مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][/URL]
ایرانسل | MTN Irancell:
طی دو هفته گذشته، شهرهای زیر تحت پوشش 3G قرار گرفتن:
بهار، صالحآباد (همدان)
مومنآباد (لرستان)
شازند، تفرش، نراق، نیمور (مرکزی)
خورسند (خوزستان)
گرمی (اردبیل)
افوس، بوئین، میاندشت، دهق، شهرمجلسی، دامنه (اصفهان)
سردشت (آذربایجان غربی)
بافت (کرمان)
هموطنانمون در شهرهای زیر هم به شبکه 4G دسترسی پیدا کردن:
دلند، فاضلآباد (گلستان)
پارسآباد (اردبیل)
دامنه، شهر مجلسی، چادگان، ورنامخواست (اصفهان)
شاوور (خوزستان)
مرزنآباد، نشتاورد (مازندران)
تفرش (مرکزی)
4.5G با TD-LTE چه فرقي داره؟
greatpouya
23-01-2017, 21:03
در واقع td lte همون نسل ۴ هست. که اون هم میتونه به tdی 4.5g ارتقاء پیدا کنه.
البته حائز اهمیت هست که نسل ۴.۵ ۱ گیگابیت در ثانیه سرعت داره و همونی بود که ایرانسل ۳ ماه پیش تست کرد. و این اینترنت موجود ۴جی پلاس هست که ایرانسل همیشه از ۴جی پلاس استفاده میکرد که اینبار نوشت ۴.۵. احتمالا بدلیل استفاده بی ربط همراه اول از علائم ۴.۵ و ۵جی هست حتی در نمایشگاه تلکام. در صورتی که هنوز نسل ۴ نیاورده بود! که وقتی تخلف اون اپراتورو پیگیری نمیکنن ایرانسل هم برای اینکه تکنولوژی جدیدشو معرفی کنه مجبوره از همون ۴.۵ بجای ۴جی پلاس استفاده کنه، وگرنه تا ۴.۵ جی چند سال فاصله داریم...[emoji6]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
در واقع td lte همون نسل ۴ هست. که اون هم میتونه به tdی 4.5g ارتقاء پیدا کنه.
البته حائز اهمیت هست که نسل ۴.۵ ۱ گیگابیت در ثانیه سرعت داره و همونی بود که ایرانسل ۳ ماه پیش تست کرد. و این اینترنت موجود ۴جی پلاس هست که ایرانسل همیشه از ۴جی پلاس استفاده میکرد که اینبار نوشت ۴.۵. احتمالا بدلیل استفاده بی ربط همراه اول از علائم ۴.۵ و ۵جی هست حتی در نمایشگاه تلکام. در صورتی که هنوز نسل ۴ نیاورده بود! که وقتی تخلف اون اپراتورو پیگیری نمیکنن ایرانسل هم برای اینکه تکنولوژی جدیدشو معرفی کنه مجبوره از همون ۴.۵ بجای ۴جی پلاس استفاده کنه، وگرنه تا ۴.۵ جی چند سال فاصله داریم...[emoji6]
هرگوشي كه فورجي ساپورت مي كنه بخرم مي تونم از +4G استفاده كنم؟
اگه نه ، چطوري ميشه تشخيص داد كه يه گوشي +4G رو ساپورت ميكنه؟
گوشیتون ۴جی داره ولی ۴جی پلاس از ایفون ۶س به بالا پشتیبانی میشه و گوشی های سامسونگ مثل اس ۶ و ۷.
بهتره یه سیمکارت بندازین تا یک شب کیفیتش رو تست کنید قبل خرید مودم یا هر چیزی.
بسته های صبح تا ظهرش هم قیمتش کمه که احتمالا بدردتون بخوره. هر ۵ گیگ میشه ۳ تومن. یک ماه مهلت استفاده ولی هر روز از ۶ صبح تا ۱۲ از اون کم میشه و باقی ساعات از بسته معمولی (مثلا ماهانه).[emoji192]
ممنون رفيق براي راهنمايي ات... ولي نميدونم چر خود ايرانسل ميگه گوشيم ٤جى ساپورت نميكنه! در حاليكه در مشخصات آيفون ٥ ميبيني 4جي ساپورت ميكنه...
Sent from my iPhone using Tapatalk
گوشیتون ۴جی داره ولی ۴جی پلاس از ایفون ۶س به بالا پشتیبانی میشه و گوشی های سامسونگ مثل اس ۶ و ۷.
بهتره یه سیمکارت بندازین تا یک شب کیفیتش رو تست کنید قبل خرید مودم یا هر چیزی.
بسته های صبح تا ظهرش هم قیمتش کمه که احتمالا بدردتون بخوره. هر ۵ گیگ میشه ۳ تومن. یک ماه مهلت استفاده ولی هر روز از ۶ صبح تا ۱۲ از اون کم میشه و باقی ساعات از بسته معمولی (مثلا ماهانه).[emoji192]
ممنون رفيق براي راهنمايي ات... ولي نميدونم چر خود ايرانسل ميگه گوشيم ٤جى ساپورت نميكنه! در حاليكه در مشخصات آيفون ٥ ميبيني 4جي ساپورت ميكنه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون رفيق براي راهنمايي ات... ولي نميدونم چر خود ايرانسل ميگه گوشيم ٤جى ساپورت نميكنه! در حاليكه در مشخصات آيفون ٥ ميبيني 4جي ساپورت ميكنه...
٥ داري يا ٥s
بعضي از مدل هاي ٥s كه پارت نامبر اروپا اگر اشتباه نكنم از يكي از فركانس ايرانسل و همراه اول پشتيباني نميكنه
اينجا ميتوني چك كني
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
greatpouya
23-01-2017, 22:47
اره دوست خوبم. هر گوشی که سرعت نسل ۴ش بالاتر از ۱۵۰(مثلا ۳۰۰ یا ۴۵۰) نوشته باشه از ۴جی+ پشتیبانی میکنه. Cat6
احتمالا ایفون ۵ از فرکانس های موجود پشتیبانی نکنه. یه سیمکارت ۴جی بذار تست کن. تنظیماتتم چک کن تو cellular رو LTE باشه.
amirbrad
23-01-2017, 23:01
ممنون رفيق براي راهنمايي ات... ولي نميدونم چر خود ايرانسل ميگه گوشيم ٤جى ساپورت نميكنه! در حاليكه در مشخصات آيفون ٥ ميبيني 4جي ساپورت ميكنه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایفون ۵ مدل ۱۴۲۸ gsm هست و ساپورت نمیکنه هر دو فرکانس ایرانسل منم قبلا داشتم انلاک at&t بود
مدل ۱۴۲۹cdma هستش که اونم فقط فرکانس ۱۸۰۰ ساپورت میکنه
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
خیلی به 300 مگابیت سایت جی اسم ارنا دل نبد سعی کن از طریق های دیگه از صحت عملکرد پلاس روی گوشی مد نظرت اطمینان پیدا کنی مثلا روی p9 lite - xiamoi Mi5 با وجود ثبت کت 6 و بعضا بالاتر عمل تجمیع مشکل داره. روی سامسونگها این مشکل کمتره ظاهرا
and-roid2
23-01-2017, 23:08
درسته
این رو می دونم
از نظر سخت افزاری گفتم
یعنی نمیشه با 2 rru بتونیم 1800 و 2600 و 3G و 2G ارائه بدیم؟
تا جایی که من اطلاع دارم یک rru میتونه از چند فرکانس مختلف هم پشتیبانی کنه. اما در ایران اپراتور ها برای هر فرکانس یک rru جداگانه نصب کردند.
Armin.Computer
23-01-2017, 23:10
سلام
دوستان آنتن های td-lte فرق داره؟؟؟؟
یا رو همین bts ها و آنتن ها سرویس td رو ارائه می کنن؟
دوستان مودم 8372 را چجوری میشه باندشو تغییر داد؟اصلا چجوری بفهمم الان باند پیشفرضش چنده؟
Armin.Computer
23-01-2017, 23:13
تا جایی که من اطلاع دارم یک rru میتونه از چند فرکانس مختلف هم پشتیبانی کنه. اما در ایران اپراتور ها برای هر فرکانس یک rru جداگانه نصب کردند.
ممنونم
دلیل فنی رو اطلاع ندارید؟
الان ما تو شهرمون همه جور دکل داریم
دکل ترجی بدون rru
دکل فورجی و ترجی بدون rru
دکل ترجی و فورجی با 2 rru
دکل ترجی فورجی با 3 rru
دکل فورجی ترجی با 4 rru
و فکر کنم دکل ترجی با 1 rru هم داریم
and-roid2
23-01-2017, 23:22
سلام
دوستان آنتن های td-lte فرق داره؟؟؟؟
یا رو همین bts ها و آنتن ها سرویس td رو ارائه می کنن؟
انتن های td-lte به این شکل هستند و روی bts نصب میشن:
ممنونم
دلیل فنی رو اطلاع ندارید؟
الان ما تو شهرمون همه جور دکل داریم
دکل ترجی بدون rru
دکل فورجی و ترجی بدون rru
دکل ترجی و فورجی با 2 rru
دکل ترجی فورجی با 3 rru
دکل فورجی ترجی با 4 rru
و فکر کنم دکل ترجی با 1 rru هم داریم
خیر.برای اطلاعات بیشتر از کاربر MOH@ND3S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی سوال کنی./
frozan2014
23-01-2017, 23:33
سلام خدمت دوستان
از اساتید کسی نیست سوال مارو پاسخ بده
برادرا چه جوری باید فرکانس های 3G 4G رو بصورت مجزا روی مودم E8372 دید باید فریمو عوض کرد اپدیت کرد یا ....
لطفا از دوستان کسی بلده راهنمایی کنه تشکر
MMDFullHD
23-01-2017, 23:42
سلام خدمت دوستان
از اساتید کسی نیست سوال مارو پاسخ بده
برادرا چه جوری باید فرکانس های 3G 4G رو بصورت مجزا روی مودم E8372 دید باید فریمو عوض کرد اپدیت کرد یا ....
لطفا از دوستان کسی بلده راهنمایی کنه تشکر
برای هزارمین بار مودم خودش تاپیک جداگانه داره
دوستمون نتونستن درست بهتون پاسخ بدن
4.5G که اونجا نوشته منظورش FDD-LTE هست
TD-LTE فرق داره
اینم فرقش
از لحاظ سرعت هم اف دی دی هم سرعتش بیشتره .
خیلی به 300 مگابیت سایت جی اسم ارنا دل نبد سعی کن از طریق های دیگه از صحت عملکرد پلاس روی گوشی مد نظرت اطمینان پیدا کنی مثلا روی p9 lite - xiamoi Mi5 با وجود ثبت کت 6 و بعضا بالاتر عمل تجمیع مشکل داره. روی سامسونگها این مشکل کمتره ظاهرا
این مشکل برمیگرده به خود ایرانسل ن سازنده بنظرم
من با ساپورتر اپل سر این موضوع مشکل رو گفتم گفت باید با اپراتورتون در میون بذارین . بعد ازینکه طی کردین اپراتور رو باید اپراتور ورفای ما شه که مصرف باطری زیاد نشه شبکه اپتیمز باشه خلاصه حق و مشکل باکیه نمیدونم ولی اینو میدونم که مصرف باطری رو درست گفته چون واقعا گوشی زجر میکشه وقتی تجمیع فعال شه حالا استاندارد اونا فشار میاره شبکه ازین حالت مسخره در بیاد تک باند هیچ کجای دنیا ما ندیدیم بهتر از تجمیع باشه :n08:
چن ماه دیگ هم ببین Volte هم میاد رو کار ببین اگه اکثر گوشیا ب مشکل بر نخوردن ولی چ حالی بده HD Call
silvermanhhh
24-01-2017, 04:40
چطوری میشه انلاک کرد؟ هزینه بره یا خودمونم میتونیم انجام بدیم؟
سلام
من صفحه ها رو نگاه نکردم ببینم کسی جوابتونو داده یا نه،اما هزینه که نداره کد انلاک مودمتونو پیدا میکنید تو اینترنت،بعد یه سیم کارت غیر ایرانسل(اگه مودم ایرانسله)میندازین روش و کد ازتون میخاد وارد میکنین،تو تایپک مودم هست اموزشش من کلی کفتم
saeediranzad
24-01-2017, 06:42
یه هدیه هست که به صورت اتفاقی به خیلی از مشترکین ایرانسل داده میشه .
احتمالُ یه جور تست روانشناسیه. میخواهند ببینند توی ۱۲−۲۴ ساعت یه نفر با این همه خوشبختی که زود به سر میرسه چه میکنه.
این مشکل برمیگرده به خود ایرانسل ن سازنده بنظرم
من با ساپورتر اپل سر این موضوع مشکل رو گفتم گفت باید با اپراتورتون در میون بذارین . بعد ازینکه طی کردین اپراتور رو باید اپراتور ورفای ما شه که مصرف باطری زیاد نشه شبکه اپتیمز باشه خلاصه حق و مشکل باکیه نمیدونم ولی اینو میدونم که مصرف باطری رو درست گفته چون واقعا گوشی زجر میکشه وقتی تجمیع فعال شه حالا استاندارد اونا فشار میاره شبکه ازین حالت مسخره در بیاد تک باند هیچ کجای دنیا ما ندیدیم بهتر از تجمیع باشه :n08:
چن ماه دیگ هم ببین Volte هم میاد رو کار ببین اگه اکثر گوشیا ب مشکل بر نخوردن ولی چ حالی بده HD Call
من فکر نمی کنم به ایرانسل برگرده به نرم افزار گوشی برمی گرده که درست طراحی نشده یا مثل اپل نیاز به وریفای اپراتور دارن. به هر حال سخت افزار فرستنده برای تجمیع فعال فارغ از اینکه چقدر خوب کانفیگ شده
مویدش اینه که توی کشورهای دیگه هم از کارنکردن تجمیع در شیائومی نالان هستند. پس نرم افزار خود گوشیه
mr.arbab28
24-01-2017, 13:05
چرا ایرانسل داره هروز پهنای باندش کمتر میشه؟ از ۵ روز پیش تا الان سرعتم ۴۰ مگ بوده تا امروز که دارم تست میگیرم تو ساعت های مختلف داره کم میشه الان ۶ مگ بیشتر سرعت نداره با فورجی؟ چی شده ایا؟ خبریه؟ به نظرتون چیکارکنم؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
MMDFullHD
24-01-2017, 17:34
چرا ایرانسل داره هروز پهنای باندش کمتر میشه؟ از ۵ روز پیش تا الان سرعتم ۴۰ مگ بوده تا امروز که دارم تست میگیرم تو ساعت های مختلف داره کم میشه الان ۶ مگ بیشتر سرعت نداره با فورجی؟ چی شده ایا؟ خبریه؟ به نظرتون چیکارکنم؟
هیچ حرکت خاصی نمیشه کرد.
وقتی ک اینترنت همراه رو تو ایران جای اینترنت ثابت اشتباه بگیرن وضعیت بهتر از این نمیشه .
Armin.Computer
24-01-2017, 20:49
هیچ حرکت خاصی نمیشه کرد.
وقتی ک اینترنت همراه رو تو ایران جای اینترنت ثابت اشتباه بگیرن وضعیت بهتر از این نمیشه .
دوست عزیز بحث اشتباه گرفتن نیست
وقتی یکی اینترنت ثابت خوب پیدا نکنه چیکار باید بکنه؟؟؟
leysandada
24-01-2017, 23:10
باید اپراتورای ثابت سرعتی بشن ن حجمی تو کل دنیا اینجوریه و موبایل هم همینطوری ک تو دنیا عرفه انجام میشه
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
amirbrad
24-01-2017, 23:46
وزیر امروز تو اخبار گفت تا اواسط بهمن باید قیمت حجم اینترانت نصف بشه، معلوم نیست چطوری میخوان حساب کنن، اخرین باری که گفتن ارزون بشه شرکتهای adsl وایرانسل طرح های خوبشون برداشتن و در عمل همون قیمت موند.
D o l f i n
25-01-2017, 00:09
کسی از دوستان کلا قید adsl رو زده که همیشه با مودمهای ثابت ایرانسل کار کنه؟
من 2 روز دیگه زمان adsl تموم میشه موندم تمدید کنم یا برم مودم ایرانسل بگیرم
در ضمن اینجا فقط 4g داریمtd نیومده هنوز
Armin.Computer
25-01-2017, 01:02
وزیر امروز تو اخبار گفت تا اواسط بهمن باید قیمت حجم اینترانت نصف بشه، معلوم نیست چطوری میخوان حساب کنن، اخرین باری که گفتن ارزون بشه شرکتهای adsl وایرانسل طرح های خوبشون برداشتن و در عمل همون قیمت موند.
فکر از زمانی که ارزون شد adsl ها بسته های خوبی ارائه دادن
تو adsl وضعیت بهتر بوده به نظرم
بستگی به شرایطتون داره. باید کیفیت رو خودتون تست کنید
الان جوری هست که من می تونم راحت ای دی اس ال رو کنار بزارم.
منتها برای چنین شرایطی باید مودم داشته باشید
mohammad_87
25-01-2017, 02:37
سلام
در s6 edge چجوری تغییر و تجمیع رو انجام بدم؟و اصلا از کجا بفهمم دکلی که متصل هستم +4g رو داره؟
greatpouya
25-01-2017, 06:27
D o l f i n
25-01-2017, 07:27
بستگی به شرایطتون داره. باید کیفیت رو خودتون تست کنید
الان جوری هست که من می تونم راحت ای دی اس ال رو کنار بزارم.
منتها برای چنین شرایطی باید مودم داشته باشید
از لحاظ كيفيت وضعش خوبه يعني هر موقع هم تست ميگيريم تو هر شرايطي از adsl بهتره
يه سوال ديگه دانلود رايگان دارن؟براي وقتي دانلود زياد داريد ميصرفه؟ و اينكه براي شارژ كردن هر گيگ چقدره؟
MMDFullHD
25-01-2017, 09:58
دوست عزیز بحث اشتباه گرفتن نیست
وقتی یکی اینترنت ثابت خوب پیدا نکنه چیکار باید بکنه؟؟؟
نگفتم استفاده یا خوب پیدا نکنه الان بیشتر ترافیک اینترنت رو شبکه همراهه
تو همین امریکا فقط واسه کارای محدود که دسترسی به اینترنت ثابت ندارن و بیرون ان استفاده میکنن
والا verizon خدمات فیبر و اینترنت همراه میده خلاصه با مدیریتی که دارن نذاشتن ترافیک بیافته رو همراه تونستن کنترل کنن
ولی تو ایران چ بیرون چ تو خونه از اینترنت همراه استفاده میکنن بعضیا سرعتشون به چن کیلوبایت میرسه .
Mohammad Aghaee
25-01-2017, 10:36
سلام
در s6 edge چجوری تغییر و تجمیع رو انجام بدم؟و اصلا از کجا بفهمم دکلی که متصل هستم +4g رو داره؟
تا اونجایی که میدونم اگه دکلتون از پلاس ساپورت کنه و گوشیتون رو روی LTE گذاشته باشید به صورت خودکار میره روی پلاس . من گوشیم A5 2016 هست اینجوریه اینم قاعدتا باید اینجوری باشه . در مورد تغییر باند حداقل با تنظیمات خود گوشی فکر نمیکنم راهی باشه مگه نرم افزار خاصی واسش پیدا کنید .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Mohammad Aghaee
25-01-2017, 10:42
باید اپراتورای ثابت سرعتی بشن ن حجمی تو کل دنیا اینجوریه و موبایل هم همینطوری ک تو دنیا عرفه انجام میشه
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
یه زمانی اگه یادتون باشه مخابرات اینجوری بود و نامحدود ارائه میداد که قیمتش با سرعتی که میداد تعیین میشد ولی ایرادش این بود که اگه سرعت بالا میخواستید قیمتش گرون تموم میشد ... مشکل اصلی ارزش پایین پول ما در برابر ارزهای دیگست که توی هر چیزی از جمله اینترنت خودش رو نشون میده .
D o l f i n
25-01-2017, 11:25
4g الان با این تست بنظرتون چقدر سرعت دانلودش میشه؟
amirbrad
25-01-2017, 11:52
4g الان با این تست بنظرتون چقدر سرعت دانلودش میشه؟
با دانلود منیجر حدود ۶.۵ تا ۷ مگابایت ، البته بازم به لینک دانلودی بستگی داره که چطوری باشه و داخلی باشه یا خارجی
aalliirraazz
25-01-2017, 13:24
بله من الان یک سالی میشه که این کار رو کردم و کاملا هم راضی هستم. البته بستگی به منطقه داره اول یه تست بکنید.
D o l f i n
25-01-2017, 13:56
از كدوم طرح استفاده ميكنيد
4g
يا
Td
Vahid7767
25-01-2017, 14:34
این ایرانسل دوباره حجم بهم داد :| :n10:
ایندفعه 200 گیگ !!! :n04:
:n12:دمش گرم
راضیم ازش :n12:
aalliirraazz
25-01-2017, 21:25
از كدوم طرح استفاده ميكنيد
4g
يا
Td
من 4G استفاده میکنم.... خیلی هم پایدار هست تا الان که مشکلی نداشتم... در حقیقت خیلی پایدار تر از adsl بوده تا الان.
amirbrad
26-01-2017, 00:03
مجددا سرعت ایرانسل اومده پایین ۱ مگابیت حتی عکس های کم حجم هم بزور باز میکنه! نمیدونم مربوط به پهنای باند میشه که اخر هفته کم میاره یا باز مشکل پیدا کردن، البته من تهرانم اگر کسی همچین مشکلی داره اطلاع بده لطفا.
ابوالفضل ۴۰۴۵
26-01-2017, 01:06
مجددا سرعت ایرانسل اومده پایین ۱ مگابیت حتی عکس های کم حجم هم بزور باز میکنه! نمیدونم مربوط به پهنای باند میشه که اخر هفته مثکم میاره یا باز مشکل پیدا کردن، البته من تهران اگر کسی همچین مشکلی داره اطلاع بده لطفا.
معلوم نیست دارن چکار میکنن والا مگه میشه یه شب عالی باشه شب بعد داغون شه مال من هم امشب باز داغونه دیشب تو اوج ترافیک مصرف حدود ۴۵مگ داشتم امشب به ۷هم نرسید واقعا اعصاب خورد کنه کاش میشد بفهمیم قضیه چیه
sasan.69
26-01-2017, 02:37
اقا الان چرا نمی تونم ب وصل بشمlte watch
sasan.69
26-01-2017, 02:40
متاسفم برای ایرانسل که تو تایم دانلود شبانه همش قطع می کنه.
100 بار مودم رو ریست کردم. :n24:
دزدی اول صبح!
اینجاست که آدم باید قدر ADSL رو بدونه.
مجددا سرعت ایرانسل اومده پایین ۱ مگابیت حتی عکس های کم حجم هم بزور باز میکنه! نمیدونم مربوط به پهنای باند میشه که اخر هفته کم میاره یا باز مشکل پیدا کردن، البته من تهرانم اگر کسی همچین مشکلی داره اطلاع بده لطفا.
من واسه شركت خودمون از 4g ايرانسل استفاده ميكنم،الان حدود ٣ هفتس كه سرعت نهايتا 4 مگابيت هست و خيلي افتضاح شده.
اگه بسته ١٠٠گيگابايتي نگرفته بودم،قطعا مينداختم دور ايرانسلو
تهران-منطقه سهروردي شمالي
MMDFullHD
26-01-2017, 09:52
سلام
تو منطقه تحت پوشش TD قرار بگیرید .
یا با *20# از فعال بودن TD خبر دار شین
گوشی اتوماتیک خودش میره رو پلاس
البته *20# نمیشه زیاد اطمینان کرد. منطقه ما رو میزنه td غیر فعال در حالی که انتن م خوب ه
بعضی وقتها ایرانسل بدجور جو گیر میشه. تراکم جمعیت و دوری از دکل دو تا شاخص مهم در افت کیفیت هست. محل تست واقعا تراکمش پایینه
device=E5372
یه زمانی با همین دکل باند 3 حدود 55 مگ دانلود می گرفتم بعد نمی دونم چطور یهو خراب شد البته از اون ساختمون هم جابجا شدیم. تست زیر هم باند 7 هست
نکته تستی: اگر آخر سل آی دی در حالت هگزا اعداد 17 - 16- 15 دیدید یعنی باند هفته اگرم یکی به آخر صفر بود باند سه هست:n01:
Le0nard0
26-01-2017, 13:35
بعضی وقتها ایرانسل بدجور جو گیر میشه. تراکم جمعیت و دوری از دکل دو تا شاخص مهم در افت کیفیت هست. محل تست واقعا تراکمش پایینه
device=E5372
البته به صورت لحظه ای هم تغییر میکنه . مثلا شما توی تست بعدی تک کانکشتون 16 مگ گرفتین .
Mohammad Aghaee
26-01-2017, 13:49
منم امروز صبح با بسته ۵ گیگ هفتگی دانلود میکردم سرعتش نسبت به سابق جالب نبود . جالب اینکه از میهن دانلود هم داشتم دانلود میکردم که سایت ایرانیه!!! امیدوارم زودتر درست شه [emoji17]
سلام. ساعت 5 صبح
بسته 2 ساعته
D o l f i n
26-01-2017, 14:25
اخرش امروز يه مودم D100 گرفتم و اينترنت رو فعال كردم
حجم رو از سايت خود ايرانسل ميخريد يا كد دستوري ميشه زد خريد؟
من سايت ايرانسل بسته رو براي Td ديدم از اونا ميشه براي 4g هم فعال كرد؟
یه سوال از کجا بفهمیم گوشی ما به 4.5g ایرانسل وصل شده ؟ روی گوشی نشون میده ؟ روی افرون به چه صورت ؟ روی اندروید چطور ؟ یا فقط همون LTE میزنه
سرعت 4.5 با 4 چقدر فرق داره ؟
D o l f i n
26-01-2017, 14:31
ویرایش .....................
amirbrad
26-01-2017, 15:05
اخرش امروز يه مودم D100 گرفتم و اينترنت رو فعال كردم
حجم رو از سايت خود ايرانسل ميخريد يا كد دستوري ميشه زد خريد؟
من سايت ايرانسل بسته رو براي Td ديدم از اونا ميشه براي 4g هم فعال كرد؟
میتونید از نرم افزار ایرانسل من بخرید البته قبلش باید شارژ بگیرید، از کد هم میشه گرفت اما بعضی کارت اعتباری ها نمیشناسه! اما از داخل خود سایت راحت میشه خرید میره به درگاه اینترنتی، بسته هاش فرق داره حتی برای فورجی معمولی هم جلوی بسته زده خط دایمی یا اعتباری.
این لینک خرید بسته ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانسل-بسته-های-اینترنت-همراه
D o l f i n
26-01-2017, 15:22
حالا منکه گرفتم و 500 تومن تموم شد برام تا اینجا با شارژ ولی هر چی فکر میکنم میبینم
adsl هنوز خیلی به صرفه اس شاتل با اون جشنواره های عالیش وافعا کمتر از این حرفها تموم میشه
هر چی میگرده ادم میبینه اصلا بسته های جالبی نداره توش
sasan.69
26-01-2017, 15:32
چرا اين پيام مياد و نمى تونم وارد برنامه/شم:n03:
misagh1372
26-01-2017, 16:06
مودمتون چیه ؟
sasan.69
26-01-2017, 16:16
مودمتون چیه ؟
3372ايرانسل
fastfind
26-01-2017, 18:52
سلام. بخوام 2 تا بسته شبانه بزنم کی باید فعال کنم چطوری فعال کنم که به مشکل نخوره؟
شبانه از 2 شروع میشه دیگه خوب... همون ساعت 2 با برنامه ایرانسل من بگیرم؟
یا مثلا ساعت 10 یا 11 شب هم میشه فعال کرد که ساعت 2 استفاده بشه؟
آخه میترسم بذارم آخر شب تو ساعت شبانه فعال کنم شبکه شلوغ باشه یا...و بعد اس ام اس فعال سازیش نیاد به مشکل بخوره؟
بهترین زمان برای بسته شبانه گرفتن کیه؟ و 2 تا سه ساعته بهتره یا 3 تا دو ساعته؟ :دی فرقی داره تو میزان حجم؟
سرعت منطقه ما اوکیه میخوام ببینم بیشترین مقدار چقدر میشه گرفت؟
Armin.Computer
26-01-2017, 19:29
لطفا به تاپیک مودم مراجعه کنید
بار بارها تذکر داده شده
حالا منکه گرفتم و 500 تومن تموم شد برام تا اینجا با شارژ ولی هر چی فکر میکنم میبینم
adsl هنوز خیلی به صرفه اس شاتل با اون جشنواره های عالیش وافعا کمتر از این حرفها تموم میشه
هر چی میگرده ادم میبینه اصلا بسته های جالبی نداره توش
درود دوست عزیز اصلا ای دی اس ال قابل قیاس با فورجی هست خدا وکیلی .فورجی کجا و ای دی اس ال کجا.اون راحتی کارکردن و کیفیت و سرعتی که با فورجی هست کجا اخه ای دی اس ال داره .واقعا قابل قیاس نیستن با هم.
درود دوست عزیز اصلا ای دی اس ال قابل قیاس با فورجی هست خدا وکیلی .فورجی کجا و ای دی اس ال کجا.اون راحتی کارکردن و کیفیت و سرعتی که با فورجی هست کجا اخه ای دی اس ال داره .واقعا قابل قیاس نیستن با هم.
اون هم دو روز دیگه ملت بیان سمتش همچین کیفیت اش افت میکنه..حالا صبر کن.
اون اوایل که ایرانسل اینترنت اش رو راه انداخته بود (2G) با پی سو سوئیت وصل میکردم به کامپیوتر لامصب چه سرعتی داشت...یکی دو سال که گذشت نیم ساعت طول میکشید گوگل رو باز کنه.:n02:
Vahid7767
26-01-2017, 19:57
دوستان دوباره 100 گیگ ایرانسل بهم هدیه داده!!
تا الان 3 بار 100 گیگ و یک بار 200 گیگ در روز های گذشته هدیه داده روی یک سیم کارتم!!!:n04:
براشماها هم داده؟
دمه ایرانسل گرم:n12:
D o l f i n
26-01-2017, 20:02
بحثم سر کیفیتش نیست الان من میگم بسته های اینترنتش برای استفاده زیاد مناسب نیست
دوست عزیز منم تازگی این مودم رو تهیه کردم .فکر کنم شما تیک پسوردرا در تنظیمات مودم فعال نکردید.بعد از انجام اینکار پسورد حال حاضر و پسورد جدید رو دوبار بدید تا برای وارد شدن به تنظیمات مودم ازتون همیشه یوزر و پسورد رو بخواد. همون پسورد رو در برنامه lte watch وارد کنید راحت میتونید وارد برنامه بشید.
بحثم سر کیفیتش نیست الان من میگم بسته های اینترنتش برای استفاده زیاد مناسب نیست
اتفاقا خیلی هم مناسبه هم از نظر قیمتی و هم کیفیتی چه روز و چه شب. شما میتونید بسته شش ماهه یا یکسالش رو بگیرید خیلی هم عالی و به صرفه هست.من خودم هم میگیرم هم قیمت عالیه و هم کیفیت سرعت. همینطور اون بسته های ساعتی شبانش عالیه شما دو تومن میدید 60 گیگ تو سه ساعت میزنید یعنی در واقع اگر کیفیت فورجی تو منطقتون خوب یا عالی باشه کلا بخوای حساب کنی براتون مفت میوفته اونوقت ای دی اس ال کجا شما میتونید همچین بسته با این قیمت و کیفیت بگیرید.من خودم چندبار ساعتی شبانش رو گرفتم اصلا کم هم اوردم تو دانلود .
اون هم دو روز دیگه ملت بیان سمتش همچین کیفیت اش افت میکنه..حالا صبر کن.
اون اوایل که ایرانسل اینترنت اش رو راه انداخته بود (2G) با پی سو سوئیت وصل میکردم به کامپیوتر لامصب چه سرعتی داشت...یکی دو سال که گذشت نیم ساعت طول میکشید گوگل رو باز کنه.:n02:
دوست عزیز الان ملت خیلی وقته اومدن سمتش همچین اتفاق خاصی نیوفتاده دو سال و خورده ای هم هست فورجی رو فعال کرده نوسان زیاد داره سرعت دانلود و اپلود بالا پایین میشه ولی مثل شرکتهای ای دی اس ال که از همه چیش میزدند من تو این مدت واقعا ندیدم ایرانسل این کارا رو بکنه .کیفیت رو خیلی خوب حفظ کرده و قیمتها هم واقعا برای ایران با این وضعیت اقتصادی مناسبه.البته اینم بگم توقع شما دوستان هم از اینترنت فورجی خیلی بالا رفته مثلا اگه یه هفته سرعتتون 50 مگابایت باشه و چند روز بشه 30 تا سریع معترض میشید ولی خب اینجا ایرانه .برگردید به سالها قبل ببینید چه وضعی داشت اینترنت ایران .یادتون که میاد.
سلام. بخوام 2 تا بسته شبانه بزنم کی باید فعال کنم چطوری فعال کنم که به مشکل نخوره؟
شبانه از 2 شروع میشه دیگه خوب... همون ساعت 2 با برنامه ایرانسل من بگیرم؟
یا مثلا ساعت 10 یا 11 شب هم میشه فعال کرد که ساعت 2 استفاده بشه؟
آخه میترسم بذارم آخر شب تو ساعت شبانه فعال کنم شبکه شلوغ باشه یا...و بعد اس ام اس فعال سازیش نیاد به مشکل بخوره؟
بهترین زمان برای بسته شبانه گرفتن کیه؟ و 2 تا سه ساعته بهتره یا 3 تا دو ساعته؟ :دی فرقی داره تو میزان حجم؟
سرعت منطقه ما اوکیه میخوام ببینم بیشترین مقدار چقدر میشه گرفت؟
هیچ فرقی نداره کی بگیرید هر موقع بگیرید براتون ذخیره میشه به محض وارد شدن به ساعت 2 خودش اتوماتیک شروع میکنه برای دانلود.
دو تا سه ساعته بگیر که حسابی دانلود بزنی البته فکر نکنم بتونی بیشتر از 50 تا 60 گیگ بزنی .
silvermanhhh
26-01-2017, 20:44
میگم دوستان این ماجرای بسته ۱۰۰گیگ هدیه ها چیه؟؟برای بعضیا میاد برا من نیومده!دوتا سیم هم دارم هیچ پیامکی چیزی نیومده تا حالا!جشنواره هست یا بخاطر اینه که مثلا یکی بسته گرون قیمت ریخت تو سیم کارتش و اشانتیونش اینه؟خدا چرا اینقد بد شانسیم
saeeddeeas
26-01-2017, 22:39
واقعا عجیبه هروقت یه سری از دوستان اینجا میگن سرعتشون کم شده دقیقا همون موقع ها سرعت من دو برابر میشه:n02:
فکر کنم بهنای باند ایرانسل کمه به صورت چرخشی بین همه کاربرا توزیع میکنه:n02:
البته من دانلود چندانی ندارم حاضرم سرعتم دوباره کم بشه اما سرعت بقیه دوستان مثل قبل بره بالا:n33::n02:
ابوالفضل ۴۰۴۵
26-01-2017, 23:36
واقعا عجیبه هروقت یه سری از دوستان اینجا میگن سرعتشون کم شده دقیقا همون موقع ها سرعت من دو برابر میشه:n02:
فکر کنم بهنای باند ایرانسل کمه به صورت چرخشی بین همه کاربرا توزیع میکنه:n02:
البته من دانلود چندانی ندارم حاضرم سرعتم دوباره کم بشه اما سرعت بقیه دوستان مثل قبل بره بالا:n33::n02:
من هم کم کم دارم به نتیجه شما میرسم گرچه یکم خنده دار میتونه باشه ولی مثل این که همینطورشده
SAeedBaa
26-01-2017, 23:44
تو منطقه تحت پوشش TD قرار بگیرید .
یا با *20# از فعال بودن TD خبر دار شین
گوشی اتوماتیک خودش میره رو پلاس
دوست عزیز اینکه شما مناطق تحت پوشش td-lte رو مناطق تحت پوشش +4G نیز معرفی میکنید، اصلا کار درستی نیست و شما کاربرا و مشترکین رو به اشتباه میندازید.
شاید در مناطقی این فرضیه شما درست باشد اما این مورد درباره تمامی مناطق صدق نمیکند. همانطور که خودتون میدونید تجهیزات fdd lte و tdd lte با هم متفات میباشد.
در مورد نسل 4.5 یا همان +4G باید گفت هدف از ارائه این نسل علاوه بر سرعت بالاتر، پایداری اینترنت (کیفیت و سرعت) مشترکین اطراف یک سایت با سیگنال های مختلف است.
در دستگاه های اندرویدی در بیشتر اوقات در زمان اتصال به شبکه 4.5 نماد +4G به نمایش در می اید و زمانی که علامت 4G یا LTE به نمایش در امده شما به نسل 4 متصل هستید.
تجمیع فرکانسی با توجه به کریر های ایجاد شده توسط اپراتور صورت میگیرد. حال این کریر یا تکه باند ها ممکن است روی یک باند یا روی چند باند باشند. به طور مثال میشود روی باند 1800 دو کریر را بوجود اورد و حالت تجمیع را فعال کرد. یا میتوان یک کریر روی باند 1800 و یک کریر دیگر روی باند 2600 ایجاد کرده و حالت تجمیع رخ دهد.
در حال حاظر با توجه به محدودیت فرکانسی با وجود اپراتور های مختلف دو یا سه کریر را روی دو یا سه باند مختلف ایجاد میکنند.
خوشبختانه در نسل 4.5 عقب افتادگی انچنانی از دیگر کشور ها نداشتیم اما متاسفانه در کشور و منطقه دستگاه های عرضه شده اند که مشکلاتی (که اکثرا انها نرم افزاری است) در اتصال به شبکه نسل 4.5 یا همان حالت تجمیع در نسل 4 دارند. معمولا در این دستگاه ها حالت تجمیع فقط روی باند 800 و 1800 رخ میدهد و بصورت نرم افزاری قفل شده اند که حالت تجمیع روی باند 2600 (نفوذ کم و سیگنال ضعیف) به دلیل مصرف بیش از اندازه باتری رخ ندهد. البته طبق فیدبک ها تمام گوشی های سامسونگ که از حالت تجمیع نسل 4 پشتیبانی میکنند از این قائله مستثنا هستند.
البته امیداریم در اینده با ارائه اپدیت توسط کمپانی های سازنده دستگاه ها این مشکل رفع شود.
mohammad_87
26-01-2017, 23:58
در گوشی +4g میزنه.
حالا با چه نرم افزاری میتونم خودم تغییر فرکانس یا تجمیع رو بصورت دستی انجام بدم؟(s6 edge)
SAeedBaa
27-01-2017, 00:13
در گوشی +4g میزنه.
حالا با چه نرم افزاری میتونم خودم تغییر فرکانس یا تجمیع رو بصورت دستی انجام بدم؟(s6 edge)
تجمیع و اتصال به شبکه 4.5 بصورت خودکار توسط دستگاه شما صورت میگیرد و نیاز به انجام کار خاصی نیست. برای تغییر فرکانس بصورت دستی هم اگر دستگاه شما روت است میتوانید از نرم افزاری های که برای این کار طراحی شده اند استفاده کنید. به طور مثال :Network Signal Guru
البته تغییر و دستکاری در تنظیمات و فریمور میتواند به دستگاه شما صدمه وارد کند لذا تمام مسولیت بر عهده خود شماست.
Le0nard0
27-01-2017, 02:50
بعد مدتها یه تست میذارم .
4G تهران ساعت 2:45 بامداد جمعه - هوای بارونی
sasan.69
27-01-2017, 04:38
همین الان
sasan.69
27-01-2017, 04:47
اینم بدون انتن
انتنم از این معمولیاس اما جواب می گیرم(3372مودم)
123arash
27-01-2017, 11:20
میگم دوستان این ماجرای بسته ۱۰۰گیگ هدیه ها چیه؟؟برای بعضیا میاد برا من نیومده!دوتا سیم هم دارم هیچ پیامکی چیزی نیومده تا حالا!جشنواره هست یا بخاطر اینه که مثلا یکی بسته گرون قیمت ریخت تو سیم کارتش و اشانتیونش اینه؟خدا چرا اینقد بد شانسیم
اسم این بسته ها بلند مدت وفاداری هست.جالب اینجاست برای بعضی از سیمکارتا دو سه بار هدیه داده برای بیشترشونم اصلا نداده..نمیدونم چطوریه و فلسفش چیه این هدیه..خود منم دو تا سیمکارت دارم هنوز نگرفتم این صد گیگو شاید بعدا واسه ما هم اومد...البته مدتش هم کمه یه روزه..حداقل میتونستن حجمو کمتر کنن مدت زمانو بیشتر نمیدونم هدفشون چیه
123arash
27-01-2017, 11:29
اینم بدون انتن
انتنم از این معمولیاس اما جواب می گیرم(3372مودم)
خیلی خوب شده...انتن رو خواستم از راستین بازار بخرم ولی گویا موجودی نداره..تو خونه ما طبقه پایین سیگنال 98 هست طبقه بالا 76 ولی حوصله ندارم مدام کامپیوترو ببرم بالا و پایین..این انتن واسه من چطوره؟سیگنالمو تا چند میاره به نظرتون؟
fastfind
27-01-2017, 11:52
سلام. عزیزان چه پیشنهادی میکنید برای لینکهای دانلود؟
سرعت اگه سرور خوب باشه چه ایرانی چه اروپا یا آمریکا سرعت وحشیانه اوکیه...
ولی یه سری فایل دارم دیتا ایرانیه ولی سرورش نمیدونم برای کجاست... نهایتا سرعت هر لینک 600 یا 700 کیلوبایت دانلود میشه
میخوام ببنم چیکارش کنم با سرعت بالا بگیره؟ vps باید بگیرم؟ مکافاته اینطوری... سایت لیچی مستقیم کننده ایی چیزی هست سرورش خوب باشه؟ لینکهام هم همه مستقیمه ولی سرعتش پایینه... چیکار میشه کرد؟
دیشب من 2 تا طرح اینترنت برای کسی انتقال دادم
و مبلغ از حساب من کم شد ولی به حساب طرف اضافه نشده
کسی مشکل منو داشته؟
saeeddeeas
27-01-2017, 12:28
دیشب من 2 تا طرح اینترنت برای کسی انتقال دادم
و مبلغ از حساب من کم شد ولی به حساب طرف اضافه نشده
کسی مشکل منو داشته؟
دارن بروز رسانی میکنن از دیشب تا الان ایرانسل من مشکل داره.. سیم کارت من اعتباری هست زده دائمیه:n02:
sir bob paisley
27-01-2017, 12:33
آقا من معمولا بسته 5 گیگ هفتگی ( 6 تا 12 ) رو میخرم. فقط هم از مای ایرانسل میشه خرید
امروز من رو از برنامه انداخته بیرون و میگه شماره ات رو وارد کن و داخل برنامه شو
ولی همش میگه شماره صحیح نیست
کسی تجربه ای در این زمینه داره؟
MMDFullHD
27-01-2017, 12:40
دوست عزیز اینکه شما مناطق تحت پوشش td-lte رو مناطق تحت پوشش +4G نیز معرفی میکنید، اصلا کار درستی نیست و شما کاربرا و مشترکین رو به اشتباه میندازید.
شاید در مناطقی این فرضیه شما درست باشد اما این مورد درباره تمامی مناطق صدق نمیکند. همانطور که خودتون میدونید تجهیزات fdd lte و tdd lte با هم متفات میباشد.
در مورد نسل 4.5 یا همان +4G باید گفت هدف از ارائه این نسل علاوه بر سرعت بالاتر، پایداری اینترنت (کیفیت و سرعت) مشترکین اطراف یک سایت با سیگنال های مختلف است.
در دستگاه های اندرویدی در بیشتر اوقات در زمان اتصال به شبکه 4.5 نماد +4G به نمایش در می اید و زمانی که علامت 4G یا LTE به نمایش در امده شما به نسل 4 متصل هستید.
تجمیع فرکانسی با توجه به کریر های ایجاد شده توسط اپراتور صورت میگیرد. حال این کریر یا تکه باند ها ممکن است روی یک باند یا روی چند باند باشند. به طور مثال میشود روی باند 1800 دو کریر را بوجود اورد و حالت تجمیع را فعال کرد. یا میتوان یک کریر روی باند 1800 و یک کریر دیگر روی باند 2600 ایجاد کرده و حالت تجمیع رخ دهد.
در حال حاظر با توجه به محدودیت فرکانسی با وجود اپراتور های مختلف دو یا سه کریر را روی دو یا سه باند مختلف ایجاد میکنند.
خوشبختانه در نسل 4.5 عقب افتادگی انچنانی از دیگر کشور ها نداشتیم اما متاسفانه در کشور و منطقه دستگاه های عرضه شده اند که مشکلاتی (که اکثرا انها نرم افزاری است) در اتصال به شبکه نسل 4.5 یا همان حالت تجمیع در نسل 4 دارند. معمولا در این دستگاه ها حالت تجمیع فقط روی باند 800 و 1800 رخ میدهد و بصورت نرم افزاری قفل شده اند که حالت تجمیع روی باند 2600 (نفوذ کم و سیگنال ضعیف) به دلیل مصرف بیش از اندازه باتری رخ ندهد. البته طبق فیدبک ها تمام گوشی های سامسونگ که از حالت تجمیع نسل 4 پشتیبانی میکنند از این قائله مستثنا هستند.
البته امیداریم در اینده با ارائه اپدیت توسط کمپانی های سازنده دستگاه ها این مشکل رفع شود.
دوست گرامی مناطقی که TD در اونها راه اندازی شده شبکه بطور کامل از نسل 4 هم بصورت باند 3 7 پشتیبانی میکنه شبکه بطور کامل ارتفا داده شده
بیشتر مناطق هم اینطورین مناطقی که TD ندارن شبکه 4.5 هم هم ندارن که با گذشت زمان شبکه ارتقا پیدا میکنه
فرمایشاتون در مورد غلط بودن این درسته ولی همزمان با راه اندازی TD شبکه هم بصورت 4.5G میشه چون منطقه خودمون حتی 4G نداشت ولی با راه اندازی TD شبکه 4.5G هم راه اندازی کردن.
شما میتونید یه منطقه نام ببرید که TD داشته باشه ولی شبکه هنوز رو تک باند 4G باشه؟
سلام. عزیزان چه پیشنهادی میکنید برای لینکهای دانلود؟
سرعت اگه سرور خوب باشه چه ایرانی چه اروپا یا آمریکا سرعت وحشیانه اوکیه...
ولی یه سری فایل دارم دیتا ایرانیه ولی سرورش نمیدونم برای کجاست... نهایتا سرعت هر لینک 600 یا 700 کیلوبایت دانلود میشه
میخوام ببنم چیکارش کنم با سرعت بالا بگیره؟ vps باید بگیرم؟ مکافاته اینطوری... سایت لیچی مستقیم کننده ایی چیزی هست سرورش خوب باشه؟ لینکهام هم همه مستقیمه ولی سرعتش پایینه... چیکار میشه کرد؟
ی لینک رو میشه ازش بدید؟ من تست کنم
اگه از داخله کم هست باید یجوری سرش کنید یکی از دوستان سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت میفروشه تو همین انجمن با اون ی تست کن ببین چطوریه
لیچ هم بخواین بکنین upera سایت خوبیه همینطور هم mul
Le0nard0
27-01-2017, 13:09
آقا من معمولا بسته 5 گیگ هفتگی ( 6 تا 12 ) رو میخرم. فقط هم از مای ایرانسل میشه خرید
بعضی وقتها ایرانسل من قاطی میکنه تحت عنوان به روزرسانی
fastfind
27-01-2017, 13:28
ی لینک رو میشه ازش بدید؟ من تست کنم
اگه از داخله کم هست باید یجوری سرش کنید یکی از دوستان سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت میفروشه تو همین انجمن با اون ی تست کن ببین چطوریه
لیچ هم بخواین بکنین upera سایت خوبیه همینطور هم mul
ممنون ..
راستش مثلا این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
ولی خوب الان توی روزانه تست زدم سرعتش بد نیست ولی خوب شب نمیدونم ترافیک خود سایت سنگین میشه یا مخصوصا
همین سایت شبها سرعت رو کم میکنه...
بی زحمت تست کنید ببنید برای شما چطوره؟ یا مثلا مقدور بود شبانه ببنید چطوره؟
با انواع اکانتهای رفع محدودیت و کاهش پینگ و قند شکن تست کردم ولی سرعت خود سرور سایته پایینه فک کنم نمیشه کاریش کرد.
حالا من میخواستم یه سایتی لیچری چیزی مثل vps باشه که طول روز لینکهای مستقیم رو کپی کنم داخلش بعد انتقال پیدا کنه روی سرورش که سرعتش اوکی باشه و بعد شب بزنم دانلود... ولی خوب نمیخوام vps بگیرم حوصله ش رو ندارم...
خوب این upera همین کارو میکنه؟ لینک مستقیم کم سرعت بهش بدم به مرور طول روز میره رو سرورش و شب بزنم دانلود اینطوریه؟ الان سایتشو دیدم. ممنون. الان همون طرح 6 تومنی که فضا 500 گیگ داده برای این جور حرکتی که من میخوام بزنم خوبه؟ سرعتش با نت ایرانسل شبها اوکیه؟
SAeedBaa
27-01-2017, 14:31
دوست گرامی مناطقی که TD در اونها راه اندازی شده شبکه بطور کامل از نسل 4 هم بصورت باند 3 7 پشتیبانی میکنه شبکه بطور کامل ارتفا داده شده
بیشتر مناطق هم اینطورین مناطقی که TD ندارن شبکه 4.5 هم هم ندارن که با گذشت زمان شبکه ارتقا پیدا میکنه
فرمایشاتون در مورد غلط بودن این درسته ولی همزمان با راه اندازی TD شبکه هم بصورت 4.5G میشه چون منطقه خودمون حتی 4G نداشت ولی با راه اندازی TD شبکه 4.5G هم راه اندازی کردن.
شما میتونید یه منطقه نام ببرید که TD داشته باشه ولی شبکه هنوز رو تک باند 4G باشه؟
اینطور که شما فرمودین باید تعداد شهرهای دارای td و نسل 4.5 برابر باشد در صورتی که اینطور نیست. در حال حاظر 139 شهر تحت پوشش نسل4.5 و 131 شهر تحت پوشش td هستند.این که در منطقه شما به طور همزمان این موضوع رخ داده و ارتقا صورت گرفته دلیل کافی بر اینکه در تمامی مناطق چنین اتفاقی خواهد افتاد نیست. شرکت با توجه به سیاست ها و زیر ساخت های موجود تصمیمات بروزی میگیرد. شاید تا دیروز تصمیم شرکت این بوده ولی امروز شاید شرکت تصمیم و رویه خود را تغییر داده باشد.
frozan2014
27-01-2017, 15:02
ممنون ..
راستش مثلا این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
ولی خوب الان توی روزانه تست زدم سرعتش بد نیست ولی خوب شب نمیدونم ترافیک خود سایت سنگین میشه یا مخصوصا
با انواع اکانتهای رفع محدودیت و کاهش پینگ و قند شکن تست کردم ولی سرعت خود سرور سایته پایینه فک کنم نمیشه کاریش کرد.
حالا من میخواستم یه سایتی لیچری چیزی مثل vps باشه که طول روز لینکهای مستقیم رو کپی کنم داخلش بعد انتقال پیدا کنه روی سرورش که سرعتش اوکی باشه و بعد شب بزنم دانلود... ولی خوب نمیخوام vps بگیرم حوصله ش رو ندارم...
خوب این upera همین کارو میکنه؟ لینک مستقیم کم سرعت بهش بدم به مرور طول روز میره رو سرورش و شب بزنم دانلود اینطوریه؟ الان سایتشو دیدم. ممنون. الان همون طرح 6 تومنی که فضا 500 گیگ داده برای این جور حرکتی که من میخوام بزنم خوبه؟ سرعتش با نت ایرانسل شبها اوکیه؟
سلام
اگر لینک هاتون مستقیم هستش بیا انتقال بده به اپلودبوی از اونجا دانلود کن!
اکانت پرمیوم هم خواستی دارم!
الان لینکتون رو امتحان کردم سرعتش بد نیست تا 9 مگابایت بالا میاد
خیلی خوب شده...انتن رو خواستم از راستین بازار بخرم ولی گویا موجودی نداره..تو خونه ما طبقه پایین سیگنال 98 هست طبقه بالا 76 ولی حوصله ندارم مدام کامپیوترو ببرم بالا و پایین..این انتن واسه من چطوره؟سیگنالمو تا چند میاره به نظرتون؟
دوست عزیز اگه مودمت 3372 هواوی هست یه دونه کابل افزایشی 5 متری یو اس بی بگیر خیال خودت رو راحت کن. برنامه lte watch رو فعال کن در کامپوتر یه سرکابل رو بزن به کیس یه سرشم بزن به مودم بعد مودم رو ببر نزدیک پنجره اتاق هر جا که بهترین قدرت و کیفیت رو گرفتی همونجا بچسبونش به شیشه و تموم من با این روش حدود 10 تا 15 درصد rsrp , rssi را پایین اوردم سرعت دانلود و اپلودم شد دو تا سه برابر.
123arash
27-01-2017, 15:11
دوست عزیز اگه مودمت 3372 هواوی هست یه دونه کابل افزایشی 5 متری یو اس بی بگیر خیال خودت رو راحت کن. برنامه lte watch رو فعال کن در کامپوتر یه سرکابل رو بزن به کیس یه سرشم بزن به مودم بعد مودم رو ببر نزدیک پنجره اتاق هر جا که بهترین قدرت و کیفیت رو گرفتی همونجا بچسبونش به شیشه و تموم من با این روش حدود 10 تا 15 درصد rsrp , rssi را پایین اوردم سرعت دانلود و اپلودم شد دو تا سه برابر.
خیلی ممنونم از شما دوست عزیزم بابت راهنماییتون..فقط اگه میشه بفرمایید بگید از کجا تهیه کنم مغازه کامپیوتریا برم یا لوازم برقیها بعد هرچه طول کابل بیشتر شه افت کیفیت نمیاره؟تا چند متری میفروشن؟
خیلی ممنونم از شما دوست عزیزم بابت راهنماییتون..فقط اگه میشه بفرمایید بگید از کجا تهیه کنم مغازه کامپیوتریا برم یا لوازم برقیها بعد هرچه طول کابل بیشتر شه افت کیفیت نمیاره؟تا چند متری میفروشن؟
تندرست باشی .بله از همون مغازه هایی که لوازم کامپیوتر و رم و لوازم جانبی میفروشند تهیه کنید .5 متری بگیرید چون بیشتر بشه افت پیدا می کنید.منم وقتی مودم رو پشت کیس میزدم 99 تا 102 تا قدرت سیگنال داشتم روی باند 7 وقتی به کابل زدم و چسبوندمش روی شیشه پنجره اتاق الان 87 قدرت سیگنالم شده روی باند 7 و در نهایت سرعت دو تا سه برابر امیدوارم شما هم بهترین سیگنال رو بگیرید.
اینم عکساش البته اینا تو ساعت 2 تا 5 صبح گرفته شده تو ساعت 6 عصر تا 2 صبح کمتر هست سرعتم کمی پایین میاد ولی نه تا اون حد.ضمنا تو تستهایی که تو ساعات شلوغ میگیرم تست ممکنه سرعت اپلود و دانلود رو کم نشون بده ولی من تو دانلود منیجر سرعتم دو برابر اون تستهاست که البته همین برای من مهمه.
fastfind
27-01-2017, 17:53
آقا شرمنده یه سوال دیگه موقعی که یدونه بسته 3 ساعته 60 گیگ تموم میشه توی شب خودش خود به خود بدون قطعی میره روی بسته سه ساعته ی بعدی که ذخیره کردم؟ یا باید بالا سرش بود دیتا رو قطع و وصل کرد یا idm رو resume زد دوباره یا لازم به این کارا نیست؟
آخه من زدم 65 گیگ رو تموم کرده بود نرفته بود بسته ی بعد ... صبح دیدم بسته زاپاس دومیه دست نخورده مونده و دانلودها نمیدونم چطور شده که یه حالت pause پیدا کرده بود... دوستانی که تست زدید بسته ها پشت سر هم بدون قطعی لینکهای idm خودش دانلود میشه یا باید بالا سرش بود؟
Le0nard0
27-01-2017, 18:12
آخه من زدم 65 گیگ رو تموم کرده بود نرفته بود بسته ی بعد ... صبح دیدم بسته زاپاس دومیه دست نخورده مونده و دانلودها نمیدونم چطور شده که یه حالت pause پیدا کرده بود
اتومات میره روی بسته سه ساعته بعدی نیازی به انجام هیچ کاری نیست. . محدودیت سه ساعته 60 گیگ به همراه آپلوده . مطمئنی 65 گیگ دانلود کردی از بسته دوم هم استفاده نکرده؟
fastfind
27-01-2017, 18:21
اتومات میره روی بسته سه ساعته بعدی نیازی به انجام هیچ کاری نیست. . محدودیت سه ساعته 60 گیگ به همراه آپلوده . مطمئنی 65 گیگ دانلود کردی از بسته دوم هم استفاده نکرده؟
ممنون..
پس خودش اتوماتیک میره... والا لینکها مشکل داشت ارور داده بود و اینها امشب دقیق تست میکنم... یه سری لینک درست و حسابی میزنم ببنیم چیکار میکنه... صبح دیدم یه دونه بسته سه ساعته تموم شده بود توی مای ایرانسل از 2 تا فقط یدونه بسته بود اونم 5 گیگش استفاده شده بود بعد نمیدونم چطوری قطع شده بود... امشب با لینک درست و حسابی تست میکنم ببنیم چطور میشه... ممنون :n12:
فقط یه چیز دیگه... نیاز هست دیتا چه با گوشی یا چه با مودم ساعت 2 به بعد خاموش روشن بشه که بره روی شبانه یا مثلا من ساعت 11 دیتا یا مودم رو روشن کنم همینطور بمونه ولی شروع دانلودم رو بزنم 2 و ربع به بعد مشکلی پیش نمیاره؟ تا ساعت 2 نمیشه بیدار بود صبح بیدار نمیشیم بریم سرکارو زندگی :n02:
Le0nard0
27-01-2017, 18:44
توی مای ایرانسل از 2 تا فقط یدونه بسته بود اونم 5 گیگش استفاده شده بود بعد نمیدونم چطوری قطع شده بود... امشب با لینک درست و حسابی تست میکنم ببنیم چطور میشه... نیاز هست دیتا چه با گوشی یا چه با مودم ساعت 2 به بعد خاموش روشن بشه که بره روی شبانه یا مثلا من ساعت 11 دیتا یا مودم رو روشن کنم همینطور بمونه ولی شروع دانلودم رو بزنم 2 و ربع به بعد مشکلی پیش نمیاره؟ تا ساعت 2 نمیشه بیدار بود صبح بیدار نمیشیم بریم سرکارو زندگی :n02:
پس از بسته دومت هم استفاده کرده بوده . اگر مودم ساعت 2 روشن باشه از 2 حساب میکنه حتی اگه دانلود رو بزنی 2:15 . مشکلی نداره میتونی با خیال راحت بخوابی .
123arash
27-01-2017, 19:15
الان رفتم تو مای ایرانسل قسمت بسته ماهانه ایرانسل قبلا ماهانه سه گیگ سیزده تومن بود الان شده چهار گیگ سیزده تومن...لطفا شما هم چک کنید ببینم درسته یا باز شبکه قاطی کرده؟
123arash
27-01-2017, 19:19
الان دوباره رفتم مای ایرانسل کلا بسته های ساعتی رو برداشته احتمالا یا تغییرات میدن یا حذفشون کردن که بعید میدونم اینکارو بکنن
Le0nard0
27-01-2017, 19:20
الان رفتم تو مای ایرانسل قسمت بسته ماهانه ایرانسل قبلا ماهانه سه گیگ سیزده تومن بود الان شده چهار گیگ سیزده تومن...لطفا شما هم چک کنید ببینم درسته یا باز شبکه قاطی کرده؟
بسته4 گیگ برای سیم کارتهای دائمیه
Le0nard0
27-01-2017, 19:22
الان دوباره رفتم مای ایرانسل کلا بسته های ساعتی رو برداشته احتمالا یا تغییرات میدن یا حذفشون کردن که بعید میدونم اینکارو بکنن
با اکانت سیم کارت دائمی لاگین کردی که بسته های ساعتی رو نشون نمیده
123arash
27-01-2017, 19:33
بسته4 گیگ برای سیم کارتهای دائمیه
جالبه سیمکارت من اعتباریه بعد چطور این بسته ها رو نشون میده؟حتما شبکه باز قاطی کرده
Le0nard0
27-01-2017, 19:36
جالبه سیمکارت من اعتباریه بعد چطور این بسته ها رو نشون میده؟حتما شبکه باز قاطی کرده
آره ایرانسل من مشکل داره فعلا
123arash
27-01-2017, 19:39
با اکانت سیم کارت دائمی لاگین کردی که بسته های ساعتی رو نشون نمیده
وقتی سیم کارت اعتباریه چطوری دایمی لاگین میشه؟حالا بگذریم از این مهم نیست فقط چرا دایمی ها ساعتی ندارن یا چرا به جای سه گیگ ماهانه چهار گیگ دارن؟اعتباری سیزده تومن سه گیگه بعد دایمی چهار گیگه
Le0nard0
27-01-2017, 19:46
وقتی سیم کارت اعتباریه چطوری دایمی لاگین میشه؟حالا بگذریم از این مهم نیست فقط چرا دایمی ها ساعتی ندارن یا چرا به جای سه گیگ ماهانه چهار گیگ دارن؟اعتباری سیزده تومن سه گیگه بعد دایمی چهار گیگه
مشکل از خود ایرانسل من هست . در مورد بسته ها هم دلیل خاصی نداره. سیاست ایرانسله .
MMDFullHD
27-01-2017, 20:55
ممنون ..
سرعت برای من تا 1 مگابایت رو صبانت و تا 1.5 مگابایت هم رو ایرانسل میاد بالا .
لینک هاتونو توش ریموت کنید وایسید اپلود شه بعد دانلود کنید سرعتش هم خوبه سروراش قوی ان شب بزنید دانلود من با نهایت سرعت میگرفتم . دیگه بستگی به منطقتون داره
sir bob paisley
27-01-2017, 22:10
الان هم که با کلی من بمیرم و تو بمیرم راهم داد، میگه موجودیت صفره. دوهزار تومن موجودی داشت. برمیگرده آیا؟ یا رفت به دیار باقی؟
Le0nard0
27-01-2017, 22:56
الان هم که با کلی من بمیرم و تو بمیرم راهم داد، میگه موجودیت صفره. دوهزار تومن موجودی داشت. برمیگرده آیا؟ یا رفت به دیار باقی؟
موجودیت صفر نشده مشکل برنامه هست . حل میشه
ابوالفضل ۴۰۴۵
27-01-2017, 23:51
امروز که ماشاالله از اول صبح سرعتای ما داغون بود دیگه حوصله ام رو سربرده کاملا بنا به عرض دوستمون داره چرخشی پهنای باند رو تعویض میکنه کاش این همراه اول یا هر اپراتور دیگه ای 4g راه بندازه که از شر اذیتای ایرانسل راحت شیم
ابوالفضل ۴۰۴۵
28-01-2017, 00:00
یه موضوع دیگه ای که الان به خاطرم رسید چند وقت پیش جناب اقای وزیر داشت عرض میکرد که تا انتهای سال پهنای باند کشور از ۶هزار گیگا بایت به ۱۰هزار افزایش خواهد داشت میگم به نظر دوستان چنین افزایشی میتونه عملی باشه حدود ۴۰درصد افزایش به یکباره؟ شاید هم تو دهه فجر قراره سورپرایزمون کنن
sasan.69
28-01-2017, 00:48
یه موضوع دیگه ای که الان به خاطرم رسید چند وقت پیش جناب اقای وزیر داشت عرض میکرد که تا انتهای سال پهنای باند کشور از ۶هزار گیگا بایت به ۱۰هزار افزایش خواهد داشت میگم به نظر دوستان چنین افزایشی میتونه عملی باشه حدود ۴۰درصد افزایش به یکباره؟ شاید هم تو دهه فجر قراره سورپرایزمون کنن
خوش باوری محضه ابوالفضل عزیز
amirbrad
28-01-2017, 01:07
امروز که ماشاالله از اول صبح سرعتای ما داغون بود دیگه حوصله ام رو سربرده کاملا بنا به عرض دوستمون داره چرخشی پهنای باند رو تعویض میکنه کاش این همراه اول یا هر اپراتور دیگه ای 4g راه بندازه که از شر اذیتای ایرانسل راحت شیم
خیلی داغون شده ، با سیگنال خوب رو هر دو باند ،همه هجوم اوردن به سمت ایرانسل و بسته های ۱۰۰ گیگ و ۲۰۰ هم که داره میده پهنای باندم که اضافه نمیکنه اخر هفته و تعیلات هم که به اوج کیفیت بد میرسه تجهیزاتم ارتقا نمیده هر جا زده رفته جای دیگه واسه کاشت دکل جدید سیستمش هم که قطعه بسته نمیشه خرید فعلا. تا زمانی که کل ایران فیبر نوری نکشن و سرعت بالا vdsl ندن و پهنای باند خارجی زیاد نکنن همینه مقطعی یه شرکت میاد سرعت بالا میده به محض اینکه کاربر زیاد بشه افت میکنه.
mohammad_87
28-01-2017, 01:21
تجمیع و اتصال به شبکه 4.5 بصورت خودکار توسط دستگاه شما صورت میگیرد و نیاز به انجام کار خاصی نیست. برای تغییر فرکانس بصورت دستی هم اگر دستگاه شما روت است میتوانید از نرم افزاری های که برای این کار طراحی شده اند استفاده کنید. به طور مثال :Network Signal Guru
البته تغییر و دستکاری در تنظیمات و فریمور میتواند به دستگاه شما صدمه وارد کند لذا تمام مسولیت بر عهده خود شماست.
ممنون
یعنی اتصال خودکار بالاترین سرعت ممکن رو دربرمیگیره و حتی با تنظیمات دستی ممکن نیست سرعت بالاتری بدست بیاد؟
sasan.69
28-01-2017, 02:10
بسته خریدم هنوز فعال نشده لعنتی:n03:
amirbrad
28-01-2017, 02:13
بسته خریدم هنوز فعال نشده لعنتی:n03:
من بستم تموم شده از صبح قطعه نمیشه خرید رو هوا موندم هر کی ندونه فکر میکنه دارن 5G راه میندازن!
ویرایش : الان نرم افزار ایرانسل من وصل شد فکر کنم بسته هاتون الان فعال بشه
sasan.69
28-01-2017, 02:14
من بستم تموم شده از صبح قطعه نمیشه خرید رو هوا موندم هر کی ندونه فکر میکنه دارن 5G راه میندازن!
فکرکنم بخوابم فعال می شه...
نمیدونم چی دارن می کنن
sasan.69
28-01-2017, 02:29
همچنان منتظررر...
sasan.69
28-01-2017, 05:14
برام الان فعال شد ک دگه نمى خوام استفاده کنم!!!! کاش مى شدضرروجبران کرد.. انم ى نوع کلاه بردارى جديده
fastfind
28-01-2017, 06:48
چقدر بد... پوله حیف شد... منم بسته گرفتم حدودای 2 ولی تا 2 ونیم فعال نشد خوابیدم الان 6ونیم دیدم اس اومده فعال شده
بازم میزنم دانلود ولی واقعا حیفه 2 سه تومن حروم شد
signinfo
28-01-2017, 07:30
بسته های ساعتی ۲۴ ساعت اعتبار دارند. برای من هم چند شب پیش اتفاق افتاد، گذاشتم فردا شبش از ۲ تا ۵ دانلود کردم.
ابوالفضل ۴۰۴۵
28-01-2017, 10:09
خیلی داغون شده ، با سیگنال خوب رو هر دو باند ،همه هجوم اوردن به سمت ایرانسل و بسته های ۱۰۰ گیگ و ۲۰۰ هم که داره میده پهنای باندم که اضافه نمیکنه اخر هفته و تعیلات هم که به اوج کیفیت بد میرسه تجهیزاتم ارتقا نمیده هر جا زده رفته جای دیگه واسه کاشت دکل جدید سیستمش هم که قطعه بسته نمیشه خرید فعلا. تا زمانی که کل ایران فیبر نوری نکشن و سرعت بالا vdsl ندن و پهنای باند خارجی زیاد نکنن همینه مقطعی یه شرکت میاد سرعت بالا میده به محض اینکه کاربر زیاد بشه افت میکنه.
اخه اگه مال یوزر زیاد شدن باشه که بعید هم نیست تا قبل از این تی دی لامذهب از این مشکلات نبود تو تبریز بچه ها ۱۳۰مگ میگرفتن چی بگم شاید ولی یعنی تو این چند ماه اینقدر یوزر زیاد شده گرچه یه جورایی حرف شما صحیحه چون با 3g رایتل یکی از دوستان ۲۰مگ میگیره بدون هیچ نوسانی فوق العاده با کیفیت فقط همون قضیه تاخیر 3g باعث شده نروم سمت رایتل والا واقعا کم اذیت تره
Vahid7767
28-01-2017, 10:09
سلام دوستان
ایرانسل مثه اینکه با سایت فیلیمو قرارداد بسته و با 300 تومن 24 ساعت میتونیم از این سایت استفاده کنیم
کسی این کارو تا حالا کرده؟
چجوری میشه از این سایت فیلم دانلود کرد؟
دوستان این طرح های نامحدود مثلا یه ساعته چطوری حساب میشه زمانش؟
از لحظه ای که نت گوشی رو روشن میکنی محاسبه میشه مثلا تا یه ساعت دیگه زمان داری ؟ یا اگه 20 دقیقه مثلا استفاده کنی و بعد نت رو خاموش کنی و نیم ساعت بعد دوباره بخوای ادامه بدی 10 دقیقه واست میمونه یا همون 40 دقیقه .
در کل مبناش اولین اتصال در اون بازه زمانیه یا مدت زمان اتصال در اون بازه زمانی ؟
MMDFullHD
28-01-2017, 11:06
دوستان این طرح های نامحدود مثلا یه ساعته چطوری حساب میشه زمانش؟
از لحظه ای که نت گوشی رو روشن میکنی محاسبه میشه مثلا تا یه ساعت دیگه زمان داری ؟ یا اگه 20 دقیقه مثلا استفاده کنی و بعد نت رو خاموش کنی و نیم ساعت بعد دوباره بخوای ادامه بدی 10 دقیقه واست میمونه یا همون 40 دقیقه .
در کل مبناش اولین اتصال در اون بازه زمانیه یا مدت زمان اتصال در اون بازه زمانی ؟
اگ بخری اس ام اس بیاد یا تو مای ایرانسل ببینی بسته اضافه شده
2 تا 8 وقت داری فعالش کنی یعنی دیتاتو روشن کنی و بسته فعال شه وقتی فعال شد 1 ساعت یا بسته ب زمانش وقت استفاده ازش رو داری
مبناش اولین اتصاله
سلام دوستان
ایرانسل مثه اینکه با سایت فیلیمو قرارداد بسته و با 300 تومن 24 ساعت میتونیم از این سایت استفاده کنیم
بله
با ایپی خود ایرانسل و دیتا میری تو سایتش ثبت نام میکنی .
واسه دانلود هم باید برنامشو نصب کنی رو گوشی
Abolfazl-Star
28-01-2017, 11:18
تست با فورجی اگه فورجی پلاس داشتم بهتر میشد .
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
سلام دوستان
وقتی فعالش کنی دیگه با ای پی ایرانسل از حجم اینترنت کم نمی کنه. کلا مصارفی که از طریق سرورهای فیلیمو باشه توی ترافیکتون لحاظ نمیشه
دانلود خیلی معنا نداره. دانلود منیجر کلا قبول نمی کنه و ارور میده فقط می تونی با اپ خود فیلیمو بعد از تعیین نام کاربری و ثبت نام دانلود کنی
خلاصه دانلود هم کنی خیلی فایده نداره چون فیلمهای رمز نگاری شدن و فقط خود برنامه فیلیمو می تونه بازش کنه ( به خاطر مسائل کپی رایت )
برای کسانی که تلویزیون اندروید دارن چیز جالبیه.
من با شبیه ساز اندروید چند تا فیلم گرفتم اما بعدش با تصویر زیر مواجه شدم . البته با پلیرهای زیادی تست کردم این یه نمونش
fastfind
28-01-2017, 13:50
بسته های ساعتی ۲۴ ساعت اعتبار دارند. برای من هم چند شب پیش اتفاق افتاد، گذاشتم فردا شبش از ۲ تا ۵ دانلود کردم.
ممنون.
نمیدونستم آره احتمالا . چون من 2 تا سه ساعته زدم که هیچکدوم فعال نشد دیشب ولی از حساب کم کرد...
که ساعت 6 یکیش رو فعال کردم و استفاده کردم ولی به بعدی نرسید دیر شده بود... فکر میکردم دومیه بپره ولی الان دیدم توی مای ایرانسل یه بسته شبانه سه ساعته ذخیره مونده.... امیدوارم اوکی باشه امشب بشه استفاده کرد :n12:
123arash
28-01-2017, 16:06
دوستان یه کابل افزایشی خریدم مودم 3372 که وصل میکنم فقط حالت تری جی بالا میاره و فور جی اصلا بالا نمیاد و قطع میشه در صورتی که بدون کابل وصل میشه به فور جی....الان نظر شما چیه؟مشکل از کجاست؟
دوستان یه کابل افزایشی خریدم مودم 3372 که وصل میکنم فقط حالت تری جی بالا میاره و فور جی اصلا بالا نمیاد و قطع میشه در صورتی که بدون کابل وصل میشه به فور جی....الان نظر شما چیه؟مشکل از کجاست؟
احتمالا مشکل شما از افت امپراژ هست. با کابل یو اس بی تری خوب یا کابلهای Y امتحان کنید. کابل رو به یه شارژ یه امپر وصل کنید ببینید روی 4 جی فیکس میشه. هر چند ازش نمی تونید استفاده کنید
123arash
28-01-2017, 16:39
احتمالا مشکل شما از افت امپراژ هست. با کابل یو اس بی تری خوب یا کابلهای Y امتحان کنید. کابل رو به یه شارژ یه امپر وصل کنید ببینید روی 4 جی فیکس میشه. هر چند ازش نمی تونید استفاده کنید
ببخشید متوجه نشدم شارژ یه امپر منظورتون چیه همین شارژر موبایل میگید؟هارد هم بهش وصل میکنم جواب نمیده فلش بالا میاره طولشم پنج متره...شانس قسمت نشد مودمو وصل کنم پونزده تومن پولش دادم بی استفاده رو دستم میمونه
ببخشید متوجه نشدم شارژ یه امپر منظورتون چیه همین شارژر موبایل میگید؟هارد هم بهش وصل میکنم جواب نمیده فلش بالا میاره طولشم پنج متره...شانس قسمت نشد مودمو وصل کنم پونزده تومن پولش دادم بی استفاده رو دستم میمونه
بله شارژر موبایل
یدونه روتر 3020 بخرید برق رو خیلی بهتر تامین می کنه کابل هم حتما یو اس بی تری باشه تا حداقل افت رو داشته باشه
حتی روتر 3040 هم چون باتری خوره با کابل افزایشی مشکل داره
ضمنا این مساله به مودم ارتباط داره و تاپیک جدا داره نه به ایرانسل
123arash
28-01-2017, 16:56
بله شارژر موبایل
یدونه روتر 3020 بخرید برق رو خیلی بهتر تامین می کنه کابل هم حتما یو اس بی تری باشه تا حداقل افت رو داشته باشه
حتی روتر 3040 هم چون باتری خوره با کابل افزایشی مشکل داره
ضمنا این مساله به مودم ارتباط داره و تاپیک جدا داره نه به ایرانسل
دستتون درد نکنه ممنون پاسخ دادید با گوشی اومدم دکمه تشکر نیست همینجا ازتون بابت راهنمایی ممنونم.
amirbrad
28-01-2017, 18:21
یه باگ تو ایرانسل پیدا شد ۶۰ گیگ یکماهه رو سه تا خط تونستم فعال کنم مجانی، باگ بست الان ایرانسل من هم از کار افتاد تا درستش کنن، خوب شد بسته نخریدم تو این دو روز !
SAeedBaa
28-01-2017, 19:23
ممنون
یعنی اتصال خودکار بالاترین سرعت ممکن رو دربرمیگیره و حتی با تنظیمات دستی ممکن نیست سرعت بالاتری بدست بیاد؟
بله در صورتی که دستگاه شما مشکل نرم افزاری و سخت افزاری نداشته باشد.
android500
28-01-2017, 19:54
یه باگ تو ایرانسل پیدا شد ۶۰ گیگ یکماهه رو سه تا خط تونستم فعال کنم مجانی، باگ بست الان ایرانسل من هم از کار افتاد تا درستش کنن، خوب شد بسته نخریدم تو این دو روز !
دخلشو آوردن :n02:
این بسته هارو از هر وقت استفاده کنی یه ماه فرصت میده یا از امروز شروع شده؟؟؟ من خیلی گرفتم جون تو :n33:
greatpouya
28-01-2017, 19:56
بعضی یو اس بی ها جریانشون بالاتره و برای شارژ گوشی هم میتونه استفاده شه. ولی ۵ متر ظاهرا فاصله زیادی هست برای یو اس پی. و تلفات زیادی ممکنه ایجاد کنه. پس بهتره یکبار با یه هاب ۱ متری یا سیم کوتاه تر امتحان کنید.
android500
28-01-2017, 20:03
یه سوال داشتم با این دانگل هایی مثل e3372 یا e8372 میشه پیامک ارسال یا دریافت کرد؟
amirbrad
28-01-2017, 20:12
دخلشو آوردن :n02:
این بسته هارو از هر وقت استفاده کنی یه ماه فرصت میده یا از امروز شروع شده؟؟؟ من خیلی گرفتن جون تو :n33:
تاریخ اتمام بسته و تو ایرانسل من زده ، ظاهرا از امروز شروع شده همشون تا ماه دیگه.
misagh1372
28-01-2017, 20:32
یه سوال داشتم با این دانگل هایی مثل e3372 یا e8372 میشه پیامک ارسال یا دریافت کرد؟
من e8372 دارم با نرم افزار میشه پیامک ارسال و دریافت کرد
android500
28-01-2017, 21:03
من e8372 دارم با نرم افزار میشه پیامک ارسال و دریافت کرد
ممنون یه سوال دیگه داشتم میشه با یه سیم کارت پیامک رو ارسال کرد و بلافاصله سیم کارت دیگه روش انداخت و یه پیامک دیگه فرستاد؟ و همینطور برای چندین سیکارت این کارو انجام داد با گوشی باید حتما ریستارت بشه و زمان زیادی میخاد! میخام ببینم با این دانگل میشه سریعتر این کارو انجام داد؟
misagh1372
28-01-2017, 21:11
ممنون یه سوال دیگه داشتم میشه با یه سیم کارت پیامک رو ارسال کرد و بلافاصله سیم کارت دیگه روش انداخت و یه پیامک دیگه فرستاد؟ و همینطور برای چندین سیکارت این کارو انجام داد با گوشی باید حتما ریستارت بشه و زمان زیادی میخاد! میخام ببینم با این دانگل میشه سریعتر این کارو انجام داد؟
امتحان نکردم خودم ولی فک کنم بشه
mr.arbab28
28-01-2017, 21:41
سرعتم تو بدترین حالن بوده ۱۵ مگ الان به زور به ۹ مگ میرسه جریان چیه؟ چرا سرعت کم شده حدودا ۱۷ روزه؟
فرستاده شده از Lenovo K50a40ِ من با Tapatalk
sir bob paisley
28-01-2017, 22:26
ممنون میشم یادم بدید که چطور میتونم بفهمم که گوشیم به کدوم باند 4g وصل میشه؟ باید نرم افزاری رو گوشی نصب کنم؟ چون میخوام مودم بخرم، قبلش باید بفهمم وضعیت باندها تو خونه ما چطوریه
amirbrad
29-01-2017, 00:32
سرعتم تو بدترین حالن بوده ۱۵ مگ الان به زور به ۹ مگ میرسه جریان چیه؟ چرا سرعت کم شده حدودا ۱۷ روزه؟
فرستاده شده از Lenovo K50a40ِ من با Tapatalk
تایید میشه شدیدا افت کرده بخصوص پهنای باند خارجی و تک کانکشن
ممنون میشم یادم بدید که چطور میتونم بفهمم که گوشیم به کدوم باند 4g وصل میشه؟ باید نرم افزاری رو گوشی نصب کنم؟ چون میخوام مودم بخرم، قبلش باید بفهمم وضعیت باندها تو خونه ما چطوریه
با هر گوشی نمیشه گوشیتون چیه؟
شما با گوشی تست کن اگر سرعت خوبی دارید مطمین باشید با مودمم هم خوبه بعدش با مودم تک تک باند ها تست میکنید و قفل میکنید رو بهتره
android500
29-01-2017, 00:35
یه نفر دیگه اگه جواب سوالمو بده ممنون میشم چون برام خیلی مهمه :n16:
Le0nard0
29-01-2017, 01:44
یه نفر دیگه اگه جواب سوالمو بده ممنون میشم چون برام خیلی مهمه :n16:
برو تو تاپیک مودم بپرس بلاخره یکی پیدا میشه مثل خودت مسئله اش این باشه .
javad_0569
29-01-2017, 11:28
تاریخ اتمام بسته و تو ایرانسل من زده ، ظاهرا از امروز شروع شده همشون تا ماه دیگه.
بستن الان این باگو ؟؟؟
amirbrad
29-01-2017, 11:59
بستن الان این باگو ؟؟؟
بله دوست عزیز همون موقع که پست دادم باگ برطرف شد.
mr.arbab28
29-01-2017, 18:55
با ای پی فرانسه که دیتاسنتر ovh هست با وی پی ان وصل شدم تست گرفتم سرعت زیر یک مگ پینگ ۶۷۸ بود این رو اضافه کنم این دیتاسنتر از پینگ و سرعت خوبی نصبت به ایران برخورد ار هست و مجدد با وی پی ان اروپا از دیتا ینتر مختلف تست گرفتم پینگ ۸۰۰ تا ۱۰۲۰ بود سرعت از ۲۳۴ کیلو بالاتر نرفت !!!!! یکی منو توجیه کنه داستان چیه؟ لابد میگید برم ۱۹۵ شکایت کنم یا به ۷۰۰ زنگ بزنم؟ اینا هیچ فایده نداره اخه من سرعتم از ۲ مگ پهنای باند بین الملل و پهنای باند داخلی از ۴ مگ دیگه تو بدترین حالت پاین نمیامد دوسال پیش به مدت ۶ ماه پیگیر بودم که به ایرانسل شکایت کرده بودم ولی بی فایده اخر نمیدونم چی شد درست شد باز داره داستان تکرار میشه این دفعه خیلی بدتر هست الان داستان چیه؟ یکی منو توجیه کنه؟
android500
29-01-2017, 19:13
منم یه آپدیت ۷۰ مگی گوشیم رو با سرعت زیر ۱۰۰ کیلو دانلود میکرد دیشب ولی مثلا تلگرام هیچ مشکلی نداره کلا باید ر... به اینترنت این مملکت
دوست عزیز اون کارایی که گفتم رو انجام دادید مودمنون رو با اخرین برنامه ابدیت کردید بعدش یه ریست فکتوری باید انجام میدادید اون موقع میرفتید برای تست گرفتن بهترین انتن در اتاق اونم روی باند هفت.من خودم نتیجه گرفتم فوق العاده کیفیت سرعت دانلود و اپلودعالیم شده الان به قول دوستان سرعت خیلی پایین اومده ولی نه دیگه تا اون حدی که افتضاح بشه الان من سرعتم بعضی وقتها کم میشه و بیشتر وقتها هم خوبه .من عکسای تستم رو اونروز گذاشتم دیدید که سرعت من تا سه برابر زیاد شده بود قبل از ابدیت مودم من خودم هم روی شبکه فورجی مشکل داشتم مثلا یه فایل گذاشته بودم برای دانلود یه دقیقه دانلود میکرد بعد قطع میشد یا ارتباط کلا قطع میشد ولی بعد از ابدیت مشکلات کلا از بین رفت و سرعتم عالی شد.این کارا که گفتم رو انجام بدید حتما نتیجه میگیرید.مگر اینکه منطقتون اینترنتش مشکل داشته باشه یا مودمتون خراب باشه.دیگه این راهنمایی بود که میتونستم انجام بدم.پیروزباشید.
دوست عزیز اون کارایی که گفتم رو انجام دادید مودمنون رو با اخرین برنامه ابدیت کردید بعدش یه ریست فکتوری باید انجام میدادید اون موقع میرفتید برای تست گرفتن بهترین انتن در اتاق اونم روی باند هفت.من خودم نتیجه گرفتم فوق العاده کیفیت سرعت دانلود و اپلودعالیم شده الان به قول دوستان سرعت خیلی پایین اومده ولی نه دیگه تا اون حدی که افتضاح بشه الان من سرعتم بعضی وقتها کم میشه و بیشتر وقتها هم خوبه .من عکسای تستم رو اونروز گذاشتم دیدید که سرعت من تا سه برابر زیاد شده بود قبل از ابدیت مودم من خودم هم روی شبکه فورجی مشکل داشتم مثلا یه فایل گذاشته بودم برای دانلود یه دقیقه دانلود میکرد بعد قطع میشد یا ارتباط کلا قطع میشد ولی بعد از ابدیت مشکلات کلا از بین رفت و سرعتم عالی شد.این کارا که گفتم رو انجام بدید حتما نتیجه میگیرید.مگر اینکه منطقتون اینترنتش مشکل داشته باشه یا مودمتون خراب باشه.دیگه این راهنمایی بود که میتونستم انجام بدم.پیروزباشید.
همچین سرعتی تو ۴جی تاحالا نداشتم
عجیبه امشب
sasan.69
30-01-2017, 03:06
دیشب که نیم ساعت مونده بود تموم بشه بسته دیس کانکت شد دیگه ببینم امشب چی می شه
sasan.69
30-01-2017, 05:20
همین الان
greatpouya
30-01-2017, 06:40
الان ۴جی+
من بسته هفتگی 6 گیگ (6 صبح تا 12 ظهر } خریدم ولی اجازه استفاده نمیده
123arash
30-01-2017, 09:07
ممنون از راهنماییتون دوست عزیزم.
فکر نکنم با اپدیت مشکل حل شه چون طبقه بالا خونمون سرعت دانلود پنج مگابایته ولی اینجا طبقه پایین یک و نیم مگابایت به زوره...بعد در مورد اپدیت که فرمودید چون مودم رو انلاک کردم اگه اپدیتش کنم و تنظیمات کارخانه بزنم از حالت انلاک در میاد؟تاثیری که روی کابل افزایشی نداره اینو مطمینم...در مورد اپدیت هم یه توضیحی بفرمایید.
دیروز بسته پنج گیگ هفتگی گرفتم تو هر سایتی دانلود میکردم سرعتا پایین بود غیر از میهن دانلود..بقیه سایتا سرعت افتضاح بود .دوستان دانلود باز لطفا راهنمایی کنن کدوم سایتا واسه دانلود سرعتشون خوبه؟مثلا سرعت دانلودم چهارمگابایته ولی موقع دانلود از یه مگابایت و نیم بالاتر نمیره ولی میهن دانلود راحت چهار مگ رو پر میکنه ولی خوب فایلای درست حسابی نداره همش برنامه و اینجور چیزاست
من بسته هفتگی 6 گیگ (6 صبح تا 12 ظهر } خریدم ولی اجازه استفاده نمیده
دوباره امتحان کنید..ببینید تاریخ فعالسازیش کی هست این ایرانسل هم معلوم نیست چکار میکته لعنتیا
دوباره امتحان کنید..ببینید تاریخ فعالسازیش کی هست این ایرانسل هم معلوم نیست چکار میکته لعنتیا
ممنون درست شد ...بعد از چندین بار تلاش
123arash
30-01-2017, 11:03
این هم تست اینترنت من با بسته پنج گیگ هفتگی همین الان
سلام
دوستان من سرویس شرکت های دیگه رو دارم استفاده میکنم و ناراضی هستم میخواستم ببینم وایمکس ایرانسل چطوره ؟ سرویس نامحدود که رنج سرعتش حداقل 250 کیلوبایت باشه و ماهانه هزینه تقریبی 120 تومن رو داشته باشه تو وایمکس ایرانسل موجود هست ؟
میشه راهنمایی کنید به صرفه ترین کار ممکنه چیه بسته ای چیزی ایرانسل نداره بخریم برای مکالمه ؟
حالا از ساعت 1 تا 8 صبح اینا بشه حرف زد ؟
کدوم بسته مکالمه خوبه ؟ کدشو لطف میکنید
ایرانسل | MTN Irancell:
سوران، سراوان، محمدی (سیستان و بلوچستان)
کارزین، امامشهر، ارسنجان (فارس)،
ابوزیدآباد (اصفهان) و
جعفرآباد (اردبیل)
سوران (سیستان و بلوچستان)،
امامشهر، ارسنجان (فارس)،
دهاقان، علویجه (اصفهان)
و بهار (همدان)
مشاهده مناطق تحت پوشش در:
silvermanhhh
30-01-2017, 19:01
سلام
دوستان من سرویس شرکت های دیگه رو دارم استفاده میکنم و ناراضی هستم میخواستم ببینم وایمکس ایرانسل چطوره ؟ سرویس نامحدود که رنج سرعتش حداقل 250 کیلوبایت باشه و ماهانه هزینه تقریبی 120 تومن رو داشته باشه تو وایمکس ایرانسل موجود هست ؟
وایمکس که مرد رفت پی کارش،td هم نامحدود نداره،میمونه همین نت سیمکارتی ایرانسل اونم بستگی به محلتون داره و کیفیت سیگنال و خلوتی و ... رنج سرعت ۴g از ۱مگابایت هست تا ۱۰تا شایدم بالاتر،با ۲تومن میتونی بسته ۳ ساعته نامحدود بگیری،من با سرعت ۴مگابایت ۳۰گیگ میگیرم
Armin.Computer
30-01-2017, 19:33
ایرانسل | MTN Irancell:
سوران، سراوان، محمدی (سیستان و بلوچستان)
کارزین، امامشهر، ارسنجان (فارس)،
ابوزیدآباد (اصفهان) و
جعفرآباد (اردبیل)
سوران (سیستان و بلوچستان)،
امامشهر، ارسنجان (فارس)،
دهاقان، علویجه (اصفهان)
و بهار (همدان)
مشاهده مناطق تحت پوشش در:
جالبه که دفعه ی قبلی شهرهای td رو 131 تا اعلام کرده بودن و الان شده 130 تا :n08:
Pedram 2rk
30-01-2017, 19:44
*555*3*3*1#
Pedram 2rk
30-01-2017, 19:47
میشه راهنمایی کنید به صرفه ترین کار ممکنه چیه بسته ای چیزی ایرانسل نداره بخریم برای مکالمه ؟
حالا از ساعت 1 تا 8 صبح اینا بشه حرف زد ؟
کدوم بسته مکالمه خوبه ؟ کدشو لطف میکنید
*555*3*3*1#
ممنون از راهنماییتون دوست عزیزم.
فکر نکنم با اپدیت مشکل حل شه چون طبقه بالا خونمون سرعت دانلود پنج مگابایته ولی اینجا طبقه پایین یک و نیم مگابایت به زوره...بعد در مورد اپدیت که فرمودید چون مودم رو انلاک کردم اگه اپدیتش کنم و تنظیمات کارخانه بزنم از حالت انلاک در میاد؟تاثیری که روی کابل افزایشی نداره اینو مطمینم...در مورد اپدیت هم یه توضیحی بفرمایید.
دوست عزیز منم منزلم طبقه اول یه اپارتمانه منم همونطور که گفتم انتن دهی منطقمون زیاد جالب نیست ولی با اون کارایی که کردم نتیجه گرفتم .شما خودتون دارید میفرمایید که طبقه بالا دارید همچین سرعت عالی میگیرید پس شما هم بهترین انتن رو تو اتاقتون گیر بیارید مشکلتون حل میشه .در مورد ابدیت هم همانطور که گفتم مودمم مشکل قطع و وصلی داشت همچنین سرعت زیاد خوبی نداشتم ولی با ابدیت مشکل حل شد.شما با زدن برنامه جدید دوباره ازتون کد جدید انلاک رو میخواد که با گرفتن کد جدید مشکل حل میشه. من با کابل افزایشی نتیجه گرفتم و تستهایی که الان گرفتم رو با عکس از برنامه lte watch براتون گذاشتم خودتون ببینید تا باور کنیداین عکس مودم در پشت کیس هست با عکسی از برنامه ltewatch و تست از اسپید تست روی باند هفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس مودم در بهترین جای انتن دهی اتاق روی شیشه به همراه تست اسپید تست و برنامه ltewatch روی باند هفت
در مورد ابدیت هم میتونید تو قسمت مودم و تجهیزات شبکه بخش تاپیک جامع مودمهای 3g و 4g صفحه اول مطالب اموزشی کاملی که دوست عزیزمون ak313 گذاشتند رو بگیرید و استفاده کنید.با تشکر از دوست گرامی ak313.
مشاهده فرکانس و پهنای باند در مودم 3372 . فقط برای مودمهایی که آپدیت رو در پست زیر انجام دان میاد. طریقشم توی انتهای همون پست اضافه کردم
مشاهده فرکانس و پهنای باند در مودم 3372 . فقط برای مودمهایی که آپدیت رو در پست زیر انجام دان میاد. طریقشم توی انتهای همون پست اضافه کردم
من کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی مودم ریبوت نشد میدونید اشکال کار چی هست.
Le0nard0
30-01-2017, 23:37
من کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی مودم ریبوت نشد میدونید اشکال کار چی هست.
مهندس خیلی سخت بود توی همون تاپیک بپرسی؟ سوال مودم رو توی تاپیک خودش بپرس
چی بگم
من لینک وب یو آیی رو که نصب کردم توی همون قسمت پایین گذاشتم . اول اونو نصب کن هر چند اگر توی ورژن قبلی شما اطلاعات سیگنال رو اگر می داده نباید مشکلی پش بیاد چون فقط یه دسترسی رو اضافه کرده
دوستان چطوری باند رو در مودم 3372 تغییر بدم؟ الان باند 3 هست چطوری روی 7 مچ کنم؟
مهندس خیلی سخت بود توی همون تاپیک بپرسی؟ سوال مودم رو توی تاپیک خودش بپرس
دوست عزیز شما چرا ناراحتی .دوستمون لطف کردن مطلب زو اینجا گذاشتندمنم همینجا خواستم جوابم رو بگیرم.
چی بگم
من لینک وب یو آیی رو که نصب کردم توی همون قسمت پایین گذاشتم . اول اونو نصب کن هر چند اگر توی ورژن قبلی شما اطلاعات سیگنال رو اگر می داده نباید مشکلی پش بیاد چون فقط یه دسترسی رو اضافه کرده
تشکر از شما منم همون کار رو کزدم .طبق گفته شما برنامه رو ابدین کردم فایل وب یو ای رو نصب کردم اطلاعات سیگنالم بهم مبده منتها این دسترسی جدید اضافه نشد .به هر حال بازم سپاسگزارم.
- - - Updated - - -
چی بگم
تشکر از شما منم همون کار رو کزدم .طبق گفته شما برنامه رو ابدیت کردم فایل وب یو ای رو نصب کردم اطلاعات سیگنالم بهم مبده منتها این دسترسی جدید اضافه نشد .به هر حال بازم سپاسگزارم.
Armin.Computer
30-01-2017, 23:52
تشکر از شما منم همون کار رو کزدم .طبق گفته شما برنامه رو ابدین کردم فایل وب یو ای رو نصب کردم اطلاعات سیگنالم بهم مبده منتها این دسترسی جدید اضافه نشد .به هر حال بازم سپاسگزارم.
- - - Updated - - -
تشکر از شما منم همون کار رو کزدم .طبق گفته شما برنامه رو ابدیت کردم فایل وب یو ای رو نصب کردم اطلاعات سیگنالم بهم مبده منتها این دسترسی جدید اضافه نشد .به هر حال بازم سپاسگزارم.
هزاران بار گفته شد بحث مودم در تاپیک خودش
آقا اونجا بحث کنید و نه اینجا
هزاران بار گفته شد بحث مودم در تاپیک خودش
آقا اونجا بحث کنید و نه اینجا
دوست مدیر عزیز حرف شما صحیح ولی دوستمون اینجا مطلب گذاشتند منم گفتم همینجا بپرسم با این حال بازم به روی چشم.
دوستان چطوری باند رو در مودم 3372 تغییر بدم؟ الان باند 3 هست چطوری روی 7 مچ کنم؟
مودمت ابدیت هست اگه ابدیت باشه میتونی بری تو قسمت ستینگ بعد قسمت نتورک ستینگ قسمت پایین زده lteband همونجا فقط تیک باند هفت رو بزن و روی گزینه apply کلیک کن باندت عوض میشه.
مودمت ابدیت هست اگه ابدیت باشه میتونی بری تو قسمت ستینگ بعد قسمت نتورک ستینگ قسمت پایین زده lteband همونجا فقط تیک باند هفت رو بزن و روی گزینه apply کلیک کن باندت عوض میشه.
بله پیدا کردم درست شد ممنون:n16:
آقا یه سوال!
اگه بسته روزانه خریده باشی، بعد می تونی شبانه ام بگیری همزمان استفاده کنی؟ شبانه ارجحیت داره؟
iDownload & iGame
31-01-2017, 01:24
آقا یه سوال!
اگه بسته روزانه خریده باشی، بعد می تونی شبانه ام بگیری همزمان استفاده کنی؟ شبانه ارجحیت داره؟
بله
میشه ...
Le0nard0
31-01-2017, 02:09
4g - تهران لحظاتی قبل از شروع دانلود شبانه
saeeddeeas
31-01-2017, 02:15
اینم سرعت شبانه ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sent from Huawei mate 8
:n30:
4g منطقه ما بیشتز از 6 مگابیت نمی ده
قدر این سرعتا رو بدونید!
:n02:
دیشب قاطی کرده بود ۲۰ مگ میداد
امشب باز برگردوندن روال سابق دستشون درد نکنه
جالب اینکه ۴جی با ۳جی دیگه تقریبا فرقی نداره
این ۴جی
این ۳جی
sistani14
31-01-2017, 07:32
:n30:
4g منطقه ما بیشتز از 6 مگابیت نمی ده
قدر این سرعتا رو بدونید!
:n02:
جالبه...تو منطقه ما تریجی و فورجی هیچ فرقی با هم ندارن!!!این ایرانسلم واقعا معرکه ست ها:n04:
مثل اینکه بالاخره ایرانسل یه خورده به کانفیگ شبکه ما دست زد. قبلا تک کانکشن بیشتر از 16 مگ نمی رفت حداکثر
MMDFullHD
31-01-2017, 10:11
فک کنم بخاطر ده فجر داره پهنای باند بیشتری رو وارد مدار میکنه
IPV6 هم راه انداخته . اما همچنان منتظر wifi call و volte ایم
123arash
31-01-2017, 10:26
دوست عزیز منم منزلم طبقه اول یه اپارتمانه منم همونطور که گفتم انتن دهی منطقمون زیاد جالب نیست ولی با اون کارایی که کردم نتیجه گرفتم .شما خودتون دارید میفرمایید که طبقه بالا دارید همچین سرعت عالی میگیرید پس شما هم بهترین انتن رو تو اتاقتون گیر بیارید مشکلتون حل میشه .در مورد ابدیت هم همانطور که گفتم مودمم مشکل قطع و وصلی داشت همچنین سرعت زیاد خوبی نداشتم ولی با ابدیت مشکل حل شد.شما با زدن برنامه جدید دوباره ازتون کد جدید انلاک رو میخواد که با گرفتن کد جدید مشکل حل میشه. من با کابل افزایشی نتیجه گرفتم و تستهایی که الان گرفتم رو با عکس از برنامه lte watch براتون گذاشتم خودتون ببینید تا باور کنیداین عکس مودم در پشت کیس هست با عکسی از برنامه ltewatch و تست از اسپید تست روی باند هفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس مودم در بهترین جای انتن دهی اتاق روی شیشه به همراه تست اسپید تست و برنامه ltewatch روی باند هفت
در مورد ابدیت هم میتونید تو قسمت مودم و تجهیزات شبکه بخش تاپیک جامع مودمهای 3g و 4g صفحه اول مطالب اموزشی کاملی که دوست عزیزمون ak313 گذاشتند رو بگیرید و استفاده کنید.با تشکر از دوست گرامی ak313.
ممنون بابت عکسها..
الان که عکسهارو دیدم کابل یو اس بی احتمال زیاد یو اس بی سه هست درسته؟مال من نسخه دو هست و مشکل همینجاست چون ولتاژ نمیرسونه کابل من و اگه میدونستم کابل نسخه سه مثل مال شما میگرفتم.فعلا صبر میکنم چند روز دیگه انتن میخرم چون فعلا انبارش خالی شده.
بار هم از کمکتون ممنونم
راه اندازی ipv6
بهره برداری تجاری از IPv6 بر بستر موبایل در استان های تهران، البرز، مرکزی و قم
irancell
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
greatpouya
31-01-2017, 15:23
راه اندازی ipv6
irancell
از کجا میشه فهمید موبایل الان به ipv6 وصله یا ۴؟ تنظیمات نقطه دسترسی رو هردوحالته...
ابوالفضل ۴۰۴۵
31-01-2017, 15:37
از کجا میشه فهمید موبایل الان به ipv6 وصله یا ۴؟ تنظیمات نقطه دسترسی رو هردوحالته...
سلام اقا اگه میشه یه توضیحی در مورد این ipv6 بدید واینکه چه تفاوتی داره وچه برتری نسبت به ipv4 داره
AMIR_6488
31-01-2017, 15:48
سلام خدمت دوستان میخواستم از دوستان بپرسم این دکل همراه اول تو شهر ما 4G میشه یانه؟ اینم لینک عکسها مرسی.
img.upload724.com/images/01590244103769980500.jpg
img.upload724.com/images/09584130459903911863.jpg
SAeedBaa
31-01-2017, 16:27
سلام خدمت دوستان میخواستم از دوستان بپرسم این دکل همراه اول تو شهر ما 4G میشه یانه؟ اینم لینک عکسها مرسی.
img.upload724.com/images/01590244103769980500.jpg
img.upload724.com/images/09584130459903911863.jpg
سلام
فعلا فقط RRU تریجی روی اون نصب شده و امکان ارائه فورجی وجود نداره. در کدوم شهر هستین؟
SAeedBaa
31-01-2017, 16:44
سلام اقا اگه میشه یه توضیحی در مورد این ipv6 بدید واینکه چه تفاوتی داره وچه برتری نسبت به ipv4 داره
به زبان ساده میشه گفت هر دستگاهی که به اینترنت وصل میشه باید یک شناسه منحصر به فرد داشته باشه(مثل کد پستی هر خونه یا مغازه) به این شناسه میگن ip.
در قدیم چون دستگاه های که به اینترنت وصل میشدن کم بودن از ip ورژن 4 استفاده میکردند که 32 بیتی بود. در این ورژن فقط از اعداد استفاده میشد. به طور مثال 1.1.1.1
با گذشت زمان و بیشتر شدن دستگاه های متصل(اینترنت اشیاو ...) به این نتیجه رسیدن که بزودی دستگاه ها ،از تعداد ای پی ها موجود بیشتر میشن و این سرویس دهی رو با مشکل مواجه میکنه پس ip ورژن 6 بوجود اومد که 128 بیتی بود. در ورژن 6 بغیر از اعداد از حروف هم استفاده شده.
تعداد ای پی های در ورژن 4 مساوی با 2 به توان 32
تعداد ای پی های در ورژن 6 مساوی با 2 به توان 128
برای کاربر شاید این تغییر ای پی محسوس نباشد و در واقع این بستر سازی هست برای اینده که دستگاه های بسیار زیادی میخواهند به شبکه متصل شوند.
راه اندازی ipv6
@irancell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای نخستین بار در ایران، ایرانسل ازIPv6 در استانهای تهران، البرز ،مرکزی و قم به صورت تجاری بهرهبرداری کرد.
من الان تست کردم و ساپورت میکنه...
AMIR_6488
31-01-2017, 19:52
سلام
فعلا فقط RRU تریجی روی اون نصب شده و امکان ارائه فورجی وجود نداره. در کدوم شهر هستین؟
مرسی جواب دادی داداش ما تو شهر پلدختر استان لرستان هستیم.
مرسی جواب دادی داداش ما تو شهر پلدختر استان لرستان هستیم.
طبق گفته مدیر مخابرات لرستان فقط شهرهای بروجرد و خرم اباد و الشتر فعلا 4g هستند و الباقی 3جی هستند که تا اخر سال همه به 4جی ارتقا پیدا میکنن.
rezazzzjjj
31-01-2017, 20:54
دوستان با مودم z6000 میشه بسته شبانه نامحدود شبانه استفاده کرد؟
Le0nard0
31-01-2017, 21:32
دوستان با مودم z6000 میشه بسته شبانه نامحدود شبانه استفاده کرد؟
اگر سیم کارت معمولی 4g بذاری آره . در محدوده پوشش TD-LTE هم باید باشی
Armin.Computer
31-01-2017, 22:51
راه اندازی ipv6
@irancell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من چند شب پیش ساعت 2 بود که به Ipv6 وصل شدم
خوزستان هم هستم
ir.ghost
31-01-2017, 23:20
بنده حدود 7ماه پیش شاید بیشتر ipv6 رو برای تمام سیستم های خونه راه اندازی کردم بدون NAT
AMIR_6488
01-02-2017, 02:07
طبق گفته مدیر مخابرات لرستان فقط شهرهای بروجرد و خرم اباد و الشتر فعلا 4g هستند و الباقی 3جی هستند که تا اخر سال همه به 4جی ارتقا پیدا میکنن.
[/CODE] tcl.co.ir/fa/news/1301
ممنون دوست عزیز از اطلاع رسانی تون.
amirbrad
01-02-2017, 15:11
باند ۳ در حال حرکت اتوبان حکیم تقاطع یادگار
با گوشی ایفون ۶ اس
نواب
ir.ghost
01-02-2017, 17:56
با گوشی ایفون ۶ اس
نواب
یعنی 4g+ هست؟
and-roid2
01-02-2017, 18:26
با گوشی ایفون ۶ اس
مطمئنی این تست برای باند 3 هست؟
باند 3 نهایت 75 مگ دانلود میده با توجه به پهنای باند 10 مگاهرتزی که داره!
amirbrad
01-02-2017, 19:15
یعنی 4g+ هست؟
متاسفانه رو ایفون علامت پلاس نمیاد اگرم بوده من اون لحظه باند ۳ دیدم
مطمئنی این تست برای باند 3 هست؟
باند 3 نهایت 75 مگ دانلود میده با توجه به پهنای باند 10 مگاهرتزی که داره!
من گوشی چک کردم رو باند ۳ نشون داد شاید موقع تست رفته رو باند ۷ یا پلاس ، نرم افزاری که چک میکنم تا دیتا قطع و وصل نکنی تغییر باند نشون نمیده اون لحظه باند ۳ نشون میداد.
greatpouya
01-02-2017, 19:20
یعنی 4g+ هست؟
به طور یقین باند ۳ تنها نیست. چه سرعت های عالی ای
ir.ghost
01-02-2017, 19:47
متاسفانه رو ایفون علامت پلاس نمیاد اگرم بوده من اون لحظه باند ۳ دیدم
من گوشی چک کردم رو باند ۳ نشون داد شاید موقع تست رفته رو باند ۷ یا پلاس ، نرم افزاری که چک میکنم تا دیتا قطع و وصل نکنی تغییر باند نشون نمیده اون لحظه باند ۳ نشون میداد.
برنامه ای که تست میکنی چیه؟
amirbrad
01-02-2017, 20:07
به طور یقین باند ۳ تنها نیست. چه سرعت های عالی ای
یک چهارم این سرعتم تو خونه ندارم اونوقت وسط اتوبان این سرعت میده!
برنامه ای که تست میکنی چیه؟
cellularinfo توییک و دستگاه باید جیلبریک باشه.
دوستان
من گوشیم 3g هست و سرعتم به ۵۰۰ کیلوبیت هم نمیرسه تو خونمون (جای دیگه تست نکردم ولی همیشه روی H+ هست
باید تنظیمات خاصی انجام بدم روی گوشی ؟
داداشم با همین گوشی (یه گوشی دیگه ولی همین مدل) داره با سرعت حدودا ۲ مگ دانلود میکنه
کار خاصی باید انجام بدم؟
منظورتون از باند چیه و چطور تغییر میدین
ممنون.
sasan.69
02-02-2017, 00:05
Cat4 و cat6 فورجى پلاسه؟
Cat9 چى؟
greatpouya
02-02-2017, 00:36
دوستان
من گوشیم 3g هست و سرعتم به ۵۰۰ کیلوبیت هم نمیرسه تو خونمون (جای دیگه تست نکردم ولی همیشه روی H+ هست
داداشم با همین گوشی (یه گوشی دیگه ولی همین مدل) داره با سرعت حدودا ۲ مگ دانلود میکنه
کار خاصی باید انجام بدم؟
ممنون.
مدل گوشی خود و برادرتونو بگین لدفا عزیز
ایشون رو ۴جی ۲ مگ میگیرن یا ۳جی؟
کدام شهر ساکن هستین
mehrdad..7
02-02-2017, 00:57
دوست عزیز من دورودم این شهر همزمان با خرم اباد 3g شد(تقریبا آبان ۹۳) و پارسالم آبان ماه 4g شد امسالم آبان ماه تمام سایتهای به فورجی مجهز شدن و پوشش شهرم کامل شد
دوستان
کار خاصی باید انجام بدم؟
ممنون.
500 کیلو بیت یا کیلو بایت؟
اگه کیلوبایته، که ناشکری نکن. ما همین قدشم نداریم.
از اونجا که این شبکه های ISP گند زدن به کارشون، کاربرهای اینترنت همراه خیلی زیاد شده و شما پیش خودت حساب کن، چند کاربر فعال در یک ساعت در کل ایران در حل استفاده از اینترنت هستن و دارن داخل تلگرام فیلم دانلود میکنن یا آهنگ دانلود میکنن، عکس نگاه میکنن.
ISP یک منطقه 100 تا کاربر آنلاین رو نمتونه ساپورت که، اونوقت ایرانسل داره چیکار میکنه؟! همین 500 تا شاهکاره واسه خودش. با 3G اگه 500 کیلوبایت باشه خوبه. ما که در شمال کشور هستیم 200 کیلوبایت نهایتا سرعت دانلود داریم البته با 3G. اغلب بین 100 تا 130 هست. نوسان میکنه. 500 کیلوبیت هم باشی میشه 62 کیلوبایت که بازهم نباید بد باشه. ممکنه دکل آنتن شما از نوع دور برد باشه و کاربران زیادی داشته باشه و این سرعت منطقیه.
Le0nard0
02-02-2017, 02:19
500 کیلوبیت هم باشی میشه 62 کیلوبایت که بازهم نباید بد باشه. ممکنه دکل آنتن شما از نوع دور برد باشه و کاربران زیادی داشته باشه و این سرعت منطقیه.
با این حساب کتابی که تو کردی اون کاربر یه چیزی هم به ایرانسل بدهکار شد . اگر وقت کردی اون اصطلاح دکل دوربرد هم برامون بشکاف بفهمیم چیه
mojtabaghanidel
02-02-2017, 02:24
مدل گوشی خود و برادرتونو بگین لدفا عزیز
ایشون رو ۴جی ۲ مگ میگیرن یا ۳جی؟
کدام شهر ساکن هستین
ایران ۵جی هم بیاد سرعتا همین ۱مگ ۲مگه،، ۴جی سرعت ۲مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Le0nard0
02-02-2017, 02:27
ایران ۵جی هم بیاد سرعتا همین ۱مگ ۲مگه،، ۴جی سرعت ۲مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا میدونی که منظورش از 2 مگ 2 مگابایت بوده که میشه16 مگابیت و از نظر ایرانسل این سرعت 4g حساب میشه.
mojtabaghanidel
02-02-2017, 02:31
این سرعت شما سرعت ۳جی هستش!! واقعا خنده داره سرویسای ایران متاسفم
mojtabaghanidel
02-02-2017, 02:36
کمو بیش ال تی ای ینی این البته اینم کمه!!
Le0nard0
02-02-2017, 02:42
بعضیا میان بدون اینکه تستی هم بذارن میگن ایرانسل توی تهران سرعتش شده یک پنجم / نصف / یک شونزدهم . حالا ما هم گاهی یه تستی میذاریم که هم تشکری بشه از ایرانسل هم معلوم بشه که تهران اونقدری هم که بعضیا ادعا میکنن وضعش بد نیست .
4g باند 3 - تهران - داخل خونه ساعت 2:25 نصفه شب
Le0nard0
02-02-2017, 03:20
یه ساعت بعد ساعت 3:20 نصفه شب
تهران بین مناطق مختلف سرعت خیلی فرق میکنه!
خوشحالم شما سرعت خوبی بهتون میرسه، به ما این رسیده
تازه ساعت ۴ شب
در طول روز سرعت دانلود معمولا ۲۰۰-۳۰۰ کیلوبایت
shahryar84
02-02-2017, 04:21
ایرانسل LTE-A
همراه اول LTE
تست در داخل منزل در آریاشهر، محدوده گلاب
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
من و ایرانسل و یه صبح برفی همین الان یهویی :)
ابوالفضل ۴۰۴۵
02-02-2017, 10:16
دوستان یه خبر جالب بدم اینکه این همه صحبت از کم بودن پهنای باند و زیادی کاربر ایرانسل و لزوم افزایش پهنای باند کردیم و شکایت و فلان و چنان به تازگی جناب ایرانسل پهنای باند باند ۷رو از ۱۵, مگا هرتز اورده رو۱۰مگا هرتز البته نه همه دکلا رو چند روزی میشه وقتی با sxt سرچ میکردم روی یه دکلی البته چند ثانیه میموند که ۱۰مگا هرتز بود واقعا جای تشکر داره اصلا معلوم نیست سیاست این اپراتور ها برچه مبنایی استواره به جای افزایش داره کاهش میده
greatpouya
02-02-2017, 10:28
دوستان یه خبر جالب بدم اینکه این همه صحبت از کم بودن پهنای باند و زیادی کاربر ایرانسل و لزوم افزایش پهنای باند کردیم و شکایت و فلان و چنان به تازگی جناب ایرانسل پهنای باند باند ۷رو از ۱۵, مگا هرتز اورده رو۱۰مگا هرتز البته نه همه دکلا رو چند روزی میشه وقتی با sxt سرچ میکردم روی یه دکلی البته چند ثانیه میموند که ۱۰مگا هرتز بود واقعا جای تشکر داره اصلا معلوم نیست سیاست این اپراتور ها برچه مبنایی استواره به جای افزایش داره کاهش میده
ممکنه یک کریر ۱۰ مگاهرتز دیگه روی ۲۶۰۰ اضافه کرده باشه(چون همراه اول ادعای ۳ کریر کرده)، که شما به اون وصل میشید بخاطر پوشش بهترش(پهنای باند پایینتر هم پوشش بهتر میاره). اگر هم ۱۵ مگ رو به ۱۰ کاهش داده باشه باعش میشه کمی از ضعف ۲۶۰۰ کم شه، که البته دیوانگیهههههه خیلی خیلی بعیده اینکار.
اپراتور انگلیسی EE هم روی ۲۶۰۰ ۲ کریر و روی ۱۸۰۰ یک کریر داده که Cat9 شده و سرعتش شده ۴۵۰.
123arash
02-02-2017, 10:48
من و ایرانسل و یه صبح برفی همین الان یهویی :)
دوست عزیز سرعتتون خیلی عالیه من که این عکسارو میبینم لذت میبرم.
فقط اگه میشه بفرمایید از چه سایتایی دانلود دارید چون من هرچی لینک دارم سرعتشون از یک و نیم مگابایت بالاتر نمیره حتی اگه مثلا سرعتم ده مگ باشه فقط میهن دانلود نهایت سرعتو میده که اونم همش نرم افزاره و بدرد من نمیخوره
دوستان تست گذاشتن ما هم هوس تست کردیم:n01:
باند 7
تجمیع 7 و 3 ca
سیگنال ( البته سیگنال باند 7 رو نشون میده چون باند اوله )
از اونجا که این شبکه های ISP گند زدن به کارشون، کاربرهای اینترنت همراه خیلی زیاد شده و شما پیش خودت حساب کن، چند کاربر فعال در یک ساعت در کل ایران در حل استفاده از اینترنت هستن و دارن داخل تلگرام فیلم دانلود میکنن یا آهنگ دانلود میکنن، عکس نگاه میکنن.
ISP یک منطقه 100 تا کاربر آنلاین رو نمتونه ساپورت که، اونوقت ایرانسل داره چیکار میکنه؟! همین 500 تا شاهکاره واسه خودش. با 3G اگه 500 کیلوبایت باشه خوبه. ما که در شمال کشور هستیم 200 کیلوبایت نهایتا سرعت دانلود داریم البته با 3G. اغلب بین 100 تا 130 هست. نوسان میکنه. 500 کیلوبیت هم باشی میشه 62 کیلوبایت که بازهم نباید بد باشه. ممکنه دکل آنتن شما از نوع دور برد باشه و کاربران زیادی داشته باشه و این سرعت منطقیه.
آره مثه اینکه من اشتباه کردم کیلوبایت بود
مدل گوشی هم Huawei Y5II هست و تا HSPA+ ساپورت میکنه / شیراز هستم.
دوستانی که HSPA+ دارن، ثبات سرعتشون چقدره حدودا؟
یه مودم 4g ارزون قیمت برای وایمکس معرفی کنید
با این حساب کتابی که تو کردی اون کاربر یه چیزی هم به ایرانسل بدهکار شد . اگر وقت کردی اون اصطلاح دکل دوربرد هم برامون بشکاف بفهمیم چیه
عارضم خدمتتون که در دکلهای مخابراتی دو نوع دکل رو من میشناسم که خیلی پر کاربرده.
اینها ممکنه اسم علمیش چیزه دیگه ای باشه ولی من اصطلاحش رو میدونم.
یکی دکل های کوتاه برد و دکلهای دور برد.
این دکلها بسته به سلولهایی که براشون تعریف شده تعداد محدودی کاربر رو میتونن آنلاین نگه دارن. این آنلاین بودن مختص اینترنت نیست. یعنی اینکه در شبکه قرار بده و تماس رو برقرار کنه.
در اوایل دوره ایرانسل ما شاهد اشغال شدید خطوط ایرانسل بودیم. این به این خاطر بود که دکلها قادر بودن مثلا 30 کاربر رو در یک لحظه تماسشون رو برقرار کنن و مابقی اگه میخواستن باهاشون تماس گرفته بشه اشغال میخورد. (که ما به اصطلاح اشغال خط یا اشغال شبکه میگیم)
دکلهای کوتاه برد رو در محلهای خیلی شلوغ نصب میکنن. مثل بازار بزرگ تهران. و تعداد بیشتری از این دکلها در اون منطقه نصب میکنن. چونکه تعداد کاربران آنلاین در یک لحظه در ساعات خاصی ممکنه به 500-600 نفر و شایدم بیشتر برسه. من دیدم که در یک خیابون شلوغی در طول 500 متر در حدود 10-12 دکل نصب شده بود. یعنی تقریب هر 50 متر یک دکل.
این دکلها قیمتهای قابل توجهی داره و هزینه نگهداری خاص خودشون رو داره.
دکلهای دور برد رو در محلهایی نصب میکنن که تراکم جمعیت کم باشه. و فاصله کاربرها از هم زیاد باشن. مثلا در روستاها فاصله کاربران از هم خیلی زیاده و اگه قرار باشه از دکلای کوتاه برد استفاده بشه، ممکنه این دکل در کل شبانه رو بیش از 3 کاربر رو هم پشتیبانی نکنه این یعنی هزینه و زیان برای شبکه.
رو همین حساب در این طور محلها از دکلها دور برد و کاربر بالاتر (که این تعداد کاربر باز هم محدود هست) نصب میکنن.
معمولا اینطور دکل رو در مناطق مسکونی کم تردد نصب میشه و در روستاها جایی نصب میکنن که قادر باشن چندین روستای اطراف رو هم آنتن دهی کنن.
کاربرانی که از این دکلها پشتیبانی میشن در ساعتهای شلوغ افت شدید سرعت اینترنت رو شاهد خواهند بود. بهر حال اون دکل یک حجم مشخصی رو میتونه سروس دهی کنه.
Armin.Computer
02-02-2017, 12:32
کمو بیش ال تی ای ینی این البته اینم کمه!!
حالا درسته که اینترنت ایران ضعیفه و از این حرفا
ولی دیگه این سرعت خوبه دیگه
بعضیا میان بدون اینکه تستی هم بذارن میگن ایرانسل توی تهران سرعتش شده یک پنجم / نصف / یک شونزدهم . حالا ما هم گاهی یه تستی میذاریم که هم تشکری بشه از ایرانسل هم معلوم بشه که تهران اونقدری هم که بعضیا ادعا میکنن وضعش بد نیست .
4g باند 3 - تهران - داخل خونه ساعت 2:25 نصفه شب
ممگنه دکل شما خوب باشه
این که شما سرعت خوبی میگرید دلیلی بر این نیست که همه خوب میگیرن و بر عکس
من از دیشب SINR ام افتاده پایین و روی سرعت و پایداری تاثیر منفی گذاشته! کسی می دونه علت چی می تونه باشه؟
Le0nard0
02-02-2017, 16:15
ممگنه دکل شما خوب باشه
این که شما سرعت خوبی میگرید دلیلی بر این نیست که همه خوب میگیرن و بر عکس
مشاهده شده طرف اومده گفته تا دو ساعت پیش40-50 میگرفتم الان شده 7 . نه از اون 40-50 تست میذاره نه از 7 . فقط میاد میگه تهران به طور کلی سرعت اومده پایین یه سری هم میان تایید میکنن آره از دیروز اینحوری شده خیلی ایرانسل خراب کرده بازم بدون تست . منظور من این بود که اگه قراره مشکلی هم اینجا برای ابراز همدردی! اعلام شه حداقل با همون سرعت 7 یه تست بذارن کسایی که مدام در حال تست گرفتن و ناله کردن هستن .
frd222az
02-02-2017, 16:38
دوستان z6000 را با سیمکارت 4g چطور میشه فعال کرد؟
مشاهده شده طرف اومده گفته تا دو ساعت پیش40-50 میگرفتم الان شده 7 . نه از اون 40-50 تست میذاره نه از 7 . فقط میاد میگه تهران به طور کلی سرعت اومده پایین یه سری هم میان تایید میکنن آره از دیروز اینحوری شده خیلی ایرانسل خراب کرده بازم بدون تست . منظور من این بود که اگه قراره مشکلی هم اینجا برای ابراز همدردی! اعلام شه حداقل با همون سرعت 7 یه تست بذارن کسایی که مدام در حال تست گرفتن و ناله کردن هستن .
شما چون سرعت خودت خوبه چرا فکر میکنید بقیه دروغ میگن؟ حتما باید سر خودتونم بیاد؟
تهران خیلی جاها بد هست
این هم سرعت الان، سیگنال فول
تقریبا همیشه همین هست، فقط یک شب قاطی کرده بود تا ۲۰ مگ میرفت.
حتی اگر سرعت واقعا این بود من ناراضی نبودم! دانلود که میکنم بین ۱۰۰ کیلوبایت تا ۵۰۰ کیلوبایت بالا پایین میشه سرعت و اصلا ثباتی نداره
خوشبختانه TD-LTE دارم که خیلی بهتر هست (حدود ۲۰-۲۵ مگابیت) ولی حدود ۱۰۰ گیگ بسته ۴جی دارم که اعتبارش چند ماه مونده برای همین از ۴جی هم زیاد استفاده میکنم
Le0nard0
02-02-2017, 16:53
شما چون سرعت خودت خوبه چرا فکر میکنید بقیه دروغ میگن؟ حتما باید سر خودتونم بیاد؟
تهران خیلی جاها بد هست
این هم سرعت الان، سیگنال فول
حتی اگر سرعت واقعا این بود من ناراضی نبودم! دانلود که میکنم بین ۱۰۰ کیلوبایت تا ۵۰۰ کیلوبایت بالا پایین میشه سرعت و اصلا ثباتی نداره
خوشبختانه TD-LTE دارم که خیلی بهتر هست (حدود ۲۰-۲۵ مگابیت) ولی حدود ۱۰۰ گیگ بسته ۴جی دارم که اعتبارش چند ماه مونده برای همین از ۴جی هم زیاد استفاده میکنم
شما چرا ناراحت میشی ؟ منظور من شما نبودی . مشکل همین " تهران خیلی جاها بد هست " که میگی. شما توی همین دو تا پستی که اخیرا از کم بودن سرعت گذاشتی تست رو هم گذاشتی. طرف حرف من کسایی بودن که بدون گذاشتن تست حرف میزنن.
مودمت چیه ؟ شما پیگیری کن احتمالا وضعیتت بهتر بشه
شما چرا ناراحت میشی ؟ منظور من شما نبودی . مشکل همین " تهران خیلی جاها بد هست " که میگی. شما توی همین دو تا پستی که اخیرا از کم بودن سرعت گذاشتی تست رو هم گذاشتی. طرف حرف من کسایی بودن که بدون گذاشتن تست حرف میزنن.
مودمت چیه ؟ شما پیگیری کن احتمالا وضعیتت بهتر بشه
مودم
D-Link DWR-921
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6)-600x600.jpg
چون به زودی قراره خونه رو عوض کنیم پیگیر نشدم
بریم محل جدید ببینیم شانسمون چی در میاد
مشکل ۴جی ایرانسل همین شانسی بودنش هست
یک جا سرعت اکثرا ۶۰ مگ، جای دیگه اکثرا ۶ مگ! (۱۰ برابر اختلاف همیشگی)
امیدوارم همه جا بشه بالای ۴۰ ۵۰
mr.arbab28
02-02-2017, 18:04
یکچیز عجیبه
قدرت سیگنال ۱۰۳ هست گاهی وقتا میشه ۶۷ باز برمیگرده سرجاش وقتیم که اینجوری میشه انتن ۷۰ درصد هست این یعنی چی؟
یکچیز عجیبه
قدرت سیگنال ۱۰۳ هست گاهی وقتا میشه ۶۷ باز برمیگرده سرجاش وقتیم که اینجوری میشه انتن ۷۰ درصد هست این یعنی چی؟
شاید وصل میشید به باند یا دکل دیگه ای؟
من هم معمولا ۹۰ درصد هست آنتن، گاهی (هفته ای یکی دو بار) ۶۰ درصد میشه بی دلیل
سلام دوستان
اين قضيه نامحدود هاي ١ تا ٣ ساعته ايرانسل چه شكلي هست؟
مثلا ٣ ساعته بگيريم چجوري بايد بين ٢ تا ٨ مصرف كنيم؟
Le0nard0
02-02-2017, 21:51
مثلا ٣ ساعته بگيريم چجوري بايد بين ٢ تا ٨ مصرف كنيم؟
بین ساعت 2 تا 8 از لحظه ای که اینترنت رو وصل کنی تا 3 ساعت بعد میتونی تا 60 گیگ بگیری .مثلا 2 تا 5 - 3 تا 6 - 4:30 تا 7:30
اگه من یه بسته معمولی ۱ گیگی داشته باشم و یک بسته ۱ ساعتی شبانه داشته باشم، وقتی که شب از ساعت ۳ تا ۴ دانلود داشته باشم کدومش استفاده میشه ؟
وقتی که بسته شبانه تموم بشه اتومات میره رو روزانه ؟
اگه نخام روزانه بلافاصله بعد از شبانه استفاده نشه (خابیدی دیگه یهو شبانه تموم میشه میره رو روزانه) کار خاصی باید انجام بدم؟ (روی مودم E3372 )
Le0nard0
02-02-2017, 22:23
اگه من یه بسته معمولی ۱ گیگی داشته باشم و یک بسته ۱ ساعتی شبانه داشته باشم، وقتی که شب از ساعت ۳ تا ۴ دانلود داشته باشم کدومش استفاده میشه ؟
وقتی که بسته شبانه تموم بشه اتومات میره رو روزانه ؟
اگه نخام روزانه بلافاصله بعد از شبانه استفاده نشه (خابیدی دیگه یهو شبانه تموم میشه میره رو روزانه) کار خاصی باید انجام بدم؟ (روی مودم E3372 )
2 تا 8 از بسته شبانه استفاده میکنه . بسته شبانه تموم شه از حجم بسته اصلیت کم میکنه . برای اینکه شارژ خطت استفاده نشه راه هست ولی برای اینکه از بسته روزانت استفاده نکنه راهی نیست جز اینکه حواست باشه
2 تا 8 از بسته شبانه استفاده میکنه . بسته شبانه تموم شه از حجم بسته اصلیت کم میکنه . برای اینکه شارژ خطت استفاده نشه راه هست ولی برای اینکه از بسته روزانت استفاده نکنه راهی نیست جز اینکه حواست باشه
اتفاقا دیروز نزدیک ۱۰۰۰ شارژ داشتم که بعد از تموم شدن بسته پیامش اومد ولی تا اومدم به خودم بجنبم همون ۱۰۰۰ تومنم مصرف کرده بود
چه راه کاری داره ؟
Le0nard0
02-02-2017, 22:59
اتفاقا دیروز نزدیک ۱۰۰۰ شارژ داشتم که بعد از تموم شدن بسته پیامش اومد ولی تا اومدم به خودم بجنبم همون ۱۰۰۰ تومنم مصرف کرده بود
چه راه کاری داره ؟
طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کن .
سلام دوستان تری جی ایرانسل در روستاها باند ---- میزان بردش چقدره؟
mehryar1973
03-02-2017, 00:01
سلام دوستان
منم یه سوال مشابه دارم
بسته 6 تا 12 هفتگی و 100 گیگ 6 ماهه رو همزمان دارم حالا در ساعت 6 تا 12 ظهر استفاده کنم از کدوم کم میشه؟
amirbrad
03-02-2017, 01:01
سلام دوستان
منم یه سوال مشابه دارم
بسته 6 تا 12 هفتگی و 100 گیگ 6 ماهه رو همزمان دارم حالا در ساعت 6 تا 12 ظهر استفاده کنم از کدوم کم میشه؟
از ۶ تا ۱۲ از همین بسته ساعتی استفاده میشه اما برای من گاهی از بسته اصلی مصرف میکرد شما واسه احتیاط یکی دوبار نت خاموش روشن کن تا بیوفته رو ساعتی.
saman100
03-02-2017, 07:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
greatpouya
03-02-2017, 07:39
البته سیگنال ضعیف اینجا
4g+
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.