مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
fanoostalaei
09-08-2014, 23:35
سلام
همین 2 ساعت پیش چک کردم دیدم که آنتن نسل 3 ایرانسل رو به صورت خیلی ضعیف پیدا میکنه !!
از بالای ساختمون 3 طبقه تونستم 2 تا آنتن بگیرم ولی نت روش وصل نبود !!!
در ضمن نمیدونم چرا گوشیم دیگه نسل 3 همراه اول رو نمیگیره !! از همون موقع که ایرانسل رو پیدا کرد دیگه رو رومینگ نسل 3 همراه اول نمیره :n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad.asghari
09-08-2014, 23:59
امروز داشتم یه پیاده روی میکردم تو میدان جانباز یه آنتن ایرانسل رو دیدم که مطمئن شدم این حتما 3g هست خلاصه یه سرچ زدم دیدم بله مال ایرانسله.
ولی خیلی ضعیف بود به طوری که روبروی آنتن بودم(شاید10 متر)ولی انتن صفر بود،اینترنتم وصل بود:n02:حس میکنم تجهیزات نصب هست،حالا نمیدونم چرا اینطوری فعال کرده بودند:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
and-roid2
10-08-2014, 00:33
کسی تا الان سرعت بیشتر از 6 مگ دریافت نکرده؟
سلام
همین 2 ساعت پیش چک کردم دیدم که آنتن نسل 3 ایرانسل رو به صورت خیلی ضعیف پیدا میکنه !!
از بالای ساختمون 3 طبقه تونستم 2 تا آنتن بگیرم ولی نت روش وصل نبود !!!
در ضمن نمیدونم چرا گوشیم دیگه نسل 3 همراه اول رو نمیگیره !! از همون موقع که ایرانسل رو پیدا کرد دیگه رو رومینگ نسل 3 همراه اول نمیره :n13:
من آي پي داخلي و خارجي هم گرفتم بازم تست نگرفت!!!
............
راستي اون عكس دوم واسه رايتل ِ؟
نويسنده متنش چرا كلا حساب رو نوشته حشاب؟:n02:
مقایسه سرعت اینترنت ۳g ایرانسل و رایتل بر روی iOS
حدود ۲ سال پیش با عرضه رایتل بود که با همکاری دوستان بررسی کوچکی از مقایسه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینترنت ۳g رایتل با GPRS ایرانسل داشتیم. اما اگر وبسایت های خبری را دنبال کرده باشید حتما در جریان فعال شدن قابلیت ۳g ایرانسل به صورت تستی در برخی مناطق تهران هستید.
مقایسه سرعت اینترنت ۳g ایرانسل و رایتل بر روی iOS
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از انجمن تخصصی آیفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، طبق گفته ایرانسل قرار است از ابتدای شهریور سرویس ۳g این اپراتور در سراسر کشور فعال شود و فعلا در برخی ساختمان های دولتی و چند دانشگاه تهران فعال شده است.اما به بحث سرعت که برسیم کاربرانی که موفق به تست شبکه ۳g ایرانسل شده باشند نتایج مختلفی را دریافت کرده اند. به طور مثال شاهد سرعت هایی به بالایی ۸ مگ بوده ایم و از آن طرف هم در برخی مناطق نهایتا برابر با ۰.۵ مگ بوده است.
تست ها همچون ۲ سال پیش توسط برنامه رایگان SpeedTest انجام شده و سعی شده پوشش دو اپراتور تقریبا برابر با یکدیگر بوده باشه.
این بار اول به سراغ اپراتور با سابقه تر در زمینه ۳g می رویم، رایتل از ۲ سال پیش که راه اندازی شده است تنها آنتن های ۳g را در کشور نصب کرده و هرجا موفق به اتصال شبکه باشید مستقیما اینترنت ۳g دریافت خواهید کرد. اما بزرگترین مشکل رایتل آنتن دهی بوده که هنوز هم کامل حل نشده، تنها برای موارد ضروری به لطف رومینگ ملی می توانید برای تماس و یا اس ام اس از آنتن دو اپراتور دیگر استفاده کنید. اما در تست سرعت در بالاترین حالت سرعت ۰.۶۲ مگ را از شبکه رایتل دریافت کردیم. توجه داشته باشید که برروی سیم کارت مربوطه رایتل طرح ۱ مگابیت فعال بوده است.
اما به ایرانسل که برسیم با سابقه بیشتری روبرو هستیم. این شرکت طبق ادعای خودش تمام کشور را با پشتیبانی از شبکه نسل دوم در اختیار دارد و گفته طی ۸ سال گذشته هر آنتن نصب شده تکنولوژی ۳g را هم همراه داشته است. این به آن معناست که در صورت روشن شدن سراسری قابلیت ۳g بسیاری از مناطق تحت پوشش ۳g ایرانسل قرار میگیرند و علاوه برآن همانند اپراتورهای خارج از کشور هر کجا که ۳g در دسترس نباشد دستگاه شخص به صورت خودکار از شبکه نسل دوم استفاده می کند و همچنین کاربر این اجازه را دارد در صورتی که به شبکه ۳g نیاز نداشت آن را خاموش کند و همچنان آنتن خود را داشته باشد و به طور مثال دستگاهش باتری بیشتری نگه داری کند. اما جایی که ما موفق به دریافت شبکه ۳g ایرانسل شدیم تقاطع خیابان ولی عصر و میرداماد بود، جایی که دانشگاه خواجه نصیر طوسی قرار دارد. آنتن دهی اصلا مطلوب نبود و قطعا در مرحله تست همینطور هم انتظار می رفت. نهایت سرعت دریافتی ما ۱.۷۵ مگ در دانلود بود و شاهد پینگ پایین و مطلوبی نیز بودیم.
طبق گفته ایرانسل تعرفه سرویس ۳g همچون gprs سابق خواهد بود، اما سرعت های فعلی که کاربران دریافت می کنند هنوز نهایی نیستند و قطعا با عرضه به صورت رسمی شاهد بسته های محدود شده روی سرعت خواهیم بود و این تنها برای تست بوده که هیچ محدودیتی روی سرعت وجود نداشته است.نظر شما چیست؟ آیا ایرانسل می تواند در عرضه نسل سوم به کاربران موفق باشد؟ نظر خود را با ما در میان بگذارید
fanoostalaei
10-08-2014, 00:38
از فردا تبریز هم نسل 3 اجرا میشه !! البته برا من یکم سخته چون باید تو اون گرما برم بالا پشت بوم :دی
ببینم برا من چقدر سرعت میده :دی
من آي پي داخلي و خارجي هم گرفتم بازم تست نگرفت!!!
............
راستي اون عكس دوم واسه رايتل ِ؟
نويسنده متنش چرا كلا حساب رو نوشته حشاب؟:n02:
نه بابا رایتل تو اکثر اطراف ما فول آنتن میده :دی
مال ایرانسله :دی
در ضمن اون عکس رو هم انقدر مفت از رایتل استفاده کردم که خودش سیو شده و اتومات اون رو میاره :دی
بذار ببینیم چقدر میتونم از ایرانسل سرعت کف برم و بزنم تو کار دانلود :دی (بدجوری دارم لحظه شماری میکنم :دی)
اینترنت فعلی بنده :دی( رایتل مصرف ازاد)
: اون حشاب هم مربوط میشه به فریم ور گوشی :دی چون خاور میانه روش نصب نکردم حرف "س" رو "ش" نشون میده
MOH@ND3S
10-08-2014, 01:24
چرا من 9.3 مگ گرفتم تو پستای قبلی گذاشتم.
پس این پایلوت ظاهرا" فرمالیتس!
احتمالا" ایرانسل داره تا اول شهریور یکی یکی دکل هارو راه میندازه و تست میکنه.
آره من خیلی جاها رفتم که تحت پوشش بوده. خیلی فراتر از دانشگاه ها. مرکز شهر از خیابون انقلاب به بالا خیلی جاها تحت پوشش ه.
نسل سوم ایرانسل در ارومیه نیز راه اندازی شد
کدوم منطقه هست؟
کدوم منطقه هست؟
مناطق مرکزی شهر در حال تست
amirlovely
10-08-2014, 10:17
تبریز امروز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مناطق مرکزی شهر در حال تست
مرکز شهر که وسعتش زیاده (عطائی ؟ امام؟ پنجراه؟ شهرچایی؟ باکری؟ و...) . شد جریانه پیداکردن پرتقال فروش :biggrin:
and-roid2
10-08-2014, 10:51
LoL:n02: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم bts محله ما:
با bts حدود 50 متر فاصله داریم.ولی سیگنالش با اینکه خونه دوستمون نزدیکه به نظرم ضعیفه...یعنی ممکنه خودشون اینکارو کرده باشن؟
amirbrad
10-08-2014, 10:57
تو محله ما تهران یکی دوروز بود با نوسان زیاد اما از دیشب با یه خط انتن گرفت و به نت دیگه وصل نمیشه. دوستان استفاده کنید چون داره هرروز بدتر میشه. همه جای دنیا طرح ازمایشی ضعیف و طرح انهایی خوبه اما تو ایرا ن برعکسه به محض سراسری شدن سرعت نسل 2 تجربه خواهید کرد البته با انتن ضعیف تر.
واقعاً اگه 20 مگابایت بده من adsl رو جمع می کنم ارزش داره واقعا اگه میشه یه تست بدون idm بزار از خط
and-roid2
10-08-2014, 11:16
واقعاً اگه 2 مگابایت بده من adsl رو جمع می کنم ارزش داره واقعا اگه میشه یه تست بدون idm بزار از خط
صفحه قبل از speedtest تست گذاشم.
دمت گرم داداش با چنتا آنتن این سرعت رو بهت داد ؟
امین1356
10-08-2014, 11:24
واقعاً اگه 20 مگابایت بده من adsl رو جمع می کنم ارزش داره واقعا اگه میشه یه تست بدون idm بزار از خط
دوست عزیز هر چیزیو بهر کاری ساختن. 3G اینترنت همراهه نه ADSL!
اونم مگابایت نیست مگابیته، 8 برابر فرقشونه!
بله می دونم ما منتظر 150 مگابیت و 200 مگابیت هستیم
حداقل 4G بدن
melodypatogh
10-08-2014, 11:34
دوست عزیز هر چیزیو بهر کاری ساختن. 3G اینترنت همراهه نه ADSL!
اونم مگابایت نیست مگابیته، 8 برابر فرقشونه!
با امین موافقم ....این اشتباه ها پیش میاد دیگه!
امین1356
10-08-2014, 11:44
بله می دونم ما منتظر 150 مگابیت و 200 مگابیت هستیم
حداقل 4G بدن
واسه همین 3G با سرعت 1Mb هم رایتل 4 ساله داره درجا میزنه بعد شما انتظار 4G با سرعت 150 تا 200 مگابیت رو داری. البته شدنش میشه ها ولی یه 50 سالی باید صبر کنی :n02:
ما به 3G با سرعت حتی 1Mbps ولی به شرط استیبل بودن و پوشش قوی و سراسری راضی هستیم چون واسه موبایل در حال حاضر با برنامه های فعلی کفایت میکنه.
بذار بصورت رسمي عرضه بشه اونوقت مي بيني بازم سروكله 128 پيدا ميشه!:n02:
اينا سياست دوگانه اي در قبال اينترنت دارن
از يه طرف ارائه ميدن چون سود وحشتناكي در فروش اينترنت در ايران هست
از يه طرفم چون ترس و واهمه هاي خاص خودشونو دارن سعي مي كنن پهناي باند رو كنترل شده و محدود ارائه بدن
reza2700
10-08-2014, 12:34
جالب اینه که اصلا کرج خبری نیست
یک نمونه از دکلهای ایرانسل همراه با تجهیزات 3G و وایمکس :n01:
arash59b
10-08-2014, 13:16
بعد از اینکه 3g تقریبا در اکثر نقاط اهواز راه افتاد الان دو روزه همه دکل ها رو غیر فعال کردن و هیچ جا نمیشه سیگنال 3g پیدا کرد
اینم دکل نزدیک ما
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعد از اینکه 3g تقریبا در اکثر نقاط اهواز راه افتاد الان دو روزه همه دکل ها رو غیر فعال کردن و هیچ جا نمیشه سیگنال 3g پیدا کرد
اینم دکل نزدیک ما
مال تبريز هم دقيقاً اينجوري شده، يه چندروزي خاموش بود ولي از امروز باز دوباره روشن شدن و با آنتن دهي نسبتاً قويتر نسبت به دفعه پيش :n01:
در شیراز که 3g ایرانسل اصلا حتی برای تست هم دریافت نشده (شک دارم حتی تجهیزاتش هم نصب شده باشه)
در شیراز که 3g ایرانسل اصلا حتی برای تست هم دریافت نشده (شک دارم حتی تجهیزاتش هم نصب شده باشه)
همچين چيزي كه امكان نداره چون شيراز هم يكي از شهرهاي بزرگ و مطرح ايرانه، ببين به روي دكلهاي ايرانسل چيز جديد نصب شده يا نه !
fanoostalaei
10-08-2014, 15:30
از دیشب که انتن نسل 3 رو برای اولین بار پیدا کردم و از صبح هم که نتش وصل شدم اصلا ازش خوشم نیومد !!! حالا آنتن دهی که پایلوت هستش و به کنار
ولی تو رستورانمون که فول آنتن هستش این وضع منه !! پینگ خارجی 300 و داخلی 150 و سرعت دانلود زیر 70 کیلو در عوض آپلود تا 400 کیلو :n04:
اسنم تست با پی سی ::n21:
از اصفهان عقب تر ندیدم، اون از رایتل که هنوز اصفهان فروش رسمی نداره، اینم از ایرانسل که خبری ازش نیست. کلا نمیدونم چرا اصفهان تو توسعه شبکه های بی سیم انقدر عقبه، یادمه وایمکس هم که قرار بود بیاد جز آخرین شهرا بود؟!
Le0nard0
10-08-2014, 16:16
از دیشب که انتن نسل 3 رو برای اولین بار پیدا کردم و از صبح هم که نتش وصل شدم اصلا ازش خوشم نیومد !!! حالا آنتن دهی که پایلوت هستش و به کنار
ولی تو رستورانمون که فول آنتن هستش این وضع منه !! پینگ خارجی 300 و داخلی 150 و سرعت دانلود زیر 70 کیلو در عوض آپلود تا 400 کیلو :n04:
اسنم تست با پی سی ::n21:
این تازه دوران خوش و خوبشه ! حالا مونده تا بد بشه:n01:
mehdi-sh
10-08-2014, 16:19
این تازه دوران خوش و خوبشه ! حالا مونده تا بد بشه:n01:
به نظر من از رایتل که بدتره البته الان میگم شاید در اینده بهتر بشه انتن ایرانسل چسبیده به خونه بغلی ما تازه وضعیت اسفناکه کلا من که نامید شدم
از اصفهان عقب تر ندیدم، اون از رایتل که هنوز اصفهان فروش رسمی نداره، اینم از ایرانسل که خبری ازش نیست. کلا نمیدونم چرا اصفهان تو توسعه شبکه های بی سیم انقدر عقبه، یادمه وایمکس هم که قرار بود بیاد جز آخرین شهرا بود؟!
رایتل که کلا خودش هم عقب مونده هست :n27:
Tehranshahr
10-08-2014, 16:39
غرب تهران شهرک گلستان هم 3G شده اما دیتا رد و بدل نمیشه.
Arsenal2012
10-08-2014, 16:41
سلام دوستان تو کرج چرا هر چی سرچ دستی و اتوماتیک میکنم 3g پیدا نمیشه تو اکثر مناطق هم تست کردم?? یعنی هنوز تجهیزات لازم رو اضافه نکردن?? من موندم چرا کرج تو همه چیز عقب افتاده است!!!
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
amirakbari00
10-08-2014, 16:46
سلام دوستان تو کرج چرا هر چی سرچ دستی و اتوماتیک میکنم 3g پیدا نمیشه تو اکثر مناطق هم تست کردم?? یعنی هنوز تجهیزات لازم رو اضافه نکردن?? من موندم چرا کرج تو همه چیز عقب افتاده است!!!
بنده هم کرجم هنوز مثل اینکه راه نیافتده
ولی دکل های زیاد بررسی کردم هیچ کدوم تجهیزات 3g نداشتند اطراف ما
امین1356
10-08-2014, 16:52
دوستان اینقدر زود قضاوت نکنید، ایرانسل بصورت رسمی فقط 15 نقطه تو تهران رو بصورت پایلوت اعلام کرده که اکثرا" دانشگاه ها هستند. بزارید اول شهریور رسما" آغاز بکار بکنه بعد غر بزنید :n02:
arash59b
10-08-2014, 16:59
دوستان اینقدر زود قضاوت نکنید، ایرانسل بصورت رسمی فقط 15 نقطه تو تهران رو بصورت پایلوت اعلام کرده که اکثرا" دانشگاه ها هستند. بزارید اول شهریور رسما" آغاز بکار بکنه بعد غر بزنید :n02:
طرح پایلوت یعنی شروع ازمایشی دیگه دلیل نمیشه که دکل های بقیه شهرها رو اماده نکنه
وقتی دوستان میگن رو دکل های کرج و اصفهان تجهییزات نیست، درخت نیست که روز اول شهریور تجهییزات ۳g میوه بده[emoji6]
Sent from my iPad using Tapatalk
mohammad.asghari
10-08-2014, 17:10
هنوز شهرهای خیلی بزرگ تری مثل مشهد-اصفهان راه نیفتاده بعد چرا باید تو کرج بیاد دقیقا؟:n02:
mehdi-sh
10-08-2014, 17:11
دوست عزیز کوچه بالایی دانشگاه علمی کاربردی فاصله ما تا دکل ایرانسل زیاد نیست و فکر کنم چند روزیه که 3G ایرانسل راه افتاده با این تفاسیر فقط دو روز اول خوب بود و هر روز داره بدتر میشه چون یوزر بهش اضافه میشه
Abolfazl-Star
10-08-2014, 17:11
بچه های قم یه تست بزارن ببینیم به چه صورته :n16:
امین1356
10-08-2014, 17:15
طرح پایلوت یعنی شروع ازمایشی دیگه دلیل نمیشه که دکل های بقیه شهرها رو اماده نکنه
وقتی دوستان میگن رو دکل های کرج و اصفهان تجهییزات نیست، درخت نیست که روز اول شهریور تجهییزات ۳g میوه بده[emoji6]
با این اوصاف فکر کنم یه 6 ماهی طول بکشه تا همه مناطق راه بیوفته!
arminkoo
10-08-2014, 17:36
هنوز شهرهای خیلی بزرگ تری مثل مشهد-اصفهان راه نیفتاده بعد چرا باید تو کرج بیاد دقیقا؟:n02:
چون کرج همیشه پرچمش بالاس
چه تو رایتل چه تو فیبر نوری ایرانیان نت چه تو همه چی
Abolfazl-Star
10-08-2014, 17:47
شبکه مخابراتی 4G در افغانستان
هم اکنون سیستم 3G همچنان در تمام شرکت های مخابراتی کشور فعال می باشد که از طریق آن می توان به صورت همزمان تصویر طرف مقابل را نیز مشاهده نمود.
در حال حاضر حدود 90 درصد مردم به خدمات تلفون همراه دسترسی دارند و بیش از 50 درصد از ساکنان کشور نیز از مزایای اینترنتی پر سرعت بهره می برند.
وزارت مخابرات با انتشار بیانه ای رسما اعلام نموده که به زودی تمامی ساکنان کشور ما از مزایای نسل چهارم خدمات مخابراتی بهره مند خواهند شد.
این خبر مال دو ، سه ماه پیشه ولی گفتم شاید بدرد بخوره واسه اطلاع عمومی :n02:
شبکه مخابراتی 4G در افغانستان
هم اکنون سیستم 3G همچنان در تمام شرکت های مخابراتی کشور فعال می باشد که از طریق آن می توان به صورت همزمان تصویر طرف مقابل را نیز مشاهده نمود.
در حال حاضر حدود 90 درصد مردم به خدمات تلفون همراه دسترسی دارند و بیش از 50 درصد از ساکنان کشور نیز از مزایای اینترنتی پر سرعت بهره می برند.
وزارت مخابرات با انتشار بیانه ای رسما اعلام نموده که به زودی تمامی ساکنان کشور ما از مزایای نسل چهارم خدمات مخابراتی بهره مند خواهند شد.
این خبر مال دو ، سه ماه پیشه ولی گفتم شاید بدرد بخوره واسه اطلاع عمومی
:n02:
افغانستان هم پیشرفت کرد و ایران هنوز در کف اینه که سرعت بالای 128 یهو اسلام را به خطر نندازه
arash59b
10-08-2014, 18:04
مثل اینکه تو اهواز کاملا قطع نیست، الان رفتم بالا پشتبام تست کردم یک خط انتن داد و به اینترنت هم وصل شد البته اپارتمان ما بلندترین ساختمان تا شعاع چند کیلومتری هست حالا دارن چکار می کنن که اینقدر سیگنال خرابه معلوم نیست!
تاحالا توجه نکرده بودم ولی دکل رایتل درست روبروی پنجره هست بخاطر همین همیشه تو تست هام ۹۶ درصد سیگنال میده
مثل اینکه تو اهواز کاملا قطع نیست، الان رفتم بالا پشتبام تست کردم یک خط انتن داد و به اینترنت هم وصل شد البته اپارتمان ما بلندرین ساختمان تا شعاع چند کیلومتری هست حالا دارن چکار می کنن که اینقدر سیگنال خرابه معلوم نیست!
احتمالا فقط یه دکلش فعاله بقیه اش خاموشه تا اول شهریور
غرب تهران شهرک گلستان هم 3G شده اما دیتا رد و بدل نمیشه.
عزیز من که تو شهرک هیچ 3G ندیدم.حتی امواجش.
شما تو کدوم یاس یا بنفشه آنتن گرفتی؟
SONY XPERIA Z2
دوستان جای ما 3g درست هست ولی به قدری ترافیک اینترنت زیاده که فقط ساعت 5 صبح میشه وصل شد و استفاده کرد edge که کلا دیگه انقدر ترافیک زیاده یا وصل نمیشه یا اگه وصل بشه اصلا نمیشه استفاده کرد فقط از اینترنت ایرانسل در منطقه ما 5 صبح تا 8 صبح میشه استفاده کرد الان 3g هم که اومده به همین منواله به نظر شما این مشکل حل میشه یا نه؟
مشهد سمت قاسم اباد
mohammad.asghari
10-08-2014, 20:03
چون کرج همیشه پرچمش بالاس
چه تو رایتل چه تو فیبر نوری ایرانیان نت چه تو همه چی
تو رایتل که مشهد جزو اولین مناطقی بود که آنتن میداد،بذارید اول تو شهرهای بزرگ بیاد بعد به شهرهای کوچک
amirakbari00
10-08-2014, 20:29
تو رایتل که مشهد جزو اولین مناطقی بود که آنتن میداد،بذارید اول تو شهرهای بزرگ بیاد بعد به شهرهای کوچک
داداش کرج فرق داره
رایتل هم کرج همون اوایل آنتن میداد
*الان دیدم آنت گوشی میپره فک کنم دارن راه میندازن
arminkoo
10-08-2014, 20:51
:n04::n04::n04::n04::n04:
مشهد اولین شهری بود که رایتل امد ؟!؟!؟! عجب
اتفاقا اولین شهری که رایتل پایلوت رو شروع کرد و بعد راه اندازی کرد که کرج بود (یه سرچ ساده تو گوگل)
اینم کامل شما بخون که بدونی قضیه کرج کامل فرق داره
Milad4171
10-08-2014, 20:59
شدیداً پول میخوره !
1500 تومن رو با یک تست و یه سایت باز کردن تموم کرد!!!
فکر کنم نسبت به GPRS گرونتر شده ولی هنوز خبررسانی نکردن!
بدون بسته اینترنت وصل نشید چون پهنای باند باز هست سریع شارژتون تموم میشه
امین1356
10-08-2014, 21:05
شدیداً پول میخوره !
1500 تومن رو با یک تست و یه سایت باز کردن تموم کرد!!!
فکر کنم نسبت به GPRS گرونتر شده ولی هنوز خبررسانی نکردن!
چون سرعتش بالاتره مصرف تستش هم بالاتره.
قیمتها فعلا" همون قیمتهای GPRS هست و تغییری نکرده.
amirakbari00
10-08-2014, 21:23
چند لحظه علامت 3g اومد و رفت الان که با شد edge
mohammad.asghari
10-08-2014, 21:26
کسی از دوستان نمیدونه این چه معنایی داره که 10 متری آنتن بازی ولی 3g آنتن نده ولی علامت h بیاد.یکی از آشنا ها که خوشون نزدیک آنتن هست میگه یه 5روزی هست که علامت h میاد ولی پیج بالا نمیاره
Le0nard0
10-08-2014, 21:53
یه بسته 5 گیگ ماهانه داره اونو فعال کنید که اینجوری شارژتون رو نخوره
رفقا کسی خبر نداره یزد فعال کردن یا نه؟ اگه کردن کجا؟
and-roid2
10-08-2014, 22:35
سرعت تو شب شدیدا افت میکنه و پکت لاست فراوان ایجاد میشه.
-----------------
دوستان اگر من دو بسته اینترنت بحرم ایا هر جفتش همزمان میشه استفاده کرد؟
مثلا یه بسته 2تا 8صبح بخرم و یه بسته 1ماهه 2گیگ.
به نظرتون چطورجساب میکنه؟
arash59b
10-08-2014, 22:37
کسی از دوستان نمیدونه این چه معنایی داره که 10 متری آنتن بازی ولی 3g آنتن نده ولی علامت h بیاد.یکی از آشنا ها که خوشون نزدیک آنتن هست میگه یه 5روزی هست که علامت h میاد ولی پیج بالا نمیاره
خوب تجهیزات فعاله ولی نت وصل نیست
Le0nard0
10-08-2014, 22:42
رفقا کسی خبر نداره یزد فعال کردن یا نه؟ اگه کردن کجا؟
زیاد عجله نکن . همین جاهایی هم که فعال کرده فعلا زیرش زاییده
arash59b
10-08-2014, 22:59
سرعت تو شب شدیدا افت میکنه و پکت لاست فراوان ایجاد میشه.
-----------------
دوستان اگر من دو بسته اینترنت بحرم ایا هر جفتش همزمان میشه استفاده کرد؟
مثلا یه بسته 2تا 8صبح بخرم و یه بسته 1ماهه 2گیگ.
به نظرتون چطورجساب میکنه؟
فکر نکنم روی هر شماره اجازه بده بیش از یک بسته فعال باشه
مگه اینکه دو سیم کارت داشته باشید
زیاد عجله نکن . همین جاهایی هم که فعال کرده فعلا زیرش زاییده
مشکل اصلی پهنای بانده که نمی تونند به اندازه تامیین کنند الان سرعت همین gprs دو سه کیلو بایت بیشتر نیست
arash59b
10-08-2014, 23:14
مکل اصلی پهنای بانده که نمی تونند به اندازه تامیین کنند الان سرعت همین edeg دو سه کیلو بایت بیشتر نیست
پهنای باند که مشکلی نیست شما پولش رو بدی زیرساخت هرچقدر بخوای میده. ایرانسلم که از جیب خودش نمیده از ما میگیره
بعد هم ایج با 3g قابل مقایسه نیست. ایج روی خود شبکه صوتی موبایل کار میکرد که مسلما ارتباط صوتی در اولویت بود تا دیتا
ولی این شبکه اش جداست
Milad4171
10-08-2014, 23:19
من شنیدم مقداری از پهنای باند رو از مخابرات گرفتن واسه همین این روزا مخابرات مشکل پهنای باند داره و دم به دقیقه قطع میشه.
قراره تا ده روزه آینده پهنای باند اختصاصی این سرویس راه اندازی بشه.
البته من از اپراتورها شنیدم.
امین1356
10-08-2014, 23:20
ایج روی خود شبکه صوتی موبایل کار میکرد که مسلما ارتباط صوتی در اولویت بود تا دیتا
ولی این شبکه اش جداست
دقیقا" دلیل کندی EDGE همینه که ایشون گفتن که از ظرفیت خالی Voice برای Data استفاده میکنه.
اگر ظرفیت Voice پر باشه Data صفر میشه!
ضعف بزرگ نسل 2 همینه.
اوایل سرعت همین gprs با وجود اینکه کاربرای بیشتری داشت نصبت به امکانات وکاربرای فعلی سرعت حدود 40 کیلو ثابت داشت ولی الان که تعداد bts هاشو چند برابر کرده وترافیک کمتری شبکه داره سرعت 2 کیلو بایت هم اکثر جاها نمیرسه پس این نشون میده که پول رو از ما میگیرن ولی خرج تهیه پهنای باند و امکانات نمیکنند
امین1356
10-08-2014, 23:26
در خصوص اون صحبت معاون همراه اول که گفته بود ملت واسه 3G صف نکشیدن جالبه که بدونه در حال حاضر بیشترین استفاده از اینترنت از طریق GPRS انجام میشه یعنی بیشترین ضریب نفوذ رو داره بعد میگه ملت واسه 3G صف نکشیدن پس ماها همه الافیم دیگه که به پایلوت 3G ایرانسل هم رحم نمیکنیم:n13:
and-roid2
10-08-2014, 23:29
فکر نکنم روی هر شماره اجازه بده بیش از یک بسته فعال باشه
مگه اینکه دو سیم کارت داشته باشید
با اپراتور صحبت کردم گفت میشه.
Firebirds
10-08-2014, 23:41
پهنای باند که مشکلی نیست شما پولش رو بدی زیرساخت هرچقدر بخوای میده. ایرانسلم که از جیب خودش نمیده از ما میگیره
بعد هم ایج با 3g قابل مقایسه نیست. ایج روی خود شبکه صوتی موبایل کار میکرد که مسلما ارتباط صوتی در اولویت بود تا دیتا
ولی این شبکه اش جداست
تو توری همینه که شما میگید یه pap میتد پول میده به زیرساخت زیرساخت هم از فردا پهنای باند 80 مگ شو میکنه 90 مگه ولی مثل همه چیزایی که تو ایجا برعکسه اینم بر عکسه، یعنی زیر ساخت به هر دلیلی پورسش برای افزایش پهنای باند طولانی میشه و در نهایت نامه نگاری ها 2 ماهی طول میکشه.
شما خودتون نمونه واقعیش رو توی شرکت های ADSL دید که وقتی به کمبود پهنای باند میخورن یه حدود 3 ماهی طول میکشه که با در خواست افزایش ظرفیت شون موافقت بشه و وضعیت کاربر ها بهتر بشه.
البته تفسیر چراش دیگه به عهده خودتون.
mohammad.asghari
10-08-2014, 23:43
خوب تجهیزات فعاله ولی نت وصل نیست
نت وصل میشه ولی پیج باز نمیشه!
mahmoodsoft
10-08-2014, 23:45
نت وصل میشه ولی پیج باز نمیشه!
خب میشه گفت اون دکل پهنای باندی هنوز بهش اختصاص ندادن
Xx Hossein xX
11-08-2014, 08:29
این تست رو همین الان گرفتم، با سه خط آنتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC One using Tapatalk
توی تهران دقیقا کجاها فعال شده؟ من شنیده بودم قراره فقط توی مناطقی مثل یه سری دانشگاه ها و سازمان ها فعال بشه ولی ظاهرا اینطوری نیست.منم میخوام یه امتحانی بکنمش ولی نمی دونم کجا باید برم.
fanoostalaei
11-08-2014, 09:51
توی تهران دقیقا کجاها فعال شده؟ من شنیده بودم قراره فقط توی مناطقی مثل یه سری دانشگاه ها و سازمان ها فعال بشه ولی ظاهرا اینطوری نیست.منم میخوام یه امتحانی بکنمش ولی نمی دونم کجا باید برم.
تو خیلی جاها فعال شده !! اکثر خیابون ها هست شما نسل 3 گوشی رو روشن کن هر قت انتن گرف یعنی فعاله !!
============
ایرانسل خیلی پر مصرف :دی
دیروز یه بسته 150 مگی اینترنت گرفتم و چند تا اسپید تست باهاش گرفتم ولی الان میبینم که 25 مگ برام اینترنت مونده !!! در حالیکه تو تستها هم سرعتم از 100 بالاتر نرف !! چجوری این 150 مگ خود به خود مصرف شد من نمیدونم !!
دوست عزیز این قسمت ECARE هست؟
مشخصات ورودش بهش چیه؟
امین1356
11-08-2014, 11:08
دوست عزیز این قسمت ECARE هست؟
مشخصات ورودش بهش چیه؟
برای اطلاع از رمز عبور خود،
می توانید یک پیامک بدون متن به شماره 130
از طریق سیم کارت ایرانسل خود ارسال نمایید
rahmank750
11-08-2014, 13:09
تو رشت امروز صبح نزدیک نیم ساعت آنتن گوشی پرید الان دیدم اینترنت گوشی بین E و H هی عوض میشه :n02: فکر کنم اینجا هم داره آماده میشه :n02:
amirakbari00
11-08-2014, 14:09
تو رشت امروز صبح نزدیک نیم ساعت آنتن گوشی پرید الان دیدم اینترنت گوشی بین E و H هی عوض میشه :n02: فکر کنم اینجا هم داره آماده میشه :n02:
دیشب همین اتفاق کرج اقتاد ولی در آخر وصل نشد
مشکلی حتما پیش آمده ؟
mohammad.asghari
11-08-2014, 15:19
آنتن هر تا حالا 2 بار پریده ولی 30-40 ثانیه بعد دوباره اومد.فک کنم دارن یه کارهایی میکنن
امین1356
11-08-2014, 16:25
وزیر ارتباطات ابراز امیدواری کرد
ارائه خدمات نسل ۳ موبایل از ابتدای شهریور
وزیر ارتباطات از آمادگی برای اعطای مجوز بدون تأخیر نسلهای بالاتر تلفن همراه، به اپراتورهای موجود خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، به نقل از شرکت ارتباطات سیار ایران محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که روز یکشنبه 19 مرداد ماه در جشن 20 سالگی همراه اول سخن می گفت، با اشاره به تصمیم وزارت ارتباطات و کمیسیون تنظیم مقررات مبنی بر ارائه مجوز نسل های بالاتر به اپراتورهای موجود در پایان مردادماه اظهار داشت: ما تصمیم گرفتیم که بدون یک روز تأخیر به اپراتورها اجازه داده شود که نسل های بالاتر را کلید بزنند.واعظی با بیان اینکه این مجوز شامل نسل های 3 و 4 می شود گفت: ما دیگر نگفتیم این بار نسل 3 می دهیم و 6 ماه یا یکسال دیگر نسل 4؛ انشاالله در شهریور ماه ما می توانیم هم نسل 3 و هم نسل 4 (LTE) داشته باشیم.وی افزود: مذاکرات با دو اپراتوری که باید به نسل بالاتر بروند با قوت ادامه دارد، حتی طبق گزارشی که امروز به من داده شد گفته شد مذاکرات امروز خیلی خوب پیش رفته است.همچنین واعظی اظهار امیدواری کرد پروانه هر دو اپراتور به صورت همزمان صادر شود. وی گفت: امروز از دوستان خواسته ام اولویت خود را این قرار دهند که تا امشب موافقتنامه با همراه اول امضا شود.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با گرامیداشت 20 سالگی ورود تکنولوژی تلفن همراه به ایران و تشکر و قدردانی از همراه اول بابت برگزاری این مراسم گفت: از همه وزرای گذشته، مدیران عامل و کارکنان شرکت های همراه اول، مخابرات ایران و وزارت ارتباطات که سالیان گذشته برای فناوری تلفن همراه زحمت کشیده اند قدردانی می کنم.واعظی در ادامه با اشاره به سرعت تغییر در فناوری تلفن همراه اظهار داشت: در برخی عرصه ها تغییر تکنولوژی هر سه، چهار حتی10 سال طول می کشد؛ ولی در تکنولوژی تلفن همراه ممکن است این تغییر کمتر از یکسال باشد؛ دلیلش این است که امروزه تلفن همراه فقط برای صوت نیست، بلکه یک دفتر کار است و هر نیاز افراد را در هر بخشی که باشند مرتفع می کند.وی افزود: در برخی از کشورها با تلفن هوشمند یعنی با نسل 3 و 4 بیش از 80 سرویس ارائه می شود و ما باید یاد بگیریم از این امکانات حداکثر استفاده را ببریم.واعظی در پایان سخنان خود خواستار ایجاد نهضت تولید محتوی و اپلیکیشن نویسی در کشور شد و گفت: بر اساس تصمیمی که در کمیسیون تنظیم مقررات گرفته ایم، حقوق مادی و معنوی برای کسانیکه اپلیکیشن می نویسند در نظر گرفته می شود.در مراسم جشن بیست سالگی همراه اول، وحید صدوقی مدیرعامل این اپراتور نیز از زحمات تمامی کسانیکه در طول این سالها برای رشد و اعتلای صنعت تلفن همراه تلاش کرده اند قدردانی کرد.صدوقی با بیان اینکه در سال 73 با تصمیم بهنگام مدیران وقت وزارت پست و تلگراف و تلفن، ایران در جایگاه سوم منطقه، استفاده از فناوری GSM را آغاز کرد، گفت: واحد سازمانی کوچکی که بیست سال قبل در شرکت مخابرات ایران ایجاد شد، امروز به بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور و خاورمیانه تبدیل شده است.وی افزود: اینک شبکه همراه اول 95 درصد از جمعیت کشور در کلیه شهرها و بیش از 45 هزار روستا و نیز 70 هزار کیلومتر از راه های مواصلاتی را زیر پوشش قرار داده و مشترکین این اپراتور از طریق 66 میلیون سیم کارت، خدمات ارتباطی دریافت می کنند.صدوقی تاکید کرد: با این همه آنچه که موجب افتخار همراه اول است، تربیت هزاران مدیر، کارشناس و تکنسین و اتکا به توان داخلی برای ایجاد توسعه سازمان، دانش فنی و مدیریت صنعت اپراتوری در کشور است.مدیرعامل همراه اول در ادامه با اشاره به نقش و زحمات وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات در این دوره بیست ساله، از ایشان قدردانی کرد و اظهار داشت: قدرمسلم رویکرد آقای وزیر در توجه به مشتری مداری و تسهیل دریافت خدمات نوین ارتباطی باند پهن از طریق حذف انحصار، ایجاد یک فضای رقابتی جدی و ارزیابی مستمر اپراتورها، منافع بی شماری برای کاربران فراهم خواهد کرد.صدوقی با اشاره مزایای نسل های بالاتر تلفن همراه گفت: مطابق تحقیقات انجام شده، در ازای هر 1000 کاربر باند پهن، 80 شغل جدید ایجاد می شود و هر 10 درصد رشد ضریب نفوذ باند پهن در کشورهای در حال توسعه، 1.4 درصد رشد GDP را در پی دارد.وی در پایان با تشریح برنامه پنج ساله راهبردی همراه اول که سرمایه گذاری هشتاد هزار میلیارد ریالی را در شبکه هدفگذاری کرده است، اظهار داشت: باور داریم امروز همراه اول یک سرمایه ملی است که ثمره تلاش جوانان، کارشناسان و مدیران این مرز و بوم است و مسلماً رشد و اعتلای آن در دنیایی که برندهای نمادین برای توسعه یافتگی کشورها به حساب می آیند می تواند افتخاری برای هر ایرانی باشد.مراسم جشن بیست سالگی آغاز به کار همراه اول، عصر روز یک شنبه 19 مردادماه با حضور محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خانواده شهید دکتر قندی، «مهندس سید محمد غرضی، محمدرضا عارف، سید احمد معتمدی، محمد سلیمانی، رضا تقی پور، محمد حسن نامی وزرای سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات»، سید حسین هاشمی استاندار تهران و جمعی از مدیران کنونی و سابق صنعت مخابرات کشور، در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد.انتهای پیام/آ
amirbrad
11-08-2014, 16:42
من امروز تو اتوبوس بی ار تی در حال حرکت ایستگاه قبل از میدان فردوسی تا 8 مگ سرعت گرفتم اما چون بسته نداشتم 5 هزار تومان شارژ تموم شد تست نصفه موند نتونستم متاسفانه با گوشی عکس بگیرم حتی اما سریع بسته خریدم تست گرفتم اما به اون سرعت اون منطقه نبود. جالبه میگن دم دانشگاه تهران پایلوت سرعتش بسیار کم بود.
اینم تستی که متاسفانه نشد 8 مگ شایدم بیشتر میشد و قرار بدم!!!
fanoostalaei
11-08-2014, 17:03
wooooow
عجب تفاوتی!!!
30 مگ ترافیک داشتم که 2 تا تست گرفت و حجمم تموم شد و شارژم رو هم خورد
خخخ
ولی این 3G لامصب پدر باتری موبایل رو درمیاره!!!
nini bad
11-08-2014, 17:09
بازهم بیشتر نقاط اصفهان تست شد و باز هم خبری از 3G نبود چند روزی است که روی خانه یکی از دوستان دکل ایرانسل نصب شد اما متاسفانه و کمال تعجب تجهیزات 3G نبود ... به گفته خودشان از کابل های فیبر نوری استفاده شده...
fanoostalaei
11-08-2014, 17:09
من خودم امروز 7.5 مگابیت پهنا گرفتم ولی حجم بستم تموم شد و شارژمم صفر شد و تست نیمه تموم موند :وی
arman4459
11-08-2014, 17:52
یک سوال برام پیش امده مگر این تست گرفتن چه کار خاصی انجام میده که انقدر هم حجم بسته هم شارژ خود گوشی مصرف میکنه مگر کار خاصی میکنه.یا فرایند خاصی داره؟
یک سوال برام پیش امده مگر این تست گرفتن چه کار خاصی انجام میده که انقدر هم حجم بسته هم شارژ خود گوشی مصرف میکنه مگر کار خاصی میکنه.یا فرایند خاصی داره؟
قطعاً تست کردن سرعت حجم میکشه
ولی اینطور نیست که هم حجم کم بشه و بسته افرادی هم ک می بینید گفتن شارژمون رفته بسته اینترنت نداشتند اصلاً
چون اینترنت ایرانسل بطور آزاد بسیار گران هست اصلاً کار عقلانی نیست حتی برای چند ثانیه بدون تعرفه به اینترنت وصل بشید با سیم ایرانسل
fanoostalaei
11-08-2014, 18:25
نه داداش وقتی که سرعت زیاد باشه حجم فایل دانلودی و آپلودی برای تست سرعت زیاد خواهد بود برای هر تست حدود 10 _ 15 یا شاید هم 20 مگ ترافیک مصرف میشه
mazdak89
11-08-2014, 18:40
کدوم قست رشت دوست من ؟
parhamphd
11-08-2014, 18:45
کیلومتر 11 جاده مخصوص تهران کرج تست شد به خوبی جواب داد از دیروز راه اندازی شده
NaughtyCat
11-08-2014, 18:48
نه داداش وقتی که سرعت زیاد باشه حجم فایل دانلودی و آپلودی برای تست سرعت زیاد خواهد بود برای هر تست حدود 10 _ 15 یا شاید هم 20 مگ ترافیک مصرف میشه
نه دیگه 20 مگ که نیست. توی Data usage خود اندروید میتونید چک کنید. من اونطور که توی برنامه Speedtest ثبت شده آخرین تست سرعتم چند روز پیش بوده که همین تست 3G ایرانسل بود.
حدودا 3.5MB رد و بدل شده کلا.
arash59b
11-08-2014, 20:34
نه دیگه 20 مگ که نیست. توی Data usage خود اندروید میتونید چک کنید. من اونطور که توی برنامه Speedtest ثبت شده آخرین تست سرعتم چند روز پیش بوده که همین تست 3G ایرانسل بود.
بستگی به پهنای باند توی اون لحظه و فاصله سرور تست هم داره
روی کامپیوتر با پهنای باند ۵ مگ و سرور لندن ، اسپیدتست راحت بالای ۲۰ مگ رو می خوره
amirbrad
11-08-2014, 20:35
البته خود لود شدن نرم افزار حجم میگیره تا سرورها رو پیدا کنه و مهم ترینش اینه که اگر تست بگیرید سرعت 8 مگ باشه بیشتر ترافیک مصرف میکنه تا مثلا 1 مگ سعت.
MOH@ND3S
11-08-2014, 21:01
عزیز من که تو شهرک هیچ 3G ندیدم.حتی امواجش.
شما تو کدوم یاس یا بنفشه آنتن گرفتی؟
SONY XPERIA Z2
میبینم که بچه های منطقه 22 تهرانم که اینجان :دی
بلوار اقاقیا یه دکل ایرانسل هست که روش 3G فعال شده بچه های منطقه 22 تهران میتونن برن اینجا فعلا تست کنن..من ازش 9 مگ گرفتم ! اما الان فعلا اینترنتش میره میاد.
میبینم که بچه های منطقه 22 تهرانم که اینجان :دی
بلوار اقاقیا یه دکل ایرانسل هست که روش 3G فعال شده بچه های منطقه 22 تهران میتونن برن اینجا فعلا تست کنن..من ازش 9 مگ گرفتم ! اما الان فعلا اینترنتش میره میاد.
درود
خوبى بچه محل؟
امشب خوشبختانه تو انتهاى ياس يكم تونستم امواج 3G ايرانسل و همراه آخرت رو دريافت كنم،ولى تست يا ديتا نميده.
nini bad
11-08-2014, 21:32
شما در قسمت Data usage گوشی خودتان نرم افزار Speed test را مشاهده کنید فکر کنم کل حجم تست های شما چنین حجمی باشد 15 مگابایت برای گرفتن هر تست !!!! چنین حجمی لازم نیست ...
NaughtyCat
11-08-2014, 22:03
بستگی به پهنای باند توی اون لحظه و فاصله سرور تست هم داره
روی کامپیوتر با پهنای باند ۵ مگ و سرور لندن ، اسپیدتست راحت بالای ۲۰ مگ رو می خوره
آره درست میگید. من نمیدونستم اینو. اینقدر سرعت های حلزونی داشتیم متوجه این موضوع نشده بودیم!
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توضیحاتی داده راجع بش:
Connection speed (megabits per second)
Amount of data in 10 seconds (megabytes)
1 Mb/s
1.25 MB
5 Mb/s
6.25 MB
10 Mb/s
12.5 MB
20 Mb/s
25 MB
50 Mb/s
62.5 MB
100 Mb/s
125 MB
سرعت من اون موقع حدودا 2Mbps بود 3.5MB مصرف کرد.
molasani_boy
11-08-2014, 23:44
سلام دوستان تو ملاثانی کسی تونسته آنتن 3g رو دریافت کنه؟( اهواز) هرچه سرچ میکنم IR 20 فقط میاد . ممنون میشم جوابمو بدید
arash59b
11-08-2014, 23:49
سلام دوستان تو ملاثانی کسی تونسته آنتن 3g رو دریافت کنه؟( اهواز) هرچه سرچ میکنم IR 20 فقط میاد . ممنون میشم جوابمو بدید
اهواز هم فقط دو روز وصل بود قطع اش کردن دیگه اونجا جای خودش داره
فعلا بگرد ببین اصلا رو دکل ها تجهیزات نصب کردن؟
شمال غربی تهران
شهرک گلستان
انتهای یاس یکم
هم اکنون
SONY XPERIA Z2
and-roid2
11-08-2014, 23:56
من نفهمیدم قضیه این اپراتور 43299 چیه و برای کی هست؟!
عایا شبکه خصوصی مسئولین هست یا....؟!:n02:
تو چندتا عکس هم دیده بودم که 3g بود!
همراه آخرته
SONY XPERIA Z2
fanoostalaei
11-08-2014, 23:59
شما در قسمت Data usage گوشی خودتان نرم افزار Speed test را مشاهده کنید فکر کنم کل حجم تست های شما چنین حجمی باشد 15 مگابایت برای گرفتن هر تست !!!! چنین حجمی لازم نیست ...
سلام
داداش دیگه در این جد هم مبتدی نیستم که نفهمم برای هر تست چقدر حجمم میره !!! ( مصرف حجم در 2 روز )( فقط برای تست سرعت و شاید کل تست ها 15 هم نشه)
اینم تست های داغ که همین امشب گرفتم با قدرت آنتن 85 % :دی
امروز یه بسته 150 مگ فعال کردم و بعد این تست ها یه چیزی حدود 10 مگ ازش موند !! حالا خودتون حساب کنید ببینید وقتی که سرعت دانلود باشه 800 کیلو و آپلود 350 کیلو چقدر حجم میره تا یه تست کامل بشه !!!
and-roid2
12-08-2014, 00:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/SPOILER]
مش حسین از الان داری میگیری پهنای باند ایرانسل تبریز رو مختل میکنیا!:n02::n09:
حسین با idm چقدر بهت سرعت میده؟
همراه آخرته
SONY XPERIA Z2
اقا مطمینی؟
خب چرا مثل ادم نمیزنه ایران تی سی آی؟!:n02:
fanoostalaei
12-08-2014, 00:04
اقا مطمینی؟
این تست ها رو تو خیابون داشتم پیاده میومدم گرفتم !! هنوز سعادت اینکه دکل خونه ما به نسل 3 مجهر بشه رو پیدا نکردم وگرنه با آنتن 100 درصد مزاحمتون میشم :دی اون موقع سرعت دانلود رو هم براتون قرار میدم با IDm :دی
==========
آره مهدی همراه آخرته !! برای من تو تبریز گاها میزنه mci و گاها همونجوری عدد میزنه ولی مال همراه آخرته و نسل 3 هستش ولی بدون نت!!!
and-roid2
12-08-2014, 00:15
این تست ها رو تو خیابون داشتم پیاده میومدم گرفتم !! هنوز سعادت اینکه دکل خونه ما به نسل 3 مجهر بشه رو پیدا نکردم وگرنه با آنتن 100 درصد مزاحمتون میشم :دی اون موقع سرعت دانلود رو هم براتون قرار میدم با IDm :دی
==========
آره مهدی همراه آخرته !! برای من تو تبریز گاها میزنه mci و گاها همونجوری عدد میزنه ولی مال همراه آخرته و نسل 3 هستش ولی بدون نت!!!
دقیقا خونه ما هم مثل تو هست! تو خونه فقط E میده
وقتی که بیرون خونه چک میکنم3G با انتن ضعیف میده
اما دو سه کوچه اونورتر میرم انتنش زیاد میشه.:n02:
===============
هنوز سعادت اینکه دکل خونه ما به نسل 3 مجهر بشه رو پیدا نکردم وگرنه با آنتن 100 درصد مزاحمتون میشم :دی اون موقع سرعت دانلود رو هم براتون قرار میدم با IDm :دی
خدا به داد ایرانسل برسه که 3g رو برای تو فعال کرد:n02::n29:
============
همراه اخر هم فعلا تو شهر ما انگاری قصد نداره 3g بده..:n27:
همراه اول هم 3جی اومده ؟ یا فقط ایرانسل داره ؟
MOH@ND3S
12-08-2014, 01:21
درود
خوبى بچه محل؟
امشب خوشبختانه تو انتهاى ياس يكم تونستم امواج 3G ايرانسل و همراه آخرت رو دريافت كنم،ولى تست يا ديتا نميده.
ممنون..یاس 1 کجا اقاقیا کجا :دی
سر کوچه شما یه دکل ایرانسل هست که کلی ماکرویو بزرگ روش هست ، اون فعلا 2G روشه ولی بزودی 3G اونم میاد..ولی اگه میخوای تست کنی برو سر چهار راه هاشم زاده و اقاقیا ، شرق چهار راه رو ببینی دکل ایرانسل و رویت میکنی..اونی که شما سیگنالشو میبینی مال اونه ، دوری که دیتا نمیده :n02:
کسی جواب منو نداداا
همراه اولم 3G راه اندازی کرده یا نه ؟!
MOH@ND3S
12-08-2014, 01:24
کسی جواب منو نداداا
میخواد راه اندازی کنه..همچی اول شهریور !! صبور باشید
فقط خدا کنه سریع راه اندازی بشه .
همراه اول معمولا تو تجهیز کردن شبکه خیلی کند عمل میکنه. این وضعیت رو تو راه اندازی GPRS تجربه کردم !
من ساکن رشت هستم !
امروز یکی 2 تا از دوستا میگفتن که براشون 3G ایرانسل اومده
S I G N A L
12-08-2014, 02:51
سلام
این تست سرعت به وسیلهی دوست و همکلاسی بنده در رشت انجام شده. (موقعیت: بلوار لاکان، خیابان شانزده متری سمیه)
:
کسی جواب منو نداداا
برای همراه اول که فعلا هیچ خبری نیست شاید چندماه دیگه
میخواد راه اندازی کنه..همچی اول شهریور !! صبور باشید
اول شهریور که 3Gایرانسل سراسری میشه چند روز پیش هم یکی از مسئولین همراه اول گفته بود مگه مردم برای 3G صف کشیده اند که ما 3G راه اندازی کنیم همراه اول فعلا برنامه ای برای 3G شدن نداره
arash59b
12-08-2014, 07:44
کسی جواب منو نداداا
با توجه به سخنان دیشب وزیر ارتباطات که در جشن سالگرد تاسیس همراه اول داشت و اینکه مذاکره و توافق با همراه اول در نقاط پایانی است. احتمال اینکه تا اول شهریور قرارد داد همراه اول هم در زمینه نسل سوم تصویب بشه زیاده
همچنین وزیر تاکید کرده بودن که دادن مجوز به هرکدام از اپراتورها سریع و بدون فوت وقت انجام خواهد شد.
تجهیزات نصب شده روی دکل های همراه اول هم دست کمی از ایرانسل نداره
mv217010
12-08-2014, 09:29
با توجه به سخنان دیشب وزیر ارتباطات که در جشن سالگرد تاسیس همراه اول داشت و اینکه مذاکره و توافق با همراه اول در نقاط پایانی است. احتمال اینکه تا اول شهریور قرارد داد همراه اول هم در زمینه نسل سوم تصویب بشه زیاده
همچنین وزیر تاکید کرده بودن که دادن مجوز به هرکدام از اپراتورها سریع و بدون فوت وقت انجام خواهد شد.
تجهیزات نصب شده روی دکل های همراه اول هم دست کمی از ایرانسل نداره
چه خوب
دیگه با اینترنت میونشون داره خوب میشه ..
ایران در جستجوی نت
S I G N A L
12-08-2014, 09:36
تست جدید و تجربهی سرعت بالا (حدود ۱۲ مگابیت بر ثانیه) :
javad_0569
12-08-2014, 09:43
اقا یه سوال
الان برای شهرستان های دیگه باید بیان انتن های 3g نصب کنن ؟
یا همین آنتن ها خود ب خود 3g میشن
یکی مارو دریابه :n03:
fanoostalaei
12-08-2014, 09:53
wo0o0o00o0o0o0ow
عجب تستی!!
داداش میشه بگی این تست با قدرت آنتن چند درصد بوده؟ فکر کنم سیگنال باید خیلی قوی بوده باشه تا بالای 7 مگ سرعت ثبت کنه !! وگرنه من با 85 درصد هر کاری کردم بالای 7 مگ سرعت نداد!!!
اقا یه سوال
الان برای شهرستان های دیگه باید بیان انتن های 3g نصب کنن ؟
یا همین آنتن ها خود ب خود 3g میشن
یکی مارو دریابه :n03:
باید تجهیزات نصب بشه !!
Miladran
12-08-2014, 09:53
آقا تعرفه اش چطوره؟؟ اونقدر گرون هست که از خیرش بگذریم یا نه؟؟!:n27:
fanoostalaei
12-08-2014, 10:01
آقا تعرفه اش چطوره؟؟ اونقدر گرون هست که از خیرش بگذریم یا نه؟؟!:n27:
تعرفه های ایرانسل برای اینترنت همراه :
mehrabooni
12-08-2014, 10:27
یا خود خدا
کجا هستی داش
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
اقا مطمینی؟
درود
بله یادمه حدود بیست سال پیش همراه اول خط با گوشی های گوشتکوبی نوکیا که میداد آنتن رو همین شماره نشون میداد.
البته این شمارهه میخواد 3G شه بعضی از نقاط تهران 3G نشون میده.جاهایی که آنتن ضعیفه 2g میشه.
تو میدان ولی عصر 3G ميزنه.
البته 3G که میشه از 43299 تبدیل به 43288 میشه.
SONY XPERIA Z2
S I G N A L
12-08-2014, 12:03
wo0o0o00o0o0o0ow
عجب تستی!!
داداش میشه بگی این تست با قدرت آنتن چند درصد بوده؟ فکر کنم سیگنال باید خیلی قوی بوده باشه تا بالای 7 مگ سرعت ثبت کنه !! وگرنه من با 85 درصد هر کاری کردم بالای 7 مگ سرعت نداد!!!
سلام
تست با قدرت سیگنال خیلی خوب و در فضای داخلی (داخل منزل) انجام شده. (قدرت سیگنال بین ۵۵- تا ۶۵- dBm) :
یا خود خدا
کجا هستی داش
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
سلام
رشت...
fanoostalaei
12-08-2014, 12:20
سلام
تست با قدرت سیگنال خیلی خوب و در فضای داخلی (داخل منزل) انجام شده. (قدرت سیگنال بین ۵۵- تا ۶۵- dBm) :
w0o0o0w
عالیه !!! قدرت آنتن فکر کنم 97-98 درصد هستش !! عالیه !!
===================
من تو رستوران الان با قدرت آنتن 50 درصد این سرعت رو گرفتم :دی
البته مطمئنم که اگر قدرت آنتنم بیشتر بود سرعتم تا 1 مگ بر ثانیه بالا میرفت :دی
35 مگ حجم برام باقی مونده بود که 10 مگش تو همین تست ساده از بین رفت برای همین فوری زدم ایست :n08:
ممنون..یاس 1 کجا اقاقیا کجا :دی
سر کوچه شما یه دکل ایرانسل هست که کلی ماکرویو بزرگ روش هست ، اون فعلا 2G روشه ولی بزودی 3G اونم میاد..ولی اگه میخوای تست کنی برو سر چهار راه هاشم زاده و اقاقیا ، شرق چهار راه رو ببینی دکل ایرانسل و رویت میکنی..اونی که شما سیگنالشو میبینی مال اونه ، دوری که دیتا نمیده :n02:
یاس یکم گلها میشه گفت سر امیرکبیر از طرف آزادگان.
متاسفانه ضعیفه سیگنال و اصلا دیتا نمیده.
SONY XPERIA Z2
NaughtyCat
12-08-2014, 13:15
ایشون به شبکه +HSPA یا 3.75G وصل شدن که بالای 7Mb گرفتن. (توی عکس هم مشخصه: +H)
saber136
12-08-2014, 13:37
سلام بر دوستان
اینترنت پر سرعت بر روی سیم کارت واقعاً معرکه است ، امیدوارم زودتر به مناطق کم امکاناتی که به شدت به اینترنت نیاز دارند هم برسد
reza.1370
دوستانی که از سرعتش تعریف میکنن فعلا در حال تست هست
وقتی چند میلیون نفر بخوان استفاده کنن سرعتش میشه یه چیزی شبیه اینترنت قبلیش..امروزم داشت تو شبکه خبر از بدیش میگفت
ضد فرهنگ . انحراف جوانان و . . .
برنامه دارن براش . صبر کنید
MOH@ND3S
یاس یکم گلها میشه گفت سر امیرکبیر از طرف آزادگان.
متاسفانه ضعیفه سیگنال و اصلا دیتا نمیده.
SONY XPERIA Z2
بلی میدونم..اونجا هنوز دکل سر یاس 1 فعال نشده..بخاطر همین شما وصل میشی به بلوار اقاقیا...تا اول شهریور صبر کن ببینیم چی میشه :n06:
fanoostalaei
12-08-2014, 13:40
وقتی چند میلیون نفر بخوان استفاده کنن سرعتش میشه یه چیزی شبیه اینترنت قبلیش..امروزم داشت تو شبکه خبر از بدیش میگفت
خاک بر سر اون جوانی که بخواد با نسل 3 و 4 منحرف بشه !!!
منحرف منحرفه و نیازی به نسل های تلفن همراه نداره
========
در ضمن نسل 2 با نیل 3 تفاوت های اساسی داره و خرابی نسل 2 به معنی خراب شدن نسل های بعدی هم نخواهد بود
reza.1370
12-08-2014, 13:50
خدا کنه ولی ما گوشمون از این حرفا پره..
منحرف و ضد فرهنگ حاکمای مملکت گل و بلبل هستن که فقط بلدن روضه بخونن
سلام
شیراز راه اندازی شده؟
fanoostalaei
12-08-2014, 14:06
سلام
شیراز راه اندازی شده؟
سلام
دوستان شیرازی هنوز نگفتن که راه اندازی شده یا نه !!!
باید خودتون تست کنید
master2014
12-08-2014, 14:39
با رایتل به 3G ایرانسل رومینگ میکنید،
سرعت دانلود چند است؟
سلام
شیراز راه اندازی شده؟
فعلا هیچ خبری نیست حتی بصورت تست هم دریافت نشده
منحرف و ضد فرهنگ حاکمای مملکت گل و بلبل هستن که فقط بلدن روضه بخونن
ما ببین چقدر بدبختیم که نشستیم با هول و ولع حرف از چند مگابیت ناقابل میزنیم.
اونوقت مثلاً شرکت SONY با همکاری یک شرکت اینترنتی به اونور آبی ها اینترنت 2.5 گیگابیتی میده برای استریم فیلم و سریال با کیفیت 4K.
SONY XPERIA Z2
bahman_0121
12-08-2014, 15:12
اونوقت مثلاً شرکت SONY با همکاری یک شرکت اینترنتی به اونور آبی ها اینترنت 2.5 گیگابیتی میده برای استریم فیلم و سریال با کیفیت 4K.
SONY XPERIA Z2
واقعا خاک بر سرمون
البته خودمون کردیم که لعنت بر خودمون
mv217010
12-08-2014, 15:13
SONY XPERIA Z2
نمیدونم:n08:یا:n14:
SONY XPERIA Z2
اون اینترنت 2.5 گیگابیتی برای کشورهای پیشرفته و جهان اولی هست ما تو یه کشور عقب مونده و خاک بر سر بنام ایران داریم زندگی میکنیم که با همین یکی دو مگ سرعت هم باید کلاهمون را بالا بندازیم
NaughtyCat
12-08-2014, 15:24
نکته جالب تر اینه که چند روز دیگه همین چند مگابیت ها میشه چند کیلو بیت! :))
واسه همینه الان داریم خوشحالی میکنیم.
اون اینترنت 2.5 گیگابیتی برای کشورهای پیشرفته و جهان اولی هست ما تو یه کشور عقب مونده و خاک بر سر بنام ایران داریم زندگی میکنیم که با همین یکی دو مگ سرعت هم باید کلاهمون را بالا بندازیم
از پارسال بهار تو ژاپن و آمریکای شمالی بود.
از تابستان امسال هم اروپا.
2.5 گیگابیت ارزونی شما.
اینترنت افغانستان رو هم دارین؟ یا نکنه میخواید بفرمایید افغانستان هم کشور جهان دومی هست.
SONY XPERIA Z2
من تا دیروز قم بودم . صفاییه هم 3g داره البته سرعتش فقط 5 صبح خوبه
از پارسال بهار تو ژاپن و آمریکای شمالی بود.
از تابستان امسال هم اروپا.
2.5 گیگابیت ارزونی شما.
اینترنت افغانستان رو هم دارین؟ یا نکنه میخواید بفرمایید افغانستان هم کشور جهان دومی هست.
SONY XPERIA Z2
والا همون افغانستان هم پیشرفته تر از ایران شده (عکسهاش تو نت هست)
fanoostalaei
12-08-2014, 15:51
درسته که کشور ما از نظر زیر ساخت های ارتباطی خیلی عقبه ولی فکر نکنید که کشور های دیگه همه جا گل و بلبله !!!
...........
تمام :دی
master2014
12-08-2014, 15:57
سرعت دانلود چند است؟
ممنون میشم تست کنید.:n16:
mhroozbeh
12-08-2014, 16:06
دوستان به نظرتون الان خرید مودم مبین نت اصلا عاقلانه هست یا وایسیم ببینیم اینا با نسل سوم چکار میکنن؟ شنیدم به سرعت نسل چهارم رو هم میتونن فعال کنن اگه نسل سوم راه بیفته. من به شدت دنبال خرید چیزی هستم که بتونم باهاش همه جا اینترنت داشته باشم.
fanoostalaei
12-08-2014, 16:18
دوستان به نظرتون الان خرید مودم مبین نت اصلا عاقلانه هست یا وایسیم ببینیم اینا با نسل سوم چکار میکنن؟ شنیدم به سرعت نسل چهارم رو هم میتونن فعال کنن اگه نسل سوم راه بیفته. من به شدت دنبال خرید چیزی هستم که بتونم باهاش همه جا اینترنت داشته باشم.
من خودم جز افرادی هستم که همیشه همه جا همراهم اینترنت هست !! قبلا ها وایمکس داشتم ولی اذیتم میکرد ولی فعلا با رایتل و ایرانسل سر میکنم که خیلی به صرفه تره
تعرفه ایرانسل : 1 ماهه 20 گیگ رو میده 60 تومن
درسته که کشور ما از نظر زیر ساخت های ارتباطی خیلی عقبه ولی فکر نکنید که کشور های دیگه همه جا گل و بلبله !!!
...........
نمیگم اروپا و آمریکا و ژاپن!یه سر برو دوبی و ترکیه از این کشورای همسایه اونوقت به عمق فاجعه پی میبری میبینی چقدر عقبیم!! :n29:
...........
منظورتون از کشورهای دیگه آنگولا و بوتسوانا و یالگوز آباده دیگه.
لطف بفرمایین چند تا کشور رو نام ببرید که گل و بلبل نیست؟
SONY XPERIA Z2
Firebirds
12-08-2014, 16:32
...........
نخیر جای دیگه هم گل و بلبل نیست. ولی دارید کلی گویی میکنید،
بزارید جمله شما را من واضح کنم، آنجا جنس مشکلات چیز دیگریست و اینکه تاپیکی زده میشود در کمتر 30 روز این مقدار جلو میرود، این تعداد تست بدون هیچ چشم داشتی گذاشته میشود به خاطر این است که اینترنت پر سرعت و باثبات از جمله پارامتر های حقوق شهروندی هر فردی ایست که در اینجا نمیگویم یافت نمیشود ولی سخت یافت میشود.
misam5526
12-08-2014, 17:20
نخیر جای دیگه هم گل و بلبل نیست. ولی دارید کلی گویی میکنید،
بزارید جمله شما را من واضح کنم، آنجا جنس مشکلات چیز دیگریست و اینکه تاپیکی زده میشود در کمتر 30 روز این مقدار جلو میرود، این تعداد تست بدون هیچ چشم داشتی گذاشته میشود به خاطر این است که اینترنت پر سرعت و باثبات از جمله پارامتر های حقوق شهروندی هر فردی ایست که در اینجا نمیگویم یافت نمیشود ولی سخت یافت میشود.
دوست خوب من
در اسفناک بودن اینترنت ایران در حالت کلی شکی نیست اما دوستمون حسین هم بیراه نمیگه ....
همیشه منم فکر میکردم خوشبحال خارجیا صبح تا شب با اینترنت پرسرعت دانلود میکنن.... ولی همه جا (حتی در کشورهای صنعتی مثل کانادا) این موضوع به طور کامل برقرار نیست و یه جورایی خدا و خرماست !!
در ایران هم بپذیریم مشکل فقر مالی ماست... وگرنه تو همین کرمانشاه هستند خیلی کسایی که ماهی 70 تومن برای اینترنت 2 مگ نامحدود براشون زیاد نیست و استفاده میکنند...
حالا همینها اگه همین پول رو برای ترافیک محدود بزارن میتونن در حد 40-50 گیگ از اینترنت 6-8 مگ یا بالاتر شرکتا استفاده کنند....
مشکل ما نداشتن پوله .... وگرنه تو عرف کشورهای خوشبحال دنیا هم 8 مگ اینترنت خانگی مناسبه ... مشکل پوله پول
master2014
12-08-2014, 17:31
سرعت دانلود چند است؟
خدا به داد ایرانسل برسه که 3g رو برای تو فعال کرد:n02::n29:
چند دقيقه اي هست كه به اين جمله بسيار گهربار دارم مي خندم:n02:
چون بخوبي در جريان عمق فاجعه هستم و ميدونم قرار چه اتفاقاتي بيفته:n09:
.............
اروميه هم فعلا تو مركز شهر 3G راه اندازي شده و بقيه جاها آنتن ميده ولي نت نداره
امروز صبح هم يه نفر اومد به دكل نزديك خونه مون سر زد و نيم ساعت بعدش رفت
انشالله واسه پيگيري همين قضيه بوده باشه، اونوقت فكركنم با قدرت آنتن 100% بتونم تست بگيرم
چون آنتن چسبيده به خونه مون و از اتاق من 5 متر بيشتر فاصله نداره
دوست خوب من
در اسفناک بودن اینترنت ایران در حالت کلی شکی نیست اما دوستمون حسین هم بیراه نمیگه ....
همیشه منم فکر میکردم خوشبحال خارجیا صبح تا شب با اینترنت پرسرعت دانلود میکنن.... ولی همه جا (حتی در کشورهای صنعتی مثل کانادا) این موضوع به طور کامل برقرار نیست و یه جورایی خدا و خرماست !!
در ایران هم بپذیریم مشکل فقر مالی ماست... وگرنه تو همین کرمانشاه هستند خیلی کسایی که ماهی 70 تومن برای اینترنت 2 مگ نامحدود براشون زیاد نیست و استفاده میکنند...
حالا همینها اگه همین پول رو برای ترافیک محدود بزارن میتونن در حد 40-50 گیگ از اینترنت 6-8 مگ یا بالاتر شرکتا استفاده کنند....
مشکل ما نداشتن پوله .... وگرنه تو عرف کشورهای خوشبحال دنیا هم 8 مگ اینترنت خانگی مناسبه ... مشکل پوله پول
الان من از اینترنت 2 مگ مبین نت استفاده میکنم.
ولی یک بازی ساده انلاین نمیتونم بازی کنم.
چاره ای هم به خاطر فیبر نوری داشتن غیر از مبین نت ندارم.
یعنی اگر بنده ماهی 200 هزار تومان هم خرج کنم نمیتونم با خیال راحت یک دست فیفا انلاین بزنم.
یعنی اگر بنده ماهی 200 هزار تومان هم خرج کنم نمیتونم با خیال راحت یک دست فیفا انلاین بزنم.
حالا جالب اینجاست شما که خطتتون فیبرنوری هست باید کیفیت اینترنت خیلی بهتری نسبت سایرین که خطشون سیم مسی هست داشته باشید اما بخاطر تجهیزات ضعیف و انحصاری مخابرات شما نمیتونید از اینترنت مناسب استفاده کنید
fanoostalaei
12-08-2014, 19:11
نمیگم اروپا و آمریکا و ژاپن!یه سر برو دوبی و ترکیه از این کشورای همسایه اونوقت به عمق فاجعه پی میبری میبینی چقدر عقبیم!! :n29:
تا باشه عقب بودن رو چی تفسیر کنی دوست عزیز !!!!:n01:
دوست خوب من
دقیقا منظور من هم همین بود که میثم خان لطف کرد و واضح نر گفت :n12:
سرعت دانلود چند است؟
والا من هر چقدر که سعی میکنم با رومینگ وصل شم میره روی نسل 2 ایرانسل و اصلا نمیره رو نسل 3 !!!!(البته رو مودم دانگل اینجوریه !!! گوشیم کلا اصلا رایتل رو نمیاره :دی خخخخ)
چند دقيقه اي هست كه به اين جمله بسيار گهربار دارم مي خندم:n02:
چون بخوبي در جريان عمق فاجعه هستم و ميدونم قرار چه اتفاقاتي بيفته:n09:
.............
اروميه هم فعلا تو مركز شهر 3G راه اندازي شده و بقيه جاها آنتن ميده ولي نت نداره
امروز صبح هم يه نفر اومد به دكل نزديك خونه مون سر زد و نيم ساعت بعدش رفت
انشالله واسه پيگيري همين قضيه بوده باشه، اونوقت فكركنم با قدرت آنتن 100% بتونم تست بگيرم
چون آنتن چسبيده به خونه مون و از اتاق من 5 متر بيشتر فاصله نداره
یا خدا !!! :دی مگه من قراره با ایرانسل چیکار بکنم :دی
من و ایرانسل همیشه باهم دوست بودیم :دی لطفا تفرقه نندازید :دی
شما تا حالا سرویس dedicated از مخابرات شهرتون گرفتید تا ببینید کیفیتش چجوریه ؟
یک بار امتحان کنید ضرر نمیکنید :n11::n16:
از دیروز آنتن فول شده و H میده.نتش هم کار میکنه
خوش به حالتون
من همراه اولم هیچی ندارم :(
یک ساعت پیش رفتم یه ایرانسل گرفتم . اومدم خونه دیدم گوشیم میکروسیم کارت میخوره :|
اومدم میکروش کنم زدم خرابش کردم :D
یه جی پی آر اس رو همراه اول داشتم . همونم رفت . جالبه الان کلا فقط میتونم اس ام اس بدمو تماس بگیرم :))
خوش به حالتون
من همراه اولم هیچی ندارم :(
یک ساعت پیش رفتم یه ایرانسل گرفتم . اومدم خونه دیدم گوشیم میکروسیم کارت میخوره :|
اومدم میکروش کنم زدم خرابش کردم :D
ببرش خدمات مرکزی ایرانسل برات عوضش میکنه یه میکروسیم کارت بهت میده یه سیم کارت هدیه هم چندماه بعدش برات میفرسته من خودم روی سیم کارت ایرانسلم تا الان سه تا سیمکارت هدیه گرفتم
طبق سوالی که از همراه اول برای 3G پرسیدم پاسخ دریافتیم این بود که همراه اول هم تست هاشو شروع کرده ، اما انگار مثل ایرانسل عمومی نیست و قراره که 1 شهریور عمومی کنه .
اما هنوز به سوالی که راه اندازی سراسری انجام میشه یا نیاز به نصب تجهیرات داره پاسخ ندادن .
reza.1370
12-08-2014, 19:51
در جواب یه سری هم باید گفت خلایق هر چه لایق !
arash59b
12-08-2014, 19:51
خاک بر سرشون ازجمعه که 3g رو تو اهواز قطع کردن دیگه وصل نشده تعجب کردم تو اهواز خراب شده چطور سریع راه افتاده[emoji35]
master2014
12-08-2014, 19:54
ایرانسل مجور نسل های 3 و4 و5 دریافت کرده است!:n02:
"ایرانسل تنها اپراتور با پوشش سراسری است که مجوز بهره بداری از اینترنت پر سرعت همراه نسل 3 و 4 و بالاتر را اخذ نموده و اکنون در مرحله بهره برداری آزمایشی آن آغاز شده است و به زودی بهره برداری رسمی از این طرح در ابعاد وسیع امکان پذیر می شود"
الانش هم 3.75 G است.
fanoostalaei
12-08-2014, 19:57
طبق سوالی که از همراه اول برای 3G پرسیدم پاسخ دریافتیم این بود که همراه اول هم تست هاشو شروع کرده ، اما انگار مثل ایرانسل عمومی نیست و قراره که 1 شهریور
عمومی کنه .
اما هنوز به سوالی که راه اندازی سراسری انجام میشه یا نیاز به نصب تجهیرات داره پاسخ ندادن .
تبریز الان همه جاها همراه اول آنتن نسل 3 پر قدرت داره !! ولی بعضی مناطق ضعیفه !!
ولی اطراف خونه ما که حتی تو خونه ها هم فول انتن هستش
تبریز الان همه جاها همراه اول آنتن نسل 3 پر قدرت داره !! ولی بعضی مناطق ضعیفه !!
ولی اطراف خونه ما که حتی تو خونه ها هم فول انتن هستش
سرعت چطوره ؟
رو همون شبکه هست ؟ یا سوییج کردین به شبکه دیگه ؟
fanoostalaei
12-08-2014, 20:04
سرعت چطوره ؟
رو همون شبکه هست ؟ یا سوییج کردین به شبکه دیگه ؟
چندین بار تست کردم اصلا دیتا رد و بدل نمیکنه ولی کیفیت صداش خوبه و اون قطع و وصلی های این 2 ماه اخیر رو که تو تبریز همه رو کلافه کرده رو نداره !!!
2 ماهی هست که تو تبریز با اختلال شدید همراه بوده این همراه اول !!! در واقع دهن ملت رو سرویس کرده !!!
پس همونیه که به منم گفتن
راه انداختن اما تستش عمومی نیست و قرار 1 شهریور عمومی بشه
خدا کنه سرعتش بالاتر از ایرانسل باشه :D . خداوکیلی این ADSL و Wimax داغون با تعرفه های فضاییشون پدرمو دراوردن .
وایمکس هر گیگ اضافه 10 تومن . :|
misam5526
12-08-2014, 20:23
پس همونیه که به منم گفتن
راه انداختن اما تستش عمومی نیست و قرار 1 شهریور عمومی بشه
خدا کنه سرعتش بالاتر از ایرانسل باشه :D . خداوکیلی این ADSL و Wimax داغون با تعرفه های فضاییشون پدرمو دراوردن .
وایمکس هر گیگ اضافه 10 تومن . :|
دوست عزیز
اینترنت همراه نسل سوم گرونترین تعرفه رو برای هر گیگ حجم ارائه شده در برابر سایر انواع اینترنت پرسرعت خواهد داشت!!
بعد از نسل سوم اینترنت وایمکس گرونتر و در نهایت ADSL قرار داره....
یعنی بهترین تعرفه در برابر حجم مصرفی در اختیار ADSL هست....
این رو هم اضافه کنم که مزیت بزرگ این نوع اینترنت برای دارندگان گوشی های هوشمند و استفاده از نرم افازرهای متنوع مانند وایبر و امثالهم هست....
یادتون باشه وایبر برای هر ساعت مکالمه فقط 30 مگ (15+15) حجم مصرف میکنه .... در حالی که تعرفه مکالمه در یک ساعت بالای 6000 تومن میشه عادیش
بنابر این عجله و اشتیاق خیلی ها نه برای دسترسی به اینترنت! بلکه برای امکاناتی که اینترنت همراه نسل سوم برامون خواهد داشت هست
در همه جای اصفهان تست کردم هیچ اثری از 3G نیست
هیچ دکلی هم ندیدم تجهیزاتی روش نصب شده باشه
این یعنی تا چند ماه آینده هم خبری برای ما از سرویس نیست
Armin.Computer
12-08-2014, 22:54
به نظرم تا 1 شهریور باید صبر کرد
هیچ نظر خاصی درباره ی پوشش و تعرفه و سرعت نمیشه داد
farshad0123
12-08-2014, 23:50
دوستان این 3g ایرانسل دانلود رایگان هم داره یا فقط سرعته؟
arashaj74
13-08-2014, 00:13
اگه ۳g ایرانسل همینجوری بمونه شاتل خونه رو جمع میکنم و رو میارم به سیم کارت!سرعت دانلودم روی ۵۰۰کیلو بر ثانیه هست و پینگ زیره ۱۰۰.شاتل سرعتش روی ۲۵۰و پینگ نزدیک ۳۰۰.زیاد اهل دانلود نیستم!
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
farshad0123
13-08-2014, 00:17
اگه ۳g ایرانسل همینجوری بمونه شاتل خونه رو جمع میکنم و رو میارم به سیم کارت!سرعت دانلودم روی ۵۰۰کیلو بر ثانیه هست و پینگ زیره ۱۰۰.شاتل سرعتش روی ۲۵۰و پینگ نزدیک ۳۰۰.زیاد اهل دانلود نیستم!
الان تعرفه اش چطوره؟رایگانه یا از شارژ کم میکنه؟
arashaj74
13-08-2014, 00:20
الان تعرفه اش چطوره؟رایگانه یا از شارژ کم میکنه؟
والا من طرح فعال کردم.۱ماه-۲گیگ-۱۰تومن
با بسته 2 گیگ ماهیانه 10 تومن فعلا کار می کنه . تا ببینیم تعرفه هاش چطور تعیین میشه
تو وايمكس كه الان از همه جلوتره :n10: اصفهان تنها شهريه كه ايرانسل سرويس وايمكسشو تو بيشتر شهرستانهاش حتي فعال كرده
درضمن من شنيدم دكلهاي اصفهان و مجهز به فيبرنوري ميكنن كه مقدمه و لازمه ارائه خدمات نسل چهار است.
.:Bardia:.
13-08-2014, 09:38
دوستان این 3g ایرانسل دانلود رایگان هم داره یا فقط سرعته؟
دانلود شبانه منظورتونه ؟ نه نداره ؛ فقط باید طرح بخرید .
سرعتش در چه حدی هست . بدون 3g
چگونه باید بسته اینترنت رو خدریاری کنیم ؟
arash59b
13-08-2014, 09:52
سرعتش در چه حدی هست . بدون 3g
چگونه باید بسته اینترنت رو خدریاری کنیم ؟
مثل وقتی که برای gprs می خریدید
fanoostalaei
13-08-2014, 12:36
:n19::n19::n19::n19:
وای خدای من :دی
الان داشتم میومدم خونه که با این صحنه مواجه شدم !!!
امروز اومدن و تجهیزات 3G رو روی BTS خونه ما نصب کردن :n19: و الان هم دارن کابل کشی میکنن :دی
پرسیدم گفتن که تا 2-3 ساعت دیگه کابل کشی تمومه و شب یا فردا 3G راه اندازی میشه :دی
خواستم عکس بگیرم نذاشتن و فقط همون عکس که از بیرون گرفتم رو میزارم :دی
مبارکه :n02:
اینا 2 سال پیش گفته بودن تجهیزات همه نصب شده و فقط منتظر پروانه هستن !
پس چرا دونه دونه میرن بالای آنتنا :n04:
امین1356
13-08-2014, 12:43
دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با فارس:
اپراتورها بدون پیوست فرهنگی نمیتوانند نسل ۳ ارائه دهند
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: اپراتورها بدون پیوست فرهنگی نمیتوانند خدمات نسل ۳ تلفن همراه را ارائه دهند.
محمد حسن انتظاری، دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، تأکید کرد:پیش از ابلاغ پیوست فرهنگی اپراتورها نمیتوانند نسل سوم تلفن همراه را ارائه دهند.وی در پاسخ به اینکه اکنون یکی از اپراتورها نسل 3 را به صورت پایلوت راهاندازی کرده و آیا این نیاز به پیوست فرهنگی ندارد، گفت: این راهاندازی همانطور که گفتید پایلوت است و برای راهاندازی سراسری نیاز به پیوست فرهنگی است.انتظاری همچنین در پاسخ به اینکه آیا تا پایان شهریورماه یعنی موعد ارائه نسل 3 به هر دو اپراتور، پیوست فرهنگی ارائه خواهد شد، گفت:از نظر ما کار تدوین پیوست فرهنگی تمام شده و جلسات کارشناسی فشرده تخصصی در کمیسیون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور برای آن برگزار شده است.وی افزود: بعد از این جلسات پیوست فرهنگی در این کمیسیون به تصویب رسیده و منتظر طرح در شورای عالی مجازی است تا بعد از تصویب ابلاغ شود.انتهای پیام/آ- See more at: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].Vi6bg6dk.dpu f
fanoostalaei
13-08-2014, 12:44
مبارکه :n02:
اینا 2 سال پیش گفته بودن تجهیزات همه نصب شده و فقط منتظر پروانه هستن !
پس چرا دونه دونه میرن بالای آنتنا :n04:
نه بابا چرت گفتن !!
مادم الان گفت که دیروز اومدن و یه نگاهی کردن و بعد 1 ساعت انگولک رفتن و از امروز صبح اومدن و دارن نصب میکنن !!! یه قرقره هست طول طنابش فکر کنم یه 100 متری میشه :دی حیاط پر از کابلهای خفنه :دی
الان که فقط کابل کشی مونده فقط 1 نفر اون بالاس!!
صبح 2 تاشون بالا بود و یه نفر پایین :دی
کرج هم من امروز تست کردم آنتن اومده محل ما ولی از تو اتاق ضعیف بود پشت بوم رفتم آنتن فول شد علامت H هم اومد ولی دیتایی رد و بدل نمیشد دوستان ار کجا میشه تشخیص داد دکل ایرانسل رو با اپراتورهای دیگه ؟ از نظر شکل ظاهری فرق دارن یا تجهیزات؟ دور و بر خونه ما 3 تا دکل هست یه دونه دیگه جدید نصب کردن ولی هنوز تجهیزات قرار ندادن میخوام ببینم کدومشون ایرانسله ممنون :n16:
آقا این پیوست فرهنگی دقیقا چی هست ؟!
Armin.Computer
13-08-2014, 13:29
سلام
یکم در مورد open signal برای فهمیدن پوشش 3G توضیح می دید؟
چجوری کار می کنه؟
راه اندازی نسل سوم ایرانسل خدمت همه دوستان اراکی تبریک عرض می کنم :n16::n16::n16:
amirakbari00
13-08-2014, 13:36
کرج هم من امروز تست کردم آنتن اومده محل ما ولی از تو اتاق ضعیف بود پشت بوم رفتم آنتن فول شد علامت H هم اومد ولی دیتایی رد و بدل نمیشد دوستان ار کجا میشه تشخیص داد دکل ایرانسل رو با اپراتورهای دیگه ؟ از نظر شکل ظاهری فرق دارن یا تجهیزات؟ دور و بر خونه ما 3 تا دکل هست یه دونه دیگه جدید نصب کردن ولی هنوز تجهیزات قرار ندادن میخوام ببینم کدومشون ایرانسله ممنون :n16:
کجای کرج تشریف دارین ؟
سلام
یکم در مورد open signal برای فهمیدن پوشش 3G توضیح می دید؟
چجوری کار می کنه؟
برنامه بسیار جالب که از بهترین ها در نوع خود میباشد با این برنامه فوق العاده شما میتوانید محل سیگنال های ارسالی به سمت تلفن همراه خود را پیدا کنید و از مقدار سیگنال دریافتی توسط تلفنتان با خبر شوید این برنامه قادر به ردیابی سیگنالهای wifi,gsm,4g,3g,2g میباشد شما میتوانید با انتخاب یکی از مدهایی که در برنامه قرار داده شده مانند رادار و نقشه و یا انتخاب مد نمایش مقدار سیگنال دریافتی و یا نوع سیگنال دریافی اطلاعت زیادی در مورد فرستنده بدست مانند محل دقیق آن و فاصله اش با شما و سرعت ارسال و دریافت اطلاعات لازم به ذکر است که برای استفاده از نقشه باید از منوی برنامه به بخش گوگل مپ رفته و نقشه های آن را دانلود کنید البته برای استفاده از دیگر بخش های این برنامه احتیاج به دانلود هیچ برنامه ای ندارید و کاملا به صورت آفلاین کار میکنند.
دوستانی که تست کردن بگند وضعیت پینگت چطوره؟؟؟
دوستانی که تست کردن بگند وضعیت پینگت چطوره؟؟؟
پینگ از سرور خارجی چیزی حدود 120 (تهران)
Armin.Computer
13-08-2014, 13:54
برنامه بسیار جالب که از بهترین ها در نوع خود میباشد با این برنامه فوق العاده شما میتوانید محل سیگنال های ارسالی به سمت تلفن همراه خود را پیدا کنید و از مقدار سیگنال دریافتی توسط تلفنتان با خبر شوید این برنامه قادر به ردیابی سیگنالهای wifi,gsm,4g,3g,2g میباشد شما میتوانید با انتخاب یکی از مدهایی که در برنامه قرار داده شده مانند رادار و نقشه و یا انتخاب مد نمایش مقدار سیگنال دریافتی و یا نوع سیگنال دریافی اطلاعت زیادی در مورد فرستنده بدست مانند محل دقیق آن و فاصله اش با شما و سرعت ارسال و دریافت اطلاعات لازم به ذکر است که برای استفاده از نقشه باید از منوی برنامه به بخش گوگل مپ رفته و نقشه های آن را دانلود کنید البته برای استفاده از دیگر بخش های این برنامه احتیاج به دانلود هیچ برنامه ای ندارید و کاملا به صورت آفلاین کار میکنند.
ممنون
محل دقیق دکل رو میده؟
ShadowDragon
13-08-2014, 13:55
چندین بار تست کردم اصلا دیتا رد و بدل نمیکنه ولی کیفیت صداش خوبه و اون قطع و وصلی های این 2 ماه اخیر رو که تو تبریز همه رو کلافه کرده رو نداره !!!
2 ماهی هست که تو تبریز با اختلال شدید همراه بوده این همراه اول !!! در واقع دهن ملت رو سرویس کرده !!!
دوست عزیز، یهمن ماه یه بار گوشیمو روشن کردم آنتنش 3خط بود! اول فکر کردم مشکل نرم افزاریه بعد متوجه شدم ه دکل 3G ایرانسل وصل شده.... اطراف منظریه بودم (فکر کنم)
تبریز خیلی وقته دکل نسل 3 رو نصب کردن
ممنون
محل دقیق دکل رو میده؟
بله تقریبا , دوستان صفحات قبل هم گذاشتن
این پیوست فرهنگ رو کسی نگفت چیه !
روی گوشی ایفون 5s از کجا باید فهمید فعال شده؟
mohammad.asghari
13-08-2014, 14:03
من برای آندروید نصب کردم میرم داخل برنامه ولی میگه open signa متوقف شده است نسخه ـی جدیدش رو هم دانلود کردمفچکار کنم من؟کسی اگه دانلود و نصب کرده و درست بوده میشه لینکش رو به منم بده
امین1356
13-08-2014, 14:05
این پیوست فرهنگ رو کسی نگفت چیه !
یه آتوییه که جدیدا" مد شده واسه چوب گذاشتن لای چرخ تکنولوژی های جدید!
من برای آندروید نصب کردم میرم داخل برنامه ولی میگه open signa متوقف شده است نسخه ـی جدیدش رو هم دانلود کردمفچکار کنم من؟کسی اگه دانلود و نصب کرده و درست بوده میشه لینکش رو به منم بده
از مایکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر
Armin.Computer
13-08-2014, 14:06
بله تقریبا , دوستان صفحات قبل هم گذاشتن
کدوم صفحه هست؟
Arad olfati
13-08-2014, 14:07
كنار ايرانسل علمت 3G مياد
روی گوشی ایفون 5s از کجا باید فهمید فعال شده؟
راهنمای کامل فعال سازی اینترنت ۳G ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad.asghari
13-08-2014, 14:12
از مایکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر
سرچ میزنم نمیارش که(یه سری برنامه ـی دیگه میاره!؟میشه لینکشُ بدید ممنون
کدوم صفحه هست؟
صفحه 46 ‘ّ
سرچ میزنم نمیارش که(یه سری برنامه ـی دیگه میاره!؟میشه لینکشُ بدید ممنون
از بازار بگیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کجای کرج تشریف دارین ؟
شهرک بنفشه
رفقا تو شهرهای کوچک حدودا چقدر طول میکشه تا فعال بشه؟
fanoostalaei
13-08-2014, 14:24
دنبال هر برنامه ای هستید فقط از گوگل پلی دانلود بکنید !! بدون فیل.تر و راحت !!
========
مقایسه سرعت اپراتور ها در حال حاضر!!
نصب و کابل کشی BTS ما تموم شد !! فقط موند فعال سازیش و بعدش ترکوندن :دی
رفقا تو شهرهای کوچک حدودا چقدر طول میکشه تا فعال بشه؟
در اکثرشهرها ت پیان شهریور و در شهرهایی که الویت کمتری دارند (ترافیک شبکه کمتر) تا پیان مهر راه اندازی خواهد
ولی اکثر شهرها شهریور 3G می تونند استفاده کنند
mohammad.asghari
13-08-2014, 14:36
امروز میرم از آنتن نزدیک خونمون که فک میکنم ایرانسل هست(احتمال 90 درصد چون وصل شد بهت 3g)یه عکس میگیرم میذارم اینجا ببینید شما دوستان نظر بدید تجهیزات نصب شده یا نه:n02:
یه تست میزنم ببینم پیج باز میکنه یا نه چون آخرین بازی که وصل شدم بهش 4-5 روز قبل بوده و الان باید حتما تغییراتی داشته باشه:n02:
amir000098
13-08-2014, 14:41
دنبال هر برنامه ای هستید فقط از گوگل پلی دانلود بکنید !! بدون فیل.تر و راحت !!
========
مقایسه سرعت اپراتور ها در حال حاضر!!
نصب و کابل کشی BTS ما تموم شد !! فقط موند فعال سازیش و بعدش ترکوندن :دی
سلام علیکم مش حسین...
اقا خوبی؟ چه خبرا؟:n02:
مش حسین جای ما رو هم خالی کن...:n28: بیینم میتونی راهی پیدا کنی...:n09: اینم رایگانش کنی...:n02:
E.N.A.Y.A.T
13-08-2014, 14:54
درود
اینم رایگانش کنی...:n02:
او مای گاد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین اگه موفق به انجام این کار بشی زنگ میزنم پلیس فتا بیاد ببرت ــت لـااقل مثل KEVIN MITNICK انسان مفیدی بشی ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و من الله توفیق /
fanoostalaei
13-08-2014, 15:44
سلام علیکم مش حسین...
اقا خوبی؟ چه خبرا؟:n02:
مش حسین جای ما رو هم خالی کن...:n28: بیینم میتونی راهی پیدا کنی...:n09: اینم رایگانش کنی...:n02:
به سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــام جیگر :n12:
درود
حسین اگه موفق به انجام این کار بشی زنگ میزنم پلیس فتا بیاد ببرت ــت لـااقل مثل KEVIN MITNICK انسان مفیدی بشی ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و من الله توفیق /
الدنگ ها پس فکر میکنید منظورم از ترکوندن چی بود ؟؟::؟؟!!!
میخوام به BTS دینامیت وصل کنم بترکونمش :دی تا مثل موشک بره بالا :دی
farshad0123
13-08-2014, 15:56
دوستانی که الان 3g ایرانسل استفاده میکنند رایگانه یا از شارژ کم میکنه؟
خیر رایگان نیست اگر بسته داشته باشید که از بسته اینترنت کم میشه اگر هم نه که خشگل شارژ رو میکشه
امین1356
13-08-2014, 15:58
از شارژ و در صورت داشتن بسته، از بسته ها کم میشه.
fanoostalaei
13-08-2014, 16:16
از کجای میشه فهمید گرگان و شهرهای اطرافش وصل شده؟
arash59b
13-08-2014, 16:37
با تست کردن بوسیله موبایل[emoji11]
با تست کردن بوسیله موبایل[emoji11]
گوشی آندروید از کدوم مسیر باید تست کرد؟
mohammad.asghari
13-08-2014, 16:50
دوستان من از همین دکل وصل شدم به 3g ایرانسل البته جلوش بودم 1 آنتن بیشتر نمیداد و پیج هم باز نمیکرد،نظرتون چیه در موردش؟
دوستان من از همین دکل وصل شدم به 3g ایرانسل البته جلوش بودم 1 آنتن بیشتر نمیداد و پیج هم باز نمیکرد،نظرتون چیه در موردش؟
این آنتن ایرانسل نیست اصلاً :n01:
گوشی آندروید از کدوم مسیر باید تست کرد؟
menu>settings>more>mobile network>network operators
rezarain88
13-08-2014, 17:03
با سلام . مردم تبریز با پوشش میدان بسیج و اخر عباسی پوشش 80 در صدی تبریز تمام است . در منطقه بازار و زعفرانیه با مشکل برخورد کردیم نا عصر فردا مشکل برطرف میشود . لطفا مناطقی که مشکل دارند را اعلام نمایید. تا تست handower انجام گیرد.در منطقه عباسی فردا شاهد افزایش سرعت جهت تست 4g هستیم.علامت +h, h بهترین گزینه برای دریافت سیگنال هست. از صبر وبردباری شما همشهریان بسیار متشکریم. تلاش سخت پیمانکاران باعث شد تبریز امروز در بهترین وضعیت باشد .منتطر خبرهای بعدی باشید.
malavan.ehsan
13-08-2014, 17:04
سلام
در بندرانزلی حدود 1 ماه هست که اکثر BTS ها تجهیزات 3G ایرانسل نصب شده ولی هنوز فعال نشده
arash59b
13-08-2014, 17:35
سلام
در بندرانزلی حدود 1 ماه هست که اکثر BTS ها تجهیزات 3G ایرانسل نصب شده ولی هنوز فعال نشده
بنظرم شهرهایی که تجهیزات نصب شده ولی فعال نیست دیگه تا اول شهریور منتظر نباشن. احمق ها احتمالا می خوان روبان ببندن وزیر بره بالای دکل قیچیش کنه...
مثل اینکه بعضی از شهرها تو ایران خون مردمش قرمزتره
mohammad.asghari
13-08-2014, 17:42
این آنتن ایرانسل نیست اصلاً :n01:
پس آنتن چی هست؟رایتل؟من با همین وصل شدم به نت عکساش ـم گذاشتم تو تاپیک
:n19::n19::n19::n19:
وای خدای من :دی
الان داشتم میومدم خونه که با این صحنه مواجه شدم !!!
امروز اومدن و تجهیزات 3G رو روی BTS خونه ما نصب کردن :n19: و الان هم دارن کابل کشی میکنن :دی
پرسیدم گفتن که تا 2-3 ساعت دیگه کابل کشی تمومه و شب یا فردا 3G راه اندازی میشه :دی
خواستم عکس بگیرم نذاشتن و فقط همون عکس که از بیرون گرفتم رو میزارم :دی
حالا ببين كي خر كيف شده؟!!! :n02::n09:
...............
اينجا فعلا خبري نيست
يعني اگه رو دكل نزديك خونه مون 3G راه بندازن، ميرم پشت بوم ميخوابم:n08::n09:
arash59b
13-08-2014, 17:51
دکل های ایرانسل این شکلی نیستند بعدش شما می گی رفتی پیش دکل یک خط انتن داده، یعنی برد سیگنال دکل در حد وای فای مودم من هم نیست! احتمالا سیگنال رو از جای دیگه گرفتی بعضی از تجهیزات رو رو دکل نمی زارن اگه ساختمان بلند باشه میزارن بالای پشتبام
این دکل ماکروویو مخابرات هست دوست عزیز :n01:
mohammad.asghari
13-08-2014, 18:00
من فک کردم اینه:n02:پس اشتباه کردم،احتمالا جای دیگه هست پس آنتن
mohammad.asghari
13-08-2014, 18:02
احتمال داره پس بالای ساختمان های بلند باشه چون در نزدیکی خونه ما یه ساختما 30 طبقه با 4-5 تا ساختمان بالای 15 طبقه هست
mohammad.asghari
13-08-2014, 18:06
دوستان در توضیح 4g اومده 150 Mbps DL یعنی چی میشه توضیح بدید این mbps رو؟؟
arash59b
13-08-2014, 18:11
یعنی سرعت دانلود 150 مگابیت برثاینه هست
بعنی با سرعت بیش از 18 مگ بایت در ثانیه می تونی دانلود داشته باشی ولی خوب اینا اسمی هست
بزبان ساده تر در هر ساعت می تونی 65 گیگ دانلود کنی
amirbrad
13-08-2014, 18:12
منظورش این بوده تا 150 مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود داره که البته این سرعت برای مسئولین ما تعریف نشده هستش و امنیت کشور که هیچ دنیا به خطر میندازه!!!!
رادیو و تلوزیون چه آه فغانی راه انداختن اینترنت داره میشه مسئول تمام بدبختیها و فقر و فحشا و... در ایران
رادیو و تلوزیون چه آه فغانی راه انداختن اینترنت داره میشه مسئول تمام بدبختیها و فقر و فحشا و... در ایران
چطور چی میگن مگه ؟ :n01:
amin1374
13-08-2014, 18:48
یعنی سرعت دانلود 150 مگابیت برثاینه هست
بعنی با سرعت بیش از 18 مگ بایت در ثانیه می تونی دانلود داشته باشی ولی خوب اینا اسمی هست
بزبان ساده تر در هر ساعت می تونی 65 گیگ دانلود کنی
همه چیز که دانلود نیست!
سرعت بیشتر استفاده از وقت بهتر!
...........
مذهبی ها همیشه از همه چی توی این مملکت راضی هستن و فکر میکنن دنیا ار ما عقب تره
چطور چی میگن مگه ؟ :n01:
میگه باعث رابطه غیراخلاقی و فریب جوانان میشه و همین چرت و پرتها
fanoostalaei
13-08-2014, 19:12
با سلام . مردم تبریز با پوشش میدان بسیج و اخر عباسی پوشش 80 در صدی تبریز تمام است . در منطقه بازار و زعفرانیه با مشکل برخورد کردیم نا عصر فردا مشکل برطرف میشود . لطفا مناطقی که مشکل دارند را اعلام نمایید. تا تست handower انجام گیرد.در منطقه عباسی فردا شاهد افزایش سرعت جهت تست 4g هستیم.علامت +h, h بهترین گزینه برای دریافت سیگنال هست. از صبر وبردباری شما همشهریان بسیار متشکریم. تلاش سخت پیمانکاران باعث شد تبریز امروز در بهترین وضعیت باشد .منتطر خبرهای بعدی باشید.
:n02::n02:
دقیقا منطقه آخر عباسی (محله ما ) پوشش نداشت که اونم امروز ردیف شد !!! پس شد 80 درصد پوشش !! ایول !! خسته نباشید :دی
یعنی تو محله ما 4G ارائه میشه ؟ :n04:
شوخی که نمیکنی؟ :دی
سرعتش تا چند مگ خواهد بود ؟
مذهبی ها همیشه از همه چی توی این مملکت راضی هستن و فکر میکنن دنیا ار ما عقب تره
شوما هنوز حرف های من رو متوجه نشدید !! باشد که شوما هم هدایت شوید خخ :دی
دین و مذهب هیچ ربطی یه این نداره که ما باید از نظر زیر ساخت های ارتباطی و خیلی چیز تو دنیا عقب باشیم!!!
ای بدم میاد از این حرف های خاله زنکی !!!
این جور چیزا رو وقتی میشنوم کفرم بالا میاد و دلم میخواد همچین اشغالایی رو بگیرم خفه کنم!!!
حالا ببين كي خر كيف شده؟!!! :n02::n09:
...............
اينجا فعلا خبري نيست
يعني اگه رو دكل نزديك خونه مون 3G راه بندازن، ميرم پشت بوم ميخوابم:n08::n09:
خخخ
دهنت سعید !! :دی
یاد همون عکسی شدم که خودم بهت انداختم :دی
فکرشو بکن !! فردا 4G :دی
البته من گوشیم 4G ساپورت نیس ولی تا صبح نشده 5-6 تا جور میکنم :دی
حالا بذار ببینیم این دکل ما کی فعال میشه نتش!!!
نقشه ها براش دارم !!! الکی نیس که هر 2 تا ADSL رو جمع آوری زدم :دی
حقو حساب آقایون نرسیده همینطوری یه هوووووو دلواپس شدند... :n09:
وگرنه الان رایتل بیش از 2ساله داره نسل سه ارایه میده چرا تا الان نگران نشدند... چرا وقتی اینترنت میره رو هوا قطع میشه کار ملت رو زمین می مونه نگران نمی شند...
صحبته پوله پولللللللللللل
:n02::n02:
دقیقا منطقه آخر عباسی (محله ما ) پوشش نداشت که اونم امروز ردیف شد !!! پس شد 80 درصد پوشش !! ایول !! خسته نباشید :دی
یعنی تو محله ما 4G ارائه میشه ؟ :n04:
شوخی که نمیکنی؟ :دی
سرعتش تا چند مگ خواهد بود ؟
شوما هنوز حرف های من رو متوجه نشدید !! باشد که شوما هم هدایت شوید خخ :دی
دین و مذهب هیچ ربطی یه این نداره که ما باید از نظر زیر ساخت های ارتباطی و خیلی چیز تو دنیا عقب باشیم!!!
ای بدم میاد از این حرف های خاله زنکی !!!
این جور چیزا رو وقتی میشنوم کفرم بالا میاد و دلم میخواد همچین اشغالایی رو بگیرم خفه کنم!!!
من حرف شما رو خوب متوجه شدم! شما یک کشور ثروتمند دیگه ( حالا چه جهان اولی چه کشورهای نفت خیر مثل ایران) رو اسم ببرید که سرعت اینترنتشون از کشور ما کمتر یا قیمتش بالاتر باشه یا هنوز موبایلشون نسل 2 باشه و واسه اومدن نسل 3 انقدر ذوق داشته باشن! ققط یک کشور! میتونید از همسایه های افلیج ما توی همین خاورمیانه ی جنگ زده شروع کنید! کویت؟ امارت؟ عربستان؟ قطر؟ ترکیه؟ کدوم کشور؟
وقتی میگم مذهبی ها از نحوه ی اداره ی مملکت راضی هستن لطفا قبول کنید
and-roid2
13-08-2014, 19:23
سلام
دوست عزیز چند تا سوال از شما داشتم ممنون میشم جوابم رو بدید:
کسایی مثل من که ایفون داریم فقط علامت 3G برامون میاد.از کجا بفهمیم که از فناوری 3G استفاده میکنه یا +h, h ؟
پوشش قم چند درصدش تکمیل شده و ایا اینکه bts های قم هم به 4G مجهز شدند یا خیر؟
و سوال اخرم که خیلی برای من و بقیه مهمه اینه که شما اطلاع دارید که ایرانسل وقتی که کارش رو رسمی اغاز کرد حداکثر چه سرعتی میخواد ارایه بده؟
13-08-2014, 19:35
من حرف شما رو خوب متوجه شدم! شما یک کشور ثروتمند دیگه ( حالا چه جهان اولی چه کشورهای نفت خیر مثل ایران) رو اسم ببرید که سرعت اینترنتشون از کشور ما کمتر یا قیمتش بالاتر باشه یا هنوز موبایلشون نسل 2 باشه و واسه اومدن نسل 3 انقدر ذوق داشته باشن! ققط یک کشور! میتونید از همسایه های افلیج ما توی همین خاورمیانه ی جنگ زده شروع کنید! کویت؟ امارت؟ عربستان؟ قطر؟ ترکیه؟ کدوم کشور؟
وقتی میگم مذهبی ها از نحوه ی اداره ی مملکت راضی هستن لطفا قبول کنید
نه دیگه متوجه نشدی !!
اولا اینکه شما میای کشور ها رو برای جلو عقبی از نظر اینترنت مقایسه میکنی ولی بعدش کلی میای میگی که ما کلا عقبیم !!
منی که خودم ذوق زدم شاید شما فکر کنی برای نسل 3 باشه ولی ذوق من برا یه چیز دیگه است که دوستان من بهتر اطلاع دارن :دی
کویت ؟ امارات و عربستان و قطر و ترکیه کدوم یکی جنگ زده اس؟؟
عربها که کلا حسابشون جداشت و انقدر تا خرخه پول خردن که از سر بیکاری زدن به فاز پیشرفت :دی
ولی خوب ترکیه هم هستش و از نطر اینترنت و زیر ساخت های ارتباطی خیلی از ما جلوتره و من هم که گفتم فکر نکنید همه جا گل و بلبل هستش کلی گفتم و از نطر خیلی چیز های دیگه از ما عقب تره و من دوس ندارم که بحث رو باز کنم !!
در ضمن با جمله آخر شما خیلی مخالفم که مذهبی ها موافق این وضعن!!
مگه مذهبی ها آدم نیستن ؟ اونایی که شوما میگی با این وضع موافقن یه عده هستن که الان تو تلوزیون جنگ راه انداختن آی ملت اسلام در خطره !!
به عنوان جمله آخر :
این مذهبی هایی که شوما میگی همونایین که به اسم اسلام دوس دارن از مردم سواری بگیرن و هر وقت منافع خودشون به خطر افتاد خودشون رو تو سایه اسلام قایم کنن و ملت زود باور هم همه تقصیر ها رو سر اسلام خورد میکنن در حالی که اگر اسلام به معنای واقعی اجرا بشه وضعیت 180 درجه برعکس وضعیت فعلی خواهد بود تو اکثر زمینه ها
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.