
سلام
توی بسته های ماهانه یه سری بسته ای مشابه هست که یکیش معمولی هست و یکیش چند کاربره
مثلا 3 گیگ یک ماهه معمولی 13 تومن هست 3 گیگ یک ماهه چند کاربره هم 13 تومن (برا سیم کارت اعتباری)
با توجه به برداشت من از سرویس چند کاربره چه دلیلی داره حالت معمولی فعال بشه؟
همون چند کاربره رو میخرم و سیم کارت خودم رو هم میزارم توی زیر شاخه و استفاده میکنم توی این مدت اگه دوستی کسی هم خواست اضافش میکنم یه زیر شاخه و گرنه که تکی استفاده میکنم
میخواستم بدونم برداشت من درست هست یا چیزی رو اشتباه متوجه شدم؟
یه سوال دیگه راجع به سرویس چند کاربره:
زیر شاخه ها از نظر نوع سیم کارت باید با سیم کارت اصلی یکی باشن؟ یعنی اگه سیم اصلی که چند کاربره روش فعال شده اعتباری هست زیر شاخه ها هم باید حتما اعتباری باشن یا میشه دائمی رو هم زیر شاخه قرار داد؟ (و بر عکس اصلی دائمی باشه میشه زیر شاخه اعتباری قرار داد؟)
با تشکر
victor021
07-06-2017, 02:50
دوستان اگه طرح کنترل مصرف ازاد فعال باشه نمیشه از اپلیکیشن لنز به صورت رایگان استفاده کرد؟ در این صورت چطور پس از ایرانسل من میشه استفاده کرد؟
من هر کار میکنم وارد برنامه نمیشه،برنامه مشکلی نداره و با نت وایفای کار میکنه.
senator2011
07-06-2017, 02:54
دوستان اگه طرح کنترل مصرف ازاد فعال باشه نمیشه از اپلیکیشن لنز به صورت رایگان استفاده کرد؟ در این صورت چطور پس از ایرانسل من میشه استفاده کرد؟
لنز واسه اینه که شما همیشه یه بسته فعال داشته باشی
fanoostalaei
07-06-2017, 02:58
این پست من رو ببین :
meysam2578
07-06-2017, 12:11
سلام . من هرکاری میکنم نمیتونم از گوشی به عنوان مودم استفاده کنم . گوشی سامسونگ مدل galaxy j5 دارم . درایور گوشیم رو نصب و آپدیت کردم . تمام مراحلم درست انجام میدم . روی گوشیم هم اینترنت راحت وصله . ولی وقتی متصلش میکنم به کامپیوتر روی کارت شبکه یه مثلث خطای زرد رنگ میاد و میگه DNS مشکل داره . لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه . در ضمن در منطقه ما ایرانسل پوشش اینترنت ثابت نداره و مجبورم از فورجی معمولی استفاده کنم . آیا دستگاهی چیزی هست که سیمکارتو بزارم توش و وصلش کنم به کیس کامپیوتر تا بشه از اینترنت استفاده کنم ؟ شنیدم دانگل هست برا این کار .
enimonte
07-06-2017, 12:58
سلام.
من شبها بسته میگیرم و دانلود میکنم 2-3 شبه بعضی اوقات سرعت دانلود از یک یا دو مگ به چهار تا پنج مگ میرسه و بعد دوباره به همون سرعت اولیه بر میگیرده.راهی هست که این سرعت به همون حد برسه یا نه؟
سلام . من هرکاری میکنم نمیتونم از گوشی به عنوان مودم استفاده کنم . گوشی سامسونگ مدل galaxy j5 دارم . درایور گوشیم رو نصب و آپدیت کردم . تمام مراحلم درست انجام میدم . روی گوشیم هم اینترنت راحت وصله . ولی وقتی متصلش میکنم به کامپیوتر روی کارت شبکه یه مثلث خطای زرد رنگ میاد و میگه DNS مشکل داره . لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه . در ضمن در منطقه ما ایرانسل پوشش اینترنت ثابت نداره و مجبورم از فورجی معمولی استفاده کنم . آیا دستگاهی چیزی هست که سیمکارتو بزارم توش و وصلش کنم به کیس کامپیوتر تا بشه از اینترنت استفاده کنم ؟ شنیدم دانگل هست برا این کار .
مودم 4G تهیه کنید. مثل فلش هست و به usb وصل میشه و به اینترنت متصل میشید. تو دیجی کالا، بامیلو و خود سایت ایرانسل انواع مودم ها رو گذاشته.
mohamedx6
07-06-2017, 14:47
به دوستانی که بسته نامحدود میگیرن توصیه می کنم حدودا 10 دقیقه مانده به زمان اتمام اینترنت رو قطع کنن
ایرانسل دزد 2 بار شارژ من رو خورد
حالا می فهمم چرا بسته نامحدود گذاشته
از میزان بسته هم حدودا من یک سوم از ترافیک رو مصرف می کنم و سرعتم بیشتر اجازه نمیده(فکر کنم فقط خونه خود اون مدیر دزدش جواب بده)
mohamedx6
07-06-2017, 14:49
سلام.
من شبها بسته میگیرم و دانلود میکنم 2-3 شبه بعضی اوقات سرعت دانلود از یک یا دو مگ به چهار تا پنج مگ میرسه و بعد دوباره به همون سرعت اولیه بر میگیرده.راهی هست که این سرعت به همون حد برسه یا نه؟
برای منم سرعتش میانگین روی 1.5 هستش
به دوستانی که بسته نامحدود میگیرن توصیه می کنم حدودا 10 دقیقه مانده به زمان اتمام اینترنت رو قطع کنن
ایرانسل دزد 2 بار شارژ من رو خورد
حالا می فهمم چرا بسته نامحدود گذاشته
از میزان بسته هم حدودا من یک سوم از ترافیک رو مصرف می کنم و سرعتم بیشتر اجازه نمیده(فکر کنم فقط خونه خود اون مدیر دزدش جواب بده)
شما اگر طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنی دیگه به این مشکلات نمیخوری
وقتی بسته تمام میشه اینترنت قطع میشه و از شارژ کم نمیکنه
اینا رو توی cmd اجرا کن و سیستم رو ریبوت کن ببین حل میشه
netsh winsock reset catalog
netsh int ipv4 reset reset.log
می تونی برای سیستمت دانگل وایرلس بگیری و راحت هات اسپات کنی از طریق وای فای
برای اینکه ببینی درایورها روی سیستمت اوکین نهایتا wondershare mobile نصب کن
دوستان چرا نمیتونم خرید بسته افزایشی بکنم از ایرانسل من؟
نمیره توش
شما اگر طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنی دیگه به این مشکلات نمیخوری
وقتی بسته تمام میشه اینترنت قطع میشه و از شارژ کم نمیکنه
بدیش اینه مواقع ضروری نمیشه اینترنت رفت. چطور میشه غیر فعال کرد؟ دوباره فعال کرد
بدیش اینه مواقع ضروری نمیشه اینترنت رفت. چطور میشه غیر فعال کرد؟ دوباره فعال کرد
از طریق برنامه "ایرانسل من" ورژن قدیمی وارد قسمت حساب کاربری بشید
و در قسمت تنظیمات میتونید کنترل مصرف آزاد رو ببینید که روشن یا خاموش هست
اگر روشن باشه یعنی فعاله
الته توی ورژن جدید فکر کنم توی صفحه اصلی باشه
و تو قسمت طرح ها
الان برای من که فعاله همون وسط برنامه اعلام کرده
از طریق برنامه "ایرانسل من" ورژن قدیمی وارد قسمت حساب کاربری بشید
و در قسمت تنظیمات میتونید کنترل مصرف آزاد رو ببینید که روشن یا خاموش هست
اگر روشن باشه یعنی فعاله
الته توی ورژن جدید فکر کنم توی صفحه اصلی باشه
و تو قسمت طرح ها
الان برای من که فعاله همون وسط برنامه اعلام کرده
خب فعاله دیگه
من میخوام غیر فعال کنم بعضا تو بتونم از اینترنت فوری استفاده کنم
سوال بالامم جواب بدین لطفا
خب فعاله دیگه
من میخوام غیر فعال کنم بعضا تو بتونم از اینترنت فوری استفاده کنم
سوال بالامم جواب بدین لطفا
فکر کنم باید طرح ثانیه ای رو انتخاب کنید
تو برنامه ورژن قبلی میشد فعال و غیر فعال کرد
ولی توی برنامه جدید دقیقش رو نمیدونم
-------
با کد دستوری *555*3# هم میتونید
توی قسمت طرح های ماهانه هست
به اسم طرح کنترل مصرف آزاد دیتا (فعال سازی رایگان)
ایرانسل من نمیره قسمت خرید بسته افزایشی چرا
فکر کنم باید طرح ثانیه ای رو انتخاب کنید
تو برنامه ورژن قبلی میشد فعال و غیر فعال کرد
ولی توی برنامه جدید دقیقش رو نمیدونم
-------
با کد دستوری *555*3# هم میتونید
توی قسمت طرح های ماهانه هست
به اسم طرح کنترل مصرف آزاد دیتا (فعال سازی رایگان)
نه ثانیه ای نبود زدم فعال شد ولی موبایل دیتا رو روشن کردم نشد
کسی اطلاع داره کدوم تعرفه برمیگردونه ببه حالت موبایل دیتا عادی؟ متاسفانه تغییرش یکبار امگان پذیره
همچنین کسیمشکل داشته با ایرانسل من تازگیا؟ من نمیتونم خرید بسته افزایشی بکنم نمیره داخلش
fanoostalaei
07-06-2017, 19:37
کسی اطلاع داره کدوم تعرفه برمیگردونه ببه حالت موبایل دیتا عادی؟ متاسفانه تغییرش یکبار امگان پذیره
همچنین کسیمشکل داشته با ایرانسل من تازگیا؟ من نمیتونم خرید بسته افزایشی بکنم نمیره داخلش
من تا 2 روز پیش رو کنترل مصرف آزاد بودم
طرح پایه ثانیه ای رو از تو ایرانسل من فعال کردم چند دقیقه بعدش( حدود 20 دقیقه ) رف رو ثانیه ای
من تا 2 روز پیش رو کنترل مصرف آزاد بودم
طرح پایه ثانیه ای رو از تو ایرانسل من فعال کردم چند دقیقه بعدش( حدود 20 دقیقه ) رف رو ثانیه ای
ثانیه ای همون که پول از شارژ کم میکنه؟
شما مشکلی در ایرانسل من ندارین من نمیتونم برم داخل بسته افزایشی
fanoostalaei
07-06-2017, 21:59
ثانیه ای همون که پول از شارژ کم میکنه؟
شما مشکلی در ایرانسل من ندارین من نمیتونم برم داخل بسته افزایشی
اره ، همونه
نه من مشکلی ندارم
الان داشتم تست میکردم
بهتره چند ساعت دیگه تست کنی
گاها این مشکلات دیده میشه تو نرم افزار
A.Farokhzad
08-06-2017, 06:42
سلام
از طریق برنامه ایرانسل من چطور میشه بسته های با قابلیت تمدید خودکار را غیر فعال کرد ؟
دوستان اگر در یک نقطه ای تری جی ضعیف باشه فور جی هم ضعیف هست؟ یا بالعکس اگر فورجی ضعیف باشه تری جی هم ضعیف هست با ربطی به هم ندارن؟
تو خونه ما سرعت تری جی معمولا بین2 تا 3 مگابیت هست که سرعت دانلود میشه حداکثر بین 300-400 کیلوبایت
اگر گوشی فورجی دار یا مودم فورجی بگیرم چه سرعتی خواهم داشت؟ میشه تخمین زد یا معلوم نمی کنه؟
TranceaweSome
08-06-2017, 10:55
سلام
از طریق برنامه ایرانسل من چطور میشه بسته های با قابلیت تمدید خودکار را غیر فعال کرد ؟
سلام از طريق بخش تنظيمات / Setting
hassanshaikhi
08-06-2017, 12:45
دوستان اگر در یک نقطه ای تری جی ضعیف باشه فور جی هم ضعیف هست؟ یا بالعکس اگر فورجی ضعیف باشه تری جی هم ضعیف هست با ربطی به هم ندارن؟
تو خونه ما سرعت تری جی معمولا بین2 تا 3 مگابیت هست که سرعت دانلود میشه حداکثر بین 300-400 کیلوبایت
اگر گوشی فورجی دار یا مودم فورجی بگیرم چه سرعتی خواهم داشت؟ میشه تخمین زد یا معلوم نمی کنه؟
نه ربطی به هم ندارند. تا تست نکنید نمیشه گفت بستگی به منطقه شما داره. من با 3g سرعت دانلود نهایت 1 برسه ولی با 4g سرعت دانلود 4/5 هست.
نه ربطی به هم ندارند. تا تست نکنید نمیشه گفت بستگی به منطقه شما داره. من با 3g سرعت دانلود نهایت 1 برسه ولی با 4g سرعت دانلود 4/5 هست.
درسته ربطی نداره تازه برعکسش هم ممکن هست در خونه ما با 3g سرعت بهتر از 4g هست نمیدونم حالا تعداد کاربرهاش تو اون منطقه کمتره یا علت دیگه داره
bardia-vr
08-06-2017, 13:10
دوستان من برنامه ایرانسل من رو نصب کردم و بسته تشویقی ۲۰۰ مگ یک ماهه پیشنهاد داد و زدم . اما ۶ ساعت استفاده، الان که مصرف نت رو بر اساس اون چیزی که گوشیم نشون میده با ایرانسل چک کردم متوجه شدم ایرانسل حجم دزدی داره ؟شما مشکل حجم.دزدی ندارید؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
sasan.69
08-06-2017, 13:21
سيم کارتمو که تعويض کردم هنوز بسته اينترنتى هديه فعال نشده.. 72ساعتم شده
دوستان من برنامه ایرانسل من رو نصب کردم و بسته تشویقی ۲۰۰ مگ یک ماهه پیشنهاد داد و زدم . اما ۶ ساعت استفاده، الان که مصرف نت رو بر اساس اون چیزی که گوشیم نشون میده با ایرانسل چک کردم متوجه شدم ایرانسل حجم دزدی داره ؟شما مشکل حجم.دزدی ندارید؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
دزد سل ....................
این ایرانسل من نمیره قسمت بسته افزایشی عجب دردسری شد برامون
میتونه از گوشی باشه؟
راه دیگری نداره برا شارژ اینترنت؟
daryagame
08-06-2017, 23:09
چند شبیه بسته 3 ساعته نامحدود حدودای 4.15 و 4.20 دقیقه قطع میشه و به جای سه ساعت 2 ساعت 20 دقیقه هست.
همه این مشکل رو دارن آیا؟
daryagame
08-06-2017, 23:13
این ایرانسل من نمیره قسمت بسته افزایشی عجب دردسری شد برامون
میتونه از گوشی باشه؟
راه دیگری نداره برا شارژ اینترنت؟
از خود سایت ایرانسل هم میتونین مستقیم خرید کنین بسته رو.
000000000
09-06-2017, 01:35
دوستان من شنیدم سیمکارتهای 912 با کد 0 رومینگ ندارن
آیا این قضیه در مورد سیمکارتهای ایرانسل با کد 0 هم صدق میکنه؟
ممنون میشم جواب بدید. میخوام خط ایرانسل کد 0 بگیرم.
هیچ راه دیگه ای هیر از ایرانسل من نیس برا شارژ اینترنت؟
- - - Updated - - -
هیچ راه دیگه ای غیر از ایرانسل من نیس برا شارژ اینترنت؟
amirbrad
09-06-2017, 09:31
هیچ راه دیگه ای هیر از ایرانسل من نیس برا شارژ اینترنت؟
- - - Updated - - -
هیچ راه دیگه ای غیر از ایرانسل من نیس برا شارژ اینترنت؟
دوست عزیز لطفا سوالات خودتون تو یک پست پرسید
از طریق وبسایت ایرانسل
کد ستاره ۵۵۵مربع
و انواع نرم افزار های آپ و تاپ .........
greatpouya
09-06-2017, 11:54
خیلی عجیبه، ایرانسل با این همه سرمایه و نیرو، چند ساله که روی نسل۲ اینترنتش اختلال شدید داره و یا وصل نمیشه و سرویس نمیده، در عین حال برای نسل ۳ هم با ترافیک فوق العاده زیاد و اختلال در تهران همراهه و هنوز تو تهران فرکانس پایین برای نسل ۳ش هم راه اندازی نکرده.
در عین حال همراه اول با این همه ضعف مدیریتی و نظم، در نسل ۲ هیچ اختلالی در اینترنت نداره و نسل ۳ش هم پوشش خوبه، بدلیل استفاده از فرکانس ۹۰۰ همانند رایتل در تهران، و نسل ۴ هم هردو فرکانس رو داره راه اندازی میکنه،
شاید ایرانسل بهتر بود پله پله و منظم تر بره بالا، تا من مجبور نشم برای یه مکالمه روی نسل ۳ با انتن ضعیف دوباره اقوامم رو بعد ترابرد برگردونم رو همراه اول.
greatpouya
09-06-2017, 12:01
... پاک شود
دوست عزیز لطفا سوالات خودتون تو یک پست پرسید
از طریق وبسایت ایرانسل
کد ستاره ۵۵۵مربع
و انواع نرم افزار های آپ و تاپ .........
ببخشید
واللا اون بسته ای که میخوام بگیرم میگه باید از ایرانسل من باشه. مشکل از اونجاست دیگه که ایرانسل من نمیره داخل خرید بسته
saeed9009
09-06-2017, 12:59
خیلی عجیبه، ایرانسل با این همه سرمایه و نیرو، چند ساله که روی نسل۲ اینترنتش اختلال شدید داره و یا وصل نمیشه و سرویس نمیده، در عین حال برای نسل ۳ هم با ترافیک فوق العاده زیاد و اختلال همراهه مخصوصا در شهر تهران و هنوز فرکانس پایین برای نسل ۳ش هم راه اندازی نکرده تو تهران.
در عین حال همراه اول با این همه ضعف مدیریتی و نظم، در نسل ۲ هیچ اختلالی در اینترنت نداره و نسل ۳ش هم علاوه بر پوشش بسیار خوب، فرکانس ۹۰۰ هم در تهران داره، و نسل ۴ هم هردو فرکانس رو داره راه اندازی میکنه،
شاید ایرانسل بهتر بود پله پله و منظم تر بره بالا، تا من مجبور نشم برای یه مکالمه روی نسل ۳ با انتن ضعیف دوباره اقوامم رو بعد ترابرد برگردونم رو همراه اول.
میشه گفت ایرانسل کلا شبکه خیلی ضعیفی داره. من خط دائمی و اعتباری ایرانسل رو دارم و میتونم بگم رو نسل دو خیلی افتضاحه در مقایسه با نسل دو همراه اول که استفاده میکنم. چندین بار با خط ایرانسل با شماره 700 تماس گرفتم که مشکل رو بگم ولی حتی نمیشد یه مکالمه ساده باهاشون داشت و پیشنهاد میکردن که با خط ثابت تماس بگیرم و مشکل رو گزارش بدم( این مشکل حتی زمانهایی که سیگنال خیلی خوبه هم پیش میاد)! نسل چهارم هم چون قیمت بسته های اینترنتیش در مقایسه با رقباش پایین تره ترافیک خیلی بالاست و واسه من خیلی پیش اومده که سرویس LTE قطع میشه و کلا دیگه نمی تونید به نسل چهار متصل بشید مگر اینکه به یک bts دیگه با سیگنال خیلی ضعیف متصل بشید و اگر هم گوشی یا مودم رو مجبور کرده باشید که فقط به LTE متصل بشه با گزینه No Signal مواجه خواهید شد. خلاصه اینکه نه تنها نسل دوم و سوم بلکه نسل چهارمش هم به علت ترافیک بالا به هیچ وجه ثبات نداره.
amirbrad
09-06-2017, 14:37
ببخشید
واللا اون بسته ای که میخوام بگیرم میگه باید از ایرانسل من باشه. مشکل از اونجاست دیگه که ایرانسل من نمیره داخل خرید بسته
کدوم بسته هستش که فقط از ایرانسل من باید بخرید؟
کدوم بسته هستش که فقط از ایرانسل من باید بخرید؟
ماهانه از ساعت 2 شب تا 8 صبح
هفتگی هم همینطور
کلا اونایی که به درد من میخوره!
یه بار امتحان کنید میبینید
akbarhasani1371
09-06-2017, 16:59
سلام دوستان میخوام گوشی Xiaomi Mi Max 128GB بخرم،میخواستم بدونم فورجی پلاس رو ساپورت میکنه؟ممنون میشم جواب بدید
Electronic-Arts
09-06-2017, 17:28
خیلی عجیبه، ایرانسل با این همه سرمایه و نیرو، چند ساله که روی نسل۲ اینترنتش اختلال شدید داره و یا وصل نمیشه و سرویس نمیده، در عین حال برای نسل ۳ هم با ترافیک فوق العاده زیاد و اختلال در تهران همراهه و هنوز تو تهران فرکانس پایین برای نسل ۳ش هم راه اندازی نکرده.
در عین حال همراه اول با این همه ضعف مدیریتی و نظم، در نسل ۲ هیچ اختلالی در اینترنت نداره و نسل ۳ش هم پوشش خوبه، بدلیل استفاده از فرکانس ۹۰۰ همانند رایتل در تهران، و نسل ۴ هم هردو فرکانس رو داره راه اندازی میکنه،
من که چند ماه پیش امتحان کردم روی EDGE سرعت 3 کیلوبایت بود و پینگ هم 3500 با ایران
اخیرا هم ایرانسل شبا شدیدا با کمبود پهنای باند رو به رو میشه به صورتی که پینگ به گند کشیده میشه (نوسانش حدود 50 60 میشه) و سرعت دانلود من هم از 5 مگابایت روی باند 7 میشه 1 مگابایت و در همون زمان دوستم تو تهران کلا سرعتش میشه 20 30 کیلوبایت (که نشون دهنده اینه که به منطقه ما ربطی نداره و پهنای باندش کلا میاد پایین)
D o l f i n
09-06-2017, 18:06
پهنای باند که کم شده من اوایل 6 مگ بود الان تو بهترین شرایط از داخل ایران 3 مگ دانلود میکنه
و اغلب هم رو 1 تا 2 مگ هست
شده مثل adsl کمی بهتر
Abolfazl-Star
09-06-2017, 18:31
پهنای باند که کم شده من اوایل 6 مگ بود الان تو بهترین شرایط از داخل ایران 3 مگ دانلود میکنه
و اغلب هم رو 1 تا 2 مگ هست
شده مثل adsl کمی بهتر
اره واقعا سرعت اومده پایین خیلی [emoji19]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
saeeddeeas
09-06-2017, 19:03
از بعد عید ایرانسل خیلی داغون شده، سرعت حداکثر 10 مگابیت روی فورجی و 1 مگابیت روی تریجی هست، در حالی که روی همراه اول سرعت فورجی 50 مگابیت و تریجی 12 مگابیت شده
چند شبیه بسته 3 ساعته نامحدود حدودای 4.15 و 4.20 دقیقه قطع میشه و به جای سه ساعت 2 ساعت 20 دقیقه هست.
همه این مشکل رو دارن آیا؟
من تا یک هفته پیش این مشکل رو داشتم. البته فقط مشکل من نبود و کاربران دیگه هم در همین تاپیک اطلاع داده بودن.
ولی حدود یک هفته هست که تقریباً همون 3 ساعت دانلود میکنم و مشکل قبل رو ندارم.
greatpouya
10-06-2017, 01:21
Abolfazl-Star
10-06-2017, 01:32
سرعت فورجی پلاس الان ، واقعا افتضاح ... [emoji52]
sasan.69
10-06-2017, 01:47
کلا ایرانسل و همراه اول افتضاح شده
farhadrohi
10-06-2017, 02:02
سلام دوستان میخوام گوشی Xiaomi Mi Max 128GB بخرم،میخواستم بدونم فورجی پلاس رو ساپورت میکنه؟ممنون میشم جواب بدید
نه پشتیبانی نمیشه در کل کت ۴ هست و اگه هم کت ۶ ب بالا باشه فورجی پلاس فعال نمیشه روی شیائومی.
akbarhasani1371
10-06-2017, 07:52
نه پشتیبانی نمیشه در کل کت ۴ هست و اگه هم کت ۶ ب بالا باشه فورجی پلاس فعال نمیشه روی شیائومی.
داداش پس تو این عکس نوشته که cat 7 هستش:
تو این سایت نوشته:
اکثر گوشی های دو سیمکارته چینی مثل هواوی و سیائومی با اینکه CAT6هستند پلاس ایران را از نظر نرم افزاری تجمیع نمی کنند، قبل از خرید با تست کردن مطمئن شوید سپس خرید کنید.
Abolfazl-Star
10-06-2017, 11:27
اکثر گوشی های دو سیمکارته چینی مثل هواوی و سیائومی با اینکه CAT6هستند پلاس ایران را از نظر نرم افزاری تجمیع نمی کنه، قبل از خرید با تست کردن مطمئن شوید سپس خرید کنید.
چه دل خجسته ای دارین شما دوستان !!
اخه فورجی تو ایران چی هست حالا که بخواد پلاسش باشه ...
همون تریجی رو درست و درمون راه بندازن با سرعت استانداردش فورجی پیشکش .. والا [emoji19]
vampireXZX
10-06-2017, 11:33
سرعت یک مدته خیلی پایین اومده!با 4+ و 3 تا خونه آنتن قبلا 7مگ میگرفتم الان به زوور میشه 3مگ!!
greatpouya
10-06-2017, 15:24
به امید این روزا، اگر زنده باشیم.
آموزش راه اندازی +4g در گوشی شیائومی می5
mostafa_1366
11-06-2017, 05:46
دزفول چند روزه سطح سیگنالم به شدت پایین اومده حتی آنتن تقوتی هم هم کمک چندانی نمیکنه سرعت دانلود 1/6 سابق شده.
RSSI -91
RSRP -105
RSRQ -11
SINR 0
mohammad_1992
11-06-2017, 11:03
دزفول چند روزه سطح سیگنالم به شدت پایین اومده حتی آنتن تقوتی هم هم کمک چندانی نمیکنه سرعت دانلود 1/6 سابق شده.
RSSI -91
RSRP -105
RSRQ -11
SINR 0
20 روز پیش همینجا اعلام کردم منتظر افت شدید سرعت 4 جی باشید
حالا معدود جاهایی تغییری احساس نکنن ولی اکثر جاها از قبل عید تا الان افت سرعت داشتن و شدیدتر هم خواهد شد هدف فعلی ایرانسل و همراه اول فقط گسترش مناطق تحت پوشش هست هیچ توجهی به کیفیت نمی کنن اگه همین روشو ادامه بدن سرعت 90 درصد جاها بیش از 1 مگابایت نمیره !!! ( البته همین الان همراه اول همینجوره )
mohammad_1992
11-06-2017, 11:44
راستی دوستان میدونید سازمان تنظیم مقررات قیمت 1 گیگ رو چند میدونن ؟؟؟؟ 48000 هزارتومان!!!!
من چند روز پیش شکایت ثبت کردم در رابطه با نامحدود ایرانسل که چرا گرونه و بسته نامحدود هفتگی و ماهانه نداره !!! در جواب بهم سازمان گفت قیمت مصوب یک گیگ 480000 ریال می باشد و ارائه بسته های اینترنتی که حد این قیمت رو حفظ کند مجاز می باشد !!! در زمینه اینترنت کلا قوانین مشکل داره !!!! البته بگیم قوانینی وجود نداره بهتره !!!
happyfeat
11-06-2017, 12:11
سلام دوستان من یه سوال در مورد بسته های اینترنت نسل 4 ثابت ایرانسل دارم . لطف کنید یه راهنمایی کنید
آیا میشه این بسته ها را برای سیم کارت های ایرنسل تهیه کرد و با مودم های 4 جی استفاده کرد. من یه مودم 3372 آنلاک دارم می خوام اگه بشه از این بسته ها استفاده کنم. حالا سوالم اینه که از بسته های اینترنت ثابت ایرانسل میشه روی سیمکارت ها استفاده کرد یا خیر و اگه میشه چطور باید برای سیم کارت این بسته ها رو بخرم:n16::n16:
meysam2578
11-06-2017, 12:41
سلام . اینجا کسی تا حالا از مودم فورجی مدل E3372 استفاده کرده ؟؟ آنتن دهیش چجوریه ؟ میخوام بخرم . راضی هستین ازش ؟
Abolfazl-Star
11-06-2017, 13:25
سلام . اینجا کسی تا حالا از مودم فورجی مدل E3372 استفاده کرده ؟؟ آنتن دهیش چجوریه ؟ میخوام بخرم . راضی هستین ازش ؟
سلام . بله من دارم مودم خوبی هست و از نظر آنتن دهی خیلی قوی هست من با گوشی دو خط آنتن داشتم ولی با مودم ۴ خط رو راحت داشتم
خیلی هم راضی هستم ازش [emoji16]
saman123123
11-06-2017, 21:34
سلام،
من الان نزدیک یک هفته هست که آی سیم تهیه کردم ولی هنوز فعال نشده،(مدارک ارسال شده)، تا الان بیش از 10 بار با پشتیبانی تماس گرفتم هربار یه فرم پر کردن و کد رهگیری دادن و گفتن در دست بررسی هست مشکل شما!!!
امروز زنگ زدم میگم نمیخواد پیگیری کنین فقط بگین مشکل چیه که باز یه کد داد گفت منتظر باشین خدانگهدار!!!
رفتم 195 شکایت کنم بخشی اصلا مربوط به مشکل من جود نداره در سرفصل ها
چی کار کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنین.
mohsen14014
12-06-2017, 03:57
سلام،
من الان نزدیک یک هفته هست که آی سیم تهیه کردم ولی هنوز فعال نشده،(مدارک ارسال شده)، تا الان بیش از 10 بار با پشتیبانی تماس گرفتم هربار یه فرم پر کردن و کد رهگیری دادن و گفتن در دست بررسی هست مشکل شما!!!
امروز زنگ زدم میگم نمیخواد پیگیری کنین فقط بگین مشکل چیه که باز یه کد داد گفت منتظر باشین خدانگهدار!!!
هیچی ، به زندگی خودت در آزادترین کشور دنیا ادامه بده .
بخدا اسپم نیست ، تنها کاری که از دستت برمیاد همینه !
.
سلام
بسته 2-8 صبح نامحدود میخوام بگیرم سرعت دانلود حدود چند هست ؟ تو این حداکثر 3 ساعت چند گیگ میشه گرفت ؟
شهر ما ساری +4G ساپورت میکنه
Abolfazl-Star
12-06-2017, 13:06
سلام
بسته 2-8 صبح نامحدود میخوام بگیرم سرعت دانلود حدود چند هست ؟ تو این حداکثر 3 ساعت چند گیگ میشه گرفت ؟
شهر ما ساری +4G ساپورت میکنه
سلام
بستگی به منطقه تون داره هر شهر و منطقه با هم فرق داره از نظر سرعت.. شما یه بسته بگیر تست کن متوجه میشی چقدر سرعت میده
google chrome
12-06-2017, 13:28
ایرانسل دیگه شورش رو در آورده قطعی مکرر ، سرعت دایال آپ ، وقتی هم پیگیری میکنیم به دروغ مگن که مشکل حل شده
بی شرفها زایمان کردن
سلام،
سلام شما تو سایت 195 نوع سرویس رو بزن ارتباطات سیار و نوع شکایت رو بزن عدم فعال سازی سرویس های تلفن همراه . و در قسمت شکایت هم مشکلت رو بگو و اول ذکر کن تو سر فصل بخشی که دقیقا مربوط به مشکلت باشه نبوده
البته زیاد مهم نیست تو سر فصل حتما همون موضوع باشه . نزدیک به موضوع هم باشه کافیه
بنظرم بعد 2 یا 3 روز و یه یا دو بار تماس حتما باید شکایت میزدی
خودم هم قبلا یه شکایتی زدم الان حضور ذهن ندارم ولی در اون مورد هم تو لیست نبود . خودم اول شکایت زدم در مورد چی هستش
........................
اینم کلی بگم و اصلا منظورم شما نیستی . تو انجمن دیدم بعضیا انگار از شکایت ترس دارن و حاضرن یه مدت علاف بشن ولی شکایتی نزنن یا بعضیا میگن فایده نداره یا پیگیری نمیکنن . خب مهم نیس وقتی لازم نیس جایی بری و خرجی نداره یعنی مفت و راحت یه شکایت میزنی بهتره که بشینی دعا کنی یا ناله و به زمین و زمان فحش بدی که فلان و چی چرا اینجوریه
یه شکایت بنویسید یا زنگ بزنید فقط محترمانه باشه و حالت طلبکارانه نداشته باشه و پیگیر باشی
سلام دوستان
خواستم ببینم سرعت 3G به LTE ربطی داره؟
منظورم اینکه اینجا سرعت نسل 3 همراه اول بیشتر از ایرانسل هست
آیا این دلیلی میشه که در نسل 4 هم همین طور باشه یا نه ربطی نداره ممکنه ایرانسل تو LTE قوی تر باشه
سلام دوستان
خواستم ببینم سرعت 3G به LTE ربطی داره؟
منظورم اینکه اینجا سرعت نسل 3 همراه اول بیشتر از ایرانسل هست
آیا این دلیلی میشه که در نسل 4 هم همین طور باشه یا نه ربطی نداره ممکنه ایرانسل تو LTE قوی تر باشه
احتمالا بیشتر باشه
چون یکی از شاخصه های مهم سیگناله و از طرفی به خاطر اینکه باند سه همراه اول 15 مگاهرتز هست قطعا کشش بیشتری داره مگر اینکه بی تی اس کلا لینک ضعیفی داشته باشه که بحث دیگری هست اما مهم ترین چیز شاخص کیفیت هست که دز نسل 4 با snir rsrq معلوم میشه snir اگر 30 باشه عالی و فوق العادس آر اس آر کیو هم -3 بهترینشه
متاسفانه یکی از بدی ها توسعه شبکه بالا رفتن نویز و تداخل شبکه و افت سرعت هست
اما به طور کلی کیفیت نسل 4 بسیار بالاتر از نسل سه هست مخصوصا در استریمها چون اساسا نسل سه خیلی بین umts و hspa+ سوییچ می کنه و خودم همین هم کیفیت رو پایین میاره
احتمالا بیشتر باشه
چون یکی از شاخصه های مهم سیگناله و از طرفی به خاطر اینکه باند سه همراه اول 15 مگاهرتز هست قطعا کشش بیشتری داره مگر اینکه بی تی اس کلا لینک ضعیفی داشته باشه که بحث دیگری هست اما مهم ترین چیز شاخص کیفیت هست که دز نسل 4 با snir rsrq معلوم میشه snir اگر 30 باشه عالی و فوق العادس آر اس آر کیو هم -3 بهترینشه
متاسفانه یکی از بدی ها توسعه شبکه بالا رفتن نویز و تداخل شبکه و افت سرعت هست
اما به طور کلی کیفیت نسل 4 بسیار بالاتر از نسل سه هست مخصوصا در استریمها چون اساسا نسل سه خیلی بین umts و hspa+ سوییچ می کنه و خودم همین هم کیفیت رو پایین میاره
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون
بعد دوست عزیز 4.5G سرعتش چطوره؟ چقدر بیشتر 4G عه؟
مودم نداره؟؟ چون اکثر گوشی ها ساپورت نمی کنه (یکی دیدم ایرانسل داشت ولی فکر کنم فقط سیمکارت های خودش بش میخوره)
بین TD-LTE و 4G و 4.5G کدام یک پینگ بهتری داره؟
mohamad hosain
13-06-2017, 06:31
والا با این وضع ایرانسل اگر 5g هم بیاره سرعت تغییر نمیکنه.کلا شرکت دروغگویی هست .به دوستانی که فکر میکنند ایرانسل عالیه باید بگم گول این شرکت نخورید سرعت از adsl هم پایین تره. به طور قطع از اول ماه رمضان یه تغییرات بزرگی ارائه کردند.همه شهر ها دارن از سرعت پایین مینالن.نگید نگفتم بهتون.
hooman101
13-06-2017, 09:05
من تبلتم 3g هستش سرعت منطقه ما چند روز هستش که شده 10k اصلا نمیشه از اینترنت استفاده کرد جریان چیه؟
hamed619
13-06-2017, 09:41
درسته همراه اول بهتره برای ایرانسل سرعت 200 تا شده
Abolfazl-Star
13-06-2017, 09:50
الان یهویی یکم وضعیت بهتر شده ولی این سرعت باید مال تریجی باشه نه فورجی اونم پلاسش !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sasan.69
13-06-2017, 10:46
درحال حاضر همراه اول خيلى بهتررر شده ديشب تا هشت مگ با اى دى ام دانلود داشتم و متاسفانه ايرانسل به بيراهه داره مى ره
sasan.69
13-06-2017, 10:50
تعويض ترى جى ب فورجى انجام دادم اما هنوز بسته هديه فعال نشده و منم از مودم استفاده مى کنم و بسته زدم اما 700 مى گه بايد حتما ى رو گوشى فعال باشه
چ قانون مسخره اى دارن و براى ى بسته هديه بهانه ها و قانون و تبصره الکى مى زارن
درحال حاضر همراه اول خيلى بهتررر شده ديشب تا هشت مگ با اى دى ام دانلود داشتم و متاسفانه ايرانسل به بيراهه داره مى ره
برای من دقیقا برعکس شماست
برای من ایرانسل دیشب تا 7.5 مگ سرعت میداد
ولی همراه اول اونم نزدیک های صبح سرعت به 2.8 مگ میرسید اونم با 3G
متاسفانه 4G همراه اول منظقه ما خوب پوشش نداره
sasan.69
13-06-2017, 12:25
برای من دقیقا برعکس شماست
برای من ایرانسل دیشب تا 7.5 مگ سرعت میداد
ولی همراه اول اونم نزدیک های صبح سرعت به 2.8 مگ میرسید اونم با 3G
متاسفانه 4G همراه اول منظقه ما خوب پوشش نداره
خيلى خوبه خوشبحالتون پهناى باند ايرانسل خيلى کم شده و بقيه دوستانم ناراضى هستن .. درباره همراه اول منم مث شما بودم و البته چندروزى هست همراه اول پوشش سراسرى فورجى سمت ما پيدا کرده و سرعت فوق العادست و راحت از اى پى تى وى استفاده مى کنم
ما خونمون اصلا محلمون آنتن دهیش خیلی بده چند بار به 700 زنگ زدم می گه در حال پیگیریه اما الان یه سال از اولین باری که رنگ زدم گذشته بازم می گه در حال پیگیریه کسی نمی دونه باید چی کار کنم به کجا زنگ بزنم؟
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
hamed619
13-06-2017, 19:56
سلام با بسته 2 تا 7 میشه به 4g وصل شد یا باید بسته زد تا وصل شه قبلا که وصل نمیشود
ایرانسل خیلی خیلی کلاه بردار شده !
یه بسته 3 ساعته 60 گیگی گرفتم ، 46 گیگ دانلود کردم ، قطع شد !
بعدم تو برنامه ایرانسل من میزنه 61 گیگ دان کردم از 75 گیگ و 13 گیگ مونده !؟
برنامش که قاطی کرده به جا 60 گیگ زده 75 گیگ
ولی حجمه دانلودیم دقیقا 46.3 گیگ هست
اینم مدرک
اینم مصرف تو برنامه
دزد بزرگ
اقا یه مشکلی دم صبح همین الان برام پیش اومد رفتم دیدم اااا دانلود قطع شده مودمو یه قطع و وصل کردم 3372 دوباره وصل شد ولی همین که میزنم یه فایل رو دانلود کل نت بعد 5 ثانیه قطع میشه توی پنل مودم هم میزنه نو سرویس 10 بار امتحان کردم همینطور شد هر دفعه انگار یه کاری کردن نشه دانلود کرد به نظر شما مودمم مشکل پیدا کرده یا دست ایرانسل تو کاره؟ اخه مودمم سالمه.... لعنت به ایرانسل کثیف دزد
سلام. وقت بخیر
دوستان من قصدکوچ از adsl به 4G رو دارم و سه تا سوال مهم برام پیش اومده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1. فرض کنید من یک سرویس یک ماهه خریداری کنم. آیا امکان اینکه شبها بتونم طرح شبانه نامحدود اعمال کنم وجود داره؟
2. حالا اگر بشه همزمان پلن ماهانه و نامحدود شبانه داشت، و با فرض اینکه من ساعت 2.15 دقیقه از طریق "سیستم جداگانه دانلود" ، شروع به دانلود شبانه کنم و 4.45 دقیقه کلا خاموش بشه، چقدر احتمالش هست که حجم روزانه من بی دلیل صفر بشه؟
3. من قصد خرید مودم huawei E8372 دارم که از ussd پشتیبانی نمیکنه. برای خرید بسته حتما باید کد ussd وارد کرد؟ یا از طریق اپلیکیشن ویندوزی یا وبسایت وجود ممکنه؟
h_gh_gamkhor
14-06-2017, 10:59
سلام. وقت بخیر
دوستان من قصدکوچ از adsl به 4G رو دارم و سه تا سوال مهم برام پیش اومده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1. فرض کنید من یک سرویس یک ماهه خریداری کنم. آیا امکان اینکه شبها بتونم طرح شبانه نامحدود اعمال کنم وجود داره؟
2. حالا اگر بشه همزمان پلن ماهانه و نامحدود شبانه داشت، و با فرض اینکه من ساعت 2.15 دقیقه از طریق "سیستم جداگانه دانلود" ، شروع به دانلود شبانه کنم و 4.45 دقیقه کلا خاموش بشه، چقدر احتمالش هست که حجم روزانه من بی دلیل صفر بشه؟
3. من قصد خرید مودم huawei E8372 دارم که از ussd پشتیبانی نمیکنه. برای خرید بسته حتما باید کد ussd وارد کرد؟ یا از طریق اپلیکیشن ویندوزی یا وبسایت وجود ممکنه؟
۱. بله. بسته های شبانه ۱ و ۲ و ۳ ساعته نامحدود ( که در واقع از لحاظ حجم محدود هستن ) رو میتونید خریداری کنید.
۲. توی این چند ماهی که اینترنت ایرانسل رو جایگزین adsl کردم مشکل حجم کم شدن بی دلیل نداشتم. فقط اگر سرعت دانلود در منطقه شما بالا باشه باید مراقب باشید که حجم بسته زودتر از تایم تعریف شده تمام نشه و اگر چیزی برای دانلود داشته باشید با تمام شدن بسته از بسته روزانه استفاده میکنه.
۳. من با گوشی همراه وصل میشم و بسته ها رو با برنامه ' ایرانسل من ' خریداری میکنم.
mohammad_1992
14-06-2017, 11:42
ایرانسل خیلی خیلی کلاه بردار شده !
یه بسته 3 ساعته 60 گیگی گرفتم ، 46 گیگ دانلود کردم ، قطع شد !
بعدم تو برنامه ایرانسل من میزنه 61 گیگ دان کردم از 75 گیگ و 13 گیگ مونده !؟
برنامش که قاطی کرده به جا 60 گیگ زده 75 گیگ
ولی حجمه دانلودیم دقیقا 46.3 گیگ هست
اینم مدرک
اینم مصرف تو برنامه
دزد بزرگ
سیستم این اپرانور ها فرق می کنه با ما !!! یه 10 20 درصدی میکشن روی حجم من ا همراه اول 2 هفته دانلود نامحدود داشتم همیشه حجم ثبت شده روی کامپیوترم ( دانلود + اپلود ) کم کم 10 درصدی اختلاف داشت !!
mohammad_1992
14-06-2017, 11:45
داداش برای 99 درصد کاربرها همراه اول افتضاح هست !
در منطقه ما سرعتش یک چهارم ایرانسل هست اونم بی ثبات !
۱. بله. بسته های شبانه ۱ و ۲ و ۳ ساعته نامحدود ( که در واقع از لحاظ حجم محدود هستن ) رو میتونید خریداری کنید.
۲. توی این چند ماهی که اینترنت ایرانسل رو جایگزین adsl کردم مشکل حجم کم شدن بی دلیل نداشتم. فقط اگر سرعت دانلود در منطقه شما بالا باشه باید مراقب باشید که حجم بسته زودتر از تایم تعریف شده تمام نشه و اگر چیزی برای دانلود داشته باشید با تمام شدن بسته از بسته روزانه استفاده میکنه.
۳. من با گوشی همراه وصل میشم و بسته ها رو با برنامه ' ایرانسل من ' خریداری میکنم.
ممنون از جواب و وقتی که گذاشتید
یعنی همون نامحدودهای ساحتی محدودیت روشون اعمال میشه؟ به چه شکل؟ چقدر محدودیت؟
h_gh_gamkhor
14-06-2017, 13:04
ممنون از جواب و وقتی که گذاشتید
یعنی همون نامحدودهای ساحتی محدودیت روشون اعمال میشه؟ به چه شکل؟ چقدر محدودیت؟
بسته ۱ ساعته ۲۰ گیگابایت. قیمت ۹۰۰ تومان
بسته ۲ ساعته ۴۰ گیگابایت. قیمت ۱۵۰۰ تومان
بسته ۳ ساعته ۶۰ گیگابایت. قیمت ۲۰۰۰ تومان
بسته ۱ ساعته ۲۰ گیگابایت. قیمت ۹۰۰ تومان
بسته ۲ ساعته ۴۰ گیگابایت. قیمت ۱۵۰۰ تومان
بسته ۳ ساعته ۶۰ گیگابایت. قیمت ۲۰۰۰ تومان
بازم ممنون
اگر از این محدودیت مثلا 20 گیگی بگذره قطع میشه یا از حجم روزانه استفاده میکنه؟
اقا یه مشکلی دم صبح همین الان برام پیش اومد رفتم دیدم اااا دانلود قطع شده مودمو یه قطع و وصل کردم 3372 دوباره وصل شد ولی همین که میزنم یه فایل رو دانلود کل نت بعد 5 ثانیه قطع میشه توی پنل مودم هم میزنه نو سرویس 10 بار امتحان کردم همینطور شد هر دفعه انگار یه کاری کردن نشه دانلود کرد به نظر شما مودمم مشکل پیدا کرده یا دست ایرانسل تو کاره؟ اخه مودمم سالمه.... لعنت به ایرانسل کثیف دزد
یکی یه جوابی هم به ما بده بابا دیشب بدجور اعصابم خورد کرد ساعت 7 همش 5 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم بستم نابود شد تا میزدم رو دانلود سرعت یهو صفر میشد
چقدر ایران ایرانسل جدید دوچار نوسان و کندی و... دچار شده از چه وضعیتی اقا زنگ بزنید همه اعتراض کنید ................
h_gh_gamkhor
14-06-2017, 16:41
بازم ممنون
اگر از این محدودیت مثلا 20 گیگی بگذره قطع میشه یا از حجم روزانه استفاده میکنه؟
اگر بسته روزانه داشته باشید شروع میکنه به استفاده از اون.
در ضمن من گزینه ' طرح کنترل مصرف ازاد ' رو هم فعال کردم که از اینترنت عادی هم استفاده نشه.
saeeddeeas
14-06-2017, 17:57
امروز ایرانسل اینجا عملا از کار افتاده اصلا دیتا نداره، دیگه خیلی اعصاب خورد کن شده، قبلا سرعت کم بود حالا دیگه وصل نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟
h_gh_gamkhor
14-06-2017, 18:04
امروز ایرانسل اینجا عملا از کار افتاده اصلا دیتا نداره، دیگه خیلی اعصاب خورد کن شده، قبلا سرعت کم بود حالا دیگه وصل نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟
یکی دو روزه اینجا 4G قطعی داره. من گذاشتم روی 3G
mazdak89
14-06-2017, 18:06
بله واسه منم همینطوره !! حالا جالب اینجاست که سیم کارت دیگه ای توی مودم (e8372) میذارم شروع به دریافت دیتا میکنه !!!!!!!!!!!! عجیبتر اینکه همون سیم کارتی که اصلا دیتا نداره با تغییر باند فرکانسی به بعضی ار سایت های داخلی دسترسی داره :n41::n31::n08:
amirbrad
14-06-2017, 20:02
چقدر ایران ایرانسل جدید دوچار نوسان و کندی و... دچار شده از چه وضعیتی اقا زنگ بزنید همه اعتراض کنید ................
یکی دو روزه اینجا 4G قطعی داره. من گذاشتم روی 3G
بله واسه منم همینطوره !! حالا جالب اینجاست که سیم کارت دیگه ای توی مودم (e8372) میذارم شروع به دریافت دیتا میکنه !!!!!!!!!!!! عجیبتر اینکه همون سیم کارتی که اصلا دیتا نداره با تغییر باند فرکانسی به بعضی ار سایت های داخلی دسترسی داره :n41::n31::n08:
شدیدا تایید میشه من فکر کردم سمت ما اینطوریه ظاهرا اکثر جاها خراب شده، قطع و وصلی یا کندی شدید.
4G منطقه ما هم چند روزه مرتب قطع میشه.مخصوصا امروز که دیگه خیلی اعصاب خورد کن شده بود.هم با مودم تست کردم هم گوشی
mr.arbab28
14-06-2017, 21:26
مناطق تست شده.
مشهد : میدان بسیج میدان فردوسی. دو کیلومتری ارامگاه فردوسی. جاده قدیم شهرک صنعتی طوس پارک ملت
قطعی داره فورجی. تریجی هم تو این مناطق نواسان سرعت داره
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.