مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
mohebronaldo
24-05-2015, 12:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت جدید ایرانسل مجهز به سیستم WIFI
یعنی نزدیکش نت رایگان وای فای داره.عجب چیزی
یعنی نزدیکش نت رایگان وای فای داره.عجب چیزی
نه رایگان نیست باید هزینه بدی واسش. البته فکر کنم ابتدای کار ایرانسل یه مقدار هدیه میده. وای فای شهری گویا هزینه راه اندازیش برای اپراتورها خیلی ارزون تر از نسل سه و چهاره واسه همین میخوان گسترشش بدن مثل اینکه. سرچ کنین یه چیزایی پیدا میشه.
malavan.ehsan
24-05-2015, 13:33
سلام
دوستان من گوشی Z3 اندروید 5 دارم توی سرچ شبکه 4G ایرانسل یا همون LTE رو پیدا نمیکنه ولی به شبکش کانکت میشه و توی وضعیت شبکه میزنه اLTE ولی توی سرچ فقط ایرانسل 2g و 3g رو پیدا میکنه کسی میدونه مشکلش کجاست؟
سلام
دوستان من گوشی Z3 اندروید 5 دارم توی سرچ شبکه 4G ایرانسل یا همون LTE رو پیدا نمیکنه ولی به شبکش کانکت میشه و توی وضعیت شبکه میزنه اLTE ولی توی سرچ فقط ایرانسل 2g و 3g رو پیدا میکنه کسی میدونه مشکلش کجاست؟
شاید به خاطر ضعیف بودن سیگنال 4 جی باشه.
وقتی کانکت میشی به 4 جی آنتنت پره؟
malavan.ehsan
24-05-2015, 14:05
اغلب نصف هست ولی حتی زمانی که پر بود هم اینطوری بوده کد منو مخفی سونی چی هست؟
tabriziran
24-05-2015, 14:35
دوستان نسل چهارم ایرانسل قابلیت ارتباط صوتی با کیفیت بسیار بالارو داره اما گوشی های بسیار کمی میتونند پشتیبانی کنند
اگر موقع تماس از نسل چهارم به نسل پایین رفت گوشیتون مشکل از ایرانسل نیست از گوشیه شماست
دوستان نسل چهارم ایرانسل قابلیت ارتباط صوتی با کیفیت بسیار بالارو داره اما گوشی های بسیار کمی میتونند پشتیبانی کنند
اگر موقع تماس از نسل چهارم به نسل پایین رفت گوشیتون مشکل از ایرانسل نیست از گوشیه شماست
یعنی VoLTE داره ایرانسل؟!
binaafarin
24-05-2015, 14:36
دوستان تبلتی با مشخصات زیر ایا نسل 4 ایرانسل رو پشتیبانی میکنه؟
شبکه 4GLTE 800 / 1800 / 2600
یعنی الان خود شما توی حالت 4 جی مکالمه داشتید؟
دوستان تبلتی با مشخصات زیر ایا نسل 4 ایرانسل رو پشتیبانی میکنه؟
شبکه 4GLTE 800 / 1800 / 2600
بله برای ایرانسل 1800 اف دی دی هست
و همراه اول هم 2600 اف دی دی
یه سایت خوب: شکایت یار
شکایتیار به شما کمک میکند که شکایتتان را درباره محصولات و خدمات شرکتها و برندها بنویسید، در اینترنت دیده شوید و جواب رسمی بگیرید. ساده، سریع و رایگان! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rezarain88
24-05-2015, 16:24
الوند
هم اکنون وارد فاز بهره برداری شد.
rezarain88
24-05-2015, 16:26
در جزیره اسلامی
نصب تجهیزات به پایان رسید.
rezarain88
24-05-2015, 16:27
جاده تبریز ارومیه
معروف به جاده پل به سرعت در حال نصب تجهیزات هستیم.
rezarain88
24-05-2015, 16:29
در مرند
اولین سایتهای 3g هم اکنون وارد فاز بهره برداری شد.
rezarain88
24-05-2015, 16:30
در بستان اباد
اولین سایت 3g وارد فاز بهره برداری شد.
سلام بر اقا رضا عزیز
میگم قرار بود 28 اردیبهشت اتفاقایی بیفته برای شبکه ملی اطلاعات خواستم ببینم چی شد
کلا اخرین اخبار از شبکه ملی اطلاعات چی هست
ممنون
rezarain88
24-05-2015, 16:33
در بام تبریز
سایت اصلی و قدیمی که خیلی وقت منتظر لینک بود هم اکنون وارد فاز بهره برداری شد.
rezarain88
24-05-2015, 16:34
سلام بر اقا رضا عزیز
میگم قرار بود 28 اردیبهشت اتفاقایی بیفته برای شبکه ملی اطلاعات خواستم ببینم چی شد
کلا اخرین اخبار از شبکه ملی اطلاعات چی هست
ممنون
بله تبریز و قم هم اکنون وصله . سرعت الان در تبریز بالای 50 مگ است.
Majidson
24-05-2015, 16:37
ممنون آقای Rezarain88
از دوستان تبریزی خواهشمندم یه تست 4G سرور داخل بذارید ببینیم در چه وضعیتی قرار داره.
world sta
24-05-2015, 16:38
سلام آقا رضا حدود یکماه پیش سوال کردم شیراز چهارراه ملاصدرا 3g و 4g انتن دهی ضعیف هس و وقتی میرم داخل خونه قطع میشه و گفتین سایت تجهیز شده و قراره روشن بشه ولی هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده
چهارراه ملاصدرا مرکز شهر هست عجیبه برام بعد از چند ماه هنوز مشکل انتن دهی داره:n37:
rezarain88
24-05-2015, 16:39
سلام آقا رضا حدود یکماه پیش سوال کردم شیراز چهارراه ملاصدرا 3g و 4g انتن دهی ضعیف هس و وقتی میرم داخل خونه قطع میشه و گفتین سایت تجهیز شده و قراره روشن بشه ولی هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده
چهارراه ملاصدرا مرکز شهر هست عجیبه برام بعد از چند ماه هنوز مشکل انتن دهی داره:n37:
سلام . بله مشکل عدم دید لینک ها باعث شد پیمانکار نتواند لینک را نصب کند. مجبوریم از سایت دورتر لینک ماکرویو وصل کنیم. شرمنده شما هم شدیم.
مهندس رضا از اینترنت ملی این داستان فیلترینگ هوشمند کلا چه خبر؟
rezarain88
24-05-2015, 16:43
مهندس رضا از اینترنت ملی این داستان فیلترینگ هوشمند کلا چه خبر؟
کلا شبکه ملی و فیاتر هوشمند از وزارت ارتباطات جدا است. پروتکل ها از جای دیگه کنترل میشوندو همه شرکت ها از یک هاب اصلی تغذیه میشوند.
mohebronaldo
24-05-2015, 16:49
سلام آقا رضا عزیز.خسته نباشید.تو محل ما این دکل هست من از پیمانکاری که داشت روش کار میکرد پرسیدم گفت داریم 3G میکنیم.ولی بچه های انجمن میگن سربه سرت گذاشته.میخواستم بدونم نظر شما چیه.عکسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rezarain88
24-05-2015, 16:52
سلام آقا رضا عزیز.خسته نباشید.تو محل ما این دکل هست من از پیمانکاری که داشت روش کار میکرد پرسیدم گفت داریم 3G میکنیم.ولی بچه های انجمن میگن سربه سرت گذاشته.میخواستم بدونم نظر شما چیه.عکسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. راک معلوم نیست. ولی لینک 2g نوکیا هوریزنتال و پنل 2 فرکانسه است. بعید میدونم 3g باشد. عکس از پایین سایت بگذارید.
Majidson
24-05-2015, 16:53
آقا رضا از همراه اول چه خبر ؟ 4G یا 3G چطور پیش میره !؟ نصب تجهیزات در تهران در چه وضعیتی قرار داره !؟
mohebronaldo
24-05-2015, 16:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دکل ها تو اطراف شهر عکس گرفتم 3G هست همراه اول که سیگنالش خوبه
rezarain88
24-05-2015, 16:55
ناظر شبکه مازندران اعلام کرد
93 در صد سایتها تجهیز و اماده بهره برداری هستند. این هفته تجهیز بقیه شهر ها به جز شیر گاه به اتمام میرسد.
mohebronaldo
24-05-2015, 16:56
آقا رضا دست شما درد نکنه بابت پاسخ این عکس هارو ببینید یه نظر بدید
rezarain88
24-05-2015, 16:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دکل ها تو اطراف شهر عکس گرفتم 3G هست همراه اول که سیگنالش خوبه
راک معلوم نیست ولی rru 2720 هواوی است احتمال زیاد همراه اوله. چون این rru کمی در ایرانسل نایاب است
rezarain88
24-05-2015, 17:00
آقا رضا از همراه اول چه خبر ؟ 4G یا 3G چطور پیش میره !؟ نصب تجهیزات در تهران در چه وضعیتی قرار داره !؟
تجهیزات زیادی برای 4g خریداری شده است. این هفته گمرک تجهیزات زیادی تر خیص خواهد کرد. تهران فقط بالای شهر وضع خوب است.
malavan.ehsan
24-05-2015, 17:01
سلام
آقا رضا در بندر انزلی-گیلان گفته بودید تا آخر اردیبهشت 4g راه میفته ولی تا الان خبری نیست مشکلی پیش اومده؟
rezarain88
24-05-2015, 17:02
ناظر شبکه البرز
96 درصد سایتها تجهیز و اماده بهره برداری هستند.
mohebronaldo
24-05-2015, 17:03
آقا رضا پوشش 4G تو رشت خیلی ضعیفه بیشتر جاها یدونه آنتن داره میشه پیگیری کنید
rezarain88
24-05-2015, 17:03
سلام
آقا رضا در بندر انزلی-گیلان گفته بودید تا آخر اردیبهشت 4g راه میفته ولی تا الان خبری نیست مشکلی پیش اومده؟
بله . مشکل بین دو استان مازندران و گیلان است. به زودی حل میشود.
mohebronaldo
24-05-2015, 17:04
راک معلوم نیست ولی rru 2720 هواوی است احتمال زیاد همراه اوله. چون این rru کمی در ایرانسل نایاب است
منظورتون از راک چیه آقا رضا عزیز
rezarain88
24-05-2015, 17:04
آقا رضا پوشش 4G تو رشت خیلی ضعیفه بیشتر جاها یدونه آنتن داره میشه پیگیری کنید
سلام. 4g در رشت هنوز در فاز اوله و همین یه خط هم باید به زور داشته باشید.
navid_fo
24-05-2015, 17:06
سلام
شمال که ترکیده 4g
توی نقشه هم نگاه کنین متوجه میششین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rezarain88
24-05-2015, 17:06
منظورتون از راک چیه آقا رضا عزیز
قسمت پایین سایت که شبیه یه یخچاله. خیلی ساده و عامیانه گفتم. اگه داخل کانکس است باز هم عکس بگذارید.
mohebronaldo
24-05-2015, 17:08
سلام. راک معلوم نیست. ولی لینک 2g نوکیا هوریزنتال و پنل 2 فرکانسه است. بعید میدونم 3g باشد. عکس از پایین سایت بگذارید.
آقا رضا پس چرا پیمانکاره گفت 3G هست خیلی باهاش صحبت کردم.ولی نزدیک اون سایت میشم آنتن ضعیفه.روبروش پره.اما دوستان انجمن میگن 3G نیست.واسه من جای تعجبه
malavan.ehsan
24-05-2015, 17:08
بله . مشکل بین دو استان مازندران و گیلان است. به زودی حل میشود.
زمانش مشخص نیست یک هفته ، دو هفته یا بیشتر؟
rezarain88
24-05-2015, 17:09
زمانش مشخص نیست یک هفته ، دو هفته یا بیشتر؟
نه ولی حداکثر دو هفته.
MOH@ND3S
24-05-2015, 17:16
آقا رضا همراه اول هفته پیش کل سایت های شهرستان آذرشهر رو 3G کرد و هم اکنون به بهره برداری رسیده ! آذرشهری که میگفتید دی ماه سال قبل فعال میشه چیشد ؟!؟!
کلا خطه آذربایجان ها ضعیف عمل کرده ایرانسل !
mohebronaldo
24-05-2015, 17:17
باشه چشم.فعلن تو محل نیستم حتما عکس میزارم.آخه چرا تو رشت سرعت 2G همراه اول 1 کیلوبایت هست بعضی ساعات به بایت هم میرسه.چرا اینجوریه آخه خسته شدم.بسته 10 تومنی زدم 100 مگ استفاده نکردم زمانش تموم شد.گفتن که 3G هست سایتش ولی تا یکم ازش دور میشم میره رو 2G.حالا تشخیص شماست آقا رضا
rezarain88
24-05-2015, 17:23
آقا رضا همراه اول هفته پیش کل سایت های شهرستان آذرشهر رو 3G کرد و هم اکنون به بهره برداری رسیده ! آذرشهری که میگفتید دی ماه سال قبل فعال میشه چیشد ؟!؟!
کلا خطه آذربایجان ها ضعیف عمل کرده ایرانسل !
سلام. حق با شما است. همراه اول در اذر بایجان شرقی کلا خوب عمل کرده است. با همه زحمتی که برای استان کشیدم باز بچه های بالا من را ملامت میکنند که بودجه نداریم. من نیابتا از شما عذر خواهی میکنم. حق با شما است.
جناب آرین آیا قرار نیست پردیسان قم 4 جی بشه؟ تری جیشم هم خیلی قوی نیست
ضمنا اونجا همراه اول اصلا تری جی نداره اون چطور
rezarain88
24-05-2015, 17:25
جناب آرین آیا قرار نیست پردیسان قم 4 جی بشه؟ تری جیشم هم خیلی قوی نیست
چرا . در دستور کار است. کلا برنامه خاصی برای قم و جاده تهران قم داریم.
rezarain88
24-05-2015, 17:27
ولی عصر تبریز
در انتظار تحولی بزرگ . سایت افسران و رودکی و سربالایی ولی عصرو هتل مرمر در انتظار 4g
mehrdad..7
24-05-2015, 17:59
اقا رضا شبکه ایرانسل تقریبا 40 روزی است تو شهر دورود کل سطح شهر وضعیتش فاجعه است زنگ میزنی به هیچ عنوان صدا رد و بدل نمیشه بطوریکه خیلیا روی به سمت اپراتورهای دیگه اوردن این مشکل تا کی ادامه داره؟
masooumi
24-05-2015, 18:00
سلام
منم دقیقا همین مشکل رو دارم با گوشی شیائومی!
شاید به خاطر ضعیف بودن سیگنال 4 جی باشه.
وقتی کانکت میشی به 4 جی آنتنت پره؟
خیر ، به این مورد ارتباطی ندارد. بنده در جالت اتومات شبکه در مشهد تقریبا 90% شهر خودگوشیم میره روی حالت 4g (بنابراین پوشش خوبی داره ) ولی وقتی شبکه ها را سرچ می کنی خبری از شبکه 4g نیست
ولی عصر تبریز
در انتظار تحولی بزرگ . سایت افسران و رودکی و سربالایی ولی عصرو هتل مرمر در انتظار 4g
رضا جان فرديس كرج چيشد؟تريجيش درست نشده هيچ سرعت روي ٤٠كيلوبايته.از فورجي هم كه خبري نيست
alirezamoosavi1
24-05-2015, 18:23
سلام اقا رضا در مورد این پیام که در زیر خواهم گذاشت و حدودا دو هفته پیش هم براتون ارسال کردم وباید عرضکنم که اصلا وضعیت فرقی نکرده و حتی داخل شهر هم که حدود هفت دکل هست و همه تجهیزات تری جی نصب شده؛الا فقط دوتا روشنه و باقی خاموشه ؛برای سایت نزدیک محل کارمون که تو پیلم زیر هم میزارم وضعیت هیچ تغییری نکرده و تری جی روشن نشده و حتی 2gهم صبح تا شب اینترنت نداره و سیگنال 2gهم ضعیفه؛پیگیری بفرمایید لطفا؛به خدا نابود شدیم؛هزار بار زنگ ایرانشل زدیم دریغ از یه بررسی؛
.
.
alirezamoosavi1
24-05-2015, 18:25
ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺁﻗﺎ ﺭﺿﺎ
؛ﺩﺭ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ ﯾﺰﺩ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ
ﻧﺼﺐ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ 3G ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﺯ ﺷﺮﮐﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ؛
ﯾﻪ ﺩﮐﻞ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﮔﻨﺪﻟﻪ ﺳﺎﺯﯼ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ
(ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭ ﺑﻨﺪﻩ ) ( ﺟﺎﺩﻩ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ ﻧﺎﯾﯿﻦ ؛ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮ 29 )
ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ 3G ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺩﺭ
ﺭﻭﺯ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ 14 ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ؛ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺐ
ﺭﻭﺷﻦ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪﺵ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﺷﺪ ﻭ ﺍﻻﻥ ﻓﻘﻂ
2G ﻫﺴﺖ؛
ﺩﻭﺗﺎ ﻣﺸﮑﻞ ﻫﺴﺖ : ﯾﮑﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﻗﺒﻞ ﺳﻪ ﺗﺎ
ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺍﻧﺘﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﻭﻟﯽ ﺍﻻﻥ ﺩﻭﺗﺎ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺩﺍﺭﻩ؛ﻭ
ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺘﻤﻊ
ﺑﺰﺭﮒ ( ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﭘﺮﺳﻨﻞ ) ﺭﺍ ﭘﻮﺷﺶ
ﺑﺪﻩ ؛ﻧﺤﻮﻩ ﻧﺼﺐ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺍﻧﺘﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﺟﺪﯾﺪ؛ﺟﻮﺭﯼ
ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﻤﺘﺮﯾﻦ ﭘﻮﺷﺶ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﻫﺴﺖ. ﻭ
ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺐ ﮐﻪ 3Gﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪ؛ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﺘﺮﯾﻦ ﻧﻘﻄﻪ
ﺑﻪ ﺩﮐﻞ ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺳﻪ ﺧﻂ ﺁﻧﺘﻦ
ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺍﺻﻼ
ﭘﻮﺷﺶ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ؛ﺍﺯ ﺗﯿﻢ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﻢ
ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﭼﺮﺧﺶ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﯾﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺭﺍ
ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﻣﺠﺎﺯ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ
ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ .
ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺍﻣﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﺷﺪﯾﻢ .ﺍﻻﻥ ﺳﻪ ﺳﺎﻟﻪ
ﻣﻦ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ
ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺯ ﺳﺎﻋﺖ 8 ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﺷﺶ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻇﻬﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﻪ
ﻧﺎﻡ ﺍﯾﻨﺮﻧﺖ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺗﻤﺎﺱ ﻫﻢ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ
ﻭﺿﻊ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻩ .ﺣﺎﻝ ﺑﺎ ﺩﻭ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺷﺪﻥ ﺍﻧﺘﻦ
ﻭ ﺯﺍﻭﯾﻪ ﻧﺎﻣﻨﺎﺳﺐ ﺁﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻓﺎﺗﺤﻪ 3G ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﯿﻢ .
ﺩﺭ ﺿﻤﺖ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﭼﺮﺍ 3G ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﺭﻭ ﺭﻭﺷﻦ
ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻨﺪ .
ﻟﻄﻔﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﺪ؛ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ
ﺍﯾﻨﺠﺎ
mojtabaghanidel
24-05-2015, 18:30
من توی منطقه چهاردیواری تهران با ۴جی ایرانسل ایکس باکس بازی میکنم.بیشتر وقتا پینگ خوبه حرس در نمیاره
Sent from my HTC One using Tapatalk
امین1356
24-05-2015, 18:41
آقا رضا در خصوص صحبتهای بنده در تو پست زیر لطفا" در صورت امکان راهنمایی بفرمایین:
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر تجهیزات 3G و 4G همه فرکانسها رو ساپورت میکنن و اپراتورها میتونن تجهیزاتو رو هر فرکانسی که میخوان ست کنن پس چرا قبل قبل از واگذاری مجوز، اپوراتورها مدام میگفتن که از سوی وزارت ارتباطات منتظر تخصیص فرکانس هستیم تا بر مبنای فرکانس تخصیصی تجهیزات رو بخریم!
با مطالعاتی که تو سایت ZTE داشتم متوجه شدم که هر RRU فرکانس مشخصی رو ساپورت میکنه و دلیل اینکه اپراتورها روی هر سکتور BTS چند تا RUU نصب میکنن بخاطر پشتیبانی از چند تا فرکانس مختلف هست. مثلا" ایرانسل اکثرا" رو هر سکتور از 3 تا RRU و جمعا" رو هر دکل از 9 تا RRU استفاده میکنه که دلیلش پشتیبانی از 3 تا فرکانس مختلفه که احتمالا" در حال حاضر از یکی از RRU ها جهت فرکانس 2100 برای 3G و یکی از RRU ها جهت فرکانس 1800 جهت LTE (در دکل هایLTE ساپورت) و یکی از RRU هم احتمالا" فعلا" خاموشه جهت فرکانس 700 یا 800 مگاهرتز.
ولی همراه اول که اکثرا" از یدونه RRU استفاده میکنه فقط 3G با فرکانس 2100 رو پشتیبانی میکنه. جهت LTE و پشتیبانی از سایر فرکانس ها احتمالا" در آینده تعداد RRU ها رو افزایش خواهد داد.
ZTE ظاهرا" داره RRU طراحی میکنه که از همه فرکانس ها پشتیبانی میکنه که باعث میشه در هزینه تجهیزات و مصرف انرژی دکل ها صرفه جویی بشه.
فیلمی از ZTE در خصوص RUU جدید مدل R8882:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
and-roid2
24-05-2015, 19:06
بله تبریز و قم هم اکنون وصله . سرعت الان در تبریز بالای 50 مگ است.
پس چرا قم سرعتش مثل تبریز به 50 مگ نمیرسه...تازه سرعتم روز به روز داره بدتر میشه :n15:
+
اقا رضا این مشکل پوشش 3G و 4G که بهتون اعلام کردم کی حل میشه؟؟
چرا . در دستور کار است. کلا برنامه خاصی برای قم و جاده تهران قم داریم.
میشه برنامه هاتون برای قم بگید چی هست؟
کلا شبکه ملی و فیاتر هوشمند از وزارت ارتباطات جدا است. پروتکل ها از جای دیگه کنترل میشوندو همه شرکت ها از یک هاب اصلی تغذیه میشوند.
برنامه چیه؟ چون از اول سال وایبر اختلال داره روی همه اپراتورها تلگرام هم جدیدا مشکل دار شده اینستگرام هم همینطور
به کجا میرسه بالاخره این داستان؟
Miladran
24-05-2015, 19:45
دوستان یه سوال:
میشه چندتا بسته رو با هم فعال کرد؟ مثلا 1 بسته برای شب و یکی روزانه؟
دوستان یه سوال:
میشه چندتا بسته رو با هم فعال کرد؟ مثلا 1 بسته برای شب و یکی روزانه؟
بله میشه. می تونید یک بسته معمولی بخرید و مثلا یک بسته شبانه
اینترمخه ( اینترنت + روی مخ رفتن) ایرانسل
Tehranshahr
24-05-2015, 23:36
سلام آقا رضا وضعیت ۳جی دانشگاه آزاد شهرقدس همچنان داغونه...
shahin1373
24-05-2015, 23:46
سلام رشت منطقه ی دخانیات سه شبه پیش انتن 3G پرید ک هیچ 2G هم انتنش خالیه یعنی دو خط انتن دارم و نت ندارم 3 روزه . بازم ک هیچ اس ام اس هم نمیره . مشکل کجاست ؟؟؟
mohebronaldo
24-05-2015, 23:51
سلام همشهری شاهین عزیز مگه میشه یهو اینجوری بشه.برو جاهای دیگه تست کن ببین آنتن داری یا نه
fanoostalaei
24-05-2015, 23:51
اینترمخه ( اینترنت + روی مخ رفتن) ایرانسل
برا من ایرانسل خیلی بهتره !! عالیه
ولی دقیقا این تنهای اول مثل پینگ های بالایی شما میمونه !!:n24:
amirlovely
25-05-2015, 00:02
سلام اقا رضا مشکل انتن ساختمان پارلاق حل نشد؟ از lte-wimx چه خبر
mohebronaldo
25-05-2015, 00:03
آقا رضا جان عکس اون دکل پس 2G هست دیگه.چرا پس نزدیکش میشم گوشی رو دستی میزارم رو حالت 3G 2 تا آنتن دارم.مگه 2G نیست چطوری پس آنتن دارم تجهیزاتش.وقتی روبروش میرم آنتن 3 تا میشه.چندی پیش اومدن یه دیش به سمت رو بروش زدن روی دکل.الان 3 تا دیش داره.معنیش چیه این کارا.جای تعجبه با این کارشون
shahin1373
25-05-2015, 00:09
سلام همشهری شاهین عزیز مگه میشه یهو اینجوری بشه.برو جاهای دیگه تست کن ببین آنتن داری یا نه
سلام داش اره جاهای دیگه انت دارم تو این کوچه ای ک هستیم انتن نیس . ولی از کوچه ک میام بیرون خیابون اصلی انتن هست . حاالا نمیدونم این کوچه ای ک هستیم دکلش مشکل داره ک سیگنال ازش دریافت میشه رو نمیدونم
تفاوت را احساس کنیم
MOH@ND3S
25-05-2015, 01:15
تفاوت را احساس کنیم
مشکل از ایرانسل نیست توی این تستایی که گذاشتید..مسیرای زیرساخت به مشکل خوردن..امروز 3 تا از پهنای باند های شرکت ما هم دچار همچین مشکلی شدن..پینگ با خارج افتضاحه چون 80% پهنای باند ایران این 4-5 روزه سوییچ شده رو عمان تل کلا کشش نداره..معلوم نیست داستان چیه آسیاتک هم امروز دوستام گفتن مشکل بازی آنلاین داشتن بعضی ساعات.با اینکه پینگ هم خوب بوده..کلا باید عادت کرد دیگه به این وضعیتی که زیرساخت درست کرده و انحصاری که دستشه .. حرس نخورید :n06:
malavan.ehsan
25-05-2015, 01:35
منم دقیقا همین مشکل رو دارم با گوشی شیائومی!
خیر ، به این مورد ارتباطی ندارد. بنده در جالت اتومات شبکه در مشهد تقریبا 90% شهر خودگوشیم میره روی حالت 4g (بنابراین پوشش خوبی داره ) ولی وقتی شبکه ها را سرچ می کنی خبری از شبکه 4g نیست
اندروید گوشیتون 5 هست؟
alirezamoosavi1
25-05-2015, 05:38
ﺳﻼﻡ ﺍﻗﺎ ﺭﺿﺎ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺎﻡ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻭ ﺣﺪﻭﺩﺍ ﺩﻭ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﮐﺮﺩﻡ ﻭﺑﺎﯾﺪ ﻋﺮﺿﮑﻨﻢ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻓﺮﻗﯽ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺩﺍﺧﻞ ﺷﻬﺮ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺣﺪﻭﺩ ﻫﻔﺖ ﺩﮐﻞ ﻫﺴﺖ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ ﺗﺮﯼ ﺟﯽ ﻧﺼﺐ ﺷﺪﻩ؛ ﺍﻻ ﻓﻘﻂ ﺩﻭﺗﺎ ﺭﻭﺷﻨﻪ ﻭ ﺑﺎﻗﯽ ﺧﺎﻣﻮﺷﻪ ؛ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺎﯾﺖ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭﻣﻮﻥ ﮐﻪ ﺗﻮ ﭘﯿﻠﻢ ﺯﯾﺮ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﺍﺭﻡ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻫﯿﭻ ﺗﻐﯿﯿﺮﯼ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﻭ ﺗﺮﯼ ﺟﯽ ﺭﻭﺷﻦ ﻧﺸﺪﻩ ﻭ ﺣﺘﯽ 2gﻫﻢ ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﺷﺐ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺳﯿﮕﻨﺎﻝ 2gﻫﻢ ﺿﻌﯿﻔﻪ؛ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻟﻄﻔﺎ؛ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﺷﺪﯾﻢ؛ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺯﻧﮓ ﺍﯾﺮﺍﻧﺸﻞ ﺯﺩﯾﻢ ﺩﺭﯾﻎ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺑﺮﺭﺳﯽ؛ ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺁﻗﺎ ﺭﺿﺎ ؛ﺩﺭ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ ﯾﺰﺩ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻧﺼﺐ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ 3G ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﺯ ﺷﺮﮐﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ؛ ﯾﻪ ﺩﮐﻞ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﮔﻨﺪﻟﻪ ﺳﺎﺯﯼ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ (ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭ ﺑﻨﺪﻩ ) ( ﺟﺎﺩﻩ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ ﻧﺎﯾﯿﻦ ؛ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮ 29 ) ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ 3G ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ 14 ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ؛ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺐ ﺭﻭﺷﻦ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪﺵ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﺷﺪ ﻭ ﺍﻻﻥ ﻓﻘﻂ 2G ﻫﺴﺖ؛ ﺩﻭﺗﺎ ﻣﺸﮑﻞ ﻫﺴﺖ : ﯾﮑﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﻗﺒﻞ ﺳﻪ ﺗﺎ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺍﻧﺘﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﻭﻟﯽ ﺍﻻﻥ ﺩﻭﺗﺎ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺩﺍﺭﻩ؛ﻭ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺑﺰﺭﮒ ( ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﭘﺮﺳﻨﻞ ) ﺭﺍ ﭘﻮﺷﺶ ﺑﺪﻩ ؛ﻧﺤﻮﻩ ﻧﺼﺐ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺍﻧﺘﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﺟﺪﯾﺪ؛ﺟﻮﺭﯼ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﻤﺘﺮﯾﻦ ﭘﻮﺷﺶ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﻫﺴﺖ. ﻭ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺐ ﮐﻪ 3Gﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪ؛ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﺘﺮﯾﻦ ﻧﻘﻄﻪ ﺑﻪ ﺩﮐﻞ ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺳﻪ ﺧﻂ ﺁﻧﺘﻦ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺍﺻﻼ ﭘﻮﺷﺶ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ؛ﺍﺯ ﺗﯿﻢ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﻢ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﭼﺮﺧﺶ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﯾﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﻣﺠﺎﺯ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ . ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺍﻣﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﺷﺪﯾﻢ .ﺍﻻﻥ ﺳﻪ ﺳﺎﻟﻪ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺯ ﺳﺎﻋﺖ 8 ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﺷﺶ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻇﻬﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﯾﻨﺮﻧﺖ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺗﻤﺎﺱ ﻫﻢ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ ﻭﺿﻊ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻩ .ﺣﺎﻝ ﺑﺎ ﺩﻭ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺷﺪﻥ ﺍﻧﺘﻦ ﻭ ﺯﺍﻭﯾﻪ ﻧﺎﻣﻨﺎﺳﺐ ﺁﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻓﺎﺗﺤﻪ 3G ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﯿﻢ . ﺩﺭ ﺿﻤﺖ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﭼﺮﺍ 3G ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﺭﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻨﺪ . ﻟﻄﻔﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﺪ؛ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﯾﻨﺠﺎ
rezarain88
25-05-2015, 06:45
ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺁﻗﺎ ﺭﺿﺎ
؛ﺩﺭ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ ﯾﺰﺩ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻪ ﻗﺒﻞ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ
ﻧﺼﺐ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ 3G ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﺯ ﺷﺮﮐﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ؛
ﯾﻪ ﺩﮐﻞ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﮔﻨﺪﻟﻪ ﺳﺎﺯﯼ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ
(ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭ ﺑﻨﺪﻩ ) ( ﺟﺎﺩﻩ ﺍﺭﺩﮐﺎﻥ ﻧﺎﯾﯿﻦ ؛ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮ 29 )
ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ 3G ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺩﺭ
ﺭﻭﺯ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ 14 ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ؛ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺐ
ﺭﻭﺷﻦ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪﺵ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﺷﺪ ﻭ ﺍﻻﻥ ﻓﻘﻂ
2G ﻫﺴﺖ؛
ﺩﻭﺗﺎ ﻣﺸﮑﻞ ﻫﺴﺖ : ﯾﮑﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﻗﺒﻞ ﺳﻪ ﺗﺎ
ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺍﻧﺘﻦ ﺩﺍﺷﺖ ﻭﻟﯽ ﺍﻻﻥ ﺩﻭﺗﺎ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺩﺍﺭﻩ؛ﻭ
ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺘﻤﻊ
ﺑﺰﺭﮒ ( ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﭘﺮﺳﻨﻞ ) ﺭﺍ ﭘﻮﺷﺶ
ﺑﺪﻩ ؛ﻧﺤﻮﻩ ﻧﺼﺐ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺍﻧﺘﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﺟﺪﯾﺪ؛ﺟﻮﺭﯼ
ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﻤﺘﺮﯾﻦ ﭘﻮﺷﺶ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﻫﺴﺖ. ﻭ
ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺐ ﮐﻪ 3Gﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪ؛ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﺘﺮﯾﻦ ﻧﻘﻄﻪ
ﺑﻪ ﺩﮐﻞ ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺳﻪ ﺧﻂ ﺁﻧﺘﻦ
ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﺍﺻﻼ
ﭘﻮﺷﺶ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ؛ﺍﺯ ﺗﯿﻢ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﻢ
ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﭼﺮﺧﺶ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﯾﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺭﺍ
ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﻣﺠﺎﺯ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ
ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﺪ .
ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺍﻣﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﺷﺪﯾﻢ .ﺍﻻﻥ ﺳﻪ ﺳﺎﻟﻪ
ﻣﻦ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ
ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺯ ﺳﺎﻋﺖ 8 ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﺷﺶ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻇﻬﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﻪ
ﻧﺎﻡ ﺍﯾﻨﺮﻧﺖ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺗﻤﺎﺱ ﻫﻢ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ
ﻭﺿﻊ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻩ .ﺣﺎﻝ ﺑﺎ ﺩﻭ ﺳﮑﺘﻮﺭ ﺷﺪﻥ ﺍﻧﺘﻦ
ﻭ ﺯﺍﻭﯾﻪ ﻧﺎﻣﻨﺎﺳﺐ ﺁﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻓﺎﺗﺤﻪ 3G ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻧﯿﻢ .
ﺩﺭ ﺿﻤﺖ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﭼﺮﺍ 3G ﺍﯾﻦ ﺩﮐﻞ ﺭﻭ ﺭﻭﺷﻦ
ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻨﺪ .
ﻟﻄﻔﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﺪ؛ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ
ﺍﯾﻨﺠﺎ
سلام. جهت بررسی مشکل شما ارسال شد به پیمانکار.
massoud20
25-05-2015, 07:16
سلام آقا رضا چرا ایرانسل تو اصفهان هیچ حرکتی انجام نمیده
amiralex65
25-05-2015, 07:17
سلام.آقا رضا از خمینی شهر خبری نشد? ما هنوز تريجي نداریم..
به عنوان دومین شهر از نظر تراکم جمعیت عجیب نیست??
خمینی شهر جزو اولین شهرایی بود که وايمکس اومد.
arman4459
25-05-2015, 07:49
سلام و عرض ادب و احترام آقا رضا
وضعیت شهر سمنان به کجا رسیده شما چند وقت پیش فرمودید در حال نصب تجهیزات جدید هستند اما هنوز تغییری ایجاد نشده خصوصا داخلی ها که بسیار خرابه و ضعیتش.آیا به زودی شاهدی تغییر خاصی خواهیم بود یا خیر؟
ضمنا اگر منطقه شهرک روزیه رو به طور خاص یک اعلام وضعیت بفرمایید بسیار سپاسگزار میشم.
سلام. جهت بررسی مشکل شما ارسال شد به پیمانکار.
سلام آقا رضا. ممنون میشم پیام خصوصی رو ملاحظه کنید.
با سپاس
fafool70
25-05-2015, 11:19
آقا رضا وقتی میگن فلان اتفاق یا فلان مشکل قراره کی برطرف یا اتفاق بیوفته باید بدونید 1 یا 2 ماه دیرتر از اون چیزی هست که میگن . همیشه همین بوده !
sa_mo1369
25-05-2015, 11:38
سلام آقا رضا خسته نباشید . از پوشش دهی نسل سه و چهار ایرانسل و همراه اول بجنورد چه خبر ؟ همراه اول که ظاهرا رها کرده بجنورد رو اما ایرانسل پوشش نسل سه خوبه اما چهار هم رها شده . پوشش دهی خبری نیست ؟
masooumi
25-05-2015, 12:11
اندروید گوشیتون 5 هست؟
نه ، 4.4.4
mcuteangel
25-05-2015, 13:40
مثل اینکه این فیلترینگ هوشمند داره همه سایتا رو میبلعه، تا چند روز پیش خیلی راحت میشده از دامنه های وردپرس فایل دانلود کرد ولی، سه چهار روزه که لینک دانلود فیلتر نیست ولی عملا قابل دانلود نیست و ساعت چند کیلوبایت دانلود میشه، الانم این اتفاق واسه سایتای دانلود apk افتاده، یه ساعت پیش یه فایلی گذاشتم دانلود بشه، ۵ مگ گرفت دیگه اصلا نمیگیره، با این حال قطع هم نمیشه، لینکش تو مرورگر هم باز نمیشه ولی با چیز شکن دانلود میشه
این رو ببینید جالبه
سلام آقا رضا واقعا ممنون از زحماتتون و اینکه پاسخگوی همه سوالات ما هستید خدا خیرتون بده..
چند تا سوال داشتم از خدمتتون اول اینکه پوشش شبکه 3G و 4G اصفهان در چه وضعیتیه؟ داخل سایت ایرانسل برای اصفهان تیک 4G خورده کدوم مناطق پوشش داده شدن؟ و اینکه کدوم مناطقی که هنوز دارای پوشش 3G نیستن در شرف ارتقا هستن؟
دانشگاه آزاد خراسگان در چه وضعیتیه؟ داخل دانشگاه به غیر از یه قسمت محدود سمت درب شماره یک دانشگاه و ساختمان 15 خرداد بقیه دانشگاه تا به حال نتونستم به شبکه 3G متصل بشم آیا برنامه ای هست که تو این چند وقت همه دانشگاه پوشش داده بشه؟ یه مشکلی هم وجود داره که داخل دانشگاه وقتی به شبکه EDGE ایرانسل وصل هستم حدودا تا ساعت هشت و نیم صبح هیچ مشکلی وجود نداره و برنامه های پیام رسان به خوبی کار میکنن اما از این ساعت به بعد علامت E بالای صفحه گوشی هست اما عملا هیچ گونه تبادل اطلاعاتی وجود نداره یعنی علامتش هست ولی اینترنتی وجود نداره بعد توی همین ساعاتی که این مشکل وجود داره اگر که از محدوده دانشگاه خارج بشم دوباره همه چیز ok میشه و بلافاصله اعلان های برنامه ها شروع به اومدن میکنن این مشکل هم اینجور که فهمیدم از همون ساعتای صبح شروع میشه و معمولا تا حدودای 3 بعد ازظهر ادامه داره دوباره از 3 بعد از ظهر درست میشه اینترنت وصل میشه گوشی خودم ویندوز فونی هست با یه گوشی آندرویدی هم تست کردم همین مشکل رو داشت علامت E میاد ولی اینترنت نداره اینم ممنون میشم اگر که پیگیری بکنید ببینید مشکل از کجاست ...بازم تشکر میکنم و عذر میخوام که خیلی سوال پرسیدم..
rezarain88
25-05-2015, 15:19
سلام آقا رضا چرا ایرانسل تو اصفهان هیچ حرکتی انجام نمیده
سلام. چند سایت تجهیز شده ولی مشکل دیتا داریم.
rezaei73
25-05-2015, 15:20
دانشگاه امام جواد یزد میدان جانباز (اطلسی) که زیر پوشش 3G میره
و کی یزد تحت پوشش 4G قرار میگیره
rezarain88
25-05-2015, 15:21
دانشگاه امام جواد یزد میدان جانباز (اطلسی) که زیر پوشش 3G میره
و کی یزد تحت پوشش 4G قرار میگیره
سلام. تجهیزات منطقه نصب شده است . تا ماه مبارک رمضان یزد 4g میشود.
rezarain88
25-05-2015, 15:24
سلام آقا رضا واقعا ممنون از زحماتتون و اینکه پاسخگوی همه سوالات ما هستید خدا خیرتون بده..
چند تا سوال داشتم از خدمتتون اول اینکه پوشش شبکه 3G و 4G اصفهان در چه وضعیتیه؟ داخل سایت ایرانسل برای اصفهان تیک 4G خورده کدوم مناطق پوشش داده شدن؟ و اینکه کدوم مناطقی که هنوز دارای پوشش 3G نیستن در شرف ارتقا هستن؟
دانشگاه آزاد خراسگان در چه وضعیتیه؟ داخل دانشگاه به غیر از یه قسمت محدود سمت درب شماره یک دانشگاه و ساختمان 15 خرداد بقیه دانشگاه تا به حال نتونستم به شبکه 3G متصل بشم آیا برنامه ای هست که تو این چند وقت همه دانشگاه پوشش داده بشه؟ یه مشکلی هم وجود داره که داخل دانشگاه وقتی به شبکه EDGE ایرانسل وصل هستم حدودا تا ساعت هشت و نیم صبح هیچ مشکلی وجود نداره و برنامه های پیام رسان به خوبی کار میکنن اما از این ساعت به بعد علامت E بالای صفحه گوشی هست اما عملا هیچ گونه تبادل اطلاعاتی وجود نداره یعنی علامتش هست ولی اینترنتی وجود نداره بعد توی همین ساعاتی که این مشکل وجود داره اگر که از محدوده دانشگاه خارج بشم دوباره همه چیز ok میشه و بلافاصله اعلان های برنامه ها شروع به اومدن میکنن این مشکل هم اینجور که فهمیدم از همون ساعتای صبح شروع میشه و معمولا تا حدودای 3 بعد ازظهر ادامه داره دوباره از 3 بعد از ظهر درست میشه اینترنت وصل میشه گوشی خودم ویندوز فونی هست با یه گوشی آندرویدی هم تست کردم همین مشکل رو داشت علامت E میاد ولی اینترنت نداره اینم ممنون میشم اگر که پیگیری بکنید ببینید مشکل از کجاست ...بازم تشکر میکنم و عذر میخوام که خیلی سوال پرسیدم..
سلام. ممنون . وظیفه است. وضع خوبی نداریم. پوشش فقط در چار باغ بالا وپایین و سی سه پل خوب است, 4g هم دراین مکان قابل رویت است. 6 سایت تجهیز شده ولی مشکل دیتا داریم در کل استان. چشم پیگیری میکنم.
rezarain88
25-05-2015, 15:26
سلام.آقا رضا از خمینی شهر خبری نشد? ما هنوز تريجي نداریم..
به عنوان دومین شهر از نظر تراکم جمعیت عجیب نیست??
خمینی شهر جزو اولین شهرایی بود که وايمکس اومد.
سلام . تجهیزات نصب است. به زودی شهر های زیادی در استان وارد مدار خواهد شد.
rezaei73
25-05-2015, 15:26
ببخشید اشتباه نوشتم منظورم این بود که دانشگاه امام جواد چه موقع تری جی میشه
rezarain88
25-05-2015, 15:27
اقا رضا شبکه ایرانسل تقریبا 40 روزی است تو شهر دورود کل سطح شهر وضعیتش فاجعه است زنگ میزنی به هیچ عنوان صدا رد و بدل نمیشه بطوریکه خیلیا روی به سمت اپراتورهای دیگه اوردن این مشکل تا کی ادامه داره؟
بله. مشکل لینک 4 روز است که به وجود امده در حال رفع مشکل هستیم.
amiralex65
25-05-2015, 15:27
سلام . تجهیزات نصب است. به زودی شهر های زیادی در استان وارد مدار خواهد شد.
ولی من تجهیزات رو سایتها نميبينم.
rezarain88
25-05-2015, 15:29
رضا جان فرديس كرج چيشد؟تريجيش درست نشده هيچ سرعت روي ٤٠كيلوبايته.از فورجي هم كه خبري نيست
بله. در حال بهینه سازی سایت هستیم. به زودی مشکل حل میشود.
Abolfazl-Star
25-05-2015, 15:30
سلام خدمت اقا رضای عزیز
منطقه آذر - پلیس (قم ) دو خط آنتن بیشتر ندارم از 3G ایرانسل . 4G هم که بماند :n02:
چند روز پیش سیم 4G گرفتم وقتی تو مرکز شهر خواستم تست بکنم رفت رو حالت 4G ولی خیلی گوشی داغ کرد نفهمیدم گوشی م تعحب کرد (:n02:) یا مشکل آنتن دهی داشت
اینو هم بگم آنتنش فول بود:n13:
rezarain88
25-05-2015, 15:30
در تبریز
سایت علامه امینی هم اکنون وارد مدار شد.
rezarain88
25-05-2015, 15:33
پس چرا قم سرعتش مثل تبریز به 50 مگ نمیرسه...تازه سرعتم روز به روز داره بدتر میشه :n15:
+
اقا رضا این مشکل پوشش 3G و 4G که بهتون اعلام کردم کی حل میشه؟؟
میشه برنامه هاتون برای قم بگید چی هست؟
سلام. در خواست ما برای ایجاد 8 سایت با شهرداری به مشکل برخورد کرده است. ولی در حال پیگیری هستیم. جمعا 28 سایت جدید در قم و اتوبان نصب خواهد شد. 6 سایت هم در حرم مطهر اضافه خواهد شد. تجهیزات دیروز به قم رسید.
rezarain88
25-05-2015, 15:40
سلام اقا رضا مشکل انتن ساختمان پارلاق حل نشد؟ از lte-wimx چه خبر
سلام. حل میشه . باید خودم دوباره حرف بزنم. بچه ها بی ادبی کردند. تجهیزات سایت اماده است. بهترین سایت ما در منطقه برای 4g همین سایت است.
fafool70
25-05-2015, 15:41
رضا جان قرار بود وایمکس lte راه اندازی بشه و استارت بخوره .قبل عید گفتین بعد عید الان خبری نشده و زمانش معلوم نیست؟ آیا قیمت نسبت به سرعتش خوب میشه یا گرونتر؟!
rezarain88
25-05-2015, 15:42
رضا جان قرار بود وایمکس lte راه اندازی بشه و استارت بخوره .قبل عید گفتین بعد عید الان خبری نشده و زمانش معلوم نیست؟ آیا قیمت نسبت به سرعتش خوب میشه یا گرونتر؟!
فعلا بچه های بالا تصمیم قطعی نگرفته اند. اکثر سایتها اماده هستند. مشکل پهنای باند هم حل شده است.
rezarain88
25-05-2015, 15:45
سلام آقا رضا وضعیت ۳جی دانشگاه آزاد شهرقدس همچنان داغونه...
بله. هفته قبل در بازدیدی که داشتیم وضع کاملا مشخص بود. بالاتر از داغونه.
rezarain88
25-05-2015, 15:46
سلام خدمت اقا رضای عزیز
منطقه آذر - پلیس (قم ) دو خط آنتن بیشتر ندارم از 3G ایرانسل . 4G هم که بماند :n02:
چند روز پیش سیم 4G گرفتم وقتی تو مرکز شهر خواستم تست بکنم رفت رو حالت 4G ولی خیلی گوشی داغ کرد نفهمیدم گوشی م تعحب کرد (:n02:) یا مشکل آنتن دهی داشت
اینو هم بگم آنتنش فول بود:n13:
این منطقه در اولویت است.
اقا رضا با اینکه به قول شما شبکه ملی اطلاعات تو قم افتتاح شده ولی باز سرعت ها حداقل برای سرور های داخلی خیلی بالا نیست
خواستم ببینم قرار نیست کاری صورت بگیره
rezarain88
25-05-2015, 15:48
آقا رضا وقتی میگن فلان اتفاق یا فلان مشکل قراره کی برطرف یا اتفاق بیوفته باید بدونید 1 یا 2 ماه دیرتر از اون چیزی هست که میگن . همیشه همین بوده !
سلام. حق با شما است. مشکل هماهنگی با پیمانکاران کارمان را سخت کرده است. یک روز دیر کرد کار را چند هفته عقب میاندازد. ممنون از نقد خوب شما.
fafool70
25-05-2015, 15:49
فعلا بچه های بالا تصمیم قطعی نگرفته اند. اکثر سایتها اماده هستند. مشکل پهنای باند هم حل شده است.
تا بچه های بالا بخوان تصمیم بگیرن از شر وایمکس خودمو خلاص کنم
rezarain88
25-05-2015, 15:50
اقا رضا با اینکه به قول شما شبکه ملی اطلاعات تو قم افتتاح شده ولی باز سرعت ها حداقل برای سرور های داخلی خیلی بالا نیست
خواستم ببینم قرار نیست کاری صورت بگیره
سلام. مشکل سرعت به کمبود سایتها برمیگردد. عرض کردم قم به زودی متحول خواهد شد. از تهران تا خود قم.
amiralex65
25-05-2015, 15:58
آقا رضا تو خمینی شهر من رو سايتها تجهیزات نميبينم.بعد این بزودی که میگیم منظورتون تا چه مدته?
rezarain88
25-05-2015, 15:58
آقا رضا تو خمینی شهر من رو سايتها تجهیزات نميبينم.بعد این بزودی که میگیم منظورتون تا چه مدته?
نهایتا تا 40 روز.
farhadrohi
25-05-2015, 16:06
آقا رضا همراه اول کی در لنگرود تری جی میشه؟
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
rezarain88
25-05-2015, 16:13
آقا رضا همراه اول کی در لنگرود تری جی میشه؟
سلام از همکاران میپرسم . اطلاع میدهم.
rezarain88
25-05-2015, 16:14
در تبریز
دومین سایت راه اهن وارد فاز بهره برداری شد.
malavan.ehsan
25-05-2015, 16:16
سلام
دوستان رمز ورود به منو مخفی سونی چی بود؟
malavan.ehsan
25-05-2015, 16:18
سلام
آقا رضا فرموده بودید که تجهیزات اومده برای گیلان و چند استان دیگر منتهی تو شهر ما اونطور که من مشاهده کردم 2 تا سایت هنوز تجهیز نشده و اینکه یک سری مناطق ما مشکل آنتن دهی داریم و هنوز رسیدگی نشده و نیاز به نصب سایت جدید هست بهتون منطقه رو اعلام کنم میتونید پیگیری کنید؟
آقا رضا شیراز وضعیت چطوره خبری از افزایش پوشش و پهنای باند 4g نیست (بلوار رحمت)
alirezamoosavi1
25-05-2015, 16:18
سلام آقا رضا؛شرمنده به اسم کوچک صدا میکنم؛چون فامیلتون رو نمیدونم؛
میشه بفرمایید جرا ایرانسل تو شهر ما (اردکان یزد )با اینکه همه دکلها (8 دکل ) را تجهیزات تری جی نصب کرده؛و تو ساینش هم زده تری جی؛ولی فقط دوتاش رو روشن کرده ؟؟و پوشش و سرعت افتضاحه .
rezarain88
25-05-2015, 16:20
سلام
آقا رضا فرموده بودید که تجهیزات اومده برای گیلان و چند استان دیگر منتهی تو شهر ما اونطور که من مشاهده کردم 2 تا سایت هنوز تجهیز نشده و اینکه یک سری مناطق ما مشکل آنتن دهی داریم و هنوز رسیدگی نشده و نیاز به نصب سایت جدید هست بهتون منطقه رو اعلام کنم میتونید پیگیری کنید؟
بله. منتظر هستیم.
rezarain88
25-05-2015, 16:21
سلام آقا رضا؛شرمنده به اسم کوچک صدا میکنم؛چون فامیلتون رو نمیدونم؛
میشه بفرمایید جرا ایرانسل تو شهر ما (اردکان یزد )با اینکه همه دکلها (8 دکل ) را تجهیزات تری جی نصب کرده؛و تو ساینش هم زده تری جی؛ولی فقط دوتاش رو روشن کرده ؟؟و پوشش و سرعت افتضاحه .
سلام. اشکالی ندارد. اردکان این ماه بقیه سایتها روشن میشود. نهایتا تا 20 تیر پوشش شهر کامل میشود. سرعت پایین به خاطر کمبود سایتها است.
rezarain88
25-05-2015, 16:22
آقا رضا شیراز وضعیت چطوره خبری از افزایش پوشش و پهنای باند 4g نیست (بلوار رحمت)
مشکلی در انتن دهی نباید داشته باشید. شاید سرعت کم است.
kayvan_22
25-05-2015, 16:25
با سلام شهرستان های استان هرمزگان کی نسل سوم راه اندازی میشه ؟
hamed_korn
25-05-2015, 16:26
اقای رضا از ظاهر دکل چه جوری میشه متوجه 4g بودن شد؟
4g ایرانسل
روی 2100 هست؟
یعنی 3 rru داره؟
مشکلی در انتن دهی نباید داشته باشید. شاید سرعت کم است.
انتن دهی در حد یک خط هست 110 تا 105 دی بی ام
بیشتر نقاط شیراز همین وضعیت را داره یک یا دو خط فقط انتن داره
rezarain88
25-05-2015, 16:29
اقای رضا از ظاهر دکل چه جوری میشه متوجه 4g بودن شد؟
4g ایرانسل
روی 2100 هست؟
یعنی 3 rru داره؟
1800 است. تعداد rru به فرکانس بستگی ندارد. بدون rru هم میشود نسل 2 و3 با چند فرکانس بالا اورد.
rezarain88
25-05-2015, 16:30
انتن دهی در حد یک خط هست 110 تا 105 دی بی ام
بیشتر نقاط شیراز همین وضعیت را داره یک یا دو خط فقط انتن داره
در مکان بسته هستید. چون پنل 79 نشان میدهد.
hamed_korn
25-05-2015, 16:31
خب شما از دکل دور هستی . تعداد دکل های کمی تجهیز هستند. احتمالا.
malavan.ehsan
25-05-2015, 16:32
بله. منتظر هستیم.
منطقه ای که مشکل آنتن دهی داره
بندرانزلی- نامجو- خیابان کاج بندر- پوشش داخلی فوق العاده ضعیف هست
hamed_korn
25-05-2015, 16:33
1800 است. تعداد rru به فرکانس بستگی ندارد. بدون rru هم میشود نسل 2 و3 با چند فرکانس بالا اورد.
خب پس نسل 3 الان روی 1800 هست؟
نسل 4 هم روی 1800 هست؟
rezarain88
25-05-2015, 16:34
منطقه ای که مشکل آنتن دهی داره
بندرانزلی- نامجو- خیابان کاج بندر- پوشش داخلی فوق العاده ضعیف هست
سلام. 3g , 4g چند خط انتن دارید.
من هر کدی را زدم این لعنتی غیر فعال نمیشه ؟ بد جور رو اعصابه چیکار کنم . تا sms میدی فوری میگه چقدره با قی حساب . لطفا بگید چطور از شرش خلاص بشم
rezarain88
25-05-2015, 16:36
خب پس نسل 3 الان روی 1800 هست؟
نسل 4 هم روی 1800 هست؟
نسل 3 2100
در مکان بسته هستید. چون پنل 79 نشان میدهد.
در محیط باز هم از دو خط بیشتر نمیشه دی بی ام از 101 پایینتر نمیاد اما 3g فول هست
جناب آرین قرار نیست ایرانسل پهنای 4 جی خودش رو از 5 مگاهرتز به 20 مگاهرتز برسونه؟
rezarain88
25-05-2015, 16:45
جناب آرین قرار نیست ایرانسل پهنای 4 جی خودش رو از 5 مگاهرتز به 20 مگاهرتز برسونه؟
چرا . ولی خیلی سخته.
hamed_korn
25-05-2015, 16:45
شما فاصلت از دکل دوره اگه در محیط باز. هم سیگنالت ضعیفه.network signal info pro رو اجرا کن بهت بگه تو 4gبه چه دکلی وصلی و چندمتر باهاش فاصله داری.اونوقت خودت متوجه میشی.
mohebronaldo
25-05-2015, 16:52
من همین برنامه رو دارم یجا هستم که 4G دوتا آنتن دارم ولی میرم تو cell location هیچ دکل نسل چهار پیدا نمیکنه.نمیدونم مشکل چیه
hamed_korn
25-05-2015, 16:55
تو همون قسمت نقشه میری دیگه که قسمت بالای برنامست؟.کامل کوچه و خیابونای دور و برتو بزار لود کنه و جی پی است بزار روشن باشه.
hamed_korn
25-05-2015, 16:58
من نمیدونم اقای رضا تو کدوم قسمت ایرانسل هست ولی اینکارم میتونی بکنی
Cell id و lac
که برنامه میده رو به ایشون بگی و ایشون محل دکل رو بهت بگه کجاست.
چرا . ولی خیلی سخته.
سختیش کجاست؟ تجهیزات می خواد یا اینکه مشکل کمبود فرکانسه؟ مگر تنظیم مقررات خودش اجازه 2*15 مگاهرتز رو نداده؟ مگه توی 1800 چه شرکتهای دیگری دارن خدمات میدن؟ فکر کنم فقط 2 جی ایرانسل هست دیگه
reza2700
25-05-2015, 17:06
سلام اقا رضا ..همراه اول در شهرستان نظراباد استان البرز الان دو ماهه سایتارو تجهیز کرده ولی بهره برداری نمیکنه به چه دلیل؟ایرانسلم که اصلا حرکتی نزده
hamed_korn
25-05-2015, 17:10
Mr reza.
درمورد. ASU میخواستم تو ضیح بدین که چی هست؟ واینکه ایرانسل توتهران چند BSC داره؟
mohebronaldo
25-05-2015, 17:20
همین الان گرفتم دکل 4G پیدا نمیکنه اما دو تا آنتن دارم.جی پی اس هم روشنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamed_korn
25-05-2015, 17:25
شما صفحه اصلی برنامه برات cell id & lac. دکلی که بهش وصلی و داری سرویس میگیری رو نوشته اونو به اقا رضا بده تا بهت بگه دکل کجاست.ولی مطمنا ازش دوری.گوشی z2?
بهترین برنامه اندرویدی برای پیدا کردن دکل های 3جی 4جی کدومه ؟
hady1364
25-05-2015, 17:27
سلام آقا رضا؛
الان یک هفته هست که سرعت 3g توی فلکه گاز شیراز خیلی کم شده، حتی از سرعت 2g کمتر شده. در حد 7-8 کیلوبایت بر ثانیه هست! به پشتیبانی ایرانسل هم چند بار گزارش کردیم، ولی تا حالا فایده ای نداشته. اگه میشه شما پیگیری کنین
mohebronaldo
25-05-2015, 18:21
نه اون نیست اگه به دکل وصل باشم یه خط میزنه به طرفش که بهش وصل شدی
mohebronaldo
25-05-2015, 18:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم دکل که از من دوره ولی بازم نشون نمیده به کدوم وصلم.حالا تو محلم هستم روبروی همون هستم اون 3G هست اما نشون نمیده اونو اصن.نمیدونم دلیل چیه
hamed_korn
25-05-2015, 18:31
نه اون نیست اگه به دکل وصل باشم یه خط میزنه به طرفش که بهش وصل شدی
شما تو نقشه ات دکل هم که نشون نده صفحه اصلی برنامت باید سل آیدی و لک دکلی که ازش سرویس میگیری باید باشه.
mohebronaldo
25-05-2015, 18:38
دوست عزیز میتونی با عکس توضیح بدی بی زحمت
mohebronaldo
25-05-2015, 18:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم که بهش وصلم جی پی اسم روشنه.الان دقیقا روبروی دکل ایرانسل 3G هستم بازم نشون میده دکل دوره.شاید دکل محل ما ثبت نشده تو نقشه
mohebronaldo
25-05-2015, 18:55
الان به دکل 2G وصل بودم که یه خط زد نوشت EDGE که اونم روبروم بود دقیقا زد اونور خیابون.یعنی برنامه اشتباه میزنه
mohebronaldo
25-05-2015, 19:07
سلام آقا رضا خسته نباشید.میتونید از روی این عکس cell id و lac رو ببینید و چک کنید کجا هست این دکل.الان خودم جلوی دکل 3G هستم بازم دکلی که بهش وصلم نشون نمیده.مشکل کجاست
and-roid2
25-05-2015, 19:37
سلام. در خواست ما برای ایجاد 8 سایت با شهرداری به مشکل برخورد کرده است. ولی در حال پیگیری هستیم. جمعا 28 سایت جدید در قم و اتوبان نصب خواهد شد. 6 سایت هم در حرم مطهر اضافه خواهد شد. تجهیزات دیروز به قم رسید.
خب اقا رضا چرا حداقل برای حل مشکل منطقه خودمون شرکت چرا تمایل نداره با ما همکاری کنه؟ من بارها به شرکت گفتم که میتونم باهاشون همکاری کنم و دکل جدید یا تقویت کننده در محل کارمون نصب کنه تا مشکلمون بر طرف بشه... این مورد که تقریبا راحتتره.
===========
در رابطه با بسته های نامحدود شبانه شرکت بالاخره چه اقدامی میخواد انجام بده؟ امیدی به بازگشتشون هست؟
hamed_korn
25-05-2015, 19:40
تو این عکس مشخصه
tabriziran
25-05-2015, 20:40
در تبریز
دومین سایت راه اهن وارد فاز بهره برداری شد.
در تبریز سایت راه آهن 22 بهمن فعال شده
دقیقا داخل پارک بابک
لطفا اطلاعات اشتباه ندید
ممنون
sa_mo1369
25-05-2015, 20:43
آقا رضا لطفا جواب منم بدید
سلام آقا رضا خسته نباشید . از پوشش دهی نسل سه و چهار ایرانسل و همراه اول بجنورد چه خبر ؟ همراه اول که ظاهرا رها کرده بجنورد رو اما ایرانسل پوشش نسل سه خوبه اما چهار هم رها شده . پوشش دهی خبری نیست ؟
hamed_korn
25-05-2015, 21:13
بهترین برنامه اندرویدی برای پیدا کردن دکل های 3جی 4جی کدومه ؟
شما اگه آشنا داری و میخوای حرفه ای تو این زمینه ها وارد بشی بیفت دنبال این برنامه ها Tems & Actix اگه درست نوشته باشم.
mohebronaldo
25-05-2015, 21:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل گوشیم اس پی هست.اینم سیگنال 4G وضعیتش خوب نیست.آقا رضا قابل توجه شما
M0hsen3D
25-05-2015, 22:00
تست 3G ایرانسل,مشهد, همین الان:
نتونستم با این سرعت فضایی پی سی رو باز کنم و این تست و بزارم اینجا و از نت دیگه ای استفاده کردم, خیلی شب اینطوری هست اوضاع :n15:
sa_mo1369
25-05-2015, 22:07
نتونستم با این سرعت فضایی پی سی رو باز کنم و این تست و بزارم اینجا و از نت دیگه ای استفاده کردم, خیلی شب اینطوری هست اوضاع :n15:
دوست عزیز نمیدونم چیه که منطقه شمال شرق کشور دو ماهی هست کلا همینجوریه سرعت داغوونه بیشتر وقتا پینگ هم افتضاحه . چند بار هم با ۷۰۰ تماس گرفتم اصلا پیگیری نکردند .
malavan.ehsan
25-05-2015, 23:36
سلام. 3g , 4g چند خط انتن دارید.
سلام
4G که بندرانزلی راه نیفتاده 3G که داخل خونه تعطیله به زور 1 خط 2G مقداری بهتر ولی اونم در حد 3 خط و فول نیست کلا منطقه کور به حساب میاد چندین بار با ایرانسل تماس گرفتم اونا هم معتقد بودن که مشکل هست ولی حل نشده
سلام
دوستان رمز ورود به منو مخفی سونی چی بود؟
سلام
shahin1373
25-05-2015, 23:56
سلام اقا رضا اقا تا 6 روز پیش 3G داشتیم تا اینکه قطع شد حتی 2G هم قطعه . اگه میشه ی امار درست بدی . رشت جاده فومن . دخانیات ( احمدگوراب )
Arsenal2012
26-05-2015, 00:21
سلام دوستان من وقتی رو حالت اول که LTE داره میزارمش
که تو عکس هم مشخصه هر پیامکی ارسال میکنم حتی اگه یه کلمه باشه دو بار ارسال میشه و دوبار هم هزینش کم میشه آنتن 4جی هم فوله !!
ولی وقتی میزارم رو حالت پائینی
که H+ رو پشتیبانی میکنه هیچ مشکلی نداره و معمولی پیامک ارسال میشه... به نظر شما مشکل چیه؟ کسی همچین مشکلی رو تو 4جی موقع ارسال پیامک مشاهده کرده؟ باید زنگ بزنم ایرانسل چطوری حالیشون کنم متوجه بشن چونکه خیلی پشتیبانی ایرانسل مبتدی هستند؟؟
مدل گوشی: هوآوی G620S-L01
فرستاده شده از G620S-L01ِ من با Tapatalk
Miladran
26-05-2015, 00:55
4G ایرانسل:
mohamad_iran2
26-05-2015, 01:30
آقا رضا از ۴جی ایلام چه خبر دارید؟! 1)چند سایت ۴جی ایرانسل و همراه اول تجهیز شدن؟
۲)چرا سرعت اینترت ۳جی ایرانسل افتضاحه در حد ۵۰کیلو!!!!
3)همراه اول چند سایت ۳جی پوشش داده؟
HardwareMaster
26-05-2015, 04:40
سلام دوستان من وقتی رو حالت اول که LTE داره میزارمش
که تو عکس هم مشخصه هر پیامکی ارسال میکنم حتی اگه یه کلمه باشه دو بار ارسال میشه و دوبار هم هزینش کم میشه آنتن 4جی هم فوله !!ولی وقتی میزارم رو حالت پائینی
که H+ رو پشتیبانی میکنه هیچ مشکلی نداره و معمولی پیامک ارسال میشه... به نظر شما مشکل چیه؟ کسی همچین مشکلی رو تو 4جی موقع ارسال پیامک مشاهده کرده؟ باید زنگ بزنم ایرانسل چطوری حالیشون کنم متوجه بشن چونکه خیلی پشتیبانی ایرانسل مبتدی هستند؟؟
مدل گوشی: هوآوی G620S-L01
فرستاده شده از G620S-L01ِ من با Tapatalk
اول اینکه عکسهای بزرگ رو توی اسپویلر بذارید تا فضا اشغال نکنه
دوم اینکه بنظر میرسه ایراد از گوشی و رام اون هست چون خیلیها اینجا گوشی LTE دارن و چنین مشکلی رو تابحال نگفتن
با این وصف بعیده کاری از دست ایرانسل بربیاد که بخواین به اونا بگین
بازم برای اطمینان از این قضیه:
از سایر افرادیکه همین گوشی با همین نسخه رام و همین سیمکارت دارن سوال کنین
با سیمکارت همراه آخر هم امتحان کنین
از برنامه های جانبی ارسال پیامک مثل sms mms messenger (مارکت گوگل) هم کمک بگیرین
HardwareMaster
26-05-2015, 04:49
الان به دکل 2G وصل بودم که یه خط زد نوشت EDGE که اونم روبروم بود دقیقا زد اونور خیابون.یعنی برنامه اشتباه میزنه
دوست عزیز برنامه که از خودش چیزی نمیگه. از اطلاعات گوشی استفاده میکنه
من تابحال خطایی ندیدم. ضمنا ممکنه اون دکلی که شما بهش نزدیکتری اما وصل نشدی موشکل پوشکلی داشته که وصل نشده
شایدم واقعا باگ برنامست
mojtabaghanidel
26-05-2015, 09:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل گوشیم اس پی هست.اینم سیگنال 4G وضعیتش خوب نیست.آقا رضا قابل توجه شما
دوست عزیز
من اگر جای شم بودم،گوشیمو میزدم شارج
بندرعباس هم دقیقا در همین ساعات همینطوره!!!!!!!!!:n24:
Abolfazl-Star
26-05-2015, 14:30
نرسیده به میدان ایران مرینوس :n02:
کاشکی زودتر منطقه ما هم اینطوری 100% بشه :n15:
and-roid2
26-05-2015, 14:34
بالاخره بعد از چندین ماه وکلی پیگیری, از ایرانسل باهام تماس گرفتن و قرار بر این شد در هفته اینده 3نفر کارشناس هماهنگ کنن تا مشکل پوشش و سرعت 3G و 4G منطقه و منزل رو بررسی و حل نمایند.
Abolfazl-Star
26-05-2015, 14:37
بالاخره بعد از چندین ماه وکلی پیگیری, از ایرانسل باهام تماس گرفتن و قرار بر این شد در هفته اینده 3نفر کارشناس هماهنگ کنن تا مشکل پوشش و سرعت 3G و 4G منطقه و منزل رو بررسی و حل نمایند.
آفرین مهدی بلاخره موفق شدی :n09:
منطقه ما رو هم بهشون تاکید کن بگو اینجا هم تحت پوشش قرار بدن:n19:
and-roid2
26-05-2015, 14:38
@Abolfazl-Star ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ابوالفضل تست سرعت هم گرفتی؟
+
مشکل منطقتون رو هم در اینجا مطرح کن تا رسیدگی بشه:
آفرین مهدی بلاخره موفق شدی :n09:
منطقه ما رو هم بهشون تاکید کن بگو اینجا هم تحت پوشش قرار بدن:n19:
به فکر شما هم هستم و مشکلتو بهشون میگم.:n01:
=======
اگه بدقولی نکنن شنبه-یکشنبه کارشناساشون از همدان میان قم تا مشکلم رو برطرف کنن.
Abolfazl-Star
26-05-2015, 14:40
@Abolfazl-Star ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
تست سرعت نگرفتم منطقمون هنوز رو 3G مونده:n27:
=======
اقا مرسی
یعنی قم کارشناس ندارن میخوان از همدان بیارن !!؟ :دی
با 3G سرعتت چطوره و بالاترین سرعتی که میده چقدر هست؟
اونم تست نکردم ببینم چقدره ولی تو منطقمون همچین سرعتی خوبی نداشت
بازم یه تست میگیرم میذارم اینجا ..
and-roid2
26-05-2015, 14:44
با 3G سرعتت چطوره و بالاترین سرعتی که میده چقدر هست؟
Abolfazl-Star
26-05-2015, 15:09
اینم تست سرعت همین الان از منزل واقعا افتضاحه :n28:
با idm هم یه تست زدم سرعتش از 100 کیلو بیشتر نشد .
METALLICA2009
26-05-2015, 15:13
سلام و خسته نباشید دوستان محترم
تست دانلود در کرج با 4g
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](304).jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n40::thumbsup::whistle::26::4:
and-roid2
26-05-2015, 15:20
اقا مرسی
یعنی قم کارشناس ندارن میخوان از همدان بیارن !!؟ :دی
دقیقا منم وضعیتی مشابه تو دارم از لحاظ سرعت و انتن دهی.
نه نداره.کارشناساشون شهر به شهر میرن مشکلات رو برطرف میکنن
frozen01
26-05-2015, 15:23
تایم اوت های داخلی چقدر زیاد شده اینترنت راه نمیره اصلا :n03:
Armin.Computer
26-05-2015, 15:29
سلام
آقا کی با این نرم افزار Network Signal Info
کار کرده؟؟؟؟
چند روزه 4g تو رشت یه جوری شده..وقتی با idm چه از سرور خارجی یا داخلی دان میکنم سرعت روی 1.5 mb قفل میکنه و بیشتر نمیره..انگار محدودش کردن درصورتی که قبلا من با 3g با سرعت 4 m هم دان کرده بودم
and-roid2
26-05-2015, 16:09
چند روزه 4g تو رشت یه جوری شده..وقتی با idm چه از سرور خارجی یا داخلی دان میکنم سرعت روی 1.5 mb قفل میکنه و بیشتر نمیره..انگار محدودش کردن درصورتی که قبلا من با 3g با سرعت 4 m هم دان کرده بودم
با شما هم نظرم. دقیقا اینجا هم یه همچین شکلی رو تجربه کردم....
طبق اطلاعات تجربی که بدست اوردم وقتی در کنار مودم 4G , گوشی رو هم به نسل 4 سوئیچ میکنم سرعت بین هر دو نصف میشه.(برای مثال با مودم دارم با سرعت 25 مگ دانلود میکنم وقتی که گوشی هم اضافه کردم سرعت بین 12 تا 14 شد)
اینطور بگم ایرانسل شبکه رو جوری تنظیم کرده وقتی تعداد دستگاه ها زیاد شد سرعت بینشون تقسیم بشه.
----------------
اگر دوستان دیگر نظر یا تجربه در این مورد دارن بگن.
tabriziran
26-05-2015, 16:34
تست نسل چهارم رباط کریم (تهران)
starpars
26-05-2015, 16:49
با شما هم نظرم. دقیقا اینجا هم یه همچین شکلی رو تجربه کردم....
طبق اطلاعات تجربی که بدست اوردم وقتی در کنار مودم 4G , گوشی رو هم به نسل 4 سوئیچ میکنم سرعت بین هر دو نصف میشه.(برای مثال با مودم دارم با سرعت 25 مگ دانلود میکنم وقتی که گوشی هم اضافه کردم سرعت بین 12 تا 14 شد)
اینطور بگم ایرانسل شبکه رو جوری تنظیم کرده وقتی تعداد دستگاه ها زیاد شد سرعت بینشون تقسیم بشه.
----------------
اگر دوستان دیگر نظر یا تجربه در این مورد دارن بگن.
100% هم باید همینطور باشه و به صورت لحظه ای پهنای باند بین تعدداد تقسیم میشه وگرنه نفر اول که با سرعت بالا داره دانلود میکنه کل شبکه رو اشغال خواهد کرد و به کسی چیزی نمیرسته کلا همه تجهیزات شبکه همینطوری کانفیگ شدن
اما خب پهنای باند یه سایت باید اونقدر زیاد باشه که وقتی تعداد یوزر به حداکثر خودش هم برسه یوزر زیاد احساس نکنه مگه اینه دور از آنتن و افت سیگنال داشته باشه
hamed_korn
26-05-2015, 17:09
سلام
آقا کی با این نرم افزار Network Signal Info
کار کرده؟؟؟؟
دوست گرامی من تا حدودی باهاش کارکردم.
hamed_korn
26-05-2015, 17:48
+
=======
احتملا کارشناسشون میان اونجا و DT Test انجام میدن در محدوده دکل هاتون که اونجارو ساپورت میکنه.بعد باید optimiser ایرانسل solution بده برای حل مشکلاتتون.
fafool70
26-05-2015, 18:34
isp : digial ocean??? اینکه ایرانسل نیست
تاریخ رو پایین بیبن واسه سه ماه پیشه از کدوم کشور برات تست گرفتن فرستادن؟؟
and-roid2
26-05-2015, 19:03
احتملا کارشناسشون میان اونجا و DT Test انجام میدن در محدوده دکل هاتون که اونجارو ساپورت میکنه.بعد باید optimiser ایرانسل solution بده برای حل مشکلاتتون.
DT Test چی هست؟
-----------
حالا امیدوارم حداقل کسی رو که میفرستن واقعا کارشانس و فهمیده باشه و مثل این پشتیبانی نباشه که هیچی سر در نمیارن.
و از همه مهمتر بتونن مشکلم رو برطرف کنن
alipoor90
26-05-2015, 19:07
سلام
دوستا در بسته های ۳ ماهه ایرانسل قابلیت مصرف کل ترافیک بسته در یک ماه وجود داره یا هر ماه یک سوم ترافیک بسته اختصاص داده میشه؟ مانده هر ماه اش به ماه بعد منتقل میشه یا اخر ماه میسوزه؟
اگر قبل از اتمام سه ماه تمدید کنیم باقی مانده حجم به دوره جدید منتقل میشه؟
ممنون
tabriziran
26-05-2015, 19:53
isp : digial ocean??? اینکه ایرانسل نیست
تاریخ رو پایین بیبن واسه سه ماه پیشه از کدوم کشور برات تست گرفتن فرستادن؟؟
تاریخ گوشیم درست نبود ببخشید
تست رو تو فرودگاه رباط کریم گرفتم
and-roid2
26-05-2015, 20:07
شما یه تست بدون سایفون(یا هر قندشکنی که استفاده کردی) بگیر.
Farhad 8904
26-05-2015, 20:08
تاریخ گوشیم درست نبود ببخشید
تست رو تو فرودگاه رباط کریم گرفتم
تست سرعت با فیلتر شکن گرفتید؟
با فیلترشکن در اسپید تست سرعت فیک نشون داده میشه.
mojtabaghanidel
26-05-2015, 20:25
تست سرعت با فیلتر شکن گرفتید؟
با فیلترشکن در اسپید تست سرعت فیک نشون داده میشه.
کاملا درسته،من تست گرفتم مثلا ۲مگ نشون داده اما با ۸مگ دانلود کردم!!
تقاطع حکیم چمران
XPERIA Z3
hamed_korn
26-05-2015, 20:30
DT Test چی هست؟
-----------
حالا امیدوارم حداقل کسی رو که میفرستن واقعا کارشانس و فهمیده باشه و مثل این پشتیبانی نباشه که هیچی سر در نمیارن.
و از همه مهمتر بتونن مشکلم رو برطرف کنن
DT:drive test
اگه درست حسابی بخوان بیان بررسی کنن معمولا یکی از روش ها اینه.با 3 گوشی یا 4 گوشی و یا استفاده از 3 گوشی + مودم سیم کارت خورها + لپتاپ این گوشی ها رو به لپتاپ وصل میکنن رو گوشی ها Tems pocketنصب هست رو لپتاپ هم این برنامه نصب .شروع به رانندگی اطراف دکل و همچنین bts های اطراف که بهشون Neighbours میگن میکنن.تا سطح سیگنال اون دکل و کاوریجشو و hand over و بدست بیارن و هزاران پارامتر دیگه که بهش log میگن.تست اپلود و دانلود هم پای سایت میگیرن تا سرعت اینترنت رو بدست بیارن.همچین حالتی داره این تست ......حالا این log میره با نرم افزار Actix. آنالایز میشه و optimiser ایرانسل راهکار برای بهبود کیفیت انتن دهی و مشکلات دیده شده اتخاذ میکنه.
تقریبا همچین داستانی داره درایو تست.
البته شاید این کارشناسا با روش دیگه ای بیان و کار optimise رو براتون انجام بدن.
اگه دوستان توضیحات بیشتری دارن لطف کنن بدن که همه به دانششون افزوده بشه.
چون من خودم با این بحث ها حال میکنم و چیز زیادیم نمیدونم از تلکام ولی علاقه مندم.
فقط بحث سر بسته اینترنتی و چجوری لغوش کنم و .....اینا نباشه در کنار این صحبت ها بحث های فنی برای بالا بردن سطح دانشمون هم انجام بشه خوبه.
با تشکر از تمام دوستان
سلام
دوستا در بسته های ۳ ماهه ایرانسل قابلیت مصرف کل ترافیک بسته در یک ماه وجود داره یا هر ماه یک سوم ترافیک بسته اختصاص داده میشه؟ مانده هر ماه اش به ماه بعد منتقل میشه یا اخر ماه میسوزه؟
اگر قبل از اتمام سه ماه تمدید کنیم باقی مانده حجم به دوره جدید منتقل میشه؟
ممنون
من سه ماهه سی گیگ دارم کلش فعاله و می تونم مصرف کنم
اگر بلند مدت بگیری، جدیده هم از اون موقع شروع میشه و طبیعتا باقی مونده حجم قبلی رو تا همون انقضای خودش می تونی مصرف کنی نه انقضای بسته جدید
MOH@ND3S
26-05-2015, 22:39
تست 4G-LTE ایرانسل - تهران فلکه دوم صادقیه :
HardwareMaster
26-05-2015, 23:19
نامردا همش تست 4g میذارن
انگار 3g جزو آدمها نیست و خز شده:n22:
hamed_korn
26-05-2015, 23:25
تست 4G-LTE ایرانسل - تهران فلکه دوم صادقیه :
دوست عزیز این service mode رو چجوری میارید؟کدی میزنید یا داخل برنامه ای میرید.
MOH@ND3S
27-05-2015, 00:57
دوست عزیز این service mode رو چجوری میارید؟کدی میزنید یا داخل برنامه ای میرید.
به قول یکی از دوستان این کد و برنامه Network Signal info تقریبا هر صفحه داره معرفی میشه لطفا به صفحات قبلی مراجعه کنید..فقطم برای سامسونگ هست بقیه گوشی ها کدشون فرق میکنه.
MOH@ND3S
27-05-2015, 00:58
نامردا همش تست 4g میذارن
انگار 3g جزو آدمها نیست و خز شده:n22:
من که چند صفحه قبل تست 3G هم گذاشتم :n03:
hamed_korn
27-05-2015, 01:13
من خودم network signal info. دارم.ولی اینیکه اینجا بود با این دیتیل توش نیست.من الجی G3 دارم اگه کسی کد دسترسی به service mode. برای این مدلو داره لطفا اعلام کنه.
Mr.World.Wide
27-05-2015, 08:56
دوستان خبری از بسته های نامحدود نشده؟؟؟؟
من خیلی وقته کلا ای دی اس ال م رو جمع کردم و همه دلخوشی م به ایرانسل بود
که اونم اینجوری کرد
خیلی وقته درست و حسابی دانلود نکردم
این اگه قراره نامحدود رو برنگردونه پس به فکر یه سرویس دهنده دیگه باشم؟؟
and-roid2
27-05-2015, 09:00
که اونم اینجوری کرد
خیر.
این موضوع رو خیلی پیگیری کردم ...متاسفانه نتیجه ای نداشت.
Abolfazl-Star
27-05-2015, 13:03
امروز از چند منطقه در قم که تحت پوشش 4G بود تست گرفتم و براتون گذاشتم :n01:
دور شهر
توحید
میدان مطهری
سرعتش که جای خود ولی پینگ دیگه چرا ترکیده :n04:
اومدم از منطقمون تست گرفتم و با کمال تعجب تا ( پلیس ) سه خط آنتن داشتم هر چی بیشتر به کوچه مون نزدیک تر می شدم آنتن میرفت :n08:
اینم دقیقا کوچه پشتی مون که یه خط بیشتر آنتن نداشتم
سرعت دانلود خیلی کم بود یعنی در حد 3G بود نه 4G !!? :n15:
سلام یک سوال داشتم الان اسیاتک 10 گیگ دارم با speedtest سرعت 5و خورده ای مگابیت بهم می ده .همراه اول الان تست کردم داغونه.توی اهواز هستم.
ارزش داره برم مودم و سیمکارت برای 4G بگیرم؟
سرعتش بیشتر اوقات اینطوریه؟
این سرعت هایی که می ده نمایشی است یا واقعا توی وبگردی و دانلود دیده می شه؟
یک سوال دیگه این مودم هاش هم مثل وایمکس باید دنبال سیگنال بگردی یا همه جای خونه جواب می ده؟
nini bad
27-05-2015, 15:34
سلام یک سوال داشتم الان اسیاتک 10 گیگ دارم با speedtest سرعت 5و خورده ای مگابیت بهم می ده .همراه اول الان تست کردم داغونه.توی اهواز هستم.
ارزش داره برم مودم و سیمکارت برای 4G بگیرم؟
سرعتش بیشتر اوقات اینطوریه؟
این سرعت هایی که می ده نمایشی است یا واقعا توی وبگردی و دانلود دیده می شه؟
یک سوال دیگه این مودم هاش هم مثل وایمکس باید دنبال سیگنال بگردی یا همه جای خونه جواب می ده؟
دوست عزیز اینترنت گوشی و ADSL دو سرویس جدا هستند هیچ شخصی نمیاد adsl را حذف و دیتا موبایل را جایگزین کنه...
هر چی سرعت شما بالاتر باشه مصرف ترافیک شما هم بیشتر میشه... این سرعت ها نمایشی نیستند. توی وبگردی دیده نمیشه اما برای دانلود مشاهده میشه
مودم هاش با وایمکس فرق داره و هرجا تحت پوشش سیگنال موبایل بود شما هم میتوانید مودم استفاده کنید
and-roid2
27-05-2015, 15:35
امروز از چند منطقه در قم که تحت پوشش 4G بود تست گرفتم و براتون گذاشتم :n01:
دور شهر
توحید
میدان مطهری
سرعتش که جای خود ولی پینگ دیگه چرا ترکیده :n04:
اومدم از منطقمون تست گرفتم و با کمال تعجب تا ( پلیس ) سه خط آنتن داشتم هر چی بیشتر به کوچه مون نزدیک تر می شدم آنتن میرفت :n08:
اینم دقیقا کوچه پشتی مون که یه خط بیشتر آنتن نداشتم
سرعت دانلود خیلی کم بود یعنی در حد 3G بود نه 4G !!? :n15:
ابوالفضل ایرانسل در قم کمبود پهنای باند پیدا کرده.
تا اونجا که من میدونم اکثر این دکل ها از یک منبع اصلی تعذیه میشن و بخاطر تعداد کابرها مشکل پهنای باندپیدا کرده
منطقه خودمون سرعت خیلی افت کرده دیروزم که ایرانسل تماس گرفت گفت بخاطر افزایش تعداد کابر هست.
Abolfazl-Star
27-05-2015, 16:26
ابوالفضل ایرانسل در قم کمبود پهنای باند پیدا کرده.
تا اونجا که من میدونم اکثر این دکل ها از یک منبع اصلی تعذیه میشن و بخاطر تعداد کابرها مشکل پهنای باندپیدا کرده
منطقه خودمون سرعت خیلی افت کرده دیروزم که ایرانسل تماس گرفت گفت بخاطر افزایش تعداد کابر هست.
این از شانس خوب من و شماست دیگه !!
هرجا میریم کمبود پهنای باند براش پیش میاد [emoji16]
من الان نگاه به تعرفه هاش کردم مثلا 10 گیگ رو می داد 32500 و 20 گیگ رو می داد 50000تومن.وایمکس 2 مگابیت 12 مگ ماهیانه 66000 تومن برای خوزستان تازه با سرعت دانلود 256. اسیاتک10 مگابیت با 10 گیگ ترافیک 44 هزار تومن من خطم تا 6 مگابیت هم رفته با سرعت دانلود 700 به بالا البته متغیر. من ماهی بیش از 60000 هزار تومن دارم هزینه می کنم البته اسیاتک یک مزیت دانلود شبانه داره . قیمت مودم 4G گرونه وقتی ایرانسل می خواد مودم بفروشه گرون می فروشه.من بعضی اوقات دانلود فیلم دارم و وبگردی هم می کنم می خوام ببینم می صرفه بگیرم یا نه؟
METALLICA2009
27-05-2015, 18:40
که اونم اینجوری کرد
دوسته عزیز منظورت کدوم بسته نامحدود دقیقا ؟ منظورت 2تا 8 هست؟
دوستان من بسته 3 ماهه 6 گیگ فعال کرده بودم که اخرای خرداد تموم میشه
حالا نگاه کردم تو سایت ایرانسل که بخوام بسته بلند مدت جدید سفارش بدم تا حجم باقی موندم رو به اون یکی اضافه کنم و تمدید بشه، ولی سایت ایرانسل میگه امکان پذیر نیست.
یادمه قبلا امکان تمدید برای بسته های بلند مدت بود، نه کوتاه مدت.
حالا من باید کل حجمم رو استفاده کنم؟ استفاده نکنم میسوزه؟ امکانش هست به بسته دیگری اضافه اش کنم یا نه، در تاریخ اتمام کل حجمم از بین میره؟
حتی به کوتاه مدت یک ماهه هم نمیشه؟
برای اینکه بدونم تاریخ اتمام کی هست چه کدی بزنم؟ *555*4*1# رو قبلا میزدم نشون میداد. الان نشون نمیده
matr!x_2008
27-05-2015, 20:34
برای شما beetalk و تلگرام روی ایرانسل بدون مشکل هست؟ برا من از ساعت 5 به بعد هر دو دیگه وصل نمیشه!!:n38:
omid_ras
27-05-2015, 20:56
دوست خوب
سیاست ایرانسل و هیچ اوپراتوری فروش بسته نامحدود نیست ،چون در بسته نامحدود پهنای باند مشخصی را باید با حدود 10 نفر به اشتراک بگذارن که کیفیت با دانلود یکی از کاربران برای دیگر کابران پایین می آید .
بسته های ارزان هم داره که از نامحدودهای بی کیفیت adsl با پهنای باند نهایت 4 مگابیت ارزان تره :
50 گیگ سه ماهه فقط 75000 تومان یعنی متوسط ماهی 25000 تومان که گیگی 1500 تومن میشه . واقعا برای 3G و 4G که تا 30 مگابیت بر ثانیه سرعت بالا میره مفته!
omid_ras
27-05-2015, 21:02
بله مودم ها آنتن دهی بهتری به نسبت گوشی دارن
پیشنهاد من مودم دی لینک 932 یا تی پی لینک هست که حدود 450 تومن قیمت دارن
omid_ras
27-05-2015, 21:11
دوست عزیر درحال حاضر هر دو اوپراتور ایرانسل و ام سی آی فقط دارن سایت سووپ انجام می دن و تکنولوژی نسل 3 و 4 رو جایگزین نسل قبلی که فقط نسل 2 بود می کنن و هیج optimization و بهینه سازی ای برای نسل 3 و 4 در حال حاضر به روش درایو تست انجام نمی شه و به کمیت توجه میشه نه کیفیت .
و فقط تست های آر وی تی و درایو تست برای مکالمات و شبکه نسل 2 انجام می شود تا سایت ها و شبکه به KPI استاندارد برسن
هنوز تا راه اندازی عملیاتی شبکه خیلی فاصله داریم و اگر قرار باشه adsl جمع بشه باید زیرساخت شبکه اوپراتور ها بر مبنای فیبر نوری و اوپراتور فیبر نوری مثل کشورهای دیگه بشه که لازمه اون اجرای کامل شبکه FTTX در ایران است که سرمایه وحشتناکی می خواهد.
برای من اینترنت کلا پوکیده و اختلالات شدید داره. هم وبگردی هم دانلود
50 گیگ سه ماهه فقط 75000 تومان یعنی متوسط ماهی 25000 تومان که گیگی 1500 تومن میشه . واقعا برای 3G و 4G که تا 30 مگابیت بر ثانیه سرعت بالا میره مفته!
در تکمیل اون قسمت از جمله باید نوشت : " و تا کمتر از 0.30 مگابیت بر ثانیه هم پایین میاد . . . "
تست 4G همین الان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
omid_ras
27-05-2015, 21:20
دقیقا همین طوره اگر دکل شون یکی باشه پهنای باند بین اونا تقسیم میشه ، چون APN همه یکی است ولی ایرانسل میتونه با تعریف APN های جداگانه برای برخی مشتریان شرکتی و تجاری اونها رو در تخصیص پهنای باند هر دکل در اولویت بگذاره و از لحاظ فنی این قابلیت وجود دارد؛
اما فعلا چون برای شبکه نسل 4 سیم کارت بایستی عوض بشه مثل نسل 3 همه استفاده نمی کنن و شبکه خلوت است و شما 30-40 مگابیت پهنای باند رو می تونید بگیرید.
and-roid2
27-05-2015, 22:21
تست 4G همین الان:
شما واقعا انتظار داری با سایز 512 کیلوبلیایتی, سرعت واقعی تک کانکشنت رو نشون بده و سرعت بصورت چندمگ ثبت بشه؟!:n02:
حداقل size رو 6 الی 12 مگ میزاشتی تا سرعت یکم بتونه اوج بگیره و ببینیم وضعیتش چطوره تا بعد در موردش قضاوت کرد
farhadrohi
27-05-2015, 22:54
دوستان یک هفته بود منطقه مون تری جی شده ولی الان سه روزه قطع هست دلیلش چیه آیا دوباره وصل میشه اینو هم بگم 400متر جلوتر از خونمون میرم 3جی میاد
الان یک بسته حرفه ای رایتل خریدم اونم hspa+ نه دی سی. واقعا وبگردیش قابل مقایسه با ایرانول (Iranool or Iran wel) نیست
برای من اینترنت کلا پوکیده و اختلالات شدید داره. هم وبگردی هم دانلود
برای من هم ایرانسل از دیروز ظهر تا الان داغونه هیچ سایتی رو درست حسابی باز نمیکنه.
rezarain88
28-05-2015, 07:42
در گیلان
63 درصد سایتها تجهیز و اماده بهره برداری شدند.
rezarain88
28-05-2015, 07:48
در رفسنجان
تجهیز سایتها به پایان رسید.
rezarain88
28-05-2015, 07:50
در مس سرچشمه
تجهیز دو سایت به پایان رسید.
rezarain88
28-05-2015, 07:53
دلند
در استانه تحولی بزرگ
mehdi-sh
28-05-2015, 07:54
سلمانشهر چه زمانی 4G میشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
rezarain88
28-05-2015, 07:55
در کبودر اهنگ و ملایر و نهاوند
تجهیز سابتها به پاپان رسید.
rezarain88
28-05-2015, 07:56
سلمانشهر چه زمانی 4G میشه؟
در حال تست هستیم. به زودی وصل میکنیم.
rezarain88
28-05-2015, 07:57
طبس
در استانه تحولی بزرگ
rezarain88
28-05-2015, 07:58
در اران وبیدگل
تجهیز 3 سایت به پایان رسید.
rezarain88
28-05-2015, 08:00
دوستان در طالقان
مشکل اینترنتتان حل شد یانه
mehdi-sh
28-05-2015, 08:02
اقا رضا انتن 4G محدوده میدان بهشتی شمس اباد تهران قطع و وصلی زیاد داره لطفا پیگیری کنید.
rezarain88
28-05-2015, 08:02
در سی سخت(شهرک توریستی)
تجهیز سایتها به پایان رسید.
rezarain88
28-05-2015, 08:03
اقا رضا انتن 4G محدوده میدان بهشتی شمس اباد تهران قطع و وصلی زیاد داره لطفا پیگیری کنید.
سلام. کجای شمس اباد
mehdi-sh
28-05-2015, 08:03
سلام. کجای شمس اباد
میدان بهشتی
rezarain88
28-05-2015, 08:05
میدان بهشتی
قطع و وصل اینترنت دارید یا پرش به 3g
mehdi-sh
28-05-2015, 08:07
قطع و وصل اینترنت دارید یا پرش به 3g
نه پرش به نسل پایینتر که اصلا نداره ولی خیلی قطع و وصلی داره به انتن وصلم ولی نت ندارم
rezarain88
28-05-2015, 08:10
نه پرش به نسل پایینتر که اصلا نداره ولی خیلی قطع و وصلی داره به انتن وصلم ولی نت ندارم
از ساعت 12 ظهر به بعد تست بگیرید اگه حل نشد . پبغام بدهید. مشکلی در پنل نداریم. شاید راک مشکل دارد. دوستان قول دادند تا 12 سر کشی کنند.
mehdi-sh
28-05-2015, 08:12
از ساعت 12 ظهر به بعد تست بگیرید اگه حل نشد . پبغام بدهید. مشکلی در پنل نداریم. شاید راک مشکل دارد. دوستان قول دادند تا 12 سر کشی کنند.
خیلی لطف کردید تست میکنم پیغام میدم
arman4459
28-05-2015, 08:58
آقا رضا وضعیت سمنان تجهیز به کدوم مرحله رسیده آیا سایت های بیشتری نصب می شود یا خیر
farhadrohi
28-05-2015, 09:13
آقا رضا لنگرود.جاده چمخاله 12 متری(شهید تراحی) چرا تری جی قطع شده الان 3 روزه قطع هست کلا 7 روز وصل بود
آقا رضا سلام خوب هستید؟
دانشگاه خراسگان بر خلاف روز های قبل که بلااستثناء اینترنت دچار مشکل بود دیروز کاملا کار میکرد فکر میکنم صبح تا حدودای ده و یازده هم یه مقداری اختلال داشت البته اینجور به نظرم میرسید چون یه مقدار توی باز کردن پیام ها و عکس ها مشکل داشتم ولی از اون ساعت به بعد انگار مشکل رفع شد تو واتساپ خیلی راحت میتونستم پیام بفرستم که روزای قبل اصلا امکان پذیر نبود ، مشکل مشخص شد که از کجا بود و اینکه الان کاملا حل شده؟
ممنون از لطفتون و پیگیری ای که انجام دادید واقعا لطف کردید ..:n16:
سلام آقا رضا روستای نراب کی تری جی میشه ؟ از توابه شهرستان آزادشهر استان گلستان
milad azad
28-05-2015, 09:42
سلام اقا رضا منطقه ما 3جی بد نیست ولی وقتی به 4جی وصل میشم اصلا هیچ صفحه ای باز نمیشه چرا ؟
kiana 33
28-05-2015, 10:13
سلام آقا رضا دیروز سایت ایرانسل شهرک رکن آباد آمدن تجهیزات جدید نصب کردن و حتی سکتور های جدید زیر سکتور قدیمی وصل کردن الان اطلاع دارید این سکتورها مال کدوم اپراتور هست؟
ولی الان هنوز 3g آنتن نمیده ولی تجهیزات 3g نصب کردن.
reza2700
28-05-2015, 10:47
سلام اقا رضا از نظراباد کرج چه خبر؟
malavan.ehsan
28-05-2015, 11:46
سلام
آقا رضا راجب مشکل آنتن دهی سوالی رو که پرسیدید پاسخ دادم وضعیت پیگیریش چی میشه؟
با توجه به نوشتتون مشکل گیلان حل شده؟
خرمشهر به زور به نسل سه و چهار وصل میشه
بخدا جفت دکل ایستاده بودم 4g با انتن فول وصل شد یه دفعه کلا قطع شد
وقتی هم به نسل سه یا چهار وصل میشه نه دیتا داره نه میشه باهاش تماس گرفت(یعنی فقط وصل میشی ولی هیچ کار نمیتونی بکنی
Armin.Computer
28-05-2015, 12:05
سلام
آقا رضا وضعیت نسل 3 در استان خوزستان چجوری هست؟؟؟
سلام
آقا رضا وضعیت نسل 3 در استان خوزستان چجوری هست؟؟؟
نسل سه و چهار تو خوزستان فقط اسمشون هست و گرنه اصلا وجود خارجی ندارن
تو خرمشهر که اصلا هیچی نگم بهتره...
سلام اقا رضا منطقه عقیلی از توابع شهرستان گتوند استان خوزستان قراره کی تری جی بشه و از کدوم اپراتور؟شهرهای ترکالکی و سماله
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.