مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
چرا اول از همه متوصل میشید به شکایت ؟
با 700 تماس بگیرن پیگیری میکنن. اگه به نتیجه نرسیدن به 195 شکایت کنن.
چون تجربه نشون میده اونقدر که شکایت به 195 جواب میده 700 و ای میل به cs جواب نمیده
سلام امکان داره که یه جایی پوشش 3g نداشته باشه ولی 4g و 2g پوشش داشته باشیم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله
دوستان قیمت سیم کارت 4G چقدر هست؟
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام چی هست؟
یه مودم هم لطفا پیشنهاد بدین :
سیم کارت 4G ایرانسل بخوره
اینترنت رو به صورت وایرلس به خونه پخش بکنه
نیازی به قابل حمل بودنش ندارم و توی خونه و یه جای ثابت استفاده خواهم کرد بنابراین با برق و آداپتور کار بکنه
نیازی به داشتن باطری و قابل شارژ بودن و یا قابل حمل بودنش ندارم
انتن دهی قوی داشته باشه و حتی اگه به صورت ایستاده و اندازه بزرگ هم باشه ایرادی نداره
مرسی
توی سایت 15 تومن تموم میشه حضوری برید 10 تومن مدرک هم فقط کارت ملی و یه کد پستی معتبر برای سیم کارت هدیه اگر بخواهید
توی رنج تا 500 بدون باطری نمی شناسم. می تونید از ترکیب دانگل و روتر استفاده کنید برای شما بهتره
مودمها معمولا وای فایشون ضعیفه همون کنارش کار کنید خوب جواب میده فاصله زیاد بشه کیفیت هم افت می کنه
این ایرانسل حقه باز الان دو ساله تو سایتش نوشته شاهین شهر پوشش 3g داره در صورتیکه حتی یک دکل(تاکید میکنم حتی یک دکل) را هم هنوز تجهیز نکرده.
meysamdada
02-11-2015, 19:09
سلام اقا رضا.قزوین چرا انقد قطع و وصلی داره؟تو 3g همش مشکل داره.وضعیت سایتهای bts قزوین ب چ صورته؟
سلام بغیراز کد *555*1*4#
کد دیگری نیست باقی مانده بسته رو نشون بده
سلام بغیراز کد *555*1*4#
masooyan
02-11-2015, 20:19
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایرانسل هنوز هم از باند 3 برای 4 جی استفاده میکنه باقی اپراتورها از چه باندی استفاده میکند؟
ممنون.
یکی می تونه مشکل من رو توضیح بده
سرعت اینترنت در اسپید نت و جاهای دیگه بین 5 تا 16 مگ هست ولی سرعت دانلود بیشتر از 200 نمی شه. می تونم چهار تا فایل رو با سرعت 200 دانلود کنم ولی نمی تونم یه فایل رو بیشتر از 200 دانلود کنم!!
- - - Updated - - -
یکی می تونه مشکل من رو توضیح بده
سرعت اینترنت در اسپید نت و جاهای دیگه بین 5 تا 16 مگ هست ولی سرعت دانلود بیشتر از 200 نمی شه. می تونم چهار تا فایل رو با سرعت 200 دانلود کنم ولی نمی تونم یه فایل رو بیشتر از 200 دانلود کنم!!
ما هم بارها اینجا گفتیم و اسکرین شات گذاشتیم که نتایج اسپید تست غیر واقعی هست. سرعت دانلود واقعی همونه که دانلود منیجر نشون میده که خیلی پایین تر از این حرفهاست . ولی بعضی ها بهشون بر میخوره اینو میگی. از زمان عرضه بسته های شبانه منطقه ما در 2_6شدیدا افت کرده تا پیش از این اگر روزها خراب بود این ساعات خوب بودو حدود یک مگ واقعی میرسید اما از چند روز پیش..... چی بگم اسکرین شات خودش گویاست. جالبه که سر ساعت شش صبح سرعت حدود پنج برابر میشه البته بازهم به یک مگ قبل نمیرسه. حسابش رو کنید چهار صبح سرعت شما 100_120کیلوبایت در ثانیه باشه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم همین الان هشتونیم شب. همگی یک فایل از یک سایت هستند که سرورش سرعت عالی داره
این سرویسی هست که ایرانسل در قبال دویست هزار تومان داره به ما میده...
سلام بغیراز کد *555*1*4#
mohebronaldo
02-11-2015, 20:45
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان بتونن کمک کنن.
پدر من یه خط ایرانسل داره که هفته پیش 10000 تومن شارژش کرد که در عرض 3 روز تموم شد
اصلا استفاده نکرده بود و فقط به خاطر پیامک های تبلیغاتی تموم شد
تو هیچکدوم هم شرکت نکرده ولی همینطوری مدام sms میاد و هر کدوم هم 120 تا 250 تومن کم میکنه
از شماره های مختلف میاد و من تا الان براش 15-16 تا رو لغو کردم ولی متاسفانه همینطور مداوم با شماره های متفاوت دوباره sms میاد.
دیشب 2000 تومن گوشیشون رو شارژ کردم ولی الان 400 تومن مونده بدون اینکه استفاده ای کرده باشه ، فقط sms میاد و هی پول کم میکنه.
زنگ هم زدم پشتیبانی چنتاشون اصلا درست جواب نمیدن هی میگن ما دسترسی نداریم حذف کنیم.
خواهش میکنم اگر کسی میدونه چطور میشه کاری کرد که این sms های پولی نیاد به من اطلاع بده.
چنتا از شماره هایی که همینطوری دارن ازمون دزدی میکنن ایناست:
22577
737461
737863
737113
737493
737581
737582
737626
737960
737980
7371147
7371149
7371167
7371168
7371189
مرسی از توجهتون.
این ها شرکت هایی هستن با ایرانسل قرارداد دارن برای لغو این ها کلمه L رو بفرستید به همین شماره ها لغو میشه.واسه منم میومد.اگه شما زنگ بزنید اپراتور کاری نمیتونن بکنن فقط میگن باید زنگ بزنی پشتیبانی
سلام *555*4*1* هرچی میزنم میگه باقی مانده اینترنت صفر هست چه کد دیگری باقی بسته ها میگه
مسخره بازی شده
fafool70
02-11-2015, 20:53
سلام *555*4*1* هرچی میزنم میگه باقی مانده اینترنت صفر هست چه کد دیگری باقی بسته ها میگه
مسخره بازی شده
آقا یه بار پست بزن نه صد بار . *140*10# رو بزن.اگه صفره خوب صفره دیگه
از طریق ecare یا نرم افزار ایرانسل من هم میتونید چک کنید
آقا یه بار پست بزن نه صد بار . *140*10# رو بزن.اگه صفره خوب صفره دیگه
فدات شم خودش اینجوری شده من ی بار زدم
- - - Updated - - -
از طریق ecare یا نرم افزار ایرانسل من هم میتونید چک کنید
ممنون نرم افزار از کجا دانلود کنم
mohebronaldo
02-11-2015, 21:42
- - - Updated - - -
ممنون نرم افزار از کجا دانلود کنمتو خود سایت ایرانسل هست
mohebronaldo
02-11-2015, 21:43
در تهران
ایستگاه های خط 3 متروی تهران وارد مرحله تست شد . هردو شبکه تری جی و فور جی.
آقا رضا خدا قوت بی زحمت مشکل مارو هم یه پیگیری کن یه دنیا ممنون
Gamexland
02-11-2015, 22:25
من توی خیابان شیرازم و به سرویس 4g وصل میشه اما فرقی با دیال آپ نداره. سرعت دانلود و بازکردن صفحات وب فقط با سرورهای داخل خوب هست و با سرورهای بیرون از کشور حدود 2-8 KB هست.
وحشتناکه!
کل محدوده ساحلی چمران تا چهار راه اسفند و از اون طرف تا بلوار کارگر عملا هیچکدوم از اپراتور ها جواب نمیدهند.
حتی خطوط تلفن هم دچار مشکل جدی هست
شما هم همینطورید؟
ممنون نرم افزار از کجا دانلود کنم
بازار
nevermore699
03-11-2015, 00:15
سلام دوستان
پدر من یه خط ایرانسل داره که هفته پیش 10000 تومن شارژش کرد که در عرض 3 روز تموم شد
تو هیچکدوم هم شرکت نکرده ولی همینطوری مدام sms میاد و هر کدوم هم 120 تا 250 تومن کم میکنه
از شماره های مختلف میاد و من تا الان براش 15-16 تا رو لغو کردم ولی متاسفانه همینطور مداوم با شماره های متفاوت دوباره sms میاد.
دیشب 2000 تومن گوشیشون رو شارژ کردم ولی الان 400 تومن مونده بدون اینکه استفاده ای کرده باشه ، فقط sms میاد و هی پول کم میکنه.
زنگ هم زدم پشتیبانی چنتاشون اصلا درست جواب نمیدن هی میگن ما دسترسی نداریم حذف کنیم.
خواهش میکنم اگر کسی میدونه چطور میشه کاری کرد که این sms های پولی نیاد به من اطلاع بده.
22577
737461
737863
737113
737493
737581
737582
737626
737960
737980
7371147
7371149
7371167
7371168
7371189
مرسی از توجهتون.
دوست عزیز، برای شماره هایی که نوشتی، تا قبل از 5 شماره اخر، L رو بفرستی به همون شماره همشون لغو میشن، اون 5 شماره اخر هم لغو رو تو خود پیامک توضیح داده
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
mohandes
03-11-2015, 00:24
سلام امکان داره که یه جایی پوشش 3g نداشته باشه ولی 4g و 2g پوشش داشته باشیم ؟:n16:
من دقیبا همین وضعیت رو دارم . در منزلم اصلا پوشش 3g ندارم اما عوضش 2g تمام خطوط آنتنش پره و 4g هم دو آنتن داره .
علت هم آنتن دهی بهتر 4g نسبت به 3g است .
mohandes
03-11-2015, 00:31
سلام دوستان
22577
737461
737863
737113
737493
737581
737582
737626
737960
737980
7371147
7371149
7371167
7371168
7371189
مرسی از توجهتون.
دوستان که یک سری راه حل هایی دادند . این هم راههایی دیگر ! :
غیرفعالسازی پیامکهای تبلیغاتی خطوط ایرانسل :
روش اول: برای قطع پیامک های تبلیغاتی ایرانسل ، شما باید عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۵ پیامک نمایید. (هزینه ارسال پیامک به این شماره رایگان است)
روش دوم: شما میتوانید از طریق خط ایرانسل خود با شماره ۷۰۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی ابراز نمایید.
نکته: با ارسال عدد 1 به شماره پیامک 5005 میتوانید اس ام اس تبلیغاتی ایرانسل را مجدد فعال کنید.
طرح سامانه 8282 ایرانسل:
همچنین اگر به شما به صورت ناخواسته یکی از طرح های پیامک های ۸۲۸۲ ایرانسل برای شما فعال شده و از اعتبار شما کم میشه و نمیدونید چطور غیر فعالش کنید از روش زیر استفاده کنید.
مرحله اول با گوشیتون یک پیامک به ۱۳۰ بفرستید تا رمز ورود به ویترین ایرانسل به شما ارسال بشه،
مرحله دوم به سایت ویترین ایرانسل بروید (Vitrin.irancell.ir) و در بالای سایت گزینه ورود به سیستم را بزنید
مرحله سوم در بخش شناسه شماره موبایل خود را به صورت ********9893 وارد نمایید و در بخش رمز عبور دریافتی توسط پیامک را وارد نمایید
مرحله سوم به قسمت “سرویس مبتنی بر پیام کوتاه” بروید و بعد به قسمت “شارژ خودکار- بسته های من” بروید، و هر چی طرح هست “لغو اشتراک” کنید.
طرح سامانه 8686 ایرانسل:
اگر شماره 8686 ایرانسل پیامک دریافت می کنید، برای غیر فعال سازی 8686 عبارت laghv pishvaz یا laghv را به 8686 ارسال کنید.
منبع :
/
این هم دو مطلب دیگه در این مورد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آموزش-فعال-و-غیرفعال-کردن-پیامک-های-تبل/
من دقیبا همین وضعیت رو دارم . در منزلم اصلا پوشش 3g ندارم اما عوضش 2g تمام خطوط آنتنش پره و 4g هم دو آنتن داره .
علت هم آنتن دهی بهتر 4g نسبت به 3g است .
این سه نسل کاملا جدا هستند و تجهیزات متفاوت دارند.پس ممکن هست که هرکدام رو بتنهایی یا باهم داشته باشید.نسل دوم چون چندین ساله راه افتاده و از طرفی هم پهنای باندش با مکالمه مشترک هست (مانند دایلاپ) اینه که تقریبا همه جای کشور پوشش داره حتی بین راه ها و روستاها. نسل سوم و چهارم تفاوتشان در حداکثر پهنای باند قابل ارائه و تعداد کاربرانی هست که در آن واحد میتوان به دکل وصل شوند. بر همین اساس نسل چهار هم ظرفیت سرویس دهی بیشتری دارد هم خیلی ارزانتر در میاد. در خارج اپراتورها 3gرو نامحدود نمیدن و نسبتا گران هست اما 4g رو خیلی هاشون دارند نامحدود(حجم دانلود) ارائه میکنند. ضمنا معمولا اپراتور هایی که 3gنصب نکرده اند ديگه برای این تجهیزات تاریخ گذشته هزینه میکنند و مستقیم 4gرو نصب میکنند. مثلا چند ماه پیش وزیر ارتباطات افغانستان اعلام کرد مستقیما 4g در کشورش راه اندازی خواهد کرد. اما تو کشور ما ماشاالله هنوز دارند 3g نصب میکنند. هرچند 4g شون هم در خیلی موارد در حد gprs بقیه کشورها هم نیست. در عراق با نسل دو edge100-120kb/s سرعت دانلود داشتم. اون وقت در اینجا با 3gطول روز 40-60kb/s......
mosa1365
03-11-2015, 02:26
سرعت دانلود از سرورهای خارجی به شدت کاهش پیدا کرده، خیلی مسخره ست دو روز اول سرعت خوب بود الا یهو میکشه پایین
bilmazlar
03-11-2015, 10:45
سلام دوستان
من یه سیم کارت دائمی خریدم که به طور پیشفرض روش «طرح تعرفه نقرهای» فعال شده. ولی جایی تو طرحهای ایرانسل تو سایتش مشخصات و هزینههای این طرح رو ننوشته. یعنی نتونستم پیدا کنم. دوستان اطلاعی از این طرح دارن یا لینکی برای مشاهده مشخصات این طرح میتونن بذارن اینجا؟
من بسته بلند مدت شش ماهه دارم و امروز یدونه 6-12 هزار تومنی خریدم. توی این ساعت اولویت با بسته هزار تومنی بود و از حجم بسته اصلیم کم نکرد البته یدونه بسته شش ماه دیگه هم دارم که فعلا نوبت اون نشده به تعبیر دیگه اولویت بسته ها
1- هزار تومنی 6-12
2- شش ماه فعالم که 3 گیگش مونده
3- شش ماه سی گیگ که تاریخش شروع شده اما اولویت سومه
project_igi
03-11-2015, 11:32
مگه میشه یه اپراتور فقط 4g ساپورت کنه؟ خیلی از گوشی ها 3g هم ساپورت نمی کنن چه برسه به 4g
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
mehrdad..7
03-11-2015, 13:29
دوستان بهترین مودم 4G بازار چی هست؟از نظر قیمت و انتن دهی و ارزش خرید
فرستاده شده از LG-D802ِ من با Tapatalk
rezarain88
آیا این آنتن 4 جی ایرانسله؟
Armin.Computer
03-11-2015, 14:56
مگه میشه یه اپراتور فقط 4g ساپورت کنه؟ خیلی از گوشی ها 3g هم ساپورت نمی کنن چه برسه به 4g
دوست عزیز در حال حاضر اکثر گوشی ها نسل 3 رو ساپورت می کنن
درصدی هم نسل4 ساپورت می کنن
شاید یکی دلایلی که تا الان کسی زیاد دنبال گوشی LTE نبود این هست که اصلا خود LTE نبوده تو ایران
الان تازه دارن پوشش میدن
اونم بیشتر ایرانسل داره پوشش میده
بسته دنیای فناوری فارس
خوش قیمت ترین گوشیهای 4G بازار
آنر 4X هوآوی
▫️نمایشگر ۵.۵ اینچ IPS با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل/حافظه داخلی 8 گیگابایت/رم ۲ گیگابایت با پشتیبانی از درگاه microSD/دوربین ۱۳ مگاپیکسل پشت و دوربین جلو ۵ مگاپیکسل
- فلاش/باتری 3000 میلی آمپر ساعت ◀️قیمت حدود ۷۰۰،۰۰۰ تومان
گلکسی J5 سامسونگ
▫️نمایشگر ۵ اینچ با رزولوشن ۷۲۰ در ۱۲۸۰ پیکسل/حافظه داخلی ۸ گیگابایت/رم ۱.۵ گیگابایت
/دوربین ۸ مگاپیکسل - فلاش
و دوربین جلو ۵ مگاپیکسل/باتری ۲۶۰۰ میلی آمپر ساعت ◀️قیمت حدود ۶۵۰،۰۰۰ تومان
اکسپریا تی ۳ سونی
▫️نمایشگر ۵.۳ اینچ با رزولوشن ۷۲۰ × ۱۲۸۰ پیکسل/حافظه داخلی ۸ گیگابایت/رم ۱ گیگابایت/دوربین ۸ مگاپیکسل و دوربین جلو ۱.۱ مگاپیکسل/باتری ۲۵۰۰ میلی آمپر ساعت ◀️قیمت حدود ۷۰۰،۰۰۰ تومان
دیزایر 626 اچتیسی
▫️نمایشگر ۵ اینچ با رزولوشن ۱۲۸۰ × ۷۲۰ پیکسل/حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت/رم یک گیگابایت/دوربین ۱۳ مگاپیکسل و دوربین جلو ۵ مگاپیکسل/باتری ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعت
◀️قیمت حدود ۶۷۸،۰۰۰ تومان
لومیا 640XL مایکروسافت
▫️نمایشگر ۵.۷ اینچ بارزولوشن ۱۲۸۰ × ۷۲۰ پیکسل/حافظه داخلی ۸ گیگابایت/رم یک گیگابایت/دوربین۱۳ مگاپیکسل و دوربین جلو ۵ مگاپیکسل/باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت ◀️ قیمت حدود ۷۸۰/۰۰۰ تومان
هواوی Ascend Y550
▫️نمایشگر ۴.۵ اینچ با رزولوشن ۸۵۴ × ۴۸۰ پیکسل/حافظه ۴ گیگابایت داخلی/رم ۱ گیگابایت/دوربین ۵ مگاپیکسل و دوربین جلو ۲ مگاپیکسل/باتری ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعت ◀️قیمت حدود ۴۰۰،۰۰۰ تومان
- - - Updated - - -
project_igi
03-11-2015, 15:26
شاید یکی دلایلی که تا الان کسی زیاد دنبال گوشی LTE نبود این هست که اصلا خود LTE نبوده تو ایران
الان تازه دارن پوشش میدن
بله. ولی من منظورم گوشی های غیرهوشمند بود که فقط نسل 2 ساپورت می کنن.
project_igi
03-11-2015, 15:30
الان تازه دارن پوشش میدن
بله. ولی من منظورم گوشی های غیرهوشمند بود که فقط نسل 2 ساپورت می کنن.
ali_mohandes
03-11-2015, 18:04
کاشون هم شبکه3جی دیشب خوب شد...
چرا نشه تمام گوشیهای هوشمند ورژن اروپا آمریکا از 2012 ساپورت 4g دارند.سونیها که از اول همگی داشتند. سامسونگ تا پیش از امسال و HTC تا 2012 دو نسخه آسیا و اروپا داشتند که اروپایی ساپورت 4gداشت.ازامسال هم که ديگه پرچمدارها و میان رده ها تمام ورژن ها 4gدارند چه آسیا چه اروپا یعنی جزو ملزومات شده. البته منظور از 4g تنها یعنی بدون 3g وگرنه 2gکه همواره خواهد بود. بله اپراتور هایی هستند که فقط 4g ارائه میکند. چون براشون خیلی بیشتر میصرفه و ارزون تر در میاد. اما 2gکه شما فرمودید همیشه هست چون نسل دو پهنای باند مشترک با مکالمه داره و جدا از ان نیست. گوشی غیر هوشمند که نسل سه یا چهار براش فرقی نداره چون هیچ کدوم رو ساپورت نداره.
project_igi
03-11-2015, 18:49
چرا نشه تمام گوشیهای هوشمند ورژن اروپا آمریکا از 2012 ساپورت 4g دارند.سونیها که از اول همگی داشتند. سامسونگ تا پیش از امسال و HTC تا 2012 دو نسخه آسیا و اروپا داشتند که اروپایی ساپورت 4gداشت.ازامسال هم که ديگه پرچمدارها و میان رده ها تمام ورژن ها 4gدارند چه آسیا چه اروپا یعنی جزو ملزومات شده. البته منظور از 4g تنها یعنی بدون 3g وگرنه 2gکه همواره خواهد بود. بله اپراتور هایی هستند که فقط 4g ارائه میکند. چون براشون خیلی بیشتر میصرفه و ارزون تر در میاد. اما 2gکه شما فرمودید همیشه هست چون نسل دو پهنای باند مشترک با مکالمه داره و جدا از ان نیست. گوشی غیر هوشمند که نسل سه یا چهار براش فرقی نداره چون هیچ کدوم رو ساپورت نداره.
خیلی بد که یه اپراتور 3g نداشته باشه چون موقع مکالمه گوشی به 3g سوئیچ می کنه 4g فقط شبکه دیتاست
project_igi
03-11-2015, 18:56
خیلی بد که یه اپراتور 3g نداشته باشه چون موقع مکالمه گوشی به 3g سوئیچ می کنه 4g فقط شبکه دیتاست
shirazdownload
03-11-2015, 21:13
دوستان نقشه پوشش 3g/4g آپدیت شد
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%20%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4)
MOH@ND3S
03-11-2015, 21:22
LTE ایرانسل منطقه 22 تهران--شهرک گلستان :
eightskh
03-11-2015, 21:31
LTE ایرانسل منطقه 22 تهران--شهرک گلستان :
با سرور خارج پینگ و سرعت چگونه است؟
MOH@ND3S
03-11-2015, 22:12
با سرور خارج پینگ و سرعت چگونه است؟
به دلیل مشکل داشتن پهنای باند بین الملل زیرساخت...اکثر شرکت ها مشکل پهنای باند خارجی دارن...زیر تعریفی نداره.
fanoostalaei
03-11-2015, 22:22
پهنای باند دکل محله ما جوابگوی این همه مصرف تو این منطقه نبود !! که 40 درصد اون رو هم اختصاص دادن به لاله پارک !! وضعیتش شده این !! اوج سرعت دانلود بعد از ساعت 10 شب 20 کیلوبایت :n02:
سرعت 20 مگ کجا و این 20 کیلو کجا !! :n02:
دردمون یکی دو تا نیس که !! خط تلفن ADSl من تقریبا هر 5-6 ماه خود به خود دچار مشکل میشه و مودم خط تلفن رو آپ نمیکنه !! با 117 هم که اعلام خرابی میکنم 2 روز بررسی میکنن از همه جا ، آخرش هم میگن همه چی درسته و مشکلی نیس !! در حالی که خط من آپ نمیشه :n08: بعد 2-3 روز خود به خود درست میشه :n08::n08: از دیروز هم این مشکل دوباره پیش اومده و مجبورم ایرانسل استفاده کنم که اونم وضعیتش خیلی بد شده :n02:
پهنای باند دکل محله ما جوابگوی این همه مصرف تو این منطقه نبود !! که 40 درصد اون رو هم اختصاص دادن به لاله پارک !! وضعیتش شده این !! اوج سرعت دانلود بعد از ساعت 10 شب 20 کیلوبایت :n02:
سرعت 20 مگ کجا و این 20 کیلو کجا !! :n02:
دردمون یکی دو تا نیس که !! خط تلفن ADSl من تقریبا هر 5-6 ماه خود به خود دچار مشکل میشه و مودم خط تلفن رو آپ نمیکنه !! با 117 هم که اعلام خرابی میکنم 2 روز بررسی میکنن از همه جا ، آخرش هم میگن همه چی درسته و مشکلی نیس !! در حالی که خط من آپ نمیشه :n08: بعد 2-3 روز خود به خود درست میشه :n08::n08: از دیروز هم این مشکل دوباره پیش اومده و مجبورم ایرانسل استفاده کنم که اونم وضعیتش خیلی بد شده :n02:
منم یه مشکل تقریبا شبیه شما دارم فقط فرقش برای من اینه که نویز تو مودم برای من منفی میزنه که کلا اینترت حتی یک ثانیه کانکت نمیمونه. کارشناس از خود شرکت اومد دید اونم سر در نیاورد چرا منفیه اخرش گفت سیم تو مسیر قطعی داره حتما. مخابراتم هر چی گفتم هی میگن بوق داره خط میگم اره میگن پس حله برو. بعد چند روز دوباره خودش درست میشه.
fanoostalaei
03-11-2015, 22:55
منم یه مشکل تقریبا شبیه شما دارم فقط فرقش برای من اینه که نویز تو مودم برای من منفی میزنه که کلا اینترت حتی یک ثانیه کانکت نمیمونه. کارشناس از خود شرکت اومد دید اونم سر در نیاورد چرا منفیه اخرش گفت سیم تو مسیر قطعی داره حتما. مخابراتم هر چی گفتم هی میگن بوق داره خط میگم اره میگن پس حله برو. بعد چند روز دوباره خودش درست میشه.
مشکل اینه خط من کلا بوق هم نداره :n41::n02:
البته وقتی هم که بوق داره نهایت 3 -4 مگابیت اپ میشه :n02: چند ماه پیش جونم به لبم رسید رفتم وایرلس بگیرم !! عدم امکان ارائه زدن برام :n31:
مجبورم با این وضعیت بسازم :n02:
================================================== =================================
نسل 2 با بلوتوث تترینگ :
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=231ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=244ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=236ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=232ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=265ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=245ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=501ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=211ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=225ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=193ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=260ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=221ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=213ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=219ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=234ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=215ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=212ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=229ms TTL=46
- - - Updated - - -
مشکل اینه خط من کلا بوق هم نداره :n41::n02:
البته وقتی هم که بوق داره نهایت 3 -4 مگابیت اپ میشه :n02: چند ماه پیش جونم به لبم رسید رفتم وایرلس بگیرم !! عدم امکان ارائه زدن برام :n31:
مجبورم با این وضعیت بسازم :n02:
================================================== =================================
نسل 2 با بلوتوث تترینگ :
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=244ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=232ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=265ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=245ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=501ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=211ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=225ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=193ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=260ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=221ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=213ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=219ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=215ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=212ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=229ms TTL=46
Squall Leonhart
04-11-2015, 00:37
دوستان مودم E3372 رو تایید میکنین؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چطوری میشه تهیه کرد؟
قیمت؟
ظاهرا روش یه سیم کارت هم میدن؟
دوستان مودم E3372 رو تایید میکنین؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چطوری میشه تهیه کرد؟
قیمت؟
ظاهرا روش یه سیم کارت هم میدن؟
این مودم رو در مردادماه در جشنواره مشترک ایرانسل و بامیلو با قیمت خیلی خوبی خریدم و تا الان هم عملکرد خیلی خوبی داشته. الان نگاه کردم دیدم در بامیلو به همراه سیم کارت هدیه و 10 گیگ اینترنت با 13 درصد تخفیف به قیمت 198 هزار تومان عرضه می شه و سایت تخفیفان بدون سیم کارت هدیه با 45 درصد تخفیف میده 126 هزارتومان که به سراسر ایران هم رایگان ارسال میشه. به نظر من صرفه خرید الان با سایت تخفیفان هست اگه تا لحظه ای که این پست رو می خونین تموم نکرده باشه.
دوست من از سبزوار چخبر؟
4g کی فعالش میکنید؟؟
سرعت 3g این چند روز خیلی افت کرده علتش چی هست؟
سلام دوستان
سرعت 3G تو محله ما اصلا جالب نیست(به یک مگابیت نمیرسه) خواستم بدونم با این اوصاف، سرعت 4G هم در همین محله انقد افتضاحه؟ البته از اول امسال سرعت یهو خراب شد وگرنه تا 12 مگ میگرفتم. مشهد هستم
هر کس میدونه لطفا جواب بده چون میخوام گوشی 4G دار بگیرم.
:n16:
- - - Updated - - -
سلام دوستان
سرعت 3G تو محله ما اصلا جالب نیست(به یک مگابیت نمیرسه) خواستم بدونم با این اوصاف، سرعت 4G هم در همین محله انقد افتضاحه؟ البته از اول امسال سرعت یهو خراب شد وگرنه تا 12 مگ میگرفتم. مشهد هستم
amin13701
04-11-2015, 13:32
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام آقا رضا خسته نباشید امیدارم حالتون خوب باشه/آقا رضا چه خبر از استانمون و شهر ما مرند؟؟؟
amin13701
04-11-2015, 13:36
rezarain88 سلام آقا رضا خسته نباشید امیدارم حالتون خوب باشه/آقا رضا چه خبر از استانمون و شهر ما مرند؟؟؟
bilmazlar
04-11-2015, 13:36
rezarain88
دوست عزیز
ظاهرن شما از اخبار توسعه 4G مطلئید. من هم مثل اون دوست بالاییمون میخواستم ببینم تهران منطقه آریاشهر، خیابان کاشانی، محله حسنآباد (حد فاصل وفاآذر و بزرگراه ستاری) ما مشکل جدی آنتندهی هم با ایرانسل و هم همراه اول داریم. یعنی 4G کی تو این محله درست میشه به نظرتون؟
project_igi
04-11-2015, 14:07
سلام دوستان
- - - Updated - - -
سلام دوستان
اگه سرعت 3g افتضاحه مطمئن باشید 4g هم بهمین منواله
armin_punisher6
04-11-2015, 15:39
قیمت این گوشی samsung j5 4g که ایرانسل با 96 گیگ اینترنت میده،چنده؟
rezarain88
04-11-2015, 15:51
دوست عزیز
ظاهرن شما از اخبار توسعه 4G مطلئید. من هم مثل اون دوست بالاییمون میخواستم ببینم تهران منطقه آریاشهر، خیابان کاشانی، محله حسنآباد (حد فاصل وفاآذر و بزرگراه ستاری) ما مشکل جدی آنتندهی هم با ایرانسل و هم همراه اول داریم. یعنی 4G کی تو این محله درست میشه به نظرتون؟
سلام. این منطقه در فاز اخر قرار دارد تا اخر بهمن ماه زمان میبرد.
rezarain88
04-11-2015, 15:52
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام آقا رضا خسته نباشید امیدارم حالتون خوب باشه/آقا رضا چه خبر از استانمون و شهر ما مرند؟؟؟
سلام. ممنون. فعلا همراه اول جلو افتاده منتظر تجهیزات هستیم تا پوشش مرند و بناب و یامچی را افزایش دهیم.
rezarain88
04-11-2015, 15:54
آیا این آنتن 4 جی ایرانسله؟
سلام. تقریبا در روز های اخر تجهیزات دو شرکت یکی شدند واکثرا هووای است. این سایت به احتمال زیاد مال همراه اول است. تصویر زیاد معلوم نیست.
rezarain88
04-11-2015, 15:59
درود جناب رضا
چرا وضعیت پوشش ایرانسل درخراسان رضوی بجزخود مشهد پایینه یعنی هیچ جا حتی 3gهم نیستن بعنوان مثال تربت حیدریه مدت هاس گفته می شد راه می افته اما هیچ خبری نشد نمی خواد راه بیفته
سلام. پهنای باند استان اکثرا صرف مشهد مقدس میشود. تربت حیدریه تجهیزات نصب شده است. در اولویت استان است . به محض افزایش پهنای باند این شهر هم پوشش تری جی خواهد داشت.
rezarain88
04-11-2015, 16:02
آقا رضا این سایت ارغوان غربی 6 چی شد که گفتید کامل تجهیز نشده!؟ از همون اولش سه تا rru روش نصب کردن ولی فعال نیست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام. در حال تست است به زودی روشن میشود.
massoud20
04-11-2015, 16:02
سلام اقا رضا.از پوشش ریتل چه خبر؟
rezarain88
04-11-2015, 16:06
سلام و عرض ادب رضا جان
1- سمنان در حال حاضرش شهرش در چه وضعی است و آیا هنوز برنامه توسعه براش دارند یا کار تمام شده؟
2 - چرا رایتل در تمام نقاط شهر همیشه 4 آنتنش پره اما همراه اول و ایرانسل مرتب در نوسان و پر از قطعی؟
3- این سرویس Td Lte در چه مرحله ای است آیا بزودی شاهدد استفاده ازش خواهیم بود یا خیر؟
4- شما اگر امکان داره بعنوان مشاور پیشنهاد بدید قیمت مودم های 4g برای خیلی ها خردیش مقدور نیست
با سپاس فراوان از شما
- - - Updated - - -
سلام و عرض ادب رضا جان
1- سمنان در حال حاضرش شهرش در چه وضعی است و آیا هنوز برنامه توسعه براش دارند یا کار تمام شده؟
2 - چرا رایتل در تمام نقاط شهر همیشه 4 آنتنش پره اما همراه اول و ایرانسل مرتب در نوسان و پر از قطعی؟
3- این سرویس Td Lte در چه مرحله ای است آیا بزودی شاهدد استفاده ازش خواهیم بود یا خیر؟
4- شما اگر امکان داره بعنوان مشاور پیشنهاد بدید قیمت مودم های 4g برای خیلی ها خردیش مقدور نیست
با سپاس فراوان از شما
سلام. 1- وضع سمنان در حد متوسط است. تجیهیز سایتها تا اخر سال ادامه خواهد داشت.
2-نسل 3 رایتل در فرکانس کاری 900 است. پوشش 900 دو برابر 1800 است. پوشش رایتل به این خاطر خوب است
3-این سرویس کاملا اماده است . منتظر رگولاتوری است. بله
4- قیمت دست ما نیست. مودم ها در کل دنیا از بورس افتاده است. به خاطر این قیمتها منطقی نیست.
rezarain88
04-11-2015, 16:08
سلام اقا رضا.از پوشش ریتل چه خبر؟
سلام. رایتل با سرعت خوبی در حال پیشرفت است.
bilmazlar
04-11-2015, 16:09
سلام. این منطقه در فاز اخر قرار دارد تا اخر بهمن ماه زمان میبرد.
سلام.
ممنون از پاسخدهیتون. با این اوصاف ما جزو مناطق محروم حساب میشیم.:n03:
تو سایت همراه اول دیدم که تو خیابان عقیل تو همین منطقه در شرف راهاندازی دکل و ایجاد پوشش بهتر هستن. امیدوارم که ایرانسل هم هر چی زودتر این منطقه رو تجهیز کنه.
reza2700
04-11-2015, 16:09
سلام اقا رضا خسته نباشید...دلیل کاهش شدید کیفیت مکالمه از چی میتونه باشه در صورتی که انتن پره...البته از گوشی نیست چون فقط مشکل من نیست مشکل اهالی محلمون هست
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
rezarain88
04-11-2015, 16:12
سلام.
ممنون از پاسخدهیتون. با این اوصاف ما جزو مناطق محروم حساب میشیم.:n03:
تو سایت همراه اول دیدم که تو خیابان عقیل تو همین منطقه در شرف راهاندازی دکل و ایجاد پوشش بهتر هستن. امیدوارم که ایرانسل هم هر چی زودتر این منطقه رو تجهیز کنه.
همراه اول اخیرا تجهیزات زیادی از هواوی خریده است. به شدت در تلاش است تا بهمن پوشش شهرهای بزرگ را کامل کند. در این ماه به اندازه 3000 سایت تجهیزات خریده است و اکثرا وارد کشور شده است.
rezarain88
04-11-2015, 16:13
سلام اقا رضا خسته نباشید...دلیل کاهش شدید کیفیت مکالمه از چی میتونه باشه در صورتی که انتن پره...البته از گوشی نیست چون فقط مشکل من نیست مشکل اهالی محلمون هست
سلام. پر شدن کانال مکالمه. باید افزایش ماژول داده شود.
reza2700
04-11-2015, 16:14
سلام. پر شدن کانال مکالمه. باید افزایش ماژول داده شود.
راه حل این کار چیه باید به پشتیبانی خبر بدم..یا خود اپراتور میدونه و اقدام میکنه؟
rezarain88
04-11-2015, 16:15
راه حل این کار چیه باید به پشتیبانی خبر بدم..یا خود اپراتور میدونه و اقدام میکنه؟
نه خیر در سیستم مانیتور میشود.
reza2700
04-11-2015, 16:18
نه خیر در سیستم مانیتور میشود.
اقا رضا من از نظرابادم چند روز پیش کل شهر 3 جی شد و الان همه چی اوکیه به جز محل ما که تجهیز شد و روشن نشد تو نقشه هم مشخصه ققط محل ما روشن نشده احتمال داره کلا اون دکل خاموش باشه و به این مشکل خورده باشیم؟
rezarain88
04-11-2015, 16:20
مهندس 10 تا سایت نسل 3 در استان هرمزگان روشن شده که یکی از اونا بندر لافت بوده و خود ایرانسلم تایید کرده. نمیدونم این مشکلی که شما میگی مربوط به چی هست اما الان 3 تا پیمانکار دارن رو سایتای استان کار میکنن.
سلام. بند قشم در حال توسعه است ولی پهنای باندی روی این منطقه نداریم. اگه پهنای باند کافی نرسد حتی همه سایتها هم روشن شود فقط علامت3g در گوشی ظاهر خواهد شد و عملا دیتایی رد وبدل نخواهد شد. منتظر تهران هستیم که قول دادند در روز های اتی پهنای باند استان را افزایش دهند.
rezarain88
04-11-2015, 16:23
اقا رضا من از نظرابادم چند روز پیش کل شهر 3 جی شد و الان همه چی اوکیه به جز محل ما که تجهیز شد و روشن نشد تو نقشه هم مشخصه ققط محل ما روشن نشده احتمال داره کلا اون دکل خاموش باشه و به این مشکل خورده باشیم؟
لطفا ادرس بدهید.
alone_boy
04-11-2015, 16:24
سلام
آقا رضا اوضاع شهر پاوه (استان کرمانشاه) چطوره؟
بجز رایتل که اخیرا راه اندازی شد و 3G ارائه میده ایرانسل یا همراه اول برنامه ای برای تجهیز ندارن؟
reza2700
04-11-2015, 16:24
خ امام حسین جنوبی
reza2700
04-11-2015, 16:25
لطفا ادرس بدهید.
خ امام حسین شمالی
reza2700
04-11-2015, 16:26
لطفا ادرس بدهید.
خ امام حسین جنوبی..بلوار پاسداران
rezarain88
04-11-2015, 16:30
خ امام حسین جنوبی
نه خیر فراموش نمیشود. در اولویت است.
reza2700
04-11-2015, 16:31
نه خیر فراموش نمیشود. در اولویت است.
یعنی فعلا خاموشه؟
rezarain88
04-11-2015, 16:32
یعنی فعلا خاموشه؟
در حال تست است. به زودی روشن میشود.
reza2700
04-11-2015, 16:33
خیلی ممنون از شما اقا رضا...اینکه با صبر و حکصله پاسخ میدید یه دنیا ارزش داره...براتون ارزوی موفقیت و سلامتی دارم...باز ممنون
rezarain88
04-11-2015, 16:35
سلام
آقا رضا اوضاع شهر پاوه (استان کرمانشاه) چطوره؟
بجز رایتل که اخیرا راه اندازی شد و 3G ارائه میده ایرانسل یا همراه اول برنامه ای برای تجهیز ندارن؟
سلام. ایرانسل سایتها اماده است ولی پهنای باند کافی نیست. همراه اول در دستور کار قرار داده است.
rezarain88
04-11-2015, 17:12
در اصفهان
شهر رضا وارد مدار گردید. فقط تری جی.
farhadrohi
04-11-2015, 17:13
اقا رضا لنگرود کی تحت پوشش تری جی همراه اول قرار میگیره؟
Sent from my CHM-U01
rezarain88
04-11-2015, 17:15
اقا رضا لنگرود کی تحت پوشش تری جی همراه اول قرار میگیره؟
Sent from my CHM-U01
سلام. کلیه شهرهای گیلان به اضافه زیبا کنار تا اول بهمن تری جی خواهد شد.
mehdi-sh
04-11-2015, 17:19
اقا رضا سلمانشهر کی شروع به کار میکنه ؟ حدود دو ماه تو سرچ میشه 3G و 4G پیدا میشه ولی ریجیستر نمیشه !
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. بند قشم در حال توسعه است ولی پهنای باندی روی این منطقه نداریم. اگه پهنای باند کافی نرسد حتی همه سایتها هم روشن شود فقط علامت3g در گوشی ظاهر خواهد شد و عملا دیتایی رد وبدل نخواهد شد. منتظر تهران هستیم که قول دادند در روز های اتی پهنای باند استان را افزایش دهند.
سلام
ایا شما نماینده ایرانسل هستید؟
اگر اره لظفا به این نماینده ها تذکر دهید تا اینترنت تری جی را برای شهر کنگان واقع در استان بوشهر هم فعال کنند.البته این امکان فعال هست.ولی به دلیل پوشش بد انتن دهی بخش بزرگی از شهر از اینترنت تری جی محروم می باشد.
با تشکر
rezarain88
04-11-2015, 17:22
اقا رضا سلمانشهر کی شروع به کار میکنه ؟ حدود دو ماه تو سرچ میشه 3G و 4G پیدا میشه ولی ریجیستر نمیشه !
سلام. یه مدت باز بود ولی در حال تست لینک جدید هستیم. به زودی وصل میشود.
rezarain88
04-11-2015, 17:25
سلام
ایا شما نماینده ایرانسل هستید؟
اگر اره لظفا به این نماینده ها تذکر دهید تا اینترنت تری جی را برای شهر کنگان واقع در استان بوشهر هم فعال کنند.البته این امکان فعال هست.ولی به دلیل پوشش بد انتن دهی بخش بزرگی از شهر از اینترنت تری جی محروم می باشد.
با تشکر
سلام. خیر. مطالب شما را به گوش دوستان خواهم رساند.
Farhad 8904
04-11-2015, 17:35
وضعیت نسل سوم ایرانسل در اصفهان.
جالبه سرعت آپلود بیشتره دانلوده. اپراتور هم میگه هیچ مشکلی در اصفهان نیست.
( تست با مودم انجام شده)
pedram-007
04-11-2015, 18:03
سلام اقا رضا
این مشکل انتن دهی ایرانسل و رایتل رو من بارها به اپراتور گفتم ولی به جای درست کردن همش زنگ میزنن میگن ما یه سری تغییرات رو شبکه اعمال کردیم و ... ببینید درست شده!همون اش و همون کاسه! من واقعا سر در نمیارم در حالی که همراه اول از اول نسل دوش خوب بود الانم خیلی وقته نسل سه اون عالیه ولی اون دو تا رو نمیدونم چیکار میکنن
ادرس: تهران یوسف اباد خ ۳۰
رایتل پوشش بده اینجا رو واسم کافیه! همش در حال نوسانه انتنش واسم!
zxzxcvcv
04-11-2015, 18:58
در اصفهان
شهر رضا وارد مدار گردید. فقط تری جی.
بقیه شهر های اصفهان کی اضافه میشند ؟ مثل زرین شهر
Microsoft Windows
04-11-2015, 19:02
بین شهرستان لاهیجان و لنگرود استان گیلان کی شاهد 4G & 3G هستیم؟
با یان تعرفه ها و این سرعت.
الان خرید ایترنت ایرانسل خیلی به صرفه تر از شرکت های adsl هست.
من که به شخصه دیگه اینترنت مخابرات رو تمدید نمیکنم.مخصوصا اینکه مخابرات دانلود رایگانت شبانه رو هم برداشته
reza2700
04-11-2015, 19:59
من که به شخصه دیگه اینترنت مخابرات رو تمدید نمیکنم.مخصوصا اینکه مخابرات دانلود رایگانت شبانه رو هم برداشته
توی پایداری شبکه ای دی اس ال خیلی بهتره...
amin13701
04-11-2015, 20:36
سلام. ممنون. فعلا همراه اول جلو افتاده منتظر تجهیزات هستیم تا پوشش مرند و بناب و یامچی را افزایش دهیم.
آقا رضا ایرانسل و همراه اول برنامه ای واسه تقویت پوشش تریجی تو مرند دارن؟تو منطقه ما که هر دو افتضاحن(بهترین سیگنال-95dbm)
ضمنا تو استانمون شهر جدیدی 4G فعال نشده؟(یا نخواهد شد)
saeed4055
05-11-2015, 00:18
سلام اقا رضا
چرا پوشش 3g همراه اول در شهر دزفول اینقدر ضعیف هست. چه زمانی تقویت میشه؟
توی دزفول پوشش 4g ایرانسل ضعیف هست. چه زمانی تقویت میشه؟
در خیابان ساحلی-در محدوده بین خیابانهای جهاد و طباطبایی-اطراف بیمارستان آیت الله نبوی پوشش 3g و 4g نسبتا مناسب هست ولی در داخل ساختمانها یک دفعه سیگنال خیلی خیلی ضعیف میشه و نمیشه استفاده کرد. مشکلش قابل حل هست؟
- - - Updated - - -
سلام اقا رضا
چرا پوشش 3g همراه اول در شهر دزفول اینقدر ضعیف هست. چه زمانی تقویت میشه؟
توی دزفول پوشش 4g ایرانسل ضعیف هست. چه زمانی تقویت میشه؟
در خیابان ساحلی-در محدوده بین خیابانهای جهاد و طباطبایی-اطراف بیمارستان آیت الله نبوی پوشش 3g و 4g نسبتا مناسب هست ولی در داخل ساختمانها یک دفعه سیگنال خیلی خیلی ضعیف میشه و نمیشه استفاده کرد. مشکلش قابل حل هست؟
سلام اقا رضا
خسته نباشید
اگه امکانش هست جواب من رو هم بدین
خیلی ممنون
منهم مانند شما فکر میکردم و بهمین خاطر رفتم طرح یکساله ایرانسل رو فعال کردم و adslرو جمع کردم . اما بعد از دو سه ماه دوباره مجبور شدم برم adsl رو فعال کنم و بابت هزینه ای که کردم پشیمونم.ایرانسل از لحاظ ثبات و قطع وصلی اصلا قابل مقایسه با adslنیست. یک روز خوبه یکروز بد یکساعت وصله یکساعت قطع. اگر کسی باشی که نیاز اتصال دائمی به نت داشته باشی ایرانسل اصلا راضیت نمیکنه.از همه بدتر اینکه بهیچ عنوان پاسخگو نیست امروز سرعتت دو مگ هست فردا بشه دو کیلو بایت کاری از دستت نمیاد. اما adsl حداقل پشتیبانی پاسخگو داره ویه حداقل سرعت 1/8 رو تضمین میکنه. ایرانسل حداقل با شرایط فعلیش هیچگاه نمیتونه جایگزین adsl باشه در بهترین حالت فقط بدرد دانلود میخوره اونهم بشرطی که طرح بلند مدت ازش نگیری.
دقیقا
علتشم بخاطر این بسته های شبانه اس
Abolfazl-Star
05-11-2015, 15:05
منطقه ما هم بعد از مدتی به سیستم 4جی تجهیز شد هر چند انتن دهیش هنوز کامل نیست ولی سرعت دانلودش خوبه
mohebronaldo
05-11-2015, 15:52
آقا رضا قبلا رایتل تو خونه سیگنالش 65- dbm بود.الان 85- dbm هست.تو فضای بسته نت ضعیفه کلن.بعدش یه خط آنتن میپره.جدیدن اینجوری شده مشکل کجاست
Abolfazl-Star
05-11-2015, 16:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست از منطقمون
ایرانسل پرچمت بالاس خیلی خیلی بالا
از مسئولین ایرانسل خواهش میکنم جایی که نمیتونن پهنای باند رو تامین کنند 3g نکنن
*سرور داخلی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
mohebronaldo
05-11-2015, 16:39
ایرانسل پرچمت بالاس خیلی خیلی بالا
از مسئولین ایرانسل خواهش میکنم جایی که نمیتونن پهنای باند رو تامین کنند 3g نکنن
*سرور داخلی
بستگی به منطقه داره.شما برو یه منطقه دیگه تست کن سرعت %100 فرق داره
بستگی به منطقه داره.شما برو یه منطقه دیگه تست کن سرعت %100 فرق داره
تو کل شهر همینه
مرکز شهر فقط یکم بهتره میاد روی 60 70 کیلو
خوب این 3 جی اصلا فایده ای نداره و فقط باتری رو سریعتر خالی میکنه
mohebronaldo
05-11-2015, 16:46
تو کل شهر همینه
مرکز شهر فقط یکم بهتره میاد روی 60 70 کیلو
خوب این 3 جی اصلا فایده ای نداره و فقط باتری رو سریعتر خالی میکنه
کاربر خیلی زیاد شده بسته های ارزون قیمت گذاشتن حجم بالا مردم نشستن دارن دانلود میکنن
mhroozbeh
05-11-2015, 16:47
من قم هستم یه 10-15 روزه به شدت اینترنت نسل 4 ایرانسل افت سرعت پیدا کرده
دوستان همه همین مشکل رو توی شهر قم دارن؟ من رفتم یه اکانت 6 ماهه 30 گیگ هم خریدم متاسفانه! با این سرعت که نمی شه کاری کرد!
and-roid2
05-11-2015, 17:15
من قم هستم یه 10-15 روزه به شدت اینترنت نسل 4 ایرانسل افت سرعت پیدا کرده
دوستان همه همین مشکل رو توی شهر قم دارن؟ من رفتم یه اکانت 6 ماهه 30 گیگ هم خریدم متاسفانه! با این سرعت که نمی شه کاری کرد!
شما کدوم منطقه هستید؟
mhroozbeh
05-11-2015, 17:38
شما کدوم منطقه هستید؟
نیروگاه توحید و سعیدی و جوادالائمه و جمهوری مکان هایی هست که من روزانه تست میکنم. قبلا سرعت وحشتناک بالا بود الان چند وقتیه به شدت کند شده
منزل که توحید هست اینقدر سرعت بالا بود شاتل رو میزاشت تو جیبش الان سوسک شده:n02: به شدت کند شده و این افت سرعت به شدت واضحه برای من
به 700 هم زنگ زدم 3-4 بار باهام تماس گرفتن ولی هی میخواستن یه جوری توجیح کنن و انگار نمی تونستن کاری کنن. حالا میخواستم بدونم همه همین جورن توی قم؟
and-roid2
05-11-2015, 17:57
نیروگاه توحید و سعیدی و جوادالائمه و جمهوری مکان هایی هست که من روزانه تست میکنم. قبلا سرعت وحشتناک بالا بود الان چند وقتیه به شدت کند شده
منزل که توحید هست اینقدر سرعت بالا بود شاتل رو میزاشت تو جیبش الان سوسک شده:n02: به شدت کند شده و این افت سرعت به شدت واضحه برای من
به 700 هم زنگ زدم 3-4 بار باهام تماس گرفتن ولی هی میخواستن یه جوری توجیح کنن و انگار نمی تونستن کاری کنن. حالا میخواستم بدونم همه همین جورن توی قم؟
72تن همینطور شده.البته خیلی وقته که سرعت نوسانی و پایین اومده.
مناطق دیگر رو اطلاع ندارم.
armin_punisher6
05-11-2015, 18:41
قیمت این گوشی samsung j5 4g که ایرانسل با 96 گیگ اینترنت میده،چنده؟
کسی نمیدونه؟
dadash42
05-11-2015, 20:11
ایرانسل دیگه حجم مانده از ماه قبل به ماه جدید انتقال نمیکنه! 3 گیگ مانده تو یک روز باید دانلود کنم. از 9 صبح تا 8 شب فقط 1.2 گیگ تونستم دانلود کنم، چقدر سرعتش افتضاحه، تو قم هستم
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
stere1980
05-11-2015, 20:14
در حالی که سیگنال تری جی الان خوبه ولی خیچکاری نمیشه کرد الان گذاشتم روی دوجی دیگه حداقل پنج کیلوبایت در ثانیه رو دارم. ایرانسل افتضاح شده- تهران
☺
dadash42
05-11-2015, 20:19
وایماکسش هم اینطوره؟، بدبخت مشتری
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
Abolfazl-Star
05-11-2015, 21:07
منطقه آذر عالیه
arakxboym96
05-11-2015, 21:27
Salam agha reza az pain shahre arak: shahrak javadie che khabar
Aya barnamei vase 4g baraye inja irancell darad?
Chera 3g inja inghadar kharabe?
- - - Updated - - -
mehrdad..7
06-11-2015, 07:40
سلام. خیر. مطالب شما را به گوش دوستان خواهم رساند.
سلام اقا رضا خسته نباشید
محل کار من شوراباد خیابان نهم جنوبی است متاسفانه تو این محدوده وضعیت انتن سه اپراتور واقعا افتضاحه همراه اول و ایرانسل جالبش اینکه هر مث همن و انتن کم نمیشه ی لحظه انتن کامله و دوباره کامل قطع میشه رایتلم در بهترین شرایط ی خط انتن داره ،ممنون میشم پیگیری کنید.
محدوده
وضعیت ایرانسل و همراه اول در وضعیت انتن داشتن و نداشتن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وضعیت رایتل
rezarain88
06-11-2015, 09:38
در خراسان رضوی
کاشمر پس از چند روز تست به شبکه 4g پیوست.
rezarain88
06-11-2015, 09:40
- - - Updated - - -
سلام. این منطقه در دستور کار است. تا اخر سال تجهیز میشود.
rezarain88
06-11-2015, 09:42
سلام اقا رضا خسته نباشید
محل کار من شوراباد خیابان نهم جنوبی است متاسفانه تو این محدوده وضعیت انتن سه اپراتور واقعا افتضاحه همراه اول و ایرانسل جالبش اینکه هر مث همن و انتن کم نمیشه ی لحظه انتن کامله و دوباره کامل قطع میشه رایتلم در بهترین شرایط ی خط انتن داره ،ممنون میشم پیگیری کنید.
محدوده
وضعیت ایرانسل و همراه اول در وضعیت انتن داشتن و نداشتن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وضعیت رایتل
سلام. این منطقه در طرح توسعه همراه اول و ایرانسل قرار دارد . امیدواریم تا اخر سال مشکل با سایت مشترک حل شود.
rezarain88
06-11-2015, 09:43
بین شهرستان لاهیجان و لنگرود استان گیلان کی شاهد 4G & 3G هستیم؟
سلام . تا اخر اسفند 3 استان گیلان و مازندران و گلستان پوشش تکمیل میشود. به خصوص استان گیلان.
rezarain88
06-11-2015, 09:47
آقا رضا ایرانسل و همراه اول برنامه ای واسه تقویت پوشش تریجی تو مرند دارن؟تو منطقه ما که هر دو افتضاحن(بهترین سیگنال-95dbm)
ضمنا تو استانمون شهر جدیدی 4G فعال نشده؟(یا نخواهد شد)
سلام . تا دی پوشش همراه اول در مرند تکمیل میشود. تا بهمن ماه هم پوشش ایرانسل کامل میشود. پوشش رایتل هم در کل شهر خوب است. نهایتا 1 سایت جدید اضافه کنند. مرند / میانه/ شبستر به زودی فورجی میشوند.
rezarain88
06-11-2015, 09:50
بقیه شهر های اصفهان کی اضافه میشند ؟ مثل زرین شهر
سلام. در اولویت است. کل استان اصفهان دچار عقب ماندگی توسعه شده است. سعی داریم به زودی مبارکه و اصفهان و زرین شهر و نجف اباد را توسعه دهیم.
rezarain88
06-11-2015, 09:54
سلام اقا رضا
خسته نباشید
اگه امکانش هست جواب من رو هم بدین
خیلی ممنون
سلام .ممنون. همراه اول دزفول را در فاز 6 تا اویل بهمن ماه توسعه خواهد داد. مشکل این منطقه با ایجاد سایت جدید قابل حل است. فعلازمان دقیقی نمیشود گفت. با اضافه شدن پهنای باند در اذر ماه کیفیت 4g هم بهبود پیدا میکند.
Soroush-S
06-11-2015, 10:42
در مورد اشتهارد بخصوص شهرک صنعتی اشتهارد کی شاهد نسل سوم اینترنت هستیم؟
binaafarin
06-11-2015, 11:16
اقا رضا برای بندرعباس چخبری دارید؟
سلام .ممنون. همراه اول دزفول را در فاز 6 تا اویل بهمن ماه توسعه خواهد داد. مشکل این منطقه با ایجاد سایت جدید قابل حل است. فعلازمان دقیقی نمیشود گفت. با اضافه شدن پهنای باند در اذر ماه کیفیت 4g هم بهبود پیدا میکند.
سلام اقا رضا عزیز
خیلی خوشحالم که دوباره در ابن فروم در خدمت شما هستیم
اقا رضا می خواستم بدونم وضعیت پوشش همراه اول و ایرانسل در شهرستان نایین (استان اصقهان ) به چه نحوی در حال پیشرفت است؟؟
ضمناا همراه اول یک آنتن فعال کرده که پاسخگوو شهر نمی باشد.
با تشکر
mohamad_iran2
06-11-2015, 14:32
rezarain88
آقا رضا ترو خدا وضعیت پهنای باند شهر ایلام برای ایرانسل و همراه اول رو پیگیری کنید
چرا وقتی میخوام از برنامه های کاربردی مثل واتس آپ یا تلگرام یا... کلیپ یا هرچیزی دانلود کنم سرعت روی رنج خاصی محدود میشه؟! مگه وزیر ارتباطات نمیگه ما این شبکه هارو محدود نکردیم؟!
دوستان بسته های ایرانسل نکته خاصی داره؟
یه بسته ده گیگی 2 تا 6 صبح گرفتم سر 6 گیگ قطع شد و موجودی رو زد 0MB , عادیه ؟؟ :n03:
fafool70
06-11-2015, 16:53
آقا رضا مودم های lte ثابت برنده هواووی هست؟؟ قیمت حدودیش 300 تومن میشه یا بیشتر؟؟ آیا سیم کارت خور هستن یا شبیه وایمکس؟ سپاس
یه بسته ده گیگی 2 تا 6 صبح گرفتم سر 6 گیگ قطع شد و موجودی رو زد 0MB , عادیه ؟؟ :n03:
تو ایرانسل کلن کلاه برداری همه جوره یه چیز عادیه
من اون موقع ها که شبانه میداد استفاده میکردم بعضی وقت ها 10% بعضی وقتها تا 50% اضافه از حجم کم میکرد این هم یه روش کلاه برداری
mohsendsl
06-11-2015, 18:50
سلام آقا رضا خرم آباد ایرانسل 4gاخیرا راه اندازی شده ولی سرعتش نوسان داره.خواستم بپرسم سرعتش بیشتر میشه؟ سوال بعد فرکانس 4g ایرانسل چیه اینجا؟ ممنون
- - - Updated - - -
سلام آقا رضا خرم آباد ایرانسل 4gاخیرا راه اندازی شده ولی سرعتش نوسان داره.خواستم بپرسم سرعتش بیشتر میشه؟ سوال بعد فرکانس 4g ایرانسل چیه اینجا؟ ممنون
سلام. در اولویت است. کل استان اصفهان دچار عقب ماندگی توسعه شده است. سعی داریم به زودی مبارکه و اصفهان و زرین شهر و نجف اباد را توسعه دهیم.
پوشش همراه اول نسل سوم شهر ورامین پوشش درست و کاملی نیست کی قراره در ست بشه؟
rezarain88
07-11-2015, 15:22
در استان اذر بایجان شرقی
سومین سایت در شهرک جدید سهند وارد مدار شد. فاز 2 شهرک . میدان شهرداری.
Farashah
07-11-2015, 15:32
در استان اذر بایجان شرقی
سومین سایت در شهرک جدید سهند وارد مدار شد. فاز 2 شهرک . میدان شهرداری.
سلام اقای ...
متوجه شدم تو انجمن اطلاعاتی در مورد اپراتورای موبایل دارین.اگر اینطوره بفرمایید چرا ایرانسل تو قسمت جنوب استان فارس چرا اصلا شبکه تری جی راه اندازی نکرده در صورتی که همراه اول و رایتل این مناطق رو تحت پوشش تری جی گذاشتن. لار - اوز - گراش
rezarain88
07-11-2015, 15:35
سلام اقای ...
متوجه شدم تو انجمن اطلاعاتی در مورد اپراتورای موبایل دارین.اگر اینطوره بفرمایید چرا ایرانسل تو قسمت جنوب استان فارس چرا اصلا شبکه تری جی راه اندازی نکرده در صورتی که همراه اول و رایتل این مناطق رو تحت پوشش تری جی گذاشتن. لار - اوز - گراش
سلام. لار و گراش در اولویت است ولی اوز به پایان این سال نمیرسد.
rezarain88
07-11-2015, 15:36
پوشش همراه اول نسل سوم شهر ورامین پوشش درست و کاملی نیست کی قراره در ست بشه؟
سلام. همراه اول قول داده تا 15 اسفند ماه پوشش همه شهرهای تهران و البرز را کامل کند. تجهیزات هم در انبار شرکت به حد کافی موجود است.
rezarain88
07-11-2015, 15:39
- - - Updated - - -
سلام. در شمال و شرق شهر سایتها روشن است تا اوایل دی ماه هم بقیه سایتها روشن خواهد شد. 1800
خسته نباشید اقا رضا میشه بفرمایید اولویت ایرانسل یا اپراتورای دیگه برای پوشش چیه؟؟؟
Farashah
07-11-2015, 15:44
سلام. لار و گراش در اولویت است ولی اوز به پایان این سال نمیرسد.
ممنون از پاسختون
فقط شبکه تری جی یا فورجی هم راه اندازی خواهد شد ؟
rezarain88
07-11-2015, 15:45
آقا رضا مودم های lte ثابت برنده هواووی هست؟؟ قیمت حدودیش 300 تومن میشه یا بیشتر؟؟ آیا سیم کارت خور هستن یا شبیه وایمکس؟ سپاس
سلام. هم هواوی است هم zte . کلا در چین 4 نوع مودم هواوی برای lte td است که 2تا با سیم کارت است دو تا هم مثل وایمکس .کف قیمت خام عمده 105 دلار است. در خرید عمده تا 20 درصد کاهش قیمت داریم.
- - - Updated - - -
ممنون از پاسختون
فقط شبکه تری جی یا فورجی هم راه اندازی خواهد شد ؟
فعلا. تری جی است.
rezarain88
07-11-2015, 15:49
در مورد اشتهارد بخصوص شهرک صنعتی اشتهارد کی شاهد نسل سوم اینترنت هستیم؟
سلام. اگر پیمانکار از برنامه خارج نشود تا 20 اسفند ماه شاید هم زودتر. اشتهارد / صحبت اباد/ بویین زهرا در اولویت است. در بویین زهرا یک سایت تقریبا اماده است.
rezarain88
07-11-2015, 15:51
اقا رضا برای بندرعباس چخبری دارید؟
فعلا خبر خاصی نیست. اگر پهنای باند اضافه شود 10 سایت جدید نصب خواهد شد. پالایشگاه/ فرودگاه / اسکله باهنر / گمرک در اولویت است.
rezarain88
07-11-2015, 15:55
سلام اقا رضا عزیز
خیلی خوشحالم که دوباره در ابن فروم در خدمت شما هستیم
اقا رضا می خواستم بدونم وضعیت پوشش همراه اول و ایرانسل در شهرستان نایین (استان اصقهان ) به چه نحوی در حال پیشرفت است؟؟
ضمناا همراه اول یک آنتن فعال کرده که پاسخگوو شهر نمی باشد.
با تشکر
سلام .ممنون.ایرانسل فعلا یک سایت فعال دارد. اگر شرایط خوب باشد. 2 سایت جدید هم اضافه خواهد شد. همراه اول سایت اصلی مرکز شهر را روشن کرده ولی قول داده اند تا فروردین ماه شاید هم زودتر 2 سایت جدید اضافه بشود.
rezarain88
07-11-2015, 16:00
آقا رضا ترو خدا وضعیت پهنای باند شهر ایلام برای ایرانسل و همراه اول رو پیگیری کنید
چرا وقتی میخوام از برنامه های کاربردی مثل واتس آپ یا تلگرام یا... کلیپ یا هرچیزی دانلود کنم سرعت روی رنج خاصی محدود میشه؟! مگه وزیر ارتباطات نمیگه ما این شبکه هارو محدود نکردیم؟!
سلام. پوشش ایرانسل در ایلام بد نیست . همراه اول هم قرار است 8 سایت جدید اضافه کند. مشکل اصلی ایلام کمبود پهنای باند است که با اضافه شدن به شبکه ملی تا بهمن ماه هم سرعت و هم پوشش افزایش خوبی خواهند داشت. شبکه ملی و مرکز داده استانی واقع در زیر ساخت قول 50 روزی را برای ادغام شبکه داده اند.
تو ایرانسل کلن کلاه برداری همه جوره یه چیز عادیه
من اون موقع ها که شبانه میداد استفاده میکردم بعضی وقت ها 10% بعضی وقتها تا 50% اضافه از حجم کم میکرد این هم یه روش کلاه برداری
از موقعی که این بسته ها رو گذاشته ، چهار بار بسته 2 تا 6 صبح رو گرفتم.
هرچهار بار مقدار دیتای مصرفی که توسط گوشی نشون میداد، دقیقا با میزان دیتای مصرف شده که ایرانسل میگفت تطابق داشت!
mhroozbeh
07-11-2015, 16:37
شما تماس بگیر
ازین اشتباها میکنن
اگه اشتباهی شده باشه مطمئنا تصحیح میکنن
اینجوری نیست که بخوان دزدی کنن
اگرم یه جا باشه که مثل آدم مشکلت رو پیگیر شن همین ایرانسله توی ایران
distefanoo
07-11-2015, 17:23
سلام آقا رضا.
شهرستان زرین دشت استان فارس کی قراره 3g راه اندازی بشه؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
سلام دوستان این دو بسته رو میشه همزمان خرید ؟؟
iDownload & iGame
07-11-2015, 18:19
با سلام،
تهران، خیابان دکتر فاطمی در داخل سازمان آب (نبش خیابان علیرضا دائمی) ظاهرا" یک سایت 3G همراه اول وجود داره ولی مثل اینکه جهت سکتورهاش طوریه که به سمت شمال خیابان دکتر فاطمی پوشش نداره. آیا این سایت روشنه یا مشکل از جهت سکتورهاست؟
(((ASN)))
07-11-2015, 18:32
درود دوستان
میخواستم یکمی اطلاعت دد مورد
مودم های تری جی و فورجی ایرانسل بهم بدین قیمت هاش و این که سیستم خانگی رو هم جواب میده یا نه و از چه طریقی ؟؟؟؟
دومی این که دوستانی که تو مشهد هستن این فورجیش تو کدوم منطقه ها هست
من خودم تو راه اهن هستم اونجا جواب میده ؟؟؟
ممنون
- - - Updated - - -
درود دوستان
میخواستم یکمی اطلاعت دد مورد
مودم های تری جی و فورجی ایرانسل بهم بدین قیمت هاش و این که سیستم خانگی رو هم جواب میده یا نه و از چه طریقی ؟؟؟؟
دومی این که دوستانی که تو مشهد هستن این فورجیش تو کدوم منطقه ها هست
من خودم تو راه اهن هستم اونجا جواب میده ؟؟؟
ممنون
سلام. همراه اول قول داده تا 15 اسفند ماه پوشش همه شهرهای تهران و البرز را کامل کند. تجهیزات هم در انبار شرکت به حد کافی موجود است.
بترکه این همراه اول همه راحت بشن که از آبان پارسال که اومد چند تا دونه bts توی سطح شهر تجهیز کرد رفت که رفت! :n15: ایرانسل کار رو 1ماهه تموم کرد پوشش نسل 3و4 هم کامل کرد همراه اول کلا بیخیاله.
پینگ نسل 4 ایرانسل هم اذیت میکنه برای خودش میره روی 500 پینگ بین المل صفحه هم بد باز می کنه یه رسیدگی بفرمایید. ممنون
aminrafael3
07-11-2015, 19:27
من دیشب طرح 2 تا 6 رو گرفتم واسه امشب میخوام بگیرم میزنه مشترک گرامی شما مجاز به استفاده از این طرح نمیباشید
من دیشب طرح 2 تا 6 رو گرفتم واسه امشب میخوام بگیرم میزنه مشترک گرامی شما مجاز به استفاده از این طرح نمیباشید
تونستید کل ده گیگ رو دانلود کنید؟
mohebronaldo
07-11-2015, 19:47
دیشب که اینجا به کل ترکیده بود سرعت.سرعت دانلود نسل 3 از 180 بالاتر نمیرفت.برای نسل 4 32 بود تا 40 دیگه آخرش.نمیدونم سرعت محدود کردن یا مشکل از جای دیگست
aminrafael3
07-11-2015, 19:49
تکرای
تکرای
لرسال اشتباه
mohebronaldo
07-11-2015, 19:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تست جدید نسل 4 ایرانسل رشت پل جانبازان کوچه نوبهار
نسل 3[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا سرعت نسل 4 محدود شده.قبلا تک آنتن 8 مگابیت میداد
سلام اقا رضا پوشش 4 جی شیراز در چه وضعیتی هست ایا بهتر میشه؟ ایا سایتی هست که خاموش باشه چه نسل 3 و چه نسل 4؟ من بلوار مدرس ابتدای بلوار فرصت شیرازی هستم..پوشش داخلی ضعیف هست ..تو حیاط یکی دو تا خط انتن میده و اکثرا سویچ میشه روی تری جی.تری جی هم که سرعتش خیلی افت کرده در حد نسل 2 هست.ممنون
سلام .ممنون.ایرانسل فعلا یک سایت فعال دارد. اگر شرایط خوب باشد. 2 سایت جدید هم اضافه خواهد شد. همراه اول سایت اصلی مرکز شهر را روشن کرده ولی قول داده اند تا فروردین ماه شاید هم زودتر 2 سایت جدید اضافه بشود.
با تشکر از پاسختون
امروز در سطح شهر نگاه میکردم همراه اول یک سایت جدید هم تجهیز کرده ولی هنوز روشن نشده
می خواستم ببینم شما از زمان روشن شدن سایت دوم در مرکز آیت الله نایینی اطلاع دارین یا خیر؟؟؟
بسیار سپاسگذارم.
aminrafael3
07-11-2015, 21:18
تونستید کل ده گیگ رو دانلود کنید؟
نه متاسفانه حدود 4 گیگ دانلود شد
mahyar1386
07-11-2015, 23:15
نه متاسفانه حدود 4 گیگ دانلود شد
با پشتیبانی تماس گرفتید ببینید چی میگن ؟
شاید چند شب پشت سر هم استفاده کردید جلوتونو گرفتن
برای من هم همینطوره.میگه مشترک گرامی.شما مجاز به استفاده از این طرح نمیباشید
من اخرین بار سه چهار روز پیش خریده بودم.
با پشتیبانی تماس گرفتید ببینید چی میگن ؟
شاید چند شب پشت سر هم استفاده کردید جلوتونو گرفتن
اخه من سه چهار روز بود استفاده نکردم.
یعنی کلا جلوم را گرفتند؟
*Forgotten*
08-11-2015, 00:29
علتش اینه که شما باید 24 ساعت کامل رو باید بگذرونید تا طرح جدید فعال کنید ربطی نداره که 2 تا 6 صبحه
مثلا اگه 12:20 صبح فعال کرده باشید 12:20 دقیقه روز بعدش میشه یک روز کامل
shayan5800
08-11-2015, 00:41
دوستان من هم میخوام طرح بندازم میگه مجاز نیستین
این دیگه باز چه فیلمیه؟؟
*Forgotten*
08-11-2015, 00:44
من برای دومین بار دیشب گرفتم ولی قبلش 5 تومن شارژ ریختم ، شاید باید هر بار شارژ بریزیم تا طرح در دسترس قرار بگیره
کسی تونست تست کنه و بگه چون این طرح زیادی راحت الحلقومه
- - - Updated - - -
اون موقع ها که بسته شبانه داشت من امتحان میکردم
ساعت 1 شب یه بسته یه روزه بگیر
میزنه 1 روز باقی مانده
وقیت میشه 0 روز باقی مانده باز یه روز دیگه کار میده اینجوری میتونی 2 شب دانلود کنی شاید به همین دلیل نمیذاره
یه نکته دیگه هم هست دوستان بعضی وقت ها کلن نمیزاره بسته فعال کنی من شده بود یه بار تو دهه فجر پارسال 4 روز بود نمیتونستم هیچ طرحی فعال کنم ریخته بود به هم
*Forgotten*
08-11-2015, 00:51
اون موقع ها که بسته شبانه داشت من امتحان میکردم
ساعت 1 شب یه بسته یه روزه بگیر
میزنه 1 روز باقی مانده
وقیت میشه 0 روز باقی مانده باز یه روز دیگه کار میده اینجوری میتونی 2 شب دانلود کنی شاید به همین دلیل نمیذاره
یه نکته دیگه هم هست دوستان بعضی وقت ها کلن نمیزاره بسته فعال کنی من شده بود یه بار تو دهه فجر پارسال 4 روز بود نمیتونستم هیچ طرحی فعال کنم ریخته بود به هم
فکر نکنم ضمنا ریسک خوردن پول حساب رو هم داره ، چون من با کد باقیمانده حساب تست کردم هیچ طرح فعالی نشون نمیده
دوستان منم الان طرح 2 تا 6 صبح رو هی میزنم اصلا جواب نمیاد که فعال میشه یا نمیشه ؟ پول هم کسر نمیکنه ! و اینترنت طبق تعرفه ازاد حساب میشه . فکر کنم در حال جمع آوری این طرح هستن .
علتش اینه که شما باید 24 ساعت کامل رو باید بگذرونید تا طرح جدید فعال کنید ربطی نداره که 2 تا 6 صبحه
مثلا اگه 12:20 صبح فعال کرده باشید 12:20 دقیقه روز بعدش میشه یک روز کامل
چه ربطی داره .من 4 روزه استفاده نکردم. امشب زدم میگه مجاز نیستید.
بعد از 10 روز استفاده از از طرح 2 تا 6 صبح الان که می خوام بزنم میگه شما مجاز به استفاده ازا ین طرح نمی باشید !!!
با یه سیم کارت دیگه م هم تست کردم و اونم همین رو میگه.
بعد از 10 روز استفاده از از طرح 2 تا 6 صبح الان که می خوام بزنم میگه شما مجاز به استفاده ازا ین طرح نمی باشید !!!
با یه سیم کارت دیگه م هم تست کردم و اونم همین رو میگه.
منم دیشب این طرح رو استفاده کردم یک بار، امشب هم میخواستم استفاده کنم میگه مجاز نمیباشید.
mosa1365
08-11-2015, 02:08
منم دیشب این طرح رو استفاده کردم یک بار، امشب هم میخواستم استفاده کنم میگه مجاز نمیباشید.
منم همین الان زدم، همین پیغام رو داد، عجیبه!!!
خداکنه طرح را بر ندارند.گرونتر هم شد باز می ارزه
kourosh4u
08-11-2015, 03:01
سلام، آقا رضا وضع 4g منطقه ميدان ولیعصر تهران خوب نيست البته نسل سه عالی هست. آيا برنامه اي برای نصب دکل های نسل چهار به زودی در اينجا هست؟
rasoul74
08-11-2015, 04:33
برا منم همین پیغام اومد جالبی کار اینجاست برا 5 گیگ ار 6 تا 12 ظهر رو فعال بدون مشکل میکنه
DarkLords
08-11-2015, 04:35
واقعا که خیلی دزد هستن، 200 مگ از حجم من مونده بود و داشتم یه گیم 50 مگی از گوگل مارکت دانلود میکردم که بعد از دانلود 30 مگ 3 تا اس ام اس پشت هم اومد که 60 مگ از حجمم مونده، حجمت تموم شد از حسابت کم میشه!!!!!!!!!!!
200 مگ حجم داشتم قبل شروع دانلود چک کردم در عرض رسیدن 3 تا اس ام اس پشت هم که کمتر از 5 ثانیه شد هم حجم منو خالی کردن هم 3000 تومن حسابم رو. تف تو روح اجداد و آبادشون. حیف همه سرویس دهنده های مخابراتی دزدن، اینو ول کنی بری پیش یه دزد دیگه فایده نداره.
AMIRALI2900
08-11-2015, 10:37
سلام
سرعت 4g ایرانسل ساعت 10 صبح
همدان - منطقه خضریان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نفهمیده جریان این پیغام چیه؟
یعنی 2 تا 6 صبح حذف شده؟
برا منم همین پیغام اومد جالبی کار اینجاست برا 5 گیگ ار 6 تا 12 ظهر رو فعال بدون مشکل میکنه
همین الان دوباره بسته 10 گیگ 2 تا 6 صبح رو زدم. قبول کرد ایندفعه و فعال شد.
MR.MAHMOOD
08-11-2015, 15:41
دو شب پشت هم دارم این بسته 2 تا 6 شش رو میگیرم مشکلی هم نداشته سرعت تری جی شم خوبه فقط باید گوش رو باید بزارم رو پشتبوم تا انتن بده!:n02:
- - - Updated - - -
malavan.ehsan
08-11-2015, 16:03
سلام
آقا رضا خداروشکر الان مدتیه بندرانزلی 4G در چند سایت روشن شده و اینکه یک یا دو دکل بدون تجهیزات بدون RRU هست و هنوز تجهیز نشده اونا کی تجهیز میشوند؟ و اینکه برنامه ایرانسل برای این شهر و مشکل پوشش منطقه نامجو ورودی شهر از سمت شرق که قول نصب دکل رو دادند چیست؟ خبری دارید؟
شیراز کجاهاش 4 جی هست ؟؟ من الان خط LTE برام میاد ولی اصن سرعتم فرق نمیکنه.
stere1980
08-11-2015, 20:55
این هم نسل چهارم ایرانسل جهت خنده حضار
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
دوستان من یه سیمکارت اعتباری 0903 خریدم فقط برای کارهای اینترنتی. ولی کیفیتش به شدت داغونه! اون بالا همین طور بین E و H و +H جابجا میشه و سرعت دانلود خیلی پایینه. میخواستم ببینم کلاً این 903ها این مدلی هستن یا راه خاصی وجود داره که قدرت شبکه رو بالا ببرم؟! :دی منطقه ونک، ملاصدرا هستیم.
MOH@ND3S
08-11-2015, 21:48
این هم نسل چهارم ایرانسل جهت خنده حضار
از کجا معلومه که 4G هستش ؟ 3G یا وایمکس نیست ؟ !!
Amirlkjj
08-11-2015, 23:53
دوستان یه سوال دارم:n13:
اینترنت من ایرانسل هست
تنظیماتش هم درسته حتی باهاش میتونم کلش هم برم تلگرام برم ولی
صفحه ی گوگل رو باز نمیکنه یا اصن گوگل پلاس رو وا نمیکنه :n03:
مشکل چیه؟!!:n36:
از کجاس؟!!
ممنون میشم راهنماییم کنین.:n12:
stere1980
09-11-2015, 00:59
از کجا معلومه که 4G هستش ؟ 3G یا وایمکس نیست ؟ !!
من که خودم میدونم چیه! [emoji1] [emoji1]
بامودم e5373 در حالت 4G Only تست انجام شد با سه خط آنتن
چرا من باید دروغ بگم؟ آدم تعجب میکنه از حرف آدم محترمی مثل شما والا! [emoji1] [emoji106]
سلام
بسته های 3 ماهه و... حجمشون تقسیم میشه ؟ یا یکسره هست ؟
این صفحه پوشش ایرانسل چرا اینطوریه . فقط وقتی رو 4G میزاری پوشش رو نشون میده . بقیه نسل ها رو به رسمیت نمی شناسه
Armin.Computer
09-11-2015, 02:08
سلام
بسته های 3 ماهه و... حجمشون تقسیم میشه ؟ یا یکسره هست ؟
این صفحه پوشش ایرانسل چرا اینطوریه . فقط وقتی رو 4G میزاری پوشش رو نشون میده . بقیه نسل ها رو به رسمیت نمی شناسه
برای من مشکل نداره
وقتی نشون نمیده یکم زوم کن دوباره کم کن زوم رو
یکم که این کار رو انجام بدی احتمالا درست بشه
برای من مشکل نداره
وقتی نشون نمیده یکم زوم کن دوباره کم کن زوم رو
یکم که این کار رو انجام بدی احتمالا درست بشه
ادبلاکر خرابش کرده بود . درست شد .
-
کسی هست 3G براش آنتن نده ولی 4G داشته باشه ؟ یا شایعه بود اینی که میگفتن ؟
اگه آنتن دهی 4G بهتره بریم سیم کارت بگیریم
بیرون 3G داریم . تو خونه هم هیچی :n41:
در حالی که همراه اول تو خونه راحت آنتن 3G پر میشه
اونور آب یه شرکت هایی هست که 2G رو کلا حذف کردن :n02: (تو فروم xda میگفتن)
-
اون یکی سوال رو یه نفر جواب بده ممنون میشم / بسته مثلا 3 ماهه به 3 قسمت تقسیم میشه آیا ؟
project_igi
09-11-2015, 08:14
آنتن دهی بعضی از گوشیها تو 4g بهتره
اون یکی سوال رو یه نفر جواب بده ممنون میشم / بسته مثلا 3 ماهه به 3 قسمت تقسیم میشه آیا ؟
من هم همین سوال رو دارم ، این بسته های چند ماهه رو میشه همشو تو یک ماه مصرف کرد ؟
Abolfazl-Star
09-11-2015, 11:02
من هم همین سوال رو دارم ، این بسته های چند ماهه رو میشه همشو تو یک ماه مصرف کرد ؟
شما اگه می تونی تو یه هفته تمومش کن
من منظورم اینکه ، مثلا یک بسته 3 ماهه 15 گیگ بگیریم ، نیاد بگه بهم شما فقط هر 30 روز 5 گیگ میتونی مصرف کنی ، 5 گیگ بعدی رو هم اول 30 روز بعدی بهم بده (رایتل یکبار (تنها بار) که گرفتم همین کار رو کرد).
- - - Updated - - -
من منظورم اینکه ، مثلا یک بسته 3 ماهه 15 گیگ بگیریم ، نیاد بگه بهم شما فقط هر 30 روز 5 گیگ میتونی مصرف کنی ، 5 گیگ بعدی رو هم اول 30 روز بعدی بهم بده (رایتل یکبار (تنها بار) که گرفتم همین کار رو کرد).
Abolfazl-Star
09-11-2015, 11:25
- - - Updated - - -
نه اینجوری نیس
MOH@ND3S
09-11-2015, 11:51
من که خودم میدونم چیه! [emoji1] [emoji1]
بامودم e5373 در حالت 4G Only تست انجام شد با سه خط آنتن
چرا من باید دروغ بگم؟ آدم تعجب میکنه از حرف آدم محترمی مثل شما والا! [emoji1] [emoji106]
نگفتم دروغ میگید...منظورم این بود که با سند تست گذاشته شه بهتره...از کانفیگ مودم هم میتونستید بزارید کنارش...اینجا خیلی ها اومدن تستای الکی گذاشتن رفتن بخاطر همین بهتره که دقیق تر بزارید تا بقیه به تست اهمیت بدن :n06::n16:
نگفتم دروغ میگید...منظورم این بود که با سند تست گذاشته شه بهتره...از کانفیگ مودم هم میتونستید بزارید کنارش...اینجا خیلی ها اومدن تستای الکی گذاشتن رفتن بخاطر همین بهتره که دقیق تر بزارید تا بقیه به تست اهمیت بدن :n06::n16:
تصور نمیکنم کسی با تست الکی نشان دادن سرعت خراب چیزی عایدش بشه. اما با تستهایی الکی سرعتهای رویایی دانلود چندین مگ در ثانیه خیلی ها چیز عایدشان میشه و میتواند سرویس های بیکیفیت و دروغین رو به مردم غالب کنند. مدرک میخواهد بفرمایید دیشب دو تا سه نصف شب شیراز. از زمان عرضه بسته های هزار تومن شبانه وضعیت تو همین حد و حدوده:
دوستان یه سوال دارم:n13:
اینترنت من ایرانسل هست
تنظیماتش هم درسته حتی باهاش میتونم کلش هم برم تلگرام برم ولی
صفحه ی گوگل رو باز نمیکنه یا اصن گوگل پلاس رو وا نمیکنه :n03:
مشکل چیه؟!!:n36:
از کجاس؟!!
ممنون میشم راهنماییم کنین.:n12:
شما برو قسمت تنظیمات گوشی در اکسس پوینت.APN. در اونجا بخش بروکسی و پورت رو اعدادش رو پاک کن. یعنی صفر بشه.
شیراز کجاهاش 4 جی هست ؟؟ من الان خط LTE برام میاد ولی اصن سرعتم فرق نمیکنه.
قرار نیست حتما فرقی بکنه به منطقه شما بستگی داره حتی ممکنه در جایی 3g سرعت بیشتری بده. بعضی تصور میکنند اختلاف سرعتی که بین نسل دو و سه میبینند رو بهمون ترتیب و نسبت بین نسل سه با چهار هم خواهند داشت که اصلا اینجوری نیست. البته 4gقابلیتش رو داره که سرعت چندین برابر 3g رو ارائه بده اما سرویسی که در حال حاضر داره در کشور ارائه میشه در حد حداکثر ظرفیت 3gهم نیست تا چه برسه 4g. شیراز خیلی جاها 4gهست کل مرکز شهر زند ستاد ملاصدرا عفیف آباد تا... گلستان. سراج. پاییز خیلی جاها ديگه.
rezarain88
09-11-2015, 15:21
سلام
آقا رضا خداروشکر الان مدتیه بندرانزلی 4G در چند سایت روشن شده و اینکه یک یا دو دکل بدون تجهیزات بدون RRU هست و هنوز تجهیز نشده اونا کی تجهیز میشوند؟ و اینکه برنامه ایرانسل برای این شهر و مشکل پوشش منطقه نامجو ورودی شهر از سمت شرق که قول نصب دکل رو دادند چیست؟ خبری دارید؟
سلام. پوشش انزلی از غرب به شرق است. در اولویت است. به محض رسیدن تجهیزات سایتهای باقی مانده هم روشن خواهد شد. تا اسفند ماه پوشش تکمیل میشود.
mohebronaldo
09-11-2015, 15:24
آقا رضا سلام خسته نباشید.الان چند وقته رایتل تو منطقه ما فضای بسته نتش افت سرعت داره و یه خط آنتنم کم میشه گاهی اوقاتم پرش آنتن داره.اینو یه زحمت میکشید.رشت پل جانبازان کوچه افضلی.آدرس دکل
rezarain88
09-11-2015, 15:24
سلام، آقا رضا وضع 4g منطقه ميدان ولیعصر تهران خوب نيست البته نسل سه عالی هست. آيا برنامه اي برای نصب دکل های نسل چهار به زودی در اينجا هست؟
سلام. به زودی سایت جدیدی روشن خواهد شد.
rezarain88
09-11-2015, 15:30
سلام اقا رضا پوشش 4 جی شیراز در چه وضعیتی هست ایا بهتر میشه؟ ایا سایتی هست که خاموش باشه چه نسل 3 و چه نسل 4؟ من بلوار مدرس ابتدای بلوار فرصت شیرازی هستم..پوشش داخلی ضعیف هست ..تو حیاط یکی دو تا خط انتن میده و اکثرا سویچ میشه روی تری جی.تری جی هم که سرعتش خیلی افت کرده در حد نسل 2 هست.ممنون
سلام. وضعیت در حد متوسط است نه خوب است نه بد. مشکل شیراز کمبود سایت است. باید 26 سایت جدید اضافه بشود تا هم پوشش کامل شود وهم سرعت اینترنت.
rezarain88
09-11-2015, 15:34
سلام آقا رضا.
شهرستان زرین دشت استان فارس کی قراره 3g راه اندازی بشه؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
سلام. فعلا برنامه برای روزهای اخر سال است ولی ممکن است زودتر هم انجام شود.
saeeddeeas
09-11-2015, 16:35
آقا رضا مشکل سایت جاسک حل نشد؟ خبری از همراه اول ندارید؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
rezarain88
09-11-2015, 16:39
آقا رضا مشکل سایت جاسک حل نشد؟ خبری از همراه اول ندارید؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام. فعلا نه. همراه اول هم خبری نیست.
اقا رضا .شهریار خبری از همراه اول نیست؟
rezarain88
09-11-2015, 16:45
سلام. دوستان گفتند تجهیزات نصب است تا اوایل بهمن فعال خواهد شد . شاید هم زودتر.
- - - Updated - - -
سلام. دوستان گفتند تجهیزات نصب است تا اوایل بهمن فعال خواهد شد . شاید هم زودتر.
anti-military
09-11-2015, 17:50
سلام یه PM در مورد شهرک دانشگاه شاهرود براتون فرستادم لطفا چک کن.
stere1980
09-11-2015, 18:27
منظورتون از کانفیگ مودم چیه متوجه نشدم؟ چه چیزی رو بذارم؟
مثل اینکه قمی ها زود می خوابن و اینترنتو خلوت می کنند.
ابتدایی که بسته ها عرضه شد این جوری بود که حجم به تعداد ماه ها تقسیم می شد و بیشتر از مقدار مشخصی در یک ماه نمی تونستی مصرف کنی و در انتهای ماه هم اگه چیزی می موند منتقل نمی شد به ماه بعدی و می سوخت. من یه بسته سه ماهه 50 گیگی اسفند پارسال فعال کردم و ماه اول حدود یک گیگ اضافه آوردم که سوخت اما از ماه دوم که ابتدای امسال بود محدودیت برداشته شد و حجم بسته های بلندمدت را هر جور دوست دارین می تونین مصرف کنین. الان من یک بسته 30 گیگی شش ماهه دارم که انقضای اون نیمه بهمن ماه هستش اما در حال حاضر حدود 5 گیگ از حجمش مونده و بعید می دونم تا انتهای آبان دوام بیاره. پس از این لحاظ لازم نیست نگرانی داشته باشین مگر اینکه باز ایرانسل سیاستش رو عوض کنه.
sina2200
10-11-2015, 00:41
سلام به همگی، كسي از اينترنت ايرانسل با مودم 3G-4G واسه دانلود بازي از ايكس باكس استفاده ميكنه ؟ من هرچي ميخوام دانلود كنم ارور ميده ! تنظيم خاصي داره؟ با تغییر DNS ممکنه مشکلم حل بشه؟ با لپ تاپ مشکلی ندارم باهاش ولی وقتی با ایکس باکس مشکل داره .
masoudboy
10-11-2015, 02:31
تست سرعت 3G ایرانسل در شهر اصفهان با مودم USB 3G دیلینک
بسته شبانه 10 گیگ 1 روزه 1000 تومانی
تست سرور داخلی ایران :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تست سرور خارجی لندن :
Abolfazl-Star
10-11-2015, 06:31
مثل اینکه قمی ها زود می خوابن و اینترنتو خلوت می کنند.
کجای قم هستی و اینکه فول آنتنی?
بله آنتن فوله منهای 63 دی بی ام
استفاده از وی پی ان داخلی ( که فیلتر شکن نیست) در بهبود کیفیت وبگردی و نرم افزارها خیلی تاثیر دارد.
برای مدت محدود حداکثر چهار اکانت واگذار میشه این کار برای جلوگیری از افت کیفیت سرور هست. کسانی که تمایل به تهیه دارند برام پخ کنند تا شرایط و اکانت تست 100 مگی ارسال بشه
هدف تجاری نیست بلکه سرشکن کردن هزینه های یک سرور بین چند نفر محدوده
Abolfazl-Star
10-11-2015, 07:19
دو خط آنتن منهای 100 دی بی ام
دو خط آنتن منهای 100 دی بی ام
سیگنالتون رو با چی چک می کنید؟ ازش یه عکس بزارید.
مطمئن باش این 100 دی بی ام نیست بلکه منهای 23 میشه 77 دی بی ام و قریب به یقین عدد 100 نشان دهنده rsrp هست نه rssi
برای تبدیل rsrp به assi منهای 23 میشه. معمولا برای گفتن قدرت سیگنال در نسل 2 و 3، rssi گفته میشه اما استاندارد اصلی در نسل چهار rsrq هست
In cellular networks, when a mobile moves from cell to cell and performs cell selection/reselection and handover, it has to measure the signal strength/quality of the neighbor cells.
In LTE network, a UE measures two parameters on reference signal: RSRP (Reference Signal Received Power) and RSRQ (Reference Signal Received Quality
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Since the logarithmic ratio of 100 subcarriers to one subcarrier is 20 dB (e.g. 10 × log 100 = 20), RSSI tends to measure about 20 dB higher than does RSRP. Or, to put it another way, RSRP measures about 20 dB lower than what we are accustomed to observing for a given signal level. Thus, that superficially weak -102 dBm RSRP signal level that we saw previously would actually be roughly -82 dBm if it were converted to RSSI.
Abolfazl-Star
10-11-2015, 07:42
سیگنالتون رو با چی چک می کنید؟ ازش یه عکس بزارید.
مطمئن باش این 100 دی بی ام نیست بلکه منهای 23 میشه 77 دی بی ام و قریب به یقین rsrq هست نه rssi
برای تبدیل rsrq به assi منهای 23 میشه. معمولا برای گفتن قدرت سیگنال assi گفته میشه اما استاندارد اصلی در نسل چهار rsrq هست
In cellular networks, when a mobile moves from cell to cell and performs cell selection/reselection and handover, it has to measure the signal strength/quality of the neighbor cells.
In LTE network, a UE measures two parameters on reference signal: RSRP (Reference Signal Received Power) and RSRQ (Reference Signal Received Quality).
با برنامه network signal information گوشی چک میکنم
اگه 77 باشه باید آنتن فول بشه یا نه !!؟ :n13:
Abolfazl-Star
10-11-2015, 09:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من و دکل منطقمون یهویی
Farhad 8904
10-11-2015, 10:46
تست سرعت 3G ایرانسل در شهر اصفهان با مودم USB 3G دیلینک
بسته شبانه 10 گیگ 1 روزه 1000 تومانی
تست سرور داخلی ایران :
تست سرور خارجی لندن :
این تست ها مربوط به کدوم منطقه از اصفهانه؟
*Forgotten*
10-11-2015, 11:05
بهترین سایت برای دیدن مکان دکل ها و پوشش 2g 3g 4g همراه اول ایرانسل رایتل
OpenSignal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با برنامه network signal information گوشی چک میکنم
اگه 77 باشه باید آنتن فول بشه یا نه !!؟ :n13:
به طراحی گوشی هم برمی گرده اما طبیعتا نه
mohandes
10-11-2015, 13:15
ادبلاکر خرابش کرده بود . درست شد .
-
کسی هست 3G براش آنتن نده ولی 4G داشته باشه ؟ یا شایعه بود اینی که میگفتن ؟
اگه آنتن دهی 4G بهتره بریم سیم کارت بگیریم
بیرون 3G داریم . تو خونه هم هیچی :n41:
در حالی که همراه اول تو خونه راحت آنتن 3G پر میشه
اونور آب یه شرکت هایی هست که 2G رو کلا حذف کردن :n02: (تو فروم xda میگفتن)
-
من دقیقا همین داستان رو دارم . چند بار دیگه هم در صفحات قبل گفتم . آنتن ۳جی صفره و در منزل فقط میتونستم به ۲جی وصل بشم . تا یکی از آشنایان دید ۴جی در منزلم قابل دریافته . منم با توجه به اینکه تبلتم lte هست ، رفتم سیم ۴جی گرفتم و الان در منزل ۴جی رو با دو خط آنتن دریافت میکنم .
اما این چیزی نیست که همه جا برقرار باشه .
شما اول باید با یک گوشی که قابلیت ۴جی و البته سیم ۴جی داره باید در داخل منزل تست کنی تا مطمئن بشی . نری سیمشو بخری و گوشیشم بخری بعد ببینی در منزلت پوشش نداری و بیای فحششو به ما بدی :)
stere1980
10-11-2015, 17:21
درود دوستان ایرانسل بسته افزایش حجم هم داره ؟
کلا شما از کدوم بسته استفاده میکنید ؟ من بسته 3 ماهه 6 گیگی اسفتاده میکنم.
من مودم LTE دارم چطور میتونم بدون دراوردن سیم کارت شارژ کنم ؟ (نمیشه کد وارد کرد) قبلا از طریق گوشیم براش بسته خریدم ولی الان کدش یادم نیست
kourosh4u
10-11-2015, 18:46
ايرانسل با سرور های داخل ايران مشکل داره مثلاً ------ اصلاً باز نميشه! يا دانلود از دانلود ها خيلی کم سرعت هست يا نميشه اصلاً! راهی پيدا کرده کسی؟ بخوايم دانلود کنيم هميشه بهترين راه سرور های ايرانه که..
- - - Updated - - -
ايرانسل با سرور های داخل ايران مشکل داره مثلاً ------ اصلاً باز نميشه! يا دانلود از دانلود ها خيلی کم سرعت هست يا نميشه اصلاً! راهی پيدا کرده کسی؟ بخوايم دانلود کنيم هميشه بهترين راه سرور های ايرانه که..
hady1364
10-11-2015, 19:10
- - - Updated - - -
فکر نکنم. شاید IP شما با اون سرورها مشکل داشته باشه یا ترافیک روی اون سرورها زیاد باشه یا شایدم ترافیک شبکه اینترنت ملی توی منطقه شما بالا باشه و سرعت پایین اومده باشه.
این تست سرعت 4G ایرانسل با سرور داخلی هست:
من مودم LTE دارم چطور میتونم بدون دراوردن سیم کارت شارژ کنم ؟ (نمیشه کد وارد کرد) قبلا از طریق گوشیم براش بسته خریدم ولی الان کدش یادم نیست
در تنظیمات مودم حالت شبکه رو بذارین رو اتوماتیک تا مشکل برطرف بشه. خدمات USSD در حالت LTE یا 4G پشتیبانی نمی شه. وقتی حالت شبکه رو اتوماتیک باشه با وارد کردن کدهای USSD اتصال مودم از شبکه LTE به نسل سه یا دو سوئیچ می کنه تا فرامین ارسال و دریافت بشه.
Armin.Computer
10-11-2015, 20:01
تعرفه ها رو تو سایت دیدم
خیلی عالیه
برای کسانی که دانلود شبانه ندارن خیلی خوبه
- - - Updated - - -
تعرفه ها رو تو سایت دیدم
خیلی عالیه
برای کسانی که دانلود شبانه ندارن خیلی خوبه
در تنظیمات مودم حالت شبکه رو بذارین رو اتوماتیک تا مشکل برطرف بشه. خدمات USSD در حالت LTE یا 4G پشتیبانی نمی شه. وقتی حالت شبکه رو اتوماتیک باشه با وارد کردن کدهای USSD اتصال مودم از شبکه LTE به نسل سه یا دو سوئیچ می کنه تا فرامین ارسال و دریافت بشه.
کد رو کجاش وارد کنم ؟؟؟؟ مسیج داره ولی جایی برای کد ussd ندیدم. (مودم tp link)
MOHAMMAD2010
10-11-2015, 20:40
من به دلیل تعویض شرکت اینترنت میخوام مدتی از اینترنت ایرانسل استفاده کنم
بسته 1 هفته به دردم میخوره - میخوام 1 هفته 2 گیگ + 4 گیگ 2 شب تا 2 ظهر بگیرم
چطوره ؟ کسی داره ؟ قیمتش یه کم گرونه ولی به نظرم از 1 گیگ هفتگی به صرفه تره چون فقط 2 تومن گرون تره
کد رو کجاش وارد کنم ؟؟؟؟ مسیج داره ولی جایی برای کد ussd ندیدم. (مودم tp link)
مدل دقیق مودم رو بگین تا ببینم اصلا از کدهای USSD پشتیبانی می کنه. با توجه به LTE بودن احتمال پشتیبانی از USSD زیاده اما شاید لازم باشه آپدیت کنین فرم ور مودم رو تا قابلیت هایی اضافه بشه. البته چون مدل دقیق مودم مشخص نیست اینایی که گفتم بیشتر فرضیه اس. چند ماه پیش در مورد یک مودم یو اس بی دی لینک که تنها از 3G پشتیبانی می کرد اقدام به آپدیت فرم ور کردم و قابلیت استفاده از کدهای USSD در نرم افزار مدیریت مودم اضافه شد.
مدل دقیق مودم رو بگین تا ببینم اصلا از کدهای USSD پشتیبانی می کنه. با توجه به LTE بودن احتمال پشتیبانی از USSD زیاده اما شاید لازم باشه آپدیت کنین فرم ور مودم رو تا قابلیت هایی اضافه بشه. البته چون مدل دقیق مودم مشخص نیست اینایی که گفتم بیشتر فرضیه اس. چند ماه پیش در مورد یک مودم یو اس بی دی لینک که تنها از 3G پشتیبانی می کرد اقدام به آپدیت فرم ور کردم و قابلیت استفاده از کدهای USSD در نرم افزار مدیریت مودم اضافه شد.
ممنون لطف میکنید
TP LINK m7350
فریم ور هم آپدیت هست.
خودم قبلا با سیم کارت گوشی خودم برای سیم کارت مودم بسته خریدم ولی یادم نیست چه کدی زدم.
I Walk Alone
10-11-2015, 21:39
بهترین سایت برای دیدن مکان دکل ها و پوشش 2g 3g 4g همراه اول ایرانسل رایتل
OpenSignal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثل اینکه نقشه اش زیاد دقیق نیست. مثلا نزدیک خونه ما تو نقشه یه دکل رو نشون میده که تو مکان واقعیش اصلا دکلی وجود نداره.
masoudboy
10-11-2015, 21:50
این تست ها مربوط به کدوم منطقه از اصفهانه؟
خیابان سروش نزدیک احمدآباد
ممنون لطف میکنید
TP LINK m7350
فریم ور هم آپدیت هست.
خودم قبلا با سیم کارت گوشی خودم برای سیم کارت مودم بسته خریدم ولی یادم نیست چه کدی زدم.
جستجو کرده بودم و در بین مودهای LTE تی پی لینک دقیقا به همین مودم رسیده بودم که از USSD پشتیبانی نمی کنه و توی آپدیت فرم ور اون هم ظاهراً پشتیبانی از کدهای QR اضافه شده.
برای خرید بسته از طریق هر سیم کارتی چه همراه اول باشه چه ایرانسل، یکی از بهترین کدها به نظر من ستاره 780 مریع(متعلق به بانک اقتصاد نوین) هستش که مستقیم از طریق اون می تونین برای هر سیم کارت ایرانسل دیگر همه بسته های اینترنتی رو خرید و مستقیم شارژ کنید. همچنین امکان شارژ مستقیم معمولی رو هم میده.
کد ستاره 780 ستاره 2 ستاره 4 رو بگیرید و ادامه بدید با گزینه اینترنت و بسته مورد نظرتون که سر آخر شماره سیم کارتی که میخواین براش بسته اینترنتی فعال کنین رو میخواد و بعد هم شماره کارت بانک و رمز دوم و تمام.
shirazdownload
11-11-2015, 00:07
از برنامه ایرانسل من استفاده کنید
My Irancell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5%D9%86)
stere1980
11-11-2015, 03:45
عالی ترین ترین راه نصب برنامه ایرانسل من از سایت ایرانسل هست روی گوشی اندرویدی و خرید بسته و چک باقیمانده بسته از طریق اون
stere1980
11-11-2015, 04:12
چندتا از دوستان قیمت این گوشی ایرانسل رو پرسیدن اینجا ببیند:
۸۸۰ تومن بصورت اپراتور لاک با ۹۶ گیگ اینترنت
آدم باید دیوانه باشه که اینو بخره قیمت آزادش ۶۷۰ تومنه چرا باید کسی از ایرانسل بصورت لاک شده بخره ۸۸۰ تومن آخه!!!!!!!!!!!!!
osta_ali
11-11-2015, 08:57
دوستان ميتونيد يه مودم 4جي خوب بهم معرفي كنيد؟
من فقط برا بازي و دانلود از ايكس باكس ميخوام اين مودم رو و چيزي كه برام مهمه اينه كه بشه از توي تنظيمات NAT اوپن كنم چون برا بازي انلاين خيلي مهمه.اصلا چنين امكاني دارن سيمكارت هاي ايرانسل؟مودم هاي 4 جي چطور؟
ممنون ميشم يه راهنمايي كامل كنيد به همراه معرفي چند مدل مناسب 4جي برا گيم.
MOHAMMAD2010
11-11-2015, 11:54
اقا چقدر وضع نت شما خوبه !
تست اینترنت 3g من همین الان :
----------------------------------
بهتر شد :
hermione
11-11-2015, 13:45
دوستان یک سوال:
در منطقه ای که پوشش 4g/3g وجود داره آیا سرعت 4G بالاتره به طور معمول؟ مثلا اگر سرعت 3G پایین باشه (زیر 1 مگابیت)
چون بنظر میاد مشکل از پهنای باند دکل های این منطقه باشه.
ali215215
11-11-2015, 18:29
سلام
وضعیت 3g شهرستان شاهرود چطوری است؟
4g کی به شهرستان شاهرود می اید و راه اندازی می شه،؟
الان در سایت مرکز استا پوشش داره،
ممنون
masooumi
11-11-2015, 22:54
دوستان یک سوال:
در منطقه ای که پوشش 4g/3g وجود داره آیا سرعت 4G بالاتره به طور معمول؟ مثلا اگر سرعت 3G پایین باشه (زیر 1 مگابیت)
بله ، این مورد کاملا وجود دارد و وقتی که با 3g جتی نمیشه دانلود کرد با 4g خیلی راحت و با سرعت بالا دانلود میکند.
- - - Updated - - -
دوستان یک سوال:
بله ، این مورد کاملا وجود دارد و وقتی که با 3g جتی نمیشه دانلود کرد با 4g خیلی راحت و با سرعت بالا دانلود میکند.
دوستان ميتونيد يه مودم 4جي خوب بهم معرفي كنيد؟
من فقط برا بازي و دانلود از ايكس باكس ميخوام اين مودم رو و چيزي كه برام مهمه اينه كه بشه از توي تنظيمات NAT اوپن كنم چون برا بازي انلاين خيلي مهمه.اصلا چنين امكاني دارن سيمكارت هاي ايرانسل؟مودم هاي 4 جي چطور؟
ممنون ميشم يه راهنمايي كامل كنيد به همراه معرفي چند مدل مناسب 4جي برا گيم.
بیشتر توضیح بدید.
اینترنت ایرانسل مثل یه جهبه شانسی هست من قم 25 مگ دارم اما الان جایی حومه تهرانم که ۴ جی ندارد و تری جیش حتی از سرورهای ایران هم به درد نمی خوره
نتیجه اینترنت هیچکس به درد هیچکس نمی خوره آنجایی که براتون مهمه شخصا در ساعت نه تا یک شب کیفیت و سرعت را تست کنید.
چندتا از دوستان قیمت این گوشی ایرانسل رو پرسیدن اینجا ببیند:
۸۸۰ تومن بصورت اپراتور لاک با ۹۶ گیگ اینترنت
آدم باید دیوانه باشه که اینو بخره قیمت آزادش ۶۷۰ تومنه چرا باید کسی از ایرانسل بصورت لاک شده بخره ۸۸۰ تومن آخه!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم اینها مردم رو چی حساب میکنند! در همه جای دنیا گوشیهای اپراتوری بسیار ارزان قیمت تر از انلاک اون هست.از دم قسط بصورت 24ماهه فروخته میشن و در صورت خرید نقدی گاها تاسی درصد هم تخفیف میدن. این گوشی رو هفته پیش دوستم با گارانتی 620تومن خرید. گیرم 96 گیگ هم اینترنت روش باشه که خود ایرانسل صد گیگ سالانه رو داره میده 175هزار تومن. کلا ارزش این گوشی در حالت آزاد و غیر اپراتوری با طرح اینترنتش میشه حدود 800هزار تومن. حالا 880هزارتومن از کجا اومده اونهم برای لاک اپراتوری نمیدونم.
دوستان یک سوال:
اصلا نمیشه اینو گفت که با 4g حتما سرعت بهتر از3g خواهد شد دوست من این کاملا بستگی به منطقه مورد نظر داره.در بعضی جاها اینجوری هست و در بعضی جاها کاملا برعکس و همون 3g سرعت بهتری میده.
rezarain88
12-11-2015, 08:06
در استان ایلام
شهر مهران تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
rezarain88
12-11-2015, 08:08
در استان کرمانشاه
شهرهای صحنه و کنگاور تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
rezarain88
12-11-2015, 08:09
در استان اذر بایجان شرقی
پوشش شهر سردرود کاملتر شد. و پوشش از ورودی تا پارک جنگلی کامل شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.