مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
برای خریدن بسته به فکر شگفت انگیز نباش.
راه پیشنهادی با تخفیف خط به خط بخر و بسته ات را فعال کن.
برای خریدن بسته به فکر شگفت انگیز نباش.
راه پیشنهادی با تخفیف خط به خط بخر و بسته ات را فعال کن.
boose_bar_khoda
01-03-2015, 17:39
من که همیشه شگفت انگیز میزنم
بسته هم با همون شگفت انگیز فعال میکنم
1825 4 جی سیگنال نه چندان خوب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[C:\Program Files\new cmd]ping 8.8.8.8 -t
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=85ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=66ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=76ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=240ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=75ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=74ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=72ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=71ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=69ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=77ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=67ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=76ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=73ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=70ms TTL=49
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 26, Received = 26, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 66ms, Maximum = 240ms, Average = 78ms
Control-C
^C
[C:\Program Files\new cmd][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من در مشهد سکونت دارم و به علت فیبر نوری بودن فقط میتونم از شرکت مخابرات ( خدا باعث بانی اش را لعنتش کنه) تهیه کنم و سرعت بیشتر از 1 مگ به علت شوت بودن مرکز مخابراتی مان ( شهید صابری مشهد) پورت خط روی 1 مگ قفل شده و اگر سرویس 2 مگ هم تهیه کنم همون سرعت 1 مگ رو دارم!
حالا یک مودم 3 جی تهیه کردم و سرعت 3 جی ایرانسل رو چک کردم خوب بود با سرعت 250 تا 300 دانلود میکرد حالا میخوام کلا adsl رو کنار بزارم و از این بسته های بلند مدت 3 ماهه ایرانسل بگیرم میخواستم بدونم نظر شما دوستان چیه؟ بگیرم بسته ؟ نگیرم ؟ همین مخابرات رو استفاده کنم؟ و سوال بعدی من اگر بسته معمولی بخرم میتونم در کنار بسته اولی بسته نامحدود شبانه 2 تا 8 روی این سیم کارت فعال کنم ؟ ممنون
masooumi
01-03-2015, 19:22
سلام دوستان من در مشهد سکونت دارم و به علت فیبر نوری بودن فقط میتونم از شرکت مخابرات ( خدا باعث بانی اش را لعنتش کنه) تهیه کنم و سرعت بیشتر از 1 مگ به علت شوت بودن مرکز مخابراتی مان ( شهید صابری مشهد) پورت خط روی 1 مگ قفل شده و اگر سرویس 2 مگ هم تهیه کنم همون سرعت 1 مگ رو دارم!
حالا یک مودم 3 جی تهیه کردم و سرعت 3 جی ایرانسل رو چک کردم خوب بود با سرعت 250 تا 300 دانلود میکرد حالا میخوام کلا adsl رو کنار بزارم و از این بسته های بلند مدت 3 ماهه ایرانسل بگیرم میخواستم بدونم نظر شما دوستان چیه؟ بگیرم بسته ؟ نگیرم ؟ همین مخابرات رو استفاده کنم؟ و سوال بعدی من اگر بسته معمولی بخرم میتونم در کنار بسته اولی بسته نامحدود شبانه 2 تا 8 روی این سیم کارت فعال کنم ؟ ممنون
واقعا نمیشه روی اینترنت همراه حساب باز کرد و خیلی نوسان داره ، این چند روزه که خیلی عالی شده ، مخصوصا 4g ایرانسل که کاملا پایداره (سرعت بالا را نگفتم و منظورم پایداری هست) ولی به نظرم همون ADSL را هم حفظ کنید. مخابرات که ماهی 5 تومن میتونید طرحتون رو حفظ کنید و یه مدت از ایرانسل استفاده کنید و اگر پایدار بود مخابرات را جمع کنید.
masooumi
01-03-2015, 19:44
تست 4g ایرانسل - مشهد
and-roid2
01-03-2015, 19:57
سلام
تایید میشه من اخیراْ در مسیر از 72 تن رد شدم سرعتی که تست کردم تو تهران اصلا باهاش برخورد نداشتم !!
جالب بود کلا !
3G رو هم تست کردی؟(چقدر بهت سرعت داد؟)
این دکل حدود 9روز قطع بود و از طریق ایمیل SM@mtnirancell.ir مشکلشو حل کردن.(بعد از وصل شدنش مشکل افت سرعت 4G باهاش داشتم و شبا 2مگ میشد..به نظرم مشکل سرعتشم حل کردن)
سلام دوستان کسی طرح رایگان 2 تا 8 صبح استفاده کرده؟ سرعتش چطوره؟
kasra2012
01-03-2015, 20:28
خوب بود اما یه هفته ده روزه سرعتش فیکس ۱ مگابیته
باید یه شب تست کنید حتما
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
تست 4g ایرانسل - مشهد
شما در کدام منطقه تست کردین؟
masooumi
01-03-2015, 21:35
شما در کدام منطقه تست کردین؟
بازار فردوسی مشهد
starpars
01-03-2015, 21:41
ایرانسل و همراه اول کلا سر تا پاشونو با دروغ بستنن مگه همین تست هایی که میگیرن ندیدین با تقلب چه سرعت هایی میزنن؟ بعد از اون که اینا اومدن توی بندرعباس هتل هرمز مدیر عاملش سرعت 108 Mbps رو نشون داد کی تا حالا سرعت 108 Mbps توی بندرعباس دیده
وقتی خود مدیرعاملشون دروغ میگه شما توقع نداشته باشید مدیر روابط عمومی ایرانسل بیاد راست بگه، اگه بگه آره این آقا پیمانکار ما بوده که خودشو اخراج میکنن
حرفای اون آقا رضا هم 90درصدش درست از آب در میومد
حتی خیابون ها و کوچه های جاهای دور افتاده ایران رو میدونست
3 ماه پیش گفت بندرعباس ماه بهمن 4g فعال میشه که دقیقا بهمن امسال فعال شد
وقتی بسته ها گرون شد گفت بخاطر افت مشتری توافق شده بسته های بلند مدت با قیمت عمده پایین بزارن که دقیقا همینطور شد.
یه بار بهش گفتم بندرعباس سرعتش روی 56 کیلو قفل هست که گفت بخاطر محدودیت پهنای بانده که گفت با دوستانشون بررسی میکنن اطلاع میده که از همون شب سرعت دو سه برابر شد بعدم گفت موقتا لینک سیستان رو به بندرعباس اضافه کردن یا یه همچین چیزی.
بعدم نمیگفت کارمند ایرانسله اینطور که معلوم بود ایشون در قالب یه گروه یا شرکت با ایرانسل کار میکردن . قبل از اینها هم میگفت کارمند مخابرات بوده .
دلیلی نداره روابط عمومی ایرانسل بیاد همه سوالات رو راستش رو بگه روابط عمومی اکثر جاها یعنی دروغ چون اگه راست بگه کلاه شرکت پس معرکس
afshin-434
01-03-2015, 22:33
ایرانسل و همراه اول کلا سر تا پاشونو با دروغ بستنن مگه همین تست هایی که میگیرن ندیدین با تقلب چه سرعت هایی میزنن؟ بعد از اون که اینا اومدن توی بندرعباس هتل هرمز مدیر عاملش سرعت 108 Mbps رو نشون داد کی تا حالا سرعت 108 Mbps توی بندرعباس دیده
وقتی خود مدیرعاملشون دروغ میگه شما توقع نداشته باشید مدیر روابط عمومی ایرانسل بیاد راست بگه، اگه بگه آره این آقا پیمانکار ما بوده که خودشو اخراج میکنن
حرفای اون آقا رضا هم 90درصدش درست از آب در میومد
حتی خیابون ها و کوچه های جاهای دور افتاده ایران رو میدونست
3 ماه پیش گفت بندرعباس ماه بهمن 4g فعال میشه که دقیقا بهمن امسال فعال شد
وقتی بسته ها گرون شد گفت بخاطر افت مشتری توافق شده بسته های بلند مدت با قیمت عمده پایین بزارن که دقیقا همینطور شد.
یه بار بهش گفتم بندرعباس سرعتش روی 56 کیلو قفل هست که گفت بخاطر محدودیت پهنای بانده که گفت با دوستانشون بررسی میکنن اطلاع میده که از همون شب سرعت دو سه برابر شد بعدم گفت موقتا لینک سیستان رو به بندرعباس اضافه کردن یا یه همچین چیزی.
بعدم نمیگفت کارمند ایرانسله اینطور که معلوم بود ایشون در قالب یه گروه یا شرکت با ایرانسل کار میکردن . قبل از اینها هم میگفت کارمند مخابرات بوده .
دلیلی نداره روابط عمومی ایرانسل بیاد همه سوالات رو راستش رو بگه روابط عمومی اکثر جاها یعنی دروغ چون اگه راست بگه کلاه شرکت پس معرکس
اگر این حرفهای شما درست باشد چند نکتهی جالب هست:
۱. این تستها با سرعت فضایی که اینجا گذاشته میشوند، کار عوامل مرتبط با شرکت است و اساسا چنین سرعتی وجود ندارد
۲. این که از پهنای باند سیستان گرفتن و دادن به یک شهر دیگه خارق العادست!
۳- محدود سازی سرعت بعضی از شهرها و دادن پهنای باند اونها به شهرهای دیگه (یه جورایی تبعیض)
۴. احتمال کم کردن از پهنای 3g در تمام شهرها و تقدیم به مشترکین 4g در برخی شهرها برای تبلیغ روی 4g
mamoush1
01-03-2015, 22:46
۱. این تستها با سرعت فضایی که اینجا گذاشته میشوند، کار عوامل مرتبط با شرکت است و اساسا چنین سرعتی وجود ندارد
۳- محدود سازی سرعت بعضی از شهرها و دادن پهنای باند اونها به شهرهای دیگه (یه جورایی تبعیض)
شما ول کن این تبعیض نیستیا! :n02:
kasra2012
01-03-2015, 23:14
۴. احتمال کم کردن از پهنای 3g در تمام شهرها و تقدیم به مشترکین 4g در برخی شهرها برای تبلیغ روی 4g
بدبختی اینه ک منی ک تبلتم 4g نداره باید رو ۱ مگابیت فیکس بمونم؟
خاک بر سر ایرانسل اگ واقعا اینجوریه
دوستان اگر کسی دانشگاه ازاد مرودشت هست تا اخر هفته سیم کارت 4جی رایگان میدن
MOH@ND3S
02-03-2015, 00:32
تست نسل چهار ایرانسل :
HardwareMaster
02-03-2015, 01:10
تست نسل چهار ایرانسل :
اگه توی همون شرایط 3g رو هم تست میزدی عالی میشد
HardwareMaster
02-03-2015, 01:20
از مدیران انجمن خواهش میکنم یک سر با روابط عمومی ایرانسل حضوری صحبت کنن و ببینن واقعا این آفای رضا و کریمی یا هر کس دیگه واقعا از طرف ایرانسل هستن یا نه!
من بخاطر مشکلی که برای قبضم پیش اومده بود 3 ماه پیش حضوری رفتم ساختمان مرکزی ایرانسل ، آخر سر از یکی از مدیران ایرانسل که باهاش صحبت کردم موضوع رو مطرح کردم و گفتن که هیچ نماینده ای در سایت ها و فروم ها ندارن!! هرکی میادو ادعا میکنه همش سرکاریه.
خود همون آقا رضا که همه اینجا قربون صدقش میرفتن عکس یه دکلی که بهش نشون دادم و روش 3G دریافت میکردم و زیر دکل -51 سیگنال داشتم میگفت این دکل 3G نیست از جای دیگه داره سیگنالت میاد!! و کلی اطلاعات اشتباه دیگه که به مردم میدادن ولی چون خیلی خوب صحبت میکرد همه فکر کردن واقعا مشاوره تو ایرانسل...نه عزیزان هر کی که میاد 10 خط کتابی صحبت میکنه که نمیشه کارشناس ایرانسل!
کاملا چرت گفته آقا.
الان توی این فرومهای آزاد اینترنتی از رؤسای دولتی و خصوصی و اعضای خاندانشون گرفته تا آدمای دله دزد و کراکی کم و بیش همه عضو هستن ولی دلیل نمیشه بیان اینجا جار بزنن...
واقعا شما با خودتون چی فکر کردین که از یک آدم بی اطلاعی در شرکت رفتین چنین سوالی پرسیدین که حتی اگرم اطلاع داشته باشه وظیفش اینه انکار کنه!
HardwareMaster
02-03-2015, 01:29
اسپید تست سرعت تک لینک رو نشون میده که در اصل سرعت اینترنت شماست
حالا اگه یه تعداد انسان عقده ای که می خوان عقده حقارت خودشون رو تسکین بدن و برای چند لحظه دیده بشن بیان و تست فیک بزارن دلیل نمیشه دیگه همه تست های رو ببریم زیر سوال
الته تعداد این جور افراد محدوده و چند نمونه اش هم توی تاپیک "قرار دادن سرعت اسپید تست" وجود دارند
تست دستکاری شده و ... یک وجه مطلبه
مساله ی اصلی اینه که بندرت کسی فایل رو با تک لینک دانلود میکنه و بهمین جهت سرعت واقعی خط مشخص نمیشه. اصلا این تست تک لینک در این دور و زمونه که حتی آماتورها با دانلود منیجر کار میکنن بی فایدست و شاید فقط برای نشون دادن سرعت بارگزاری صفحات وب ، آپدیت نرم افزارها و ... که اهمیت کمتری نسبت به دانلود فایل برای ما دارند بتونه راهنمای نسبتا خوبی باشه
bobby2021
02-03-2015, 01:53
مساله ی اصلی اینه که بندرت کسی فایل رو با تک لینک دانلود میکنه و بهمین جهت سرعت واقعی خط مشخص نمیشه. اصلا این تست تک لینک در این دور و زمونه که حتی آماتورها با دانلود منیجر کار میکنن بی فایدست و شاید فقط برای نشون دادن سرعت بارگزاری صفحات وب ، آپدیت نرم افزارها و ... که اهمیت کمتری نسبت به دانلود فایل برای ما دارند بتونه راهنمای نسبتا خوبی باشه
یکی از فرق های یک خط با کیفیت و یه خط بی کیفیت دقیقا همین سرعت با یک کانکشن است، در ضمن شاید برای شما اینترنت دانلود فایل باشد ولی به عنوان مثال بنده نوعی که در ماه 40GB پیج، ویدیو استریمنگ و اسکایپ دارم یه خط که 4Mb با یه کانکشن بسیار ارزشمندتر از یک خط 20Mb با 32 کانکشن IDM خواهد بود.
boose_bar_khoda
02-03-2015, 02:31
سلام
من زیاد استفاده کردم
با 3 جی سرعت حدود 1 مگه
با 4 جی هم حدود 3 مگ
البته طرح مد نظره من 10 هزار تومنیه
stere1980
02-03-2015, 03:11
سرعت 4G من با دو خط آنتن توی این مایه ها هست: (تهران)
MR.MAHMOOD
02-03-2015, 05:53
32 کانکشن
تک کانکشن!!!
یعنی عاشق ایرانسلم !!! هفتگی 2 گیگ 18 هزار تومنه و هفتگی 5 گیگ 17500 تومنه:n04: یعنی خودشونم دیگه نمی دونن چطور دارن قیمت گذاری می کنن
arash59b
02-03-2015, 07:40
خداییش دوستان وقتی با IDM تست میزارند از سرعت متوسط شون عکس می گیرید یا یه ده دقیقه صبر می کنید یک لحظه که سرعت روفت بالا اونوقت شات می گیرید؟ تقریبا اکثر تست های IDM هم پایین تر از اون چیزی هستند که نشون میدن.
همونطور که تست سرور خارج ارزشش بیشتر از سرور ایران هست، تست با اسپید تست بهتر می تونه سرعت و کیفیت خط رو مشخص کنه تا IDM.
مسلما 32 کانکشن در اکثر مواقع سرعت بیشتری از تک کانکشن نشون میده، شاید بهتر باشه دوستان از هر دو تا شات بزارن
پ.ن: خداییش سرعت بالا هم حال میده دیشب بعد از مدتها گذاشتم یه فیلم دالود بشه، 800 مگ رو تو 5 دقیقه دانلود کرد.
خدایا دلخوشی ما رو تو زندگی میبینی ؟!
afshin75
02-03-2015, 07:51
دیروز یکی از دوستام تو شرکت گفت وقتی فروش مودم های 4g به حد مورد نظر برسه ایرانسل تخفیف هارو بر میداره و قیمت ها مثل سابق میشن. حالا واقعا نمی دونم اینکار چقدر منطقی هست و مگه فروش مودم چقدر براشون سود داره که بخاطرش اینکارو کردن
nini bad
02-03-2015, 12:33
چه موضوعاتی قابل بیان نیست؟! :n13:
انتظار ندارید که مطرح کنم...در اصفهان افرادی هستند که اجازه پیشرفت نمیدند مخصوصا در مورد این موضوعات.
کلا نمیدونم چرا بحث اصفهان که میشه همه میگن یه مسائلی هست که نمیشه گفت.
حالا خودشونم نميدونن چیه ولی این جوابو میدن که بگن ما خبر داریم.
هر شخصی در اصفهان از این موضوعات خبر دارد...هر حرفی را قرار نیست اینجا مطرح شود انجمن قوانین خاص خودش را داره.
میدان ولی عصر مثلاً LTE
سرور خارجی دوحه وودافون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرور داخلی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XPERIA Z3
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ 500MB . ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﻣﯿﺪﻩ ﺭﻭﺯ ﻋﯿﺪ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﯿﺪﻩ *555# ﺑﻌﺪ # ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺟﻨﺸﻮﺍﺭ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ # ﺭﺍ ﮔﺰﯾﻨﻪ .3 ﺭﺍ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺍﻧﺘﺮﻧﺖ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﻣﯿﺪﻩ
mamoush1
02-03-2015, 14:38
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ 500MB . ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﻣﯿﺪﻩ ﺭﻭﺯ ﻋﯿﺪ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﯿﺪﻩ *555# ﺑﻌﺪ # ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺟﻨﺸﻮﺍﺭ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ # ﺭﺍ ﮔﺰﯾﻨﻪ .3 ﺭﺍ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺍﻧﺘﺮﻧﺖ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﻣﯿﺪﻩ
فعالش کردم، حالا مانده اش رو کجا نشون می ده؟
HardwareMaster
02-03-2015, 14:56
یکی از فرق های یک خط با کیفیت و یه خط بی کیفیت دقیقا همین سرعت با یک کانکشن است، در ضمن شاید برای شما اینترنت دانلود فایل باشد ولی به عنوان مثال بنده نوعی که در ماه 40GB پیج، ویدیو استریمنگ و اسکایپ دارم یه خط که 4Mb با یه کانکشن بسیار ارزشمندتر از یک خط 20Mb با 32 کانکشن IDM خواهد بود.
نه آقا من و دانلود با ایرانشل؟ با ADSL و شبانه ی رایگانش هم زورکی هفته ای یک شب ای ییی، مگه Top Gear یا فایل دندون گیری ببینم ارزش دانلود داشته باشه
3g در مشهد وضعش خرابتر از اونه که بشه باهاش دانلود کرد
فعالش کردم، حالا مانده اش رو کجا نشون می ده؟
کد مانده گیری صفحه اول تاپیک
mohammad.asghari
02-03-2015, 15:34
من که نفهمیدم کد رو و زدم چیز خاصی نیاورد!لطف کنید یکبار دیگه کد رو بگید،ممنون.
بچه ها یه سیمکارت هست تازه امروز گرفتم عصر فعال میشه،بهش چقدر اینترنت رایگان میده ایرانسل؟فعال هس یا باید فعالش کنیم؟
starpars
02-03-2015, 15:39
منظورم این نیست که اومد کابل سیستانو کند زد به سوییچ بندر :n39:
نمیدونم دقیقا چیکار کردن که سرعت خوب شد ولی خلاصه یه چیزی رو چون بار زیادی روش نبود موقتا جابجا کردن، جهت اطلاع دوستان سیستانی اون موقع سیستان هنوز 3g فعال نبود اصلا.
و اینکه اون موقع کل پهنای باند بندر 1گیگابیت بود که دهه فجر که وزیر ارتباطات اومد بندر افزایشش دادن و کلا لینک جدید بهش اختصاص دادن
اون کابل لینک سیستانو هم مثل اینکه درآوردن الان گذاشتن سر جای قبلیش که بچه ها خدای ناکرده نارحت نشن:n35:
:n02:
mohammad.asghari
02-03-2015, 15:45
بچه ها یه سیمکارت هست تازه امروز گرفتم عصر فعال میشه،بهش چقدر اینترنت رایگان میده ایرانسل؟فعال هس یا باید فعالش کنیم؟
afshin-434
02-03-2015, 15:55
منظورم این نیست که اومد کابل سیستانو کند زد به سوییچ بندر :n39:
نمیدونم دقیقا چیکار کردن که سرعت خوب شد ولی خلاصه یه چیزی رو چون بار زیادی روش نبود موقتا جابجا کردن، جهت اطلاع دوستان سیستانی اون موقع سیستان هنوز 3g فعال نبود اصلا.
و اینکه اون موقع کل پهنای باند بندر 1گیگابیت بود که دهه فجر که وزیر ارتباطات اومد بندر افزایشش دادن و کلا لینک جدید بهش اختصاص دادن
اون کابل لینک سیستانو هم مثل اینکه درآوردن الان گذاشتن سر جای قبلیش که بچه ها خدای ناکرده نارحت نشن:n35:
:n02:
منم منظورم این نبود که کل اینترنت رو از اونا گرفت داد به شما!
حالا باید ببینی وزیر رفته پهنای باند سیستانو زیاد کنه مجبور شدن از پهنای باند کدوم شهر فلک زدهای کم کنن به اونا اضافه کنند!
من منظورم اینه پهنای باند یک چیز کاملا پیوسته و به هم مرتبطو محدوده در سراسر کشور.
مثلا اگر بخوان به پهنای باند LTE یا یک شهر دیگه اضافه کنند، باید مال یک شهر بیچارهای رو کم کنند!
البته اگر پهنای باند کلی رو گسترش بدهند، هیچ وقت مجبورنیستند برای این کار از پهنای باند یک شهر دیگه کم کنند.
ولی شواهد اینطوری نشون میده که عوض افزایش پهنای باند سراسری، از یه جا کم میکنند به یه جای دیگهاضافه میکنند.
الان اینترنت ۲۰ مگ LTE بشه ۱۰۰۰ مگ هم درطول روز معمولا به کار کسی نمیاد. چون اگه بخوای دانلود داشته باشی، فیلم نگاه کنی، فکر کنم ماهی ۲ ال ۳ میلیون باید بدی ایرانسل.
البته یه خوبی (و تنها خوبیای که) داره که میتونی تست بگیری و بیای اینجا بذاری! مثل اینه لامبورگینی داشته باشی ولی نتونی بیشتر از ۶۰ تا باهاش بری.
آقا من اینترنت شونصد مگ دارم هی بذار اینقدر با اسپید تست تست بگیرم و خودمو بکشم ولی وقتی نمیتونم به بهترین شکل ازش استفاده کنم چه سود؟!
اگر کسی جز قشر مرفه جامعههم باشه، بعید میدونم با این قیمتا توی روز دانلود کنه.
در طول روز بیشتر صفحه باز میکنی که اونم ۸ مگ و ۱۰۰۰ مگش فرقی نداره
حالا شبا که دانلودنامحدوده خیلی به کار بعضیها میاد (البته بندهی خداها شبی ۳ هزار تومان بابتش هزینه میکنند و بیدار میمونند و حقشونه سرعت عالی داشته باشند)
من میگم این سرعت خفن LTE رو توی روز بین کل ایران به صورت علمی تقسیم کنند شبا رو کلا بدن به LTE دارها
احتمالا ماهی صد مگ برای 5 ماه
ستاره 141 ستاره 28 مربع
mamoush1
02-03-2015, 16:14
کد مانده گیری صفحه اول تاپیک
0 می ده. نکنه مشروط به عضویت در جزیره است؟!
بچه ها این یو سیم ها LTE رو ساپورت میکنه؟
بریم بخریم یا باید دوباره 10 تومن بدم برای تعویض؟
XPERIA Z3
masooumi
02-03-2015, 17:02
بچه ها این یو سیم ها LTE رو ساپورت میکنه؟
بریم بخریم یا باید دوباره 10 تومن بدم برای تعویض؟
XPERIA Z3
کلا عرضه usim به بهانه همین ساپورت lte هست دیگه (البته همون سیم کارت قدیمی هم امکان اتصال به شبکه lte را دارد ولی ایرانسل به دلایل اینکه امکانات خاصی (مثل امکانات بانکی و ... ) بر مبنای شبکه 4g در نظر گرفته تصمیم گرفت که سیم کارت مشترکین را تعویض کند.
الان هم ایرانسل برای توزیع مشترکین و انتقال مشترکینی که گوشی اونها از 4g پشتیبانی می کند به شبکه نسل چهارم به منظور تعدیل ترافیک شبکه 3g ، سیم کارت مشترکین را رایگان به usim تبدیل می کند.
Sent:
*555#
Received:
*555#
1-موجودی.شارژ
2-بسته ترکیبی.پیامک.مکالمه
3-طرح
4-تنظیمات
5-اینترنت
# بعدی
Sent:
#
Received:
6-جشنواره
7-پیشنهادات
8-تماس بدون شارژ
* قبلی
# بعدی
Sent:
6
Received:
جشنواره زمستان
1-هدیه مشترکین جدید
2-سیم کارت هدیه
# بعدی
Sent:
#
Received:
3-اینترنت رایگان.500MB
4-هوندا
5-جزیره
* قبلی
Sent:
3
Received:
تا80درصدتخفیف تماس ایرانسلی درجزیره هوشمند!عضویت رایگان #1*135*
فقط یک سوال از کجا بفهمیم این 500 مگ اضافه شده؟
ali papko
02-03-2015, 18:04
سلام دوستان وقتتون بخیر. من از ارومیه با این سایت اشنا شدم. رشته من برق مخابرات است. من این اقای REZARAIN88 را میشناسم. ایشون استاد راهنمای ما در تبریز در دوره دکتری بود. در سال 88 ایشون ممنوع تدریس شد. و اخیرا به ایران برگشته . یکی از بهترین استادهای حوزه برق مخابرات است. و سالی یه دو سه بار به ایران میاد. ایشون تا جایی که من میدونم امریکا هستش.
afshin-434
02-03-2015, 18:18
Sent:
*555#
Received:
*555#
1-موجودی.شارژ
3-طرح
4-تنظیمات
5-اینترنت
# بعدی
Sent:
#
Received:
6-جشنواره
7-پیشنهادات
8-تماس بدون شارژ
* قبلی
# بعدی
Sent:
6
Received:
جشنواره زمستان
1-هدیه مشترکین جدید
2-سیم کارت هدیه
# بعدی
Sent:
#
Received:
3-اینترنت رایگان.500MB
4-هوندا
5-جزیره
* قبلی
Sent:
3
Received:
اصلا این گزینه ۵۰۰ مگ هدیه برایمن وجود نداره!
شما کد باقی مانده اعتبار رو بزنی طبیعتا باید بگه چهقدر اعتبار مونده.
masooyan
02-03-2015, 18:33
شما خودت امتحان کردی؟
چرا پس برا من فعال نمیشه.؟
afshin-434
02-03-2015, 18:42
ایرانسل، اولین اپراتور ارائه دهنده سرعت Edge بیشتر از سرعت 3g شما را به دیدن ادامهی این پست دعوت مینماید. این واقعا یکدستاورد بزرگ برای اپراتور بزرگه.
مدیونید یه موقع فکر بد کنیدا!
الان همه میان میگن مال تعداد زیاد مشترک دکل محلتونه!
در صورتی که توی شهر بزرگی مثل تهران اینطور مشکلی نیست! ولی توی محلهی کوچیک ما کل مردم دارن 3g رو میخورن مثل خون آشام!
اصلا اگه همه هم درحال دانلود باشند (که هیچکس با این قیمتا توی روز دانلود نمیکنه) یه ۲ کیلوبایت باید به من برسه یا نه؟!
من قبلا به سرعت ۵۰ کیلوبایت هم راضی بودم ولی الان به ۲ کیلوبایت هم راضیم ولی نیست
اصلا محلهی ما بهکنار من کل محلههایشهر رورفتم همین آشهو همین کاسه.
تا قبل از ۲۰ بهمن همین اینترنت با سرعت ۱.۵ مگ فقط دانلود میکرد نمیدونمتوی ۲۰ روز زاد و ولد توی شهر زیاد شده یا ... نمیدونم!
البته این بلا به سر LTE دارها هم خواهد آمد فقط صبر کنید توی ۱۰ تا شهر دیگه LTE تاسیس کنند. اون موقع به حرف الآن من میرسید.
مدیونید اگهفکر کنید از پهنایباند برخی جاها میزنن به پهنای باند جاهای دیگه اضافه میکنندا.
سلام دوستان وقتتون بخیر. من از ارومیه با این سایت اشنا شدم. رشته من برق مخابرات است. من این اقای REZARAIN88 را میشناسم. ایشون استاد راهنمای ما در تبریز در دوره دکتری بود. در سال 88 ایشون ممنوع تدریس شد. و اخیرا به ایران برگشته . یکی از بهترین استادهای حوزه برق مخابرات است. و سالی یه دو سه بار به ایران میاد. ایشون تا جایی که من میدونم امریکا هستش.
تاربخ عضویت تابلو ، نوع پست تابلو، تعداد پست تابلو، شخص مورد حمایت تابلو!
Sent:
*555#
Received:
*555#
1-موجودی.شارژ
3-طرح
4-تنظیمات
5-اینترنت
# بعدی
Sent:
#
Received:
6-جشنواره
7-پیشنهادات
8-تماس بدون شارژ
* قبلی
# بعدی
Sent:
6
Received:
جشنواره زمستان
1-هدیه مشترکین جدید
2-سیم کارت هدیه
# بعدی
Sent:
#
Received:
3-اینترنت رایگان.500MB
4-هوندا
5-جزیره
* قبلی
Sent:
3
Received:
ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﻣﯿﺪﻩ ﺭﻭﺯ ﻋﯿﺪ ﺑﺰﻧﯿﺪ
ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﻣﯿﺪﻩ ﺭﻭﺯ ﻋﯿﺪ ﺑﺰﻧﯿﺪ
الان بزنیم روز عید رایگاه میده؟؟
یا روز عید این کد رو بزنیم؟
starpars
02-03-2015, 19:43
بچه ها این قضیش چیه؟؟؟ 1 گیگ روزانه 1000 تومن!!!:n04:
همین الان توی #555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * دیدم
شهرهای تحت پوشش اینترنت 3G,4G برای سفرهای نوروزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mamoush1
02-03-2015, 20:12
بچه ها این قضیش چیه؟؟؟ 1 گیگ روزانه 1000 تومن!!!:n04:
همین الان توی #555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * دیدم
من هم چک کردم.
2 تا 8 صبح 1000 تومنه.
عادیش 10000 تومنه.
تهران خ ایران داخل و خارج دار التحفیظ
mamoush1
02-03-2015, 20:15
شهرهای تحت پوشش اینترنت 3G,4G برای سفرهای نوروزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به سلامتی همراه اول می خواد 4g رو از عید به بعد راه بندازه!
afshin-434
02-03-2015, 21:04
۳ ساعت بعد...
الکی... مثلا من سرعتم خیلی بالاست!
اما و ا ق ع ی ت:
به سلامتی همراه اول می خواد 4g رو از عید به بعد راه بندازه!
میشه منبع خبرتون رو هم بزارید.
قطعا رقابت در کیفیت هم تاثیر گذاره اما من منبعی پیدا نکردم. قبلا هم گفتن 26 دی 22 بهمن حالا شما هم بگو بعد عید. کی به کی!@#
meshkiposh2200
03-03-2015, 00:50
ایرانسل ایمیل تحت عنوان خبر نامه فرستاده گفته اسپید تست بگیرید و با هشتگ سرعت_ایرانسل اشتراک بگذارید قیمت بسته های تخفیفی و بالاخره پیامک اتمام بسته
h4mid007
03-03-2015, 01:15
سلام میشه بگید در حال حاضر کدوم شهر ها ۳جی ایرانسل دارند؟
سلام میشه بگید در حال حاضر کدوم شهر ها ۳جی ایرانسل دارند؟
کلا پستهای همین صفحه 1056 رو بخونید بعد سوال مطرح کنید خوبه.... :n27:
boose_bar_khoda
03-03-2015, 02:30
آقا ایرانسل با کریو مشکل داره؟ من وصل وصل شدم بعد چند دقیقه قطع شد با پارس آنلاین تست کردم وصل شد چجوریاست؟
shahin1373
03-03-2015, 03:06
بسته شبانه ایرانسل 3G رشت - دخانیات - جاده فومن
shahin1373
03-03-2015, 03:07
تست
ایرانسل 3G رشت - دخانیات - جاده فومن
stere1980
03-03-2015, 05:33
بشتابید! مودم 4G ایرانسل آنلاک شد+ آموزش
تمام این آموزش از وبلاگ زیر که ایشون زحمت کشیدند و این روش را پیدا و به اشتراک گذاشتند برداشته شده است و مسئولیت درستی اطلاعات و روش کار بر عهده ایشان است و من فقط نقل قول می کنم و البته خودم هم انجام دادم و براحتی آنلاک شد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراحل کار را لطفا از منبع اعلام شده دنبال بفرمایید.( بدلیل حفظ حق کپی رایت نویسنده اصلی)
توجه: این کار باعث از بین رفتن گارانتی مودم شما خواهد شد . این روش را به دقت بخوانید و بر اساس دستور العمل پیش بروید، هرگونه ریسک و سوختن دائمی مودم بر اثر نادرست وارد کردن کد آنلاک و مسئولیت و عواقب قانونی کار و هر گونه استفاده نادرست و آسیب به دستگاه و... بر عهده خودتان است.
HardwareMaster
03-03-2015, 06:15
مگه وقتی 10 بار کد رو اشتباه بزنی میسوزه؟ فکر نکنم!
نهایتش قفل دائم هم بشه میبری میزنی توی سر رییس ایرانسل تا درستش کنه
HardwareMaster
03-03-2015, 06:27
چه بد شد که توی آمریکا هنوز اینترنت نیومده تا ایشون بتونه اینجا لوگین کنه و یک خبری از خودش بده:n40:
arash59b
03-03-2015, 08:19
چه بد شد که توی آمریکا هنوز اینترنت نیومده تا ایشون بتونه اینجا لوگین کنه و یک خبری از خودش بده:n40:
شما خبر سلامتی شون رو می خوای؟ به کارت میاد؟ :n06:
اونوقت که اینجا بود از طرف یه شرکت خارجی به ایرانسل مشاوره می داد. هم من و هم چندتا از دوستان چندبار مشکلات دکل رو باهاشون درمیون گذاشتیم و بعداز تماس با پیمانکارهای مناطق مورد نظر پاسخ داد.
ایشون حتی ادرس دقیق دکل تو شهر اطلاع داشتند و تا جایی که من ازشون سوال کردم اطلاعات و راهنمایی هاشون دقیق و درست بود. مسلما الان هر کشوری که هست نباید انتظار داشت به منابع خبریشون دسترسی داشته باشند که بیان تو تاپیک پست بزارند. و اون منابع خبری شون هم کارمند ایرانسل هستند و اجازه ندارند به کسی که الان خارج از کشور هست و فعلا مسولیتی نداره جواب پس بدن
__________________________________________________ __________________________________________________ _
اون دوستانی هم که عکس از مکاتبه شون با مدیر روابط عمومی دزدسل رو میزارن بهتره خوشون به اون گفته ها استناد کنند من دارم واقعیت های موجود رو میبینم و قضاوت می کنم اگه مدیر روابط عمومی که هیچی مدیرعامل شرکت هم بیاد چیزی بگه باور نمی کنم. اینا به ملت دروغ می گن نمی ترسن حالا بیاد به تو راست بگه !!!
حالا یه تعداد از دوستان یکی دوماه پیش تو انجمن نبودن یا تازه عضو شدن دوست دارن ابراز وجود کنند یه بحث دیگه است بزار فکر کنم ما ببو گلابی هستیم و گول این شخص رو خوردیم و خودشون عقل کل هستند.
الان سرعت تاپیک خوابیده وگرنه اون اوایل که روزی 10 صفحه تاپیک جلو می رفت و کسی هم نبود به سوالات دوستان پاسخ بده همین اطلاعات و کمک های اقا رضا مثل یه جرعه اب تو بیابون بود.
(البته این قسمت اخر رو منظورم با شما دوست عریز که گفته تون رو نقل قول کردم نبود)
afshin-434
03-03-2015, 09:18
ایرانسل ایمیل تحت عنوان خبر نامه فرستاده گفته اسپید تست بگیرید و با هشتگ سرعت_ایرانسل اشتراک بگذارید قیمت بسته های تخفیفی و بالاخره پیامک اتمام بسته
چشم اینم با هشتگ
#irancell
afshin-434
03-03-2015, 09:40
بشتابید! مودم 4G ایرانسل را آنلاک کردم + آموزش
:n20::n20::n10::n10:
تمام این آموزش از وبلاگ زیر که ایشون زحمت کشیدند و این روش را پیدا و به اشتراک گذاشتند برداشته شده است و من فقط نقل قول می کنم و البته خودم هم انجام دادم و براحتی آنلاک شد و برای اطمینان دوستان چند اسکرین شات هم گرفتم که می بینید!
مراحل کار :
1- وارد این سایت شوید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- بر روی دکمه Sign in with google کلیک کنید.
3- درخواست تأیید ورود از طریق اکانت گوگل را تأیید کنید. (روی دکمه Accept کلیک کنید.)
4- کد IMEI مودم، و مدل آن را وارد نمایید و بر روی دکمه Calculate کلیک کنید. (این دو کد را می توانید از روی مودم یا صفحه تنظیمات آن پیدا کنید.)
5- بر روی دکمه g+1 کلیک کنید.
6- کد لازم برای آنلاک کردن مودم شما ایجاد شده است. (کد قرمز رنگ)
7- مودم را با سیم کارت جدید به دستگاه وصل کنید، بعد از درخواست کد آنلاک در صفحه ای که به کنترل پنل مودم وارد می شوید، کدی را که از طریق سایت بالا ایجاد کردید را وارد نمایید و تأیید کنید.
نکته مهم : در وارد نمودن کدها دقت نمایید. اگر پس از وارد نمودن کد در مودم با خطا مواجه شدید از تکرار این روش بپرهیزید، چون اگر 10 مرتبه کد اشتباه را وارد کنید مودم از کار می افتد.
تبریک مودم شما آنلاک شد!
اکنون اسکرین شات و اثبات عملی بودن این روش که توسط خودم تست شده البته با کلی ترس و وحشت از قفل شدن دائمی و سوختن کد در صورت اشتباه بودن کد! که خدارو شکر کد درست کار کرد.
توجه مهم خیلی مهم:
این روش را به دقت بخوانید و بر اساس دستور العمل پیش بروید، هرگونه ریسک و سوختن دائمی مودم بر اثر نادرست وارد کردن کد آنلاک و... بر عهده خودتان است.
تا پیک مستقلی نیر برای این موضوع در بخش مودم و تجهیزات شبکه زده ام. موفق و شاد باشید :n02:
این کار شما دیگه آخرش بود!
اصولا فلسفهی لاک کردن در تمام دنیا اینه که مثلا قیمت یه مود ۵۰۰ هزار تومانه بعد مثلا ایرانسل میاد روی سیم کارت خودش لاک میکنه میدش ۲۵۰ هزار تومان.
ولی استاد ایرانسل مودم رو با همون قیمت آنلاک خودش میاد میفروشه با این وضعیت که لاکش هم کرده!!
خوب اصلا اینچه کاریه که بری با همون قیمت که میتونی آنلاک بخری، لاک شده بخری و بعد بیای آنلاکش کنی!
این مدل ۵۳۷۲ ایرانسله:
میده ۴۵۰ هزار تومان!
درصورتی که دیجیکالا آنلاک وتقریبا با همون مشخصات و مارک معتبر TP-Link رو میده ۴۸۵ هزار تومان!(البته نمیدونم مارک مودمهای ایرانسل چیه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم-4G-LTE-بيسيم-و-قابل-حمل-تي-پي-لينک-مدل-M7350
خوب این چه کاریه؟!
منظورم از آنلاکاینه که قفل نیست. نه اینکه قفل بوده باشه بهد بازش کرده باشن.
بشتابید! مودم 4G ایرانسل را آنلاک کردم + آموزش
:n20::n20::n10::n10:
تمام این آموزش از وبلاگ زیر که ایشون زحمت کشیدند و این روش را پیدا و به اشتراک گذاشتند برداشته شده است و من فقط نقل قول می کنم و البته خودم هم انجام دادم و براحتی آنلاک شد و برای اطمینان دوستان چند اسکرین شات هم گرفتم که می بینید!
مراحل کار :
1- وارد این سایت شوید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- بر روی دکمه Sign in with google کلیک کنید.
3- درخواست تأیید ورود از طریق اکانت گوگل را تأیید کنید. (روی دکمه Accept کلیک کنید.)
4- کد IMEI مودم، و مدل آن را وارد نمایید و بر روی دکمه Calculate کلیک کنید. (این دو کد را می توانید از روی مودم یا صفحه تنظیمات آن پیدا کنید.)
5- بر روی دکمه g+1 کلیک کنید.
6- کد لازم برای آنلاک کردن مودم شما ایجاد شده است. (کد قرمز رنگ)
7- مودم را با سیم کارت جدید به دستگاه وصل کنید، بعد از درخواست کد آنلاک در صفحه ای که به کنترل پنل مودم وارد می شوید، کدی را که از طریق سایت بالا ایجاد کردید را وارد نمایید و تأیید کنید.
نکته مهم : در وارد نمودن کدها دقت نمایید. اگر پس از وارد نمودن کد در مودم با خطا مواجه شدید از تکرار این روش بپرهیزید، چون اگر 10 مرتبه کد اشتباه را وارد کنید مودم از کار می افتد.
تبریک مودم شما آنلاک شد!
اکنون اسکرین شات و اثبات عملی بودن این روش که توسط خودم تست شده البته با کلی ترس و وحشت از قفل شدن دائمی و سوختن کد در صورت اشتباه بودن کد! که خدارو شکر کد درست کار کرد.
توجه مهم خیلی مهم:
این روش را به دقت بخوانید و بر اساس دستور العمل پیش بروید، هرگونه ریسک و سوختن دائمی مودم بر اثر نادرست وارد کردن کد آنلاک و... بر عهده خودتان است.
تا پیک مستقلی نیر برای این موضوع در بخش مودم و تجهیزات شبکه زده ام. موفق و شاد باشید :n02:
عزیز اگه اینکارو 4 یا 3 ماه پیش کرده بودین یه آفرین داشتین.
الان مودم 4g از 350 تومن تا 800 تومن همه جا پر شده.
مگر اینکه طرف مغز خر خورده باشه، الان بخواد مودم زپرتی ایرانول رو بخره.
خودم ماه پیش Tp link خریدم 380 تومن از مودم ایرانول خیلی بهتره.
این به درد کسانی میخوره که 4 ماه پیش عجله کردن و مودم ایرانول رو خریدن.
XPERIA Z3
خوب این بنده خدا اومده آموزش گذاشته خوب اون های که قبلا مودم ایرانسل خریدن تشکر میکنن بقیه هم بکارشون نیاد نباید آموزش گذاشت چون شماها میگین باید مودم آنلاک خرید کلا اینکه مودم با این پول خرید اشباه هست این پول رو بدید یک گوشی موبایل بخرید مثل هووای 550 که 4g هم هست که دیگه یک مودم که فقط یک کار میکنه رو با گوشی که همه کار میکنه نمیشه مقایسه کرد بعد گوشی آنتن دهیش بهتر هم هست باتریش بهتره و خیلی دلایل دیگه که پول به مودم ندید تازه این رنج قیمت 400 هست 800 که گوشی t3 sony میدن
خوب این بنده خدا اومده آموزش گذاشته خوب اون های که قبلا مودم ایرانسل خریدن تشکر میکنن بقیه هم بکارشون نیاد نباید آموزش گذاشت چون شماها میگین باید مودم آنلاک خرید کلا اینکه مودم با این پول خرید اشباه هست این پول رو بدید یک گوشی موبایل بخرید مثل هووای 550 که 4g هم هست که دیگه یک مودم که فقط یک کار میکنه رو با گوشی که همه کار میکنه نمیشه مقایسه کرد بعد گوشی آنتن دهیش بهتر هم هست باتریش بهتره و خیلی دلایل دیگه که پول به مودم ندید تازه این رنج قیمت 400 هست 800 که گوشی t3 sony میدن
درود
گوشی باطریش بهتر از مودم هست ؟
من با مودم بیرون از منزل 10 ساعت با 3G کار میکنم ... گوشی 10 ساعت روی 3G و هات اسپات کار میده ؟
گیرندگی مودم هم خیلی بهتر از گوشی هست .
afshin-434
03-03-2015, 13:06
درود
من با مودم بیرون از منزل 10 ساعت با 3G کار میکنم ... گوشی 10 ساعت روی 3G و هات اسپات کار میده ؟
این قیاسها که گوشی بهتره یا مودم، صحیح نیست.
یکی ممکنه بیرون از منزل بسیار به اینترنت نیاز داشته باشه و کلا کارش در گرو وجود اینترنت در مکانهای مختلف باشه. طبیعتا گوشی نمیتونه نیازهاش رو برطرف کنه.
یکی مثل من ممکنه بیرون از محل کار یا زندگی فقط صفحه مرور کنه.
چنین شخصی گوشی از سرش هم زیاده!
البته توی شهرما گوشی 2g بیشتر نیاز نیست چون 3g ایرانسل هیچ صفحهای هم باز نمیکنه. حالا 2g حداقل بعد از ۳-۴ دقیقه یه صفحهای باز میکنه.
درود
بله بهتره تازه شما اگر گوشی رو شارژ 100% با کابل usb وصل کنید و از گوشی استفاده نکنید فقط بعنوان مودم اصلا باتری خالی نمیکنه اصلا داغ هم نمیکنه بعد اگر با وای فای وصل بشین و از گوشی فقط بعنوان مودم استفاده کنید بازم 10 ساعت بیشتر جواب بده اولین نفری هستید که میگید مودم آنتنش بیشتره! بعدم اصلا مودم با گوشی قابل مقایسه نیست مودم چندتا کار انجام میده ؟ ظاهر مودم کجا ظاهر و کارای گوشی فردا خواستین مودم بفروشین مودم سریع فروش میره یا گوشی؟
nini bad
03-03-2015, 13:16
این قیاسها که گوشی بهتره یا مودم، صحیح نیست.
یکی ممکنه بیرون از منزل بسیار به اینترنت نیاز داشته باشه و کلا کارش در گرو وجود اینترنت در مکانهای مختلف باشه. طبیعتا گوشی نمیتونه نیازهاش رو برطرف کنه.
یکی مثل من ممکنه بیرون از محل کار یا زندگی فقط صفحه مرور کنه.
چنین شخصی گوشی از سرش هم زیاده!
البته توی شهرما گوشی 2g بیشتر نیاز نیست چون 3g ایرانسل هیچ صفحهای هم باز نمیکنه. حالا 2g حداقل بعد از ۳-۴ دقیقه یه صفحهای باز میکنه.
قطعا آنتن دهی موبایل و مودم فرق داره... خرید مودم یا استفاده شخصی بستگی به نیاز فرد داره و در حال حاضر حتی در شهر تهران که شرایط پوشش مناسب هست بازم خرید مودم پیشنهاد نمیشه...
خوب اگر گوشی و تبلت نتونن نیازهاشون رو برطرف کنن پس چه وسیله بیرون میتونه به اینترنت همیشه وصل باشه ؟ مثلا لپ تاپ کوچیک یا سنگین با چه وسیله میخواد اینترنت بگیره یک وایمکس هست که اونم مودم همراه ش بی فایده و بلا استفاده هست آنتن دهی ضعیف طول عمر باتری کم بعد وایمکس کلا در خیابان و طبقه اول انتن ضعیفی داره
بله بهتره تازه شما اگر گوشی رو شارژ 100% با کابل usb وصل کنید و از گوشی استفاده نکنید فقط بعنوان مودم اصلا باتری خالی نمیکنه اصلا داغ هم نمیکنه بعد اگر با وای فای وصل بشین و از گوشی فقط بعنوان مودم استفاده کنید بازم 10 ساعت بیشتر جواب بده اولین نفری هستید که میگید مودم آنتنش بیشتره! بعدم اصلا مودم با گوشی قابل مقایسه نیست مودم چندتا کار انجام میده ؟ ظاهر مودم کجا ظاهر و کارای گوشی فردا خواستین مودم بفروشین مودم سریع فروش میره یا گوشی؟
عزیز ایشان درست میگن.
من خودم مودم Tp link گرفتم جایی که گوشی Z3 و آیفون 6 و Z2 آنتنش یا کم هست یا یدونه هست، دایم هم قطع و وصل میشه.(سر امیرکبیر شهرک گلستان)
ولی مودم نه تنها حداقل 3 تا آنتن پر هست حتی با یک آنتن سرعت 8 مگابیت میده.به هیچ عنوان هم قطعی نمیده.
شما اول آزمایش کن، خودت متوجه میشی.چون تفاوت خیلی زیاده.
XPERIA Z3
عزیز ایشان درست میگن.
من خودم مودم Tp link گرفتم جایی که گوشی Z3 و آیفون 6 و Z2 آنتنش یا کم هست یا یدونه هست، دایم هم قطع و وصل میشه.
ولی مودم نه تنها حداقل 3 تا آنتن پر هست حتی با یک آنتن سرعت 8 مگابیت میده.به هیچ عنوان هم قطعی نمیده.
شما اول آزمایش کن، خودت متوجه میشی.چون تفاوت خیلی زیاده.
XPERIA Z3
آخه ندیدم تا حال کسی بگه مودم آنتش بهتره حالا شما میگی قبول فقط این باتری ها مودم چجور هست؟ میشه هم شارژ کنه هم به اینترنت وصل باشه باتری چی میخوره شارژش تمام شده چکار باید کرد باتری اماده و اضافه و همیشه در حال شارژ باید داشته باشی موقع تعویض باتری کلا مودم خاموش
Armin.Computer
03-03-2015, 13:31
چندان هم معتبر نیست
مثلا شهر ما رو تو لیست نزده ولی بیشتر نقاط شهر نسل3 همراه اول انتنش فول هست
ظاهرا با توجه به لیست هایی که در حال حاضر در سایت های شرکت ها هست نوشته شده
پس امکان داره تا 2 هفته دیگه لیست اپراتور ها تغییر کنه
rznrz06 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب رو پیدا کردم ولی ابعاد مودم بزرگ و سنگین هست کلا بدون کیف قابل حمل نیست بهتره مودم usb دار بگیریم هم شارز نمیخواد هم کوچیکه دیجی کلا واقعا گرون فروشه هر کالای رو سرچ کنی بیشتر اوقات خیلی ارزونتر گیر میاری در بازار هم قیمت بهتر هست همین مودم دیجی میده 485 سایت دیگه با گارانتی 3 ساله میده 410
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %E2%80%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85%20%D9%88%20%D9%82%D8%A 7%D8%A8%D9%84%20%D8%AD%D9%85%D9%84%20%D8%AA%DB%8C% 20%D9%BE%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9%20%D9%85%D8%AF%D9%84%20M7 350
آخه ندیدم تا حال کسی بگه مودم آنتش بهتره حالا شما میگی قبول فقط این باتری ها مودم چجور هست؟ میشه هم شارژ کنه هم به اینترنت وصل باشه باتری چی میخوره شارژش تمام شده چکار باید کرد باتری اماده و اضافه و همیشه در حال شارژ باید داشته باشی موقع تعویض باتری کلا مودم خاموش
بله موقع شارژ هم وصل هست تا 10 ساعت راحت جواب میده،اگه باتری زاپاس داشته باشی که چه بهتر موقع روشن شدن در کمتر از 30 ثانیه اینترنت رومیگیره.میشه فقط رو 4g یا 3g یا 2g جداگانه قرار داد. یا اینکه رو اتوماتیک گذاشت که مثل گوشی اذیت میکنه.فقط بدون باتری تا حالا برق نزدم، اونم جواب میدم.
میشه SMS ها رو خوند و جواب داد.
رو صفحه LCD دایم دانلودت رو میگه، چند تا SMS برات اومده و چند تا دستگاه بهش وصل رو دایم نشون میده.
XPERIA Z3
rznrz06 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب رو پیدا کردم ولی ابعاد مودم بزرگ و سنگین هست کلا بدون کیف قابل حمل نیست بهتره مودم usb دار بگیریم هم شارز نمیخواد هم کوچیکه دیجی کلا واقعا گرون فروشه هر کالای رو سرچ کنی بیشتر اوقات خیلی ارزونتر گیر میاری در بازار هم قیمت بهتر هست همین مودم دیجی میده 485 سایت دیگه با گارانتی 3 ساله میده 410
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %E2%80%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85%20%D9%88%20%D9%82%D8%A 7%D8%A8%D9%84%20%D8%AD%D9%85%D9%84%20%D8%AA%DB%8C% 20%D9%BE%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9%20%D9%85%D8%AF%D9%84%20M7 350
من از دیجی کالا گرفتم 380 تومن.
تبدیل میکرو و مینی سیمکارت هم داد. یکمی از گوشی آیفون 4 کوچیکتره.به جان خودم از GLX راحتتر تو جیب هم جا میشه هم درمیاد.[emoji23]
با همه چی هم شارژ میشه.
تا حالا از شارژر خودش استفاده نکردم.
میکرو تا 32 گیگ هم میخوره،میشه محتویات مموری رو شر کرد.
تا 15 تا دستگاه همزمان رو ساپورت میکنه.
براحتی هم میشه پسوردش رو عوض کرد.
XPERIA Z3
من از دیجی کالا گرفتم 380 تومن.
تبدیل میکرو و مینی سیمکارت هم داد. یکمی از گوشی آیفون 4 کوچیکتره.به جان خودم از GLX راحتتر تو جیب هم جا میشه هم درمیاد.[emoji23]
با همه چی هم شارژ میشه.
تا حالا از شارژر خودش استفاده نکردم.
میکرو تا 32 گیگ هم میخوره،میشه محتویات مموری رو شر کرد.
تا 15 تا دستگاه همزمان رو ساپورت میکنه.
براحتی هم میشه پسوردش رو عوض کرد.
XPERIA Z3
نامرد الان میده 485 خوب این در شرایطی هست که طرف 100% در کل اوقاتی که بیرون هست ایتنرنت لازم باشه اونم در شرایطی که بدونه این مودم از گوشی بهتر انتن میگیره چون محیط باز که ایرانسل خوب هست بازم کسی نمیاد تو یک جیبش موبایل باشه یک جیبش این مودم تازه تو جیب جا بشه یک لب ثاپ لازم داره چون سیستم عامل که نداره که سایت بری و دانلود کنی مرورگر هم داشته باشه کلا مودم همراه بدرد افراد خیلی خیلی کمی از جامعه میخوره دیگه الان همه موبایل دارن میدونن موبایل قابل مقایسه با مودم نیست بعدم بازم مودم usb خیلی بهتر از اینه
afshin-434
03-03-2015, 14:32
نامرد الان میده 485 خوب این در شرایطی هست که طرف 100% در کل اوقاتی که بیرون هست ایتنرنت لازم باشه اونم در شرایطی که بدونه این مودم از گوشی بهتر انتن میگیره چون محیط باز که ایرانسل خوب هست بازم کسی نمیاد تو یک جیبش موبایل باشه یک جیبش این مودم تازه تو جیب جا بشه یک لب ثاپ لازم داره چون سیستم عامل که نداره که سایت بری و دانلود کنی مرورگر هم داشته باشه کلا مودم همراه بدرد افراد خیلی خیلی کمی از جامعه میخوره دیگه الان همه موبایل دارن میدونن موبایل قابل مقایسه با مودم نیست بعدم بازم مودم usb خیلی بهتر از اینه
اون موقع توی پیشنهاد ویژه ۱۰۰ تومن تخفیف خورده بود.
البته توجهکنید میشه مودم ADSL رو جمع کرد و با یه مودم 4g اینترنت کل خونه رو تامین کرد (البته فقط 4g دارا میتونن چون 3g کلا قطعه)
سلام دوستان
یک سوال
من اینترنت گوشیم رو از طریق USB به PC وصل میکنم
حالا اگر بخوام بصورت وایرلس (غیر بلوتوث) وصل کنم به چه صورته؟
(میدونم رو موبایل چکار باید بکنم ، فقط نمیدونم تو PC باید کار کنم ، دقیقا PC چه سخت افزاری نیاز داره؟)
مرسی.
من های وب 8 مگابیت دارم سرعت تا 12 هم بالا میره و هم پارسانلاین 2 مگابیت دارم مثلاً تا 16 بالا میره.
ولی این 4g ایرانول از اون دو تا بهتره.(البته فقط با مودم 4G)
XPERIA Z3
afshin-434
03-03-2015, 14:45
سلام دوستان
یک سوال
من اینترنت گوشیم رو از طریق USB به PC وصل میکنم
حالا اگر بخوام بصورت وایرلس (غیر بلوتوث) وصل کنم به چه صورته؟
(میدونم رو موبایل چکار باید بکنم ، فقط نمیدونم تو PC باید کار کنم ، دقیقا PC چه سخت افزاری نیاز داره؟)
مرسی.
شما لپتاپ داری یا کامپیوتر رو میزی؟
اگه لپتاپهکه خودش دریافت کنندهی WiFi داره و شما کافیه توی گوشی گزینهی Hotspot رو فعال کنی و از طریق لپتاپ مثل وصل شدنبه بقیهی مودمهای WiFi به گوشی وصل بشی.
اگر هم کامپیوتر رومیزی داری باید دریافت کنندهی WiFi براشبخری.
اون موقع توی پیشنهاد ویژه ۱۰۰ تومن تخفیف خورده بود.
البته توجهکنید میشه مودم ADSL رو جمع کرد و با یه مودم 4g اینترنت کل خونه رو تامین کرد (البته فقط 4g دارا میتونن چون 3g کلا قطعه)
آره در بخش نظرات دیجی دیدم بعضی ها صبر میکنن خواهش التماس که دیجی کالا در بخش فروش ویژه بزار در صورتی که همون کالا رو در گوگل سرچ کنن یا در بازار بگردن قیمت خیلی پایین تر پیدا میکنن بعضی موقع عا حتی پایین تر از ویژه دیجی همین مودم 75 هزار تومان از بازار داره گرون تر میفروشه 75 هزار خیلی زیاده
منم مودم جمع کردم اینترنت رو از 4g گوشی میگیرم البته باید بسته های 3 ماه به بالا بگیری که ارزونتر از بقیه باشه تقریبا 2 تا 2500 تومان بسته های بلند مدتش قیمت میخوره که عالیه
شما لپتاپ داری یا کامپیوتر رو میزی؟
اگه لپتاپهکه خودش دریافت کنندهی WiFi داره و شما کافیه توی گوشی گزینهی Hotspot رو فعال کنی و از طریق لپتاپ مثل وصل شدنبه بقیهی مودمهای WiFi به گوشی وصل بشی.
اگر هم کامپیوتر رومیزی داری باید دریافت کنندهی WiFi براشبخری.
رو میزیه دوست عزیز
این دریافت کننده وای فای که فرمودید چه؟ لینکی دارین ازش؟
(من یه مودم TPlink وایرلس دارم ، نمیشه ازش به عنوان دریافت کننده وای فای استفاده کرد؟ چون خودش که ارسال کننده وای فای هست.)
afshin-434
03-03-2015, 15:11
رو میزیه دوست عزیز
این دریافت کننده وای فای که فرمودید چه؟ لینکی دارین ازش؟
(من یه مودم TPlink وایرلس دارم ، نمیشه ازش به عنوان دریافت کننده وای فای استفاده کرد؟ چون خودش که ارسال کننده وای فای هست.)
خیر نمیشه.
اسماصلیش به انگلیسی میشه WiFi adapter شکل فلش USB هست و به پورت USB کامپیوتر وصل میشه و بعد از نصب درایور، میتونید از طریق WiFi به اینترنت به صورت بیسیم وصل بشین ( درست مثل اتصال گوشی به مودم WiFi ) قیمتش هم بعید میدونم بیشتر از ۷۰ الی ۸۰ تومان باشه اینم عکسش:
stere1980
03-03-2015, 15:36
مگه وقتی 10 بار کد رو اشتباه بزنی میسوزه؟ فکر نکنم!
نهایتش قفل دائم هم بشه میبری میزنی توی سر رییس ایرانسل تا درستش کنه
مثل سیمکارت که اگر کد PUK رو ده بار اشتباه بزنی سیمکارت میسوزه، احتمالا این هم همینطوره چون دیدم نوشته شود اگر ده بار اشتباه بزنید permanently disabled میشه
خوب اصلا اینچه کاریه که بری با همون قیمت که میتونی آنلاک بخری، لاک شده بخری و بعد بیای آنلاکش کنی!
این مدل ۵۳۷۲ ایرانسله: میده ۴۵۰ هزار تومان!
درصورتی که دیجیکالا آنلاک وتقریبا با همون مشخصات و مارک معتبر TP-Link رو میده ۴۸۵ هزار تومان!(البته نمیدونم مارک مودمهای ایرانسل چیه) خوب این چه کاریه؟!
منظورم از آنلاکاینه که قفل نیست. نه اینکه قفل بوده باشه بهد بازش کرده باشن.
افراد بسیاری هستند که مودم های ایرانسل را خریده اند و خواهند خرید.
در ضمن مودم E5373 ایرانسل مودم بسیار عالی و با کیفیتی هست که با قیمت ۳۱۹ تومان عرضه میشه و هیچ مودم مشابه 4G چنین امکاناتی با این قیمت مثل این نداره باید کار کنید با همشون تا متوجه بشین.
این مودم دو تا کانکتور آنتن اکسترنال هم داره که اگر اونها رو وصل کنید گیرندگی سیگنال 4G شما در جاهایی با پوشش کم بسیار بیشتر میشه، من با همه این ها کار کردم.
در ضمن قیمت مودم ها مشابه 4G بدون داشتن امکان اتصال آنت اکسترنال و بدون امکان استفاده ار دستورات USSD توسط مودم همین حدود ۵۰۰ تومان است ولی این مودم عالی ایرانسل ۳۱۹ تومان است.
بله موقع شارژ هم وصل هست تا 10 ساعت راحت جواب میده،اگه باتری زاپاس داشته باشی که چه بهتر موقع روشن شدن در کمتر از 30 ثانیه اینترنت رومیگیره.میشه فقط رو 4g یا 3g یا 2g جداگانه قرار داد. یا اینکه رو اتوماتیک گذاشت که مثل گوشی اذیت میکنه.فقط بدون باتری تا حالا برق نزدم، اونم جواب میدم.
میشه SMS ها رو خوند و جواب داد.
رو صفحه LCD دایم دانلودت رو میگه، چند تا SMS برات اومده و چند تا دستگاه بهش وصل رو دایم نشون میده.
XPERIA Z3
درود
کاملا درسته آنتن دهی مودم خیلی قوی تر از گوشی هست و استفاده از اون بسیار راحتتر و سریعتر از گوشی هست حتی بدون آنتن اکسترنال که این مودم ایرانسل میخورد.
کسانی که فکر می کنند خرید گوشی 4G بهتر از خرید مودم 4G هست بعد از تصمیم خودشون بعد از استفاده مکرر پشیمان خواهند شد.
مزایای مودم 4G بجای گوشی 4G : (اینو من یکبار دیگه می نویسم برای عزیزانی که فکر می کنند گوش بهتره!!!)
- حالت 4G روی گوشی باتری فوق العاده زیادی مصرف می کند
- اگر مودم 4G بخرید راحت اون رو در کنار پنجره قرار میدین و در جای دیگه با سرعت بالا از اینترنت استفاده می کنید. و یا آنتن اکسترنال راحت بهش وصل می کنید.
- برای حالت 4G باید هی گوشی را از روی 2G به 4G سوئیچ کنید یا اگر در حالت اتوماتیک قرار دهید پدر باتری درمباد! و خیلی زود در هنگامی که بیرون از منزل هستید تموم میشه.
- با مودم مودم 4G امکان اتصال انواع دیگر دستگاهها را از طریق وای فای خواهید داشت.
- با مودم 4G می توانید شبکه تشکیل دهید و فایل به اشتراک بگذارید
- آنتن دهی مودم 4G بطور محسوسی قوی تر از گوشی است
- با خرید مودم 4G گوشیهای قدیمی شما هم می توانند از همان سرعت بهره مند شوند.
و کلی دلیل دیگه...
تمام این ها حاصل تست ها و بررسی ها مختلف من و تجربه بود.
من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
در ضمن بدون تعصب ورزی و پیش داوری و با فکر و منطق صحبت کنید و نظر دهید!
منم میگم گیرندگی مودم بهتره.
شما می تونی با کابل به سیستم وصل کنی هم شارژ بشه هم استفاده کنی. وقتی باتری تموم بشه یا عوض کنی اینترنتی هم وجود نداره. بدیهیات می پرسی باتری من 3560 میلی آمپره و خیلی هم ازش راضیم
e5372t
دوستم برام از استرالیا گرفته کلا 78 دلار استرالیا حدود 225 هزار البته علت ارزونیشم اینه که برای تلسترا هست والا قیمتش توی علی اکسپرس 100 دلار آمریکاست
mosa1365
03-03-2015, 16:26
سلام دوستان
از اساتید کسی میتونه راهنمایی کنه، من می خواستم بسته اینترنت شبانه نامحدود (2تا8 صبح) ایرانسل رو بگیرم، میخواستم بدونم کسی از دوستان از این بسته استفاده کرده؟ سرعت و کیفیتش چطوره؟ قطع و وصلی که نداره؟ و اینکه تا حجم مشخصی میشه دانلود کرد؟
afshin-434
03-03-2015, 16:39
مثل سیمکارت که اگر کد PUK رو ده بار اشتباه بزنی سیمکارت میسوزه، احتمالا این هم همینطوره چون دیدم نوشته شود اگر ده بار اشتباه بزنید permanently disabled میشه
در ضمن مودم E5373 ایرانسل مودم بسیار عالی و با کیفیتی هست که با قیمت ۳۱۹ تومان عرضه میشه و هیچ مودم مشابه 4G چنین امکاناتی با این قیمت مثل این نداره باید کار کنید با همشون تا متوجه بشین.
این مودم دو تا کانکتور آنتن اکسترنال هم داره که اگر اونها رو وصل کنید گیرندگی سیگنال 4G شما در جاهایی با پوشش کم بسیار بیشتر میشه، من با همه این ها کار کردم.
در ضمن قیمت مودم ها مشابه 4G بدون داشتن امکان اتصال آنت اکسترنال و بدون امکان استفاده ار دستورات USSD توسط مودم همین حدود ۵۰۰ تومان است ولی این مودم عالی ایرانسل ۳۱۹ تومان است.
کاملا درسته آنتن دهی مودم خیلی قوی تر از گوشی هست و استفاده از اون بسیار راحتتر و سریعتر از گوشی هست حتی بدون آنتن اکسترنال که این مودم ایرانسل میخورد.
کسانی که فکر می کنند خرید گوشی 4G بهتر از خرید مودم 4G هست بعد از تصمیم خودشون بعد از استفاده مکرر پشیمان خواهند شد.
مزایای مودم 4G بجای گوشی 4G : (اینو من یکبار دیگه می نویسم برای عزیزانی که فکر می کنند گوش بهتره!!!)
- اگر مودم 4G بخرید راحت اون رو در کنار پنجره قرار میدین و در جای دیگه با سرعت بالا از اینترنت استفاده می کنید. و یا آنتن اکسترنال راحت بهش وصل می کنید.
- برای حالت 4G باید هی گوشی را از روی 2G به 4G سوئیچ کنید یا اگر در حالت اتوماتیک قرار دهید پدر باتری درمباد! و خیلی زود در هنگامی که بیرون از منزل هستید تموم میشه.
- با مودم مودم 4G امکان اتصال انواع دیگر دستگاهها را از طریق وای فای خواهید داشت.
و کلی دلیل دیگه...
حرفای شما فعلا و ظاهرا درست ولی شما صبر کن دو ماه دیکه ببین چه مودمایی با چه قیمتایی بیاد اون موقع متوجه میشی ایرانسل چه قدر گرون یه مودم 4g لاک شده رو به شما فروخته.
شما میخوای چیزی که خریدی رو عالی جلوه بدی!
الان بهترین گوشیهای دنیا که توسط اوپراتورها لاک میشن نصف قیمت فروخته میشن ولی ایرانسل داره مودم لاک شده رو با قیمت آنلاک میفروشه لاکش هم میکنه!
mamoush1
03-03-2015, 16:50
ضمناً باید کمی صبر کرد و دید که بالاخره تکلیف سرعت 4g چه میشه. روی 2 مگ می بندند یا نه؟
اگر توافق هم بشه قیمتها پایین میاد یا خیر.
sindar88
03-03-2015, 16:51
و کلی دلیل دیگه...
اين دلايلي كه گفتي فقط خودت رو راضي ميكنه
١- مصرف باتري تو 4g از 3g كمتره
٢- گوشي رو نميتوني كنار پنجره بزاري؟
٣- با نصب يك ويجت به راحتي ميشه بين حالت هاي 2g-3g-4g سوئيچ كرد
۴- شما با هات اسپات ميتوني گوشي هاي ديگه رو به موبايل خودتون وصل كنيد
۵- با نرم افزار zapya به راحتي و با سرعت زياد ميتونيد فايل ها رو از طريق واي فاي به اشتراك بگذاريد.دنگ و فنگ تشكيل شبكه و اينجور چيزا رو هم نداره
۶- آنتن دهي موبايل از مودم بيشتر نباشه كمتر نيست ضمنا ويژكي 4g اينه كه حتي اگه آنتن ضعيف باشه بازهم سرعت خوبي رو به شما ارائه ميده
٧- بازهم با هات اسپات ميتوني گوشي هاي قديمي رو به موبايل 4g وصل كني و از سرعت بالا استفاده كني
٨- شما با موبايل 4g از هزاران قابليت گوشي هاي هوشمند هم بهره مند ميشي.
خواهشا براي توجيه خريدي كه كردي بقيه رو به اشتباه ننداز.
Sent from my E15i using Tapatalk 2
afshin-434
03-03-2015, 16:56
اين دلايلي كه گفتي فقط خودت رو راضي ميكنه
١- مصرف باتري تو 4g از 3g كمتره
٢- گوشي رو نميتوني كنار پنجره بزاري؟
٣- با نصب يك ويجت به راحتي ميشه بين حالت هاي 2g-3g-4g سوئيچ كرد
۴- شما با هات اسپات ميتوني گوشي هاي ديگه رو به موبايل خودتون وصل كنيد
۵- با نرم افزار zapya به راحتي و با سرعت زياد ميتونيد فايل ها رو از طريق واي فاي به اشتراك بگذاريد.دنگ و فنگ تشكيل شبكه و اينجور چيزا رو هم نداره
۶- آنتن دهي موبايل از مودم بيشتر نباشه كمتر نيست ضمنا ويژكي 4g اينه كه حتي اگه آنتن ضعيف باشه بازهم سرعت خوبي رو به شما ارائه ميده
٧- بازهم با هات اسپات ميتوني گوشي هاي قديمي رو به موبايل 4g وصل كني و از سرعت بالا استفاده كني
٨- شما با موبايل 4g از هزاران قابليت گوشي هاي هوشمند هم بهره مند ميشي.
خواهشا براي توجيه خريدي كه كردي بقيه رو به اشتباه ننداز.
اصلا ویجت و... نمیخواد!
کد
*#*#4636#*#* روی آندروید عین هلو جواب میده میتونی آنتنرو بذاریروی LTE only یا WCDMA ONLY.
همین!
البته خداییش LTE بیشتر برای مودم ساخته شده تا گوشی چون یه چیزش که فوقالعاده اذیت میکنه اینه که وقتی بری روی LTE دیگه نه گوشی زنگ میخوره نه میتونی زنگ بزنی.
حالا باید دید تکنولوژی volte میاد توی ایران یا نه.
kasra2012
03-03-2015, 17:12
میشه همزمان تست سرعت از 3g و 4g بزارید؟
من با این مودم یو اس بی ها سرعت کمتری نسبت به موبایل میگیرم
starpars
03-03-2015, 17:39
درسته که آنتن دهی مودم به ظاهر بیشتر از گوشی هست اما صفحات همین تاپیک رو اگه بخونید میبینید که قبلا بچه ها همزمان با مودم و گوشی تست سرعت میگرفتن که مودم ها همشون سرعت دانلود کمتری میدادن، نمونش توی همین تاپیک بگردین زیاد بود
حالا دلیلشو نمیدونم!
afshin-434
03-03-2015, 18:12
درسته که آنتن دهی مودم به ظاهر بیشتر از گوشی هست اما صفحات همین تاپیک رو اگه بخونید میبینید که قبلا بچه ها همزمان با مودم و گوشی تست سرعت میگرفتن که مودم ها همشون سرعت دانلود کمتری میدادن، نمونش توی همین تاپیک بگردین زیاد بود
حالا دلیلشو نمیدونم!
آخه گوشی داریم تا گوشی.
نمیشه بگیم چون گوشی من از مودم کمتر دریافت کرده پس همهی گوشیها اینطوریند.
starpars
03-03-2015, 18:27
آخه گوشی داریم تا گوشی.
آخه یه نفر نبود چند نفر تست کردن همشون سرعتشون کمتر بود نسبت به گوشی
در هر صورت اگه کسی مودم داره دوباره تست همزمان مودم و گوشی با IDM بزاره معلوم میشه
آخه گوشی داریم تا گوشی.
عزیز بله همه گوشی ها ضعیفتر از مودم هستن. مخصوصاً تو آنتن دهی.
حالا شما برو ببین از گوشی آیفون 6 و Z2 و مخصوصاً Z3 بهتر میتونی گوشی تو آنتن دهی گیر بیاری؟
به ما هم اطلاع بده.
هیچ چیزی رو نمیتونی با مودم مقایسه کنی،چون مودم کارش فقط اینترنت هستش. حالا هی ما بگیم،شما بگو...
XPERIA Z3
آقا ایرانسل با کریو مشکل داره؟ من وصل وصل شدم بعد چند دقیقه قطع شد با پارس آنلاین تست کردم وصل شد چجوریاست؟
احتمال داره مشکل از سرور باشه من خیلی از اوقات از این سرویس استفاده کردم
این تستم الان توی همون مد گرفتم
اینم بدون اون سرویس
توی ساعات خلوت تا 9 مگ میرفت
afshin-434
03-03-2015, 19:35
عزیز بله همه گوشی ها ضعیفتر از مودم هستن. مخصوصاً تو آنتن دهی.
حالا شما برو ببین از گوشی آیفون 6 و Z2 و مخصوصاً Z3 بهتر میتونی گوشی تو آنتن دهی گیر بیاری؟
به ما هم اطلاع بده.
هیچ چیزی رو نمیتونی با مودم مقایسه کنی،چون مودم کارش فقط اینترنت هستش. حالا هی ما بگیم،شما بگو...
XPERIA Z3
من در این مورد نظری ندارم.
فقژ میگم باید بیشتر بررسی بشه.
ملاکتون هم تعداد خطوط آنتن نباشه چون خطوط آنتن نسبیه مثلا ممکنه ۳ خط آنتن گوشی من مساوی ۵ خط آیفون باشه.
مثلا ممکنه سیگنال دریافتی ۵۰ روی مودم ۴ خط تعریف شده باشه، روی گوشی دو خط.
باید میزان سیگنال دریافتی به صورت عددی مقایسه بشه. همچنین سرعت دانلود فقط و فقط با idm
مودم برای کسانی خوبه که استفادشون از سیم کارت فقط اینترنته اما اگر استفاده مکالمه ای هم دارید بی خیال مودم باید شید. اما اگر هدفتون از سیم کارت فقط اینترنته طبیعتا مودم بهترین گزینه است. پس هر کسی طبق نیازش هر چی دوست داره تهیه کنه.
استفاده روز مره شامل مکالمه و پیامکهای روزمره + اینترنت = موبایل
استفاده فقط برای اینترنت = مودم 3 جی یا 4 جی وای فای
مدل تری جی وای فای از صد تومن شروع میشه به بالا
البته مدل صدتومنی باتری نداره و می تونید برقشو از سیستم یا شارژر تامین کنید که با قیمت حدود 100 تومن اینم گزینه خوبیه. البته برای کسانی که 4 جی ندارن همون مدل 5350 و دی لینک که حدود 200 تومنه کافیه
mohammad.asghari
03-03-2015, 20:29
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من امروز یه گوشی کارکرده y210 هواوی خریدم و بسته 3 ماهه 25 تومنو فعال کردم ولی الان چجوری میتونم با کابل یو اس بی اینترنشو رو کامپیوتر استفاده کنم؟
حتما باید کابل باشه چون وای ندارم
تو رو خدا کمک کنید
masooumi
03-03-2015, 22:03
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من امروز یه گوشی کارکرده y210 هواوی خریدم و بسته 3 ماهه 25 تومنو فعال کردم ولی الان چجوری میتونم با کابل یو اس بی اینترنشو رو کامپیوتر استفاده کنم؟
حتما باید کابل باشه چون وای ندارم
تو رو خدا کمک کنید
درایوز گوشی را نصب کنید روی کامپیوتر ، با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و از منوی تنظیمات گوشی به منوی network برید و در اونجا زیر منوی tethering & hotspot را انتخاب و در اون usb tethering را فعال کنید.
ممکنه اسم هایی که گفتم توی گوشی شما متفاوت باشه کمی (دوستانی که هواوی دارن بهتر می تونن کمک کنن)
masooumi
03-03-2015, 22:05
سلام همشهری ، طبق سایت ایرانسل :
۵۰۰ مگابایت اینترنت همراه رایگان
با فعالسازی سیم کارت خود و اولین شارژ ۲۰.۰۰۰ ریالی، از ۵۰۰ مگابایت اینترنت همراه (هر ماه ۱۰۰ مگابایت تا ۵ ماه) بهره مند شوید. این طرح شامل شارژ شگفت انگیز و خط به خط نمی شود. برای اطلاع از باقیمانده میزان اینترنت همراه هدیه خود، *۱۴۱*۲۸# را شماره گیری کنید.
ممنونم بعدش چیکار باید بکنم رو ویندوز 7؟
لطفا کامل بفرمایید
aghazadeh_hastam
03-03-2015, 22:29
ممنونم بعدش چیکار باید بکنم رو ویندوز 7؟
لطفا کامل بفرمایید
درايورهاي گوشيت رو نصب ميكني رو ويندوز . گوشي رو با كابل usb وصل ميكني به سيستم . بعدش ديتا گوشي رو فعال ميكني . بعدش usb tethering رو فعال ميكني . تمام
بله دوست عزیز خوب بعدش چجوری باید اینترنتو استفاده کنم رو کامپیوتر از کدوم قسمت چه تنظیماتی؟
هواوی امسال در زمینه ساعتهای مچی هوشمند خوش درخشید و با ارتقای مدلهای پیشین به MWC بازگشته است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). البته کنگره جهانی مبایل بدون تلفن موبایل که نمیشود. آنهایی که در انتظار پرچمداری جدید از هواوی بودند، ناامید خواهند شد. امسال این شرکت فقط به بهروزرسانی چند گوشی سطح پایین بسنده کرده است.
اول، Y360 جای Y330 را میگیرد. این دستگاه 3G ارزانقیمت حالا با پردازشگر بهروزشده چهار هستهای 1.2 گیگاهرتزی، 512 مگابایت حافظه رم، 4 گیگابایت حافظه داخلی، دوربین جلو و یک باتری قویتر 2000 میلیآمپری همراه است. نمایشگر آن هم 4 اینچ FWVGA است و با تراکم 224 پیکسل در هر اینچ، 480 در 854 پیکسل وضوح تصویر دارد. اگر هم در جستجوی دستگاهی 4G هستید، Y635 با نمایشگر کمی بزرگتر و آندروید 5 و البته با پوسته Emotion UI به جای Y550 به بازار خواهد آمد. نمایشگر آن 5 اینچی FWVGA با تراکم پیکسل 195ppi است (480 در 854 پیکسل) و از پردازشگر چهار هستهای 1.2 گیگاهرتزی، یک گیگابایت حافظه رم و و یک باتری 2000 میلیآمپری قدرت میگیرد.
این شرکت هنوز به طور رسمی از قیمت و زمان و نحوه در دسترس قرار گرفتن این تلفنها چیزی نگفته است اما سایت سی نت ادعا می کند که Y360 احتمالا قیمتی کمتر از 100 پوند خواهد داشت و Y365 هم با قیمتی حدودا 100 تا 120 پوند به فروش میرسد.
تو رو خدا جواب بدین چهار روزه فغال کردم ولی نمیتونم اینترنتو به کامپیوتر برسونم
هر آموزشی که یاد ندارید فقط کافیه به فارسی در گوگل بنویسید اونوقت سایت های زیادی میاد که باید مطلاعه کنید یاد بگیرید هر مطلبی یاد ندارید بهترین راه همینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%20%D8%A7%DB%8C% D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%85%D9%88%D8%A8 %D8%A7%DB%8C%D9%84%20%D8%A8%D9%87%20%DA%A9%D8%A7%D 9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1
در ضمن استعلام در حالت 3g چجوریه چون 141 10 رو میزنم حساب قبلی gprs رو میاره
aghazadeh_hastam
03-03-2015, 22:57
ديگه كاري لازم نيست انجام بديد مرورگر رو باز ميكنيد و از اينترنت استفاده ميكنيد . استعلام با همون كد *141*10# هست .
بسته بلند مدت #4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *4*1*555*
این برنامه هارو میتونید دانلود نسب کنید خودش اتومات ایتنرنت رو برای کابل تنظیم میکنه usb tethering
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af%20%d8%a7% d9%86%d8%af%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%af%20usb%20tether ing
اولا بسته ها برای تمام نسلها یکی هست
ثانیا شما تو موبایلت می تونی از اینترنت تری جی استفاده کنی؟ ( بهتره روی حالت 3g only - wcma only ) بزاری
اگر همه اینها آماده هست موبایل دیتا رو روشن کن و با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کن بعد برو قسمت تنظیمات شبکه گزینه بیشتر و گزینه تزرینگ تیک مهار کردن یو اس بی usb tethering رو بزن و صبر کن تا اینترنت کامپیوتر هم فعال شه
اگر توی حالت فارسی نمی تونی پیدا کنی بزار روی انگلیسی
این همه اینجا پست زدی بعد رفتی گوشی خریدی که حداکثر 7 مگ میکشه!@! خوب شایدم همین مقدار لازمته
بسیار ممنونم بله درست شد ولی استعلام میگیرم مانده بسته رو نشون نمیده
saeeddeeas
03-03-2015, 23:51
بسیار ممنونم بله درست شد ولی استعلام میگیرم مانده بسته رو نشون نمیده
اینو بزنید
141*55
راست به چپ
اولا بسته ها برای تمام نسلها یکی هست
ثانیا شما تو موبایلت می تونی از اینترنت تری جی استفاده کنی؟ ( بهتره روی حالت 3g only - wcma only ) بزاری
اگر همه اینها آماده هست موبایل دیتا رو روشن کن و با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کن بعد برو قسمت تنظیمات شبکه گزینه بیشتر و گزینه تزرینگ تیک مهار کردن یو اس بی usb tethering رو بزن و صبر کن تا اینترنت کامپیوتر هم فعال شه
اگر توی حالت فارسی نمی تونی پیدا کنی بزار روی انگلیسی
این همه اینجا پست زدی بعد رفتی گوشی خریدی که حداکثر 7 مگ میکشه!@! خوب شایدم همین مقدار لازمته
ممنونم دوست عزیز منظورتون چیه 7 مگ میکشه خوب چقدر باید باشه؟
این 7 مگ تاثیری تو سرع اینترنت داره؟
منظورم سرعت اینترنت انتقالیش به کامپیوتر هستش نه اینترنت رو گوشی ؟
اینو بزنید
141*55
راست به چپ
عزیز با این کد هم همش صفر نشون میده
ممنونم دوست عزیز منظورتون چیه 7 مگ میکشه خوب چقدر باید باشه؟
این 7 مگ تاثیری تو سرع اینترنت داره؟
منظورم سرعت اینترنت انتقالیش به کامپیوتر هستش نه اینترنت رو گوشی ؟
فرقی نمی کنه گوشی شما بیشتر از هفت مگابیت نمیکشه چه روی پی سی چه موبایل البته هفت مگ هم سرعت نسبتا خوبیه
MOH@ND3S
04-03-2015, 00:49
تست سرعت LTE ایرانسل :
stere1980
04-03-2015, 02:36
فکر نمی کنم هیچکدومتون بتونید با گوشی 4G خودتون به همچین سرعت پایداری و با سه خط آنتن دست پیدا کنید که من با مودم این سرعت رو دارم.
قابل ذکر هست که گوشی من حتی یک خط آنتن هم در همان مکان مودم آنتن دهی 4G نداشت. البته سرعت از این هم بالاتر بود تا حدود ۱۶ مگابیت ولی سرعت سروری که دانلود می کردم تا این حد محدود بود.
این هم تست سرعت سرور لندن که بسیار عالی بود:
این هم تست سرعت سرور منچستر که بسیار عالی بود:
این هم تست سرعت سرور لیون فرانسه که بسیار عالی بود:
این هم تست سرعت سرور مونیخ آلمان که بسیار عالی بود:
این هم تست سرعت سرور شمال کاناداکه خوب بود:
این هم تست سرعت سرور ریچموند آمریکاکه خوب بود:
این هم تست سرعت سرور لس آنجلس که خوب بود:
دانلود فایل ۵۰ مگی از تبیان با مودم
سیگنال در حدی که موبایل روی ۴ جی نمی مونه
برنامه network speed
mamoush1
04-03-2015, 12:47
سخنگوی قوه قضاییه: افرادی در یکی از اپراتورها اطلاعات محرمانه را به افراد غیر میدادند که با گزارش وزارت اطلاعات تحت تعقیب قرار گرفتند
سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری خود درباره وام ۶۵۰۰ میلیاردی، اخذ تعهد از برخی رسانهها، بازداشت مسئول بیمه توسعه، ۱۲ بازداشتی در پروندههای منابع طبیعی، سیگار مارلبورو و یک اپراتور تلفن همراه و همچنین روحانی مربوط به شیخ استخاره، علت مرخصی رحیمی و ارسال پرونده سیاسی به دادگاه مطالبی را عنوان کرد.
حجتالاسلام محسنی اژهای در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی براینکه در هفتههای اخیر اخباری مربوط به دستگیری چند نفر در پروندههایی مربوط به سازمان منابع طبیعی، یکی از اپراتورهای تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و همچنین پرونده مربوط به سیگار مارلبرو شنیده شده در صورت امکان در این مورد توضیح دهید، گفت: در خصوص هر سه موردی که اسم بردید پروندههایی تشکیل شده است. وی در خصوص پرونده یکی از اپراتوراهای تلفن همراه اظهار داشت: برخی افراد بودند که سوءاستفاده اطلاعاتی میکردند و برخی اطلاعات محرمانه را به افراد غیر میدادند.
وی افزود: این افراد با گزارش وزارت اطلاعات تحت تعقیب قرار گرفتند و 3 نفر بازداشت شدند که این پرونده هم در مراحل رسیدگی اولیه است.
البته این خبر معلوم نکرده دقیقاً همراه اول منظورش بوده یا ایرانسل چون هردو گند عظیمی بالا آورده اند.
afshin-434
04-03-2015, 13:15
به نظرم تا زمانی که VOLTE نباشه، 4g فقط برای مودم خوبه چون درحالت LTE مهمترین قابلیت گوشی که مکالمه هست، از دست میره
[/CENTER]
البته این خبر معلوم نکرده دقیقاً همراه اول منظورش بوده یا ایرانسل چون هردو گند عظیمی بالا آورده اند.
همراه اول بوده اینم لینک خبر
روز ها سرعت خیلی پایینه برای 3g
afshin-434
04-03-2015, 14:57
روز ها سرعت خیلی پایینه برای 3g
به جز چندتا کاربر خاص، من ندیدم کسی سرعت بالا گذاشته باشه.
لطفا بقیه هم تست سرعت بذارن ببینیم
starpars
04-03-2015, 15:11
فکر نمی کنم هیچکدومتون بتونید با گوشی 4G خودتون به همچین سرعت پایداری و با سه خط آنتن دست پیدا کنید که من با مودم این سرعت رو دارم.
قابل ذکر هست که گوشی من حتی یک خط آنتن هم در همان مکان مودم آنتن دهی 4G نداشت. البته سرعت از این هم بالاتر بود تا حدود ۱۶ مگابیت ولی سرعت سروری که دانلود می کردم تا این حد محدود بود.
این هم تست سرعت سرور لندن که بسیار عالی بود:
این هم تست سرعت سرور منچستر که بسیار عالی بود:
این هم تست سرعت سرور لیون فرانسه که بسیار عالی بود:
این هم تست سرعت سرور مونیخ آلمان که بسیار عالی بود:
این هم تست سرعت سرور شمال کاناداکه خوب بود:
این هم تست سرعت سرور ریچموند آمریکاکه خوب بود:
این هم تست سرعت سرور لس آنجلس که خوب بود:
داداش خب منم با گوشی هواوی p7 روی 4g حداکثر سرعت 20Mbps گرفتم البته متوسط بین 15 تا 20 متغیر بود آنتن هم سیگنالو چک نکردم ولی بین 3 تا 5 خط رفت و آمد داشت
afshin-434
04-03-2015, 16:09
داداش خب منم با گوشی هواوی p7 روی 4g حداکثر سرعت 20Mbps گرفتم البته متوسط بین 15 تا 20 متغیر بود آنتن هم سیگنالو چک نکردم ولی بین 3 تا 5 خط رفت و آمد داشت
این 4g هست؟!
سرعتش که نسبت به اون چیزی که باید باشه خیلی خیلی کمه.
من یه زمانی با ایرانسل رو 3g با سرعت ۱.۵ مگ برثانیه با idm دانلود میکردم.
ورامین روستای محمد آباد دم ایرانسل گرم
afshin-434
04-03-2015, 18:47
ورامین روستای محمد آباد دم ایرانسل گرم
این چرا زده 2g ؟
بعد ببخشید اگه میشه لطف کنید مدل گوشیتونو اعلام کنید. اندازهی صفحش برای من خیلی مناسبه.
این چرا زده 2g ؟
بعد ببخشید اگه میشه لطف کنید مدل گوشیتونو اعلام کنید. اندازهی صفحش برای من خیلی مناسبه.
دوست عزیر وای فای هست در حالت تری جی
موبایلم
هواوی مدیا پد ایکس وان هفت اینچ
دوست عزیر وای فای هست در حالت تری جی
موبایلم
هواوی مدیا پد ایکس وان هفت اینچ
تست برای نسل سه هست یا چهار؟
masooumi
04-03-2015, 19:21
تست برای نسل سه هست یا چهار؟
نوشتن تری جی !!!
HardwareMaster
04-03-2015, 19:55
به جز چندتا کاربر خاص، من ندیدم کسی سرعت بالا گذاشته باشه.
لطفا بقیه هم تست سرعت بذارن ببینیم
کاربر خاص رو خوب اومدی
سلام دوستان چطور میتونید همچین سرعت دانلود هایی داشته باشید من که در مشهد بیشتر 3 مگ نتونستم دریافت کنم البته در حالت 3G
matr!x_2008
04-03-2015, 21:28
بعد از 2 هفته سرعت خوب و تقریبا پایدار! سرعت امروز نوسان زیاد داشت. چند بارم قطع میشد نت:n24:
masooumi
04-03-2015, 22:29
سلام دوستان چطور میتونید همچین سرعت دانلود هایی داشته باشید من که در مشهد بیشتر 3 مگ نتونستم دریافت کنم البته در حالت 3G
شما برو خیابان قاضی طباطبایی جلوی دفتر ایرانسل و سرعت بالا را تجربه کن... :n02:
یعنی مثل هلو سرعت داره
با سلام دوباره دوستان
شما چجوری استعلام میگیرید؟
و دقیقا چه اطلاعاتی میده؟
برا من چرا نمیده؟شما برای gprs قدیمو میده؟
HardwareMaster
05-03-2015, 00:04
شما برو خیابان قاضی طباطبایی جلوی دفتر ایرانسل و سرعت بالا را تجربه کن... :n02:
یعنی مثل هلو سرعت داره
خیابون قاضی کجاست؟ اسم قدیمش؟(توی مشهد هر 2 سال یکبار اسم خیابونا عوض میشه، ازون مسخره تر یک اسم یکسان برای چند خیابون متفاوت هست که حتی در شاخ آفریقا هم نظیر نداره):n08:
حداکثر تا چقدر سرعت میده؟
خیابون قاضی کجاست؟ اسم قدیمش؟(توی مشهد هر 2 سال یکبار اسم خیابونا عوض میشه، ازون مسخره تر یک اسم یکسان برای چند خیابون متفاوت هست که حتی در شاخ آفریقا هم نظیر نداره):n08:
چهار راه ارشاد رو مستقیم بری به سمت سه راه کلاهدوز اون بلوار به اسم قاضی طباطبایی هست دفتر ایرانسل هم در همان بلوار هست
اونجا هم سرعت 3G گزارش شده رو من ندیدم !
دوستان من الان 30 روزه شبانه رو زدم الان حجمش تموم شده الان میخوام که 1 روزه نامحدود بزنم تا حجم بهش اضافه شه ولی فعال نمی شه
هنوز می شه این کار رو کرد یا نه؟
masooumi
05-03-2015, 00:46
عرض کردم "قاضی طباطبایی" سمت بلوار سازمان آب (بلوار شهید صادقی فعلی) در واقع بین بلوار کلاهدوز و بلواز سازمان آب هست. میدان فردوسی به سمت میدان راهنمایی ، چهارراه اول سمت چپ میشه قاضی طباطبایی
جلوی در دفتر مشهد ایرانسل 3g را تا 8 مگ تست کردم قبلا ، 4g هم که تست سرعت نگرفتم ولی مثل هلو سایت باز می کرد.
shahin1373
05-03-2015, 04:08
رشت - دخانیات ( جاده فومن )
shahin1373
05-03-2015, 04:13
تست سرور مارسی ( فرانسه )
shahin1373
05-03-2015, 04:47
Reza kheyri1373
05-03-2015, 09:25
بابل :
HardwareMaster
05-03-2015, 09:35
عرض کردم "قاضی طباطبایی" سمت بلوار سازمان آب (بلوار شهید صادقی فعلی) در واقع بین بلوار کلاهدوز و بلواز سازمان آب هست. میدان فردوسی به سمت میدان راهنمایی ، چهارراه اول سمت چپ میشه قاضی طباطبایی
جلوی در دفتر مشهد ایرانسل 3g را تا 8 مگ تست کردم قبلا ، 4g هم که تست سرعت نگرفتم ولی مثل هلو سایت باز می کرد.
منم منظورم همون قاضی طباطبایی بود که مخفف کردم
ولی اولا 8 مگ نسبت به سرعت سایر شهرها رقم بالایی نیست
دوما چرا فقط اونجا که نمایندگی هست باید چنین سرعتی بده؟ سایر مناطق شهر در اکثر ساعات وضع بهتری از edge ندارن
باز خوبه برای شما هلو هست چون برای ما خیار چنبره
pouyasony
05-03-2015, 10:34
همین الان ارومیه 3G
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
pouyasony
05-03-2015, 10:47
اینم تست با idm
masooumi
05-03-2015, 11:21
منم منظورم همون قاضی طباطبایی بود که مخفف کردم
ولی اولا 8 مگ نسبت به سرعت سایر شهرها رقم بالایی نیست
دوما چرا فقط اونجا که نمایندگی هست باید چنین سرعتی بده؟ سایر مناطق شهر در اکثر ساعات وضع بهتری از edge ندارن
باز خوبه برای شما هلو هست چون برای ما خیار چنبره
برای نسل سوم و 3g سرعت 8 مگ جزو سرعت های بالا به حساب میاد دوست عزیز
جاهای دیگه هم سرعت ها بدک نیست. من توی خیابان جنت 5 مگ داشتم ، توی پارک ملت همین حدود داشتم.
شما هم اگر سرعت سایت باز کردن 4g را میدید برای شما هم هلو بود. من پشتیبان شبکه یک دانشگاه هستم و اونجا پهنای باند 40 مگ دارن ولی سایت بازکردنشون به دلیل پینگ بالا و ... خوب نیست ولی در 4g ایرانسل خیلی عالی بود...
Ali14 persia
05-03-2015, 12:22
برای نسل سوم و 3g سرعت 8 مگ جزو سرعت های بالا به حساب میاد دوست عزیز
جاهای دیگه هم سرعت ها بدک نیست. من توی خیابان جنت 5 مگ داشتم ، توی پارک ملت همین حدود داشتم.
شما هم اگر سرعت سایز باز کردن 4g را میدید برای شما هم هلو بود. من پشتیبان شبکه یک دانشگاه هستم و اونجا پهنای باند 40 مگ دارن ولی سایت بازکردنشون به دلیل پینگ بالا و ... خوب نیست ولی در 4g ایرانسل خیلی عالی بود...
دوست عزیز میشه ببینی پینگ 4G با سرورای خارجی چطوره ؟ یا مثلا با google.com و yahoo.com چطوره؟
mamoush1
05-03-2015, 13:38
بازار اینترنت ثابت تا ۲ سال آینده حذف می شود موبنا - یک ارائهدهنده ADSL گفت: پس از ورود سرویسهای نسل ۳ و ۴ تلفن همراه پیشبینی میکنیم تا ۲ سال آینده درخواست ارتباطات اینترنتی مبتنی بر سیم حذف و ارتباطات ثابت بر رسانه تعاملی و تلویزیون اینترنتی متمرکز شود.
به گزارش موبنا، محمدعلی یوسفیزاده ارائهدهنده سرویسهای ADSL، در یک نشست خبری با خبرنگاران از پیشنهاد و توصیه وزارت ارتباطات به بخش خصوصی ICT برای همکاری با شرکتهای خارجی خبر داد و گفت: این وزارتخانه در جلسات متعددی به شرکتهای خصوصی حوزه ICT اعلام میکند که برای همکاری با مشاور خارجی و جذب سرمایهگذار خارجی با شرط اجرای پروژه و انتقال دانش فنی تلاش کنند مانند سرمایهگذاری خارجیای که در اپراتور دوم تلفن همراه اتفاق افتاد.
این فعال بازار اینترنت در ادامه با با اشاره به تغییرات پیشروی سرویسهای اینترنتی پس از ورود سرویسهای نسل 3 و 4 تلفن همراه (LTE) گفت: پیشبینی میکنیم که تا دو سال آینده متقاضی و درخواست دریافت ارتباطات اینترنتی مبتنی بر سیم حذف میشود و ارتباطات ثابت به سمت سرویسهای مشابه رسانه تعاملی (IPMedia) و تلویزیون اینترنتی (IPTV) متمرکز خواهد شد.
مدیرعامل انتقال دادههای آسیاتک ادامه داد: با تغییر تکنولوژی و ارائه پروانههای جدید ارتباطات ثابت (FCP)، آینده احتمالی اپراتورهای ADSL حرکت به سمت MVNO (اپراتورهای مجازی) خواهد بود و احتمالاً تا سال 94 و 95 سرویس ADSL از قله میافتد و به سمت صفر شدن سرازیر میشود.
وی درباره تکلیف سرویس تلفنثابت در این تغییر تکنولوژی، تصریح کرد: در این زمان شرکتها رویکردهای متفاوتی را اتخاذ میکنند؛ برای مثال هماکنون 50 هزار مشترک تلفن ثابت یک شرکت ارائه دهنده خدمات Fix به شرکت ما که یکی از از اپراتورهای ارائهدهنده خدمات ADSL است، منتقل شدهاند. یکی از راهکاریی که برای این مورد ارائه شده تبدیل تلفن ثابت به یک APP (برنامه کاربردی) روی تلفن همراه است؛ به صورت که مشابه برنامه وایبر که امکان ارتباط و تماس را روی تلفن همراه برقرار میکند، برنامهای نیز کاربردهای تلفن ثابت را ارائه خواهد کرد و تلفن ثابت کاربر خواهد بود.
HardwareMaster
05-03-2015, 14:40
بازار اینترنت ثابت تا ۲ سال آینده حذف می شود
موبنا - یک ارائهدهنده ADSL گفت: پس از ورود سرویسهای نسل ۳ و ۴ تلفن همراه پیشبینی میکنیم تا ۲ سال آینده درخواست ارتباطات اینترنتی مبتنی بر سیم حذف و ارتباطات ثابت بر رسانه تعاملی و تلویزیون اینترنتی متمرکز شود.
به گزارش موبنا، محمدعلی یوسفیزاده ارائهدهنده سرویسهای ADSL، در یک نشست خبری با خبرنگاران از پیشنهاد و توصیه وزارت ارتباطات به بخش خصوصی ICT برای همکاری با شرکتهای خارجی خبر داد و گفت: این وزارتخانه در جلسات متعددی به شرکتهای خصوصی حوزه ICT اعلام میکند که برای همکاری با مشاور خارجی و جذب سرمایهگذار خارجی با شرط اجرای پروژه و انتقال دانش فنی تلاش کنند مانند سرمایهگذاری خارجیای که در اپراتور دوم تلفن همراه اتفاق افتاد.
این فعال بازار اینترنت در ادامه با با اشاره به تغییرات پیشروی سرویسهای اینترنتی پس از ورود سرویسهای نسل 3 و 4 تلفن همراه (LTE) گفت: پیشبینی میکنیم که تا دو سال آینده متقاضی و درخواست دریافت ارتباطات اینترنتی مبتنی بر سیم حذف میشود و ارتباطات ثابت به سمت سرویسهای مشابه رسانه تعاملی (IPMedia) و تلویزیون اینترنتی (IPTV) متمرکز خواهد شد.
مدیرعامل انتقال دادههای آسیاتک ادامه داد: با تغییر تکنولوژی و ارائه پروانههای جدید ارتباطات ثابت (FCP)، آینده احتمالی اپراتورهای ADSL حرکت به سمت MVNO (اپراتورهای مجازی) خواهد بود و احتمالاً تا سال 94 و 95 سرویس ADSL از قله میافتد و به سمت صفر شدن سرازیر میشود.
وی درباره تکلیف سرویس تلفنثابت در این تغییر تکنولوژی، تصریح کرد: در این زمان شرکتها رویکردهای متفاوتی را اتخاذ میکنند؛ برای مثال هماکنون 50 هزار مشترک تلفن ثابت یک شرکت ارائه دهنده خدمات Fix به شرکت ما که یکی از از اپراتورهای ارائهدهنده خدمات ADSL است، منتقل شدهاند. یکی از راهکاریی که برای این مورد ارائه شده تبدیل تلفن ثابت به یک APP (برنامه کاربردی) روی تلفن همراه است؛ به صورت که مشابه برنامه وایبر که امکان ارتباط و تماس را روی تلفن همراه برقرار میکند، برنامهای نیز کاربردهای تلفن ثابت را ارائه خواهد کرد و تلفن ثابت کاربر خواهد بود.
چقدر خوبه که آدم قبل از یک نشست خبری چند تا قرص توهم زا میل کنه چون از اوهامی صحبت میکنه که حتی در کشورهای پیشرفته ی صنعتی هم با احتیاط دربارش صحبت میکنن
Ip media و iptv و ... هم از یک دهه قبل توی ایران فقط داره از راه اندازی زودهنگامش صحبت میشه
اگر راستی میگه اول راه اندازی کنه بعد بیاد شعار بده. اینکه به کار ملت هم میاد یا نه یک بحث دیگست
MOH@ND3S
05-03-2015, 14:55
دوستان..از دیروز سمت غرب تهران که هستم ، اختلالات پیش اومده...آنتن هر از چند گاهی میره هم 2G هم 3G .. الانم کلا GPRS شده .. مکالماتم وسطش هی قطع میشه...بقیه هم این مشکل رو دارن یا فقط سمت منطقه 22 تهران اینجوریه ؟
starpars
05-03-2015, 14:59
آقا بسته 3 ماه 50 گیگ من ماه اولش تموم شد واسه ماه اول 4 گیگ تهش مونده بود که همونطور که فکر میکردم ایرانسل 4 گیگو زد تو گوشش حذفش کرد!
الان بسته ماه دوم با مانده 17 گیگ شروع شده واسم
starpars
05-03-2015, 15:00
ویرایش شدددددد
بازار اینترنت ثابت تا ۲ سال آینده حذف می شود
موبنا - یک ارائهدهنده ADSL گفت: پس از ورود سرویسهای نسل ۳ و ۴ تلفن همراه پیشبینی میکنیم تا ۲ سال آینده درخواست ارتباطات اینترنتی مبتنی بر سیم حذف و ارتباطات ثابت بر رسانه تعاملی و تلویزیون اینترنتی متمرکز شود.
من همین الانم دور adsl مخابرات مشهد رو خط کشیدم والانم از 3G ایرانسل استفاده میکنم خیلی هم راضی ام نسبت به سرویس های مخابرات :n02:
masooumi
05-03-2015, 15:30
دوستان..از دیروز سمت غرب تهران که هستم ، اختلالات پیش اومده...آنتن هر از چند گاهی میره هم 2G هم 3G .. الانم کلا GPRS شده .. مکالماتم وسطش هی قطع میشه...بقیه هم این مشکل رو دارن یا فقط سمت منطقه 22 تهران اینجوریه ؟
منم مشهد توی این چند روز اینجوری شده برام (امروز ساعت 11 هم کلا آنتن رفت و چند دقیقه بعد برگشت)
sindar88
05-03-2015, 15:47
بازار اینترنت ثابت تا ۲ سال آینده حذف می شود موبنا - یک ارائهدهنده ADSL گفت: پس از ورود سرویسهای نسل ۳ و ۴ تلفن همراه پیشبینی میکنیم تا ۲ سال آینده درخواست ارتباطات اینترنتی مبتنی بر سیم حذف و ارتباطات ثابت بر رسانه تعاملی و تلویزیون اینترنتی متمرکز شود.
البته اين بي عرضه گي ارائه دهندگان adsl رو نشون ميده كه باوجود هزينه هاي بالاي 4G و 3G براي اپراتور ها توان رقابت با اون ها رو ندارند خاك تو سرشون كه فقط بلدند ناله كنند قيمت هارو بالا ببرند
sa_mo1369
05-03-2015, 16:01
بجنورد
3G
4G
mehrdad..7
05-03-2015, 18:12
سلام
دوستان کسی میدونه این دکل کدوم اپراتور هست؟ایا از لحاظ سخت افزاری به 3g تجهیز شده؟ جواب صد دردصد صحیح میخوام باتشکر
masooumi
05-03-2015, 18:25
سلام
دوستان کسی میدونه این دکل کدوم اپراتور هست؟ایا از لحاظ سخت افزاری به 3g تجهیز شده؟ جواب صد دردصد صحیح میخوام باتشکر
شبیه دکل های ایرانسل هست و بله تجهیز شده
Milad4171
05-03-2015, 18:28
سلام.
دوستان تاپیک خیلی سنگین شده. لطفا عکس ها رو کوچیک کنید!
مرسی
:n40:
MOH@ND3S
05-03-2015, 18:47
سلام
100 درصد مطمئن باشید که مال ایرانسله و به 3G هم تجهیز شده...
عکس مربوط به کجاس ؟
mehrdad..7
05-03-2015, 21:11
عکس مربوط به کجاس ؟
مال شهر دورود سرعت3g تو شهر ما افتضاحه ایرانسل ی سایت بیشتر ارتقا نداده که 20درصدم پوشش نمیده به195شکایت کردم میگم واسهذچی سایتهای دیگه که از لحاظ سخت افزاری تجهیز شدن رو روشن نمیکنید زیر بار نمیرن. متاسفانه پهنای باند رو همه اش اختصاص دادن به شهرهای بزرگ فقط علامت 3g به ما رسیده
mehrdad..7
05-03-2015, 21:12
عکس مربوط به کجاس ؟
مال شهر دورود سرعت3g تو شهر ما افتضاحه ایرانسل ی سایت بیشتر ارتقا نداده که 20درصدم پوشش نمیده به195شکایت کردم میگم واسهذچی سایتهای دیگه که از لحاظ سخت افزاری تجهیز شدن رو روشن نمیکنید زیر بار نمیرن. متاسفانه پهنای باند رو همه اش اختصاص دادن به شهرهای بزرگ فقط علامت 3g به ما رسیده
smj.hashemi
05-03-2015, 22:27
سلام چندین صفحه پیش یکی از دوستان مودمی رو معرفی کرده لودن که آنتن داشت و میگفتن از لحاظ گیرندگی آنتن بهتر از موبایل هست فکر کنم بحث موبایل هات اسپات کنیم یا مودم بخریم بود متاسفانه سرعت به شدت پایین اومده اینجا و نتونستم زیاد به صفحه های گذشته رجوع کنم دوستانی که اهل فن هستن لطفا مودم رو معرفی کنن و اگه مودم خاصی رو هم میشناسن بگن با تشکر فراوان
2235
اینم نمودار دانلود یک فایل 16 مگی
masooumi
05-03-2015, 22:43
احتمالا دلایل دیگری برای عدم لانچ این سایت ها وجود دارد وگرنه شرکت که از پول بدش نمیاد!
الان توی بعضی شهرستان های خراسان رضوی هم که من رفت و آمد داشتم ، ایرانسل دکل ها را تجهیز کرده ولی هنوز لانج نکرده . (مثلا فریمان و تربت حیدریه و ...)
afshin-434
05-03-2015, 22:50
احتمالا دلایل دیگری برای عدم لانچ این سایت ها وجود دارد وگرنه شرکت که از پول بدش نمیاد!
الان توی بعضی شهرستان های خراسان رضوی هم که من رفت و آمد داشتم ، ایرانسل دکل ها را تجهیز کرده ولی هنوز لانج نکرده . (مثلا فریمان و تربت حیدریه و ...)
توی ارائهی پهنای باند واسه همین تعداد مشترک هم مونده فکر کن بیاد دکلای جدیدم لانچ کنه اون موقع دیگه کلا قطع میشه.
البته اگه شیر اون 4g رو ببنده میتونه با سرعت خوب به همه ایران 3g ارائه کنه ولی ...
mamoush1
05-03-2015, 23:29
اینو می فرمایید؟
HardwareMaster
05-03-2015, 23:33
الان توی بعضی شهرستان های خراسان رضوی هم که من رفت و آمد داشتم ، ایرانسل دکل ها را تجهیز کرده ولی هنوز لانج نکرده . (مثلا فریمان و تربت حیدریه و ...)منظورت از لانچ، راه اندازیه؟
فارسی را پاس بدهید
Ali14 persia
05-03-2015, 23:47
2235
این 3g هست یا 4g ؟
این 3g هست یا 4g ؟
۴ جی هست اما نه با سیگنال خیلی جالب. متاسفانه داخل تهران هنوز بعضی جاها سیگنال ۴ جی خوب نیست. پشتیبانی هم هیچ.... نمی کنه. اون وقت توی یه جاهایی که فکرشو نمی کنی سیگنال خوبه
masooumi
06-03-2015, 00:04
منظورت از لانچ، راه اندازیه؟
فارسی را پاس بدهید
پاس بدهیم؟!!!
پاس بداریم احتمالا !
سلام من از ایرانسل پینگ تایم خوبی دارم و الان مودم من 3 خونه از 5 خانه قدرت سیگنال انتن داره!!
به نظر شما اگر بتونم در جایی مودم رو قرار بدم که پنج تا خونه سیگنال پر بشه پینگ تایمم پایین تر هم میشه؟ ایا کسی این سرور رو پینگ پایین تر داره؟ ممنون
سلام من از ایرانسل پینگ تایم خوبی دارم و الان مودم من 3 خونه از 5 خانه قدرت سیگنال انتن داره!!
به نظر شما اگر بتونم در جایی مودم رو قرار بدم که پنج تا خونه سیگنال پر بشه پینگ تایمم پایین تر هم میشه؟ ایا کسی این سرور رو پینگ پایین تر داره؟ ممنون
الان شبکه شلوغ و رفته بالا در شرایط خوب پینگ من بین 50 تا 90 هست بدون تایم اوت البته ۴ جی
الان شبکه شلوغ و رفته بالا در شرایط خوب پینگ من بین 50 تا 90 هست بدون تایم اوت البته ۴ جی
نه من از 3G استفاده میکنم
Ali14 persia
06-03-2015, 01:06
۴ جی هست اما نه با سیگنال خیلی جالب. متاسفانه داخل تهران هنوز بعضی جاها سیگنال ۴ جی خوب نیست. پشتیبانی هم هیچ.... نمی کنه. اون وقت توی یه جاهایی که فکرشو نمی کنی سیگنال خوبه
آره حاجی، این چه پینگیه، خیلی دور از انتظاره. ما گفتیم 4g بیاد از شر پینگ بد خلاص بشیم.
اگه تونستی هر وقت اوضاع اینترنت خوب بود یه تست با سرورای خارجی برامون بزار.
ممنون
نه من از 3G استفاده میکنم
اگر پینگ برات مهمه دستگاه 4g ساپورت بگیر پینگ الانت نصف میشه.
Ali14 persia
06-03-2015, 01:28
اگر پینگ برات مهمه دستگاه 4g ساپورت بگیر پینگ الانت نصف میشه.
شما میدونی پینگ 4G با سرورای خارجی چنده؟
شما میدونی پینگ 4G با سرورای خارجی چنده؟
متغیره به شرایط سیگنال هم بستگی داره ولی در حالت نرمال زیر 120
Ali14 persia
06-03-2015, 02:40
متغیره به شرایط سیگنال هم بستگی داره ولی در حالت نرمال زیر 120
من می خواستم برای گیم آنلاین مودم TP-LINK/TL-MR3420 رو بگیرم که پورت lan داشته باشه ، به نظرتون برای آنتن دهی و سیگنال دهی مشکلی نداره؟
هم خیلی ارزون تر از مودم های ایرانسل هست و هم پورت lan داره.
اینم لینک مشخصاتش:
masooumi
06-03-2015, 02:54
من می خواستم برای گیم آنلاین مودم TP-LINK/TL-MR3420 رو بگیرم که پورت lan داشته باشه ، به نظرتون برای آنتن دهی و سیگنال دهی مشکلی نداره؟
هم خیلی ارزون تر از مودم های ایرانسل هست و هم پورت lan داره.
اینم لینک مشخصاتش:
دوست عزیز ، این اکسس پوینت اونی که شما فکر می کنید نیست.
شما اگر این را بخرید باید یک مودم 4g یا 3g دیگه هم که به صورت USB داره بخرید و اون را از طریق پورت USB به این اکسس پوینت متصل کنید تا بتونید از اینترنتش استفاده کنید. اگر تصورتان این هست که خودش سیم کارت میخوره و ... که خیر چنین چیزی نیست!
Ali14 persia
06-03-2015, 03:31
دوست عزیز ، این اکسس پوینت اونی که شما فکر می کنید نیست.
شما اگر این را بخرید باید یک مودم 4g یا 3g دیگه هم که به صورت USB داره بخرید و اون را از طریق پورت USB به این اکسس پوینت متصل کنید تا بتونید از اینترنتش استفاده کنید. اگر تصورتان این هست که خودش سیم کارت میخوره و ... که خیر چنین چیزی نیست!
ممنون متوجه شدم.
پس الان کلا مودمی وجود نداره که مستقیما با lan اتصال ایجاد کنه؟
بعد اگه همون اکسس پوینت رو راه بندازم آنتن دهیش ضعیف تر نمیشه؟
khatoon13
06-03-2015, 11:24
قبل از خرید سیم کارت ایرانسل از کجا مطمئن شم در شهرمان 3G پشتیبانی میشه؟!!
pouyasony
06-03-2015, 11:31
قبل از خرید سیم کارت ایرانسل از کجا مطمئن شم در شهرمان 3G پشتیبانی میشه؟!!
شما پست اول همین تاپیکو بخون متوجه میشی
Killzone2
06-03-2015, 11:57
قبلا (1-2 ماه پیش) سرعت ایرانسلم خوب بود حتی از دانلود سرور های خارجی 5 مگ بر ثانیه سرعت دانلودم بود...
دیشب ولی عجیب بود که سرعت دانلود علاوه بر نوسان قطع و وصل هم داشت. دلیل خاصی داره؟
البته با اسپید تست و اینا تست میگرفتم 1.2 مگ هم میرسید سرعت ولی وقتی میخواستم یه چیزی رو دانلود کنم بین 100 تا 500 کیلوبایت متغیر بود بعضی مواقع هم 0 میشد دوباره میرفت بالا... اگر کسی میدونه دلیل چیه بگه ممنون.
+
این بسته 2-8 یک روزه مدتش چقدره؟ اخه دیدم زده تو قسمت اطلاع حساب دو روز اعتبار داره
آره حاجی، این چه پینگیه، خیلی دور از انتظاره. ما گفتیم 4g بیاد از شر پینگ بد خلاص بشیم.
اگه تونستی هر وقت اوضاع اینترنت خوب بود یه تست با سرورای خارجی برامون بزار.
ممنون
خدمت شما از 8888 مایکروسافت بانک ملت
4g
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=65ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=64ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=68ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=62ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=271ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=78ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=277ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=106ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=63ms TTL=49
Packets: Sent = 23, Received = 23, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 62ms, Maximum = 277ms, Average = 87ms
Control-C
^C
[C:\Program Files\new cmd]
mohammad.asghari
06-03-2015, 13:12
حدودا 2 ماهی میشد فرامرز 9 آنتن 3g رفته بود حالا دیروز امتحان کردم دقیقا تو حیاط آنتن میده 3 تا ولی میای تو خونه آنتن میشه اضطراری و دیگه نت وصل نمیشه،کسی تا حالا اینطور وضعیتی داشته؟میشه یه توضیحی بدید؟
تا وقتی کل دکلهای دور و برتون تجهیز نشن این مشکل وجود داره
masooumi
06-03-2015, 13:31
ممنون متوجه شدم.
پس الان کلا مودمی وجود نداره که مستقیما با lan اتصال ایجاد کنه؟
بعد اگه همون اکسس پوینت رو راه بندازم آنتن دهیش ضعیف تر نمیشه؟
اوکی
حداقل من تا الان مودم 4g ندیدم که lan داشته باشه
متوجه سوال دوم نشدم.
afshin-434
06-03-2015, 13:50
امروز سرعت 3g ایرانسل عالیه.(منظورم از عالی اینه که میتونم صفحه باز کنم)
باید دید اینترنت کدوم بخش قطع شده که سرعت ما رفته بالا!
Ali14 persia
06-03-2015, 14:14
خدمت شما از 8888 مایکروسافت بانک ملت
4g
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=65ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=68ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=62ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=271ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=78ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=277ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=106ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=63ms TTL=49
Packets: Sent = 23, Received = 23, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 62ms, Maximum = 277ms, Average = 87ms
Control-C
^C
[C:\Program Files\new cmd]
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
اوکی
حداقل من تا الان مودم 4g ندیدم که lan داشته باشه
متوجه سوال دوم نشدم.
منظورم اینه که اگر اینترنت رو از مودم 4G که گیرنده سیگنال هست به روتر TL-MR3220 متصل بشه و بعد اون هم به pc ، با این همه دستکاری نویز زیادتر نمیشه و سیگنال دهی ضعیف تر نمیشه.
amin1374
06-03-2015, 17:47
دوستان یک.سوال مهم، من یکی.دو.هفته پیش یک بسته 1ماهه 350مگ.گرفتم.برای داءمی آیسیم بعدش االان یک بسته 3ماهه 9گیگ.گرفتم 32500 ولی الان که چک میکنم میبینم فعال نشده تاریخ انقضا هم ماله بسته قبلیه حجمم باقی مونده 350 تاست چجوریه؟ چیکار باید بکنم؟؟؟
دوستان یک.سوال مهم، من یکی.دو.هفته پیش یک بسته 1ماهه 350مگ.گرفتم.برای داءمی آیسیم بعدش االان یک بسته 3ماهه 9گیگ.گرفتم 32500 ولی الان که چک میکنم میبینم فعال نشده تاریخ انقضا هم ماله بسته قبلیه حجمم باقی مونده 350 تاست چجوریه؟ چیکار باید بکنم؟؟؟
با چه کدی چک می کنی شما؟ کد مانده گیری به روز شده و در صفحه اول تاپیک موجود
masooumi
06-03-2015, 18:19
[SIZE=2]منظورم اینه که اگر اینترنت رو از مودم 4G که گیرنده سیگنال هست به روتر TL-MR3220 متصل بشه و بعد اون هم به pc ، با این همه دستکاری نویز زیادتر نمیشه و سیگنال دهی ضعیف تر نمیشه.
نه ، فرقی نمی کنه.
البته اگر وایرلس را هم لازم ندارید . کلا همون مودم usb را بگیرید و مستقی به کامیپوتر وصل کنید.
در تماس با تیم پشتیبانی ایرانسل عنوان شد
* در تماس با تیم پشتیبانی ایرانسل، مطالب زیر عنوان گردید:- کد های دستوری خطوط اعتباری با موفقیت همگام سازی گردید (#555*) و سیستم های داخلی ایرانسل نیز به روز شده اند.
- مشترکین گرامی توجه نمایند، با توجه به ایجاد اختلال در سامانه #900* تیم پشتیبانی ایرانسل در حال همگام سازی و همسان سازی همه خدمات سیمکارت های دائمی از طریق کد #555* می باشد که به احتمال زیاد شامل طرح های رنگی و بسته های افزایشی نیز خواهد بود. این تغییرات، بطور حتم تا پایان امسال و در دو هفته آتی، رخ خواهد داد.
- تا اطلاع ثانوی امکان فعالسازی بسته های آی 300، آی 700 و آی 2000 وجود ندارد؛ اما این بسته ها ویژه همه مشترکین دائمی بوده و قانون اعتبار تا پایان دوره صورتحساب نیز لغو شده است؛ یعنی مشترکین از زمان فعالسازی، دقیقا بمدت 2 ماه جهت استفاده از این بسته ها فرصت خواهند داشت. با رفع مشکل اختلال کدهای دستوری، امکان فعالسازی بسته ها مجددا فراهم خواهد شد.
- جشنواره نوروز ایرانسلی، ویژه مشترکین دائمی و اعتباری در راه است و تا پایان سال معرفی خواهد شد که شامل موارد جدید و متنوعی می باشد.* مدیر روابط عمومی ایرانسل نیز در صفحه اینستاگرام این شرکت، در پاسخ به سوال یکی از مشترکین، از جشنواره نوروز ایرانسلی خبر داد.* این خبر در حال تکمیل می باشد. به محض وصول اخبار بیشتر، اطلاع رسانی خواهد شد.
amin1374
06-03-2015, 18:41
با چه کدی چک می کنی شما؟ کد مانده گیری به روز شده و در صفحه اول تاپیک موجود
من یک ببار از ستاره 130 استفاده کردم یک بارم ستاره 555. میشه کدشو بگید تو ضفحه اول پیدا نکردم. ممنون
Killzone2
06-03-2015, 18:45
دوستان جوابه سوال صفحه قبل ما رو کسی نمیدونه؟
دلیل نوسان سرعت چیه؟ میره بالا بعد یهو 0 میشه باز میره بالا...
من یک ببار از ستاره 130 استفاده کردم یک بارم ستاره 555. میشه کدشو بگید تو ضفحه اول پیدا نکردم. ممنون
دوستان جوابه سوال صفحه قبل ما رو کسی نمیدونه؟
دلیل نوسان سرعت چیه؟ میره بالا بعد یهو 0 میشه باز میره بالا...
پایدار نبودن وضعیت شبکه به احتمال زیاد
قرار نداشتن سیگنال در وضعیت مطلوب
mohammad.asghari
06-03-2015, 19:05
*555*1*4*#4
amir.baran
06-03-2015, 19:19
سلام
دوستان ببخشید یه سوال داشتم از کجا میشه تشخیص داد 4g رو دکل نصب شده؟
amin1374
06-03-2015, 19:28
*555*1*4*#4
اقا این جواب نمیده بازم.اون بسته قبلی رو بهم نشون میده
الان تست کردم بازم همونه
Dear subscriber, you have bolton balance of 168.2158203125 MB and expiry date by 10-01-1394
اقا این جواب نمیده بازم.اون بسته قبلی رو بهم نشون میده
الان تست کردم بازم همونه
Dear subscriber, you have bolton balance of 168.2158203125 MB and expiry date by 10-01-1394
کل بسته های فعال رو با این کد می تونید بصورت جداگانه ببینید اگر اطمینان دارید که بسته ای برای شما فعال نیست و مبلغ از حسابتون کن شده با 700تماس بگیرید
در کدها هم دقت کنید نوع بسته ها تفکیک شده
boose_bar_khoda
07-03-2015, 05:01
دوستان کسی میدونه چرا اعتبار هدیه من غیر قابل استفادست؟
من همیشه شگفت انگیز میزنم
مثلا میزنه اعتبار اصلی 0 شگفت انگیز 1000 تومن هدیه 6000 تومن
اعتبار اصلی و شگفت که صفر میشه دیگه هیچ حرکتی نمیزنه و میگه اعتبار نداری در صورتی که هدیه هه هنوز سرجاشه
and-roid2
07-03-2015, 07:28
4G
از موقعی که ادرس دکل منطقمون رو اینجا اعلام کردم سرعت 4G افت کرده.:n29::n02:
@Mr.World.Wide ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کار خودته؟نکنه شبا میای اینجا دانلود میزنی؟!:n24::n02:
afshin-434
07-03-2015, 10:07
4G
از موقعی که ادرس دکل منطقمون رو اینجا اعلام کردم سرعت 4G افت کرده.:n29::n02:
@Mr.World.Wide ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کار خودته؟نکنه شبا میای اینجا دانلود میزنی؟!:n24::n02:
حال کردی گفتم حتما اینترنت یه جا رو قطع کردن که سرعت من رفته بالا؟!
پس اینترنت محلهی شما رو نابود کردن که سرعت من رفته بالا:n19:
اصلا کلا اینترنت من و تو به هم ربط داره نمیدونم چرا!
خوشم اومد یه ضدحال اساسی به شما 4g دارا زدن و از سرعتتون کم کردن دادن به ما فقیر بیچارهها:n19:
این تست 3g من::n19::n20:
3g>lte
and-roid2
07-03-2015, 10:31
حال کردی گفتم حتما اینترنت یه جا رو قطع کردن که سرعت من رفته بالا؟!
پس اینترنت محلهی شما رو نابود کردن که سرعت من رفته بالا:n19:
اصلا کلا اینترنت من و تو به هم ربط داره نمیدونم چرا!
خوشم اومد یه ضدحال اساسی به شما 4g دارا زدن و از سرعتتون کم کردن دادن به ما فقیر بیچارهها:n19:
این تست 3g من::n19::n20:
3g>lte
اگه قرار باشه تست از 10 صبح قرار بدی و به شکمت صابون بزنی که اینترنت من نابود شده بد در اشتباهی:
=============
دوستان کسی میدونه چرا اعتبار هدیه من غیر قابل استفادست؟
من همیشه شگفت انگیز میزنم
مثلا میزنه اعتبار اصلی 0 شگفت انگیز 1000 تومن هدیه 6000 تومن
اعتبار اصلی و شگفت که صفر میشه دیگه هیچ حرکتی نمیزنه و میگه اعتبار نداری در صورتی که هدیه هه هنوز سرجاشه
اعتبار هدیه داخل شبکه هست فقط برای ایرانسل ب ایرانسل استفادا میشه
3g -75 dbm
اولی با وی پی هست
نتیجه اخلاقی
وبگردی با 4 جی با سیگنال ضعیف بهتر از 3جی با سیگنال خوبه الان 3 جیم 10 مگ دانلود و 4 جی 3 مگ دانلود می ده حداکثر
سلام. من با خط ايرانسلم به open چيز پى ان وصل ميشم ولى چيزى باز نميكنه!!!!!لطفا راهنمايى كنين اگه راشو بلدين.
سلام. من با خط ايرانسلم به open چيز پى ان وصل ميشم ولى چيزى باز نميكنه!!!!!لطفا راهنمايى كنين اگه راشو بلدين.
یکی دو روزه ایرانسل خیلی داره ور میره
احتمالا سرورتون مشکل داره
چند تا سرور امتحان كردم نشد. شما اين مشكلو ندارين؟؟ حتى shield هم وصل نميشه
چند تا سرور امتحان كردم نشد. شما اين مشكلو ندارين؟؟ حتى shield هم وصل نميشه
درسته برای من کانکت میشه اما دیتا نداره اما کریو کار می کنه
HardwareMaster
07-03-2015, 18:37
خرید مودم 4g بصرفه تره نسبت به گوشی های کیفیت متوسط 4g
هم باعث میشه از adsl خلاص بشی، هم گیرندگی بالاتر داره، هم تعداد زیادی افراد میتونن بهش وصل بشن، هم قیمتش از یک گوشی پایینتره و ...
درسته. در شرایط عادی هم سرعتش معمولا بدجور پایین آمده، در اینجور وقتها که اون مشکل داره، از anyconnect محصول سیسکو استفاده کن
توی گوگل پلی بجویی می یابی
Milad4171
07-03-2015, 20:28
سلام.
دوستان اینجا انجمن بررسی 3G,4G ایرانسل هست نه مشاوره خرید مودم 3G , 4G .
+
انجمن مربوطه :
مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم باعث میشه از adsl خلاص بشی، هم گیرندگی بالاتر داره، هم تعداد زیادی افراد میتونن بهش وصل بشن، هم قیمتش از یک گوشی پایینتره و ...
درسته. در شرایط عادی هم سرعتش معمولا بدجور پایین آمده، در اینجور وقتها که اون مشکل داره، از anyconnect محصول سیسکو استفاده کن
اخه اكانتم با open چيز پى انه. Anyconnect اكانت ندارم. چه كار ميتونم بكونم؟؟؟
سلام.
دوستان اینجا انجمن بررسی 3G,4G ایرانسل هست نه مشاوره خرید مودم 3G , 4G .
+
انجمن مربوطه :
مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مگه غیر از اینجا کسی جایی دیگه دنبال ۴ جی میره. کلا جاش اینجاست دیگه اما در حد و اندازه خودش
matr!x_2008
07-03-2015, 21:59
ایرانسل روزا سرعتش اومده پایین از ساعت 2 به بعد عالی میشه! برعکس شرکتای adsl که روزا سرعت خوبه ساعات رایگان میاد پاییین:n09: تازه ازسرور ایران سرعت 150 کیلوبایت میشه از سرور خارجی حتی ناشناخته 600 کیلوبایت!!! معلوم نیست ایرانسل با خودش چند چنده:n23:
HardwareMaster
07-03-2015, 22:41
اخه اكانتم با open چيز پى انه. Anyconnect اكانت ندارم. چه كار ميتونم بكونم؟؟؟
برادر فرقی نداره.شما اصلا استفاده کردی یا نه
اکونت اون به اینم میخوره
kasra2012
07-03-2015, 23:03
ایرانسل روزا سرعتش اومده پایین از ساعت 2 به بعد عالی میشه! برعکس شرکتای adsl که روزا سرعت خوبه ساعات رایگان میاد پاییین:n09: تازه ازسرور ایران سرعت 150 کیلوبایت میشه از سرور خارجی حتی ناشناخته 600 کیلوبایت!!! معلوم نیست ایرانسل با خودش چند چنده:n23:
خدا بخواد سرعت شبای منم داره درست میشه فقط میمونه این قطعی ک خیلی رو اعصابه صبح پا میشم میبینم قطع شده
نمیدونم مشکل از تبلت منه یا ایرانسل
pouyasony
07-03-2015, 23:15
ایرانسل چش شده سرعت 3gخیلی خوب شده .
matr!x_2008
07-03-2015, 23:27
خدا بخواد سرعت شبای منم داره درست میشه فقط میمونه این قطعی ک خیلی رو اعصابه صبح پا میشم میبینم قطع شده
نمیدونم مشکل از تبلت منه یا ایرانسل
بستگی به لینکتم داره. مثلا لینک اگه مستقیم باشه کمتر پیش میاد قطع شه ولی اگه مثلا به صورت رایگان مستقیم شده باشه محدودیت ای پی داره و هر بار که دیسکانکت بشه دیگه ادامه دانلود انجام نمیشه! من بیشتر وقتا لینکا رو لیچ میکنم و مستقیم میزارم دان شه صبح میبینم همه دان شده
سلام من میخواهم 2تابسته بخرم دوستانی که خرید کردن لطفا جواب بدن
1بسته 6ماهه 70گیگ چقدر ماهیانه حجم در نظر میگیره اگر تقسیم بشه هر ماه باقی مانده حجم به ماه بعد تعلق میگیره یا سوخت میشه
2 بسته 12ماهه 100گیگ ماهیانه / /.................................................. ......
ممنون میشم دقیق بگید ضمنا ایا ارزش خرید داره این قیمت
باید لغوش کنیم؟ اونوقت اینجور کاربرها رو چی کار می کنن؟
3g mci
اونوقت 4 جی ایرانسل ....
تک کانکشن همراه اول تا یک مگ میرفت اما ایرانسل کلا نوسان
مثل اینکه باید از 4 جی به تری جی برگردیم عجب زمونه ای شده ها
4 g ایرانسل
اینجا تو اصفهان روز به روز داره بد تر میشه حدود 10 روز هم هست که معمولا یه روز در میون کلن قطعه
تو روز هایی هم که وصله 1روز در میون h+ از کار افتاده میره رو h که سرعتش از 200 بیشتر نمیشه
روز ها هم که هیچ جوره از هون اول از 200 تا بیشتر نمیشه و همچنان با سرور های داخلی مشکل داره و سرعت سرور های داخلی تقریبا نصب یا یک سوم خارجی
واقعا ایرانوِل هر روز بد تر از دیروز
ala.mohammadi
08-03-2015, 03:49
سلاممن برنامه سیسکو انی کانکت رو دارم فقط باید چجوری اکانتش رو بسازم وراه اندازی کنم،ممنون میشم راهنمایی کنید:n01:
HardwareMaster
08-03-2015, 05:22
سلاممن برنامه سیسکو انی کانکت رو دارم فقط باید چجوری اکانتش رو بسازم وراه اندازی کنم،ممنون میشم راهنمایی کنید:n01:
این برنامه تنظیم خاصی نداره. کار باهش خیلی ساده تر از open v p n هست که نیاز به وارد کردن سرورهای tcp و udp و انتخابشون داره
فقط عیبش اینه پسورد رو ذخیره نمیکنه و هربار باید وارد کنی
برای بار اول که اجراش میکنی برنامه رو باز کن، توی نوار آبی رنگ برنامه بزن روی تنظیمات، و بعد چک کن تیک های مربوط به Block untrusted servers و V P N FIPS Mode برداشته شده باشه. تمام
از این ببعد که اجراش میکنی هر مرتبه دکمه ی off رو بکش به راست تا on بشه، در پنجره ایکه میاد بزن continue و بعد نام کاربری و در مرحله بعد پسورد رو بده تا وصل بشه
اینجا تو اصفهان روز به روز داره بد تر میشه حدود 10 روز هم هست که معمولا یه روز در میون کلن قطعه
تو روز هایی هم که وصله 1روز در میون h+ از کار افتاده میره رو h که سرعتش از 200 بیشتر نمیشه
روز ها هم که هیچ جوره از هون اول از 200 تا بیشتر نمیشه و همچنان با سرور های داخلی مشکل داره و سرعت سرور های داخلی تقریبا نصب یا یک سوم خارجی
واقعا ایرانوِل هر روز بد تر از دیروز
دقیقا هر روز داره کیفیت افت پیدا میکنه. دیروز عصر نزدیک سایت مرکزی ایرانسل اصفهان در میدان جمهوری یک صفحه ساده رو باز نمیکرد! در حد بیت بر ثانیه هم نبود! جالب تر این بود که در فاصله حدودا 1 کیلومتری این سایت مرکزی که دکل اصلی هم روشه کلا 3g آنتن نمیداد!
arash59b
08-03-2015, 10:01
می خوام بسه 3 ماه بگیرم بنظرتون بگیرم یا منتظر بسته های نوروزی باشم؟
mehrdad..7
08-03-2015, 10:12
میخوام سیمکارتمو عوض کنم usim بگیرم تکلیف شارژم چی میشه؟
arash59b
08-03-2015, 10:23
میخوام سیمکارتمو عوض کنم usim بگیرم تکلیف شارژم چی میشه؟
مشکلی پیش نمیاد
دوست عزیز شما کجا به 4G وصل شده اید.منطقه را هم اعلام کنید.من سیم کارت را uSIM کردم و G3 LG دارم و تنظیمات را انجام دادم.کل تهران را هم گشتم.اصلا به 4G وصل نمیشم
دوست عزیز شما کجا به 4G وصل شده اید.منطقه را هم اعلام کنید.من سیم کارت را uSIM کردم و G3 LG دارم و تنظیمات را انجام دادم.کل تهران را هم گشتم.اصلا به 4G وصل نمیشم
اکثر جاهای تهران 4 جی داره. اگر توی سرچ دستی شبکه ها 4جی ایرانسل رو نمی بینی یعنی گوشیت ساپرت نمی کنه مدل D851 گوشی شما فرکانس 1800 نداره. یا احتمال داره مدل d850 باشی اما گزینه lte رو نداشته باشه که باید از طریق کد بهش دسترسی پیدا کنی. توی همین تاپیکم قبلا گذاشتن بگردی پیدایش می کنی البته فقط برای مدل 850
afshin-434
08-03-2015, 12:11
کد
*#*#4636#*#*
را وارد کنید.
گزینهی phone information را انتخاب کنید.
در وسطای صفحه از منوی کشویی، LTE only را انتخاب کنید و باز گردید.
چند ثانیه صبر کنید تا شبکهی 4g را پیدا کند.
تمامی مدلها g3 بازار ایران هم LTE را با فرکانسهای مناسب Irancell پشتیبانی میکنند و هیچ ربطی به فرکانس ندارد.
Gamemaster
08-03-2015, 13:05
*#*#4636#*#*
این کد برای همه گوشیهاست؟
چون من مینزنم میگه شماره مورد نظر اشتباست :n02:
afshin-434
08-03-2015, 13:33
*#*#4636#*#*
این کد برای همه گوشیهاست؟
چون من مینزنم میگه شماره مورد نظر اشتباست :n02:
من روی lg و نکسوس امتحان کردم جواب داد.
روی هواوی نداد!
sa_mo1369
08-03-2015, 14:20
نسل سه / بجنورد
afshin-434
08-03-2015, 14:25
متاسفانه این تاپیک طوریه که اکثرا صبر میکنن توی یک ساعت سرعت اینترنت بره بالا بیان اینجا تست سرعت بذارن.
در صورتی که درستش اینه هم زمانی که سرعت پایینه تست گذاشت و هم زمانی که سرعت متوسط یا خوبه.
یا مثلا با idm وقتی از صفحه عکس میگیرن که چند ثانیه سرعت به صورت غیرعادی میره بالا.
بعد یه بندهی خدایی که تازه میخواد بسته بخره با توجه به این سرعتهای کذاییمیره بسته میخره میبینه جریان اصلا یه چیز دیگست و پولش حیف و میل شده.
مثلا الآن این تست منه. ولی متاسفانه هیچ صفحهای زیر ۳ دقیقه باز نمیشه!
یعنی درسته سرعت به ظاهر خوبهولی مهمترین قابلیت اینترنت که مرور صفحات است، بسیار عذاب آور و تقریبا غیر ممکنه.
ایرانوِوِوِوِوِوِوِل عجب تری شده این چند روزه
دیگه حد و مرز کلاه برداری رو به بالاترین سرحد ممکن رسوندند
از امروز باقی مانده بسته رو که میخوای بگیری تعداد روز باقی مانده رو نمیزنه که روزت که تموم شد قشنگ بره رو مصرف آزاد تا شارژت خالی شده
afshin-434
08-03-2015, 14:55
ایرانوِوِوِوِوِوِوِل عجب تری شده این چند روزه
دیگه حد و مرز کلاه برداری رو به بالاترین سرحد ممکن رسوندند
از امروز باقی مانده بسته رو که میخوای بگیری تعداد روز باقی مانده رو نمیزنه که روزت که تموم شد قشنگ بره رو مصرف آزاد تا شارژت خالی شده
من امتحان کردم. نوشت که تاریخ پایان بسته چه زمانیه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.