PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

korosh.MD
01-08-2015, 23:19
آره اتفاقا یه خانمی بود که گفت من مهندس شبکه هستم و چون شما اسم تنطیمات رو چیز دیگه ای گذاشتید نمیتونه شبکه ایرانسل رو پیدا کنه !! هر چی هم گفتم که اسم مهم نیست و apn مهمه قبول نکرد!! در حالی که من باینکه اسم تنظیمات رو 3G گذاشته بودم به اینترنت وصل میشد !!
نمیدونم چرا پهنای خوبی نمیده که یوزرها بیشتر ترغیب بشن از اینترنتشون استفاده کنه !!!!

rznrz06
01-08-2015, 23:24
میتونید تو APN کلمه cmcom هم بنویسید.

XPERIA Z3+

korosh.MD
01-08-2015, 23:28
میتونید تو APN کلمه cmcom هم بنویسید.

XPERIA Z3+
چه تاثیری داره روی سرعت ؟

mohebronaldo
01-08-2015, 23:29
تست سرعت نسل سه و چهار ایرانسل رشت منطقه پل جانبازان سرور شاتل و پارس آنلاین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه لحظه تست دوباره زدم این سرعت رو داد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم تعجب کردم نسل سه رو دیدم اینقدر سرعت داد.رفتم یه چیزی دانلود کنم سرعت تا 1.2 مگابایت رفت.بعدش سرعت تا 450 میرفت

rznrz06
01-08-2015, 23:42
چه تاثیری داره روی سرعت ؟
از اپراتور ایرانسل پرسیدم، گفتش این تنظیمات رو به حرفه‌ای ها میگیم.
خودشم نمی دونست چرا

XPERIA Z3+

mohebronaldo
02-08-2015, 00:39
از اپراتور ایرانسل پرسیدم، گفتش این تنظیمات رو به حرفه‌ای ها میگیم.
خودشم نمی دونست چرا

XPERIA Z3+
مگه به جز ام تی ان ایرانسل چیز دیگه بنویسید میره تو من

mohebronaldo
02-08-2015, 00:40
دوستان اینم یه تست دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پینگش یکم بهتره

mohebronaldo
02-08-2015, 00:41
مهندس جان سرعت باز کردن صفحات خوب بود راضی کننده بود

MOH@ND3S
02-08-2015, 11:02
APN رو وقتی روی cmcom میذارید 100 میلی ثانیه به پینگ اضافه میشه و به شدت سرعت لودینگ صفحات کم میشه !

البته بعد 2 بار قطع و وصل دیتا درست شد و پینگ تایم خیلی استیبل میشه.

rznrz06
02-08-2015, 14:16
مگه به جز ام تی ان ایرانسل چیز دیگه بنویسید میره تو من
بله
فقط cmcom

XPERIA Z3+

mohebronaldo
03-08-2015, 08:31
APN رو وقتی روی cmcom میذارید 100 میلی ثانیه به پینگ اضافه میشه و به شدت سرعت لودینگ صفحات کم میشه !

البته بعد 2 بار قطع و وصل دیتا درست شد و پینگ تایم خیلی استیبل میشه.
چی میکنه دقیقا این apn بعدش چرا میگن اون رو بزاریم.چی میشه اگه بزاریم

rznrz06
03-08-2015, 12:18
چی میکنه دقیقا این apn بعدش چرا میگن اون رو بزاریم.چی میشه اگه بزاریم
تو قسمت APN اون کلمه رو تایپ میکنی و بعدش سیو میکنی تا بتونی به اینترنت ایرانسل وصل شی.کانکشنه

XPERIA Z3+

bigbang001
03-08-2015, 13:13
بله
فقط cmcom

XPERIA Z3+

برای من سعادت اباد و مطهری چک کردم هیچ تفاوتی نداشت

Sent from my iPhone 6

soltan18
03-08-2015, 13:35
سرعت دانلود اینترنت من در اصفهان
با اینتنت منیجر
2.9 مگ

ak313
03-08-2015, 14:39
نوشته شده توسط MOH@ND3S
("APN رو وقتی روی cmcom میذارید 100 میلی ثانیه به پینگ اضافه میشه و به شدت سرعت لودینگ صفحات کم میشه !

البته بعد 2 بار قطع و وصل دیتا درست شد و پینگ تایم خیلی استیبل میشه.")

فکر نمی کنم این حرف هیچ پشتوانه علمل داشته باشه شما هر چیزی بنویسی به شبکه اینترنت می تونی وصل بشی و تاثیری در کیفیت اینترنت نداره

alex_pk
03-08-2015, 15:26
سلام دوستان
من یه مدت زیادی نتم رو تمدید نکرده بودم دیروز که اومدم دوباره تمدید کنم دیدم خیلی از بسته هاییی که قبلا بود دیگه نیست!
مثلا ماهانه 24 گیگ 2 شب تا 8 صبح
یا هفتگی نامحدود

مجبور شدم یدونه 3 گیگه 1 ماه 13 تومن بگیرم فعلا تا نت داشته باشم.

کلا هیچ روشی نداره که بتونیم اون بسته ها رو فعال کنیم؟
چون یادمه یه مدت پیش هم فقط اسم بعضی بسته هارو حذف کرده بودن در حالی که اگر کد میانبر رو میزدیم میتونستیم فعال کنیم ، الان کد های میانبرش رو یادم نیست خیلی وقته استفاده نکردم.

ak313
03-08-2015, 15:36
کلا بسته ها رو حذف کرده. راهی نداره

HardwareMaster
03-08-2015, 16:44
امروز یقین کردم ایرانسل دزده. تا حالا هر چی اینجا گفته بودند باورم نشده بود و ته دلم گفته بودم لابد ترافیکشون رو درست مانیتور نکردن و ...
امروز پیغام داد که از طرح سه ماهه ات تنها یک روز و 1.1GB باقیمانده
منم گفتم بذار تا فردا تمومش کنم
کمتر از 300 مگ (آپلود + دانلود) استفاده شده بود که یهو دیدم قطع شد!
بررسی کردم دیدم اعتبار = 0 :n38:
برای پیگیری به 700 تماس گرفتم وصل شد اما تا کد ارتباط با اوپراتور رو زدم گفت اعتبار شما برای اتصال به اوپراتور ناکافی است! اینم از رایگان بودن تماس با 700 که ادعاش رو دارن
هر کی هک بی تی اس ایرانسل یا هر ترفند دیگه ای برای دور زدن این اوپراتور نامرد رو بلده از طرف من این 800 مگ که دزدیدن رو حق داره استفاده کنه:n37:

number-1
03-08-2015, 18:01
امروز یقین کردم ایرانسل دزده. تا حالا هر چی اینجا گفته بودند باورم نشده بود و ته دلم گفته بودم لابد ترافیکشون رو درست مانیتور نکردن و ...
برای پیگیری به 700 تماس گرفتم وصل شد اما تا کد ارتباط با اوپراتور رو زدم گفت اعتبار شما برای اتصال به اوپراتور ناکافی است! اینم از رایگان بودن تماس با 700 که ادعاش رو دارن
هر کی هک بی تی اس ایرانسل یا هر ترفند دیگه ای برای دور زدن این اوپراتور نامرد رو بلده از طرف من این 800 مگ که دزدیدن رو حق داره استفاده کنه:n37:

من با مورد اول نظری ندارم چون از ایرانسل استفاده نمیکنم
اما در مورد تماس با 700 کاملا رایگان نیست معادل 1 دقیقه تماس از حساب کم میکنه شما باید به اندازه یک دقیقه تماس توی حسابتون شارژ باشه

alex_pk
03-08-2015, 19:22
من یه مدت از ایرانسل استفاده نمیکردم دوباره چند روزیه اومدم سراغش منتها هنوز هم مثل قبل دزدی میکنن :n24:
من فقط برای اینترنت استفاده اش میکردم و همیشه شارژ ها رو طوری میگرفتم تا دقیقا هم قیمت بسته در بیاد
تا چیزی تهش نموونه اگر هم میموند ، انتقال میدادم به یکی دیگه :n08:
چند روز پیش یادم رفت انتقال بدم و 1100 تومن داشتم (بسته اینترنتی هم فعال کرده بودم) دیروز نگاه کردم دیدم شده 850 تومن:n28:
امروز نگاه کردم دیدم شده 600 تومن.:n14:
نه زنگی زدم نه اس ام اسی دادم ، نه تو جایی ثبت نام کردم که مثلا برای اس ام اس ها ازم پول کم کنه
کلا خیلی وقت بود ازش استفاده نمیکردم!:n19:
بسته اینترنتی هم که دارم نمیدونم این پولی که کم میکنه دیگه برای چیه :n13:

arsinn
03-08-2015, 21:24
من نمیدونم اینهایی که پز سرعت برای ایرانسل میدن که ما شش مگ داریم و هشت مگ داریم هدفشون دقیقا چيه!بله منهم ساعت چهار صبح دانلود واقعی با دانلود منيجر تا یک مگ هم دارم اما تو ساعت روز و خصوصا ساعت اوج مصرف حتی نمیتونم یک صفحه رو لود کنم.الان ساعت ده شب سرعت اینجا زیر بیست کیلو بایت هست! اونهم ناپایدار یعنی یک لحظه بیست هست یک لحظه صفر و یک لحظه ده درواقع عملا بلا استفاده.آخه چرا اینقدر بیحساب بسته می فروشند درحالیکه پهنای باند کافی ندارند.روزبروز داره بدتر میشه من آخر زمستون بود امتحانی بسته یکماهه گرفتم و چون دیدم سرعتش قابل قبوله رفتم طرح یکساله فعال کردم که بزرگترین اشتباه رو کردم.بهتون توصیه اکید میکنم بسته بلند مدت نگیرید چون ایرانسل بهيچ عنوان قابل اعتماد نیست.پول رو که گرفتند دیگه نميتوني پس بگیری و اون وقته که نه کسی پاسخگو هست و نه گوشی شنوا.الان من دوباره سراغ adslرفتم و ایرانسل بی مصرف افتاده .یعنی پولم رو ریختم دور رفت.شما اشتباه منو تکرار نکنيد..همراه اول صد شرف داره حداقل دروغگو و دزد نیست.تا جایی که براتون ممکنه سراغ ایران دزد نريد اگر هم مجبور بودید بهیچ عنوان طرح بلند مدت نگیرید وگوشت رو دست گربه ندید.

mohebronaldo
03-08-2015, 23:52
تست سرعت 4G در منطقه ما رشت پل جانبازان کوچه نوبهار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سه خط آنتن و تست سرور های شاتل و پارس آنلاین و ایران نت و مبین نت و همراه اول و چند تا دیگه هم بود دوستان

mohebronaldo
04-08-2015, 00:02
سرعت دانلود اینترنت من در اصفهان
با اینتنت منیجر
2.9 مگ
میشه تست بگیرید بزارید.میگن تو اصفهان پوشش و سرعت خوب نیست که

mohebronaldo
04-08-2015, 00:03
نوشته شده توسط MOH@ND3S
("APN رو وقتی روی cmcom میذارید 100 میلی ثانیه به پینگ اضافه میشه و به شدت سرعت لودینگ صفحات کم میشه !

البته بعد 2 بار قطع و وصل دیتا درست شد و پینگ تایم خیلی استیبل میشه.")

فکر نمی کنم این حرف هیچ پشتوانه علمل داشته باشه شما هر چیزی بنویسی به شبکه اینترنت می تونی وصل بشی و تاثیری در کیفیت اینترنت نداره
منم زدم سند و ریسایو میشه اما صفحه وا نمیکنه اصلا

mohebronaldo
04-08-2015, 00:06
چرا واسه ما پیش نمیاد.قدیم ایرانسل شارژ پولی کم میکرد بسته فعال نمیشد ولی الان نه در عرض 3 دقیقه فعال میشه.در تعجبم واقعا برای شما اینجور مشکل پیش میاد

mohebronaldo
04-08-2015, 00:09
با اپراتور هرچقدر صحبت کنید 60 تومان کم میکنه از حسابتون.من 18 دقیقه صحبت کردم در مورد کندی سرعت نسل سه منطقه ما با یک خانوم که پشت خط اپراتور کارشناس بود صحبت کردم فقط 60 تومان کم کرد

mohebronaldo
04-08-2015, 00:13
تو منطقه ما قبلا تریجی تا 8 مگابیت راحت میرفت الان بزور تا 1 مگابیت میره پینگشم داغون شده

FLiKS3R
04-08-2015, 02:06
میشه تست بگیرید بزارید.میگن تو اصفهان پوشش و سرعت خوب نیست که
بدک نیست، بهتر از قبل شده.

تست نسل سه

سرور داخل

سرور امارات

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

aali361
04-08-2015, 09:49
دوستان واسه خرید مودم جیبی کجا برم ؟ بازاراش کجاست؟
تو تهران

vahidmir2000
04-08-2015, 13:00
سلام به همه. من دیروز سیم کارت 4G ایرانسل خریدم. کجای تهران پوشش 4G داره ؟ میخوام تستش کنم. الان تو خونه ما فقط 3G فعال میشه. گوشیمم 4G داره :) ممنون میشم جواب بدین.

MOH@ND3S
04-08-2015, 14:32
سلام به همه. من دیروز سیم کارت 4G ایرانسل خریدم. کجای تهران پوشش 4G داره ؟ میخوام تستش کنم. الان تو خونه ما فقط 3G فعال میشه. گوشیمم 4G داره :) ممنون میشم جواب بدین.

ساکن کجا هستید ؟ گوشیتون مدلش چیه ؟..تقریبا همه جای تهران بغیر از جنوب غرب و جنوب پوشش خوبه.

I Walk Alone
04-08-2015, 14:49
کسی خبر نداره بسته های شبانه کی دوباره فعال میشه ؟

vahidmir2000
04-08-2015, 15:21
ساکن کجا هستید ؟ گوشیتون مدلش چیه ؟..تقریبا همه جای تهران بغیر از جنوب غرب و جنوب پوشش خوبه.

سلام و ممنون از پاسخت. من ساکن خیابان آزادی، محدوده بهبودی هستم. گوشیمم بلکبری زد10 هستش. همه جای تهران شما به 4G وصل میشین؟

HardwareMaster
04-08-2015, 15:58
کسی خبر نداره بسته های شبانه کی دوباره فعال میشه ؟
فعلا هم ایرانسل و هم همراه اول مخابرات بشدت دچار بحران مالی شدند طوریکه حتی به حجمهای روزانه ی کاربرها هم رحم نمیکنن و برای جبران عدم‌النفع‌شون دارن میدزدن. دیگه کرَم بخشی شبانه ی سابق رو اصلا بخواب هم نباید دید ...

MOH@ND3S
04-08-2015, 16:17
سلام و ممنون از پاسخت. من ساکن خیابان آزادی، محدوده بهبودی هستم. گوشیمم بلکبری زد10 هستش. همه جای تهران شما به 4G وصل میشین؟
خواهش میکنم...بله..تقریبا هر نقطه رفتم داشتم ولی با سرعت های متفاوت.متاسفانه بلکبری Z10 باند 1800 ایرانسل و 2600 همراه اول رو ساپورت نمیکنه و فقط باند های مخصوص آمریکا مثل باند 700 رو میتونه دریافت کنه.

vahidmir2000
04-08-2015, 16:32
خواهش میکنم...بله..تقریبا هر نقطه رفتم داشتم ولی با سرعت های متفاوت.متاسفانه بلکبری Z10 باند 1800 ایرانسل و 2600 همراه اول رو ساپورت نمیکنه و فقط باند های مخصوص آمریکا مثل باند 700 رو میتونه دریافت کنه.

بازم سلام. یعنی من نمیتونم با بلکبری 4G داشته باشم؟

MOH@ND3S
04-08-2015, 16:34
بازم سلام. یعنی من نمیتونم با بلکبری 4G داشته باشم؟
Z10 نسل چهار هیچ کدوم از اپراتورای ایرانو ساپورت نمیکنه.Z30 میشه ولی.

amin1374
05-08-2015, 00:42
دوستان یک سوال جدیدا من مشکل مکالمه با ایرانسلم پیدا کردم صدا بریده بریده یا با نویز به سمت مقابل میره ولی من صداشو خوب میشنوم به نظرتون مشکل از چیه؟ گوشیمم زد ۱ هست نسخه۴جی

لطفا هرچی میدونید بگید ممنون

boose_bar_khoda
05-08-2015, 03:39
دوستان یک سوال جدیدا من مشکل مکالمه با ایرانسلم پیدا کردم صدا بریده بریده یا با نویز به سمت مقابل میره ولی من صداشو خوب میشنوم به نظرتون مشکل از چیه؟ گوشیمم زد ۱ هست نسخه۴جی

لطفا هرچی میدونید بگید ممنون

سلام
در مرحله اول حالت شبکه رو بزارید روی wcdma only تست کنید بعدش روی gsm only
مشکل تق تق گاه و بیگاه توی شبکه 2 جی تقریبا برای همه گوشیهای جدید پیش میاد ولی روی 3 جی این مشکل یا نیست یا کمتره
مشکل شما هم احتمالا برای همینه
تست کنید نتیجه رو هم دوست داشتید بگید تشکر

alish78
05-08-2015, 14:38
اینترنت مثلا نسل سه ایرانسل
خرمشهر

سرور میامی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرور پارس انلاین تهران

واقعا خجالت داره

naasr
05-08-2015, 17:29
سلام
یه دکل ایرانسل 3g&4g نزدیک خونه من بود چند روز پیش تمام تجهیزات از روی دکل جمع آوری شده الان نه اصلا آنتن 3 جی یا 4 جی ندارم علتش هم نمیدنم لطفا بگید چطوری میتونم پیگیری کنم

Majidson
05-08-2015, 18:13
سلام
یه دکل ایرانسل 3g&4g نزدیک خونه من بود چند روز پیش تمام تجهیزات از روی دکل جمع آوری شده الان نه اصلا آنتن 3 جی یا 4 جی ندارم علتش هم نمیدنم لطفا بگید چطوری میتونم پیگیری کنم
عکس بگیر با توضیحات کامل و شماره موبایلت ایمیل کن به sm@mtnirancell.ir تا پیگیری کنن.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

naasr
05-08-2015, 19:38
عکس بگیر با توضیحات کامل و شماره موبایلت ایمیل کن به sm@mtnirancell.ir تا پیگیری کنن.

الان رفتم از دکل عکس بگیرم دیدم خود دکل هم جمع کردند اثری ازش نیست کل منطقه ما الان فقط gprs ایرانسل پوشش داره یه زنگ زدم به 700 یه کد پیگیری داد گفت تماس میگیرن اما اینجور که دکل را جمع کردند فکر نکنم حالا حالاها مشکل حل بشه باز خدا رو شکر مودم 4 جی نخریدم

MOH@ND3S
05-08-2015, 20:30
چیزی که تبلیغ میشه :

چیزی که به دست مشترک میرسه :

Majidson
06-08-2015, 00:24
الان رفتم از دکل عکس بگیرم دیدم خود دکل هم جمع کردند اثری ازش نیست کل منطقه ما الان فقط gprs ایرانسل پوشش داره یه زنگ زدم به 700 یه کد پیگیری داد گفت تماس میگیرن اما اینجور که دکل را جمع کردند فکر نکنم حالا حالاها مشکل حل بشه باز خدا رو شکر مودم 4 جی نخریدم
با این ایمیل که براتون نوشتم خیلی سریع پیگیری میکنن. ولی احتمالا یا شاکی داشته ( از این آدم های بیسواد که میگن امواج ضرر داره) یا سایت جابه جایی داره( مکان سایت از لحاظ پوشش خوب نبوده) و یا ساختمان موردنظر سر اجاره به توافق نرسیدن و سایت جمع کردن.
ولی باز ایمیل بزنید بهتون اطلاع میدن.

fanoostalaei
06-08-2015, 08:13
احتمال خیلی زیاد دارن تغیر مکان میدن برای سایت مورد نظر

ak313
06-08-2015, 12:20
مدیرعامل شرکت ایرانسل: ۷.۵ میلیون نفر مشترک اینترنت پهن باند ایرانسل هستند منبع: مهر مدیرعامل شرکت ایرانسل گفت: هم اکنون بالغ بر هفت میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک ایرانسل از خدمات اینترنت پهن باند این شرکت مخابراتی بهره مند هستند.

علیرضا قلمبر دزفولی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران و رسانه های گروهی استان اردبیل افزود: این میزان بیش از یک سوم مشترکین این شرکت را شامل می شود.

وی با بیان اینکه ۲۲ میلیون نفر در سراسر کشور مشترک شرکت ایرانسل هستند، ادامه داد: ترافیک مصرفی مشترکان ایرانسل به روزانه بالغ بر ۲۷۵ ترابایت رسیده است که رقم قابل توجهی است.

مدیرعامل شرکت ایرانسل با اشاره به توسعه نسل های سوم و چهارم اینترنت توسط این شرکت تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۱۰۰ سایت ۳G با گستره ۲۵۳ شهر کشور و هزار و ۶۵۰ سایت ۴G گستره ۸۰ شهر کشور توسعه یافته است.

وی با این اقدامات ایرانسل را بزرگترین اپراتور دیتا و اینترنت کشور دانست و متذکر شد: در ۱۰ سال گذشته ایرانسل بیش از پنج میلیارد دلار برای توسعه شبکه خود سرمایه گذاری کرده که از این رقم یک میلیارد دلار طی سال گذشته برای توسعه شبکه های نسل سوم و چهارم بوده است.

قلمبر دزفولی با بیان اینکه امروزه تمام استانهای کشور تحت پوشش شبکه و اینترنت ایرانسل قرار دارند، بیان داشت: از شهریور سال گذشته مصرف دیتا در شبکه ایرانسل با رشد ۴.۵ برابری روبرو بوده و البته مصرف ماهانه دیتای این شبکه پس از ظهور اینترنت ۳G و ۴G ۴۵۰ درصد در مقایسه با نسل دوم رشد داشته است.

وی در بحث رشد سرعت اینترنت برای رضایتمندی مشترکان نیز تاکید کرد که سرعت انتقال داده ۳G ایرانسل ۱۰ برابر شبکه نسل دوم بوده و سرعت ۴G نیز ۱۰برابر بیشتر از نسل سوم اینترنت تلفن های همراه است، در واقع سرعت اینترنت شبکه ایرانسل از سال گذشته تاکنون ۱۰۰ برابر افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت ایرانسل از افزایش شهرهای تحت پوشش اینترنت ۴G تا پایان امسال به بیش از ۵۰۰ شهر خبر داد و عنوان کرد: با سرعت در حال توسعه شهرهای تحت پوشش اینترنت نسل چهارم هستیم.

وی همچنین در خصوص پوشش شبکه ای و اینترنتی در استان اردبیل افزود: ۲۴ شهر و ۶۳۰ کیلومتر جاده های این استان تحت پوشش شبکه ایرانسل بوده و در مجموع ۳۲۴ هزار مشترک داریم که ۸۵ درصد جمهیت استان را شامل می شود.

دزفولی با اشاره به راه اندازی نسل چهارم اینترنت ایرانسل در دو شهر استان اردبیل شامل مرکز استان و سرعین یادآور شد: پیش از این سه شهر اردبیل، خلخال و سرعین نیز تحت پوشش اینترنت نسل سوم بود، البته تا پایان سال جاری با افزایش ۶۷ سایت به پوشش شهرهای این استان اضافه خواهد شد.

وی مصرف ماهانه دیتا از سوی مشترکان این استان را ۶۵ ترابایت برشمرد و اضافه کرد: این رقم در مقایسه با نسل سوم اینترنت بیش از ۳.۶ درصد رشد را نشان می دهد. از حیث سرعت نیز سرعت اینترنت نسل چهارم ایرانسل ۱۳ برابر نسبت به نسل سوم افزایش داشته که این رشد در مقایسه با نسل دوم ۱۳۰ برابر است.

مدیرعامل شرکت ایرانسل با اشاره به سرمایه گذاری ۲۷۰ میلیارد تومانی این شرکت در استان اردبیل از ابتدای شکل گیری این شبکه تاکنون یادآور شد: در حال حاضر ۷۰ میلیارد تومان نیز در بحث توسعه شبکه و سایر شاخص ها در این استان سرمایه گذاری صورت می گیرد.

- - - Updated - - -

مدیرعامل شرکت ایرانسل: ۷.۵ میلیون نفر مشترک اینترنت پهن باند ایرانسل هستند منبع: مهر مدیرعامل شرکت ایرانسل گفت: هم اکنون بالغ بر هفت میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک ایرانسل از خدمات اینترنت پهن باند این شرکت مخابراتی بهره مند هستند.

علیرضا قلمبر دزفولی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران و رسانه های گروهی استان اردبیل افزود: این میزان بیش از یک سوم مشترکین این شرکت را شامل می شود.

وی با بیان اینکه ۲۲ میلیون نفر در سراسر کشور مشترک شرکت ایرانسل هستند، ادامه داد: ترافیک مصرفی مشترکان ایرانسل به روزانه بالغ بر ۲۷۵ ترابایت رسیده است که رقم قابل توجهی است.

مدیرعامل شرکت ایرانسل با اشاره به توسعه نسل های سوم و چهارم اینترنت توسط این شرکت تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۱۰۰ سایت ۳G با گستره ۲۵۳ شهر کشور و هزار و ۶۵۰ سایت ۴G گستره ۸۰ شهر کشور توسعه یافته است.

وی با این اقدامات ایرانسل را بزرگترین اپراتور دیتا و اینترنت کشور دانست و متذکر شد: در ۱۰ سال گذشته ایرانسل بیش از پنج میلیارد دلار برای توسعه شبکه خود سرمایه گذاری کرده که از این رقم یک میلیارد دلار طی سال گذشته برای توسعه شبکه های نسل سوم و چهارم بوده است.

قلمبر دزفولی با بیان اینکه امروزه تمام استانهای کشور تحت پوشش شبکه و اینترنت ایرانسل قرار دارند، بیان داشت: از شهریور سال گذشته مصرف دیتا در شبکه ایرانسل با رشد ۴.۵ برابری روبرو بوده و البته مصرف ماهانه دیتای این شبکه پس از ظهور اینترنت ۳G و ۴G ۴۵۰ درصد در مقایسه با نسل دوم رشد داشته است.

وی در بحث رشد سرعت اینترنت برای رضایتمندی مشترکان نیز تاکید کرد که سرعت انتقال داده ۳G ایرانسل ۱۰ برابر شبکه نسل دوم بوده و سرعت ۴G نیز ۱۰برابر بیشتر از نسل سوم اینترنت تلفن های همراه است، در واقع سرعت اینترنت شبکه ایرانسل از سال گذشته تاکنون ۱۰۰ برابر افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت ایرانسل از افزایش شهرهای تحت پوشش اینترنت ۴G تا پایان امسال به بیش از ۵۰۰ شهر خبر داد و عنوان کرد: با سرعت در حال توسعه شهرهای تحت پوشش اینترنت نسل چهارم هستیم.

وی همچنین در خصوص پوشش شبکه ای و اینترنتی در استان اردبیل افزود: ۲۴ شهر و ۶۳۰ کیلومتر جاده های این استان تحت پوشش شبکه ایرانسل بوده و در مجموع ۳۲۴ هزار مشترک داریم که ۸۵ درصد جمهیت استان را شامل می شود.

دزفولی با اشاره به راه اندازی نسل چهارم اینترنت ایرانسل در دو شهر استان اردبیل شامل مرکز استان و سرعین یادآور شد: پیش از این سه شهر اردبیل، خلخال و سرعین نیز تحت پوشش اینترنت نسل سوم بود، البته تا پایان سال جاری با افزایش ۶۷ سایت به پوشش شهرهای این استان اضافه خواهد شد.

وی مصرف ماهانه دیتا از سوی مشترکان این استان را ۶۵ ترابایت برشمرد و اضافه کرد: این رقم در مقایسه با نسل سوم اینترنت بیش از ۳.۶ درصد رشد را نشان می دهد. از حیث سرعت نیز سرعت اینترنت نسل چهارم ایرانسل ۱۳ برابر نسبت به نسل سوم افزایش داشته که این رشد در مقایسه با نسل دوم ۱۳۰ برابر است.

مدیرعامل شرکت ایرانسل با اشاره به سرمایه گذاری ۲۷۰ میلیارد تومانی این شرکت در استان اردبیل از ابتدای شکل گیری این شبکه تاکنون یادآور شد: در حال حاضر ۷۰ میلیارد تومان نیز در بحث توسعه شبکه و سایر شاخص ها در این استان سرمایه گذاری صورت می گیرد.

ak313
06-08-2015, 12:22
مدیرعامل شرکت ایرانسل: ۷.۵ میلیون نفر مشترک اینترنت پهن باند ایرانسل هستند

منبع: مهر مدیرعامل شرکت ایرانسل گفت: هم اکنون بالغ بر هفت میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک ایرانسل از خدمات اینترنت پهن باند این شرکت مخابراتی بهره مند هستند.

Behzad83
06-08-2015, 15:45
3G ایرانسل از چند روز پیش رسما Edge شد!!

MOH@ND3S
06-08-2015, 15:49

چند روز نه 1-2 ماهه :| تهران که وضعیت زیر خط فقره

bardia-vr
06-08-2015, 16:19
چند روز نه 1-2 ماهه :| تهران که وضعیت زیر خط فقره
وقتی تریجی فقط تو میادین اصلی پوشش داشته باشه و داخل ساختمان آنتن نده به درد نمیخوره .

bigbang001
06-08-2015, 16:59
دوستانی که دسترسی دارن جدول بسته ها را در صفحه اول تاپیک اپدیت کنن

Sent from my iPhone 6

Armin.Computer
06-08-2015, 21:49
سلام
من نمی دونم چرا ایرانسل خودش رو همش مشغول نسل 4 کرده
مثلا وقتی زنگ می زنی طرف در دسترس نیست یهو اپراتور میگه "ایرانسل اولین و تنها ارائه دهنده 4G در ایران
آخه این چه افتخاری هست؟!!!!
من نمی دونم اصلا دنیا نسل 4 رو واسه چی ساخت؟
اگر اشتباه نکنم واسه سرعت بالاتر اورد
اینترنت 2 مگ باشه پایدار باشه تا 20 مگ باشه نابود باشه
خنده دار تر از همه تست هایی هست که خودشون از 4G میگیرن
نظر شخصی بود

MOH@ND3S
06-08-2015, 21:58
ایرانسل ارائه دهنده سریع ترین اینترنت همراه کشور !!!!!! ؟! :

4G :

3G:

مکان : منطقه 22 تهران - شهرک گلستان ( جایی که یه زمان رکورد 3G کشورو زدم 25.8 مگابیت در ثانیه )...ولی الان ... !

نتیجه گیری : هر شرکتی میاد میگه من بهترینم من پرسرعت ترینم بدونید 2 روز بیشتر کیفیتش دوام نمیاره.

alemoazezo
06-08-2015, 22:54

4G :

3G:

مکان : منطقه 22 تهران - شهرک گلستان ( جایی که یه زمان رکورد 3G کشورو زدم 25.8 مگابیت در ثانیه )...ولی الان ... !

نتیجه گیری : هر شرکتی میاد میگه من بهترینم من پرسرعت ترینم بدونید 2 روز بیشتر کیفیتش دوام نمیاره.

جالبه
توی تست اول سرعت دانلود خیلی کمتر از آپلوده ... به احتمال زیاد محدودیت اعمال شدست از سمت ایرانسل

MOH@ND3S
06-08-2015, 23:54
جالبه
توی تست اول سرعت دانلود خیلی کمتر از آپلوده ... به احتمال زیاد محدودیت اعمال شدست از سمت ایرانسل
نه عزیز پهنای باند اصلی کمه هیچی...پهنای باند سایتاشونم جوابگو نیست دیگه.

number-1
07-08-2015, 00:44
سلام
من نمی دونم چرا ایرانسل خودش رو همش مشغول نسل 4 کرده
مثلا وقتی زنگ می زنی طرف در دسترس نیست یهو اپراتور میگه "ایرانسل اولین و تنها ارائه دهنده 4G در ایران
آخه این چه افتخاری هست؟!!!!
من نمی دونم اصلا دنیا نسل 4 رو واسه چی ساخت؟
اگر اشتباه نکنم واسه سرعت بالاتر اورد
اینترنت 2 مگ باشه پایدار باشه تا 20 مگ باشه نابود باشه
خنده دار تر از همه تست هایی هست که خودشون از 4G میگیرن
نظر شخصی بود

ایرانسل کلا افتخارش اینه که اولینه
کلا میگه همه چیو بیخیال همین که اولینیم رو بچسب
"ایرانسل اولین ارائه دهنده 4G در ایران"

arsinn
07-08-2015, 01:44
بله اپراتور برتر اما برتر در فریب مردم و جذب کردنشون با تبلیغات دروغین .این سرعت ما در شیراز هست .دقت کنید ساعت نزدیک به چهار صبح هست.قبلا تو این ساعت از همین سایت سرعت حدود یک مگ بود.الان زیر صد کيلوبايت هست.حالا حسابشو کنید چهار صبح که این باشه طول روز و ساعات عصر و سر شب چه وضعیتی هست! دقیقا زیر بیست کيلوبايت یعنی بدتر از gprs.مدتیه که این وضعیت رو داریم.

ESPSV
07-08-2015, 10:28
خیلی زور داره 65 هزارتومن بدی بسته 6 ماهه بخری
بعد فرداش ببینی دیگه آنتن 4G که تا روز قبل 4 تا حطش پر دیگه اصلا
دیگه نیست !! و بجاش به 2G وصل بشی !!
خدایا ما رو از شر اینترنت این مملکت خلاص کن

Ehsan+2010
07-08-2015, 17:21
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟اینترنت ماهانه 2.5 گیگ قیمت 8هزازتومنم تموم شد امروز اما هرکاری میکنم دوباره همین بسته رو فعال کنم میگه درحال حاضر این بسته فعال میباشد برای شما...
الانم دارم از نت استفاده میکنم بدون شارژ نت!شارژ پول خطمم 8تومنه کم نمیشه!میترسم یدفه کم کنه شارژ پولیمو؟؟

mohebronaldo
07-08-2015, 18:25

4G :

3G:

آره سایت محل ما بالای 2 مگ میداد ولی الان 54 کیلوبایت

mohebronaldo
07-08-2015, 18:26
اینترنت مثلا نسل سه ایرانسل
خرمشهر

سرور میامی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرور پارس انلاین تهران

واقعا خجالت داره
آره واقعا آدم میمونه این سرعت رو میبینه تو منطقه ماهم اینجوری شده

mohebronaldo
07-08-2015, 18:28
چیزی که تبلیغ میشه :

چیزی که به دست مشترک میرسه :

آره درسته اینجا هم تست بالای 70 مگابیت بود الان کمتر از یک مگابیت هست تو رشت.گفتن بیشتر جاها پوشش داره ولی چی یه لحظه آنتن قطع میشه دوباره میاد

mohebronaldo
07-08-2015, 18:28
بله اپراتور برتر اما برتر در فریب مردم و جذب کردنشون با تبلیغات دروغین .این سرعت ما در شیراز هست .دقت کنید ساعت نزدیک به چهار صبح هست.قبلا تو این ساعت از همین سایت سرعت حدود یک مگ بود.الان زیر صد کيلوبايت هست.حالا حسابشو کنید چهار صبح که این باشه طول روز و ساعات عصر و سر شب چه وضعیتی هست! دقیقا زیر بیست کيلوبايت یعنی بدتر از gprs.مدتیه که این وضعیت رو داریم.
تو محل ما کمتر از 54 کیلوبایت بالاتر نمیره اصلا

MOH@ND3S
07-08-2015, 18:45
برادر میتونستی همه اینارو تو یه پست بنویسیا :)

mohebronaldo
07-08-2015, 18:55
برادر میتونستی همه اینارو تو یه پست بنویسیا :)
چشم مهندس جان باشه

anti-military
07-08-2015, 21:23
سرعت ایرانسل خیلی کم شده! با 4G باید سرعت خیلی بیشتر از اینا باشه

123sat2
07-08-2015, 23:33

باز شما خوبه
من رفتم بسته يك ساله را خريدم مودم 3g هم خريدم
هفته بعدش ديدم شبكه شده 2g
الان خودم و خودت فقط مي فهميم چه حالي داريم!!!:n04:

alireza3dshadow
08-08-2015, 01:02

تو منطقه شما از دکل bts سیار استفاده شده نمونه هاشو در الکامپ دیدم اونجا تست 'گرفته میشد 4g بالای 50 مگ
حالا گه گداری 1مگ بده خدارو شکر کرد
یعنی این قدر نامردن یک مدت تو یک منطقه بساط 4g پهن میکنن بعد جمع میکنن:n04:
عجب ....

اینم العان یهویی
بهترین تستم بود فکر کنم تو خونه طبقه دوم دورتا دور ساختمان سیگنالم -89db

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohebronaldo
08-08-2015, 11:25
میشه عکس بی تی اس سیار رو بزارید ببینم چطوریه.آخه من چند تا جا دیدم به شکل توجی بود حالا نمیدونم اونه یا نه.روی چهار تا پایه آهنی بود

mohebronaldo
08-08-2015, 11:27
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟اینترنت ماهانه 2.5 گیگ قیمت 8هزازتومنم تموم شد امروز اما هرکاری میکنم دوباره همین بسته رو فعال کنم میگه درحال حاضر این بسته فعال میباشد برای شما...
الانم دارم از نت استفاده میکنم بدون شارژ نت!شارژ پول خطمم 8تومنه کم نمیشه!میترسم یدفه کم کنه شارژ پولیمو؟؟
اینترنت 2.5 گیگ 8 تومن.من تاحالا نشنیدم.10 تومنی دیده بودم ولی 8 تومنی ندیده بودم.میشه توضیح بدید

matr!x_2008
08-08-2015, 12:15
به من تخفیف داده اینترنت 1 گیگ روزانه + 1.5 گیگ شبانه فقط 5 هزار تومن.... خیلی خوبه نه؟:n02: البته تو منطقه ما سرعت کم شده نمیصرفه بسته بگیرم.... adsl بهتره

p30ex2
08-08-2015, 14:06
شهر ما فقط E داره امروز شده بود G!!!!!! یعنی نسل دووو

dj77
08-08-2015, 17:05
خواهشاً عکس میزارید زرولوشن بالاست حتما از اسپویلر استفاده کنید
آموزش استفاده هم صفحه اول هست

ESPSV
08-08-2015, 17:16
میشه عکس بی تی اس سیار رو بزارید ببینم چطوریه.آخه من چند تا جا دیدم به شکل توجی بود حالا نمیدونم اونه یا نه.روی چهار تا پایه آهنی بود

من خودم بی تی اس سیار ندیدم ولی وضع ایرانسل خرابه
دوستان گفتند شاید بی تی اس سیار بوده که سیگنال یه روز هست یه روز نیست
و کلا اینترنت ایران سالهاست مشکل داره و خواهد داشت .

Soroush-S
08-08-2015, 17:22
به من تخفیف داده اینترنت 1 گیگ روزانه + 1.5 گیگ شبانه فقط 5 هزار تومن.... خیلی خوبه نه؟:n02: البته تو منطقه ما سرعت کم شده نمیصرفه بسته بگیرم.... adsl بهتره

چطوری تخفیف گرفتی؟:n01:

arsinn
08-08-2015, 19:32
باز شما خوبه
من رفتم بسته يك ساله را خريدم مودم 3g هم خريدم
هفته بعدش ديدم شبكه شده 2g
الان خودم و خودت فقط مي فهميم چه حالي داريم!!!:n04:
آقا ماروهم در غم خودتون شریک بدانید با حماقت تمام به ایرانسل اعتماد کردم و بسته یکساله با قیمت 190هزارتومن فعال کردم! حالا مال ما همون 3gمونده اما سرعتش با 2g فرقی نداره....

matr!x_2008
08-08-2015, 20:19

خودش پیامک داد. شما تخفیف گرفتی برای خرید بسته..... سرعتش کمه فایده نداره ....

milad azad
08-08-2015, 22:28

OZV JOMLAK به 8282
1 گیابایت اینترنت روازنه
+
1.5 گیگ شبانه رو امروز میتونی با 5000 تومان تخفیف بخری برای یک ماهت!
JOMLAK
روبه
8282
بفرست
لغو با ارسال L JOMLAK به 8282

boose_bar_khoda
09-08-2015, 02:33
سلام مجدد
بازم نظرمو میگم شاید مشکله کسی حل شه
منم از پر مصرفای ایرانسلم و از سال 86 مشترکه ایرانسلم و همین خط رو هم دارم
چندین بار مشکله شارژ و این مسائل داشتم که بعد از اعتراض برش گردوندن
راجع به سرعت من ساکن کرج هستم اوایل بالاهای کرج بودم مشکله خاصی اونجا نداشت ( خ مطهری) ولی چند وقت پیش اومدیم پایینه کرج ( محمد شهر)
اینجا من 4 جی ندارم 3 جی هم وقتی وصل میشدم چند بار قطع و وصل میشد ( دیتاش) و سرعت دانلود هم حدود 100 کیلو بود
از طریقه حساب ااکترونیکی و اینستاگرامه ایرانسل ( که یه ایمیل میده میگه مشکلت و با فلان شرح به این آدرس بفرست) مشکلمو گفتم فرداش تماس گرفتن و مشکل و جویا شدن که چیه و چجوریه و گفتن ارجاع میدیم
چند روز بعد مشکلم به کل حل شد قطع و وصل نشد و سرعت دانلودم الان با 3 جی حدود 3 مگ در ثانیه هستش
من کاملا راضی ام از ایرانسل
شمام یه تستی کنید برید اینستاگرام و مخصوصا حساب الکترونیکی اون قسمت که برای شکایت و پیشنهاد و این چیزاست توضیح بدید ایشاالله که درست میکنن

mohebronaldo
09-08-2015, 04:21
سلام مجدد
بازم نظرمو میگم شاید مشکله کسی حل شه
منم از پر مصرفای ایرانسلم و از سال 86 مشترکه ایرانسلم و همین خط رو هم دارم
چندین بار مشکله شارژ و این مسائل داشتم که بعد از اعتراض برش گردوندن
راجع به سرعت من ساکن کرج هستم اوایل بالاهای کرج بودم مشکله خاصی اونجا نداشت ( خ مطهری) ولی چند وقت پیش اومدیم پایینه کرج ( محمد شهر)
اینجا من 4 جی ندارم 3 جی هم وقتی وصل میشدم چند بار قطع و وصل میشد ( دیتاش) و سرعت دانلود هم حدود 100 کیلو بود
از طریقه حساب ااکترونیکی و اینستاگرامه ایرانسل ( که یه ایمیل میده میگه مشکلت و با فلان شرح به این آدرس بفرست) مشکلمو گفتم فرداش تماس گرفتن و مشکل و جویا شدن که چیه و چجوریه و گفتن ارجاع میدیم
چند روز بعد مشکلم به کل حل شد قطع و وصل نشد و سرعت دانلودم الان با 3 جی حدود 3 مگ در ثانیه هستش
من کاملا راضی ام از ایرانسل
شمام یه تستی کنید برید اینستاگرام و مخصوصا حساب الکترونیکی اون قسمت که برای شکایت و پیشنهاد و این چیزاست توضیح بدید ایشاالله که درست میکنن
ما که خیلی مکاتبه کردیم اما چی درست نکردن.اون دیگه شانس شماست.بعدش اونجا هنوز پهنای باند منطقه محفوظ هست که 3 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنین.شاید جدیدن نسل سه شده اینجوریه.به زودی سرعتش افت میکنه میبینید ایرانسل جدیدن ثبات نداره

malek911
09-08-2015, 23:00
سلام.لطفا اگه کسی مودم 4g داره یه تست با cmd از سرور زیر بگیره

210.148.52.193

sammm68
10-08-2015, 11:39

210.148.52.193

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sammm68
10-08-2015, 11:40

210.148.52.193

fanoostalaei
10-08-2015, 11:44

210.148.52.193

اینترنت دانشگاه :|

C:\Users\PC-1>ping 210.148.52.193 -t

Pinging 210.148.52.193 with 32 bytes of data:
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=337ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=330ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=330ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=338ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=347ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=348ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=347ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=345ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=334ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=324ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=346ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=337ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=340ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=360ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=355ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=345ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=340ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=348ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=350ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=331ms TTL=45
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=326ms TTL=45

=========

اینترنت مخابرات تبریز :

C:\Users\GoldeN>ping 210.148.52.193 -t

Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=455ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=451ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=447ms TTL=34
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=452ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=449ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=438ms TTL=34
Request timed out.
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=446ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=442ms TTL=34
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=450ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=454ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=451ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=445ms TTL=34
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=460ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=462ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=459ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=455ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=459ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=445ms TTL=34

اینم 4G تبریز ولی بدون مودم :

C:\Users\GoldeN>ping 210.148.52.193 -t

Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=444ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=443ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=441ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=439ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=438ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=436ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=445ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=433ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=462ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=449ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=447ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=446ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=445ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=443ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=441ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=439ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=437ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=435ms TTL=37
Reply from 210.148.52.193: bytes=32 time=433ms TTL=37

========

میگم چرا پینگش نافرمه !! :n02:

naasr
10-08-2015, 16:28
ایرانسل هم خیلی باحاله الان یک هفته هست 3 جی منطقه ما قطع شده هر چه هم ایمیل زدم و تماس گرفتم هیچکاری نکردند فقط هر روز ظهر زنگ میزنن میپرسن مشکل حل شده یا نه!!!!! فکر کنم منتظرن حضرت موسی بیاد عصاش را بزنه به دکل ایرانسل تا مشکل 3 جی حل بشه والا!
اون رایتل دزد هم اینترنت را به قیمت خون باباشون حساب میکنن همراه آخر هم که کلا پوکیده

malek911
10-08-2015, 19:00
[QUOTE=fanoostalaei;8686433]اینترنت دانشگاه :|
/QUOTE]

سرور مال pes15 هستش.تاخیر تو بازی پدرمو درآورده.مال من 295 هستش ولی بازم تاخیر دارم

fanoostalaei
10-08-2015, 19:02
/QUOTE]

سرور مال pes15 هستش.تاخیر تو بازی پدرمو درآورده.مال من 295 هستش ولی بازم تاخیر دارم

- - - Updated - - -

/QUOTE]

- - - Updated - - -

/QUOTE]

خوب 300 برا گیم آنلاین خیلیه !!
به نظر من از اکانت های کاهش پینگ استفاده بکنی خیلی بهتره
البته قبلش تست کن ببین چقدر پینگ رو میاره پایین بعد

malek911
10-08-2015, 19:10
کاهش پینگ هم استفاده کردم فایده ای نداشت.نامردا بدجوری پینگ رو بردن بالا

k1ozil
10-08-2015, 20:26
کاهش پینگ هم استفاده کردم فایده ای نداشت.نامردا بدجوری پینگ رو بردن بالا
پینگ داخلیت اگه خوب باشه اکانتهای کاهش پینگ خیلی تاثیر دارن.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

sunmaster_7
11-08-2015, 03:22
دوستان متخصص و کارشناس ایا خبری از برگشتن یا برنگشتن سرویس های شبانه دارید؟؟

NetizeN
11-08-2015, 09:31
آزمون سرعت 4G ایرانسل با مودم E3372 و سرور استکهلم با سطح سیگنال 60 درصد

- - - Updated - - -

mohebronaldo
11-08-2015, 09:39
آزمون سرعت 4G ایرانسل با مودم E3372 و سرور استکهلم

- - - Updated - - -
میشه یه تست سرعت داخلی بگیرید

NetizeN
11-08-2015, 09:48
میشه یه تست سرعت داخلی بگیرید

آزمون سرعت 4G ایرانسل با مودم E3372 و چهار سرور ایرانی با سطح سیگنال 60 درصد

mohebronaldo
11-08-2015, 10:08
آزمون سرعت 4G ایرانسل با مودم E3372 و چهار سرور ایرانی با سطح سیگنال 60 درصد

کدوم شهر هستید.اونجا خوبه اما اینجا فول آنتن بزور یک مگابیت میده

MOH@ND3S
11-08-2015, 18:16
چیزی که تو خارج بهش میگن LTE :

چیزی هم که تو ایران بهش میگن LTE :

mohebronaldo
11-08-2015, 19:00
چیزی که تو خارج بهش میگن LTE :

چیزی هم که تو ایران بهش میگن LTE :

نگاه کن ایرانسل واقعا سرعتش افت کرده بعضی جاها خوبه مهندس.بعضی جاها خوبه سرعت دوستام گفتن
واقعا خارج سرعتش فرق داره با ایران از نظر پهنای باند و ثبات سرعت.اپراتور mts rus هم اسپید تستش رو دیدم

fanoostalaei
11-08-2015, 23:48
نگاه کن ایرانسل واقعا سرعتش افت کرده بعضی جاها خوبه مهندس.بعضی جاها خوبه سرعت دوستام گفتن
واقعا خارج سرعتش فرق داره با ایران از نظر پهنای باند و ثبات سرعت.اپراتور mts rus هم اسپید تستش رو دیدم
من از اولین روز تجهیز ایرانسل تومحلمون کاربر ایرانسل بودم
اوایل ۲۰ مگ سرعت رو با نسل ۳ داشتم ولی الان در بهترین حالت نزدیک ۱۰ مگه
ولی باز هم خیلی خوبه
من که راضیم[emoji170] [emoji170] [emoji170]

Edge right now:

نسل دو کیفیتش خیلی خیلی بهتر شده
اکثر اوقات من از edge استفاده میکنم تا باتری کمتریدمصرف بشه

mohebronaldo
12-08-2015, 09:32
من از اولین روز تجهیز ایرانسل تومحلمون کاربر ایرانسل بودم
اوایل ۲۰ مگ سرعت رو با نسل ۳ داشتم ولی الان در بهترین حالت نزدیک ۱۰ مگه
ولی باز هم خیلی خوبه
من که راضیم[emoji170] [emoji170] [emoji170]

Edge right now:

نسل دو کیفیتش خیلی خیلی بهتر شده
اکثر اوقات من از edge استفاده میکنم تا باتری کمتریدمصرف بشه
گفتم که بعضی جاها سرعت نسل سوم خوبه الان مثلا محل ما تا 1 مگابیت بهم سرعت میده با اسپید تست.سرعت دانلودم 56 کیلوبایت هست.سرعت نسل چهارم هم فول آنتن همین یک مگابیت هست ولی شاید یوزر واسه نسل 3 و 4 تو منطقه ما زیاد شده.من تا اون جایی که میدونم اصلا کسی تو محل ما از فورجی سردر نمیاره فقط تریجی رو میدونن چیه که اونم جدیدن سرعت افت کرده هی بهم میگن چرا.قبلا خیلی خوب بود سرعت تا 800 کیلوبایت تا 1 مگابایت بر ثانیه میرفت.ولی چی الان شده 56 کیلوبایت.نسل 4 که جدیدن تست گرفتم آپلود بهم داد 8 مگابیت.سرعت دانلود کمتر از 1 مگابیت داد

fanoostalaei
12-08-2015, 11:54
گفتم که بعضی جاها سرعت نسل سوم خوبه الان مثلا محل ما تا 1 مگابیت بهم سرعت میده با اسپید تست.سرعت دانلودم 56 کیلوبایت هست.سرعت نسل چهارم هم فول آنتن همین یک مگابیت هست ولی شاید یوزر واسه نسل 3 و 4 تو منطقه ما زیاد شده.من تا اون جایی که میدونم اصلا کسی تو محل ما از فورجی سردر نمیاره فقط تریجی رو میدونن چیه که اونم جدیدن سرعت افت کرده هی بهم میگن چرا.قبلا خیلی خوب بود سرعت تا 800 کیلوبایت تا 1 مگابایت بر ثانیه میرفت.ولی چی الان شده 56 کیلوبایت.نسل 4 که جدیدن تست گرفتم آپلود بهم داد 8 مگابیت.سرعت دانلود کمتر از 1 مگابیت داد
هر چی بدبختی تو اینترنت ایران وجود داره باعث و بانیش زیر ساخت کصافط‌‌ه[emoji23] [emoji23] [emoji23]
اگر واردات ازاد باشه ایرانسل یا بقیه شرکتها مگه مرض دارن که سرعت بالاتر ندن
از خداشونم هست
فقط اگر واردات ازاد بشه جیب بعضی حضرات خالی میمونه برا همین نمیزارن و اینترنت مفت وارداتی رو به قیمت خون باباشون و با هزار تا منت میفروشن به ملت
ولی در کل به نظرم توزیع پهنای باند ایرانسل تو شبکش نا عادلانه اس
جاهای پر تراکم باید دیتای بیشتری داشته باشه
ولی من چند جا دیدم که کمبود دیتا بیداد میکنه
از طرفی هم چون خیلی جاها دکل کافی وجود تداره ترافیک دیتا رو دکل ها بیش از خد میشه که جوابگو نیس

sammm68
12-08-2015, 12:28
4G Irancell - Tehran

Soroush-S
12-08-2015, 15:16
من یه بسته یکماهه گرفتم. میخوام یه کاری کنم که هم من استفاده کنم هم یکی از آشناها. حساب چندکاربره هم فعال کردم.حال چیکارکنم که طرف از حجم من استفاده کنه؟

Sent from my GLX phone

reza,n
12-08-2015, 16:38
سلام:
دوستان من تا حالا از اینترنت ایرانسل استفاده نکردم ولی حالا قصد دارم یه مودم سیمکارت خور بگیرم و از اینترنت 3G ایرانسل در برخی مواقع که به اینترنت منزل دسترسی ندارم روی نوت بوک و تبلتم استفاده کنم چند تا سئوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- آیا استفاده از بسته های اینرنتی ایرانسل مقرون به صرفه هست؟؟ نسبت به اینترنت ADSL
2- سرعت باز کردن صفحات و دانلود و آپلودش عموماً چقدره؟ قطعی نداره؟
3- برای استفاده در منزل کاملاً جواب میده؟ منظورم اینه که به جای اینترنت ADSL از ایرانسل استفاده کنم؟
4- در کل پیشنهاد میکنید یا نه برم یه مودم مبین نت بگیرم و از خدمات مبین نت استفاده کنم؟
ممنون میشم یه مقدار راهنمایی کنید حقیقتش همونطور که گفتم ذهنیتی نسبت به اینترنت سیم کارتی ندارم و نمیدونم واقعاً مثل اینرنت ADSL کابلی جوابگو هست یا نه.
خیلی ممنونم

alish78
12-08-2015, 17:37
سلام:
دوستان من تا حالا از اینترنت ایرانسل استفاده نکردم ولی حالا قصد دارم یه مودم سیمکارت خور بگیرم و از اینترنت 3G ایرانسل در برخی مواقع که به اینترنت منزل دسترسی ندارم روی نوت بوک و تبلتم استفاده کنم چند تا سئوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- آیا استفاده از بسته های اینرنتی ایرانسل مقرون به صرفه هست؟؟ نسبت به اینترنت ADSL
3- برای استفاده در منزل کاملاً جواب میده؟ منظورم اینه که به جای اینترنت ADSL از ایرانسل استفاده کنم؟
4- در کل پیشنهاد میکنید یا نه برم یه مودم مبین نت بگیرم و از خدمات مبین نت استفاده کنم؟
ممنون میشم یه مقدار راهنمایی کنید حقیقتش همونطور که گفتم ذهنیتی نسبت به اینترنت سیم کارتی ندارم و نمیدونم واقعاً مثل اینرنت ADSL کابلی جوابگو هست یا نه.
خیلی ممنونم

1- به هیچ وجه نسبت به ADSL مقرون به صرفه نيست
2-سرعت زير يك مگابيته (البته تو خوزستان) قطعي هم واسه من كه تا دلت بخواد داشته
3- اصلا توصيه نميكنم ، جدا از عدم پايدارى سرويساش ، قيمت نجومئ و سرعت فوق العاده پايينى داره
4-مبين نت هم اصلا توصيه نميكنم شرايطش مثل ايرانسله ، كيفيت صفر و هزينه زياد

soheilsh
13-08-2015, 09:35
سلام:
خیلی ممنونم
1- بله به صرفه تر از adsl می باشد .
سرعت روی 3g HSPA+ از ساعت 6 صبح تا 10 صبح در کرج 10 مگابیت هستش . ( تهران وضعش بهتره نسبت به کرج )
از ساعت 10 به بعد تا 22 فرداش سرعت به 5 مگابیت کاهش پیدا میکند . از 22 تا 6 صبح هم به 2-3 مگابیت
2-قطعی به هیچ عنوان نداره ، سرعت اپلود 2 مگابیت هستش روی 3g سرعت صفجه باز کردن هم عالیه هیچ تفاوتی با adsl ندارد .
3-بله جای adsl رو میگیرد .
4-تا وقتی تکتولوژی جدید 3G-4G هستش کسی سراغ wimax نمیرود .
3g -4g سیار هستند و همه جا قابل جابجایی ...
کیفیت خطوط خوب هستش اما جای پیشرفت زیادی داره .
الان بسته یک ساله ایرانسل 42 هزارتومانه که میشه ماهی 1 گیگ ماهی 3500 تومن !! کجا شرکت های adsl همچین تعرفه ای ارائه می کنند ؟
یا حتی حجم های بیشترش هم با صرفه تره من بیشتر استفادم در جاده مخصوص و جاده قدیمه ، کل مسیر بدون هیچ قطعی ایرانسل شبکش برقراره و اینترنت با کیفیت هستش .

koroshn123
13-08-2015, 11:41
سلام:
خیلی ممنونم

سلام عزیزجان . قطعا ایرانسل به صرفه تر هست. من یوسف آباد تهرانم. اینجا با دوخط آنتن هات اسپات می زنم سرعت دانلودم سرشب ها حداقل 800 کیلوبایته هیچ مشکلی هم ندارم به راحتی اسکایپ تماس تصویری چندساعت استفاده میکنم بدون حتی یک لحظه قطعی. سرعت دانلود عالی . پیج هم میزنم باز میشه. تازه اینا 3جی هست قطعا 4جی بهتره که البته همین 3جی کاملا کارمو راه میندازه. تعرفه هاشم مخصوصا بلندمدتش کاملا به صرفه است . شما هیج adsl پیدا نمیکنی 6 ماهه 30 گیگ بده 60 تومن یا یک ساله 100 گیگ رو بده 175 تومن!! هیچ جا میتونی جستجو کنی. فقط مطمئن بشید خونتون تحت پوشش خوبی باشه و بار ترافیک هم زیاد نباشه . این دومورد مهم اگر برقرار باشه دیگه باقی قضیه حله.
موفق باشی:n01:

rezaei73
13-08-2015, 12:24
یزد سرور داخلی
:n19:

mohebronaldo
13-08-2015, 12:32
یزد سرور داخلی
:n19:
4G هست دیگه سرعت خوبه اونجا

rezaei73
13-08-2015, 14:03
4G هست دیگه سرعت خوبه اونجا
آره 4 جی هست فقط موقع تماس مشکل داره یعنی وقتی کسی میخواد باهام تماس بگیره یا اشغال میزنه یا خطا در اتصال یا در دسترس نمیباشد
کسی میدونه دلیلش چیه؟:n03:

MOH@ND3S
13-08-2015, 14:13
آره 4 جی هست فقط موقع تماس مشکل داره یعنی وقتی کسی میخواد باهام تماس بگیره یا اشغال میزنه یا خطا در اتصال یا در دسترس نمیباشد

بارها توی فروم گفته شده که LTE در ایران فعلا قابلیت Voice نداره و حتما باید تنظیمات شبکه اتوماتیک باشه تا موقع تماس سوییچ بشه روی 3G.

Viren
13-08-2015, 15:46
3g ایرانسل در طول روز رسما دایال آپه...
2 شب به بعد خوب میشه!!

mohebronaldo
13-08-2015, 18:00
مهندس ما در چند صفحه قبل گفته ایرانسل فعلا قابلیت رو نذاشته

mohebronaldo
13-08-2015, 18:01
3g ایرانسل در طول روز رسما دایال آپه...
2 شب به بعد خوب میشه!!
کمبودی پهنای باند.افرایش یوزر دیگه همینه

m2music
13-08-2015, 23:21
شهرهای تحت پوشش ایرانسل بیشتر شدن و لیستش اپدیت شده. در استان لرستان شهرهای نوراباد ، کوهدشت و الشتر و الیگودرز اضافه شدن ولی خبری از شهر بروجرد نیست...

vahooli
14-08-2015, 16:24
اشتباه ایرانسل پوشش سراسری و هر شهرستانی با جمعیت کمه ! که جز کندی پوشش شهرهای بزرگ و کمبود پهنا باند و مشکلات مالی هیچ عایدی نداشته

alish78
14-08-2015, 16:35
اشتباه ایرانسل پوشش سراسری و هر شهرستانی با جمعیت کمه ! که جز کندی پوشش شهرهای بزرگ و کمبود پهنا باند و مشکلات مالی هیچ عایدی نداشته
یعنی چی اخه؟
این حرف شما توهین به ما ساکنین شهر های کم جمعیته.مگه ما آدم نیستیم؟
این وظیفه ایرانسل هست که تمامی شهر ها رو با سرعت مناسب پوشش کامل بده
حالا سرعت پایینه ما مقصریم؟

vahooli
14-08-2015, 16:51
وقتی ایرانسل تواناییشو نداره به نظرت باید سرویسی بده با کیفیت کم ؟

alish78
14-08-2015, 17:00
وقتی ایرانسل تواناییشو نداره به نظرت باید سرویسی بده با کیفیت کم ؟
خب پس این دیگه تقصیر ما نیست
تقصیر خود شرکت هست که پهنای باندشو کامل نمیکنه

m2music
14-08-2015, 17:08
دوست شهر بروجرد جمعیتی حدود 300 هزار نفر داره و دومین شهر پرجمعیت لرستان هست و یکی از شهرهای قدیمی کشور هست و بزرگان زیادی هم داره و داشته. رایتل که الان چند ساله و همراه اولم از پارسال مهر ماه این شهر رو زیر پوشش برده و فقط ایرانول مونده ..
دورود که جمعیت کمی داره خیلی وقته تحت پوشش 3g ایرانسل هست..
جوری که شما میگید بقیه مردم ایران بجز چند کلان شهر باید برن بمیرن.:n28:

alex_pk
14-08-2015, 17:45
دوست شهر بروجرد جمعیتی حدود 300 هزار نفر داره و دومین شهر پرجمعیت لرستان هست و یکی از شهرهای قدیمی کشور هست و بزرگان زیادی هم داره و داشته. رایتل که الان چند ساله و همراه اولم از پارسال مهر ماه این شهر رو زیر پوشش برده و فقط ایرانول مونده ..
دورود که جمعیت کمی داره خیلی وقته تحت پوشش 3g ایرانسل هست..
جوری که شما میگید بقیه مردم ایران بجز چند کلان شهر باید برن بمیرن.:n28:

فکر میکنم منظور دوستمون این بود که تا زمانی که به یک ثبات در ارائه خدمات نرسیدن لزومی نداره سرویس رو به شکل فعلی و کاملا غیر استیبل وارد شهر های دیگه کنن.
من راضی بودم اگر از یه شهر غیر پایتخت هم شروع میکردن منتها خدمات کامل ارائه میدادن و بعد میرفتن سراغ شهر بعدی
و این رو هم باید قبول کنیم شهری که جمعیت و بالطبع مشترک بیشتری داشته باشه ، برای شرکتی که 99 درصد دنبال منفعته ، صرفه اقتصادی بیشتری داره و براشون قابل قبول تره.

m2music
14-08-2015, 17:53
دوست عزیز مشکل پهنای باند و سرعت از جای دیگه هست که همه میدونن و به تعداد شهرها و جمعیت ربطی نداره. وقتی وزیر رو میبرن مجلس به خاطر سرعت اینترنت نباید توی این کشور هیچ امیدی داشت و بحث های بیهوده کرد.:n03:

fanoostalaei
14-08-2015, 18:22
اینترنت پر سرعت تو این زمونه حق مسلم همه اس !! حالا فرقی نمیکنه جه تو دهات باشه چه تو کلان شهر !! چه بسا مردمی که از همین کلان شهر ها رفتن تو شهر های کوچیک زندگی میکنن و...
مشکلات پهنای باند تو ایران مربوط به یکی دو سال اخیر نیس !! از اول بوده و خواهد بود !!
نمیشه با این حرف ها اصل مطلب رو انکار کرد و گفت که ایرانسل و یا هر اپراتور دیگه ای شهر های دیگه رو زیر پوشش نبره !!
همون طور که قبلا گفتم کنترل منحصر به فرد ترافیک دیتای ایران دست شرکت زیر ساخته !! و تا وقتی این انحصار مسخره پابرجا باشه اینترنت ایران جز انترنتی بیش نخواهد بود !!
وزارت ارتباطات کم سودی برا دولت نداره !!
شما فکر کن !! دیتای مفت وارد کنی و بعد به قیمت خون بابات بفروشی به ملت !! کدوم دولتی میاد از همچین سود کلان خودش دست برداره ؟:n02: خدایی خود شما بودی قید همچین سود کلانی رو میزدی؟:n02::n02::n02::n02:

masooumi
14-08-2015, 18:34

به نظر من این مزیت ایرانسل هست که داره همه شهرستان ها را زیر پوشش می بره و تکنولوژی رو توی کل شهر ها عمومی می کنه. اتفاقا توی اکثر شهرستان ها با همون 3g هم سرعت بسیار خوب و عالی هست و فقط مشکل کمبود پهنای باند در شهرهایی مثل مشهد روی 3g خودشو نشون میده که باز فعلا در شبکه 4g وضعیت خیلی بهتره

alish78
14-08-2015, 19:08
به نظر من این مزیت ایرانسل هست که داره همه شهرستان ها را زیر پوشش می بره و تکنولوژی رو توی کل شهر ها عمومی می کنه. اتفاقا توی اکثر شهرستان ها با همون 3g هم سرعت بسیار خوب و عالی هست و فقط مشکل کمبود پهنای باند در شهرهایی مثل مشهد روی 3g خودشو نشون میده که باز فعلا در شبکه 4g وضعیت خیلی بهتره
برادر من سرعت خوب کجا بود؟
همین الان توی خرمشهر اینترنت نسل چهار تو رویایی ترین شرایط بیشتر از چهار مگ سرعت نداره نسل سه هم که...
این کجاش بسیار خوب و عالیه؟

anti-military
14-08-2015, 20:25
من ماهی 30 گیگ مصرف میکنم. به نظرتون بهترین بسته مصرفی چیه که به صرفه باشه؟
تنوع بسته ها خیلی کمه

ak313
14-08-2015, 20:34
4g
تست داخلی

تست خارجی هم تا 4 مگ دانلود رفت توی آپلود ارور داد و قطع شد

MOH@ND3S
14-08-2015, 20:59
بعد از 1 هفته پیگیری که کردم با ایرانسل بلاخره مشکل منطقه ما درست شد روی 3G..اما 4G هنوز گفتن رسیدگی نکردن بهش و سرعت زیر 1 مگ هست.

منطقه 22 تهران شهرک گلستان

پست های قبلی منو دیده باشید 3G زیر 256 کیلوبیت بود سرعتش و شبا به زور روی 2 مگ بود! اما الان همونطور که میبینید خیلی خوب شده و بیشتر از 10 مگ هم میره بعضی اوقات. توی این 1.5 هفته که داشتن پیگیری میکردن 3-4 دفعه با من تماس گرفتن و وضعیت رو جویا شدن که گفتم همچنان مشکل هست و بعد 1 هفته دیدم برگشت به حالت 3-4 ماه پیش تقریبا.

دوستانی که مشکلات اینچنینی دارن به آدرس SM@mtnirancell.ir ایمیل بزنن و مشکل رو دقیق اعلام کنن .. حتما بهش رسیدگی میشه.

در آخر متن، آدرس منزل یا محلی که مشکل دارید ( اگر کل شهرتون هست ذکر کنید که مشکل در کل شهر هست ) + شماره همراه + شماره تلفن ثابت یا همراه دیگه برای پیگیری های بعدی + آی دی اینستاگرام ( در صورت داشتن آی دی ) اضافه کنید.

موفق باشید.

mohebronaldo
14-08-2015, 21:46
ایرانسل بیشتر جاها پوشش داره ولی مشکل مالی نداره بیشتر جاها تجهیزه به نسل 3

mohebronaldo
14-08-2015, 21:50
بعد از 1 هفته پیگیری که کردم با ایرانسل بلاخره مشکل منطقه ما درست شد روی 3G..اما 4G هنوز گفتن رسیدگی نکردن بهش و سرعت زیر 1 مگ هست.

پست های قبلی منو دیده باشید 3G زیر 256 کیلوبیت بود سرعتش و شبا به زور روی 2 مگ بود! اما الان همونطور که میبینید خیلی خوب شده و بیشتر از 10 مگ هم میره بعضی اوقات. توی این 1.5 هفته که داشتن پیگیری میکردن 3-4 دفعه با من تماس گرفتن و وضعیت رو جویا شدن که گفتم همچنان مشکل هست و بعد 1 هفته دیدم برگشت به حالت 3-4 ماه پیش تقریبا.

دوستانی که مشکلات اینچنینی دارن به آدرس SM@mtnirancell.ir ایمیل بزنن و مشکل رو دقیق اعلام کنن .. حتما بهش رسیدگی میشه.

در آخر متن، آدرس منزل یا محلی که مشکل دارید ( اگر کل شهرتون هست ذکر کنید که مشکل در کل شهر هست ) + شماره همراه + شماره تلفن ثابت یا همراه دیگه برای پیگیری های بعدی + آی دی اینستاگرام ( در صورت داشتن آی دی ) اضافه کنید.

موفق باشید.
آره واقعا تغییر رو دیدم.یدفعه اینجوری میشه آدم میمونه توش.به نظر شما چی کار کردن سرعت خوب شد اینقدر
بعدش من چند باره به همین آدرس ایمیل دادم و گفتن پیگیری میشه اما الان 2 هفته بیشتر شده هیچ تغییری نکرده.مشکل من ضعیف بودن آنتن نسل 4 بود
مهندس جان با همون شماره رند شرکت با شما تماس گرفتند دیگه

MOH@ND3S
14-08-2015, 22:16
آره واقعا تغییر رو دیدم.یدفعه اینجوری میشه آدم میمونه توش.به نظر شما چی کار کردن سرعت خوب شد اینقدر
بعدش من چند باره به همین آدرس ایمیل دادم و گفتن پیگیری میشه اما الان 2 هفته بیشتر شده هیچ تغییری نکرده.مشکل من ضعیف بودن آنتن نسل 4 بود
مهندس جان با همون شماره رند شرکت با شما تماس گرفتند دیگه
روی نسل 4 داستان فرق داره پیگیریاش زمان میبره..ولی نسل 3 رو خیلی سریع تر درستش میکنن..شبکه ایرانسل و همراه اول حالا حالاها زمان میبره تا کامل تیون بشه..بخاطر همینه که خیلی جاها با بالا رفتن ظرفیت شبکه همه چی به هم میریزه که با اپتیمایز کردن شبکه تو دراز مدت وضعیت مطلوب میشه که خب بخشی ازین کار همین اعلام وضعیت توسط مشترکین هست.

mohebronaldo
14-08-2015, 22:25
روی نسل 4 داستان فرق داره پیگیریاش زمان میبره..ولی نسل 3 رو خیلی سریع تر درستش میکنن..شبکه ایرانسل و همراه اول حالا حالاها زمان میبره تا کامل تیون بشه..بخاطر همینه که خیلی جاها با بالا رفتن ظرفیت شبکه همه چی به هم میریزه که با اپتیمایز کردن شبکه تو دراز مدت وضعیت مطلوب میشه که خب بخشی ازین کار همین اعلام وضعیت توسط مشترکین هست.
همراه اول که واقعا شورشو در آورده بالای 5 بار شکایت کردم هنوز درست نکردن فقط منطقه ما مشکل آنتن دهی نسل 3 داره اصلا هم به روی خودشون نمیارن بابا

anti-military
14-08-2015, 22:31
4g
تست داخلی

تست خارجی هم تا 4 مگ دانلود رفت توی آپلود ارور داد و قطع شد

کدوم محله هستی؟
موقع دانلود تا چند مگ میگیری؟

mohebronaldo
14-08-2015, 22:32
بهم زنگ زدن گفتن حل شده مشکل .گفتم نه بدتر شده.گفتن شما باید صبر کنی تا همکاران بیان
الان باور میکنی 3 ماه شده هیچی به هیچی.خسته شدم دیگه اینقدر باهاشون حرف زدم هی میگن میایم ولی نمیان

and-roid2
14-08-2015, 22:38

موفق باشید.

شما واقعا خیلی خوش شانس بودی که برات درست کردن.
من از هر روشی که شما فکرشو بکنی پیگیر مشکلم بودم...اما ایرانسل پیگیر نبود...
چندین ماه هر چی پیگیری کردم نتیجه ای نداشت جز این:

دوبار کارشناس منزلمون اومد و اونا هم مشکلمو تایید کردن. در اخر ایرانسل گفت مشکلی نداریم
منم دیگه بیخیال ایرانسل شدم.:n21:

MOH@ND3S
14-08-2015, 22:55
شما واقعا خیلی خوش شانس بودی که برات درست کردن.
من از هر روشی که شما فکرشو بکنی پیگیر مشکلم بودم...اما ایرانسل پیگیر نبود...
چندین ماه هر چی پیگیری کردم نتیجه ای نداشت جز این:

دوبار کارشناس منزلمون اومد و اونا هم مشکلمو تایید کردن. در اخر ایرانسل گفت مشکلی نداریم
منم دیگه بیخیال ایرانسل شدم.:n21:
شما ایمیل به sm ارسال کردید یا نه فقط از 195؟

mohebronaldo
14-08-2015, 22:59
مهندس عزیز من که این همه پیگیر قضیه شدم هیچی نشد
دیگه دست کشیدم موندم ببینم چی میشه

and-roid2
14-08-2015, 23:18
شما ایمیل به sm ارسال کردید یا نه فقط از 195؟

بله.6-7 ماه پیش ارسال کردم هیچی نشد.
هر سری تو پیج اینستگرام ایرانسل گفتم مشکلم برطرف نشد گفتن در حال پیگیریه.ولی خبری نبود جز بدتر شدن

این مسئول شکایات ایرانسل هم خیلی باحال بود.هر چی سعی کردم بهش بفهمونم مشکل داریم یه بهونه درمیاورد.بهش میگفتم داخل منزل سیگنال نسل 3 و 4 ضعیفه و انتن 3G میپره میگفت الان چطوری دارید باهام صحبت میکنید؟!
میگفتم این نسل 2 هست که دارم صحبت میکنم! بازم بهونه های خودشو تکرار میکرد......

mohebronaldo
14-08-2015, 23:24
بله.6-7 ماه پیش ارسال کردم هیچی نشد.
هر سری تو پیج اینستگرام ایرانسل گفتم مشکلم برطرف نشد گفتن در حال پیگیریه.ولی خبری نبود جز بدتر شدن

این مسئول شکایات ایرانسل هم خیلی باحال بود.هر چی سعی کردم بهش بفهمونم مشکل داریم یه بهونه درمیاورد.بهش میگفتم داخل منزل سیگنال نسل 3 و 4 ضعیفه و انتن 3G میپره میگفت الان چطوری دارید باهام صحبت میکنید؟!
میگفتم این نسل 2 هست که دارم صحبت میکنم! بازم بهونه های خودشو تکرار میکرد......
منطقه ما مشکل سیگنال نسل 4 داره مثل شما گفتن به من در حال پیگیری هست ولی نه هیچی نمیشه

and-roid2
14-08-2015, 23:27
منطقه ما مشکل سیگنال نسل 4 داره مثل شما گفتن به من در حال پیگیری هست ولی نه هیچی نمیشه

نسل 4 رو یه بار هم نشد زنگ بزنن پیگیری کنن(در صورتی که بهشون گفته بودم مشکل نسل 4 رو برام پیگیری کنن)
نسل 3 که زنگ میزدن حرف الکی میزدن.

mohebronaldo
14-08-2015, 23:53
نسل 4 رو یه بار هم نشد زنگ بزنن پیگیری کنن(در صورتی که بهشون گفته بودم مشکل نسل 4 رو برام پیگیری کنن)
نسل 3 که زنگ میزدن حرف الکی میزدن.
نمیدونم چرا سختیشون میگیره پیگیری کنن مشکل رو

p30ex2
15-08-2015, 00:08
یه دو سه بار از رو پستت بخون

bardia-vr
15-08-2015, 00:14
منطقه ما مشکل نسل دو داره و عدم. آنتن دهی،

Behzad83
15-08-2015, 01:40
آقا تو این مملکت پول هست، پهنای باند هست، همه چی هست.
مخابرات و دولت و ایرانسل و .... اراده بکنن میتونن اینترنت بالای 10مگ با کمترین قیمت به تمام نقاط ایران بدن.
اما مشکل کجاست؟
همه میدونن. یه بچه 7ساله هم میدونه مشکل از کجاست. آقا میخوان همتون رو بفرستن بهشت! باید خوشحال باشید! اونوقت میایید اینجا هی نق میزنید؟!
باید مثل کره شمالی و کوبا بشید تا قدر عافیت رو بدونید؟!

alireza3dshadow
15-08-2015, 02:46
تست حوالی شهر رشت نزدیک خمام

3g

edge ایرانسل دیگه خیال راحت دیتا موبایل رو 2g قرار میدم روشن میگذارم برای دریافت پیغام از وایبر و تلگرام

من خیلی راضیم از کیفیت ایرانسل و پوشش به این گستردگی فقط خیلی شاکیم از قیمت بسته های جدید اینترنتش حداقل شبانه رو حذف نمیکرد!!

fanoostalaei
15-08-2015, 09:16

3g

edge ایرانسل دیگه خیال راحت دیتا موبایل رو 2g قرار میدم روشن میگذارم برای دریافت پیغام از وایبر و تلگرام

من خیلی راضیم از کیفیت ایرانسل و پوشش به این گستردگی فقط خیلی شاکیم از قیمت بسته های جدید اینترنتش حداقل شبانه رو حذف نمیکرد!!

کیفیت اج براتون فوق العاده اس !! برا من هم اینطوریه !! با وجور نسل 2 به این خوبی من اصلا دلم نمیاد بذارم رو نسل 3 که باطری الکی الکی هدر بره :n02:

vahooli
15-08-2015, 12:23

بله نسل دو عالیه!!!

mohebronaldo
15-08-2015, 12:27

3g

برار چطوری سرور مونیخ رو انتخاب کردی
واسه من تو اسپید تست این رو نداره
شما کجای رشت هستید برار

mohebronaldo
15-08-2015, 12:28

3g

میدونی چرا اونور سرعت خوبه.چون اصلا کسی از نت ایرانسل استفاده نمیکنن همه وای فای دارن استفاده میکنن کافه زیاده اونور
خود خمام تریجی نداره.شما دقیقا کجا تست کردی همشهری

mohebronaldo
15-08-2015, 12:31

بله نسل دو عالیه!!!
باور میکنید دوست عزیز من اصلا از نسل 3 استفاده نمیکنم
سرعت نسل 2 تا 31 کیلوبایت میره راحت.افت نداره اصلا.من راحتم با نسل 2

alireza3dshadow
15-08-2015, 16:52
میدونی چرا اونور سرعت خوبه.چون اصلا کسی از نت ایرانسل استفاده نمیکنن همه وای فای دارن استفاده میکنن کافه زیاده اونور
خود خمام تریجی نداره.شما دقیقا کجا تست کردی همشهری

سلام
من پارسال دانشجو بودم تو رشت منطقه لاکان اون موقع رایتل داشتم که دهن مارو صاف کرد همش قطع کامل داشت کانکشن رفتم رو ایرانسل بالاخره هرچی باشه یه نت ذغالی تحویلت میده
دیشب با دوسانم بودیم از رشت اومده بودیم بیرون نرسیده به کمربندی تست کردم رفتیم تو خمام اتومات شد 2g
سرعت از تهران بودم بهتر بود سیگنال آن چنانی هم نبود فکر کنم 3 تا آنتن پر بود شبکه 2g ایرانسل خیلی استیبل شده قبلا اصلا کانکت نمیشد

masooumi
15-08-2015, 18:33
برادر من سرعت خوب کجا بود؟
همین الان توی خرمشهر اینترنت نسل چهار تو رویایی ترین شرایط بیشتر از چهار مگ سرعت نداره نسل سه هم که...
این کجاش بسیار خوب و عالیه؟

ببین دوست عزیز ، من دانلودر نیستم . من به خاطر کارم نیاز دارم که همه جا به اینترنت دسترسی داشته باشم . قبلا مجبور به استفاده از رایتل بودم ولی خیلی از اوقات و در جاهای مختلف کلا یا خیلی کند بود یا کلا دسترسی به اینترنت نداشتم روی رایتل ولی حداقل از یک سال پیش تا الان که ایرانسل اومده من در کل شهر مشهد مداوم به اینترنت دسترسی دارم (بیش از 90% مواقع با نسل چهار) به سرعت رضایت بخش و جایی نشده که لنگ بمونم. از طرفی در ماموریت هایی که در سطح استان دارم هم در شهرهای فریمان ، تربت جام ، نیشابور و کاشمر و ... هم از ایننترنت نسل سوم ایرانسل استفاده کردم و اون هم قابل قبول است.

یک نکته هم در نظر بگیرید که نسل سوم در شهرهای بزرگ اصلا پاسخگو نیست و تقریبا قابل استفاده نیست!

alemoazezo
15-08-2015, 19:26
3G ایرانسل - آبادان

هی نشستم میگم خدا این همه میخوام عکس بفرستم تو واتس اپ نمیره ... یه تست گرفتم .. سرعت آپلود برق از سرم پروند :n19::n04:

دوستان فریب تبلیغات پر زرق و برق این شرکت کلاه بردار رو نخورید . اگه یادتون باشه تا قبل از دریافت مجوز نسل سوم و چهارم توی تبلیغات تلوزیونیش یه ماشین فرمول یک نشون میداد :n38: یعنی اینترنت edge ایرانسل نهایت سرعت رو داره

mohebronaldo
15-08-2015, 20:39
3G ایرانسل - آبادان

هی نشستم میگم خدا این همه میخوام عکس بفرستم تو واتس اپ نمیره ... یه تست گرفتم .. سرعت آپلود برق از سرم پروند :n19::n04:

دوستان فریب تبلیغات پر زرق و برق این شرکت کلاه بردار رو نخورید . اگه یادتون باشه تا قبل از دریافت مجوز نسل سوم و چهارم توی تبلیغات تلوزیونیش یه ماشین فرمول یک نشون میداد :n38: یعنی اینترنت edge ایرانسل نهایت سرعت رو داره

الان دارم با سرعت 32 کیلوبایت با ادج ایرانسل دانلود میکنم منطقه ما سرعتش خوبه جاهایی که خلوته خوبه

mohebronaldo
15-08-2015, 20:42
سلام
من پارسال دانشجو بودم تو رشت منطقه لاکان اون موقع رایتل داشتم که دهن مارو صاف کرد همش قطع کامل داشت کانکشن رفتم رو ایرانسل بالاخره هرچی باشه یه نت ذغالی تحویلت میده
دیشب با دوسانم بودیم از رشت اومده بودیم بیرون نرسیده به کمربندی تست کردم رفتیم تو خمام اتومات شد 2g
سرعت از تهران بودم بهتر بود سیگنال آن چنانی هم نبود فکر کنم 3 تا آنتن پر بود شبکه 2g ایرانسل خیلی استیبل شده قبلا اصلا کانکت نمیشد
تو منطقه ما رایتل آنتن قطع و وصل میشد چند بار زنگ زدم درست کردن

ak313
15-08-2015, 21:44
تفاوت را حس کنیم
4 جی
خارجی
داخلی

mohebronaldo
15-08-2015, 21:48
تفاوت را حس کنیم
4 جی
خارجی
داخلی
بیشتر دوستان از فورجی راضی نیستن
من موندم چی بگم

bardia-vr
15-08-2015, 22:10
بیشتر دوستان از فورجی راضی نیستن
من موندم چی بگم
ایرانسل فقط در جاهایی که خلوت باشه خوبه ،در کل ثبات رایتل بهتره

mohebronaldo
15-08-2015, 22:17
ایرانسل فقط در جاهایی که خلوت باشه خوبه ،در کل ثبات رایتل بهتره
آره الان منطقه ما رو نسل 2 خیلی خوبه سرعتش 32 هست اما نسل 3 در حد 50 کیلوبایت هست

SA.JJ.AD
16-08-2015, 20:21
گیلان - رشت - 3G - لازم به ذکره گوشی که ازش به عنوان مودم استفاده میکنم از H+ پشتیبانی نمیکنه و H معمولیه با کیفیت سیگنال -75 :)

یه بسته هایی برا دانلود شبانه مثه قبل موجود بود تو این آشفته بازار اوضاع اینترنت ، راضی بودیم به همین:n27:

mohebronaldo
16-08-2015, 21:54
گیلان - رشت - 3G - لازم به ذکره گوشی که ازش به عنوان مودم استفاده میکنم از H+ پشتیبانی نمیکنه و H معمولیه با کیفیت سیگنال -75 :)

یه بسته هایی برا دانلود شبانه مثه قبل موجود بود تو این آشفته بازار اوضاع اینترنت ، راضی بودیم به همین:n27:
برار کجای رشت تست گرفتی.اینجا کمتر از 1 مگابیت میده

meshkiposh2200
17-08-2015, 00:55
دوستان عزیزی که از سرعت پایین گلایه میکنید باور کنید ایرانسل از شما مشتاقتره تا هر چه زودتر سرعت هر چه بالاتر توی همه ی مناطق ارائه بده هالا اگه اینطوری نیس یا دلایل فنی داره یا مسائلی که ما ازش بیخبریم.بیشترین سود سرعت بالا واسه ی خود شرکت هست و بس.

SAeedBaa
17-08-2015, 16:41
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات باز هم در پاسخ به یکی از کابران فضای مجازی از پاسخ طفره رفت و به قولی دوستان مجازی‌اش را پیچاند.
محمود واعظی در شبکه اجتماعی خود پستی را به اشتراک گذاشته و در آن به سفر خراسان شمالی که روزهای آخر هفته گذشته انجام شد، اشاره کرده است.
وزیر ارتباطات افتتاح پروژه فیبرنوری شیروان، فاروج و بجنورد و بررسی طرح‌ها و پروژه‌های دیگر این استان را از اهم برنامه‌های این سفر دانست و ابراز کرد: یکی از دستاوردهای این سفر تشکیل کمیته مشترک بین وزارت ارتباطات و استانداری خراسان شمالی بود که این کمیته وظیفه پیگیری تولید محتوای بومی، تکمیل - توسعه دولت الکترونیک، ایجاد زمینه‌های کسب‌وکار و اشتغال در حوزه ICT را بر عهده دارد.
وی افزود: همچنین به منظور تکمیل و توسعه خدمات مربوط به نسل سوم و چهارم تلفن همراه در این استان و پوشش کامل تلفن همراه، تصمیم به نصب و راه‌اندازی تجهیزات جدید مخابراتی گرفته شد. در این سفر موضوع دیتاسنتر استان و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان حوزه ICT نیز مورد پیگیری جدی قرار گرفت.
برخی کابران فضای مجازی زیر این پست، اینگونه نوشته‌اند:

• سلام از گزارش‌تان متشکرم؛ خواهش می‌کنم بخش خصوصی را بیشتر دخالت بدهید تا سرعت پیشرفت سریع‌تر شود.

• اگر واقعا به فکر مردم هستید اینترنت را روی خطوط ADSL نامحدود کنید تا این بحث حجم دزدی‌ها پیش نیاید؛ چرا اینترنت را حجمی کردید؟ وزیر یک کاری کنید.

• یه چیز جالب؛ من اینترنت 512 مبین نت 5 گیگ را توانستم در 9 روز تمام کنم. البته این موضوع را سایت مبین‌نت رد کرده ولی چیزی که توی لپ‌تاپ و گوشی بنده ذخیره شده چیز دیگری است. ظاهرا باید هارد لپ‌تاپم و رم گوشیم را عوض کنم احتمالا مشکل از اینها باشد. مبین نت که دروغ نمی‌گوید زیرا آقای واعظی نظارت می‌کند.

• من نمی‌فهمم اگر شما واقعا تلاش می‌کنید پس چرا اوضاع اینترنت در عوض پیشرفت و بهبود، روز به روز بدتر و بدتر می‌شود؟! حالا اگر در یک سطح متوقف می‌ماند و علی‌رغم کوشش‌های شما پیشرفتی حاصل نمی‌شد باز تا یک حدی قابل قبول بود ولی برای همه کاربران اینترنت ایران مشخص است که اینترنت چهار نعل به سوی پسرفت می‌تازد.

• آقای واعظی خداوکیلی به خودتان از 1 تا 10 چه نمره‌ای می‌دهید؟

• آقای واعظی همینطور که شما به امور وزارت رسیدگی می‌کنید و در جهت افزایش پهنای باند اقدام‌هایی انجام دادید، از یکسری موارد هم نباید غافل شوید. آن هم اینکه الان نزدیک به 5 ماه است خطوط ADSL نوسان و اختلال شدید دارد و رفع نمی‌شود. پهنای باند بین‌الملل اصلا کافی نیست و ارتباط با خیلی از سرورهای خارج از ایران مشکل دارد. قیمت تعیین شده توسط دولت برای پهنای باند بسیار گران است که این خودش معضلات دیگری مثل دستکاری کردن حجم اینترنت کاربر توسط بعضی شرکت‌ها و بی‌کیفیت بودن خدمات شرکت‌های ارایه دهنده اینترنت را باعث می‌شود.

• چرا باید تاخیر حدود 400 میلی ثانیه‌ای و گاهی تا 900 میلی ثانیه داشته باشیم و 15 تا 30 درصد از پکت‌های ارسالی به سرورهای خارجی و حدود 5 تا 15 درصد پکت‌های دریافتی از همان سرور خارجی به داخل نرسد؟! هیچ کسی پاسخگو و پیگیر این مشکلات نیست؟

• این سفرها کار بیهوده‌ای هست زیرا خیلی از مشکلات ریز و درشت باز هم باقی می‌مانند. در گیلان خیلی از شرکت‌های بزرگ اینترنتی فقط تو محدوده شهر رشت اینترنت ارایه می‌دهند مثل شاتل و آسیاتک. چند تا شرکت‌ هم داخل استان فعال هستند که سرعت‌هاشون خیلی ضعیف است. پوشش تلفن ثابت مخابرات بد است و امکاناتش کافی نیست. خطوط تلفن ثابت هم در گیلان خیلی نویز دارد.

• آقای واعظی مشکل پورت UDP همچنان وجود دارد و کار گیمرها کلا تعطیل شده است. لطفا پیگیری کنید بنده چندین بار قبلا هم کامنت گذاشتم ولی متاسفانه جواب ندادید. مشکل سراسری هست و بنده موضوع را در سرویس شرکت‌های پارس‌آنلاین، شاتل و های‌وب هم تست کردم و هر سه مشکل UDP را داشتند و شک ندارم بقیه هم همین مشکل را دارند. بنده این سه ISP را از تهران (مرکز مخابراتی شهید باهنر) امتحان کردم که مشکل اختلال پورت UDP را دارند. شش ماه گذشته و مشکل هنوز پا برجاست.

• با وجود این شرایط داخلی اینترنت چرا مردم نباید از اوترنت آمریکا استفاده کنند؟! مردم ایران مجبور خواهند بود برای رفع نیاز خودشان به دشمن روی بیارند. کشور همیشه به خاطر سیاست‌گذاری‌های غلط مسئولان ضربه می‌خورد.

• من که آخر نفهمیدم کار این وزیر چیه؟! می‌گوییم سرعت اینترنت پایین است در جواب می‌گویند به وزرات ما ربطی ندارد! می‌گوییم چرا فیلتر می‌کنید باز می‌گویند به وزارت ما ربطی ندارد! پس چه چیز به شما ربط دارد آقای وزیر؟ می‌شود در دو سطر توضیح بدهید؟
پاسخ عجیب وزیر ارتباطات: با سلام؛ منظور این بود که ما در خصوص اختصاص پهنای باند به شرکت‌های خصوصی ارائه دهنده خدمات اینترنتی مشکلی نداریم و شرکت‌های خصوصی مذکور بایستی کیفیت خود را افزایش دهند که آن هم از طرف سازمان تنظیم مقررات در حال نظارت و بررسی است.

به گزارش تسنیم این اولین باری نیست که پاسخ وزیر ارتباطات به کاربران فضای مجازی کمی مبهم و البته بی‌راه به نظر می‌رسد بلکه در گذشته نیز این اتفاق افتاده و نمونه اخیر آن در واکنش به اعتراض یکی از کاربران برای فیلتر شدن شبکه پیام رسان موبایلی نیمباز بود که وزیر در جواب به سایت ایرانی نیمباز اشاره کرده و گفته بود که این سایت فیلتر نیست!

ak313
17-08-2015, 17:24
4 جی ایرانسل داخلی
خارجی
وضعیت سیگنال

Click here to view the original image of 710x392px.

پینگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saeeddeeas
17-08-2015, 23:23
درود
بعد دو ماه اومدم هنوز شهرمون تریجی نداره:n10: ایرانسل ترکیده چی شده یکی توضیحی بده کلا دو ماه بی خبر بودم:n36:

mohebronaldo
18-08-2015, 00:02
4 جی ایرانسل داخلی
خارجی
وضعیت سیگنال

Click here to view the original image of 710x392px.

پینگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت خوبی به شما میده دوست عزیز سیگنالتون هم خوبه کدوم شهر هستید

ak313
18-08-2015, 09:43

قم
با وجود همه این اوصاف بنده راضی نیستم چون شبها تک کانکشنش یک مگ هم نمیده همون مشکل همیشگی کمبود پهنای باند خارجی. البته تایم خلوت خوبه

- - - Updated - - -

قم
با وجود همه این اوصاف بنده راضی نیستم چون شبها تک کانکشنش یک مگ هم نمیده همون مشکل همیشگی کمبود پهنای باند خارجی. البته تایم خلوت خوبه

zofishel
18-08-2015, 10:00
دوستان امروز تو خبر خوندم که نوشته بود تعداد مشترکان اینترنت موبایل از 200 هزارتا در سال 92 به 10 میلیون در سال 94 رسیده
این یعنی تعداد مشترکان در دو سال 50 برابر شده و فکر نمی کنم در این دو سال ظرفیت اینترنت به این اندازه رشد کرده باشه. پس نتیجه می گیریم که ایرانسل یا هر شرکت دیگه ای هم بود نمی تونست ظرف دو سال ظرفیتشو 50 برابر کنه.
پس عزیزان من زیاد سخت نگیرین ایشالله درست میشه.:n02:

mohebronaldo
18-08-2015, 10:18
تست سرعت اینترنت نسل سوم ایرانسل منطقه ما رشت پل جانبازان کوچه نوبهار

ps2005
18-08-2015, 11:13
سلام خدمت دوستان عزیز
یک مودم وای فای 4g میخواستم بخرم چندین مدل هست موندم کدام یک رو بخرم.از دوستانی که مودم وای فای دارند لطفا راهنمایی کننند مثلا مدل E5577 یا E5372 یا E5573 همه مارک هواووی هستند.
تشکر از همه

- - - Updated - - -

mohebronaldo
18-08-2015, 12:23
سلام دوستان.این دکل به نظر من ایرانسله.شما چی میگین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

p30ex2
18-08-2015, 12:48
دوستان امروز تو خبر خوندم که نوشته بود تعداد مشترکان اینترنت موبایل از 200 هزارتا در سال 92 به 10 میلیون در سال 94 رسیده
این یعنی تعداد مشترکان در دو سال 50 برابر شده و فکر نمی کنم در این دو سال ظرفیت اینترنت به این اندازه رشد کرده باشه. پس نتیجه می گیریم که ایرانسل یا هر شرکت دیگه ای هم بود نمی تونست ظرف دو سال ظرفیتشو 50 برابر کنه.
پس عزیزان من زیاد سخت نگیرین ایشالله درست میشه.:n02:
دقیقا مشترکا چندین برابر میشه اما پهنای باند به همون اندازه زیاد نمیشه

eightskh
18-08-2015, 12:49
سلام دوستان.این دکل به نظر من ایرانسله.شما چی میگین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم همراه اول است.

mohebronaldo
18-08-2015, 15:25
دوستان سلام.خسته نباشید.برنامه ای نیست که سرچ کنه دنبال شبکه بگرده و بگه 2G و 3G و 4G رو پیدا کنه و نشون بده

kayvan_22
18-08-2015, 16:26
دوستان سلام.خسته نباشید.برنامه ای نیست که سرچ کنه دنبال شبکه بگرده و بگه 2G و 3G و 4G رو پیدا کنه و نشون بده

سلام
برنامه open signal :ایفون - اندروید
برنامه coveragemap :ایفون - اندروید
برنامه network signal info :اندروید
برنامه network signal strength: اندروید

fanoostalaei
18-08-2015, 17:13
ایرانسل نسل سوم : تست با مودم USB با نهایت سرعت 7 مگ !! که نهایت سرعتی که خودشو میکشه میده اینه :|:n02:

وبگردی کاملا ایده آل
ADSL رو جمع آوری کردم فعلا چند روزی باید با این سر کنم :n02:
بسته 1 روزه 150 مگ + 150 مگ 2 شب تا 2 ظهر ( اسما یک روزه ولی عملا تا 3 روز ) قیمت 2 تومن :| ناقابل
در مورد وضعیت آنتن : توپ توپ !! خونه در فاصله حدود 50 متری دکل :n02:

پ.ن : ماشالا !! چقدر نوشتم من :|

MOH@ND3S
18-08-2015, 19:05

ایرانسل تجهیزات هوآوی + RRU نسل 4

Fusi0n
18-08-2015, 21:53
تهران - باغ فیض

- - - Updated - - -

تهران - باغ فیض

- - - Updated - - -

تهران - باغ فیض

m2music
18-08-2015, 22:09
بلخره امروز بعداظهر 3g ایرانسل در شهر بروجرد فعال شد..

- - - Updated - - -

ikurdistan.m
18-08-2015, 22:45
می خوام سیم کارت ایرانسل رو به 4G ارتقا بدم با چه برنامه ای بدونم که محل ما 3G یا 4G

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

mohebronaldo
19-08-2015, 00:12
می خوام سیم کارت ایرانسل رو به 4G ارتقا بدم با چه برنامه ای بدونم که محل ما 3G یا 4G

شما برید توی جستجوی شبکه اونجا جستجو رو بزنید میگرده پیدا میکنه اگه منطقه شما پوشش نسل چهار داشته باشه

mohebronaldo
19-08-2015, 00:15
رو حالت اتوماتیک gsm wcdma lte بزارید که هر کدوم رو جدا بر روی هر اپراتوری پیدا کنه

ikurdistan.m
19-08-2015, 06:36
گوشیم سامسونگه نمی نویسه
در ضمن تا وقتی که سیم کارت رو با 10 تمن به4G ارتقا ندی نمی تونی استفاده کنی

ikurdistan.m
19-08-2015, 06:37
اصلا برنامه رو می خوام در کل

kayvan_22
19-08-2015, 13:52
اصلا برنامه رو می خوام در کل

سلام
برنامه open signal :ایفون - اندروید
برنامه coveragemap :ایفون - اندروید
برنامه network signal info :اندروید
برنامه network signal strength: اندروید

ali-1991
20-08-2015, 00:06
4g ایرانسل خوزستان دزفول

سرور داخلی: :n33:

سرور خارجی: ***GRADE: F :n02:

mohebronaldo
20-08-2015, 00:15
4g ایرانسل خوزستان دزفول

سرور داخلی: :n33:

سرور خارجی: ***GRADE: F :n02:

بازم یکم اوضاع جنوب بهتر شد.سرعت قبلا در حد 0.4 مگابیت بود

mohebronaldo
20-08-2015, 00:17
گوشیم سامسونگه نمی نویسه
در ضمن تا وقتی که سیم کارت رو با 10 تمن به4G ارتقا ندی نمی تونی استفاده کنی

آره باید تعویض کنی.برنامش هست که منطقتون پوشش داره یا نه.تو پست زیر میبینید

fanoostalaei
20-08-2015, 08:53
3G=H
تست با مودم درو داغون :n02:

mohebronaldo
20-08-2015, 09:43
سرعت نسل 2 تو منطقه ما 32 کیلوبایت هست.سرعت نسل 3 54 کیلوبایت هست

mohebronaldo
20-08-2015, 09:51
آقا رضا کجایی که چرخ انجمن نمیچرخه

super smart
20-08-2015, 16:01

3g

super smart
20-08-2015, 16:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3g

fanoostalaei
20-08-2015, 18:15
3G=H

2G= EDGE

mohebronaldo
20-08-2015, 20:50
3G=H

2G= EDGE

واقعا بعضی نقاط سرعت خوبه

mohebronaldo
20-08-2015, 20:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3g
سرعتت خیلی خوبه اینجا 1 مگابیتم نیست

mohebronaldo
20-08-2015, 20:52
3G=H

2G= EDGE

اینجا سرعت نسل 2 خوبه نسل 3 افت شدید کرده

super smart
20-08-2015, 20:59
ایرانسل اون 24 گیگابایت هر ماه روبرداشته؟

fanoostalaei
20-08-2015, 21:06
ایرانسل اون 24 گیگابایت هر ماه روبرداشته؟

بسته های شبانه چند وقتی هست که حذف شدن

=============

wo0o0o0o0w

پینگ فوق العاده ایرانسل با گیم سرور های خارجی

MOHAMMAD2010
21-08-2015, 11:46
یه سوال ابتدایی :
اگه تو منطقه ما 4g اومده باشه با همین سیم کارت معمولی خودم هم میشه استفاده کنم یا حتما باید usim بگیرم ؟

- - - Updated - - -

یه سوال ابتدایی :
اگه تو منطقه ما 4g اومده باشه با همین سیم کارت معمولی خودم هم میشه استفاده کنم یا حتما باید usim بگیرم ؟

fanoostalaei
21-08-2015, 11:47
یه سوال ابتدایی :

- - - Updated - - -

یه سوال ابتدایی :
به غیر از سیم کارت های رایتل که یو سیم هستن بقیه اپراتور ها نیاز دارن تا سیم کارت رو عوض کنن
ایرانسل هم تو مراکز خودش به صورت رایگان عوض میکنه !! :n02:

mohebronaldo
21-08-2015, 12:00
به غیر از سیم کارت های رایتل که یو سیم هستن بقیه اپراتور ها نیاز دارن تا سیم کارت رو عوض کنن
نه فک نکنم رایگان تعویض کنن 8 تومن میگیرم من رفیقم نمایندگی ایرانسل داره

alish78
21-08-2015, 12:11
سیم کارت های رایتل یوسیم هستن؟
من دو سال پیش سیم کارتشو گرفتم یعنی الان یو سیمه؟

fanoostalaei
21-08-2015, 12:14
نه فک نکنم رایگان تعویض کنن 8 تومن میگیرم من رفیقم نمایندگی ایرانسل داره
نمایندیگی ها نه
دفاتر مرکزی ( دفاتر منتخب)
در ضمن 8 تومن نیس و 5 تومنه تو دفاتر پیشخوان

سیم کارت های رایتل یوسیم هستن؟
من دو سال پیش سیم کارتشو گرفتم یعنی الان یو سیمه؟
بله سیم کارت های رایتل یوسیمه
و الان نسل 4 رایتل تو تهران و کرج راه اندازی شده ولی اجازه اتصال به کاربر های عادی داده نشده

fanoostalaei
21-08-2015, 19:11
بعضی چیز ها روی ایرانسل مسخرس :n02: نه کریو وصل میشه و نه وی پی ان ! بعضی قیلتر شکن ها هم کار نمیکنن :n02:
خیلی بده که پورت udp بستس :n27:

در ضمن بعضی سایت ها مثل سما دانشگاه ها رو هم لود نمیکنه !!! نمیدونم چرا !! :n27:

ikurdistan.m
21-08-2015, 20:15
بعضی چیز ها روی ایرانسل مسخرس :n02: نه کریو وصل میشه و نه وی پی ان ! بعضی قیلتر شکن ها هم کار نمیکنن :n02:

در ضمن بعضی سایت ها مثل سما دانشگاه ها رو هم لود نمیکنه !!! نمیدونم چرا !! :n27:
Hotspot shield vpn elite

fanoostalaei
21-08-2015, 22:09
Hotspot shield vpn elite

چیز شکن دارم ! ولی من از وی پی ان بیشتر برای افزایش سرعت و کاهش پینگ استفاده میکنم !! برای قیلتر شکن فقط و فقط کریو و پورت UDP
چیز شکن های رایگان به درد نمیخوره :n02:

==============
HSPA :
پینگ مخابراتم نزدیک 50 بود با این سرور

iDownload & iGame
21-08-2015, 22:35
چیز شکن دارم ! ولی من از وی پی ان بیشتر برای افزایش سرعت و کاهش پینگ استفاده میکنم !! برای قیلتر شکن فقط و فقط کریو و پورت UDP
چیز شکن های رایگان به درد نمیخوره :n02:

برای افزایش سرعت و کاهش پینگ با L2TP کانکت بشین.

mohebronaldo
22-08-2015, 02:39

با نت همراه اول یا رایتل تست کن باز میشه فعلا با ایرانسل مشکل داره

milad azad
22-08-2015, 12:42
بسته اینترنت یک گیگی گرفته بودم که خودش 1.5 گیگ شبانه هم داشت
این اخرا *555*1*4*8# میزدم برای شبانه میگفت باقیمانده 250 مگ
*555*1*4*1# برای روزانه میگفت 60
بعد اس ام اس میومد میگفت 45 مگ

ak313
22-08-2015, 13:01
وزیر ارتباطات: مذاکرات صداوسیما با رگولاتوری جهت آزادسازی باند ۷۰۰ انجام شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: معاون فنی صداوسیما با رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مذاکراتی در سطح فنی جهت استفاده بهینه از باند فرکانسی ۷۰۰ مگاهرتز داشتند.

محمود واعظی در گفت‌وگو با تسنیم، درباره اقدامات وزارت ارتباطات برای باز پس‌گیری باند فرکانسی 700 مگاهرتز جهت توسعه نسل‌های جدید ارتباطی (3G و 4G) در نقاط دور افتاده، اظهار کرد: در حال حاضر بین سازمان‌های تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و صداوسیما مذاکراتی در حال انجام است تا از باند فرکانسی 700 به نحو بهینه استفاده شود.

وی عنوان کرد: این فرکانس را که خودمان در وزارت ارتباطات استفاده نمی‌کنیم و لذا علاقه‌مند هستیم که از آن در کل کشور استفاده بهینه شود.

وزیر ارتباطات با اشاره به جلسه فنی با مسئولان سازمان صداوسیما گفت: معاون فنی صداوسیما با رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مذاکراتی در سطح فنی جهت استفاده بهینه از این باند فرکانسی داشتند.

واعظی خاطر نشان کرد: البته باید این را هم دانست که صداوسیما مشکلاتی نظیر اینکه تاکنون نتوانسته‌اند تمام تجهیزات‌شان را دیجیتال کنند، دارند و بر این اساس هنوز شبکه‌هایی وجود دارد که آنالوگ هستند. صداوسیما نیازمند سرمایه‌ای برای نوسازی تجهیزات است.

باند فرکانسی 700 مگاهرتز از جمله بهترین امواج انتقال داده و برقراری ارتباطات موبایلی در نسل‌های جدیدی به حساب می‌آید زیرا استفاده از این فرکانس با بسامد پایین، پوشش در وسعت جغرافیایی گسترده را با تلفات کمتری مواجه می‌کند.

از طرفی بسامد پایین این فرکانس، ایستگاه‌های پایه کمتری برای انتقال نیاز دارد و از این جهت می‌تواند به عنوان باند اقتصادی مناطق روستایی باشد. پیش از این، فرکانس مذکور برای پخش فراگیر به کار می‌رفت اما با توجه به دیجیتالی شدن شبکه‌های تلویزیونی، صدا‌و‌سیما دیگر نیازی به آن ندارد زیرا در یک رده بسامد می‌تواند بالغ بر 10 کانال را پخش نماید.

این باند که بهترین گزینه برای توسعه نسل‌های سوم و چهارم موبایل است از سال‌ها پیش در اختیار سازمان صداوسیما جهت پخش فراگیر قرار گرفته اما با توجه به دیجیتالی شدن تجهیزات صداوسیما عملا دیگر کارایی لازم را برای این سازمان ندارد.

mohebronaldo
22-08-2015, 13:06
بسته اینترنت یک گیگی گرفته بودم که خودش 1.5 گیگ شبانه هم داشت
این اخرا *555*1*4*8# میزدم برای شبانه میگفت باقیمانده 250 مگ
*555*1*4*1# برای روزانه میگفت 60
بعد اس ام اس میومد میگفت 45 مگ

اونی که از ساعت 2 شب تا 2 بعد ظهر هست همونو میگی.اگه حجمت رو میخوره نت رو نزدیک ساعت 2 خاموش روشن کن اگه حل نشد زنگ بزن اپراتور درست میکنن

mohebronaldo
22-08-2015, 13:10
وزیر ارتباطات: مذاکرات صداوسیما با رگولاتوری جهت آزادسازی باند ۷۰۰ انجام شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: معاون فنی صداوسیما با رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مذاکراتی در سطح فنی جهت استفاده بهینه از باند فرکانسی ۷۰۰ مگاهرتز داشتند.

محمود واعظی در گفت‌وگو با تسنیم، درباره اقدامات وزارت ارتباطات برای باز پس‌گیری باند فرکانسی 700 مگاهرتز جهت توسعه نسل‌های جدید ارتباطی (3G و 4G) در نقاط دور افتاده، اظهار کرد: در حال حاضر بین سازمان‌های تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و صداوسیما مذاکراتی در حال انجام است تا از باند فرکانسی 700 به نحو بهینه استفاده شود.

وی عنوان کرد: این فرکانس را که خودمان در وزارت ارتباطات استفاده نمی‌کنیم و لذا علاقه‌مند هستیم که از آن در کل کشور استفاده بهینه شود.

وزیر ارتباطات با اشاره به جلسه فنی با مسئولان سازمان صداوسیما گفت: معاون فنی صداوسیما با رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مذاکراتی در سطح فنی جهت استفاده بهینه از این باند فرکانسی داشتند.

واعظی خاطر نشان کرد: البته باید این را هم دانست که صداوسیما مشکلاتی نظیر اینکه تاکنون نتوانسته‌اند تمام تجهیزات‌شان را دیجیتال کنند، دارند و بر این اساس هنوز شبکه‌هایی وجود دارد که آنالوگ هستند. صداوسیما نیازمند سرمایه‌ای برای نوسازی تجهیزات است.

باند فرکانسی 700 مگاهرتز از جمله بهترین امواج انتقال داده و برقراری ارتباطات موبایلی در نسل‌های جدیدی به حساب می‌آید زیرا استفاده از این فرکانس با بسامد پایین، پوشش در وسعت جغرافیایی گسترده را با تلفات کمتری مواجه می‌کند.

از طرفی بسامد پایین این فرکانس، ایستگاه‌های پایه کمتری برای انتقال نیاز دارد و از این جهت می‌تواند به عنوان باند اقتصادی مناطق روستایی باشد. پیش از این، فرکانس مذکور برای پخش فراگیر به کار می‌رفت اما با توجه به دیجیتالی شدن شبکه‌های تلویزیونی، صدا‌و‌سیما دیگر نیازی به آن ندارد زیرا در یک رده بسامد می‌تواند بالغ بر 10 کانال را پخش نماید.

این باند که بهترین گزینه برای توسعه نسل‌های سوم و چهارم موبایل است از سال‌ها پیش در اختیار سازمان صداوسیما جهت پخش فراگیر قرار گرفته اما با توجه به دیجیتالی شدن تجهیزات صداوسیما عملا دیگر کارایی لازم را برای این سازمان ندارد.

مثلا اگه آزاد بشه چه تاثیری میزاره رو سرعت یا پهنای باند

alish78
22-08-2015, 16:58
مثلا اگه آزاد بشه چه تاثیری میزاره رو سرعت یا پهنای باند
روی سرعت و پهنای باند تاثیر خاصی نداره ولی پوشش رو خیلی بهتر میکنه

mehr1362
22-08-2015, 19:34
سلام
تقاضایی دارم از دوستان :
لطفا اگر از همراه اول یا ایرانسل اینترنت 3G دارید با این دستور پینگ بگیرید و یک شات بذارین :
ping 4.2.2.4 -t
برای کاری ، پینگ واسم مهم هست که با دستور بالا میتونم مقایسه کنم با نت فعلیم .
ممنون میشم این تست را انجام بدید و شات بگذارید .:n16:

Miladran
22-08-2015, 20:48
سلام
تقاضایی دارم از دوستان :
لطفا اگر از همراه اول یا ایرانسل اینترنت 3G دارید با این دستور پینگ بگیرید و یک شات بذارین :
ping 4.2.2.4 -t

من ایرانسل دارم پینگ تایمش بین 70-80 تا 250-300ms هست
شاتم اگه وقت کردم بعدا میذارم.

iDownload & iGame
22-08-2015, 22:37
سلام
تقاضایی دارم از دوستان :
ping 4.2.2.4 -t

دوست عزیز بدلیل وجود داشتن حدودا" 13 دروازه بین الملل اینترنت در ایران (در شرکت زیر ساخت) و اختصاص رندوم و چرخشی آنها به ISP ها، لذا با تغییر لینک، میزان پینگ هم تغییر میکنه و همیشه ثابت نیست.
بنابراین ممکنه امروز پینگ ایرانسل به 8.8.8.8 مثلا" 80ms باشه و شاتل 160ms باشه ولی فردا برعکس بشه!
همینطور برای سایر ISP ها این قضیه صادق هست.

mehr1362
23-08-2015, 01:53
دوست عزیز بدلیل وجود داشتن حدودا" 13 دروازه بین الملل اینترنت در ایران (در شرکت زیر ساخت) و اختصاص رندوم و چرخشی آنها به ISP ها، لذا با تغییر لینک، میزان پینگ هم تغییر میکنه و همیشه ثابت نیست.
بنابراین ممکنه امروز پینگ ایرانسل به 8.8.8.8 مثلا" 80ms باشه و شاتل 160ms باشه ولی فردا برعکس بشه!
همینطور برای سایر ISP ها این قضیه صادق هست.

دوست عزیز ! اون چیزی که بنده در سر دارم نه شما و نه هیچکدوم از یوزرهایی که در این 1500 و خورده ای نوشتند از اون سر رشته ای ندارند ! شما مگر میدونی من دنبال چی هستم که اظهار فضل میکنی دوست عزیز ؟!
هدف من از دیدن پینگ ، با اون چیزی که شماها فکر میکنید خیلی خیلی فرق داره .
به هر حال بنده یک شات خواستم که کسی حال نداشت 1 دقیقه وقت بزاره شات بگیره .
کلا در همچین جاهایی یه عده هستند که برای خودنمایی پست ارسال میکنند و کلا یه مشت تئوری را که خوندن دوباره بلغور میکنند ، منظورم شخص شما نیست و کلی میگم .
حالا شما میای برای من 32 ساله از زیر ساخت صحبت میکنی خندم میگیره ، حداقل سن من را ببین پسر خوب و بعد بیا تئوری بنویس برای من ، این چیزهایی که شما میخوای به بنده آموزش بدی قبل خوردیم و هضم کردیم .
اگر در دستوری که نوشتم دقت میکردی -t نوشتم چون روند پینگ و اون نوسان برای کار من مهم هست و نه فقط خود پینگ . برای کار بنده پینگ بالا ولی با داشتن یک سری فاکتور بهتر از پینگ پائین هست .
به هر حال ، حال ندارید یک شات بگذارید حداقل موج سواری نکنید .
اگر بنده اینجا دو تا شات از سرعتم بزارم ، پشت بندش ده نفر شات میذارن که بگن ما هم هستیم :n02:
کلا جو زده تر از ایرانی نداریم ! شما جای اینکه به من زیر ساخت و نت مملکت را درس بدی ، اگر واقعا میخواستی کمکی بکنی شات میگرفتی میذاشتی نه اینکه ...
حال شات نخواستیم ، فردا خودم تست میزنم . خوش باشید :n16:

mrmostafa
23-08-2015, 06:46
سلام
برای من خیلی جاها 4g میندازه ولی اصلا سرعت نداره. حتی هات اسپات میکنم با لپ تاپ استفاده کنم خیلی طول میکشه یه صفحه بیاره ولی رایتل و همراه اول سریع میارن در صورتی که آنتن دهی مثل همه. چرا ایرانسل خراب شده؟؟

eightskh
23-08-2015, 10:14
با عرض سلام خدمت دوستان

آقا رضا عزیز می خواستم بدونم این دکل متعلق به کدوم اپراتور و آیا تجهیزات نسل سوم روی این دکل نصب شده یا خیر؟؟

با تشکر

به نظرم ایرانسل است.
شاید نسل سه باشد ولی RRU ندارد.(شاید بعدآ rru بگذارد)
شما استان اصفهان هستید چون در شهر ما هم ایرانسل همین نوع دکل را دارد؟(نسل سوم)

Armin.Computer
23-08-2015, 10:38
دوست عزیز ! اون چیزی که بنده در سر دارم نه شما و نه هیچکدوم از یوزرهایی که در این 1500 و خورده ای نوشتند از اون سر رشته ای ندارند ! شما مگر میدونی من دنبال چی هستم که اظهار فضل میکنی دوست عزیز ؟!
کلا در همچین جاهایی یه عده هستند که برای خودنمایی پست ارسال میکنند و کلا یه مشت تئوری را که خوندن دوباره بلغور میکنند ، منظورم شخص شما نیست و کلی میگم .
حالا شما میای برای من 32 ساله از زیر ساخت صحبت میکنی خندم میگیره ، حداقل سن من را ببین پسر خوب و بعد بیا تئوری بنویس برای من ، این چیزهایی که شما میخوای به بنده آموزش بدی قبل خوردیم و هضم کردیم .
اگر در دستوری که نوشتم دقت میکردی -t نوشتم چون روند پینگ و اون نوسان برای کار من مهم هست و نه فقط خود پینگ . برای کار بنده پینگ بالا ولی با داشتن یک سری فاکتور بهتر از پینگ پائین هست .
اگر بنده اینجا دو تا شات از سرعتم بزارم ، پشت بندش ده نفر شات میذارن که بگن ما هم هستیم :n02:
کلا جو زده تر از ایرانی نداریم ! شما جای اینکه به من زیر ساخت و نت مملکت را درس بدی ، اگر واقعا میخواستی کمکی بکنی شات میگرفتی میذاشتی نه اینکه ...

سلام دوست عزیز
یه نکته رو اعلام می کنم
اینجا یه فروم هست و کاربرا بر اساس علاقه و کمک به دیگران اینجا پست می ذارن
حالا ممکنه یه وقت دیر بشه و شما هم نباید زیاد ناراحت بشی
حالا اگر خیلی عجله داشتید می تونستید سرچ کنید تو همین تاپیک و تست رو ها رو ببینید
کاربرا مرتب اینجا عکس از دکل + پینگ + سرعت و خیلی چیزای دیگه که مربوط به ایرانسل میشه می ذارن
پس درخواست دارم اگر خیلی عجله دارید تو همین تاپیک سرچ کنید خیلی راحت جواب هایی پیدا خواهید کرد
موفق باشید

koroshn123
23-08-2015, 11:27

شما که همه ادعات به سن وسالته به اندازه 4تا باتری قلمی ظرفیتتو ببر بالا . اینجا انجمنه یعنی محیط اجتماعی اینارو میگم چون لحن صحبت کردنت نشون میده نمیدونی . ملت اینجا منتظر شما نیستن تشریف بیاری سوال کنی بعدشم به نوبت بیان جوابتو بدن. اگر تونستن و حال داشتن و انجام دادن در حقت لطف کردن. اگر هم نه شاید نمیدونستند یا حال نداشتن. این نمیشه با کوه ادعا بیای باد به غب غبت بندازی که من 32 سالمه خیلی حالیمه 1500نفر نمیفهمن من چی میگم .اینجا هرکسی اطلاعات کم و بیشی نسبت به موبایل و ارتباطات داره. درست نیست اینقدر ادعا 32ساله جان. خیلی بده ی مرد اینقدر زود بهش بربخوره.یادت باشه اینجا هیچکس منتظرت نیست عکس اینترنتو بندازی واست غش کنن. زیاد به خودت گرفتی:n01:. موید باشی

iDownload & iGame
23-08-2015, 13:40

دوست عزیز! اگر شما 32 سالته بنده 38 سالمه (هر چند که اطلاعات و تخصص به سن و سال ربطی نداره).
به قول شما کل کاربران این 1500 صفحه هیچ سر رشته ای ندارن و فقط شما علامه دهری.
اگر واقعا" از شبکه دیتای موبایل، زیرساخت و اینترنت ایران به صورت حرفه ای سر رشته داشتی باید میدونستی که علاوه بر پینگ تایم، ثبات و نوسان پینگ هم به لینک و مسیر عبوری ارتباط مستقیم داره و با یه اسکرین شات به هیچ نتیجه کلی نمیشه رسید. نکته بعد اینکه هر پکتی ممکنه از یه مسیر رد بشه یعنی مثلا" پینگ 8.8.8.8 از یه مسیر با پینگ خوب و با ثبات رد بشه ولی در همون لحظه پینگ 4.2.2.4 از یه مسیر بی کیفیت رد بشه.
از همه مهمتر اینکه در شبکه دیتای موبایل در اکثر مواقع حتی به اولین آی پی اپراتور هم نمیشه پینگ با ثبات و بدون نوسان داشت چه برسه به آی پی های خارج از ایران.
بنده خودم هم جهت پروژه هایی که پینگ تایم و ثبات پینگ خیلی مهمه (نمونش VOIP) درگیر بودم و هستم و بقول شما این مقوله رو خوردم و هضم کردم ولی باز هم سعی میکنم از تجربه و اطلاعات دیگران استفاده کنم.
شما اگر واقعا" پینگ خوب و با ثبات مد نظرته مودبانه بگو تا راهکار بهت بدم.

sammm68
23-08-2015, 15:43
سلام
تقاضایی دارم از دوستان :
ping 4.2.2.4 -t

سلام
من این دستور رو زدم حقیقت نمیدونم چیه، هی ادامه می داد دیگه ی جایی استوپ کردم :n02:

در ضمن تست با اینترنت 4G ایرانسل سیگنال 65- انجام شده

alish78
23-08-2015, 15:46
سلام
من این دستور رو زدم حقیقت نمیدونم چیه، هی ادامه می داد دیگه ی جایی استوپ کردم :n02:

این دستور پینگ نا محدوده
همینطوری تا وقتی که قطعش نکردید پینگ میگیره
پ.ن:عجب پینگ داغونی داره ایرانسل. شما کدوم شهر هستید؟

sammm68
23-08-2015, 17:26
این دستور پینگ نا محدوده
همینطوری تا وقتی که قطعش نکردید پینگ میگیره
پ.ن:عجب پینگ داغونی داره ایرانسل. شما کدوم شهر هستید؟

سرورای خارجیش بده، مخصوصا این سرور که داغونه به قول شما ولی سرور داخلیا خوبه حدود 30
تهران هستم

rznrz06
23-08-2015, 18:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پروژه-ماهواره‌ای‌-اوترنت-چیست؟-اینت/

XPERIA Z3+

fanoostalaei
23-08-2015, 19:20
سلام
تقاضایی دارم از دوستان :
ping 4.2.2.4 -t

تست انجام شده روی شبکه HSPA

رو شبکه های قویتر پینگ به زیر 100 نزول پیدا میکنه :n12: نزدیک 2-3 هفته است که به جای adsl دارم از ایرانسل استفاده میکنم !! فعلا هم عالی بوده :n12:

m2music
23-08-2015, 21:23
3g ایرانسل
بروجرد

سرعت دانلود:

- - - Updated - - -

molasani_boy
23-08-2015, 21:26

اهواز

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

mohebronaldo
23-08-2015, 21:38
به نظرم ایرانسل است.
نسل دو هست ایرانسل از سکتور هاش معلومه

mohebronaldo
23-08-2015, 21:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پروژه-ماهواره‌ای‌-اوترنت-چیست؟-اینت/

XPERIA Z3+
من خودم این رو تو گروه گذاشتم.همه میگن الکیه خودمم نمیدونم.ولی واقعیت داره میگن تو خارج هست سرعت تا 1 گیگابیت میده و 123 مگابایت برثانیه سرعت دانلود میده.فیلمش رو دیدم طرف تست گرفته بودآ اس پی گوگل فایبر بود

mohebronaldo
23-08-2015, 21:43
3g ایرانسل
بروجرد

سرعت دانلود:

- - - Updated - - -
منطقه ما هم کمتر سرعت میده زیر 1 مگابیت پینگش هم اینجوریه

m2music
23-08-2015, 21:46
ایرانسل تو شهر بروجرد تازه پنج روزه 3g رو راه انداخته. سرعت دانلودش تا 350 هم میرفت...

ak313
23-08-2015, 21:50
ایرانسل مجوز بهره‌برداری از LTE ثابت در کشور را گرفت منبع: تسنیم مراسم امضای تفاهم‌نامه ارایه خدمات ترابردپذیری شماره بین اپراتورهای تلفن همراه و اعطای پروانه سراسری انتقال داده مبتنی بر فناوری بی‌سیم به ایرانسل برگزار شد.

علی اصغر عمیدیان در مراسم امضای تفاهم‌نامه اجرای ترابردپذیری شماره‌های همراه با بیان اینکه مقدمات اجرای این کار از 2 سال پیش آغاز شده است، اظهار کرد: اصول ترابردپذیری شماره‌های همراه سال گذشته تصویب شد و به صراحت باید گفت که اجرای این طرح باعث افزایش رقابت، ارتقای کیفیت خدمات و تقلیل هزینه‌ها می‌شود.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه روند حرکت ساده نبود، گفت: جلسات متعددی بالغ بر 30 مورد با حضور نمایندگان اپراتورها و شرکت مخابرات ایران داشتیم تا نهایتا بتوانیم شرایط ایجاد مرکز مدیریت ترابرد شماره‌ها را حاصل کنیم.

وی افزود: در این راستا مطالعات توسط مشاور انجام شد، RFP رفت و پیشنهادات به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی آمد که نهایتا منجر به عقد قرارداد با پیمانکار داخلی و شرکت خارجی همکار آن شد.

او به بخشی از فرآیند کاری این حوزه اشاره کرد و گفت: علاوه بر ایجاد مرکز مدیریت ترابرد شماره‌ها، نیازمند ایجاد گیت‌وی جهت دسترسی به این مرکز در اپراتورها هستیم. مشاور خارجی که در کنار پیمانکار داخلی در نظر گرفته شده قادر است تمام فرآیند را به صورت کامل ظرف 10 ماه پیاده سازی و اجرایی کند. البته باید دانست که هماهنگی بین تیم فنی و اپراتورهای موبایل از الزامات است.

عمیدیان گفت: بروزرسانی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نیز بخش دیگری از کار در اپراتورهاست که این مشاور بر روند اجرای آن نظارت می‌کند. امیدواریم اپراتورها کار را با نظارت مجری پیش برند تا در 22 بهمن سال جاری شاهد کار عملیاتی اولیه پروژه باشیم.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اشاره‌ای به اعطای اعتبارنامه به 5 آزمایشگاه تأیید نمونه تجهیزات ICT که امروز انجام شد داشت و گفت: با توجه به تنوع واردات ایجاب می‌کرد آزمایشگاه‌هایی برای تأیید نمونه از نظر تجهیزات و نیروی انسانی داشته باشیم. تأیید نمونه تولید کنندگان داخلی و واردکنندگان تجهیزات طبق استاندارد‌های مقرر در کشور انجام می‌شود.

وی افزود: امروز مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک، مجموعه آزمایشگاه صنایع انرژی، دانشگاه‌های امیرکبیر و علم‌وصنعت اعتبرنامه تأیید تجهیزات را دریافت می‌کنند تا در زمینه‌هایی نظیر ارزیابی امنیت و عملکرد تجهیزات برد کوتاه فعالیت خود را آغاز کنند.

معاون وزیر ارتباطات اشاره‌ای به پروانه سراسری وایمکس ایرانسل هم داشت و اذعان کرد: از سال 87 مصوبات مربوط به این تکنولوژی تصویب شد و پروانه برای 5 شرکت صادر شد. پس از گذشت 6 سال از این پروانه، ایرانسل درخواست برای سراسری شدنش را داد زیرا تا پیش از این قادر به ارائه خدمات در هفت استان بود اما با موافقت درخواست این شرکت، می‌تواند از این پس در سایر استان‌ها بدون محدودیت تکنولوژی ارائه خدمات دهد.

وی عنوان کرد: کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با درخواست TD-LTE برای این شرکت به شکل ثابت موافقت کرد. رگولاتوری با ارائه فرکانس به این اپراتور زمینه فعالیت در دیگر استان‌ها را نیز فراهم کرد.

mohebronaldo
23-08-2015, 22:03
ایرانسل مجوز بهره‌برداری از LTE ثابت در کشور را گرفت منبع: تسنیم مراسم امضای تفاهم‌نامه ارایه خدمات ترابردپذیری شماره بین اپراتورهای تلفن همراه و اعطای پروانه سراسری انتقال داده مبتنی بر فناوری بی‌سیم به ایرانسل برگزار شد.

علی اصغر عمیدیان در مراسم امضای تفاهم‌نامه اجرای ترابردپذیری شماره‌های همراه با بیان اینکه مقدمات اجرای این کار از 2 سال پیش آغاز شده است، اظهار کرد: اصول ترابردپذیری شماره‌های همراه سال گذشته تصویب شد و به صراحت باید گفت که اجرای این طرح باعث افزایش رقابت، ارتقای کیفیت خدمات و تقلیل هزینه‌ها می‌شود.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه روند حرکت ساده نبود، گفت: جلسات متعددی بالغ بر 30 مورد با حضور نمایندگان اپراتورها و شرکت مخابرات ایران داشتیم تا نهایتا بتوانیم شرایط ایجاد مرکز مدیریت ترابرد شماره‌ها را حاصل کنیم.

وی افزود: در این راستا مطالعات توسط مشاور انجام شد، RFP رفت و پیشنهادات به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی آمد که نهایتا منجر به عقد قرارداد با پیمانکار داخلی و شرکت خارجی همکار آن شد.

او به بخشی از فرآیند کاری این حوزه اشاره کرد و گفت: علاوه بر ایجاد مرکز مدیریت ترابرد شماره‌ها، نیازمند ایجاد گیت‌وی جهت دسترسی به این مرکز در اپراتورها هستیم. مشاور خارجی که در کنار پیمانکار داخلی در نظر گرفته شده قادر است تمام فرآیند را به صورت کامل ظرف 10 ماه پیاده سازی و اجرایی کند. البته باید دانست که هماهنگی بین تیم فنی و اپراتورهای موبایل از الزامات است.

عمیدیان گفت: بروزرسانی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نیز بخش دیگری از کار در اپراتورهاست که این مشاور بر روند اجرای آن نظارت می‌کند. امیدواریم اپراتورها کار را با نظارت مجری پیش برند تا در 22 بهمن سال جاری شاهد کار عملیاتی اولیه پروژه باشیم.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اشاره‌ای به اعطای اعتبارنامه به 5 آزمایشگاه تأیید نمونه تجهیزات ICT که امروز انجام شد داشت و گفت: با توجه به تنوع واردات ایجاب می‌کرد آزمایشگاه‌هایی برای تأیید نمونه از نظر تجهیزات و نیروی انسانی داشته باشیم. تأیید نمونه تولید کنندگان داخلی و واردکنندگان تجهیزات طبق استاندارد‌های مقرر در کشور انجام می‌شود.

وی افزود: امروز مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک، مجموعه آزمایشگاه صنایع انرژی، دانشگاه‌های امیرکبیر و علم‌وصنعت اعتبرنامه تأیید تجهیزات را دریافت می‌کنند تا در زمینه‌هایی نظیر ارزیابی امنیت و عملکرد تجهیزات برد کوتاه فعالیت خود را آغاز کنند.

معاون وزیر ارتباطات اشاره‌ای به پروانه سراسری وایمکس ایرانسل هم داشت و اذعان کرد: از سال 87 مصوبات مربوط به این تکنولوژی تصویب شد و پروانه برای 5 شرکت صادر شد. پس از گذشت 6 سال از این پروانه، ایرانسل درخواست برای سراسری شدنش را داد زیرا تا پیش از این قادر به ارائه خدمات در هفت استان بود اما با موافقت درخواست این شرکت، می‌تواند از این پس در سایر استان‌ها بدون محدودیت تکنولوژی ارائه خدمات دهد.

وی عنوان کرد: کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با درخواست TD-LTE برای این شرکت به شکل ثابت موافقت کرد. رگولاتوری با ارائه فرکانس به این اپراتور زمینه فعالیت در دیگر استان‌ها را نیز فراهم کرد.
یعنی چی میشه واضح تر بگید

mohebronaldo
23-08-2015, 22:04
ایرانسل تو شهر بروجرد تازه پنج روزه 3g رو راه انداخته. سرعت دانلودش تا 350 هم میرفت...
خب دارن استفاده میکنن بالا پایین میشه

pb2005
23-08-2015, 22:47
به نظرم ایرانسل است.

سلام دوست عزیز

بله من هم استان اصفهان شهرستان نایین هستم

دکل نسل سوم همین دکل ولی RRu نداره نزدیک این دکل بهترین سیگنال رو دارم

rznrz06
23-08-2015, 23:09
من خودم این رو تو گروه گذاشتم.همه میگن الکیه خودمم نمیدونم.ولی واقعیت داره میگن تو خارج هست سرعت تا 1 گیگابیت میده و 123 مگابایت برثانیه سرعت دانلود میده.فیلمش رو دیدم طرف تست گرفته بودآ اس پی گوگل فایبر بود
همین الان تو ایران قابل دریافت هستش، اینم نقشه پوشش جهان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید این دستگاه رو داشته باشین.که قیمتش $100 هستش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سايتای خارجی خوندم همون تكامل چمدان اينترنتی ولی به جای اون دمو دستگاه همین گيرنده مستطيلی رو میخواد و از طريق اوترنت به اينترنت وصل ميشی يعنی آنلاينی اما با تاخير 30دقيقه ای. دریافت‌کننده انحصاری و جدید اوترنت دستگاه لانترن نام دارد استوانه‌ای کوچک است و قابلیت دریافت مستقیم اطلاعات را از ماهواره دارد و هر چند ساعت یک‌بار خود را آپدیت می‌کند. علاوه بر این‌ها، لانترن قابلیت شارژ خود را وقتی که استفاده از نیروی الکتریکی ممکن نیست با استفاده از سلول‌های خورشیدی که درون آن تعبیه شده نیز دارد. این دستگاه که لقب کتابخانه‌ جیبی به خود گرفته است به راحتی قابل حمل است و در هر محیط و هر گونه شرایطی قابل استفاده است. قیمت این دریافت‌کننده صد دلار است.طرز کار این سیستم که به نوعی اینترنت آفلاین است و خود را مکمل اینترنت می‌داند این است که اول محتوای مورد نظر را روی سرورهای خود بارگذاری می‌کند و آن را با ماهواره‌های قرار داده شده در مدار زمین در ارتباط قرار می‌دهد. سپس شما با استفاده از دیش خانگی خود یا دریافت‌کننده‌ای که از خود این موسسه می‌توانید تهیه کنید، تمام اطلاعات یا هر بخشی که نیاز دارید را بر روی دستگاه‌های خویش مانند کامپیوتر، لپ‌تاپ و موبایل دانلود می‌کنید و از این به بعد مانند دسترسی آنلاین به اینترنت ولی به صورت آفلاین می‌توانید از آن اطلاعات استفاده کنید. نوع این اطلاعات هم محدود به نوع خاصی نیست و همه گونه داده، از ویدئو و موزیک گرفته تا متن و کتاب را می‌توانید در آن بیابید. برای این که بهتر طرز کار این سیستم را بدانید می‌توانیم طرز کار آن را به ساز و کار رادیو تشبیه کنیم. اوترنت نیز مانند رادیو از امواج رادیویی استفاده می‌کند ولی در فرکانسی متفاوت و به جای آن که آن امواج را فقط به صوت تبدیل کند، آنها را به هرگونه فایلی که شما نیاز دارید تبدیل خواهد کرد. سرعت انتقال داده‌ها نیز اکنون 200 مگا بایت در ثانیه در زمان روز است.در مرحله اول تنها امکان برقراری اتصال یک طرفه و دریافت اطلاعات برای کاربران فراهم شده. در مرحله بعد، این اتصال به یک اتصال دوسویه تبدیل خواهد شد که تمام قابلیت های اینترنت کنونی را در اختیار می گذارد.

يعنی يكی دو سال بعدش كلا ميشه آنلاين.(گوربابای هرچی ISP)

XPERIA Z3+

mohebronaldo
23-08-2015, 23:51
سلام دوست عزیز

بله من هم استان اصفهان شهرستان نایین هستم

دکل نسل سوم همین دکل ولی RRu نداره نزدیک این دکل بهترین سیگنال رو دارم
مگه.میشه دکل نسل سه باشه rru نداشته باشه امکان پذیر نیست.تاحالا ندیدم.شاید آنتن مایکروویو وصل کردن از جایی دیگه سیگنال میگیره

mohebronaldo
23-08-2015, 23:52
همین الان تو ایران قابل دریافت هستش، اینم نقشه پوشش جهان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید این دستگاه رو داشته باشین.که قیمتش $100 هستش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سايتای خارجی خوندم همون تكامل چمدان اينترنتی ولی به جای اون دمو دستگاه همین گيرنده مستطيلی رو میخواد و از طريق اوترنت به اينترنت وصل ميشی يعنی آنلاينی اما با تاخير 30دقيقه ای. دریافت‌کننده انحصاری و جدید اوترنت دستگاه لانترن نام دارد استوانه‌ای کوچک است و قابلیت دریافت مستقیم اطلاعات را از ماهواره دارد و هر چند ساعت یک‌بار خود را آپدیت می‌کند. علاوه بر این‌ها، لانترن قابلیت شارژ خود را وقتی که استفاده از نیروی الکتریکی ممکن نیست با استفاده از سلول‌های خورشیدی که درون آن تعبیه شده نیز دارد. این دستگاه که لقب کتابخانه‌ جیبی به خود گرفته است به راحتی قابل حمل است و در هر محیط و هر گونه شرایطی قابل استفاده است. قیمت این دریافت‌کننده صد دلار است.طرز کار این سیستم که به نوعی اینترنت آفلاین است و خود را مکمل اینترنت می‌داند این است که اول محتوای مورد نظر را روی سرورهای خود بارگذاری می‌کند و آن را با ماهواره‌های قرار داده شده در مدار زمین در ارتباط قرار می‌دهد. سپس شما با استفاده از دیش خانگی خود یا دریافت‌کننده‌ای که از خود این موسسه می‌توانید تهیه کنید، تمام اطلاعات یا هر بخشی که نیاز دارید را بر روی دستگاه‌های خویش مانند کامپیوتر، لپ‌تاپ و موبایل دانلود می‌کنید و از این به بعد مانند دسترسی آنلاین به اینترنت ولی به صورت آفلاین می‌توانید از آن اطلاعات استفاده کنید. نوع این اطلاعات هم محدود به نوع خاصی نیست و همه گونه داده، از ویدئو و موزیک گرفته تا متن و کتاب را می‌توانید در آن بیابید. برای این که بهتر طرز کار این سیستم را بدانید می‌توانیم طرز کار آن را به ساز و کار رادیو تشبیه کنیم. اوترنت نیز مانند رادیو از امواج رادیویی استفاده می‌کند ولی در فرکانسی متفاوت و به جای آن که آن امواج را فقط به صوت تبدیل کند، آنها را به هرگونه فایلی که شما نیاز دارید تبدیل خواهد کرد. سرعت انتقال داده‌ها نیز اکنون 200 مگا بایت در ثانیه در زمان روز است.در مرحله اول تنها امکان برقراری اتصال یک طرفه و دریافت اطلاعات برای کاربران فراهم شده. در مرحله بعد، این اتصال به یک اتصال دوسویه تبدیل خواهد شد که تمام قابلیت های اینترنت کنونی را در اختیار می گذارد.

يعنی يكی دو سال بعدش كلا ميشه آنلاين.(گوربابای هرچی ISP)

XPERIA Z3+
من موندم چی بگم

alish78
23-08-2015, 23:54
من موندم چی بگم
باید اول مطمئن شیم توسط برادران پارازیت انداخته نمیشه بعد بخریم

Armin.Computer
24-08-2015, 00:08
مگه.میشه دکل نسل سه باشه rru نداشته باشه امکان پذیر نیست.تاحالا ندیدم.شاید آنتن مایکروویو وصل کردن از جایی دیگه سیگنال میگیره

یعنی چی از جای دیگه سیگنال میگیره؟؟؟؟
یعنی مایکروویو سیگنال نسل 3 می فرسته؟؟؟
مطمئن هستید؟؟؟
من فکر نکنم همچین چیزی باشه

mohebronaldo
24-08-2015, 09:38
یعنی چی از جای دیگه سیگنال میگیره؟؟؟؟
یعنی مایکروویو سیگنال نسل 3 می فرسته؟؟؟
مطمئن هستید؟؟؟
من فکر نکنم همچین چیزی باشه
آره الان همراه اول تو منطقه ما این کارو کرده دیگه.رو دکل نسل 2 زیر سکتور 3 تا دیش به طرف مختلف زده که از جای دیگه آنتن میگیره.من خودم با network signal دیدم همونی که میگه دکل کجاست تو نقشه

eightskh
24-08-2015, 09:42
یعنی هنوز rru نگذاشته اند؟
فعال هست؟

mohebronaldo
24-08-2015, 10:07
یعنی هنوز rru نگذاشته اند؟
فعال هست؟
با لینک از جای دیگه تغذیه میشه نسل سومش

Armin.Computer
24-08-2015, 11:37
آره الان همراه اول تو منطقه ما این کارو کرده دیگه.رو دکل نسل 2 زیر سکتور 3 تا دیش به طرف مختلف زده که از جای دیگه آنتن میگیره.من خودم با network signal دیدم همونی که میگه دکل کجاست تو نقشه

سیگنال شما از اون دکل چه قدره؟؟؟؟؟؟

ikurdistan.m
24-08-2015, 11:57
با چه نرم افزاری می تونم از گوگل پلی بازی و نرم افزار های که می گه در کشور شما قابل دریافت نیست دریافت کنم با hotspot باز رو سایت ها و نرم افزار ها ایران رو نشون می ده

ikurdistan.m
24-08-2015, 11:59
فقط نرم افزارهای پولی نیست بعضی نرم افزارهای رایگان هم اینجوریه

k1ozil
24-08-2015, 12:32
با چه نرم افزاری می تونم از گوگل پلی بازی و نرم افزار های که می گه در کشور شما قابل دریافت نیست دریافت کنم با hotspot باز رو سایت ها و نرم افزار ها ایران رو نشون می ده

گوگل پلی رو clear dataو force close کن
گوشی رو خاموش روشن کن
هات اسپات رو وصل کن
برو تو گوگل پلی

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

mohebronaldo
24-08-2015, 13:27
سیگنال شما از اون دکل چه قدره؟؟؟؟؟؟
-113 dbm اگه دور بشن ازش
-91 dbm با 3 تا آنتن روبروش