ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

rahavard1
12-09-2014, 01:42
سلام
من تو 3روز 24گیگ شبانه دانلود کردم الان ساعت 2.40 بامداده میخوام 24 گیگه دیگه بگیرم ایرانسل پیام میده متاسفانه شبکه مشکل داره!میخاستم بدونم حتما باید منتظر باشم کل 27 روز تموم بشه! یا مشکل از شبکه ی ایرانسله؟؟؟

J@viD
12-09-2014, 05:35
هر 24 ساعت میتونی یه بسته بگیری.من فایل دانلود میکنم خراب میشه کسی میدونه مشکل چیه؟هاردمم سالمه.

Firebirds
12-09-2014, 07:18
وایبر دیروز نسخه جدیدش رو منتشر کرد، و روی نسخه جدیدش امکان مکالمه تصویری از گوشی موبایل به گوشی موبایل رو قرار داده، چون اینجا همه چی به همه چی ربط داره گفتم در جریان باشید، و پیش بینی بعدشم دیگه با درک خودتون.

Tehranshahr
12-09-2014, 08:19
وایبر دیروز نسخه جدیدش رو منتشر کرد، و روی نسخه جدیدش امکان مکالمه تصویری از گوشی موبایل به گوشی موبایل رو قرار داده، چون اینجا همه چی به همه چی ربط داره گفتم در جریان باشید، و پیش بینی بعدشم دیگه با درک خودتون.

چیز خاصی نیست اسکایپ مدتهاست داره تازه چند وقته ویدیو کنفرانس هم میشه درست کرد باهاش.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

arash59b
12-09-2014, 08:26
هر 24 ساعت میتونی یه بسته بگیری.من فایل دانلود میکنم خراب میشه کسی میدونه مشکل چیه؟هاردمم سالمه.

احتمالا مقدار پک لاست تون زیاده و فایلها خراب میشن

Sent from my iPhone using Tapatalk

saman_z1384
12-09-2014, 08:32
کاشکی ایرانسل یه جوری قیمتارو تعیین کنه که واسه دانلوده سنگین نصرفه. واسه اینکه ملت همیشه درص
صحنه با دانلودهای بی موردشون کیفیت شبکه رو از بین نبرن. آخه دوستای من هیچ کجای دنیا اینترنت سیار واسه دانلود کردن نیست که!!
این داستان از ما ایرانی جماعت در اومده فقط. بعدشم هی انتقاد میکنیم از کیفیت.

reza.1370
12-09-2014, 08:38
من تو این یه هفته نزدیک 100 گیگ با ایرانسل دانلود داشتم ..:n02:
حال میده با سرعت بالا فیلم دانلود کنی...:n02:

wire
12-09-2014, 09:16
من تو این یه هفته نزدیک 100 گیگ با ایرانسل دانلود داشتم ..:n02:
حال میده با سرعت بالا فیلم دانلود کنی...:n02:

چه ارزشی داره
متاسفانه بخشی معتاد دانلود صِرف شدیم نگاه نمیکنیم ارزش داره یا نه :n08:

Tehranshahr
12-09-2014, 09:38
کاشکی ایرانسل یه جوری قیمتارو تعیین کنه که واسه دانلوده سنگین نصرفه. واسه اینکه ملت همیشه درص
صحنه با دانلودهای بی موردشون کیفیت شبکه رو از بین نبرن. آخه دوستای من هیچ کجای دنیا اینترنت سیار واسه دانلود کردن نیست که!!
این داستان از ما ایرانی جماعت در اومده فقط. بعدشم هی انتقاد میکنیم از کیفیت.

برای 2-8 زیاد مشکلی ایجاد نمیشه چون شبکه ترافیکش در کمترین میزانه ایرانسل خواسته حتی از ساعت هایی که ترافیک پایینه هم سود ببره.
اگه 2-7 بود بنظرم بهتر بود.

HardwareMaster
12-09-2014, 09:43
دوستان مشهدی به نظرتون سرعت 3g یکم کم نشده نسبت به 4-5 روز پیش؟امروز من حتی نتونستم تو کوثر یا فرامرز عباسی یه پیج یا یه تست سرعت بگیرم!

شما فعلا خیلی خدا رو شکر کن منطقه تون راه افتاده. اکثر مناطق همچنان edge هست

farid123
12-09-2014, 10:21
نرم افزاری برای انتخاب دکلی که بهش وصل میشیم وجود نداره؟ روز های اول با dwm -91 سرعت دانلودم حدود KB 300 بود بعد آنتن قوی شد و با dwm -55 سرعت دانلود به زور به 40 KB میرسه احتمالا این دکل نزدیکتر پهنای باندش مشکل داره یا .....

starpars
12-09-2014, 10:39
نرم افزاری برای انتخاب دکلی که بهش وصل میشیم وجود نداره؟ روز های اول با dwm -91 سرعت دانلودم حدود KB 300 بود بعد آنتن قوی شد و با dwm -55 سرعت دانلود به زور به 40 KB میرسه احتمالا این دکل نزدیکتر پهنای باندش مشکل داره یا .....

fieldtest هست اما فقط واسه سیمبینه آندرویدش که کار بکنه نیست

zofishel
12-09-2014, 12:44
نظر شما درست..از این نظر هم مشکلاتی داره.
اما یک سوال؟
مگه الان خیلی از سایتهای ایرانی نظیر میهن دانلود /وطن دانلود و دانلود ها و....اطلاعات رو به سرورهای ایرانی انتقال نمیدن؟!
در ضمن مگه همه کاربرد شبکه داخلی انتقال فایل و... میباشد؟
الان اگر اشتباه نکنم بالای 40 درصد از سایتهای ایرانی میزبانیشون داخل کشوره و روز به روز داره به این درصد اضافه میشه و اگر شبکه ملی اطلاعات راه بیفته برای امثالی مثل من خیلی مفیده چون خیلی سریع و راحت میتونم از این سایتها که سایتهای پر استفادمون هست استفاده کنیم+قیمت کمتری هم داره.

این شما هستی که حرفی میزنی که یه چیز که دست یافتن بهش غیر ممکن نیست رو انقدر سخت تصور میکنی!
بابا یکم امید داشته باشی بد نیست..
==============================
(دوستان برای ادامه بحث لطفا در پ.خ بهم پیام بدید که تاپیک از موضوع اصلیش خارج نشه)
بیخیال دوستان من معذرت می خوام الان بخوام بحث کنم بحث س سی ا سی می شه بعد همه بن می شیم بیخیال قضیه شماها خوشبین باشید من آدم بدبینه

urumchi
12-09-2014, 14:48
من فایل دانلود میکنم خراب میشه کسی میدونه مشکل چیه؟هاردمم سالمه.
اغلب وقتی سرعت زیاد نوسان داشته باشه دانلود فایل درست انجام نمی گیره
بعضی وقتام دانلود فایل تا 100% میره ولی خودکار دوباره برمیگرده از اول دانلود میشه:n02:

masudtak
12-09-2014, 14:58

خب اگه 3 جی هست پس چرا مثل 2جی سرعتش کمه
منم کوثر امتحان کردم . ولی تو صیاد شیرازی سرعتش بهتره

mohammad.asghari
12-09-2014, 15:10

داداش خوندی من چی نوشتم یا خواستی سریع جواب بدی!!!دارم میگم یه پیج باز نمیکرد بعد میگی خدا رو برو شکر کن که آنتن میده!چه به درد میخوره وقتی آنتن بده ولی نتونه یه پیج باز کنه؟!!

ESPSV
12-09-2014, 15:16
به نظر من برای خوب بودن یا بد بودن سرویس ایرانسل فعلا زوده
تا زمانی که کل کشور یکنواخت پوشش داده نشه و زمان نگذزه هیچ حسابی روی
یک ثانیه بعدش نمیشه کرد.
این زمان هم به نظر من سال دیگه این موقع هست و زودتر نمیدونم چرا این همه بحث
راجع به چیزی که تازه راه اندازی شده هست . تا یکسال دیگه مطمئن باشید هر روز
قطعی وصلی عدم پوشش سرعت پایین طبیعیه.
ایرانسا اگه میخواست سرویس رو سر تاریخ ارائه کنه از ماهها قبل میتونست آنتنها رو
تجهیز کنه تا روز 1 شهریور درست سرویس بده . اینها هیچی براشون مهم نیست.
همین اس ام اس هم که الان داریم یکسالی طول کشید درست بشه و برگشت نخوره .

هنوز سرویسهای ADSL مشکل دارند در ارائه خدمات بعد از گذشت 7 سال .
انتظار دارید موبایل درست بشه !!!

murchehh
12-09-2014, 16:44
سلام دوستان چند تا سوال داشتم خدمتتون
تعرفه 3g به چه صورت هست؟
در كدوم شهرها قابل دسترسي شده اخيرا؟
باتشكر

Koosha_Raisi
12-09-2014, 19:44
تعرفه 3g به چه صورت هست؟
باتشكر

عزیزم سایت irancell.ir رو برای شما گذاشتن.

starpars
12-09-2014, 22:41
تعرفه 3g به چه صورت هست؟
باتشكر
پست اول همین تاپیکو بخونید اطلاعات کامل توش هست

urumchi
12-09-2014, 23:08
ما تست کردیم سرعت همان قبلی بود و دائم قطع و وصل میشد. دوستانی که در ارومیه هستند کدام مناطق الان تحت پوشش هست؟
با سپاس :n12:
سرعت برای شما چقد بود؟
روز و شب سرعت اختلاف داشت؟
من تو شمالی تست کردم سرعت روزا نهایتا 500 و شبها تا 1.1 مگ هم رسید
اونطور که تو سایت ایرانسل زده و خودم تو شهر گشتم، اکثر مناطق اورمیه تحت پوشش هستن
ولی تا الان 3تا بیشتر دکل مجهز ندیدم، یکی تو فلکه مخابرات، یکی کنار شهرچای یکی هم باغچاباشی (قهوه قاباغی:n02:)

mehrdad123
12-09-2014, 23:11
دوستان جریان این MBB که ایرانسل تو تبلیغاتش مینویسه چیه؟

Sent from my ST15i using Tapatalk

urumchi
12-09-2014, 23:20

فکرکنم به مجموعه تکنولوژی ها 3g و 4g که در اون شبکه موبایل دارای پهنای باند وسیعی هست، گفته میشه

fanoostalaei
12-09-2014, 23:27
تو خونه ما اسپید تست سرعت تک کانکشن رو 6 مگابیت میزنه ولی با idm سرعت تا 17 مگابیت بازه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دست این پیمانکارای تبریز هم واقعا درد نکنه
انتن دهی عالیه عالی:n12:
با بسته 150 مگ فقط میتونم 6-7 تا تست بگیرم

mojtabaghanidel
12-09-2014, 23:43
تو خونه ما اسپید تست سرعت تک کانکشن رو 6 مگابیت میزنه ولی با idm سرعت تا 17 مگابیت بازه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دست این پیمانکارای تبریز هم واقعا درد نکنه
انتن دهی عالیه عالی:n12:
با بسته 150 مگ فقط میتونم 6-7 تا تست بگیرم
وبم راحت باز میکنه یا ادا در میاره؟؟
یه سایت که سرورش ایران نیستو چطور باز میکنه؟؟

Sent from my C2305 using Tapatalk

amiralex65
12-09-2014, 23:44
اصفهان ظاهرا یه کم وضعیت بهتر شده.
امروز میدان شهدا 4 راه تختی و دروازه دولت آنتن داشتم.
البته نوسان و قطعی زیاد بود ولی معلومه داره وضعيت بهتر داره میشهّ.

fanoostalaei
12-09-2014, 23:46
وبم راحت باز میکنه یا ادا در میاره؟؟
یه سایت که سرورش ایران نیستو چطور باز میکنه؟؟

Sent from my C2305 using Tapatalk.

امشب خونه یکی از فامیلامون بودیم که انتن دهی زیر20 درصد بود ولی با این حال وبگردیش مطلوب بود ولی تو خونه با انتن پر حرف نداره

amiralex65
12-09-2014, 23:50
صحبتهای اپراتور ايرانسل در فروم همسایه در جواب اون دوستمون که گفته بود روستاها و جاده ها تحت پوشش قرار نمی گیره:
بادرود
لطفا به شایعات توجه نکنید.
سرعت گسترش پوشش 3G در این روزها بسیار سریع و قابل توجه هست و می توان گفت به نوعی رکورد محسوب می شود.
در هر منطقه ای که رایتل حتی یک سایت نصب کرده باشد ایرانسل در حال ایجاد پوشش بالای 85 درصدی هست، زیرا در این مناطق سوئیچ ها و زیرساخت مورد نیاز برای 3G وجود دارد.
همچنین در بسیاری شهرهای کوچک و روستاها زیرساخت اختصاصی ایجاد شده و بزودی تجهیز سایتها آغاز می شود.

مسلما در شهرهای بزرگ به دلیل وجود جمعیت زیاد و گستردگی شبکه کار نصب تجهیزات ساده تر هست. بسیاری جاده های غیر اصلی زیرساختی برای نصب 3G وجود ندارد. جاده های ترانزیت و پرتردد کشور بزودی تحت پوشش قرار خواهند گرفت. مسیر قطار ها و خطوط ریلی با مذاکرات انجام شده نیز تحت پوشش 100 درصدی 3G ایرانسل قرار خواهند گرفت. همچنین خود قطارها، اتوبوسهای خطوط ویژه در شهرهای بزرگ به سیستم wifi مجهز خواهند شد.
روستاهایی که سوئیچ و مسیر فیبر نوری در نزدیکی آنها باشد در حال تجهیز به 3G ایرانسل هستند.

فراموش نکنیم که رایتل با دو سال انحصار نتوانست پوششی که ایرانسل در یک ماه ایجاد کرد را ایجاد کند. از یاد نبریم که همراه اول فقط در شهرهای بزرگ توانایی فنی ارائه 3G را دارد و در جاده ها و روستاها و شهرستانها به دلیل قدیمی بودن تجهیزات مجبور به تعویض کل شبکه است.
از یاد نبریم که ایرانسل بعد از 2 سال از صفر شروع و اولین اپراتوری بود که به تمام کشور اینترنت همراه ارائه کرد. اپراتور دوم خود را متعهد می داند سرویس ها را با همان کیفیت به تمامی اقشار و مناطق جامعه ارائه کند که هموطنان روستایی و شهرهای دور و کوچک به طور ویژه ای مورد توجه هستند.

همچنین دقت داشته باشید 3G ایرانسل اینترنت 128 کیلوبیت نیست و ارائه سرعتهای فعلی در همه مناطق نیاز به همکاری بیشتر مخابرات زیرساخت دارد.

ایران کشور بسیار پهناوری هست و تجهیز چند ده هزار سایت در مناطق مختلف کار زمانبر و دشواری است.

بنابراین لطفا به شایعات توجه نکنید صبور باشید و اخبار و مطالب را از منابع رسمی دنبال کنید.

بزودی منتظر دیدن علامت H ،3G و 4G، LTE بر روی گوشی های خود باشید....

mojtabaghanidel
12-09-2014, 23:53
صحبتهای اپراتور ايرانسل در فروم همسایه در جواب اون دوستمون که گفته بود روستاها و جاده ها تحت پوشش قرار نمی گیره:
بادرود
سرعت گسترش پوشش 3G در این روزها بسیار سریع و قابل توجه هست و می توان گفت به نوعی رکورد محسوب می شود.
در هر منطقه ای که رایتل حتی یک سایت نصب کرده باشد ایرانسل در حال ایجاد پوشش بالای 85 درصدی هست، زیرا در این مناطق سوئیچ ها و زیرساخت مورد نیاز برای 3G وجود دارد.
همچنین در بسیاری شهرهای کوچک و روستاها زیرساخت اختصاصی ایجاد شده و بزودی تجهیز سایتها آغاز می شود.

مسلما در شهرهای بزرگ به دلیل وجود جمعیت زیاد و گستردگی شبکه کار نصب تجهیزات ساده تر هست. بسیاری جاده های غیر اصلی زیرساختی برای نصب 3G وجود ندارد. جاده های ترانزیت و پرتردد کشور بزودی تحت پوشش قرار خواهند گرفت. مسیر قطار ها و خطوط ریلی با مذاکرات انجام شده نیز تحت پوشش 100 درصدی 3G ایرانسل قرار خواهند گرفت. همچنین خود قطارها، اتوبوسهای خطوط ویژه در شهرهای بزرگ به سیستم wifi مجهز خواهند شد.
روستاهایی که سوئیچ و مسیر فیبر نوری در نزدیکی آنها باشد در حال تجهیز به 3G ایرانسل هستند.

فراموش نکنیم که رایتل با دو سال انحصار نتوانست پوششی که ایرانسل در یک ماه ایجاد کرد را ایجاد کند. از یاد نبریم که همراه اول فقط در شهرهای بزرگ توانایی فنی ارائه 3G را دارد و در جاده ها و روستاها و شهرستانها به دلیل قدیمی بودن تجهیزات مجبور به تعویض کل شبکه است.
از یاد نبریم که ایرانسل بعد از 2 سال از صفر شروع و اولین اپراتوری بود که به تمام کشور اینترنت همراه ارائه کرد. اپراتور دوم خود را متعهد می داند سرویس ها را با همان کیفیت به تمامی اقشار و مناطق جامعه ارائه کند که هموطنان روستایی و شهرهای دور و کوچک به طور ویژه ای مورد توجه هستند.

همچنین دقت داشته باشید 3G ایرانسل اینترنت 128 کیلوبیت نیست و ارائه سرعتهای فعلی در همه مناطق نیاز به همکاری بیشتر مخابرات زیرساخت دارد.

ایران کشور بسیار پهناوری هست و تجهیز چند ده هزار سایت در مناطق مختلف کار زمانبر و دشواری است.

بنابراین لطفا به شایعات توجه نکنید صبور باشید و اخبار و مطالب را از منابع رسمی دنبال کنید.

داداش ادرس این فروم همسایرو پخ میگنی پلیز؟؟ مرسی

dj77
13-09-2014, 00:19
بادرود

ایشون اپراتور ایرانسل بعید می دونم باشند مدیر تاپیک هستند...

amiralex65
13-09-2014, 00:35
ایشون اپراتور ایرانسل بعید می دونم باشند مدیر تاپیک هستند...

نمیدونم ولی منم بعید میدونم مدیر تاپيک انقدر اطلاعات داشته باشه.

dj77
13-09-2014, 00:49
نمیدونم ولی منم بعید میدونم مدیر تاپيک انقدر اطلاعات داشته باشه.

قسمتی از حرفهای ایشون هم درست نیست ایرانسل هنوز نتونسته به پوشش رایتل برسه در این مدت... فقط کافیه شهرهای تحت پوشش رایتل و ایرانسل مورد مقایسه قرار بگیره

arash2105
13-09-2014, 01:22
قسمتی از حرفهای ایشون هم درست نیست ایرانسل هنوز نتونسته به پوشش رایتل برسه در این مدت... فقط کافیه شهرهای تحت پوشش رایتل و ایرانسل مورد مقایسه قرار بگیره
در شیراز که ایرانسل واقعا وضعیت مناسبی ندارد مقداری پوشش خارجی هست و از نظر پوشش و کیفیت و سرعت فاصله زیادی تا رایتل دارد

matr!x_2008
13-09-2014, 01:54
گرگان خبری نشد؟ نمیدونم چرا استانای شمالی رو انقدر دیر کار میکنن...

tavassoli.farfani
13-09-2014, 02:08
اصفهان ظاهرا یه کم وضعیت بهتر شده.
امروز میدان شهدا 4 راه تختی و دروازه دولت آنتن داشتم.
البته نوسان و قطعی زیاد بود ولی معلومه داره وضعيت بهتر داره میشهّ.

خدا را شکر به اصفهان رسید؟

miladsalary
13-09-2014, 04:19
گرگان خبری نشد؟ نمیدونم چرا استانای شمالی رو انقدر دیر کار میکنن...
داداش چی میگی ها.ما جنوبی ها که اخر همه هستیم

farid123
13-09-2014, 04:36
کسی از دوستان هست که سرعتش تو سرویس روزانه بیشتر از نامحدود شبانه باشه؟نمی دونم چه جوری که سرعت من حتی تو ساعت های پیک به 3 مگابیت میرسه اما نصفه شب این سرعت تا حد غیرقابل استفاده ای پایین میاد.

mojtabaghanidel
13-09-2014, 10:41
بیخیال دوستان من معذرت می خوام الان بخوام بحث کنم بحث س سی ا سی می شه بعد همه بن می شیم بیخیال قضیه شماها خوشبین باشید من آدم بدبینه

اغلب وقتی سرعت زیاد نوسان داشته باشه دانلود فایل درست انجام نمی گیره
بعضی وقتام دانلود فایل تا 100% میره ولی خودکار دوباره برمیگرده از اول دانلود میشه:n02:

HardwareMaster
13-09-2014, 10:44
این داستان از ما ایرانی جماعت در اومد فقط. بعدشم هی انتقاد میکنیم از کیفیت.
دوست عزیز لطفا ایران رو با هیچ جای دنیا حتی با بورکینافاسو مقایسه نکن
مگه چیه ما مثل بقیه ی دنیاست که شما اومدی همچین صحبتی میکنی؟
کجای دنیا ماشینهای 40 پنجاه سال قبل رو هنوز مونتاژ میکنن و به اسم خودروی صفر به ملت میفروشن که چپ و راست آتیش میگیره و ...
کجای دنیا isp ها میان قانون میذارن که شما در ساعات شبانه فقط حق داری دو برابر ترافیک خریداری شده ی روزانه دانلود کنی! وگرنه محدودت میکنن!!

توی همچین شرایطی که ملت ما رو از هر لحاظ در حالت قحطی مصنوعی نگهداشتن شما توقع داری وقتی مردم یک کورسوی امیدی پیدا میکنن طرفش حمله نکنن و از سر و کول هم بالا نرن ...؟!

arash59b
13-09-2014, 10:52
پارک لاله- خ حجاب

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سئول- اکادمی المپیک

mojtabaghanidel
13-09-2014, 11:04
پارک لاله- خ حجاب

سئول- اکادمی المپیک

رفتی کل تهرانو داری تست میگیریاا :-D

arash59b
13-09-2014, 11:36
رفتی کل تهرانو داری تست میگیریاا :-D

تست های مسیر رفت و امدم هست [emoji106]

Sent from my iPad using Tapatalk

fanoostalaei
13-09-2014, 12:14
اگر بر اساس این تست بخوایم قضاوت کنیم وضعیت خیلی بده ولی من هنچنان مشکلی با وبگردی ندارم
انتن هم 45 درصد

mohammad.asghari
13-09-2014, 12:31
این تست سرعت مال 5-6 روز پیش ـه ولی اینجا نذاشتم:n02:آنتن هم خودتون میبینید،بغل آنتن چیزایی دیگه هست اونا رو هم ببینید:n02:

saeeddeeas
13-09-2014, 12:57
این تست سرعت مال 5-6 روز پیش ـه ولی اینجا نذاشتم:n02:آنتن هم خودتون میبینید،بغل آنتن چیزایی دیگه هست اونا رو هم ببینید:n02:

من تاحالا تصاویر پست های شما رو رویت نکردم:n02:

urumchi
13-09-2014, 13:12
بالاخره 3G رو تست کردی؟! :n02:
...
یادش بخیر، هفته اول که تست کردم تا 13مگ پهنای باند دانلود میداد ولی موقع تست همیشه به تست آپلود که میرسید ارور میداد
ولی الان بالاتر از 4-3 مگ نمیره البته تو این وضعیت داغون اینترنت مملکت همین 3مگ هم خودش غنمیت ِ به خدا

arash2105
13-09-2014, 13:13
با سلام مردم تبریز. امروز تست منطقه بازار حد فاصل میدان ساعت تا فردوسی تمام شد. ور ارام ارام در حال راه اندازی هستیم. پوشش بازار تربیت تقریبا کامل شد. پوشش داخلی پاساژ شیخ صفی امروز کامل گردید و پوشش تمام شد. دوستان اگر مشکلی در این مناطق دارند گزارش دهند. همچنین پوشش یوسف اباد و اخر یوسف اباد کامل گردید و وارد فاز بهره برداری شد. دوستان در منطقه مالاران پوشش ناقص است و حد فاصل شیخ الرییس تا حافظ پوشش مناسب نیست. این اخرین پست بنده میباشد. امیدوارم در این مدت توانسته باشم اطلاعاتی موثق در خدمت دوستان بگزارم. هر سخنی از بنده که باعث رنجش دوستان شده باشد از تک تک دوستان عذر خواهی میکنم . سخنان زیادی بود که نتوانستم در پستها قرار دهم امیدوارم مرا ببخشید. در این مدت سعی کردم به جواب های اکثر دوستان جواب دهم اگر نواقصی هم باشد به بزرگی خودتان ببخشید. امروز کار فاز یک ایرانسل تمام است و از فردا وارد فاز 2 خواهد شد که مشاوران چینی سرپرستی امور را در دست خواهند گرفت . نقشه کار اماده شده و اگر دوستان تجهیزات را در وقت خود تحویل داده بودند امروز پوشش 25 مرکز استان تمام میشد که به این هدف نرسیدیم ولی جای نگرانی نیست . اگر خدا بخواهد پیشرفت شبکه با شتاب جلو خواهد رفت . امیدوارم جوانان این سرزمین به رویای اینترنت پرسرعت دست یابند که ارزوی هر ایرانی میباشد. امیدوارم در زندگی شاد و موفق و سربلند باشید. خدا یار ونگهدارتان...

عزیزم چه فایده شبکه را گسترش میدن وقتی سیستم محاسبه حجمشون مشکل داره و بابات حجمی که من استفاده نکردم از من هزینه کم میکنه ؟؟؟؟؟
من شیراز هستم دیشب برای تست سرعت 4 تومن شارژ کردم حسابم و 150 مگابایت اینترنت یک روزه خریدم. سرعت تست خوب بود و یک ویدئو 2 مگاباتی هم برای تست دانلود کردم
اما صبح شارژ ریالی و حجمی بنده صفر شده بود و به دلیل محدودیت خرید بسته در 24 ساعت امکان خرید دوباره بسته وجود نداشت و من 2 هزارتومن حسابمو شارژ کردم که ببینم سرعت در روز چطور هست که افتضاح بود و به زور فقط گوگل باز شد و نرم افزار speedtest هم خطا داد و در کمال ناباوری دوباره دیدم شارژم شده 4 ریال . یعنی بدون هیچ تماس تلفنی و دانلود و مشاهده سایتی در عرض 15 دقیقه شارژ من 4 ریال شد

با 700 هم تماس گرفتم یک بار گفتند از طریق سایت ریز مصرف بگیرید که کار نمی کرد و بار دوم هم فرمودند ریز مصرف سایت مشکل داره و خودش چک کرد و گفت کلا شارژ شما بابت اینترنت مصرف شده. من نمی خوام بگم دزدی کردن اما شبکه و سیستم محاسبه حجم ایرانسل مشکل جدی داره چون شخصا بیش از 6 ماه هست از رایتل استفاده میکنم ، هم بسته حجمی رایتل خریداری کردم و از طریق شارژ معمولی از اینترنت رایتل استفاده کردم و از این مشکلات نداشته

این عکس مربوزط به سابقه خرید شارژ در سایت ایرانسل

این هم گزارش باقیمانده شارژ!!!

saeeddeeas
13-09-2014, 13:27
عزیزم چه فایده شبکه را گسترش میدن وقتی سیستم محاسبه حجمشون مشکل داره و بابات حجمی که من استفاده نکردم از من هزینه کم میکنه ؟؟؟؟؟
من شیراز هستم دیشب برای تست سرعت 4 تومن شارژ کردم حسابم و 150 مگابایت اینترنت یک روزه خریدم. سرعت تست خوب بود و یک ویدئو 2 مگاباتی هم برای تست دانلود کردم
اما صبح شارژ ریالی و حجمی بنده صفر شده بود و به دلیل محدودیت خرید بسته در 24 ساعت امکان خرید دوباره بسته وجود نداشت و من 2 هزارتومن حسابمو شارژ کردم که ببینم سرعت در روز چطور هست که افتضاح بود و به زور فقط گوگل باز شد و نرم افزار speedtest هم خطا داد و در کمال ناباوری دوباره دیدم شارژم شده 4 ریال . یعنی بدون هیچ تماس تلفنی و دانلود و مشاهده سایتی در عرض 15 دقیقه شارژ من 4 ریال شد

با 700 هم تماس گرفتم یک بار گفتند از طریق سایت ریز مصرف بگیرید که کار نمی کرد و بار دوم هم فرمودند ریز مصرف سایت مشکل داره و خودش چک کرد و گفت کلا شارژ شما بابت اینترنت مصرف شده. من نمی خوام بگم دزدی کردن اما شبکه و سیستم محاسبه حجم ایرانسل مشکل جدی داره چون شخصا بیش از 6 ماه هست از رایتل استفاده میکنم ، هم بسته حجمی رایتل خریداری کردم و از طریق شارژ معمولی از اینترنت رایتل استفاده کردم و از این مشکلات نداشته

دوست عزیز قیمت ازاد رایتل از ایرانسل کمتره
کلا برای ایرانسل حتما بسته بگیرید
من خودم با ادج و سرعت داغونش چند دقیقه رفتم نت 5 تومن خورد شارژمو
حتما بسته بگیرید
میتونید از شارژ ویژه استفاده کنید
*145*رمز شارژ#

mohammad.asghari
13-09-2014, 13:59
بالاخره 3G رو تست کردی؟! :n02:
...
یادش بخیر، هفته اول که تست کردم تا 13مگ پهنای باند دانلود میداد ولی موقع تست همیشه به تست آپلود که میرسید ارور میداد
ولی الان بالاتر از 4-3 مگ نمیره البته تو این وضعیت داغون اینترنت مملکت همین 3مگ هم خودش غنمیت ِ به خدا

خیلی وقت میشه تست کردم شاید 20 روز بشه:n02:

mohammad.asghari
13-09-2014, 14:02
این روش 3g نصب نیس.درسته؟

arash2105
13-09-2014, 14:17
دوست عزیز قیمت ازاد رایتل از ایرانسل کمتره
کلا برای ایرانسل حتما بسته بگیرید
من خودم با ادج و سرعت داغونش چند دقیقه رفتم نت 5 تومن خورد شارژمو
حتما بسته بگیرید
میتونید از شارژ ویژه استفاده کنید
*145*رمز شارژ#

ديشب بسته ١٥٠ مگابايتي خريد كردم و شايد ١٠ مگابايت استفاده كردم اما صبح صفر شده بود

fanoostalaei
13-09-2014, 14:32
خیلی وقت میشه تست کردم شاید 20 روز بشه
خخخخ :n02:

این روش 3g نصب نیس.درسته؟

نه نصب نیس ، فقط نسل 2

ديشب بسته ١٥٠ مگابايتي خريد كردم و شايد ١٠ مگابايت استفاده كردم اما صبح صفر شده بود

احتمالا دیتای گوشی روشن بوده و نرم افزار های در حالت بکگراند داشتن استفاده میکردن
شما از data useage گوشی تست کن

jamal9
13-09-2014, 14:40

خب شما داده ها رو یر فعال بذار دوست عزیز
اینهمه برنامه توی گوشی هست که به اینترنت وصل میشه و از حجم استفاده میکنه
با این سرعتی که 3جی ایرانسل داره خیلی زودتر از چیزی که فکرشو بکنی این 150 مگابایتت تموم میشه
بعضی وقتا گوشی خودش اپدیت های برنامه هارو دانلود میکنه ...بعضیهاشونم بصورت مخفی به نت وصل میشن ...
پس بهترین کار اینه که داده های گوشیتو یر فعال بذاری مواقعی که استفاده نمیکنی
در ضمن با 4 هزار تومن بدون اینکه بسته بگیری عمرا بیشتر از 5 دقیقه نمیونی وبگردی بکنی ..فوقش 4 مگ میتونی دانلود کنی

البته نمیخام از ایرانسل طرفداری کنم چون خودمم همین مشکلو دارم
من وقتی بسته 2 تومنی 20 مگابایتی میگرفتم حس میکردم که بیشتر ازحجمی که استفاده کردم محاسبه شده ...بعدا فهمیدم که ویندوزم اپدیت هارو دانلود میکرده

البته الان که بسته ی 2 گیگ ماهانه گرفتم 200 مگ مونده ..با اینکه اپدیت ویندوز رو غیرفعال گذاشتم اما فکر نمیکنم بیشتر از 1 گیگ استفاده کرده باشم ..الله اعلم شایدم استفاده کردم
اینو هم بگم که تعرفه های ایرانسل گرون تر شده و فقط پنج شنبه و جمعه و شبا از 2 تا 8 صبح مثه قبله و فک کنم 1 ریاله ..بقیه ساعات گرون تره ... پس زودتر تموم شدنش از همینه
اما نمیفهمم! دو گیگی که میگیری باید همون دو گیگ رو هم استفاده کنی! حالا هرچقد میخاد تعرفه گرون تر شده باشه!

mojtabaghanidel
13-09-2014, 14:50
کسی تو تهران هنوز جایی که 4جی باشه کشف نکرده؟؟؟
مسکه توی مشهد یه خیابون 4جی پوشش میده

Viren
13-09-2014, 14:54
ساعت 6 صبح

and-roid2
13-09-2014, 15:16

این پست یکی از کاربران سایتهای دیگه هست که 4G رو برای یه بار تونسته بهش وصل بشه و تست بگیره:

سلام ٬‌ در جلوی سازمان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي واقع در ارم چند روز پیش چند ساعت به طور ازمایشی و برای تست خودشون فعال شد اما نیاز به یک کریر اپدیت داره برای استفاده از 4g در ایفون که ۵ سالی میشه هیج کدوم ارائه نکردند . بنده در اندروید تونستم اسپید تست بگیرم و سرعت حدود ۴۰ مگابیت بر ثانیه بود . از اون روز دیگه فعال نشد متاسفانه

XXS
13-09-2014, 15:22

مشهد؟کدوم خیابون؟

moz
13-09-2014, 15:33
مشهد؟کدوم خیابون؟

یعنی اینقدر اینترنت رو ازمون دریغ کردن که حاظریم دنبال سیگنال بدوییم که اینترنت خوب داشته باشیم .
البته قصدم توهین به شما نیست . خودمم اینطوریم :n02:

arashaj74
13-09-2014, 15:34
دوستان کسی برنامه ای برای اندروید سراغ نداره که گوشی فقط به دکل های 3g وصل بشه؟گوشی من huawei p6 هست و گزینه wcd... only رو نداره

urumchi
13-09-2014, 15:40
خیلی وقت میشه تست کردم شاید 20 روز بشه:n02:
پس چرا این همه ناله میکردی که مشهد چرا 3g نداره و هزارتا سوال دیگه؟!:n02::n02:
خوبه که داری حالشو میبری، انشالله سرعتای شما مثل ما پایین نیاد
الانم که تست کردم کلا کانکت نمیشد:n08: از عرش رسیدیم به موکت :n02:

mohammad.asghari
13-09-2014, 15:43
البته 2روز پیش یه بسته گرفتم وصل شدم به نت دیدم هیچی پیج ـی باز نمیکنه و فقط پیامهای لاین و وایبر میاد حتی تست سرعتم نمیشد بگیری تو 3 منظقه از شهر تست کردم همینطور بود!

amirbrad
13-09-2014, 15:45
برای من 10 روز گذشته اما شارژ دزدیده شده برگشت نخورده اینقدر زنگ زدم به 700 بیشتر از شارژ خورده شده هزینه شده. یکی از ایرادای ایرانسل شارژ دزدیه متاسفانه خود اپراتور گفت سرمون شلوغه از بس از این پرونده ها داریم!!!

Extreme-Forces
13-09-2014, 16:11
تست ۳جی کرج
البته این بهترین حالتشه که آنتن پر بود!

Sent from my ASUS K00E

farid123
13-09-2014, 16:30
جدای از حجم خوری بیش از اندازه، واقعا دو گیگ برای این پهنای باند خیلی کمه .با یک چک ایمیل و باز کردن چند صفحه میبینی 200 مگ حجمت رفته .

babakgol70
13-09-2014, 16:31
دوستان کسی برنامه ای برای اندروید سراغ نداره که گوشی فقط به دکل های 3g وصل بشه؟گوشی من huawei p6 هست و گزینه wcd... only رو نداره

درود بر شما هم ميهن گلم.

به صورت خودكار گوشي شما اگر سيگنال قوي تري از نسل بالاتر به آن برسه بهش وصل ميشه.

اما برنامه هايي در صفحه زير هست كه مي توانيد آزمايش كنيد.

لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=network+mode&tbm=app)

لينك هاي پلي استور را مي توانيد در سايت زير بزنيد و دانلود كنيد.

لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شاد باشي

mohammad.asghari
13-09-2014, 16:44
دوستان رفیق من گوشی هوآوی داره مدل g610 ولی نمیدونه چطوری باید وصل بشه به 3g باید چکار کنه؟

fanoostalaei
13-09-2014, 16:45
تبریز - موزه اذربایجان (تست اول با سرور آرارات)

دانلود از varzesh 3

mojtabaghanidel
13-09-2014, 16:47
دوستان رفیق من گوشی هوآوی داره مدل g610 ولی نمیدونه چطوری باید وصل بشه به 3g باید چکار کنه؟
یه apn جدید بساز
اسمشو بزار Iramcell-3G
Apn: mtnirancell
بدشم باید تو محدوده انتن دهی باشی
Apn های قبلیتم پاک کن

Arsenal2012
13-09-2014, 17:36
البته 2روز پیش یه بسته گرفتم وصل شدم به نت دیدم هیچی پیج ـی باز نمیکنه و فقط پیامهای لاین و وایبر میاد حتی تست سرعتم نمیشد بگیری تو 3 منظقه از شهر تست کردم همینطور بود!

سلام دوست عزیز منم روز اول که بسته خریدم همین مشکل شما رو داشتم و نمیشد اسپید تست بگیرم حتی پیج های اینترنتی هم باز نمیشد بعد رفتم تو قسمت تنظیمات gprs قسمت Apn پ ر ا ک سی رو پاک کردم مشکلم کاملا حل شد و خیلی راحت الان هم اسپید تست میگیرم هم دانلود میکنم هم راحت سایت باز میکنم سرعت دانلودم بین 600 تا 1200 هست( بسته شبانه 24 گیگ دارم ) کرج
شما پ ر و ک س ی ها رو کاملا پاک کردین؟؟؟

and-roid2
13-09-2014, 17:56
ایرانسل اینجا از بس افتضاح شده که یه پیج ساده رو هم نمیتونه به خوبی باز کنه!
3G همراه اول با اون سرعت 256 کیلوبیت محدود شدش بهتر پیج باز میکنه

saeeddeeas
13-09-2014, 18:07
من نمیدونم اینهمه میگن پوشش با سرعت داره انجام میشه به هرجا هر شهری استانی زنگ میزنم به بچه ها به جز همون شهر های قبلی که تا اول شهریور هم بودن دیگه هیچ شهری اضافه نشده
یعنی واقعا ایرانسل بخواد میتونه ولی انگار دلش نمیخواد به سرعت پوشش بده، فعلا داره سودشو میبره بدجوری سر این نسل سوم

k1ozil
13-09-2014, 18:09
اقا از کجا میشه فهمید که مسیر اینرنت از کجا رد شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

urumchi
13-09-2014, 18:37
دوستان رفیق من گوشی هوآوی داره مدل g610 ولی نمیدونه چطوری باید وصل بشه به 3g باید چکار کنه؟سیمکارت ایرانسلو بذاره اسلات 1
دیتای گوشی رو روشن کنه
اگه میخواد گوشی رو به سیستم وصل کنه از گزینه more بره حالتی که میخواد رو انتخاب کنه
اگر میخواد با گوشی تست کنه که فقط کافیه دیتا روشن باشه

urumchi
13-09-2014, 18:40
اقا از کجا میشه فهمید که مسیر اینرنت از کجا رد شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو cmd تایپ کنید:
tracert -d 8.8.8.8

اولین ip خارجی میشه مسیر اینترنتتون

arashaj74
13-09-2014, 19:35
درود بر شما هم ميهن گلم.

به صورت خودكار گوشي شما اگر سيگنال قوي تري از نسل بالاتر به آن برسه بهش وصل ميشه.

اما برنامه هايي در صفحه زير هست كه مي توانيد آزمايش كنيد.

لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=network+mode&tbm=app)

لينك هاي پلي استور را مي توانيد در سايت زير بزنيد و دانلود كنيد.

لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شاد باشي

گوشی رو روت کردم.ولی هیچ کدومش کار نگرد متاسفانه

J@viD
13-09-2014, 19:45
دوستان کسی برنامه ای برای اندروید سراغ نداره که گوشی فقط به دکل های 3g وصل بشه؟گوشی من huawei p6 هست و گزینه wcd... only رو نداره *#*#4636#*#*

arashaj74
13-09-2014, 19:59
*#*#4636#*#*
توی گوشی huawei p6 این کد کار نمیکنه.دیوانه شدم از بس جستجوی شبکه رو زدم 3g رو انتخاب کردم ولی باز برگشت روی 2g.گوشی رو روت کردم ولی نرم افزار های خاص هم کار نمیکنند.کسی نظری نداره؟

MOH@ND3S
13-09-2014, 20:47
ایرانسل اینجا از بس افتضاح شده که یه پیج ساده رو هم نمیتونه به خوبی باز کنه!
3G همراه اول با اون سرعت 256 کیلوبیت محدود شدش بهتر پیج باز میکنه

یکم صبور باشید.3 هفته میومدم اینجا میدیدم که همه سرعتا بالاس منطقه ما 128 شده! الان درست کردن شمال غرب تهرانو با اینکه هنوز قطعی داره ( طبیعی هم هست ) ولی سرعت تا 12 مگ هم میره که تستاشم گذاشتم اینجا قبلا..

به قول پشتیبانی ایرانسل که بهم گفت ، فعلا خیلی از دکل ها تجهیز نشدن که بزودی با سرعت پوشش دهی گسترده تر که شد مشکل حل میشه :n06:

Unknown_2517
13-09-2014, 21:10
سلام امروز سرعت یکم اومده پایین ولی پینگش هنوز خوبه:

مکان: قم، پردیسان

urumchi
13-09-2014, 21:30
توی گوشی huawei p6 این کد کار نمیکنه.دیوانه شدم از بس جستجوی شبکه رو زدم 3g رو انتخاب کردم ولی باز برگشت روی 2g.گوشی رو روت کردم ولی نرم افزار های خاص هم کار نمیکنند.کسی نظری نداره؟
آقا لابد جایی که هستی سیگنال 3g بحدی ضعیفه که گوشی خودکار میره رو 2g
شما رو only wcdma هم بذاری هیچ فرقی نمی کنه فقط مواقعی که سیگنال 3g لاست میشه،بجای اینکه بره رو 2g شروع به جستجو میکنه و اون لحظه انتن روش ضربدر قرمز میزنه

fanoostalaei
13-09-2014, 22:09
من از دیروز با 3 تا گوشی متفاوت تست کردم به lte وصل نشد با اینکه lte رو نشون میده !!!

گوشی ها: Sony Z2 & Samsung S4 9505 & Sony SP

این هم با Z2 :

مکان های تست شده تبریز عباسی ایستگاه طاق و آخر عباسی :n27:

afshin KH
13-09-2014, 22:25
ايشالا خدا بهم صبر بيشتر بده چون صبرم ديگه كم كم داره لبريز ميشه

اي بابا
فعلا با جمله شايد اين جمعه بيايد دارم خودمو دل گرم ميكنم

mohammad.asghari
13-09-2014, 23:43
سلام دوست عزیز منم روز اول که بسته خریدم همین مشکل شما رو داشتم و نمیشد اسپید تست بگیرم حتی پیج های اینترنتی هم باز نمیشد بعد رفتم تو قسمت تنظیمات gprs قسمت Apn پ ر ا ک سی رو پاک کردم مشکلم کاملا حل شد و خیلی راحت الان هم اسپید تست میگیرم هم دانلود میکنم هم راحت سایت باز میکنم سرعت دانلودم بین 600 تا 1200 هست( بسته شبانه 24 گیگ دارم ) کرج

از اول پراکسی خالی بود با 3 گوشی امتحان کردم همینطوری هست

mohammad.asghari
13-09-2014, 23:48
آقا لابد جایی که هستی سیگنال 3g بحدی ضعیفه که گوشی خودکار میره رو 2g
شما رو only wcdma هم بذاری هیچ فرقی نمی کنه فقط مواقعی که سیگنال 3g لاست میشه،بجای اینکه بره رو 2g شروع به جستجو میکنه و اون لحظه انتن روش ضربدر قرمز میزنه

عزیز گوشی خودم سیکنال 3g داره 3 خط بعد اون نداره من دارم مگیم نمیتونم بذارم فقط رو حالت 3g رفتم تو بیشتر همش 2 جی بود چیزی به نام 3g وجود نداشت

urumchi
14-09-2014, 00:17
عزیز گوشی خودم سیکنال 3g داره 3 خط بعد اون نداره من دارم مگیم نمیتونم بذارم فقط رو حالت 3g رفتم تو بیشتر همش 2 جی بود چیزی به نام 3g وجود نداشت
الان شما دقیقا چرا پست منو نقل قول کردی؟!
من برای مشکل کاربر arashaj74 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اون پست رو نوشته بودم

Arsenal2012
14-09-2014, 01:07
سلام
بسته ۲۴ گیگ شبانه
کرج منطقه شاهین ویلا
۲۳ شهریور ۹۳

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

Unknown_2517
14-09-2014, 01:26
آقا خود ایرانسل میگه با این سیم کارتها فقط میشه به 2G و 3G وصل شد. بنابراین قاعدتا در اون نقاطی که اینترنت 4G فعاله با این سیم ها نمیشه در شبکش رجیستر شد. درست میگم یا نه؟

Bin4ry
14-09-2014, 02:00
همین الان
تهران شهرزاد

آپدیت: حدود نیم ساعت بعد!

miladsalary
14-09-2014, 03:42
دوستان این مشکل کم کردن شارژ هم برا من اتفاق افتاده همین چند شب پیش.اول ی بسته شبانه ی گیگ گرفتم بعد صبح نگاه کردم هم بسته صفر شده هم شارژ دیتا هم خاموش بود.واقعا عجیب شده این سیستمشون

HardwareMaster
14-09-2014, 05:20
سلام
بسته ۲۴ گیگ شبانه
کرج منطقه شاهین ویلا
۲۳ شهریور ۹۳

دوست عزیز موقع عکس گرفتن از ص دکمه های ترکیبی Alt+PrntSc رو بگیر تا فقط از پنجره ی مورد نظرت عکس بگیره نه از کل ص

bilmazlar
14-09-2014, 07:04
دوست عزیز موقع عکس گرفتن از ص دکمه های ترکیبی Alt+PrntSc رو بگیر تا فقط از پنجره ی مورد نظرت عکس بگیره نه از کل ص

دمت گرم، رفیق. چه تریک به‌دردبخوری بود این ترکیب.:n06:

mojtabaghanidel
14-09-2014, 08:24
دوستان این مشکل کم کردن شارژ هم برا من اتفاق افتاده همین چند شب پیش.اول ی بسته شبانه ی گیگ گرفتم بعد صبح نگاه کردم هم بسته صفر شده هم شارژ دیتا هم خاموش بود.واقعا عجیب شده این سیستمشون
طبق گفته ایرانسل،برای استفاده از بسته شبانه،ساعت 2 بابد دیتارو خاموش روشن کنی

Amir-Rainman
14-09-2014, 08:39
دوستان چند مدتی هست ، وقتی نگاه میکنی که چقدر از حجم مونده، در ادامه ش مینویسه، بسته نامحدود 0 کیلو بایت در 0 روز!!

ایرانسل بسته نامحدودم گذاشته مگه؟!! ( من که همچین بسته ای نمیبینم ! )

sarzamin5995
14-09-2014, 11:06

Mobile Broadband
پهن باند همراه

mohammad.asghari
14-09-2014, 11:51
9 روز پیش 1000شارژم ازم کم کرد بدون اینکه اینترنتم رو وصل کنه شکایت کردم الان زنگ زده که مصرف آزاد داشتی!!!گفت برو تو استفادع از داده ـی گوشیت ببین الان رفتم میبینم همش 4 کلیوبایت اون روز مصرف کردم!!دوباره میرم تجدید نظر میزنم!

amirbrad
14-09-2014, 12:33
9 روز پیش 1000شارژم ازم کم کرد بدون اینکه اینترنتم رو وصل کنه شکایت کردم الان زنگ زده که مصرف آزاد داشتی!!!گفت برو تو استفادع از داده ـی گوشیت ببین الان رفتم میبینم همش 4 کلیوبایت اون روز مصرف کردم!!دوباره میرم تجدید نظر میزنم!

دیروز دو گیگ خریدم یکماهه قانونا باید مدت روز و اضافه میکرد به بسته قبلی از قبلی 13 روز مونده بود اما همون یکماه حساب کرد. ضمن اینکه بعد از 11 روز هنوز شارژ چهار هزارتومانی دزدیده شده از من برنگشته.

mohammad.asghari
14-09-2014, 12:41
به 195 حتما شکایت کن

porya_spy
14-09-2014, 13:12
مرکز شهر اهواز هم تحت پوشش قرار گرفت . تست امروز از مرکز شهر ( خیابان امام ) :n01::

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-09-2014, 13:26
دیروز دو گیگ خریدم یکماهه قانونا باید مدت روز و اضافه میکرد به بسته قبلی از قبلی 13 روز مونده بود اما همون یکماه حساب کرد. ضمن اینکه بعد از 11 روز هنوز شارژ چهار هزارتومانی دزدیده شده از من برنگشته. سلام . شما عجله کردین . باید فقط یک یا دو روز قبل از تمام شدن بسته , بسته ی جدید بخرین تا باقیمانده ترافیک قبلی اضافه بشه به بسته ی جدید .وقتی بسته میخرین مدتِ بسته ی قبلی باطل میشه و فقط ترافیکش اضافه میشه به بسته جدید پس بهترین وقت برای خرید بسته ی جدید یک روز قبل از تمام شدنِ بسته ی قدیمی هست

mojtabaghanidel
14-09-2014, 13:33
مرکز شهر اهواز هم تحت پوشش قرار گرفت . تست امروز از مرکز شهر ( خیابان امام ) :n01::

مبارکه
یکم صبر کنی سرعت بیشتر میشه
پوشش دهی هنوز کامل نیست

starpars
14-09-2014, 14:02
بندرعباس که همجاش حتی زیر دکل سرعتش بیشتر نشد از همون اول حدود 400 کیلوبیت بود که هنوزم همینقده واقعا چرا اینجوریه!!!!

amirbrad
14-09-2014, 14:57
سلام . شما عجله کردین . باید فقط یک یا دو روز قبل از تمام شدن بسته , بسته ی جدید بخرین تا باقیمانده ترافیک قبلی اضافه بشه به بسته ی جدید .وقتی بسته میخرین مدتِ بسته ی قبلی باطل میشه و فقط ترافیکش اضافه میشه به بسته جدید پس بهترین وقت برای خرید بسته ی جدید یک روز قبل از تمام شدنِ بسته ی قدیمی هست

نه قبلا هم اینطوری خریدم روز و حجم با هم اضافه میشد. این دفعه اینطوری نشد شاید بخاطر اینه که برای اولین بار یکماهه گرفتم و یکماهه شاید منتقل نشه یا جدیدا انتقال روز و برداشتن یا دزدی جدیدشونه! در ضمن حجم منقل شد اما روز نه.

saeeddeeas
14-09-2014, 14:58
بندرعباس که همجاش حتی زیر دکل سرعتش بیشتر نشد از همون اول حدود 400 کیلوبیت بود که هنوزم همینقده واقعا چرا اینجوریه!!!!

احتمالش خیلی کمه که سرعت زیاد شه؛اگر بهتر شه تا یک مگ شاید برسه ولی مطمنم بیشتر نمیشه
:n21:

mojtabaghanidel
14-09-2014, 18:40
تهران منطقه ابوسعید(پایین تراز پا ک شهر) تا دیشب شش 3جی نداشت.الان داره

mohammad.asghari
14-09-2014, 19:13
دوستان یه سوال این رفیقمون که گفت 80 ماژول در راه مشهد هست منظور از ماژول یعنی چی؟

laser1
14-09-2014, 19:15
تهران منطقه ابوسعید(پایین تراز پا ک شهر) تا دیشب شش 3جی نداشت.الان داره

99درصد مناطق اصفهان تا دیشب پوشش 3جی نداشت الآن هم نداره :n22:

afshin KH
14-09-2014, 19:37
حال بايد تا اخر شهريور منتظر موند و ببينيم ايرانسل در دومين خبر خودش چه مناطقي رو اعلام ميكنه
هنوز هم در انتظار نسل جديد ايرانسل روزها رو به شب و شب را به روز مي رسانيم بلكه خبري ازش بشه. همچنان در انتظار ... .

mcuteangel
14-09-2014, 20:16
نه قبلا هم اینطوری خریدم روز و حجم با هم اضافه میشد. این دفعه اینطوری نشد شاید بخاطر اینه که برای اولین بار یکماهه گرفتم و یکماهه شاید منتقل نشه یا جدیدا انتقال روز و برداشتن یا دزدی جدیدشونه! در ضمن حجم منقل شد اما روز نه.
دوست عزیز، از قبل عید این تبصره اضافه شده و تو سایتشونم هست، حداکثر تعداد روز بسته ها ۳۰ روز هست، و در صورت گرفتن بسته ی جدید مقدار حجم به حجم قبلی اضافه و حداکثر روز هم هر چی باشه تا ۳۰ روز بیشتر نمیره، تو این چند ماه فقط دو ماه پیش یبار اضافه شد مال من که مجموع شد ۳۷ روز، اگه قصد تمدید بسته‌ی ماهانه دارین حتما حتما یروز مونده به اتمام شارژ کنین [emoji6]

laser1
14-09-2014, 20:24
بچه ها ما آنتن ایرانسل نزدیک خونمون امروز یه سره قطع و وصل میشه دستگاه اتوماتیک میره رو آنتن دورتر وصل میشه
رفتم با چشم دیدم هنوز روش کار نمیکنن و تجهیزاتی نصب نیس ولی قطع و وصل میشه
ممکنه نشونه خوبی باشه؟

saeeddeeas
14-09-2014, 20:30
بچه ها ما آنتن ایرانسل نزدیک خونمون امروز یه سره قطع و وصل میشه دستگاه اتوماتیک میره رو آنتن دورتر وصل میشه
رفتم با چشم دیدم هنوز روش کار نمیکنن و تجهیزاتی نصب نیس ولی قطع و وصل میشه
ممکنه نشونه خوبی باشه؟
نه داداش
الان سه ماهه این مشکلو داریم و اینو میدونم تا شش ماه اینده خبری از نسل سوم نیس اینجا
البته شاید واسه شما زودتر بیاد ولی این قطع شدنا فک نکنم ربط زیادی داشته باشه

mohammad.asghari
14-09-2014, 21:48
دوستان یه سوال این رفیقمون که گفت 80 ماژول در راه مشهد هست منظور از ماژول یعنی چی؟

کسی نمیدونه؟

Masoud-Susa
14-09-2014, 22:00

به هر کدوم از این بلوک های آنتهای 3G که روی BTS نصب میشه یه ماژول میگن.

babakgol70
14-09-2014, 22:19
99درصد مناطق اصفهان تا دیشب پوشش 3جی نداشت الآن هم نداره :n22:

حال بايد تا اخر شهريور منتظر موند و ببينيم ايرانسل در دومين خبر خودش چه مناطقي رو اعلام ميكنه
هنوز هم در انتظار نسل جديد ايرانسل روزها رو به شب و شب را به روز مي رسانيم بلكه خبري ازش بشه. همچنان در انتظار ... .
حالا سختي هاي زير پوشش قرار دادن 3g براي شركت ها به كنار.
يك بخشي از انرژي و پول و نيروي انساني رو بايد بزارند تا به يك سري ( :34: ) بفهمانند كه اينترنت چيز بدي نيست.:n27:

masooumi
14-09-2014, 22:52
من امروز مشهد بعضی مناطق را تست کردم . از فلسطین شروع کردم. کل فلسطین آنتن 3g داشتم ، به سمت چهار راه خیام (مجتمع تک و ... ) همه پوشش داشت و توی خیام جنوبی هم پوشش داشت.

ولی سمت شرق شهر هنوز خبر خاصی نیست. ظاهرا ایرانسل از سمت غرب داره شهر را تجهیز میکنه.

siavash444
14-09-2014, 22:59
امروز بابل 3g منطقه ما فعال شد :)

mohammad.asghari
14-09-2014, 23:04
به هر کدوم از این بلوک های آنتهای 3G که روی BTS نصب میشه یه ماژول میگن.

پس یعنی برای مشهد به این بزرگی 80 تا همش فرستادن!یعنی 80 تا bts فقط مجهز بشن!

moz
14-09-2014, 23:19
نه دوست عزیز
روی هر BTS تعداد 9 ماژول نصب میشه
80 تا میشه کمتر از 10 بی تی اس

dvb_hamed
14-09-2014, 23:24
دوستان در تهران منطقه ای هست(ترجیحا شرق) که با LTE بشه کانکت شد؟خیلی دوست دارم دانلود بوستر گوشیم رو امتحان کنم

saeeddeeas
14-09-2014, 23:24
پس یعنی برای مشهد به این بزرگی 80 تا همش فرستادن!یعنی 80 تا bts فقط مجهز بشن!

فک کنم کمتر از هشتاد انتن چون اون مربعی شکلا روی هر انتن 9 تاش نصب میشه

moz
14-09-2014, 23:26
نه دوست عزیز
روی هر BTS تعداد 9 ماژول نصب میشه
80 تا میشه کمتر از 10 بی تی اس

mohammad.asghari
14-09-2014, 23:29
پس اینطوری که بدتر!!!همچین این دوستمون گفتن 80 تا ماژول تو راهه برای مشهد من گفتم حتما 200-300 تا bts مجهز میشن:n02:

XENON24
15-09-2014, 05:51
همین الان....تازه این با دو تا خط آنتنه...چشم دلواپسا کور...

+

jamal9
15-09-2014, 07:52
همین الان....تازه این با دو تا خط آنتنه...چشم دلواپسا کور...

+

خوش بحالت ...ما که هنوز در انتظار و تو کفشیم :|

mojtabaghanidel
15-09-2014, 10:14
دوستان
توی تهران،مناطق میرداماد،بهرستان و سمت صدا و سیما کسیو داریم؟؟
اگه اره یه تست 4جی بگیرید
راستی برای 4جی سیم باید عوض شه؟؟

arash59b
15-09-2014, 10:24
دوستان
توی تهران،مناطق میرداماد،بهرستان و سمت صدا و سیما کسیو داریم؟؟
اگه اره یه تست 4جی بگیرید
راستی برای 4جی سیم باید عوض شه؟؟

بستگی داره به اینکه منظورشون از ۴g مدوم تکنولوژی هست

خودشون که میگن سیم میخواد

mojtabaghanidel
15-09-2014, 10:32
بستگی داره به اینکه منظورشون از ۴g مدوم تکنولوژی هست

خودشون که میگن سیم میخواد

مگه 4جی چندتا تکنولوژی داره؟؟

fanoostalaei
15-09-2014, 10:35
مگه 4جی چندتا تکنولوژی داره؟؟

یکی 4G که میشه +H
یکی هم که 4G میشه LTE
برای lte فکر کنم سیم کارت بخواد

mojtabaghanidel
15-09-2014, 10:47
H+ که میشه 3جی

saeeddeeas
15-09-2014, 11:16
کلا شرکت ها بستگی به سخت افزارشون میگن 4G دارن

در ابتدا اسپرینت نکستل از استاندارد وای‌مکس و دو اپراتور معروف Verizon و AT&T از فناوري LTE استفاده مي‌كردند. جالب‌تر آن‌كه فناوري سومي به نام HSPA+ (High-Speed Packet Access) نيز وجود دارد كه توسط شركت T-Mobile و AT&T استفاده مي‌شود

کارشناسان شبکه‌‌های بی‌‌سیم، LTE-Advanced را «4G حقیقی» می‌‌نامند، زیرا برخلاف 4G LTE رایج، این استاندارد از نظر اتحادیه بین‌‌المللی مخابرات، ویژگی‌‌های لازم برای نسل چهارم سیستم‌‌های بی‌‌سیم را دارد. یکی از این معیارها، سرعت است. با استفاده از استاندارد LTE-Advanced می‌‌توان به نرخ دانلود 3 گیگابیت بر ثانیه و نرخ آپلود 1.5 گیگابیت بر ثانیه رسید

این 4G ایرانسل همون HSPA+ هست چون نیازی به تغییر سیم نداره
نوع بعدی 4G نیاز به تغییر سیم داره که فکر کنم توی ایران این هنوز وجود نداره

gigi_alex
15-09-2014, 11:17
درود
خسته نباشید
کسی از اراک هست اینجا که از 3G استفاده کنه ؟؟
میخام ببینم کجاها آنتن دهی داره . سرعتش چجور هست

paradisepersian
15-09-2014, 11:48
دوستانی که 3G استفاده میکنند
ایا تو این چند روزه سرعت پایین نیومده
تک کانکشن برا من 90 هست با لینک داخلی ورزش 3
اگه این جور بمونه میبوسم میزارم کنار

Le0nard0
15-09-2014, 11:54
دوستانی که 3G استفاده میکنند
ایا تو این چند روزه سرعت پایین نیومده
تک کانکشن برا من 90 هست با لینک داخلی ورزش 3
اگه این جور بمونه میبوسم میزارم کنار

سرعت منطقه به منطقه حتی خونه به خونه ! فرق داره

saeeddeeas
15-09-2014, 12:04
سرعت منطقه به منطقه حتی خونه به خونه ! فرق داره

میگفتن نسل سوم سرعتش همه جا پایداره،اما توی اینم انگار مثل EDGE هست،یه جا خوب چربش میکنن یه جا هم چیکه چیکه میدن،ولی همه یه اندازه پول بدیم !!

fanoostalaei
15-09-2014, 12:14
میگفتن نسل سوم سرعتش همه جا پایداره،اما توی اینم انگار مثل EDGE هست،یه جا خوب چربش میکنن یه جا هم چیکه چیکه میدن،ولی همه یه اندازه پول بدیم !!

تنها راهی که برای برابر شدن سرعت ها وجود داره اینه که سرعت همه رو لیمیت کنه !!
در غیر این صورت سرعت ها با جاهای مختلف فرق خواهد داشت !! چون یوزر تو هر منطقه فرق میکنه

urumchi
15-09-2014, 12:27

MOH@ND3S
15-09-2014, 12:56
امروز متوجه یه تغییری تو دکل ایرانسل سر چهار راه گلها امیرکبیر تو شهرک گلستان شدم..
بعد از 6 روز قطعی خطوط ایرانسل تو 90% منطقه اینجوری شد:
قبل از تغییرات ( عکس 1 ماه پیش ) :

امروز بعد از تغییرات :

همینطور که معلومه لینک ورودی این دکل رو بردن بالاش بستن ، احتمالا چیزی جلوش بوده و مانع از رسیدن سیگنال قوی به این دکل میشده!

تستی که کنار این دکل گرفتم 9-12 مگ بوده همیشه با speedtest .

اینم عکس از 2 تا دکل دیگه سمت ما که مجهز به 3G هستن و سرعتی بین 10-14 مگ بهم دادن.

کلی دکل خالی هم نصب شده سمت ما که الان 1 ماه میشه چیزی روش نصب نیست..و یکیش روی خونه یکی از آشناهاست که ازش پرسیدم گفت از ایرانسل اومدن باهاشون قرار داد بستن! پس فعلا نشون میده تجهیزات به دستشون نرسیده..برسه شروع میکنن.

عکس از دکل 3G همراه اول هم انداختم که تو تاپیک خودش میزارم..

یه ویدئو از تست هایی که با سرور های مختلف تهران کنار یکی از این دکل ها گرفتم دارم آماده میکنم برای آپلود تو آپارات و یو ت و ب که آماده شد لینکشو اینجا میزارم ببینید.
:n16:

Le0nard0
15-09-2014, 13:16
یکی از خصوصیات 3g همین پایدار بودن و ثابت بودن سرعت هست . ولی توی ایران استانداردها به کل تغییر میکنه

saeeddeeas
15-09-2014, 13:18
تنها راهی که برای برابر شدن سرعت ها وجود داره اینه که سرعت همه رو لیمیت کنه !!
در غیر این صورت سرعت ها با جاهای مختلف فرق خواهد داشت !! چون یوزر تو هر منطقه فرق میکنه
فکر نکنم زیاد به لیمیت ربط داشته باشه
مثلا شما سرعت دانلودتون 1 خورده ای مگ بود در حالی که بندر عباس 40 کیلو!!! چون حالا اگه نوسان داشت میگفتیم به یوزر ربط داره ولی کلا بندرعباس همه مناطق و هر ساعت شبانه روز سرعت روی 40 هست

حالا یا بندرعباس زیرساخت مناسبی نداره که فک نکنم این باشه یا اینکه خودشون هرجا بخوان سرعت کم میدن که فکر کنم مورد دوم صحیح تره؛

fanoostalaei
15-09-2014, 13:35
فکر نکنم زیاد به لیمیت ربط داشته باشه
مثلا شما سرعت دانلودتون 1 خورده ای مگ بود در حالی که بندر عباس 40 کیلو!!! چون حالا اگه نوسان داشت میگفتیم به یوزر ربط داره ولی کلا بندرعباس همه مناطق و هر ساعت شبانه روز سرعت روی 40 هست

حالا یا بندرعباس زیرساخت مناسبی نداره که فک نکنم این باشه یا اینکه خودشون هرجا بخوان سرعت کم میدن که فکر کنم مورد دوم صحیح تره؛

کمبود پهنای باند به جای خود ولی شما حساب کن تو یه دکلی اگر چند نفر سرعت 1.6 مگ داشته باشمن چقدر پهنای باند رو میخورن !! در حالیکه اگر همون 1.6 مگابایت رو روی 2 مگابیت لیمیت کنن چند نفر دیگه هم میتونه استفاده کنه

saeeddeeas
15-09-2014, 13:39
کمبود پهنای باند به جای خود ولی شما حساب کن تو یه دکلی اگر چند نفر سرعت 1.6 مگ داشته باشمن چقدر پهنای باند رو میخورن !! در حالیکه اگر همون 1.6 مگابایت رو روی 2 مگابیت لیمیت کنن چند نفر دیگه هم میتونه استفاده کنه

حرف شما درسته ولی من کلا منظورم اینه که توی بندر عباس کلا سرعت رو لمیت کردن رو 40 یعنی یه نفر هم به اون دکل وصل شه سرعت بالا نمیره؛چند روز بندر بودم همه شهر رو گشتم ساعت 4 صبح هم بود ولی حتی سرعت 41 هم نمیشد دقیق 40 میشد!!! وقت نکردم تست بگیرم
ولی انجمن همسایه برید بچه ها بندر عکس زدن سرعت زیر 40 هست
کلا میخوام بگم علاوه و بر مشکلات ترافیک و این چیزا خودشون ظاهرا یه جاهایی رو دستی سرعت محدود میکنن که متاسفانه همیشه این دست ها برای ما بکار میره:n02:

arash59b
15-09-2014, 13:48

حساب کتاب تون درست نیست چون تقسیم پهنای باند به این نیست که کی زودتر وصل شده کی دیرتر. همین کسی که مثلا سرعتش 1.6 هست وقتی تعداد اتصال یوزر به دکل زیاد بشه اتوماتیک سرعتش میاد پایین.

دوستانی که سرعتشون پایینه یا تعداد یوز بالاست یا دیتای دکل پایینه. در هرصورت چه سرعت رو لیمیت کنند یا نکنند سرعتشون پایین خواهد بود

چون تو ایران لیمیت کردن سرعت روی حداکثر هست نه حداقل. یعنی حداکثر سرعت اتصال شما رو محدود می کنند. دی:

HardwareMaster
15-09-2014, 13:57
محدودن کردن (یا بقول غرب زده ها لیمیت شدن!) در کار نیست
پهنای باند مصرفی همه ی دکل ها و طبعا همه ی مناطق ظاهرا یکسان نیست پس این تصور اشتباه محدود شدن به شما دست داده

saeeddeeas
15-09-2014, 14:02
محدودن کردن (یا بقول غرب زده ها لیمیت شدن!) در کار نیست
پهنای باند مصرفی همه ی دکل ها و طبعا همه ی مناطق ظاهرا یکسان نیست پس این تصور اشتباه محدود شدن به شما دست داده
داداش توهین نکن، نباید که توی هر جایی معادل فارسی به کار برد!!!
تصور اشتباه دستت نداده
خودم با کارشناس ایرانسل صحبت کردم گفت خودمون برخی نقاط رو لیمیت!! میکنیم از بالا دستور میاد

whitewolf
15-09-2014, 14:21
بچه ها تا حالا فکر کردین فرق بین H و +H و 3G که ایرانسل تو تبلیغاتش می گه چیه؟
یه سری اطلاعات پیدا کردم که گفتم شاید واس بقیه ام مفید باشه
البته با این توضیح که این اعداد روی کاغذ و در تئوری اینجوری هستند و توی دنیای واقعی ممکنه با توجه به قدرت سیگنال یا تراکم جمعیت واسه انتن های مخابراتی یا قدرت مودم گوشی اعداد متفاوت تری بدست بیاد
در ضمن لیمیت کردن هم کاملا وجود داره. خصوصا توی مناطق محروم و شهر های کوچیک تر

moz
15-09-2014, 14:21
امروز بعد از کلی دردسر و بدبختی ، تعویض رام گوشی ، انواع -- ، تونستم 1 تا 2 خط آنتن از 3جی ایرانسل بگیرم :D

سرعت دانلود 300 هست و خیلی هم خوبه . به امید روزی که انتن من بیشتر بشه :D

IranNama
15-09-2014, 15:02
سرعت من هنوز در حد 20-30 کیلوبایته , با Signal Finder که چک میکنم محل خونمون رو اشتباه تشخیص داده و وصل شده به یکی از دکل ها که خیلی بهمون دوره .
میشه دستی خودمون به یکی از دکل ها که نزدیک تره وصل بشیم ؟

farshad0123
15-09-2014, 15:16
بچه ها تا حالا فکر کردین فرق بین H و +H و 3G که ایرانسل تو تبلیغاتش می گه چیه؟
یه سری اطلاعات پیدا کردم که گفتم شاید واس بقیه ام مفید باشه
البته با این توضیح که این اعداد روی کاغذ و در تئوری اینجوری هستند و توی دنیای واقعی ممکنه با توجه به قدرت سیگنال یا تراکم جمعیت واسه انتن های مخابراتی یا قدرت مودم گوشی اعداد متفاوت تری بدست بیاد
در ضمن لیمیت کردن هم کاملا وجود داره. خصوصا توی مناطق محروم و شهر های کوچیک تر

یعنی الان ایرانسل میخواد سرعت 100مگابیتی بده که 4g رو اورده؟:n13:
بنظرم با توجه به سرعتایی که میخوان بدن تا همون +h کافی بود

mojtabaghanidel
15-09-2014, 15:21
با توجه به تست سرعتایی که بچهها گذاشتن،3جی ریلیز 6 ایرانسل نصب کرده

fanoostalaei
15-09-2014, 15:24
با توجه به تست سرعتایی که بچهها گذاشتن،3جی ریلیز 6 ایرانسل نصب کرده

6 نیست
7هستش
ملاک نباید اسپید تست باشه
من خودم 17 مگابیت سرعت رو تو خونه میگیرم

mojtabaghanidel
15-09-2014, 15:25
6 نیست
7هستش
ملاک نباید اسپید تست باشه
من خودم 17 مگابیت سرعت رو تو خونه میگیرم
پس ایشالا بعداز تکمیل پوشش به سرعتای بالاترم میرسیم

Unknown_2517
15-09-2014, 15:33
امروز از ساعت ۱۱ سیگنال در منطقه پردیسان قم قطع شده، یعنی وقتی جستجو میکنم فقط یک ایرانسل 2G و همراه اول و رایتل رو پیدا میکنه. اینم بگم دیشب قطع و وصل داشت و الان که دیگه هیچ!!

Sent from my C6802 using Tapatalk.

mojtabaghanidel
15-09-2014, 15:37
امروز از ساعت ۱۱ سیگنال در منطقه پردیسان قم قطع شده، یعنی وقتی جستجو میکنم فقط یک ایرانسل 2G و همراه اول و رایتل رو پیدا میکنه. اینم بگم دیشب قطع و وصل داشت و الان که دیگه هیچ!!

تازمانی که شبکه ثابت نشه اختلال داره

jjjan
15-09-2014, 15:57
همه چی بستگی به پول تو جیب داره والا یکی میشناسم هر شب داره 10تا 15 گیگ دانلود می کنه کلا adsl قطع کرده بعد این آدم حق 4 نفر که می خوان یه استفاده ساده تو شب بکنن رو می خوره

واقعاً خوره زیاده

mohammad.asghari
15-09-2014, 15:58
جالبه 20 روز میشه 3g ایرانسل جای خونمون پیدا میشه ولی وصل نمیشه بهش!با اینکه خونه ـی ما فرامرز 9 هست آنتن نداره ولی فرامرز 35 آنتن داره فاصله ـی زیادی نیست شاید در حد 100 متر

MOH@ND3S
15-09-2014, 16:02
دوستان اینم ویدئویی که آماده کردم از تست سرعت ایرانسل از سرور های مختلف - امروز ظهر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

farid123
15-09-2014, 16:06
سرعت من هنوز در حد 20-30 کیلوبایته , با Signal Finder که چک میکنم محل خونمون رو اشتباه تشخیص داده و وصل شده به یکی از دکل ها که خیلی بهمون دوره .
میشه دستی خودمون به یکی از دکل ها که نزدیک تره وصل بشیم ؟
متاسفانه نمیشه، مثل اینکه فقط با نرم افزار field test در گوشی های سیمبین انتخاب دکل امکان پذیره.این مشکل من هم هست اما برعکس شما یعنی دکل دورتر سرعتش خیلی بیشتر بود و این نزدکتره نه...

khold
15-09-2014, 17:30
من همه تنظیمات لازم رو انجام میدم ولی به آنتن های 3g که وصل علامت G واسم نشون داده میشه مثل قدیما که edge نبود و gprs بود!!! دلیلیش چیه؟؟؟ کلا یا E نشون میده یا G ... گوشیم xperia go هست اندروید 4

mojtabaghanidel
15-09-2014, 17:33
من همه تنظیمات لازم رو انجام میدم ولی به آنتن های 3g که وصل علامت G واسم نشون داده میشه مثل قدیما edge نبود و gprs بود!!! دلیلیش چیه؟؟؟ گوشیم xperia go هست اندروید 4
برو تو تنظیمات گوشیت ببین خمچین چیزی میبینی؟؟

dj77
15-09-2014, 17:35
چند ابهام در سرویس اینترنت پرسرعت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

khold
15-09-2014, 17:35
برو تو تنظیمات گوشیت ببین خمچین چیزی میبینی؟؟

آره روی سومیه روی اولی که میزارم آنتن کلا قطع میشه

fanoostalaei
15-09-2014, 17:39
دوستان اینم ویدئویی که آماده کردم از تست سرعت ایرانسل از سرور های مختلف - امروز ظهر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عالیه !!
ولی سرعت آپلود تو منطقه ما تا 3 مگابیت بازه ولی در عوض سرعت تک کانکشن رو از 7 مگ بالاتر نمیده:n27:

whitewolf
15-09-2014, 17:40
یعنی الان ایرانسل میخواد سرعت 100مگابیتی بده که 4g رو اورده؟:n13:
بنظرم با توجه به سرعتایی که میخوان بدن تا همون +h کافی بود

نه. همچین چیزی نیست. حتی اگرم بخواد این کارو کنه بهش اجازه نمیدن. چون همون طور که گفتم این سرعت روی کاغذ به این صورت هستن و در عمل به چیز های دیگه ام بستگی داره
چیزی که کسی نمی دونه اینه که اولا ایرانسل محدودیت سرعت گذاشته یا نه و اینکه سرعت رو چه طوری بین هر کاربر تقسیم می کنه و سوما کدوم ریلیز از +H هست
مثلا توی ریلیز 7 که حداکثر سرعت 21 مگا هست، به این معنیه که هر دکل می تونه سرعت 21 مگا رو واسه هر نفر تامین کنه که البته این 21 تقسیم بر 8 یا 10 میشه و حداکثر سرعت به 2 مگ میرسه. این یعنی توی download manager سرعت دانلود در هر ثانیه 2 مگا هست
البته در صورتی به همین سرعت 2 خواهیم رسید که سیگنال فول باشه و دکل خلوت باشه و ایرانسل هم محدودیت سرعت تعین نکرده باشه
خلاصه چند عامل هست و به سادگی بدست نمیاد

همه چی بستگی به پول تو جیب داره والا یکی میشناسم هر شب داره 10تا 15 گیگ دانلود می کنه کلا adsl قطع کرده بعد این آدم حق 4 نفر که می خوان یه استفاده ساده تو شب بکنن رو می خوره
واقعاً خوره زیاده

ایرانسل که طرح شبانه یا نامحدود نداره چه طوری میشینه باهاش دانلود می کنه؟
در ضمن این حرف وقتی درسته که ایرانسل سرعت رو تقسیم نکرده باشه و پهنای باند رو آزاد گذاشته باشه. معمولا توی بعضی از اپراتورها و ISP ها سرعت رو تقسیم می کنن طوری که حتی اگه یک نفر از صبح تا شب دانلود کنه فقط و فقط از سرعت تقسیم شده مخصوص خودش رو استفاده می کنه و به سرعت دیگران ربطی نداره. توی جاهای کم تراکم شاید این موضوع عملی به نظر بیاد ولی توی شهر های شلوغ اگه می خواد سرعت بالا برای همه تامین بشه باید از رلیزهای بالاتر +H یا حتی 4G استفاده کنه
منتها ما هنوز نمی دونیم که سیاست ایرانسل در این باره چیه. اینکه پهنای باند رو واسه همه آزاد گذاشته یا محدودیت قرار داده یا نه و دقیقا از چه سیستمی استفاده می کنه

mojtabaghanidel
15-09-2014, 17:44
آره روی سومیه روی اولی که میزارم آنتن کلا قطع میشه
Wcdma only
مخصوص 3جی هستش
اگه روی اون انتنت صفر میشه ینی توی محدوده 3جی نیستی

khold
15-09-2014, 17:53
Wcdma only
مخصوص 3جی هستش
اگه روی اون انتنت صفر میشه ینی توی محدوده 3جی نیستی

مسئله اینجاست توی قسمت service providers جستجو رو می زنم انتن 3g پیدا میکنه و وقتی انتخابش می کنم رجیستر میشه بهش ولی دیتا رو که روشن می کنم G نشون میده

mojtabaghanidel
15-09-2014, 18:05
مسئله اینجاست توی قسمت service providers جستجو رو می زنم انتن 3g پیدا میکنه و وقتی انتخابش می کنم رجیستر میشه بهش ولی دیتا رو که روشن می کنم G نشون میده
یه چندتا جای دیگه تست کن
شاید منطقتون پوشش کامل نشده
شاید گوشیت H نمیزنه و فقط G مینویسه
تست سرعتم بگیر

paradisepersian
15-09-2014, 18:40
اینم وضعیت اسفناک من همین الان یهویی

ESPSV
15-09-2014, 18:47
اصفهان برای اولین بار تونستم امشب به ایرانسل وصل بشم
همین امشب راه اندازی شد .
سرعت دانلود روی 65 کیلوبایت هست . بد نیست برای شروع
و روی موبایل هم علامت +H میاد
و قدرت سیگنال 91 هست

tavassoli.farfani
15-09-2014, 19:10
و قدرت سیگنال 91 هست
کدوم منطقه وصل شدید
?

Le0nard0
15-09-2014, 19:12
اینم وضعیت اسفناک من همین الان یهویی

تعداد کانکشن رو گذاشتی رو 1 !

Unknown_2517
15-09-2014, 19:45
خیلی جالبه، از ساعت 11 صبح تا ساعت 6 بعد از ظهر قطع بود. حالا که وصل شده چند بار تست کردم. سرعتش به هیچ وجه بالاتر از یک مگ نمیره. در حالی که تا دیروز تا 10 مگ هم میرفت. بد جوری واسم بوی توطئه میاد!!

Unknown_2517
15-09-2014, 19:47
خیلی جالبه، از ساعت 11 صبح تا ساعت 6 بعد از ظهر قطع بود. حالا که وصل شده چند بار تست کردم. سرعتش به هیچ وجه بالاتر از یک مگ نمیره. در حالی که تا دیروز تا 10 مگ هم میرفت. بد جوری واسم بوی توطئه میاد!!

مکان: قم، پردیسان

and-roid2
15-09-2014, 19:48

اگه ساعت 3-4 صبح سرعت به حالت قبل برگشت و دوباره از ظهر به بعد خراب شد یه جورایی میشه گفت لیمیت کردن.

برای من هر روز ایطوریه.....
البته اینا احتمالات هست ولی اگر برای شما هم مثل من باشه معلومه محدود کردن.

Unknown_2517
15-09-2014, 19:49
منو لیمیت کردن یا کلا شبکه رو؟

and-roid2
15-09-2014, 19:53
منو لیمیت کردن یا کلا شبکه رو؟

شبکه......

mehdi-sh
15-09-2014, 19:59
شبکه......

شما مطمئنی کل شبکه؟

mojtabaghanidel
15-09-2014, 20:00
شما مطمئنی کل شبکه؟

شبکه محدود نشده

ESPSV
15-09-2014, 20:45
لطفا حذف شود

ESPSV
15-09-2014, 20:46
کدوم منطقه وصل شدید
?

درود
چهار راه پلیس . ولی سرعت روی 512 کیلوبیت محدوده شده

Armin.Computer
15-09-2014, 20:55
سلام
من در مسافرت هستم
از چند شهر که 3G فعال بود رد شدم
و در شهرهای مختلف تست زدم
اهواز - خرم آباد-اراک-قم-تهران
سرعت عالی بود
خیلی خوب
اگر با این وضعیت ادامه بده خوبه
ولی پوشش دهی باید بیشتر بشه

Tehranshahr
15-09-2014, 21:00
امروز متوجه یه تغییری تو دکل ایرانسل سر چهار راه گلها امیرکبیر تو شهرک گلستان شدم..
بعد از 6 روز قطعی خطوط ایرانسل تو 90% منطقه اینجوری شد:
قبل از تغییرات ( عکس 1 ماه پیش ) :

امروز بعد از تغییرات :

همینطور که معلومه لینک ورودی این دکل رو بردن بالاش بستن ، احتمالا چیزی جلوش بوده و مانع از رسیدن سیگنال قوی به این دکل میشده!

تستی که کنار این دکل گرفتم 9-12 مگ بوده همیشه با speedtest .

اینم عکس از 2 تا دکل دیگه سمت ما که مجهز به 3G هستن و سرعتی بین 10-14 مگ بهم دادن.

کلی دکل خالی هم نصب شده سمت ما که الان 1 ماه میشه چیزی روش نصب نیست..و یکیش روی خونه یکی از آشناهاست که ازش پرسیدم گفت از ایرانسل اومدن باهاشون قرار داد بستن! پس فعلا نشون میده تجهیزات به دستشون نرسیده..برسه شروع میکنن.

عکس از دکل 3G همراه اول هم انداختم که تو تاپیک خودش میزارم..

یه ویدئو از تست هایی که با سرور های مختلف تهران کنار یکی از این دکل ها گرفتم دارم آماده میکنم برای آپلود تو آپارات و یو ت و ب که آماده شد لینکشو اینجا میزارم ببینید.
:n16:

سمت دریاچه آنتن خیلی ضعیف شده اما اونطرف تر سمت ایران خودرو آنتن قوی تره.

laser1
15-09-2014, 21:25
و قدرت سیگنال 91 هست

با این سگنال 512 گرفتی خوب بوده
سیگنالت خیلی ضعیفه
البته طرف ها نظر بالا شهره از اونورها پوششو شروع کردند

laser1
15-09-2014, 21:32
بچه ها یه سوالی دارم
آنتن های bts برای انتقال داده تا سرور مرکزی یا دسترسی به دیتا از چه ارتباطی استفاده میکنن؟
یا مایکرو ویو یا کابل با فیبر نوری؟

mojtabaghanidel
15-09-2014, 21:43
بچه ها یه سوالی دارم
آنتن های bts برای انتقال داده تا سرور مرکزی یا دسترسی به دیتا از چه ارتباطی استفاده میکنن؟
فک کنم مایکروویو
البته همه جا یه مدل نیست

mojtabaghanidel
15-09-2014, 21:52
بچه ها یه سوالی دارم
فک کنم مایکروویو
البته همه جا یه مدل نیست

mojtaba182003
15-09-2014, 21:54
دوستان از یزد چه خبر

naim697
15-09-2014, 22:33
یه سوال بعضی از جاها h خالی میزنه ؟ بعضی از جاها هم H+ میزنه ؟ این + گاهی میاد چه فرقی با H خالی داره ؟

ali123454
15-09-2014, 23:17
دوستان از یزد چه خبر

من که هنوز 3جی تو یزد ندیدم.

شهرهای حومه یزد مثل تهران و اصفهان و شهرهای شمالی یزد مثل رشت 3G گرفتن.
همونطور که میدونید یزد مرکز جهانه و جهان حول یزد میچرخه! گفتیم اول 3G را به حومه ها بدیم، بعد به خود یزد! :D

and-roid2
15-09-2014, 23:50
شما مطمئنی کل شبکه؟

نه. ممکنه ایرانسل در بعضی از نقاط محدودیت بزاره.(طبق حرف اپراتور ایرانسل میگم)
ولی تا دوستمون در ساعت های مختلف تست نکنه نمیشه با قطعیت گفت.

fafool70
15-09-2014, 23:59
یه سوال هر آنتن bts چه وایمکس چه 3 جی ظرفیت چند نفر استفاده از اینترنت رو داره؟؟ اگر یه bts ظرفیتش پر بشه نمی تونن پهنای باند اون bts رو بیشتر کنن یا حتما باید آنتن جدید نصب بشه تو اون منطقه؟؟؟

laser1
16-09-2014, 00:01
یه سوال بعضی از جاها h خالی میزنه ؟ بعضی از جاها هم H+ میزنه ؟ این + گاهی میاد چه فرقی با H خالی داره ؟

+بالاتر از H هست و با سرعت بالاتر

arash59b
16-09-2014, 00:05
یه سوال هر آنتن bts چه وایمکس چه 3 جی ظرفیت چند نفر استفاده از اینترنت رو داره؟؟ اگر یه bts ظرفیتش پر بشه نمی تونن پهنای باند اون bts رو بیشتر کنن یا حتما باید آنتن جدید نصب بشه تو اون منطقه؟؟؟

ظرفیت هر دکل برای نسل سوم ۴۰-۶۰ یوزر هست و برای نسل ۴ ام دقیقا یادم نیست فکر کنم به ۱۲۰-۱۵۰ یوزر میرسه
خیر برای هر دکل محدود هست و امکانش نیست مگر با افزایش bts ها

fafool70
16-09-2014, 00:08
ظرفیت هر دکل برای نسل سوم ۴۰-۶۰ یوزر هست و برای نسل ۴ ام دقیقا یادم نیست فکر کنم به ۱۲۰-۱۵۰ یوزر میرسه
خیر برای هر دکل محدود هست و امکانش نیست مگر با افزایش bts ها

مرسی از جواب. پس کشورهای مثلا خارجی که افت سرعت کم دارن bts بیشتری نصب شده دارن !؟

arash59b
16-09-2014, 00:15
مرسی از جواب. پس کشورهای مثلا خارجی که افت سرعت کم دارن bts بیشتری نصب شده دارن !؟

بله
بعلاوه اینکه یوزرها شون کمتره و مثل ما چشمشون گشنه نیست. اصولا نسل سه و چهار برای اونا حکم gprs رو داره و وقتی که دستشون از همه جا کوتاه هست میرن سراغش.

binaafarin
16-09-2014, 00:57
درمورد 4جی هیچ اطلاع رسانی جدیدی نشده؟
قرار هست راه اندازی بشه یا خیر
برای کسی که میخواد گوشی بخره خوب مهمه این موضوع

moz
16-09-2014, 00:59
شما گوشی با 4G بخر
داری گوشی میخری . خوب خوبشو بگیر دیگه :D

saeeddeeas
16-09-2014, 12:27
یعنی خنده داره واقعا اینا کافی بود واسه هر استان یه تیم میفرستادن الان حداقل شهر های بزرگ هر استان پوشش داشت ولی واقعا جای تاسف داره که هنوووووز برخی مراکز استان ها هم پوشش نداره !!!

Reza kheyri1373
16-09-2014, 12:37
اینجا مازندران - بابل :

البته دریغ از یک کیلو تبادل اطلاعات!

======

میدان دانشگاه آنتن پر هستش ، به سمت کشوری که میرفتم انتن کمتر میشد ، تا کشوری فقط انتن میده ، از اونور هم تا کارگر و 4 راه فرهنگ انتن داره ، البته 4 راه فرهنگ به زور!

الکی بسته زدم ، فکر کردم دیتا وصله ، که نشد دیگه.

dj77
16-09-2014, 12:41
تری‌جی ایرانسل در 24 شهر آنتن میدهد و تا پایان سال به 200 شهر می‌رسد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HardwareMaster
16-09-2014, 13:29
تری‌جی ایرانسل در 24 شهر آنتن میدهد و تا پایان سال به 200 شهر می‌رسد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دروغ گفته
مشهد اکثر مناطق راه نیفتاده . من دارم شمال و شرق رو چک میکنم 0
ولی گفته راه افتاده
احتمالا بخشهای غربی که حاشیه نشینی هست (وکیل آباد) راه افتاده

Arsenal2012
16-09-2014, 13:35
اینجا مازندران - بابل :

البته دریغ از یک کیلو تبادل اطلاعات!

======

میدان دانشگاه آنتن پر هستش ، به سمت کشوری که میرفتم انتن کمتر میشد ، تا کشوری فقط انتن میده ، از اونور هم تا کارگر و 4 راه فرهنگ انتن داره ، البته 4 راه فرهنگ به زور!

الکی بسته زدم ، فکر کردم دیتا وصله ، که نشد دیگه.

Reza kheyri1373
16-09-2014, 13:39

اتفاقا من پرو-کسی و پورت رو پاک کردم ولی باز نشد !

mojtabaghanidel
16-09-2014, 13:55
اتفاقا من پرو-کسی و پورت رو پاک کردم ولی باز نشد !
همه access point هاتو پاک کن
یکی جدید بساز به این صورت
Apn name: Irancell-3G
(این یه اسم دلخواه)
APN: mtnirancell
همینو save کن

mohammad.asghari
16-09-2014, 14:01
احتمالا بخشهای غربی که حاشیه نشینی هست (وکیل آباد) راه افتاده

وکیل آباد مگه حاشیه شهره:n04:

Leon-117
16-09-2014, 14:47
برا من 2-3 شبه که سرع تاومده پایین تر،مثلا قبلا از ساعت 4 صبح تا 9-10 سرعت دانلود دوروبر 1 مگ بود و تا 1.3 مگ ه ممیرفت،تیو این 2-3 روزه نهایتا تا 700 کیلوبایت میره..........

HardwareMaster
16-09-2014, 14:52
وکیل آباد مگه حاشیه شهره:n04:
خب نسبت به مرکز شهر بله
تا 30 - 25 سال قبل نیمه بیابانی بیش نبود ! ما می رفتیم از میدون پارک تا پیست اسب دوانی مسابقه ی دو !
الان برای خودش آباد شده که بیا و ببین ... ولی اگر آمار بگیرید اکثر ساکنین بلوار و حواشی اون مهاجرین شهرستانها و روستاها هستند .

XXS
16-09-2014, 15:01
خب نسبت به مرکز شهر بله
تا 30 - 25 سال قبل نیمه بیابانی بیش نبود ! ما می رفتیم از میدون پارک تا پیست اسب دوانی مسابقه ی دو !
الان برای خودش آباد شده که بیا و ببین ... ولی اگر آمار بگیرید اکثر ساکنین بلوار و حواشی اون مهاجرین شهرستانها و روستاها هستند .

:n02:
درسته ولی کله مشهدم یه زمانی بیابون بوده ها.

HardwareMaster
16-09-2014, 15:26
:n02:
درسته ولی کله مشهدم یه زمانی بیابون بوده ها.
درسته ولی موضوع این صحبتها نیست چون خیلی عجیبه مرکز شهر که واجب تره رها کردن و از حواشی غربی شروع کردن
حتی اعلام کرده طرقبه (غرب مشهد) دارای 3G شده ! البته کل اونجا رو با یک دکل میشه پوشش داد !

mazdak89
16-09-2014, 15:38
ببینید بچه ها بنظر من ایرانسل فعلا سرعت رو محدود نکرده این کاهش سرعت هم مربوط میشه به تعدد یوزرها . چون اینترنت موبایل در ایران خیلی محبوبه (اونم با این سرعت خوبی که ایرانسل داره میده) خوب طبیعی هست مردم سمت 3G کشیده میشن . بنظر من در ماه های آینده با تبلیغات بیشتر ایرانسل و بسته های وسوسه انگیز برای مردم ، افت سرعت و افت کیفیت بیشتری رو بعلت کمبود پهنای باند کشور شاهد خواهیم بود .:n03:

XXS
16-09-2014, 15:48
درسته ولی موضوع این صحبتها نیست چون خیلی عجیبه مرکز شهر که واجب تره رها کردن و از حواشی غربی شروع کردن
حتی اعلام کرده طرقبه (غرب مشهد) دارای 3G شده ! البته کل اونجا رو با یک دکل میشه پوشش داد !

فک میکنم فقط سمته دانشگاه فردوسی انتن میده
دوسته عزیزخوده شما کجاهارو تست کردی وانتن داشتی؟

mohammad.asghari
16-09-2014, 15:53
خب نسبت به مرکز شهر بله

داداش چی میگی شما چند چندی با خودت؟حالت خوبه اصلا؟!الان بلوار وکیل آباد یکی از گران ترین مناطق شهر هست بعد میگی روستایی هستن اون آخرش هستن وکیل آباد 90 به بعد که روستا هستن چرا جمع میبستی!؟بعدم الان نسبت به مرکز شهر به هیچ وجه وکیل آباد حاشیه نیس حاشیه شهر طرف شهید رجایی طبرسی اون طرفاست چون 25 سال پیش بیابون بوده پس الان حاشیه هست ها!لطفا اول فکر کنید بعد بیاین نظر بدید!

mojtabaghanidel
16-09-2014, 15:55
فک کنم این تاپیک درباره 3جی و 4جی ایرانسل باشه،نه ایکه وکیل اباد شهره یا روستا

shahryar84
16-09-2014, 15:55
یه لحظه فکر کنید این بحثها چه ربطی به 3G داره!؟
مگه، اینکه آدم کجا زندگی کنه، افتخاره؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

mohammad.asghari
16-09-2014, 15:56
فعلا تو مشهد وکیل آباد کل ـش(یا همون حاشیه شهر:n09:)فرامرز عباسی البته ما فرامرز9 میشینیم آنتن نداره ولی از 30 به بعد تا آخر داره،توس،خیام جنوبی،چهار راه خیام به سمت فلکه ـی فردوسی،بخشی از بلوار قرنی اینا رو من تست کردم آنتن داشت

shahryar84
16-09-2014, 16:03
اون دوستامون که چون محله شون پوشش نداره، اول میگفتن چرا مشهد 3G نشده، فلان شهر که اینقدر کوچه شده! مشهد باید زودتر 3G میشد، الان هم میگن چرا خونه ما نشده، فلان محله شده؟! فلان محله که دهاته!
واقعا فکر میکنند خودشون مرکز هستند یا فکر میکنند ایرانسل رو میتونن مجبور کنن! محله اونها رو زودتر پوشش بده!؟

Tehranshahr
16-09-2014, 16:15
امروز از صبح پوشش نسل۲ رفته فقط نسل ۳بصورت ضعیف وجود داره، اینم برعکسش!

MOH@ND3S
16-09-2014, 16:51
امروز از صبح پوشش نسل۲ رفته فقط نسل ۳بصورت ضعیف وجود داره، اینم برعکسش!

نه داداش..اولویت بندی رو مثل اینکه درست کردن ! قبلا رو اتوماتیک میذاشتیم بیشتر میرفت رو 2G حتی اگه سیگنال 3G هم خوب بود..الان حتی 3G ضعیفم باشه اولویت با اونه! من GSM Only zadam صبح دیدم همه جا وصله ! ولی اتوماتیک میذارم درجا میره رو 3G..

laser1
16-09-2014, 17:09
بچه ها اصفهان هم یکی از روستاهای اطراف تهرانه فک کنم برا همینه هنوز پوشش نداره
:n08:

jamal9
16-09-2014, 17:20
خدا کنه این نسل جدید باعث بشه که adsl مخابرات طرح های نامحدود رو برگردونه که احتمالش هم کم نیست
چون با بسته ی 24 گیگ شبانه اونم با قیمت 10 هزار تومن و سرعت انفجاری دیگه هیچکس نمیره سمت اینترنت محدود که هر گیگ رو 3700 یا بیشتر بهمون میدن ...ایرانسل هر گیگ حدود 400 یا کمتر درمیاد ...مگه دیوونه ایم که 10 برابر بیشتر پول بدیم؟
حالا بذارین جاهای بیشتری تحت پوشش قرار بگیرن ...صد در صد ادمایی مثه من خیلی زیاد پیدا میشن که adsl رو دیگه ببوسن و بذارن کنار ..من با اینکه 3 جی نیومده تو شهرمون اما دو ماهه از ایرانسل استفاده میکنم و adsl رو جم کردم ..چون دیگه بصرفه نیست برام ...
البته به شرطی که کیفیت ایرانسل افت نکنه و بسته ها و تعرفه هارو گرون تر نکنه ...

ما که هنوز منتظریم یه irancrell-3g ببینیم تو گوشیمون :

arash59b
16-09-2014, 17:43
خدا کنه این نسل جدید باعث بشه که adsl مخابرات طرح های نامحدود رو برگردونه که احتمالش هم کم نیست
چون با بسته ی 24 گیگ شبانه اونم با قیمت 10 هزار تومن و سرعت انفجاری دیگه هیچکس نمیره سمت اینترنت محدود که هر گیگ رو 3700 یا بیشتر بهمون میدن ...ایرانسل هر گیگ حدود 400 یا کمتر درمیاد ...مگه دیوونه ایم که 10 برابر بیشتر پول بدیم؟
حالا بذارین جاهای بیشتری تحت پوشش قرار بگیرن ...صد در صد ادمایی مثه من خیلی زیاد پیدا میشن که adsl رو دیگه ببوسن و بذارن کنار ..من با اینکه 3 جی نیومده تو شهرمون اما دو ماهه از ایرانسل استفاده میکنم و adsl رو جم کردم ..چون دیگه بصرفه نیست برام ...
البته به شرطی که کیفیت ایرانسل افت نکنه و بسته ها و تعرفه هارو گرون تر نکنه ...

ما که هنوز منتظریم یه irancrell-3g ببینیم تو گوشیمون :

داداش جو 3G شما رو گرفته فکر کردی سرعت ها و قیمت ها قرار همیشه همینطوری بمونه!

انتظار دارید نسل 3 و 4 بیاد جور ADSL و وایمکس و .... بکشه؟ . کجای دنیا اینطوری شده که ما دومیش باشیم. حتی اگه از نظر اقتصادی شدنی باشه تو این مملکت از این خبرها نیست

XXS
16-09-2014, 17:46
خدا کنه این نسل جدید باعث بشه که adsl مخابرات طرح های نامحدود رو برگردونه

داداش هنوز نمیدونی مخابرات دسته سپاهه
مخابرات هم اصلا رقابت براش مهم نیس
سیاست مخابرات اینکه فقط مشترک جمع کنه
نامحدود هم دیگه برنمیگرده مگراینکه......:n24:

jamal9
16-09-2014, 17:56
اشتبا دو بار فرستادم .سوری

jamal9
16-09-2014, 18:03

انتظار دارید نسل 3 و 4 بیاد جور ADSL و وایمکس و .... بکشه؟ . کجای دنیا اینطوری شده که ما دومیش باشیم. حتی اگه از نظر اقتصادی شدنی باشه تو این مملکت از این خبرها نیست

چی بگم ...منم نگفتم که همینجوری میمونه ...
حرف خاصی ندارم ،فقط نظرمو گفتم

jamal9
16-09-2014, 18:07
خدا کنه این نسل جدید باعث بشه که adsl مخابرات طرح های نامحدود رو برگردونه

داداش هنوز نمیدونی مخابرات دسته سپاهه
مخابرات هم اصلا رقابت براش مهم نیس
سیاست مخابرات اینکه فقط مشترک جمع کنه
نامحدود هم دیگه برنمیگرده مگراینکه......:n24:

چرا میدونم ...اینو هم میدونم که کل اینترنت تو انحصار مخابراته و واسه همینه که هیچ رقابتی وجود نداره و قیمت ها هم بالاس

خب من حدسم این بود که اگه مردم از adsl کوچ کنن به سمت نسل جدید و مشتریای adsl کم بشه دوباره مخابرات مجبور میشه که یه طرح هایی بیاره که مردم دوباره برگردن سمت adsl ..
که البته بستگی به این داره که ایرانسل تا چه حد میتونه مشتریاشو راضی نگهداره

HardwareMaster
16-09-2014, 19:27

شما این رو بگو مجلس کدوم کشور در دنیا میاد قانون سقف 128 kb میذاره؟
کجای دنیا از وی پ ان استفاده بعنوان پیلتر شکن میشه؟ وی پ ان در اصل کارکردش چیز دیگه ایه!
کجای دنیا ISP برای منافع خودش میاد قانون دانلود عادلانه! وضع میکنه؟

خب وقتی اینطوره نباید در این مورد دیگه هم توقع داشته باشید ما مثل سایر مردم دنیا باشیم!
خود من شخصا لحظه شماری میکنم 3G منطقه راه بیفته تا دور ISP سرگردنه گیر رو خط قرمز بکشم. چرا که نه؟ از زمانیکه شبکه ایرانسل هنوز راه نیفتاده بود و سیمکارت رو اینترنتی واگذار میکرد(حدود 9 سال قبل) سیمکارت دائمیش رو دارم و متاسفانه امکانات درست و حسابی تابحال ازش ندیدم حالا چرا نباید بعد اینهمه مدت از امکان جدیدش نهایت استفاده رو ببرم؟؟!

pooyarbt
16-09-2014, 19:41
دوستان یه سوال ، بنده وقتی روی wcdma anly سرچ میکنم اخطار شبکه موجود نیست را میده اما وقتی رو این حالت اپراتورهارو سرچ میکنم رایتل و ایرانسلو پیدا میکنه اما به ایرانسل کانکت نمیشه ما سمت فلکه توحید مشهد هستیم .

laser1
16-09-2014, 19:43
کجای دنیا از وی پ ان استفاده بعنوان پیلتر شکن میشه؟ وی پ ان در اصل کارکردش چیز دیگه ایه!

خب وقتی اینطوره نباید در این مورد دیگه هم توقع داشته باشید ما مثل سایر مردم دنیا باشیم!
خود من شخصا لحظه شماری میکنم 3G منطقه راه بیفته تا دور ISP سرگردنه گیر رو خط قرمز بکشم. چرا که نه؟ 9 ساله سیمکارت دائمیش رو دارم چرا نباید بعد اینهمه مدت از امکان جدیدش نهایت استفاده رو ببرم؟؟!

ما تو اصفهان منطقه ای هستیم که خط تلفن pcm هه
بعد سال هاست رفتیم دنبالش میگن که تا 2ماهه دیگه تجهیزات میاد
حرف مرد یکی 6 ساله میگن 2ماه دیگه
دارم وایرلس میگیرم با سرعت 2مگ هر گیگ 6تومن گرون ترین اینترنت ایران
همین ایرانول اینجا 2سال پیش اومد وایمکس زد ما زود رفتیم گرفتیم اوایل سرعت همونی بود که میگفتن بعد کم کم یوزرها زیاد شد سرعت 2مگ با آنتن فول رسید به 20کیلو که من هم آنتنی که تو تخفیف خریده بودم 25تومن فروختم 150 تومن
اگه آنتنت کم باشه 2 مگ سرعت میاد زیر 5کیلو قشنگ میشه دیال آپ و الان بیش از یک ساله که روز به روز کاربر بیشتر میشه و سرعت بدتر بهجای اینکه بهبود پیدا کنه
همین ایرانول کلاه بردار
برعکسش طبیعیه که این کیفیتی که الآن دارن میدن رو 3جی در حد استاندارد های اروپاس که سرعت تا 10مگ هم میره و واقعا هزینه بیش از هزار میلیارد داره میکنه ایرانسل برای زیر ساختش
حالا اگه چنین امکاناتی رو گسترش بده صدای یه مشت کلا بردار تو سپ.ه و غیره که دارند مردمو میچاپن در میاد چون کیفیت و قیمت بهتری نسبت به سرویس های دیگه داره
مطمءنن اگه باج سیبیلشون مثل همین م.ک.رم پرداخت نشه همین جور سنگ میندازن
اما حوشبختانه دولت حداقل برای جلب نظر چند میلیون جوون و محبوبیت و رای بیشتر هم که شدا پشتش وایساده که 3جی رو گسترش بده به کمک ایرانسل کارشون خوبه ولی مقابله با این چپاول گران مملکت مشکله

arash59b
16-09-2014, 19:58

خود من شخصا لحظه شماری میکنم 3G منطقه راه بیفته تا دور ISP سرگردنه گیر رو خط قرمز بکشم. چرا که نه؟ از زمانیکه شبکه ایرانسل هنوز راه نیفتاده بود و سیمکارت رو اینترنتی واگذار میکرد(حدود 9 سال قبل) سیمکارت دائمیش رو دارم و متاسفانه امکانات درست و حسابی تابحال ازش ندیدم حالا چرا نباید بعد اینهمه مدت از امکان جدیدش نهایت استفاده رو ببرم؟؟!

عزیز چیزایی که شما گفتی چه ربطی به متن من داشت من کاری ندارم که کی چکار می کنه. میگم وقتی خود کشورهای پیشرو توی این زمینه این کار رو بدلیل مسایل افتصادی انجام نمیدن دیگه مسخره است فکر کنی تو ایران برعکسش انجام میشه.
ما تو زمینه هایی که اونا جلوترن مثل فیبری نوری و adsl موندیم حالا انتظار دارید نسل 3 و 4 با همه هزینه هاش بیاد جای اونا رو بگیره. مساله توجیه افتصادی و دو دوتا چهارتاست

خودت حساب کن اگه قراره جای ای دی اس ال رو بگیره و ملت بیان سمت نسل سه،برای حفظ کیفیت و سرعت ایرانسل باید همه دکل ها رو 3G نصب کنه هیچ، باید دکل هاش رو چند برابر هم کنه چون تو نسل سه هر دکل در بهترین حالت و بالاتری کیفیت تجهیزات زیر 100 یورز رو می تونه پوشش بده. بگذریم که ایرانسل فعلا که تو همینش هم مونده.

ارزو داشتن خوبه ولی ارزوی منطقی داشتن هم نشونه سلامت عقله

amirbrad
16-09-2014, 21:12
اگر استفاده از نسل سوم ایرانسل بخواد جای ای دی اس ال و بگیره نسل سوم هم رسما میترکه. اولین قدم استفاده از فیبر نوری و توسعه مراکز دیتا نقطه به نقطه و گسترش پهنای باند تعویض تجهیزات و بروز کردنشون و برداشتن یکسری محدودیت ها که باعث کندی سرعت و بالا رفتن پینگ و... میشه. اگر اینا انجام نشه نتیجش همین میشه که جاهایی که برای بعضی دوستان خط پی سی ام هست مجبوره از نسل سوم استفاده کنه بعدش اگر کسی واقعا احتیاج داره به نسل سوم برای یه لحظه وصل بشه کندی سرعت داره!!!! یا محدودیت حجم در ای دی اس ال که باعث شده دوستان 24 ساعته در حال دانلود سریال و بازی و... باشن که هیچ جای دنیا اینطوری نیست!!!! اگر سرعت و حجم نا محدود باشه یه روزی اونوقت ادم عاقل انلاین هر وقت خواست فیلمشو می بینه میره دنبال کار و زندگی نه اینکه شب تا صبح بزاره دانلود ترافیک شبکه بره بالا استهلاک و پول برق هاردو .... اونایی هم که عشق دانلود 24 ساعته بعد از همه این تغییرات باشن بعد از یه مدت خسته میشن و هر چیزیو با توجه به نیازشون استفاده می کنند.
این ارتقا هم بعید میدونم در ایران روزی اعمال باشه فکرشو بکنید یک صدم بودجه بعضی از کارها میتونست صرف پیشرفت نت ایران میشد اونوقت بهترین نت دنیا رو داشتیم با توجه به اون بودجه!!

J@viD
16-09-2014, 21:17
لطفا انقدر گیر ندید که مگه 3g ماله دانلود کردنه یا نه. یه عده مثل من به علت مشکل خط تلفن از هیچ شرکتی نمیتونن دی اس ال بگیرن.مجبورن با 3g بشینن دانلود بکنن.زمان دانلودشونم همون 2 تا 8 هست مزاحم شما نمیشن.اینترنت موبایلم ماله همس اول و اخر سراسری میشه مشخصه کیفیت میاد پایین.مهم اینه که محدودیت 128 داره کمرنگ میشه و بمرورم از بین میره.چاره ای ندارن دنیا منتظر اینا نمیمونه 4 روز دیگه اینترنت جهانی میشه.من تو خواب میدیدم جیمیلمو رو موبایل باز کنم.با اینکه سر این اینترنت وحشتناک اذیت شدم.ولی از ایرانسل الان راضیم.به نظرم اینترنت خیلی وقته از دست اینا خارج شده زوره بیخود دارن میزنن.اینترانتم بیاد بازم اون کنترلی که مد نظرشونه نمیتونن داشته باشن.به امید اینترنت پرسرعت بدون فیلتر نامحدود با پینگ پایین.

jamal9
16-09-2014, 21:24
اگر استفاده از نسل سوم ایرانسل بخواد جای ای دی اس ال و بگیره نسل سوم هم رسما میترکه. اولین قدم استفاده از فیبر نوری و توسعه مراکز دیتا نقطه به نقطه و گسترش پهنای باند تعویض تجهیزات و بروز کردنشون و برداشتن یکسری محدودیت ها که باعث کندی سرعت و بالا رفتن پینگ و... میشه. اگر اینا انجام نشه نتیجش همین میشه که جاهایی که برای بعضی دوستان خط پی سی ام هست مجبوره از نسل سوم استفاده کنه بعدش اگر کسی واقعا احتیاج داره به نسل سوم برای یه لحظه وصل بشه کندی سرعت داره!!!! یا محدودیت حجم در ای دی اس ال که باعث شده دوستان 24 ساعته در حال دانلود سریال و بازی و... باشن که هیچ جای دنیا اینطوری نیست!!!! اگر سرعت و حجم نا محدود باشه یه روزی اونوقت ادم عاقل انلاین هر وقت خواست فیلمشو می بینه میره دنبال کار و زندگی نه اینکه شب تا صبح بزاره دانلود ترافیک شبکه بره بالا استهلاک و پول برق و ....

حرف ما هم این بود که با این کار ایرانسل و اگه یه سری کابراشو adsl از دست بده ، مخبرات بخودش بیاد و طرح های عادلانه تری بیاره واسه استفاده ، و همچنین نامحدود رو هم دوباره بیاره!
هیچکس واسه دانلود از نت سیمکارت استفاده نمیکرد اگه adsl محدود نبود و ارزون تر بود و البته کیفیت خوبی داشت ...
این کسایی هم که دارن دانلود میکنن خب چیکار کنن؟ تو بگو؟
من خودم شخصا کلوپ دارم و لازم دارم یه نت نامحدود داشته باشم واسه دانلود فیلم و سریال و کارتون و بازی و کلی چیزای درخواستی که مشتریا دارن ...
اینا هم که میبینی دانلود میکنن گناه که نکردن! وقتی اینترنت هر گیگ 400 تومن اونم با سرعت نجومی در اختیارشون هست چرا نکنن؟ برن از مخابرات هر گیگ نزدیک 4 هزار تومن بخرن؟ اونم با سرعت پایین تر از ایرانسل؟

ولی خب دوستِ من خودمو خودت میدونیم که اینجا هیچ چیزش درست نیست ! اگه بود اینجوری خوده من لحظه شماری نمیکردم واسه جی که بیاد شهرمون ...اگه نت با کیفیت و با قیمت مناسب داشتم 3 جی رو میخواستم چیکار؟

fanoostalaei
16-09-2014, 21:29
من معتقدم اینترنت به هر شیوه که به دست کاربر میرسه اختیارش درست کاربره که چه بخاد دانلود کنه یا بخواد همینجوری بذار تو طاقچه و نگاش کنه !! مفت که نیست ! برای استفاده ازش پولش رو میپردازه !! حالا چه بخواید چه نخواید این پهنای باند ایرانسل استفاده میشه و شب هم که کاربران در حال مصرف کم هستن این چه بهتره هم برای ایرانسل و هم برای کاربران ، چون ایرانسل از همون پهنای باندی که شب بدون مصرف میمونه در آمد کسب میکنه و کاربران هم با پرداخت هزینه ای اندک به خواستشون میرسن

===========

من خودم با اینکه چند ساله ایرنترنتم سرعتش زیر 500 نمیاد و کیفیتش هم عالی بوده ولی خیلی جاها نسل 3 رو به adsl ترجیح میدم
و همونجور که گفتم استفاده از اینترنت همراه سلیقه ای هست و کسی نمیتونه نظر خودش رو به دیگری تحمیل کنه که چجوری باید از اون استفاده کرد

laser1
16-09-2014, 21:43
لطفا انقدر گیر ندید که مگه 3g ماله دانلود کردنه یا نه. یه عده مثل من به علت مشکل خط تلفن از هیچ شرکتی نمیتونن دی اس ال بگیرن.مجبورن با 3g بشینن دانلود بکنن.زمان دانلودشونم همون 2 تا 8 هست مزاحم شما نمیشن.اینترنت موبایلم ماله همس اول و اخر سراسری میشه مشخصه کیفیت میاد پایین.مهم اینه که محدودیت 128 داره کمرنگ میشه و بمرورم از بین میره.چاره ای ندارن دنیا منتظر اینا نمیمونه 4 روز دیگه اینترنت جهانی میشه.من تو خواب میدیدم جیمیلمو رو موبایل باز کنم.با اینکه سر این اینترنت وحشتناک اذیت شدم.ولی از ایرانسل الان راضیم.به نظرم اینترنت خیلی وقته از دست اینا خارج شده زوره بیخود دارن میزنن.اینترانتم بیاد بازم اون کنترلی که مد نظرشونه نمیتونن داشته باشن.به امید اینترنت پرسرعت بدون فیلتر نامحدود با پینگ پایین.

تقریبا راس میگی
من هم مثل شما اینترنت درست حسابی ندارم که شب ها دانلود کنم
اون هایی که میگن 3جی مال دانلود نیست عزیزم روز ها کسی نمیتونه دانلود کنه چی میگی داداجون.2 گیگ 10 تومن هر گیگ5هزار تومن پول دانلود بدیم!!!!!!
اگه بخوان رو هر انتن مثل الان 9 تا ماژول بزنن با ماهی 2گیگ افت سرعت نداریم عمرا. ظرفیت اینیکه الآن دارن نصب میکنن تو بدترین حال زیر 5مگ نمیاد که سرعت خیلی خوبیه
شب ها هم که حسابی خلوته من اگه منطقه مون پوشش 3جی بده که احتمالا تا 2ماه دیگه اوکی میشه میندازم شب ها دانلود میکنم که یه موقع اذیت نشی شمایی که میگی مال دانلود نیستش!

شمایی که میگی 100تا یوزر حداکثر ظرفیت یه انتنه مگه چقدر میشه کار کرد با ماهی 2گیگ
بیا یه ضرب و تقسیم کن
فقط 10 نفر دارن از هر آنتن دانلود کنن (قبول داری ظرفیت 10 نفرو که داره !!!) بر فرض 1مگابایت برا هر یوزر میشه 10مگابایت بر ثانیه ضرب که کنی میشه 25ترابایت!!!!، ماهانه از هر آنتن
چند تا کارت شارژ میشه؟؟؟؟ این همه یوزر داریم مگه!
ظرفیت تکنولوژی های جدید بیشتر این چیزیه که شما داری حساب میکنی
مهم اینه که ظرفیت اینترنت بکشه آنتن های 3جی زورشون خیلی بیش از محاسبات شماس

amirbrad
16-09-2014, 21:48
حرف ما هم این بود که با این کار ایرانسل و اگه یه سری کابراشو adsl از دست بده ، مخبرات بخودش بیاد و طرح های عادلانه تری بیاره واسه استفاده ، و همچنین نامحدود رو هم دوباره بیاره!
هیچکس واسه دانلود از نت سیمکارت استفاده نمیکرد اگه adsl محدود نبود و ارزون تر بود و البته کیفیت خوبی داشت ...
این کسایی هم که دارن دانلود میکنن خب چیکار کنن؟ تو بگو؟
من خودم شخصا کلوپ دارم و لازم دارم یه نت نامحدود داشته باشم واسه دانلود فیلم و سریال و کارتون و بازی و کلی چیزای درخواستی که مشتریا دارن ...
اینا هم که میبینی دانلود میکنن گناه که نکردن! وقتی اینترنت هر گیگ 400 تومن اونم با سرعت نجومی در اختیارشون هست چرا نکنن؟ برن از مخابرات هر گیگ نزدیک 4 هزار تومن بخرن؟ اونم با سرعت پایین تر از ایرانسل؟

ولی خب دوستِ من خودمو خودت میدونیم که اینجا هیچ چیزش درست نیست ! اگه بود اینجوری خوده من لحظه شماری نمیکردم واسه جی که بیاد شهرمون ...اگه نت با کیفیت و با قیمت مناسب داشتم 3 جی رو میخواستم چیکار؟

منم همینو گفتم دیگه اگر ای دی اس ال خوب بود هر چیزی بموقش استفاده میشد. الان خود من خطم بطور متوسط تا شش مگ میکشه در صورتیکه نسل سوم متوسطش 7 هستش!!! اینجا همه چی برعکسه. جالبه نسل سوم بدرد جایی میخوره که دسترسی به نت خونگی نباشه مثلا تو جاده اما هیچ کدوم از این اپراتورها این مناطق پوشش نمیدن!!! من به کسانیکه خط خوبی برای نت خونگی ندارن حق میدم چون اینجا ایرانه!!! اما هیچ جای دنیا اونایی که نت خونه و نسل سوم برابر باشه تو منزل از نسل سوم یا چهارم استفاده نمی کنن چون باطری زود خالی کنه یا داغ کردن گوشی و حجم گرانتره از ای دی اس ال و نا محدود نداره.
البته اینطور که شما گفتی اینجا برعکسه در بعضی موارد!!!
منم عرض کردم اگر همه چی ردیف میشد الان و درک می کنم . خود من روزای اول زیاد استفاده می کردم اما وقتی تو منزلم اگر کارسبک داشته باشم از نت خونه که داغون تره استفاده می کنم.
این قسمت کلی عرض می کنم مربوط به فرمایشات شما نیست:
خلاصه هر چیزی درسته به خود ادم مریوطه اما کو تا ما فرهنگشو‌داشته باشیم سیستم مفت باشه کوفت باشه در ایران در صدر جدوله. مال خودمه دوست دارم شبکه داغون بشه به من چه همسایه بقلی هم میخواد استفاده کنه!!! من میخوام تا صبح الکی بزارم برای دانلود !!! یکی از دلایلی که هیچ وقت پیشرفت نمی کنیم اینه که هیچ جا هوای همدیگه نداشتیم !!!

moji_202
16-09-2014, 22:07
سلام بعضی از دوستان میگن هر گیگ 400 تومان
خوب اونکه شبه فایده نداره
فقط واسه کسایی که adsl ندارن خوبه والا ما که adsl داریم چند شب نشستم 2 3 گیگ دانلود کردم خسته شدم
بعدم کلا قبول دارین ملت چون تا حالا 3g ندیدن جو گیر شدن؟
و گرنه در هر شرایطی adsl بهتره
من خودم ماهی 15 میدم 3 گیگ روزانه دارم شبانه هم بزارم ماهی 50 60 گیگ میشه گذاشت که خیلی وقته نمیزارم
کلا الان اولشه یکم ملت جو گیر شدن
در ضمن بیشتر پینگ مهمه تا سرعت دانلود

and-roid2
16-09-2014, 22:10
سرعت سرور خارجی در 6صبح:

الان با سرور داخلی:

فعلا که اوضاع تو منطقه ما از 24 ساعت 18-19ساعتش خرابه همیشه.
یعنی واقعا ملت تو شهر یا منطقه ما تو این 18 ساعت یه سره در حال دانلود هستن که وضعیت اینطوریه هر روز؟؟!!
============
همراه اخر با اینکه دیر اقدام به نصب تجهیزات 3G کرد ولی تو قم در اکثر مناطق در همین شهریور همه bts ها رو مجهز به 3G کرد.
توی منطقمون 4تا bts همراه اخر هست که همشون تجیهز شدن ولی ایرانسل یه bts هست که فاصلم تقریبا باهاش زیاده و فقط اون انگار به 3G مجهز شده.:n27:

==========
اینم ویدیو کار با 3G که دیشب تهیه کردمش:

اصلا یه سایت درست حسابی نمیتونه باز کنه!

farid123
16-09-2014, 22:38
منم همینو گفتم دیگه اگر ای دی اس ال خوب بود هر چیزی بموقش استفاده میشد. الان خود من خطم بطور متوسط تا شش مگ میکشه در صورتیکه نسل سوم متوسطش 7 هستش!!! اینجا همه چی برعکسه. جالبه نسل سوم بدرد جایی میخوره که دسترسی به نت خونگی نباشه مثلا تو جاده اما هیچ کدوم از این اپراتورها این مناطق پوشش نمیدن!!! من به کسانیکه خط خوبی برای نت خونگی ندارن حق میدم چون اینجا ایرانه!!! اما هیچ جای دنیا اونایی که نت خونه و نسل سوم برابر باشه تو منزل از نسل سوم یا چهارم استفاده نمی کنن چون باطری زود خالی کنه یا داغ کردن گوشی و حجم گرانتره از ای دی اس ال و نا محدود نداره.
البته اینطور که شما گفتی اینجا برعکسه در بعضی موارد!!!
منم عرض کردم اگر همه چی ردیف میشد الان و درک می کنم . خود من روزای اول زیاد استفاده می کردم اما وقتی تو منزلم اگر کارسبک داشته باشم از نت خونه که داغون تره استفاده می کنم.
این قسمت کلی عرض می کنم مربوط به فرمایشات شما نیست:
خلاصه هر چیزی درسته به خود ادم مریوطه اما کو تا ما فرهنگشو‌داشته باشیم سیستم مفت باشه کوفت باشه در ایران در صدر جدوله. مال خودمه دوست دارم شبکه داغون بشه به من چه همسایه بقلی هم میخواد استفاده کنه!!! من میخوام تا صبح الکی بزارم برای دانلود !!! یکی از دلایلی که هیچ وقت پیشرفت نمی کنیم اینه که هیچ جا هوای همدیگه نداشتیم !!!

حرفاتون کاملا صحیحه.هر کس میخواد لحاف بکشه رو خودش مصداق اگر برای من نجوشه سر سگ توش بجوشه.....
به قول شما نه تنها هوای هم نداریم بلکه برای گرفتن حق طبیعی خودمون هم هیچ تلاشی نمی کنیم فقط پشت پرده غر می زنیم ....

hormozan m
16-09-2014, 23:26
سلام ... اهواز ( در خونه - شهرک نفت ) :D
سرور استانبول

فعلا که جالب نیست ...

arash59b
16-09-2014, 23:35
سلام ... اهواز ( در خونه - شهرک نفت ) :D
سرور استانبول

فعلا که جالب نیست ...

چندهفته پیش فاز ۵ میرفتم بالا پشتبام بالای ۱ مگ انتن میداد البته اونجا فاصله اش با دکل زیاده

shahryar84
17-09-2014, 00:16
اگر استفاده از نسل سوم ایرانسل بخواد جای ای دی اس ال و بگیره نسل سوم هم رسما میترکه. اولین قدم استفاده از فیبر نوری و توسعه مراکز دیتا نقطه به نقطه و گسترش پهنای باند تعویض تجهیزات و بروز کردنشون و برداشتن یکسری محدودیت ها که باعث کندی سرعت و بالا رفتن پینگ و... میشه. اگر اینا انجام نشه نتیجش همین میشه که جاهایی که برای بعضی دوستان خط پی سی ام هست مجبوره از نسل سوم استفاده کنه بعدش اگر کسی واقعا احتیاج داره به نسل سوم برای یه لحظه وصل بشه کندی سرعت داره!!!! یا محدودیت حجم در ای دی اس ال که باعث شده دوستان 24 ساعته در حال دانلود سریال و بازی و... باشن که هیچ جای دنیا اینطوری نیست!!!! اگر سرعت و حجم نا محدود باشه یه روزی اونوقت ادم عاقل انلاین هر وقت خواست فیلمشو می بینه میره دنبال کار و زندگی نه اینکه شب تا صبح بزاره دانلود ترافیک شبکه بره بالا استهلاک و پول برق هاردو .... اونایی هم که عشق دانلود 24 ساعته بعد از همه این تغییرات باشن بعد از یه مدت خسته میشن و هر چیزیو با توجه به نیازشون استفاده می کنند.
این ارتقا هم بعید میدونم در ایران روزی اعمال باشه فکرشو بکنید یک صدم بودجه بعضی از کارها میتونست صرف پیشرفت نت ایران میشد اونوقت بهترین نت دنیا رو داشتیم با توجه به اون بودجه!!

دقیقا
کاشکی دوستان یه سرچ کنند، همه جای دنیا نسبت هزینه dsl به سلولار خیلی خیلی کمتره و هر کدوم استفاده خودشو داره. دوستان در نظر داشته باشن 3G نمیتونه جای اینترنت خونه رو بگیره و شما باید جفتشو داشته باشید

laser1
17-09-2014, 00:39
دقیقا
کاشکی دوستان یه سرچ کنند، همه جای دنیا نسبت هزینه dsl به سلولار خیلی خیلی کمتره و هر کدوم استفاده خودشو داره. دوستان در نظر داشته باشن 3G نمیتونه جای اینترنت خونه رو بگیره و شما باید جفتشو داشته باشید

ح
بعد نظرت درباره کسی که دی اس ال نداره چیه؟

shahryar84
17-09-2014, 01:13
ح
بعد نظرت درباره کسی که دی اس ال نداره چیه؟
این کمکاری دولتِ.
باید همه به فیبر نوری دسترسی داشته باشن. باید خیلی وقت پیش FTTH یا حداقل FTTX اجرا میشد.
متاسفانه هنوز اقدامی صورت نگرفته و مزایده موسوم به اپراتور چهارم، در دولت قبل به صورت خاص! به افرادی خاص! واگذار شده و بدتر اینکه برای آنها هم دوره انحصار در نظر گرفته شده.

Kamyar_AnathemA
17-09-2014, 02:18
سلام
من دیشب یه سیم کارت گرفتم و امروز فعالش کردم
یه بسته 3جی هم گرفتم
تنظیمات گوشی روی wcdma only هست . دیتای گوشی هم روشن میکنم . در قسمت apn هم یه جا نوشتم irancell-gprs و یه جا هم نوشتم mtniracell
اون قسمتی که سرج میکنه اپراتور هارو 3 جی ایرانسل پیدا میکنه منم روش میزنم و یه لحظه میگه registered on network
اما بعدش دیگه هیچی نمیشه و نه علامت H میاد نه H+

مشکل کار از کجاست ؟

مشهد منطقه وکیل آباد

HardwareMaster
17-09-2014, 03:18
قربون آدم چیز فهم:n16:
-------------------------
اون کاربری که حتی هنوز متوجه ربط عرایض ما نشده میگه حرفهات چه ربطی داشت به متن من!!! و از اون طرف خودش رو دارای سلامت عقل کامل و دیگران رو کم عقل تر از خودش میدونه!!! و میگه

کجای دنیا اینطوری شده که ما دومیش باشیم
ظاهرا پیش خودش فکر کرده اینترنت موبایل مثل نونوایی هست که همه ی مردم بهش هجوم بیارن!
نه عزیزم شما که بقول خودت دارای سلامت عقلی و زودم در مقابل نظرات دیگران جبهه گیری میکنی (چیزی که مطمئنا متوجه شدید اخیرا از سوی دو سه تا کاربر خیلی داره اینجا دیده میشه) باید قدری عاقلانه تر نظر بدی نه از روی تعصب و تورم رگ گردن و ...
نمیدونم چرا بعضیها این تاپیک رو ملک طلق خودشون و ایرانسل رو هم شرکت خانوادگی خودشون میدونن؟!
خدا رو شکر تعریف سلامت عقل رو هم از دید جوونهای این دور و زمونه دیدیدم!

khoodet
17-09-2014, 04:04
تست الان قم
جالبه سرعت آپلود بیشتر

stifen
17-09-2014, 07:31
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی مشهد احمد اباد و کوهسنگی تست کرده انتن میده سرعت چطوره ؟

Arsenal2012
17-09-2014, 08:19
سلام
طرح 24 گیگ شبانه
کرج منطقه شاهین ویلا
تست: 26 شهریور 93 ساعت : 04:12 صبح
از پایین ترین سرعت دانلودم که 1 مگ بود اسکرین شات گرفتم سرعت دانلودم تا 1800 هم میره ( از 1 شهریور که منطقه ما 3 جی فعال شده تا حالا قطعی و افت سرعت نداشتم) دم ایرانسل گرم :n16:

jamal9
17-09-2014, 08:46
سلام بعضی از دوستان میگن هر گیگ 400 تومان
خوب اونکه شبه فایده نداره
فقط واسه کسایی که adsl ندارن خوبه والا ما که adsl داریم چند شب نشستم 2 3 گیگ دانلود کردم خسته شدم
بعدم کلا قبول دارین ملت چون تا حالا 3g ندیدن جو گیر شدن؟
و گرنه در هر شرایطی adsl بهتره
من خودم ماهی 15 میدم 3 گیگ روزانه دارم شبانه هم بزارم ماهی 50 60 گیگ میشه گذاشت که خیلی وقته نمیزارم
کلا الان اولشه یکم ملت جو گیر شدن
در ضمن بیشتر پینگ مهمه تا سرعت دانلود

برادر فک کنم شما فک میکنید که فقط خودتون adsl دارین ..مبارکه :|
شمایی که 2-3 گیگ دانلود کردی خب به دانلود نیازی نداری هموطن ...من خودم هر روز باید سریالای جدید و کلی فیلم و موزیک ویدیو و نرم افزار و بازی درخواستی رو دانلود کنم ...چجوری میتونم خسته بشم وقتی دارم درآمد کسب میکنم ازدانلودم؟ وقتی منب درآمدم دانلوده ...شما خسته شدین چون هدفی برای دانلود ندارین ..این از این

کی گفت 3g بهتره ؟ ما هم گفتیم اگه adsl نامحدود بود و کیفیت خوبی داشت هیچکسی سراغ 3g نمیرفت ...نگفتیم؟ صد در صد اگه پیج هارو بخونی گفتیم .اینم ازاین
خب شما فقط بلدی یکطرفه به موضو نگاه کنی ....برادر از کدوم شرکت سرویس میگیری؟
اونوقت فکره مایی که خطمون فیبر نوری هست و نمیتونیم بجز مخابرات از جای دیگه سرویس بگیریم رو هم کردیم؟ مگه adsl فقط دست یه شرکته؟
اگه نمیدونی بدون که مخابرات الان فقط یه مشترکایی که 1 ساله بگیرن دانلود شبانه میده ..اونم از 2 تا 6 صبح ...با اون سرعت دغون که شبا داغون تر میشه بلت ترافیک زیاد!

ملت جوگیر نشدن! ملت کجا اینترنت به این با کیفیتی دیدن؟ اگه ما اینترنت خوب تو دسترسمون بود انقد منتظر 3g می موندیم؟ چرا ؟ خب داداشه من مردم چون نت با کیفیت نداشتن الان اینجوری دارن استفاده میکنن و خوشحالن ..شما رو نمیدونم وضیتتون چه شکلیه! اما باید همه رو در نظر بگیری نه فقط خودت ! شاید شما پول adsl به این گرونی رو داشته باشی ...ولی من نه ! شاید ....

پینگ هم واسه گیمر ها مهمه ... الان شما سرت دانلود 20 کیلو بایت با پینگ پایین رو دوس دارین آیا؟ یجور میگی انگار سرعت دانلود پشمه ! :|

jamal9
17-09-2014, 08:57
سلام
من دیشب یه سیم کارت گرفتم و امروز فعالش کردم
یه بسته 3جی هم گرفتم
تنظیمات گوشی روی wcdma only هست . دیتای گوشی هم روشن میکنم . در قسمت apn هم یه جا نوشتم irancell-gprs و یه جا هم نوشتم mtniracell
اون قسمتی که سرج میکنه اپراتور هارو 3 جی ایرانسل پیدا میکنه منم روش میزنم و یه لحظه میگه registered on network
اما بعدش دیگه هیچی نمیشه و نه علامت H میاد نه H+

مشکل کار از کجاست ؟

مشهد منطقه وکیل آباد

ماله من که بضی وقتا علامت نمیاد رو آنتن ...خاموش روشن میکنم درست میشه ...تو ام خاموش روشن کن شاید درست بشه !
داداش میگم اگه apn رو هم خودت تنظیم کردی باید اینجوری باشه تنظیماتش
نام Irancell-GPRS
APN : mtnirancell
MCC :432
MNC:35
بقیه چیزارو دست نزن
البته بهتره *555# رو شماره گیری کنی تو گوشیت و از قسمت تنظیمات ، تنطیمات GPRS رو بدون دنگ و فنگ دریافت بکنی

ali123454
17-09-2014, 09:49
سلام
طرح 24 گیگ شبانه
کرج منطقه شاهین ویلا
تست: 26 شهریور 93 ساعت : 04:12 صبح
از پایین ترین سرعت دانلودم که 1 مگ بود اسکرین شات گرفتم سرعت دانلودم تا 1800 هم میره ( از 1 شهریور که منطقه ما 3 جی فعال شده تا حالا قطعی و افت سرعت نداشتم) دم ایرانسل گرم :n16:

منطقه شاهین ویلا هم دارن حال میکن! خدا نصیب کنه ما هم مشرف بشیم اونجا :n02:

HardwareMaster
17-09-2014, 11:18
ماله من که بضی وقتا علامت نمیاد رو آنتن ...خاموش روشن میکنم درست میشه ...تو ام خاموش روشن کن شاید درست بشه !
داداش میگم اگه apn رو هم خودت تنظیم کردی باید اینجوری باشه تنظیماتش
نام Irancell-GPRS
APN : mtnirancell
MCC :432
MNC:35
بقیه چیزارو دست نزن
البته بهتره *555# رو شماره گیری کنی تو گوشیت و از قسمت تنظیمات ، تنطیمات GPRS رو بدون دنگ و فنگ دریافت بکنی
این برای 3g هست یا gprs ؟