مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
سرعت lte ایرانسل واقعا نامحدوده؟
یعنی اگه الآن ۲۰ مگ سرعتم باشه یه مودم دیگه رو هم بزارم دانلود اونم ۲۰ میشه یا اینکه هر دو ۱۰ میشن؟
اگه فاصله بین دو مودم زیاد باشه چطور (هر ۲ تا وصل به یک دکل)؟ تاثیری روی هم ندارن؟ (تقریبا چقدر فاصله)
از داخل پنل مودم از کجا میشه فهمید به کدوم دکل وصله؟ کدوم پارامتر؟
به نظر من همچین اتفاقی نمی افته و اگر با هر دوتا همزمان دانلود کنی هر کدومش 20 مگ میده. پس نامحدود هم دارای شیطنتهای ایرانسلی خاصی است ( سرعت و پهنای باند لینکی که به سایت می دن مهمه و خیلی متغیره )
سل آی دی نشون میده به کدوم دکل وصلی
سلام بچه ها من گوشیم سامسونگ جی وان فورجی هست سیم کارتم هم فورجی نیست ولی وقتی میزنم رو فورجی اونلی گوشیم وای میسه رو دو خط نه کمتر نه بیشتر و تو جزییات سیگنال هم که برم نوشتهlte 98 8 asuجریان چیه
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
ینی من تو پوششم یا سیگنال کاذبه؟چون وقتی مثلا گوشی رو ببرم تو حالت هواپیما و برش گردونم دیگه سیگنال نمیاد
mehr1362
21-02-2016, 16:42
سلام
لطفا تمام تعرفه های نامحدود اینترنت همراه ایرانسل را معرفی کنید .
تا جایی که خودم فهمیدم کلا دو نوع بیشتر نداره :
1- نامحدود 2 تا 8 ( هفتگی ) با مبلغ 10 تومان
2- نامحدود 2 تا 8 ( روزانه ) با مبلغ 3 تومان
آیا تعرفه نامحدود دیگری هم داره ایرانسل ؟
Tornado2800
21-02-2016, 16:57
سلام
ایرانسلی های عزیز
این بسته فقط و فقط برای مشترکین جدید هست ؟
- - - Updated - - -
سلام
ایرانسلی های عزیز
این بسته فقط و فقط برای مشترکین جدید هست ؟
کسی نظری نداره در این باره؟
شما مشترکان اعتباری میتوانید کد
#4444*
را شمارهگیری کنید تا طرح پیشنهادی منحصر به خودتان را ببینید. در این جشنواره، بستههای ویژهای در انتظار مشترکان
جدید
خواهد بود. پس از خرید و فعالسازی سیمکارت خود، کد
#4*1*4444*
را شمارهگیری کنید تا با پرداخت 10.000 تومان بسته ترکیبی شامل
1000 دقیقه مکالمه ایرانسلی، 1000 پیامک ایرانسلی و 1000 مگابایت اینترنت همراه
را خریداری کنید و از ارتباطات ایرانسلی خود لذت ببرید!
سلام بچه ها من گوشیم سامسونگ جی وان فورجی هست سیم کارتم هم فورجی نیست ولی وقتی میزنم رو فورجی اونلی گوشیم وای میسه رو دو خط نه کمتر نه بیشتر و تو جزییات سیگنال هم که برم نوشتهlte 98 8 asuجریان چیه
شما بدونه سیم 4 جی نمی تونید به شبکه نسل 4 وصل شید و تا زمانی هم که وصل نشید معلوم نمیشه کیفیت سیگنال در چه حده
bigbang0661
21-02-2016, 17:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان این عکسو ببینید. من نامحدود 30 دقیقه ای خریدم ولی واسم حجم رو زده 10 گیگ!!! مگه نامحدود نیست پس این حجم چیه دیگه!!! واسه شما هم اینجوریه؟؟؟
Le0nard0
21-02-2016, 17:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان این عکسو ببینید. من نامحدود 30 دقیقه ای خریدم ولی واسم حجم رو زده 10 گیگ!!! مگه نامحدود نیست پس این حجم چیه دیگه!!! واسه شما هم اینجوریه؟؟؟
برای همه همین 10 گیگه ولی کسی نمیتونه 10 گیگ بگیره بیشترین حجمی که من گرفتم 7گیگ و خورده ای بوده
bigbang0661
21-02-2016, 18:06
برای همه همین 10 گیگه ولی کسی نمیتونه 10 گیگ بگیره بیشترین حجمی که من گرفتم 7گیگ و خورده ای بوده
عجیبه والا. منم 6 گیگ بیشتر نتونسم بگیرم... حرومشون بشه.
من به خیال 10 گیگ رفتم حموم و برگشتم دیدم 1.50 گیگ از حجم تعرفه ماهیانه که داشتم هم با دانلود رفت... چه کلاه برداره این ایرانسل
والا برید خدارو شکر کنید
من نهایتا تونستم ۲ گیگ دانلود کنم از این نیم ساعت
Armin.Computer
21-02-2016, 19:13
من به خیال 10 گیگ رفتم حموم و برگشتم دیدم 1.50 گیگ از حجم تعرفه ماهیانه که داشتم هم با دانلود رفت... چه کلاه برداره این ایرانسل
برای شما هر گیگ 83 تومن حساب شده
و قیمت هر گیگ 3600 تومنه!درسته؟
یعنی ADSL حدودا 43 برابر همین از شما پول میگیره
در مورد اون قسمت دوم حرفتون به شما حق میدم و به نظرم به ایرانسل اطلاع بدید
ولی واقعا با توجه به وضعیت اینترنت الان 6 گیگ با 500 تومن خیلی خوبه
به نظرم دوستان سعی کنیم واقع بین باشیم
ایرانسل رو با اپراتور AT&T مقایسه نکنید
ایرانسل رو باش شرکت های ایرانی مقایسه کنید
حتی شرکتی مثل آسیاتک که خیلی از سایت های دانلود ایرانی روی سرور های این شرکت میزبانی میشه نیومده یه طرح دانلود بذاره واسه سرورهای داخل
حداقل شاتل یه مقدار حرکت رو به جلو انجام داده
دنیای تجارت به نظرم عوض شده
الان شرکتی موفقه که ایده داشته باشه
همین شرکت های ADSL نمی تونن بسته 500 تومنی بذارن؟
نمی تونن تنوع بسته مصرفی داشته باشن؟
آیا داشتن یک اپلیکیشن موبایل حرفه ای خیلی کاره سختی هست؟
آیا داشتن پشتیبانی فنی با سواد بالا خیلی سخته؟
آیا داشتن یه تیم برای پیگیری مشکلات نویز و مخابراتی ( حتی اگر هزینه رو هم از مشتری بگیرن ) خیلی کاره سختی هست؟
دوستان قبول داشته باشید خیلی ا مشکلات هم به پهنای باند ربط نداره
اگر شما به مشتری بگید تو مرکز شما پهنای باند نیست و شرکت فعلا نمی تونه پهنای باند تایم نکنه خیلی بهتر از اینه که بهش بگید خطت نویز داره
من الان 1 ماهه می خوام از شاتل سرویس بگیرم؟
چرا باید اینقدر صبر کنم؟چرا شاتل نباید پیگیری کنه به صورت جدی؟
چرا یه شرکت پهنای باند خوبی داره و یه شرکت بد؟
مگه شرکت خوبه داره خودش پهنای باند می خره؟اونم از همونجایی می خره که بقیه می خرن
سیمکارتهای ایرانسل با شمارهگیری کد دستوری به سیمکارت ۴G تبدیل میشوند منتشر شده در ۲ اسفند, ۱۳۹۴ ۱۶:۰۲ | سرویس: اپراتورهای ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), خبر اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سینا: ایرانسل امکان ارتقای غیرحضوری سیمکارت معمولی به سیمکارت نسل چهارم خود با شمارهگیری کد دستوری را فراهم کرد. به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) از روابط عمومی ایرانسل، مشترکان این اپراتور که قصد تعویض سیمکارت خود به سیمکارت یوسیم با قابلیت اتصال به آخرین نسل فناوری اینترنت همراه (۴G/LTE) را دارند، میتوانند بدون نیاز به مراجعه به مراکز خدمات ایرانسل، کد دستوری #۱*۲*۱۰*۵۵۵* (ستاره ۵۵۵ ستاره ۱۰ ستاره ۲ ستاره ۱ مربع) را از خط ایرانسل خود شمارهگیری کرده و با تکمیل اطلاعات درخواستی، سیمکارت جدید را در نشانی مورد نظر تحویل بگیرند. برای فعالسازی سیمکارت جدید، لازم است مشترکان پس از دریافت سیمکارت، کد دستوری #۲*۲*۱۰*۵۵۵* (ستاره ۵۵۵ ستاره ۱۰ ستاره ۲ ستاره ۱ مربع) را مجدداً از همان سیمکارتی که با آن درخواست تعویض را دادهاند شمارهگیری کنند تا سیمکارت جدید فعال شود. هزینه استفاده از این سرویس برای متقاضیان در حال حاضر ۱۱هزار تومان است. ایرانسل پیش از این امکان تعویض سیمکارت از طریق تماس با شماره ۷۰۳۳ از خطوط ایرانسل و یا شماره ۰۹۳۷۷۰۳۳۰۰۰ از شمارههای غیرایرانسلی را نیز فراهم کرده بود.
پیشنهاد کمیسیون اروپا برای ارتقای سرویسهای اینترنت موبایل با فرکانس ۷۰۰ مگاهرتز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Le0nard0
21-02-2016, 19:45
یکی از اهداف زندگی من این شده که بلاخره 10 گیگی رو بگیرم :n01:
باید تنظیم میکردی که سر 30 دقیقه دانلود قطع بشه چون سرعت بالاست یه مقدار که آدم غفلت کنه حجم زیادی ازش میره
دوستان صحبت از گیگ می کنن. من که با نت 30 دقیقه ای حتی 500 مگ هم نمیتونم دان کنم. فوق العاده هم بی ثباته سرعتش. اصلا نمیشه روش حساب کرد (سمنان)
binamplayer
21-02-2016, 20:13
لامسب طمع ادمی نمیذاره حتی از 1 دفیقه هم بگذریم نتیجش این میشه که حجم به فنا میره
راهکار : شما رو 29 دقیقه حساب کنید فک کنید 29 دقیقه خریدید حل میشه [emoji1] [emoji1] [emoji2]
Sent from my LT26w using Tapatalk
mehr1362
21-02-2016, 20:25
سلام
دو مورد بالا را در سایت های دیگر دیدم ، مطمئن نیستم درست باشه
Tornado2800
21-02-2016, 21:00
سلام
دوستان ایرانسلی
سیمکارتتونو ایا تمایل دارید دائمی کنید به خاطر هزینه ی کمتر در مکالمه و پیامک یا خیر؟
یا ارزششو نداره
چون اعتباری ایرانسل نسبت به دائمی رایتلی که دارم خیلی هزینش بالاست !
از طرفی هم شنیدم ایرانسل برای دائمی هاش در بسته های اینترنتی به خصوص کم کاری میکنه
number-1
21-02-2016, 21:08
سلام
دوستان ایرانسلی
سیمکارتتونو ایا تمایل دارید دائمی کنید به خاطر هزینه ی کمتر در مکالمه و پیامک یا خیر؟
یا ارزششو نداره
چون اعتباری ایرانسل نسبت به دائمی رایتلی که دارم خیلی هزینش بالاست !
منم فکر میکنم به صرفه تره اما طرحایی که واسه اعتباری ها ارایه میشه خیلی بیشتر از دائمی هاس البته فعلا
Tornado2800
21-02-2016, 21:17
منم فکر میکنم به صرفه تره اما طرحایی که واسه اعتباری ها ارایه میشه خیلی بیشتر از دائمی هاس البته فعلا
از وقتی یادم هست ایرانسل برای دائمی ها کم کاری میکنه
دوستان دائمی نظرشون رو بگن در این باره واقعا طرح خاصی برای شما نیست؟
منطقه ی ما ایرانسل سرعتش ثابت :۴۰ مگابیت هست
رایتل : ۵ مگابیت
bigbang001
21-02-2016, 21:28
من اول دایمی گرفتم اما پس از مدتی ایرانسل به جای اینکه به دایمی امکانات بیشتری بده طرحهای خیلی کم و محدود و گرانی گذاشت. هر چقدر هم اعتراض کردم فایده نداشت اخرش مجبور شدم اعتباری بگیرم!
Sent from my iPhone 6s+
دایمی ایرانسل فقط طرح تماسش خوبه
Tornado2800
21-02-2016, 21:51
من اول دایمی گرفتم اما پس از مدتی ایرانسل به جای اینکه به دایمی امکانات بیشتری بده طرحهای خیلی کم و محدود و گرانی گذاشت. هر چقدر هم اعتراض کردم فایده نداشت اخرش مجبور شدم اعتباری بگیرم!
Sent from my iPhone 6s+
در حال حاضر مثلا بسته های اینترنتی نامحدود برای شما قرار نداده ؟
طرح هاش گرونتره نسبت به اعتباری؟
در حال حاضر مثلا بسته های اینترنتی نامحدود برای شما قرار نداده ؟
طرح هاش گرونتره نسبت به اعتباری؟
نه هیچ طرح ساعتی نداره الان تو ایرانسل من بودم طرحهای دیگش یکسانه
تا چند روز پیش که کد دستوری زدم طرح ساعتی داشت ولی الان همه رو برداشته
Tornado2800
21-02-2016, 21:55
Sent from my iPhone 6s+
نه هیچ طرح ساعتی نداره الان تو ایرانسل من بودم طرحهای دیگش یکسانه
عجب..
خیلی بده اینطوری !
اعتباری هم هزینه ی مکالمش زیاد هست هرچقدرم مکالمه ی کمی داشته باشی ولی خب روی هم رفته دقیقا ی ۶۸ تومان و برون شبکه ۹۰ تومان (تقریبی)زیاد هست
نسبت به دائمی رایتل... که کل کشور ۴۹ تومان و بسته های یکسان و خوب.
ولی خب رایتل سرعتش مثل ایرانسل نیست اما کند نیست
ادم گیج میشه چیکار کنه.
naser.051
21-02-2016, 21:56
تو ایرانسل نمیدونم چه خبره ولی مثلا بسته 30 گیگ خریدم اصلا به هیچ عنوان قابل استفاده نیست بیشترین سرعت 28 کیلوبایته اخه موندم میخاد مزدوم رو تیغ برنه که اون بحثش جداش و چنانچه میخاد سرویس بده چرا اینجوری نمیفهمم؟ من مشهد هستم ایرانسل از مشهد شروع کرد تجهیز کردن و کامل شده پوشش به قول ایرانسل ولی داغونه
Sent from my LT25i
bigbang001
21-02-2016, 21:58
خیلی از طرحها برای دایمی قابل خرید نیست.
مثلا ۳۰ گیگ ۶ ماهه وقتی میخوای بخری میزنه ویژه مشترکین اعتباری
Sent from my iPhone 6s+
دوستان میشه منو راهنمایی کنید میخوام سیمکارتمو از طریق کد دستوری یوسیم کنم کدشو بلدم ولی تو مرحله دوم که شماره سریال یا کیت جدید میخواد ارور میده
naser.051
21-02-2016, 21:59
خیلی از طرحها برای دایمی قابل خرید نیست.
مثلا ۳۰ گیگ ۶ ماهه وقتی میخوای بخری میزنه ویژه مشترکین اعتباری
Sent from my iPhone 6s+
من الان خریدم یرای دایمی !
Sent from my LT25i
bigbang001
21-02-2016, 22:01
من الان خریدم یرای دایمی !
Sent from my LT25i
Sent from my iPhone 6s+
naser.051
21-02-2016, 22:01
دوستان میشه منو راهنمایی کنید میخوام سیمکارتمو از طریق کد دستوری یوسیم کنم کدشو بلدم ولی تو مرحله دوم که شماره سریال یا کیت جدید میخواد ارور میده
منظورتون تبدیل به دایمی هست؟ usim که باید از دفتر خدمات ایرانسل برید بخرید
Sent from my LT25i
naser.051
21-02-2016, 22:02
Sent from my iPhone 6s+
من الان چجوری خریدم پس؟
Sent from my LT25i
یکی از اهداف زندگی من این شده که بلاخره 10 گیگی رو بگیرم :n01:
باید تنظیم میکردی که سر 30 دقیقه دانلود قطع بشه چون سرعت بالاست یه مقدار که آدم غفلت کنه حجم زیادی ازش میره
مدتهاست که در این تاپیک افرادی گلایه می کنند که بسته شبانه یا نامحدود ساعتی فعال کردن و بعد از اتمام، بخش قابل توجهی از حجم بسته های ماهانه یا بلندمدت با اعتبار ریالی موجود در حساب سیم کارت شون از دست رفته و بعد هم بنای بد و بیراه گفتن به ایرانسل را می گذارند که کلاهبردار است یا دزد یا .... نمی دانم ردیف کردن این القاب برای ایرانسل چقدر می تواند خسارت وارده به آنها را جبران کند؟ من چند باری به کسانی که در این تاپیک از امکان فعال سازی همزمان چند بسته روی یک سیم کارت پرسیده بودند توصیه کردم با وجود فراهم بودن این امکان از انجام آن صرف نظر کنند زیرا با توجه به سرعت بالا، لحظه ای غفلت کافی است تا موجوی بسته های بلند مدت یا موجودی ریالی سیم کارت ها را در چشم بر هم زدنی به باد دهد. بهترین راهکار برای استفاده از بسته های شبانه یا نامحدود ساعتی استفاده از سیم کارتی جداگانه برای این منظور است. الان که به لطف سیم کارت های هدیه اپراتورها و قیمت پایین سیم کارت های اعتباری، اغلب افراد بیش از یک سیم کارت در اختیار دارند بنابراین از این نظر مشکلی وجود ندارد. با یک سیم کارت اختصاصی برای استفاده از طرح های جذابی مانند شبانه یا ساعتی دیگر نه دغدغه از دست رفتن بسته های بلند مدت را دارید و نه بعدا برای دلداری خودتان دست به دامان بد و بیراه گفتن به ایرانسل می شوید که البته هیچ یک از زیان های وارده به شما را نیز جبران نمی کند. از طرفی دیگر حسرت یکی دو دقیقه هایی که پیش از پایان طرح فعال شده، بی خیال دانلود می شوید تا ناگهان شاهد از کف رفتن حجم بسته اصلی نباشید به دلتان نمی ماند و با خیال راحت می توانید از همه ثانیه های این طرح های به اصطلاح نامحدود استفاده کنید و به قول خودتان رکورد بزنید.
Le0nard0
21-02-2016, 23:38
مدتهاست که در این تاپیک افرادی گلایه می کنند که بسته شبانه یا نامحدود ساعتی فعال کردن و بعد از اتمام، بخش قابل توجهی از حجم بسته های ماهانه یا بلندمدت با اعتبار ریالی موجود در حساب سیم کارت .....
چه دل پری داری شما ! من نفهمیدم حرفای شما چه ربطی به پست من داشت که نقل قول کردی حرفای منو ولی جواب میدم. اگه کسی به ایرانسل میگه دزد به شخصیت حقوقی ایرانسل میگه نه به کارکنان زحمتکش یا مثلا اوپراتورهای 700 ش .ایرانسل میتونه کدی یا روشی بذاره که بعد از اتمام بسته های نامحدود اینترنت قطع بشه . همونطور که طرح کنترل مصرف آزاد رو گذاشته که با اتمام بسته اینترنت قطع میشه .
Armin.Computer
21-02-2016, 23:48
چه دل پری داری شما ! من نفهمیدم حرفای شما چه ربطی به پست من داشت که نقل قول کردی حرفای منو ولی جواب میدم. اگه کسی به ایرانسل میگه دزد به شخصیت حقوقی ایرانسل میگه نه به کارکنان زحمتکش یا مثلا اوپراتورهای 700 ش .ایرانسل میتونه کدی یا روشی بذاره که بعد از اتمام بسته های نامحدود اینترنت قطع بشه . همونطور که طرح کنترل مصرف آزاد رو گذاشته که با اتمام بسته اینترنت قطع میشه .
مگه بسته نامحدود بزنی وقتی بسته تموم بشه رو طرح کنترل مصرف آزاد نمیره؟
Le0nard0
22-02-2016, 00:03
مگه بسته نامحدود بزنی وقتی بسته تموم بشه رو طرح کنترل مصرف آزاد نمیره؟
روی مصرف آزاد نمیره ولی روی بسته محدود میره . منم میگم حتما میتونه کاری کنه که بعد از بسته نامحدود روی بسته محدود نره
Armin.Computer
22-02-2016, 00:08
روی مصرف آزاد نمیره ولی روی بسته محدود میره . منم میگم حتما میتونه کاری کنه که بعد از بسته نامحدود روی بسته محدود نره
به نظرم این حرکت خیلی اشتباه هست
باید قطع کنه
Le0nard0
22-02-2016, 00:15
به نظرم این حرکت خیلی اشتباه هست
باید قطع کنه
دلیلش کاملا مشخصه چرا این کارو نمیکنه . ایرانسل میدونه که کاربر بسته نامحدود رو فقط برای دانلود میگیره اینم میدونه که بلاخره در انتهای بسته نامحدود یه حجمی از بسته محدود کاربر هم کم میشه و چه سودی بهتر و باقلواتر از این
mehr1362
22-02-2016, 00:25
سلام
دو مورد بالا را در سایت های دیگر دیدم ، مطمئن نیستم درست باشه
این همه متخصص و دانشمند !
واقعا کسی جواب سوالم را نداره ؟
Electronic-Arts
22-02-2016, 01:47
دلیلش کاملا مشخصه چرا این کارو نمیکنه . ایرانسل میدونه که کاربر بسته نامحدود رو فقط برای دانلود میگیره اینم میدونه که بلاخره در انتهای بسته نامحدود یه حجمی از بسته محدود کاربر هم کم میشه و چه سودی بهتر و باقلواتر از این
اون کد کنترل مصرف آزاد رو میشه بنویسید؟
این همه متخصص و دانشمند !
واقعا کسی جواب سوالم را نداره ؟
خیر بسته هاتون هم که نوشتید اشتباهه من تو برنامه ایرانسل من که چک کردم نامحدود فقط روزانه داره نه هفتگی و اونم 30 دقیقه ای هست که تو روز اگر بخواید دانلود کنید و شب هم 2 تا 8 صبح (1ساغته 900 تومن 2 ساعته 1500 و 3 ساعته 2000 تومن)
Tornado2800
22-02-2016, 01:53
سلام
این طرح برای اعتباری ها هست یا فقط مشترکین جدید ؟
Electronic-Arts
22-02-2016, 01:58
سلام
این طرح برای اعتباری ها هست یا فقط مشترکین جدید ؟
مشترکین جدید که سیم کارت میخرن همون جا براشون فعال میکنن اینو اگر بخوان -.-
فقط جذب مشتری و بعدشم مثل الان که ملت رو تیغ زدن واسه یه تیکه پلاستیک که فقط دسترسی به LTE داشته باشی و 7 تومن گرفتن حالا میگن مجانی میشه از تو خونه هم سیم جدید LTE گرفت , منم یکی از میلیون ها نفر که 7 تومن دادم واسه تبدیل سیم کارتم
Le0nard0
22-02-2016, 02:01
خدمت شما : *555*3*2*3#
Le0nard0
22-02-2016, 02:03
فقط جذب مشتری و بعدشم مثل الان که ملت رو تیغ زدن واسه یه تیکه پلاستیک که فقط دسترسی به LTE داشته باشی و 7 تومن گرفتن حالا میگن مجانی میشه از تو خونه هم سیم جدید LTE گرفت , منم یکی از میلیون ها نفر که 7 تومن دادم واسه تبدیل سیم کارتم
طرح جدید تعویض سیمکارت از طریق کد مجانی نیست 11 تومن هزینه داره شما 4 تومن سود کردی
Tornado2800
22-02-2016, 02:11
عجب..
چی بگم.
اگه از رایتل بگم اینجا میان میگن طرفداریش نکن
ولی خداییش نسبت به کاری که ایرانسل داره با مشترکینش میکنه به خصوص دائمی ها فکر میکنم رایتل بهتر داره با مشتریاش کنار میاد
هرچند شخصا خیلی دوست دارم هر کدام بهتر هست رو همیشه استفاده کنم
Armin.Computer
22-02-2016, 02:26
مشترکین جدید که سیم کارت میخرن همون جا براشون فعال میکنن اینو اگر بخوان -.-
کجا مجانی بود؟ :دی
11 تومن پول میگیرن
+
واقعا 7 هزارتومن زیاده
نهایتش باید 2-3 تومن باشه
آخه چه خبره 7 هزارتومن
Electronic-Arts
22-02-2016, 02:42
طرح جدید تعویض سیمکارت از طریق کد مجانی نیست 11 تومن هزینه داره شما 4 تومن سود کردی
کجا مجانی بود؟ :دی
11 تومن پول میگیرن
+
واقعا 7 هزارتومن زیاده
نهایتش باید 2-3 تومن باشه
آخه چه خبره 7 هزارتومن
نمیدونم من دیدم نوشته با کد فکر کردم کد رو بزنی همون لحظه قفل سیم کارت که روی LTE نمیتونه سویچ کنه باز میشه , پس نتیجه میگیریم اینجا هم بازم چاپیدن ایرانسل گل کرده
امروز رفتم یه سیم کارت اعتباری همراه اول خریدم فقط واسه اینترنت (سیم کارت همراه اول خودم دائمی هست و تازه شبکش هم 2G هست که همراه اول میخواد بازم پول بچاپه که من برم سیم رو عوش کنم منم نمیرم عوض کنم و همین تماس و ... رو ازش استفاده میکنم) اول از همه که کارمند اون جا گفت شبکه همراه اول از دیروز قطع هست و 2 3 روز طول میکشه تا وصل بشه و سیم کارت شما فعال بشه :| منم قشنگ اونجا poker face بودم که یعنی چی که یک اپراتور نمایندگی خودش نمیتونه سیم کارت رو فعال کنه و این اصلا فعال کردن سیم کارت دیگه چه مسخره بازی هست؟ چرا سیم کارت از اول فعال نیست؟ و دوم این که جنس پوکه و کارت سیم کارت دقیقا از پلاستیک بازیافت هست واسه همون بازیافتشون هم 13 تومن ازم گرفت و سوم این که سیم کارتش یک پانچ هست فقط (یک معمولی داره و یک میکرو هم داخلش) و نانو نداره من اونجا گفتم این 4G هست دیگه؟ گفت بله بله گفتم پس چرا نانو نیست گفت نانو هست دیگه منم گفتم خانم یعنی من فرق نانو و میکرو رو نمیفهمم؟ گفت اگه میخواید براتون پانچ میکنم منم گفتم نمیخواد لازم نکرده
مشکل دیگه هم اینه که در حال حاضر ایرانسل بهترین اینترنت رو تو ایران داره میده حالا دیگه وقتی یه کشور بهترین اینترنتش این باشه دیگه بقیش رو حساب کنید
عجب..
چی بگم.
اگه از رایتل بگم اینجا میان میگن طرفداریش نکن
ولی خداییش نسبت به کاری که ایرانسل داره با مشترکینش میکنه به خصوص دائمی ها فکر میکنم رایتل بهتر داره با مشتریاش کنار میاد
هرچند شخصا خیلی دوست دارم هر کدام بهتر هست رو همیشه استفاده کنم
مشکلی که رایتل داره اینه که خون باباش رو میگیره واسه هر گیگ اینترنت سیم کارت معمولی هر گیگ از حدود 5 و خورده ای شروع میشه تا بسته های کم حجم به هر گیگ 10 تومن هم میرسه تازه سیم کارت دیتاش هم که مثلا حجمش ارزون تره هر گیگ 3333 تومن میشه حدودا اگر هم بخوای یک جا آخرین بستش رو بخری باید 408 تومن بدی واسه 144 گیگ که میشه هر گیگ 2833 که بازم گرونه
naser.051
22-02-2016, 03:37
نمیدونم من دیدم نوشته با کد فکر کردم کد رو بزنی همون لحظه قفل سیم کارت که روی LTE نمیتونه سویچ کنه باز میشه , پس نتیجه میگیریم اینجا هم بازم چاپیدن ایرانسل گل کرده
امروز رفتم یه سیم کارت اعتباری همراه اول خریدم فقط واسه اینترنت (سیم کارت همراه اول خودم دائمی هست و تازه شبکش هم 2G هست که همراه اول میخواد بازم پول بچاپه که من برم سیم رو عوش کنم منم نمیرم عوض کنم و همین تماس و ... رو ازش استفاده میکنم) اول از همه که کارمند اون جا گفت شبکه همراه اول از دیروز قطع هست و 2 3 روز طول میکشه تا وصل بشه و سیم کارت شما فعال بشه :| منم قشنگ اونجا poker face بودم که یعنی چی که یک اپراتور نمایندگی خودش نمیتونه سیم کارت رو فعال کنه و این اصلا فعال کردن سیم کارت دیگه چه مسخره بازی هست؟ چرا سیم کارت از اول فعال نیست؟ و دوم این که جنس پوکه و کارت سیم کارت دقیقا از پلاستیک بازیافت هست واسه همون بازیافتشون هم 13 تومن ازم گرفت و سوم این که سیم کارتش یک پانچ هست فقط (یک معمولی داره و یک میکرو هم داخلش) و نانو نداره من اونجا گفتم این 4G هست دیگه؟ گفت بله بله گفتم پس چرا نانو نیست گفت نانو هست دیگه منم گفتم خانم یعنی من فرق نانو و میکرو رو نمیفهمم؟ گفت اگه میخواید براتون پانچ میکنم منم گفتم نمیخواد لازم نکرده
مشکل دیگه هم اینه که در حال حاضر ایرانسل بهترین اینترنت رو تو ایران داره میده حالا دیگه وقتی یه کشور بهترین اینترنتش این باشه دیگه بقیش رو حساب کنید
مشکلی که رایتل داره اینه که خون باباش رو میگیره واسه هر گیگ اینترنت سیم کارت معمولی هر گیگ از حدود 5 و خورده ای شروع میشه تا بسته های کم حجم به هر گیگ 10 تومن هم میرسه تازه سیم کارت دیتاش هم که مثلا حجمش ارزون تره هر گیگ 3333 تومن میشه حدودا اگر هم بخوای یک جا آخرین بستش رو بخری باید 408 تومن بدی واسه 144 گیگ که میشه هر گیگ 2833 که بازم گرونه
کی گفته بهترین اینترنت ایرانسل هست؟ یک دلیل منطقی بیارید؟
Sent from my LT25i
در اینکه کیفیت خدمات اپراتورها در سطحی مطلوبی نیست(البته فعلا که هیچ چیزی در سطح مطلوب نیست) که شکی نیست اما دیگه سعی کنیم ایرادهای عجیب و غریب و بنی اسرائیلی هم نگیریم!
مگه ایرانسل روی سیم کارت های قدیمی قفلی چیزی گذاشته که نتونن به 4G کانکت شن؟!اون سیمکارت ها اصلا توانایی و تکنولوژی اتصال به 4G رو ندارن و ذاتا سیمکارت هاب مبتنی بر نسل دو بودن که با یه پله ارتقا به نسل سه هم کانکت شدن اما دیگه کشش 4G رو ندارن و باید تعویض بشن وقضیه چاپیدن و اینا مطرح نیست.
مگه میشه سیمکارت از اول فعال باشه؟ باید یه شخص حقیقی وجود داشته باشه که مدارکشو ارائه کنه و سیمکارتو به نام اون فعال کنن. مثل اینه که بگیم چرا موقع خرید ماشین صفر، ماشینا پلاک کرده نیستن!
اما کبفیت سیمکارتها رو قبول دارم واقعا پابینه و باید از مواد مرغوب تری استفاده بشه
منم هیچکدوم از این اپراتورها و خدماتشونو قبول ندارم(پست هامو ببینید متوجه میشید مثلا همین پست آخرم تو تاپیک همراه اول) اما یه سری چیزها هم دیگه واقعا تقصیر اینا نیست و روال کاره.
Miladran
22-02-2016, 09:35
تست همین الان:
برای شما هر گیگ 83 تومن حساب شده
و قیمت هر گیگ 3600 تومنه!درسته؟
یعنی ADSL حدودا 43 برابر همین از شما پول میگیره
در مورد اون قسمت دوم حرفتون به شما حق میدم و به نظرم به ایرانسل اطلاع بدید
ولی واقعا با توجه به وضعیت اینترنت الان 6 گیگ با 500 تومن خیلی خوبه
به نظرم دوستان سعی کنیم واقع بین باشیم
ایرانسل رو با اپراتور AT&T مقایسه نکنید
ایرانسل رو باش شرکت های ایرانی مقایسه کنید
حتی شرکتی مثل آسیاتک که خیلی از سایت های دانلود ایرانی روی سرور های این شرکت میزبانی میشه نیومده یه طرح دانلود بذاره واسه سرورهای داخل
حداقل شاتل یه مقدار حرکت رو به جلو انجام داده
دنیای تجارت به نظرم عوض شده
الان شرکتی موفقه که ایده داشته باشه
همین شرکت های ADSL نمی تونن بسته 500 تومنی بذارن؟
نمی تونن تنوع بسته مصرفی داشته باشن؟
آیا داشتن یک اپلیکیشن موبایل حرفه ای خیلی کاره سختی هست؟
آیا داشتن پشتیبانی فنی با سواد بالا خیلی سخته؟
آیا داشتن یه تیم برای پیگیری مشکلات نویز و مخابراتی ( حتی اگر هزینه رو هم از مشتری بگیرن ) خیلی کاره سختی هست؟
دوستان قبول داشته باشید خیلی ا مشکلات هم به پهنای باند ربط نداره
اگر شما به مشتری بگید تو مرکز شما پهنای باند نیست و شرکت فعلا نمی تونه پهنای باند تایم نکنه خیلی بهتر از اینه که بهش بگید خطت نویز داره
من الان 1 ماهه می خوام از شاتل سرویس بگیرم؟
چرا باید اینقدر صبر کنم؟چرا شاتل نباید پیگیری کنه به صورت جدی؟
چرا یه شرکت پهنای باند خوبی داره و یه شرکت بد؟
مگه شرکت خوبه داره خودش پهنای باند می خره؟اونم از همونجایی می خره که بقیه می خرن
نمیدونم این چه توجیهی هست که شما میکنید! با منطق شما اگربجای ده گیگ نیم گیگ هم بشه دانلود کرد باید خوشحال باشیم چون شرکتهای دیگه نیم گیگ رو دوهزارتومن میدن اینجا شده پانصد تومن! عجب.. حتی دویست مگ هم هنوز بصرفه هست مگه نه! دست ایرانسل درد نکنه ایراد از ماست که قدرشناس نیستم. حرف شما مانند اینه که یک میوه فروش تابلو بزنه پنج کیلو سیب هزار تومن. سیب هم تو بازار دوهزارتومن باشه. من و شما بخریم بعد که رفتیم خونه ببینیم یک کیلو سیب بیشتر تو پاکت نریخته بعد که بریم بهش بگیم دزدی و کم فروشی چهار کیلو دیگش کو بگه نه آقا... یک کیلو سیب همه جا دوهزارتومنه من هنوز هم بهتون یک کیلو هزار تومن حساب کردم!باید خوشحال هم باشید. کسی ایرانسل رو مجبور نکرده اعلام بکنه نامحدود و یا ده گیگ وقتی نمیتونه یا نمیخواد بده چرا کاربر رو فریب میده. باید حجمی رو اعلام بکنه که هشتاد درصد کاربرها قادر به رسیدن به حدود اون حجم باشن وگرنه میشه سوءاستفاده میشه فریب و میشه دزدی. در مورد پشتیبانی تنها تفاوت ایرانسل با شرکتهای دیگر اینه که ایرانسل تظاهر میکنه داره بهت رسیدگی میکنه ولی درواقع مانند بقیه کار خودش رو انجام میده و مشترک رو دست بسر میکنه. حداقلش شرکت های adsl نسبت به حداقل کیفیتی که در قرارداد ذکر شده و قطعی بیش از حد پاسخگو هستند. ایرانسل که اساسا پاسخگو نیست امروز سرعت من ده مگ فردا بشه پنجاه کیلو بایت و ماه ها همینطور بمونه آیا کاری از دستم میاد! در مورد شاتل هم که چند بار مطرح کردید خوب حتما پورت خالی در مخابرات منطقه شما نیست وگرنه همون روز اول وصل میکردند. بنده تو سی ساعت اسیاتک رو تخلیه کردند و صبانت برام وصل شد. فقط هم با دوتا تماس تلفنی بدون رفتن به جایی. کسی از مشتری بدش نمیاد اما باید امکانش هم باشه. الان ایرانسل در خیلی جاها 4g نداره یا بعضی جاها همون 3gهم نداره .
آقا یکی جواب سوال منو بده من بسته های اینترنت یک ماهه 5 گیگ که از 6صبح تا 12 ظهر فعاله میخرم خوب ولی نمیدونم چرا راس ساعت 11:30 قطع میشه و تا ساعت 12 هی من وصل میکنم هی اون قطع میکنه نمیدونم برای من اینجوریه یا ماله همه اینجوریه.با 700 تماس گرفتم یکی میگه که مشکل از بسته نیست .یکی دیگه میگه که انتن های منطقه تون اپدیت نیست.یکی هم میگه شبکه شلوغ میشه اون ساعت.خلاصه ولی همشون برام یه پرونده درست کردن و شماره پرونده رو برام پیامک میزدن (خدا خیرشون بده) غیر از این کاره دیگه ای انجام ندادن.تا اینکه به صورت اتفاقی متوجه شدم که اگر شارژ پولی داشته باشم .به هیچ عنوان نتم قطع نمیشه.و تا ساعت 12 وصله .اول فکر کردم از شارژه پولیم کم میشه بعد دیدم نه از شارژم کم نمیشه.خلاصه اینجوری مشکلم حل شد.حالا نمیدونم خبر این کشفو به اپراتور های 700 بدم یا نه؟نظرتووووووووون
binamplayer
22-02-2016, 11:06
اقا اینکه شما سرعت میگیرید این سرعت واقعیه که 18 مگ در ثانیه دانلود میکنه یا کمتر؟
بابا 18 مگ خیلیه نکنه تو ایرا ن نیستی .والا من که بالاترین سر عتی که گرفتم اونم کله سحر ساعت 6 صبح 8مگابیت بود اونم چی دو ثانیه رو 8 بود بعد میرفت اون پاینا رو 1 مگابیت.بعد چند دقیقه میومد بالا بعد میرفت پایین.از مودم دی لینک استفاده میکنم3جی که حداکٍر سرعتش 14 مگابیته.بقیه ساعتای روزم که سرعتش80 یا 90 کیلو بایته.هر وقت تبلیغات ایرانسلو میبینم تو تلویزیون دقیقا همونجایکه میگه سریعترین سرعت اینترنت در ایران دلم میخواد کلمو بکوبم به دیوار.یه وضعیه ها:n34:
Miladran
22-02-2016, 11:39
اقا اینکه شما سرعت میگیرید این سرعت واقعیه که 18 مگ در ثانیه دانلود میکنه یا کمتر؟
بابا 18 مگ خیلیه نکنه تو ایرا ن نیستی .والا من که بالاترین سر عتی که گرفتم اونم کله سحر ساعت 6 صبح 8مگابیت بود اونم چی دو ثانیه رو 8 بود بعد میرفت اون پاینا رو 1 مگابیت.بعد چند دقیقه میومد بالا بعد میرفت پایین.از مودم دی لینک استفاده میکنم3جی که حداکٍر سرعتش 14 مگابیته.بقیه ساعتای روزم که سرعتش80 یا 90 کیلو بایته.هر وقت تبلیغات ایرانسلو میبینم تو تلویزیون دقیقا همونجایکه میگه سریعترین سرعت اینترنت در ایران دلم میخواد کلمو بکوبم به دیوار.یه وضعیه ها:n34:
تازه این 18 مگ با اسپید تسته با دانلود منیجر تا 30 مگ هم میرسه. :n07:
binamplayer
22-02-2016, 11:50
شما با 3g یا 4g این سرعتو تجربه کردین؟
من اخرین سرعتم 1.5 مگ بوده چقدرم حال کردم خخ
آقا یکی جواب سوال منو بده من بسته های اینترنت یک ماهه 5 گیگ که از 6صبح تا 12 ظهر فعاله میخرم خوب ولی نمیدونم چرا راس ساعت 11:30 قطع میشه و تا ساعت 12 هی من وصل میکنم هی اون قطع میکنه نمیدونم برای من اینجوریه یا ماله همه اینجوریه.با 700 تماس گرفتم یکی میگه که مشکل از بسته نیست .یکی دیگه میگه که انتن های منطقه تون اپدیت نیست.یکی هم میگه شبکه شلوغ میشه اون ساعت.خلاصه ولی همشون برام یه پرونده درست کردن و شماره پرونده رو برام پیامک میزدن (خدا خیرشون بده) غیر از این کاره دیگه ای انجام ندادن.تا اینکه به صورت اتفاقی متوجه شدم که اگر شارژ پولی داشته باشم .به هیچ عنوان نتم قطع نمیشه.و تا ساعت 12 وصله .اول فکر کردم از شارژه پولیم کم میشه بعد دیدم نه از شارژم کم نمیشه.خلاصه اینجوری مشکلم حل شد.حالا نمیدونم خبر این کشفو به اپراتور های 700 بدم یا نه؟نظرتووووووووون
منم قبلا یه چیزی توی همین مایه ها گفتم مخصوصا برای کسانی که بسته نیم ساعته فعال می کنند ( قابل توجه کسانی که میگن سیم جداگانه ای برای این بسته استفاده کنید)
اگر توی سیم کارتتون بسته رزرو یا شارژ پولی داشته باشید خوب استفاده می کنید اما اگر موجودی صفره و بسته هم ندارید احتمال پریدن آنتن زیاده
Miladran
22-02-2016, 12:08
شما با 3g یا 4g این سرعتو تجربه کردین؟
من اخرین سرعتم 1.5 مگ بوده چقدرم حال کردم خخ
4G
در ضمن این 18 مگابیته یعنی با دانلود منیجر سرعت میشه حدودا 2.5 مگا بایت.
Armin.Computer
22-02-2016, 12:32
نمیدونم این چه توجیهی هست که شما میکنید! با منطق شما اگربجای ده گیگ نیم گیگ هم بشه دانلود کرد باید خوشحال باشیم چون شرکتهای دیگه نیم گیگ رو دوهزارتومن میدن اینجا شده پانصد تومن! عجب.. حتی دویست مگ هم هنوز بصرفه هست مگه نه! دست ایرانسل درد نکنه ایراد از ماست که قدرشناس نیستم. حرف شما مانند اینه که یک میوه فروش تابلو بزنه پنج کیلو سیب هزار تومن. سیب هم تو بازار دوهزارتومن باشه. من و شما بخریم بعد که رفتیم خونه ببینیم یک کیلو سیب بیشتر تو پاکت نریخته بعد که بریم بهش بگیم دزدی و کم فروشی چهار کیلو دیگش کو بگه نه آقا... یک کیلو سیب همه جا دوهزارتومنه من هنوز هم بهتون یک کیلو هزار تومن حساب کردم!باید خوشحال هم باشید. کسی ایرانسل رو مجبور نکرده اعلام بکنه نامحدود و یا ده گیگ وقتی نمیتونه یا نمیخواد بده چرا کاربر رو فریب میده. باید حجمی رو اعلام بکنه که هشتاد درصد کاربرها قادر به رسیدن به حدود اون حجم باشن وگرنه میشه سوءاستفاده میشه فریب و میشه دزدی. در مورد پشتیبانی تنها تفاوت ایرانسل با شرکتهای دیگر اینه که ایرانسل تظاهر میکنه داره بهت رسیدگی میکنه ولی درواقع مانند بقیه کار خودش رو انجام میده و مشترک رو دست بسر میکنه. حداقلش شرکت های adsl نسبت به حداقل کیفیتی که در قرارداد ذکر شده و قطعی بیش از حد پاسخگو هستند. ایرانسل که اساسا پاسخگو نیست امروز سرعت من ده مگ فردا بشه پنجاه کیلو بایت و ماه ها همینطور بمونه آیا کاری از دستم میاد! در مورد شاتل هم که چند بار مطرح کردید خوب حتما پورت خالی در مخابرات منطقه شما نیست وگرنه همون روز اول وصل میکردند. بنده تو سی ساعت اسیاتک رو تخلیه کردند و صبانت برام وصل شد. فقط هم با دوتا تماس تلفنی بدون رفتن به جایی. کسی از مشتری بدش نمیاد اما باید امکانش هم باشه. الان ایرانسل در خیلی جاها 4g نداره یا بعضی جاها همون 3gهم نداره .
من به شما حق میدم و نمیگم شما اشتباه می کنید
من خودم با نسل3 ایرانسل معمولا سرعت خیلی بالایی ندارم
و اصلا تو خونه ی ما فورجی وجود نداره
در مورد 10 گیگ شما هر موقع اون 10 گیگ رو پر کردی و دیدی اینترنت قطع شد ولی دقیقه هنوز داری می تونی معترض باشی
آخه من تا حالا ندیدم کسی این 10 گیگ رو پر کنه
اینکه ایرانسل پاسخگو هست یا نیست و isp ها پاسخگو هستن حرف شماست
ممکنه واسه همه اینجور نباشه
من خودم چندین بار از شرکت آسیاتک شکایت کردم
اگر پاسخگو بودن که شکایت نمی کردم
در مورد میوه فروش هم بگم که هیچ فرقی نمی کنه که اون شخص چی میگه مهم اینه که شما چی به نفعتونه
الان ایرانسل بیاد بگه 10 گیگ خوبه؟خودش هم می دونه کسی به 10 گیگ نمی رسه؟یعنی اون موقع این شرکت خوب میشه؟اینجا هیچ اتفاقی نیفتاده و فقط حرف ها عوض شده
در مورد پوشش هم به نظرم از سایر اپراتورها بهتر کار می کنه
شرکت های اینترنتی ایران باید با خود ایران مقایسه بشه و نه با شرکت های خارجی
به هر حال این نظر منه و من ایرانسل رو به شرکت های هم رده خودش مقایسه می کنم و نه با شرکت های دیگه
احتمال داره در سطح جهانی شرکت استانداردی نباشه
Electronic-Arts
22-02-2016, 13:10
در اینکه کیفیت خدمات اپراتورها در سطحی مطلوبی نیست(البته فعلا که هیچ چیزی در سطح مطلوب نیست) که شکی نیست اما دیگه سعی کنیم ایرادهای عجیب و غریب و بنی اسرائیلی هم نگیریم!
مگه ایرانسل روی سیم کارت های قدیمی قفلی چیزی گذاشته که نتونن به 4G کانکت شن؟!اون سیمکارت ها اصلا توانایی و تکنولوژی اتصال به 4G رو ندارن و ذاتا سیمکارت هاب مبتنی بر نسل دو بودن که با یه پله ارتقا به نسل سه هم کانکت شدن اما دیگه کشش 4G رو ندارن و باید تعویض بشن وقضیه چاپیدن و اینا مطرح نیست.
مگه میشه سیمکارت از اول فعال باشه؟ باید یه شخص حقیقی وجود داشته باشه که مدارکشو ارائه کنه و سیمکارتو به نام اون فعال کنن. مثل اینه که بگیم چرا موقع خرید ماشین صفر، ماشینا پلاک کرده نیستن!
اما کبفیت سیمکارتها رو قبول دارم واقعا پابینه و باید از مواد مرغوب تری استفاده بشه
منم هیچکدوم از این اپراتورها و خدماتشونو قبول ندارم(پست هامو ببینید متوجه میشید مثلا همین پست آخرم تو تاپیک همراه اول) اما یه سری چیزها هم دیگه واقعا تقصیر اینا نیست و روال کاره.
دوست عزیز بنده خودم مهندسی مخابرات میخونم وا اینا رو میدونم که سیم کارت میتونه کانکت بشه یا نه یا ایرانسل قفل کرده سریال سیم کارت های قدیمی رو روی شبکه 3G ممنون بابت توضیحات
و در مورد فعال بودن سیم کارت هم به شما توصیه میکنم یه کم فراتر از کشور بسیار پیشرفته ایران زمین یک سر به همین عراق و افغانستان بزنید ببینید سیم کارت ها از توی فروشگاه فعال هستند یا نه (نیازی نیست به اروپا برید همین کشورهای اطراف کافیه)
تنها دلیلی که سیم کارت ها فعال نیست فقط و فقط کنترل افراد در مواقع لزوم هست اونم نه به دلایل جنایی بلکه به دلایل دیگه
من خودم امارات که رفتم مدارک شناسایی رو دادم ولی سیم کارت همون جا فعال بود و جالب این جاست که آلمان که رفته بودم یه سیم کارت اعتباری اونجا خریدم طرف فقط اسمم رو پرسید نه مدرک شناسایی نه هیچی سیم کارت رو هم همون جا استفاده کردم!!!!!
کی گفته بهترین اینترنت ایرانسل هست؟ یک دلیل منطقی بیارید؟
Sent from my LT25i
دلایل به اندازه کافی هست از تجربیات خودم و سایر کاربران همین تاپیک و دوستان دیگه من حتی اگر بخواید ایرانسل رو اینترانت هم حساب کنید بسیار بسیار وضعش بهتر از های وب و آسیاتک و .... با سرعت اسمی 8 و 10 مگ و سرعت 200 300 کیلوبایت و پکت لاست حداقل 30% هست
این بحث شما هم مثل اینه که من بخوام به شما ثابت کنم الان روزه
بله ممکنه برای شما خوب نبوده باشه تو منطقه شما ولی برای من حداقل تا الان خوب بوده به جز 2 3 هفته اخیر که الان دوباره داره بهتر میشه
Armin.Computer
22-02-2016, 13:18
دوست عزیز بنده خودم مهندسی مخابرات میخونم وا اینا رو میدونم که سیم کارت میتونه کانکت بشه یا نه یا ایرانسل قفل کرده سریال سیم کارت های قدیمی رو روی شبکه 3G ممنون بابت توضیحات
و در مورد فعال بودن سیم کارت هم به شما توصیه میکنم یه کم فراتر از کشور بسیار پیشرفته ایران زمین یک سر به همین عراق و افغانستان بزنید ببینید سیم کارت ها از توی فروشگاه فعال هستند یا نه (نیازی نیست به اروپا برید همین کشورهای اطراف کافیه)
تنها دلیلی که سیم کارت ها فعال نیست فقط و فقط کنترل افراد در مواقع لزوم هست اونم نه به دلایل جنایی بلکه به دلایل دیگه
من خودم امارات که رفتم مدارک شناسایی رو دادم ولی سیم کارت همون جا فعال بود و جالب این جاست که آلمان که رفته بودم یه سیم کارت اعتباری اونجا خریدم طرف فقط اسمم رو پرسید نه مدرک شناسایی نه هیچی سیم کارت رو هم همون جا استفاده کردم!!!!!
دلایل به اندازه کافی هست از تجربیات خودم و سایر کاربران همین تاپیک و دوستان دیگه من حتی اگر بخواید ایرانسل رو اینترانت هم حساب کنید بسیار بسیار وضعش بهتر از های وب و آسیاتک و .... با سرعت اسمی 8 و 10 مگ و سرعت 200 300 کیلوبایت و پکت لاست حداقل 30% هست
بله ممکنه برای شما خوب نبوده باشه تو منطقه شما ولی برای من حداقل تا الان خوب بوده به جز 2 3 هفته اخیر که الان دوباره داره بهتر میشه
بله
حداقل انتظار میره فعال سازی سیم کارت 10 دقیقه باشه مثلا
Electronic-Arts
22-02-2016, 13:24
بله
حداقل انتظار میره فعال سازی سیم کارت 10 دقیقه باشه مثلا
اینم برای این که دوستان نگن من دارم طرفداری ایرانسل رو میکنم وضعیت بسیار افتضاح 4G ایرانسل همین الان
اینم وضعیت وایمکسش که الته نرمال هست ولی وضعیت 4G افتضاح
naser.051
22-02-2016, 13:30
حرف شما درست.ولی مثلا وقتی از مشهد شروع کردن به تجهیز چرا اینجوریه؟ الان 9 ماهه دارن پیگیری میکنن 6 ماه قبل هم کارشناس زنگ زد گفت پوشش تکمیله در مشهد این یعنی من نباید مشکل داشته باشم؟ چرا هرپط داره بدتر میشه؟ تازه کارشناسی که زنگ میزنه همچین حق به جانب رفتار میکنه انگار طلب باباشو داره ؟؟؟؟ پس اینا مردم رو ........ گیر اوردن سرعت 28 کیلوبایت خجالت آور نیست؟ من احتمال میدم که شما با ایرانسل یک صنم داری اگر نداشتی دفاع نمیکردی؟
Sent from my LT25i
Electronic-Arts
22-02-2016, 13:37
حرف شما درست.ولی مثلا وقتی از مشهد شروع کردن به تجهیز چرا اینجوریه؟ الان 9 ماهه دارن پیگیری میکنن 6 ماه قبل هم کارشناس زنگ زد گفت پوشش تکمیله در مشهد این یعنی من نباید مشکل داشته باشم؟ چرا هرپط داره بدتر میشه؟ تازه کارشناسی که زنگ میزنه همچین حق به جانب رفتار میکنه انگار طلب باباشو داره ؟؟؟؟ پس اینا مردم رو ........ گیر اوردن سرعت 28 کیلوبایت خجالت آور نیست؟ من احتمال میدم که شما با ایرانسل یک صنم داری اگر نداشتی دفاع نمیکردی؟
Sent from my LT25i
1-چندباری که من تماس گرفتم کسی از من طلب نداشت
2-بله من ماهی 1 میلیون دلار از طرف ایرانسل به حسابم میاد اینترنت سیم کارتم سرعتش 1 گیگابایت بر ثانیه هست با حجم دانلود نامحدود واسه این که واسه ایرانسل تبلیغ کنم و مشتری جور کنم
shirazdownload
22-02-2016, 13:58
الان ایرانسل در خیلی جاها 4g نداره یا بعضی جاها همون 3gهم نداره .
دوست عزیز در این مورد که شما داری گله میکنی از پوشش 3g/4g ، آخه مگه یه شبه کل ایران رو میتونه تجهیز کنه ؟!
ایرانسل الان حدود 1.5 سال هست مجوز راه اندازی 3g/4g رو گرفته
همراه اول با اون عظمت و درامد و پشتوانه مخابرات تاحالا تونسته نصف ایرانسل شهر هارو تجهیز کنه
حتی اعتقادی به 4G هم نداره
رایتل که 3 ساله مجوز داره هنوز تعداد شهر های تحت پوشش کمتری داره تا ایرانسل
دیگه نمیتونه که کلا ایران رو یدفعه تجهیز کنه! زمان میبره و اگر ایرانسل نبود من بعید میدوم حتی همراه اول و رایتل به فکر راه اندازی 4G می افتادن
درسته کیفیت یکنواختی نداره ولی خیلی وقت ها سرعتی رو ارائه داده که حتی خیلی از مردم ایران به چشم هم ندیدن !
و توی زمان های مختلف بسته هایی ارائه کرده که هر گیگ شاید 200 تومن هم کمتر بوده
درسته بسته هارو برمیداره و کم اذییت نکرده کاربر هارو، ولی در مقایسه با 2 اپراتور دیگه و حتی گاها شرکت های ADSL بهتر کار کرده
Armin.Computer
22-02-2016, 14:11
همین رایتل چند سال انحصار داشت با فرکانس 900 هیچ کاری نکرد
ایرانسل با فرکانس بالا پوشش بهتری نسبت به رایتل داره ظاهرا
شما تاپیک همراه اول و رایتل رو ببینید
اصلا آپدیت نمیشه
ولی ایرانسل مرتب داره آپدیت میشه
همین رایتل تا 2 سال پیش سرعتش رفته بود به پایه و حرفه ای تقسیم کرده بود
بیشترین فعالیت رو تو شبکه های اجتماعی همین ایرانسل داره
پشتیبانی چت و ایمیل داره
نقاط ضعفی هم قطعا داره
من خیلی دوست دارم همراه اول و رایتل از ایرانسل بهتر بشن
به نفع منه
میرم استفاده می کنم
واقعا رایتل و همراه اول هیچ ایده ای ندارن
در مورد پوشش هم بگم
من آدم فنی نیستم ولی به نظرم هر شرکتی بخواد پوشش بده هم محدودیت فنی داره و هم محدودیت مالی
ماشین ایرانی رو با ماشین ایرانی مقایسه می کنن
کسی سمند رو با سوناتا مقایسه نمی کنه
و کسی هم سوناتا رو با پورشه مقایسه نمی کنه
ولی میشه سمند رو 405 مقایسه کرد یا دنا رو با سورن
چون در رده هم هستن
mehr1362
22-02-2016, 14:22
خیر بسته هاتون هم که نوشتید اشتباهه من تو برنامه ایرانسل من که چک کردم نامحدود فقط روزانه داره نه هفتگی و اونم 30 دقیقه ای هست که تو روز اگر بخواید دانلود کنید و شب هم 2 تا 8 صبح (1ساغته 900 تومن 2 ساعته 1500 و 3 ساعته 2000 تومن)
مرسی داداش :n40:
دوست عزیز در این مورد که شما داری گله میکنی از پوشش 3g/4g ، آخه مگه یه شبه کل ایران رو میتونه تجهیز کنه ؟!
همراه اول با اون عظمت و درامد و پشتوانه مخابرات تاحالا تونسته نصف ایرانسل شهر هارو تجهیز کنه
دیگه نمیتونه که کلا ایران رو یدفعه تجهیز کنه! زمان میبره و اگر ایرانسل نبود من بعید میدوم حتی همراه اول و رایتل به فکر راه اندازی 4G می افتادن
درسته کیفیت یکنواختی نداره ولی خیلی وقت ها سرعتی رو ارائه داده که حتی خیلی از مردم ایران به چشم هم ندیدن !
درسته بسته هارو برمیداره و کم اذییت نکرده کاربر هارو، ولی در مقایسه با 2 اپراتور دیگه و حتی گاها شرکت های ADSL بهتر کار کرده
این مبین نت دهن ما را سرویس کرده بود .گیگی 13 هزار تومان اونم سرعت 300 کیلو بایت. پینگ اشغال. تازه گیگم میدزدید
ولی الان بخاطر ایرانسل مودم مبین نت تو سطل اشغاله
SAeedBaa
22-02-2016, 14:43
از طرفی تیم های بخش شبکه ایرانسل سخت مشغول ارتقا سایت ها به نسل 3 و 4 هستند و هر هفته حداقل 5 سایت را وارد شبکه اصلی میکنند که این خود در بعضی مواقع باعث اختلال سایت های دیگر میشود.
از طرفی بیشتر سایت های موبایل کشور بوسیله لینک های ماکرویو تغذیه میشوند که این خود بیشتر مواقع اختلال و محدودیت هایی را ایجاد می کند.
از طرفی شرکت زیر ساخت و شرکت های وابسته در حال کار بر روی پروژه های خود هستند که در بیشتر مواقع اختلالاتی را بر روی شبکه اصلی کشور وارد میکند که بغیر از خودشان کسی دیگر توان رفع انها را ندارد.
از طرفی نبود اینترنت پرسرعت و ارزان بیشتر مشترکین را ترغیب میکند که به طرف اینترنت اپراتورهای تلفن همراه امده و این شبکه را پر ترافیک کنند که نتیجه اش جز کاهش سرعت و اختلال نیست.
از طرفی نبود رقیب جدی برای ایرانسل ، دست انها را برای کارهای دلبخواهی باز گذاشته به طوری که هر طور میخواهند قیمت و محدودیت برای بسته ها ایجاد کرده و مشترکین را بازیچه میکند.
از طرفی نبود یک رگولاتوری مستقل و قاطع باعث شده .......
از طرفی دخالت بچه های بالا در فعالیت ارتباطی کشور .......
از طرفی .....
.
.
.
.
کمی تفکر
پ.ن: بچه های چیز ببینم چقدر چیز به اون چیزتون میدین که تو چیز گفت: جلوی افزایش پهنای باند باید گرفته بشه..
mehr1362
22-02-2016, 14:56
من اصفهان هستم و 3G ایرانسل داخل حیاط فقط یک خط آنتن دهی داره که اونم قطع و وصل میشه !
اما همراه اول پنج خط آنتن دهی داره داخل اتاق !
چرا شهری مثل اصفهان باید وضعیتش این طوری باشه ؟
از روزی که 3G راه افتاد همین وضعیت هست .
البته به نظر میاد خیلی خوب میدونند چه مناطقی مشترک کمتری هست !
شاید این حرفم یکم عجیب باشه ولی در این سالها به این نتیجه رسیدم .
از سال 1383 منتظر ADSL بودم که هیچ گاه در این منطقه ارائه نشد ! ( اصفهان ، چمران )
مبین نت داشتم که داخل اتاق آنتن نداشت ، مودم را میبستم به میله آنتن در پشت بوم !
الان هم که وایمکس ایرانسل دارم باور کنید داخل حیاط آنتن نداره ، بستمش به میله آنتن در پشت بوم !
در این سال ها به هر کسی گفتم ADSL ندارم اول پرسیده مگه کجایی ؟ وقتی گفتم اصفهان باور نکرده .
12 سال هست کاربر اینترنتم ولی یک بار هم در عمرم ADSL را تجربه نکردم .
چرا بعضی مناطق اینطوری هستند که هیچ چیزی پوشش ندارند ؟!
فقط و فقط همراه اول اینجا آنتن دارم بدون دردسر
این شرکت ها همشون به فکر منافع یک طرفه ی خودشون هستند ، فرقشون فرق بین بد و بدتر و بی پرده بگم ، فرق بین دزد و دزدتر هست .
سرعت 99999999 مگابایت در ثانیه اصلا ! وقتی نمیتونی دانلود بزنی چقدر به درد میخوره ؟
این حجم ها و تعرفه ها فقط به درد وبگردی میخورن ، برای وبگردی سرعت 100 کیلوبایت یا 100 مگابایت ، چقدر فرق داره ؟
فقط فرقش اینه که وقتی سرعت بالا باشه کاربر هم بیشتر مصرف میکنه و باز سودش نصیب این شرکت هاست .
الان کمتر کسی وایمکس ایرانسل تمدید میکنه ، اما من هنوز ترجیح میدم بر اینترنت سیم کارت .
چون در فرجه ی شبانه هر شب 4.5 گیگ میتونم بگیرم .
سرعت وقتی خوبه که بتونی دانلود هم بزنی
Le0nard0
22-02-2016, 15:41
از سال 1383 منتظر ADSL بودم که هیچ گاه در این منطقه ارائه نشد ! ( اصفهان ، چمران )
دلیلش چیه؟ پیگیری کردی؟
mehr1362
22-02-2016, 15:50
دلیلش چیه؟ پیگیری کردی؟
دلیلش فیبر نوری یا به قول بعضی DLC
سه منطقه ی دایره ای شکل یادم هست که مشخص کرده بودند و من هم در یکی از همون مناطق هستم .
من اسمشو میذارم مثلث برمودا :n02:
پیگیری هم کردم اما تا 100 نفر دنبالش نرن کسی ترتیب اثر نمیده .
حتی مخابرات اصفهان هم اینترنت نداد اینجا ، چندین بار در سال های مختلف پیگیری کردم .
جالب اینکه شماره های ما عوض شد ! الان اونایی که شماره قبلی ما را دارند میتونند ADSL بگیرند !
binamplayer
22-02-2016, 15:54
بردار از صد نفر. از همسایه ها،امضا بگیر. بده شاید درست کنند
rezausa2020
22-02-2016, 16:16
خداییش عجب چیزی گذاشته ایرانسل . فقط دقت کنید سرور ایران سرعت فول بهتون میده اکثر اوقات ولی مثلا سرور های خارجی معمولا بیشتر شبا خوبن
من 2 3 بار با اون بسته 30دقیقه ای به یک مشکلی خوردم که هی تا دانلود رو شروع میکردم قطع میکرد اینترنتو نمیدونم قضیش چیه ولی منم پیگیری نکردم !
اینم سرعت من : (من با لانچر یه بازی یکبار تا 5مگابایت هم سرعت گرفتم ولی فقط همون شب بود معمولا سرعت روی 4.5 مگابایت هست )
این عکس واسه ساعت 6 صبحه البته :D
Tornado2800
22-02-2016, 17:15
سلام
دوستان ایرانسل برای ارتباط بین ایرانسل و ایرانسل اعتباری بسته ی مکالمه قرار نداده ؟
خداییش عجب چیزی گذاشته ایرانسل . فقط دقت کنید سرور ایران سرعت فول بهتون میده اکثر اوقات ولی مثلا سرور های خارجی معمولا بیشتر شبا خوبن
من 2 3 بار با اون بسته 30دقیقه ای به یک مشکلی خوردم که هی تا دانلود رو شروع میکردم قطع میکرد اینترنتو نمیدونم قضیش چیه ولی منم پیگیری نکردم !
اینم سرعت من : (من با لانچر یه بازی یکبار تا 5مگابایت هم سرعت گرفتم ولی فقط همون شب بود معمولا سرعت روی 4.5 مگابایت هست )
این عکس واسه ساعت 6 صبحه البته :D
از طریق روتر متصل هستید؟
rezausa2020
22-02-2016, 17:20
از طریق روتر متصل هستید؟
نه گوشیم رو hotspot کردم
anti-military
22-02-2016, 20:14
چرا با اینترنت ایرانسل سایت های مثل Facebook و یا Youtube باز نمیشه؟
mohammad_203
22-02-2016, 21:50
من بسته 5 گیگ هفتگی رو خریدم
هات اسپات کردم و رو کامپیوتر در حدود 1.77 گیگ مصرف کردم
ولی تو برنامه my irancell زده 3.75 گیگ
درست حساب میکنن؟؟؟؟
کسی همچین مشکلی داشته؟
این مبین نت دهن ما را سرویس کرده بود .گیگی 13 هزار تومان اونم سرعت 300 کیلو بایت. پینگ اشغال. تازه گیگم میدزدید
ولی الان بخاطر ایرانسل مودم مبین نت تو سطل اشغاله
شما داری از وایمکس صحبت میکنی که کلا بدلیلی که من هیچ وقت نفهمیدم بیش از حد گران و از آن طرف بی کیفیت هست مبین نت و ایرانسل هم نداره. منهم مودم وایمکس ایرانسل رو به همین علت خیلی وقته دور انداختم اساسا وایمکس با این شرایط هیچ توجیهی نداره
شما داری از وایمکس صحبت میکنی که کلا بدلیلی که من هیچ وقت نفهمیدم بیش از حد گران و از آن طرف بی کیفیت هست مبین نت و ایرانسل هم نداره. منهم مودم وایمکس ایرانسل رو به همین علت خیلی وقته دور انداختم اساسا وایمکس با این شرایط هیچ توجیهی نداره
خوب ایرانسل همون کار وایمکس میکونه دیگه.همین الان تو خونه مون سه نفر دارند از اینترنت گوشیم استفاده میکنند بصورت وایفای
rezausa2020
22-02-2016, 22:36
درست حساب میکنن؟؟؟؟
کسی همچین مشکلی داشته؟
والا من چند بار تست کردم
همیشه دقیق بوده . احتمالا یک چیزی یا اتوماتیک داشته دانلود میکرده یا ...
mohammad_203
22-02-2016, 22:41
والا من چند بار تست کردم
همیشه دقیق بوده . احتمالا یک چیزی یا اتوماتیک داشته دانلود میکرده یا ...
شما با چی تست میکنی؟ با کدوم برنامه؟ رو گوشی چک میکنی یا رو کامپیوتر؟
binamplayer
22-02-2016, 22:49
دوستان با اینترنت 3g حداکثر سرعتی که معمولا ثابت بوده تجربه کردین چند مگ بوده
bigbang0661
22-02-2016, 22:49
امشب سرعت واسه من خوب نیست. بسته نامحدود 30 دقیقه ای خریدم سرعتم بیشتر از 1 مگ نرفت.
rezausa2020
22-02-2016, 22:52
شما با چی تست میکنی؟ با کدوم برنامه؟ رو گوشی چک میکنی یا رو کامپیوتر؟
با گوشی هات اسپات میکنم و با کامپیوتر وصل میشم
من خیلی دانلود کردم ازش معمولا با idm یا لانچر های مختلف ولی خوب همیشه قبلش حساب میکنم چند گیگه مثلا با یک بسته 30 دقیقه ای 5 6 گیگ میشه دانلود کرد بازم بستگی داره ولی خوب اکثر اوقات که چک کردم از برنامه تو گوشی همون قدر مصرف کرده
یک چیز دیگه اینکه من فکر نکنم اگر شما بسته های زمانی بگیری (30دقیقه ای - 1 2 3 ساعته که البته شبانه هستن ) هیچوقت بتونی اون مقداری که گفته تموم کنی !
به هر شکل اگر چیز دیگه ای بود خوش حال میشم کمک کنم
سلام دوستان
سلام دوستان
24 ژانویه وضع خوب بود ملاک وضع فعلی افراده ( یه ماه گذشته):n06:
- - - Updated - - -
چرا با اینترنت ایرانسل سایت های مثل Facebook و یا Youtube باز نمیشه؟
فیتیله تشریف دارن. تازه ایران تشریف اوردید؟
سلام
دوستان عزیز نرم افزاری نمیشناسید معرفی کنید من بدونم منطقه ی ما 4G شده یا خیر ؟
bilmazlar
22-02-2016, 23:40
درست حساب میکنن؟؟؟؟
کسی همچین مشکلی داشته؟
آنتی ویروسی که روی کامپیوترتون دارین چیه؟ متأسفانه به دلایل نامعلومی اینترنت ایرانسل وقتی روی کامپیوتر ازش استفاده بشه با بعضی آنتیویروسها به مشکل بر میخوره و دانلود الکی درست میشه. به ویژه اگه شما فایلی رو IDM و به صورت چند کانکشن همزمان دانلود کنی، در عمل ممکنه تا چند برابر حجم اون فایل ترافیک دانلود روی سیستمت ایجاد بشه. من خودم این رو با اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی و اینترنت ایرانسل روی لپتاپم تجربه کردم.
محض اطلاع میتونین به این دو تا پست قبلی من تو همین تاپیک یه نگاهی بیاندازین:
پست 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دوستان عزیز نرم افزاری نمیشناسید معرفی کنید من بدونم منطقه ی ما 4G شده یا خیر ؟
بهترین راه سرچ کردن با دستگاهی هست که 4 جی 1800 رو ساپرت می کنه
anti-military
22-02-2016, 23:50
24
فیتیله تشریف دارن. تازه ایران تشریف اوردید؟
نه آخه با کریو هم باز نمیشه! قبلا با ADSL باز میشد اما با ایرانسل با آنتی هیتلر هم باز نمیشه
درست حساب میکنن؟؟؟؟
کسی همچین مشکلی داشته؟
همیشه با یه برنامه تبادل دیتا در کامپیوتر رو رصد کن. من خودم از netspeedmonitor استفاده می کنم
mehr1362
23-02-2016, 00:52
درست حساب میکنن؟؟؟؟
کسی همچین مشکلی داشته؟
خیلی از نرم افزارها بدون اینکه متوجه بشید ترافیک را مصرف می کنند .
اگر تروجان و ویروس هم در سیستم باشه که ...
با برنامه ی NetLimiter میتونید بفهمید چه برنامه ای سرخود ترافیک را حروم میکنه و جلوش را ببندید .
naser.051
23-02-2016, 01:06
نت ایران به مدت دوساعت قطعه برام زنگ زدم ایرانسل یهانه میاره الان دارم با یک نت دیگه اینجا مینویسم 6 ماهه مشکل دارم شنبه که سرعتم 28 کیلوبایت بود الان که که قطعه دیگه مجبورم شکایت کنم رو اعصابه واغعا
Sent from my LT25i
بعد از چند روز دوباره مودمو وصل کردم ببینم وضعیت چه جوری شده. نتیجه اینه که وضعیت وبگردی از سایتهایی خارجی خیلی بهتر شده و سرورهای داخلی همچنان خرابه. پینگ گوگل از خیلی داخلی ها بهتر بود خودتون پینگها و سرعت داخلی رو ببینید از 4 تا سرور متفاوت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تک کانکشن خارجی
کیفیت سیگنال
Electronic-Arts
23-02-2016, 01:31
بعد از چند روز دوباره مودمو وصل کردم ببینم وضعیت چه جوری شده. نتیجه اینه که وضعیت وبگردی از سایتهایی خارجی خیلی بهتر شده و سرورهای داخلی همچنان خرابه. پینگ گوگل از خیلی داخلی ها بهتر بود خودتون پینگها و سرعت داخلی رو ببینید از 4 تا سرور متفاوت
اینم تک کانکشن خارجی
کیفیت سیگنال
آره دقیقا امروز پینگ سرورهای داخلی رفته روی 200 به بالا و سرعت و اینا هم که افتضاح البته ناگفته نماند تمام کاهش پینگ های من هم افتضاح بودند و حتی پینگ داخلی ADSL و وایمکس هم رفته بود رو 200 و 250 و البته کماکان هم ادامه داره ولی من یه کانکشن پیدا کردم که پینگم خوبه میتونم بازی کنم
rezausa2020
23-02-2016, 02:53
آره دقیقا امروز پینگ سرورهای داخلی رفته روی 200 به بالا و سرعت و اینا هم که افتضاح البته ناگفته نماند تمام کاهش پینگ های من هم افتضاح بودند و حتی پینگ داخلی ADSL و وایمکس هم رفته بود رو 200 و 250 و البته کماکان هم ادامه داره ولی من یه کانکشن پیدا کردم که پینگم خوبه میتونم بازی کنم
سلام میشه به منم معرفی کنید؟ من از 3جا دارم هیچکدوم نمیاد !!!!
اگر امکانش نیست اینجا بگید پ.خ کنید لطفا
ممنون
supermax15
23-02-2016, 05:15
4 جی رشت با 2 خط انتن ساعت 5 صبح
سلام دوستان
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
Javad0111
23-02-2016, 07:44
4G ساعت 7 صبح امروز با دو سرور ایران و خارج
Miladran
23-02-2016, 08:53
کدوم شهر؟؟
lvlohcen
23-02-2016, 10:47
اقتضاح
2 هفته هست که 3g تو عرب تهران ( تهرانسر ) روز تا شب کلا Time Out هست !
زنگ هم زدم پشتیبانی میگه در حال پیگیری هستند تا مشکل رفع بشه ولی این حرفشون برای 1 هفته پیشه و اصلا فرقی نکرده
پیگیری 1 هفته طول میکشه ؟ یعنی نمیتونن بفهمن مشکل کجاست ؟
حالا برعکس ! شب تا صبح بهترین سرعت و بهت میده ! تا 2.5 مگابایت سرعت دانلود میده
معلوم نیست فارشون چیه
ما ک رفتیم سمت وایرلس
تازه این 18 مگ با اسپید تسته با دانلود منیجر تا 30 مگ هم میرسه. :n07:
30 مگابیت سرعت داری به مگابایت میشه3.75 مگابایت مثه adsl میمونه کدوم شهری آقا من مشهدم مشهدم اولین شهری بود که 4جی توش راه افتاد.الان پسر همسایه مون یه گوشی 4جی خریده میگه سرعتش از 3جی پایینتره.تا چند سال دیگه صبر کنیم تا خوب بشه.چند سال صبر کردیم تا 3جی خوب بشه(که هنوز خوب نیست) 4جی رو راه انداختن.فکر کنم تا 4جی خوب بشه بپرن رو5جی.بابا این آقایون ادارههای بوق کوجاین.بعد این سرعتت ثابته یا بالا پایین میره.
mohammad_203
23-02-2016, 13:10
آنتی ویروسی که روی کامپیوترتون دارین چیه؟ متأسفانه به دلایل نامعلومی اینترنت ایرانسل وقتی روی کامپیوتر ازش استفاده بشه با بعضی آنتیویروسها به مشکل بر میخوره و دانلود الکی درست میشه. به ویژه اگه شما فایلی رو IDM و به صورت چند کانکشن همزمان دانلود کنی، در عمل ممکنه تا چند برابر حجم اون فایل ترافیک دانلود روی سیستمت ایجاد بشه. من خودم این رو با اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی و اینترنت ایرانسل روی لپتاپم تجربه کردم.
محض اطلاع میتونین به این دو تا پست قبلی من تو همین تاپیک یه نگاهی بیاندازین:
پست 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من کسپرسکی 2016 دارم . با IDM دانلود میکنم.رو 32 کانکشن میزارم و دانلود میکنم .
عجیبه واقعا .
اون دو تا پست رو ببینم خبرتون میکنم
بازممنون
LANDASEFR
23-02-2016, 13:35
دوستان راهی برای انتقال حجم ترافیک دوره به دوره بعد هست؟ از ماهانه به 3 ماهه منتقل میشه؟
behnamy01
23-02-2016, 14:22
اینم تک کانکشن خارجی
کیفیت سیگنال
این 2 تا عکس آخری که نقل قول کردم رو با چه نرم افزاری تست میگیرید؟
این 2 تا عکس آخری که نقل قول کردم رو با چه نرم افزاری تست میگیرید؟
اولی از این سایته. توی تنظیمات تست می تونی تعداد کانکشنها رو تعریف کنی که من روی 1 گذاشتم که توی عکس هم معلومه
دومی هم نرم افزاری که روی بعضی از مودمهای هواوی که با کابل وصلن جواب میده
Le0nard0
23-02-2016, 19:32
امروز یه سیم کارت معمولی به یوسیم تعویض کردم 6 تومن. نرخ ثابت نداره دفعه قبلی 7 تومن بود :n41:
یعنی سرعت داخلی ات نزدیک 50 مگابیته ؟؟ !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] daeede78e59800.jpg
یه سری از سر عتها تو این انجمن با پیشینه ای که تو سالهای نه چندان دور داشتیم باور نکردنیه و جالبه اکثرا ناراضیم هستن.اینکه تو نیم ساعت 7 گیگ دانلود کنی حتی اگر تو بعضی از ساعتها امکانپذیر باشه و یا از سرورهای داخل باشه قبلا رویایی بیش نبود الانم برای خیلیا رویاست.یکم باید شکر گذار باشیم و البته امیدوار به اینده.یادمون نره همین جند سال پیش دانلود یه فایل سه مگی تو یک ساعت امکانپذیر بود ولی الان....
ايرانسل خداييش هم سرعت و هم قيمت خوبي داره
فقط همين كه به نظر من شماره هاش اعتبار و وجه اجتماعي خوبي نداره وگر نه من كلا ميرفتم سمت ايرانسل
در سال جدید منتظر افزایش چشم گیر پوشش جاده ای 3G و 4G ایرانسل باشید :n06:
reza2700
24-02-2016, 07:37
ايرانسل خداييش هم سرعت و هم قيمت خوبي داره
فقط همين كه به نظر من شماره هاش اعتبار و وجه اجتماعي خوبي نداره وگر نه من كلا ميرفتم سمت ايرانسل
اونم با ترابرد پزیری شماره ها حل میشه به زودی
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
naser.051
24-02-2016, 07:45
الان چند روزه نت واسه من قطع میشه دوستان به نظرتون شکایت کنم؟ چون مشکل من کار الان نیست 9 ماهه مشکل دارم ایرانسل هردفعه میگه در حال پیگیریه؟
Sent from my LT25i
reza2700
24-02-2016, 07:45
لینک گروه تلگرامو میزاری میثم جان ممنون
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
binamplayer
24-02-2016, 08:56
اقا قضیه سرعت چیه؟
دوستان لطفا پست های اسپم مثل اونی که حذف شد رو فقط گزارش بدید و نقل قول نکنید که پست خودتون هم حذف میشه.
Armin.Computer
24-02-2016, 11:10
الان چند روزه نت واسه من قطع میشه دوستان به نظرتون شکایت کنم؟ چون مشکل من کار الان نیست 9 ماهه مشکل دارم ایرانسل هردفعه میگه در حال پیگیریه؟
Sent from my LT25i
پیشنهاد میشه از طریق ایمیل و پشتیبانی خود ایرانسل پیگیری بشه
دیدی جواب نمی گیرید و حق با شماست از طریق 195 پیگیری کنید
سلام یه سوالی داشتم.سیگنال ایرانسل تو خونه ما منهای77تا منهای80 دی بی ام هست.سرعت نتم پایینه.نکته اینکه سرعت نت پایینه ودر مکالمه با تلفن مشکلی نداریم.حالا سوالم اینه اگه یه تقویت کننده سیگنال خونگی بگیرم .و سیگنال تقویت بشه تاثیری در سرعت اینترنت داره یا نه؟ همین.
sadegh1010
25-02-2016, 17:03
3G Irancell
Sabzevar
سرور داخلی
سرور خارجی:n04:
وضعیت سرور خارجی و همچنین داخلی خیلی عالی شده در شبکه تریجی:n19::n19::n19:
Tornado2800
25-02-2016, 20:34
سلام
مگه بسته های 30 دقیقه ای 30 دقیقه نیست؟
برای من انقضا زده فردا
۴ جی سردار جنگل
البته مودم هست
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
hermione
25-02-2016, 21:48
سلام
برای من انقضا زده فردا
سلام.
به محض اولین اتصال به اینترنت نیم ساعت شروع میشه.
Electronic-Arts
25-02-2016, 23:03
سلام
برای من انقضا زده فردا
اون برای اولین اتصال هست و هم این که اگر چند تا بسته پشت سر هم بخواید فعال کنید میتونید تا 48 تا بسته فعال کنید و پشت سر هم فعال میشن
آزمون سرعت تک کانکشن با مودم 4G ایرانسل ساعت 8 و 45 بامداد جمعه
bardia-vr
26-02-2016, 10:37
سلام یه سوالی داشتم.سیگنال ایرانسل تو خونه ما منهای77تا منهای80 دی بی ام هست.سرعت نتم پایینه.نکته اینکه سرعت نت پایینه ودر مکالمه با تلفن مشکلی نداریم.حالا سوالم اینه اگه یه تقویت کننده سیگنال خونگی بگیرم .و سیگنال تقویت بشه تاثیری در سرعت اینترنت داره یا نه؟ همین.
سیگنال برای اینترنت هم خوبه،خرید تقویت کننده فقط هزینه بیخودیه، منتها اول مشخص کنید سیگنال توجی یا تریجی،کدوم منظورتونه؟
supermax15
26-02-2016, 10:40
36 گیگ دانلود در 3 ساعت با بسته 3 ساعته نامحدود 4 جی ایرانسل:n02:
سرعت 4 مگابایت ثابت
matr!x_2008
26-02-2016, 10:53
سرعت امروز خوبه... دانلود با سرعت 3 مگابایت از سرور ایران فیلم. البته سرعت تا 5 مگابایت هم میرفت ولی بیشتر رو 3 مگ ثابت میشد
behnamy01
26-02-2016, 11:16
اون برای اولین اتصال هست و هم این که اگر چند تا بسته پشت سر هم بخواید فعال کنید میتونید تا 48 تا بسته فعال کنید و پشت سر هم فعال میشن
چی؟ 48 تا بسته پشت سر هم فعال میشن؟ یعنی من الان میتونم 48 تا بسته 500 تومنی فعال کنم و شب تا صبح بگیرم بخوابم خودش فعال میشه پشت سرهم؟! اگه طرح "کنترل مصرف آزاد" رو فعال کنی که مشکلی پیش نمیاد؟ بازم پشت سرهم فعال میشن؟
mohammad_203
26-02-2016, 11:33
36 گیگ دانلود در 3 ساعت با بسته 3 ساعته نامحدود 4 جی ایرانسل:n02:
سرعت 4 مگابایت ثابت
از سرور های ایرانی دانلود داشتین؟ (فیلم و بازی اینجور چیزا دیگه :) )
binamplayer
26-02-2016, 11:39
36 تا نیست 26 تاست
supermax15
26-02-2016, 14:30
از سرور های ایرانی دانلود داشتین؟ (فیلم و بازی اینجور چیزا دیگه :) )
همزمان سرور خارج و با داخل رو واسه دانلود گزاشتم تا کل پهنای باند رو بگیره
انصافا پینگ خارجی خیلی بهتر شده
سیگنال برای اینترنت هم خوبه،خرید تقویت کننده فقط هزینه بیخودیه، منتها اول مشخص کنید سیگنال توجی یا تریجی،کدوم منظورتونه؟
خوب برای نت میخوام تقویت کننده بگیرم.2جی که نت نداره داره ولی دیگه سرعت نداره.برای 3جی و 4جی میخوام.البته الان من 3جی دارم و در اینده 4جی میخوام.مگه برای تقویت کننده فرقی میکنه که سیگنال 3جی رو تقویت کنه یا 4جی رو.من از این مودمهای سیمکارت خور استفاده میکنم. وقتی مودمو به یو اس بی پشت کیس میزنم.سه خط بیشتر انتن نداره.سرعتم پایینه .ولی به کابل یو اس بی که 1.5 متره وصل میکنم و مودمو میارم پشت پنجره 4خط انتن دارم و سرعتم تقریبا دو برابر میشه.برای همین گفتم اگه سیگنال تقویت بشه لابد تو سرعت نتم تاثیر داره.
Masoud 206-16v
27-02-2016, 09:45
خوب برای نت میخوام تقویت کننده بگیرم.2جی که نت نداره داره ولی دیگه سرعت نداره.برای 3جی و 4جی میخوام.البته الان من 3جی دارم و در اینده 4جی میخوام.مگه برای تقویت کننده فرقی میکنه که سیگنال 3جی رو تقویت کنه یا 4جی رو.من از این مودمهای سیمکارت خور استفاده میکنم. وقتی مودمو به یو اس بی پشت کیس میزنم.سه خط بیشتر انتن نداره.سرعتم پایینه .ولی به کابل یو اس بی که 1.5 متره وصل میکنم و مودمو میارم پشت پنجره 4خط انتن دارم و سرعتم تقریبا دو برابر میشه.برای همین گفتم اگه سیگنال تقویت بشه لابد تو سرعت نتم تاثیر داره.
اتفاقا آنتن بسيار كارآمد هستش و ديگه پرش و كم بودن سيگنال بوجود نمياره و يك ارتباط ثابت رو براي هميشه تا زماني كه به مودم نصب هست رو شكل ميده كه اين خودش باعث بالا رفتن سرعت چه دريافت و چه ارسال مي شود.
من خودم روي دوتا مودم اين تجربه رو دارم
هوواي e3372 , e150
7cEram
sadegh1010
27-02-2016, 10:27
انصافا پینگ خارجی خیلی بهتر شده
در تایید حرف شما دوست عزیز بله من از شبکه تریجی استفاده میکنم واقعا هم پینگ و هم سرعت شبکه خیلی بهتر شده
Arsenal2012
27-02-2016, 13:36
سلام دوستان من همین الان بسته 3 ساعته نامحدود 2 هزار تومان رو خردیم و تو برنامه مای ایرانسل زده 60 گیگ میشه دانلود کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
یعنی من اگه الان تو idm پی سی 55 گیگ لینک آماده بزارم ساعت 2 شب تا 5 شب دانلود کنه مشکلی نداره؟ یه وقت از حجم روزانه ام نمیدزده؟ سرعت اینترنتم تقریبا بین 30 تا 40 مگابیته .. تقریبا مثل همین دوستان 2 تا 4 مگ سرعت دانلودمه... بازی ها خیلی حجمشون زیاد شده اینو الان Mortal Kombat X Complete تو idm گزاشتم 36 گیگ حجمشه... 20 تا هم فیلم الان آماده میزارم که بشه 55 گیگ... 5 گیگ هم نوش جون ایرانسل:n02::n10:
binamplayer
27-02-2016, 13:39
باشه ایرانسل برات گذاشته چه خوش خیالی خیلی بتونی دانلود کنی 20 گیگ بهشه
behnamy01
27-02-2016, 13:54
اتفاقا آنتن بسيار كارآمد هستش و ديگه پرش و كم بودن سيگنال بوجود نمياره و يك ارتباط ثابت رو براي هميشه تا زماني كه به مودم نصب هست رو شكل ميده كه اين خودش باعث بالا رفتن سرعت چه دريافت و چه ارسال مي شود.
هوواي e3372 , e150
7cEram
شما از کجا و با چه قیمتی، تقویت کننده آنتن خریدی؟ من یک سرچ زدم قیمت های تقویت کننده های موبایـل میــلیـونی بود!
navid_fo
27-02-2016, 13:55
سلام
میشه بهم بگین کدوم سرویس ایرانسل هستش که شباش رایگان باشه کلا مثلا 15 تومن بدی ماهی شباش از فلان سرعت تا فلان سرعت 4g رایگان باشه
آیا افت سرعت داره 4g در ساعات رایگان
حدودا گیگی چند میوفته؟
برای منی که هر شب 7 گیگ رایگان با شاتل می کنم آیا می صرفه بیام روی 4g ایرانسل؟ یا همراه اول یا رایتل؟
مرسی از توجه تون
:n16:
Tornado2800
27-02-2016, 13:56
سلام
ایرانسل بسته های مکالمه پیامکی و مکالمه داره؟
سلام
میشه بهم بگین کدوم سرویس ایرانسل هستش که شباش رایگان باشه کلا مثلا 15 تومن بدی ماهی شباش از فلان سرعت تا فلان سرعت 4g رایگان باشه
آیا افت سرعت داره 4g در ساعات رایگان
حدودا گیگی چند میوفته؟
برای منی که هر شب 7 گیگ رایگان با شاتل می کنم آیا می صرفه بیام روی 4g ایرانسل؟ یا همراه اول یا رایتل؟
مرسی از توجه تون
:n16:
همچین بسته ای نداره
بسته های ساعتی را بیینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20% D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
سلام دوستان من همین الان بسته 3 ساعته نامحدود 2 هزار تومان رو خردیم و تو برنامه مای ایرانسل زده 60 گیگ میشه دانلود کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
یعنی من اگه الان تو idm پی سی 55 گیگ لینک آماده بزارم ساعت 2 شب تا 5 شب دانلود کنه مشکلی نداره؟ یه وقت از حجم روزانه ام نمیدزده؟ سرعت اینترنتم تقریبا بین 30 تا 40 مگابیته .. تقریبا مثل همین دوستان 2 تا 4 مگ سرعت دانلودمه... بازی ها خیلی حجمشون زیاد شده اینو الان Mortal Kombat X Complete تو idm گزاشتم 36 گیگ حجمشه... 20 تا هم فیلم الان آماده میزارم که بشه 55 گیگ... 5 گیگ هم نوش جون ایرانسل:n02::n10:
اون 60 گیگ فقط یه چیز نمادینه و به این معنی نیست که حتما میشه کلشو دانلود کرد، برای گرفتن کل اون 60 گیگ باید حداقل سرعت ثابتتون 5.7 مگابایت در ثانیه باشه( یعنی در طول این 3 ساعت سرعت از 5.7 پایین تر نیاد و از همون ثانیه اول تا ثانیه آخر هم در حال دانلود باشید) که بعیده کسی یه همچین حالتی براش پیش بیاد. من که خودم تا حالا بیشتر از 25 گیگ نتونستم با این بسته بگیرم. بسته نامحدود نیم ساعتی هم همینطوره
senator2011
27-02-2016, 15:27
توی تبریز بیشترین سرعتی که میشه گرفت چقدره؟ از 4G
4G irancell
پست دوم تاپیک ایرانسل به روز رسانی شد
مودم های ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeed_punisher2013
27-02-2016, 16:24
توی تبریز بیشترین سرعتی که میشه گرفت چقدره؟ از 4G
بستگی به منطقتون داره دوست عزیز من بیشترین سرعتی که گرفتم 5 مگابایت بر ثانیه(40 مگابیت)بوده
Masoud 206-16v
27-02-2016, 18:28
شما از کجا و با چه قیمتی، تقویت کننده آنتن خریدی؟ من یک سرچ زدم قیمت های تقویت کننده های موبایـل میــلیـونی بود!
سلام
من از سايت هاي خارجي تهيه ميكنم و تنها آنتن دوست عزيز نه تقويت كننده ي سيگنال.
قيمتها از ٢٥ دلار تا ٧٠دلار هست.
تقويت كننده ها از ٤٣٠تا ٦٠٠٠ دلار هستند.
7cEram
kasra2012
27-02-2016, 19:13
دوستاني ك مشكل سرعت داشتن حل نشده؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
naser.051
28-02-2016, 02:30
بدتر هم شده همین مونده بود هی قطو.وصل بشه که شد
Sent from my LT25i
hady1364
28-02-2016, 06:28
وقتی سرعت سرور خارجی از سرور داخلی بهتر میشود :n02:
4G مودم 3372
Le0nard0
28-02-2016, 09:44
دیشب با بسته 3 ساعته 41 گیگ گرفتم تا حدودی راضی ام
برای من بهتر شده
binamplayer
28-02-2016, 10:33
تا حدودی راضی هستی؟ خدااااااااااا سرعتت روی 3.8 مگ بوده ولی،از 4G استفاده می کردی؟
club2energy
28-02-2016, 10:52
ایرانسل یه روزی که خیلی دور نیست همه این طرح ها رو حذف میکنه
و شما میمونی و خاطرات خوش این روزا
که بهترین شرایط دانلود تاریخ ایران، با کمترین هزینه که حتی میشه گفت رایگان (انقدر هزینه ناچیزه) شما رو تا حدودی!!! راضی میکرد
binamplayer
28-02-2016, 10:56
که بهترین شرایط دانلود تاریخ ایران، با کمترین هزینه که حتی میشه گفت رایگان (انقدر هزینه ناچیزه) شما رو تا حدودی!!! راضی میکرد
شایدم برعکس... خدارو چه دیدی
انصافا انصاف هم خوب چيزيه
دوستان ناراحت نش واقعا اصراف
binamplayer
28-02-2016, 11:21
اقا قضیه 40 مگ چیه؟ تقسیم میشه به 8
مثلا میگه من 32 مگا سرعت دارم ولی دانلودم 4 مگ
ضریب 1 به 8 ؟
ميشه ٥ مگابابت
هر ٨ بيت ١ بايت
سرعت بر اساس بيت
حجم بر اساس بايت
سرعت هرچي بود تقسيم به ٨ ميشه مقدار دانلود
binamplayer
28-02-2016, 11:27
خوب رو چه حسابی؟
اقا قضیه 40 مگ چیه؟ تقسیم میشه به 8
مثلا میگه من 32 مگا سرعت دارم ولی دانلودم 4 مگ
ضریب 1 به 8 ؟
قضیشن بیت و بایته
هر بایت هشت بیته
پس وقتی سرعت چهل مگابیته میشه 5 مگابایت
استاندارد اصلی سرعت بیته مثلا توی لن میگن اتصال 100 مگ یا پورت 1 گیگ یعنی 100 و 1000 مگابیته
سلام دوستان عزیزم
راهنمایی بفرمایید بهترین مودم 4g حال حاضر ایرانسل کدومه
آیا مودم ها اختلافی در سرعت ایجاد می کنند؟
ممنون
داداش دانلود کردی نوش جونت
من فقط موندم 41 گیگ چی دانلود کردی؟:n04::n04:
من خودم هفته ایی 10 گیگ بیشتر دانلود ندارم
binamplayer
28-02-2016, 15:17
پس هنوز فیلم 30 گیگی رو یا تمام فصل های یه سریال با کیفیت بالا رو درک نکردی
سینا: ایرانسل در پانزدهمین همایش ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان تنها اپراتور دریافتکننده تندیس و گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرفکنندگان شد.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) از روابط عمومی ایرانسل؛ این اپراتور تلفن همراه به عنوان بزرگترین اپراتور دیتای ایران، بر اساس ارزیابیهای سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان موفق به دریافت تندیس و سومین گواهینامه متوالی رعایت حقوق مصرفکنندگان از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت شد. رضایت حداقل ۷۰ درصدی مشتریان، از موارد الزامی در فرآیند ارزیابی برای اخذ این جایزه ملی است.
در این همایش که با حضور محمدرضا نعمتزاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، سید محمدحسن ابوترابیفرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، سید محمود نوابی، معاون وزیر و رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و سید محمد جعفری رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان و جمع کثیری از مدیران بنگاههای نمونه تولیدی و خدماتی کشور برگزار شد، لوح و گواهینامه ویژه رعایت حقوق مصرفکنندگان، به علیرضا قلمبر دزفولی مدیرعامل ایرانسل اعطا شد.
پانزدهمین دوره اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرفکنندگان به همت انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان و با پشتیبانی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، صبح روز یکشنبه، ۹ اسفندماه در مرکز همایشهای بینالمللی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
ایرانسل همچنین در آبان ماه ۹۴ در دهمین همایش ملی کیفیت و بهرهوری، از سوی کمیته ارزیابی این همایش به عنوان شرکت برتر برگزیده شده بود.
Le0nard0
28-02-2016, 18:57
تا حدودی راضی هستی؟ خدااااااااااا سرعتت روی 3.8 مگ بوده ولی،از 4G استفاده می کردی؟
آره 4g . نسبت به 60 گیگی حدی که گذاشته 41 گیگ میشه 70درصد که منو نسبتا راضی میکنه ولی اون 30 درصد ذهنمو مشغول کرده:n02:
Le0nard0
28-02-2016, 19:01
من فکر نمیکنم ایرانسل برگ برنده خودشو که همین نامحدودهاست رو از دست بده
Le0nard0
28-02-2016, 19:13
داداش دانلود کردی نوش جونت
من فقط موندم 41 گیگ چی دانلود کردی؟:n04::n04:
من خودم هفته ایی 10 گیگ بیشتر دانلود ندارم
فیلم بلوری دانلود کردم اگه خدا قبول کنه
سینا: ایرانسل در پانزدهمین همایش ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان تنها اپراتور دریافتکننده تندیس و گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرفکنندگان شد.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) از روابط عمومی ایرانسل؛ این اپراتور تلفن همراه به عنوان بزرگترین اپراتور دیتای ایران، بر اساس ارزیابیهای سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان موفق به دریافت تندیس و سومین گواهینامه متوالی رعایت حقوق مصرفکنندگان از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت شد. رضایت حداقل ۷۰ درصدی مشتریان، از موارد الزامی در فرآیند ارزیابی برای اخذ این جایزه ملی است.
در این همایش که با حضور محمدرضا نعمتزاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، سید محمدحسن ابوترابیفرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، سید محمود نوابی، معاون وزیر و رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و سید محمد جعفری رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان و جمع کثیری از مدیران بنگاههای نمونه تولیدی و خدماتی کشور برگزار شد، لوح و گواهینامه ویژه رعایت حقوق مصرفکنندگان، به علیرضا قلمبر دزفولی مدیرعامل ایرانسل اعطا شد.
پانزدهمین دوره اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرفکنندگان به همت انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان و با پشتیبانی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، صبح روز یکشنبه، ۹ اسفندماه در مرکز همایشهای بینالمللی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
ایرانسل همچنین در آبان ماه ۹۴ در دهمین همایش ملی کیفیت و بهرهوری، از سوی کمیته ارزیابی این همایش به عنوان شرکت برتر برگزیده شده بود.
اون رضایت حداقل 70 درصد مصرف کننده گان دیگه از اون جک ها بود!اونهم برای ایرانسل... از کجا به این رسیدند نکنه از خود ایرانسل پرسیدند! از ایرانسل هم که بگذریم کلا بعیده اکثریت مردم ایران از چیزی یا شرایطی راضی باشند.
Electronic-Arts
28-02-2016, 21:09
قضیشن بیت و بایته
هر بایت هشت بیته
پس وقتی سرعت چهل مگابیته میشه 5 مگابایت
استاندارد اصلی سرعت بیته مثلا توی لن میگن اتصال 100 مگ یا پورت 1 گیگ یعنی 100 و 1000 مگابیته
میگم شب ساعت 10 تا 12 و یا مثلا همین الان میشه تو cmd از یه سرور خارجی (گوگل نباشه) با -t پینگ بگیرید؟ نمیدونم چرا چند روز شب بین 10 تا 12 این جوری میشه توی یک packet پینگ 110 هست تو پکت بعدی میره رو 280 باز بعدی میاد رو 110 و این طورا
مثلا از این سرور بگیرید
ping login.p1.worldoftanks.eu
ترجیحا بین 10 تا 12 شب باشه میخوام ببینم شبکه ایرانسل تو مشهد مشکل داره یا مشکل سراسری هست
اقا ما 4G نخواستیم همون 3G انتن بده واقعا عالیه البته تو منطقه ما الان چند ماهه زاییده همون اولاش خوب بود ولی الان 3G به زور میگیرم یابهتره بگم اصلا نمیگیرم.:n21::n21::n21:درحالیکه در فاصله 50 متری من دکل زدن که اونم معلوم نیست چه کوفتیه.
naser.051
28-02-2016, 21:48
میگم شب ساعت 10 تا 12 و یا مثلا همین الان میشه تو cmd از یه سرور خارجی (گوگل نباشه) با -t پینگ بگیرید؟ نمیدونم چرا چند روز شب بین 10 تا 12 این جوری میشه توی یک packet پینگ 110 هست تو پکت بعدی میره رو 280 باز بعدی میاد رو 110 و این طورا
مثلا از این سرور بگیرید
ترجیحا بین 10 تا 12 شب باشه میخوام ببینم شبکه ایرانسل تو مشهد مشکل داره یا مشکل سراسری هست
بنده هم مشهدم تو این ساعت ها برای منم همین مشکل داره گاهن قطع میشه کلا چند نفر دیگه هم همین مشکل دارن
Sent from my LT25i
مثلا از این سرور بگیرید
خدمت شما
اینم با یه واسط داخلی خواستی بگو ادرسشو پخ کنم
Electronic-Arts
28-02-2016, 23:15
بنده هم مشهدم تو این ساعت ها برای منم همین مشکل داره گاهن قطع میشه کلا چند نفر دیگه هم همین مشکل دارن
Sent from my LT25i
مشهد کلا خیلی وضعش افتضاحه ولی بدبختی اینه که رایتل که اصلا من ....... میذارم (هر فحشی خواستید خودتون بذارید) همراه اول هم که سرعت دانلودش هم از ایرانسل پایین تره (من با ایرانسل حدودا 10 مگابیت سرعت دارم با همراه اول 6 7 مگابیت) و پینگ همراه اول هم با سرور داخلی 110 120 هست (من چون بازی میکنم پینگ برام خیلی مهمه) ولی ایرانسل از همه بهتره که همین بهترش هم افتضاحه
و این جا هم میبینم که بقیه 40 50 مگابیت سرعت دارن در حالی که من با 4 آنتن و RSSI -71 حداکثر سرعتم 18 مگابیت بیشتر نیست
من دوباره به ایرانسل زنگ میزنم و اگر سرعت من ( و کل مشهد چون میدونم کل مشهد افتضاحه) رو بردن بالا در حد همون حداقل 20 30 مگابیت (40 50 مگابیت ارزونی خودشون) که هیچی وگرنه میرم به سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت میکنم از ایرانسل که هر چه قدر زنگ میزنم توجهی به افزایش کیفیت نمیکنن
Le0nard0
28-02-2016, 23:26
و این جا هم میبینم که بقیه 40 50 مگابیت سرعت دارن در حالی که من با 4 آنتن و RSSI -71 حداکثر سرعتم 18 مگابیت بیشتر نیست
من دوباره به ایرانسل زنگ میزنم و اگر سرعت من ( و کل مشهد چون میدونم کل مشهد افتضاحه) رو بردن بالا در حد همون حداقل 20 30 مگابیت (40 50 مگابیت ارزونی خودشون) که هیچی وگرنه میرم به سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت میکنم از ایرانسل که هر چه قدر زنگ میزنم توجهی به افزایش کیفیت نمیکنن
منطقه دیگه هم تست کردی سرعتت همین 10 بوده؟ شاید منطقتون افزایش کاربر داشته این مدت
rezausa2020
28-02-2016, 23:44
مشهد کلا خیلی وضعش افتضاحه ولی بدبختی اینه که رایتل که اصلا من ....... میذارم (هر فحشی خواستید خودتون بذارید) همراه اول هم که سرعت دانلودش هم از ایرانسل پایین تره (من با ایرانسل حدودا 10 مگابیت سرعت دارم با همراه اول 6 7 مگابیت) و پینگ همراه اول هم با سرور داخلی 110 120 هست (من چون بازی میکنم پینگ برام خیلی مهمه) ولی ایرانسل از همه بهتره که همین بهترش هم افتضاحه
فکر نکنم ایرانسل مخصوصا جایی رو سرعتشو کم کرده باشه!!! اگه انقدر سرعت نمیگیری حتما همینقدر بیشتر هم نمیره دست اونا هم نیست
ایرانسل خیر سرش تو 23 تا کشور اپراتوره بعید میدونم حتی اگر شکایت هم بکنید چیزی عوض شه !
naser.051
28-02-2016, 23:54
من یکساله مشکل دارم پیگیری نمیکنن کلا بیخیالش شدم چون حوصله شکایت ندارم
Sent from my LT25i
naser.051
29-02-2016, 00:02
من یکساله مشکل دارم پیگیری نمیکنن کلا بیخیالش شدم چون حوصله شکایت ندارم
Sent from my LT25i
Electronic-Arts
29-02-2016, 00:30
منطقه دیگه هم تست کردی سرعتت همین 10 بوده؟ شاید منطقتون افزایش کاربر داشته این مدت
سرعت من 10 مگ بود ولی الان حدودا 15 16 مگ شده و 24 ساعت شبانه روز هم همینه و به همین دلیل این که کاربرای دیگه دانلود کنن منتفی هست چون کاربرای دیگه که 24 ساعت دانلود نمیکنن!!!!!
منطقه دیگه همین جوریه حداکثر 17 18 مگ به هیچ عنوان من تو مشهد سرعت 19 20 مگ به بالا پیدا نکردم و این معلومه که یا 1-محدود کردن سرعت رو 2-پهنای باند کمی به دکل دادن
فکر نکنم ایرانسل مخصوصا جایی رو سرعتشو کم کرده باشه!!! اگه انقدر سرعت نمیگیری حتما همینقدر بیشتر هم نمیره دست اونا هم نیست
ایرانسل خیر سرش تو 23 تا کشور اپراتوره بعید میدونم حتی اگر شکایت هم بکنید چیزی عوض شه !
1-حتما اون قدری قدرت دارم که بتونم چیزی رو عوض کنم!!!!!!
2-همینقدر بیشتر باید بره وقتی شرایط من از لحاظ سیگنال و ... دقیقا عین کسانی هست که 50 مگ میگیرن
3-ایرنسل کاره ای نیست اون MTN هست که توی تمام کشورها خودش نمایندگی داره با کارکنان خودش و تمام امور دست خودش هست ولی توی ایران به یه سری دلایل کاملا مشخص!!!! فقط 49% سهام ایرانسل متعلق به MTN هست و دخالت MTN اصلی آفریقای جنوبی فقط و فقط در حد تجهیزات و نرم افزار هست و هیچ گونه حق دخالتی توی قیمت های ایرانسل و سیاست سرعت ها و .... نداره فقط و فقط همون طور که گفت آپدیت دکل ها و نرم افزار ها و ....
Le0nard0
29-02-2016, 00:51
انصافا انصاف هم خوب چيزيه
دوستان ناراحت نش واقعا اصراف
اسراف چیه؟ 2 تومن پول دادم باید استفاده کنم ایرانسل از 2 تومنش میگذره که من بگذرم؟
naser.051
29-02-2016, 01:01
دوستان به نظر من بیاید 3372 بهش انتن ts-9 وصل کنید یک حدت تست کنید ببینید ایا تغیری میکنه بدتر میشه یا بهتر؟ چون این مدل انتن از نوع mimo هست کیفیت دریافت سیگنالش خیلی قویترو بهتره اگر با استفاده از انتن بار هم مشکلات پا برجا بود نتیجه رو اعلام.کنید
Sent from my LT25i
اسراف چیه؟ 2 تومن پول دادم باید استفاده کنم ایرانسل از 2 تومنش میگذره که من بگذرم؟
سلام دوست من
حق با شماست
fafool70
29-02-2016, 01:16
شما و بعضی از دوستان دیکه خییلیییی انتظارتون بالا رفته . تا یه سال پیش با adsl سرعت 4 مگ دانلود میکردین بهد الان با 18 مگ راضی نمیشین ؟؟
برادر من سرعتت خیلی خوبه از خوبم هزار قدم اونوروتر . جای من هستم وسط شهر و اطراف شهر و... سرعت از 28 کیلوبایت بیشتر نمیشه هیچ کاری نمی کنن با هزار بار شکایت . بعد بیان برا شما ببرنش 40 مگ ؟؟
اون.تستی که بعضی ها میزارن از هر هزار نفر دو نفر هست اونم ممکنه منطقشون شلوغ نباشه
senator2011
29-02-2016, 01:40
شما و بعضی از دوستان دیکه خییلیییی انتظارتون بالا رفته . تا یه سال پیش با adsl سرعت 4 مگ دانلود میکردین بهد الان با 18 مگ راضی نمیشین ؟؟
برادر من سرعتت خیلی خوبه از خوبم هزار قدم اونوروتر . جای من هستم وسط شهر و اطراف شهر و... سرعت از 28 کیلوبایت بیشتر نمیشه هیچ کاری نمی کنن با هزار بار شکایت . بعد بیان برا شما ببرنش 40 مگ ؟؟
اون.تستی که بعضی ها میزارن از هر هزار نفر دو نفر هست اونم ممکنه منطقشون شلوغ نباشه
منظور این دوستمون اینه که اون بسته ای که میخره رو نمیتونه تموم کنه توی ساعت مقرر و پولش به هدر میره
وگرنه سرعتشون در مقایسه با قبل خیلی هم خوبه
Electronic-Arts
29-02-2016, 01:49
منظور این دوستمون اینه که اون بسته ای که میخره رو نمیتونه تموم کنه توی ساعت مقرر و پولش به هدر میره
وگرنه سرعتشون در مقایسه با قبل خیلی هم خوبه
نه دوست عزیز اصلا منظور من این نیست
من اصلا برام دانلود مهم نیست و همین 18 مگ هم استریم آنلاین تماشا کردن و همه کارای منو راه میندازه ولی چرا وقتی بقیه 40 50 مگ دارن من 18 مگ داشته باشم؟ در حالی که هیچ کسی هم تو منطقه ما دانلود نمیکنه اگر هم دانلود بکنه تو سرعت من تاثیر نداره به خاطر این که من 24 ساعته همین سرعت رو دارم و کسی نمیاد 24 ساعت دانلود کنه که بگیم واسه این سرعت من کمتره , نامحدود که نیست که بگیرم طرف گذاشته واسه دانلود رفته مسافرت
نه دوست عزیز اصلا منظور من این نیست
من اصلا برام دانلود مهم نیست و همین 18 مگ هم استریم آنلاین تماشا کردن و همه کارای منو راه میندازه ولی چرا وقتی بقیه 40 50 مگ دارن من 18 مگ داشته باشم؟ در حالی که هیچ کسی هم تو منطقه ما دانلود نمیکنه اگر هم دانلود بکنه تو سرعت من تاثیر نداره به خاطر این که من 24 ساعته همین سرعت رو دارم و کسی نمیاد 24 ساعت دانلود کنه که بگیم واسه این سرعت من کمتره , نامحدود که نیست که بگیرم طرف گذاشته واسه دانلود رفته مسافرت
دوست قبلی پاسخ شما رو دادند 40_50مگ خیالی برای هزار نفر یک نفر هم نیست و بیشتر هم جنبه تبلیغاتی داره شما یک چند مدتی که تو این جا بیای مسائلی دستت میاد و متوجه میشی خیلی چیزها رو نباید جدی بگیری . اگر واقعا 18مگ رو داری کلاهت رو ده متر بنداز بالا مطمئن باشید نود درصد افراد زیر ده و بطور متوسط در تمام روز بخوای حساب کنی زیر چهار پنج مگ هستند. در شیراز هم که ما هستیم تو ساعت نه و ده صبح تااخرهای شب 2-3مگ هست. این تازه رو های خوبش هست وگرنه مواقع زیادی بوده که یک مگ هم نمیرسیده.
Behzad83
29-02-2016, 06:09
سرعت من 10 مگ بود ولی الان حدودا 15 16 مگ شده و 24 ساعت شبانه روز هم همینه و به همین دلیل این که کاربرای دیگه دانلود کنن منتفی هست چون کاربرای دیگه که 24 ساعت دانلود نمیکنن!!!!!
منطقه دیگه همین جوریه حداکثر 17 18 مگ به هیچ عنوان من تو مشهد سرعت 19 20 مگ به بالا پیدا نکردم و این معلومه که یا 1-محدود کردن سرعت رو 2-پهنای باند کمی به دکل دادن
1-حتما اون قدری قدرت دارم که بتونم چیزی رو عوض کنم!!!!!!
2-همینقدر بیشتر باید بره وقتی شرایط من از لحاظ سیگنال و ... دقیقا عین کسانی هست که 50 مگ میگیرن
3-ایرنسل کاره ای نیست اون MTN هست که توی تمام کشورها خودش نمایندگی داره با کارکنان خودش و تمام امور دست خودش هست ولی توی ایران به یه سری دلایل کاملا مشخص!!!! فقط 49% سهام ایرانسل متعلق به MTN هست و دخالت MTN اصلی آفریقای جنوبی فقط و فقط در حد تجهیزات و نرم افزار هست و هیچ گونه حق دخالتی توی قیمت های ایرانسل و سیاست سرعت ها و .... نداره فقط و فقط همون طور که گفت آپدیت دکل ها و نرم افزار ها و ....
اگه اونقدر قدرت داری که بتونی ایرانسل رو عوض کنی دیگه اعتراضت اینجا چیه؟!
همین الان برو خدمتشون برس من هم پشتتم!
فقط واسه کل کشور اقدام کن که همه دعات کنن.
سلام دوست من
مشهد امروز تا ٢٥ وچند روز پيش قبل انتخابات تا ٣٥
منطقه طلاب
البته ١٨ هم خوبه
ايرانسل سرعت رو كه تضمين نميكنه
فكر نكنم شكايت منطقي باشه جوابش همينه
هوواي e3372 , e150
7cEram
سلام شما تقویت کننده گرفتین.تو سرعت اینترنت چقدر تاثیر داشت.از سرعت حدداکثر مودم میشه استفاده کرد.من مودم حداکثر سرعتش14مگابیت هست.یعنی الان که با سرعت 1 مگابیت وصلم اون موقع بشه 14 مگابیت
Le0nard0
29-02-2016, 11:26
سلام دوست من
حق با شماست
آقا یادش بخیر اولین رســـیور من همین srx190d بود
چرا تست سرعتت توی آواتارت اینقدر کوچیکه؟ میخوای ریا نشه؟:n02:
سلام
من از سايت هاي خارجي تهيه ميكنم و تنها آنتن دوست عزيز نه تقويت كننده ي سيگنال.
قيمتها از ٢٥ دلار تا ٧٠دلار هست.
تقويت كننده ها از ٤٣٠تا ٦٠٠٠ دلار هستند.
7cEram
دوباره سلام شما فقط آنتن استفاده کردی فقط اینکه اگه از انتن تنها استفاده کردی چطوری وصلش کردی به مودم e150 اخه وقتی تقویت کننده باشه سیگنالو خودش پخش میکنه آیا انتن تنها هم میتونه سیگنالو پخش کنه ؟
آقا یادش بخیر اولین رســـیور من همین srx190d بود
چرا تست سرعتت توی آواتارت اینقدر کوچیکه؟ میخوای ریا نشه؟:n02:
سلام دوست من
دقيقا ياد قديم اولين رسيورم
ريا كه شده اينجا تو منطقه بالا ترين سرعت رو دارم همسايه ها ناراحت نشن
البته استفاده تراكتوري ندارم
Masoud 206-16v
29-02-2016, 12:33
دوباره سلام شما فقط آنتن استفاده کردی فقط اینکه اگه از انتن تنها استفاده کردی چطوری وصلش کردی به مودم e150 اخه وقتی تقویت کننده باشه سیگنالو خودش پخش میکنه آیا انتن تنها هم میتونه سیگنالو پخش کنه ؟
دوست عزيز آنتن باعث ميشه فقط سيگنال رو بهتر دريافت كنه مثل زماني كه شما از آنتن راديو استفاده ميكنيد.
تقويت كننده كاملا بحثش جداست و هزينه ي بمراتب بالاتري داره.
حالا اين آنتن در مودم ها و دانگلهاي تري جي و فورجي باعث ميشه سيگنال پايدارتري از دكل دريافت كنه(مثل همون زماني كه آنتن راديو رو بالا تر ميبريد و صدا واضح تر و بي خش ميشه) اينجا ديتا رو بهتر دريافت ميكنيد.
بخوصص در جاهايي كه سيگنالهاي مخابراطي زيادي وجود داره مثل مراكز شهر.
7cEram
godfather28
29-02-2016, 12:41
دوستان همه بحث دانلود و سرعت دانلود رو دارند
سوال من در مورد وبگردی هست
با فرض داشتن سرعت مناسب 4g،
دوستانی که از 4g استفاده میکنند ، سرعت باز شدن صفحات و لود شدن صفحات چطوره؟
تغییر سریع سایت ؟همراه با مکث هست؟ در حد یک adsl عالی صفحات رو. باز میکنه؟
ممنونم
ممنونم
سلام دوست من
وب گردي با نسل ٣ هم زياد چه برسه به نسل ٤
فقط بحث دانلود و پينگ
godfather28
29-02-2016, 13:19
ممنون از پاسخ شما
یعنی میفرمایید سرعت باز کردن صفحات و وبگردی با 4g خوبه؟
(چون من با گوشی 4g که تست سرعت و پینگش از adsl هم خیلی بالاتره وقتی که اخبار میخونم به نظرم از موبایلم که به adsl وصله، کمتره)
قصد خرید مودم 4g برای مصرف اینترنت خونه رو دارم:n16:
bilmazlar
29-02-2016, 15:30
دوست عزیز
مودم یا دانگل شما باید قابلیت نصب آنتن بهش باشه. یعنی کانکتور داشته باشه برای نصب آنتن روی خودش. آنتن فقط قدرت گیرندگی امواج رو توی مودم یا دانگل تقویت میکنه. دقیقن عین کاری که آنتن هوایی تلویزیون یا دیش ----- دارن انجام میدن و باید مستقیم به دستگاه وصل باشن.
تقویت کننده در واقع یه ایستگاه فرستنده کوچیک درست میکنه یا به تعبیر دیگه خودش یه دکل BTS در مقیاس کوچیکه. یعنی از یه طرف خودش با دکلهای اطراف سینک میشه و ارتباط برقرار میکنه و از طرف دیگه میتونه با تجهیزاتی ارتباطی کاربر، مثل گوشی موبایل یا مودم و دانگل ارتباط برقرار کنه. به همین خاطر هم خیلی گرونتر از آنتنه.
binamplayer
29-02-2016, 15:40
دوستان از کجا باید فهمید منطقه 4g انتن میده اخه می خوام مودم بگیرم ببینم اگه انتن میده بگیرم
Le0nard0
29-02-2016, 16:16
دوستان از کجا باید فهمید منطقه 4g انتن میده اخه می خوام مودم بگیرم ببینم اگه انتن میده بگیرم
یه گوشی 4g بگیر اگه توی شبکه هاش 4g پیدا کرد یعنی منطقت فعال شده
اینجا رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%20%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4
afshin75
29-02-2016, 17:25
دوستان در منطقه ما آنتن 4G اکثر اوقات در حد دو خطه ولی 3G آنتن فول و پایداره بنظرتون ارزش داره برای سرعت بیشتر مودم 4G بگیرم یا در این حالت سرعت 3G بیشتره؟
دوستان در منطقه ما آنتن 4G اکثر اوقات در حد دو خطه ولی 3G آنتن فول و پایداره بنظرتون ارزش داره برای سرعت بیشتر مودم 4G بگیرم یا در این حالت سرعت 3G بیشتره؟
خوب با مودم هم تقریبا اندازه موبایل می گیری و اگر سرعت دانلودت پایینه خیلی تفاوتی نخواهد بود مگه توی یه نقاطی سیگنال 4 جی خوب باشه که بتونی مودم بزاری و موبایل قابل استفاده نباشه
اما اگر با 4 جی حدود 10 12 مگ میگیری مودم خوبه چون پینگ نسل 4 خیلی بهتره معمولا
اگه مثلا ساعت ۱:۱۵ صبح ۵ تا بسته نیم ساعته بگیریم و بعد از اون ۲ تا بسته ۳ ساعته (۸-۲)
اینطوریه که تا ساعت ۱:۴۵ اولین نیم ساعته و تقریبا تا ۲:۱۵ از نیم ساعته دوم استفاده میشه و از ۲:۱۵ تا ۸ از ۳ ساعته ها و از ۸ هم دو باره نیم ساعته ها فعال میشن؟
یا اینکه به ترتیب خرید فعال میشن و چون ۳ ساعته ها انقضای ۲۴ ساعته دارن سوخت میشن؟
ممنون از پاسخ شما
یعنی میفرمایید سرعت باز کردن صفحات و وبگردی با 4g خوبه؟
(چون من با گوشی 4g که تست سرعت و پینگش از adsl هم خیلی بالاتره وقتی که اخبار میخونم به نظرم از موبایلم که به adsl وصله، کمتره)
قصد خرید مودم 4g برای مصرف اینترنت خونه رو دارم:n16:
همینطوری هست که میفرمایید و خودتون تست کردید. سرعت شاید در مواردی بسته به منطقه و زمان بهتر از adsl باشه گاهی خیلی هم بیشتر اما پینگ و لودینگ خیر عموما بپای adsl نمیرسه ضمن اینکه پایداری اینترنت موبایل خیلی کمتره و مسلما بهترین گزینه برای بازی و لودینگ نیست.
SAeedBaa
29-02-2016, 19:35
آخرین خبر : گسترش مهاجرت کاربران ايراني از 3G به 4G
تاریخ انتشار: 94/12/10 16:13
خراسان/ اظهارات فعالان بازار سيم کارت حاکي از آن است که طي ماه هاي اخير استقبال مردم از سيم کارت هاي 4G افزايش قابل توجهي داشته است. به گزارش ايسنا، چند ماهي از ارائه سيم کارت هاي 4G که با عنوان USIM وارد بازار شد، مي گذرد و حال فعالان بازار از افزايش استقبال مردم از سيم کارت هاي نسل 4 خبر مي دهند. درباره امکان دسترسي به نسل 4 ارتباطي درحال حاضر هر 3 اپراتور تلفن همراه کشور در شهر هاي مختلف به ارائه اين خدمات پرداخته اند و مشترکان در اين شهر ها مي توانند در صورت دسترسي به دستگاه ساپورت کننده 4G از اينترنت نسل 4 استفاده کنند.
پيش از اين وزير ارتباطات اظهار اميدواري کرده بود تا پايان سال آينده تمام شهر هاي بزرگ کشور داراي اينترنت 4G شوند.
اکنون دسترسي به خدمات نسل 4 ارتباطي براي مشترکان هر 3 اپراتور تلفن همراه کشور شرايط خاص خود را دارد. در اين ميان اپراتور اول از امکان دسترسي به خدمات نسل 4 در بيش از 30 شهر خبر مي دهد. بنا بر اعلام همراه اول، در اين شهر ها مشترکان مي توانند با مراجعه به تمام مراکز خدمات ارتباطي شامل دفاتر پيشخوان، دفاتر تلفن ثابت، دفاتر و فروشگاه هاي همراه اول نسبت به تبديل سيم کارت هاي خود به سيم کارت نسل 4 اقدام کنند. هزينه در نظر گرفته شده براي تعويض سيم کارت نيز در سيم کارت هاي دائمي همراه اول 5000 تومان و در سيم کارت هاي اعتباري 7000 تومان است. اپراتور دوم نيز از ابتداي اسفند امکان ارتقاي غيرحضوري سيم کارت معمولي به سيم کارت نسل 4را از طريق شماره گيري کد هاي دستوري فراهم کرده است.
بدين ترتيب مشترکان ايرانسل که قصد تعويض سيم کارت خود به سيم کارت يوسيم را دارند، مي توانند بدون مراجعه به مراکز خدمات ايرانسل، کد دستوري #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *2*10*555* را از خط ايرانسل خود شماره گيري کنند و با تکميل اطلاعات درخواستي، سيم کارت جديد را در نشاني مورد نظر تحويل بگيرند. براي فعال سازي سيم کارت جديد، لازم است مشترکان پس از دريافت سيم کارت، کد دستوري #2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *2*10*555* را مجدداز همان سيم کارتي که با آن درخواست تعويض داده اند، شماره گيري کنند تا سيم کارت جديد فعال شود. هزينه استفاده از اين سرويس براي متقاضيان در حال حاضر 11هزار تومان است. بنا بر اعلام اپراتور دوم، بيش از 170 شهر، تحت پوشش خدمات 4G/LTE ايرانسل قرار دارند. نقشه و فهرست مناطق تحت پوشش خدمات باندپهن همراه ايرانسل در وب سايت اين اپراتور ارائه شده است. اما اپراتور سوم سيم کارت هاي خود را به گونه اي طراحي کرده که به طور همزمان امکان اتصال به نسل 4را هم دارند. درباره اين که اينترنت نسل 4موبايل چه تفاوتي با نسل 3دارد نيز مي توان پيش از همه به سرعت دانلود و آپلود و دسترسي به اينترنت در اين 2 نسل اشاره کرد. با استفاده از خدمات 4G امکان استفاده از برنامه هاي کاربردي و محصولات مبتني بر اينترنت با سهولت و کيفيت بهتري فراهم خواهد شد؛ به گونه اي که با بهره مندي از پهناي باند چندين برابر اينترنت نسل هاي ديگر، چند کاربر مي توانند به طور همزمان از حساب اينترنت يک خط استفاده کنند. از نظر سرعت نيز اکنون سرعت دانلود در شبکه نسل 2 بين 10 تا 130 کيلوبيت است که اين رقم در شبکه نسل3 به يک تا5 مگابيت بر ثانيه و در شبکه نسل 4 به 10 تا 40 مگابيت بر ثانيه مي رسد. سرعت آپلود نيز در شبکه نسل 2 بين 8 تا 130 کيلوبيت بر ثانيه، در نسل3 بين 200 تا 500 کيلوبيت بر ثانيه و در نسل 4 بين يک تا 15 مگابيت بر ثانيه خواهد بود. البته براي بهره مندي از خدمات نسل 4 بايداز گوشي هايي استفاده شود که 4G را پوشش مي دهند.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
Sent from my D6503 using Tapatalk
kasra2012
29-02-2016, 19:48
آخرین خبر : گسترش مهاجرت کاربران ايراني از 3G به 4G
تاریخ انتشار: 94/12/10 16:13
خراسان/ اظهارات فعالان بازار سيم کارت حاکي از آن است که طي ماه هاي اخير استقبال مردم از سيم کارت هاي 4G افزايش قابل توجهي داشته است. به گزارش ايسنا، چند ماهي از ارائه سيم کارت هاي 4G که با عنوان USIM وارد بازار شد، مي گذرد و حال فعالان بازار از افزايش استقبال مردم از سيم کارت هاي نسل 4 خبر مي دهند. درباره امکان دسترسي به نسل 4 ارتباطي درحال حاضر هر 3 اپراتور تلفن همراه کشور در شهر هاي مختلف به ارائه اين خدمات پرداخته اند و مشترکان در اين شهر ها مي توانند در صورت دسترسي به دستگاه ساپورت کننده 4G از اينترنت نسل 4 استفاده کنند.
پيش از اين وزير ارتباطات اظهار اميدواري کرده بود تا پايان سال آينده تمام شهر هاي بزرگ کشور داراي اينترنت 4G شوند.
اکنون دسترسي به خدمات نسل 4 ارتباطي براي مشترکان هر 3 اپراتور تلفن همراه کشور شرايط خاص خود را دارد. در اين ميان اپراتور اول از امکان دسترسي به خدمات نسل 4 در بيش از 30 شهر خبر مي دهد. بنا بر اعلام همراه اول، در اين شهر ها مشترکان مي توانند با مراجعه به تمام مراکز خدمات ارتباطي شامل دفاتر پيشخوان، دفاتر تلفن ثابت، دفاتر و فروشگاه هاي همراه اول نسبت به تبديل سيم کارت هاي خود به سيم کارت نسل 4 اقدام کنند. هزينه در نظر گرفته شده براي تعويض سيم کارت نيز در سيم کارت هاي دائمي همراه اول 5000 تومان و در سيم کارت هاي اعتباري 7000 تومان است. اپراتور دوم نيز از ابتداي اسفند امکان ارتقاي غيرحضوري سيم کارت معمولي به سيم کارت نسل 4را از طريق شماره گيري کد هاي دستوري فراهم کرده است.
بدين ترتيب مشترکان ايرانسل که قصد تعويض سيم کارت خود به سيم کارت يوسيم را دارند، مي توانند بدون مراجعه به مراکز خدمات ايرانسل، کد دستوري #1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *2*10*555* را از خط ايرانسل خود شماره گيري کنند و با تکميل اطلاعات درخواستي، سيم کارت جديد را در نشاني مورد نظر تحويل بگيرند. براي فعال سازي سيم کارت جديد، لازم است مشترکان پس از دريافت سيم کارت، کد دستوري #2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *2*10*555* را مجدداز همان سيم کارتي که با آن درخواست تعويض داده اند، شماره گيري کنند تا سيم کارت جديد فعال شود. هزينه استفاده از اين سرويس براي متقاضيان در حال حاضر 11هزار تومان است. بنا بر اعلام اپراتور دوم، بيش از 170 شهر، تحت پوشش خدمات 4G/LTE ايرانسل قرار دارند. نقشه و فهرست مناطق تحت پوشش خدمات باندپهن همراه ايرانسل در وب سايت اين اپراتور ارائه شده است. اما اپراتور سوم سيم کارت هاي خود را به گونه اي طراحي کرده که به طور همزمان امکان اتصال به نسل 4را هم دارند. درباره اين که اينترنت نسل 4موبايل چه تفاوتي با نسل 3دارد نيز مي توان پيش از همه به سرعت دانلود و آپلود و دسترسي به اينترنت در اين 2 نسل اشاره کرد. با استفاده از خدمات 4G امکان استفاده از برنامه هاي کاربردي و محصولات مبتني بر اينترنت با سهولت و کيفيت بهتري فراهم خواهد شد؛ به گونه اي که با بهره مندي از پهناي باند چندين برابر اينترنت نسل هاي ديگر، چند کاربر مي توانند به طور همزمان از حساب اينترنت يک خط استفاده کنند. از نظر سرعت نيز اکنون سرعت دانلود در شبکه نسل 2 بين 10 تا 130 کيلوبيت است که اين رقم در شبکه نسل3 به يک تا5 مگابيت بر ثانيه و در شبکه نسل 4 به 10 تا 40 مگابيت بر ثانيه مي رسد. سرعت آپلود نيز در شبکه نسل 2 بين 8 تا 130 کيلوبيت بر ثانيه، در نسل3 بين 200 تا 500 کيلوبيت بر ثانيه و در نسل 4 بين يک تا 15 مگابيت بر ثانيه خواهد بود. البته براي بهره مندي از خدمات نسل 4 بايداز گوشي هايي استفاده شود که 4G را پوشش مي دهند.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
Sent from my D6503 using Tapatalk
همينه ك ٤جي بشدت افت كيفيت پيدا كرده
iDownload & iGame
29-02-2016, 19:54
ممنونم
علیرغم سرعت بالای دانلود 4G ایرانسل اما سرعت باز شدن و لود شدن صفحات از اول کند بود و هنوزم هست. پیگیری هم نتیجه ای نداد.
اگه مثلا ساعت ۱:۱۵ صبح ۵ تا بسته نیم ساعته بگیریم و بعد از اون ۲ تا بسته ۳ ساعته (۸-۲)
اینطوریه که تا ساعت ۱:۴۵ اولین نیم ساعته و تقریبا تا ۲:۱۵ از نیم ساعته دوم استفاده میشه و از ۲:۱۵ تا ۸ از ۳ ساعته ها و از ۸ هم دو باره نیم ساعته ها فعال میشن؟
یا اینکه به ترتیب خرید فعال میشن و چون ۳ ساعته ها انقضای ۲۴ ساعته دارن سوخت میشن؟
نه اينجوري نيست
به ترتيب ساعت كمتر فعال ميشن
يعني نيم ساعته زودتر از ٣ ساعته فعال ميشه
هر چه زمان كمتر باشه اون ارجحيت داده ميشه
یه مشت ادم دزد و مریض ایرانسل رو مدیریت میکنن
بسته ی نیم ساعته مصداق کامل دزدی در روز روشن!
تا فعال میکنی انتن میپره
مملکت دزدان است دیگر....
کسی بلد هست مودم ال اچ 92 رو انلاک کنه
در ضمن یک دفعه که انلاک کنی دیگه هر سیم کارتی بزاری میخونه یا هر سری که سیم کارت تعویض شه باید انجام داد؟
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
کسی بلد هست مودم ال اچ 92 رو انلاک کنه
در ضمن یک دفعه که انلاک کنی دیگه هر سیم کارتی بزاری میخونه یا هر سری که سیم کارت تعویض شه باید انجام داد؟
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
ظاهرا راه حلی برای آنلاک این مودم پیدا نشده.
مودم رو اگر یکبار آنلاک کنی دیگه کلا آنلاک میشه
binamplayer
01-03-2016, 12:28
سلام دوستان مودمو انلاک کنی چی میشه؟
راهی هست بشه فهمید کجا 4 g انتن میده کجا نمیده
دیروز یه مودم 4g بردم خونه و سرعت رو تست کردم. سرعت دانلود حدود 600 کیلوبایت بود که تقریباً 3 برابر ADSL منه
البته تست سرعت در زمان های مختلف سرعت خیلی مختلفی می داد از 100 تا 700 که نفهمیدم علت این همه نوسان چیه
انتظار داشتم برای لود ویدیوهای تلگرام یا اینستاگرام و وبگردی هم سریع تر از نت خودم باشه ولی به وضوح کندتر بود و حالتی شبیه قطع و وصل داشت.
آیا تجربه شما از 4g هم همین شکلیه و این موضوع رو تایید می کنه؟
اگر این حالت باشه فقط و فقط به درد دانلود می خوره که کاربرد اصلی من نیست و به درد استفاده روزمره نمی خوره
دوستان لطفا نظر بدن
دیروز یه مودم 4g بردم خونه و سرعت رو تست کردم. سرعت دانلود حدود 600 کیلوبایت بود که تقریباً 3 برابر ADSL منه
البته تست سرعت در زمان های مختلف سرعت خیلی مختلفی می داد از 100 تا 700 که نفهمیدم علت این همه نوسان چیه
انتظار داشتم برای لود ویدیوهای تلگرام یا اینستاگرام و وبگردی هم سریع تر از نت خودم باشه ولی به وضوح کندتر بود و حالتی شبیه قطع و وصل داشت.
اگر این حالت باشه فقط و فقط به درد دانلود می خوره که کاربرد اصلی من نیست و به درد استفاده روزمره نمی خوره
دوستان لطفا نظر بدن
كلا اينترنت ٤جي ايران به دليل نوسان زياد و پينگ نامناسب بدرد وبگردي يا ديدن ويديو نميخوره چون تك كانكشن ضعيفي داره
فقط به درد دانلود ميخوره
دوستان لطفا نظر بدن
همینه که میفرمایید. اینترنت موبایل پایداری نداره کم و زیاد خیلی میشه. مثلا با همین برنامه تاپاتالک که میخوای اینجا کامنت بگذاری باید چند مرتبه رفرش بکنی تا ارسال بشه. برای بازی که آنلاین که هیچ خصوص بازیهای سریع و اکشن. بهترین حالت اینه که adsl برای وبگردی و استفاده اصلی و در کنار اون 4g بعنوان کمکی برای دانلود ارزان و سریع باشه و از نظر من با شرایط فعلی هیچگاه نمیتونه جایگزین adsl بشه خصوصا برای کسی که دسترسی همیشگی به نت میخواد. حالا درسته در ایران وضعیت ناپایداری 4g بیشتره اما در کل سیستمش همینه و هیچگاه به adsl نمیرسه اگر چنین بود الان در همه دنیا اینترنت سیمی ور افتاده بود و کسی بخودش زحمت سیم کشی و پورت داخل مخابرات نمیداد و با یک مودم 4g کار رو راه مینداختند.
همینه که میفرمایید. اینترنت موبایل پایداری نداره کم و زیاد خیلی میشه. مثلا با همین برنامه تاپاتالک که میخوای اینجا کامنت بگذاری باید چند مرتبه رفرش بکنی تا ارسال بشه. برای بازی که آنلاین که هیچ خصوص بازیهای سریع و اکشن. بهترین حالت اینه که adsl برای وبگردی و استفاده اصلی و در کنار اون 4g بعنوان کمکی برای دانلود ارزان و سریع باشه و از نظر من با شرایط فعلی هیچگاه نمیتونه جایگزین adsl بشه خصوصا برای کسی که دسترسی همیشگی به نت میخواد. حالا درسته در ایران وضعیت ناپایداری 4g بیشتره اما در کل سیستمش همینه و هیچگاه به adsl نمیرسه اگر چنین بود الان در همه دنیا اینترنت سیمی ور افتاده بود و کسی بخودش زحمت سیم کشی و پورت داخل مخابرات نمیداد و با یک مودم 4g کار رو راه مینداختند.
دقيقا دوست من
بنده به شخصا موافقم و همين كار رو دارم انجام ميدم
ايرانسل ٥ گيگ ٣ تومان ماهانه تا ١٢ ظهر خونه هم شاتل
godfather28
01-03-2016, 13:48
متاسفانه بعضی جاها adsl مشکلاتی داره
و بناچار مجبوریم از 4g استفاده کنیم.
چون استفاده هم وبگردی هست و دانلود نیست..مشکلات لودینگ نامناسب داره :n27:
با تشکر از دو دوست خوبم که به سرعت لطف کردن و پاسخ دادن الان راه حل برای من که مستاجر هستم و خط تلفنم نویز زیاد داره که سرعت ADSL من رو پایین نگه می داره، 4g نوسان و مشکلات خودش رو داره و وایمکس هم سرعتش کمتر از ADSL هست چیه؟
هر 3 رو تست کردم بهترینش الان ADSL هست که اونم سرعتش کمه.
آیا مجبورم از وایرلس استفاده کنم؟ بهترین شرکت که وایرلس ارائه کنه در تهران کدومه؟
ببخشید ممکنه اندکی آف تاپیک شده باشه ولی تا حدودی مرتبطه و تاپیک مختص وایرلس هم ندیدم جایی
rezausa2020
01-03-2016, 14:31
یه مشت ادم دزد و مریض ایرانسل رو مدیریت میکنن
بسته ی نیم ساعته مصداق کامل دزدی در روز روشن!
تا فعال میکنی انتن میپره
مملکت دزدان است دیگر....
دوست من منم چند بار به این مشکل خوردم یک نفر تو همین فروم یک چیزی گفت منم به تو میگم شاید کمکت کنه :
یک قضیه ای داره ایرانسل که بصورت مثال اگر 600تومن شارژ داشته باشی بسته نیم ساعته بزنی این اتفاق میوفته ولی اگر مثلا 2تومن داشته باشی بزنی (1500 بمونه تو گوشیت ) آنتن نمیپره
من نمیدونم چقدر این قضیه درسته ولی من 4بار آنتنم پرید ایرانسل ولی از اونموقع که شارژ تو گوشیم میزارم دیگه نشده
ایشالله مشکل شما هم حل میشه
با تشکر از دو دوست خوبم که به سرعت لطف کردن و پاسخ دادن الان راه حل برای من که مستاجر هستم و خط تلفنم نویز زیاد داره که سرعت ADSL من رو پایین نگه می داره، 4g نوسان و مشکلات خودش رو داره و وایمکس هم سرعتش کمتر از ADSL هست چیه؟
هر 3 رو تست کردم بهترینش الان ADSL هست که اونم سرعتش کمه.
آیا مجبورم از وایرلس استفاده کنم؟ بهترین شرکت که وایرلس ارائه کنه در تهران کدومه؟
ببخشید ممکنه اندکی آف تاپیک شده باشه ولی تا حدودی مرتبطه و تاپیک مختص وایرلس هم ندیدم جایی
اگر مستاجر هستید وایرلس زیاد توجیه نداره چون هزینه اولیه آنتن بالا و سیم کشی با کابل متری چند هزارتومنی لازم داره. حدود 500-600 تومن میشه بعد هم که جابجا بشید دوباره هزینه نصب و جمع آوری و..... اگه در اطراف شما کسی وایرلس نصب کرده باشه میتوانید فقط با خرید مودم از آنتن بالای اون استفاده کنید یا مثلا آپارتمان بالای شش هفت نفر استفاده کننده وایرلس جمع بشید شرکت تجهیزات رو آریه ای میگذاره و هزینه اولیه رو نمیخواد بدید اما تک نفره همانطور که گفتم هزینه داره. چرا سعی نمیکنید نویز خط رو کم کنید. اگه ممکن باشه یک سیم تلفن مستقیم از جعبه تقسیم مخابرات در ورودی منزل بکشید تا مودم.
iDownload & iGame
01-03-2016, 20:37
دوستان لطفا نظر بدن
فقط ایرانسل مشکل کندی وبگردی داره.
همراه اول و رایتل چندین بار تست شد ولی مشکلی مشاهده نشد.
matr!x_2008
01-03-2016, 21:03
دوستان لطفا نظر بدن
اره. وبگردی و مثلا دانلود فایل تو تلگرام با کندی صورت میگیره... کلن 4g ایرانسل بشتر به درد دانلود میخوره. من خودم برای وبگردی از Adsl استفاده میکنم و برای دانلود از 4g
nevermore699
01-03-2016, 23:50
سلام دوستان، میدونم خارج از تاپیک هست ولی چون جواب نگرفتم اینجا میپرسم
کسی از شیراز تونسته به 4g همراه اول وصل بشه؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
boy alone
02-03-2016, 03:34
سلام دوستان عزیز . من اگه بخوام از اینترنت 4جی ایرانسل استفاده کنم با سیم کارتا قدیمی اعتباری میشه وصل شد یا باید سیم جدید بگیرم و قیمتش چنده ؟ توی اهواز سرعت 4 جی نامحدودش روی چنده ؟ البته با گوشی که بخوام وصل کنم به پی سی
اگر مستاجر هستید وایرلس زیاد توجیه نداره چون هزینه اولیه آنتن بالا و سیم کشی با کابل متری چند هزارتومنی لازم داره. حدود 500-600 تومن میشه بعد هم که جابجا بشید دوباره هزینه نصب و جمع آوری و..... اگه در اطراف شما کسی وایرلس نصب کرده باشه میتوانید فقط با خرید مودم از آنتن بالای اون استفاده کنید یا مثلا آپارتمان بالای شش هفت نفر استفاده کننده وایرلس جمع بشید شرکت تجهیزات رو آریه ای میگذاره و هزینه اولیه رو نمیخواد بدید اما تک نفره همانطور که گفتم هزینه داره. چرا سعی نمیکنید نویز خط رو کم کنید. اگه ممکن باشه یک سیم تلفن مستقیم از جعبه تقسیم مخابرات در ورودی منزل بکشید تا مودم.
دوست خوبم
از نظرات و راهنماییات خیلی ممنونم
نصاب ADSL شاتل بهم گفت آنتن رو پشت پنجره نصب می کنن و بیشتر از چند متر سیم لازم نمی شه. خونه ام بغل اتوبان هست و مانع یا ساختمونی جلوم نیست. البته فکر می کنم بازم 300-400 خرج داشته باشه.
کشیدن سیم مستقیم تلفن برام نزدیک 300 تومن هزینه داره با توجه به فاصله زیاد با جعبه تقسیم و ضمناً تست سرعت از سر خط حداکثر سرعت دانلود رو کمتر از 700 نشون داد. یعنی مشکل دوری از مرکز مخابراته.
تنها مشکل اینه که نمی دونم آنتن وایرلس توی خونه بعدی من هم قابل استفاده خواهد بود یا نه و به قول شما ممکنه هزینه سیم کشی زیادی داشته باشه بعدا
خلاصه وضعیت اسفناکی دارم و هیچ راهی به ذهنم نمی رسه...
Tornado2800
02-03-2016, 13:20
دوست خوبم
از نظرات و راهنماییات خیلی ممنونم
نصاب ADSL شاتل بهم گفت آنتن رو پشت پنجره نصب می کنن و بیشتر از چند متر سیم لازم نمی شه. خونه ام بغل اتوبان هست و مانع یا ساختمونی جلوم نیست. البته فکر می کنم بازم 300-400 خرج داشته باشه.
کشیدن سیم مستقیم تلفن برام نزدیک 300 تومن هزینه داره با توجه به فاصله زیاد با جعبه تقسیم و ضمناً تست سرعت از سر خط حداکثر سرعت دانلود رو کمتر از 700 نشون داد. یعنی مشکل دوری از مرکز مخابراته.
تنها مشکل اینه که نمی دونم آنتن وایرلس توی خونه بعدی من هم قابل استفاده خواهد بود یا نه و به قول شما ممکنه هزینه سیم کشی زیادی داشته باشه بعدا
خلاصه وضعیت اسفناکی دارم و هیچ راهی به ذهنم نمی رسه...
سلام
چه نوع انتنی به شما پیشنهاد شده
میکروتیکی یا یوبیکیوتی؟
بسته نامحدود ۳۰ دقیقه هم حذف شد
[Mohsen]
02-03-2016, 17:21
تبریک میگم! :n29:
قیمت بسته های ترکیبیش رو هم دوباره (در حقیقت سه باره) اضافه کرده. بسته ترکیبی یک ماهه با 400 مگ اینترنت، 50 پیامک، 50 دقیقه مکالمه میشه 15 هزار تومن :n24: واقعا معلوم نیست این آخر سالی ایرانسل داره چه میکنه
mercurial7
02-03-2016, 17:24
معلوم بود!! وقتی مودم هاشو فروخت بسته نیم ساعته رو حذف کرد. بقیه نامحدو هارو هم حذف می کنه!
matr!x_2008
02-03-2016, 19:46
مسخره بازی جدید ایرانسله... همراه اول نامحدود نداره بریم اونور؟
and-roid2
02-03-2016, 19:55
مسخره بازی جدید ایرانسله... همراه اول نامحدود نداره بریم اونور؟
*1000# بزن. 2 تا 7 نامحدود میده
بهترین کار را کرد به خدا
خیلی اوضاع شبکه داغون شده بود
قیمت پایین همیشه مساوی میشه با کیفیت پایین
امیدوارم قیمت ها را ببره بالاتر که انقد دانلود بی هدف نکنند و باعث کیفیت بد شبکه بشن
بهترین کار را کرد به خدا
امیدوارم قیمت ها را ببره بالاتر که انقد دانلود بی هدف نکنند و باعث کیفیت بد شبکه بشن
دقيقا
Armin.Computer
02-03-2016, 21:53
بهترین کار را کرد به خدا
من هم
امیدوارم کیفیت بره بالا
امیدوارم قیمت مناسب باشه تا همه بتونن در سال 2016 میلادی از اینترنت پرسرعت استفاده کنن
امیدوارم همه مردم فورجی داشته باشن
امیدوارم نوسان سرعت نداشته باشیم
امیدوارم هر روز یه بسته ی جدید نیاد
امیدوارم مودم قسطی بدن تا همه بتونن بخرن
امیدوارم بابت تعویض سیم کارت قیمت مناسب بگیرن یا حداقل رایگان کنن چون ما بابت ارتقا شبکه چرا باید اینقدر پرداخت کنیم؟
امیدوارم همه دکل ها یه سرعت داشته باشن و نه یکی 1 مگ و یکی 40 مگ
امیدوارم قیمت هم هیچوقت بالا نره و بلکه پایین هم بیاد
گفتن سال 95 قیمت اینترنت میاد پایین، شنیدن کی بود مانند دیدن
matr!x_2008
02-03-2016, 22:59
من میگم احتمالا ایرانسل برای عید برنامه داره.شاید بخاد باز یه حالی بده تو این ایام عید. مثلا نامحدود ساعتی طرح جدید بزاره.
matr!x_2008
02-03-2016, 23:02
قیمتا گرون نشه خودش خیلیه...
الان که 5 برابر خریدشون میدن به ما :n28:
الان که 5 برابر خریدشون میدن به ما :n28:
بيشتر زير سر زيرساخت
وقتي انحصار باشه همينه
Le0nard0
03-03-2016, 00:17
اینایی که از حذف بسته نیم ساعته مثلا ابراز خوشحالی میکنن فازشون چیه؟:n08:توی این مملکت همیشه همینجوری بوده که یه عده ای فکر میکنن که میتونن وباید برای یه عده دیگه راه بهتر رو تعیین کنن و بهشون راه اشتباه رو نشون بدن که مثلا در این مورد بیان بگن شماهایی که بسته نیم ساعته رو میگرفتین تا دانلود کنین کار بدی میکردین و مایی که از این بسته های استفاده نمیکردیم(مثلا) خیلی خوبیم .
Behzad83
03-03-2016, 01:06
بهترین کار را کرد به خدا
مملکتی که متخصص هاستینگش شما باشی، بهتر این نمیشه!
چقدر خراب شده
بهترین کار را کرد به خدا
درست که یک تعداد بیخودی دانلود میکنن و بقولی معتاد دانلود شدن
ولی تو خارج یعنی هیچکی دانلود نمیکنه و کیفیتشون اینقدر خوبه ؟
الان که این بسته حذف شده کیفیت بهتر نشده متاسفانه :n03:
سلام
چه نوع انتنی به شما پیشنهاد شده
میکروتیکی یا یوبیکیوتی؟
سلام دوست خوبم
نوع آنتن رو نگفتن
فرقش چیه عزیز؟
اگه لازمه بپرسم
Armin.Computer
04-03-2016, 11:45
بسته ی نیم ساعته همچینم ارزون نبود
شما حساب کن واسه 1 روز می شد 24 هزارتومن و واسه یک ماه می شد 720 هزارتومن
الان خیلی ارزونه؟؟؟
این بسته رو isp ها هم می تونن اجرا کنن
اینایی که میگن خوب شد دیگه کسی نمیتونه دانلود کنه کیفیت بهتر میشه کمی مغزشونو بکار بندازن بد نیس دانلودی که ساعت ۳ شب انجام میشه روی پهنای باند اینترنت مورد استفاده شما در طول روز تاثیری نداره اصولا واسه همین میزارنش واسه شب پس با برداشتن بسته ها کیفیت بهتر نمیشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
starpars
04-03-2016, 13:10
بسته ی نیم ساعته همچینم ارزون نبود
شما حساب کن واسه 1 روز می شد 24 هزارتومن و واسه یک ماه می شد 720 هزارتومن
الان خیلی ارزونه؟؟؟
این بسته رو isp ها هم می تونن اجرا کنن
داداش بسته نیم ساعته وقتی سرعت شما 4 MB/s باشه توی نیم ساعت فکر میکنی چقد دانلود میشه؟
نیم ساعت = 1800 ثانیه
هر ثانیه = 4 MB
1800 ثانیه = 7.2 GB
قیمت هر گیگ = 690 ریال
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.