مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
آقا کسایی که سیمکارتشونو از اعتباری به دائمی تبدیل کردن راضین؟مشکلی پیش نیومده؟در ضمن الان بسته دارم باید وایسم تا بستم تموم بشه بعد تبدیل کنم چون میسوزه درسته؟
من حدود شش ماهه تبدیل کردم و راضیم. تعرفه مکالمش پایین تر هست. شارژ داشته باشه منتقل میشه ولی بسته اینترنت رو نمیدونم. از پشتیبانی انلاین سایت ایرانسل یا 700 بپرسید
mohammad_203
01-10-2017, 23:34
سلام
دوستان یه مشکلی که با نت ایرانسل دارم اینه که حجم بیشتری نسبت به اون چیزی که گرفتی محاسبه میکنه.مثلا یه فایل 100 مگی دانلود میکنی ولی میری میبینی مثلا 115 مگ از حجمت کم شده.15 مگ هم اپلود نداشتی فوقش مثلا 2 مگ هم اپلود داشتی.یعنی مثلا باید 102 مگ کم بشه ولی بیشتر کم میکنه.لطفا این مساله رو با یک نرم افزار رو ویندوز که حجم مصرفی رو نشون میده( مثل networx یا bwmeter ) تست کنید .بعد ببینید چقدر از حجم تون کم شده .تو محاسبه خودتون حجم اپلود رو هم در نظر بگیرین (که البته بعید میدونم اپلود اونقدر زیاد باشه اصولا ! )
مرسی
Irancell 3G B1(جاده سبزوار-نیشابور)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Irancell 3G B1(جاده سبزوار-نیشابور)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalkاز کجا میشه فهمید به چه باندی وصله
گوشی هواوی p8
از کجا میشه فهمید به چه باندی وصله
گوشی هواوی p8فکر نمی کنم هواوی ها این قابلیت رو داشته باشه
forbidddden
02-10-2017, 14:33
فکر نمی کنم هواوی ها این قابلیت رو داشته باشه
ایفون چطور؟
Mahdi11Najafi
02-10-2017, 14:58
سلام
سایتی میشناسین که آپلود رایگان داشته باشه؟
یعنی از بسته ای که خریدم کم نکنه
مثل سایت فیلمویو که با خرید اشتراک ازت حجمی کم نمیکنه
راستش واسه بکاپ ماهیانه میخوام از گوشیم
مرسی
دوستان تا حالا شده موقع دانلود شبانه با ایرانسل با مشکل Data Corruption توی IDM مواجه بشید؟!
چند هفته اس که مکرر این مشکل رو دارم و هیچ راه حل مناسبی هم واسش پیدا نکردم!
با توجه به مواردی که تست کردم تقریبا 99% مطمئنم ایراد از طرف سیستم من یا سروری که ازش دانلود میکنم نیست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hotman1234
02-10-2017, 16:08
دوستان تا حالا شده موقع دانلود شبانه با ایرانسل با مشکل Data Corruption توی IDM مواجه بشید؟!
با توجه به مواردی که تست کردم تقریبا 99% مطمئنم ایراد از طرف سیستم من یا سروری که ازش دانلود میکنم نیست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله منم این مشکل رو خیلی وقته دارم. تنها راه حلی هم که من بهش رسیدم استفاده از هیتلر شکن هست.
Ff
M
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
senator2011
02-10-2017, 17:38
بله منم این مشکل رو خیلی وقته دارم. تنها راه حلی هم که من بهش رسیدم استفاده از هیتلر شکن هست.
حتی با فیلتر شکن هم بعضی فایل ها خراب دانلود میشن مشکل جدید ایرانسله قبلا نبود
naderagham
02-10-2017, 18:25
برای من که چنین مشکلی وجود نداره بنظرم یا دانلود منیجرت رو عوض کن یا یکبار دیگه اونو نصب کن ببین تفاوتی میکنه یکبار هم بدون دانلود منبجر امتحان بکن ممکنه از اونها باشه
من قبلنا که رو idm پراکسی ست میکردم این مشکل پیش میومد
با پرداخت صورتحساب خود تا روز بیستمِ ماه صدور قبض، از یک روز مکالمه ایرانسلی رایگان و یک روز اینترنت نامحدود (تا ۱۰۰ گیگابایت) رایگان بهرهمند شوید.
دوستان این طرح هنوز پابرجاست؟کسی استفاده کرده؟
دوستان این طرح هنوز پابرجاست؟کسی استفاده کرده؟بله چند روز پیش تو کانال تلگرام ایرانسل اعلام شد
ایفون چطور؟داره این قابلیت رو
دوستان این طرح هنوز پابرجاست؟کسی استفاده کرده؟
بله. به من تعلق گرفت دیروز. ولی خب روز عاشورا بود و داخل هیئت بودیم و نشد ازش درست استفاده کنم . حدود 10 گیگی ازش دان کردم با این حال.
برای من با vpn هم مشکل پابرجاست! :/
درسته ولی چرا واسه بعضیا فقط اینطوری میشه؟!
برای من که چنین مشکلی وجود نداره بنظرم یا دانلود منیجرت رو عوض کن یا یکبار دیگه اونو نصب کن ببین تفاوتی میکنه یکبار هم بدون دانلود منبجر امتحان بکن ممکنه از اونها باشه
دانلود منیجر هیچ مشکلی نداره,IDM رجیستر شده و قانونی استفاده میکنم
دانلود منیجر Eagleget هم تست کردم اونم همین مشکلو داشت
من قبلنا که رو idm پراکسی ست میکردم این مشکل پیش میومد
الان بدون مشکل استفاده میکنید؟
دوستان کارهایی که من انجام دادم و نتیجه نگرفتم ایناست,اگر همچین مشکلی دارید این روش ها فاکتور بگیرید:
امتحان کردن انواع سرورهای داخلی و خارجی
غیر فعال کردن و حذف آنتی ویروس
غیر فعال کردن فایروال
کاهش تعداد کانکشن ها حتی به 1 کانکشن!
تغییر مسیر پوشه Temp
تغییر مسیر ذخیره سازی فایل ها
تغییر آدرس DNS
تعویض ویندوز به 10 !!!(در حال حاضر از 7 استفاده میکنم)
بررسی اتصالات مودم و لپ تاپ و حتی تعویض کابل Lan
mohandes23
02-10-2017, 21:19
دوستان من چه جوری می تونم بسته های 4 جی بخرم روی سیم کارت tdd استفاده کنم؟
italodance
02-10-2017, 21:26
دوستان من چه جوری می تونم بسته های 4 جی بخرم روی سیم کارت tdd استفاده کنم؟
خیلی مهندسی گفتی :n08:
این دو بسته به هم ربطی ندارند اگر مودم tdd داری ببین اصلا بش سیم 4g lte میتونی بزنی یا نه بعد از طریق برنامه موبایلی و یا وب دسکتاپیش اقدام به خرید میکنی
البته فکر نکنم موذمهای اشغال ایرانسل خوب پاسخگوت باشند باید مودم خوب اینکاره بخری
من tdd را 2 هفته پس دادم و پولمو از حلقومشون بر گردوندم خیلی اشغاله
mohandes23
02-10-2017, 21:30
خیلی مهندسی گفتی :n08:
این دو بسته به هم ربطی ندارند اگر مودم tdd داری ببین اصلا بش سیم 4g lte میتونی بزنی یا نه
من tdd را 2 هفته پس دادم و پولمو از حلقومشون بر گردوندم خیلی اشغاله
چی می گی برا خودت مودم هر دو نوع رو می خوره.در ضمن الان من سیم کارت tdd می تونم fdd رو استفاده کنم(4 جی معمولی).الان دنبال اینم بسته اش هم میشه.یه سیم معمولی fdd داره همراهش اونوخت فقط 3 جی کار می کنه به 4 جی وصل نمیشه!
italodance
02-10-2017, 21:34
چی می گی برا خودت مودم هر دو نوع رو می خوره.در ضمن الان من سیم کارت tdd می تونم fdd رو استفاده کنم(4 جی معمولی).الان دنبال اینم بسته اش هم میشه.یه سیم معمولی fdd داره همراهش اونوخت فقط 3 جی کار می کنه به 4 جی وصل نمیشه!
دوستان ببینند مهندس چی میگه :n09: ماهواره را رو سیگنالش ست کنید.
توضیح بالا رو برات کامل کردم گفتم بندارش دور و اینکارش رو بخر
alirezaveis
02-10-2017, 22:25
برای من با vpn هم مشکل پابرجاست! :/
درسته ولی چرا واسه بعضیا فقط اینطوری میشه؟!
دانلود منیجر هیچ مشکلی نداره,IDM رجیستر شده و قانونی استفاده میکنم
دانلود منیجر Eagleget هم تست کردم اونم همین مشکلو داشت
الان بدون مشکل استفاده میکنید؟
دوستان کارهایی که من انجام دادم و نتیجه نگرفتم ایناست,اگر همچین مشکلی دارید این روش ها فاکتور بگیرید:
امتحان کردن انواع سرورهای داخلی و خارجی
غیر فعال کردن و حذف آنتی ویروس
غیر فعال کردن فایروال
کاهش تعداد کانکشن ها حتی به 1 کانکشن!
تغییر مسیر پوشه Temp
تغییر مسیر ذخیره سازی فایل ها
تغییر آدرس DNS
تعویض ویندوز به 10 !!!(در حال حاضر از 7 استفاده میکنم)
بررسی اتصالات مودم و لپ تاپ و حتی تعویض کابل Lan
منم یکی دو هفته پیش این مشکل رو داشتم. صد مگ نمیتونستم سالم دانلود کنم. چند تا از کارایی که شما انجام دادی رو امتحان کردم و نتیجه نگرفتم. ولی وقتی که فایلامو رو سرور آلمان داسان لیچ میکردم مشکلم رفع شد. هر فایلی با هر حجمی رو راحت و بدون مشکل میگرفتم. یه چند هفته ای دانلود نداشتم چند روز پیش امتحان کردم دیدم مشکل حل شده و از هر سایتی بدون مشکل دانلود داشتم.
Electronic-Arts
03-10-2017, 02:10
نه عزیز نمیشه
سیم کارت fdd به شبکه tdd رجیستر میشه ولی برعکسش نمیشه احتمالا هم به خاطر اینه که بسته های tdd ارزون تر درمیاد کسی سیم tdd رو نندازه تو مودم fdd از شبکه fdd با سرعت بهتر استفاده کنه
italodance
03-10-2017, 07:06
نه عزیز نمیشه
سیم کارت fdd به شبکه tdd رجیستر میشه ولی برعکسش نمیشه احتمالا هم به خاطر اینه که بسته های tdd ارزون تر درمیاد کسی سیم tdd رو نندازه تو مودم fdd از شبکه fdd با سرعت بهتر استفاده کنه
بش گفتیم متوجه نمیشه
بگذریم الان وضعیت تک کانکشن طرف شما چطوره؟ مشکل پهنای باند هنوز می بینی و فاصله نزدیکنرین دکل بت چقدره؟
mohandes23
03-10-2017, 09:29
نه عزیز نمیشه
سیم معمولی به 4 جی وصل نمیشه فقط 3 جی دلیلش چی هست؟
italodance
03-10-2017, 09:44
پاک گردد. :n38::n38:
Electronic-Arts
03-10-2017, 10:31
بش گفتیم متوجه نمیشه
بگذریم الان وضعیت تک کانکشن طرف شما چطوره؟ مشکل پهنای باند هنوز می بینی و فاصله نزدیکنرین دکل بت چقدره؟
دکل کوچه بالای خونمون هست از پنجره دکل رو میشه دید ولی سرعت 4G تو روز افتضاح شده قبلا بود 5 6 مگابایت الان به زور 2 3 میده بعضی وقت ها , TDD هم دکلش دوره ولی بد نیست سرعت تک کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز نمیشه
سیم تی دی به باند 7 و 3 وصل میشه
اما به نسل سه و دو وصل نمیشه پس روی مودم اگر 4 جی اونلی باشه جواب میده و روی موبایل جواب نمیده
Electronic-Arts
03-10-2017, 14:15
اما به نسل سه و دو وصل نمیشه پس روی مودم اگر 4 جی اونلی باشه جواب میده و روی موبایل جواب نمیده
من روی مودم E3372 تست کردم و فرکانس هم 1800 و هم 2600 تست کردم LTE Mode هم بود ولی هر دو فرکانس هیچ سیگنالی دریافت نکرد و Connection Failed داد شاید این ویژگی فقط تو قم هست تو مشهد که خبری از وصل شدن سیم TDD به FDD نیست
mohandes23
03-10-2017, 14:27
مشکل اصلی این هست که سیم کارت معمولی روی 4 جی نمی ره!
greatpouya
03-10-2017, 14:30
مشکل اصلی این هست که سیم کارت معمولی روی 4 جی نمی ره!شما مشکلتون خاص هست، سیم کارت رو عوض کنید اگر مطمئن نیستید USIM هست، شاید اشتباهی شده در توزیع.
و اگر نشد مودم رو ریست کنید و اگر باز هم نشد، در مکانی دیگر امتحان کنید؛ و اگر باز هم نشد مشکل از خود مودم هست که باید سریع مرجوع کنید و یا تعویض.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من روی مودم E3372 تست کردم و فرکانس هم 1800 و هم 2600 تست کردم LTE Mode هم بود ولی هر دو فرکانس هیچ سیگنالی دریافت نکرد و Connection Failed داد شاید این ویژگی فقط تو قم هست تو مشهد که خبری از وصل شدن سیم TDD به FDD نیست
من الان چک کردم مشکل نداشت قبلا هم تهران تست کرده بودم فکر کنم
سیم تی دی رو 3372
Electronic-Arts
03-10-2017, 14:53
من الان چک کردم مشکل نداشت قبلا هم تهران تست کرده بودم فکر کنم
سیم تی دی رو 3372
نمیدونم قضیش چیه ولی من اینو میگیرم همین الان که تست کردم
حالا شما اگر چیزی به ذهنتون میرسه بفرمایید که منم بتونم استفاده کنم چون هر کاری کردم نشد حتی پروفایل هم همون mtnirancell هست ولی همچنان وصل نمیشه
mohandes23
03-10-2017, 14:58
شما مشکلتون خاص هست، سیم کارت رو عوض کنید اگر مطمئن نیستید USIM هست، شاید اشتباهی شده در توزیع.
و اگر نشد مودم رو ریست کنید و اگر باز هم نشد، در مکانی دیگر امتحان کنید؛ و اگر باز هم نشد مشکل از خود مودم هست که باید سریع مرجوع کنید و یا تعویض.
سیم کارت دیگه که ندارم ولی الان از پشتیبانی انلاین پرسیدم گفتن 4 جی فعاله.روش هم نوشته 4 جی و 4 جی پلاس.مودم هم ریست کردم همون جور بود باید فردا ببرم نمایندگی ببینم چی به چی هست.
sadra_gamer
03-10-2017, 22:26
دوستان من مودم e3372 دارم و مشکل dns دارم و بیشتر وقت ها نمیتونم به سایتی متصل بشم مگر با v*p*n ولی با گوشی به راحتی میتونم وصل بشم ورزن هم 22.28 هست
Software version:
22.286.03.02.234
دوستان من الان داشتم با پشتیبانی ایرانسل صحبت میکردم گفت در صورتیکه بسته اینترنت فعال داشته باشید و سیمکارت را به دائمی تبدیل کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و بسته ایترنت و اعتبار سیمکارت منتقل میشه در صورتیکه من یادمه قبلا میگفتن باید صبر کنی تا بسته تموم بشه وگرنه منتقل نمیشه و میسوزه.الان خیالم راحت باشه که در صورت تبدیل بسته اینترنتم از بین نمیره یا این کارمنده همینطوری یه چیزی گفت؟
mohandes23
04-10-2017, 12:51
رفتم ایرانسل انجا تست کرد سیم کارت معمولی 4 جی کار می کرد اومدم خونه تست کردم بازم کار کرد فقط نمی دونم مشکل چی بود حل شد!
سلام.
من از VPS خودم حدود 3 ماه بدون مشکل دانلود می کردم ولی هفته پیش همین مشکل شما برام پیش اومد و تقریباً تمام فایل هایی که دانلود می کردم این ارور رو میداد. وقتی دانلود فایل به 100 درصد میرسید این پیام می اومد و دوباره با تک کانکشن میخواست فایل رو از اول دانلود کنه.
من یه سیدباکس هم دارم. فعلاً از سیدباکس دارم دانلود می کنم و اصلاً این مشکل پیش نیومد.
دوستان من الان داشتم با پشتیبانی ایرانسل صحبت میکردم گفت در صورتیکه بسته اینترنت فعال داشته باشید و سیمکارت را به دائمی تبدیل کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و بسته ایترنت و اعتبار سیمکارت منتقل میشه در صورتیکه من یادمه قبلا میگفتن باید صبر کنی تا بسته تموم بشه وگرنه منتقل نمیشه و میسوزه.الان خیالم راحت باشه که در صورت تبدیل بسته اینترنتم از بین نمیره یا این کارمنده همینطوری یه چیزی گفت؟نه درست گفته جدیدا این امکان ایجاد شده و در کانال تلگرام هم اطلاع رسانی شد
همه رفتن سمت فورجی الان تیریجی سرعتش از فورجی بیشتر شده [emoji53][emoji852]
shahryar84
04-10-2017, 21:33
همه رفتن سمت فورجی الان تیریجی سرعتش از فورجی بیشتر شده [emoji53][emoji852]
Sent from my SM-J710F using Tapatalkدقیقا منم الآن همینو خواستم بگم! سرعت 4g منم کمتر از 3g شده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
دقیقا منم الآن همینو خواستم بگم! سرعت 4g منم کمتر از 3g شده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalkباز ایرانسل خوبه لااقل تیریجیش اندازه فورجی پلاس اول سرعت داره[emoji23][emoji23]
در حین وبگردی یه پنجره میاد تبلیغات خرید سیمکارت دائمی ایرانسل میکنه.
آدم یاد آماتور بازی آی اس پی های دیال آپ میفته.
MTN Irancell [emoji6][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باند ۸ در منزل بسیار ضعیف(فاصله از سایت ۳۰۰ متر و تعداد زیادی ساختمان در مسیر سیگنال)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
greatpouya
05-10-2017, 11:01
باند ۸ در منزل بسیار ضعیف(فاصله از سایت ۳۰۰ متر و تعداد زیادی ساختمان در مسیر سیگنال)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalkماشالا بعد از این همه ساختمان هنوز آنتنش فوله و مکالمه و اینترنت دارید. اگر ۲۱۰۰بود تاحالا کلا انتن نداشتید
ماشالا بعد از این همه ساختمان هنوز آنتنش فوله و مکالمه و اینترنت دارید. اگر ۲۱۰۰بود تاحالا کلا انتن نداشتید
Sent from my SM-G950F using Tapatalkفقط وسط هال ۹۰۰ میشه بقیه جاها ۲۱۰۰ با یک یا دو خط و تعداد زیادی hand over،خونه تو ارتفاع هست و از سطح شهر سیگنال میاد دائم در حال hand over بعضی اوقات از دو کیلومتر دور تر سیگنال می گیرم تو فورجی هم همینطور ولی اون rrc کانکت نمیشه و اینترنت قطع میشه باز باید تغییر مکان بدم تا برم رو یک سایت دیگه و وصل شه[emoji6]خوبه آخر هفته ها فقط اینجام وگرنه داستان داشتم
greatpouya
05-10-2017, 11:11
فقط وسط هال ۹۰۰ میشه بقیه جاها ۲۱۰۰ با یک یا دو خط و تعداد زیادی hand over،خونه تو ارتفاع هست و از سطح شهر سیگنال میاد دائم در حال hand over بعضی اوقات از دو کیلومتر دور تر سیگنال می گیرم تو فورجی هم همینطور ولی اون rrc کانکت نمیشه و اینترنت قطع میشه باز باید تغییر مکان بدم تا برم رو یک سایت دیگه و وصل شه[emoji6]خوبه آخر هفته ها فقط اینجام وگرنه داستان داشتم
Sent from my SM-J710F using Tapatalkبرای بنده هروقت جایی ۹۰۰ باشه هیچوقت انتنم قطع نمیشه، ۲۱۰۰ معمولا از بیش از ۵ ساختمان عبور نمیکنه، ولی این برای ۹۰۰ به ۱۲ ساختمان میرسه.
برای بنده هروقت جایی ۹۰۰ باشه هیچوقت انتنم قطع نمیشه، ۲۱۰۰ معمولا از بیش از ۵ ساختمان عبور نمیکنه، ولی این برای ۹۰۰ به ۱۲ ساختمان میرسه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk۹۰۰ تیریجی بعضی اوقات از توجی ۹۰۰ بهتره
greatpouya
05-10-2017, 12:16
وقت بخیر
دوستان
سرویس فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه( VOLTE ) از امروز در شهر مشهد راه اندازی خواهد شد مشترکین ایرانسلی که دارای تلفن همراه Huawei مدل P10 می باشند با شماره گیری کد دستوری *555*4*10# می توانند درخواست فعال سازی سرویس VoLTE را بر روی گوشی خود وارد نموده و سرویس مورد نظر طی مدت زمان24 الی 48 ساعت برای مشترک فعال خواهد شد.
volteچیست؟
فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (Voice Over LTE) یا همان (VOLTE) یک فناوری نوین است که برای پشتیبانی از مکالمه صوتی در شبکه 4G یا LTE ضروری است و بدون استفاده از این فناوری نمیتوان در شبکهی نسل چهارم تماس برقرار کرد.
به سبب آن که تماس VOLTE از بستر شبکه های 2G و 3G نمی گذرد، علاوه بر این که تجربه مکالمه صوتی با کیفیت بسیار بالاتری را برای مشترکین به ارمغان میآورد، امکان استفاده همزمان از صوت و دیتا را نیز فراهم میکند. لذا مشترکین می توانند در حین مکالمه صوتی از اینترنت استفاده نمایند. برای مثال می توانند بر بستر اینترنت پیغام، عکس، ویدیو و محتوای دیگر دریافت و ارسال نمایند. computeralborz
greatpouya
05-10-2017, 12:16
پاک شود لطفا
وقت بخیر
دوستان
سرویس فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه( VOLTE ) از امروز در شهر مشهد راه اندازی خواهد شد مشترکین ایرانسلی که دارای تلفن همراه Huawei مدل P10 می باشند با شماره گیری کد دستوری *555*4*10# می توانند درخواست فعال سازی سرویس VoLTE را بر روی گوشی خود وارد نموده و سرویس مورد نظر طی مدت زمان24 الی 48 ساعت برای مشترک فعال خواهد شد.
volteچیست؟
فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (Voice Over LTE) یا همان (VOLTE) یک فناوری نوین است که برای پشتیبانی از مکالمه صوتی در شبکه 4G یا LTE ضروری است و بدون استفاده از این فناوری نمیتوان در شبکهی نسل چهارم تماس برقرار کرد.
به سبب آن که تماس VOLTE از بستر شبکه های 2G و 3G نمی گذرد، علاوه بر این که تجربه مکالمه صوتی با کیفیت بسیار بالاتری را برای مشترکین به ارمغان میآورد، امکان استفاده همزمان از صوت و دیتا را نیز فراهم میکند. لذا مشترکین می توانند در حین مکالمه صوتی از اینترنت استفاده نمایند. برای مثال می توانند بر بستر اینترنت پیغام، عکس، ویدیو و محتوای دیگر دریافت و ارسال نمایند. computeralborz
Sent from my SM-G950F using Tapatalkایرانسل کلا استارتش و ادامشو و پیشرفتش همه از مشهد بوده افتخار می کنم که در مشهد هستم[emoji6]
وقت بخیر
دوستان
چرا همه مثال براي Huawei P10 ميزنن
همراه اول هم همين گوشي رو مثال زده بود
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
J7 2016[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
greatpouya
05-10-2017, 13:00
چرا همه مثال براي Huawei P10 ميزنن
همراه اول هم همين گوشي رو مثال زده بود
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADوالا منم سوالم همین بود، به گمانم در گوشی های سامسونگ نیاز به آپدیت جدید از طرف سامسونگ برای فعالسازی این سرویس هست.
گزینه volte هست تو سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
greatpouya
05-10-2017, 13:09
گزینه volte هست تو سامسونگ
بله، ظاهرا اینجا قایبلیت فعالسازی نداره حالا بعد از فعالسازی volte امتحان کنید، باید در تنظیمات مکالمه جایی که انتظار و انتقال مکالمه انجام میشه، گزینش بیاد.
برای بنده
چیزی که باید باشه[emoji116]
بله، ظاهرا اینجا قایبلیت فعالسازی نداره حالا بعد از فعالسازی volte امتحان کنید، باید در تنظیمات مکالمه جایی که انتظار و انتقال مکالمه انجام میشه، گزینش بیاد.
برای بنده
Sent from my SM-G950F using Tapatalkدرسته و باید اپراتور ها با سازنده های گوشی ها از جمله سامسونگ و هواوی مذاکره کنن تا این امکان رو برای گوشی های ایران هم فعال بشه و آپدیتش ارائه بشه
ايفون داره
ولي فعال نميشه به نظر
h_kobari
05-10-2017, 21:00
با سلام خدمت همه ی اساتید محترم
اینجا کسی هست که روی تجمیع فرکانس ایرانسل (+4G) با مودم های هوآوی به نتیجه رسیده باشه ؟
یعنی سرعت روی باند 3 و 7 و +4G رو تست گرفته باشه و به این نتیجه رسیده باشه که +4G ، سرعتش تقریبا برابر مجموع سرعت باند3 و 7 هست !!!
دوستان اگه کسی این تست رو گرفته ، لطفا عکس بذاره . ممنون
rahman0158
05-10-2017, 22:13
گزینه volte هست تو سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalkدوست عزیز چجوری این منو رو آوردین؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
vahidflower
05-10-2017, 23:16
برای بنده
دوست عزیز این منوی call settingsکجاست که من هر چه میگردم از زیرمنوهایsettingsجایی پیداش نمیکنم در اندروید ۷ در سامسونگ نوت ۵؟
greatpouya
05-10-2017, 23:19
دوست عزیز این منوی call settingsکجاست که من هر چه میگردم از زیرمنوهایsettingsجایی پیداش نمیکنم در اندروید ۷ در سامسونگ نوت ۵؟از صفحه تماس(مکالمه)، ۳ نقطه بالا سمت راست
دوست عزیز چجوری این منو رو آوردین؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalkکدی داره برای اومدنش ولی فقط برای گوشی های روت کار می کنه اگر نخواین روت کنین مثل من نرم افزار هایی تحت عنوان lte only هست تو گوگل پلی می تونید دانلود کنید تا بیاد این صفحه
Hand Over(off)[emoji58][emoji58][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاع: برخی گوشی های شیائومی گزینه VOLTE رو دارن که پیشفرض فعال هست. نمونه ش گوشی خودم که Mi Max2 هست.
دوستان نرم افزاری سراغ ندارین که مدولاسیون رو نشون بده جز اون نرم افزار که نیاز به روت داره؟
greatpouya
06-10-2017, 11:38
دوستان نرم افزاری سراغ ندارین که مدولاسیون رو نشون بده جز اون نرم افزار که نیاز به روت داره؟
Sent from my SM-J710F using Tapatalkاز منوی *#0011# میتونی ببنی.
shahryar84
06-10-2017, 11:52
دوست عزیز چجوری این منو رو آوردین؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk*#*#4636#*#*
mr.arbab28
06-10-2017, 11:56
برای من گزینه volte هست اما غیر قابل تغییره !!
vahidflower
06-10-2017, 12:24
*#*#4636#*#*
رداداش کد را اشتباه ننوشته ای؟!من میزنم قبول نمیکنه!ببین درست همینه:
ستاره مربع ستاره مربع ۴۶۳۶ مربع ستاره مربع ستاره ؟!
کدهای ussd با ستاره شروع میشند و با مربع تمام ولی مال شما آخرشم ستاره س!:n04:
shahryar84
06-10-2017, 12:36
رداداش کد را اشتباه ننوشته ای؟!من میزنم قبول نمیکنه!ببین درست همینه:
ستاره مربع ستاره مربع ۴۶۳۶ مربع ستاره مربع ستاره ؟!
کدهای ussd با ستاره شروع میشند و با مربع تمام ولی مال شما آخرشم ستاره س!:n04:کد درسته. اون کدهای ussdشبکست که با # تموم میشن
از منوی *#0011# میتونی ببنی.
از منوی *#0011# میتونی ببنی.
Sent from my SM-G950F using Tapatalkمنظورت mcs هست؟از ۶ بالاتر نمیره هیچوقت و یعنی qpsk ولی نمیشه با qpsk رو پهنای ۱۵ با مایمو ۲ در ۲،بشه ۹۴ مگ تروپوت گرفت یا حتی ۱۰۱
*#*#4636#*#*
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalkبرای گوشی های روت کار می کنه شهریار جان
greatpouya
06-10-2017, 14:00
منظورت mcs هست؟از ۶ بالاتر نمیره هیچوقت و یعنی qpsk ولی نمیشه با qpsk رو پهنای ۱۵ با مایمو ۲ در ۲،بشه ۹۴ مگ تروپوت گرفت یا حتی ۱۰۱
Sent from my SM-J710F using Tapatalkاره. چرا میشه گرفت سیگنال قوی باشه. 64qam 2x2 mimo هست رو ۶، نهqpsk، با ۱۵ مگ پهنا تا ۱۱۲.۵ مگ جا داره
اره. چرا میشه گرفت سیگنال قوی باشه. 64qam 2x2 mimo هست رو ۶، نهqpsk، با ۱۵ مگ پهنا تا ۱۱۲.۵ مگ جا داره
Sent from my SM-G950F using Tapatalkتو جدول ۶ qpsk هست بعد از ۶ میشه 16 qam
greatpouya
06-10-2017, 14:42
تو جدول ۶ qpsk هست بعد از ۶ میشه 16 qam
Sent from my SM-J710F using Tapatalkنه، شاید اشتباه جدول
2= qpsk
4=16qam
6=64
8=256
shahryar84
06-10-2017, 14:52
برای گوشی های روت کار می کنه شهریار جان
Sent from my SM-J710F using Tapatalkنه، این کد اندروید، بعضی برندها مثل ال جی بستن، بعضی هم کدشو عوض کردن مثل هوایی
نه، شاید اشتباه جدول
2= qpsk
4=16qam
6=64
8=256
Sent from my SM-G950F using Tapatalkاره درسته من cqi رو نگاه کردم اون تا ۶ qpsk هست.[emoji255]
vahidflower
06-10-2017, 18:38
کد درسته. اون کدهای ussdشبکست که با # تموم میشن
خب من روی سامسونگ گلکسی نوت ۵ زدم میگه اشتباهه
h_kobari
06-10-2017, 18:52
خب من روی سامسونگ گلکسی نوت ۵ زدم میگه اشتباههاین کد احتمالا روی گوشیهای سامسونگ کار نمیکنه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام دوستان یک راهنمایی نیاز دارم ازتون
همراه اول تو منطقه ما تقریبا ۷.۵ مگابایت سرعت دانلودش هست
ایرانسل تو منطقه ما تقریبا ۵.۵ مگابایت سرعت دانلودش هست
به نظرتون ایرانسل بگیرم یا همراه اول؟ مقایسه از هر نظر
۶ ماهه ۱۰۰ گیگ ایرانسل و ۱۲۰ گیگ همراه اول مدنظر هست
تشکر از لطف شما دوستان
h_kobari
06-10-2017, 20:03
سلام دوستان یک راهنمایی نیاز دارم ازتون
همراه اول تو منطقه ما تقریبا ۷.۵ مگابایت سرعت دانلودش هست
ایرانسل تو منطقه ما تقریبا ۵.۵ مگابایت سرعت دانلودش هست
به نظرتون ایرانسل بگیرم یا همراه اول؟ مقایسه از هر نظر
۶ ماهه ۱۰۰ گیگ ایرانسل و ۱۲۰ گیگ همراه اول مدنظر هست
تشکر از لطف شما دوستانسلام
توی حالت کلی و واسه کارهای عادی روزمره ، ۲ مگابایت هم کافیه ، پس زیاد فرقی نمیکنه از لحاظ پهنای باند .
بسته ایرانسل ، به ازای هرگیگ ، مقدار کمی از همراه اول ارزونتر درمیاد ، ولی اگه شما بسته شبانه نامحدود زیاد استفاده میکنی ، چون همراه اول پهنای باند بیشتری میده ، بنابراین ، ترافیک بیشتری بصورت رایگان میتونی دانلود کنی . که اگه زیاد از این کارا میکنی ، بهتره که همراه اول بگیری که توی دراز مدت با توجه به دانلود نامحدود شبانه ، بسیار بصرفه تر درمیاد
درهر صورت ما به پهنای باند محله تون ، حسودیمون شد [emoji41]
سلام
توی حالت کلی و واسه کارهای عادی روزمره ، ۲ مگابایت هم کافیه ، پس زیاد فرقی نمیکنه از لحاظ پهنای باند .
بسته ایرانسل ، به ازای هرگیگ ، مقدار کمی از همراه اول ارزونتر درمیاد ، ولی اگه شما بسته شبانه نامحدود زیاد استفاده میکنی ، چون همراه اول پهنای باند بیشتری میده ، بنابراین ، ترافیک بیشتری بصورت رایگان میتونی دانلود کنی . که اگه زیاد از این کارا میکنی ، بهتره که همراه اول بگیری که توی دراز مدت با توجه به دانلود نامحدود شبانه ، بسیار بصرفه تر درمیاد
درهر صورت ما به پهنای باند محله تون ، حسودیمون شد [emoji41]
سلام
من بیشتر روی پینگ و سرعت باز شدن صفحات و قطع نشدن های زیاد سوال دارم
والا برای ایرانسل خیلی اذیت شدیم تا بهتر شد و پیگیری کردن واقعا
همراه اول هم ۱ سالی بود تست نکرده بودم که فهمیدم دانلود شبانه رایگان میده که تست کردم دیدم خیلی خوبه سرعتش
greatpouya
07-10-2017, 00:32
دوستان همونطور که پیشبینی میشد، شرکت ایرانسل در سرور خودش، در اینترنت همراه افت سرعت و افزایش چشمگیر پینگ(تاخیر) ایجاد کرده که مردم برن سمت اینترنت ثابت td lte، مثلا پینگ ثابت ۱۶ هست و پینگ داخلی با سرور ایرانسل در همراه ۸۰ هست.
فعلا که وضعیت رو اینجوری گرده تا بعد ببینیم شاید رفع کنه.
matr!x_2008
07-10-2017, 00:38
یه چیز جدید که خیلی ازار دهندست تا گوشی رو خاموش میکنم دوباره روشن میکنم یه پیامک تنطیمات اینترنت 4g میاد! تقریبا هر بار که گوشی خاموش روشن میشه همین پیامک و تنطیماتش میاد رو چند گوشی تست کردم
دوستان همونطور که پیشبینی میشد، شرکت ایرانسل در سرور خودش، در اینترنت همراه افت سرعت و افزایش چشمگیر پینگ(تاخیر) ایجاد کرده که مردم برن سمت اینترنت ثابت td lte، مثلا پینگ ثابت ۱۶ هست و پینگ داخلی با سرور ایرانسل در همراه ۸۰ هست.
Sent from my SM-G950F using Tapatalkنه پویا جان چنین چیزی نیست من هفته ی پیش با فورجی همراه پینگ ۱۲ داشتم و با تیریجی ۱۹ اون قضیه با تاخیر باز شدن سایت ها هم که از قدیم بوده البته الان خیلی بهتر شده و تعداد کمتری از سایت ها با تاخیر باز میشه نسبت به پارسال
18[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته 6-12
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایرانسل 3G منطقه بلداجی(چهارمحال و بختیاری) بعد از ارتقا رادیو ها(قبل از ارتقا به یک مگابیت نمی رسید)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقتیه انتن دهی ایرانسل تو خونه ما خیلی ضعیف شده در حالی که قبلا خیلی خوب بود
دلیلش چیه؟
اصلا نمیشه حرف زد همش قطع و وصل میشه اینترتشم که نگو 1 دقیقه وصله 2 دقیقه قطعه سرعتم افتضاح
با شکایت کردن درست نمیشه؟
ShadowDragon
07-10-2017, 21:05
رفیق احتمالا مشکل از منطقتونه. همچنان وضع تی دی من بد تره
ایرانسل فناوری VoLTE را در مشهد و تهران راهاندازی کرد
matr!x_2008
08-10-2017, 19:38
سیمکارت جدید بگیرم هنوز طرح یه هفته اینترنت رایگان هدیه روش فعاله؟ کلن چه طرحایی رو سیم جدید هدیه میدن
سیمکارت جدید بگیرم هنوز طرح یه هفته اینترنت رایگان هدیه روش فعاله؟ کلن چه طرحایی رو سیم جدید هدیه میدناره تا آخر مهر اگر سیم کارت فعال کنی و ۱۰ تومن شارژ کنی یک هفته اینترنت ،۱۰۰۰ دقیقه مکالمه و ۱۰۰۰ تا اس ام اس داره
mosi_alfa
08-10-2017, 19:44
دوستان روی خط دائمیم فیلیمو فعال کردم، 20 گیگ هدیه اولیه خرید سیم هم فعاله، ولی فیلیمو حجم کم می کنه، کسی دیگه این مشکلو داره؟؟
پشتیبانی برام تیکت زده از دیروز ولی فعلا خبری نیست.
matr!x_2008
08-10-2017, 19:46
اره تا آخر مهر اگر سیم کارت فعال کنی و ۱۰ تومن شارژ کنی یک هفته اینترنت ،۱۰۰۰ دقیقه مکالمه و ۱۰۰۰ تا اس ام اس داره
محدودیت سرعت داره یه هفته هدیه اینترنتش؟ چون دیدم بعضیا میگفتن محدود کرده
محدودیت سرعت داره یه هفته هدیه اینترنتش؟ چون دیدم بعضیا میگفتن محدود کردهاونو دیگه نمی دونم،دیگه تازه از شر محدودیت خلاص شدیم
mohamad hosain
09-10-2017, 11:28
ایرانسل داره چیکار میکنه دقیقا سرعت 250 کیلو شده یعنی 4g از adsl کمتر شده؟بعد رفته 5جی تست کرده؟ عجیب نیست شرکتی که هنوز نتونسته درسای دبیرستانشو پاس کنه بره دانشگاه مهندسی بخونه؟
mohandes23
09-10-2017, 11:40
شب اول استفاده خوب بود شب دوم محدود شد .خیلی عجیب هست.بیشتر از 1.5 نمی رفت در حالی که راحت تا 5 مگ جا داشت
brothers000
09-10-2017, 12:27
دوستان کسی تجربه تعویض سیم کارت 3G به 4G رو از طریق پستی داشته ؟
دیروز صبح سیم کارت جدید بدستم رسید و بعد از چیزی حدود 2 ساعت فعال شد ولی هنوز خبری از 14 گیگ هدیه ی 14 روزه نشده...
italodance
09-10-2017, 13:21
شب اول استفاده خوب بود شب دوم محدود شد .خیلی عجیب هست.بیشتر از 1.5 نمی رفت در حالی که راحت تا 5 مگ جا داشت
فکر کنم اغاز محدودیت ایرانول شروع شده
alirezamoosavi1
09-10-2017, 14:58
دیگه با این طرحهای ویژه همراه اول ،ایرانسل باید کم کم خودش رو بازنده بدونه.با اینکه سالها از مشتریان ایرانسل بودم و علیرغم شروع خوب ایرانسل در پروژه 3G و 4G، این روزها همراه اول از ایرانسل سبقت گرفته و با افزایش شدید سایتهای نسل سوم و چهارم خود و نیز ارائه بسته های باصرفه اینترنتی و ساعات رایگان مصرف دیتا، مشترکان خود را راضی تر کرده.
ایرانسل همین روزها باید شعار ((بزرگترین اپراتور دیتای کشور )) را هم به همراه اول واگذار کنه.
الحق و الانصاف همراه اول عقب ماندگی خود را در کمتر از شش ماه جبران کرد و الان از همه نظر از ایرانسل بهتره.
senator2011
09-10-2017, 15:12
دیگه با این طرحهای ویژه همراه اول ،ایرانسل باید کم کم خودش رو بازنده بدونه.با اینکه سالها از مشتریان ایرانسل بودم و علیرغم شروع خوب ایرانسل در پروژه 3G و 4G، این روزها همراه اول از ایرانسل سبقت گرفته و با افزایش شدید سایتهای نسل سوم و چهارم خود و نیز ارائه بسته های باصرفه اینترنتی و ساعات رایگان مصرف دیتا، مشترکان خود را راضی تر کرده.
ایرانسل همین روزها باید شعار ((بزرگترین اپراتور دیتای کشور )) را هم به همراه اول واگذار کنه.
الحق و الانصاف همراه اول عقب ماندگی خود را در کمتر از شش ماه جبران کرد و الان از همه نظر از ایرانسل بهتره.
مثل اینکه همراه اخر هنوز محدودتون نکرده:n02:
الحق و الانصاف همراه اول عقب ماندگی خود را در کمتر از شش ماه جبران کرد و الان از همه نظر از ایرانسل بهتره.بله همراه اول از پارسال تا الان ۱۸۰ درجه تغییر کرده
مثل اینکه همراه اخر هنوز محدودتون نکرده:n02:محدودیت ها از دیروز برداشته شد
ما بلاخره نفهميديم تعویض سیمکارت به 4g مجانی هست یا پولی تبلیغ میکنند مجانی وقتی عوض میکنی ازت شش تومن میگیرند. وقتی میپرسم چرا پول میگه فقط مراکز خود ای ایرانسل مجانی هست و دفاتر خدماتی پولی هست! به پشتیبانی ایرانسل زنگ زدم اونهم چرت و پرت تحویل میده که اگه مسج براتون اومده رایگان هست.
babak13592006
10-10-2017, 11:50
درود دوستان
حقیقتش می خوام یک مودم cat6 بخرم و برای ساعات نامحدود
حالا می خوام بپرسم ایرانسل که محدودیت سرعتی بروی ساغات نامحدود اعمال نمی کنه؟اوضاع همراه اولم رو هم دررابطه با نامحدودش رو بگید ممنون می شم
alirezaveis
10-10-2017, 14:34
درود دوستان
حقیقتش می خوام یک مودم cat6 بخرم و برای ساعات نامحدود
حالا می خوام بپرسم ایرانسل که محدودیت سرعتی بروی ساغات نامحدود اعمال نمی کنه؟اوضاع همراه اولم رو هم دررابطه با نامحدودش رو بگید ممنون می شم
همراه اولم محدودیت سرعت دانلود نداره دیگه. بسته به ظرفیت شبکه میتونید از نهایت سرعت بهره ببرید
MeHrDaD-91
10-10-2017, 22:07
فوق العاده امروز سرعت پایین شده مثله ADLS
همش روی 200 کیلو هست
Pooya Rezaie
11-10-2017, 01:12
سلام
دوستان تعهد اپراتور ها مثل ایرانسل برای کیفیت و سرعت سرویس هاشون مثل ۴ جی چطوره ؟! منظورم اینه آیا حداقلی تعیین شده براشون ؟!
من از ایرانسل بخاطر کیفیت و سرعت پایین نسل ۳ و ۴ شکایت کردم دیروز کارشناس از تنظیم مقررات اومده درب منزل تو کوچه تست کرده سرعت ۴جی ۴-۵ مگابیت بود اینترنت هم ثبات نداشت روی ۳جی ۴جی سوییچ میشد. طرف میگه سرعت که خوبه. گفتم چی و خوبه مرد حسابی میگه تعهد شرکتا سرعت ۱۲۸ کیلوبایته شما سرعتت خوبه [emoji23][emoji23] و شکایتم فایده نداره اپراتور تعهدش رو داره ارائه میده بعد از بحث و صحبت گفت حالا برای کیفیت و سیگنال ضعیف پیگیری میکنیم ولی سرعت رو نه
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
سلام
دوستان تعهد اپراتور ها مثل ایرانسل برای کیفیت و سرعت سرویس هاشون مثل ۴ جی چطوره ؟! منظورم اینه آیا حداقلی تعیین شده براشون ؟!
من از ایرانسل بخاطر کیفیت و سرعت پایین نسل ۳ و ۴ شکایت کردم دیروز کارشناس از تنظیم مقررات اومده درب منزل تو کوچه تست کرده سرعت ۴جی ۴-۵ مگابیت بود اینترنت هم ثبات نداشت روی ۳جی ۴جی سوییچ میشد. طرف میگه سرعت که خوبه. گفتم چی و خوبه مرد حسابی میگه تعهد شرکتا سرعت ۱۲۸ کیلوبایته شما سرعتت خوبه [emoji23][emoji23] و شکایتم فایده نداره اپراتور تعهدش رو داره ارائه میده بعد از بحث و صحبت گفت حالا برای کیفیت و سیگنال ضعیف پیگیری میکنیم ولی سرعت رو نه
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalkسلام.بله درست گفته ۱۲۸ هم باشه درسته[emoji4]
ShadowDragon
11-10-2017, 10:07
فوق العاده امروز سرعت پایین شده مثله ADLS
همش روی 200 کیلو هست
منم امروز مشکل دارم
brothers000
11-10-2017, 12:50
دوستان کسی تجربه تعویض سیم کارت 3G به 4G رو از طریق پستی داشته ؟
دیروز صبح سیم کارت جدید بدستم رسید و بعد از چیزی حدود 2 ساعت فعال شد ولی هنوز خبری از 14 گیگ هدیه ی 14 روزه نشده...
خوشبختانه چند دقیقه بعد از ارسال این مطلب، اس ام اس فعال شدن 14 گیگ هدیه اومد ولی تو متنش نوشته بود فقط از ساعت 2 بامداد تا 10 شب قابل استفاده هست...
بین ساعت 10 شب تا 2 هم تست کردم و دیدم بصورت آزاد اینترنت محاسبه میشه و از شارژ کم میکنه !
ما بلاخره نفهميديم تعویض سیمکارت به 4g مجانی هست یا پولی تبلیغ میکنند مجانی وقتی عوض میکنی ازت شش تومن میگیرند. وقتی میپرسم چرا پول میگه فقط مراکز خود ای ایرانسل مجانی هست و دفاتر خدماتی پولی هست! به پشتیبانی ایرانسل زنگ زدم اونهم چرت و پرت تحویل میده که اگه مسج براتون اومده رایگان هست.
دوست عزیز همونطور که قبل تر هم عرض کردم، بنده خودم بصورت رایگان یوسیم رو از طریق پستی دریافت کردم،
فقط سعی کنید از چند روز قبلتر سیم کارت رو درون گوشی با قابلیت 4G قرار بدید
و بعد از طریق
آدرس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
کد دستوری : #34 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *555*
از رایگان بودن هزینه مطمئن بشید و اقدام به تعویض کنید،
بنده حدود 72 ساعت کاری بعد از درخواست سیم کارت جدید رو بصورت پستی و رایگان تحویل گرفتم
سلام
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
سلام،
واقعا باعث تاسفه که ادعای اینترنت 4G رو میکنن ولی در عمل و طبق قانون فقط ملزم به انجام تعهد سالیان سال قبل (سرعتی در حدود دایل آپ) هستن !
MeHrDaD-91
11-10-2017, 13:44
جالبه فول آنتنم هست 4g و این مشکل رو دارم 3g هم ک حرفشم نزن افتضاحه
معلوم نیست تو این ممکلت چ خبره!!!!!!!!!!!!!!
alireza_pes33
11-10-2017, 14:45
سلام دوستان. من یه سیم کارت قدیمی ایرانسل دارم و الان تاره میخوام بندازم تو گوشیم (استفاده نکرده بودم) و به نام خواهرم هستش میخوام بدونم من اگه الان سیم رو روی گوشی بندازم و ببرم نمایندگی برای تعویض به 4G آیا مدارک و مالک رو میخوان؟؟
و اینکه آیا رایگان میشه یا نه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
دوست عزیز همونطور که قبل تر هم عرض کردم، بنده خودم بصورت رایگان یوسیم رو از طریق پستی دریافت کردم،
فقط سعی کنید از چند روز قبلتر سیم کارت رو درون گوشی با قابلیت 4G قرار بدید
و بعد از طریق
آدرس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
کد دستوری : #34 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *555*
از رایگان بودن هزینه مطمئن بشید و اقدام به تعویض کنید،
بنده حدود 72 ساعت کاری بعد از درخواست سیم کارت جدید رو بصورت پستی و رایگان تحویل گرفتم
به نظر میاد که به مدل گوشی هم مربوط باشه!؟ یعنی گوشی هایی که تو دیتابیس ایرانسل دارای قابلیت 4g ثبت شدن امکان دریافت رایگان سیم کارتو دارن
از طرفی چون سیم کارت قدیمی قابلیت رجیستر تو شبکه 4g رو نداره این احتمال قوی میشه یا اینکه سیم قدیمی تو شبکه 3g ثبت بشه و ایرانسل بعد گذشت چند روز قبول کنه رایگان
تعویض انجام بده وگرنه من الان یه سیم قدیمی گذاشتم رو گوشی و کدی که گفتینو زدم ولی 8000 تومن هزینه تبدیل سیم کارت نشون داد.
mehrabooni
11-10-2017, 17:27
ارزان ترین گوشی که 4G ایرانسل رو ساپورت کنه چیه ؟
(پردازنده اش اسنپ دراگون باشه)
شیائومی 4A
قیمت حدود 400 تومن
شیائومی 4x
قیمت حدود 450
mehrabooni
11-10-2017, 17:53
شیائومی 4A
قیمت حدود 400 تومن
شیائومی 4x
قیمت حدود 450
پس Redmi 2 که 350 هزارتومانه ، فرکانسهای ایرانسل رو نداره درسته ؟
پس Redmi 2 که 350 هزارتومانه ، فرکانسهای ایرانسل رو نداره درسته ؟
داره . فرکانس های ایرانسل باند 3 (1800) و باند 7 (2600)هست. قیمتش الان توی دیجی کالا 369 هزار هست این گوشی.
mehrabooni
11-10-2017, 18:02
داره . فرکانس های ایرانسل باند 3 (1800) و باند 7 (2600)هست. قیمتش الان توی دیجی کالا 369 هزار هست این گوشی
پس چرا اول اشتباهی گوشی ای گرون تر پیشنهاد دادین ! مگه نگفتم ارزون ترین ?
الان شما مطمئنی این ارزون ترین موبایل با فناوری 4G ـه که پردازنده اش هم اسنپ دراگونه یا بازم اگه بگردم خودم چیزای دیگه ای هم پیدامیکنم ؟
پ ن : اینجا پست مینویسم که چهارتا با تجربه نظر درستی بدن نه اینکه هرکسی بیاد نقل قول کنه اطلاعات ناقص بده
ممنون میشم دیگه پستمو کوت نکنید
پس چرا اول اشتباهی گوشی ای گرون تر پیشنهاد دادین ! مگه نگفتم ارزون ترین ?
الان شما مطمئنی این ارزون ترین موبایل با فناوری 4G ـه که پردازنده اش هم اسنپ دراگونه یا بازم اگه بگردم خودم چیزای دیگه ای هم پیدامیکنم ؟
پ ن : اینجا پست مینویسم که چهارتا با تجربه نظر درستی بدن نه اینکه هرکسی بیاد نقل قول کنه اطلاعات ناقص بده
ممنون میشم دیگه پستمو کوت نکنید
دوست عزیز قصد بنده کمک بود و گوشی با اندروید 6 پیشنهاد دادم. الان با دلار 4000 هزار تومن دنبال گوشی فضایی هستی مثل اینکه.:n02:
Mehran14233
13-10-2017, 08:29
چقدر سرعت شبانه داغونه.
دیشب خواستم امتحانی یه چیزی دانلود کنم تازه وایسادم ساعت 4:30 که خلوت شه امتحان کردم ولی توی 3 ساعت 1.5 گیگ هم دانلود نکرد :n04::n21::n21:
چقدر سرعت شبانه داغونه.
دیشب خواستم امتحانی یه چیزی دانلود کنم تازه وایسادم ساعت 4:30 که خلوت شه امتحان کردم ولی توی 3 ساعت 1.5 گیگ هم دانلود نکرد :n04::n21::n21:از این همراه اول که داغون تر نیست مطمئنا[emoji23][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehran14233
13-10-2017, 11:49
از این همراه اول که داغون تر نیست مطمئنا[emoji23]
همشون همین هستند.
فقط فکر گسترش دادن و کمیت کار هستند و اصلاً به فکر کیفیت نیستند.
آآآآآآآآآآآآآآی تو بوق و کرنا که ما 4.5G و 5G رو هم تست کردیم. دمتون گرم اما واقعاً چقدر پوشش دهی داره؟؟؟
greatpouya
13-10-2017, 13:00
دوستان سامسونگ یه آپدیت جدید داد ولی بازم روش volte نیست، کسی تجربه ای داره از استفاده از volte؟
دوستان سامسونگ یه آپدیت جدید داد ولی بازم روش volte نیست، کسی تجربه ای داره از استفاده از volte؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalkمن s8 دیروز آپدیت کردم volte فعال شد.
greatpouya
13-10-2017, 14:36
من s8 دیروز آپدیت کردم volte فعال شد.
Sent from my SM-J710F using Tapatalkببینید برای بنده این نسخه هست. کجاش volte باید فعال کنم؟
ببینید برای بنده این نسخه هست. کجاش volte باید فعال کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using TapatalkVolte همراه اول کار می کنه.فعال سازی نداره همون کد همراه اول رو بگیرید اینترنت رو هم وصل کنید بعد علامت volte میاد کنار آنتن
greatpouya
13-10-2017, 14:43
Volte همراه اول کار می کنه.فعال سازی نداره همون کد همراه اول رو بگیرید اینترنت رو هم وصل کنید بعد علامت volte میاد کنار آنتن
من ایرانسل هستم و تهران
من ایرانسل هستم و تهران
Sent from my SM-G950F using Tapatalkایرانسل برای p10 فکر می کنم فقط کار می کنه و تو مشهد
greatpouya
13-10-2017, 14:47
ایرانسل برای p10 فکر می کنم فقط کار می کنه و تو مشهد
Sent from my SM-J710F using Tapatalkبله الان همراه اول گذاشتم volte داره
MMDFullHD
13-10-2017, 15:36
ایرانسل همراه اول کیفیت تماسشون رو تریجی هم بالاتر رفته
amirbrad
13-10-2017, 16:38
دو سه روزه ایرانسل برای بنده سرعت با مولتی کانکشن از ۵۰۰ کیلوبایت بالاتر نمیره!
تو لود بازی و سایت و تلگرام ...... مشکل داره
اوضاع اپراتورها هر روز داره پس رفت میکنه در ضمینه پهنای باندو کیفیت.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mahan999
13-10-2017, 18:54
بالاترین سرعتی که تو ایران میشه با Note 4 n910c گرفت با ایرانسل چقدر هست ؟
MMDFullHD
13-10-2017, 20:22
بالاترین سرعتی که تو ایران میشه با Note 4 n910c گرفت با ایرانسل چقدر هست ؟
رو ایرانسل بسته به شرایط تا 80 مگ
hamed_korn
13-10-2017, 21:35
اگه فقط خودتون باشید و هیچ کس دیگه دانلود نکنه احتمالا.خیلی کم پیش میاد همچین سرعت هایی.....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
MMDFullHD
13-10-2017, 22:17
دوستان گرامی اگه امکانشو دارید به اپل فیدبک بدید که قابلیت 4.5 و volte رو روی ایفون ها اضافه کنه
ازین لینک
دوستان گرامی اگه امکانشو دارید به اپل فیدبک بدید که قابلیت 4.5 و volte رو روی ایفون ها اضافه کنه
ازین لینک
داداش اگر متن آماده کردی بگو
بعدا فکر نکنم از کاربر قبول کنن
اپراتور باید. درخواست بده استاندارد ها رو هم رعایت کن مخصوصا مصرف باتری
اپل روی مصرف خیلی حساس
shahryar84
13-10-2017, 22:48
ازین لینک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آیفون 4.5g که داره، برای VoLTE هم باید اپراتور رو ساپورت کنه که تو ایران اسلامی بعیده!
MMDFullHD
13-10-2017, 23:01
داداش اگر متن آماده کردی بگو
بعدا فکر نکنم از کاربر قبول کنن
اپراتور باید. درخواست بده استاندارد ها رو هم رعایت کن مخصوصا مصرف باتری
اپل روی مصرف خیلی حساس
اخه متن خاصی نداره بعد من اگ یه متن بدم همه هم یه متن ممکنه اپل شک کنه فیکه :) و خراب بشه کار ولی شاید جواب بده
تو این لینک
اصلا ایران وجود نداره
ولی هات اسپات ال تی ای و تماس فیس تایم رو سلولار هم هات اسپات هم ساپورت میکنه تنها میمونه تماس رو فورجی و شبکه 4.5
شکی نیست که باید اپل این مشکل رو برطرف کنه
ولی اینو نمیدونم که اپراتور باید درخواست بده یا اینکه خود اپل بررسی میکنه بعد فعال میکنه حالا باز با همراه اول و ایرانسل هم ایمیل میدم بینم اونا چی میگن
این چند وقته من دیگه ارور 1009 رو نمیبینم همینطور فیس تایم و کیبورد فارسی ای او اس 11 احتمالا اپل کمی داره سازش میکنه با ایران
MMDFullHD
13-10-2017, 23:03
آیفون 4.5g که داره، برای VoLTE هم باید اپراتور رو ساپورت کنه که تو ایران اسلامی بعیده!
کجا برادر من 4.5 جی داره ؟
شما بدون پروفایل میتونید از چهار نیم همراه اول استفاده کنید؟
اخه متن خاصی نداره بعد من اگ یه متن بدم همه هم یه متن ممکنه اپل شک کنه فیکه :) و خراب بشه کار ولی شاید جواب بده
تو این لینک
اصلا ایران وجود نداره
ولی هات اسپات ال تی ای و تماس فیس تایم رو سلولار هم هات اسپات هم ساپورت میکنه تنها میمونه تماس رو فورجی و شبکه 4.5
شکی نیست که باید اپل این مشکل رو برطرف کنه
ولی اینو نمیدونم که اپراتور باید درخواست بده یا اینکه خود اپل بررسی میکنه بعد فعال میکنه حالا باز با همراه اول و ایرانسل هم ایمیل میدم بینم اونا چی میگن
این چند وقته من دیگه ارور 1009 رو نمیبینم همینطور فیس تایم و کیبورد فارسی ای او اس 11 احتمالا اپل کمی داره سازش میکنه با ایران
کیبورد رو به نظر برداشت روی ١١.٠.٣
فقط اونهایی که از قبل اد کرده بودن الان دارن
greatpouya
13-10-2017, 23:09
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVADاین اپل خیلی داره پررو میشه این امریکاییای احمق باید تحریمشون کنیم نخریم اپل تا دوباره به غلط بیافته احترام بذاره به کاربران ایرانی
MMDFullHD
13-10-2017, 23:13
جدی؟ پس من حرفمو پس میگیرم :)
داداش شما مصرف باطریتون چطوره رو ios 11 ؟ من از وقتی اپدیت کردم خیلی سریعتر شارژ خالی میکنه برای شمام همینطوره ؟
تو فکرم زده بفروشمش s8 پلاس بخرم ولی از ی طرف چون 4 ساله فقط با ای او اس دارم یه ضرب کار میکنم دلم نمیاد بفروشمش
بعد کلا از ایکلاد و اپل واچ شماره ها و فول امکانات همینطور مکبوک دارم هماهنگی خوبی دارن نگهش داشتم
ولی این نبود دیجی کالا و کیبرد فارسی اینا خیلی عذاب میده ادمو
mohandes23
13-10-2017, 23:16
این اپل خیلی داره پررو میشه این امریکاییای احمق باید تحریمشون کنیم نخریم اپل تا دوباره به غلط بیافته احترام بذاره به کاربران ایرانی
باشه اپل رو برو تحریم کن.اقدام متقابل :n02:
یا مرگ بر امریکا؟!
این اپل خیلی داره پررو میشه این امریکاییای احمق باید تحریمشون کنیم نخریم اپل تا دوباره به غلط بیافته احترام بذاره به کاربران ایرانی
داداش ما مصرف کننده هستیم همیشه
اصلا در مقابل تعداد فروش اپل ایران هیچ حساب میشه
فقط اپل هم نیست ما با کل دنیا بدیم خوب مقصر خود ما هستیم
اپل استفاده نکنیم فردا با کره هم اگر همین رفتار رو بکنیم اونم میشه مثل بقیه دنیا
یکی که از خودش هیج نداره که هی به این و اون مرگ نمیفرسته
جدی؟ پس من حرفمو پس میگیرم :)
داداش شما مصرف باطریتون چطوره رو ios 11 ؟ من از وقتی اپدیت کردم خیلی سریعتر شارژ خالی میکنه برای شمام همینطوره ؟
تو فکرم زده بفروشمش s8 پلاس بخرم ولی از ی طرف چون 4 ساله فقط با ای او اس دارم یه ضرب کار میکنم دلم نمیاد بفروشمش
بعد کلا از ایکلاد و اپل واچ شماره ها و فول امکانات همینطور مکبوک دارم هماهنگی خوبی دارن نگهش داشتم
ولی این نبود دیجی کالا و کیبرد فارسی اینا خیلی عذاب میده ادمو
من فقط ی روز روی ١١ بودم
مصرف رو دیدم پشیمون شدم
سریع برگشتم
الان هم دیگه نمیشه برگشت
دی جی کالا بامیلو و کلا آپ هایی که قوانین پرداخت اپل رو رعایت نکردند حذف شدن
ولی اگر از قبل داشته باشی و روی اپل ایدی باشه دوباره میشه ریخت
ولی احتمالا این ابدیت های جدیدی که میده احتمال داره با اپراتور های ایران هم هماهنگ بشن کم کم مخصوصا ایرانسل که بین الملی تر هست تا همراه اول
mahan999
14-10-2017, 00:38
رو ایرانسل بسته به شرایط تا 80 مگ
مطمئنی شما خودت این گوشی رو داشتی ؟ CA ساپورت نمیکنه فقط 4G CAT4
MMDFullHD
14-10-2017, 01:03
داداش ما مصرف کننده هستیم همیشه
اصلا در مقابل تعداد فروش اپل ایران هیچ حساب میشه
فقط اپل هم نیست ما با کل دنیا بدیم خوب مقصر خود ما هستیم
اپل استفاده نکنیم فردا با کره هم اگر همین رفتار رو بکنیم اونم میشه مثل بقیه دنیا
یکی که از خودش هیج نداره که هی به این و اون مرگ نمیفرسته
من فقط ی روز روی ١١ بودم
مصرف رو دیدم پشیمون شدم
سریع برگشتم
الان هم دیگه نمیشه برگشت
دی جی کالا بامیلو و کلا آپ هایی که قوانین پرداخت اپل رو رعایت نکردند حذف شدن
ولی اگر از قبل داشته باشی و روی اپل ایدی باشه دوباره میشه ریخت
ولی احتمالا این ابدیت های جدیدی که میده احتمال داره با اپراتور های ایران هم هماهنگ بشن کم کم مخصوصا ایرانسل که بین الملی تر هست تا همراه اول
دقیقا
یه روزی مام کره شمالی میشم از بس شعار و تحریم میخوایم کنیم
بنظرم اشتبامون اینجاس که چرا باید با کشوری که کلا تو هر زمینه ای رتبه یک هست باید تحریم کنیم چرا این اعراب رو تحریم نکنیم که هرچی میکشیم ازین اعراب میکشم
اینا بکنار خلاصه مردم جالبی هم داریم از اینور شعار میدن علیه ی کشور بعد انتظار دارن تحریما ی جا برداشته شه
صدا سیما هم که دستشونه داشت نشون میداد که امریکا اصلا پایبند پای قرارداداش نبوده تاریخ نشون داده دشمنی داشته با ایران و مصاحبه کردن با مردم ولی جالبه همین 40 سال پیش رو یهو یادشون رفت تاریخو که امریکا F14 که الان مثل فرغون دارن استفاده میکنن یا سایر تجهیزات و سازه ها و صنعتی که امریکا تو ایران داشت
این همه شهید ما دادیم تو عراق بعد نمیتونن بدون ویزا و پاس مردم رو بفرستن اربعین زیارت فقط بلدن مردم رو بتیغن عراق چیه که بخواد 40 دلار پول ویزا از ما بگیره کشورش کلا 40 دلار هم نمیارزه
بعد با برجام این داستانا فقط مردم رو سرکار گذاشتن و خودشون بخور بخور نشستن رو کار
بگذریم
رو اپل ایدی برنامه های دیجی اینارو PURCHASE کردم ولی برنامه ها به کل پاک شدن نمیشه باز دوباره نصبشون کرد
ولی اگ رو ایتونز کامپیوتر باشه فک کنم میشه انتقال داد
MMDFullHD
14-10-2017, 01:08
مطمئنی شما خودت این گوشی رو داشتی ؟ CA ساپورت نمیکنه فقط 4G CAT4
بله میدونم ca ساپورت نمیکنه
نه دوست عزیز این گوشی رو یکی از اعضای خونوادمون داشت دوسال پیش که هنوز منطقه ما فورجی نشده بود
اینا بکنار من به طور کلی ماکسیموم رو بهت گفتم
بسته به سیگنالت همینطور خلوت بودن شبکه و همینطور پهنای شبکه تا این سرعت ممکنه پس بسته به شرایط هستش
ممکنه 1 مگابیت بگیرید ممکنه همین سرعتی که گفتم رو بگیرید ولی میانگین باید 15 تا 20 مگابیت سرعت داشته باشه
شرایط متفاوت بشه سرعت هم همینطور متغیر میشه
دقیقا
یه روزی مام کره شمالی میشم از بس شعار و تحریم میخوایم کنیم
بنظرم اشتبامون اینجاس که چرا باید با کشوری که کلا تو هر زمینه ای رتبه یک هست باید تحریم کنیم چرا این اعراب رو تحریم نکنیم که هرچی میکشیم ازین اعراب میکشم
اینا بکنار خلاصه مردم جالبی هم داریم از اینور شعار میدن علیه ی کشور بعد انتظار دارن تحریما ی جا برداشته شه
صدا سیما هم که دستشونه داشت نشون میداد که امریکا اصلا پایبند پای قرارداداش نبوده تاریخ نشون داده دشمنی داشته با ایران و مصاحبه کردن با مردم ولی جالبه همین 40 سال پیش رو یهو یادشون رفت تاریخو که امریکا F14 که الان مثل فرغون دارن استفاده میکنن یا سایر تجهیزات و سازه ها و صنعتی که امریکا تو ایران داشت
این همه شهید ما دادیم تو عراق بعد نمیتونن بدون ویزا و پاس مردم رو بفرستن اربعین زیارت فقط بلدن مردم رو بتیغن عراق چیه که بخواد 40 دلار پول ویزا از ما بگیره کشورش کلا 40 دلار هم نمیارزه
بعد با برجام این داستانا فقط مردم رو سرکار گذاشتن و خودشون بخور بخور نشستن رو کار
بگذریم
رو اپل ایدی برنامه های دیجی اینارو PURCHASE کردم ولی برنامه ها به کل پاک شدن نمیشه باز دوباره نصبشون کرد
ولی اگ رو ایتونز کامپیوتر باشه فک کنم میشه انتقال داد
ای داداش
اصل حرف همینه ولی متاسفانه نمیشه زیاد بازش کرد
از این دشمنی ها باید استفاده کنن
این وسط فقط مردم
اکثر آقا زاده ها اون ور مخصوصا آمریکا همه مستقر شدن
همین ایرانسل من هم حذف شده
اگر از قسمت سرچ دنبالش بگردید نیست
فقط از قسمت برنامه های قبلی که الان نصب نشده روی دیوایس میتونین دوباره بگیریش
ابدیت - خريد هاي قبلي - نصب نشده
مهندس الهه
14-10-2017, 01:37
اینجا تاپیک ایرانسله یا اپل؟!!
مدتیه اینترنت ایرانسل مشکل پیدا کرده
سرعتش هی میومد رو صفر و میرفت بالاتر
بالاخره رو سیستم اپن دی ان اس ست کردم درست شد
و باید رو گوشی هم ست کنم
چون الان اینستاگرام واسم لود نمیشه
من مودم فور جی هواوی استفاده میکنم
و از دوستام هم این مشکل رو داشتند
کسی خبری داره در این مورد ؟
mr.arbab28
14-10-2017, 02:35
سرعت با فورجی ده مگابیت !!!!! یعنی من سرعتم از ۴۰ پایین نمیامد الان از ده مگ بالاتر نمیره !!!!!!
Irancell LTE B7 Mashhad [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Irancell [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
brothers000
14-10-2017, 10:24
سلام دوستان. من یه سیم کارت قدیمی ایرانسل دارم و الان تاره میخوام بندازم تو گوشیم (استفاده نکرده بودم) و به نام خواهرم هستش میخوام بدونم من اگه الان سیم رو روی گوشی بندازم و ببرم نمایندگی برای تعویض به 4G آیا مدارک و مالک رو میخوان؟؟
و اینکه آیا رایگان میشه یا نه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام
اول از همه با توجه به اینکه سیم کارت مدتی استفاده نشده، مطمئن بشید که منقضی نشده باشه،
و ضمنا برای بهره مندی از تعویض رایگان بهتره سیم کگارت رو در گوشی با قابلیت فورجی قرار بدید
از طریق لینک زیر میتونید روشهای مختلف تعویض سیم کارت به یوسیم رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
به نظر میاد که به مدل گوشی هم مربوط باشه!؟ یعنی گوشی هایی که تو دیتابیس ایرانسل دارای قابلیت 4g ثبت شدن امکان دریافت رایگان سیم کارتو دارن
از طرفی چون سیم کارت قدیمی قابلیت رجیستر تو شبکه 4g رو نداره این احتمال قوی میشه یا اینکه سیم قدیمی تو شبکه 3g ثبت بشه و ایرانسل بعد گذشت چند روز قبول کنه رایگان
تعویض انجام بده وگرنه من الان یه سیم قدیمی گذاشتم رو گوشی و کدی که گفتینو زدم ولی 8000 تومن هزینه تبدیل سیم کارت نشون داد.
برای بنده هم چند روزه اول که سیم کارت رو در گوشی با قابلیت فورجی قرار داده بودم همین هزینه ی 8000 تومن قید میشد ولی با گذشت کمتر از یک هفته اون هزینه به رایگان تغییر کرد و طی 3 روز بصورت پستی و رایگان سیم کارت رو درب منزل دریافت کردم
ایرانسل نامحدود شبانه هفتگی یا ماهانه نداره؟
ایرانسل نامحدود شبانه هفتگی یا ماهانه نداره؟
خیر .. ندارد
عجیبه ایرانسل هنوز طرحی در جواب نامحدود رایگان همراه اول نداده
Golbarg01
14-10-2017, 22:20
پریروز اس ام اس اومد که با رساندن مبلغ شارژ خود به 10 هزار تومان از یک هفته اینترنت نامحدود بهره مند شوید!
منم امروز 10 تومن شارژ خریدم ولی چند ساعت گذشته هنوز 1 هفته نت نامحدود رو ندادن چرا؟ :n13:
پریروز اس ام اس اومد که با رساندن مبلغ شارژ خود به 10 هزار تومان از یک هفته اینترنت نامحدود بهره مند شوید!
منم امروز 10 تومن شارژ خریدم ولی چند ساعت گذشته هنوز 1 هفته نت نامحدود رو ندادن چرا؟ :n13:
احتمالا سیمکارت رو تازه خریدین طرح کنترل مصرف ازاد رو فعال کنین بعد استفاده کنین ببینین درسته یا نه چون وقتی فعال بشه پیامکی نمیاد و تو ایرانسل من هم نشون نمیده روزی یک گیگ با سرعت بالا بعد سرعت محدود میشه
دوستان این volte چی شد پس من تو مشهد هرچی تست کردم نشد که رو گوشی شیائومی تست کردم نشد رو s8 , s7 هم که گزینش نیست چیکار باید کرد رو این گوشی ها درست کرد جدیدا s8 اپدیت داده ولی بازم این مشکل حل نشده
greatpouya
14-10-2017, 22:45
دوستان این volte چی شد پس من تو مشهد هرچی تست کردم نشد که رو گوشی شیائومی تست کردم نشد رو s8 , s7 هم که گزینش نیست چیکار باید کرد رو این گوشی ها درست کرد جدیدا s8 اپدیت داده ولی بازم این مشکل حل نشدهباید s8 اخرین فیرمور اپدیت کنی
اصلا ایرانسل مشکوک میزنه. معلوم نیس داره volte اختراع میکنه یا فعال میکنه. تو تهرانم فعال نیست بر خلاف اعلام زومیت. یا حد اقل رو s8 فعال نیس
باید s8 اخرین فیرمور اپدیت کنی
اصلا ایرانسل مشکوک میزنه. معلوم نیس داره volte اختراع میکنه یا فعال میکنه. تو تهرانم فعال نیست بر خلاف اعلام زومیت. یا حد اقل رو s8 فعال نیس
دیروز بود اپدیت داد الان اصلا بازم گرینه volte نیست تو تنظیمات تو مشهد هم تست میکنم فعال نیست زنگ میزنم خارج میشه از 4جی گزینش باید اضافه بشه یا نیازی نیست؟
greatpouya
14-10-2017, 22:51
دیروز بود اپدیت داد الان اصلا بازم گرینه volte نیست تو تنظیمات تو مشهد هم تست میکنم فعال نیست زنگ میزنم خارج میشه از 4جی گزینش باید اضافه بشه یا نیازی نیست؟نه نیازی نیست. تو ایران گزینه ایش نکردن تو اپدیت. یه سیم 4g همراه اول بنداز ببین کار میکنه یا نه.
*10*2451#
رو هم بگیر.
نه نیازی نیست. تو ایران گزینه ایش نکردن تو اپدیت. یه سیم 4g همراه اول بنداز ببین کار میکنه یا نه.
*10*2451#
رو هم بگیر.
والا همراه اول 4جی ندارم 3جی هست متاسفانه با یک گوشی دیگه شیائومی هم که گزینش رو داشت تست نکردم بازم درست نشده بود احتمالا پس جای ما نداره هنوز نمیدونم 4 تا bts رو تو مشهد درست می کنن میگن فعال کردیم
باید s8 اخرین فیرمور اپدیت کنی
Sent from my SM-G950F using Tapatalkایرانسل فقط برای مشهد فعال کرده و برای p10.سایت زومیت بدون مرجع یک چیزی از خودش نوشته.
greatpouya
14-10-2017, 22:57
والا همراه اول 4جی ندارم 3جی هست متاسفانه با یک گوشی دیگه شیائومی هم که گزینش رو داشت تست نکردم بازم درست نشده بود احتمالا پس جای ما نداره هنوز نمیدونم 4 تا bts رو تو مشهد درست می کنن میگن فعال کردیماگر این کد رو رو ایرانسل نگرفتی الان بگیر.
*555*4*10#
والا ایرانسل داره عقب میافته از همراه، تو تهرانم گند زده، نه فرکانس پایین داره و ن مکالمه رو ۴جی، مشکل پوشش و مکالمه خیلی بیشتره تا همراه اول.
Abolfazl-Star
14-10-2017, 23:27
اگر این کد رو رو ایرانسل نگرفتی الان بگیر.
*555*4*10#
والا ایرانسل داره عقب میافته از همراه، تو تهرانم گند زده، نه فرکانس پایین داره و ن مکالمه رو ۴جی، مشکل پوشش و مکالمه خیلی بیشتره تا همراه اول.
Sent from my SM-G950F using Tapatalkدوست عزیز من این کد رو زدم ولی میگه ساپورت نمیشه چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من این کد رو زدم ولی میگه ساپورت نمیشه چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا منم رو گوشی شیائومی و اس8 زدم همین ارور رو داد مشهد هستم
Abolfazl-Star
14-10-2017, 23:36
والا منم رو گوشی شیائومی و اس8 زدم همین ارور رو داد مشهد هستمفک کنم فعال نکردن یا غیر فعالش کردن
greatpouya
14-10-2017, 23:43
دوست عزیز من این کد رو زدم ولی میگه ساپورت نمیشه چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalkوالا منم اس ۸ دارم تهران همین پیامو میده. بقول دوستمون فعال نیست احتمالا
Electronic-Arts
15-10-2017, 02:31
ایرانسل غلط کرده که volte فعال کرده باشه من هرکجای مشهد تست کردم برای تماس میره رو 3G
hojjat_2008
15-10-2017, 11:09
گوش هوآوی p10 داری؟
greatpouya
16-10-2017, 12:35
دوستان گرامی در صورت امکان لطفا یک تاپیک برای آپتل هم ایجاد کنید.
Mehran14233
16-10-2017, 15:49
چقدر اپراتور زیاد شده
آپتل و سامانتل و امروز هم یکی دیدم لوتوس تل
چه خبره؟ :n04:
اپراتوری که یک گیگ رو ده تومن میده تاپیک نداشته باشه بهتره
تاپیک زیر برای همه اپراتور های مجازی هست . با این همه اپراتور قارچی مجازی که اومده روزی باید یک تاپیک زد :n02:
mohammad_203
17-10-2017, 11:53
سلام
دوستان یه مشکلی که با نت ایرانسل دارم اینه که حجم بیشتری نسبت به اون چیزی که گرفتی محاسبه میکنه.
مثلا یه فایل 100 مگی دانلود میکنی ولی میری میبینی مثلا 115 مگ از حجمت کم شده.15 مگ هم اپلود نداشتی فوقش مثلا 2 مگ هم اپلود داشتی.
یعنی مثلا باید 102 مگ کم بشه ولی بیشتر کم میکنه.
لطفا این مساله رو با یک نرم افزار رو ویندوز که حجم مصرفی رو نشون میده( مثل networx یا bwmeter ) تست کنید .
بعد ببینید چقدر از حجم تون کم شده .تو محاسبه خودتون حجم اپلود رو هم در نظر بگیرین (که البته بعید میدونم اپلود اونقدر زیاد باشه اصولا ! )
greatpouya
17-10-2017, 12:02
مودم جدید اومده
از دیروز صبح سمت ما اینترنت ایرانسل به شدن افت داشته
الان هم که چک کردم مشکل هنوز وجود داره
روی 4G بیشتر از 2 خط ندارم
سرعت هم به شدت نوسان داره
تهران سمت خ جیحون
greatpouya
17-10-2017, 14:48
#پیشنهاد_ویژه
#مودم-های LH96 و TF-i60 رو در #نمایشگاه #تله_کام میتونی با بیش از ۴۰ درصد تخفیف بخری.
تا ۲۷ مهر در سالن ۲۷ محل دائمی نمایشگاههای تهران منتظرتونیم.
irancell
دوستان به ۴۰درصد تخفیف میارزه
greatpouya
17-10-2017, 19:08
عه چرااااُ؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalkهیچی تا حالا مترجم فیلم بود، ازین به بعد مافیا منافعشون عوض شده اسمشون شده پخش کننده فیلم های مستهجن.
ظاهرا دستگیرشون کرده بودن، قوه قضاییه هم که سراسر سلامت.
دوستان خارج از بحث، اگر کسی در نمایشگاه مودم جدید رو دیده لطفا اطلاعاتشو منتشر کنه
greatpouya
17-10-2017, 19:19
اگه هنوزم از مودمهای #وایمکس استفاده میکنی یه #پیشنهاد_ویژه برات داریم!
بیا #نمایشگاه #تله_کام و رایگان مودمت رو با #مودم فیوژن TF-i60 تعویض کن.
این مودم هم از فناوری اینترنت پرسرعت ثابت یا #TDLTE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و هم از نسلهای ۴ و ۴.۵ اینترنت همراه پشتیبانی میکنه.
تا ۲۷ مهر در سالن ۲۷ منتظرت هستیم.
irancell
یعنی با این خبر میخوام ایرانسلو بگیرم خفه کنم
S I G N A L
18-10-2017, 01:28
باند ۷ ایرانسل با پهنای باند ۲۰ مگاهرتز در اصفهان. ان شاالله به زودی با دو کریر ۲۰ مگاهرتز شاهد LTE Cat 6 باشیم.
greatpouya
18-10-2017, 06:17
باند ۷ ایرانسل با پهنای باند ۲۰ مگاهرتز در اصفهان. ان شاالله به زودی با دو کریر ۲۰ مگاهرتز شاهد LTE Cat 6 باشیم.ای جان[emoji39] volte هم ایشالا قسمت بشه
باند ۷ ایرانسل با پهنای باند ۲۰ مگاهرتز در اصفهان. ان شاالله به زودی با دو کریر ۲۰ مگاهرتز شاهد LTE Cat 6 باشیم.همه جای اصفهان یا فقط یک سایت و موقتی؟
Mehran14233
18-10-2017, 09:17
اگه هنوزم از مودمهای #وایمکس استفاده میکنی یه #پیشنهاد_ویژه برات داریم!
بیا #نمایشگاه #تله_کام و رایگان مودمت رو با #مودم فیوژن TF-i60 تعویض کن.
این مودم هم از فناوری اینترنت پرسرعت ثابت یا #TDLTE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و هم از نسلهای ۴ و ۴.۵ اینترنت همراه پشتیبانی میکنه.
تا ۲۷ مهر در سالن ۲۷ منتظرت هستیم.
@irancell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی با این خبر میخوام ایرانسلو بگیرم خفه کنم
..... ها گولمون زدند
رفتیم وایمکس رو با مودمای آشغالیه TD-LTE عوض کردیم می دونستیم این طرحو میزارن عوض نمی کردیم :n21::n34:
greatpouya
18-10-2017, 21:19
..... ها گولمون زدند
رفتیم وایمکس رو با مودمای آشغالیه TD-LTE عوض کردیم می دونستیم این طرحو میزارن عوض نمی کردیم :n21::n34:سیاست ایرانسل همیشه اینطوری بوده. هرچی حریص تر باشیم بیشتر میره تو پاچ....ن
امیر انصاری
19-10-2017, 09:45
تو دیجیکالا، یکی از کاربرایی که مودم فیوژن رو خریده بود نظر گذاشته بود که به همراه سیم کارت داخل بسته امکان خرید بستهی ۱۰۰ گیگ به قیمت ارزون (احتمالاً همون ۵۰ تومن) به کاربر داده میشه. کسی اطلاعاتی نداره در این زمینه؟
اگر این مودمو از نمایشگاه بخرم، تا کی امکان خرید اون ۱۰۰ گیگ هست؟ میخوام مودمو بخرم، ولی بستهی ۱۰۰ گیگ ۵۰ تومنو مثلاً سه ماه دیگه بخرم.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
آمادگی اپراتورها برای خدماترسانی به زائرین اربعین
مدیرکل بازاریابی ایرانسل با اعلام آمادگی ایرانسل برای ارائه خدمات به زائرین اربعین حسینی از خدمات ویژه این شرکت برای اربعین خبر داد.
به گزارش ایسنا، باقر صمدی- مدیرکل بازاریابی شرکت ایرانسل_ در جمع خبرنگاران در نمایشگاه تلکام با اشاره به آمادگی این شرکت برای خدمات رسانی به زائرین مراسم اربعین حسینی در مناطق مرزی گفت: به مناسبت اربعین حسینی طرحهای ترکیبی با استفاده از سامانه 4040 برای مشترکان قابل دسترسی است. در این طرح اینترنت رایگان را به صورت محدود ارائه خواهیم کرد که در آن بیش از کمیت بر کیفیت طرحها تاکید داشتهایم.
صمدی با بیان اینکه سعی میکنیم تعرفهها را پایین نگه داریم تا از طریق سرویسهای رومینگ خدماترسانی کنیم، گفت: در 22 نقطه از مسیرهای اعزامی زائران وای فای رایگان ارائه خواهد شد. همچنین اپلیکیشنی به این مناسبت در حال آمادهسازی است که خدمات آن به صورت رایگان به مردم ارائه میشود.
وی در ادامه در مورد طرحهای ایرانسل برای سرویس رسانی به روستاها نیز خبر داد و گفت: این خدمات قرار است در قالب USO به روستاها ارائه شود اما چون اساسا سرویسدهی و سرمایهگذاری در روستاها و مناطق دور افتاده برای اپراتورها به صرفه نیست دولت با ارائه یارانهها یا تعهداتی باید اپراتورها را به انجام این عملیات ترغیب کند.
صمدی همچنین به طرح شماره مجازی این شرکت اشاره کرد و گفت: در شماره مجازی مشترکین در قالب تنها یک سیمکارت خود میتوانند چند شماره تلفن را ذخیره کنند تا به امور مختلف خود در حوزههای گوناگون بپردازند. در این زمینه سه اپراتور مجوز گرفتهاند که یکی از آنها در حال حاضر فعالیت خود را آغاز کرده است.
greatpouya
19-10-2017, 16:31
دوستان #مودم_جدید ایرانسل که فقط در نمایشگاه موجود بود و حتی کادر ایرانسل هم نه کاتالوگی ازش داشتن و نه اطلاعات فنی شو و هنوز برای فروش حتی در نمایندگی yello هم معرفی نشده.
که در مقایسه با tfi60 سایزی به جد کوچکتر و ابعادی ظریف تر داره.
و احتمالا #مودم_بعدی ایرانسل خواهد بود.
DN-360[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TF-i60
kerminio
19-10-2017, 16:33
ایرانسل ** مودم رو **** همه ایران فهمیدن مودم چیه
ShadowDragon
19-10-2017, 17:14
کاش جای معرفی این همه مودم، کیفیت شبکه تی دی رو درست میکرد
kerminio
19-10-2017, 17:27
دوستان #مودم_جدید ایرانسل که فقط در نمایشگاه موجود بود و حتی کادر ایرانسل هم نه کاتالوگی ازش داشتن و نه اطلاعات فنی شو و هنوز برای فروش حتی در نمایندگی yello هم معرفی نشده.
که در مقایسه با tfi60 سایزی به جد کوچکتر و ابعادی ظریف تر داره.
و احتمالا #مودم_بعدی ایرانسل خواهد بود.
DN-360[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TF-i60
عجب مقایسه ای ! اون دانگل که همین جوری کوچیک تره گذاشتن کنار یه مودم کوچیک دیگه ، باید برعکس می بود
مودم اندر مودم تبلیغ مودم ه !
شاید هم تبلیغ حزب کمونیست چین
من فکر کنم منظورشون این باشه که اون مودم کوچیک تره اندازه دانگل میکشه ، بزرگ تره بیشتر
greatpouya
19-10-2017, 17:31
کاش جای معرفی این همه مودم، کیفیت شبکه تی دی رو درست میکردکیفیت اینترنت حالا حالاها تو ایران کار داره
Abolfazl-Star
19-10-2017, 17:45
کیفیت اینترنت حالا حالاها تو ایران کار داره
Sent from my SM-G950F using Tapatalkکیفیت ها هنوز تو تری جی موندن
Irancell چهارمحال و بختیاری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Milad4171
19-10-2017, 21:29
سلام.
واقعا اینگونه رفتارهای کودکانه در شأن انجمن ما نیست . خودتون مراعات کنید تا کسی رنجیده خاطر نشه !
:n01:
greatpouya
20-10-2017, 13:16
ولی انصافا زدن تماس تصویری روی 3G و 4G رو پکوندن، انگار رو اسکایپ و واتز اپ و ایمو نمیشه تماس تصویری کرد :|
greatpouya
20-10-2017, 17:58
اپراتوری که یک گیگ رو ده تومن میده تاپیک نداشته باشه بهترهخوب جوی دادی واسه خودتا، شاتل موبایل ۱.۵ گیگ رو ۱۰ تومن میده!!!
تازه این سراسر کشور کت ۶ داره، اونیکی حتی ۴جی هم نداره... و اگرم راه بندازه میشه کت۴، تازه ۱ سال طول میکشه کشورو نصفه نیمه پوشش بده! اینا فرقشه دقت کن بازم.
خوب جوی دادی واسه خودتا، شاتل موبایل ۱.۵ گیگ رو ۱۰ تومن میده!!!
تازه این سراسر کشور کت ۶ داره، اونیکی حتی ۴جی هم نداره... و اگرم راه بندازه میشه کت۴، تازه ۱ سال طول میکشه کشورو نصفه نیمه پوشش بده! اینا فرقشه دقت کن بازم.
خوب شاتل موبایل هم چند روز دیگر چنان غبار میگیره که انگار اصلا تاپیکش وجود نداره.. هی می خوام الکی بیارمش بالا
شما خودشو ناراحت نکن پویای بزرگ عزیز:n01:
مطمئنا اگر اپراتوری قیمتاش و خدماتش خوب باشه خود به خود میاد بالا و تاپیکشم دوستان میزنن
ShadowDragon
21-10-2017, 09:25
لازم بود بگم، خااااااک بر سر ایرانسل کنن ک اینقدر گدا شده....
هدیه ۱۴ گیگ ۴ جی و باقی هدایای ارزندشون!!!! شبا ساعت ۱۰ به بعد قطع میشه...
دو شبه فکر میکردم مشکل گوشیمه! امروز سیم همراه اول رو بازگشت ترابرد میزنم و میرم رایتل، دایمی خود ایرانسلمم ترابرد میکنم
erfan.it
21-10-2017, 09:34
دو شبه فکر میکردم مشکل گوشیمه! امروز سیم همراه اول رو بازگشت ترابرد میزنم و میرم رایتل، دایمی خود ایرانسلمم ترابرد میکنمساعت ۱۰ شب تا ۲ صبح(۴ساعت) نمیتونی استفاده کنی !
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
دو شبه فکر میکردم مشکل گوشیمه! امروز سیم همراه اول رو بازگشت ترابرد میزنم و میرم رایتل، دایمی خود ایرانسلمم ترابرد میکنم
احتیاج به بازگشت به همراه اول نیست از همون ایرانسل میشه ترابرد کنی رایتل. اون مهلت سه ماه فقط مال زمانی هست که سیم کارت رو صفر خریدی و فعال کردی.
ShadowDragon
21-10-2017, 16:25
احتیاج به بازگشت به همراه اول نیست از همون ایرانسل میشه ترابرد کنی رایتل. اون مهلت سه ماه فقط مال زمانی هست که سیم کارت رو صفر خریدی و فعال کردی.
مطمینی میشه؟ تو قوانین ترابرد نوشته باید برگردی اپراتور پایه
مطمینی میشه؟ تو قوانین ترابرد نوشته باید برگردی اپراتور پایه
من دائمی رایتل رو ترابرد کردم همراه اول و بعد 35 روز مستقیم از همراه اول ترابرد کردم ایرانسل.
بعضی نمایندگی ها حالیشون نیست و حرف های مفت میزنن. به من دفتر حقوقی ایرانسل گفت 6 ماه باید صبر کنی ! رفتم نمایندگی دیگه بدون مشکل انجام داد. اپراتور فرستنده رو ایرانسل بزن موقع ترابرد به رایتل. از طریق سایتش ثبت کن و پست میشه دو سه روزه می رسه. تهران هم همون روز میفرسته.
اون سه ماه رو فقط موقعی سیم کارت صفر میخری باید صبر کرد. احتیاج به بازگشت هم نیست و در سال هم دوبار میشه ترابرد کرد.
matr!x_2008
21-10-2017, 20:10
سیمکارتو معمولی رو به فورجی تبدیل کردم.. بعد چند ساعت 14 گیگ هدیه رو میده؟
ShadowDragon
21-10-2017, 20:20
سیمکارتو معمولی رو به فورجی تبدیل کردم.. بعد چند ساعت 14 گیگ هدیه رو میده؟
واسه من یک هفته و یک روز بعد.... شبا از ۱۰ ب بعد هم قطع میشه
matr!x_2008
21-10-2017, 20:39
عجب.چرا قطع میشه؟ سرعتم محدود میشه در روز؟
این چند هفته ای که 4G ایرانسل از ساعت 10 صبح تا آخرای شب به شدت دچار اختلال میشه من سوئیچ می کنم به 3G only و میشه گفت سرعت عالی میشه. شما هم از ده شب به بعد که میگین قطع میشه، سوئیچ کنید به حالت 3G ببینید همچنان قطعه
nooreddinh1
21-10-2017, 22:29
سلام دوستان :n18:
امیدوارم حالتون خوب باشه. مشکلی که تازگیا باهاش مواجه شدم اینه که موقع مکالمه با ایرانسل وقتی شبکه به نسل دوم سوییچ می کنه یا اگه رو حالت 2G مکالمه کنی، کیفیت مکالمه وحشتناک افت پیدا میکنه و اصلا نمیشه صدای طرف مقابل رو به راحتی شنید!! این وضعیت تو هر دو حالت مکالمه داخل و خارج از شبکه مشاهده شده. جالبه که تنها یک نقطه نیست و بیشتر جاهای تهران این مشکل هست! من نمی دونم چرا اینطوری شده؟ :n13: جالب اینه که اگه شبکه رو روی 3G قفل کنی اصلا همچین مشکلی مشاهده نمیشه! :n41:
کسی از دوستان این مشکل رو داره الان؟ تنها روی یک مدل گوشی هم نیست و روی چند مدل هم تست شده.
erfan.it
21-10-2017, 23:14
این چند هفته ای که 4G ایرانسل از ساعت 10 صبح تا آخرای شب به شدت دچار اختلال میشه من سوئیچ می کنم به 3G only و میشه گفت سرعت عالی میشه. شما هم از ده شب به بعد که میگین قطع میشه، سوئیچ کنید به حالت 3G ببینید همچنان قطعهقطع چیه ؟ تو خود پیام میگه که از ۱۰ شب تا ۲ صبح نمی تونید از اون ۱۴ گیگ استفاده کنید
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
amin_v30
22-10-2017, 09:46
دوستان سلام،برام sms تعویض سیم کارت قدیمی به 4g اومد،منم تعویض رو زدم،حالا هنوز بعد 10 روز به دستم نرسیده،زنگ زدم پشتیبانی،میگه پست آورده شما منزل نبودی،میگم خوب شماره مرسوله بدین خودم برم از پست بگیرم،هر دفه میگه طی 24 ساعت آینده باهاتون تماس میگیریم و کد رو میگیم!!
من بخوام از اینا به 195 شکایات کنم تو سایتش اصلا اسم اپراتور ایرانسل نیست چرا،از کدوم قسمتش باید اقدام کنم؟؟
miss_ava7
22-10-2017, 21:28
یه سوال! میگم چرا برنامه هایی مثل ایرانسل من یا همراه من موقع نصب اجازه دسترسی به موقعیت و حافظه و مخاطبین و دوربین و... این چیزها رو میخوان؟؟ من بعد از نصب همه این گزینه ها رو خاموش کردم ولی باز حس خوبی ندارم و دلیلی نمی بینم یه برنامه بخاد انقد دسترسی به اطلاعات گوشی داشته باشه :|
این هم که مهربون شدن به خاطر دعوت از بقیه و نصب برنامه یه گیگ هدیه میدن مشکوکه.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
greatpouya
22-10-2017, 21:35
سلام دوستان :n18:
امیدوارم حالتون خوب باشه. مشکلی که تازگیا باهاش مواجه شدم اینه که موقع مکالمه با ایرانسل وقتی شبکه به نسل دوم سوییچ می کنه یا اگه رو حالت 2G مکالمه کنی، کیفیت مکالمه وحشتناک افت پیدا میکنه و اصلا نمیشه صدای طرف مقابل رو به راحتی شنید!! این وضعیت تو هر دو حالت مکالمه داخل و خارج از شبکه مشاهده شده. جالبه که تنها یک نقطه نیست و بیشتر جاهای تهران این مشکل هست! من نمی دونم چرا اینطوری شده؟ :n13: جالب اینه که اگه شبکه رو روی 3G قفل کنی اصلا همچین مشکلی مشاهده نمیشه! :n41:
کسی از دوستان این مشکل رو داره الان؟ تنها روی یک مدل گوشی هم نیست و روی چند مدل هم تست شده.احتمالا پهنای باند روی نسل ۲، برای راه اندازی 3G 900، کاهش پیدا کرده، و اگر ایتطور پیش بره تا ۳ ۴ سال دیگر نسل ۲ خاموش میشه
سلام.اگه من بخوام از همراه اول به ایرانسل ترابرد کنم(یعنی شمارم همین همراه اول بمونه ولی خطم تبدیل بشه به ایرانسل)وقتی کسی به من زنگ میزنه آیا قبل از اینکه بوق بخوره به اون طرف پیامی چیزی میده که بفهمه خط من ایرانسله؟به عبارت دیگه آیا کسی میفهمه خطم ایرانسله؟
mr.arbab28
23-10-2017, 21:49
سلام.اگه من بخوام از همراه اول به ایرانسل ترابرد کنم(یعنی شمارم همین همراه اول بمونه ولی خطم تبدیل بشه به ایرانسل)وقتی کسی به من زنگ میزنه آیا قبل از اینکه بوق بخوره به اون طرف پیامی چیزی میده که بفهمه خط من ایرانسله؟به عبارت دیگه آیا کسی میفهمه خطم ایرانسله؟نخیر اصلا مشخص نمیشه ترابرد کردین
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
iman2919
23-10-2017, 22:30
سلام.اگه من بخوام از همراه اول به ایرانسل ترابرد کنم(یعنی شمارم همین همراه اول بمونه ولی خطم تبدیل بشه به ایرانسل)وقتی کسی به من زنگ میزنه آیا قبل از اینکه بوق بخوره به اون طرف پیامی چیزی میده که بفهمه خط من ایرانسله؟به عبارت دیگه آیا کسی میفهمه خطم ایرانسله؟
ترابرد انجام بدین موقع تماس 2 تا بوق پشت سر هم میخوره و بعد بوق اصلی میخوره که مشخص بشه خط ترابرد کرده!
نخیر اصلا مشخص نمیشه ترابرد کردین
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalkوقتی اطلاعاتتون پایین هست راهنمایی اشتباه نکنید دوستان رو، خط ترابرد شده کاملا مشخص هست و با 2 بوق ابتدا متمایز میشه این برای این هست که مثلا وقتی شماره ایرانسل هست و ترابرد کردید به همراه اول و یه دوستی فکر میکنه ایرانسل دارید و مکالمه درون شبکه رایگان داره متوجه شه خطتون رو ترابرد کردید و مکالمش داره هزینه بر میداره براش
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
kerminio
24-10-2017, 06:14
دوستان عزیز و همشهریان گرامی کرمانی ، من وظیفه خودم دونستم که در این تاپیک اعلام کنم ایرانسل همه جا ! 4.5G برده غیر از استان کرمان !! یعنی به عنوان مثال ! در استان سیستان و بلوچستان غیر از زاهدان و زابل رفته تو ایرانشهر و چابهار و خاش و خشخاش برده .. در شهرستان ها ی بوشهر یزد ! خراسان جنوبی شمالی وسطی ؛ همه جای کشور اما در استان کرمان دریغ از یک شهر ! حتی رفسنجان !
باورتان نمیشه خودتان بروید نقشه را نگاه کنید
hojjat_2008
24-10-2017, 12:55
ایرانسل حساب کتاب نداره.تمام کاراش سانسی هستش.
دوستان عزیز و همشهریان گرامی کرمانی ، من وظیفه خودم دونستم که در این تاپیک اعلام کنم ایرانسل همه جا ! 4.5G برده غیر از استان کرمان !! یعنی به عنوان مثال ! در استان سیستان و بلوچستان غیر از زاهدان و زابل رفته تو ایرانشهر و چابهار و خاش و خشخاش برده .. در شهرستان ها ی بوشهر یزد ! خراسان جنوبی شمالی وسطی ؛ همه جای کشور اما در استان کرمان دریغ از یک شهر ! حتی رفسنجان !
باورتان نمیشه خودتان بروید نقشه را نگاه کنید
من یه مودم فورجی هواوی دارم موقعی که خط فور جی ایرانسل خریدم اینم گرفتم . الان تقریبا سه ماهی میشه که وقتی مودم رو روشن می کنم چیزی به نام فورجی ندارم و همه اش تری جیه . روزای اول می گفتم شاید اختلالی هست درست میشه ولی طول که کشید دیگه عطای فورجی ایرانسل رو به لقاش بخشیدم .
این واسم سوال شده مگه میشه تو یه شهر یه نقطه کلا اینترنت یه اپراتور خراب باشه واصلا هم درست نشه ؟؟
( یعنی ایرانسل ... درستش نکنه ).
یادمه تا 7 مگ هم سرعت ازش گرفتم ( فورجی ) ولی الان خودمو بکشم با تری جی یک مگ می گیرم
mr.arbab28
24-10-2017, 16:46
وقتی اطلاعاتتون پایین هست راهنمایی اشتباه نکنید دوستان رو، خط ترابرد شده کاملا مشخص هست و با 2 بوق ابتدا متمایز میشه این برای این هست که مثلا وقتی شماره ایرانسل هست و ترابرد کردید به همراه اول و یه دوستی فکر میکنه ایرانسل دارید و مکالمه درون شبکه رایگان داره متوجه شه خطتون رو ترابرد کردید و مکالمش داره هزینه بر میداره براش
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalkبرای بنده اون دوتا بوق که میگی وجود نداره الانم مجدد تست کردم نبود
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
سلام
کسی تا حالا سیم کارت های چند شماره ای ایرانسل رو داشته؟
از این سیم کارت ها که میشه چند تا شماره رو روش تعریف کرد و با کد بینشون جابجا شد
هنوزم واگذار میشه یا نه؟ و قیمتش
masooumi
25-10-2017, 20:12
سلام
کسی تا حالا سیم کارت های چند شماره ای ایرانسل رو داشته؟
از این سیم کارت ها که میشه چند تا شماره رو روش تعریف کرد و با کد بینشون جابجا شد
هنوزم واگذار میشه یا نه؟ و قیمتش
سال گذشته معرفی شد این سیم کارت ولی فکر نمی کنم تجاری شده باشه و در واقع در اختیار کسی باشه
MeHrDaD-91
25-10-2017, 21:11
فوق العاده سرعت افتضاحه سایت ها ب زور باز میشه ایرانسل بدجور گند داره میزنه با این قیمت های فضاییش
senator2011
26-10-2017, 02:06
فوق العاده سرعت افتضاحه سایت ها ب زور باز میشه ایرانسل بدجور گند داره میزنه با این قیمت های فضاییش
4G تبریز
به نظرتون بین مودمای CA60 و FD-M60 ایرانسل کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟؟؟
greatpouya
26-10-2017, 09:33
به نظرتون بین مودمای CA60 و FD-M60 ایرانسل کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟؟؟CA60
چیپست بسیار قدرتمندی داره که با هواوی مقایسه نمیشه کرد.
از دوستان اگر کسی چیزی میدونه خواهشا کمک کنه.
حدود دو هفته است که با ایرانسل به مشکل خوردم. بدون پراکسی کار نمی کنه ولی وقتی پراکسی می زنم صفحات رو باز می کنه؟
حتی سایت خوده ایرانسل رو هم باز نمی کنه ولی پراکسی می زنم باز میکنه؟ با چندتا سیم کارت امتحان کردم همه همین مشکل رو دارند.
قبلا اینطور نبود ولی حالا دو هفته هست که اینطور شده؟
greatpouya
26-10-2017, 10:01
از دوستان اگر کسی چیزی میدونه خواهشا کمک کنه.
حدود دو هفته است که با ایرانسل به مشکل خوردم. بدون پراکسی کار نمی کنه ولی وقتی پراکسی می زنم صفحات رو باز می کنه؟
حتی سایت خوده ایرانسل رو هم باز نمی کنه ولی پراکسی می زنم باز میکنه؟ با چندتا سیم کارت امتحان کردم همه همین مشکل رو دارند.
قبلا اینطور نبود ولی حالا دو هفته هست که اینطور شده؟این مشکل برای منم هست، سایت همراه اول یه مدت بدون پراکسی باز نمیشد، الانو نمیدونم
این مشکل برای منم هست، سایت همراه اول یه مدت بدون پراکسی باز نمیشد، الانو نمیدونم
جالبه با همراه اول مثل جت داره کار میکنه - 8 مگابایت سرعت دارم. الان هم از همراه اول استفاده میکنم وگرنه با ایرانسل باید پراکسی میزدم.
قبلا ایرانسل خوب بود ولی الان نمیدونم چرا گندش در اومده.
soheilsh
26-10-2017, 11:26
به نظرتون بین مودمای CA60 و FD-M60 ایرانسل کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟؟؟
fdm60............
MeHrDaD-91
26-10-2017, 21:55
آقا برا من اپ ایرانسل و اپ اینستا باز نمیشه کسی این مشکل رو داره
نسخه وبشون مشکلی نداره ولی این برنامه ها چند روزی هست باز نمیشه!!!!
فقط با تنظیم DNS مشکل حل میشه!!
paradisepersian
28-10-2017, 12:41
سلام دوستان این دکل مال کدوم اپراتور هست
greatpouya
28-10-2017, 13:09
سلام دوستان این دکل مال کدوم اپراتور هست
رایتل(ظاهرا)
ShadowDragon
28-10-2017, 14:13
دوستان، از سرور شاتل لند دانلود کنی نیم بها حساب نمیشه،
من این موضوع رو شکایت کردم و ۱۰ گیگ نیم بها رو پس گرفتم
مراقب دزدی ایرانول باشید
black_19_night
29-10-2017, 12:32
ایرانسل یکی دو ماهه نتش تو اصفهان خیلی افت کرده, با وجود اینکه آنتن 4G+ هست تبادل و سرعت خیلی پایینه توام با پینگ بالا, این مشکل در تلگرام شدید تر هست قبلا سایت هارو سرعت ۵ تا ۶.۵ مگابایت دانلود سرعت می داد و تلگرام را مثلا ۲ تا ۳ مگابایت سرعت, ولی الان تلگرام به زور به یک مگابایت سرعت دانلود می رسه و عجیب اینکه بی دلیل سوییچ می که روی 3G حتی جاهایی که فورجی دو سه تا انتن داره.
بیست گیگ نت بخاطر تبدیل اعتباری به دائمی دارم ولی احساس می کنم چون به اصطلاح ایرانسل اینو هدیه! داده ما را سوییچ می کنه رو نسل سه که نتونیم درست استفاده کنیم و نهایتا بپره. تاکید می کنم تا قبل از تبدیل به دائمی این داستان سوییچ رو نسل سه که تقریبا میشه گفت نسل سه ش تعطیله از لحاظ سرعت, وجود نداشت.
پ.ن: الان همین پست را با تاپاتاک و نت نسل چهار پلاس! ایرانسل چند بار می زنم نمی فرسته.... [emoji26]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ایرانسل یکی دو ماهه نتش تو اصفهان خیلی افت کرده, با وجود اینکه آنتن 4G+ هست تبادل و سرعت خیلی پایینه توام با پینگ بالا, این مشکل در تلگرام شدید تر هست قبلا سایت هارو سرعت ۵ تا ۶.۵ مگابایت دانلود سرعت می داد و تلگرام را مثلا ۲ تا ۳ مگابایت سرعت, ولی الان تلگرام به زور به یک مگابایت سرعت دانلود می رسه و عجیب اینکه بی دلیل سوییچ می که روی 3G حتی جاهایی که فورجی دو سه تا انتن داره.
بیست گیگ نت بخاطر تبدیل اعتباری به دائمی دارم ولی احساس می کنم چون به اصطلاح ایرانسل اینو هدیه! داده ما را سوییچ می کنه رو نسل سه که نتونیم درست استفاده کنیم و نهایتا بپره. تاکید می کنم تا قبل از تبدیل به دائمی این داستان سوییچ رو نسل سه که تقریبا میشه گفت نسل سه ش تعطیله از لحاظ سرعت, وجود نداشت.
پ.ن: الان همین پست را با تاپاتاک و نت نسل چهار پلاس! ایرانسل چند بار می زنم نمی فرسته.... [emoji26]
Sent from my SM-G930F using Tapatalkنه بخاطر اون نیست اگر بخواد محدود کنه خیلی شیک و مجلسی پیام میده و میگه سرعت ۲۵۶ شد مثل یک هفته که این کار رو انجام داد چند وقت پیش و دقیق هم ۲۵۶ می شد البته دمش گرم که مثل مرد پیام داد و اعلام کرد نه مثل آشغال اول محدود می کنه از اونورم میگه هیچ محدویتی در کار نیست
ShadowDragon
29-10-2017, 16:19
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
رفیق من تلگرام نهایتبا ۱۰۰ کیلو بایت دان میکنم!!!!! و ۴ جی هم ۲ مگابابت....
mr.arbab28
30-10-2017, 00:25
ما نفهمیدم تعویض به فورجی رایگانه یا خیر؟ کد دستوری میگه ۸ ت هزینه اپراتور میگه کد ستاره پانصدو پنجاه و پنج ستاره سی و چهار مربع بزن رایگانه بعد میگه محدودیت داره از ده شب تا دو صبح امکان استفاده نیست چهارده روز هم مهلت استفاده قضیه چیه؟؟؟؟
Sent from my VIBEUI X using Tapatalk
4G تبریز
دکتر
پروفسوررر
شما اومدی با ایرانسل به ایرانسل تست گرفتی
این میشه همون اینترانت !!!!
واقعاا موندممم اینقدرررر....
شما بزار با سرورهای داخلی دیگه یک تست
و سرورهای خارحی تست دیگه اونا رو بزاررر نه با خود ایرانسل:n02:
senator2011
30-10-2017, 01:43
دکتر
پروفسوررر
شما اومدی با ایرانسل به ایرانسل تست گرفتی
این میشه همون اینترانت !!!!
واقعاا موندممم اینقدرررر....
شما بزار با سرورهای داخلی دیگه یک تست
و سرورهای خارحی تست دیگه اونا رو بزاررر نه با خود ایرانسل:n02:
باشه مهندس اعصاب نداریا:n02:
matr!x_2008
30-10-2017, 01:49
ما نفهمیدم تعویض به فورجی رایگانه یا خیر؟ کد دستوری میگه ۸ ت هزینه اپراتور میگه کد ستاره پانصدو پنجاه و پنج ستاره سی و چهار مربع بزن رایگانه بعد میگه محدودیت داره از ده شب تا دو صبح امکان استفاده نیست چهارده روز هم مهلت استفاده قضیه چیه؟؟؟؟
محدوددیت داره..از ساعت 10 شب تا 2 شب نمیشه استفاده کرد
ShadowDragon
30-10-2017, 06:46
۱۴ گیگ ساعت ۱۰ شب قطع میشه ، تا ۲
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.