PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

Electronic-Arts
13-02-2016, 19:07
شما مشهد هستین کدوم منطقه؟

Sent from my LT25i
فلسطین و بسیار بسیار هم منطقه ما مزخرفه که من نمیدونم چرا ولی فکر میکنم یه قسمتش به خاطر ایرانسله یه قسمتش هم به خاطر بی جنبه بازی های بعضی هم وطن ها که تا یه اینترنت خوب با قیمت ارزون میبینن میخوان کل سرورهای مایکروسافت رو دانلود کنن حتی اگر نیازی نداشته باشن به اون دیتا
یاد یکی از کسانی که میشناسم میوفتم که میگفت تو اینترنت شبانه چون اکثر اوقات چیزی نداره دانلود کنه میره مثلا کل قسمت های یک سریال یا هر فایل دیگه ای رو دانلود میکنه بعد پاک میکنه بدون نگاه کردن یا استفاده کردن فقط چون از اینترنت شبانه استفاده کنه!!!!!!
دیگه جنبه پایین و فقر فرهنگی همین میشه دیگه متاسفانه و خاورمیانه هم که .....
مشکل من هم اینه که من این اینترنت اصلیم هست چون adsl به شدت نویز داره و هر چند دقیقه یک بار لینک میپره وایرلس هم که قربونش بشم تو هر دهاتی تو کشور وایرلس میدن جز این مشهد وایمکس هم دارم که پینگش با سرور داخلی 90 تا 100 هست که با کاهش پینگ هم میشه 220 240 با سرور خارجی که من بازی میکنم

ghm122
13-02-2016, 19:24
سلام دوستان
بسته ی 6 ماهه اگر حجمش چند گیگ بمونه و دوباره همان بسته رو مجدد بخرم این حجم به اون منتقل میکنه؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان
بسته ی 6 ماهه اگر حجمش چند گیگ بمونه و دوباره همان بسته رو مجدد بخرم این حجم به اون منتقل میکنه؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان

Electronic-Arts
13-02-2016, 19:37
سلام دوستان

- - - Updated - - -

سلام دوستان

- - - Updated - - -

سلام دوستان
هیچ حجمی منتقل نمیشه

Tornado2800
13-02-2016, 20:37
سلام
در جنوب شرق کشور امروز ایرانسل همزمان هم LTE-3G راه اندازی کرد

بنده جایی که بودم در ۳۰۰ متری سایت ایرانسل بود
حداکثر سرعتی که میده 60 KB !!!! هست

امیدوارم فقط LTE-3G خشک خالی نباشه و سرعتشم در حد 3G حداقل باشه

naser.051
13-02-2016, 20:42
فلسطین و بسیار بسیار هم منطقه ما مزخرفه که من نمیدونم چرا ولی فکر میکنم یه قسمتش به خاطر ایرانسله یه قسمتش هم به خاطر بی جنبه بازی های بعضی هم وطن ها که تا یه اینترنت خوب با قیمت ارزون میبینن میخوان کل سرورهای مایکروسافت رو دانلود کنن حتی اگر نیازی نداشته باشن به اون دیتا
یاد یکی از کسانی که میشناسم میوفتم که میگفت تو اینترنت شبانه چون اکثر اوقات چیزی نداره دانلود کنه میره مثلا کل قسمت های یک سریال یا هر فایل دیگه ای رو دانلود میکنه بعد پاک میکنه بدون نگاه کردن یا استفاده کردن فقط چون از اینترنت شبانه استفاده کنه!!!!!!
دیگه جنبه پایین و فقر فرهنگی همین میشه دیگه متاسفانه و خاورمیانه هم که .....
مشکل من هم اینه که من این اینترنت اصلیم هست چون adsl به شدت نویز داره و هر چند دقیقه یک بار لینک میپره وایرلس هم که قربونش بشم تو هر دهاتی تو کشور وایرلس میدن جز این مشهد وایمکس هم دارم که پینگش با سرور داخلی 90 تا 100 هست که با کاهش پینگ هم میشه 220 240 با سرور خارجی که من بازی میکنم

بنده مشهد فلکه برق هستم اینجام اوضاع خوبی نداره الان 6 ماهه ایرانسل در حال پیگیریه اما اصلا خوب نشده که هیچ بدتر هم شده

club2energy
13-02-2016, 21:40
برای مشکل قطع کردن دیتا توی بسته های نیم ساعته تا حالا پیگیری کردین؟
چه از پشتیبانی خود ایرانسل چه شکایت توی سایت وزرات ارتباطات

STTIGER
13-02-2016, 21:52
دوستانی که این مشکل پریدن آنتن یا قطع دیتا تو بسته های ساعتی رو دارن از مودم استفاده میکنن یا گوشی؟ مثل اینکه این مشکل اکثرا با مودم اتفاق میفته و شاید بی ربط به آنلاک کردن مودم هم نباشه و یا شاید یه باگ تو سیستم ایرانسله که با مودم مشکل داره...
من که از این بسته های ساعتی زیاد گرفتم و با هات اسپات گوشی هم دانلود میکنم اما این مشکل تا حالا برام پیش نیومده

Javad0111
13-02-2016, 22:00
بنده وقتی بخاطر چند تا طرح نیم ساعته و قطع پی در پی متضرر شدم اینگونه جبران کردم :n23:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Electronic-Arts
13-02-2016, 22:33
دوستانی که این مشکل پریدن آنتن یا قطع دیتا تو بسته های ساعتی رو دارن از مودم استفاده میکنن یا گوشی؟ مثل اینکه این مشکل اکثرا با مودم اتفاق میفته و شاید بی ربط به آنلاک کردن مودم هم نباشه و یا شاید یه باگ تو سیستم ایرانسله که با مودم مشکل داره...
من که از این بسته های ساعتی زیاد گرفتم و با هات اسپات گوشی هم دانلود میکنم اما این مشکل تا حالا برام پیش نیومده
اصلا اشتباه نکنید من امروز مودمم رو داده بودم به یکی از دوستان که تست کنه خودم هم با هات اسپات آیفون وصل شده بودم ولی بازم قطع و وصل میشد (بدون بسته ساعتی!!!!!!)

Armin.Computer
13-02-2016, 22:34
سلام

LTE-3G دیگه چیه؟؟؟

hrkhl
13-02-2016, 22:42
بنده وقتی بخاطر چند تا طرح نیم ساعته و قطع پی در پی متضرر شدم اینگونه جبران کردم :n23:

سلام دوست عزیز باید گفت روی همه ی دانلودر ها و ایرانیارو سفید کردی.میشه بگی چطور؟؟

Javad0111
13-02-2016, 22:57
سلام دوست عزیز باید گفت روی همه ی دانلودر ها و ایرانیارو سفید کردی.میشه بگی چطور؟؟

کل فایل دانلودی 20 گیگ بود و چون نمیخواستم شب ام را برای دانلود و اینجور چیزها خرج کنم میخواستم به سرعت بالاتر و مدت زمان کمتری دست پیدا کنم که بقیه پارت را با برنامه دیگه ای دانلود کردم!

کل بازی در 5 عدد DVD رایت کردم و ......

ممنونم از شما.

[Mohsen]
13-02-2016, 23:39

از کدوم یکی از بسته ها برای دانلود استفاده کردید؟

SAeedBaa
13-02-2016, 23:40
سلام

منظورتون از جنوب شرق چه شهرها و روستاهایی هست ؟؟

ak313
14-02-2016, 01:14
یک بامداد و اینترنت واقعی ایرانسل ( تک کانکشن)

™...
14-02-2016, 02:27

میزان دانلود 18 . 20 گیگابایت طی 3 ساعت ....:n06:

3G گوشی . اتصال لپ تاپ به گوشی (Wifi Hotspot) . حدود یک هفته پیش . مشهد .

Behzad83
14-02-2016, 07:31
کل فایل دانلودی 20 گیگ بود و چون نمیخواستم شب ام را برای دانلود و اینجور چیزها خرج کنم میخواستم به سرعت بالاتر و مدت زمان کمتری دست پیدا کنم که بقیه پارت را با برنامه دیگه ای دانلود کردم!

کل بازی در 5 عدد DVD رایت کردم و ......

ممنونم از شما.

شما مگه با idm دانلود نکرده اید؟
پس قضیه یه برنامه دیگه چیه؟!
بعد اون 5تا dvd چه ربطی به دانلود داشت؟!

Behzad83
14-02-2016, 07:35

میزان دانلود 18 . 20 گیگابایت طی 3 ساعت ....:n06:

3G گوشی . اتصال لپ تاپ به گوشی (Wifi Hotspot) . حدود یک هفته پیش . مشهد .

اسکرین شاتی که گذاشتید مربوط به چه برنامه هستش؟
جالبه، چون اکثر دوستان مشهدی از ایرانسل حسابی مینالن.

milad azad
14-02-2016, 10:16
اسکرین شاتی که گذاشتید مربوط به چه برنامه هستش؟
جالبه، چون اکثر دوستان مشهدی از ایرانسل حسابی مینالن.

برنامه اش networx هست
منم مشهدم ولی رو 3جی تا حالا همیچین سرعتی ندیدم احتمالا ایرانسل این منطقه رو یادش رفته

amirdiba
14-02-2016, 10:54
من خطم 25 تومن شارژ داشته. سیم رو خاموش کردم و بعد دو هفته دراوردم. الان چک میکنم میبینم شده 19 چه خبره تو این خراب شده

فرستاده شده از هواوی میت 8

arsinn
14-02-2016, 11:33
درود. دوستان امروز مودم e8372 برام رسید. بر اساس عکسها تصور میکردم مبدل برقش هم روش هست اما فقط خود مودم رو فرستادن. دیگه نمیدونم یادشان رفته یا واقعا روش نیست. بهرحال حالا من برای جایی که میخوام کامپیوتر در دسترس نیست. چه مبدلی باید بخرم آیا به ورودی usb تلوزیون یا لوازم صوتی و ----- هم میشه وصل کرد؟ نیازی به کامپیوتر و درایور نداره که! یکجا نوشته بود به شارژ موبایل هم میشه خوب مگه خروجی مهم نیست؟ اخه شارژ موبایل 1 و 1/5و دو آمپر داره فرقی نداره؟

amirdiba
14-02-2016, 11:39
هر پورت usb. هر شارژر پنج ولت یک امپر. که البته من دو امپرم زدم. اداپتور ندارن. هر نو ع پاوربانک.

rezapolad
14-02-2016, 11:45
با کمال تاسف ایرانسل طرح های مقرون به صرفه رو برداشت

Armin.Computer
14-02-2016, 12:00
با کمال تاسف ایرانسل طرح های مقرون به صرفه رو برداشت

کدوم بسته ها؟؟؟؟؟

ak313
14-02-2016, 12:23
هر پورت usb. هر شارژر پنج ولت یک امپر. که البته من دو امپرم زدم. اداپتور ندارن. هر نو ع پاوربانک.

پورت یو اس بی دو سیستم پی سی ، نیم آمپر و یو اس بی 3 ، حدود یه آمپره ( 900 میلی آمپر )

ak313
14-02-2016, 12:29
درود. دوستان امروز مودم e8372 برام رسید. بر اساس عکسها تصور میکردم مبدل برقش هم روش هست اما فقط خود مودم رو فرستادن. دیگه نمیدونم یادشان رفته یا واقعا روش نیست. بهرحال حالا من برای جایی که میخوام کامپیوتر در دسترس نیست. چه مبدلی باید بخرم آیا به ورودی usb تلوزیون یا لوازم صوتی و ----- هم میشه وصل کرد؟ نیازی به کامپیوتر و درایور نداره که! یکجا نوشته بود به شارژ موبایل هم میشه خوب مگه خروجی مهم نیست؟ اخه شارژ موبایل 1 و 1/5و دو آمپر داره فرقی نداره؟

طبق توضیحات منوال حداقل 750 میلی آمپر باشه پس شما یه شارژ خوب یک آمپر تهیه کن و به یو اس بی 2 هم وصل نکن ممکنه قطع و وصلی داشته باشی اگر یو اس بی تری داری خوبه

arsinn
14-02-2016, 13:12
طبق توضیحات منوال حداقل 750 میلی آمپر باشه پس شما یه شارژ خوب یک آمپر تهیه کن و به یو اس بی 2 هم وصل نکن ممکنه قطع و وصلی داشته باشی اگر یو اس بی تری داری خوبه
پس حد اکثر امپر مطرح نیست؟ یعنی به شارژ موبایل دو امپر بزنم اشکال نداره دیگه. خوشبختانه مودم هم گیرندگی و هم قدرت وای فای خوبی داره. یوزر پسورد برای ورود به تنظیمات مودم هوااوی چی هست؟ با هردو admin نشد. با یوزر ادمین و پسورد رمز وای فای هم نشد

saeed_punisher2013
14-02-2016, 13:43
تست سرعت 4G تبریز الان با مودم E3372

shookan3
14-02-2016, 13:50
پس حد اکثر امپر مطرح نیست؟ یعنی به شارژ موبایل دو امپر بزنم اشکال نداره دیگه. خوشبختانه مودم هم گیرندگی و هم قدرت وای فای خوبی داره. یوزر پسورد برای ورود به تنظیمات مودم هوااوی چی هست؟ با هردو admin نشد. با یوزر ادمین و پسورد رمز وای فای هم نشد

وصلش کن به usb کامپیوتر یک ایکون میاد روی دسکتاپت بزن روش میری توی مودم بعد برو قسمت ستینگ ازت رمز میخاد رمزش admin هست بعد بو قسمت وایر لس رمز وای فایو عوض کن تموم

IVAN
14-02-2016, 13:55

توی جریان DC ولتاژ مهمه بعد آمپر. نباید ولتاژ از اون مقداری که گفته میشه (اینجا 5 ولت) کمتر یا بیشتر بشه آمپر بیشترم شد اشکالی نداره

saeeddeeas
14-02-2016, 17:11
3G هرمزگان- جاسک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

™...
14-02-2016, 19:14
برنامه اش networx هست
منم مشهدم ولی رو 3جی تا حالا همیچین سرعتی ندیدم احتمالا ایرانسل این منطقه رو یادش رفته

درسته مشهد 90 درصد و بالاتر از سرعت نت ایرانسل راضی نیستن اما خب واسه من موردی نداره . تازه اگه 4G استفاده کنم چی میشه ! .

arsinn
14-02-2016, 20:22
وصلش کن به usb کامپیوتر یک ایکون میاد روی دسکتاپت بزن روش میری توی مودم بعد برو قسمت ستینگ ازت رمز میخاد رمزش admin هست بعد بو قسمت وایر لس رمز وای فایو عوض کن تموم
خوب همون admin که میزنم میگه غلطه!

naser.051
14-02-2016, 20:24
خوب همون admin که میزنم میگه غلطه!
الان دقیقا مشکلت چیه؟

Sent from my LT25i

arsinn
14-02-2016, 20:32
الان دقیقا مشکلت چیه؟

Sent from my LT25i
رمز ورود به تنظیمات مودم e8372 هوواوی

shookan3
14-02-2016, 20:44
مودمو بزن به برق درب سیمکارتشو نبند یک کلید کوچکی توش هست برای ریست کردن تنظیماتش

arsinn
14-02-2016, 21:18
مودمو بزن به برق درب سیمکارتشو نبند یک کلید کوچکی توش هست برای ریست کردن تنظیماتش
ظاهرا مجبورم ریست کنم. گفتم شاید رمز برای این مودم ها غیر از ادمین باشه اخه مودم نو پلمب بود. شاید هم چون با وای فای و موبایل هستم نمیشه وارد تنظیمات شد البته مودم adslکه با موبایل هم میشه. راستی مسج که با این مودم از طریق نرم افزار خودش ارسال کنیم از شارژ سیمکارت کم میشه یا نه؟

Javad0111
14-02-2016, 21:35
فراتر از عکس

حجم فیلم : 3 مگابایت

amirdiba
14-02-2016, 21:50
ظاهرا مجبورم ریست کنم. گفتم شاید رمز برای این مودم ها غیر از ادمین باشه اخه مودم نو پلمب بود. شاید هم چون با وای فای و موبایل هستم نمیشه وارد تنظیمات شد البته مودم adslکه با موبایل هم میشه. راستی مسج که با این مودم از طریق نرم افزار خودش ارسال کنیم از شارژ سیمکارت کم میشه یا نه؟

بعضی مواقع فقط روی ie کار میکنه دفه اول چک کردی؟

STTIGER
14-02-2016, 21:54
اصلا اشتباه نکنید من امروز مودمم رو داده بودم به یکی از دوستان که تست کنه خودم هم با هات اسپات آیفون وصل شده بودم ولی بازم قطع و وصل میشد (بدون بسته ساعتی!!!!!!)
این که بدون بسته برای شما قطع و وصل میشده که یه بحث جداست شاید تو اون ساعت منطقه شما مشکل پیدا کرده بوده مثل منطقه ما که چند روز پیش همش آنتن میرفت و میومد، اما بحثی که الان هست اینه که دوستان تا قبل از خرید بسته مشکلی ندارن و به محض خریدن بسته دیتا قطع میشه و آنتن میپره
اگه بشه یکی از همین دوستانی که این مشکل رو داره برای یه مدت (مثلا یه هفته) سیمکارت رو داخل گوشی قرار بده و با همون گوشی از بسته های ساعتی استفاده کنه و ببینه که آیا باز هم این مشکل براش وجود داره یا نه البته اگه تعداد بیشتری این تست رو انجام بدن میشه نتیجه دقیق تری بدست آورد.
من خودم الان مودم ندارم وگرنه خودمم تست میکردم و نتیجه رو میگفتم اینجا
اگر این فرضیه درست باشه(این که این بسته های ساعتی فقط روی مودم ها مشکل دارن) اون موقع شاید بشه بهتر و دقیق تر برای رفع این مشکل اقدام کرد

Electronic-Arts
14-02-2016, 22:29
این که بدون بسته برای شما قطع و وصل میشده که یه بحث جداست شاید تو اون ساعت منطقه شما مشکل پیدا کرده بوده مثل منطقه ما که چند روز پیش همش آنتن میرفت و میومد، اما بحثی که الان هست اینه که دوستان تا قبل از خرید بسته مشکلی ندارن و به محض خریدن بسته دیتا قطع میشه و آنتن میپره
اگه بشه یکی از همین دوستانی که این مشکل رو داره برای یه مدت (مثلا یه هفته) سیمکارت رو داخل گوشی قرار بده و با همون گوشی از بسته های ساعتی استفاده کنه و ببینه که آیا باز هم این مشکل براش وجود داره یا نه البته اگه تعداد بیشتری این تست رو انجام بدن میشه نتیجه دقیق تری بدست آورد.
اگر این فرضیه درست باشه(این که این بسته های ساعتی فقط روی مودم ها مشکل دارن) اون موقع شاید بشه بهتر و دقیق تر برای رفع این مشکل اقدام کرد
نتیجه نداره دوست عزیز
نتیجه اینه که ایرانسل برای این بسته ها اینترنت رو قطع و وصل میکنه ولی چون هیچ چیزی جز پول گرفتن بلد نیستند کل شبکشون قطع و صل میشه حتی اگر بسته نداشته باشی میتونی هم از بقیه دوستان هم بپرسی که قطع و وصل میشن بدون بسته دانلود تو همین تاپیک
همین الان هم پینگ با سرور ایران 1100 هست و سرور اروپا 1700

naser.051
14-02-2016, 22:43
نتیجه نداره دوست عزیز
نتیجه اینه که ایرانسل برای این بسته ها اینترنت رو قطع و وصل میکنه ولی چون هیچ چیزی جز پول گرفتن بلد نیستند کل شبکشون قطع و صل میشه حتی اگر بسته نداشته باشی میتونی هم از بقیه دوستان هم بپرسی که قطع و وصل میشن بدون بسته دانلود تو همین تاپیک
همین الان هم پینگ با سرور ایران 1100 هست و سرور اروپا 1700
واسه من این مشکلات نیست طرف داری نمیکنم ولی شما تو منطقه نویز دارین داداش ارتباط بسیم هست خیلی چیرا باید بررسی بشه

Sent from my LT25i

[Mohsen]
14-02-2016, 22:51
فراتر از عکس

حجم فیلم : 3 مگابایت

اینی که معلومه شبیه لود بالانسینگ هست. یک خط ایرانسل به تنهایی همچین سرعتی نمیده

خیر مشکل فقط محدود به مودم نیست. بنده با دو گوشی متفاوت و دو خط متفاوت امتحان کردم همین مشکل بود. کاملا مطمئنم که از طرف خود ایرانسل هست. حالا یا مشکل نرم افزاری وجود داره و یا به عمد این کار رو کردن

Soroush-S
14-02-2016, 23:18
اخبار ساعت ۲۲ اعلام کرد که تا آخر بهمن ۱۴۰ شهر به نسل چهار مجهز میشن. میخوام بدونم اسامی این شهرها مشخص شده؟ایا شهرهای جدیدی هم به نسل سوم ارتقا پیدا میکنن؟

Sent from my E2333 using Tapatalk

Le0nard0
14-02-2016, 23:24
اخبار ساعت ۲۲ اعلام کرد که تا آخر بهمن ۱۴۰ شهر به نسل چهار مجهز میشن. میخوام بدونم اسامی این شهرها مشخص شده؟ایا شهرهای جدیدی هم به نسل سوم ارتقا پیدا میکنن؟

Sent from my E2333 using Tapatalk

شما اخبار رسانه سـرافـراز رو جدی نگیر! همین الان هم شهرهایی که 4g شده کیفیت خوبی نداره . به جای کمیت باید به فکر کیفیت باشن وگرنه به صورت اسمی کاری نداره تمام کشور رو 4g کردن

saeeddeeas
14-02-2016, 23:39
اینم فورجی با سیگنال ضعیف -118

Sent from my D6503 using Tapatalk

ak313
15-02-2016, 00:12
;8789028']اینی که معلومه شبیه لود بالانسینگ هست. یک خط ایرانسل به تنهایی همچین سرعتی نمیده

هیچ دلیلی نداره ایشون بیاد خالی ببنده
منم چند روز اولی که پهنای باند 10 مگاهرتز شد سرعتم تا 52 مگ می رسید اما نمی دونم ایرانسل چه بلایی سرش اورد شد 16 17 مگ
اینم تستش

Armin.Computer
15-02-2016, 00:20
به نظر من :
اگر شرکت های adsl با این وضعیت بخوان برن جلو با گسترده شدن پوشش 4g مشکل شاید پیدا کنن
من خودم عصر با بسته نیم ساعته 5.5 گیگ دانلود کردم
سرعت فوق العاده بالا بود
در صورتی خط adsl من با وجود نویز بیشتر از 3 مگ نمی کشه
به نظر شما افرادی که وضعیت من رو دارن که البته کم هم نیستن برای سوییچ به سمت فورجی انگیزه ندارن؟
به نظرم اگر ایرانسل مودم ها رو با صورت قسطی ارائه بده بازار رو بیشتر می تونه بگیره

[Mohsen]
15-02-2016, 00:38
هیچ دلیلی نداره ایشون بیاد خالی ببنده
منم چند روز اولی که پهنای باند 10 مگاهرتز شد سرعتم تا 52 مگ می رسید اما نمی دونم ایرانسل چه بلایی سرش اورد شد 16 17 مگ
اینم تستش

ایشون نگفت این تست با یک خطه منم نگفتم داری خالی میبندی، داستان درست نکنید لطفا

صحبت من سر الان هست که همچین سرعتی اونم به صورت پایدار با یک سیم کارت امکانش نیست (حداقل بنده ندیدم). بعد هم اگر سرعت حداکثری که به شما داده 52 مگابیت باشه بازم از این کلیپی که ایشون گذاشته سرعتش کمتره

saeed_punisher2013
15-02-2016, 00:41
به نظر من :
اگر شرکت های adsl با این وضعیت بخوان برن جلو با گسترده شدن پوشش 4g مشکل شاید پیدا کنن
سرعت فوق العاده بالا بود
به نظر شما افرادی که وضعیت من رو دارن که البته کم هم نیستن برای سوییچ به سمت فورجی انگیزه ندارن؟
به نظرم اگر ایرانسل مودم ها رو با صورت قسطی ارائه بده بازار رو بیشتر می تونه بگیره

دقیقا باهات موافقم امین جان من دیگه واقعا از دست سرعت کم ای دی اس ال کلافه شدم رفتم یه مودم E3372 (خیلی مودم خوبی هست آنتن دهیش خیلی خوبه)خریدم سرعتم حتی تا 40 مگابیت هم میره بالا گاها ولی بخوام متوسط سرعت بگم حدودا 22 مگابیت هست که در مقایسه با ای دی اس ال خیلی خیلی بالاتر هست(الان که دارم این پیام رو مینویسم ساعت اوج مصرف هست که بهم 15 مگابیت سرعت داده)

من که دیگه سراغ ای دی اس ال نمیرم یدونه 128 کیلوبیت میگیرم با حداقل حجم سالی حدود 90 تومن میشه برای روز مبادا ولی من که شخصا از این به بعد از اینترنت 4G ایرانسل استفاده میکنم البته اگه سرعت اینجوری خوب باشه،بسته هاشم به صرفه تر هست مثلا 100 گیگ حجم 175 تومنه یکساله ولی اگه برای ای دی اس ال بخوای 100 گیگ بخری 192 + ارزش افزوده که بالای 200 درمیاد برات هیچ هزینه دایری و اینجور چیزا هم پرداخت نمیکنی فقط یه هزینه اولیه تهیه مودم و سیم کارت هست (مودم تخفیف خوبی خورده تو راستین بازار + سیمکارت هم رایگان میده +10 گیگ حجم هدیه = کلا 129 (برای دوستان تهرانی 119 تومن در میاد)تومن برام آب خورد)به نظر من که ارزشش رو داره برای این سرعت خوب کمی هزینه کنی

ak313
15-02-2016, 00:54
;8789092']ایشون نگفت این تست با یک خطه منم نگفتم داری خالی میبندی، داستان درست نکنید لطفا

صحبت من سر الان هست که همچین سرعتی اونم به صورت پایدار با یک سیم کارت امکانش نیست (حداقل بنده ندیدم). بعد هم اگر سرعت حداکثری که به شما داده 52 مگابیت باشه بازم از این کلیپی که ایشون گذاشته سرعتش کمتره

شما گفتی همچنین چیزی با سیم ایرانسل نمیشه منم گفتم میشه و لود بالانسینگ هم نیست دنبال داستان هم نیستم فقط خواستم سوء تفاهم رو برطرف کنم

Le0nard0
15-02-2016, 01:19
به نظر من :
سرعت فوق العاده بالا بود

اگر برای شما اینترنت خوب یعنی دانلود با سرعت بالا از سرورهای داخلی و پینگ 10 از سرور ایرانسل و پینگ 20 از تابناک ؛ بله این اینترانت ایرانسل براتون قابل قبول و انگیزه سازه . ولی برای خیلی ها اینترنت با اینترانت فرق داره . پینگ 10000000 خارجی رو من اسمشو اینترنت نمیذارم . سرعت تک کانکشن زیر 1 مگابیت رو من اینترنت نمیدونم . استریم ویدئو با کیفیت 360p اونم با کلی گیرولودینگ رو من اسمشو نمیذارم اینترنت .

arsinn
15-02-2016, 05:09
اگر برای شما اینترنت خوب یعنی دانلود با سرعت بالا از سرورهای داخلی و پینگ 10 از سرور ایرانسل و پینگ 20 از تابناک ؛ بله این اینترانت ایرانسل براتون قابل قبول و انگیزه سازه . ولی برای خیلی ها اینترنت با اینترانت فرق داره . پینگ 10000000 خارجی رو من اسمشو اینترنت نمیذارم . سرعت تک کانکشن زیر 1 مگابیت رو من اینترنت نمیدونم . استریم ویدئو با کیفیت 360p اونم با کلی گیرولودینگ رو من اسمشو نمیذارم اینترنت .
صددرصد موافقم من الان یکساله بطور دایم هم ایرانسل رو دارم و هم adsl چهار مگ رو. ایرانسل درسته روزها تعریفی نداره هرچند اخیرا قابل قبول شده اما شبها تا حدود ده مگ هم سرعت دانلود داره. Adsl هم شب و روز یکسان حدود همون ده مگ هست. بشخصه یه سرویس 128از adslکه رو با سراپای ایرانسل عوض نمیکنم. چون مصرف اصلی من دانلود نیست. من برای وبگردی و استفاده های روزمره میخوام که ایرانسل اصلا خوب نیست. حالا اون کم و زیاد شدن سرعتش و قطع شدنها بکنار خیلی بد صفحه رو لود میکنه با تاپاتالک داخل یه فروم که میخوام پیام بگذارم چند بار باید رفرش کنم تا ارسال بشه بازی آنلاین که اسمش رو نیار . اما adsl عین فرفره صفحه بالا میاره. ایرانسل فقط برای دانلود خوبه و بهیچ عنوان نمیتونه جایگزین adsl بشه حداقلش برای افرادی مانند من که نیاز به یک اینترنت دائمی و یکنواخت دارند.تنها میتونه بعنوان اینترنت دوم و برای دانلود ارزان قیمت و سریع استفاده بشه.

isbn
15-02-2016, 07:19
سلام دوستان كسي با ايفون براي 4g مشكلي داره ؟ يادمه يه مدت اپل كاري كرد كه نميشد بدون مجوز خودش به نسل ٤ وصل شد ولي بعدا توي آپديت اين موضوع رو حل كرد ولي الان من با آيفون اصلا نميتونم به نسل ٤ وصل شم

kenzu
15-02-2016, 08:02
این اینترنت ایرانسلم به درد مومنان با اخلاص میخوره که بعد از نماز صبح بشینن دانلود کنن

iDownload & iGame
15-02-2016, 09:59
اپراتور دوم اعلام کرد
سایت‌های ۳G/۴G ایران‌سل ۸۱۰۰ شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[Mohsen]
15-02-2016, 11:18
وضعیت ایرانسل مثل این نمودار سینوس میمونه. یک روز خیلی خوبه یک روز هم افتضاحه :n02:

سرعت و پینگ خوبش هم از سرورهای خارج از کشور برمیگرده به ساعات اصطلاحا افت مصرف. اونجا هم نمیشه روش برنامه ریزی کرد یعنی خودم چند شب دانلود داشتم مجبور بودم بیدار بمونم چون هر از گاهی قطع میشه.

من اصلا حاضرم اینترانت بده ولی این قطعی هاش نباشه. خیلی زور داره آدم یک بسته 1 ساعته بخره باز توی همون هم اخلال و قطعی باشه

club2energy
15-02-2016, 12:06
من الان برای قطع و وصلی دیتا موقع دانلود به ایرانسل زنگ زدم
کارشناس شماره تماس از من گرفت
مشکلم رو ثبت کرد
قرار شد همکارانشون واسه پیگیری باهام تماس بگیرن

اول پرسید مودمم ایرانسله یا جدا خریدم
پرسید که با گوشی هم این مشکل رو دارم یا ندارم
مدل مودم رو پرسید

دوستانی که مشکل مشابه من رو دارن، با مودم لاک ایرانسل هم این مشکل وجود داره؟
اگر از گوشی جای مودم استفاده میکنید، روی گوشی هم این مشکل رو دارید؟

Armin.Computer
15-02-2016, 12:28
بعضی از دوستان یه جوری میگن adsl هرکی ندونه فکر می کنه شرکت های adsl تو ایران کیفیتشون در حد گوگل فایبر هست
شما برو تاپیک آسیاتک
پست های چند روز پیشش رو ببین
بهت نشون میدم تک کانکشن چیه
من خودم رکورد سرعت پایین رو دارم :دی
با چند بار شکایت آخرش درست شد ( حالا نمی دونم با شکایت من بوده یا چیز دیگه )
همین سرعت 40 مگ از سرور داخلی رو هیچ موقع نمی تونی با adsl بگیری
من خودم 1 ماهه درخواست اینترنت از شاتل دادم هنوز بهم زنگ نزدن
چرا من باید التماسش کنم؟
به نظر شما اگر شاتل ببینه ایرانسل داره بازار رو میگیره اینجوری رفتار می کنه؟
ایرانسل یک بار انحصار سیم کارت رو شکست و باعث شد مردم به جای 1 میلیون تومن پول سیم کارت 5 هزار تومن بدن
شرکت همراه اول از همون اول ثابت کرده که هیچ ایده ای نداره
من نمیگم ایرانسل عالیه ولی حداقل از همه ی سرویس دهنده های اینترنت در ایران بهتره ( خیلی هم بهتره )
isp های ایرانی بعد از 10 سال فعالیت هنوز یه پشتیبانی ندارن
پشتیبان هنوز رو adsl تسلط نداره و خیلی از واژه ها رو شاید ندونه
من خودم چند روز پیش رفتم خونه ی یکی از دوستانم
اینترنت مخابرات داشت و بنده خدا از فیبر نوری هم استفاده می کرد
یه بسته نیم ساعته زدم
و اتفاقا 3G هم بود
با گوشیم share کردم نت رو
به گوشیم وصل شد
طرف اصلا ذوق کرده بود
می گفت همش داره لود میشه
به نظر شما این شخص نباید انگیزه برای سوییچ به شبکه ی موبایلی داشته باشه
یه نکته مهمی که من فهمیدم
در شبکه های موبایلی
سرعت هر دکل با دکل دیگه فرق داره
در adsl
سرعت هر مرکز با مرکز دیگه فرق داره
پس اینکه خونه ی شما سرعت 1 مگ هست دلیل بر این نیست که کل ایران سرعتشون 1 مگ هست
شاید یکی 1 مگ و دیگری 20 مگ
پس اینترنت همه جا یه جور نیست و نمیشه گفت قطعا همه جا ایرانسل بهتره

reza__2000
15-02-2016, 14:00
سلام دوستان. من مشهـد زندگی میکنم، در منطقه سـجاد. میخوام یک گوشی جدید بگیرم که 4G ساپورت کنه، به نظرتون توی مشـهد ایرانسـل خوبه یا همـراه اول؟ چون شنیدم که اولا ایـرانسل توی مشهد خیـلی خوب بوده الان خراب شده، همراه اول هم فکر کنم 4G اش هنوز توی مشهـد پوشش خوبی نداره.
سوال دوم هم اینکه آیا حتما باید گوشی رو بخرم بعد برم دفتر امور مشترکین تا سیم کارت رو روش تنظیم کنه یا نیاری به خود گوشی نیست موقع خرید سیم کارت؟ حتما باید 4G ایـرانسل رو از دفتر مرکزی بگیرم یا جاهای دیگه هم میشه؟

خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:n16:

Tornado2800
15-02-2016, 14:25
سلام
دوستان بسته های دائمی ایرانسل به خصوص دیتا تنوع کمتری دارند ؟

Click 1
15-02-2016, 14:42
سلام

سلام دوست عزیز .

آیا شما هنوز رایتل دارید ؟

- - - Updated - - -

سلام

سلام دوست عزیز .

chatsaz
15-02-2016, 15:11
بعضی از دوستان یه جوری میگن adsl هرکی ندونه فکر می کنه شرکت های adsl تو ایران کیفیتشون در حد گوگل فایبر هست
شما برو تاپیک آسیاتک
پست های چند روز پیشش رو ببین
بهت نشون میدم تک کانکشن چیه
من خودم رکورد سرعت پایین رو دارم :دی
با چند بار شکایت آخرش درست شد ( حالا نمی دونم با شکایت من بوده یا چیز دیگه )
همین سرعت 40 مگ از سرور داخلی رو هیچ موقع نمی تونی با adsl بگیری
من خودم 1 ماهه درخواست اینترنت از شاتل دادم هنوز بهم زنگ نزدن
چرا من باید التماسش کنم؟
به نظر شما اگر شاتل ببینه ایرانسل داره بازار رو میگیره اینجوری رفتار می کنه؟
ایرانسل یک بار انحصار سیم کارت رو شکست و باعث شد مردم به جای 1 میلیون تومن پول سیم کارت 5 هزار تومن بدن
شرکت همراه اول از همون اول ثابت کرده که هیچ ایده ای نداره
من نمیگم ایرانسل عالیه ولی حداقل از همه ی سرویس دهنده های اینترنت در ایران بهتره ( خیلی هم بهتره )
isp های ایرانی بعد از 10 سال فعالیت هنوز یه پشتیبانی ندارن
پشتیبان هنوز رو adsl تسلط نداره و خیلی از واژه ها رو شاید ندونه
من خودم چند روز پیش رفتم خونه ی یکی از دوستانم
اینترنت مخابرات داشت و بنده خدا از فیبر نوری هم استفاده می کرد
یه بسته نیم ساعته زدم
و اتفاقا 3G هم بود
با گوشیم share کردم نت رو
به گوشیم وصل شد
طرف اصلا ذوق کرده بود
می گفت همش داره لود میشه
به نظر شما این شخص نباید انگیزه برای سوییچ به شبکه ی موبایلی داشته باشه
یه نکته مهمی که من فهمیدم
در شبکه های موبایلی
سرعت هر دکل با دکل دیگه فرق داره
در adsl
سرعت هر مرکز با مرکز دیگه فرق داره
پس اینکه خونه ی شما سرعت 1 مگ هست دلیل بر این نیست که کل ایران سرعتشون 1 مگ هست
شاید یکی 1 مگ و دیگری 20 مگ
پس اینترنت همه جا یه جور نیست و نمیشه گفت قطعا همه جا ایرانسل بهتره

حرفای خوبی زدی خوشم اومد
واقعیت همینه

mercurial7
15-02-2016, 15:28
دوستان 4 خط آنتن با 5 خط از لحاظ سرعت دانلود خیلی فرق داره ؟

m_amin
15-02-2016, 15:46

آره فرق داره
هر خط آنتن فرق داره

ak313
15-02-2016, 17:00

اگر توی منطقتون پهنای باند موجود باشه و باز گذاشته باشن حتما تفاوت می کنه اما نه خیلی زیاد

Tornado2800
15-02-2016, 17:42
سلام دوست عزیز .

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز .

سلام
با هر 3 اپراتور کار میکنم

Click 1
15-02-2016, 17:49
سلام
با هر 3 اپراتور کار میکنم

ممنون

به نظرتان بین رایتل و ایرانسل کدوم قوی تر هستند >

Tornado2800
15-02-2016, 17:54
ممنون

به نظرتان بین رایتل و ایرانسل کدوم قوی تر هستند >

تا به این لحظه درسته که سرعت دانلودش کمتر از ایرانسل هست اما شبکه ی رایتل پایداری و کیفیت بهتری داره به عبارتی روانتر هست

البته در برخی نقاط هم اینطور نیست و برعکس هست.

saeed_punisher2013
15-02-2016, 18:00

بله چیزی در حدود 10 مگابیت فرق میکنه با فول آنتن تا 36 مگابیت گاها تا 43 مگابیت هم میره ولی با 4 تا آنتن نهایتا تا 23 مگابیت میره البته اینا توی تست سرعته ولی با نرم افزار دانلود منیجر سرعت دانلود واقعا خیلی خوبه

من اینو قبل از ظهر گرفتم

kasra2012
15-02-2016, 19:21
اقا سرعت دانلودم رسما شده ١٠٠ كيلوباي اونم تمامه فايلا خراب ميشن[emoji52]
البته با سروراي ٤اپلود اينجوريه با سروراي ديگ داخلي ٤٠٠ ٥٠٠ سرعت دانلود ميده
ممكنه خود ايرانسل محدود كرده باشه؟
با ٣جي سرعت تا ١.٣ مگ هم ميره اما مدام صفر ميشه

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

saeed_punisher2013
15-02-2016, 19:56

از یک نرم افزار دانلود منیجر استفاده کنین تا اگه وسط دانلود نت پرید بتونید ادامشو هم بردارید و فایلتون خراب نشه

4آپلود سرعتش برای من هم کم هست نسب به سرورای دیگه تقریبا از نصف هم کمتره مثلا از سرورای دیگه 3 مگ به بالا بر میداره ولی از 4 آپلود حدود 1.4 مگ برمیداره

amirdiba
15-02-2016, 20:35
سرعت ایرانسل الان چرا اینقده بده.پینگ بالای هزار. سرعت نیم تا یم مگ با speedtest.net
مال شبکس یا مال انلاک کردن و فریمور عوض کردن 3372؟

leo_dej
15-02-2016, 22:09
خرید دو بسته همزمان امکان پذیره؟یعنی یه ماهانه داشته باشی و ساعتی هم بگیری.چجوری میشه بندازیش رو اون بسته که میخوای؟

fafool70
15-02-2016, 22:10

واسه ما از 16 کیلوبایت بیشتر نمیشه! دو هفته است اینطوره

ak313
15-02-2016, 22:48
امشب وضع شبکه خیلی خرابه حتی برای سرورهای داخلی

naser.051
15-02-2016, 23:25
چرا پینگ افتضتاحه؟؟؟ چرا سرعت اینجوریه؟

amirdiba
15-02-2016, 23:28
تعطیله

Tornado2800
15-02-2016, 23:35
سلام
دوستان اینجا کسی دائمی ایرانسل نداره در مورد تنوع بسته هاش توضیح بده؟

starpars
15-02-2016, 23:50
4G MTN IRANCELL
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])البته سرعت دانلود از سرور های خارجی خیلی با هم متفاوته مثلا من از سایت apkpure زدم دانلود شه، به اندازه سرعت سرور داخلی
دانلود میکرد حتی بیشتر (تا 5 MB/S هم رسید)
یا مثلا مدیافایر تا 2 MB/S رفت

amirdiba
16-02-2016, 00:05
سلام
دوستان اینجا کسی دائمی ایرانسل نداره در مورد تنوع بسته هاش توضیح بده؟
تنوع ؟؟؟ من دایمی دارم. کلی بسته هست که چون دایمی دارم نمیتونم بخرم. مختص اعتباریه. تنها منتی که رو ادم میزارن میگن مکالمس ارزونه و میتونی حرف بزنی بعدا پول بدی

rezapolad
16-02-2016, 09:37
دوستان من این مشکل رو دارم که وقتی page باز می کنی و وب گردی می کنی موردی نیست اما وقتی شروع به دانلود می کنم اینترنتم قطع میشه کسی راهکاری چیزی پیدا نکرده تا حالا؟؟؟؟

pic4you
16-02-2016, 10:40
ایرانسل اگه بسته های 20 مگ - 40 مگ و ... رو برداره اپراتور بهتری میشه
کمتر به شعور مردم توهین میشه

club2energy
16-02-2016, 10:54
دوستان من این مشکل رو دارم که وقتی page باز می کنی و وب گردی می کنی موردی نیست اما وقتی شروع به دانلود می کنم اینترنتم قطع میشه کسی راهکاری چیزی پیدا نکرده تا حالا؟؟؟؟

منم مشکل مشابه شما رو دارم و منتظر تماس کارشناسان هستم
شما هم پیگیری کنید

پست من توی صفحات قبل:

من الان برای قطع و وصلی دیتا موقع دانلود به ایرانسل زنگ زدم
کارشناس شماره تماس از من گرفت
مشکلم رو ثبت کرد
قرار شد همکارانشون واسه پیگیری باهام تماس بگیرن

اول پرسید مودمم ایرانسله یا جدا خریدم
پرسید که با گوشی هم این مشکل رو دارم یا ندارم
مدل مودم رو پرسید

دوستانی که مشکل مشابه من رو دارن، با مودم لاک ایرانسل هم این مشکل وجود داره؟
اگر از گوشی جای مودم استفاده میکنید، روی گوشی هم این مشکل رو دارید؟

ak313
16-02-2016, 10:58

اگر کسی نخره خودشون جمع می کنن به همین راحتی. اما بعضی از مردم حتی حال ندارن فکر کنن چی به صرفه هست چی نیست فقط همون چیزی که جلو دستشون هست رو می خرن

Tornado2800
16-02-2016, 11:10
تنوع ؟؟؟ من دایمی دارم. کلی بسته هست که چون دایمی دارم نمیتونم بخرم. مختص اعتباریه. تنها منتی که رو ادم میزارن میگن مکالمس ارزونه و میتونی حرف بزنی بعدا پول بدی

سلام
بنده طبق حسابی که کردم . مشترکین اعتباری در صورتی که جزیره فعال کنند هزینه ی مکالمه ی ایرانسلیشون ایا مثل دایمی تقریبا نزدیک نخواهد شد؟
دقیقه ای 50 تومان حتی

amirdiba
16-02-2016, 11:14
سلام
بنده طبق حسابی که کردم . مشترکین اعتباری در صورتی که جزیره فعال کنند هزینه ی مکالمه ی ایرانسلیشون ایا مثل دایمی تقریبا نزدیک نخواهد شد؟
دقیقه ای 50 تومان حتی
مونده دکلی که هستی چند درصد بهت تخفیف بده. مثلا من کنار ی دکلم تو بیابون این همیشه تخفیف هاش هشتاد و پنجاه درصده ولی دکل تو شهر ندیدم ده بیست درصد بیشتر بده

hermione
16-02-2016, 14:59

فعلا که بسته های شبانه 20 گیگ و روزانه 5 گیگ رو برداشته. بهتره بگیم اول این هارو بذاره بمونه و بعد ...

club2energy
16-02-2016, 18:50
دیروز شماره و مشکلمو ثبت کردن امروز تماس گرفتن برای پریدن دیتا موقع دانلود
طرف اولش گفت مودمته
بعد گفت احتمالا از سیم کارتته و ببر امور مشترکین عوض کن
بعدش توضیح دادم که سیم کارت دیگه تو همین مودم مشکل نداره و هر سیم کارتی دوست دارید بهم بدید بعد از یک هفته همین جور میشه
اینا رو گفتم و قرار شد بعدا از یه لایه بالاتر بهم زنگ بزنن
اعلام آمادگی کردم که حضوری هر جا میخوان بگن برم و مشکل رو قشنگ بهشون نشون بدم
گفت اگر بچه های فنی لازم بدونن میگن که حضوری برم و مشکل رو نشون بدم

اگر مشکلم رو نتونن حل کنن توی سایت وزرارت ارتباطات شکایت مینویسم چون میدونم وزرات فشار میاره بهشون
قبلا تو سایت وزارت برای پارس انلاین شکایت نوشتم و سریعا باهام تماس گرفتن و تا قانعم نکردن تماس رو قطع نکردم

arsinn
16-02-2016, 20:00
دیروز شماره و مشکلمو ثبت کردن امروز تماس گرفتن برای پریدن دیتا موقع دانلود
طرف اولش گفت مودمته
بعد گفت احتمالا از سیم کارتته و ببر امور مشترکین عوض کن
بعدش توضیح دادم که سیم کارت دیگه تو همین مودم مشکل نداره و هر سیم کارتی دوست دارید بهم بدید بعد از یک هفته همین جور میشه
اینا رو گفتم و قرار شد بعدا از یه لایه بالاتر بهم زنگ بزنن
اعلام آمادگی کردم که حضوری هر جا میخوان بگن برم و مشکل رو قشنگ بهشون نشون بدم
گفت اگر بچه های فنی لازم بدونن میگن که حضوری برم و مشکل رو نشون بدم

اگر مشکلم رو نتونن حل کنن توی سایت وزرارت ارتباطات شکایت مینویسم چون میدونم وزرات فشار میاره بهشون
قبلا تو سایت وزارت برای پارس انلاین شکایت نوشتم و سریعا باهام تماس گرفتن و تا قانعم نکردن تماس رو قطع نکردم
پارس آنلاین! یه شرکت خصوصی دستوپا بسته رو با ایرانسل بزرگ سالار و سرور همه دزدها مقایسه نکن اینها به هیچکس پاسخگو نیستند الان تصور میکنی خودشون نمیدونید قضیه چیه! . اینترنت یکساله من پنج شش ماه غیر قابل استفاده در حد زیر پنجاه کیلو بایت بود به جایی که متوسل نشدم نبود تا خودم خسته شدم . بله البته تماس میگیرند خیلی هم مودب حتی گاهی میگن میدیم بخش فنی بعد انها هم تماس میگیرند اما.... امیدوارم به نتیجه برسید بهرحال نرسیدن به نتیجه هم نباید مانع پیگیری حقمون بشه فقط از این بابت گفتم که دلخوش به این نباشید که....

Javad0111
16-02-2016, 20:55
;8789028']اینی که معلومه شبیه لود بالانسینگ هست. یک خط ایرانسل به تنهایی همچین سرعتی نمیده

خوشتیپ ، به شما و دوستانتان پیشنهاد میکنم با دقت به اینها نگاه کنید .....

gigaht
16-02-2016, 21:27
والا خیلی شانس داری که یه دقیقه هم بیشتر از 3 ساعت استفاده کردی
من این اواخر هر دفعه 20 گیگ شبانه یا ساعتی گرفتم نیمساعت قبل اتمام زمانش اسمس زد که زمان
شما تموم شده و ازاد حساب میشه از حالا . یه بارهم در جنبیدم 11 تومن شارژ رو خورد!

bigbang0661
16-02-2016, 22:36
آقا میارزه 3 ساعت نامحدود بگیرم واسه شبانه؟ سرعت دانلودم بین 700 تا 1 مگ هست. به نظرتون چقدر میشه دانلود کرد تو این 3 ساعت؟

zofishel
16-02-2016, 22:40
آقا میارزه 3 ساعت نامحدود بگیرم واسه شبانه؟ سرعت دانلودم بین 700 تا 1 مگ هست. به نظرتون چقدر میشه دانلود کرد تو این 3 ساعت؟
سلام
از من میشنوی نگیر منم سرعتم حدود 4 مگابایت در ثانیه بود اما چه فایده که آنتن می پرونن:n05:

Tornado2800
16-02-2016, 22:46
سلام
از من میشنوی نگیر منم سرعتم حدود 4 مگابایت در ثانیه بود اما چه فایده که آنتن می پرونن:n05:

سلام
دیشب این مورد رو متوجه شدم به محض اوج گیری سرعت دیتا قطع میشه .
برای کسانی دیگه هم این اتفاق افتاده؟

rezaei73
16-02-2016, 22:50
بیشترین حجمی که با بسته نیم ساعته نونستین دانلود کنین چقدر بوده؟؟
من 8 گیگ:n05:

sleeplessness
16-02-2016, 22:53
بیشترین حجمی که با بسته نیم ساعته نونستین دانلود کنین چقدر بوده؟؟
من 8 گیگ:n05:

2.5 گیگ سرعت بیشتر از 1.8 نداشتم

haduxx
16-02-2016, 22:58
اقا طرح ترابرد پذیری چی شد قرار بود 22بهمن به صورت ازمایشی بنده یه سوالی از دوستانی که احینا میدونن دارم بر فرض که این طرح جابجایی اپراتور فعال بشه بنده یه سیم دایمی ایرانسل دارم و اگه بخوام ببرمش توی رایتل ایا مشترک دایمی رایتل هستم؟

Sent from my SM-J110F using Tapatalk

rezaei73
16-02-2016, 23:01
صبح ها و خصوصا صبح های روزای تعظیل سرعت نت عالیه با idm و دانلود همزمان 4 تا فایل هر کدوم سرعت بین حداقل700 تا 1.2 مگابایت دارنکه با پیگیری ممن و تماس مکرر با 700 این سرعت فراهم شد قبلش سرعتم از 200 تا 400 بالاتر نمیرفت

frankval
16-02-2016, 23:06
صبح ها و خصوصا صبح های روزای تعظیل سرعت نت عالیه با idm و دانلود همزمان 4 تا فایل هر کدوم سرعت بین حداقل700 تا 1.2 مگابایت دارنکه با پیگیری ممن و تماس مکرر با 700 این سرعت فراهم شد قبلش سرعتم از 200 تا 400 بالاتر نمیرفت

شما از طریق گوشی به کامپیوتر متصل میشی یا مودم جداگانه ایرانسل داری؟

bardia-vr
16-02-2016, 23:09
اقا طرح ترابرد پذیری چی شد قرار بود 22بهمن به صورت ازمایشی بنده یه سوالی از دوستانی که احینا میدونن دارم بر فرض که این طرح جابجایی اپراتور فعال بشه بنده یه سیم دایمی ایرانسل دارم و اگه بخوام ببرمش توی رایتل ایا مشترک دایمی رایتل هستم؟

Sent from my SM-J110F using Tapatalk
منم دنبال خبری در این زمینه بودم اما انگار هنوز مشخص نیست اجرا شده یا نه.
بله مشترک دائمی میشید.

arsinn
17-02-2016, 03:56
واقعا اینگار با مودم مصرف خیلی بالاتر حساب میشه! قبلا چند نفری اینجا اشاره کرده بودند. من مصرف نتم تقریبا ثابت هست و دایم هم چک میکنم هم از داخل گوشیم و هم سایت شرکت استفاده یکنواختی هم دارم و جز خودم کسی از نتم استفاده نمیکنه روزانه 150-200 مگ استفادم هست البته من دانلود ندارم فقط وبگردی و شبکه های اجتماعی. اما دو روزی که سیمکارت روی مودم انداختم بیش از 800مگ مصرف شده که خیلی زیاده! نمیدونم علتش چی میتونه باشه البته چهار پنج تا تست سرعت هم گرفتم اما دیگه چهارصد مگ که نمیشه.

m_amin
17-02-2016, 04:29
واقعا اینگار با مودم مصرف خیلی بالاتر حساب میشه! قبلا چند نفری اینجا اشاره کرده بودند. من مصرف نتم تقریبا ثابت هست و دایم هم چک میکنم هم از داخل گوشیم و هم سایت شرکت استفاده یکنواختی هم دارم و جز خودم کسی از نتم استفاده نمیکنه روزانه 150-200 مگ استفادم هست البته من دانلود ندارم فقط وبگردی و شبکه های اجتماعی. اما دو روزی که سیمکارت روی مودم انداختم بیش از 800مگ مصرف شده که خیلی زیاده! نمیدونم علتش چی میتونه باشه البته چهار پنج تا تست سرعت هم گرفتم اما دیگه چهارصد مگ که نمیشه.

اگه سرعتت بالا بوده باشه تستهات حجم زيادي ميگيره نثلا ميليني هر كدوم ٣٠-٤٠ مگ مصرف ميكنه
اگه با اسپيد تست گرفتي كه نشون ميده بهت چقدر مصرف مرده هر تست

bilmazlar
17-02-2016, 08:20

اگه سرعتت فرقی نکرده حجم تست‌های اسپیدتست نباید تفاوت چندانی با قبل داشته باشه. اما به عنوان یه معیار اگه بخوای دستت بیاد: من دیروز با مودم وای‌فای 4G و روی گوشی، با اسپیدتست 3 تا تست گرفتم. 2 تا از سرورهای داخلی و یکی از سرورهای خارج کشور. 2 تا تست داخلی با متوسط سرعت دانلود 29.5مگابیت و اون تست خارجی با سرعت 0.3 مگابیت. همین تست‌ها 84مگابایت ترافیک مصرف کرد. در واقع چون تست خارجی سرعتش خیلی پایین بود، برای اون 2تا تست داخلی هر کدوم حدود 40مگابایت ترافیک مصرف شده.

یادمه یکی دو هفته پیش هم 4-5 تا تست دور و ور 27-28مگابیتی گرفتم، نزدیک 300مگابایت ترافیک مصرف شد. (اینا رو از روی آمار خود گوشی می‌گم.)

spiderferi
17-02-2016, 12:01
این بسته نامحدود چطوره؟‌
بعد برای خرید مودم 4g کدوم رو پیشنهاد می‌دید؟!‌

fanoostalaei
17-02-2016, 12:56
خیلی مسخرس به خدا !! من تا حالا نتونستم با این برنامه مسخره ایرانسل من وارد بشم !!

اول به گوگل تولز گیر میده ! نصب میکنم بعد آپدیت و ... آخرشم همون ارور اولیه !! :n08::n08::n08::n08::n08:
با چند تا گوشی تست کردم !! نشد که نشد !! دِ لامصب چه مرگته :n02: کسی تا حالا اینجور مشکلی ندیده ؟ :n02:

saeed_punisher2013
17-02-2016, 12:56
این بسته نامحدود چطوره؟‌
بعد برای خرید مودم 4g کدوم رو پیشنهاد می‌دید؟!‌

بسته نیم ساعته نامحدود اگه فول خط بده 4جی راحت میشه 6 7 گیگ برداشت تو نیم ساعت،حتما توصیه میکنم بهتون که قبل دانلود فایل مورد نظرتون رو روی یک سرور ایرانی ریموت کنید که ماکزیمم سرعت دانلود رو بهتون میده(من خودم اول فایل مورد نظرم رو شاتل لند ریموت میکنم بعد از اونجا دانلود میکنم که سرعتش 3.5 مگابایت میشه کمه کمش)

مودم هم من خودم E3372 دارم که دانگل هست اگه خط دهی 4جی تو منطقتون خوب هست و وای فای براتون مهم نیس(نت رو از طریق یو اس بی بهتون میده که میتونین با هات اسپات کردن کامپیوتر(باید دانگل وای فای هم داشته باشید) یا لپتابتون از طریق وای فای هم به اشتراکش بزارید) حتما بهتون توصیه اش میکنم من که خیلی راضی هستم گاهی اوقات سرعت تا 40 مگابیت هم بالا میره

saeed_punisher2013
17-02-2016, 13:03
خیلی مسخرس به خدا !! من تا حالا نتونستم با این برنامه مسخره ایرانسل من وارد بشم !!

اول به گوگل تولز گیر میده ! نصب میکنم بعد آپدیت و ... آخرشم همون ارور اولیه !! :n08::n08::n08::n08::n08:
با چند تا گوشی تست کردم !! نشد که نشد !! دِ لامصب چه مرگته :n02: کسی تا حالا اینجور مشکلی ندیده ؟ :n02:

داداش رمز عبور شما اشتباهه به احتمال زیاد یه بار ریست کنید به منم همون ارور رو میداد رمزمو ریست کردم درست شد

به سایت زیر برید

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو بزنید اگه به دلیل اشتباه زدن زیاد رمز عبور قفل شده باشه باید قفل گشایی رو بزنید رمز یکبار مصرف میفرسته از طریق اس ام اس بعد قفلش باز میشه باید بازم بزنید رمز ورود را فراموش کرده اید؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بازم یه رمز یکبار مصرف میفرسته براتون میزنید و رمز جدید رو وار میکنید تمام رمز شما ریست میشه و میتونید وارد حساب خودتون بشین

saeeddeeas
17-02-2016, 13:04

من یبار همچین مشکلی داشتم میگفت رمز اشتباه هس زنگ زدم 700 رمز عوض کرد درست شد الان هم با گوشی هم با بلو استکس کار میکنه
شما روی بلواستکس تست کن

fanoostalaei
17-02-2016, 13:06
من چندین ساله از کنترل حساب اینترنتی استفاده میکنم و رمز رو هم میدونم :n02:
روی همین نرم افزار مسخره بلکه 100 بار رمز رو عوض کردم !! چندین بار هم رو گوشی های دیگه تست کردم !! نشد که نشد :|:|:|:|:|:|
یعنی زنگ بزنم 700 ؟ ( حداقل خوبه که مرکز پشتیبانی همشریامونن :دی بذار بزنیگیم ببینیم چی تحویلمون میدن :دی)

spiderferi
17-02-2016, 13:14
بسته نیم ساعته نامحدود اگه فول خط بده 4جی راحت میشه 6 7 گیگ برداشت تو نیم ساعت،حتما توصیه میکنم بهتون که قبل دانلود فایل مورد نظرتون رو روی یک سرور ایرانی ریموت کنید که ماکزیمم سرعت دانلود رو بهتون میده(من خودم اول فایل مورد نظرم رو شاتل لند ریموت میکنم بعد از اونجا دانلود میکنم که سرعتش 3.5 مگابایت میشه کمه کمش)

مودم هم من خودم E3372 دارم که دانگل هست اگه خط دهی 4جی تو منطقتون خوب هست و وای فای براتون مهم نیس(نت رو از طریق یو اس بی بهتون میده که میتونین با هات اسپات کردن کامپیوتر(باید دانگل وای فای هم داشته باشید) یا لپتابتون از طریق وای فای هم به اشتراکش بزارید) حتما بهتون توصیه اش میکنم من که خیلی راضی هستم گاهی اوقات سرعت تا 40 مگابیت هم بالا میره
من میخوام به کنسول وصل کنم. فکر نکنم آپشن مودم بدون LAN یا WIFI مطرح باشه.
نیم ساعته بهتر از ۴ ساعته هست؟‌من ونک زندکی می‌کنم و خطم همراه اوله برای همین نمی‌دونم آنتن دهی چطوره.

fanoostalaei
17-02-2016, 13:16
زنگ زدم !! گفت گاهی اوقات همچین چیزایی پیش میاد !! اینم از شانس ماس :n02::n02: گفت برات پرونده تشکیل دادم ! تا 24 ساعت باهاتون تماس میگیرن :n05:

™...
17-02-2016, 13:21
ممنون میشم مشخصات این آنتن رو بگین .

سلام دوستان. من مشهـد زندگی میکنم، در منطقه سـجاد. میخوام یک گوشی جدید بگیرم که 4G ساپورت کنه، به نظرتون توی مشـهد ایرانسـل خوبه یا همـراه اول؟ چون شنیدم که اولا ایـرانسل توی مشهد خیـلی خوب بوده الان خراب شده، همراه اول هم فکر کنم 4G اش هنوز توی مشهـد پوشش خوبی نداره.
سوال دوم هم اینکه آیا حتما باید گوشی رو بخرم بعد برم دفتر امور مشترکین تا سیم کارت رو روش تنظیم کنه یا نیاری به خود گوشی نیست موقع خرید سیم کارت؟ حتما باید 4G ایـرانسل رو از دفتر مرکزی بگیرم یا جاهای دیگه هم میشه؟

خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:n16:

در هر منطقه باید تست کنی ببینی کدوم سرعتش بهتره . من الان مشهد سرعتم حرف نداره مشکلی هم ندارم گرچه اکثر می نالن از سرعت .

در مورد خرید سیم کارت هم حتما نیاز نیست بری مشترکین و برای تنظیم هم خودت میتونی تنظیم کنی کاری نداره .

saeed_punisher2013
17-02-2016, 14:00
من میخوام به کنسول وصل کنم. فکر نکنم آپشن مودم بدون LAN یا WIFI مطرح باشه.
نیم ساعته بهتر از ۴ ساعته هست؟‌من ونک زندکی می‌کنم و خطم همراه اوله برای همین نمی‌دونم آنتن دهی چطوره.

پس از این مودم رو نمیتونین استفاده کنین مگر اینکه همراهش یه روتر هم تهیه کنید یا میتونید مدل D-100 ایرانسل رو تهیه کنید که هم پورت لن داره هم یو اس بی هم وای فای داره

اول یه سیمکارت ایرانسل تهیه کنید خط دهی منطقتون رو بررسی کنید بعد مودم بخرید چون مودمای 4جی گرون هستن و شاید اصلا خط دهی خوب نباشه اونوقت ضرر میکنین

بسته 4 ساعته نامحدود که نداریم کلا،4 نوع بسته نامحدود داریم یکی نیم ساعته هست که هر وقت از شبانه روز میتونین استفاده کنین ولی 3 نوع دیگه که یک دو و سه ساعته نامحدود هستن شبانه هستن یعنی از 2 تا 8 صبح میتونین اسفاده بکنید

Le0nard0
17-02-2016, 16:40
الان یه بسته نیم ساعته گرفتم اینم نتیجه اش
کسی بیشتر از 7 گیگ گرفته توی نیم ساعت؟

Balta
17-02-2016, 17:03

سلام

برای من سرعت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی یکی هست و هیچ فرقی نداره. مثلا همین الان که دارم از سایت مایکروسافت و همین شاتل لند تست سرعت می گیرم، سرعت دانلود از هر دو سایت بین 40 تا 60 کیلوبایت بر ثانیه هست. دلیل این امر چیه؟

از سرویس 3G استفاده می کنم و قدرت سیگنال هم 91- هست.

saeed_punisher2013
17-02-2016, 17:32
سلام

برای من سرعت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی یکی هست و هیچ فرقی نداره. مثلا همین الان که دارم از سایت مایکروسافت و همین شاتل لند تست سرعت می گیرم، سرعت دانلود از هر دو سایت بین 40 تا 60 کیلوبایت بر ثانیه هست. دلیل این امر چیه؟

از سرویس 3G استفاده می کنم و قدرت سیگنال هم 91- هست.

سلام دوست عزیز

احتمالا پهنای باند منطقه شما رو کلا محدود کردن(قدرت سیگنال هم خیلی تاثیر داره تو سرعت دانلود مثلا تو 4جی اگه 5 خط کامل بده بالای 20 مگابیت سرعت میده ولی وقتی یک خط کم میشه حتی گاها میاد زیر 8مگابیت)،وقتی کلا پهنای باند شما در حدود 500 کیلوبیت باشه سرعت شما همون حدود 60 کیلوبایت میشه چه خارجی چخ داخلی،تو سرعتای پایین تفاوت آنچنانی بین سرعت دانلود از سرور خارجی و داخلی وجود نداره اگه محدودیتی وجود نداشته باشه تفاوت سرعت دانلود تو سرعتای بالا معلوم میشه که مثلا از سرور ایرانی دانلود کنی 3 مگابایت بر ثانیه میده ولی از سرور خارجی بیشتر از 300 400 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود نمیده اونم دلیلش این هست که پهنای باند خارجی 350 گیگابیت بر ثانیه هست ولی پهنای باند داخلی 4000 گیگابیت برثانیه

SAeedBaa
17-02-2016, 17:36
ممنون میشم مشخصات این آنتن رو بگین .

.
خیلی تصویر واضح نیست اما دکل اشتراکی همراه اول و ایرانسل هست.
ایرانسل تری جی و فورجی و همراه اول تری جی و احتمال 60 درصد فورجی.

یک انتن دیگه هم مشخصه که احتمال میدم برای وایمکس باشه

sadegh1010
17-02-2016, 17:46
3G Irancell
SABZEVAR
17:30pm
سرور داخلی
سرور خارجی
دانلود از سرور داخلی

fanoostalaei
17-02-2016, 18:17
الان یه بسته نیم ساعته گرفتم اینم نتیجه اش

کسی بیشتر از 7 گیگ گرفته توی نیم ساعت؟
من چند روز پیش که تست کردم سرعتم رو 6 مگ بود ! البته برا خودم قبلا سرعت بالاتر هم گرفته بودم ! که البته تا حالا از این بسته های نامحدود ایرانسل استفاده نکردم ببینم چقدر میشه دانلود کرد
برای شما حدودا سرعت 4 مگ بود که این سرعت تو ایران خوبه :n02:

Le0nard0
17-02-2016, 18:28
من چند روز پیش که تست کردم سرعتم رو 6 مگ بود ! البته برا خودم قبلا سرعت بالاتر هم گرفته بودم ! که البته تا حالا از این بسته های نامحدود ایرانسل استفاده نکردم ببینم چقدر میشه دانلود کرد
برای شما حدودا سرعت 4 مگ بود که این سرعت تو ایران خوبه :n02:
منم با بسته محدود سرعت از این بالاتر هم گرفتم ولی مسئله اینه که بسته نیم ساعته ایرانسل برای اکثر کاربرا داستان داره یا قطع و وصل میشه یا سرعت بالا پایین میشه یا آنتن میپره که به نظر میاد از سمت خود ایرانسل باشه برای خود منم تا چند وقتپیش بسته نیم ساعته ایرانسل بازی در میاورد ولی الان خیلی خوب شده ثابت 4-5 میده بهم توی این بسته

vampireXZX
17-02-2016, 19:46
سلام
دیشب این مورد رو متوجه شدم به محض اوج گیری سرعت دیتا قطع میشه .
برای کسانی دیگه هم این اتفاق افتاده؟

سلام واسه منم چندبار همین اتفاق افتاد دیگه بسته شبانه نگرفتم!!سرعت میرسه به 2 مگ ی دفعه 0 میشه!

LONELY MAN
17-02-2016, 20:16
سلام...من از بسته اینترنت ماهانه استفاده میکنم...واسه اولین بار.....
تستی که زدم سرعت خوبی داشت

اما لود صفحات یه مقدار به کندی انجام میشه......
باید تنظیمات خاصی تو سیستم انجام بدم..؟؟؟.....دی ان اس گوگل هم ست کردم....

Tornado2800
17-02-2016, 20:21

سلام
بستگی به میزان پینگی که میده داره

m_amin
17-02-2016, 20:25

والا اولا سرعت خوبي نداري!
چه نسل ٣ يا نسل ٤ بايد سرغت بهتري بگيري اونم خيلي بهتر
پينگت هم كه از سرور داخل ايران داغون هست!
٦٠ واسه سرور داخلي افتضاح هست
پينگ داخليت ديگه خيلي زياد باشه حداكثر ٣٠ قابل قبول هست
با اين پينگ داخلي احتمالا پينگ خارجيت بدتر هم هست
واسه همين هم سرعت لود صفحاتي كه ميگي پايين هست

behnamy01
17-02-2016, 21:52
چه اپلیکیشنی رو برای بررسی کیفیت سیگنال توی گوشی android ای پیشنهاد میکنید دوستان؟

amirdiba
17-02-2016, 21:54
چرا ایرانسل تو ده روز گذشته اینقدر بد شده؟ دلیلی هست؟

alemoazezo
17-02-2016, 22:14
چه اپلیکیشنی رو برای بررسی کیفیت سیگنال توی گوشی android ای پیشنهاد میکنید دوستان؟

Network Signal Info

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از تو خود گوشی هم میشه اگه رام گوشیتون ساپورت کنه
settings<About<status<sim info

یدونه کد دستوری برای گوشی های سامسونگ هست که همین کارو میکنه ولی یادم نیست اگه کسی میدونه بزاره

4l1r3z4
17-02-2016, 23:38

- اپ Open Signal
- کد دستوری *#*#4636#*#* و قسمت Phone Information که اطلاعات مختلفی رو نوشته ؛ همچنین از این طریق شما میتونید گوشی خود را در حالت LTE Only قرار دهید...

rezaei73
18-02-2016, 00:13
شما از طریق گوشی به کامپیوتر متصل میشی یا مودم جداگانه ایرانسل داری؟
از طریق گوشی و هات اسپات

starpars
18-02-2016, 00:39
دقیقا من 2 بار که بسته نیم ساعته گرفتم درست بعد از فعال شدن بسته گوشی میرفت روی H
خیلی زرنگن اینا حتما باید بعدش با نرم افزار، گوشی رو روی LTE ببری

Tornado2800
18-02-2016, 00:40
دقیقا من 2 بار که بسته نیم ساعته گرفتم درست بعد از فعال شدن بسته گوشی میرفت روی H خیلی زرنگن اینا
حتما باید بعدش با نرم افزار، گوشی رو روی LTE ببرید

سلام
با چه نرم افزاری میشه لاک کرد روی LTE ?

starpars
18-02-2016, 00:43
سلام
با چه نرم افزاری میشه لاک کرد روی LTE ?

phone info
روی بعضی گوشیها کار میکنه مثلا روی سامسونگ دو مورد دیدم کار نکرد روی htc m8 خودم که خوبه

Tornado2800
18-02-2016, 00:45
phone info
روی بعضی گوشیها کار میکنه مثلا روی سامسونگ دو مورد دیدم کار نکرد روی htc m8 خودم که خوبه

ولی قسمت خاصی داره که میشه قفل کرد که امتحان کنیم؟
برای تماس گرفتن چه اتفاقی خواهد افتاد ؟
چون میدونی که LTE ایران VOLTE نیست و فقط برای دیتاهست . به محض اینکه تماس قراره برقرار بشه روی H میره

Le0nard0
18-02-2016, 01:02
برنامه ایرانسل من از کار افتاده

Tornado2800
18-02-2016, 01:09

سلام
اغلب نصب شبها گاها از کار میفته
که ظاهرا به خاطر اپدیت هست

37598
18-02-2016, 08:14
دیروز یه بسته نیم ساعته گرفتم
LTE با آنتن پر سرعت روی 2 مگ ثابت بود
گاهی هم قطع و صل میشد

Tornado2800
18-02-2016, 11:49
دیروز یه بسته نیم ساعته گرفتم
LTE با آنتن پر سرعت روی 2 مگ ثابت بود
گاهی هم قطع و صل میشد
سلام
اینجا به محض رد کردن از 2 مگ فورا دیتا دیسکانکت میشه.

Le0nard0
18-02-2016, 12:17
این مسئله قطعی و افت سرعت بسته نیم ساعته برای همه نیست من دیروز یه بسته گرفتم بیشتر از 7 گیگ دانلود کردم با سرعت 4

binamplayer
18-02-2016, 12:41
عزیزان ایرانسل نامحدوداشو برداشته؟ اگه کسی کداشو داره بفرسته

Sent from my LT26w using Tapatalk

binamplayer
18-02-2016, 13:05
اقا کسایی که توی نیم ساعت تونستن بالای 4 گیگ دانلود کنن شرایطشون چی بوده میشه کمک بکنید مثلا نزدیک به انتن بودید یا از LTE استفاده می کنید

smit.doctor
18-02-2016, 13:11
قیمت سیم کارتهای اعتباری نسل 4 چقدره؟ تو سایت ایرانسل یکجا زده 30 تومن و یه جا دیگه 10 تومن.

Tornado2800
18-02-2016, 13:24

سلام
تا جایی که میدونم همه نامحدوداشو برداشتند
تا بیشتر از این شبکه نخوابه.

behnamy01
18-02-2016, 13:25
- اپ Open Signal
- کد دستوری *#*#4636#*#* و قسمت Phone Information که اطلاعات مختلفی رو نوشته ؛ همچنین از این طریق شما میتونید گوشی خود را در حالت LTE Only قرار دهید...

در مورد این شماره ای که دادید، اتفاقا من خودم هم همین مشکل رو داشتم! دیدم که 2 الی 3 خط بیشتر از 4 خط آنتن نمیده گوشیم و اکثرا روی 4G ثابت نمیمونه علامت اینترنت، و تبدیل میشه به H+ که به محض اینکه به H+ تبدیل میشه سرعت کم میشه واسه همین دیشب سـرچ زدم و همین کدها رو جای دیگه پیدا کردم و تست کردم روی گوشی سامــسونگ ولی جواب نداد. توی همون تاپیکی که اینو پیدا کردم یکی دیگه هم نوشته بود که جواب نداد، چون اصلا آخر این شماره * داره به جای # . درنتیجه اصلا کد ussd صحیحی نیست!
حالا دنبال یک راه دیگه ای هستم که کانکشن رو به زور روی LTE only نگه دارم.

4l1r3z4
18-02-2016, 13:41
در مورد این شماره ای که دادید، اتفاقا من خودم هم همین مشکل رو داشتم! دیدم که 2 الی 3 خط بیشتر از 4 خط آنتن نمیده گوشیم و اکثرا روی 4G ثابت نمیمونه علامت اینترنت، و تبدیل میشه به H+ که به محض اینکه به H+ تبدیل میشه سرعت کم میشه واسه همین دیشب سـرچ زدم و همین کدها رو جای دیگه پیدا کردم و تست کردم روی گوشی سامــسونگ ولی جواب نداد. توی همون تاپیکی که اینو پیدا کردم یکی دیگه هم نوشته بود که جواب نداد، چون اصلا آخر این شماره * داره به جای # . درنتیجه اصلا کد ussd صحیحی نیست!
حالا دنبال یک راه دیگه ای هستم که کانکشن رو به زور روی LTE only نگه دارم.

این کد در برخی گوشی ها کار میکنه و در بعضی کار نمیکنه و ربطی به * و Ussd اینا نداره و اصلا نیازی نیست که شما بعد از نوشتن کد ، روی call بزنی و به محض اینکه این کد رو نوشتی ، به صورت خودکار صفحه Testing و بخش های مختلفش میاد!!

kasra2012
18-02-2016, 13:55
كسي با ٤جي مشكل نداره؟ :|
من با ٤جي بزور ٢٠٠ كيلو دانلود ميگيرم اونم هي ٠ ميشه اخر فايل خراب ميشه
اما با ٣جي به ١.٤ مگ سرعت دانلود هم ميرسه :|

saeeddeeas
18-02-2016, 14:42
فورجی
آنتن رو دقت کنید[emoji28]

leo_dej
18-02-2016, 14:52
پيش فرض
خرید دو بسته همزمان امکان پذیره؟یعنی یه ماهانه داشته باشی و ساعتی هم بگیری.چجوری میشه بندازیش رو اون بسته که میخوای؟

لطفا جواب بدین فوریه

smsoft
18-02-2016, 15:22
پيش فرض

لطفا جواب بدین فوریه

بله
فرض کنید شما یه بسته یه ماهه دارید.
یه بسته یک ساعته نامحدود که بین ساعت 2 تا 8 صبح هست رو مثلا ساعت 6 صبح میخرید.
بعد از فعال سازی بسته یه ساعته که پیام کوتاه فعال سازی اومد براتون ، دیگه بسته یک ساعته شروع میشه و تا یک ساعت میتونید از این بسته استفاده کنید
بعد از پایان بسته دوباره مصرفتون روی بسته یک ماهه حساب میشه

galxyj7
18-02-2016, 15:34
سلام

دوستان وضعیت پوشش دهی فورجی مشهد منطقه جلال ال احمد چطوره؟

vampireXZX
18-02-2016, 15:55

بسته های نا محدود رو فقط میشه از برنامه ایرانسل من گرفت کد نداره!

masooumi
18-02-2016, 18:27
سلام

دوستان وضعیت پوشش دهی فورجی مشهد منطقه جلال ال احمد چطوره؟

در مشهد ، تقریبا همه شهر وضعیت خوبی دارد.

binamplayer
18-02-2016, 18:43
فک کنم اصلا سرعت شبانه بهتر باشه البته نا محدودش

NetizeN
18-02-2016, 19:49
كسي با ٤جي مشكل نداره؟ :|
من با ٤جي بزور ٢٠٠ كيلو دانلود ميگيرم اونم هي ٠ ميشه اخر فايل خراب ميشه
اما با ٣جي به ١.٤ مگ سرعت دانلود هم ميرسه :|

مودم من همیشه رو اتومات هستش و به 4G وصل میشه. یه هفته ای هست که سرعت باز شدن صفحات به نحو محسوسی پایین اومده و پینگ بالا رفته. الان که دیدم نوشتین سرعت 3G بهتره، دستی سوییچ کردم و دیدم حق با شماست. سرعت باز شدن صفحات یه مقدار بهتر از حالت 4G هستش. نمی دونم باز چه خبره اما هر چی که هست مشکل طبق معمول ریشه در شرکت ارتباطات زیرساخت داره. فعلا با این وضعیت سر می کنم چون حوصله کلنجار رفتن با پشتیبانی ایرانسل رو ندارم. آنتن دهی نسل چهار هم پایین اومده که ظاهرا برخی دوستان در این تاپیک دلیل اون را آنلاک کردن مودم ها معرفی کردن. اگر این فرضیه درست باشه باید تو حالت نسل سه هم همین مسأله باشه اما این جور نیست.

ak313
18-02-2016, 20:15
به انلاک کردن ارتباط نداره
برای من هم یه هفتس افت کیفیت محسوسه

binamplayer
18-02-2016, 20:33
این مسئله قطعی و افت سرعت بسته نیم ساعته برای همه نیست من دیروز یه بسته گرفتم بیشتر از 7 گیگ دانلود کردم با سرعت 4
عزیز شما اهله کجایید چون فک کنم شهر با شهر سرعتا فرق بکنه
نزدیک به انتن بودید که سرعت اینقد بالا بوده
اسمه گوشیتون مدلش بالا

matr!x_2008
18-02-2016, 20:40
من گوشی 4G دارم . وقتی کسی بهم زنگ میزنه اینرتنت میره روی E . چکار کنم که همیشه LTE یا 4G ثابت بمونه یا حداقل بعد از تماس خودش اتومات بره روی 4G؟

fanoostalaei
18-02-2016, 20:43
من گوشی 4G دارم . وقتی کسی بهم زنگ میزنه اینرتنت میره روی E . چکار کنم که همیشه LTE یا 4G ثابت بمونه یا حداقل بعد از تماس خودش اتومات بره روی 4G؟
تو سرویس منو اکثر گوشی ها ( کد سرویس منو رو تو گوگل برای گوشیتون سرچ کن پیدا میکنی ) اونجا بذار روی only lte یا lte perfrend

matr!x_2008
18-02-2016, 21:10
تو سرویس منو اکثر گوشی ها ( کد سرویس منو رو تو گوگل برای گوشیتون سرچ کن پیدا میکنی ) اونجا بذار روی only lte یا lte perfrend

تو منو فقط داره GSM. WCDM. 4G یعنی ثابت 4G نداره... گوشیم جی 1 سامسونگه چی باید سرچ کنم؟

Tornado2800
18-02-2016, 22:00
دوستان سامسونگی به خصوص GALAXY S6 از کدهای زیر استفاده کنند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

naser.051
18-02-2016, 22:09
تو منو فقط داره GSM. WCDM. 4G یعنی ثابت 4G نداره... گوشیم جی 1 سامسونگه چی باید سرچ کنم؟
*#*#4636#*#* این کد رو کپی نکنید دستی بنویسید شماره گیری کنید بعد وارد گزینه

phone information / اطلاعات تلفن

شوید اونجا گزینه lte only دارد

ممکنه کد برای بعضی گوشیا فرغ داشته باشه ولی پیش فرض همینه

Sent from my LT25i

matr!x_2008
18-02-2016, 22:19
*#*#4636#*#* این کد رو کپی نکنید دستی بنویسید شماره گیری کنید بعد وارد گزینه

phone information / اطلاعات تلفن

شوید اونجا گزینه lte only دارد

ممکنه کد برای بعضی گوشیا فرغ داشته باشه ولی پیش فرض همینه

Sent from my LT25i

به چه صورت بزنم؟ اول ستاره اخرش مربع داره؟ چون اینجوری میزنم ارور میده یا تماس میگیره

naser.051
18-02-2016, 22:24
به چه صورت بزنم؟ اول ستاره اخرش مربع داره؟ چون اینجوری میزنم ارور میده یا تماس میگیره
کد بنویسید کپی نکند وقتی کد کامل بنویسید خودش وارد میشه

Sent from my LT25i

ak313
18-02-2016, 23:42
اجرای یو اس اس دی با موبایل پارتنر ( برای تعدادی از مودمهای هواوی)

FLiKS3R
18-02-2016, 23:57
وضعیت الان و چندین هفته گذشته در اصفهان

توی خیلی از موقعیت ها و محل ها بررسی کردم به این صورت بوده.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

supermax15
19-02-2016, 00:50
این چ وضشه داخل برنامه ایرانسل من میخوای نت بگیری میزنه در حال حاظر سرویس در دسترس نیس
کسی دلیلشو میدونه ؟

sadegh1010
19-02-2016, 00:56
این چ وضشه داخل برنامه ایرانسل من میخوای نت بگیری میزنه در حال حاظر سرویس در دسترس نیس
کسی دلیلشو میدونه ؟

اره دوست عزیز چند شب همین ساعتا این مشکل پیش میاد و زنگم ک زدم گفتن در حال بروزرسانی:n17:

Le0nard0
19-02-2016, 00:57

کسی دلیلشو میدونه ؟

دیشب هم همینجوری شده بود فکر کنم بازی جدید ایرانسله برای اینکه کمتر بسته های شبانه نامحدود بگیره کسی :n02:

sadegh1010
19-02-2016, 01:03
دوستان چرا در مودم وقتی همراه اول میزارم زیر انتن زد + DC_ HSPA مثل تصویر زیر :
ولی وقتی خط ایرانسل میزارم فقط HSPA + نمایش داده میشه :
دوستان کسی میتونه توضیح بده این یعنی چی ؟ یعنی همراه اول داره از حالت همون اخرین استفاده باند تریجی در حالت Dual Carierr استفاده میکنه درست میگم ؟:n13:

ak313
19-02-2016, 06:48
دوستان چرا در مودم وقتی همراه اول میزارم زیر انتن زد + DC_ HSPA مثل تصویر زیر :
ولی وقتی خط ایرانسل میزارم فقط HSPA + نمایش داده میشه :
دوستان کسی میتونه توضیح بده این یعنی چی ؟ یعنی همراه اول داره از حالت همون اخرین استفاده باند تریجی در حالت Dual Carierr استفاده میکنه درست میگم ؟:n13:
بله درست میگید.

حتما ایرانسل توی اونجا دوال کریر نیست

galxyj7
19-02-2016, 08:16
بهترین اس ان ار برای فورجی چقدره حدودا ؟
هیچ راهی برای انتقال حجم باقیمانده وجود نداره!؟

STTIGER
19-02-2016, 09:29
کسی تونسته این چند روز اخیر بسته های نامحدود ساعتی رو فعال کنه؟
من که قبل از ساعت ۱۲ یا ۱ شب که برنامه ایرانسل من هنوز کار میکنه هرچی درخواست فعالسازی دادم عمل نکرد بعد از اونم که برنامه از دسترس خارج میشه!
فک کنم ایرانسل این بسته ها رو هم حذف کرده و فعلا فقط برای حفظ ظاهر اونجا هستن:n02:

hermione
19-02-2016, 10:03
کسی تونسته این چند روز اخیر بسته های نامحدود ساعتی رو فعال کنه؟
من که قبل از ساعت ۱۲ یا ۱ شب که برنامه ایرانسل من هنوز کار میکنه هرچی درخواست فعالسازی دادم عمل نکرد بعد از اونم که برنامه از دسترس خارج میشه!
فک کنم ایرانسل این بسته ها رو هم حذف کرده و فعلا فقط برای حفظ ظاهر اونجا هستن:n02:

شب ها که برنامه میگه از سرویس خارجه. من امروز صبح هم خواستم نیم ساعتی فعال کنم اما فعال نشد.
امکانش هست که جمع شده باشه. بهرحال به اندازه کافی مودم فروختن حالا وقته گیگی 10 تومنه:n09:

کلا توی زمستون ایرانسل کارای از این دست زیاد انجام داده... پارسال دی ماه قیمت بسته هارو دو برابر کرد اگر اشتباه نکنم.:n28:

sadegh1010
19-02-2016, 10:29
بله درست میگید.

حتما ایرانسل توی اونجا دوال کریر نیست

ممنون دوست عزیز یعنی برای شما ایرانسل از Dual Carierr داره استفاده میکنه ؟

ak313
19-02-2016, 11:08
ممنون دوست عزیز یعنی برای شما ایرانسل از Dual Carierr داره استفاده میکنه ؟

بله چون شبکه اینجا رو اینطور تنظیم کردن. بستگی به خود شرکت داره که کجا این تنظیمات رو اعمال کرده باشه.
یادم پارسال تهران، یه دفعه سرعت 9 مگ تری جیم شد 19 مگ کلی تعجب کردم. بعد فهمیدم که شبکه دوال کریر شده. همراه اول هم خیلی جاها دوال کریره اما رایتل مثل این دو تا نیست خیلی جاها همچنان اچ اس پی پلاسه هنوز

Armin.Computer
19-02-2016, 12:47
مگه H+ با DC فرق داره؟
از کجا بفهمیم کجا DC هست؟؟؟

behnamy01
19-02-2016, 13:23
دوستان سامسونگی به خصوص GALAXY S6 از کدهای زیر استفاده کنند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میشه طرز استفاده کد اولی رو بگید که چجوری تنظیم کنیم روی LTE only?
3 تای بعدی کار نمیکنه، ایرانــسل انگار مسدودشون کرده، صفحه خرید شارژ و بسته ها میاد وقتی اونا رو میزنم.

ak313
19-02-2016, 13:51
مگه H+ با DC فرق داره؟
از کجا بفهمیم کجا DC هست؟؟؟
بله فرق می کنه اچ پلاس حداکثر 21 مگ دانلود میده و مثلا اگر سیگنال شما -75 باشه بیشتر از 10 مگ نمی تونی بگیری اما اگر همون آنتن دوال کریر باشه dc می تونی تا 20 مگ بگیری. معمولا دانگل هایی که فقط تری جی هستن این استاندارد رو ساپرت نمی کنن و موبایلهایی که هم سرعتشون 21 مگ خورده اونا هم دی سی ساپرت نمی کنن

تو مودمها که معمولا نوع شبکه رو نشون میده توی موبایل هم شاید با برنامه network info و امثال اون بشه دید.

sasan.69
19-02-2016, 13:56
این مودمای 4g ایرانسل سیمکارت های دیگه مث رایتل و همراه اول رو ساپورت میکنن و اینکه کدوم مدلش بصرفتر ؟

Tornado2800
19-02-2016, 14:03
میشه طرز استفاده کد اولی رو بگید که چجوری تنظیم کنیم روی LTE only?
3 تای بعدی کار نمیکنه، ایرانــسل انگار مسدودشون کرده، صفحه خرید شارژ و بسته ها میاد وقتی اونا رو میزنم.
سلام
موردی که خدمتتون عرض میکنم
تست شد

*#2263#

میتونید روی LTE ONLY لاک کنید

Tornado2800
19-02-2016, 14:08
بله فرق می کنه اچ پلاس حداکثر 21 مگ دانلود میده و مثلا اگر سیگنال شما -75 باشه بیشتر از 10 مگ نمی تونی بگیری اما اگر همون آنتن دوال کریر باشه dc می تونی تا 20 مگ بگیری. معمولا دانگل هایی که فقط تری جی هستن این استاندارد رو ساپرت نمی کنن و موبایلهایی که هم سرعتشون 21 مگ خورده اونا هم دی سی ساپرت نمی کننتو مودمها که معمولا نوع شبکه رو نشون میده توی موبایل هم شاید با برنامه network info و امثال اون بشه دید.چیزی که متوجه شدم امروز در سطح منطقه ی ما

:رایتل : HSUPA

ایرانسل: HSPA می باشد (‌ ایرانسل LTE هم مجهز هست )‌

نظرتون چی هست در این باره؟

hermione
19-02-2016, 14:44
شب ها که برنامه میگه از سرویس خارجه. من امروز صبح هم خواستم نیم ساعتی فعال کنم اما فعال نشد.
امکانش هست که جمع شده باشه. بهرحال به اندازه کافی مودم فروختن حالا وقته گیگی 10 تومنه:n09:

کلا توی زمستون ایرانسل کارای از این دست زیاد انجام داده... پارسال دی ماه قیمت بسته هارو دو برابر کرد اگر اشتباه نکنم.:n28:

بسته بعد از 3 ساعت فعال شد ولی به محض شروع به دانلود قطع میشه.
ممنونم ایرانسل:n12:

J@viD
19-02-2016, 14:59
دیروز بسته نیم ساعته فعال کردم از بسته ماهانه پنج گیگ حجم کم کرده حواستون باشه.

Armin.Computer
19-02-2016, 15:10
بله فرق می کنه اچ پلاس حداکثر 21 مگ دانلود میده و مثلا اگر سیگنال شما -75 باشه بیشتر از 10 مگ نمی تونی بگیری اما اگر همون آنتن دوال کریر باشه dc می تونی تا 20 مگ بگیری. معمولا دانگل هایی که فقط تری جی هستن این استاندارد رو ساپرت نمی کنن و موبایلهایی که هم سرعتشون 21 مگ خورده اونا هم دی سی ساپرت نمی کنن

تو مودمها که معمولا نوع شبکه رو نشون میده توی موبایل هم شاید با برنامه network info و امثال اون بشه دید.

واسه من الان تو قسمت Mobile Network Type میزنه HSPA+
با این نرم افزار می زنه DC که نوشته تا 42 مگ جواب میده
راستش من یه Widgets از این نرم افزار رو دارم
با اپراتورهای مختلف تست کردم
ندیدم تا حالا اپراتوری DC نداشته باشه

Tornado2800
19-02-2016, 18:08
دیروز بسته نیم ساعته فعال کردم از بسته ماهانه پنج گیگ حجم کم کرده حواستون باشه.

سلام
احتمالا از بس سرعتش بالا بوده بستتون هنگامی که تموم شده
روی بسته ی دوم رفته

J@viD
19-02-2016, 19:11
سلام
احتمالا از بس سرعتش بالا بوده بستتون هنگامی که تموم شده
روی بسته ی دوم رفته

دقیقا از زمانی که بسته فعال شد تو برنامه مای ایرانسل چک میکردم.یک گیگ اولو از بسته نیم ساعته گرفت بقیشو از بسته اصلی.تماس گرفتم پشتیبانی هنوز نیمساعت تموم نشده بود که فهمیدم زنگ زدم گفت اینجا براتون بسته یکساعته ثبت شده.زمان فعال موندن بسته هم نزدیک یکساعت نشون میداد داخل مای ایرانسل.باگ داره صد در صد.

gigaht
19-02-2016, 21:57
چند ص قبل هم گفتم از این بلاها سر منم زیاد اورده .
مطمئنم این اسمش "باگ" نیست . عمدیه .

سرعت شماها هم امشب دیال اپ شده یا فقط برای منطقه ماست ؟

matr!x_2008
19-02-2016, 22:03
سرعت با 4g شده 20 30 کیلوبایت... مسخره کرده ایرانسل خودشو

matr!x_2008
19-02-2016, 22:06
چند ص قبل هم گفتم از این بلاها سر منم زیاد اورده .
مطمئنم این اسمش "باگ" نیست . عمدیه .

سرعت شماها هم امشب دیال اپ شده یا فقط برای منطقه ماست ؟

بله با 4G سرعت 50 بالاتر نمیره

Tornado2800
20-02-2016, 02:27
سلام
ایرانسلی های عزیز
این بسته فقط و فقط برای مشترکین جدید هست ؟

شما مشترکان اعتباری می‌توانید کد #4444* را شماره‌گیری کنید تا طرح پیشنهادی منحصر به خودتان را ببینید. در این جشنواره، بسته‌های ویژه‌ای در انتظار مشترکان جدید خواهد بود. پس از خرید و فعال‌سازی سیم‌کارت خود، کد #4*1*4444* را شماره‌گیری کنید تا با پرداخت 10.000 تومان بسته ترکیبی شامل 1000 دقیقه مکالمه ایرانسلی، 1000 پیامک ایرانسلی و 1000 مگابایت اینترنت همراه را خریداری کنید و از ارتباطات ایرانسلی خود لذت ببرید!

- - - Updated - - -

سلام
ایرانسلی های عزیز
این بسته فقط و فقط برای مشترکین جدید هست ؟

شما مشترکان اعتباری می‌توانید کد #4444* را شماره‌گیری کنید تا طرح پیشنهادی منحصر به خودتان را ببینید. در این جشنواره، بسته‌های ویژه‌ای در انتظار مشترکان جدید خواهد بود. پس از خرید و فعال‌سازی سیم‌کارت خود، کد #4*1*4444* را شماره‌گیری کنید تا با پرداخت 10.000 تومان بسته ترکیبی شامل 1000 دقیقه مکالمه ایرانسلی، 1000 پیامک ایرانسلی و 1000 مگابایت اینترنت همراه را خریداری کنید و از ارتباطات ایرانسلی خود لذت ببرید!

sadegh1010
20-02-2016, 09:23
3G Irancell
Sabzevar
سرور خارجی:n09:

realcore
20-02-2016, 12:11
آقا جدیدا من وقتی گوشیو هات اسپات میکنم رو لپ تاپ نه میتونم به freegate کانکت شم و نه به psiphon !! ایرانسل سروراشو بسته؟؟ کسه دیگه ای هم این مشکلو داره؟

LONELY MAN
20-02-2016, 12:29
ببخشید....چطور میشه کاری کرد که وقتی بسته شبانه ایرانسل تموم شد نره تو بسته ماهانه...؟؟

ak313
20-02-2016, 12:45
ببخشید....چطور میشه کاری کرد که وقتی بسته شبانه ایرانسل تموم شد نره تو بسته ماهانه...؟؟

کاری نمیشه کرد
شما توی idm دانلود ها رو توی یک کیو قرار بده و استارتش کن و در تنظیماتش بگو چه ساعتی دانلود رو قطع کن ( بسته به زمان اتمام بسته) و مثلا کامپیوتر رو هم خاموش کنه

binamplayer
20-02-2016, 12:58
اقا واقعا سرعت 7 مگا بر ثانیست؟ یه الکی نوشته به سیستم هم اگر وصل کنی باز همین سرعت میشه داشته باشی؟

zofishel
20-02-2016, 13:12
اقا واقعا سرعت 7 مگا بر ثانیست؟ یه الکی نوشته به سیستم هم اگر وصل کنی باز همین سرعت میشه داشته باشی؟

سلام
والا من که 7 مگابیت دارم قاعدتا باید بیشتر از این باشه 4 جی

binamplayer
20-02-2016, 13:16
شما امتحان کردی ببینی به چند مگ میرسه؟

Le0nard0
20-02-2016, 13:33
جالبه کسی متوجه این موضوع نشده که ایرانسل ساعت شبانه بسته های شامل شبانه که 2 شب تا 2 ظهر بود رو به 2شب تا 8 صبح تغییر داده . به جای اینکه شرایط بسته هارو بهتر کنه هر روز محدودترش میکنه

Armin.Computer
20-02-2016, 14:05
جالبه کسی متوجه این موضوع نشده که ایرانسل ساعت شبانه بسته های شامل شبانه که 2 شب تا 2 ظهر بود رو به 2شب تا 8 صبح تغییر داده . به جای اینکه شرایط بسته هارو بهتر کنه هر روز محدودترش میکنه

متاسفانه شرکت های همراه اول و رایتل هم که اصلا تنوع بسته ندارن
همراه اول و رایتل اصلا ایده ای ندارن
نمی دونم چرا وارد رقابت نمیشن!

Tornado2800
20-02-2016, 14:24
متاسفانه شرکت های همراه اول و رایتل هم که اصلا تنوع بسته ندارن
همراه اول و رایتل اصلا ایده ای ندارن
نمی دونم چرا وارد رقابت نمیشن!

سلام
گاها پیش میاد در برخی انجمن ها یا همینجا برخی پیمانکارهای ایرانسل نظر میدن و راهنمایی میکنند
ولی طی این چند سال اخیر هیچ وقت حتی برای همراه اول ندیدم در سطح اینترنت یا پیمانکاران فعالیت داشته باشید
متاسفانه برای رایتل هم همینطوره که حتی اخباری از تحولاتی بده که موجب دلگرمی ادم باشه

pooya777
20-02-2016, 16:39
واقعا چرا ایرانسل اینجور میکنه! هی داره بسته هاش آب میره! دارم فکر میکنم مودمم رو بفروشم برم adsl نامحدود بگیرم.حداقل اون مطمئن تره.مشتریهاشو با این سیاستش از دست میده ایرانسل که اصلا فکر مصرف کننده هاش نیست.

naser.051
20-02-2016, 18:04
بسته 30 گیگ خریدم 17 دقیقه وصل بودم یک گیگ و 800 ازحجمم کم شده درصورتی که فقط سه ایمیل زدم فقط این یعنی چی؟؟؟؟؟؟

Sent from my LT25i

Tornado2800
20-02-2016, 19:00
بسته 30 گیگ خریدم 17 دقیقه وصل بودم یک گیگ و 800 ازحجمم کم شده درصورتی که فقط سه ایمیل زدم فقط این یعنی چی؟؟؟؟؟؟

Sent from my LT25i

سلام
شاید اپدیت کرده نرم افزاری خودشو

erfan.it
20-02-2016, 19:03

سلام دوستان لطف کنید بگید این دکل 3جی هستش ؟

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

zofishel
20-02-2016, 19:15
شما امتحان کردی ببینی به چند مگ میرسه؟

واللا متغیره مثلا صبحا تا 13 مگ دارم شبا 6 مگ بعد سرور داخلی سرعتش دانلودش همینه اما خارجی نه خارجی شاید نهایت 2 مگ بده خلاصه اگه از سایتهای داخلی دانلود می کنی خوبه اما خارجی نه

naser.051
20-02-2016, 20:04
سلام

دیتا بعد از استفاده خاموش کردم چجوری میخاسته این همه دانلود کنه؟ ما از پشت کوه نیامدیم

- - - Updated - - -

سلام

دیتا بعد از استفاده خاموش کردم چجوری میخاسته این همه دانلود کنه؟ ما از پشت کوه نیامدیم

Tornado2800
20-02-2016, 20:26

- - - Updated - - -

سلام مجدد
احتمال این هست در همان زمانی که دیتا روشن بوده و دیوایس یا دیوایس هایی که متصل بودند و هستن داز ان استفاده کردند

Tornado2800
20-02-2016, 20:30

سلام دوستان لطف کنید بگید این دکل 3جی هستش ؟

سلام
اولی بله دومی واضح نیست

چرا سیم هاش اینقدر ژولیده و بیرون زده ...

supermax15
20-02-2016, 20:35
بسته های شبانه اینترنت همراه ایرانسل از این پس از 2 بامداد تا 8 صبح در دسترس شماست

دوستان این معنیش چی هس ؟ امروز اس ام اس داد بهم
رفتم دیدم بسته جدیدی اضافه نشده بود

Tornado2800
20-02-2016, 20:38
سلام
یعنی زمانش تغییر دادند نسبت به قبل

erfan.it
20-02-2016, 20:40
سلام
اولی بله دومی واضح نیست

چرا سیم هاش اینقدر ژولیده و بیرون زده ...
منظورتون از اولی ، بالاییه هستش ؟
.
ژولیده بودنش رو هم فکر کنم به خاطر بارونی بودن هوا نصفه کاره ول کردن !

Tornado2800
20-02-2016, 21:03
بله
فکر میکنم هنوز جای کار داره این سایت تکمیلش میکنند

matr!x_2008
20-02-2016, 21:12
سلام
یعنی زمانش تغییر دادند نسبت به قبل

زمانش مگه همون 2 تا 8 نبوده؟ من تو تلگرام ایرانسل خوندم که ساعت شبانه عوض شده... ولی در واقع عوض نشده همون بوده

naser.051
20-02-2016, 21:13
سلام مجدد
احتمال این هست در همان زمانی که دیتا روشن بوده و دیوایس یا دیوایس هایی که متصل بودند و هستن داز ان استفاده کردند
عزیزم مصرف کننده من بودم چجوری ممکنه با گوشیم فقط ایمیل زدم مگراینکه سرعت 50 مگ باشه که بتونه که من اینجا 12 مگ بشتر سرعتم نبوده تا حالا

Sent from my LT25i

binamplayer
20-02-2016, 21:18
اصلا عوض نشده الکیه من یادمه قبلا اینطوری بود

ak313
20-02-2016, 21:32
زمانش مگه همون 2 تا 8 نبوده؟ من تو تلگرام ایرانسل خوندم که ساعت شبانه عوض شده... ولی در واقع عوض نشده همون بوده

خوب همه مثل ما که به روز نیستن:n06:
ایرانسل خبر یک ماه پیش رو الان برای تلگرامی ها منتشر کرده

STTIGER
20-02-2016, 21:39
منظور از این تغییر ساعت اون بسته های ساعتی که فقط تو ساعتای 2 تا 8 قابل استفاده بودن نیست منظور اون بسته های روزانه ای هست که علاوه بر ترافیک روزانه یه ترافیک شبانه هم داشتند که قبلا اون ترافیک شبانه اگه اشتباه نکنم از ساعت 2 شب تا 2 ظهر قابل استفاده بود که الان شده از 2 تا 8

binamplayer
20-02-2016, 22:00
اقا اگه بخوام از 3 g یا 4 g استفاده کنم به نظرتون از مودم استفاده یا از موبایل که وصل بشه به سیستم؟
از کدوم اپراتور استفاده کنم هم ارزون تر هم سرعت بالا تر باشه؟

سرعت با کدوم بیشتره؟ با موبایل وصل شم یا مودم؟

ممنون اگر یکی که تجربه داره بگه ممنون

hermione
20-02-2016, 22:07
ایرانسل هر از گاهی باید یک گام رو به عقب برداره...
اوایل GPRS آخر هفته ها نامحدود بود و بعد از مدتی بر داشته شد و شد کیلوبایتی یک تا 5 ریال
بعد از مدتی بسته های نامحدود GPRS ارائه کرد ماهیانه 10 هزار تومن که بعد از مدتی دوباره آب رفت و شد 2 گیگ اگر اشتباه نکنم.
تا اینکه پارسال هم یک شبه قیمت بسته هاشو دوبرابر کرد.
الان هم به سمتی داره میره که کلا بسته های نامحدود ساعتی رو حذف کنه.

کلا اولش برای جذب مشتری اینکارو انجام میده و بنظر جواب هم میگیره.

Le0nard0
20-02-2016, 22:13
اینم برای کسایی که تا حالا اسم بسته 2شب تا 2 ظهر هم به گوششون نخورده ببوده و فقط بسته نامحدود شبانه 2-8 رو میشناسن :n01: . این بسته ها مشمول تغییر ساعت به 2-8 صبح شدن .
این بسته رو قبل این تغییر مسخره ایرانسل گرفتم

ak313
20-02-2016, 22:19
اقا اگه بخوام از 3 g یا 4 g استفاده کنم به نظرتون از مودم استفاده یا از موبایل که وصل بشه به سیستم؟
از کدوم اپراتور استفاده کنم هم ارزون تر هم سرعت بالا تر باشه؟

سرعت با کدوم بیشتره؟ با موبایل وصل شم یا مودم؟

ممنون اگر یکی که تجربه داره بگه ممنون

طبیعتا مودم بهتره
از نظر قیمت ایرانسل - همراه اول - رایتل
از نظر کیفیت هم بستگی به نقطه محل استفاده داره معمولا برای اینترنت با ثبات بیشتر رایتل پیشنهاد میشه و برای دانلود بیشتر ایرانسل. نمیشه جواب فیکسی به این سوال داد. ساعت ده شب بهترین تایم برای تسته البته تستها رو بزارید برای بعد از انتخابات
پوشش 3 جی و 4 جی ایرانسل بیشتره

FARID88
20-02-2016, 22:32
دوستان همزمان میشه دو تا بسته فعال کرد؟
یک بسته ماهانه و بسته ساعتی برای دانلود؟

binamplayer
20-02-2016, 22:40
ممنون عزیز من برای دانلود می خوام با مودم اگه سرعت عالی باش هحد اکثر سرعت که میشه با idm دانلود کرد حدودا چقدره اگه پوشش منطقه 3g با 4g باشه

matr!x_2008
20-02-2016, 22:52
حالا ما که رفتیم 4g گرفتیم.. بسته های شبانه شو برداشت ایرانسل... فقط بازار گرمی بلده. به جای این همه تبلیغات سراسری پوشش شبکش رو با کیفیت تر و کامل تر میکرد خیلی بهتر بود

kasra2012
20-02-2016, 23:24
سرعت منطقه ما ك افتضاح شده و فايل دانلودي هم خراب ميشه تا قبله دهه فجر خوب بود يعني عالي بود
ممكنه بعد انتخابات درست شه؟
چون منطقه ما كلا از اين مشكلات زياد داره از قبيل پارازيت و ....

Royce
20-02-2016, 23:56
سرعت 3G و 4G ایرانسل برای من تو طول روز در حد فاجعست یعنی در حد همون Edge هستش و نه بیشتر.حتی یه صفحه رو هم به زور و اون هم شاید بتونه لود کنه اگه سرور خارجی باشه که دیگه بدتر ولی از ساعت 1-2 شب تا دم صبح خوبه.از همه اینجوره؟

kooolak
20-02-2016, 23:59
سرعت 3G و 4G ایرانسل برای من تو طول روز در حد فاجعست یعنی در حد همون Edge هستش و نه بیشتر.حتی یه صفحه رو هم به زور و اون هم شاید بتونه لود کنه اگه سرور خارجی باشه که دیگه بدتر ولی از ساعت 1-2 شب تا دم صبح خوبه.از همه اینجوره؟

برای بنده هم به همین شکل هست ، مثلا دیشب تست کردم ، ساعت 2 به بعد تا 400-500 می رسید نه بیشتر اما در مجموع از سرعت روز خیلی بهتر بود :n02:

ak313
21-02-2016, 00:06
کلا یه یکی دو هفته ای اکثر کاربرها افت کیفیت و سرعت رو گزارش می کنند.

™...
21-02-2016, 02:13
کاری نمیشه کرد
شما توی idm دانلود ها رو توی یک کیو قرار بده و استارتش کن و در تنظیماتش بگو چه ساعتی دانلود رو قطع کن ( بسته به زمان اتمام بسته) و مثلا کامپیوتر رو هم خاموش کنه

100 درصد دانلود ها رو متوقف میکنه و سیستم رو خاموش میکنه ؟!؟ شما تست کردی !؟ روش مطمئن هستش ؟! نزنه بسته ماهیانه مارو تموم کنه بیچاره بشیم :n27:

Farashah
21-02-2016, 02:20
تایید میشه، جنوب وضعیت نت موبایل با وایرلس و adsl افت داشته بخصوص سایتای خارجی و اینستاگرام و...

ruzbeh1
21-02-2016, 02:20
تست سرعت 4g ایرانسل از سرور خارجی(فرانکفورت)

تست سرعت 3g ایرانسل از سرور فرانکفورت

SAeedBaa
21-02-2016, 02:27
100 درصد دانلود ها رو متوقف میکنه و سیستم رو خاموش میکنه ؟!؟ شما تست کردی !؟ روش مطمئن هستش ؟! نزنه بسته ماهیانه مارو تموم کنه بیچاره بشیم :n27:
من همیشه از این روش استفاده میکنم و سر تایم نت رو قطع و کامپیوتر رو خاموش میکنه. البته اگه درست تنظیمش کنید

danielo
21-02-2016, 03:44
»ن سرعت دونلودم با idm بین 900 کیلو بایت تا 1.50 هست شاید بیشتر هم برسه

البته قبلا به 2 به با لا هم میرسید ولی الان نه.
یک تجربه واسه دونلود شبانه .نمیدونم دلیلش چیه.
ولی اگه دو تا فایل را همزمان برا دونلود قرار بدید.سرعت بیشتری میده تا تکی بزارید

naser.051
21-02-2016, 04:01
سرعت دانلودم الان 28 کیلوبایته! یکسره قطع میشه دیال اپ بهتر بود که؟

Sent from my LT25i

naser.051
21-02-2016, 04:03
بنده خودم با همین روش دانلود میکنم شبانه خیالتون راحت!!

Sent from my LT25i

bilmazlar
21-02-2016, 07:47

وقتی برای خاموش کردن سیستم گزینه Turn off computer when done رو تیک می‌زنی مطمئن بشو که گزینه زیریش یعنی Force processes to terminate هم حتمن تیک خورده باشه.

در ضمن برای این که اون ساعت خاتمه دانلود درست عمل کنه، اولن باید ساعت کامپیوترت با ساعت سیستم اکانتینگ ایرانسل هماهنگ باشه. در ثانی، اون تایم قطع دانلود رو حداقل 30 ثانیه تا 1 دقیقه زودتر از زمان اتمام بسته تنظیم کنی مطمئن‌تره.

bilmazlar
21-02-2016, 07:53
»ن سرعت دونلودم با idm بین 900 کیلو بایت تا 1.50 هست شاید بیشتر هم برسه

البته قبلا به 2 به با لا هم میرسید ولی الان نه.
یک تجربه واسه دونلود شبانه .نمیدونم دلیلش چیه.
ولی اگه دو تا فایل را همزمان برا دونلود قرار بدید.سرعت بیشتری میده تا تکی بزارید

علتش اینه که پهنای باندی که در اختیار شماست اشتراکیه. یعنی شما همین پهنای باند 20مگابیتی ایرانسل رو ممکنه با 200-300 نفر دیگه به صورت اشتراکی استفاده کنی. یعنی حتی اگه در اون لحظه که شما داری دانلود می‌کنی 4 - 5 نفر دیگه هم در حال استفاده فعال باشن، شما و اونا دارین سر استفاده بیشتر از یه پهنای باند مشخص با هم جنگ و جدل می‌کنین. استفاده از تعداد کانکشن‌های زیاد (16 تا به بالا) تو IDM یا دانلود هم‌زمان چندین فایل به شما این امکان رو می‌ده که سهم بالاتری از اون پهنای باند رو بگیرین.

osta_ali
21-02-2016, 08:31

احتمال داره به خاطر انتخابات باشه.بعد از انتخابات اكي ميشه.
من الان 2 هفته ميشه نتونستم با ايكس باكس لايو بازي كنم!!!

Poiuy021
21-02-2016, 09:38
سرور داخلی

فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk

reza2kn
21-02-2016, 10:30
سلام به همه.
منم سرعتم داغون شده.. میخواستم مودم 4G بگیرم که الان دیگه منصرف شدم..
سرعت دانلود معمولا بالای 20 و حتی گاهی بالای 30 مگابیت بود و سرعت آپلود هم خیلی خیلی پایین تر از اون..

حالا دقیقا برعکس شده! سرعت دانلود زیر 5 مگابیت و رو پایه های 3 و خورده ای هست، ولی آپلود تو بالای 10 مگابیت سیر میکنه :n29::n17:

FARID88
21-02-2016, 11:44
دوستان همزمان میشه دو تا بسته فعال کرد؟
یک بسته ماهانه و بسته ساعتی برای دانلود؟

کسی اطلاعی نداره؟

37598
21-02-2016, 11:46
کسی اطلاعی نداره؟

بله میشه
ولی حواست باید باشه که اگه ساعتت تموم شد نره روی بسته ماهانه ات

smht_62
21-02-2016, 12:54
سلام دوستان
۲ سوال
۱- اگه الآن ۲ تا بسته ۳ ساعته نامحدود بگیرم میتونم از ساعت ۸-۲ صبح کامل رایگان استفاده کنم، یا اینکه یکی باید بگیرم واسه ۵-۲ و ساعت ۵ هم یکی بگیرم واسه ۸-۵؟
۲- ساعت ۲ صبح باید مودم رو خاموش روشن کنم جهت استفاده از بسته نامحدود یا لازم نیست و اتومات روی بسته های نامحدود سوییچ میشه؟
ممنون

m_amin
21-02-2016, 13:05
اره ميشه ٢ تا بسته باهم بگيري
مودم هم لازم نيست خاموش كني

Tornado2800
21-02-2016, 13:47
سلام
امروز یه موردی رو تست میکردم که نظرمو جلب کرد :

۱- ایرانسل یا حتی وقتی دیتا خاموش باشه حتی نسبت به رایتل باتری کمتری مصرف میکنه کسی چنین تجربه ای داره؟‌یا تلقین به ما دست داده !‌

۲- LTE نسبت به روشن بودن wifi مصرف کمتری رو داره

bardia-vr
21-02-2016, 14:28
سلام
امروز یه موردی رو تست میکردم که نظرمو جلب کرد :

۱- ایرانسل یا حتی وقتی دیتا خاموش باشه حتی نسبت به رایتل باتری کمتری مصرف میکنه کسی چنین تجربه ای داره؟‌یا تلقین به ما دست داده !‌

۲- LTE نسبت به روشن بودن wifi مصرف کمتری رو داره
من دقیقا عکس شما هستم،مصرف باتری رایتل از ایرانسل کمتره.

arsinn
21-02-2016, 14:40
من دقیقا عکس شما هستم،مصرف باتری رایتل از ایرانسل کمتره.
مصرف باتری ربطی ایرانسل یا رایتل بودن نداره به میزان پوشش و آنتن دهی بستگی داره. قسمت رادیو و سر چ آنتن در موبایل مصرف باتری نسبتا بالایی داره بخصوص که پوشش ضعیف باشه و دایم بین نسل دو و سه یا چهار سویچ بکنه در این حالت مصرف باتری میره بالا. احتمالا منطقه شما رایتل پوشش بهتری داره و منطقه دوست قبلی برعکس ایرانسل بهتره و رایتل ضعیفتر

Tornado2800
21-02-2016, 15:08
مصرف باتری ربطی ایرانسل یا رایتل بودن نداره به میزان پوشش و آنتن دهی بستگی داره. قسمت رادیو و سر چ آنتن در موبایل مصرف باتری نسبتا بالایی داره بخصوص که پوشش ضعیف باشه و دایم بین نسل دو و سه یا چهار سویچ بکنه در این حالت مصرف باتری میره بالا. احتمالا منطقه شما رایتل پوشش بهتری داره و منطقه دوست قبلی برعکس ایرانسل بهتره و رایتل ضعیفتر

سلام
بله بنده با این قضیه اشنایی دارم
جفت دکل ها در ۵۰۰ متری موقعیت من هستن د ودر ۱۰۰ متری الی ۲۰۰ متری یکدیگر قرار دارند

ممکنه تلقین باشه .

هرچند بنده ۲۴ ساعته به LTE ی متصل هستم که فقط ۲ خط انتن میده اما باتری بهتری رو داره برام نگه میداره با این وجود.

در مورد LTE چطور؟ ایا LTE نسبت به WIFI باتری کمتری مصرف میکنه؟

ak313
21-02-2016, 15:18
مصرف نسل سه و چهار نسبت به وای فای بیشتر هست مخصوصا اگر سیگنال موبایل ضعیف هم باشه و سیگنال وای فای قوی

smht_62
21-02-2016, 15:33
سرعت lte ایرانسل واقعا نامحدوده؟
یعنی اگه الآن ۲۰ مگ سرعتم باشه یه مودم دیگه رو هم بزارم دانلود اونم ۲۰ میشه یا اینکه هر دو ۱۰ میشن؟ (چون اگر واقعا نامحدود باشه باید ۱۰ بشه)
اگه فاصله بین دو مودم زیاد باشه چطور (هر ۲ تا وصل به یک دکل)؟ تاثیری روی هم ندارن؟ (تقریبا چقدر فاصله)

از داخل پنل مودم از کجا میشه فهمید به کدوم دکل وصله؟ کدوم پارامتر؟