ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

mpcreza
16-12-2014, 17:41
تفاوت 3g با 3.5g چیه دوستان؟

.........................
ایرانسل ول کن کد ملی نیستا انگار. یه بار فرستادم دوباره چند روز بد گفت اشتباهه دوباره بفرست دوباره فرستادم الانم دوباره از طرق سیم سرویس میگه کد ملی رو رد کن بیاد............ :n24:

extreme2006gh
16-12-2014, 19:11
میشه ولی باتری گوشیت بعد از دو هفته استفاده مداوم نابود میشه و هات اسپات به باتری گوشی آسیب جدی می رساند، من خودم قبلا تست کردم کردم و باتری از بین رفت...
به خاطر مصرف زیاد باطری آسیب میرسونه ؟ اگه گوشی رو به شارژر بزنم و اینکار رو بکنم باز هم همینطوری هست؟

من تبلتو همین جوری شب تا صبح روشن میزارم با سیمکارت 10درصد کم میشه هات اسپات میکنم 20درصد
بعید میدونم تاثیر خاضی رو گوشی بزاره
البته مساله اینه که من باتری تبلتم 8220 mAh برا همین شاید هات اسپات تاثیر کمی میزاره

حاجی مطمئنی؟ تبلتت چیه مگه؟
هات اسپات اگه در حال دانلود باشه خیلی مصرف داره هااا

این هات اسپات که تو کامپیوتر یه نرم افزاره تو گوشی هم همینه ؟

ak313
16-12-2014, 19:25

ایرانسل ول کن کد ملی نیستا انگار. یه بار فرستادم دوباره چند روز بد گفت اشتباهه دوباره بفرست دوباره فرستادم الانم دوباره از طرق سیم سرویس میگه کد ملی رو رد کن بیاد............ :n24:
تری جی استاندارد اولیه است که فقط تا حدود 500 کیلو بیت ساپرت می کنه اما ورژنهای بعدی سرعت بیشتر الان فکر کنم تا 21 مگ ساپرت می کنه اچ پلاس

mcuteangel
16-12-2014, 20:10
سلام
دوستان دقیقا این قضیه ی رومینگ ملی تو کیفیت اپراتور ها کلی مشکل ایجاد کرده، تو مناطقی که خود رایتل پوشش نداره به وضوح دیده میشه، میشه گفت نصف پهنای باند هر بی تی اس رو به رایتل اختصاص دادن، هم ایرانسل و هم همراه اول
میگید دلیل، الان من از نت ایرانسل و همراه اول هر دو استفاده می کنم، هیچ کدوم مالی نیستش، یه اسکرین شات از دانلود همراه اول ضمیمه میکنم ببینید
خیلی سرعت خوب بشه میرسه به ۷ و ۸ کیلوبایت ولی در همون لحظه سیم رایتل رو که میندازم هم رو همراه اول و هم رو ایرانسل بالای ۱۵ کیلو دانلود داره و خیلی هم سریعه حتی موقع دانلود رو ۲۰ ثابت میشه، حتی کیفیت مکالمه از خود ایرانسل و همراه اول بهتره، این رایتلم که خیالش راحت شده دیگه فکر نکنم شبکشو پوشش بده و تا وقتی نسل سوم به شهرهای فاقد پوشش رایتل نره مشترکین نسل دوم دو اپراتور دیگه با مشکل مواجه میشن، در بهترین حالت دیگه از ساعت ۲ شب به بعد سرعت میرسه به ۱۵[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my PAP5500DUO

mohammad_87
16-12-2014, 20:12
سلام
ایرانسل واقعا 4g داره؟یکی از دوستان که قبلا زیاد پاسخ میداد وجود میگفت 4g در ایران مثل رویاست!!!!
این lte که در برخی دکل ها مشاهده میشه برای 3.75 هست یا 4؟

hosseinkarimi937
16-12-2014, 20:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشترکین ایرانسل لطفا قسمت اتوماتیک رو انتخاب کنند تا 20% بهبود شبکه داشته باشند

arman809
16-12-2014, 21:52
به خاطر مصرف زیاد باطری آسیب میرسونه ؟ اگه گوشی رو به شارژر بزنم و اینکار رو بکنم باز هم همینطوری هست؟

فشار خیلی زیادی به باتری میاره از یه طرف داره دیتا از شبکه میگیره از یه طرف داره با فای فای پخش میکنه باتری حسابی داغ میشه و مرتب شارژ و دشارژ میشه و آمپر زیادی از باتری گرفته میشه بطوری که بعد از دو هفته استفاده پشت سرهم به این صورت باتری از بین میره و دیگه شارژ نگه نمیداره مثل این باتریهای کپی غیراصل که تا بندازی توی گوشی و شارژ کنی بیشتر از بیست دقیقه کار نمیکنه... سعی کن اصلا از هات اسپات گوشی استفاده نکنی مگر بصورت کوتاه مدت و موقت

Joaquin
17-12-2014, 00:45
فشار خیلی زیادی به باتری میاره از یه طرف داره دیتا از شبکه میگیره از یه طرف داره با فای فای پخش میکنه باتری حسابی داغ میشه و مرتب شارژ و دشارژ میشه و آمپر زیادی از باتری گرفته میشه بطوری که بعد از دو هفته استفاده پشت سرهم به این صورت باتری از بین میره و دیگه شارژ نگه نمیداره مثل این باتریهای کپی غیراصل که تا بندازی توی گوشی و شارژ کنی بیشتر از بیست دقیقه کار نمیکنه... سعی کن اصلا از هات اسپات گوشی استفاده نکنی مگر بصورت کوتاه مدت و موقت
من یه موبایل قدیمی دارم که دیگه ازش استفاده ای نمیکنم برای همین گذاشتمش فقط برای هات اسپات و خیلی هم خوب کار میکنه.

---------

در ضمن پیشنهاد میکنم اگه میخواید مودم بخرید حتما مدلی بگیرید که lte ساپورت کنه. الان گرونن ولی چند وقت دیگه احتمالا ارزون تر بشن.

laser1
17-12-2014, 02:28

هات اسپات یعنی با دستگاه های دیگه وصل میشی به گوشی از اینترنت 3جی یا 4جی که روی گوشی استفاده میکنی
گرفتی چیه!

HardwareMaster
17-12-2014, 06:09

تحویل نگیر آقا. برای من هی از فرستنده ای به اسم *irancell* پیامک میومد که برای تکمیل اطلاعات عدد 1 رو به 272 بفرست انداختمش توی لیست اسپمرها تا دیگه مزاحم نشه

Mahdi9990
17-12-2014, 09:44

بچه ها كسي ميدونه سيم كارت نسل چهار (usim) ايرانسل رو غير از اون چند تا مركز خدمات كه خودش اعلام كرده ديگه كجا ميفروشن؟

hosseinkarimi937
17-12-2014, 10:56
مودم‌‌هاي ۴G با سيم‌کارت يوسيم‌ در ايران عرضه شد

تسنيم/ نسل سوم با گذشت چند ماه از راه‌اندازي سراسري در کشور سريعا منسوخ و جاي ۳G با ۴G عوض مي‌شود؛ حال براي دسترسي فوق سريع به ديتاي ۴G بدون داشتن گوشي مطابق با اين نسل چگونه مودم‌هاي نسل چهارمي تهيه کنيم.
به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات و ارتباطات خبرگزاري تسنيم، سه ماهي از ورود فراگير فرکانس‌هاي نسل سوم ارتباطي بر فراز آسمان ايران بيشتر نمي‌گذرد که يکي از اپراتورهاي غالب کشور پاي را از اين فراتر مي‌گذارد و وارد نسل چهارم مي‌شود.
نسل سوم ارتباطي با عنوان کوتاه شده "3G" سرعت نهايتا 21 مگابيت بر ثانيه را براي مشترکان موبايل به ارمغان مي‌آورد که حتي قابل قياس با سرويس ADSL (اينترنت) اغلب کاربران خانگي نيست و چند برابر آن است.
حال اپراتور دوم ارتباطي با راه‌اندازي اين نسل در برخي شهرهاي کشور، به نوعي در حال گذر از اين نسل و ورود به رقابت با خدمات اپراتورهاي جهاني است.
نسل چهارم که با عناوين "4G" و "LTE" براي افراد درگير با حوزه ارتباطات و مخابرات، نام آشناتر است و رفته رفته به واسطه تبليغات جاي خود را در اذهان عموم باز مي‌کند، سقف سرعتي معادل 150 مگابيت بر ثانيه در حوزه ديتا دارد.
مشترکان موبايل براي دستيابي به خدمات اين نسل نيازمند تغيير سيم‌کارت خود به "يوسيم" هستند و علاوه بر اين، گوشي با قابليت پشتيباني از 4G بايد داشته باشند.
نسل چهارم امکان دريافت و مشاهده فايل‌هاي ويدئويي با کيفيت HD، بازي به صورت انلاين بدون تأخير زماني، استفاده از برنامه‌هاي کاربردي و محصولات مبتني بر اينترنت با سهولت و کيفيت فوق‌العاده را فراهم مي‌کند.
اپراتور دوم ارتباطي با توجه به اينکه گوشي‌هاي محدودي هم‌اکنون نسل چهارم را پشتيباني مي‌کنند، اقدام به ارائه مودم‌هاي 4G کرده تا دسترسي به خدمات اين نسل براي مشترکان بدون داشتن گوشي 4G فراهم شود.
با توجه به اينکه نسل چهارم استاندارد ارتباطي در کشورهاي توسعه يافته و به تدريج در حال توسعه شده است به نظر مي‌رسد که اگر کاربران نظر به تهيه مودم دارند، به سمت تهيه مودم‌هاي 4G بروند که قادر به پشتيباني 3G، EDGE و GPRS نيز هست و به عبارتي مشترک در تمام کشور به اينترنت دسترسي خواهد داشت.
کاربراني که در نظر دارند مودم‌هاي 4G ايرانسل را که ساخت کمپاني هواوي است، تهيه کنند بايد اقدام به تيه سيم‌کارت "يوسيم" کرده يا سيم خود را تبديل کنند.
مشترکاني که تمايل دارند سيم‌کارت فعلي خود را به يوسيم تبديل کنند، مي‌توانند با پرداخت 10 هزار تومان به مراکز خدمات يا نمايندگان فروش ايرانسل اين کار را انجام دهند.
اگر هم تمايل به خريد يوسيم دارند، مي‌توانند با پرداخت 20 هزار تومان صاحب سيم‌کارتي با اعتبار 10 هزار توماني شوند.
اکنون اين اپراتور اقدام به عرضه مودم‌هاي 4G خود با تخفيف‌هاي 7 تا 14 درصد در مدت زمان محدود کرده و به نظر مي‌رسد فرصت خوبي براي مشترکان موبايل و علاقمندان به تکنولوژي باشد تا از اين فرصت استفاده کنند.
سه مدل مودم ارائه شده در فروش ويژه به شرح زير است:
1. مدل E5372 با قيمت 449 هزار و 900 تومان: قابليت اتصال از طريق واي‌فاي، داراي صفحه نمايشگر، پنل ارسال و دريافت پيامک، قابليت اتصال کارت حافظه (SD)، قابليت اتصال به اينترنت از طريق کابل USB
2. مدل E5373 با قيمت 319 هزار و 900 تومان: قابليت اتصال از طريق واي‌فاي، داراي نشانگر وضعيت باتري، پنل ارسال و دريافت پيامک، قابليت اتصال به اينترنت از طريق کابل USB
3. مدل E3372 با قيمت 229 هزار و 900 تومان: نشانگر وضعيت اتصال به شبکه، پنل ارسال و دريافت پيامک، قابليت Plug and Play، قابليت اتصال کارت حافظه (SD)، پنل مديريت مصرف ديتا

mojtabaghanidel
17-12-2014, 11:03
به نظر من خرید مودم از ایرانسل یا هر اپراتور دیگه اشتباهه.یکم صبر کنید هم مدلای دیگه میاد هم ارزونتر میشه.در ضمن حتما ایرانسل مودماشُ لاک میکنه رو سیم خودش

dj77
17-12-2014, 11:23
انگار مغزمون معیوبه بریم 500هزارتومن فقط پول مودم بدیم (خرید بسته بماند..) بعد بیاییم با سرعت زیر1مگ 4G ایرانسل بریم اینترنت!
فقط اسمش 4G وگرنه اگر می خواستند این اینترنت ارایه بدن جوب همون نسل 2 هم می تونست سرعت 80کیلو بده دیگه!

hosseinkarimi937
17-12-2014, 11:28
انگار مغزمون معیوبه بریم 500هزارتومن فقط پول مودم بدیم (خرید بسته بماند..) بعد بیاییم با سرعت زیر1مگ 4G ایرانسل بریم اینترنت!
فقط اسمش 4G وگرنه اگر می خواستند این اینترنت ارایه بدن جوب همون نسل 2 هم می تونست سرعت 80کیلو بده دیگه!
سرعت دیتای ایرانسل در نسل چهارم در مودم کمتر از ده مگ نیست

میزان سیگنال دریافتی مودم با تلفن همراه بسیار فرق داره

dj77
17-12-2014, 11:34

خوبه هنوز عکسهای 4تا تست پشت هم با آنتن فول دارم با اسپید تست... مشکل ایررانسل مشکل نداشتن پهنای باند حتی از نوع داخلیش هست نه گوشی کاربر و خرید مودم...

Leon-117
17-12-2014, 11:48
خوب توی محل ما هم ایرانسل کلا نابود شد :d (تهران-منطقه 16 )
آخر هفته ها که کلا نمیشه استفاده کرد،مثلا سرعت دانلود نهایتا تا 20 میره :|
توی بقیه روز ها هم از ساعت 10 صبح تا 12-1 شب افتضاحه،مثلا اصلا نمیشه باهاش وبگردی کرد و بزور فقط صفحه های tapatalk رو میاره بالا،شبا هم سرعت دانلود خیلی خوب باشه میرسه به 150......
اون اوایل عالی بود،هم برای وبگردی و هم برای دانلود (سرعت دانلود تا 1300-1400 کیلوبایت میرفت،پینگ و ... هم برای 3g خیلی خوب بود) ولی 2 هفته ای میشه که کلا نابود شده.

ak313
17-12-2014, 12:21

یعنی شما می فرمایید مشکل، مشکل سیگناله پس چطور با همین سیگنال تری جی من تا دیروز تا یک مگابایت میرفت الان روی 100 200 گیر میکنه. به بیان دیگه همین الان دانلود کردم روی یم مگ بود اما هشت شب 100. پس مشکل سیگال نیست کم بود پهنای بانده که امیدوارم ایرانسل راه حلی براش پیدا کنه. شایدم سخت باشه بهشون حق میدم

mohamad_iran2
17-12-2014, 12:59
سلام
دوستان دقیقا این قضیه ی رومینگ ملی تو کیفیت اپراتور ها کلی مشکل ایجاد کرده، تو مناطقی که خود رایتل پوشش نداره به وضوح دیده میشه، میشه گفت نصف پهنای باند هر بی تی اس رو به رایتل اختصاص دادن، هم ایرانسل و هم همراه اول
میگید دلیل، الان من از نت ایرانسل و همراه اول هر دو استفاده می کنم، هیچ کدوم مالی نیستش، یه اسکرین شات از دانلود همراه اول ضمیمه میکنم ببینید
خیلی سرعت خوب بشه میرسه به ۷ و ۸ کیلوبایت ولی در همون لحظه سیم رایتل رو که میندازم هم رو همراه اول و هم رو ایرانسل بالای ۱۵ کیلو دانلود داره و خیلی هم سریعه حتی موقع دانلود رو ۲۰ ثابت میشه، حتی کیفیت مکالمه از خود ایرانسل و همراه اول بهتره، این رایتلم که خیالش راحت شده دیگه فکر نکنم شبکشو پوشش بده و تا وقتی نسل سوم به شهرهای فاقد پوشش رایتل نره مشترکین نسل دوم دو اپراتور دیگه با مشکل مواجه میشن، در بهترین حالت دیگه از ساعت ۲ شب به بعد سرعت میرسه به ۱۵[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my PAP5500DUO
داداش کدوم نرم افزارو نصب کردی که سرعت اینترنت رو نشون میده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dj77
17-12-2014, 13:03
داداش کدوم نرم افزارو نصب کردی که سرعت اینترنت رو نشون میده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

internet speed meter

dj77
17-12-2014, 13:09
افزایش 50 درصدی سرعت خدمات نسل چهارم همراه در آمریکا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اپراتور تلفن همراه تی – موبایل با هدف جلب رضایت کاربران سرعت خدمات نسل چهارم خود موسوم به LTE را تا 50 درصد افزایش داده است.
افزایش 50 درصدی سرعت خدمات نسل چهارم تی موبایل ابتدا در مرکز شهر نیویورک اعمال خواهد شد و با این کار سرعت دانلود کاربران از 100 مگابیت در ثانیه فراتر خواهد رفت. البته این سرعت در نواحی شلوغ و پرازدحام به طور متوسط 22.2 مگابیت در ثانیه گزارش شده است.

تی – موبایل بدین منظور هزینه‌های فراوانی را برای ارتقای زیرساخت‌هایش تخصیص داده است تا بتواند بر رقبای خود غلبه کند. اما نتیجه این اقدامات برای کاربران بسیار رضایت بخش است. زیرا باعث می شود یک فیلم 90 دقیقه ای با کیفیت HD را بتوان با استفاده از گوشی همراه یا تبلت تنها در عرض 3.5 دقیقه بارگذاری کرد. از این طریق بارگذاری یک آلبوم موسیقی تنها 9 ثانیه طول می‌کشد.‌‌

تی – موبایل می‌گوید در آینده نزدیک این خدمات را در نقاط بیشتری از آمریکا ارائه خواهد کرد. برنامه تفصیلی مرتبط هم در سال 2015 اعلام خواهد شد. برای دسترسی به این خدمات خریداری گوشی ها و تبلت‌های سازگار با فناوری نسل چهارم تلفن همراه ضروری است.

ما کجاییم اینها کجان... ما هم LTE داریم با سرعت 2مگ :n19:...

mojtabaghanidel
17-12-2014, 13:16
افزایش 50 درصدی سرعت خدمات نسل چهارم همراه در آمریکا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اپراتور تلفن همراه تی – موبایل با هدف جلب رضایت کاربران سرعت خدمات نسل چهارم خود موسوم به LTE را تا 50 درصد افزایش داده است.
افزایش 50 درصدی سرعت خدمات نسل چهارم تی موبایل ابتدا در مرکز شهر نیویورک اعمال خواهد شد و با این کار سرعت دانلود کاربران از 100 مگابیت در ثانیه فراتر خواهد رفت. البته این سرعت در نواحی شلوغ و پرازدحام به طور متوسط 22.2 مگابیت در ثانیه گزارش شده است.

تی – موبایل بدین منظور هزینه‌های فراوانی را برای ارتقای زیرساخت‌هایش تخصیص داده است تا بتواند بر رقبای خود غلبه کند. اما نتیجه این اقدامات برای کاربران بسیار رضایت بخش است. زیرا باعث می شود یک فیلم 90 دقیقه ای با کیفیت HD را بتوان با استفاده از گوشی همراه یا تبلت تنها در عرض 3.5 دقیقه بارگذاری کرد. از این طریق بارگذاری یک آلبوم موسیقی تنها 9 ثانیه طول می‌کشد.‌‌

تی – موبایل می‌گوید در آینده نزدیک این خدمات را در نقاط بیشتری از آمریکا ارائه خواهد کرد. برنامه تفصیلی مرتبط هم در سال 2015 اعلام خواهد شد. برای دسترسی به این خدمات خریداری گوشی ها و تبلت‌های سازگار با فناوری نسل چهارم تلفن همراه ضروری است.

ما کجاییم اینها کجان... ما هم LTE داریم با سرعت 2مگ :n19:...
تازه اونا طرح ۲گیگ ۵گیگ ندارن،اصلا نمیدونن محدودیت حجم ینی چی!!

dj77
17-12-2014, 13:29
تازه اونا طرح ۲گیگ ۵گیگ ندارن،اصلا نمیدونن محدودیت حجم ینی چی!!

ما اصلا نمی گیم آمریکا همین دبی الان اتصالات داره LTE ثابت میده به مشترکین خودش با سرعت 50مگ بعد حجم هایی که ارایه میده میخوره به این سرعتها هم مقرون به صرفه ست! مثلا 500گیگ داره نامحدود هم داره!

Milad4171
17-12-2014, 13:57
ما اصلا نمی گیم آمریکا همین دبی الان اتصالات داره LTE ثابت میده به مشترکین خودش با سرعت 50مگ بعد حجم هایی که ارایه میده میخوره به این سرعتها هم مقرون به صرفه ست! مثلا 500گیگ داره نامحدود هم داره!
سلام
اینطور نیست. اپراتور راجرز که یکی از برزرگترین اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت کاناداست سرویس های معمولیش رو با ماهیانه یک گیگ ترافیک اینترنت به مشترکینش میده.
حالا هرکی بخواد بیشتر بگیره بیشتر درخواست میکنه ولی اونطوری هم که شما میگید 500 گیگ نیست.
موضوع اینه که اونها کاراهاشون رو با اینترنت ثابتشون انجام میدن و مثل ماها با یک سرویس پر سرعت رو به رو نشدن که حالا بخوان تا آخرین قطره باهاش دیتا دانلود کنن !!!

به نظر من اگر منطقی نگاه کنید به قضیه اینترنت مبایل واسه کارهای معمولیه نه که وصلش کنن به سیستم و باهاش فیلم دانلود کنن ! اگر این روال بخواد ادامه پیدا کنه این سوریس هم دچار مشکل میشه یا محدودیت روش اعمال میشه !

اگر کاربرهای به این موضوع دقت کنن می بینن که همین ترافیک ها هم کارآمده

مثلا من با تعرفه ی 15 روزه ی رایتل ( 500 مگ ) کلی ترافیک اضافه میارم هر سری . با اینکه همه کاری هم باهاش میکنم !

dj77
17-12-2014, 15:11
سلام
اینطور نیست. اپراتور راجرز که یکی از برزرگترین اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت کاناداست سرویس های معمولیش رو با ماهیانه یک گیگ ترافیک اینترنت به مشترکینش میده.
حالا هرکی بخواد بیشتر بگیره بیشتر درخواست میکنه ولی اونطوری هم که شما میگید 500 گیگ نیست.
موضوع اینه که اونها کاراهاشون رو با اینترنت ثابتشون انجام میدن و مثل ماها با یک سرویس پر سرعت رو به رو نشدن که حالا بخوان تا آخرین قطره باهاش دیتا دانلود کنن !!!

به نظر من اگر منطقی نگاه کنید به قضیه اینترنت مبایل واسه کارهای معمولیه نه که وصلش کنن به سیستم و باهاش فیلم دانلود کنن ! اگر این روال بخواد ادامه پیدا کنه این سوریس هم دچار مشکل میشه یا محدودیت روش اعمال میشه !

مثلا من با تعرفه ی 15 روزه ی رایتل ( 500 مگ ) کلی ترافیک اضافه میارم هر سری . با اینکه همه کاری هم باهاش میکنم !

من بدون دلیل حرف نمی زنم پکیج 500گیگ رو توی سایت اتصالات دیده بودم چند ماه پیش الان گیرش نیاوردم ولی این صفحه تعرفه شرکت اتصالات که می بینید درش سرعتهای : 50 - 20 و 10 مگ بصورت حجم نامحدود ارایه شده
همین سرعتها بسته های حجمی هم در اتصالات موجوده:

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در ضمن همین طوری که شما و دوستان هم مطلع هستید اتصالات اصلا اپراتور ارزونی نیست و قیمت خدماتش بالاتر از اپراتورهای دیگه هست در کشورهای حوزه خلیج فارس . به تعرفه های زین هم یه سر بزنید...

malavan.ehsan
17-12-2014, 15:15
من بدون دلیل حرف نمی زنم پکیج 500گیگ رو توی سایت اتصالات دیده بودم چند ماه پیش الان گیرش نیاوردم ولی این صفحه تعرفه شرکت اتصالات که می بینید درش سرعتهای : 50 - 20 و 10 مگ بصورت حجم نامحدود ارایه شده
همین سرعتها بسته های حجمی هم در اتصالات موجوده:

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت 500 گیگش هم حدود 550000 تومان در میاد!

malavan.ehsan
17-12-2014, 15:29
حذف شود...

dj77
17-12-2014, 15:30
این هم پکیجهای 4G اپراتور زین کویت... فقط ببینید 300گیگ اینترنت چند زده... با اون قیمت بالای دینار تبدیل کنید ببینید چقدر میشه...

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D576.node10?channelId=-13229&selectedChannels=-13229,-8156,-8155,-8153&lang=en#url=channelId^-9575|chid^1|selectedTabId^1|language^en)

frozen01
17-12-2014, 15:47
این ایکن 3G برا من نمیاد باید چکار کنی تا فعال بشه !!!

اصلا چطور هست خودش میاد این ایکن یا باید کار خاصی کرد ؟

گوشی هم LG G2 هست.

malavan.ehsan
17-12-2014, 16:17
این هم پکیجهای 4G اپراتور زین امارات... فقط ببینید 300گیگ اینترنت چند زده... با اون قیمت بالای دینار تبدیل کنید ببینید چقدر میشه...

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D576.node10?channelId=-13229&selectedChannels=-13229,-8156,-8155,-8153&lang=en#url=channelId^-9575|chid^1|selectedTabId^1|language^en)
زین کویت هست
و 10 دینار کویت میشه حدود 92000 تومان

dj77
17-12-2014, 16:27
زین کویت هست
و 10 دینار کویت میشه حدود 92000 تومان

ممنون از شما اصلاح شد :n16:

arman4459
17-12-2014, 17:28
دوستان اولا اصلا قصد دفاع از ایرانسل ندارم فقط خواستم بگم در مورد شبکه همراه کشورهای سوسمارخور اطراف ما یکی چیز در نظر بگیرید که به طور مثال ایرانسل 20 برابر کل کشور امارات کویت قطر مشترک داره و اصلا نمیتوان باهم مقایسه کرد.
اما با تمام این حرف ها انتظار داریم که خدمات مطلوب از اپراتورهای همراه کشورمون بگیریم و داشتن اینترنت با کیفیت مطلوب با قیمت مناسب حق مسلم هر ایرانی است.

FLiKS3R
17-12-2014, 17:47
دوستان اولا اصلا قصد دفاع از ایرانسل ندارم فقط خواستم بگم در مورد شبکه همراه کشورهای سوسمارخور اطراف ما یکی چیز در نظر بگیرید که به طور مثال ایرانسل 20 برابر کل کشور امارات کویت قطر مشترک داره و اصلا نمیتوان باهم مقایسه کرد.
اما با تمام این حرف ها انتظار داریم که خدمات مطلوب از اپراتورهای همراه کشورمون بگیریم و داشتن اینترنت با کیفیت مطلوب با قیمت مناسب حق مسلم هر ایرانی است.
صحبت شما کاملا متین و صحیحه. البته اگر وضع اپراتور ها رو چه در زمینه اینترنت چه به طور کل مکالمه و پیامک با پاکستان که چند برابر ایران جمعیت داره هم مقایسه کنیم تو هیچ موردی برتری مشاهده نمیکنیم.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Amir-Rainman
17-12-2014, 19:11
دوستان رشتی

مث اینکه 4G بصورت آزمایشی رشت اومده، دوستانی که امکاناتش رو دارن یه تست کنن

ak313
17-12-2014, 19:26
سلام

آخه مشکل اینجاست که خیلی جاها هنوز ای دی اس ال نیست یا اگر دارن خطشون بیشتر دو سه مگ نمی کشن. پس ناچارن که بیان سمت تری جی علاوه بر اینکه الان اساسا نسل چهار رقیب جدی ای دی اس اله توی کل دنیا و توی خونه هم دارن از نسل 4 استفاده می کنن و فقط برای حالت سیار نیست

ak313
17-12-2014, 19:29
توی این چند روز کیفیت وبگردی بهتر شده اما دانلود افت کرده

mohamad_iran2
17-12-2014, 20:33
internet speed meter
کدوم ورژن ؟ از کدوم سایت؟
من ۱.۴.۶ رو دانلود کردم ولی میگه لیسانس قانونی ندارد و خارج میشه

dj77
17-12-2014, 20:52
کدوم ورژن ؟ از کدوم سایت؟
من ۱.۴.۶ رو دانلود کردم ولی میگه لیسانس قانونی ندارد و خارج میشه

از myket.ir بگیر اپ رو

mohamad_iran2
17-12-2014, 20:59
از myket.ir بگیر اپ رو
داداش کدوم ورژنو داری؟!

dj77
17-12-2014, 21:06
داداش کدوم ورژنو داری؟!

1.2.9 از همون مایکت بگیر 1ورژن بیشتر درش نیست.

extreme2006gh
17-12-2014, 21:20
فشار خیلی زیادی به باتری میاره از یه طرف داره دیتا از شبکه میگیره از یه طرف داره با فای فای پخش میکنه باتری حسابی داغ میشه و مرتب شارژ و دشارژ میشه و آمپر زیادی از باتری گرفته میشه بطوری که بعد از دو هفته استفاده پشت سرهم به این صورت باتری از بین میره و دیگه شارژ نگه نمیداره مثل این باتریهای کپی غیراصل که تا بندازی توی گوشی و شارژ کنی بیشتر از بیست دقیقه کار نمیکنه... سعی کن اصلا از هات اسپات گوشی استفاده نکنی مگر بصورت کوتاه مدت و موقتمگه این باتریهای لیتیومی هم همین مشکلاتی دارند ?

ak313
17-12-2014, 22:23
به جای وای فای هات اسپات پیشنهاد می کنم از قابلیت usb tethering استفاده کنی. امواج کمتر و مصرفی باتری کمتر در عین حال شارژ گوشی

vahooli
17-12-2014, 23:28
علیرضا قلمبر دزفولی

اگر از وزارت ارتباطات مجوز خرید مستقیم بگیرم سرعت دیتای ایرانسل مطلوب میشود/دولت روحانی فقط بفکر درآمد از اپراتور هاست
در دولت قبل درگاه های کشور از یک به نه اضافه شد

Hossein karimi Drp10926MTN

جک نگو اینم مثله بقیه حرفات هر از گاهی میای طرفداری دولت قبلیو میکنی و دولت فعلی رو تخریب میکنی ! کلا معلوم الحالی شما دلواپسم نباش !

---

همراه اول منطقه مارو پوشش داد اما هنوز ایرانسل خبری نیست ..

rznrz06
18-12-2014, 00:05
سلام

درود
عزیز دلیل نمیشه همه مثل شما مصرف کنن. بنده 500 مگ رو با وبگردی فقط تو محل کارم یکروزه تموم میکنم.
تازه منتظرم ایرانسل از 20 مگ سرعت با سرور خارجی بده تا از Netflix فیلم 4K ببینم.

SONY XPERIA Z3

hldvlpln
18-12-2014, 00:08
واقعا هم این هم شهری ما جک زیاد میگه:n08:دزفول با 600000(ششصد هزار) نفر جمعیت هنوز 3g نداره.

باورکنید که تصور من این بود که جز 25 شهر اول باشه که خدمات میگیره اما چی شد خدا میدونه

فکر کنم یکی از دلایلش اینکه تقریبا 80% مردم اینجا adsl دارن.

FLiKS3R
18-12-2014, 01:05
واقعا هم این هم شهری ما جک زیاد میگه:n08:دزفول با 600000(ششصد هزار) نفر جمعیت هنوز 3g نداره.

باورکنید که تصور من این بود که جز 25 شهر اول باشه که خدمات میگیره اما چی شد خدا میدونه

نگران نباش. اصفهان هم با 2 میلیون جمعیت سهمش از شبکه نسل سوم فقط در حد ادعاست. بعضی نقاط محدود با پهنای باند کم و ثبات بسیار پایین.

arman809
18-12-2014, 02:26
راهنمای خرید ارزان‌ترین گوشی‌های 4G بازار

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

and-roid2
18-12-2014, 12:09
LTE
یه مشکلی که داره با اینکه انتن فول داره ولی وقتی یه خیابون یا یه کوچه عوض میشه سوئیچ میشه به 3G |:

HardwareMaster
18-12-2014, 13:44
درود
عزیز دلیل نمیشه همه مثل شما مصرف کنن. بنده 500 مگ رو با وبگردی فقط تو محل کارم یکروزه تموم میکنم.
تازه منتظرم ایرانسل از 20 مگ سرعت با سرور خارجی بده تا از Netflix فیلم 4K ببینم.

SONY XPERIA Z3
فیلم 4k رو با چی تماشا میکنی
چون اکثر لپتاپها، نماشگرها و tvهای بازار که uhd باشند به 3k هم نمیرسند

Armin.Computer
18-12-2014, 14:09

فکر نمی کنم دلیلش این باشه که ADSL دارن پس اینترنت همراه نیازی نیست
شما که وسط خیابون adsl نداری
من هم تعجب می کنم که هنوز همچین شهرهایی هنوز تحت پوشش قرار نگرفته
دزفول همراه اول راه افتاده؟؟؟؟

nini bad
18-12-2014, 14:15
درود

SONY XPERIA Z3
جوک خیلی زیبایی بود هیچ کجای دنیا با تلفن همراه فیلم 4K تماشا نمیکنند اونم با استفاده از دیتای گوشی!!! بعدشم این موردی که شما گفتی در تمام دنیا روی شبکه ها کابلی خانگی انجام میشه اصلا حجم فیلم 4K میدونید چقدره؟

dj77
18-12-2014, 14:35
فکر نمی کنم دلیلش این باشه که ADSL دارن پس اینترنت همراه نیازی نیست
شما که وسط خیابون adsl نداری
من هم تعجب می کنم که هنوز همچین شهرهایی هنوز تحت پوشش قرار نگرفته
دزفول همراه اول راه افتاده؟؟؟؟

آقا دزفول چیه هنوز شهرستانهای استان تهران پوشش نداره ایرانسل!!! ما میریم دانشگاه آزاد ورامین چیزی به اسم 3G ایرانسل وجود نداره! ما هم که نمی خواییم اینترنت همراه تو خونه استفاده کنیم! :n27: 30کیلومتر کلا ورامین فاصله داره با تهران بالای 1میلیون هم جمعیت داره... ایرانسل عین خیالش نیست! همین تهرانش هم هنوز پوشش ناقصه!

2_ahmadzadeh
18-12-2014, 15:04
درود

SONY XPERIA Z3

این انتظارت شاید تو دوره ی نوه نتیجت محقق شد.اونم شاید!

APPLE IPHONE 6 128

:n08:

METALLICA2009
18-12-2014, 17:49
دوستان شما هم داخل خونه هستین آنتن ندارین ؟ خودشو مسغره کرده ایرانسل با این نت مزخرفش :45::23::1::n01:

Mr.Pooya
18-12-2014, 18:12
سلام
3g :

khoodet
18-12-2014, 18:24
جک نگو اینم مثله بقیه حرفات هر از گاهی میای طرفداری دولت قبلیو میکنی و دولت فعلی رو تخریب میکنی ! کلا معلوم الحالی شما دلواپسم نباش !

---

همراه اول منطقه مارو پوشش داد اما هنوز ایرانسل خبری نیست ..
داداش شما تو دولت کاره ای هستی یا از دولت حقوق مگیری
آخه تا کسی میاد انتقادی میکنه به دولت سریع بهش برچسب دلواپس میزنی
چرا نمیخواید قبول کنید این دولت گند زد به اینترنت هم نا محدود ها رو حذف کرد و هم شبانه رو
تازگی هم که قراره کاربرا اینترنت شناسنامه دار بشند با فیلترینگ هوشمند

تنها کار مثبتش همین 3g بود که اون هم مهلت رایتل تموم شد و ربطی به این دولت نداشت هر دولتی هم بود باید مجوز میداد

=============

کسی 4g رو تو قم تست کرده؟؟

rznrz06
18-12-2014, 18:56
این انتظارت شاید تو دوره ی نوه نتیجت محقق شد.اونم شاید!

APPLE IPHONE 6 128

عزیز با های وب 8 مگابیت تو 5 ثانیه اول دیدن فیلم از Netflix 4K جواب میده ولی سریع کیفیت رو میاره پایین.
اگه ایرانسل بخواد با 4G سرعت 20 مگابیت واقعی هم نده، دیگه حرفی برای گفتن ندارم.

SONY XPERIA Z3

ArashMiniStar
18-12-2014, 19:04
مگه قراره ایرانسل بده!؟

rznrz06
18-12-2014, 19:10
تازه 20 مگابیت هم بده سرعت میشه 3g.
پس این 4g چه صیغه‌ایه؟

SONY XPERIA Z3

HardwareMaster
18-12-2014, 19:17
با لپتاپ
TOSHIBA 4K P50-T
عکس هم گذاشتم ولی مخبر پاک میکنه.
من هر جوابی میدم این مخبر ارادت خاصی دارن به بنده و همه رو پاک میکنن.

SONY XPERIA Z3
من اطمینان میدم که توی این لپتاپ 15.6 اینچی شما فرق ویدئوی HD 720p با UHD 4K رو متوجه نشی مگه اینکه چشمت رو بچسبونی به نمایشگر
من خودم توی لپتاپ 18 اینچی با اون بزرگیش نمیتونم چندان تفاوتی بین HD با FHD رو متوجه بشم دیگه 15.6 واقعا غیرممکنه و این دست نمایشگرها بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره. حتی بنچمارک گیم توی وضوح 4K ازش گرفته بودند فقط 2 فریم در ثانیه داده بود!

and-roid2
18-12-2014, 20:25

تا 13 مگ هم سرعت گرفتم.ولی باز کمه!!
3G زور بزنه 100 کیلوبایت میده

Fusi0n
18-12-2014, 20:30
مگه الان تغییر کرده دولت عوض شده نفت بشکه 50 تومن رسوندن شاهکار ؟! دلار 3500 تومن رسوندن شاهکار ؟! افتضاح کرسنت شاهکار؟
کدوم دولت برای مردم دلسوزی کردن هر کی اومده گند زده دستشو کرده تو جیب مردم ؟! موقع جواب میشه میگن مقصر دولت قبلی اینکه نشد حرف ؟!
مملکت از ریشه بن خراب
جوری حرف نزنید بگم باج بگیر دولت خواستی هستین یا دولت ارث باباتون
تعصب حدی داره

isbn
18-12-2014, 22:24

هفت حوض

Sent from my iPhone using Tapatalk

mr_mansouri
19-12-2014, 00:05
همين الان - تپه شمس آباد - تهران

SMB_77
19-12-2014, 16:33
مشهد کجاها LTE فعال شده؟؟!!

dj77
20-12-2014, 00:03
همين الان - تپه شمس آباد - تهران

قوانین تاپیک رو رعایت کنید
تست ها و عکس های خود را در داخل اسپویلر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدهید

آمـوزش ایجاد محتوای مخفی ( اسپویلر یا نوشته ی پنهان ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shahryar84
20-12-2014, 04:09
جالبه سرعت 4G ایرانسل از 3G خودش کمترِ!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

mr_mansouri
20-12-2014, 07:25
قوانین تاپیک رو رعایت کنید
تست ها و عکس های خود را در داخل اسپویلر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدهید

آمـوزش ایجاد محتوای مخفی ( اسپویلر یا نوشته ی پنهان ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من چون إز tapatalk استفاده ميكنم نميدونم كه چطوري ميشه از اسپويلر توي tapatalk استفاده كرد

S M Λ S Ħ
20-12-2014, 10:24
سلام
میگم کیا از این بسته های ایرانسل استفاده میکنن ؟
به خصوص اون بسته ایی که 24 گیگ داره و از 2 تا 8 ؟؟
سرعت بهتون چن میده ؟ 3 جی بیشتر مد نظر هست

avator20002000
20-12-2014, 11:23
3g من یه ماه فعال کردم خیلی بد بود قطعی بسیار زیاد داشت 100 mg هم نتونستم استفاده کنم

arman4459
20-12-2014, 12:06
تکميل فاز اول 3G همراه اول تا بهمن/ آموزش استفاده از نسل ۳ به ۶۰ ميليون مشترک

مديرعامل همراه اول با اعلام آخرين وضعيت ارتقاي شبکه اين اپراتور به نسل ۳ و بالاتر گفت: تا پايان دي‌ماه فاز اول و برنامه نصب ۹۰۰ سايت 3G تکميل مي‌شود و از بهمن‌ماه فاز ۲ توسعه را آغاز مي‌کنيم، اما عليرغم نصب همزمان سايت‌هاي 3G و 4G راه‌اندازي نسل ۴ پس از راه‌اندازي کامل 3G انجام خواهد شد.
مديرعامل همراه اول با اعلام آخرين وضعيت ارتقاي شبکه اين اپراتور به نسل ۳ و بالاتر گفت: تا پايان دي‌ماه فاز اول و برنامه نصب ۹۰۰ سايت 3G تکميل مي‌شود و از بهمن‌ماه فاز ۲ توسعه را آغاز مي‌کنيم، اما عليرغم نصب همزمان سايت‌هاي 3G و 4G راه‌اندازي نسل ۴ پس از راه‌اندازي کامل 3G انجام خواهد شد.<br />
وحيد صدوقي <br />
اظهار داشت: اولويت همراه اول در راه‌اندازي نسل 3 تلفن همراه است. اين اپراتور بيش از 60 ميليون مشترک دارد و با انتقال بخشي از مشترکان از نسل 2 به نسل 3 که خدمات مکالمه و ديتا را از اين پس در نسل 3 دريافت خواهند کرد بايد آموزش‌هاي لازم براي استفاده صحيح از اين نسل به مشترکان داده شود. مديرعامل همراه اول افزود: پس از راه‌اندازي کامل نصب 3 نسل 4 اين اپراتور راه‌اندازي خواهد شد. وي ادامه داد: برنامه همراه اول براي نسل 900 سايت تا پايان دي ماه تکميل مي‌شود و در بهمن 93 با تکميل فاز يک فاز 2 توسعه براي نصب سايت‌هاي نسل 3 در اين اپراتور آغاز خواهد شد. وي با بيان اينکه نصب سايت‌هاي نسل 4 همزمان با نصب سايت‌هاي نسل 3 در 15 شهر آغاز شده گفت: اما راه‌اندازي نسل 4 بعد از راه‌اندازي کامل نسل 3 خواهد بود

این همراه اول معلوم هست چکار میکنه نه طرح جدیدی نه نوآوری الان نسل سه داره اما با بسته هاش قیمتهاش فضایی است کلا بسیار عملکردش بده و چون بسیاری شماره هاشون براشون مهمه مجبورن سیمکارتش داشته باشن و گرنه خیلی ها خاموش میکردن

ak313
20-12-2014, 13:09
نسل سوم وقتی وضع نسبتا خوبه

arash59b
20-12-2014, 13:10
این همراه اول معلوم هست چکار میکنه نه طرح جدیدی نه نوآوری الان نسل سه داره اما با بسته هاش قیمتهاش فضایی است کلا بسیار عملکردش بده و چون بسیاری شماره هاشون براشون مهمه مجبورن سیمکارتش داشته باشن و گرنه خیلی ها خاموش میکردن

نمی دونم توقع شما از بسته های اینترنتی چیه ولی قیمت های همراه اول بهتر از ایرانسل نباشه بدتر نیست. مثلا ماهیانه همراه اول 2.5 گیگ هست درحالی که ایرانسل با همین قیمت 2 گیگ میده

همین بسته ماهیانه بیشترین استفاده بین کاربرها رو داره. بسته روزانه اش هم که ارزون تره.

اگه منظورتون شبانه هست که بهتره نده در عوض همین کیفیت عالی که داره رو حفظ کنه.

Soroush-S
20-12-2014, 15:54
3g من یه ماه فعال کردم خیلی بد بود قطعی بسیار زیاد داشت 100 mg هم نتونستم استفاده کنم

واسه منم تقریبا همینطوری بود ! تاوقتیکه رفتم تووی تنظیمات قسمت بروکسی و اعداد اونو برداشتم! الان سرعتش خوب شده و راحت دانلود میکنه:n01:

Joaquin
20-12-2014, 16:33
واسه منم تقریبا همینطوری بود ! تاوقتیکه رفتم تووی تنظیمات قسمت بروکسی و اعداد اونو برداشتم! الان سرعتش خوب شده و راحت دانلود میکنه:n01:
اصلا در تنظیمات جدید ایرانسل دیگه قسمت شروکسی باید خالی باشه.

dj77
20-12-2014, 16:34
سلام
میگم کیا از این بسته های ایرانسل استفاده میکنن ؟
به خصوص اون بسته ایی که 24 گیگ داره و از 2 تا 8 ؟؟
سرعت بهتون چن میده ؟ 3 جی بیشتر مد نظر هست

بستگی مستقیم به منطقه شما داره ولی برای تست می تونید یه بسته 1000تومنی بخرید معمولا سرعتی که روی همون بسته بهتون میده در 24گیگ شبانه (در حالت نرمال بودن شبکه) هم میده به مشترک

dj77
20-12-2014, 16:36
دوستان برای تنظیمات کانکشن اینترنت دقت کنید شما فقط کافیه اسم APN بذارید mtnirancell اسم هم مهم نیست بقیه گزینه ها هم بصورت پیش فرض باشه همین.

a1l2i3z4a5h6r7
20-12-2014, 18:37
سلام دوستان یک سوال داشتم من بسته 24 گیگ ایرانسل دارم الان 5 گیگش مونده همشو دانلود کردم میخواستم بدونم الان اگر بخوام دوباره این بسته 24 گیگ قعال کنم اون 5 گیگ هم به اون 24 گیگ اضافه میشه یا نمیشه ؟ کسی تا حالا تست کرده یا نه ؟

arman4459
20-12-2014, 19:49
سلام دوستان یک سوال داشتم من بسته 24 گیگ ایرانسل دارم الان 5 گیگش مونده همشو دانلود کردم میخواستم بدونم الان اگر بخوام دوباره این بسته 24 گیگ قعال کنم اون 5 گیگ هم به اون 24 گیگ اضافه میشه یا نمیشه ؟ کسی تا حالا تست کرده یا نه ؟

قاعده کلی بر اینه که شما همون بسته با همون شرایط انتخاب کنی مانده قبلی به حسابت اضافه میشه فقط باید حتما سر موعد تمدید کنی اگر فاصله بیفته بسته قبلی میسوزه

Arsenal2012
20-12-2014, 21:22
سلام تا 1 ماه پیش بله حجم رو میشد با تمدید به ماه بعد انتقال داد ولی از چند روز پیش دیگه نمیشه :

این متن رو خود ایرانسل تو سایت زده:

قابلیت تمدید بسته:
اگر قبل از اتمام دوره اعتبار بسته خریداری شده، بسته دیگری را مجدداً سفارش دهید، باقیمانده اعتبار دوره قبل (کیلوبایت های باقیمانده) را می‌توانید در دوره جدید مصرف کنید. این مورد شامل بسته های بلند مدت و بسته های ۲ تا ۸ صبح نمی باشد.

اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر صفحه رو بخون تقریبا 1 ماهه این متن رو زدن

S M Λ S Ħ
20-12-2014, 22:10
دوستان من الان علامت 3G گوشیم گرفته، خب اینکه هیچی
حالا برای تنظیمات، APN که من الان روی گوشیم دارم به این اسمه : Irancell-GPRS
همین درسته ؟

mea2002
20-12-2014, 22:34
سلام-میخواستم بپرسم این بسته تشویقی یک ماهه 2 تا 8 صبح که شبانه هست فقط مخصوص سیم کارتهای اعتباری است؟ یعنی روی سیم کارتهای دائمی آی سیم قابل اجرا نمی باشد؟تشکر

FLiKS3R
20-12-2014, 23:21
دوستان من الان علامت 3G گوشیم گرفته، خب اینکه هیچی
حالا برای تنظیمات، APN که من الان روی گوشیم دارم به این اسمه : Irancell-GPRS
همین درسته ؟

بله دوست عزیز درسته.

starpars
20-12-2014, 23:59
سلام تا 1 ماه پیش بله حجم رو میشد با تمدید به ماه بعد انتقال داد ولی از چند روز پیش دیگه نمیشه :

قابلیت تمدید بسته:
اگر قبل از اتمام دوره اعتبار بسته خریداری شده، بسته دیگری را مجدداً سفارش دهید، باقیمانده اعتبار دوره قبل (کیلوبایت های باقیمانده) را می‌توانید در دوره جدید مصرف کنید. این مورد شامل بسته های بلند مدت و بسته های ۲ تا ۸ صبح نمی باشد.

دقت کنید ایرانسل چقد زرنگه این جمله قرمز رو تا چند وقت پیش نزاشته بود جدیدا اضافه کرده صداشم در نمیاره که ملت حواسشون نباشه کلی ضرر کنن
واقعا خیلی حروم خورن

HardwareMaster
21-12-2014, 10:16

قابلیت تمدید بسته:

اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر صفحه رو بخوت تقریبا 1 ماهه این متن رو زدن

بسته های بلند مدت دقیقا یعنی چی؟ اون گاوی که اون متن رو نوشته زورش اومد تعریف بلندمدت رو هم قید کنه تا کاربری که بسته ی یکماهه یا سه ماهه خریده یکوقت هول نکنه و تکلیف خودش رو بدونه؟

vahooli
21-12-2014, 11:07
داداش شما تو دولت کاره ای هستی یا از دولت حقوق مگیری
آخه تا کسی میاد انتقادی میکنه به دولت سریع بهش برچسب دلواپس میزنی
چرا نمیخواید قبول کنید این دولت گند زد به اینترنت هم نا محدود ها رو حذف کرد و هم شبانه رو
تازگی هم که قراره کاربرا اینترنت شناسنامه دار بشند با فیلترینگ هوشمند

تنها کار مثبتش همین 3g بود که اون هم مهلت رایتل تموم شد و ربطی به این دولت نداشت هر دولتی هم بود باید مجوز میداد

=============

مگه الان تغییر کرده دولت عوض شده نفت بشکه 50 تومن رسوندن شاهکار ؟! دلار 3500 تومن رسوندن شاهکار ؟! افتضاح کرسنت شاهکار؟
کدوم دولت برای مردم دلسوزی کردن هر کی اومده گند زده دستشو کرده تو جیب مردم ؟! موقع جواب میشه میگن مقصر دولت قبلی اینکه نشد حرف ؟!
مملکت از ریشه بن خراب
جوری حرف نزنید بگم باج بگیر دولت خواستی هستین یا دولت ارث باباتون
تعصب حدی داره

کلا اگه ما ایرانیا حافظه تاریخی داشتیم مطمئن باش وضعمون الان این نبود

یادم نمیره قبلا هرروز یه بلایی سر نت میمد ! یه روز فیل شکن داغون میکردن یه روز لنگر میفتاد روش یه روز ... هروز بحث محدودیت بود ! تانگو بده اینستا بده وایبر فساده واتس اپ لجنه باید همه فیلتر شن ! یادتون رفته ؟ کی سفت وایساد که فیلتر نشن ؟ شما خداییش اینترنتت الان ثباتش بیشتره یا 3سال پیش؟
یادتون رفته همون اول اینترنت ارزون شد ؟ یادم نیست چند درصد ولی نتی که من 37 ماهی میدادم شد 29 تومن .
کی گفته مصوبه دولته شبانه ها حذف بشه ؟ مدرکتو بیار تا بگم حق با تووه .
واقعا فکر کردین مجبور بودن 3g بدن ؟ یادت رفته اولش چقدر سریع همه موضع گرفتن جلوی 3g? واقعا فکر کردی راحت بود مقاومت و بی محلی کردن ؟
راجب دلار و تحریمم شک نکن موقتیه بببین کی بت دارم میگم که چند ماه دیگه درست میشه.

مسلما تا وضعیت ایده آل خیلی خلی راه مونده ولی باور کنید ما ملت قدر نشناسی هستیم .

نمیخواستم از این بحثا کنم ولی نیاز بود یکم یاد آوری بکنم امیدوارم پاک نشه پاسخم .

vanish
21-12-2014, 11:24

یادم نمیره قبلا هرروز یه بلایی سر نت میمد ! یه روز فیل شکن داغون میکردن یه روز لنگر میفتاد روش یه روز ... هروز بحث محدودیت بود ! تانگو بده اینستا بده وایبر فساده واتس اپ لجنه باید همه فیلتر شن ! یادتون رفته ؟ کی سفت وایساد که فیلتر نشن ؟ شما خداییش اینترنتت الان ثباتش بیشتره یا 3سال پیش؟
یادتون رفته همون اول اینترنت ارزون شد ؟ یادم نیست چند درصد ولی نتی که من 37 ماهی میدادم شد 29 تومن .
واقعا فکر کردین مجبور بودن 3g بدن ؟ یادت رفته اولش چقدر سریع همه موضع گرفتن جلوی 3g? واقعا فکر کردی راحت بود مقاومت و بی محلی کردن ؟
راجب دلار و تحریمم شک نکن موقتیه بببین کی بت دارم میگم که چند ماه دیگه درست میشه.

مسلما تا وضعیت ایده آل خیلی خلی راه مونده ولی باور کنید ما ملت قدر نشناسی هستیم .

نمیخواستم از این بحثا کنم ولی نیاز بود یکم یاد آوری بکنم امیدوارم پاک نشه پاسخم .

دوست عزیز متاسفانه ایرانی جماعت حافظه تاریخی نداره( میشه گفت در این زمینه عقب مانده ذهنی هستیم)
اقلا الان اینترنت استیبل شده! نگران نیستی فردا یا پس فردا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کار میوفته یا سرعت میره رو 10KB

dj77
21-12-2014, 12:17
تعرفه مصرف آزاد اینترنت از 1دی93 برای مشترکین اعتباری 0.75ریال و برای مشترکین دائمی 0.5ریال محاسبه خواهد شد.

dj77
21-12-2014, 12:55
نرخ جدید اینترنت همراه ایرانسل برای مشترکان دائمی و اعتباری
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hosseinkarimi937
21-12-2014, 13:15
وضعیت پهنای باند کشور طی 18 ماه هیچ تغییری نکرده

ایرانی باید بهترین امکانات رو داشته باشه
شعار دادن زیباست عمل کردن زیباتر

وقتی سازمان جهانی ارتباطات در پیامی رتبه بندی کشور ایران رو 96 اعلام کرد خیلی ناراحت شدم
ما در اردیبهشت 92
رتبه 66 جهان بودیم اما متاسفانه....

Joaquin
21-12-2014, 14:42
وضعیت پهنای باند کشور طی 18 ماه هیچ تغییری نکرده

ایرانی باید بهترین امکانات رو داشته باشه
شعار دادن زیباست عمل کردن زیباتر

وقتی سازمان جهانی ارتباطات در پیامی رتبه بندی کشور ایران رو 96 اعلام کرد خیلی ناراحت شدم
ما در اردیبهشت 92
رتبه 66 جهان بودیم اما متاسفانه....
چرا با یه دید دیگه بهش نگاه نمیکنید:

وضعیت ایران بهتر شده اما کشور های دیگه که منتظر ما نمیمونن. اونام 10 برابر ما پیشرفت میکنن.

saeeddeeas
21-12-2014, 15:01
الان با تعرفه جدید ازاد یعنی هر مگ حدود 100 تومن در میاد درسته؟

khoodet
21-12-2014, 15:09

جاش اینجا نیست و اشتباه رو کسی کرد که اول پست سیاسی و گذاشت تا بحث ها به اینجا کشیده بشه

اولا با فیلتیرینک هوشمند کل فیلتر شکن ها از کار میفتاده تا کسی دیگه دغدغه قطعی نداشته باشه چونکه صفحه از طریق شرکت ها بسته میشه و نمیشه دورش زد (معاون وزیر چند وقت پیش گفت)

دوما هم 3g رو هم مجبور بود مجوز بده هم از لحاظ قانونی هم اینکه اپراتور ها کلی سرمایه گزاری کرده بودند در ضمن این کار دولت هم محض رضای خدا نبود بلکه کلی در امد کسب کرد و میکنه از این مجوز فوقش اگر دولت دیگه ای بود یک خورده با تاخیر مجوز میداد

سوما تو صفحه کلوب وزیر جواب داده شد درباره حذف شبانه کار شرکت ها مظابق قانون کمیسیون تنظیم مقررات بوده

یک نکته هم بگم من خودم از این دولت دفاع کردم ولی دلیل نمیشه وقتی کار اشتباهی کرد نگم اشتباه بوده و سریع برچسب دلواپس بزنم به هر انتقادی

farhadrohi
21-12-2014, 16:23
دوستان شما هم داخل خونه هستین آنتن ندارین ؟ خودشو مسغره کرده ایرانسل با این نت مزخرفش :45::23::1::n01:

متاسفانه پوشش تری جی خارجی بهتره تا پوشش داخلی.
خود منم همین مشکل رو دارم بیرون از در خونه سه تا آنتن تری جی دارم به محض ورود به داخل خونه کلا تری جی قطع میشه حتی توی سرچ نتورک ها دیگه اثری از نام تری جی نیست.

فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk

mohammad.asghari
21-12-2014, 16:31
قرار بود 2،3 تا تعرفه هم هم اضافه کنه بلند مدت اونا چی شد؟

S M Λ S Ħ
21-12-2014, 16:33
بچه ها من دیشب بسته 24 گیگ خریده بودمو وقتی ساعت 2 استارت دانلود رو زدم، سرعت بین 100 تا 600 متعیر بود !
اصلا ثبات نداشت، همینجوری عشقی میگرفت !
حالا این به کنار، صبح که پا شدم دیدم دانلود قطع شده بود، کلا نهایتش 500 مگ گرفته بود که لینک پریده بودو دوباره همون لینک رو ساعت 7:45 گذاشتم واسه دانلود با سرعت بین 400 تا 1 مگ داشت دانلود میکرد
حالا چرا اینجوری شده بود ؟ اشکال از لینک دانلود بود ؟ اگه آره که پس چرا سر صبح که زدم واسه دانلود دانلود کرد ؟ لینک دانلود هم از سایت معتبری (داخلی) بود

vahooli
21-12-2014, 17:17
دوست عزیز متاسفانه ایرانی جماعت حافظه تاریخی نداره( میشه گفت در این زمینه عقب مانده ذهنی هستیم)
اقلا الان اینترنت استیبل شده! نگران نیستی فردا یا پس فردا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کار میوفته یا سرعت میره رو 10KB

دقیقا همینطوره

جاش اینجا نیست و اشتباه رو کسی کرد که اول پست سیاسی و گذاشت تا بحث ها به اینجا کشیده بشه

اولا با فیلتیرینک هوشمند کل فیلتر شکن ها از کار میفتاده تا کسی دیگه دغدغه قطعی نداشته باشه چونکه صفحه از طریق شرکت ها بسته میشه و نمیشه دورش زد (معاون وزیر چند وقت پیش گفت)

دوما هم 3g رو هم مجبور بود مجوز بده هم از لحاظ قانونی هم اینکه اپراتور ها کلی سرمایه گزاری کرده بودند در ضمن این کار دولت هم محض رضای خدا نبود بلکه کلی در امد کسب کرد و میکنه از این مجوز فوقش اگر دولت دیگه ای بود یک خورده با تاخیر مجوز میداد

سوما تو صفحه کلوب وزیر جواب داده شد درباره حذف شبانه کار شرکت ها مظابق قانون کمیسیون تنظیم مقررات بوده

یک نکته هم بگم من خودم از این دولت دفاع کردم ولی دلیل نمیشه وقتی کار اشتباهی کرد نگم اشتباه بوده و سریع برچسب دلواپس بزنم به هر انتقادی

فیلترینگ هوشمند فعلا در حد تئوریه و خیلی خیلی سخته پیاده کردنش . فعلا اولویت اونها اینترنت ملی هست.

آفرین حالا بهم بگو قانون کمیسیون تنظیم مقررات وزیر وضع میکنه یا رییس جمهور ؟

ولی بهتره بحثو تموم کنیم جاش اینجا نیست . اونکسی که باید ببینه می بینه و اون کسی کلا کوچه علی چپه همون کوچه تا ابد می مونه .

SMB_77
21-12-2014, 19:54
دوستان کسی با
iphone 5 GSM A1428
تونسته به LTE ,4G ایرانسل وصل شه؟
چون ایرانسل از فرکانس 1800 استفاده میکنه و این مدل آیفون از فرکانس 1800 پشتیبانی نمیکنه
ممنون میشم پاسخ بدید

mohamad1384
21-12-2014, 21:53
دوستان سرعت اینترنت ایرانسل پایین آمده حتما بخاطر تعرفه های جدیدش است

mf70
21-12-2014, 22:32

رایتل واسه تماس تصویری هم سرمایه گذاری کرده بود و واسش مهم بود اما کو؟؟!!!

amirlovely
21-12-2014, 23:14
سلام بسته من تموم شده چند روز بود چک نکرده بودم افتاده بود مصرف ازاد دیروز عصر ایرانسل اس ام اس داد که خط شما یکرفه شده و 200 تومن هزینه قبض هست در صورتی که حد اعتبار من 85 تومن هست چطور شده که تو 85 هزار تومن قطع نشده ؟ضمنا اگه برم مرکز خدمات می تونم قسطی بدم واسه ادم زور در میا د 200 تومن پول اینترنت ؟؟؟

MOH@ND3S
21-12-2014, 23:19
سلام بسته من تموم شده چند روز بود چک نکرده بودم افتاده بود مصرف ازاد دیروز عصر ایرانسل اس ام اس داد که خط شما یکرفه شده و 200 تومن هزینه قبض هست در صورتی که حد اعتبار من 85 تومن هست چطور شده که تو 85 هزار تومن قطع نشده ؟ضمنا اگه برم مرکز خدمات می تونم قسطی بدم واسه ادم زور در میا د 200 تومن پول اینترنت ؟؟؟

این مشکل رو خیلی ها داشتن .. از جمله من..بخاطر اینکه کانکشن شما مدام وصل بوده و سیستم ایرانسل زمانی که اینترنت رو قطع و وصل کنید محاسبه میکنه این مدت زمان اتصال رو..قسطی بلی میشه .. یکسری بروز رسانی برای حل این مشکلات دارن انجام میدن که حدود 1.5 تا 2 ماه دیگه حل میشه..چیزی که به من گفتن این بود.

ak313
21-12-2014, 23:19
مکالمه من با یکی کاربران فروم همسایه مه مودم e5372 4g خریده
نوشته اصلی توسط ak313 سلام دوست عزیز امکانش هست یه سیم کارت همراه اول یا رایتل تو مودمت بزاری ببینی میشناسه یا نه. این لاک بودن یا نبودن سوال خیلی هاست. اگر لاک نباشه منم یدونه میخوام

Sent from my MediaPad X1 7.0
سلام . بله این مودمها فقط مخصوص ایرانسل هستش. همراه اول رو گذاشتم لاک بود. حالا عصر که برم خونه رایتل رو هم میزارم ولی احتمالا فرقی نمیکنه . اونم قفله. باید ببینیم متخصصای سایت در آینده میتونن یه راهی واسه آنلاک کردنش پیدا کنن ؟ فقط یه مزیتی که من تو این مودم دیدم آنتن دهی قویش هست.

amirlovely
21-12-2014, 23:28
چند قسط تقسیم می کنن نهایت؟؟ چقدر کار اداریش طول می کشه؟

farshad0123
21-12-2014, 23:30
چند قسط تقسیم می کنن نهایت؟؟ چقدر کار اداریش طول می کشه؟

به نظرم سیمکارتو بنداز دور خیلی بصرفه تره

amirlovely
21-12-2014, 23:35
نمیشه سیم کارت کاریم هست

k1ozil
21-12-2014, 23:46
نمیشه سیم کارت کاریم هست

من همرا اول رو دو قسطش کردن برام از من بچه زنگ زده بود خارج (شماره برادرم تو گوشیم سیو بود بچه پنج ساله زده بود روش 1 ساعت به المان وصل بود) اومد 300:n31:

yasidevil
21-12-2014, 23:59
چه قدر تعرفه های جدید گرون و مزخرفه :|

and-roid2
22-12-2014, 00:06
خب تبریک! بالاخره ایرانسل تعرفه هاشو گــــــــــرون کرد:n37:
بسته 24گیگ شبانه هم حذف شد

laser1
22-12-2014, 00:07
به سلامتی قیمت ها 5برابر شد و شبانه حذف شد
هورااااااااا
به این میگن ایرانوِل که 6 ماه اینجا دارم میگم بهش امیدی نداشته باشد
یه عده ای میان میگن نه آقا ایرانسل بهترین کیفیت رو میده عالیه خدماتش پوکونده داره پیشرفت میکنه
تازه شروع کرده بهتر میشه
سرعتش روز به روز بدتر میشه قیمتش هم که یه هو 5 برابر شد
برید حال کنید

and-roid2
22-12-2014, 00:09
بسته 1روزه 1گیگ 10 هزار تومن!!!!!:n04:
اینطوری همه چیز به نفعه رایتل تموم میشه که!!!:n21:
-----------
من موندم اون کسی که این تعرفه ها رو ایجاد کرده چی تو فکرش بوده؟؟؟

yasidevil
22-12-2014, 00:13
ما بعد عمری فردا می خواستیم ۲۴ شبانه رو بگیریم زارت زد تو کاسمون :n03::n28:

laser1
22-12-2014, 00:14
بسته 1روزه 1گیگ 10 هزار تومن!!!!!:n04:
اینطوری همه چیز به نفعه رایتل تموم میشه که!!!:n21:

جالبیش اینه که مدیران کلاه بردار ایرانوِل نشستن دور هم گفتن چیکار کنیم بهترن کار اینه که شب 28 صفر که تا 2روز بعدش هم مملکت تعطیله قیمت ها رو چند برابر کنیم تا سر و صداش در نیاد
من چند باز از وزیر شنیده بودم که یکی از شروط واگذاری نسل 3 اینکه قیمت های تعرفه های قدیمشون رو افزایش ندند

farshad0123
22-12-2014, 00:24
بسته شبانه رو برداشتن؟:n13:

S M Λ S Ħ
22-12-2014, 00:41
خب شد من دیشب بسته 24 گیگ رو خریدمااااا
الان داره 20 گیگ میده به 100 هزار تومن !!! فک کن صد تومن بدی که بهت 20 گیگ بدن : ))
گفته بودن که ارزون شده، الان یعنی چی که اینجوری شده ؟؟؟

a1l2i3z4a5h6r7
22-12-2014, 00:42
دستشون درد نکنه پارس که شبانه رو حذف کرد گفتیم اشکال نداره بسته شبانه ایرانسل میزنیم دلمون خوشه 24 گیگ حال میکنیم اینم که از ایرانسل اون بسته رو حذف کرد حالا دلمون خوش بود بریم مخابرات که طرح پاییز اونم تموم شد محل ما یک پارس داشت یک شاتل یک مخابرات فکر کنم اینترنت نداشته باشم بهتر با فیلم سریال باید خداحافظی کنم چه مملکت و دولت خوبی داریم همه چی آرومه من چقدر خوشحالم

Le0nard0
22-12-2014, 00:45
مخلصین دولت کفگیر و املت نیستن توی تاپیک؟ :n08: اینم از عاقبت 3g که پزش رو میدادین :n21:

laser1
22-12-2014, 00:58
مخلصین دولت کفگیر و املت نیستن توی تاپیک؟ :n08: اینم از عاقبت 3g که پزش رو میدادین :n21:

آقا ایرانول بهترین کیفیت تو کل جهان رو داره ارائه میده کفر چرا داری میگی قیمت هاشم که ارزون ترین قیمت تو جهانه
(البته اگر جهان متشکل از 4 کشور ایران بوکینافاسو سیرالئون و مجمع الجزایر قمر باشه :n19: )

x_boy
22-12-2014, 00:58
تعرفه قبلی که گرون بود اون بود وضعیت
الان که به هصطلاح ارزون شده شده این
الان زدم تعرفه شبانه رو جالبه فعال شد !!!!

laser1
22-12-2014, 01:03
الان که به هصطلاح ارزون شده شده این
الان زدم تعرفه شبانه رو جالبه فعال شد !!!!

حاجی شبانه رو با کد هم میگیری حذف شده
با چی فعالش کردی؟

dj77
22-12-2014, 01:04
معنی ارزونی هم فهمیدیم! با این اوضاع قشنگ الان رایتل ارزون تر می افته البته اگر شب نخوابیم صبح پاشیم ببینیم اونم هر 1گیگ رو کرده 20 هزار تومن :n08: سر صبح اس ایرانسل اومد ها دیدم ارزون شده باورم نشد... :n19:

من اشتباهی که کردم فقط رفتم الکی 10تومن دادم به این دزدها سیم کارتو عوض کردم... :n27:

laser1
22-12-2014, 01:13
معنی ارزونی هم فهمیدیم! با این اوضاع قشنگ الان رایتل ارزون تر می افته البته اگر شب نخوابیم صبح پاشیم ببینیم اونم هر 1گیگ رو کرده 20 هزار تومن :n08: سر صبح اس ایرانسل اومد ها دیدم ارزون شده باورم نشد... :n19:

من اشتباهی که کردم فقط رفتم الکی 10تومن دادم به این دزدها سیم کارتو عوض کردم... :n27:

بعد جالبیش اینه اینقدر هول هولکی بسته هارو تغییر دادن که شارژ ویژه اینترنت همراه رو هنوز حذف نکردن
#رمز شارژ*۱۴۵*
هنوز با این میشه با کارت شارژ 10تومنی بسته 2گیگ رو فعال کرد

x_boy
22-12-2014, 01:21
حاجی شبانه رو با کد هم میگیری حذف شده
با چی فعالش کردی؟

اول که زدم یه پیغامی اومد زدم رفت
بعد اس ام اس اومد که ماهانه 24 گیگ فعال شد
ستاره 555 ستاره 518 مربع

dj77
22-12-2014, 01:22
بعد جالبیش اینه اینقدر هول هولکی بسته هارو تغییر دادن که شارژ ویژه اینترنت همراه رو هنوز حذف نکردن
#رمز شارژ*۱۴۵*
هنوز با این میشه با کارت شارژ 10تومنی بسته 2گیگ رو فعال کرد

راهش اینه که هیچکس دیگه بسته اینترنت فعال نکنه وقتی ببینید مصرف کننده بسیار کم شده تا حد چشم گیری یه حرکتی می کنند.... البته نباید از مجوز این تعرفه های فضایی هم گذشت که سازمان صادر کنندش کاملا دولته و کسی نیست جز سازمان تنظیم مقررات رادیویی...

dj77
22-12-2014, 01:24
پست اول تاپیک به روز شد. مقایسه قیمتها و بسته های قدیمی و بسته های جدید بر عهده شما. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

maskot
22-12-2014, 01:28
دهنشون سرویس بسته هارو چرا اینقدر گرون کردن اینطوری که بریم رایتل بگیریم بهتره یه ماه 1.5 گیگ 12500 ایرانسل 17-18 تومن میافته سرعت هم که با این حجم محدود همون کم باشه بهتره:n37:

laser1
22-12-2014, 01:44
راهش اینه که هیچکس دیگه بسته اینترنت فعال نکنه وقتی ببینید مصرف کننده بسیار کم شده تا حد چشم گیری یه حرکتی می کنند.... البته نباید از مجوز این تعرفه های فضایی هم گذشت که سازمان صادر کنندش کاملا دولته و کسی نیست جز سازمان تنظیم مقررات رادیویی...

چون اقتصاد کشور ما پر پایه ی رانت قرار گرفته نه رقابت با نخریدن اتفاق خاصی نمیفته اونها که دارن قیمت نجومی میدن حالا کسی هم نخره اینها سودشون رو میکنند
در کل قیمت های قبل خیلی عجیب بود شما اگه بتونی با یه بسته 10 تومنی 1ماه شاید هزار ساعت با وایبر حرف بزنی تازه هم قیمت adsl هم در بیاد دیگه چیزی از پولی که از تماس گیرشون میومد نمیمونه
قبلا رگولاتوری چند باری گفته بود که شرط ارایه مجوز نسل افزایش ندادن قیمت بسته هاست احتمالا واکنش نشون میدند و احتمالش هم هست که یه کاهشی داشته باشه

Joaquin
22-12-2014, 01:57
نمردیم و معنی کاهش تعرفه هم فهمیدیم. الان تو تموم سایتای خبری نوشتن "کاهش تعرفه ایرانسل" بعد جالبه خود ایرانسل با اس ام اس اعلام کرده از اول دی قیمت بسته های تشویقی کاهش پیدا میکنه! اینم کاهش!

من الان چند وقته دارم از رایتل استفاده میکنم. الانم که این بسته هاش از رایتل گرون تر شد. سرعتش افتضاح تر، پکت لاس بیشتر، دروغ هاشم بیشتر.

در ضمن الان خوشحال شدم که 10 تومن بابت تعویض سیم کارت ندادم!

ویرایش: الان که نگاه کردم تو سایتش نوشته همواره باید مبلغ 1500 تومن توی حساب باشه تا بشه یک طرح رو فعال کرد. به به. اینم یه راه جدید برای دزدی. پیامک های اتمام اعتبار معمولا دیر میان. تا آدم بجنبه اینترنت رو قطع کنه پولش رو خورده و یه آبم روش.

فردا صبح زنگ میزنم میپرسم دقیقا چند درصد ارزون شده! (100%-)

amiralex65
22-12-2014, 01:59
اتفاقا به نظر من.قيمتا خوبه.
اینترنت موبایل که واسه دانلود فیلم و سریال نیست.
هرچقدر قیمت گرون تر سرعت بهتر.

پ.ن: حالا دوستان نیان بگن که تو.منطقه ما adsl نیست و دلمون به همین 3g خوشه.
تو منطقه ما هم adsl نیست و با وايمکس داغون سر میکنم.ولی این دلیل نمیشه که بخوام صبح تا شب و شب تا صبح با 3g دانلود کنم.

Joaquin
22-12-2014, 02:17

تو منطقه ما هم adsl نیست و با وايمکس داغون سر میکنم.ولی این دلیل نمیشه که بخوام صبح تا شب و شب تا صبح با 3g دانلود کنم.
شما با این مسائل راحت کنار میاد. ولی من (و خیلیای دیگه) نمیتونیم ببینیم حقمون در حال خورده شدنه و ما هم خدا رو شکر کنیم.

-----------

دقیقا تعرفه ها +2 برابر شده.

farshad0123
22-12-2014, 02:18
از ایرانسل که تا حالا اینترنت پر سرعتی ندیدیم بسته همراه یک بار گرفتیم سرعتش روی حالت H+ از 15کیلوبایت بالاتر نرفت پولمون دود شد رفت هوا وایمکسش هم که خدا حفظش کنه از بس گرونه کسی نمیتونه از سرعت 128کیلوبیت در هر ثانیه فراتر بره ولی غمی نیست ماشالله اینترنت مخابرات هست علاوه بر شبانه رایگان روزانه رایگان هم داره میده:n31:

laser1
22-12-2014, 02:19

حاجی به نظرت چون قیمتش رفته بالاتر از فردا کیفیت بهتر میشه؟ واقعا فک میکنی کیفیت ایرانول بهتر میشه؟
تبریک میگم به ساقیت :n09::n02:

amiralex65
22-12-2014, 02:28
حاجی به نظرت چون قیمتش رفته بالاتر از فردا کیفیت بهتر میشه؟ واقعا فک میکنی کیفیت ایرانول بهتر میشه؟
تبریک میگم به ساقیت :n09::n02:
از فردا که نه ولی حتما تاثیر ميزاره.
این فروم جاييه که هرکی میاد نظر خودشو میگه.منم نظر خودمو گفتم

saeeddeeas
22-12-2014, 02:32
خخخخ
اقا خداروشکر که ایرانسل شهر مارو نه تریجی کرده نه هیچی همون نسل دو هم قطه خداروشکر وگرنه با این قیمتا اعصابمون داغون تر میشد. ایرانسل جان تا ابد اینترنت شهر مارو قطع کن:n02: تا حداقل کمتر حرص بخوریم
چون احتمالا تعرفه ازاد رو کم کردن،بهشون فشار اومده گرفتن بسته هارو زیاد کردن تا یکم کیسه نامحدودشون رو پر تر کنن:n10:
اون قضیه 1500 تومن هم واقعا خنده داره یعنی الان کسی که بخواد بسته 1000 تومنی بخره باید 3500 تو حسابش باشه خخخخ:n09::n31:

dj77
22-12-2014, 02:38
چه استدلال باحالی ولی آخرایه استدلال ایرانسل گرون کرده پس کیفیتش میره بالا :n02::n10:

از همین تریبون اعلام می کنم هموطن بشین تا کیفیت بره بالا... :n31:

laser1
22-12-2014, 02:44
بچه ها قیمت 3جی تو پاکستان که یادتونه
30گیگ 600روپیه که میشه کمتر از 20هزار تومن
بریم پاکستان پناهنده بشیم
اینترنت بهتر = منفجر شدن :n08:
هرکی پایه است تا بریم :n20:

amiralex65
22-12-2014, 02:46
چه استدلال باحالی ولی آخرایه استدلال ایرانسل گرون کرده پس کیفیتش میره بالا :n02::n10:

از همین تریبون اعلام می کنم هموطن بشین تا کیفیت بره بالا... :n31:

شاید منظور منو متوجه نشدید.
وقتی تعرفه گرون بشه مصرف کننده کم میشه.دانلود های حجیم کم میشه پس سرعت می ره بالا.
واقعا فهميدنش واستون سخته.?

saeeddeeas
22-12-2014, 02:48
وقتی تعرفه گرون بشه مصرف کننده کم میشه.دانلود های حجیم کم میشه پس سرعت می ره بالا.

اخوی برادر اینجا ایرانه!! شرایطش فرق داره،در حالت نرمال حق با شماست ولی اینجا ایرانسل و همه مثل لاشخور دنبال خوردن پول و خون و .. مشتری هستن:n33:

dj77
22-12-2014, 02:50
بچه ها قیمت 3جی تو پاکستان که یادتونه
30گیگ 600روپیه که میشه کمتر از 20هزار تومن
بریم پاکستان پناهنده بشیم
اینترنت بهتر = منفجر شدن :n08:
هرکی پایه است تا بریم :n20:

پاکستان خطرناکه حسن
من فردا دارم میرم کویت پناهنده شم میای بیا بریم
منو با خودت ببر کویت کویت :n02:

300گیگ اینترنت 4G تنها 24درهم :n10:

amin1374
22-12-2014, 02:56
بسته‌های اینترنت همراه

شما مشترکین دائمی و اعتباری می‌توانید از بسته‌های ویژه سرویس اینترنت همراه استفاده کنید:

مهلت استفاده
حجم
قیمت
کد فعال سازی اعتباری
کد فعال سازی دائمی

۱ روز
۱۵ مگابایت
۵,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۱*۱#
*۵۵۵*۵*۱*۱#

۱ روز
۵۰ مگابایت
۱۲,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۱*۶#
*۵۵۵*۵*۱*۶#

۱ روز
۱۵۰ مگابایت
۲۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۱*۲#
*۵۵۵*۵*۱*۲#

۱ روز
۲۰۰ مگابایت
۳۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۱*۵#
*۵۵۵*۵*۱*۵#

۱ روز
۵۰۰ مگابایت
۶۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۱*۳#
*۵۵۵*۵*۱*۳#

۱ روز
۱ گیگابایت
۱۰۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۱*۴#
*۵۵۵*۵*۱*۴#

۷ روز
۱۰۰ مگابایت
۲۵,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۲*۲#
*۵۵۵*۵*۲*۲#

۷ روز
۲۰۰ مگابایت
۴۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۲*۳#
*۵۵۵*۵*۲*۳#

۷ روز
۳۰۰ مگابایت
۵۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۲*۱#
*۵۵۵*۵*۲*۱#

۷ روز
۶۰۰ مگابایت
۸۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۲*۵#
*۵۵۵*۵*۲*۵#

۷ روز
۱ گیگابایت
۱۰۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۲*۷#
*۵۵۵*۵*۲*۷#

۷ روز
۲ گیگابایت
۱۸۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۲*۴#
*۵۵۵*۵*۲*۴#

۷ روز
۵ گیگابایت
۳۵۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۲*۶#
*۵۵۵*۵*۲*۶#

۳۰ روز
۲۰۰ مگابایت
۵۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۳*۱#
*۵۵۵*۵*۳*۱#

۳۰ روز
۵۰۰ مگابایت
۱۰۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۳*۶#
*۵۵۵*۵*۳*۶#

۳۰ روز
۱ گیگابایت
۱۳۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۳*۷#
*۵۵۵*۵*۳*۷#

۳۰ روز
۱۲۰۰ مگابایت
۱۶۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۳*۵#
*۵۵۵*۵*۳*۵#

۳۰ روز
۲ گیگابایت
۲۰۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۳*۲#
*۵۵۵*۵*۳*۲#

۳۰ روز
۵ گیگابایت
۴۰۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۳*۳#
*۵۵۵*۵*۳*۳#

۳۰ روز
۱۰ گیگابایت
۶۵۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۳*۸#
*۵۵۵*۵*۳*۸#

۳۰ روز
۲۰ گیگابایت
۱,۰۰۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۳*۴#
*۵۵۵*۵*۳*۴#

۳ ماهه
۶۰۰ مگابایت
۱۲۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۴*۱#
-

۳ ماهه
۵۰ گیگابایت
۲,۰۰۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۴*۲#
*۵۵۵*۵*۴*۲#

۶ ماهه
۷۰ گیگابایت
۲,۶۰۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۴*۳#
*۵۵۵*۵*۴*۳#

۱۲ ماهه
۱۰۰ گیگابایت
۳,۵۰۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۴*۴#
*۵۵۵*۵*۴*۴#

توجه داشته باشید در طرح سه ماهه حداکثر حجم قابل استفاده در هر ماه ۲۰۰ مگابایت می‌باشد.

moz
22-12-2014, 02:59
دوست عزیز ، شرکت سرویس دهنده باید بستر سرویس دهی به مشترک رو فراهم کنه ، نه اینکه گرون کنه که کسی استفاده نکنه !
ایرانسل و همراه اول وظیقه دارن که با کیفیت بالا و قیمت مناسب سرویس دهی کنن . قیمت ها باید طوری باشه که با جیب مصرف کننده هاش هماهنگ باشه . وگرنه کسی کسی که بتونه 100.000 تومان پول بسته 20 گیگ بده ، قطعا سمت سیم کارت 5 تومنی نمیره !
اونم با این کیفیت و سرعت .
من که ایرانسل رو خاموش کردم و دو ماهی هست که از همراه اول استفاده می کنم . با 1 دونه آنتن ، 200 تا دانلود میده . ایرانسل با این هم تبلیغ به گرد پاشم نمیرسه

dj77
22-12-2014, 03:03
ﺧﺮﻡ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﮐﺰ ﺍﻳﻦ ﻣﻨﺰﻝ ﻭﻳﺮﺍﻥ ﺑﺮﻭﻡ
ﺭﺍﺣﺖ ﺟﺎﻥ ﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺍﺯ ﭘﻰ ﺟﺎﻧﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ

ﮔﺮ ﭼﻪ ﺩﺍﻧﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﻳﻰ ﻧﺒﺮﺩ ﺭﺍﻩ ﻏﺮﻳﺐ
ﻣﻦ ﺑﻪ ﺑﻮﻯ ﺳﺮ ﺁﻥ ﺯﻟﻒ ﭘﺮﻳﺸﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ

ﺩﻟﻢ ﺍﺯ ﻭﺣﺸﺖ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺳﮑﻨﺪﺭ ﺑﮕﺮﻓﺖ
ﺭﺧﺖ ﺑﺮﺑﻨﺪﻡ ﻭ ﺗﺎ ﻣﻠﮏ ﺳﻠﻴﻤﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ

ﭼﻮﻥ ﺻﺒﺎ ﺑﺎ ﺗﻦ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﻭ ﺩﻝ ﺑﻰ ﻃﺎﻗﺖ
ﺑﻪ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﻯ ﺁﻥ ﺳﺮﻭ ﺧﺮﺍﻣﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ

ﺩﺭ ﺭﻩ ﺍﻭ ﭼﻮ ﻗﻠﻢ ﮔﺮ ﺑﻪ ﺳﺮﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﺭﻓﺖ
ﺑﺎ ﺩﻝ ﺯﺧﻢ ﮐﺶ ﻭ ﺩﻳﺪﻩ ﮔﺮﻳﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ

ﻧﺬﺭ ﮐﺮﺩﻡ ﮔﺮ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻏﻢ ﺑﻪ ﺩﺭﺁﻳﻢ ﺭﻭﺯﻯ
ﺗﺎ ﺩﺭ ﻣﻴﮑﺪﻩ ﺷﺎﺩﺍﻥ ﻭ ﻏﺰﻝ ﺧﻮﺍﻥ ﺑﺮﻭﻡ

ﺑﻪ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﻯ ﺍﻭ ﺫﺭﻩ ﺻﻔﺖ ﺭﻗﺺ ﮐﻨﺎﻥ
ﺗﺎ ﻟﺐ ﭼﺸﻤﻪ ﺧﻮﺭﺷﻴﺪ ﺩﺭﺧﺸﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ

ﺗﺎﺯﻳﺎﻥ ﺭﺍ ﻏﻢ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﮔﺮﺍﻥ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻧﻴﺴﺖ
ﭘﺎﺭﺳﺎﻳﺎﻥ ﻣﺪﺩﻯ ﺗﺎ ﺧﻮﺵ ﻭ ﺁﺳﺎﻥ ﺑﺮﻭﻡ

ﻭﺭ ﭼﻮ ﺣﺎﻓﻆ ﺯ ﺑﻴﺎﺑﺎﻥ ﻧﺒﺮﻡ ﺭﻩ ﺑﻴﺮﻭﻥ
ﻫﻤﺮﻩ ﮐﻮﮐﺒﻪ ﺁﺻﻒ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺑﺮﻭﻡ

دوستان شب یلدای خوبی داشته باشین :n16::n06:

farshad0123
22-12-2014, 03:04
ببخشید تعرفه ها 10برابر نشدن؟:n13:
اون بالا تو اون جدوله 1روزه 1گیگ رو زده 10000تومن قبلا 1000تومن نبود؟:n13:

amin1374
22-12-2014, 03:06
چقدر ارزون شد واقعا ادممک به خودش میباله این همه ارزونی :) الان من که همیشه برا تبلتم 10 تومن میزدم 2 گیگ میگرفتم الان کوفتم نمیزنم از یک روش دیگه استفاده میکنم نت مفته ایرانسل چششون دراد دزدا به موقعش هم یک مقاله تند و تیز تو بخش اخبار پیج و سایت بروزرسانی میزنم لینک میدم بیاین همگی نظر بدین ؛از خوشحالی مبترسم خوابم نبره :دی

moz
22-12-2014, 03:12
چقدر ارزون شد واقعا ادممک به خودش میباله این همه ارزونی :) الان من که همیشه برا تبلتم 10 تومن میزدم 2 گیگ میگرفتم الان کوفتم نمیزنم از یک روش دیگه استفاده میکنم نت مفته ایرانسل چششون دراد دزدا به موقعش هم یک مقاله تند و تیز تو بخش اخبار پیج و سایت بروزرسانی میزنم لینک میدم بیاین همگی نظر بدین ؛از خوشحالی مبترسم خوابم نبره :دی

به ما هم یاد بده :n02:

mehrabooni
22-12-2014, 04:35
به ما هم یاد بده :n02:

چه ساده ای شما
همچین چیزی حقیقت نداره

timemachine2029
22-12-2014, 05:44
چه ساده ای شما
همچین چیزی حقیقت نداره

دقیقا امان از دست اینا،مبحث خنده ادم رو برای یک هفته جور میکنن:n02:(شما مواظب باش به اندازه پولی که میدی از خدماتش نهایت استفاده رو ببری زیر ابی رفتن پیش کش:n02:)
بسته شبانه هم احتمال داره دوباره اضافه بشه ،من 3 تا بسته پشت سره هم خریدم الان نزدیک 60 گیگش مونده:n02:
تعرفه هاش در حد فاجعه ست نمیذاشت ملت بدون طرح استفاده میکردن سنگین تر بود + زیرش بسیار شدیدی پیدا میکنه مصرف کنندگانش،هرچند ملت ما نشون دادن برای حمایت از تولید ملی حاضرا چندین برابر بره تو پاچشون اما خم به ابرو نیارن:n02:
ببخشید یکمی ترول مانند بود پستم

saeeddeeas
22-12-2014, 08:34
دقیقا امان از دست اینا،مبحث خنده ادم رو برای یک هفته جور میکنن:n02:(شما مواظب باش به اندازه پولی که میدی از خدماتش نهایت استفاده رو ببری زیر ابی رفتن پیش کش:n02:)
بسته شبانه هم احتمال داره دوباره اضافه بشه ،من 3 تا بسته پشت سره هم خریدم الان نزدیک 60 گیگش مونده:n02:
تعرفه هاش در حد فاجعه ست نمیذاشت ملت بدون طرح استفاده میکردن سنگین تر بود + زیرش بسیار شدیدی پیدا میکنه مصرف کنندگانش،هرچند ملت ما نشون دادن برای حمایت از تولید ملی حاضرا چندین برابر بره تو پاچشون اما خم به ابرو نیارن:n02:
ببخشید یکمی ترول مانند بود پستم

دوست عزیز هم رایتل هم ایرانسل این امکان زیر ابی رفتن رو دارن:n02:

arash59b
22-12-2014, 08:42
ملت ایران قبلا امتحانشون رو پس دادن

شاید چند روز اول ریزش داشته باشه و کاربرها کمتر استفاده کنند و طرح بزنند ولی بعدش همه چی عادی میشه و مثل سابق شروع می کنند به خرید طرح ها.

ملت از پسته 50 تومنی که نون شبشون هم نبود نگذشتند و فقط غر ردند حالا این دیگه چیزی نیست.

amin1374
22-12-2014, 09:00
دوست عزیز هم رایتل هم ایرانسل این امکان زیر ابی رفتن رو دارن:n02:
همراه اول رو هم از قلم انداختی :)

smahdis
22-12-2014, 09:08
دیروز که sms ایرانسل رو دیدم, آثار بغض و کینه و خشم در متن کاملا مشهود بود. اونا از این تصمیم دولت به شدت ناراحت هستن میخوان انتقام بگیرن.

نوشته بود ما تا حالا اینترنتی رو که 15 ریال بود رو 5 ریال حساب میکردیم.

sms رو که خوندم فهمیدم قراره گرون بشه. بولی لجبازی میاد.

moz
22-12-2014, 09:37
دیروز که sms ایرانسل رو دیدم, آثار بغض و کینه و خشم در متن کاملا مشهود بود. اونا از این تصمیم دولت به شدت ناراحت هستن میخوان انتقام بگیرن.

نوشته بود ما تا حالا اینترنتی رو که 15 ریال بود رو 5 ریال حساب میکردیم.

sms رو که خوندم فهمیدم قراره گرون بشه. بولی لجبازی میاد.

آخــــــــــــــی
ایرانســـــــــل بــــــــــــی نـــــوا

smj.hashemi
22-12-2014, 10:11
واقعا از ایرانسل ممنون هستیم که با پایین اومدن قیمت اینترنت ، قیمت بسته هاش رو 2 برابر کرده و یا با همون قیمت نصف کرده
داره ازت بدم میاد ایرانسل
خیلی بی رحمی
اون بد بخت هایی که توی روستا و شهرهای کم جمعیت هستن چه گناهی کردن آخه که 3جی شاید تا 2 سال آینده هم بهشون نرسه
انتظار همچین افتضاحی رو نداشتم
پیش به سوی رایتل و همراه آخر
رایتل 200 مگ 7 روزه 3000 ، ایرانسل 200 مگ 4000
رایتل 3 گیگ 30 روزه 19900 ، ایرانسل 2 گیگ 20000
همراه اول رو هم که دیگه همه میدونید بگم ایرانسل باید خجالت بکشه
دوستان ایرانسلی اگه بخواین بحث قیمت رو با سرعت پیش بکشید بهتون بگم فکر نمیکنم کسی راضی باشه از این سرعت !!!

fafool70
22-12-2014, 10:21
یعنی ایرانسل با خودش چی فکر کرده 2 گیگ یک ماه شده 20 هزار تومن!!! 5 گیگ که 20 تومن بود شده 35 تومن . آقایون واقعا اگر مجبور نیستین اصلا استفاده نکنید و برید سمت همون adsl و همراه اول ببینم اینا آدم بشو هستن. راجع به گرونی 10 برابری هم تو 195 شکایت کنید .اینا دیگه خیلی شورشو در اوردن

ak313
22-12-2014, 10:48
آیا میدانی بدبخت ترین بدبختها کیست؟ کسی که رفته چهارصد تومن پول مودمه لاک بده بعد این تعرفه ها رو ببینه.
شما یک مدت با اینترنتهای دیگه سر کنید اگر ایرانسل به غلط کردن نیفتاد. من توی تاپیک پارس آنلاین جزء اولین نفراتی بودم که تخلیه کردم. همه با هم پیش به سوی عدم تمدید.

and-roid2
22-12-2014, 10:59
تا دیر نشده سریع در 195 از ایرانسل بخاطر افزایش قیمت بسته های اینترنت شکایت کنید.

ما باید بفهمیم اینا به چه حقی و کدوم قانونی افزایش قیمت دادن و چرا در سایتهای خبری دروغ نوشتن کاهش قیمت دادن!!!

vahooli
22-12-2014, 11:04
دوستان امکان اعتراض نداریم چون بسته ها با کیلویی کمتر از 0.7 محاسبه شدن ...

یه چیزی هم که من تجربه کردم وب گردی ایرانسل افتضاحه چرا ؟! همراه اول منزجر هم نتش خیلی استیبل تره :(

ak313
22-12-2014, 11:05
دوست عزیز شکایت فایده ای نداره چون خلاف قانون نکردن، و اساساً مشکل اینجاست که توی کشور ما حق خوری و زور گویی توی این موارد خلاف قانون نیست و این نقص مقررات ماست، تنها راه عدم تمدیده خودتو خسته نکن

[ Ehsan ]
22-12-2014, 11:09
خنده داره نگذاشتن حداقل 2ماه بگذره.من هنوز اون اسمی که داده بود گیگی فقط 5 تومن دارم.الان شد 13تومن.2.5 برابر واقعا آدم مبمونه بخنده یا گریه کنه

fafool70
22-12-2014, 11:12
دوستان امکان اعتراض نداریم چون بسته ها با کیلویی کمتر از 0.7 محاسبه شدن ...

یه چیزی هم که من تجربه کردم وب گردی ایرانسل افتضاحه چرا ؟! همراه اول منزجر هم نتش خیلی استیبل تره :(

میدونی چرا dns هاش افتضاحه . شما یه ساعت دیگه از dns ایرانسل که 92.42.51.77 هست رو تست بگیر ببین همش تایم اوت هست. تا ظهر خوبه ولی از ظهر به بعد افتضاح تایم اوت میده

vahooli
22-12-2014, 11:18
میدونی چرا dns هاش افتضاحه . شما یه ساعت دیگه از dns ایرانسل که 92.42.51.77 هست رو تست بگیر ببین همش تایم اوت نیست. تا ظهر خوبه ولی از ظهر به بعد افتضاح تایم اوت میده

یعنی با عوض کردن dns بهتر باید شه ؟

amin1374
22-12-2014, 11:34
قضیه ایرانسل منو یاد اون پارس آنلاین انداخت :دی
ایرانسل:n20: در راستای افزایش رضایت کاربران قیمت بسته های خودشو به میزان -200% ارزون کرده :D:n19:

fafool70
22-12-2014, 11:36
یعنی با عوض کردن dns بهتر باید شه ؟

خود ایرانسل باید بهترشون کنه.یکی از خودشون گفت وزارت ارتباطات واسه اون حمله های سایبری مجبورمون کرده خودمون dns داشته باشیم

ShadowDragon
22-12-2014, 11:37
قابل توجه دوستانی که شور و شوق 4G داشتن! بفرمائید استفاده کنید...

arashaj74
22-12-2014, 11:41
600مگ ۳ماهه ۱۲ تومن هنوز به صرفه هست.البته فقط برا وایبر و مصارف ضروری.با این تعرفه ها ترافیک مصرفی کاهش محسوسی پیدا میکنه و کیفیت احتمالا میره با

behnamlider
22-12-2014, 11:46

واقعا ملت چقدر ساده ان ... اره از این به بعد منتظر سرعت فضاییی باشید:n08:

این بچه مایه دارا بایدم از این تزا بدن:n21:

هیچ کس هم به فکر قشر بدبخت فیقر این جامعه نیست که نیست

خداحافظ ایرانسل

امین1356
22-12-2014, 11:48
دوستان کسی با
iphone 5 GSM A1428

تونسته به LTE ,4G ایرانسل وصل شه؟
چون ایرانسل از فرکانس 1800 استفاده میکنه و این مدل آیفون از فرکانس 1800 پشتیبانی نمیکنه
ممنون میشم پاسخ بدید

دوست عزیز خودت جواب خودتو دادی

starpars
22-12-2014, 11:50
دقیقا اومده بسته هایی که بیشترین مشتری رو داشتنو چند برابر کرده:n15:
فقط بسته های 3-6-ماهه و 1 ساله همون قیمت قبلی گذاشته که با این اوضاع که هر روز سرعت در حال کم و زیاد شدنه کسی ریسک نمیکنه 1 ساله بخره
واقعا مملکت گل و بلبلی داریم

نرخ مصوب 0.5 ریال و 0.75 ریال ظاهرش گول زنندست ولی برای هر کیلوبایت واقعا زیاده اما بعد از تصویب هیچ کس اعتراضی نکرد چون همه دلشون به بسته هایی که اپراتور ها خودشون طراحی کرده بودن خوش بود بسته هایی که هیچ ارگان نظارتی نمیتونه در موردش نظر بده و اپراتور ها تا نرخ همون 0.5 و 0.75 ریال میتونن زیادش کنن بدون اینکه بخوان به کسی جواب بدن

پس تنها دو راه برای ملت میمونه:

1- اعتراض به مصوبه 0.5 و 0.75 ریالی و کاهش اون (الان دیگه مبنای محاسبه باید مگ یا گیگ باشه نه کیلو)
2- تمدید نکردن بسته های اینترنت و کوچ به سمت سایر سرویس دهنده ها

arashaj74
22-12-2014, 11:55
قیمت ۱گیگ اینترنت موبایل طبق قیمت گذاری سازمان مقررات ۷۵۰۰۰ تومان هست حالا داره ایرانسل بهتون حال میده با پرداخت ۱۶تومن سرویس بهتون میده اعتراض میکنید؟!

$mobin$
22-12-2014, 12:01
آقایون خواهشا بیاین یه حرکتی بزنیم حالا شده بریم صحفه ی کلوب وزیر ارتباطات یا حتی خود ایرانسل صحبت به اپراتور یا راه اندازی کمپین اینترنتی یه کاری بکنیم اینطوری دیگه بد جور فاتحمون خوندست

توی تموم دنیا قیمت اینترنت سال به سال پایین میاد ولی به اینجا که میرسهاین کار ها ر و میکنن شبامه رو که کلا زدن برجکش داغون کردن اصلا تو تعرفه ها ردی ازش نیست.

امین1356
22-12-2014, 12:04
به نظر بنده به دلیل افزایش پوشش تدریجی نسل 3 و 4 ایرانسل در سراسر ایران و عدم تخصیص پهنای باند کافی توسط شرکت زیرساخت به ایرانسل و همینطور محدود بودن ظرفیت انتقال دیتای هر BTS از لحاظ فنی، ایرانسل (و سایر اپراتورها) راهی نداره جز کم کردن مصرف بی مورد کاربران و این هم راهی نداره جز گرون کردن بسته ها (هر چند که فکر نمیکنم افزایش قیمت فعلی تاثیر چندانی روی کاهش مصرف کاربران داشته باشه).
در تمام دنیا هم دیتای موبایل گرونه و امریست عادی و منطقی.
همراه اول که از همون روز اول ارائه نسل 3 قیمت بستهاشو گرون کرد ولی چون دید نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه موقتا" قیمتها رو برگردوند به حالت اول و حتی تاکید کرد که قیمتهای فعلی موقتیست. مطمئنا" همراه اول هم افزایش قیمت خواهد داشت.
نکته بعدی اینه که ظاهرا" بعد از راه اندازی کامل و رسمی شبکه ملی اطلاعات، بمنظور تشویق کاربران به استفاده از محتویات داخلی و همینطور هزینه تمام شده بسیار کمتر پهنای داخلی نسبت به خارجی برای شرکت زیرساخت، قراره هزینه استفاده از پهنای باند داخلی (اینترانت) و پهنای باند خارجی (اینترنت) مجزا بشه.
با تشکر

khoodet
22-12-2014, 12:05
وقتی خبر خوندم خنده ام گرفت نمیدونم چرا
واقعا مملکت خر تو خری داریم تو یک شب طرف قیمتاش 10 برابر میکنه هیچکی هم پاسخگو نیست:n08:
این است دولت تدبیر و امید:n02:

یعنی تدبیری اتخاذ کرد که همتون توش موندید

and-roid2
22-12-2014, 12:06
ادیت........

isbn
22-12-2014, 12:11
خوب وقتي ايرانسل اينجور افزايش قيمت داد حتي از رايتل هم زد جولو همراه اول هم همين كار رو ميكنه و رايتل هم بجا كاهش مياد افزايش ميده و دوباره رقابت كشك ميشه دمشون گرم كه انقدر هواي همو دارن :|||

Armin.Computer
22-12-2014, 12:16
خیلی خیلی جالبه:n08:

می گفتیم رایتل چه قدر گرونه:n08:

dj77
22-12-2014, 12:17
من پدرم در اومد از بس این قیمت ها رو به روز کردم تاهمین امروز صبح قیمت بسته 5گیگ 1ماهه شده بود 35هزار تومن الان شده 40 هزارتومن!!!
قیمت دلار اینطوری بالا میره واقعا؟! :n36:

amiralex65
22-12-2014, 12:18
واقعا ملت چقدر ساده ان ... اره از این به بعد منتظر سرعت فضاییی باشید:n08:

این بچه مایه دارا بایدم از این تزا بدن:n21:

هیچ کس هم به فکر قشر بدبخت فیقر این جامعه نیست که نیست

خداحافظ ایرانسل

عزیزم بخدا من مایه دار نیستم.نیمه مایه دار هم نیستم
ولی انقدر بد بختی دارم و انقد گرونی هرروز میبینم که حالا تو یه ماه 10 تومن بدم واسه اینترنت یا 20 تومن واسم فرقی نداره.
پول 2 کیلو گوجس.

dj77
22-12-2014, 12:19
با کمال احترام برای همه دوستان اگر از ایرانسل باز هم بسته اینترنت خریداری کنید فقط و فقط توهین به شعور خودتون هست. یعنی آقا خوب کردی گرون کردی باز هم گرون کن جا داریم هنوز.... :n27:

farsweb
22-12-2014, 12:19
دوستان نخریدن رو یاد بگیرید. نسل قبل از شما بلد نبود این شد وضع مملکت. وقتی گرون حساب می کنن استفاده نکنید. من تو یک ماه گذشته تقریبا تو 12 شهر نسل 3 ایرانسل رو تست کردم. نشد حتی برای یک ربع مثل آدم کار کنه. یا دیتا قطع می شد یا می رفت رو نسل دو. اینها پول می گیرن اما عادت نکردن سرویس درست بدن. سزای گران فروش از قدیم گفتن نخریدن.

FLiKS3R
22-12-2014, 12:25
من که با این قیمتا دیگه بسته نمیگیرم. بحث این نیست که 1 تومن شده 2 تومن. نکته اینه که ایرانسل پیامک میده که آهای ملت مصرف آزاد اینترنت رو ارزون کردم. برید لذت ببرید. نمیگه در عوض تمام بسته ها دو برابر شده. یا گرون شدن پیامک ها رو اصلا جایی خبر نداد. یه مرتبه گرون شد. این مدل کلاه برداری شیک و مدرن رو دوس ندارم من. شاید با نخریدن تغییر رویه بدن.

FLiKS3R
22-12-2014, 12:31
به نظر بنده به دلیل افزایش پوشش تدریجی نسل 3 و 4 ایرانسل در سراسر ایران و عدم تخصیص پهنای باند کافی توسط شرکت زیرساخت به ایرانسل و همینطور محدود بودن ظرفیت انتقال دیتای هر BTS از لحاظ فنی، ایرانسل (و سایر اپراتورها) راهی نداره جز کم کردن مصرف به مورد کاربران و این هم راهی نداره جز گرون کردن بسته ها (هر چند که فکر نمیکنم افزایش قیمت فعلی تاثیر چندانی روی کاهش مصرف کاربران داشته باشه).
در تمام دنیا هم دیتای موبایل گرونه و امریست عادی و منطقی.
همراه اول که از همون روز اول ارائه نسل 3 قیمت بستهاشو گرون کرد ولی چون دید نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه موقتا" قیمتها رو برگردوند به حالت اول و حتی تاکید کرد که قیمتهای فعلی موقتیست. مطمئنا" همراه اول هم افزایش قیمت خواهد داشت.
نکته بعدی اینه که ظاهرا" بعد از راه اندازی کامل و رسمی شبکه ملی اطلاعات، بمنظور تشویق کاربران به استفاده از محتویات داخلی و همینطور هزینه تمام شده بسیار کمتر پهنای داخلی نسبت به خارجی برای شرکت زیرساخت، قراره هزینه استفاده از پهنای باند داخلی (اینترانت) و پهنای باند خارجی (اینترنت) مجزا بشه.
با تشکر
کجای دنیا اینترنت شبکه تلفن همراه اینقد گرونه دوست عزیز ؟
امیدوارم برای مثالت به زیمبابوه و سومالی ارجاع ندی
یک سال پیش بود تقریبا یه برنامه در مورد تکنولوژی اینترنت موبایل داشتم میدیدم اونجا میگفت کاربرای تلفن همراه تو لندن اینقد مصرف اینترنتشون به خاطر سرعت بالا و قیمت پایین، زیاده که اپراتورا کلافه شدن. اگه بخوای نسبت پوند به ریال ایران حساب کنی بله گرونه.

ak313
22-12-2014, 12:38
همینطوریش کسی نمی رفت مودم ایرانسل بگیره با این تعرفه ها ایرانسل خرید مودم رو باید به گور ببره. طرف میره یدونه آنلاک می گیره تا اسیر این و اون نشه. من خودم یدونه از سایت علی اکسپرس سفارش دادم تا اسیر هیچ اپراتوری نشم. اینطوری وجدانم راحته.

Arsenal2012
22-12-2014, 12:38
بسته 5گیگ ماهانه از 35 تومن با شیب ملایم به 40 تومن افزایش پیدا کرد
طمع هنوز ادامه دارد.......
داداش اشتباه نوشتی من ماه قبل 5 گیگ ماهیانه ایرانسل به قیمت 20 تومن گرفتم الان شده 40 تومن دقیقا 2 برابر... با یه شیب 100 درصد ملایم:n07:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

khoodet
22-12-2014, 12:42
داداش اشتباه نوشتی من ماه قبل 5 گیگ ماهیانه ایرانسل به قیمت 20 تومن گرفتم الان شده 40 تومن دقیقا 2 برابر... با یه شیب 100 درصد ملایم:n07:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
نه عزیز صبح از 20تومن شده بود 35 ولی الان شد 40

starpars
22-12-2014, 12:53
این منظورش چیه دوستان:

زده

۳ ماهه
۵۰ گیگابایت
۲,۰۰۰,۰۰۰ ریال

بعد گفته:
توجه داشته باشید در طرح سه ماهه حداکثر حجم قابل استفاده در هر ماه ۲۰۰ مگابایت می‌باشد.
یعنی چی الان؟
یعنی 50 گیگ 3 ماهه بخری فقط 200 مگش رو در هر ماه میتونی استفاده کنی یعنی از 50 گیگ در سه ماه 600 مگش رو فقط میشه استفاده کرد؟؟؟؟؟؟

laser1
22-12-2014, 12:55
دوستان خداوکیلی دیگه بسته نگیرید استفاده هم نکنید
تحریم ایرانسل

sa_mo1369
22-12-2014, 12:59
واقعا بازم میخواین با این اوضاع از ایرانسل اینترنت بگیرید ؟؟؟!!!

من دیگه به هیچ عنوان از بسته ایرانسل استفاده نمیکنم بقیه دوستامم بهشون میگم دیگه استفاده نکنند . چاقو که بیخ گلوم نذاشتن از این ایرانسل دزد استفاده کنم . شاید من کسی نباشم اما اگه ۲۰ نفر از دوستان و آشنایانو تشویق کنم که دیگه نخرند و بقیه هم اینکارو بکنن شاید ایرانسل بفهمه چه گ...ی خورده . خیلی ببخشید خیلی خیلی ببخشید ولی هرکس دیگه از ایرانسل بسته بگیره احمق به تمام معناست .

خداحافظ ایرانسل

XDbit68
22-12-2014, 13:00
پول که علف خرس نیست .دو گیگ 20 تومن!!!:n19:ملتو چی فرض کردن ؟ من دیروز بسته خریدم قیمتا معمولی بود . البته آخرین بسته هم بود که خریدم...ایرانسل صاف رفت تو سطل آشغال.

ali123454
22-12-2014, 13:03
سلام

پیامک ارزون شدن برخی از خدمات ایرانسل خوب به دست همه میرسه!( حتی واسه بعضی ها دوبار هم میاد!) اما وقتی چیزیو گرون میکنن انگار نه انگار!!
همونطور که میدونید هر گیگ اینترنت آزاد همراه ایرانسل بیش از 500 هزار تومن بود، اما چون الان مجبور شده این قیمت به چیزی حدود 80 هزار تومن برای کاربران اعتباری کاهش بده، قیمت بسته ها را دو برابر کرده که زیاد ضرر نکنه!
حالا شاید سوال شما این باشه که کسی از اینترنت ازاد استفاده نمی کنه، پس منظورت چیه؟ در جواب باید بگم که مطمئنا خیلی ها حواسشون نیست و بسته ای گرفتن تموم شده و از اینترنت آزاد استفاده میشه و کل اعتبارشون میپره(ایرانسل نمیگه که بستتون تموم شد!) و یا خیلی ها حواسشون نیست و بسته ندارن و اینترنتشون به خاطر یه اشتباه فعال شده و شارژشون میپره. حالا سرعت پریدن شارژ اینترنت آزاد یک هشتم شده، واسه همین یه کم ایرانسل ناراحت شده که سرعت خالی کردن جیب مردم کم شده! واسه همین تا حدودی سعی کرده جبران کنه!

تمام این موارد سیاست کاری ایرانسله!
شاید هم در پشت اپراتور ها هماهنگی لازمه برای این افزایش را انجام دادن، که احتمال این هم بالاست!

Le0nard0
22-12-2014, 13:07
تنها بسته با صرفه‌ش یک ساله 100 گیگ 350 تومنه که هرگیگی 3500 درمیاد

XDbit68
22-12-2014, 13:08
بر پدر قیمت نفت هم لعنت! چه بازی ای داریم تو این مملکت ما از این به بعد به خاطر این آشغال سیاه.حالا باز بودجشون ته کشید با هزارتا ترفند میخوان از جیب ملت کسریشونو جبران کنن...

arash59b
22-12-2014, 13:10
این که همون سیاست دولت قبله

نمی خوایم تعرفه ازاد رو کم کنید.

تعرفه ازاد رو بکنید 15 ریال بسته ها رو هم برگردونید به حالت قبل.

rznrz06
22-12-2014, 13:12
اگه این مردم شعورش رو داشته باشند یه این دفعه رو کسی بسته نخره، چه از ایرانسل یا رایتل و یا حتی همراه اول.

SONY XPERIA Z3

dj77
22-12-2014, 13:15
بر پدر قیمت نفت هم لعنت! چه بازی ای داریم تو این مملکت ما از این به بعد به خاطر این آشغال سیاه.

چه ربطی به نفت داره عزیز من وقتی مسولین دزدهستند خودشون و به کم هم قانع نیستند؟!
دبی نفت نداره ؟ کویت نفت نداره؟! که دارن 300گیگ اینترنت LTE می فروشند 24درهم!

rznrz06
22-12-2014, 13:15
تنها بسته با صرفه‌ش یک ساله 100 گیگ 350 تومنه که هرگیگی 3500 درمیاد
بخواهی با Adsl مقایسه کنی،من 100 گیگ رو میگیرم 192 تومن،فوقش 200 تومن.

SONY XPERIA Z3

rznrz06
22-12-2014, 13:18
چه ربطی به نفت داره عزیز من وقتی مسولین دزدهستند خودشون و به کم هم قانع نیستند؟!

عزیز اتفاقا خیلی هم ربط داره.

SONY XPERIA Z3

Le0nard0
22-12-2014, 13:19
بخواهی با Adsl مقایسه کنی،من 100 گیگ رو میگیرم 192 تومن،فوقش 200 تومن.

SONY XPERIA Z3

مسئله همینه که نباید با adsl مقایسه کنی . بین بسته هایی که برای 3g توی این مملکت با گیگی 8 تومن گیگی 10 تومن داره ارائه میشه این بسته یک ساله به صرفه هست

XDbit68
22-12-2014, 13:21

شما اگه بودجه 94 رو میخوندین و ازش اطلاع داشتین متوجه میشدی که چه ربطی داره ! حالا همش میای مارو با اون کشورا مقایسه میکنی.درآمد دولت نصف شده یعنی بیچاره شدیم رفت مشکلات دیگه بماند حالا.

dj77
22-12-2014, 13:23
اینترنت آزاد ایرانسل ارزان شد، اما بسته‌ها گران‌تر شدند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Fusi0n
22-12-2014, 13:42
یعنی لعنت بر همشون گل بگیرید این مملکت بیان جمعش کنن این اینترنت هزار کفت زهر مار میکنن هر کس میاد در هر دوره بیشتر گند میزنه
ثانیه به ثانیه وضعیت بدتر میشه
الان حس این دارم TNT بزارم ایران از نقشه حذف کنم

fafool70
22-12-2014, 13:44
ایمیل شکایت ایرانسل cs@mtnirancell.ir . سایت 195.ir .
دوستانی که میگن تعرفه آزاد ارزون شده و بسته ها هم طبق اون بسته شده . یک گیگ اینترنت یک ماه 13 هزار تومن .خودتون حساب کنید

dj77
22-12-2014, 13:51
دوستان شکایت خودتونو از ایرانسل در سامانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بنده همین الان شکایت خودمو به ثبت رسوندم.

khoodet
22-12-2014, 13:58
دوستان شکایت خودتونو از ایرانسل در سامانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بنده همین الان شکایت خودمو به ثبت رسوندم.

اخه کارشون غیر قانونی نیست که آدم بخواد شکایت کنه اینا حق دارند هر گیگی رو 50 تومن بفروشند کسی هم حق نداره بهشون اعتراض کنه
تنها راه اعتراض نخریدن بسته هست که این هم با شناختی که من از مردم دارم عمرا تا 2 روز اعتراض از فرداش دوباره میرن میخرند
نمونه بارز اون میتونستید تو جریان پارس آنلاین ببینی
کلا حکومت و مردممون به هم میاند اون هر غلطی دلش بخواد میکنه مردم هم همه غلط های حکومت رو قبول میکنند:n21:

amirbrad
22-12-2014, 14:01
سرعت و پوشش چند روزه خیلی بد شده، بعدشم قیمت ها بردن بالا واقعا خسته نباشن!!

AMIR FROM XPERIA Z3

HardwareMaster
22-12-2014, 14:03
پس کو 24 گیگ شبانه ی 10 تومنی؟:n34:
ضمنا با حساب من، نخریدن بسته خیلی به صرفه تره که!
مثلا 50 مگ یک روزه که شذه 12000 ریال میفته هر کیلوبایت 20.8 ریال
در حالیکه هر کیلوبایت بدون بسته 0.5 ریاله (41 برابر ارزونتر!!!) که البته در تعطیلات و یا شب فکر کنم 0.1 ریال هم بشه

supermax15
22-12-2014, 14:06
یعنی یکی از اون چند هزار کارمند احمق ایرانسل اینجا نمیاد ی توضیحی بده چرا گرون شده

XDbit68
22-12-2014, 14:09
اون عده ای که می خواستن جلوی سرعت و رشد 3G و نسل جدید اینترنت همراه تو ایران را بگیرن امروز روز شادیشونه ... بالاخره موفق شدن ...خسته نباشن واقعا.:n27:

yoseffaraji
22-12-2014, 14:09
این دیگه چه وضعشه.به جای اینکه ارزونش کنن چند برابر گرون کردن.از اول هم نسل 3و4 نمیاورد بهتر بود.با این وضع چه استفاده ای میتونه داشته باشه

HardwareMaster
22-12-2014, 14:14
خیلی جالبه ما لب دریا هم بریم از خوش شانسی مون خشک میشه
اون زمان که بسته نمی خریدیم و یا فعالسازی بسته با تأخیر مواجه بود و آزاد برامون میفتاد برای چند مگ مصرف باید 60 هزار تومن میدادیم
حالا که دوزاریمون افتاده که بسته بصرفه تره، قضیه برعکس شد
آخرش نفهمیدیم چی به چیه توی این مملکت
شب میخوابی صبح بلند میشی قوانین معکوس میشه

$mobin$
22-12-2014, 14:24
یه حرکت عجیبی تو کشور ایجاد شده که کلا دارن طرح های شبانه رو بر میدارن

یا نامحدود رو بد جوری سرعتش رو محدود می کنن والله یعنی الان کسی بخواد 2 تا ویدیو از سایتهایی مثل آپارات یا یوتیوب ببینه یا مثلا بازی و فیلمی داونلود کنه

باید یا خودش یا پدرش سرمایه داری چیزی باشن مگه نه با 2 گیگ چیکار میتونی بکنی

چون قانون گذار ها هم با این حرکت موافقن و خیلی هم خوششون میاد که هیچ کس اصلا ندونه اینترنت چیه مطمءــن باشید هیچ حرکتی نمی کنن شاید یه تقدیرنامه ای چیزی هم برای مدیرای شرکت بفرستن

خداییش الآن با این وضعییت مالی خانواده چه کسی می تونه ماهی 50 تومان به بالا پول اینترنت بده؟

dj77
22-12-2014, 14:35
ایرانسل و بقیه اپراتور ها با ابن جایگاه بد برای چه اینترنت را گران می کنند؟

dj77
22-12-2014, 14:37
افزایش 2 برابری نرخ اینترنت بسته‌ای ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ShadowDragon
22-12-2014, 15:05
2 ماه پیش گفتم دلتونو به 4g خوش نکنید... قیمتا به زودی بالا میره ( البته خودمم فکر نمیکردم 2 برابر شه) چند نفر پا شدن گفتن با ویشرفت تکنولوژی مخالفی و شروع به یاوه گویی کردن!
همین الان افرادی هستن که گوشیشون نسل 2 هست! تکلیف اونا چیه؟ خود من حاضرم با همون سرویس و قیمت آنلاین شم! ولی کو؟! صرفا جهت اطلاع، یه سری گوشیای آندرویدی ارزون نسل 2 هستن و فقط شامل گوشیای عتیقه نمیشه

arashaj74
22-12-2014, 15:09
2 ماه پیش گفتم دلتونو به 4g خوش نکنید... قیمتا به زودی بالا میره ( البته خودمم فکر نمیکردم 2 برابر شه) چند نفر پا شدن گفتن با ویشرفت تکنولوژی مخالفی و شروع به یاوه گویی کردن!
همین الان افرادی هستن که گوشیشون نسل 2 هست! تکلیف اونا چیه؟ خود من حاضرم با همون سرویس و قیمت آنلاین شم! ولی کو؟! صرفا جهت اطلاع، یه سری گوشیای آندرویدی ارزون نسل 2 هستن و فقط شامل گوشیای عتیقه نمیشه
عزیز ۳ماهه ۶۰۰مگ ۱۲ تومن بگیر خوب
شما که به آنلاین بودن قانع هستی برات خوبه

kasra2012
22-12-2014, 15:12
ايرانسل از رايتل گرون تر شد تازه با سرعت مزخرف تر
فعلا فقط و فقط همراه اول

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

soheilsh
22-12-2014, 15:14
ببخشیدا تو این چند سالی که gprs بود الان که 3g اومده چه فرقی تو اینترنت قبل و بعدش کرده ؟؟ مگر اینترنت موبایل همون اینترنت نیست؟ تازه اینا باید ارزون ترش کنن تا مشتری بیاد بیشتر حجم مصرف کنه اینا بیشتر بفروشن!!! همراه اول شبکش ناقصه و خیلی قطعی داره تازه اونم به زودی تعرفشو گرون میکنه . رایتلم که سرعتش یک مگه و خیلی جاها پوشش نسل سه نداره

ShadowDragon
22-12-2014, 15:16
به انلاین بودن قانع نیستم به همون 32 و حجم 2 گیگ هم گرون میگم ولی منطقی تره... من که کلا بیخیالش شدم، اصلا از 3g استفاده نمیکنم

kasra2012
22-12-2014, 15:17
ببخشیدا تو این چند سالی که gprs بود الان که 3g اومده چه فرقی تو تعرفش داره ؟ مگر اینترنت موبایل همون اینترنت نیست؟ تازه اینا بایز ارزون ترش کنن تا مشتری بیاد بیشتر حجم مصرف کنه اینا بیشتر بفروشن. همراه اول شبکش ناقصه و خیلی قطعی داره . رایتلم که سرعنش رچ یک مگه

دقيقا
اينا تازه دو بربرش كردن
به نظر من ك ملت بايد استفاده نكنن تا بلكه يه تكوني بخوره ك ماشالا ملت ما گرون شه بيشتر استفاده ميكنن
رايتل درسته رو ١ مگ بسته اما ثابته سرعتش اما ايرانس شبا ٣٠٠ كيلو هم نميرسه

hermione
22-12-2014, 15:23
حیف که ایرانسل همچین قابلیتی نداره و گرنه یه عده الان 10 تا 10 تا بسته فعال میکردن مبادا گرونتر بشه و قحطی اینترنت بشه :n09:

arashaj74
22-12-2014, 15:25
دقيقا
اينا تازه دو بربرش كردن
به نظر من ك ملت بايد استفاده نكنن تا بلكه يه تكوني بخوره ك ماشالا ملت ما گرون شه بيشتر استفاده ميكنن
رايتل درسته رو ١ مگ بسته اما ثابته سرعتش اما ايرانس شبا ٣٠٠ كيلو هم نميرسه

شما که بالای ۲تومن پول آیفون میدی خوب ماهی ۱٪ پول گوشیتو بابت اینترنت بده
چی میشه مگه؟[emoji1]

farshad0123
22-12-2014, 15:26
من نمیدونم کدوم آدم عاقلی میاد یه بسته 1روزه 1گیگ 10000تومنی با سرعت 15کیلوبایت میگیره:n09:

kasra2012
22-12-2014, 15:31
شما که بالای ۲تومن پول آیفون میدی خوب ماهی ۱٪ پول گوشیتو بابت اینترنت بده
چی میشه مگه؟[emoji1]

دوست عزيز بحث پولش نيست بحث بحثه بي كيفيت بودن ك شبا ادم رقبت نميكنه بره سرش
اره اگ كيفيتش خوب بود ميارزيد پول بدي
الان همراه اول سرعتش زير ١٠ مگ ممياد و خود من حداقل ماهي ٢ تا بسته يك ماهه همراه اول مصرف ميكنم چون ادم لذت ميبره وقتي استفاده ميكنه

Hamid_RezaM
22-12-2014, 15:32
داشت کم کم منو جو میگرفت که برم آی سیم بگیرم، خوب شد جلوی خودم رو گرفتم:n25:

Masoud-Susa
22-12-2014, 15:50
:|

بسته‌های اینترنت همراه

شما مشترکین دائمی و اعتباری می‌توانید از بسته‌های ویژه سرویس اینترنت همراه استفاده کنید.
چنانچه در شبکه 3G/4G ایرانسل از بسته های اینترنتی استفاده نمی کنید مبلغ ۱۵,۰۰۰ ریال به عنوان
اعتبار ذخیره در حساب شما نگهداشته می شود. بنابراین میزان اعتبار شما همواره باید بیش از ۱۵,۰۰۰ ریال باشد.

+

از همه طریق میخواد بخوره این ایرانسل دیگه؟

amin1374
22-12-2014, 15:51
به انلاین بودن قانع نیستم به همون 32 و حجم 2 گیگ هم گرون میگم ولی منطقی تره... من که کلا بیخیالش شدم، اصلا از 3g استفاده نمیکنم
داداش یک تجدید نظر تو امضات بکن چند تا شرکت دیگه هنوز اضافه نشده :دی
واقعا بسته هاش گرونه .مگه سر گردنست !رایتلم که پوشش دهیش مالی نیست وگرنه رایتل بهتره تازه شبکشم استیبله فقط میمونه سرعتش تو طرح پایه چقدره معمولا ؟ ایرانسل یک جا سرعت 300 یک جا 20 یک جا 5کیلوعه الان ا نی که ار جی پی ار اس استفاده میکنه هم باید پول استفاده از 3 جی یا 4 جی رو بدهاصلا انصاف نیست !

kasra2012
22-12-2014, 15:53
داداش یک تجدید نظر تو امضات بکن چند تا شرکت دیگه هنوز اضافه نشده :دی
واقعا بسته هاش گرونه .مگه سر گردنست !رایتلم که پوشش دهیش مالی نیست وگرنه رایتل بهتره تازه شبکشم استیبله فقط میمونه سرعتش تو طرح پایه چقدره معمولا ؟ ایرانسل یک جا سرعت 300 یک جا 20 یک جا 5کیلوعه الان ا نی که ار جی پی ار اس استفاده میکنه هم باید پول استفاده از 3 جی یا 4 جی رو بدهاصلا انصاف نیست !

رايتل پايش فيكس ١ مگه بدونه نوسان خوبيش اينه

kotlet110
22-12-2014, 15:58
بعد از این بر وطن و بوم و برش باید رید .......... به چنین مجلس و بر کر و فرش باید رید

به حقیقت در عدل ار در این بام و در است ..... به چنین عدل و به دیوار و درش باید رید

mf70
22-12-2014, 16:07
دوستان نخریدن رو یاد بگیرید. نسل قبل از شما بلد نبود این شد وضع مملکت. وقتی گرون حساب می کنن استفاده نکنید. من تو یک ماه گذشته تقریبا تو 12 شهر نسل 3 ایرانسل رو تست کردم. نشد حتی برای یک ربع مثل آدم کار کنه. یا دیتا قطع می شد یا می رفت رو نسل دو. اینها پول می گیرن اما عادت نکردن سرویس درست بدن. سزای گران فروش از قدیم گفتن نخریدن.
من دانشجو هستم تو یه شهر دیگه امکان استفاده از adslواسم نیست چطور نخرم؟

soheilsh
22-12-2014, 16:12
512 وایمکس 28 هزارتومن با 5 گیگ ترافیک
3G افتصاح ایرانسل با 5 گیگ ترافیک ماهی 40 هزارتومن !!!
واقعا جالبه

FLiKS3R
موارد استثنا همیشه هست دوست عزیز. منظور از نخریدن و تحریم بسته ها برای عامه افراده که معمولا تو خونه یا خوابگاهشون اینترنت دارن. شما که چاره ای نداری.
به طور کلی شاید اگه مردم تا جایی که میشه بسته خریداری نکنن قیمت هارو عوض کنن.

soheilsh

همراه اخر یا رایتل بخر عزیز جان مجبور نیستی این افریقاجنوبی های سیاه پوستو تحمل کنی

NaughtyCat
واقعا به همین راحتی و به همین خوشمزگی قیمت بسته ها "دو برابر" شد؟! چه جالب! :دی

دوستان چند وقت پیشا تو مجارستان دولتشون میخواست *کمی* از کاربران اینترنت مالیات اضافه بگیره، ملت انقلاب کردن!

این نیز بگذرد :)

Tapatalked

mf70
22-12-2014, 16:22
همراه اخر یا رایتل بخر عزیز جان مجبور نیستی این افریقاجنوبی های سیاه پوستو تحمل کنی
همراه اول اگه به عنوان مثال بسته 1 ماهه بخری ده روز بعدش تموم بشه امکان تمدید وجود نداره چون 50 تا mmsهم بهت میده و باید حتما مصرف کنی mms هم ک در جریانی اصلا نمیره! عملا تا پایان 1 ماه باید صبر کنی

رایتلم حالت شبکه اتوماتیک میره رو رومینگ دیگه بسته محاسبه نمیکنه ازاد حساب میکنه و خداتومن پول نت باید بدی اگه هم بزاری رو حالتwcdma باطری و گوشیت ب فا...ک میره

dj77
22-12-2014, 16:49
این تاپیک بیشتر به تاپیک بحث در مورد سیاست شبیهه تا 3G/4G ایرانسل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیاسی چیه عزیز من؟! نماینده مجلس نباید الان وزیر ارتباطات رو بکشه مجلس طرح سوال کنند ازش بگند به چه علت یک شبه قیمت اینترنت همراه 100% دچار افزایش شد؟! نباید وزیر رو بخواهند بگند چرا شرکتهای مخابرات استانی از دادن اینترنت نامحدود خودداری میکنند و هر تعرفه ای خودشون دوست داشته باشند و بیشتر به نفع جیبشون باشه رو ارائه میکنند؟!
یا نه فقط بلدنند وزیر علوم استیضاح کنند که آقا چرا میخوای بورسیه های غیرقانونی رو پیگیری کنی؟! یا ما چند ماه پیش یادمون نرفته وزیر رو تهدید کنند که اگر اپراتورهای موبایل سرعتهای بالا به کاربر بدهند شما استیضاح میشی؟! :n27:

اینها بحث سیاسه یا بخشی مشکلات جامعه در حوزه ict ؟

soheilsh
22-12-2014, 17:05
این ایرانسل تعرفه های معمولی رو گرون کرده که مودم هاشو با تعرفه هاش بف
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%203G%20%D9%88%204G%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8 %B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87

mf70
22-12-2014, 17:22

کمپین تحریم

soheilsh
22-12-2014, 17:23
اقایون به جای اینکه اینجا پست بدید بیاید تو instagram ایرانسل اوتجا پیغام بدید که چهار نفر از رئیس روسای ایرانسل ببینن

and-roid2
22-12-2014, 17:28
افزایش 2 برابری نرخ اینترنت بسته‌ای ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرکت ایرانسل درباره این تغییرات اعلام کرد: بسته‌های تخفیفی مقطعی هستند که معمولا هر 3 ماه یکبار به روز می‌شوند مانند طرح های فصلی. بنابراین تغییرات تعرفه‌های دیتا با تغییر نسل از 2 به 3 نیز از این رویه پیروی می‌‌کند. همچنین اکنون تعداد و انواع بسته‌ها نسبت به قبل افزایش یافته که انتخاب‌های بیشتری را برای کاربر فراهم می‌کند. پس از این نیز ایرانسل قرار است بسته‌های جدیدتری را ارائه کند که امتیاز بیشتری نسبت به بسته‌های فعلی دارند. علاوه بر این، در مقطع فعلی بسته‌های بلند مدت ترکیبی شامل مکالمه، پیامک و دیتا نیز به انتخاب‌های مشترکان اضافه شده است.

لابد نکنه برای بهار با تغییر از نسل 3 به نسل 4 دوباره تعرفه ها رو دو برابر کنن این انیشتین ها؟؟
ملت رو خر فرض کردن ولی کور خوندن...
تنها و بهترین کار اینه ازشون بسته نخریم

soheilsh
22-12-2014, 17:37
لابد نکنه برای بهار با تغییر از نسل 3 به نسل 4 دوباره تعرفه ها رو دو برابر کنن این انیشتین ها؟؟
ملت رو خر فرض کردن ولی کور خوندن...
تنها و بهترین کار اینه ازشون بسته نخریم
یه جور میگن نسل دوم و سوم انگار نسل دوم اینترنتش از شابدلعظیمه، نسل سوم از امربکا میاد !!
بابا اینترنت همون اشغاله و از دست زیرساخت رد میشه میاد !!! با اون سرعت افتضاحشون

dj77
22-12-2014, 17:39
بیاید دیگه بسته ایرانسل نخریم

کسی بدون اینترنت همراه نمی میره

بیش از دو برابر افزایش قیمت

and-roid2
22-12-2014, 17:41
یه جور میگن نسل دوم و سوم انگار نسل دوم اینترنتش از شابدلعظیمه، نسل سوم از امربکا میاد !!
بابا اینترنت همون اشغاله و از دست زیرساخت رد میشه میاد !!! با اون سرعت افتضاحشون

والا همین نسل 3 ایرانسل چند ماهه در شهر ما در حد همون نسل دو شده و زور بزنه 100 تا بده اونم با سرور خارجی!!
من از همون موقع دیگه بسته نخریدم تا به الان.......

باور کنید اگه الان جلوی ایرانسل رو نگیریم معلوم نیست همراه اول چه بلایی سرمون میاره!!
تنها اهرم فشار همراه اول ایرانسل بود که به فنا رفت

soheilsh
22-12-2014, 17:45
والا همین نسل 3 ایرانسل چند ماهه در شهر ما در حد همون نسل دو شده و زور بزنه 100 تا بده اونم با سرور خارجی!!
من از همون موقع دیگه بسته نخریدم تا به الان.......

باور کنید اگه الان جلوی ایرانسل رو نگیریم معلوم نیست همراه اول چه بلایی سرمون میاره!!
تنها اهرم فشار همراه اول ایرانسل بود که به فنا رفت
گیری کردیما ، بسته همراه اولم تموم شده حالا نه میشه حجم خرید نه بسته جدید خرید . اینم بدبختیه ها

arman4459
22-12-2014, 18:02
دوستان در حال حاضر بهترین بسته توی اپراتورهای کشور بسته های 2 و 4 گیگ دیا رایتل است که منصفانه ترین قیمت رو داره

soheilsh
22-12-2014, 18:05
دوستان در حال حاضر بهترین بسته توی اپراتورهای کشور بسته های 2 و 4 گیگ دیا رایتل است که منصفانه ترین قیمت رو داره

2 گیگ و 4 گیگ چند درمیاد اقا؟

Joaquin
22-12-2014, 18:14
دوستانی که پستشون حذف شد لطفا به دل نگیرن. در هر صورت اگه میخوایم همین انجمن هم به جمع صفحه ی پیوندها اضافه نشه، باید یک سری محدودیت ها وجود داشته باشه. البته من تمام پست ها رو قبل از حذف کامل میخونم.

ویرایش: به نظر من بریم تو صفحه به اصطلاح "وزیر" توی کلوب اعتراض کنیم.

soheilsh
22-12-2014, 18:21

دوست عزیز من تو سایت رایتل به این ادرس :
هرچی سرچ کردم تعرفه 2 گیگ ندیدم ، ولی 4 گیگ هست خیلی گرونه
شما همینو می فرمایید ؟
تو این صفحه البته هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4گیگ زده 44 هزارتومن
2 گیگ هم 32 هزارتومن
این سرویس کجاس به صرفست ؟
خیلی هم گرونه .

Joaquin
22-12-2014, 18:23
دوست عزیز من تو سایت رایتل به این ادرس :
هرچی سرچ کردم تعرفه 2 گیگ ندیدم ، ولی 4 گیگ هست خیلی گرونه
شما همینو می فرمایید ؟
تو این صفحه البته هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4گیگ زده 44 هزارتومن
2 گیگ هم 32 هزارتومن
این سرویس کجاس به صرفست ؟
خیلی هم گرونه .
بسته 3 گیگ داره با سرعت اسمی 128 که در واقع 1 مگه. ماهانه 20.000 تومان.

soheilsh
22-12-2014, 18:37
بسته 3 گیگ داره با سرعت اسمی 128 که در واقع 1 مگه. ماهانه 20.000 تومان.

سیم کارت دیتا یا اعتباری ؟
تو اعتباری که چیزی نیست !!!

Joaquin
22-12-2014, 18:42
سیم کارت دیتا یا اعتباری ؟
تو اعتباری که چیزی نیست !!!
من خودم فعال کردم روی اعتباری. از طریق قسمت مدیریت حساب. (اگه الان یه بسته 1 مگ فعال دارید باید انقضا پیدا کنه بعدا 128 بگیرید. میتونید یا از طریق تماس با پشتیبانی یا نوشتن گزارش درخواست انقضا بدید. طی چند ساعت انقضا پیدا میکنه و میتونید 128 (در واقع 1 مگ) بگیرید.

Hamid_RezaM
22-12-2014, 18:54
بیاید دیگه بسته ایرانسل نخریم

کسی بدون اینترنت همراه نمی میره

بیش از دو برابر افزایش قیمت

ایرانسل که پارس آنلاین نیست! محل اصلی درآمدش از مکالمه و اس ام اس... است، اگه میخوایم تاثیرگذار باشیم یه مدت کلا نباید از هیچ کدوم از خدماتش استفاده کنیم، تنها نخریدن بسته کافی نیست.